Tüm Versiyonu Göster : Lost'un Sonu
miracle girl 25-03-07, 17:33 Sizce Lost'un sonu nasıl olacak?
Bazıları rüya falan diyor ama bence öyle birşey olmaz olmasın zaten :)
Yorumlarınızı bekliyorum...:img-wink:
lost o kadar karmaşık ki tüm dünyaki lost fanları her gün yüzlerce teorilerle çıkıyor karşımıza kimileri yapımcılar tarafından saf dışı bırakılıyor yalanlanıyor kimileri ise hala bir muamma.....sonuç ne olur kimse tahmin edemiyor ama dizinin konsept danışmanı stephen king'e göre son nasıl biterse bitsin , nefret edecek çok kişi olucakmış......(umarım yanlış aktarmamışımdır bir yerde buna benzer birşeyler okumuştum) buda demek oluyor ki son hepimizi çok üzücek.....
Ayrıca dizinin rüya olmadığı yapımcılar tarafından söylenmiş, dizideki herşeyin gerçek olduğu da aktarılmış......
ben bi kere bi yazıda adayla gerçek dünyanın zamanının aynı olmaybileceğini okumuştum yani diğerleri filanda bundan haberdar gibi bi teori vardı ama sonunda çıkar mı bilmem o kadarını ama öyleyse ilginç olur son heralde
herşey ilk bölümde gizli olduğuna göre ben jack'in ormanda uyanıp sahile koştuğu sahneden sonra zaman ve boyut kavramları üzerinde yoğunlaşıyorum.. özellikle desmond'tan sonra bu fikrim arttı.. zaman bence de adada normal akmıyor.. böyle bişeye bağlarlarsa hiç şaşırmayacam
avrupa.yakasi 28-03-07, 20:27 Bir yerde okumustum dizi 2010 yilina kadar devam edecekmis yane 3 sezon
daha olacakmis insallah dogurudur :happy0064
movie_monster 29-03-07, 11:14 dizinin sonunda ne olacağını bilmek şu an için imkansız görünüyor.ama şu bi gerçekki dizinin sonunu o kadar lost fan ına beğendirmek çok güç.bi taraf çok beğenirken diğer tarafta hayal kırıklığına uğrayacak.umarım ben beğenenlerden olurum :)
arkadaşlar ben sonunu biliyorum dvdsini aldım ve izledim sonunda herkez deliriyor palavra değil gerçek inanmazsanız dizi bittiyi zaman gorursunuz
hepsi_ydamat 31-03-07, 12:21 arkadaşlar ben sonunu biliyorum dvdsini aldım ve izledim sonunda herkez deliriyor palavra değil gerçek inanmazsanız dizi bittiyi zaman gorursunuz
BUNU BURDA SÖLEMEN ÇOK SAÇMA!! arada izlemeyenler var!
ayrıca 3 sezon daha çekilicek daha sonu çekilmedi!!!
çekilmeyen bişeyin sonunu nerden biliosun çok merak ediyorum!!!!!!!!!!!
arkadaşlar ben sonunu biliyorum dvdsini aldım ve izledim sonunda herkez deliriyor palavra değil gerçek inanmazsanız dizi bittiyi zaman gorursunuz
ya arkadasımbende ck merak ettım dızın daha sonun cekılmedı nasıl olacgı bellı dgeıl kı sne bunu nasıl ızlıyorsun aklım almadı ve boyle bır son olmayacgını bılıyorum hıcdegılsee
Lostun sonuyla ilgili syısız teori olmasına rağmen bence adadan kurtulabilirlermi diğerleri adadan gitmenin yolunu biliomu bilmem sanırım juliet adada doğmamış dierlerin sonrdan katılmış gönderebiliosalar nie onu göndermiolar veya kendilerini kurtarmıolar ama bide şu yönü var kupa maçlarını filan izliolar nasıl yani bu adada uydu yayınıdamı var? valla bence çok lginç bu sonu olcak yani tüm sorulrı nası cevaplıcaklar? bence o kadar sorun da varken hikimse tmamen hayal kırıklığına uğramaz die umuyorum yani saçma bi son olmazsa hayal gibisinden herkes bi şekilde beğenicektir gibime gelio
miracle girl 21-04-07, 20:27 arkadaşlar ben şöyle birşey duydum lost dha çabuk bitecekmiş americada reytngler düşmeye başlamış izleyiciler sıkılmaya başlamış falan filan ayrıca gelen diğer dizilermiş fln öyle birşeyler...
avrupa.yakasi 21-04-07, 22:13 Bende bi yerden okudum Lostun sonunu Horeos dizisyle birlestirceklermis buda
Bir dedikodu tabi :img-blush
izlediiniz zaman gorursunuz ve ayrıca 3 sezon çekildi 4-uncu çekiliyor nerden mi biliyorum ben gurcistandayım şu an ve lost burdada yayınlanıyor ve burda lostun özel dergileri satılıyor ve orda gelecek bölümlerin özetleeri yazıyor bu hafta ne olucak sonra haftaya nolucak.
sonunu izlediyiniz zaman gorursunuz bazı insanlarda bana inanmıyorlar ama sonunu izlediyiniz zaman inanırsınız
izlediiniz zaman gorursunuz ve ayrıca 3 sezon çekildi 4-uncu çekiliyor nerden mi biliyorum ben gurcistandayım şu an ve lost burdada yayınlanıyor ve burda lostun özel dergileri satılıyor ve orda gelecek bölümlerin özetleeri yazıyor bu hafta ne olucak sonra haftaya nolucak.
sonunu izlediyiniz zaman gorursunuz bazı insanlarda bana inanmıyorlar ama sonunu izlediyiniz zaman inanırsınız
söylediğin şey doğru bile olsa burda diziyi izleyen bu kadar insan varken sonunu yazman büyük saygısızlık...
lostun sonu bellı olsa neden her hafta yenı bolumu ındırmek ıcın amerıkada oynamasını bekleyelım..arkadas bızı dunyadan bı haber sanıyo olmalı..lostun sonu bellıymıs :D komık yanı
avrupa.yakasi 27-04-07, 15:37 izlediiniz zaman gorursunuz ve ayrıca 3 sezon çekildi 4-uncu çekiliyor nerden mi biliyorum ben gurcistandayım şu an ve lost burdada yayınlanıyor ve burda lostun özel dergileri satılıyor ve orda gelecek bölümlerin özetleeri yazıyor bu hafta ne olucak sonra haftaya nolucak.
