Tüm Versiyonu Göster : The OC- Genel Yorum
"kavak yelleri" dıye dawsons creek taklıdı bır dızı var. oranın forumunda oc'nınde taklıdının yapılacagı soylendı. setten tanıdıkları varmıs. ya buna ızın vermeyelım. oc'nın taklıdı olamaz. katledemezler dizimizi.. of ya kac saattır bu haber yuzunden moralım cok ama cok bozuk. nasıl ya.. seth, summer, ryan, marıssayı kım oynayabılır onlar gıbı.. dizileri kopyalamak alıskanlık halıne geldı. bı seyler yapmalıyız.
melis_krmcm
15-04-07, 13:29
"kavak yelleri" dıye dawsons creek taklıdı bır dızı var. oranın forumunda oc'nınde taklıdının yapılacagı soylendı. setten tanıdıkları varmıs. ya buna ızın vermeyelım. oc'nın taklıdı olamaz. katledemezler dizimizi.. of ya kac saattır bu haber yuzunden moralım cok ama cok bozuk. nasıl ya.. seth, summer, ryan, marıssayı kım oynayabılır onlar gıbı.. dizileri kopyalamak alıskanlık halıne geldı. bı seyler yapmalıyız.
the O.C. nin taklidi mi? ilginç..ben pek bi başarı sağlayacaklarını sanmıyorum ama.
the O.C. amerikan gençliğini anlatan bi dizi, türkiyede yapılması hakkaten çok saçma, absürd olur..umarım böyle bişeye kalkışmazlar. yeterince taklit dizi var zaten.
summer___17
15-04-07, 13:55
the O.C. nin taklidi mi? ilginç..ben pek bi başarı sağlayacaklarını sanmıyorum ama.
the O.C. amerikan gençliğini anlatan bi dizi, türkiyede yapılması hakkaten çok saçma, absürd olur..umarım böyle bişeye kalkışmazlar. yeterince taklit dizi var zaten.
atv de ki duvar için the oc turk versiyon diyolar walla :img-hyste
melis_krmcm
15-04-07, 14:26
atv de ki duvar için the oc turk versiyon diyolar walla :img-hyste
hadi yaa..başladı yani.bilmiyorum ben izlemedim.izleyen var mı?nasıl olmuş?
duvarin tanitimlarini gormustum ve baslangicinin da cok kucuk bi kismini izledim. oc ile alakasi olan biseymis gibi gelmedi bana (tabii izlemeden yorum yapmam yanlis olabilir). oc de zenginlerin icine girmek durumunda kalan fakir cocuk konu edilirken bu dizide zenginlerle fakirler temasi var ki bu konuda oldum olasi kullanilan biseydir. zengin fakir olayini ilk irdeleyen dizi ya da yapim oc degil (farkili bir sekilde ele almistir o ayri). onun icin kiyaslanmasi cok sacma. ikinci bolumu de yayinlansin nasil oldugu ortaya cikar.
summer___17
15-04-07, 17:10
duvarin tanitimlarini gormustum ve baslangicinin da cok kucuk bi kismini izledim. oc ile alakasi olan biseymis gibi gelmedi bana (tabii izlemeden yorum yapmam yanlis olabilir). oc de zenginlerin icine girmek durumunda kalan fakir cocuk konu edilirken bu dizide zenginlerle fakirler temasi var ki bu konuda oldum olasi kullanilan biseydir. zengin fakir olayini ilk irdeleyen dizi ya da yapim oc degil (farkili bir sekilde ele almistir o ayri). onun icin kiyaslanmasi cok sacma. ikinci bolumu de yayinlansin nasil oldugu ortaya cikar.
walla bende izlemedim ama yorumlar öyle şimdide duvarın tekrarı var izliyip karar vercem benziyomu benzemiyomu diye
summer___17
15-04-07, 23:51
ve izledim sonunda diziyi bugün tekrarından
Çok ortak yönleri var the oc ile esinlenme .. Misal seth gibi umutda hiç arkadaşları olmayan oyun oynuyo. the oc deki gibi oyun oynarken geliyo ege sonra umutlu ege beraber oyun oynuyorlar. Sonra the oc deki gibi yardım defilesi verilicek ama tam defileye geçemeden dizi bitti o ayrı . Sonra iklimin babasının yani jimmynin iflas eşiğinde olduğu yer ve kapıya gelen adamların iklimin babasını sormaları ve iklimin evde yok demesi ve adamların kart verip baban gelince verirsin demesi sonra iklimin babasının yanın çıkıp demesi ve kucaklaşşmaları fln. sonra umutun annesinin yani krsitenin ın iklimin babasın e sana yardım edeyim para verebilrim fln demesi... summerı pek fazla göremedim ben yanlız.
