Tüm Versiyonu Göster : İki Aile - Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

ggnibsgk
04-01-07, 20:40
Ohohohohoh süper yaa herkes burdaaa forumdaki sorundan sonra kimse olmaz sanmıştım ama baya kalabalığız maşallah süper valla iki haftanın acısını çıkaralım şöle güzelcenneee,ben bunu yazana kadar belki yeni başlığa geçeriz hatta belki.....Ay neysee sinir oluyoru zzaten açmıyım bu konuyu tadınızı kaçırmıyımm

Aysun'un yorumuna bişeyler yazıyım ben de ,canım senin dediğin gibi adım baya bi geçmiş eheueheu

Öncelikle rica ederim canımm her zamann:)
Üzülme yaa olur mu sabah geldiğimde okudumm zamanına baktım da sen çabuk yazmışsın hemencecik ben anında çıktığım için sabah gördüm.Asıl benim üzülmem lazım bu kadar çabuk cevap geliceğini tahmin etmedimm:img-blush

Valla Eda'nın bahanesini ben de çok merak ediyorummm canım yaa tek istediğimm "Boşver canımm" diyip geçiştirmesinin diğer her bahane kabulümdür:good:

Valla inşallah barışırlarr tesadüfe bakk ben de yorumumda bunu söyledim şimdi okurken görürsünn sen dee!Hatta belki Ergin de evlenme teklif edebilir dedim valla:img-hyste
Bu arada Şule Burcu çokk teşekkürler Asu Hanım'ın katıldığı programı anlattığınız içinnn
Ben bunu yazna kadar yeni başlığa geçimişiz valla neyse ki yukarda o şeyi söylememişim ah ahhhh sinir oluyorumm!Neyse hayırlı olsun bu başlığımız inşallahhhh

YerçekimliKaranfil
04-01-07, 20:44
yuppiii yeni sayfaya geçmişiz harika birsey buuu :happy0064 :happy0064

evet nerde kalmıştık

buğrada kalmıştım bn en son :)

Birde 2.Olasılığa bakalım...Bu Evlilik gerçekleşir...Ve Çocuklara söylemezler...Hikaye böyle ilerleyebilir...Tek fark evli olmaları...
Bu 2 olasılıktan birisi olacak...

evet 2 olasılık gibi gözüküyo ama bnce 2. olasılık daha ağır basıyor hikjaye böyle ilerlerse bu tatlı aşıklarımızın daha romantik sahnelerini görürüz nede olsa evli olacaklar

ama bnim içimdeki bir his diyorki bu yakın zamanda evlenemiycekler bence :icon_sorr yani inş yanılırım ama bnaa öyle geliyor bir aksilik olcakmış gibi

tekrar hayırlı olsun yani topicimiz :happy0064

HBERTH
04-01-07, 20:44
Berna çok teşekkürler...hayırlı uğurlu olsun...;)

evet bomba bir özet ardından...fragmanı beklemekteyiz...Aysun demin gönderdiğim yoruma edit yapmak isterken baktım başlık kapandı...şimdi burdan devam ediyorum...
safiye abla dememismiydi numan siz yasayamam diye, yani öyle bir tabir kullanmisti, tam olarak bilmiyorum, hayri´cim sen ne dersin???

bunu anlamadım...bölüme tekrar bakmamı mı istiyorsun...bakarım ozaman öyle mi dedi...bende hatırlamıyorum...ama numansız yaşıyamam? ben hatırlamıyorum...ama bakarım şimdi...

evet hayri´cim ve eda´cilar sakin üzülmeyin, bu agresif davranis kesinlikle eda sahsina yönelik degil...duruma yönelik, yine söylecegim: Damla´nin derdi bu konuda hic´e sayilmasidir....tek temmnim biran önce bu soguk rüzgarlari, sicacik akdeniz rüzgarcigina cevrilmesi....bak bak nerden aklima geldi bu...olsun silmeyecegim....

iyiki silmedin...ben çok beğendim bu benzetmeyi...kızmadım da bu sefer...hatta aynı fikirdeyim seninle...Damlanın tek derdi ilgisizlik...bunda da babası suçlu...maleesef bomba Edanın etrafında patladı...bu bölümde de Oğuza patlayacak gibi...

neyse ben geliyorum hemen...bölüme bi göz attim...bye

hukukcine
04-01-07, 22:38
önce bende kusur kalmayim tabii, yeni basligimiz hayirli olsun dedikten sonra bir dalalim bakalim...

Hayri´cim benzetmemi begenmissin, cok sagol...iyi silmedim o zaman...ya galiba ben karistirdim...demin...yok öyle birsey...bende tekrat hemen izledim...kusuruma bakma...eh bana o kadar heyecan yaramiyor....tabiii ya tek suc özette...:img-yes:

Not: allah okuyanlara kolaylik versin..n:img-hyste ama gercekten kisa tutmaya calisacagim...valla....

Nilgün´cüm senden baslayayim bu sefer...sorular sorumussun gelsin hemen cevap...
dün konusmutuk bunlari (ben, nuray, aysun, gözde ve burcu yalnis hatirlamiyorsam). yok dogru hatirliyorusun canim....
düsündükce icim bir hos oluyor. sizce gerceklesir mi bu nikah, yani eda evlenirmi böyle yildirim nikah karsindan? eger evlenirlerse cocuklara nasil söyleyecekler?
vallahi bence cokta olumlu bakmamak lazim belki...yani ufak bir isik var ama...özete bakarsak oguz gizli nikah icin karar veriyor diyor...orada...yani tamam karar vermek birinici basamak ama bu karari da uygulamak lazimm bu konuda pek emin degilim...sizin yorumlarinizi bekleyecegim....belki baska tüyolar da cikar özetin satir aralarindan...belli mi olur...Cocuklara söyleme gelince...ben tabiii gizli nikahin en büyük fan´larindanim...cok görmek isterim tatli asiklarimizin o telasli halini, ilk yorumumda da demistim zaten eda blue jeans ile mi evvvet diyecek oguzuna....oda gerce cok seker olur...ama gizli nikah ne kadar hos gelirse bize....bence yine de yapmamalilar böyle birsey....cocuklarin hemen hemen hepsi yetiskin bireyler artik...onlarin en dogal hakki...ve dedigim gibi onlar bir suc islemiyorlar...rica ediyorum....bu cok dogal birsey, yani evlenmelerini kastediyorum....yok bence önce söylemeleri...coculara böylece ne kadar deger verdiklerini ancak böyle gösterebilirler, aksi takdirde korkarim buzlar cok zor erir.....böyle yani...

amanin amanin cabuk evlenin. bu yemek yerine nikah dairesine götürme fikride bizdendi. eda'nin yüz ifadesini cok merak ediyorum, hem saskin, ama bir o kadar mutlu ve heyecanli olacaktir...vee bölüm sonu da bu sahneyle birlikte gerceklesir. (hayri senin mutlu son dedigin yer burasi galiba, gecekten cok mutlu bitecek). bakalim 29. bölümde de evlendiklerini görürüz artik ...

burada haklisin....hemen evlensinler....dogru nikah dairesine...bence de ancak 29. bölüm de görürüz belki basindan beri bekledigimiz o sahneyi....Düsündümde...tamam eda ve oguz evlendiler...o zaman dizimizin adir degismeyecegine göre hala iki aile olarak kalacak...pek o iki aile kim olacak...buldum eda ve oguz gizli evlenirler...ardindan güzel bir yerde yemek yerler...aksama eve dönerler....ve artik bir an önce agizlarinda o baklayi cikarmak isterler....ve Nilgün´cüm senin dedigin gibi pattt diye söylerler...cocuklar tabii sok yasarlar...baslarlar tavirli davranmaya....ve günler gecer...sonra cocuklarin aklina cözüm gelir...babalari birinci katta oglanlar ise üst katta yerlesmeleri hakkinda karar kilarlar.....ve böylece iki aile devam mi eder...bilmemedim, bende nelere takiyorum yani.... neyse...devam...

bugra...bakalim sen nelere takilmissin...
Çocuklara evleneceklerini söylemedikleri için önce evlenip sonra söylemeye karar verir.Eda’nın da bundan haberi yoktur.Oya ve Ergin ‘den destek alan Oğuz nikah işlemlerini başlatır.Oğuz Eda’ya süpriz yıldırım nikahı kıyacaktır.

İşte Bölüme damgasını vuracak olay çıktı ortaya...Bu kararın doğru bir karar olduğundan şüpheliyim...Resmen Yanan ateşin üstüne benzin dökmek gibi tehlikeli bir karar...Ve Oğuz yine Ceren ile konuştuktan sonra acele bir kararla bunu düşünüyor...Ne düşünmesi uygulamaya başlıyor hatta...Ve Oya+Ergin zaten dünden razı...Oğuz'a destek veriyorlar demek...Bu nikah işlemlerini başlatmak için Eda'nın kimliği gerekir...Oğuz acaba yeni bir hırsızlıkmı yapacak..."Kimlik Çalma Operasyonu"...Bu sahneler eğlenceli olacak...Oğuz bakalım bu sürprizi hem eDa'dan hem Köşk sakinlerinden nasıl saklayacak...Ahhh Bu karar doğrumu düşünüyorum hala...

bak keske okusaydim, tamamen ayni fikirdeyim bende zaten deginmistim o acele ve heyecanli yorumumda...ne kadar güzel ifade etmissin, hakikaten zaten ates var, alevlenmis durumda...bu gizli evlilik benzin gibi olacak...halbuki bize su lazim...ama acele etmeyelim bence...sadece karar almis oguz abi...belki araya aciklama faslini sikistirirlar...:img-wink:
Kimlik calma operasyonunu cok begendim...cok komik olur valla...hemde ne eglenceli olur...aklima o eda nin kösk ü terk ettigi bölüm aklima geldi bak simdi...eda yola cikacak...edirneye dogru...ama oguz pesini birakmiyor..telefonla bile takipte...sonra bir uyduruk yalanlan cagiriyor ofise...eda geliyor....masada onun resimleri....disariya cikiyorlar...ve basliyor cacaliga...:img-hyste sonra bir ara...oguz...sanki bikinili fotoraflarini aldik diyor...ve yoksa onlari da mi gördünüz deyince eda..yok onlar hizli gectim diyor...ay ne güzel anlar gecti....:img-hyste
simdi de öyle birsey bekliyoruz hakli olarak...tabii..
gelelim senin düsünüdügüne...karar dogru mu...vallahi düsünürsek pek te öyle degil...evlenmeleri tamam ama ben de o gizli olmasina biraz endise duydum...

SONUÇ: Ben Özeti beğendim...Ama Özet bizim düşündüğümüzden biraz farklı geldi karşımıza...Biz Sahte Evlilik diyorduk...Ama bu evlilik gerçek evlilik olacak basbayağı...Şimdi ilersini düşünelim...Evlendiler diyelim...Köşkte geldiler...Ve Yaman'ın Velayet davası ile karşılaştılar...Bu durumda Çocuklara açıklama derdinden kurtulurlar...Bu Gerçek evliliklerini Formalite evlilik süsü vererek Velayet davasında kullanırlar...Hem Çocuklara açıklama yapmak zorunda kalmazlar...Hemde Velayet işi çözülmüş olur...Eğer bu evlilik olursa iyi olur...Bu Sürekli evleniler,evlenmediler sancısından kurtulacağız...İnşallah Senaristlerimiz bu evliliği Yaman'ın Velayet Davasında kullanmak üzere Formalite evlilik için düşünmüşlerdir...Böylece hayal ettiğimiz o sahnelerede kavuşmuş olacağız...

bunun altina imzami atarim...ama aslinda bu söylediklerinden sahte bir evlilik cikmiyor mu yine...Eda ve Oguz icin gercek ama digerleri icin sahte degilmi...birde velayet davasi diyorsun...tamam iste...ben aslinda istemiyorum aciklama derdinden kurtulmalarini...sonu cok kötü olur....evliligi dedigim gibi ben de istiyorum...

Hayri´cim gelelim sana...
bak sen demissin, hemde damla hakkinda...bir gelismemi var.... anlayamadim...

Damla'yı anlamakla çok güç çekiyorum....daha şiddetli rüzgarlar esecek mi?...daha ne olabilir ki...
bana göre de Damla artık biraz fazla ileri gitmeye başladı...ama Oğuzu da suçluyorum...niye konuşmuyor Damlayla...bunu anlamadım gitti...Edanın daha fazla üzülmesini bende istemiyorum...

buna sicacik akdeniz rüzgarcigi demistik öyle kalsin...Oguz da cok suc var bunu bende böyle görüyorum...treni kacirdi...yakalasa bari....Eda bundan fazla üzüntüyü kesinlikle hak etmiyor....

ve bölümün sonu...çocuklara rağmen evlilik...beklemedik geldi...birkez daha patandak
ama yinede iyi oldu...az söylemedim...değil mi...

görünüşe bakılırsa...bu bölüm ciddi olacak...komedi bölümü izledik zaten..geride bıraktık...ha bu aklıma geldi...Enişte ve ablamız nerde?? onlardan bahsedilmedi özette...biliyorsunuz özelikle enişte çok gözüme girdi...inşallah görürüz bölümde...

neyse şimdi bu kadarı yeter...görütüleri beklemekteyiz...yeni hedef fragman...o fazla bekletmez kendini inşallah...
evet cok söyledin hakkini yememek lazim:img-wink: evet ciddi sahneler olabilir, ama bence bu bölüm ask kokuyor arkadaslar...böyle olursa sahit...sanirim Nilgün´cüm ve ben deniz eriyip gideriz artik tv basinda.....Nilgün ne dersin??

bytempoem, ne kadar dogru bir tespit...
ne kadar haklisin..bu cocuklari hic saymaktir...hic deger vermemektir...bende daha iyi dile getiremezdim bunu kutlarim...

hiç bir çocuğa yaşı ne olursa olsun danışmadan, söylemeden evlenmeni anlatamazsın. Bu resmen seni ilgilendirmez demek oluyor. Ailense ilgilendirir. Söylersin, tepki koyarlar, genede evlenirsin, bu bir derece, ben haberdar ettim en azından dersin. Ama hiç söylememek çok kötü. Herkes, ne yaşta olursa olsun çok kötü etkilenir bundan. Senaryo böyle giderse kötü olur, ama tahmin etmiyorum, senaristler çevirirler başka türlüye.

bence sahte evlilige gider bu yol aksi taktirde bir dram olur...ve bizim dizimizin formatina hic uymaz...birde zaten velayet davasi var...sanirim o ikisini baglayacaklar...ve bizim tatli asiklarimiz oyunlarina devam edecekler böylece...

Sule´cim ne kadar detayli anlatmissin...cok sagol programi görmedim ama seyreder gibi oldum okuyunca...
birseye takildim hemen söylüyorum...

bana aşık iki kişi var dizide dedi biri muhtar, digeri bakkal. Safiyenin gönlü bakkalda gibi ama muhtarıda taktir ediyo yani ne yardan ne serden geçebiliyor dedi... Bakalım nolcak dedi
iste bu, bugün Hayri´ye demistim sanki öyle birsey vardi diye...vallahi hayri gerci o bahsettiyim bölüme baktim, ama yoktu böyle birsey ama sanki var gibi öyle birsey...ben bir arastirma yapayim en iyisi...ben diyorum sonunda numan bakkal a varacak cünkü gönlü onda...

Nuray´cim cok güzel söylemissin...

Valla Eda'nın bahanesini ben de çok merak ediyorummm canım yaa tek istediğimm "Boşver canımm" diyip geçiştirmesinin diğer her bahane kabulümdür
bence´de öyle olsun...zaten Eda yalan söyleyemezki...en iyisi birsey söylemeden terk etsin mutfagi...

Valla inşallah barışırlarr tesadüfe bakk ben de yorumumda bunu söyledim şimdi okurken görürsünn sen dee!Hatta belki Ergin de evlenme teklif edebilir dedim valla
Okudum evet, yorumun bir harika olmus...vallahi iyi de olur, vesile olur..artik barissinlar ya...Ergin de hic belli olmaz eder mi eder, ne güzel cifte dügün olur...olur olur bal gibi olur...:img-hyste

gerisi yarin, saka ya asaga bakin....:img-hyste
vallahi uzun yorum istediniz, buyrun yani...iste böyle ikiye bölünür...

hukukcine
04-01-07, 22:39
evet geldik nihayet sona.....buraya kadar gelebilenlere az kaldi dedikten sonra...

bir toparlayim ben yine...:img-hyste

evet arkadaslar...özet biraz karistik, sanki baya gelismeler izleyecegiz gibi bu bölümde...duygulu anlar oldugu gibi...aklar, kacamaklar oldugu gibi...ciddi ve hüzünlü tablolara hazirlikli olalim diyorum....Bytempoem ve Bugra ya katiliyorum...gizli evlilik ne kadar romantik ve güzel bir örtüye bürünmüsse...bence hüzünlü tarafi olacak bu kesin...gizliligi ortadan kaldiracak tek sey mahkeme celbi olacaktir....aksi taktirde cok huzursuz ve üzücü bir ortam gelisir....bu dedigim gibi...formatimiza uymaz...o yüzden olumlu bakiyorum...dram olusma olasiligi oldukca az...Veee hepinizin yorumlarini okudum... gördügünüz gibi bol bol alinti yaptim...ne yapayim not tutamiyorum artik....nereye gidecek bu halimiz....vallahi cok güzel yere gidiyoruz ve gidecegiz....

hepiniz kendinize iyi bakin...biraz dinleneyim...sonra belki bir daha "sahneye" cikarimmm belli mi olur....bye

Müge
04-01-07, 22:39
40 SENEDİR BU GÜNÜ BEKLEYEN SAFİYE VE MUHTAR’IN DÜĞÜNÜ İPTAL OLUYOR…

BAKKAL NUMAN ÜZÜNTÜSÜNDEN KALP KRİZİ GEÇİRİP HASTANEYE KALDIRILIYOR.

