Tüm Versiyonu Göster : Savcının Karısı

Sayfalar : [1] 2 3

purna
09-11-04, 08:24
arkaslar atv de savcının karısı var dızısde akademı turkıyeden pınar aydın gamze özcelık ve cıhan okan oynuyor kasım ayının sonuında baslıyor

zelihaatay
23-11-04, 13:10
dizinin biran önce başlamasını bekliyoruz. çünkü pınarı çok özledik.özgüre kavuştuk birde pınara kavuşsak süper olacak

dilan_04
30-12-04, 22:38
Fragmanini gördüm ve güzel bir diziye benziyor gerçekten..Merak ediyorum nasil olacak diye..Oyuncularda Yunus Günçe'de var sanirim insallah dizi yakinda baslar :) :) :D :D

Siyahinci
03-01-05, 22:41
Ne kadroda iş var nede senaryoda,fragmanından gördüğüm kadarıyla.Valla orda benim tek Özgür Özberk'in olması hoşuma gitti.(Yanlış anlaşılmasın yakışıklı oluşundan değil,yıldızı parlaması gereken biri bence) :wink: Sanırım izlemem ...

yalniz_kurt
04-01-05, 10:33
ön yargılı davranmıyalım :) belkide çok güzel bir dizi ...

cathy
04-01-05, 16:19
arkadaşlar bence önyargılı davranıyorsunuz. bence görmeden karar vermeyin! ben de gamze'yi pek sevmem ama dizinin başarılı olacağına inanıyorum. konusu da ilgi çekici bence. Pınar'ı çok severim çok azimli ve başarılıdır bu işi de başarıyla yapacağına inanıyorum diğer oyuncular da hep başarılı isimler. çemberimde gül oya ile çakışması belki ilk haftalarda sorun yaratabilir ama her diziyi izleyen kadar izlemeyen de vardır. mesela ben çgo hiç izlemedim. bu dizi de zaman içinde kendi izleyicisini bulup yoluna devam edecektir. diziyi görmek için sabırsızlanıyorum :!: :!:

_butterfly_
04-01-05, 16:53
aslındaaa ön yargılıı davranmayalım ama çemberimde gül oyayla ynı saattee yyaa asıll buu saçmalık bakalımm cuma günü reyting savaşındaa hangisi kazanacakkkkk............ bennn çgo diyorummm ama yenii başlayacağıı içindeee baya iyii bi reytin galabilirrr galibaa zapinggg wapmaktan başka çare ykkkk..
aslındaaa yağmurr zamanıdaa yenii başladığındaa karşısındaa baya biii güçlüü yapımlar wardıı ama iyi bi reytinng aldııııııı.............

dilan_04
04-01-05, 17:17
Arkadaslar dizi bu cuma Avrupa saati ile saat 20:40'da basliyor.Artik bu hafta bakip görecegiz...Umarim dizi güzel olur.

yalniz_kurt
04-01-05, 18:23
bak çgo yu unutmuşum ...
valla çgoyla karşılaştırmam bile savcının karısını ... reklam aralarında izlerim belki :)

dilan_04
05-01-05, 10:01
Ben de o saatte Cemberimde Gül Oya'yi izleyecegim ama belki ayni zamanda Savcinin Karisi'ni kaydederim sonra'dan seyredebilmek için.

purna
07-01-05, 06:55
atv nın yenı sezon bombası savcının karısı 3 guzel oyuncusuyla cok konusulucak gamze ozcelık ın basroluınu paylastıgı dızıde akademı turkıye fınalıstı pınar aydında ROL ALIYOR AHU YAGTUG DA GUZELLIGIYLE DIKKAT CEKECEK

beyazyagmur
07-01-05, 12:11
http://www.diziler.com/diziler/haberresim/savcininkarisi.jpg

SAVCININ KARISI”nın 1. bölüm özeti kısaca şöyle:
Hosteslik yapan Melda, Ankara seferlerinden birini daha yapmaktadır. Yolcular arasında, o sıralarda tüm gazeteleri, tüm haber bültenlerini işgal eden tanıdık bir yüz vardır: Savcı Engin Arısoy... Melda ve Engin’in uçuşları aynı hafta birkaç kez daha çakışır. Bu arada, Engin Sarısoy’un üzerinde çalıştığı son dosyanın ucu, Saruhan ailesine dokunmaktadır. Saruhan’lar elindeki bilgiler nedeniyle, Engin’e tuzak kurarlar. Ancak kurdukları tuzaktan, bilgiler yerine, Melda ile dönerler. Melda, sevdiği adamın peşinden giderken, hem rehin alınır, hem de Engin tarafından ajanlıkla suçlanır. Ama aşk köşede beklemektedir. Aşk ortaya çıktığında, bir de geçmişten gelen bir sır çıkacaktır ortaya... Melda’nın mutluluğunu gölgelemeye...

jamelya
08-01-05, 07:22
Bence çok harika bir dizi.Konusu çok farklı ve savcı da savcı yani.Adam süper karizma.. :lol:

Gamze bence çok başarılıydı.Mimikleri ve hareketleri çok gerçekçiydi. Adamın ağzından girdi burnundan çıktı vallahi de başardı helal olsun.bazı sahneleri çok etkileyiciydi. Serseri deki rolünden daha başarılı buldum.

Ama en başında çıkan Yunus Günce olayında Gamzenin suçu yoktuki.Adam onu öldürmeye çalışırken ,O da kendini korumak istedi ve adamın kafası bir yere çarptı, O da ordan korkusundan kaçmak zorunda kaldı.Ve sonra 5 yıl sonra dedi...

Çok beğendim vallahi, çok değişik bir dizi. Şu an oynayan pek çok diziden de güzel ve farklı.

haftaya merak ediyorum ne olacak? Ben şimdiden müdavini oldum galiba.

Size de tavsiye ederim.Süper bir dizi olmuş.(İzlememişler için)

purna
08-01-05, 07:38
ozellıkle su baslarda gamze pınar ve ahu dıskoda dans edıyorlardı kızlar bır yerde dans etmıslerdı ben bayıldım o sahneye

serra
08-01-05, 07:53
savcının karısı, konu güzelde ya arkadaşlar başka insan bulamamışlarmı savcının karısı rolüne ben Gamze özçelği hiç sevmiyorum.Bu kız çok itici ve ukala geliyor bana.O yüzdende dizi ne kadar güzelde olsa doğal olarak bende ön yargı oluyor ve izlemiyor.Şahsen kendi adıma böyle hem zaten genede izlenmesi biraz zor çünkü o saatde çemberimde gül oya var.Yani o bırakılıpta gamze özçelik izlenirmi :D Hiç olacak şey değil arkadaş :lol:
Bu arada savcıda savcı yani :D

jamelya
08-01-05, 08:03
Arkadaşlar izleyen izler.Siz hiç merak etmeyin.Her dizinin bir hayran kitlesi oluşur zamanla.Bence Gamze o kadar da izlenmeyecek kadar itici bir kız değilki. Aksine dün akşam çok sevimli ve masum buldum onu. Ama yine fikrinize saygı duyuyorum.zevkler ve renkler tartışılmaz. Neyse göreceğiz bakalım neler olacak.

Ama ben bu diziyi tuttum vallahi. :lol:

meltemyucel
08-01-05, 09:07
Dün sırf can sıkıntısından baktım bir ara. Konu olarak fena değil aslında çokta abzürt bulmadım. Ama adamın yani savcının davranışları neydi öyle ya. Kaşlar çatık surat on karış kıza afedersiniz köpek gibi davranması ne konumda olursan ol bu şekilde davranmakmı gerek. Fazla abartı bence.

bimkolik
08-01-05, 12:28
Gamze Özçelik yüzünden aman bu dizi de seyredilirmi diyordum ama birara bakarken takildim kaldim ve çok begendim konuyu hayret ettim kendime. Bakalim ilerki bölümlerde ayni zevki verecek mi?

pinkzone
08-01-05, 16:52
konusu benimde hoşuma gitti ama oyuncu seçimi yanlışş

yurdanur_mehmet
08-01-05, 22:24
Bu diziyi izlememin tek sebebi PINAR AYDIN'dı.

Onu görebilmek için Gamze Özçelik faciasına da katlanmak zorunda kaldım ama bu eziyet PINAR'ı görmeye değer.
Gamze Özçelikten baskasını bulamamışlarmı?

Hem ilk hafta içinde oldukça iyi bir ratingle başladı. Bu dizinin ve PINAR'ın istikbalivar yani.

cathy
09-01-05, 12:36
Diziyi izledim ve çok beğendim. Konusu inanılmaz çekici. İlk bölüm olmasına rağmen çok da iyi bir reting aldı.

Açıkçası başlangıçta gamze'nin oynamasından hiç hoşlanmamıştım ama bence çok başarılıydı. Hala bana itici gelmesine rağmen kendini bu kadar geliştirmesini görmezden gelemem. Beklediğimden çok daha iyiydi.

Diziyi asıl izleme sebebim olan Pınar'a gelince az görünmesine rağmen bence çok başarılıydı :D

Yalnız dizide beni rahatsız eden tek konu bir kaç oyuncu dışında başroldekiler dahil kendi seslerinin kullanılmaması. Doğallığını bozmuş bence. Özellikle pınarın sesini çok iyi bildiğimiz için biraz rahatsız ediyo. Kendi isteğiyle böyle bir karar verilmediğini çok iyi biliyorum, bu yapımın emrivakisi :!: Ama kendi sesini her şartta tercih ederim. Tabii ki diğer oyuncuların da..

Bu dizinin yolu çok açık ve ilerde çok daha başarılı olacak :D :D

purna
09-01-05, 13:06
bazılarının kendı sesı zehra alpturkun kendı sesı gamzesının annseının canladıran kadının sesı kendı sesı pelınsupırın kendı sesı yunus guncenın kendı sesı ama pınarın gamzenın ahunun ve dıgerlerının kendı seslerı degl

purna
10-01-05, 07:23
atv ekranlarında cumka aksamı yayınlanan yenı dızı savcının karısı nın oyuncuları ve teknık ekıbı ılk bolumu hep beraber ızledı basrollerınde gamze ozcelık ve cıhan okanın rol aldıgı dızı ılk bolumden ıdıalı oldugunu gosterdı bugune kadar turk halkının severek ve begenerek muptelası halıne geldı dızılerı tv ekranlarına tasıyan atv nın yenı dızısı savcının karısı nın ılk bolumunu olta balıkta ızleryen ekıp heyecanlıydı dızı bıttıkten sonra sen sakrak ılk bolumu kutlayan oyunculardan unlu sunucu gamze ozcelık ve cıhan okan bır numara olmaya adayız dedı

trkn_g
10-01-05, 11:59
çemberimde gül oya reklama girdi öle bir bakim dedim kanallara savcının karısı var atv de...
aynı saate verilmesi yanlış yani bilmiyolarmı ç.g.o izleyicisini..
zaten baş edemezler onun içinde çarşambaya alınmıştır...

bence tutmaz ..senaryo iyi ama oyuncuları tutturamamışlar..bir kaçı hariç..

dilan_04
10-01-05, 16:58
Dizinin konusu gerçekten çok çekici ve güzel.Kadro pek iç açici olmasa da(tabii bir kaç kisi hariç :icon_smile:),ben yinede begenerek ve zevkle izledim.

[b]Savci'yi oynayan adam(Cihan Okan)güzel rol yapiyor ama meltemyücel'in dedigi gibi çok suratsiz,adamin yüzünden düsen bin parça...Tabii kötü seyler yasamis falan ama yinede bence biraz abartilmis.

Gamze Özçelik'in oyunculugunu Serseri dizisinde hiç begenmiyordum,ama burda hiçte fena degildi bence.

Sevket Coruh var...Adam mükemmel oynuyor söyleyecek baska bir sey bulamiyorum..Bakislar,konusmalar,..hepsi bir harika.Benim için dizinin kesinlikle en iyi oyuncusu.

Birde Yunus Günçe var...Onu sadece ilk sahnelerde gördük ama bence ölmedi o...Cünkü bir ara Ünal'i(Sevket Coruh)biri aradi,ve bence o Zafer(Yunus Günçe) idi..

Dizinin gelecek bölümünde neler olacak çok merak ediyorum.

daybreak
11-01-05, 08:54
dizinin en süper ismi ŞEVKET ÇORUH. Muhteşem bir oyuncu.

purna
12-01-05, 07:31
devam kararı almıs hersey 5 cı bolumden sonra hersey farklı olucakmıs beklıyıp gorcez

Event
13-01-05, 11:11
Daha once yazildi mi bilemiyorum ama, ba$rolunu oynayan cihan okan cok onemli bir müzisyendir. Burayi takip edenler Estagfurullah Yokusu'nun muziklerinden hatirlayabilirler. Ya da daha populer olduğu için, Asmalı Konak'ın jenerik müziğindeki vokallerin sahibidir( umbarraaaa, umbaraaa ne heyo naaaa :) )

bahar475
13-01-05, 18:47
Ya bu dizinin Cemberimde Gül Oya'yla çakismasi çok kötü oldu ya... ilk bölümün tekrarini izleme sansim oldu...gerçekten çok güzel ve basarili bi dizi :wink: Umarim rating kurbani olmaz, ve yayindan kaldirilmaz, çunkü bu sezon, ATV'de o kadar güzel yapimlar baslamisti ki, bunlardan çogu yayindan kaldirildi... :cry:

forgetmenot
16-01-05, 09:02
ATV ye, SeniYaşatacağım ,Mars Kapıdan Baktırır gibi şahaneleri (hele ikincisini rating sebebiyle kaldırmışlardı.)çok kızgın ve kırgındım.Hala içim yanar.Ama du bakim dizi heyecanlı bir şeye benziyor,müziği da nefis dedim,bir şans daha verdim.C.Okan oyuncu olmadığı halde, donuk bir adamı gayet eliyüzü düzgün oynuyor.G.Özçelik'in gerek Serseri'yle gerekse son oynadığı filmle işi, gayette güzel kaptığı anlaşılıyor.(Keşke kendini seslendirse!)Ş.Çoruh için olumsuz konuşanı, Allah çarpar.Şehirli de oluyor köylü de!Sesini kullanma becerisi, tüyler ürpertici.Eh tiyatro oyuncusu ne de olsa!Yan roller de iyi.Sadece senaryonun sağlıklı ve bu kadar heyecanlı ilerleyip ilerlemeyeceğinden kuşkum var.Keşke bu kadar hızlı ve iyi başlamasaydı!Gene klişelerle, işi berbat edebilirler.Yılların oyuncuları,gözbebeklerimiz, Zehra Alptürk,Turgay Tanülkü ve Ahmet Mekin'e saygılar,sevgiler.

