Tüm Versiyonu Göster : Replik/Senaryo/Resim/Avatar/İmza/Özel Çalışmalara Yorumlar
Ye$iLiM-(M)
16-04-07, 15:29
Burda yorum yapalım...
Nurcum çok yoruldum artık sen devam edersin:happy0064:happy0064:happy0064
Nur ve Mehtap resimler için çok sağ olun...Siteye fazla giremiyorum..Ama girdiğimde de başlığıa muhakkak uğruyorum...Sonunda bizimde bu başlığa geçmemize sevindim...Ama biraz da Dolunay Soysert resmi çekerseniz çok memnun olurum
-özgü_namal-
16-04-07, 18:49
Nur ve Mehtap resimler için çok sağ olun...Siteye fazla giremiyorum..Ama girdiğimde de başlığıa muhakkak uğruyorum...Sonunda bizimde bu başlığa geçmemize sevindim...Ama biraz da Dolunay Soysert resmi çekerseniz çok memnun olurum
öncelikle resimler için bişey değil..
aslında multimedya yok diye resim cekmiyordum sadece özgüden cekiyordum...artık acıldı bu bölümden bol bol dolunay ve özgümün resimlerini cekicem..:)
mehtapçım valla hepsini ekledim yoruldum ama deydi bitti :)
imza avatar ve resimler çok güzel bu arada arkadaşlar benim bilgisayarda bir problem var onun için imza avatar yapamıyorum ama en yakında yeni imza ve avatarlarımı sunacağım.... :)
Ye$iLiM-(M)
16-04-07, 21:59
Nurcumm değmiş valla ya-msj sayından bellii:)Elimize sağlkk..Bn de bu bölüm çekip eklerim belki uyuklamazsamm:)Evt Dolimden de istiyorumm:)
-özgü_namal-
17-04-07, 15:16
evet mehtapcım deydi:)bu bölümden herkesi cekerim artık nasılsa multimedyamız var:):)
Ye$iLiM-(M)
17-04-07, 15:20
Hehh yani bence de çek Nurcumm...Bol bol eklersin ya.
masal_perisi
17-04-07, 19:37
Evet...Ben de Doli resmi istiyorum...Hatta herkesten olsun resim...Multimedayamız var nasıl olsa
ayy burayi görüncee cok sevindim yaa sonudna acilmis hele sükür bu arada calismalar süper elleirnzie sgalik
Daha yeni goruyorum cok cok sevindimm
resimler icin cok saglun ay ben simdi calisma yapmaya baslayayim hemennn :)
Ye$iLiM-(M)
18-04-07, 12:04
Durman ayıp hemen başla cnmm
masal_perisi
18-04-07, 12:20
Mehtapcım...Seninde durman ayıp canım...Sen de başla..
Ye$iLiM-(M)
18-04-07, 16:30
İnş...
Ayşecim süperler yine eline sağlık
masal_perisi
18-04-07, 18:02
Ayşecim...Çalışmaların çok güzel olmuş...Eline sağlık...Devamnı bekleriz
mehtosum&aysecim
ellerinize saglik, hepsi süper :)
merhem calismalairn süper olmus ellerine saglik canim
Ye$iLiM-(M)
19-04-07, 15:42
mehtosum&aysecim
ellerinize saglik, hepsi süper :)
Sağol Pelinimm...
Sn de çok güzel yapıyorsun sen de yapsana:)
masal_perisi
21-04-07, 18:37
Nur ve Mehtap resimler için çok sağ olun...Çok güzeller...
Eee arakdaşlarr resimler eklendi ama...Başlık çok sessiz....Nerde çalışmalar...
Ye$iLiM-(M)
22-04-07, 23:18
Çalışma hhııımm...
Çalışma olur tabi ama ortam o kadar boş ki.İnsanın yapası gelmiyor kimse bakmıyor ilgilenmiyor bunlar olmadıktan sonra ne anlamı var ki.Çok istedik açılsın diye şimdi kimse yok neden acaba?Keşke eskisi gibi olsa en azından 3-5 kişi bakardı..
-özgü_namal-
23-04-07, 11:21
evet ya o kadar acılsın diye ısrar edenler vardı şimdi herkes kayboldu 3,5 kişi içinde insanın ne resim ekliyesi nede imza yapası geliyor:(
sağolun hepsi çok güzel :img-wink: elinize emeğinize photoshopunuza pcnize klavyenize mousenize sağlık :img-cool2
Ye$iLiM-(M)
26-04-07, 20:23
Hazır olun inşallah bu akşam sizi resim yapmuruna tutucamm:)
çalışmaları anladımda yorumlar nerde arkadaşlar nezaman girsem kimse yok yaa leyla çok üzülüyor versin bebegi emel rtık yeter sizcede öyle dimi...
