Tüm Versiyonu Göster : Lost - Adadaki Çiftler
miracle girl
25-03-07, 19:45
sizce adadaki çiftler kimler?
bana göre favori çift jack ve kate .......
Arkadaşlar lütfen favori çiftlerinizi yazarken spoiler kuralına uyalım.
hepsi_ydamat
26-03-07, 22:39
kate ve sawyer olsun jakem bana kalsın :D
angelstone505
28-03-07, 05:56
Sawyer ve Kate :happy0064 :character
soldaki avatardaki yakışıklılığabakın.....Jack senide seviyorum ,M başka birini bulbye
movie_monster
29-03-07, 13:37
dizinin ilk bölümlerinde jack kate gibi görünsede sonradan sawyer ve kate :) ikisede asi ruhlu ve birbirlerine çok yakıştıklarını düşünüyorum.
hepsi_ydamat
29-03-07, 15:28
dizinin ilk bölümlerinde jack kate gibi görünsede sonradan sawyer ve kate :) ikisede asi ruhlu ve birbirlerine çok yakıştıklarını düşünüyorum.
buna bende kaltılıyorum kesinlikle ilk yorumda jack bana kalsımn die dedim ama cidden de yakışıolar ikiside asi ruhlu fln... haklısın
clair ve charlie
bence en iyi çift onlar.
biri çok güzel biri çok yakışıklı
amanbambino
06-04-07, 13:19
bence de kesinlikle sawyer ve kate çünkü jack kate e göre fazla düzgün bir insan
bu dünyada iyilerin değeri asla bilinmez jackim için ideal insan yok adada:img-cool2 ideal çift bencede charlie-clarie
Arkadaşlar ben de bi lost hayranıyım fakat bi türlü jack ve kate çiftine ısınamadım benim favorim charlie ve claire
miracle girl
21-04-07, 21:26
aynen benmde claire - charlie :)
jackle katein kimi seçeceide belli değil zaten bi kişiye yazılamadılar ordan oraya:)
Ekşisözlükten bir yorum:img-wink: :
ha ayrica her kadin jack ile evlenmek ve sawyer ile gununu gun etmek ister ama sonunda bernard ile evlenir kalir. bu da benim lost yorumum oh olsun.
Sawyer & Kate ;)
katılıyorum ama sawyer kate i seviyor ve önemsiyor da kate konusunda kararsızım sanırım onun aklının bir yani jack te sawyer a yazık ediyo. Ya sawyer özünde çok tatlı kate sawyer in değerini bilmiyo:img-blush
kate basbaya seviyo jack'i ama ağlayarak sawyeragitmesi iğrençti...
en yakışan bencede claire - charlie
ama kate adilik yapmasaydı jackle iyi bir çift olurdu
özgenuroğlu
06-05-07, 22:39
Charlie&Claire bayılıyorm ya birbirine çok yakışıyorlar:)
mercan_dede
08-05-07, 01:43
Charlie-claire çok yakışıyorlar....
boran-kolik100
31-05-07, 16:50
Sawyer ve Kate
ama Kate bence Jack'ide seviyor ve ikisinin arasinda kaliyor; yakinda kararini
vermezse ikisinide kaybedebilir bence.
kate ve jack
gerçi sadece bi kere öpüşsler ve katele sawyer ilişki yaşamaya başlasa bile ben ikisini çok yakıştırıyorum birbirlerine. Claire le Charlie de çok uyuyorlar. Şekeler
bo_hemienne
01-06-07, 13:51
jack :img-yes:
kate
BENİM anlam veremediğim şeylerden biri de kate'in içinde bence yanıp tutuşan bir jack aşkı var ama açığa çıkaramıyor... Sawyer'ın korkusunadır belki ama bilmiyorum sanki jack>'e hala bir ilgisi var ki onunla iyi arkadaş...
Sawyer bazen beni gıcık ediyor ama Kate le Sawyer'a da yakışmıyorlar diyemeyeceğim yani...
bencede jack ve kate ama kate sawyer ı tercih etti ve bence sonra pişman oldu
kesinlikle Jack-Kate :good:
jack kate gore cok duzgun..
sawyer ve kate de alısamadıgım ıcın..
bende charlie ve claire diyorum :img-wink:
bende jack ile kate diyorum.
charlie ve claire de olabilir..
desmond penny ve sayid shannon dı bir zamanlar
miracle girl
14-06-07, 01:24
aslında charlie&claire den vazgeçmem ama kate sawyerde fena deil aslında kate jack ama karar veremiorm :)
bu hafta desmond ağırlıklı bölümü izlerken aslında 3 sezondur bu dizide işlenmiş aşk hikayeleri içinde en önemsizmiş gibi arka plana atılan fakat bence en derini ve en büyüğü desmond-penny aşkı olmuş bunu anladım bu ikisinin yaşadığı gerçek aşkın ta kendisi
deadly_angel
29-06-07, 15:07
Kesinlikle Charlie&Clarie
Ama Kate&Sawyer'de fena değil, eğlenceli...
sawyer'ın anlaşabildiği tek kişi kate olduğundan(:P) onlar olsun.kate'i jake ile yakıştıramıyorum nedense...
ama...ama...ama bence asıl çift olan charlie ve claire var.claire çok güzel,charlie de çok sevimli...süperler=)
Sawyer in çift olmasına gerek yok.O tek başına yeter.