Kendini insanlara inandirmak zorunda degilsin ama forum ortamini bilmedigin
kesin daha dikatli olman dilegiyle sevgiyle kal ...
angeLcereN 27-04-07, 20:39 Bence Lost cok garip bi şekilde bitecek ...Çünkü izledikçe bizi şaşırtan ve bir sürü teorisi olan bi dizi..İşte bu da Lostu diğer dizileerden farklı kılar o yüzden nası bitecegne dair tehmin bile yürütemiorum
ayrıca mari seni de kınıyorummm...Hem daha 3sezon bile bitmedi nası sonu belli oluo bunu annamıormmm bna dedigin biraz sacma geldi..Hem oyle bile olsa bende diger arkadaslar gibi düşünüyorum...Biz bu başlığı sonunu öğrenmek için değil tahminlerimizi paylaşmak için açtık...Bu davranışın gereksiz ve yersizdi..
Umarım bir daha tekrar etmezsinn!!Biz sonunu izleyerek o heyecanla öğrenmeyi isteriz ayrıca dediiin son oldukça saçma bu saatte kadar başlarından bu kadar olay geçti de delirmediler..şimdi mi deliriyorlar..??Çok saçma
sonunu bilemem ama lostun bazı forum sitelerinde arkadaşlar öyle teoriler yazmışki inanamıyosunuz insanlarda lost bir çıngınlık durumu haline geldi yaptıkları araştırmaların haddi hesabı yok.yazılanlardan 2-3 dizi çıkar heralde
miracle girl 28-04-07, 16:40 Bence Lost cok garip bi şekilde bitecek ...Çünkü izledikçe bizi şaşırtan ve bir sürü teorisi olan bi dizi..İşte bu da Lostu diğer dizileerden farklı kılar o yüzden nası bitecegne dair tehmin bile yürütemiorum
ayrıca mari seni de kınıyorummm...Hem daha 3sezon bile bitmedi nası sonu belli oluo bunu annamıormmm bna dedigin biraz sacma geldi..Hem oyle bile olsa bende diger arkadaslar gibi düşünüyorum...Biz bu başlığı sonunu öğrenmek için değil tahminlerimizi paylaşmak için açtık...Bu davranışın gereksiz ve yersizdi..
Umarım bir daha tekrar etmezsinn!!Biz sonunu izleyerek o heyecanla öğrenmeyi isteriz ayrıca dediiin son oldukça saçma bu saatte kadar başlarından bu kadar olay geçti de delirmediler..şimdi mi deliriyorlar..??Çok saçma
evet ben bu başlığı sonunu bildiğimden değil düşüncelerimizi paylaşalım diye açtım
ayrıca gerçekten bilsen bile ki bu çok zor gibi burda bu kadar insan izleyerek görmeyi tercih eder bencede yaptığın çok yersiz bir davranış
son olarakta daha 3. sezondan bence dizinin sonu belli olmaz bence daha 1-2 sezon var hem herşey değişir
pekı sızce adadan kurtulabılecekler mı ?...ben orada kalırlar dıye dusunuyorum ama...sızce nasıl olur
avrupa.yakasi 28-04-07, 22:06 pekı sızce adadan kurtulabılecekler mı ?...ben orada kalırlar dıye dusunuyorum ama...sızce nasıl olur
fikir yurutmek o kadar zorki acaba dizi bir tele reality show mu yoksa
oldulerlermi veya test için mi ordalar bir seyin sonunu bu kadar merak
etmemistim açikcasi bekleyelim de gorelim !!!
değişik teoriler var aynı anda kalkan başka biuçak falan diyolar ama diyerleri ile orantılı tabiki kesin cevaplar meçhul çok entresan cesetler bile bulundu dedi düşen kız ama ?????????
angelstone505 07-05-07, 00:29 Biryerde buralarda ama bulamadım dea nickname li site dostumuz bir yorum yapmış kime anlatsam (lost tutkunu olanlardan) mantıklı geliyor aman bitmesin ben sonunu merak etmeye razıyım,hangi sitede bilemiyorum bu Lost manyaklığından her yere üye olmuşum,2009 da biticeğini açıklamış yapım cıları,bunu bir okudum ,uçtum devam etsin ben bekliyeyim,sizde bekleyin neyapalım ,ama tek korkum Sawyer çıkarsa neyaparım:img-in_lo :img-help: ötekileride çok seviyorum ama o başka:img-icecr :img-icecr Lostu bırakmam izlerim ama ,neyse bu konu kastı ...biz 3.ncü sezondayız demekki 5.sezonun sonunda biticek ozamana kadar ben 50 siteye filan üye olurum:img-pilot :img-pilot
Bugünkü milliyet gazetesindeki habere göre lost 2010 yılında bitecek ve finaliyle herkezi şok edecekmiş.Yani daha 3 sezon daha izlemeye devam.
fikir yurutmek o kadar zorki acaba dizi bir tele reality show mu yoksa
oldulerlermi veya test için mi ordalar bir seyin sonunu bu kadar merak
etmemistim açikcasi bekleyelim de gorelim !!!
reality show teorisi yapımcılar tarafından yalanlandı ve adada yaşanan tüm olayların gerçek olduğu söylendi galiba.
bazı teorilere göre de kutsal kitaplara, ayet ve surelere bağlayacaklarmış, umarım öyle olmaz. dizide olan sıradışı tüm olayların bilimsel açıklamasını vermeleri lazım finalin tatmin ediciliği için. ama bu kadar şeyden sonra nasıl bilimsel açıklama gelecek bilmiyorum.
arkadaşlar sonu bellidir çünkü senaryo çok önceden bitmiş olabilir! heroestada böyle 5 sezonluk senaryo hazır! o yüzden sonu bellidir! zaten heroes ve lostun yapımıcları çok yakınlar ama yinede finali heroes ile birlikte yapcaklarını sanmam yani saçma olur
boran-kolik100 31-05-07, 14:23 Locke'un da söyledigi gibi, herkezin o adaya gelmelerinin bir nedeni var. Herkez hayatleri birbirine bagli. Hic kimse günahsiz degil. Hepsinin gizleyecek bir sirri var. Acaba o adada günahlarini'mi cekiyorlar. O zaman bu onlarin ölmüs olduklari demektir. Iyice kafam karisti haaaa.
abcnin sitesinde yazılanları okudum çok makul geldi ama izleyerek görmeyi tercih ederim ben ölen karakterlerin geri gelebileceğini düşünüyorum bu dizide zaman diye bişey yok tam olarak bi zaman sorunu var o yüzden bi anda oceanic uçağı belirebilir ve tekrar o adaya gelir ve herkesi tekrar görebiliriz! (umarım boone ve shannon geri döner)burda yazanlar doğru olabilir ama sadece bunlar değildir lostun sonu tabiikide belli ama nasıl olcağını biz bilirsek saçma olur! çok şaşırtıcı biteceğine göre söylenen herşey doğru olduğu gibi yanlışta olabilir
Lost'un sonunda neler olacak?
Lost ve Heroes'in sonunu yazdık ama... Kızacaksanız okumayın...
