Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

EmmRe
15-01-07, 14:38
Merhaba...
hukukcine bizi ''Bizi çok guzel bir yolculuğa çıkartmışsın ve biz bu yolculuktan çok zevk aldık.Herşeyi o kadar güzel anlatmışsın ki biz bu yolcuğu unutamayız...

Bu hafta erken gelen bir özetle belkide biraz üzüldük.Sonra fragman geldi.Ve fragman bir adam dikkatimizi çekti bu adam hakkında konuştuk belkide bu konu kapandı ama bu sabah tekrar izlediğim fragman ile benim son görüşümü belirtiyorum.Bence olaylar şöyle gelişecek;

1.Eda ve Oğuz iyi bir avukat arayacak.Sonra Eda'nın veya Oğuz'un bir arkadaşı akıllarına gelecek.

2.Sonra bu adam dava hakkında çalışmalara başlayacak ve Yaman'ın Eda ile Oğuz'un aynı evde yaşadığını davada kullanacağını anlayıp sahte evliliği öne sürecek

3.Bu sayede Eda ile Oğuz'un eline bir evlenme fırsatı geçecek

Bakalım böyle mi olacak???

GizemliSahne
15-01-07, 15:39
madem hayri yok, onun kadar iyi yapamasam da (ne haddime hayri :))onun görevini ben üstleneyim ve zaman sayacını başlatayım.. belki uğrarsın ve görevi devrederim hemen :) bunu sana borç bilirim :img-wink:

HAYRİ seni tekrar anıyoruz buradan.. yeni köşküne hoşgittin inşallah.. en kısa zamanda görüşmek üzere.. hadi bakalım zaman sayacı başlasınnnn..:img-wink:

ZAMAN SAYACI : 2 saat 20 dakika

rap_alltime
15-01-07, 16:03
Merhaba ve güle güle iki aile ailesi..bölümümüze çok çok az kaldı..ve ben her zamanki gibi son dklarda burda olamıcam..herkese iyi seyirler diliyorum..Harika bi bölümün ardından görüşmek dileğiyle..İKİ AİLELİ VE BOL EĞLENCELİ BİR AKŞAM DİLİYORUM.. bye

Nurdan...Sende tüm gün forumda güzel yorumlarını paylaşmışsın...Adeta bekçilik yapmışsın...Herşey için Sağol...Tabiki o güzel klibin içinde...Çok çok beğendim...Şarkı seçimin süper...İnsanı rahatlatıyor...Ve Eda ile Oğuz'la birleşince tadına doyum olmuyor...Alt yazı süper olmuş...Seçtiğin görüntülerde süper...Diyecek söz yok sen bu işi öğrendin...:img-yes: :img-yes:

Buğra rica ederim Buğra..ne demek..en zevk aldığım şeylerden biri bu bekçilik valla..:D Klip yorumun için de çok tşk ederim..geröekten şarkı fazlasıyla insana huzur veriyor..çok çok sevdiğim bi şarkı..alt yazıyı da İki Aile mizi izlemeyneler eğer klibi izlerlerse o güzel sözü öğrenmiş olsunlar diye yazdım..biraz müşteri çektim yani..:D eğer senden bu işi öğrendiğme dair takdir alıyosam işte şimdi kendime klip yapıyorum diyebilirim..çok saol..

Buğra klibini izledim ve bayıldım..şarkı seçimine zaten diyecek lafım yok..çok çok güzel..ve o İstanbulo manzaralarına bittim resmen..klibe ayrı bi güzellik katmış..çok güzel olmuş..emeğine sağlık..:good: MUHTEŞEM OLMUŞ..

Buğra yazın çıkmış..çok çok sevindim...ve her zamanki gibi harika yazmışsın..bayıldım bu yazına..çok çok tebrik ederim..:happy0064

rap_alltimesenin gönderdiğin klipte çokhoş olmuş ama sanaöm de dedğğim gibi bunun eda&oğuz için olanını bekliyorum:happy0064

Nihancım klibi sana göndermeyi unutmuşum cnm..ama pm ile gönderdim merak etme..klibi beğenemene de sevindim..çok saol yorumun için cnm..:img-wink: Emre abimizin röpörtajından eklediklerin içnde çok tşkler..

nurdan, senin de o güzel klibini dün gece izledim...dedigim gibi gece klip izlemek ayir bir zevk, hele böyle güzel olunca, sanada cok tesekkürler bu güzel klip icin...:good:

Nilgün yorumun için çok tşk ederim cnm..beğenmene çok çok sevindim..gece keyfi yapıyosun haa..Gece Kuşu Nilgün videolarla başbaşa..:D tekrar çok saol yorumun için..

vee Hayri şimdi aramızda olmanı ne kadar isterdik bi bilsen..Ama eminim şu anda bizi düşünüyorsun..ve aklın ve kalbin hep İki Aile ve İki Aile Ailesinde..bunu bildiğimiz için de içimiz rahat..En kısa zaman da yine forumda görüşmek dileğiyle..esen kall..:D

ve son olarak Tiyatroya yapılan desteğin sonuna kadar arkasındayım..unutmayalım ki Tiyatrosuz bir toplum yeni doğmuş bir çocuk sayılır...

SON: 1 SAAT 56 DK

hukukcine
15-01-07, 16:26
Nasilisiniz bakalim....? kimse yok...simdi benim icin bu bir firsat mi ???:img-hyste yok kesinlikle öyle degil tabii....böyle hic keyfi cikmaz...ama nasil olsa okursunuz
evvet yeni bölüme cooooook az bir zaman kaldi....

...o yüzden bir baslayayim ben....bakalim siz nelere takilmissiniz bugün...

Bugra´cim, öncellikle yazin cikmis...coooooooook sevindim bunu bil....hic te sasirmadim...o kadar dogru yansitmissinki...yani bizlerin hissettiklerini kelimelere dökmüssün...bu da iki.....cünkü "made by Bugra" bu da üc...:img-hyste....
bence iki aile diyenlere cevap kelimlerle verilemez´de ondan....:img-wink:

bu cok baska birsey...ve senin ve Nilgün´de dedigi gibi...bir kac kisi toplandik...buraya...birbirimizi sahsen tanimasakta...bence yine o yorumlarimiza ekledigimiz ufak tatli tüyolarla....tanismaya basladik...ve sana demistim zaten..aklimin ucundan bile gecmemisti...umarim bu Iki Aile sayesinde bu platformda olusan günlük artik dostluk kivaminda bulusmalar...sadece Iki Aile süresince kisitli kalmaz....:img-hyste

ama tabi bu kadar la kalmiyorum..;-))

dün gece ki mansetine bayildim....:happy0064

İŞTE GEÇMİŞE SELAM BÖYLE ÇAKILIR...
cook sagol....cok mutlu oldum....ama sende her zamanki gibi o kadar güzel devam ettirmissinki....diyecek lafim yok....dönüm noktalrini saymissin...süper...dikkat etmissindir yazarken tabii...ama okudugumda...o in cik in cik in cik tablosu sürekli devam etmis...öyle degilmi...son dönüm noktasi belki simdi daha gereceklesmedi...ama bence bu cok yakin bir zamanda olacak...belki sandigimizdan da cooook....bir bakarsak ilk!!! evlenme teklifi bile damdan düser gibi oldu...ve ben sahsen hic böyle birsey beklememistim...ve dizimizin gidis hatini birden degistirdi....cooooooook ta güzel oldu...sen simdi seker tadinda derdin...;-) kisacasi: senaristlerimiz sürpriz yapmaya bayiliyorlar....:img-hyste

ve dün de zaten belirttigim gibi...gerek benim nacizane yorumum...gerek senin ol harika klibin....bilmem kac kere izledim...media player tekrar moduna aldim...artik bütün gece döndü.....yani suyunu cikardim sanirim...ama ne yapayim....coook begendim...tekrar ellerine saglik...ve yine diyecegimi..unuttum...ha...tamam...

Bugra´cim....sen demissinki...

Aysun sayesinde geçmişe şöyle kocaman ve okkalı bir selam çaktık

ben derim ki....biz dün gece beraber caktik o kocamam okkali selami....:happy0064

Kısaca iyi insanları,kötü insanları ama herşeyden önemlisi GERÇEK Karakterleri gördük...Hepsi komedi sosuna bulandı,üstüne biraz Aşk ve bol miktarda Sevgi serpiştirldi çıkan sonuç bu...
Zaman Saydıracak kadar özlem,saatler ayıracak kadar fedakarlık ve burada dostlar bulacak kadar birlikteliği öğrendik...Ve tüm bunları topu topu 28 bölümde ve yarım yılda öğrendik...Bakalım ilerleyen günler bize ve dizimize neler öğretecek..

Bu yazdiklarini cooook begendim...o kadar güzel ifade etmissinki....bu yüzden yorumsuz birakiyorum...daha güzel ifade edemem cünkü...ama bu satirlari alinti yaparak ve tekrar altini cizerek bu göstermek istedim.....süper....

Pelin, cim....(umarim dogru kalmistir adin aklimda..degilse özür dilerim)
o güzel sözlerin icin cok sagol.....dün aksam aklima böyle birsey geldi..ve belki send anladin....gecmisi selam vermekten büyük bir zevk aliyorum...ve bütün bölümleri cok kez izledim....ama garip olan ne biliyormusun...hangi bölüm olursa olsun.....yeniden izledigimde hala gülüyorum...hala üzülüyorum...sanki ilk defa seyrediyorum gibi.....tekrar coook sagol...

bak sende ama süper birsey dökmüssün kelimerle ...cok begendim...

demek ki varmış bir keramet bizim tatlı aşıkların sönmek bilmeyen sevgilerinde.. tutmuş tüm ekibimizi, arkasına da gün geçtikçe süreklenen kaliteli izleyicileri takmış, yuvarlandıkça büyüyen bir kar topu gibi ilerliyor.

evet bir keramet varmis...cok haklisin...sevgileri artik cook saglam....hatta icinden ask bile dogdu....ben eminim...bu kar topu cook daha büyümege laik...cünkü yeterince kar var...ögle degilmi....

Burcu´cum....sana da kocaman ve sicacik bir tesekkür yolluyorum..su Münih te hakim olan soguk bir günde....ama...

Buğra ve Aysun dün akşam yazdıklarınıza resmen bayıldım....Bende bir şeyler yazmak istedim netin azizliği yine malesef....ama o kadar güzel anlatmışsınız ki yazdıklarınızı okurken yüzümde tebessümler oluştu..ve koskaca bir film şeridi gibi 28. bölüm gözümün önünden akıp gitt..
Aysun; bu sözü okurken çok güldüm....bende dün bu bölümü izlemiştim..eda serpile cevabı çok güzel şekilde yapıştırdı....
serpil:eda hnm çok şıksınız...yani her zamn şıksınızda...oğuz evde ,inşaat var diyince....
Bu ara tabii Eda eline malı alıp duvara harç yapmadığı için istediğini giyebiliyor…süper yaa…

vee cok haklisin, o bölüme bence damgasini vuran sözlerdi bunlar.....sende zaten tamamlamissin....süper...tekrar cok sagol....güldürebildiysem ne mutlu bana...ben böyle gercekten kat kat mutlu oluyorum...:happy0064

Sami...sözlerin icin cok sagol...begendigine cok sevindim....
ben gece yorumlarimi elimden geldigince...paylasiyorum....sende sabah sabah bizleri yorumlarinlan...bagiliyorsun buraya....süper

cok güzel bir ayrinti yakalamissin....cok begendim...:happy0064

Öncelikle Aysun ve arkasından Buğra harikasınız hatırlatmalarla, sabah sabah işe gelip okuyunca çok hoşuma gitti. Benim de aklıma kazılan başka noktalar var, çok küçük sahneler, 1 dakikalık belki ama önemliler. Dizimiz arada böyle küçük sahneler koyuyor, öyle dönüm noktası falan değil ama önemi inanılmaz fazla bence, bize bir şeyler anlatmak istiyorlar o sahnelerle senarister, bakın bunun için uğraşıyoruz, unutmayın bunları diyorlar sanki.

senin de dedigin gibi...bizim dizimizide zaten o derecede farkli kilan iste o aslinda kocaman ufak ayrintilar öyle degilmi....senin de ifade ettigin gibi...Eda nin cocuklarin mutfak duvarinda boylarini ölcmesi....o kadar güzel ki....kendime o zaman sordum...kimin aklina gelir böyle birsey...bence belki senaristlerimizden birinin belki cocukluk hatirasi..veya tamamem dogaclama....bilemedim...tek bildigim....send söylemissin zaten....hafizamiza kazindi....evvettt.....

veee Nilgün´cüm....dün gece gözüm yollarda kaldi...ama aciklamissin zaten o yüzden bana birsey söylemek düsmez...

vallahi sasirdim....demek sende "hukuk camiasindan sin"...süper....

ve o güzel sözlerin icin cok sagol....Nilgün´cüm...

dün yine güzel yorumlar yapilmis, cok fazla yogun olmasada burasi...
aysun ve bugra, gecmise bir selam cakmislar, okurken 28 hafta filim seridi gibi gecti gözümün önünden...bizler 28 haftaya neler sigdirmisiz, en önemlisi burada güzel dostuklar kazandik, birbirimizi tanimasak bile, sonra dizimizle ilgili yapilan yorumlar, fikirler, tahminler hic bitmek tükenmek bilmedi, ve her gecen hafta aramiza yeni katilan arkadaslarla ailemiz genisledi, en güzeldi bu tarafi zaten...
ben en iyisi bugün ki bölüme döneyim, dahan izleyecegimiz yeni bölüm var, heyecanla bekledigimiz...

o altini cizdigim satirlari yine yorumsuz birakiyorum...ama altini yapmak gerekiyordu....cooook güzel ifade ettmissin...bravo sana...:happy0064

Emre...sana da cok tesekkür ederim...biliyordum zaten o pazar gezintimde beni yanliz birakmayacaginiza...süper...deseneze baya bir kalabalik olduk....
ayrica bana Aysun diyebilirsin......;-))

hukukcine bizi ''Bizi çok guzel bir yolculuğa çıkartmışsın ve biz bu yolculuktan çok zevk aldık.Herşeyi o kadar güzel anlatmışsın ki biz bu yolcuğu unutamayız...

Nurdan cim seni de simdi gördüm....hosgeldin...ayrica kliplerine bayildim...görüntüler sarkiya o kadar güzel uyum saglamiski...söyleyecek bir lafim yok...süper...ellerine saglik...:happy0064

veee arkadaslar.....cooooooooook az bir zaman kaldi....ne denir bilmem ki...coooook güzel bir bölüm izleyecegimiz kesin.....belki firtina olur...ama o durur......günes cikar....hemde ne günes....her yer isil isil...

su an durgunluk hakim....ben de bundan istifade ettimmm...ay cok kötüyüm vallahi....ama ne yapayim....sizler benim dinlenme kaynaklarimda bir oldunuz artik....girmeyine....eksik oluyor birsey....neyse...limit yine viz geldi...ama okuyan olacak eminim buna artik...sonra yine görüsmek üzere....

herkese iyi seyirler...perdeyi sonra acacagiz.....:img-hyste

Not: Pelin cim zaman sayici icin coooooooook sagol..bende diyordum birsey eksik...ama ne...ve bu ara Hayri´cim arayi fazla uzatma........hemen gel....sensiz bir parca eksik....bunu bil.....ve bizim yedek parcamiz bile yok....öyle...

Bu ara Bugra´cim ve Pelin´cim gelmissiniz....hosgeldiniz...giris sözlerim meclisten disari...;-))

GizemliSahne
15-01-07, 17:00
Aysun'cum valla ne diyeyim sana ben.. enerjine hayranım.. bir geliyorsun forumun bir sayfasını doldurup gidiyorsun.. sayende forum boş kalmadı vallahi.. herkes iş, güç, ders peşinde.. olsun az sonra İki Aile'nin peşinde takılacağız topluca.. :img-wink: ayrıca ne demek, dün bizleri aldın götürdün buralardan.. ben sana teşekkür ederim.. alıntı için de sağol, beğenmene sevindim.. :img-wink: haa unutmadan, özel hoşgeldin karşılaması da bizi şereflendirdi değil mi buğra?:img-wink:

zaman sayacı için de teşekkürler hayri'ye.. :) (yine de sağol) ben sadece bir kereliğine üstlendim.. teşekkür borcu :img-wink:

ee o zaman gelsin bakalım yine...

ZAMAN SAYACI : 1 saat

bugra9
15-01-07, 17:04
Herkese Selamlar Ve Sevgiler...

İşte o gün geldi çattı yine...Aile'mizin en mutlu günü Pazartesi ve Zaman hızla akıp gidiyor...Artık belkide son yorumlarımızı yapıyoruz...Bende önce İki Aile Ailesin'den notlar bölümünü başlatayim...Daha sonra'da son yorumlarımı yapayim akşamla ilgili...Eee Hadi Başlıyalım O Zaman...

:icon_shad :icon_shad :icon_shad İKİ AİLE AİLESİN'DEN NOTLAR...:icon_shad :icon_shad :icon_shad

Burcu...Öncelikle bugün Vatan'da çıkan yazımını Aile'mizle paylaştığın için Sağol...Ben gazetede okumuştum...Ama Senin paylaşacağını tahmin etmiştim doğrusunu söylemek gerekirse...Aile'mizin Yazarı olmaktan çok çok memnunum...Buradaki hislerimizi yorumlarımızı paylaşmak için yazıyorum...Diğer bir sebepi ise Başarının ödüllendirilmesi bence...Madem dizimiz basında pek yankı bulmuyor,irdelenmiyor o zaman bu görev bana düşer diye düşündüm...İster 10 satırlık bir yazı,isterse 2 satırlık olsun...Ama olsun...:img-yes: :img-yes: (Devamıda Gelecek...)....

Ve soruna Cevap vereyim Burcu...Bölüm sonunu tam kestiremiyorum ama Mahkeme günü bitebilir gibi geliyor bana...Ama konumuz İki Aile olunca kesin konuşmak imkansız...Demiş İki Aile Ailesi...İki Aile=Sürpriz...

