yeshym
24-06-08, 12:57
umarıum yapmazlar çünkü ne zaman yapsalar yüzüne ghözüne bulaştırıyolar yok 24,sabrina hçbirinide yapamadılar ztn....
|
Tüm Versiyonu Göster : Lost'u Türkler Uyarlasalardı Kimler Oynardı? Sayfalar :
1
[2]
yeshym 24-06-08, 12:57 umarıum yapmazlar çünkü ne zaman yapsalar yüzüne ghözüne bulaştırıyolar yok 24,sabrina hçbirinide yapamadılar ztn.... -şEkEr- 24-06-08, 15:43 Yok yok hawaiye giderlerse artık"heyy biz lost çekiyoruz siz ne yapıyorsunuz bizde lost çekiyoruz" _rainbow_ 26-06-08, 18:02 Bu kadar olur ne diyeyim artık taklit olacak da n'olcak asıllarını yaşatırlar ancak çekilmesinden yana değilim şayet çekilirse sonra taklitçi Türkler diye yazarlarsa hiç şaşırmayın. !!!:mad72::blink: buket_hülyam 27-06-08, 18:27 türk oyuncular oynasaydı lost degilde tost olurdu:)okadar saçma olurdu yani byuzax 28-06-08, 00:46 olmazdı ama bu eşleştirilen oyuncular cuk oturmuş diyebilirim bir kaç tanesi hariç Reßell' 02-07-08, 14:28 pelin karahandan cok iyi kate olurdu bence :) Gabi_Art 02-07-08, 19:29 PeLin Karahandan bnce iyi Claire olr..Andırıyoda ztn.. RAGIP_ASLI 02-07-08, 19:54 Jack-Nejat işler (iyi oturmuş) Kate-Tuba Büyüküstün ya da Nurgül Yeşilçay Claire-demin bulmuştum unuttum ya Aslı Enver'di galiba :D Hurley-Ata Demirer tam uymuş :P -şEkEr- 02-07-08, 22:00 Jack-Nejat işler (iyi oturmuş) Kate-Tuba Büyüküstün ya da Nurgül Yeşilçay Claire-demin bulmuştum unuttum ya Aslı Enver'di galiba :D Hurley-Ata Demirer tam uymuş :P bence hurley rasim öztekin olsun=) locke kaarkteri tam oturmuş mazhar alonson çok iyi iş çıkarır bu arada bırakın yahu nurgülü tubayı aslı yı pelini daha farklı karakterlere yönelin bir göz önüne alın lütfen bence hiç biri claire veya kate olmaz.. *rukiye 02-07-08, 22:45 jack nejat işler harika olmuş. kate:yasemin ergene geldi ilk aklıma ama kate biraz daha nasıl desem erkeksi gibi. ama olmaz asla ya gerçekten bi de onu mahvetmesinler.. -şEkEr- 02-07-08, 22:51 jack nejat işler harika olmuş. kate:yasemin ergene geldi ilk aklıma ama kate biraz daha nasıl desem erkeksi gibi. ama olmaz asla ya gerçekten bi de onu mahvetmesinler.. hem erkeksi hem güzel hem çekici hem sinsi kate gibi birisi yok bence türkiyede=) dimi en iyisi yapmsınlar=) J3arJ3ie 02-07-08, 23:34 yapmasinlar... yapsalar bile ben izlemem tük lostu yaa:img-hyste hehe bence öyle bisey olamaz lostun ilk bölümü icn 14 bin dolar mi ne harcanmıs neyse bilen bilir :img-wink: o kadar masrafa girceklerini sanmiyorum. bence lost olsa olsa türk usulü şöyle olur: Büyük harflerle LOST gibi KAYIP ucak yerine ucurumdan yuvarlanan koridor ve cam kenari olmak üzere ikiye ayrilir yani türk usülü ancak bunlar cikabilir:img-hyste:img-hyste:img-hyste nazlikiz 03-07-08, 01:53 olmasin olmasida imkansiz ama karar verdim olursa kesinlikle charlieyi Selim Gülgören oynamali pek benzemiyorlar ama o karaktere bence o uygun=) mrwsh 03-07-08, 02:45 Yapımcılar iyice cuvkını cıkardılar ama.Biz bunları dalga olsun diye konusuyoruz onlar cidden yapmayı planlıyo.=D Gecen gün aklıma geldi Acun JohnLocke'a benziyo=D ^Bade^ 04-07-08, 14:33 Lost böyle süper bulaşmasınlar denmiş :D Katılıorum bi bakıma amaa şöyle bi düşününce Jack : Nejat İŞLER gerçekten çok hoş olurdu...