sawyer -kate
charlie-claire
:happy0064
claire ve charlieyi çok sewiorum bn ama izlediğim kadarıyla aralarında çok ciddi bişi yok. charlie hep clarie'in peşinden koşuo ama claire pek yüz vermiyo :(
hepsi_ydamat
08-07-07, 18:36
charlie ve clara acayip tatlı bi çift ya :D
jack ile kate favorımdı ama olmadı
artık jack ıle juliet (gercı julıat jackı kulllanıyor dıyenler var bılemıycem 3.sozunun 3.bolumundeyım cunku bitirince su sezonu anlarız ama julıetı gorur gormez yakıstırdım)
ana lucia olmeseydı ana lucıa ve sawyer olabılırdı (ana lucıa yı severım gercı nıye sawyer a kurban ettım bılmıyorum :))
boran-kolik100
11-07-07, 17:19
favori ciftim tabiiki SAWYER & KATE
hemen onlardan sonra CHARLIE & CLAIRE geliyor
ve sonunda JACK & JULIET
Gerci bende Juliet hakkinda, Jack'i kullandigini düsünüyorum
ama bu arada ona asik oldugundan eminim.
deadly_angel
11-07-07, 17:31
Sawyer ve Kate birbirleriyle her anlamda çok uyumlular.Jack&Kate'i kesinlikle istemiyorum.Olmamalı ayrıca Jackson birkaç bölüm boyunca saçma sapan davrandı.
Benim Charlie'de zaten öldü:img-elvis Clarie yalnız kaldı şalgam kafayla.Tek umudum Sawyer&Kate.
ben birinci bölümü daha yeni izledim ama benim çiftim şuanlık kate&jack
epack_adam
14-07-07, 21:48
arkadaşlara katılıyorum kesinlıkle sawyer ve kate:Dneden derseniz ikisde dik başlı,güçlü ve aralrında inkar edilemez bir çekim,bir elektrik var:Dama jackle kate te bastan beri bi monotonluk var yaa.konuşmaları bile resmi yaw:Dama katele sawyer birbirlerini her gördüğündeki sahneleri biliyoruz:D
ben birinci bölümü daha yeni izledim ama benim çiftim şuanlık kate&jack
eet kesinlikle kate&jack
kate için durum biraz karışık aslında.sawyera olan nefreti sevgisi kadar büyük bence(abartmış olabilirim:icon_whis )babasına benzettiğini söylemişti bir bölümde hani:img-yes:
aralarında daha çok fiziksel bir çekim var.
jack ile ise arkadaşlık ilişkileri,paylaşımları güzeldi.sanırım juliet ortaya çıkınca sırf kıskançlıktan jack i seçmediği için pişman oldu.
sonuçta ikisine de aşık olmadığını düşünüyorum.öyle olsaydı hemen her an ikisinden birine kayma ihtimali bu kadar fazla olmazdı.tamamen içgüdülerine göre hareket ediyor kate. bkz:temel içgüdü:icon_whis
iş kate de bittiği için bir özet geçmek istedim onun hakkında:img-wink:
şimdi sawyer kötü davranıyor ve ona yönelecek sanırım kate..
fazla yazdım sanırım:icon_whis
sonuçta bence en sağlıklı ilişki kate-sawyer arasında olur:img-yes:
aslında desmond-penny de hoş..des in hatrına onlar da favori olabilir:img-icecr
tanyel_1004
24-07-07, 21:54
Bir sitede bu konuyla ilgili şu yorumu beğenmiştim ve ben de aynısını düşünüyorum.
'Kate Sawyer'dan hoşlanıyor, Jack de Juliet'den hoşlanıyor.Ama ne Kate Sawyer'a, ne de Jack Juliet'e aşık. Onlar birbirlerine aşıklar!!'
Ah bi de bu aşk bi açığa çıkabilse...Her ne kadar bu aşkı istesem de ikisi için de iyi olmayacak. Çünkü Jack ve Kate birbirlerine göre değiller. Mesele mantıksa tabii ki Sawyer, içim yana yana desteklerim:d
daha 1.sezonun 15. bölümüne kadar izledim şimdilik beğendiklerim
claire ve charlie cidden çok şekerler:D
jack i çok seviyorum kate ve jack çok yakışıyo ama şöyle bi düşününce kate ve sawyer birbirlerine daha uygun o yüzden şimdilik kararsızım ilerleyen bölümlerde öğrenirim artık ne olduğunu:)
Ben de 1. sezonun 10. bölümüne kadar izledim...
Kate&Jack
Charlie&Claire
Micheal&Japon kadın....:)
Micheal&Japon kadın....:)
amanin jin duymasın!!!:img-pilot :)
ya charliciğim öldü, claire ve charlie benim favorim çiftimdi yaa :(
kate sawyer'la idare edeceğim artık:icon_sorr
sayid ve shanoon da var ama arkadaşlar unutmayın.
sawyer&kate
claire&charlie...
ben sawyer ı jack ten daha çok sevmeme hatta kate le sawyer ın karakter bakımından jack e göre daha yakın olmalarına rağmen zıt insanlar daha çok yakışır düşüncesiyle kate ve jack diyorum.
benim için asıl bir numara olan desmond ve penny çifti
Başta Jack ve Kate diyordum hatta Sawyer'a sinir oluyordum ama fikrim artık değişmiş durumda...
Kate ve Sawyer iyi bir ikililer bence..Ama tabi Jack ve Kate için duygu anlamında herşey bitmiş değil...
Bir de Jack ve Juliet de olsa iyi olur..Bilmiyorum ilk göründüğü andan itibaren sevdim ben bu kızı...Sebebi gözlerindeki incinmişlik ifadesi olabilir...Karakter bakımından da yakınlar aslında...
ılk oy benden veee.......
kate&sawyer
Ben de jack&juliet diyorum..
deadly_angel
06-08-07, 23:12
Hımm biraz kararsız kaldım ama Clarie&Charlie diyorum.En masumu onlar çünkü.
Sayid ve Shannon.
