Tüm Versiyonu Göster : Yagmurdan Sonra (Arşiv 3)

Sayfalar : [1] 2 3 4

~*~NaR-ı GüL~*~
02-03-07, 00:45
Ya napiyim egreti arkadas bende böyleyim iste roman yaziyorum farkindayim ama ssima kardes ve ubu arkadas "senin sayende diziyi izlememis olsam bile izlemis kadar oluyorum" diyip bana tesekkür ediyorlar tabi birilerine yardimci oldugumu görmek beni sevindiriyor ve bende onlara yardimci olabilmek ve onlari sevindirebilmek adina basliyorum yazmaya!Okumak istemeyen okumaz kimseyi zorlamiyorum ama okuyanlarda oldugu icin uzun uzun yaziyorum analizleri. Fena mi ediyorum?

Rapor tutmussun benim hakkimda egreti...e bravo yani!Eeeee naparsin Sürmeli sevgisi bizi böyle sürüklüyo iste :D ama ben hicte mutsuz degilim bilakis cok memnunum halimden!Yaw sen benle dalga gececegine önce bi kendini benim yerime koy sende benim gibi bir oyuncunun fanatigi olabilirdin peki ala olamaz mi yani! taktiniz benim fanatikligime yahu...:icon_sorr kötü birseymi yapiyoruz ayip birsey mi bir oyuncuyu cok sevmek?ali sürmeliye hayranim diye sizinde bu tavriniz bana reva midir?
Evet ali sürmelinin fanatigiyim iste Allah Allaaaaaah yaaaa :icon_sorr

Egreti
02-03-07, 01:10
yanlış anlaşıldım kardeş. Maksadım bu sevginden dolayı seni takdir ettiğimi belirtmekti. Açık açık böyle yazmadığım için anlaşılamadım galiba. Özür dilerim çünkü aslında ben de bir Ali Sürmeli hayranıyım. Ve sizin bu hayranlığınızı ifade etmenize imreniyorum...

Bir de galiba ben bu yazma işini beceremiyorum galiba, kabiliyetsizlikmidir nedir. Muhataplarımın aklına çok alakasız şeyler getiriyor laflarım. Neyse daha fazla uzatmıyim tekrar tekrar özür dilerim.

kgmirza
02-03-07, 04:06
Tek cümle edeceğim,

Işık gitti, dizi geldi...

ya gidenin ardindan bu kadar cabuk mu sevinilecekti... her seye ragmen 21 ve 22. bolumler enguzel bolumler degil... on yargi olmasin bu??
isik karakteri 2 bolumdur yok al iste nergis kac kere olumden dondu. bu mu heyecanlandirdi sizi. cok abarti degil mi yani her yanina yanastigi insan oluyo ve nergis hep dedesinin oyunlar kurdugu kisilerin yanina siginiyo nasil oluyorsa... demekki vendor dar goruslu hep ayni mahalledeki kisiler uzerinde planlar yapiyo. bu kiz ordan ora nasil gidiyo???

dizinin hakkini vereyim simdi.. bir suru konuya ayni anda temas etti.

rahibin aslinda musluman olusu (cok derin manalari var)

rahip cinayeti

hrant dink cinayeti.. cinayet sonrasi cikan butun o fotograf cekmeler kamera goruntuleri vesaire onlara bile bi atifta bulundular sanki..

zeki cocuklari bir araya getirip onlara nasil egitim verildigi...

hulusi abinin direnmesi ile de gecmiste hapishanelerde degerli Buyuklerimizin nasil eziyet cektigi..

Ubu
02-03-07, 05:18
Yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkürler. Özellikle Nar-ı Gül sana teşekkür ederim, destan yazmışsın yine ve ben okurken yerimde duramadım. Malum diziyi sizden sonra izlediğim için heyecandan ölüyorum. İnşallah bu akşam bir aksilik çıkmazsa izleyebilirim. Hulisi amcaya çok üzüldüm ya. Bu bölümde Nergis' yine ön planda izleyeceğiz gibi.

Bir konuda takıldım biraz, Sena'nın annesi Samuel'e kızını yurda bırakacağını söylemişti, şimdi Senayı değilde Nergis'i mi götürüp bıraktı?:img-in_lo

kgmirza
02-03-07, 06:54
Yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkürler. Özellikle Nar-ı Gül sana teşekkür ederim, destan yazmışsın yine ve ben okurken yerimde duramadım. Malum diziyi sizden sonra izlediğim için heyecandan ölüyorum. İnşallah bu akşam bir aksilik çıkmazsa izleyebilirim. Hulisi amcaya çok üzüldüm ya. Bu bölümde Nergis' yine ön planda izleyeceğiz gibi.

Bir konuda takıldım biraz, Sena'nın annesi Samuel'e kızını yurda bırakacağını söylemişti, şimdi Senayı değilde Nergis'i mi götürüp bıraktı?:img-in_lo

aynen oyle yapti. zaten kizi okulda iken nergisle cikmislar ve samuele haber vermisti. ama samuel'e yaptiginin karsiligini kotu odedi...

Ubu
02-03-07, 07:34
aynen oyle yapti. zaten kizi okulda iken nergisle cikmislar ve samuele haber vermisti. ama samuel'e yaptiginin karsiligini kotu odedi...

Aydınlattığın için teşekkürler. Şimdi anladım. Zaten Sena'nın annesi böyle birşey yapmakla hata etti, Samuel bunu onun yanına bırakır mı hiç.:img-yes:

latifenaz
02-03-07, 07:44
çok güzel bir bölümdü her hafta izlemeye doyamıyorum..vendor hep kazdığı kuyuya kendisi düşüyor bu kadar olur yani..arkadaşlar sizinde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum..adamı öldüren gence video kayıt yapan kişi santral'in sesiydi hatta oydu galiba..ama çıkışta kim olduğunu görünce şok oldum olabilir mi diye düşündüm..olabilir..ziya dayı ile birlikte yapabilirler..ibarahim'in o sesin altından çıkması büyük bir süpriz oldu..bakalım bundan sonra neler olacak..bu arada da küçük nergisin başınada gelmeyen kalmadı..diğer arkadaşlara aynen bende katılıyorum senanın annesi bunu samuele yapmayacaktı bedelini çok ağır ödedi..okadar da uyarmıştı..samuelle dalga geçilir mi ya..yeni bölümünümerakla bekliyorum..ayrıca dizide emeği geçen herkesi birkez daha kutluyorum..teşekkürler stv..

bette
02-03-07, 08:11
İbrahimde iyi iş çıkardı yani.Zaten gözlerinden anlamıştık maskeli adamın ibrahim olduğunu:)

Ya dizi okulumuzda çekilmiş ama haftasonu çektiler heralde.Keşke yatılı öğrenci olsaydım. OFF.. OFF..:sad53: :icon_sorr

aa inanmıyorum! sen öğretmen okulunda mı okuyosun? yani o okul, orası gibi geldi bana.. bende çarşamba günü ordayım ama, kimsecikler yoktu diziden...

bölüm tek kelimeyle süperdi. açıkçası ışıkın gitmiş olmasının diziye böyle güzellik ve heycan katıcağını hiç tahmin etmemiştim.. artık tamamiyle gündemi ele alan, harika bi dizi var ortada!

dizinin başrolü vendor ve nergisti bu hafta...dafne,diğer 4 bütünleşmiş,nilüfer yoktı bu bölümde...

hulusi amca geri döndü ekrana. ama ona yapılanlara çok sinirlendim... melek gbi adam, nasıl kıyarlar anlamıyorum ki!

rahipte çok iyiydi. yazık, nergisin 80 günde devri alem gezisinde karşısına çıkan tek iyi insandı. oda bum!!! :D

bu bölüm koptum yine bazı sahnelerde:

vendor: yüceee dabğğheşuka aşkınaa!!! dabğheşuka bizi cezaladırıyo samuel...! :img-hyste

vallaha ailecek koptuk bu sahnede...
vendor: geçen gün bi belgesel seyrettim ziya. dünyanın en tehlikeli 10 silahını anlatıyodu :D (vendorun seyrettii belgeselden ne beklersiniz :img-hyste )
nergis: elimi yüzümü yıkadım amca..

rahip: belli. yüzün ortaya çıkmış..:img-hyste :img-hyste
bide şu sahne:

vendor dua ettikten sonra: mumlara tekmeyi çak, yere düşsün! ee halı yanmadı!! dabğheşuka bizi cezalandırmıyo demek ki!!!:img-hyste

hay zekasına kurban olduğum adam! boşuna hayran değilim ben ona!!!!:happy0064

bu resimde biraz nostaljik tonlamalar da olmuş sanki, öyle mi bette? :)

Allah Allah.. öyle mi yapmşım? hiç farkında değilim :D:D

aman bu adamın olduğu her resimde bi başka güzel canım, ben napiyim! :D :img-wink:

Egreti
02-03-07, 08:12
ya gidenin ardindan bu kadar cabuk mu sevinilecekti... her seye ragmen 21 ve 22. bolumler enguzel bolumler degil... on yargi olmasin bu??
isik karakteri 2 bolumdur yok al iste nergis kac kere olumden dondu. bu mu heyecanlandirdi sizi. cok abarti degil mi yani her yanina yanastigi insan oluyo ve nergis hep dedesinin oyunlar kurdugu kisilerin yanina siginiyo nasil oluyorsa... demekki vendor dar goruslu hep ayni mahalledeki kisiler uzerinde planlar yapiyo. bu kiz ordan ora nasil gidiyo???
Zaten ne geldiyse başımıza Seçil Mutluyla Işıkı karıştırmaktan geldi. Giden kim, Seçil Mutlu. Biz onun gittiğine sevinmiyoruz ki.......

Işık üzerine yoğunlaşan bir senaryonun açmazlara gebe olduğunu iddia ettik, bundan çıkışın da ancak Işığın ikinci plana itilmesiyle hatta öldürülmesiyle mümkün olabileceğini söyledik.

Şimdi noldu, iki bölümdür Işık ortalarda yok, tempo gelmedi mi diziye. Türkiye gündeminin aynısı yansıtılmıyor mu, ve bu daha iyi değilmi... Bütün bunlara rağmen birileri bölümü beğenmemişse saygı duyarım. Zevktir bu, bazısı sever bazısı sevmez. Ama iş önyargıya getirilirse orada biraz durun derim.Yav artık şunu kafanızdan silin, kimsenin Seçil Mutlu düşmanlığı yaptığı yok ve kimse Seçil Mutlu ayrıldı diye sevinmiyor.

Bir ay önceden Işıkın öldürülmesiyle şöyle olur böyle olur diye tahminler yaptık. Sadece tahminler... Sen misin bunu yapan. Sonra Seçil Mutlu diziden ayrılmasa iyi olur ama, ayrılırsa da dizi için çok bir kayıp olmaz dedik... Seçil Mutlu düşmanı ilan edildik. Yapılan tahminler büyük ölçüde tuttu, ilerde diğerlerinin de gerçekleşeceğini düşünüyorum.

Şimdi tekrar düşünün, bu bir önyargımıdır, sonyargımı...

Işıkın yokluğunda Nergisin başına gelmeyen kalmaması hiç iyi olmadı. Dolapçı beygiri gibi dön dolaş aynı yere gel. Işıkta yaptıkları hatayı bu sefer Nergiste yapıyorlar. İşte tam da burada haklı olduğumuz meydana çıkıyor zaten. Işığı böyle kullandıklarından senaryo kasılıyordu, şimdi Nergisle bir kovalamaca başlarsa Işığın yokluğunun bir anlamı kalmaz. Ve daha önemlisi Nergisin bilmem kaçkere ölümden dönmesi heyecanlandırmamıştır bizi. Çıkarımlarınız dam üstünde saksağan tarzı...

Şimdi tekrar edeceğim:

Işık gitti, dizi geldi!

Egreti
02-03-07, 08:25
Yav Bette:img-pilot yarayı kaşıma tekrar. Zaten meramımızı anlatana kadar öldük, şimdi geldiğinde tekrar sildiğim mesajı hatırlayıp sitem edebilir. Nar-ı Gülden bahsediyorum...:happy0064

Bana ne, istediğiniz kadar bağırın, bizim de kulaklarımızın pası silinir fena mı:img-hyste :img-hyste

Bir de siz Ali Sürmeli için şarkılardan tornistan yaptınız da..........Deyin bakalım hiç beste yaptınız mı. Cevabınız hayır ise büuük eksiklik...

Hehehe yeni bi iş buldum size:img-hyste

bette
02-03-07, 08:26
Zaten ne geldiyse başımıza Seçil Mutluyla Işıkı karıştırmaktan geldi. Giden kim, Seçil Mutlu. Biz onun gittiğine sevinmiyoruz ki.......

Işık üzerine yoğunlaşan bir senaryonun açmazlara gebe olduğunu iddia ettik, bundan çıkışın da ancak Işığın ikinci plana itilmesiyle hatta öldürülmesiyle mümkün olabileceğini söyledik.

Şimdi noldu, iki bölümdür Işık ortalarda yok, tempo gelmedi mi diziye. Türkiye gündeminin aynısı yansıtılmıyor mu, ve bu daha iyi değilmi... Bütün bunlara rağmen birileri bölümü beğenmemişse saygı duyarım. Zevktir bu, bazısı sever bazısı sevmez. Ama iş önyargıya getirilirse orada biraz durun derim.Yav artık şunu kafanızdan silin, kimsenin Seçil Mutlu düşmanlığı yaptığı yok ve kimse Seçil Mutlu ayrıldı diye sevinmiyor.

Bir ay önceden Işıkın öldürülmesiyle şöyle olur böyle olur diye tahminler yaptık. Sadece tahminler... Sen misin bunu yapan. Sonra Seçil Mutlu diziden ayrılmasa iyi olur ama, ayrılırsa da dizi için çok bir kayıp olmaz dedik... Seçil Mutlu düşmanı ilan edildik. Yapılan tahminler büyük ölçüde tuttu, ilerde diğerlerinin de gerçekleşeceğini düşünüyorum.

Işıkın yokluğunda Nergisin başına gelmeyen kalmaması hiç iyi olmadı. Dolapçı beygiri gibi dön dolaş aynı yere gel. Işıkta yaptıkları hatayı bu sefer Nergiste yapıyorlar. İşte tam da burada haklı olduğumuz meydana çıkıyor zaten. Işığı böyle kullandıklarından senaryo kasılıyordu, şimdi Nergisle bir kovalamaca başlarsa Işığın yokluğunun bir anlamı kalmaz. Ve daha önemlisi Nergisin bilmem kaçkere ölümden dönmesi heyecanlandırmamıştır bizi. Çıkarımlarınız dam üstünde saksağan tarzı...