Sami...Hoşgeldin...Bu Hoşgeldinin Sebebi yuvana dönmen...Nasıl özlemişsindir tahmin edebiliyorum...Gurbetten tekrar memleketine dönmek seni çok mutlu etmiştir...Ayrıca bu akşam İki Aile ziyafetide çekeceksin...Tamamdır...Sana Hoşgeldin Partisi olacak...Tekrar dizimize dönecek olursak dün geceki yorumlarımızı beğenmene sevindim...Dün gece artık yeni bölüme dair konuşacak birşey kalmamıştı...Bende düşünürken bir baktım Aysun bizleri geçmişe davet ediyor....Hemen koşa koşa gittim...Çok Eğlendim Valla...Bugünde sen eğlenmişsin...Süper...
Sami...O küçücük ayrıntıları paylaştığın için çok sağol...Ahh bilmezmiyim bizim dizimiz önemli,değerli kılan şeylerin o ayrıntılar olduğunu...

Pelin..Nedemek...Beğenmene çok çok mutlu oldum bu klibimizi...Yazı teşekkürlerin içinde Sağol...Zevkle yazıyorum...
demek ki varmış bir keramet bizim tatlı aşıkların sönmek bilmeyen sevgilerinde.. tutmuş tüm ekibimizi, arkasına da gün geçtikçe süreklenen kaliteli izleyicileri takmış, yuvarlandıkça büyüyen bir kar topu gibi ilerliyor..
Dün geceki bu yorumunada ayrıca imzamı atıyorum...Ancak böyle güzel benzetilebilirdi...Zaman Sayacımızı başlattığın içinde Sağol...Biliyorsun Zaman Sayacıda ailemiz için çok değerli...O belirdimi ekranda İki Aile'ye az kaldı demektir...

Nilgün...Merhabalar Sanada...Dün'de aramızda yoktun ama sebeplerini açıklamışsın...Sanada Başarılar Nilgün...Aile'mizde nekadar çalışkan buna en iyi şahit birbirlerimiziz...Klip yorumun içinde çok Sağol Nilgün...Rica Ederim...Beğendiysen yüzünde gülümseme oluşturduysa,Mest olduysan tamamdır...

Nurdan...Nedemek Rica Ederim...Beğenmene çok sevindim...Güzel yorumun için Sağol...

Ve Aysun...Sende Hoşgeldin...Sefalar getirdin...Öncelikle Vatan'daki yazımla ilgili güzel sözlerin için Sağol...Ve çok çok haklısın...Dediğin gibi Neden İki Aile sorusunun cevabı bencede yok...Yaşamak,izlemek gerek...Anlatılmaz Yaşanır diyorum bende...
Ooo Klibi demek tekrar tekrar izledin Aysun...Valla nasıl mutlu oldum anlatamam...Zaten sende o güzel yorumu ile hakkını verdin klibin...Beni çok mutlu ettin...

Sende Dizimize az bir süre kala güzel bir yorum yazmışsın Aysun...Gerek dün geceki yorumlarımızla ilgili,gerekse dizimizle ilgili her dediğine katılıyorum...Tekrar Sağol dün geceki Gemişe yolculuğumuz için...Anlaşılan Aile'mizde çok mutlu olmuş ve yolculuğa katılmışlar...

Hayri...Sen burada olmasanda Seni unutmadık...Şu sıralar belki Televizyon ile uğraşıyorsun izlemek için,belki işlerle uğraşıyorsun ve çok yorgunsun...Her ne olursa olsun Kolay gelsin Hayri...Bugün kaçırsan bile bölümü indirip izlersin...Kendine İyi Bak Hayri...

Offf Bir Saatten az süremiz kaldı artık...Bu yüzden heyecanım dorukta...Yine heyecan dozu yüksek bir bölüm izleyeceğimiz kesin...Artık yapacak yorumda kalmadı resmen özet ve fragmanı didikleye didikleye ortada bir şey bırakmadık...Bu son yorumum olmaz belki...Dizimiz başlıyana kadar buradayım ve sizlerle bu heyecanı paylaşıyorum...

Zaman Sayacı: Son 55 Dakika...

dilara-1905
15-01-07, 17:06
yeni bölüm için çook heycanlıyım son 1 saattt :D:D

bytepoem
15-01-07, 17:14
Sami...sözlerin icin cok sagol...begendigine cok sevindim....
ben gece yorumlarimi elimden geldigince...paylasiyorum....sende sabah sabah bizleri yorumlarinlan...bagiliyorsun buraya....süper

cok güzel bir ayrinti yakalamissin....cok begendim...:happy0064

Öncelikle Aysun ve arkasından Buğra harikasınız hatırlatmalarla, sabah sabah işe gelip okuyunca çok hoşuma gitti. Benim de aklıma kazılan başka noktalar var, çok küçük sahneler, 1 dakikalık belki ama önemliler. Dizimiz arada böyle küçük sahneler koyuyor, öyle dönüm noktası falan değil ama önemi inanılmaz fazla bence, bize bir şeyler anlatmak istiyorlar o sahnelerle senarister, bakın bunun için uğraşıyoruz, unutmayın bunları diyorlar sanki.

senin de dedigin gibi...bizim dizimizide zaten o derecede farkli kilan iste o aslinda kocaman ufak ayrintilar öyle degilmi....senin de ifade ettigin gibi...Eda nin cocuklarin mutfak duvarinda boylarini ölcmesi....o kadar güzel ki....kendime o zaman sordum...kimin aklina gelir böyle birsey...bence belki senaristlerimizden birinin belki cocukluk hatirasi..veya tamamem dogaclama....bilemedim...tek bildigim....send söylemissin zaten....hafizamiza kazindi....evvettt.....

Aysun,
Aynen söylediğin gibi dizide çok küçük noktalar var, minik ayrıntılar ama çok büyük anlamları var. Biliyor musun bizim evde odada aynı boy çizelgesi vardı, benim kardeşlerle boyumu ölçerlerdi, sonra bir badanada gitti. Kesin senaristlerde aynısını yaşamışlardır, oradan akıllarına gelmiştir.

Ama önemli olan senaristlerin düşündüklerinin, seyredince bize aynı şeyi çağrıştırması. Mesela o boy ölçümü, bana direk kardeşlik bağını çağrıştırdı. Bilmem herkes aynı şeyimi anladı, ama dikkat et her mutfak sahnesinde arka planda kameralar o ölçümleri alıyor mutlaka, ben her bölüm görüyorum. Eda'nın sünnetde kamera çeken Oğuz'a öyle bakması bana Eda'nın Oğuz'u beğenisini anlattı. Eda'nın Ceren'in etek boyunu kısaltması, mandalina soyması direk annelik çağrıştırdı.

Neyse senaristlerimiz bize küçük sahnelerle ipuçları veriyorlar, bizde anlıyoruz. Senaristlerimizde, iki aile aileside çok zeki bu durumda :)

bugra9
15-01-07, 17:52
Dizimize Dakikalar kaldı...Banada son bir yorum yapmak düştü...Mutluluğu tahmin ediyorsunuzdur zaten...Ohh Şule ilede konuştuk rahatladım...Gündem maddelerinin üzürinden şöyle bir geçtik...Ve sanırım şuan yorum yazıyor...Tekrar yorumunu burada görmekte beni ayrıca mutlu edecek...Neyse Sınavlardan sonra bol bol görüşürüz inşallah...

Herkese İyi Seyirler...Bol bol kocaman Eğlenceler...Köşke ve o sıcak insanların yanına davetliyiz...Tüm stresleri,yorgunluğu,dersleri rafa kaldıracağız ve çok güzel saatler geçireceğiz inşallah...

Zaman Sayacı: İYİ SEYİRLER...

:happy0064 :good: :img-wink: :img-yes: :good: :happy0064

fame_star
15-01-07, 17:55
Buğra; rica ederim. demek tahmin ettin...evet sabah gazeteye bir baktım..hemen yazını okudum....ve anında ekledim.... iki aileyi farkettiricez...Aslında herkes iki ailenin ve başarısının farkında ama konuşmamak; işlerine geliyor....ama bu dizide kötü bir şeyler olsaydı...kesin herkes çok beğenirdi...sayfalar dolusu yorumlar yapılırdı....Bu dizide iyilik ;sevgi;samimiyet; ve hiç bir dizide olmayan tüm niteliklerin olması,insanları rahatsız ediyor...Başarılı herşey kıskanılır...Neyse ama hepimiz farkettiricez iki aileyi....

İki aileden sonra görüşmek üzere.....

_seboist_s
15-01-07, 17:57
Selamlarr İki aile ailesiii?? Nasılsınız bakalım:D (ayy bunu söylemeyelii aylarr yıllar asırlar oldu sanki ehehe uçtumm tamam:D)
Nasıl özlemişim ailemi yaa anlatamam... arada gelip yorumlarınıza baktımm, inşallah bu haftadan sonra teker teker okuycam bütün yorumları ve tabi eksik kalırmıyım bende yazıcamm... Engelleri bi kaldıralım ortadann dönüş yapıcamm Allah'ın izniylee:D (denizleri aşta gel:D) ehehe ayy tamam bukadar gırgır ve özel bilgiden sonraa gelelimm ciddiyete...
Arkadaşlar heinizin ellerine sağlık nekadar çok yorum yazmışsınız. Eminim hepsi birbirinden kalitelidir. Zevkle okuyacagım günü bekliyorumm...

Aslında daha uzun yazıcaktım amaa saate gözüm ilişti keşke daha erken otursaydım yorum başınaa (cümlede anlam diye bişi yok yaa:D) Neyse arkadaşlar son 5dakikaa heyecan doruktaa... Ben artık son sözümü söyleyeyimm... (bu arada bi not; en çok söylemeyi sevdiğimm sözlerden birii oluyorr kendisii:D)

...İKİ AİLE AİLESİ... DİZİMİZ BAŞLAMAK ÜZERE HEPİNİZE İYİ SEYİRLER!!! BOMBA GİBİ BİR BÖLÜME HAZIRMISINIZZ BAKALIMM...:happy0064

BeyazGelincik1980
15-01-07, 18:04
dizi öncesi kisa bir yorum...

iki aile ailesi toplanmis yine, heyecan verici yorumlarla birazdan dizimize kavusuyoruz...:happy0064

aysun, yine güzel bir yorumla gelmissin, her zaman ki gibi keyifle okuyorum...dizi sonrasi yorumlarini merakla bekliyorum. bu arada ben "hukuk" okumuyorum ama bilgim var, 2 sene avukat yardimciligi yaptim (Ausbildung) sen bilirsin iste :img-wink: ...ama diziden sonra galiba avukat bilgilerimizi konusturacaz burada, hele yeni sevimli avukatimiz geldikden sonra, kim tutar bizi, hehe :img-wink:

su boy ölcme konusu geldi yine aklima, benim de anim cok büyük...anneannemin evinde halen daha durur benim kücüklük boy ölcüm, rahmetli dedem ölcerdi hep, türkiye'ye gidince hemen o kapiya bakarim, boyumun cizgisinin durdugu kapiya, ah ah ne günlerdi

neyse arkadaslar, dizi basliyor, ben halen daha burdayim. belki reklam arasi yorumlarimla karsilasabilirsiniz...

herkese iyi segirler...:happy0064

nesss
15-01-07, 18:43
Emre Kınay'a helal olsun diyorum başka birşey demiyorum. Ağzına yüreğine sağlık ne güzel bir sestir, ne içten bir şarkıdır :D

Dizi seslendirmedeki değişiklik haricinde yine muhteşem devam ediyor...

BeyazGelincik1980
15-01-07, 18:43
off off bölüm firtina gibi basladi, fragmanda izledigimiz sahnelerin hepsini ilk 20 dakika da izledik bile, kötü sahneleri tabiki de...

nikah dairesinde oguz-eda cok hüzünlülerdi ya, hele gele gelin ve damatlari görünce icleri gitti resmen...peki nikah memuruna ne demeli, cok komik, matrak bir nikah memuruydu "gelini kacirdiniz" hele bunun üstün birde kizlar gelince "en iyisini yaptin kizim, emin olmadan evlenme" :img-hyste, ne güzel ögütler bunlar böyle. bir bilse baslarina gelenlerini...:img-hyste

eve geri dönerken kapi önünde eda-oguz didismesi, cok tatliydi yine...yok cocuklar görmesin bizi böyle beraber iceri girerken, yok git sen sonra gel, elbiseyi üstümde böyle görünce ne derler, ay cok tatli bunlar ya...

"küsmüyüz" sahneside bir harikaydi, demek eda'ya söylemis o laflari "evire-cevire döveceksin" diye...

yaman'a sinir oldum, oguz iyi benzetti ama, helal olsun, icimin yaglari eridi vallahi...ama sonu kötü bitti, eda hakliydi ama, bak simdi o yumrugu odun koz olarak kullancak, ne seytan adam ya...insan cocuklarinin anasina bu kadar cektirimi be...

sabu devreye girdi, ferit'in isi zor...

devami az sonra

jlee
15-01-07, 19:03
Dizinin sesli çekilmesi çok hoşuma gitti benim umarım hep böyle devam ederler çok daha sıcak olmuş bence.

BeyazGelincik1980
15-01-07, 19:18
"Huysuz ve Tatli Kadin"

artik sarkilar basladi oguz'da...o ne güzel sestir öyle, o ne güzel sarkilardir öyle, allah allah...bu arada Emre Kinay'in sesinin güzel oldugunu biliyordum, iki ailede de söylemesi cok güzel oldu...

mutfakta kacamak sahneleri 4de cikti, artik asiklara kösk dar geliyor...
demek damla icin eda mutfaga gitmek istememis, bizlerde neler düsünmüstük, baba-kiz arasina girmek istemiyor, cok korkuyor damla ve babasinin aralarinin bozulacaginda, ne tahminlermis be...diyorum her bölüm tahmin ettiklerimizin cogu cikmiyor artik, ne düsünüyoruz ne izliyoruz...

"yine olduk oguz bey" :img-hyste...bunlar didisirken cok tatli oluyor yahu...aysun bak yine kondurdu yanaga ufacik bir buse :img-in_lo...hele o kapi önündeki halleri, "eger yaman bu veleyat davasini acmasaydi, evlenecek miydin benimle" eda'da ucuz kurtuldu. safiye'nin de zamanlamasi mükemmel. oguz abi bana sorarsan eda ablamiz evlenirdi seninle, hehe...bak isede ugurluyor artik seni :img-hyste...cok tatlilar cok, seker tadinda...

muhtar gitmis isparta'ya, üzüldüm bak simdi. safiye de üzülümüs belli oldu, canim benim ya...

rain 1907
15-01-07, 20:03
ya eski neşeli haller kalmadı dizide ama gene de güzel tabi :img-yes: şimdi yeni bir kıskançlık edeni daha çıktı oğuza.bu sefer de atiyle mücadeleye başlıycak gibi.:) bakalım hayırlısı.bence edanın davasına bakar ati ve de kazanır.yaman da daha çok hırs yapar ve olmadık şeylere başvurur.ama çocukların tavrıda çok önemli davada bkalım daha neler olacak

BeyazGelincik1980
15-01-07, 20:14
ay allahim inanamiyorum ya, eda'nin ilk aski galiba ati...bu arada avukatin / adamin adinida ögrenmis olduk "atilla" nam-i diyar ati...off off isler cok karisacak...ati ve eda'la da flashback yaptilar...canim eda ya su erkeklerden cektigi ne, insallah isler karismaz, eda ati'yi düsünürken pek bir duygusaldi...onu düsündü resmen, ister misiniz simdi gönlü allak bullak olsun...sizce bu ati'yi canlandiran oyuncu bir kac bölümlük mü girdi diziye? iki aile'de baya bir degisiklik var, hele senaryo bakimdan cok degisiklik var...

yaman hakkinda bu gün pek yorum yapmiyacagim, cünkü adamin ismini bil yazarkan sinirlerim zip zip zipliyor...cocuklari nasilda gözlerini hemen boyadi...gerci cocuklarda aslinda hakkli, iki savas arasinda kaldilar, pek de mantikli düsünemiyorlar...aslinda annelerini düsünseler, hele efe herseyi anliyacaklar ama olmuyor iste...her seferinde yaziyorum bunu ama, ben eda'nin gözyaslarina dayanamiyorum ya, canim benim, cok zor durumda...insallah bu avukat ati dedikleri kadar vardir, ve anladigim kadariylada bu tip davalarin uzmani...eline düsdük ati, kurtar eda'yi tabi eski asklari gündeme getirmeden...

bu bölümün en komik sahneside eda-oguz cati katiydi :img-hyste
oguz: ergin sac ektirecekmis
eda: niye
oguz: oya ona kel demis
eda: kele kel denir mi hic
oguz: ne denir peki sirmami:img-hyste :img-hyste :img-hyste

o kadar hüzünlü bir sahneden sonra bizleri ekran basinda güldürmeyi basariyorlar ya, bravo :good:...bizler bu yüzden iki aile'yi cok seviyoruz hemde coook

yorumlara az sonra devam

su ati avukat bölüme damgasini vurdu, hemde ne damga, en mühürlüsünden, hem eda'yi düsündürdü hemde iki aile ailesini, simdi ne olucak :icon_whis ?

ben bu yorumu yazarken dizinin son sahneside yayinlandi. off allahim ilk basta yazdigim gerceklesmez insallah...eda nasil da bakti ati'ye öyle :img-in_lo. büyük askmis galiba, ilk ask... cok anlamli bakislardi dogrusu...:img-in_lo...ay benim kafam yine allak bullak oldu, gecen haftakinden daha fazla...

LAZCAKIR-KIZ
15-01-07, 20:17
Oguz süperdi bu bölüm yine.
çok iyi..

ama sonunda oguza üzüldüm ya, insan eski sevgilisini görünce bir hos olur
Atilla yardim edicek edaya, ama onun yaninda neler olacak merak ediyorum

fame_star
15-01-07, 20:28
Bu hafta bilmiyorum ama yüzümde tebessüm oluştu.. yine her zamanki gibi müthiş bir bölümdü.. bu bölüm çok çok güldüm...ilk başta biraz hüzünlendim nikah dairesi edanın ve oğuzun gözlerinin dolması...orda biraz hüzün yaptım..ama bölüm sonu yüzüm gülüyor....

