Tüm Versiyonu Göster : Oğuz Mike Galeli
arkadaslar oguz aci hayat dizisinde oynuyor ben onu gayet basarili buluyorum ve acayip yakiskikli acayip bir karizmasi var bence tam türk degil galiba cünkü isminde mike ismide var bide dizide kendi sesini kullanmiy galibaaa
sizler onun hakkinda ne düsünüyosunuz???
bence çok yakışıklı..filmden hiçbişey anlamadım ama oğuzu görebilmek için izliyorum..bence kenandan çok daha fazla yakışıklı.. :good:
bence çok yakışıklı..filmden hiçbişey anlamadım ama oğuzu görebilmek için izliyorum..bence kenandan çok daha fazla yakışıklı.. :good:
kesinlikle katılıyorum..acı hayatı sırf onun icin izliyorum..cok yakısıklı..kac yasında acaba.. :love05:
Ayyy çok Yakişikli Ya çok Beğeniyorum Ona ölürüm Keşke Selin Demiratar'in Yerinde Ben Olsaydim
Cok yakisikli ........hele o gulusu .....cok sirin....
bi yerde okumustum galiba 27 yasinda
kesinlikle katılıyorum..acı hayatı sırf onun icin izliyorum..cok yakısıklı..kac yasında acaba.. :love05:
aynen bende acı hayatı onun için izliyorum çok beğendim gülüşü çok tatlı keşke öyle bi sevgilim olsa bu arada 27 yaşındaymış
ona bayılıyorum ya çok tatlı onu çok seviyorum dizi başladığından beri sırf onun için dizinin hiç bir bölümünü kaçırmıyorum keşke selin'in yerinde ben olsaydım hayatımda görmedim böyle tatlı birisini Allah'ım bunuda mı sen yarattın bunasıl bir tatlılık ya offff ölecem aşkından onu çom seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
O çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Hoşuma Gidiyor
çok Tatli
Arkadaslar,
Forumumuzda;
1. Baska sitelerin reklaminin (sanatcilarin ve fanclublarinin dahil) mesaj, imza, avatar, resim yolu ile yapilmasi yasaktir.
2. Buyuk/renkli harfle, buyuk fontla mesaj yazmak yasaktir.
3. Tek cumlelik chat mahiyetinde mesaj yazmak yasaktir.
4. Forum uyeleri ya da ucuncu kisilere hakaret teskil edecek, sahsi polemik olusturan mesajlar yazmak yasaktir.
5. Lutfen asagida verilen linkten forum kurallarimizi okuyalim ve mesajlarimizin bu kurallara uygunluguna ozen gosterelim. Forum kurallarina aykiri mesajlar baskaca bir uyariya gerek kalmaksizin silinecektir.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=217101#post217101 (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=217101#post217101)
MardiGras
SuperModerator
arkadaşlar oğuz mike galeli evli çıktı birde oğlu var ya offfffffff
gumus-mehmet 09-05-06, 11:52 Slm arkadaslar resimler harika devami ne olur gelsin :img-icecr
gumus-mehmet 06-06-06, 10:00 Arkadaslar oguz galeli resimleri bu kadar mi devami gelsin ne olur...?:fighting2
özgür_keremcem 07-06-06, 15:06 ben bu adamı rolünden dolayı seviyorum ama yakışıklı birisi!!:):)
NecatiSasmaz 10-06-06, 12:12 Slm arkadaslar resimler harika devami ne olur gelsin :img-icecr
devami gelecek:)
Rolunu super yapiyor ya ......
gumus-mehmet 12-06-06, 14:22 Ya yeni fotolar gelin artik bekelyemiyorum :img-artis
gumus-mehmet 13-06-06, 08:59 Karenaa ya resimlerin harika ellerine saglik sen harikasin yaaaa :img-artis
begendigine cook sevindim
gumus-mehmet 13-06-06, 14:21 Nasil boyle net cekebiliyosun ve bukadar hizli ben basramiyorum tebrikler yani supersin:love01:
vallah dun butun gun bu resimlerle ugrastim ...cok zaman aldi ....sagol ..
yaa ben anlamiyorum ..neden cok kisi burya gelmiyor ..
yani cok hayrani yokmu ...
NecatiSasmaz 13-06-06, 20:41 yaa ben anlamiyorum ..neden cok kisi burya gelmiyor ..
yani cok hayrani yokmu ...
var var.. bende seviyorum Oguzu!!!
Ne guzel ..sevindim....umarim hayranlari hep burya gelir ..
enderde son bölumde superdi ya ..
NecatiSasmaz 13-06-06, 20:56 Ne guzel ..sevindim....umarim hayranlari hep burya gelir ..
enderde son bölumde superdi ya ..
evet cok tatli birisi:)
oyle...bide hani o mimiklerini yapiyor ya ...super oluyor
gumus-mehmet 14-06-06, 11:50 Herkese duyrulur. Arkadaslar Oguz Mike Galeli cok yakinda aci hayat online gelecemis kacirmayalim!!! :img-grin2
Gercektenmi ...? ..woww bu super yaa
http://img152.imageshack.us/img152/6764/vlcsnap2328946io.png
http://img152.imageshack.us/img152/1884/vlcsnap2329764oz.png
http://img152.imageshack.us/img152/3905/vlcsnap2329902dz.png
http://img67.imageshack.us/img67/7286/vlcsnap2330029av.png
http://img152.imageshack.us/img152/1783/vlcsnap2330166eu.png
http://img67.imageshack.us/img67/7343/vlcsnap2330424dw.png
bisey degil canim.........
evet ..tam rollune uykun...
karisida yabanci sanirim....cocuguda cok tatli ya onun gibi.....hehe bende dislerini cok begeniyorum
zaten avustralyada yaşıyormuş karısıda ordan. Cok tatlı bir oğlu var ya. Dişlerini neden seviyorum cünkü kendi dişleri ve kendi beyaz oldukları belli cünkü herkes dişlerini yaptırıyor cok yapmacık duruyor bembeyaz dişler ama bunun kendi olduğu belli.
ama karisi pekte guzel degil ..ama olsun belki iyi biridir ..
haklisin ..kendi disleri oldu kesin
gumus-mehmet 16-06-06, 14:01 karenaa ellerine saglik yine dokturmussun:img-artis. Evet ya bende dislerini begeniyorum cook beyazlar. hepimizde ayni fikirde olmamiz ne guzel degil mi. aslinda babalik ona yakismiyor degil.
gumus-mehmet 16-06-06, 14:02 resimler icin cok sağolun ya. Ben ilk gördüğümde tam rollüne uygun birini secmişler dedim. BVaşta rollü bana cok yapmacık gelmişti ama şimdi iyi. Cok yakışıklı bu adamın evli ve bir cocouk babası olduğuna inanmıyorum. Ama dişlerine ayrıca bayılıyorum süper ya dişleri hemde bembeyaz bilmiyorum cok güzeller. Oğlu da cok tatlı burdan bir resim kücük ama
http://img85.imageshack.us/img85/6291/acihayatveda82pb.jpg
ay90 bu resmi nereden buldun. yanida haber felan yokmuydu?
karenaa ellerine saglik yine dokturmussun:img-artis. Evet ya bende dislerini begeniyorum cook beyazlar. hepimizde ayni fikirde olmamiz ne guzel degil mi. aslinda babalik ona yakismiyor degil.
sagol canim....
evet guzel ......ya bence daha cok genc baba olmasi icin ..yani daha cok genc gosteriyor....evli oldugunu bildimde cok sasirmistim ..
arkadaslar ben bu topic´i simdi farkettim, ama iyi oldu.
Ben Oguz´un kendisini taniyorum, Ablasi 1978´den beri annemin komsusuydu, yegeni benim cok samimi arkadasimdir.
Oguz senelerdir cok calisti, kendisi Ailesi ile Avusturyada yasiyor.
bircok mankenlik yarismasina katildi, hatta Yesim Salkim´in ve Ebru Gündes´in
bir musik klibinde oynadi. Yesim Salkim´in Deli Mavi yada yeniden baslasin olmasi lazim, Ebru Gündesinde Slow bir parcasiydi, simdi aklima gelmiyor.
Cok alcakgönüllü, hic kendini begenmemis bir yapiya sahip, esi ´de öyle, kendisi avusturya vatandasi.