OĞUZ İSE EDA’YA SÜPRİZ NİKAH HAZIRLIYOR

Gerçekten ben de inanamıyorum yukarıdaki özette yazanlara...Çok üzüldüm şimdi hem de çok..Safiye ve muhtar evlenemiyorlar yazık ama...:(

Süpriz nikah ha....İyi mi ? kötü mü olur bilemem ama Damla tam tahmin ettiğim şeyi yaptı hem de evleneceklerini öğrenmeden...bir kaç hafta önce foruma yazmıştım hatırlarsanız...Damla köşke gitmez evi kısa da olsa terk eder demiştim...Ama sonunda hatasını anlar evine geri döner diye düşünüyorum şimdi de....Şu süpriz nikah nasıl bir şey olacak acaba?:img-blush

Sevgili İki Aile dostlarım fragman elinize geçerse beni bir dürttün oldu mu? Gerçekten de merak ediyorum bu haftaki bölümü...Fazla aranızda olamasamda kalbim hep sizlerle...:img-wink:

iyi geceler Eda'lı&Oğuz'lu rüyalar..
bye

hamsi08
04-01-07, 23:08
sayin iki aile izleyicileri,

ilk once hepinizin gecmis bayraminizi kutlarim.

iki aile dizisini cok seviyorum ve basladigi andan beri hayraniyim
en cok feritin babasini seviyorum
o eski toprak adanali
o diziyi bir renk katiyor gandimca.

bu arada HUKUKCINE neye tesekur ediyorum o uzun yazisina
ve devamini bekliyorum sevglili hukukcine !!!

YerçekimliKaranfil
04-01-07, 23:13
accaba eda mutfakta oğuza niçin ağladığını söyleyecekmi?

bu soru günlerdir hepimizin kafasını kurcaladı

bn söle bir senorya yazdım
oğuz:ne oldu eda
eda:yok bişiy oğuz

ve eda tam çıkarken oğuz kolundan tutar
oğuz:neyin var noldu
eda:yok birsey duygulandımda biraz yada (hiçbirsey söylemeden bir bakış atıp yukarı çıkar ):img-hyste

aklıma başka birsey gelmiyor edanın gerçeği söyleme ihtimali çk zayıf çünkü asla baba kızın arasını açmak istemez zaten oğuz gerçeği cerenden öğrenecek..

dier bir soruya gelecek olursak

edanın bu süpris nikaha vereceği tepki
bence yine o yüzüğü gördüğünde yüüznde oluşan ifade olabilir :)
ama kesinikle olumsuz bir tepki vereceğini düşünmüyorum
nikada sweet ve jeanle gelmeside ayrı bir sorun ya gelinlik giymeden olmass sonuçta bir kere evleniyorlar :icon_sorr bu arada nikah kıyıldıktan sonra oğuzun edayı alnından öpmesinide çk istiyorum zaten evlenirlerse büyük ihtimal öyle olur hatta oğuz nikah sırasında yine bir sakarlık yapabilir ve edanın ayağına biras fazla basabilir:img-hyste sonucunda oğuz bu hersey beklenir

ama büyük bir sabırsızlıkla su fragmanı bekliorum bir nebzede olsa soru işaretlerini kaldıracak nede olsa

EmmRe
05-01-07, 00:38
İyi Geceler hatta iyi sabahlar ;)
Şimdi yanlış hatırlamıyorsam izlediği magazin programında İclal Aydın ''Hiç br kadının karşı koyamıyacağı bir süpriz yapıyor demişti.Bu süpriz bu olablir ;).Yani Eda bence kabul edecek.Evlenecek onlar :)Başka Yolu Yok

bytepoem
05-01-07, 08:18
Günaydınlar,
Gene sabah sabah yepyeni sayfamızda ilk yorumu yapıp günü başlatayım.
Oğuz'un aceleciğiline dünkü ufak tepkimde geçti, rahat rahat düşünerek dün akşam tartışılanlara bakarsak durum aynen şöyledir:

1-Herkes evlilikden tabii ki mutlu olmasına mutlu ama ben dahil çoğunluk çocuklara söylemeden yapılmasının yanlış olduğu fikrinde. Çocuklara rağmen hem de haber vermeden evlilik sorunları arttıracaktır görüşünde çoğumuz.
2-Herkesin istediği formalite evlilik. Çocukların alışması için süre olacak, gerçek evliliğe geçiş kolay olacak.
3-Yaman&Serpil&Tarık üçlüsünün durumu vahim, bence üçününde etkileri azalıyor gitgide.
4-Velayet davası dizimiz için çok önemli, dönüm noktamız resmen. Her şey bu dava sonunda değişecek.

Benim tahminlerim ise: Bölüm sonunda Eda&Oğuz evlenirler, öpüşürler (herkesin beklediği sahne :) ), bölüm biter. Sonra olacaklar ise aynen Buğra'nın dediği gibi olur bence. Bir kaç gün Eda&Oğuz kıvranır (biz de güle güle izleriz :) ) nasıl söyleyeceğiz çocuklara diye Velayet davası açılıyor zaten bu bölüm, tam Eda&Oğuz çocuklara evliliği söyleyecekken celbide Eda'ya ulaşır, işleri kolaylaştırır. Hemen çevirirler konuyu, çocuklara velayet yüzünden mecburen evleneceğiz, formalite olacak derler. Evlendiklerini bile söylemezler bence, size haber vermeden yaptık demek istemezler, 1-2 gün sonra tamam hallettik gidip belediyeye derler çocuklara. Çocuklar formalite diye velayet üzerine isteksizde olsalar kabullenirler evliliği ama genede ufak tefek tepkiler olur. İki işde hallolur böylece, hem çocuklara söyleme hem velayetten kurtulma. Tahminim senaristlerimiz yolu budur.

Başka türlüsünü düşünmek istemiyorum açıkcası. Çünkü çocuklara biz size söylemeden cidden evlendik derlerse o zaman 5 çocukda isyan eder. O Eda'ya çok alıştı, destekleyecek dediğimiz Ceren,Merve hatta sessiz sedasız Timur bile isyan bayrağını çekerler. Çok zorlaşır işler.

Buğra&Hayri'nın dediği gibi dizimiz ne duygu sömürüsü dizisi ne de böyle acıklı olayları çok uzatıyor. O yüzden çocukların tepkisini çok aldırtmazlar, tepkiyi uzatmazlar. Ayrıca aile dizisi dizimiz, çocukların bu kadar önemsemeden evlilik kararı alınışını göstereceklerini zannetmiyorum. O yüzden gene iş döner dolanır, formalite evliliğine gelir, istediğimiz olur :)

bugra9
05-01-07, 11:18
Öncelikle Herkese Selamlar Ve Kucak Dolusu Sevgiler getirdim…

Evet Bir gün daha yaklaştık dizimizi…Bu içimdeki mutluluk+heyecan karışımını arttırıyor..

Artık Özetimize kavuştuğumuza göre Fragmana doğru yol alabiliriz..İki Aile Aileside istedikçe istiyor valla…Şimdiki hedefimiz fragman…Ama Fragmandan önce Dün gece arkadaşlarımız yine neler yapmış neler…Valla hayranlık ile okudum özet yorumlarını…Bakalım ne olmuş…

Aysun…Ben sana daha ne diyeyim…Cümleler bitti,yetersiz kalıyor valla…Öyle bir özet analizi yapmışsınki…Hatta 2’ye bile bölmüşsün…Okadar yani…Sende İki Aile Ailesinin takıldıklarından yola çıkarak analizini yapmışsın…Aysun…Sende benim derdimi anlamışsın…Bu evlilik konusunda…Ama bugün sabah uyandığımdan beri bu konuya farklı bakmaya karar verdim…Kendimizi Senaritlerimizin o güvenli kalemlerine bırakalım…Onların İki Aile’yi sarsacak bir şey yapacağına inanmıyorum…Ve Bu eğlenceli ve bir okadarda mutlu olayı zevkle izlemeyi bekliyorum…Sonuçta bizim düşündüklerimizi senaristlerde düşünüyor…Fazla kafamızı takmıyalım…Vardır bir bildikleri deyip geçelim…
Ooo Aysun…O güzel Resim çalma operasyonuna döndürdün beni…Ne kadar güzeldi gerçekten…Şimdide Kimlik çalma operasyonu var sırada…Bakalım nasıl olacak…Hırsızımız Oya’mı olacak…Oğuz’mu olacak…Köşkte bir bir operasyon var yaa kim çalarsa çalsın…

ve günler gecer...sonra cocuklarin aklina cözüm gelir...babalari birinci katta oglanlar ise üst katta yerlesmeleri hakkinda karar kilarlar.....ve böylece iki aile devam mi eder...bilmemedim, bende nelere takiyorum yani.... neyse...devam...

Offf Aysun…Bu konuyu söylemedende geçemeyeceğim…Dizimizin Adı İki Aile…Bu yüzden İki Aile olması gerekiyor değimli…Bu fikri şöyle bir hayal ettim gerçekten çok eğlenceli…Düşünsenize Yine İki Aile,ama karakterler değişik…Üst kat Bücürlerin,Alt kat Eda Oğuzun…Çocukların böyle bir tepki vermesini çok isterdim…Şimdide İki Aile’nin değişik versiyonları izlemiş olurduk…Senaristlerimiz okuyorsa güzel fikir diyorum…
Aysun…Tekrardan bu güzel ve Uzun analizin için Sağol…Ellerine Sağlık…Dün cevaplamak isterdim ama uykum izin vermedi..Hatta dün Hayri’ye Gece Kuşu Aysun döktürüyor dedim…Gerçekten döktürmüşsün…Tekrar Sahneye çıkmanı bekliyoruz…

Şule…Sende Çok çok Sağol…Dün Asu Ablacığımızın o güzel röportajını anlattın…Aaa Sadece anlatmakla kalmadın dinlettin bile…Ellerline Sağlık…İzleyememiştim ama izlemiş gibi oldum…Ayrıca hem röportaj oldu,hemde eski şarkıları dinlemiş olduk sağol…

Burcu…Sende çok sağol…Tüm ayrıntıları ile anlattın,paylaştın bizimle…Hatta başlamadan önce haber bile verdin…Her şey için Sağol…

Müge Abla…Sanada geç bir Hoş geldin Diyeyim…Yok sen hiç merak etme…Fragman elimize geçer geçmez paylaşırız seninle…Burada olmasanda kalbinin burada olduğu çok belli…Kendine İyi Bak…

Sami…Yine Sabah yorumunla gelmişsin…Ooo Alıştık artık senin sabah yorumlarına…İşte budur diyorum…Aynen imzamı atıyorum…Her şey böyle gelişecek bencede…Sakin düşününce insan daha sağlıklı yorumlar yapılıyor değilmi…Aynen öyle olacak…Eda ile Oğuz’un evlenmelerini açıklarkenki kıvranmaları bizi çok güldürecek ve hepimiz,tüm izleyici bir şey arayacak…Bir bahane düşünecekler bu işte Eda-Oğuz nasıl kurtulacak diye…Sonra Gelen Posta ile her şey allak bullak olacak…Bir süre hüzün olsada sonunda bu evliliğin tek çözüm olduğu çıkacak ortaya…Sonuçta açıklanamayan bu gerçek evlilik formalite evlilik bahanesi ile herkese yayılacak…Bakın ben düşündüm neden önce evlilik sonra Velayet diye…Bir çözüm buldum…Sonuçta önce velayet sonra sahte evlilik olsa işin romantizm’i kalmayacak…Çocuklar önünde yapılan tatsız bir tören ile evlenmiş olacaklar…Ama bu yöntemle hem aşkı göreceğiz…Aşk için neler yapılacağını göreceğiz hemde Velayet için zemin hazırlanıyor…Sizce hangisi daha renkli ve eğlenceli…Senaristlerimiz bunu düşünerek gizli evliliği yaptılar…Aslında bizler için özel yapıldı…O hallerini görelim diye…Tamam…Kafamızdaki taşlar yerine oturdu…Şimdi bize arkamıza yaslanıp bu romantik ve heyecanlı bölümü izlemek kalıyor…

NOT: Dizifilm adında bir dergi çıkıyor…15 Günde bir yayınlanan dergi dizi setlerine gidecek,röportajlar,kemera arkası,tüyolar ve tüm bilinmeyenler olacak…Yaşadık hepimiz bu dergi tam bizlik…Ayrıntılı bilgiyi sonra veririm sizlere…

Bu yorumu ünirversitenin Bilgisayar salonunda yazdım…Boş ders arasını fırtsa bilerek…Cümle hatalarım olabilir…Akşama görüşürüz…Kendinize İyi Bakın…Şimdi Çıkıyorum...bye bye bye

HBERTH
05-01-07, 11:45
herkese selamlar...

dün gece neden kapanış yorumlar gelmedi sorarsanız...benim yatağım çok özlemişti beni...bu sebeple yorum yapmadım...Buğra da öyle...
Aysun merak etme uzun uzun yorumun boşa gitmedi...büyük zevkle okudum...kendini gayet iyi toparlamışsın...
senin taktiğin herkesden kısa alıntılar almak ve onlara yorum yazmak...hoşuma gitti...yalnız çok uzun oluyor böyle :D...bak 2ye bölmek zorunda kaldın...
neyse hepsini bende şimdi yorumlasam bu yazı uzar gider...imzamı atıyorum...ve ellerine sağlık diyorum...

Müge sende gece bakmışsın buraya...yorumunu inanmiyorumla başlarsan herşey ifade etmişsin aslında...
Damla evden ayrılıdı evet...demiştin...ama bunu dün konuştuk az çok...ve bu iş uzun sürmez dedik...babasına ders vermek amacıyla böyle yaptı...
fragmanı görür görmez paylaşırız seninlede...

Gözde kısa bir senaryo yazmışsın...olabilir...özetten anlaşıldığı kadar Eda söylemiyor Oğuza...bir şekilde ordan çekiliyor ama nasıl...hangi bahaneyle...orasını bölümde göreceğiz...
ha nihak sırasında bir Oğuz Edanın ayağına basabilir demiştin...olsa olsa Eda basar bence :D
ha Edanın yüz ifadesine gelince...şaşkin şaşkin bakacak bence...14. Bölümün başlangıç sahnesinde gibi hatırlarsanız...Oğuz onu ofisine çağırmıştı...masada resimler...neyse siz biliyorsunuz zaten...

Sami sabah yorumun yine herzamanki gibi çok doğru tespitlerle dolu...senin yorumuna da kısaca imza atabilirmiyim...herşey formalite evliliğe doğur gidiyor bence de...(özel mesajina da cevap geliyor...)

yeni bölümden resimler gelmiş...onlara geçmek istiyorum...

evet ilkinde Muhtarı ve ağlayan bir gelin görüyoruz...Muhtarın ellerine dikkat ettiniz mi?...kendini suçluyor galiba...sonuçta onun senelerdir olan arkadaşı Numan...hastaneye kaldırırmiş...

2.sinde...Safiye yine ağlıyor...Numana çok üzülmüş...Oğuz da sakinleştirmek istiyor...''telaşlanma...iyileşir merak etme'' diyebilir...
Edacılar kızmasın...ama Eda kilo almış mı yoksa bana mı öyle geldi sadece?? :D
ama siyah elbise, kolyeler herşey çok güzel...
Damlaya gelince...kızın arkası bana dönük, kırmızı saçları süper, güzelliğinde bir kusur göremiyorum...bölümü biranönce izlemek istiyorum...en şıklar rüküşler köşesi bu haftada eğlenceli olacak gibi :D

bytepoem
05-01-07, 11:54
Offf Aysun…Bu konuyu söylemedende geçemeyeceğim…Dizimizin Adı İki Aile…Bu yüzden İki Aile olması gerekiyor değimli…

Sami…Yine Sabah yorumunla gelmişsin…Ooo Alıştık artık senin sabah yorumlarına…
Kafamızdaki taşlar yerine oturdu…Şimdi bize arkamıza yaslanıp bu romantik ve heyecanlı bölümü izlemek kalıyor…

Hoşgeldin Buğra, akşamları genelde belli saatlerden sonra (20:00'den sonra) kalamıyorum, eee forumun yaş ortalmasının hafif üstünde olduğumdan yaşlılık işte dayanamıyorum geç saatlere (abartmayalım yaşım 27, 60 falan beklemeyin :) ), ayrıca daha fazla takılırsam evde tehlikeli şeyler olmaya başlıyor, bir tek akşamları görüyorum yüzünü zaten neredesin tarzından. Bende sabah sabah işten kahvemi içerekten giriyorum, rahat rahat yorumluyorum, çaçalıklardan uzak duruyorum :).

İlk önce, aile olayı sadece evlenmekle, öyle bir imzayla olmaz derim. İki ailenin tek aile olması için daha çok yolumuz var. Çocukların birbirini kardeş gibi görmesi, gerçekten kardeşmiş gibi sevmeleri gerek önce. Sonra Oğuz ve Eda'yı da iyice benimsemeleri gerek. Öyle anne/baba demelerini beklemiyorum hiç tabii, sevgi kelimelerde değil kalptedir demişler. Yani gerçekten sevip saymaları gerek tüm çocukların Oğuz&Eda'yı, ondan sonra tek aile oldular diyebiliriz.Sadece Oğuz&Eda'nın evlenmeleri bunu sağlamaz derim ben, yani dizi ismiyle çelişmez, aynen devam... Ne zamanki söylediğim şekilde tam tek aile olurlar, o zaman da zaten dizimizin son bölümüdür. Ama yol uzun daha...

Aynen, sabah yorum için düşünürken benim de kafamdaki taşlar oturdu. Senaristler kesin formalite evliliğe doğru dönecekler, herhalde bizim kadar düşünüyorlardır onlarda... Biz oturup, izleyip, eğlenelim...

