PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yorumlar (Avatar,İmza,Resim,Özel çalışma vs)

Sayfalar : [1] 2

nazlikiz
22-04-07, 02:26
Yorumlar (Avatar,İmza,Resim,Özel çalışma vs) buraya yazabilirsinizz...

bette
22-04-07, 14:33
önceliklee, avatar ve imza çalışmalarından başliyim.... imzalar çok güzel, bi sürü var ama kimse kullanmıyo:img-hyste hayor boşa yapıyoruz gibi oluyo.. mesela imza bölümnd eresim olamayanlarda kullanabilir, biz onlar için yapıyoruz ama çekiniyolar mı anlamıyorum:icon_sorr herşey sizin için dostlarım!!! çekinmeyin!!!:D

-----------------

avatarlara gelince.. kimse avatar yapmıyo:( ben bi ara 2 tane hareketl yapıp eklemiştim öbür forma ama başka hiç yok.... keşke avatarda yapsak.. yani ben boş vakitlerimde onlada uğraşıcam artık...tabi ş ok süslü, artistik avatarlardan yapamam ama...

bide bende bi ara ebrunun söylediği hareketli avatar yapma programı vardı ama yanlışlıkla onu kaldırdım başka program silceğime...o yüzden o programda gitti.:icon_sorr

---------------

bölüm resimlerine gelince... onda bi sıkıntı yok bence... çok güzel resimler eklenmiş ve ekleniyoda... zaten gül bölümleri indirdiği için sürekli ekliyo:img-wink:

--------
özel resim çalışmalarındaysa, ben artık afişte yapmaya çalışıcam.. böyle yamurdan sonranın tanıtımı gibi, bikaç cümlelik ve bol resimli büyük afişler!!

-------------
cem abide süper videolar ekliyo!!! süper işte..

refresh
23-04-07, 01:07
ya bence bu başlıkta fazla , zaten imza avatar özel çalışma bölümü var e yorumlarıda oraya yaparız herhalde yorumu ayrı avatarı ayrı mı kullanıyosunuz? Aaa ben panten kullanıyorum :) ahaaa ahahahh

evanist
23-04-07, 15:08
bettecim eğer seçil mutlulu veya ssima( pardon dilim sürçtü) simalı imza çalışması yaparsan kullanırım ama ben yıldız çağri atıksoyu kullanmamm

Ubu
23-04-07, 15:50
Refresh abi, normalde diğer forumlarda çalışmalar bir başlıkta, yorumlarda bir başlıkta oluyor. Buraya pek bölüm sorumluları uğramıyor herhalde siliyorlar yoksa. Berna hanım buradan sorumlu değil galiba, sorumlu olsaydı çoktan bazı mesajlarımızı silerdi:icon_sorr

Ayşe, Nar-ı gül imza çalışmalarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık.:good: Nar-ı Gül senden ilk kez çalışma geldi devamıda gelir umarım:img-wink:

bette
23-04-07, 15:53
bettecim eğer seçil mutlulu veya ssima( pardon dilim sürçtü) simalı imza çalışması yaparsan kullanırım ama ben yıldız çağri atıksoyu kullanmamm

seçil mutluyu mu istiyosun yani:icon_whis tamda adamından:img-hyste

evanist
23-04-07, 15:56
seçil mutluyu mu istiyosun yani:icon_whis tamda adamından:img-hyste

niye ona karşı antipatin mi var yoksa tamam o olmuyorsa ssima(bak görüyo musun yine dilim sürçtü)lı yap

bette
23-04-07, 16:02
niye ona karşı antipatin mi var yoksa tamam o olmuyorsa ssima(bak görüyo musun yine dilim sürçtü)lı yap

artık antipati mi denir başka bişey mi denir bilmiyorum.. ok ama eve gittiğimde yaparım çünkü şuan arkadaşın evindeyim ve bu pc de photoshop yok...

---------

ayrıca imzamdaki set resimlerinide kendi pcme geçince ve vaktim olunca ekliycem...

bette
23-04-07, 20:57
söylemeden edemiyciğim:) , ebrucum süper yapmışsın avatarları ve aile imzasını.. resimler güzel, resimlerin içindekiler güzel... sen güzelsin... (kafam güzel, dünya güzel sen güzelsiin güzeeelsiiiiin şarkısına benzedi :img-hyste

Ubu
23-04-07, 21:03
söylemeden edemiyciğim:) , ebrucum süper yapmışsın avatarları ve aile imzasını.. resimler güzel, resimlerin içindekiler güzel... sen güzelsin... (kafam güzel, dünya güzel sen güzelsiin güzeeelsiiiiin şarkısına benzedi :img-hyste

Teşekkür ederim canım.:) Hepsi aynı oldu dalton kardeşler gibi:img-hyste Sonra daha güzellerini yaparım inşallah.:img-wink:

bette
23-04-07, 21:08
olsun güzel ya, sen ona bak...:)

refresh
23-04-07, 21:40
Refresh abi, normalde diğer forumlarda çalışmalar bir başlıkta, yorumlarda bir başlıkta oluyor. Buraya pek bölüm sorumluları uğramıyor herhalde siliyorlar yoksa. Berna hanım buradan sorumlu değil galiba, sorumlu olsaydı çoktan bazı mesajlarımızı silerdi:icon_sorr

Ayşe, Nar-ı gül imza çalışmalarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık.:good: Nar-ı Gül senden ilk kez çalışma geldi devamıda gelir umarım:img-wink:

Hıııı :img-blush burası muhabbet sayfası yani hemi :icon_sorr

gerçi ben bi mod mod göremedim bize emanet ettiler galiba burayı :img-hyste :img-hyste berna abla sağolsun demiştir bunlara açın bi sayfa mod mod istemezler düzenli çocuklar:img-yes: yaaaa yaşa berna abla :happy0064

~*~NaR-ı GüL~*~
23-04-07, 22:47

Tesekkür ederim ebrucum begenmene sevindim :img-wink: , bende kimse yorum yapmadi diye hayiflaniyodum :D ayrica senin calismalarini görünce agzim acik kaldi yani ellerine saglik harika olmuslar :img-wink: evet ilk calismam canim nihayet demi :D grafik tasarimcisi Nar-i Gül "agu" dedi :img-hyste devami gelicek hele su elimdeki programlarin altini üstüne getiriyim dahada güzel calismalar yapicam insallah :happy0064

refresh
23-04-07, 23:00
Ya benim kafam karıştı şimdi, teşekkürü burayamı yazacaz :icon_sorr e ben kime hangi teşekkürü ettiğimi nasıl bilecem mesaj numarasından mı:img-blush neyse yaaa ben ara sıra girer herkese teşekkür ederim :img-hyste

herkese teşekkürler.. yazana okuyana yardım edene sahip çıkana moduna herkese :icon_whis çık olmadı yaaa:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
23-04-07, 23:01
Refresh abi nihahahahaha :img-hyste :img-hyste ekledigin yeni vendor gifini gördüm...:img-hyste ellerine saglik harika olmus....:img-hyste :img-hyste bizler sicak yataklarimizda yatarken....ay catlicam :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Basini o sekilde sallamasina ölüyorum :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

refresh
23-04-07, 23:03
Refresh abi nihahahahaha :img-hyste :img-hyste ekledigin yeni vendor gifini gördüm...:img-hyste ellerine saglik harika olmus....:img-hyste :img-hyste bizler sicak yataklarimizda yatarken....ay catlicam :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Basini ö sekilde sallamasina ölüyorum :img-hyste :img-hyste :img-hyste

sen ne diyon yaaaa sırf o hareketiyle yılın oyuncusu ödülünü veririm ben ona:img-hyste

refresh
23-04-07, 23:04
ya gül, senin resimlere burdan mı teşekkür etmem lazım yoksa resim bölümüne teşekkür yazabilir miyim :)

eğer burdansa teşekkürler baya bi resim koymuşsun helal olsun:good: yani sankim sette çalışıyon.. :img-hyste

yok değilse bu teşekkürü geri alır oraya koyarım Ahaaa aahahaha :img-hyste

refresh
23-04-07, 23:09
bette ve ubu ablalarım baya iyi çalışmışlar yaaa helal olsun :happy0064 güzel çalışmalar.. hangi bölümdü hatırlamıyom amaaa:icon_whis yok yok şaka gif avatar diye başlıyo o bölümdeydi galiba..:img-blush ahaaaaa sayfa içinde kayboldum yaaa:icon_sorr

:img-hyste :img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
23-04-07, 23:16
sen ne diyon yaaaa sırf o hareketiyle yılın oyuncusu ödülünü veririm ben ona:img-hyste

Hahahaha vallaha bende veririm yaaaaa :img-hyste hatta üstünede oscar veririm anasini satiiiim!!!:happy0064
Mükemmel ötesi bi oyunculuk :img-wink: :happy0064 ay baktikca kopuyorum :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
23-04-07, 23:19
ya gül, senin resimlere burdan mı teşekkür etmem lazım yoksa resim bölümüne teşekkür yazabilir miyim :)

eğer burdansa teşekkürler baya bi resim koymuşsun helal olsun:good: yani sankim sette çalışıyon.. :img-hyste

yok değilse bu teşekkürü geri alır oraya koyarım Ahaaa aahahaha :img-hyste

Ahahaha abi ömürsün vallahi :img-hyste valla sen istedigin yere yaz tesekkürü ben bi sekilde bulurum :img-hyste saka bi yana rica ederim abi :img-wink: hehehe keske sette calissam be abi nerde bende o talih!!!Kahpe felek kimine kavun yedirir kiminede bana yedirdigi gibi kelek :D

ssima
24-04-07, 03:32

hıımm önemli değil:icon_whis

ilginnnnçç :icon_whis
bana bak gelmiyim oraya.. :icon_shad bi daha sürçmezse iyi eder:img-cool2 :img-hyste

ya bence bu başlıkta fazla , zaten imza avatar özel çalışma bölümü var e yorumlarıda oraya yaparız herhalde yorumu ayrı avatarı ayrı mı kullanıyosunuz? Aaa ben panten kullanıyorum ahaaa ahahahh

:img-hyste Y)Y)
flaş flaş flaş abimiz uzun dökümlü saçlarına panten kullanıyormuş..

abi nasıl öyle gülüyosun "ahaaa ahahahh" bunu okurken kendimi çok zorluyorum:img-blush ya gülerken nasıl oluyo merak ettim =)

Hıııı burası muhabbet sayfası yani hemi

gerçi ben bi mod mod göremedim bize emanet ettiler galiba burayı berna abla sağolsun demiştir bunlara açın bi sayfa mod mod istemezler düzenli çocuklar yaaaa yaşa berna abla

:D muhabbet sayfası :img-hyste
imza, avatar için yorumları buraya yazmaya ne gerek var:img-blush anlamadım ben ya...neyse uyarım yinede size =)

-----
şimdi içinizden amma görgüsüzmüş şu Ssima hâlâ kimseye teşekkür etmedi... felan dediniz de mi:icon_sorr
ben fotoğraflar ve imza çalışmaları başlıklarına giremedim daha. 4 gün felan da giremiycem herhalde. neden diye sormayın. msnde de arkadaşlar soruyo anlatması zor...

bu arada vendora photoshoplu güzel bi çalışma yapayım 4 gün sonra eklemek için diyodum.. ama güzel olunca arka plan felan kendi resmime geçirdim onları:img-hyste yani vendorunki hâlâ yapılı değil.
kızmayın canım daha 4 gün var sonra eklerim Y)Y)Y)

refresh
24-04-07, 07:06
Hahahaha vallaha bende veririm yaaaaa :img-hyste hatta üstünede oscar veririm anasini satiiiim!!!:happy0064
Mükemmel ötesi bi oyunculuk :img-wink: :happy0064 ay baktikca kopuyorum :img-hyste

Ahahaha abi ömürsün vallahi :img-hyste valla sen istedigin yere yaz tesekkürü ben bi sekilde bulurum Y) saka bi yana rica ederim abi :img-wink: hehehe keske sette calissam be abi nerde bende o talih!!!Kahpe felek kimine kavun yedirir kiminede bana yedirdigi gibi kelek

bak abla burda anasını manasını kahpe felek mahpe felek gibin terimler yasssssak,:img-polic bütünleşmişini sattırtmayın bana şimdi :img-hyste

:img-hyste Y)Y)
flaş flaş flaş abimiz uzun dökümlü saçlarına panten kullanıyormuş..

abi nasıl öyle gülüyosun "ahaaa ahahahh" bunu okurken kendimi çok zorluyorum:img-blush ya gülerken nasıl oluyo merak ettim

ahaaaaa aahhahaha diye gülüyom sen bide bettenin gülüşüne bak kjggjghwwjglijngjiat mıydı neydi aramicemi gülüyo anlamıyom :img-hyste

bette
24-04-07, 10:57
bak abla burda anasını manasını kahpe felek mahpe felek gibin terimler yasssssak,:img-polic bütünleşmişini sattırtmayın bana şimdi :img-hyste

ahaaaaa aahhahaha diye gülüyom sen bide bettenin gülüşüne bak kjggjghwwjglijngjiat mıydı neydi aramicemi gülüyo anlamıyom :img-hyste

6n daireye has özel bi gülüştür bu!evet ahbap doğru dedin aramicedir bu dil!! :img-hyste

harbiden nasıl bişeydir ya dikkat ettimde aramice olabirmiş aslında!!:img-hyste

----------

he ayrıca bu gülüşün en önemli özelliği içide şifre saklamasıdır... hadi bakalım sayın başkan al kankan ibahimide, çöz bakalım bunlardaki şifreyi==>

1-lkfjşkrwokdrnşfefkvk elmdilaktjefj

2-irgtrwefdyfdidsrlxujhşkmelugjcdqrlgoqkdsfnşekdv kgnkfıofsdamşjaeqyv,

bu şifreleri çöz varya 6n dairedeki görevmi bırakıp gerçek kimliğimi açıklıycam:img-hyste (bnmde unutma ihtimalim var yalnız şifreyi:img-hyste )

Ubu
24-04-07, 13:05
Yorumları buraya yapalım dedim az daha Ayşecim eklediğin resimleri alıntı yapıp oradan cevap verecektim. Resimlerigörünce unuttum birden. Eee ben söyledim bari sadık olayım.
Resimlere diyecek söz bulamıyorum hepsi harika gerçekten. Dünden beri 4 gözle bekliyordum zaten. Çok sağol ellerine kollarına sağlık. Ali Sürmeli gerçekten harika:good:

aaa noluyo???

ben burdayken kimse ebruya laf atamaz!!!:img-cool2 çok ciddiyim :img-polic bu formun tek candarmasını kendin mi sandın cem bey abi???:img-hyste

Alemsin Ayşe bu mesajını görünce çok güldüm ya, sağol canım:img-hyste

bette
24-04-07, 22:00
Yorumları buraya yapalım dedim az daha Ayşecim eklediğin resimleri alıntı yapıp oradan cevap verecektim. Resimlerigörünce unuttum birden. Eee ben söyledim bari sadık olayım.
Resimlere diyecek söz bulamıyorum hepsi harika gerçekten. Dünden beri 4 gözle bekliyordum zaten. Çok sağol ellerine kollarına sağlık. Ali Sürmeli gerçekten harika:good:

Alemsin Ayşe bu mesajını görünce çok güldüm ya, sağol canım:img-hyste

rica ederim ebrucum ahbaplar bu günler içindir:D:D

------
resimler süper vallaha... içim bi garip oluyo baktıkça off off...

gülüm sende sağol, yorumu oraya yazmışın bende burdan cvplayım:img-wink: ali abi süper!!!!:happy0064

refresh
25-04-07, 00:05
bu mesajı resim, avatar, imza falan çalşmaların altına yazmıştım ama hani yorum burda ya burayada yazim belki ordakini silerler dedim

aaa noluyo???

ben burdayken kimse ebruya laf atamaz!!!:img-cool2 çok ciddiyim :img-polic bu formun tek candarmasını kendin mi sandın cem bey abi???:img-hyste

estağfurullah siz bacılarım olmasaydınız bu konu olmazdı, çünkü ben bu sayfa açıldığı ilk zamandan beri uğruyordum ama ara sıra... sonra bi baktım ki sizin gibi sahip çıkan muhabbet ablalarım gelmiş foruma eeeee allem kullem berna ablayı en sonunda ikna ettik:img-wink: onun hakkını yememek lazım çünkü ben diğer moderatörlere kaç defa mesaj attım cevap bile vermedi bir kaçı, bi gün biri cevap verdi ama oda olmusuzdu ve dedi ki ancak bi moderatör tavsiye ederse yada uygun görürse teklif edebilir sizin teklif etmeniz sözkonusu bile değil dedi..

bende dedim ki: heeeeeeeeeeeeeyt be sen benim kim olduğumu biliyomusun :bilmim ne bilim dedi.. ben dedim ki bütünleşmişlerin başkanıyım:img-cool2 ben heeey beeeeee! :kahve eeee nolmuş dedi oda.. :img-weigh :butch: dedim biz güçlüyüz bak dağıtırız burayı, de get refresh de gel dedi, ben :blink: böyle kaldım tabi..! yoktu ki samuel yanımda olcaktı ki ben ona gösterirdim abiramın kaç bucak olduğunu amaaaa dua etsin...

neyse işin şakası bi yana berna abla vesile oldu ama girişimin başlangıç nedeni sizlersiniz :) zaten youtube daki vendor the münafık ın altındaki yorumu okursanız videonun kime ithaf edildiğini görürsünüz! yok ablam bizde öyle şifreli mifreli konuşmak biz neysek oyuz :img-wink: Ya göründüğün gibi ol, yada olduğun gibi görün!!!

evanist
25-04-07, 00:13
[QUOTE=ssima;3074699]hıımm önemli değil:icon_whis

ilginnnnçç :icon_whis
bana bak gelmiyim oraya.. :icon_shad bi daha sürçmezse iyi eder:img-cool2 :img-hyste

Tamam tamam sima( susss ya ) ssima abla ben öylesine takılıyım dedim canım
o kadar. umarım bana çok kızmamışsındır:img-wink:

acemicadi_selim
25-04-07, 02:50
WALLA SONUNDA ACILMIS BURDA FORUM HEMEN BI VENDOR IMZAYI KOYUYORUM.....:img-wink:

refresh
25-04-07, 06:57
WALLA SONUNDA ACILMIS BURDA FORUM HEMEN BI VENDOR IMZAYI KOYUYORUM.....:img-wink:

ooooo ne demek efendim:img-hi: hoşgeldiniz hoşgeldiniz... (gerçi şimdi bette kesin diyecek ya bu adam sankim forumda yatıyo kalkıyo- maşallah eli heryere yetişiyo:img-hyste ) yetişir bacım yetişir :) eeee altın daireyi boşuna açmadık.. neyse hoşgeldiniz acemicadi_selim kardeşim sizi altın daire bölümümüzede bekleriz haritadan kendinize bir yer beğenin :img-hyste (görende tayin çıkarıyoruz yada sürüyoruz zannedecek :img-blush )

tekrar hoş geldiniz...

Ubu
25-04-07, 07:07
Ayşecim tekrar sağol canım, beni bi anlayan sen çıktın zaten. Resimlere diyecek bir söz bulamıyorum gerçekten çok güzeller. Dün resimleri ablamada gösterdim çok güldü çocuk ya bu Vendor dedi:img-hyste

Nar-ı Gül çalışman harika olmuş. Ellerine sağlık. Devamlarını 4 gözle bekliyoruz.:img-pilot

hımmm ha bide acemicadı_selim bir imza eklemişti, seninde ellerine sağlık imza çalışman çok güzel olmuş.

Refresh abi söyleyeyimde içimde kalmasın ben kim laf atmak kim demişsiniz benim yazdığım 2 mesajımada tepki verdiniz ama diğer arkadaşlarda ssimaya takıldılar ama onlara hiç bir şey söylemediniz. Neyse zaten bundan sonra takılmıyordum gerçi ama ablanıza takılıp bir laf söylemem bir daha içiniz rahat olsun.. Demek diğer arkadaşlara değer verdiğiniz gibi bana değer vermiyormuşsunuz bunu anladım, çünkü cevap verme tenezzülünde bile bulunmamışsınız. Size ayrıca çok kırıldım. Söylediğim bir laftan dolayı mı kırıldın diye düşünmeyin, o laflarınızı görünce üzüldüm ve kırıldım çünkü sadece bana tepki verdiniz. Oda sadece eklediğim sırıtık bir smiley yüzünden gönderme yaptığımı ima ettiniz.:icon_sorr

Hayy Allah'ım ne smileymiş ya ekledik gönderme yapıyor olduk ne hoş:img-hyste

refresh
25-04-07, 08:37
Ayşecim tekrar sağol canım, beni bi anlayan sen çıktın zaten. Resimlere diyecek bir söz bulamıyorum gerçekten çok güzeller. Dün resimleri ablamada gösterdim çok güldü çocuk ya bu Vendor dedi:img-hyste

Nar-ı Gül çalışman harika olmuş. Ellerine sağlık. Devamlarını 4 gözle bekliyoruz.:img-pilot

hımmm ha bide acemicadı_selim bir imza eklemişti, seninde ellerine sağlık imza çalışman çok güzel olmuş.

Refresh abi söyleyeyimde içimde kalmasın ben kim laf atmak kim demişsiniz benim yazdığım 2 mesajımada tepki verdiniz ama diğer arkadaşlarda ssimaya takıldılar ama onlara hiç bir şey söylemediniz. Neyse zaten bundan sonra takılmıyordum gerçi ama ablanıza takılıp bir laf söylemem bir daha içiniz rahat olsun.. Demek diğer arkadaşlara değer verdiğiniz gibi bana değer vermiyormuşsunuz bunu anladım, çünkü cevap verme tenezzülünde bile bulunmamışsınız. Size ayrıca çok kırıldım. Söylediğim bir laftan dolayı mı kırıldın diye düşünmeyin, o laflarınızı görünce üzüldüm ve kırıldım çünkü sadece bana tepki verdiniz. Oda sadece eklediğim sırıtık bir smiley yüzünden gönderme yaptığımı ima ettiniz.:icon_sorr

haydaaaaa kafam karıştı ne dedim ki ben? son cümlenede helal olsun özetliyo herşeyi:img-hyste millet bizi tefe kolup çalacak şunlara bak bi smileyden olay çıkarıyorlar diye:img-hyste ya ben öylesine takılmıştım ben kimseyi ayırmıyorum forumda yok öyle bi izlenim verdiysemde özür.. şunun şurasında iki günlük dünyada bütünleşmeye çalışıyoruz:img-blush her ne kadar sürça biram yaptıysak affola :icon_whis

bette
25-04-07, 08:52

yok ebrucum olur böyle yanlış anlaşılmalar önemli şeyler değil ki bunlar:img-yes: form hali bu yüz yüze sohbetlerde böyle smiley derdi olmadığı için yanlış anlaşılma olmuyo ama teknolojininde derdi bu işte...:icon_sorr

---------
haklısın canım ya çocuk gbi çıkmış böyle parmağını batırışı, çekip kahkaha atışı... süper:img-pilot :happy0064

bette
25-04-07, 11:20
bu arada acemicadı_selim arkadaşım belirtmeden geçemiycem ki imzan çok güzel olmuş.. özelliklede birleştrmelerin süper;);)

Ubu
25-04-07, 13:18
haydaaaaa kafam karıştı ne dedim ki ben? son cümlenede helal olsun özetliyo herşeyi:img-hyste millet bizi tefe kolup çalacak şunlara bak bi smileyden olay çıkarıyorlar diye:img-hyste ya ben öylesine takılmıştım ben kimseyi ayırmıyorum forumda yok öyle bi izlenim verdiysemde özür.. şunun şurasında iki günlük dünyada bütünleşmeye çalışıyoruz:img-blush her ne kadar sürça biram yaptıysak affola :icon_whis

Ben biraz fazla önemseyip, kuruntu yaptım o zaman özür dilerim.:icon_sorr :icon_sorr offf:icon_sorr

~*~NaR-ı GüL~*~
25-04-07, 19:13
Ebrucum sagol canim begenmene sevindim :img-wink: degisiklik olsun istedim daha öncede yapmistim hatirliyosan, hani vendor isigi zindana hapsediyodu ya isiginda solmus yüzünün bi resmi vardi iste onla..:img-yes: yani bu ilk degil....

acemicadi_selim arkadasim vendor imzan cok güzel olmus ellerine saglik :img-wink: ya bu birlestirmeleri nasil yapiyosunuz sasiriyorum cidden!!Su photo shop nelere kadir!

~*~NaR-ı GüL~*~
25-04-07, 19:17
bu arada acemicadı_selim arkadaşım belirtmeden geçemiycem ki imzan çok güzel olmuş.. özelliklede birleştrmelerin süper;);)

Vay be, biz koskoca afis yaptik bi yorum alamadik kardesimizden...bu günleride mi görücektim Allahim....ahhh ahhhh..neyse napalim...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

Ubu
25-04-07, 20:00
Ebrucum sagol canim begenmene sevindim :img-wink: degisiklik olsun istedim daha öncede yapmistim hatirliyosan, hani vendor isigi zindana hapsediyodu ya isiginda solmus yüzünün bi resmi vardi iste onla..:img-yes: yani bu ilk degil....

acemicadi_selim arkadasim vendor imzan cok güzel olmus ellerine saglik :img-wink: ya bu birlestirmeleri nasil yapiyosunuz sasiriyorum cidden!!Su photo shop nelere kadir!

Aaa :blink: ne zaman yaptında ekledin ben niye görmedim. Yoksa gördümde görmemezlikten mi geldim hatırlamıyorum:img-hyste

hahaa ya Nar-ı Gül sen ve Ayşe imzalara bakınca önce birleştirmelere dikkat ediyorsunuz herhalde, Ayşede aynı şeyi yazmış çok hoşsunuz ya.:) Sen hangi program kullanıyorsun photoshop mu? Belki biraz yardımcı olabilirim. Bende pek bir şey bilmiyorum ama en azında birleştirme konusunda.:img-wink:

Bu arada bugün bi çizgi film izledim şimdi ne alaka diyeceksiniz burası Yağmurdan sonra forumu çizgi film anlatıyor diyeceksiniz ama çok hoştu ya. Oradaki küçük Penguen Mambo'ya hayran kaldım.:love01: (gerçi sonradan büyüyor ama küçüklüğü çok şekerdi ya) Ne güzel dans ediyorlar öyle:dance: bir çok dansçıya taş çıkarırlar valla. :img-hyste Tavsiye ediyorum izlemeyen varsa izlesin:img-hyste 'Happy Feet':img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
25-04-07, 22:51
Aaa :blink: ne zaman yaptında ekledin ben niye görmedim. Yoksa gördümde görmemezlikten mi geldim hatırlamıyorum:img-hyste

hahaa ya Nar-ı Gül sen ve Ayşe imzalara bakınca önce birleştirmelere dikkat ediyorsunuz herhalde, Ayşede aynı şeyi yazmış çok hoşsunuz ya.:) Sen hangi program kullanıyorsun photoshop mu? Belki biraz yardımcı olabilirim. Bende pek bir şey bilmiyorum ama en azında birleştirme konusunda.

Bu arada bugün bi çizgi film izledim şimdi ne alaka diyeceksiniz burası Yağmurdan sonra forumu çizgi film anlatıyor diyeceksiniz ama çok hoştu ya. Oradaki küçük Penguen Mambo'ya hayran kaldım.:love01: (gerçi sonradan büyüyor ama küçüklüğü çok şekerdi ya) Ne güzel dans ediyorlar öyle bir çok dansçıya taş çıkarırlar valla. :img-hyste Tavsiye ediyorum izlemeyen varsa izlesin 'Happy Feet':img-hyste

Hehehe canim epey oluyo yapali ama o resmide buldum eski basliktan imza, avatar ve özel calismalar bölümüne eklicem birazdan :img-yes:

Evet canim su birlestirmeleri nasil yapiyosunuz hayran kaliyorum vallahi hele seninkiler mükemmel oluyor ya =( maalesef canim bende photo shop programi yok baska bi program photo filtre isminde bi program aslinda photo shop programinda olan bir sürü fonksiyon barindiriyor ama yinede senin kadaryada bette kardesiminki kadar güzel imzalar yapamiyorum sanirim ondada photo shop vardi. Eh olmayinca böyle sizinkilere imrenerek bakmakla yetiniyorum..napiyim :icon_sorr

Hehehehe canim bende severim cizgi film izlemeyi en cok ta tom&jerry'ye bayilirim :img-hyste (diceksiniz bu nar-i gül 5 yasindaki cocuk sanki :img-hyste ) ya ben bunu söylemekten utanmiyorum belki yetiskin bi insanim ama ruhum hala kücük bi cocugunkine bedel ve bundan dolayida bu kadar espirili olabiliyorum. Bundanda hic bi sekilde utanmiyorum cünkü ortada utanilacak bir durum yok benim yapim ve karakterim böyle bu yüzden sende hic utanma cizgi film izleyen bir yetiskin insana "cocuk" gözüyle bakiliyosa önce o gözle bakan kisilerin beyninin yasini sorgulamak gerekiyor bence. :img-wink: (yanlis anlasilmasin lütfen sözüm siz arkadaslarima, kardeslerime ve bu forumda sevdigim hic bir kisiye degildir sözüm beni ve baskalarini gözünde "cocuk" olarak görenleredir!:img-yes: )

refresh
26-04-07, 01:15
arkadaşlar rica etsem eski arkadaşlardan bi şekilde zamanında mesaj alıp verdikleriniz varsa bur sayfaya davet etseniz.., ben 5-6 kişiye mesaj attım, büyük bi ihtimal bu konudan haberleri yok.. :icon_sorr

acemicadi_selim
26-04-07, 05:48
ooooo ne demek efendim:img-hi: hoşgeldiniz hoşgeldiniz... (gerçi şimdi bette kesin diyecek ya bu adam sankim forumda yatıyo kalkıyo- maşallah eli heryere yetişiyo:img-hyste ) yetişir bacım yetişir :) eeee altın daireyi boşuna açmadık.. neyse hoşgeldiniz acemicadi_selim kardeşim sizi altın daire bölümümüzede bekleriz haritadan kendinize bir yer beğenin :img-hyste (görende tayin çıkarıyoruz yada sürüyoruz zannedecek :img-blush )

tekrar hoş geldiniz...

hosbulduk efendim hosbulduk walla bu arada ben bi vendor imzasi yapip koymustum nasil olmusss???