(: KuDai_LyLm 04-07-08, 15:05 katılmıorumm bence jacki yapamazdıı yanii çok uğraşş isterr bence yapamazz doktor olabilir ama jack gibide olamaz türk lost saçmaaa yanii hadi diyelim türk lost çkildi tanındık oyuncular bence yapmamalılar lostta seçmelerle oyuncu aldı bence öyle yapımmalı :img-grin2 vivaforever18 15-07-08, 13:51 hiç benzemiyor aslında ama geçen gün keremcemi yeni dizisi elifte görünce jack e benzettim :) saçlarından olsa gerek:) hyoldas 15-07-08, 14:10 Jack’i falan geçtim benzeyen birini bulmak kolay, sokaklar çakma Jack kaynıyor.:img-hyste Birini çıkartır oynatırlar nasıl oynayacaksa hani :P Fakat Türkiye’de Kate’i oynayabilecek, o güzellikte hiç kadın oyuncu yok buna eminim… Bir tek Başak Köklükaya aklıma geliyor o da bu rol için biraz yaşlı kalır ve böyle bir uyarlama projede yer almaz sanmıyorum. :img-pilot ASİ_YILLAR 15-07-08, 14:16 ayyy bence yapmasınlar ama yine olursa nejat işler jacke cuk oturur:) esma-selim005 15-07-08, 14:28 valla lostu oynayabilecek hiç kimseyi göremiyorum. yakıştıramıyorum... niye bizim yapımcılar oturup böyle çok ilgi çekici, akıllıca, her bölüm merakın tavan yapacağı bi dizi düşünmüyolarda uyarlama yapıp rezil etmeye çalışıyolar?:img-tomat He mesela doktorlar var uyarlama, ben greys anatomy'i izlemediğimden hoşuma gidiyor o dizi. ama lostu türkiyede artık biçok kişinin izlediğini ve bildiğini varsayarsak bence çok fena olur... TNT sayesinde birçok insan lostu tanıdı.. joshtan sonra cd yada internette online izleme sayesinde biçok kişi daha izlemiş oldu. heleki bende lostu izledikten sonra ekran karşısında kırılırım gülmekten heralde:img-pilot maria clara 15-07-08, 23:56 Jack Shephard nejat işler Sayid Jarrah bülent polat Katherine Anne Austen berrak tüzünataç Sawyer kıvanç tatlıtuğ Hurley Reyes ozan güven Jin Kwon şevket çoruh Sun Kwon özgü namal Claire Littleton begüm birgören John Locke Zafer Ergin acemicadi_selim 16-07-08, 11:09 LOST un turk versiyonu olsa kesinlikle izlemem yani buyuk konusmiyim belki girgir gecmek icin izleyebilirim:img-hyste ama cok sacma olur... aklimdaki karakterlerin bozulmasini istemem helede charlie nin bozulmasini hic istemem :) tarchın 20-07-08, 12:15 Tr dublajına bile zor tahammül ederken bir de karakterlerin türk oyuncular tarafından canlandırılması herhalde intihar etme sebebim olur :img-tomat:img-tomat:img-tomat ebrumm 20-07-08, 17:26 Bende şimdı düşündum ve coğu arkadasımız gıbı yerlerıne kımseyı bulamadım...bızım turk oyunculardan da cok begendıklerım elbette var ama boylesın bakışlarıyla yüzlerındekı korkuları verebılen, gerçekten çığlık atabılen ve gerçekten korkudan ağlayabılen oyuncuları bızım dızılerde görmek zor..ondan kafamda kımseyle eşleştıremedım..zaten diğer oyuncuların yerıne hıcbir oyuncunun gelemeyecek bır bıcımde canlandırıyorlar rollerını.. TatlSheY 21-07-08, 12:54 ßöyLe biR Şeyin YapıLmasını İstemem Ama... TüRkLerLe DaLga Geçmenin De biR AnLamı Yok... DoktoRLar TuttuySa Bu Da TutaR...:D ßenCe aRkadaLaRında oLmak En İyisi... BiR De Konuya qiReRken Jack RoLüne Nejat İşLer Çok YakışıR diye DüşünmüşTüm...GöRünCe Çok ŞaşıRdım...:img-hyste hacivatiye 21-07-08, 13:41 bence de uyarlanmamalı. aklıma zaten oyuncu da gelmiyor. jack için nejat işler denmiş bence uymaz. nejatın küçümser,alaycı bakışları tavırları,kendinden emin halleri var. jack duygusal,içine kapanık,uysal bir tip. Nejat, matthew fox gibi başarılı canlandıramaz. sawyer için arda kural denmiş arda küçük ve çocuksu kalır. 