Şimdi tekrar edeceğim:

Işık gitti, dizi geldi!

katılıyorum açıkçası..ışık varken dizi daha bi kısır döngü içindeydi sanki. bunu, o gidince farkettim ben! son 2 bölümdür heycan süper, aksiyon süper. reytingler süper. çok büyük artış gösterdi reytingler. demek ki insanlar bu heycana hasret kalmış!

seçil mutlu gtti diye bende sevinmedim, son dönemlerde onun yüzünden başıma gelenlere rağmen:) ama üzülmedim de. böyle harika bi diziden, ali sürmelinin yanından ayrılan ve üzülmesi gereken o!!:D
ama ışıkın kısa süreliğne ortadan kaybolması iyi oldu.yine çıkıcak,belli. başka bi suratla, ama herşey güzelleşicek..

nergisin başına gelenlerde, dizi işte bu. böyle şeylerin olması normal. şimdi bu rahip pontuscu falan ya, bende trabzonda yaşıyo sandım. nergis adamın evin bhçesinden çıkınca dedim noluyo! nergis ne zaman uçtu trabzona!:img-hyste e boşuna güvercin demiyo dedesi!

bette
02-03-07, 08:32
Yav Bette:img-pilot yarayı kaşıma tekrar. Zaten meramımızı anlatana kadar öldük, şimdi geldiğinde tekrar sildiğim mesajı hatırlayıp sitem edebilir. Nar-ı Gülden bahsediyorum...:happy0064

Bana ne, istediğiniz kadar bağırın, bizim de kulaklarımızın pası silinir fena mı:img-hyste :img-hyste

Bir de siz Ali Sürmeli için şarkılardan tornistan yaptınız da..........Deyin bakalım hiç beste yaptınız mı. Cevabınız hayır ise büuük eksiklik...

yok kardeş. ben sana sitem etmek için söylemedim. hani coşkulu bi sevgi gösterisi yapiyim dedim sadece:D

nar-ı gülde bişey demez merak etme. biz msnde karşılklı delirdiğimiz için bu konuda, buraya pek bişey yazamıyoruz.(bu yazamamış halimiz! )

aa ayıp ettin! ben gitarda çalarım, bestede yaparım. ama profesyonelce değil tabi... ayrıca istek şarkı gelirse düşünürüz;)

edit: he bi dakka.. ali sürmeliye beste yapmadım.. yapamadım. ya ali sürmeli deyince mideme kramp giriyo. nasıl beste yapiyim?:icon_sorr elimde gitar, bayılırım heralde:D

Egreti
02-03-07, 08:45
Dur ben sözlerini yazıp ortaya atıyim, kim kaparsa o bestelesin. Sonra koro halinde seslendiririz.:happy0064

aliyeaynalar
02-03-07, 08:50
şu nergisin başına gelenlerde pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.
yazık kıza yaa :(

vendor : dappe şuka bizi cezanlandırıyor samuel :)

bette
02-03-07, 08:54
Dur ben sözlerini yazıp ortaya atıyim, kim kaparsa o bestelesin. Sonra koro halinde seslendiririz.:happy0064

tabi ya. ben gitarla slow bişeyler yaparım. nar-ı gül kardeşimde darbukayla, 9-8lik, roman havası falan. of ne romantik! :D:D:D tey tey :happy0064
(beni boğcak nar-ı gül:) )

ben en iyisi artık çıkiyim. geç kalıcam yoksa mektebe :) adi size iyi sohbetler..:img-wink: beste işide aklımda ama:img-yes:

ziyadayi
02-03-07, 12:45
o gözlerin ibrahime ait olduğunu maskenin altından farkedince, açmayacak diye çok korktuk. çerezlerin ağızlarımıza gidip gelişinin hızlandığı bir andı o karanlık yerde genci sorguya çekişi..:img-yes:

ibrahim ne dedi dikkat ettiniz mi

"ben (seni maşa olarak kullanan)o hainlerin kabusu olan bir kurumun parçasıyım.."

dün YS bittikten sonra, ibrahimin ne zamandır bu işin içinde olduğuna kafa yorarken bu cümleye dikkat etmemiştik. çok ilginçç...

Nar-ı Gül arkadaşımıza da senaryonun tamamı için çok teşekkür ediyorum. nasıl bir sabırla yazmış öyle.. :good:

orda nergisin "zombie" amcayı nasıl alt ettiğini anlatırken kullandığı cümleyi çıkaramamışsın, hemen buyrun:

-bu resmi çizen biri var mı?
(doktor amca şaşırmış bi şekilde sorar)
-bu nasıl bir soru?
-sizce bu resmi kim çizdi? bence bu resmi çizen biri yok.
-olur mu hiç öyle şey,nasıl olsun
-bu resmin kendi kendine olamayacağını söylüyorsunuz. bunu çizen biri var diyorsunuz. bu resim bile kendi kendine olamayacaksa, bu kadar büyük bi sistem nasıl kendi kendine olsun?

:D son kısımlarında uydurdum anlayın işte :)
yani demek istediğim, nergis yaşına göre mükemmel cümleler sarfetti. ve bu kusursuz mantığın kaynağının ne olduğu belli .. ;)

~*~NaR-ı GüL~*~
02-03-07, 13:15

Ne demek ben tesekkür ederim ubu arkadasim siz arkadaslarimi sevindirebiliyosam ne mutlu bana :img-yes: evet gercekten muhtesem bir bölümdü...hulusi amcaya bende cok üzüldüm...ona bunlari yapan herifleri elime verseler tek tek dislerini, el ve ayak tirnaklarini sökerdim!!!!!:icon_evil :icon_evil

Evet nergis bu bölümde ön plandaydi kizin basina gelmedik kalmadi yani!Aynen ubu arkadasim senanin annesi sena yerine nergisi o lanet okula birakti ama tabi samuel bunu onun yanina birakmadi...

~*~NaR-ı GüL~*~
02-03-07, 13:53
bu bölüm koptum yine bazı sahnelerde:

vendor: yüceee dabğğheşuka aşkınaa!!! dabğheşuka bizi cezaladırıyo samuel...! :img-hyste

vallaha ailecek koptuk bu sahnede...
vendor: geçen gün bi belgesel seyrettim ziya. dünyanın en tehlikeli 10 silahını anlatıyodu (vendorun seyrettii belgeselden ne beklersiniz :img-hyste )
nergis: elimi yüzümü yıkadım amca..

rahip: belli. yüzün ortaya çıkmış..:img-hyste
bide şu sahne:

vendor dua ettikten sonra: mumlara tekmeyi çak, yere düşsün! ee halı yanmadı!! dabğheşuka bizi cezalandırmıyo demek ki!!!:img-hyste

hay zekasına kurban olduğum adam! boşuna hayran değilim ben ona!!!!
[/B]

Aynennnn kardesimmmmm yaaaaa vendor öldürdü beni yine dün aksam...YÜCE DABHESUKA ASKINAAAA!!!DABHESUKA BIZI CEZALANDIRIYOOOOOORRR SSSSSSAMUEL :img-hyste

bide o ziya dayiya "gecende bir belgesel seyrettim ziya" diyince kendi kendime: "Vaaaay demek ki vendorum belgeselde seryediyomus hayret!" dedim ama sonra: "Dünyanin en tehlikeli 10 silahini anlatiyodu" diyince koptum eh tabi seninde dedigin gibi kardesim onun izledigi belgeselden ne hayir gelir :img-hyste

Dua sahneside müthisti...yaw tekmemi cakti o mumlara?Ay hic farketmedim yaaa "Hali yanmadi demek ki dabhesuka bize cezalandirmiyo" Hahahahahaha catladim vallaha =D

Aynen bende zekâsina kurban olurum yaaa einsteinda kimmis bizim vendorumuz 10 einsteina bedel!!!:img-hyste

Ya o rahip icin cok üzüldüm ben (yaw adama rahi rahip diyoz halbuki adam müslümandi :D) hakkaten ama neye ugradigimi sasirdim yani birden seccadesini cikarip basina takkesini takip namaz kilmaya baslayinca "Noluyoruz ya?" dedim kendi kendime yani.

Allah Allah.. öyle mi yapmşım? hiç farkında değilim :D

aman bu adamın olduğu her resimde bi başka güzel canım, ben napiyim! :D :img-wink:

Al bendende o kadar kardesim onun oldugu her resim güzel zaten!!!:happy0064

~*~NaR-ı GüL~*~
02-03-07, 14:35
bi insanı çok sevipte haykırarak söylemek kadar güze bişey yok kardeşim! sende ,bende boğazımızı patlattık ali sürmeli için,devamda ediyoruz.. çook seviyoruz çünkü çok büyük hayranlarıyız!! söylemektende gurur duyuyorum..

AY LAV YU ALİ SÜRMELİ!! HATTA Vİ LAV YU ALİ ABİ!!!! :D

YAŞASIN VENDOR! YAŞASIN KÖTÜLÜK FALAN :D

eski bi şarkı vardı ya hani: SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN!!! ÖLSÜÜÜÜÜN!!!:happy0064 (ben fanatik magandalaar benzedim. birazdan formu ateşe verirmişim falan) :img-hyste :img-hyste

Nihahahahaha :img-hyste destegin icin cok sagol kardesim evet patlattik ama onun icin helal olsun beeeeee!!!hakkaten ya sloganlar yazicam artik banane!!!:D

AY LAV YU ALI SÜRMELI AY LAV YU ALI SÜRMELI VI LAV YU ALI SÜRMELIIIIIIIIII!!!:img-hyste :

SENI SEVMEYEN ÖLSÜÜÜÜÜÜN ÖLSÜÜÜÜÜÜN SENI SEVMEYEN ÖLSÜÜÜÜÜÜN!

YA YA YA SA SA SA ALI SÜRMELI COK YASAAAAAAAA!!!!!!!!OLEEEEEEEEY BEEEEE!:happy0064

KAMON EVRİ BADİ!

SON Kİ ÜC DÖRT!

Vendor olarak kötülük yaparsın
Cok insanin canini yakarsın
Ama yinede nar-i gül'ün canısın

ALEM BUYSA KRAL SENSİNNN!!!

Bu derdime çare sensin
Her yönünle gönlüme taht kuran sensin
Sen bu dünyada birtanesin

:happy0064 :happy0064 :happy0064

~*~NaR-ı GüL~*~
02-03-07, 14:41

Korkma egreti arkadasim sitem etmem sonucta yanlis bi anlasilma olmus niye sitem edeyim ki :img-wink:

Yaw bestede yaparim ben ya ne demek ali sürmeliye canim feda :happy0064 hatta mahsun kirmizigül'ün "alem buysa kral sensin" türküsünü kendi uslübumca degistirip foruma ekledim begenirsiniz insallah :D:D

Tabi bu arada kendimde beste yaparim yaw ne demek ama biraz zaman alacak eee pat diyede yapilmiyo beste malumunuz olacaksa güzel bisey olsun dimi ama :img-wink:

~*~NaR-ı GüL~*~
02-03-07, 14:51
katılıyorum açıkçası..ışık varken dizi daha bi kısır döngü içindeydi sanki. bunu, o gidince farkettim ben! son 2 bölümdür heycan süper, aksiyon süper. reytingler süper. çok büyük artış gösterdi reytingler. demek ki insanlar bu heycana hasret kalmış!

seçil mutlu gtti diye bende sevinmedim, son dönemlerde onun yüzünden başıma gelenlere rağmen:) ama üzülmedim de. böyle harika bi diziden, ali sürmelinin yanından ayrılan ve üzülmesi gereken o!!:D
ama ışıkın kısa süreliğne ortadan kaybolması iyi oldu.yine çıkıcak,belli. başka bi suratla, ama herşey güzelleşicek..

nergisin başına gelenlerde, dizi işte bu. böyle şeylerin olması normal. şimdi bu rahip pontuscu falan ya, bende trabzonda yaşıyo sandım. nergis adamın evin bhçesinden çıkınca dedim noluyo! nergis ne zaman uçtu trabzona!:img-hyste e boşuna güvercin demiyo dedesi!

Bende bette kardesim ve egreti arkadasima katiliyorum. Isik öldü diye ne yalan söyliyim dizinin bir cikmaza girecegini sandim ama görün bakin ki senarist bizi ters köseye öyle fena yatirdiki tebrik etmek lazim gercekten :img-yes:

Isik ölünce heyecaninda hiz kesecegini zannetmistir ben dahil bazi arkadaslar ancak aksine heyecan öyle bir dogruga cikti ki gercekten hepimiz cok sasirdik. Dün aksam yasanan olaylar. Insani geren tempo ve gerilim had safhadaydi ve kelimenin tam anlamiyla enfes bir bölüm izledik!Burdan bir kez daha tüm yagmurdan sonra ekibini can- i gönülden tebrik ediyorum. Tek kelime ile muhtesem bir ekibimiz var. Insallah böyle devam eder hersey!:img-yes:

~*~NaR-ı GüL~*~
02-03-07, 14:57
Sagol canim, simdi indiriyorum zaten diziyi az kaldi. SOnra hemen eve isinlanacagim.

Sende sagol canim :img-wink: bende simdi indiricem :happy0064

hahaa, beste cok iyi olmus. :img-grin2 bu besteye bettede artik gitariyla eslik eder.:img-grin2

Hehehehe sagol begendigine sevindim canim :img-wink: aynen bette kardesim gitar ben darbukayla...ohhhhhh al sana gitar ve darbuka ile senfoni orkestrasi :img-hyste :img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
02-03-07, 15:03
tabi ya. ben gitarla slow bişeyler yaparım. nar-ı gül kardeşimde darbukayla, 9-8lik, roman havası falan. of ne romantik! :D:D tey tey :happy0064
(beni boğcak nar-ı gül:) )

ben en iyisi artık çıkiyim. geç kalıcam yoksa mektebe :) adi size iyi sohbetler..:img-wink: beste işide aklımda ama:img-yes:

Nihahahahaha 9-8lik roman havasi ile slow parca offff amma romantik haaa :img-hyste gitar ile darbuka...al sana senfoni okrestrasinin alasi!:img-hyste :img-hyste

Yahu niye boguyorum seni anlamadim...naptin bakiiim heee kacmaaaa gel burayaaaaaa geeeeeeeeel!!! :D:D

~*~NaR-ı GüL~*~
02-03-07, 15:23
Ooo siz yakinda konserlerde verirsiniz.:img-hyste yahu bilgisayarin gazabina ugradim. Yukledim tam son dakikasiydi kesildi, yeniden sil bastan yapiyorum artik insallah bu seferlikte aynisini yapmaz :img-blush

Ohooo ne diyosun ubucum turnelere bile cikariz beeee :img-hyste :img-hyste ancak bi isim bulmaliyiz iki kisilik grubumuza :D Hmmmm..."Sürmeli Fedaileri" hah buldum "Sürmeli Fedaileri" süper uydu yaw!:happy0064 :img-hyste :img-hyste

Hadi yaaa olamaz bende indiriyorum simdi insallah bendede öyle birsey yapmaz hazir keyfim yerindeyken cinnet gecirmiyeyim yaw :D:D

sarp_manyagi
02-03-07, 15:30
dünkü bölüm süperdi ben şahsen çok beğendim ama bu nergis'i kaçıran adamı ben ii biri sanmıştım valla ilk başta güvenmedim ama sonra böle güleryüzlü geldi bana ii biri dedim içimden ama maalesef değilmiş inş. nergise bişiy yapmazlar bu arada ışık diziye tekrar gelcek mi?

~*~NaR-ı GüL~*~
02-03-07, 15:38
Nihahahahaha yeni bölümü indirdim izliyorum su an yaw su diyaloga bittim:

Samuel: Annesi kücük kizi yurda teslim etmis efendim
Vendor: onu simdi birak nergis noldu?
Samuel: Poliste diiil efendim karisikliktan istfade edip bi kadinla birlikte kaybolmus

veeee vendorun beni yerlere yatiran cümlesi: HHMMMMMM...BELKIDE SANA NERGISI GÖSTERMEK ISTEMEDILER??!???

Öyle ya o sari saclar kirec gibi surat hayalet gibi adam su samuel yaw!
öyle adama polisler cocugu gösterir mi hayir kalp hastasi bir mahkuma gösterseler adam o anda korkudan kalp krizinden gider yaw "Azrail geldi" diye :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ama neyseki saclarini siyaha boyayip öyle cikti polislerin karsisina :img-hyste :img-hyste

Ubu
02-03-07, 16:20
Ohooo ne diyosun ubucum turnelere bile cikariz beeee :img-hyste :img-hyste ancak bi isim bulmaliyiz iki kisilik grubumuza :D Hmmmm..."Sürmeli Fedaileri" hah buldum "Sürmeli Fedaileri" süper uydu yaw!:happy0064 :img-hyste :img-hyste

Hadi yaaa olamaz bende indiriyorum simdi insallah bendede öyle birsey yapmaz hazir keyfim yerindeyken cinnet gecirmiyeyim yaw :D:D

İsim iyi uyduda sizin bide saz arkadaşları bulmanız lazım. Sadece gitar ve darbukayla olmaz.

