Tüm Versiyonu Göster : My Name's Earl

*unique*
24-01-06, 20:12
Kimseye yararı dokunmamış bir kapkaçcının hayat felsefesi, piyangodan 100 bin dolar kazanınca baştan aşağı değişiyor. Kazandığı para ona “yar olmayan” Earl, geçirdiği kazadan sonra ‘karma felsefesi’ne sığınıyor. CNBC-e ekranlarının yeni dizisi ‘My Name is Earl’ün başkahramanı, “iyilik yapıp, iyilik bulma” peşinde.

Geçen yılın en çok izlenen komedi dizisi ‘My Name is Earl’de, Jason Lee’nin canlandırdığı Earl, hayatı boyunca kimseye yararı dokunmamış bir kapkaçcı. Bir gün şans yüzüne gülüyor ve kazıkazandan tam 100.000 dolar kazanıyor. Ancak sevinçten çıldırıp caddede koşmaya başladığı sırada bir araba çarpıyor ve biletini düşürüyor. Hastanedeyken talk-show programcısı Carson Daly’yi karma felsefesi üzerine konuşurken duyuyor ve bir aydınlanma anı yaşıyor. Karma felsefesine göre iyilik yaparsan karşılığında iyilik bulursun. Kötülük yaparsan da bu hayatın boyunca peşini bırakmaz felsefesinde yola çıkarak, 100 bin dolarlık bileti bu nedenle kaybettiğine karar veriyor. Ve kahramanımız hayatı boyunca yaptığı bütün kötülüklerin 259 maddeden oluşan listesini çıkararak hepsini birer birer düzeltmek için işe koyuluyor.

Hedefine ulaşması için Earl’e yardım edenler arasında çok parlak bir zekası olmayan kardeşi Randy (Ethan Suplee), kaldıkları motelin kat görevlisi Catalina (Nadine Velazquez), hep gittikleri barın sahibi ve eski eşinin sevgilisi Crabman (Eddie Steeples), kendine pay çıkarabileceği bir durum olduğu zamanlarda ortaya çıkan eski eş Joy (Jaime Presley) var.

AKTÖR LEE SUÇİÇEĞİ OLDU
ABD’nin popüler komedi dizisi ‘My Name is Earl’de mizah, set dışında da sürüyor: Dizinin aktörü Jason Lee suçiçeği oldu ve çekimlere iki hafta ara verildi.

Lee’nin ilkokul öğrencileri gibi hastalanıp Pazartesi günü sete gelmemesi, yapımcılar ve aktörlerin kahkahaları ile karşılandı.

Diğer mevsimsel hastalıklarda aktörlerin bir şekilde çekime devam etme şansı varken Lee’nin suçiçeği gibi cilde ve yüze yansıyan bir hastalığa yakalanması, kara mizah örneği sayılıyor.

Lee’nin seti ziyareti, suçiçeğinin yüksek bulaşıcı etkisi nedeniyle yasaklandı. Aktör evinde dinlenip DVD seyredecek.

tvrehberi
25-01-06, 13:36
ben başına bakabildim.hoş bi komedi dizisi.en azından güzel mesajlar veriyo.ayrıca earl rolündeki oyuncunun sesi ve konuşma tarzı çok güzel...

mizrak_tutucu
25-01-06, 13:38
Ben birinci bölümü izledim ve çok beğendim. Çok ciddi ve ağır konuları çok hafif ve ironik bir dille işlemeyi başarıyor. Aşırı dramatik dizilerden bayılanlara ilaç gibi gelen bir dizi.

daylights
27-01-06, 12:44
ben de izledim ilk bölümü. Jason Lee'yi daha önce Gelini Kim Öpecek filminde izlemiştim. Orda "iyi çocuğu" oynuyodu. My Name Is Earl'deyse ordakinin taban taban zıttı bi karakteri canlandırıyo. Ama tip, konuşma, hareketler hepsi gayet iyi olmuş ve Jason Lee rolde kesinlikle sırıtmıyo. İlk bölümü beğendim. Komik olucam diye kendini fazla kasmayan zaten hikayesi buna gayet elverişli bi dizi. 1-2 bölüm sonra daha net bir fikir oluşur diye düşünüorm.

sARqEKiiin
01-02-06, 14:09
bence cook guzel bi diziye benzio her cnbce dizisi gibii bu salıda izledim 2 bolumuyduu vee gercekten cook harikaa tavsiye ederimm

sudem
01-02-06, 14:18
Ben izlemiyorum ama fragmanındaki bir replik çok hoşuma gitti...
galiba ingilizce öğretiyor ve çekik gözlü bir bayana 'my name is earl' diyor sonra bayana adını soruyor bayan da 'my name is earl' diyince gerçekten mi?adaşınız yani falan deyip bayanın elini sıkıyor sonra da earl ismi bizim ülkemizde erkeklere verilir diyor...böyle yazınca komik olmuyor ama gerçekten çok komik... :img-hyste :img-icecr

mizrak_tutucu
01-02-06, 14:18
Dün (1 Şubat) yayınlanan bölüm çok komikti. Ben çok güldüm. İki bölümde en sevdigim komedi dizilerinden biri olmayı başardı.

arrzzu
13-02-06, 20:47
ben çook beğenerek izliyorum.çok güzel bi dizi.insanı gerçekten güldürüyor. hem de saçmalamadan... :happy0064 :good: :img-ok:

magrip86
22-02-06, 11:49
Harika bir dizi. Aliye' den bile daha çok sabırsızlanıyorum izlemek için. Süper bir yapım :good:

tvrehberi
22-02-06, 12:06
walla ben de çok severek izliyorum.dünkü bölümü yine çok komikti.karma gerçeten işe yarıyo mu ne???biz de mi denesek milletçe acaba???