PINARCIII
26-01-05, 09:58
Ben diziyi kesinlikle Pınar için izlemeye başladım ama bence dizi gayet güzel.Ama Gamzenin yerinde Pınar olsa hiçte fena olmazdı yani. :lol:

joshandme
26-01-05, 18:51
dizi güzele benzio bayramdaki özel bölümünü izledim .gamze yavaş yavaş bu işi kıvırmaya başlıo yalnız dizideki sesini beğenmedim bence kendi sesi daha iyi . eğer gerçekten oyuncu olmaya ve oyuncu kalmaya kararlıysa kendi sesiyle oynamalı hırsız var da kendi sesini kullanmış umarım dizide de kendi sesini kullanır....

pınarın oyunculuğunu hiç beğenmedim .ztn kendi sesini de kullanmıo ...

çok güzel bi sessi var bence müziğe devam etsin.

purna
27-01-05, 12:57
dızının 3cu bolum ozetı
melda kocasının burnunun dıbınde unALIN ISTEKLERINI yerıne gıtırmeye calısıyor
engın ıse sarıhanlar davasını basarıyla bıtırebılmek ıcın gece gunduz calısıyor meldanın yuzune yerlesen korkunun frkında bıle degıl oysa unal artık saklanma geregı duymayacak kadar rahat golge gıbı her asn melda ve engının yanında ustelık meldanın buyuk sıırı unalın kımsenın ummadıgı bır basarı getırıyor unal artık sukran saruhanın sofrasındadır
meldanın etrafındakı halka gıderek daralıyor ve o bu oyuna bır son vermeyı dusunuyor

mamie
27-01-05, 18:16
daha yeni atv haberde cihan okani gosteriyordu
muzisyen oldunu ve ilk dizisinde oynadini falan gosteriyordu. adam bir sarki soyledi of of cok guzel soyluyor. onun ilk dizisi olsada cok guzel rol yapiyor

purna
29-01-05, 10:02
bence o adam kızı tehdıt eden veye yunuz gunce ona bu mektubu gonderdı herseı ogrencek adam bence

BuRcU_22
29-01-05, 12:43
öğrensin bir an önce bence, sonra öğrenirse adamın bütün davaları gittiğinde öğrenmiş olacak çünkü. Ben çok acıyorum zaten savcıya, düşünsenize gece gündüz nerdeyse 24 saat bu iş üzerine çalışıyorsunuz, en güvendiklerinize bile birşey anlatmıyorsunuz güvenlik açısından, sonra eşiniz o işi gidip elleriyle düşmana teslim ediyor... izlerken cidden sinir basıyor...tamam bu bir diziydi değil mi :lol:

cathy
29-01-05, 23:05
Gün geçtikçe heyecan daha da artıyo. Bu bölüm bence çok güzeldi, gözümü kırpmadan izledimm :!:

Bence melda her şeyi anlatcak kocasına. Zaten o anlatmasa da telefon kayıtlarından fln anlaşılır gibime geliyo. Bi sürü de delil bıraktı yani mikrofon, silah fln. Kız zaten panik halinde, anlatıp kurtuliim die düşünüyo olabilir. Her şey ortaya çıksın ki Yunus dahil olsun, melda sonuna kadar ölü sanmıcak heralde onu.

gelicek bölümü izlemek için sabırsızlanıyorum ya, çok merak ediyorum neler olcak :!:

dilan_04
30-01-05, 00:14
Mamie o mektupta "5 yil önce Eylül sonu neler oldu karina sor savci!" gibi bir sey yaziyordu iyi hatirliyorsam..Ya keske Melda en basinda söyleseydi bunu kocasina..Tabiki onun için kolay degil ama..bence böyle daha iyi olurdu!Hem simdi delilleri falan'da verdi :? Isler iyice karisti yani :roll: Yeni bölümü sabirsizlikla bekliyorum!!

ecearici
30-01-05, 11:18
ben meldanın yerinde olsam tehdit eden adama kanıtı olup olmadığını.yani adam nasıl kanıtlar ki bu cinayetin meldanın işlediğini...

bebekbegum
30-01-05, 18:09
bence süperrrr bir dizi.benbayıldım şahsen.önceden ç.g.o izliyordum.şimdi SAVCININ KARISI'nı izliyorum.savcıdada beş karış surat var gerçi ama ,öyle olması gerekiyor.özel bölümün yayınlandığı günden beri izliyorum.gamze'yi de çok seviyorum zaten.o da mükemmel oynuyor.sürekli ATV'de reklamların çıkmasını bekliyorum.bağımlısı oldum herhalde.savcının villasıda süper hani(günlük kirası 750 YTL imiş.)herkess seyretsin.EKİBEDE BAŞARILAR :P :twisted:

busee
30-01-05, 18:26
ben pek takipçisi değilim de mümkün olduğu zaman izliyorum..ama
melda gerçekten öldürdüğüne pek emin değil galiba! ama ben olsaydım kocama herşeyi anlatırdım. kocasını çok seviyo ve belki kocasıyla şantajcıya aldatmacalı plan bile hazırlayabilirlerdi :) tabi bunları düşünen benim melda değil :)

bebekbegum
01-02-05, 10:50
esraarici ya katılıyorum.bence de şantajcılar birşey kanıtlayamazlar.ellerinde kaset yok delil yok birşey yok...gamze özçelik'in o tatlı yanaklarından öptümmmm... :P

BuRcU_22
02-02-05, 21:23
fragmanda melda savcıya sarılıyordu, ne yani melda herşeyi anlattı da o da af mı etti :roll: ben anlamadım :?:

purna
03-02-05, 12:34
SAVCININ KARISININ 4 CU BOLUMU
melda mutlulugunun uzerıne coken bulutları datıtmak kararlı kendısınden hıc beklenmeyecek bır kararlılıkta unalın karsına cıkıyor ama unalın elde ettıgı gucu bırakmaya hıc nıyetı yoktur ustelık sarıhanlılar davasında karar gunu geluıyor ve karar engın arısoyun hayatına bomba gıbı dusuyor melda gecmısındekı sırrı yok etmeye calıstıkca engını sarıhanlıların avuclarına bırakıyor

mamie
05-02-05, 10:31
daha dizi baslamadan gazetede yaziyordu gamzenin ruh sagligini bozulacagini
bence cok yazik tabiki kocasinada unal onu delirtecek
:o :o :o :o :o :o :o :o :o
'Savcının Karısı' Gamze'yi delirtecek

Gamze Özçelik, yakında atv'de yayınlanmaya başlayacak olan 'Savcının Karısı' adlı televizyon dizisinde rol gereği ruh sağlığını kaybedecek. Dizide savcı rolünü ise Sezen Aksu'nun orkestrasından müzisyen Cihan Okan oynayacak.

sabah gazetesinde yaziyordu

kaya04
05-02-05, 14:25
ben o dizide şevket çoruhu çok beğendim.bence ona böyle psikopat rolleri yakışıyor.ne dersiniz.bi de savcı.onasıl bişey ya.nerdeydin bu zamana kadar savcı bey

OXFORD
05-02-05, 14:30
evet şevket çoruh'a böyle psikopat,kötü adam rolleri yakışıyor.ama yunus günceye yakışmamış.ben onu komik rollerde daha çok beğeniyorum.olsun iyi bir oyuncu her rolü oynamalı. bence.sizce?

özge

dilan_04
05-02-05, 14:49
http://www.sabah.com.tr/2004/12/31/gny/im/BC62C9BEC5A19647A6545CFCb.jpg http://www.sabah.com.tr/2005/01/10/gny/im/298F238BBC390544AF9116A9b.jpg

http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/bolumler/savcininkarisi4.jpg

kaya04
06-02-05, 01:37
inanmıyorum ya bu kadar soğuk,donuk bir adamdan bir o kadarda şahane ses.tek kelimeyle hayret verici

mamie
08-02-05, 17:09
cihan okanin sesi harika ya magazinde gosterdiginde cok sasirdim
gercekten super sesi var

BuRcU_22
08-02-05, 19:40
ali, yani meldanın kardeşinin adı "özgür özberk", özge özberk'le bir alakaları var mı :? merak ettim, hem isimleri de benziyor, hani bazı aileler çocuklarının isimleini uyumlu koyarlar ya...

eyeni
08-02-05, 19:44
ya sevket coruh kotu adam rolune gırse bıle yıne de cok tatlı.hele gulerken sag kasını kaldırım yuzunde de tebessum oldugu zaman cok hos oluyor.
hel bır de dıyor kı:
yaparsın inan ki yaparsın
o zaman kopuyorum ıste

forever_bim
08-02-05, 22:20
Özge ve Özgür Özberk iki kardeşler. Çoook yetenekliler.

mamie
10-02-05, 16:13
http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/bolumler/savcininkarisi5.jpg

5 bolum ozeti
Melda, hayatını bir kabusa çeviren Ünal’ın karşısına çıkıp, bu oyuna bir son vermeye çalışıyor. Engin Arısoy’a gönderilen bir paketten, Sarıhanları tekrar sanık sandalyesine oturtabilecek bir hediye çıkıyor.
Tüm medya Engin Arısoy’un açıklamasını beklerken, o istifa kararı veriyor. Ünal ise bir yandan Melda’nın başkaldırısıyla, bir yandan da Zafer’in talepleri ile uğraşıyor.

“SAVCININ KARISI”nda bu hafta roller değişiyor, tüm dengeler alt üst oluyor.

forever_bim
10-02-05, 21:46
Arkadaşlar ben de sabırsızlıkla yarını bekliyorum.Şimdilik aşağıya yazdığımla yetineceğiz.

Melda: Yapamam inan yapamam.
Ünal: Yaparsın inanki yaparsın.
Sevgilerimle.

halka
13-02-05, 10:25
Arkadaşlar sizce melda kocasına herşeyi anlatacak mı?bana anlatamaz gibi geliyor anlatsaydı şu ana kadar çoktan anlatırdı.

cruelangel
16-02-05, 20:25
sizce melda neden hersey aciklamiyor bu dizinin bitmesine neden degilki? devam edebilir... iyi bir senarist hikayeyi cevirebilir yani.

purna
17-02-05, 13:13
YENI BOLUM
ıstıfa kararını bır kez daha gozden gecıren engın arısoy karısına soz verdıgı balayı tatılı ıle yasadıgı sıkıntılardan uzaklasamaya calısıyor ama melda hayatının en mutlu gunlerınde yıne gecmısının sırlarıyla karsılasıyor
ustelık savcıyla karısı gecıkmıs balayını gecırırken meldanın babaannesı hastaneye kaldırılıyor
unal ve zafer ıse sukran sarıhana yakın olabılmek ıcın bırbırlerıyle rekabete gırıyor
bınnur engının karısıyla arkadas olmaya calısırken meldanın hayatındakı sırlarından bırını ogrenıyor
dugumler cozulmek uzeyerken entrıkalar yıne hayatın uzerıne kara bulutlar gıbı cokuyor

edim
17-02-05, 13:26
Savcının Karısı, diziyi 2 bölümdür izlemeye başladım va açıkcası beğendim. Bencede Melda gerçekleri kocasına anlatmalı eminimki senaristler bu yolda güzel senaryolar yazabilirler.

mamie
17-02-05, 15:56
http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/bolumler/savcininkarisi6.jpg

mamie
19-02-05, 12:38
17 ŞUBAT 2005 CUMA
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 10,50 23,60
2 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,30 23,60
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 8,90 20,20
4 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET] KAND 7,70 26,10
5 SAVCININ KARISI [NET] ATV 6,70 16,90

HEDEF KİTLE : A/B
17 ŞUBAT 2005 CUMA
1 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,70 28,80
2 CEMBERIMDE GUL OYA. [NET] KAND 8,80 23,40
3 BUYUK YALAN [NET] ATV 8,70 22,90
4 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 8,50 22,30
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,40 24,90
6 SAVCININ KARISI [NET] ATV 6,60 17,90

forever_bim
20-02-05, 17:24
Bence de bu altıncı bölüm lokum gibiydi.Ben üç başrol oyuncusu Gamze Özçelik(Melda), Cihan Okan(Engin) ve Şevket Çoruh(Ünal) üçünü de çok şeker sempatik ve de yetenekli buluyorum.Dizi bende bağımlılık yaptı. Son birkaç bölümdür nefes nefese kalıyorum izlerken.6 haftadır izliyorum ve reytingler de iyiye gidiyor. Bence 2005'te başlayan en iyi dizilerden biri.Reytingi de aşağı yukarı ÇGO kadar. Ben Pınar Aydın'ı da seviyorum. Bugün Eğreti Gelin filmini izledim ve Şevket Çoruh'u çok iyi buldum.Geçen haftalarda da Hırsız Var'ı izlemiştim. Orada da Gamze Özçelik çok iyiydi. Kızıl saçlı hali bence çoook güzel. Bu arada ben hayatım boyunca böyle tutkulu seven bir kadın görmedim.Kadın Engin'i kaybetmemek uğruna onun kariyerine zarar veriyor.Ama yine de Zafer'in elinden kurtulduktan sonra eve gelen kocasına sıkıca sarılması beni duygulandırdı.

OXFORD
20-02-05, 17:28
evet ya şevket çoruh çok iyi bir oyuncu.bu bölümde yine harikaydı.zevkle izledim.

