Tüm Versiyonu Göster : Yagmurdan Sonra (Arşiv 3)
~*~NaR-ı GüL~*~
21-03-07, 18:20
olamaaaaaaaaaaaazzzzzz dafneyi öldürmesinler.:img-cray: internette nasıl seyrettin fragmanı arkadaşım merak ettim.. demek herkes ışığa sarılıyordu. acaba ziya dayıyla sarılması nasıl olcak hani vendorun yanında ya.:img-hyste
ama yaaa dafne ölmesinn:icon_sorr hep o vendor olacak adamın yüzünden elindeki ilaçları hastalığın durdurulması için vermişti geçmesi için değil
Internette samanyolunu canli yayindan takip edebiliyosun ssima kardes ordan izledim...
Ya sorma kötü oldu bu ama bir yandanda düsünüyorumda..kadin hep ölüm döseginde felan deniliyodu ama masallah hep sapasaglam ayaktaydi eee en sonunda bedeni bu hastaliga daha fazla dayanamadi demek ki...
Canim vendorun ne sucu var aaa o hasta yapmadi ya kadini :D hepsi dafnenin ickisi yüzünden..hatirlarsan ilk bölümlerde icki bardagi elinden düsmüyodu eh sonundada kansere yakalandi iste...hem vendor o ilaclari ona verdigi halde o almadi ve kalp krizi gecirdi halbuki vendor onu uyarmisti almazsa bir kriz sözkonusu olabilir diye...dafnenin bir kulagindan girdi öbüründen cikti...vendorum napsin yani :D:D
~*~NaR-ı GüL~*~
21-03-07, 18:34
:img-hyste :img-hyste (birbirlerinimi bogazlasalardi yani :D:D )
heh bende ondan bahsediyorum işte Nar-ı Gülcüm :img-meeti ışık dizide nasıl babasına karşı sert görünebiliyorsa gerektiğinde de şakalaşıyor. Yani artistlerin diziye anlaşmazlıklarını veya sevgilerini yansıtmaları diye birşey olamaz (biraz saçma geliyor:img-blush )
Ssimacim bende bu sadece bi tahmindi biz böyle düsündük ama dogru olmayabilir demistim kesin öyle olmustur demedim :img-yes: bende oyuncularin aralarindaki husumeti diziye yansitabileceklerini sanmiyorum...:img-yes:
Canim vendorun ne sucu var aaa o hasta yapmadi ya kadini :D hepsi dafnenin ickisi yüzünden..hatirlarsan ilk bölümlerde icki bardagi elinden düsmüyodu eh sonundada kansere yakalandi iste...hem vendor o ilaclari ona verdigi halde o almadi ve kalp krizi gecirdi halbuki vendor onu uyarmisti almazsa bir kriz sözkonusu olabilir diye...dafnenin bir kulagindan girdi öbüründen cikti...vendorum napsin yani :D:D
tabi canım vendorun ne suçu var sadece iki sır karşılığında önermişti ilaçları. çok şefkatli bir insandır kendileri:img-hyste :img-hyste hem dafne de içmeseymiş o kadar içki...
neyse üzüldüm yaa dafne ölüyo demek :icon_sorr
Ssimacim bende bu sadece bi tahmindi biz böyle düsündük ama dogru olmayabilir demistim kesin öyle olmustur demedim bende oyuncularin aralarindaki husumeti diziye yansitabileceklerini sanmiyorum...
:blush: anladım Nar-ı Gülcüm. bende fazla uzattım galiba:img-blush kusura bakma
Aaa tesüf ederim ubucum hadi madam roksani bosver ama samueli nasil unutursun unutalacak adam mi o Allah askina :D:D
Valla yapmaya calisicam canim hatta simdi ugrasiyorum ama bi türlü istedigim gibi olmuyor ama olsun azmin elinden birsey kurtulamaz :)
Anladim canim ya sorma benimde bilgisayar iflas etmek üzere hafizasi doldu doldu tasti :) garibim artik sürekli hata vermeye basladi :D neyse bende eski bölümleri indirip resimler cekerim :img-yes:
hehee unutulacak adam değil tabiki, çok ayıp ettim onu unutarak demi. :img-hyste Unuttum ama yokluğunuda farkederek hatamı telafi ettim.:D
Tabiki azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz. Ooo hemen çalışmalara başlamışsın devam et güzel olmadı diye eklememezlik yapma bozuşuruz bak.(Nar-ı Gül üstü kapalı seni tehdit ediyorum):img-hyste
Benim bilgisayarın durumuda seninki gibiydi. YS ve Yeşeren Düşlerin bölümleri yüklüydü onlarda bayağı yer kaplıyordu, elimde boş CD olmadığı için CDye kaydedemedim resimleri sildim azda olsa yer açılsın diye. Olan resimlere oldu ertesi gün gidip CD aldım CDye yazdırdım hemen dizi bölümlerini silince baya yer açıldı. Şimdi bilgisayar rahat çekerim yeni resimler.
Bu harika olmuş.....:happy0064
İlk önce imza yaptığını düşünmüştüm yavaş yavaş sayfayı aşağı indiriyordum baktım gittikçe uzuyo Allah Allah dedim bunda bi yanlışlık var bu imzayı kim kullanır:img-hyste meğer duvar kağıdıymış:img-hyste jetonları köşeli yapıyorlar bu aralar:img-hyste
Çok güzel olmuş ellerine sağlık..
Nar-ı Gül'e katılıyorum evet madam roksan eksik kalsın boşver:img-hyste kadın rolünlü süper yapıyo ama....:icon_whis
Sağol canım. hahaa alemsin ya ssima, sende haklısın tabi sorun senin jetonlarda değil bende,imza yapacağız diye anlaştık ben oyun bozanlık yapıp duvar kağıdı yaptım.:img-hyste Senin imza olarak beklemen normal.
Madam Roksan (gerçek ismini bilmiyorum:img-blush ) gerçektende dediğin gibi rolünün hakkını veriyor. Hele o konuşmaları bazen beni gıcık ediyor ama harika.
Arkadaslar az evvel internette yeni bölüm fragmanini gördüm...herkes isiga sariliyordu..vendorun yüzü gülüyordu...samuel yine kilik degistirmisti sanirim yeni suikast icin...ve sonlara dogru ziya dayi üzgün bir vaziyetteydi...biri yere yigilmis yatiyodu internette görüntü net olmadigi icin kim oldugunu tam olarak göremedim ama sanirim dafneydi...en sonunda ise vendor bir mezarin basindaydi...arkadaslar sanirim dafne ölüyor...Offff yeni bölüm hüzünlü ve bir o kadarda heyecanli olacak!!!yarini iple cekiyorum!!!
Sağol canım fragmanı anlattığın için. Ölen kişi Dafne değildir inşallah diyeceğim ama kesin odur. Özettede mutlulukları pek uzun sürmeyecek diyordu. Bu bölüm ağlayacağız o zaman ölüm sahnelerine dayanamıyorum hiç hemen muslukları açıyorum. Hele ölen kişi bir anneyse hiç dayanamıyorum kendi annem geliyor hemen aklıma.:icon_sad:
Bu sözler bana tanıdık geldi.:img-wink:
Hayret, hepsini sildim sanıyordum. Nerden bulup çıkarırsınız böyle...
Hani transfer zamanı bizim spor medyası, hergün Fenerbahçeye transfer olacak oyuncuların listesini yayınlar. Yüzlerce isim arasından birisi nasılsa alındığı vakit, bakın biz zamanında demiştik diye hava basarlar.:img-hyste
İşin aslı şöyle, o sıralarda onlarca tahmin yapmıştık. Onlardan birisi hafiften tutmuş, büyütmenin anlamı yok.
Ama bir gerçek var ki arkadaşların tahminlerinin çoğu tutuyor. Anlaşılan birileri bu forumu gözetliyor.
aa öyle deme... söylediklerinin, uydurduğun senaryoların benzerinin bile dizide çıkması büyük bi mutluluk olmalı bence.. bun en iyi ben bilirim. malum nar-ı gülle ben o kadar senaryo yazdık zamanında... dizi ekibinden biride çıkıp demedi ''hadi b zavallılara acıyalım, kendilerini heba ettiler pc karşısında.. onların uydurduklarına yakın bişeyler çekelim.'' hiiçç, tık yok.. ya biz çok uçuk kaçık senaryolar yazdık, ya da ekibimiz zor beğeniyo.. :D
Haklisin egreti, forumu birileri gözetliyor demeyelimde takip ediyor diyelim :img-wink: O birileri dedigimiz ekibimizden baskasi degil bence :img-wink: burda yazilan bazi yorumlari ve fikirleri dikkate alip dizide kullaniyolar...yani izleyicinin fikrine deger veriyorlar ve bu gercekten takdir edilecek bir durum...tüm ekibimizi bu güzel davranislarindan dolayi tekrar tekrar kutluyorum...izleyicisinin fikrini ve yorumunu dikkate alan kac ekip vardir?
Bizlere deger verdiginiz icin cok tesekkürler sevgili ekibimiz...:img-yes:
katılıyorum,katılıyroummm. bende sevgi ve saygılarımı yolluyorum tüm ekibe.. sanat yönetmenine, oyuncu şefine, cast ajanslarına, yapımcıya, set asistanlarına,ALİsine, velisine, tüüüm ekibe teşekkürler... 4 4 lük bi dizi bence yaa.. he bide formu takip ediyolar ya, ayrı bi hayranlığım var bu yüzden. :D:D
(bide bizden haberleri bile yokmuş.. bizde yazık kendi kendimize gelin güvey oluyoruz ya burda :D:D )
Kardesim eski isikin babasina olan sert tavrinin secil mutlu ve ali sürmelinin aralarinda olan anlasmazliktan kaynaklanmis olabilecegini ve bu yüzdende dizide babasina karsi bu kadar sert göründügünü yazmisti. Bencede böyle birsey olabilir. Belli ki yeni isik oyunculuk konusunda daha cok yeni ancak ileriki bölümlerde bu durumu düzelecektir....nede olsa ali sürmeli ve attilla olgac gibi iki ustayla birlikte rol aliyor...onlardan cok sey ögrenecegi kesin :img-yes:
bencede kesin..
Seçil Mutlu'yla Ali Sürmeli'nin anlaşmazlıklarını diziye yansıttıklarını düşünüyorsunuz yanii...hadi bakem öyle olsun:). Ama şunu da unutmayalım, vendor hulusi amcanın benzeriyle ışığı, hulusi amcadan nefret ettirdikten sonra araları çok iyiydi sarılmalar, şakalaşmalar, gülüşmeler falan...:img-yes: O sıralarda da Seçil Mutlu'yla Ali Sürmeli'nin arası iyiydi diyebilir miyiz? :)
Evet yeni ışıkta düzelir inş. ileriki bölümlerde
evet ama, o mutlu-mesud yaşadıkları bölümler toplasak 3 bölüm sürmemiştir.. heralde bi 3 bölümde dişini sıkmıştır 2 oyuncuda karşılıklı.. tam sarılma sahnesinde bıyık altından ''yine mi bu adamla-kadınla benm sahnem yaa!!! '' falan demişlerdir...
olsun, A.S zaten röportajında, aralarındaki anlaşmazlığın role gerçekçilik kattığını söylemişti. doğru söylemiş vallaha..
Arkadaslar az evvel internette yeni bölüm fragmanini gördüm...herkes isiga sariliyordu..vendorun yüzü gülüyordu...samuel yine kilik degistirmisti sanirim yeni suikast icin...ve sonlara dogru ziya dayi üzgün bir vaziyetteydi...biri yere yigilmis yatiyodu internette görüntü net olmadigi icin kim oldugunu tam olarak göremedim ama sanirim dafneydi...en sonunda ise vendor bir mezarin basindaydi...arkadaslar sanirim dafne ölüyor...Offff yeni bölüm hüzünlü ve bir o kadarda heyecanli olacak!!!yarini iple cekiyorum!!!
evet bende baktım bu sabah ama tvden... yanlış görmediysem anladıklarımı yazıyorum:
ışık şaşkın, babası onu elinden tutup diğer fertlerin yanına falan getiriyo sanırsam.
tüm aile biraradayken ışık ve ziya dayı sanki birbirlerinden haberleri yokmuş gibi ''aa sen!'' gibisinden sımsıkı sarılıyolar, vendorun gözleri doluyo...
sonra işte asıl önemli kısım: ''fakat ailenin üstünde kara bulutlar dolaşmaktadır''
bu sözün ardından ziya dayıyı gösteriyo, ziya dayı sanki ağlamaklı, üzgün,yıkılmış bi vaziyette başını ovuyo..
hemen sonrasında %99 vendordu o gördğüm, vendorda yatakta baygın bi şeilde 2 büklüm yatıyo. yani pek uyuyo gibi değildi, sanki bayıltılmış falan gibiydi..
daha sonra vendor bi tepede, çiçeklerle donatmış, ağlıyodu galiba.. kesin birine bişey oldu ama kime?
dafneye bişey olmamıştır heralde, ççünkü özette ışıkın dönmesiyle dafne iyice toparlanır diyodu.. demek ki dafne iyi..
belkide vendor ışıkın küllerini savurduğu tepede fantazi yapıyodur çiçeklerle...kim bilir..
ama çok heycanlı olduğu kesin..:happy0064
İşte buda son yaptığım YS Ailesi çalışması. Bu defa imza değilde duvar kağıdı yaptım. Vendor'un 2 tane resmini koydum birisi melek biride şeytan hali :img-grin2 Sadece madam Roksan eksik onada yer kalmadı zaten:img-hyste
Buyrun....
http://img252.imageshack.us/img252/7851/untitled6hs4.png (http://imageshack.us)
evet poyutları imzaya 'pek' :D uymuyo ama.. süper olmuş.. çok güzel. yetenek vallaha. herkesin elinde benzer programlar var ama, ben beter yapıyorum, sen şahaser!
bette kaza geçirmişsin bunu bile espiriyle söylüyorsun üzüleyim mi güleyim mi anlamadım.:img-grin2 Yüce dabeşuka aşkına hahaa :img-hyste Canım çok geçmiş olsun...
çok sağol cnm:img-wink:
yahu ne diyosun ben yine burda az espiri yaptım, kazadan sonra gülmekten tutanak tutamadı polisler sayemde... :img-hyste adam dedi bzm şöföre, ''tamam abi tamam parası neyse veririm.'' :D bnm soyka çenemden bıktığı için:img-hyste
Internette samanyolunu canli yayindan takip edebiliyosun ssima kardes ordan izledim...
Ya sorma kötü oldu bu ama bir yandanda düsünüyorumda..kadin hep ölüm döseginde felan deniliyodu ama masallah hep sapasaglam ayaktaydi eee en sonunda bedeni bu hastaliga daha fazla dayanamadi demek ki...
hehe hatta vendor dafnenin gözüktüğü ilk bölümdeki buluşmalarında, dafne yine içki içiyodu ve vendor demişti ki;
''dafne, senin içkiye olan bağlılığına her zaman hayran kalmışımdır!!! ''
:img-hyste :img-hyste
bu haber kesin sanırım :
Ali Sürmeli'nin bir röportajından...
Yeni projeleriniz var mı?
A.Sürmeli: Zafer Algöz kardeşimle bir diziye başlıyoruz. Pana Film’den yapılacak, adını koymadık daha. Konusu çok güzel. İki tane kanka var. Biri laz, biri Doğulu. Doğuluyu ben oynayacağım. Bir kabadayı var ve ölmeden önce bu iki kankaya bakıp ’Benim kalfa’ derken ölüyor.
bahsettiğin röportajı buldum... keşke tamamını ekleseydin.. neyse...
yeni projeside varmış. ben şaşırıyorum bu adama ya..ben okulla sosyal hayatımı bir arada idare edemiyorum, millet sinemayı, tiyatoyu üstünede 2 diziyi birden idare edebiliyo. helal olsun vallaha!!! bu demektir ki ali sürmeliyi bi dizide daha başrolde görücez! hemde pana filimden, hemde zafer algözle.. (zafer algöz ve ali sürmeli sınav ve umut adası filminde de beraber oynamışlardı..)
ALİ SÜRMELİ RÖPÖRTAJI! HEMDE YEPYENİ!! :happy0064 :happy0064
Kandırılmaya müsaitiz!!
http://img527.imageshack.us/img527/271/3056454yj5.jpg (http://imageshack.us)
Çekimleri Londra’da yapılan, geçtiğimiz hafta vizyona giren ve Arzu Yanardağ’ın striptiz sahneleriyle çok konuşulan Umut Adası filminin başrol oyuncuları; Arzu Yanardağ, Ali Sürmeli ve Alican Yücesoy’la konuştuk. Oyuncular, "Mehmet Ali Erbil’li, birkaç kızın rol aldığı bir film yerine derdi olan bir hikaye anlattık" diyorlar.
http://img47.imageshack.us/img47/6559/3060486gh8.jpg (http://imageshack.us)
Ali Bey, Hamas karakterinizle yine tehlikeli bir role imza attınız?