0zan 21-07-08, 14:12 Ben'i bence emret komutanımdaki aztek Kerim canlandırır. Çok benziyor... Dilara_3 21-07-08, 15:00 Ben'i bence emret komutanımdaki aztek Kerim canlandırır. Çok benziyor... evet gerçektende benziyor.Gerçek adıyla Orçun Kaptan canlandırır.:img-wink: 0zan 21-07-08, 21:03 İsmini unutmuştum, internetten de aramk zor geldi :D sağol hatırlattığın için... RIZA_BABA 22-07-08, 13:29 Bukadar büyük konuşmayın bence arkadaşlar.Kimbilir ileride bir türk yapım şirketi imkansızı başarır ve türkiyedeki bir adada veyahut yabancı ülkede bulunan bir adada lostun türk versiyonunu çekebilirler.Survivor bile yabancı ülkede 3 ay boyunca bir adada çekilebiliyorsa lost neden olmasın? tuğçe_berk 03-08-08, 05:06 Arkadaşlar bnde doktorları duyunca imkansız olmaz berbat olur demiştim ama oldu gerçeğini bilenlere berbat bilmeyenlere muhteşem gelmeye başladı ve sanırm aynısı yine olacak,LOST'u Türkiye'de izlemeyen ama merak eden biçok insan vr kimisi dvd alamıo kimide çoktan kaçırdı.Eminim biz gerçek muhateşem LOST'u izlediğimiz için bize berbat gelicek en ufak şeyde mırım kırım edicez ama bilmeyenler bu diziyi yae KAYIP'ı izleyip çok beğenecekler çünkü muhteşem bi konuya sahip ki Türk milleti olarak biz böyle konulara bayılıoruz...Ne diyim ki Hepimize geçmiş olsun...!!! S3T3NAY 03-08-08, 10:35 ay şimdi gördüm şaka yapıyorlar heralde yaa:img-cray: bir el sürüp de mahfetmedikleri lost kalmışta onu da mahfetmeyi kafaya koymuşlar :icon_sorr memo-66 03-08-08, 19:11 Bence yapmasinlar, Lost benim en cok sevdigim dizi, ve lost´un bir türkce versiyonunu görmek istemiyorum :img-fie: fakat ilk baslarda bir arkadasimiz demis ki saka yapıyosun herhalde!!!! aman aman nolur bulasmasınlar LOST'a.turk televizyonlarının en cok yaptıgı(yapmaya calıstıgı)ama onu bile beceremedigi sey TAKLİT yada KOPYA(bakınız Grey's Anatomy=doktorlar,Sabrina=acemi cadı vs vs.....) Ayrıca ve de benim icin dahada onemlisi yeryuzunde M.Fox'tan baska bir aktor dusunemiyorum ki Jack'i oynayabilsin aslinda hakli arkadasimiz, fakat KAVAK YERLERI`ni hepimis biliyoruz ve bazilari benim gibi D. Creek´i yani Kavak Yelleri´nin orjinalini taniyordur. Ben taniyordum, fakat dogru dürüst hic izlemedim. Ama ilk bölümüne bakmistim, ilk yarisina. Ve hic beyenmedim, Kavak Yelleri´ni biz daha güzel yapmisiz, yani kopyalamis olsakta, bizimki daha güzel. Ama arkadasa katiliyorum LOST´u bende türk oyunculari ile izlemek istemiyorum, olmasin zaten!!!! LOST´un harcanmasini istemem :(:( _IMPERIA_ 08-08-08, 09:56 Jack: Nejat İşler Kate: Sezin Akbaşoğulları(Beyaz Gelinciğin Ceren'i) Sawyer: Kıvanç Tatlıtuğ John Locke: Mazhar Alanson( Buna bende katılıyorum:D ) Hurley: Şahan Gökbakar Jin:İlhan Mansız:good: Sun: Ayumi Takano:good: Shannon: Melisa Sözen(esmer oldu ama olsun:img-blush) Charlie: Özgür Çevik:good: Boone:Berk Hakman:good: Ana Lucia: Doğa Rutkay:good: Claire: Ezgi Asaroğlu Juliet:Özge Özberk Sayid: Teoman Kumbaracıbaşı GFBusra 08-08-08, 16:51 Ya aman bulaşmasınlar Lost'a ya..Aslında Nejat İşler hariç diğerleri uygun olurdu ama yinede bulaşmasalar daha iyi.. o.c_girl 08-08-08, 17:09 Bu ne abi ya şaka dimi bu :S İnanmıyorum yaa of bi