özge

Rabish
20-02-05, 22:03
evet fena degil ama hala pinar vardi!!!!!
(insallah baska birisini bulurlar cunku bence o kiz ratingleri dusuruyo)

ama yabanci damat hicte fena degil yaniiiii gayet iyi gidiyo listede birinci cok guzel bu cooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk

forever_bim
20-02-05, 22:34
Ben dizinin kaliteli bir dizi olduğuna inanıyorum ve Şevket Çoruh'u çok seviyorum. Projelerini takip etmeye çalışıyorum. Savcının Karısı'nda Zafer Melda'ya tecavüz etmeye çalışırken onu kurtarması çok hoşuma gitti. Bence Ünal Melda'nın Engin'i ne kadar sevdiğinin farkında o yüzden kadını kurtardı. Bu arada Gamze Özçelik eski Türkiye güzeliymiş. Gerçekten çok güzel...

cathy
20-02-05, 23:22
Bu haftaki bölüm gerçekten çok güzeldi. Dizi yavaş yavaş oturmaya başladı. Daha önceki bölümlerde bütün konu 3 kişi arasında geçiyodu ve biraz sıkıcı olmaya başlamıştı ama bu hafta roller dağılmaya başlayınca monotonluktan kurtuldu. İlk bölümden sonra ilk defa gözümü kırpmadan izledim. Bütün oyuncuların performansı da çok iyi. Eğer böyle devam ederse zirveye oynar. Hakikaten çok güzelleşti dizi.

forever_bim
21-02-05, 14:18
Ben altı bölümü de beğendim. Biraz daha zamana ihtiyacı var. Önceleri bu rol için Gülben Ergen düşünülmüştü.Ama sonradan Gamze Özçelik seçildi. Dizi kadrosu sağlam. Jenerik müziği güzel.Bence bu dizide çok emek var...

forever_bim
22-02-05, 15:39
Bir arkadaşım bana Sezen Aksu mp3'lerini getirdi.Akş** Deliveren albümündeki Yine mi Çiçek adlı şarkıyı dinlerken aklıma bu şarkıyı dizimizin en son yayınlanan bölümünde de dinlediğim geldi.Hani Engin ve Melda'nın dans ettikleri sahne. Meğer bu şarkıyı Cihan Okan seslendiriyor. Sevgili Sezen Aksu da ona vokal yapıyordu. Şarkı ve adamın sesi süper. Bizi yeni değerlerle tanıştıran kraliçemizi de Tanrı korusun... :D

mamie
25-02-05, 21:53
savcinin karisi yine bu bolum cok heycanliydi. zafer öldü sonunda ama galiba melda saf ya kendisi öldürdugunu zaneder

eyeni
25-02-05, 22:27
bu bloum de cok guzeldı.Ben unala bayılıyorum.Meldayı korumaya calısıyor hep;ama bır yandan da kullanıyor.Ne bıcım bır tuzak kurdu ya bu kadar cın olur ınsan.Bu sefer gercekten oldurdugunu sanacak melda.

bordo76
26-02-05, 09:55
zafere belki de öldü süsü vermiş olabilir.yada melda kendi öldürdüğünü sanacak ve ünal bunu koz olarak kullanacak çünkü savcıdan intikamını bu şekilde alacak

12345
26-02-05, 10:53
Melda sonunda Ünal'a aşık olacak gibi bir his var içimde.

mamie
26-02-05, 11:56
yok bence ask olmaz cunku melda engini cok seviyor

TELE - BAROMETRE
25 ŞUBAT 2005 CUMA
1 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 11,50 25,50
2 BUYUK YALAN [NET] ATV 10,30 22,40
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,10 22,40
4 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET] KAND 7,20 26,70
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,20 19,90
6 SAVCININ KARISI [NET] ATV 6,60 16,40

TELE - BAROMETRE
25 ŞUBAT 2005 CUMA
1 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 10,70 27,50
2 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,60 27,70
3 CEMBERIMDE GUL OYA. [NET] KAND 8,20 22,20
4 BUYUK YALAN [NET] ATV 7,40 18,70
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,80 22,60
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,90 19,60
7 YENIDEN OLACAK O KADAR [NET] STAR 5,00 13,50
8 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET] KAND 4,90 23,40
9 SAVCININ KARISI [NET] ATV 4,90 13,40

purna
26-02-05, 12:52
ıyımı desem kotumu desem

forever_bim
26-02-05, 13:36
Bence totalde altıncı sıra ve 6,60 reyting ortalama bir değer sanırım AB'de daha kötü.Bildiğim kadarıyla total daha önemli.Aşağı yukarı ÇGO kadar izleniyor total grubunda.Bence daha iyi reytingler alması gereken bir dizi...Akşamki bölüm de çok heyecanlıydı...

jenniferlopez
26-02-05, 14:30
cuma günlerimin vazgeçilmezi..çok güzel bir dizi gamzede baya yakışmış rölüne ilk kez güzel oynuyo.bence melda zaferi ölü bulduğunda bunu ünalın yaptığını anlıcak.ünal bence ii birisine benziyo bu son bölümde hani meldayı sinemaya çağırmıştı oradaki konuşmaları fln.meldayı baya bi etkiledi.bence ÜNAL MELDAYA AŞIK OLUCAK gibime gelio :roll:

http://www.kemergozcu.com/haber_img/gamze2.jpg

http://www.formsante.com.tr/trend/00579/imperiaflex_0_2_0.gif

http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/bolumler/savcininkarisi6.jpg

OXFORD
26-02-05, 14:38
reytingler ehh...işte ama gitgide dizi güzelleşiyor.heycanı artıyor.bence de zafer ölmedi.dursun ile beraber iş birliği yapıp öldü süsü verilmiş olabilir.yoksa yunus günce neden diziden hemen ayrılsın.resimler de çok güzel.

özge

forever_bim
15-03-05, 15:36
Arkadaşlar nihayet forumumuza kavuştuk.Geçen Cuma dizimizi izlediniz mi bilmiyorum. Ama bu dokuzuncu bölüm süperdi. Engin herşeyi öğrendi. Karısını yatakta intihar etmiş buldu.Allah'tan Melda'nın da bebeklerinin de durumu çok iyi. Evet Melda hamile. 6 haftalık. Engin işinden istifa etti. Binnur kıskançlıktan çatlıyor. Kazara Melda'nın bıraktığı mektubu gördü. O da Melda'nın neler çevirdiğini biliyor. Ama beni en fazla şaşırtan Engin'in Melda'ya karşı hissettiği büyük ve tutkulu aşk oldu. Ben eskiden eğer Engin herşeyi öğrenirse Melda'yı kesin kapı önüne koyar dedim ama o sert görünüşlü Engin hastanede çocuklar gibi ağladı. Bu arada Şükran Sarıhan Engin'in istifasıyla rahat bir nefes aldı. Dursun'u kendileri hakkında yazılar yazan gazetecinin kızıyla evlendirmeye çalışıyor. Son olarak Binnur Ünal'la buluşmayı başardı. Melda'nın kuyusunu kazıyor. Melda ve Engin aşkı umarım hiç bozulmaz. Böyle devam eder ve bebekleri de doğar. İkisi de birbirlerini çok seviyor. Bu yazıyı izleyemeyenler için yazdım.
NOT: Dizide aşkın dozu artınca reytinglerde de yükselişi sürüyor.Bu hafta sıralamada dördüncü oldu 7,50 reyting ve 21,00 share ile. AB kategorisinde de beşinciydi. Benim temennim dizide aşkın kazanması.....Cevaplarınızı bekliyorum...

mamie
15-03-05, 15:50
bu bolum gercekten superdi
dediniz gibi reytingler iyi oluyor

11 MART 2005 CUMA
1 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 11,80 26,20
2 BUYUK YALAN [NET] ATV 11,50 25,30
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 9,50 21,00
4 SAVCININ KARISI [NET] ATV 7,50 21,00

11 MART 2005 CUMA
1 YABANCI DAMAT [NET] KAND 9,40 25,50
2 BUYUK YALAN [NET] ATV 9,40 25,30
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9,30 25,10
4 CEMBERIMDE GUL OYA. [NET] KAND 9,20 25,70
5 SAVCININ KARISI [NET] ATV 6,40 18,50

mamie
17-03-05, 12:01
“SAVCININ KARISI”nın 10. bölüm özeti kısaca şöyle:

MELDA VE ENGİN ARISOY BEBEK HEYECANI İÇİNDE;
OYSA YAKIN ÇEVRELERİNDE FIRTINA PATLAMAK ÜZERE...

Engin artık tüm zamanını Melda ile geçiriyor. Çift, aileye yeni katılacak minik “Arısoy” için hazırlıklara başladı. Melda’nin babaannesi bir yandan torunun çocuğunu görecek olmanın mutluluğunu yaşıyor, bir yandan da, küçük torunu Ali’nin tehlikeli bir aşkın kollarına kıvranmasını korkuyla izliyor.
Şükran Sarıhan ise, gelin almanın heyecanı içinde. Dursun, nihayet Suat Paker’in kızı Zeynep’i kendine aşık ediyor. Artık Zeynep ve babası için hayat çok zor olacak gibi görünüyor.
Ve Ünal... alt üst ettiği onca hayattan sonra, şimdi hem Sarıhanlar’ın hem de Melda’nın hayatından kaçmaya çalışıyor. Yasemin’in gözyaşlarına ise hiç aldırmıyor...
Tüm bu gelişmeler bir barut fıçısını andırıyor... Ama fitili hiç beklenmeyen bir isim, Binnur ateşleyecek gibi görünüyor

http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/bolumler/savcininkarisi9.jpg

forever_bim
17-03-05, 12:12
Arkadaşlar fragmanı ben de gördüm. Dizide kazanan aşk olacak inşallah. Basın bültenini okumadım. Heyecanım kaçmasın diye. Umarım Melda ve Engin her çıkan engeli beraber aşarlar. Ya bir şeyi anlayamıyorum. Herkes niye Gamze Özçelik'e saldırıyor. Biz dizi fanatikleri onu çok seviyoruz. Daha 23 yaşında ve geleceği çok parlak. Kendini sürekli geliştiriyor. Dizi yükseldikçe o da yükseliyor. Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama oyuncular ilk bölümlere göre daha iyi oynuyorlar. Birşey sormalıyım. Dizi ne kadar yani kaç bölüm sürecek bilen var mı?

purna
19-03-05, 11:43
reytıngler

http://www.ucankus.com/ratingler.asp

mamie
19-03-05, 11:59
dunku bolum guzeldi ama hep dursun (ismini unutum) ile gazeteyazarinin
kizini gosterdi. Binnurda ne gicik be sinir oluyorum ona.engin ile meldanin kizilari olmasi guzel :D

forever_bim
19-03-05, 13:59
Arkadaşlar akşamki bölüm biraz durgundu ama zaten Sabah gazetesi Günaydın eki durgun bir bölüm olacağını Fırtına Öncesi Sessizlik adlı başlığıyla belli etmişti.Reytinglerde de 4'ten 7'ye düştü.Show'daki çat kapı iyi başladı...Ben izlemedim ama reytingi iyiydi.Bence Savcının Karısı'nda esas fırtına gelecek haftaya kaldı.Binnur büyük bir fitil ateşleyecek.Dizinin bir hafta gerilimi artıyor bir hafta sonra sular duruluyor.Gerilim düşüyor. AB kategorisinde de altıncı oldu dizi.

forever_bim
20-03-05, 15:35
Bence dizi güzel ama bu onuncu bölümde yardımcı oyuncuların ön plana çıkarılması dizinin reytingini azalttı. Bence MELDA, ENGİN ve Ünal cephesine ağırlık verilmeli. Geçen günkü sorum yanlış anlaşıdı galiba. Şöyle sorayım. Dizi kaç bölüm devam edecek? Finali kaçıncı bölümde yapacaklar? Bilen varsa yazsın.

forever_bim
20-03-05, 15:52
Arkadaşlar öneri istek bölümünde hangi diziye forum açılsın diye bir anket var. Ben Savcının Karısı'na bir forum açmaları için oy kullandım.Lütfen siz de oy kullanın.

mamie
20-03-05, 15:52
bence daha simdiden belli olmaz ne zaman bitcegeni.aman hemen bitmesin bu diziyi cok begeniyorum

lasin
20-03-05, 15:55
bence de hemen bitmesin ama çok fazla uzatmasınlar uzayınca çok sıkıyolar diziyi

forever_bim
21-03-05, 15:23
Yani hazirana kadar 23-24 bölüm olur herhalde. Dizi sündürülmeyecek gereksiz olaylar işe karışmayacak ve tadı da damağımızda kalacak.Hep güzel bir dizi olarak anımsanacak.Akıllıca.

purna
22-03-05, 07:31
googleden arastırdım melekler adası bır ıstanbul masalı bu hazırana kadar devam edıcekmıs

purna
24-03-05, 12:54
bu bolumde bebek gelıyor

buraya atvnın adresnı verıyom ordan okursunuz

http://www.atv.com.tr/vizyon.atv?forward=yapim&yapim=savcininkarisi

forever_bim
24-03-05, 18:48
Arkadaslar ben bu resme bayıldım ve hemen bilgisayarıma kaydettim.Fragmanı izledim ve dizinin bu haftaki bölümü oldukça heyecanlı olacak gibi duruyor.

purna
25-03-05, 07:19
bu hafta yabancı damat 22 00 da bu dızıde 10 da baslıyor reytıngler kesın duser

mamie
25-03-05, 07:30
oncede oyledi bir yuksek bir dusuk ama yabanci damat erken baslamiyormu yani ondan sonra birde cemberimde gul oya dizi var ya??????????

purna
25-03-05, 08:56
bugun saat 22 00 da mac var bugun kanald de 20 00 da onun ıcın yabancı damat 22 00 da savcının karısıda 10 da baslıyor tabı reytıngler dusuyor

mamie
25-03-05, 09:46
http://www.e-kolay.net/tvguide/images/atv/savci11.jpg

forever_bim
25-03-05, 15:01
Benim de yayın akışı nedeniyle moralim bozuk.Sabahtan beri bu konuyu düşünüyorum.Atv bunun acısını Kanal d'den çıkaracak.Baksanıza Salı'ya ne koyarlarsa koysunlar gümbür gümbür çöküyor.Çünkü Atv iki güçlü dizisi Aliye ve Melekler Adası'nı peşpeşe yayınlayıp reyting pastasından koca bir dilim koparıyor.Show da Gurbet Kadın ile reyting alıyor. Ama kanal d salı akşamları dizilerini Omuz Omuza, Ağa Kızı, Dayı hep kaldırmak zorunda kaldı.

mamie
26-03-05, 17:56
dunku bolum guzeldi ama binnur aptal kadin bebeki kaciracak.bence unal onu durdurur

lasin
26-03-05, 18:58
bence de bebeği kaçıracak ama sonra ünal onu bulup bebeği geri melda gile verecek bence :roll:

forever_bim
26-03-05, 21:56
Akşamki bölüm çok güzeldi de Kanal D o saatte Yabancı Damat'ı yayınlayınca dizimizin daha iyi bir reyting almasını engelledi. Yine de yüzde olarak düşük bir reyting olmasına rağmen ilk yüzde total grubunda altıncı oldu. Geçen hafta yedinciydi. Dizide bir sonraki bölüm ne olur diye kestiremiyorum. Çünkü genelde tahminlerim tutmuyor. AB grubunda onbirinci oldu. Umarım haftaya yükselir.

