Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları/2
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
öncelikle alperkaya reytingleri ekledigin icin cok tesekkürler...
allahim simdi havalara daha cok uctum ve hatta bulutlarin üstüne bile ciktim sayilir...
maca ragmen, aci hayat'a rahmen a/b'de ikincilik:happy0064....
iste iki haftanin özlemi, mutlugu, sevinci, sevgisi budur...
mac ilk 5de bile yok...diger dizilerin reytingleri baya bir düsük, bir tek a/b'de Beyaz Gelincik birincilige yükselmis, onun nedenini de dün ben anlatmisitim zaten (kiz kacirma sahneleri vardi)...aslinda cok da fark yok aramizda...
totalde düsük olacagimizi tahmin ediyordum, ama a/b'de ücüncülük beklerken ikincilik geldi...:happy0064 iki aile'nin basarisi hizla tirmanisa geciyor artik, ileride zirveye oturucagimiz günler pek yakinda :good:
Nilgün...cidden işte BUDUR!!...sonunda rahat bir nefes aldık hepimiz...dizimiz haketiği yerde ve artık birinciğe oynuyoruz...sonunda ya cok sevindim süper bir haber bu!
oh be..
en sonunda iki hafta bekledik...zirveyi de kapacağız en kısa zamanda
23 bölüm kadar kıvrandırdı bizi bu reytingler ama sanırım artık dizi hakikaten de hak ettiği yere "kelepçelendi" :img-icecr
çok çok çok mutlu oldum bu reytingleri görünce...
bunun kalıcı olacağını düşünüyorum, umuyorum, biliyorum:)
hayırlı uğurlu olsun!!! :):)
BeyazGelincik1980 09-01-07, 11:31 evet artik yerimiz reytinglerde sabitlesti, bende her hafta böyle olacagindan adim gibi emin...
a/b'de Beyaz Gelincik'le aramizda olan tek fark onlarin sharlerinin kücük bir farkla yüksek olmasi, yoksa bizde birinciyiz...haftaya birincilik kacinilmaz.
bugra'ninda dedigi gibi son bölümü öyle bir yerde bitirdilerki, merakdan herkes izleyebilir...
ben buna ne derim simdi, coktan beri de söylemedim, tam sirasi...
Iki Aile sahane, gerisi bahane :happy0064
:happy0064 :good: :good::happy0064 SEVGİNİN ZAFERİ...:happy0064 :good: :good::happy0064
Herkese Selamlar...İşte Budur Diyorum...İki Aile hak ettiği yerde...Sevginin Zaferi budur...Yine AB grubuna damgamızı vurmuşuz...Ben 1.olarak görüyorum...Gördüğünüz gibi Beyaz Gelincik ile izlenme oranlarımız aynı...Sadece Sharelerimizde küçük bir fark var...
İşte bir Yazlık dizi olarak başlayan...Ve hepimizin Aile olan...Bu sıcacık Aile yine geceye damgasını vurdu...Acı Hayat'ı birkez daha yerle bir etti...(Showt yöneticileri Acı Hayat Eski saatinde daha iyiydi...)...Yine yanlış hamle...
Hayri hatırlarsan dün söylemiştim sana...Hep biz niye eziliyoruz...Onlar bizden korksunlar demiştim...Eee Gün geldi Devran Döndü İki Aile haftanın en zor gününde zirveye oturdu...(2.=Zirve)...
Daha ne isteyelim...Başarının hakkı verildikten sonra...Dün İclal Ablamızın dediği gibi İki Aile'yi birkaç yıl daha izleriz biz...Süper Baba Efsanesinin ardında İki Aile Sessiz ve derinde ama büyük hızla yok alıyor...Şimdi rakiplerimiz düşünsün...Atv,Show düşünsün İki Aile'nin karşısına ne koyalım diye...Gelecek hafta zirvedeyiz bence...Öyle bir yerde bittiki herkes Eda'nın dudağının arasından çıkacak sözü bekliyor...Sevgi Kazandı...Aile kazandı...Aşk Kazandı...
Alperkaya...Paylaştığın için çok çok Sağol...
Hayri...Sen merak edersinde ben getirmezmiyim...:good:
AB
8 BESIKTAS-W.BREMEN [NET] KAND 6.10 14.60
TOTAL
9 BESIKTAS-W.BREMEN [NET] KAND 5.80 13.10
Hoşgeldin...
Ooo Buğra edit yapmışsın bile...çok sağol...ilk 10da ama yinede berbat ratingler...daha iyi rating alacak düşüniyordum...neyse iyiki almadı...gereken izleyicileri çaldı...o yeter...bunları da öbürleri gibi de sonra konuşuruz senle...;)
sabahtan beri yorum yapıyoruz...senin gelmenle ratinglerde geldi...ne kadar şanslısın...
valla ne güzel söyledin...sevginin zaferi...kesinlikle katlıyorum...iki aile hepsini ezip geçti...bana göre de A/Bde 1.yiz...sahreleri saymıyorum...çünkü onların farkı saate bağlı...geç saatde toplamda daha az insanlar tv izliyor o yüzden öyle...
Süper Baba ardından bir efsane dizisi daha geliyor...adını da çok iyi biliyoruz...
ATV,ShowTV istediğiniz diziyi programı koyun...iki aile yanında yazık olur...dayanamazlar...;)
evet artik yerimiz reytinglerde sabitlesti, bende her hafta böyle olacagindan adim gibi emin...
a/b'de Beyaz Gelincik'le aramizda olan tek fark onlarin sharlerinin kücük bir farkla yüksek olmasi, yoksa bizde birinciyiz...haftaya birincilik kacinilmaz.
bugra'ninda dedigi gibi son bölümü öyle bir yerde bitirdilerki, merakdan herkes izleyebilir...
ben buna ne derim simdi, coktan beri de söylemedim, tam sirasi...
Iki Aile sahane, gerisi bahane :happy0064
hahaha bu gelmeseydi olmazdı dimi...ama çok güzel ve şuanki sevincimize tam uyuyor...gerçekten iki aile şahane gerisi bahane ve vız gelir :img-hyste
BGnin farkını açıkladım az önceki yorumumda...
bende haftaya daha yükseleceğimiz inanıyorum...ve daha şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum...haftaya birinciyiz artık kimse durduramaz bizi...
BeyazGelincik1980 09-01-07, 11:39 bugra, bu özet gercek mi? ne bu ya, simdi sevincim kursagimda kaldi resmen...
reytinglere sevinirken, birden üzüntü yasadim, hayallerim yikildi...
iste oguz'un hayati böylelikle kararmis oldu :sad53:...
ne yazacagimi sasirmis vaziyetteyim...off offf
hersey alt üst oldu, bizlere 2-3 bölüm komedi yasattilar, simdi de hüzün hakimiyeti var dizimizde, insallah cok uzun sürmez...
özeti yorumlasam mi diye düsünüyorum su an...
paçiii_melos 09-01-07, 11:41 Bu ne hız arkadaşım ya,nasıl geçti bu özet eline sen süpersin ya,gerçekten çok sağol,en azından sonunda hep soru işaretleri ile diziyi bitirmiştik şimdi anladık ki haftaya nikah yok..
Off yaa gene kavga ediyorlar,ama onlar kavga edince bile çok tatlı oluyorlar ;)
29.BÖLÜM BASIN ÖZETİ...
OĞUZ’UN EDA’YA HAZIRLADIĞI SÜPRİZ EVLİLİK NİKAH DAİRESİNDEN GERİ DÖNÜYOR…
YÜZSÜZ YAMAN AÇTIĞI VELAYET DAVASI YETMEZMİŞ GİBİ BİR DE KÖŞK’ÜN KAPISINA DAYANIYOR…
YAMAN EDA’YI TOKATLAMAYA KALKINCA OĞUZ YUMRUKLARINI KONUŞTURUYOR….
Oğuz’un Eda’ya hazırladığı süpriz nikah Yaman sayesinde mahvoluyor.Mahkeme celbini okuyan Oğuz,çaresiz nikahı iptal ediyor.Eda çocuklarının her şeyden ondan bile önce geldiğini söylemesi Oğuz’un kalbini kırıyor.Köşke geldiklerinde ise onları daha da kötü süpriz bekliyor.Yaman açtığı dava yetmezmiş gibi nispet yapar gibi köşke gelip Eda’yı namussuzlukla suçlayınca kıyamet kopuyor.Köşede olanları dinleyen Oğuz daha fazla sinirlerine hakim olamayıp Yaman’ı dövüyor.Eda Oğuz’a kızıyor çünkü Yaman’ın bunu mahkemede delil olarak kullanacağını düşünüyor.Eda ile tartışan Oğuz kapıyı çarpıp çıkıyor, meyhaneye içmeye gidiyor.Gece boyu merakta kalan Eda Ferit’i Oğuz’un peşine takıyor.Bakkal Numan hastanede iyileşirken Muhtar’dan haber yok.Sabutay ise Damla ile Ferit’i ayırmak için bir plan hazırlıyor.Eda ise hemen kendine güçlü bir avukat bulmak için harekete geçiyor.Eda çocuklara sonunda babalarını velayet davası açtığını söylüyor.Ancak hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşıyor.
NOT:Silinirse Slinsin...Bu Mesaj...Ben yinede paylaşayim...
off bu gerçek olamaz...inanmıyorum...bu kadar erken...ben çıkıyorum...bölümü tekrar izlemeden özette bakamam...resmen şoktayım...
bugra, bu özet gercek mi? ne bu ya, simdi sevincim kursagimda kaldi resmen...
reytinglere sevinirken, birden üzüntü yasadim, hayallerim yikildi...
iste oguz'un hayati böylelikle kararmis oldu :sad53:...
ne yazacagimi sasirmis vaziyetteyim...off offf
herse alt üst oldu, bizlere 2-3 bölüm komedi yasattilar, simdi de hüzün hakimiyeti var dizimizde, insallah cok uzun sürmez...
özeti yorumlasami diye düsünüyorum su an...
Nilgün...Evet Özet gerçek...Benimde içime doğdu bir bakayim dedim...Birde ne göreyim...Okumadan ekledim ama okuyunca bende üzüldüm...Ve Tüyo'muz tamı tamına oldu...Yerini buldu...Gerçekten bende şuan çok üzüldüm...Evlilik yok,Formalite evlilik bile yok...Dediğin gibi bu özet buram buram hüzün kokuyor...Ama bir nokta var...Oda özetin her zamanki yanıltıcılığı...Yani bambaşka bir bölüm ve fragman çıkıyor karşımıza...Düşün burada yazmayan ne sahneler olacak...
off bu gerçek olamaz...inanmıyorum...bu kadar erken...ben çıkıyorum...bölümü tekrar izlemeden özette bakamam...resmen şoktayım...
Hayri...Şokunu çok iyi anlıyorum...Bende şoktayım şuan...Dizimizde herşey hızlı ilerliyor diyorduk...Gördüğün gibi bizdede herşey hızlı ilerliyor...Reytingler,özet derken ne kadar çok duygu yaşadık...Tamam Hayri...Bölümü izlemeye git sende...Haklısın şok olmakla bende aynen öyleyim...Ne diyeceğimi bilmiyorum...
paçiii_melos ...Nedemek...Zevkle paylaştım...Biraz tesadüf ve içimden gelen sesle bakacağım tuttu o siteye...Ben hem kendime hemde özete şaşırdım...Maalesef hüzünlü bir bölüm el sallıyor bize...Ama diyorumki Özetten etkilenmiyelim...Sonra bambaşka bir bölüm geliyor...Ama evlilik başka bahara kaldı...Bu gerçek...
GizemliSahne 09-01-07, 11:47 Efendim, hayatımız tüm yoğunluğuyla devam ederken, baktık Pazartesi gelmiş.. Dur kaptan, İki Aile Köşkü’nde inecek var dedik ve yine köşkümüze konuk olduk... 2 hafta görüşemedik, çok güzel bir tatil geçirmişler ve bomba gibi karşıladılar bizi. Ayrılmak istemedi canımız, muhabbet bitmesin istedik ama napalım çok yorgunlarmış, biz kalkalım dedik, çok da kalabalığız, bir hafta sonra yine geliriz... tabi bize kalsa 24 saat yanlarında oturacağız da ayıp olmasın.. köşkümüz 2 saatliğine sihirli girdabının içine aldı bizleri ve sonra hepimizi tekrar kendi hayatlarımıza fırlattı bir haftalığına.. biz de koyulduk yine yollarımıza... Neyse, neler mi oldu köşkte? Ooo neler olmadı ki yine?
Eda ve Oğuz... yine aksilik yine aksilik, kaderleri bu gariplerimin, neyse ki birbirlerinin kalp çarpıntılarını duyabilecek kadar yakınlar birbirlerine.. olsun bu da yeterli şimdilik... Eda’nın başı dertlerden kurtulmuyor, yazık vallahi.. Bir yandan sevdiği adamın kızı, bir yandan da nefret edemediği çünkü çocuklarının babası olan Yaman.. Haa 404 leri de unutmayalım.. herkes de bir saman altından su yürütme hali.. Serpil’in Eda’yı içten yıkma çabaları, Tarık’ın da Eda’yı içten fethetme hayalleri.. hep içten saldırıyorlar olmaz ki canım, Eda’nın içinde yer kalmadı, allak bullak oldu yahu, bir rahat bırakın kadıncağızı.. Haa unutmayalım, Oğuz’da saman altından su yürütüyor ama neyse ki bu su Eda’nın mutluluğa susamışlığını adeta bir sel gibi giderecek cinsten.. Neyse biz kızıyoruz 404’lere ama onlar da lazım bize.. hemen kavuşursa Eda ve Oğuz, tadı çıkar mı hiç bu kadar?:img-wink:
İçi gitti Oğuz’un, aşkı ağlıyor diye, nasıl da güzel yansıttı bizlere.. Neyin var derken adeta Eda’yı her şeyden uzak bir yere kolundan tutup götüresi geldi sanki.. Tüm karanlığı ateşe vermek geldi içinden.. Eda da helal olsun onca şeye rağmen ele vermedi Damla’yı, ee dizimizde sevgi dalları budaklanmış, kesebilene aşk olsun... Ah Oğuz ah, her şey iyi hoş da sinirlenince kendini tutamayıp, ortalığı yıkıyorsun.. insan sevdiğine yaparmış ne yaparsa derler, doğruymuş.. “Zor mu geldi Oğuz” diye, elle değil de lafla yersin işte böyle tokadı.. demedin mi baştan, dertleriMİZ diye? Napsın kadıncağız, çocukları var arada, çok mu meraklı Yaman’ın o üç kağıtçı yüzünü görmeye? Ama sonra pişmanlıklar kemirdi Oğuz’un içini... Napsın o da Eda’ya zarar gelmesin diye, artık sadece ikisi olsun bu kuvvetli ilişkinin içinde diye patladı o da.. Ama neyse ki köpüklü kahveler yetişti yine aşktan yürekleri kabarmış aşıklarımızın imdadına.. Yahu bir köpüklü kahve bile didişmenin havasını söndürüveriyor.. işte bizim aşıklarımızın farkı.. :img-yes:
Oğuz Eda’nın kalbini çaldığı yetmemiş gibi bi de gidip nüfus cüzdanını çalmasın mı? İlahi valla, köşkte bi de beyaz yürekli hırsızımız eksikti... Ne ara Eda’nın çantasını buldun, hadi buldun diyelim, hangi ara Eda’dan gizli çantasını karıştırıp, nüfus cüzdanını buluverdin? (Keşke o gizli hallerini gösterselerdi, Emre Kınay o müthiş oyunculuğuyla gülmekten kırıp geçirirdi bizleri). Valla korkulur bu Oğuz’dan.. Hatırlarsanız Eda’nın fotoğraflarını da çalmıştı, Eda taşınmaya hazırlanırken.. Baktı nikah dairesinde de evlenemiyorlar, tutup nikah defterini de çalıp getirir bu valla.. Ama aşkı için, napsın o da.. Eda’nın nüfus cüzdanını bulamaması da bu sahneyi tamamlamış oldu, senaristlerimiz çok iyi bağlıyorlar tebrikler..
Ferit yok mu Ferit, hani şu angut'un önde gideni... :img-hyste yine güldürdü bizleri.. Damla'nın onca kaprisine ve şiddetine rağmen hala ablasını ve Oğuz abisini nasıl da korudu? Oğuz abisini de acayip seviyor da fırsat yok ki göstermeye, babasından fırça ye, kızından fırça ye, stres topu oldu çıktı yazık bizim yaramaz çocuk.. Ama dedim ya aşkını kalbinde tutabilmek için, nasıl da göğüs gerdi bizim "kesinlikle hasta" Sabo'nun psikopat hallerine.. Camdan duvarlarını nasıl da yıkıp geçti? Ama bu cam kırıkları Ferit'in canını çok yakacağa benziyor, bakalım göreceğiz..
Gergin Bey’imiz ve heyecanlı Oya Hanım’ımız sonunda barıştılar.. Hatta barışmalarının şerefine nikah dairesinde yemek bile veriyorlar.. Ee önceden restaurantmış burası, madem gelmişler Eda ve Oğuz evleniversin yahu, nolcak ki... Oğuz bu, cevabı da mizahıyla hazır yine işte.. Ergin de bir yandan Oya’yla evlenmek için nikah işlenmelerini başlatsaydı şaşırmazdım doğrusu... Ee Oğuz’un farkı bu dengesiz adam.. Gelinden habersiz nikah yapma fikri de Oğuz’dan çıkardı zaten.. Ama yine Yaman yaptı yapacağını ve velayet olayı patladı sonunda..
Küçük bir not: Nilgün ve yandaşları yine sizin sahnenin eşiğinden döndük, yahu nerdeyse sırf sizin için gidip bizzat görüşeceğim senaristlerle, olmayacak böyle, heyecandan bir gün kalpten gideceğiz, tutmasaydım düşüyordun muhabbetine döndü vallahi ya:img-hyste O sahne sizin hakkınızdır ve o gün bayram ilan ederiz forumda
:happy0064
İki Aile Tek Aile oldu artık, bu konuda yorum yapmaya gerek yok zaten.. Makarna partileri.. Angut muhabbetleri.. Ferit’in taklitleri.. Benim kızlar spagetti seviyor diyip sahiplenmeler.. Play station turnuvaları.. Oohooo, alt yapı hazır zaten..
Gelelim Makarna Partisine.. Eda ve Ceren arasındaki bağ gittikçe kuvvetleniyor.. Bizim Ceren kalkıp sos bile yaptı ya diyecek bir şeyim yok.. Oğuz’un da tabakları masaya getirişi çok fiyakalıydı, sinsi sinsi hemen play station’a tüydü, yine ferit’in başına kaldı işler.. Yaman’ın makarnanın üstüne tam da MAYDANOZ olacak zamanlaması takdir edilecek bir hadise.. Aaa adamı hep beceriksiz diye irdeleyip duruyoruz, valla işleri yapmakta olmasa da işleri bozmakta ondan iyisi yok canım, hakkını yemeyelim şimdi..
Veee, evet, gelelim dizimizin huysuz prensesi Damla’ya.. Damla’yı biraz fazla eleştiriyoruz bence.. Kız tam tipik kaybetme korkusu içinde.. Ve senaristlerimiz olayı uzatmıyorlar, aksine sağlam adımlarla kademe kademe Damla’nın ruh halini yansıtıyorlar bizlere... Damla, annesinin ölümünden sonra çocuk tarafını yarım bırakıp, olgun davranma rolüne büründüğü için şu sıralar yarım kalan çocuk tarafını gözler önüne seriyor.. Ee bir dönemi yarıda bırakıp, bambaşka bir davranış biçimine girmek tabi ki temelde eksikliklere yol açar.. ve karakterdeki bu temel eksikliği, şu sıralar Damla’yı çok sarsmaya başladı. Ve bunun da hemen patlak vermesini bekleyemeyiz, adım adım o duyguları yaşatacaklar bize, bu olaya onun gözünden de bakabilmemiz için.. hangi birimiz annemizi ya da babamızı yabancı bir insanla paylaşmak isteriz? hele babasını onca yıl sahiplenmiş ve ona eşlik etmişse, alışılagelmiş baba-kız ilişkisinin bozulmasından korkması çok doğal değil m bir kız çocuğunun? Hangi birimiz böyle bir kabullenmeyi kısa sürede yaşayabiliriz? O yüzden Damla’nın gidişatının çok emin adımlarla ilerlediğini (uzatılmadığını) düşünmek lazım biraz.. Tabi ki tepkileri biraz fazla.. ama dediğim gibi o yaşına rağmen içinde kalan o çocukça korkusu yüzünden hepsi.. Ama Damla, iç dünyasının anahtarını verince, temeldeki boşluğu Eda’nın sevgisi tamamlayacaktır mutlaka. (Valla fazla psikolojik bir yorum oldu galiba ama valla geliverdi birden öylece):img-wink:
Gelelim çekimlere.. Öncelikle Metin Günay ve ekibi yine harikalar yarattı.. Gizlilik, merak, saklanma, kızgınlık... Duyguları oyuncuların harika yansıtmasının yanında, duyguları kameraya da yüklemek herkesin yapabileceği bir şey değildir... tekrar başarısını saygıyla takdir ediyorum..
Senaristlerimiz yine yaratıcılıklarının çok rahat bir şekilde kullanıp, bizleri yine ekrana bağladılar.. Oyuncularımıza zaten diyecek hiç bir sözüm yok, hep dile getiriyoruz... yorumlarımı da tek tek kendi sayfalarında yapacağım... Hepsinin EMEĞİNİ yine saygıyla ayakta alkışlıyorum... :happy0064
Ayrıca bu bölümde farklı bir müzik vardı, ve farklı sahnelerdeki farklı havaların geçişlerini yeni bir müzik ekleyerek sağladılar.. Bölümü tekrar izleyince siz de farkedersiniz.. sahneleri tam hatırlamıyorum ama hüzünlü dakikalar varken alt kat ile üst kat arasında bir geçişti galiba, öyle hatırlıyorum ama tekrar izleyince tam olarak söylerim...
Çok uzattım galiba, ama hiç uzun yorum yapamıyordum yoğunluktan dolayı.. Neyse, sadece soruyorum herkese, böyle bir dizi bir kaç yıl devam etmez mi hiç?
özet gelmiş arkadaşlar süper... dedim yahu, bu evlilik olmayacak diye.. :icon_sorr neyse dediğimiz gibi 2hafta ara olunca çekimler hızlandı galiba ve özeti erkenden verdiler.. ayrıca çok da ısrar ettik ailecek erken reklam lazım diye :)
reytingler süper.. :good: zaten 70 milyon insan varken Türkiye'de, azınlıktaki bir insan topluluğunun izleme oranına göre belirlenen reytinglerden yola çıkarak değerlendirme yapmak saçmalıktan başka bir şey değil.. Dizimizin kalitesi izleyicisinin ve ekibinin kalitesinden bellidir zaten.. reytingler düşük gelirse hiiiiçç moral bozmaya gerek yoktur arkadaşlar.. :img-wink:
küçük bir not daha: nurdan'cım dün bölümü izleyemedin, ben de bölümü izlerken aklıma geldin valla üzüldüm.. ama merak etme bugun izleyeceksin ve süper bir bölümdü.. ayrıca özetimiz gelmiş bile.. dünkü negatif halin bir anda gidecek, tabi özeti görünce biraz hüzünleceksin galiba..
BeyazGelincik1980 09-01-07, 11:53 Nilgün...Evet Özet gerçek...Benimde içime doğdu bir bakayim dedim...Birde ne göreyim...Okumadan ekledim ama okuyunca bende üzüldüm...Ve Tüyo'muz tamı tamına oldu...Yerini buldu...Gerçekten bende şuan çok üzüldüm...Evlilik yok,Formalite evlilik bile yok...Dediğin gibi bu özet buram buram hüzün kokuyor...Ama bir nokta var...Oda özetin her zamanki yanıltıcılığı...Yani bambaşka bir bölüm ve fragman çıkıyor karşımıza...Düşün burada yazmayan ne sahneler olacak...
bende baktim simdi...hem cok erken geldi, hic bu kadar erken gelecegini tahmin bile etmiyordum, birde icerigi cok etkiledi beni, yani yalnis anlama sakin...su anda sacma birsey yaza bilirim, kafam cok karisik...
özete inanmaylim diyorsun ama, bundan baska inanacak delilimiz de yok. bence bu bölüm cok aglayacagiz, hele ben...
ben son sahnede anlamistim zaten böyle olacagini, bu yüzden optimist bakamiyordum olaya...eda'nin yüz ifadesi gelecek bölüm olanlari bana hissettirdi resmen...
ama iyi bir yani var oguz sonunda yaman'i dövüyor :happy0064...cokdan haketmisti bunu...
bugün hersey durdu bende, insallah sonra acilirim ama hic sanmiyorum...
paçiii_melos 09-01-07, 11:53 paçiii_melos ...Nedemek...Zevkle paylaştım...Biraz tesadüf ve içimden gelen sesle bakacağım tuttu o siteye...Ben hem kendime hemde özete şaşırdım...Maalesef hüzünlü bir bölüm el sallıyor bize...Ama diyorumki Özetten etkilenmiyelim...Sonra bambaşka bir bölüm geliyor...Ama evlilik başka bahara kaldı...Bu gerçek...
Buğra sorması ayıp orası hangi site :D çok merak ettim yahu ;)
Evet bazen özetle yayınlanan bölümler farklı oluyor ama benim merak ettiğim tek nokta şimdilik şu ; Hani Eda çocuklara babalarının velayet davası açtığını söylediğinde hiç beklemediği bir tepki ile karşılacakmış ya, artık sevinecekler mi üzülücekler mi onu merak ediyorum. Ama Efe ile Timur'un annelerini bırakmayacaklrını umut ediyorum ki zaten davayı kazanamaz da inş. :)
bende baktim simdi...hem cok erken geldi, hic bu kadar erken gelecegini tahmin bile etmiyordum, birde icerigi cok etkiledi beni, yani yalnis anlama sakin...su anda sacma birsey yaza bilirim, kafam cok karisik...
özete inanmaylim diyorsun ama, bundan baska inanacak delilimiz de yok. bence bu bölüm cok aglayacagiz, hele ben...
ben son sahnede anlamistim zaten böyle olacagini, bu yüzden optimist bakamiyordum olaya...eda'nin yüz ifadesi gelecek bölüm olanlari bana hissettirdi resmen...
ama iyi bir yani var oguz sonunda yaman'i dövüyor :happy0064...cokdan haketmisti bunu...
bugün hersey durdu bende, insallah sonra acilirim ama hic sanmiyorum...
Nilgün...Yok yanlış anlarmıyım seni...Kafanın karıştığını anladım...Aynı duyguları paylaşıyoruz yani...Ben Özete inanmıyalım derken anlatmak istediğim herşeyin bununla sınırlı kalmayacağıydı...Yani bu sadece küçücük bir bölümü...Kimbilir ne sahneler gelecek...Örnek vermek gerekirse Sence Eda ile Oğuzun arası öyle bozukmu kalacak...Hiçbir gelişme olmayacakmı...Bu anlamda söyledim...
Ufukta hüzün gözüksede bu bölüm çok ağlanacaksa bile herşey bununla sınırlı değil...Geçmiştede yaşadık bunu özet bizi tatmin etmedi hatta üzdü ama fragman bambaşka renkleri getirdi bize...Senaritlerimiz bu hüznün içine renk katacaklardır merak etmeyelim...Örneğin Eda ile Oğuzun kavgasından sonra birbirlerine dönüşlerini düşünelim...Sonuçta ilk bölümde Aa Ben Aliyemiyim sizi babanızdan kaçırayim diye espri yaptıran senaristlerimiz işler o aşamaya getirmezler...
Neyse özeti daha çok konuşuruz...Bende fena halde tutuldum...Ama inan bu olaylar olsada bununla sınırlı değil...
paçiii_melos...Ben sana Özel mesaj ile atarım sitenin ismini...Haklısın benimde merakım çocukların tepkisi...Olumlumu?...Olumsuzmu?
Buğra, önce dalga geçiyorsun zannettim, çünkü hiç bir tahminimize uymuyor ki??? Sana inanmadığım için kusura bakma ama baktın ans sitesinde de var, yani özet gerçek. Senaryo garip geldi bir anda, şaşırdım, tüm dengeler değişti şimdi... Daha bu bölümü yorumlamadan gelecek bölüm özeti, ilginç oldu...
Mahkeme celbini okuyan Oğuz,çaresiz nikahı iptal ediyor.
Evet, benim ikinci yol buydu, Oğuz bu durumda Eda'yla evlenemem dedi. Ne yapalım, kader :(
Eda çocuklarının her şeyden ondan bile önce geldiğini söylemesi Oğuz’un kalbini kırıyor.
Oğuz'un kırılmaması lazım, ayıp eder, Eda haklı çocuklar ikisinden de önemli, bir ara Oğuz'da söylüyordu bunu, ama şu anda aşktan gözü kör resmen...
Yaman açtığı dava yetmezmiş gibi nispet yapar gibi köşke gelip Eda’yı namussuzlukla suçlayınca kıyamet kopuyor.YAMAN EDA’YI TOKATLAMAYA KALKINCA OĞUZ YUMRUKLARINI KONUŞTURUYOR…. Oğuz daha fazla sinirlerine hakim olamayıp Yaman’ı dövüyor.
Haydaaa, Oğuz'un çok fevri bir hareketi, Yaman'ı dövüyor ha, hoşuma gitti :) ama çoçuklar? Efe,Timur buna ne tepki verirler, Oğuz'a tepkileri kesin :( Babalarını dövdü ya, Oğuz, Efe'yle kurduğu tüm diyaloğu yıkabilir bunla. Eda'ya tokat atmaya çalışmış ama sakin olması lazımdı, en azından elini falan tutsaydı bari.
Eda Oğuz’a kızıyor çünkü Yaman’ın bunu mahkemede delil olarak kullanacağını düşünüyor.
Kesin kullanır, dostuda beni dövdü diye, hatta bir de Oğuz'a dava açar bu adam :(
Eda ile tartışan Oğuz kapıyı çarpıp çıkıyor, meyhaneye içmeye gidiyor.Gece boyu merakta kalan Eda Ferit’i Oğuz’un peşine takıyor.
Oğuz abimiz, kendini alkole veriyor, haydi hayırlısı. Oğuz, Eda'ya ben seni korudum ama diyecektir, genede dövmemesi gerekti Yaman'ı. Ferit'te Oğuz'u arıyor, bulur birlikte sabaha kadar içer dertleşirler artık. İyice uçuyor senaryomuz :(
Ve dikkat çok büyük bir yorum geliyor benden burada:
Sabutay Ferit'i takip ediyordu, Oğuz'un gittiği meyhanede Oğuz'la birlikte Ferit'i bulur. Ferit'e saldırır, Oğuz olaya karışır. İkiside yaralanır. Valla bu özetten sonra ben anca böyle yorum yaparım :(
Eda çocuklara sonunda babalarını velayet davası açtığını söylüyor.Ancak hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşıyor.
Evet, beklemediği tepki çocuklar babamız haklı diyecekler. Babamıza gitmeyelim ama ayrılalım köşkten diyeceker. Oğuz Yaman'ı, babalarını dövdü. Çocuklar şu anda Oğuz'a acayip kızgındırlar. Kesin köşkten ayrılalım diyecekler. Offff, offff... Özete bak ya :(
Sonuç1: Felaket bir özet, dizi bir anda karamsarlığa gitti. Çok kötü bir bölüm olacak :(
Sonuç2: Artık yorumlarıma güvenmeyin, hepsi dağıldı birden. Bir tane yorumum gerçek değil :(
Sonuç3: Buyrun size İclal Aydın'ın cümlesinin gerçek tercümesi: Her kadını memnun edecek olay: Oğuz Eda'yı korumak için saldırdı, her kadın korunmaktan hoşlanır. Eda kızsada memnun olmuştur. Oğuz'un başı belada: Efe,Timur Oğuz'a tepkililer, hatta Yaman dava bile açar. Budur valla :(
dünkü bölümden sonra...hakikaten cok duygu yüklü bir bölüm´dü....
ve alisik olmadigimiz "inisler" yasadik...bende artik olumlu seyler olur diye...ümitlenmistim....
sonra geldim....dedim hayirdir insallah bu saate ne bu yogunluk.....???
birde ne göreyim...Bugra´cim özet gelmis...önce saka dedim...ama okudukan sonra resmen hayal kirikligi yasadim.....hic zannetmezdim bu velayet davasinin bu kadar olumsuz yöne cevirecegini dizimizi....yapacak bir sey yok artik...
Iste bu özette Eda nin o sürekli celiski halinde oldugunu isbatlamakta....bilemem vallahi nasil olacak...bir ayrillik yasanmaz...insallah....
Ama sizin de dediginiz gibi...sadece özet...yani daha fragman yok piyasada...bakalim...belki bu negativ havayi dagittir...ümit ediyorum...
Vallahi ne umdum ne buldum....sizde benim gibi sok yasamisinizdir...ama...Hayri´cim.....evvet pozitifciyim...bana takilan lakablardan birisi gece kusundan baska...:img-hyste
Onun icin derim.....siz demiyormusunuz....senaristlerimize güvenimiz sonsuz diye...iste....bu yüzden fazla karamsarliga kapilmayalim...onlarin vardir bir düsündükleri....neyse arkadaslar.....aslinda öyle bir bakayim dedim....aksama görüsmek dilegile...
kendinize iyi bakin, "kafanizi dik tutun", sevgiyle kalin.bye
Not:Bugra özeti paylastigin icin sana ne kadar tesekkür etsek azdir...
Pelin...Sana diyecek laf yok...Bölüm yorumuna tek kelime ile bayıldım...Ellerine Sağlık...Bu reytinglerden ve özetten sonra iyi bir sürpriz oldu...Senin bu yorumunu uzun uzun yorumlamak isterdim hala özetin etkisi ile tutuldum...Ama sen gereken herşeyi söylemişsin...Oyuncularımıza,Senaristlerimize ve Yönetmenimize samimi duygularını,teşekkürlerini paylaşmışsın...Anlatım dilinde çok hoşuma gitti...Müzik olayınıda tekrar izledikten sonra konuşuruz...Bunca yoğunluk içinde yorumun için Sağol...
paçiii_melos...Nedemek...Rica Ederim...
Ahh Özet bizi darma dağın etti...Valla Hepimiz şok olduk...Ve Tüyomuda gerçek oldu...Ama bu kara günlerinde bir sabahı vardır diyorum...İllaki Sevgileri ile üstesinden gelecekler...Tek korkum bu velayet davasını farklı açıdan işlemeleri...Ve Eda ile oğuz'un aralarının bozuk olması...Görüldüğü gibi dış mikroplar içlerinide etkiliyor...Oğuz'un eline sağlık yumruk içinde...Oduna gerekiyordu...Ama onu sinirlendirip,hırçınlaştırmaya yaradı bu yumruk...Fark ederseniz Oğuz ile arasında porblem yok GİBİ gözküyordu...Sadece bu yumrukla bu GİBİ ortadan kalkacak...Oğuz kendini meyhaneye atacak...Yaa Seneristler bu olayları komedi ile nasıl harmanlayacak çok merak ediyorum...Biliyorsunuz köşkte hayat,kalplerinde aşk devam ediyor...
