Tüm Versiyonu Göster : Kadir Özdal

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6

lykiadreamer
23-08-07, 10:57
Ben de şaka yaptım zaten.. Allah allaaaah

tamam cerencim bende açıklama yaptım sadece bi sorun yok..:img-yes::good:

özgün_kız
23-08-07, 11:11
harun asılabılır mı dıye bı konu gecmıs ben pek zıyaret edemedım formu ama bnde kadır özdal hayranıyım hemde cok:)bnce harunumuz ölebılır yaa o zamanlar o kadar cok kısı öldü ki bide odtüde denızlerın yakın arkadası olunca ölebılır dıe dusunuo ınsan

özgün_kız
23-08-07, 11:14
Bilmiyom ama öle bişiler vardı...
Berk Hakman'cılar galiba
ceren bnmde adımı ımzaya ekledıgın ıcın tesekkur ederım:)

ladybird...
23-08-07, 12:01
aile imzası güzel ama çok sıkışık olmuş ceren.iki sayfa yapsan daha iyi durur gibime geliyor

jikarinziku
23-08-07, 12:11
Öncelikle sunu beriltmek istiyorum;
1. Diziden sadece bir kisi degil birkac kisi ayrilicakmis.
2. Harun asilicagini sanmiyorum cünkü bildiginiz gibi Deniz,Hüseyin ve Yusuf asiliyor. Taylan Özgür ve Mahir Cayan bir catismada ölmediler öldürüldüler.. Taylan Özgür sokak ortasinda vurulmustu ama maalesef bunu HS´de göstermediler!
Harun idam edilseydi simdi oda Deniz Gezmis gibi hapiste olurdu ve mahkemeye cikardi belkide daha sonra tutuklucaklar.
Benim tahminime göre Harun mahkemedeki idamdan kurtulanlardan olucak.
Bilmem hatirlarmisiniz Denizleri serbest birakilmasi icin biri kacirilmisti, belki Harun onlarin aralarindan biri olabilir ve bir catismada da ölebilir.

80´liyi de anlaticak olan HS darbe ile Denizle Harunu iskenceye mahrus biraka bilir. En kötüsüde 20yil yaslancaklari insallah Harunun yerini baska bir oyuncu almaz.. Cünkü Yasemini Hülya Avsar ve Ahmetide Ugur Polat canlandircakmis.. Aslinda Hülya avsara o kadar karsiyim ki!! Insallah diziyi berbat etmezler..:img-wink:

Bu arada Kadir Özdalin artik sitesi vardir ordada sizi görmek isteriz:img-wink:

TaintedWhitexx
23-08-07, 12:17
Öncelikle sunu beriltmek istiyorum;
1. Diziden sadece bir kisi degil birkac kisi ayrilicakmis.
2. Harun asilicagini sanmiyorum cünkü bildiginiz gibi Deniz,Hüseyin ve Yusuf asiliyor. Taylan Özgür ve Mahir Cayan bir catismada ölmediler öldürüldüler.. Taylan Özgür sokak ortasinda vurulmustu ama maalesef bunu HS´de göstermediler!
Harun idam edilseydi simdi oda Deniz Gezmis gibi hapiste olurdu ve mahkemeye cikardi belkide daha sonra tutuklucaklar.
Benim tahminime göre Harun mahkemedeki idamdan kurtulanlardan olucak.
Bilmem hatirlarmisiniz Denizleri serbest birakilmasi icin biri kacirilmisti, belki Harun onlarin aralarindan biri olabilir ve bir catismada da ölebilir.

80´liyi de anlaticak olan HS darbe ile Denizle Harunu iskenceye mahrus biraka bilir. En kötüsüde 20yil yaslancaklari insallah Harunun yerini baska bir oyuncu almaz.. Cünkü Yasemini Hülya Avsar ve Ahmetide Ugur Polat canlandircakmis.. Aslinda Hülya avsara o kadar karsiyim ki!! Insallah diziyi berbat etmezler..:img-wink:

Bu arada Kadir Özdalin artik sitesi vardir ordada sizi görmek isteriz:img-wink:

Bana sitenin linkini ö.m atar mısın? =)

mevlana
23-08-07, 13:59
kadir özdalı dün istanbul kartal da pembe bir arabanın içinde gördüm sanırım.hani şu kaplumbağa dedikleri arabada.ya dizinin yeni bölümlerini çekiyorlardı sanırım.ama gerçekten hoş bir adam:D

TaintedWhitexx
23-08-07, 14:14
kadir özdalı dün istanbul kartal da pembe bir arabanın içinde gördüm sanırım.hani şu kaplumbağa dedikleri arabada.ya dizinin yeni bölümlerini çekiyorlardı sanırım.ama gerçekten hoş bir adam:D

Kıskandım şimdi :icon_sorr

sarp_manyagi
23-08-07, 14:59
yorumlarınız için çok sağolun ben sadece dizide hüseyin olmadığı için böyle bir düşünceye kapıldım:icon_whis...ama asılcağını sanmıyorum işkence sahnelerini de gösterceklerini sanmıyorum çemberimde gül oya kadar cesur olamazlar

TaintedWhitexx
23-08-07, 15:02
yorumlarınız için çok sağolun ben sadece dizide hüseyin olmadığı için böyle bir düşünceye kapıldım:icon_whis...ama asılcağını sanmıyorum işkence sahnelerini de gösterceklerini sanmıyorum çemberimde gül oya kadar cesur olamazlar

Bence gösterebilirler. Bah HS'yi daha çok beğeniyorum. ÇGO çok "dallas" kalıyor HS'nin yanında.

ladybird...
23-08-07, 15:22
ben hatırla sevgiliyi çemberimde gül oyayla kıyaslayacak kadar beğenmiyorum.zaten bence çemberimde gül oyayla hatırla sevgilinin alakası yok.böyle bir kıyaslamayada gerek yok.bence dallasa dönen hatırla sevgili oldu.çemberimde gül oya çok farklıydı.hiçbir dizi onun yerini tutamaz benim için.ve bence hatırla sevgilide işkence sahneleri olmayacak

jikarinziku
23-08-07, 15:28
ben hatırla sevgiliyi çemberimde gül oyayla kıyaslayacak kadar beğenmiyorum.zaten bence çemberimde gül oyayla hatırla sevgilinin alakası yok.böyle bir kıyaslamayada gerek yok.bence dallasa dönen hatırla sevgili oldu.çemberimde gül oya çok farklıydı.hiçbir dizi onun yerini tutamaz benim için.ve bence hatırla sevgilide işkence sahneleri olmayacak
Sana katiliyorum canim, dallasa dönen hatirla sevgili gercekten. Cemberimde gül oya´nin konusu bile HS´den cok farkliydi bir sol görüslü ile sag görüslünün askini ve iki görüslerinin hayatini
üstelik derin konularini anlatan bir diziydi. Cemberimde Gül Oya´nin Cagin Irmagin istegi üzere bitirildigini saniyorlar bazi arkadaslar asil bitme nedeni
derin siyasi olaylara girmesiydi.:img-wink:

TaintedWhitexx
23-08-07, 15:38
Sana katiliyorum canim, dallasa dönen hatirla sevgili gercekten. Cemberimde gül oya´nin konusu bile HS´den cok farkliydi bir sol görüslü ile sag görüslünün askini ve iki görüslerinin hayatini
üstelik derin konularini anlatan bir diziydi. Cemberimde Gül Oya´nin Cagin Irmagin istegi üzere bitirildigini saniyorlar bazi arkadaslar asil bitme nedeni
derin siyasi olaylara girmesiydi.:img-wink:

Bende onu diyorum. ÇGO'nun %90'ı aşk, geri kalanı siyasetti. En azından bence. HS'de de Ahmet-Yasemin çok baydı ama Türk tarihini daha geniş çaplı işliyor. 50'lerde başladı ve muhtemelen 80 darbesiyle bitecek. ÇGO 78'de başladı, 80'den biraz sonra bitti. "Şimdiki zaman" kısmından da keyif almadım, çünkü Selda ALKOR'u sevmiyorum.

Ama ÇGO'nun 2 şeyine laf edemem,
1. Suna :happy0064:happy0064
2. Sonu. Müthişti bence.

jikarinziku
23-08-07, 15:46
Bende onu diyorum. ÇGO'nun %90'ı aşk, geri kalanı siyasetti. En azından bence. HS'de de Ahmet-Yasemin çok baydı ama Türk tarihini daha geniş çaplı işliyor. 50'lerde başladı ve muhtemelen 80 darbesiyle bitecek. ÇGO 78'de başladı, 80'den biraz sonra bitti. "Şimdiki zaman" kısmından da keyif almadım, çünkü Selda ALKOR'u sevmiyorum.

Ama ÇGO'nun 2 şeyine laf edemem,
1. Suna :happy0064:happy0064
2. Sonu. Müthişti bence.
HS´de askla siyaseti ayri tutuyorlar yani siyaseti cok güzel birseykilde anlatiyorlar ama su son birkac bölüm birkac önemli seyleri atladilar.
CGO´daki siyaset bana daha inandirici geldi ve gercekten nasil olduysa ayni sekilde seirceye sunuldu. CGO´nun %90´i ask degildi bence, bence %90´i ask ve siyasetti. HS´de siyaseti tam olarak göstermiyorlar 1-2 sahne disinda CGO´daki sahnelerin yarisi siyasetten ibaretti.:img-wink:

naz_özge12
23-08-07, 15:48
kesinlikle katılıyorum.çgo siayasete derin girdi.bence ondan bitmiş olabilirdi.ama cidden bazen ahmet-yasemin aşkı bayıyor.ben siyaset konusu açılınca veya miting sahneleri başlayınca daha bağlı kalıyorum.ve kadir özdal böyle sahnelerde ki performansları paha biçilemz dercede güzel...keşke erkeler ağlamaz'ı da izleseydim.o da beni pek sarmamıştı.ama şimdi çıksa kesinlikle izlerim.:img-yes:

elif_gs
23-08-07, 15:50
Bence gösterebilirler. Bah HS'yi daha çok beğeniyorum. ÇGO çok "dallas" kalıyor HS'nin yanında.

Ceren şu yazını görünce cevap vermeden edemedim. Çemberimde Gül Oya Hatırla Sevgili'nin yanın da Dallas mıydı??:icon_whis
Sanırım sen diziyi baştan sona izlemedin, Çemberimde Gül Oya'da öyle aşk dörtgenleri, beşgenleri falan yoktu ki. Siyasi olaylara da en çok değinen diziydi. Sadece miting değildir ki dönemin siyasi yapısını anlatmak, eğer dikkatli izlediysen her repliğinde bir mesaj vardı.
Çgo ile HS bu anlamda karşılaştırılamaz bile

naz_özge12
23-08-07, 15:53
arkadaşlar burası yeri değil bu konuyu kapatsak iyi olur.yoksa olan başlığımıza olucak..

bu arda kadir,'in bıyıksız haliyle fotoğrafları vardı.ama çok önceden eklenmişti.elinde olan ya da sayfasını bilen varsa bana yollaya yada söyleye bilir mi?

jikarinziku
23-08-07, 16:00
Ceren şu yazını görünce cevap vermeden edemedim. Çemberimde Gül Oya Hatırla Sevgili'nin yanın da Dallas mıydı??:icon_whis
Sanırım sen diziyi baştan sona izlemedin, Çemberimde Gül Oya'da öyle aşk dörtgenleri, beşgenleri falan yoktu ki. Siyasi olaylara da en çok değinen diziydi. Sadece miting değildir ki dönemin siyasi yapısını anlatmak, eğer dikkatli izlediysen her repliğinde bir mesaj vardı.
Çgo ile HS bu anlamda karşılaştırılamaz bile
Sonuna kadar katiliyorum arkadasim!
CGO´nun hazir olan bir senaryosu bir siyasi konusu vardi ve her siyasi dizi gibi degildi cok farkliydi.
Hatirla Sevgiliye bakinca klasik türk film´i gibi, kiz kendinen büyük birine asik oluyor iste hamile kaliyor sonra baska birinle evleniyor
daha sonra ortaya cikiyor vs vs.. Ben HS´de 2-3 sahne disinda baska siyasi sahnesi görmüyorum, dedigin gibi sadece miting degildir siyasi. Bana göre asil %90´i ask gerisi siyasi olan dizi HS...:img-wink:
naz_özge arkadasimizin dedigi gibi CGO cok derinden girdi ve kimse bu kadar derinden girmeye cesaret edemezdi.

TaintedWhitexx
23-08-07, 16:02
Valla arkadaşlar ben Hatırla Sevgili'yi daha çok beğeniyorum. Ama tabi ki herkesin kendi zevki. =)

Doğru, yeri değil. Bu foruma biri eklemişti bıyıksız resmini. İlk sayfalardaydı sanırım.

krnca_
23-08-07, 16:02
oleyyy Kadir'i göreceğiz:happy0064 Sırf Harun-Defne-Deniz'i izlemek için bu diziye bakıyorum yoksa diğer karakterlerin aşk çıkmazları hiç ama hiç hoşuma gitmiyor:img-yes:

naz_özge12
23-08-07, 16:13
bakıyorum bakıyorum bir türlü bıyıksız fotosunu bulamıyorum.tüm sayfalara bakamıycam da.eğer foto ile karşılaşırsanız bana yollayın.eve yolayın.. :)

ya arkadaşlar ben çok tırsıyorum.ya kadir'i gelecekte değiştirilerse.zaten ban ada öyle geliyor ki değiştirirler.baksanıza ahmet'i,yasemin'i falan değiştirdiklerine göre onu da değiştirirler..:icon_sorr

dijan_mustafa
23-08-07, 16:28
bakıyorum bakıyorum bir türlü bıyıksız fotosunu bulamıyorum.tüm sayfalara bakamıycam da.eğer foto ile karşılaşırsanız bana yollayın.eve yolayın.. :)

ya arkadaşlar ben çok tırsıyorum.ya kadir'i gelecekte değiştirilerse.zaten ban ada öyle geliyor ki değiştirirler.baksanıza ahmet'i,yasemin'i falan değiştirdiklerine göre onu da değiştirirler..:icon_sorr

nasıl değiştirmek ya yaseminle ahmet değişti mi?beren'le cansel yerini başkası mı oynucak?????

TaintedWhitexx
23-08-07, 16:29
Bıyıksız;

http://i18.tinypic.com/5xrt6y9.jpg

Bu da bence en şirin resimlerinden biri.
http://img508.imageshack.us/img508/8362/kadir28xt8.jpg

Seviyorum huleeeyyyynnnnnnnn
Kaçırıcam onu.. evimin erkeği yapıcam.

jikarinziku
23-08-07, 16:39
Bıyıksız;

http://i18.tinypic.com/5xrt6y9.jpg

Bu da bence en şirin resimlerinden biri.
http://img508.imageshack.us/img508/8362/kadir28xt8.jpg

Seviyorum huleeeyyyynnnnnnnn
Kaçırıcam onu.. evimin erkeği yapıcam.
Hosssstt o benim olucak önce ben kesfettim Kadiri:D

naz_özge12
23-08-07, 16:41
Hosssstt o benim olucak önce ben kesfettim Kadiri:D

allah allah asıl benim.ben onu bir kere buldum asla bırakmam.:)

bu arada bıyıksız foto için teşkkürler.:good:ama bıyıklı süper karizma.ben kadir'in en çok bıyıklarını seviyorum.:):img-icecr

TaintedWhitexx
23-08-07, 16:42
Bunu da yeni yaptım :happy0064

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/harunn2.png

jikarinziku
23-08-07, 16:45
Yakarim huleeeeynnn burayi, yok ederim siziiiii..:)
Hem biz Ercanla konustuk Kadiri ablama ayarlicaz :D

naz_özge12
23-08-07, 16:46
çalışman çok güzel olmuş canım.bu arda isim neydi?

bir de bir arkadaş yasemin le ahnet değişti mi demiş?evet.haberin yok galiba.bend eyeni duydum zaten.hatırladığım kadarıyla beren'in yerine hülya avşar geliyormuş.bence saçmalık..cansel'in yerine kim geçcekti unuttum valla.

jikarinziku
23-08-07, 16:50
çalışman çok güzel olmuş canım.bu arda isim neydi?

bir de bir arkadaş yasemin le ahnet değişti mi demiş?evet.haberin yok galiba.bend eyeni duydum zaten.hatırladığım kadarıyla beren'in yerine hülya avşar geliyormuş.bence saçmalık..cansel'in yerine kim geçcekti unuttum valla.
Berenin yerine Hülya Avsar Canselin yerinede Ugur Polat alicakmis.. O kadar güzel tiyatro oyuncumuz varken Hülya Avsari secmisler..

naz_özge12
23-08-07, 16:50
Yakarim huleeeeynnn burayi, yok ederim siziiiii..:)
Hem biz Ercanla konustuk Kadiri ablama ayarlicaz :D

hayır hayır ayarlayamazsınız.kadir'i kimselere yar etmem.ay ne olurdu kadir'le aynı yaşta olsaydık.ben onu bırakırmıyıdım.ama yinede bırakmam.o benim kimselere yar etmem.:)bebeğim benim seni kimselere bırakamam...

acaba sevgilisi var mı?deşerim o sevgilisini.ben kadir'in belalısıyım..:)

jikarinziku
23-08-07, 16:56
hayır hayır ayarlayamazsınız.kadir'i kimselere yar etmem.ay ne olurdu kadir'le aynı yaşta olsaydık.ben onu bırakırmıyıdım.ama yinede bırakmam.o benim kimselere yar etmem.:)bebeğim benim seni kimselere bırakamam...

acaba sevgilisi var mı?deşerim o sevgilisini.ben kadir'in belalısıyım..:)
Sana Ercani ayarlirim kuzum:) Kadirin basi bagli,birde kendisi bilse :D
Eh Kadir hakkinda cok seyler biliyorum ama cennemi tutmam lazim:):img-wink:

TaintedWhitexx
23-08-07, 16:56
Benim adım Ceren. :img-yes:
Ayrıca teşekkür ederim.

ÇEKİLİN ULAN ARAMIZDANNNNN!!!!!
KADİR BENİMDİR.

naz_özge12
23-08-07, 16:57
ya istanbul'da yaşasam var ya ben her gün kadir için setteydim.gerçi biraz zor iş ama..:icon_whis:)olsun ben yinede o seti basardım kadir'i kapıp kaçardım...:)onu izmir'e kaçırıp saklardım.kimse bulamazdı...bu daha zor iş ama.:icon_whis:)

TaintedWhitexx
23-08-07, 16:59
Ben İstanbul'luyum ama hiç gitmedim. Çünküm utanırım ben :img-in_lo:img-blush

jikarinziku
23-08-07, 17:03
:)
Ben aslinda utangac biriyim ama bu konularda en önde giden gene benim:D Ben tam istanbuldan döndüm cekimler basladi maalesef göremedim.. Eger kisa gene gidersem ve cekimler olursa insallah o zaman gidicem gürcem Kadirimi:img-in_lo

naz_özge12
23-08-07, 17:03

ne utanması ya ben kalpten giderdim.şaka şaka ben giderdim boynuna sarılırdım.onu öperdim.bir ton soru yağmuruna tutardım.ilk sorum ''kiprikleriniz takma mı?''..şaka şaka nerde bende o cesaret.giderdim yanına ama ben heyecendan konuşamazdım.kollarına bayılabiliridim.aslında iyi olurdu.:)

naz_özge12
23-08-07, 17:06
Ben aslinda utangac biriyim ama bu konularda en önde giden gene benim:D Ben tam istanbuldan döndüm cekimler basladi maalesef göremedim.. Eger kisa gene gidersem ve cekimler olursa insallah o zaman gidicem gürcem Kadirimi:img-in_lo

ay öyle dem kalpten gidicem.kadir'e 10 cm den fazla yaklaşmak yok.ama bol bol fotoğraf çekebilrisin.:)

ay ne olurdu sanki istanbul'da otursaydık.ben şehrimden memnunum.birde kadir olsa..:img-in_loya ev adresini bilsem varya onun evi tıka basa benim mektuplarımla dolardı.:)

jikarinziku
23-08-07, 17:11
ay öyle dem kalpten gidicem.kadir'e 10 cm den fazla yaklaşmak yok.ama bol bol fotoğraf çekebilrisin.:)

ay ne olurdu sanki istanbul'da otursaydık.ben şehrimden memnunum.birde kadir olsa..:img-in_loya ev adresini bilsem varya onun evi tıka basa benim mektuplarımla dolardı.:)
10cm degil hicbir cm kalmicak aramizda o kesin:icon_whis:img-blush
Sen gene iyisin Izmirdesin birkac saatlik yolun var istanbula ya ben:icon_sorr Keske bence Trde olsaydim:icon_sorr
Tüh tüh tüh sen evin adresini bilmiyormusun yoksa?:):icon_whis

sarp_manyagi
23-08-07, 17:12
valla bende gidemedim hiç gidememde herhalde:icon_sorr...ahh kadir ahh bende açık konuşayım yasemin&ahmet aşkı beni bayıyor çok sıkılıyorum ben sadece siyasi olaylar için bakıyorum hs'ye:img-wink:ve tabi kadir için de:img-in_lo

gecmiszamanolur
23-08-07, 18:48

çekim olduğunu düşünüyorsun, etrafta kamera yönetmen var miydi? :img-cool2

naz_özge12
23-08-07, 21:45
10cm degil hicbir cm kalmicak aramizda o kesin:icon_whis:img-blush
Sen gene iyisin Izmirdesin birkac saatlik yolun var istanbula ya ben:icon_sorr Keske bence Trde olsaydim:icon_sorr
Tüh tüh tüh sen evin adresini bilmiyormusun yoksa?:):icon_whis

yok ya nerde o şans.aslında diyorum ki istanbul'da bir dedektif tutsak o evini öğrense sonra biz plan yapsak evini bassak.ben sizi kandırsam başka bir yere yollasam kadir'in evine ben gitsem onunle ben tanışıp ben görebilsem.:icon_twis..şeytranlığım tuttu..:)

_tu_na_
23-08-07, 22:21
babamın gençlik zamanındaki haline çok benzeyen, bu yüzden sempati duyduğum ve diziyi biraz da kendisi için izlediğim insan:)
onu hatırla sevgiliyle tanıdım;ama umarım başka kaliteli yapımlarla da karşımıza çıkar:)

TaintedWhitexx
24-08-07, 08:02

Bende tam tarsi. Arkadaşlar arasında çenem düşer ama öyle hayran olduğum birini görünce sus pus kalırım.
Yalın'ı gördüm bi kere sokakta... pigme gibi. Ama Kadir'imiz öyle değil. :img-yes:

Bu arada Kadir'in forumu harika olmuş cnm, hemen üye oldum.

ne utanması ya ben kalpten giderdim.şaka şaka ben giderdim boynuna sarılırdım.onu öperdim.bir ton soru yağmuruna tutardım.ilk sorum ''kiprikleriniz takma mı?''..şaka şaka nerde bende o cesaret.giderdim yanına ama ben heyecendan konuşamazdım.kollarına bayılabiliridim.aslında iyi olurdu.:)

''kiprikleriniz takma mı?'' puhahahahahaha
aazını burnunu daatırdı senin.

TaintedWhitexx
24-08-07, 08:15
Arkadaşlar, ladybird'in tavsiyesini dinleyerek imzamızı 2 sayfa yaptım. Tıkış pıkış olmasın diye.
Ama ikinci sayfa biraz boş :icon_sorr Sayımız artınca imzamız daha küsel duracak inşallah :happy0064

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/118793958556607.gif

jikarinziku
24-08-07, 10:02
yok ya nerde o şans.aslında diyorum ki istanbul'da bir dedektif tutsak o evini öğrense sonra biz plan yapsak evini bassak.ben sizi kandırsam başka bir yere yollasam kadir'in evine ben gitsem onunle ben tanışıp ben görebilsem.:icon_twis..şeytranlığım tuttu..:)
Nihahha cok kötüyüm ben birkac takim birseyler biliyorum ama cennemi tutmam lazim:)
Kadirin evini bulunca söyle ki bende sana söyleyeyim dogru mu adres dogru degil mi diye:D:icon_twis

sarp_manyagi
24-08-07, 10:57
Arkadaşlar, ladybird'in tavsiyesini dinleyerek imzamızı 2 sayfa yaptım. Tıkış pıkış olmasın diye.
Ama ikinci sayfa biraz boş :icon_sorr Sayımız artınca imzamız daha küsel duracak inşallah :happy0064

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/118793958556607.gif

vay be ailemiz baya büyümüş oley ya sayımız artıyor:happy0064

meryemce1
24-08-07, 10:59
aile imzasida ben varyim galiba ooyyyyyyyylllllllllllleeeeeeee

lykiadreamer
24-08-07, 14:08
imza da kişi sayısı arttıkça daha güzel olucak.. çok güzel olucak çok..:happy0064

aleveylül
24-08-07, 14:24
merhaba ben uzun zamandır dizifilm forumundayım hangi forumda olduğum imzam ve avatarımdan anlaşılır hatırla sevgili dizisii elimden geldikçe sıla dizisinden vakit buldukça izliyorum... ama oradaki harun & deniz kardeşliğine ve harununa bayılıyorum kadir özdal süper oyuncu... oyunculuğu çok seviyorum öyle anlamlı masum bakıyorki... herhangi bir kızın karşısına çıksa o bakışlarla benimle evlenirmisin dese kabul etmeyecek kız karşıma geçsin...

bugune kadar başka foruma yazmamıştım bu ilk inş ilerisi olur kendinize iyi bakın

TaintedWhitexx
24-08-07, 15:09
aile imzasida ben varyim galiba ooyyyyyyyylllllllllllleeeeeeee

Evettttttttttt
Yoksa sen istemio musun?!
Bizi beenmiyur musun??

dijan_mustafa
24-08-07, 17:17
bi dk yazılanları okudumda size ne oluyo ya bi kere kadir benim...kaçırmama hiç gerek yok biz onunla sözleştik zaten o beni kaçırıcakmışşş....bence siz bu sevdadan vazcayınnnnnnn....

ladybird...
24-08-07, 17:44
bir harun avatarı http://img124.imageshack.us/img124/2357/untitled1dt4.gif (http://imageshack.us)

sarp_manyagi
24-08-07, 20:43
ladybird... avi süper sağol
ahh kadir ahh yaktın bizi:img-in_lo

özgün_kız
24-08-07, 21:34
ya arkadaslar kesın bılgı mı berenın yaslılıgını hülya avsarın oynayacagı ben dusunulen ısımler arasında dıye okumusutum gazetede

TaintedWhitexx
25-08-07, 09:59
ya arkadaslar kesın bılgı mı berenın yaslılıgını hülya avsarın oynayacagı ben dusunulen ısımler arasında dıye okumusutum gazetede

Inşallah kesin diildir yaaaaaaaa
gıcıım ben o kadına

sarp_manyagi
25-08-07, 16:28
gıcıım ben o kadına

aynen canım eğer öyle olursa zaten kadirde çıkar diziden:icon_sorr

TaintedWhitexx
25-08-07, 16:37
aynen canım eğer öyle olursa zaten kadirde çıkar diziden:icon_sorr

BÖHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ :icon_sorr:icon_sorr

naz_özge12
25-08-07, 17:05
oy oy kadir aşkı herkeste depreşmiş.

kadir duy sesimizi senin için yanıp tutuşuyoruz..:img-in_lo.ama ben sana tapıyorum.:)

bu arada ladybird canım aviye bayıldım.aldım arşivime sonra kulancam.:img-wink:

TaintedWhitexx
25-08-07, 18:31
sarp_manyagi, imzanı çalıcam :img-wink:

(Vedat'ı camdan attılaaaaaaaaaar
ayy ne fenaydı yaaa)

krnca_
25-08-07, 23:02
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/krncak.jpg

Kötü oldu diyeceğim ama içinde Kadir'in olduğu bir şey nasıl kötü olabilir. ki :img-in_lo

özgün_kız
26-08-07, 10:18
gıcıım ben o kadına

bende gıcıgım yaa yanı o kadar tıyatrocu dururken hülya avşar olmaz yaa olmasınnnn

gecmiszamanolur
26-08-07, 12:35
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/krncak.jpg

Kötü oldu diyeceğim ama içinde Kadir'in olduğu bir şey nasıl kötü olabilir. ki :img-in_lo

marjinal olmuş...:good:

sarp_manyagi
26-08-07, 16:42
sarp_manyagi, imzanı çalıcam :img-wink:

(Vedat'ı camdan attılaaaaaaaaaar
ayy ne fenaydı yaaa)

değiştirdim ben canım istersen sen kullan:img-wink:

krnca_imzan güzel olmuş çok sağol:happy0064

jikarinziku
27-08-07, 20:01
Kadir Özdal ailesi Kandiliniz mubarek olsun..:img-wink:

berfinne
27-08-07, 22:09
http://C:\Documents and Settings\pcp\Desktop\gün-ercn.jpg
arkadaslar herkese selamlar haberı alınca hemen paylaşmak istedim
uzun zamandır giremiyodum nete kadirin kardeşi ercan antepte bi projede yer almış ne oldugunu bilmiyorum karayılan olabilir büyük ihtimalle sevgileerrr gene gelicem...

TaintedWhitexx
28-08-07, 08:55
uzun zamandır giremiyodum nete kadirin kardeşi ercan antepte bi projede yer almış ne oldugunu bilmiyorum karayılan olabilir büyük ihtimalle sevgileerrr gene gelicem...

Oleeeeyyyy Ercan de çok sivimliiiiiiiiiii :img-in_lo

değiştirdim ben canım istersen sen kullan:img-wink:

krnca_imzan güzel olmuş çok sağol:happy0064

Çok sağol bebüşüm

jikarinziku
28-08-07, 11:45

Benim bildigim kadariyla sinema film cekiyor:img-wink:

TaintedWhitexx
28-08-07, 14:12
Benim bildigim kadariyla sinema film cekiyor:img-wink:

Oleeeeeeeey :happy0064
Adı ne kü???

jikarinziku
28-08-07, 14:19
Oleeeeeeeey :happy0064
Adı ne kü???
Orasini ögrenmis durumda degilim:)

TaintedWhitexx
28-08-07, 15:04
Orasini ögrenmis durumda degilim:)

Tühh yeaaaaaaa
Niyse.. yine de tink yu bebüşüm. :img-yes:

jikarinziku
28-08-07, 15:08
Tühh yeaaaaaaa
Niyse.. yine de tink yu bebüşüm. :img-yes:
Rica ederimde yeni bir gelisme duydum.. Film´i kanal 7 satin almis yani dizi olmus:icon_conf

sarp_manyagi
28-08-07, 20:46
demek kadirin kardeşide film çekiyor he:img-yes:...ailecek fanı olduk bizde:img-wink:

jikarinziku
30-08-07, 12:26
Kimse yok mu?? Basligimiz ikinci sayfaya düsmek üzere:img-wink:

gecmiszamanolur
30-08-07, 14:55
Yeni fragmanlarda Harun un ve diger genclerin de resmi yer alır umarım...

naz_özge12
30-08-07, 15:28
Yeni fragmanlarda Harun un ve diger genclerin de resmi yer alır umarım...

selam millet ben geldim.canım şu imzandaki kişiyi ben ilk kadir sandım.sonra kardeşi olduğunu anladım.

cidden kardeşi de mi?mesajlarınızdan anladığım kadarıyla kardeşi de bir dizi çekiyormu ne?

şunu bana düzgün açıklaya billir misiniz?:icon_whis

naz_özge12
30-08-07, 15:31
http://img337.imageshack.us/img337/6625/normalhs223bc0.jpg (http://imageshack.us)

TaintedWhitexx
30-08-07, 15:35
Ercan da çok sempatik ama bence Kadir daha şeker.
Abisinin gölgesinde kalıyor Ercan :img-blush:img-yes:

Alıntıdır.

http://img182.imageshack.us/img182/7568/asqadeawbg6.png

ebrush_05
30-08-07, 16:50
Merhaba arkadaslar.
Bu da kim diye bakiyorsunuz eminim. Ben de bir Kadir ozdal hayraniyim baris kocak'in kadar. Pek belli etmiyorum biliyorum. Ben genelde daima cansel elcin'deyimdir, zaten bir arkadas orda yorum yapmis, imzasinda da aile kurmu$sunuz, benim de adim yazilsin isterim. Olabildigince yorum yapmaya calisirim buraya ama simdilik bye

TaintedWhitexx
30-08-07, 17:06
Merhaba arkadaslar.
Bu da kim diye bakiyorsunuz eminim. Ben de bir Kadir ozdal hayraniyim baris kocak'in kadar. Pek belli etmiyorum biliyorum. Ben genelde daima cansel elcin'deyimdir, zaten bir arkadas orda yorum yapmis, imzasinda da aile kurmu$sunuz, benim de adim yazilsin isterim. Olabildigince yorum yapmaya calisirim buraya ama simdilik bye

Tamam cnm yazarım senin de adını.
(İki imzaya da...)

hehehehe :happy0064:happy0064

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/bebus2.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/bebus3.png

sarp_manyagi
30-08-07, 19:17
ceren imzalar süper sağol ya aştın valla sen:img-wink:...bence de kadir daha şeker...bu arada fragman ne zaman gösterilcek ya off çok merak ediyorum:img-yes:

gecmiszamanolur
30-08-07, 19:53
selam millet ben geldim.canım şu imzandaki kişiyi ben ilk kadir sandım.sonra kardeşi olduğunu anladım.

cidden kardeşi de mi?mesajlarınızdan anladığım kadarıyla kardeşi de bir dizi çekiyormu ne?

-forumda daha önce de bahsedildigi gibi- "Ercan Özdal" , "Kadir Özdal" ın kardeşi ve oyuncu...

Imzamdaki resimler:Hatırla Sevgili den sahneler, Ercan burada Yaşar ın arkadaslarından biri rolunde...

jikarinziku
30-08-07, 19:53
Ercan´da cok tatli biri:img-blush
Tabii ki Kadir´de cok tatli sempatik ama Ercan´da cok seker biri..:img-wink:

gecmiszamanolur
30-08-07, 19:58

-forumda daha önce de bahsedildigi gibi- "Ercan Özdal" , "Kadir Özdal" ın kardeşi ve oyuncu...

Imzamdaki resimler:Hatırla Sevgili den sahneler, Ercan burada Yaşar ın arkadaslarından biri rolunde...

TaintedWhitexx
31-08-07, 13:44
ceren imzalar süper sağol ya aştın valla sen:img-wink:...bence de kadir daha şeker...bu arada fragman ne zaman gösterilcek ya off çok merak ediyorum:img-yes:

Sağol bebüşüm :img-in_lo
Bu arada nelerdesin yav ösledik seni.
Kız bizi ekiyon mu.. nie görmüom ben seni hiç? :hıh

tuğçeeeeee
31-08-07, 13:55
Slm arkadaşlar.
Ben ülkeme döndüüüüüümmmmm :)

tuğçeeeeee´cım seni hemen ekleyeceğim aile imzasına.

saol cnm ellerine sağlık çok güzel olmuş aile imzası biraz geç bi teşekkür oldu ama tatildeydim kusura bakma tekrar saol:P

jikarinziku
31-08-07, 15:23
Arkadaslar yakinda Kadir´in ikinci basligi acilacak:happy0064
Yani yavas yavas bu basliktan veda etmek lazim:img-wink:

elçiiiin
31-08-07, 17:05
sllmmmmmmm ben uzun zamndır giremiodum ama ilerlemiş baya nerdeyse 2. başlığa geçcez

artık başlasın HS yaaa çok merak ediorum en azından fragmanı verselerdi zaten özette harundan hiç bahsetmiolar

elçiiiin
31-08-07, 17:31
alıntıdır

http://img111.imageshack.us/img111/2462/67403037ys7.png (http://imageshack.us)

jikarinziku
31-08-07, 17:36
Damla geldigin gibi fotograflari eklemeye baslamissin:):img-wink:

gecmiszamanolur
31-08-07, 21:07
http://img239.imageshack.us/img239/1513/signkadirrez8.jpg (http://imageshack.us)

gecmis zaman olur hayali cihan deger

TaintedWhitexx
01-09-07, 11:30
İkinci başlık mı???
Hadi inşallah :happy0064

naz_özge12
01-09-07, 14:59

var ya bende hs de oynadığın bilmediğim zamanlar kadir'e ne çok benziyor dedmiştim.hatta hs başlığında kaç kez tıpa tıpa tıp aynısı gibisinden mesajlar atıyordum.ama yeni öğrendim kardeşi olduğunu.

bu adamaın başalığı var mı?ben baktım bulamadım.bene ercan'ında başlığa girrim.cidden ailecek fanı olduk.:)

ikinci başlığında açılmasına az kaldı.:happy0064

jikarinziku
01-09-07, 16:54
var ya bende hs de oynadığın bilmediğim zamanlar kadir'e ne çok benziyor dedmiştim.hatta hs başlığında kaç kez tıpa tıpa tıp aynısı gibisinden mesajlar atıyordum.ama yeni öğrendim kardeşi olduğunu.

bu adamaın başalığı var mı?ben baktım bulamadım.bene ercan'ında başlığa girrim.cidden ailecek fanı olduk.:)

ikinci başlığında açılmasına az kaldı.:happy0064
Ben Ercan icin baslik acmistim Dizifilm Mod.lari tarafindan incelinecektir gibi birseyler yaziyordu..
Galiba Mod.lar izin verince baslik aciliyor..

TaintedWhitexx
01-09-07, 17:58
Ben Ercan icin baslik acmistim Dizifilm Mod.lari tarafindan incelinecektir gibi birseyler yaziyordu..

Evet öyleymiş. Bende serbest kürsüde Deniz Gezmiş başlığı açmak istedim ama Moderatörlerin onayı gerekiyomuş.

Ercan Özdal'ın başlığı açılsa ben direk dalarım :img-in_lo:img-blush

jikarinziku
01-09-07, 18:10
Evet öyleymiş. Bende serbest kürsüde Deniz Gezmiş başlığı açmak istedim ama Moderatörlerin onayı gerekiyomuş.

Ercan Özdal'ın başlığı açılsa ben direk dalarım :img-in_lo:img-blush
Hoopp siz Kadirde kalin bakimm..:P
Yakarim huleyyyn yan gözle bakaniii:D Insallah en yakin zamanda acilir..:img-wink:

TaintedWhitexx
01-09-07, 18:13
Hoopp siz Kadirde kalin bakimm..:P
Yakarim huleyyyn yan gözle bakaniii:D Insallah en yakin zamanda acilir..:img-wink:

Bahhhhhhh seni yıpratırım.
Sağa tahtım. Garyyyyyy :img-icecr

Ben Kadir'i daha çok sefiom zaten :hıh

jikarinziku
01-09-07, 18:16
Bahhhhhhh seni yıpratırım.
Sağa tahtım. Garyyyyyy :img-icecr

Ben Kadir'i daha çok sefiom zaten :hıh

Ben´de saa tahtim ne o öyle her delikten cikion:D
Pehh bende ikisini sok sefiom:img-beee: Kadir duymasin ama onun billi
bitmek üzere 26 yasinda Eircan´sa 19:):icon_whis
Tabii ki bu bir saka..

sarp_manyagi
01-09-07, 19:32
yeni başlığa az kalmış...ya hs'nin basında çıkan haberler başlığında bi haber var hs mahkemelik olmuş diye:img-yes:deniz gezmişi ve yaptıklarını övüyor diye rtürk mahkemeye vermiş yapımcıları...davayı kazanınca dizi yayından kalkabilirmiş...ama kaynağı yok haberin belirtim

naz_özge12
02-09-07, 08:51
şimdi de ercan kavgası mı başladı.biz daha özdal ailesi için çok kavga ederiz.:)

isteyen ercan'ı alsın kadir benim.kadir'i kimselere değişmem.:good::img-yes:

şu başlığıda kapatalım artık ya.2. başlığa geçemedik bir türlü.:)

naz_özge12
02-09-07, 08:54

bende öyle yaptım.modlara mı ne gitcekmiş.ama kim önce yapmışsa onun gider sanırım.ben dün açtım.:icon_sorr

ya varya harbi gerçekten çok benziyor ercan kadir'e.tıp demiş burnundan düşmüş.:):img-icecro da küçük kadir.ama ben büyük kadir'i herşeyden daha çok seviyorum.:img-in_lo

jikarinziku
02-09-07, 09:39
şimdi de ercan kavgası mı başladı.biz daha özdal ailesi için çok kavga ederiz.:)

isteyen ercan'ı alsın kadir benim.kadir'i kimselere değişmem.:good::img-yes:

şu başlığıda kapatalım artık ya.2. başlığa geçemedik bir türlü.:)
Kadir kavgasi bittipde Kadiri paylastikda simdide Ercan kavgasi yapiyoruz:D
Evet öyle gözüküyor Özdal ailesi icin cok kavga edicez.. Ha birde bunlarin ortanci kardesleride var:) Bak o sizin olabilir:P

bende öyle yaptım.modlara mı ne gitcekmiş.ama kim önce yapmışsa onun gider sanırım.ben dün açtım.:icon_sorr

ya varya harbi gerçekten çok benziyor ercan kadir'e.tıp demiş burnundan düşmüş.:):img-icecro da küçük kadir.ama ben büyük kadir'i herşeyden daha çok seviyorum.:img-in_lo
Evet gercekten cok benziyorlar mesela ortanci kardesleri pek benzemiyor.. Kadir babasinada cok benziyor tipa tip aynisi:img-yes:
Aslinda baslik simdiye kadar acilmis olmasi lazimdi Gökhan Atalay icinde baslik acmistim ama oda acilmamis daha... Mod.lara bir msj mi atsak acaba?

naz_özge12
02-09-07, 13:51
anam siz kadir'in babasını,ortanca kardeşinide mi gördünü?

resim var mı?varsa yollar mısınız?siz şimdi anasınıda görmüşsünüzdür.babasının ne kadar yakışıklı ve annaesinin ne kadar güzel olabileceğini kadir'e bakaraktan tahmin edebiliyorum ama...:img-in_lo

TaintedWhitexx
02-09-07, 14:56
Ben´de saa tahtim ne o öyle her delikten cikion:D
Pehh bende ikisini sok sefiom:img-beee: Kadir duymasin ama onun billi
bitmek üzere 26 yasinda Eircan´sa 19:):icon_whis
Tabii ki bu bir saka..

:img-hyste

Tabi tabi.
Hatta Kadir bunar yakında
deeeeermişim =P

elçiiiin
03-09-07, 09:15

Tabi tabi.
deeeeermişim =P

valla pes naptınız cocuğu gencecik daha yaaaaaa hem olgun olması daha iiiiiiiiii

naz_özge12
03-09-07, 09:23
ay cidden.gencecik çocuğu bunattırdınız.daha neler..

bencede olgun olması daha iyi.hem yaşı daha çok genç.26 yaşında.ercan 19 sanırım.yani ikiside genç.tabi eran daha genç ama.kadir daha yakışıklı.:img-in_lo

bu arada şimcik kadir'in kaç kardeşi var.biliyonuz mu?abisi yada ablası falan var mı?:icon_whis

TaintedWhitexx
03-09-07, 13:52
valla pes naptınız cocuğu gencecik daha yaaaaaa hem olgun olması daha iiiiiiiiii

bencede olgun olması daha iyi.hem yaşı daha çok genç.26 yaşında.ercan 19 sanırım.yani ikiside genç.tabi eran daha genç ama.kadir daha yakışıklı.:img-in_lo

bu arada şimcik kadir'in kaç kardeşi var.biliyonuz mu?abisi yada ablası falan var mı?:icon_whis

Ehiehi
Amaaaan isterse 100 yaşında olsun.
O yakışıklılığa hiç farketmez :img-in_lo:img-blush

jikarinziku
03-09-07, 14:53

Tabi tabi.
deeeeermişim =P

bu arada şimcik kadir'in kaç kardeşi var.biliyonuz mu?abisi yada ablası falan var mı? :icon_whis
Zuhaha..:D
Kadir bunlari görse ne der acaba?:)
TaintedWhitexx iki dakikada bunalttin kadircigimi böhü..:icon_sorr
Tirbiyesiz nolcek..:icon_whis
Evet olgun olmasi daha iyi hem harekterine göre cok yakisiyor olgunluk. Eh herkes Kadir gibi olgun olamiyor..
Bu arada naz_özge Kadirin iki kardesi var, Kadir en büyükleri sonra bir oglan kardesi daha geliyor ama ismini unuttum simdi, en kücükleride Eircan.

sarp_manyagi
03-09-07, 16:07
Ehiehi
Amaaaan isterse 100 yaşında olsun.
O yakışıklılığa hiç farketmez :img-in_lo:img-blush

+betül...benim hislerime tercüman olmuş cerencim

TaintedWhitexx
03-09-07, 17:23
Zuhaha..:D
Kadir bunlari görse ne der acaba?:)
TaintedWhitexx iki dakikada bunalttin kadircigimi böhü..:icon_sorr
Tirbiyesiz nolcek..:icon_whis
Evet olgun olmasi daha iyi hem harekterine göre cok yakisiyor olgunluk. Eh herkes Kadir gibi olgun olamiyor..
Bu arada naz_özge Kadirin iki kardesi var, Kadir en büyükleri sonra bir oglan kardesi daha geliyor ama ismini unuttum simdi, en kücükleride Eircan.

Yav bidefaaa sen Nişantaş'lı bile diilsin.
Ne hakla bağa terbiyesiz diyon garryyyyyyyy
Aazını burnunu daatırım senin. :hıh:hıh

jikarinziku
03-09-07, 17:51
Yav bidefaaa sen Nişantaş'lı bile diilsin.
Ne hakla bağa terbiyesiz diyon garryyyyyyyy
Aazını burnunu daatırım senin. :hıh:hıh
Bendee Nisantasi cucugum bende Nisantasinda dogdum büyüdüm..
Dogru konus benlee dogru konuss.. Agzini burnunu kirarim seniinn:fighting2
Haklisin ben Ortaköy cucugum:img-beee::D Bu nerden cikti ya:)

gecmiszamanolur
03-09-07, 21:37
Bugün içimden rengarenk birseyler yapmak geldiiiiii :img-yes:

http://img131.imageshack.us/img131/5011/erkekleragtc2.jpg (http://imageshack.us)

elçiiiin
04-09-07, 11:24
Bugün içimden rengarenk birseyler yapmak geldiiiiii :img-yes:

http://img131.imageshack.us/img131/5011/erkekleragtc2.jpg (http://imageshack.us)

çooooooooook ilginç olmuş yaaaaaa canm ellerine sağlık

TaintedWhitexx
04-09-07, 13:46
http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/HSyeni.jpg

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/HSyeni2.jpg

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/HSyeni3.jpg

TaintedWhitexx
04-09-07, 19:34
Bendee Nisantasi cucugum bende Nisantasinda dogdum büyüdüm..
Dogru konus benlee dogru konuss.. Agzini burnunu kirarim seniinn:fighting2
Haklisin ben Ortaköy cucugum:img-beee::D Bu nerden cikti ya:)

ANAAAAAAAMMM
Bende Ortaköy'lüyüm.

:love09:

ÖLÜMÜNE KANKAYIZ!!

elçiiiin
04-09-07, 19:54
http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/HSyeni.jpg

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/HSyeni2.jpg

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/HSyeni3.jpg

ayyyyy çok güzel olmuşlar.... sonnda fragmanıda izledik baya izleriz heralde bu bölümde harunu baya gösterrirler denizin sahnesini haliyle harunuda görürz işh yani

vox populi
04-09-07, 20:41
snnda çıktı fragman 10 gün kaldı yaşasn ya çok özledm diziyi : )

TaintedWhitexx
04-09-07, 21:49
ayyyyy çok güzel olmuşlar.... sonnda fragmanıda izledik baya izleriz heralde bu bölümde harunu baya gösterrirler denizin sahnesini haliyle harunuda görürz işh yani

Saol canım. :img-icecr

Bence gösterirler.
Çünküm ODTÜ'de çok olaylar olceeeeeek.
Taylan, Sinan ölücek falan.

(Gerçi Taylan'ın zaten ölmüş olması lazım ama neyse.
Çok önemliydi ama atladılar.
Belki ben tarihini yanlış hatırlıyorumdur.
Ya da sonradan bi şekilde gösterirler.)

elçiiiin
05-09-07, 08:51
Saol canım. :img-icecr

Bence gösterirler.
Çünküm ODTÜ'de çok olaylar olceeeeeek.
Taylan, Sinan ölücek falan.