Ne güzel ya indirmişsin. Bugün ben şanslı günümde değilim herhalde, bir kaç kere denedim ama aynı şeyi yaptı yine. Biraz daha deneseydim benim şarteller atacaktı. Neyse ya kısmet değilmiş artık yarın izlerim. Yine aynısı olmazsa tabi:img-in_lo

strident
02-03-07, 16:26
ya bişey dikkatimi çekti rahip vurulduğunda nergis yanındaydı ve yusuf amca diye bağırdı ve bunu tüm türkiye gördü.bunun ayrıntılarını işleyecekler mi acaba?

kgmirza
02-03-07, 17:07

Şimdi tekrar edeceğim:

Işık gitti, dizi geldi!

hocam bakiniz, onceki mesajinizda ve bunda ayni ifade... Isik gitti, dizi geldi diyorsunuz sonra bana kivirip maval okuyorsunuz. giden Secil Mutlu, biz onun gittigine sevinmiyoruzki falan.

bahsettiklerinizin hepsi Subat Sogugunda yasandi, islendi sizde biliyorsunuz. bu dizi Yagmurdan Sonra. SS degil yani. konusu inanca uyanan bir kizin, babasi ile mucadelesi. en bastan tekrar mi alalim yani.

tempoyu sevmiyor degiliz, bilakis seviyoruz ama herseye ragmen bu bolumler en guzel bolumler degil diyorum. hakliyim da. bolumu begenmedigimi falan soylemedim. bunu da nerden cikardiniz. dizinin hakkini verdim o mesajda... elestirimide yaptim.. ama kimseyi kirmadan, incitmeden, kimse de iyi ki yoktu bu bolumde oh oh ne guzel oldu diyerek falan da degil ayriyetten..

dam ustunde saksagan tarziymismis. siz dizinin konusunun tamamen degistirilip baska mecralara kaysin istegi burda saksagan olmuyor yani oyle mi??? evet haklisiniz saksagan bile olmuyor...

kgmirza
02-03-07, 17:20
Arkadaslar bu sefer degisik bir sey yapayim dedim ve gif bir resim hazirladim (yeni bir program indirdimde hehehe :):happy0064 ) insallah begenirsiniz :img-wink:

Iste vendorun tripe girdigi anlar arkadaslar yüz ifadesine bittim!!!:img-hyste :img-hyste

http://img391.imageshack.us/img391/7497/22bolum1tg0.gif

evet evet. ali surmeli'nin zirve yaptigi anlardan biri. hele samuel ciktiktan sonraki arkasindan bakisi yok mu??? yuzu daraliyo ve kaslar catik, boyle garip bi hal ama mukemmel...

ssima
02-03-07, 20:05
Nar-ı Gül yazdığın şarkı sözleri güzel olmuş. hehehehee çok komik. ama şu alttaki sloganı beğenmedim bu ne yahu ali sürmeliyi sevmeyen de vardır, ölsünler mi yani:img-pilot

o eklediğin vendor sahnesi gerçektende beterdi.:img-hyste ya adam nasıl yüzünü öyle yapıyo yaa

ya bişey dikkatimi çekti rahip vurulduğunda nergis yanındaydı ve yusuf amca diye bağırdı ve bunu tüm türkiye gördü.bunun ayrıntılarını işleyecekler mi acaba? bu benimde dikkatimi çekmişti yazcaktım ama siz önce davrandınız:icon_whis

bir de nergisi kaçıran organ mafyası vendora çalışan başka bi kol olabilir. içimden bi ses öyle diyo.:img-pilot nerden çıkardın demeyin:)

bir sahnede de vendorla ziya dayı yemek yerken, ziya dayı da sol elle yiyordu.

vendorun dua sözleri de ilgimi çekti yazıyorum
Karanlık taş Kostantilapol'e geldiğinde
Kuyruklu yıldız gökyüzünü deldiğinde
İki kayanın içinden ateşin anahtarları çıkacak
Boynuzlu horoz altı kez öttüğünde
Ve sen ıslatmayan suyu yudumlayacaksın
İşte o zaman sonsuzluk senin olacak

bette
02-03-07, 20:14
Aynennnn kardesimmmmm yaaaaa vendor öldürdü beni yine dün aksam...YÜCE DABHESUKA ASKINAAAA!!!DABHESUKA BIZI CEZALANDIRIYOOOOOORRR SSSSSSAMUEL :img-hyste

bide o ziya dayiya "gecende bir belgesel seyrettim ziya" diyince kendi kendime: "Vaaaay demek ki vendorum belgeselde seryediyomus hayret!" dedim ama sonra: "Dünyanin en tehlikeli 10 silahini anlatiyodu" diyince koptum eh tabi seninde dedigin gibi kardesim onun izledigi belgeselden ne hayir gelir :img-hyste

Dua sahneside müthisti...yaw tekmemi cakti o mumlara?Ay hic farketmedim yaaa "Hali yanmadi demek ki dabhesuka bize cezalandirmiyo" Hahahahahaha catladim vallaha =D

Aynen bende zekâsina kurban olurum yaaa einsteinda kimmis bizim vendorumuz 10 einsteina bedel!!!:img-hyste

Ya o rahip icin cok üzüldüm ben (yaw adama rahi rahip diyoz halbuki adam müslümandi :D) hakkaten ama neye ugradigimi sasirdim yani birden seccadesini cikarip basina takkesini takip namaz kilmaya baslayinca "Noluyoruz ya?" dedim kendi kendime yani.

Al bendende o kadar kardesim onun oldugu her resim güzel zaten!!!:happy0064

of evet yaa... bazı konularda zekası öyle bi çalışıyo ki! hayırlı konularda kullansa, einsteina 10 basar:D

olsun canım, bzm rahibin müslüman olduğunu bilmemiz yetmez. biz şanslıyız, ama dizide olayı seyreden 70 milyon bide sizin cörmeni var tabi, olayın gerçek yüzünü bilmiyo:D

bette
02-03-07, 20:30
Nar-ı Gül yazdığın şarkı sözleri güzel olmuş. hehehehee çok komik. ama şu alttaki sloganı beğenmedim bu ne yahu ali sürmeliyi sevmeyen de vardır, ölsünler mi yani:img-pilot

ya ölsünler tabi! yaşadıkları kabahat! :D ya şaka... tabikide ölmesinler. biz onlarıda A.S fanı yapıcaz çünkü:img-wink: hayır yani onu öyle coşkulu bi anlam katmak için ben ve kardeşim söyledik. hani bülent ersoy Allah Allah diye bağırıp söylüyo ya bu şarkıyı; SENİ SEVMEYEN ÖLSSÜÜN! ÖLSSSÜÜÜNN!! ... o böyle coşarak söylüyo diye yani. ben dedim ya, tribün amigolarına benzedim diye. :img-hyste

kapalı tribün başlayın: SENİ SEVMEYEN!!!

numaralı sıra sizde: ÖLSSÜÜÜÜN!!

amigo bette :img-hyste

Nihahahahaha 9-8lik roman havasi ile slow parca offff amma romantik haaa :img-hyste gitar ile darbuka...al sana senfoni okrestrasinin alasi!:img-hyste :img-hyste

Yahu niye boguyorum seni anlamadim...naptin bakiiim heee kacmaaaa gel burayaaaaaa geeeeeeeeel!!! :D:D

aman boşver bende anlamadım.

tabi ya, 9-8 lik.. artık ali sürmeli kalkar güzel bi roman havası oyar. ardından benim gitar senfonim eşliğinde tango :img-hyste

ya bak iyi fikir bu orkestra işi. gerçi 2 enstürümanla orkestra pek olmaz, anca şu sokaktaki kendi çapında eğlenenlere benzeriz. bak hüseyin öğretmen çok güzel çalıyodu o adını unuttuğum aleti.:D onuda bi düşünsün menecerlerimiz:D:D

~*~NaR-ı GüL~*~
02-03-07, 23:55

Gereken cevabi bette kardesim vermis ssima kardes ;) fanatiklik ve amigoluk böyle iste böyle sloganlarda atilabiliyor bazen :D ama tabikide kimsenin ölmesini istemiyoruz...yok artik o kadarda degil yani :D

o eklediğin vendor sahnesi gerçektende beterdi..ya adam nasıl yüzünü öyle yapıyo yaa

Beterki ne beter offfff bittim o sahnelerde bittimmmmmm...:img-hyste

Nasil yüzünü öyle yapiyor demissin eee ssima kardesim o Ali Sürmeli. Yillarini tiyatroya vermis oyunculukta usta mertebesine yükselmis bir insan o yapamayacakta biz mi yapicaz :D

Ama var ya o öyle sinirlenirken benim yüregim agzima geliyo hayir adama bisey olcak ALLAH KORUSUN öyle tripe girmesin yaw aaa aklim onda kaliyo valla :icon_sorr

ya bişey dikkatimi çekti rahip vurulduğunda nergis yanındaydı ve yusuf amca diye bağırdı ve bunu tüm türkiye gördü.bunun ayrıntılarını işleyecekler mi acaba? bu benimde dikkatimi çekmişti yazcaktım ama siz önce davrandınız

bir de nergisi kaçıran organ mafyası vendora çalışan başka bi kol olabilir. içimden bi ses öyle diyonerden çıkardın demeyin:)

bir sahnede de vendorla ziya dayı yemek yerken, ziya dayı da sol elle yiyordu.

Evet o rahibin vurulma sahnesinde nergisin "yusuf amcaaaaa" diye bagirip 40 yillik rahip josefi cümle alemin gözü önünde "yusuf" yapmasi cok ilgincti :D ama suc nergisin degil tabi rahip isminin "yusuf" oldugunu söyledi "josef" degil evet tüm türkiye bunu duydu ama ilerleyen bölümlerde bunun ayrintilari islenirmi orasini bilemicem ancak belki yinede bu konuguya deginirler...

Valla bencede o organ mafyasi kesin vendorun tayfasindandir..öyle ya ne demisti vendor: "biz heryerdeyiz...her köse basinda adamlarimiz var" vendorumun uluslar arasi örgütleri var bir organ mafyasimi olmayacak hehehehehehe :D

Hic dikkat etmedim ziya dayinin sol elle yedigini demek ki attilla olgac solak :img-yes:

vendorun dua sözleri de ilgimi çekti yazıyorum
Karanlık taş Kostantilapol'e geldiğinde
Kuyruklu yıldız gökyüzünü deldiğinde
İki kayanın içinden ateşin anahtarları çıkacak
Boynuzlu horoz altı kez öttüğünde
Ve sen ıslatmayan suyu yudumlayacaksın
İşte o zaman sonsuzluk senin olacak

Offff dua sahneside dehset biseydi ya...tercümesini ekledigin icin sagol ssima kardesim...vendorum hastasi oldugum o girtlagindan gelen sesiyle dabhesukasina yalvarir sonra aramice yukardaki duayi okur...muhtesem bir ses vallahi...diyorum ya onun herseyine bayiliyorum diye sesinide bayiliyorum :img-yes:

~*~NaR-ı GüL~*~
03-03-07, 00:06
of evet yaa... bazı konularda zekası öyle bi çalışıyo ki! hayırlı konularda kullansa, einsteina 10 basar:D

Ahhhhh ahhhh keske hayirli islerde kullansa bettecim keskeeee ama akli hep kötülükte yaw...bazi kücük cocuklar hep kabahat yaparlar ya...oda öyle...vuruyo kiriyo döküyo...yaramaz vendorum benim :D:D

olsun canım, bzm rahibin müslüman olduğunu bilmemiz yetmez. biz şanslıyız, ama dizide olayı seyreden 70 milyon bide sizin cörmeni var tabi, olayın gerçek yüzünü bilmiyo:D

Valla bizim cörmeni bilse bi rahibin müslüman oldugunu cildirirlar! Burdakilerin zaten müslümanlara karsi alerjisi var bide rahibin müslüman oldugunu ögrenirlerse ortaligi ayaga kaldirirlar vallahi :img-hyste :img-hyste

acemicadi_selim
03-03-07, 00:15
Sanirim sen asagidaki sahneyi kastediyosun...:img-hyste :img-hyste

Vendor yine önce samuelden cikarir hincini...:img-hyste

http://img117.imageshack.us/img117/6507/vendorrr2uk4.gif

Veeeee samueli fircaladiktan sonraaaaaa...

http://img338.imageshack.us/img338/9987/vendorrr3fy4.gif

Iste bunlar tam bir Ali Sürmeli klasigi...:happy0064 :happy0064 :happy0064 yüz ifadesine bakarmisiniz...resmen BITTIM!!!:img-hyste yani sanki her an damarlari catlayacakmis gibi...ben bu adama bosuna bayilmiyorum!!!! MÜKEMMEL MÜKEMMEL MÜKEMMEL!!! :happy0064
ALI SÜRMELI 1 NUMARA :good:

ayy super olmuss calismalar cok sevdiimm gercektende ali surmeli 1 numara

~*~NaR-ı GüL~*~
03-03-07, 00:46
Arkadaslar vendor kücük bi cocuk gibi dedim ya aklima bi senaryo geldi :D:D begenirsiniz insallah...:img-wink:

Kücük vendor top oynayan arkadaslarini seyreder...

Kücük vendor: bende oynayabililmiyim?

Diger cocuklar: olmaz

Kücük vendor: ama neden?Ben cok güzey oynayim

cocuklardan birisi: ha ha ha cok güzel oynarmis sen önce konusmasini ögren

Kücük vendor: ben güzey konusuyum

cocuk: hadi ya ama konusamiyosun iste nihahahahahahaha

Kücük vendor: güyme...güyme diyom

cocuk: naparsin gülersem?

kücük vendor: abiyam dokunutu yapayim göyüysün

cocuk: ne abiyam mi ya ne diyo bu Allah Allaaaaah?

vendor: ne dedin sennnnnnnnn Allah miiiiiiii dedinnnn?

cocuk: Evet Allah dedim nolcak?

kücük vendor: sen benim yanimda nasil Allah deysinnnnnn

cocuk: Allaaaaah Allaaah diyemem mi?

kücük vendor: suuuuuus diyom suuuuuuuuuusssss

ve ikisi kavgaya tutusur...

O sirada bir cocugun annesi gelir...

Anne: nizamettinnnnnnnnn cocugum nerdesin sen Allah askinaaaa kac saattir seni ariyom..aaa bu üstünün basinin hali ne???

Cocuk: ya anne bu dövdü...

Cocugun annesi: kim?

Cocuk vendoru isaret eder: Bu iste

Cocugun annesi: Ayol bu yer cücesi mi dövdü seni Allah askina?

Kücük vendor araya girer...

Kücük vendor: yey cücesi diiilim bennn...Allah demeeeeee Allah demeeee

Cocugun annesi: aaa sana mi sorucam be suna bak Allah Allaaaaaaah

Kücük vendor: bak yine dedin...demeeeeeeeeeeeee

Cocugun annesi: dedimse dedim cocuk sanane deli mi ne Allahim ya Rabbim yaaaaa

Kücük vendor: gölüysünüz yüde dabheyuka hepinizi cezalandiyacak!

Cocugun annesi: ne dabbesi ne yufkasi yahu yürü oglum

Derken vendorun babasi viktor gelir...kücük vendor sevinerek

kücük vendor: babaaaaaaaaa

Cocugun annesi: sizi gördügüm iyi oldu beyefendi

Vendorun babasi: buyurun matmazel

Cocugun annesi: ayol ne matmazeli ne diyosunuz siz Allah askina

Viktor "Allah" kelimesini duyunca birden irkilir ama toparlanir...

Victor: sorun neydi hanfendi?

Cocugun annesi: bakin sizin oglunuz benim oglumu dövmüs

Vendor susmaz konusur yine..

Kücük vendor: dabheyuka sizi cezalandiyacak cezalandiyacak iste

Viktor kas göz isaretleriyle vendorun susmasini ister...

Cocugun annesi: hah iste bide yufka mufka diyo böyle rica edicem cocugunuza terbiye verin olmaz ki böyle Allah Allaaaaaaaaaah

Viktor yine tuhaflasir, toparlanarak: oglum adina sizden özür diliyorum hanfendi inanin bidaha böyle birsey yasanmayacak

Cocugun annesi: insallah insallah

Viktorun surati yine degisir: iyi günler hanfendi

Cocugun annesi: iyi günler

Viktor vendoru kolundan tutar: sana kac kere insan icinde "dabhesuka" demiceksin demedim mi ben!!!