Ali Sürmeli: Ee, haklı bir adam. Ben yapmazsam başka biri yapacak diyor. Ben Arzu’ya oynama dedim, ben oynamazsam başka biri oynayacak dedi. Çocuk var, kim bakacak çocuğa? Makyajını bile sen kendin yapıyorsun bak (gülüşmeler). Senede bir tane film çeksen kiraya yetmez. Kiralar çok yüksek, dizi olmazsa nasıl öderiz? Kötüyü oynarsak kirayı veriyoruz işte, ben gönüllü müyüm hep kötü adamı oynamaya sanki!
:D:D
Arzu Yanardağ: Nerede makyöze para! Para mı var? Hayat zor!
Ne kadar kira ödüyorsunuz Ali Bey?
A.Sürmeli: Bin YTL. İki oda bir salon. Bizim kaldığımız bu evleri Rusya’da işçiler için yapmışlar, bizde sanatçılar kalıyor. Elektrik, su, telefon, çocuğun masrafı derken biz devlet tiyatrosundan nasıl geçineceğiz? Onunla geçinmeye kalksan sürekli moral bozuk dolaşılıyor, bir şey sorsan "Ben böyle düzenin... idarenin, bağımsızlığın..." diye başlıyorsun. Dizide oynuyorsun, orada anlatılan da tırı vırı, iki arada kalıyorsun. Devlet tiyatrosu kapanacak, yaşlı oyuncuları atacağız, gençlere yeni tiyatro kurulmuyor. Kimsenin tiyatro istediği yok bu toplumda. Kimsenin umurunda değil ki! 1 YTL’ye düştüğünde de kimse gitmiyordu...
Siz elektrikçiydiniz eskiden, olmadı eski mesleğinize dönersiniz...
A.Sürmeli: Evet elektrikçiydim..
Alican Yücesoy: Aaa, çok şaşırdım. Ben de elektrik okudum abi meslek lisesinde.
A.Sürmeli: Tamam bir dükkan kuralım seninle... Ama oyunculukta ne kadar hata yaparsan yap bedeli yok, çarpılmıyorsun. Elektrikçilikte ise hatanın bedeli hemen çarpılmak ve gebermek. :img-hyste
http://img254.imageshack.us/img254/6466/3060488kg0.jpg (http://imageshack.us)
Filmden bahsedelim... Umut Adası neyi anlatıyor?
A.Sürmeli: Gerçek bir yaşam öyküsünden yola çıkılarak yazılmış. O adaya gidenler hálá yaşamaktalar orada.
- A.Yanardağ: Filme çok emek harcandı. Gerçekten öyle Londra’da film çekiliyor demek kulağa hoş geliyor, "Ne kadar şanslılar" deniyor. Ama tabii gerçekler öyle değil. Gerçekten en çok zorlanan teknik ekip oldu. Çok uykusuz, ülkeden ayrı ve çalışma şartları zor bir iş yaptılar.
Neden İngiltere? Genelde Amerika ve Almanya’ya göç vardır...
A.Sürmeli: En iyi para orada. 3 ile çarp, pound 2 bin 800. Bilmiyorum filmin konusu İngiltere’ye gidenlerin trajedileri. Burada kalsalar ne yapacaklar ki! Ya bir araba kazasında ya da işsizlikten ölecekler.
- A.Yücesoy: Filmde oraya giden insanların sadece kötü hayatlarını değil, kısa sürede kendisini kurtaran insanları da gördük. Orada hastaysan, yatıyorsan devlet bakıyor. İmza atıyor ve iş var mı diye soruyor. İş yoksa 50 pound haftalık alıyor ve yine devletin evinde yatıyor.
- A.Yanardağ: Vildan’ın trajedisi... Filmdeki karakterler kaçak yollarla gitmiş ve Londra’da yaşayan insanlar, Asil karakterinin orada lokantası var ve çoğu öyle.
- A.Sürmeli: Evet, Vildan’ın ismini unuttum. Bunlar bizim çocuklarımız işte... Gidiyorlar orada heba oluyorlar... Çocuklar filmi çekerek tehlikeli iş yaptılar aslında. Arzu o kadar soyundu, ben mafya adamı oldum, Alican genç, zengin, hızlı bir karakteri üstlendi. Çocuklar biraz Mehmet Ali Erbil, biraz da paralarını verip birkaç kızı oynatacağı, milletin eğleneceği film de yapabilirdi. Bunun yerine derdi olan bir hikaye anlattık. Bu arada benim cumhurbaşkanı adayım Kenan Evren. :D
Neden?
A.Sürmeli: Çünkü o Cumhurbaşkanı iken bizim devlet tiyatrosu sanatçılarının maaşları çok iyiydi ve milletvekili maaşları ile eşti. Eşlerimiz bizden memnundular, çocuklarımız gururla ’babam’ diye gösteriyorlardı. Ancak bugün bir dizide iş bulanlar için, karısının ve çocuklarının hisleri böyle devam ediyor.
Son Osmanlı-Yandım Ali’de Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdınız ve bu filmde ise başka bir karakter olarak izleyici karşısındasınız...
http://img254.imageshack.us/img254/8654/3060490bb7.jpg (http://imageshack.us)
A.Yücesoy: Evet, ben bunu istiyordum. ben Atatürk’ü canlandırdıktan sonra bir dizi için gene Atatürk’ü canlandırma teklifi gelmişti. Ben istemedim.
Neden Atatürk’ü tekrar oynamak istemediniz?
A.Yücesoy: İnsanlar onun zekasına inanmaktan çok onun ulvi bir insan gibi yansıtılmasını istiyorlar. Onun insan olduğunu, zaaflarının olabileceğini unutuyoruz. Uzak durmak istedim çünkü memleketin kadrolu Atatürk’ü olmak istemedim. Rutkay Aziz bile hálá kurtaramadı kendini. Ama belli insanlar, kadrosu, yapımcısı, yönetmeni belli, içinde birkaç bilim insanı, tarihçiler vardır ve ben buna karşı çıkamam.
- Ali Sürmeli: Oyna oğlum, insan gibi Atatürk görelim ya. Tiyatro dekoru gibi duruyorlar ya! Mustafa Kemal deyince yaşamayan, nefes almayan, içki içmeyen, sevgilisi olmayan biri gibi yansıtıyorlar.
Filmde Vildan’ın striptiz yapması Demi Moore’un striptiz filmindeki durumu gibi geldi bana...
A.Yanardağ: Ay nerede canım, inşallah öyle bir film de yaparız (gülüyor). Filmi seyredenler zaten bunu anlayacak, gerçekten bir insanın o sahneyi çekebilmesi için ders alması ya da striptiz barda inceleme yapması için gerizekalı olması gerekiyor. Ama tabii oyunculuk zeka isteyen bir iş. Bu haberler doğru da değil, zaten filmdeki kız striptizci de değil.
A.Sürmeli: Zafer Algöz kardeşimle bir diziye başlıyoruz. Pana Film’den yapılacak, adını koymadık daha. Konusu çok güzel. İki tane kanka var. Biri laz, biri Doğulu. Doğuluyu ben oynayacağım. Bir kabadayı var ve ölmeden önce bu iki kankaya bakıp ’Benim kalfa’ derken ölüyor.
http://img116.imageshack.us/img116/3820/3060497lq7.jpg (http://imageshack.us)
Ankara’dakiler bu filmi izlesin..
A.Sürmeli: Bu filmin en çok Ankara’da iş yapması lazım. Bu ülkenin kaderi hakkında söz sahipleri orada yaşıyor. Filmi izleyip, ülkemizden kaçıp giden çocukların neler yaşadıklarını görsünler. Senaryoyu okurken beni Umut’un boğulması etkiledi. Filmde Arzu’nun trajedisini izledim sonra ve o daha da etkileyici geldi bana...
- A.Yücesoy: Filmin asıl derdi neden bu insanlar gidiyor sorusunu sormak bence. O yüzden evet Ankara’dakiler izlesinler filmi, hoşlanırlar filmden. Problem neden gittikleri, orada ne hale düştüklerinin çok önemi yok bence...
- A.Yanardağ: Oraya giden ve hayallerine ulaşamayıp tabiri caizse rezil olup Türkiye’ye gelen çok insan varmış.
20 Mart 2007
not: röpörtajı eklerken canım çıktı renkleri ayarlıycam diye:img-hyste içimde kalmasın, söyliyim dedim...
~*~NaR-ı GüL~*~
21-03-07, 23:15
Kardesim öncelikle ekledigin röportaj icin cok sagol :img-wink: ay valla Ali bey'in cevaplari beni güldürdü bayiliyorum onun böyle espirili espirili cevap vermesine...:D ama espirili olmasina ragmen gercekten gercekleri anlatiyor :img-yes: neyse tüm röportaj güzel ama ben hosuma giden bazi kisimlari yorumliyim dedim...:img-yes:
Ali Bey, Hamas karakterinizle yine tehlikeli bir role imza attınız?
Ali Sürmeli: Ee, haklı bir adam. Ben yapmazsam başka biri yapacak diyor. Ben Arzu’ya oynama dedim, ben oynamazsam başka biri oynayacak dedi. Çocuk var, kim bakacak çocuğa? Makyajını bile sen kendin yapıyorsun bak (gülüşmeler). Senede bir tane film çeksen kiraya yetmez. Kiralar çok yüksek, dizi olmazsa nasıl öderiz? Kötüyü oynarsak kirayı veriyoruz işte, ben gönüllü müyüm hep kötü adamı oynamaya sanki![/COLOR]
Ay insallah röportaji yapan kisi "hamas" dememistir...yaw hamas filistinde bulunan bir örgüt havas havaaas...hehehehe neyse demek ki kirasini ödeyebilmek icin kötü adam rollerini canlandiriyor...yaaa gördünüzmü oda istemiyo kötü adam oynamayi :D
Ne kadar kira ödüyorsunuz Ali Bey?
A.Sürmeli: Bin YTL. İki oda bir salon. Bizim kaldığımız bu evleri Rusya’da işçiler için yapmışlar, bizde sanatçılar kalıyor. Elektrik, su, telefon, çocuğun masrafı derken biz devlet tiyatrosundan nasıl geçineceğiz? Onunla geçinmeye kalksan sürekli moral bozuk dolaşılıyor, bir şey sorsan "Ben böyle düzenin... idarenin, bağımsızlığın..." diye başlıyorsun. Dizide oynuyorsun, orada anlatılan da tırı vırı, iki arada kalıyorsun. Devlet tiyatrosu kapanacak, yaşlı oyuncuları atacağız, gençlere yeni tiyatro kurulmuyor. Kimsenin tiyatro istediği yok bu toplumda. Kimsenin umurunda değil ki! 1 YTL’ye düştüğünde de kimse gitmiyordu...[/B]
Evet sakayla karisik söylemis ama Ali bey benim gecende DT tiyatroculari icin yazdigim yaziyi dogrulamis...orda demistim ki "Tiyatrolar artik ikinci plana düsmüs vaziyette kac kisi "hadi tiyatroya" gidelim diyor ki bu zamanda..oyuncular nasil gecinsin tiyatroyla" Hadi bana inanmayanlar Ali beyede mi inanmayacaklar....:icon_whis
A.Sürmeli: Tamam bir dükkan kuralım seninle... Ama oyunculukta ne kadar hata yaparsan yap bedeli yok, çarpılmıyorsun. Elektrikçilikte ise hatanın bedeli hemen çarpılmak ve gebermek.
Nihahahahaha koptummmm :img-hyste :img-hyste
Neden İngiltere? Genelde Amerika ve Almanya’ya göç vardır...
A.Sürmeli: En iyi para orada. 3 ile çarp, pound 2 bin 800. Bilmiyorum filmin konusu İngiltere’ye gidenlerin trajedileri. Burada kalsalar ne yapacaklar ki! Ya bir araba kazasında ya da işsizlikten ölecekler.
Ali bey yine sakayla karisik konusmus ama bir aci gercegide belirtmis... maalesef türkiyede trafik kazalarinin agir bilancosu cok vahim boyutlarda...mesela her bayram bir kaza oluyor...sadece bayram degil hemen hemen her gün 10larca kisi hayatini trafik kazasinda kabybediyor...bunun nedenleri...asiri hiz, alkol yada dikkatsizlik...tabi bazen yollarin bozuk olmasida kazaya davetiye cikariyor...onca yapilan uyarilar dikkate alinmiyor...yada su rögar kapagi faciasi...2 kücücük cocuk canindan oldu kapatilmayan rögar cukurlari yüzünden...önlem alinsaydi belkide o iki cocuk yasiyor olacakti...ama nedense herseyin önlemi is isten gectikten sonra aliniyor...
Issizlige gelince oda dogru hergün haberlerde su kisi issizlik yüzünden intihar etti diye haberler cikiyor...insanlarin umutlari yabanci ülkelere kaliyor..."burada hayat yok belki orada bir düzen kurarim" hayaliyle yabanci ülkelere göc ediyolar ama filmdede anlatildigi gibi cogu zaman hayallerine kavusamiyolar...
- A.Sürmeli: Evet, Vildan’ın ismini unuttum. Bunlar bizim çocuklarımız işte... Gidiyorlar orada heba oluyorlar... Çocuklar filmi çekerek tehlikeli iş yaptılar aslında. Arzu o kadar soyundu, ben mafya adamı oldum, Alican genç, zengin, hızlı bir karakteri üstlendi. Çocuklar biraz Mehmet Ali Erbil, biraz da paralarını verip birkaç kızı oynatacağı, milletin eğleneceği film de yapabilirdi. Bunun yerine derdi olan bir hikaye anlattık. Bu arada benim cumhurbaşkanı adayım Kenan Evren.
Kenan Evren hehehehehe :D
Masallah ya cidden helal olsun baskalari bir isi zor yaparken Ali bey 3 filmde ve 1 dizide rol aliyor simdi bu dizi projeside gerceklesirse dizi sayisi 2 olacak...Ali bey´'in performansini ayakta alkislamamak mümkün degil...:happy0064 :happy0064 :happy0064
~*~NaR-ı GüL~*~
21-03-07, 23:27
evet bende baktım bu sabah ama tvden... yanlış görmediysem anladıklarımı yazıyorum:
ışık şaşkın, babası onu elinden tutup diğer fertlerin yanına falan getiriyo sanırsam.
tüm aile biraradayken ışık ve ziya dayı sanki birbirlerinden haberleri yokmuş gibi ''aa sen!'' gibisinden sımsıkı sarılıyolar, vendorun gözleri doluyo...
sonra işte asıl önemli kısım: ''fakat ailenin üstünde kara bulutlar dolaşmaktadır''
bu sözün ardından ziya dayıyı gösteriyo, ziya dayı sanki ağlamaklı, üzgün,yıkılmış bi vaziyette başını ovuyo..
hemen sonrasında %99 vendordu o gördğüm, vendorda yatakta baygın bi şeilde 2 büklüm yatıyo. yani pek uyuyo gibi değildi, sanki bayıltılmış falan gibiydi..
daha sonra vendor bi tepede, çiçeklerle donatmış, ağlıyodu galiba.. kesin birine bişey oldu ama kime?
dafneye bişey olmamıştır heralde, ççünkü özette ışıkın dönmesiyle dafne iyice toparlanır diyodu.. demek ki dafne iyi..
belkide vendor ışıkın küllerini savurduğu tepede fantazi yapıyodur çiçeklerle...kim bilir..
ama çok heycanlı olduğu kesin..:happy0064
O YATAN KISI VENDORMUYDU??????????????????BAYGINMIYDI???:blink: :img-fie: :img-swoon olamaaaaaaaaaaazzzzz eminmisin yaaaaa????ya ona bisey olmasin...yaaaa gördünmü kardesim...vendor vurulur falan dedik adama nazar degdirdik...hay yazmaz olaydim...:img-cray: :img-cray: :img-cray:
Bende demin annemle babama televizyon karsisinda nöbet tutturdum...ys reklami cikarsa beni cagirsinlar diye..ama cikmamis...deliye döndüm vallahi!!!!
Ya bence dafne ölüyodur cünkü en mantiklisi bu bence...hem zaten hastaydi...isigin gelmesi belki biraz toparlanmasina vesile olur ama yinede bence dafneye bisey olcak...
Heyecanli ki ne heyecanli kardesim...had safhada olacak vallahi...yarini zor bekliyorum!!!!
evet ama, o mutlu-mesud yaşadıkları bölümler toplasak 3 bölüm sürmemiştir.. heralde bi 3 bölümde dişini sıkmıştır 2 oyuncuda karşılıklı.. tam sarılma sahnesinde bıyık altından ''yine mi bu adamla-kadınla benm sahnem yaa!!! '' falan demişlerdir...