Sami...Hoşgeldin...Yok Kusura bakarmıyım...Bu duyguları yaşamakta haklısın...Çünkü gerçekten alışılmışın dışında bir özet...Valla Ans'de şaka yapmıyorsa inanmak son çaremiz...
Biliyorum kimsenin beklentisi karşılamıyor bu özet...Aksine üzüyorda...Aynen katılıyorum hepinize...Tahmin ettiğimiz senaryoların hiçbir tutmadı...Tutmamakla kalmayayıp bambaşka birşey geldi...Romantik-Komedi dizisini çağrıştıran tek bir cümle okudunuzmu özette...Hayır...Aynen bende okumadım...Diyorumki inşallah bu özeti yazanların ve tasarlıyanların hatasıdır...Ve çok daha önemli ve dizimize uygun olaylar vardır...Ama sonuçta bu özetteki olayların olmayacağı anlamına gelmiyor...İllaki bu olaylar yaşanacak...Ve dediğin gibi Oğuz'un fevri davranışı Timur ve Efe ilişkisinede etkileyecek...
Görüyorsunuz değilmi...Herşey yerin dibine girdi...Ve tepetaklak olacak bu bölümde...O zaman tekrar toparlanma ve çıkış zamanı yakındır inşallah...Eğer senaritlerimiz okuyorlarsa Lütfen diyorum...Velayet,Gözyaşı uzatmayın...Ve illaki işleyecekseniz dizimize uygun işleyin...
Benmi yanlış hatırlıyorum...Eda ilk bölümde göz göre göre Aliye dizisine laf çarptı...
İşte görüyorsunuz Özet moralimizi bozmayı başardı...Ama tekrar diyorum...Sadece Özeti göz önüne alırak bölümü değerlendirirsek birkaç gün sonra nekadar yanıldığımızı anlarız...Bu yüzden aklımızın bir köşesi Sürprizlere açık olsun...Senaristlerimiz inşallah bu kötü olaylarıda layıkı ile işlemişlerdir...
Aysun...Sana katılıyorum...Velayet olayı bu şekilde işlenmemeli...Akşama Görüşürüz ve Özet içinde Rica ederim...Nedemek...:img-wink: :img-wink:
Herkese Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle reytingler süper walla. yazdıklarınızı okumaya başladım ilk reytingler gördüm sevindim. dün akşamki hüzünüm bugün gelen reytinglerle dağılmaya başlamışken ne göriyim yeni bölüm özet kesin buğra şaka fln yapmıştır diye düşündüm....hemen siteye baktım şaka değilmiş ve cidden şok oldum. ya ifade edemiyorum çok üzüldüm yaa..
Buğra; bölüm özeti için gerçekten saol....
işin özeti çok hüzünlü bir bölüm olucağı kesin. hele edanın oğuzla diyalogları bizi üzücek...Aşkta hep mutluluk vermez dimi insana bazen acı versinki o aşkın gerçekliğini ve büyüklüğünü anlamamıza yardımcı olsun...ve şimdi eda ve oğuz bu sınavdan geçicekler....ama şuna inanıyorumki bribrine dönüşleri muhteşem olucak....kahve sahnesinde gördüğümüz sonu tokatla biten sahnenin artık sonu tokatla bitmeyeni şekilde görürüz bu ayrılık dönüşünden sonra ki buluşmada....
Bir tahminde son sahnede efe ve timur babalarına düşman olabilirler yani çok kızarlar..hele efe daha önceki olayları bildiğinden babasına çok sert tepki verebilir....
neyse walla şaşkınlıktan fazla yorum yazamıyorum.....
inanmıyorum yaaa tam bir sayfa yazı yazdım silindiiiiii bilgisiyir kilitlendi bu kadar mı şans olur:sad53:
ilk önce reytinglerden başlamak istiyorum
grçekten hakettiğimiz yeri almak üzereyiz helal olsun iki alie ailesine:happy0064 acı hayat a ve maça rağmen ikincilik:))) ben inanıyorum ki birincilikte gelecek zamanla ve biz o tahtan hiç inmeyeceğiz
bölüm yorumuma geçeyim ilk olarak safiye ve muhtar
çokk kötü oldu onların sonu numan ın yaşlı kalbi sevdiği kadını kaybetmeye dayanamadı ve kalp krizi geçirdi. numanla muhtar ne kadar kavga etselerde muhtar arkadaşının mutsuzluğu üzerine bir yuva kurmak istemedi ve bir süreliğine uzaklaştı istanbuldan.. bence dönse bile artık düğün yapmazlar
sabutay artık çığrından çıkmış durumda, özellikle damla ve ferit in el ele önünden geçmesine çokkk sinirlendi umarım çık kötü şeyler olmaz zaten özet yüzünden yıkılmış durumdayım:sad53:
yaman ve serpil iş başında,. aslında bütün iş serpil in başındn çıkıyorrr ayyy gıcık sarı çiyan edayı mutsuz etmek için elinden geleni yapıyor ya off ztn onun ve yaman ın yüzünden hayallerimiz suya düştü umarım onlardan bi an önce kurtuluruz
damla ve edanın arasında geçen durum git gide vahim bir hal alıyor çok üzülüyorum bu duruma özellikle de edaya. aslında bu durumda damla biraz daha anlayışlı olmalı sonuçta babasının da mutlu olmak hakkı. tamam hiç kimsenin annesinin yerini almasına dayanamıyor ama edanın böyle bir niyeti yok ki o sadece mutlu olmak istiyor, çocukların ablası olmak istiyor özellikle damlanın edaya son söylediği laf benim bile içimi acıttı siz söylersiniz nasıl olsa onu benden fazla görüyorsnuz eda feci bozulduu gece yatakta ağlarken ben de çokkk üzüldüm
ama orda komik bir tesadüfe dikkatinizi çekmek istiyorum eda oğuz aradığında açmamıştı hani yatıyordu, o an üstünde olan pijama nın aynısı o anda benim üstümdeydi ve uzanarak izliyordum farkedince gülme krizine girdim ben de oğuz arasa tamdı yani:img-in_lo
gelelim en önemli noktaya özet in ve fragmanın kilit noktasına
son ana kadar içimde hep bir umut vardı evlenecekler diye ama nikah salonunun önünde edanın yüzündeki ifadeden onun o an çocuklarından başka bir şey düşünmediğini anladım. hevesim kursağımda kaldı yine:icon_sorr ne bileyim onca süpriz onca hazırlık oğuz un heyecanı hepsi bir anda yok oldu:sad53: ben ona üzülmekteyken geldim bir baktım yeni özet hem de en kötüsünden:((( numan ın iyileşmesi dışında hiç bir ii olay yokkk:icon_sorr özellikle biz evlenmiyecekler diye üzülürken eda ve oğuz kavga ediyor ve bizim oğuz evi terk ediyor tam bir hayal kırıklığı
ve ennn önemli nokta yine beklenen öpücük yine hayal kırıklğı:img-hyste tam yaklaştılar olliiii dedim bi ses geldi cerennnn ahhh ceren yaa:happy0064
fragmanda 40 yıldır beklenen nikahlar, gerçekleşmeyen nikahlar derken bizimkilerin nikahını da kastediyormuş:(((8
neyse şimdilik çıkıyorum iyi günler
aysenurboz 09-01-07, 12:34 Özet gelmis ama ben cok saskın vaziyetteyim su anda.Nikah yok hersey kötü off bomba diyorum ben özete ama kötü oldu bu hic beklemiyorduk:icon_sorr
Bu özetin icinde en sevindirici cümle ;
Oğuz daha fazla sinirlerine hakim olamayıp Yaman’ı dövüyor
Çokta iyi yapıyor gec bile kaldı bunu yapmakta.Eda'nın tepkisi haklı tabi ortada bi dava var ve Yaman bu gibi seyleri cok iyi kullanabilen bir insan...
Aklımızda simdi cocukların tepkisinin ne oldugu:icon_sorr
Fragman ve Resimleri beklemeye baslıyorum ben onlardan sonra daha ayrıntılı bi yorum yapacağımı tahmin ediyorum...
Bu arada özet icin tesekkürler Bugra
Burcu...Sende Hoşgeldin...Ve Nedemek Rica Ederim...Keşke daha neşeli bir özeti ekleseydim...Ama dediğin gibi Hayatta olduğu gibi Aşk'tada bu Acı olacak...Olacak ki Mutlu günleri kıymeti bilinsin...Ve haklısın...Şimdi onları zor bir dönem bekliyor...Ama bir anlasalar bu zorlukları yine yürek yüreğe,Omuz omuza aşacaklarını...Birbirlerini hırpalayacaklarına birlik olsalar...Neysee fazla üzülmeyelim...Gelecek bölüm hüzünlerin sonu,mutlulukların başlangıcı olsun...
Gülbence...Güldürmeyi başardın yine...Demek o pijama ile aynı şekilde uzanıyordun...Valla ilginç ve çok komik olmuş...Yorumlarının silinmesinede üzüldüm...Neyse tekrardan güzel bir yorum patlatmışsın...Ellerine Sağlık...
Ayşenur...Nedemek...Rica ederim...Ama fragman ve resimler inşallah biraz daha açık olur...Bu Özet'te bir gariplik var...Hiç açıklayıcı değil...
Tekrardan Selamlar...Reyting+Özet derken dolu dolu saatler geçirdik yine...Ve Yuvamıza bir hüzün hakim oldu...Tek sebebide özet...Ama üzülmeyelim diyorum...Senaristlerimize güvenelim....Bu 10-15 Satırlık özet bizi üzsede bekliyelim ve görelim...Güvenimiz Sonsuz senarislerimize...
Neyse ben şimdi çıkıyorum...Gideyim sizler için bir Video Özet yapayim...Kafam dağılır biraz...Akşam tekrar görüşürüz...Bakalım o zamana kadar İki Aile Aile'sinin moralleri nasıl olacak...bye bye
GizemliSahne 09-01-07, 13:13 buğra çok sağol, yorumların için.. valla final, sunum derken, bir türlü oturamıyordum başına.. :img-wink: sayende forum şenlendi valla daha doğrusu hüzünlendi diyelim... ama senaristlerimiz yine yaptı yapacağını ve yine sıyrılıp çıktılar bu işin içinden.. ee bir kaç yıl sürecek inşallah dizimiz.. :img-wink: video özeti de bekliyorum.. :img-wink:
valla ben de fragman ve özeti bir arada yapmayı tercih ediyorum.. Eda ve Oğuz ne kadar kavga etseler de yine sevgilerinin karşısında duramazlar.. ama biraz kendilerini çekecekleri kesin.. ama nereye kadar bakalım? senaristlerimizi tanıdık artık, rüzgarlarla dolu bölümümüzde bakalım ne kaçamak sığınaklar yaratacaklar yine.. ama yine süprizler bizi bekliyor belli ki... resmen bir oyun gibi oldu artık, bizler ne yorumlar yapıyoruz onlar ters köşeye gol atıyorlar.. :)
Buğra, özet için çok sağol, valla karşılamıyor özet beklentileri, ama biz çok abarttık belki kendimiz. Ben bir ara ans hack'lendi mi diye bile düşündüm başta :) Ama söylediğin gibi, özet-fragman hiç tutmuyor birbirini, hep ayrı sahneler. Mutlaka iyi bir şeyler vardır. Koca bir bölüm sadece Oğuz'un Yaman'ı dövmesi mutluluğuyla :) bitmez diyorum. Hiç böyle bir şey olmamıştı dizimizde.
Arkadaşlar, ben tutmayacağını bile bile bir tahmin yapayım, bakalım ne diyeceksiniz? Artık tahminlerimin tutmasından umudu kestim ya neyse :)
Şu Eda velayet davasını söylediğinde çocukların beklenmedik tepkisini hep kötü düşündük, çünkü özet karamsar baştan sona. Ama ya iyi bir tepkiyse? Özet kötü demiyor, sadece beklenmedik tepki diyor. Tepkinin iyiside olur kötüsüde. Her tepki kötü olmaz ki! Diyelim ki iyi bir tepki, 2 düşüncem var, olabilir mi sizce?
1
Timur asla annesini bırakmaz biliyorsunuz, çok duygusal ve çok bağlı annesine. Eda Edirne'ye giderkende bırakmadı, şimdide bırakmaz, Timur'un tepkisi belli bence. Beklenmeyen tepki Efe'den gelir. Efe kendini suçlayacak, o gazete benim yüzümden yazdı diyecek, senin adın benim yüzümden kirlendi diyecek Efe. Bu durumda annesine mutlaka destek olacak. Ve sinirlenecek evden fırlayıp gidecek babasının karşısına dikilecek "suç benim, beni kaybedersin bu dava devam ederse" diyecek. Tepki bu olabilir... Yaman'a da geri adım attırır...
2
Ben gene eski düşünceme, formalite evliliğe döneyim. Timur gene annesini bırakmaz diyorum, valla durum nasıl giderse gitsin Timur'un annesini bırakacağına inanmıyorum. Efe'de gene tepki olarak çok sinirlenir, olmaz öyle şey der, kendini suçlar. İşte burada Timur soru sorar:"Ne yani evli olmadan aynı evde kaldığınız için mi sorun oldu?" der, Eda "Evet" diyincede, "Eeee, o zaman yalancıktan evli gibi yapın der". Efe o sinirle tamam ya, haklı der, destekler. Bir ihtimal de bu... Ve bizim formalite evlilğe dönüş yaparız gene :)
Valla ben 1.şık olabilir derim. Çocuklar çok alıştıklarından asla ayrılmak istemezler. Sadece şu dayak olayını Oğuz çocukların gözü önünde yapsaydı, o zaman belki, ama yapmadığı belli çünkü çocuklar evde olsaydı kavgayı farkeder, velayeti öğrenirlerdi. Ama en son Eda söylüyor velayeti. Beklenmeyen tepki büyük ihtimal Efe'nin evden kaçtığı zamanlar gibi isyan etmesi ve fırlayıp gidip babasının karşısına dikilmesi olur diyorum. Maksimum optimizmle anca böyle iyi bir sona çeviririm bu bölümü valla :)
Not: Artık hiç bir yorumum güvenli değildir, çıkmıyorlar biliyorsunuz :)
Beklediğimiz bölümün ardından;
Hüzünlü başladık gerçektende hüzünlü... Eda'mız ağladı Damla Eda'yı üzdü.Damla Eda'yı üzdü ama Eda ağlamasının nedeninin Damla olduğunu söylemedi çünkü Damla'yı çok seviyor.Bundanda Edamızın ne kadar iyi yürekli olduğunu görüyoruz...
Safiye ne kadar da heyecanlıydı öyle.Evdeki replikler çok güzeldigerçekten heyecanlı bir gelindi o.Çıkışı 40 yıldır beklediği gibi oldu.Yalnız evdeyken herhalde sizler Oğuz'un çiçek kaybolma tepkisine ve düşünceli Merve'mizin çiçekleri balkona çıkartmasına gülmüşsünüzdür benim kadar ;)Biz Safiye'ye dönelim.Sayife 40 yıldır beklediği gelinliğini giydi ve arabaya binmeye çalıştı ;)Numan'ın kalbi dayanamadı sevdiğini kaybetmeye ;)Hastahaneye gittiler yalnız gitmeden önce Cerenide Damla'nın haraketleri rahatsız etti.Hastahaneye dönelim biz.Düğün iptal edildi ve Muhtar üzgün bir şekilde hastahaneden ayrıldı sonra ise İstanbul'dan.Böylece Safiyenin düğün heyecanıda belki ertelendi belkide bitti...
Damla ve Oğuz Gerginliği;
Gelde şimdi Damla'ya bozulma!Babasına yaptıkları nelerdi öyle.Oğuz onunla konuşmayı denedi Damla ise birkaç gün sonra evden bir kaç günlüğüne terketti.İşte ilk baştaki yorumlarım bunlardı ama sonra biraz pişman olup eve geri dönmesi fikirlerimi biraz değiştirdi
Oya ile Ergin Barıştı;
Oya ile Ergin barıştı.Evet Oya ile Ergin barıştı.Bunda tabi Oya'nın merakıda vardı ;).Ergin elindeki bilgiyi kullandı sonra sonra ise Ergin-Oya-Oğuz grubu oluşturuldu ;)
Keşke o postacı hiç gelmeseydi,keşke Eda ve Oğuz evden daha erken çıksaydı...
Keşke o postacı hiç gelmeseydi,ilk önce Niyazi ile çay içseydi.Aslında Eda'nın evlenmek daha işine yarayacak.Sonuçta Yaman şunu söyliyebilecek dava ''Tanımadığı bir erkekle aynı evde yaşıyor'' diyecek ama evli olurlarsa Eda için bu bir dezavantaj olmayacak.Zaten bununda daha önce çok konuştuk...
Reytingler;
Reytingler gelmiş :).Ve çok iyi yapmış.Acı Hayat'ı geçmişiz.A/B de 2 . olmuşus Totalde biraz düşüğüz ama olsun.Acı Hayat'ı A/B yi geçmişiz Totaldede çok yakın.
