Tüm Versiyonu Göster : Survivor-Aslanlar Kanaryalar
forever_bim 27-03-07, 22:33 Değerli Arkadaşlar
Bir öncekibaşlık 1250 mesajı aştığı için kilitlenmiştir. Lütfen bu başlıktan devam ediniz.
Önceki başlığın linki:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=16766
Saygımla
Dizifilm Mod.
forever_bim
not: Tek cümlelik mesajlar yazmayınız.
sude-elvin 27-03-07, 23:16 yeni baslik acilmis hayirli olsun. umarim hep dostulk icinde konusmalar gecer.
bu haftaki oyunlari gördüm. pek kolaya benzemiyor umarim bu hafta yine ikisinide aliriz tabi en önemlisi dokunulmazlik.
Yeni baslik acilmis Hayirli Ugurlu olsun, Bol kavgasiz olsun :img-hyste :happy0064 evet haklisin Sampion belli , bende ikinciyi merak ediyorum :img-hyste, :img-cool2
!karbeyaZ! 28-03-07, 15:24 Yeni başlık hayırlı olsun..
Busecim fear factor cevapların için teşekkürler :D;)
Herkes marş yazmış bende bir diyalog yazayım aklımda kaldığı kadarıyla...
Acun: Siz Aslanların tezahüratlarından rahatsız oluyor musunuz ??
Orkun: Yok.. Zaten 2 tane besteleri var :D Aynı besteyi söyleyip duruyorlar..Bizim bi kulağımızdan giriyor diğerinden çıkıyor:img-hyste
Acun: Peki Taner yeni besteler var mı ??
Taner: Olmaz mı var tabi..Çok yakında :D
Arkadaslar burada lütfen GALATASARAY-FENERBAHCE tartismasi yapmayalim!Burasi bir yarisma programinin basligi!Isteyen gitsin baska yerlerde tartissin!Bu forumdayken fener-galatasarayi yenmis,galatasaray-feneri yenmis umurumda degil!Ben burada yarismaya bakarim!Lütfen sizde biraz özen gösterinde baslik kapanmasin!
Slmmm ben geldimmm :) Maç 2-2 bitti bende yazıyım bari :happy0064 Ben Emre Aşık manyağıı olduğumdann en çok ona takıldımm ama Hamit süperdi valla :)
Benim bu başlıkta kimseyle tartışmaya girmeye niyetim yok... Ne Buseyle ne de Sürmeli ile (elif galiba?) yada diğerleriyle...cidden takıntılı olduğum sadece bir arkadaş var ona da sinirim fbli olduğundan değil yaptığı terbiyesizlikten ve boş karakterindendir...Herkes düşüncelerini yazmakta özgür...Gs-Fb kavgası hep olacaktır...Zaten o yüzden bu 2 takım arasında survivor yaptılar...Aynı Türkiye-Yunanistan yapmaları gibi...
Umarım bu hafta kazanırız ;) Çünkü artık cidden kimsenin gitmesini istemiyorum, tüm takımı çok seviyorum ben :) Hep yarışmalarda bir yada birkaç favorim olurdu ama bu yarışmada hepsini ayrı ayrı çok sevdim..Çok asil bir takım aslanlar bence :)
ben survivor cok severek izliyorum ama buraya ilk defa yorum yapiyorum gecen bolum superdi aldik her iki oyunuda :D:D mesutumm harikaydii ayy canim ne kadar tatli ya yeni oyunlarida gordum kimin kazanacagi hakkinda hic bir fikrim yok ama insallah aslanlar alir almasadsa canlari sag olsun yensek yenilsek gonlum hep aslanlarda:D:D
OLUMUNE GALATASARAY :D:happy0064
@elif, evet bencede 1oyunu bizim bi oyunu aslanlarin olcakmis gibi geliyor bana!
++++herkes emra asik´tan bahsediyor.. 3 sene önce kendisini havvaalimaninda gördüm.. gercekten cok seker [++ümitkaran, ibrahim toram, ali günes gibi futbolcularlada tanistim..]
Hadi yaa ne güzel cnmm bende bikaç sene önce Çeşmede görmüştüm Emreyi...ve birde aysunu..hatta o zamanlar aysun benim kabusumdu :D neyse ayrıldı o kızdan sonunda :D Ben Emreyi çok severim yaa öyle böyle değil yani odamda resimleri falan vardır :) sırf onun için bjk dergilerini alırdım bjkde oynadığı zamanlar :D:D
neyse forumu Emre Aşık başlığına çevirdim :img-hyste
Survivora gelince...Ben fragmanı izlemedim daha...Bu hafta bence de artık 1 oyun gs bi oyun fb alabilir...inşallah aslanlar dokunulmazlığı alır :)
arkadaslar nette gezerken acunun bi dergiye vardigi repe rasladim.. yanindada su resim vardi
http://img474.imageshack.us/img474/5344/acunch2.jpg (http://imageshack.us)
cok ilgimi cekti, ekleyeim dedim burayada! Survivor Acun :img-hyste
Walla bi oyun alacaksak,oda dokunulmazlik oyunu olur insallah.Bu haftada bizim haftamiz olsun artik!Aslinda 2 oyunuda kazanmak güzel olur ama yinede sadece dokunulmazlikta olursa oda cok önemli!
Dokunulmazlık oyunu zaten çok önemlidir.Ödül oyununu almasalar da olur.
Bencede.Ben ödül oyununu pek önemli bulmuyorum.Ama söylemesi kolay yani,konu yemek olunca onlar icin akan sular durur.Dogru dürüst yemek görmüyorlarki,o yüzden ASLANLAR ve kanaryalar icin dokunulmazlik oyunu kadar olmasada ödül oyunuda cok önemli!
Bencede.Ben ödül oyununu pek önemli bulmuyorum.Ama söylemesi kolay yani,konu yemek olunca onlar icin akan sular durur.Dogru dürüst yemek görmüyorlarki,o yüzden ASLANLAR ve kanaryalar icin dokunulmazlik oyunu kadar olmasada ödül oyunuda cok önemli!
Dikkat ettim de Arslanlar genellikle ödül oyununu alıyorlar.Kazandıkları 3 dokunulmazlık oyunları var.Aç olan takım daha çok hırslanır."Biz o oyunu alacağız." derler.Tabi ödül oyunu da önemli.
Dikkat ettim de Arslanlar genellikle ödül oyununu alıyorlar.Kazandıkları 3 dokunulmazlık oyunları var.Aç olan takım daha çok hırslanır."Biz o oyunu alacağız." derler.Tabi ödül oyunu da önemli.
Evet zaten ASLANLARIN yemek konusunda bir problemleri yok galiba.Ama kanaryalar cogunlukla ac olduklari icin hirslaniyorlar ve dokunulmazlik oyununu aliyorlar!Aslanlar her iki oyunu kazansalarda cok iyi olurda,dokunulmazlikta yeter bence!
!karbeyaZ! 29-03-07, 18:49 Bu haftaki oyun tam bir survivor oyunu..Zevkli olacak...
Videolarda Metehan Cömertten daha hızlı gibi gözüküyor ama hiç belli olmaz..
+++ (bu artıya bayılıyorum:img-hyste ) kimseylen polemiğine girmiyordum, girmeyecem:img-hyste biz burda Survivor tartışıyoruz, bu forum bu yüzden var.. Neyse Cumartesiyi bekliyoruzz artıkk:icon_whis ..
milla_jovovich 29-03-07, 19:03 selam arkadaşlar.....
valla bu hafta biz dokunulmazlık oyununu alalım yeter ödül oyunu fazla önemli değil inşallah bu haftada alırızda bazı kanarya arkadaşlarınında dediği gibi onların takımından fazlalıkları göndeririz....nasıl olsa o takımda fazlalık var sadece 9 kişi bu fazlalıktan kurtulmamız lazımda ama zaten kanaryalılar için önemli değil fazlalık sadece.....:img-hyste :img-hyste :happy0064 :img-wink: :icon_whis
selam arkadaşlar.....
valla bu hafta biz dokunulmazlık oyununu alalım yeter ödül oyunu fazla önemli değil inşallah bu haftada alırızda bazı kanarya arkadaşlarınında dediği gibi onların takımından fazlalıkları göndeririz....nasıl olsa o takımda fazlalık var sadece 9 kişi bu fazlalıktan kurtulmamız lazımda ama zaten kanaryalılar için önemli değil fazlalık sadece.....:img-hyste :img-hyste :happy0064 :img-wink: :icon_whis
Aslanlar takimi bu sekilde odulleri kazanip, yemekleri yerlerse eksildikleri fazla anlasilmaz bence...:img-hyste..Kanaryalar takimida kaybettikce yari kilolarini kaybediyorlar..denge var yani sonucta
Arkadaslar rica etsem sohbetinizi ozel mesajlarla yapsaniz?Forumda ikinizin kisa cumlelerini her defasinda okumak icin tikliyoruz..Konusmalariniz Aslanlarlada Kanaryalarlada ilgili degil..
forever_bim 29-03-07, 23:12 Değerli Arkadaşlar
Başlığın açılmasından geçen süreçte atılan 165 mesajın 148'inin tümüyle kuraldışı, sohbet ortamı oluşturmaya yönelik ve kavga polemik çıkarmaya yönelik içeriğe sahip olmasından ötürü SURVIVOR bölümü 30 Mart 2007 Cuma akşamı saat 24'e kadar BİR tam gün süreyle kapatılmıştır.
SAYGIMLA
forever_bim
DİZİFİLM MOD.
Not: 24 saatlik süreçte okumanız ve ona uygun mesaj yazmanız için Dizifilm Forum Kuralları:
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=108
!karbeyaZ! 31-03-07, 12:56 Fragmanı izledimm..Bu hafta çok zevkli olacak..İnşallah iki oyunu da alırızz:good:
Fragmanı izledimm..Bu hafta çok zevkli olacak..İnşallah iki oyunu da alırızz:good:
Ben ne yazikki hala izleyemedim.. Acunun Sitesinde bi Oyunu gördüm sadece..
Hata belki bugün izleyemicem, Gecen Haftada bakamamistim ztn =[
herneyse söyle bi tahmin ettmek istiyorum bu haftayi bakalim tuturcammi..
Ödül --> Aslanlarin & Dokunulmazlik --> Kanaryalarin
hehe dedigim gibi benim bu hafta icin Tahminim bu!
Eger biz konseye kalirsak umarim Esra veya Yagmur/Yaprak ellenir!
Eger Aslanlar Konseye kalirsalar ozaman Halit veya Levent ellenir diye düsünüyorum!
ozlem_1905 31-03-07, 16:11 bencede ödül oyunu o kadar önemli değil.dokunulmazlığı kazanalım yeter.ama kazanamazlarsada canları sağolsun aslanlarımın.ellerinden gelni yapacaklarına eminim.ve oyunu bilmeyince fragmandan hiçbirşey anlaşılmıyo.çok yanıltıyor fragman.neyse inşallah aslanlar kazanır!!:img-wink:
milla_jovovich 31-03-07, 16:46 selam arkadaşlar.....
bu hafta fragmanı gördüm tam tahminde bulunmuycam sadece biz aslanlar olarak dokunulumazlığı alalım yeter ödül umurumd değil .....
deadly_angel 31-03-07, 16:49 Ödül oyunları benimde hiç umrumda değil, zten kalıcı, uzun vadeli ödüller verilmiyorki kaç haftadır.Dokunulmazlık bizim olsun başka birşey istemem.Ama oalya birde değişik yönden bakarsak, ödül oyununun getirdikleri ile karnını doyuran takım dokunulmazlık oyununda daha dayanıklı olabiliyor.
bu hafta 2 oyun da denge...kaçıncı denge oyunu bu yaa artık farklı oyunlar da görmek istiyoruz..ben de sıkıldım bu denge oyunlarından
Evet Baska bir oyunlar yapsa acun artik!Her defakinde aynisi.Ama yinede ben ASLANLARIMIN bu isinde üstesinden gelecegini tahmin ediyorum.Umarim tahminimde yanilmam.Bu haftada aslanlarin haftasi olur insallah:img-wink:
Ooo baslik tekrar acilmis, bundan sonra tartisma, söhbet yapilmaz Insallah:img-hyste, Neyse bu aksama gelince benm artik icimden seyretmek gelmiyor izlemem belki ama gÖnlum hep Aslanlardan yana, tahminim bir oyunu Aslanlar birinide kanaryalar alacak gibi Insallah dokunulmazlik bizim olur, :happy0064
!karbeyaZ! 31-03-07, 18:18 Ödül oyunları benimde hiç umrumda değil, zten kalıcı, uzun vadeli ödüller verilmiyorki kaç haftadır.Dokunulmazlık bizim olsun başka birşey istemem.Ama oalya birde değişik yönden bakarsak, ödül oyununun getirdikleri ile karnını doyuran takım dokunulmazlık oyununda daha dayanıklı olabiliyor.
Şu ana kadarki tüm kalıcı ödülleri Aslanlar aldı..
İnşallah bu hafta biz alırız..
Dokunulmazlığı kaybetmek gibi bir şansımız yok..Artık toparlanma zamanı...
milla_jovovich 31-03-07, 18:33 selam arkadaşlarr...
bu haftadaki 2 yarışmada zor geçeceğe benziyor oyunlar geçen haftadaki gibi
bireysel güce dayalı gibi gözüküyor öyle olursa ben aslanlara sonuna kadar güveniyorum çünkü gerçekten bireysel olarak güçleri çok iyi:good: inşallah bu haftada oyunlar bizim olur ve o zaman sayı olarakta yakınlaşmış olcaz ve buda yarışmayı daha heycenlı ve güzel yapacak...
***ASLANLAR***ASLANLAR***ASLANLAR***:good:
!karbeyaZ! 31-03-07, 18:38 selam arkadaşlarr...
bu haftadaki 2 yarışmada zor geçeceğe benziyor oyunlar geçen haftadaki gibi
bireysel güce dayalı gibi gözüküyor öyle olursa ben aslanlara sonuna kadar güveniyorum çünkü gerçekten bireysel olarak güçleri çok iyi:good: inşallah bu haftada oyunlar bizim olur ve o zaman sayı olarakta yakınlaşmış olcaz ve buda yarışmayı daha heycenlı ve güzel yapacak...
***ASLANLAR***ASLANLAR***ASLANLAR***:good:
sLm..
bu hafta güçten çok denge önemli...bu yüzden bizim şansımızı daha çok gibi..ama ne olacağı hiç belli olmaz..
milla_jovovich 31-03-07, 18:45 sLm..
bu hafta güçten çok denge önemli...bu yüzden bizim şansımızı daha çok gibi..ama ne olacağı hiç belli olmaz..
slm...
ben zaten kesin olarak konuşmadım sonuçta bu bi oyun ama sadece takıma güvendiğimi belirtmek için söyledim...