(Gerçi Taylan'ın zaten ölmüş olması lazım ama neyse.
Çok önemliydi ama atladılar.
Belki ben tarihini yanlış hatırlıyorumdur.
Ya da sonradan bi şekilde gösterirler.)

yok taylan daha ölmedi hatırla sevgili 1969 şubat ayında sezon finali yaptı taylan özgür 23 eylül 1969 öldü daha doğrusu öldürüldü gösterebilirler ama sorun varmış galiba taylanla alakalı tam bilmiorum ama

bide ben bi yerde HS niin RTÜK e dava edildiğini okudum denizi gezmiş i ve o dönmdeki olayları çok övdüğünü ve deniz gezmiş i halk kahramanı olarak gösterdiği için ama emn değilim yani sadece okudum gerçek olmaya da bilir

elçiiiin
05-09-07, 09:06
alıntıdır

http://img207.imageshack.us/img207/2905/01qb8.png (http://imageshack.us)

http://img207.imageshack.us/img207/5645/02yu9.png (http://imageshack.us)

http://img300.imageshack.us/img300/9489/03gq8.png (http://imageshack.us)

http://img300.imageshack.us/img300/2913/04kh9.png (http://imageshack.us)

http://img519.imageshack.us/img519/6403/05az0.png (http://imageshack.us)

elçiiiin
05-09-07, 09:09
http://img300.imageshack.us/img300/39/0001wt6.png (http://imageshack.us)

http://img164.imageshack.us/img164/355/001rv9.png (http://imageshack.us)

jikarinziku
05-09-07, 12:52
ANAAAAAAAMMM
Bende Ortaköy'lüyüm.

:love09:

ÖLÜMÜNE KANKAYIZ!!
Aman yarebbim.. Budami gelecekti basima??:)

Bu arada Kadir Özdal sitesinide unutmayin:img-wink:

Resimler ve imzalar icin tesekkürler..

TaintedWhitexx
05-09-07, 17:05
Aman yarebbim.. Budami gelecekti basima??:)

Bu arada Kadir Özdal sitesinide unutmayin:img-wink:

Resimler ve imzalar icin tesekkürler..

Beni beğenmiyor musun?? :img-cool2

ladybird...
05-09-07, 17:11
oo bu ne ya baya ilerledi sayfalar.bu arada kadir kavgası bitmiş artık ercan kavgası başlamış.sanki kadiri paylaşabildinz.ercanıda paylaşamazsınız :D

vox populi
05-09-07, 18:34
oo bu ne ya baya ilerledi sayfalar.bu arada kadir kavgası bitmiş artık ercan kavgası başlamış.sanki kadiri paylaşabildinz.ercanıda paylaşamazsınız :D

ehehe walla doru. bn karşmam ama 2sini de karışmam oturur ewimde beğenerk izlerm :img-in_lo:img-in_lo:img-wink:

sarp_manyagi
05-09-07, 19:46
ya kadirin sitesi var mı?varsa linki atar mısınız bana:icon_whis...sayfalar baya ilerlemiş:img-yes:

jikarinziku
06-09-07, 12:50
Beni beğenmiyor musun?? :img-cool2
Aaa hic öyle olur mu arkadisim..:icon_whis

Millet nirdesiniz yaf?

elif_gs
06-09-07, 15:24
Kötü oldular ya ama fotoğraflar çok zordu :icon_sorr

http://img214.imageshack.us/img214/455/hs4xz7.jpg (http://imageshack.us)

http://img339.imageshack.us/img339/9789/hs5cc3.jpg (http://imageshack.us)

http://img205.imageshack.us/img205/46/hs6qm1.jpg (http://imageshack.us)

elçiiiin
06-09-07, 15:39
Kötü oldular ya ama fotoğraflar çok zordu :icon_sorr

http://img214.imageshack.us/img214/455/hs4xz7.jpg (http://imageshack.us)

http://img339.imageshack.us/img339/9789/hs5cc3.jpg (http://imageshack.us)

http://img205.imageshack.us/img205/46/hs6qm1.jpg (http://imageshack.us)

neresi kötü çok güzel olmuşlar eline sağlık

TaintedWhitexx
06-09-07, 16:41

Nerde paylaşamadık!! Kadir'i paylaştık abi... Bana veriyoz ya işte. :img-wink::img-hyste

elçiiiin
06-09-07, 16:56
Nerde paylaşamadık!! Kadir'i paylaştık abi... Bana veriyoz ya işte. :img-wink::img-hyste

canm benm yanlış anlaşılma oldu galiba anlaştık ama kadir benimmmmmmmm

elçiiiin
06-09-07, 17:01
http://img205.imageshack.us/img205/9755/29434995hl3.png (http://imageshack.us)

elçiiiin
06-09-07, 17:03
http://img205.imageshack.us/img205/7967/12657430sv9.png (http://imageshack.us)

elçiiiin
06-09-07, 17:07
http://img205.imageshack.us/img205/1723/45379105br4.png (http://imageshack.us)

elçiiiin
06-09-07, 17:10
http://img205.imageshack.us/img205/5759/0001tw2.png (http://imageshack.us)

elçiiiin
06-09-07, 17:17
http://img111.imageshack.us/img111/6807/00002ay1.png (http://imageshack.us)

TaintedWhitexx
06-09-07, 19:32
http://img205.imageshack.us/img205/7967/12657430sv9.png (http://imageshack.us)

Ne güzel resim bu :img-in_lo

canm benm yanlış anlaşılma oldu galiba anlaştık ama kadir benimmmmmmmm

Höyyyytttttt
aazini burnunu daatırım senin :hıh

elçiiiin
06-09-07, 21:24
ne diosun kızım gelmiiim oraya kadir benmdr herkes bunu anlasınnnnnn

TaintedWhitexx
07-09-07, 17:24
ne diosun kızım gelmiiim oraya kadir benmdr herkes bunu anlasınnnnnn

Bidifaaaa ben üniversite mezunuyum.
Ayrıca idarii müdürüyümmmm :img-cool2

(Not; İmzamı çok sefiom:img-icecr)

sarp_manyagi
07-09-07, 20:37
arkadaşlar kavgaya gerek yok yani ben kadirin kalbinde birinciyim eee ikinci kim??:img-wink:
elçiin,bu yaptığın çalışmadaki resmin orjinalini nerden bulabilirim???yardımcı olrusan çok ama çok sevinirim:img-yes:
belirtim ilk sözüm şakaydı lütfen üstüme çullamayın:icon_whis

tuğçeeeeee
08-09-07, 10:59
Evet gercekten cok benziyorlar mesela ortanci kardesleri pek benzemiyor.. Kadir babasinada cok benziyor tipa tip aynisi:img-yes:
Aslinda baslik simdiye kadar acilmis olmasi lazimdi Gökhan Atalay icinde baslik acmistim ama oda acilmamis daha... Mod.lara bir msj mi atsak acaba?[/QUOTE]

kadirin babasını tanıomusun ?babası beim mezun olduğum okulda öğretmendi okulun en yakışıklı hocasıydı diebilirim çok karizmatikti kır saçlı falan :img-wink: kadir gerçekten babasına çok benzio annesini bilmiorum ama kesin çok güzel bi bayandır bundan eminim :happy0064

tuğçeeeeee
08-09-07, 11:05
arkadaşlar sizle bişiy paylaşmak istiorum 7 eylül akşamı kadir özdalı gördüm arabasıyla kartaldaydı yanımdan geçti araba çok tatliydı kaytan bıyıkları süperdi gerçi bu benim 2. görüşüm onu ama:img-wink: çok heycanlandım :img-blush çooooooooook yakışıklı ya :img-in_lo nolur kadir benim olsun :P

tuğçeeeeee
08-09-07, 11:10
çekim olduğunu düşünüyorsun, etrafta kamera yönetmen var miydi? :img-cool2

bende gördüm cnm ama bizim evin oralarda gördüm çok trafik vardı bence çekim falan diildir çünkü kamera falan yoktu arabanın içinde bi kız vardı bide :icon_sorr

TaintedWhitexx
08-09-07, 11:49
bende gördüm cnm ama bizim evin oralarda gördüm çok trafik vardı bence çekim falan diildir çünkü kamera falan yoktu arabanın içinde bi kız vardı bide :icon_sorr

arkadaşlar sizle bişiy paylaşmak istiorum 7 eylül akşamı kadir özdalı gördüm arabasıyla kartaldaydı yanımdan geçti araba çok tatliydı kaytan bıyıkları süperdi gerçi bu benim 2. görüşüm onu ama:img-wink: çok heycanlandım :img-blush çooooooooook yakışıklı ya :img-in_lo nolur kadir benim olsun :P

Ayyy kızım ne ballısın. 2 defa görmüşsan ben daha aynı semtte bile olamadım. Kıskandım valla. :img-wink:

Kız mı?? Ne kızı... HÖÖÖYYYTTT nööli len?!?!?!

arkadaşlar kavgaya gerek yok yani ben kadirin kalbinde birinciyim eee ikinci kim??:img-wink:
elçiin,bu yaptığın çalışmadaki resmin orjinalini nerden bulabilirim???yardımcı olrusan çok ama çok sevinirim:img-yes:

Valla iyi ki "şaka" dedin çünkü ben atlıyodum üstüne :img-hyste:img-hyste

vox populi
08-09-07, 16:21

bi kere daa o taraflarda görmştn sanrsam. demekki o taraflarda oturuo :D o zmn ilk hedefmz kartaldr ileri :D :D

sarp_manyagi
08-09-07, 17:27
Valla iyi ki "şaka" dedin çünkü ben atlıyodum üstüne :img-hyste:img-hyste

İyiki demişim yoksa cenazeme gelirdiniz artık:img-wink:
ahh ahh keşke bende görebilsem:icon_sorr

tuğçeeeeee
08-09-07, 18:55
[QUOTE=TaintedWhitexx;4700281]Ayyy kızım ne ballısın. 2 defa görmüşsan ben daha aynı semtte bile olamadım. Kıskandım valla. :img-wink:

Kız mı?? Ne kızı... HÖÖÖYYYTTT nööli len?!?!?!

valla bilmiorum ama esmer bi kız vardı yanında umarım bi yanlış yoktur. kadir bizimdir bizim kalmalı.hepimize yeter o maşallah kavga etmeyelim lütfen

jikarinziku
08-09-07, 21:31
Benim bildigim kadariyla Kadir kartalda oturuyormus, hatta Ercan büyük ada´da oturuyor:img-wink:

vox populi
08-09-07, 21:36
Benim bildigim kadariyla Kadir kartalda oturuyormus, hatta Ercan büyük ada´da oturuyor:img-wink:

ana ercana bak sen ayrı ewe çıkmş 19unda bi de büyük adada :D maşallah

jikarinziku
08-09-07, 21:37
ana ercana bak sen ayrı ewe çıkmş 19unda bi de büyük adada :D maşallah
Yanilmiyorsam Ercan ailesinle yasiyor, Kadir ayri evde.

elçiiiin
09-09-07, 14:47

hangisinden bahsediosun canımmm

TaintedWhitexx
09-09-07, 15:58
Yanilmiyorsam Ercan ailesinle yasiyor, Kadir ayri evde.

Haaa tamam o zaman. Bende noluyo dedim. 19 yaşında erkeğin evi çekip çekirebildiği nerede görülmüş :icon_whis

İyiki demişim yoksa cenazeme gelirdiniz artık:img-wink:
ahh ahh keşke bende görebilsem:icon_sorr

Aşkolsun bebüşüm ben hiç kıyar mıyım sağa? :img-wink:

valla bilmiorum ama esmer bi kız vardı yanında umarım bi yanlış yoktur. kadir bizimdir bizim kalmalı.hepimize yeter o maşallah kavga etmeyelim lütfen

Ben ederim!! Kavga da ederim Kadir için, kafa da kırarım. :img-cool2

Neyse..
Süper bi Harun GIF'i (alıntı);

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/GIFler/animation12vf6.gif

sarp_manyagi
09-09-07, 17:02
Aşkolsun bebüşüm ben hiç kıyar mıyım sağa? :img-wink:
Neyse..
Süper bi Harun GIF'i (alıntı);

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/GIFler/animation12vf6.gif

ayy canım benim:img-wink:gif süper çok sğol

vox populi
09-09-07, 18:02
aileye bak büyükadada yaşıolar : ) ne güsel ya

jikarinziku
09-09-07, 19:44
Kim söyledi bilmiyorum ama biri Kadiri kartalda gördügünü söylemis vosvos bir araba yaninda esmer bir bayan varmis..
size sadece söylecegim bir cümle var..
iste o vosvos gelin arabasi oldu:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

vox populi
09-09-07, 19:57
Kim söyledi bilmiyorum ama biri Kadiri kartalda gördügünü söylemis vosvos bir araba yaninda esmer bir bayan varmis..
size sadece söylecegim bir cümle var..
iste o vosvos gelin arabasi oldu:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

kim? nası? sen nerden bilion? yakarm o kartalı :D

jikarinziku
09-09-07, 20:01
kim? nası? sen nerden bilion? yakarm o kartalı :D
Yakinda ögreneceksiniz:icon_sorr

berfinne
10-09-07, 08:51
yAKında öğrenecek bişey yok arkadaşlar
ben herşeyi biliyorum zaten jkarınziku arkadasta söylemiş söyliceni Kadir Özdal 8 EYLÜL CUMARTESİ günü EVLENMİŞTİR...!
Evlendiği kişi de Sıla dizisindeki Ümmü rolünde oynayan kişi (Serap Doğan)Çukurova üni. devlet konsevatuarı mezunu...Tüm Kadir Özdal Ailesine hayırlı uğurlu olsun...Kadirin PEMpe woswosununda gelin arabası olmuş olması kesindir böylece.!!!

vox populi
10-09-07, 09:38
yAKında öğrenecek bişey yok arkadaşlar
ben herşeyi biliyorum zaten jkarınziku arkadasta söylemiş söyliceni Kadir Özdal 8 EYLÜL CUMARTESİ günü EVLENMİŞTİR...!
Evlendiği kişi de Sıla dizisindeki Ümmü rolünde oynayan kişi (Serap Doğan)Çukurova üni. devlet konsevatuarı mezunu...Tüm Kadir Özdal Ailesine hayırlı uğurlu olsun...Kadirin PEMpe woswosununda gelin arabası olmuş olması kesindir böylece.!!!

kaynak verin yaw :img-wink:

berfinne
10-09-07, 10:12
kaynak verin yaw :img-wink:

kaynak yerim Ercan Özdal MSN de görüşüyoruz bana pek bilinmesini istemiyorum dedi zamanı gelince jkarınziku fotoğraflarıyla birlikte açıklıyacak demişti ama baktımki jkarınziku bekleyememiş...Ercan büyük ihtimalle Adana'da şu anda konservauvar sınavına girmeye gitti.Artık düğünen fotoları o dönünce görücez.Ben söylenti dolaşıyor napalım diye sordum o da oyalamaya gerek yok olanı söyle dedi.olay bu! :)hayırlı uğurlu olsun zaten 1 senedir nişanlılarmış.8-9 yıllıkta geçmişleri varmış.Allah bi yastıkta kocatsın. :(:img-in_logitti kadirimmmm-iz!!!

vox populi
10-09-07, 10:35
kaynak yerim Ercan Özdal MSN de görüşüyoruz bana pek bilinmesini istemiyorum dedi zamanı gelince jkarınziku fotoğraflarıyla birlikte açıklıyacak demişti ama baktımki jkarınziku bekleyememiş...Ercan büyük ihtimalle Adana'da şu anda konservauvar sınavına girmeye gitti.Artık düğünen fotoları o dönünce görücez.Ben söylenti dolaşıyor napalım diye sordum o da oyalamaya gerek yok olanı söyle dedi.olay bu! :)hayırlı uğurlu olsun zaten 1 senedir nişanlılarmış.8-9 yıllıkta geçmişleri varmış.Allah bi yastıkta kocatsın. :(:img-in_logitti kadirimmmm-iz!!!

oo hyrlı olsn bari ne dielm o zmn : )

elçiiiin
10-09-07, 10:41

ayyyyyyy inanamıyorum evlendimi şimdi ciddi ciddi kız güzel mi bari kim bu ümmü yaaaa hiç de izlemem ki sılayı

jikarinziku
10-09-07, 12:47
jikarinziku bekleyememis degil! Ercan benden rica etti ve bana gönderdigi yaziyi ayni sekilde size aktardim..
Evet Kadirimiz evlendi, fotografli süpriz olucakti ama maalesef olmadi. Allah mutlu mesut etsin:img-wink:

naz_özge12
10-09-07, 14:18
Ne?ne diyorsunuz siz?kadir evlendi mi?:img-swoon olamaz.:img-fie:

bu gerçek mi?ne olur şaka yapıyoruz deyin.:img-sorry

ben o evlendiği kız kimse onun saçını başını yolarım...:icon_evil

alah'ım.batsın bu dünya bitsin bu rüya...:icon_sorr

naz_özge12
10-09-07, 14:49
sıla'yı izleyenler bilir.bu kız sıla'da ki cihan'ın eşi.ben öle hatırlıyorum.:icon_whis

her ne olursa olsun ben şunu söylüyeyim hiç yakışmıyorlar.ve kızı hiç beğenmedim.bunu gerçekten söylüyorum.

şuan orhan gencebay'dan ''batsın bu dünya''yı dinliyorum.:icon_sorr

naz_özge12
10-09-07, 14:55
ey tanrım dayanabilir miyim buna ben?
yardım et çıkar onu al kalbimden.
taşıyamıya bilirim.
düşerim birden.
ne de güzel olmuşsundur,
siyahlar içnde sen.

:icon_sorrkadir sen o kızda ne buldun ya.

jikarinziku
10-09-07, 16:06
ey tanrım dayanabilir miyim buna ben?
yardım et çıkar onu al kalbimden.
taşıyamıya bilirim.
düşerim birden.
ne de güzel olmuşsundur,
siyahlar içnde sen.

:icon_sorrkadir sen o kızda ne buldun ya.
Allah seni:D
Bende evlendigini duydugumda ilk aklima gelen Sezen Aksudan adi bende sakli..

Uzak diyarlarda evli barkli
mutluluk en çok onun hakki
bu yorgun kirik dökük hikayenin de
Adi Bende Sakli...:)

Bu arada resimdeki o degil galiba Ercanin demesiyle esmer birimis..:img-wink:
Resimdeki cok yasli duruyor, galiba baska biri..
Valla liseden beri beraberlermis:)

ladybird...
10-09-07, 17:00
ay kadir evlenmiş:img-swoonbayılmak istiorum.nese şaka bi yana onlara mutluluklar diliorum.eşide hoş bi kız bence.eğer sılada oynayan cihanın karısıysa.iyde o zaman bu resimdekiler kim o kıza hiç benzemiyorki

TaintedWhitexx
11-09-07, 17:11
ay kadir evlenmiş:img-swoonbayılmak istiorum.nese şaka bi yana onlara mutluluklar diliorum.eşide hoş bi kız bence.eğer sılada oynayan cihanın karısıysa.iyde o zaman bu resimdekiler kim o kıza hiç benzemiyorki

:icon_sorr:icon_sad::sad53:

Ben mutluluk dilemem. Hayata küstüm =P

jikarinziku
11-09-07, 17:17
:icon_sorr:icon_sad::sad53:

Ben mutluluk dilemem. Hayata küstüm =P
Üzülme canim.. Dünyanin sonu degil ya. Söz konusu Kadirin mutlulugu:img-wink:
Cigdemin dedigi gibi sanki bize varcak:) Bak benimle didisirsen kaciririz Kadiri elden:)

sarp_manyagi
11-09-07, 19:25
off offf:icon_sorrşu an büyük bir çöküntü içindeyim:icon_sorrhala inanamıyorum:icon_sorrnasıl evlendi ya:icon_sorrhem ben onu başkalarıyla yakıştırmıştım:icon_sorroff off neyse inş. mutlu olurlar onu mutlu görmek benide mutlu eder:icon_sorr

jikarinziku
11-09-07, 19:32
Kiminle yakistirmistin? Merak ettim.

rapstar_14
12-09-07, 08:52
kadir abi benm abim sayılır gercekten yalan diil haftada en az 3-4 kez karşılaşıoruz kartalda her zaman çay içmişliğimiz vardır kartaldaki iskeleye gelin gözlerinizle görün çok iyi bi insan gerçekten çok sefiom onu:img-wink::happy0064:img-yes:

rapstar_14
12-09-07, 08:55
bu arada 3 gün önce evlendi hatta dügünündeydim yakacıktaydı dügün ama çok soguktu hava dondum resmen yaf :happy0064 allah mesut etsin inşallah

sarp_manyagi
12-09-07, 11:00
Kiminle yakistirmistin? Merak ettim.

valla canım o bana kalsın zaten hala şoktayım ya:icon_sorrnese düğün fotoları ne zmn gelir acaba acayip merak eidyorum inş. mutlu olurlar:img-yes:

naz_özge12
13-09-07, 16:36
kadir abi benm abim sayılır gercekten yalan diil haftada en az 3-4 kez karşılaşıoruz kartalda her zaman çay içmişliğimiz vardır kartaldaki iskeleye gelin gözlerinizle görün çok iyi bi insan gerçekten çok sefiom onu:img-wink::happy0064:img-yes:

senin yeride çok olmak isterdim.:icon_sorr

kadir'in ne kadar iyi olduğu her halinden belli.

ban adüğün demeyin yaram depreşiyor.o kızın resimlerinide silelim.:img-yes:

bize biraz daha bilgi verir misin?

naz_özge12
13-09-07, 16:40
Hos bir bayan.. Cok begendim, bence Kadir dogru bir secim yapmis:img-yes::img-wink:

ben daha güzelim.sen bir de beni gör.hıh.:img-blush

ya google da serap doğan yazınca bu bayan çıkıo ama sıla da oynayan ümmü karakterindeki oyuncunun adıda serap doğan isimler aynı

evet bende ardım ve o eklediğim resimler çıktı.:img-yes:

ladybird...
13-09-07, 16:47
bence kız güzel ayrıcada çok yakışmışlar:)

tuğçeeeeee
14-09-07, 13:31
bence kız güzel ayrıcada çok yakışmışlar:)

sana katılıorum bencede çok yakışmışlar inş çok mutlu olurlar

naz_özge12
14-09-07, 13:45
hayata küstüm.resmen bitkisel hayata girdim.geceleri uyuyamıyorum cidden.duruyorum biraz dalıyorum.aklıma kadir'in evlendiği geliyor çıldırıyorum.oraya buraya tekme atıp duruyorum.

biraz daha erken haberim olsaydı yani tam düğün günü...yemin ederim düğünü basardım.kadir'i ne kadar çok sevdiğimi size hiç bir cümleyle anlatamam.çünkü;tdk de bunu anlatacak kelimeler yok.zaten olsada kaldıramaz.kadir'e yazdığım şiirler,resimleriyle doldurduğum defterler,onu çizdiğim resimler v.s...onların hepsini yakıp attım.

onun resmini bile görmeye dayanamıyorum çünkü.bugün hs yi bile belki izlemem.ya da o çıktığında değiştirirm kanalı.bu başlığada pek çok uğramıycam.belki hiç girmem bile.bilmiyorum..

jikarinziku
14-09-07, 15:09
hayata küstüm.resmen bitkisel hayata girdim.geceleri uyuyamıyorum cidden.duruyorum biraz dalıyorum.aklıma kadir'in evlendiği geliyor çıldırıyorum.oraya buraya tekme atıp duruyorum.

biraz daha erken haberim olsaydı yani tam düğün günü...yemin ederim düğünü basardım.kadir'i ne kadar çok sevdiğimi size hiç bir cümleyle anlatamam.çünkü;tdk de bunu anlatacak kelimeler yok.zaten olsada kaldıramaz.kadir'e yazdığım şiirler,resimleriyle doldurduğum defterler,onu çizdiğim resimler v.s...onların hepsini yakıp attım.

onun resmini bile görmeye dayanamıyorum çünkü.bugün hs yi bile belki izlemem.ya da o çıktığında değiştirirm kanalı.bu başlığada pek çok uğramıycam.belki hiç girmem bile.bilmiyorum..
Arkadasim biraz abartmiyorumusun?:icon_roll
Söz konusu Kadirin mutlulugu, bu basliga bir baksa acmasinla kapatmasi bir olur herhalde!
Bence abartmanin alemi yok:img-wink:

jikarinziku
14-09-07, 15:12
http://img370.imageshack.us/img370/589/58729051pt7.gif (http://imageshack.us) http://img208.imageshack.us/img208/3873/43458327yi9.gif (http://imageshack.us) http://img208.imageshack.us/img208/2647/16196670dj2.gif (http://imageshack.us) http://img208.imageshack.us/img208/9269/19065389kg6.gif (http://imageshack.us)

TaintedWhitexx
14-09-07, 16:07
Selam arkadaşlar =)

Benim salak lisem, diğerlerinden 1 hafta erken açıldığı için pek giremedim foruma.
Dersler, hemen ödevler.. yok formaydı bilmem ne...

Ama programım falan oturdu artık.
O yüzden yine eskisi gibi gelebileceğim foruma. :img-wink:

OOOO forum almiş başını gitmiş =)
Özlediniz mi beni bakiim??

Bu arada Kadir'e mutluluklar dilerim, her ne kadar kıskançlıktan çatlasam da :img-hyste

Bu akşam HS başliiiiiiiii :happy0064
Çok heyecanlıyım

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/harunavatar.png http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/harunavatar2.png

vox populi
14-09-07, 16:43
Selam arkadaşlar =)

Benim salak lisem, diğerlerinden 1 hafta erken açıldığı için pek giremedim foruma.

Bu arada Kadir'e mutluluklar dilerim, her ne kadar kıskançlıktan çatlasam da :img-hyste

Çok heyecanlıyım

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/harunavatar.png http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/harunavatar2.png

özlemez miyiz cnm bnde diorm cerencm nerelerde : ) bugn hs başlıo sndn güsel imzalar bekliorm artkn : )

sarp_manyagi
14-09-07, 17:07
ay o koyduğunuz resimdkei kız değilmiş:happy0064valla buna çok evindim güzel kızmış kadir mutluysa bende mutluyum inş. mutlu olurlar:happy0064
Ceren'im hoşgeldin:happy0064avilerin süper çok sağol
jikarinziku avilerin harika çok sağol:happy0064

TaintedWhitexx
14-09-07, 17:53
ay o koyduğunuz resimdkei kız değilmiş:happy0064valla buna çok evindim güzel kızmış kadir mutluysa bende mutluyum inş. mutlu olurlar:happy0064
Ceren'im hoşgeldin:happy0064avilerin süper çok sağol
jikarinziku avilerin harika çok sağol:happy0064

Tişikkürler Betüş.

özlemez miyiz cnm bnde diorm cerencm nerelerde : ) bugn hs başlıo sndn güsel imzalar bekliorm artkn : )

Bende seni özledim çok. :img-icecr
Akşama msn'e gir (HS bittikten sonra) uzun uzun tartışalım okeyto??
(Yenı adresim var dmi snde??)

Ne demek bebişim... süper imzalar yapıcam :happy0064:happy0064

Arkadasim biraz abartmiyorumusun?:icon_roll
Söz konusu Kadirin mutlulugu, bu basliga bir baksa acmasinla kapatmasi bir olur herhalde!
Bence abartmanin alemi yok:img-wink:

Bencede haklısın kardişim :img-yes:

vox populi
14-09-07, 19:16
Bende seni özledim çok. :img-icecr
Akşama msn'e gir (HS bittikten sonra) uzun uzun tartışalım okeyto??
(Yenı adresim var dmi snde??)

Ne demek bebişim... süper imzalar yapıcam :happy0064:happy0064

bnde 2tane adres warda cnm hiç online olmadn walla :D yenisi yoktr belki sen bana ö.m'la at istersen yine

gecmiszamanolur
14-09-07, 22:46
:happy0064yeni sezon şerefine.....:happy0064

http://img119.imageshack.us/img119/91/kadirhs1409074bz4.jpg (http://imageshack.us)

gecmiszamanolur
14-09-07, 22:48
:happy0064 :happy0064 :happy0064

http://img111.imageshack.us/img111/1466/kadirhs1409073mw1.jpg (http://imageshack.us)

jikarinziku
14-09-07, 23:05
Selam arkadaşlar =)

Çok heyecanlıyım

Hosgeldin kizz:) öslettin valla kendini bende diyorum bu deli nerde:P

Gecmiszamanolur resimler icin cooook tesekkürler canim.. Su son fotografa bittim ya cok tatli bakmis..:img-wink:

ladybird...
15-09-07, 18:53
dün ara ara değiştirdim diziyi.ama aşırı güldüm valla ahmetin arkasından çıkan dumana.bi ara parkta duman çıkıo ahmetin arkasından piknikçiler flnmı sardı etrafı dedim sonra baktım rüyayı gözetlerkende arkasından duman çıkıyor koptum ya:img-hyste
harununda saçlar kısalmış çok yakışıklı olmuş.gamze,ceren avatarlarınız çok güzel.gecmiszamanolur resimler harika

TaintedWhitexx
15-09-07, 20:12
dün ara ara değiştirdim diziyi.ama aşırı güldüm valla ahmetin arkasından çıkan dumana.bi ara parkta duman çıkıo ahmetin arkasından piknikçiler flnmı sardı etrafı dedim sonra baktım rüyayı gözetlerkende arkasından duman çıkıyor koptum ya:img-hyste
harununda saçlar kısalmış çok yakışıklı olmuş.gamze,ceren avatarlarınız çok güzel.gecmiszamanolur resimler harika

Saçları kısalmıştır tabi... Damat traşı :img-wink:

Hosgeldin kizz:) öslettin valla kendini bende diyorum bu deli nerde:P

Gecmiszamanolur resimler icin cooook tesekkürler canim.. Su son fotografa bittim ya cok tatli bakmis..:img-wink:

Ehiehi.. sağol bebüşüm :img-icecr

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni2-2.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni2-1.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni4-1.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni4-2.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni5-1.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni5-1-1.png

TaintedWhitexx
15-09-07, 20:15
Devamı...

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni6-1.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni6-1-1.png

sarp_manyagi
15-09-07, 20:47
Saçları kısalmıştır tabi... Damat traşı :img-wink:

Ehiehi.. sağol bebüşüm :img-icecr

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni2-2.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni2-1.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni4-1.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni4-2.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni5-1.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/hsyeni5-1-1.png
canımın içi valla şu sonuncu imzayı kullanıom inş. kızmazsın:img-wink:hepsi mükkemmel:happy0064son eklediklerinde harika:happy0064

jikarinziku
15-09-07, 20:47
Ceren calismalarin cok güzel olmus, ellerine saglik canimm:happy0064

vox populi
15-09-07, 20:59
oo süper olmş imzalar bayıldm çok tatlı çıkmş kadir oralarda gamze snn imzaları da bekliorm :happy0064

gecmiszamanolur
15-09-07, 21:35
http://img48.imageshack.us/img48/9476/kadirozdal140907signpsdzn0.jpg (http://imageshack.us)

jikarinziku
15-09-07, 23:00
oo süper olmş imzalar bayıldm çok tatlı çıkmş kadir oralarda gamze snn imzaları da bekliorm :happy0064
Buyur canimm:img-wink:digerileride yarin artik..

http://img519.imageshack.us/img519/844/76271924eq5.gif (http://imageshack.us)
http://img214.imageshack.us/img214/3044/36122280zi4.gif (http://imageshack.us)
http://img214.imageshack.us/img214/6194/21193053dw3.gif (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/3285/96650301zt4.gif (http://imageshack.us)
http://img261.imageshack.us/img261/534/86283613ep9.gif (http://imageshack.us)

vox populi
15-09-07, 23:03
Buyur canimm:img-wink:digerileride yarin artik..

http://img519.imageshack.us/img519/844/76271924eq5.gif (http://imageshack.us)
http://img214.imageshack.us/img214/3044/36122280zi4.gif (http://imageshack.us)
http://img214.imageshack.us/img214/6194/21193053dw3.gif (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/3285/96650301zt4.gif (http://imageshack.us)
http://img261.imageshack.us/img261/534/86283613ep9.gif (http://imageshack.us)

harika olmş cnm ellerine sağlık (: dwmını bkliorm

jikarinziku
15-09-07, 23:05
harika olmş cnm ellerine sağlık (: dwmını bkliorm
Begendigine cook sevindim canim:img-wink:

aylin83
16-09-07, 10:17
merhaba şuan şoktayım ya evlendi demek olsun allah mutlu etsin onları ben bişi merak ediyorum ercan özdalla mı görüşüyosun msnde arkadşın fialn mı ya bende onları görmeyi çok istiyorum yada ne biliyim inşallh birgün istanbulda denk gelirim bide senin adına sevindim...

jikarinziku
16-09-07, 12:23
Coook sicak yeni ciktii:)

http://img513.imageshack.us/img513/2593/92171539da8.gif (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/9123/52946504be4.gif (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/3826/97114166tc1.gif (http://imageshack.us)
http://img521.imageshack.us/img521/3286/88056016jx6.gif (http://imageshack.us)

sarp_manyagi
16-09-07, 13:17
Coook sicak yeni ciktii:)

http://img513.imageshack.us/img513/2593/92171539da8.gif (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/9123/52946504be4.gif (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/3826/97114166tc1.gif (http://imageshack.us)
http://img521.imageshack.us/img521/3286/88056016jx6.gif (http://imageshack.us)

harika olmuşlar çok sağol:happy0064deniz gemzişle olan sahnesinden de yapar mısın:icon_whis???önceki sayfaya ekledğin imzalarda çok güzel:happy0064

gecmiszamanolur
16-09-07, 13:25
http://img84.imageshack.us/img84/8744/140907psduq3.jpg (http://imageshack.us)

jikarinziku
16-09-07, 14:59
harika olmuşlar çok sağol:happy0064deniz gemzişle olan sahnesinden de yapar mısın:icon_whis???önceki sayfaya ekledğin imzalarda çok güzel:happy0064
Sagol canim begendigine sevindim:img-wink:Tabii ki yaparim.

vox populi
16-09-07, 15:13
Sagol canim begendigine sevindim:img-wink:Tabii ki yaparim.

bulmşn sonunda harunun sarıldığı sahneyi : ) güsel olmş avatarn da ellerine sağlık cnm

jikarinziku
16-09-07, 15:59
bulmşn sonunda harunun sarıldığı sahneyi : ) güsel olmş avatarn da ellerine sağlık cnm
Maalesef bulamadim..:icon_sorr Bu avatar bana ait degil, yapanin ellerine saglik:img-wink:

vox populi
16-09-07, 17:11
Maalesef bulamadim..:icon_sorr Bu avatar bana ait degil, yapanin ellerine saglik:img-wink:

bn sana bulcm onu hırs yaptm son bölmde deil miydi yaw o : )

jikarinziku
16-09-07, 17:50
bn sana bulcm onu hırs yaptm son bölmde deil miydi yaw o : )
Canim hirs yapip o sahneyi buldun ya bana:) Coook tesekkür ederim bibisim:img-wink:

vox populi
16-09-07, 17:54
Canim hirs yapip o sahneyi buldun ya bana:) Coook tesekkür ederim bibisim:img-wink:

bn buldum bn buldum : )

deniz_meds
16-09-07, 18:13
bunlar da benden...

http://img406.imageshack.us/img406/1048/trsfcopycopyfi3.jpg

http://img513.imageshack.us/img513/9270/cvdpg0.jpg

http://img406.imageshack.us/img406/2830/mfdercopy2copylr3.jpg

vox populi
16-09-07, 18:37
bunlar da benden...

ellerine sağlık cnm :happy0064

jikarinziku
16-09-07, 19:39
bunlar da benden...

Calismalarin icin cook tesekkürler cok güzel olmuslar.. Avatara bayildim:img-wink:

deniz_meds
16-09-07, 20:42
vox populi cok tesekkürler yorumun icin...

jikarinziku sana da tesekkür ederim... senin calısmaların da cok güzel olmus... ellerine saglık...

TaintedWhitexx
16-09-07, 20:57
Denizcim çalışmaların harika :img-wink:

TaintedWhitexx
16-09-07, 21:02
canımın içi valla şu sonuncu imzayı kullanıom inş. kızmazsın:img-wink:hepsi mükkemmel:happy0064son eklediklerinde harika:happy0064

Ne demek cnmın içi, onurdur benıim için :img-wink:
Beğenmenize sevindim.

Ceren calismalarin cok güzel olmus, ellerine saglik canimm:happy0064

Tink yu bebüşüm :happy0064

vox populi
16-09-07, 21:07
bana da imza avatar bişi yapın yaw : ) çk renksiz oldm bn böle ehehe

jikarinziku
17-09-07, 15:00
http://img99.imageshack.us/img99/9445/11df2.gif (http://imageshack.us)
http://img502.imageshack.us/img502/4097/10ca3.gif (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/8416/13lz9.gif (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/386/12zm8.gif (http://imageshack.us)

vox populi
17-09-07, 16:49
http://img99.imageshack.us/img99/9445/11df2.gif (http://imageshack.us)
http://img502.imageshack.us/img502/4097/10ca3.gif (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/8416/13lz9.gif (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/386/12zm8.gif (http://imageshack.us)

çok güsel olmş ellerine sağlık cnm : ) bnde örenicem bigün imza yapmayı güveniorm kndime : )

TaintedWhitexx
17-09-07, 21:03
http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/ITU.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/ITU2.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/ITU3.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/ITU4.png

TaintedWhitexx
17-09-07, 21:23
bana da imza avatar bişi yapın yaw : ) çk renksiz oldm bn böle ehehe

:happy0064:happy0064:happy0064

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/Untitled64.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/Untitled56.png

vox populi
17-09-07, 22:01
:happy0064:happy0064:happy0064

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/Untitled64.png

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Hatirla%20Sevgili/Untitled56.png

oo çok tşk ediorm : ) ellerne sağlık bnlar ayrı bi güsel olmş

TaintedWhitexx
18-09-07, 10:47
oo çok tşk ediorm : ) ellerne sağlık bnlar ayrı bi güsel olmş

Rica ederim bebişim güle güle kullan. :img-icecr

Bu sahnada çok üzülmüştüm yaaaa
Kuzum benim :img-in_lo

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Imzalar/hs362be.jpg

http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/Imzalar/harunklehde1qi1sj7.jpg

vox populi
18-09-07, 11:02
ay eet çk hüzünlü bi sahneydi bnde çok üzülmştm :icon_sorr :icon_sorr

TaintedWhitexx
18-09-07, 11:41
http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/GIFler/animation6tw8.gif http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/GIFler/animation1cx8.gif

(alıntı)

vox populi
18-09-07, 12:02
http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/GIFler/animation6tw8.gif http://i115.photobucket.com/albums/n305/oxo_Ceren_xox/GIFler/animation1cx8.gif

(alıntı)

ah hem harun hem yaşar :img-blush

TaintedWhitexx
18-09-07, 12:36
ah hem harun hem yaşar :img-blush

Evet tam senlik :img-hyste:img-hyste

http://img460.imageshack.us/img460/5256/ttttthl1.jpg
Nası bakmış burda yaaa :img-in_lo

vox populi
18-09-07, 13:07
Evet tam senlik :img-hyste:img-hyste

http://img460.imageshack.us/img460/5256/ttttthl1.jpg
Nası bakmış burda yaaa :img-in_lo

:img-in_lo:img-in_lo

sarp_manyagi
18-09-07, 13:29
çalışmalar mükkemmel çok sağolun:happy0064ben bu bölümde en çok dneiz gezmişle olan sahnesini beğendim:img-yes:

vox populi
18-09-07, 14:14
çalışmalar mükkemmel çok sağolun:happy0064ben bu bölümde en çok dneiz gezmişle olan sahnesini beğendim:img-yes:

bnde hastaneye ilk geldiği sahneyi çok beendm : )

TaintedWhitexx
18-09-07, 15:55

bnde hastaneye ilk geldiği sahneyi çok beendm : )

Ben ikisini de beğendimmm
Zaten her bişii yakışıyo kuzuma :img-in_lo:img-blush

jikarinziku
18-09-07, 16:13
Iyi´ki bi kuzum dedim kuzuma..
Hemen kuzum diyonn:icon_sorr Balim sekerim de yaf.. Niye kuzum diyon?:icon_sorr
Bu arada calismalarin cok güzel olmus canim:img-wink:

ladybird...
18-09-07, 16:21
bir iki sayfa sonra yeni başlıktayız.gamze ve ceren imzalarınız çok güzel olmuş.ellerinize sağlık

jikarinziku
18-09-07, 16:31
bir iki sayfa sonra yeni başlıktayız.gamze ve ceren imzalarınız çok güzel olmuş.ellerinize sağlık
Evvettt...:happy0064
Az kaldi.:)
Tskler canim.. Senin calismalarini ne zaman görücez?:img-wink:

TaintedWhitexx
18-09-07, 17:06

Hollleeeeeeyyyyyyy :happy0064

Tinks cnm :img-icecr
Senden de çalışmalar bekliyoruz :img-wink:

Iyi´ki bi kuzum dedim kuzuma..
Hemen kuzum diyonn:icon_sorr Balim sekerim de yaf.. Niye kuzum diyon?:icon_sorr
Bu arada calismalarin cok güzel olmus canim:img-wink:

Senden kopya cektim bebüşüm :img-hyste:img-hyste

jikarinziku
18-09-07, 17:06
http://img228.imageshack.us/img228/8712/42015773gh1.gif (http://imageshack.us) http://img164.imageshack.us/img164/517/habr4.gif (http://imageshack.us) http://img228.imageshack.us/img228/8464/harunwe2.gif (http://imageshack.us)

Bunlari yaparken bilgisayarim cöktü:icon_sorr

jikarinziku
18-09-07, 17:09
Hollleeeeeeyyyyyyy :happy0064

Tinks cnm :img-icecr
Senden de çalışmalar bekliyoruz :img-wink:

Senden kopya cektim bebüşüm :img-hyste:img-hyste
Ögretmenim kopya cekiyor yaa:icon_sorr
Git baskasindan cek:P:)

sarp_manyagi
18-09-07, 17:12
http://img228.imageshack.us/img228/8712/42015773gh1.gif (http://imageshack.us) http://img164.imageshack.us/img164/517/habr4.gif (http://imageshack.us) http://img228.imageshack.us/img228/8464/harunwe2.gif (http://imageshack.us)

Bunlari yaparken bilgisayarim cöktü:icon_sorr

harika olmuş hepsi çok sağol:happy0064Bilgisayarına baya üzüldüm:icon_sorr

jikarinziku
18-09-07, 17:15
harika olmuş hepsi çok sağol:happy0064Bilgisayarına baya üzüldüm:icon_sorr
Tesekkürler canim begendigine sevindim.. Bende cok üzüldüm..:icon_sorr Ne tuhaf ki abim hic bir tepki vermedi:)

sarp_manyagi
18-09-07, 17:45
Tesekkürler canim begendigine sevindim.. Bende cok üzüldüm..:icon_sorr Ne tuhaf ki abim hic bir tepki vermedi:)

vay be bu devirde öyle abiler var mı ya?benimki olsa...düşünemiyorum:img-icecr

jikarinziku
18-09-07, 17:58
vay be bu devirde öyle abiler var mı ya?benimki olsa...düşünemiyorum:img-icecr
:D
Tepki vermemesi cok dogal cünkü o gün calisiyordu ve hastaydi.. Tam ne dedigimi anlayamadi garibim:)
Bu arada neden cöktügünü buldummm... Windows Movie Maker acik oldugu zaman cöküyordu.. Virüs´de var zaten..
Ah ah.. Abim anlarsa bittim ben:D

Bu arada Kadirin calismalarida yarimda kaldi:icon_sorrResim cekemiyorum malum pc cöküyor..

TaintedWhitexx
18-09-07, 18:02
Ögretmenim kopya cekiyor yaa:icon_sorr
Git baskasindan cek:P:)

Yaaa yalan söylüyoooooooooo.
Dive :img-icecr

Cnm bnm avatarlar süper.
Ama nie çöktü ki gary bilgisayarın? :icon_sorr

jikarinziku
18-09-07, 18:09
Yaaa yalan söylüyoooooooooo.
Dive :img-icecr

Cnm bnm avatarlar süper.
Ama nie çöktü ki gary bilgisayarın? :icon_sorr
Sinsin dive.
Sirseri:P

Muhtemelen virüs
Tskler begendigine sevindim:img-wink:

TaintedWhitexx
18-09-07, 18:26
Sinsin dive.
Sirseri:P

Muhtemelen virüs
Tskler begendigine sevindim:img-wink:

SUS BE!! GARRYYYYY
Bi defaaaa sen Nişantaş'lı bile diilsin. :img-cool2

Aa bağa abi de bebişim :img-yes:

Nası bi muhabbet bu yaa :img-hyste:img-hyste

Bu arada sana istediin resimleri yolladım :img-wink:
Bende senden bişi istesem? :img-blush
(bknz; Yüzsüzlük :img-hyste)

jikarinziku
18-09-07, 18:33
SUS BE!! GARRYYYYY
Bi defaaaa sen Nişantaş'lı bile diilsin. :img-cool2

Aa bağa abi de bebişim :img-yes:

Nası bi muhabbet bu yaa :img-hyste:img-hyste

Bu arada sana istediin resimleri yolladım :img-wink:
Bende senden bişi istesem? :img-blush
(bknz; Yüzsüzlük :img-hyste)
Beni kirion mu bebisim?:icon_sorr

Nisantali olmaya bilirim ama Ortaköylüyüm pehh:img-beee:

Cok tesekkürler canim:happy0064
Tabii iste gülüm..:P

TaintedWhitexx
18-09-07, 18:39
Beni kirion mu bebisim?:icon_sorr

Nisantali olmaya bilirim ama Ortaköylüyüm pehh:img-beee:

Cok tesekkürler canim:happy0064
Tabii iste gülüm..:P

Bende Ortaköylüyüm.
Ölümüne kankayız!!! :love09:

Bilgisayar'ın düzelirse bana bi imza yapar mısın? :img-blush
(Avatarımdaki Harun & Defne tutuklanma sahnelerinden?)
27. bölümden galiba...

jikarinziku
18-09-07, 19:41
Bende Ortaköylüyüm.
Ölümüne kankayız!!! :love09:

Bilgisayar'ın düzelirse bana bi imza yapar mısın? :img-blush
(Avatarımdaki Harun & Defne tutuklanma sahnelerinden?)
27. bölümden galiba...
Heyoo.. Kanka olduk:happy0064

Tabii ki yaparim canim:img-wink:Resimleri bulursam yarin fln yaparim:img-wink:

TaintedWhitexx
18-09-07, 20:14
Heyoo.. Kanka olduk:happy0064

Tabii ki yaparim canim:img-wink:Resimleri bulursam yarin fln yaparim:img-wink:

Sağol cnm yaa valla zahmet olucak sana. :img-blush
Bi Photoshop öğrenemedim, ondan hep millete soruyorum bişi istediim zaman :img-hyste:img-hyste

jikarinziku
18-09-07, 20:38
Sağol cnm yaa valla zahmet olucak sana. :img-blush
Bi Photoshop öğrenemedim, ondan hep millete soruyorum bişi istediim zaman :img-hyste:img-hyste
Ne zahmeti kuzum..:img-wink:
Biraz zor bir program ama ögrenirsin;)

TaintedWhitexx
18-09-07, 20:47
Ne zahmeti kuzum..:img-wink:
Biraz zor bir program ama ögrenirsin;)

Gamze bana kuzum dediii... Gamze bana kuzum dediiiiiii.
(bknz; Notre Dame'in kamburu modu) :img-hyste

Ne sessiz forum bu yeaaaaaaa
Kimse yoh bugün :icon_sorr

jikarinziku
18-09-07, 20:53
Gamze bana kuzum dediii... Gamze bana kuzum dediiiiiii.
(bknz; Notre Dame'in kamburu modu) :img-hyste

Ne sessiz forum bu yeaaaaaaa
Kimse yoh bugün :icon_sorr
Allah seni:D

Evet cok sessiz.. Bakalim belki ailemiz büyür Insallahhh