TELE - BAROMETRE
25 MART 2005 CUMA
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 11,30 26,60
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 11,00 25,80
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,60 30,60
4 TURKIYE-ARNAVUTLUK (UMIT MILLI) [NET] KAND 9,50 22,60
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,80 22,10
6 SAVCININ KARISI [NET] ATV 5,70 16,30
Tabii bu reytingte milli maçın da etkisi var ama dizi gerçekten güzel. Beni ekrana bağlıyor.

purna
31-03-05, 10:59
YENI BOLUM

melda ve engın arısoy artık tam bır aıle olmanın mutlulugunu yasıyorlar kızları elıf ıle yepyenı bır hayata baslıyorlar sukran sarıhan gelını zeynepı kullanarak suat pakerı susturmaya nıyetlı ama evın ıcınde meydana gelen bır kaza butun planları alt ust edıyor
ve engın beklemedıgı bır anda bırnurla ve bırnurun olumcul kararıyla karsılasıyor

forever_bim
01-04-05, 13:10
Bu dizi süper, güzel, heyecan verici, kısacası mükemmel....

purna
01-04-05, 15:28
dızının sonlarına gelınıyormus bugun sabahta okudum tele tuyo bolumunde

mamie
02-04-05, 12:58
dunku bolum neyide oyle.guzeldi ama sonu resmen uctular arabayla.binnurdan artik igicene sinir oluyorum ne istedi oyle sevgili olalim falan.ama engin olmesin o zamam hic guzel olmaz. bakmamda o zaman savcinin karisinda.reytinglerde cok dustu onceden daha guzeldi.

purna ben sabah gazetesine baktim ama bulamadim tele tuyo bolumunede.lutfen tam nerde gordugunu yazar misin :?:

purna
02-04-05, 13:31
sonlara yaklasıldıkca heyecan gıderek artıyor demısler ortada bır yer var dızıler ıcın ordaydı

halka
03-04-05, 19:47
Dizi gittikçe daha güzel ve heyecanlı oluyor.Acaba engin ölücek mi?o birnurdan çok fazla nefret adiyorum.Hele meldaya söyediklerinden sonra.

purna
04-04-05, 08:08
engın ve bınnur kaza gecırıcek engın sakat kalıcak dun vatanda okudum hatta adama 1 nısan sakası yapmıslar sen dızıde oldun dıye

forever_bim
04-04-05, 22:06
Ya arkadaşlar ben de Engin'e ne olacağını merak ediyorum. Binnur da iyiden saplantı haline getirmeye başladı. Neyse umarım bu dizide aşk kazanır.

purna
05-04-05, 08:07
vatanda okuduguma gore sakat kalıyormus roportaj yaptılardı

forever_bim
03-06-05, 22:24
bu diziye bayılıyorum. çok heyecanlı ve temmuz ortası bitiyor...

forever_bim
08-06-05, 14:38
Fragmanı gördüm. Melda'ya birisi Engin yaşıyor diye bir not bırakıyordu. Melda donup kalmıştı. Şükran ve Reşat da sanırım evleniyorlar. Suat Paker cadı Binnur'la ilgileniyordu. Çok heyecan var yine bu hafta.

forever_bim
11-06-05, 14:50
sonunda korktuğumuz oldu. melda ünal ile evlendi. iyi haber Engin iyileşmeye başladı. Yerinde olsam Melda'nın karşısına dimdik çıkar ama yüzüne bile bakmazdım. Biraz sürünmeli Melda. Çünkü hata üstüne hata yapıyor. Bir de eski kocasını savunan babaannesine karşı Ünal'ı savunmaz mı? Bu kız intiharına sebep olan olayları çok erken unuttu galiba.Yazdıkça sinirleniyorum. Ben Engin'in yerinde olsam en erken zamanda kendi evime döner ve melda ile Ünal'ı sepetlerdim.(Bu arada o villa muhteşem) Bir de insanlarda ne mide varmış kardeşim. Öldü bildiği kocasının evinde onun can düşmanlarından biriyle kalıyor.Engin artık affedemeyeceğini söyledi. Adam haklı. Herşeyin bir dozu var. Binnur bence hepten sapıttı.Bence bu dizi mutlu sonla bitmezzzzzzzzz...................

purna
13-06-05, 12:17
bende sınır oldum ya meldaya yapılırmı adam kızın karsına cıksın cocunu alsın elınden ben olsam yaparım yanı yasemınde cok kotu oldu kızı oldurmeler ısalah

OXFORD
13-06-05, 16:52
vallah ne yalan söyliyim.ben bu dizide ünal ile daha çok yakıştırıyorum meldayı.sonuda öyle birçek gibi geliyor.

forever_bim
14-06-05, 08:48
Belki haklısın Ünal'la görüntü olarak daha uyumlu olabilir melda. Ama unutma Melda Ünal'la evlenmiş bile olsa Engin'i unutamadı.Gelen basit bir notla bile hemen afalladı. Bir de madem Ünal delikanlı o zaman Melda'ya bir katil olmadığını açıklasın. Kocasının yaşadığını söylesin. Bakalım Melda o zaman onunla evlenmeye kalkar mıydı?Neyse gerçekler bir bir açığa çıkacak.Yalancının mumu yatsıya kadar. Bu hafta dizi 23,00'te yayınlanacak.Beyaz İnci ödül gecesi nedeniyle.

OXFORD
14-06-05, 09:07
hadi ya...demek 11.00'de..anlaşılan bu hafta seyredemicem.söz verin biriniz anlatçaksınız.:)

forever_bim
14-06-05, 11:20
Merak etme Özge senin için daha dikkatli izlerim ve sana buradan bilgi veririm.Yarın Sahra'mız var kaçırma sakın.............

mamie
14-06-05, 19:51
bu hafta gec cikcakmis ama ginede ben yeni bolume bakarim.

birisi bana bura nasil resim koyabileceni anlatirmi?

purna
15-06-05, 07:59
bu hafta beyaz ıncı tv odullerınde belkı savcının karısıda olbılır ekıp olara sevket coruhda aday belkı gelebılırler pınarda gelse ne guzerl olur

forever_bim
16-06-05, 12:25
Sevgili Purna
Zaten dizi ekibi arasında müthiş bir sinerji var. Gamze Özçelik bir röportajında söyledi. Ekip çok uyumluymuş.

forever_bim
17-06-05, 12:34
Bir de farkettiniz mi dizinin jenerik müziği çok güzel....................

forever_bim
19-06-05, 17:38
Özge sen izledin mi bu hafta? Tam 23,55'te başladı. İnat ettim ve de izledim...........Bu arada imza kısmında bulunan sahra+mithat resmin de süper. Ayrıca izlemediysen mesaj bırak da sana göndereyim özetleri+ yorumları.Sahra formuna baktım. Anlaşılan orada sahranın sitesi ile ilgili gerçek bir savaş yaşanmış.

mamie
20-06-05, 08:52
ben tek dugune kadar izledim.cok az izledim cunku gercekten gec cikti

forever_bim
20-06-05, 13:39
Basın bülteni(Parantez içindekiler benim yorumlarım)

atv’nin merakla izlenen dizisi “SAVCININ KARISI”, 23. bölümüyle sürüyor. BKM Film yapımı “SAVCININ KARISI”nın başrollerini Gamze Özçelik (Melda), Cihan Okan (Engin) ve Şevket Çoruh (Ünal) paylaşıyor. Ahmet Mekin (Cemil), Tijen Par (Cahide), Pelinsu Pir (Leman), Zehra Alptürk (Şükran) ve Nuri Gökaşan’la (Ersin) zenginleşen, aşkın polisiyele, intikamın entrikayla kol kola yürüdüğü bir dizinin senaryosu Nuran Devres’e ait. Dizinin yönetmeni ise Aydın Bulut. “SAVCININ KARISI”nda diğer rolleri Ahu Yağtu (Ece), Yunus Günçe (Zafer), Ertan Saban (Dursun), Başak Soy (Başak Soy), Özgür Özberk (Ali), Turgay Tanülkü (Mazlum), Pınar Aydın (Yasemin) ve Ali Çatalbaş (İbrahim) paylaşıyor.

Mesleğine ve yaş** tarzına sık sıkıya bağlı, doğuştan lider, çok başarılı ve ünlü bir savcı... Hayatını sevdiği adama adamış çok güzel bir kadın... Geçmişten gelen, hatırlamak istenmeyen bir sır... Gencecik bir kadının hayallerindeki erkekle geçmişinden gelen amansız bir tehdit adasında kalması, pek çoğu kendi isteği olmayan seçimleriyle sevdiklerinin hayatının ansızın bir kabusa dönüşü.... Devlete kafa tutar bir pervasızlıkla suç işleyen güçlü bir aile . Ver karşılarında bir başına, kendini işine adamış bir savcı. Bir peri masalına hançer gibi saplanan, kaybedecek hiç bir şeyi olmayan gözü kara bir adam.
Sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak “SAVCININ KARISI”, adalet için, aşk için, yaş**ı için sonu gelmez bir savaşa itilen insanların heyecanlı öyküsünü anlatıyor.

“SAVCININ KARISI”nın 23. bölüm özeti kısaca şöyle:

Sırlar ortaya mı çıkıyor?

Melda, kızı ve yeni eşiyle yeni bir hayata başlamaya çalışıyor. Geçmişi tamamen sildiklerini düşünüyor. Ve kardeşinin düğün hazırlıkları ile ilgileniyor. Ama anlaşılan sırlar peşini bırakmıyor. Aldığı bir telefon, eski kocasının aslında ölmediğini ve Ünal’ın da bu gerçeği ondan sakladığını söylüyor.(Binnur onu aradı ve enginin ölmediğini ünalın bilipte sakladığını söyledi)
Suat Paker ise, artık Binnur’dan kurtulmak istiyor. Ama Binnur, Engin’in nerede olduğuğu öğrenmeden, Suat’ın hayatından çıkmamakta kararlı...(Binnur edepsizliği ele alıp Suat Paker'e asıldı. Ama adam buna sinir olup Engine gitti. binnur onu takip edip enginin yerini öğrendi. eve kapıyı zorlayıp girdi ve ona "seni ben değil melda yok edecek" dedi.sonra gitti)
Sarıhanlar’da ise, Dursun’un hayatı alt üst olmuş durumda. Babasının Reşat olduğunu gerçeğini öğrenmesi, Reşat’tan daha çok nefret etmesine neden oluyor. Artık tek amacı Reşat’ı hayatlarından çıkarmak.(banu ile anlaştı. amacı banu ile reşatı sevişirken görüntülemek ve bunu annesine izlettirmekti. evin salonuna ve oturma odasına kameralar yerleştirdiler. banu reşatı arayıp görüşmeye ikna etti.)
Ve Ali ile Yeşim’in mutlu sonu. Yeşim, Ali’nin hala Banu’ya aşık olduğunu bilse de, gelin olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ali’den ayrı mutsuz olmaktansa, yanında buruk bir mutluluk yaşamaşı seçti çünkü. Melda kardeşinin nikahında, şıklığı ile göz kamaştırıyor.(Binnur'un parayla tuttuğu karalar giymiş bir kadın melda'ya göründü bu düğünde melda peşinden gitti ona yetişti ve kadın da ona enginin yaşadığını, ünalın bunu gizlediğini söyledi.) Ama yine sırlar peşini bırakmıyor. Engin’in yaşadığını söyleyen ses, bu kez karşısına çıkıyor.
Ve Cahide hanım, torunu Ali’yi Banu’dan korumak için, hayatında ilk kez şiddete başvuruyor. Banu, kanlar içinde yere seriliyor.(banu ile aliyi arabada öpüşürken gördü cahide hanım. banunun evine reşat gelmeden az önce gitti. banu ile feci kavga ettiler onu bıçakladı. banu öldü. reşat buraya gelmeden şükrana bir banka müdürüyle görüşeceğini söyledi. şükran da peşine ersini taktı. ersin reşatı banunun evine girerken gördü. hemen şükranı aradı. reşat banunun cesedi ile karşılaştı. çok şaşırdı. biraz sonra şükran geldi ve ona "bunu yok et. artık hem kocalıktan hem de işinden kovuldun" dedi. Arabaya bindi ağlarken de film bitti)
“SAVCININ KARISI” yeni heyecanlara yelken açan, yepyeni sırlara neden olan heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor.

Not: özge basın bültenine parantez açıp diğer olayları ekledim. umarım anlarsın ne olup bittiğini. bu hafta izle ama olur mu? Sevindirici gelişme. Engin iyileşiyor fakat binnur bunu bilmiyor. tekerlekli sandalyenin arkasına tutunup sürekli adımlar atmaya çalışıyor.

yalniz_kurt
21-06-05, 15:33
bu diziyi hiç sevmiyorum,hiç izlemedim belki ondandır ..

forever_bim
22-06-05, 15:20
bu diziyi hiç sevmiyorum,hiç izlemedim belki ondandır ..

bence izlemediğin için sevemedin. Yoksa kötü bir dizi değil. Aksine sürprizlerle dolu bir senaryosu var.............Fragmanını gören var mı? Ben gördüm. Binnur Engin'i karnından vuruyor. Polisler Reşat'ı götürüyor. Suat Paker Binnur'u tokatlıyor.........

forever_bim
22-06-05, 15:59
inşallah öyledir ...

öyledir bana güven yalnız bildiğim kadarıyla sen ÇGO izlersin o zamanlarda. o da güzel de ben de başından izlemediğim için bunu izliyorum ilk bölümden beri.....

mamie
25-06-05, 09:58
inanmiyorum resmen.simdi gercekten engin oldu.suat beyde meldaya gercek olani soylemiyor,bunnurun engini oldurdugunu.adam ona bence asik oldu.

OXFORD
25-06-05, 11:14
vallah engin ölmüş.ne yalan söyliyim ben sevindim.melda ve ünalın beraber olmasını istiyorum ben.öyle de olcak gibi.

purna
25-06-05, 12:04
ben bır umut mezardan cıkar dıye umıt ettım belkı numara yapıyordur dedım aklı nerdeydı aglıcagına gıdıp ambulans falan cagırsaydı ya olmezdı melda hamıle bosanmıcak yasemın duyunca nolcak acaba yazık onada

forever_bim
25-06-05, 13:19
Valla ben Engin'in ölümüne çok üzüldüm. Ama dizide çizilen Engin karakteri dizideki diğer karakterlere göre fazla saf kaldığı için aralarından kurtuldu gibi birşey oldu. Melda için de üzgünüm. Hayatı takla attı resmen. Dizinin bitimine sayılı haftalar kaldı. Bakalım nasıl bir son bekliyor bizi...Mutlu son olacak gibi durmuyor....

purna
25-06-05, 13:29
bıtmesın ya

yalniz_kurt
25-06-05, 14:28
uzatmaya gerek yok bırakın bitsin ...

magrip86
28-06-05, 18:43
savci hakkinda ne biliyosaniz gönderin arkadaslar! gerçekten bilmeyi çok istiyoruuuuummmm:))))))))) bu adrese gönderin (gcoskuntr@yahoo.com) ya da msg atin, resim yazi haber ne olursa çok sevinirim

FOREVER SAVCININ KARISI:))))))))))))

forever_bim
28-06-05, 20:40
Cihan Okan: Yıllarca müzisyenlik yapmıştır. 1981 yılından beridir vokallik yapmaktadır. Sekiz yıl Sibel Egemen, sekiz yıl Leman Sam'la çalışmış. 1996'dan beridir Sezen Aksu ile çalışmaktadır. Nilüfer, Ajda Pekkan, Tarkan ve de Kenan Doğulu ile de çalışmaları olmuştur. Çok iyi bir perküsyon ustasıdır. Evlidir bildiğim kadarıyla bir de oğlu vardır. Çok fazla enstrüman çalar. Drum Circle grubunda da solistlik yapmaktadır. Çok çalışkan ve bir o kadar da mütevazi kişiliklidir. Çevremdeki pek çok bayana göre karizmatiktir. Daha fazla bilgi vermek için buraya sabahta yapılmış röportajlarını ekleyeceğim...

forever_bim
28-06-05, 20:52
25 sene durdu, savcı oldu, voleyi vurdu
Sezen Harley Davidson Kenan ise Kawasaki gibi...
Artık kendimi mutlu edemiyorum

25 sene durdu, savcı oldu, voleyi vurdu

"Şimdilerde bir saat zamanım yok" diyen Cihan Okan, 'Savcının Karısı' dizisinde şöhreti yakaladı. Sen 25 sene müziğin içinde ol; Ajda'sından Nilüfer'ine, Neco-Leman ikilisinden Sezen Aksu'ya kadar en ünlülere vokal yap, perküsyon çal, Türk pop müziğinde vokal denince ilk akla sen gel, her albüm yapan vokal için önce senin numaranı çevirsin ama 45 yaşında bir anda ünlü ol! Üstelik aklına hayaline gelmeyecek bir işle; oyunculukla....