Ubu
26-04-07, 06:08
Hehehe canim epey oluyo yapali ama o resmide buldum eski basliktan imza, avatar ve özel calismalar bölümüne eklicem birazdan :img-yes:

Evet canim su birlestirmeleri nasil yapiyosunuz hayran kaliyorum vallahi hele seninkiler mükemmel oluyor ya =( maalesef canim bende photo shop programi yok baska bi program photo filtre isminde bi program aslinda photo shop programinda olan bir sürü fonksiyon barindiriyor ama yinede senin kadaryada bette kardesiminki kadar güzel imzalar yapamiyorum sanirim ondada photo shop vardi. Eh olmayinca böyle sizinkilere imrenerek bakmakla yetiniyorum..napiyim :icon_sorr

Hehehehe canim bende severim cizgi film izlemeyi en cok ta tom&jerry'ye bayilirim :img-hyste (diceksiniz bu nar-i gül 5 yasindaki cocuk sanki :img-hyste ) ya ben bunu söylemekten utanmiyorum belki yetiskin bi insanim ama ruhum hala kücük bi cocugunkine bedel ve bundan dolayida bu kadar espirili olabiliyorum. Bundanda hic bi sekilde utanmiyorum cünkü ortada utanilacak bir durum yok benim yapim ve karakterim böyle bu yüzden sende hic utanma cizgi film izleyen bir yetiskin insana "cocuk" gözüyle bakiliyosa önce o gözle bakan kisilerin beyninin yasini sorgulamak gerekiyor bence. :img-wink: (yanlis anlasilmasin lütfen sözüm siz arkadaslarima, kardeslerime ve bu forumda sevdigim hic bir kisiye degildir sözüm beni ve baskalarini gözünde "cocuk" olarak görenleredir!:img-yes: )

Tamam ekelemişsin gördüm, daha önce görmemiştim bu çalışmanı.Sanada hasta hasta zahmet verdik öbür forumları kurcalayıp bulup eklemişsin, geç olucak ama ellerine sağlık canım yine harika olmuş:img-wink:

Photo filtre programını biliyorum onda birleştirmeler pek olmuyor ama yinede blurla yumuşatabilirsin kenarlarını ben sana özel mesajla gönderirim nasıl yapıldığını. Yada varya sen hiç uğraşma istediğin resimleri ve üzerine ne yazmak istiyorsan gönder ben sana yapayım.:)

Aaa çizgi film izliyorsun diye neden çocuk gözüyle bakılsınki. Sıyrılıp gelenlere önceden cevabını veriyorsun yani:img-hyste Bugün bir çok yetişkin izliyor. Tr'de eniştemle oturup çocuklardan çok biz izlerdik. Valla ben izlerken çok zevk alıyorum.:img-hyste Biz aralar sabahları Tom&Jerry le uyanırdım. yiğenim sağolsun sabah kalkar kalkmaz mutlaka bir çizgi film koyardı onların sesleriyle uyanırdım. şimdi yok gerçi yasakladık artık, daha 4 yaşında gözleri bozulmuş yok artık çizgi film filan.
Bak ben sana bi çizgi film daha tavsiye edeyim. Parti hayvanları 'Barnyard, The original party animals' ben bi aralar bu çizgi filme takmıştım:img-hyste

refresh
26-04-07, 08:33
hosbulduk efendim hosbulduk walla bu arada ben bi vendor imzasi yapip koymustum nasil olmusss???

çok haaaa rika olmuş :img-yes: yani ben vendor aşığı değilim. tamam iyi oyuncudur kendisi ama :img-tomat- ya bette gül durun atmayın yaaaa...

pardon ne diyodum, çok güzel olmuş benim favorim ziya aslında.. elin alışık bu işlere gibi bide ziya için yapsan diyorum şölye güzel bi imza vendora nazire yapalım:img-hyste :img-hyste :klme :icon_whis

bu arada sizi altın daireyede bekleriz.. ya görende kapıcı sanacak beni yaaa:img-hyste

bette
26-04-07, 08:52
Vay be, biz koskoca afis yaptik bi yorum alamadik kardesimizden...bu günleride mi görücektim Allahim....ahhh ahhhh..neyse napalim...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

he ben naptığımıın çok farkındayım sanki:icon_sorr

görmemişimdir canım ya insanlık hali.. belkide ben çıktıktn sonra ekledin hee?

bette
26-04-07, 08:55

hahaa ya Nar-ı Gül sen ve Ayşe imzalara bakınca önce birleştirmelere dikkat ediyorsunuz herhalde, Ayşede aynı şeyi yazmış çok hoşsunuz ya.:) Sen hangi program kullanıyorsun photoshop mu? Belki biraz yardımcı olabilirim. Bende pek bir şey bilmiyorum ama en azında birleştirme konusunda.:img-wink:

Bu arada bugün bi çizgi film izledim şimdi ne alaka diyeceksiniz burası Yağmurdan sonra forumu çizgi film anlatıyor diyeceksiniz ama çok hoştu ya. Oradaki küçük Penguen Mambo'ya hayran kaldım.:love01: (gerçi sonradan büyüyor ama küçüklüğü çok şekerdi ya) Ne güzel dans ediyorlar öyle:dance: bir çok dansçıya taş çıkarırlar valla. :img-hyste Tavsiye ediyorum izlemeyen varsa izlesin:img-hyste 'Happy Feet':img-hyste

de mi yaa... bizim aklımız fikrimiz o birleştirmelerde kaldı:S

bişey sorucam ebrucum, senin yaptığın o garip birleştirmeler photoshopta da yapııyo mu??? yapılıyosa öğretir misin? en azından nerden yapıldığını sölesen yeter:) bendeki photoshop türkçede maalesef, bişey anlamıyorum:img-hyste ingilizce sürümü bile daha kolaydı..:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
26-04-07, 12:26
he ben naptığımıın çok farkındayım sanki:icon_sorr

görmemişimdir canım ya insanlık hali.. belkide ben çıktıktn sonra ekledin hee?

Bosver canim ya önemli degil ben saka yapmistim :img-wink:

~*~NaR-ı GüL~*~
26-04-07, 12:38
Tamam ekelemişsin gördüm, daha önce görmemiştim bu çalışmanı.Sanada hasta hasta zahmet verdik öbür forumları kurcalayıp bulup eklemişsin, geç olucak ama ellerine sağlık canım yine harika olmuş:img-wink:

Photo filtre programını biliyorum onda birleştirmeler pek olmuyor ama yinede blurla yumuşatabilirsin kenarlarını ben sana özel mesajla gönderirim nasıl yapıldığını. Yada varya sen hiç uğraşma istediğin resimleri ve üzerine ne yazmak istiyorsan gönder ben sana yapayım.:)

Aaa çizgi film izliyorsun diye neden çocuk gözüyle bakılsınki. Sıyrılıp gelenlere önceden cevabını veriyorsun yani:img-hyste Bugün bir çok yetişkin izliyor. Tr'de eniştemle oturup çocuklardan çok biz izlerdik. Valla ben izlerken çok zevk alıyorum.:img-hyste Biz aralar sabahları Tom&Jerry le uyanırdım. yiğenim sağolsun sabah kalkar kalkmaz mutlaka bir çizgi film koyardı onların sesleriyle uyanırdım. şimdi yok gerçi yasakladık artık, daha 4 yaşında gözleri bozulmuş yok artık çizgi film filan.
Bak ben sana bi çizgi film daha tavsiye edeyim. Parti hayvanları 'Barnyard, The original party animals' ben bi aralar bu çizgi filme takmıştım:img-hyste

Yok canim ne zahmeti o kadarda agir hasta degilim elim ayagim tutuyor cok sükür ölmeye niyetim yok!! (hani su yasli amcalarla teyzeler tripe giripte böyle söylerler ya :img-hyste )

Demek o programi biliyosun dedigin gibi birlestirmiyo meret sey ya deli oldum kac kere denedim bana misin demiyo :icon_evil ok ebrucum su yeni bölümü izleyim sonra indirip resimleri cekeyim önce kendim yine biseyler yapmaya calisirim sonrada sana yollarim resimleri, sagolasin canim :img-yes:

Eee önceden cevabi vereceksin böyle siyrilip gelen sahsiyetlere ki 1:0 öne gecesin dimi yani böyle durumlarda hakkini aramali insan! :img-wink: :img-yes:

Hadi ya ne güzel izleyin izleyin bazi cizgi filmler cok güzel oluyo :) dedigin cizgi filmi hic duymadim su "party animals" ben en cok iste tom&jerry bide cakmak taslar'i seyrederdim ama tom&jerry favorimdir simdi olsa yine oturur büyük bir keyifle izlerim vallaha :happy0064

acemicadi_selim
27-04-07, 00:39
çok haaaa rika olmuş :img-yes: yani ben vendor aşığı değilim. tamam iyi oyuncudur kendisi ama :img-tomat- ya bette gül durun atmayın yaaaa...

pardon ne diyodum, çok güzel olmuş benim favorim ziya aslında.. elin alışık bu işlere gibi bide ziya için yapsan diyorum şölye güzel bi imza vendora nazire yapalım:img-hyste :img-hyste :klme :icon_whis

bu arada sizi altın daireyede bekleriz.. ya görende kapıcı sanacak beni yaaa:img-hyste

biliorum bende vendoru cok sewmem ama baktim burda bissuru vendor hastalari varda onlar icin yaptim aslinda bende ziya yi sewerim bide ibrahimi yani...yapiimm hemen bi imza

Ubu
27-04-07, 07:51
de mi yaa... bizim aklımız fikrimiz o birleştirmelerde kaldı:S

bişey sorucam ebrucum, senin yaptığın o garip birleştirmeler photoshopta da yapııyo mu??? yapılıyosa öğretir misin? en azından nerden yapıldığını sölesen yeter:) bendeki photoshop türkçede maalesef, bişey anlamıyorum:img-hyste ingilizce sürümü bile daha kolaydı..:img-hyste

Canım mesajını okuduktan sonra photoshopu kurcaladım ne yaptım ettim buldum. Benim yaptığım birleştirmeler photoshoptada yapılıyormuş. Az önce nar-ı gül'e bir ders hazırladım.Sanada resimli anlatımını hazırlar akşama mesajla gönderirim. yanlız benim photoshop ingilizce ingilizcesinde anlıyormuşsun ya daha kolay gelir belki:img-hyste
Hahaa nasılda öğretmen havalarına girdim:img-hyste Kendimi artık sizin öğretmeniniz sanıcam. :img-hyste bak dersi güzel dinleyin ödevlerinizide güzel yapın. Eee nede olsa benim öğrencilerimsiniz.:)

bette
27-04-07, 10:35
Canım mesajını okuduktan sonra photoshopu kurcaladım ne yaptım ettim buldum. Benim yaptığım birleştirmeler photoshoptada yapılıyormuş. Az önce nar-ı gül'e bir ders hazırladım.Sanada resimli anlatımını hazırlar akşama mesajla gönderirim. yanlız benim photoshop ingilizce ingilizcesinde anlıyormuşsun ya daha kolay gelir belki:img-hyste
Hahaa nasılda öğretmen havalarına girdim:img-hyste Kendimi artık sizin öğretmeniniz sanıcam. :img-hyste bak dersi güzel dinleyin ödevlerinizide güzel yapın. Eee nede olsa benim öğrencilerimsiniz.:)

tamam hocam sen ne diyosan o.. çok sağol ayrıca;);)

bette
28-04-07, 15:08
bugsbunny05 arkadaşım yaptığın imza çok orjinal ve güzel olmuş bence;);)

bugsbunny05
28-04-07, 15:10
bugsbunny05 arkadaşım yaptığın imza çok orjinal ve güzel olmuş bence;);)

saol cnm yorumun için...........

bette
28-04-07, 15:13
saol cnm yorumun için...........

bu arada imzalar için kullandığın resimde de ilginç bi çalışma yapmışsın... sanki pastel havası var resimde he??:icon_whis

bugsbunny05
28-04-07, 15:17
evet resim orjinal değildi ondan yaptımm filterden oluo photoshop biliosan ordan yapılıo

bette
28-04-07, 15:21
evet resim orjinal değildi ondan yaptımm filterden oluo photoshop biliosan ordan yapılıo

hm ok canım sağol söylediğin için.. evet photoshop az çok biliyorum.:img-wink:

bette
28-04-07, 15:38
hehe yaptığın yeni resimde çok güzel olmuş... tam tanıtım resmi gibi olmuş...

bugsbunny05
28-04-07, 19:30
isteyen kullanabilir bu aRADA

~*~NaR-ı GüL~*~
28-04-07, 19:45
Bugsbunny05 arkadasim yaptigin imzalar ve avatr cok güzel olmus ellerine saglik :good:

ssima
29-04-07, 02:34
Tamam tamam sima( susss ya ) ssima abla ben öylesine takılıyım dedim canım
o kadar. umarım bana çok kızmamışsındır

yok canım niye kızayım. hepsini şaka niyetine yazmıştım =)

----

ben yokkene nolmuş ya :blink: daha demin okudum ebru özür dilemişsin felan ya ben yanlış bişey anlamadımki... :img-yes:
o sayfaya daha yeni girdim sırasıyla bakıyodum. sonra bi de baktım s.sima lı avatar:img-hyste ehihi koltuklarım kabardı ( yanlış anlamıyın arkadaşlar ismimin benzerini görünce...)
bazen dedim, biliyorum, benim ismimi ona benzetmeyin diye hatta evaniste :img-blush aslında ben ne dediğimi bilmiyorum, kusura bakmayın. (şaşkınlıktan olacak) benzetseniz oluuuur, benzetmeseniz olur.. benzetseniz daha iyi olabilir :) hangi dizide görülmüş forumdaki birinin adının kullanıldığı... diğerlerine hava maksadiyle :D (çokta mütevazi olduğumu biliyodunuz de mi)
refresh abinin mesajını da şaka olarak algıladım. (aynı şey gibi oldu cemil çiçek tsk nın açıklamasını hükümete karşı bir tutum olarak algıladık dedi ya:img-pilot )
neyse yav konuyu zıplattım. gündemdeki haberleri hiç kaçırmamaya çalıştığım ve etkilendiğim için "imza-avatar yorum" gibi alakasız başlığa yazıyorum yanlışlıkla...=)
bi de baktım ebrunun özür mesajı... keşke onu yazmasaydın ebrucum :icon_sorr özür dilencek bişey yokki...