bu eksikti yanii mixicen' 08-08-08, 19:07 Alex Rousseau:Hande Soral Ana-Lucia Cortez: Deniz Çakır (Biraz kızıl ama) Benjamin Linus:Mehmet Ali Erbil Bernard Nadler:Rutkay Aziz Boone Carlyle:Yağmur Atacan Charlie Pace:Kıwanç Tatlıtuğ-Berksan Claire Littleton: Pelin Karahan Christian Shephard:Şener ŞeN Danielle Rousseau:Hümeyra Desmond Hume: Okan Bayülgen Ethan Rom:Tardu FlorduN Mr.Eko:NURİ ALÇO Jack Shephard:Nejat İşler Jin-Soo Kwon:İlhan Mansız John Locke:Tamer Karadağlı Juliet Burke: Doğa Rutkay Kate Austen:Evrim AKın Rose Henderson:Güven Hokna Sayid Jarrah:Uğur Pektaş Shannon Rutherford: Pınar Altuğ Sun-Hwa Kwon:Ayumi Takano Walt Lloyd:Ege Tanman Vincent:Garip Kont :img-hyste:img-hyste aslı&burak 13-08-08, 13:59 bede hepiniz gibi lost severim.birinci bölümünden itibaren hiçbir bölümünü kaçırmadım ve herzaman merakla bekledim acaba diğer bölümünde bizi ne gibi süprizler bekliyo diye ama öğrendimki lostun yerli versiyonu yapılacakmış kayıp isminde.bence çok zor niyemi biker onlardaki bütçe bizim yapımcılarımızın hiçbirince yok onlar bölüm başı milyon dolarlar harcarken biz o parayla kaç dizi çekeriz kimbilir ayrıca bide yer sorunu var nerde çekecekler sorması ayıp ya çok saçma bişey çıkacak ortaya yada muhteşem bir iş yapacaklar dilerim ikinci dediğim gerçekleşir bide ben yerli lost kayıpa oyuncu düşündüm ve aklıma bi kaç isim geldi bunlar jack=nejat işler sawyer=mehmet günsür kate=özge özberk claire=aslı enver charlie=özgür çevik hurley=ata demirer boone=berk hakman jin=ilhan manız sun=ayumi takano jüliet=tülin özen ben=halit ergenç sayid=bülent polat locke=mazhar alanson shannon=sezin akbaşoğulları ana-lucia=pınar altuğ olabili gibi ama umarım diziyi çekmeden önce bidaha düşünülür trueblue 13-08-08, 15:13 :img-fear2:img-fear2 Çevirecek ve kanına girecek Lost'u mu bulmuşlar. Güldürmeyin beni Allah aşkına. Millet o diziye güler. Hem Lost'un telif hakkını almaya güçleri yetermi? nerelere kaçsak diye düşünüyorum. sofa Oyuncularla iş bitmez ki önemli olan senaryo nasıl Türkleştirecekler önemli sorun o. Dizinin haline kediler bile güler gibi geliyor. Umarım ben yanılıyorumdur. Hangi tropik adayı kiralayacaklar acaba? Bizim ülkemiz tropik kuşakta değil çünkü. seineb 14-08-08, 12:57 Ya arkadaşlar öyle bişey olmayacak artık... Ohoo taa Şubat'ta başlıcak dizi diyolardı, adı Kayıp olucakmışta yok Türk oyuncular olucakmışta yok Lost'a rakip olucakmış... Hatta Lost'ta 4. sezonda Ocak sonu gibi başladı, bu dizide o zmn başlıcaktı ama yalan oldu bundan sonrada yapmazlar öyle bişey bence kesinlikle yapmamalılarda ;) Lolly~eBj 14-08-08, 15:37 Bende yapılacak diye duydum ama yapmasınlar ya her yerde adımız özenti olarak geçicek artık sıkıldım ben herşeyin kopyasını görmekten .. Bişey çıkıyor bir bakıyoruz onun resmen aynısı Türkiyedede yapılmış.. Ben yeni şeyler görmek istiyorum .. Dönüp dolaşıp her zaman aynı şeyler sıktı artık ama.. k0lera 20-08-08, 10:39 tüm dünya'nın nefesini tutarak izlediği lost'un türk versiyonu çekilecekmiş. Gözümüz aydın! Yüksek bir bütçeyle çeklieceği planlanan dizinin, en az 13 bölüm anlaşma yapılırsa yayına başlayacağı kararlaştırılmış. Grey's Anatomy'nin türk versiyonu olan Doktorlar'ın büyük başarısı (!) ilham vermiş olacak ki, yapımcı Ferdi Eğilmez hemen kolları sıvamış bu