Shannon'a yazık oldu.
sayid ve shannon! ama maalesef shannonı kaybettik
4.8.15.16.23.42
12-08-07, 13:12
kate'in yaptukalrından sonra jack ve juliet yani jacket forever
En başta Kate ve Jack ti ama sonra Kate in yaptıklarından ve juliet in gelişinden sonra:
Kate & Sawyer
Juliet & Jack
kate ve jack demiştim daha önce ama şimdi değiştirdim kate ancak sawyere layık.
bence yeni çiftimiz Juliet & Jack doktor doktor yakışırlar birbirlerine.
başta jack-kate ama fikrimi değiştirdim
kate-sawyer
julieti bir türlü sevemedim.jacke başka bir kız olsun yada yanlız kalsın:)
kate konusunda onun sawyer ile olmasını istiyorum ama favori çiftim claire-charlie (idi) (anket için bir daha yazayım dedim)
Kate'e ne kadar kızsam da...Jack'ın gönlü onda...
Kate ve Jack...
valla ne yaşarlarsa yaşasınlar dizinin çifti jack ve kate bence..juliet ve jacki beraber düşünemiyorum bile.katein de sawyerı sevdiğini hiç sanmıyorum..
tabii bir de son bölümü düşünürsek :img-wink:
charlie&claire çok tatlılar
ya valla kate-sawyer ı çok seviyorum ama kate-jack i de çok seviyorum hangisi beraber olsa öbürü için üzülüyorum garip bi durum:D
benim favorim charlie ve claire cok tatlılardı
jack juliet kate ve sawyer a gelirsek de jackle julieti yakıştırmıyorum bence kate ve jack ama sawyerla kate de cok yakışıyo bi türlü karar veremiyorum bu konuda kate jacki jack kate seviyo ama kate sawyere da seviyo ayyy kafam cok karıştı :icon_sorr
Kesinlikle Kate-Jack ne olursa olsun onlarn arasında bir bağ var bence!!!:img-wink:
Diğer çift ise charlie-claire çok tatlılar:)
Kesinlikle Kate-Jack ne olursa olsun onlarn arasında bir bağ var bence!!!:img-wink:
Diğer çift ise charlie-claire çok tatlılar:)
ewt bende sana katılıorum:img-wink::img-yes:
bence kate ile sawyer :good:çok yakışıolar ama jack biraz sinik:img-in_lo duygularını dışa vuramıo ama sawyer o buluna kadar kızı kaptı bile :img-yes:
Ya adada 3 sezonun son bölümlerine doğru örümcek ısırığı yüzünden ölen 2 çift vardı ya kimdi onlar ya yaazık onlarda yakışıyolardı bide gerçek isimleri nedir blen varmı bn bulamadım yaa :S
Nikki ve Paula'ydı,yanılmıyorsam...
Onlar da diri diri gömüldüler ya,ne diyeyim artık..
Lostu yeni izlemeye başladım ve daha ilk dakikada Jack ile Kate in müthiş bir çift olduklarını gördüm.Favorim kesinlikle Jack&Kate. :img-yes:
dilara-1905
01-09-07, 12:32
claire & charlie harikalar :good:
uçansüpürge
01-09-07, 20:58
charlie ve claire listemdeki ilk isimler, daha sonra kate ve sawyer :) kate ve jack olmasını hiç istemiyorum açıkası, lost da diğer dizilerdeki gibi "ilk andan itibaren birbirini tanıyan ve birbirini anlayan, maceracı kız ile lider" klişesini yapmaz umarım...
brian_hugh
01-09-07, 21:19
kesinlikle charlie ve claire ilk sırada :img-wink: ikinci kate ve sawyer ama nolursa olsun kate ve jack olmamalı:img-yes:
deepoceansgirl
05-09-07, 17:23
Juliet ve jack
Kate ve sawyer
jack ve kate tabiki:img-yes:
ben de yazayım
chalie&claire
Jack & Kate :img-yes:
Bir sitede bu konuyla ilgili şu yorumu beğenmiştim ve ben de aynısını düşünüyorum.
'Kate Sawyer'dan hoşlanıyor, Jack de Juliet'den hoşlanıyor.Ama ne Kate Sawyer'a, ne de Jack Juliet'e aşık. Onlar birbirlerine aşıklar!!'
Bende okumuştum bu yorumu , kesinlikle hak veriyorum.
Jack & Kate çok uyumlu olmasalarda seviyorlar birbirlerini.
Ayrıca Desmond ve Penny de çok tatlılar :img-wink:
Bir arada çok göremesekte , büyük bir aşk.
jack-kate özellile juliet geldiğinden beri jack-katei daha çok destekledim.
sorfangirls
24-09-07, 11:47
bır ızleyen olarak bende cevap vermek ıstıyorum bu soruya
benım favori cıftım her zaman Jack & Kate
hateTHElove
24-09-07, 17:20
jackkate JATE 4EVER :happy0064
justlost03
24-09-07, 20:48
Claire ve Charlie çok sewimliler :img-angel
tabi bide Kate ve Sawyer olmalı :D
penny & des i de unutmim..sonucta penny de ne kadar sewıyoki des 'i arıyo :img-wink:
Kesinlikle Sawyer & Kate (Sawyerdan yakışıklısı var mı yaa :D)
Claire & Charlie
Jack :love05: Kate
Sonsuza dek......... :img-in_lo
charlie&claire
sawyer&kate
desmond&penny
lykiadreamer
07-10-07, 17:49
jack&kate
ve tabi ki sayid&shannon.....:img-in_lo
hmm.. kate & sawyer derim.. =) - jack'ide cok seferim ama...