İşte ben bu yorumu yazmak için hemen foruma girdim ilk burdaki yorumları okuduktan sonra alt forumlara gittim.Orada İki Aile'nin son msjnın Buğra tarafından gönderildiğini gördüm.Düşündüm acaba Buğra yeni bir seneryo flnmı yazmaya başladı.Sonra foruma girdim ve orada 29.Bölüm özeti yazıyordu ben hemen hımm geçen haftanın özeti herhalde dedim hemen çıktım sonra aklıma geldi Nuray eklemişti özeti Buğra'da bir daha niye eklesin ki?Ayrıcada biz 28. Bölümü izledik ve hemen geri dödüm okudum.Ama bu özet geldi kötü geldi.Eda evlenmekten vazgeçiyor,Oğuz ile arası bozuluyor Yaman ortalığı karıştırıyor işte benim özet yorumum bu!!!
Herkese Selamlar...
ne günmüş beee....her duyguları yaşadık...ratingleri görünce çok mutlu olduk...ne yazık ki bir kaç dakika sonra bu mutluluk...üzüntüye döndü...
ilk şoku biraz atladım sayılır...tekrar burdayım...
ya Buğra bu yapılır mı bize...insan önce bir bakar...okusaydın...eklemeseydin yahu...ans da az suçlu değil...çarşamba ekleseydiniz kimse birşey demezdi...off...
baksanıza Nilgün üzüldü gitti...ve onu takip eden birçok kişi oldu...forum boş kaldı...oysa bu saatlerde dopdolu olması gerekiyordu...
neyse olan oldu artık yapalıcak birşey yok...yazdıklarınızı şöyle bi üstünkörü okudum hepsini...herkesin morali yerde sanırım...
Pelin bu kadar üzüntü arasında senin bölüm yorumun ilaç gibi geldi...zevkle okudum...ellerine sağlık...ve sağol bizimle paylaştığın için...:happy0064 :happy0064
Yamana söylediklerin çok doğru...bilhassa özette bakarsak...
Yaman’ın makarnanın üstüne tam da MAYDANOZ olacak zamanlaması takdir edilecek bir hadise.. Aaa adamı hep beceriksiz diye irdeleyip duruyoruz, valla işleri yapmakta olmasa da işleri bozmakta ondan iyisi yok canım, hakkını yemeyelim şimdi..
valla Aysun ne umduk ne bulduk doğru söyledin...o güzel hayalerimiz toz oldu...hayal kırıklığına uğradık...bütün günümüz harbiden mahvoldu...
ama artık boynumu bükmeden gururla kaldırıyorum...Aysun sağol...akşama görüşürüz...bye
Sami...senden yine senaryolar gelmiş...başlarım şimdi seninde senaryolarında....yok şaka yapıyorum tabi...optimist olalım hepimiz...şuan biraz melankolik optimist...
bana kalırsa...bende 1. şık olabilir diyorum...kücücük Timur evlenmelerine sebep oluyor...olabilir...çünkü bugüne kadar hep annesinin arkasında durdu Timur...
ama Oğuz'un yumruk atması gerçekten kötü oldu...resmen su yerine benzin döktü yangına...itfayeyi çağıran yokmu??
hüzün karamsarlık olmasa iyi olurdu...ama realist olursak birkaç bölümü üzülerek izleyeceğiz...maleesef öyle...
herşeye rağmen umudumuzu kesmiyelim diyorum...senaristlerimize güvenim sonuz olduğu için fazla endişelenmiyorum...ama nasıl toparlayacaklar çok merak ediyorum...
İKİ AİLE=SÜRPRİZ formülümüze güvenelim...:good:
daha şimdiden fragmanı beklemek zorunda kaldık...
NOT: dayanma gücü vereyim size dedim...o yüzden makarna partisi adılı klibi yuotube ekledim...bulmayanlar bana özel mesaj atsın! :img-yes:
Edit: ekşisözlük'ten bir yorum...sizinle paylaşmak istedim...
- eski yönetmeni nursan esenboğa'nın rating'de birinciliğe taşıdığı hafta görevden ayrıldığı dizi.
Nursan Esenboğa ne kadar teşekkür etsek azdır...bize yolu açtı...yolu gösterdi...bu yolu gitmek bize düşer...
Armağankolik 09-01-07, 16:22 Doğaç hayranlarına tesadüfen bulduğum bir video... :) Umarım gerçekten güzel bir tesadüf olmuştur...
Fakat linki yayınlayamıyoruz sanırım?? :S İsmi yasaklı çünkü... Bana nasıl konduğunu gösterirseniz izleyebilirsiniz ancak...
Herkese Selamlar Ve Sevgiler...
Şuan Ailemiz burada olmasa bile güzel bir gün geçirdik diyebilirim...Bende birkaç saat aranın ardından tekrar sizlerleyim...
Doğrusunu söylemek gerekirse bu ara bana iyi geldi...Video Özeti yaptım...(Upload işlemi sürüyor...)...Bunun dışında bol bol düşündüm...Aslında üzülmemizin çok mantıksız olduğunu düşündüm...
Düşünsenize şimdi üzülmememiz için onlarca sebep varken 10 satır özet bizi neden üzsün...Çok klasik bir laf olacak ama bizden daha kötü durumda olanları düşünün...Şimdi dizimiz haftanın en zor gününde neredeyse zirveye oturuyor...Röportajlarda birkaç yıl daha devam edileceği söyleniyor...Allah'a şükür oyuncu kaybımız yok...
Yani bir izleyici daha ne isteyebilir...Hikaye her zaman bizim istediğimiz yöne doğru gitmeyebilir...Belki tahminlerimiz tutmayabilir...Ama düşünün Senaristlerimiz 29.Haftadır yere göğe koyamadığımız senaristlerimiz dizi için kötü birşey yaparmı...
Nitekim üzücüde olsa bu evliliğin olmaması dizimizin ömrünü uzattı...Sizde nedenlerini çok iyi biliyorsunuz...Tamam şimdi evlenmiyor olabilirler ama Velayetin gölgesinde hüzünlü bir nikah dahamı iyi olurdu...İçimize sinermiydi o sahne...En doğru olanı yaptılar...Hikayemiz tekenmiyor,tamam bu bölüm biraz hüzünlü olabilir,Eda ile Oğuz kavgada edebilir...Sonuçta yine o köşkün çatısı altında birleşecekler,karşılaşacaklar...Bizim diğer diziler gibi aşıklarımız kavga ettiğinde birbirlerini görmeme gibi bir şansı yok...Aksine küslüğe inat dipdibe olacaklar...Öğlende dediğim gibi bu tarz tartışmalar olsunki barışmalarındaki tadı alalım...Yani anlayacağınız durum o kadar kötü değil...Gelecek Bölümde yine klasik İki Aile tadında olacak...Biz Eda'yı...Oğuz'u ve tüm köşk sakinlerini gördükten sonra başka ne derdimiz olabilir...Arkamıza yaslanalım ve neler yaşıyacaklar hep beraber görelim...İllaki bölümde yüzümüzü gülümsetecek olaylarda olacaktır...Hayatta ne her zaman neşe...Nede her zaman hüzün vardır...Gelecek haftada bunu göreceğiz...Tatlı aşıklarımızın o gizli kaçamak halleri devam edecek buna sevinelim...Evlilik ise ilersi için güzel bir duygu olarak kalsın içimizde...
Sami...Öncelikle merhaba...İşte harikasın...Yeni bölümle ilgili ilk tahminlerde gelmeye başladı Süper...Şimdi 2 tane olasılığın var...Ama benim içimden geçen 2.olmasına rağmen sanki 1.şık daha büyük bir olasılık...Yani dediğin gibi Efe ve Timur'da gitmek istemeyecekler...
Bak burada Özette;
Eda çocuklara sonunda babalarını velayet davası açtığını söylüyor.Ancak hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşıyor.
Ben bu cümleden şu sonucu çıkardım...Eda bu velayet davasını çocuklara açıklamadan önce onların babalarını tercih edeceğinden...Sebep olarakta Oğuz'un attığı Yumruk...Ama Çocukların tercihi onu şaşırtabilir...Niye hep kötü sürpriz'mi olacak...Benim içimden böyle geçiyor....
Sami Senin 2 olasılında hoşuma gitti...Aynen katılıyorum...Çıkmaz çıkmaz demiyelim şansımızı deniyelim...
Hayri...Sanada Selamlar...Şoku atlatmana sevindim Hayri...Hep beraber atlattık sayılır...Ve Ekşisözlükteki güzel yorumu paylaştığın için Sağol...Valla Sonuna kadar doğru söylemiş...(Her kim söylediyse)...Sende haklısın bu sıcacık dünyayı hayatımıza soktu Nursan Esenboğa...Çok şükür Metin Günayda devam ettirdi...
Ooo Demek Makarna Sahnesi hallettin Hayri...Valla Ellerine Sağlık...Eğer klip gibi sürprizlerin varsa bende isterim linki...Yoksa Düzmü bıraktın bilemiyeceğim...
Emre...Seninde Özeti bulma maceran bayağı ilginçmiş...Ama sonuçta bulmuşsun önemli olan bu...Valla nasıl hatırladın geçen haftaki özeti Nuray'ın eklediğini...
Sami...senden yine senaryolar gelmiş...başlarım şimdi seninde senaryolarında....yok şaka yapıyorum tabi...optimist olalım hepimiz...şuan biraz melankolik optimist...
bana kalırsa...bende 1. şık olabilir diyorum...kücücük Timur evlenmelerine sebep oluyor...olabilir...çünkü bugüne kadar hep annesinin arkasında durdu Timur...
ama Oğuz'un yumruk atması gerçekten kötü oldu...resmen su yerine benzin döktü yangına...itfayeyi çağıran yokmu??
Ohooo, ilk kez bu kadar boş gördüm etrafı, Hayri ne bu karamsarlık? Ben çoktan atlattım özet şokunu. Biliyoruzki iki ailede çok devam etmiyor hüzünler... Ve arada mutlaka espriler, güzel sahneler oluyor.
Mutlu sahnelerimizi sayıp biraz içini rahatlatayım bari:
-Evvela Yaman dayağı yiyor, valla çok merak ediyorum, Oğuz gerçekten yumruğu çıkartıyor mu yoksa özet abartması itip kakıp dışarı mı atacak Yaman'ı? Ama Eda bu kadar kızdığına göre yumruğu vuruyor. Oğuzun sinirlendiğinde nasıl olduğunu biliyoruz, kendi boynunu çıkartmıştı, çok güzel bir sahne olacak gibi. Ve korkma çocuklar görmüyor bence, yoksa tartışmayı görürlerdi, zaten Efe babasının annesine el kaldırdığını gördüyse Oğuz'a kesin destek verir ve bu arada velayetide öğrenirlerdi. Halbuki en sonda öğreniyorlar. Eda'da Oğuz'da söylemezler zaten çocuklara. Çocuklar bilmeyecek bence bu olayı.
-Sonra, Eda&Oğuz'un eve dönmesi, Yaman'ın gelmesi, Oğuz'un yumruğu geçirmesi, Eda ile kavgası, efkar dağıtmaya gitmesi ve Ferit'in peşine takılması söyleyim sana dizinin 10-15 dakikası falan. Çünkü bunların hepsi süpriz nikah dönüşü akşam olup bitiyor. Bölümümüzde ise günler geçecek, Eda avukat arayacak ve çocuklara sonunda açıklayacak falan. Elbet Oğuz eve dönecek ve Eda'yla konuşacaklar. Eda zaten çok merak ediyor. Büyük ihtimal dizi içinde, tahminim Oğuz eve sarhoş döner dönmez, olmazsa sabaha ayılınca elbet barışacaklar. Barışma sahnesi güzel olacak.
-Ferit Oğuz'u bulduğunda mutlaka konuşacaklar, komedi sahneler çıkacağı kesin. Hele birde Ferit'de içerse gelince, ohoooo... Eğlenceli olur...
-Ayrıca Eda evde beklerken, Oğuz kafa çekerken çok güzel flashback'ler olacak sanki. Eskileri hatırlayıp duracaklar. Romantizm takılacağız...
-Ve kesin söylüyorum, çocuklardan gelen beklenmedik tepki olumsuz olmayacak bence. Eda'ya bağırmazlar kesin, Timur asla bağırmaz, Efe zaten artık uslandı ve kendi hatası görüyor iftira olayını. Tepki Efe'nin galeyana gelip babasının evini basmasıdır derim. Tabii ki beklenemdik tepki bu. Buda gayet güzel bence, Yaman'ı şoka uğratabilir.
İşte size güzel olaylar, bunlarıda göreceğiz unutmayın! :)
YerçekimliKaranfil 09-01-07, 17:13 iyi akşamlar arkadaslar
of neler olmuş öyle nelerr nereden başlıyacağımı bilmiyorumm..
öncelikle reytinglerle başlayayımm valla reytinglerimzi süperr :good:
özetin bukadar çabuk ve erken geleceğini tahmin etmiyordumm ya soklardayımm :bilmim ..
önümüzde yine karamsar bir bölüm ....enkrikalar fazlaa.... yaman odunuu busefer sınırı aşmışş vee o çok gecikmiş olan yumruğu yemiş oğuzda artık dayanamadı napsın göz yumamamış edanın tokat yemesine ...bu herif kadar cerenin tabiriyle KÜT bir adam görmedim yaaa hem o çiyan serpilin yalakalığı uğruna kendini maşa gibi kullandırıyor hemde yetmezmiiş gibi gidip edaya namus dersi veriyorr bu namuslu yaman efendiii.....:img-in_lo
bu aradaaa malesef evlilik olmuyorrmuşşşş off ya okadarda senorya kurmuştuk bence evlenmeliydilerrr olmadı buuu ..edanın evlenmemesi normal ama oğuzz için üzüldüm neyse artık bir dahaki öyle yemeğine :)
şimdi kafam çok dağanık biraz toparlayım yazmaya devam ederim :img-wink:
Ben gaza geldim devam ediyorum, alın bir fikir daha. En kötüsü ne olablir tepkinin diye düşünüyorum. Eda'yı asla suçlamazlar. Bence Yaman'a atılan dayağı da görmediler yoksa velayetide öğrenirlerdi, çocuklar evde yoklar bence. Bulabildiğim en kötü tepki şu:
Tepki Efe'nin köşkten ayrılalım demesi olabilir. Köşkü çok seviyorlar gitmek istemezler ama belki ayrı evde yalnız kalırsak, iddia edilen ahlaksız ortam yok olur, davayı kazanabiliriz der çocuklar. Bu durumda Eda hayır diyemez, köşkü terketmeye hazırlanırlar. Tabii 1-2 sonraki bölüm bütün çocuklar üzülür sonunda olmaz bu taşınma.
Aklıma gelen en kötü tepki bu. Bu bile iyi sonlanır sonunda. Çünkü ayrılma hazırlıkları sırasında Damla dahil herkes birbirinin kıymetini anlar.
Yok, herkes içini rahat tutsun, özet kötü ve karamsar, evlilik yok ama sonu kötü bitmeyecek sanki...
Herkese Selamlar Ve Sevgiler...
Şuan Ailemiz burada olmasa bile güzel bir gün geçirdik diyebilirim...Bende birkaç saat aranın ardından tekrar sizlerleyim...
Doğrusunu söylemek gerekirse bu ara bana iyi geldi...Video Özeti yaptım...(Upload işlemi sürüyor...)...Bunun dışında bol bol düşündüm...Aslında üzülmemizin çok mantıksız olduğunu düşündüm...
Düşünsenize şimdi üzülmememiz için onlarca sebep varken 10 satır özet bizi neden üzsün...Çok klasik bir laf olacak ama bizden daha kötü durumda olanları düşünün...Şimdi dizimiz haftanın en zor gününde neredeyse zirveye oturuyor...Röportajlarda birkaç yıl daha devam edileceği söyleniyor...Allah'a şükür oyuncu kaybımız yok...
Yani bir izleyici daha ne isteyebilir...Hikaye her zaman bizim istediğimiz yöne doğru gitmeyebilir...Belki tahminlerimiz tutmayabilir...Ama düşünün Senaristlerimiz 29.Haftadır yere göğe koyamadığımız senaristlerimiz dizi için kötü birşey yaparmı...
Nitekim üzücüde olsa bu evliliğin olmaması dizimizin ömrünü uzattı...Sizde nedenlerini çok iyi biliyorsunuz...Tamam şimdi evlenmiyor olabilirler ama Velayetin gölgesinde hüzünlü bir nikah dahamı iyi olurdu...İçimize sinermiydi o sahne...En doğru olanı yaptılar...Hikayemiz tekenmiyor,tamam bu bölüm biraz hüzünlü olabilir,Eda ile Oğuz kavgada edebilir...Sonuçta yine o köşkün çatısı altında birleşecekler,karşılaşacaklar...Bizim diğer diziler gibi aşıklarımız kavga ettiğinde birbirlerini görmeme gibi bir şansı yok...Aksine küslüğe inat dipdibe olacaklar...Öğlende dediğim gibi bu tarz tartışmalar olsunki barışmalarındaki tadı alalım...Yani anlayacağınız durum o kadar kötü değil...Gelecek Bölümde yine klasik İki Aile tadında olacak...Biz Eda'yı...Oğuz'u ve tüm köşk sakinlerini gördükten sonra başka ne derdimiz olabilir...Arkamıza yaslanalım ve neler yaşıyacaklar hep beraber görelim...İllaki bölümde yüzümüzü gülümsetecek olaylarda olacaktır...Hayatta ne her zaman neşe...Nede her zaman hüzün vardır...Gelecek haftada bunu göreceğiz...Tatlı aşıklarımızın o gizli kaçamak halleri devam edecek buna sevinelim...Evlilik ise ilersi için güzel bir duygu olarak kalsın içimizde...