büyük bütçeli yapım için. http://yenisafak.com.tr/resim/site/pazar1308d295a108acac6aby.jpg k0lera 20-08-08, 10:40 Yerli 'LOST' geliyor Dünyada milyonlarca seyircisi olan Amerikan dizisi Lost'a yerli sinemacılardan rakip geldi. İznik gölünün kıyısında çekilen 13 bölümlük “Göl” yakında, Lost fanatikleriyle buluşmaya hazırlanıyor Yerli 'LOST' geliyor Dünyada büyük ilgi uyandıran Amerikan yapımı “LOST” dizisinin Türk versiyonu çekildi. Ankaralı yönetmenler Enver Özüstün ile Bengli Aslan'ın fikriyle hayata geçirilen yerli LOST'un ismi ise 'Göl'. 60 kişilik gönüllü bir grup tarafından 6 ay süren çekimlerin ardından 13 bölümlük demosu hazırlanan “Göl”ün ekibi, şimdi gelecek televizyonlardan gelecek tekifleri beklemeye başladı. SIRLAR SUALTINDA ÇÖZÜLECEK Göl dizisinin konusu da Lost'daki gibi orman ve su kenarlarında geçiyor. Lost için kurulduğu kadar dev bir plato olmasa da yerli Lost için de İznik gölünün kıyısına bilgisayar ortamında bir sualtı kenti oluşturulmuş. Dizinin konusu ise, Göl'ün altında olduğuna inanılan sualtı kentinin içinde yer alan ve herkesin ulaşmaya çalıştığı İznik'in simgesi olan çinilerden birinde rastlanan ölümsüzlük madeni. Elbette bu madeni ele geçirmeye çalışan ve bir takım kişiler ve bunun sonucunda oluşan doğa üstü olaylar nedeniyle kasabaya, Belediye Başkanı tarafından kasabaya olayı araştırmak için davet edilen bir araştırma ekibin etrafında dönen ve her bir bölümde ortaya çıkan sırlarla ve yaşanan olaylarla gittikçe tırmanan olaylar zinciri. “Gerçek bazen hiç de göründüğü gibi değildir” diyor filmin yönetmeni Enver Özüstün ve ekliyor “sadece filmlerde değil gerçek hayatta da; işte biz bu düşünce etrafında baştan sona her bölümde merak ve heyecanla izlenecek içinde sadece macera, aşk ve gerilim değil felsefi ve tarihsel dayanağı olan bir film yapmaya çalıştık.” Gemlik'teki su altı çekimleri ile başlayan Göl'ün çekim serüveni, Bursa İznik, Ankara Kızılırmak ve son olarak Bolu Topuklu vadisinde gerçekleştirilen çekimlerle tamamlanmış. 3D animasyonlar kullanılan filmde zor bir teknik olan gerçek sesli çekim gerçekleştirilmiş. OKUL OLUYORLAR Yönetmen yardımcılığını Sevinç Bilgin, görüntü yönetmenliğini Bengli Aslan'ın yaptığı çalışma sonrası aynı, ekip bu tür bağımsız çalışmaları sürdürmek için “AtölyeKISA” adında bir yapılanma yoluna gitme kararı almış. Diğer yandan filmle ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyenler için bir web sayfası oluşturulmuş: www.goldizifilm.com. Göl dizisinin ilham kaynağı olan Lost, 1'i Altın Küre ve 6'sı Emmy olmak üzere 28 ödül sahibi. Plastik makyajından, su altı çekimlerine, üç boyut animasyonlarından ele aldığı konuya kadar yerli Lost “Göl” dizisi de, dizi film meraklılarına keyifli zamanlar geçireceğe benziyor. OYUNCULAR ÜCRET ALMIYOR 30 genç oyuncunun yer aldığı dizinin oyuncuları yapımdan hiçbir ücret almazken, tamamen gönüllü girişimlerle çekilen dizinin maliyeti ünlü Amerikan dizisinin yanında oldukça mütevazı kalıyor. Lost'un yalnızca Amerikan ABC kanalında 2004 yılında yayınlanan ilk bölümü 5 milyon dolara malolurken, GÖL dizisinin 13 bölümlük demo çekimleri gönüllü yatırımlarla 50 bin YTL'ye kadar düşürülmüş. Dizinin yönetmenleri oyuncu ücretleri, konaklama, ulaşım, gıda masraflarının ücretsiz sağlanması ve