Tüm Versiyonu Göster : Gerçek Dedikodu (Rumor Has It)

sude9
16-01-06, 09:36
Sarah Huttinger (Jennifer Aniston) bunalımdadır. Erkek arkadaşı Jeff’le (Mark Ruffalo) evlenmeyi kabul etmişse de, bundan ölesiye korkmaktadır. Gazetecilik kariyeri “The New York Times’ın ölüm ilanlarını yazmaktan ibarettir. Şimdi de, kızkardeşi Annie (Mena Suvari) tenis partneriyle evlenmeye karar verdiği için, Sarah’ın düğüne katılmak üzere memleketi Kaliforniya Pasadena’ya dönmesi gerekmektedir… Sarah için, eve gitmek, bir işkencedir. Bu geziyi katlanılabilir kılan tek şey asabi anneannesi Katharine’le (Shirley MacLaine) olabilme fırsatıdır.

Katharine yanlışlıkla ağzından, ailede evlilik öncesi korkuyu ilk yaşayanın Sarah olmadığını kaçırır: Aslında, Sarah’ın merhum annesi de 30 yıl önce Sarah’nın babasıyla evlilik arifesinde gizemli bir genç adamla kaçmıştır. İlginçtir ki, aynı dönemlerde annesinin ayarttığı genç bir adamla kaçan bir genç kadınla ilgili dedikodu, Pasadena’da muazzam bir skandal yaratmıştır. Dedikodu önce bir kitaba, ardından da filme konu olmuştur. Şimdi, kızkardeşinin düğününün ortasında, Sarah kendini deli gibi 1967 yapımı “The Graduate filmini ararken bulur.

Ailesinin bu hikayenin esin kaynağı, Katharine’nin baştan çıkartan anne, kendi annesinin de genç adamın gerçek aşkı olduğuna inanmaktadır. Bu durumda geriye tek bir soru kalır: Genç adam kimdir?

Bu çok eski hikayenin kendi gerçek kimliğine ışık tutacağını düşünen Sarah, Jeff’i bir uçağa bindirerek New York’a yollar. Kendisi de annesinin şimdi bir İnternet milyoneri olan eski sınıf arkadaşı Beau Burroughs’u (Kevin Costner) bulmak için San Francisco’ya gider. Bulduğu kişi kesinlikle uzun zamandır kayıp olan babası değildir, ama kendisinin bile aşık olabileceği biridir. Bu tuhaf buluşma genç kadını en iyi bildiği ama en az tanıdığı şey olan ailesine tekrar sarılmaya yönlendirir...

sude9
16-01-06, 09:42
Gerçek Dedikodu
Rumor Has It

Yönetmen: Rob Reiner
Oyuncular: Jennifer Aniston,Kevin Costner,Shirley MacLaine,Mark Ruffalo,Richard Jenkins,Christopher McDonald,Mena Suvari,Steve Sandvoss
Senaryo: Ted Griffin
Müzik: Marc Shaiman
Görüntü Yön.: Peter Deming
Tür: Dram-Romantik-Komedi
Süre: 96 Dk.
Yapım Yılı: 2005
Ülke: ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

sevgi86
10-06-06, 22:24
jeniffer ı pek severim(friends'ten)
yürüdük gittik kardeşimle
bize bile çok dejenere geldi
ki her türlü filmi rahatlıkla izleriz
adamın üç kuşakla da birlikte olması ters geldi
bir an gerçekten babası çıkacak zannettim
ama babası olmadığını kanıtlamak için adamın steril olması şart değildi
ve sevgilisi kızı tekrar nasıl bağrına bastı
hayret
adamın midesi de bayağı genişmiş
ne komedi ne de romantikti
ama jenifer hatrına beğendim onun için çiğ tavuk yiyen insanları bile izlerim...

bone88
12-06-06, 00:23
jennifer aniston nerde oynasa izlerim... onun için gittim sevmediğim bir tarz olmasına rağmen... ama güzel bir filmdi .kevin kostner pek olmamış role ama romantizmi komediyi aksiyonu dengeli işlemişler...

deadly_angel
10-07-06, 17:25
Jennifer Aniston hayranı olarak bu filmi vizyona girdiği ilk gün izledim.Jenny'nin oyunculuğu çok iyiydi, her filminde ban dahada sevimli geliyor.Ayrıca Dustin Hoffman harikaydı.Eğlenceli bir filmdi.

peacer
21-07-06, 11:04
Açıkcası ben pek beğenmedim.Çünkü daha fazla beklentim vardı.Çünkü en sevdiğim oyuncular oynuyordu.Ayrıca epey garip bir filmdi.Final kararım ortalama altı(vasat)

sisley
25-07-06, 00:43
Jennifer Aniston'ı bende cok severim ve filmi sinemada izlemiştim
filmin genelini cok ahım şahım bulmadın Jennifer'ı beğendim yine cok
şirindi.
Beau Burroughs (Kevin Costner) karakterini hiç sevmedim ama ismin telafuzu
cok hoştu Beau Burroughs ,Beau Burroughs neyse sonucta adam ailenin 3 kuşağıyla birlikte oldu, ne çekici adammış.
Ayrıca Mark Ruffalo'yu da severim bu filmde de beğendim .
Son sahnesinde Sarah'ın Jeff'in yanına gelip bir şekilde af dilemesi
ve söylediklerini özellikle bir cümlesini cok beğendim.
"Sensiz yaşayamam demiyorum ,yaşarım...Ama bunu istemiyorum"

sisley
25-07-06, 00:45
http://www.film.gen.tr/resim/filmler/gercekdedikodu/resim3.jpg

http://www.film.gen.tr/resim/filmler/gercekdedikodu/resim7.jpg

_yorumsuz_
02-02-08, 13:20
Jennifer Aniston'u bu filmde çok beğendim. Gayet iyi rol yaptı bence. Film de güzeldi. Herkese tavsiye ederim. Bir adam 3 kuşak kadınla nasıl birlikte olur? :D

Freddy
02-02-08, 16:32
jennifer aniston'ı ben de çok severim ama bu filmini çok beğenmedim idare ederdi

.theron.
08-02-08, 21:49
ben bu filmi cok begendim konusu diger filmlere göre farklıydıı bi adam ailenin kadınlarının hepsini etkilio birlikte oluor :D komik ve eglenceliydi cogu sahnesi ezberimde hala :D tavsiye ederim bence güseldi :)) jennyin oyunculuguna söz yok zaten ayrıca anneanne de cok eglenceli biridi :D

$ılgın_alev
04-04-08, 14:10
senaryo cok ho$uma gitti :D ilqinç çekici bir konusu varr ..üç ku$akla birlikte oluyor :icon_whis ne adammı$ yaa :img-hyste

oyunculuk qüsel ,,müzik çokk ho$ rahat izlenmesini tavsiye edebileceqim bir film, çok ta komik (:

süper ötesi bir film diil ama seyretemye ba$layınca da bırakılamayan bir film :D

jenny harikaa:img-in_lo ++ jeff çook tatlı (: (:

jenny varsa islenmeye deqer (: (: ho$uma qidioo oyunculuqu :D ++ filmlerii hep ilqimi çekmi$tirr (: