Tüm Versiyonu Göster : Replikler

kusursuz
10-04-07, 00:46
Burada dizinin repliklerini paylaşalım.

bozyaka
10-04-07, 19:18
sezon 1- bölüm 18

Syler: Who we gonna call next ? / Şimdi kimi arayacağız?
Mohinder: No one. I already have you. Mr. Sylar. / Hiç kimseyi. Siz varsınız ya. Bay Sylar.

burası cok guzeldi bence..

sweetrock
07-06-07, 13:00
Claire'in kardeşi kaseti bulmuştur ve kendini arabaya kilitler:

-bu videoyu youtube'a verip zengin olucam!..
-Youtube ücretsiz,salak!..:img-hyste

Gamble
19-06-07, 14:52
Claire: I’ve died before. It’s no big deal :)

sprytus
21-06-07, 12:26
Hiro:''Yattaaa...!'' diye bağırması çok hoşuma gidiyor arkadaşlar!:img-yes:

olimbera
24-06-07, 15:44
dale: funny.. i didn't hear your footsteps.
sylar: that's because there weren't any.
dale: that sound.. in your heart.. what is it?
sylar: murder!

Lord Hell
28-06-07, 17:29
Biliyorum daha yayınlanmadı ama çok hoşuma giden bir replik

Heroes bölüm 22 Landslide

==SPOILER==

Thompson: ( silahı Matt'in kafasına dayar) What Iam thinking now, Parkman ?/ Şimdi ne düşünyorum Parkman ?
Mr. Bennet: ( arkadan silahla gelir ) Your last thought !/Son düşünceni !

Pamir
28-06-07, 18:03

gerçekten süperdi o sahne ya!!!
bir de şu vardı: hiro nakamura nathan'ı gördüğü zaman:
''Flymaaaan!!!'' diye bağımıştı ya o da çok komikti

bi de yine bir nathan hiro sahnesi vardı:
hiro elini kaldırıp uçak gibi hareket ettirip ''vijjjjjt''(ya da buna benzer bir bir uçuş sesi çıkartıyodu:))
nathan da: could you get your hand down!!(buna benzer bişeydi)/ şu elini indirir misin?? diye tepki verdiğinde hiro bu sefer elini aşağı indirip:''vijjjjjt'' diye ses çıkartması da favorilerim arasındaydı!!!!

aslında hiro ve nathan biraraya gelse çok komik olur.. nathan ciddi gücünü kullanmaktan korkan bi adam hiro ise çok şeker ve patavatsız!!! çok komikolurlar bunlar bir arada!!!!!

prensesss
18-07-07, 12:19
*Ponpon kızı kurtar,dünyayı kurtar!

arrzzu
18-07-07, 16:55
gerçekten süperdi o sahne ya!!!
bir de şu vardı: hiro nakamura nathan'ı gördüğü zaman:
''Flymaaaan!!!'' diye bağımıştı ya o da çok komikti

bi de yine bir nathan hiro sahnesi vardı:
hiro elini kaldırıp uçak gibi hareket ettirip ''vijjjjjt''(ya da buna benzer bir bir uçuş sesi çıkartıyodu:))
nathan da: could you get your hand down!!(buna benzer bişeydi)/ şu elini indirir misin?? diye tepki verdiğinde hiro bu sefer elini aşağı indirip:''vijjjjjt'' diye ses çıkartması da favorilerim arasındaydı!!!!

aslında hiro ve nathan biraraya gelse çok komik olur.. nathan ciddi gücünü kullanmaktan korkan bi adam hiro ise çok şeker ve patavatsız!!! çok komikolurlar bunlar bir arada!!!!!

aynı şekilde hiro nathan'ı görünce "fly maan!"diye bağırıyordu ki nathan onu susturup daha tenha bir yere çekti.hiro da daha alçak bir sesle "fly maan!"dedi.illa söyleyecek:):):):) bence de ikisi çok sevimli.gerçi son bölümlere doğru pek hoş olmuyorlar ama...

Thompson: ( silahı Matt'in kafasına dayar) What Iam thinking now, Parkman ?/ Şimdi ne düşünyorum Parkman ?
Mr. Bennet: ( arkadan silahla gelir ) Your last thought !/Son düşünceni !

bu da muhhteşemdi kesinlikle.hatta bir ara kişisel iletim yapmıştım=)

arrzzu
18-07-07, 17:02
bir de şu vardı:

peter: (elinde kafasından çıkan cam parçasıyla) seni öldüren böyle bir şey ne yaparsın?
nathan:yastığının altına koyabilirsin.:img-pilot

_KaLpaZaN_
21-07-07, 00:33
mohenderin konuşmaLarı..

“Evrim”seçimini yaptığında,bunun bir bedeli vardır.Verdiği bu özelliğin karşılığında bazı taleplerde bulunur.Ve sizden öz doğanıza aykırı bir şey yapmanız istenebilir.”

“Bu güç,evrim hassas değildir.Aynı dünya’nın kendisi gibi Sadece hayatın ölümle mücadelesindeki acı gerçekleri bilir.Onun ihtiyaçlarına dürüstçe hizmet ettiğinizde tek yapabileceğiniz ümit edip güvenmektir.Belki bir zamanlar bildiğiniz hayatın hala
hafif bir ışıltısı kalmış olabilir.”