demek dogruymus. peki iyi uyarlayabilmisler mi?
summer___17
17-04-07, 13:47
demek dogruymus. peki iyi uyarlayabilmisler mi?
the o.c. ile benzerlikler
1.marissa,ryan,seth,sandy,summer,luke,theresa karakterlerin tıpa tıp ikizleri
2.zengin kız fakir oğlan
3.popüler kız,ezik çocuk
4.oğlu ile iyi geçinmeye çalışan baba,ama okulda ezildiği için yeterince sorunu olan ve babasını takmayan genç
5.fakir çocuğu kanatlarının altına alan zengin babacan adam
6.ferrarili çocuk=su topu oyuncuları kızı her zaman kapar
7.ama adalet bir şekilde yolunu bulur.
the o.c. ile farklılıklar
1.fakir gençleri oynayan kadro yoktur.
2.theresa dan özenilen kızın gözü yükseklerdedir.oysa theresa zavallım ryan-edie arasında gidip geliyordu.
3.sen kimsin? kim olmamı istersen oyum repliğinin eksikliği
4.luke un türk versyonunu oynayan gencin babasının heteroseksüel oluşu(ama durun daha ilk bölüm)
5.ferrari ihmal cinayeti o.c. de yoktur.
6.ryan dahi değildir,annesi keş ve alkoliktir.
7.the o.c. nin oyunculukları çok daha iyidir.
ben de dün bi arkadaşımdan duydum
Duvar dizisiyle The OC benziyomuş birbirlerne
tekrarı varsa izlemek istiyorum ben de o diziyi:icon_whis
summer___17
17-04-07, 14:03
ben de dün bi arkadaşımdan duydum
Duvar dizisiyle The OC benziyomuş birbirlerne
tekrarı varsa izlemek istiyorum ben de o diziyi:icon_whis
pazar günü vardı tekrarı :img-pilot bende tekrarından izledim ama atv yine verir heralde artık cumartesi 2. bölümünü seyredersin olmazssa
t.c. ... tepe county.. garip gelmesin, bu yeni bir dizimizin geçtiği sosyete mahallesi.. isimler türkçe ama marissa ile aynı saç kesimine sahip zengin bir hatunu, varoş mahalle çocuğu ryan'ı var.. hatta ve hatta bilgisayar oyunlarına hasta bir seth kopyası var ki akıllara ziyan..
anlaşılan o.c. bitse de üzülmeyeceğiz arkadaşlar zira türk versiyonumuz dahayeni başladı.. bir iki sezon da idare eder anlaşılan. inşallah sert bir izleyici DUVAR'ına toslamaz da bizi kopya senaryolarla uyutmanın karşılığını sadece reytinglerle alırlar.. yazık be, biz bunları hakediyor muyuz?
izlerken ben de o.c nin kotu bir kopyasini izliyormusum gibi hissetmistim demek ki sadece bana oyle gelmemis.ustelik anladigim kadari ile kopyasini alirken orjinalini dogru duzgun izlememisler bile...ne o sethin hali, hele kristin icin diyecek laf yok !!! zaten o.c yi izlemis birinin bu diziyi rahat izleyebilecegini sanmiyorum ama ne diyelim yollari acik olsun...
pazar günü vardı tekrarı :img-pilot bende tekrarından izledim ama atv yine verir heralde artık cumartesi 2. bölümünü seyredersin olmazssa
yaa
kaçırmışım yüh :(
neyse ikinci bölümü izlerim artık,acayip merak ettim çünkü :D
Dağhan Külegeç
18-04-07, 11:58
THE O.C(duvar) abi bizde yaratıcılık yok diğer dizilerimize bakın hepsi dökülüyo zaten.Bir avrupa yakasını izliyorum türk dizilerinden bi de kavak yelleriyle duvar ı izleyecem.Hep yabancı dizileri izliyorum.Türklerden tık yok.Kavak yelleriyle Duvar hiç değilse vakit geçsin diye izlenilebilir.Ama onun dışındaki diziler felaket.Binbirgeceden tut iki yabancı ya kadar.
The OC ve Duvar dizileri ile ilgili mesajlar bir başlıkta toplanmıştır. Bilginize.
Lütfen mesajlarınız tartışma ve hakaret içerikli olmasın.
Sudem
summer___17
18-04-07, 18:14
yaa
kaçırmışım yüh :(
neyse ikinci bölümü izlerim artık,acayip merak ettim çünkü :D
cumartesi 1. bölümünün tekrarı var saat 4 de fln olması lazımm :img-hyste kesin izle tmm
NEWPORT BEACH
19-04-07, 21:06
oc gibi olsa ne yazar buda komiklik yapmaya calisan bi dizi olcak ve 2 ay sonrada biter kimse Josh Schwartz'dan daha iyi dizi yapamaz ve bu ryan,marissa,seth ve summer'i onlardan baska kimse oyniyamaz
summ_roberts
19-04-07, 21:18
oc gibi olsa ne yazar buda komiklik yapmaya calisan bi dizi olcak ve 2 ay sonrada biter kimse Josh Schwartz'dan daha iyi dizi yapamaz ve bu ryan,marissa,seth ve summer'i onlardan baska kimse oyniyamaz
kesinlikle katılıyorum!!!ayrıca the OC kolayca başka bi diziye uyarlanabilecek bi dizi değil!çok özgün ve farklı bi dizi... NEWPORT BEACH'in de dedii gbi kısa sürede biter o dizi...Mesela bazı diziler war orjinalden uyarlanmış,Türkiye'de gösterilio ve çok başarı topluyo mesela Doktorlar bunlardan biri bende çok sevdm diziyi ama bu yeni dizi bnce pek uzun süre tutunamaz...
ben o.c.yi de izledim... duvarı da izlemeye başladım.. ilk bölümü izlediğimde ben de çok ortak yanlarını fark ettim. ama şu var ki arkadaşlar töreli kanlı sinir bozucu sözüm ona özgün senaryolardansa kopya da olsa duvarı izlemeyi yeğlerim.. ama tabi dediğiniz gibi o.c.nin tıpatıp kopyası olması dizi açısından intihar olur çünkü california zengin yaşayışı ile istanbul zenginlerinin yaşayışı farklı birebir alınması kötü olur. sadece esinlenme ile yola çıksa ve ülkemizi yansıtan bir hikayesi olsa bence çok güzel olur.. ben beğendim... o.c ile birebir yapalım diye aynen çevirme yaparlarsa ben de rahatsız olurum tabi ve izlemem heralde çünkü gerçekten çok iğreti durur o şekilde. ama dediğim gibi esinleme yapılırsa sadece güzel olur.. o.c de bitiyo zaten.. tvde güzel kan-töre ile ilgisi olmayan gençlik dizisi izleyelim artık...
miracle girl
01-05-07, 22:40
bu diziyi hiç tam olarak izlemedim ama bu yaz tam olarak izlicem hep abimi izlerken gördüm hiç izlemedim ama california şarkısına bayıldımm zaten herkes efsane diziydi diye bahsediyor çok merak ediyorum zaten izlemeden çoğunu tanıyorum izlemek için sabırsızlanıyorumm:)
1.sezonu sadece izledim,sonrasi saçma geldi ve izlemeyi biraktim. Favorim Adam Brody : )
summer___17
02-05-07, 08:12
1.sezonu sadece izledim,sonrasi saçma geldi ve izlemeyi biraktim. Favorim Adam Brody : )
4. sezonu kesin izlemen lazım 1. sezonla aynı güzellikte =)) hele finali çok güzel yapmışlar :happy0064
miracle girl seveceğinden eminim :good: inş seth ve summer fanı olursun yoksa ryan marissa olursan üzülebiilirsin 3. sezon finalinde :sad53:
4. sezona bayılırsın :=)
seth_gecko
02-05-07, 11:32
Acaba bileniniz var mı cnbc-e de veya e2 de the o.c. nin en bastan itibaren gösterilme durumu olabilir die duymustum :happy0064 .Bilgisi olan varsa yazsın lutfen
summer___17
02-05-07, 12:13
Acaba bileniniz var mı cnbc-e de veya e2 de the o.c. nin en bastan itibaren gösterilme durumu olabilir die duymustum :happy0064 .Bilgisi olan varsa yazsın lutfen
4. sezon bittikten sonra cnbce 4. sezon tekrarlarını yauınlar ama en baştan yayınlarmı bilemicem ama yayınlarsa iyi olur beni indirme derdinden kurtarır :good: indirip baştan yine seyretmek istiyorum ben oc yi :good:
seth_gecko
02-05-07, 13:59
aslında kuzenimde butun sezonların dvdsi var(yani divx seklinde) ama alt yazilar kotu ve biraz eksik benimde ingilizcem cok ii olmadığı icin en bastan yayınlanmasını istiyorum
summ_roberts
02-05-07, 14:31
aslında gerçekten de 4. sezon bittikten sonra en baştan 1. sezondan beri yeniden yayınlansa ne süper olur :D
seth_gecko
03-05-07, 14:05
acaba cnbc-e ye mail atsak en bastan yayıklarlar mı?