jack&kate:img-yes:
sayid&shanon
charlie&claire
jack&kate:img-yes:
sayid&shanon
charlie&claire
AYNEN KATILIORM SANA
tabiki JACK VE KATE
çoook yakışıyolar ve birbirlerine aşıklar
bide charlie ve cleair
JACK WE KATE ya sawyerı bi türüü sewemedm hıh kate onu seçerse jacki alır giderim:d
Sawyer - Kate (Jack'e Başka kızmı yok :icon_whis)
Hurley - Libby
Claire - Charlie (aslında bir videoda Claire'i Boone'la dans ederken görmüştüm onlarda pek yakışmış ama neyse Charlie deyim ben:))
Bunları yakıştırıyordum birbirlerine :img-in_lo
sawyer kate
claire charlie:icon_sorr
desmond penny
JACK ve KATE !! :img-wink:
jack ve kate de güzel bir çift oluyor sawyer ve kate de:img-yes:ben iki türlü de seviyorum ne mutlu bana o zaman:img-icecr zaten hem jacki hem sawyer'ı çok seviyorum.ikisinin farklı özellikleri var ama ikisi de çok iyiler.ilk bölümlerde sawyer'ı pek sevmemiştim ama sonradan karakteri çok güzel devam ettirdiler.yine de jack ve kate'i biraz daha tercih ederim.
shannon ölmeseydi sayidle iyi bir çifttiler...
charlie ve claire benim pek hoşuma gitmiyor.
diziyi yeni izlemeye başladım... ve ancak dün akşam 2. sezona geçebildim... bana göre sun & jin çok yakışıyolar birbirlerine... sun un yüzüğünü kaybettiğindeki üzüntüsü beni çok etkiledi... bide kate & sawyer (bence sawyer kaçmaz yane:icon_whis)
kate&sawyer
charlie&claire
bide desmond&penny i çok seviyorum çok tatlılar:img-wink:
jack ve kate de güzel bir çift oluyor sawyer ve kate de:img-yes:ben iki türlü de seviyorum ne mutlu bana o zaman:img-icecr zaten hem jacki hem sawyer'ı çok seviyorum.ikisinin farklı özellikleri var ama ikisi de çok iyiler.ilk bölümlerde sawyer'ı pek sevmemiştim ama sonradan karakteri çok güzel devam ettirdiler.yine de jack ve kate'i biraz daha tercih ederim.
ben de sana katılıyorum.Ben de ikisini de seviyorum.Ama kate sawyerla olduktan sonra jackle olmasını istemeye başladım.:img-yes:
en tatlıları kesinlikle charlie-claire:happy0064
sude_burcu
01-01-08, 21:14
charlie ve claire
juliet ve jack
sawyer ve kate:img-wink:
ilişkilerinde en istikrarlı giden charlie ve claire oldu ama bnm favori çiftim jack&juliet:icon_whis
en favori çiftim jack ve kate di ama kate anlaşılan sawyeri seçmiş bu durumdan sonra kate sawyer
jack juliet
ve dizinin en başından beri charlie claire
Arminowskİ
06-01-08, 20:57
bence sawyer:img-in_lokate cunku birbirlerine ck yakısıolar
tabikidie charlie ve claireee :happy0064:P:P:good::good: onlar süper ya... bide jack ve kate diyodum ama kate gidip sawyerı seçince- tabi oralar karışık biraz ama banane yani orda gül gibi jack im dururken :img-in_lo:happy0064:good::img-pilot
charlie ve claire (en sevimli çift)
jack ve kate tabi ki ....
yagmur_montana
09-01-08, 19:49
sawyer ı da çok sevsem de , kate ve jack bence daha çok yakışıyor
Kate ile Sawyer
Jack ile ben dermişim inşallah 4. sezon adaya düşcem :img-pilot :P
Kate ile Sawyer
Jack ile ben dermişim inşallah 4. sezon adaya düşcem :img-pilot :P
:icon_whis hımmm bu seçim de bi kıskançlık seziyorum handecim :P:P
4.sezon beni de al yanına =) zaten kim var kim yok adada artık :P
her ne kadar jackimizi paylaşamasak da ben Kate ve Jack diyorum..hayırlısıyla sawyerı çıkarıcaz aradan :img-cool2
kate & jack :img-in_lo ahh ahh jack dururken sawyer'i seçmek kate'in yaptığı en büyük hataydı sawyerde çok tatlı ama...zaten kate jack'i seviyo bu bir gerçek
jack ve juliet sawyerlada kate kate jacke i sevsede bence bişey değişmemeli neden o zaman sawyerla oldu (hiç sevmiyorum bu karakteri ben..)
benim favori ciftim Kate ve Sawyer - cok yakisiyorlar
Jack'de Juliet'e yakisiyor (Juliet'i hic sevmesemde yakistiriyorum)
Claire ve Charlie'de cok tatli bir cifti ama malesef Charlie dizi'de yok artik
Charlie ve Claire en iyi ciftti bence.
İlginçtir kate'i sawyera da jacke de yakıstırıyorum ben.. katein kafasının karısık olmasına sasmamak gerek :)
Ana lucia olsaydı ana lucia-jack olabilirdi ama maalesef artık sadece kalbimizde yasıyor :)
turk_u_az2006
08-02-08, 00:56
Ben 2. sezonu izliyorum Claire ve Charlie iyi bir ve tatlı bir çift olur zaten evli çift kavgasına başladılar. :img-yes: :img-hyste
Jack Kate favorim:)
Jate is Fate hatta :P
Charlie ve Claire diorum su anda..(: 2. sezona yeni geçmiş biri olarak.. Söz sahibi olmaya hakkım yok henüz ama.. Kate'i ne yapacağıma karar weremedim.. Sawyer'ı cok sewiorum, cok farklı bi karakter, ama Jack'in yeri de ayrı bende.. İkisine de hayran olunca.. :img-yes: Kararsız kalıo insan..
özgenuroğlu
09-02-08, 23:42
En kafası karışık benimdir herhalde:)
Benim en başdan beri istikrarlı oalrak en favori çiftim(ne cümledir bu ya)
Charlie&Claire iki insan bu kadar mı biçilmiş kafdan olur birbirlerine:)Sevimliler ama bunun yanında bence kimsenin görmediği bişeyi daha gösteriyorlar.Tutkunun sadece inatlaşmayla,kıskandırmayla yaşanmıcağını:)En çok Charliede gördüm ben bunu....Charlie :sad53::sad53:Ahh ahh düşündükçe ağlayım geliyor...
