PDA

Tüm Versiyonu Göster : Survivor / Aslanlar - Kanaryalar

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

sezinti
22-04-07, 15:21
Lütfen, buradan devam ediniz.

Bir önceki bölümün linki,

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=18199

!karbeyaZ!
22-04-07, 15:26
hehehh ilk yorum benden :img-hyste

bende senin yorumunun altina imza atiyorum cnm renkdasim..
evet bencede haftaya aslanlar alir ne oyunu gördün ne bisey yoruma bak hahaha.. icime böyle dogdu alacaklar gibi, herneyse izlicez görücez

Mügenin dedigi bisey aklimda kaldi hani ödül oyununda cok sesi vardi ya "ehh tribünlerde az bagirmadik" dedi o cünlesi hosuma gitti hehe =)

++evet bende hatirlamiyorum yeni marslari sagolsun taner hazirlamis albüme sigmayacak kadar beste hehehe =)

ama en gzl mars aklimda kalan "sarina kirmizina rezil oldun survivordaaaaa" hehe
vallaha cok agir bi mars olmus.. kim takimini rezil ettmek ister ve ederki:img-hyste

Benim de hatırlayamadığım o marştı işte:img-hyste Tanerin ilk oyunda marşı söyleyecek hali yoktu ama sonra açıldı tabi:img-hyste

Haftaya dokunulmazlığı kaybedecez gibi geliyor valla..Sadece aptala malum olurmuş gibi geldi aklıma:img-hyste

LaRoses
22-04-07, 15:40
insAllah haftaya aliriz dokunulmazligii :happy0064
** Yeni baslik acilmiis hele sukur, Millete vatana hayirli ugurlu olsuun.. FOREVER ASLANLAAARR :happy0064

volley_fb_girl
22-04-07, 15:43
dokunlumazlık oyununa şans oyunu diyemez aslanlar çünkü zaten aslanlarda güç oyunu olduğunu belirtti...bu seferde Orkun konuştu onu bahane ettiniz ama size en güzel cevabı Cevdet verdi''bırak konuşsunlar sanki arkandan itiyorlar''bunun üzerine daha bir şey denmez..4-0 yenilmişsiniz artık...benden bu 4-0 dan sonra aslanlara bir şarkı gönderiyorum

''Hangi BAHANE avutur bilmem hangi günahın bedeli bu ....''

FBuse
22-04-07, 15:55
dokunlumazlık oyununa şans oyunu diyemez aslanlar çünkü zaten aslanlarda güç oyunu olduğunu belirtti...bu seferde Orkun konuştu onu bahane ettiniz ama size en güzel cevabı Cevdet verdi''bırak konuşsunlar sanki arkandan itiyorlar''bunun üzerine daha bir şey denmez..4-0 yenilmişsiniz artık...benden bu 4-0 dan aslanlara bir şarkı gönderiyorum

''Hangi BAHANE avutur bilmem hangi günahın bedeli bu ....''
cnm renkdasim aynen katiliyorum.. cevdet iyi cvp verdi orda :img-hyste

+++alisin arkadaslar kanaryalarin aldigi tüm oyunlar sans oyunlaridi alacaklari hepside sans oyunlari olucak yani aslanlar böyle diyorsa kesin böslyedir dimi :img-hyste

Not: Zülosumm (lakab taktim bak sana, hehe) evet haftaya aslanlar kazanir ikimizinde icine dogmus, hayirdir insallah :img-hyste

mercan_dede
22-04-07, 16:14
ooooooooo yeni başlık açılmış hayırlı olsun.....öncelikle ben dokunulmalığı izlemedim kanrayalılar kazanmış şans oyunu bilmem ama kazanmışlar işte bileklerinin hakkıyla (kazanmamalırını isterdim)tebrikler .....inşallah haftaya biz alırız özellikle dokunulmazlığı çünkü beş kişi kaldık ve bu çok kötü ama olsun biz 10 dan 7 düşürdük kanaryalıları 5 den bire düşürmeyide bilirz üzlmesin kanaryalılar :img-hyste :img-hyste :img-hyste .....