Nilgün; reklam aralarında bile burayı boş bırakmamışsın...Yazdıklarının hepsine katılıyorum...

Hele oğuz ne kadar güzel şarkı söylüyormuş ya bayıldım sesine ve o mimiklere..2 şarkıda zaten insanı alıp götüren cinsten...

Dizinin sesli çekilmesi çok güzel olmuş...ilk başladığında garip geldi ama hemen adapte oldum..sesli çekim işi süper olmuş....

Edanın bahçe kapısını kapatması git doloş;kahveyemi gidiyim demesi...aynı anda çocukların araması ve edanın gel hadi gel demesi süperdi....
Edanın,oğuza gidip küsmüyüz demesi orda böyle nsanın içini acıtan cinsten..çok güzüldü oğuz ya içine oturdu resmen....Yamanı az bile yaptı..bir yumruk yetmez yamana iyice ağzını burnunu kırmak lazım...ya geçen haftalarda yamana üzülüyordum..şimdi yine eskisi gibi gıcık oluyorum....
Sabu yaptı yapıcağını ve ferit zaafına yenik düşecek gibi...inşallah tekrar başlamaz kumara....

Feritle edanın mutfak sohbeti süperdi...ay siz kavga etmişsiniz ve fertin pis pis sırıtması....
Fertle edanın mutfakla ilgili yine sohbeti süperdi...eda:ya siz neden mutfakta buluşuyorsunuz...ferit: abla orası köşkün oratak kullanım alanı...istersen randevuyla çalışalım....ve işte aşıkların karşılaşması....buralarda çok güldüm....

Oğuz edayı arıyor gel mutfağa diye..eda da az değil..uyku numarası yaptı..sonrada parfümü sıktı;ama buluşamadılar.....eh nedmişler fazla naz aşık usandırır....

Eda temizlik yapıyor bir yandan bir şeyleri oğuzun eline şıkıştırıyor....ve mutlu son barıştılar:)

Avukat=Atilla....Edanın eski aşkıymış...ben demiştim walla altıncı hissim söyletti bunu bana....Bence eda bu adama aşıktı..bu adam aldattı bunu o kızla edada inat uğruna gitti yamanla evlendi...yani yaman edadan hoşlanıyordu ama eda avukattan avukat başka kızla yakalanınca edada inat uğruna gitti yamana...ve geçmiş bölümlere gidersek enişte ne dedi..apar topar yamanla evlenicem diye tutturdu...bu da gösteriyorki yamanla evlenmeye kalkışması ani olmuş.bu avukata inat olmuş....

Avukat hala edayı seviyor....Edada avukatın adını duyunca çok şaşırdı....Oğuzunda orda yüzü değişti...edanın tavırını görünce.eda o adı duyunca dalıp gitti. eve gelincede oturdu koltuğa o da gemişe selam çaktı...Bu hatırlaması hiç hoşuma gitmedi yanii..sanki oda avukatın adını duyunca şaşırdı ve birşeyle oldu...eski günler;anılar;aşkı aklına geldi ve hüzünlendi....

VE işte bölüm sonu....Bir haftadır takmıştım..eda-oğuz-avukat üçlüsünde bölüm sonu olucak diye...walla tutu..şoktayım şuan....

Bu bölümlük ilk aklıma gelen bunlardı....Geçen hafta bölüm bittikten sonra şok olmuştum. Bu hafta ise gülüyorum...ama şunu diyebilirimki bu adam oğuz abiyi çok zorluycak..öbür avukat üstlenmedi davayı..bu adam ben alıcam diycek davayı ve böylece eda-atiila görüşmeleri çalışmaları başlıycak..oğuzda sinir küpü olucak....hafta içinde buraya yazdığım yazıdan ufak bir alıntı....

bu adam edanın eski aşkıysa eh komedi başlar orda.. hele birde edanın avukatlığını yaparsa sürekli köşke gelir eda onunla buluşur...tabii oğuzda bu durumda sinirlenir...düşünsenize adam edayla işte konnuşuyorlar mahkemede ne olcak nasıl yapalım diye...oğuz bir bahane bulup 5 dakika da bir onları kontrol içn aşağıya gelir. her defasında yeni bir bahane bulur. tabii olayı sadece eda anlar.. mutfakta konuşurlar...eda: aaa oğuz noluyor canım böyle bir aşağı bir yukarı...oğuzda: yok cnm ya ben şey su içmeye geldim...eda:hım sanırım 5. defa su içmeye geldin..oğuz: yok demin kahve almıştım;hem cnm alla alla ya noluyor rahatsızmı oldu avukat bey...eda burda güler sen kıskanıyormusun bu adamı fln der oğuzda yok cnm niye kıskanıyım yani neden fln der..halbuki içi içini yer oğuzun....kıskanır ama edaya belli etmemeye çalışırı...ama sonuçta eda anlar....

Önümüzdeki bölümlerde bunun gibi bir çok sahneyi kesinlikle görüzcez....

bugra9
15-01-07, 20:30
Herkese Selamlar...

Off Bomba gibi bir bölüm izledik resmen...Tahmin ettiğimiz hüzünde vardı fakat herzamanki gibi abartmadan...Tam insan hüzünlenirken yine yüzünü gülümsetmeyi başardılar...Ben izlerken çok çok eğlendim...
Hayırlı uğrulu olsun Şimdide Ati çıktı başımıza...İlk Aşk,İlk göz ağrısı...Şansı Tarık'tan daha fazla...Ama tabiki Oğuz varken hiç şansı yok...Farkettinizmi dizimizde her bir olay yeni bir karakteri getiriyor...Reklam filmi Tarığı getirmişti...Velayet Davası'da Ati'yi getirdi...Ama son sahnede Eda'nın bakışında birşeyler vardı...Umarım küllenen bu aşk tekrar alevlenmez...Zaten Oğuz şıp diye anladı ve o çok özlediğimiz kıskanç Oğuz bakışlarına büründü...
Tam bu noktada Senaristlerimizde bir ricam olacak...Ne olur Bu Ati olayını tatlı tatlı işleyin...Kıskançlık krizlerini geçmesin...Benim ricam bu yönde...O kadar yaşanan olaylardan sonra Eda'nın gönlü Ati'ye kayarsa hiç hiç hoş olmaz...Bu yola sapmamalarını rica ediyorum...
Sanırım Burcu'nun dediği kıskançlık krizleri başlıyor...Oğuz dakika başı aşağı su içmeye gelecek galiba...

Neyse detaylara daha çok ineriz...Ama bölüm baştan aşağı süper ötesiydi...İzlerken çok çok eğlendim...Özellikle Gece yarısı köşkteki köşe kapmacaya bayıldım resmen...

Eda: Orası bizim mutfağımız ne işiniz var orada...:img-hyste :img-hyste:img-hyste

Bu Sahneyi büyük keyifle izledim...Biri gidiyor,biri geliyor,aşağı inanler,yukarı çıkanlar derken pişti oldular...Kimsede buluşamadı birbiriyle...Süper çekilmiş ve yazılmış bir sahneydi...
Tabiki Oğuz'un şarkı söylediği sahneyi unutamam...Süper ötesi söyledi...Seside harika valla...Senaristlerimiz artık Her hafta İsteriz...Bir yolunu bulsunlar şarkı söyletsinler Oğuz abimize...

Bu ilk yorumum olsun...Tabiki Devamı gelecek...Bakalım sizler neler yazdınız...

rain 1907...Dizimizde herzaman neşe ile hüzün ahenk içindeydi...İlk bölümden beri bu hüzün vardı...Tabiki neşe ile birlikte...

~ topiqq ~
15-01-07, 20:35
yine çok güzel bir bölümdü, hem komik hem duygusaldı!!...
bu arada sesli çekime geçmişler galba bana öyle geldi..daha önce yazıldıysa kusura bakmayın okuyamadım önceki sayfaları

**Tugce**
15-01-07, 20:42
Bana anlatırmısınız diziye sewdiğim oyuncu girdi.AMa ben rahatsızım uyudum.bir arki anlatırsa çok süper olacak birde.kurşat alınaçık fotosu:img-yes:

bugra9
15-01-07, 20:48
Off Bu bölüm öyle çok malzeme vardıki konuş konuş bitmez valla...Bu haftadan çok çok memnun kaldım...Ve Sesli Çekim...
İşte nimetlerini bu bölüm fazlası ile gördük...Tamam başta hepimiz yadırgadık,alışamadık...
Ama sonra alıştıkta gitti bile...Herşey canlı canlı o anki duygularla...Valla ben çok çok beğendim bu sesli çekme geçilmesini...Farkettiyseniz birçokta doğaçlama yapıldı bu sesli çekim sayesinde...Cümle sonuna sıkıştırlan espriler ve o anki durumla ilgili espriler süper yansıdı bize...Ağlarken daha bir hüzünlendik,gülerken daha bir güldüm...Köşkün en ince çıtırdılarına kadar duyduk...Herşeyiyle çok beğendim...:img-yes: :img-yes: :img-yes:

Tekrar dizimize,hikayemize dönelim bakalım...Bu bölümün böyle olacağını hiçbirimiz tahmin etmemiştik bu muhakkak...Ama yinede bu zor durumda bile bölümü düşününce yüzümüz gülüyor...Neşeleniyoruz...

Senaristlerimiz bizi kırmadı ve yine araya Eda-Oğuz didişmesi eklediler...Bunlar en çok eğlendiğim sahnelerin başında geldi...Farkettiyseniz son sahnede,köşke girerken bile ufak bir didişme yaşandı...

Eda: Oğuz sende Avukatın Avukatı oldun canım...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Zaten Emre Kınay ile İclal Aydın bu hafta performanslarının zirvesinde oynadılar...Bilmem farkettinizmi geçen haftaki bitkin,ve yorgun Eda'yı bu hafta görmedim...Bu çok hoşuma gitti...Senaristlerimiz Eda'dan çaçalığı eksik etmesin...

Zaten o çocuk gibi inatlaşmaları süperdi...Oğuz'un meyhanedeki o halleri...Eve geldiğinde Eda'nın çıkmasını beklemesi...Ve Ve Kızları birer birer öpmesi süper ayrıntılardı...Olan yine Ferite oldu...Arabada zor durumda kaldı valla...:img-hyste :img-hyste
Telefonu açsa bir dert açmasa bir dert...
Aaa Sonra Eda'nın yeni uyanmış numarası süperdi...Nazlandı nazlandı...Sonuç mutfakta Pişti oldular hepsi...

Biraz karışık anlatıyorum ama Oğuz'un yamanı yumrukladığı sahneyi süper çekmişler...Valla insanı o kavganın ve YUMRUĞUN...İçine aldılar...Ben size nededim Yaman Odun...Bu sahnede dikkat ederseniz Tahta Askılıkta Yaman'ın üstüne düştü...İşte birbirlerini çektiler o sahnedede...Odun Odunu çekti...:img-hyste :img-hyste

Benim kafam bir noktada karıştı...Şimdi bu yeni mekan Oğuz'un yeni ofisimi,yoksa Yaman'ın yeni evimi...Her iki mekanda Köşke benzemiyordu fakat dekor ile ofis havası vermiş olabilirler...Bana Ofis gibi geliyor...

HAFTANIN FLAŞ TAHMİNİ BURCU...
Valla Burcu...Tüm tahminlerin tuttu senin bu hafta...Ooo bahsettiğin kıskançlık krizleride tutarsa yaşadık...Kutlamak istedim Seni...:good: :good:

YerçekimliKaranfil
15-01-07, 20:49
ne bölümdü ya ölylee su an kelimelerim kifayetsiz kalıyor inanın birçok sey söylemek istiyorum ama hepsini bu satırlara sığdıramycam....

süper başladı bölüm önce oğuzun hayal kırıklıklarına tanık olduk..edanın nikah dairesindeki o çaresizliği bir tarafta aşkı diğer tarafta çocukları arada seçim yapmak zorunda...ya bu nikah memru amcaya bayıldımm :img-hyste eda ablamızda diyor yaaaaa tamam amca :img-hyste ..bayıldım oraya adam küçük ama ağzı baya laf yapıyor ...

neyse devam edelim eve geldiler eda ablamızz kahve yapmış nekadarda düşünceli küsmüyüz diye sordu.. :img-in_lo tabi oğuz ağbimizin içi buruk

eve o uyuz gıcıkk kalas kafalı kelll daha söylenebilcek nekadar kötü kelime varsa hakeden yamannn...sen ne hakla gelirsinde o kadını tokatlamaya kalkarsın..oğuzz abimizzzz kendini tutamadı ve eda ablamızın bütün uyarılarına rağmennn geçirdi o gecikmiş yumruğu..yaman öyle bir herifti en yakın arkadası refik bile oğuzun o yumruğuna sevindi

sonra o üzücü tartışmayı işsledik ama çabuk bitmesi bu kırgınlığın sevindiri...aldı başını gitti meyhaneye o ne güsel sessiz bea oğuz abii vallaa artık yeni sarkımız [B]huysuz ve tatlı kadın[/B ]tam eda ablamıza hitap ediyor değilmi bu şarkı ... :img-yes: ..

edanın gözü yollarda canım ya nekadar merak etti önce telefon ettirdi ferite sonra içi rahat etmedi feriti gönderdi yanına :img-in_lo ...oğuz gelincede perdeyi nasıl kapattı :img-hyste çok güldüm buraya kaçak aşıklar birde oğuz telefon edince yaptığı kaprisler yokmu okadar sekerdikiii :img-in_lo

temizlik yaparken oğuz bey olduk yeri sonra kapıda oğuz abimiizn sorusu eğer velayet kağıdı olasaydı benimle evlenirmiydin..eda ablanın bakışları vermedimi cevabı oğuz abi....o sana bakarken derinliğinde kaybolduğu bakışlar....oğuz abii düşünmene gerek vardı tabikide kabül edecektiiii......
artık ferit çekinmeden konuşuyor edayla mutfak sahnesi süperdi ya eda diyor ya:"siz mutfaktamı buluşacaktınız orası bizim yerimiz birkere":img-hyste süper yaaa....

ve avukat atilla beyy :img-yes: ..tahminlerimizde yanılmadımız bir sey eda ablamızın kapattığı eski defterlerden biri ...ama bu ati eda ablamıza yardımcı olacak...hemde baya fazlaa....bn sevdim bu ati abimizi..işte olaylar asıl şimdi başlıyor oğuz abimiz pek sevmeyecek bu atiyi kıskançlıklar başlıyor holleyyy :happy0064 .....

ayrıca efenin tepkisinede çok sasırdım o uyuz yaman doldurdu çocukları o saf masum timur neysede efeyi bile doldurmayı kandırmayı başardı yazık eda ablamızaa:icon_sorr

bu arada bu bölümdee 404 serpil yoktuu iikide yoktu...

şimdilik bukadarr sonraaa iice düşünüp yine yazıcam..gürüşmek üzre arkadaslarbye

BeyazGelincik1980
15-01-07, 20:51
bu bölüm izlerken cok keyif aldim, sanki diger bölümlerden farki vardi, tabiki de farki vardi "Sesli Cekim"...dizimizin kalitesi, sicakligi, dogalligi, samimiyeti ortaya cikti, zaten bu saydiklarim her zaman vardi da, sesli cekim ayri oluyormus...insallah ayni bu sekilde devam eder, kendimi tiyatro salonunda hissettim izlerken...onlar agladi, bende agladim, onlar duygulandi, bende duygulandim, onlar hüzünlendi, bende hüzünlendim....bu böyle uzayip gider...
sevgi, aski, romantik, dogallik, sammiyet, tatlilik, sekerlik abides dizimiz bizim...
hele o oguz'un meyhanede sarki söylerken hali, ve sesi, o kadar güzeldi ki, kendimi onun yaninda hissetim ve hatta meyhanecinin sordugu soruyu ben sordum oguz'a "sanki sevdigin kizi vermemisler sana"...

:img-in_lo HUYSUZ VE TATLI KADIN :img-in_lo

Şarkılar seni söyler, dillerde nâme adın
Aşk gibi, sevdâ gibi, huysuz ve tatlı kadın
En güzel günlerini demek bensiz yaşadın?
Aşk gibi, sevdâ gibi, huysuz ve tatlı kadın

ne sarki be, türk sanat müzigi ayri bir güzel oluyor yahu, hele eda'yi böyle güzel anlatinca...:img-in_lo

**Tugce**
15-01-07, 20:54
Off Bu bölüm öyle çok malzeme vardıki konuş konuş bitmez valla...Bu haftadan çok çok memnun kaldım...Ve Sesli Çekim...
İşte nimetlerini bu bölüm fazlası ile gördük...Tamam başta hepimiz yadırgadık,alışamadık...
Ama sonra alıştıkta gitti bile...Herşey canlı canlı o anki duygularla...Valla ben çok çok beğendim bu sesli çekme geçilmesini...Farkettiyseniz birçokta doğaçlama yapıldı bu sesli çekim sayesinde...Cümle sonuna sıkıştırlan espriler ve o anki durumla ilgili espriler süper yansıdı bize...Ağlarken daha bir hüzünlendik,gülerken daha bir güldüm...Köşkün en ince çıtırdılarına kadar duyduk...Herşeyiyle çok beğendim...:img-yes: :img-yes: :img-yes:

Tekrar dizimize,hikayemize dönelim bakalım...Bu bölümün böyle olacağını hiçbirimiz tahmin etmemiştik bu muhakkak...Ama yinede bu zor durumda bile bölümü düşününce yüzümüz gülüyor...Neşeleniyoruz...

Senaristlerimiz bizi kırmadı ve yine araya Eda-Oğuz didişmesi eklediler...Bunlar en çok eğlendiğim sahnelerin başında geldi...Farkettiyseniz son sahnede,köşke girerken bile ufak bir didişme yaşandı...