Julieti görmeden önce JKatediyordum üstelik sawyerıda seven bir insanım çok farklı bir karakter:)Ama Juliet geldi devran döndü şimdi Juliet ve Jacki daha fazla yakıştırıyorum Sawyerlada Katei...ama nedense Jkate sahnelerinede gıcık olmuyorm:)Yani hala bu 4lüde kafası karışığım ama şuanda Juliet ve Jack daha ağır basıyor...Julieti ilk gördüğümden beri sevdim:)Katei ise 3.sezonda çok değişmiş buldum dengezilik almış başını gidiyor...Sırf Sawyer mutlu olsun diye istiyorum:)
Onun dışında adadaki(!) en büyük aşıklar Des&Pen:)
kate & jack diyorum ben herşeye rağmen..
ayrıca adada olmamasına rağmen desmond & penny de favorilerim arasında
bugün dizimax te "flashes before your eyes" izleyince bir kere daha anladım bunu:)
jate favorim...
Shannon&Sayid'i severdim eskiden... Charie&Claire i de severdim ama iki çiftte ayrıldı... Shannon'la Charlie'nin ölümleri yüzünden... Keşke Charlie ölmeseydi en azından...
Bir de Des&Pen iyi bir çiftler... İkisi de çok seviyor birbirlerini...
Charlie & kate tuhaf ama bence çok yakışıyolar :)
Sawyer & Kate :img-in_lo
Charlie&Claire, Sayid&Shannon ´te seker(diler)
yani jackin ve kate in birbirlerini sevdiklerini görmemek için kör olmak gerek...tbiki kate:img-in_lojack diorum..sawyer da kate bnce babasını bulduğu için yakınlaşıo ama kesnlkle jacki sevio
ben de jack ve kate i tek geçerim ya:img-yes::img-in_lo
simdiye kadar benim icin Kate ve Sawyer en sevdigim cift'di
ama "The constant" bölümünü izledigimden beri Desmond ve Penny'in
cok ayri bir yeri oldu - Penny'nin adada olmamasina ragmen
onlarin ask hikayesi iyice farkli ve cok güzel :img-blush
misskrueger
03-03-08, 01:24
Sawyer & Kate
bnm içn tartışmasız
[Jack (L*) Kate]:img-in_lo
kısaca Jate <3 :img-icecr
deadly_angel
04-03-08, 22:22
Des ve Penny aşkını hep farklı bir yere koymuşumdur kafamda.Skate taraftarı olmama rağmen özellikle 5. bölümü izledikten sonra Des ve Penny aşkının çok daha büyük olduğuna tamamen inanmaya başladım.
The Constant bölümünden sonra dizideki en gerçek aşk Desmond&Penny aşkı diyorum. Des&Penny bir yana Jack-Kate-Sawyer üçgeni bir yana.
jate yada skate arasından oncelerı tam bı jate cıydım...
ama artık o ask ucgenı degılde penny &des cok daha seker gelıyor gozume kesınlıkle favorım artık onlar...:img-in_lo
charlıe&claıre askınıda cok severdım:icon_sorr..
shannon ve sayid yakışıyordu
charlie ve claire da öyle
en sevdiğim karakter boone keşke aşk yaşasaydı biriyle ölmeden
Skate :img-in_lo birde Des&Pen
Tüm sevdiklerim öldü ne yazık ki :icon_sorr Shannon,Boone,Charlie ...
Özellikle Charlie&Claire bir başkaydı,bambaşkaydı benim için :icon_sorr
Şuan Jate,Skate arasında gitgellerim var,tam karar vermiş değilim.Kate'de karar vermiş değil zaten ben nasıl vereyim dimi ama :img-hyste
Juliet-Jack bu çifti de yakıştırıyorum :img-blush
Juliet Jack çiftini hiç yakıştırmıyorum. Jack ve Kate de olmaz artık suyu çıktı. Kate ve Sawyer olabilir.
Jack de yeni gelen arkeolog kızla takılsın.
Adada olmasa da bence tek gerçek aşk ve çift; Des ve Penny...