sadece teknik materyale harcama yapılması ile yaklaşık 250 bin YTL'lik değeri olan yapımın bu mütevazi bütçe ile tamamlandığını anlatıyor. YAKINDA BAŞLIYOR Dizinin hangi televizyon kanalında yayınlanacağı henüz netleşmezken dizinin Görüntü Yönetmeni Bengli Aslan dizi için televizyon kanalları ile görüşmelere başladıklarını, amatör yatırımlarla çekilen dizi için ciddi tekliflerin geldiğini söylüyor. Aslan, “45 dakikalık bölümler halinde yayınlanacak olan yapımlar, aynı Lost'ta olduğu gibi özellikle 18-45 yaş arası genç bir kitleyi hedefliyor” diyor. 13.01.2008 ( oooo ta ne zamanın haberi olmucak sanırım bu göl dizisi :img-wink::img-wink: -şEkEr- 20-08-08, 16:16 arkadaşlar dizi göl adıyla yapıldı hatta fragmanı var ama görülmeye değmez hiç heyecan yok tam tersi sıkıcı bir havası var:Dhatta 13 bölümü çekilmişti sadece kanalların en büyük teklifi vermesini bekliyorlar:D anil16 20-08-08, 22:51 Turkcesi versiyonu olursa KALITA KATILA gulmekten koparim. :img-hyste Bu Turkiye'nin alinti yapimlar ozentisinede sinir oluyorum...1 diziyide birakin orijinali ile kalsin ve maf etmeyin...// :icon_whis Doktorlar guzel oldu..itiraf ediyorum..ama maf ettiler yinede...tadi tuzu kalmadi. :icon_whis LOST'da cekilirse bu sefer cok basarisiz olurlar. Cunki LOST cok ZOR bir yapim.. :good: Lost bolumleri'nin Turkce dublajlari bile inanilmaz komik oluyo, ozellikle kufurlu sahneler... :img-hyste ash_dinoo 21-08-08, 12:58 doktorlar bnce çok saçma olmuştu ztn izlemedimde izlemem de lostda büyük ihtimal öyle olcak yanlız şunu söyliyim yaparlarsa çok gülerim we dalga geçerim :img-hyste:img-hyste bnce yapılmasın yapsalarda lost kadar gzl olamaz tam anlamıyla bir felaket olur :img-wink: -şEkEr- 21-08-08, 16:39 doktorlar bnce çok saçma olmuştu ztn izlemedimde izlemem de lostda büyük ihtimal öyle olcak yanlız şunu söyliyim yaparlarsa çok gülerim we dalga geçerim :img-hyste:img-hyste bnce yapılmasın yapsalarda lost kadar gzl olamaz tam anlamıyla bir felaket olur :img-wink: diyorum ya yaptılar sadece kanallar teklif vermedi,genç yetenekleri falan filan kullanmışlar sözde bir tane tanıdık oyuncu göremedim... zaten kabullenmiyorlardı lostu taklit ettiklerini bir yazıda okumuştum... aslı_ipek 26-08-08, 22:22 pardon ama ayıp kaçcakta sawyer ile kate bi sahnesi vardı nasıl gerçekleştircekler:kahve !Mavi_SekeR! 27-08-08, 06:58 Turkcesi versiyonu olursa KALITA KATILA gulmekten koparim. :img-hyste Bu Turkiye'nin alinti yapimlar ozentisinede sinir oluyorum...1 diziyide birakin orijinali ile kalsin ve maf etmeyin...// :icon_whis Doktorlar guzel oldu..itiraf ediyorum..ama maf ettiler yinede...tadi tuzu kalmadi. :icon_whis LOST'da cekilirse bu sefer cok basarisiz olurlar. Cunki LOST cok ZOR bir yapim.. :good: Lost bolumleri'nin Turkce dublajlari bile inanilmaz komik oluyo, ozellikle kufurlu sahneler... :img-hyste =) eheuheuhe :img-hyste aynen katılıyorum :D:D ahh ne özenti bir milletiz..her şeyin fakesini yarattığımız gibi lost'unda olabilir neden olmasın ki :( -şEkEr- 27-08-08, 16:00 pardon ama ayıp kaçcakta sawyer ile kate bi sahnesi vardı nasıl gerçekleştircekler:kahve türk yapımcılar öyle bir şeye cesaret edermiki:img-hyste ki öyle bir cesarete kalkışsalardı RTÜK diye bir şey var kanallar hayatta kabul etmez zaten birebir aynısını