Eda: Oğuz sende Avukatın Avukatı oldun canım...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Zaten Emre Kınay ile İclal Aydın bu hafta performanslarının zirvesinde oynadılar...Bilmem farkettinizmi geçen haftaki bitkin,ve yorgun Eda'yı bu hafta görmedim...Bu çok hoşuma gitti...Senaristlerimiz Eda'dan çaçalığı eksik etmesin...

Zaten o çocuk gibi inatlaşmaları süperdi...Oğuz'un meyhanedeki o halleri...Eve geldiğinde Eda'nın çıkmasını beklemesi...Ve Ve Kızları birer birer öpmesi süper ayrıntılardı...Olan yine Ferite oldu...Arabada zor durumda kaldı valla...:img-hyste :img-hyste
Telefonu açsa bir dert açmasa bir dert...
Aaa Sonra Eda'nın yeni uyanmış numarası süperdi...Nazlandı nazlandı...Sonuç mutfakta Pişti oldular hepsi...

Biraz karışık anlatıyorum ama Oğuz'un yamanı yumrukladığı sahneyi süper çekmişler...Valla insanı o kavganın ve YUMRUĞUN...İçine aldılar...Ben size nededim Yaman Odun...Bu sahnede dikkat ederseniz Tahta Askılıkta Yaman'ın üstüne düştü...İşte birbirlerini çektiler o sahnedede...Odun Odunu çekti...:img-hyste :img-hyste

Benim kafam bir noktada karıştı...Şimdi bu yeni mekan Oğuz'un yeni ofisimi,yoksa Yaman'ın yeni evimi...Her iki mekanda Köşke benzemiyordu fakat dekor ile ofis havası vermiş olabilirler...Bana Ofis gibi geliyor...

HAFTANIN FLAŞ TAHMİNİ BURCU...
Valla Burcu...Tüm tahminlerin tuttu senin bu hafta...Ooo bahsettiğin kıskançlık krizleride tutarsa yaşadık...Kutlamak istedim Seni...:good: :good:

izlemiş kadar oldum yorumu okuyunca kürşat bey dizideki ismi nedir.aaccaaba.tühh ya performansı kaçırdık.Neyse o yine süper oynamıştır

bugra9
15-01-07, 20:54
Bana anlatırmısınız diziye sewdiğim oyuncu girdi.AMa ben rahatsızım uyudum.bir arki anlatırsa çok süper olacak birde.kurşat alınaçık fotosu:img-yes:

Öncelikle Geçmiş Olsun...Kaçırmışsın...Ama Tekrarını izlersin...Yada ben sana Video Özeti gönderirim...
Neyse ben sana anlatayim rolünü...

Avukat Atilla rolünde...Dizimizin Başrol kahramanı Eda'nın(İclal Aydın) ilk aşkı...Yıllar önce Eda onu başka bir kızla görüyor...Okulun kantininde ve bir tokat atarak ayrılıyor...Ve tahminimce ona inat Yaman Odunu ile evleniyor...İşte yıllar sonra Yaman'ın velayet davası yüzünden bir avukat gerekiyor...Eda'nın Aşkı Oğuz(Emre Kınay)...Avukat Atillayı öneriyor...Ama Eda kabul etmiyor...Eski aşkı olduğu için...Sonuçta Avukat Atilla durumu öğreniyor ve Eda'nın velayet davasını almak için Köşke geliyor...Ve Yıllar sonra karşılaşıyorlar...Ati ile...Eda tam Ati diyor ve bölüm bitiyor...Ama Eda'nın gönlünde,kalbinde Oğuz'dan başkası yok...
Tam bu noktada neler olacak merak konusu...Eğer Senaristlerimiz Eda'nın küllenen aşkını tekrar alevlendirirlerse çok kötü olacak...Başta ben olmak üzere bol tepki alacaklarını şimdiden söyleyeyim...Oğuz ile kader birliği ettiler...Artık Aşkın ötesinde birşey...Ne olur bilinmez...

fame_star
15-01-07, 20:57
Saol Buğra; bende çok şaşırdım..demekki altıncı hissime bundan sonra güvenicem...ya içimden gelmişti way be iki aile neler yaptırıyor insana..finallerdede gelse şu altıncı hismi desem ilham mı desem neyse dönelim yine ailemize....

Benimde kafam karıştı yeni mekan hakkında ama bence Zeynep arkadaşımızın dediği köşk hem yamanın evi hemde oğuzun ofisi olabilir. sonuçta köşk iki katlı fln yani...Yamanın evi olsa bu yeni mekan iclal aydın ve emre abi neden gitsinler bakmaya....sadece yaman gider...oğuzun ofisi olduğu için ikiside gider.zaten Zeynep öyle demişti....Kısacası ben diyorumki bu köşk hem oğuzun ofisi hemde yamanın evi olabilir....

Yada şuan aklıma geldi..Şimdi bu ati sakın eda yeni bir eve çıkman gerek fln demesin.Böylece zeynepin dediği eve taşınır...

Bu arada bizim formalite evliliği yatar....Nedene gelince ati kendi elleriyle oğuzla edayı evlendirmez....

Ayrıca seda ablaya kızdım..bu ne böyle sevinç atiii diye yani olucak şeymii.oğuza ayıp değilmi.....

Son sahnede atide oğuzu şöyle bir süzdü...

Benim merak ettiğim şimdi eda atiye merhaba fln diycek. sonra oğuzda tanışacak..acaba eda ne diye tanıştırcak. yanii sadece üst kat komşum drse oğuz çok kızar...eda kesinlikle atiye belli edecek şekilde oğuz sevgilim/nişanlım;evlenicez ama çocukların haberi yok gibilerinden bir açıklama yapması gerekir kesinlikle.....

**Tugce**
15-01-07, 20:59
Öncelikle Geçmiş Olsun...Kaçırmışsın...Ama Tekrarını izlersin...Yada ben sana Video Özeti gönderirim...
Neyse ben sana anlatayim rolünü...

Avukat Atilla rolünde...Dizimizin Başrol kahramanı Eda'nın(İclal Aydın) ilk aşkı...Yıllar önce Eda onu başka bir kızla görüyor...Okulun kantininde ve bir tokat atarak ayrılıyor...Ve tahminimce ona inat Yaman Odunu ile evleniyor...İşte yıllar sonra Yaman'ın velayet davası yüzünden bir avukat gerekiyor...Eda'nın Aşkı Oğuz(Emre Kınay)...Avukat Atillayı öneriyor...Ama Eda kabul etmiyor...Eski aşkı olduğu için...Sonuçta Avukat Atilla durumu öğreniyor ve Eda'nın velayet davasını almak için Köşke geliyor...Ve Yıllar sonra karşılaşıyorlar...Ati ile...Eda tam Ati diyor ve bölüm bitiyor...Ama Eda'nın gönlünde,kalbinde Oğuz'dan başkası yok...
Tam bu noktada neler olacak merak konusu...Eğer Senaristlerimiz Eda'nın küllenen aşkını tekrar alevlendirirlerse çok kötü olacak...Başta ben olmak üzere bol tepki alacaklarını şimdiden söyleyeyim...Oğuz ile kader birliği ettiler...Artık Aşkın ötesinde birşey...Ne olur bilinmez...

Anlattığın teşekkür ederim.her dizide olduğu giibi kürşat abi yine yapcağı kötülüğü yapmış.edayı aldatmış neyse.kürşat abi dursun dizide ama eda ile oğuz herzaman birlikte olsun:img-yes: :good:

kissorkill
15-01-07, 21:01
bu haftayı azxık izledim oda başıydı sonrasını göremedim ama ses çok kötüüydüü.

buğra abi sen mi yolladım gazeteye yaazı iki aile ile ilgili

bugra9
15-01-07, 21:12
Nilgün...O güzel şarkıyı bizimle paylaştığın için çok sağol...Valla Tam Eda'yı anlatıyor...Oğuz'un tarafından dinleyince...Neyse belki bu şarkıya bir klip yaparım tam olur...

Sende bu bölümde farklılıkları paylaşmışsın...Elbet Sesli çekim dizimizin havasını çok değiştirdi...Daha bir kalite+doğallık geldiği kesin...Ben aynen devam diyorum...Özellikle karşılıklı diyaloglarda iyicene hissediliyor bu fark...Ayrıca Emre Kınay'ın performansından anlaşıldığı gibi bu sesli çekim işinden çok memnun olduğu belli...Bu akşam bir ayrı parladı...Tabiki İclal Ablamızda aynen öyleydi...O buğulu sesini canlı canlı duyduk...

Ve bölümün renk tonunuda çok beğendim...Bilmem farkettinizmi...Yine bir turunculuk hakimdi...Yani sıcaklık...Çekim açılarıda süperdi...
Neyse teknik olayları sonra Teşekkür bölümünde iletirim...Şimdi hikaye bölümüne tekrar dönüş yapalım...

Şimdi o baştaki nikah dairesi sahneleri beni çok etkiledi...Tam Gelin ile Damat önlerinden geçerken Eda'nın Oğuza bakışı ve demek 2 gündür bununla uğraşıyordun deyişi süper ötesiydi...İşte tam bu noktada Senaristlerimiz bukadar hüzün yeter dedi ve karşımıza o şeker Nikah memurunu getirdiler...(Bu Adamı Bizimkiler dizisinden tanıyorum...)...Resmen haşlama ile başladı...O sahneler hüzünü dağıttılar adeta...Birde Üstüne Köşkün kapısında Eda Oğuz didişmesi yaptılar tam oldu...Oğuz'un kahveyemi gideyim deyişi süperdi...

Şimdi O Efe ile Timur'a Velayet davasını açıklama sahnesine geçeyim...Ben bu sahne'de Eda'yı biraz Sert gördüm...Daha anlayışlı olabilirdi diyeceğim ama Yaman'a olan nefreti bunu gerektiriyor...Ama ters tepti Ve Efe yine hırçınlaştı...aslında annelerini anlamaları gerekiyordu ama Yaman yıkama yağlama işini birkaç saat önce yapmışstı maalesef...Çocuklar odalarına gittikten sonra Eda'nın sözleride çok etkileyiciydi...Ne kadarmiş bee...

Neyseki yine bizim o dillere destan,Ferite Komşu çatı sahnemiz geldi...Çok kısada olsa yüzümüzü güldürdü hatta çok çok güldürdü...Ben çok beğendim bu sahneyi...Fonda Onların şarkısı,arkada mumlar yine günün yorumunu yaptılar...Kel Ergin...(Gergin...)...Ve bizim Ailede yok öyle birşey derken o sahnede sonlandı...(Maşallah Oğuzun saçlarıda kolay kolay dökülmez...)...

Burcu...Bak bu olabilir...Köşk hem Oğuz'un ofisi,hemde Yaman'ın evi olabilir...Ama sanki Oğuz'un ofisi gibi geliyor...Dikkat ederseniz Yaman'ın evinin girişi tam bir apartman gibi duruyor...

kissorkill
15-01-07, 21:14
bugün bu şarkıyı mı çaldılar HUYSUZ VE TATLI KADIN

iclal aydının albümünde bunu sölemişti iclal aydın çok güzeldiiii

Müge
15-01-07, 21:16
Arkadaşlar çok ama çok güzel bir bölümdü...Her şeyi detayı ile yazıcam ama iki noktayı söylemek istiyorum...

1.Bu akşam dizide dublaj yapılmamıştı sesler çok derinden geldiği için bazı sahnelerde televizyonun sesini açmak zorunda kaldım....Aslında sinema filmi gibi olmuş sesler canlı gelince ama net değildi..
2.Yeni gelen avukat Atilla...Oğuz bey kıskanacak gibi...Umarım çocukları geri alır....

Bir de Eda Efe'ye velayet kağıdını gösterirken kısa bir süreliğine elektiriğimiz kesildi sinirim bozuldu o sahneyi kaçırdım.... :(

Kulaklarımda "Huysuz ve Tatlı kadın" şarkısı çalıyor hala....
:img-blush

Şimdi fiş yazman gerekiyor oy oy bir bir torba fiş var... :) yarın analizimle sevgili Buğra'nın enleri ile geri döneceğim...ha bu arada Buğra dün gönderdiğin videoyu çok beğendim gerçekten...hatta oradaki bütün videoları izledim...çocuklar videosunuda çok beğendim...:) ellerine sağlık...

Sevgili Buğra,Hayri,Nuray ve diğer arkadaşlar sizlere iyi yorumlar...

Herkese

İki aile'li geceler...

Eda ve Oğuz'un aşkları içinizi ısıttın....bye

yarın görüşürüz... ;)

BeyazGelincik1980
15-01-07, 21:30
bugra zaten bu sarkiyla bir klip yapmazsan darilirim vallahi, saka bir yana, sarki cok güzel, ben zaten arada bir türk sanat müzigi dinlerim ve en sevdigim sarkilar arasina giriyor "Huysuz ve Tatli Kadin", eee dizimizde de söylenince pek bir mutlu oldum...hele bir de eda'nin o tatli ve huysuz yanlarini anlatinca...:img-in_lo

burcu, vallahi altinci hissin kuvvetliymis...desene 30. bölüm kiskanc oguz geri dönüyoru. "kiskanc oguz'un geri dönüsü"...oguz'un o tatli kiskanc hallerini izlemek benim cok hosuma gidiyor...ama bu sefer biraz zor olacak galiba, karsisinda eda'nin ilk aski var, ve anladigim kadariyla ati daha hala eda'ya asik, eee eda'nin da son sahnede bakislarini unutmamak lazim...
gerci ben bu küllenmis aski tekrar alevlenmesini istemem dogrusu...oguz'ya yazik olur. eda'nin hayatin da bundan sonra oguz var, kalbine taht kurdu oguz oradan hic bir yere inemez...insallah senaristlerimiz böyle bir sacmalik izlettirmezler bizlere...

bende herkes ayni düsünüyorum...eda'nin ilk aski ati ve onu o kizla görünce gidip inat ugruna odunla evlenmis, ahh eda ahh, inadin daha o zamanlardan belliymis... simdide oguz'a cektiriyorsun :img-hyste

bugra9
15-01-07, 21:34
İki Aile Sayesinde Çok keyifli bir gece geçirdik bu akşam...Hernekadar hüzünde olsa yine eğlenceli sahneler az değildi...

Bu Hafta Damla'nın Eda'ya laf çarpmalarınıda görmedik...Ve Hiçte üzülmedik...Şimdi Velayet davası haberi tüm köşke yayıldı...Kızlarda durumu öğrendiler...(Hatta Efe ile Timur'u Aslan Terbiyecisine kaptırmamak için Mahkeme planı bile kurdular....)...Hernekadar Babalarına yakalansalarda hoş bir sahneydi...Ah O merdivenler...Dili olsada konuşsa...

Neyse Efe ile Timur Köşke girerken Velayet davasının açıklanacağı gece Oğuz'un penreden Eda'ya şans dilemeside çok güzel bir ayrıntıydı...Artık Oğuz Eda'yı sahiplendi...Ne olursa olsun hiç yalnız bırakmıyor...Hatta dediği gibi Yaman'a birlikte mücadele edeceklerine birbirlerini yemeleri çok gereksiz...Ne Yufka Yürekli bir İnsan şu Oğuz abi...Hemen yumuşuyor...Uzatmıyor hiçbirşeyi...Eda ile Barışma sahneleri süperdi...Eda bir yandan harıl harıl temizlik yaptı bir yandanda Aşkı ile barıştı...Oğuz birlikte mücadele edelim deyince yelkenleri suya indirdi...Ve yüzünde güller açtı...O sahneyi izlerken fena halde(Mantı Operasyonu) geldi aklıma...Süper bir çekimdi ama...Köşkümüz bol güneşli bir gün geçiriyordu...Tam Eda Oğuz'un sorusuna cevap verecekken nasıl oldu anlamadım Safiye ile karşılaştık...(Eda'mı açtı,Safiye anahtarlamı açtı çözemedim...)...

Offf Safiye bir geldi...Tam Geldi...O gür sesi ile Arz-ı Endam etti...(Nurdan...)...
Sanki sesli çekim yaramış ona,köşkü çınlattı valla...O ne sestir...:img-yes: :img-yes:
Tabiki sonra o ağlarken Eda'da ağlıyacaktı...Bizim umutsuz aşık Muhtar...(İsmini hala bilmemekteyiz...)...Uzak diyarlara uçtu...

Aaa Yalnız Uçan o değildi...Serpil,Tarık bunlarda bu hafta ekran kirliliğine sebep olmamak için çıkmadılar karşımıza...Valla süper oldu...
Uçup gidenlerin yanında gelenlerde Vardı..."Rıza" Nasıl özlemişim anlatamam...Rıza'sız İki Aile benzinsiz arabaya benzer...Hoş geldi selarlar getirdi ama yine kebapçı gibi Klima macerası yaşadı...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Yeni Ofister geçer not aldı benden...Süper bir mekan...Eda ablamızda beğendi...Bu sahnelerdeki doğallığı belirtmeme gerek yok sanırım...Fışkırdı resmen...

Müge Abla...Hoşgeldin...Sende yorumunu paylaştın...Yarın Analizini ve EN'lere cevaplarını bekliyoruz...Ve Fiş yazacaksın demek kolay gelsin...Ben Video özeti yollarım sana kaçırdığın sahneyi izlersin...İyi Geceler Sanada...

**Tugce**
15-01-07, 21:35
Afedersinizzz demek o odun yaman, ,timurumu aldı heee yaa,atiye yalvarıyorummmm geri alsın çocukları.çocuklar o odunun yanında,perişan olurlar yaaa.birşeyler yapsın alsın o çocukları:img-yes:

hukukcine
15-01-07, 21:45
nasilsiniz bakalalim???

vallahi bastan söylüyorum...yine limit falan dinlemedim ben....ne yapacagiz bilmem....affiniza siginiyorum....:img-hyste

Yine bir bölüm izledik….ilk 20 dk da..Nilgün´cüm senin de dedigin gibi, atlattik o Yaman´in kötü sahnelerini…..acaba???

Neden dir bilmem…..böyle duygu karmasikligi yasadim ben izlerken…??!!