5 kardesler (4 erkek + 1 kiz), en büyükleri ablasi, en kücükleri kendisi.
daha güzel yerlere gelmesini diliyorum, ve nihayet bukadar calismanin meyvesini yeme zamani geldi diyorum:happy0064
ne guzel ........gercektenmi?--- o zaman benim hemen o klipleri bulmam lazim.....
insallah daha guzel ve iyi yerlere gelir
insallah bulursun karenaa, cok eski musik videolari.
cok güzel dans bilir, bir manken-yarismasinda, en iyi dans yapan secilmisti.
ben, aklima geldikce, buraya yazarim bildiklerimi:img-grin2
sagol ya ...ama ebrunun hangi klibi ...bi hatirlasan ya ..
oyle mi?....cok iyi ....kim bilir simdi nasil iyi dans ediyordur...
hehe tamam bekleriz
gumus-mehmet 26-06-06, 09:53 Slm arkadaslar burasi ne guzel kalabalik olmaya baslamisti neden yazmayi biraktiniz. Oguz galeli hakkinda neler biliyorsaniz yazin iste :img-kiss:
-özgü_namal- 26-06-06, 10:06 arkadaşlar o klipleri bulan buraya ekleyebilir mi
gumus-mehmet 26-06-06, 10:20 Slm arkadaslar oguzun biografisini bilen varsa lutfen bizimle paylassin :))
gumus-mehmet 26-06-06, 11:07 aRKADASLAR oguz'un sitesi var ama hep foto mikegaleli.com
-özgü_namal- 26-06-06, 11:10 aRKADASLAR oguz'un sitesi var ama hep foto mikegaleli.com
evet videolarda felan varda bende açılmıyo:icon_cry: :icon_cry:
gumus-mehmet 26-06-06, 11:16 evet videolarda felan varda bende açılmıyo:icon_cry: :icon_cry:
haklisin acemkizi bende de olmuyor neden acabaaa
-özgü_namal- 26-06-06, 11:18 haklisin acemkizi bende de olmuyor neden acabaaa
bilmiyorum ki her yolu denedim olmuyo:icon_cry: :icon_cry:
gumus-mehmet 26-06-06, 12:25 acemkizi sende baska fotolar var mi yani hic gorunmemis. Yani set arkasi felan
-özgü_namal- 26-06-06, 18:38 acemkizi sende baska fotolar var mi yani hic gorunmemis. Yani set arkasi felan
set arkası yok malesef resmi sitesindeki fotoları var ama bulursam eklerim:img-grin2
YELDA DENİZ 28-06-06, 15:16 Ben Onun Oyunculuğunu Beğenmiyorum.çok Yapmacik.kendi Sesi De Berbat.bi De Bazi Sahnelerde Inandirici Olmayan Bi şekilde Kendi Kendine Konuşuyoya O Sahneleri De Batiriyo.
gumus-mehmet 30-06-06, 11:34 sultan1 resimler cook guzel hele de ilk foto (gozluklu olan) bizimle paylastigin icin cok saol :0
-özgü_namal- 30-06-06, 12:05 bu arada oğuz galeli 4 temmuz salı akşam 20:00 dan 22:00 a kadar acıhayat.gen.tr sitesinin sohbet bölümüne geliyormuş haberiniz olsun.:img-grin2
gumus-mehmet 30-06-06, 12:34 bu arada oğuz galeli 4 temmuz salı akşam 20:00 dan 22:00 a kadar acıhayat.gen.tr sitesinin sohbet bölümüne geliyormuş haberiniz olsun.:img-grin2
yaaa ben soyleyecektim benden once davrandin neyse :img-kiss:
birsey degil gümüs-mehmet, buldukca eklerim.
acemkizi, ekledigin resimler icin cok tesekkürler.
-özgü_namal- 30-06-06, 20:29 yaaa ben soyleyecektim benden once davrandin neyse :img-kiss:
:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
önemli değil sultan1 seninkilerde çok güzel:img-nyam:
Oguz Mike Galeli ile ilgili arsivlik degeri olan tüm mesajlar (Resim,Haber,imza vs vs...) "Yerli Oyuncular Arsiv" bölümüne tasinmistir.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=5976
Saygilar,
Dizifilm.com Moderatörü
Masalteam
gumus-mehmet 05-07-06, 09:53 Slm arkadaslar dun nasil gecti oguz galeli ile neler sordunuz. Ben bi kac soru sordum ama cevap alamadim cok yogundu herhalde. Lutfen benimlede paylasin en cok dogum tarihini merak ediyorum :))
-özgü_namal- 05-07-06, 13:29 ben 3 soru sordum üçünede cevap aldım...çok güzeldi birazdan tüm sorulan soruları yayınlıycam:img-grin2
-özgü_namal- 05-07-06, 13:35 http://img92.imageshack.us/img92/7445/1038xy.jpg
Oğuz Galeli Acı Hayat Online’a konuk oldu!
Acı Hayat’ın ilk bölümünden itibaren Ender Kervancıoğlu karakterini başarıyla canlandıran Oğuz Galeli, 4 Temmuz akşamı Acı Hayat Online’da yapılan canlı söyleşiyle hayranlarıyla buluştu. İki saati aşkın süren bu keyifli söyleşi sırasında Galeli, site sakinlerinin sormuş olduğu soruları tek tek yanıtlayarak, kendisi ve dizi hakkındaki merakları gidermeye çalıştı. Mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu, Acı Hayat Online’ın başlatmış olduğu sanal ortamda ilk defa gerçekleştirilen bu canlı sohbetin ilk konuğunun kendisinin olmasından dolayı da memnuniyetini dile getirdi.
Selam arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Ben şuan Avusturya’dayım. Sorularınızı buradan cevaplandıracağım. Herkese iyi sohbetler.
Oyunculuğunuzu nasıl buluyorsunuz kendinizi oyunculukta geliştirdiğinizi düşünüyor musunuz?
Bende bir çok başarılı oyuncu gibi kendimi Türkiye’de tanıtmak istiyorum. Mesela yakın arkadaşım Kenan İmirzalıoğlu.
Sitenizde bir bebekle çekilmiş fotoğrafınız var. O fotoğraftaki Noah Arda mı?
Evet oğlum Noah Arda.
Dizi için kimden teklif aldınız ve niçin bu role uygun görüldünüz?
Teklif Osman Sınav’dan geldi. Kendisi beni bundan 4 sene önce Belçika’da bir galada gördü ve o an beni Ender karakterine uygun buldu.
Dizide sizi kim seslendiriyor?
Ali Rıza adında bir arkadaşımız.
Daha önce hiçbir dizide rol almadınız değil mi?
Evet Türkiye’deki ilk dizim. Ama 18 senedir yurtdışında mankenlik ve oyunculuk yapıyorum.
Oyucu olmanızda Kenan İmirzalıoğlu’nun etkisi var mı? Ayrıca Türkiye’ye alışabildiniz mi?
Arkadaşım Kenan’ın sayesinde Osman Sınav’la tanıştım Kenan’la beraber başrolü paylaşmak büyük bir zevk. Türkiye nede olsa vatanımız alışmaz mıyız.
Gerçek hayatta Ender’in yaşamı hakkında düşünceleriniz neler?
Ender Kervancıoğlu, bence bütün yükü sırtında taşıyan ve Nermin’e tek sahip çıkan bir karakterdir. Kervancıoğlu: Oyuncu olarak örnek aldığınız birisi var mı?
Tabii ki var, Yılmaz Güney.
Başka projelerde rol alacak mısınız?
Tabii ki çok teklifler geldi. Sinema teklifi de var. Ama Acı Hayat bitmeden başka projelere evet demek istemiyorum. Çünkü benim için önce Osman Sınav’ın teklifleri geçerlidir.
Yeni sezon ne zaman başlayacak bir bilginiz var mı?
Kısmetse Eylül ayının ortasına doğru.
Kolyenizin bir manası var mı? Neredeyse her bölümde boynunuzdaydı.
Evet benim için çok büyük bir önemi ve anlamı var. Kolyem rahmetlik babam dan hatıra.
-özgü_namal- 05-07-06, 13:37 devamı....
Bir röportajınızda Osman Sınav aramasaydı gelmezdim. Çünkü Türkiye’den korkuyordum demişsiniz. Neden korktuğunuzu öğrenebilir miyim?
Doğru dedim. Çünkü senelerdir Türkiye’de mankenlik sektöründe çalıştım. Ve Türkiye’nin bu konuda profesyonel çalışmadığını fark ettim ve bu da beni korkuttu. Biliyordum ki Türkiye’de bir iş yaparsam oda sadece Osman Sınav’la olur. Onun profesyonelliğini herkes biliyor.
Filmde bu kadar kötü olmanızı herkes aşka bağlıyor. Nermin’i çok seviyor ondan diyorlar ama bence insan sevdiği kızın mutluluğunu düşünmeli değil mi?
Bende Nermin’i gerçekten seviyorum.
: Oyunculuğu Acı Hayat dizisi bittikten sonra devam ettirmeyi düşünüyor musunuz yoksa modelliğe devam mı edeceksiniz?
Oyunculuğa devam etmek istiyorum ve çok zevk alıyorum.
: Acı Hayat dizisinden sonra aldığınız olumsuz eleştiriler oldu mu? Birde filmdeki ses tonu size yakışmıyor bence değiştirin. Sizce de öyle değil mi. Filmde iyi rolde olmuyor olabilirsiniz ama inanıyorum ki gerçek hayatta çok farklısınız.