HBERTH
05-01-07, 12:27
Buğra üniversitenin bilgisayar salonundan yazmışsın yorumunu...ona göre pekte uzun olmuş...ellerine sağlık...bende bu yönetemi denedim zamanında...gelecek hafta belki tekrar…sende aynen benim gibi yorumlara şöyle kısa(!) notlar yazmışsın...dergi hakkında daha çok bilgi akşam dedin...tamam bekliyoruz...
umarım 2. favori dizimizin 1. Bölümünü indirdin...akşam görüşürüz...

Sami sanada merhaba...demek senin evindede bir çaça var yalnış okumadım değil mi...:D Damla hayranı olduğundan haberi yok galiba...;)
ama o kadar da bizden büyük sayılımıyorsun...kendini boş yere yaşlı görme...tam tersi gençsin...daha senden büyük olanlar var bu forumda...

yorumuna tamamen katılıyorum...ne güzel dedin...sevgi kelimelerde değil kalptedir...bende aynen öyle düşüniyorum...dizinin adı da bir süre daha iki aile kalacak bence de...
senaristlerimiz hakkında zaten güvenim sonsuz...mutlaka bir bildikleri vardır...formalite evlilik için herşey hazırlanmış...
sakin kafayla bu sonuça vardık dimi...evet bize kaldı beklemek ve izlemek...zamanla göreceğiz...

NOT: pm attım sana...okumuşsundur herhalde...

yeni bölümden resimleri de bir önceki yorumumda yorumladım...fragman gelsin...sonra devam ederiz...
şimdilik çıkıyorum...sonra görüşürüz...iyi günler... bye bye

fame_star
05-01-07, 13:30
Buğra; yorumun için teşekkürler.. ve dergi için bilgilendirdiğin için saol....
Hayri; edacı biri olarak sana katılıyorum. iclal abla hem üstündeki kürkten dolayı; hemde kıyafetin kesiminden dolayı olduğundan da tombik çıkmış. ama olsun o her haliyle yinede çok güzel.... bu arada eda ve oğuz birbirine tam uyumlu bir çift olarak giyinmişler. ikiside siyahları çekmişler....ama edanın saçı,makyajı her zamanki gibi yine çok güzel görünüyor....

ilk resim;
Muhtar çok üzgün, ah keşke bunlar olmasaydı böyle gibilerinden. safiyede hep benim yüzümden oldu bunlar gibilerinden üzülüyor. belkide ikiside bu evlilikten pişman...

ikinci resim;
safiye yine pişmanlığını dile getiriyor. oğuz ise onu sakinleştirmeye çalışıyor;aynı zamanda damlada safiye abla ağlama artık lütfen,ağlaman bir işe yaramıyor diyordur. edada damla haklı safiye abla diyordur. aahh ağlama artık..ve damla pis pis edaya yine bakar... damla soğuk savaşını devam ettirir..

resimden yola çıkarak sonraki sahneler hakkında yorum yaptım. belki tutar:):)

burakİkiAile
05-01-07, 13:32
hoşgeldim efendimmm nihayet muradamıza erdikk özet gelmiş 28 bölüm basın özetini okudum çok beğendimmmm bu bölüm dananın kuyruğu kopuyorrr tatlı acemi şaşkaloz aşıklar büyük risk altına giriyorr ama güzel değilmi azizimm bölüm acaip romantik olcakk eda hanım ve oğuz bey 28 bölümüm sonunda dünya evine gireceklerrr yanlarındada yardakçıları oya hanım and ergin beyimiz varrr buradan birkaç kişi habersine evlenmeye tepki göstermiş efendimmm niye gösteriyonuz ayolll hep isteediğiniz bir olay değilmiydi efendimmm boşveriiiin evlensinler mutlu olsunlar sağlıcakla kalsınlarrr mutluluk onların hakkı değilmi efendimm bunuda çokmu görüyorsunuzzzzz ne demiş Oya hanım çocuklar sizi ayanığınaza bağlı pranga değillll haksında değil bu kadınnnn çcouklar bozulacakkk buna diyecekkk laf yokkk ama onlardaa anneciklerinin ve babacıklarının mutluluğu ile mutlu olmayı öğrenecekler efendimmm öğrenmelilier efendimmmm aşktır bu insana neler yaptırır nelerrrr bir bakmışsınn bulutların tepesindesin bir bakmışsın cehennemin dibindesinnnn bırakalım garipleri bulutların tepesine çıksınlar birazcıktaaa haksızmıyımm efendimmmm nikahh dairesindeki o hallleri tam seyirlik olacakkkkkk bu bölüm kamazzz bu bölüm unuttttullllmazzzz izlemedikten sonraa çakkıdı çakkıdı göbek atarsınızzzzz atarsınız değilmi efendimmmmmm
basın özeti yorumumuumu yaptımmmm sizlerde güzel noktslara parmak basmışsınızz kutluyorummm iki aile ailesinin yorumlarının hastasıyım efendimmmm sağlıcakla kalın efendimmmm gökten 3 elma düşmüşşşşş birin bizeee biri eda oğuzaaa 3.elma ise tüm sevenlerin başınaaaa efendimmmm:img-pilot :img-pilot :img-pilot

BeyazGelincik1980
05-01-07, 15:34
öncelikle yeni baslik hayirli ugurlu olsun, daha nice basliklara insallah. galiba böyle devam giderse ve moderatörler bizleri görmezse, yada bu sitede kim yetikiliyse -su anabasliga gecme konusunda- biz iki aile ailesi olarak rüyamizda görecegiz anasayfayi, sinirlenmemek elde degil. neyse fazla sinirlenmeden yorum yazayim, yoksa kafami hic toparlayamam...

dün aksamki yorumumdan sonra ugrayamadim buraya, biraz basim agriyordu ve dinlenmem gerektigini düsünerek erkenden yattim. neyseki bu gün iyiyim ve sabaha kadar insallah iki aile ailesinleyim. gece uzun biliyorsunuz...:img-wink:

yorumlari teker teker okudum. özet analizleri, gelecek bölümle ilgli tahminler (gerci bu tahminler 2 hafta boyunca yapiliyordu) simdi dizimizin baslama saatini bekliyoruz, ve tabi gercek evlilikle gelen karamsar yorumlar, ama bir o kadarda mutlu yorumlar...

herkesi bir karamsarlik kaplamis dün yahu. eee biz beklemiyormuyduk tatli asiklarin evlilgini, alin size dediler, hem durun bakalim, benim tahmine göre nikah dairesinin önüden bölüm sonu olur, ondan sonraki hafta evelencekleri mechul :bilmim . ama tüyoya göre evlenecekler, cünkü eda heyecanli, mutlu, asik, seviyor, bir o kadarda saskin vaziyette oguz'un bu ani nikani geri ceviremez. oguz'un yaptigi süprizde o kadar hos ki hic bir kadinin rededemiyecegi cinsten yani :img-in_lo .
bizim tek sorunumuz -dün bende özeti okudukdan sonra ayni soku yasadim- cocuklardan gizli olmasi. ama bir düsünün, velayet davasi gelecekti ve bunun üzerin oguz-eda formalite bir evlilik yapacakti, tabi bütün herkesin önünde, o nikah hic de heyacanli olmazdi, havada kalirdi tüm duygular. böyle olmasi cok güzel oldu, hem gizli, hem romantik, hem de tatli asiklarin o anki duygularini, heyecanini, sevinclerini, asklarini görecegiz :love04: ...böyle düsününce hersey daha mantikli gözüküyor gözüme. sonrasi zaten malum, bu gizli nikahi aciklamak icin eda-oguz cok kivranacaklar cocuklarin önünde ve o anda velayet celbi gelecek, alin size iste formalite evlilik. bizim tatli asiklarda hem aciklama derdinden kurtulur hemde cocuklarin önünde fazla kivranmadan hersey hal olur...
hem velayet davasi actiripda, hemde bunlari gizli gizli evlenmelerinin tek nedeni yine formalite evlilige dogru yol almamizdir, diye düsünüyorum.

burakİkiAile
05-01-07, 15:46
Tüyo geldiiiii ohhh ohhh İki aile 29 bölüm çok heyecanlı olacakmışşşş efendimmmmm duydyğuma göree yer yerinden oynayacakmışşş bu tüyo sağlam kaynaktannnn 29.bölüm çekimleri başlamışşşş kulağıma geldiiii
şimdi gitmem lazım gelince dahasınıdaaa atlatcammm efendimmmm

kissorkill
05-01-07, 16:31
aa yeni sayfa açılmış

resimler çok güzel yaa safiye ve muhtarın resmini çok sevdim ve burak ikiaile nerden biliyon kimden örendin

BeyazGelincik1980
05-01-07, 16:52
Tüyo geldiiiii ohhh ohhh İki aile 29 bölüm çok heyecanlı olacakmışşşş efendimmmmm duydyğuma göree yer yerinden oynayacakmışşş bu tüyo sağlam kaynaktannnn 29.bölüm çekimleri başlamışşşş kulağıma geldiiii
şimdi gitmem lazım gelince dahasınıdaaa atlatcammm efendimmmm

off burakİkiAile ya, sende Hayri gibisin, bir sey atiyorsunuz ortaya, sonra cik cika bilirsen isin icinden. zaten bu dizinin her bölümü heyecan...29. bölüm cekimleride basladigina göre bayram ve yilbasi tatili bitmis iki aile setinde...

demin bölüm resimlerine baktimda, safiye-muhtar cok üzgün, eee nasil olmasinlar, biz bile cok üzüldük, özeti okudugumuzda. ama keske bir kac resim daha fazla ekleselermis, mesela eda-oguz gizli nikah sahesinden, en merak ettigim sahne resimlerde yok...zaten hep öyle olur, merak edilen sahneleri koymazlar...

bytepoem
05-01-07, 16:56
Herkese iyi akşamlar, eski tahminlerimizi buldum eski mesajlardan şöyle bir sıralama çıkartmışım forumun sesini ve kendi iç sesimi dinleyerek:
--------------------------------------------
Tarih 29.12.2006

Sıralama da ana fikirleriyle şöyle olsun bari:
Damla'ya açıklama -> Safiye'nin Düğünü -> Düğünde Dans -> Velayet Celbini gelmesi (28.Bölüm sonu budur).
Çocuklara sahte evlilik fikrini söyleme -> Çocukların zoraki kabülü -> Oğuz'un şirketinin batışa gittiğini anlaması -> Sahte evlilik -> Sabutay'ın Damla harekatı(29.Bölüm sonu budur)
Eda'nın Damla'ya desteği -> Çocukların Oğuz&Eda kapı nöbetleri -> Damla-Eda barışı (30.bölüm sonu budur)
--------------------------------------------

Şimdi bakarsak ana hatlarıyla çok yanılmamışız, sadece Safiye'nin düğünü güme gitti arada birde Oğuz'un süpriziyle çocuklara söyleme nikah sonrasına kaydı. Ve benim üzüldüğüm Oğuz&Damla konuşması yerini Oğuz&Damla kavgasına bıraktı. Yeni gidişatımıza göre yenilersek olaylar şöyle olabilir diyorum.

Safiye'nin Düğün İptali -> Damla'nın evi terki-> Velayet Davası açılması ->Oğuz&Eda evliliği -> En beklenen an Oğuz&Eda öpüşmesi (28.Bölüm sonu budur).
Çocuklara evlilik olayını söyleme (daha doğrusu söyleyememe :) ) çabaları-> Damla'nın geçici eve dönüşü -> Velayet davası celbinin gelmesi -> Çocuklara evliliğin velayet yüzünden formalite olduğunun söylenmesi -> Çocukların isyanları ve zoraki kabülü -> Damla'nın evi kalıcı terki -> Oğuz'un şirketinin batışa gittiğini anlaması, çareler araması -> Sabutay'ın Damla harekatı(29.Bölüm sonu budur)
Eda'nın Oğuz'a haber vermeden Damla'ya desteği -> Çocukların Oğuz&Eda kapı nöbetleri -> Yaman'ın evliliği öğrenip sinirle köşkü basması -> Damla'nın Eda'nın desteğine minnettar kalışı -> Efe'nin babasına tavır koyması -> Damla'nın eve dönmesi(30.bölüm sonu budur)

Evet, böyle bir yenilenme oldu, bence eski tahminlerimiz çok yanılmamış, fikirleriniz nelerdir, neler eklemeli, çıkarmalı? Yorumlayalım hep beraber,gidişatımızı görelim...

fame_star
05-01-07, 17:06
Sami; yazdıklarının çoğuna katılıyorum. ama bence çocuklara çaba göstericekler söylemek için ama hiç söyliyemiycekler. belkide celb geldikten sonra bile saht evlilik yapalım fikrini bile söylemezler. çünkü çocuklar ya kesin kabul etmezler. belki başka bir yol bulurlar.. mesela eda yeni bir eve taşınır;bir iş kurar velayet davası bitene kadarda ayrı evlerde otururlar.(tabii böylece iki ailenin ve köşkün hiç bir espirisi kalmaz)
NOT:bu ayrı ev işi hiç mantıklı gelmedi bana ama yinede yazdım.aklıma geldi sonuçta:)

28. bölüm sonu bence oğuz edayı işte nikah dairesine götürecek ve evleniyoruz fln der ve oya erginde ordadır. eda şok vaziyette kalır ve oğuzun suratına bakarken biter....

yada saminin dediği gibi; evlenirler öpüşürken mutlu son şeklinde biter. tıp ki 24. bölüm sonuda dans ederek mutlu bir şekilde bitmişti...

bytepoem
05-01-07, 17:12
Sami; yazdıklarının çoğuna katılıyorum. ama bence çocuklara çaba göstericekler söylemek için ama hiç söyliyemiycekler. belkide celb geldikten sonra bile saht evlilik yapalım fikrini bile söylemezler. çünkü çocuklar ya kesin kabul etmezler. belki başka bir yol bulurlar.. mesela eda yeni bir eve taşınır;bir iş kurar velayet davası bitene kadarda ayrı evlerde otururlar.(tabii böylece iki ailenin ve köşkün hiç bir espirisi kalmaz)
NOT:bu ayrı ev işi hiç mantıklı gelmedi bana ama yinede yazdım.aklıma geldi sonuçta:)

Cevap için teşekkürler, bence de söyleyemiyecekler velayet gelene kadar, ama sonra velayetle birlikte akıllarına gelecek formalite evlilik, mecburuz, sahte olacak diye söylerler. Yoksa Efe&Timur elden gidecek derler. Eda şu sahte ağlamasını yapar (Enişte'ye yapmıştı). Bu duygu sömürüsü çocuklara zoraki kabul ettirir formalite evliliği. Ayrı eve taşınma olduğu anda dizinin tüm esprisi gider, olmaz öyle bir olay bence.
Bence bölümümüzün sonu mutludur, evlilik+öpücük.

HBERTH
05-01-07, 17:37
herkese iyi akşamlar...öğlen çıktıktan sonra fazla yorum yapılmamış...

Nilgün güzel ve uzun bir yorum getirmişsin...yorumları şöyle bir tutlayıp formalite evlilik sonucuna varmışsın...
Nilgün burakİkiAile isimli üyeye fazla güvenme bence...biraz fazla efendim kelimesini kullanıyor o kadar(dimi Buğra)...tüyo fln yok...29. Bölümün çekimleri daha bitmemiş...

Sami sende dizimizin gidişatını sıralamışsın...tamamen katılıyorum...bu bölümde evlilikten sorna öpüşme olabilir (bilerek olabilir diyorum...çünkü bende Sami gibi kesin olacak yazsam olmaz...yani bana inanmayın ;))
sonrada 29. Bölümde velayetle dönem noktası olur...-->formalite evlilik...gerisini sen zaten çok güzel yazmışsın...bakalım zaman gösterecek...

Burcu ayrı ev olayını unut, kendin söylemişsin zaten mantıklı değil...Saminin de dediğin gibi dizinin esprisi kaçar...

bu bölüm mutlu bitecek...bunu söylemiştim...ve bizzat garanti ediyorum...

Buğra heyecan nasıl...? aaa ölemi :D --> diğer hat!

arkadaşlar...bu akşam aranızda olmayacağım...gece gelirim ama...gelen kadar size iyi yorumlar...bye bye

bugra9
05-01-07, 17:44
Herkese Selamlar...

Ohh Bee...Ev gibisi varmı...Sessiz bir ortamda daha rahat bir yorum yazıyorum...Görüyorsunuz ders aralarında bile aklım burada...İlk fırsatta sizlerin arasına koştum...Ve forumumuz yine dolu dolu...Ve cıvıl cıvıl...OOo Resimlerimizde gelmiş...Şimdi çok şey var sizlerle paylaşacağım...Şimdi ilk önce İki Aile Ailesi Haber Ajansının hazırladığı haberler Gelsin...(Valla Star Haber kadar Flaş Haberlerim var...Reyting alır değilmi...Şule,Ecem,Hayri...)...

:kahve :kahve ŞİMDİ HABERLER...:kahve :kahve

Türkiye'nin ilk dizi film dergisi yolda

http://img151.imageshack.us/img151/5724/msnmn1.png -Türkiye'de dizilere gösterilen yoğun ilgi karşısında kayıtsız kalamayan CFP Yapım Yönetim Reklamcılık Yayın ve İletişim Tic. Ltd. Şirketi dizi filmler dünyasında yaşananlara ışık tutan bir dergi çıkarma kararı aldı.

15 GÜNDE BİR Çok yakında yayın hayatına başlayacak olan dizifilm dergisi Türkiye'nin bu alandaki ilk ve tek dergisi olacak. 15 günde bir yayımlanacak dergide dizilere ilişkin detaylar, perde arkasında yaşananlar ve yenilikler okuyucularla paylaşılacak.

- Sami Arkadaşımız'ın paylaştığı haber maalesef doğru oluyor...Acı Hayat Saat 20.00'a Alınmış...Ondan sonrada 22.00'a "Buzda Dans" isimli yarışma programı konulmuş...Maalesef Showtv yine yapacağını yaptı...Bundan sonrasını çok merak ediyorum...İnşallah bizim oranlarımızı etkilemez...