Bakin size bir Survivor oyunu izledigim anlatayim..bu programdaki yarismalarla kiyaslayin...Iki tane ekip var 6 sar kisiden olusna simdi gozleri bagli olarak yarisacaklar..bir kisi onlari yonlendirecek ellerindeki sopalarla asili kuru kafalari bulup vuracaklar..kuru kafalarin icinde bulmaca parcalari var ve yere dusen parcayi gozleri kapali bulup karsidaki panoya tasiyacaklar ve geri donecekler tabi gozleri birsey gormuyor o kisi yonlendiriyor..sonra butun parcalar tasindiktan sonra o parcalari iplerden cozup bulmacayi tamamlamalari gerekiyor ve ilk yapan ekip kazaniyor ve biri eleniyor..
Bizdekilerde hep fiziksel oyun yukarida anlattigimda hersey var..Biz daha hic zeka oyunu goremedik bu yarismada..
yazanların cogu bayan olunca katliam'da cıkmıyor.
mesela sadece spor forumu olan bir forumda boyle
topic olsa ooo erkekler coktan girmisti birbirine. :)
Bakin size bir Survivor oyunu izledigim anlatayim..bu programdaki yarismalarla kiyaslayin...Iki tane ekip var 6 sar kisiden olusna simdi gozleri bagli olarak yarisacaklar..bir kisi onlari yonlendirecek ellerindeki sopalarla asili kuru kafalari bulup vuracaklar..kuru kafalarin icinde bulmaca parcalari var ve yere dusen parcayi gozleri kapali bulup karsidaki panoya tasiyacaklar ve geri donecekler tabi gozleri birsey gormuyor o kisi yonlendiriyor..sonra butun parcalar tasindiktan sonra o parcalari iplerden cozup bulmacayi tamamlamalari gerekiyor ve ilk yapan ekip kazaniyor ve biri eleniyor..
Bizdekilerde hep fiziksel oyun yukarida anlattigimda hersey var..Biz daha hic zeka oyunu goremedik bu yarismada..
böyle oyunlari görmek isterim yaa.. yurtdisi survivoru izlemiyorum türkiye-yunanistanda youtubeden yabanci bir survivor izlemistim oyunlarini ve bizimkilerden kat kat daha heycanli ve zor oyuunlardi.. ama fazla izlemedigim için bu survivordaki oyunlar sIkmIyor beni.. yinede degisik seyler görmek istiyoruz yani yurt disindaki survivor oyunlarini yapsin bazilarini meselaa onada raziyimmm türkiye yunanistandaki oyunlari yapacaginaa.. en basit örnek penalti oyunu, ne alakaaa.. turkiye yunaistanda birde finalde oynanmisti o oyun.. bu aksama gelince dedigim gibi bir oyunu biz digerini aslanlar alir gibi ama eger oyuna bakarsak denge oyunu ve bu oyunlarda kanaryalar daha iyi bence. yine Söylüyorum bugun kesin yagmur oynamali gerekirse iki oyundada !! gidende o olmamali çünkü çok güçlü buluyorum, birde oyunlarda oynama konusunda biraz daha istekli felan olsa süper olacak.. konseye biz kalirsak bence esraninda, yapraginda bazi oyunlarda yarari olabilir ama kalirsak ikisinden biri gitmeli ..
Bende zeka ve fiziksel mucadele bir arada olan yarislari gormek istiyorum..Sanirim cok agir yaris koymak istemiyorlar..Mesela bir kac asamadan olusan yaris olsa cok iyi olur..Gecen survivorda vardi..bunda niyeyse dengeden fazla birsey yok
mili_gkhnözen1905 31-03-07, 22:37 ne demisti kanaryalar güc zeka ve denge:img-hyste
iste bunlarin 3ü oluncaaa aslanlar cikti ortayaa iste bu beee
helal olsunnn aslanlarim size
Aslanlar Yendii !! :happy0064 :happy0064 . Kanaryalardan birine bye bye . Oyunlara gelinci Iki tarafida tebrik ediyorum ikiside inanilmaz iyilerdi :img-yes: , Iki oyunda denge oyunuydu ve iki tarafta yendi, yani bence biraz sans oldu neyse, pek fazla yorum yapmak gelmiyor icimden, (gecen hafta bayaga bir cosmustuk) bundan sonra bakcaz artik kim gitcek :img-pilot bide birsey daha eklemek istiyorum, Mars/replik okumakla Adam olunmuyormus !! :img-pilot
Ödül Oyunu
Ödül oyunu harikaydi.. Denege gerektiriyordu.. Resmen muhtesemdi, Cenk sonuncusunu koyduktan sonraki Kanarya Ucuslari MÜKEMMELdi.. Yeni Marslarda gelmis.. Ayrica Ödül tek kelimeyle KUSURSUZdu.. Sevdiklerininin Resimleri-Pastalar-yani akla gelen hersey vardi!!
Dokunulmazlik Oyunu
Cok sacma bi oyundu.. ortada bi kizla erkegin bulusmasi ADILMI?? Cok sacma yani.. Orda Erkek Erkege Bayan Bayana olsadi bu Oyun Kanaryalarin olurdu.. Iste dedigim gibi Sacma bi Oyun!!!
Aslanlar
Aslanlarda Özlemin dedigi gibi Gruplasma var, yokmus gibi yapmak istiyorlar (neylerien yaracaksa..:img-hyste ) ama besbelli ortada.. GIZLI Gruplasma..
Kanaryalar
Bu Hafta cok süperdiler.. Ödül Oyununda hepsi cok iyi yaristilar, Ödül´e giderken teknede acayip gzl vakit gecirdiler.. Vallaha Keyiflerine Diyecek Söz bulamiyorum.. Hep böyle olusunlar..
Dokunulmazlik (Kanaryalar)
Insallah Cömert alir, yada Aysil yada Taner alsin..
Konsey
Konseyde umarim Esra ellenir.. (ztn esini özlemis, Sevenler kavussun..)
+++HERKEZ HADDINI BILECEK!!! BU YARISMA BIZIMDIR BIZIM KALACAK!! :happy0064
sude_burcu 31-03-07, 22:42 ıste bu yaaa:happy0064 :happy0064 evet gormus olduk ZEKA,GUC ve DENGE kımde :) ASLANLARımı yurekten kutluyorum helal olsun dıyorum cooook mutluyum hakettık aldık ıste bu kadar:happy0064 ıste gercek survıvor ıste gercek galıbıyet helal olsun sıze Aslanlarım helal:happy0064
mili_gkhnözen1905 31-03-07, 22:47 :img-yes: herkes haddini bilecek bilmeli:img-wink:
kanarya adadaymis aslanlara
dalasmis
kanatlarini acsan
3-5 santim etmessin
sen ne nasil kanatlisin
sineklerle yarisamazsin
(böyleydi sanirim):img-hyste
:happy0064
kanaryaa cenki cömerti orkunu yolla:img-hyste
hic farketmez hangisi giderse isimize gelir tabi
öncelikle iki takimida tebrikler, güzel oyunlardi ! ikiside denge ve beceri oyunuydu, ve bbu yarismalarda odul oyunundada emin oldumki biz daha iyiz ! dokunulmazlikta güç te vardi ve bizim hep mügeyi seçti aslanlar, ühh ühhhh :img-hyste .. güç oyunlarindada aslanlar daha iyi..
ORKUN dokunulmazlikta süperdinnnn ben cömert yildizi olur dedim ama yarisi izleyince o oyunun yildizi aslanlar & kanaryalar hepsinden en iyisiydin !!
Aysilimmm canim benim dogum günün kutlu olsun nice kanaryali yillara seni seviyoruz !!!!!
busecimm katiliyorum uçmaaa superdi :img-hyste
simdi aslanlari gösterdiler, kavga felannn, özlemede yazik yani ne kizin üstüneee gidiyonuz hepbirliktee
tekrar söylüyorum, oyunlarda biz kesinlikle tam takimizzz !! ha aslanlar degilmi, tabii onlardaa, yanliz bizim takima güldünüzz sizin gruplasma almis basini gidiyor..
mügeeee yükseklik korkun olmasina ragmen yaristi tebrik ediyorumm vallaa
ödül oyunundaaaa yedikleriniz helal hosss olsun kanaryalarim en azindan karnimiz doyduuuu ins esra gider, baslarda çok iyi oldugunu düsünüyordum ama pek birsey yapmadi 1 oyun hariççç (tanerle ip çekme) !!
yaa cevoda çok kötü düstüu yazik umarim çok acimamisdirr sonradan :sad53:
SÜPERİZZZ YAAA !!! İŞTE "GERÇEK" BİR OYUN VE KAZANAN ASLANLAR !!!!
GÜÇ,ZEKA,STRATEJİ,BECERİ,DENGE HERŞEY BİZDE !!!
Küçük taner küçük taner :img-hyste çok konuştun beee gördük iştee gerçek beceri,denge,zeka oyunu budur...
daha uzun yorumumu program bitince yapıcam :D:D
:img-yes: herkes haddini bilecek bilmeli:img-wink:
dalasmis
kanatlarini acsan
3-5 santim etmessin
sen ne nasil kanatlisin
sineklerle yarisamazsin
(böyleydi sanirim):img-hyste
:happy0064
kanaryaa cenki cömerti orkunu yolla:img-hyste
hic farketmez hangisi giderse isimize gelir tabi
Kesinlikleee Tuğçecimmm !!!
Ödül oyunu kesinlikle şansa dayalı,çok saçma bir oyundu...Yağmur sayesinde kazandılar diyebilirim...O kızlara çok haksızlık ediliyor bence...Yaprak ve Yağmur çok güçlüler ama o takımın sayesinde kendilerine güvenemiyorlar... Biliyorlar ki kaybederlerse üstlerine gelinecek,o yüzden korkuyorlar...
Bu arada Mesut'un Cenk düştükten sonra yaptığı harekete çok güldüm yaa süperdi :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Kanaryadaki erkek yarismacilar en ufak seyde hemen kavga cikariyorlar..O kizlara o kadar cok yuklendilerki kendilerinde hic hata yok sanki..Biraz daha kizlari iclerine almalari lazim..Orkun mesela hemen ellerini acarak kavgaya gidiyor..Aslanlar takimi yine daha sakin, adamlar ac karnina kazandilar...
Taner su taklit isini biraksin bence hic benzemiyor :sad53:
Acun beyde kusura bakmasin ama o denge yarismalarinda ne buluyor anlamadim..Simdiye kadar baska yarisma goremedik..
Aslanlar muhtesemdi bu aksam! Mesutum harikaydi duelolarda kanaryalari teker teker avladi!!
Iste budur Aslanin gucu!!
mili_gkhnözen1905 31-03-07, 23:17 Kesinlikleee Tuğçecimmm !!!
Ödül oyunu kesinlikle şansa dayalı,çok saçma bir oyundu...Yağmur sayesinde kazandılar diyebilirim...O kızlara çok haksızlık ediliyor bence...Yaprak ve Yağmur çok güçlüler ama o takımın sayesinde kendilerine güvenemiyorlar... Biliyorlar ki kaybederlerse üstlerine gelinecek,o yüzden korkuyorlar...
Bu arada Mesut'un Cenk düştükten sonra yaptığı harekete çok güldüm yaa süperdi :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bencede ödül oyunu sans oyunuydu...
gercekten ikizlere cok haksizlik ediyorlar oynasalar yok senin yüzünden kaybettik kazansalar birsey yok hersey kaybedince cikiyor zaten...
mesutunnn cömerte yaptigi sanirim o nasil öpücük öyle bittim resmen:img-hyste
mili_gkhnözen1905 31-03-07, 23:25 Doğru yaa Cömertti o :D:D Ben Mesuta odaklandığım için karşısındakini görmemişim :img-hyste
:img-hyste ay ama varya izlerken bi koptumki icim gitti resmen
cok sekerdi mesutcummm yaaa:img-in_lo
cevoma yine cok üzüldüm cok fena düstü cabuk toparlandi ama
cigdemde cok fena oldu ip bogazina geldi cok kötüydü ama birsey
olmadi Allahtan..
Helal olsun aslanlarıma!!!
Arkadaşlar aslanlar bir şarkı söylüyorlar ama
tam sözleri aklımda değil bilen biri yazarsa sevinirim
sineklerle bile yarışmazsın falan diye çok güzel sölerini tam bilen varsa lütfen yzsın..
Gelelim yarışmaya;
Ödül yarışması gerçekten kanaryaların hakkıydı
çünkü biz tam oyunu kavrayamadık bir kere kanaryalar
çuvalları çok güzel geriyorlardı biz öyle gevşek bir şekilde
tutuyorduk. Bizde gergin tutsaydık çok daha iyi yapabilirdik.
Cevdet'e ve Çiğdeme çok üzüldüm özelliklede Cevdet çok
kötü düştü canım herşey de onun başına geliyor...
Dokunulmazlık gerçekten bizim hakkımızdı çok güzel
oynadık bazı yorumlarda kızlarla kızlar erkeklerle erkekler
düello yapmalıydı demişsiniz bence çok saçma kim güçlüyse
o kazanır bazılar kızlar kızlarla erkekler erkeklerle olsaydı
kanaryalar kazanırdı demiş çok alakasız biz hakkımızla aldık
mesut iki kere erkekle karşılaştı özlemde mügeyle yine de
sonuç değişmedi dokunulmazlık gerçekten bizim hakkımızdı bunu herkez
kabullenmeli. Umarım böyle gideriz, toparlandık ödül yarışması da önemli ama biz en önemlisini kazandık yorgan ve yastık :D tabii arada o da kazanılmalı ama dokunulmazlık daha önemli Aslanlarımı kutluyorum umarım böyle devam ederler..!!
mili_gkhnözen1905 31-03-07, 23:31 Helal olsun aslanlarıma!!!
Arkadaşlar aslanlar bir şarkı söylüyorlar ama
tam sözleri aklımda değil bilen biri yazarsa sevinirim
sineklerle bile yarışmazsın falan diye çok güzel sölerini tam bilen varsa lütfen yzsın..
Gelelim yarışmaya;
Ödül yarışması gerçekten kanaryaların hakkıydı
çünkü biz tam oyunu kavrayamadık bir kere kanaryalar
çuvalları çok güzel geriyorlardı biz öyle gevşek bir şekilde
tutuyorduk. Bizde gergin tutsaydık çok daha iyi yapabilirdik.
Cevdet'e ve Çiğdeme çok üzüldüm özelliklede Cevdet çok
kötü düştü canım herşey de onun başına geliyor...