Evet bir kaç defa eleştiri aldım tabii ki. Ama inşallah yeni sezonda kendi sesimi kullanacağım. Gerçek hayatta çok farklıyım.
Dizide gerçekten müthiş performans gösteriyorsunuz. Merak ettiğim bir şey var saç stiliniz çok güzel saçlarınız için kullandığınız kozmetik ürünü nedir?
Teşekkür ederim. Özel hayatımda da bu saç stilini kullanıyorum. Dax ve saç kremi kullanıyorum.
: Acı Hayat’ın ortalama çevrileceği bölüm kaç olarak planlanıyor?
Ortalama 60 bölüm inşallah.
Dizide Mehmet Kosovalı ile baş edebileceğinizi düşünüyor musunuz?
Tabii ki.
Ne tür müzikler dinlersiniz?
Budda Bar ve Club Lounge. Türk müziklerinden de Pop.
Genelde hangi isminizi kullanıyorsunuz? Mike mı yoksa Oğuz mu?
Yurt dışında beni Mike Galeli olarak tanıyorlar. Türkiye’de mankenlik de Mike olarak tanınıyorum. Şimdi ve sonsuza dek Oğuz.
Neden mankenlik mesleğini tercih ettiniz?
Küçüklükten beri hayal ettiğim bir meslekti.
: Ender, Nermin’i Mehmet’in kucağında görecek mi?
Bu heyecanı Eylül ayının ortasında hep beraber paylaşalım.
: Sette yaşanan küçük bir anınızı anlatır mısınız?
Bir tartışma sahnesinde işkence yerine işkembe diyince bütün set gülme krizine girmişti.
Ses tonunuzu gerçekten çok merak ediyorum. Şuan da Avusturya’da olmanızın nedeni nedir yani sizi oraya bağlayan ne? Birde burcunuzla tuttuğunuz takım nedir?
İnsallah yeni sezonda beni kendi sesimle izleyeceksiniz. Beni Avusturya’ya bağlayan tabii ki ailem. Burcum Terazi ve Cimbomluyum.
Neden sizi Acı Hayat’tan önce tanımıyorduk. Türkiye’de daha önce başka bir dizide rol almış mıydınız? Yoksa hep yurt dışında mı oyunculuk yaptınız? Sizin gibi oyuncuları Türk televizyonlarında daha sık görmek isteriz.
Teşekkürler. Ben senelerdir Türkiye’de mankenlik sektöründe çalışıyorum ve birkaç video klipte oynadım. Ama yurtdışında oyunculuğumu devam ettiriyordum. Bu arada internet ortamında Oguz Galeli’yim diye dolaşıp insanları kandıran kişiler varmış. Bunlara inanmayın arkadaşlar benim bu kişilerle bir ilgim yok.
: Bu meslekte kendinize gelecek görüyor musunuz?
Tabii ki görüyorum.
: Anne tarafından mı yabancı baba tarafından mı yabancısınız.
Annem ve Babam Türk. Ama ailem 40 sene önce yurtdışına yerleşmiş.
Osman Sınav’ın bir başka projesi olan Kurtlar Vadisi dizisi hakkındaki düşünceleriniz neler?
Türkiye’ye çok ses getiren bir diziydi.
Acı Hayat bitince başka bir filmde oynamayı düşüyor musunuz?
Evet.
Sette en çok zorlandığınız olay hangisi?
Arada sırada senaryoda bulunan zor kelimeleri konuşmakta zorlanıyorum.
Oyuncu ve manken olmasaydınız ne olmak ne yapmak isterdiniz?
Etnkinlik Yönetimi.
İnternete çok sık geliyor musunuz? Kendinize ait bir fan kulübünüz var mı?
acihayat.gen.tr benim fan kulübüm.
Merhaba Avusturya’nın neresinde kalıyorsunuz? Çok merak ediyorum?
Vorarlberg Bodensee.
En son okuduğunuz kitabın adı ve yazarı nedir?
Dönüşüm, Franz Kafka.
Acı Hayat dizisinde Ender rolü olmasaydı, başka bir rol olsaydı dediği oldu mu? Ya da Ender’den başka kimi oynamak isterdiniz?
Ender karakterini oynamak bana çok büyük bir zevk veriyor.
Acı Hayat dizisinde oynamanız için teklif aldığınızda ilk ne hissettiniz?
Osman Sınav’la beraber bir projede olmak çok gurur verdi.
Kendinize örnek aldığınız yabancı bir oyuncu var mı?
Mel Gibson.
-özgü_namal- 05-07-06, 13:41 Özel hayatınızda hayranlarınızdan usandığınız oldu mu?
Hayranlarımdan hiç bir zaman usanmam ama kafamı dinlemek istiyorsam yurt dışında tatilimi geçiriyorum.
Ender ne zaman Kosovalı ile teke tek kavga etse Ender kaybediyor. Ender ne zaman Kosovalı’yı yumrukları ile nakavt edecek. Ayrıca gerçek hayatta da dövüş sporları ile ilginiz var mı?
Bu sorunun cevabini yeni sezonda göreceksiniz. Senelerdir Kickbox yapıyorum.
En çok beğendiğiniz Türk Filmi nedir?
Babam ve Oğlum.
Mankenlik ve oyunculuk yapmak isteyen arkadaşlara neler önerirsiniz?
Disiplin, sabır, kendine inanmak. Asla yükseklerde uçmamak.
Dizideki müziklerden favoriniz hangisi?
Kırmızı Gül Demet Demet.
Elinizde sihirli bir değnek olsa neler yapmak isterdiniz?
Barışın, sevginin ve saygının bol olduğu bir dünya yaratmak isterdim.
İnsanların ünlü olduktan sonra değişmelerini neye bağlıyorsunuz?
Onları ilk baştan yaşadıkları heves ve heyecana bağlıyorum.
Dizinin en beğendiginiz bölümü hangisiydi?
23.Bölüm.
Senaryo gereği biraz havalı bir tipi canlandırmanız gerekiyor yalnız arada repliklerde sürekli yinelenen ya kelimeleri çok kulak tırmalıyor. Bu repliklerde ufak değişiklikler yapma şansınız olmuyor mu?
Evet ya kelimelerini ileride çok kullanmayacağız.
İnsanlar Kenan abiye yanlış yaptın diye tepki gösteriyorlar mı?
Hayır çünkü bende Nermin’i sevip sahip ciktığım için öyle bir tepki almadım.
Bilgisayar oyunları oynar mısınız? Mesela Counter Strike yada başka bir şey?
Playstation’da Futbol ve Formula 1 oynuyorum.
Daha önce Osman Sınav’ın hangi yapımlarını izlediniz ve izlediyseniz hangisini daha çok sevdiniz?
Deli Yürek, Ekmek Teknesi ve Kurtlar Vadisi’ni izledim. En çok Deli Yürek hoşuma gitmişti.
Oyunculuğunuzu yeterli buluyor musunuz? Sizce dizideki en başarılı oyuncu hangisi?
Kenan’ın oyunculuğuna laf yok. her oyuncu gibi bende başarımı ilerletmek istiyorum.
En çok hangi rolü oynamak istersiniz? Ne tür bir karakteri canlandırmak isterseniz?
Bir savaş filminde vatanına sahip çıkan askeri oynamak isterim.
acihayat.gen.tr hakkında ne düşünüyorsunuz?
acihayat.gen.tr ekibi bir gün sete gelip kendilerini tanıttıktan sonra süper insanlar olduklarını ve profesyonel bir site kurduklarını söyledim. Ve buradan da kendilerine başarılar diliyorum.
Kenan İmirzalıoğlu’yla kavga sahnelerine sanki gerçek bir boksör gibisiniz. Acaba bu spor ile uğraşıyor musunuz?
Daha öncede belirttiğim üzere Kickbox yapıyorum.
Hayatta yaptığınız en büyük çılgınlık nedir?
Paraşütle atlamaktı.
New York’ta Naomi Campell’la aynı podyumda yürüyen Armani, Versace gibi ünlü markaların mankenliğini yapan Oğuz Galeli neden Acı Hayat’ta?
Çünkü Türkiye’de her zaman oyunculuğumu göstermek ve kaliteli bir dizi de oynamak idealim vardı.
Dizide Sefa Kervancıoğlu ile yaşadığınız olayları gerçek yaşamda babanız ile yaşasaydınız tepkiniz nasıl olurdu?
Allah kimseye böyle bir baba vermesin.
Sizce Dünya Kupası’nı kim alır?
Almanya - Fransa final oynar.
Gerçekte de dizide olduğu kadar sakin ve duygusal bir insan mısınız?
Evet.
Dizi oyuncularından en çok kimi kendinize yakın buluyorsunuz?
Kenan’ı.
Sizin bulunduğunuz sahnelerin çekimi ortalama kaç gün sürüyor?
Senaryoya bağlı ama 30 - 40 saat çalıştığım günlerde oldu.