Ben güzel sahnelerden baslayim söyle bir….

En iyisi bir basa döneyim….
Evet nikah tan dönüldü….bu zaten sürpriz degildi…bunu bekliyorduk zaten….Eda´öyle icten diki ….bir ara gercekten duygulandim…
durum böyleyken…ben yapamayacagim…dedi…ama nasil söyledi….offf…coook derinden….

Ama sonra Bugra´cim grafik cikti yine…ve karsimiza o “hamster”:img-hyste tipi nikah memuru ile tanistik….ve Eda ´ nin dediklerine tamamen katiliyorum….kavanoz dibi gözlüklü nikah memuru….(böyle birsey di…tam hatirlayamadim….) ve bu sahne böylece…o hüzünden….biraz da olsa silkindi….

ve sonra köskün tam kapisinin önünde….ne tesadüf…kizlar Oguz´u…oglanlarda Eda´yi aradilar…ve Oguz bir saat disarida vakit öldürmek zorunda kalmadi…Eda söyle bir kafasini cevirdi….gel bari dedi…eh herhalde…orasi da onun evi….coook tatliydi…

Sonra alisik oldugumuz gibi yine bol köpüklu kahveler geldi Oguz´un önüne…ve iste o sirin mi sirin…sicak mi sicak sahne yi gördük….Oguz nasil küs olsun ki Eda´ya…eridi gitti zaten o huysuz ve tatli kadinin yüz ifadeleri ile….ve dikkatinizi cekerim…. « sevdigim kadin » tabirini kullandi…ah ne ask mis yaa…..vallahi…..o kadar masum ki….

Ve iste budur…mutfagin bir dili olsada konussa…diyorum ben…ya bu ne hareketlilik….ama önce bu sahnelerin hakkini vermek nedeniyle…basa dönelim ve söyle sindire sindire…bir yorum patlatayim da icim rahatlasin…

(neden mi sonra…..biraz üzüldüm…cünkü hos seyler sezmiyorum…ama sonra…)

Ah ….Eda nasil da merak etti…Oguz´u….
Canim yaaa Ferit yine yetisti ona…ablasini kirmadi…ama tabii Caca fircasi yedikten sonra…abla benim yanimda Oguz bey demene gerek yok….tamam o zaman Damla´nin babasi desek….iste bu…yani üzgünken Eda cacaliktan vaz gecmiyor….:good:
ve telefon acti Oguz´a…
bu ara Oguz´un sesi mükemmel…cok sasirdim…vallahi bence artik plak lari biraksin…kendi söylesin artik Eda sarkilar…huysuz ve tatli kadin mesela….neyse ne diyordum…evet….

Ve Oguz tabii…hemen durumu cakti…yani Eda nin Ferite talimatini…ve Ferit ne dedi….yok b…ben ferit ce …ferti ben ferit ariyorum dedi….vallahi cok matrakti….Oguz´u bir an « süper man » gibi oldu…sanki ucusa kalkacak gibi….bu ne yaaaa ?…cok güldüm…meger…odun´a nasil yumruk attigin gösteriyorumus….pes yani…..:img-hyste

ve köske dönüs….Oguz abi…köske beraber girmeyelim:img-hyste …..Offf yaa bu oguz ne yapti da kimse artik onunlan beraber ayni anda köske gitmek istemiyor….cooook güzel bir ayrinti….gecemedim…

….ama bu forumdaki hanimlara yönelerek diyorum ki…bence Eda´nin nazi tam kivamindaydi…öyle degilmi…cok güzel´di…tabiiki taviz vermeyecekti…cok seker di…hem telefon bekliyor Oguz´dan…ama gece gece habersiz cikigi icin ona « ders » vermekten de geriye kalmiyor…hakli olarak..hic kizmayin beyler.…:img-hyste
ve bekletiyor….ama cok ta iyi yapiyor…öyle degilmi hanimlar…süper…

Ver ertesi gün….vallahi gercekten cok güzel bir vazo mus bu acaba nerden almislar.... :img-hyste ….hayran kaldim resmen…neyse…Oguz gercekten dogru söyledi…ben de destekliyorum onu…yani o odun´un (ismini artik benden kesinlikle duymayacaksiniz…) oyunlarina nasil da hemen alet oluyor nasil da gaz´a geliyor… Eda …birde Oguz a söylüyor…yumruk iyi olmadi diye…ama cok sansli cünkü oguz onu bu kez de kurtardi …bu zor maratonu sadece beraber kosabilirler…o da bunu anladi…ve bu ara….Oguzun eline vazoyu verdi…robot verdi…ah Eda…ve buzlar eridi….ve Nilgün´cüm vallahi bu kez olacak zannettim..Oguz öptü…ona kalsaydi geriside gelecekti…bu kez kimse de yoktu…ama Eda frene basti….olsun biz bekleriz…:happy0064

Veee en begendigim sahneye geleyim böylece…basta dedigim gibi…Bugra´cim senin de dedigin gibi….hinzir köskümüzde gece trafigi yogunlasti….hala gözüme geldikce…gülüyorum….:img-hyste
Eda nin da dedigi…Mutfak onlarin…..:img-hyste cooook güzel…ve dolayisiyle onlarin ne isi var orada….???
ama iste yine tipik bir yanlis zamanlama…Eda hanim belki gelirim dedi…geldi gelmesine…ama sadece « belki » görüsebileceklerini hesaba katmadi….Eda ablamiz….damla ve Oguz´u görünce hemen geri cekildi…ve Fertit « damladi » gercekten…aman tanrim…onu nasil kenara cekis….Eda nerdeyse düsürecekti Ferit i….ve maalesef o gece mutfakta randevulari suya düstü……:img-hyste

Daha sizin yorumlarinizi okumadim…hemen ilk isim…benim aklimda kalan güzel sahneler bunlardi…..eminim unuttugum vardir mutlaka…

Veeee icim biraz sikildi….neden….yukarida zaten belirttim…hemen aciklayayim ;-))

O « adam » ile tanistik…adi Atilla Türer mis..veya « Ati »…memnun olmadim ben ;-((….öyle arkadaslar…ön yargi falan degil…..sezgi…onlarda bir hayli kuvvettlidirler…..

Ben en iyisi bir aciklayayim…belki cogunuz tam tersini düsünüyorsunuz…..neyse…

Bu adam hakkinda bir sürü tahmin yürüttük…aralarinda bu da vardi….ama ben sahsen hiiiiiiic ihtimal vermemistim….tamam Eda ya asik olabilirdi zamaninda….ama ben bunu karstiliksiz diye nitelendirirdim….ama tam tersi cikti bana sorarsaniz….son sahne yi bir hatirlayin….eda´nin yüzünden sanki güller aciyor gibiydi yaaa offf…
siz nasil algiladiniz..bilmem…
ama ben bunu anladim….o ifadesi… hic hos bir durum degil di gercekten…bence bu Atilla gelecekte Tarik tan daha da büyük bir rakip olacak…Oguz´un karsisinda….cünkü…Eda nin ….eksi aski….ve gördügüm kadarilyla….Eda da tam olarak bos degil ona karsi…eve geldi…kendini sandalyeye birakti ve daldi gitti…..vallahi gelecekte ne olur bilmem….biraz karamsar bakiyorum belki…ama dedigim gibi..bölümü bir daha izleyince belki fikrim degisir…

ve belki siz bambaska yaklasiyorsunuz bu konuya…neyse…
galiba hic olmazsa bunu net bir sekilde söyleyebilirim sanirim…Atilla bey Eda nin avukati olacak….sema´dan bile « disli » cikacak…kuskum yok… yaman´in zayif noktalarini ortaya cikaracaktir…cünkü ona karsi nefreti var belliki….ve bu zayif noktalari ortaya cikarmayi basaracaktir…mahkemede…ama bu zaman a kadar…tabii Eda ile sikca görüsecekler…bilemedim simdi…ama belki aceleci yim…kim bilir…

Veee hakikaten « sigortalari attiracak kadar » acimasiz bir « odun » izledik…..ben pes diyorum…tabii cok gercekci olmus bu sahneler…belki de ondan…ama bu kadar aciz olabilirmi bir baba bunu düsündüm…yani bu kadar kücülürmü bir baba cocuklarinin önünde…iste o odun da böyle bir karakter…sözde cocuklarini maddi seylerle kazanmak istiyor….bu yetmiyormus gibi….duygu sömürüsünü en alasini sergiliyor…diyecek bir söz bulamiyorum….gercekten…ama en acisi…bence..cocuklar üstelik buna inaniyorlar…timur daha ufak ama efe den beklemezdim bunu hic….ve annesini sucluyor…ilk etapta..ama onlar da hakli…cünkü anne baba arasinda sikisip kaldilar….

Veeee arkadaslar…yorumumu yazdim..okudumda tekrar…biraz olumsuz oldu…bende sasirdim kendime…ama silmek te istemedim…cünkü dogaclama bir sekilde yazdim…bakalim ne yorumlar gelecek…

Ama toparlayayim ben en iyi yine…. nasil olacaksa :img-hyste

Evet bölüm güzeldi…cok ta asiklarimizin o kacamak sahneleri olmasda….ben Ati´ye taktim…ne bileyim belki cok erken ama…oguz´un basina bela olabilir…cünkü tarik meselesinlen karsilastirirsak eger….Eda da en az Oguz kadar rahatsiz oluyordu…Tariktan…yani ciddi bir tehlike yoktu…ama simdi…o son sahneyi gördükten sonra…sanki Eda da hala birseyler hissediyor…bilemiyorum….
ne olur bagislayin…aslinda böyle olumsuz birsey paylasmak istemezdim…ama öyle geldi icimden..

Ne dersin Bugra´cim senden sonra simdi ben mi bir cöküntü yasiyorum…bilemedim….neyse ben simdi bir sizlerin yorumlariniza göz atayim…eminim cok güzellerdir ve benim ki gibi olmsuz degillerdir….

Son olarak bunu da söylemeden gidemeyecegim….

Herseye ragmen ben eminim….bu dizimiz maddi degerler üstüne kötülük üzerine kurulmamis..(odunnun hic sansi yok..simdilik öyle görünsede)…ne kadar sikintilar..hüzünler yasansada…köskümüz…artik üsümüyor..onun artik bir turuncu battaniyesi var kösk halkimiz aldi….onun adi da sevgi ve ask….. ve üzerine kara bulutlar geldigi vakit. onu geciriyor catisina….

Perdem henüz acik….isigim los..buralardayim…kendinize iyi bakin…iyi geceler….en önemlisi sevgiyle kalin…

Not : Hayri´cim keske sende burda olsaydin…

fame_star
15-01-07, 21:46
Nilgün aynen sana katılıyorum.İnşallah eda bir ikileme düşmez acaba atimi yoksa oğuzmu gibilerinden. walla böyle bir şey olursa çok üzülürüm.ama sonuçta ati edaya çocuklarını kazandıracak büyük ihtimalle eda alır velayeti heralde ati çocukları alıcağı için atiye hayranlık duyabilir.hayranlık derken minnet borcu gibi bir şey..Ayrıca;ati hiç evlenmemiş...en azından ben öyle hissetim....atinin edaya yakınlaşma çabalarını görücez...ati der seni unutamadım;evlenmedim gibilerinden şeyler söyler..eda ben seni hala seviyorum...
Ama en çok merak ettiğim eda oğuzu nesi diye tanıştırcak.tekrar sölüyorum.eğer üst kat komşum derse ayıp eder.en azından ima etsin....Eda atiyi görünce çok şaşırdı ya gülümsedi hiç hoşuma gitmedi hiç....
İnşallah geçen haftaki gibi özet salı günü gelir....
İnşallah reytinglerde çok iyi gelir....

bugra9
15-01-07, 21:47
Afedersinizzz demek o odun yaman, ,timurumu aldı heee yaa,atiye yalvarıyorummmm geri alsın çocukları.çocuklar o odunun yanında,perişan olurlar yaaa.birşeyler yapsın alsın o çocukları:img-yes:

Evet...Dizimizin Meşhur Odunu Yaman oluyor...Ama merak etme...Daha almadı...Almak için ilk girişimlerde bulundu yani dava açtı...Bence Ati kaptırmaz bu davayı Yaman'ın avukatı Sema hanıma...Zaten bölümün başındada dedi...Hiç karşılıklı davalara düşmüyoruz diye...Yani çetin bir avukat bu Ati...Tamam ama sadece Avukatlığını yapsın...Fazlası olmasın...Olamazda zaten...Göreceğiz bakalım Aynı köşkte yaşayan Oğuz bey kadar yakın olabilirmi...Ne Tarıklar geldide Eda'nın aklını çelemedi...

Eyvah...Ben daha gelir gelmez Ati hakkında kötü yorumlar yapmaya başladım...Ne oluyor bana...Daha adam birşey yapmadı ama hissettirdi...Hatırlarsanız Tarık içinde aynı şeyleri söylemiştim...Bu Ati daha çok konuşulacak bu forumda...Çocukların Velayet işini halletsinde...Neyaparsa Yapsın...

Nilgün...İstersinizde yapmazmıyım...Haftanın ilk klibi belli oldu...Patlatırım hafta için bir klip...Siz isteyin yeter...

Neyse bu hafta Köşkümüzün en küçük üyesi Timur'un performansıda süperdi...Yönetmenimize bir eleştirimdi bu...Timur'u yakın plan çekmiyor diye...Gerek kalmadı...Bu Hafta Timur'un o şeker ve masum yüzünü,dökülmüş dişlerini bol bol gördüm...Ve iyide oldu...Ama Ben Merve'yi çok seviyorum dediği sahnede süper ötesiydi...
Köşkümüzün küçük kahramanlarıda Sesli çekimde daha bir doğal,daha bir sevimli oldular sanki...

Neyse küçük kahramanlardan biraz büyüğüne geçeyim...Ferit...
İşin aslı son sahnesinde ben anlamadım...Kumar oynadımı oynamadımı...Belki Yönetmenimiz bunu bir hafta sır gibi saklamayı düşündü...Ama geçmiş ile mücadelesini çok iyi yansıttılar...İşte kumar böyle bir hastalık ve ne olursa olsun unutulmuyor sinyalini verdiler...Umarım oynamamıştır ve oynamaz...Sabutay'ın son planıda buymuş demek...

YerçekimliKaranfil
15-01-07, 22:03
ne güzel söyledin hukukcine

ne kadar sikintilar..hüzünler yasansada…köskümüz…artik üsümüyor..onun artik bir turuncu battaniyesi var kösk halkimiz aldi….onun adi da sevgi ve ask….. ve üzerine kara bulutlar geldigi vakit. onu geciriyor catisina….

evet onların artık sevgi ve aşkla örgülü bir kalkanları var...asla ne olurrsa olsun hangi zorluk çıkarsa çıksın karşılarına öyle bir kenetleniyorlarki hiçbirr siyahlık bu turuncu sıcaklığı ve mutluluğu bozmaz

bu bölümde eda çok duygulandırdı beni :icon_sad:

ne yapacağını sasırdı ...bir taraftan yamanlamı uğrassın diğer tarafta çocuklar... diğer bir taraftada askı of vallaaa ne yöne döneceğini sasırdı okadarda naif birisi kimseyi kıramıyor ..oğuza bile o lafları söylediği için nasıl pişmanlık duydu ve üzüldü......

birde kesinliklee edanın ikileme düşeceğini sanmıyorum..ati bu davayı kazandırabilir ve edaya olan geçmişte kalan aşkı yeniden alev alabilir ama KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE eda ikileme düşmez..belki zamanında çok büyük bir aşk yaşadılar ama buda bir hayal kırıklığından başka birsey vermemiş edaya..edanın kalbinin tek bir sahibi var oda oğuzzz bu değişmez birsey...bu ask eğer tekrar alevlenirse ati tarafından olur ve eda bunu kabül etmez oğuuzla olan ilişkilerini anlatabilir zaten bu bölümden sonra oğuz-ati arasında yeni bir cephe açılıyorr :img-hyste ...

eda bu eskide kalmış olayı oğuza hemen anlatmayabilir diye düşünüyorum hatta belki oğuz atiden öğrenebilir bunu ve ozaman seyredelim şamatayı :img-hyste

sözlerimi günün sarkısıyla noktalayayım

şarkılar seni söyler
dillerde nağme adın

aşk gibi, sevda gibi
huysuz ve tatlı kadın (eda) :img-hyste
en güzel günlerini
demek bensiz yaşadın

bugra9
15-01-07, 22:05
Aysun...Hoşgeldin...Senin Grafiğinin bir kopyasıda bende...Öncelikle bunu söylüyeyim...Tüm güzel ve hoş yorumlarını bir yere bırakıyorum imzamı atarak...Ati'ye geçiyorum...(Bizde adama Ati der olduk...Sanki bizim kan kardeşimiz...Okul arkadaşımız...:img-hyste :img-hyste )...

Şimdi bende bugünkü yorumlarımda belirttim...Bölümdeki beni en rahatsız eden gelişme Eda'nın hala eski sevgilisi Ati'ye birşeyler hissetme olasılığı...Bu akşam burada bu eleştrilerimizi belirtelim diyorum...Çünkü set ekibi tarafından takip ediliyorsak en verimli gece bu gece...

Kesinlikle söylüyorum...Eda'nın bu ikileme düşmesi son derece yanlış,çirkin ve saçma...Tamam Oğuz'a yeni yeni aşık olmaya başlasa,hislerinde emin olmasa kabul edeceğim...Önemli bir karar arifesinde kafasının karışmasını...Ama Eda daha yeni nikah masasından döndü...Aşkların et tatlısını,en şekerini ve en ilgincini yaşıyor...Aynı çatı altında...Tam bu aşamada kafasının karışması,ikileme düşmesi hepimizi çok çok rahatsız eder...O Aşk ne olacak...O aşkını büyüsü,büyüklüğü ne olacak...?...O kadar uğraş,çaba,tek Aile olma uğraşı çöplüğemi gidecek...