DÜNYANIN BİR ÇOK ÜLKESİNDE MİLYONLARCA FANATİĞİ OLAN "LOST"UN ÜÇÜNCÜ, "HEROES"UN İSE BİRİNCİ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANACAK? İKİ DİZİNİN SEZON FİNALİ TÜM AYRINTILARIYLA MİLLİYET TELEVİZYON’DA… "DİZİLERİN SONUNU NİYE YAZDINIZ?" DİYECEKLER LÜTFEN OKUMASIN
Ali Eyüboğlu
Türkiye'de de DiziMax'ta ekrana gelen, uçak kazası sonucu Güney Pasifik'te ıssız bir adaya düşüp kurtulmayı başaran 48 kazazedenin hayatta kalma maceralarını anlatan "Lost" dizisi üçüncü sezonuna yaklaşıyor. Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan dizinin sezon finalini sizler için öğrendik. Finalde "Desmond" geleceği dair düşlerinden birinde adaya paraşütle sevgilisi "Penny"ye benzeyen bir kadının düştüğünü görür. Aramaya çıktığı kadının "Penny" değil, "Penny"nin ekibinden helikopterin pilotu "Naomi" olduğunu öğrenir.
"Desmond" yine düşlerinin birinde "Charlie"nin öldüğünü görür. Fakat bu kez onu ölümden kurtarmak yerine "Charlie"yi ölmesi gerektiğine ikna eder. Bu sırada dizi yine sık sık başka bir zamana gider ve "Jack" tıpkı babası gibi alkolik, ilaç bağımlısı ve intihar eğilimli bir kişi olur.
"Desmond", "Charlie"yi ölmesi gerektiğine ikna ettiği son düşünde "Charlie"nin su altındaki bir istasyonda, "Naomi"nin telefonunun çekmesini engelleyen düzeneği kapatması gerektiğini görür. Bu sırada "Ben" ve ada hakkında birçok sır ortaya çıkar. "Ben", "Jack" ve ekibini "Naomi"nin anlattığı gibi birisi olmadığına, onun amacının farklı olduğuna ikna etmeye çalışır ancak başarısız olur.
"Charlie" yapması gerektiğinin farkındadır... Kumsalda daha önceki bölümlerde buldukları kabloyu takip ederek su altındaki istasyona dalacak, sinyali bastıran düzeneği kapatırken hayatını verecektir. "Charlie", "Clair" ve bebeği "Erin"in mutluluğunu düşünerek bu intihar görevini seve seve yerine getirir. "Charlie" düzeneği kapatır kapatmaz uydu telefonu çekmeye başlar. "Jach" telefonda bir adamla görüşür, telefondaki adam artık onların koordinatlarını bildiklerini söyler. Tam o anda dizi yine başka bir zamana gider. "Jack" yine kötü bir durumdadır. Telefonla birisini arar ve havalanında her zamanki yerde buluşmayı talep eder. "Jack" buluşma noktasında beklerken, bir araç yaklaşır ve içinden "Kate" çıkar. "Kate" onu aramaması gerektiğini söyler. "Jack" suçluluk duygusuyla ağlamaya başlar. "Kate"i adaya geri dönmek için ikna etmeye çalışır. Ona defalarca yeniden adaya düşebilmek için kaza geçirdikleri uçuşu yaptığını anlatır. "Kate" ise "Jack"in bir daha onu aramaması ve adayı artık unutması gerektiğini söyler ve oradan ayrılır.
Dünya nasıl kurtulacak? (Heroes ile ilgili)
--->Amerika'nın en popüler TV'lerinden abc'deki ilk bölümüyle reyting rekorları kıran ve bir süre önce de CNBC - e'nin Türk seyircisiyle tanıştırdığı "Hereos" dizisi ise birinci sezonunu şöyle kapatacak:
New York'ta dünyanın sonu olarak tanımlanan patlamanın aslında "Linderman", "Nathan" ve annesinin planladığı bir komplo olduğu ortaya çıkar. Diğer kahramanların güçlerini alma özelliği olan "Peter", nükleer güçleri olan "Ted"in özelliğini de edinir. Bu yüzden kentteki patlamanın sebebinin kendisi olduğunu düşünmeye başlar. Ancak "Peter"la aynı özelliğe sahip olan "Sylar" da "Ted"i öldürmeden önce onun gücüne sahip olmuştur. Gözler bu kez "Sylar"ın üzerine çevrilir. "Nathan" seçimleri büyük bir farkla kazanır. New York'taki patlama onun ABD başkanı olmasında büyük bir rol oynayacaktır. "Hiro" geleceğe gittiği için bunu öğrenir ve geri gelip "Nathan"ı patlamayı engellemesi ikna etmeye çalışır. Ancak "Nathan"ın annesi ve "Linderman" onu her şeyin iyi olacağına dair ikna etmiştir. Olaylar bir şekilde bütün kahramanları patlamanın olacağı yere getirir. "Sylar" ve "Peter" dövüşürler. "Sylar" ölür. "Peter"ın elleri kontrolünün dışında parlamaya başlar. Her an beklenen nükleer patlama olabilir. "Peter", patlamanın kendisi yüzünden olabileceğini bildiği için hazırlıklıdır. "Claire" silahını çekip onu kafasından vurur. Tam o sırada gökyüzünden uçarak "Nathan" gelir ve bunun onun sorumluluğu olduğunu söyler. Kardeşini kucağına alarak havalanır. Bir kaç saniye sonra gökyüzünde büyük bir patlama olur. Dünya kurtulmuştur...
3. sezon finali gecen 2 sezon a göre cok daha dusundurucu bitti.O ne öle jack ve kate goruyoruz.Sanki evlenmislerde ayrılmıslar gibi kousuyolar.Bu sanki bize gelecegi gosterdiler die yorumlandı ama jack ın hastanedeki dokdorla konusmasında aslında böle olmadıgı belli edildi.Konusmada babamı cagırlaım onla konus istersen gibilerinden birseyler soyledi.Jack adaya dusdugunde babası olmusdu.Yani o kate ve jack in konusmaları gelecek olamaz gibime geliyor.