magrip86
22-02-06, 15:45
Ben dünkü bölümde "Onlar asla kütüphaneyi bulamayacaklardı" repliğinde koptum :):) Çok komik karakterler var :img-grin2

meltemyucel
27-02-06, 13:10
Bayıldım. Çok hoş bir diziydi. Earl ve arkadaşları çok sevimli :) Dünkü bölümde Hintlilersorarsan sor My Name is Earl demeleri çok komikti :)

meltemyucel
27-02-06, 13:40
1ALJ03 / Brooke Joys Fancy Figurine / 28.02.2006
Odasında Joy’u paraları ararken yakalayan Earl kendisini rahat bırakmasını söyler. Joy ise ona bir tekne alana kadar kendisinden kurtulamayacağını tekrar eder. Kazandığı parayı sadece geçmişte yaptığı hataların bedeli olarak harcayabileceğini söyleyen Earl, çok uzun olan telafi listesinde birçok şeyin Joy’un saçma isteklerinden baskın olduğunu açıklar. Ama isterse yıllar önce kırdığı manevi değeri yüksek küçük heykelciği tekrar kendisine iade edebilmek için elinden geleni yapacağını da belirtir...

earl
10-03-06, 15:20
:icon_ange
Konsept ve karakterler olarak gerçekten müthiş bir dizi ,ilk izlediğimde gülme krizine girmiştim, en güzel bölümlerden biri beleş bira için golfçüye yaptıklarını telafi etme hikayesi :)

earl
14-03-06, 20:27
Bu haftaki bölümün incileri :)

Earl eski karısının düğününe gider , düğünde parkta yapılırken ,parkta futbol oynayan adamların topu Earl'e gelir ve Earl Ronaldinho vari bir vuruş yaparken top eski karısının suratında patlar ve burnu kırılır. www.cnbce.com da dizinin jeneriğinde bu bölüm alınmış, tekrar izleymenizi tavsiye ederim :D

Earl'in kardeşi Randy Earl'e der :

-Bugün kirli arabalara "Beni Yıka" yazmaya gidelim mi? :D

Ve son olarak , Earl düğününü mahvettiği için eski karısına yeni bir düğün organize eder fakat aradaki sıcaklık artınca Earl ve eski karısı kendilerini yatakta bulurlar. Fakat Earl eski karısının yeni kocası Darrel'a karşı kendini sorumlu hissettiği için gelinle yattığını itiraf eder . Bundan dolayı eski karısı Earl'e kızgındır ve düğün resimi çekilirken Earl'e küfürler sayar ,Earl'ün cevabı yine orjinaldir:
- Gayrımeşru çocuklarını bu ağızla mı öpüyorsun? :D

Nasıl ama :)

mizrak_tutucu
16-03-06, 23:22
Karma felsefesinin tarihi Müslümanlıktan eski oldugu icin böyle bir alıntı söz konusu olamaz.
İki ayrı kültürün farklı yollardan aynı tür kavramları bulması çok da nadir görülen bir durum degil.

Karma felsefesinin özü, hellaleşme kavramından çok daha geniş ama tasavvuf felsefesinde bu kavramı tekabül eden başka kavramlar var.

Angel-us-
25-03-06, 14:26
İslam, ilk insanla başlar arkadaşım Hz. Ademle yani. Karma felsefesi helalleşmeden farklıdır ayrıca, karmada ne yaparsan onu "bu dünyada" görürsün felsefesi vardır. Zaten onlarda ahiret kavramı yok yanlış hatırlamıyorsam. İslamiyette ise ne yaparsan karşılığı ahirette göreceksin. Yani kötülük yapınca cezanı hemen dünyada çekmiyorsun.

Düzenleme: Bu haftaki bölümü çok güzeldi

meltemyucel
08-04-06, 10:45
1ALJ12 / O KARMA, WHERE ART THOU? / 11.04.2006
Earl, fast-food restoranında çalışan Josh ve eşinin ikinci bir balayına çıkabilmeleri için Josh'ın yerine geçici olarak çalışmaya başlar. Ancak restoranın şefi olan Mr. Patrick'in diğer çalışanlara ne kadar kötü davrandığını görür ve Karmanın bu adaletsizliği dengeleyeceğine inanır. Ancak Mr. Patrick, Earl'ün inandığı bütün Karma kurallarını yıkmaktadır.

BeTüLL
08-04-06, 21:16
çok komedi bi dizi ya... bu arada bencede karma felsefesi bizdeki hellaleşmedn gelio olabilir zaten müslümanlık önceden gelenhıristiyanlık we yahudilik gibi dinlerin en son hali yani onların aslı müslümanlık bu arad
angel-us-;hıristiyanlıkta ahiret inancı war yani cennet cehenneme inanıyolar da pek takmıo şimdikler:)

Angel-us-
09-04-06, 00:39
Karma hristiyanlık değil arkadaşım :)
Son bölümü de güzeldi bu arada

arrzzu
09-04-06, 11:13
:icon_ange
Konsept ve karakterler olarak gerçekten müthiş bir dizi ,ilk izlediğimde gülme krizine girmiştim, en güzel bölümlerden biri beleş bira için golfçüye yaptıklarını telafi etme hikayesi :)

evet cidden o bölüm harikaydı.benim de en beğendiğim sahneler o bölümdeydi harika dizi ya ama neden hakettiği ilgiyi göremiyor şaşırıyorum