- Pazartesi Saat 20.00'da Kanald'de Maç var...Beşiktaş'ın...Efes Cup çerçevesinde düzenlenen maçı Kanald'den canlı yayınlanacak...Reyting çalabilir...

- StarTv Yeni Bir Sistem kurmuş..."Tam Özlediğiniz","Hep Beklediğiniz" gibi sloganıyla reklam yapıyor...Bir telefon numarası ve email adresi vermiş..."Alo Star" olarak...Değişmesini istediğimiz,eleştirlemiz,tebriklerimizi buradan paylaşabiliriz...Sizinle paylaşmak istedim...Aklımızda bulunsun...

izleyicitemsilcisi@startv.com
E-Mail Adresine tüm duygularımızı paylaşabiliriz...

Haberleri Sunduk...Tekrar Görüşünceye Kadar Kendinize İyi Bakın...Her Nerde Yaşıyor ve Yaşatılıyorsanız....

Şimdi Gelelim Meşhur Resimlerimize...Resimlerden Notlar Bölümünde Görüşmek Üzere...

:icon_shad :icon_shad :icon_shad RESİMLERDEN NOTLAR...:icon_shad :icon_shad :icon_shad
- İlk Resimimizde Safiye ile Muhar'ı çok üzgün bir şekilde görüyoruz...Adeta dünyaları başlarına yıkılmış...Gerçekten çok üzücü bir durum...Bu üç Sevda dolu kalbe söz geçmiyor...Safiye dünde dediği gibi ne yardan vazgeçebiliyor,nede Serden...Üzücü tablo o resimede yansımış zaten...Nasılda yakışmış o beyaz gelilik...Muhtar'ında ellerini sıkmasından üzüntüsü belli oluyor...

- İkinci Resme Eda'dan başlıyalım...Gerçekten çok kilolu çıkmış...(Aynen Katılıyorum Hayri...)...Ama onunda üzüntüsü ortada...Oğuz ise Safiye ablasına destek oluyor...Damla'nın yine sırtı dönük...Sanırım Sına gecesi fotoğraflarındada sırtı dönüktü...Ama üstlerden başlardan belli oluyor tam düğün öncesi mecburi Hastaneye geldikleri...Hayri..."Şıklar,Rüküşler birbirini kovalar bölümün çok renkli olacak..."

Eveet Resimlerimiz görüldüğü gibi fazla verimli değil...Bu kadar yorum yeter onlara...Şimdi bakalım İki Aile Ailesi neler yapmış...

Hayri...Merhaba...Evet 2.Favori dizimizin 1.Bölümü hala iniyor...Bayağı yavaş geliyor ama geliyor...Sonra bol bol yorumlarız seninle..

BurakİkiAile...Nedense bana hiç samimi hiç doğru gelmiyorsun...Sanki biraz yalan haber gibi geliyor bana...Ama sana tavsiyem ne olur bu ucuz numaralara başvurma...İnan güzel yorumlar yap,gerçekleri paylaş o zaman seni daha çok seveceğiz...Tamam?...

Sami...Bölüm sıralamanı çok beğendim...Son durumunu bizmle paylaşmışsın...Eğer bu sıralama aynen çıkarsa İki Aile Ailesinin önünde bol renkli günler var demektir...Sağol...

fame_star
05-01-07, 18:42
Buğra; senin yazdıklarına ek olarakta;
atv saat 20.00'ye şöhreti koymuş. şohret perşembe geceleri yayınlanıyordu. ama yalancı yarim;kaybolan yıllar,ve en son doktorlar başladığı için izlenme oranı azaldı. bu yüzden de bizim dizimizin olduğu saate konuldu. umarım bizi fazla etkilemez. bu hafta çok seçenek var televizyonda...

dilara-1905
05-01-07, 20:13
OĞUZ İSE EDA’YA SÜPRİZ NİKAH HAZIRLIYOR

işte bu nokta bittiğim andır süper yaaaaaaaa sonunda okadar aksiliğin acısı çıkıo ama umarm yeni bi terslik yaratmazlar yaa:/ damla sorun olcak bu bölm

ggnibsgk
05-01-07, 21:22
Ben geldiiimm!
Biraz geç kaldımm bugün yaaa hehe Hayri söylemese onu da farketmicektim ama:img-hyste
Oh yaaa çok güzel resimler gelmiş diyemiycem ama ohh yaaa resimler gelmişş diyebilirimmm en azındaan!:)Çünkü resimlerin ikisi de hüzünlü ama olsunnn taştan olsun bizim olsunn:img-hyste
Hemen resim yorumlarımıza geçelimmm!

1.resimimizdeee
Muhtemelen muhtarın evlenmemelerinin daha doğru olduğunu söylediği anı görüyoruzzz!Safiş'im de dalmış gitmiş yazıkk yaa evlilik hayaliylee Numan'ın hayatı arasında kalmış gibi duruyoo!Ya bişey söyliyim mii ben senaristlerimizn bu olayı nası çözeceğini merak ediyorum aslındaa!Yani herhangi biriyle evlenmesi diğerine haksızlık (zatenn ben kimi daha çok sevdiğini daha hala çözebilmiş değilim başta Numan sanıyodum ama sonraa Numan a muhtar demesii fikrlerimi değiştirdii:icon_whis )Demin de dediğim gibi birini seçmesi diğerine haksızlıkk vee böyle acı durumlara neden olabilirr.Ayrıcaa evlenmemesi dee Safiş'e haksızlıkk yazık ona evlenmek mutlu olmak onun da hakkı Oğuz'a katılıyorum yanii:img-hyste Valla çözümü çokk merak ediyorumm!

2.resimimizde isee;

Burda Eda'nın şişman çıkmasına takılmışınızz ama bence şişman çıkmasının nedenii kürkü falan değilll başka bişeyy bence dekoltesi nedeniyle öyle duruyooo yoksaa yüzüne falan bakınnn gayett zayıff :good:
Ayrıca bence bu sahnedee Safişş Numan'ın Melahat konusunda suçsuz olduğunu öğreniyooo,Oğuz da "sen nerden bilebilirdinn ki Safiyee Ablaa "diyoo!

Ya son bişeyy Damla'nın saçıı bal rengi diimiydii yaa ne zaman kızııl olduuu,ışıktan mı acabaa???Ama olsunn bu da güzell hatta çokk güzell:happy0064
Bi de Damla'nın paltosunun aşaşğısına bi bakınn elbisesi görünüyoo umarım o elbisenin devamı da öyle değildirrr umarımm:img-hyste

HBERTH
05-01-07, 22:29
Nuray kusura bakma geç cvp veriyorum...ama bu akşam burası zaten biraz durgun gibi...
ya herkes fragman avına çıoktı yada bilmem nereye gittiler...tozlandı burası yahu gelin artık...geçe kuşları...(Aysun, Nilgün ;))

senin yorumunda 1-2 cümleler dikkatımı çekti...;)

Burda Eda'nın şişman çıkmasına takılmışınızz ama bence şişman çıkmasının nedenii kürkü falan değilll başka bişeyy bence dekoltesi nedeniyle öyle duruyooo yoksaa yüzüne falan bakınnn gayett zayıff

şimdi soruyorum erkek olarak önce nereye bakarız? şunu söylim sadece yüzüne değil :D

Bi de Damla'nın paltosunun aşaşğısına bi bakınn elbisesi görünüyoo umarım o elbisenin devamı da öyle değildirrr umarımm

:D Nuray elbisesi çok kısa...kör olmazsam bu bölümde :img-hyste :img-hyste

bugra9
05-01-07, 22:34
Herkese Tekrardan Selamlar...

İki Aile Ailemiz durgun bir gece geçiriyor gibi bir manzara var...Elimizdeki malzeme tükeniyor değilmi...Tamam Tamam üzülmeyelim yarın takviye olarak birşeyler yüklenceğiz...Yarın "Fragman Günü"...Bu yüzden onun hayecanı şimdiden sardı beni...Yine pusuya yatacağız ve fragmanı kıskıvrak yakalayacağız...Hayalet Avcıları gibi bende Cep ile yakalamaya çalışacağım...Tabiki Net bir fragman ilk tercihimiz...(Hayri...Bu konu sanada tanıdık geliyordur kesin...)...

Burcu...İki Aile Ailesi Haber ajansına Yeni haber düştü demekki...Bu yorumu gördükten sonra bende baktım...Ve Yeni Rakibimiz Hayırlı olsun dedim...Hayri'ye...Geleceği varsa Göreceğide var diyorum...Ve sana teşekkürlerimi iletiyorum...İstihbarat örgütümüz süper...

Nuray...Sende Hoşgeldin...Sefalar getirdin...Ve Resimlerimizi yorumlamışsın...Ellerine Sağlık...Pek bir malzeme olmasada sen Kıt kaynaklardan yeterince yorum çıkarmışsın Ellerine Sağlık diyorum...Ve yine birşey bulmuşsun resimlerde...Ve Damla'ya takmışsın...Saçı ve Elbisesi senin süzgecinden geçmiş...Saçını bilmiyorum ama sanki boyattıktan sonra hep böyleydi...Ama tabiki sen daha iyi anlarsız...(Kız olarak...)...Elbisesi içinde pes diyorum...hiçbir ayrıntı kaçmıyor...Anlaşılan Dantel bir Elbise Giymiş Damla...Devamınıda Pazartesi günü göreceğiz...(Yada Fragmanda...)...:img-hyste :img-hyste

ggnibsgk
05-01-07, 22:47
Oh yaa çok şükür bi harekettt:happy0064
Hayrii yani tabi o açıdan düşününcee doğruu söylüyosunn :img-hyste Damla içinse elbisesinin kısalığından ziyadee(ki o kadar da kısa değill:img-hyste )dantelvari bi elbise olmasıını kastetmiştimm.Böyle devam ederse bu haftada bi kaç kişi dayanamayıp rüküş seçebilirr:img-hyste

Bak Buğraa nası bilmişş doğru diyosun Buğra devamını pazartesi görcezz belki de çok güzeldirr belli mi olurr?Valla resimlerden bişeyler çıkarmak içinn baya zorladım kendimi gördüğünüz üzree kıyafetlere daldımm:img-hyste
Resimler çok açılklayıcı değill özet Eh iştee biraz açıklayıcıı bakalım fragmnımız nası olucakk,inşallah yarın görürüzz:happy0064

Ya bu yeni rakip konusunu bilemiycem ama bu hafta dengeler acayip değişecek sadece bizim için değill diğer diziler için dee

hukukcine
05-01-07, 22:52
Dünkü rüzgardan sonra, pek te sakin buldum burasini...

Nerdesininz arkadaslar...alisik degilim ben hic böyle sakin bir forum´a....Neyse ben de bir kac seyler paylasayim...belki teker teker dökülürsünüz...:img-hyste

Ne de olsa sizler yokken sahne bos kalmasin diyerekten...baslayayim...

Öncelikle....Bugra´cim, cok sagol vallahi, yüregime su serptin desem belki biraz abartili olur ama öyle gibi birsey...bugün yorumumu bir daha okuyayim dedim...biraz karamsar olmus bazi yerleri...bak sende farkina varmisin...ne tesadüf...okurken pekte sasirdim....:img-wink:
sana tamamen katililiyorum...neden böyle düsündük bilemedim simdi...Bizim dizimizin formati agirlikli olarak komedi tabiii, dram degilki....evet bunu anadiktan sonra...Senaristlerimize sonsuuuuuuuuuuuuuuz güven...öyle tabii...

Ayrica genelde eski (yani lafin gelisi) bölümlerden alinti ve benzetme yapmaktan büyük zevk almaktayim ve gercekte o kadar güzel uyuyorki... bu aslinda neyin göstergesi diye sorarsak...evet...dizimiz ne kadar düzgün ve seviyeli gidiyor...senaryo ne kadar da iyi düsünülmüs....ve arkasinda ne kadar büyük emek yatiyoru iste ortada...(neden söyledim bunlari?? böyle olmayan o kadar cöp var ki tv´de!!!!ondan....)
iste o resim calma operasyonuna deginmek istedim, sen kimlik "krizi" derken, birden o sahne aklima geldi...kendiliginden döküldü zaten o kelimeler...paylasmak istedim...ama gercekten öyle birsey olursa yine cok güleriz...o kesin..Hirsizimiz bence yine oya olacak gibi...oguz yüzünü gözüne bulastirir gibi...neden böyle düsündügümü aciklayim hemen:img-hyste : o resim calma operasyonunda daha kolay ´di oguz´un onlara "ulasmasi"
1. gece gec saat (tamam olsun dersiniz, ne alaka dersiniz...durun bir...:img-wink: )
2. eda ertesi gün köskü terk edecekti, hersey toplanmisti..., bütün gün calisildi...cok yorululdu...yani kisaca o gece birsinin ayaklanmasi cok az bir ihtimal oldugundan, oguz icin sansli bir durum´du...
3. dedigim gibi..hersey toplanmisti...ve kutular ortadaydi....Eda ablamiz´da o kadar tertipli´ki bütün kutularin icerigi hakkinda bilgi yazmis üzerlerine....(nasil sözler vay vay...)oguz´un isi kolay´di tabii, okuma yazmasi var yani sonucta...

bu listeyi daha devam ettirebilirim hic süpheniz olmasin...bu ara egomuzuda kurtardik....oh...devam...:img-hyste

Kimlik calma konusu daha zor...
1. kimlik nerde olur, yani genelde...evet cüzdanin icinde...
2. cüzdan? evet cantanin icinde....
3. canta eda nin odasinda, belki de o girisin hemen yanindaki askiliga asar, ama cok tertipli bir hanim oldugundan odasinda olur edanin cantasi...
4. zorlukta burda zaten...Oguz nasil girecek eda´nin odasina...???

a) isten erken gelecek evde...kimse yokken girecek, ev bosmu´ki sanki?:img-hyste
b) gece eda uyurken oda´ya dalacak, sonra ne olacak, eda uyanirsa....?
c) bir kac kez deniyecek, ama hep engellenecek...ya kizlar cagiracak...ya safiye ablanin derdine kosacak...,ya ferit abi nereye??? diye soracak...
d) sonunda Oguz bu riskin altina girmek istemeyecek ve oya yi arayacak...durumu anlatacak ve oya da bir yolunu bulacak ve hirsiz o olacak...
e) bana ne hirsiz kimse kim! :img-hyste (bunu yazmasaydim olmazdi simdi, ufak bir muzurluk....)

Iki Aile ismine gelirse, vallahi cok komik olur...ne güzel söylemissin, karakterler degisir...fena da olmaz, oguz ve eda nihayet bas basa kalirlar...bu ara catidaki balkon kimin olacak???o zaman....Ay Nilgün´cüm ne romanik olur öyle degilmi...olsun takil...böyle seylere...herseyi incelemek lazim....baska türlü yakismaz bizi....rica ederim...yani...

ve son olarak, evet gözlerimiz aradi vallahi seni...ama gece kuslari ne güne duruyor....sözlerin icin cok sagol...

birde son olarak su söylediklerin hakkinda bilgi almak isterim, daha net...

15 GÜNDE BİR Çok yakında yayın hayatına başlayacak olan dizifilm dergisi Türkiye'nin bu alandaki ilk ve tek dergisi olacak. 15 günde bir yayımlanacak dergide dizilere ilişkin detaylar, perde arkasında yaşananlar ve yenilikler okuyucularla paylaşılacak.

Dergi Türkiye´de cikacak...eh biz ne yapacagiz, Nilgün, Hayri ve ben???

ve vallahi son bu kez: Bugra bey hayirli olsun...sanat yönetmenligi olmayinca...haber spikeri olmussunuz...:img-hyste

ve... Nilgün´cüm, yorumun her zamanki gibi büyük bir zevkle okudum. Cok haklisin biraz karamsarlik vardi....tamam cok sevindik, ama iste o bir tane gelime bize nereye sürükledi...gizlievlilik..., bende sonra düsündüm, daha bölümü izlemedik...biz nelerin hesabini yaptik...bence bu tamamen iki hafta aradan kaynaklaniyor...enerji, moral kaynagimizdan birinden mahrum kaldik...o yüzden oldu bütün bunlar... aynen sana katiliyorum, zaten Bugra´da öyle demis...bizim "yazdigimiz" gibi gelismez olaylar...bu tam bir dram olur...ve bizim dizimizde yeri yoktur böyle kötü seylerin...velayet davasi iste o anahtar gelisme diyorum ben...bu aslinda hic gelmesin dedigimiz durum galiba isi kurtaracak...ve gelsin o tatli asiklarimizin sahneleri...ay ne güzel olur....

ehh nasil oluyor o zaman...??:icon_sorr

mesela eda ya biz sorsak...medeni haliniz???vallahi ne desem bilmiyorum´ki hem evliyim hemde degilim....Kactane cocugunuz var Eda hanim???vallahi dogru söylemek gerekirse iki tane pirlanta gibi oglum var...sonra üc tane kizim daha oldu...oh masallah eda hanim ücüz mü dogurdunuz...Eda: yok...yani bilmiyorum...aman canim size ne benim cocuklarimdan....kocam degilsiniz birseyim degilsiniz....mi der bize
ve bizim cevabimiz ne olur ?????:img-hyste

Off Hayri cim sık bogaz etmesen insani, tamam geliyorum..yorum yaziyoruz her halde...:img-hyste

bakalim ne yazmissin sen, kisa keseyimde...sabirsizlanmissin zaten...

ve bak ben iste buna takarim canim...
evet yeni resimler gelmiste....bir kac seye degineyim dedim...

evet ilkinde Muhtarı ve ağlayan bir gelin görüyoruz...Muhtarın ellerine dikkat ettiniz mi?...kendini suçluyor galiba...sonuçta onun senelerdir olan arkadaşı Numan...hastaneye kaldırırmiş...