eyschann
22-04-07, 16:22
öncelikle yeni basligimiz hayirli olsun umarim seviyeli yorumlar yapariz....
haftaya insallah 2 oyunuda aliriz cünkü iskelet kadromuz kaldi yani artik kaybetmeye tahammülümüz yok......

mervve
22-04-07, 17:24
bn dünkü bölümü seyeredemedim nasıl bi oyundu onu da bilmiyorum ama ne yazıkki kanaryalar kazanmış iyiki izlememişim sinirim bozulurdu ama şimdi görmediğim iyi oldu biraz rahatım yani o bakımdan...Hala acunu nasıl oluyoda seviyorum anlamadım.Acun dün çok güzel bi programa imza attı YAŞASIN OKULUMUZ KAMPANYASIYDI...saatlerce dikilmesine içim parçalandı bide acıktı dediki biz bile survivor da daha yemek veriyoduk aç kaldık burda diye sitemde bulundu....:img-hyste :img-hyste :img-hyste

eyschann
22-04-07, 17:47
Koysun artik Acun bi guc oyunu beeee

sende ama yaptin ha niye koysun ki acun güc oyunu unuttun herhalde survivor güc oyunu degil canim denge oyunu.....
yani daha bu gidisle birsürü denge oyunu görürüz biz....

LaRoses
22-04-07, 17:51
sende ama yaptin ha niye koysun ki acun güc oyunu unuttun herhalde survivor güc oyunu degil canim denge oyunu.....
yani daha bu gidisle birsürü denge oyunu görürüz biz....

Mwuahaha dogru yaa.. Survivor denge oyunuuuu :img-hyste
Ama hakkaten neden koymuyo bu acun hic guc oyunu.. Haftaya yine bi denge oyunu gorursem hic sasirmaam.. :img-pilot

mili_gkhnözen1905
22-04-07, 18:00
Ama hakkaten neden koymuyo bu acun hic guc oyunu.. Haftaya yine bi denge oyunu gorursem hic sasirmaam.. :img-pilot

valla canim koyarmi bilmem ama bu hafta bizim olcak öyle geciyor icimden
nasil 2 hafta demistim gider oyunlar diye öyle oldu bu seferde
alcaz diyorum insallah yani almamiz sart daha dogrusu..
yinede canlari sagolsun ölümüne destek!!!

diz cöktü önünde nice büyükler
manchesterlar milanlar real madridler
korku saldi dört bir yani aslan yürekler
panamayi sallayacak bu cilgin türkler
heyyyy!!!:happy0064

eyschann
22-04-07, 18:01

sende yani amma zor soru sormussun neden koymadigi acik degilmi güc oyunu koyarsa adada kanarya diye birsey kalmiyca icindir kesin ama katiliyorum eger haftayada bir denge cikarsa ben artik ne söylicemi kestiremiyorum

eyschann
22-04-07, 18:03
valla canim koyarmi bilmem ama bu hafta bizim olcak öyle geciyor icimden
nasil 2 hafta demistim gider oyunlar diye öyle oldu bu seferde
alcaz diyorum insallah yani almamiz sart daha dogrusu..
yinede canlari sagolsun ölümüne destek!!!

diz cöktü önünde nice büyükler
manchesterlar milanlar real madridler
korku saldi dört bir yani aslan yürekler
panamayi sallayacak bu cilgin türkler
heyyyy!!!:happy0064

hellal iste bende uzun zaman dir bunu duymak istiyordum valla sende söylediysen artik rahatlikla bend einana bilirim haftaya oyunlarin ikiside bizim...
marsina da katilmamak mümkün degil......