GokGok
13-04-06, 10:18
karmanın yumruğu yok diyo :D elleri ve ayakları yok :) en güzel bölüm buydu

meltemyucel
14-04-06, 16:15
Ekranlarda yeni bir antikahraman

CNBC-e, antikahramanlı dizilerine bir yenisini daha ekledi. Salı günleri 20.30'da yayınlanacak 'My Name is Earl/Benim Adım Earl'e ismini veren baş karakter Earl'ün sırf kötülük yapmış olmak için yaptıkları, sayfalar dolduruyor. Yeni dizinin kahramanı Earl tanımadığı insanların evine girip parti veriyor, kız arkadaşının doğum kontrol haplarını naneli şekerle değiştiriyor, Cadılar Bayramı için karavanına gelen çocuğun şekerlerini çalıyor. Ta ki piyangodan çıkan parayı almak kısmet olmayana kadar... O zaman televizyondan öğrendiği karma felsefesine -ya da daha tanıdık bir şekilde ifade edilirse kötülük yapanın kötülük, iyilik yapanın da iyilik bulacağına- inanmaya başlıyor ve kötülüklerini bertaraf etmek için kolları sıvıyor. İki Altın Küre adayı olup bu senelik törenden eli boş dönen dizi, ülkesi ABD'de seyircinin ve eleştirmenlerin son gözdesi. Kahkaha efektsiz, tek kameralı, yeni moda komedi dizilerine ('Scrubs', 'It's Always Sunny in Philadelphia') örnek 'My Name is Earl'ün başarısının büyük kısmı ise Earl'ü canlandıran Jason Lee'ye ait. Yan rollerden tanıdık, kaykaycılıktan gelme Jason Lee ve onu uzun zamandır hak ettiği başrole kavuşturan 'My Name is Earl', geçen Pazar, New York Times'ın da konularından biriydi.

Uyuşuk kaykaycı
'My Name is Earl'de alt sınıftan uyuşuk ve kötü niyetli bir kaybedeni canlandıran, 10 yıllık oyunculuk kariyerinde hatırı sayılır filmlerde karşımıza çıkan Jason Lee'nin asıl meşhur olduğu alan kaykaycılık. Lee, 1980'lerin sonuyla 1990'lar başının en başarılı profesyonel kaykaycılarından ve avangart kaykaylarla kaykay videoları ve kıyafetleri yapan Stereo Sound Agency'nin ortaklarından biri olarak tanınıyor. Dizide canlandırdığı uyuşuk karakterle arasındaki farklılıklardan "Earl, çocukken pasajlarda takılıp ot içen ve oyun oynamak için insanlardan bozukluk çalan tiplerden. Bense sörfle, kaykayla uğraşan daha atletik California çocuklarındandım" diye söz ediyor.
24 yaşında, spordan oyunculuğa geçiş yaptığında seçmelerdeki samimi ve geveze tavırlarıyla rol dağıtımlarında yolunu açmış. Jason Lee'ye 'Mallrats/Aylak Fareler'de ilk rolünü veren Kevin Smith, "Daha önce gerçek anlamda hiç oyunculuk yapmamıştı ama onu o kadar sevmiştik ki, kast yönetmeninden onu bir kez daha getirmesini isteyip durduk" diyor.
Kevin Smith'in sonraki filmi, postmodern romantik komedi 'Chasing Amy/Amy'nin İzinde'deki küstah ama hassas çizgi romancı karakteri, Jason Lee'nin daha geniş kitlelerce tanınmasını sağladı. Ona 'Almost Famous/Şöhrete Bir Adım'da sinik rock müzisyeni rolünü veren Cameron Crowe, Lee'nin "Karakterini, sevgiye ihtiyaç duyan egosu yaralı bir kişiliğe dönüştürdüğünü" söyleyerek onu övüyor.

Yan kadrodaki cevher
Lee, ilk filmi 'Amy'nin İzinde'den sonra düzenli olarak çalışmayı sürdürdüyse de daha çok esaslı starların yanındaki karakter olarak karşımıza çıktı. (Tom Cruise'un en yakın arkadaşını oynadığı 'Vanilla Sky' veya Will Smith'le beraber rol aldığı Tony Scott filmi 'Enemy of the State/Devlet Düşmanı'nda olduğu gibi.)
'The Incredibles/İnanılmaz Aile'nin seslendirme kadrosunda Lee'ye de görev veren Brad Bird'e göre "Jason, usta işi bir aktör olabilir çünkü onu hiçbir zaman üstüste aynı şekilde görmemenize rağmen sokağınızın aşağısında yaşayan adamı andırabiliyor. Yeterince aklı çalışan herkes ondaki potansiyeli görebilir, ama bunun için çeşitli şekillerde değerlendirilmesi lazım ki, bu da Hollywood'un sık sık becerebildiği bir şey değil".
Zaten Jason Lee'nin de tepelerde gözü yok. "Bu, daha büyük bir sorumluluk ve omuzlarınıza daha ağır bir yük getirir. Yan rollerde veya problemli arkadaş karakterlerinde olduğu kadar üstünde oynanacak şey de bulamazsınız. Baş karakterin eksantrikliğe hakkı yoktur".
Dolayısıyla NBC yöneticileri 'My Name is Earl'ün pilot bölümü için geçen sene Jason Lee'ye teklif götürdüğünde teklifi hemen kabul etmedi. "Hiçbir zaman, hiçbir şekilde televizyona çalışmak istemedim. Ama senaryoyu okuduğumda uzun metrajlı bir filmin ilk 30 sayfasını okur gibi oldum. Bunun televizyon için, NBC için olduğuna inanamadım". Yoğun bir düşünme sürecinden sonra Lee, 'My Name is Earl'de başrol oyuncusu ve yapımcı olmak için imzayı attı. Misafir oyuncuları ve kullanılacak müzikleri belirlemede söz sahibi oldu ve dizi başladığından beri karakteriyle özdeşleşen bıyıkla ilgili tartışmalarda prodüksiyon takımının yanında yer aldı. Dizinin yaratıcısı ve baş yapımcısı Greg Garcia, yayıncı NBC ile aralarındaki bıyık tartışmasını "İki-üç günlük bir savaş gibiydi" diyor. "Traş olduğunda bu savaşı kaybedeceğimi biliyordum. Ama Jason 'Güven bana, bıyıkla daha komiğim' diyordu".
'My Name is Earl' başladığından beri Jason Lee ve bıyığı NBC'nin bu sezondaki en büyük izleyici kitlesini kendine çekti. Şimdi, bir zamanlar 'Cheers'la 'Seinfeld'in yer aldığı zaman diliminde yayınlanıyor.
Lee, 'My Name is Earl'ün başarısını kendisinden çok ana kanallarda az bulunan eksantriklik konusundaki duyarlılığı desteklemesiyle açıklıyor. Ama Lee'nin çoğu arkadaşı, dizinin en büyük başarısının, Hollywood'un en sıkı tutulmuş cevherlerinden birini parlatması olduğu görüşünde. Kevin Smith'e göre "Jason, 10 yıldır bekleniyor. Yolda giderken arkadaşınızın resmini afişlerde görmeniz ve o arkadaşınızın bu sefer Ben Affleck veya Matt Damon dışında birisi olması, (Kevin Smith, ikisinin de yakın arkadaşı) kayda değer bir duygu".