:img-hyste
belki de samuel mi ölüyo onun için orda :icon_whis hehehe yok olamaz ziya dayı neden üzgün olsun...ımmm nergis mi ölüyo acaba hiiii aman Allah korusun.:img-fie:.. dafne sanki gidici gibi :icon_sorr daha kızıyla yeni hasret gidermişti yaa.. aileden hiç kimse ölmese ne güzel olacak.. :img-in_lo
bu arada bette avatarın harika olmuş. ali sürmeli güzel poz verince:img-wink: bi de dizi dışından bir resim...:img-yes:
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 00:48
tabi canım vendorun ne suçu var sadece iki sır karşılığında önermişti ilaçları. çok şefkatli bir insandır kendileri:img-hyste :img-hyste hem dafne de içmeseymiş o kadar içki...
neyse üzüldüm yaa dafne ölüyo demek :icon_sorr
:blush: anladım Nar-ı Gülcüm. bende fazla uzattım galiba:img-blush kusura bakma
Elbetteki sefkatli benim vendorum samuele nasil davrandi gecen bölüm görmedinizmi canim benim yaaaa melek mübarek meleeeeeek :img-in_lo :happy0064
Yok yahu niye kusura bakayim canim üzülme sen :img-wink:
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 00:54
[B]Sağol canım fragmanı anlattığın için. Ölen kişi Dafne değildir inşallah diyeceğim ama kesin odur. Özettede mutlulukları pek uzun sürmeyecek diyordu. Bu bölüm ağlayacağız o zaman ölüm sahnelerine dayanamıyorum hiç hemen muslukları açıyorum. Hele ölen kişi bir anneyse hiç dayanamıyorum kendi annem geliyor hemen aklıma.:icon_sad:
Ne demek ubucum sende sagol :img-wink: bencede ölen kisi dafne baska birinin ölmesi bana mantikli gelmiyor acikcasi...
Ya sorma bu bölüm aglicaz galiba evet...bende senin gibiyim ubu hele annelerle ilgili bir sarki var "eller kadir kiymet bilmiyor anne" diye Allaaaaah bu sarkiyi her duydugumda musluklari aciyorum dayanamiyorum annem aklima geliyor..:icon_sorr Allah anne ve babalarimizi basimizdan eksik etmesin!Amin :icon_sorr
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 01:03
hehee unutulacak adam değil tabiki, çok ayıp ettim onu unutarak demi. :img-hyste Unuttum ama yokluğunuda farkederek hatamı telafi ettim.:D
Tabiki azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz. Ooo hemen çalışmalara başlamışsın devam et güzel olmadı diye eklememezlik yapma bozuşuruz bak.(Nar-ı Gül üstü kapalı seni tehdit ediyorum):img-hyste
Benim bilgisayarın durumuda seninki gibiydi. YS ve Yeşeren Düşlerin bölümleri yüklüydü onlarda bayağı yer kaplıyordu, elimde boş CD olmadığı için CDye kaydedemedim resimleri sildim azda olsa yer açılsın diye. Olan resimlere oldu ertesi gün gidip CD aldım CDye yazdırdım hemen dizi bölümlerini silince baya yer açıldı. Şimdi bilgisayar rahat çekerim yeni resimler.
Hemde nasil ayip ettin ubucum ya adami bi kere gördükten sonra unutmak mümkün degil yani...böyle hafizalara kazinacak bir simasi var bizim samuelin :img-hyste
Hooops oluyoz öyle tehditler mehditler bana bak ubu kardesim bana nar-i gül derler öööle tehditle mehditle beni korkutamazsin heeeeeeeeeyyyyytttt..sürmeli fedaisi nar-i gül demisler bana beeee varmi bana yan bakan!!!! :img-hyste :img-hyste
Ya calismalara basladim...basladimdaaaa hala biseyler yapabilmis degilim :icon_sorr ya güzel olsun istiyorum ama lanet program dilimden anlamiyo :D:D
Ya bu bilgisayarlar güzel aletler ama iste hafizalari hemen dolmuyomu uyuz oluyorum...su japonlar herbiseyi yapti hafizasi dolmayan bilgisayar yapamadi yaw :img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 01:15
belki de samuel mi ölüyo onun için orda :hehehe yok olamaz ziya dayı neden üzgün olsun...ımmm nergis mi ölüyo acaba hiiii aman Allah korusun.:img-fie:.. dafne sanki gidici gibi :icon_sorr daha kızıyla yeni hasret gidermişti yaa.. aileden hiç kimse ölmese ne güzel olacak..
bu arada bette avatarın harika olmuş. ali sürmeli güzel poz verince:img-wink: bi de dizi dışından bir resim...:img-yes:
Yaw samuel ölür mü hic amma yaptin ssima kardesim yaaa o ölürse vendorum kimi tekmeliyip kükreyecek :img-hyste kaldi ki o ölürse ziya dayi üzülmez keyiften sekiz köse olur "Allaha binlerce sükürler olsun sari kamburdan kurtulduk ohhhhhh!!" diye :img-hyste :img-hyste
Valla bencede dafne gidici evet tam kizina kavustu ama yaaa cok dramatik olacak bu bölüm..mendilleri hazirlamak lazim...:icon_sorr
Ya bettenin avatari nasil harika olmasin ssima kardes o avatarda ali sürmeli var ali sürmeliiiiiiii...:happy0064 resimdede herzamanki gibi süper cikmis bakisi durusu felan o avatar elbette güzel olacak :img-wink: (bu arada betteyi öldürcem kapti güzelim resmi yaaaa :D:D)
katılıyorum,katılıyroummm. bende sevgi ve saygılarımı yolluyorum tüm ekibe.. sanat yönetmenine, oyuncu şefine, cast ajanslarına, yapımcıya, set asistanlarına,ALİsine, velisine, tüüüm ekibe teşekkürler... 4 4 lük bi dizi bence yaa.. he bide formu takip ediyolar ya, ayrı bi hayranlığım var bu yüzden. :D:D
(bide bizden haberleri bile yokmuş.. bizde yazık kendi kendimize gelin güvey oluyoruz ya burda :D:D )
gerçekten ekibin bu forumdan haberi olduğu nerden biliniyor. hep şöyle düşünüyorum forumdaki arkadaşalar ekipten birilerinin buraya baktıklarını söylüyoyorlar ama... :img-blush
baksalar ne güzel olur hatta bize bir işaret verseler mesela ımmm vendor kırmızı bir kravat taksa ya daa vendor şarkı mırıldansa ya daaa nergis yeşil elbise giyse..... hiç yapmadıkları bişeyler işte:) (samuel saçlarını pembeye boyasa diyomuşum:img-hyste bu olamaz tabi)
ilk başta saçma geldi ama düşününce olamaz mı yani dedim:D
Yaw samuel ölür mü hic amma yaptin ssima kardesim yaaa o ölürse vendorum kimi tekmeliyip kükreyecek :img-hyste kaldi ki o ölürse ziya dayi üzülmez keyiften sekiz köse olur "Allaha binlerce sükürler olsun sari kamburdan kurtulduk ohhhhhh!!" diye :img-hyste :img-hyste
Valla bencede dafne gidici evet tam kizina kavustu ama yaaa cok dramatik olacak bu bölüm..mendilleri hazirlamak lazim...:icon_sorr
Ya bettenin avatari nasil harika olmasin ssima kardes o avatarda ali sürmeli var ali sürmeliiiiiiii...:happy0064 resimdede herzamanki gibi süper cikmis bakisi durusu felan o avatar elbette güzel olacak :img-wink: (bu arada betteyi öldürcem kapti güzelim resmi yaaaa :D:D)
hehehehee samuelin ölmesini isteyemem tabiki ama vendor üzgün falan ya o yüzden uydurdum...(Allaha binlerce sükürler olsun sari kamburdan kurtulduk ohhhhhh!!) :img-hyste
ya sorma mendiller felan... ağlıyacağız herhalde :icon_sorr hazırlıklı olalım...
bende ağlatan ya da hüzünlendiren sahneler bikaç taneydi. bir tanesinde çok fena olmuştum vendor uçurumdan külleri savurduktan sonra "senden değil ama bi müslümandan kurtulduğum için mutluyum kızım (islam düşmanlarına bakar mısın:icon_sad: ) elveda isis elveda hayal kırıklığım elvedaaa" demişti...:img-cray: tam o sırada da bi fon müziği... yanık yanık
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 01:39
gerçekten ekibin bu forumdan haberi olduğu nerden biliniyor. hep şöyle düşünüyorum forumdaki arkadaşalar ekipten birilerinin buraya baktıklarını söylüyoyorlar ama... :img-blush
baksalar ne güzel olur hatta bize bir işaret verseler mesela ımmm vendor kırmızı bir kravat taksa ya daa vendor şarkı mırıldansa ya daaa nergis yeşil elbise giyse..... hiç yapmadıkları bişeyler işte:) (samuel saçlarını pembeye boyasa diyomuşum:img-hyste bu olamaz tabi)
Samuel pembe saclarla ??Nihahahahahaha :img-hyste valla fena olmaz deeeeermisim...:D ya bence o kadar telasa gerek yok...mesela senarist repliklerde forumdaki arkadaslarin lakaplarini kullansin...hatta kardesim bu konuda bi senaryo bile yazmisti :) süper olur yani...ama yinede baska bir sekilde isaret verebilirler bizde kardesimin degimiyle kendi kendimize gelin güvey olup olmadigimizi anlariz böylelikle :D:D
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 01:52
hehehehee samuelin ölmesini isteyemem tabiki ama vendor üzgün falan ya o yüzden uydurdum...(Allaha binlerce sükürler olsun sari kamburdan kurtulduk ohhhhhh!!) :img-hyste
:D:D
[B]ya sorma mendiller felan... ağlıyacağız herhalde :icon_sorr hazırlıklı olalım...
bende ağlatan ya da hüzünlendiren sahneler bikaç taneydi. bir tanesinde çok fena olmuştum vendor uçurumdan külleri savurduktan sonra "senden değil ama bi müslümandan kurtulduğum için mutluyum kızım (islam düşmanlarına bakar mısın:icon_sad: ) elveda isis elveda hayal kırıklığım elvedaaa" demişti...:img-cray: tam o sırada da bi fon müziği... yanık yanık
O sahne zaten tam damardandi yani...vendorun haline baya bi üzülmüstüm....evet "senden değil ama bi müslümandan kurtulduğum için mutluyum kızım" demesi islama olan kinini belgeliyordu...ama daha sonra "elveda isis elveda hayal kırıklığım elvedaaa" demesi ve arkadaki o yanik fon müzigi olayi bitirmisti...
Ya simdi kizacaksiniz ama beni en cok etkileyen sahneler vendorun gözlerinin doldugu yada agladigi sahneler mesela isigi namaz kilarken gördükten sonra "bunu bana yapmicaktin kizim" demesi ve gözlerinin dolu dolu olmasi..yüzündeki ifade...resmen bitmistim...onun icinde olan kötülügü insan o an bir kenara birakiyor ne kadar kötü olursa olsun karsinizda yüregi kirik bir baba duruyor ve onun o mahsun hali siz ister istemez etkiliyor...tabi süphesiz bunda ali sürmelinin o muhtesem oyunculugu en büyük etken...:img-yes:
Samuel pembe saclarla ??Nihahahahahaha :img-hyste valla fena olmaz deeeeermisim...:D ya bence o kadar telasa gerek yok...mesela senarist repliklerde forumdaki arkadaslarin lakaplarini kullansin...hatta kardesim bu konuda bi senaryo bile yazmisti :) süper olur yani...ama yinede baska bir sekilde isaret verebilirler bizde kardesimin degimiyle kendi kendimize gelin güvey olup olmadigimizi anlariz böylelikle :D:D
eveeeeet bak ne güzel dedin bettenin senaryasunu hatırlıyorum. eğer bu formu takip etseler lakapları kullanırlardı. bizde anlardık tabi :img-wink:gelin güvey meselesi yani:).
yok yok hiç sanmıyorum baktıklarını:hıh , işleri güçleri yokta forumla mı uğraşacaklar. ama belki de y.s ile alakalı forumları takip eden ekipten bir çalışan varsa orayı bilemicem:).
yav Nar-ı Gül ben saçmalamaya başladığımı hissediyorum gece gece. takip ediyorlarsa ederler bize mi söyleyecekler canım.
O sahne zaten tam damardandi yani...vendorun haline baya bi üzülmüstüm....evet "senden değil ama bi müslümandan kurtulduğum için mutluyum kızım" demesi islama olan kinini belgeliyordu...ama daha sonra "elveda isis elveda hayal kırıklığım elvedaaa" demesi ve arkadaki o yanik fon müzigi olayi bitirmisti...
Ya simdi kizacaksiniz ama beni en cok etkileyen sahneler vendorun gözlerinin doldugu yada agladigi sahneler mesela isigi namaz kilarken gördükten sonra "bunu bana yapmicaktin kizim" demesi ve gözlerinin dolu dolu olmasi..yüzündeki ifade...resmen bitmistim...onun icinde olan kötülügü insan o an bir kenara birakiyor ne kadar kötü olursa olsun karsinizda yüregi kirik bir baba duruyor ve onun o mahsun hali siz ister istemez etkiliyor...tabi süphesiz bunda ali sürmelinin o muhtesem oyunculugu en büyük etken...:img-yes:
yok yahu ne kızması... gerçekten hüzünlenince kötülüğünü bir kenara bırakıp ona acıyor insan. kötü bir insan olmasa daha rahat hüzünleneceğiz, acıdığımız belli edeceğiz..
samuelde de öyle efendisinin yanındaki zavallı haline bakınca biran için matrix samuel gidiyo mazlum samuel geliyo. müthiş rol yapıyolar. hele ali sürmeli:img-yes:
Ne demek ubucum sende sagol :img-wink: bencede ölen kisi dafne baska birinin ölmesi bana mantikli gelmiyor acikcasi...
Ya sorma bu bölüm aglicaz galiba evet...bende senin gibiyim ubu hele annelerle ilgili bir sarki var "eller kadir kiymet bilmiyor anne" diye Allaaaaah bu sarkiyi her duydugumda musluklari aciyorum dayanamiyorum annem aklima geliyor..:icon_sorr Allah anne ve babalarimizi basimizdan eksik etmesin!Amin :icon_sorr
Evet canım öyle gibi ama bettede Dafne değil diyor neyse bekleyip görmekten başka çare yok. Aman bizi ağlatmasınlarda.:img-wink:
Aynen canım ya bende, hüzünlü bir şarkı dinlediğimde bile hemen ağlıyorum. Evet ya o söylediğin şarkıyı zamanında az dinleyip ağlamamıştık arkadaşlarla. Ben artık dinlemiyorum dinledikçe susmuyorum yoksa. Amin canım amin cümlemizin. Ben, benimkilerini kaybettim ama Allah sizinkilerini başınızdan eksik etmesin.
Hemde nasil ayip ettin ubucum ya adami bi kere gördükten sonra unutmak mümkün degil yani...böyle hafizalara kazinacak bir simasi var bizim samuelin
Hooops oluyoz öyle tehditler mehditler bana bak ubu kardesim bana nar-i gül derler öööle tehditle mehditle beni korkutamazsin heeeeeeeeeyyyyytttt..sürmeli fedaisi nar-i gül demisler bana beeee varmi bana yan bakan!!!!
Ya calismalara basladim...basladimdaaaa hala biseyler yapabilmis degilim ya güzel olsun istiyorum ama lanet program dilimden anlamiyo
Ya bu bilgisayarlar güzel aletler ama iste hafizalari hemen dolmuyomu uyuz oluyorum...su japonlar herbiseyi yapti hafizasi dolmayan bilgisayar yapamadi yaw
hehee artık unutmam zaten. Oopss yanlış duvara tosladım, doğru senin Sürmeli fedaisi olduğunu unutmuşum, aman Nar-ı Gülcüm ne haddimize tehdit etmek yanlış anladın herhalde.:img-hyste
Dediğin gibi biz değilde program bizim dilimizden anlasaydı ne iyi olurdu demi. Sorardık şunu yapmak istiyorum oda bize şöyle yapacaksın diye gösterseydi, hatta biz söyleseydik o yapsaydı. Bende çok şey istiyorum değil mi. :D
Merak etme Japonlar onuda icat ederler.
evet poyutları imzaya 'pek' :D uymuyo ama.. süper olmuş.. çok güzel. yetenek vallaha. herkesin elinde benzer programlar var ama, ben beter yapıyorum, sen şahaser!
çok sağol cnm:img-wink:
Sağol canım, ayrıca iltifatların içinde. şiir gibi konuşmuşsun valla.:happy0064
yahu ne diyosun ben yine burda az espiri yaptım, kazadan sonra gülmekten tutanak tutamadı polisler sayemde... :img-hyste adam dedi bzm şöföre, ''tamam abi tamam parası neyse veririm.'' :D bnm soyka çenemden bıktığı için:img-hyste
hahaa :img-hyste neler söyledin kimbilir adamı bıktırdınü parayı ödeyeyimde kurtulayım dedi.:img-hyste neyse ya güldüğüme bakma dikkatli ol canım ya.
Eklediğin röportaj için teşekkürler canım çok emek harcamışsın renklere emeğine sağlık.
A.Sürmeli: Tamam bir dükkan kuralım seninle... Ama oyunculukta ne kadar hata yaparsan yap bedeli yok, çarpılmıyorsun. Elektrikçilikte ise hatanın bedeli hemen çarpılmak ve gebermek.