mili_gkhnözen1905
22-04-07, 18:08
hellal iste bende uzun zaman dir bunu duymak istiyordum valla sende söylediysen artik rahatlikla bend einana bilirim haftaya oyunlarin ikiside bizim...
marsina da katilmamak mümkün degil......

hehe valla öyle artik ne bilim icime öyle dogdu öylede olucak;)
haftaya bakalim nasil oyunlar olucak merak ediyorum denge olursa
pes artik dicem bu kac oldu bende bilmiyorum yani..
mars cok güzel gercektende aslanlarimin söyledigi her mars cok süperde
bu daha bi güzel!!!

eyschann
22-04-07, 18:11
hehe valla öyle artik ne bilim icime öyle dogdu öylede olucak;)
haftaya bakalim nasil oyunlar olucak merak ediyorum denge olursa
pes artik dicem bu kac oldu bende bilmiyorum yani..
mars cok güzel gercektende aslanlarimin söyledigi her mars cok süperde
bu daha bi güzel!!!

öyle valla umarim yine acun bir süpriz yapip denge oyunu getirmez ama cidden artik kalan oyunlari almamiz lazim cünkü cidden artik kemik kadro kaldi ve kim giderse gitsin büyük kan kaybi olacak bizim icin ......
HAlitin gittmesinide acayip sevindim buarada.......

!karbeyaZ!
22-04-07, 18:11
sende yani amma zor soru sormussun neden koymadigi acik degilmi güc oyunu koyarsa adada kanarya diye birsey kalmiyca icindir kesin ama katiliyorum eger haftayada bir denge cikarsa ben artik ne söylicemi kestiremiyorum
Bütün denge oyunlarını Kanaryalar almadı ki.. Ayrıca ödül oyununu bikaç dakikada yapan bizim takımdı..Yani zeka oyunu...

eyschann
22-04-07, 18:17
Bütün denge oyunlarını Kanaryalar almadı ki.. Ayrıca ödül oyununu bikaç dakikada yapan bizim takımdı..Yani zeka oyunu...

sanirim bir yanlis anlasilam var ben biz denge oyununda kötüyüz oyüzden denge oyunu istemiyoruz demedim sadece artik bütün aslanlar gibi denge oyunundan sikildim ve birazda güc oyunu görmek istiyorum...
ayrica dünkü oyunlarada gelince dünkü yorumlarimi okuduysan eger bilirsin ben kesinlikle hak ettiniz vede aldiniz dedim yani ne birinci oyun nede ikinci oyun kesinlikle bir sans oyunu degildi bunuda sanirim herkez biliyordur ....

!karbeyaZ!
22-04-07, 18:23
sanirim bir yanlis anlasilam var ben biz denge oyununda kötüyüz oyüzden denge oyunu istemiyoruz demedim sadece artik bütün aslanlar gibi denge oyunundan sikildim ve birazda güc oyunu görmek istiyorum...
ayrica dünkü oyunlarada gelince dünkü yorumlarimi okuduysan eger bilirsin ben kesinlikle hak ettiniz vede aldiniz dedim yani ne birinci oyun nede ikinci oyun kesinlikle bir sans oyunu degildi bunuda sanirim herkez biliyordur ....

Biz de denge oyunu istemiyoruz zaten..Sadece Acun bilerek Kanaryalar kazansın diye sürekli denge oyunu koyuyor diye ima edildiği için söyledim..

sezinti
22-04-07, 18:25
Sevgili arkadaşlar,

Forum kuralları

8.Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve bağırmak bir saygısızlık örneğidir, bu yüzden bu tür konular mesaj sahibine bildirilmeden düzenlenir veya ya silinir.

14. Açılan konuyla alakasız yazılar, sadece gülümseme, aşırıya kaçan görüş ifade edici uzatmalı harf kullanimi ve resimleri alıntı yapmak yasaktır.