prison break ve 24 e2de yayınlanmıstı
tv.com yayında olan yayından kaldırılmış olan diziler ve programlar için oylama başlatmış. 5 kanalın dizileri ve programlarını eklemiş.
Oy vermek için tıklayın. (http://www.tv.com/special_feature/2007upfront/nbc/index.html)
muhtesem bır bolumdu.. :happy0064 :happy0064 :happy0064
aska olan ınancımı yerıne getırdıler.. taylor cok hostu.. bu kızı gıtgıde daha cok tutuyorum.. hatta summerdan bıle sevımlı gelmeye basladı.. :img-wink:
summer___17
01-06-07, 21:17
muhtesem bır bolumdu.. :happy0064 :happy0064 :happy0064
aska olan ınancımı yerıne getırdıler.. taylor cok hostu.. bu kızı gıtgıde daha cok tutuyorum.. hatta summerdan bıle sevımlı gelmeye basladı.. :img-wink:
bu haftaki bölüm en güzel bölümlerinden biriydi the oc. nin
Beyaz Balina
01-06-07, 21:18
O.C.'yi 3. sezondan itibaren izlemeye başladım ama birden konunun içine girdim. çok sürükleyici bir dizi bence bir bölümü izleyince öbürünüde izleyesin geliyor. 3. sezon o kadar güzel olaylarla dolu olmasada 4. sezon süper. finale 3 bölüm kaldı, süper bir final olacak. the shake up bölümünden itibaren dizi harika bir hale geliyor. umarım 1. sezondan başlayarak tekrarlarını verirler. özellikle 1.'yi çok merak ediyorum.
marissa ryanı çok ksevdı onun tehlikede oldu zaman abısını bıle vurdu zaten ordan sonra ryan ile marissa asla ıyı olmadı marıssa ryanı çok sevdı ryan ise marissa anlamdı dizi sonra şaçmaladı ve 3 sezon sonu olum ile bıttı eğer bıtmeseydı ryan ve marıssa aşkını ızlemek ısterdım unıversıyeli halıne 4 sezonu sbeğenmıyorum çunku 1 sezonun tatı vermıyo ve ryan yanında taylor gormek acı veriyo bu yuzden 16 bolum sonra bıttı çünkü 4luyu asla bozmamalıydılar nasıl başladı ise oyle bitecektı 1 sezon gibi devam ederse harıka olacaktı 6vaya 7 sezon devam ederlerdı onları ozluyorum :sad53:
gizemligirl
02-06-07, 23:22
yaa marissanın ölmesine çok üzüldüm.ryan ile yakışıyorlardı
crispino111
02-06-07, 23:34
yaa marissanın ölmesine çok üzüldüm.ryan ile yakışıyorlardı
senin üzülmen marissayı geri getirmez, üzülme bence. ryan yenisini buldu bile. yenisi ölsün, yeni bir tane daha yenisini bulur. demokraside çare tükenmez :img-hyste
4ewerbrucas
02-06-07, 23:45
senin üzülmen marissayı geri getirmez, üzülme bence. ryan yenisini buldu bile. yenisi ölsün, yeni bir tane daha yenisini bulur. demokraside çare tükenmez :img-hyste
bence de çareler tükenmez:img-hyste ne yalan söyleyim ben marissa öldü diye üzülmedim tamam aşklrı büyüktü ama dün akşam taylor"un yaptığını marissa yaparmıydı babasıyla barıştırmaya çalışırmıydı???iyi güzel kız ryan"ı çok seviyordu ama genel olarak hep üzüntü ve sorun verdi ryan"a taylor"a bakın yanında gülüyor ryan bundan daha ötesi var mı
gizemligirl
03-06-07, 19:48
evet o bölüü izledim çok güzeldi.ama marissa da büyük aşkla seviyordu.nedense ben marissayı daha çok yakıştırıyorum ryan'a.