Evet cok haklisin, böyle bir günde safiye ablamiz muhtar´a evet diyemezdi...Numan onun icin eski bir aradastan da öte...bana sorarsaniz...bak demedi demeyin...safiye abla sonunda numan´a varacak...isbat ta geldi zaten, dolayli olsada da...dün Sule´cim programi özetlemis...bu ara bir kez daha tesekkürler.....

2.sinde...Safiye yine ağlıyor...Numana çok üzülmüş...Oğuz da sakinleştirmek istiyor...''telaşlanma...iyileşir merak etme'' diyebilir...
Edacılar kızmasın...ama Eda kilo almış mı yoksa bana mı öyle geldi sadece??
ama siyah elbise, kolyeler herşey çok güzel...
Damlaya gelince...kızın arkası bana dönük, kırmızı saçları süper, güzelliğinde bir kusur göremiyorum...bölümü biranönce izlemek istiyorum...en şıklar rüküşler köşesi bu haftada eğlenceli olacak gibi

Ah oguz da sasirdi kimi sakinlestirecegini...ya ona da yazik hangi birine baksin...canim yaaa..bencede safiye ablayi teselli etme derdin de...
Bak bunu duymamis olayim..Hayri´cim...Eda hanim kilo almadi...!!!tamamen elbise´den kaynaklanan birsey...biraz bol ve kesimi de genis oldugundan Eda ablamizi olugundan coooook kilolu göstermis...ve fotoraflarda zaten genelde sisman cikar insan, hic mi yasamadin...rica ederim yani...lütfen....
Damla ya yine döktürmüssün bakalim...güzelliginde nasil o kusur göremiyorsun arkasi bize dönük nasil hemen anladin yaaaa.:img-hyste

neyse sizler kacmadan hemen yollayimda okuyun...
sahne sizin bu kez arkadaslar iyi gecler, sorularimin yanitlarina göz atacagim ama...

bugra9
05-01-07, 22:59
Oh yaa çok şükür bi harekettt:happy0064
Hayrii yani tabi o açıdan düşününcee doğruu söylüyosunn :img-hyste Damla içinse elbisesinin kısalığından ziyadee(ki o kadar da kısa değill:img-hyste )dantelvari bi elbise olmasıını kastetmiştimm.Böyle devam ederse bu haftada bi kaç kişi dayanamayıp rüküş seçebilirr:img-hyste

Bak Buğraa nası bilmişş doğru diyosun Buğra devamını pazartesi görcezz belki de çok güzeldirr belli mi olurr?Valla resimlerden bişeyler çıkarmak içinn baya zorladım kendimi gördüğünüz üzree kıyafetlere daldımm:img-hyste
Resimler çok açılklayıcı değill özet Eh iştee biraz açıklayıcıı bakalım fragmnımız nası olucakk,inşallah yarın görürüzz:happy0064

Ya bu yeni rakip konusunu bilemiycem ama bu hafta dengeler acayip değişecek sadece bizim için değill diğer diziler için dee

Nuray...Issız Adaya İnsanların gelmesinin mutluluğuna Yaşıyorsun...Haklısın Bu verimsiz resimlerde bakabaka Kıyafetlere bakabiliriz...Hepside iki dirhem bir çekirdek giyinmişler...Düğün kıyafetlerini...Ama Kader Diyorum...İnsan bir saat sonra ne olacağını nerden bilsin...Safiye o gelinliği seçerken ve göbet atarken gelinliği hastane koridorlarında giyeceğini nereden bilsin....Ben Üzüldüm her durumdada...Hem Safiye'ye,Muhtara ve Numan'a...
Numan'ın Yoğun Bakıma Alınması Niyazi ile aralarındaki buzlarıda kalorifer etkisi ile eritecek...Bakalım...Bu baba-Oğuz rakipler bundan sonra neyapacak...Birbirlerini kaybetme korkusu ile...
Bundan sonra ne olacağı Belli bu 3 Aşık için...40 yıldır ne oluyorsa yine aynısı olacak...Hiçbir zaman kavuşamayacaklar...Muratlarına eremeyecekler...Ve o mahallenin efsanesi olarak kalacaklar Maalesef...

Belkide Oğuz'da aynı şekilde Efsane olarak kalmamak için elini çabuk tutup,gözünü karartıyor...Kaybetme korkusu ile Aşkına sahip çıkıyor...Hemde ne Sahip çıkma...Onu kanatları altına alıyor...Tüm tehliklerden koruyacak...Eskiden Yaman geldiği zamanlar Oğuzu bir düşünün karışamazdı...Çünkü söyleyecek sözü yoktu...Ama bundan sonra durum farklı olacak...Hernekadar gizli bir evlilik olsa bile hiçbir zaman imkansız bir Aşk olmayacak...Eda ve Oğuz'da bu inatçılık ve bu aşk varken altından kalkamayacakları zorluk yok bence...

Aaa Safiyeden girdim...Muhtarı solladım...Numan'dan Sola döndüm...Yine Eda-Oğuz aşkından çıktım...Ben bile anlamadım bu konuyu nasıl bağladığımı...???...

bugra9
05-01-07, 23:19
Öncelikle Gece Kuşumuz Aysun gelmiş...

Ve Süper ötesi bir yorum patlatmış bizler için...Çok fena alıştık Senin yorumlarına Aysun...Bol Miktarda bekleriz sende...Birgün yazmasan tependeyiz...Alıştırdın artık bizi...Zaten Hayri ile birlikte yorum yazıyormusun diye Seni takip ediyorduk...(Biri Bizi Gözetliyor evindeydin yani...)....

Şimdi konumuza dönelim...Hoşgeldin mesajından sonra...Yüreğine Su Serptiysem tamamdır...İnanırmısın Bu sabah uyandığımda herşeyi daha farklı düşünmeye başladım...Ve bu yeni düşüncülerim dünkülerin su katılarak yumuşatılmış haliydi....(Yoksa bendemi Oğuz gibi dengesizim...))))...
Haklısın ve dün herkesin içini kararttım yorumlarımla...Senaristlerimize Hep Destek Tam destek...Onlar ne yazarsa,oyuncularımız ne oynarsa kabulümüz...En iyisini yazacakarına eminim artık...Deneme ve ölçme süresini aşalı çok oldular...:good: :good:

Offf Aysun...Kimlik çalma operasyonunu bir genişletmişsinki nasıl mutlu oldum...Hep bu konuyu genişletmek istemiştim ama fırsat olmamıştı...Karşımıza şıklarla,olasılıklarla gelmişsin...Şöyle birde Geçmişe Selam vermeyi ihmal etmemişsin...Aynen bende geçmişi çok severim...Flashbav yapmayı,ve günümüzde geçmiş bölümlerin anıldığı sahneler favorilerimdi...Ne demişler Geçmişi olmayanın geleceği olamaz...Neyse...O zaman son karırımız kimlik hırsızımız Oya diyoruz...Hem daha soğukkanlı hemde Kadın...Çanta senin dediğin gibi yatak odasındaysa bile rahatlıkla girebilir...Aaa Eda'cım oje'ni kullanbilirmiyim der...Ve Dalar odaya...Aaa Üstüme kahve döküldü der ve fırlar odaya...Ve Eda'nın cüzdanına daha rahat ulaşır...Zaten Oğuz'unki dediğin gibi tamamen şanstı...Dört ayağı üstüne düştü Oğuz abimiz...

Aaa Benim Haberlerimden birinin ayrıntısını sormuşsun Aysun...Ama daha ajansımıza ayrıntılı bir bilgi gelmedi...Gelir gelmez paylaşacağımdan emin olabilirsin...Bizim Ajanstan haber kaçmaz...
İnşallah bu dergi gerçekten sizin oralardada çıkar...Amaan takmayın çıkmassa bile...Sizden kıymetlimi yaparız bir kargo...15 Günde bir...Canınız Sağolsun...

Ve Sahneyi süper değierlendirmişsin Aysun...Seni bu sahnede görmek bana ve birçok kişi büyük mutluluk veriyor...:good: :good:

ggnibsgk
05-01-07, 23:26
Anammm gece gece iki tane muhteşem yorumm geldii,birden şok etkisi yaptı bende:img-hyste

Aysuncummm Hoşgeldinn deminden beri köşedesin ben de okuyosun sandıydımmm okumuşun bi de üstüne çok güzel bi yorum yazmışsınn eline sağlıkk :happy0064

Resim çalma operasyonunu irdelemen ve kimlik çalma operasyonuylaa mukabele etmen muhteşem olarak nitelendirildi benim tarafımdann(hey yavrumm bee sanki polisiye film konuşuyoruzz:img-hyste )

Gerçekten çok güzel olmuşş evet o zaman daha kolaydıı Oğuz'un işi şimdi Oya'dan istemesi daha mantıklı gerçektenn:good: Ya resim çalma operasyonunu hatırlayınca aklımaa Eda'nın öğrendiğindeki tepkisi geldii ne komikti yaa:img-hyste

O:Allah Allah yaw sanki bikinili fotoğrafları verdikk
E:Ay yok bi de bikinili fotoğrafları verseydiniz yani!!!
Onları da gördünüz mü yoksaa??????
O:Yok bbakmadımm ...hızlı hızlı geçtimm!!!:img-blush
:img-hyste :img-hyste
Bi de Eda'nın davadaki halini düşünmüşünn hakikaten bunlara ne cevap vericeğini baya bi düşünürr:img-hyste :img-hyste Sen de süper cevaplamışsınn:img-hyste

Buğraa valla ne güzel söyledinn.Ben de üzüldümm valla ama sonunda mtlu olucaksaa önemii yokk hadi inşallahh
Oğuz'a bağlaman da süper olmuşş:img-hyste

Haklısınn efsane olmamak için yapıyoo ama belki dee kavuşamadığı için değil de kavuşabildiği için efsane olabilirr,durumu çok da kolay değill!Doğru imkansız bi aşk değill, ama her aşk da olduğu gibi çokk zorluk varr çokk! Kesinlikle başarıcaklar bu zorlukları yenmeyii,zaten aşklarının devam etmesini sağlıycak bu zorluklar değil mi,zorluk olmadan aşk olmaz kii?Bu zorluklarr geçicekler evet ama yeni zorluklar gelicekk ve biz de onlarınn birbirlerine daha da bağlanarak bu zorlukları aşmalarınıı neşeyle izliycezzz

HBERTH
05-01-07, 23:34
Aysun çağrımı gördün ve hemen geldin...Ooo döktürmüşsün yine...uzun yorumlarına alıştık desem mi artık...sayende foruma hareket girdi bak...
ilk önce merak etme bu gece burdayız benle Buğra...gerçi Buğrayı bir yere postaladım az önce ama neyse...;)
eski bölümlerden alıtnı yapmayı seviyorsun demek...yaşadık desene...nasılda güzel bağlıyorsun her seferinde...bekleriz...
sen Buğranın çalma operasyonunu toptan planlamışsın...bir önceki hayatında hırsızmıydın sen??
ne tesadüf de şimdi hukuk okuyorsun...valla çok güldüm...:img-hyste
ellerine sağlık...çok güzel anlatmışsın...yine eski bölümden başlayarak 1. çalma operasyonundan girdin...ve birşekilde geleceğine bağladın...
Oğuz nasıl girecek Edanın odasına...bir şekilde girecek...anahtarla kilitli olmadan sonra girer...kostüm giymesin sonunda...

Dergi Türkiye´de cikacak...eh biz ne yapacagiz, Nilgün, Hayri ve ben???
evet Buğra biz ne yapacağız...;)...seninle konuşmam gerek...

hehe haklısın Buğra haber spikeri oldu...:img-hyste

resimlere yorumlarıma yorumlarını okudum...(:D)
du hast ja im Grunde genommen recht...fotolarda insan şışman çıkıyor bunu bende duydum...gördüm de...ama Edanın kalçaları da geniş zaten...e yılbaşı ve bayram sofrasından da geç kalkarsan olacağı budur...hiç şaşırmana gerek yok...Safiyeye az kaldı...yoksa Safiye kilo mı verdi...
Damlada kusur yokki göreyim...:happy0064

BeyazGelincik1980
05-01-07, 23:44
kac saatir burdayim, hele sükür bir canlanma oldu, ohh be...sıkıldım vallahi forumda dolasmakdan, birde son 5 dk gereksiz gereksiz seylere bakiyordum, patliyacaktim az kalsin, neyseki gece kuslari gelmis :happy0064...az daha sessizlik devam etseydi yatiyordum, siz geldiniz burdayim iste :img-wink:

öncelikle bugra, aksam yazmaya unutmusum, haberlerin icin cok tesekkürler. iki ailei ailesinin "reha muhtar"i ankir-man :img-hyste. aysun'un da dedigi gibi sizler yasandiniz, biz ne yapicaz? insallah web sitesi de olurda, biraz bilgi edinebiliriz...

pazartesi günü rakiplerimiz cogaldi millet, ama ben yinede karamsar bakmiyorum, cünkü bizim artik kemiklesmis bir izleyeci kitlemiz var, bu yüzden reytinglerin pek fazla düsecegine inamiyorum, ama dengelerin pazartesi degisecegi kesin. hem "söhret"i rakip olarak bile saymiyorum...

neyseki iki aile ailesin dünkü özetten dolayi karamsarligi üstünde gitmis. bize su 2 hafta neneler yasatti, bir tüyo yüzünde formalite evlilik dedik, simdi gercekten evleniyorlar, sonra düsündük cocuklar acisindan iyi olmayacak, velayet davasi aklimiza gelince, formalite evlilik yine gündemde ve hersey yolunda. bu konuda senaristerimize sonsuz güveniyoum (banada bak sanki onlarla görüsüp bu fikri ben söylemisimde, onlarda hemen uyguluyacaklar :img-hyste)

hayri, resimler konusunda eda sevenleri ataga gecirmisim. bende herkes gibi eda kilolu degil diyorum, kiyafet suclu, birde tabi resimlerde, kamera önünde normalinden daha fazla kilolu gösterirsin, bunu da göz önünde bulundurarak, eda abla hic de kilolu degil :img-wink:

aysun, ne güzel anlatmissin öyle kimlik hirsizligini. eda'nin düzenliginden girmissin, oguz'un becereriksizliginden cikmissin. ama gercekten öyle, simdi beceremez o, e tabi ask ve heyecan da var, gizli de tutmak gerek, bu durumda oya hirsizligi üstlenir. özetde de diyor zaten "oya ve ergin'inin yardimiyla gizli nikah geceklesir". oya hirsiz olacak, eee ergin ne yapiyor, o hangi görevi üstlenecek, cözen varmi aranizda?

aysun soru sormussun, pek de komik (burasini alinti yapiyorum)...

ehh nasil oluyor o zaman...??

mesela eda ya biz sorsak...medeni haliniz???vallahi ne desem bilmiyorum´ki hem evliyim hemde degilim....Kactane cocugunuz var Eda hanim???vallahi dogru söylemek gerekirse iki tane pirlanta gibi oglum var...sonra üc tane kizim daha oldu...oh masallah eda hanim ücüz mü dogurdunuz...Eda: yok...yani bilmiyorum...aman canim size ne benim cocuklarimdan....kocam degilsiniz birseyim degilsiniz....mi der bize
ve bizim cevabimiz ne olur ????? :img-hyste

mahkemede hakim mi soracak bunlari :img-hyste? eda'nin cevaplari pek komik yahu, aynen böyle olur sanirim...(ben galiba senin bu yazdigin cümleleri yalnis anladim, yada bir türlü birseyler cikartamadim, beni aydinlatirsan iyi olur). mantikli düsünürsek hakim beyin soracagi sorular geldi aklima, onlarida senin cümlelerinden cikardim, su bizim velayet davasiyla ilgili...

BeyazGelincik1980
06-01-07, 00:00
nuray bakiyorum gecenin bu saatinde efsaneler dalmissin. gece gece efsane kitaplari mi okudun? benim bildigim "iki insan birbirini sever ve kavusamazsa efsan olur", bizim dizimizde tam tersi. oguz kavusdugu icin efsane olacak galiba. aslinda mantikli, efsane sirf kavusamadiklari icin olunmazki. evli birer cift olarakda, bütün engellere, zorluklara gögüs gererekde efsane olunur. aski güzel kilan zorluktur, onlari asmaktir. ben ne demistim bunda bir kac gün önce "zor ask güzeldir" diye. ama pek fazlada zorluk cektirmesinler be bizim tatli asiklarimiza. komedi tadinda, ask, sevgi tadinda bir ask izleyelim, bunlarin disinda bir ask beni cok sıkar...
size birazdan ask üzerine bir siir ekliyecegim, bakalim beyenicek misiniz :img-wink:

irmrt
06-01-07, 00:03
Herkese İyi Geceler...
Ben aranıza yeni katıldım sayılır hatta yeni katıldım :)
Eda ve Oğuz büyük ihtimal evlenecekler çünkü herhalde kalbi olan bir çok bayan böyle bir teklife hayır diyemez.(Tabiki eğer seviyorsa)Ben olsam diyemezdim mesela :)E tabi birde velayet davası var.Eğer eda bunu da düşünürse kesin evlenir ki zaten iclal aydın bayramdan sonraki hafta iki aile izleyicileriini çok büyük bir süprizin beklediğini söyledi.O yuzden ben artık evlencekleri düşüncesine kesin gözüyle bakıyorum,inşallah hayal kırıklığına uğramam,uğramayız. :)

hukukcine
06-01-07, 00:14
vallahi kusura bakmayin gece kuslari, bir yandan pazartesiye yetistirmem gereken rapor u yaziyorum öbür yandan foruma bakiyorum...neyse...

vallahi cok sagolun süper yorumlar gelmis....siz daha iyisine laiksiniz...