Dave Itzkoff'un New York Times'taki yazısından derlendi.
Radikal

meltemyucel
14-04-06, 16:23
http://us.ent3.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/paramount_classics/the_gift/jason_lee/giftpre.jpg
http://us.ent3.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/walt_disney/the_incredibles/jason_lee/incredpreg.jpg
http://us.ent3.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/paramount_pictures/vanilla_sky/_group_photos/jason_lee3.jpg
http://us.ent3.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/mgm/a_guy_thing/jason_lee/guy2.jpg

Evet!! Sakal bu adama kesinlikle yakışıyo ;) ;)

bone88
16-04-06, 21:21
süper dizi cidden ama bilen varsa söylesin tutmadı mı da aniden bir bölümde birden çok madde nin üstünü çizmeye başladı ?... erken final falan mı yapacaklar???

Angel-us-
16-04-06, 22:46
200 ü aşkın maddesi var her bölümde 1 ini yapsa ömür yetmez :)

bone88
22-04-06, 21:11
ben de düşünüyodum ki bol bol madde var gideceği kadar gider ... bitmesi gerektiği zaman bi olay olur liste tamamlanır... ama aniden bi bölümde 3 er 5 er çizmeye başladı acaba bitiyo mu??

ToeX
22-04-06, 22:12
Bitek ben sevmiyorum herhalde bu diziyi :) 3-5 çizse bile, gerekirse eklenir yine listeye ama bence gerek yok, bitirsinler daha iyi.

pergos
27-05-06, 09:12
My Name İs Earl her zaman seyredilmeyi hak edecek unsurlarla dolu olan ve arkadaşlarının da ona bu komiklikte eşlik ettikleri tam bir eğlencelik dizi... Earl'ün karma felsefesine merak salmasıyla başlayan olaylar kendisine yapılacaklar listesi oluşturmasıyla daha ilginç ve komik hale gelecektir. Her hafta büyük bir sabırsızlıkla ve merakla bu diziyi bekliyorum:img-icecr :love05: MY NAME İS EARL!!! COME ME BACK>>>:img-polic

Angel-us-
12-06-06, 23:32
John Q filminde hastane güvenlik görevlisi Earl in kardeşi.. Filmde aşırı şişman yalnız, dizideki halinin tam anlamıyla iki katı..

bone88
15-06-06, 01:09
earl ün ilk bölümünde nasıl evlendiklerini görmüştüm ama öncesini ilk kez gördük... çok üzüldüm kadının haline ...erkek arkadaşını kaybettiği gibi bir de dişlerinden olmuş... kötü karakter olarak dönüp, kadını yakalamsı iyi olurdu ama kontrolden çıkmıştı... böylesi iyi oldu...

o kadar antreman , çalışmaya rağmen bizimkini yenemedi... helal ...

Crystal
02-07-06, 18:06
Dizideki zenci karakterin (ya ismi neydii yaa...) Earl'in eski esine kaydırağın içinden el salladığı sahne çok güzeldi..

çok karışık anlattım sanırım.. :) :img-grin2

pergos
07-07-06, 09:36
Zenci olan karakterin adı Akrep Adam...Bu arada Earl'ün eski eşi Joy'la kendisine tam olarak kocalık yapmaması ve sadece komik bir karakter yaratımı için dizide bulunuyor olması ayrı bir durum...Arada sırada da olsa ortaya çıkarak bizleri gülmekten yerlere yatıran bir karakter olduğu yadsınamaz...Earl ve kardeşi Danny bu hafta yine bizleri güldürdü! Joy'un bir sanat okuluna yazılmak istenmesinden kaynaklanan komik olaylar dizisi; başladığı yerden aynen devam etti!:img-grin2 Her zaman komik ve eğlenceli olmayı kendine düstur! edinmiş olan Earl yine Karma Felsefesine göre hareket ederek daha önce yapmış olduğu kötülükleri belli bir zaman sonra yapacağı bir iyilikle kapatmak istemektedir.Başarılı olması için gerekenler zaten hayatının her saniyesinde mevcuttur:img-polic (Part I)

sugarplum_fairy
16-07-06, 19:24
ben en çok Earl'ün garip bi aksanla konuşan insanlara ingilizce öğrettiği bölümde gülmüştüm hatırlıorumda =)).. bence my name's earlün en güsel bölümlerden biriydi :img-grin2

cagladirek
16-07-06, 20:13
bana en acı veren bölüm zavallı earl'ün bütün parasını diğer adama vermek zorunda olmasıydı. üstüne üstlük yetmezmiş gibi bide üstüne 5.000$ vermek zorunda oldunuğunu düşünüyordu.o an ona çok acıdım. ama doğru olanı yapmıştı. zaten para yine onu buldu. işin felsefesi bu zaten İYİLİK YAP İYİLİK BUL.

hpdah
04-08-06, 13:20
Her CNBC-e dizisi gibi müthiş bir dizi. İlk sezon bitti; ama şunu söylemeliyim ki; bu dizi 10 sezondan aşağı sürmeyecek gibi görünüyor. Çünkü, Earl'ün listesi 259 maddeydi ve bir madde daha eklendi bir bölümde.
Ayrıca 21 Ağustos'tan itibaren 20.30'ta hafta içi her gün tekrarları olacak.