*Asi-Rocker*
04-06-07, 22:18
off yah keşke ölmeseydi marissa yah ama napalım artk yok bnm sevdiğim kişi orda zaten SETH çook tatlı yah adamım bnm diziyide hiç kaçırmadan haftada 3 kez izlerim
-A k e L d a N-
04-06-07, 23:33
marissa ryanı çok ksevdı onun tehlikede oldu zaman abısını bıle vurdu zaten ordan sonra ryan ile marissa asla ıyı olmadı marıssa ryanı çok sevdı ryan ise marissa anlamdı dizi sonra şaçmaladı ve 3 sezon sonu olum ile bıttı eğer bıtmeseydı ryan ve marıssa aşkını ızlemek ısterdım unıversıyeli halıne 4 sezonu sbeğenmıyorum çunku 1 sezonun tatı vermıyo ve ryan yanında taylor gormek acı veriyo bu yuzden 16 bolum sonra bıttı çünkü 4luyu asla bozmamalıydılar nasıl başladı ise oyle bitecektı 1 sezon gibi devam ederse harıka olacaktı 6vaya 7 sezon devam ederlerdı onları ozluyorum :sad53:
3.sezon tekrarlarla doluydu gerçekten..1. ve 2. sezondan sonra 3.sezon OC sevenleri pek tatmin etmedi..Ama 4.sezon için aynı şeyi söyleyemicem..Evet Marissa'nın ölmesine herkes çok üzüldü-bende dahil,ağladım:icon_sorr -..Ama hayat devam ediyor-dizide-..Ryan 19 yaşında daha üstelik..
Mischa Barton diziden kendi isteğiyle ayrılmış..Onun yerini hikayede doldurcak birine ihtiyaçları vardı..Yeni biri yerine Taylor'ı seçmişler..Bence çok iyi bir seçim olmuş,Taylor çok sempatik ve çok şeker:good: ..Ben Ryan'le ikisini çok yakıştırıyorum-Marissa'yı çok sevsemde:img-yes: - ..
4.sezonun 16 bölüm sürmesiyle Marissa'nın ölmsinin hiç bir alakası yok..Çünkü 3.sezon ratingleri çok düşmüş dizinin..Yani Marissa varken düşmüş zaten ratingler..Bu yüzden baştan 4.sezonu 16 bölüm yapmaya karar vermişler ve anlaşmayı bu şekilde düzenlemişler..Eğer böyle bir anlaşma olmasaydı dizi devam edicekti çünkü 4.sezonun ikinci bölümünde ratingler tekrar yükselmiş ve sezon sonuna kadarda artmaya devam etmiş..Yani diyeceğim şu ki Marissa'yla bir ilgisi yok..Marissa düşmanı olduğumu sanmayın çünkü kesinlikle değilim aksine Marissa'yı gerçekten çok seviyorum..Ama OC'yi daha çok seviyorum:img-yes: :img-wink:
Söylediklerimi yanlış anlama lütfen ben sadece olaya açıklık getirmek için yazdım,sana karşı yada düşüncelerine karşı kötü bir düşüncem kesinlikle yok tabiki..Umarım yanlış anlaşılmam:img-yes: :img-wink:
seth_gecko
04-06-07, 23:48
Dizinin 1.sezonu harikaydı , 2.sezonda eh işte izleniyordu ama 3.sezon artık marissa iyice saçmalamaya başlayınca ben bu diziyi çok sevmeme rağmen ben bile biraz soğumustum artık su kızı öldurselerde dizi düzene girse diyordum zaten diziyi mahveden marissa'nın saçma hareketleri oldu önce oliver olayının çok benzeri olduğu halde surekli johnny'ye yaklastı Summer uyarmasına rağmen sürekli johnny ile vakit geçirdi oğlan aşık oluncada önce uzaklastı sonrada kararsız kalıp ryan'ı kendinden soğuttu.Johnny ölüncede daha fazla alçalamaz bu kız derken volchok'la yatmaya basladı.Ben 1. sezonda oliver olayından sonra gıcık olmustum marissaya eminim volchok'tan sonra çoğu kişide gıcık kapmıstır yani Mischa Barton senaryonun gidişini ve karakterinin iyice antipati toplaması üzerine akıllılık edip ayrıldı yoksa devam etse her zaman ne kadar iyi iş yaparsa yapsın adı marissa karakteri ile anılacak bari iyi anılsın diye düsünmüstür.