Hayri...Sanada Selamlar...Şoku atlatmana sevindim Hayri...Hep beraber atlattık sayılır...Ve Ekşisözlükteki güzel yorumu paylaştığın için Sağol...Valla Sonuna kadar doğru söylemiş...(Her kim söylediyse)...Sende haklısın bu sıcacık dünyayı hayatımıza soktu Nursan Esenboğa...Çok şükür Metin Günayda devam ettirdi...
Ooo Demek Makarna Sahnesi hallettin Hayri...Valla Ellerine Sağlık...Eğer klip gibi sürprizlerin varsa bende isterim linki...Yoksa Düzmü bıraktın bilemiyeceğim...
Buğra tekrar hoşgeldin...evet şoku atladım...senin yazını okudum daha iyi oldum...çok doğru dedin...valla sana aynen katılıyorum...daha dün güzel bir röportaj okuduk...sabah olağanüstü ratingler...izin vermiyelim...bu ufacık özet içimizi karartmasın...iki aile bugüne kadar birçok olayın altından çıktı...ve bu sefer de başka olmayacak...birkaç bölüm üzüleceğiz...ama dediğin gib hayatta ne hergün neşe nede hergün hüzün vadır...
rica ederim Buğra dedim bi bakalım en azından orda bir güzel yorum okuyabiliriz belki...baktım...birtane buldum...tabiki hemen burda paylaştım...güzel demiş...
Buğra yarısı klip...yarısı düz oldu...sonra veririm sana linkini...bu arada sende bir klip yapacaktın...neyse...-->diğer hat..
Sami...29.Bölümdeki komedi sahnelerini çok güzel anlatmışsın...Valla içimden geçenleri döktürmüşsün...Ellerine Sağlık...Durum her nekadar iç karartıcı gözükse bile aslında öyle değil...Dediğim gibi özette sadece bir demet'ini görüyoruz...Peki devamı...?...
Devamınıda Sen anlatmışsın...Bak iyi akıl ettin...Eda ile Oğuz'un kavgaları,küslükleri bir günde geçecek...O meşhur gün ve akşamı Oğuz'un meyhane'ye gitmesi...Devamı hakkında özette tek bir cümle bile yok...(Onların ilişkileri ile ilgili...)Yani sürprizlere açık olalım...Dediğin gibi sabah bizleri tatlı bir barışma bekliyor olabilir...Şimdi tekrar saymıyayim ama tüm neşeli sahnelerin çok mantıklı ve olası...
Aynen bende Timur ile Efe'den Olumsuz tepki beklemiyorum...Hatta Eda'yı şaşırtacak kadar olumlu bir tepki gelecek...Ve bu olumlu tepki ile hüzünlü başlıyacak olan bölüm umut içinde bitecek gibi geliyor...Hem Eda'nın bu zor günlerinde Damla sizce ne yapacak...?...Kayıtsızmı kalacak...Kimbilir belki buzları bu velayet davası eritecek...Damla'dan daha iyi annesiz büyümenin ne olduğunu anlayacak kimse yok...
Sami...29.Bölümdeki komedi sahnelerini çok güzel anlatmışsın...Valla içimden geçenleri döktürmüşsün...Ellerine Sağlık...Durum her nekadar iç karartıcı gözükse bile aslında öyle değil...Dediğim gibi özette sadece bir demet'ini görüyoruz...Peki devamı...?...
Devamınıda Sen anlatmışsın...Bak iyi akıl ettin...Eda ile Oğuz'un kavgaları,küslükleri bir günde geçecek...O meşhur gün ve akşamı Oğuz'un meyhane'ye gitmesi...Devamı hakkında özette tek bir cümle bile yok...(Onların ilişkileri ile ilgili...)Yani sürprizlere açık olalım...Dediğin gibi sabah bizleri tatlı bir barışma bekliyor olabilir...Şimdi tekrar saymıyayim ama tüm neşeli sahnelerin çok mantıklı ve olası...
Aynen bende Timur ile Efe'den Olumsuz tepki beklemiyorum...Hatta Eda'yı şaşırtacak kadar olumlu bir tepki gelecek...Ve bu olumlu tepki ile hüzünlü başlıyacak olan bölüm umut içinde bitecek gibi geliyor...Hem Eda'nın bu zor günlerinde Damla sizce ne yapacak...?...Kayıtsızmı kalacak...Kimbilir belki buzları bu velayet davası eritecek...Damla'dan daha iyi annesiz büyümenin ne olduğunu anlayacak kimse yok...
Haklısın.Bu bölümdede Damla annesini ne kadar özlediğini bizlere birkez daha gösterdi.Ve Damla zaten ''ben çektim başkaları çeksin'' diyecek bir insan değil.Çocukları çok seviyor.Blekide kim bilir Sahte evlilik fikrini Damla verir ;)
Tekrar Slmlar arkadaşlar;
Bu gün gerçektende çok karşık geçti hepimiz çin. dün akşamki bölümün soru işaretiyle başladık güne;sonrasınde büyük bir sevinç yaşadık reytinglerle ve günün sonundada özetle karşılaştık. ben özeti görünce çok sevindim. tabiki bu okumadan önceydi....okuduktan sonra hani derlerya karadenizde gemilerin battı aynen o durumdaydım... hoca ders anlatıyor ve iki aileyi düşünüyorum.:) Buğra; sana katılıyorum...Hayatta herşey istediğimiz gibi gitmiyor... evlenselerdi belki bizim için fazla heyecan kalmıycaktı artık onlar evliydi ve sadece çocuklara açıklamak olucaktı ve bu dizimizin ömrünü kısaltıcaktı belki. senaristlerimiz her zaman en iyisini yapıyorlar...
gelelim bu haftaki tahminime....
bence eda ve oğuz nikah dairesinden dödükten sonra ya kapıda yada evde oğuzla eda yalnızken karşılaşıcaklar. çocuklar evde olmıyacaktır...eğer çocuklar evde olursa,oğuzun verdiği tepkiye mervede,cerende anlayamaz ve aynı zamanda yaman efeyle;timurun babası, kimse ne olursa olsun babasının dayak yemesini kabullenmez.. ve görürlerse oğzun çocuklarla kurduğu bağ zedelenir.. bu yüzden çocuklar bence kesinlikle kavgayı görmiycek. yaman edayı öyle şık kıyafetle fln görünce birde oğuzla evde olduğunu görünce saldırıya geçicek.zaten bir kaç bölümdür oda böyle birşeyler seziyordu.. iki ailenin birbirine olan yakınlığını....işin özeti yaman gelicek oğuz merhaba der yukarı çıkar gibi yapar,yaman ve edanın konuşmalarını dinler;yaman söylediği sözlerin dozunu kaçırınca oğuz devreye girer ve bir güzel döver..bende eline sağlık oğuz abi derim:) sonçta eda sevdiği kadın kimse sevdiğine laf söyletmez.. hel bir erkek asla. bu yüden oğuzun da verdiği tepki çok normal....
ve sonra eda ve oğuz tartışır oğuz çeker gider.. geç olur gelmez eda merak eder feriti yollar. fertte oğuz abisini bulur...köşke getirir,yada ofise götürür hani çocuklar babasını sarhoş görmesin diye..belki oğuz feritle bile dertleşir..olurmu olur walla...eğer eve getirirse oğuzu kesinlikle o gece eda ve oğuz barışır. eda der ahh oğuz naptın böyle der bir kkolunda ferit diğer kolunda eda oğuzu taşırlar....oğuzda eda,eda seviyorum seni ben...edada sus bütün köşkü ayağa kaldırcan....oğuz tekrar aynı şekilde ada da tamam bende seni seviyorum der feritte ne aşkmış be der dalga geçer onlarla.. sonra oğuzu yatırdıktan sonra ferit edaya abla naptın sen oğuz abiye böyle ya bütün gece eda,eda diye sayıkladı durdu yaaa..edada gülümser.....
ama yinede üzgünlüğüm hala bölüm şokunu tam atlatamadım.....
bu arada daha dün akşamki bölümün yorumlarını tam yapamadan yeni bölüm özetini konuşuyoruz....
dün akşamki bölümden not: eda ablada kuaföre gidip oğuz için süsleniyor.. saçını fln yaptırmıştı oğuz içn....ayrıca safiyeyi evden yolcu ettikten sonra eda çocukların yanında oğuzun üstünü düzeltiyor....samimiler bayağı....
Buğra tekrar hoşgeldin...evet şoku atladım...senin yazını okudum daha iyi oldum...çok doğru dedin...valla sana aynen katılıyorum...daha dün güzel bir röportaj okuduk...sabah olağanüstü ratingler...izin vermiyelim...bu ufacık özet içimizi karartmasın...iki aile bugüne kadar birçok olayın altından çıktı...ve bu sefer de başka olmayacak...birkaç bölüm üzüleceğiz...ama dediğin gib hayatta ne hergün neşe nede hergün hüzün vadır...
rica ederim Buğra dedim bi bakalım en azından orda bir güzel yorum okuyabiliriz belki...baktım...birtane buldum...tabiki hemen burda paylaştım...güzel demiş...
Buğra yarısı klip...yarısı düz oldu...sonra veririm sana linkini...bu arada sende bir klip yapacaktın...neyse...-->diğer hat..
Hayri...Tekrar Hoşbulduk...
Katılmana sevindim...Bende sana katılıyorum...Bugüne kadar ne engeller oldu...Hem Eda ile Oğuz'da kavgaya yabancı kişiler değil...Bildiğiniz gibi onların aşkının temelleri bu kavga üzerine kurulu...Tamam bu daha ciddi ve yıpratıcı olabilir ama geçici...
Hayri...Tamam Geleceğim birazda Diğer Hatta...O zaman konuşuruz...Aa Senin makarna sahnenide mağlum siteden buldum...(dizi..***.com..)...Anlamışsındır sen...(Benim yapacağım klip hani 2.favori dizimizle ilgili olanmı?...)...Tamam tamam gelince konuşuruz...
Sami...Seninde olasılıkların ardı arkasına geliyor...Ama iyi oluyor...Kafamızdaki sisleri biraz aralıyoruz sayende...Doğru dedin...Bazen en kötü şeyi düşününce ortaya çıkar bazı şeyler...Dediğin gibi en kötü olasılık bu...Yani Sonuçta Eda'ya Sert tepki verip bağıramaz...Sonuçta dava'yı Eda açmadı...Çok saçma olur...Yapsa yapsa tüm sakinliği ile Köşkte taşınmayı önerebilir...Valla Güzel fikir...(Tabiki sonunda taşınamamaları şartı ile...)...
Aaa bak bu aşamada Sahte Evlilik Oğuzun aklına gelirse tamamdır...Çocuklar duruma müsait...Eda müsait...Süper olur...İki Aile birbirinden ayrılmamak için bu kararı alabilir...
Gözde...Hoşgeldin...
arakadaşlar hepiniz harikasınız alta baktım da forum çok kalabalık...
Sami...tamam sağol...eğlenceli anları çok iyi anlattın...
Ferit ve sarhoş Oğuz aynı zamanda aynı yerde...nasıl gülmeyeceğiz...çok komik olacak...ellerine sağlık...
Buğra bana katıldığın için sağol...tamam bekliyorum...
herkese hoşgeldiniz diyorum...
Gözde...Sihirlisinema...Şule...Selin...Burcu...
sihirlisinema 09-01-07, 17:36 .
güzel ve çok güzel gidiyor dizi arkadaşlar, farkındalığımız ve seyircimiz artmış durumda... ve bence gelecek bölümün özeti de sağlam bir hikayenin göstergesi... :happy0064 :happy0064
daha çok ağlar:img-cray:, çok güleriz:img-hyste , hayatımız gibi...
aslında son bölümü tartışmadan, yazmadan özetin gelmesi biraz erken oldu...yapımcının kötü stratejisi... lakin, güzel gidiyor güzel...
yoğunluktan bölüm yorumlarını toparlayamadım henüz...
bu akşam yazarım İnşallah...
.
güzel ve çok güzel gidiyor dizi arkadaşlar, farkındalığımız ve seyircimiz artmış durumda... ve bence gelecek bölümün özeti de sağlam bir hikayenin göstergesi... :happy0064 :happy0064
aslında son bölümü tartışmadan, yazmadan özetin gelmesi biraz erken oldu...yapımcının kötü stratejisi... lakin, güzel gidiyor güzel...
Sihirlisinema merhaba...ilk önce hoşgeldin şeref getirdin...
sende ratinglere sonuçlarına sevindin...aynen sana katılıyorum...özetin bu kadar erken gelmesi benide çok şaşırdı...bir gariplik var bu işte ama çözemedim...yarın çarşambada gelseydi hiç birşey demezdim...özet ne kadar kötü gözüksede...
anladım...sen kendini toparla biz hazırız güzel yorumlarına...görüşmek üzere...
sihirlisinema 09-01-07, 17:48 Sihirlisinema merhaba...ilk önce hoşgeldin şeref getirdin...
sende ratinglere sonuçlarına sevindin...aynen sana katılıyorum...özetin bu kadar erken gelmesi benide çok şaşırdı...bir gariplik var bu işte ama çözemedim...yarın çarşambada gelseydi hiç birşey demezdim...özet ne kadar kötü gözüksede...
anladım...sen kendini toparla biz hazırız güzel yorumlarına...görüşmek üzere...
merhabalar aile!!
güzel ve kalpten hikaye "iki aile", sinema yanılsamasını aşıp, gerçekmiş gibi etkiliyor insanları... ve ailemizden birilerine üzülürmüş ya da sevinirmiş gibi yakından ve derinden kavrıyor bizi... (ama arkadaşlar bu bir hayal, bu kadar kaptırmayalım lütfen kendimizi:img-hyste :img-hyste :happy0064 )
şaka bir yana, eğer çok konuşturuyorsa bizi zaten tarihe geçti, kült oldu bu dizi...
aah ah o merdivenler... ömrümüzün bütün basamakları... bütün hayatımızın şahitleri..
merdiven geliyor....
merhabalar aile!!
güzel ve kalpten hikaye "iki aile", sinema yanılsamasını aşıp, gerçekmiş gibi etkiliyor insanları... ve ailemizden birilerine üzülürmüş ya da sevinirmiş gibi yakından ve derinden kavrıyor bizi... (ama arkadaşlar bu bir hayal, bu kadar kaptırmayalım lütfen kendimizi:img-hyste :img-hyste :happy0064 )
şaka bir yana, eğer çok konuşturuyorsa bizi zaten tarihe geçti, kült oldu bu dizi...
aah ah o merdivenler... ömrümüzün bütün basamakları... bütün hayatımızın şahitleri..
merdiven geliyor....
merdiven geliyor...???
hadi bakalım bir sürpriz de senden gelsin...hayret Metin Günay'dan söz etmedin :D
valla ne kadar doğru dedin...gerçekten sanki onlar gerçek bir aile ve biz onları her hafta izliyoruz...haft içi neler olmuş merakında...etkileyecek tabi...sırada bir dizi değil ki...
çoktan kült oldu bana sorarsan...efsane dizilerin arasına rahatca koyabiliriz...tarihe geçti dediğin gibi...bu diziyi örnek alan çok sayıda olacak...(röportajı)
.
Sihirlisinema Hoşgeldin...Sefalar getirdin...Ooo Yoğunluğunu tahmin edebiliyorum...İki Aile Aileside öyle...Ama okunduğumuzu biliyorum...Yorum yazılmasa bile...(Şule gibi...)...
İnşallah dediğin gibi olur...Gelecek hafta önemli ve hüzünlü bir bölüm olacağı belli...Bekleyip göreceğiz...Fragman gelene kadar böyle idare ederiz...Bencede yeni bölümün özetinin gelmesi çok büyük bir hata...Bak gördüğün gibi dün geceki bölüm yorumlarımız birden kesildi...Neyse bu haftada böyle olsun...Akşam yorumlarını bekliyoruz...
Hazır Dünkü bölüm demişken...Bir EN'leri söyleyelim bari...
İKİ AİLE 28.BÖLÜM EN'leri...
1-En Beğendiğiniz Sahne...
2-En Beğenmediğiniz Sahne...
3-En Güldüğünüz Sahne...
4-En duygulandığınız Sahne...(Bayağı dolu olacak bu sorunun cevabı...)...