-----

yaptığınız imzalar avatarlar harika olmuş arkadaşlar :good: tabi böyle hooop iki cümleyle özetleyi verdim... olmadı...
abi yaptığın gifler harika, vendor nasılda kafasını sallıyo Y)Y)Y)
nar-ı gül ne güzel afiş yapmışsın:img-cool2 maşallah
bette hocandan öğrendiğin imza çok güzel olmuş tabi diğerleri de..
zaten hocanızın imzalarına diyecek söz bulamıyorum =) birleştirme kısımları çok güzel oluyo.... bette seninkilerde çok güzel...
acemi cadı yaptığın imzalar çok beğendim, hele ziyanın kine bayıldım.
bu arada bugsbunny05 hoş gelmişsiniz sizin yaptıklarınız da çok güzel:img-yes:

hepiniz güzel şeyler yapınca hangisini imzama koyacağımı şaşırdım. koymayınca da yanlış anlaşılıyo gibi... en iyisi mi benimki kalsın :img-hyste

refresh
29-04-07, 02:44
biliorum bende vendoru cok sewmem ama baktim burda bissuru vendor hastalari varda onlar icin yaptim aslinda bende ziya yi sewerim bide ibrahimi yani...yapiimm hemen bi imza

Ahaaaa ahahahah bissuru vendor hastası var evet :img-hyste :img-hyste :img-hyste

heleşükür ya en sonunda buldum ziya yı seven birini :happy0064

kıskaaaananlaaar çatlasın kıskananlar çatlasııın :happy0064

Ahaaa imzayı yeni gördüm acemicadı çok güzel yapmışsın eline sağlık.. bak bizim vendor hastaları bi yorum bile yapmamışlar.. söz vendora gelince fırtınaları koparır bunlar ahaaaaa hahahaha ..

bu arada Altın Dairedeki dünya haritasına tıklayıp kendini ekliyebilirsin.. senide altın daireye alabiliriz bu büyük çalışmandan dolayı:img-hyste :img-hyste :img-hyste helle şükür ya en sonunda bi ziya imzamız oldu du bi koyiiimde görsün alem...:img-cool2

ssima
29-04-07, 04:06
ooo vay be abi hemen de aldın:img-hyste bende çok beğenmiştim onu.. gerçi sen istekte bulunmuşsun ama:)

refresh
29-04-07, 04:23
ooo vay be abi hemen de aldın:img-hyste bende çok beğenmiştim onu.. gerçi sen istekte bulunmuşsun ama:)

yok ya kullanabilirsin güzel yapmış bayaaa eline sağlık acemicadı'nın.. da :img-blush bu kalp malp işi beni bozar be bacım:icon_sorr ben bette ve gül gibin aşık değilim ki napiiim kalbi:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste ama olsun biraz dursun bakalım buluruz bitane daha...

bak sen seviyosan alabilirsin:img-hyste hem birleştirmelerde güzel olmuş :img-hyste :img-hyste Ahaaaa ahahahha smiley yetmiyo be..:img-blush

refresh
29-04-07, 04:28
Ahaaa..:img-wink: görende köşe kapmaca yapıyoz zannedecek.. ya ben dedimdi diğer arkadaşlara bu böyle olmuyo diye ama naparsın o sayfa senin bu sayfa benim bazen şaka maka kayboluyorum ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste yok yok daha görevini nasıl yaptığını görmedik ki bırakasın bi yap bakalım:img-hyste :img-hyste

ssima
29-04-07, 04:37
yok ya kullanabilirsin güzel yapmış bayaaa eline sağlık acemicadı'nın.. da :img-blush bu kalp malp işi beni bozar be bacım:icon_sorr ben bette ve gül gibin aşık değilim ki napiiim kalbi ama olsun biraz dursun bakalım buluruz bitane daha...

bak sen seviyosan alabilirsin hem birleştirmelerde güzel olmuş :img-hyste :img-hyste Ahaaaa ahahahha smiley yetmiyo be..:img-blush

:img-hyste :img-hyste yav lafı ağzımdan aldın abi bende sadece kalpleri hoşuma gitmemişti. yine de güzel duruyo da. oyuncuya aşık felan değilim, o bakımdan hatta imzayı alayım da kalpleri sileyim diye düşündüm.. sonra acemicadıya ayıp olur diye yapamadım.

refresh
29-04-07, 04:40
:img-hyste :img-hyste yav lafı ağzımdan aldın abi bende sadece kalpleri hoşuma gitmemişti. yine de güzel duruyo da. oyuncuya aşık felan değilim, o bakımdan hatta imzayı alayım da kalpleri sileyim diye düşündüm.. sonra acemicadıya ayıp olur diye yapamadım.

yok yok kızmaz herhalde.. ya sen uyusana artık:img-cool2 gecenin bi vakti...

hadi ben uçtum selamlar.. bye

ssima
29-04-07, 04:48
yok yok kızmaz herhalde.. ya sen uyusana artık:img-cool2 gecenin bi vakti...

hadi ben uçtum selamlar.. bye

yok öncelik beylere:img-hyste siz aldınız madem siz kullanın abi:img-hyste

şaka ya ben almayacağım dedim zaten. herkes o kadar güzel imzalar yapmış. birini alsan diğeri alınır, diğerini alsan bir diğeri... yok yok alnımazlar bütünler birbirine alınmaz ama ben kendim yapıp kullanmayı, kendimi geliştirmeyi düşünüyorum:)

ayrıca o imzanın kalplerini silip sana hediye edeyim abi ben:img-hyste tmm anlaştık:img-wink:

of anaammm saat kaç olmuş:img-fie: 4 de geliyo az kaldı... :img-fie:

~*~NaR-ı GüL~*~
29-04-07, 12:38
Anam ne bu imza muhabbeti yok sen al yok ben alacam :img-hyste :img-hyste ssimacim afisi begenmene sevindim sagol :img-wink: daha sonra imzalar hazirlamayi düsünüyorum onlarida buraya eklicem :img-wink:

ssima
29-04-07, 12:44
:icon_sorr :icon_sorr abi nolur imzanı değiştirme:icon_cry: tekrar onu koy:img-cray: ben sana takıldım sadece... yaa amma laf ettim kaldırdın sonunda:img-cray: tekrar onu koy lütfen..:img-cray:

ssima
29-04-07, 12:48
Anam ne bu imza muhabbeti yok sen al yok ben alacam :img-hyste :img-hyste ssimacim afisi begenmene sevindim sagol :img-wink: daha sonra imzalar hazirlamayi düsünüyorum onlarida buraya eklicem :img-wink:

yaaa sorma ya:img-cray: o kadar konuştum sonunda değiştirdi imzasını:img-cray: ben istemiyodumki.. çok özür dilerim abi:icon_sorr hatta kalpsiz olanı da hazırlamıştım sana:sad53:

bi de ben çalışmaya başlasam:img-blush iyi olcak.. siz iyi gidiyosunuz.. imzalarında güzel olur eminim

bugsbunny05
29-04-07, 14:23
ya ben o imza yaptım yannız wendoru bende sewmiorum

bette
29-04-07, 15:32

sevmiyo musun???:icon_whis :icon_sorr

vendoru mu ali süremliyi mi?

(ona göre yazdığın msja üzülüp üzülmediğimi belirticemde...:img-hyste )

bette
29-04-07, 16:24
------------------

n. gül bacım yaptığın enki ziya alan imzası çok güzel olmuş bence.. özelliklede arka fonun uygunluğu iyice şıklaştırmış imzanı..;);)

~*~NaR-ı GüL~*~
29-04-07, 16:26
------------------

n. gül bacım yaptığın enki ziya alan imzası çok güzel olmuş bence.. özelliklede arka fonun uygunluğu iyice şıklaştırmış imzanı..;);)

Sagolasin bacim begenmene sevindim senin yeni ekledigin imzada yakiyo resmen :img-wink: hele o birlestirmeler ve blurlar muhtesem olmus :img-wink:

bette
29-04-07, 16:30
Sagolasin bacim begenmene sevindim senin yeni ekledigin imzada yakiyo resmen :img-wink: hele o birlestirmeler ve blurlar muhtesem olmus :img-wink:

hocam ubu ebruya sevgiler saygılar....:D:D

sende sağol bacım...

~*~NaR-ı GüL~*~
29-04-07, 16:38
hocam ubu ebruya sevgiler saygılar....:D:D

sende sağol bacım...

Hepimiz sagolalim bacim :)

Aaa evet bendende sonsuz sevgiler ve saygilar sevgili hocam ubu ebruya :happy0064

ssima
29-04-07, 17:42
şuan imzamdaki imzan çok güzel olmuş bette. çok beğendim. kendim daha sonra yapmaya başlıycam :)

refresh
29-04-07, 18:08

Ahaaaaaa ahahahaaaha gül ve bette ye duyrulur :img-wink: ya sizin gibiler bu foruma gelmediği için burda ali sürmeli saltanatı sözkonusudur :icon_sorr birisi her bölümde birinci seçilir mi ya:icon_sorr oylamaya sizin gibi arkadaşlarıda bekleriz:img-wink:

Ahaaaah hahahah gül le bette şimdi bana sayıyolardır:img-hyste :img-hyste :img-hyste ;
"Git burdaaan giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!" diye :img-hyste

emre160
29-04-07, 18:13
artık bende varım yav:happy0064
yok öle her hafta aynu kişi:img-wink:

refresh
29-04-07, 18:32
artık bende varım yav:happy0064
yok öle her hafta aynu kişi:img-wink:

Ooooo taraftarlarımı arttırıyorum :img-hyste gül ve bette çatlasın :img-hyste bir gün gelecek bu forumu başınızaaa.....:icon_whis ne diyom ben yaaa:img-hyste fazla gaza geldim galiba:img-blush

yok yok iyi oynayan kazansın ! :img-hyste :img-hyste :img-hyste

refresh
29-04-07, 18:53
:icon_sorr :icon_sorr abi nolur imzanı değiştirme:icon_cry: tekrar onu koy:img-cray: ben sana takıldım sadece... yaa amma laf ettim kaldırdın sonunda:img-cray: tekrar onu koy lütfen..:img-cray:

: ) : ) : ) ya bu kız alem yaaaaa Y)Y)Y) yine kopardı beni ....Ahaaaaaa ahahaha aaha ya niye kaldırdım biliyormusun.. şimdi KV ye bi yorum yazdım sonra bi baktım imza kalpli malpli:blink: :img-fie: sonra jeton düştü böyle :img-haha: bakıp gülmesinler diye değiştirmek zorunda kaldım napiim..

ama acemicadı selim iyi iş çıkarmış güzeldi imza:good: sonra neden millet uyandı ziyalı imzalar yapmaya başladı Y)Y)Y)Y)

refresh
29-04-07, 18:55
http://img222.imageshack.us/img222/9572/ys30qx2.gif

bette
29-04-07, 20:26
şuan imzamdaki imzan çok güzel olmuş bette. çok beğendim. kendim daha sonra yapmaya başlıycam :)

sağol cnm.... sağol.....offfffffff

bugsbunny05
29-04-07, 20:37
bu arada bnm imzam nasıl olmuştu
güzel yapıomuyummm

bette
29-04-07, 20:45
süper olmuş.. benim şuan ki imzamı geçemez ama.....:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:sdafjfkJNÖW

ÖefjNGÖknfgkjkre

ödsknkösgnkönr

öfnökSGJLWkeşkjegkşdfmbg

bette
29-04-07, 21:04
Ahaaaaaa ahahahaaaha gül ve bette ye duyrulur :img-wink: ya sizin gibiler bu foruma gelmediği için burda ali sürmeli saltanatı sözkonusudur :icon_sorr birisi her bölümde birinci seçilir mi ya:icon_sorr oylamaya sizin gibi arkadaşlarıda bekleriz:img-wink:

Ahaaaah hahahah gül le bette şimdi bana sayıyolardır:img-hyste :img-hyste :img-hyste ;
"Git burdaaan giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!" diye :img-hyste

ali sürmeliye laf attığınız kadar diğer oyuncuları konuşsanız her hafta onlar 1. seçilirdi....:img-wink:

saymaya gerek yok.. gerçekler ortada.... şuan diziyi yürüten biri varsa oda belli...

ssima
29-04-07, 22:42
: ) : ) : ) ya bu kız alem yaaaaa Y)Y)Y) yine kopardı beni ....Ahaaaaaa ahahaha aaha ya niye kaldırdım biliyormusun.. şimdi KV ye bi yorum yazdım sonra bi baktım imza kalpli malpli:blink: :img-fie: sonra jeton düştü böyle :img-haha: bakıp gülmesinler diye değiştirmek zorunda kaldım napiim..

ama acemicadı selim iyi iş çıkarmış güzeldi imza:good: sonra neden millet uyandı ziyalı imzalar yapmaya başladı Y)Y)Y)Y)

oh be rahatladım:happy0064

doğru yav KV ye kalpli kalpli girmek çok komik olur:img-hyste :img-hyste

baya bi acele gitmiş değiştirmişsin:img-hyste :img-hyste

süper olmuş.. benim şuan ki imzamı geçemez ama.....:::sdafjfkJNÖW

ÖefjNGÖknfgkjkre

ödsknkösgnkönr

öfnökSGJLWkeşkjegkşdfmbg

evet çözebilen varsa buyursun:img-cool2 bu kız aramiceden daha beter şifreleme yapıyo:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
30-04-07, 00:13
ali sürmeliye laf attığınız kadar diğer oyuncuları konuşsanız her hafta onlar 1. seçilirdi....:img-wink:

saymaya gerek yok.. gerçekler ortada.... şuan diziyi yürüten biri varsa oda belli...