Hayatınızda keşke yapmasaydım dediğiniz bir şey oldu mu?
Bir kaç yanlış insana güvenmek.
Dizide kendi sesinizi kullanmamanız sizin seçiminiz mi yoksa yapımcıların seçimi mi?
Yapımcıların secimiydi.
Bir röportajınızda ailenize çok bağlı olduğunuzu okumuştum. Gerçi Noah Arda’ya bağlı olmamak mümkün değil çok tatlı. Siz nasıl bir baba olacaksınız Arda’ya?
Dünya tatlısı oğlum Arda’ya iyi bir baba ve iyi bir arkadaş olacağıma inanıyorum. Ailem benim için çok önemli.
Ailenizi Türkiye’ye getirip burada yaşamayı düşünüyor musunuz?
Şimdilik düşünmüyorum. Zaten ailem sık sık geliyor.
Herkes sizin gibi yaşantısı olmasını arzuluyor. Tanındıktan sonra yaşam tarzınızda ne gibi değişmeler oldu ?
Uzun zamandır bu mesleği yaptığım için kendimi öyle bir değişimde bulmuyorum. Tek değişen Türkiye’nin beni daha iyi tanımış olması.
Maddi olarak birikim yapıyor musunuz? Yoksa cepte para tutamayanlardan mı?
Yurt dışında senelerdir yaşadığım için paranın nasıl kazanıldığını öğrendim.
Sitede genel olarak üyeler en çok Oğuz Galeli ve Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili konulara ilgi gösteriyor. Bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz. Bu kadarını bekliyor muydunuz? Ayrıca bu başarınızı aileniz nasıl değerlendiriyor?
Böyle bir başarıyı bu kadar çabuk beklemiyordum. Ama kendime güveniyordum. Bana güvenen ve destekleyen kişilere teşekkür ederim. Ailem, benimle her zaman gurur duyardı. Ailemin desteğiyle bu günlere geldim.
Babanıza çok bağlı ve iyi bir evlatmışsınız. Babanızı diziden hemen önce kaybetmişsiniz gerçek hayatta böyle duygular yaşarken Sefa Kervancıoğlu gibi bir babanın oğlunu oynamak zor olmuyor mu?
Çok sevgi dolu bir babam vardı benim. Benimle her zaman gurur duyar ve desteklerdi. Babamın yanımda olmasını çok isterdim. Buradan onu çok sevdiğimi söylemek istiyorum.
Arkadaşlar hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Benim için çok keyifli bir sohbet oldu.
-özgü_namal- 05-07-06, 14:24 http://img114.imageshack.us/img114/9808/oguzah1vp.jpg
gumus-mehmet 05-07-06, 18:38 Bunlarin hepsini zaten ben okudum degisik bir sey yok mu...?
Bunlarin hepsini zaten ben okudum degisik bir sey yok mu...?
+bence de
Çok yakışıklı bir oyuncu ya.Bende bitiyorum karizmasına ve gülüşüne özellıkle takım elbise çok yakışıyor kendısıne Ama biraz boyu kısa gibi
http://img118.imageshack.us/img118/866/11728fi.jpg (http://imageshack.us)
sude-elvin 13-07-06, 00:00 bencede kesinlikle kenan imrizalioglundan daha yakisikli
cok tatli ya. kucaginda oglunu görünce cok sasirmistim
burcu_yağmur 20-08-06, 22:42 çok yakışıklı galiab petek dinçözün beyaz cam şarkısının klibinde oynuyodu
bencede kesinlikle kenan imrizalioglundan daha yakisikli
cok tatli ya. kucaginda oglunu görünce cok sasirmistim
Kenan İmirzalıoğlu herzaman bir numaradır.Oğuz beyi onunla kıyaslamak çok saçma.
Kenan İmirzalıoğlu yakışıklılık ve karizma olarak rakipsiz kimse kusura bakmasın.
çok yakışıklı ve çok tatlı ama evli olmasına üzüldüm biraz:)
bence 1 numara oğuz galeliiiiiiiiii
Oyunculuğu çok kötü umarım kendisini geliştirir.
çok yakışıklı ve çok tatlı ama evli olmasına üzüldüm biraz:)
bence 1 numara oğuz galeliiiiiiiiii
renkler ve zevkler tartışılmaz ama....hiçde bir numara değil...ondan iyi bir sürü oyuncu...mehmet ali nuroğlu,kenan imirzalıoğlu,özgür çevik gibi...
gumus-mehmet 04-09-06, 16:07 Slm arkadaslar ben 6 hafta tatile gittim buraktigim gibi duruyor, hic bi bir oguz galeli hayrani guzel birseyler yazmadi buraya. Okadar az mi hayrani var bu adamin yaaaa :icon_evil
GENÇ GÜLLER 04-09-06, 17:11 Oyunculuğu çok kötü umarım kendisini geliştirir.
bence oyunculuğu kötü değil...bir çok oyuncudan daha güzel oynuyor...ben çok hayranı değilim ama,oğuz galeli hakkında böyle yorum yapılmasına üzüldüm...
zevkler ve renkler tartışılmaz,tabiki...ben de Saruhan Hüneli bir numara olarak düşünüyorum ama oğuz galeli hakkında kötü bir şey demem.
gumus-mehmet 09-10-06, 11:47 Evet artik Oguz Galeliyi ekranlarda izleyebilicezzz
gs-tugba93 09-10-06, 11:53 oguz yakisikli ama ben dizideki rolünü hic sevmiyorum
nihan_egundes 26-10-06, 22:47 http://img154.imagevenue.com/loc334/th_99013_k15_123_334lo.jpg (http://img154.imagevenue.com/img.php?image=99013_k15_123_334lo.jpg)http://img155.imagevenue.com/loc437/th_99026_k13_123_437lo.jpg (http://img155.imagevenue.com/img.php?image=99026_k13_123_437lo.jpg)http://img126.imagevenue.com/loc436/th_99032_k11_123_436lo.jpg (http://img126.imagevenue.com/img.php?image=99032_k11_123_436lo.jpg)
http://img108.imagevenue.com/loc486/th_99173_k9_123_486lo.jpg (http://img108.imagevenue.com/img.php?image=99173_k9_123_486lo.jpg)http://img109.imagevenue.com/loc385/th_99177_k7_123_385lo.jpg (http://img109.imagevenue.com/img.php?image=99177_k7_123_385lo.jpg)http://img157.imagevenue.com/loc522/th_98850_k20_123_522lo.jpg (http://img157.imagevenue.com/img.php?image=98850_k20_123_522lo.jpg)
http://img161.imagevenue.com/loc450/th_99250_k5_123_450lo.jpg (http://img161.imagevenue.com/img.php?image=99250_k5_123_450lo.jpg)http://img145.imagevenue.com/loc406/th_99255_k1_123_406lo.jpg (http://img145.imagevenue.com/img.php?image=99255_k1_123_406lo.jpg)http://img142.imagevenue.com/loc492/th_99259_k_123_492lo.jpg (http://img142.imagevenue.com/img.php?image=99259_k_123_492lo.jpg)
http://img101.imagevenue.com/loc360/th_99325_k2_123_360lo.jpg (http://img101.imagevenue.com/img.php?image=99325_k2_123_360lo.jpg) http://img163.imagevenue.com/loc600/th_99334_k8_123_600lo.jpg (http://img163.imagevenue.com/img.php?image=99334_k8_123_600lo.jpg)http://img23.imagevenue.com/loc561/th_98855_21_123_561lo.jpg (http://img23.imagevenue.com/img.php?image=98855_21_123_561lo.jpg)
gumus-mehmet 27-10-06, 16:33 Cok komik mis ozamanlar hihii
gumus-mehmet 12-12-06, 13:59 Niye hic kimse bu adam hakkinda yorum yapmiyo. karizma desen karizma yakisiklilik desen yakisiklilik, anlamadim neden.....?:img-cool2
YELDA DENİZ 12-12-06, 19:17 Ya ben bu diziyi her izlediğimde gülmekten kendimi alamıyorum.O ağladıkça ben gülüyorum.Bu nasıl berbat bir rol yapıştır ya.İnandırıcılık sıfır bence.Bari şu adamı fazla ağlatmasalar ya da biraz ders falan verseler yazık adama ya:img-hyste
Bence rolunu cok guzel oynuyor ....hem yakisikli hemde iyi bir oyuncu
24 bölum resimleri
http://img180.imageshack.us/img180/8220/vlcsnap66155dc0.png
http://img222.imageshack.us/img222/3715/vlcsnap67608rh2.png
http://img168.imageshack.us/img168/796/vlcsnap68202rp8.png
http://img222.imageshack.us/img222/3354/vlcsnap69848jd3.png
http://img134.imageshack.us/img134/1405/vlcsnap74640hs2.png
http://img226.imageshack.us/img226/3364/vlcsnap74885eo7.png
http://img226.imageshack.us/img226/6220/vlcsnap75026wt7.png
http://img226.imageshack.us/img226/8273/vlcsnap76525ya6.png
http://img172.imageshack.us/img172/5563/vlcsnap84059hf4.png