“Bir değişiklik olduğunda,bazı türler göç etme ihtiyacı hisseder.
Buna “zugunruhe”diyorlar.Ruhun uzak bir yere götürülmesi.Rüzgarın
içindeki bir kokuyu,gökyüzündeki bir yıldızı izlemek.Aynı türden olanlara
uçup bir araya toplanmalarını söyleyen eski mesaj gelir.Sadece ondan sonra
yaklaşan zalim mevsimi atlatabilmeyi ümit edebilirler.”

“Bazen sorular cevaplardan daha fazla etkilidir.”

Evrim kusurlu ve çoğunlukla acılarla dolu bir süreçtir.Var olanlar ve yeni doğmak üzere olanlar arasında bir savaş.Bu doğum sancılarının arasında erdem anlamını yitirir.İyi ve kötünün karşı karşıya gelmeleri,tek bir seçenek bıraktı:Hayatta kalmak ya da yok olmak.

Başarısız olma ihtimalinizin ne kadar olduğunu anlayamazlar.Fakat siz kusursuz bir tasarımın kusursuz bir parçasısınız.Ve tüm hayat bir denge üzerinde asılı.Bir kahramanın, neler yapabileceğini ve sadece sizin yanınızda olacağını hemen öğrenir.

Yeryüzü büyüktür.Her şeyden saklanabileceğinizi düşündürecek kadar büyük.Kaderden.Tanrı’dan.Yeterince uzak bir yer bulmanıza bakar.Siz de kaçarsınız.

Kaçabilirsiniz,önlemler alabilirsiniz.Ama gerçekten kurtulabilirmisiniz?Hiç kaçabilir misiniz?Yoksa esas gerçek,kaderden saklanacak kadar kuvvetinizin yada marifetinizin olmadığı mıdır ?Dünyanın küçük olmadığı,sizin küçük olduğunuzdur.Ve kader,sizi her yerde bulabilir.

“Kaderinizi seçemezsiniz,O sizi seçer.Ve kaderiniz sizi ele geçirmeden önce sizi tanıyanlar
değişimlerin içerisindeki derinliklerini anlayamazlar.Başarısız olma ihtimalinizin ne kadar olduğunu anlayamazlar.Fakat siz kusursuz bir tasarımın parçasısınız.Ve tüm hayat bir denge üzerinde asılı.Bir kahramanın neler yapabileceğini ve sadece sizin yanınızda olacağını hemen öğrenir.”

”Kişiliğimizin önemli parçası alışlanlıklarımızdır.Sürekli güvende olma ihtiyacı hissederiz ve aşina olduğumuz yelerde kendimizi rahat hissederiz.Hepimiz hayatın merkezindeyiz,bütün korkularımızla.Kaderimizi kabullenmek için,kaçınılmaz olanı kabul etmeli,korkularımızla yüzleşmeli ve onları yenmeliyiz.Bu korkular aşina olduğumuz yerden ya da bilinmeyenden gelse bile..”

hateTHElove
21-07-07, 15:02
sylar:I remember you.You are like me aren't you.ı want to sea how is work./seni hatırlıyorum.benim gibisin öyle diil mi.nasıl çalıştıını görmeyi çok isterim/der peterı duwara yapıştırır kafasını keser

nessa
26-07-07, 17:35

Çok hoştu gerçekten de.Ayrıca Hiro'nun tüm sevinç nidaları ve Sylar'ın korkutucu son(kurbanı için) sözleri.

nessa
26-07-07, 17:41
dale: funny.. i didn't hear your footsteps.
sylar: that's because there weren't any.
dale: that sound.. in your heart.. what is it?
sylar: murder!

En çok etkilendiğim sahnelerden biridir bu.
Ayrıca gelecekteki bölümde biz onu Nathan zannederken "Yıllardır bu anı bekliyordum"diyerek ortaya çıkması.

cheerleader
01-08-07, 18:25
sylar ın boommmmm dediindeki yüz ifadesi:D

cagladirek
09-08-07, 09:06
yattaaaaa.:):)
hiro'nun bunu söylerken ki hali çok güzel:)

hateTHElove
09-08-07, 09:54
sylar sezon finalinde peter'a
demekki kötü adam senmişsin bnse kahramanmışım gbi bişiiler demişti orjinel halini hatırlamıorum

elos
09-08-07, 20:17
sylar:I remember you.You are like me aren't you.ı want to sea how is work./seni hatırlıyorum.benim gibisin öyle diil mi.nasıl çalıştıını görmeyi çok isterim/der peterı duwara yapıştırır kafasını keser

evet o sahne çok güzeldi gerçekten.nasıl çalıştığını da görmüştü devamında:img-icecr

cansel_özge
09-08-07, 20:34
sylar sezon finalinde peter'a
demekki kötü adam senmişsin bnse kahramanmışım gbi bişiiler demişti orjinel halini hatırlamıorum

evet ya en çok sevdiğim sahnelerden biri
gerçi syların bütün sahneleri güzel ama :img-in_lo

cheerleader
19-08-07, 18:54
en sewdiğim sahne 1. sezonda sylar we peter ın son karşılaşmalarında sylar seni kaç kere öldürmem gerekio die bişey söylemişti :D
hironun gözlüğüyle oynamsı:D

cagladirek
21-12-07, 15:26
5. veya 6. bölümde matt nathan ile babasına gitmek istememişti ancak nathan ısrar edince
matt: tamam o zaman ne de olsa daha hızlı gideriz.
nathan: ne? kargo jeti değilim ben..

gibi bir konuşma geçmişti gerçekten çok hoş bir sahneydi.:)