Dokunulmazlık gerçekten bizim hakkımızdı çok güzel
oynadık bazı yorumlarda kızlarla kızlar erkeklerle erkekler
düello yapmalıydı demişsiniz bence çok saçma kim güçlüyse
o kazanır bazılar kızlar kızlarla erkekler erkeklerle olsaydı
kanaryalar kazanırdı demiş çok alakasız biz hakkımızla aldık
mesut iki kere erkekle karşılaştı özlemde mügeyle yine de
sonuç değişmedi dokunulmazlık gerçekten bizim hakkımızdı bunu herkez
kabullenmeli. Umarım böyle gideriz, toparlandık ödül yarışması da önemli ama biz en önemlisini kazandık yorgan ve yastık :D tabii arada o da kazanılmalı ama dokunulmazlık daha önemli Aslanlarımı kutluyorum umarım böyle devam ederler..!!
sanirim bunu dedin renktasim
dalasmis
kanatlarini acsan
3-5 santim etmessin
sen ne nasil kanatlisin
sineklerle yarisamazsin
ama tam böylemi bilmiyorum :)
diger dediklerinede katiliyorum...:happy0064
sude_burcu 31-03-07, 23:32 alla alla ya ben mı yanlıs duydum yoksa her oyun kazandıklarında ASLANLAR aleyhınde tezahurat yapan kanaryalar degılmıydı:icon_whis e be kanaryalar once sızın baslattıgınız bu satasmadan nıye sımdı rahatsız oluosunuz :) daha odul oyununda soyledıklerı marsları ne cabuk unuttular yaa:) ee onlar da haklı hem ZEKA hem BECERI agırlıklı oyunu ASLANLAR kazanınca hazmetmesı zor oluo o kadar yemegın ustune:img-hyste
:img-hyste ay ama varya izlerken bi koptumki icim gitti resmen
cok sekerdi mesutcummm yaaa:img-in_lo
cevoma yine cok üzüldüm cok fena düstü cabuk toparlandi ama
cigdemde cok fena oldu ip bogazina geldi cok kötüydü ama birsey
olmadi Allahtan..
Ya ne öpcugu?:icon_sorr ben neden görmedim tuuuh, ayy görmek isterdim yaw onu :img-hyste :img-hyste
Evet ya Cevoo nasil dustu Öyle yaww cok kötuyduu :icon_sorr
mili_gkhnözen1905 31-03-07, 23:45 Ya ne öpcugu?:icon_sorr ben neden görmedim tuuuh, ayy görmek isterdim yaw onu :img-hyste :img-hyste
Evet ya Cevoo nasil dustu Öyle yaww cok kötuyduu :icon_sorr
canimcimmm cömert ve mesut düello yaptilar ve mesut kazandi
orda cömert düserken mesut öpücük yolladi ama cok sekerdi ya:img-in_lo
evet cok kötüydü ya:( ama birsey olmadi iyikide...
aslanlar:happy0064
hahahhaa elifcim asil ucus finalde :img-hyste :img-hyste
+++unuttum yazmaya tanerin acun taklitleri yine cok hostu..
Buarada Aysil Dokunulmazligi aldi +Esra elleniyor.. SÜPER yaw..
SURVIVOR BIZIMDIR BIZIM KALACAK!!
HERKEZ HADDINI BILECEK! [Korsana Hayir!]
iii geceler herkese arkadaşlarr
Gene süper geçen bir haftaydı.aynı sporda yaşadığımız gibi heycan ve çekişme yaşıyoruz :) bence bu çok güzel bişey.
Bu hafta biri elenicek büyük ihtimal esra.zaten onun elenmesi bişey ifade etmiyordu.Çünkü hiçbir oyuna katılmıyordu.aslanlarda kızlarla duello yaparak aldılar işte son oyunu.Genede tebrikler tabiki ;)
Ödül oyununa gelince.bence süperdi.iiiki kazandık.Süper bide sürpriz vardı. daha ne olsun :):)
Ne kadar antipatik bir takımdır bu yaa...Birbirini sevenlerin bile sevgisi sahte...neyse en azından akıllıca davranıp Yağmuru elemediler...
Kanarya takimindaki bazilari cok agresifler ve itici oluyorlar..O kizlarin yerinde kim olsa yarismalara katilmaya korkarlar..Kazansalar suclular, kaybetseler suclular..Mesela Kanaryalar Muge yuzunden kaybettiler ama ona kimse birsey demedi...Hem kizlari aralarina almiyorlar hemde uzak duruyorlar diye kiziyorlar..Ozelliklede su Orkun, cok agresif bir adam..sonrada su Cenk..dogru durust bir yarismayi kazandiigni hatirlamiyorum ama hic kendisini suclamiyor adam..
Pardon da Metehan Cenk'i,Mesut Cömert'i yenmedi mi ben mi yanlış gördüm :img-hyste Bu arada Levent çok iyiydi oyunda...Mügenin yarısı kadar o adam ama çok iyi düşürdü onu :D
Kanarya takimindaki bazilari cok agresifler ve itici oluyorlar..O kizlarin yerinde kim olsa yarismalara katilmaya korkarlar..Kazansalar suclular, kaybetseler suclular..Mesela Kanaryalar Muge yuzunden kaybettiler ama ona kimse birsey demedi...Hem kizlari aralarina almiyorlar hemde uzak duruyorlar diye kiziyorlar..Ozelliklede su Orkun, cok agresif bir adam..sonrada su Cenk..dogru durust bir yarismayi kazandiigni hatirlamiyorum ama hic kendisini suclamiyor adam..
Kesinlikle katılıyorum...Cenk zaten en iyi o işi yapıyor..Hiçbirşey yapamadığı halde yapıyormuş gibi gözükmekte çok başarılı adam...
sude_burcu 31-03-07, 23:58 eee dogru oyun ZEKA oyunuydu aklını kullanan kazandı o yuzden bahane aramayalım lutfen :img-hyste ayrıca melıscım bence de cok antıpatık bı takım fazla dıyecek bısey yok :) ama hazımsızlık ıste naparsın:)
Helal olsun Aslanlarıııım!!!!
Ya bizim bu Halit hiç bir şey yapmıyor ama en çok o konuşuyor. Bugün "yaptık.. ettik" gibi laflar deyince gülmeye başladım. Öyle de ciddi söylüyor ki.. sanırsın o kazandı. kazanmayı bırak o yarıştı.. :img-wink:
Metehan kendine çok güvenli konuşuyor. "en büyük hataları beni düelloya cagırmaktı" vb. insallah bu güven başımıza iş açmaz. Deniz'i bu kendinden emin tavrı yarısma dışı bıraktırdı. Özlem her zamanki gibi :happy0064 :happy0064
bırde su yağmur mu yaprak mı karıstırıyorum. cok gıdıyorlar kızın üstüne. yani fbli ama yine de yazık.. güçleri kızlara yetiyor. Erkekler sanki çok iyi oynadı. birbirlerine laf edemiyorlar.
Ben iki takimdanda degilim tamamen objektif izliyorum bu yarismayi..mliSrkan sana katiliyorum biraz yapmacik geliyor bana o birbirleriyle iyi gecinenler..gunah kecisi bulmuslar kizlari kaybetselerde kazansalarda onlar suclu..Orkuna cok sasirdim adam ellerini aca aca Esranin uzerine acaip yurudu yani sakin ol ya savasta degilsin..
Bence Aslanlar takimi iyi bir takim..Mesela orada Cevdet var adam hastanelik oldu halen yarisabiliyor..Ama diger takimda mide bulantilari, yukseklik korkulari birer bahane..
Aslanlarin bu haftaki en iyi oyuncusu Leventti..
Diger takimda kaybedince hemen biri hedef tahtasi oluyor..Ozelliklede kizlar..O kizlara uzuluyorum bence cok kotu davraniliyorlar..Kizlari birde utanmadan aglattilar..Cenk cok becerikli sanki bir karsiya gecemedi..Tanede taklit falan yapmasin Acunla alakasi yok..
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 00:04 Kesinlikle katılıyorum...Cenk zaten en iyi o işi yapıyor..Hiçbirşey yapamadığı halde yapıyormuş gibi gözükmekte çok başarılı adam...
bencedeee ne o öyle sanki oyunu ben aldirdim tavirlari
zaten sevmiyorum onu ben kendini birsey saniyor..
ya meliscim zaten takim genel olarak antipatik yani...
ya mesut cömerti metehan cenki yendi siz hale kizla erkek olurmu diyorsunuz
e erkek erkekte oldu sonuc ortada :img-wink:
bu hafta dediim gibi süperdi yaa bence birinin elenmesi kanaryalar için hiç bişi değiştirmedi. hala öndeyiz çünkü yavaş yavaş artık aslanlarda da kavgalar ayrılmlar gruplaşmalar başladı. Özlem bu hafta iki oyundan sonrada tartıştı.
febeliler bizi gruplaşmış gibi görmek istiyorlar ama bizim takım hala çok iyi ! birbirleriyle çok iyi geçiniyorlar...Her ailede olan tartışmalar,yanlış anlaşılmalar oluyor onlarda da ama konuşuyorlar ve çözümlüyorlar...Özlem'in yaptığı çok güzel birşeydi,Metehan'a gitti ve direk sordu olayı...Leventte Özlem'i yanlış anlamıştı ama sonra açıkladı olayı...
kanarya takımı baştan beri takım olamadılar...Aslında o 2 kızı aralarına almayı bilseler o kızlar çok güçlüler,özellikle Yaprak...ama o kızlara güvendiklerini hissettirmeleri gerekiyor...kaybettikleri anda direk suçlarlarsa onlar tabiki oynamak istemezler...Bu arada Orkun cidden sorunlu bir tip...Özel yaşantısından dolayı herhalde psikolojik problemleri var,bu da çok belli oluyor hareketlerinden..Kanaryalıların erkeklerinden tek düzgün adam Cömert bence...
Kim ne derse Desin.. PANAMANIN FATIHIYIZ!!
SURVIVOR BIZIMDIR BIZIM KALACAK!! (bukadar!)
Cart-Curt bunlar Bos Laflar.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yürü be Busecim Kim tutar Seni :):)
HERKES HADDİNİ BİLECEK . Birinci Belli ikinci Kim :) PANAMANIN fatihleri KANARYALAR
Bu haftada bizim haftamiz olsun dedim,bizim haftamiz oldu!Hak eden kazansin demistik,Hak eden kazandi!ASLANLARIMIN hepside süperdi!Umarim gelecek haftada biz yine kazaniriz!:happy0064
sude-elvin 01-04-07, 00:13 ödül cok güzeldi gercekten. ama bizim icin dokunulmazlik daha önemliydi onu almamiz daha iyi oldu, mesut yine süperdi öpücük atmasi falan düellolarda mügeye üzüldüm. bu arada özlemin t-shirtinde seden yaziyordu.
bence antipatik olan takim(heryerde )kanaryalar herseyiyle antipatikler...
cenk dedigim gibi kendini bbirsey saniyor birsey yapiyormus gibi ama birsey yapmiyor(benim fikrim)
bizim gruptada olabilir ama kanaryalarinki kadar büyük degil kavga:img-wink:
banada bu hafta kanaryalar cok antipatik geldi..aslanlara dikkat ettim adada hep birlikte hareket ediyorlar..arada bir aralarinda anlasmazlik oluyor ama bir erkek yarismaci ellerini kollarini acarak bir bayan yarismacinin uzerine yurumuyor...onu rencide etmiyor..yarisma basladigindan beri orkunla cenk su ikiz kizlarla ugrasip ugrasip durdular..Orkun hadi neyse yarisma kazaniyorda bu Cenk hangi yarismayi kazandi?Ben sadece yarismada Cenkin dislerini hatirliyorum :img-hyste
febeliler bizi gruplaşmış gibi görmek istiyorlar ama bizim takım hala çok iyi !
sadece su cümlene bisey söylecem.. Özlem Acik Acik Gruplasma var diyor?!?! Nasil hala takim iyi oluyor?? Yani Hadi Biz böyle görmek istiyorsuz diyelim! Özlemin dediklerini benmi yanlis duydum? Yapmayin Lütfen Komik oluyor..
++++Kavga olmus ne yazar.. Hangi Survivorda kavga-tartisma olmamis?
Buarada Bizim Takim ztn 6 kisi yarisiyor [esra-yagmur-yaprak yok yani..]
Özlem bu konuyu daha sonra gidip Metehan ile konuştu ve çözümlendi olay, yanlış anlaşılma olduğu,Metehanın kendinden bahsettiği ortaya çıktı ! olayları yarım yamalak algılamayın..gerçi sizden bu beklenir ya neyse
Yoo kimse EN BÜYÜK KANARYA(!) demek zorunda degildir!Bizim icin en büyük ASLANLAR,Kimseye karisma hakkida,kimsede yoktur canim!
canım ben kimseye karışmak istemedim zaten tuğçeye saka maksadında ve azıcık latife yapim die dedim oda aynı şekilde cvbını verdi zaten .
Herkesin takımı kendine göre güzel tabiki.bu haftada iki takımda kazandı.biri ödül oyununu biri dokunulmazlığı.Tebriklerr ne dıyelim başka ;)
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 00:23 Yoo kimse EN BÜYÜK KANARYA(!) demek zorunda degildir!Bizim icin en büyük ASLANLAR,Kimseye karisma hakkida,kimsede yoktur canim!
vay aysegülcümmmm haklisinnn kimse birsey diyemez..
yaa evet komik oluyor ayni sizin en iyi biziz lafiniz gibi..
1 kisi geride olabiliriz ama sansizliklar bizden yanaydi cevonun hastanede olmasi
metehanin bayilmasi mesutun hastaligi derken o kosma oyunu öyle bitti..
tekrarliyorummm takimda ayri olabilir ama kanaryadaki gibi degil
onlarinki daha fena
Yaprak ve Yağmura kanaryalara zarar verdiklerini söylüyorlar. ama bence kendileri zarar veriyor. Yaprak güçlü bir yarışmacı.. onu korkutarak ve isteğini yokederek kendilerine zarar veriyorlar. motıve etseler daha ıyı ama ıste kendılerını kaf dagında goruyorlar.
1 kisi geride olabiliriz ama sansizliklar bizden yanaydi cevonun hastanede olmasi
onlarinki daha fena
Yaa ben kavga çıkmasın diye uğraşıyorum ama cvp vermeden de olmuyor şimdi.EVET EN BÜYÜK BİZİZ .Evet bir kişi geridesinniz ister sanslıklık ister başarısızlık ki başarısızlık tabiki Geride olmanızz.