http://img224.imageshack.us/img224/5961/vlcsnap84899og4.png
http://img224.imageshack.us/img224/3525/vlcsnap88165kp3.png
http://img224.imageshack.us/img224/4793/vlcsnap88439ve8.png
25 bölum resimleri
http://img100.imageshack.us/img100/559/vlcsnap375158ap0.png
http://img99.imageshack.us/img99/2072/vlcsnap375917fw8.png
http://img99.imageshack.us/img99/6799/vlcsnap376056ot6.png
http://img99.imageshack.us/img99/5717/vlcsnap377999yu2.png
http://img99.imageshack.us/img99/4878/vlcsnap380712ma9.png
http://img138.imageshack.us/img138/8210/vlcsnap380857xj8.png
http://img99.imageshack.us/img99/5063/vlcsnap381852sf1.png
http://img99.imageshack.us/img99/9140/vlcsnap382495pc0.png
http://img101.imageshack.us/img101/7504/vlcsnap383300jk2.png
http://img139.imageshack.us/img139/1406/vlcsnap384765ly7.png
http://img99.imageshack.us/img99/2091/vlcsnap384959eg8.png
http://img149.imageshack.us/img149/9804/vlcsnap388882fc4.png
27 bölum resimleri
http://img225.imageshack.us/img225/7964/vlcsnap30748rw7.png
http://img293.imageshack.us/img293/3949/vlcsnap31013bm1.png
http://img65.imageshack.us/img65/8425/vlcsnap31714of6.png
http://img293.imageshack.us/img293/3141/vlcsnap32294zh9.png
http://img316.imageshack.us/img316/1600/vlcsnap33823it5.png
http://img293.imageshack.us/img293/9980/vlcsnap34669yn2.png
28 bölum resimleri
http://img439.imageshack.us/img439/2374/vlcsnap23589zp6.png
http://img97.imageshack.us/img97/2200/vlcsnap23905xc7.png
http://img263.imageshack.us/img263/1719/vlcsnap30482hl9.png
http://img167.imageshack.us/img167/5994/vlcsnap40301gr0.png
http://img167.imageshack.us/img167/9559/vlcsnap44177ge0.png
http://img97.imageshack.us/img97/7342/vlcsnap45676fv5.png
29 bölumden
http://img183.imageshack.us/img183/9013/vlcsnap61613xo9.png
http://img187.imageshack.us/img187/6973/vlcsnap64135ir2.png
http://img389.imageshack.us/img389/3167/vlcsnap64567ye5.png
http://img287.imageshack.us/img287/3632/vlcsnap93841ii6.png
31 bölum resimleri
http://img177.imageshack.us/img177/5366/vlcsnap70845jm6.png
http://img178.imageshack.us/img178/5409/vlcsnap74485fn5.png
http://img178.imageshack.us/img178/9408/vlcsnap79157kc5.png
32 bölum resimleri
http://img118.imageshack.us/img118/9371/vlcsnap127379np3.png
http://img168.imageshack.us/img168/4486/vlcsnap131153xn9.png
http://img282.imageshack.us/img282/547/vlcsnap131262db8.png
http://img168.imageshack.us/img168/5894/vlcsnap131357mf7.png
http://img300.imageshack.us/img300/8979/vlcsnap133488kl8.png
http://img168.imageshack.us/img168/8021/vlcsnap136912ps4.png
http://img300.imageshack.us/img300/6950/vlcsnap141433fn4.png
http://img466.imageshack.us/img466/9504/vlcsnap142402pr7.png
http://img300.imageshack.us/img300/8251/vlcsnap143469bj1.png
33 bölum resimleri
http://img245.imageshack.us/img245/219/vlcsnap187956ie9.png
http://img377.imageshack.us/img377/8376/vlcsnap191967cc3.png
http://img377.imageshack.us/img377/6917/vlcsnap192726rr2.png
http://img175.imageshack.us/img175/2371/vlcsnap192783si4.png
http://img175.imageshack.us/img175/9347/vlcsnap193744gv3.png
gs-tugba93 18-12-06, 14:35 karenaaresimler icin cok saul
kırmızılım 01-01-07, 20:27 bnce giderek daha iyi bir oyuncu oluyor. çok da etkileyici bir fiziği var.
oğuz galeli benim akrabammış gerçekten. ama ben onu hiç görmedim kayseriyede sık sık geliyomuş bi daha ki sefere geldiğinde görcem.
duyduğumda çok şaşırmıştım ama gerçekten de akrabamız.
gumus-mehmet 13-01-07, 19:21 oğuz galeli benim akrabammış gerçekten. ama ben onu hiç görmedim kayseriyede sık sık geliyomuş bi daha ki sefere geldiğinde görcem.
duyduğumda çok şaşırmıştım ama gerçekten de akrabamız.
Gercekten mi yaa cok sanslisin. Ama anladigim kadariyla Oguz kayserili mi yani. Ama anlamadigim bu adamin adi neden Mike. Annesi de Babasi da turkmus??? Ne olur cabuk cavap yaz merak ediyorum....?:img-pilot
gumus-mehmet 14-01-07, 16:10 Ne olur Fable cvpini yazarmisin...?:icon_sorr
gerçekten bende bu yaz öğrendim annesi bize misafirliğe gelmişti.o söyledi .
babası vefat etmiş eskiden. bir de ikizi var. oğuz galeli kayserili yani. mike adı yok. annesiyle bol bol konuşmuştum. duyduğumda şok oldum ama gerçek
gumus-mehmet 16-01-07, 20:45 Ama ben babasinin gecen sene oldugunu biliyorum, yani aci hayat baslamadan bi kac hafta mi ay mi artik bilimiyorum tam olarak. Hemde neden adi ozaman Mike yurtdisinda mankenlik yaparken herkes ona mike diye hitap ediyomus, var bunda bi is ama neyse. Ama kayserili olmasina sevindim...:happy0064
ben tam olarak bilmiyorum ama senin için öğrenecem babasının ne zaman öldüğünü ama sanıyorum ki biraz eskiden öldü.
mike adına gelince yurtdışında ona öyle deniyo. yani arkdaşları falan öle hitap ediyomuş ama gerçek adı oğuz galeli.
valla bende seviniyom kayserili olmasına da akraba olunca daha farklı oluyo.
ikizini hiç görmedim ama onu da yakında görürürm umarım. bi de oğuz abi tıpkı babasına benziyomuş babannem dedi. güzel bi duygu ya ama şimdiye kadar kimsenin dikkatini çekmemişti o yüzden biraz şaşırdım:)
gumus-mehmet 23-01-07, 19:34 Yok canim ne yapicam ben babasinin olumunu ALLAH rahmet eylesin. Peki bu adam Kayerinin neresinden? Dogum tarihi ne? Ailesi nasil yani anne, abla, abi, kardes isimlerini biliyosan yaz. Ben cok merak ettim simdi huyum kurusun cvpini beklicem bye umarim cabuk yazarsin...?Karisinin adi ne???
babannem söyledi babası geçen sene ölmüş ben bilmiyodum. bi ikizi var erkek. bi kız kardeşi vat. 2 de ablası varmış. isimlerini bilmiyorum ama öğreneceğim. kayserinin obruk köyüdeniz biz o da öle oluyo. yakın akrabamızmış öyle uzak akraba falan değilmiş.karısının adını bilmiyorum.istanbul doğumlu olduğunu biliyorum.daha sonra yurtdışına gitmiş.şimdilik bu kadarını biliyorum daha sonra öğrenince yazarım
gumus-mehmet 26-01-07, 16:45 Cook saol Fable sen ogrendikce yazarsin. Onun hakkinda ne ogrenirsen yaz ben okurum. Ama bisey daha onun biografisini bi yerden bulamam mi acebaa...?:img-pilot
valla bilemiyorum bende bulamadım ama sana söz onun biyografisini ben yazcam :):D
gumus-mehmet 27-01-07, 19:03 Sana da zahmet verdim. Pisman ettim seni Oguz Galelinin akrabasiyim demene kusura bakma, ama ne yapayim merak ediyorum iste.. Ama en cok da dogum tarihini merak ediyorum.. kisa zamanda bulurum insALLAH..!:img-in_lo
gumus-mehmet 02-02-07, 15:10 Yeni haberler yok mu bu ara Fable...?:img-yes:
sarp_manyagi 10-02-07, 19:20 yaww şimdi kitkat black reklamı var ya orda oynayan oğuz galeli mi yoksa ben mi benzettim
oyunculuğu fena değil. çokta yakışıklı sanırım kitkatın reklamında oynayan o çok benziyor bu arada kendisi çok süslüymüş birazda bana çapkınmış gibi geldi bi televizyon kanalında çapkınlık dersi verdi pot kırdı yani
gumus-mehmet 13-02-07, 18:43 Yaa Arkadaslar bu kitkat reklamini nerede izlediniz (hangi kanal)..?:icon_whis
gumus-mehmet 18-02-07, 19:38 Fable nerelerdesin yahuuuuu, yeni haberler yok mu..?