valarian
13-08-06, 19:50
Dizi çok kaliteli. Emmy'ye aday gösterilmedi, eleştirmenler deliye döndü! :fighting2 Randy'le gece yatmadan önce yaptıkları konuşmalar, bütün gün felsefe çalışmaları, karmaya göre hayatlarını karman çorman etmeleri mükemmel! :img-grin2

@libaba
21-08-06, 08:05
diziyi çok zevkle izliyorum. earl eski hayatına göre şu anda süt dökmüş kedi gibi, bence bu ona acayip sempatiklik katmış. karakterler çok süper. kardeşi ve o hizmetçi kız çok iyi. en çok hey crab man demesi çok komik. en çok laptop bölümünde, bir de bu ingilizce öğrettiği bölüm komikti. bütün parasını o adama verdiği bölümde çok üzülmüştüm.

arrzzu
30-08-06, 16:51
ben en çok üniversite'de ders verip karmaya karşı geldiği bölümü sevmiştim.o sevgili aday adayı kadının yüzü arılar sokunca çok korkunç olmuştu:)

dcan'T
30-08-06, 18:49
ben en çok üniversite'de ders verip karmaya karşı geldiği bölümü sevmiştim.o sevgili aday adayı kadının yüzü arılar sokunca çok korkunç olmuştu:)

cidden ya o bölüm süperdi.özellikle randy nin üniversiteli gençlerle beraber katıldığı prti we oradaki olaylarda çok komikti...:img-grin2

arrzzu
31-08-06, 13:31
cidden ya o bölüm süperdi.özellikle randy nin üniversiteli gençlerle beraber katıldığı prti we oradaki olaylarda çok komikti...:img-grin2
evet randy de süperdi o bölümde.earl gidiş günlerini her uzatışında nasıl da seviniyordu:) bira yarışları fln...bir de ben otobüs durağına bekleyen yolculara çok gülmüştüm.:):):):img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

asdewq
25-01-07, 21:50
2. sezon ne zaman başlica kcnbce de bilgisi olan var mı

lorelai gilmore
29-01-07, 11:21
Randy çok sevimli bi karakter ya bayılıyorum ona!2.sezon hakkında bilgisi olan yok mu?ne zaman başlayacak?

gilmoregirls
31-01-07, 14:13
2.sezon 27 şubatta başlıyormuş ...

sprytus
21-03-07, 11:01
Her zaman olduğu gibi bizleri kahkahalar boğan Earl ve kankası Randy! ilginç ve üsturuplu maceralarıyla mest ettiler bizi...Joy'a enteresan bir kedi edindirmeye çalışan Earl'ün başına gelen komik olayları keyifle ve heyecanla! izledik:happy0064

Raikkonen357
25-03-07, 14:07
bana en acı veren bölüm zavallı earl'ün bütün parasını diğer adama vermek zorunda olmasıydı. üstüne üstlük yetmezmiş gibi bide üstüne 5.000$ vermek zorunda oldunuğunu düşünüyordu.o an ona çok acıdım. ama doğru olanı yapmıştı. zaten para yine onu buldu. işin felsefesi bu zaten İYİLİK YAP İYİLİK BUL.

Evet en güzel bölümdü bence.Özellikle yaşlı kadının bunlara arabayla çarptıktan sonra karma zannetmeleri çok komikti

sprytus
29-03-07, 08:42
My Name Is Earl'ün son bölümü gerçekten de bir hoştu! Earl'ün yakın arkadaşlarından birinin annesine cinsel yönden yaklaşmasından sonra olan komik olayları izlemek tam anlamıyla müthişti...Orta Batı Amerika'nın o kendine has küçük birşeyden bile komedi unsuru çıkarabilen insanların eğlenceli maceraları gülebilmek için birebir!Ben şahsen bayağı bir güldüm arkadaşlar:img-hyste :good:

gokhanterzi
06-04-07, 09:17
arkadaslar ii hoş diyosunuzda bu diziyi indirebileceğimiz yada alabileceğimiz bi yer varmı özellikle 2. sesonun bölümlerini... (bilen yardım ederse sevinirim)

mia colluci
11-04-07, 14:07
arklr ben de sewerim bu diziyi ama buraya yazmak pek aklıma gelmemişti doğrusu amm çok komik bi dizii yaa çok gülüyorum ben dizyi izlerken :img-wink:

sprytus
12-04-07, 14:14
Komik bir dizi olduğu yadsınamaz bir gerçek arkadaşlar!Geçen bölümde ise Joy'un ebedi erkek arkadaşı Yengeç Adam'ın evden kovuluşu ve daha sonra onun Earl'ün yanına taşınmasıyla gelişen yine komik olaylar örgüsünü izledik!:img-yes: Randy'nin bu hadiseden ne kadar memnun olacağı ise ne yazık ki bellidir...Diğer yandan ise Earl'ün yakın arkadaşlarından William'ın kız arkadaşından ayrılması ve Earl'ün de bu hoş bayanla tanışmasıyla başlayan egzantrik ve keyifli gelişmeleri izledik.Yine bayağı bir güldüğümüz ve bizde hoş bir tat bırakan! bir episode'du...:good:

sühan
17-04-07, 19:33
Randy adamım benim... hastayım bu adama ya.. Onu seyrederken kopuyorum.. Chrıstıan slater sırf kuresel ısınma muhabbetıne kabul etmış o rolu, belli.. bayagı bır uyardılar seyırcıyı.. Randy olmasaydı sıkıcı olabılırdı. adamım benım ya.. muthıstı yıne.. :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

sprytus
18-04-07, 08:17
Christian Slater'ın oyunculuğu mükemmel, Jason Lee'nin yetenekleri gözümüzün önünde ve Randy harika bir adam...Mükemmel bir bölüm izledik arkadaşlar...Küresel ısınmayla alakalı olarak verilen bilgiler ve hippilerin o hoş görüntüleri tam bir hoşluktu!:img-yes: Nüdist yaşlı bayanın edep yerlerinin çiçekli bir çitle kapanmış olması ve yaşadıkları küçük köyde ekmeklerini neredeyse taştan çıkarmaları! bayağı bir enteresandı(Part-I):good:

ECE...:)
19-04-07, 18:39
Pazarları tekrarlarına denk geliyorum bazen.
Hoş bir dizi gibi..
Hangi gün yayınlanıyor ??

sprytus
26-04-07, 15:03
Arkadaşım ECE; bu dizi Salı akşamları Saat 20.00'de CNBC-E Kanalında yeni bölümleriyle yayınlanmaktadır...Earl, Randy ve diğer egzantrik arkadaşlarının komik maceralarını izlemeye davet edebilirim tüm arkadaşları...Tekrar bölümler Pazar günleri kanalımızda...:good:

sprytus
01-05-07, 14:33
Bence TV Kanallrında şu ana kadar yapılmış en iyi gençlik komedi dizilerinden bir tanesi olan My Name Is Earl'ü bu akşam yine keyifle izleyeceğiz...Buna eminim!:happy0064

sühan
04-05-07, 10:25
Su ana kadar yorum yazmamamın nedenı.. ben degısıklıklerden hoslanmam.. randy'ı bu bolum cok kotu ıslemısler.. Bıraz hayal kırıklıgına ugradım.. Yanı son kısmından.. bastakı, ozellıkle earl'e ılacı ona nasıl verecegını soylerken koptum.. "ıckının ıcıne koyacagım.. tuh soyledım.. ....'e koyacagım... tuh yıne soyledım... o zaman ...'nın ıcıne koyarım.. kahretsın!!!"

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

sprytus
04-05-07, 14:55
Salı günü yayınlanan yeni bölümde Randy'nin geri planda kalarak Earl'e fazla eşlik etmemesi bile bizlere ilginç geliyor değil mi arkadaşlar? İçkinin içerisine ilaç atması bile bir ilginç şu Randy'nin...Yine bizleri kahkahalara boğup güzel bir akşam geçirmemize eşlik ettiler!:good:

sprytus
17-05-07, 14:53
Geçen Salı günü yayınlanan son bölümde Earl ve Randy'nin TV Show'a konuk oldukları bölümü keyifle izledik...Harikaydı, harika!!!:img-hyste

sprytus
24-05-07, 15:06
Geçen gün yayınlanan yeni bölümde yaşanan o komik ve bir o kadar da eplenceli olaylardan sonra bu diziyi sevmemek olur mu? Earl ve saz arkadaşlarının! bir kütüphanede bulunan tarihi gümüş çatal-bıçak takımını bir akşam ansızın! çalmalarıyla başlayan olayların onları amansız bir pay kapma yarışına sürükleyeceğini nereden bilebilirlerdi ki? Herkesin bölüm içinde kendine göre yaptığı My Name Is ......! açılımlarla daha da komik bir bölümdü!:img-yes: Joy'un o karakter yorumundaki ve Orta-Batı kadınlarının o hiçbir şeyin altında kalmaz söylemleri tek kelimeyle harikaydı...Randy'i aldatmaya çalışan ve ondan bu değerli gümüşleri almaya çalışan dolandırıcılardan şansının da yardımıyla kurtulması bir hoştu arkadaşlar...Çok eğlendik, çok....:img-hyste

ANİTA
04-06-07, 01:21
çok komik bir dizi.earlun karma felsefesine göre iyilik çabaları izlenmesi gerek.randy le gece yattıklarında çok komikler:img-blush

misskrueger
04-06-07, 16:47
Arkadaşlar my name ıs earl bu haftada çok komik küçükken fransadan gelen arkadaşıyla alay ettigi için karma felsefesine göre telafi etmeye çalışıyor...

misskrueger
04-06-07, 17:08

http://img46.imageshack.us/img46/408/un1qc1.png (http://imageshack.us)+http://img405.imageshack.us/img405/4743/led1bt0.png (http://imageshack.us)

http://img108.imageshack.us/img108/1020/ud1kn2.png (http://imageshack.us)+http://img405.imageshack.us/img405/3097/led1lk3.png (http://imageshack.us)

ANİTA
04-06-07, 23:01
[

çok güzeller sağol.earlün eski karısıda çok komik arasıra vicdanına yeniliyor şu kaçırdığı adamla ilgili bölümü hatırlasanıza adamı bulduklarında ölmüştü ve karma felsefesine göre earl ve karısı adama cenaze töreni düzenlemişlerdi.başta arkadaşları olmadığını sanmışlardı.ama meğerse adam bütün zamanını internette geçiriyormuş.sonunda internetteki arkadaşları gelip cenaze töreni düzenlemişlerdi.çok komikti:img-help:

misskrueger
05-06-07, 19:48
Bu bölümde her zaman ki gibi çok güzel ve komikti.Randy'nin sonunda catalina'ya olan aşkını itiraf etmesine sevindim tam randy için üzülmeye başlamıştım derken ters köşe oldum bu sefer catalina için üzülmeye başlıyorum kendi açtıgı çukura kendi düştü bakalım haftaya karma felsefesinden hangi madde olacak.

Arkadaşlar normalde my name's Earl bitince yeni bölüm reklamını göstermiyorlar mıydı?Bu hafta göstermediler...:icon_sorr

ANİTA
05-06-07, 23:01
Bu bölümde her zaman ki gibi çok güzel ve komikti.Randy'nin sonunda catalina'ya olan aşkını itiraf etmesine sevindim tam randy için üzülmeye başlamıştım derken ters köşe oldum bu sefer catalina için üzülmeye başlıyorum kendi açtıgı çukura kendi düştü bakalım haftaya karma felsefesinden hangi madde olacak.