Özlem bu konuyu daha sonra gidip Metehan ile konuştu ve çözümlendi olay, yanlış anlaşılma olduğu,Metehanın kendinden bahsettiği ortaya çıktı ! olayları yarım yamalak algılamayın..gerçi sizden bu beklenir ya neyse
Cok dogru..Aslanlarinki gecici bir olaydi hemde yanlis anlamaydi..Sonra tatliya baglanmistir..Ama Kanaryalarinki herhafta ayni kavgalar hersey o kizlarla kavga etmek icin bahane..Bocek isirdi hep Yagmurla Yaprak yuzunden, gozumuze toz kacti hep Yagmurla Yaprak yuzunden, cok sicak hep Yagmurla Yaprak yuzunden, ..:img-hyste ..Cenk ile Orkun giderse belki takim olurlar
canım ben kimseye karışmak istemedim zaten tuğçeye saka maksadında ve azıcık latife yapim die dedim oda aynı şekilde cvbını verdi zaten .
Herkesin takımı kendine göre güzel tabiki.bu haftada iki takımda kazandı.biri ödül oyununu biri dokunulmazlığı.Tebriklerr ne dıyelim başka ;)
Öyle yani,ben sadece En Büyük Kanaryalar , yok En Büyük Aslanlar bunu kabul edin,söylemlerine sinir oluyorum.Dedigin gibi herkesin takimi kendine güzeldir!Bu hafta iki takimda bir oyun kazandi!Bunuda uzatmanin bir anlami yok!:img-wink:
deadly_angel 01-04-07, 00:30 Harika bir gündü!!! Bütün gün Survivor saatini bekleyip stres olsamda dokunulmazlığın bizim olduğu an günün en mutlu dakikalarıydı benim için!! Gerçekten harikaydık!!! Her bir oyuncumuz çok iyiydi, ellerinden gelenin en iyisini yaptılar, özelliklede dokunulmazlık oyununda!!!
Dokunulmazlıkta Ayşılın düelloda yere düşüşü aklıma geldikçe hala gülüyorum:img-hyste :img-hyste süperdi!!! ha bide konseyde bunu kendine yediremeyip söylenip durdu ya işte o daha bir komikti!! Sanki karşıdaki bayan diye kendini suya atacaktı bizimkiler yok daha neler:img-hyste
Ayrıca tabiki onlardan hoşlanmaz Aslanlar, bi kere arada büyük farklar var.Kanaryanın hepsi itici sevilecek yada dostça davranılacak bir tarafları yokki.Bizimkilerin tezahuratlarına bayıldım özellikle adalarına dönerken söyledikleri şarkı süperdi:)
Ben anlamıyorum bu nasıl iştir, Müge Fear Factor'da çiğ beyin ve gözü yedikten sonra son turda bilmem kaç metre tepede bayrak topladı, burdamı yapamayacaktı onu anlamıyorum.Resmen bahane.İkizleri fazla dışlıyolar bu arada.Acunda söyledi zaten bugün farklı yollarla.
Şu an daha fazla yorum yapmıcam, çok mutluyum kazandığımız için:happy0064
Harikasınız ASLANLAR
onlarinki daha fena
Öyle tabi tugcem;)
Ama cidden Tugce bu konuda Hakli.Kanaryalar birer Takim gibi durmuyorlar.Herkesin gercekten icinin fesat oldugunu görüyor insan!Bunu bir GSli olarak söylemiyorum,tarafsiz bir izleyici olarak baktiginizda öyle görünüyor.Gruplasmalar var,birisi dokunulmazligi kazandigi zaman,digeri onu tebrik etmiyor!Aslanlarda ise tam tersi!:img-wink:
çok doğu söyledin cnm anlatsanda anlamıuyorlar zaten .
Panamanın Fatihi "kanaryalar" ;)
hahaha Dur bulmusum Renkdasimi biraz YARISMA hakkinda konusalim..
Nede olsa birbirimizi anliyoruz dimi..
En iyi taklit yarismasi olsun bir dahaki dokunulmazlik yarismasi eminim Kanaryalar kaybeder :img-hyste...Aslinda Acun hepsine konseyde iyi laf cakiyor onuda tebrik etmek lazim.
Öyle tabi tugcem;)
Ama cidden Tugce bu konuda Hakli.Kanaryalar birer Takim gibi durmuyorlar.Herkesin gercekten icinin fesat oldugunu görüyor insan!Bunu bir GSli olarak söylemiyorum,tarafsiz bir izleyici olarak baktiginizda öyle görünüyor.Gruplasmalar var,birisi dokunulmazligi kazandigi zaman,digeri onu tebrik etmiyor!Aslanlarda ise tam tersi!:img-wink:
kesinlikleeee katılıyoruummm fazla söze gerek yok !!! :happy0064 :happy0064
stormy haklısın bu arada :D:D Acun bugün Mügeyi felaket ezdi konseyde..:D
Bu yarismada iyiki Pandelis yok yani adami dograrlardi..Bu kadar hirsli ve agresif tipleri gorseydi korkudan kucuk dilini yutardi gariban :))
hahaha Dur bulmusum Renkdasimi biraz YARISMA hakkinda konusalim..
Nede olsa birbirimizi anliyoruz dimi..
walla cnm yaa çok doğru söyledin ;)
Ben bu hafta dokunulmazlığı kaybettiğimize o kadar çok üzülmedim açıkcası.Esra zaten pek bişi yapmıyordu.şimdi daha az yemek yenecek.Ödül yarışmasındada Karnımızı doyurduk bence önemli olan buydu.
Takımımızın her zaman arkasındayız.bu yuzdende Güvenle söylüyoruz.Survivor kanaryaların diye.bu bir bilgi niteliği taşımaz yani ;) anlayana
Survivor yarışma sonuçları hakkında her türlü bilgi paylaşımı yasaktır. Lütfen bir yerlerden duyduğunuz ve doğruluk payının olmasının "mümkün olmadığı " bilgileri siteye aktarmayınız.Aksi halde hakkınızda gerekli önlemler alınacaktır.
Sayin Adminimiz yazmis bunu.. Sizde hemen Sacmaliyorsunuz.. Yok Yarismacilar bize Bilgi vermis, Yok bilmem ne, SON KEZ yaziyorum TAKIMIMIZA GÜVENIYORUZ hemde COK [buyüzden emin konusabilirz..] Bizim Emin dedigimiz seyler aslinda sadece Tüyodur, lütfen biraz yazarken düsünelim.. Inananda olucak, basimiza bela :img-hyste
pıtırcık_mı_ki 01-04-07, 00:38 ASLANLAR, kanaryalar karşısında denge oyunlarını biraz güçsüz kalıyor, güç oyunlarındaysa fark atıyorlar. bence ödül oyununu bu yüzden kaybettik. fakat dokunulmazlıkta şu arada düello yapmalar olmasaydı kanaryalarda hızlı olanlar vardı. ama ASLANLAR süppeeeeeer bi strateji uyguladı ve müge'nin dezavantajını iyi kullandı. iiiyiki de kullandılar :D helal olsun vallaaa..
ASLANLARDA bölünme falan yok, asıl bölünme kanaryalarda. orkun kendisini çok bişey sanıyor,kaybedince hiç suçu kendinde aramıyor,hemen yaprakla yağmurun üstüne atıyor.çok uyuz oluyorum adama ya.
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 00:39 Ya bu yarisma basladigindan beridir bilmem kacinci
su oyunu baska oyunmu kalmamis hep böyle oyunlar var ya..
birazda güce dayali olsa iyi olurdu..
Bu yarismada iyiki Pandelis yok yani adami dograrlardi..Bu kadar hirsli ve agresif tipleri gorseydi korkudan kucuk dilini yutardi gariban :))
stormy sende o adamı unutamadın gitti yaa ne aşkmış :P:P:P valla iyiki yokk gerçi pandelis febelilerin yanında özellikle Orkunun yanında sempatik kalırdı da :img-hyste
Acun neden denge oyunlarina takmis kafayi ya?Baska oyun yokmu?Yuzme oyunu hic goremedik..mesela gecen survivorda ates yakma oyunu vardi mesaleli..cok asamaliydi..niyeyse bu oyunlar tek asamali..
Walla tüyolar gelmis,marslar söylenmis,en büyük kanaryaymis.Benim umurumda bile degil!Umurumda olan tek sey ASLANLAR!Benim takimim bana güzel!Modlarda zaten uyarmis!Birazda yarisma hakkinda konussak iyi ederiz!;)
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 00:41 Tugce, Cenkin bunu ne anlamda söyledigini nerden biliyon? Icinimi okuyorsun? Oda Arkadaslarina Güveniyor, Ondan iciniz rahat olsun demistir.. Ztn Yarismada nekadar kendine Güvendigi belli degilmi??
tabi tabi öyledir cok belli...
ya allah askinaa takimdaki biri böyle birsey yazsaa aslanlar iciniz rahat olsun ne
anlarsiniz???
olduuu gözlerimmm doldu yani:img-hyste
cenk kendi söylemis iste iciniz rahat olsun diye daha ne olsunki
bilgi yokmus..olduuuuuuu...
Korkma Aslanim ne olursa olsun biz senden vazgeçmeyiz:happy0064
boşver Tuğçecim yaa biz anladık anlayacağımızı :img-hyste Ne olursa olsun biz tüm aslanlara güveniyoruz,kazansalarda kaybetselerde her zaman asaletlerini korudukları için onlarla gurur duyuyoruz,bu kadar ! Panamada da dünyanın her yerinde de aslanlar farklarını hep gösterirler zaten...;)
stormy sende o adamı unutamadın gitti yaa ne aşkmış :P:P:P valla iyiki yokk gerçi pandelis febelilerin yanında özellikle Orkunun yanında sempatik kalırdı da :img-hyste
biraz Cenk gibiydi oda..yemeklerin hesabini yapiyordu..ben tuttum sen yeme..niye tuttugum seyleri yiyorsun :img-hyste
güce dayalı olmayabilirdi ama denge gerektiren bir oyuncu yani mesutun dediği gibi bir sans oyunu değildi bzim kazandığımız oyun son oyundada hep kızlarla duello yapılarak kazanlıdı zaten
walla cnm yaa çok doğru söyledin ;)
Ben bu hafta dokunulmazlığı kaybettiğimize o kadar çok üzülmedim açıkcası.Esra zaten pek bişi yapmıyordu.şimdi daha az yemek yenecek.Ödül yarışmasındada Karnımızı doyurduk bence önemli olan buydu.
Takımımızın her zaman arkasındayız.bu yuzdende Güvenle söylüyoruz.Survivor kanaryaların diye.bu bir bilgi niteliği taşımaz yani ;) anlayana
bende üzülmedim gülcüm.. neden üzüleyimki.. sonucta Esra gitti.. ztn bastan beri benim icin gitmistide neyse.. hata söyle bi düsüncem var (katilmayanda olabilir) umarim Kanaryalar Aslanlardan daha azalir.. Böylece daha Hirslanirlar, ve oyunlari kazanirlar.. Gercekten Yaprak ve Yagmurda ellenirse muhtesem olur..
[tekrar yazayim dedim, yaza yaza anlayan olur belki!]
mercan_dede 01-04-07, 00:44 selam arkadaşlar....
bu hafta çok süperdi ya ödül oyununu kaybettik ama olsun dokunulmazlık oyununu kazandık zaten ben demiştim ödül değil dokunulmazlık önemli yavaş yavaş dengeliyoruz durumu aramızda sadece bir kişi fazla olsun onuda biz haftaya göndeririz.....
hala kızlarla düello diyorsunuz ya çok komiksiniz cidden :img-hyste Cömertle Cenk kızlar mıydı ? :img-hyste :img-hyste
güce dayalı olmayabilirdi ama denge gerektiren bir oyuncu yani mesutun dediği gibi bir sans oyunu değildi bzim kazandığımız oyun son oyundada hep kızlarla duello yapılarak kazanlıdı zaten
vallaha o sans diyince evde koptum..
Zarmi attik? 51mi oynadik? Yoksa Okaymi attik (hemde cift!) :img-hyste komik ya..
hala kızlarla düello diyorsunuz ya çok komiksiniz cidden :img-hyste Cömertle Cenk kızlar mıydı ? :img-hyste :img-hyste
Levent-Müge + Mesut-Aysil neydi?? Vallaha hicte adil degil ama bu tabi aslanlarin sucu degil, format sacma..
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 00:45 boşver Tuğçecim yaa biz anladık anlayacağımızı :img-hyste Ne olursa olsun biz tüm aslanlara güveniyoruz,kazansalarda kaybetselerde her zaman asaletlerini korudukları için onlarla gurur duyuyoruz,bu kadar ! Panamada da dünyanın her yerinde de aslanlar farklarını hep gösterirler zaten...;)
evet anlayacagimizi anladik canim:img-hyste
evet güveniyoruz ne yani yenildi yarismayi kaybetti
diye askimiz eksilcekmi destegimizi cekicekmiyiz tabiki hayir!!!
aslan iste heryerde asaletini gösteriyor!!!:happy0064
pıtırcık_mı_ki 01-04-07, 00:47 hem istese kanaryalarda kızlarla düello yapabilirdi. yane onları siz yapamazsınız diye kısıtlayan falan yoktu.ASLANLAR çok akıllı davrandı. neymiş yok orkun karşılaşamamışmışşşşşşşşş... :img-hyste :img-hyste
Valla biz kaybetsekte daima ASLANLARIMIZIN yanindayiz! Nasildi o tugcecim? "Biz sevinmek icin,sevmedik!" Ölümünce ASLANLAR!Kaybetsede,kazansada!;)Gerisi bizim icin herzaman BOSS!
Ben bu hafta ödül oyununu kaybettiğimizde hem üzüldüm hem sevindim.. Çünkü bizimkiler kaybedince dokunulmazlık için hırs yapıyorlar ve konsantre oluyorlar...Asıl denge ve strateji oyunu dokunulmazlıktı...Gerçekten çok çok iyiydik...Levent,Mesut,Özlem çok iyilerdi...Cevo bir yerde hata yapıyormuş gibi oldu ama zaman kaybettirmedi...Kanaryalardan Orkun çok iyiydi,o da kötü olsaydı zaten çok büyük fark atardık...Bu arada durmadan kız düellosu diyorsunuz ama Cenk de Çiğdeme düello teklif etti onu unutmayın...Cenk tabi Metehanla boy ölçüşemeyince Çiğdeme gitti :img-hyste bu arada febelilerin ufaklığı da fena değildi oyunda...ya ben o çocuğu her gördüğümde gülüyorum çok komik bir tip...o konuşmadan dursun yine komedi yaa :img-hyste
mercan_dede 01-04-07, 00:48 kazandık ya aslanlar siz ona bakın kanaryalılar bahane bulmaya devam etsinler .....
bende üzülmedim gülcüm.. neden üzüleyimki.. sonucta Esra gitti.. ztn bastan beri benim icin gitmistide neyse.. hata söyle bi düsüncem var (katilmayanda olabilir) umarim Kanaryalar Aslanlardan daha azalir.. Böylece daha Hirslanirlar, ve oyunlari kazanirlar.. Gercekten Yaprak ve Yagmurda ellenirse muhtesem olur..