24. Yazılarınızda vurgulamak istediğiniz yerlerde ve dikkat çekmek istediğiniz kelime veya cümlede Renkli Yazı ,Yazı Tipi (Kalın, İtalik, Altı Çizgili) kullanılabilir.

Lütfen, özenli olunuz ve forum kurallarına uyunuz.

mili_gkhnözen1905
22-04-07, 18:34
öyle valla umarim yine acun bir süpriz yapip denge oyunu getirmez ama cidden artik kalan oyunlari almamiz lazim cünkü cidden artik kemik kadro kaldi ve kim giderse gitsin büyük kan kaybi olacak bizim icin ......
HAlitin gittmesinide acayip sevindim buarada.......

umarim yani biktim ben denge görmekten tamam bizde aldik kanaryalarda aldi ama istemiyorum artik denge oyunlari görmekten...
evet tam takim olanlar kaldi yani halitte gitti cok iyi oldu ondan hicmi hic üzülmedim dogrusu..bundan sonra tüm oyunlari almamiz lazim eger kazanmak istiyorsak yani..

eyschann
22-04-07, 18:52
umarim yani biktim ben denge görmekten tamam bizde aldik kanaryalarda aldi ama istemiyorum artik denge oyunlari görmekten...
evet tam takim olanlar kaldi yani halitte gitti cok iyi oldu ondan hicmi hic üzülmedim dogrusu..bundan sonra tüm oyunlari almamiz lazim eger kazanmak istiyorsak yani..

sana katiliyorum kazanmak istiyoruz kazanmaliyiz vede kazanacagiz artik kaybetmek istemiyoruz vede nitekim öyle olacak en az 2 dokunulmazlik üst üste alacagiz benimde icime dogdu valla

SÜRMELI
22-04-07, 19:03
bende içimden geçeni yazim bariiii.. simdi bu hafta ödül bizim dokunulmazlik aslanlarin.. sonrasinda tam tersiii, ondan sonra iki oyunda bizim sonra aslanarin iki oyunda

sonrasinida finale dogru 1 aslan 2 kanarya mi acabaaaa

FBuse
22-04-07, 19:17
bende içimden geçeni yazim bariiii.. simdi bu hafta ödül bizim dokunulmazlik aslanlarin.. sonrasinda tam tersiii, ondan sonra iki oyunda bizim sonra aslanarin iki oyunda

:img-hyste :img-hyste :img-hyste ay koptum, sus kiz icinden geceni bidaha yazma :img-hyste :img-hyste

LaRoses
22-04-07, 19:34
Vallaa insAllah dediginiz gibi oluur.. Dokunulmazlik bizim olurr insAllah :happy0064
Ay merak ettim valla yeni oyunlarraaaa

eyschann
22-04-07, 19:36

valla herkez icinden geceni yazmakta özgürdür ama finale 2 aslan kalmasin sakin kanaryadan da eser olmasin adada sanki bu daha mantikli ??????ß

eyschann
22-04-07, 19:37
Vallaa insAllah dediginiz gibi oluur.. Dokunulmazlik bizim olurr insAllah :happy0064
Ay merak ettim valla yeni oyunlarraaaa

merak etme sen cidden bu hafta dokunulmazlik bizim olacak ilk defa bukadar eminim....

SÜRMELI
22-04-07, 19:39
valla herkez icinden geceni yazmakta özgürdür ama finale 2 aslan kalmasin sakin kanaryadan da eser olmasin adada sanki bu daha mantikli ??????ß

hiç sanmiyooorum ama kalsaniz bile içimden bir kanaryanin kazanacagi geçiyrr

mili_gkhnözen1905
22-04-07, 20:19
sana katiliyorum kazanmak istiyoruz kazanmaliyiz vede kazanacagiz artik kaybetmek istemiyoruz vede nitekim öyle olacak en az 2 dokunulmazlik üst üste alacagiz benimde icime dogdu valla

icine dogan his banada dogdu valla emin konusmak istemiyorum aslinda
daha oyunlar bile ortada yok ama sanki alcakmisiz gibi:)insallahda öyle olur..

elifcim tabi senin fikrin ama hic sanmiyorum öyle olcani icimden gecen degilde
bence finale esit kalirlar biri 1 biri 2 kalmaz bence...

daha oyunlar gelmedin herkes aslanlar alcak diyo hadi bakalim insallah yani:)
alcaz alcaz inaniyorum ben!!!