* 25 senedir müziğin içindesin, şimdi oyunculukla şöhret oldun. Bu mu olacaktı?
Ha ha ha!.. Valla ya bu mu olacaktı. Geçen sene yaz başı Sezen'le Açıkhava konserindeydik. BKM'nin sahibi Necati geldi; "Bu dizi olaylarına nasıl bakarsın" dedi. Ben de "Tabii abi yaparım müziklerini" dedim...

* Aklına hiç oyunculuk gelmedi yani?
Hiç... Sonra Necati "Yok oyunculuk" dedi. "Olmaz" dedim. "Sen bir düşün" dedi, gitti.

* Aklından neler geçti?
'Şaka yapıyor herhalde' dedim. Sahnede beni şarkı söylerken gördü, 'yükseldi' dedim. Benim ne alakam var yani ama çok ısrar etti.

* Peki neden senin oynamanda ısrar etti?
Bir kere yeni yüz arıyorlar. İkincisi özellikle bu savcı rolüne uygun gördü.

ROLE OTURDUM BEN
* Seni ilk kim destekledi?
Karım destekledi. 'Olur, yaparsın' dedi. Yönetmen Aydın Bulut da destekledi. Ben bir kere ezber yapamam...

* Oyunculuğa alıştın mı?
Alıştım sayılır...

* Kendini izlerken en çok nelerinden rahatsız oluyorsun?
Bazen gergin olduğumu hissediyorum. Gülüşümü çok iyi bildiğim için bazı gülümsemelerimde hafif gerginlik seziyorum. Ama gittikçe düşüyor.

* Yani oyunculuğunu beğeniyor musun?
Beğenmek değil de, role oturduğumu düşünüyorum.

* Sokakta tanıyorlar mı?
Geçenlerde biri arabamın camını tıklattı; "Engin Arısoy?" Ben de "Efendim?" dedim. "Aynı mahallede oturuyormuşuz?" "Evet!" (gülüşmeler). Böyle bir konuşma şekli var mı?

* Sen 25 yıl müzik piyasasında çalış, şimdi bir diziyle herkes seni tanısın, bir de 'Engin Arısoy' diye seslensin...
Yaa bu işler böyle işte. Türkiye'de maalesef mutfak hiç tanınmıyor. Arkada çalan kimdir, bu şarkıyı kim yapmış merak edilmiyor...

* Sende fizik tamam, ses tamam ama hiç albüm yapmadın, neden?
Ben mecbur kalmadığım için böyle bir şey yapmadım..

PAVYONDA ÇALIŞTIM
* Albüm yapmak için mecbur mu olmak lazım yani?
Bir kere bu işin okulundan, düğün salonundan, kökünden gelen bir insanım. Pavyonunda da çalıştım... Ama meşhur olmaktan başka şansı olmayan insanlar bu işi acayip zorluyor.

* Sezen Aksu'yla yıllardır çalışıyorsun. O birçok kişiye albüm yaptı. Sana niye yapmadı?
Şey oldu galiba. Beş sene önce Sezen'le bunu konuştuk. Hadi yapalım diye. O arada bizim turneler başladı. Derken Sezen'in hastalığı girdi devreye.

* O arada başka şarkıcılara destek oldu. İçinde kırgınlık doğmadı mı, neden bana yapılmıyor albüm diye?
Bu biraz da şans meselesi. Bir de çok dibinde olmak lazım. Ben iş dışında Sezen'le çok yaşayan biri değilim.

SEZEN DESTEK OLUR
* O, dibinde olmayana albüm yapmaz mı yani?
Açıkçası Sezen bir şarkı söylerken, yanındaki beğenip "Aa ne güzel şarkı" derse, hemen "Al bunu sen yap" deyiverir.

* Sen de biraz tutturacak bir tip değilsin galiba...
Evet ben tutturacak bir tip değilim, doğru. Beklemedim desem yalan olur. Çünkü böyle bir konuşma yaptık. Durup dururken neden gelin güvey olayım... Benim de suçum var. Sana bir şey yapılacaksa, sen de biraz çaba göstereceksin.

* Peki şimdi albüm yapacak mısın?
Bu sefer daha ciddiyim. Bugün yarın Sezen'e gideceğim ciddi ciddi konuşacağım. Sezen'in bana destek olacağına inanıyorum.

Sezen Harley Davidson Kenan ise Kawasaki gibi...

* Bugüne kadar kimlere perküsyon çalıp, vokal yaptın?
Ajda, Nilüfer, Leman-Neco, Sibel Egemen, Sezen, Kenan Doğulu...

* Sezen'e çalmakla Kenan Doğulu'ya çalmak aynı şey mi?
Çok farklı tabii. Beni de çeken o zaten. Sezen; Harley Davidson... Kenan ise Kawasaki... Harley Davidson aceleye gelmez. Öbürüne atlar, uçar gidersin.

* Hangisiyle doyuma ulaşıyorsun?
İkisi de başka. Mesela Drum Circle'a çalarken üç tane tişört değiştiriyorum gecede...

* Peki ya Sezen'le Kenan'ın işleri aynı güne denk gelirse?
Benim iş ahlakım var. Önce Sezen'le çalışmaya başladığım için Kenan hep bilir ki, aynı güne Sezen'in işi varsa Sezen'e giderim. Ama Sezen de bilir ki, ben Kültür Bakanlığı'na bağlı çalışıyorum; oradan bir iş olur da çakışırsa, ben o işe giderim.

* Derler ki Sezen Aksu'yla çalışabilmek için onu çok sevmek gerekir. Bu doğru mu?
Doğrudur. Sezen sevgiyi sever. Biz de zaten seviyoruz. Ama orkestradaki herkesin Sezen'i çok sevdiğini zannetmiyorum. Sezen'i herkes sever de Sezen manyağı değiller. Sezen çok delikanlıdır. Sonuçta iş yaptığı insanlarda profesyonelliği düşünür. Ama hafiften bir kraliçe durumu var.

* Geçenlerde yanındaki birinin Sezen Aksu'nun çayına şeker atıp karıştırdığını gördüm. Sen de o gruba dahil misin?
Hayır hiçbir zaman olmadım. Ama bunun Sezen'le alakası yok. Kimsenin dibinde yaşamam ben.

Artık kendimi mutlu edemiyorum

* 45'inde şöhret nasılmış? Güzelmiş... Bir saat boş vaktim yok, düşünebiliyor musun...
* Bir günün nasıl geçiyor? Çok az uyku. 4-5 gün setteyim, bir de dizinin dublajı var. AKM'de Modern Folk Topluluğu'nda çalıyorum ve Drum Circle var...
* Bu yoğun programında neleri özlüyorsun? Aletlerimi açardım saçma sapan şeyler çalardım. Bir bira koyardım. Televizyon izlerdim, dağlara giderdim. Eskiden kendimi mutlu ederdim...

'Vur kaç' çapkınlık değildir
* Bekar olsan çapkınlık yapar mıydın? Eh çok azı sekerdi...
* Kenan Doğulu'ya rakip olur muydun yani? Çocuğun günahını alma. Kenan biriyle beraberse hakikaten onunla beraberdir...
* Aradakileri de duyuyoruz ama... Ha o küçük şeyleri saymıyorum...
* Hangi küçük şeyler sayılmıyor? Bizim 'vur-kaç' tabir ettiklerimiz.
* Pardon anlamadım 'vur-kaç' nedir? Bir gecelik elektrik değerlendirilmesi...
* 'Vur-kaçı' nasıl konuşursunuz? Bir kız vardı, dün akşam, tam da hatırlamıyorum abi falan.
* Çapkınlığa eşin ne der? Çeker vurur karım.

Kadından yana şansım hep açıktı
* Eşinde kıskançlık var mı? Başta biraz tedirgin oldu ama esas, oğlan tedirgin. "Senin karın annem değil mi?" diyor.
* Çevredeki kadınlardan talep var mı? Tabii ister istemez. Beni zaten biliyorsun, o konuda biraz şansım açıktır.
* Hangi konuda? Kadınlar konusunda. İlgileri biraz yüksektir bana.
* Sende kadınların ilgisini çeken ne? Espriliyimdir. Benimle konuşmayı severler.
* Çapkınlık var mı? E yok artık. Vakit de yok zaten...
* Vakit olduğunda var mı yani? Yok canım, evlendik barklandık.
* Evlenince hayatından ne gitti? Özgürlük...

İki şarkıda savcı oluveriyorum
* 'Savcının Karısı'nda hafif soğuk duruyorsun, aslında öyle değilsin. İnsanlar ne soğuk adam diyorlar mı? Bayağı soğuk duruyorum dizide. Mesela insanlar normalde ünlü birini görünce sevinirler, gülerler ya, bana ters ters ve tedirgin bakıyorlar. Ben gülünce onlar da şaşırıp gülüyorlar. Bazen "Aaa gülüyormuş" diyenler de var.
* O ciddiyete girmek için yaptığın bir şey var mı? Sezen'in 1945 şarkısını düşünüyorum, o beni ciddi havaya sokuyor. Sonra o ciddiliği hafifleştirmek için içimden "Yarim İstanbul'u mesken mi tuttun"u söylerim. İkisini birden kafamdan geçirdim mi Engin Arısoy oluyorum...

magrip86
29-06-05, 07:23
verdigin bilgiler icin tesekkür ederim arkadasim. bu arada eklemeden edemeyecem, çok iyi bir müzisyon oldugunu kabul ediyorum fakat mütevaziligi tartisilir sanki bana göre. tekrar tesekkürler.

magrip86
29-06-05, 09:10
arkadaslar ya merak ettigim bi kaç şey daha var.. nazan öncelin ASIK DEĞİLİM OLABİLİRİM sarkisindaki ve sezen aksunun HADİ BAKALIM İNDAKİ vokaller cihan okan a mı ait

forever_bim
29-06-05, 15:28
Rica ederim arkadaşım, görevimiz de sence neden mütevazı değil sebebini yazar mısın??????

Sezen Aksu Hadi Bakalım şarkısını 1991'de yaptı. O yüzden Cihan Okan'ın bu şarkıda vokallik yaptığını sanmıyorum.

Nazan Öncel'le de çalışmadı hiç bunu kesin olarak söyleyebilirim........

magrip86
30-06-05, 07:25
Öncelikle ben de şunu kesinlikle söyleyebilirim ki Cihan Okan Nazan Öncel e vokal yaptı çünkü bunu kendisinden duydum... ayrıca neden mütevazi olmadığını düşündüğüme gelince de, gerçekten mütevazi olan insan iki lafın arasında bir " kadınlar bana bayılıyor, kadınlar konusunda şansım çok açık":P falan gibi açıklamalar yapmaz bence... ama ben yine de albümü çıktığında alıcam...

forever_bim
30-06-05, 13:47
“SAVCININ KARISI”nın 25. bölüm özeti kısaca şöyle:

CAHİDE HANIM, VİCDAN AZABI ÇEKİYOR
ŞÜKRAN SARIHAN, HAYATINDA İLK KEZ “KORKUYOR”
BİNNUR VE MELDA NİHAYET KARŞILAŞIYOR

Ünal, Melda’dan ayrılmamaya kararlıdır. Melda’nın doktora gittiğini öğrenir ve ne olduğunu bulmaya çalışır. Doktordan öğrendiği şey, ikisinin de hayatını değiştirecektir. Ancak Melda, Ünal’ın Engin’in katili olduğuna inandığından, onunla konuşmayı reddeder. Ünal, Melda’yı ikna edemeyeceğini anlayınca Leman’a gider. Ellerindeki bilgileri birleştirince, Binnur’un herkese oyun oynadığını ve tüm sırları açığa çıkaracak kişinin Suat Paker olduğuna karar verirler.
Leman ve Ünal’ın birlikte eve gelmeleri Melda’yı çok şaşırtır. Ancak, Leman, bir gece Binnur’un onun bogazına bıçak dayadığını anlatınca
Melda’da da Suat Paker’in birşeyler sakladığına ikna olur. Hep birlikte Suat Paker’e giderler. Suat, kazadan itibaren, Engin’in neler yaşadığını, nasıl kaçmaya kurtulmaya çalıştığını, ama Melda’nin hayatını mahfetmemek için onun karşısına çıkmadığını, bir ölü olarak Sarıhan’lara karşı daha rahat savaşabileceğini düşündüğünü anlatır.
Bu arada, Reşat Molu’nun mahkeme günü gelir. Ve bir itiraf, Reşat Molu’yu kurtarır. Şükran ve Dursun Sarıhan, bu habere çok sevinirler. Ancak, Şükran Sarıhan, hayatında ilk defa bir korku yaşamaktadır. Ve bu sırrını da yine sadace Ersin bilecektir.
Leman evine döndüğünde onu Binnur karşılar. Leman ikinci kez, boynuna dayanan bıçakla, Melda’yı önemli bir şey olduğuna ikna edip, evine çağırır. Melda geldiğinde kapıyı Binnur açar. Üç kadın arasında ölüm kalım mücadelesi başlar. Ve Binnur, yaptığı herşeyi itiraf eder.

forever_bim
30-06-05, 13:53
Öncelikle ben de şunu kesinlikle söyleyebilirim ki Cihan Okan Nazan Öncel e vokal yaptı çünkü bunu kendisinden duydum... ayrıca neden mütevazi olmadığını düşündüğüme gelince de, gerçekten mütevazi olan insan iki lafın arasında bir " kadınlar bana bayılıyor, kadınlar konusunda şansım çok açık":P falan gibi açıklamalar yapmaz bence... ama ben yine de albümü çıktığında alıcam...

Neyse kime ne zaman vokal yaptığını tartışmaya gerek yok başarılı bir müzisyen ki bu kadar ünlü ve kaliteli insanlarla çalışma fırstıa bulmuş.

Bu arada kadınlarla ilgili sözlerinde ben pek bir övünme göremedim. Bekarlığımda çapkındım. Şimdi daha iyiyim gibisinden birşeyler söyledi....

magrip86
30-06-05, 14:11
Evet, çok iyi bir müzisyen olduğu konusunda sana tamamen katılıyorum, dedim ya albümü çıkınca da alıcam zaten, ama ben o sözlerinden şunu çıkarıyorum ki karısından korkmasa yine o yolllardan geçerim diyor yani.. neyse kimsenin özel hayatı bizi bu kadar ilgilendirmez zaten, biz yaptığı işe bakar müziğimizi dinleriz değil mi arkadaşım.. bu işler böyle yani...::P fazla kurcalamamak lazım, ama röportajlarla falan az çok bi fikir edinilebilir....

mamie
30-06-05, 17:48
http://www.tempodergisi.com.tr/dergi/07880/images/image1.jpg

mamie
30-06-05, 17:49
http://www.tempodergisi.com.tr/life_style/07913/images/imperiaflex_0_0_0.jpg

magrip86
01-07-05, 07:03
Savcinin Karisi Haftaya Bitiyor Arkadaşlarrrrr :(

forever_bim
01-07-05, 12:11
Savcinin Karisi Haftaya Bitiyor Arkadaşlarrrrr :(

Yani toplam 26 bölüm olacak. Arkadaşım dediklerine tamamen katılıyorum. Bir şey sorayım: Cihan Okan'ın albüm çıkaracağını ben de duydum. Ne zaman peki, bilgin var mı? Ben buraya yeni röportaj da koyabilirim. Gamze de bu dizide çok geliştirdi kendisini:::

Mamie ellerine sağlık, resimler pek güzel.............