Herkese Merhaba,Hayrinin eklediği klibi (ellerine sağlık buarada ve hoşbulduk :)) ve o güzel yorumlarınızı okumakla meşguldüm ;)
Dün bütün gün akşamın gelmesi ve koltuğuma yapışıp Yeni bölmü izlemek için saat saydım..Bölüm herzamanki gibi mükemmeldi moralimi yerine getirdi..Ama o en son sahne yok mu...ahhh o olmıycaktı işte..Ben zarf geldikten sonra Eda hemen açıcak sandım bi baktım açmadı çok sevidim falan ama bi baktım Eda yanına almış zarfı arabada açıyo :( Vallaa iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim hattaa akşam zor uyudum diyebilirim o kadar yani.Ama şimdi yorumlarınızı okuyınca biraz üzüntüm geçti Buğra senin dediklerine katılıyorum senaryo herzaman beklediğimiz gibi olmayabilir.Gene de şükretmek lazım reyting sonuçları beni havalara uçurdu :happy0064 İşte İki Aile budurrr (pardon artık tek aile) :img-wink:
Bende sahneleri teker teker yorumlamayı çok isterdim ama vaktim yok hattaa interneti kaçıp da açtım yakalanmadan gitmem lazım..Buğra özeti eklediğin için saol napalım üzülmememiz gerekiyo her dizide olduğu gibi bizim dizimizde de böyle dönemler olacak,inşallah uzun sürmez :img-wink:
Herkese İyi Akşamlar bye
Herkese Merhaba,Hayrinin eklediği klibi (ellerine sağlık buarada ve hoşbulduk :)) ve o güzel yorumlarınızı okumakla meşguldüm ;)
Dün bütün gün akşamın gelmesi ve koltuğuma yapışıp Yeni bölmü izlemek için saat saydım..Bölüm herzamanki gibi mükemmeldi moralimi yerine getirdi..Ama o en son sahne yok mu...ahhh o olmıycaktı işte..Ben zarf geldikten sonra Eda hemen açıcak sandım bi baktım açmadı çok sevidim falan ama bi baktım Eda yanına almış zarfı arabada açıyo :( Vallaa iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim hattaa akşam zor uyudum diyebilirim o kadar yani.Ama şimdi yorumlarınızı okuyınca biraz üzüntüm geçti Buğra senin dediklerine katılıyorum senaryo herzaman beklediğimiz gibi olmayabilir.Gene de şükretmek lazım reyting sonuçları beni havalara uçurdu :happy0064 İşte İki Aile budurrr (pardon artık tek aile) :img-wink:
Bende sahneleri teker teker yorumlamayı çok isterdim ama vaktim yok hattaa interneti kaçıp da açtım yakalanmadan gitmem lazım..Buğra özeti eklediğin için saol napalım üzülmememiz gerekiyo her dizide olduğu gibi bizim dizimizde de böyle dönemler olacak,inşallah uzun sürmez :img-wink:
Herkese İyi Akşamlar bye
Selin hoşgeldin...ve iyi akşamlar...seni burda görmek çok güzel (genelde imza avatar ekliyorsun)
Ooo sende son sahneye takmışsın...Eda zarfı açacak mı açmayacak mı...sonunda açtı maleesef...açmasaydı keşke dimi...
neyseki bu sabah ratingleri geldi hemde çok güzel hepimizin yüzünü güldürdü...sonra özet...aha neyse şimdi tekrarlamayayim...
interneti izinsiniz açtın demek...Ooo işte iki aile ailesi nelere katlanıyor bir kanıt daha...tamam yakalanmadan hoşçakal...ve klip yorumun için çok sağol...
Burcu Merhaba...Karedenizde Gemilerin batmış olmasına rağmen gayet güzel bir yorum patlatmışsın...Ellerine Sağlık...Bundan sonra olacaklara dair senin yorumlarınıda öğrenmiş olduk...Valla Süpersin...Oğuz'un meyhane kaçamağını çok güzel ilerletmişsin...Ve illaki tatlı aşıklarımızı barıştırmışsın...Gece Gecede olsa...Ben beğendim...
Yok üzülme Burcu...Bak görürsün bölüm tahmin ettiğimiz kadarda hüzünlü olmayacak...Tabiki Hüzün olacak ona kabulüm ama bu hüzünü nerede bitirilmesi gerektiğini senaristlerimiz çok iyi biliyor...
Selin...İnternet kaçağı...Bizlerin arasına gelip yorum yapmayı göze almışsın...Ellerine Sağlık ve yakalanmassın inşallah...Sende pek sık yazmasanda bizi takip ettiğini,okuduğunu biliyorum selin...Demek bugünde okuyunca moralin biraz düzeldi...O zaman ne mutlu bize...Görüşürüz...
[İKİ AİLE 28.BÖLÜM EN'leri...
3-En Güldüğünüz Sahne...
Buğra EN'leri sorduğun için sağol...dedim ne zaman soracak...sormasa ben sorim mi...sonunda sordun...(biraz fazla sormak kelimesi geçti neyse)...cevapladıktan sonra diğer hatdayım merak etme...
şimdi bunu sorman çok iyi oldu...forum aniden hareketlenir...
1. En beğendiğim Sahneler...:
- 1. sırada tabiki makarna partisi diyeceğim...o kadar çok beğendim ki...klibini yaptım bile...yemek hazırlıkları...yemekte geçen konuşmalar...herşey o kadar güzeldi ki...
-Edanın Tarığa verdiği cevabı çok beğendim...
-evlenme hazırlıkları yapan Oğuz'u...velayet kağıdı gelmeden önceki sahneler...the dayream of Oğuz!!...
2. En beğenmediğim Sahne...: bu kolay...Yaman-Serpil-Serma buluşması...
3. En komik Sahneler: Nuray nerdesin...bize lazım sın şuan...;)
kim ekmeği alacak...angut muhabbeti...Efe'nin Cerene mutfak yolu göstermesi...Feritin abla bende kal üst katda güzel bir sweet var...
Oğuzun Ferite tabakları vermesi...
Ceren Ceren Ceren bu bölümde çok güldürdü beni...
Sabunun salakları tabiki...off say say bitmez ki...
4. En duygulandınız Sahne...: başlangıç sahne, Eda ağlarsa bende üzülüyorum...
neyse bu kadarı yeter...dolu olmadı son cevabım ama diğer hatda bekliyorsundur beni...bekletmiyim daha fazla...geliyorum...
En Şıklar, Rüküşler de yarın gelecek...
Buğra; yorumumu beğenmene sevindim....ama napıyım ya edayla oğuzu ayrı düşünemiyorum artık....
Neyse hemen senin en' leri cevalıyım...
1. En beğendiğim Sahneler:
Tabikide makarna partisi..ekmek muhabbeti;sofranın kurulma çabaları;eda ve oğuzun anlamlı bakışları; çocuklar ve feritin angut muhabbeti....tek kelimeyle muhteşemdi....ayrıca oğzun gizli gizli yediği dolmalar;edanın saçıyla ilgili yorumu tabii bunların hepsi nikah heyecanından....ayrıca en önemli sahneyi unutmuşum ya Buğra sen yazdıktan sonra aklıma geldi tabiki eda ve oğuzun kahve sahnesi..o ne bakışlardı sonu mutluluğa ulaşıcaktı ama ceren sağolsun limonu sıktı:)
2. En beğenmediğim Sahneler:
Yaman;Serpil ve sema üçlüsünün buluştuğu sahneler....postacının geldiği sahne...
3. En komik Sahneler:
Fertin;safiyeyi süper lüx odasına davet ettiği bölüm..... ve edanın tarıkın ofisine gelişi..olayları gülerek sorması ve sonunda bombayı patlatıp ofisten çıkması....
4. En duygulandığım Sahneler:
İlk sahne edanın ağlaması bir türlü kendini toplayıp mutfaktan çıkamaması ve ayrıca gece edanın telefonu eline alması ama bir türlü oğuzu arayamaması,sonra oğuzn onu araması ve telefonu açmaması ağlaması...(burda şunu gördükkü kalp kalbe karşıdır)....yani eda onu düşünürken arasammı aramasammı diye üstüne tak oğuzun araması....ve tabi son sahnede hem şaşkınlık vardı hemde çok duygulandım.. oğuzun evlen demesi edanın celb şoku...duyguluydu ya kısacası....
Benden enler bu kadar.....ama unuttuğum olabilir. çünkü dizimiz baştan aşağıya enlerle dolu.. insan aklında tutmakta zorlanıyor...
Kendime çok kısa ara verdim odevlerden.Hemen buraya geldim.Buğra nın En lerine cevaplarım ;
1.En beğendiğim sahne;
Makarna Partisi
2.En beğenmediğim sahne;
Yaman'nın makarna partisi içinde gelmesi
3.En Komik Sahne;
Serpil'e bye :)
4.En Duygulandığınız sahne;
Eda'nın ilk baştaki alğlaması ve velayet celbini gördüktn sonraki hali
Daha uzun cevaplar vermek isterdim ama daha yazmam gereken çok şey var...
Bu arada Ferit'in eski arkadaşı(adını unuttum ;) ) Bir Demet Tiyatro'da oynuyor.Şimdi gördüm.
Size İyi Yorumlar...
Hayri Ve Burcu...Sorumu cevapladığınız için Sağolun...Yani bu En'lerin üzerine birşey söylenmez...
Hayri...Yarınki Şıklar Rüküşler anketini bekliyorum...Yarınıda o hareketlendirir...Bu sorular can simidimiz...Baktınız Forum duruldumu sordummu bu soruları tamamdır...Beni diğer hatta bekletmemek için hızlı cevaplamışsın ama güzel cevaplamışsın Hayri...(Bekletmediğin için En geç yarın Akşama hediyen hazır...Anlamışsındır sen...)...
Bakın siz cevapladınız benimde canımı istettiniz...Koktu yani...Hemen cevaplıyayim...
İKİ AİLE 28.BÖLÜM EN'ler...
1-En Beğendiğim Sahne...Eda ile Oğuz'un türk kahsenin köpükleri içinde kaybolduğu ve anlamlı bakışmaların olduğu sahne...Yeni tanışıyormuş gibi son derece kibarlardı...Ve tabiki Makarna Partisi..Yani artık Köşkün mutfağı bizim mutfağımız oldu...Eda Abla yemeklerin tarfini verecek bizim annelerimizde yapacak..."Kadınlar Bugün Ne pişireceğim Derdine Son"
2-En Beğenmediğim Sahne...Yaman Serpil ve Sema buluşmasında kadehlerini tokuştururken "SEVGİYE" kelimesini kullanmaları...Siz sevgiden ne anlarsınız bee diyorum...Zaten hayatınızda bir damla sevgi nedir bilseydiniz bu durumda ve bukadar zavallı olmazdınız...Size söylediğim cümleler yazık...Tühhh Reziller...
3-En Güldüğüm Sahne...Makarna sofrasında Feritin Timur takliti,Timur'un Ben angutmuyum anne deyişi...Süper ötesi şirinlerdi hepsi...
4-En duygulandığım Sahne...Hemen bölümün başındaki o çaresiz gözyaşları...Bir çocuk kadar masum gözüküyordu...Kanatı kırılmış bir kuş kadarda çaresizdi...Ayrıca Eda'nın telefon çalarken ağlaması...Damla'nın annesinin resmine bakarken Ceren'in arkadan bakışları...Ve son sahnede Eda'nın içine düştüğü durum ve o bakışları...
Benim EN'lerimde bunlardı...Aslında saymakla bitmez ama bunlar bir bölümü...Şimdilik çıkıyorum...Ama geri geleceğim...Kendinize İyi bakın...bye bye
dilara-1905 09-01-07, 19:15 meraba ya benim fragmanda gördğüm sahneyi göstermedilermi ben mi kaçırdımmm ama ben göçrdüğümden eminim yanlışmı anladım ki sahneyi :S
1.En beğendiğim sahne;
tabiki tarıktan ve serpilden kurtuluş + oğuzun evlilik olayıı ;)
2.En beğenmediğim sahne;
yamanın çocuklara yanaşmasııııı
3.En Komik Sahne;
timur:anne ben angutmuyum...............
ferit:oğuz abi oğuz abi ben angutmuyum
oğuz:senn angutun önde gidenisin
ferit:holleyyyy
buraya çok güldümm:D:D
4.En Duygulandığınız sahne;
velayetttt :(
3-En Güldüğünüz Sahne...
Buğra; klasikleşmiş en'ler için sağol. Yazılanları okudum, sonra yazdıklarımı. Bu hafta en'lerim 2 cevapda biraz sıradışı oldu, ilk defa genel yazılanların dışındayım (Beğenmediğim ve Duygulandığım en'ler). İşte en'lerim:
Makarna partisi kesinlikle. Ve Ceren'in Efe'yi playstation'da pataklaması.
İki aile tarihinde ilk kez Eda'lı bir sahneyi beğenmedim. Oğuz'un telefonunu açmaması şaşırttı beni, anlam veremedim. Kötü bir hareket, en azından açıp şimdi konuşmayalım demeliydi. Oğuz'un yerinde ben olsam bir tavır koyardım ertesi gün. Bir de herkesin ki gibi Yaman'lı sahneler.
3-En Güldüğünüz Sahne...
Oğuz'un Ergin'i Gergin yapması ve Ferit'in angutların önde gideni olması.
Esasında bunlarda arada sadece gülümsetti, duygusal ağırlıklı bir bölümdü. Fazla gülemedim.
4-En duygulandığınız Sahne...
Damla'nın babasıyla kavgasından sonra annesinin resimlerine bakması, okşaması, Ceren'in arkadan gizlice üzelerek durumu izlemesi, her ikisininde ağlamaklı olması. Off, dokundu bana, ben kıyamıyorum Damla'ya :( (Değil mi Hayri?)
Hayri Ve Burcu...Sorumu cevapladığınız için Sağolun...Yani bu En'lerin üzerine birşey söylenmez...
Hayri...Yarınki Şıklar Rüküşler anketini bekliyorum...Yarınıda o hareketlendirir...Bu sorular can simidimiz...Baktınız Forum duruldumu sordummu bu soruları tamamdır...Beni diğer hatta bekletmemek için hızlı cevaplamışsın ama güzel cevaplamışsın Hayri...(Bekletmediğin için En geç yarın Akşama hediyen hazır...Anlamışsındır sen...)...
Bakın siz cevapladınız benimde canımı istettiniz...Koktu yani...Hemen cevaplıyayim...
İKİ AİLE 28.BÖLÜM EN'ler...
1-En Beğendiğim Sahne...Eda ile Oğuz'un türk kahsenin köpükleri içinde kaybolduğu ve anlamlı bakışmaların olduğu sahne...Yeni tanışıyormuş gibi son derece kibarlardı...Ve tabiki Makarna Partisi..Yani artık Köşkün mutfağı bizim mutfağımız oldu...Eda Abla yemeklerin tarfini verecek bizim annelerimizde yapacak..."Kadınlar Bugün Ne pişireceğim Derdine Son"
2-En Beğenmediğim Sahne...Yaman Serpil ve Sema buluşmasında kadehlerini tokuştururken "SEVGİYE" kelimesini kullanmaları...Siz sevgiden ne anlarsınız bee diyorum...Zaten hayatınızda bir damla sevgi nedir bilseydiniz bu durumda ve bukadar zavallı olmazdınız...Size söylediğim cümleler yazık...Tühhh Reziller...
Buğra kadehleri kaldırırken MUTLULUĞA dediler...ama fark etmez aslında...valla ya tühhh reziler...
Ooo hediyem de yarına geliyor...sağol Buğra insan daha ne istesin...çok iyisin...(konuştuk ama burdada bilsinler...)
ha bu arada demin konuştuğumuz iki ailenin mutfağı bizim mutfağımız oldu...onuda buraya yazmışsın ;) tutamadın kendini dimi...ozaman benden de bir dipnot...
dipnot: bizde de yarın makarna partisi var
[sosu hazırlayacak bir kız arıyoruz sadece...alışveriş yapmayı seven...cep telefonu elden bırakmayan bir kız varmı...(kontör güzeli...) :img-hyste :img-hyste]
Makarna partisi kesinlikle. Ve Ceren'in Efe'yi playstation'da pataklaması.
İki aile tarihinde ilk kez Eda'lı bir sahneyi beğenmedim. Oğuz'un telefonunu açmaması şaşırttı beni, anlam veremedim. Kötü bir hareket, en azından açıp şimdi konuşmayalım demeliydi. Oğuz'un yerinde ben olsam bir tavır koyardım ertesi gün. Bir de herkesin ki gibi Yaman'lı sahneler.
3-En Güldüğünüz Sahne...
Oğuz'un Ergin'i Gergin yapması ve Ferit'in angutların önde gideni olması.
Esasında bunlarda arada sadece gülümsetti, duygusal ağırlıklı bir bölümdü. Fazla gülemedim.
4-En duygulandığınız Sahne...
Damla'nın babasıyla kavgasından sonra annesinin resimlerine bakması, okşaması, Ceren'in arkadan gizlice üzelerek durumu izlemesi, her ikisininde ağlamaklı olması. Off, dokundu bana, ben kıyamıyorum Damla'ya :( (Değil mi Hayri?)
Sami aynen bende çok duygulandım orda...neden yazmadım...?unuttum işte...
Damla'ya kıyamam tabi...Ceren bakışıları da beni iyice duygulandırdı...az kalsın ağlıyordum...(gülmeyin!!)
tlf sahnesine şunu diyorum biraz fazla uzattılar bence...yani Eda açmiyorsa neden sabah olmuyor...neyseki sonunda sabah oldu...bi oh çektim...sonrada Merve çıktı sahneye zaten...;)
bende şimdi bölümü tekrar izlemeye gidiyorum...bir kısım kalmıştı...sonra görüşürüz iki aile ailesi...sevgiyle kalın...bye bye
GizemliSahne 09-01-07, 20:38 buğra yorumlarını okudum ve gerçekten çok güzel noktalara değinmişsin.. Bence bu evliliğin olmaması iyi oldu, tabi gönlümüz hep onların birbirlerinin yanında olması ama biraz da objektif bakmak lazım.. evlilik olsaydı dizimiz biraz sıkıcı bir havaya girebilirdi.. ama neyse ki evliliğin olmaması dizimize bir çok malzeme kazandırdı ve harika bir hareketlenme başlayacak 29. bölümden itibaren.. Ee dizimizi bir kaç yıl devam ettirmek kolay değil, biraz hareket lazım.. ulaşılamayan aşk daha da kıymetlenir ve özlemenin havası daha bir heyecan katar dizimize.. evlenememeleri bize daha fazla romantizm olarak geri dönecektir..
hep söylemiyor muyuz İki Aile’nin farkı çok içten olması, günlük hayatları yansıtması, çok gerçekçi ve doğal olması diye. Ee o zaman üzülmeye gerek var mı? işte yine doğallığını koruyor ve yaşantılardan kesitler sunuyorlar bizlere... Hep mutluluk mu hayatımızda? Arada fırtınalar da olmuyor mu? Hep böyle devam etselerdi dizi inandırıcılığını yitirirdi biraz.. Her zaman dediğim gibi senaristlerimiz çok yaratıcılar ve işlerini çok iyi yapıyorlar..