[tekrar yazayim dedim, yaza yaza anlayan olur belki!]
busecim istersek milyonlarca yazalım bı geseliler anlamaz.ama biz yazalım genede demi :)
bende sana katılıoyorum yağmur ve yaprakta giderse takımımızı kimse tutamıycak.
ayrıca kızlarla duello konusunda hala sözümün arkasındayım iki tane erkek erkeğe yapıldı.en az üç kızla duello yaptılar .ayrıca metehanı devirebilmekte yürek ister yani :)
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 00:48 ee madem adil degil cigdemi neden sectiler o zaman kimdi secen
tam bilmiyorum cenkti sanirim...
ne yani kizla düello yapiyorlar diye bizimkiler kendilerini
oynamadan suyami atsalardi asil sacmalik bu olurdu!!
mercan_dede 01-04-07, 00:49 Ben bu hafta ödül oyununu kaybettiğimizde hem üzüldüm hem sevindim.. Çünkü bizimkiler kaybedince dokunulmazlık için hırs yapıyorlar ve konsantre oluyorlar...Asıl denge ve strateji oyunu dokunulmazlıktı...Gerçekten çok çok iyiydik...Levent,Mesut,Özlem çok iyilerdi...Cevo bir yerde hata yapıyormuş gibi oldu ama zaman kaybettirmedi...Kanaryalardan Orkun çok iyiydi,o da kötü olsaydı zaten çok büyük fark atardık...Bu arada durmadan kız düellosu diyorsunuz ama Cenk de Çiğdeme düello teklif etti onu unutmayın...Cenk tabi Metehanla boy ölçüşemeyince Çiğdeme gitti :img-hyste bu arada febelilerin ufaklığı da fena değildi oyunda...ya ben o çocuğu her gördüğümde gülüyorum çok komik bir tip...o konuşmadan dursun yine komedi yaa :img-hyste
aynen katılıyorum sana bende onu gördüğümde gülmeye başlıyorum neden bilmiyorum ama öle .....
Cevdet cok kotu dustu ya dedim kesin kalcasi kirildi diye neyseki birssey olmadi tam tahtanin ortasina oturdu..Bu yarismalari nereden buluyorlarsa adamlar tek parca gelemeyecek neredeyse..Bu survivorda hic balik tutanlari goremedik adadaki yasami cok az gosteriyorlar..
evet anlayacagimizi anladik canim:img-hyste
evet güveniyoruz ne yani yenildi yarismayi kaybetti
diye askimiz eksilcekmi destegimizi cekicekmiyiz tabiki hayir!!!
aslan iste heryerde asaletini gösteriyor!!!:happy0064
Kesinlikleee cnmmm HERZAMAN ASLANLARRR !!!!!
Ayşegülcüm evet öyleydi...BİZ, SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK !!!
Neyse ben artık çıkıyorum bu sonucun üstüne bir de Gürgeni izlemek çok güzel..tüm aslanlara iyi gecelerrr :)
yaa ikinci oyunda aslanlar zaten hep bizim kızlarla karşılaşıp duelloya davet ettiler.biz sadece çiğdemi duelloya çağırdık.bencede çok sacma bi formattı.bir kız erkeği nası devirsin yani buradada aslanlara bi suç bulmuyorz zaten . sadece sanslıydınız o kadar
Ben bu hafta ödül oyununu kaybettiğimizde hem üzüldüm hem sevindim.. Çünkü bizimkiler kaybedince dokunulmazlık için hırs yapıyorlar ve konsantre oluyorlar...Asıl denge ve strateji oyunu dokunulmazlıktı...Gerçekten çok çok iyiydik...Levent,Mesut,Özlem çok iyilerdi...Cevo bir yerde hata yapıyormuş gibi oldu ama zaman kaybettirmedi...Kanaryalardan Orkun çok iyiydi,o da kötü olsaydı zaten çok büyük fark atardık...Bu arada durmadan kız düellosu diyorsunuz ama Cenk de Çiğdeme düello teklif etti onu unutmayın...Cenk tabi Metehanla boy ölçüşemeyince Çiğdeme gitti :img-hyste bu arada febelilerin ufaklığı da fena değildi oyunda...ya ben o çocuğu her gördüğümde gülüyorum çok komik bir tip...o konuşmadan dursun yine komedi yaa :img-hyste
sana katılıyom çok güzel yazmışın :img-hyste
eet bu hafta levent özellikle!! süperdi :img-wink: :good:
aynen katılıyorum sana bende onu gördüğümde gülmeye başlıyorum neden bilmiyorum ama öle .....
ilginç bir tip gerçektenn insanın gülesi geliyor görünce küçük falan minyatür febeli :img-hyste
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 00:52 Ben bu hafta ödül oyununu kaybettiğimizde hem üzüldüm hem sevindim.. Çünkü bizimkiler kaybedince dokunulmazlık için hırs yapıyorlar ve konsantre oluyorlar...Asıl denge ve strateji oyunu dokunulmazlıktı...Gerçekten çok çok iyiydik...Levent,Mesut,Özlem çok iyilerdi...Cevo bir yerde hata yapıyormuş gibi oldu ama zaman kaybettirmedi...Kanaryalardan Orkun çok iyiydi,o da kötü olsaydı zaten çok büyük fark atardık...Bu arada durmadan kız düellosu diyorsunuz ama Cenk de Çiğdeme düello teklif etti onu unutmayın...Cenk tabi Metehanla boy ölçüşemeyince Çiğdeme gitti :img-hyste bu arada febelilerin ufaklığı da fena değildi oyunda...ya ben o çocuğu her gördüğümde gülüyorum çok komik bir tip...o konuşmadan dursun yine komedi yaa :img-hyste
aynen katiliyorum canimmm o kücüklük varyaa sesi ciksin diye
o nasil bagiris öyle seside yokki:img-hyste
istersek milyonlarca yazalım bı geseliler anlamaz...
bu nedemek???
bu sözleri sizler icinde gecerli o zaman
istesek milyonlarca kez yazalim(kizla düello*en büyük aslann)
bi febeliler anlamaz:img-wink:
ee madem adil degil cigdemi neden sectiler o zaman kimdi secen
tam bilmiyorum cenkti sanirim...
ne yani kizla düello yapiyorlar diye bizimkiler kendilerini
oynamadan suyami atsalardi asil sacmalik bu olurdu!!
Anlamiyorsan Anlamaya calis [almanca ata sözü.. *türkcesi yani*]
Ya bak O oyunda Bayan-Erkek Karsi Karsiya gelmemeliydi.. Ne Aslan Bayani Ne Kanarya Bayani Erkeklere Karsi olmamaliydi!! SUC Formatta.. aslanlarda degil yazdim.. tabi okumadan cvp verirsen anlamazsin.. Iste ozaman bu yazin Sacma olur!
Kesinlikleee cnmmm HERZAMAN ASLANLARRR !!!!!
Neyse ben artık çıkıyorum bu sonucun üstüne bir de Gürgeni izlemek çok güzel..tüm aslanlara iyi gecelerrr :)
AyNenn öyle canim:happy0064 sanada iyi geceler cnm!Yarin mutlaka geL!Eh nede olsa bizim haftamiz;)
pıtırcık_mı_ki 01-04-07, 00:53 Cevdet cok kotu dustu ya dedim kesin kalcasi kirildi diye neyseki birssey olmadi tam tahtanin ortasina oturdu..Bu yarismalari nereden buluyorlarsa adamlar tek parca gelemeyecek neredeyse..Bu survivorda hic balik tutanlari goremedik adadaki yasami cok az gosteriyorlar..
sana katılıyorum. eskiden daha çok ada yaşantısını gösteriridi artık çok az gösteriyorlar. bu kadar az göstermelerine rağmen gece çok geç bitiyo.
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 00:55 Kesinlikleee cnmmm HERZAMAN ASLANLARRR !!!!!
hehe bende cikicam sanada iyi geceler meliscim...
buse bana neyi nasil okicami ögretme istersen...
önce ilk oyun bittkten sonraki yazina bak sonra
asil hata formatta dedigin azina bak olurmu???
Evet ya bende Adayi daha fazla göstersinler diyorum..
Ne bu ya bi Yarisma izliyoz, birazda Ada Yasamini görelim.. =D
istersek milyonlarca yazalım bı geseliler anlamaz...
bu nedemek???
bu sözleri sizler icinde gecerli o zaman
ben bu sözü söylerken gayet açık konuştum ama bak gene anlamadınız ben napim yaa
Evet biz anlamıyoruz çünkü biz mantıklı şeyleri anlarız...Türlü saçmalıklarla muhattap olmayız,ilgilenmeyiz bu kadar basit ! siz de mantıklı birşeyler yazamayacağınıza göre uğraşmayın bize anlatmaya tamam ? :img-hyste
mühim olan öne geçmek için fırsat kollamak kanaryalar da düello isteseydiler...akıl edemedilerse napalım???bu oyun biraz da zeka ve strateji gerektiriyo...ayrıca kanaryalar kendilerine o konuda güvenselerdi kız erkek farketmez daha çokdüello teeklif ederlerdi...ama sadece onlar da çiğdemi ve metehanı seçtiler...cenkin metehanı seçmesi de komik kaçtı cidden:img-hyste taner payını almıştı bu hafta da cenk aldı...levent de bugün çok iyiydi...onun da işe yaradığı oyunlar oluyor...
her arkadaş topluluğunda ufak tefek tartışmalar olur mühim olan uzlaşabilmek...bizim takım bunu başarıyo o yüzden arada bir tartışmaları önemli diil...özlem leventle tartıştıktan sonra gereksiz bir soru sorduğunu kabul etti metehanla olan tartışmasını da konuşup hallettiler...önemli olan işin bu kısmı..kanaryalar yense yenilse suçu ikizlere atarak kendilerini kurtarma peşindeler...o kızlara gerçekten çok acıyorum...bu hafta ödül oyununu kaybettik ama önemli olan dokunulmazlıktı ve çok mutluyum dokunulmazlığı kazandığımız için:happy0064 :happy0064
bence yarışma 20.00 de başlamalı ve ada yaşamı daha fazla gösterilmeli.ne yapıyorlar.nasıl yaşıyorlar hiçç ama hiç bilmıyoruz
AyNenn öyle canim:happy0064 sanada iyi geceler cnm!Yarin mutlaka geL!Eh nede olsa bizim haftamiz;)
tabi cnmm yarın burdayım kesinliklee :) çıkamadım da bir türlü..reklam var şimdi zaten biraz daha burdayım ;)
Bu arada Cevo çok şanssız yaa başına gelmeyen kalmadı :( Ama herşeye rağmen devam ediyor helal olsun...Çok seviyorum onu ve tüm takımı ! ;)
hehe bende cikicam sanada iyi geceler meliscim...
buse bana neyi nasil okicami ögretme istersen...
önce ilk oyun bittkten sonraki yazina bak sonra
asil hata formatta dedigin azina bak olurmu???
ilk oyundan sonra yazmadim :img-hyste saat´te bak.. Dokunulmazlik bittikten sonra yazdim.. Allahim yaa.. Yine bisey derdim ama Malum Kurallar..
mercan_dede 01-04-07, 00:59 ya biz neyi anlamıyoruz ne yazmışlarda anlamamışız ........
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 00:59 aman aman cok acikti o kadar acikki ben hala anlamadim dimi...
meliscimm cok dogru yazmissin mantikli degil dedikleriniz o yüzdende
anlamiyoruz:img-hyste
Zeka oyunuda goremiyoruz, dengeden baska bir oyun goremedik..Ya bunlar cok zeki hemen yaparlar diye koymuyorlar..yada cok dengesizler yapamazlar diye denge koyuyorlar :img-hyste...
Ada yasaminda balik tutuyorlar mi?Neler yapiyorlar? goremiyoruz..
ya biz neyi anlamıyoruz ne yazmışlarda anlamamışız ........
Bazi Arkadaslar Kanaryalar Yarismacilarin Bilgi verdiklerini iddaa ediyorlar.. HAYIR diyoruz anlamiyorlar.. Bunu kast etti arkadas!
deadly_angel 01-04-07, 01:00 Valla yarışma formatlarına aykırı bir durum gerçekleşmedi dokunulmazlık oyununda, ayrıca o bir denge oyunu güç oyunu değilki, niye kadın erkek ayrımı yapılsın.Kanarya bu işten kurtulma yolunu bulmuş valla, iziler suçlu oynamadılar, oynadılar iyi olmadı, hiç centilmen değillerdi falan fişman havaları...
Bence fazla yorum yapmaya gerek yok, Survivorda centilmenliğinde bir sınırı vardır.Denge oyunundada buyrun Ayşıl hanım siz geçin ben bayrağımı sonrada bıraksam olur diyecek değildi herhalde çocuk:)
ya biz neyi anlamıyoruz ne yazmışlarda anlamamışız ........
boşver yaa ötüyorlar her zamanki gibi...kuş sesleri hiçbir zaman anlamlı olamaz :img-hyste
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 01:01 ilk oyundan sonra yazmadim :img-hyste saat´te bak.. Dokunulmazlik bittikten sonra yazdim.. Allahim yaa.. Yine bisey derdim ama Malum Kurallar..
ilk oyun derken ilk yazini kast etmistim ama öyle yazmisim ne farkeder sanki..
benimde dicem cok seyim var ama neyse...
ewt çok açıktı ama anlamadın . aman zaten sizn anlamanız bişi ifade etmiyor.anlayana yani
bence başka bi seyden anlamıyorsunuz ama neyseeeee :D :D
Valla yarışma formatlarına aykırı bir durum gerçekleşmedi dokunulmazlık oyununda, ayrıca o bir denge oyunu güç oyunu değilki, niye kadın erkek ayrımı yapılsın.Kanarya bu işten kurtulma yolunu bulmuş valla, iziler suçlu oynamadılar, oynadılar iyi olmadı, hiç centilmen değillerdi falan fişman havaları...