Kücük vendor: ama baba onlayda Allah diyo

Viktor yine irkilir: sus cocuk sussssssssssssssss

Kücük vendor: onlar Allah deyse bende dabheyuka deyim banane

Viktor cileden cikar: suuuuuuuuuuuuusssss

Kücük vendor susacak gibi degildir...

kücük vendor: Baba Allah kim?

Viktor sinirli sinirli söylenir: yüce dabhesuka sen bana sabir ver!

Yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar :img-wink:

ssima
03-03-07, 00:56
Gereken cevabi bette kardesim vermis ssima kardes ;) fanatiklik ve amigoluk böyle iste böyle sloganlarda atilabiliyor bazen :D ama tabikide kimsenin ölmesini istemiyoruz...yok artik o kadarda degil yani :D

aldım cevabımı Nar-ı Gül kardeş :blush: :img-black

şimdi birkez daha baktım da 22.bölüme vendor abisine bugün bi olay olcak bunun avrupa da büyük yankı bulması gerek bütün gücünü kullanmanı istiyorum abi bütün gücünü diyo.sonra eee ııııı hayır hayır beni yanlış anladın.:img-hyste sana emir vermek haddime düşmez :img-hyste falan diyo. yav şimdi abisini çok merak ettim ya. nasıl biri acaba. :img-pilot abisi de amma güçlüymüş karıştırdı avrupayı.

Nar-ı Gül kardeş yine çok güzel olmuş.Baba Victor o çocukla annesine bi plan hazırlamıştır cezlarını vermek için malum Vendorun babası

~*~NaR-ı GüL~*~
03-03-07, 01:17
aldım cevabımı Nar-ı Gül kardeş :blush: :img-black Gözünü ben morartmadim insallah ssima kardes :D hehehehehehe

şimdi birkez daha baktım da 22.bölüme vendor abisine bugün bi olay olcak bunun avrupa da büyük yankı bulması gerek bütün gücünü kullanmanı istiyorum abi bütün gücünü diyo.sonra eee ııııı hayır hayır beni yanlış anladın.:img-hyste sana emir vermek haddime düşmez :img-hyste falan diyo. yav şimdi abisini çok merak ettim ya. nasıl biri acaba. :img-pilot abisi de amma güçlüymüş karıştırdı avrupayı.

Ay evet orda abisiyle konusurkende cok komikti...:img-hyste demekki abisinden baya bi tirsiyo :D abisininde muhtemel cevaplarini yazayim bari :D

vendor: konrad benim vaktini almamak icin hemen konuya giriyorum...

abisi konrad: iyi edersin cünkü sana ayiracak fazla vaktim yok!

vendor: bugün bi olay olcak bunun avrupa da büyük yankı bulması gerek bütün gücünü kullanmanı istiyorum abi bütünnn gücünü!

abisi: ne yani sen simdi bana emir mi veriyosun haaa?

vendor: eee ııııı hayır hayır beni yanlış anladın

abisi: ne yanlis anlicam be ne yanlis anlicam isin gücün millette emir vermek simdi sira bana mi geldi!!!!

vendor: sana emir vermek haddime düşmez..rica ediyorum

abisi: hadi hadi yagciliga baslama gene...eee bu suikast neye yarayacak?

vendor: eee ııııı bu suikast bizim nihayi amacimiza hizmet edicek büyük bir olay...

abisi: iyi...iyi yapariz biseyler...

vendor: tesekkür ederim abi

abisi: uzatma hadi güle güle....

vendor: saygilar sunarimmmm

Eee nasil olmus? :D

Nar-ı Gül kardeş yine çok güzel olmuş.Baba Victor o çocukla annesine bi plan hazırlamıştır cezlarını vermek için malum Vendorun babası

Begenmene sevindim ssima kardes ;) valla viktorun plani ne olur bilemicem onuda artik ya bette kardesim yada baska bir arkadas düsünsün :D

Ubu
03-03-07, 07:14

Gif calismalarin harika olmus NaR-ı GüL ellerine saglik. Vendor'un bu yuz ifadesi cok korkunc bana oyle baksa arkama bile bakmadan kacarim....

Ayrica Senaryonda cok guzel olmus, yuregine saglik. :dance:

bette
03-03-07, 10:23
Gözünü ben morartmadim insallah ssima kardes :D hehehehehehe

Ay evet orda abisiyle konusurkende cok komikti...:img-hyste demekki abisinden baya bi tirsiyo :D abisininde muhtemel cevaplarini yazayim bari :D

vendor: konrad benim vaktini almamak icin hemen konuya giriyorum...

abisi konrad: iyi edersin cünkü sana ayiracak fazla vaktim yok!

vendor: bugün bi olay olcak bunun avrupa da büyük yankı bulması gerek bütün gücünü kullanmanı istiyorum abi bütünnn gücünü!

abisi: ne yani sen simdi bana emir mi veriyosun haaa?

vendor: eee ııııı hayır hayır beni yanlış anladın

abisi: ne yanlis anlicam be ne yanlis anlicam isin gücün millette emir vermek simdi sira bana mi geldi!!!!

vendor: sana emir vermek haddime düşmez..rica ediyorum

abisi: hadi hadi yagciliga baslama gene...eee bu suikast neye yarayacak?

vendor: eee ııııı bu suikast bizim nihayi amacimiza hizmet edicek büyük bir olay...

abisi: iyi...iyi yapariz biseyler...

vendor: tesekkür ederim abi

abisi: uzatma hadi güle güle....

vendor: saygilar sunarimmmm

Eee nasil olmus? :D

Begenmene sevindim ssima kardes ;) valla viktorun plani ne olur bilemicem onuda artik ya bette kardesim yada baska bir arkadas düsünsün :D

güzel olmuş tabiki kardeşim.. ''ee uzatma hadi kes'' falan :D
ben şu ''konrad'' anlamadım. bu vendorun abisinin adı mı? adıyla hitab edemez bence, çünkü ''abicim'' diye konuşuyodu..

abisi: ...

vendor: yok, sana emretmek ne haddime abicim! :img-hyste

vendor: peki abicim... tabi, saygılar abicim!!! :img-hyste

yazık yaaa... git samuelin suratına kükre, sonra gel ''abicim, abicim''.. abisinin tipini, konuşmasını falan cidden merak etmeye başaladım. vendoru bile korkuttuğuna göre...:icon_whis

bette
03-03-07, 10:50
Sanirim sen asagidaki sahneyi kastediyosun...:img-hyste :img-hyste

Vendor yine önce samuelden cikarir hincini...:img-hyste

http://img117.imageshack.us/img117/6507/vendorrr2uk4.gif

Iste bunlar tam bir Ali Sürmeli klasigi...:happy0064 yüz ifadesine bakarmisiniz...resmen BITTIM!!!:img-hyste yani sanki her an damarlari catlayacakmis gibi...ben bu adama bosuna bayilmiyorum!!!! MÜKEMMEL MÜKEMMEL MÜKEMMEL!!! :happy0064
ALI SÜRMELI 1 NUMARA :good:

muhteşem yaaaa. bu adam tek kelimeyle muhteşem.!! papağan oldum artık aynı şeyleri söylemekten ama o kadar süper rol yapıyo ki, gelde övme! gelde sevme! mümkün değil...:img-blush :img-in_lo

gifler için sağol kardeşim:img-wink:

bette
03-03-07, 10:56
bu arada Allah aşkına şu resmin güzelliğine bakar mısınız? süper yaaa, süperrr... işte muhteşem kadro, işte muhteşem dizi..... (şimdi resimde benim tanıdıklarımın 2 katı tanımadıklarım var :D ) siz tanıyo musunuz bilemem tabi. heralde set asistanları, yani Allahın şanslı kulları... :img-hyste :img-yes:

http://img206.imageshack.us/img206/2848/ksds2.jpg (http://imageshack.us)

(ali sürmeli hayranıyım diye demiyorum ama, resimde en güzel ali sürmeli ve nergis yani zeynep ece çıkmış... hepsi güzelde gerçi :) :) )

strident
03-03-07, 11:54
Nar-ı gül arkadaşım yine döktürmüşsün gifli resimler senaryolar v.s herşey çok güzel olmuş eline sağlık.:good:

diziden bi ayrıntı aktaracam dikkatimi çekti de ibrahim yüzüne maske geçirdiği sahnede sonrasında maskeyi çıkarıyor ve bakıyoruz ibrahim gözlüksüz.bildiğim kadarıyla gözlüğü ile ancak gören ibrahimde gözlük yok yanlış hatırlamıyorsam.belki bi mantık hatasıdır ama gözlüksüz daha iyi olmuş.:happy0064

bette
03-03-07, 12:15
hocam bakiniz, onceki mesajinizda ve bunda ayni ifade... Isik gitti, dizi geldi diyorsunuz sonra bana kivirip maval okuyorsunuz. giden Secil Mutlu, biz onun gittigine sevinmiyoruzki falan.

bahsettiklerinizin hepsi Subat Sogugunda yasandi, islendi sizde biliyorsunuz. bu dizi Yagmurdan Sonra. SS degil yani. konusu inanca uyanan bir kizin, babasi ile mucadelesi. en bastan tekrar mi alalim yani.

tempoyu sevmiyor degiliz, bilakis seviyoruz ama herseye ragmen bu bolumler en guzel bolumler degil diyorum. hakliyim da. bolumu begenmedigimi falan soylemedim. bunu da nerden cikardiniz. dizinin hakkini verdim o mesajda... elestirimide yaptim.. ama kimseyi kirmadan, incitmeden, kimse de iyi ki yoktu bu bolumde oh oh ne guzel oldu diyerek falan da degil ayriyetten..

dam ustunde saksagan tarziymismis. siz dizinin konusunun tamamen degistirilip baska mecralara kaysin istegi burda saksagan olmuyor yani oyle mi??? evet haklisiniz saksagan bile olmuyor...

ya zaten giden ışık değil ki, seçiil mutlu... ışık belkide 2-3 bölüm daha olmıycak, sonrada ortaya çıkıcak. bambaşka bi suratta, bu ortada olmadığı bölümler ''estetik ameliyatı geçirdiği dönem'' olarak yansıtılcak.. ve belkide yeni gelen ışık diziye çok farklı bi boyut ve tempo kazandırcak...o zaman ''ışık geri dödndü, dizi geldi'' deriz... ama şimdilik durum bu.. ''ışık gitti, dizi geldi'' veya da daha bi güzelleşti...

hem yeni gelen ışıkı dşünün bi.. babasının karşısına kim olarak çıkıcak? görevi ne olcak? babasının tepkisi, ilk şüpheler ne zaman başlıycak? vendor ne zaman DNA testi istiycek ve eğer ziya dayı yeni bi oyun oynamazsa, gerçek kızının en yakınındaki olduğunu görücek?

tüm bunları bi senaryo içinde düşünürseniz, bide ara olaylar.. sırf bu yazdıklarım rahat bi 20 bölüm çıkartır. hemde bol tempolu, nefes kesen bi 20 bölüm..

bette
03-03-07, 12:26
Gereken cevabi bette kardesim vermis ssima kardes ;) fanatiklik ve amigoluk böyle iste böyle sloganlarda atilabiliyor bazen:D ama tabikide kimsenin ölmesini istemiyoruz...yok artik o kadarda degil yani

Beterki ne beter offfff bittim o sahnelerde bittimmmmmm...

Nasil yüzünü öyle yapiyor demissin eee ssima kardesim o Ali Sürmeli. Yillarini tiyatroya vermis oyunculukta usta mertebesine yükselmis bir insan o yapamayacakta biz mi yapicaz :D

Ama var ya o öyle sinirlenirken benim yüregim agzima geliyo hayir adama bisey olcak ALLAH KORUSUN öyle tripe girmesin yaw aaa aklim onda kaliyo valla :icon_sorr

Evet o rahibin vurulma sahnesinde nergisin "yusuf amcaaaaa" diye bagirip 40 yillik rahip josefi cümle alemin gözü önünde "yusuf" yapmasi cok ilgincti :D ama suc nergisin degil tabi rahip isminin "yusuf" oldugunu söyledi "josef" degil evet tüm türkiye bunu duydu ama ilerleyen bölümlerde bunun ayrintilari islenirmi orasini bilemicem ancak belki yinede bu konuguya deginirler...

Valla bencede o organ mafyasi kesin vendorun tayfasindandir..öyle ya ne demisti vendor: "biz heryerdeyiz...her köse basinda adamlarimiz var" vendorumun uluslar arasi örgütleri var bir organ mafyasimi olmayacak hehehehehehe :D

Hic dikkat etmedim ziya dayinin sol elle yedigini demek ki attilla olgac solak :img-yes:

Offff dua sahneside dehset biseydi ya...tercümesini ekledigin icin sagol ssima kardesim...vendorum hastasi oldugum o girtlagindan gelen sesiyle dabhesukasina yalvarir sonra aramice yukardaki duayi okur...muhtesem bir ses vallahi...diyorum ya onun herseyine bayiliyorum diye sesinide bayiliyorum :img-yes:

adama bişey olucak diye korkuyorum demişsin kardeşim, aslında olabilirde...

çünkü hatırlarsaan taaaaa ışıkın ilk müslman oluşunda, vendor bundan şüphelenmişti. çiftlikteki odasında konuşurken ziyaya demişti, ''kötü bişey olucak gibime geliyo'', sonrada elindeki telefonla göğsüne vurmuşt üst üste, acı çekerek. kalbi sıkışmıştı. ziyada gelip onu sallayıp ''kendine gel vendor! kendine bi zarar vericeksin'' falan demişti..

açıkçası benimde bu sahnede ödüm patlamıştı. ama ne yalan söyliyim, kalp krizi geçirmek bile yakışıyo adama :D

organ mafyası olan adama gelelim. doğru; vendor demişti ''her köşe başında adamlarımız var'' diye. zaten farkettiyseniz nergisi kandırıp götüren adamda ''köşe başında'' bekliyodu:img-hyste
ziya dayıya gelince, vet attilla olgaç gerçekte de solak.. hiç dikkatinizi çekmedi mi yazı yazarken falan.. ben taaa kurtlar vadisinden biliyodum onun solak olduğunu...belli, çok zeki.. gerçi vendor veya bende öyleyim ama.. biz ''sağ''lak ız..:img-hyste :img-hyste

bette
03-03-07, 12:46
bu arada Allah aşkına şu resmin güzelliğine bakar mısınız? süper yaaa, süperrr... işte muhteşem kadro, işte muhteşem dizi..... (şimdi resimde benim tanıdıklarımın 2 katı tanımadıklarım var :D ) siz tanıyo musunuz bilemem tabi. heralde set asistanları, yani Allahın şanslı kulları... :img-hyste :img-yes:

(ali sürmeli hayranıyım diye demiyorum ama, resimde en güzel ali sürmeli ve nergis yani zeynep ece çıkmış... hepsi güzelde gerçi :) :) )

bu arada küçük bişey dikkatimi çekti, seçil mutlu sanki burda ekipten soyutlanmış gibi... bütün ekip iç içe ama o uzakta kalmış.. bilmiyorum ama belkide diziden ayrılma durumu taa o zamanlar belliydi, bundan dolayı pek samimiyet olmayabilir...

bide bizim güvercin nergis, dedesi vendor yani ali sürmelinin koluna girip yaslanmış ya, ikiside çok şeker çıkmış. bayıldım cidden:img-yes: :img-in_lo

~*~NaR-ı GüL~*~
03-03-07, 14:18
Gif calismalarin harika olmus NaR-ı GüL ellerine saglik. Vendor'un bu yuz ifadesi cok korkunc bana oyle baksa arkama bile bakmadan kacarim....