Nilgün´cüm aslinda yorumu yazarken hic hakimin gözünden yazmamistim olayi...ama süper bir fikir...ben bizler sorarsak o sorulari ne olur acaba diye dedim.. ama hakim daha süper, cok ta yakisir...vallahi eda cacaliga baslar...süper olur...birden böyle birsey aklima geldi paylasmak istedim, dünkü karamsar yorumumdan sonra.....bir borc bildim...begendigine cok sevindim...
Evet kimlik hirsizlik olayinin ortaya cikmasindan vallahi ben sorumlu degilim bugraß cim atti yine birsey ortaya ve cuk diye oturdu benim hafizama...ve basladi hayal gücüm kendini göstermeye..ve fikiri devam ettirdim...yazarken görecektiniz...bir güldüm bir güldüm...

Bugra, ne diyeyim bilmemki, o kadar güzel seyler yazmissin ki...

Ve Süper ötesi bir yorum patlatmış bizler için...Çok fena alıştık Senin yorumlarına Aysun...Bol Miktarda bekleriz sende...Birgün yazmasan tependeyiz...Alıştırdın artık bizi...Zaten Hayri ile birlikte yorum yazıyormusun diye Seni takip ediyorduk...(Biri Bizi Gözetliyor evindeydin yani...)....

beni cok mutlu ettin...bir de takip ha?? :img-hyste büyük bir zevkle yorumlarimi paylasiyorum hepiniz gibi eminim

vee sana ne kadar tesekkür etsek azdir....nilgün, hayri duydunuzmu kargo servisimiz hazir... iste buna dayanisma derim...:img-hyste

ve ayrica sadece sen yazmadinki öyle karamsar yorum, bende öyle...ne bileyim dedigim gibi...gizli evlilik beni maf ettik yaa..kaptirdim kendimi..yanlis cözümler ürettik.....
ve bu lafini cok begendim...Şöyle birde Geçmişe Selam vermeyi ihmal etmemişsin, eh bosuna cikmiyor senin yazilarin gazetelerde...

Nuraycim, hosbulduk sende hosgeldin,

cok sagol yorumun icin...gece gece kimse yok dedim sahne benim dedim!!!:img-hyste

Anammm gece gece iki tane muhteşem yorumm geldii,birden şok etkisi yaptı bende

Aysuncummm Hoşgeldinn deminden beri köşedesin ben de okuyosun sandıydımmm okumuşun bi de üstüne çok güzel bi yorum yazmışsınn eline sağlıkk

demek polisiye gibi...cok güzel, hafizamda ne görürsem onu yaziyorum....
güldürdün beni, evet o sahne gercekten cok komikti, eda cok tatli bir cadi...

veeeeeeeeee hayri´cim, seni es geciyorum...durrrr saka...
evet gözüm her yerde....gördüm cagirini....

resimlere yorumlarıma yorumlarını okudum...()

du hast ja im Grunde genommen recht...
eh gördügünüz gibi arkadaslar artik uluslararasi bir forum olduk.:img-hyste

fotolarda insan şışman çıkıyor bunu bende duydum...gördüm de...ama Edanın kalçaları da geniş zaten...e yılbaşı ve bayram sofrasından da geç kalkarsan olacağı budur...hiç şaşırmana gerek yok...Safiyeye az kaldı...yoksa Safiye kilo mı verdi...
Damlada kusur yokki göreyim...

sende hemen eda nin kalcalarina bakmissin yaa :img-cool2 teessüf ederim ne yapalim yani kadin balik ettinden...:img-hyste ayrica Eda ablanin bayram sofrasindan gec kalktigini sanmiyorum....bu ara edacilar nerdesiniz...desteginize ihtiyacim var yaaa!!!:img-hyste safiye abla da bir degisiklik fark etmedim acikcasi incelerim... yani seni mi kiracagim...
vallahi hic öyle emin konusma derim ben....yahu kizin sirtini görüyoruz resimde..bir bölümü izleyelimde....ben de bir yorum patlatayimmm bakalim ne olacak:img-hyste

ayrica evet hayri ben hirsiz´dim:img-hyste sonra öbür tarafa gecmeye karar verdim....pes yanii banada öyle degilmi....

neyse arkadaslar....ben burdayim...öyle yani....eyvay biri beni gözetliyor galiba yine...:img-hyste bye

ggnibsgk
06-01-07, 00:16
nuray bakiyorum gecenin bu saatinde efsaneler dalmissin. gece gece efsane kitaplari mi okudun? benim bildigim "iki insan birbirini sever ve kavusamazsa efsan olur", bizim dizimizde tam tersi. oguz kavusdugu icin efsane olacak galiba. aslinda mantikli, efsane sirf kavusamadiklari icin olunmazki. evli birer cift olarakda, bütün engellere, zorluklara gögüs gererekde efsane olunur. aski güzel kilan zorluktur, onlari asmaktir. ben ne demistim bunda bir kac gün önce "zor ask güzeldir" diye. ama pek fazlada zorluk cektirmesinler be bizim tatli asiklarimiza. komedi tadinda, ask, sevgi tadinda bir ask izleyelim, bunlarin disinda bir ask beni cok sıkar...
size birazdan ask üzerine bir siir ekliyecegim, bakalim beyenicek misiniz :img-wink:

Ya valla öyle olduuu Nilgüncümm,görüyo musunn Buğra'ya güzel bi cevap yazıyım dedim de eheuheue!Hoşgeldinn bu aradaa,çoktandır burdaymışın ama olsunn:)

Evet tam da demek istediğimi anlamışsınn:good: Gerçektenn evli birer çift olarak da çok zorlukla karılaşıcaklar,ama olsun Nilgün yaa onların bunları aşmaya çalışırken birbirlerine destek olmaları hem aşklarını büyütür hem de emek harcayarak aşklarına sahip olmaları onlarıı neşelerini üst seviyede tutar;)

Zatenn uzun süreli zorluklar nedeniylee drama dönüşmek beni de sıkarrr:good:

Hadi bakalımm şiirini merakla bekliyorumm:happy0064

Bu arada daha önce dedim ama irmrt sen de hoşgeldin aramızaa:happy0064 İlk yorumunda çok haklısınn Eda kabul eder bence de(özet yorumumda kabul etmez demiştimm ama caydım şimdii edersee daha ilginç olurr:img-hyste )

Bne şimdi çıkıyorumm Nilgün'in şiirini okuyup hemen çkıcamm hepinize kolay gelsinnnbyebyebye

HBERTH
06-01-07, 00:17
Nilgün süpersin...şiir geliyor...o heyecanlandım şimdi...İclal Aydın burda sanki...

Nilgün efsane değil bu bir masal...ve masallar genelde "Evvel zaman içinde..." diye başlar...masalda zaman ve mekan bilinmez...olayların geçtiği yer "uzak bir ülke"dir...biliyorum bizde öyle değil...zaman şimdiki zaman...mekan...köşk..nikah dairesi vs vs...ama karakterlerimiz aynen masal kahramnaları gibi...masallar mutlu sonla biter...bizim masalımızda da konuları farklı olsada sonunun mutlaka mutlu bitecegi ve şahit olanların gülümseyeceği bir masaldır onun için çok huzurluyum...

aysun soru sormussun, pek de komik (burasini alinti yapiyorum)...

ehh nasil oluyor o zaman...??

ve bizim cevabimiz ne olur ?????
mahkemede hakim mi soracak bunlari ? eda'nin cevaplari pek komik yahu, aynen böyle olur sanirim...(ben galiba senin bu yazdigin cümleleri yalnis anladim, yada bir türlü birseyler cikartamadim, beni aydinlatirsan iyi olur). mantikli düsünürsek hakim beyin soracagi sorular geldi aklima, onlarida senin cümlelerinden cikardim, su bizim velayet davasiyla ilgili...

Aysun...sen harikasın...az önce gönderdiğim yorumumda yazmayı untumuşum...ne kadar komik olmuş bu böyle...çaça Eda mahkeme de oyunlarına devam ediyor...helal olsun...valla...

BeyazGelincik1980
06-01-07, 00:22
Herkese İyi Geceler...
Ben aranıza yeni katıldım sayılır hatta yeni katıldım :)
Eda ve Oğuz büyük ihtimal evlenecekler çünkü herhalde kalbi olan bir çok bayan böyle bir teklife hayır diyemez.(Tabiki eğer seviyorsa)Ben olsam diyemezdim mesela :)E tabi birde velayet davası var.Eğer eda bunu da düşünürse kesin evlenir ki zaten iclal aydın bayramdan sonraki hafta iki aile izleyicileriini çok büyük bir süprizin beklediğini söyledi.O yuzden ben artık evlencekleri düşüncesine kesin gözüyle bakıyorum,inşallah hayal kırıklığına uğramam,uğramayız. :)

öncelikle aramiza hosgeldin...bende böyle bir teklifin karsisinda "hayir" diyemezdim. oguz zaten bütün kadinlari cezbedici teklifler, süprizler yapiyor. hic bir kadin böyle durum karsinda hayir diyemez. eee eda'da oguz'u cok sevdigine göre, tabiki de evet diyecek.
bizde zaten 2 hafta boyunca icla aydin'inin bir magazin programinda dedigi sözleri konusuyorum burada. artik o güzel sözleri bir yere baglamis durumdayin "evlilik"...ask ve sevigiye dair bu evlilik gerceklesmeli. ay bugün ben pek bir ask / sevgiden bahseder oldum, hayidir insallah...

vee siir geliyor...

Aska ve Sevgiye Dair

Ask ikidir sevgi bir;
Ask yalan, sevgi gerçektir.
Ask sudur, sevgi susuzluk.
Bu yüzden sevgi hasrettir,
Özlemektir, beklemektir.
Asıl maharet:
Susuzken suyu içmek degil
Karsısına geçip seyretmektir.
Ask haykırmaktır, sevgi aglamak;
Ask açmaktır, sevgi katlamak.
Sevgi saklamaktır
Yüregini, gözlerini
Ve de ellerini saklamak
Bahar geldiginde,
Bir çiçege, yesile, çimene
Asık olamazsın ama seversin.
Arkadasına asık olamazsın
Ama seversin.
Topraga fidanı askla degil
Sevgiyle dikersin.
Sevgi için ölünür, ask öldürür.
Ask kıskançtır, nankördür
Sevgiyi öldürür.
Ask Kabil'dir, sevgi Habil.
Askla sevgi aslında kardestir
Babaları insandır, Adem'dir
Ask için siirler yazarsın,
Sarkılar yaparsın;
Sevgiyi anlatamazsın.
Çünkü yüregine sıgdıramazsın.
Kalbini aska kapatabilirsin
Ama sevgiye kapatamazsın
Sevgi gizli, ask asikardır.
Yüz vermeyince unutursun
Sen asıgım diye daha kendini kandır.
Dedim ya sevgi gerçek, ask yalandır.
Dahası da var:
Askın gözü kördür,
Fazla naz asık usandırır;
Ask oyun, asık oyuncaktır.
Sevgi ise yasamdır, hakikattir.
Ask aceledir,
Sevgi usul usul sabırlıdır.
Acele ise hem seytan karısır.
Ask ateslidir
Çünkü hastalıklıdır.
Sevgi ılıktır
Çünkü saglıklıdır.
Velhasıl bu iki kardesin hikayesidir
Aska ve sevgiye dair...

fragman avinda olan arkadaslar coktan uyumuslardir bile. gerci biz variz burada, ama euro star malum, daha vermez. ümitler yarina kaldi...

HBERTH
06-01-07, 00:33
İclal Aydın...hoşgeldiniz...forumumaza geldiğiniz için çok teşekkürler...ve bizimle bir şiir paylaştınız...inanılmaz derece beğendim...bu ne kadar güzel bir aşk şiiridir...inamıyorum...ah içimde fırtınalar kopuyor şuan neyse şimdi rahat rahat uyuyabilirim...

aa senin adın Nilgün miydi ;) ...bak şiiri okuyunca fark etmedim...

irmrt aramıza hoşgeldin...

BeyazGelincik1980
06-01-07, 00:41
aysun, bak senin sorularindan benim bir fikrim cikti (caktirma biraz bilinciz bir fikir oldu) :happy0064. demek sen bizi düsünerek yazmissin sorulari, evet sorular yerinde ama cevaplarda bir o kadar yerinde vallahi :img-hyste. eda'nin cacaligi bize bile geciyor yani. ama hakim karsisinda bir düsünün, sorulan sorulara cacaca cevap :img-hyste. biz artik eda'yi cok iyi tanimisiz diyorum, baksaniza simdiden verecegi cevaplari biliyoruz :img-hyste

eda'ya desdek bendende gelmisti aysun, ben eksik kalirmiyin hic.
hayri vallahi teesüf ederiz, kalcalara bakma, cok ayip...dedigim gibi eda'nin üzerine giydigi o kürkülü ceket suclu :img-hyste

nuray biz bu tatli asiklari efsane icerisen soktuk bile. hayri'de masallar iceresinde ask kahramanlarina benzetmis.
ne diyeyim...

masallar diyarinda yasanan bir ask efsanesi (eda :love04: oguz)

hukukcine
06-01-07, 00:50
öncelikle aramiza hosgeldin...bende böyle

vee siir geliyor...

Aska ve Sevgiye Dair

Ask ikidir sevgi bir;
Ask yalan, sevgi gerçektir.
Bu yüzden sevgi hasrettir,
Özlemektir, beklemektir.
Asıl maharet:
Ask haykırmaktır, sevgi aglamak;
Ask açmaktır, sevgi katlamak.
Sevgi saklamaktır
Yüregini, gözlerini
Ve de ellerini saklamak
Bahar geldiginde?
Bir çiçege, yesile, çimene
Asık olamazsın ama seversin.
Arkadasına asık olamazsın
Ama seversin.
Topraga fidanı askla degil
Sevgiyle dikersin.
Sevgi için ölünür, ask öldürür.
Ask kıskançtır, nankördür
Sevgiyi öldürür.
Ask Kabil?dir, sevgi Habil.
Askla sevgi aslında kardestir
Babaları insandır, Adem?dir
Ask için siirler yazarsın,
Sarkılar yaparsın;
Sevgiyi anlatamazsın.
Çünkü yüregine sıgdıramazsın.
Kalbini aska kapatabilirsin
Ama sevgiye kapatamazsın
Sevgi gizli, ask asikardır.
Yüz vermeyince unutursun
Sen asıgım diye daha kendini kandır.
Dedim ya sevgi gerçek, ask yalandır.
Dahası da var:
Askın gözü kördür,
Fazla naz asık usandırır;
Ask oyun, asık oyuncaktır.
Sevgi ise yasamdır, hakikattir.
Ask aceledir,
Sevgi usul usul sabırlıdır.
Acele ise hem seytan karısır.
Ask ateslidir
Çünkü hastalıklıdır.
Sevgi ılıktır
Çünkü saglıklıdır.
Velhasıl bu iki kardesin hikayesidir
Aska ve sevgiye dair?

Ay Nilgün´cüm bu ne gece gece yaa....olaganüstü, sahane, sicacik, samimi, tam sen....
vallahi icim eridi....cooooooooooooo güzel....ruhuna saglik, kalemine saglik!
O kadar dogru demissin ki, hakikaten ask gecici, kalici olan sevgi...ask bittiginde arkamiza baktigimizda bizlere sevgi selam verirse.....hic korkmamiza gerek yok.....

Dizimize ben bir uygulayim bu güzel siirini...

ilk günü hatirliyormusunuz....herkes birbirinden nefret ediyordu....bir kasik suda bogabilirlerdi kösk halkimiz birbirlerini....
sonra ne oldu ufaktan sevgi sigisiverdi köskümüze...yavas yavas oksamaya basladi ailemizin üyelerini birer birer ....
cocuklar kardes gibi oldular....ve tatli asiklarimiz yavas yavas isinmaya basladilar...cünkü sevigili Nilgün´cüm senin´de dedigin gibi sevgi iliktir....ve usul usul sabirlidir...ve sagliklidir, ne kadar dogru...cocuklar ne kadar kizsa da asikarimiza...o iclerinde ki duyguyu atamazlar...cünkü sevgi galip gelecektir....ama sabir gerek...sevgi giderek yerlesti kösk hayatimiza...sonra o sevgi...cok gercek oldu ve hasrettlik ögretti tatli ciftimize...ve tabii ev halkina...kastettigim eda köske geri dönüyür, safiye ablamiz nasil da candan kucakliyor sariliyor..ve sonra ne oldu o hasrettlik eda ve oguz u birlestirdi...ask dogdu....bahcedeki agaclar sait oldu.....ask biter mi bilmiyorum....ama sevgi o kadar saglam ki...aski hep yasatacak diyorum...sevgi susuz kalip aska su verecek.....

ve Nilgün´cüm su satirlari okurken ne geldi aklima hemen aciklik getireyim:img-hyste

Tamam...Oguz Eda aski cok güzel, cok ta güzel yerlere gidecek...eglenceli ve bir o kadar´da romantik sahnelere sahit olduk...ama ben diyorum´ki asil önemli olan zor zamanlarda, yani susuz su icmemek gibi..., Oguz un Eda ya tam destek olusu...yani o suyu icmemek...karsisina gecip seyretmek...bana bu fedakarlik.., Eda yi canindan cok sevme...cagiristiriyor....

Evet arkadaslar bu siir damgasini vurmus bulunmakta bu gece.....Nilgün´cüm aynen devam:good:

Görüsmek üzere!!!bye

EmmRe
06-01-07, 00:54
İyi Geceler...
ve bizim cevabimiz ne olur ????? :):) Çok güzel olmuş. Eda: yok...yani bilmiyorum...aman canim size ne benim cocuklarimdan....kocam degilsiniz birseyim degilsiniz.... özellikle çok çok çok güzel ;).Bizim cevabımız ''Evli onlar evli hakim amca utanıyo bu abla bakmayın siz ;) olur.

hukukcine hem çok eğlenceli hemde çok güzel yazmışsın.Herşeye katılıyorum ben ;)

hukukcine
06-01-07, 00:58
İyi Geceler...
ve bizim cevabimiz ne olur ????? :):) Çok güzel olmuş. Eda: yok...yani bilmiyorum...aman canim size ne benim cocuklarimdan....kocam degilsiniz birseyim degilsiniz.... özellikle çok çok çok güzel ;).Bizim cevabımız ''Evli onlar evli hakim amca utanıyo bu abla bakmayın siz ;) olur.

hukukcine hem çok eğlenceli hemde çok güzel yazmışsın.Herşeye katılıyorum ben ;)

Emre, öncellikle bana Aysun diyebilirsin...
cok sagol begendigine sevindim...senin cevabin tamamladi iste süper bir yanit...