Nar-ı Gül gibi bende bu kısımda koptum hatanın bedeli çarpılmak ve gebermek:img-hyste
hahaaa:img-hyste Samuel pembe saçlarla çok komik olurdu ya gerçi her bölümde bir şekle giriyor neden olmasın, Vendor kırmızı kravat takıp bide türkü patlattı mı tamam arada bide kameraya karşı kravatını filan düzeltsinki bize mesaj verdiğini anlayalım.:img-hyste
katılıyorum,katılıyroummm. bende sevgi ve saygılarımı yolluyorum tüm ekibe.. sanat yönetmenine, oyuncu şefine, cast ajanslarına, yapımcıya, set asistanlarına,ALİsine, velisine, tüüüm ekibe teşekkürler... 4 4 lük bi dizi bence yaa.. he bide formu takip ediyolar ya, ayrı bi hayranlığım var bu yüzden.
(bide bizden haberleri bile yokmuş.. bizde yazık kendi kendimize gelin güvey oluyoruz ya burda )
Aynen canım ya bende sana katılıyorum, bende dizinin yönetmenini, oyuncularını (Özellikle Vendor ve Samuel'i) emeği geçen herkesi ve STV'yi canı gönülden tebrik ediyorum. Hepsini ayakta alkışlıyorum.:happy0064
Takip ediyorlar yada etmiyorlar biz buradan teşekkürlerimizi ve beğenilerimizi yazalım belkide bir şekilde haberleri oluyordur.:img-wink:
Samuel pembe saclarla ??Nihahahahahaha valla fena olmaz deeeeermisim... ya bence o kadar telasa gerek yok...mesela senarist repliklerde forumdaki arkadaslarin lakaplarini kullansin...hatta kardesim bu konuda bi senaryo bile yazmisti süper olur yani...ama yinede baska bir sekilde isaret verebilirler bizde kardesimin degimiyle kendi kendimize gelin güvey olup olmadigimizi anlariz böylelikle
Eğer ekipten birisi burayı gerçekten takip ediyorsa bunlar uçmuş diyordur. Belkide Dafne geçen bölümde Vendor'a sen uçmuşsun dedi ya bize bir mesajdı o. :img-hyste
Şaka bir yana ben mutlaka birisi takip ediyordur diye düşünüyorum. Şahsen ben bir dizide oynasaydım merak eder nette araştırırdım acaba izleyici benim hakkımda ne düşünüyor diye çok meraklı olduğum için.:img-blush
Hayat Türküsü forumunu takip ediyorumda oraya dizinin yönetmeni Hakan Gürtop üye olup mesaj yazmış, teşekkür etmiş. Dizideki oyuncularında haberi varmış forumdan bunu dizi setine giden arkadaşlar yazmıştı.
Bizim dizi ekibimizinde haberi vardır mutlaka:img-wink:
Seçil Mutlu'nun dizide oynarken buraya yazılanları takip ettiğini duymuştum. Oyuncular olmasa bile muhtemelen dizi ekibinden internette yapılan yorumları takip edenler vardır.
Başka dizilerde oynayanlar da genellikle internette dizi ve kendileri hakkında çıkan yazıları takip ediyorlardır. Örneğin Cengiz Toraman ( :img-wink: ) Beşinci Boyut hakkında dizinin resmi sitesine ve fan sitesine yapılan yorumları takip edip, kendisine gönderilen iletilere cevap vermeye çalışıyor.:img-cool2
Bu tür forumları takip etmek biraz da yaş ile alakalı. Yaşı genç olanlar, genellikle teknolojiyle daha barışık olduklarından ilgi gösteriyorlar, ama yaş ilerledikçe bilgisayar ile olan münasebet ters orantılı bir şekilde azalıyor. O yüzden oyunculardan burayı takip etse etse Nilüfer, İbrahim, Işık takip eder :img-yes:
Hepsine Selamlar bye bye
Kardesim öncelikle ekledigin röportaj icin cok sagol :img-wink: ay valla Ali bey'in cevaplari beni güldürdü bayiliyorum onun böyle espirili espirili cevap vermesine...:D ama espirili olmasina ragmen gercekten gercekleri anlatiyor :img-yes: neyse tüm röportaj güzel ama ben hosuma giden bazi kisimlari yorumliyim dedim...
[/COLOR]
Ay insallah röportaji yapan kisi "hamas" dememistir...yaw hamas filistinde bulunan bir örgüt havas havaaas...hehehehe neyse demek ki kirasini ödeyebilmek icin kötü adam rollerini canlandiriyor...yaaa gördünüzmü oda istemiyo kötü adam oynamayi
Evet sakayla karisik söylemis ama Ali bey benim gecende DT tiyatroculari icin yazdigim yaziyi dogrulamis...orda demistim ki "Tiyatrolar artik ikinci plana düsmüs vaziyette kac kisi "hadi tiyatroya" gidelim diyor ki bu zamanda..oyuncular nasil gecinsin tiyatroyla" Hadi bana inanmayanlar Ali beyede mi inanmayacaklar....:icon_whis
Nihahahahaha koptummmm :img-hyste
Ali bey yine sakayla karisik konusmus ama bir aci gercegide belirtmis... maalesef türkiyede trafik kazalarinin agir bilancosu cok vahim boyutlarda...mesela her bayram bir kaza oluyor...sadece bayram degil hemen hemen her gün 10larca kisi hayatini trafik kazasinda kabybediyor...bunun nedenleri...asiri hiz, alkol yada dikkatsizlik...tabi bazen yollarin bozuk olmasida kazaya davetiye cikariyor...onca yapilan uyarilar dikkate alinmiyor...yada su rögar kapagi faciasi...2 kücücük cocuk canindan oldu kapatilmayan rögar cukurlari yüzünden...önlem alinsaydi belkide o iki cocuk yasiyor olacakti...ama nedense herseyin önlemi is isten gectikten sonra aliniyor...
Issizlige gelince oda dogru hergün haberlerde su kisi issizlik yüzünden intihar etti diye haberler cikiyor...insanlarin umutlari yabanci ülkelere kaliyor..."burada hayat yok belki orada bir düzen kurarim" hayaliyle yabanci ülkelere göc ediyolar ama filmdede anlatildigi gibi cogu zaman hayallerine kavusamiyolar...
Kenan Evren hehehehehe :D
Masallah ya cidden helal olsun baskalari bir isi zor yaparken Ali bey 3 filmde ve 1 dizide rol aliyor simdi bu dizi projeside gerceklesirse dizi sayisi 2 olacak...Ali bey´'in performansini ayakta alkislamamak mümkün degil...:happy0064
alkışla o zaman yavrum, alkışla!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064
evet, bende ali sürmelinin her röpörtajında böyle espirili cevaplar vermesine bayılıyorum... benmde tarzıma uyduğu için. malum espiri falan, bana yakın şeyler :D
tiytaro maaşı konusun da söyledikleri çok doğru. DT oyuncularına yasak olayı gündeme geldiğinde burda hepimiz aynı şeyleri söylemiştik.. sanatçıların oturduğu semtler diğer yerlere göre çok daha pahalı oluyo. e sen gidipte DTde oynayıp ayda 1000ytl sırf kiraya veremezsin, mümkün değil..
neyse ki ali abinin işleri yolunda maşallah, diziler, filmler... ardı arkasını kesmiyo! oh maşşaallaahh !!:happy0064
O YATAN KISI VENDORMUYDU??????????????????BAYGINMIYDI???:blink: :img-fie: :img-swoon olamaaaaaaaaaaazzzzz eminmisin yaaaaa????ya ona bisey olmasin...yaaaa gördünmü kardesim...vendor vurulur falan dedik adama nazar degdirdik...hay yazmaz olaydim...:img-cray: :img-cray: :img-cray:
Bende demin annemle babama televizyon karsisinda nöbet tutturdum...ys reklami cikarsa beni cagirsinlar diye..ama cikmamis...deliye döndüm vallahi!!!!
Ya bence dafne ölüyodur cünkü en mantiklisi bu bence...hem zaten hastaydi...isigin gelmesi belki biraz toparlanmasina vesile olur ama yinede bence dafneye bisey olcak...
Heyecanli ki ne heyecanli kardesim...had safhada olacak vallahi...yarini zor bekliyorum!!!!
ya kardeşim vallaha heycandan yanlış görmüş olabilirim ama zannetmiyorum başka biri olcağını.. yataktı sanırım orası ve vendor herzamanki gibi takım elbiseli, baygın gibi 2 büklüm yatıyodu.. ondan öncesinde ziya dayıda böyle çok üzgün gibi başını sıvazlıyodu.. yani birine bişey olduğu veya olcağı kesin ama.. kim olduğu konusunda şüphelerim var...
dafne ölür mü bilmiyorum. gerçi kendisi şuan bizim dizi hariç 2 dizide daha oynuyo, belki bu sebepten ayrılmak istemiş olabilir, bu yüzdende ölebilir.. fakat sanki vendorun çiçeklerle donattığı yer mezar değilde, ışıkın küllerini uçurduğu tepeiğe benziyodu..
o kadar ayrıntılı göstermediler gerçi, ben uyduruyoda olabilirim.. :D:D
belki de samuel mi ölüyo onun için orda hehehe yok olamaz ziya dayı neden üzgün olsun...ımmm nergis mi ölüyo acaba hiiii aman Allah korusun... dafne sanki gidici gibi daha kızıyla yeni hasret gidermişti yaa.. aileden hiç kimse ölmese ne güzel olacak..
bu arada bette avatarın harika olmuş. ali sürmeli güzel poz verince:img-wink: bi de dizi dışından bir resim...
oho oh bütün ekibi saydın:D samuel mi ölüyo, yok uok nergis bence. hayır hayır dafnedir kesin. aslında nilüferde olabilir ne dersiniz? bahis açalım hadi.. :img-hyste samuele 1,4 veriyorum:img-hyste (bahis oyunlarından pek anlamam ama böyle oynanıyo heralde:img-hyste )
Ne demek ubucum sende sagol bencede ölen kisi dafne baska birinin ölmesi bana mantikli gelmiyor acikcasi...
Ya sorma bu bölüm aglicaz galiba evet...bende senin gibiyim ubu hele annelerle ilgili bir sarki var "eller kadir kiymet bilmiyor anne" diye Allaaaaah bu sarkiyi her duydugumda musluklari aciyorum dayanamiyorum annem aklima geliyor. Allah anne ve babalarimizi basimizdan eksik etmesin!Amin :icon_sorr
amin!!:img-yes:
ya ağlamayın,benim yöntemlerinden birini deneyin.. ben yanımda bi bardak su bulunduruyorum, böyle dizide duygusal sahneler olunca anında su içiyorum, sonra boğazımda kalmış numarasıyla öksürüp gözümden akan yaşı ondan dolayıymış gibi gösteriyorum:img-hyste
hiç bişey çakmıyolar, güvenin bana!!!:img-hyste
bu arada resim; ahh ahh bu resim süper benecede.. hiç mütevazi davranamıycam çünkü bencede süper bi avatar oldu, pozu veren güzl çünkü:img-wink: yüzsüz bette:img-hyste
Hemde nasil ayip ettin ubucum ya adami bi kere gördükten sonra unutmak mümkün degil yani...böyle hafizalara kazinacak bir simasi var bizim samuelin :img-hyste
Hooops oluyoz öyle tehditler mehditler bana bak ubu kardesim bana nar-i gül derler öööle tehditle mehditle beni korkutamazsin heeeeeeeeeyyyyytttt..sürmeli fedaisi nar-i gül demisler bana beeee varmi bana yan bakan!!!! :img-hyste
Ya calismalara basladim...basladimdaaaa hala biseyler yapabilmis degilim :icon_sorr ya güzel olsun istiyorum ama lanet program dilimden anlamiyo :D:D
Ya bu bilgisayarlar güzel aletler ama iste hafizalari hemen dolmuyomu uyuz oluyorum...su japonlar herbiseyi yapti hafizasi dolmayan bilgisayar yapamadi yaw :img-hyste
bu caponlar bunada bi çare bulurlar merak etmeyin. adamlar 24 saat teknoloji yapıyolar, bizim gibi ali veli peşinde koşmuyolar ki! :D
bişey söyliycem ama espiri değil, alay etmeyin sakın :D:D
ssimacım sen ''Sari kambur'' demişin ya, bende de nasıl bi kafa varsa, aa dedim bizim ''sari ve sara'''da ki sari'de mi samuel gibi kamburdu:img-hyste
vay be bak sen ssimaya, vendorun bilmediklerini biliyo falan diye düşündüm, sonra jeton düştü.. ee biraz köşeli sanırım benim jeton, geç düştü ama olsun:img-hyste
gerçekten ekibin bu forumdan haberi olduğu nerden biliniyor. hep şöyle düşünüyorum forumdaki arkadaşalar ekipten birilerinin buraya baktıklarını söylüyoyorlar ama...
baksalar ne güzel olur hatta bize bir işaret verseler mesela ımmm vendor kırmızı bir kravat taksa ya daa vendor şarkı mırıldansa ya daaa nergis yeşil elbise giyse..... hiç yapmadıkları bişeyler işte (samuel saçlarını pembeye boyasa diyomuşum..bu olamaz tabi)
ilk başta saçma geldi ama düşününce olamaz mı yani dedim
yani ekipten derken, burda taa en başlarda josephiron adlı üye arkadaş vardı, şimdi kendisi askerde... o bizim dizi ekibinde çalışıyodu:img-yes:
ama işte vatani görev dolaysıyla epeydir yok buralarda. o söylemişti mesela, seçil mutluda takip ediyo burayı diye..
sonraa dizi setinden resimler eklemişti birsürü, sonraaa bize son dakika haberlerini veriyodu, diziye şu katılcak, bu ayrılcak diye..
hatta ve hatta, demiştiki ''Dizide süpriz bi isim ölücek,ayrılcak''.. bende tabi hemen ''dafne'' diye atlamıştım:img-hyste sonra bi baktık ki leyla öldü:D
ama kravat, elbise hele ki pembe saç fikrini olağanüstü ulduğumu itiraf edebilirim.. pembe saç niye olmasın ki? mesela vendorun yeni planı ''brezilya cumhurbaşkanına suikast'' olsun.. ee samuel halledicek işi, ee cumhurbaşkanıda o sırada rio karnavaında:img-hyste samuel oradda matrix ceketini-gözlüğünü giyicek değil ya:img-hyste böyle rengarenk saçlar, şortlar, t-shirtler.. tam samuellik:img-hyste
Samuel pembe saclarla ??Nihahahahahaha valla fena olmaz deeeeermisim... ya bence o kadar telasa gerek yok...mesela senarist repliklerde forumdaki arkadaslarin lakaplarini kullansin...hatta kardesim bu konuda bi senaryo bile yazmisti süper olur yani...ama yinede baska bir sekilde isaret verebilirler bizde kardesimin degimiyle kendi kendimize gelin güvey olup olmadigimizi anlariz böylelikle
eveeeeet bak ne güzel dedin bettenin senaryasunu hatırlıyorum. eğer bu formu takip etseler lakapları kullanırlardı. bizde anlardık tabi..gelin güvey meselesi yani
yok yok hiç sanmıyorum baktıklarını:hıh , işleri güçleri yokta forumla mı uğraşacaklar. ama belki de y.s ile alakalı forumları takip eden ekipten bir çalışan varsa orayı bilemicem
yav Nar-ı Gül ben saçmalamaya başladığımı hissediyorum gece gece. takip ediyorlarsa ederler bize mi söyleyecekler canım.
evet ben senaryo yazmıştım bu konuda ama ciddiye aldıkları muaamma.. zaten alıncak gibide değildi..
tabi takip etseler bile bize mi söyliycekler canımm.. işleri güçleri yok..
hahaaa:img-hyste Samuel pembe saçlarla çok komik olurdu ya gerçi her bölümde bir şekle giriyor neden olmasın, Vendor kırmızı kravat takıp bide türkü patlattı mı tamam arada bide kameraya karşı kravatını filan düzeltsinki bize mesaj verdiğini anlayalım.
Eğer ekipten birisi burayı gerçekten takip ediyorsa bunlar uçmuş diyordur. Belkide Dafne geçen bölümde Vendor'a sen uçmuşsun dedi ya bize bir mesajdı o. :img-hyste
Şaka bir yana ben mutlaka birisi takip ediyordur diye düşünüyorum. Şahsen ben bir dizide oynasaydım merak eder nette araştırırdım acaba izleyici benim hakkımda ne düşünüyor diye çok meraklı olduğum için.
Hayat Türküsü forumunu takip ediyorumda oraya dizinin yönetmeni Hakan Gürtop üye olup mesaj yazmış, teşekkür etmiş. Dizideki oyuncularında haberi varmış forumdan bunu dizi setine giden arkadaşlar yazmıştı.
Bizim dizi ekibimizinde haberi vardır mutlaka
evet bende dafne öyle deyince üstüme alındırm, böyle bi etrafa baktım suçlu suçlu:img-hyste
belmonte iyi diyosunda, bence ileri yaştakilerde bakabilirler.
hem ali abi deli yürekteyken açıyodu laptopunu,red alert oynuyodu.. :img-hyste onu oynayan bunuda yapar heralde.. hem zaten ali sürmeli çocuk gibi, espirileri hareketleri falan... :img-pilot
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 12:56
alkışla o zaman yavrum, alkışla!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064
evet, bende ali sürmelinin her röpörtajında böyle espirili cevaplar vermesine bayılıyorum... benmde tarzıma uyduğu için. malum espiri falan, bana yakın şeyler :D
tiytaro maaşı konusun da söyledikleri çok doğru. DT oyuncularına yasak olayı gündeme geldiğinde burda hepimiz aynı şeyleri söylemiştik.. sanatçıların oturduğu semtler diğer yerlere göre çok daha pahalı oluyo. e sen gidipte DTde oynayıp ayda 1000ytl sırf kiraya veremezsin, mümkün değil..
neyse ki ali abinin işleri yolunda maşallah, diziler, filmler... ardı arkasını kesmiyo! oh maşşaallaahh !!:happy0064
Ben onu herzaman alkisliyorum yavrucum herzamannnnnn :happy0064 :happy0064 :happy0064
Aynen sade kira olsa iyi daha bir sürü masraf var yaw...giyimdir, gidadir ve saire...