Ayrica Senaryonda cok guzel olmus, yuregine saglik. :dance:

Cok tesekkür ederim ubu arkadasim gifleri ve senaryolari begenmene sevindim :img-wink: :img-yes: hehehehehehehe dimi ya korku filminden firlamis gibi..:img-hyste hani adamin gercek hayatta melek gibi oldugunu bilmesem bende korkardim yani ama bildigim icin sadece gülüyorum o yüz ifadesine :img-hyste :img-hyste

bette
03-03-07, 14:23
Cok tesekkür ederim ubu arkadasim gifleri ve senaryolari begenmene sevindim :img-wink: :img-yes: hehehehehehehe dimi ya korku filminden firlamis gibi..:img-hyste hani adamin gercek hayatta melek gibi oldugunu bilmesem bende korkardim yani ama bildigim icin sadece gülüyorum o yüz ifadesine :img-hyste :img-hyste

aslında korkunç değil de, etkileyici bence... o yüz mimikleri falan.. korku filmlerindekilerde bu karzima, bu mimikler nerde cnmm? onlar ağızlarını açıp hart diye ısırıyolar adamı! vendor gibi estetikli yapsalar, böyle olmaz ki..! :D

~*~NaR-ı GüL~*~
03-03-07, 14:32
güzel olmuş tabiki kardeşim.. ''ee uzatma hadi kes'' falan :D
ben şu ''konrad'' anlamadım. bu vendorun abisinin adı mı? adıyla hitab edemez bence, çünkü ''abicim'' diye konuşuyodu..

abisi: ...

vendor: yok, sana emretmek ne haddime abicim! :img-hyste

vendor: peki abicim... tabi, saygılar abicim!!! :img-hyste

yazık yaaa... git samuelin suratına kükre, sonra gel ''abicim, abicim''.. abisinin tipini, konuşmasını falan cidden merak etmeye başaladım. vendoru bile korkuttuğuna göre...:icon_whis

Hehehehehe sagol kardesim :img-wink: hmmm sen galiba vendorun "konrad" dedigini duymadin abisiyle konusurken..."konrad benim..vaktini almamak icin hemen konuya giriyorum" demisti :img-yes: 22. bölümü indirirsen sende duyacaksin :img-yes:

Ya dimi nasil konusuyo abisiyle öyle...süt dökmüs kedi gibi...:img-hyste baya bi gözünü korkutmus konrad onun...:img-hyste

vendor: sana emir vermek haddime düsmez abi

vendor: saygilar sunarimmmmm

:img-hyste :img-hyste

Aynen bende merak ettim su konrad abiyi yaw ama onu herhalde su an göstermezler belki ilerleyen bölümlerde cikar karsimiza ;)

bette
03-03-07, 14:36
Hehehehehe sagol kardesim :img-wink: hmmm sen galiba vendorun "konrad" dedigini duymadin abisiyle konusurken..."konrad benim..vaktini almamak icin hemen konuya giriyorum" demisti :img-yes: 22. bölümü indirirsen sende duyacaksin :img-yes:

Ya dimi nasil konusuyo abisiyle öyle...süt dökmüs kedi gibi...:img-hyste baya bi gözünü korkutmus konrad onun...:img-hyste

vendor: sana emir vermek haddime düsmez abi

vendor: saygilar sunarimmmmm

Aynen bende merak ettim su konrad abiyi yaw ama onu herhalde su an göstermezler belki ilerleyen bölümlerde cikar karsimiza ;)

hayır yani konrad dedğini duydum da, niye öyle dedi? bi isim mi yoksa ''gladyatör, şövalye'' gibi bi rütbe mi kendi aralarında.. bu anlamda sordum kardeşim:img-wink:

'abi'' de demiyo he, direk ''abicim''....:D ama hak veriyorum, bende çıkarlarım doğrultusunda bazen kendi abimle aynen böyle konuşabiliyorum:img-hyste işi yarıyo da:img-yes:

~*~NaR-ı GüL~*~
03-03-07, 14:51
muhteşem yaaaa. bu adam tek kelimeyle muhteşem.!! papağan oldum artık aynı şeyleri söylemekten ama o kadar süper rol yapıyo ki, gelde övme! gelde sevme! mümkün değil...:img-blush :img-in_lo

gifler için sağol kardeşim:img-wink:

Ne demek kardesim sende sagol :img-wink: dogru söze ne denir bende sana sonuna kadar katiliyorum gelde sevme gelde övme :img-wink: muhtesem ötesi!:img-in_lo :img-blush vallahi ben onun kadar güzel, hissederek ve rolünü adeta yasayarak canlandiran bir oyuncu görmedim!!! :img-yes:

~*~NaR-ı GüL~*~
03-03-07, 15:06

Hakikaten cok ama cok güzel bir resim...muhtesem bir tablo cidden :img-yes: valla benim tanidiklarim arasinda en basta tabi ALI SÜRMELI :D var sonra zeynep ece, semra öztürk ve onun yaninda ayakta duran secil mutlu digerleride sanirim bette kardesiminde dedigi gibi set asistanlari olabilir....:img-yes:

Bencede en güzel ali sürmeli ve zeynep ece cikmis...nasil sarilmis onun koluna öyle....cok seker valla :img-in_lo sansli kiz yaw ahhhh ahhh....kardesim iyi demis...Allahin sansli kullari!:icon_sorr :icon_sorr

bette
03-03-07, 15:12
Hakikaten cok ama cok güzel bir resim...muhtesem bir tablo cidden :img-yes: valla benim tanidiklarim arasinda en basta tabi ALI SÜRMELI :D var sonra zeynep ece, semra öztürk ve onun yaninda ayakta duran secil mutlu digerleride sanirim bette kardesiminde dedigi gibi set asistanlari olabilir....:img-yes:

Bencede en güzel ali sürmeli ve zeynep ece cikmis...nasil sarilmis onun koluna öyle....cok seker valla :img-in_lo sansli kiz yaw ahhhh ahhh....kardesim iyi demis...Allahin sansli kullari!:icon_sorr :icon_sorr

Allahına gurban bu resmi çekenin! :img-hyste :img-hyste

aa daha bi sürü tanıdık var... yukarda atilla olgaç yani ziya dayı, sonra tepede-solda salih asan var.. yapımcımızdı sanırsam kendileri... (baya bi varmış :D )

~*~NaR-ı GüL~*~
03-03-07, 15:35
[B]adama bişey olucak diye korkuyorum demişsin kardeşim, aslında olabilirde...

çünkü hatırlarsaan taaaaa ışıkın ilk müslman oluşunda, vendor bundan şüphelenmişti. çiftlikteki odasında konuşurken ziyaya demişti, ''kötü bişey olucak gibime geliyo'', sonrada elindeki telefonla göğsüne vurmuşt üst üste, acı çekerek. kalbi sıkışmıştı. ziyada gelip onu sallayıp ''kendine gel vendor! kendine bi zarar vericeksin'' falan demişti..

açıkçası benimde bu sahnede ödüm patlamıştı. ama ne yalan söyliyim, kalp krizi geçirmek bile yakışıyo adama :D

Ay evet kardesim o sahneyi dün gibi hatirliyorum valla yüregim agzima gelmisti dedim "ay simdi vendorumun yüregine inecek" ama neyseki bisey olmadi..yok kalp krizi gecirmesini istemem rol bile olsa istemem ama olabilirde cok sarap iciyo yaw...icmesin o kadar sarabi yaaaa aaaa...bide siniri var... dikkat etsin kendine biraz yani...:icon_sorr :icon_sorr kendini düsünmüyosa beni düsünsün :) hehehehehe

Ya saka bi yana aslinda ben hem vendor hem ali sürmeli olarak ona birsey olcak diye korkuyorum hayir rolünü öyle gercekci canlandiriyor ki damarlari öyle sisiyor yüzü öyle bir hal aliyor ki bisey olcak diye yüregim agzimda yani aman aman düsünmek bile istemiyorummmm...:icon_sorr ALLAHIM onu her türlü kötülükten, beladan ve hastaliktan korusun--amiiiinnnnnnnnnnnn!!!

bette
03-03-07, 15:46
Ay evet kardesim o sahneyi dün gibi hatirliyorum valla yüregim agzima gelmisti dedim "ay simdi vendorumun yüregine inecek" ama neyseki bisey olmadi..yok kalp krizi gecirmesini istemem rol bile olsa istemem ama olabilirde cok sarap iciyo yaw...icmesin o kadar sarabi yaaaa aaaa...bide siniri var... dikkat etsin kendine biraz yani...:icon_sorr :icon_sorr kendini düsünmüyosa beni düsünsün :) hehehehehe

Ya saka bi yana aslinda ben hem vendor hem ali sürmeli olarak ona birsey olcak diye korkuyorum hayir rolünü öyle gercekci canlandiriyor ki damarlari öyle sisiyor yüzü öyle bir hal aliyor ki bisey olcak diye yüregim agzimda yani aman aman düsünmek bile istemiyorummmm...:icon_sorr ALLAHIM onu her türlü kötülükten, beladan ve hastaliktan korusun--amiiiinnnnnnnnnnnn!!!

heh bence biz ikimiz giyelim ilkyardım kıyafetlerini, dizi setinin yakınlarına biyere kamp kuralım. Allah korusun bişey mişey olursa anında alırız bizim ambulanceye :D:D tedavi ettikten sonrada asıl planı uygularız... artık bahama adaları mı.... panama adalar mı... onada sen karar ver:img-hyste :img-hyste

bette
03-03-07, 16:19
Songül Öden ve ALİ SÜRMELİ tiyatroya dönüyor ..

Gümüş dizisinin güzel oyuncusu Songül Öden, yaz aylarında ALİ SÜRMELİ ile bir tiyatro oyununda rol alacak.

Gümüş dizisi oyuncusu Songül Öden, yaz aylarında Ali Sürmeli ile bir tiyatro oyununda rol alacak. “Herkes tiyatroyu bıraktığımı sanıyor. Oysa dizinin yoğunluğundan vakit bulamıyorum tiyatroya... Sahnede kendimi çok mutlu hissediyorum. ALİ SÜRMELİ ile birkaç tane oyun girişimimiz oldu. Vakitsizlikten yapamadık. İmzaladığım bir proje var şimdi. Mecburen yaza kaldı ama...” diyerek müjdeyi veren güzel aktrist, oyunun içeriğinden
söz etmekten kaçındı.

bu gerçektende süper bi haber...demek geçenlerde duyduğum haber doğruymuş. yani bu yaz ali sürmeliyle tanışma fırsatı bulabilcem!!! :happy0064 :img-in_lo :happy0064 tabi ben tatildeyken gelipte istanbulda oynarlarsa kafayı yerim artık!!!

YAŞASIN TİYATROLAR!!! :happy0064

ssima
03-03-07, 16:19
Gözünü ben morartmadim insallah ssima kardes :D hehehehehehe
hehehehee yok canım ben onu şakadan koydum.

bu arada bette kardeş ışık estetik ameliyatı olmuş olarak karşımıza çıkacak falan diyonuz, arabada yandığı için mi diyosunuz. eğer arabaya girseydi çoktan kül olmuştu:D yani sadece yüzü yanık kurtulumaz...bence babasına tanınmamak için estetik ameliyatı olacak. belki nergisi de ziya dayının yardımıyla yanına alır. isimlerini değiştirirler, nergis okula gider. sonra da santral ajanı olarak çalışır.:D vendor da tineltilkasını arar durur.:img-hyste
tabi ziya dayı ışıkı ortaya da çıkartabilir. benim dediğim uydurmaydı:)

dizide bi sahnede hani haber spikeri diyo ya 1980 doğumlu katil yakalandı. ya o katil çocuk hiç 27 yaşlarında durmuyo yoksa bana mı öyle geldi.:) bence yaşını daha bi küçültmelilerdi.

~*~NaR-ı GüL~*~
03-03-07, 17:47
Nar-ı gül arkadaşım yine döktürmüşsün gifli resimler senaryolar v.s herşey çok güzel olmuş eline sağlık.:good:

diziden bi ayrıntı aktaracam dikkatimi çekti de ibrahim yüzüne maske geçirdiği sahnede sonrasında maskeyi çıkarıyor ve bakıyoruz ibrahim gözlüksüz.bildiğim kadarıyla gözlüğü ile ancak gören ibrahimde gözlük yok yanlış hatırlamıyorsam.belki bi mantık hatasıdır ama gözlüksüz daha iyi olmuş.:happy0064

Sagolasin strident arkadasim begenmene sevindim :img-wink: evet ya gözlükleri yoktu gözünde bizim süper ibonun :D bende sasirdim demek ki hepsi oyunmus bu ibrahim ziya dayi gibi istihbaratcida olabilir :img-wink: ya süper ibo dedimde ben ibrahimi süperman'e benzettim persembe aksami...malum süper man'de clark kent olarak gözlükle dolasiyo ama süperman olunca gözlükleri cikariyo felan eee süperman ya simdi gözlüklü bir süper kahraman olur mu adamin karizmasi resetlenir yaw :img-hyste :img-hyste

bette
03-03-07, 17:47
hehehehee yok canım ben onu şakadan koydum.

bu arada bette kardeş ışık estetik ameliyatı olmuş olarak karşımıza çıkacak falan diyonuz, arabada yandığı için mi diyosunuz. eğer arabaya girseydi çoktan kül olmuştu:D yani sadece yüzü yanık kurtulumaz...bence babasına tanınmamak için estetik ameliyatı olacak. belki nergisi de ziya dayının yardımıyla yanına alır. isimlerini değiştirirler, nergis okula gider. sonra da santral ajanı olarak çalışır.:D vendor da tineltilkasını arar durur.:img-hyste
tabi ziya dayı ışıkı ortaya da çıkartabilir. benim dediğim uydurmaydı:)

dizide bi sahnede hani haber spikeri diyo ya 1980 doğumlu katil yakalandı. ya o katil çocuk hiç 27 yaşlarında durmuyo yoksa bana mı öyle geldi.:) bence yaşını daha bi küçültmelilerdi.

tabi cnm bende o manada söyledim zaten.. ışıkın arabaya dahi binmediğini taa o bölüm yayınlandığı gün söylemiştim...o yüzden yanma ihtimalide yok.. (bide yanarmış :) )

bence ona bu ameliyatı yine dayısı ayarlar. ee onun bu konuda tanıdıkları çoktur.. öyle ki, bi bakarız diziye yepyeni bi bayan girmiş.. biz bile tanıyamayız ışı olduğunu.. herşey senaristlerin elinde...

nergisin akıbetinden şüpheliydim eskiden ama artık değil... bunca olaydan sonra hala yaşarsa eğer, bundan sonrada ona bişey olmaz.. herkes ölür, dafneyle ikisi kalır.. maşallah ikiside onca şey atlattı, sapasağlamlar:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
03-03-07, 18:00
heh bence biz ikimiz giyelim ilkyardım kıyafetlerini, dizi setinin yakınlarına biyere kamp kuralım. Allah korusun bişey mişey olursa anında alırız bizim ambulanceye :D:D tedavi ettikten sonrada asıl planı uygularız... artık bahama adaları mı.... panama adalar mı... onada sen karar ver:img-hyste :img-hyste

Valla güzel fikir güzel fikirdeeee yaw Allah korusun ona bisey olursa ben ondan önce giderim vallaha!!! O zaman nolcak?tabiu bette kardesim benden kurtulduguna sevinir deeeeeeeeeermisim :D saka saka ama neyse onun icin dayanmaya calisirim ;) Allah korusun olurda öyle birsey olursa ambulansa attigimiz gibi hastaneye tedaviden sonra bir yolunu bulup kaciririz...panama, bahama havaii felan :img-hyste :img-hyste fidye midyede istemeyiz zaten o varken dünyanin servetini ayaklarima serseler viz gelir tirs gider hahayt!!!:img-hyste :img-hyste nasil plan ama kardesim onayini bekliyorum!:img-hyste

bette
03-03-07, 18:04
Valla güzel fikir güzel fikirdeeee yaw Allah korusun ona bisey olursa ben ondan önce giderim vallaha!!! O zaman nolcak?tabiu bette kardesim benden kurtulduguna sevinir deeeeeeeeeermisim :D saka saka ama neyse onun icin dayanmaya calisirim ;) Allah korusun olurda öyle birsey olursa ambulansa attigimiz gibi hastaneye tedaviden sonra bir yolunu bulup kaciririz...panama, bahama havaii felan :img-hyste :img-hyste fidye midyede istemeyiz zaten o varken dünyanin servetini ayaklarima serseler viz gelir tirs gider hahayt!!!:img-hyste :img-hyste nasil plan ama kardesim onayini bekliyorum!:img-hyste

plan onaylandı kardeşim.. kıyamet cephesine söyle harekete geçsin:img-hyste :img-hyste 6. eylem, denizüstü olsun... ambulansı denizde nasıl sürcez bide orası var ama:img-hyste :img-hyste

ne fidyesi yahu, zaten bizim kaçırcağımız adam gerçek bi ''fidye'' değerinde, bide para mı istiycez!!

