Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

AnsEa
01-05-07, 15:39
Selamlar herkese..
İki aile ertesi günümüze geldik yorumlar akmaya başlamış ve bu bölüm bana; ben ne kadar karamsar bakmışım bu fragmana dedirtti .İnş hep böyle derim dün gece zor tutup kendimi foruma girmemek için malum bitmek tükenmek bilmeyen sınavlar…Neyse ben geçen bölüm etkisiyle olacak Edanın yüzünü hep ağlamaklı görmüşüm fragmanda:Zaten ben bu fragmanı nasıl izledim anlamadım ya neyse:)

Baştaki Serpilin artık öbür aleme geçmiş halleri ,avukat arkadaşına anlattıkları bunlar haricinde çok güzel bir bölümdü ama serpil olayı o kadarda gözümüze sokulmadı en azından şeytani bir plan görmedik… Zaten serpil olayını bu kadar dağıttıktan sonra kesip atamazlar ama inş en olaysız yolla ,ipler iyice kopmadan bizimkiler tekrardan birbirlerine yaklaşmaya başlamışken biter bu iş …,

Evt benim bu güzel bölümdeki güzelliklerden ilk aklıma gelen Aşıklarımızın daha belirgin özlemleri vardı ve gerçekten çok güzeldi oğuz kendi tabiriyle delilik yapmak üzereydi ah yine engel çıktı:) bunlar çok kaptırdı kendilerini bu ayrılığa “siz ayrıldınız oğuz”diye hatırlatma yaptırttı oğuza kendi kendine.Ve“sen birini mi özlüyorsun oğuz abi?” yooo:D bir yandanda eda hanım aşkından vazgeçtiğinden bahsediyordu cerene valla bir an unuttu cerenin ceren olduğunu Allahtan Jan yetişti yardıma:) Ve Edanın hem kendine hem sedaya itirafı Ruhunu okşayan sözün hatırlanması gerekti tabi “Sen unutulacak kadın mısın”Evt Eda gerçekten mest oldu bu lafa; biliyorum beni seviyor, hissediyorum sadece Serpili hayatından çıkaramamasına kızıyorum… burada yuh be Eda demek istiyorum yani bunu Oğuzun bu sözleriyle mi anladın oğuz bunu ifade etmiyorda Eda hanım yeni hissetti gibi algıladım:) adam zaten sürekli belli ediyor ve kaç kerede seni seviyorum dedi bu zamana kadar tereddütün mü vardı lütfen yani.
Dizi küçük bir sarsıntıdan sonra toparlanıyor gibi:)...

Atlamadan birde oğuz beyin köşke rüyasındaki gibi girişi var tabi bu sahnelerin olacağını adım gibi biliyordum zaten:) yalnız biraz abartmışlar birtek "insan karısını istediği zaman arar" diyalogu geçmedi:img-hyste oğuz umudunu korudu yalnız napsın adam... ya birde Edanın şüphelenmemesi var bu klişelikten çıkmaya başladığımızın bir göstergesi olabileceği gibi Serpil olayının çabuk patlayacağı ve Edanın çok sarsılacağınında göstergesi olabilir. Aslında oğuz son sahnede söyleyiverseydi diycem, zaten o sahne de ha söyledi ha söyliycek demiştim ama açıklaması çok zor ya:( yine sırayla gidemedim ve sonlara atladım ama madem atladım ,atlamışken şunuda söyliim Oğuz’un o sıkıntılı hali, rahatsızlığı, patladı patlıycak hali bana geçti yaşattı gerçektende burada Emre Kınay, her zaman olduğu gibi alkış…
Ve bu sıkıntının üzerine sıkıntının kaynağı baş pürüz telefonda…Nerden buldu telefonu acaba diycem ama çok zor bir şey olmadığı kesin:( Özette abarttığı kadar bir bomba değildi bu olacağı belliydi yani …en azından köşke gelmedi, sadece oğuz duyacak şimdilik onu…

Buradan yeni sıkıntılara girmek istemiyorum ama bu son bölümlerde Edanın mahçup halleri ve oğuza duyduğu güveni dile getirmesi İnş Serpil olayının çok büyük bir etki yapacağına delil değildir.Ama yok diyorum artık yavaş yavaş toplarlar bu olayı…

Nerdeyse unutuyordum Safiye ablamız ve muhtar ağabeymizde geldi…onların köşkte yemekte oladuğu gecede çok güzeldi tepeden onların oluşturdukları tek aileyi izledik.Feritin gelmesine bozulduğum bir noktada burada;geceleri kapılar kapanacak toplu yemekler bir süre rafa kalkacak…o kapı kapanınca olmuyor yaw ama timurun hatrına katlanıcaz:)

Artık çoğu yorumumun sonuna yazdığım gibi serpilin tımarhaneye kapatılma zamanı geldi ama bu şekilde kurtuluş olmaz onun bu ülkeden gitmesi lazım bence yada mefta olabilir…çünkü bu kadar zıvanadan çıkmış karakterler genellikle öldüklerinde etraf huzura erer bakalım izleyip görücez…

Bugünlük benden bu kadar olsun ,bende yorumlarınızı okumayı bitireyim …İyi forumlar herkese...İnş yarın güzel bir özetle karşılaşırız:img-wink: ...