Hakkaten masallah yaaaa enerjisinin sonu yok vallaha...helal olsun!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 13:05
bu caponlar bunada bi çare bulurlar merak etmeyin. adamlar 24 saat teknoloji yapıyolar, bizim gibi ali veli peşinde koşmuyolar ki! :D
Ya bu japonlar hem zeki hemde cok cimri...benim sinifimda bi japon vardi anam cekik gözlü einstein mübarek!Kac kere anlamadigim konularda ondan yardim istedim nuh dedi peygamber demedi yaaaa...sinir sey...kendini bisey saniyodu...seytan dedi "sunun cekik gözlerinin üstüne bi koy bidaha acamasin o gözlerini" neyse :img-hyste
bişey söyliycem ama espiri değil, alay etmeyin sakın :D:D
ssimacım sen ''Sari kambur'' demişin ya, bende de nasıl bi kafa varsa, aa dedim bizim ''sari ve sara'''da ki sari'de mi samuel gibi kamburdu:img-hyste
vay be bak sen ssimaya, vendorun bilmediklerini biliyo falan diye düşündüm, sonra jeton düştü.. ee biraz köşeli sanırım benim jeton, geç düştü ama olsun:img-hyste
Hehehehehe güzel kardesim o sari kambur'u ben demistim ssima kardesin cok hosuna gitmis olacak ki alinti yapmis!:D:D
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 13:19
Evet canım öyle gibi ama bettede Dafne değil diyor neyse bekleyip görmekten başka çare yok. Aman bizi ağlatmasınlarda.:img-wink:
Aynen canım ya bende, hüzünlü bir şarkı dinlediğimde bile hemen ağlıyorum. Evet ya o söylediğin şarkıyı zamanında az dinleyip ağlamamıştık arkadaşlarla. Ben artık dinlemiyorum dinledikçe susmuyorum yoksa. Amin canım amin cümlemizin. Ben, benimkilerini kaybettim ama Allah sizinkilerini başınızdan eksik etmesin.
Ubucum cok üzüldüm basin sagolsun..Allah rahmet eylesin...mekanlari cennet olsun :(
hehee artık unutmam zaten. Oopss yanlış duvara tosladım, doğru senin Sürmeli fedaisi olduğunu unutmuşum, aman Nar-ı Gülcüm ne haddimize tehdit etmek yanlış anladın herhalde.:img-hyste
Heee ona göre ayagini denk al bundan sonra :img-hyste
Dediğin gibi biz değilde program bizim dilimizden anlasaydı ne iyi olurdu demi. Sorardık şunu yapmak istiyorum oda bize şöyle yapacaksın diye gösterseydi, hatta biz söyleseydik o yapsaydı. Bende çok şey istiyorum değil mi. :D
Merak etme Japonlar onuda icat ederler.
Ya sorma ne iyi olurdu yaaa bilgisayara soru sorup cevap almak....:D:D
Hatta bu vendorumun isine yarardi mesela suikast yapacak
Vendor: "Pssshttt bilgisayar su herif ortadan kalkacak plan hazirla hadi" bilgisayarda samuel moduna ayarlanmistir "Basüstüneeee efendiiiiimmmmmm" :img-hyste :img-hyste böylelikle vendorum planla manla ugrasmak zorunda kalmazdi :img-hyste
Ya bu japonlar hem zeki hemde cok cimri...benim sinifimda bi japon vardi anam cekik gözlü einstein mübarek!Kac kere anlamadigim konularda ondan yardim istedim nuh dedi peygamber demedi yaaaa...sinir sey...kendini bisey saniyodu...seytan dedi "sunun cekik gözlerinin üstüne bi koy bidaha acamasin o gözlerini" neyse :img-hyste
Hehehehehe güzel kardesim o sari kambur'u ben demistim ssima kardesin cok hosuna gitmis olacak ki alinti yapmis!:D:D
anladım... büyük idol nar-ı gül.. naparsın işte:D:D :img-wink:
caponlara gelince. vallaha felaket bu adamlar ya.. millet parasının pulunun cimriliğini yapar, bunlar bilginin... garip insanlar.. zaten gözlerinin çekikliğinden belliydi normal olmadıkları... :img-hyste
YAĞMURDAN SONRA
Vendor, kızını bağrına basıyor
İlgiyle seyredilen Yağmurdan Sonra yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizide bu hafta yine ilginç gelişmeler seyirciyi bekliyor. Işık ve Nergis tam kaçmak üzereyken Vendor’a yakalanır. Fakat Vendor, beklenilenin aksine kızını bağrına basar. Artık kızının inançlarına saygılı olacak, onu olduğu gibi kabul edecektir. Vendor’daki değişikliğe bir anlam veremeyen Işık, bir yandan babasına karşı sürekli tetikte olmaya çalışırken diğer yandan yeni yüzüne alışamamanın sıkıntısını yaşamaktadır. Bu arada doktor Raynhart’la görüşen Vendor, Hulusi’yi yalancı mesih haline getirecek yeni bir formülün peşindedir. Gladyatör’le birlikte tasarladığı ve ülkeyi kaosa götürecek suikastların sonuncusunu gerçekleştirmek için de Mithat’ı devreye sokar. Diğer taraftan Dafne, kızının eve dönüşüyle yeniden hayat bulmuştur. Boşluktaki Nilüfer ise Işık sayesinde ilk kez hayatının anlam kazandığını düşünür ve ablasının anlattıklarıyla inanca doğru kapı aralar. Fakat beklenmedik bir olay bu mutluluğu bozacak ve ailenin üzerine kara bulut gibi çökecektir. Vendor’u Işık’a karşı daha anlayışlı olmaya iten sebep nedir? Ziya ve İbrahim, Hulusi Hoca üzerinden dönen oyunları engelleyebilecek midir? Kaos oluşturmak için tasarlanan suikastların sonuncusu kimi hedef seçmiştir?
madem bölüm özeti tekrar eklendi, bende konuyla ilgili bişey daha söylemek istiyorum.. nar-ı gül kardeşimde yeni bölmün özetini seyretmiş, dedi ki; evet yatakta yatan %100 vendordu ve yatakta çiçelekr vardı...
daha sonraki kısımda zaten vendor çiçeklerle dolu bi yerde bekliyodu. mezarlık veya tepelik gibi..
bu demektir ki arkadaşlar, eğer tahminlerimiz doğruysa %80 dafne ölücek..off o ölmesin ama ya, of kaldıramam vallaha, ağlarım kesin.. ben çok seviyodum dafneyi. hem oyuncu olarak, hemde oyandığı rolü... :icon_sorr :sad53: :img-cray: :img-cray:
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 15:07
anladım... büyük idol nar-ı gül.. naparsın işte:D:D :img-wink:
Evvelallah idollerin alasiyim ben beeeee :icon_shad
caponlara gelince. vallaha felaket bu adamlar ya.. millet parasının pulunun cimriliğini yapar, bunlar bilginin... garip insanlar.. zaten gözlerinin çekikliğinden belliydi normal olmadıkları... :img-hyste
Al bendende o kadar kardesim ya varya o cocugu bogucaktim kendini dalai lama (ki kendisi budistlerin lideriydi sanirim :D) mi saniyodu ne...albert einsteinin cekik gözlü versiyonu heriffffff :img-hyste :img-hyste
Ya bu japonlar hem zeki hemde cok cimri...benim sinifimda bi japon vardi anam cekik gözlü einstein mübarek!Kac kere anlamadigim konularda ondan yardim istedim nuh dedi peygamber demedi yaaaa...sinir sey...kendini bisey saniyodu...seytan dedi "sunun cekik gözlerinin üstüne bi koy bidaha acamasin o gözlerini" neyse :img-hyste [/B]
:D zaten küçük gözeleri bide sen vurdun mu kökten yok olacak. Bak şimdi sen böyle diyince cimrilik tek Japonlarda değil ya Asya ülkelerinin hepsinde neredeyse var katılıyorum sana:img-yes: . Bizim sınıfta ben hariç hepsi çekik gözlüydü (Sınıfın en güzel gözlü kızı bendim:img-hyste oh kara kaşlı kara gözlü:img-hyste ) derslere giremediğim zaman arkadaşlardan defterlerini isterdim vermezlerdi yüzüme karşı olmaz sen kaybedersin diyorlardı:D sanki ilk okul öğrencisiyim, yalvar yakar zor alırdım. Ama şu yönleride var kendi işleri düştüğünde acayip yağ çekiyorlar.:D:D
Ubucum cok üzüldüm basin sagolsun..Allah rahmet eylesin...mekanlari cennet olsun
Heee ona göre ayagini denk al bundan sonra :img-hyste
Ya sorma ne iyi olurdu yaaa bilgisayara soru sorup cevap almak....
Hatta bu vendorumun isine yarardi mesela suikast yapacak
Vendor: "Pssshttt bilgisayar su herif ortadan kalkacak plan hazirla hadi" bilgisayarda samuel moduna ayarlanmistir "Basüstüneeee efendiiiiimmmmmm" böylelikle vendorum planla manla ugrasmak zorunda kalmazdi
Amin amin sağol canım. Tamam canım artık seni değil tehdit etmek iş buyurmakta yok.:img-hyste
Nar-ı Gül bilgisayar meselesinide Vendor'a bağladın ya helal olsun. Bunda bile olsaydı Vendor'un işine yarardı diye düşünüyorsun hemen, düşünceli arkadaşım benim:img-hyste Samuel'in bilgisayar versiyonu olsa fena olmaz aslında.
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 15:18
madem bölüm özeti tekrar eklendi, bende konuyla ilgili bişey daha söylemek istiyorum.. nar-ı gül kardeşimde yeni bölmün özetini seyretmiş, dedi ki; evet yatakta yatan %100 vendordu ve yatakta çiçelekr vardı...
daha sonraki kısımda zaten vendor çiçeklerle dolu bi yerde bekliyodu. mezarlık veya tepelik gibi..
bu demektir ki arkadaşlar, eğer tahminlerimiz doğruysa %80 dafne ölücek..off o ölmesin ama ya, of kaldıramam vallaha, ağlarım kesin.. ben çok seviyodum dafneyi. hem oyuncu olarak, hemde oyandığı rolü... :icon_sorr :sad53: :img-cray: :img-cray:
Evet maalesef dogru arkadaslar bette kardesiminde dedigi gibi ölecek olan kisi %80 oranla dafne...:icon_sorr :img-cray: bende onu cok seviyodum hem oyuncu hemde karakter olarak...kötü oldu bu ya cok kötü...:img-cray:
Ziya dayi zaten mahvolmustu fragmanda öyle üzgün görünüyodu ki :icon_sorr :img-cray:
Bide vendorun o yikilmis hali beni bitirecek...:img-cray: nasil dayanicam onu öyle görmeye hic bilmiyorum...:icon_sorr ya bu bölüm bizi baya aglatacak arkadaslar söyliyim size...bölüm analazini yazabilirmiyim bilmiyorum..ya offffffffff!!!!:img-cray:
Evet maalesef dogru arkadaslar bette kardesiminde dedigi gibi ölecek olan kisi %80 oranla dafne...:icon_sorr :img-cray: bende onu cok seviyodum hem oyuncu hemde karakter olarak...kötü oldu bu ya cok kötü...:img-cray:
Ziya dayi zaten mahvolmustu fragmanda öyle üzgün görünüyodu ki :icon_sorr :img-cray:
Bide vendorun o yikilmis hali beni bitirecek...:img-cray: nasil dayanicam onu öyle görmeye hic bilmiyorum...:icon_sorr ya bu bölüm bizi baya aglatacak arkadaslar söyliyim size...bölüm analazini yazabilirmiyim bilmiyorum..ya offffffffff!!!!:img-cray:
evet ya, o çiçekler içinde yatarken ve mezarın başını çiçeklerle süsleyip ağrakne çok fenaydı.. özellikle yatak sahnesi. tüğlerim diken diken oldu vallaha.. özette bile bu kadar etkilendiysem, bi akşam bi güzel ağlarım..:img-cray: :img-cray:
of inşallah biz yanılıyoruzdur..:icon_sorr
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 15:44
zaten küçük gözeleri bide sen vurdun mu kökten yok olacak. Bak şimdi sen böyle diyince cimrilik tek Japonlarda değil ya Asya ülkelerinin hepsinde neredeyse var katılıyorum sana . Bizim sınıfta ben hariç hepsi çekik gözlüydü (Sınıfın en güzel gözlü kızı bendim oh kara kaşlı kara gözlü:img-hyste ) derslere giremediğim zaman arkadaşlardan defterlerini isterdim vermezlerdi yüzüme karşı olmaz sen kaybedersin diyorlardı sanki ilk okul öğrencisiyim, yalvar yakar zor alırdım. Ama şu yönleride var kendi işleri düştüğünde acayip yağ çekiyorlar.
Hadi yaaa sunlara bak cimriler derken haksiz degilmisim!herkese sapur supur bize gelince Yarabbi sükür yani...ama haklisin onlarin isi düstügünde acayip yag cekiyolar...ama bu sadece cekik gözlü arkadaslarimizda degil almanlardada mevcut...:D yaaa onlar bizden birsey isteyince biz hemen kabul ediyoz amaaaaaa onlardan bisey isteyince hemen burun kiviriyolar...nankörler!!ecnebi milletti iste ne beklersin!!!:img-hyste
Amin amin sağol canım. Tamam canım artık seni değil tehdit etmek iş buyurmakta yok.:img-hyste
Nar-ı Gül bilgisayar meselesinide Vendor'a bağladın ya helal olsun. Bunda bile olsaydı Vendor'un işine yarardı diye düşünüyorsun hemen, düşünceli arkadaşım benim:img-hyste Samuel'in bilgisayar versiyonu olsa fena olmaz aslında.
Canim tehdit etmek baskaaaa is buyurmak baska...söyle tatli dille rica edip sihirli sözcügüde kullanirsan sorun yok yani...:D:D
Sagol canim!!Tabi ya ben herseyi böyle vendora baglarim iste heheeeeyyyyttt hatta ona su "giiit" denen arabada yakisir...su konusan araba var ya hani ay bide araba konusuyo ya aklima ne geldi...:img-hyste
Vendor: Ziyayi takip et!
Giiiit: peki efendim....Bismillahirrahmanirrahim
Vendor: Neee
Giiiit: Allahim sen kazasiz belasiz yolculuk ver
Vendor: kapa ceneni beeee
Giiiit: vinnnnnnnnnnnnnnnn
vendor: yavas gitsene be aptal makine!!
Giiiit: basüstüne efendim
Birden araba bozulur....
Giiiit: b..b..burasi yolun sonu....
Vendor: ne diyosun sen be??
Giiiit: hakkinizi helal edin efendim...Eshedü enlaaaaaaa
Vendor: GRRRRRRRRRRRRRRRRRR.......:icon_evil :icon_evil
Amma fantezi yaptim bende yaaaa :img-hyste :img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 15:53
evet ya, o çiçekler içinde yatarken ve mezarın başını çiçeklerle süsleyip ağrakne çok fenaydı.. özellikle yatak sahnesi. tüğlerim diken diken oldu vallaha.. özette bile bu kadar etkilendiysem, bi akşam bi güzel ağlarım..:img-cray: :img-cray:
of inşallah biz yanılıyoruzdur..:icon_sorr
Offf sorma kardesim sormaaaa ben onu öyle yataka hareketsiz görünce kalbim hizli hizli carpmaya basladi..yüregim agzima geldi yani...:icon_sorr :img-cray: evet görünüse bakilirsa bu aksam ikimiz acicaz musluklari...iki gözümüz iki cesme misali...:img-cray: :img-cray:
Hadi yaaa sunlara bak cimriler derken haksiz degilmisim!herkese sapur supur bize gelince Yarabbi sükür yani...ama haklisin onlarin isi düstügünde acayip yag cekiyolar...ama bu sadece cekik gözlü arkadaslarimizda degil almanlardada mevcut...:D yaaa onlar bizden birsey isteyince biz hemen kabul ediyoz amaaaaaa onlardan bisey isteyince hemen burun kiviriyolar...nankörler!!ecnebi milletti iste ne beklersin!!!:img-hyste
Canim tehdit etmek baskaaaa is buyurmak baska...söyle tatli dille rica edip sihirli sözcügüde kullanirsan sorun yok yani...:D:D
Sagol canim!!Tabi ya ben herseyi böyle vendora baglarim iste heheeeeyyyyttt hatta ona su "giiit" denen arabada yakisir...su konusan araba var ya hani ay bide araba konusuyo ya aklima ne geldi...:img-hyste
Vendor: Ziyayi takip et!
Giiiit: peki efendim....Bismillahirrahmanirrahim
Vendor: Neee
Giiiit: Allahim sen kazasiz belasiz yolculuk ver
Vendor: kapa ceneni beeee
Giiiit: vinnnnnnnnnnnnnnnn
vendor: yavas gitsene be aptal makine!!
Giiiit: basüstüne efendim
Birden araba bozulur....
Giiiit: b..b..burasi yolun sonu....
Vendor: ne diyosun sen be??
Giiiit: hakkinizi helal edin efendim...Eshedü enlaaaaaaa
Vendor: GRRRRRRRRRRRRRRRRRR.......:icon_evil :icon_evil
Amma fantezi yaptim bende yaaaa :img-hyste :img-hyste
ay hiç gülüceğim yoktu vallaha..... :img-hyste :img-hyste
ama vendor gitt falan kullanmaz canım... maşallah o bi bölüm range rover, bi bölüm hummer kullanıyo... gitt kesmez onu!!
hahaaa:img-hyste Samuel pembe saçlarla çok komik olurdu ya gerçi her bölümde bir şekle giriyor neden olmasın, Vendor kırmızı kravat takıp bide türkü patlattı mı tamam arada bide kameraya karşı kravatını filan düzeltsinki bize mesaj verdiğini anlayalım.:img-hyste
aa çok güzel olur gerçekten kameraya karşı kravatını felan düzeltse:img-hyste ya da samuel pembe saçlarını tarasa :img-hyste
yani ekipten derken, burda taa en başlarda josephiron adlı üye arkadaş vardı, şimdi kendisi askerde... o bizim dizi ekibinde çalışıyodu
ama işte vatani görev dolaysıyla epeydir yok buralarda. o söylemişti mesela, seçil mutluda takip ediyo burayı diye..
sonraa dizi setinden resimler eklemişti birsürü, sonraaa bize son dakika haberlerini veriyodu, diziye şu katılcak, bu ayrılcak diye..
hatta ve hatta, demiştiki ''Dizide süpriz bi isim ölücek,ayrılcak''.. bende tabi hemen ''dafne'' diye atlamıştım sonra bi baktık ki leyla öldü
ama kravat, elbise hele ki pembe saç fikrini olağanüstü ulduğumu itiraf edebilirim.. pembe saç niye olmasın ki? mesela vendorun yeni planı ''brezilya cumhurbaşkanına suikast'' olsun.. ee samuel halledicek işi, ee cumhurbaşkanıda o sırada rio karnavaında samuel oradda matrix ceketini-gözlüğünü giyicek değil ya böyle rengarenk saçlar, şortlar, t-shirtler.. tam samuellik
ekipten giriyorlarmış yani buraya vayy. bize formu takip ettiklerini falan söylemelerine gerek yok setten bikaç resim versinler o yeter:happy0064
ya bakıyorumda kırmızı kravat, pembe saçlar :img-hyste kimseye tuhaf gelmedi. demek ben saçma düşümüyormuşum, siz de benim gibi... :D şaka şaka
rio karnavalı...samueli o şekilde hayal edince....:img-hyste
düşünüyorum da "vendor" olmak "başbakan" olmaktan daha iyi, ülkeyi vendor yönetiyo çünkü, hatta ülkeleri. istediğine suikast, istediği ülkede kaos falan....
ileride "vendor" olmaya kara verdim:icon_whis tabi bütünleşmiş beyler benim gibi müslüman birini kendilerini lider kabul ederlerse:img-hyste :img-hyste
ben: sayın bütünleşmişler beni aranıza lider olarak alır mısınız.
bütünleşmişler: hönkk..
sadece kalbimi yemekle kalmazlar beni doğrayıp çorba yaparlar maazallahh:img-hyste
oho oh bütün ekibi saydın:D samuel mi ölüyo, yok uok nergis bence. hayır hayır dafnedir kesin. aslında nilüferde olabilir ne dersiniz? bahis açalım hadi.. :img-hyste samuele 1,4 veriyorum:img-hyste (bahis oyunlarından pek anlamam ama böyle oynanıyo heralde:img-hyste )
eee tabi hepsini sayacam:D sende amma yaptın haa.. ailenin üzerinde kara bulutlar geziyo işte :)
Hehehehehe güzel kardesim o sari kambur'u ben demistim ssima kardesin cok hosuna gitmis olacak ki alinti yapmis!
evet bette, nar-ı gül doğru söylemiş onu ben yazmamıştım. hoşuma gittiği için alıntı yaptım ama düzgün bi alıntı olmadığından :img-blush sende yanlış anladın.
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 20:47
Arkadaslar harika bir bölüm izliyoruz...Nihahahahahahahaha vendorun isik namaz kilarken iceri dalmasi "aaa sey bu günde 5 defaydi dimi...zor olmuyomu?" demesi daha sonra kahvesini ictikten sonra fal icin kapatmasi ailecek koptuuuukkkk :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Neyse simdilik süper gidiyo bakalim ikinci yarida ne gibi sürprizler olacak sanirim ikinci yari hüzünlenicez....diziden sonra görüsmek dilegiyle...bye
İnanmıyorum Nilüfer'i öldürdüler.Ayrıca Vendor bizim Vendor hani şu İslama düşman olan Vendor varya müslüman olmak istedi ya inanmıyorumm...Ayrıce Seçil Mutluyu bu bölümde göterdi.Çok özledim onu ya ekranda görmeyeli..
ya vedor müslüman mı olacak-kandırıyor mu....
şaşırdım kaldım:img-pilot
~*~NaR-ı GüL~*~
22-03-07, 23:15
NASIL BIR BÖLÜMDÜ BU BÖYLE?????MUHTESEEEEEEEMMMMM!!!!MÜKEMMEL!!!HARIKAA AAA!!!
Simdiye kadar izledigim en güzel bölümdü diyebilirim arkadaslar...ALI SÜRMELIYE BIR KEZ DAHA HAYRAN KALDIM O NASIL OYUNCULUK ÖYLE KENDISINI AYAKTA ALKISLIYORUM HEMDE AVUCLARIM PATLAYANA KADAR ALKISLIYORUM!!!
Gelelim o muhtesem 25.bölüme...son sahnelerle baslamak istiyorum...
Nilüferin asiri eroin dozundan ölmesi ailede deprem etkisi yaratti herkes perisan oldu özelliklede canimin ici vendorum...
Gelelim yüregimi titreten sahnelere...vendorun ceptelefonu caldi...arayan dafneydi...vendorun yüzü degisti...
Evdekiler perisandi canimin ici vendorum eve girdi ve dolu dolu gözlerle ziya dayiya "dogru mu bu ziya?" diye sordu ziya dayi yasli gözlerle yutkunarak: "maalesef nilüferi kaybettik" vendorumun o perisan hali benide perisan etti resmen!sonra yukari cikip son kez kücük kizinin yüzüne bakmasi ve o anda ordaki komodinin üzerine cökmesi beni bitirdi....öyle kala kaldim...bogazima bir yumruk oturdu vallahi...
Daha sonra koltukta hüngür hüngür aglamasi Allahim tarif edilemez bir hüzün kapladi icimi...bu sefer gercekten perisandi..üzgündü...o haline dayanamadim benimde gözlerim doldu zor tuttum gözyaslarimi!!!:img-cray:
Daha sonra gördügü rüya, mahzen gibi bir yerdeydi sürekli "baba...baba...baba" diye bir ses duydu...kucaginda bir bebek vardi...öyle yürürken karsisina siyah montlu siyah sacli yüzü simsiyah bir adam cikti...yanindada rotweiler cinsinden bir köpek...sürekli havliyodu..vendor bebege bakti...oyuncak bir bebekti ve alninda "ISIS" yaziyodu..vendor bebegi bir kenara birakti...ve kosmaya basladi köpekte arkasindan..birden yine karsinda o esrarengiz adam cikti...sonra yürürken aniden nilüferi gördü...nilüfer beyazlar icindeydi...
Nilüfer: baba....
Vendor: nilüfer?kizim.....
Nilüfer: kurtulus burda baba gel...
O an yine o esrarengiz adam cikti ve vendor: yüce dabhesuka askinaaaaa...diyip birden uyandi "bu isi cözmeliyim...bu isi cözmeliyim" diye diye merdivenleri indi..."ISIK...ISIK...ISIIIIIIIK? diye seslendi...samuel geldi...
Vendor samuele: ISIGI CAGIR BANA
Isik geldi samuel ve dafnede ordaydi...
Vendor: Isik konusmamiz lazim...
samuel ve dafneye bakti...ve: burda olmaz...dedi
yine onlara döndü: siz iceri gidin...iceri gidiiiiiiiiiin diye bagirdi...
Daha sonra üzerinde cüzdanini, ceptelefonunu ve saire saga sola firlatti...:img-hyste
Isiga döndü fisildayarak: üzereimizde alici olabilir bütünlesmisler bizi dinliyo olabilir gel hadi.........ve disari ciktilar...
Gelelim Isikla konusmasina o kadar etkilendimki son sahnelerden tam olarak neler söyledigini yazamicam aklimda kalanlar su sözler:
Vendor yere cökmüstür iki büklüm bir vaziyette:
Vendor hickirarak "Nilüfer öldü Isik...evladima sahip cikamadim...kizim benim ihmalim yüzümden öldü....bu zamana kadar inandigim hersey bosmus...cok canlar yaktim bugüne kadar..cok canlar aldim...."
Allahim bu sözleri vendor mu söylüyordu?...Islam'a karsi olan her daim Müslümanlara kin güden vendormuydu bunlari söyleyen...?
Vendorun gözü yasliydi pismandi hemde cok ve o pismanlik icini kemiriyordu: "Dün gece bir rüya gördüm..nilüfer kurtulmustu...bana sesleniyodu....." sözler o an bogazina dügümlendi yine yere cöktü ve hepimizi soke edecek o cümleleri kurdu:
"ISIK...SENIN ALLAHIN BUNCA YAPTIKLARIMDAN SONRA BENI AFEDER MI?BENIM GIBI BIR ADAMIN MÜSLÜMAN OLMASINA IZIN VERIR MI?"
Kulaklarima inanamadim...soke oldum...ekran karsisina kitlendim adeta...
Isikta duyduklarina inanamadi ve daha sonra babasinin yanina cöktü vendor yine üzgün bir ifadeyle kizina bakti ve orda bitti!!!!
ALLAHIM HALA SOKTAYIM!BU OLABILIR MI??VENDOR KARUZO...HER FIRSATTA ISLAMA KARSI OLAN KININI BELIRTEN..MÜSLÜMANLARDAN NEFRET EDEN VENDOR ACABA "NURI" OLABILIR MI?
AY INSALLAH YAAAA INSALLAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!CANIM BENIMMMMM YAAAAA HEM KENDINI HEM BENI PERISAN ETTI BU AKSAM!!!!!!!!
Gelelim bölümün diger gelismelerine....
Ilk sahneler...isik ve nergis tam kacacakken vendorun arabasinin önüne atladilar...vendor arabadan indi "Kizim....." diyip isigin yanagini oksadi...
Daha sonra isigi odasina alip kizinin yeni halini uzun uzun inceledi: "Muhtesem...muhtesem...muhtesem...gercek bir sanat eseri" hayir sanki bir resim tablosunu inceliyodu :img-hyste
Sonra isigi ailenin diger fertlerinin yanina götürdü...hepsi isigi ilk kez görüyomus gibi yapip ona sıkı sıkı sarildilar...
Gelelim komik sahnelere...
Vendor, dafne nergis bir odada oturuyolardi...
Nergis: teyzem nerde
Dafne: teyzen hasta canim
Dafne: vendor.....
Vendor orali bile olmadi elindeki kagida birseyler cizip durdu...
Dafne: vendooorrrrr nilüferle ilgilenmen lazim
Dafne nergise: senin uykun gelmedimi canim
Nergis: annemi bekliyorum namazini bitirsin beraber gidicez
Vendor bunu duydu ve isigin namaz kildigi odaya girdi
Isik namazini bitirdi....
Vendor:aaa bu durumda ne deniyor bilmiyorum..ibadetin kutlu olsun....aaa kabul olsun.....:img-hyste
Isik: bizde genellikle Allah kabul etsin denir
Vendor: aa sey bu günde 5 defaydi dimi? :img-hyste
Isik: evet
Vendor: hmmmmmm zor olmuyomu ? :img-hyste
Diger sahnelere gelirsek vendorun gladyatörle yaptigi suikast plani ögrenilmistir vendor sinirlidir...
Mithat: istersen samueli ara
Vendor: Oldu!:img-hyste nasil ulasicam ona?
Daha sonra vendor büyük bir afiyetle kahvesini yudumladi...o sirada ibrahim geldi vendora bir paket verdi...paket vendorun abisi konrad tandi pakette ilac vardi..gotoks mu ne denen bu ilaci hulusi amcaya verip onun kendini peygamber ve mesih ilan etmesini istiyordu vendor...
Ibrahim: efendim kusura bakmayin meraktan soruyorum bu ilac cok mut etkili?
Vendor: sana gotokstan bir doz veriyim ve sana senin kelebek oldugunu ve ucmani söyliyim su pencereden uc git.......:img-hyste
Ve bu sahnenin sonu ailecek yerlere yatmamiza sebep olmutur vendor kahvesini bitirdi ve tabagi fincanin üzerine koyup ters cevirdi...yani kahve fali baktiracakti sanki...:img-hyste
Komik sahneler yani sira cok güzel ve duygulu sahnelerde yasandi...
Isik, nilüfer ve nergis eyüp sultana gittiler....nilüfer ablasini dua ederken hayranlikla seyretti ve orada müslüman olmak istedigini aciklayip
Kelime-i Sehadet getirip müslüman oldu :img-yes:
Tabi samuel onlari görmüstü madam roksan cadisi ona yetistirmisti ücünün camiye gidecegini...
Bunu vendora söyledi...
vendorum: demek nilüferde müslüman oldu ben isigi kaybettim nilüferi kaybetsem nolur...
Bu arada hulusi amcanin tirnaklarini söken iblis herif imana geldi arkadaslar hulusi amcadan af diledi hulusi amca: "benden niye af diliyosunki ben sana kizmadim sen Allahtan af dile evladim" dedi adam: Allah beni afedermi ki
Hulusi amca: deryada damla varmi diye soruyosun...tabiki afeder sen yeterki istemesini bil...
Veee gelelim aci olaya...
Geceydi herkes uyuyordu...eve yabanci biri girdi...evde dolasirken sehpaya carpti..gürültüye uyanan samuel silahini kaptigi gibi odasindan firladi...
yabanci adam önce isik ve nergisin odasina sonrada nilüferin odasina girdi...nilüfer ciglik atsada hemen nilüferin agzini kapatip ona eroin enjekte etti...
Samuel nilüferin odasinin kapisini acti ve nilüferin uyudugunu sandi halbuki o yabanci herif kapinin arkasindaydi...
Sabah olmustu isik ve nergis neseliydiler...
Nergis: teyzem uyansin yine camilere gidelim anne
Isik: tamam canim sen asagiya in ben teyzeni uyandiricam
Isik nilüferi uyandirmak istedi ve sonrada bir ciglik duyuldu..
Tam bu sirada vendoru gösterdi cep telefonu caldi ve yukarda ilk basta yazdigim sahneler yasandi...
EVET ARKADASLAR HALA INANAMIYORUM ISLAM DÜSMANI VENDOR YOKSA NURI MI OLUYOR????ALLAHIM SÖYLEDIGI SÖZLER O KADAR GÜZELDI KI!!!INANMAK ISTIYORUM INSALLAH BU ISIGIN GÖRDÜGÜBIR RÜYA DEGILDIR GERCEKTIR!!!
Diceksiniz vendor müslüman olursa nolacak...nolacagi var mi oda ziya dayi gibi bütünlesmislerden görünüp onlarin planlarini bozacak...konstantinapol sövalyelerinin yeni lideri ya mithat yada gladyatör olacak!!!!:img-wink:
ALLAHIM HALA INANAMIYORUM NOLUR VENDORUM MÜSLÜMAN OLSUN NOLUUUUUUUUUR!!!!:happy0064
BUNU HER ZAMAN SÖYLÜYORUM AMA CIDDEN GELECEK BÖLÜMÜ TARIF EDILEMEZ BIR MERAK VE HEYECANLA BEKLIYORUM!!!
bence numara yapıyor olabilir ama gerçekse söyledikleri o da ziya gibi davranacaktır..içten çökertmeye çalışır onları yani:img-yes:
bu arada arkadaşım maşallah nasıl yazmışsın öyle herşeyi..:happy0064
ya ben ziya yı da çok seviyorum..
çok yakışıyor bence....
bide samuelin şapkalı bi hali var ya o da çok hoş olmuş...
çok komik geldi bana:img-hyste
:img-fear2 :blink: :blink: :img-swoon
Müthişşşşş müthişşşşşşş müthiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşş.