Dogru söze ne denir!! :good: :img-wink: :img-yes:

refresh
30-04-07, 02:23

Dogru söze ne denir!! :good: :img-wink: :img-yes:

Bozacının şahidi şıracıymış derler ya hah tamda öyle bi durum söz konusu.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste gözüm üzerinizde :img-cool2 santral :img-cool2 Ahaaaa aahahahahah

refresh
30-04-07, 02:29
bu arada bnm imzam nasıl olmuştu
güzel yapıomuyummm

abla sana teşekkür etmiştik herhalde ama olsun yine ederiz çok harika olmuştu senin imzan.. hatta şu anki ayşegül yazan imzayı ayşe veya gül kullanabilirler :img-hyste Ahaaaaa hahahhahah:img-hyste espri yapiiim dedim :img-blush

refresh
30-04-07, 03:13
Ya sen ilk önce imzam nasıl olmuş onu söyle? birleştirmeler blurlar masklar edatlar tümleçler... falan nassıl ama :img-hyste :img-hyste :img-hyste ya napiiiim diceksin ki noldu sana? bana bişey olmadıda yukarıdaki yorumları okurken koptum yaaaaa.. en iyisi ben bi sayfa açiiiiim "mesajların yorumu sayfası" :img-hyste

evet itiraf ediyorum ben blur falan kullanmadım.. ama resim birleştirmesinde üzerime yoktur:img-wink:

ssima
30-04-07, 03:25
Ya sen ilk önce imzam nasıl olmuş onu söyle? birleştirmeler blurlar masklar edatlar tümleçler... falan nassıl ama :img-hyste :img-hyste :img-hyste ya napiiiim diceksin ki noldu sana? bana bişey olmadıda yukarıdaki yorumları okurken koptum yaaaaa.. en iyisi ben bi sayfa açiiiiim "mesajların yorumu sayfası" :img-hyste

evet itiraf ediyorum ben blur falan kullanmadım.. ama resim birleştirmesinde üzerime yoktur:img-wink:

niye burası modlar silemez mi burdakileri:img-hyste töbe ya:img-hyste

imzan güzel olmuş abi ama arka planında ne var çözemiyorum bi türlü:img-blush istanbulun resmi mi boğaz köprüsü felan mı yoksa newyork mu ne anlamadım...

refresh
30-04-07, 03:27
niye burası modlar silemez mi burdakileri:img-hyste töbe ya:img-hyste

imzan güzel olmuş abi ama arka planında ne var çözemiyorum bi türlü:img-blush istanbulun resmi mi boğaz köprüsü felan mı yoksa newyork mu ne anlamadım...

ohoooooo ben bu imzaları imza avatar bölümüne koydum ve açıklamamı yaptım orda.. teessüf ederim ssima azur :img-hyste

ssima
30-04-07, 03:33
ohoooooo ben bu imzaları imza avatar bölümüne koydum ve açıklamamı yaptım orda.. teessüf ederim ssima azur :img-hyste

hiihıhh:img-fie: kem küm çok afedersin abi:img-blush hemen bakıyorum oraya...

ssima
30-04-07, 03:45
tabi tabi üstünde copyright yazmıyosa alabilirsin :img-cool2

bende koyacam ya ne o öyle bu güne kadar sustum bi imza bile koymamıştım.. biri der çok güzel olmuş canım.. öteki der birleştirmeler harika.. beriki der photoshop ta mı yaptın canııım aaaaaaayy ben bilmiyorum :img-hyste

bundan sonra bende koyacam bütünleşmişini satiiim ahanda ilk ikisi isteyen kullansın...

http://img48.imageshack.us/img48/9159/yagmurdansonrayeniwf3.jpg

burada arka fon yağmurdan sonranın başlangıcındaki uçan mavi eşarptır :img-wink:

http://img410.imageshack.us/img410/5509/yagmurdansonrayeni2mh8.jpg

buradada arka fonda new york var:icon_whis ee diceksiniz ne alaka eeeee resme bakarsanız ikiz kulelerin yerine iki ışık var göğe yükseliyo tam ortada.. eeee bu sultanahmet işini yapmaya çalışan vendor baktı olmuyo ilk önce burdan başlıyayım demiştir.. yani dünyanın vendoru işte...

ha unutmadan ilk imzamda vendorun müslüman olduğu ihtimalı vardı ya hani.. işte onun için onun üstündede yağmur vardı ama ikinci imzamda dikkat ederseniz onların üzerine yağıyo ama işlemiyo nemrut heriflere :img-cool2

eheheheheee doğru tahmin newyork dedim tuttu. yalnız köprüyü nerden gördüm onu bilemiyorum:img-blush

uçan mavi eşarp lafını ilk duyuyorum:img-cool2

ikinci imzan baya anlamlı :good: vendor çok kuvvetli çoookk taa ikiz kulelere kadar uzanıyo:sad53:
yağmur yağıyor ama işlemiyor nemrut heriflere:img-hyste

bayanlar arasında yemek tarifi alımı gibi imza tarifi alırken Y)Y)Y yazılan konuşmaları yazmışsın abi çok güldüm Y)Y)Y)

refresh
30-04-07, 04:23
eheheheheee doğru tahmin newyork dedim tuttu. yalnız köprüyü nerden gördüm onu bilemiyorum:img-blush

uçan mavi eşarp lafını ilk duyuyorum:img-cool2

ikinci imzan baya anlamlı :good: vendor çok kuvvetli çoookk taa ikiz kulelere kadar uzanıyo:sad53:
yağmur yağıyor ama işlemiyor nemrut heriflere:img-hyste

bayanlar arasında yemek tarifi alımı gibi imza tarifi alırken Y)Y)Y yazılan konuşmaları yazmışsın abi çok güldüm Y)Y)Y)

ha unutmadan ekliiiim bu iki imzada da eski ışık ve yeni ışık mevcut resimde :img-wink: yani size söylememiştim ama ahanda şimdi söylüyorum.. ikisini üst üste koymuştum tamda olmuştu tabi biraz flur mlur kullanmadık değil :img-yes:

bette
30-04-07, 09:54
oh be rahatladım:happy0064

doğru yav KV ye kalpli kalpli girmek çok komik olur:img-hyste :img-hyste

baya bi acele gitmiş değiştirmişsin:img-hyste :img-hyste

evet çözebilen varsa buyursun:img-cool2 bu kız aramiceden daha beter şifreleme yapıyo:img-hyste

feci derecede sinirli olduğum bi anda yazılmıştır o msj.:D:D anlamanız şart değil,hissedin yeeter!! ne diyorum ben yaaaaaa

ssima
30-04-07, 12:21
ha unutmadan ekliiiim bu iki imzada da eski ışık ve yeni ışık mevcut resimde :img-wink: yani size söylememiştim ama ahanda şimdi söylüyorum.. ikisini üst üste koymuştum tamda olmuştu tabi biraz flur mlur kullanmadık değil :img-yes:

bende diyorum o ışık eskiyidi andırıyo yeniyide meğer üst üste koymuşsun..

feci derecede sinirli olduğum bi anda yazılmıştır o msj.:D:D anlamanız şart değil,hissedin yeeter!! ne diyorum ben yaaaaaa
tamam anlamaya çalışmıycaz:img-hyste sen git rahatla biraz

-----
refresh abi son eklediğin gifler çok güzel teşekkürler. hele sonuncusuna bayıldım. :good:

~*~NaR-ı GüL~*~
30-04-07, 14:33
Refresh abi ekledigin gifler cok güzel olmus ellerine saglik benim icin vaaz sahnesini eklemissin :img-hyste onada ayriyetten tesekkür bu arada 24. bölümünde nergis&vendor sahnesinide eklemissin ama vendora .ayvan demeni yadirgadim dogrusu tamam seytandir psikopattir ama onunda canina gecti sonunda yani tinel tilkhe bilmecesi sinirlerini bozmustu o zamanlarda napsin yani zavallim...kendinizi bi onun yerine koyun adam yine iyi dayaniyo vallahi...

refresh
30-04-07, 16:02
Refresh abi ekledigin gifler cok güzel olmus ellerine saglik benim icin vaaz sahnesini eklemissin :img-hyste onada ayriyetten tesekkür bu arada 24. bölümünde nergis&vendor sahnesinide eklemissin ama vendora .ayvan demeni yadirgadim dogrusu tamam seytandir psikopattir ama onunda canina gecti sonunda yani tinel tilkhe bilmecesi sinirlerini bozmustu o zamanlarda napsin yani zavallim...kendinizi bi onun yerine koyun adam yine iyi dayaniyo vallahi...

ya naapiiim kendime hakim olamadım:img-blush gife iyi bak tam ortasında kızı bi ürkütüyo var yaaa.. ben korktum burdan:icon_whis

~*~NaR-ı GüL~*~
30-04-07, 17:36
ya naapiiim kendime hakim olamadım:img-blush gife iyi bak tam ortasında kızı bi ürkütüyo var yaaa.. ben korktum burdan:icon_whis

Anliyorum onun böyle yapmasi seni sinir ediyo ama oda hakli bi yerde yani o zamanlarda isler o kadar karmasik bi haldeydi ki önce kizinin asirlardir bekledikleri "kurtarici tinel tilkhe" oldugunu ögreniyor sonra nergis cikip geliyo ve "ben annemi buldum" diyor, eee böylelikle vendorumun kafasi allak bullak oluyo haliyle...sinirlenmesinde napsin yani...

Biliyorum nergis orda bi kere zipliyo ama biz ailecek o sahnede kopmustuk :img-hyste bunu söyledigim icin belki beni linc edeceksiniz ama öyle napalim kendimizi tutamamistik :img-hyste :img-hyste

refresh
30-04-07, 21:50
Anliyorum onun böyle yapmasi seni sinir ediyo ama oda hakli bi yerde yani o zamanlarda isler o kadar karmasik bi haldeydi ki önce kizinin asirlardir bekledikleri "kurtarici tinel tilkhe" oldugunu ögreniyor sonra nergis cikip geliyo ve "ben annemi buldum" diyor, eee böylelikle vendorumun kafasi allak bullak oluyo haliyle...sinirlenmesinde napsin yani...

Biliyorum nergis orda bi kere zipliyo ama biz ailecek o sahnede kopmustuk :img-hyste bunu söyledigim icin belki beni linc edeceksiniz ama öyle napalim kendimizi tutamamistik :img-hyste :img-hyste

bizde linç minç yok biliyosun.. kod ihlali yaptınmı kendin geliyosun :img-cool2 kodun gereği uygulanıyo :)

~*~NaR-ı GüL~*~
30-04-07, 22:30
bizde linç minç yok biliyosun.. kod ihlali yaptınmı kendin geliyosun :img-cool2 kodun gereği uygulanıyo :)

Hee oldu bide kendimi dövdürtecektim :img-hyste o kadarda vendorlasmadim :img-hyste

bette
01-05-07, 10:45
gülüm yaptığın vendor imzalarını çok beğendim canımmm...kaptın sen bu işi.:) ;)

bette
01-05-07, 10:52
öhöm öhöm... buranın kendi çapımızda seçtiğimiz fahri modu bendim sanırım... yeni hatırladım da:D:D

neyse....mod ciddiyetinde yazmam gerekiyo sanırım..

değerli üyemiz refersh bey... siz bu 6n daire başkanlığına kendinizi epey kaptırmış olmalısınız ki burdaki bir takım değerli üyelerin fanatiği olduğu vendor karuzo yani ali sürmeli adlı muhterem oyuncuya ağzıma almaya bile utandığım bi cümle sarfetmişsiniz...bu doğru mu??? diye sormama gerek yok heralde:D öhöm ...

neyse... uzun lafın kısası fahri mod olduğum için msjınızı editleyemiyorum fakat sizin editlemenizin zaten daha uygun olucağını düşünerek size bi muhtıra veriyorum... eğer bu ciddiye alınmazsa A.S fanlarını korumak için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaktan kaçınmayacağız....

unutmayın ki, ne mutlu ali sürmeli fanıyım demeyen dizifilmin(y.s bölümünün) düşmanıdır ve öyle kalıcaktır....!!!!

-----------------------------------------------

oh şimdi doya doya gülebilirim..:img-hyste :img-hyste

ohhhh kendimi genelkurmay başkanı gibi hissettim vallaha:img-hyste zevkliymiş:img-hyste

Ubu
01-05-07, 12:51
Ayse, Gul calismalariniz harika olmus. :good: 100 uzerinden 100 verdim ikinizede.:)
Gul ayrica bolum ozetleri icinde cok tesekkurler.

refresh
01-05-07, 15:44
öhöm öhöm... buranın kendi çapımızda seçtiğimiz fahri modu bendim sanırım... yeni hatırladım da:D:D

değerli üyemiz refersh bey... siz bu 6n daire başkanlığına kendinizi epey kaptırmış olmalısınız ki burdaki bir takım değerli üyelerin fanatiği olduğu vendor karuzo yani ali sürmeli adlı muhterem oyuncuya ağzıma almaya bile utandığım bi cümle sarfetmişsiniz...bu doğru mu??? diye sormama gerek yok heralde:D öhöm ...

neyse... uzun lafın kısası fahri mod olduğum için msjınızı editleyemiyorum fakat sizin editlemenizin zaten daha uygun olucağını düşünerek size bi muhtıra veriyorum... eğer bu ciddiye alınmazsa A.S fanlarını korumak için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaktan kaçınmayacağız....

unutmayın ki, ne mutlu ali sürmeli fanıyım demeyen dizifilmin(y.s bölümünün) düşmanıdır ve öyle kalıcaktır....!!!!

ohhhh kendimi genelkurmay başkanı gibi hissettim vallaha:img-hyste zevkliymiş:img-hyste

:blink: Höynnnk!!

:img-hyste :img-hyste ilahi ayşe sen adamı öldürürsün.. (gülmekten yani....)

------------------------------------------------
Altın Daire Başkanlığından Açıklama:
Son zamanlarda bazı üye ve üyeler tarafından sebebi bilinmeyen bizim kodlarımıza uygun olmayan bi takım çıkışlarla on-line darbe girişimi niteliğinde bazı açıklamalar yapılmıştır.. Bilindiği gibi Altın Daire uzun bi süredir demokratik çizgisinden ödün vermeden kodlardan aldığı kuvvetle yolunda sağlam adımlarla ilerlemektedir ki son çıkan kargaşalar dahil bütün karışıklıklar bizim kodlarımıza bağlılığımızın ne denli kuvvetli olduğunu göstermektedir.
Bu bağlamda, gücünü nerden aldığı belirsiz bazı kişiler tarafından sanal bi darbe çalışmasına girilmiştir.. Altın Dairenin bu tür mesnetsiz anti-kod yanlısı yaklaşımlarda takınacağı tavrı bellidir ve tüm kararlığıyla olayların üzerine gitmede kararlıdır. Kodlarımızın gereği er yada geç yapılacaktır..
Tüm üyelerimize saygıyla duyrulur..
Başkan Enki Refresh
//////////////////////////////////////////////////////////
Ahaaaaaaaaaaaaaaaa h ahha ha haha şimdi gülebilirim...:img-hyste :img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
01-05-07, 22:27
gülüm yaptığın vendor imzalarını çok beğendim canımmm...kaptın sen bu işi.:) ;)

Begenmene sevindim bacisinin gülü :img-wink: eee imzadaki zaat-i muhterem olunca imzada otomatikman güzellesiyor! Dimi :D:D sagolsun ebrunun göndermis oldugu resimli aciklamalarla nacizane bi kac deneme yapiyim dedim her ne kadar sizinkileri kadar güzel olmasada :img-yes:

~*~NaR-ı GüL~*~
01-05-07, 22:52

Basin Aciklamasi:

Ben Nar- i Gül. Degerli kardesimin yazdiklarini sonuna kadar destekliyorum. Bizler Ali Sürmeli fanlari olarak bu yola bas koyduk ve bu yolda karsimiza cikacak olan engellerin bilincindeyiz. Iste su an o engellerle karsi karsiya bulunmaktayiz. Bir takim karanlik kisiler yolumuza tas koymak istiyor!Bizim bu fanatikligimizi ve o muhterem oyuncuya olan büyük ve anlatilmaz sevgimizi cekemiyor ve bizi yildirmak istiyolar ama asla yilmayacaz!!!

Yolumuzdan dönmeyecez!!!Bizlere hasetle bakanlara bogun egmeyecez!!!

Su bilinmelidir ki ne olursa olsun hic bir engel bizi yolumuzdan döndüremez ve döndüremeyecektir. Yolumuza serpilen dikenler ve taslar belki beni ve kardesimi tökezletecektir ancak asla yolumuzdan döndürmeye yetmeyecektir.