yapıcaklarını hiç sanmıyorum..:icon_whis elifc 28-08-08, 03:03 PeLin Karahandan bnce iyi Claire olr..Andırıyoda ztn.. Emilie de Ravin'in o müthiş güzelliğini Pelin Karahan'la karşılatıramıyorum bile....Bence hiç uymaz...zaten yazılan oyuncuların hiçbiri de uygun değil...Sadece Boone-Berk Hakman uyumlu geldi bana:icon_whis hyoldas 28-08-08, 06:03 Emilie de Ravin'in o müthiş güzelliğini Pelin Karahan'la karşılatıramıyorum bile....Bence hiç uymaz...zaten yazılan oyuncuların hiçbiri de uygun değil...Sadece Boone-Berk Hakman uyumlu geldi bana:icon_whis Kesinlikle katılıyorum Elif'cim! Erkek oyuncularımızı başarılı buluyorum birebir olmasa da birşeye benzerler ama, Türkiye'de Lost gibi bir dizinin uyarlamasında oynayabilecek seviyede bir kadın oyuncu göremiyorum bir kaç istisna var tabi :icon_whis Bizimkiler ancak herkesin aşık olduğu, eblek suratlı:img-hyste, sürekli ağlayan kadını oynarlar -onu bile beceremiyorlar ya :P- Umarım çekilmez ne pb'nin ne de Lost'un uyarlaması çıksın istemem :img-pilot ecchem 28-08-08, 20:33 Emilie de Ravin'in o müthiş güzelliğini Pelin Karahan'la karşılatıramıyorum bile....Bence hiç uymaz...zaten yazılan oyuncuların hiçbiri de uygun değil...Sadece Boone-Berk Hakman uyumlu geldi bana:icon_whis Kesinlikle katılıyorum bende... Yanlız ben Des'i inanılmaz derecede Feridun Düzağaça benzetiyorum ya :D k0lera 29-08-08, 10:45 berk hakman boone için çok iyi bir seçim :) Claire ve pelin karahan hiç benzemiyor :img-icecr:icon_whis Kate'i Tuba büyüküstün Oynayabilir bence ben kate rolüne tubayı daha uygun görüyorum :img-wink: elifc 29-08-08, 15:31 berk hakman boone için çok iyi bir seçim :) Claire ve pelin karahan hiç benzemiyor :img-icecr:icon_whis Kate'i Tuba büyüküstün Oynayabilir bence ben kate rolüne tubayı daha uygun görüyorum :img-wink: Tuba Büyüküstün gerçekten çok güzel bir oyuncu ama sadece fiziki olarak düşünmeyelim bence Tuba ,Kate karakterini asla canlandıramaz..Kate karakteri çok zorlu bir karakter,çeviklik,hareketlilik ve kimi zamanlarda da sinsilik gerektiriyor.Ben Tuba'nın ormanda koşuşturduğunu,ya da ağaçlara fln tırmandığını düşünemiyorum aynı zamanda Sawyer'ın kollarında (ya da üstüne atlamış bi şekilde) da düşünemiyorum:icon_whis k0lera 30-08-08, 09:53 Tuba Büyüküstün gerçekten çok güzel bir oyuncu ama sadece fiziki olarak düşünmeyelim bence Tuba ,Kate karakterini asla canlandıramaz..Kate karakteri çok zorlu bir karakter,çeviklik,hareketlilik ve kimi zamanlarda da sinsilik gerektiriyor.Ben Tuba'nın ormanda koşuşturduğunu,ya da ağaçlara fln tırmandığını düşünemiyorum aynı zamanda Sawyer'ın kollarında (ya da üstüne atlamış bi şekilde) da düşünemiyorum:icon_whis :img-hyste:img-hyste:img-hyste doğru söylüyorsun ama ben yüzleri bakımından söylemiştim peki sence kate rolüne en uygun kişi kim? aslı&burak 30-08-08, 10:02 bence kate rolünde en çok berrak tüzünataç yakışır hem fiziki olarak hem yüz şekli benzemesi açısından jack için nejat işlar olabilir boone kesinlikle berk hakman ysmn_94 30-08-08, 10:06 bence kate rolünde en çok berrak tüzünataç yakışır hem fiziki olarak hem yüz şekli benzemesi açısından jack için nejat işlar olabilir boone kesinlikle berk hakman bencede kate kesinlikle berrak tüzünataç ancak arkadaşlar fiziki olarak sawyere benzeyen birisi yok