çok teşekkürler nar-ı gül kardeşim
"ISIK...SENIN ALLAHIN BUNCA YAPTIKLARIMDAN SONRA BENI AFEDER MI?BENIM GIBI BIR ADAMIN MÜSLÜMAN OLMASINA IZIN VERIR MI?"
vendorun müslüman olması....... Allah ımmmmmm ne güzel olur:img-cray:
ama anlamadığım bişiy var vendor nasıl müslüman olabilir. dizinin konusu inanca uyarlanan kızın babasıyla zorlu mücadelesi değil mi ya da öyle bişey...
Vendor:aaa bu durumda ne deniyor bilmiyorum..ibadetin kutlu olsun....aaa kabul olsun.....:img-hyste
Isik: bizde genellikle Allah kabul etsin denir
Vendor: aa sey bu günde 5 defaydi dimi?
Isik: evet
Vendor: hmmmmmm zor olmuyomu ?
süperr:img-hyste
Ibrahim: efendim kusura bakmayin meraktan soruyorum bu ilac cok mut etkili?
Vendor: sana gotokstan bir doz veriyim ve sana senin kelebek oldugunu ve ucmani söyliyim su pencereden uc git.......
Ve bu sahnenin sonu ailecek yerlere yatmamiza sebep olmutur vendor kahvesini bitirdi ve tabagi fincanin üzerine koyup ters cevirdi...yani kahve fali baktiracakti sanki...
sanırım nefes kesici sahneleri üste yazdın:D. doğrusu alttakiler üste, üsttekiler alta..
neyse anlaşılıyo yine de :img-hyste
ne güzel bir bölümmüş bu böyle...:happy0064
eski ışığı da göstermişler:icon_sorr
~*~NaR-ı GüL~*~
23-03-07, 00:59
bence numara yapıyor olabilir ama gerçekse söyledikleri o da ziya gibi davranacaktır..içten çökertmeye çalışır onları yani:img-yes:
bu arada arkadaşım maşallah nasıl yazmışsın öyle herşeyi..:happy0064
ya ben ziya yı da çok seviyorum..
çok yakışıyor bence....
bide samuelin şapkalı bi hali var ya o da çok hoş olmuş...
çok komik geldi bana:img-hyste
Valla o kadar icten ve samimiydiki oyun yapabilecegini pek sanmiyorum cünkü oyun olsaydi rüyasini isiga anlatmazdi bence...
Sagol arkadasim :img-wink: ben zaten bu forumda roman gibi bölüm analizlerimle bide vendora yani ali sürmeliye olan fanatikligimle meshurum :)
Bende ziya dayiyi cok seviyorum :img-yes:
Samuelin sapkali hali?Sanirim sen samuelin suikast sirasinda giyidigi sapkali montu kastediyosun :D evet evet banada komik geldi boynundada puşisi :D (öyle deniyodu sanirim) :)
~*~NaR-ı GüL~*~
23-03-07, 01:32
Müthişşşşş müthişşşşşşş müthiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşş.
çok teşekkürler nar-ı gül kardeşim
Ne demek ssimacim ne demek zevkle!!! :happy0064
vendorun müslüman olması....... Allah ımmmmmm ne güzel olur:img-cray:
ama anlamadığım bişiy var vendor nasıl müslüman olabilir. dizinin konusu inanca uyarlanan kızın babasıyla zorlu mücadelesi değil mi ya da öyle bişey...
DIMI NE GÜZEL OLUR YAAA NE GÜZEEEEEELLL!!!
Öyle evet ama belkide simdi baba-kiz birlikte mücadele verecek bütünlesmislere karsi...ahhhhhh ahhhhhh vendorum bi müslüman olsaaaa :img-in_lo
sanırım nefes kesici sahneleri üste yazdın. doğrusu alttakiler üste, üsttekiler alta..
neyse anlaşılıyo yine de :img-hyste
ne güzel bir bölümmüş bu böyle....
eski ışığı da göstermişler:icon_sorr [/B]
Sorma ssima kardesim sormaaaaaaaaaa fevkaledenin fevkinde bir bölümdü!!!!MUHTESEM MUHTESEM MUHTESEM!!!Evet canim eski isigida gösterdiler...aynen son sahneleri üste ilk ve bölümün ortasina dogru cikan sahneleri alta yazdim...son sahneleri basa yazmamin nedeni beni bitirmeleridir....hele vendorumun o hali...perisan etti beni perisan!!!:img-cray: vallaha gidip sarilasim geldi...dayanamadim yaaaa..aglayacaktim nerdeyse zor tuttum kendimi!!!:dayanamiyorum onu öyle üzgün görmeye hele bu aksam beni bitirdi yani...:img-cray: cünkü cok ama cok üzgündü...oyun degildi bence..adam perperisandi...pismandi...ya ben hala soktayim inanamiyorum....ama bir yandanda korkuyorum acaba ali sürmeli ayrilip dizi biter mi diye...hayir cünkü müslüman olursa öbür zebaniler bunu duyar mi ve vendoruma kiyar mi :img-fie: bide ali sürmeli röportajinda yeni bir diziden bahsediyodu...bu yüzden ys yi birakabilirmi...ay insallah öyle olmaz yaaaa...:img-cray: gerci o bir isi yarida birakmaz ama...offff insallah öyle degildir...
Benim tahminim vendorum müslüman olur isik, ziya dayi ve ibrahimle dabhesukacilara karsi savasir...bir diger ihtimalse bunun vendorun bir oyunu olabilecegidir ki baktigim bir diger ys forumunda bazi kisilerin düsünceleri bu yönde...ama sanmiyorum cünkü eger öyle olsaydi rüyasini isiga anlatmazdi...o kadar icten o kadar samimiydi ki o güzel sözleri söylerken...
Neden izin vermesin canimin ici vendorum...O Rahman ve Rahim...sen yeterki gönülden O'na yönel...:img-yes:
Benim gönlüm onun müslüman olmasindan yana...kizi, kayincosu ve ibrahimle birlik olup bütünlesmis zebanilere karsi savasmasindan yana...oda ziya dayi gibi kendini bütünlesmis gibi gösterecek ve onlarin nazarinda vendor olacak ama gercekte müslüman ve nuri olacak...:img-yes: INSALLAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!
Nar-ı Gül canım çok sağol analiz için.:img-wink: Harika bör bölümmüş merakla bekliyorum izlemeyi.
İnanamıyorum :img-swoon Vendorda doğru yolu buluyor. İnanması biraz zor geliyor ama güzel bir haber. Bu Vendor'un Işık'ın tekrar sevgisini ve güvenini kazanmak için oynadığı bir oyunda olabilir bence.:img-blush Ne bileyim Vendor ve Müslümanlık bir arada düşünemiyorum.:img-huh:
jasmine_07
23-03-07, 04:55
yagmurdan sonrayi uzun suredir takip ediyorum. secil mutlunun ayrilmasi buyuk bir kayip oldu bence ama anlattiginiz gelismeler super gorunuyor. yurtdisinda oldugum icin internetten takip edebiliyoruz diziyi, o da teknik bir aksaklik olmazsa tabii :)
her bolum nefes kesici ama anlattiklariniza gercekten inanamadim; merakla bekliyorum bakalim neler olacak???:img-cool2
yani cidden şaka gibi bi bölüm izledik... bugüne kadar ki 24 bölümü toplasam, 25.bölümün son 5 dk.sındaki kadar şok yapmadı bende...
resmen ağzım bi karış açık kaldı.. dizi bitti, reklamlar girdi, biz daha halen ailecek zombi gibi tvye bakıyoruz ''nasıl yani'' gibisinden...
olmaz böyle şey ya.. kimse kusura bakmasın ama vendorun müslüman olmasına nokta kadar sevinemiycem ben...
olayı başka açılardan değerlendirin, bu dizi baba ile kızın çatışmasını anlatıyodu.. ee babayla kız aynı tarafa geçtim mi çatışma nerde kalıcak??
ayrıca dizide kötüleri temsil eden bir numaralı isimdi vendor, oda iyi olursa kötülürin başrolü mitmat mı olucak yani?
bana kalırsa vendorun müslüman olması demek, dizinin finale yaklaştığının en büyük belirtisidir..
vendorun oyun yaptığını hiiiç sanmıyorum... çok ciddiydi... rüyasından şok olmuş bi şekilde uyandı. sonra üzerindeki bütün metalleri eşyaları attı kızııyla konuşmadan önce.. çünkü bütünleşmişler dinleyebilr dedi.. eğer bu bi numara olsaydı vendor bu kadar tedbir almazdı...
hele ki ışıkın yanında o hüngür hüngür ağlayışı.. ''beni kabul eder mi'' deyişi.. çıldırdım... yapma etme vendor dedim..bi kendimi yerden yere atmadığım kaldı yani.. zaten yeterince günah işemişin, bırak inceldiği yerden kopsun.. yani cehenneme gidicen tamam ama,sen yanmasan, ben yanmasam, konstantinapol şövalyeleri yanmasa nasıl çıkar bu karanlıklar aydınlığa vendor dedim... tamam bu kısım şakaydı:img-hyste :img-hyste
offff, dün geceden beri evdekiler beni teselli ediyo.. yok dizi bitmez kızım yeter zırlama artık diye.. off offf:icon_sorr
he bide şöyle bi ihtimal var... şimdi dizinin adı ''YAĞMURDAN SONRA'' YA HANİ..
en başta yağmur çiseledi, ışık müslüman oldu, sonrasında yağmur arttı, nilüferde oldu.. en sonunda yağmur çok şiddetli yağdı ve vendor bile müslüman oldu... şimdi bu ''YAĞMURDAN SONRA'' asıl savaş başlar... vendor-ışık-ziya yani 3 silahşörler artık birlikte çalışır şövalyelere ve diğer kötülüklere karşı. ve böyle devam eder, bu üçlü efsane olur falan...
ama böyle olmayadabilir çünkü sonuçta ali sürmeli yeni bi diziye başlıyo başrol olarak.... atilla olgaç zaten başka bi dizide oynuyo. dafne yani semra öztürk deseniz oda öyle.. mithat yani nusert çetinelde öyle. hepsi başka dizilerde oynuyo..
belkide bu sebepten dizi biticek. Allahım sen aklıma mukayet o ya.. daha 25. bölüm ama bnm düşündüğüm şeye bak...
he bide şöyle olur, bütünleşmişler vendorun müslman olduğnu öğrenir ve onu öldürür... böylece ali sürmelide diziden ayrılmış olur, gerçi böyle olursa dizinin hiç bi manası kalmaz...
gelelim dizideki diğer olaylara... of anlatılcak o kadar şey vardi ki, son sahneler hepsini sildi aklımdan.. bikaç şey kaldı sadece..
nasıl oldu anlamadım ama , kaşla göz arasında hulusi amcayıda öldürdüler sanırım :icon_sorr yahu bi bölümde as kadrodan 2 kişi birden ölür mü? öldü işte.. hem nilüfer hem hulusi amca...
nilüfern ölceğini söylemiştim zaten. hatta bahis bile açmıştım..:D
nilüferin ölmesi sonucunda vendorun çöküşü beni bile ağlattı.. hele nilüferin cesedine bakıp, çökerek ''Evladım, evladım'' diye ağlayıp ,inlemesi,ışıka yaslnaması...bende ağladım ya.:icon_sorr evlad acısı çok feci bişey. dizide bile olsa insanı ağlatıyo.
bu bölümün yıldızı kesinlikle vendordu... zaten seçil mutlu gittiğinden beri olayların tümü ali sürmelinin üzareine yıkılmış durumda.. hadi hayırlısı..
offff offfff. halen aklımda ya dizi biterse diye soru işaretleri var ya...:icon_sorr :icon_sorr
sonuç olarak mükemmel bi bölümdü ama feci şok olduk be senarist abi... :img-yes:
he bide, tüm bu şok sahnelerin yanında beni güldüren sahnelerde vardı.. hele ki şu sahneler:
ışık namaz kılar, vendor arkasından kapıyı açar..
vendor: ne denir bilmiyorum ki kızım...:icon_sorr ibadetin kutsal olsun mu denir?:img-hyste
ışık: genelde Allah kabul etsin denir baba.... :img-hyste
vendor: eh, iyi. bundan sonra öyle demeye çalışırım:img-hyste :img-hyste
çatlamıştım ya bu sahnede..
he bide devamında şu sahne mesela:
vendor: sen şimdi hergün yapıcan mı bunu?
ışık: evet hergün, günde 5 defa..
vendor: hımm.. günde 5 defa da çok zor değil mi be kızım?
vendorun kahvesini içtikten sonra fal bakmak için kapatması, ağzını şapırdatarak çevirmeside süperdi:img-hyste
bide vendor ışıkı yakaladıktan sonra, odasına aldı ya...
ışık ayaktadır, vendor onun etrafında döner:D
vendor: mükemmel.... mükemmell.. harika bi sanat bu..
ışık: baba,hadi artık bitirelim şu işi.gerçekleştir infazımı..
vendor: ışık, bundan sonra sana ve inançlarına saygılı olucam. söz veriyorum.. ee sööööözz!!:img-hyste :img-hyste
he son bişey...
ailecek salonda otururlar. dafne nergisi severken, vendorda kendi ndine resim çizmektedir..
dafne: vendor... nilüfere ilgilenmen lazım..
vendor: .....
dafne: vendorrr...
vendor: .....
(hiç kafasını çevirip bakmaz bile..)
dafne: sen yat hadi nergiscim..
nergis: annemin namazını bitirmesini bekliyorum. o bitirince onla yatıcam...
vendor o sırada kafasını çevirir ve ters ters bakar nergise ''bana inat mı yapıyon''gibisinden...
olmaz böyle şey ya.. kimse kusura bakmasın ama vendorun müslüman olmasına nokta kadar sevinemiycem ben...
olayı başka açılardan değerlendirin, bu dizi baba ile kızın çatışmasını anlatıyodu.. ee babayla kız aynı tarafa geçtim mi çatışma nerde kalıcak??
ayrıca dizide kötüleri temsil eden bir numaralı isimdi vendor, oda iyi olursa kötülürin başrolü mitmat mı olucak yani?
Bilmiyorum ama ne olursa olsun bu Vendor'un bir oyunu ve Vendor bu younu çok iyi bir şekilde oynuyor. Vendor öyle kolay kolay bir rüyadan etkilenmez. Işık onların kurtarıcısı ve onu bir şekilde yeniden kazanmak için böyle bir oyun oynuyor bence. Yanılma payım çok yüksek olabilir ama ben Vendor'un müslüman olacağına sıcak gözle bakmıyorum. Hadi diyelim oldu baba-kız-dayı beraber bu savaşa devam edecekler dizinin ne tadı nede tuzu kalır. Dizi asıl amacını kaybeder. Seninde dediğin gibi kötülüklerin başı zaten Vendor kaos planlarını hazırlayan o, Vendor tövbe edip müslüman olursa bu işlerede son verecektir. O zaman bu işleri kim yürütecek meydan Mithat'a yada Gladyatöre mi kalacak?
bana kalırsa vendorun müslüman olması demek, dizinin finale yaklaştığının en büyük belirtisidir..
Final konusunda bende sana katılmadan edemiyorum. Belki dizinin finalinde Vendor müslüman olur diye düşünüyordum ben şahsen ama daha 25. bölümdeyiz vendor müslüman olmak istediğini dile getirmiş. Eğer gerçekten olursa o zaman bencede dizinin finali yaklaşıyor gibi...:icon_sorr
he bide şöyle olur, bütünleşmişler vendorun müslman olduğnu öğrenir ve onu öldürür... böylece ali sürmelide diziden ayrılmış olur, gerçi böyle olursa dizinin hiç bi manası kalmaz...[/B]
Dediğin gibi olursa dizide biter. Ali Sürmeli diziden çıkarsa dizinin devam etmesininde bir anlamı kalmaz bence.
nasıl oldu anlamadım ama , kaşla göz arasında hulusi amcayıda öldürdüler sanırım :icon_sorr yahu bi bölümde as kadrodan 2 kişi birden ölür mü? öldü işte.. hem nilüfer hem hulusi amca...
Neeee Hulusi Amcada mı öldü? gerçekten mi?:img-swoon ............ Nilüfer'i anladımda Hulusi amcayı niye öldürdüler...
inanmıyorum ya vendor bile müslüman oluyosaaa valla bravo:happy0064
dizi biticek kesin yada uzaması için bişeler yaparlar bence uzatmasınlar zamanında bitirilsin
Ya arkadaşlar sakin olun, ölen kalan yok, Nilüferden başka müslüman olan da yok.
Hayır birileri ölecekse, bu işlerle yakından ilgilenen biri olarak ilk önce benim haberim olurdu değil mi.:img-yes:
1- Hulusi Amca ölmedi. Kısa bir süreliğine öldü görüntüsü verildi. Ziyanın planı gereği verilen ilaç böyle bir tesir uyandırıyor. Nihai amaca göre öldü denilerek hapisten kaçırılacak. Bunu Ziya İbrahime söylemişti hatırlasanıza.