''Evli onlar evli hakim amca utanıyo bu abla bakmayın siz"
Özellikle hakim amca ve bu abla kelimesi cok matrak

Görüsmek üzere....bye

BeyazGelincik1980
06-01-07, 01:06
bende zaten eda-oguz'u düsünerek yazmistim. sevgi bu aileyi tek aile yapacakti, daha tek aile gibi olamadilar ama eda-oguz evlendikten sonra sevgiyle tek aile yolunda ilerliyeceklerdi, bütün zorluklara karsi...
aysun siirden kesitlerle eda-oguz askina uygulaman cok güzel olmus, tam benim düsüncelerimi aktarmissin :good:, yani siiri maksadini anlamissin :img-wink:

senin de siirin benim hosuma gitti...

bibirlerine olan desdekleri, aski, sevgisi, duygulari, saygilari bu aski yüceltecektir, ve tam bir masallar diyarinda efsane ask yasiyacaklardir, diyorum ve bugünlük benden bu kadar diyorum...
yarin insallah fragmanla karsilasiriz, fragman avinda olan arkadaslariminin yorumlarini burda okumak icin kendimi zor tutuyorum.

herkese iyi geceler, bol eda'li oguz'lu rüyalar diliyorum...bye

HBERTH
06-01-07, 01:55
tekrar selam...
bakalım son yorumlara...gecenin luşları neler yazmış...

Buğra da döndü...;)

du hast ja im Grunde genommen recht...
eh gördügünüz gibi arkadaslar artik uluslararasi bir forum olduk

Aysun...recht=hak..hukuk...şimdi klick yaptı mı ;)
bence sen tekrar öbür tarafa geç...;) ne dersin...

Ooo sen ve Nilgün bu akşam pekte formdasınız...şiirler...yorumlar... hepsi harika...ikinizin de eller dert görmesin...daha ne diyim...

şimdi bende yavaş yavaş yatmaya gidiyorum...
yarın fragmanı izlemek(Buğra ;))/okumak(Burcu ;))/dinlemek(Şule ;)) dileğiyle...
herkese iyi geceler... bye bye

edit: Buğra son yorumuna bayıldım...mühtiş bir kapanış oldu...ellerine sağlık...

İKİ AİLE AİLESİ sizi çok çok seviyorum !!! bye bye

bugra9
06-01-07, 01:55
Herkese Tekrardan Selamlar...
Her gidip tekrar geldiğimde(Hayri Sebebini çok iyi biliyor...) biraz daha Hayran kalıyorum Buraya...Ne güzel yorumlar ve bir o kadarda olağanüstü bir şiir gelmiş ve forumumuzu ısıtmış,içimizi ısıtmış...Şimdi Bakalım İki Aile Ailesi ne yapmış ben yokken...

Bu Sefer genel bir şekilde paylaşayim duygularımı...Öncelikle Güzel bir şiir gelmiş...Off Güzelde kelimemi olağanüstü...Aşk ve Sevgiyi anlatan,okurken hepimizin içimizi ısıtan bu şiiri bizimle paylaştığın için Nilgün çok çok Sağol...Ellerine Sağlık...Yüreğine Sağlık...O kadar çok şey anlatıyorki bu şiir...Ben fazlası ile anladım anlattıklarını...:good:

Aysun...Ne Güzel sende İki Aile'ye göre yorumlamışsın bu güzel şiiri...Okurken çok etkilendim...Yine Geçmişe dönmüşsün Aysun...Herşeyin başladığı o ilk güne...Ve Onlardaki değişimi,sevginin izlerini anlatmışsın bize...Ne diyeyimki süpersin Aysun...

Sonra ne oldu ufaktan sevgi sigisiverdi köskümüze...yavas yavas oksamaya basladi ailemizin üyelerini birer birer ....

Offf Bee..Bu nasıl anlatmaktır Sevgiyi...Tam 29 Haftadır anlatmak istediklerimi sen bu 15 Satırda anlatmışsın Aysun...Ne diyeyimki...Ayakta alkışlıyorum...

Bu Nedir Yaa...İki Aile Ailesi bugün beni çok mutlu etti...Bu güzel yorumları ile...Aşkı ve Sevgiyi anlatmaları ile...Hepinizi neden çok sevdiğimi anladım...Hepiniz Sevmeyi biliyorsunuz herşeyden önce...Daha Fazla birşey yazmaya gerek yok bence...Şiir ve anlatmınızla herşeyi anlatmışsınız...

Yarın Görüşünceye Kadar Kendinize İyi bakın...İki Aile'nin sıcaklığı içinizi ısıtsın...
bye bye bye

bytepoem
06-01-07, 07:19
Herkese günaydın,
Okudum akşam ki yazılarınızı, gene herkes harikaymış.

Özellikle, Nilgün, şiirine bittim, hele Aşk-Sevgi'yi Kabil-Habil'e benzetmene bayıldım. Şiirlerde böyle benzetmeler favorimdir. Teşekkürler şiir için, çok güzeldi.

Birde rating olayı var gene, neler oluyor böyle, tüm kanallar birden dizimize savaş mı açtı ne, bir anda çok zor bir saate döndü saatimiz. Show "Acı Hayat"'ı, Atv "Şöhret"'i getirdi karşımıza (biz memnunduk ya Kadın Severse'den yoktu bir zararı :) ) Bunlar yetmezmiş gibi KanalD'de Beşiktaş-Werder Bremen maçını koydu karşımıza. Çok zor bir saat oldu bir anda. Arkasından da Beyaz Gelincik ve kanalımızın dizisi Köprü var. Eğer bu günden gene ilk 3'te çıkarsak inanılmaz başarı olur. A/B'de bence çıkabiliriz büyük ihtimal ama totalde emin değilim, çok zor bir gün oldu pazartesi, hatta haftanın en zor günü sanki şu anda.

bytepoem
06-01-07, 08:52
Evet fragmanı gördüm ve geçen fragman gibi kamerayla çektim.
Önce bir anlatayım, indirmek isteyenler özel mesaj atıp linki istesin, 15 dakika da upload'ım biter.

İlk önce Oğuz&Eda evliliği oluyor, çünkü dış ses köşkümüzden iki evlilik çıkıyor gibisinden laf söylüyor.
Sahneler ise ilk önce son sahneden Eda'nın ağlamasından başlıyor fragman, Sonra Damla&Oğuz kapışıyorlar, arkasından Safiye düğün için köşkten çıkıyor, Ceren'de elinde kamera çekiyor.
Numan bir yerlere koşturuyor sokakta tam anlamadım, düğüne yetişmeye çalışıyor sanki. Rıza'nın davetiyesine uyupta gelmeye mi çalışıyor yoksa düğüne anlamadım.
Oğuz&Eda bahçede güzel bir konuşma yapıyorlar, Damla terastan sinirli sinirli izliyor ikisini. Sonra Damla arkadaşına herhalde gece yatısına giderken Eda'ya kötü bir laf sokuyor, "siz gittiğimi babama söylersiniz nasıl olsa benden fazla görüyorsunuz" tarzından.
Sonra Yaman eve geliyor pat diye, Oğuz sinir oluyor, eski kocan haber vermeden pat diye eve mi gelecek sürekli diye çıkışıyor Eda'ya, Eda'da ne oldu zoruna mı gitti tarzı cevap veriyor. Oğuz düşünüyor ve üzülüyor.
Ferit Damla'yı Sabutay ve adamlarının arasından elinden tutup götürüyor. Sabutay kötü bakıyor gene.
Ve Oğuz nikahı ayarlamış, giyiniyor. Eda'ya da yemeğe güzel giyin diyor ki, Eda "güzel mi giyiniyim?" diye soruyor Oğuz'a, yemeğe gideceğini bile zannetse acayip mutlu Eda, çocuklar gibi. Eda çok güzel ve herhalde Oğuz beyaz diye tutturdu ki bembeyaz giyinmiş.
Ve son sahne, Oğuz'un bir rüyası/hayali galiba, köşkten gelinlikli telli duvaklı Eda çıkıyor, esas giydiği elbiseden farklı, tam gelinlik, bu kısım rüyadır büyük ihtimal ya da Oğuz'un hayali. Fragman burada bitiyor.

Evet fragmanı isteyenler başvurun, linki göndereyim...

rap_alltime
06-01-07, 09:23
meraba arkadaşlar ben geldim..Valla bi daha bu kadar uzun gitmicem..bu nedir coştukça coşuyosunuz..hayır insan bi düşünür sonradan foruma gelenler bu kadar yazıyı okuyabilrmi diye...:img-hyste bazen forumda kimsecikler olmuyor..bazende dur durdurabilirsen..:D ama çok güzel yazıyosunuz yaa..yani hiç bi yorumu da sıkılarak okumuyorum...Hayri,Nuray,Buğra,Aysun,Nilgün forumumuza renk katmışsınız...elinize sağlık..Bu arada yeni sayfamız hayırlı,uğurlu,bol reytingli,turuncu battaniyeli,404süz,bol Edalı Oğuzlu bir sayfa olur İnşallah..(bitti :D )

Hayri ben sana ne diyeyim bilmiyorum..niye Edamıza taktın bi anlasam..tamam çok güzel yorumlar yapmışın,harikasın ama Eda ablamızla bi uğraşmayıver...neymiş kiloluymuş..valla hiçte kilolu diil bence..kürk yüzünden öyle çıkmış..hiç alakası yok..hem kadın kısmına da biraz göbek yaraşır yani...:img-hyste (pardon bu oğuz abimiz içindi ama olsun))Eda ablamız iğne iplik gibi maşşşallah..Hayri bu cümlene çok güldüm ama yani çıı aşma kendini.."şimdi soruyorum erkek olarak önce nereye bakarız? şunu söylim sadece yüzüne değil" :img-hyste valla artık seni durduramıyoruz Hayri...çok ayıp...:img-hyste

Buğra,her zamanki gibi güzel yorumlarınla ders aralarında forumumuza renk katmışsın....ellerine sağlık..ayrıca analizden sonraki yorumunu da okudum..çok sevindim beğenmene..zaten 404lere ne söylesek az dimi ama... hep bereber forumca onlara savaş açtık..gazamız mübarek ola...(böyle yazılıyodu heralde :D) haberler için ayrıca çok tşkler Buğra ..demek sitemizin dergisi çıkıyo...çok iyi olmuş..İnşallah dergimizde bol İki Aileli haberler olur...:happy0064 Bu haberin iyi ama diğer iki haberin biraz kötüymüş..Acı Hayat 20.00 a alınmış + 22.00 da da buzda dans var + maç varmış....anlamıyorum ki niye 50 tane programı pazartesine koyuyolar...başka gün kalmadı sanki...Ama İnşallah bu programlara rağmen reytinglerimizde gözle görülür bir değişiklik olmaz...İnşallah halkımızda İki Aileyi bizler kadar özlemiş olur ve reytingler düşmez..

Nilgün sende harika yorumlar yapmışsın..zevkle okudum..özellikle şiirine bayıldım..çok güzel olmuş..ellerine sağlık...gerçekten şiirinde aşka ve sevgiye dair herşey var..

Karsısına geçip seyretmektir..

Aysun uzun ve güzel yorumların harika olmuş..ellerine sağlık..

Nuray yine çok şeker yorumlar yapmışsın..eline sağlık..resim analizlerin çok güzel...Farklı açılardan bakmışsın..özellikle Damla nın saçı benimde çok dikkatimi çekti...hazır resimlerden konu açılmışken resim analizlerini da yapayım..

RESİM ANALİZİ

1.RESİM: Safişimiz perişan halde..Kolay değil tabi..Muhtarda çok üzülmüş..nede olsa bunca senelik arkadaşı..(bu arada Safişimiz çoookk güzel olmuş..)Ama gerçekten de SAfiş ablamız Muhtarla Numan amca arasında kaldı..Nede olsa Tahir Ağanın olayını Safiş ablamız hala bişmiyor...Bu yüzden Numan amcamıza kızgın...Aklıma bi şarkı geldi..Tam Safiş ablamıza uygun...

Artık hayatımdan çıksan diyorum
Bu ikili delilik sona erse
İkimiz için de en hayırlısını diliyorum
Hiç olmamış gibi davranabilmeyi
Bu yok ediciliği anlayabilmeyi
Bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum

Lütfen
Görmeyeyim seni
Bir yerlerde karşıma çıkma
Konuşmayalım, bakışmayalım
Ne olursun

Daha fazla tükenmeye takatim yok

2.RESİM: Hayri sayesinde baya bi forumumuzun diline dolaşmış resme geldik..Eda ablamızın hiçte kilolu çıkmadığı :D , Damla ablamızın kına gecesinde olduğu gibi arkadan resim verdiği (Hayri kesin oraya bakmıyodur..:D) ,Oğuz abimizin Safiş ablamızı avutmaya çalıştığı bir sahne....(Eda ablamızın şıklığınu söylemeye zaten gerek yok..)Damla ablamız ya gene saçının rengini değiştirdi,yada sette ki ışıklardan dolayı öyle....

İki resmimizde hastaneden ama olsun..biz bu 2 resmden daha neler çıkarırız...:img-wink:

fame_star
06-01-07, 09:34
Sami fragmanı çekmişsin ellerine sağlık...çok teşekkürler...

Bende fragmanı anlatıyım yine her zamanki gibi....

İlk olarak Dış Ses;

Köşkte bu hafta nikahtan geçilmiyor....
Kırkyıldır beklenen nikahlar,gerçekleşmeyen nikahlar,süpriz nikahlar....
Eda ve damla arasındaki soğuk rüzgarlar şiddetlenerek esmeye devam ediyor....
Üstelik bu gerginliklerden oğuzda nasibini fena halde alıyor....
Ne yarinden nede çocuklarından vazgeçmeyen oğuz...
Sonunda nikah işlemlerini başlatıyor....
Hemde edadan habersiz....
İki aile büyük süprizlerle dolu yeni bölümüyle pazartesi akşamı starda....

Fragmandan Notlar;
(Not: bu hafta fragmanda konuşmalarda var parantez içine yazdıklarım konuşmlar)

Fragman 27.bölümün bittiği yerden başlıyor...(eda:yok bişey diyor)...Damla ve Oğuz; oğuzun odasında...(Damla: eda hanımın gözyaşlarıyla bu kadar ilgilenmeye başladıysan baba sana diyecek lafım yok diyor ve odadan dışarı çıkıyor...)...safiyenin köşkün kapısından çıkması gösteriliyor; cerende videoya çekiyor....Safiye ve her iki ailede köşkün önünde oğuzun arabasına binerken numan geliyor...(numan:dur diyor..)...Eda ve Oğuz bahçede ayakta konuşuyorlar... bu sırada damla camdan onları görüyor...eda;oğuz;ceren;merve hepsi mutfakta yemek yapıyorlar....sonra;edaların katında eda,oğuz,merve;ceren;timur;efe;ferit beraber mutfakta yaptıkları yemekleri ve makarnayı yiyorlar..edanın katında kapının orda damla edaya birşeyler söylüyor...(damla: siz babama söylersiniz, nasıl olsa bu aralar benden sık görüşüyorsunuz..)tabi eda yine şaşırıyor...yine edaların katında oğuz edaya göz atıyor, edada bilmem gibilerinden yüz ifadesiyle karşılık veriyor....yukarda anlattığım yemek sahnesinde heralde o sırada yaman geliyor kapıyı eda açıyor ve timur oley babam geldi diye boynuna atlıyor.... oğuz bozuluyor....ferit ve damla sokakta elele tutuşup yürüyor. ferit bu sırada heralde espiri falan yapıyor...sonra oğuzun ofisinde serpil ayakta ve kapıdan çıkarken...(serpil:bu arada eda hanıma da çok selam söyle diyor..)sanırım bu sözlerinden sonra veya önce reklam kampanyasının tarıkın ayarladığını söylüyor...oğuzunda bakıp kalıyor, gülerek kafasını sallayarak....ferit ve damla yemekteyken sabu ve adamları geliyor. ferit onları itip damlanın elinden tutup dışarı çıkıyorlar...sabuda arkalarından bakıyor.. yine yemek sahnesine dönüyoruz...eda ve yaman masanın orda yalnız sanırım...(yaman: bu margarin ailesi durumu ne hali böyle eda diye birşeyler söylüyor...)..bunları söylerken oğuzda merdivenden bunları dinliyor heralde.....sonra eda ve oğuz sanırım oğuzun katında;oğuz edaya bir şeyler söylüyor...(oğuz: maşallah eski kocan kafasına estiği zaman köşke gelip postu serip çıkıyor.... edada:zormu geldi oğuz diyor üzgün bir şekilde)... oğuz kendi odasında hem süsleniyor,hemde telefonla konuşuyor...sanırım burda erginle konuşuyor ve edaya süpriz nikah yapıcağı gün....sonra edaların katında giyinmiş oğuz edaya hazırlan hadi yemeğe gidiyoruz teklifini yapıyor;heralde oğuz çok şık fln ol diyor belki edada özel bir yeremi gidiyoruz gibilerinden bir şey diyor.. oğuzda çok mutlu,yüzünde güller açmış biçimde evet dermiş gibi...sonra eda beyaz bir elbise giymiş diz üstü süper ama...oğuzun onu öyle görünce şok oluyor böyle şaşkın şaşkın edaya bakıyor edada gülümsüyor....en ve son sahnede sanırım hayal hatta kesinlikle hayal.... köşkün bahçesinde eda gelinlikle geliyor oğuzda elini tutuyor ve birbirlerine bakıp gülümseyerek fragmanımız son buluyor.....