Hayallerdeki aşk değil bizleri çeken.. gerçek hayatta olabilecek aşkların getirileri ve götürüleri, sıcak ve serin hali, yakın olmak için uzak durma hali.. Ee o zaman gerek var mı üzülmeye? hadi bakalım canlanın yahu, İki Aile Ailesi'ne hiç yakışmıyor bu haller..
Bu arada sihirlisinema hoşgeldin, seni görmek çok güzel..
güzel ve çok güzel gidiyor dizi arkadaşlar, farkındalığımız ve seyircimiz artmış durumda... ve bence gelecek bölümün özeti de sağlam bir hikayenin göstergesi...
işte budur diyorum, farkındalık temel taşıdır dizilerin.. ve biz bu taşın yükünü taşıyabilecek kadar sağlam bir alt yapıya sahibiz.. Sırtı yere gelmez bu dizinin kolay kolay, hele altın asa tutmaya hazır bir ekibimiz varken... Bu dizi adeta modern Yeşilçam'ın öncüsü gibi ilerlemekte..
Arkadaşlar merhaba….Anca vakit bulabildim de pc’nin başına ..Sabahtan beri düşünüyorum dün akşamki bölümü…2007’ye damgasını vurdu 28.bölüm ile….Finali de tam yerinde bitirdiler maşallah…İzleyiciler meraktan çatlasın istiyorlar sanırım….Neyse gelelim sevgili Buğra’nın enlerine..oy oy yine de oy….
İKİ AİLE 28.BÖLÜM EN'leri... :)
1-En Beğendiğiniz Sahne...:Eda ve Oğuz’un ve de çocukların aynı anda sofraya oturması ve yemek yemesi..gerçekten o sahne o kadar güzeldi ki evlenmeden bir aile olmuşlardı….:happy0064
2-En Beğenmediğiniz Sahne...:Of yine Sabutay ve sinir silahı…Bir şeyler yapacak ama umarım düşündüğüm şeyleri yapmaz….:icon_sorr
3-En Güldüğünüz Sahne...Minik Timur’un angut meselesi….Ve Merve’nin yüksek sesle konuşması….:img-hyste
4-En duygulandığınız Sahne...(Bayağı dolu olacak bu sorunun cevabı...)...of of o kadar çok var duygusal sahne vardı ki dün akşam…
Öncelikle Damla’nın annesinin fotoğrafına bakması üzülmesi.sonra Oğuz’un telefonunu açamaması ağlaması….(nasılda içi gitti Eda’nın orada)
Ve de Eda’nın velayet kağıdını açtığı o andaki yüz ifadesi…tam da evlenecekleri gün olur mu böyle şey ??...
Tamam enlerimizi yaptık ama aklımızda kalan sorular ne olacak.?
1.Eda o gün Oğuz ile evlenecek mi?
2.Çocuklar kaç bölüm sonra öğrenecekler bu olayı..?
3.Damla az olsa Eda’ya karşı yumuşayacak mı?
4.Sabutay’în kötü planı ne…??
Bu sorular var hafızamı karıştıran ve zorlayan…Dün baya stresimi attım dizi sayesinde…Ama haftaya neler olacak çok merak ediyorum..
Canım demirbaş arkadaşlarım (onlar kendilerini bilirler:img-yes: ) özet fragman gelirse beni yine dürtün oldu mu?..Şimdiden çok teşekkür ediyorum sizlere….
İki aile dizisi ve fanları iyi ki varsınız…..:img-wink:
Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler….Buradan o güzel köşke kucak dolusu sevgiler….bye
Not:Buğra, fame_star,Hayri ,Emre , dilara-1905 ve de diğer arkadaşlarım ellerinize sağlık ben den önce yorum ve enlerinizi yazmısınız….keyifle okudum ….:good:
Sihirlisinema Hoşgeldin...Sefalar getirdin...Ooo Yoğunluğunu tahmin edebiliyorum...İki Aile Aileside öyle...Ama okunduğumuzu biliyorum...Yorum yazılmasa bile...(Şule gibi...)...
İnşallah dediğin gibi olur...Gelecek hafta önemli ve hüzünlü bir bölüm olacağı belli...Bekleyip göreceğiz...Fragman gelene kadar böyle idare ederiz...Bencede yeni bölümün özetinin gelmesi çok büyük bir hata...Bak gördüğün gibi dün geceki bölüm yorumlarımız birden kesildi...Neyse bu haftada böyle olsun...Akşam yorumlarını bekliyoruz...
3-En Güldüğünüz Sahne...
En Beğendiğiniz Sahne...
Tartışmasız makarna partisi harikaydı izlerken çok keyif aldım
En Beğenmediğiniz Sahne...
Yaman ın eve gelip edayı aşağılaması akabinde eda ve oğuz un tartışması, ztn ne çıkıyorsa yaman ın ve serpil in başının altından çıkıyor
En Güldüğünüz Sahne...
makarna partisinde geçen angut meselesi. timur un anneeee be nde angut muyum? diye sorması ve sonrasında en angutun ferit seçilmesi, efe'nin ceren in yaptığı sostan yemeyip zeyirlenince ambulansı arayacak bir kişi lazım demesi:img-hyste
En duygulandığınız Sahne..
Edanın oğuz a zor mu geldi oğuz demesi ve yanından geçip gitmesi, edanın ağlaması, damlanın annesinin resimlerinii okşaması arkasından ceren in dumanlı gözlerle bakması veee en sonunda edanın mahkeme çağrısını okuyup öylece kalması
duygusal ağırlıklıydı bu bölüm:(((
gelelim özete:sad53:
Oğuz’un Eda’ya hazırladığı süpriz nikah Yaman sayesinde mahvoluyor.Mahkeme celbini okuyan Oğuz,çaresiz nikahı iptal ediyor.
Ahh yaman ya arkadaşlar küfür etsek yeridir yani. bütün o hazırlıklar, heyecanlar hepsi söndü yaman ve serpil cadısı yüzünden:(( Oğuz davayı okuyunca napsın gel boşver evlenelim diyemeyeceğinden vazgeçti tabi
Eda çocuklarının her şeyden ondan bile önce geldiğini söylemesi Oğuz’un kalbini kırıyor.
tam bu nokta özetin kilit noktası. edanın bu söylediği hakkında yorum yapamam ama oğuz un bir yerde kalbinin kırıldığı kesin offff
Köşke geldiklerinde ise onları daha da kötü süpriz bekliyor.Yaman açtığı dava yetmezmiş gibi nispet yapar gibi köşke gelip Eda’yı namussuzlukla suçlayınca kıyamet kopuyor.Köşede olanları dinleyen Oğuz daha fazla sinirlerine hakim olamayıp Yaman’ı dövüyor.Eda Oğuz’a kızıyor çünkü Yaman’ın bunu mahkemede delil olarak kullanacağını düşünüyor.Eda ile tartışan Oğuz kapıyı çarpıp çıkıyor, meyhaneye içmeye gidiyor.
offff yani olanlara bakın tam her şey yolunda gidiyor derken olanlar felaket ötesi... eda olanların acısı yüzünden biraz sert davranıyor oğuz da ters anlıyor bu sahnelerde baya duygulanacağız galiba:sad53:
Bakkal Numan hastanede iyileşirken Muhtar’dan haber yok
yorum yaparken bundan bahsetmişştim muhtar numan ın mutsuzluğu üzerine bir mutluluk kuramaz ne de olsa arkadaşı her şeye rağmen
Sabutay ise Damla ile Ferit’i ayırmak için bir plan hazırlıyor.E
bu özette hiç iii bişi yokkk:((
Eda ise hemen kendine güçlü bir avukat bulmak için harekete geçiyor.Eda çocuklara sonunda babalarını velayet davası açtığını söylüyor.Ancak hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşıyor.
a
acaba ne olacak çok merak ediyorum umarım çocuklar gitmek istioruz demez
dünkü bölümü de keyifle izledim.damla hanım çok çocukça davrandı bence. açıkça konuşmalıydı eda ile.ferit'e de bravo valla.sevdiği kişiye bile söylemiyor aralarındaki ilişkiyi.mert çocuk zaten canım.:img-grin2
safiye abla'nın evleneceğine ihtimal vermiyordum doğru çıktı.çünkü evlense numan ve muhtar'ın tatlı atışmaları ve rekabet kesilirdi.numan amca'nın arabanın önüne atlaması komikti.:img-hyste eski aşklar unutulmuyor demek.şimdiki zamanlardaki de aşk mı diyesi geliyor insanın.yalnız ben numaradan bayıldı sanmıştım adam kalp krizi geçirmiş.bakmak da safiye'ye düştü.muhtar'ın çekip gitmesine kızdım.:icon_twis kaçtı resmen.
ya hangi ara oğuz serpil'den kurtulmak için hazırlık yaptı ve kurtuldu.hızlı oldu biraz.tarık beyin reklam işini söylemesi ona ne kazandırdı anlamadım.tarık bey'e kızamıyorum ben.:icon_whis eda'dan hoşlanıyor ve ona yardım etmek istiyor.ama gizli işler çevirince tabi pek haketmediği bir tepki gördü bence.sizce boş durur mu?:img-blush
yaman bu çocuklara nasıl bakacakki.serpil'in itmesiyle velayet davası açtı.hiç akıl yok bu adamda.işin içinde para olunca kim ne derse oraya gidiyor.:img-gun:
sabutay önümüzdeki bölüm ferit'i dövdürecek galiba.dövülüncede damla yüzünden olduğu ve sabutay olayı anlatılmak zorunda kalacak evdekilere.nasıl halledecekler bu olayı bakalım.:img-polic
ya evlenemediler sinir oldum.rüyaymış iki gelinlikli hali.:img-blush eda çok güzel olmuştu.şu postacı iki dakika geç gelemedi yani.ama bütün suç oğuz'da.önceden beyaz elbiseyi giy deseydi ya.çoktan çıkmış olurlardı evden.:img-blush eda tabiki kabul etmeyecek.çünkü çocuklar evlendiğini öğrenirlerse babalarından yana tavır koyabilirler.
valla hiç bu kadar uzun yazmazdım.sizinkilere benzedi.:img-icecr
buğra yorumlarını okudum ve gerçekten çok güzel noktalara değinmişsin.. Bence bu evliliğin olmaması iyi oldu, tabi gönlümüz hep onların birbirlerinin yanında olması ama biraz da objektif bakmak lazım.. evlilik olsaydı dizimiz biraz sıkıcı bir havaya girebilirdi.. ama neyse ki evliliğin olmaması dizimize bir çok malzeme kazandırdı ve harika bir hareketlenme başlayacak 29. bölümden itibaren.. Ee dizimizi bir kaç yıl devam ettirmek kolay değil, biraz hareket lazım.. ulaşılamayan aşk daha da kıymetlenir ve özlemenin havası daha bir heyecan katar dizimize.. evlenememeleri bize daha fazla romantizm olarak geri dönecektir..
hep söylemiyor muyuz İki Aile’nin farkı çok içten olması, günlük hayatları yansıtması, çok gerçekçi ve doğal olması diye. Ee o zaman üzülmeye gerek var mı? işte yine doğallığını koruyor ve yaşantılardan kesitler sunuyorlar bizlere... Hep mutluluk mu hayatımızda? Arada fırtınalar da olmuyor mu? Hep böyle devam etselerdi dizi inandırıcılığını yitirirdi biraz.. Her zaman dediğim gibi senaristlerimiz çok yaratıcılar ve işlerini çok iyi yapıyorlar..
Hayallerdeki aşk değil bizleri çeken.. gerçek hayatta olabilecek aşkların getirileri ve götürüleri, sıcak ve serin hali, yakın olmak için uzak durma hali.. Ee o zaman gerek var mı üzülmeye? hadi bakalım canlanın yahu, İki Aile Ailesi'ne hiç yakışmıyor bu haller..
Bu arada sihirlisinema hoşgeldin, seni görmek çok güzel..
güzel ve çok güzel gidiyor dizi arkadaşlar, farkındalığımız ve seyircimiz artmış durumda... ve bence gelecek bölümün özeti de sağlam bir hikayenin göstergesi...
işte budur diyorum, farkındalık temel taşıdır dizilerin.. ve biz bu taşın yükünü taşıyabilecek kadar sağlam bir alt yapıya sahibiz.. Sırtı yere gelmez bu dizinin kolay kolay, hele altın asa tutmaya hazır bir ekibimiz varken... Bu dizi adeta modern Yeşilçam'ın öncüsü gibi ilerlemekte..
Pelin...ilk önce objektifliği severim...bilmem belki biliyorsun...(Nilgün ve Aysun kesin biliyorlar...bu arada nerelerdesiniz gece kuşları...özlettiniz...yoksa hala mı özetin etkisindesiniz)
Pelin dediklerinle çok haklısın...kesinlikle aynı fikirdeyim...
şimdi senaristlerimiz bu yolu seçtiler...ama elbette arka kafada birşey düşünerek...dizinin ömrü söz konusu...senaryo tükenmesin diye biraz hareket...(yumruklar...) fena olmaz dimi...Oğuz ve Edanın işi çabuk çözülmesin...çözülmesin ki tadı kaçmasın...biz zaten olumlu biteceğini biliyorsunuz...ee ozaman endişelenecek birşey yok aslında...uzun lafın kısası...ne olursa olsun...dizimiz son sürrat devam ediyor...endişelenecek hiç birşey yok...
Bu dizi adeta modern Yeşilçam'ın öncüsü gibi ilerlemekte...
bu son cümleni çok beğendim...
YerçekimliKaranfil 09-01-07, 22:01 ...
3-En Güldüğünüz Sahne...
en beğendiğim sahne=tabikide oğzun katındaki köpüklü kahve sahnesi birbirlerine özür dilemeler filan süperdi... :img-in_lo tam (bu mahserin üç atlısının bnde dahilim buna :img-hyste )beklediğimiz sahne gelecektiki cerenin çığlıyla büyüsü bozuldu ortamın :img-in_lo
en beğenmediğim sahne=makarna partisinin yaman odunu tarafındann bozulması ay gıcık adam yaaa :img-pilot ..margarin ailesi tabiri yokmu öldürdü beni :img-hyste vıcık vıcık :img-hyste
en güldüğüm sahne=yemek yerlerkenn feritin timur taklidi
yapmasııı :img-hyste süperdi cidden yaaa :img-hyste HOLLEYY :img-hyste
en duygulandığım sahne=oğuzun edaya bağırdıktan sonra edanın zormu geldi oğuzdiyip ağlaması canım benim yaaa aslında bu bölümde ben baya bir duygulandım mesela edanın gözyaşının hiç dinmemesi yatakta bile damlalanın o sözlerine içlenip ağlaması oğuzun telefonunu bir yandan açmak isteyip açmaması :(.....en son darbe olarakta bu velayet kağıdının gelmesi kadın sorunlarla boğuşmaktan yoruldu ..:icon_sorr
Bu sorular var hafızamı karıştıran ve zorlayan…Dün baya stresimi attım dizi sayesinde…Ama haftaya neler olacak çok merak ediyorum..
Canım demirbaş arkadaşlarım (onlar kendilerini bilirler:img-yes: ) özet fragman gelirse beni yine dürtün oldu mu?..Şimdiden çok teşekkür ediyorum sizlere….
İki aile dizisi ve fanları iyi ki varsınız…..:img-wink:
Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler….Buradan o güzel köşke kucak dolusu sevgiler….bye
Not:Buğra, fame_star,Hayri ,Emre , dilara-1905 ve de diğer arkadaşlarım ellerinize sağlık ben den önce yorum ve enlerinizi yazmısınız….keyifle okudum ….:good:
sağol Müge burayı birkez daha ısıttın yorumunla...
soruların cevabını özette bulabilirsin...nerden okuyacağını söyledim sana...
iki aile ile stres attın...işte bir örnek daha...boşuna demiyoruz...pazatesiler iki aile ailesinin bayram günü...
merak etme fragman elimize geçer geçmez senin msj kuttunda da olur...
iyi geceler...
Herkese Tekrardan Selamlar Ve Sevgiler...
Bölümümüzü Tekrar izledim ve geri geldim...Tekrar izleyince daha büyük keyif aldım...Neden bilmiyorum ama bu dizi izledikçe izleniyor...Yıllandıkça güzelleşiyor...(İclal Ablamızın dediğine göre daha çok yıllanacak...)...
Ben yokken İki Aile Ailesi yine burayı güzel yorumları ile doldurmuş...Öncelikle EN'leri cevaplayan tüm arkadaşlarımız Sağolun...Cevaplarınız ile forumu renklendirdiniz...
Hayri...Uyarın için Sağol...Bende şimdi izlerken farkettim...'Mutluluğa" demiş gerçekten...Ama dediğin gibi farketmez tühhh reziller...
Pelin...Selamlar sanada...Aynen katılıyorum sana...Hislerime tercüman olmuşsun Pelin...Şimdi Evlenmediler diye üzülsekte gelecek ve artacak romantiz rüzgarları yüzümüzü güldürecek...Her nekadar kavuşamadılarsa sonuçta aynı köşkte yaşıyorlar...Kalpleri birbirleri ile evlenmiş kendileri evlenmese ne olur...İşte özetin verdiği iç karartıcı etki mantıklı düşününce yerini heyecana bırakıyor...Dizimizde herşey çok güzel olacak...
Hayallerdeki aşk değil bizleri çeken.. gerçek hayatta olabilecek aşkların getirileri ve götürüleri, sıcak ve serin hali, yakın olmak için uzak durma hali...