4. sezona gelirsek bana 1. sezonu andırıyor yine komik yine iliski kurmaya çabalıyorlar
1. sezondan itibaren tekrarlarını yzın gösterseler keşke bende herkesin övüp övüp bitiremedği 1. sezonu kaçırmıştımm:img-sorry
ayhhh yazın yeni bi dizi bulmam lazım önerebilceiniz var mı??
summer roberts
16-06-07, 20:06
yan ben gayet mantıklı bir soru sorarak bir başlık açmıştım fakat kapatılmış bende buraya tekrar soruyorum.bu çocuklar üniversitelerde hangi bölümlerde okuyorlardı?üniversiteleri biliyorum bölümleri soruyorum lütfen çok önemli!
seth_gecko
05-08-07, 23:51
Bugün oturup tekrardan 1. sezondan bölümleri izledim
yaa ne diziymiş bu O.C. kıymet bilmiyor bu amerikalılar
zevkle izledim sanki ilk kez izler gibi Ryan'ın Cohenlere tasınması, Marissa ile tanısması,Seth'le tanısmaları, kumsalda ilk kavga ''Welcome to the O.C. bitch'',Summer'ın Ryan'ın Chino'dan geldiğini öğrendiğinde ''Chino? eeuuvv'' demesi :happy0064
tek kelimeyle harikaydı off off
summer___17
12-08-07, 14:53
Cnbce De yayınlanan tekrar bölümlerinin fragmanı var ya izlediniz mi bilmiyorum ama büyük ihitimal izlemişsinizdir şöyle bir söz söylüyor ordaki adam :good: çok hoşuma gitti :good:
Bu Sezon Değişimin Sezonu, Yeni Bir Başlangıç İçin, Ve Bu Sezonu Tek Bir Kelimeyle Açıklamak Yeterli Sıcacık :img-in_lo
İşte Dördüncü Sezonun Tam Açıklaması Adam Süpe rAçıklamış Walla :happy0064 özledim ama ben ya yeni bölümler istiyorum :sad53:
arkadaşlar ben the oc hayranıyım ilk 3 sezonu gozum kapalı ızledım 1 sezon superdı 2 sezon da oyle 3 sezona gelınce bunun sorumlu ryan marissa onu seçtı ama jonnynın kuzenını seçti marissa onun için kardeşini vurdu burda daha çok marissa sevdi ryanı onu bu yenı hayatında yanlız bırakmadı 2 sezonda da oyleydı 3 sezon ıse ryan onu çok ıstedı ama marissa uzak davrandı sanra o kuçuk kardeş çıkıp herşeyı bahfetti, 4 sezon ben o sezonu ızlemedım bile sadece son bolume baktım ryan annesı nerde pekiya seth ve summerın o buyuk aşkı nerde oyuncular bile 1 sezondakı gıbı oynamamışlar şoyle germişler dıyeceğim sadece geçmişler
Beyaz Balina
02-09-07, 17:51
The O.C. 24 Eylül'den itibaren 1. sezon tekrarlarıyla hafta içi hergün 11.00/15.00/19.00'da türkçe dublajlı ve e2'de. ama bir gün bölümü gösterip öbür gün tekrarını yayınlayacaklar yani Desperate Housewives gibi
The O.C. 24 Eylül'den itibaren 1. sezon tekrarlarıyla hafta içi hergün 11.00/15.00/19.00'da türkçe dublajlı ve e2'de. ama bir gün bölümü gösterip öbür gün tekrarını yayınlayacaklar yani Desperate Housewives gibi
yaa müjdeyi ben vercektim nie atladın hemen bakiim :img-cool2 nese ii yapmışın ne mutlu bize 1. sezondan itibaren tekrarr :happy0064 ama dublaj olmasaydı süper olurdu :icon_sorr
marissacooper
05-09-07, 22:02
harbiden mi ya:happy0064:happy0064:happy0064 ama sevinsem mi üzülsem mi karar veremedim şimdi:icon_neut türkje dublaj olmasa iiydi ya:(:( of ben e2 ye yayınlasınlar die mail attıım da turkçe dublaj olmasın die özellikle belirtmmiştim:(:( nese buna da şükür.
ya zaten audio seceneklerinden ingilizce yapilabiliyor ama altyazi yok o ayri tabii..
tarih oldu artık...
keşke ilk sezonki başarısını koruyabilseydi...