SÜRMELI
22-04-07, 20:24
icine dogan his banada dogdu valla emin konusmak istemiyorum aslinda
daha oyunlar bile ortada yok ama sanki alcakmisiz gibi:)insallahda öyle olur..

elifcim tabi senin fikrin ama hic sanmiyorum öyle olcani icimden gecen degilde
bence finale esit kalirlar biri 1 biri 2 kalmaz bence...

daha oyunlar gelmedin herkes aslanlar alcak diyo hadi bakalim insallah yani:)
alcaz alcaz inaniyorum ben!!!

yaa sakasina vurarak öyle dedim cnm.. ama hakketen düsününce öyle geçti içimden.. kim bilir belkide 1 - 1 olur evettt

FBuse
22-04-07, 20:33
yaa sakasina vurarak öyle dedim cnm.. ama hakketen düsününce öyle geçti içimden.. kim bilir belkide 1 - 1 olur evettt
hahaha hayir ilk yorumun dogru olani 2-1 :img-hyste herneyse Tahmin ediyoz iste bakalim kiminki tutucak =) ztn 1-1 kalsalar bile Sonucta bi Kanarya kazanir cünkü biz daha iyiz:happy0064

Sanli Kanarya Sanli Kanarya
Tek Kral sensin bu survivorda
kralMIS aslan hani NEREDE? (konseyde sanirsam :img-hyste )
TEK Kral biziz biz affetmeyiz!

Erhan Okur
22-04-07, 20:57
sanmaki yanlız geldik panamaya
30.000.000 arkamızda
yemin ettik kazanmaya
aslanları avlamaya:img-hyste

neyleyim panamada sen olmayınca
efsanesin sen kanarya
kırmızınla ve sarınla
rezil oldun survivordaaa:img-yes:

ooooooooooo düşman suya döküldü
düşman suya döküldü
düşman suya döküldü
düşma suya döküldüüüüüüü:img-yes:

BÜ$RA
22-04-07, 22:03
30.000.000 arkamızda
yemin ettik kazanmaya

efsanesin sen kanarya
kırmızınla ve sarınla

düşman suya döküldü
düşman suya döküldü

hahaha süper:good:

kırmızınla sarınla rezil oldun survıvorda da..!!:img-hyste

buse banada anlatın ya..yeni gelişmeler mi var?(anladın sen onu :img-yes: )

eyschann
22-04-07, 23:12
30.000.000 arkamızda
yemin ettik kazanmaya

efsanesin sen kanarya
kırmızınla ve sarınla

düşman suya döküldü
düşman suya döküldü

öncelikle marsin cok güzel tabi sizin acinizdan ama müsadenle takildigim bazi yerleri sormak istiyorum son misralarin düsmani suya döktük yani kanaryalilarin yada aslanlarin birbirini sevmesini kimsenin beklemedigi gibi bende beklemiyorum ama düsman kelimesi cokda agir degilmi yani gercekden aslanlari kendinize rakip degilde düsman olarak mi görüyorsunuz ...
Bu soru sadece bu arkadas icin degil tüm kanaryalilar icin cünkü ben sanmiyorum ki hic bir aslan kanaryalilari düsman olarak görsün biz sizi sadece güclü ve disli rakip olarak gördük ......