Arkadaşlar normalde my name's Earl bitince yeni bölüm reklamını göstermiyorlar mıydı?Bu hafta göstermediler...:icon_sorr

fransadan gelen arkadşı çok komikti.adamın bütün derdi kadınlarmış.earlun ona amerika ile ilgili gösterdiği yerler daha komikti.herkesin amerika hakkındaki konuşmaları da çok komikti.catalina kendi kurduğu tuzağa düştü sonunda randy odadan adeta kaçtı ama catalinanın yediği ve sürdüğü peynir balık ve soğanları hatırladığım zaman randye hak veriyorum kesinlikle iğreç:happy0064

ANİTA
06-06-07, 00:14
Haklısın igrençti bir balık bir peynir bir soğan randy gene iyi dayandı...:img-yes:

randy çok iyi niyetli catalinaya onu sevdiğini söylediği sahne çok güzeldi ama catalina arkadan earle hayır diyordu zavallı randy çok iyi niyetli ama durum şimdi tersine döndü

misskrueger
06-06-07, 12:02
randy çok iyi niyetli catalinaya onu sevdiğini söylediği sahne çok güzeldi ama catalina arkadan earle hayır diyordu zavallı randy çok iyi niyetli ama durum şimdi tersine döndü

Aslında o sahnede catalina'nın da olumlu olarak karşı vermesine şaşırdım ama Earl'e hayır dediginde tamam dedim randy dostum catalina'yı unut...bu sefer son sahnede şaşırdım:)

ANİTA
06-06-07, 12:08
Aslında o sahnede catalina'nın da olumlu olarak karşı vermesine şaşırdım ama Earl'e hayır dediginde tamam dedim randy dostum catalina'yı unut...bu sefer son sahnede şaşırdım:)

son sahneden güzeldi pier earle ne zaman rahatlamak istersem gelirim demişti.arkadanda tabi karım ve çocuklarımdan demişti.earlde acaba pierin karısı ve çocuklarınıda bu listeye eklemeliyim diye düşünmüştü çok komikti:happy0064

ANİTA
06-06-07, 21:23
evet hepsi kendi için önemli olan şeyleri saydılar.randy bütün sevdiği yiyeceklerin ismini saydı.yengeç adam aralarında en bilgiliydisi.hele earlun eski karısının saydıkları çok komikti bakalım gelecek bölümde ne var:happy0064

misskrueger
06-06-07, 23:13
Randy'nin bakışlarına dikkat...:)

http://img168.imageshack.us/img168/235/151567hyydd00zgi7.jpg (http://imageshack.us)

velvet
06-06-07, 23:43
ben en çok randy'i seviorum... çok saf çok tatlı bi karakter! bi de böyle sonunda dizinin earl'le yatak muhabbetleri süper oluyo...
kıyamam nası aşık catalina'ya...
catalina'nın abisi kızı vercem diye az çektirmedi randy'e :img-hyste

ANİTA
06-06-07, 23:47
fotoğraf çok güzel randy benim favorim bütün bu karma felsefesinde earle hiç bıkmadan usanmadan yardım ediyor çok tatlı catalinaya da umutsuz aşıktı bakalım gelecek bölümde roller değişecekmi:img-help:

sprytus
12-06-07, 12:12
Son bölümü yine müthişti arkadaşlar...Randy'nin umutsuz bir aşkla bağlandığı Catalina'dan yaptığı anlamsız uzaklaştırma çabalarının sonuç vermemesi için neler neler yapması çok eğlenceliydi!Earl'ün ise Randy'yi uykudan ve tatlı hayallerden uyandırmak için herşeyş yapmaya çalışması enteresandı:img-wink:

ANİTA
13-06-07, 00:08
bu bölümde çok güzeldi earlun bebek yapma hakkında fikir verişi çok komikti.mayonezle yumurta ve hindi.earlden başka kim çocuk yapma fikrini böyle anlatabilirki karma:happy0064

kelfindik
17-07-07, 17:10
çok güzel bir dizi yaa...ben en çok catalina ve earl1ü seviyorum...randyde çok tatlı...catalina'yı kurtarmaya gittikleri bölüm süperdi....:D

I$IL
22-08-07, 10:36
bu diziyi çok sewiom.insan izlerken gülmekten karnı ağrıo...karavan görevlisi kadına yun oynayıp onun rahibe olmasına neden oluodu.o bölüm çok komikti :)

ANİTA
23-08-07, 17:34
bu diziyi çok sewiom.insan izlerken gülmekten karnı ağrıo...karavan görevlisi kadına yun oynayıp onun rahibe olmasına neden oluodu.o bölüm çok komikti :)

earlun maceraları izlediğim en komik ve en ilginç konulu sitcomlardandır.bence yapılmış en iyi komedi dizilerindendir.gerek karakterler gerekse maceralar çok iyi tasarlanmış ve yazılmış earlun maceralarını sabırsızlıkla bekliyorum

cncbce nin en iyi sitcomlarından bence my name is earl:good:

sprytus
04-10-07, 09:29
Earl ve arkadaşlarının maceralarını özlemekten bir haller girdik...İnşallah Kasım ayında Heroes'un yayınlanmaya başlamasıyla beraber My Name Is Earl'de başlar da keyifle şöyle seyrederiz!:icon_whis

vanesmq
15-10-07, 12:32
http://icons.iconator.com/159/ICONATOR_ae741516085b573fc4e5dbab08eea2d7.gif+http ://icons.iconator.com/248/ICONATOR_452944d664ffe90a0ef95e78e64221b6.gif+http ://icons.iconator.com/270/ICONATOR_98951078b9acd863466d6bd1b554da90.gif

milomania
23-10-07, 14:38
yeni sezon ne zaman başlıycak ya?çok seviodk earl ve tayfasını.özellikle joyu

dark_sign
08-11-07, 17:29
Arkadaşlarr, ben geçen gün e2 tvde bir show programında Jason Lee'yi yani bizim Earlı gördüm, o bölümde My Name İs Earl bittikten sonra falan diye konuşuyorlardı, yani dizinin artık çekimi falan bitmiş galiba..
Artık yeni bölüm de koymuyorlar hiç, yoksa bi daha hiç izleyemeyecek miyizz :img-sorry:img-sorry
Çokk ama çokk seviyodum ben Earl'ü, Randy'i Joy'u, Crabsman'ı :)Bitmeseydi keşke..