BU ARada aranıza yeni katıldım bu daha ilk mesajım selam herkeze :)
bo_hemienne 11-06-07, 13:17 Arkadaşlar okuduğuma göre 3. sezonun sonunda gördüğümüz sahne yani geleceğe ait olan sahneler 4. sezonun sonuna aitmiş. Yani Jack e noldu neden geri dönmek istiyo ölen kim kate i kim beklio? bu soruların cevabını ancak 5. sezonda alabileceğiz yani anlıcağınız şubat ı beklemek de yetmicek bize:(
miracle girl 29-06-07, 00:29 Evet cnm şubattaymış:img-yes: :img-wink:
epack_adam 14-07-07, 19:45 yuh be daha 3sezon ne yazıcak bu yönnetmen anlamadm hee:Day eger gercekten dediğin dogruysa ve delirceklerse giderim o amerikaya ve yönetmeni katlederim:Dole bi dengesızlık olamaz yaa:Dsawyer zaten kesın delirmez:Dama jack acaip zayıf karakterli delirir o:Dsevgisizlikten:D
deadly_angel 21-07-07, 22:25 Adadan bir şekilde kurtulacaklar ama bu uzun bir zmaan alacak gibi görünüyor.Zaten adadan çabucak kurtulsalar dizinin bir anlamı kalmaz.Şok bir final olacakmış çok şaşıracakmışız öyle diyor senaristler.Bir tahminim çok şu an için.Belki 4. sezonda bu konuda birşeyler gösterirler.
herşeyi mantıklı bi şekilde açıklayacaklarda siyah dumanı nasıl açıklayacaklar anlamıyorum.bide fazlasıyla açıklamaları gereken şey var.zaten adadan çıkıolar 3.sezonun finalinde bunu anlıyoruzda jack adadan çıkıcam die yapmadığı şey kalmayan adam berduş olmuş.bence penny nin babasının bişeylerde parmağı var.........3 yıl nasıl geçecekte biz izlicez ya:icon_whis
herşeyi mantıklı bi şekilde açıklayacaklarda siyah dumanı nasıl açıklayacaklar anlamıyorum.bide fazlasıyla açıklamaları gereken şey var.zaten adadan çıkıolar 3.sezonun finalinde bunu anlıyoruzda jack adadan çıkıcam die yapmadığı şey kalmayan adam berduş olmuş.bence penny nin babasının bişeylerde parmağı var.........3 yıl nasıl geçecekte biz izlicez ya:icon_whis
yanılmıyorsam bu incident dene şey siyah dumanı açıklıyo jacob adaya getirilen yetenekli çocuklardan waltta öyle! bi kaza oluyo ve jacob o hale geliyo sanırım jacob kara dumanın ta kendisi
yanılmıyorsam bu incident dene şey siyah dumanı açıklıyo jacob adaya getirilen yetenekli çocuklardan waltta öyle! bi kaza oluyo ve jacob o hale geliyo sanırım jacob kara dumanın ta kendisi
4. sezondan sonra herşeyi yavaş yavaş açıklayacaklarını söyledi yapımcılar ama bu karaduman olayı son sezonda açıklanacakmış. yani belki bunun doğru olup olmadığını 6. sezonun son bölümünde öğrenebiliriz :D:D
Arkadaşlar ben 3.sezonu bitirdim.onunla ilgili bişeyler yazmak istiyorum fakat izlemeyenler vardır belki diye yazamıyorumm:icon_sorr evet ben olsam sinir olurdum çünkü.peki 3. sezonu bitiren kim var?
Son sayfayı okumadan yazmıştım:img-blush .Zaten yorum yapılmış 3.sezonla ilgili.Bende neden jack in hata yaptık geri dönmemiz gerek dediğini anlmadım.Ben'e ve diğerlerine noldu?Birsürü açıklanıcak şey var.ama dizi sanki 6 sezon olmaz gibi.yani tekrar adaya giderlerse belki:S
deadly_angel 04-08-07, 10:40 Herşeyi açıklayabilen bir final yaparlar, en azından yapmalılar.Çünkü fanlar tarafından merak edilenler çok farklı bir boyutta artık.3. sezonun son bölümünde Jack'in keçileri kaçırmış haline bakarsak belki son bölüm için birşeyler söyleyebiliriz.Ama tabiki bunlar bir hayal ürünü değillerse.
deadly_angel 04-08-07, 10:58 bence lostakilerin hepsi akıl hastası kendileri üretiyo kendi dünyalarını
Saçma senaryolarla ayakta duran bir dizi olsaydı bende senin gibi düşünürdüm bir an için.Ama eğer öyle olsaydı birbirleriyle nasıl bağlantı kuracaklardı? (Lost ilk çıktığında bu teoriyi destekleyen çok fan vardı)
bence lostun sonu olmayacak hani birçok türk dizileri gibi. bir süre sonra yayından kaldırılacak reyting alamadığı gerekçesiyle felan olabilir. sonra bütün lostcular çıldıracak:). en kötü senaryo bu olsa gerek. canım sıkıldı galiba dalgaya bvurmaya başladım. sonu çok iyi bir bağlantıyla bitecek arkadaşlar merak etmeyin bu yapımcı ve yazarlar işi biliyor öyle akıl hastanesi falan olmaz eminim..
deadly_angel 05-08-07, 12:39 Bundan üç sezon sonrasının senaryolarıda tamamlanmış.Gerçi dediklerine göre sonu belli, yalnızca fanların tepkilerine göre ufak çapta değişiklikler yapılabiliyormuş ara ara.
selam arkadaslar bende sezonların hepsini arkaya arkaya su gibi izleyip lost delisi olan yeni bir talhliyim.....
sonu hakkında kafam cok karışık olsada nedense hepsinin gercekte ölü oldugunu düsünmeye başladım öldüklerini ve kendileriyle hesaplaştıklarını düşünüyorum belki yanılıyorum ama DHARMA teorisinde de böyle bir olgunun var olduğunu biliyorum çok keyifli ve sürükleyici bir dizi olduğunu belirtmek isterim allah muhafaza türk versiyonunu düşünemiyorum bile.....
sevgiler....
selam arkadaslar bende sezonların hepsini arkaya arkaya su gibi izleyip lost delisi olan yeni bir talhliyim.....
sonu hakkında kafam cok karışık olsada nedense hepsinin gercekte ölü oldugunu düsünmeye başladım öldüklerini ve kendileriyle hesaplaştıklarını düşünüyorum belki yanılıyorum ama DHARMA teorisinde de böyle bir olgunun var olduğunu biliyorum çok keyifli ve sürükleyici bir dizi olduğunu belirtmek isterim allah muhafaza türk versiyonunu düşünemiyorum bile.....
sevgiler....
Lost delisi olmak, talih mi...talihsizlik mi tartışılır...ama kendini kurtaramadığın bir gerçek...:icon_whis
Karakterlerin şimdiki zamanda ve gerçek dünyada yaşadıkları yapımcılar tarafından kesin olarak belirtildi...başka bir açıklama gerekiyor yani...:img-wink:
Lost delisi olmak, talih mi...talihsizlik mi tartışılır...ama kendini kurtaramadığın bir gerçek...:icon_whis
Karakterlerin şimdiki zamanda ve gerçek dünyada yaşadıkları yapımcılar tarafından kesin olarak belirtildi...başka bir açıklama gerekiyor yani...:img-wink:
nasıl yanii?gerçek dünyada yaşadıkları..ne demek oluyor kii:icon_whis
sanırsam gerçeklikten bahsetti arkadaş. yani mantıklı bir açıklama var gereçklik önplanda. yapımcılar açıklama yaptılar lostun sonunu belirlediler artık bizede beklemek düşüyor. 2010 da artık bütün sorularımızın cevaplarını bulacağız
Yani ölü değiller....arafda değiller....uykuda, başlarında elektrotlarla yatıp rüya görmüyorlar...demek istedim...:img-wink:
erinc.afra 17-08-07, 16:13 Yaa mümkünse ölü,deli falan olmasınlar.Kötü bir konuma girer dizi.O adaya cidden düşmüş ve onları canlı canlı yaşıyor olsunlar mümkünse..