Bence fazla yorum yapmaya gerek yok, Survivorda centilmenliğinde bir sınırı vardır.Denge oyunundada buyrun Ayşıl hanım siz geçin ben bayrağımı sonrada bıraksam olur diyecek değildi herhalde çocuk:)
çok güldüm yaa haklısın :img-hyste :img-hyste ayrıca orada Mügenin Leventten daha güçlü olduğuna eminim...orada önemli olan dengeydi güç değil.. o ellerindeki şey sadece göstermelikti...adam onu güçle kafasına geçirdi de düştü gibi konuşmayın :D:D merak ediyorum kazansaydınız formata aykırı gibi şeyler yazar mıydınız acaba :D
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 01:04 ya biz neyi anlamıyoruz ne yazmışlarda anlamamışız ........
bosver arkadasim cik cik iste...
dogru anlamiyoruz biz kus dili bilmiyoruz ondan yani
ayrica ben ima etmedimmm bilgi verildigini
siz kendiniz bizzat yazmistiniz
cenk bunu söyledi diye yazmasaydiniz!!!
ewt çok açıktı ama anlamadın . aman zaten sizn anlamanız bişi ifade etmiyor.anlayana yani
bence başka bi seyden anlamıyorsunuz ama neyseeeee :D :D
imzaliyorum...... imzaladim!!!
Evet Bosverelim Ya.. Degerli Zamanim geciyor burda..
ben kactim, Nede olsa HALA SURVIVOR BIZIM (Bizimde Kalacak!) :img-hyste :happy0064
Haksizsam soyleyin Eger Muge Yapragin kendisine midem bulaniyor dengede kalamayabilirim sen yaris dedigini digerlerine soyleseydi bu kadar cok kavga dovus olmazdi.Ama Muge konseyde agzini bile acmadi nedense
deadly_angel 01-04-07, 01:06 çok güldüm yaa haklısın :img-hyste :img-hyste ayrıca orada Mügenin Leventten daha güçlü olduğuna eminim...orada önemli olan dengeydi güç değil.. o ellerindeki şey sadece göstermelikti...adam onu güçle kafasına geçirdi de düştü gibi konuşmayın :D:D merak ediyorum kazansaydınız formata aykırı gibi şeyler yazar mıydınız acaba :D
tabiki böyle birşeyden bahsetmezlerdi, nasıl işlerine geliyorsa öyle davranıyolar, eh alıştık artık:D Müge bu hafta gözümden fzlasıyla düştü, acunda ağzını açıp fear factordeki son oyundan bahsetmedi ya sinir oldum.
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 01:06 çok güldüm yaa haklısın :img-hyste :img-hyste ayrıca orada Mügenin Leventten daha güçlü olduğuna eminim...orada önemli olan dengeydi güç değil.. o ellerindeki şey sadece göstermelikti...adam onu güçle kafasına geçirdi de düştü gibi konuşmayın :D:D merak ediyorum kazansaydınız formata aykırı gibi şeyler yazar mıydınız acaba :D
ya meliscim yazarlarmi hicc yani...
ne de olsa aslanlar aldi hemen bi bahaneleri var olmazsa sasardim zaten...
imzaliyorum...... imzaladim!!!
Evet Bosverelim Ya.. Degerli Zamanim geciyor burda..
ben kactim, Nede olsa HALA SURVIVOR BIZIM (Bizimde Kalacak!) :img-hyste :happy0064
bende gidiyorum zaten anlattıklarımıı anlayan kimse kalmıyo cnm sen gidincee:D:D hadi ii geceler herksee
Panamanın Fatihleri Kanarylar!!!!;)
bu kaçıncı denge oyunuydu syamadım valla acun fbliler dengede iyi diye sürekli denge oyunu yapıp duruyor ama üzgünüm acuncum bu sefer patladın:)birde ödül oyunundaki acun sevinci gözümden kaçmadı..neyse finale özlem ve cevdet kalıcak bence:img-wink: :)bu arada gs marşları süperdi!!
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 01:08 Haksizsam soyleyin Eger Muge Yapragin kendisine midem bulaniyor dengede kalamayabilirim sen yaris dedigini digerlerine soyleseydi bu kadar cok kavga dovus olmazdi.Ama Muge konseyde agzini bile acmadi nedense
ya zaten yaprakta söyledi kendi oynasaydi kötü
olsaydi hemen kizin üzerine giderlerdi herzaman ki gibi kiz oynar suclu
oynamaz suclu daha ne yapsin ya...
deadly_angel 01-04-07, 01:08 Haksizsam soyleyin Eger Muge Yapragin kendisine midem bulaniyor dengede kalamayabilirim sen yaris dedigini digerlerine soyleseydi bu kadar cok kavga dovus olmazdi.Ama Muge konseyde agzini bile acmadi nedense
stormy kanarya takımı içten parçalanmış, ben mügenin dürüst davranmadığını düşünüyorum, sonuçta onu kimse tahtaların üzerine zorla çıkarmadı, ayrıca ortada bir yükseklik göremedim ben, fear factorde bilmem kaç metrenin tepesinde bayrak topladığını düşünürsem...
centilmenlikten bahsedenler özlemin tüm kanaryalar esra düştüğünde onu izlerken gidip onu taşımasını unutmasın...ayrıca cevdet hastaneden geldiğinde bi geçmiş olsun bile demediler...aslanlar hiçbir zaman kanarşa şunu yolla bunu yolla diye bağırmadılar sadece tezahürat yaptılar...onların denize yaptıkları tezahürat çok mu centilmenceydi???ayrıca bu bir oyun ve kanaryalar da isteseydi özlemi çiğdemi düelloya çağırabilirdi...zaten çiğdemi çağırdılar....ayrıca yenildiklerinde tezahürat yapmalarında ne varmış anlamadım...onlar da susup kalmasınlar kendilerinin bileceği iş...bu aynen yenilen takımın statta tezahürat yapmaması gerek gibi bişey oluyo:img-hyste :img-hyste komikler yaa...biz takımımızı yense de yenilse de destekler tezahürat yaparız
Bende bir yuksekli goremedim ama onlar Mugeyi savunmak icin boyle birseyin arkasinda duruyorlar..Kaybetmelerinin tek sorumlusunu ne yapip edip ikiz kizlar yaptilar..Madem korkun var neden onceden soylemiyorsun?Kiz sana nedenini soyleyip yarismayacagini soylemis..Bu yuzden Kanaryalar takimi icindeki bazilari yuzunden itici geliyor..O takimda Cenk ve Orkun ayrilik yaratiyorlar...
Yagmur dogru soyluyor Muge yerine Yaprak yada kendisi katilsaydi kaybetselerdi en cok onlar suclanirdi..
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 01:11 bu kaçıncı denge oyunuydu syamadım valla acun fbliler dengede iyi diye sürekli denge oyunu yapıp duruyor ama üzgünüm acuncum bu sefer patladın:)birde ödül oyunundaki acun sevinci gözümden kaçmadı..neyse finale özlem ve cevdet kalıcak bence:img-wink: :)bu arada gs marşları süperdi!!
ya ben alistim artik acunun her defasinda böyle yapmasindan
hindistan cevizlerini kanaryalar koyunca daha icten söylüyor..
acun tarafsiz OL..
ya evet oyun kalmamis gibi her defasinda denge oyunu..
Birkerede ASLANLAR kazandiktan sonra bir oyunda bahane bulmayin yani!Bakalim finalde ne bahaneniz olcak?Aslanlar kazandiktan sonra eminim tüm cik cik'ler sok olur!Neyse fazla büyük konusmayayim en iyisi!Yoksa (ihtimal vermiyorum ama)Kanaryalarda kazanabilir.Aslinda kazansalarda,tebrik ederim!Neticede bu bir yarisma!Ben bir yarismayla güzel ASLANIMI yanliz birakmam hem!
Yaa bu yarışma keşke Galatasaray-Beşiktaş olsaydı...En azından rakiplerimiz düzgün insanlar olurdu.saygı duyardık..Ben hep Beşiktaş takımını da asil bir takım olarak görmüşümdür...Ama febe olunca iş değişiyor...Herzamanki antipatik hallerinizi panamada da gösteriyorlar..(aslında başka bir kelime yazacaktım ama yazmıyorum burada olmaz) ;)
Çıktım bu sefer..iyi geceler herkese :)
sude_burcu 01-04-07, 01:12 kanarya adadaymıs ASLANLARA dalasmıs
kanatlarını acsan 3-5 cm etmezsın
sen nasıl kanatlısınnn
sıneklerle yarısamazsınnn
fazla soze gerek yok:img-hyste
Birkerede ASLANLAR kazandiktan sonra bir oyunda bahane bulmayin yani!Bakalim finalde ne bahaneniz olcak?Aslanlar kazandiktan sonra eminim tüm cik cik'ler sok olur!Neyse fazla büyük konusmayayim en iyisi!Yoksa (ihtimal vermiyorum ama)Kanaryalarda kazanabilir.Aslinda kazansalarda,tebrik ederim!Neticede bu bir yarisma!Ben bir yarismayla güzel ASLANIMI yanliz birakmam hem!
katılıyorum cnmm...ama baksana çok eminler "nedense"...Umarım biz kazanırız...
bu arada final oldu mu arkadaşlar ???
kanarya adadaymıs ASLANLARA dalasmıs
sen nasıl kanatlısınnn
++++:img-hyste :img-hyste :img-hyste harika ya!
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 01:15 Yaa bu yarışma keşke Galatasaray-Beşiktaş olsaydı...En azından rakiplerimiz düzgün insanlar olurdu.saygı duyardık..Ben hep Beşiktaş takımını da asil bir takım olarak görmüşümdür...Ama febe olunca iş değişiyor...Herzamanki antipatik hallerinizi panamada da gösteriyorlar..(aslında başka bir kelime yazacaktım ama yazmıyorum burada olmaz) ;)
:img-hyste iste asil yorum budur:happy0064
benimde GSden sonra tabi sempati duydugum takimdir...nerde olursa olsun
desteklerim(avrupa) keske öyle olsa ama acun biliyor isini!!!
güle güle canimm bende ciktim zaten bosa zaman harcadik zaten
ne yazsak anlamiyorlarki!!!(islerine gelmiyor)
Bende bir yuksekli goremedim ama onlar Mugeyi savunmak icin boyle birseyin arkasinda duruyorlar..Kaybetmelerinin tek sorumlusunu ne yapip edip ikiz kizlar yaptilar..Madem korkun var neden onceden soylemiyorsun?Kiz sana nedenini soyleyip yarismayacagini soylemis..Bu yuzden Kanaryalar takimi icindeki bazilari yuzunden itici geliyor..O takimda Cenk ve Orkun ayrilik yaratiyorlar...
Yagmur dogru soyluyor Muge yerine Yaprak yada kendisi katilsaydi kaybetselerdi en cok onlar suclanirdi..
mügenin katıldığı fear factoru izleyenler konunun yükseklik korkusuyla alakası olmadığını anlamışlardır...orda ne kadar yüksek bir platformda oyun oynadığını ve hiç sesini çıkarmadığını görmüştüm...
deadly_angel 01-04-07, 01:16 Yaa bu yarışma keşke Galatasaray-Beşiktaş olsaydı...En azından rakiplerimiz düzgün insanlar olurdu.saygı duyardık..Ben hep Beşiktaş takımını da asil bir takım olarak görmüşümdür...Ama febe olunca iş değişiyor...Herzamanki antipatik hallerinizi panamada da gösteriyorlar..(aslında başka bir kelime yazacaktım ama yazmıyorum burada olmaz) ;)
aynı şekilde meliscim (ismin melisti sanırım) Beşiktaşın olmasını isterdim bende, onlar çok farklılar, zaten onları yensekte yenilsekte hep farklı görmüşümdür.
Millet bu arada bizimkilerin dokululmazlıktan sonra arkalarını dönüp adalarının yolunu tutarkenki söyledikleri şarkı neydi? Bilen varsa yazabilirmi
sen nasıl kanatlısınnn
:img-hyste :img-hyste süper bir marş ya bayıldım vala çok uygun olmuş:) büyük konuşanlar bugün gördü:)gs li arkadaşlarım bu arada alacağımz daha birçok oyun var sağlam yerlerden öğrendim:)tabi acun birşey yapmadıysa belli olmaz onun sağı solu!!yarışmada bitmiş ama bakalım neler olcak final haziranda olucakmış:img-pilot
mügenin katıldığı fear factoru izleyenler konunun yükseklik korkusuyla alakası olmadığını anlamışlardır...orda ne kadar yüksek bir platformda oyun oynadığını ve hiç sesini çıkarmadığını görmüştüm...
zaten kiz bence kendi elenir diye korkup boyle birsey atti ortaya..madem boyle korkun vardi niye sustun yarisirken..onun yuzuden kaybettiler cunku leventle duelloyu kaybetti..ayrica acun demis iki adim geri git diye acuna soruyormus nasil gidicem diye :img-hyste
Evet ya bencede Ben Besiktas'i niyese seviyorum!Bence daha dürüst,yada eglenceli bir takim olurdu!Aslanlar-Kartallar daha uyumlu hem! Aslanlar-Kanaryalar komik sanki.Kanarya pek bi gücsüz:img-hyste
Evet ya bencede Ben Besiktas'i niyese seviyorum!Bence daha dürüst,yada eglenceli bir takim olurdu!Aslanlar-Kartallar daha uyumlu hem! Aslanlar-Kanaryalar komik sanki.Kanarya pek bi gücsüz:img-hyste
valla yaa aslanla ancak kartal mücadele edebilir...rakip kanaryalar olunca sapanla avlıyoruz hepsini yaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste
kanatlarını açsan
3-5 santim etmezmiş
sen nasıl kanatlısın
sineklerle yarışamazsın:img-hyste :img-hyste olay budur işte:img-hyste
mili_gkhnözen1905 01-04-07, 01:21 yaa müge adadayken salyangoz yiyemedi
ama fear factorda götürdü gözleri filan o nasil oldu peki:img-hyste
neysee hadi aslanlarimmm kactim daha diger sayfalarada bu ugramam lazim:)
sen nasıl kanatlısınnn
:img-hyste
Evet Aslanlar-Kartallar daha hoş olurdu valla...2 kaliteli takım ;) Ben severim Beşiktaşı da...Babam saolsun küçükken beni bjk maçlarına götürürdü zorla :img-hyste
deadly_angel evet cnm ismim Melis :)
Müge bence de bahane üretti orada...bu arada gsliler olarak biz bize kaldık sanırım forumda :D oh be gittiler :img-hyste
bu yarışmayla birlikte acuna olan sempatim tamamen antipatiye döndü..bukadarmı taraflı olunur ya acun bu işi bıraksın artık yeter hiç inandırıcı gelmiyor artık acun.. ayrıca hiç demokratik olduğunuda sanmıyorum. resmen taraflı ya düşündükçe sinirlerim bozuluyor!!bugün ödül yarışmasında utanmasa yardım edicekti kanaryaya:icon_evil
valla yaa aslanla ancak kartal mücadele edebilir...rakip kanaryalar olunca sapanla avlıyoruz hepsini yaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste
kanatlarını açsan
3-5 santim etmezmiş
sen nasıl kanatlısın
sineklerle yarışamazsın:img-hyste :img-hyste olay budur işte:img-hyste
Ayy süperr ya:img-hyste :img-hyste en azindan kaliteli bir rakip olurdu karsimizda.Böyle pek tadi olmuyor:img-hyste
bu yarışmayla birlikte acuna olan sempatim tamamen antipatiye döndü..bukadarmı taraflı olunur ya acun bu işi bıraksın artık yeter hiç inandırıcı gelmiyor artık acun.. ayrıca hiç demokratik olduğunuda sanmıyorum. resmen taraflı ya düşündükçe sinirlerim bozuluyor!!bugün ödül yarışmasında utanmasa yardım edicekti kanaryaya:icon_evil
Walla onda utanma yoktur!Utandigindan degilde,formata uymadigindan atilir diye düsünmüs herhalde!Yoksa neden utansinki bir FEBELI?