Allahım sen aklımıza mukayet ol!!!:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
03-03-07, 18:16
plan onaylandı kardeşim.. kıyamet cephesine söyle harekete geçsin:img-hyste :img-hyste 6. eylem, denizüstü olsun... ambulansı denizde nasıl sürcez bide orası var ama:img-hyste :img-hyste

ne fidyesi yahu, zaten bizim kaçırcğımız adam gerçek bi ''fidye'' değerinde, bid para mı istiycez!!

Alhım sen aklımıza mukayet ol!!!:img-hyste

Denizüstü eylemi iptal kardesim simdi haber geldi firtina cikacakmis geminin batma ihtimali göz önünde bulundurularak eylem iptal edildi!!:img-hyste (adami kurtarip kaciralim derken bogulmayalim yani :img-hyste ) Denizalti eylemi icin "kiyamet cephesine" haber yolladim...bi denizalti gemisi ayarlayacaklar daha güvenli!!:img-hyste :img-hyste

Aynen o varken fidyeyi napicaz!!fidye onun yaninda solda sifir kalir yaw :happy0064 :happy0064 :happy0064

ssima
04-03-07, 00:05
Sayın seyirciler aldığımız son dakika haberine göre ünlü tiyatrocu Ali Sürmeli kaçırılmıştır. Bir denizaltıyla kaçırıldığı öğrenilen Ali Sürmeli'nin nereye ve neden götürüldüğü belli değildir. Kaçıran kişilerin iki lideri olduğu ve bunların bayan olduğu öğrenilmiştir. Liderler tiyatrocuyu kaçırdıktan bir süre sonra emrindekileri denize atmışlardır. Gönderdikleri vidyo kayıtlarında, maskeli iki bayan "fidye falan istemiyoruuuz, biz Ali Sürmeli'yi istiyoruuuz, nihahahaha" gibi sözler sarfetmişlerdir. Vidyo kasetinin üzerinde "bette" ve "Nar-ı Gül" yazmaktadır. Güvenlik güçleri yazıların ne manaya geldiğini ve ünlü oyuncunun nereye götürüldüğünü çözmektedir. Gelişmelerle karşınızda olacağız. İyi akşamlar...

strident
04-03-07, 12:04
FLAŞ HABER

:img-blush :img-blush
SON ANDA ALDIĞIMIZ Bİ HABERE GÖRE YAĞMURDAN SONRA ADLI DİZİDE IŞIK KARAKTERİNİ CANLANDIRAN SEÇİL MUTLU NUN YERİNE GEÇECEK OYUNCUYA KARAR VERİLMİŞTİR.ALDIĞIMIZ DUYUMLARA GÖRE BU KİŞİ SON İKİ BÖLÜMDÜR ÜSTÜN PERFONMASIYLA ZEYNEP AKKOCA OLMUŞTUR:good: :good:

:img-pilot :img-pilot

ssima
04-03-07, 12:40
brravoo brravo yönetmene brravoo:img-pilot zeynep akkoca yı hiç düşünememiştik doğrusu. geçen bölümlerde dedesine yaptığı sert çıkışlarla seçli mutlu dan daha iyi olduğunu anlamalıydık. şimdi seçil mutlu nun yerine geçmesiyle daha sert ışık karakteri canlanacak.:good:

bette
04-03-07, 13:22
Eeee ali sürmeliyi kaciricaz hic bir masraftan kacinmamak lazim yavrucuuuum!!!!!!:img-hyste :img-hyste

doğru diyosun tabi yavrumm... masraftan kaçınmamak lazımda, denizaltı biraz fazla ''lüx kaçırma'' olayına girmiyo mu? hi şöyle ambulansı sürelim bi feribota; derdimizi anlatırız kaptana...

biz: ya kaptan anla derdimizi... birini kaçırmamız lazım. hızlı sürsen şu gemiyi.. bak solla şu öndekini işte süzüle süzüle gidiyo, böyle mi sürülür bu melet!!:img-hyste

ee sonra bide feribottaki vatandaşa derdimizi anlatıcaz..

biz: ya bacım Allah aşkına çekilde şu ambulansı sokalım.. bak adam kaçırıyoruz, görev kutsaldır. hiç saygı kalmamış millette vallaha! cörmenide de böyle mi kardeşim!:D:D

yok biz en iyisi lüxe kaçalım, denizaltı kiralıyalım bi tane. başka türlü olmıycak. ee ömür boyu öderiz artık:img-hyste

bette
04-03-07, 13:26
Sayın seyirciler aldığımız son dakika haberine göre ünlü tiyatrocu Ali Sürmeli kaçırılmıştır. Bir denizaltıyla kaçırıldığı öğrenilen Ali Sürmeli'nin nereye ve neden götürüldüğü belli değildir. Kaçıran kişilerin iki lideri olduğu ve bunların bayan olduğu öğrenilmiştir. Liderler tiyatrocuyu kaçırdıktan bir süre sonra emrindekileri denize atmışlardır. Gönderdikleri vidyo kayıtlarında, maskeli iki bayan "fidye falan istemiyoruuuz, biz Ali Sürmeli'yi istiyoruuuz, nihahahaha" gibi sözler sarfetmişlerdir. Vidyo kasetinin üzerinde "bette" ve "Nar-ı Gül" yazmaktadır. Güvenlik güçleri yazıların ne manaya geldiğini ve ünlü oyuncunun nereye götürüldüğünü çözmektedir. Gelişmelerle karşınızda olacağız. İyi akşamlar...

nihahaha bi an okuyunca, dedim birileri bizen önce mi davrandı yoksa!!:img-hyste

yalnız ''denizaltıyla'' kaçırılması süper ya! nerde görülmüş denizaltıyla adam kaçırıldığı!:img-hyste biz bi ilke imza atıcaz kardeşim!!!:img-hyste
hem ali sürmelide denizaltılarla kaçırılmaya layık!:img-hyste

yahu alemsin ssima :D gelişmelerden bizi haberdar etmeyi unutma!:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
04-03-07, 14:12
FLASH FLASH FLASH!!!Sayin seyirciler aldigimiz bir son dakika haberine göre Ali Sürmeli'yi kaciran sahislarin "Sürmeli Fedaileri" isimli iki kisilik bir grup oldugu ögrenildi. Videoda iki sahsin kar maskeli oldugu dikkat cekti. Basina dagitilan video kaydinda grubun lideri ve sözcüsü su aciklamayi yapti:

Ben "Sürmeli Fedaileri" grubunun lideri Nar-i GüL. Ali Sürmeli elimizde ve son derece güvendedir onu bosuna arayipta zaman kaybetmeyin. Onu serbest birakmamiz asla mevzu bahis degildir. Edilen tüm para teklifleri geri cevirilecektir!

YASASIN ALI SÜRMELI!!!

YASASIN SÜRMELI FEDAILERI!!!

Ali Sürmeli'nin nerede oldugu ve akibetinin ne olacagi henüz kesinlik kazanamamistir. Uzmanlar video kaydini incelemeyi sürdürüyolar. Gelismelerle karsinizda olmaya devam edecegiz...

ssima
04-03-07, 16:08
nihahaha bi an okuyunca, dedim birileri bizen önce mi davrandı yoksa!!:img-hyste

yalnız ''denizaltıyla'' kaçırılması süper ya! nerde görülmüş denizaltıyla adam kaçırıldığı!:img-hyste biz bi ilke imza atıcaz kardeşim!!!:img-hyste
hem ali sürmelide denizaltılarla kaçırılmaya layık!:img-hyste

yahu alemsin ssima :D gelişmelerden bizi haberdar etmeyi unutma!:img-hyste

zuhahahahaa:img-hyste haberin gerçek sanılması çok hoşuma gitti.

gelişmelerden haberdar etcem dostum ama size bağlı, yazılarınızda değişiklik yok şimdilik:img-wink:

bu arada ali sürmeli bu formu okuyosa sizden korkacak haa ona göre:img-hyste sevgimizi belli edelim derken adamı korkutmayın sakın:img-hyste :img-hyste

bette
04-03-07, 21:00
FLASH FLASH FLASH!!!Sayin seyirciler aldigimiz bir son dakika haberine göre Ali Sürmeli'yi kaciran sahislarin "Sürmeli Fedaileri" isimli iki kisilik bir grup oldugu ögrenildi. Videoda iki sahsin kar maskeli oldugu dikkat cekti. Basina dagitilan video kaydinda grubun lideri ve sözcüsü su aciklamayi yapti:

Ben "Sürmeli Fedaileri" grubunun lideri Nar-i GüL. Ali Sürmeli elimizde ve son derece güvendedir onu bosuna arayipta zaman kaybetmeyin. Onu serbest birakmamiz asla mevzu bahis degildir. Edilen tüm para teklifleri geri cevirilecektir!

YASASIN ALI SÜRMELI!!!

YASASIN SÜRMELI FEDAILERI!!!

Ali Sürmeli'nin nerede oldugu ve akibetinin ne olacagi henüz kesinlik kazanamamistir. Uzmanlar video kaydini incelemeyi sürdürüyolar. Gelismelerle karsinizda olmaya devam edecegiz...

ohh maşallah.. grup lideri falan... hayırlı olsun kardeşim, liderin sen olduğunu bilmiyodum :img-hyste

zaten 2 kişilik koca bi grubuz! lidersiz olmaz de mi! :img-hyste

evet, ne para ne pul.. hiç bişey istemiyoruz.. gerçek ''elması'' bulduktan sonra:img-wink:

aa kardeşim son yaptığımız planı uygulamamışın.. hani arapça bağırıp slogan atcaktık ya.. (nergisi kaçıran vendorun adamları gibi :D )

şöyle bağırırdık bizde:

RIPİDD, UPAADD! RİPİD YA ALİ!!:img-hyste

nihaha saddamın askerleride böyle bağırıyodu ya hani :D:D

bette
04-03-07, 21:03
zuhahahahaa:img-hyste haberin gerçek sanılması çok hoşuma gitti.

gelişmelerden haberdar etcem dostum ama size bağlı, yazılarınızda değişiklik yok şimdilik:img-wink:

bu arada ali sürmeli bu formu okuyosa sizden korkacak haa ona göre:img-hyste sevgimizi belli edelim derken adamı korkutmayın sakın:img-hyste :img-hyste

nihahaha:img-hyste

ali sürmeli yakında özel koruma tutarmış kendisine. set yakınlarında güvenlik güçleri nöbette falan:img-hyste

yok yahu.. zararsızız biz!

sevginin, hayranlığın zararı olur mu iç Ali abi!! bakma sen bizim senaryolara:img-wink: biz seni çook seviyoruz!

bunun şerefine:

rıpid, upad, rıpid ya ali abi! :img-hyste :img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
04-03-07, 22:39
ohh maşallah.. grup lideri falan... hayırlı olsun kardeşim, liderin sen olduğunu bilmiyodum :img-hyste

zaten 2 kişilik koca bi grubuz! lidersiz olmaz de mi!

evet, ne para ne pul.. hiç bişey istemiyoruz.. gerçek ''elması'' bulduktan sonra:img-wink:

aa kardeşim son yaptığımız planı uygulamamışın.. hani arapça bağırıp slogan atcaktık ya.. (nergisi kaçıran vendorun adamları gibi)

şöyle bağırırdık bizde:

RIPİDD, UPAADD! RİPİD YA ALİ!!:img-hyste

nihaha saddamın askerleride böyle bağırıyodu ya hani :D

Lidersiz grup olurmuymus güzel kardesim...ya kücükken en büyük hayalim bir grubun lideri olmakti hep...hayalimi gerceklestirmek istedim gücenmedin insallah kardesim :icon_sorr ...yaw üzülme sen zaten benim sag kolumsun...senden baska adamim yok ki...:img-hyste sonucta benden sonra en büyük rütbeye sen sahipsin buda bir sereftir yani :img-hyste

Aynen ne para ne pul lazimdir bize eger ki Ali Sürmeli yanimizda ise :img-yes: (bunuda simdi buldum ;))

Aaaa evet kardesim o arapca slogani unutmusum aynen yaziyorum!!!

BIRRUH BIDDEM NEFDIK YA ALI!!!

Anlami ise: Ruhumuzla, kanimizla yanindayiz ya Ali :happy0064

(iyice fedai olduk heee saddamin fedailerini bile gectik hem sloganimizida bulduk :D)

:happy0064

~*~NaR-ı GüL~*~
04-03-07, 22:53

ali sürmeli yakında özel koruma tutarmış kendisine. set yakınlarında güvenlik güçleri nöbette falan:img-hyste

yok yahu.. zararsızız biz!

sevginin, hayranlığın zararı olur mu iç Ali abi!! bakma sen bizim senaryolara:img-wink: biz seni çook seviyoruz!

bunun şerefine:

rıpid, upad, rıpid ya ali abi! :img-hyste :img-hyste

Özel koruma tutar mi dersin kardesim :D:D yok yahu seninde dedigin gibi biz sadece ona olan hayranligimizi ifade etmeye calisiyoruz yani onu ne kadar cok sevdigimizi bilsin istiyoruz hepsi bu :img-yes:

Aynen sevginin ve hayranligin zarari olmaz...bizden sana bir zarar gelmez Ali abi...biz sana dizide bile kiyamiyoruz ki...o kadar kötülük ediyosun vendor olarak ama biz yinede SENI COOOOOOOOOOOOOK SEVIYORUZ!!!:img-yes:

BETTE KARDESIMINDE DEDIGI GIBI BUNUN SEREFINE:

BIRRUH, BIDDEM NEFDIK YA ALI!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064

ssima
04-03-07, 23:11
ya bu ne arapça slogan da bulmuşsunuz biddem middem rıpiid mipiid :blink:
bir türkü yazdım artık saz eşliğinde söylersiniz.:img-hyste
karşı yoldan geeeliyor, süürmeli süüürmeli heeeeyy heeyy
biraz da güülmeli güülmelii heeeeyy heeyy
haydee breehh:img-hyste :img-hyste

pek ali sürmeli için olmadı ama:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
04-03-07, 23:25
ya bu ne arapça slogan da bulmuşsunuz biddem middem rıpiid mipiid :blink:
bir türkü yazdım artık saz eşliğinde söylersiniz.:img-hyste
karşı yoldan geeeliyor, süürmeli süüürmeli heeeeyy heeyy
biraz da güülmeli güülmelii heeeeyy heeyy
haydee breehh:img-hyste :img-hyste

pek ali sürmeli için olmadı ama:img-hyste

:img-hyste :img-hyste bette kardesim sloganin arapcasini bilmedigi icin uydurdu ssima kardes ben dogrusunu yazdim (bette beni öldürcek kendimi bisey saniyom diye) :img-blush hehehehehe

Türkünde hic fena degilmis ya :img-hyste

Ya ben bi beste yapicam...yapicamda ilham gelmiyo yaw :(....uydurma bisey olsun istemiyorum...ali sürmeli herseyin en güzeline layik bir insan :img-yes: bakalim güzel bi beste yapmaya calisicam beste olmazsada bir siir yazarim :img-yes:

ssima
04-03-07, 23:34
:img-hyste :img-hyste bette kardesim sloganin arapcasini bilmedigi icin uydurdu ssima kardes ben dogrusunu yazdim (bette beni öldürcek kendimi bisey saniyom diye) :img-blush hehehehehe

Türkünde hic fena degilmis ya :img-hyste

Ya ben bi beste yapicam...yapicamda ilham gelmiyo yaw :(....uydurma bisey olsun istemiyorum...ali sürmeli herseyin en güzeline layik bir insan :img-yes: bakalim güzel bi beste yapmaya calisicam beste olmazsada bir siir yazarim :img-yes:

inanamıyorum bette ninkiler uydurmamıydı:img-hyste bende gerçek sandım.

ali sürmeli için neler yapıyosunuz yav beste, şiir falan... :img-hyste
ilham gelir merak etme senin senaryolar da çok güzel.