Burdan bizleri cekemeyenlere sesleniyorum: Bosuna ugrasmayin!Bosuna akintiya kürek cekmeyin!Bizi yildaramzsaniz!Bizim gözümüzü korkutamazsiniz!Yilmadik yilmayacaz, korkmadik korkmayacaz!

Yasasin Ali Sürmeli Fanatikleri!!!Yasasin Ali Sürmeli Fedaileri Nar-i Gül ve Bette!!!

Sevgi ve Saygilarimla

~*~NaR-ı GüL~*~

--------------------------------------------------------

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
01-05-07, 22:55
Ayse, Gul calismalariniz harika olmus. :good: 100 uzerinden 100 verdim ikinizede.:)
Gul ayrica bolum ozetleri icinde cok tesekkurler.

Sagol hocam :happy0064 begenmene sevindim :img-wink: senin yardimin sayesinde artik bende güzel imzalar yapabiliyorum tekrar cok tesekkürler :happy0064

bette
02-05-07, 01:00
:blink: Höynnnk!!

:img-hyste :img-hyste ilahi ayşe sen adamı öldürürsün.. (gülmekten yani....)

------------------------------------------------
Altın Daire Başkanlığından Açıklama:
Son zamanlarda bazı üye ve üyeler tarafından sebebi bilinmeyen bizim kodlarımıza uygun olmayan bi takım çıkışlarla on-line darbe girişimi niteliğinde bazı açıklamalar yapılmıştır.. Bilindiği gibi Altın Daire uzun bi süredir demokratik çizgisinden ödün vermeden kodlardan aldığı kuvvetle yolunda sağlam adımlarla ilerlemektedir ki son çıkan kargaşalar dahil bütün karışıklıklar bizim kodlarımıza bağlılığımızın ne denli kuvvetli olduğunu göstermektedir.
Bu bağlamda, gücünü nerden aldığı belirsiz bazı kişiler tarafından sanal bi darbe çalışmasına girilmiştir.. Altın Dairenin bu tür mesnetsiz anti-kod yanlısı yaklaşımlarda takınacağı tavrı bellidir ve tüm kararlığıyla olayların üzerine gitmede kararlıdır. Kodlarımızın gereği er yada geç yapılacaktır..
Tüm üyelerimize saygıyla duyrulur..
Başkan Enki Refresh
//////////////////////////////////////////////////////////
Ahaaaaaaaaaaaaaaaa h ahha ha haha şimdi gülebilirim...:img-hyste :img-hyste

heheytt be @-darbe diye buna denir işte... sevdim ben bu kaos çıkarma işini..:img-hyste

-----

Basin Aciklamasi:

Ben Nar- i Gül. Degerli kardesimin yazdiklarini sonuna kadar destekliyorum. Bizler Ali Sürmeli fanlari olarak bu yola bas koyduk ve bu yolda karsimiza cikacak olan engellerin bilincindeyiz. Iste su an o engellerle karsi karsiya bulunmaktayiz. Bir takim karanlik kisiler yolumuza tas koymak istiyor!Bizim bu fanatikligimizi ve o muhterem oyuncuya olan büyük ve anlatilmaz sevgimizi cekemiyor ve bizi yildirmak istiyolar ama asla yilmayacaz!!!

Su bilinmelidir ki ne olursa olsun hic bir engel bizi yolumuzdan döndüremez ve döndüremeyecektir. Yolumuza serpilen dikenler ve taslar belki beni ve kardesimi tökezletecektir ancak asla yolumuzdan döndürmeye yetmeyecektir.

Burdan bizleri cekemeyenlere sesleniyorum: Bosuna ugrasmayin!Bosuna akintiya kürek cekmeyin!Bizi yildaramzsaniz!Bizim gözümüzü korkutamazsiniz!Yilmadik yilmayacaz, korkmadik korkmayacaz!

Yasasin Ali Sürmeli Fanatikleri!!!Yasasin Ali Sürmeli Fedaileri Nar-i Gül ve Bette!!!

Sevgi ve Saygilarimla

~*~NaR-ı GüL~*~

kızım biz artık haberleri seyretmeyelim.. olumsuz etkileniyoruz vallaha...:img-hyste

-----------
şimdi buraya imzalar hakkında yorum yazamıyoruz çünkü imza eklenmiyo..:(

imza yapın kardeşim,herşeyi bizden beklemeyin.. biz @darbelerle uğraşıyoruz burda.... :img-help: :img-polic

refresh
02-05-07, 01:01
Basın mensubu: Sayın Başkan, naror un basında yaptığı bazı açıklamalar var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz..?

Basin Aciklamasi:

Sevgi ve Saygilarimla

~*~NaR-ı GüL~*~

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Enki Refresh: Arkadaşlar, gerekli açıklama tarafımız tarafından yapılmıştı, biz dün öyle bugün böyle konuşacak değiliz. Konuşmalarımız iyi okunursa gerekli cevaplar içinde mevcuttur.. evet başka sorunuz????:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bette
02-05-07, 01:10
Basın mensubu: Sayın Başkan, naror un basında yaptığı bazı açıklamalar var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz..?

Enki Refresh: Arkadaşlar, gerekli açıklama tarafımız tarafından yapılmıştı, biz dün öyle bugün böyle konuşacak değiliz. Konuşmalarımız iyi okunursa gerekli cevaplar içinde mevcuttur.. evet başka sorunuz????:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bay başkan, bette karuzo dün hakkınızda ''kendisi ancak böyle demogoji yapar.. başkan olarak bi faaliyetini görmedik... 6n daire elden gidiyo,haberi yok... bu durumda görev bize düşüyo'' dedi.. ne düşünüyosunuz???

heee söleee ,söleeee.. iş doğruyu söylemeye gelince...:img-hyste

ssima
02-05-07, 01:57

:happy0064 :happy0064 başkan başkan çok yaşa :img-hyste

y.s.forumu demokratik bir hukuk forumudur:img-cool2 sanal darbeler istemiyoruuuuzzz

-------
:img-hyste

refresh
02-05-07, 02:45
bay başkan, bette karuzo dün hakkınızda ''kendisi ancak böyle demogoji yapar.. başkan olarak bi faaliyetini görmedik... 6n daire elden gidiyo,haberi yok... bu durumda görev bize düşüyo'' dedi.. ne düşünüyosunuz???

heee söleee ,söleeee.. iş doğruyu söylemeye gelince...:img-hyste

Tamam referanduma gidelim.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste haaa haaaayt! benim zamanımda altın daire altın daire oldu beeee :img-hyste ondan önce adı sanı duyulmayan sadece klişe ritüellerde adı geçen bi terimdi sizin için :icon_sorr

bak halk desteğim olan ssima da arkamda :icon_whis gerçi o beni galeyana getirmek için bire bir ama :img-hyste

bette
02-05-07, 10:18
ebru sen iycene uçmuşsun anacım... söyliycek bi laf bulamıyorum... vendorun imzasına bakaaaaaaaa bakaaaaa bu sayfayı açıp yorum yapamıyodum :(

haha bende imza yapıcam yeni ama, resim yok ki elimde... :(:(

Ubu
02-05-07, 10:27
ebru sen iycene uçmuşsun anacım... söyliycek bi laf bulamıyorum... vendorun imzasına bakaaaaaaaa bakaaaaa bu sayfayı açıp yorum yapamıyodum :(

Hahaa sağol canım, bende ekledikten sonra fark ettim uçtuğumu.:img-hyste Dün can sıkıntısından oturup yaptım. Kendimi öylesine kaptırdım ki bi baktım saat gecenin üçü olmuş. Offf ne yapıyım bunlarla uğraşarak oyalanmaya çalışıyorum. Bu aralar bunalıma girdim giricem:icon_sorr

Benim elimdede hiç resim yoktu. Sağolsun Berna hanım resimleri taşımış resimler bölümüne oradan aldım. Eskilerinden, Vendor'un eski bir kaç resmini istiyordum Nar-ı Gül'e söyleyeyim diye düşünüyordum üzerine geldi.

bette
02-05-07, 10:49
Hahaa sağol canım, bende ekledikten sonra fark ettim uçtuğumu.:img-hyste Dün can sıkıntısından oturup yaptım. Kendimi öylesine kaptırdım ki bi baktım saat gecenin üçü olmuş. Offf ne yapıyım bunlarla uğraşarak oyalanmaya çalışıyorum. Bu aralar bunalıma girdim giricem:icon_sorr

Benim elimdede hiç resim yoktu. Sağolsun Berna hanım resimleri taşımış resimler bölümüne oradan aldım. Eskilerinden, Vendor'un eski bir kaç resmini istiyordum Nar-ı Gül'e söyleyeyim diye düşünüyordum üzerine geldi.

evet evet sağolsun berna abla eklemiş.. bende yeni farkettim... eski resimlerden aldım bi kaç tane... bende artık onlarla yapıcam...

seninkiler süper ama...

Ubu
02-05-07, 10:58
evet evet sağolsun berna abla eklemiş.. bende yeni farkettim... eski resimlerden aldım bi kaç tane... bende artık onlarla yapıcam...
seninkiler süper ama...

Sağol canım.:img-wink:

Ne yazacaktım diyorum ssima eklediğin efektli resimler harika olmuş, ellerine sağlık. En çok Vendor'un ki hoşuma gitti.:img-wink:

bette
02-05-07, 11:15

Ne yazacaktım diyorum ssima eklediğin efektli resimler harika olmuş, ellerine sağlık. En çok Vendor'un ki hoşuma gitti.:img-wink:

bide bu senin gösterdiğin teknikle yapılan imzaların gzl olması için resmlerin uyumlu olması şart sanırım de mi?...

benim ancak uyumlu resimler güzel olabiliyo mesela...:icon_whis

~*~NaR-ı GüL~*~
02-05-07, 11:54

Ayyyyyynennnnnnnnnn ebrucum imzan süppppeeeer olmus yaaaaa....ya sizin imzalari görünce böyle aglayasim geliyo cidden....:icon_sorr offfffff su photo shop'u icaat edeni................tebrik ediyorum....:img-cray:...

ssima
02-05-07, 12:44

:img-blush teşekkür ederim ebrucum...
seninkiler ne öyle yaa:blink: ne kadar güzel yapmışsın..
bana da öğretir misin o imzaları nasıl yapıyorsun:icon_sorr
bende sana talebe olmak istiyorum:img-blush

~*~NaR-ı GüL~*~
02-05-07, 13:45
Ya arkadaslar ben cidden iyi degilim simdide körlük basladi bende, ssimanin eklemis oldugu efektli resimleri göremedim yahu...nerde o resimler?:icon_sorr

ssima
02-05-07, 17:38
Ya arkadaslar ben cidden iyi degilim simdide körlük basladi bende, ssimanin eklemis oldugu efektli resimleri göremedim yahu...nerde o resimler?:icon_sorr

amanin bende neden nar-ı gül bi yorum yapmadı diyodum. vendorun resmi müthiş oldu...:img-blush

sen görmek iste yeterki :D:D
imza,avatar,özel çalışmalar başlığı, sayfa no:15, mesaj no: 147 :img-cool2

~*~NaR-ı GüL~*~
02-05-07, 18:21
amanin bende neden nar-ı gül bi yorum yapmadı diyodum. vendorun resmi müthiş oldu...:img-blush

sen görmek iste yeterki :D
imza,avatar,özel çalışmalar başlığı, sayfa no:15, mesaj no: 147 :img-cool2

Anacim bu ne sanki federal ajani gibim bana sifre veriyosun :img-hyste :img-hyste

resimleri gördüm canim muhtesem olmuslar ellerine saglik hele vendorumki ayri bi güzel hehehehe :D

Ebrucum sen artik astin be anacim noluyoz yahu o imzalar avatarlar ne öyle :blink: böyle kala kaldim yani..ellerine saglik canim...harika olmuslar..:img-wink:

Gördügünüz gibi bende imzami degistirdim :D (zirt pirt imza degistiriyorum biliyorum...:img-hyste ) vendorun imzamdaki haline bitiyorum...aynen böyle kücük bi cocuk gibi yaaaa...:img-in_lo ama 31. bölümden sonra yine degistirebilirim imzami yani..:img-hyste

Ubu
02-05-07, 19:45
:img-blush teşekkür ederim ebrucum...
seninkiler ne öyle yaa:blink: ne kadar güzel yapmışsın..
bana da öğretir misin o imzaları nasıl yapıyorsun:icon_sorr
bende sana talebe olmak istiyorum:img-blush

Ssimacım öncelikle kursuma kaydını yaptırman lazım:D Şaka şaka tabiki öğretirim, photoshop mu kullanıyordun sen, Ayşeye hazırladığım resimli anlatım vardı onu göndereyim sana ok.:img-wink:

bide bu senin gösterdiğin teknikle yapılan imzaların gzl olması için resmlerin uyumlu olması şart sanırım de mi?...

benim ancak uyumlu resimler güzel olabiliyo mesela...

Resimler birbirlerine uyum sağladımı daha güzel oluyorlar evet, mesela ben iki resimin arka planı uymuyorsa birleştirildiği çok belli oluyorsa birleştirdikten sonra arka planlarını aynı boyuyorum o yüzden pek belli olmuyor.

Ebrucum sen artik astin be anacim noluyoz yahu o imzalar avatarlar ne öyle:blink: böyle kala kaldim yani..ellerine saglik canim...harika olmuslar..:img-wink:

Sağol canım, ben kendimi aştım artık beni tutabilene aşk olsun.:img-hyste Neyse 1 ay gibi bir süre sonra aranızda olamayacağım gibi. Şimdiden acısını çıkarayım gidince arkamda beni hatırlayacağınız bir şeyler bırakayım bari.:) :img-hyste Gül sen photoimpact programını indirsene sana öğretirim nasıl yapıldığını. Bence photoshoptan daha güzel oda 30 gün süreli ama süresi bittikten sonra bilgisayardan kaldırıp tekrar yükleyince çalışıyormuş diye duydum. Denemek istersen tabiki.

Edit; Nar-ı Gül eklediğin imzayı gördüm Işık ve İbo ellerine sağlık canım. üzerine yazdığın yazıda tam damardan sevdiler ama kavuşamadılar, garibim İbo:img-hyste

bette
02-05-07, 20:38
Ya arkadaslar ben cidden iyi degilim simdide körlük basladi bende, ssimanin eklemis oldugu efektli resimleri göremedim yahu...nerde o resimler?

vallaha tek kör olan sen değilsin... bende ebrunun yaptığı yorumu gördükten sonra ''Allah Allah sima nereye ekledi ki resmi'' dedim,pcnin ekranına vendorun yeni ışık resmine baktığı gibi uzun uzun baktım...:img-hyste

Ssimacım öncelikle kursuma kaydını yaptırman lazım:D Şaka şaka tabiki öğretirim, photoshop mu kullanıyordun sen, Ayşeye hazırladığım resimli anlatım vardı onu göndereyim sana ok.:img-wink:

Resimler birbirlerine uyum sağladımı daha güzel oluyorlar evet, mesela ben iki resimin arka planı uymuyorsa birleştirildiği çok belli oluyorsa birleştirdikten sonra arka planlarını aynı boyuyorum o yüzden pek belli olmuyor.