Şimdi artık pazartesiyi beklemek kaldı.. bu hafta gerçekten süper olucak.....

rap_alltime
06-01-07, 09:50
Sami ve Burcu fragmanı anlattığınız için çoook teşekkürler...ya Allahım nasıl bir fragmandır bu...çook güzel...hem gerilimli,hem heycanlı,hem üzgün,hem neşeli hem de düğünlü bir fragman izlicez...hayal bile olsa..çok çok güzel anlatmışsınız..Ellerinize sağlık..ne yazıcam bilmiyorum ama çok güzel yaa..Dışses muhteşem..Bu arada fragmanda hangi müziğimiz çalıyor..?

Eda ablamızın Oğuz abimize bir sey söylemeyeciği zaten tahmin etmiştik..Damla ve Oğuz abimizin kavgaları kötü olmuş..Tatlı aşıklarımızın bahçe konuşmalarını DAmla ablamızın görmesi üstüne tuz biber oluyor tabi...Ailecek yemek yapıp yemeleri çok şeker...Ama Yamanın gelmesi çok iğrenç..hayır nasıl bir zamanlamadır anlamıyorum yaa..odun...Oğuz abimizin bozulması doğal..nede olsa çocuklarla o kadar vakit geçiripte bunun üstüne Timurun Yamanın boynuna atlaması çok kötü olmuş..ama Timura da kızamıyor insan..nede olsa babası...İnşallah Yamanın gelişi yeni bir krize yol açmaz..veee Oğuz abimiz güya yemek teklifini yapıyor ve Eda ablamız beyazlar içinde kapıdan çıkıyor haa..ayy İnşallah o günleri de görürüz... :img-wink:

Ben bu hafta pzartesi değil çarşambayı falan beklicem ama olsun..naapalım..bu haftalık böyle oldu...İnşallah bir daha tekrarlanmaz...:icon_sorr

HBERTH
06-01-07, 10:39
günaydinlar...

dün biraz erkenden yatayim dedim...bugün fragman günümüz ya...o yüzden...tahminimiz doğru çıktı...

kalktığımda ilk ne görüyorum...evet Sami herkese özel mesajla fragmanı yollamış...ilk önce onun için çok teşekkürler...bu yetmemiş gibi...çok güzelde anlatmış...ellerine sağlık Sami...

ha ve tabi fragman avcımız Burcu...unuturmuyum hiç...dün boşuna yazmadım (okumak(Burcu ;))...ona zaten diyecek söz yok...dış sesı... fragmanın içerisini o kadar güzel anlatmışsın ki...izlemeye ne gerek var...Sami seni üzmek istemem ama gereği kalmadı ;)

yok şaka tabi...emeğine sağlık...kahvaltı ardından hemen izliyecem...hemde defalarca...didikliyeceğiz...bakalım ne ayrıntılar kaçmış sizin gözünüzden...anlatıcak herşeyi anlatmışsınız...ama ben yine bir bakayim dimi...

Ooo esas fragmana birşey demedim...süper...olağanüstü...mükemmel...daha ne diyim...son sahne hayal da olsa...eriyip gidenler yüksek sayıda olur...

yaman: bu margarin ailesi :img-hyste :img-hyste reklamlarda gibi dimi Yaman efendi :D

Nurdan sende hoşgeldin...yorumlarını okudum...merak etme...seninle sonra görüşürüz...;)

şimdi çıkıyorum...ama üzülmeyin...sonra salim kafa ile gene geleceğim... bye

rap_alltime
06-01-07, 11:01
günaydinlar...

dün biraz erkenden yatayim dedim...bugün fragman günümüz ya...o yüzden...tahminimiz doğru çıktı...

kalktığımda ilk ne görüyorum...evet Sami herkese özel mesajla fragmanı yollamış...ilk önce onun için çok teşekkürler...bu yetmemiş gibi...çok güzelde anlatmış...ellerine sağlık Sami...

ha ve tabi fragman avcımız Burcu...unuturmuyum hiç...dün boşuna yazmadım (okumak(Burcu ;))...ona zaten diyecek söz yok...dış sesı... fragmanın içerisini o kadar güzel anlatmışsın ki...izlemeye ne gerek var...Sami seni üzmek istemem ama gereği kalmadı ;)

yok şaka tabi...emeğine sağlık...kahvaltı ardından hemen izliyecem...hemde defalarca...didikliyeceğiz...bakalım ne ayrıntılar kaçmış sizin gözünüzden...anlatıcak herşeyi anlatmışsınız...ama ben yine bir bakayim dimi...

Ooo esas fragmana birşey demedim...süper...olağanüstü...mükemmel...daha ne diyim...son sahne hayal da olsa...eriyip gidenler yüksek sayıda olur...

yaman: bu margarin ailesi :img-hyste :img-hyste reklamlarda gibi dimi Yaman efendi :D

Nurdan sende hoşgeldin...yorumlarını okudum...merak etme...seninle sonra görüşürüz...;)

şimdi çıkıyorum...ama üzülmeyin...sonra salim kafa ile gene geleceğim... bye

hoşgeldin Hayri..ve hoşbuldum Hayri :D.. valla o margarin aile lafına sinir oldum ama yamandan ne beklenir ki..odun margarini nolcak...:Danlaşılan gene baya bii uyudun sen...baksana daha yeni kahvaltı yapıyosun..:D kesin gözlerinden uyku akıyodur..ama iki aile ailesi fragman sayesinde nasıl gözünü açtı ama..:D neyse sana afiyet olsun..görüşürüz...bye

bugra9
06-01-07, 11:47
Herkese Selamlar...Yeni bir günde Merhabalar...

Ohh Güne negüzel başladık...Fragman erkenden yakalandı...İki Aile Ailesi tam gaz burada...Öncelikle Sami...Özel mesaj için çok teşekkürler...Fragmanı didiklemeye başladık yavaş yavaş...Ellerine Sağlık...Gayette Güzel bir çekim olmuş...
Ve Burcu...Bu nasıl anlatmadır böyle tek kelime ile Süper...Fragmanı izlemeyen biri bile izlemiş kadar olur valla...Sen bu işte bir numarasın...Repliklerden tut,dışsese kadar herşeyi paylaşmışsın...Sağol...

Nurdan...Hoşgeldin...Sefalar Getirdin...Seninde yorumların ile öğlen öğlen güzel bir başlangıç yapmış oldum bende...Oku Oku bitmedi dimi yorumları...Valla öyle oluyor...Neyse Gazan Mübarek olsun...(Doğru Cümle)...Sende Fragmanı didiklemeye başlamışsındır...:good: :good:

Hayri...Gece Kuşlarından Hayri...Afiyet olsun diyorum...Dün geceki Edit'in içinde Sağol...Bende Aynı duyguları yaşıyorum...Süpersin Hayri...Dün Gece Diğer Hatta çok eğlendim...Ve 2.Favori dizimizin 1.Bölümünü yorumladık...

:icon_shad :icon_shad :icon_shad FRAGMAN YORUMU...:icon_shad :icon_shad :icon_shad

Fragman nedir böyle...Tek kelime ile hayran kaldım...Yine Özetimizde olmayan birçok renk var fragmanda...Tahmin ettiniz herhalde...Makarna Partisi...Yapımı ve sunumu İki Aile'mize Ait bu güzel yemek sahnelerini çok izlemek istiyorum...İşte bizim dizimiz budur...Başka dizilerde direk sofradan başlar...Ama bizde yapım aşaması bile gösterilir...Alın size bir fark daha...
Neyse bu sıcak ortama Odun gelsede aklımızda hoş bir sahne olarak kalacak...Zormu geldi derken Eda içim bir hoş oldu...Tahminim Oğuzunda öyle olmuştur...Çok kırık söyledi Eda ablacığımız...Neysee Oğuz onun gönlünü öyle bir alacakki...Biz bile şaşacağız...Farkettinizmi bilmem Özetteki o hüzünlü hava Fragmanımızda yok...Herşeye rağmen cıvıl cıvıl bir bölüm...Ahhh O karamsar yorumlar için acele ettik...Gördüğümüz gibi İki Aile'de herşey farklı...Beni öyle bir içine çektiki bu fragman anlatamam...Eda'nın Beyazlar içindeki güzelliği...Gelinlik içindeki güzelliği...(Her ne kadar Hayal-Rüya karışımıda olsa...)...Güzel sahnelerdi...Oğuz tabiki yine performansının zirvesinde...Sürprizlerin adamı Oğuz yine yapacağını yapıyor...Belki O yaman ile ilgili sözlerininde etkisi vardır bu kararda...Sert bir tepkiydi...Ama Damlanınkilerden sert olamaz Tabiki...Damla bizleri sinr kirizlerine sokmaya devam edecek...İnanırmısınız Şu Sabutay bombasının patlamasını iser hale geldim artık...Yani okadar çok istiyorum bu işin çözülmesini....
Aaa Yine bir bahçe sahnemiz var...Ama tepelerindeki kim bakalım...Tabiki Damla yine...Penreden bakıyor...(Bu arada o pencere çekimine bayıldım...Daha fragmanda dikkatimi çekmeyi başardı...)...Diyormki bu köşkte herşey daha bir anlam kazanıyor...Bilmem ama zorluklar acılar bile...Köşk hiç pes etmelerine izin vermiyor onların...Tek sebebide yalnız olmamaları...Hepsinin Sevgi yumağı içinde yaşamaları,hayatlarını karartmasını,umutsuzlukları alıp götürüyor...Gördüğünüz gibi hala gülümsüyorlar...Daha bu fragman hakkında çok çok şey söylerim ama şimdi çıkmam gerekiyor...Bugün akşamüstü aranızda tekrar olacağım...O zaman kadarki tüm yorumlarınızı zevkle okuyacağım...Kendinize İyi bakın İki Aile Ailesi...Bilinki çok güzel bir bölüme az kaldı...Görüşürüz....bye bye bye

HBERTH
06-01-07, 11:49
Nurdan sağol...kahvaltımı yaptım...hem Nurdan bende bazen kahvaltı ve öğlen yemeği bir oluyor...
biraz da Simpsons ailesine baktım...ordaki Homer Simpson varya bana biraz bizim Oğuzu hatırlattı ama neyse burası yeri değil...:img-hyste

Sami ve Burcu'yu tekrar tebrik etmek istiyorum...süper anlatmışsınız...valla...Sami sanada apayri teşekkürler...3 kez izledim fragmanı...ama bu kesinlikle son izleyişim olmayacak...bundan emin olabilirsin....çok sağol...
son sahne kesinlikle muhteşem olacak...
ha makarnaları yerken...birşey gözüme çarptı...tek aile tablosu nerdeyse tam...Ferit dizlerin üzerine oturuyor galiba...evet öyle...Mervenin yanındaki Ceren olabilir mi...Damla yok herhalde...diğer bir sahnede ise Ferit Damlanın elini bırakmayıp Sabu ve adamlarını yok sayıp çıkıyorlar...Damla için bu zor günlerde Ferit iyi destek oluyor...o olmasaydı düşünemiyorum...

ben birkez daha izlemeye gidiyorum...bakalım bu fragmandan daha çok çıkar...

Buğra hoşgeldin...;)...yorumun için sağol...ve güle güle akşam görüşürüz...bye bye
ha Buğra aklıma getirdin...özet ve fragmanı bir araya getirsek...değişiklikler var mı kontrol etmelidir...yaparız bunu dimi arkadaşlar?...

rap_alltime
06-01-07, 11:56
Herkese Selamlar...Yeni bir günde Merhabalar...

Ohh Güne negüzel başladık...Fragman erkenden yakalandı...İki Aile Ailesi tam gaz burada...Öncelikle Sami...Özel mesaj için çok teşekkürler...Fragmanı didiklemeye başladık yavaş yavaş...Ellerine Sağlık...Gayette Güzel bir çekim olmuş...
Ve Burcu...Bu nasıl anlatmadır böyle tek kelime ile Süper...Fragmanı izlemeyen biri bile izlemiş kadar olur valla...Sen bu işte bir numarasın...Repliklerden tut,dışsese kadar herşeyi paylaşmışsın...Sağol...

Nurdan...Hoşgeldin...Sefalar Getirdin...Seninde yorumların ile öğlen öğlen güzel bir başlangıç yapmış oldum bende...Oku Oku bitmedi dimi yorumları...Valla öyle oluyor...Neyse Gazan Mübarek olsun...(Doğru Cümle)...Sende Fragmanı didiklemeye başlamışsındır...:good: :good:

Hayri...Gece Kuşlarından Hayri...Afiyet olsun diyorum...Dün geceki Edit'in içinde Sağol...Bende Aynı duyguları yaşıyorum...Süpersin Hayri...Dün Gece Diğer Hatta çok eğlendim...Ve 2.Favori dizimizin 1.Bölümünü yorumladık...

:icon_shad :icon_shad :icon_shad FRAGMAN YORUMU...:icon_shad :icon_shad :icon_shad

Fragman nedir böyle...Tek kelime ile hayran kaldım...Yine Özetimizde olmayan birçok renk var fragmanda...Tahmin ettiniz herhalde...Makarna Partisi...Yapımı ve sunumu İki Aile'mize Ait bu güzel yemek sahnelerini çok izlemek istiyorum...İşte bizim dizimiz budur...Başka dizilerde direk sofradan başlar...Ama bizde yapım aşaması bile gösterilir...Alın size bir fark daha...
Neyse bu sıcak ortama Odun gelsede aklımızda hoş bir sahne olarak kalacak...Zormu geldi derken Eda içim bir hoş oldu...Tahminim Oğuzunda öyle olmuştur...Çok kırık söyledi Eda ablacığımız...Neysee Oğuz onun gönlünü öyle bir alacakki...Biz bile şaşacağız...Farkettinizmi bilmem Özetteki o hüzünlü hava Fragmanımızda yok...Herşeye rağmen cıvıl cıvıl bir bölüm...Ahhh O karamsar yorumlar için acele ettik...Gördüğümüz gibi İki Aile'de herşey farklı...Beni öyle bir içine çektiki bu fragman anlatamam...Eda'nın Beyazlar içindeki güzelliği...Gelinlik içindeki güzelliği...(Her ne kadar Hayal-Rüya karışımıda olsa...)...Güzel sahnelerdi...Oğuz tabiki yine performansının zirvesinde...Sürprizlerin adamı Oğuz yine yapacağını yapıyor...Belki O yaman ile ilgili sözlerininde etkisi vardır bu kararda...Sert bir tepkiydi...Ama Damlanınkilerden sert olamaz Tabiki...Damla bizleri sinr kirizlerine sokmaya devam edecek...İnanırmısınız Şu Sabutay bombasının patlamasını iser hale geldim artık...Yani okadar çok istiyorum bu işin çözülmesini....
Aaa Yine bir bahçe sahnemiz var...Ama tepelerindeki kim bakalım...Tabiki Damla yine...Penreden bakıyor...(Bu arada o pencere çekimine bayıldım...Daha fragmanda dikkatimi çekmeyi başardı...)...Diyormki bu köşkte herşey daha bir anlam kazanıyor...Bilmem ama zorluklar acılar bile...Köşk hiç pes etmelerine izin vermiyor onların...Tek sebebide yalnız olmamaları...Hepsinin Sevgi yumağı içinde yaşamaları,hayatlarını karartmasını,umutsuzlukları alıp götürüyor...Gördüğünüz gibi hala gülümsüyorlar...Daha bu fragman hakkında çok çok şey söylerim ama şimdi çıkmam gerekiyor...Bugün akşamüstü aranızda tekrar olacağım...O zaman kadarki tüm yorumlarınızı zevkle okuyacağım...Kendinize İyi bakın İki Aile Ailesi...Bilinki çok güzel bir bölüme az kaldı...Görüşürüz....bye bye bye

Hoşgeldin ve güle güle Buğra ..çok tşk ederim güzel yorumların için..valla başladım didiklemeye..kesin bişi bulcam..yani bi yerlerden bişiler yakalamam şart...bulur bulmaz sizlerle paylaşıcam...Fragmanı çok güzel yorumlamışsın Buğra..eline sağlık...Zevkle okudum..Akşam görüşmek üzere...bye

rap_alltime
06-01-07, 11:59
Nurdan sağol...kahvaltımı yaptım...hem Nurdan bende bazen kahvaltı ve öğlen yemeği bir oluyor...
biraz da Simpsons ailesine baktım...ordaki Homer Simpson varya bana biraz bizim oğuzu hatırlattı ama neyse burası yeri değil...

Sami ve Burcu'yu tekrar tebrik etmek istiyorum...süper anlatmışsınız...valla...Sami sanada apayri teşekkürler...3 kez izledim fragmanı...ama bu kesinlikle son izleyişim olmayacak...bundan emin olabilirsin....çok sağol...
son sahne kesinlikle muhteşem olacak...
ha makarnaları yerken...birşey gözüme çarptı...tek aile tablosu nerdeyse tam...Ferit dizlerin üzerine oturuyor galiba...evet öyle...Mervenin yanındaki Ceren olabilir mi...Damla yok herhalde...diğer bir sahnede ise Ferit Damlanın elini bırakmayıp Sabu ve adamlarını yok sayıp çıkıyorlar...Damla için bu zor günlerde Ferit iyi destek oluyor...o olmasaydı düşünemiyorum...

ben birkez daha izlemeye gidiyorum...bakalım bu fragman daha çok çıkar...

Buğra hoşgeldin...;)...yorumun için sağol...ve güle güle akşam görüşürüz...bye bye
ha Buğra aklıma getirdin...özet ve fragmanı bir araya getirsek...değişiklikler