mili_gkhnözen1905
22-04-07, 23:20
öncelikle marsin cok güzel tabi sizin acinizdan ama müsadenle takildigim bazi yerleri sormak istiyorum son misralarin düsmani suya döktük yani kanaryalilarin yada aslanlarin birbirini sevmesini kimsenin beklemedigi gibi bende beklemiyorum ama düsman kelimesi cokda agir degilmi yani gercekden aslanlari kendinize rakip degilde düsman olarak mi görüyorsunuz ...
Bu soru sadece bu arkadas icin degil tüm kanaryalilar icin cünkü ben sanmiyorum ki hic bir aslan kanaryalilari düsman olarak görsün biz sizi sadece güclü ve disli rakip olarak gördük ......

ya canim birak düsmani biri kndini biliyor GalataSarayi vatan haini etti yani neki bu..demek öyle görüyorlar e görün madem yarasi olan gocunur..demek ki bi acilari varki düsman görüyorlar;)

eyschann
22-04-07, 23:41
ya canim birak düsmani biri kndini biliyor GalataSarayi vatan haini etti yani neki bu..demek öyle görüyorlar e görün madem yarasi olan gocunur..demek ki bi acilari varki düsman görüyorlar;)

iste bende bunun icin üzülüyorum zaten hem sporda hemde böyle eglencelerde nicin bu kelimelerle cirkinlestiriliyor ben inanmiyorum ki bütün kanaryalilarda böyle düsman olarak baksin olaya yani sahzen beni cok incitiyor insanlar ne olsa olsun renke, dine,dile, bakmadan birbirlerini sevmeli en anzindan saygi göstermeli ama düsmanlik cok agir ve farkli birsey umarim en azindan bazi arkadaslarimiz nedemek istedigimi anlamistir...
tabiki kanaryali arkadaslarimiz kazaninca bu sevinci sonuna kadar yasayacak marslarini söyliycek espirilerle laflarini da dokunduracak ama burdaki sadece bir kelime aslinda o kisinin ne hissettigini yansitiyor buda beni bir aslan taraftari olark cok fazla üzdü.....

BÜ$RA
22-04-07, 23:50
herkes için sormuşsun ben kendi adıma düşman olarak görmüyorum..sadece rakip.dişli değil yani..!!

eyschann
22-04-07, 23:58
herkes için sormuşsun ben kendi adıma düşman olarak görmüyorum..sadece rakip.dişli değil yani..!!

türkiyenin bariz gercegi bu zaten bundan sonrada degismez bu taren güzel olan kismi tabiki iki takimda birbirini raki görecekki daha güzel seyler yasayalim seyredelim....senin bir kanaryali olarakda böyle düsünmen ayrica cok güzel umarim aslinda nedemek istedigimi anlayabilmissinizdir cünkü ben kimsenin görüsüne veya fikrine saygisizlik etmek veya elestirmek niyetinde degilim.....

SÜRMELI
23-04-07, 00:02

öyle bir tezahürat hakketen yapildimi yaa ??? allahim nasil duymadim.. yoksa bu arkadasmi uydurdu bu tezahurati anlamadim.. ne demek düsman.. diyecegim sadece su ve çok severim : EZELI RAKIP EBEDI DOSTT.. ayip ayip.. türkiye yunanistanda bile düsman kelimesi kullanilmamisti bee

BÜ$RA
23-04-07, 00:03
türkiyenin bariz gercegi bu zaten bundan sonrada degismez bu taren güzel olan kismi tabiki iki takimda birbirini raki görecekki daha güzel seyler yasayalim seyredelim....senin bir kanaryali olarakda böyle düsünmen ayrica cok güzel umarim aslinda nedemek istedigimi anlayabilmissinizdir cünkü ben kimsenin görüsüne veya fikrine saygisizlik etmek veya elestirmek niyetinde degilim.....
kesinlikle anladım ne demek istediğini..çokta haklısın..
++++ben o kelimeyi arkadaşın kasıtlı olarak yazdığını sanmıyorum..mesela survıvor tr-grnin finalinde yine suyun üzerinde bi yarışmaydı(tam hatırlamıyorum) ve derya yenmişti o zamanda yine denize döktük deyip gülmüştüm..bu demek olmuyoki ben yunanlıları düşman olarak görüyorum..yani bu işin esprisi ama yanlışta anlaşılmaya çok müsait bi konu haklısın..