Bence Engin ölmeyip de Melda ile kavuşsaydı dizi süper olurdu. Ama en azından uzatılmayacak gereksiz yere mantıklı olanı da budur....Sizce?????

magrip86
01-07-05, 12:40
evet yaa gerçekten ben de engin ölmesin isterdim, gerçekten çok şaşırdım, meldanın davranışı saçmaydı..... hayatta en sevdiği varlığın ölmesine göz yumdu...... ondan sonra da onu ısıtsın diye bekledi:pp Cihan Okan ın albümü konusunda ise, ne zaman olduğunu kendisi de bilmiyormuş röportaja bakılırsa, ama şarkılar hazır mı değil mi, o da bilinmiyor tabii ki. Ama çıkınca alıcam:)))))

magrip86
01-07-05, 13:35
Bu arada arkadaşlar Savcının Kaısı bitince de burada olabilecek miyiz bu forum yerinde duracak değil mi, en azından oyuncular hakkındaki haberleri de tartışabiliriz değil mi:))))))))

forever_bim
01-07-05, 14:19
Bu arada arkadaşlar Savcının Kaısı bitince de burada olabilecek miyiz bu forum yerinde duracak değil mi, en azından oyuncular hakkındaki haberleri de tartışabiliriz değil mi:))))))))

Herhalde burada olur bir süre daha sonra arşive ya da eski dizilere gönderilir. Orada da yazışırız. Sana bir soru Cihan Okan'ın oyunculuktaki performansını nasıl buldun? Bence ilk defa olduğunu düşünürsek oldukça başarılıydı.

magrip86
01-07-05, 19:15
İlk Defa olduğuna inanmak çok zordu, gerçekten çok başarılıydı.... ayrıca bir müzisyen olarak da sahip çıkmamız ve destek vermemiz gerkir diye de düşünüyorum...

forever_bim
01-07-05, 22:46
İlk Defa olduğuna inanmak çok zordu, gerçekten çok başarılıydı.... ayrıca bir müzisyen olarak da sahip çıkmamız ve destek vermemiz gerkir diye de düşünüyorum...

Evet müzisyenlik yönü çok daha iyi. Albüm çıkana kadar onun sesini biraz olsun dinlemek istiyorsan Sezen Aksu'nun Deliveren adlı albümünde "Yine mi çiçek" diye bir şarkı var onu dinle çünkü bu şarkıyı Cihan Okan söylüyor hem de çok güzel bir şekilde.

Bu arada 25. bölümün sonunda farkettim ki atılan düğümler teker teker çözülmeye başladı. Haftaya biter herhalde....

magrip86
02-07-05, 06:47
ben onun sesini dinlemek için genel olarak Nazan Öncel in Aşık Değilim Olabilirim
ini dinliyorum.... çünkü bu şarkının vokalini yalnızca Cihan Okan yapıyor...haftaya bitene kadar bayağı bi şeyler olacak gibi... Ama merak ediyorum, o Binnur o akılla nasıl o kadar yıl devlet dairesinde çalışmış hayret yani:ppp.. bu arada o şarkının mp3 ü varsa sende yollayabilir misin ya da nerden çekebilirim....

michelle
06-07-05, 12:27
26.Bölüm Özeti

BİNNUR SON KOZUNU OYNUYOR!
BU KEZ SİLAHINI, CAHİDE, YEŞİM VE MELDA’YA DOĞRULTUYOR
SAVCININ KARISI, NEFES NEFESE BİR BÖLÜMLE VEDA EDİYOR.

Cahide Hanım, nihayet tahliye olur. Torunu yüzünden hayatının son dönemlerinde cezaevine düşen yaşlı kadın, Melda, Yeşim ve Leman tarafından karşılanarak evine götürülür. Evde, Cahide Hanım’ı görmek istemeyen bir kişi vardır, torunu Ali. Ali, babaannesinin Banu’yu öldürmesini affedememiştir. Kendisini odasına kapatan Ali, kimseyle konuşmamaya başlar.
Ali’nin ailesine karşı yaptıklarına müdahale etmek de, Ünal’a düşer. Bu arada, Suat Paker, Engin Arısoy’un hayat hikayesini yazmaya karar verir. Leman, bu süreçte, Suat Paker’e yardımcı olmaya başlar.
Herkes, Binnur’un uzun süredir ortalıkta görünmemesinden tedirgindir. Fırtınadan önceki sessizlik olduğunu düşündükleri durum, gittikçe daha ürkütücü hale gelir. Suat Paker ve Ünal, Binnur’a bir tuzak kurarlar. Ancak, Binnur onları atlatır ve Cahide Hanım, Yeşim ve Melda’yı evde yalnız yakalar.
Savcının Karısı’nın son bölümünde, heyecan doruğa çıkıyor.
Şükran Sarıhan, Yasemin’in, tüm intikal planlarını geri çeviriyor. Reşat’ı da hayatından çıkarıyor.
Dursun Sarıhan, annesini kendisi için ne ifade ettiğini öğreniyor.
Melda, Yasemin’in kendilerinden intikam almaya çalıştığını farkedip, onu hayatlarından çıkarıyor.
Binnur, son kez silahını eline alıyor.
Ve Suat Paker ile Leman sürpriz bir karar veriyorlar...

“SAVCININ KARISI” bu akşam olaylarla dolu bir finalle veda ediyor...

http://www.dizifilm.com/forum/calendar.php?do=add&type=single&c=1#

magrip86
06-07-05, 13:17
7 yıldır bilgisayar kullanmaktayım. Nerede, ne şekilde yazı yazacağımı kimseden öğrenecek değilim. Edebiyat dergisi çıkartmıyoruz burada. Ayrıca tüm arkadaşlarımla birlikte forum' a neler eklenip eklenemeyeceğinin bilincindeyim. Bu yazıyı tüm üye arkadaşlarım adına yazıyorum. İnşallah diziden sonra da burada oluruz.... Bu arada arkadaşlar Cihan Okan hakkında ne bulursanız yazmanızı, yayınlamanızı rica ediyorum.... Ne var, ne yoksa paylaşalım....
Sevgiler......

FOREVER CİHAN OKAN :=))))))))

michelle
06-07-05, 14:06
7 yıldır bilgisayar kullanmaktayım. Nerede, ne şekilde yazı yazacağımı kimseden öğrenecek değilim. Edebiyat dergisi çıkartmıyoruz burada. Ayrıca tüm arkadaşlarımla birlikte forum' a neler eklenip eklenemeyeceğinin bilincindeyim. Bu yazıyı tüm üye arkadaşlarım adına yazıyorum. İnşallah diziden sonra da burada oluruz.... Bu arada arkadaşlar Cihan Okan hakkında ne bulursanız yazmanızı, yayınlamanızı rica ediyorum.... Ne var, ne yoksa paylaşalım....
Sevgiler......

FOREVER CİHAN OKAN :=))))))))

Sanırım bu yazı benim imzamdaki yazılardan dolayı yazıldı.
Sevgili Magrip86,eminim sen imla kurallarına dikkat eden,bilinçli birisindir,ama burda bu kurallara uymayan bir sürü kiş var,ve biz modların görevi bu kişilerin kurallara uyması için elimizden geleni yapmak.Yargılamadan önce bu yazılan kurallar niye imzaya eklenmiştir diye araştırsak,okusak eminim daha iyi olur.Saygılar...

magrip86
06-07-05, 19:24
Anlıyorum demek istediklerini Michelle arkadaşım. Kurallar gerçekten ne dediğini bilmeyen kullanıcıların engellenmesi yönünden önemli, bunlar süzgeçten geçirilmeli ama bu kuralları imla kurallarına kadar indirmek, insanın içinde birşeyler paylaşma isteğini öldürür diye düşünüyorum... bu konuyu yine de tartışabiliriz arkadaşım.. sevgiler...

FOREVER CİHAN OKAN:!!!!!!!!!!!!!!!!!

GüLGüzeLi
06-07-05, 22:28
bu diziyi ilk bölümünden beri izliyorum ama savci enginin ve binnur kazasindan sonra gercekten huylanmaya basladim diziye karsi, evet hala izliyorum cünkü sonunu merak ediyorum ama huylanmamin sebebi dizi basliyor 5 dk olmuyor reklam, reklamda reklam olsa yarim saat sürüyor mübarek, dizi ilk oynadiginda yaklasik bir saat oynuyordu simdiyse reklami saymasak en fazla yarim saat, senaryoyu güzellestiremedilermi ne reklamla süslüyorlar :D neyse gelelim diziye, dizideki begendigim tek karakter sevket coruh'dur yani ünaL. isini gercekten basarili yapiyor, gamze özceligi pek sevmiyorum acikcasi cok yapmacik geliyor bana. konu iyice uzadida uzadi engin ha ölce ha ölcek dedik sonunda öldü eee simdi nolcak? karisina kavusamadan öldü bari bikere yüzünü görebilseydi :D dedigim gibi baslarda begeniyordum diziyi ama son zamanlarda cart curt izliyorum sadece sonunu ögrenmek istiyorum o kadar, gercekten yilan hikayesine döndü bu dizide uzadikca uzadi tadinda birakmali bence

michelle
06-07-05, 22:31
Anlıyorum demek istediklerini Michelle arkadaşım. Kurallar gerçekten ne dediğini bilmeyen kullanıcıların engellenmesi yönünden önemli, bunlar süzgeçten geçirilmeli ama bu kuralları imla kurallarına kadar indirmek, insanın içinde birşeyler paylaşma isteğini öldürür diye düşünüyorum... bu konuyu yine de tartışabiliriz arkadaşım.. sevgiler...

FOREVER CİHAN OKAN:!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sevgili Magrip86,İmla kurallarına dikkat etmeyen,yazdığı cümlede kullandığı harfleri kısarak yazan bir çok kişi var.Eminim kimse böyle yazılar okumak istemez.Resmen bulmaca çözmek gibi oluyor o zaman yorum okumak...Bir cümle yazacaksak bunu halka açık yazdığımızı unutmasak,biraz özenli olsak fenamı olur.Forumlarımızın kalitesi yazdığımız yazıların kalitesiyle artıyor...
İstediğimiz sadece bu kaliteyi korumak,ve herkesin hassas olması...

magrip86
07-07-05, 06:08
Haklısın o konuda arkadaşım, bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım.

Herkese selamlar... İnşallah diziden sonra da burada oluruz

Sevgiler:))))

FOREVER CİHAN OKAN

OXFORD
07-07-05, 06:13
bu dizi bu hafta bitiyor mu?

magrip86
07-07-05, 09:43
ARKADAŞLARRRRR!!!!!! SAVCININ KARISININ REKLAMINI GÖRDÜM YENİ BÖLÜM YAZIYORDU; BİTMİYOR MU ACABA:??????????????:))))))))) AMA GEÇEN GÜN GAZETEDE BİTECEĞİ YAZIYORDU; BİR BİLGİNİZ VAR MI:???????

FOREVER CİHAN OKAN:)))))))
FOREVER SAVCININ KARISI:)))))

forever_bim
07-07-05, 10:34
Evet bu hafta bitiyor. Binnur öldürülecek herhalde. Biz de kurtulacağız ama son zamanlarda benim de canımı sıkan bir sürü olay yaşandı. Uzatılmamasıdır doğru olan çünkü savcı olmadan savcının karısı diye bir dizi olmaz...

forever_bim
07-07-05, 10:44
Sevgili Magrip86 bir kaç gün internetten uzak kaldık diye kızma bana birazdan sana bir röportaj daha göndereceğim.

Sevgili Gülgüzeli dizi 60 dakika sürüyor reklamsız başları bence de daha iyiydi. Melda'yı Ünal'a yama yapmaya kalkınca senarist diziyi bozdu. Ama yine de heyecanlı uzatılmaması ise çok mantıklı.....

Sevgili Michelle yazdıklarına katılıyorum. Keşke herkes imla kurallarına uysaydı...

magrip86
07-07-05, 10:46
Evet, ben de öyle düşünmüştüm, bu dizi savcısız nereye varacak diye... gerçekten de bir şeye benzemez herhalde.... Yine mi çiçek in mp3 ünü yollar mısın... msn im var profilimde... gerçekten çok merak ediyorum arkadaşım..... selamlar...

FOREVER CİHAN OKAN:))))))))

forever_bim
07-07-05, 10:47
Müziği bırakırsam kişiliğim zedelenir

Oyunculukla işim olmaz dedim oyuncu oldum' diyen Cihan Okan, 'Savcının Karısı'ndaki performansıyla beğeni topluyor. Sezen Aksu'nun vokalisti Okan, "Müzik mi, oyunculuk mu?" dendiğinde "Müziği bırakırsam kişiliğim zedelenir. Ama bu işi şarkıcılık kadar becerebilirsem, bu tercihi o zaman yaparım" diyor.

Cihan Okan aslında bir vokalist, bir müzik adamı... Şimdi ise atv'nin iddialı dizilerindenSavcının Karısı'ndaki karizmatik savcı... Sibel Egemen, Leman San, Ajda Pekkan, Nilüfer, Kenan Doğulu, Sezen Aksu gibi ünlü isimlerin arkasında vokal yapan Okan, artık kendi ismiyle ön planda. Ama müziğiyle değil, oyunculuğuyla. Müzik hayatı devam etse de, Okan oyunculukta da iddialı olduğunu göstermek istiyor. Üstelik ona en büyük desteği Sezen Aksu veriyor. Henüz çok kısa süre oldu ama, herkes onu konuşmaya başladı bile...

* Ünlü isimlerin arkasında vokal yapan, müzikle ilgili olan Cihan Okan'dan bahseder misiniz? Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı mezunuyum. Şu anda Kültür Bakanlığı devlet modern folk müzik topluğunda solist olarak görev yapıyorum. 25 yıldır müziğin içindeyim. 80'li yıllarda Melih Kibar'ın bestesiyle Eurovizyon yarışmasına katıldım. Bu yarışmayla birlikte profesyonel anlamda şarkıcılığa bir geçiş yapmış oldum. 8 yıl Sibel Egemen'in, 8 yıl Leman Sam'ın vokalistliğini yaptım. 8 yıldır da Sezen Aksu'nun vokalistliğini yapıyorum. Kenan Doğulu ile unplugged çalışmalar yapıyorum. Bunun dışında reklam dublajları, dizi müzikleri yapıyorum. Dizi müziklerinden 'Estağfurullah Yokuşu'nun müziği bana ait.