mia y miguel
20-03-08, 17:46
her nekadar daha yenı yenı ızlesemde lostu
sıkı bır jate cı oldum nedenı de bence zıt kutuplar bırbırını ceker ve jack ve julıetı hıc yakıstırmıyorum sahsen
Desmond ve Penny kesinlikle
Aris Bieti
04-04-08, 17:51
sonuna kdr jack- kate onlar bambaşka bnm için ya:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
http://d0.img.v4.skyrock.com/d0d/refais-lost/pics/325137184_small.jpg
aşklarm bnm ya:img-in_lo:img-in_lo:img-wink:
skate o da sawyerdan kaynaklı jack le kate konuşmaları hep kurlaşır gibi bana sıkıcı geliyolar sawyerla kate ise 20 yıldır birlikteler sanki sawyerın çilli demesi yetiyor
juliet le jack te olabilir tabi
kesinlikle skate ve juliet&jack e karşıyım:icon_evil
kesnlkle jate :img-in_lo:img-icecr inadına jack :img-angel
claire&charlie çifti de çok yakışıodu birbirine
skate o da sawyerdan kaynaklı jack le kate konuşmaları hep kurlaşır gibi bana sıkıcı geliyolar sawyerla kate ise 20 yıldır birlikteler sanki sawyerın çilli demesi yetiyor
buna katılıyorum işte :good:
lost gibi bir dizide belki ask mevzularını konusmak en sona saklanmalı fakat yinede altını çizmekte fayda var. sawyer&kate ikilisi jakc&kate ikilisinden daha sempatik ve samimi geliyor bana..her nekadar kate kişisini sevmesem ve sawyer'e yanlış yaptıgını dusunsemde
bir de des&penny var...onları da es geçmemek lazım...hatta dizideki en buyuk aşkta onlara aittir diyip. kacayım :P
wampire_king
06-04-08, 00:21
jack&kate birbirlerine ok yakışyıolar
en başlarda jack ve kate ı yakıstırıyordum ama ılerledıkce dizi
ne jack ne de kate birini yakıstıramadım
kate le sawyer belkı de
jack yalnız kalsın istiyorum neden bilmem :icon_whis
bir ana lucıa yı yakıstrmıstım oda mefta oldu
jack yalnız adam olarak kalsın en iis
bende charlıe &claıre :img-in_lo:icon_sorr
İlk sezondaki malum Sawyer&Kate sahnesiyle birlikte Sawyer karakterine olan zaafım nedeniyle çift olarak onları görüyordum.:img-blushAma 3. sezonda iyice sinir bozucu bir karakter haline gelen Kate yüzünden "Kalsın, kalsın" demeye başlamıştım.Nitekim Kate'in de ne kadar dengesiz bir karakter olduğu pek çok kez kanıtlandı.:icon_whisSawyer tek takılsın bence millete lakap falan taksın.:img-hyste
Claire&Charlie adadaki tek normal çiftti sanırım.Severdim onları Aaron'la birlikte çekirdek aile olarak takıldıklarında.:img-icecr
Juliet'in ekibe dahil olmasıyla ve 4. sezonda daha da belirginleşen Jack&Juliet.Güzel bir çift oldular bence.:img-blush
Ama sanırım ben de herkes gibi Desmond&Penny çiftini herkesin üstünde tutuyorum onların aşkı en büyüğü.:good:
Bir de Sun&Jin ile Rose&Bernard var onlar evli çiftler.:)Adadaki bütün çiftleri sayıyoruz.:icon_whis
Hurley&Liby çiftini de severdim ama Michael yüzünden.:icon_sorr
Jate is fate
Kate Sawyer'a ilgi duyuyor
ama Jack'e asik..(haksizda degil ;))
salvador_isabel
06-04-08, 15:27
Jate is fate
Kate Sawyer'a ilgi duyuyor
ama Jack'e asik..(haksizda degil ;))
bir insan birisine aşıkken başka birisine ilgi duyamaz duyuyorsa da aşık değil demektir zaten... kate için olsa olsa ikisinede ilgi duyuyor denebilir.. ben sawyer and kate diyorum ama şu da bir gerçekki dizideki en büyük aşk desmond&penny.........
<gumus><mehmet>
06-04-08, 19:48
Henüz ilk bölümlerinde olduğum için Jack ve Kate.
Fikrimin değişeceğini pek sanmıyorum ama sanırım değişecek.:D
Kate cok dengesiz davranıyo bi Sawyer bi Jack fln..Aslında ilk baslarda Jack&Kate diyodum ama Sawyer&Kate en iyisi Jack Juliet'ini buldu keske bana kalsaydı ama neyse:img-hyste
En sevdigim cift ise Claire ve Charlie'ydi yazık ettiler cocuga bosu bosunaa off offf :icon_sorr
1.sezondan itibaren:img-blush:img-in_lo
clair ve charlie
Jake&Kate (Sawyer olmasın hiç sevmedim onu ..Hıh!)
Bide Claire&Charlie
vanessa&zac
09-04-08, 19:59
Jack ve Kate...:)
Clair ve Charlie :happy0064
batiperlin
09-04-08, 21:26
Clair ve Charlie ( güzel bir yakınlaşma var aralarında)
Kesinlikle
Claire & Charlie
Tencere kapak misali.Hem çok şirin,çok tatlı hemde birbirlerine çok yakışıyorlar.
keremcem_didem
09-04-08, 22:41
kesinlikle jate:good:
ahmet_rüya
10-04-08, 18:52
Charlie ve Clarie aslında ben jack ve kate istiyorum fakat kate jacki kiç haketmiyor ama bi okadarda jack kate i seviyor yani kararsızım.Aslında Kate in hangisine aşık oduğunu bilsem kararımı veririm ama kate inde sağı solu belli değil.
kate'e rağmen JATE diorm.jack' e aşık olduğu belli ama sawyer'dan da bir türlü kopamıyor.canı sıkılınca,pohpohlanamayınca onun yanına gidio:icon_whis
kivanç_aşkim
11-04-08, 00:40
Desmond & Penny benim için ayrı bi çift :img-blush
Skate'i de çok yakıştırıyorum...Ama Kate tam bi dengesiz..Sawyer'ı hakketmiyoR hııh =D
Bir de Claire&Charlie :img-icecr Çok yakışıorLarrr..Dııııııı :icon_sorr
Desmond & Penny
birde SKate (sawyer seviyor katlaniyoruz bizde iste..)
Desmond & Penny
Claire & Charlie valla üzerlerine tanımammmmm :) :)
Claire & Charlie
çok yakışıolar bayılıorumm onlaraa
clair ve charlie
sawyer ve kate(çok yakışıyolar, özellikle joshın karısını görünce dahada çok yakıştırır oldum):good:
emilie_claire
16-04-08, 18:12
claire ve charlie..çok şeker bir çift oluyolar..:img-wink:
Claire&Charlie ..