Senaristlerimiz Okuyorsa lütfen tüm Aile'miz adına söylüyorum...Böyle bir aşk istemiyoruz...29 Bölümdür inşaa ettiğiniz ve temelinde sevgi olan bu binayı yıkmayın...Size güvenimiz sonsuz...Ati eski bir defterin tozlu bir sayfası olarak kalsın...Yalnızca Avukat Ati olarak kalsın...Lütfen...

Gördüğün gibi Aysun...Ben senden daha çok tepkiliyim bu konuya...Yani sen çöküntü falan yaşamadın...Sadece hepimizin rahatsız olduğu bu Sinyali(Dikkat ederseniz Sinyal diyorum...)...Bizlerle paylaştın...Sağol...

GECENİN SÖZÜ...(AYSUN):happy0064 :good: :img-wink: :img-yes: :good: :happy0064

Ne kadar sikintilar..hüzünler yasansada…köskümüz…artik üsümüyor..onun artik bir turuncu battaniyesi var kösk halkimiz aldi….onun adi da sevgi ve ask….. ve üzerine kara bulutlar geldigi vakit. onu geciriyor catisina….

**Tugce**
15-01-07, 22:07
Evet...Dizimizin Meşhur Odunu Yaman oluyor...Ama merak etme...Daha almadı...Almak için ilk girişimlerde bulundu yani dava açtı...Bence Ati kaptırmaz bu davayı Yaman'ın avukatı Sema hanıma...Zaten bölümün başındada dedi...Hiç karşılıklı davalara düşmüyoruz diye...Yani çetin bir avukat bu Ati...Tamam ama sadece Avukatlığını yapsın...Fazlası olmasın...Olamazda zaten...Göreceğiz bakalım Aynı köşkte yaşayan Oğuz bey kadar yakın olabilirmi...Ne Tarıklar geldide Eda'nın aklını çelemedi...

Ayvah...Ben daha gelir gelmez Ati hakkında kötü yorumlar yapmaya başladım...Ne oluyor bana...Daha adam birşey yapmadı ama hissettirdi...Hatırlarsanız Tarık içinde aynı şeyleri söylemiştim...Bu Ati daha çok konuşulacak bu forumda...Çocukların Velayet işini halletsinde...Neyaparsa Yapsın...

Nilgün...İstersinizde yapmazmıyım...Haftanın ilk klibi belli oldu...Patlatırım hafta için bir klip...Siz isteyin yeter...

Neyse bu hafta Köşkümüzün en küçük üyesi Timur'un performansıda süperdi...Yönetmenimize bir eleştirimdi bu...Timur'u yakın plan çekmiyor diye...Gerek kalmadı...Bu Hafta Timur'un o şeker ve masum yüzünü,dökülmüş dişlerini bol bol gördüm...Ve iyide oldu...Ama Ben Merve'yi çok seviyorum dediği sahnede süper ötesiydi...
Köşkümüzün küçük kahramanlarıda Sesli çekimde daha bir doğal,daha bir sevimli oldular sanki...

Neyse küçük kahramanlardan biraz büyüğüne geçeyim...Ferit...
İşin aslı son sahnesinde ben anlamadım...Kumar oynadımı oynamadımı...Belki Yönetmenimiz bunu bir hafta sır gibi saklamayı düşündü...Ama geçmiş ile mücadelesini çok iyi yansıttılar...İşte kumar böyle bir hastalık ve ne olursa olsun unutulmuyor sinyalini verdiler...Umarım oynamamıştır ve oynamaz...Sabutay'ın son planıda buymuş demek...

haklısın eda oğuzdan vazgeçmemeli(belki kafası karışabilir).Sonsuza dek mutlu olsunlar.her dizide çetindir benim kürşat abim:img-hyste :img-yes: :good: bu dizidede aynı performansı bekliyorum,ondan...

hukukcine
15-01-07, 22:22
oh bee....vallahi ilac gibi geldi yorumlariniz...hepsi birbirinden üstün...cok güzell... hepinizinin ellerine saglik...

ama kisa kisa gececegim...yani kusura bakmayin...atilmaktan korkuyorum:img-hyste nasil olsa bir hafta var daha detay a girmek icin ögle degilmi...

Burcu´cum...yine cok güzel ve bir o kadar da detay kokan bir analizle gelmissin...cok begendim....fikirlerimiz hemen hemen örtüsüyor...vallahi Bugra´ya katilmamak elde degil...tahmin tutturma kralicesi olmussunda bizim haberimiz yok...süper...

ama bak sende deginmissin...benim takildigim noktaya...ve pes yani...yok dogru bir tespit....evet inat uguruna..Eda hayatinin hatasini yapmis olabilir...bu da neyi gösteriyor...bana...??? hmm??? bak grafigim cikista yine:img-hyste evet belki Eda etkilenecek biraz da olsa Ati den ama onu aldattigini affedecek bir kadin degil o...nerden de aklima geldi böyle kötü kötü fikirler anlamadim..ama yapacak birsey de yok...yorumumu yolladim...olsun artik...:img-wink:

Avukat=Atilla....Edanın eski aşkıymış...ben demiştim walla altıncı hissim söyletti bunu bana....Bence eda bu adama aşıktı..bu adam aldattı bunu o kızla edada inat uğruna gitti yamanla evlendi...yani yaman edadan hoşlanıyordu ama eda avukattan avukat başka kızla yakalanınca edada inat uğruna gitti yamana...ve geçmiş bölümlere gidersek enişte ne dedi..apar topar yamanla evlenicem diye tutturdu...bu da gösteriyorki yamanla evlenmeye kalkışması ani olmuş.bu avukata inat olmuş....

Bugra´cim yine döktürmüssün bakiyorum..
ama bak iste sende sezmissin birseyler...ve umarim senin de dedigin gibi..o bizim hayran oldugumuz kiskanclik krizlerinden disariya tasmaz bu Ati meselesi...evet aslinda haklisin...son sahnede yine o Oguz un essis kiskanclik suratini izledik...:happy0064

Hayırlı uğrulu olsun Şimdide Ati çıktı başımıza...İlk Aşk,İlk göz ağrısı...Şansı Tarık'tan daha fazla...Ama tabiki Oğuz varken hiç şansı yok...Farkettinizmi dizimizde her bir olay yeni bir karakteri getiriyor...Reklam filmi Tarığı getirmişti...Velayet Davası'da Ati'yi getirdi...Ama son sahnede Eda'nın bakışında birşeyler vardı...Umarım küllenen bu aşk tekrar alevlenmez...Zaten Oğuz şıp diye anladı ve o çok özlediğimiz kıskanç Oğuz bakışlarına büründü...
Tam bu noktada Senaristlerimizde bir ricam olacak...Ne olur Bu Ati olayını tatlı tatlı işleyin...Kıskançlık krizlerini geçmesin...Benim ricam bu yönde...O kadar yaşanan olaylardan sonra Eda'nın gönlü Ati'ye kayarsa hiç hiç hoş olmaz...Bu yola sapmamalarını rica ediyorum...
Sanırım Burcu'nun dediği kıskançlık krizleri başlıyor...Oğuz dakika başı aşağı su içmeye gelecek galiba...

vee mutfakta pisti demissin veee yine süper bir anlatim örnegi...kutlarim...

ve soru sormussun..bence de o Oguz un yeni ofisi...

haklisin...sesli cekimi ilk dk larda biraz yadirgasamda...sonradan coook begendim...

ve bu arada..dün gece anlamamistim..meger..o cati daki sohbet ergin´in sac ektirmesi imis...süper yaaaa...:img-hyste

vee Nilgün´cüm ben sana daha ne diyeyim bilmem...

vallahi bu duygusallgini her an gecirmeyi basariyorsun...nasil birsey bu....gercekten müthis....
bakiyorum da hemen gözüne kestirmissin bu güzel sarki sözlerini....cooook sagol...ben de olacakti o sarki ama...bir sonra posta kutunuza bakin tamammi...:img-hyste

sevgi, aski, romantik, dogallik, sammiyet, tatlilik, sekerlik abides dizimiz bizim...
hele o oguz'un meyhanede sarki söylerken hali, ve sesi, o kadar güzeldi ki, kendimi onun yaninda hissetim ve hatta meyhanecinin sordugu soruyu ben sordum oguz'a "sanki sevdigin kizi vermemisler sana"...

bunu yorumsuz birakiyorum....coooooooooooook güzel...

Iclall....senin yorumunuda coook begendim...

temizlik yaparken oğuz bey olduk yeri sonra kapıda oğuz abimiizn sorusu eğer velayet kağıdı olasaydı benimle evlenirmiydin..eda ablanın bakışları vermedimi cevabı oğuz abi....o sana bakarken derinliğinde kaybolduğu bakışlar....oğuz abii düşünmene gerek vardı tabikide kabül edecektiiii...

az evel untuttum...tabiiki evlenirdi haklisin...ama cevap yine kaynadi...yaaa offf ama biz böyle de aldik cevabi öyle degilmi...eda nin bakislari...

Arkadaslar....gercekten yorumlar harika....devam...kocaman bir hafta var önümüzde....vallahi rahatladim...simdi....baya bir olumsuz bakmistim...ama neyse...

yarin telafi ederim söz...:img-hyste iyi geceler...perdem acik daha...kendinize iyi bakin....bye

BeyazGelincik1980
15-01-07, 22:31
bu diziyi, bu köskü, bu tatli asiklari, bu cocuklari neden cok seviyorum biliyor musunuz? elbette biliyorsunuz...bugünkü sahnelerden söz ederek sevgimi bir sekilde dile getirecem, gerci bunu her hafta yapiyoruz burada ama yetmiyor...tatli asiklardan baslayip onlarla bitirecem yorumu...

bizim dizimizde, hüzün var ama uzun sürmüyor, diger dizilerde haftalar, hatta aylar boyunca sürüyor, bas kahramanlarin barismasi, oysa ki eda-oguz, cok tatli olduklarindan midir yoksa birbirlerini cok sevdiklerinden midir hemen o sicacik kalplerini eritip birbirlerine birakiveriyorlar kendinelerini...

nikah sahnesi, cok hüzünlüydü...iceride oturmalari, sonra gelen giden damat ve gelin adaylarini görüp eda'nin oguz'a bakisi "demek 2 gündür bunun icin ugrasiyordun", oguz'un onu teselli edercesine bakislari ve eda'nin narin ellerine dokunusu, hüzün degildiyde neydi peki...ama sonrasi, bu kadar yeter dediler, aradan bir kac dakika bile gecmedi, o sevimli sevimli, bilmismi bilmis nikah memuru cikti karsimiza o güzel nasihatlariyla :img-hyste...ardindan kapi önünde eda'la oguz'un didismesi "bizi böyle görecekler, sen git sonra gelirsin, kahveye mi gideyim, eee gel bari" :img-hyste...izledigim 10-15 dakikanin hüznün üstüne resmen seker tozu serpisdirdiler...

"küsmüyüz" sahnesi ve ardindan yaman'in hakaret dolu saldirislari, oguz'un dayanamayip yaman'i pataklamasi, sonra eda'ya sarilmasi, ardinda eda'nin sarf ettigi sözcükler... resmen yikildi oguz, eda cok hakliydi bu sahnede ama oguz kirildi bir kere, bütün bu duygular, yerini komedi dolu sahnelere birakti...mutfak sahnesi, gerci asiklar kavusamadilar o gece :img-hyste, eda'nin "orasi bizim mutfagimiz" :img-hyste demesi cok komikdi dogrusu, nasilda benimsemisler tatli asiklarimiz mutfak kacamagini...ferit'in de dedigi gibi "randevulasmalari" gerekiyor bunda sonra, yoksa her defasinda pisti olurlar böyle kavusamadan :img-hyste ...sabah ki didismeleri, vazo tutusturmalar (bu arada aysun vazo gercekten cok güzelmis, yarin gideyim bi carsiyada ayni sekilde bende evime alayim, bulabilirsem tabi :img-hyste ) oguz bey demeler "hiii olduk yine oguz bey"...yine kücücük bir öpücük kondurmalar gamzeli yanaga :img-in_lo , kapi önü bakismalari, askin en güzel haliydi :img-in_lo

diger hüzünlü bir sahnede bence en dokunaklisi, en gözü yaslisi, en duyugulusu... eda'nin cocuklara yaman'in velayet davasini aciklamasiydi...bu kadar hüzün yine yeter dediler ve bizim tatli asiklarimizi cati katinda mum isiginda "ben kalbinden baska yerde inan seni bulamadim" dinlerken bulduk...kel muhabetti en cok güldügüm sahnelerden bir tanesiydi :img-hyste, repliklerini de yazmisiti zaten hemen :img-hyste

iste bu yüzden ben bu diziy coook seviyorum...dizimizde hüzün var ama kendini askla ve komediye birakip bizleri mest ediyor...ask kokusu sarmis bütün köskü artik bu kokunun cikmasi imkansiz, hatta bize kadar ulasiyor kokusu, seker tadinda...toz seker kirintilari kadar her bir tarafa serpistirilmis ve her ne kadar yagmur yagsada erimez (yagmur bu arada 404'ler oluyor, anladiniz siz onu :img-hyste)...

hukukcine
15-01-07, 22:35
Aysun...Hoşgeldin...Senin Grafiğinin bir kopyasıda bende...Öncelikle bunu söylüyeyim...Tüm güzel ve hoş yorumlarını bir yere bırakıyorum imzamı atarak...Ati'ye geçiyorum...(Bizde adama Ati der olduk...Sanki bizim kan kardeşimiz...Okul arkadaşımız...:img-hyste :img-hyste )...

Şimdi bende bugünkü yorumlarımda belirttim...Bölümdeki beni en rahatsız eden gelişme Eda'nın hala eski sevgilisi Ati'ye birşeyler hissetme olasılığı...Bu akşam burada bu eleştrilerimizi belirtelim diyorum...Çünkü set ekibi tarafından takip ediliyorsak en verimli gece bu gece...

Kesinlikle söylüyorum...Eda'nın bu ikileme düşmesi son derece yanlış,çirkin ve saçma...Tamam Oğuz'a yeni yeni aşık olmaya başlasa,hislerinde emin olmasa kabul edeceğim...Önemli bir karar arifesinde kafasının karışmasını...Ama Eda daha yeni nikah masasından döndü...Aşkların et tatlısını,en şekerini ve en ilgincini yaşıyor...Aynı çatı altında...Tam bu aşamada kafasının karışması,ikileme düşmesi hepimizi çok çok rahatsız eder...O Aşk ne olacak...O aşkını büyüsü,büyüklüğü ne olacak...?...O kadar uğraş,çaba,tek Aile olma uğraşı çöplüğemi gidecek...

Senaristlerimiz Okuyorsa lütfen tüm Aile'miz adına söylüyorum...Böyle bir aşk istemiyoruz...29 Bölümdür inşaa ettiğiniz ve temelinde sevgi olan bu binayı yıkmayın...Size güvenimiz sonsuz...Ati eski bir defterin tozlu bir sayfası olarak kalsın...Yalnızca Avukat Ati olarak kalsın...Lütfen...

Gördüğün gibi Aysun...Ben senden daha çok tepkiliyim bu konuya...Yani sen çöküntü falan yaşamadın...Sadece hepimizin rahatsız olduğu bu Sinyali(Dikkat ederseniz Sinyal diyorum...)...Bizlerle paylaştın...Sağol...

GECENİN SÖZÜ...(AYSUN):happy0064 :good: :img-wink: :img-yes: :good: :happy0064

Ne kadar sikintilar..hüzünler yasansada…köskümüz…artik üsümüyor..onun artik bir turuncu battaniyesi var kösk halkimiz aldi….onun adi da sevgi ve ask….. ve üzerine kara bulutlar geldigi vakit. onu geciriyor catisina….

yaa ben daha ne diyeyim...gercekten süpersin Bugra´cim...o senin dedigin gecenin sözünü de yazarken... zaten böyle "isyan" bayragini acmak üzere gibi birsey oldu yani bir ikaz..gibi birsey...bence de eski defterin sadece bir tozlu sayfasi kalsin....Atilla...fazla kurcalamasinlar...

ben ama yine senaristlerimize güveniyorum....hic zannetmiyorum bizi hayal kirikligini ugratacaklarini...senin de dedigin gibi...bu kadar zorluklarin icinde ayakta kalan bir ask var....ver herseye ragmen direniyor...ve bu böyle kalacak....Eda nin kafasinin karismasina izin vermemeli bencede...cook tesekkürler gercekten...bana tercüman oldun...eminim hepimize....neyse...kendine iyi bak görüsmek üzere iyi geceler....

ve ayrica güzel sözlerin icin coooook sagol....her zamanki gibi...coook mutlu oluyorum ben....

bugra9
15-01-07, 22:38
Herkese Tekrardan Selamlar...
Aysun...Yine Aile'mizden notlar bölümünle gelmişsin...Bu geceyi güzelce bir özetlemişsin toparlamışsın Ellerine Sağlık...Ohh İçine birazda su serpiştirmişsin...Daha ne olsun...Aysun...Mutfakta Pişti örneğini beğenmene sevindim...Ahh bizim dizimiz insana ne benzetmeler yaptırıyor...Şaşıyorum valla...Doğru söylüyorsun Aysun...Önümüzde kocaman bir hafta var yorumla yorumla bitmez...Aaa Saatler nekadar hızla akıp geçmiş...Şimdi bir gözüm kaydı çok şaşırdım valla...Neyse bende Ekibimize Teşekkür bölümüne geçebiliriz birazdan...

GECENİN SÖZÜ...(AYSUN)

gorgunk
15-01-07, 22:43
nasilsiniz bakalalim???

vallahi bastan söylüyorum...yine limit falan dinlemedim ben....ne yapacagiz bilmem....affiniza siginiyorum....:img-hyste

Yine bir bölüm izledik….ilk 20 dk da..Nilgün´cüm senin de dedigin gibi, atlattik o Yaman´in kötü sahnelerini…..acaba???

Neden dir bilmem…..böyle duygu karmasikligi yasadim ben izlerken…??!!

Ben güzel sahnelerden baslayim söyle bir….