bildiğim kadarıyla ama onun da karakterine uyucak bira lazım:icon_whis Tatum 30-08-08, 11:51 :img-hyste Ahahaha Gülmekten başka birşey yapamıyorum ya. Bir el atmadıkları Lost kalmıştı o da oldu. Helal olsun yani ne diyim. :img-pilot Kendilerine has şeyler yapsalar daha iyi olur. Uyarlamaları hiç sevmiyorum ben. Özellikle her tarafını sansürleneceğini bildiğim için. Lost'u izledikten sonra o bana çok komik gelecek. Tabi izlemeyenler bu diziden haberi bile olmayan beğenebilirler tabi beklerim. -şEkEr- 30-08-08, 15:16 bencede kate kesinlikle berrak tüzünataç ancak arkadaşlar fiziki olarak sawyere benzeyen birisi yok bildiğim kadarıyla ama onun da karakterine uyucak bira lazım:icon_whis Bence Berrak o kadarda uygun değil tamam çeviklik falan varda ben berrağın kate kadar sıcak gülebildiğini düşünmüyorum:icon_whis ebrumm 30-08-08, 18:00 Bence Berrak o kadarda uygun değil tamam çeviklik falan varda ben berrağın kate kadar sıcak gülebildiğini düşünmüyorum:icon_whis kesınlıkle katılıyorum..ayrıca kate çevik değil oyle gözukuyor..onun kollarında olan kasları baska bır bayanda bulmak çok zor..benım de tercıhım tuba buyuküstun kadın oyuncu olarak..jacke de nejat işler denilmiş..najat işler hem jack karakteri için yaşlı hemde ağlamasını bilmiyor..şu bir gercek kı jack dizide en cok ağlayan karakterlerden biri..ve nasıl oluyor bilmiyorum ama ağlamak jacke cok yakışıyor..biz izlerken amaaan jack yıne ağlıyor demıyoruz..ondan jack karakterını canlandırıcak biri hem ağlamasını bilecek hemde gercekten kahraman olabilicek nıtelıklere sahıp olucak bu da cok zor.. nejat işler fizikiolarak sawyere benzemesede karakter olarak cok benzeştırıyorum ben:img-hyste belkı sawyer olabilir..boone -berk hakman cok süper olur diyorum..shannon karakterı ıcınde sarışın biri olarak hemde karakterıne uygun aysun kayacı derım:img-hyste(karakterıne uygun dedım özellıkle dıkkatinizi çekerım yoksa oyunculugunun ne durumda oldugu bellı:img-hyste) ysmn_94 31-08-08, 17:14 Bence Berrak o kadarda uygun değil tamam çeviklik falan varda ben berrağın kate kadar sıcak gülebildiğini düşünmüyorum:icon_whis evet açıkcası öyle ama başka bi oyuncu da düşünemiyorum kate olarak yani türk oyunculardan onun gibi yok:icon_whis elifc 01-09-08, 01:04 :img-hyste:img-hyste:img-hyste doğru söylüyorsun ama ben yüzleri bakımından söylemiştim peki sence kate rolüne en uygun kişi kim? bana göre Kate karakterine uygun bir oyuncumuz yok bi kere Kate klasik türk kadını modeline ters düşüyor...Mesela her ne kadar Emilie De Ravin kadar güzelini bulmak da zorluk çekseler de Claire karakteri türk kadın modeline daha uygun(fiziksel olarak değil,karakter bakımından)... Hiç bişeye karışmayan çocuğunu büyüten arada Charlie'nin maçoluk da denmez ama kıskanç tavırlarıyla karşılaşan(John,Desmond:img-in_lo) Aynı şekilde Sun karakteri de özellikle dizinin ilk başlarında kocasından gördüğü baskıya dayanarak daha yakın bir karakter diyebilirm:icon_whisoyunculuk açısından bu 2 karakter bizim oyunuclarımız tarafından rahat canlandırılabilir ama Kate:icon_whis:icon_whisbir Jack'e bir Sawyer'e gitmesi,bu kararsızlığı canlandırılabilir ama onun o maceracı halleri,sürekli başını belaya sokuşu,ağaçlara tepelere tırmanışı ve kolundaki kaslar..............işte bunlar zor:icon_whis |