sprytus
21-11-07, 08:46
Bu konuda fazla bir bildiğim yok arkadaşlar! Sanırım bu sezon CNBC-E bazı dizilerde tasarruf! yoluna giderek yeni almış oldukları bazı pahalı dizilerin ücretlerini dengelemek ister gibi görünüyor!:img-yes:

dcelik86
21-11-07, 13:11
My Name İs Earl' ün türk versiyonu izlemek istiyenler ve yeniden eski bölümlerini hatırlama isteyenler için Stv de c.tesi günleri Hakkını Helal Et var. Bu arada Ordaki adam hem fiziki hemde sima açısından Earl' a tıpatıp benziyo....

LuLye
15-12-07, 23:57
My Name İs Earl' ün türk versiyonu izlemek istiyenler ve yeniden eski bölümlerini hatırlama isteyenler için Stv de c.tesi günleri Hakkını Helal Et var. Bu arada Ordaki adam hem fiziki hemde sima açısından Earl' a tıpatıp benziyo....

şaka gibi aynısını yazmak için girdim =) ben de youtube da gördüm hakkını helal et i ilk iki bölümünü izledim oradan ve çok güldüm.

bu arada my name is earl devam ediyor mu? bitti mi? geçen sene izliyordum ama bu sene hiç raslamadım. bilgilendiren olursa çok sevinirim.

milomania
16-12-07, 12:10
Burdan sizin sayenizde gördüm.Hayatımda bu kadar komedi bişey izlediğimi hatırlamıyorum.Gülmekten gözümden yaş geldi.:img-hyste

sprytus
17-12-07, 09:01
Son günlerde e2 kanalında verilmeye başlanan My Name Is Earl'ün eski bölümleri mi acaba arkadaşlar?Eski dostumuzu yeniden görmek sevindiriciydi doğrusu!:img-wink:

tasdibek
12-01-08, 09:47
Arkadaşlar merhaba,
Bu haftaki bölümlerden bir tanesi ile alakalı sorum var:
Hani Joy'la, Earl'ün eski kız arkadaşının (şu an kanun kaçağı yakalayan) dövüştüğü sahnede arkada çalan müzik neydi, ismi, söyleyeni? Vallahi içime dert olacak bulamazsam, yardım!

ebrucu_ze
23-02-08, 16:38
3. sezon 28 şubatta başlıyor:happy0064 saatini de söyliyim 20:30 ..bugün cnbce de eski bi bölümü verdiler benimde favorim olan bir bölüm:img-yes: televizyon programı cops a çıktıkları bölüm:img-hyste çok güldüm tekrar:img-yes:

deadly_angel
28-02-08, 14:56
Earl, demir parmaklıklar arkasında

My Name’s Earl’ün üçüncü sezon bölümleri bu akşam, saat 20.30’da CNBC-e’de başlıyor. Earl bu kez hapishaneye düşüyor.

Earl’ün hikayesi sayısal lotodan kazandığı 100 bin dolarlık ikramiyeyle başlamıştı. Ancak kazandığı parayı harcayamadan, kendisine bir araba çarpınca karma felsefesi ile tanıştı. Fakir ama sonuna kadar kötü ve bencil biriyken, zenginliğin içine düşüp bir iyilik meleğine dönüştü. Ancak tam iş buldu, kardeşi Randy ile beraber kendi evlerine çıkma hazırlıklarındayken Earl yine karmasının kurbanı oldu.

“My Name is Earl” bu akşam CNBC-e‘de ekrana gelecek üçüncü sezonun ilk bölümünde, demir parmaklıklar arkasında...

BENİM ADIM MAHKUM

Earl’ün hapishane günleri başlamıştır. Bu arada Joy, Earl’ün iyiliğini karşılıksız bırakmamak için Randy’le ilgilenmeye başlar. Randy ise yeni duruma alışmakta zorluk çekmektedir. Diğer yandan hapishanenin kabadayısı Earl’ün peşine düşmüştür.

Kaynak: Ntv

yagmur_montana
06-03-08, 20:53
joy un randy e earl süz yaşamayı öğretmesi harikaydı , öğretim yöntemine hayran kaldım :P güzel bir bölümdü ..

yagmur_montana
13-03-08, 21:06
hepsini izleyemesemde güzel bir bölümdü :D
randy , earl ün hapisanesine gardiyan oldu : )
kavgalı çift de iyiydi :P

ewrim_91
16-03-08, 12:58
NBC'nin ünlü dizisi My Name Is Earl'ün yeni misafiri Paris Hilton.

Paris Hilton My Name Is Earl'ün 3 Nisan'da yayınlanacak bölümünde rol alıyor. Dizi ekibinden Greg Garcia Paris Hilton için şunları söylüyor: "Bu bölümü yazarken tam olarak kimin bu rolu oynaması gerektiği konusunda emin değildik. Fakat sonra Paris'i keşfettik ve başka bir alternatif düşünmedik bile. Bölümün yayınlanmasını ve Amerika'nın Paris'i yeniden keşfetmesini sabırsızlıkla bekliyorum."

a.oyunu_sweet
02-11-08, 15:50
58. Emmy Ödül Töreni Kırmızı Bayrak ile 1 saat içeride ödül dağıtırkende 3 saat sürdü.Kırmızı halıda Jamie Pressly vardı.İçeride ise Jason Lee de vardı. Jamie Pressly bence en iyi kadın komedi sanatçısıydı ama seçmediler yine de jamie pressly alkışladı.Aynı zamanda en iyi komedi yönetmeni ve en iyi komedi filmi yazarı My Name Is Earl dizisinden çıktı.