En iyisi bir basa döneyim….
Evet nikah tan dönüldü….bu zaten sürpriz degildi…bunu bekliyorduk zaten….Eda´öyle icten diki ….bir ara gercekten duygulandim…
durum böyleyken…ben yapamayacagim…dedi…ama nasil söyledi….offf…coook derinden….

Ama sonra Bugra´cim grafik cikti yine…ve karsimiza o “hamster”:img-hyste tipi nikah memuru ile tanistik….ve Eda ´ nin dediklerine tamamen katiliyorum….kavanoz dibi gözlüklü nikah memuru….(böyle birsey di…tam hatirlayamadim….) ve bu sahne böylece…o hüzünden….biraz da olsa silkindi….

ve sonra köskün tam kapisinin önünde….ne tesadüf…kizlar Oguz´u…oglanlarda Eda´yi aradilar…ve Oguz bir saat disarida vakit öldürmek zorunda kalmadi…Eda söyle bir kafasini cevirdi….gel bari dedi…eh herhalde…orasi da onun evi….coook tatliydi…

Sonra alisik oldugumuz gibi yine bol köpüklu kahveler geldi Oguz´un önüne…ve iste o sirin mi sirin…sicak mi sicak sahne yi gördük….Oguz nasil küs olsun ki Eda´ya…eridi gitti zaten o huysuz ve tatli kadinin yüz ifadeleri ile….ve dikkatinizi cekerim…. « sevdigim kadin » tabirini kullandi…ah ne ask mis yaa…..vallahi…..o kadar masum ki….

Ve iste budur…mutfagin bir dili olsada konussa…diyorum ben…ya bu ne hareketlilik….ama önce bu sahnelerin hakkini vermek nedeniyle…basa dönelim ve söyle sindire sindire…bir yorum patlatayim da icim rahatlasin…

(neden mi sonra…..biraz üzüldüm…cünkü hos seyler sezmiyorum…ama sonra…)

Ah ….Eda nasil da merak etti…Oguz´u….
Canim yaaa Ferit yine yetisti ona…ablasini kirmadi…ama tabii Caca fircasi yedikten sonra…abla benim yanimda Oguz bey demene gerek yok….tamam o zaman Damla´nin babasi desek….iste bu…yani üzgünken Eda cacaliktan vaz gecmiyor….:good:
ve telefon acti Oguz´a…
bu ara Oguz´un sesi mükemmel…cok sasirdim…vallahi bence artik plak lari biraksin…kendi söylesin artik Eda sarkilar…huysuz ve tatli kadin mesela….neyse ne diyordum…evet….
Ve Oguz tabii…hemen durumu cakti…yani Eda nin Ferite talimatini…ve Ferit ne dedi….yok b…ben ferit ce …ferti ben ferit ariyorum dedi….vallahi cok matrakti….Oguz´u bir an « süper man » gibi oldu…sanki ucusa kalkacak gibi….bu ne yaaaa ?…cok güldüm…meger…odun´a nasil yumruk attigin gösteriyorumus….pes yani…..:img-hyste
Evet bölüm güzeldi…cok ta asiklarimizin o kacamak sahneleri olmasda….ben Ati´ye taktim…ne bileyim belki cok erken ama…oguz´un basina bela olabilir…cünkü tarik meselesinlen karsilastirirsak eger….Eda da en az Oguz kadar rahatsiz oluyordu…Tariktan…yani ciddi bir tehlike yoktu…ama simdi…o son sahneyi gördükten sonra…sanki Eda da hala birseyler hissediyor…bilemiyorum….
ne olur bagislayin…aslinda böyle olumsuz birsey paylasmak istemezdim…ama öyle geldi icimden..

Ne dersin Bugra´cim senden sonra simdi ben mi bir cöküntü yasiyorum…bilemedim….neyse ben simdi bir sizlerin yorumlariniza göz atayim…eminim cok güzellerdir ve benim ki gibi olmsuz degillerdir….

Son olarak bunu da söylemeden gidemeyecegim….

Herseye ragmen ben eminim….bu dizimiz maddi degerler üstüne kötülük üzerine kurulmamis..(odunnun hic sansi yok..simdilik öyle görünsede)…ne kadar sikintilar..hüzünler yasansada…köskümüz…artik üsümüyor..onun artik bir turuncu battaniyesi var kösk halkimiz aldi….onun adi da sevgi ve ask….. ve üzerine kara bulutlar geldigi vakit. onu geciriyor catisina….

Perdem henüz acik….isigim los..buralardayim…kendinize iyi bakin…iyi geceler….en önemlisi sevgiyle kalin…

Not : Hayri´cim keske sende burda olsaydin…

vallahi bir dizi ancak bukadar güzel özetlenebilirdi.gerçekten çok teşekkürler.teknik aksaklıklar yüzünden maalesef izleyemediğim iki ailemizi senin sayende izlemiş kadar oldum.bu arada şunu belirtmek istiyorum.bu forumda bu kadar uzun yorum yapılan tek dizi iki ailedir.teşekkürler hepinize:)

bugra9
15-01-07, 22:43
yaa ben daha ne diyeyim...gercekten süpersin Bugra´cim...o senin dedigin gecenin sözünü de yazarken... zaten böyle "isyan" bayragini acmak üzere gibi birsey oldu yani bir ikaz..gibi birsey...bence de eski defterin sadece bir tozlu sayfasi kalsin....Atilla...fazla kurcalamasinlar...

ben ama yine senaristlerimize güveniyorum....hic zannetmiyorum bizi hayal kirikligini ugratacaklarini...senin de dedigin gibi...bu kadar zorluklarin icinde ayakta kalan bir ask var....ver herseye ragmen direniyor...ve bu böyle kalacak....Eda nin kafasinin karismasina izin vermemeli bencede...cook tesekkürler gercekten...bana tercüman oldun...eminim hepimize....neyse...kendine iyi bak görüsmek üzere iyi geceler....

ve ayrica güzel sözlerin icin coooook sagol....her zamanki gibi...coook mutlu oluyorum ben....

Aysun...Teşekkür Ederim...Hislerine Tercüman olduysam ne mutlu bana...Yinede ben ailemiz adına peşin peşin söyleyeyim dedim...Atilla ile ilgili düşüncelerimizi...Zaten o senin sözünde bende farkettim İkaz lambalarının yandığını...O sözü okuyunca tamam dedim...Ve Söylemeden edemedim...Nedemek Aysun hepimiz birbirimizin hislerine tercüman oluyoruz...Paylaşım zaten bu devreden sonra geliyor...En önemlisi aynı pencereden bakıyoruz ve ne anlatmak istediğimiz anlıyoruz birbirimizin...Sanada İyi Geceler Aysun...

bugra9
15-01-07, 23:13
Şimdi Sıra neye geldi...Bu güzel bölümde emeği geçenlere Teşekkür bölümüne...Canlarını başlarına katıp geceden sabaha,sabahtan akşama,tek amaçları bize güzel bir gece yaşatmak olan emekçilere geldi sıra...

:icon_shad :icon_shad OYUNCULARIMIZ...:icon_shad :icon_shad :icon_shad

İclal Aydın...:Bu Hafta İclal Ablamızın performansı izlemeye değerdi...Yorumumda'da belirttiğim gibi geçen haftaki yorgun İclal Aysın'dan eser yoktu...O güldüğü zaman gözlerinin içide gülüyordu...Gamzeleride gülüyordu...Ağladığı zaman gözlerinin içinden başlıyarak gamzeleride ağlıyordu...O Nasıl Ses tonu'dur...(Dublaj'ın bir sesi nasıl değiştirdiğine şahit olduk...)...İclal Ablamızın o etkileyici,buğulu,hınzır,çocuksu ses tonunun tadına fazlası ile vardık...Dugu değişimlerini en okkalısından hissettik...Ve son söz olarak Gülmenin bir insana nekadar yakıştığını gördük...Ekranlarımızda Arz-ı Endam etti...(Nurdan...)...

Emre Kınay...:Yüzünden nasılda belliydi Sesli Çekim'in hoşuna gittiği...O Tiyatro aşığı bir oyuncu...Sesli Çekim'in kendisini nekadar çok mutlu ettiğini tahmin edebiliyorum...Ve bu hafta 28 haftadır yapmadığı birşeyi yaptı...Şarkı söyledi...O ne ses tonudur...O ne nağmelerdir...O ne duygudur,o ne mimiklerdir...Kim izlediyse hayran kalacağına eminim...İşte oyuncu dediğin böyle olmalı dedirtti bize...Ama peşin peşin söyleyeyim Her hafta olmasa bile sıkça o güzel sesini dinlemek isteriz...Köşkte şöyle güzel bir şarkı ziyafeti versede bayram etsek...

Küçük-Büyük Yıldızlar...:Öncelikle hepsini teker teker kutlamakla başlıyorum...Sesli çekimin üstesinden geldiler...Ve hepiside kendi sesini kullanıyormuş zaten...Büyük keyifle izledim..Refiğinden,Safiyesine,Timurundan,Feritine hayranlık ile izledim...10 kere 100 kere bravo diyorum...Bize böyle güzel birbuçuk saat yaşattıkları için...

:icon_shad :icon_shad SENARİSTLERİMİZ...:icon_shad

Fethi Kantarcı ve Saygın Delibaş...Eveet Geldik sizlere...Öncelikle hüzünden,komediye,komediden Aşka geçişleriniz için çok sağolun...Hiçbir zaman bizi gereksiz sahnelerle boğmadınız...Herzaman bizlere küçük ayrıntılar verdiniz...Bakmayın küçük dediğime inanın herşeyden büyük...Dizimizin bu hafta yeni bir dönemece geldiği açık...Yeni bir karakter Geldi...Avukat Atilla...Yorumlarımdada değindiğim gibi...Yapabileceğiniz en büyük hata Eda'nında ona olan aşkının alevlenmesi...
Böyle bir aşk istemiyoruz...29 Bölümdür inşaa ettiğiniz ve temelinde sevgi olan bu binayı yıkmayın...Size güvenimiz sonsuz...Ati eski bir defterin tozlu bir sayfası olarak kalsın...Yalnızca Avukat Ati olarak kalsın...Lütfen...
Size güvenimiz sonsuz...29 Haftadır hep yüzümüzü tebessümlerle boğdunuz...Hepimizi bu hikayenin içine aldınız...Ve bunu doğallık ile sıradanlık ile yaptınız...Diğer dizilerde olan araya giren sayısız kötü adamlar,kötü kadınlarla değil,Köşkümüzde yaşanan sımsıcacık bir sorfra ile,beraber kutlananan bayramlar ile ve 2 çift gülen göz ile yaptınız...Sizi çok çok seviyoruz...

:icon_shad :icon_shad YÖNETMENİMİZ...:icon_shad

Metin Günay...Boşuna Usta yönetmen Metin Günay demiyoruz...Bu hafta ilk köklü değişimini yaptı...Dizimize can kattı,sıcaklık kattı...Ve Köşkte ne yaşanıyorsa,ne hissediliyorsa anında bize hissettirme olanağı sağladı...Komediyide,hüznüde en köküne,dibine kadar yaşattı...Sesli Çekime geçtiği için çok teşekkür ediyorum...Biliyordum,tahmin ediyordum yadırgananacağını...Bende yadırgamadım desem yalan söylemiş olurum...Ama yarım saat sürdü sürmedi alıştım gitti...Sevdim,içim ısındı...O sıcaklık yüzüme vurmaya başladı klimayı kapattım...
29.Bölüm çekim açılarını çok beğendim...Ve sanırım renk düzeni ile oynanmış...Tamamdır diyorum...Bu renkleri çok beğendim...Geçen haftaya göre daha canlı ve sıcak...Tüm emeklerine sağlık diyorum...Jimmy jeep kullandığı için teşekkür ediyorum...Ve hala ısrarla istiyorum...Ne mi istiyorum...Şöyle bahçeden başlıyarak kameranın Köşkün penrelerini,oradaki hayatları yansıtmasını...Çok büyük birşey değil...Beklemedeyim...Ve Küçüklerimizi bu hafta Yakın plan gördüğümüz için teşekkürlerimi iletiyorum...Ve son söz olarak köşkte köşe kapmaca gecesinin çekimlerini çok çok beğendim...Köşk hayatının zorluklarını ve yakalanma korkusunun eğlencesini bize hissettirdiği için çok çok Sağolsun...

BeyazGelincik1980
15-01-07, 23:19
yorumlari teker teker okumaya calisiyorum ayni zamanda da kendim devam etmeye calisiyorum yorumlarima...belki bu benim son yorumun olabilir...

aysun'cum o güzel düsüncelerin ve yorumun icin cok tesekkürler...seninde samimiyetin ortada, bütün dogalliginla anlatiyorsun bölümü

ati'ye gelecek olursak...bu arada sanki benim ilk askmis gibi ati ismini doladim dilime, hadi hayirlisi :img-hyste. kisa kisa daha iyi yazilyor Atilla biraz uzun, ayirca eda'da ati dedi ve kaldi...buradan basliyarak, bende bu küllenmis askin yeninde alevlenmesini hic istemem, dizi sacma bir hal alir, iki aile'ye yakismaz böyle senaryo...hem oguz-eda aski, nelere gögüs gerdi daha hala da devam gögüs germekteler, bütün cabalari, tek aile olabilme cabalari bosa gider, ben zannetmiyorum böyle birsey yapacaklarina, ihtimal bile vermiyorum...
eda'nin ilk aski olabilir, onun yüzünden gitmis bir ondunla evlenmis olabilir, simdi yeniden bu aski alevlendirmenin ne anlami var...o bakislari bende beyenmedim ama o ne yapsin birden ilk askini görünce heyecan yapti iste hemde seneler sonra...avukat lüften avukat olarak kalsin, eda'nin velayet davasini kazanip, eda'yi mutlu edip bir arkadasca dostca ayrilsinlar...ama bu tatli aski yipratmasinlar lüften...biz bu atiye -daha bugünden belli oldu- cook konusuruz...bütün bir hafta konusulacak, yorumlanacak malzeme bolca var....belki yarin bir ümit özet yine erken gelebilir, ama bizi gecen haftaki gibi icerigiyle sasirtmamak sarktiyla...

hadi bakalim ati'den girdik özetden ciktik :img-hyste

eda'nin o bakislarinda anladigim kadariyla herkes bir süpheye düsmüs ve ampülleri yakmis, hemen senaristlerimize seslenmis...ben bunu daha önce reklam arasi yorumumda yazmistim zaten...

küllenmis bir aski lüften yeniden alevlendirmeyin, tatli asiklarimiz varken. daha biz onlarin ne tatli hallerini görmek isitiyoruz...

belki tekrar birseyler yazarim, belkide yazmam

herkese simdiden iyi geceler, tatli rüyalar, icinde bol turuncu ve tatli asiklarimiz olsun bye

gorgunk
15-01-07, 23:19
gerçektende sesli çekim olması duyguları o kadar güzel verebiliyor ki.

dublajlıykende çok etkileniyordum ama bu gerçekten süper oldu.

dizi oturdu artık.reyting kaygısından uzak gerçek bir iş görüyoruz.tüm ekibe teşekkürler:)

A.Konak
16-01-07, 01:07
kürşat alnıaçığın diziye katılmasına çok sevindim. ama sonradan başımızı ağırtmaz inşallah. çünkü çok fettan birine benziyor. :)

mutfakta toplu buluşma seansı herhalde en çok güldüğüm sahneydi. hele de edanın mutfağı sahiplenmesi süperdi. aynı şekilde feritin oğuzla muhabbeti. oğuz'un herşeyi açık yüreklilikle anlatması. ee bide rıza'nın saati ilk planda tutmasını unutmamak lazım :)

bu bölüm hiç serpili göstermedi. diziden mi ayrılacak acaba? yapacağını yaptı zaten yaman sayesinde..evlilik haberlerini duymadan gitmesin bi yere :)

bytepoem
16-01-07, 06:51
Günaydın İki Aile ailesi,
Akşamki yazılarınızı okuduktan sonra sabah yorumuma başlıyayım. Önce gecenin konusu Ati'den başlıyayım.
Ben avukatımız Ati konusunda, Eda'nın geçmişi hakkında bir senaryo karmaşası gördüm, valla anlayan bana anlatsın.
Özetten sonra Ati ile Eda'nın alakası yoktur dedim çünkü eniştenin laflarına güvendim, demişti ki:"Eda 17 yaşında İstanbul'a gitti üniversite diye, sonra apar topar evlendi Yaman'la". İyi, güzel...
Şimdi bu Ati ve Eda okuldan arkadaş sanki, sınıfa girdi Eda çünkü. Ve kesin Edirne'de. Lise değildir herhalde Ati sakallı yani. Üniversite desek Eda orada ne arıyor? Tek ihtimal, Eda lise, Ati üniversitede mi peki? Öyle dışarıdan kimse sınıfa kadar giremez ya üniversitede neyse. Ayrıca o sıralar lise sırası, anfi değil ki orası. Neyse, o zaman o kavgadan sonra Eda liseyi bitirir İstanbul'a gelir, Yaman'la tanışır İstanbul'da.
Peki Ati-Yaman nereden tanışıyor ki?
Ati, Yaman ve diğer avukatla karşılaştığında, diğer avukat sordu nereden tanışıyorsunuz diye, Ati sınıf arkadaşım dedi... Lise değildir, Edirne'de ne işi var Yaman'ın lise sırasında? O zaman ne yani yaman hukuk mu okumuş???? İnanamam...

Son durumda benim anladığım, Yaman+Ati üniversite arkadaşı, Eda lisedeyken üniversiteye gizlice giriyor o hediye sahnesinde Ati'yle görüşmek için. Sonra küsüyorlar, Eda liseden sonra İstanbul'a geliyor. Yaman'ı görüyor. Yaman Eda'yı kandırıyor. Peki Yaman hani Edirne'de ünv.arkadaşıydı Ati'nin? Böyle bir şey...

Yani anlayan beri gelsin bana da anlatsın, ben senaryoyu çok saçmalar gördüm burada!