summer___17
22-09-07, 01:04
aa birinji sezon tekrarlarıyla derken sadeje birinji sezon mu?!?! olamasss:sad53:
The O.C ilk sezondan itibaren e2 de
bütün sezonlar var :happy0064
_demiradam_
22-09-07, 22:26
marissacooper sana katılıorm oc tarih olmadı çünkü son sezon bi harikaydı :) hala bayıldığım bi dizi tekrarını da izlicem!reklamı e2de dönmeye başladı :happy0064
summer___17
23-09-07, 05:56
marissacooper sana katılıorm oc tarih olmadı çünkü son sezon bi harikaydı :) hala bayıldığım bi dizi tekrarını da izlicem!reklamı e2de dönmeye başladı :happy0064
Son Sezon Harkiadan da Öteydi Bölümler Olsun Autumun Kattığı bişimiydi Yoksa Seneryonun Güzelliğindenmi Bilinmez Ama Süperdi Hele Finali Müthiş Yapmışlardı :sad53:
_demiradam_
24-09-07, 03:42
Son Sezon Harkiadan da Öteydi Bölümler Olsun Autumun Kattığı bişimiydi Yoksa Seneryonun Güzelliğindenmi Bilinmez Ama Süperdi Hele Finali Müthiş Yapmışlardı :sad53:
kesinlikle ya!!autumn harikadan da öteydi nasıl da yükseldi 3. sezondan bu yana bravo valaa :) ondaki mimikleri hiç unutmicamm :img-blush
marissacooper
24-09-07, 17:17
4.sezonun ilk bölümlerini ben cok da begenmemiştim açıkçası. marissa olmadan olmuo yha.
e2 de izlemek de içime sinmio çünkü turkçe dublajlı. şimdi seth in o kendine özgü şivesi mimikleri olmadan oc cekilir mi?! bu akşam 19:00 da izleyip görcez artık naapalım. of ya. e2 bu dublaj işi yapılmazdı ya. bi de yazmazlar mı web sitesine "the oc birinci sezondan itibaren kaçıranlar ve yenıden izlemek isteyenler için tekrar e2 de HEM DE TURKÇE DUBLAJLI OLARAK" yok böle bi mantık ya.
summer___17
30-11-07, 19:54
The OC Season 2 - Episode 14 - The Rainy Day Women seyredicem şimdi unutulmaz bölümlerden bir tanesi :) sethle summer olsun sandyle kristen olsun bu bölümde kendilerini buldular :) sandy verdiği sözü tutması evine vaktinde dönmesi falan harikaydı :)
aysenurboz
30-11-07, 20:05
4.sezonun ilk bölümlerini ben cok da begenmemiştim açıkçası. marissa olmadan olmuo yha.
e2 de izlemek de içime sinmio çünkü turkçe dublajlı. şimdi seth in o kendine özgü şivesi mimikleri olmadan oc cekilir mi?! bu akşam 19:00 da izleyip görcez artık naapalım. of ya. e2 bu dublaj işi yapılmazdı ya. bi de yazmazlar mı web sitesine "the oc birinci sezondan itibaren kaçıranlar ve yenıden izlemek isteyenler için tekrar e2 de HEM DE TURKÇE DUBLAJLI OLARAK" yok böle bi mantık ya.
dil seceneği var canım...
istersen ingilizce orjinal dilinde izleyebilirsin..
kumandadan dil seceneğini değistirirsen sorunu cözebilirsin :img-wink:
robertapardo
20-12-07, 13:49
unutulmucak bi diziydi:img-icecr
kısaca hayat işte:icon_sorr
4. sezonu izlemedim ama bu sefer zorlada olsa bakmaya çalışıcam...
marissa olmadan olmuyo ama hiç değilse ryan,seth ve summer var:img-in_lo
4ewerbrucas
21-12-07, 13:52
e2 de 1.sezonun sonuna gelindi nerdeyse acaba 2.sezonuda vericekler mi yoksa sadece 1.sezon mu bana kalırsa hepsini versinler her sezonu ayrı bir güzeldi benim için...
e2 de 1.sezonun sonuna gelindi nerdeyse acaba 2.sezonuda vericekler mi yoksa sadece 1.sezon mu bana kalırsa hepsini versinler her sezonu ayrı bir güzeldi benim için...
bnım bıldıgım hepsı verılecek... ki 2 sezon da basladı bugun ıtıbarıyle :happy0064 kesnlıkle superdi:img-in_lo seth:img-in_lo:img-blush
:D neyse bakalım yanı bn hepsı verilcek diye bılıyorum ama inş yanlış degıldır;)inş. hepsını verırler :img-pilot
...tuqce...