SEZEN'İN KOMPLEKSLERİ YOKTUR

* Sezen Aksu ile yollarınız nasıl kesişti? Sezen Hanım'ı 20 yıl önceden tanıyordum. O zaman bizim 'Kim Bunlar' adlı bir vokal grubumuz vardı. Sezen Hanım'ın da 'Kısa dalga' isimli vokal grubu vardı. Bu yüzden birbirimizle çok alakalıydık. Leman'dan ayrıldığımı duyunca onunla çalışmamı istedi. Onunla tanışmak şeref.

* Yıllarca sanatçıların arkasında onlara eşlik ettiniz. Neden albüm çıkarmadınız? Kendime göre kulvar bulamadım, şarkı ve güzel beste bulamadım. İnsanın yaşı ilerlediği zaman her şeyi daha zor beğeniyor. 30 yaşını geçmiş erkeklerin evlenmesi de zordur. Şarkı beğenme kriterim değişti.

* Sezen Aksu gibi bir beste fabrikatörüyle çalışıp şarkı bulamamanız ilginç değil mi? Sezen Hanım'ın etrafında o kadar çok insan var ki, onlara dağıtmaktan bana sıra gelmedi. Hâttâ kimi zaman bütün güzel şarkılarını verir ve sonra gelir alır. Sezen Aksu'nun 'Yediveren' albümünde 'Yine mi çiçek' diye şarkı vardı. Sezen beni vokal yapmak için stüdyoya çağırdı. Bunu sen söyleyeceksin dedi. Beni stüdyoya soktu. O şarkıda bana vokal yaptı. Çünkü onun garip kompleksleri yoktur.

* 'Yıldızların Altında' için adınız geçti. Sonra neden sizin yerinize Beyaz tercih edildi? Orada üç rol var. Benim oynayacağım rol aşık kemancıydı. Beyaz, 'Kayhan Kayar'ı canlandırıyor. Benim olduğum zaman Beyaz'ın adı başka bir rol için geçiyordu. Ben bu müzikal için Mix Müzik'den Atilla Bey ile konuşup kabul ettim. Fakat daha sonra bir takım gelişmeler oldu. Müzikal Fil Yapım'a geçti. Benim haberim olmamıştı. Projenin ertelendiği yazılınca; ben de başka projeler içine girdim.

* Sezen Aksu'nun vokalistliğini yaparken bir anda 'Savcının Karısı' isimli dizide savcı olarak izleyicinin karşısına çıktınız. Oyunculuğa geçiş nasıl oldu? BKM'den Necati Akpınar beni Sezen Aksu'nun konserlerinde seyretmiş. Dizi olaylarına nasıl baktığımı sordu. "Deli misin abi, benim alakam olmaz!" dedim. Müzikali bahane edip ikisinin birlikte yürümeyeceğini söyledim. Projenin Fil Yapım'a geçmesiyle oyunculuğa karar verdim.

* Buna Sezen Aksu'nun tepkisi ne oldu? Destekliyor tabii ki. "Senin içinde oyunculuk var" diyor. Aslında oyunculuk müzikle teknik anlamda kopuk değil. İkisini birbiriyle çok bağdaştırdım. Şarkıyı söyleyeceğiniz zaman o duyguyu hissetmeniz gerekir, canlandırdığınız kişi gibi olmazsanız o rolü canlandıramazsınız. Oyunculuk için Yeşim Ceren Bozoğlu adlı tiyatrocudan ders aldım. Çok iyi bir tiyatrocu. Bana müzikle oyunculuğu nasıl bağdaştırmam gerektiğin anlattı. Yönetmen Aydın Bulut'un da bana çok büyük katkısı var. Tabii bende de yetenek varmış...

* Sezen Aksu sizi oyuncu kimliğinizle nasıl buldu. Eleştirileri nasıl? Sezen'in bana manen çok büyük bir katkısı var. Ama henüz ağzını açıp tek bir şey söylemiş değil. Çünkü Kars'ta klip çekiminde, belki beni izlememiştir bile. Orada zor şartlarda çekim yapıyorlarmış. Ama bana en baştan beri "Sen bu işi yaparsın cici" diyor.

magrip86
07-07-05, 10:51
Gerçekten çok teşekkür ederim Forever_Bim. Sende olmasan hiçbişey duyamayacağız Vokalist- savcımız hakkında:))))) bende arasıra yeni çıkan bişey var mı diye bakıyorum dergilere.. duyarsam ya da görürsem hemen koyucam:)))) selamlar herkese:)))))

FOREVER CİHAN OKAN

forever_bim
07-07-05, 10:55
'Çok iyi şarkı söylediğimi biliyorum'

* Arkada olup vokal yapmak mı, yoksa oyunculuğunuzu sergilemek mi... Size göre hangisi daha zevkli? Müzikal tatmin anlamında konuşursam vokal yapıp perküsyon çalmak beni daha çok tatmin ediyor. Ama duygusal anlatımımı ortaya koymak istediğimde şarkı söylemek isterim. Müzikle oyunculuğu birbirinden ayırt etmiyorum. İkisini birden yapmak isterim. Ama ben yaptığım şeyi çok iyi yapmak istiyorum. Şarkıcılık konusunda mütevazi değilim. Çünkü çok iyi şarkı söylediğimi biliyorum. Ama oyunculuk konusunda aynı şeyi söyleyemem. Bu çok yeni.

* Müzikte o kadar yetenekliyken neden ilk olarak oyunculuk ile ön plana çıkmayı tercih ettiniz? Aslında ön plana çıktığımı sanmıyorum. Çıkarsam benim için çok büyük bir avantaj olur. Bundan sonra başlayacağım müzik çalışmasında bir sıfır önde başlarım. İnsanlar beni şarkı söylerken görünce "Aaa savcı şarkı söylüyor" der. Şarkıcılığıma çok güveniyorum. Oyunculuğun ise bana büyük bir avantaj olacağını düşünüyorum.

* İlk oyunculuk denemenizde kendinizi nasıl buldunuz? Ben kendimi beğeniyorum. Eleştiriyorum da. Herkes tipe çok oturduğumu söylüyor.

* Oyunculuk ve müzik arasında tercih yapmanız gerekirse hangisini seçersiniz? Müziği bırakırsam kişiliğim zedelenir. İkisini de beraber götürebilirsem yapacağım. Daha oyuncu değilim. Bu dizi benim için bir deneme. Ben bir şeyleri deniyorum. Şu anda becerebilme aşamasındayım. Bu işi de şarkıcılık kadar becerebilirsem bu tercihi o zaman yaparım.

'Duygu değiştirmekte çok zorlanıyorum'

Oyunculuğu ile çevreden olumlu eleştiriler aldığını söyleyen Cihan Okan, oynarken en çok duygudan duyguya geçmekte zorlandığını söylüyor: "Gülerken bir anda ağlamaya başlıyorlar ya, henüz bunu yapamıyorum."

forever_bim
07-07-05, 11:04
Sevgili Magrip86 seninle yazışmak çok güzel. Ne kadar röportaj bulursam saklıyorum. Ailece de seviyoruz kendilerini en son 26 haziran'da trt'de sezen aksu'nun bir konseri vardı.Orada izlemiştim. Sana şimdi mp3 gönderemem çünkü hem yasak hem de internet kafedeyim şu anda. Kendine iyi bak.

forever_bim
07-07-05, 11:12
Bir de Gamze Özçelik Röportajı ekleyeyim:

'Şöhret yorucu ve insanlık dışı bir şey

atv'de yayınlanan 'Savcının Karısı' ile oyunculuk kariyerine bir tuğla daha ekleyen Gamze Özçelik, şöhretin insan için yorucu, insanlık dışı ve bunaltıcı olduğunu söylüyor. "Artık iç huzuruma değer vermek istiyorum. Oyuncuların çok fazla göz önünde olup inandırıcılığını yitirmemesi gerektiğini düşünüyorum" diyen Özçelik, kendisine mutlu bir yuva kurmak istediğini belirtiyor.

İlk oyunculuk deneyimini 'Cinler ve Periler' adlı televizyon dizisiyle yaşayan Gamze Özçelik, artık dizilerin aranan başrol oyuncuları arasında yer alıyor. Oyunculuk kariyerine bir de sinema filmi ekleyen Özçelik, 'Hırsız Var' da Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Erbil ile başrolü paylaştı. Güzelliğinin ön planda, yeteneğininse geri planda kalmasından şikayetçi olan Özçelik, atv'nin iddialı dizilerinden 'Savcının Karısı' ile bu imajdan kurtulmak istediğini söylüyor: Artık güzel kadın kelimesi beni sıkıyor!

* 'Savcının Karısı'nın kariyerinizdeki yeri ve önemi nedir? 'Savcının Karısı' projesinin de bana oyunculuk anlamında yeni şeyler kazandırdığını düşünüyorum. Bence bu iş antrenman işi. Çalıştığım ekipteki insanlar, yönetmenimiz hepsi çok profesyonel insanlar. Bu yüzden her zaman öğrenecek yeni şeyler vardır diye düşünüyorum. Bu işte en önemli unsurlardan biri gözlemlemek.

KİTLELERE ULAŞABİLMİŞİZ'
* Dizinin bu kadar ilgi görmesini neye bağlıyorsunuz? Dizide farklı bir konu işliyoruz. Türkiye'ye çok da yabancı gelecek konular da işlediğimiz oluyor. Dizinin başarısını ilk başta oyunculara, teknik ekibe ve senaryonun uyarlanışına bağlıyorum. İnsanlar bana yolda 'Savcının Karısı' diye hitap ediyor. Bu da kitlelere ulaşabildiğimiz anlamına geliyor.

* Dizide savcının karısı Melda'yı canlandırıyorsun. Melda ile Gamze arasında benzerlikler var mı? Benzerlik kuramıyorum ama zaman zaman yaptığım sert çıkışlar Melda'ya benziyor. Dizide Melda çok aşık bir kadın ve bu yüzden çocuk gibi davranıp hata yapabiliyor. Ben olsam daha mantıklı davranırım. Bir de ben olsaydım onun gibi aşkımdan yararlanıp isteklerini yaptırmaya çalışan bir adamın tehditlerine katlanmazdım.

* İnsanların Melda'ya olan tepkisi nasıl? Melda sevilen bir karakter. Sadece ilk bölümlerde kocama yaptıklarımı gören insanlar beni yolda çevirip kızıyordu. Ama artık dizide mağdur olan benim. İnsanlar en çok "Kocan ölecek mi?", "Ünal ile (Şevket Çoruh) ile aranda bir şey olacak mı?" gibi soruların cevaplarını almak istiyor.

* İnsanlar Cihan Okan ile sizi birbirinize çok yakıştırdı. Çalışırken de uyumlu musunuz? Cihan ile de iyi bir uyum içinde olduğumuzu düşünüyorum. Onunla çalışmak son derece keyifli. Bir de çok uyumlu ve esprili. Ben iş hayatında uyumlu ve neşeli insanlarla çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Böyle insanlar yaptığım işe daha çok motive olmamı, daha da zevk almamı sağlıyor.

* Kendinizi oyuncu olarak kanıtladığınızı düşününüyor musunuz? Çok küçük yaşta oyunculuk yapmaya başladım. Bu yüzden bu sorunun cevabını insanlara bırakmayı tercih ediyorum. Ama daha öğrenecek çok şey olduğunun bilincindeyim.

'GÜZELLİK KONUSUNDAN SIKILDIM'
* Yeteneğinizden çok güzelliğinizle gündeme geliyorsunuz. Bu sizi rahatsız ediyor mu? Açıkçası bu güzellik denen şeyin sürekli zikredilmesi benim çok canımı sıkıyor. Artık bu konuyla ilgili konuşmaktan bile sıkıldım.

* Kısa sürede meslek hayatınıza bir sinema filmi ve ardından dizi oyunculuğu sığdırdınız. Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? Başarılı olmak için ne kadar çalışmak gerekiyorsa o kadar devam. Ben bu işi yapmak için doğduğuma inanıyorum. Başka bir işte bu kadar mutlu olamayacağımı biliyorum. İyi giden işimin yanında iyi de bir aile kurma şansım varsa, hayattan başka da bir şey istemiyorum.

* Oyunculukla ilgili gelen tekliflerde öncelikle neye dikkat ediyorsunuz? İlk olarak senariste, yönetmene ve şirkete bakarım. Sonrasında ve ön önemlisi karakterin beni heyecanlandırması gerekiyor.

* Yeni oyuncular oyunculuk anlamında eğitimli ve çoğu sizin yaşıtınız. Onlarla yarışabilmek için kendinizi nasıl geliştiriyorsunuz? Bu işte her türlü insana ihtiyaç var. Gelişen sinemamızda gerçekleşecek her başarı, hepimize yeni kapılar açacagı için, ben herkesin başarısından son derece mutluluk duyuyorum.

* Yeni jenarasyon için artık Türkan Şoray kanunları yok. Sizin için de bu geçerli mi? Yani sizin oyunculuk adına tabularınız var mı? Oyunculuk tabusu denilen şeye pek inanmıyor ve katılmıyorum. Gerçekten yaşatılması gereken şey neyse veya hangi karakterse gerektiği şekilde yaşatılmalıdır.

* İsminiz bir dönem sürekli gündemdeydi. Ama artık kendinizi çektiniz. Neden? Geçen senelerde gerçekten bir anda çok fazla işle meşguldüm. Bu sezon diziyle ve özel hayatımla ilgilenmek istedim. Şöhret denilen şeyin insan için gerçekten yorucu, insanlık dışı ve bunaltıcı bir şey olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden iç huzuruma değer vermek düşüncesindeyim. Bir de oyunculuk yapan insanın çok fazla göz önünde olup inandırıcılığını yitirmemesi gerektiğini düşünüyorum.

magrip86
07-07-05, 12:31
Bu arada aklıma birşey takıldı, röportajda Yine Mİ Çİçek'in olduğu albümün adı "Yediveren" olarak geçiyor. İnternette ararken de hem "Yediveren", hem de "Deliveren" olarak geçiyor. Hangisi doğru acaba??

michelle
07-07-05, 14:47
26.Bölüm Resimleri...

http://img193.imageshack.us/img193/6605/dsc48935qn.jpg

http://img193.imageshack.us/img193/4918/dsc49117ty.jpg

michelle
07-07-05, 14:47
http://img193.imageshack.us/img193/6724/dsc49233bg.jpg

http://img193.imageshack.us/img193/584/dsc49295dp.jpg

emoss
07-07-05, 16:06
bu dizi bu cuma son mu????????

purna
08-07-05, 08:25
ben ızlıyemıyoreum ya

magrip86
08-07-05, 09:01
Olsun, biz de resimleriyle, haberleriyle, röportajlarıyla yetiniriz artık bundan sonra herhalde:(

PAZAR GÜNÜ SAAT 20.45 TE TRT 2 DE SEZEN AKSUNUN KONSERİNİN TEKRARI VAR ARKADAŞLAR!!!!! İLGİLENENLERE !!!!!!!!