Dizimize etkisine gelince, Buğra aynı fikirdeyim, ben de yazayım:
Sakın ha senaristlerimiz, Eda'nın değil Ati'ye yeniden ilgi duyması, aklının hafiften karışması bile çok kötü olur. Tamam şu ana kadar hep Oğuz'un aşkının daha büyük olduğunu farkettim. Eda'cılar belki kızacak ama öyle, Eda sürekli aklı karışıp pes edecek havada geldi bana. Ama böyle Ati'yle aklının karışmaması gerek. Ben umut ediyorum ki, Ati olayı 3 bölüm falan sürsün ve sonunda Eda'nın duygularını tartıp Oğuz'a artık hiç pes etmeyecek havada bağlanmasını sağlasın. Aksimi, asla....

bytepoem
16-01-07, 07:19
Evet, dizimiz Buğra'nın fragmandan tahmini gibi sesli çekime girmiş. Çok beğendim bu işi. Tabii tiyatro tecrübesi sesin net ve gür çıkması için hemen ön plana çıktı. Ama etraftan gelen seslerde, gıcırtılarda geliyor. Tiyatro gibi, çok hoşuma gitti.

Sesli çekim Emre Kınay'a acayip yaramış. Tiyatrodan ses kullanmasını çok iyi biliyor. Kendini çok sevdiği tiyatrosunda zannettiki mükemmel oynadı, arada tuluatlara dahi kalktı sanki. Ferit'i kapıda bekletirken, özellikle meyhane çıkışı konuşmalarında kesin farkettim, Ofisinde Eda'yla konulurken resmen senaryoya kendinden replikler ekledi geldi bana. Emre Kınay, "Dün Gece Bir Rüya Gördüm" filminde bağlama çalıp türkü söylemişti, bayılmıştım sesine, türküyü söyleyişine. Dün bir de canlı canlı, sesli çekimle iki türk sanat müziği patlattı kendinden geçerek. Şarkı söylerken sesi, hareketleri, mimikleri çok güzeldi. Harikaydı her şeyiyle Emre Kınay dün akşam. Sesli çekim devam ettiği sürece Emre Kınay özlediği tiyatro havasında şov yapar sürekli.

Damla, Ferit, Ergin çok iyiydiler ama Hakan Varlı'ya ayrı paragraf, tamam bizi Yaman rolüyle sinir ediyor ama büyük oynuyor. Sesli çekimde de mükemmeldi, hiç farkı yoktu dublajdan. Her şeyiyle iyi bir oyuncu. Ben derim ki çıksın bu diziden (kurtuluruz Yaman'dan bu arada) başka dizide şöyle iyi adam rolünde bir başrol alsın, yakışır. Safiye ise sahneye bir çıktı, o gür şarkıcı sesiyle inletti ortalığı.

Ben hayatımda bu dizide İclal Aydın'ı eleştireceğime inanmazdım. Ama valla çok utanarak eleştireceğim. Objektif olayım biraz. Oyun tarzı, mimikleri harika. Zaten tam bir ev hanımı havası var İclal Aydın'da. Eda'ya birebir uyuyor. Oyunculuğu mükemmel ama sesli çekimde bazen sorunlar yaşadı sanki, buğulu çok güzel sesi var ama kısık kalıyor arada, ayarlıyamıyor yüksekliğini. Özellikle Oğuz'un ofisinde "bu ofis daha güzelmiş, valla, valla" repliklerinde sesi öyle incelip gittiki çok sırıttı sesi, çatallandı, kısıklaştı. Bazı sahnelerde Eda konuşurken TV sesini açmak zorunda kaldık. Tamam tiyatro kökenli ama ben o kadar oyuna gittim nasıl görmedim dedim, araştırdım ki meğer Türkiye'de hiç tiyatro oynamamış İclal Aydın, son oyununu 1996'da Berlin'de oynamış. 1997'de Türkiye'ye dönmüş sonra. Tiyatrodan uzun süre uzak kaldığından olsa gerek, sesli oynama alışkanlığı gitmiş gibi, ses sorunu yaşadı. Umarım haftaya toplar.

minemtoprak
16-01-07, 07:51
Yine çok güldüğüm bir bölümdü.Mutfak bölümüne bayıldım,çok hoştu.Umarım ferit yanlış bir şey yapmaz.Ders alması lazım eskilerden.
Bu Ati çocukları yamana vermez,ama sonradan başımızı ağrıtabilir,Edaya yapışıp.Oğuzla araları açılabilir Edanın Ati yüzünden.
Ama her şeye rağmen çok süper bir bölüm izledik.Emeği geçen herkese teşekkürler.

sihirlisinema
16-01-07, 07:53
.

merhaba arkadaşlar,bye

bölümü izledim, sizleri okuyorum zevkle....

sesli çekim, hikayenin gelişimi ve herşeyle ilgili bissürü şey var yazacağım ama olmayan tekşey şöyle sakin bir kafa...:icon_sorr

İnşallah, toparlarsam yazarım...

yalnız şu kadarı var ki; bu dizi hollywood-cnbc-hbo dizileriyle yarışacak kalitede, üst kalitede bir dizi oldu.:happy0064 :happy0064

YerçekimliKaranfil
16-01-07, 07:55
herkese iyi sabahlar günaydınlarrr :img-wink:

gece kuşunuz olan ben bugün biraz erkenciyim :) neyse ben çıktıktan sonra bu ati olayı konuşulmaya devam etmiş

,Sakın ha senaristlerimiz, Eda'nın değil Ati'ye yeniden ilgi duyması, aklının hafiften karışması bile çok kötü olur. Tamam şu ana kadar hep Oğuz'un aşkının daha büyük olduğunu farkettim. Eda'cılar belki kızacak ama öyle, Eda sürekli aklı karışıp pes edecek havada geldi bana. Ama böyle Ati'yle aklının karışmaması gerek. Ben umut ediyorum ki, Ati olayı 3 bölüm falan sürsün ve sonunda Eda'nın duygularını tartıp Oğuz'a artık hiç pes etmeyecek havada bağlanmasını sağlasın. Aksimi, asla....

eda aslında pes etmiyor..eda bir KADIN ve dolayısıyla çok daha duygusal bakıyor olaylara belkide oğuz kadar güçlü değil ..ama benim gördüğüm onuu gerçekten çok seviyorr ben onu oğuza olan bakışlarından anlayabiliyorum ....düşünsenize kadın napsın öyle bir karmasa varki ortada ne yapacağını sasırdı nasıl hareket edeceğini bir tarafta damla tarafından yıpratılıyor...diğer taraftan kendi çocukları...ama edaa kesinlikle bir İKİLEME DÜŞEMEZZZZZZ senaristlerimiz duyun bizi.....bundan daha büyük bir saçmalık olamaaz!...onların asklarından başka ne silahları ne kalkanları var söyleyebilirmisiniz...eğer edanında aklı karışacaksa gerçek olan ne kalırki o sıcaklık o büyü hersey biter.....

ati edanın ilk aşkı olabilir..ilk aşk adı üstünde tabiki insanın kalbinin birtarafında kalır hep birde sonu hüzünlü bittiyse ama seneler geçtikçe sadece anımsadığımızda bir gülümseme olur yüzümüzde okadar!edada biraz eski günleri anımsamış olabilir belki zamanında çok sevdi belki sırff ati yüzünden apar topar sırf inat uğruna yamanla evlendi...bunlar şimdilik sadece birer bilmece...ama inanıyorum ve umuyorumkii korktuğumuz birsey olmayacak.....eda ablamıza böyle birsey kesinlikle yakışmazzz :img-wink:

bytepoem
16-01-07, 08:36
Ehh özlemiş yorum yapmayı, iki adet eleştiri yorumumdan sonra şimdi bölüm yorumlarına geçersek.

- Öncelikle iptal olan nikah. Eda'nın şartlarında kim olsa evlenemezdi, Oğuz'da hak verdi, boşa gitti bütün planlar, nikah iptal. Buraya kadar normal. Ama ben eve döndükten sonra Eda'dan Oğuz'a, kahve sırasında, "yaptığın şeyler harikaydı, velayet olmasıydı evlenirdim" türünden laflar bekledim. Hoş o konuda da şüphem var, velayet olmasaydı Eda evlenir miydi? Bilemeyiz tabii ama bence çocuklara söylemeden olmaz derdi gene, en azından surat asardı Oğuz dayanamaz iptal ederdi gene. Neyse, olay benimde desteklediğim duruma geldi, çocuklara söylemeden nikah olmaz çünkü çok tepki alırlar çocuklardan. Şimdi, Oğuz önümüzdeki bölümlerde hep aklında "Acaba dava olmasaydı Eda benimle evlenir miydi?" sorusuyla, kendine tam güveni olmadan, Eda'nın son zamanlardaki Damla yüzünden sürekli pes eder tavrını bilerek, Ati'nin karşısına çıkacak. Kötü bir psikolojiyle zor günler bekliyor Oğuz'u. Eda'nın Oğuz'un gönlünü almak için "dava olmasıydı evlenirdim" falan demesi hoş olurdu. Yıkılmış Oğuz toplardı biraz ve gelecek bölümlere daha kendinden emin girerdi.

- Yaman Serpil'i de kazıkladı. Serpil'in şirket kasasındaki parayla ev aldı. Hoş bence Serpil o parayı bilerek verdi, Yaman kullansın dava olaylarında diye.

- Efe'nin tepkisi normal, o kadar yorumda bölümde tek tutturduğum kısım bu oldu. Bence beklenmedik tepki değildi bu. Efe kaderine kızgın şu anda, klasik boşanmış aile çocuğu. Çok da haklı tepkisinde, annesinide babasınıda seviyor doğal olarak ama arada kalıyor. Ben gelecek bölüme bir Oğuz-Efe konuşması istiyorum. Oğuz şöyle erkek erkeğe sağlam bir konuşma yapsın Efe'yle. Efe'de yavaş yavaş siniri geçip annesine desteğe döner konuşmadan sonra.

- Dava ne olur? Valla avukat Ati'mizi gözüm tuttu, kazanırsa o kazanır davayı. Gerçekten Kürşat Alnıaçık çok karizmatik, tuttuğunu koparır, acar bir avukat oldu. Ama nasıl kazanır? Yorum yok, çünkü bence elle tutulacak bir kurtulma yolu yok, aklıma gelmiyor. Ben gene derim ki bu iş Efe'de biter. Efe Oğuz ile dertleşmesinden sonra annesine desteğe başlar belki de, babasına rest çeker gibi, pek inanamıyorum ama. Yaman'da vazgeçer sonunda, buna da pek inanmıyorum ama :)
Belkide dava kaybedilebilir, çocuklar babalarına giderler. Serpil Yaman'ın kasadan para çalıp ev alma olayını anlar. Yaman'dan kasadaki parayı ister. İcra gönderir, Yaman beş parasız sokakta kalır. Sattığı eski evinden de olur. Çocuklar mecburen köşke geri döner. Efe bile insaf baba, yine mi üçkağıt der. Her şartta, davayı kazansada kaybetsede Yaman'ı hiç iyi günler beklemiyor şu para olayı yüzünden. Serpil o parayı yedirmez...

- Göstermediler, ama Ferit bence kumarını oynadı gibi. Sabutay'dan kanlı olaylar beklerken inanılmaz zekice taktik yaptı. Ferit'i en zayıf yerinden yakaladı. Damla zaten 2 gün üst üste şüphelendi Ferit'ten. Oğuz'la geldiği gece ve ertesi gün kumarhane olayında. Eğer Ferit kumar oynadıysa ve Damla oynadığını öğrenirse artık ömrü billah Ferit'i affetmez ve haklıdır da.

- Ati-Eda olayında şu hediye sıgara kutusuna taktım, üzerinde de AT yazıyor, başharfleri Atilla Türel'in. Maalesef Ati hala o kutuyu kullanıyor çıkacak ve Eda'nın önünde içinden sıgara çıkartıp yakacak. Off, offf Eda bir an hayallere dalıp, dağılacak tabii. Kötü olacak derim...

-Ati-Eda olayına gelirsek. Bence senaristlerimiz asla Eda-Oğuz aşkına dokunmazlar bundan sonra. Hikayenin temel direği bu aşk, bir hırpalanırsa senaryo alt üst olur, resmen senaryoyu uzatmak için saçmalama olur, ama ben valla anında bırakırım İki Aile'yi seyretmeyi. Zaten iki aile kavramı gider bir anda. Ben zerre ihtimal vermiyorum Eda-Ati diye bir olaya, bir gıdım geri götürmezler Eda-Oğuz aşkını. Tabii bol bol Oğuz kıskançlıkları izleyeceğiz. Eda anlıkda olsa eskileri düşünecek. İşte bu eskileri düşünmelerde Eda'nın gençliğini, Yaman'la tanışmasını ve evlenme sebeplerini öğreneceğiz. Eda'yı biraz daha tanıyacağız yani. Kim ne derse desin şu anda Oğuz'un aşkının büyüklüğüyle Eda'nın aşkı biraz farklı, Oğuz, çocuklara rağmen evlilik derken Eda çocuklarım senden önemli diyor. Bu Ati olayında, duygu karmaşalarından sonra belki Eda Oğuz'a artık şartsız sebepsiz bağlanır, Oğuz gibi.

- Son bir yorumum olsun. Derim ki nasıl Efe evden kaçtığında Tarık'da uğraşırken can alıcı hareket Oğuz'dan geldi, gitti buldu getirdi Efe'yi. Şimdide Oğuz'dan gelir diyorum, öyle düşünüyorum. Eda'yla asla konuşmayacak olan Efe'yle konuşup herşeyi doğru yorumlamasına sebep olabilir mesela. Her ne kadar kıskançlık yaşayıp Eda'yla biraz hırlaşacak gözüksede Oğuz gene başrole çıkar bu davada.

Valla, bu sefer de ben çok uzattım, bu son satıra kadar bıkmadan okuyup gelene teşekkürler :)

paçiii_melos
16-01-07, 10:53
Hedef Kitle : A/b
15 Ocak 2007 Pazartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Beyaz Gelincik [net] Atv 10,50 27,70
2 Aci Hayat [net] Show 9,50 21,90
3 Iki Aile [net] Star 8,50 20,30
4 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 7,50 22,70
5 Kopru [net] Star 7,50 19,00
6 Sohret [net] Atv 7,50 17,80
7 Isaretler (y.s) [net] Kand 6,50 16,40
8 Karinca Yuvasi [net] Kand 5,70 13,80
9 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,00 15,00
10 Sabahlarin Sultani [net] Kand 4,90 36,00

15 Ocak 2007 Pazartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Aci Hayat [net] Show 16,60 37,80
2 Aci Hayat (ozet) [net] Show 10,40 24,50
3 Kopru [net] Star 8,30 21,30
4 Beyaz Gelincik [net] Atv 7,30 19,90
5 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6,20 16,60
6 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,00 16,30
7 Iki Aile [net] Star 5,80 13,40
8 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,70 15,70
9 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,60 15,00
10 Haber Saati [net] Kan7 5,40 15,50

BeyazGelincik1980
16-01-07, 11:26
özet gelmis, reytingler gelmis, kimse yok...

önce sami hosgeldin, yorumunu zevkle okudum, ve sana katiliyorum, hele su ati-eda konusunda katilmamak elde degil...bende zannetmiyorum bizim tatli asiklarimizi yipratacaklarina...senaryo geregi uzatmalarda yapmazlar bu ask icin, ayrilikda olmaz...ben dün gece son yorumunda yazmistim zaten neden bu diziyi cok sevdigimi...diger dizilerdeki gibi kötü olaylar, hüzünlü sahneler, kendini hemen aska, komediye birakiyor ve bu da bizi bu diziye baglama sebebedir, senaristelerde herhalde bunun farkinda....son 2 haftadir özetin glemesiyle yikiliyoruz, hemen karalar bagliyoruz ama diziyi hatta fragmani izledigimizde bizde bütün yelkenler suya iniveriyor...senaristlerin burayi takip ettinigini bildigim icin ve bizim önerilerimizi / fikrilerimizi önemsediklerini bildigim icin bu konu da en ufak süphem bile yok, yani icim rahat...
bakin ati konusu aldi basini gidiyor, bütün bir hafta bu adami konustuk daha halen de konusmaktayiz, ne adamis be...

neyse reytingler gelmis...
a/b yine bekledigim gibi , hatta ben birincilik bekliyordum ama olmadi, zaten diger diziler arasinda da cok az fark yok...ama total beni sinir ediyor yahu, su ana haber bültenlerinin üst sirlarda olmasina bir anlam veremiyorum...ne gösteriyorlar bu haberlerde de bu kadar reyting aliyorlar...bu sene ve gecen sene habelerde baya bir yükselis var, nedenin cözemedin daha...alllah allah ya ...

özet de geldi, artik galiba bundan sonra hep erken gelicek, cekimler rayina girdi, 2-3 bölün önde gidiyorlar, bu yüzdende özet erken geliyor...fragmanda erken gelse daha iyi olacak...neyse özeti bir kac defa okumam gerek ki yorum yazayim...ama ilk basta dikkatimi ceken cümleler oldu tabi, hem mutlu oldum hemde sasirdim diyebilirim...

Eda'yı ofisine görüşmeye çağıran Atilla Eda ve Oğuz arasındaki duygusal yakınlığı öğreniyor. Çok bozulmasına rağmen Atilla, Eda'ya iki seçenek sunar. Davayı kazanmak istiyorsa ya Oğuz ile evlenecek işe resmiyet kazandırarak Yaman'ın suçlamalarını geçersiz kılacaktır. Ya da Köşkü terk edecektir.

cizdigim yer cok hosma gitti, ati'nin önerisi mükemmel, bakalim eda ne tepki verecek bu durumda...bir de eda-oguz iliskisine ati bozuluyormus....ne zannettin, bunca yil eda hep seni mi bekleyecekti?

neyse özet yorumlarim az sonra...

bytepoem
16-01-07, 11:45
Özet için sağol Nilgün, eskiden özet gecikti derdik, madem öyle alın size dedi ans. Ama ans iyi yapmıyor, bari perşembe verse özeti. Daha önceki günün bölüm yorumunu yapamada