Nekadar'da sacma oldugunu sandigin seyleri varsa yaz sen; ben okurum biliyosun..!
valla bu aralar haber yok bende. kusura bakma. bnde benzettim kit kat reklamını ama o değil sanırsam belki karanlıktan öle görünüyo.:D
http://www.creativ-corner.com/Models/MikeGaleli/Photos/mike.5.JPG
http://www.creativ-corner.com/Models/MikeGaleli/Photos/mike.1.JPG
http://www.creativ-corner.com/Models/MikeGaleli/Photos/mike.10.jpg
http://www.creativ-corner.com/Models/MikeGaleli/Photos/mike.7.jpg
http://www.creativ-corner.com/Models/MikeGaleli/Photos/mike.4.JPG
http://www.creativ-corner.com/Models/MikeGaleli/Photos/mike.8.jpg
http://www.creativ-corner.com/Models/MikeGaleli/Photos/mike.2.JPG
havin-sevgisi 26-02-07, 19:58 Ya nedense bu adamın oyunculuğu bana yapmacık ötesi geliyor ne bileyim ya..Hele ses tonu ve mimikleri..Ama sevenlerine saygı..Kendisine başarılar..
http://img241.imageshack.us/img241/8692/normal03072wp3.jpg (http://imageshack.us)
http://img241.imageshack.us/img241/5548/normal03092yi8.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/5037/normal03006zt7.jpg (http://imageshack.us)
http://img241.imageshack.us/img241/7461/normal03040kc0.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/6409/01030zk1.jpg (http://imageshack.us)
http://img241.imageshack.us/img241/3286/normal12048ky2.jpg (http://imageshack.us)
http://img241.imageshack.us/img241/4813/normal41046iv6.jpg (http://imageshack.us)
http://img224.imageshack.us/img224/4006/normal31043yt7.jpg (http://imageshack.us)
http://img224.imageshack.us/img224/2552/normal32015ah7.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/5974/normal32026mi9.jpg (http://imageshack.us)
http://img144.imageshack.us/img144/1308/normal32030hj2.jpg (http://imageshack.us)
kabala resimler süper ellerine sağlık:img-wink:
http://img164.imageshack.us/img164/8678/normal18019jv9.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/6655/normal18030gw1.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/9909/normal18038li5.jpg (http://imageshack.us)
http://img139.imageshack.us/img139/5125/20090ia6.jpg (http://imageshack.us)
http://img139.imageshack.us/img139/7692/normal09061gc6.jpg (http://imageshack.us)
http://img440.imageshack.us/img440/8357/normal02094sp2.jpg (http://imageshack.us)
http://img58.imageshack.us/img58/3747/09045rd4.jpg (http://imageshack.us)
http://img139.imageshack.us/img139/1222/09015za5.jpg (http://imageshack.us)
http://img116.imageshack.us/img116/7901/29002wh2.jpg (http://imageshack.us)
http://img116.imageshack.us/img116/791/normal29078fd8.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/8758/08026jy7.jpg (http://imageshack.us)
http://img155.imageshack.us/img155/7052/adszql7.png (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/3286/normal07023zy2.jpg (http://imageshack.us)
http://img155.imageshack.us/img155/4175/normal21021xx8.jpg (http://imageshack.us)
http://img90.imageshack.us/img90/5540/normal21043vu2.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/8152/normal40040qq7.jpg (http://imageshack.us)
http://img96.imageshack.us/img96/5748/04073el8.jpg (http://imageshack.us)
http://img96.imageshack.us/img96/3540/normal04069rm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img291.imageshack.us/img291/5071/normal04025sd3.jpg (http://imageshack.us)
http://img137.imageshack.us/img137/1182/17069vm8.jpg (http://imageshack.us)
http://img297.imageshack.us/img297/884/normal17053qy9.jpg (http://imageshack.us)
http://img143.imageshack.us/img143/3958/normal17058vm3.jpg (http://imageshack.us)
http://img297.imageshack.us/img297/6318/normal41068oa2.jpg (http://imageshack.us)
http://img95.imageshack.us/img95/7388/16046yr0.jpg (http://imageshack.us)
http://img95.imageshack.us/img95/8351/normal15057bq2.jpg (http://imageshack.us)
http://img258.imageshack.us/img258/2921/normal15079wm8.jpg (http://imageshack.us)
http://img95.imageshack.us/img95/6783/normal15095al3.jpg (http://imageshack.us)
http://img258.imageshack.us/img258/6792/normal16032ul5.jpg (http://imageshack.us)
Bence çok yakışlı biri ama seslendiren kişi çok yapmacık seslendiriyor ve bu onun oyunculuğunu kötü gösteriyor... Yani ben böyle düşünüyorum...
http://img201.imageshack.us/img201/8011/normal39080pn9.jpg (http://imageshack.us)
http://img228.imageshack.us/img228/5682/normal39086lt6.jpg (http://imageshack.us)
Bence çok yakışlı biri ama seslendiren kişi çok yapmacık seslendiriyor ve bu onun oyunculuğunu kötü gösteriyor... Yani ben böyle düşünüyorum...
kendi sesii seslendirme diil
Sımarık Cadı 28-04-07, 17:22 kendi sesii seslendirme diil
hayır cnm seslendirme...
Sımarık Cadı 28-04-07, 17:23 fena bi adam diil ama bence cokda yakısıklı diil...ayrıca oyunculuğu ilk bölümlere göre cok daha iyi we bence dizide iyiki kendi sesini kullanmıyo..
mehmet_filiz 28-04-07, 21:45 oğuz galeliyi çook seviyorum çok başarılı..:img-yes:
http://www.acihayat.com/images/haberler/veda/23K_0310.jpg
http://www.acihayat.com/images/haberler/tekne/23K_0023.jpg
oğuz abi ilk bölümlere nazaran çok çok iyi başarılarının devamını diliyorum
http://img516.imageshack.us/img516/483/normal08007tz2.jpg (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/1638/normal08012cl6.jpg (http://imageshack.us)
http://img508.imageshack.us/img508/4850/normal13032ib7.jpg (http://imageshack.us)
http://img513.imageshack.us/img513/8849/normal13043qt0.jpg (http://imageshack.us)
http://img508.imageshack.us/img508/3450/normal13051qe0.jpg (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/1962/normal13083dj8.jpg (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/6998/normal28012su8.jpg (http://imageshack.us)
http://img204.imageshack.us/img204/1898/normal28001hi0.jpg (http://imageshack.us)
http://img511.imageshack.us/img511/4752/normal28086uj5.jpg (http://imageshack.us)
http://img204.imageshack.us/img204/285/normal28056hk9.jpg (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/7356/normal28094kv2.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 09:36 bence gayet iyi ve yakisikli bir oyuncu....dizideki ender rolüne biraz gicik olmustum baslarda,ama sonralarda nermine sahip cikmasi cok iyidi...ender karakteri gercekten cok sabirli:D:D...
bence oyunculugu gayet güzel,mimikleri felan....rolüne cok yakismis...umarim aci hayattan sonra yine basarili olmaya devam eder....resimler icinde tskler...
