Tüm Versiyonu Göster : Perçem
arkadaşlar bu dizi benim bulunduğum bölgede çekiliyor
ama kadro güzel ama berdan mardiniyi sevmiyorum ne böyle hep türkücü şarkıcı oynaması mı gerekiyor yani ya
neyse finikede çekiliyor bu dizi bence ağa dizisine benziyor
öğğğğ geldi şu dizilerden yani
fragmanını izledim de ordan biliyorum
bir başlık açılsında şu diziyi bir güzel eleştirelim diye açtım zaten bu başlığı
BEN BU DİZİNİN FAZLA BARINAMAYACAĞINA EMİNİM yani baksanıza kurşun yarasında berdab mardini bir çıktı pir çıktı dizinin seyri değişti iyide oldu
bence berdan mardinin öğrenmesi gereken daha çoooook şey var yani
nazar etme ne olur çalış seninde olur :P :P
bu dizi aliyeyle aynı saate geliyormuş ben kesinlikle izlemem yani
bencede ! ben de berdan mardini yi sevmiyorum . ya türkiye de oyuncu mu yok . şarkıcı türkücülere dizi yapıyolar ya .
özcan deniz neyse o adam kendini kanıtladı ....
ben de izlemeyi düşünmüyorum . aliye ye karşı rakip olamaz yani ......
Öf Berdan ne yaaa???Show tv ye hic yakıştıramadım
Ayrıca dizinin müziğine dikkat ettiniz mi Asmalı Konak ın muzigine benziyo
ona dikkat etmedim de ne bu yani daha iyi bir jön bulamadılar mı yani
bence baştan kaybetti çünkü aliyeyle o saate kise baş edemz yani
bu dizi izlenmez bi kere senaryosunda iş yokB.İ.M deki gibi 2 kardeş aynı erkeğe aşık oluyorlar bu senaryo eskidi artık :!: pppööh :!:
Ömrünün kısa olacağı kesin.Herkes kendi işini yapmalı.(Sözüm mesleği haricinde oyunculuk yapmaya çalışanlara...)
aliyeaynalar 17-11-04, 11:38 Bu dizinin bitmesini yakınıdır,
bu dizi nasıl oluyorda aliyeye rakip olabiliyor..
aliye varken kim izler ?
Çok sürmez yayından kaldırılır. Tutacağını hiç sanmıyorum.
Zaten Show un dizileri çok izlenmiyor uzun soluklu olan bir tek Kurtlar Vadisi var Ekmek Teknesi bile kanal değiştirdikten sonra eskisi gibi favori değil bence en iyi diziler Kanal D ve ATV de yayınlanıyor
Aytac Arman a yazik olmus :lol:
havin_baran 06-01-05, 19:35 valal kursun yarasindan iyidir!!
yalniz kriz oldugum bi konu var berdani midir kerdani midir nedir surekli imajini degistiriyor ozcan deniz i taklit ediyor bence o yuzden KIL oluyorum ona!!!! yoksa bu dizide kursun yarasina gore tecrubeli oynuyor bence
havin_baran 06-01-05, 19:37 Zaten Show un dizileri çok izlenmiyor uzun soluklu olan bir tek Kurtlar Vadisi var Ekmek Teknesi bile kanal değiştirdikten sonra eskisi gibi favori değil bence en iyi diziler Kanal D ve ATV de yayınlanıyor
bence de showtv deki diziler pek izlenmiyor??? oyleyse showtv'de ne izleniyor sormasi ayip?
benim favori kanallarim basta kanald trt, atv, tatlises, viva, showtv arada sirada..
Zaten Show un dizileri çok izlenmiyor uzun soluklu olan bir tek Kurtlar Vadisi var Ekmek Teknesi bile kanal değiştirdikten sonra eskisi gibi favori değil bence en iyi diziler Kanal D ve ATV de yayınlanıyor
bende show'u hic izlemem bir su son zamanlarda yagmur zamanina bakmak istedim onada sansima kanalin sesi gitti ...
bencede en iyi diziler atv ve kanal d de peki benim anlamdigim cogu insanin boyle dusiundunu bildim icin neden ben nezam ratinglere baksam hep show ilk siralarda...????
aliyeaynalar 07-01-05, 09:38 bu dizi hala devam ediyormu :lol:
evet yaa. bisey biliyorum saniyolar :evil:
ne olur bir kişi bana bu dizinin bittiğine dair müjdeli haberi versin.
ne yazık ki veremeyeceğim çünküüü hala çekimler devam ediyor
takip etdğimden değil daha geçen gün çekim yapıyorlardı istemeyerkete olsa görmüş oldum
talihim yok bahtım karaaa.
walla reklam aralarında falan kanal değiştirirken berdan mardiniyi görürsem tüylerim diken diken oluyor.
berdan mardiniyi kurşun yarasında çok beğeniyordum
bu diziyi pek sevemedim nedense
GoLdEn_AnGeL 14-08-06, 15:32 Gereksiz bir diziydi bitti
Zaten tek kelimelik diziler tutmuyor.. Kopek,Percem,Misi,.. gibi... Aliye nsl dayandi sasiyorum..:) tabii hem oyuncular unlu filan hem de hikayesi carpici.. reyting filan..
Sozun kisasi ben bu bolum en sonda diye en uste tasiim dedim:img-grin2
o lanet dizi yüzünden müjganımın son bölümünü izleyememiştim
erenalp_18 03-12-06, 18:32 valla bir de bu diziye çok iddaalı geliyor falan demişlerdi noldu ya bir bölüm sürdü yada iki bölüm
bu dizide cok iddialiydi ama hic güzel degildi:img-hyste
fantagirro 08-10-07, 15:52 bence çok gereksiz bir diziydi bitirilmesi ii oldu
|