FOREVER CİHAN OKAN

FOREVER SAVCININ KARISI:=))))

Semanur_66
08-07-05, 14:50
aah bitiyor demek zaten savci oldu belli ya bitecekti yada sacma olmaya basliyacakti en isi bititmek ama bunu yerine atesli topraklara bakarizzzz deyilmi arkadaslar bence bakalim super bir filmmmm.......... :D

diziden anlayan anlamistir nedemek istedigimi :)

BYE BYE CIHAN OKAN CANIN SAOLSUNDA GORSMEYCEYIZ CUNKU OP ROLE HIC YAKIMAMISIN..... BENCE ABi

magrip86
08-07-05, 15:04
FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN
FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN FOREVER CİHAN OKAN

emoss
08-07-05, 16:37
Guzel Bir Calismaydi Ama Daha Da Iyi Olabillirdi Bence...........

evanescencefreak
08-07-05, 19:17
Dizi Süper !
Ilk bölümünden itibaren bakamadim malesef ama son 3 bölümdür izliyorum.
Malesef bugün bitiyormus galiba yanilmiyorsam...
Kaliteli oyuncular var izleyebildigim kadar.
Ertan Saban(Dursun)'a zaten büyük bir hayranligim vardi ve onu bu dizide görünce cok sevindim.
Gamze Özcelik'ide cok begeniyorum !

magrip86
09-07-05, 06:28
Final harikaydı, ama bence bir polisiye diziye göre fazla masalsı kaçtı.... bir gökten 3 elma düşmediği kaldı.... atv nin yeni projelerine bakarız artık. AMA RESİM, RÖPORTAJ, HABERLERE DEVAM ARKADAŞLAR.. NE BULURSAK... SELAMLAR...

FOREVER CİHAN OKAN

purna
09-07-05, 10:15
bınnur bunu yapmasaydı keskeya fınal guzeldı ben agladım sonunda bıttıgı icin yasemine ne oldu onu merak ettım

magrip86
09-07-05, 10:51
Ya gerçekten bitince bir boşluk oldu bende de.... soundtrackleri falan olsa keşke.... Binnur iyice sapıtmıştı, falcıyı bile korkuttu: ;) ama yine de kimseye fazla bişey olmaması iyiydi.... engin in de bi mezarı olsaydı adam gibi..iyi olurdu:)))))))

RESİM, HABER, RÖPORTAJ NE BULURSAK PAYLAŞALIM ARKADAŞLAR.. LÜTFEN....

HERKESE SELAMLAR.....

FOREVER CİHAN OKAN

emoss
09-07-05, 12:34
Dun ne oldu.... Ben bakamadim.....

magrip86
09-07-05, 13:16
O hoo, neler olmadı ki:))) Suat Paker, kitap yazmaya başladı, Engin'in hayat hikayesini anlatıyor... Binnur son bir hamleyle yapacağını yaptı, telefonla Melda yı aradı, onda Engin'e ait birşey olduğunu söyledi, randevulaştılar, ama Melda gitmedi, Ünal ve Suat Paker gittiler, fakat evde Binnur'un havada asılı mankenini buldular, oysa bu sırada Binnur, Melda'lara gitmişti, evde Melda, Cahide Hanım, Yeşim'i yalnız yakaladı akşam. Önce üçü salonda oturuyorlarken, cama kocaman bir taş attı, sonra silahla evi yayılım ateşine tuttu, eve girdi. silahını Melda, Cahide Hanım, Yeşim'e doğrulttu, bir süre öyle bakıştılar, ama Melda çok soğukkanlıydı, asla teslim olacak görüntüsü vermedi, ve sonra Binnur silahı kendi kafasına dayayarak intihar etti. Cahide Hanım, cezaevinden çıktı, fakat Ali onu karşılamaya gelmedi... bir süre böyle yaşadılar evde, daha sonra Ünal ve Ali, kavga etti, ünal Ali'yi yumrukladı, Ali evi terketti ama sonra herşey yoluna girdi. Dursun, Melda'yı kendisine getirmesi için Yasemin'le işbiriliği yapıyordu, sadece bir defalık sahip olmak istiyorum dedi, fakat annesinin ölmek üzere olduğunu öğrendiği zaman, herşeyden vazgeçti, Yasemin ise buna kızdı. Şükran Sarıhan öldü... Suat Paker ve Leman evlendiler.... Melda'nın bir oğlu oldu. En son sahnede ise, Ünal ve Melda, Engin'in mezarlığından elele dışarı çıktılar.....
Aşağı yukarı hikaye budur arkadaşım:))

emoss
09-07-05, 13:51
Abooo nasil kacirmisin... demek super bitti ha.... :D .... zaten yakisirdi... ;)

magrip86
09-07-05, 14:01
Evet, gerçekten çok güzeldi, heyecanlıydı, keşke tekrarını verseler son bölümün bir daha.... tekrarını izlemek isterim yeniden...

irtibatı koparmayalım... savcının karısı fan arkadaşlar.....
selamlar....

joshandme
09-07-05, 14:51
arkdaşlar dizi de dursun u oyanayan oyuncunun gerçek adı ne ve resimlerini nerden bulabirim ....

evanescencefreak
09-07-05, 17:46
sonunda bitti :(
dizi müzigini bilen varmi???
COOOK HOS MÜZIGI VAR !

evanescencefreak
09-07-05, 17:49
Dursunun asil adi Ertan Saban.
resmini bende cok isterim:(
cook tatli biri !
resimlerini bulabilirsen banada gönderebilirmisin?

tis498
09-07-05, 17:50
dursunun adı ertan aban ya da şaban hakkında tüm bildiğim bu...seslendirenini istersen rıza karaağaçlı çok kaliteli bir adamdır..yani bende öyle bir izlenimi var mydonose tan bu yana:)ah rıza ah

tis498
09-07-05, 17:51
kandırdım ertan saban mış!!

magrip86
09-07-05, 18:26
atv ekranlarında yayınlanan 'Savcının Karısı' dizisi Beykoz Cumhuriyetköy'de ultralüks bir villada çekiliyor. Bu lüks villanın dev bir havuzu ve geniş bir bahçesi var. Villanın sahibi geçtiğimiz ay vefat etmiş ve villa eşine kalmış. Eşi ise genelde İstanbul içinde oturduğu için boş kalan villayı dizilere kiralıyor. Değerinin 1 milyon dolar olduğu konuşulan villanın günlük kira bedeli ise 750 milyon lira yani 750 YTL. Mafya dizisi 'Kurtlar Vadisi'nin de bazı sahneleri yine bu villada çekiliyor. Villa, içindeki eşyalarla birlikte dizilere kiralanıyor.

Berkos
09-07-05, 18:38
Arkadaslar Az önce Resimlerimi Koyacaktim Nasil Yapacag05352836197ARA BENI BOYA BENI:)imi Bilmiorum:oraya Ne Yazmam Gerekio??? Cevap Bekliorum

magrip86
09-07-05, 18:40
BU ARADA ARKADAŞLAR, DİZİDE KİMİN KİMİ OYNADIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN FİKİR YÜRÜTMEYELİM, DİREKT KAYNAĞINA GİDELİM ARKADAŞLAR OK: SELAMLAR!!!!!!

WWW.SAVCİNİNKARİSİ.ORG (http://www.savcininkarisi.org)

purna
10-07-05, 12:53
obur dızılerın tekrarını verıyorlar bununda versınler

magrip86
10-07-05, 13:04
Aah ah, nerde o günler:)) şimdi bu yaz sezonunda yeni diziler çıktı ya, akıllarına bile gelmez artık:(( ben kurşun yarası'nın tekrarını çok istemiştim mesela:))))

purna
11-07-05, 15:15
son bolum tekrarını ıstıyorum

magrip86
11-07-05, 16:01
En azından onu verirler diye düşünüyorum arkadaşım,

Bu arada Savcının Karısı Dizi Jeneriği için tıklayabilirsiniz...:Jenerik (http://www.vazgectimsenden.com/DL_showall.asp?page=4&order=DL%5Fid&cat_id=75&parent_id=14&parent_name=Mp3&sub_name=Film%20ve%20Dizi%20Müzikleri)
Selamlar:))))))

magrip86
13-07-05, 11:10
Sezen Aksu'nun şarkısı 'Yine Mi Çiçek'in Cihan Okan yorumu.....

Enjoy........

selamlar...............

Yine Mi Çiçek (http://www.muzikhane.com/bedava_mp3_indir_devam.asp?sarki=1837)

forever_bim
14-07-05, 09:14
Öncelikle belirtmeliyim son bölüm kesinlikle daha güzel olabilirdi. Başından beri izledim ama Ünal Melda'nın katil olmadığı gerçeğini hep ondan gizledi. Engin'in ölmesinden sonra son iki bölüm ızdırap vericiydi. Şükran öldü ama daha önce yüzlerce suç işlemiş oğlu mutlu bir hayat sürmeye başladı.

Bir de Suat Paker'in şu sözlerine çok güldüm:

Sarı bir peruk ve ince muhteşem bir fizik dedi Binnur için. Bence o kadının görüntüsü de rolü kadar tiksinti verici. Diğer bütün kadın oyunculardan şişman ve de kolları neredeyse bacaklarıyla aynı kalınlıkta. Bir de ben şu psikopat kadını çözemedim. Kot pantolon spor ayakkabı giyiyor ve makyajı da gece makyajı. Ama görüntüsü fos olunca ne kadar makyaj yaparsa yapsın güzel olamıyor. Melda ondan çok daha güzel. Hatta dizinin en güzeli. Oh Binnur'un elinde silah vardı ama o silah kendi sonunu hazırladı. Can düşmanı onun son saniyelerini izledi. Senaryo burada eksik kaldı. Ben senarist olsam Melda Binnur'a şöyle derdi intihar ettikten sonra: "Sonunda buldun belanı." Yasemin de başka antika. Yani sözün kısası güzel bir final değildi. Engin'siz hiç çekilmedi....Binnur'un ölmesi dışında güzel bir şey olmadı.

magrip86
14-07-05, 09:46
Evet, Binnur gerçekten Melda'nın yanında sönük kalıyor, ama Suat Paker bence o sözleri Binnur'un barındığı varoş mahallelerdeki kadınların fiziğiyle karşılaştırarak söyledi çünkü Binnur onların yanında güzel kalıyor ama tabii ki Melda ile yarışamaz güzellikte:)))) Ama Binnur'un silahı başına dayadığı sahnede Melda'nın korkusuz ifadesinden çok etkilendim. Helal olsun. Ama Engin için en azından doğru düzgün bir mezar yapabilirlerdi, hadi Binnur'a değmez ama....
selamlar.....

forever_bim
14-07-05, 10:30
Eh artık yeni sezonda bu dizi yok.

magrip86
14-07-05, 10:44
Maalesef ya ama böyle bir sürü dizi var keşke bitmeseydi dediğimiz , baksana son bölüm tekrarını bile vermediler:((

forever_bim
14-07-05, 10:56
Çok güzel çok anlamlı bir şarkıdır yine mi çiçek. Sözleri meral okay'a aittir. sezen aksu vokal yapmıştır. Sadece eğitimli insanlar anlayabilir sözlerindeki derin anlamı vuruculuğu. Cihan Okan dışında iddia ediyorum bu şarkıyı kimse yorumlayamaz. Ama bizim halkımız emeğe itibar etmediği için adam bu yaşına kadar tanınmamıştır pek. Bizim millet acıların çocukları metroseksüel türkücü etnik popçu vesayrelerin dizilerini izler ve onlar sanatçı zanneder maalesef.

Cihan Okan'ı ben de geç tanıdım. Gamze Özçelik'le televizyonun en iyi ikilisi olacakken senarist kurşunuyla diziden gönderilmiş bizi de çok üzmüştür bu durum. Dizi de zaten iki bölüm sonra bitmiştir. Onu görmek istiyorsanız hiçbir sezen aksu ve kenan doğulu konserini kaçırmamanızı öneririm. Çünkü bir vokal kendini ancak bu kadar gösterebilir bir konserde. Ya da benim gibi defalarca yine mi çiçek adlı şarkıyı dinleyin...

magrip86
14-07-05, 18:23
Savcı Albüm Çıkarıyor...

13 Temmuz 2005 Çarşamba

GAMZE ÖZÇELİK İLE BİRLİKTE ROL ALDIĞI ‘SAVCININ KARISI’ ADLI DİZİDE ŞÖHRETİ YAKALAYAN CİHAN OKAN, OYUNCULUK VE MÜZİK ÜZERİNE KONUŞTU...
Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Nilüfer gibi starlara vokal yapan Cihan Okan, şimdilerde bir albüm hazırlığında.

- Cihan Okan’ı biz müzisyen bilirdik. Nasıl oldu da oyuncu oldu?

Ben dokuz yıldır Sezen Aksu ile çalışıyorum. Sezen Hanım’ın Açık Hava konserleri sırasında Necati Akpınar böyle bir teklif getirdi. Önce kabul etmedim. Ama Necati Akpınar ve yönetmenimiz Aydın Bulut bana cesaret verdi. Sonra fark ettim ki, oyunculuk da müzik gibi konsantrasyon ve duygu gerektiriyor. Oyunculuğun, müzikle ortak yanını bulunca rahatladım ve denemekten zarar gelmez diyerek kabul ettim.

- 25 yıldır müzisyensiniz ama oyunculukla şöhret oldunuz...

Bu işler böyle. Türkiye’de maalesef mutfak hiç tanınmıyor. Televizyon ise sihirli bir kutu. İki ayda Türkiye’nin yarısının tanıdığı biri oluyorsunuz. Yolda yürürken ‘Savcı Bey’ dendiğinde şaşırıyorum. Bu ilgiden sıkıldığını söyleyenler, ya çok uzun zamandır yaşadıkları için böyle diyorlar ya da yalan söylüyorlar. Çok albenisi olan bir duygu.

- Canlandırdığınız karakterle aranızda benzerlikler var mı?

Dizideki gibi olmadığımı söyleyebilirim. O kadar ters değilim. Hatta arkadaşlarım dizideki halimle çok dalga geçiyorlar. Ben de bazen o halime bakıp gülüyorum.

- Oyunculuğunuzu beğeniyor musunuz?

Bazen gergin olduğumu hissediyorum. Gülüşümü çok iyi bildiğimden bazı gülümsemelerimde hafif gerginlik seziyorum. Beğenmek değil de, role oturduğumu düşünüyorum.

Albümün prodüktörü de Sezen olacak

- Bir albüm hazırlığındasınız...

Evet, aslında bu yıllardır konuştuğumuz bir şeydi. Ama araya Sezen Aksu’nun rahatsızlığı girdi, kendi albümleriyle uğraştı. O yüzden bir türlü olmadı. Ama bu ara çok güzel bir zaman. Geçenlerde yanına gidip ‘Sezen Hanım sizinle bir şey konuşmak istiyorum’ dedim. Bana ‘Her şey hazır’ dedi. Sanıyorum albüm onun prodü