Sağol canım, ben kendimi aştım artık beni tutabilene aşk olsun.:img-hyste Neyse 1 ay gibi bir süre sonra aranızda olamayacağım gibi. Şimdiden acısını çıkarayım gidince arkamda beni hatırlayacağınız bir şeyler bırakayım bari.:) :img-hyste Gül sen photoimpact programını indirsene sana öğretirim nasıl yapıldığını. Bence photoshoptan daha güzel oda 30 gün süreli ama süresi bittikten sonra bilgisayardan kaldırıp tekrar yükleyince çalışıyormuş diye duydum. Denemek istersen tabiki.

Edit; Nar-ı Gül eklediğin imzayı gördüm Işık ve İbo ellerine sağlık canım. üzerine yazdığın yazıda tam damardan sevdiler ama kavuşamadılar, garibim İbo:img-hyste

haaaa? nasıl yani? niye 1 ay sonra aramızda olmıycan??he yaz tatili olayları falan mı? eğer oysa kasteddğin bende 1-2 ay sonra uzuuuun bi süre burda olamıycam:(

-------------
ahyt sayın arkadaşım sen nerden öğreniyosun tüm bunları? arka planı boyuyomuşsun falan... nece bu anlattıkların ya :D:D

-------------
ayrıca kıııız gül, eklediğin imzalar güzel olmuş heee gidi... öğrendin sen bu işi... :img-wink:
benide heveslendirdin şimdi :D

bette
02-05-07, 22:16
acem kızı arkadaşım eklediğin nergis yani zeynep ece resimleri süper... çok tatlı çıkmış yaaaa :img-yes: :img-pilot

~*~NaR-ı GüL~*~
02-05-07, 23:57
vallaha tek kör olan sen değilsin... bende ebrunun yaptığı yorumu gördükten sonra ''Allah Allah sima nereye ekledi ki resmi'' dedim,pcnin ekranına vendorun yeni ışık resmine baktığı gibi uzun uzun baktım...

haaaa? nasıl yani? niye 1 ay sonra aramızda olmıycan??he yaz tatili olayları falan mı? eğer oysa kasteddğin bende 1-2 ay sonra uzuuuun bi süre burda olamıycam
-------------
ahyt sayın arkadaşım sen nerden öğreniyosun tüm bunları? arka planı boyuyomuşsun falan... nece bu anlattıkların ya

-------------
ayrıca kıııız gül, eklediğin imzalar güzel olmuş heee gidi... öğrendin sen bu işi... :img-wink:
benide heveslendirdin şimdi :D

Anlasildi!!Biz kesinkes biyolojik kardesiz!!Ya ben kör oluyom sende kör oluyon, sen sakatlaniyon bende ayni durumua düsüp gazi oluym...DNA testi isterim!! :img-hyste

Ya bende bi ay sonra uzunca bi süre gelemicem offff simdiden hüzün sardi beni yaaaa :icon_sorr

Ya cidden begendinmi, o kadarda süper olmadi ama napiyim bende sizin gibi photo shop denen mucizevi program yok ki anacim bende saheserler yapiyim :D

Sağol canım, ben kendimi aştım artık beni tutabilene aşk olsun.:img-hyste Neyse 1 ay gibi bir süre sonra aranızda olamayacağım gibi. Şimdiden acısını çıkarayım gidince arkamda beni hatırlayacağınız bir şeyler bırakayım bari. Gül sen photoimpact programını indirsene sana öğretirim nasıl yapıldığını. Bence photoshoptan daha güzel oda 30 gün süreli ama süresi bittikten sonra bilgisayardan kaldırıp tekrar yükleyince çalışıyormuş diye duydum. Denemek istersen tabiki.

Ya ebrucum naptin yaaa...Allah korusun ama sanki 3 aylik ömrün kalmis gibi konusuyosun be canim aaaa ne o öyle veda edermis gibi!!Vasiyetinide aciklasaydin bari!!!:icon_roll...Tövbe Yarabbim!!

Sagol canim, imzayi begenmene sevindim canim...evet evet cümleyide damardan yazdim...=D eee leyla&mecnun hesabiydi onlarinkisi...damardan olmaliydi cümle dimi..:D:D

Offff offff photo impact demeyin bana...evladimdi o benim...2 ay önce programlar cennetine gönderdim...önce bilgisayarimdaydi...sonra komaya girdi...epey bi süre komada kaldi :icon_sorr ......sonra tekrar laptopumda gözlerini acti..ama dayanamadi garibim...30 gün icinde göctü gitti bu laptoptan...ahhh ahhhh evladiiiiiim....photo impactim....ne güzelde calismalar yapmistik beraber....:img-cray: ya ben onu tekrar calistirmayi denedim ama olmadi...eee giden geri gelmiyo be anacim...=(

ssima
03-05-07, 02:11
Anacim bu ne sanki federal ajani gibim bana sifre veriyosun :img-hyste :img-hyste

:img-hyste görmeyen kalmasın diye... pek şifre gibi değildi ama olsun federal ajanı dedin hoşuma gitti:D
bak bette de görmemiş vendor gibi yapışmış kalmış pc'ye:img-hyste

Ssimacım öncelikle kursuma kaydını yaptırman lazım:D Şaka şaka tabiki öğretirim, photoshop mu kullanıyordun sen, Ayşeye hazırladığım resimli anlatım vardı onu göndereyim sana ok. :img-wink:

:D....ok anlaşıldı sen resimleri yolla bana ben hallederim:img-nyam:

Sağol canım, ben kendimi aştım artık beni tutabilene aşk olsun. Neyse 1 ay gibi bir süre sonra aranızda olamayacağım gibi. Şimdiden acısını çıkarayım gidince arkamda beni hatırlayacağınız bir şeyler bırakayım bari

haaaa? nasıl yani? niye 1 ay sonra aramızda olmıycan??he yaz tatili olayları falan mı? eğer oysa kasteddğin bende 1-2 ay sonra uzuuuun bi süre burda olamıycam

Ya bende bi ay sonra uzunca bi süre gelemicem offff simdiden hüzün sardi beni yaaaa

kızlaaaaarr niree böyle:D

türkiye ye gidince bende giremeyeceğim:icon_sorr ,
az da olsa girmeye çalışacağım inşallah..

refresh
03-05-07, 05:17
acem kızı eline sağlık eklediğin fotoğraflar çok güzel .. evet çok tatlı bi kız :img-yes:

Ubu
03-05-07, 06:42
haaaa? nasıl yani? niye 1 ay sonra aramızda olmıycan??he yaz tatili olayları falan mı? eğer oysa kasteddğin bende 1-2 ay sonra uzuuuun bi süre burda olamıycam:(

-------------
ahyt sayın arkadaşım sen nerden öğreniyosun tüm bunları? arka planı boyuyomuşsun falan... nece bu anlattıkların ya :D:D

Türkçe anlatıyorum:img-hyste Bir an acaba Moğolca mı yazdımda anlamadı dedim, iletiyi bir daha okudum alemsin ya Ayşe:img-hyste Valla kimseden öğrenmiyorum. Karıştırıp kurcaladıkca yeni şeyler öğreniyorum. Benim sizin gibi bi hocam yok anlayacağın:img-hyste

Benimki yaz tatili falan değil canım Türkiye'ye kesin dönüş. Dönünce girmem pek mümkün değil o yüzden. Zaten döndüğüm zaman oraya buraya koşturmaktanda pek vakit bulamayacağım gibi. offf:icon_sorr

kızlaaaaarr niree böyle:D

türkiye ye gidince bende giremeyeceğim ,
az da olsa girmeye çalışacağım inşallah..:icon_sorr

Türkiye'ye:D Anlaşılan yazın sende gideceksin. Baksana forumda kimse kalmayacak gibi forumumuz sahipsiz kalıcak.:icon_whis

Ubu
03-05-07, 06:52
Ya ebrucum naptin yaaa...Allah korusun ama sanki 3 aylik ömrün kalmis gibi konusuyosun be canim aaaa ne o öyle veda edermis gibi!!Vasiyetinide aciklasaydin bari!!!:icon_roll...Tövbe Yarabbim!!

Sagol canim, imzayi begenmene sevindim canim...evet evet cümleyide damardan yazdim...=D eee leyla&mecnun hesabiydi onlarinkisi...damardan olmaliydi cümle dimi..:D:D

Offff offff photo impact demeyin bana...evladimdi o benim...2 ay önce programlar cennetine gönderdim...önce bilgisayarimdaydi...sonra komaya girdi...epey bi süre komada kaldi :icon_sorr ......sonra tekrar laptopumda gözlerini acti..ama dayanamadi garibim...30 gün icinde göctü gitti bu laptoptan...ahhh ahhhh evladiiiiiim....photo impactim....ne güzelde calismalar yapmistik beraber....:img-cray: ya ben onu tekrar calistirmayi denedim ama olmadi...eee giden geri gelmiyo be anacim...=(

Hihii vasiyeti unuttum doğru:img-hyste Yok ya ne 3 aylık ömür filan Allah gecinden versin dur hatırlatma, zaten yükseklik korkusu var bende şimdiden uçağa nasıl binicem diye kara kara düşünüyorum. Offf Allah'ım 9 saat nasıl uçucam bilmiyorum.:img-blush

Bende photo impact11 var sana göndereyim diyicem ama nasıl. Nete hiç bu tür şeyler eklemediğim için yapabilir miyim bilmiyorum.:img-blush Neyse denemekten bir şey olmaz. Ben bi bakıyim olursa sana haber veririm.:img-wink:

Ubu
03-05-07, 07:53
Acem kızı eklediğin resimler için çok sağol. Nergis burada yine oyunculuğunu konuşturmuştu. Çok şeker bi kız Allah annesi babasına bağışlasın. Geleceğin yıldız bir oyuncusu olacağı kesin.:img-yes:

bette
03-05-07, 10:51
Türkçe anlatıyorum:img-hyste Bir an acaba Moğolca mı yazdımda anlamadı dedim, iletiyi bir daha okudum alemsin ya Ayşe:img-hyste Valla kimseden öğrenmiyorum. Karıştırıp kurcaladıkca yeni şeyler öğreniyorum. Benim sizin gibi bi hocam yok anlayacağın:img-hyste

Benimki yaz tatili falan değil canım Türkiye'ye kesin dönüş. Dönünce girmem pek mümkün değil o yüzden. Zaten döndüğüm zaman oraya buraya koşturmaktanda pek vakit bulamayacağım gibi. offf

Türkiye'ye.Anlaşılan yazın sende gideceksin. Baksana forumda kimse kalmayacak gibi forumumuz sahipsiz kalıcak.:icon_whis

acaba moğolca mı yazdım :img-hyste :img-hyste

asıl sen alemsin ebrucum yaa:D

aaa ama türkiyeye dönücek olmana çok sevindim.. türkiyede tek üye olara kendimi gurbette hissediyodum :D

ee türkiyede de net var.. kablolu, kablolsuz... :D niye giremiycek mişsin?

he ayrıca net cafe bilgileride veriyim.. laptoplu net cafeler 1 ytl(1 saati) normal net cafler 50-75 kuruş arası değişiyo.... :D

hayır ben yazın tatile gittiğimde mecburen net cafeye gitmek zorunda kalıyodum da, ordan biliyorum.. bunlar geçen yazki fiyatlar ama ebrucum... zamlanmış olabilir:img-hyste

hem madem temelli geliyon netini-pc nide al:icon_sorr

bette
03-05-07, 10:56
ayrıca kız gül, o ne şeker imza öyle.. dedesiyle torunu.. ikiside çook tatlı yaaa:(:( niye üzülüyosam :D:D

~*~NaR-ı GüL~*~
03-05-07, 11:24
Hihii vasiyeti unuttum doğru:img-hyste Yok ya ne 3 aylık ömür filan Allah gecinden versin dur hatırlatma, zaten yükseklik korkusu var bende şimdiden uçağa nasıl binicem diye kara kara düşünüyorum. Offf Allah'ım 9 saat nasıl uçucam bilmiyorum.:img-blush

Bende photo impact11 var sana göndereyim diyicem ama nasıl. Nete hiç bu tür şeyler eklemediğim için yapabilir miyim bilmiyorum.:img-blush Neyse denemekten bir şey olmaz. Ben bi bakıyim olursa sana haber veririm.:img-wink:

Aman Allah gecinden versin be canim :( Demek yükseklik korkusu var sende. Ay bide ucaga binecen. Ben hayatimda ucaga binmedigim icin nasil bi duygu oldugunu bilmiyorum. Sana hayirli yolculuklar dilerim simdiden canim sag salim varirsin insallah Türkiyeye :img-yes:

Sagol ebrucum ama sanirim programlari nete koymak baya mesakatli bi is :D:D insallah olur sen yinede denersin olursa haber verirsin. :img-wink:

~*~NaR-ı GüL~*~
03-05-07, 11:25
ayrıca kız gül, o ne şeker imza öyle.. dedesiyle torunu.. ikiside çook tatlı yaaa:(:( niye üzülüyosam :D:D

Hehehe sagol bacim, ya evet cok sekerler bencede :img-in_lo üzülmedinde duygulandin diyelim ne dersin bacim :D bende öyle oldum

bette
03-05-07, 11:33
Hehehe sagol bacim, ya evet cok sekerler bencede :img-in_lo üzülmedinde duygulandin diyelim ne dersin bacim :D bende öyle oldum

evet evet... çok duygulandım.. dık...:img-blush :icon_sorr :img-blush :img-in_lo

~*~NaR-ı GüL~*~
03-05-07, 11:38
evet evet... çok duygulandım.. dık...:img-blush :icon_sorr :img-blush :img-in_lo

Aynen bacim..aynen...:img-in_lo :img-blush :(

ssima
03-05-07, 12:25
nar-ı gül imzaların çok güzel..:good: mithatzede aşıklar:img-hyste :img-hyste
vendorun posta güverciniyle olanı da çok güzel:img-yes:

acem kızı eklediğin fotolar için çok teşekkürler. ya maşallah çok güzel rol yapıyo nergisimiz. bitanecik o ya bitane

hocam banada derslerimi yolladı:happy0064 bende yapacağım inş. şimdi çıkıyorum onun için. zaten kimsede yokki forumda sanki yaz geldi:icon_whis

ssima
03-05-07, 12:39

bende de yükseklik korkusu var gondola binince bile dayanmıyorum....:icon_whis ama uçak öyle değil merak etme, daha rahat... ama sallanırsa bişey diyemiycem:img-fie:
ya bende seni daha beter korkutuyorum:img-pilot

Aman Allah gecinden versin be canim Demek yükseklik korkusu var sende. Ay bide ucaga binecen. Ben hayatimda ucaga binmedigim icin nasil bi duygu oldugunu bilmiyorum. Sana hayirli yolculuklar dilerim simdiden canim sag salim varirsin insallah Türkiyeye

:img-cray: canım benim ya sen hiç gitmedin mi türkiye ye:icon_sorr ya nasıl daynıyosun başka memleketlere:img-blush