~*~NaR-ı GüL~*~
04-03-07, 23:49

Yok yahu gercek degildi tabi ki :D:D ben biraz bu konuda tecrübeli sayilirim o yüzden ben dogrusunu yazdim (orta doguda baglantilarim var deeeermisim :D:D) yok cidden ben biraz bu konuda arastirmalar yaptigim icin bilgi sahibi sayilirim...tabi asla bi uzman degilim...:img-wink:

Ne diyosun ssima kardesim ona canim feda ona bestede yazarim siirde yazarim öyle bi fanatiklik bizimkisi iste...kelimelerle ifade edilemez birsey...ahhh ahhh su yazdiklarimi bi okusa ona ne kadar hayran oldugumu bir bilse...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

acemicadi_selim
05-03-07, 03:19
size dizi hakkinda aldigim onemli bi haberi duyurayim:
isik kesin olarak diziden ayrilmis cunku yogun calisma temposundan cok yorulmus(gicik sey iste nolcak)
onun yerine baska bi oyuncu geliyomusss o oyuncunun da yuzu filan yanmis olcakmis isik arabada patladigi icin....:img-swoon

bette
05-03-07, 07:55
Lidersiz grup olurmuymus güzel kardesim...ya kücükken en büyük hayalim bir grubun lideri olmakti hep...hayalimi gerceklestirmek istedim gücenmedin insallah kardesim :icon_sorr ...yaw üzülme sen zaten benim sag kolumsun...senden baska adamim yok ki...:img-hyste sonucta benden sonra en büyük rütbeye sen sahipsin buda bir sereftir yani :img-hyste

Aynen ne para ne pul lazimdir bize eger ki Ali Sürmeli yanimizda ise :img-yes: (bunuda simdi buldum ;))

Aaaa evet kardesim o arapca slogani unutmusum aynen yaziyorum!!!

BIRRUH BIDDEM NEFDIK YA ALI!!!

Anlami ise: Ruhumuzla, kanimizla yanindayiz ya Ali :happy0064

(iyice fedai olduk heee saddamin fedailerini bile gectik hem sloganimizida bulduk :D)

:happy0064

küçüklükten gelen sorunlarından dolayı demek:D aman kardeşim al liderlik senin olsun ya... sen eylem planları, konuşma metni, video hazırlıklarıyla falan ilgilenirsin, bende kaçırdığımız muhteremle...:D:D ee patron sensiz, senin işin başından aşkın, böyle şeylerle uğraşamazsın dii mi ama:img-hyste

bette
05-03-07, 08:00

yahu tabikide uydurmaydı... hani şu saddamın devrildiği günlerde ıraklılar sürekli bağırıyodu ya saddam için.. bende haberlerde duyduğum kadarıylasını yazdım. yoksa doğrusunu nerden buluyim? :D arapça okuyabiliyorum ama yazamıyorum..

ama benzemiyo mu Allah aşkına!

rıid, upad, ripid ya ali! :D:D

ayrıca zamanında forma şiir falan eklemiştik aynı şahsa hitaben. sonra beste vardı sırada, ee oda pat diye yapılmıyo.. sanatçılık ruhumun kabaraması lazım.:img-yes: bide son 1 aydır gitarımı elime bile almıyorum. bi aliyim, ohoo oh, ne bestesi, albüm çıkartırım:img-hyste

bette
05-03-07, 08:12
size dizi hakkinda aldigim onemli bi haberi duyurayim:
isik kesin olarak diziden ayrilmis cunku yogun calisma temposundan cok yorulmus(gicik sey iste nolcak)
onun yerine baska bi oyuncu geliyomusss o oyuncunun da yuzu filan yanmis olcakmis isik arabada patladigi icin....:img-swoon

sağol haberin için arkadaşım... seçil mutlunun diziden kesin olarak ayrılcağını öğrenmiştik zaten. ama sebebini tam olarak bilmiyoduk.

eğer gerçekten sebep buysa, ne biliyim bi tiyatroda oynuyo, bide bizim dizide.. o kadar yoğun bi tempo değil..

diğer oyunculardan ali sürmeli, maşallah son 4-5 ayda 3 film çıkarttı...semra öztürk yani dafne, aynı zamanda şuan geniş zamanlar dizisinde ve kaybolan yıllarda da oynuyo sanırım.. atilla olgaç yani ziya dayı, yıldızlar savaşında boy göstericek bu akşam. mithat yani nusret çetinelde, yeşeren düşlerde oynuyo..

yani herkesin temposu çok yoğun, kimse boş oturmuyo..ama kimse diiziyi yarıyolda da bırakmıyo...

((bu arada dafneyi(semra öztürk) geniş zamanlarda görünce zor tanıdım. daha doğrusu sesinden tanıdım. başı örtülü, konuşması köylü kadınlarınkine benzer bi kadındı.. aaaa dedim bu bizim Mr. karuzo değil mi!!! ))

Ubu
05-03-07, 10:43
mithat yani nusret çetinelde, yeşeren düşlerde oynuyo..

Nusret Çetiner Yeşeren Düşlerin ilk, tam hatırlamıyorum ama 4 yada 5 bölümünde oynadı sonra ayrıldı. Şu an bildiğim kadarıyla Kanal 1 de Bizim evin halleri dizisinde oynuyor.

~*~NaR-ı GüL~*~
05-03-07, 11:37
küçüklükten gelen sorunlarından dolayı demek:D aman kardeşim al liderlik senin olsun ya... sen eylem planları, konuşma metni, video hazırlıklarıyla falan ilgilenirsin, bende kaçırdığımız muhteremle...:D:D ee patron sensiz, senin işin başından aşkın, böyle şeylerle uğraşamazsın dii mi ama:img-hyste

Sorun degil de bir hevesti hep :) bu arada grubun lideri olarak is bölümü yaptim :D:D sag kolum olarak eylem planlari video kayitlari ve saire artik senin görevin bu durumda misafirle ilgilenmek bana düsüyo :D:happy0064 görevinde sana basarilar dilerim kardesim benim yüzümü kara cikarma hadi bakiiiim kolay gelsiiiin:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
05-03-07, 11:53

yahu tabikide uydurmaydı... hani şu saddamın devrildiği günlerde ıraklılar sürekli bağırıyodu ya saddam için.. bende haberlerde duyduğum kadarıylasını yazdım. yoksa doğrusunu nerden buluyim? arapça okuyabiliyorum ama yazamıyorum..

ama benzemiyo mu Allah aşkına!

rıid, upad, ripid ya ali! :D

ayrıca zamanında forma şiir falan eklemiştik aynı şahsa hitaben. sonra beste vardı sırada, ee oda pat diye yapılmıyo.. sanatçılık ruhumun kabaraması lazım.:img-yes: bide son 1 aydır gitarımı elime bile almıyorum. bi aliyim, ohoo oh, ne bestesi, albüm çıkartırım:img-hyste

Ya bende bi siir eklemistim ona hitaben ama nedense herkesin gözünden kacti kimse yorum yapmadi yani...:icon_sorr neyse bende yenilerini yazarim...:happy0064

Ama slogani güzel uydurdun kardesim :D slogan benim hic aklima gelmemisti bravo :img-wink: eee kimin sag kolusun dimi :img-polic :img-hyste artik söyler dururum bu slogani hatta evde bile söylicem artik...

BIRRUH, BIDDEM NEFDIK YA ALI!!!

BIRRUH BIDDEM NEFDIK YA VENDOR!!!

BIRRUH BIDDEM NEFDIK YA NURI!!!

:img-hyste :img-hyste Allahim sen aklima mukayet ol!!!!

~*~NaR-ı GüL~*~
05-03-07, 11:55
. Bu defa yaptığım çalışmalar biraz daha farklı oldu. Umarım beğenirsiniz. Buyrun işte resimler...:img-wink:

http://img89.imageshack.us/img89/7216/vendorzr4.png (http://imageshack.us)

http://img186.imageshack.us/img186/1677/vendor2so3.png (http://imageshack.us)

http://img125.imageshack.us/img125/4946/vendor3zi7.png (http://imageshack.us)

http://img125.imageshack.us/img125/2222/ziyaev9.png (http://imageshack.us)

http://img467.imageshack.us/img467/4138/ziyadayisj6.png (http://imageshack.us)

Ubu arkadasim resimlerin hepsi muhtesem olmus ellerine saglik!!!Vendorumun bir sürü yeni resmi oldu OLEEEY!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064

ssima
05-03-07, 12:39
sağol haberin için arkadaşım... seçil mutlunun diziden kesin olarak ayrılcağını öğrenmiştik zaten. ama sebebini tam olarak bilmiyoduk.

eğer gerçekten sebep buysa, ne biliyim bi tiyatroda oynuyo, bide bizim dizide.. o kadar yoğun bi tempo değil..

diğer oyunculardan ali sürmeli, maşallah son 4-5 ayda 3 film çıkarttı...semra öztürk yani dafne, aynı zamanda şuan geniş zamanlar dizisinde ve kaybolan yıllarda da oynuyo sanırım.. atilla olgaç yani ziya dayı, yıldızlar savaşında boy göstericek bu akşam. mithat yani nusret çetinelde, yeşeren düşlerde oynuyo..

yani herkesin temposu çok yoğun, kimse boş oturmuyo..ama kimse diiziyi yarıyolda da bırakmıyo...

((bu arada dafneyi(semra öztürk) geniş zamanlarda görünce zor tanıdım. daha doğrusu sesinden tanıdım. başı örtülü, konuşması köylü kadınlarınkine benzer bi kadındı.. aaaa dedim bu bizim Mr. karuzo değil mi!!! ))

ya şimdi ne diyosun sen bette ayrılma sebebi bu olabilir n'olcak yani, hem seçil mutlu daha genç diğer tecrübeli oyuncular gibi hızlı olamayabilir. herkesin yorulması da farklıdır bence. neyse hakkında konuşmayalım. bu arada acemi cadı onun için gıcık şey demen doğru değil.
aaaa dedim bu bizim Mr. karuzo değil mi!!! :img-hyste çok komik demişsin.

Ya bende bi siir eklemistim ona hitaben ama nedense herkesin gözünden kacti kimse yorum yapmadi yani... neyse bende yenilerini yazarim...
hehehehee Nar-ı Gül o kadar güzel şeyler ekliyosun ki onu görmemiş olabiliriz. ama ben gördüm sanıyorum :icon_whis

baska bi oyuncu geliyomusss o oyuncunun da yuzu filan yanmis olcakmis isik arabada patladigi icin.... ya acemi cadı ışık eğer arabada olsaydı çoktaan ölmüş olmaz mıydı:blink: yüzü yanmış bi oyuncu getirmeli saçma olur sanki :icon_whis

ssima
05-03-07, 13:11
Bu defa yaptığım çalışmalar biraz daha farklı oldu. Umarım beğenirsiniz.

yaptığın resimler yine çok güzel Ubu. Nergisin kızgın yüzlü olan resmi bi de Ziya dayının ikili resmi çok hoş:img-yes: :img-yes:

bende acizane bişey yaptım ama :img-blush ekliyorum ekliyorum KB fazla diyo, küçültüyorum bu sefer de resim bit kadar oluyo :icon_mad: .Ama sizin eklediğiniz gifler hiç ufacık değildi. :icon_sorr

Ubu
05-03-07, 13:51
Ubu arkadasim resimlerin hepsi muhtesem olmus ellerine saglik!!!Vendorumun bir sürü yeni resmi oldu OLEEEY!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064

Tesekkurler, begenmene sevindim. :img-wink: Devamlari gelecek insallah. Simdi birazda efektsiz resim ekleyeyimde bette kizmasin...

ssima
05-03-07, 14:58
http://img511.imageshack.us/img511/5746/22bolum0630001vf2.jpg (http://imageshack.us)

http://img222.imageshack.us/img222/9671/22bolum1810001rf8.jpg (http://imageshack.us)

vendor un duruşu çok beter ya:img-hyste :img-hyste gül gül öldüm.

o doktar varya (Nar-ı Gülün deyimiyle sırık zombi:) )o zannımca nergisin organlarını almaya gelecek olan doktor. başka doktor mu yok demeyin içime doğuyor.:img-hyste her köşe başını vendorun adamları tutmuş ya. nergisi kaçıran adam da vendora hizmet eden bi birim, bence yanii. bette de önceki sayfalarda demişti nergisi kaçıran adam da köşe başındaydı diye:img-hyste :img-hyste

"Olmuyorsa eger bosver ugrasma. Gormus kadar oldum" teşekkür ederim Ubu kardeş:)

~*~NaR-ı GüL~*~
05-03-07, 15:01
ya şimdi ne diyosun sen bette ayrılma sebebi bu olabilir n'olcak yani, hem seçil mutlu daha genç diğer tecrübeli oyuncular gibi hızlı olamayabilir. herkesin yorulması da farklıdır bence. neyse hakkında konuşmayalım. bu arada acemi cadı onun için gıcık şey demen doğru değil.

Ya bende bi siir eklemistim ona hitaben ama nedense herkesin gözünden kacti kimse yorum yapmadi yani... neyse bende yenilerini yazarim...
hehehehee Nar-ı Gül o kadar güzel şeyler ekliyosun ki onu görmemiş olabiliriz. ama ben gördüm sanıyorum :icon_whis.........

Evet bencede secil hanimi anlamak lazim sonucta o daha yolun basinda olan bir oyuncu ve bu kadar yogun bir tempo onu peki ala yormustur ve bu yüzdende bu yükü kaldiramadigi icin ayrilmis olabilir. Saygi duymak lazim. Ayrica bende acemi_cadinin kullandigi o yakısıksız sözü dogru bulmadigimi belirtmek isterim. Her ne olursa olsun bizlerin baskalarin kararina saygi duymamiz gerekir diye düsünüyorum. Baskalari bizim verdigimiz kararlara saygi göstermese bu bizimde hosumuza gitmez herhalde öyle degil mi?

"Sana nasil davranilmasini istiyosan, baskalarinada öyle davran..."

Sagolasin ssimacim calismalarimi begendigine sevindim. Demek sen yazdigim siiri gördün gördünde bi yorum yazmadin ha küstüm :hıh yok ya olsun canin sagolsun :img-wink: insallah yeni siirler yazicam calismalara basladim bile...:img-yes:

Ubu
05-03-07, 15:07
vendor un duruşu çok beter ya:img-hyste :img-hyste gül gül öldüm.

o doktar varya (Nar-ı Gülün deyimiyle sırık zombi:) )o zannımca nergisin organlarını almaya gelecek olan doktor. başka doktor mu yok demeyin içime doğuyor.:img-hyste her köşe başını vendorun adamları tutmuş ya. nergisi kaçıran adam da vendora hizmet eden bi birim, bence yanii. bette de önceki sayfalarda demişti nergisi kaçıran adam da köşe başındaydı diye:img-hyste :img-hyste

"Olmuyorsa eger bosver ugrasma. Gormus kadar oldum" teşekkür ederim Ubu kardeş:)

Hahaa, evet ya orada koltuga bi kasilarak oturdu yaptigi marifeti tv'den izlemek icin sonra Nergis'i gorunce pek uzun surmedi bu mutlulugu...:img-haha:

~*~NaR-ı GüL~*~
05-03-07, 15:10

Valla bunu hic düsünemedik hakli olabilirsin ssima kardes o sirik zombiden hersey beklenir...ya evet ya o adamda köse basinda degilde agac arkasinda duruyodu...hakikaten vendor nurimin heryerde adamlari var...her yere ekilmisler sanki yaw :img-hyste :img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
05-03-07, 15:35
Ya bu arada 22. bölümde ziya dayi ile vendorun arasinda gecen diyalogta cok komik aslinda...