Ama böyle birşey söz konusu değil gibi görünüyor :/
Off nerden izledim ben bu diziyi yarabbi...Deli çıkacağım sonunda.....
uçansüpürge 02-09-07, 11:58 bence bunların hepsi bir rüyaydı ya da bizimkiler asında ölmüş de burası bekleme odasıymış gibi berbat bir şekilde bitirmezler bence :) losta yakışmaz :)
bence bizimkiler othersla birlikte - ya da onları bir şeklde sürgün ederek :) - adaya yerleşecek ve mutlu bir hayat sürecekler :) o zamana kadar hamilelik sorunu da özülür sanırsam :)
drmurathan 22-10-07, 21:45 bence bunların hepsi bir rüyaydı ya da bizimkiler asında ölmüş de burası bekleme odasıymış gibi berbat bir şekilde bitirmezler bence :) losta yakışmaz :)
bence bizimkiler othersla birlikte - ya da onları bir şeklde sürgün ederek :) - adaya yerleşecek ve mutlu bir hayat sürecekler :) o zamana kadar hamilelik sorunu da özülür sanırsam :)
ama adadan kurtulduklarını sezon 3 finalinde gördük.
evet adadan bi şekilde kurtulacaklar 3.sezonda bunu açıkça gösterdiler.
ama sonrasında nolur bilemeyiz.lost bu ne yapsa yeridir :P
3. sezon finali gecen 2 sezon a göre cok daha dusundurucu bitti.O ne öle jack ve kate goruyoruz.Sanki evlenmislerde ayrılmıslar gibi kousuyolar.Bu sanki bize gelecegi gosterdiler die yorumlandı ama jack ın hastanedeki dokdorla konusmasında aslında böle olmadıgı belli edildi.Konusmada babamı cagırlaım onla konus istersen gibilerinden birseyler soyledi.Jack adaya dusdugunde babası olmusdu.Yani o kate ve jack in konusmaları gelecek olamaz gibime geliyor.
BU ARada aranıza yeni katıldım bu daha ilk mesajım selam herkeze :)
arkadasim tamamen yanlis düsünmüssün. 3. sezon finalinin sonunda zaten otomatikman 6. sezonu göstermiş oluyor, dizinin sonunda adadan kurtulacaklar , evet ama en azından jack pişman olacak, adaya geri dönmek isteyecek,. ve bu arada farkettiyseniz 3. sezon finalinde " babasının hastanede yukarıda olduğunu beli,rtti" jackin babası ölmedi!!! zaten bunu lostu izleyen bütün herkes böyle düşünüyor. 1. sezonun ilk bölümlerinde, adaya düşen enkazda tabutun içinden jackin babası çıkmadı, neden acaba hiç düşünmedin mi???? jackin babası ölü değil 6. sezona kadar ortaya çıkacak. 6. sezonda adadan kurtulacaklar ama 3. sezon finalininin sonundaki kate-jack sahnesi, 6. sezonun son sahnesi değildir 6. sezondan bir sahnedir sadece... nasıl biteceğini bilemeyiz tabi ama mutlaka adadan kurtulacaklar ama en azından jack geri dönmek isteyecek pişman olacak...
arkadasim tamamen yanlis düsünmüssün. 3. sezon finalinin sonunda zaten otomatikman 6. sezonu göstermiş oluyor, dizinin sonunda adadan kurtulacaklar , evet ama en azından jack pişman olacak, adaya geri dönmek isteyecek,. ve bu arada farkettiyseniz 3. sezon finalinde " babasının hastanede yukarıda olduğunu beli,rtti" jackin babası ölmedi!!! zaten bunu lostu izleyen bütün herkes böyle düşünüyor. 1. sezonun ilk bölümlerinde, adaya düşen enkazda tabutun içinden jackin babası çıkmadı, neden acaba hiç düşünmedin mi???? jackin babası ölü değil 6. sezona kadar ortaya çıkacak. 6. sezonda adadan kurtulacaklar ama 3. sezon finalininin sonundaki kate-jack sahnesi, 6. sezonun son sahnesi değildir 6. sezondan bir sahnedir sadece... nasıl biteceğini bilemeyiz tabi ama mutlaka adadan kurtulacaklar ama en azından jack geri dönmek isteyecek pişman olacak...
yaa inş senn dediğin gibi olur ama yanee yayınlasalarda islesek suu yeni sezonu yaa catladım yaa bide sizce kate-jack mi olcak kate -sawyer mı?
uçansüpürge 28-10-07, 15:32 ama adadan kurtulduklarını sezon 3 finalinde gördük.
evet doğru.. böyle bir şey yaparak tezimi çürüttü senaristler ne yazık ki..
ama olsun jack'in adaya dönmek istediğini biliyoruz.. hala umudum var :P
ya dizi gerçek anlmda çk karışık bn daha 1.sezonu izliorm internetten bulup bu kdr güzel bi dizi olduğunun bilmiyordum açıkçası we ne yalan söliyimki bi anda müptela oldum ya tutamıorm kendimi izlemekten
6. sezon mevzuu nedir yahu?
o son sahnenin 6. sezondan oldugu da nerden cıktı?
benm bir sitede okuduğum bir teoriye göre,zaman kayması var....çünkü bu kadar tesadüfün olması çok saçma gelmeye başladı izleyicilere...teoriye göre önceki hayatlarından herkes o olayları gerçekten yaşamış ama aynı zamnlarda deil...fakat zaman kaymasından dolayı çakışmışlar....jin bakanın evine gittiğinde küçük kızın televizyonda hurley i izlemesi,kate in flasback inde sayid in görünmesi ve daha bir sürü tesadüf...
diğer bir teori ki oldukça akla yatkın geliyo,adadaki herkes denek,bilinçli olarak toplanmış ve o uçağa bindirilmiş insanlar,herkes bir nedenden dolayı seçilmiş...
hepsi_gizem 05-02-08, 13:53 Dizi Çok Farklı Yani Hiç Ummadığım Şeyler Çıkıyor.Hatta Tahmin Ettiğimin Tam tersi Çıkıyor Diyebilirim.Çok Farklı Bir Dizi Bu :) Ben Hayatımda Böyle Bağlıyıcı Bir Dizi Görmedim.Ve Göreceğimide Hiç Sanmıyorum Zaten...
turk_u_az2006 08-02-08, 17:36 Bence sonu şöyle olabilir aslında onlar ölüler ama ya sınamadan geçiyolar yada iki dünya arasında sıkışmışlar. :img-yes::img-hyste:img-cool2
Lost Severlerin aklindan cikmayan en büyük soru, dizimizin SONU (:
simdi bircok yazilan-cizilen uydurulan-sanilan sonlar var
ama bence senarist bile sonu tam olarak bilmiyor..
ben olsam söyle bitirirdim..