Pelin bu cümlene sonuna kadar katılıyorum...Bizim dizimizdeki herşey gibi yaşanan aşkta gerçek...Ve Gerçek olan hiçbirşey herzaman tek düze gitmez...İnişler,çıkışlar,mutluluklar,hüzünler hatta kahkahalar ve gözyaşları bile var...O yüzden senin son cümlen ile kapatıyorum yorumumu...
Bu dizi adeta modern Yeşilçam'ın öncüsü gibi ilerlemekte...
Aynen Öyle...Yani ancak bukadar güzel bir benzetme olabilirdi...Dizimiz o eski yeşilçam filmlerinin günümüzde geçen saflığını,aşk yaşayış biçimini ve aile yapısını yansıtıyor...İki Aile'miz 2000'li yılların sıcak kalmış yüzü...
Aslı...Dünkü bölümü çok güzel yorumlamışsın...Ellerine Sağlık...Fırsat buldukça yorumlarını paylaşmanı isteriz...
özet gelmiş hiç haberim yoktu.ne çabuk.düğün iptalmiş.önümüzdeki bölüm pek hareketli gibi.ohh olsun yaman'a.iki tane de benim için atsaydı oğuz.:img-tomat oğuz'un eda'nın lafına alınması gerekmiyordu bence.tabiki herkes insanın çocuklarından sonra gelir.oğuz bunu birlikte aşarız evlenelim demiştir,eda'nın da bunu riske atamaması onu üzmüştür herhalde.
neyse herkese iyi geceler.
eveeeeeeeet....ne özetmis yaa...bizleri yine alt üst etti...yani düsündümde...o kadar kolay "gaz´a" geliyoruz ki...vallahi bize hic yakismiyor.....birde Eda ablamiza diyoruz....hemen ufacik bir olumsuzlukta celiskiye giriyor diye...bugün biz de aynisini yapmadik mi.....???
bu ara Hayri´cim...bir tane gece kusu geldi...yani ben....Nilgün de insallah dökülür birazdan...onsuz da olmaz....Nilgüüüüüüüüüüüüün nerdesin????;-))
ve söyle yorumlarinizi gözden gecirirken bazilarimiz biraz karamsarliga kapilmis gördüm..yani toparlayin kendinizi arkadaslar ;-))...ve iste sonra Bugra´nin o süper "terapi yorumu" gelmiiiiiiiiiis....vallahi sende olmasan biz ne yapardik bugra´cim....sen piskolog falan misin yaaaa???:img-hyste
bende zaten öglen "öylesine" girdigimde forum, ama iyiki de girmisim....vallahi su an yanliz basima o soku yasardim....cünkü siz atlatmistiniz coktaaaaaan....;-))
Neyse Bugra´cim senin dedigine zaten fazla da ne ekleyebilirim ki o kadar olumlu bir degerlendirme yapmissin ki....süper....
ne kadar haklisin...bence senaristlermize güvenmemiz lazim...simdiye kadar bizleri hic hayal kirikligina ugrattilarmi....evet hayir...eh simdi neden böyle düsündük???? ve ayrica...ailemiz artik sadece "kagit" üzerinde iki aile...ne kadar Eda ve Oguz kavgalar etsede....biryere gidemezler....dip dibe ler yine...bu da coooook....ve o barisma sahnesinde....artik eriyip gideriz....alisik oldugumu o sicacik sahneleri yeniden izleyecegiz....bundan cok eminim...
veeeeee gelelim o senin o olmazsa olmaz artik klasiklesmis sorularina....
-Eda nin o muhtesem beyaz elbiseli sahnesi...
-o essiz kahve sahnesi, bu ara iki tane oldu bu sahneden...hatirlatirim....ve bol köpüklü eda hanim a gitti
-dolma calma sahnesi....
-veee makarna partisi sahneleri, cünkü cooooook dogaldi.....canim yaa sonunda timur ekmek almak zorunda kaldi, neyse ki abisi yetisti....
kisaca tüm 404...hic fazla girmek istemiyorum...siz anladiniz zaten...
3-En Güldüğünüz Sahne...
Ergin: nerdesin Oya ya..bilmek kac dakika...bekledim
Oya: tamam ergin yaa...off...benim sacim tam bir saat sürüyor...senin sacin bile yok.....:img-hyste
Oya: bir dur...cicegi unuttum....
4-En duygulandığınız Sahne...(Bayağı dolu olacak bu sorunun cevabı...).
evet burasi iste cook yogun hangisinden baslasam??
-daha bölümün ilk sahnesi...eda agliyor
-Eda gece telefonu acmiyoru ve agliyor...off canim yaaa
-Eda...zor mu geldi oguz diyor....
-Eda nin son sahnedeki o ic parcalayan bakisi.....
Hayri´cim....yok özetin sokunu atlattim.....demek artik gün ortasi da yoklamak lazim mis burasini....:img-hyste...yine ne kadar cok yorum gelmis...eh sasirmamak lazim öyle degilmi...onlari okuyordum...bende.....
neyse bende bir "maydonoz" olayim yaman gibi....ama tabiii "odun" degilim;-))
29. basin özeti: bugra´cim sen zaten en önemli cümlerleri belirlemissin....vallahi...
OĞUZ’UN EDA’YA HAZIRLADIĞI SÜPRİZ EVLİLİK NİKAH DAİRESİNDEN GERİ DÖNÜYOR…
iste bu cok üzücü bir durum....ama bir düsünürsek eger....Eda´nin yerinde olsak...yani...biz de ayni davranisi sergilemezmiydik....tabiii morali sifira indi Eda ablamizin...eh hal böyleyken nasil evlenebilirki....onlarin evlenmesi coooooook özel bir sekilde gerceklesmesi gerek...hakkini vermek gibi birsey yani sizin anlayacaginiz....:img-wink: , eh birde ilerisini düsünürsek eger:
hadi digelim evlendiler o gün....aradan bir yil gecti...evlilik yil dönümü kutlayacaklar.....bu zamana kadar hersey yoluna girsede....hep bir burukluk hissedecekler o gün...eh bu nu da hic ama hic haketmiyorlar bizim tatli asiklarimiz...(vallahi bana da pes yani...neleri düsünüyorum...:img-hyste , sizlerin moralini getirmek icin düsündüm bunlari :img-wink: )
YÜZSÜZ YAMAN AÇTIĞI VELAYET DAVASI YETMEZMİŞ GİBİ BİR DE KÖŞK’ÜN KAPISINA DAYANIYOR…
Iste buna da aslinda sasirmamak lazim...Yaman´in karakterin zaten belli bence...neden böyle birsey yapiyor....??? hemen aciklayayim:img-hyste cünkü mahkemeye cikcacak ve dogal olarak delil gerek...eh bu durumda Yaman da bunlari bir sekilde toplamak zorunda...ne pahasina olsun...bu o "odun" icin hiiiiiiiic önemli degil......
birde o kadar cahil ki....yani birde soruyor avukatina...neee nasil yani....cocuklar da mi cikacak mahkemeye....aman tanrim...bu ne yaaaa??? sen ne sandin Yaman bey??? hani cok zeki din ya....
Yaman Velayet davasini neden kazanamaz???
1- daha evi bile yok.....buzdolabi bombos...."berdus" gibi geziyor.....sorumlulugu hiiiiic yok, yalan söylüyor..vs vs.....
2- adeta bir alkolik....öyle icten pazarlikli ki...avukata birde demez mi....yoook ben biraktim...Yaman efendi tamam avukat "yuttu" digelimmm...kendine aldatiyorsun...peki bunun farkindamisin??
3-Efe nin tepkisinden biraz süpheliyiz demissiniz...ben hic öyle düsünmüyorum...Efe bir kere babasi gibi karaktersiz degil...bir daha ayni hatayi yapmayacak kadar zeki bir cocuk.....ve soruyorum size: efe arkadan annesinin kuyusunu kaziyan bir babanin mi yaninda gidecek.....yuva isi neden suyu düstü???söyle bir gecmise yine bir selam verin....!
4- yaman´in isleri hic te o kadar iyi gitmeyecek bence, cünkü parasi yok...ve sari ciyan onu nasil da sömürecek biz bile sasiracagiz izlerken....serpil onu öyle bir oyuncak gibi kullanacak....yaman cikmadan yine cökecek...böyle bir babaya mi verecek mahkeme cocuklari....???
5-Efe ve Timur gayet akli basli cocuklar...mahkemede onlarin sözüne cok agirlik verilecek zaten...bu da Eda nin lehine olacak.....
6-veeee en önemlisi....belki ilk bastan özellikle Efe Oguz a babasina attigi yumruk yüzünden öfkelenecek tabii, cok normal,, ama artik Efe/Oguz bagi o kadar kalinlasmis ki...kopamaz, sadece gerilir.....düsünseneze....Efe nin ilk macina kim gelmisti...evet....Oguz.....o evden kactigi zaman....kim bulmustu onu?? evvet Oguz....ve okulda kavga ettigi halde yine playstation ona hediye eden kim di??? evet yine oguz....ve ne kadar da komik ti beraber futbol oyununu oynamalari....
vallahi bu liste böyle devam eder arkadaslar....ama biraz asabilestim...:img-hyste yooook saka tabiii, yaman icin degmez....
7- vee bunu da söylemesem olmazdi simdi....Ergin abi...yardima ihtiyacin olursa...ben ve eminim Nuray da geliriz.....sonra gelsin zafer:img-hyste
YAMAN EDA’YI TOKATLAMAYA KALKINCA OĞUZ YUMRUKLARINI KONUŞTURUYOR….
eh tabi yani seyri kalmayacakti herhalde....iste bu da bir delil arkadaslar...eminim cocuklar da vardi o sahne de babalarinin ne kadar aciz olduguna sahit oldular yine bir kez daha....tabii beceremeyince insan birsey iste böyle kadina vurmaya kalkar.....ben daha ne digeyim...bilemedim..en iyisi susayim.....
ve bu arada:
vallahi ben feminist falan degilim...bunu da belirtmek zorunlulugunu hissettim bir an, yanlis anlasilma olmasin yani...rica ederim...:img-hyste )
ama en önemlisi ne biliyormusunuz???Evvet....
Dedigim gibi onlar artik iki aile degil....bu artik sadece basit bir formalite kavram...araliranda coooooook daha kiymetli bir sey var...sevgi...ve ne olursa olsun...durumlar ne kadar da kötüye gitse.....sevgi onlari güclü kilacaktir.....ve simdi yine söyleyecegim ama....vazo kirilsada, yedek parcalar var artik.....
bunun tüyosuda zaten gelmis aslinda belki bizler farkina varmamisik...
Eda ile tartışan Oğuz kapıyı çarpıp çıkıyor, meyhaneye içmeye gidiyor.Gece boyu merakta kalan Eda Ferit’i Oğuz’un peşine takıyor.
Neden acaba bir düsünün bakalim....???
vallahi arkadaslar, korkarim yine limitimi astim...eh ne yapayim...siz tabii isinizi biliyorsunuz....hep böyle gün akisinda yolluyorsunuz....ama iyide yapiyorsunuz...hepinizin yorumlari yine böyle bir günde bile harikaydilar...
benim de ancak geceleri vaktim oluyor iste...ne yapayim...
saat te baya gec oldu...korkarim forum bosaldi gibi birsey...ama belki yine okuyan olur...olmazsada yarina kalir....neyse lafi yine uzattim...:img-hyste
benmi? aslinda hic konusmayi sevmem....gercekten:img-hyste
klasiklesti artik sanirim...perdeyi daha tam indirmiyorum....belki daha yorumlar gelir, isigim henüz los...bir daha gelirmiyim?? söz vermeyeyim!
hepinize iyi geceler sevgiyle kalin....yarin görüsmek üzere...
iyi geceler...
Aysun okuyan biri var ;)
Nilgün gelmedi...neyseki sen geldin...buda yeter...ama Nilgün de gelseydi daha güzel olurdu...
neyse neler yazmışsın bakayim...
Ooo Yaman davayı neden kaybedecek...çok iyi sıralamışsın nedenleri...nick hukukcine olursa başka birşey beklenirmiydi...beklenmezdi tabi...müvekkiller hazır ;)
Yaman ev aramakta...gazete ilanları inceliyordu...hatırlarasan...neyse listeden tek bir sonuç çıkıyor...Yaman is a loser...(bir kaybeden...yenilen...başarısız kimse...)...o halde davayı kazanmayacak tabi...imkansız nerdeyse...
yeni haberi duydunuz mu...Eda avukat arıyormuş...burdaki profesyonel avukatı görmedi herhalde...allo Eda Aysunu diyorum Aysunu onu al...(Nuray da olabilir...)
Yaman babalığı haketmiyor bence...öbür tarafta Oğuz Eda ve çocukları için herşey yapmaya hazır...gözünü kırpmadan Efe için kendini tehlikeye attı mesala...bıçaklandı...(geçmişe selam...)
neyse geç oldu benim çoktan yatağımda mışıl mışıl uyumam lazım aslında...Aysuna bir kısa cvp yazıp gitmek istedim...yalnız hissetmesin kendini....
tamam Aysun feminist değilsin korkma yalnış anlaşılmaz...
düşünüyorum düşüyorum da cevabı bulamıyorum...bir gece bunun üzerine yatabilirmiyim Aysun...evet mi? çok sağol ya...söz yarın cevabı vermeye çalışırım...olmasa sen cevaplarsın...
hiç konuşmayı sevmezmişmiş...çok güldüm Aysun...çocuk mu kandırıyorsun...neyse iyi geceler sanada...ışıkları söndürebilirsin...bu saat'den sonra kimse gelmez sanırım...
iki aile ailesine iyi geceler...yarın görüşmek üzere... makarnalı rüyalar... bye bye
01:00 10.01.2007
iyi geceler...
Aysun okuyan biri var ;)
Nilgün gelmedi...neyseki sen geldin...buda yeter...ama Nilgün de gelseydi daha güzel olurdu...
neyse neler yazmışsın bakayim...
Ooo Yaman davayı neden kaybedecek...çok iyi sıralamışsın nedenleri...nick hukukcine olursa başka birşey beklenirmiydi...beklenmezdi tabi...müvekkiller hazır ;)
Yaman ev aramakta...gazete ilanları inceliyordu...hatırlarasan...neyse listeden tek bir sonuç çıkıyor...Yaman is a loser...(bir kaybeden...yenilen...başarısız kimse...)...o halde davayı kazanmayacak tabi...imkansız nerdeyse...
yeni haberi duydunuz mu...Eda avukat arıyormuş...burdaki profesyonel avukatı görmedi herhalde...allo Eda Aysunu diyorum Aysunu onu al...(Nuray da olabilir...)
Yaman babalığı haketmiyor bence...öbür tarafta Oğuz Eda ve çocukları için herşey yapmaya hazır...gözünü kırpmadan Efe için kendini tehlikeye attı mesala...bıçaklandı...(geçmişe selam...)
neyse geç oldu benim çoktan yatağımda mışıl mışıl uyumam lazım aslında...Aysuna bir kısa cvp yazıp gitmek istedim...yalnız hissetmesin kendini....
tamam Aysun feminist değilsin korkma yalnış anlaşılmaz...
düşünüyorum düşüyorum da cevabı bulamıyorum...bir gece bunun üzerine yatabilirmiyim Aysun...evet mi? çok sağol ya...söz yarın cevabı vermeye çalışırım...olmasa sen cevaplarsın...
hiç konuşmayı sevmezmişmiş...çok güldüm Aysun...çocuk mu kandırıyorsun...neyse iyi geceler sanada...ışıkları söndürebilirsin...bu saat'den sonra kimse gelmez sanırım...
iki aile ailesine iyi geceler...yarın görüşmek üzere... makarnalı rüyalar... bye bye
01:00 10.01.2007
ay vallahi sende olmasaydin Hayri´cim rahat uyuyamazdim..simdi...cünkü o zam bir saaten yakin yazdigim yorumu kimse okumazdi...
cok sagol yorumun icin...ve benim icin cevap yazdin...süper...ve tabii...nick imin hakkini vermem lazim...eh hazirda konuda geldi...bir döktüregim dedim...sana da iyi geceler...sorunun yanitini bekliyorum bak...:img-hyste
yoksa cok kötü olur...:img-hyste
neyse bak yine gidiyor satirlar...ama bakk bu sefer ne kadar kisa....
neyse o zaman gönül rahatliyla isiklari kapatabilirim.....
yarin görüsmek dilegile....bye
Herkese Selamlar ve Sevgiler...
Ben pek bu saatte yorum yazmam aslında...Yani yayınlandığım kanal yayın akışımla oynadı...Bugünlük gündüz kuşağında bir paket yayın yapıyorum bu yüzden...Neyse kanalımın yayın politakısı sonuçta...
Asıl bu saatte gelmemin sebebi...(Aslında hep gelirdimde,yazmamın sebebi)...Dün geceki o güzel yorumlar...
Öncelikle Aysun'un moral olarak yenilenmiş ve yenilenmekle kalmamış moral arttırıcı bir görev üstlenmiş...Okuyunca kayıtsız kalamadım...Yani her satır insana umut aşılıyor...Dün okuyamadım ama bugün okudum gördünmü Aysun...
Aysun öncelikle EN'leri cevaplamışsın Ellerine Sağlık...Sonra Özeti analiz etmişsin Ellerine Sağlık...Sonra Yaman Davayı neden kazanamaz onu anlatmışsın kocaman kocaman Ellerine Sağlık...Aa Benim dünkü moral yükleyen yorumumu beğenmene sevindim...Psikolog değilim ama öyle hissettirdiysem ne mutlu bana...:good: :good:Senin ışıkların söndü,Perden kapandı ama açınca görürsün tekrar...
Neyse Akşam geldiğimde daha net |