BÜ$RA
23-04-07, 00:04
öyle bir tezahürat hakketen yapildimi yaa ??? allahim nasil duymadim.. yoksa bu arkadasmi uydurdu bu tezahurati anlamadim.. ne demek düsman.. diyecegim sadece su ve çok severim : EZELI RAKIP EBEDI DOSTT.. ayip ayip.. türkiye yunanistanda bile düsman kelimesi kullanilmamisti bee
böyle bişey söylenmedi cnm..arkadaş kendi uydurmuş kanımca..:)

eyschann
23-04-07, 00:05

coooooooooooooooooooooooooooooook tesekkür ederim bende bunu söylemek istemistim cidden cok tesekkür ederim ayrica kelimenide tuttum ezeli rakip ebedi dost cok güzel.....

mili_gkhnözen1905
23-04-07, 00:12
iste bende bunun icin üzülüyorum zaten hem sporda hemde böyle eglencelerde nicin bu kelimelerle cirkinlestiriliyor ben inanmiyorum ki bütün kanaryalilarda böyle düsman olarak baksin olaya yani sahzen beni cok incitiyor insanlar ne olsa olsun renke, dine,dile, bakmadan birbirlerini sevmeli en anzindan saygi göstermeli ama düsmanlik cok agir ve farkli birsey umarim en azindan bazi arkadaslarimiz nedemek istedigimi anlamistir...
tabiki kanaryali arkadaslarimiz kazaninca bu sevinci sonuna kadar yasayacak marslarini söyliycek espirilerle laflarini da dokunduracak ama burdaki sadece bir kelime aslinda o kisinin ne hissettigini yansitiyor buda beni bir aslan taraftari olark cok fazla üzdü.....

haklisin canim yani hepimiz ayri renklere gönül vermis insanlariniz
neden bu düsman olalim ama tabi bu deyisimi bile bazi arkadaslar
yanlis anlicak konuscak seyleri yok isi yine dosta düsmana vurdular
diye ama ben kimseye düsman degilim ve düsmanlik beslemiyorum..
ya tabiki kazandilar haklilar tabiki marslar yazicaklar ama bu sekilde biraz agir kaciyor acikcasi..

elifcim cok dogru demissin yani biri yazdi diye herkesi ayni tutmak olmaz...
ama gercekten bende kirildim kendi adima Düsman cok ayri birsey ya.ayni seyi sizlere söylesek acaba ne düsünürdünüz..
senide ayrica kutlarim bu düsüncenden dolayi:good:

eyschann
23-04-07, 00:12
Ben şu marşlarındaki 30 milyon arkamızda lafına son derece takık surumdayım, biraz kendileriyle barışık olmalılar.30 milyon demek Türkiye nüfüsunun yarısı demek.Ne yani yarısı Fenerlimi:) yok daha neler

sen kacirdin herhalde metehanla mesut arasinda da gecti bu konu mesut neyani nüfusun yarisi fenerlimi dedi oda yok canim
29.999 dedi ben cok gülmüstüm....
bu konu tartismaya acik bir konu gecen hafta tartisilmisti kimin taraftari cok diye ama 5-6 saat yazismaya ragen bir orta yol bulunamamisti bakalim neolacak ....

deadly_angel
23-04-07, 00:15
sen kacirdin herhalde metehanla mesut arasinda da gecti bu konu mesut neyani nüfusun yarisi fenerlimi dedi oda yok canim
29.999 dedi ben cok gülmüstüm....
bu konu tartismaya acik bir konu gecen hafta tartisilmisti kimin taraftari cok diye ama 5-6 saat yazismaya ragen bir orta yol bulunamamisti bakalim neolacak ....

yok kaçırmadım geçen hafta o bölümü izlerken oldukça eğlendim hatta.Bence söylenen marşlarda bir gerçeklik olmalı, komik duruma düşüyolar çünkü.Taraftar tartışması yapılması ile bir yere varılamaz ama gerçekte şu ki fenerin o kadar taraftarı yok.