09-01-08, 16:21
izliyrm şu an e2 de marissa kış balosu veriyo seth ve summer dans ediyolar ama summer soğuk davranıyo falan marissa ve ryan konuşuyolar
ondan önce marissa ve bahçıvan çocuk öpüşürken marissanın annesi onları görüyo bahçıvanı kovuyo evden
baloda seth summer i öpmeye çalışıyo sonra zac geliyo onları dans ederken görüyo biraz konuştuktan sonra koşarak ayrılıyo falan
The o.c gerçekten bir efsaneydi.Bu diziyi çok seviyordum.Ama Marissa öldükten sonra izlememeye başladım.Herkesde 4.sezonu çok beğendiğini söylüyor.Şimdide izlemediğim için pişmanım.e2'de 4.sezonu izlemeyi düşünüyorum..
assi_yılllar
08-07-08, 03:18
yaa bn bu diziyi e2den 1.sezondan izlmeye başladım.öncesinde sadece 4.sezonu izlemiştim.
anna gittikten sonra bir dha hiç dönmüomu merk ettim =) dizideki en sevdiğim kişilklerden bri de :D
kensibelan
08-07-08, 20:13
Ya dizi bence son dönemlerdeki en ilgi çekici gençlik dizisi...dizi ilk bölümlerinde ilgimi çekmemişti ama sonra müptelası oldum..hatta erkek kardeşim bile (ki o hiç tv izlemez )diziye merak sarar oldu..nitekim Marissa'nın ölümü ile dizi benim için bitmişti..hele Ryan ın gidipde o s... kıza aşık olması ......beni delirtti...
Diziyi bugün izlemeye başladım biliyorum geç kaldım ama olsun hep merak etmişimdir bu diziyi ilk bölümünden güzel bir dizi olduğu belli :)
Aslında en sevilmeyen sezon olan 3den başlamışsın..
Birde 1den izlemeye başla kesin hayran kalırsınnn :D
gemini sana bişey sorucam anladığım kadarıyla bütün sezonlar izlemişsin 3. sezonda ryan ile marissa hiç ayrılıyolar mı marissanın ölümü dışında nolur cvp yaz meraktan ölücm
O.C en sevdiğim yabancı diziler arasında:img-wink:4.sezonu daha izleyemedim ama izlediklerim güzeldi:DTabi 3.sezonda yaşanan bazı şeyleri saymıyorum:icon_whisKeşke dörtlü hiç bozulmasaydı ama napalım...
gemini sana bişey sorucam anladığım kadarıyla bütün sezonlar izlemişsin 3. sezonda ryan ile marissa hiç ayrılıyolar mı marissanın ölümü dışında nolur cvp yaz meraktan ölücm
Ben daha yeni başladım 1. sezondayım Ryan ve Seth en sevdiğim karakterler şu an ama Summerı hiç sevemedim düzelir umarım ilerleyen bölümlerde okumadığım için pek yorumları fikrim yok :img-wink:
ya arkadaşlar bişey sorcam 3, sezonda marissa ile jhonny arasında bişey oluyo mu olmuyodur ya inşallah ve bu yüzdn marissa ile ryan ayrılmıyodur :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
4ewerbrucas
02-09-08, 17:11
ya arkadaşlar bişey sorcam 3, sezonda marissa ile jhonny arasında bişey oluyo mu olmuyodur ya inşallah ve bu yüzdn marissa ile ryan ayrılmıyodur :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
yok cnm marissa ile johnny arasında bişey olmuyor johnny aşık oluyor marissaya ama sevgili olmuyor aslında garip bişey oluyorlar ztn çok karışıcak sonra marissa ile ryan ayrılıyor ama daha var o bölüme:img-wink:
immortalf1
02-09-08, 18:50
yaa bn bu diziyi e2den 1.sezondan izlmeye başladım.öncesinde sadece 4.sezonu izlemiştim.
anna gittikten sonra bir dha hiç dönmüomu merk ettim =) dizideki en sevdiğim kişilklerden bri de :D
Canım 3. sezonda Anna dönüyor hemde ne dönüş saçlar uzamış felan yine Seth'e yardım ediyor ve uzun sürede dizide görev alıyor...
E2 de 3.sezonu weriolar dimi...izliorumdaa.. bu dizi harikaaa
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.