cocugu gercekten cok tatli cok seker yaaa:img-yes:
Boran&Sila 09-05-07, 09:48 bendende resimlerr:img-wink:
http://img219.imageshack.us/img219/1369/12ys6.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/2820/13kc1.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 09:50 http://img219.imageshack.us/img219/4376/16rk3.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/8383/14wz4.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 09:52 http://img152.imageshack.us/img152/149/17qj0.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/2237/126ug1.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 09:57 http://img152.imageshack.us/img152/751/130el4.jpg (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/5492/125zm5.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 09:58 http://img80.imageshack.us/img80/7444/131hc9.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/4755/136eb0.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:01 http://img152.imageshack.us/img152/8047/146ht6.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/7515/142bt0.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:01 http://img80.imageshack.us/img80/8427/140xr9.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:02 cok komikkk:img-hyste :img-wink:
http://img152.imageshack.us/img152/6228/149he3.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:04 http://img152.imageshack.us/img152/3163/mike01qr4.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/2914/mike05yx2.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/7645/mike06gq5.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:05 http://img294.imageshack.us/img294/3487/mike07af0.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/9404/mike08ul1.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:06 http://img80.imageshack.us/img80/7882/mike09ye8.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/6447/mike32vi2.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:08 http://img294.imageshack.us/img294/6659/113fs0.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/7351/116ak4.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:09 http://img152.imageshack.us/img152/7242/117ip0.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/4607/118vj5.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:10 http://img80.imageshack.us/img80/8384/119cx7.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/8964/122ty8.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:10 http://img172.imageshack.us/img172/6170/123xd7.jpg (http://imageshack.us)
http://img172.imageshack.us/img172/5610/133vq2.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:17 http://img153.imageshack.us/img153/8889/mike14hq6.jpg (http://imageshack.us)
http://img153.imageshack.us/img153/7706/mike15hu2.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:18 http://img205.imageshack.us/img205/3796/mike16na9.jpg (http://imageshack.us)
http://img205.imageshack.us/img205/4268/mike17lp3.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:19 http://img153.imageshack.us/img153/209/mike18tx1.jpg (http://imageshack.us)
http://img247.imageshack.us/img247/7343/mike19ax3.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:23 http://img205.imageshack.us/img205/4171/mike20is0.jpg (http://imageshack.us)
http://img513.imageshack.us/img513/7836/mike21op7.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:24 http://img291.imageshack.us/img291/1482/mike22cp2.jpg (http://imageshack.us)
http://img291.imageshack.us/img291/9325/mike24qf0.jpg (http://imageshack.us)
Boran&Sila 09-05-07, 10:25 http://img291.imageshack.us/img291/761/mike29oj4.jpg (http://imageshack.us)
oğuz galeli rolünün kurbanı oldu malesef kötü kişilikleri oynayanlar pek sevilmez bence kötü karakteri oynamıyo ama diziyi izleyenler öyle algılıyor oyunculuğu da ekrandaki pek çok oyuncudan farklı değil
http://img247.imageshack.us/img247/5112/normal29006sj3.jpg (http://imageshack.us)
http://img524.imageshack.us/img524/5/normal35026da2.jpg (http://imageshack.us)
http://img524.imageshack.us/img524/2301/normal29078bv4.jpg (http://imageshack.us)
http://img133.imageshack.us/img133/7638/normal29086jd0.jpg (http://imageshack.us)
http://img133.imageshack.us/img133/7598/normal24014ol5.jpg (http://imageshack.us)
http://img524.imageshack.us/img524/8402/normal01084gm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/7010/normal01094nc4.jpg (http://imageshack.us)
http://img524.imageshack.us/img524/9524/normal54031mi5.jpg (http://imageshack.us)
gerçek sesini duysaydın bu seslendireneeee minnettar olurdun :)
http://img259.imageshack.us/img259/8215/normal54075qh9.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/217/normalah462hb0.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/4457/0942sw1zo9.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/8454/normalah441ku4.jpg (http://imageshack.us)
http://img259.imageshack.us/img259/8985/normalah451gu3.jpg (http://imageshack.us)
http://img515.imageshack.us/img515/4438/normalah381bz1.jpg (http://imageshack.us)
http://img519.imageshack.us/img519/8484/normalah401nc7.jpg (http://imageshack.us)
Acı Hayat dizisindeki Ender Kervancıoğlu karakteri ile bir anda dikkatleri üzerine çeken Oğuz Galeli, dizinin aldığı reytinglerden ve gördüğü ilgiden son derece memnun. Almanya doğumlu Oğuz Galeli Acı Hayat’ta Ender Kervancıoğlu’nu oynuyor. Aslen Almanya doğumlu olan ve dizi için Türkiye’de kalan Galeli, “İlk defa Türkiye’ye gelip bir dizide oynuyorsunuz ve reyting rekorları kırıyorsunuz. Bundan daha fazla mutluluk verici ne olabilir ki?” diyor. Sokaktaki insanların dizi ile gerçek hayatı birbirine karıştırmasından da yakınan Galeli, yaşadıklarını şöyle anlatıyor: “Yolumu kesip neden sevenleri ayırdın” diyorlar. Bu durum beni üzüyor. Onlara Ender’in kötü olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Kızı sevmiş ve hatta sevgisi yüzünden ailesini, zenginliğini terk etmiş bir gariban. Ama yavaş yavaş sevmeye başladılar Ender’i...”
Pazartesi akşamı 34.kez sahiplerini bulan Altın Kelebek TV Yıldızları ödüllerini de eleştiren Galeli’nin ilginç bir de tespiti var: “Ödülleri tahmin ediyordum. Hürriyet Gazetesi düzenlediğine göre, Kanal D’ye verecekti tabii ki. İlle de kendi kanallarının seçilmesi bizi üzüyor. Ben başkalarının dizisine kötü demiyorum; ama Acı Hayat ilk üç bölümü hariç bugüne kadar hep birinci olmuş bir yapım. Ödülü almamız gerekiyordu.” Osman Sınav ile çalışmaktan son derece mutlu olduğunu da söyleyen oyuncu, 3 bölüm sonra bitecek Acı Hayat için binlerce mail alıyormuş. “Diziyi bitirmeyin” diyenlerin sayısı her geçen gün artıyormuş. Tabii ki son sözü Osman Sınav’a bırakıyor: “O ne derse o olur.” Sezon sonu ile birlikte dizi ve film tekliflerinin arttığını doğrulayan Galeli, “Dizi ile ilgili ne tür sürprizler var?” sorumuza, “Ender’in Nermin’i bırakmaya niyeti yok. Hem de ölene kadar.” diyor.
Kaynak: Zaman Gazetesi
oguz galelinin oğlu
http://img442.imageshack.us/img442/161/achayatoyuncularvakfyemvr7.jpg (http://imageshack.us)
http://img403.imageshack.us/img403/8725/achayatoyuncularvakfyemwn6.jpg (http://imageshack.us)
burada karısıyla
http://img442.imageshack.us/img442/4610/achayatoyuncularvakfyemwa6.jpg (http://imageshack.us)
http://img403.imageshack.us/img403/4782/achayatoyuncularvakfyemnz7.jpg (http://imageshack.us)
http://img263.imageshack.us/img263/3421/achayatoyuncularvakfyemoh8.jpg (http://imageshack.us)
http://img258.imageshack.us/img258/5930/achayatsezonuparkormandro9.jpg (http://imageshack.us)
http://img263.imageshack.us/img263/3201/achayatsezonuparkormandmv8.jpg (http://imageshack.us)
duygu.1903 31-05-07, 16:41 ayyy ne şekerr oğluu wrr yarabbimmm allahh nazardan korusunn çk tatlı maşallahh...babası da ölee :P :P
http://img525.imageshack.us/img525/8374/23k0023ri1.jpg (http://imageshack.us)
duygu.1903 10-06-07, 14:10 arkadaşlarr resimler harikaa özeLLikle oğlunun olduu fotolar çok şiriinn:img-blush :img-blush
Orlando_bloom 20-06-07, 16:45 Yaa valla oğlu çok tatlıymış
duygu.1903 22-06-07, 21:05 Yaa valla oğlu çok tatlıymış
Oğuz abi de çok yakışıklıı.. e karısı da güsel.. ortaya dünyalar tatlısı bi bebiş çkmış tabii.. Oğuz abi acı hayattan başka nerelerde oynadı??
Sımarık Cadı 30-06-07, 12:33 Oğuz abi de çok yakışıklıı.. e karısı da güsel.. ortaya dünyalar tatlısı bi bebiş çkmış tabii.. Oğuz abi acı hayattan başka nerelerde oynadı??
acı hayat oğuz galelinin ilk dizisi...daha önce mankenlik yapıyomus heralde...we bence acı hayatın ilk bölümünden bu yana kendini cok gelistirdi...
GULE_HAVIN 03-07-07, 15:06 gercekden cok yakiskli gercek hayatta cok tatli yaaa
ama dizide bas belasi
ben seviyorum bu adamı çok sempatik yakışıklıda yolu açık olsun
Yeşim Salkımın 1995teki yeniden başlasın klibinde
http://img264.imageshack.us/img264/4326/bscap016qs1.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-11
Ebru Gündeşin 1998deki Karayağızım klibinden
http://img264.imageshack.us/img264/1059/bscap016zv6.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/5180/bscap013jo8.jpg
Bir de Petek Dinçözün 2003deki beyaz cam klibinde oynadı onu da eklicem yakın zamanda
yeşim salkımın klibini hatırlıyorum yakısıkli bi adamdı demek oğuz galeliymiş
oğuz galeli rolünün kurbanı oldu malesef kötü kişilikleri oynayanlar pek sevilmez bence kötü karakteri oynamıyo ama diziyi izleyenler öyle algılıyor oyunculuğu da ekrandaki pek çok oyuncudan farklı değil
http://img247.imageshack.us/img247/5112/normal29006sj3.jpg (http://imageshack.us)
Ender Kervancıoğlu kötü karakter değildi
Ender aşkı için ailesinin yıkılmasını tüm hayatının yok olmasını göze almış bi adamdır
Nermin'i hak eden kişi de Ender Kervancıoğlu'dur
cem arifoğlu 23-07-07, 14:39 oğuz galeli benim bi arkadaşıma benziyor accayip aynı tipi onun gibi.
oğuz galeli çok tatlı ve iyi bir oyuncu acı hayatta iyi bir performans sergiledi umarım onu yeni projelerdede görürüz ama buna katılmıyorum nermini hak eden kişi mehmetti çünkü ender nermini ne kadar sevsede ona hep zarar verdi ama gerçek hayatta oğuz abiyi çok seviyorum:happy0064
Sımarık Cadı 29-07-07, 12:49 Cok Yakışıklı Diil Bence...