gelincik89
06-05-07, 12:44
Arkadaşalar uzun zamandır buraya girip teşekkür edicem bir türlü edemedim..Başta Mehtap,foxwolf,Nur,Yelda ve adını sayamadığım bütün arkadaşlar hepinizin emeğine ellerine sağlık..Bu arada altlarına buradan alıntı olduğunu söyleyerek Doli başlığına sizin resimlerden ekledim o yüzden çok teşekkür ederim..Umarım bir sakıncası yoktur..Dediğim gibi daha önce teşekkür edicektim ama hep unutkanlığıma geldi Kusura Bakmayın...:)
Gössde'cim&tozseker&supermarried&aysee anam - ellerinize saglik hepsi süper olmus :)
masal_perisi
06-05-07, 16:05
Gözdecim...Mehtapcım...Ayşe...ve Ayşenur...Hepinizinde ellerine sağlık...Bütün imzalar ve avatarlar süper olmuş...Ellerinize sağlık...
_supermarried_
06-05-07, 17:18
Rica ederim ne demek her zaman...
Gözdecim,Ayşenurcum,Ayşecim ellerinize sağlık süperler hepsi.Hem tarz,yapım,''anlam'' bakımından çok güzeller...
__SEYMEN__
06-05-07, 20:12
çok teşekkürler ellerinize zamanınıza sağlık ben eni gördüm böyle bir sayfa olduğunu bende diyordum neden hiç bebeğim avatar ve imzaları yapılmıyor diye
Gössdemm&Aysenurboz&16MERVE16 - ellerinize emeginize saglik yine süper olmuslarr :)
supermarried - resimelr icin cok tsk, süperler .. kis mehtapp senmisin yoksaa ... :)
_supermarried_
07-05-07, 18:04
Yasden,Gözdecim,Ayşenurcum,61MERVE61
ellerinize sağlık hepsi çok güzel =))...
Pelin evet benim...
İyi ki çekmişim resimleri yoksa başlık imza görmeyecekti.Malum hep standart kişiler var da...
tüm çalışmalar çok güzel olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık
pohpoh_perisi
09-05-07, 14:46
arkadaşlar süpersiniz bende yana yana bebeğim resimleri arıyodum ellerinize sağlık.. ÇOOOOK teşekkürler kendinize iyi bakın haa bu arada imza ve avatarlarda süperler...ellerinize sağlık
ayseecikkk & Tugcecikkk & Mehtappcikk - süpersinizz calismlar yine süper.. cok tskkler.. ellerinize emeginize saglik :) ...
bu arada mehtosumm yeni nickkin hayirli olsun, bende hep diodum neden bannedlendi acaba die.... özgü forumuna artik ugramiosun ... ??
_supermarried_
09-05-07, 17:24
Teşekkür ederim canım =)...
Bu hafta da resim çekebilirim belki ama tam bölüm belki kaydedemeyebilirim ...:)
Pelincim sen replere devam et bnm =):good:
Teşekkür ederim canım =)...
Bu hafta da resim çekebilirim belki ama tam bölüm belki kaydedemeyebilirim ...:)
Pelincim sen replere devam et bnm =):good:
:img-hyste tmm cnmm =)) .. buarada harbiden sensiz ne yapardik, o gzl resimler icin yine cok sagoll, snein sayende resimsiz kalmiozz :)
Gössdemm süüpersinn harika olmuss calismlarin herzamnki gibi :)
_supermarried_
10-05-07, 23:51
:img-hyste tmm cnmm =)) .. buarada harbiden sensiz ne yapardik, o gzl resimler icin yine cok sagoll, snein sayende resimsiz kalmiozz :)
Yok canım ne demek {replerin içim muckk}...Ben olmasam biz resimsiz kalırız asıl ama olsun =)...
yabancı_damat
13-05-07, 12:42
http://www.galeriturk.net/getimg/Ba_l_ks_z_1104.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/_zg_.gif (http://www.galeriturk.net)
DAHA ÇOK UMUT AWATARI VE İMZASI İSTİYORUM GİFLERDE yaparsanız sevinirim
Mehtosumm&Aysecimm - süüper claismlarrr ellerinize emeginize saglikk :)
yabanci_damat takimin cok gzl olduda onu imza /avatar/calisma bölümüne eklemeliysin, burda yorum yapilioo...
Tugcecim&Sedacim - ellerinize saglik calsimlariniz süper olduu :)
Tugcecim&Sedacim - ellerinize saglik calsimlariniz süper olduu :)
yorumun için teşekkür ederim pelincim...
beğenmene sevindim...:)
Gössdecimm harika olmuslarr ellerine emegine saglikk :)
GAZEL_KEREMCEM
26-05-07, 15:15
yapılan tüm çalışmalar çok güzel olmuş.özellikle umut we leyla olunca her şey harika oluyor.teşekkürler!
Filizce_Jüly
05-06-07, 15:19
paylasimlar icin coook tesekkürler arkadaslar :)
masal_perisi
21-06-07, 11:33
Dilara resimler için çok sağ ol...Çok güzeller... :)
Sinemcim...Çalışman çok güzel olmuş...Ellerine sağlık..
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.