Bu akşam ki Ödül oyunu kaybedeceğimizi düşünmüştüm Denge oyunlarında pek iyi değiliz Kaldı ki öyle de oldu Kanaryalar çok iyi oynadılar ve kazandılar
Dokunulmazlık oyununu görünce yine denge ve yine kanaryanın üstünlüğü olur diye düşünürken Bizimkiler üstün perfonmansı ve özellikle Düelloda bir kanaryalı bayan aslanlardan da erkek birinin kapışması oyunu bize daha da yakınlaştırdı Kanarya bizi zaten anca denge oyunlarında bu kadar zorlar Güç oyunlarında ne olduğunu zaten geçen hafta gördük :)
Orkun bana da çok antipatik geliyor Cömert konseyde çok yapıcı konuştu Müge de iyi gaza geliyor İddialı görünmeye çalışırken o hissi bir türlü veremiyor
Yalnız dokunulmazlık oyununda Ayşıl'ın el hareketini Orkun'un da yapmasına kopmadım değil :img-hyste
Aslanlar'da Özlem'in sivrilmesi ve güçlü görünmesi sanırım Erkekleri biraz ürkütüyor Ama yine tatlıya bağlamaları güzel oldu Bence daha güzel aşamalı oyunları ilerleyen haftalarda göreceğiz
Bu arada reytingler böyle gittiği sürece Sanırım ada görüntülerini daha az izleyeceğiz:sad53:
sude-elvin 01-04-07, 02:09 her gidenin arkasindan zaten bi ise yaramiyodu dersek sonunda kim kalicak merak ediyorum. bu arada aslanlarda berrin özcan denizin dizisi kaderde oynuyor.
her gidenin arkasindan zaten bi ise yaramiyodu dersek sonunda kim kalicak merak ediyorum. bu arada aslanlarda berrin özcan denizin dizisi kaderde oynuyor.
evet dizide oynuyor hatta suriyeden yeni geldi ve şimdi italyada provaları var:)
nedim_bahar 01-04-07, 06:01 kanaryalara sinir oldum yaw neymiş sevinçlerini fazla abartmışlar alla alla siz kazanınca farklımısınız ki bize çok abarttılar diyosunuz ya kardeşim şunu bilir şunu söylerim kazanan istediği şekilde sevinebilir öyle olmuş böyle olmuş rakip takımı hiç ilgilendirmez istediği gibi sevinebilir o kadar
KeReMcEmİm 01-04-07, 08:00 arkadaşlarm çpok mutluyum tahmin bile demezsin diğer aldığımız dokunulmazlıklara göre bu beni en sevindiren oldu çünkü kanaryaya baya sinir olmuştum üstelikte tanere yarış başlamadan söledeiği sözleri bi onun o söylediklerinden sonra bizim yenmemiz bi de düellolarda mesutun cenki ve metehanın cömerti yenmesi bizi çok mutlu etti zaten geçen haftada mesut yenmişti ayrıca yeni tezahuratlar bulmuşlar çok güzellerdi...
Aslanların yarışmada düello kısımlarında yenmeleri bize çok zaman kaybetirdi bu yüzden yenildik yoksa yenerdir orkun denge konusunda güzeldi hızlı bi şekilde gidip duruyordu birde şu olay var bi yarışmacı gelmeden diğeri hemen geçiyordu aslında beklemeleri lazım o geçsin sonra sen geç böylece karmaşa olmaz o sahnelerde düşmede olabilirdi yani ayrrıca eskide dokunulmazlık yarışmaları kolay olurdu ödül yarışmaları zor olurdu busefer tam tersi oldu tam benim istediğim gibi olmuş yani
Aslanlar çok yavaşlardı ya sinir oldum orkun taner falan uçuyolardı o kadar düello kazandık arayı açmamız gerekirken hep yaklaşıolardı bize.Çok yavaş kaldı aslanlar.Ama akıllıca davranıp düellolarda iyi kişilerle eşleştiler.Bitanesi Metehana kafa tuttu ama olmadı :) Güzeldi oyun heyecanlıydı.Ödül oyununu kazananlarda nedense asıl oyunda kazanamıyorlar böle bişy de var :)
!karbeyaZ! 01-04-07, 10:10 Yine güzel bir haftaydı..Bizim takım elemelerde iyi isimler seçiyor Erkay dışında..Önce Seda sonra da Esra..
Ama yorumlarınız gerçekten çok basit ve onur kırıcı..Daha mantıklı, saygılı olmanızı beklerdimm..Kanaryaları aşağıladığınız gibi sizi aşağılayacak değilim ama sözleriniz yenilir yutulur cinsten değil..
Neyse.. Dokunulmazlığı kaybetmemizin nedeni kızları yanlış seçmemizdi..Yağmurun denge oyunundan sonra takıma 11. olarak katıldığını herkes unuttu galiba..Yağmurla Esra yarışsa çok daha iyi sonuçlar alırdık..Ama yine de Cenkin düelloları sayesinde oyunu açık ara kaybetmedik..
O çok aşağıladığınız Taner de sanki düz yolda yürürmüş gibi yarıştı..Oyunun en iyileri Tanerle Orkundu..Aslanlar sadece düello avantajlarını kullanıp kazandılar çünkü bizimkiler hızlanınca Aslanların kızlarına denk düşemediler..
Ama yine de ödül oyunu sonrası eğlencemiz müthişti:img-hyste
Bu hafta Cömerti çok tebrik ettim çünkü yensekte yenilsekte objektif davranıyor..Konseyde söyledikleri çok mantıklıydı..
Ayrıca bizim gruplaşmamız en azından göz önünde..Ama Aslanlarınki içten içe bir gruplaşma..Denizi elemeleri aslında onlar açısından çok iyi oldu..Şimdi keşke elemeselerdi diyorum..
Biz kaybettikten sonra oturup konuştuğumuzda (her seferinde Cenk bunu yapıyor) sürekli neden kaybettik sorusu soruluyor..Ve Cenkle Erkayın anlaşmazlığı yüzünden Yağmurla Yaprak alınıyor..Cenk orda "Biz suçlu aramıyoruz, yarışmayı neden kaybettik onu tartışıyoruz" dese de..
Ayşılın Yaprakla Yağmura açıklama yapma kısmını hepimiz es geçtik galiba..Nedenseee....
Kanaryaların ödül oyununu kazanması güzeldi mtiş bi adada bi evde doyasıya yemek yemeleri ailerinin fotograflarını görmesi güzel bişi olması lazım sanırım ayrıca tanere bayılıyorum yaw her hafta acunun taklidini yapıyor güzelde yapıyor yani bakalım haftaya ne olacak
eet bende ona çok şaşırdım
fear fectorda bilmem kaç m yükseklikteki bayrakları toplayabiliyoda
yüksekliği 2 metreyi geçmeyen bi yerde nasıl yürüyemiyo hala anlamış değilim :img-hyste :img-hyste
her tarafları PALAVRA!!! :img-hyste :D
kanatlarını açsan
3-5 santim etmezmiş
sen nasıl kanatlısın
sineklerle yarışamazsın :img-hyste :good:
Valla herşeyleri palavra yaa...2 metre bile değildi o yükseklik Cevo düştü de ne oldu yani...öyle birşeyden yükseklik korkusu mu olurmuş sanki binanın tepesindeydi kız...çok saçma..
Bu arada dün Cenk düellolarda Metehana yenildi sonra Çiğdemi yendi...aman ne büyük başarı :img-hyste
Bide yazmadan geçemicem Acun konusunda sadece benim öyle düşüncelerim var sanıyordum sizin de böyle şeyler düşündüğünüzü görmek beni şaşırttı.. Çünkü ben yazarken kimse yorum yapmıyordu...neyse artık birşey yazmıyorum onun hakkında...
Ben iki oyununda tamamıyle denge olduğunu sandığım için ikisinide kanarya kazanır onlar dengede daha iyi demiştim.Ama ikinci oyuna zeka faktörüde girince ibre bize döndü.
Şimdi bu haftanın değerlendirmesini yapayım kendimce.
Öncelikle ödül oyunu.
Tamamen denge oyununa ve konsantreye bağlı bir oyun.Ama şu varki eger ilk yarışan biz olmasaydık durum farklı olabilirdi.Çünkü Çğdem,Cevdet ve Levent(umarım yanlış hatırlamıyorumdur)aslında baya iydiler fakat son 2 dakika panik yapıp hızlandılar ve hep düştüler.Eger panik yapmasalardı daha fazla hindistan cevizini sepete atacaklardı.
Burada Fener ilk oyunu aslanlar oynadığı için oyunun stratejisinin zamandan çok hindistan cevizini sepete atmak olduğunu anladılar ve 6 taneyi 50 saniye kala attılar.Bu da demek oluyorki eger bizimkiler panik yapmasalardı ilkini biz kazanacaktık.Oyun 3. aşamaya geçecekti ama olmadı.
Neyse ....
Benim ödül oyununda anlamadığım birşey var.Eger imkanınız varsa lütfen izleyip bana bu konuda yardımcı olun.Cevdet düştüğünde Ayşıl güldü.Ve kameralara yansıdı.lütfen bakar mısınız?Eger öyleyse kişilik budur?
Fenerliler her zamanki gibi aşırı sevindiler.Ne de olsa onlar pireyi deve yapmaya alışmışlar.Hala 6-0 diyip sevindiklerini düşününce bu çok normal.Yüzyıllarının en önemli başarısı bu çünkü.Bende bir kanarya olsam dünyanın en iyi takımlarından birini 6-0 yensem herhalde yad edip edip sevinirim.Çünkü başka başarı yok.
Sıra gelelim dokunulmazlığa.
Sadece denge oyunu sandım ama yanıldım.Tamamıyle zeka oyunu.
Ayrıca arkadaşlar demişki kızları düelloya davet etmişler.
Eger izleme imkanınız varsa oyundan sonra takımların strateji konuşmalarını dinleyin.kanaryalar bayrağı nasıl hemen götürürüz planını yaparken bizimkiler nasıl düelloya davet ederiz ,bu işi ne zaman yaparız stretejisini tartışıyordu.Yani oyunu okuyan onlardı.
Ve olan oldu.Dengede çok daha iyi olan takım kanaryalar öne geçti ama zeka da iyi olan biz farkı kapatıp yarışmayı kazanmayı bildik.
Degerlendirme bu kadar.
şimdide kişileri eleştirmem lazım.
başta bizimkiler.Özlem benim favorim ama erkeklerin nedendir bilinmez tepkisini üzerine çekiyor.Levent ve Özlemin tartışmasını Özlem'in dediği gibi yersiz buldum.
Ama herşeye ragmen takım ruhunu kaybetmedikleri için onlarla gurur duyuyorum.Ayrıca yeni şarkıları da güzel olmuş.
Şu selam durun dedikleri.
Sıra kanaryalarda...
Ayşıl;aslında bizim takımda olmasını çok isterdim.Konsantrasyonu ve hırsı mükemmel.Ama her nedense bana çok itici geliyor.yani son iki haftadır.o kızda başka birşey hissediyorum.Hırsına kurban olabilir.ayrıca erkeklerle olan fazla samimi halleride hoş değil.Bu gördüklerimiz....
Tamer ve Oerkun bence takımın en başarılı erkekleri.İki oyunda da özellikle dokunulmazlıkta çok iydiler.helal olsun çok hızlıydılar ama bu işlerin sadece hızla olmadığını da görmüş oldular.
Yaprak;Çok başarılı bir kız fakat grupta kabul görmüyor.Nedeni ayşılın tüm rekekleri yanına çekip kızları oyun dışı yapmak istemesi ve bunada ulaşacak.Çok fena bir tip ayşıl.
Yaprak ve Yagmur;Gece onlar yüzünden mi var yada fıryına onların yüzünden mi kopuyor,yoksa fener'in geçen yıl son saniyelerde şampiyonluğu kaçırma nedeni de mi yaprak ve Yagmur......El insaf diyorum.
Bu kızlara yapılan düpedüz haksızlık.yazık ya.Oynasalar bir türlü oynamasalar...
Ayrıca ben yaprağı çok başarılı buluıyorum fakat kanaryalar avunma yolunu onları ezmekte bulmuşlar yapacak birşey yok.
Cenk;ne yaptı lütfen biri bana anlatsın.Bence takımın en güçsüz erkeği ve gitmesi gerekenler arasında.bir insan birşey yapmadan nasıl yapıyormuş gibi görünür sanırım Cenk'ten bunu ögrenmeliyiz.
Müge;hay Allah'ım!bu kız nedir biri bana anlatsın.eleme gününde o hali neydi ?İçim acıdı doğrusu.Masum kız pozisyonuna girmiş.
Bu kız çiğ göz ,çğ et yiyip sonrada ''aaaaaaaaaa ben salyangoz yemem'' diyen kız değil mi?Şimdi de ortaya bir yükseklik korkusu attı.Aynı kişi Fear fecter'da metrelerce yukarıda egilip bayrak toplamamış mıydı?
Hem anlamadığım korkuları olan biri neden fear fecter yada surviver'a katılır?
Şimdi de kanaryaların bizim sevinmelerine taktıklarını görüyorum.Siz sevinirken iyi biz ilk defa doyasıya sevinince tu tu....yazık.
Bu kadar arkadaşlar aklıma gelirse yazarım.Ama herşeyi yazdım galiba:img-hyste
Her zamanki gibi herşeyi en doğru şekilde yazmışsın cnm...Zaten yorumunu görünce direk dedim kesin aynı şeyleri düşünmüşüzdür...aynen öyle olmuş... Her yazdığına kelimesi kelimesine katılıyorum ! :good:
dün akşam herzamanki gibi çok heyecanlıydı yarışmalar... ama acunun taraflı davranmaya başladığına inanmaya başlıycam nerdeyse.. sürekli denge oyunları koyuyor. ama dün akşamki dokunulmazlık yarışmasında işin içine güç ve taktikte girdiğinde aslanlarımız kazandı neyseki:happy0064
kanaryalar bizim sevinme şeklimiz neden eleştirdiler anlamadım.. özellikle bunun konseyde tartışılması çok şaşırtıcıydı çünkü kanarayalar her oyunu kazandıklarında bizden beter seviniyolardı ve ben aslanlar konseyinde bunun dedikodusunun yapıldığını hiç görmedim.. ama ne hikmetse kanaryalar kaybedince ağırlarına gidiyorr...