Ama Tatlı Bi Adam...
Sakallı Halini Cok Beyeniyorum Ben...
Dizinin İlk Bölümlerine Göre Kendini İnanılmaz Geliştirdi...
İlk Bölümlerde İki Damla Yaş Zor Akıtan Oğuz Son Bölümlerde Haykırıyodu Resmen...:P :P
Osman Sınaw Varsa Arkasında Daha Sağlam Projelerde Yer Alır...
Ender Karakterine Gelince Sewgili Kardeşininde Deyimiyle Tam Bi ''Hastalıklı Aştı''Onunki...
Ama Oda Cok Acı Cekti...
İnsan Sewdiğinin Mutluluğuyla Mutlu Olur Mantığıyla Hiç Yaklaşamadı...
Aşkı Büyüktü Ama Sewdiğine Zarar Verebiliyodu...
Karşılıksızz Aşıklar Hep Acı Çekmeye Mahkümm...
Hele Ender Gibi Ya Kara Toprağınsın Yaa Benim Fikrindeysen...
gumus-mehmet 01-08-07, 22:56 Slm herkese, Burada bi arkadas vardi Oguz Galelinin onun yakin akrabasi oldugunu soylemisti ve belki yaz tatilinde (yani bu yaz tatilinde) onlara gelecegini soylemisti var mi oyle bi gelisme diye sormak istedim..
buraya ilk defa yaziyorum, cünkü dün Oguz Galeli ile tanisma firsatim oldu.
kendisi gercekten cok alcakgönüllü ve cana yakin bir insanmis.
yakinda show tv de dizisinin baslayacagini söyledi (Pars Narkotik Terör), sizlerle paylasmak istedim!
http://www.galeriturk.net/getimg/mike181lj.jpg (http://www.galeriturk.net)
alinti
buraya ilk defa yaziyorum, cünkü dün Oguz Galeli ile tanisma firsatim oldu.
yakinda show tv de dizisinin baslayacagini söyledi (Pars Narkotik Terör), sizlerle paylasmak istedim!
alinti
süper Oğuz Galeli'nin oynadığı her diziyi izlerim
Korkut-Yoshi 22-10-07, 04:37 bende valla cok yakisikli:img-wink:
K.İ.Ö.O.677 22-10-07, 04:44 umarım bu resim eklenmemişti
http://img85.imageshack.us/img85/4745/010951sq6.jpg (http://imageshack.us)
Dilan-Cagri 25-10-07, 13:09 buraya ilk defa yaziyorum, cünkü dün Oguz Galeli ile tanisma firsatim oldu.
alinti
Canim cok sagol haber verdigin icin...Ben de ilk defa yaziyorum buraya...
Bende onu 1 ay önce falan gördüm...Karisi ve cocugu da vardi...Karisi cok sirin di...Cocugu da cok tatliydi...Dedigin gibi cok cana yakin biri...
http://img521.imageshack.us/img521/236/dffdgyw5.png
http://img98.imageshack.us/img98/570/fdfso6.jpg
arkadaslar merhaba.Oguz Galeli hakkinda ne biliyorsuz yazin lutfen.byebye
oguz galeli super.pars narko teror dizisini sabirsizlikle bekliyorum.:P
osman sınav bırakmıcam demişti oğuz galeliyi sözündede durmuşşş demekki
gülay_1905 26-11-07, 23:14 çok özledik ekranlarda yeniden olması süper.
zaten bekliyordum oğuz galeliyi çok seviyorum başarılar yeni dizisinde.:img-yes:
смрудщдалкшащвшуи9ращи 0пщмБдвдвпдадащспщасзазссз:p
:happy0064:happy0064merhaba her kese.Gumus-Mehmet siz Oguz Galeli hakkinda bilmek istiyordun.Oguz bana dun mesaj atti.Istanbulda iki ablasi oturuyor.oglunada turkce konusmagi oyrediyor.kendisi suan yurt disindadi.hefte sonu Istanbula donecek.
лцлдвжадпдажепдмжажпжа жэ эаэоежпжопэпэр:img-cool2
:happy0064:happy0064merhaba her kese.Gumus-Mehmet siz Oguz Galeli hakkinda bilmek istiyordun.Oguz bana dun mesaj atti.Istanbulda iki ablasi oturuyor.oglunada turkce konusmagi oyrediyor.kendisi suan yurt disindadi.hefte sonu Istanbula donecek.
пдуддуэижпжижржажрэаэрхаэжожажпжпжпжппжпэпэппэпэпп пэпэпэапэааэпэ
:happy0064:happy0064:happy0064 arkadaslar pars narko teror dizisinde Oguz Galeli avukat rolunda karsimiza cikacak.
gumus-mehmet 24-01-08, 13:08 :happy0064:happy0064:happy0064 arkadaslar pars narko teror dizisinde Oguz Galeli avukat rolunda karsimiza cikacak.
Arkadaslar Oguz Galeli PARS Narkoda varmiydi ben pek dikkatle izlemedim ama, onun icin mi gormedim acebaa..:icon_whis
Sımarık Cadı 24-01-08, 15:47 parsı izlemiyorum ama oğuz sewerler büyük ihtimalle ikinci bölümde görüceklerr...mert adında bi awukatı oynicak...
site ismi olduğu için ortasını karaladım...
http://img242.imageshack.us/img242/6029/parsset1cv9.jpg (http://imageshack.us)
http://img522.imageshack.us/img522/4089/parsset2ko0.jpg (http://imageshack.us)
http://img404.imageshack.us/img404/997/parsnarkoteror021950001di9.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/7356/parsnarkoteror021950002se1.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/5250/parsnarkoteror021950003fx6.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/6336/parsnarkoteror021950004jm9.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/5332/parsnarkoteror022220001ld4.jpg (http://imageshack.us)
http://img404.imageshack.us/img404/2074/parsnarkoteror022240001an7.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/4268/parsnarkoteror022240002kh5.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/9804/parsnarkoteror022280001fu9.jpg (http://imageshack.us)
http://img404.imageshack.us/img404/9236/parsnarkoteror022280002dn3.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/1812/parsnarkoteror022280003am0.jpg (http://imageshack.us)
http://img404.imageshack.us/img404/1052/parsnarkoteror022290001ij4.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/515/parsnarkoteror022300001bb8.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/4718/parsnarkoteror022300002nn8.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/4850/parsnarkoteror022340001pt0.jpg (http://imageshack.us)
http://img404.imageshack.us/img404/1213/parsnarkoteror022340002ue0.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/7562/parsnarkoteror022350001vi6.jpg (http://imageshack.us)
Sevgili Ender:D
:img-hyste
http://666kb.com/i/awl72m8gglcwkzu8t.jpg
http://666kb.com/i/awl738fw9ys8tl1i5.jpg
http://666kb.com/i/awl73fhhjtexnf9b1.jpg
http://666kb.com/i/awl740bl4zqjk228t.jpg
http://666kb.com/i/awl74d5qp3gf7ktzx.jpg
http://666kb.com/i/awl760cp643lhftgd.jpg
http://666kb.com/i/awl767f7ze8vz6msd.jpg
http://666kb.com/i/awl76f5ku9qk1efod.jpg
Ben Acı Hayat dizisini izlemedim ama şimdi Pars Narkoterör'ü severek izliyorum.Oğuz Galeli'yi de bu dizide gördüm.Başarılı bir oyuncu bence.Avukat Mert karakterini çok iyi taşıyor.Dizinin uzun ömürlü olmasını diliyorum.
http://img245.imageshack.us/img245/2669/12eg2.jpg (http://imageshack.us)
gumus-mehmet 20-04-08, 16:35 Herkese slm,
Neden bu adamin basligi HIC ilerlemio?? Hic mi hayrani yok bu adamin yaa?? aslinda ben pek cok biseyini merak ediyorum ama haber felan ekleyen YOK ki..:img-cray:
Pars Narkoterör'de önemli bir rolü var ama dünkü bölümde göremedik kendisini.Gelecek bölümde tekrar görürüz umarım,aniden ortadan kaybolan karakterlerden olmasın o da.
Pars yeni bir dizi ama Acı Hayat iki sezon devam etmişti.O diziden fazla seveni yok galiba Oğuz Galeli'nin.Acı Hayat'ı izlemiyordum ama sanırım rolünden dolayı böyle.
Başarılı buluyorum kendisini.Pars sezon sonu bitecek gibi görünüyor ama umarım devam eder.
http://i206.photobucket.com/albums/bb266/buket-23/3x5h8od8n5vssss5wo0z.jpg
|