-adadan kurtuluyorlar sonra baska bir ucak düsüyor yeni bi hikaye basliyor.. (acik son)
-hersey bir hayaldi (kimin hayali ama bilmiyom)
-adadan kurtuluyorlar ama pisman olup geri dönüyorlar (mesela jack babasi icin)
-veya ölüyorlar..
bilmiyom yani cok sey olabilir, ama ben muhtesem bi son bekliyorum LOST´tan
Herseyi mutlaka birbirine bağlıolar o yüzden cok güzel bitireceklerine eminim.. Yok artık, inanmıorum diyeceğimiz bir son bekliorum açıkcası, çünkü Lost'a da bu yakışır.. :img-yes:
ya arkadaslar bende 4 sezonun 1 2 3 bolumleri var.adadan 6kisi cikiyor.bunlarin icinde jack kate said benjamin bi de sisman olani var. sun ve jin olucekler.said benjamine calisicak.sisman olani timarathaneye dusucek.onun gozune carli gorunuyor onunlo konusuyo.ama birden kayb oluyo.bi de her kes ikiye bolunuyo jack ve lock.insanlarin bazilari jackin bazilari lockin yaninda kalir.adaya yeni insanlar gelir.bu insanlar bu adayi coktan ariyordular.jack zann ederki onlari kurtarmaya geldiler ama bole diyil onlar benjamini ariyordular.qaliba cleara nese oluyo ogluna kate bakar.benim bildiyim bu kadar:img-yes:
arkadaşlar senaristler 4te adadan kurtulanları öğreneceğimizi 5te neden geri dönmeleri gerektiğini öğreneceğimizi 6daysa adaya geri dönüş olacağını söylediler...
bence ya herkes ölecek, yada hepsi adadan önceki yaşamlarına sanki hiçbirşey olmamış gibi devam edecekler.. oheyy yalnız baya uçtumm :img-pilot
deadly_angel 17-03-08, 19:32 Böyle basit bir son yapacaklarını düşünmüyorum.Kurtulanlar zaten belli oldu artık.Önemli olan sonuçlardan ziyade nedenler artık.
Hayatlarına hiçbir şey olmamış gibi devam edemediklerini şu ana kadar yayınlanan dördüncü sezon bölümlerinde açık olarak gördük.
Lost'un sonu senaristler tarafından zaten belirlendi çok uzun zaman önce.Herşeyin mantıklı bir açıklamasıın olduğunu belirttiler.Merakla bekliyorum, dizinin sonunun gelmesini hem ruh sağlığım açısından istiyorum hem de bir daha Lost'un olmayacak oluşunu düşündükçe istemiyorum.:img-pilot
bence ada yok edilecek bizimkiler tarafından. Ve sanırım tek bir kişi dışında herkes olacak. O da Hurley olabilir. Ya da Walt...
deadly_angel 19-03-08, 14:04 bence ada yok edilecek bizimkiler tarafından. Ve sanırım tek bir kişi dışında herkes olacak. O da Hurley olabilir. Ya da Walt...
Ada yok edilmiyor.Jack ve Hurley geri dönmeleri gerektiğini savunuyor.Hatta Jack kendilerine verilen bedaa uçuş kartını kullanarak tekrar adaya düşme umuduyla sürekli seyahat ediyor.
Evet, her türbülansta da uçak düşsün diye dua ediyor resmen :img-yes: Kate beni çok şaşırttı, demek ki Claire adada kaldı ya da öldü ki Aeron'a Kate annelik ediyor.. Adada kalma ihtimali çok düşük gerçi, hangi anne bebeğinden ayrılmak ister, ama onun geleceği için de bunu yapmak zorunda kalmış olabilr.. Ölmüş olma ihtimali daha gerçekçi geliyor bana.. BHR 6. sezonda adaya geri döneceklerini yazmış, bunu gerçekten bilmiyordum ve duyunca sevindim.. Hepsinin adada tekrar buluşması gibi bir son güzel olabilir gerçekten :img-wink:
Smallville18 06-04-08, 19:55 Evet, her türbülansta da uçak düşsün diye dua ediyor resmen :img-yes: Kate beni çok şaşırttı, demek ki Claire adada kaldı ya da öldü ki Aeron'a Kate annelik ediyor.. Adada kalma ihtimali çok düşük gerçi, hangi anne bebeğinden ayrılmak ister, ama onun geleceği için de bunu yapmak zorunda kalmış olabilr.. Ölmüş olma ihtimali daha gerçekçi geliyor bana.. BHR 6. sezonda adaya geri döneceklerini yazmış, bunu gerçekten bilmiyordum ve duyunca sevindim.. Hepsinin adada tekrar buluşması gibi bir son güzel olabilir gerçekten :img-wink:
dizi 5. sezonda son değilmiydi?
daha önce 15'er bölümlük 4-5 .sezonlar çekilerek diziyi bitircekler diye okumuştum.
6.sezonda sürerse ohhhhho işler iyice karışır.
dizide herkesin birbirleriyle bir ilişkisi var en azından adada olmasa bile adaya düşmeden önce öleydiler gerçek hayatlarında:img-hyste
dizinin sonunna gelince sağ kalanlar kurtulsun.
ve ada bir turizm cenneti olsun:D oteller yapılsın adaya ziyarete gelen birsürü insan ..
ne güzel olur ama:img-hyste
ya da
adada birde volkan olsaydı okyanusa batma olasılığı olmasını isterdim ama volkan olmayında olmaz herhalde:D
ada herkes kurtulunca tamamiyle ortadan yok olsun.
Lost her bölümüyle çıtasını öyle yükseltti ki bu grafikle nasıl bir son görürüz bilemiyorum. Yani izlerken heyecandan izleyemiyor olmamız gerekli. Tabiri caizse o derece 'manyak' bir final bekliyorum ben.
Bence Jack'in geriye dönmesinin istemesinin nedeni adadakiler ya da adanın kendi gücü. Sonuçta bu adada bir tılsım olduğu ve zamansal kırılmalara yol açtığını düşünürsek. Dünya için tehlike teşkil eden ya da tam tersi tehlikeli olarak kullanabilcek güçler barındırdığını düşünüyorum. Bu benim yorumum geri dönecekler belki de yok etmek yerine oranın bekçileri olarak orada yaşayacak olmaları da gerekebilir.
batiperlin 28-04-08, 21:19 hepsinin adadan kurtulduktan sonraki yaşantılarına giderek . Hepsinin hali beter ve
daha kötü durumda kimse mutlu degil . Yorum size kalmış..
bnce sonunda herkes olucek....:)saka.ama ztn her sezonda 4 5 kisi oluor...4. sezonu izleyenler adaya kurtarma ekibi die gelenlerin kotu olduklarini biliyorlar...ve adanin da manyetik bir gücü olduunu....ada herseyin kaynağı ve ada kimin olmesini isterse o oluyor...tahmin yurutmek cok zor bnce bu isi jj abrahams a brakalım:)
Şuana kadr hep umdğum sonuçLar yanLış çıktı bu nedenLe bi fikr yürütemiyorum açıkcası
ama şunu biLiyorum ki böyLe bi dizinin sonu kLasik mutLu son değiLdir heraLde(!)
zamanLa görücez grew söyLentiLeri fLn duydum doğru mu arkadaşLar?