Ziya dayi: ben konstanitnapol sövalyelerin istihbarattan sorumlu üyesiyim...en kücük bi hata bizi cok büyük bir zora sokabilir...eskisi gibi operasyonlarin icinde olmak istiyorum...

eee vendor nurimin isine gelmedi tabi ziya dayinin istegi :img-hyste :img-hyste

vendor: hmmm....elbetteeeee...neyse onu sonra konusuruz...sana simdi baska bisi anlaticam...

ve ziya dayim hemen atilir:

Ziya dayi: konuyu degistirme!

Hayir bunu öyle bi sekilde söylüyo ki: "Konuyu degistirme bre kafir!" der gibi söyledi :img-hyste :img-hyste

Vendorumsa oralikli degildir :img-hyste :img-hyste

Vendor: gecenlerde bi belgesel seyrettim.....................

Ya bu arada dikkat ettimde o sahnede vendor da sol eliyle yiyor demek ki ali sürmeli'de solak...:img-yes:

Ubu
05-03-07, 16:38
Yaw o da biseymi siz asil asagidaki resme bakin!!!:img-hyste :img-hyste :img-hyste

http://img292.imageshack.us/img292/2160/22bolum3470002gu0.jpg

Resmen bitiyom yaaaa...kurban oldugum yüzünü o hale nasil getiriyo ya...:img-hyste vallahi binkere helal olsun!:happy0064 :happy0064 :happy0064 Bu arada resimleri ekledigin icin cok sagol ubu arkadasim!:happy0064

Bu resimde bir başka ya zaten, görünce bile ürperiyorum. :img-fie:Ne demek NaR-ı GüL geç bile kaldım eklemekte. Bette şimdi efektli resimleri görünce yine kızmasın bize.

bette
05-03-07, 16:44
Tesekkurler, begenmene sevindim. :img-wink: Devamlari gelecek insallah. Simdi birazda efektsiz resim ekleyeyimde bette kizmasin...

resimlerin efektsiz hali için çok teşekkürler ubu arkadaşım.. gerçi ben henüz yeni bi efekt yapma yolu öğrenemedim, yaparsam yine benzeri şeyler olucak ama... yinede çok sağol anlayışın için:img-wink:

bette
05-03-07, 16:50
Sorun degil de bir hevesti hep :) bu arada grubun lideri olarak is bölümü yaptim :D:D sag kolum olarak eylem planlari video kayitlari ve saire artik senin görevin bu durumda misafirle ilgilenmek bana düsüyo :D:happy0064 görevinde sana basarilar dilerim kardesim benim yüzümü kara cikarma hadi bakiiiim kolay gelsiiiin:img-hyste

sayın liderim sizi kıskandırmak gibi olmasın ama, ali abinin başrolünü oynadığı umut adası filminin afişlerini asmışlar boy boy...

ah canım istanbulumun sokaklarında gezerken bide ne göriyim! tam karşımdaki koccamaaan afişte ali abininde resmi! ağzında da sigarası!

hehe dedim gidip biizm patronu biraz sinilendiriyim anlatarak... ama çok güzel bi duygu biliyo musun... böyle caddelerde bile resmini görmek.. hani bazen akıl hastaları baktıkları heryerde sevdikelerini görürler ya:img-hyste . bende bi an öyle oldum sandım, sonra arkadaşlarımda aynı resmi görünce tamam dedim bende sorun yok.. :D :D

bette
05-03-07, 16:59

hehehehee Nar-ı Gül o kadar güzel şeyler ekliyosun ki onu görmemiş olabiliriz. ama ben gördüm sanıyorum :icon_whis

baska bi oyuncu geliyomusss o oyuncunun da yuzu filan yanmis olcakmis isik arabada patladigi icin.... ya acemi cadı ışık eğer arabada olsaydı çoktaan ölmüş olmaz mıydı:blink: yüzü yanmış bi oyuncu getirmeli saçma olur sanki :icon_whis

aman canım tamam, seçil mutluya sesimi çıkartmam bi daha tamam!!:img-wink:

tabi genç bi oyuncu, herkesten 2. bi ali sürmeli performansı bekleyerek ben hata yaptım...

ayrıca acemicadı_selimde belki bu tarz konuşmaktan hoşlanıyodur... gıcık demek kötü bişey değil. ona göre gıcık olabilirde belki.. küfür etmemiş ya, eleştirmiş.

demokratik form burası.
ali sürmeliye laf atmadığınız sürece tabi:img-gun: :img-hyste :img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
05-03-07, 17:30
sayın liderim sizi kıskandırmak gibi olmasın ama, ali abinin başrolünü oynadığı umut adası filminin afişlerini asmışlar boy boy...

ah canım istanbulumun sokaklarında gezerken bide ne göriyim! tam karşımdaki koccamaaan afişte ali abininde resmi! ağzında da sigarası!

hehe dedim gidip biizm patronu biraz sinilendiriyim anlatarak... ama çok güzel bi duygu biliyo musun... böyle caddelerde bile resmini görmek.. hani bazen akıl hastaları baktıkları heryerde sevdikelerini görürler ya:img-hyste . bende bi an öyle oldum sandım, sonra arkadaşlarımda aynı resmi görünce tamam dedim bende sorun yok.. :D :D

Sakin bugün bu forumda yada msnde görünme kardesim yoksa cok fena olacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!:icon_evil :icon_evil

Olmazki yahu bir insanevladina bu iskence revamidir...kardes dedik bagirmiza bastik...sen naptin...bana en büyük iskenceyi yaptin...yaziklar olsun....dahada konusmuyorum seninle...:img-beee: bunu yaptin ya bana alicagin olsun!!!

Kendini bi benim yerime koy sen gurbet ellerde olsaydin napardin...bu duyguyu yasamayan bilemez...:icon_sorr ahhh ahhhh kalbime sancilar girdi..ölüyorum galiba...rahat et kardesim benden kurtuluyosun...

Bide sunu söylemek istiyorum belki ali sürmeli'den cok uzaktayim ama olsun o yine herzaman benim kalbimde...bir gün tanismak nasip olur diye hergün dua ediyorum...insallah bir sekilde bu yazdkilarimi okur yada insallah ekipten baskalari okurda ona iletir...onu ne kadar cok sevdigimi ona anlatir...

bette
05-03-07, 20:05
Sakin bugün bu forumda yada msnde görünme kardesim yoksa cok fena olacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!:icon_evil :icon_evil

Olmazki yahu bir insanevladina bu iskence revamidir...kardes dedik bagirmiza bastik...sen naptin...bana en büyük iskenceyi yaptin...yaziklar olsun....dahada konusmuyorum seninle...:img-beee: bunu yaptin ya bana alicagin olsun!!!

Kendini bi benim yerime koy sen gurbet ellerde olsaydin napardin...bu duyguyu yasamayan bilemez...:icon_sorr ahhh ahhhh kalbime sancilar girdi..ölüyorum galiba...rahat et kardesim benden kurtuluyosun...

Bide sunu söylemek istiyorum belki ali sürmeli'den cok uzaktayim ama olsun o yine herzaman benim kalbimde...bir gün tanismak nasip olur diye hergün dua ediyorum...insallah bir sekilde bu yazdkilarimi okur yada insallah ekipten baskalari okurda ona iletir...onu ne kadar cok sevdigimi ona anlatir...

töbe hasbinallah yaa.. sen beni Allah bilir msnde'de engellemişsindir sinirden!:D

kardeşim kendine gel ya!!! ben espiri olsun diye söyledim, yoksa seni kıskandırma gibi bişey ne haddime! insan kardeşine böyle bişey yapar mı!

sanki ben çok iyiydim resmi görünce. tam tersi, o sırada okula gidiyoduk servisle.. bi an arkadaşlar beni yakamdan kaldırdı yukarı nede güzel uyuyodum, ''bakkkkk seninkinin filmi''... :img-pilot tabi bizim servis sahil yoluna sapıcakken ben anında servisçiye yalvaaaarr, yaakaaaar arabayı E5'e saptırdım.. sırf filmin afişini ve onun resmini görmek için:img-hyste servisteklere acıdım bi an...:img-hyste

ya kardeşim ben önümüzdeki haftasonu yani filmin çıktığı gün filme gidicem,sonrada söz gidip vcdsini alıp sana yollıycam. :img-wink:

yaa sen üzülme yeter ki ya!!:img-sorry :img-sorry

~*~NaR-ı GüL~*~
05-03-07, 20:44
töbe hasbinallah yaa.. sen beni Allah bilir msnde'de engellemişsindir sinirden!:D

kardeşim kendine gel ya!!! ben espiri olsun diye söyledim, yoksa seni kıskandırma gibi bişey ne haddime! insan kardeşine böyle bişey yapar mı!

sanki ben çok iyiydim resmi görünce. tam tersi, o sırada okula gidiyoduk servisle.. bi an arkadaşlar beni yakamdan kaldırdı yukarı nede güzel uyuyodum, ''bakkkkk seninkinin filmi''... :img-pilot tabi bizim servis sahil yoluna sapıcakken ben anında servisçiye yalvaaaarr, yaakaaaar arabayı E5'e saptırdım.. sırf filmin afişini ve onun resmini görmek için servisteklere acıdım bi an...:img-hyste

ya kardeşim ben önümüzdeki haftasonu yani filmin çıktığı gün filme gidicem,sonrada söz gidip vcdsini alıp sana yollıycam. :img-wink:

yaa sen üzülme yeter ki ya!!:img-sorry :img-sorry

Zaten bende saka yapmistim kardesim ama ciddi ciddi yazdim ki beni anlayasin diye :img-wink:

Aslinda sana kizmadim cünkü tüm bunlari beni kizdirmak icin yazmadigini biliyorum ve bunu kötü niyetle yapmadiginida biliyorum ancak bi gercek var ki oda yazdiklarini okudugumda icimin öyle bi yanmasidir ki anlatamam...sen afisini gördün, filmine gideceksin belkide tiyatro oyununa gidip onunla tanisma serefine nail olacaksin ancak ben bunlarin hicbirini yapamicam...cünkü birak afisini görmeyi onun bir tek filmine bile gidemedim cünkü malum buralarda türk filmleri pek ragbet görmüyor...

Simdi bir hayran icin bundan kötü birsey olabilir mi?Allah su televizyonu icaat eden insandan binkere razi olsun ki onu bari televizyonda seyredebiliyorum...tek tesellim bu...tabi stv ekibindende Allah razi olsun bu diziyi yapmakla , ali sürmeliyi oynatmakla beni cok sevindirerek büyük bir sevaba girdiler...:img-yes: Onu televizyonda seyredip teselli bulmaya calisiyorum :icon_sorr :img-cray: :img-cray:

Icin rahat olsun bette kardesim sana kizmadim bunu bil cünkü kötü niyetle yazmadigindan eminim :img-yes:

~*~NaR-ı GüL~*~
05-03-07, 21:16
aşağıdaki linkte 22.bölümden 40 adet resim mevcuttur.dosya boyutu 660kb tir.
:img-blush
http://uploaded.to/?id=c37oo8

strident arkadasim ellerine saglik harikasin :good:

strident
05-03-07, 21:25
strident arkadasim ellerine saglik harikasin :good:

ne demek vaktim olursa efektli birşeyler de yapmaya çalışacam ama o konuda biraz acemice oluyo ekleyemiyorum özellikle sizinkileri görünce vazgeçiyorum

~*~NaR-ı GüL~*~
05-03-07, 21:57
ne demek vaktim olursa efektli birşeyler de yapmaya çalışacam ama o konuda biraz acemice oluyo ekleyemiyorum özellikle sizinkileri görünce vazgeçiyorum

Aaa neden bizimkilerini görünce vazgeciyosun?Haaa anladim bizimkiler cok kötü dimi :D:D yok yok saka :img-wink: bence ekle strident eminim cok güzel olur senin calismalarin :img-yes:

Ya bu arada siteye yine bi haller oldu yazdiklarimi isaretleyemiyorum kirmizi alt cizgiler cikiyo noluyo yine yahu :img-cool2

Egreti
05-03-07, 23:20
Son uğradığımdan beri 10 sayfa doldurulmuş. Hepsini okudum, tebrikler arkadaşlar. Şu ekip resmi harikaydı, ellerinize sağlık. Bu arada taşkınlıklarınız da öyle... Demek Sürmeliyi kaçıracak kadar büyüttünüz işi ha... Valla sizden korkulur...:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
05-03-07, 23:24
Ya bu arada ziya dayinin yani atilla olgac'in rol aldigi yeni diziye bi göz atayim dedim...ya ne biliyim biz atilla bey'i yagmurdan sonra'da ziya dayi olarak bildik ve öyle sevdik simdi böyle bir dizide oynamasi bana biraz sacma geliyor...ve aklimda süpheler var...yoksa oda mi diziden ayrilmaya hazirlaniyor diye arkadaslar insallah öyle degildir :icon_sorr

ssima
05-03-07, 23:38
Ya bu arada ziya dayinin yani atilla olgac'in rol aldigi yeni diziye bi göz atayim dedim...ya ne biliyim biz atilla bey'i yagmurdan sonra'da ziya dayi olarak bildik ve öyle sevdik simdi böyle bir dizide oynamasi bana biraz sacma geliyor...ve aklimda süpheler var...yoksa oda mi diziden ayrilmaya hazirlaniyor diye arkadaslar insallah öyle degildir :icon_sorr

bizim ziya dayı nerde o nerdee. yav Nar-ı Gül ne diyosun aman sakın bi de o çıkmasın:icon_sorr . bütün dişlerini gösteripte güldüğü sahneyi gördün mü? ayy insan düşünemiyo ya ziya dayıyı öyle:icon_whis

~*~NaR-ı GüL~*~
05-03-07, 23:41
Son uğradığımdan beri 10 sayfa doldurulmuş. Hepsini okudum, tebrikler arkadaşlar. Şu ekip resmi harikaydı, ellerinize sağlık. Bu arada taşkınlıklarınız da öyle... Demek Sürmeliyi kaçıracak kadar büyüttünüz işi ha... Valla sizden korkulur...:img-hyste

Valla egreti arkadasim o firsat bi elime gecse bette kardesimle öyle bir kacirma girisiminde bulunacaz ama :img-hyste ahhh ahhh nerdeeeee ben taaa cörmenilerden bette kardesimle birlikte ali sürmeliyi nasil kaciracam :icon_sorr (yarama tuz bastiniz yine yaaaa) :img-cray: :img-cray:

Insallah kendisini korkutmamisizdir :) zaten bunlarin saka oldugunu belirtmistik biz onu nasil kacirabiliriz ona kiyabilirmiyiz hic :img-in_lo (bellide olmaz ama deeeeeeermisim :D)

YASASIN ALI SÜRMELI!!! YASASIN SÜRMELI FEDAILERI!!! BIRRUH BIDDEM NEFDIK YA ALI!!!BIRRUH BIDDEM NEFDIK YA VENDOR!!!BIRRUH BIDDEM NEFDIK YA NURI!! :img-hyste :happy0064 :happy0064 :happy0064

strident
05-03-07, 23:42

dediğin diziyi izlemedim ama inşallah ayrılma gibi birşey sözkonusu olmaz.sen izledin ya söyle bakalım orada rolü etkin bir şekilde mi idi.sende nasıl bir izlenim bıraktı acaba?gerçi günümüzde artık tek bir dizide oynayan oyuncu kalmadı gibi.dizimizde de örnekleri mevcut.

bette
06-03-07, 08:40

resimle ilgili yorumun için teşekkürler:img-wink: bencede süper bi resim o!

taşkınlıklarımıza gelince! kendi çapımızda eğleniyoruz işte.. ama olsada hiç fena olmazdı yani!:img-yes:

niye bizi buna zorluyolar ki? şöyle mesela y.s fanları ve ys yapım ekibi buluş