2- Nilüfer de ölmedi. Ziyanın parmağı var yine bu işte. Hulusi Amcaya verilen ilacın aynısından Nilüfere de verildi. Ama niye diyeceksiniz. Vendor, Nilüferin de müslüman olduğunu öğrendiğinde eskisi gibi kudurmadı, sadece manidar bir tepki verdi: "Işıkı kaybettim, Nilüferi de kaybetsem ne olur" gibi. Bu aslında Nilüferi yok etmek için bir plan yaptığının habercisiydi. Ziyanın bundan haberi oldu, Nilüferi acilen kurtarmak gerekiyordu. Hazır elinde ilaç da varken bu yolu kullanmak istedi. Dikkat ederseniz öncesinde Ziya ile İbo kameraların devreden çıkarılması ile ilgili bir çalışma yapmışlardı. Ve ve ve... Karanlıkta katil eve gireceği sırada kameralar birden görüntü değiştiriverdi. Hepsi Ziyanın işi, Nilüferi öldü zanneden Vendor, ileride kızıyla tekrar karşılaşınca iki müslüman kızyla uğraşmak zorunda kalacak. Ayrıca mutlaka dikkat etmişsinizdir, Nilüferin cenazesi kimseye gösterilmedi, buna Vendor da dahil.
3- Vendor tabi ki müslüman olmuyor. Gördüğü rüya gerçek, kısa bir süreliğine bu rüyanın etkisinde kalması da normal. Bundan sonrası tuhaf işte.... Herşey Işıkın yumuşak huyluluğundan ve saflığından yararlanarak birtakım meseleri çözmek için. Yani amaç Işık yoluyla kendince hainleri bulup deşifre etmek. 2009 a kadar sırf bunun için uğraş verecek.
5- Önceden Nilüfere dikkat demiştik. Şu sebepten, Nilüfer daha bir tuttuğunu kopğaran birisi. Sert mizaçlı. Herşeyde Vendora papuç bırakacak bir tip değil. Işık ise saf ve mülayim. Vendorla kızlarının mücadelesinde, ortaya denge gelmesi için senarist abim Nilüferi hidayete erdirdi. Şimdi durup dururken niye öldürsün ki. Dostlarım ben yanlış ata oynar mıyım hiç.:img-hyste
6- Birileri ölecekse, burada önceden müzakeresini yaparız merak etmeyin.
~*~NaR-ı GüL~*~
23-03-07, 14:31
Nar-ı Gül canım çok sağol analiz için.:img-wink: Harika bör bölümmüş merakla bekliyorum izlemeyi.
İnanamıyorum Vendorda doğru yolu buluyor. İnanması biraz zor geliyor ama güzel bir haber. Bu Vendor'un Işık'ın tekrar sevgisini ve güvenini kazanmak için oynadığı bir oyunda olabilir bence.:img-blush Ne bileyim Vendor ve Müslümanlık bir arada düşünemiyorum.:img-huh:
Rica ederim ubucum sende sagol. :img-wink:
Ya simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca "Bunlarin herhalde canima kasti var" demekten alamadim kendimi :icon_sorr ...ali sürmeli gider, dizi biter :img-fie: ...finale yaklasiliyor falan haydaaaa yahu durun daha 25. bölümdeyiz.."ali sürmeli ayrilacak" felan aaaa yüregime mi indireceksiniz benim?:img-swoon benden biktiniz "sunu kalpten götürelim" diye plan yaptiniz herhalde :D:D
Bende ayrilir diye düsündüm ama onun bir isi yarim biraktigi görülmüsmüdür? O sevenlerini birakmaz!:img-yes:
Tamam belki vendor o müthis zekâsiyla bir oyun yapacak ve müslüman gibi görünüp yine karanlik islerine devam edecek ama dizi bitmez bence.
Bilemiyorum dün aksam o sahneleri izledikten sonra agzimiz acik kaldik ailecek. "Nasil yani vendor müslüman mi olacak?" diye. Acikcasi ben onu öyle görünce yüzündeki mahsun ifade sesinin titremesi o aciz hali "Cok ciddi" diye düsündüm. Yani oyun olsaydi üzerindeki metalleri ve saire yere atmazdi öyle bitkin görünüp hickirarak aglaya aglaya konusmazdi isikla ve en önemlisi rüyasini ona anlatmazdi. Oyun olsa: Isiga "Kizim anladim ki hersey bosmus sen hakliydin nasil söyleyecegimi bilemiyorum ama bende müslüman olmak istiyorum" derdi herhalde. Bide dedigim gibi oyun olsaydi alici olabilir endisesiyle üzerinde olan metalleri bir kenara atmazdi.
Evet, dizinin ana temasi inanca uyanan bir kizin babsiyla olan zorlu mücadelesi ancak belkide "Rahmet" vendorun da üzerine yagar ve oda nasiplenir. Kim bilebilir?
Bu arada Egreti arkadasin hulusi amca icin yazdiklari dogru. Hulusi amca ölmedi. Sadece verilen ilactan dolayi belkide kalp ritimleri yavaslatilip ölü gösterildi cünkü ziya dayi ile ibrahim onu cezaevinden kacirmak icin plan yaptilar.
Vendorun abisinin yolladigi ilacin etkisini yok etmek icin panzehir kullandilar. Bunuda ekrem gardiyan kiligina girip o panzehiri hulusi amcaya enjekte ederek yapti. Daha sonra doktor raynhart geldi gozon ilacini (ismi tam olarak hatirlamiyorum) enjekte etmek isterken hulusi amcanin ensesine bakti ve o sirada ekrem gelip siringayi raynharta sapladi.
Gelelim egretinin nilüfer icin yazdiklarina. Kusura bakma arkadasim ama ben sana katilmiyorum.
Nedeni su:
Eve giren yabanci satanist biriydi cünkü bileginde satanist semboli seklinde bir dövme vardi. Ayrica nilüfer ölmeden önce arkadaslari tarafindan sürekli aranip rahatsiz edilyodu bence bu onlarin intikami oldu.
Nilüferin cenazesi kimseye gösterilmedi demissin ama vendor sonradan yukari cikip nilüferin yüzüne son kez bakti ayrica isikta ordaydi :img-yes:
Hem eger nilüfer ölmediyse ziya dayi neden o kadar aglasin ki? Hatirlarsaniz isik öldü sandigimizda bir damla bile gözyasi dökmedi cünkü isigin ölmedigini biliyodu ama vendora nilüferi kaybettik derken yüzünde öyle yikilmis bir ifade vardi ki. Gözleri yasliydi. Yutkunarak konustu.
Ayrica isik ziya dayiya "dayi nilüfer müslüman olmustu" dedi ziya dayi cok sasirdi: ne zaman oldu? dedi
isik: dün eyüp sultana gitmistik orda oldu...onun dinimizin geregi gibi gömülmesini saglamaliyiz
ziya dayi: bu su an imkansiz gibi ama ben bunu halledicem daha sonra giyabi cenaze namazini kilariz...dedi
Yani gercekten ölmediyse ve bu ziya dayinin bi planiysa isigin haberi olurdu bence cünkü artik ücü birlikte hareket ediyor ve ziya dayi isiktan kardesinin yasadigini saklamazdi bence :img-yes:
Rica ederim ubucum sende sagol. :img-wink:
Ya simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca "Bunlarin herhalde canima kasti var" demekten alamadim kendimi :icon_sorr ...ali sürmeli gider, dizi biter :img-fie: ...finale yaklasiliyor falan haydaaaa yahu durun daha 25. bölümdeyiz.."ali sürmeli ayrilacak" felan aaaa yüregime mi indireceksiniz benim?:img-swoon benden biktiniz "sunu kalpten götürelim" diye plan yaptiniz herhalde :D:D
Bende ayrilir diye düsündüm ama onun bir isi yarim biraktigi görülmüsmüdür? O sevenlerini birakmaz!:img-yes:
Tamam belki vendor o müthis zekâsiyla bir oyun yapacak ve müslüman gibi görünüp yine karanlik islerine devam edecek ama dizi bitmez bence.
Bilemiyorum dün aksam o sahneleri izledikten sonra agzimiz acik kaldik ailecek. "Nasil yani vendor müslüman mi olacak?" diye. Acikcasi ben onu öyle görünce yüzündeki mahsun ifade sesinin titremesi o aciz hali "Cok ciddi" diye düsündüm. Yani oyun olsaydi üzerindeki metalleri ve saire yere atmazdi öyle bitkin görünüp hickirarak aglaya aglaya konusmazdi isikla ve en önemlisi rüyasini ona anlatmazdi. Oyun olsa: Isiga "Kizim anladim ki hersey bosmus sen hakliydin nasil söyleyecegimi bilemiyorum ama bende müslüman olmak istiyorum" derdi herhalde. Bide dedigim gibi oyun olsaydi alici olabilir endisesiyle üzerinde olan metalleri bir kenara atmazdi.
Evet, dizinin ana temasi inanca uyanan bir kizin babsiyla olan zorlu mücadelesi ancak belkide "Rahmet" vendorun da üzerine yagar ve oda nasiplenir. Kim bilebilir?
Bu arada Egreti arkadasin hulusi amca icin yazdiklari dogru. Hulusi amca ölmedi. Sadece verilen ilactan dolayi belkide kalp ritimleri yavaslatilip ölü gösterildi cünkü ziya dayi ile ibrahim onu cezaevinden kacirmak icin plan yaptilar.
Vendorun abisinin yolladigi ilacin etkisini yok etmek icin panzehir kullandilar. Bunuda ekrem gardiyan kiligina girip o panzehiri hulusi amcaya enjekte ederek yapti. Daha sonra doktor raynhart geldi gozon ilacini (ismi tam olarak hatirlamiyorum) enjekte etmek isterken hulusi amcanin ensesine bakti ve o sirada ekrem gelip siringayi raynharta sapladi.
Gelelim egretinin nilüfer icin yazdiklarina. Kusura bakma arkadasim ama ben sana katilmiyorum.
Nedeni su:
Eve giren yabanci satanist biriydi cünkü bileginde satanist semboli seklinde bir dövme vardi. Ayrica nilüfer ölmeden önce arkadaslari tarafindan sürekli aranip rahatsiz edilyodu bence bu onlarin intikami oldu.
Nilüferin cenazesi kimseye gösterilmedi demissin ama vendor sonradan yukari cikip nilüferin yüzüne son kez bakti ayrica isikta ordaydi :img-yes:
Hem eger nilüfer ölmediyse ziya dayi neden o kadar aglasin ki? Hatirlarsaniz isik öldü sandigimizda bir damla bile gözyasi dökmedi cünkü isigin ölmedigini biliyodu ama vendora nilüferi kaybettik derken yüzünde öyle yikilmis bir ifade vardi ki. Gözleri yasliydi. Yutkunarak konustu.
Ayrica isik ziya dayiya "dayi nilüfer müslüman olmustu" dedi ziya dayi cok sasirdi: ne zaman oldu? dedi
isik: dün eyüp sultana gitmistik orda oldu...onun dinimizin geregi gibi gömülmesini saglamaliyiz
ziya dayi: bu su an imkansiz gibi ama ben bunu halledicem daha sonra giyabi cenaze namazini kilariz...dedi
Yani gercekten ölmediyse ve bu ziya dayinin bi planiysa isigin haberi olurdu bence cünkü artik ücü birlikte hareket ediyor ve ziya dayi isiktan kardesinin yasadigini saklamazdi bence :img-yes:
ewt ya ben direk inandım saf gibi müslüman olucagına olabilirde karanlık işlere dvm da edebilir valla haklısın
Ya arkadaşlar sakin olun, ölen kalan yok, Nilüferden başka müslüman olan da yok.
Hayır birileri ölecekse, bu işlerle yakından ilgilenen biri olarak ilk önce benim haberim olurdu değil mi.:img-yes:
1- Hulusi Amca ölmedi. Kısa bir süreliğine öldü görüntüsü verildi. Ziyanın planı gereği verilen ilaç böyle bir tesir uyandırıyor. Nihai amaca göre öldü denilerek hapisten kaçırılacak. Bunu Ziya İbrahime söylemişti hatırlasanıza.
2- Nilüfer de ölmedi. Ziyanın parmağı var yine bu işte. Hulusi Amcaya verilen ilacın aynısından Nilüfere de verildi. Ama niye diyeceksiniz. Vendor, Nilüferin de müslüman olduğunu öğrendiğinde eskisi gibi kudurmadı, sadece manidar bir tepki verdi: "Işıkı kaybettim, Nilüferi de kaybetsem ne olur" gibi. Bu aslında Nilüferi yok etmek için bir plan yaptığının habercisiydi. Ziyanın bundan haberi oldu, Nilüferi acilen kurtarmak gerekiyordu. Hazır elinde ilaç da varken bu yolu kullanmak istedi. Dikkat ederseniz öncesinde Ziya ile İbo kameraların devreden çıkarılması ile ilgili bir çalışma yapmışlardı. Ve ve ve... Karanlıkta katil eve gireceği sırada kameralar birden görüntü değiştiriverdi. Hepsi Ziyanın işi, Nilüferi öldü zanneden Vendor, ileride kızıyla tekrar karşılaşınca iki müslüman kızyla uğraşmak zorunda kalacak. Ayrıca mutlaka dikkat etmişsinizdir, Nilüferin cenazesi kimseye gösterilmedi, buna Vendor da dahil.
3- Vendor tabi ki müslüman olmuyor. Gördüğü rüya gerçek, kısa bir süreliğine bu rüyanın etkisinde kalması da normal. Bundan sonrası tuhaf işte.... Herşey Işıkın yumuşak huyluluğundan ve saflığından yararlanarak birtakım meseleri çözmek için. Yani amaç Işık yoluyla kendince hainleri bulup deşifre etmek. 2009 a kadar sırf bunun için uğraş verecek.
5- Önceden Nilüfere dikkat demiştik. Şu sebepten, Nilüfer daha bir tuttuğunu kopğaran birisi. Sert mizaçlı. Herşeyde Vendora papuç bırakacak bir tip değil. Işık ise saf ve mülayim. Vendorla kızlarının mücadelesinde, ortaya denge gelmesi için senarist abim Nilüferi hidayete erdirdi. Şimdi durup dururken niye öldürsün ki. Dostlarım ben yanlış ata oynar mıyım hiç.:img-hyste
6- Birileri ölecekse, burada önceden müzakeresini yaparız merak etmeyin.
katılmıyorum, bence nilüfer öldü.. ziya dayının ağlaması hiç yapmacık değildi.. nilüfere aşırı dozda sıkanın eline dikkat ettiyseniz, satanist sembolü vardı. şırangayı sıktı ve notu bıraktı , böyle nilüferin ''altın vuruş'' yaptığını sandı evdekilerde. yine hatırlarsanız, nilüfer ablasına eski arkadaşları tarafından tehdit edildiğini söylemişti..
hulusi amca ölmemiş olabilir doğru, kısa sürelğine uyutulmuş olabilir. böylece ''Sözde'' cesedini ziyanın adamları çıkartıcak ve kaçırcaklar... o sahneye dikatle bakamadığım için öyle dedim... bunun nedenide dizideki geçişler. tam en duygusal, vendorun hüngür hüngür ağladığı sahneden bi anda hapis sahnesine geçiyo. ee bizde toparlanamıyoruz tabi..
Bilmiyorum ama ne olursa olsun bu Vendor'un bir oyunu ve Vendor bu younu çok iyi bir şekilde oynuyor. Vendor öyle kolay kolay bir rüyadan etkilenmez. Işık onların kurtarıcısı ve onu bir şekilde yeniden kazanmak için böyle bir oyun oynuyor bence. Yanılma payım çok yüksek olabilir ama ben Vendor'un müslüman olacağına sıcak gözle bakmıyorum. Hadi diyelim oldu baba-kız-dayı beraber bu savaşa devam edecekler dizinin ne tadı nede tuzu kalır. Dizi asıl amacını kaybeder. Seninde dediğin gibi kötülüklerin başı zaten Vendor kaos planlarını hazırlayan o, Vendor tövbe edip müslüman olursa bu işlerede son verecektir. O zaman bu işleri kim yürütecek meydan Mithat'a yada Gladyatöre mi kalacak?
Final konusunda bende sana katılmadan edemiyorum. Belki dizinin finalinde Vendor müslüman olur diye düşünüyordum ben şahsen ama daha 25. bölümdeyiz vendor müslüman olmak istediğini dile getirmiş. Eğer gerçekten olursa o zaman bencede dizinin finali yaklaşıyor gibi...:icon_sorr
Dediğin gibi olursa dizide biter. Ali Sürmeli diziden çıkarsa dizinin devam etmesininde bir anlamı kalmaz bence.
Neeee Hulusi Amcada mı öldü? gerçekten mi?:img-swoon ............ Nilüfer'i anladımda Hulusi amcayı niye öldürdüler...
şimdi şöyle bişey, vendorun yaptığı oyun diyosun ama, sanırım daha diziyi izlemedin, o yüzden böyle diyosun... belkide seyrettin ama, seyretsen böyle düşünmezdin bence...
vendorun o halini görmeliydin. böyle resmen pişmanlıktan inim inim inliyodu.. ağlayışı falan, herşeyi çok samimiydi..
he bide şu var ki; vendorun yaptığı bi oyun olsa, başkalarının yanındayken oynardı bu oyunu... nilüferin odasında uyandıktan sonra kendi kendine söylendi; ''buna artık bi son vermem gerek'' dedi.. çünkü gördğü kabus ona sürekli ızdırap veriyod