Kate'i bende Jack'e yakıştıramadım.. Sawyer daha uygun gibi.. :good:
sawyer&kate
tek geçerim...
adanın en yakışıklısı ve güzeli:love05:
Tabi ki;
Kate&Jack:love05:
hilalll_johnny
19-04-08, 21:25
:good:
Kate ve Jack :love05:
KeReMcEmİm
19-04-08, 21:28
kate jack çünkü onlar fate
kate&jack
onlar 1 tane:good:
Gönül isterdi ben (sudem) ve Benjamin diyeyim ama olmaz tabi :p
Neyse... Kate&Jack&Sawyer üçgeninde kimse çift olamaz gibi. Sürekli sorun çıkıyor. Tam birleşemiyorlar. O yüzden ''çift'' diyeceğim insanlar Rose&Bernard
Kate Ve Jack hariç Tüm Çifteri Yakıştırıyorumm..:D
justlost03
20-04-08, 22:53
daha evvelden yazmıştım ama yeni çiftim var artık..juliet ve jack :D
rap_alltime
21-04-08, 08:42
Sawyer & Kate
:love05:Kate & Jack:love05:
hilarybushko
22-04-08, 16:53
Jack i sevmiyor değilim ama Sawyer ve Kate bence.Charlie ve Clarie de süper:D
Dudaktan kalbe
23-04-08, 09:55
JAcK=kAtE
vee
cLaire=CharLie
sawyer ve kate:love05::img-in_lo:good:
Sawyer&Kate,
jack &saynur:happy0064
Merhaba,
Lost`u izlemeye ne yazikki daha yeni basladim.. yani henüz 2.sezonu izliyorum.. ve simdiye kadar izlediklerimden yola cikarak;
Jack ve Kate diyorum.. ancak sawyer`i da cok seviyorum.
Peki dizide tam olarak kim kiminle birlikte.. daha dogrusu Kate kime asik kiminle birlikte? Jack`le mi Sawyer`le mi? Cünkü Sawyer`le yakistiranlar olmusta bu bir yakistirma mi sadece yoksa her ikisiylede mi bir iliski söz konusu?
walla ilerleyen bölümlerde ne olur bilemicem ama şimdilik ilk sezondan izlediğim kadarıyla claire&charlie çiftini çok seviyorum...:good:
kate ve sawyer kesinlikle çok yakışıyolar...
sayid&shannon
charlie&claire
Kate mümkünse kimseyle çift olmasın:icon_whis:icon_whis
charlie&claire ; Kesinlikle çok tatlı çok şekerler..
Kate&Sawyer : çok yakışıyorlar...
Charlie&Clairee
Kate&Sawyer
Jack&ben(:P)
kıvanç_simge
25-04-08, 22:19
KesinLikle
JACK♥KATE
:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
kate & jack bence çok yakışıyorlar tam birbirlerine uygunlar
kate&jack
ve
sawyer&cansu :D
kate ve jack yakınlaşmasını hala umut ile bekliyorum ..
rebelious_dark
27-04-08, 17:25
sawyer ve jack bekar kalsın hep.claire ve charlie:img-wink:
SiL-BaŞTaN
29-04-08, 14:53
sawyer in yanına kimseyi yakıştıramasamda:):img-wink:bencede kate ve sawyer
tabi ki...claire ile charlie birbirlerine bu kdr yakısan bi cift daa görmedim:)
elifbaskut5
29-04-08, 21:02
Bence Jack Ve Kate Birbirlerine çok Yakışıyor!!!!!!!
Kate ve Jack tabikiii
Ama CLaire ve CharLie yi de çok yakıştırıyorum aa bide onLarın üçüncü partnerLeri var dmi Areon :)
KaTe sawyer çünkü Jack benm:)
Kesinlikle Jack ve Kate.. ve Charlie & Claire.. ama charlie`nin ölmesi hic iyi olmadi.. ayrica Kate`in devamli sawyer`le olmasi.. Jack`i seviyo biliyorum Jack`ta onu.. ama neden ayri kisilerle takiliyolar anlamis degilim. Ayrica su Juliet`e de acayip sinir oluyom ya uzak dursun Jack`ten.. :img-tomat
walla ben tüm sezonları izlemedim daha 2.sezona başladım,gidişat nolur bilemem ama hiç bir zaman değişmeyecek olan fikrim şu-->>
Sawyer'ın yanına hiç kimseyi yakıştıramıyorum üzgünüm:)
Kate Jack'le olabilir hiç problem değil benim için:)
şu an adada charlie&claire ikilisini seviyorum,bakalım ilerde nolucak....:img-wink:
fikrimi değiştirdim,son zamanlarda Jate ve Skate ikililerine hatta bu aşk üçgenine bayılıyorum:img-wink:
benm tercihim :img-in_loSawyer-Kate-Jack:img-in_lo
ayrıca
Claire&Charlie
Sayid&Shannon
Benim fikrim..:icon_whis
Kate ve Sowyer..:img-icecr
Jackte iyi hoş ama nedendir bilmem sawyer'a daha yakıştırıyorum Çilli'yi..:D
Ve tabii ki Charlie ve Charlie
Sayid'e Shannon'u Zeytin ile Limon'a benzettim elif'cim..:img-hyste
Charlie & Claire degismez tercihim
Bide Kte & Jack var
Kate sawyere yakistirmaiyorum
sorunda o ya Sawyerin yanina kismeyi yakistiramyiorum=)
sevimli lion
01-05-08, 13:15
jack&kate(aralarında 10 yaş var galiba)
claira&charlie..
frusciante
01-05-08, 16:21
desmond ve penny :love05:
Bence en çok Jake ve Kate yakışıyorlar :img-icecr
Charlie&Claire
Charlie ölmüş olsada(kalbimde yaşıyo:icon_whis) çok güzel çifttiler:)
£jq![Pmße]
01-05-08, 19:39
Jack ve Kate en süPer çift :)
Tartışmasızz en mükemmeL çift Kate&Jack..!!:love05:
hellosunshine
01-05-08, 20:10
Sonuna kadar Jack&Kate..:img-blush
Jate is Fate..
_yorumsuz_
01-05-08, 21:42
Claire ve Charlie'yi çok sıcak buluyorum. Bence çok iyi çift olurlar ama charlie ölüyormuş :img-cray::img-cray::img-cray: . Jack ölseydi o kadar üzülmezdim. Charlie ve Claire çok iyi olurdu bence.
Jack çilliyle yakışmıyor bence.