Ana karakterlerin hepsi kurtulsun duyordum ama
kurtula kurtula altı kişi kurtulmuş.
Bu durum resmen yıktı beni. Bakalım ilerleyen bölümler belki yüzüm güzel...
Sawyer'da kurtulursa harika olur :love05:
bu arada ne grevi ... daha yeni bitmedi mi bu grevvv...... :(
justforheaven 03-05-08, 21:06 bence adadan kurtulacaklar ama kurtulanlarda şaşıracak ne yapacağını jack gibi geri dönmek isteyecekler ben yazsaydım sonunu bu anormal adayı patlatırdım dinamitle herkesin hafızasını silerdim son sahnede de jack kate le yolda karşılaşır birbirlerine dönüp bakarlar ve yollarına devam ederler böyle yapardım ben
..............geri dönecekler belki de yok etmek yerine oranın bekçileri olarak orada yaşayacak olmaları da gerekebilir.
bende böyle düşünüyorum şimdi bu sezon için 11-12 ve çift bölümlük bir 13. bölümümüz var önümüzde ve lost 16 X 2 sezon daha olacağına göre ....
arkadaşlar senaristler 4te adadan kurtulanları öğreneceğimizi 5te neden geri dönmeleri gerektiğini öğreneceğimizi 6daysa adaya geri dönüş olacağını söylediler...
sonu bencede hafızalardan silinmeyecek bir son olacak mesela 3. sezonun son bölümünde jack gazetede bir ölüm ilanı görüp cenaze evine gitmişti ama bu kişi jack in sevdiği biri değildi hatta sanki oraya onun gerçekten öldüğüne emin olmak için gitmiş gibiydi bu benim aklıma kimse tarafından sevilmeyen Bejamin olabilirmi düşüncesini getiridi....
_yorumsuz_ 04-05-08, 07:21 Dizi 2010a kadar devam edecekmiş. Kim bilir neler olur 2010a kadar. Çok ilginç ve beklenmeyecek final olacak Lostun sonu bence.
((((İLAYDA)))) 04-05-08, 07:51 2010 a kadarher bolumde biri olürse hiç kimse kalmaz..:D:D ama hepsinin oluceğini dusunmuyorum.... justforheaven bulduğuın son gslmiş ama adanın patlaması fln cok iş yaaa =)=) :img-hyste
2010 a kadarher bolumde biri olürse hiç kimse kalmaz..:D:D ama hepsinin oluceğini dusunmuyorum.... justforheaven bulduğuın son gslmiş ama adanın patlaması fln cok iş yaaa =)=) :img-hyste
bencede hepsini öldürmezler...
ne kalır ki zaten geriye
ya bence bi dizinin sonu normalde dizilerde olan sonlara hiç benzemez öylede olmas1 gereki zaten ama ilginç olan suki ada hayatta kimin kalmas1n1 isterse o yasiyo ve bu nedenle ben pek fazla kisi kurtulamaz heralde ama baz1 arkadaslarin söyledikleri gibi adayi patlatma süper bi fikir :img-hyste:img-hyste:img-hystevlla bu ne ya içine birileri dü_meye görsün giren çikam1yo lanet yerden yaz1k jake m ve sawyer ma:img-cray::img-cray::img-cray:
ya nasıl biterse bitsin sonucda bu bir dizi (ve benim izlediğim kadarıyla tnt kanalında pekde heyecanlı bulmadığım bir dizi) senaristler yazacak sizde izleyeceksiniz bu kadar takılmayın sonuna siz kendi sonunuzu dusunun nasıl bitecek diye daha iyi olur bence
bence herkesi şoke edecek bir final olacak seyirciyi ters köşeye yatıraçaklar bence bir çok kişi yani kalanlardan süpriz isimler ölecek kendi tahminime göre
nasıl biter bilemiyorum ama aklımızda soru işaretleri bırakarak,olmadık bi yerde bitirip ee şimdi noldu dedirtecek yoruma açık bi şekilde bitmez işallah
harika bir başlangıç yapan bir dizinin ellbette sonuda mükemmel bir şekilde bitecektir.Son derece mükemmel bir sonla bitecegini tahmin ediyorum.:img-wink:
hurleyin hastaneden arkadaşı adanın sadece kafada oluşturduu bişi olduunu söleyince baya bi tırsmıştm :D umarımm böyle bir son olmaz
06_haziran_15 14-06-08, 11:36 nasıl biter bilemiyorum ama aklımızda soru işaretleri bırakarak,olmadık bi yerde bitirip ee şimdi noldu dedirtecek yoruma açık bi şekilde bitmez işallah
umarım dediğin şekilde, sopranos gibi bitmez bu dizide..
nasıl biteceği hakkında pek bi fikrim yok ama umarım kafamızdaki tüm sorulara cevap verecek şekilde biter
hurleyin hastaneden arkadaşı adanın sadece kafada oluşturduu bişi olduunu söleyince baya bi tırsmıştm :D umarımm böyle bir son olmaz
bencede olay hurleyde bitecekmiş gibi geliyor bana çünkü sayılarla falan çok uğraşmıştı o garüpp valla zaten bana kalırsa dizi hiç bitmesin:):img-cray:
cansel_özge 14-06-08, 19:49 bence kesinlikle hepsi ölcek ve olay jackle bitcek
gibime geliyo ve kafamızda mutlaka soru kalcaktırr ama
filmde şuanda merak ettiklerimiz bi sonuca bağlanır heralde
deadly_angel 14-06-08, 20:55 Her karakterin dizi içerisinde büyük önem taşıdığını düşünüyorum.Ama tabiki dizinin Jack ile başlaması ve dizide genel olarak etkin bir yere sahip oluşu olayın Jack karakterinde biteceğine dair düşünceleri kuvvetlendirir nitelikte.Lost bana göre bir yapboz.Ve her bir parçasının doğru yerlere yerleştirilmesi gerekiyor.Yapbozun her bir parçası da herbir karaktere eşit.
miracle girl 14-06-08, 21:05 Jack de Jack anam ne kıymetli Jack'niz warmış. Onunla başlar onunla biter.
Dizinin sonunda ben çıakrsam şaşırmayın herşey olabilir :img-wink:
cansel_özge 14-06-08, 21:30 Jack de Jack anam ne kıymetli Jack'niz warmış. Onunla başlar onunla biter.
Dizinin sonunda ben çıakrsam şaşırmayın herşey olabilir :img-wink:
güzel son olur heralde:)
jackle başladığına göre ve genelde başrol oyuncusu yok gibi ama genede jack
ön planda yani bunu kabul etmek lazım jackle bitmesi çok büyük ihtimal
miracle girl 14-06-08, 21:33 güzel son olur heralde:)
jackle başladığına göre ve genelde başrol oyuncusu yok gibi ama genede jack
ön planda yani bunu kabul etmek lazım jackle bitmesi çok büyük ihtimal
Biz Benjamin'ciyiiz Öykü ezdirmeyiz onu :D
O adamcağız da çok şey biliyo. En azından Jack'ten daha fazla:img-beee:
Onun güzel gözleriyle bitsin bence :img-hyste
cansel_özge 14-06-08, 21:39 Biz Benjamin'ciyiiz Öykü ezdirmeyiz onu :D
O adamcağız da çok şey biliyo. En azından Jack'ten daha fazla:img-beee:
Onun güzel gözleriyle bitsin bence :img-hyste
ahh bizim dememizle olsa ipek o güzel pörtlek gözlerle bitmesini isterim tabiki:img-hyste yani o zekayla zaten ona bişe olmaz sanmıyorum:D
haylazpanco 16-06-08, 14:27 ya bir yerde okumuştum Jack aslında 1.sezonda ölecekmiş yani yapımcılar öyle planlıyormuş ama sonra adada ve gerçek hayatta ilgi görünce devam etmesine karar verilmiş yani onun anlaşması 5 bölümlük filanmış galiba..sonradan uzatılmış Kate ve diğer adadakiyle ilişkileri filan hep sonradan düşünülmüş yoksa önemsiz bir karakter olarak ölüp gidecekmiş =) .buna dayanarak Jack'le bitmeyebilir diyorum ama yinede olabilir tabi..bence charles widmore ve benjamin linus'la ilgili bir son olacak yani olaylar onlarda çözülecek gibi :img-blush
yada ; jack'in (ve claire'in) babası ve john locke'ın babasına özel bir yer veriliyor dizide.onlara çok yoğunlaşılıyor.yani niye biz sayid'in ailesinin isimlerini, özelliklerini bilmiyoruz ve önemsemiyoruz? ama jack'in babasının alkolik olduğunu, aynı zamanda claire'inde babası olduğunu ve yığınla bilgiyi biliyoruz..demek ki o önemli..bunu şurdan da çıkarabiliriz John Locke, Charles Widmore'un adamları helikopterle geldiğinde ne yapılacağını sormak için Jacob'un kulubesine gitti ve orda claire ve babası vardı.babası ben Jacob adına konuşabilirim dedi ve ona ne yapması gerektiğini söyledi.bu ne demek?kesinlikle bu adamın olaylarla ilgisi var bence.bu da şuanda aklıma geldi paylaşmak istedim..
forever jate 25-06-08, 15:50 Ya bence öyle tek kişiyle bitirmezler lostu hepsini göstererek bitircekler benim düşüncem hepsi kurtulcak ve kurtulduktan sonraki mutlu hallerini göstererek bitircekler tabi bi jack fanı olarak jackle bitirmelerini isterim ama bence öle olmıcak
http://images1.fanpop.com/images/photos/1500000/Jate-Banner-lost-1574220-400-100.jpg
hiç beklenmedik bir şey olacağı kesin:)
rüya falan filan türü dedikodular dolaşıyormuş pek sanmıyorum ama final jack ağırlıklı olacakmış gibi geliyor süpriz bir jack sahnesi bu sahnenin ne olduğunu bende yürütemiyorum:img-blushdeğişik bir flashback bekliyorum:icon_whis
hepsi ölsün cennette buluşsun:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ZeynepFlack 30-06-08, 23:37 valla benim tek beklentim dizi bittikten sonra kafamda soru işareti bırakmamaları herşey net bi şekilde açıklığa kovuşmalı ve lost ekibininde bunu yapcağına eminim !!!
Ya bence öyle tek kişiyle bitirmezler lostu hepsini göstererek bitircekler benim düşüncem hepsi kurtulcak ve kurtulduktan sonraki mutlu hallerini göstererek bitircekler tabi bi jack fanı olarak jackle bitirmelerini isterim ama bence öle olmıcak
bu banada yakın geldi ama sanırım bu kadar klasik bi şekilde bitirmizmer daha çarpıcı bisey olur:)
BellatrixBlack 01-07-08, 14:02 Bence dizi aynen şu şekilde biter.
Jack gözlerini açar yanda Vincent'ı görür,koşmaya başlar:img-wink:
bu banada yakın geldi ama sanırım bu kadar klasik bi şekilde bitirmizmer daha çarpıcı bisey olur:)
jackle bıtmesı bnm de aklıma yatmadı .
ama bır yerde yapımcının roportajını okumustum son bolumde neler olacagı ılk bolumde gızıymıs . bırıncı bolumun jackle basladıgı, onun on planda tutuldugu dusunulurse olabılır.
ama ben gıbı bır karakter varken boyle bır seyın olacagı bana mantıklı gelmıyor yıne de..
amaaaann bız ne kadar yazarsak yazalım bn sıze soyleyeyım bekledıgımızden cok daha farklı bır sey cıkacak . :img-wink::img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:
bence en sonunda hayatta kalan herkes yeniden adaya dönecek ve orada yaşayacak
jack benjamin in yerine geçeçek ada da iktidarı ele alacak :img-hyste
deadly_angel 02-07-08, 00:06 Jack karakterinin aslında ilk bölümde öldürülüp liderin Kate olacağı açıklaması çok ama çok uzun süre önce yapımcılar tarafından açıklanmıştı.Hatta bu karakterin öldürülmemesi için senaristler ikna edilmiş, senaryo değiştirilmiş.Senaryoların başlangıcında belli olan bir baş bir de son olduğunu düşünürsek olayları Jack'e bağlamamamız gerektiğini düşünüyorum.Sonuç olarak bu bir yapboz ve her bir karakter ayrı bir öneme sahip.
lost_charlie 05-07-08, 16:50 jackle bıtmesı bnm de aklıma yatmadı .
ama bır yerde yapımcının roportajını okumustum son bolumde neler olacagı ılk bolumde gızıymıs . bırıncı bolumun jackle basladıgı, onun on planda tutuldugu dusunulurse olabılır.
ama ben gıbı bır karakter varken boyle bır seyın olacagı bana mantıklı gelmıyor yıne de..
amaaaann bız ne kadar yazarsak yazalım bn sıze soyleyeyım bekledıgımızden cok daha farklı bır sey cıkacak . :img-wink::img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:
bencede senin dediğin gibi ne yazarsak yazalım beklediğimiz'den farklı birşey çıkacak...:good::good:
|