~*~NaR-ı GüL~*~
03-05-07, 15:32
bende de yükseklik korkusu var gondola binince bile dayanmıyorum....ama uçak öyle değil merak etme, daha rahat... ama sallanırsa bişey diyemiycem:img-fie:

:img-cray: canım benim ya sen hiç gitmedin mi türkiye ye:icon_sorr ya nasıl daynıyosun başka memleketlere:img-blush

Gittim tabikide canim ama ucakla degil :img-yes: Canim benim, ben burda dogup büyüdügüm icin burasi bi nevi vatanim sayilir ssimacim her ne kadar ecnebi memleketide olsa buraya cok alistim. :img-yes:

nar-ı gül imzaların çok güzel..:good: mithatzede aşıklar:img-hyste
vendorun posta güverciniyle olanı da çok güzel:img-yes:

Begendigin icin sagol canim :img-wink: senin imzalarida bekleriz :)

Ubu
03-05-07, 20:08
bende de yükseklik korkusu var gondola binince bile dayanmıyorum....:icon_whis ama uçak öyle değil merak etme, daha rahat... ama sallanırsa bişey diyemiycem:img-fie:

Hehee sağol ssima uçak gondol gibi sallanmıyor evet:img-hyste ama yok ya ben gondola binmeyi tercih ederim. Buradan Rusya'ya kadar sorun yokta, Rusya İstanbul arası uçak hava boşluğuna çok fazla giriyor. bende krizlere tabiki, çığlık atmaya başlıyorum:img-hyste Bendeki yükseklik korkusu öyle böyle değil hayatımda unutamayacağım izleride var,bi gün abim sağolsun naz yaparak ne yapıp edip beni parkta çekice bindirdi bağırmaktan artık kendimden geçtim. Sesim soluğum kesilince çekicin sahibide korktu zaten durdurdu aleti, ayy çok rezil bir gündü,:img-blush:img-hyste indikten sonra bir sürü laf yedim çekice binenler çok kızdılar benim yüzümden daha zamanı dolmadan durdu. Abim utanmadan hala daha herkese anlatıp dalga geçer.:icon_sorr
burayıda sohbet ortamına çevirdim, buranın sorumlusu kimdi acep:img-blush şimdi bir sürü lafta ondan yemeyelim.

acaba moğolca mı yazdım

asıl sen alemsin ebrucum yaa

aaa ama türkiyeye dönücek olmana çok sevindim.. türkiyede tek üye olara kendimi gurbette hissediyodum

ee türkiyede de net var.. kablolu, kablolsuz... niye giremiycek mişsin?

he ayrıca net cafe bilgileride veriyim.. laptoplu net cafeler 1 ytl(1 saati) normal net cafler 50-75 kuruş arası değişiyo....

hayır ben yazın tatile gittiğimde mecburen net cafeye gitmek zorunda kalıyodum da, ordan biliyorum.. bunlar geçen yazki fiyatlar ama ebrucum... zamlanmış olabilir

hem madem temelli geliyon netini-pc nide al

Ayşecim bilgiler için sağol neyse daha gelmeden net cafe fiyatlarınıda öğrenmiş oldum:img-hyste

ya canım net cafe var biliyorumda döndüğüm ilk zamanlar pek giremeyeceğim, çünkü baya bi koşuşturmaca içinde olucam o yüzden pek fırsat bulamayacağım. Yoksa abimde net var sorun değil yani, zaten sizlerden de fazla uzak kalamam gibi çok alıştım:icon_sorr
Gelince PCyi alıp gelirimde değmez ya buradakiler beş para etmez hepsi Çinden geliyor ve adiler. Alırsın bir kaç ay kullan sonra tamirciden çıkmaz. Benim şu anki Türkiye'den geldi ama kaç senelik bunuda alıp gitmeye değmez.

Aman Allah gecinden versin be canim Demek yükseklik korkusu var sende. Ay bide ucaga binecen. Ben hayatimda ucaga binmedigim icin nasil bi duygu oldugunu bilmiyorum. Sana hayirli yolculuklar dilerim simdiden canim sag salim varirsin insallah Türkiyeye

Sagol ebrucum ama sanirim programlari nete koymak baya mesakatli bi is insallah olur sen yinede denersin olursa haber verirsin.

Sağol canım hayırlısıyla inşallah. Aman uçağa binme napcan zaten:img-hyste sizin TR'ye arabayla gitme imkanı var uçağa ne gerek var hiçç.
Tamam ben deneyeyim seni haberdar ederim. Yarın bakabilirim ancak ok.

Ubu
03-05-07, 20:25
Nar-ı gül yaptığın imzaları şimdi gördüm, körlük senden bana bulaştı herhalde.:img-hyste
Ellerine sağlık canım bana diyordun ama sende coşmuşsun onlar ne öle:img-cool2 .. Vendor ve güvercini çok güzel. Gerçi Nergis artık güvercinlikten terfi etti ama. Neyseki biz Vendor gibi geçmişi hatırlatanları sevmemezlik yapmıyoruz.:img-hyste

bette
03-05-07, 22:18
Nar-ı gül yaptığın imzaları şimdi gördüm, körlük senden bana bulaştı herhalde.:img-hyste
Ellerine sağlık canım bana diyordun ama sende coşmuşsun onlar ne öle:img-cool2 .. Vendor ve güvercini çok güzel. Gerçi Nergis artık güvercinlikten terfi etti ama. Neyseki biz Vendor gibi geçmişi hatırlatanları sevmemezlik yapmıyoruz.:img-hyste

:img-hyste :img-hyste

sizde yine körlük var.. ben hepten sapıttım.. ya alıştım ya senin imzanda vendoru görmeye... şimdi nicholas cage'i görünce ekrana yaptıştım, ya bu hangi filmde böyle gencecikken oynadı diye düşünüyorum.. sonra oha dedim bu senin psikopat değil ki kızım!!!:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
04-05-07, 00:33

Bu körlük bulasicidir bana yaklasmayin :img-hyste sagol canim begenmene sevindim seninkileri yaninda benim yaptiklarim solda sifir kalir seninkiler zaten saheser :good:

Bu arada imzani degistirmissin anam ne bu nicholas cage koymussun :blink: orda aslanlar gibim vendorum dururkene!!!!Cabuk yine onun resmini koyda imzani onun resmiyle taclandir!!!:img-wink: :happy0064 :happy0064

Hem ben ne demistim her imzada ali sürmelinin resimleri olacak demedim mi...heeeee?:img-banne ....ben nar-i gül karuzo...ben sözümü dinlemeyenleri hic sevmemmmmmmm!!:icon_twis...:img-hyste

bette
04-05-07, 22:46
Hehee sağol ssima uçak gondol gibi sallanmıyor evet:img-hyste ama yok ya ben gondola binmeyi tercih ederim. Buradan Rusya'ya kadar sorun yokta, Rusya İstanbul arası uçak hava boşluğuna çok fazla giriyor. bende krizlere tabiki, çığlık atmaya başlıyorum:img-hyste Bendeki yükseklik korkusu öyle böyle değil hayatımda unutamayacağım izleride var,bi gün abim sağolsun naz yaparak ne yapıp edip beni parkta çekice bindirdi bağırmaktan artık kendimden geçtim. Sesim soluğum kesilince çekicin sahibide korktu zaten durdurdu aleti, ayy çok rezil bir gündü,:img-hyste indikten sonra bir sürü laf yedim çekice binenler çok kızdılar benim yüzümden daha zamanı dolmadan durdu. Abim utanmadan hala daha herkese anlatıp dalga geçer.
burayıda sohbet ortamına çevirdim, buranın sorumlusu kimdi acep:img-blush şimdi bir sürü lafta ondan yemeyelim.

Ayşecim bilgiler için sağol neyse daha gelmeden net cafe fiyatlarınıda öğrenmiş oldum:img-hyste

ya canım net cafe var biliyorumda döndüğüm ilk zamanlar pek giremeyeceğim, çünkü baya bi koşuşturmaca içinde olucam o yüzden pek fırsat bulamayacağım. Yoksa abimde net var sorun değil yani, zaten sizlerden de fazla uzak kalamam gibi çok alıştım.
Gelince PCyi alıp gelirimde değmez ya buradakiler beş para etmez hepsi Çinden geliyor ve adiler. Alırsın bir kaç ay kullan sonra tamirciden çıkmaz. Benim şu anki Türkiye'den geldi ama kaç senelik bunuda alıp gitmeye değmez.

Sağol canım hayırlısıyla inşallah. Aman uçağa binme napcan zaten:img-hyste sizin TR'ye arabayla gitme imkanı var uçağa ne gerek var hiçç.
Tamam ben deneyeyim seni haberdar ederim. Yarın bakabilirim ancak ok.

buranın fahri sormulusu benim... daha yeni farketmişim ki burası chat meydanına dönmüş.. :d olmaz böle kardeşim, ya yorum yapınn ya da susun..(anam görevim icabı böle konuşuyorum, iş başka dostluk başka :D )

---------

şaka bi ya, önemli değil yahu.. aa ayrıca buraya gelşincede nete giricek olmana çook sevindim.. bende bu formdan çok uzak kalamam:icon_sorr özlüyorum çünkü... sevindirici bi haberde,tükiyede erken seçim olucağı için 22 temmuzda, 22 temmuza kadar eli mahkum bizimkilerin, dönücez istanbula... bu demektir ki bende netime kavuşucam kısa sürede...:happy0064

gerçi formda benden başka kimse olmıycak, kendim yazıp kendim cvplıycam ama:icon_sorr

--------

yükseklik korkuna gelince, ahhh burda tatilya kapanmıycaktı ki,sen gelince oraya gidip trene binicektin... :D ahh ahhh gerçi sonra bi daha forma giremezdin:icon_sorr

emre160
05-05-07, 17:12
şimdi bizim bu forumun 6 tane modu var yazıyo bi köşesinde pencerenin

herşeyimiz altı ya ondan öle uygun gördüler heralde:img-hyste

peki ben bu modları niye bu başlığa yorum yazdıgını hiç göremiyom

mod dediğin mod oldugu başlıkla ilgilenmezmi???

modlar bu sayfaya yazanlardan olsun

yada açıkcası bu diziyi izleyen birileri olsun ugradıkları yok adamların

izleseler bi ugrarlar adamlar

belkide buranın modu olduklarını bilem bilmiyollar

şöle mesela

admin:sen ysnin modusun

mod:hı one be öle bi başlık mı var dizimi o ??:img-hyste :img-hyste

aman alınıpta silmesinler yaparlar modlar genelde öle şeyler
ben masumum bunları yazmamın sebebi onlar:icon_whis

bette
05-05-07, 17:18
şimdi bizim bu forumun 6 tane modu var yazıyo bi köşesinde pencerenin

herşeyimiz altı ya ondan öle uygun gördüler heralde:img-hyste

peki ben bu modları niye bu başlığa yorum yazdıgını hiç göremiyom

mod dediğin mod oldugu başlıkla ilgilenmezmi???

modlar bu sayfaya yazanlardan olsun

yada açıkcası bu diziyi izleyen birileri olsun ugradıkları yok adamların

izleseler bi ugrarlar adamlar

belkide buranın modu olduklarını bilem bilmiyollar

şöle mesela

admin:sen ysnin modusun

mod:hı one be öle bi başlık mı var dizimi o ??:img-hyste :img-hyste

aman alınıpta silmesinler yaparlar modlar genelde öle şeyler
ben masumum bunları yazmamın sebebi onlar:icon_whis

banlandın sen ahbap!!! imgdrag imgdrag :img-hyste

emre160
05-05-07, 17:28
hadi ya çokmu sert konuştumki
:icon_sorr :bilmim :img-sorry

yok artık banlamazlar heralde sadece bi espiriden ibaret modla admin hikayesi

hem burası bi forum değilmi ve forumlar görüş bildirmek için var
yoksa yanlışmı öğretmiş annem babam forum ne demek:D

bende kendi görüşümü bildirdim modlar diziyi bile izlemiyo belki diye ne var ki bunda????:icon_sorr

banlanırsak bida üye oluruz canım nolcak??:D

bette
05-05-07, 17:30
hadi ya çokmu sert konuştumki
:icon_sorr :bilmim :img-sorry

yok artık banlamazlar heralde sadece bi espiriden ibaret modla admin hikayesi

hem burası bi forum değilmi ve forumlar görüş bildirmek için var
yoksa yanlışmı öğretmiş annem babam forum ne demek:D

bende kendi görüşümü bildirdim modlar diziyi bile izlemiyo belki diye ne var ki bunda????:icon_sorr

banlanırsak bida üye oluruz canım nolcak??:D

yahu espiriydi benimki....:img-wink: modların diziyi izlediğini bende hiç sanmıyoru tabi.. orası ayrı mesele ama izlemeleride şart değil bence.. zaten ben çok az mod gördüm dizi başlıklarına yorum yazan...

emre160
05-05-07, 17:36
modlar yorum yazmıyoda napıyo niye mod olmuşlarki o zaman kardeşim
benim bildiğim mod konu başlığı düzenler ne bilim milletin mesajlarını uyarır
kural hatası varsa:D admine yardımcıdır yani
burda biraz farklı heralde

ama ben yine bişi anlamadım ya neyse
mesaj yazmıyosa nası mod olabildi

bette
05-05-07, 17:41
modlar yorum yazmıyoda napıyo niye mod olmuşlarki o zaman kardeşim
benim bildiğim mod konu başlığı düzenler ne bilim milletin mesajlarını uyarır
kural hatası varsa:D admine yardımcıdır yani
burda biraz farklı heralde

ama ben yine bişi anlamadım ya neyse
mesaj yazmıyosa nası mod olabildi

vallaha ben hiç msj sayısı az olan bi mod'da görmedi.. demek ki zamanında yazmışlar, sonra mod olmuşlar...görevleride msjları düzenlemek falan... ee bunu berna1 abla hep yapıyodu zaten.. o yüzden ben pek eleştiremiycem :)

aman biz hatalı msj yazmayalım, onlarda düzeltmesin işte ne güzel daha ne istiyosun emre aaaa!? :D

emre160
05-05-07, 17:44
nemi istiyom
mod gözüküyosa bi alakası olsun istiyom kötümü istiyomki??
bi tanesinin ugradıgı yok
6 tane bide ilaa altımı olcak herşeyimiz??:img-hyste
madem ugradıkları yok 1 tanede olur yani ben onu demeye getirmeye calışıyom ya:img-grin2

bette
05-05-07, 17:53
nemi istiyom
mod gözüküyosa bi alakası olsun istiyom kötümü istiyomki??
bi tanesinin ugradıgı yok
6 tane bide ilaa altımı olcak herşeyimiz??:img-hyste
madem ugradıkları yok 1 tanede olur yani ben onu demeye getirmeye calışıyom ya:img-grin2

hee senin derdin 6yla... o zaman işe modların sayısını bırakıp en tepeden başlaman lazım... önce altın,gümüş,kurşun bağlantısını çözüceksin.. elementlerin periyodik tablosu falan lazım...kimyam 5 ti ama bu yıl bölümden dolayı görmüyorum ki unuttum, nasıl anlatıcam şimdi sana 6'lı ların kimyadan başlayan yolculuğ