Sawyer'la çillisi güzel ikili olurlar bence.
kıvanç_simge
01-05-08, 21:57
JacKaTe
:love05::love05::love05:
Charlie ve Claire Favorim çookkk tatlılar ve birbirlerine çok yakışıyolar :img-in_lo
Ama Kate ve Jack te çok yakışıyo birbirlerinee.. :love05:
en çok yakışanlar claire ve charlie
tartışılmasız en büyük favorim sawyer&kate:)
sonra da charlie&claire
batiperlin
03-05-08, 11:27
claire&charllie iyi bir çiftlerdi ama imkansız oldu saglık olsun ..
sahra arzum
03-05-08, 13:57
Jack & Kate:img-in_lo
kate ve sawyer tabikide :img-wink:
kate ile sawyer....
kesinlikle tarz olarak birbirlerine yakışıyorlar ama son izldeiğim bölümden sonra sawyer a kimseyi yakıştıramadım çünkü kate i artık sevmiyorum...
illa bir çift olmalı diyorsanız yine sawyer ın yalnız kalıp mutsuz olmasına dayanamam claire neden olmasın.... çok düzgün ve güzel kız....
kate ile sawyer....
kesinlikle tarz olarak birbirlerine yakışıyorlar ama son izldeiğim bölümden sonra sawyer a kimseyi yakıştıramadım çünkü kate i artık sevmiyorum...
illa bir çift olmalı diyorsanız yine sawyer ın yalnız kalıp mutsuz olmasına dayanamam claire neden olmasın.... çok düzgün ve güzel kız....
Evet arkadaşım sana katıLıyorum; Kate çoğu zaman bnide çok sinir ediyo, çünkü her iki tarafı da üzüyo. Ama ne yapaLım Jack'im sevmiş bi kere:img-in_lo
Ama en son izlediğim böLümden sonra bnde nie Sawyer&Clarie oLmasın dedim.:img-wink:
ahmet_aslan
06-05-08, 22:14
charlie&claire
artık her ne kadar imkansız olsada:img-cray:
!..cC3R3Nn..!
06-05-08, 22:22
Charlie & Claire ikilisi süperdi..Ama imkansız artık. :img-cray:
Jack-Sawyer & Kate olayına gelince de..
Hepsinin ayrı bir özelliği,güzelliği var.Bu yüzden kararsızım..Jake mi Sawyer mı olduğuna.. :good:
kate ve sawyer tabikide :img-wink:
katılıyorumbye bence de en yakışan çiftler Kate ve Jack:img-blush
Bu Juliet ve Jack çiftinin düşüncesi bile beni kanser ediyor. Şöyle Jack için eli yüzü düzgün aynı zamanda karakteri sağlam bir kadın oyuncu soksalar artık Kate le olmaz derim ben. Suyu çıktı pembe diziye döndü.
Bu Juliet ve Jack çiftinin düşüncesi bile beni kanser ediyor. Şöyle Jack için eli yüzü düzgün aynı zamanda karakteri sağlam bir kadın oyuncu soksalar artık Kate le olmaz derim ben. Suyu çıktı pembe diziye döndü.
Al bendende okadar.. Juliet`le Jack`i asla yakistirmiyorum birdefa Juliet kadar itici birini hele Jack`in yanina asla yakistirmam. Hic sevmiyorum ve inanilmaz derecede itici buluyorum Juliet`i..
Kate konusunda da haklisin.. gercekten suyunu cikardilar... Ancak dizinin basindan beri Jack`in Kate duydugu ask, Kate naparsa yapsin Jack`le yakistiracak kadar cekici kildiriyor gözümde. Sirf Jack`in yogun duygulari olduguna inandigim ve gördügüm icin Kate`den baskasina yakistirmam mümkün degil Jack`i.. bir baskasi girse bile 4 sezonluk aski bize unutturabilir mi emin degilim acikcasi.. :img-in_lo
calire ve charlie
sayid ve shanon da iyiyidi adayken yani
Aynen ya, Juliet kazuleti aynen annesi gibi duruyo :img-hyste
Kate çillisine hic gerek yok bence bu saatten sonra hem Sawyer'la iyiLer..
Ben doktoruma üzülüyorum:img-in_lo
ben kate ve sawyer diyorum cünkü kate jacke yakisdirmiyorum..
bi onla bi bunla kate jack daha iyi birini hakkediyor umarim diziye baska güzel bi kiz girer:)
claire - charlie armaşık bişiy o ya Kate karar veremiyor ee kolay değil iki insan birden olunca ama bence ne olursa olsun Jack'in yanında klamsı gerekirdi.Sawyer'a gitmemesi gerekir!
Kate ile Sawyer çünkü adadaki tek çift onlar :P
Şaka tabii :icon_whis Rahmetli Charlie ve Claire bence
Aslında Claire'in görümcemiz olmaktan fazla bir vasfı yok ama Charlie büyük aşkıyla onu bile sevdirdi bana :(
Aynı bazen çok kızsamda bebüşümün gözlerindeki aşkı görüp Kate cadusunu bile sevmem gibi :icon_sorr
Ada dışında ise Kate ile Jack dermişim :img-hyste
Çok çekici bir çift allah için Evie ile Matt'in kimyaları tutuyor :good:
Bence Sawyer çok yakışıklı, çekici, tatlı ama karakteri derin ve anlamlı değil. Kate, Jack, Sawyer üçünü de seviyorum ama Jack ve Kate'in Lost'da daha farklı, karakterler olduğunu düşünüyorum. Sawyer ve Kate bazen anlık çekimler yaşıyorlar ama aslolanın Jack ve Kate'in birbirini sevdiği bence. ilişkilerden en çok Desmond ve Penelope'nin aşkı gerçek gibime geliyor ve Penelope çok tatlı bir insan keşke rolü daha fazla olsaydı..
jake kate gibi duruyo şu anda
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.