KeReMcEmİm 01-04-07, 12:00 Valla herşeyleri palavra yaa...2 metre bile değildi o yükseklik Cevo düştü de ne oldu yani...öyle birşeyden yükseklik korkusu mu olurmuş sanki binanın tepesindeydi kız...çok saçma..
Bu arada dün Cenk düellolarda Metehana yenildi sonra Çiğdemi yendi...aman ne büyük başarı :img-hyste
Bide yazmadan geçemicem Acun konusunda sadece benim öyle düşüncelerim var sanıyordum sizin de böyle şeyler düşündüğünüzü görmek beni şaşırttı.. Çünkü ben yazarken kimse yorum yapmıyordu...neyse artık birşey yazmıyorum onun hakkında...
acun hakkındaki düşüncelerine sonsuz katılıorum cnm bi de metehan cömerti mesut cenki düello da yendi gibi hatırlıorum ben amaaan sonuçta yendik...
Valla ödül oyununu seyredemedim ama dokunulmazlık oyunu çok güzeldi.Arslanları tebrik ederim.Ödül oyunun galiba kanaryaların karınları toktu.Tok olan takım hep kaybetmiştir.Bunu bundan önceki yarışmalarda da görmüştük.Ada konseyinden kimi gönderildiğini göremedim.Büyük ihtimalle Esra gitti.Oyunlar harikaydı.:happy0064
ya arkadaslar ben dun izleyemedim ne oldu biri bana kisaca ozet gecebilirmi ayy kafam karisti herkez birsey diyor anlamadim kim kazandi kim kaybetti odul neydi kim kimi assalamis ne olmus ozleme niye ozlemden korkuyorlar hicbirsey anlamadim:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
KeReMcEmİm 01-04-07, 12:08 ödül oyununu kanaryalar dokunulmazlığı biz aldık onlardan esra gitti cnm...
volley_fb_girl 01-04-07, 12:14 o kadar aşağılamanıza karşı dokunumazlık için ben yinede sizi tebrik ediyorum
1.kendi takımınızı yüceltmek için başka takımları aşağılıyorsunuz..Biz bizim başarılarımızı konuşuyoruz.Rakip takımı aşağılamıyoruz.Çünkü ihtiyacımız yok
2.Taner bizim ''küçük devimiz'dir''..İnsanların boylarıyla ve dış görünüşleriyle alay etmek zaten herşeyi gösterdi..o Taner ip çekme oyununda..penaltıda denge oyunlarında neler yaptığını hepimiz biliyoruz görmek istemiyorsanız bu sizin suçunuz.O yarışmaları bi daha izleyin kimleri dize getirmiş
3.yükseklik fobisi 2-3-15-80 m. dinlemez arkadaşlar yükseklik fobisi böyle birşey..eğer ki yüksekten korkuyorsan metresi hiç farketmez
4.Bjk ile yarışmak istiyorsanız gidin yarılın tutan da yok zaten..Bu kadar sevmenizin nedenide zaten belli Fb ye karşı kurmuş olduğunuz ''ittifak''..ama görürdük o zaman Gs Bjk kardeş takımdır görürdük o zaman birbirini sırtırdan vuranları görürdük o zaman asil olanı...Keşke olsaydı da bizde burda gülerek olanları izleseydik
Yine güzel bir haftaydı..Bizim takım elemelerde iyi isimler seçiyor Erkay dışında..Önce Seda sonra da Esra..
Ama yorumlarınız gerçekten çok basit ve onur kırıcı..Daha mantıklı, saygılı olmanızı beklerdimm..Kanaryaları aşağıladığınız gibi sizi aşağılayacak değilim ama sözleriniz yenilir yutulur cinsten değil..
Neyse.. Dokunulmazlığı kaybetmemizin nedeni kızları yanlış seçmemizdi..Yağmurun denge oyunundan sonra takıma 11. olarak katıldığını herkes unuttu galiba..Yağmurla Esra yarışsa çok daha iyi sonuçlar alırdık..Ama yine de Cenkin düelloları sayesinde oyunu açık ara kaybetmedik..
O çok aşağıladığınız Taner de sanki düz yolda yürürmüş gibi yarıştı..Oyunun en iyileri Tanerle Orkundu..Aslanlar sadece düello avantajlarını kullanıp kazandılar çünkü bizimkiler hızlanınca Aslanların kızlarına denk düşemediler..
Ama yine de ödül oyunu sonrası eğlencemiz müthişti:img-hyste
Bu hafta Cömerti çok tebrik ettim çünkü yensekte yenilsekte objektif davranıyor..Konseyde söyledikleri çok mantıklıydı..
Ayrıca bizim gruplaşmamız en azından göz önünde..Ama Aslanlarınki içten içe bir gruplaşma..Denizi elemeleri aslında onlar açısından çok iyi oldu..Şimdi keşke elemeselerdi diyorum..
Biz kaybettikten sonra oturup konuştuğumuzda (her seferinde Cenk bunu yapıyor) sürekli neden kaybettik sorusu soruluyor..Ve Cenkle Erkayın anlaşmazlığı yüzünden Yağmurla Yaprak alınıyor..Cenk orda "Biz suçlu aramıyoruz, yarışmayı neden kaybettik onu tartışıyoruz" dese de..
Ayşılın Yaprakla Yağmura açıklama yapma kısmını hepimiz es geçtik galiba..Nedenseee....
evet cnm yorumuna tamamen katiliyorum.. ya Ben artik bisey anlatmaya calismicam/Yorum yapmicam.. Ztn Sonucu [Final] hepimiz görücez, ozaman Konusucam..
Bjk ile yarışmak istiyorsanız gidin yarılın tutan da yok zaten..Bu kadar sevmenizin nedenide zaten belli Fb ye karşı kurmuş olduğunuz ''ittifak''..ama görürdük o zaman Gs Bjk kardeş takımdır görürdük o zaman birbirini sırtırdan vuranları görürdük o zaman asil olanı...Keşke olsaydı da bizde burda gülerek olanları izleseydik
:img-hyste :img-hyste eee kendilerini göre rakip ariyorlar.. yarismayi kaybedeceklerini biliyorlar, nede olsa KANARYA var karsilarinda..
volley_fb_girl 01-04-07, 12:22 evet yani yenilceklerini anladılar kaçıyorlar asil rakip falan:D:Dgüle güle canlarım gidin Kartallarla yarışın çok özlicez emin olun gidin onlarada söyleyin Kuşum falan..ama nerde o yürek..korkarsınız şimdi birliğiniz bozulur sonra Fb'yi kimse tutamaz falan diye
milla_jovovich 01-04-07, 12:24 o kadar aşağılamanıza karşı dokunumazlık için ben yinede sizi tebrik ediyorum
1.kendi takımınızı yüceltmek için başka takımları aşağılıyorsunuz..Biz bizim başarılarımızı konuşuyoruz.Rakip takımı aşağılamıyoruz.Çünkü ihtiyacımız yok
2.Taner bizim ''küçük devimiz'dir''..İnsanların boylarıyla ve dış görünüşleriyle alay etmek zaten herşeyi gösterdi..o Taner ip çekme oyununda..penaltıda denge oyunlarında neler yaptığını hepimiz biliyoruz görmek istemiyorsanız bu sizin suçunuz.O yarışmaları bi daha izleyin kimleri dize getirmiş
3.yükseklik fobisi 2-3-15-80 m. dinlemez arkadaşlar yükseklik fobisi böyle birşey..eğer ki yüksekten korkuyorsan metresi hiç farketmez
4.Bjk ile yarışmak istiyorsanız gidin yarılın tutan da yok zaten..Bu kadar sevmenizin nedenide zaten belli Fb ye karşı kurmuş olduğunuz ''ittifak''..ama görürdük o zaman Gs Bjk kardeş takımdır görürdük o zaman birbirini sırtırdan vuranları görürdük o zaman asil olanı...Keşke olsaydı da bizde burda gülerek olanları izleseydik
bir kere biz sizi hiç bir zaman aşşağlamadık....siz yendğiğnizde kendinizi üstün gösterdiniz bazı arkadaşlar üstünlüğümüz var dedi ama hani nerede...taner hakkında dediklerimiz boyuna konuşmasına değil sadece acayip bir şey sakın yanlış anlama .....yükseklik korkusu bendede var ama bende 2 metreden korkucak değilim beni geç kız zaten fear factor a katılmış o kadar yü,ksekte durmuş korkmamış 2 metredenmi korkmuş bahane bulmayın..... bizim fb ye karşı bir şeyimiz yok o kadar nefret etmiyoruz sanki hiç fb li arkadaşımız yok....bjk yarışmak istememizin sebebi bjk lilerin havalanmamasıdır ......
o kadar aşağılamanıza karşı dokunumazlık için ben yinede sizi tebrik ediyorum
1.si bu tezahrühat işini neden aşağılama olarak algıladın anlamadım Dikkat edersen bu işi en son hatteye kadar başlatan kanaryalılar oldu Aslanlar'ınki sadece bunlara verilen karşılıktır Eğer Aslan kötü niyetli olsaydı Deniz'i yollamazlardı Ne alaka dediğini duyar gibiyim :) Deniz tezahruhat konusunda Kanaryalıları en rahatsız eden isimdi Buna rağmen Aslanlar onu gönderdi .. Bu detayları atlmayalım
KeReMcEmİm 01-04-07, 12:35 tanere şuana kadar hiç bi laf sölememiştim ama dün dokunulmazlık yarışından önce sölediği laflar beni çok sinirlendirdi çok büyük konuştu büyük konuşmanın cezasını da gördü anyayı konyayı anladı zaten ondan sonra bu konu hakkında hiç bi yorum yapmadı yapmamalı da bence artık...
:img-hyste :img-hyste eee kendilerini göre rakip ariyorlar.. yarismayi kaybedeceklerini biliyorlar, nede olsa KANARYA var karsilarinda..
yarışmayı kimin kazanıp kazanamıycanı bilemeyiz sen nerden biliyorsun?? dün akşam tanerde yarışmadan önce öyle konuşmuştu ama çok konuşan değil çok iş yapan kazanır cnm:img-hyste
volley_fb_girl 01-04-07, 12:35 Biz sizi aşağılamadık diyenlere yanıtım aşağıdadır:
Yaa bu yarışma keşke Galatasaray-Beşiktaş olsaydı...En azından rakiplerimiz düzgün insanlar olurdu.saygı duyardık..Ben hep Beşiktaş takımını da asil bir takım olarak görmüşümdür...Ama febe olunca iş değişiyor...Herzamanki antipatik hallerinizi panamada da gösteriyorlar..(aslında başka bir kelime yazacaktım ama yazmıyorum burada olmaz)
bosver arkadasim cik cik iste...
dogru anlamiyoruz biz kus dili bilmiyoruz ondan yani
Evet ya bencede Ben Besiktas'i niyese seviyorum!Bence daha dürüst,yada eglenceli bir takim olurdu!Aslanlar-Kartallar daha uyumlu hem! Aslanlar-Kanaryalar komik sanki.Kanarya pek bi gücsüz
valla yaa aslanla ancak kartal mücadele edebilir...rakip kanaryalar olunca sapanla avlıyoruz hepsini yaa
Evet Aslanlar-Kartallar daha hoş olurdu valla...2 kaliteli takım
bunlarla bize olan sevginizi ve saygınızı belirtiyorsunuz ben yanlış anlıyoruz değil mi??:icon_whis :img-wink:
!karbeyaZ! 01-04-07, 12:41 o kadar aşağılamanıza karşı dokunumazlık için ben yinede sizi tebrik ediyorum
Altına imzamı atıyorum..:good:
Biraz daha saygı beklerdim bazı arkadaşlardan..
KeReMcEmİm 01-04-07, 12:41 arkadaşlar dünkü yeni tezahuratlardan diğeri de buydu dimi bu da çok güzeldi...
KIRMIZI SARI RENGİ
COŞTURUR HEP BİZLERİ
ŞAPİYONLUK EN BÜYÜK HEDEFİ
ASLANIM YİNE KÜKRE
SELAM DURDUR HERKESE
PANAMAYI İNLET ASLAN DİYE
LAY LAY LAY ...
!karbeyaZ! 01-04-07, 12:44 Tamam sen bunları aşağılama olarak alğılıyorsan aynı araştırma ruhunu gösterip sizinkilerin bize söylediklerini de çıkarki objektif olduğunu görüp sana saygı duyalım.Buyur başla bakalım araştırmaya
Herkesin saygı yapısı farklı tabi..Senin için bunlar normal olabilir ama bizim için aşağılamadır.. Kanaryalardan tek bir aşağılama görmedik şu ana kadar..
Kanaryalar konseyde bile objektif davrandılar..
Sadece "biz kazanacaz" demek iddia değildir..Bunu her platformda herkes söyler.."Hayır biz kazanamayacaz" diyen zaten olmaz..
volley_fb_girl 01-04-07, 12:46 bende Kanaryalardan bir aşağılama görmedim..sende gördüysen benim yaptığım gibi koy buraya o zaman hepimiz görüp ona göre yorum yapalım
sude_burcu 01-04-07, 12:47 yaa yapmayın arkadaslar bu karsı tezahurat ısını ılk baslatan kanaryalardır bunu gormemek ıcın kör olmak lazım yaa :) dun de sankı sutten cıkmıs ak kasık gıbı ASLANLARın marslarından rahatsız olmuslar ben buna sadece gulerım:img-hyste e tabı kanaryalar ıcın de kolay degıl tanerın o buyuk konusmasından sonra ben de yenılsem hazmedemezdım:icon_whis ama ne demısler BUYUK LOKMA YE BUYUK SOZ SOYLEME:good: kanaryalar hem buyuk lokma yedı hem buyuk konustu ve sonuc ortada :)
yarışmayı kimin kazanıp kazanamıycanı bilemeyiz sen nerden biliyorsun?? dün akşam tanerde yarışmadan önce öyle konuşmuştu ama çok konuşan değil çok iş yapan kazanır cnm:img-hyste
geri sayfalar bak oku arastir, 10 kere olsu yaziyom, Biliyom takimima güceniyorum KAZANACAGIZ - Bukadar- Buyüzden suan "Cart-Curt" Konusmalarina cvp vermek istemiyorum.. :img-hyste :img-hyste Finalde grz diyom sadece.. :img-pilot bye..
|