SÜRMELI
23-04-07, 00:16
haklisin canim yani hepimiz ayri renklere gönül vermis insanlariniz
ya tabiki kazandilar haklilar tabiki marslar yazicaklar ama bu sekilde biraz agir kaciyor acikcasi..

elifcim cok dogru demissin yani biri yazdi diye herkesi ayni tutmak olmaz...
ama gercekten bende kirildim kendi adima Düsman cok ayri birsey ya.ayni seyi sizlere söylesek acaba ne düsünürdünüz..
senide ayrica kutlarim bu düsüncenden dolayi:good:

saol tugçecim hakkatten bende bozuldum böyle birsey yazilmamaliydi

eyschann
23-04-07, 00:17
[QUOTE=mili_gkhnözen1905;3061577]haklisin canim yani hepimiz ayri renklere gönül vermis insanlariniz

bende aynisini düsünüyorum cAnim renkdasim kise düsman falan olmasin hepimiz birbirimizi sevelim en azindan bunu deneyelim ozaman hersey cok güzel olacaktir zaten

Elif arkadisim bunu fanatizimlik olarak görmemissin merak ettim sen ne olarak düsündün .... bir kanaryali olarak

mili_gkhnözen1905
23-04-07, 00:18
saol tugçecim hakkatten bende bozuldum böyle birsey yazilmamaliydi

ya bak sen bile bu kadar bozulmussun bide bizi düsünün tabi söyleyen kisiye diyorum bunu...

bu hafta ne olur acaba demiyorum biz alicaz kesinlikleee insallah yani icime öyle dogdu:)

eyschann
23-04-07, 00:20
yok kaçırmadım geçen hafta o bölümü izlerken oldukça eğlendim hatta.Bence söylenen marşlarda bir gerçeklik olmalı, komik duruma düşüyolar çünkü.Taraftar tartışması yapılması ile bir yere varılamaz ama gerçekte şu ki fenerin o kadar taraftarı yok.

canim renkdasim orasini bilemeyiz varimi yok mu sadece bazi tahminlerle yolacikiyoruz suanda hic bir gercek tespitte yok aslina bakarsan kimin daha cok taraftari olduguna daiir bakalim ilerde bir gün resmi birseyler aciklanirsa bizde ögreniriz 30 milyonmu daha cok mu yoksa daha mi az.....

XsebnemX
23-04-07, 00:33
jaa arkadaslar cenk le taner elenmislerr dün ikisinide riddim diye bir barda gördümm yaa yarisma önceden cekiliyo yada bunlar disarda geziyorlar :happy0064 :img-yes: hehe

yaa inanmiyanlara resim gösterebiliirim 2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

eyschann
23-04-07, 00:44
jaa arkadaslar cenk le taner elenmislerr dün ikisinide riddim diye bir barda gördümm yaa yarisma önceden cekiliyo yada bunlar disarda geziyorlar :happy0064 :img-yes: hehe

yaa inanmiyanlara resim gösterebiliirim 2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

canim arkadasim yarima biteli nerdeyse 3 ay olacak finale kalan belli oldu cokdan ama biz hala seyredemiyoruz yani dogal olarak herkez suanda evlerinde ......korka yani cenkle taner elendi diye kim bilir belkide ikisi finaldedir ...tabiki bir aslan taraftari olarak istemem böyle birseyi

ozlem_1905
23-04-07, 11:39
arkadaşlar öncelikel halitin gitmesine çok sevindimm...

özlemin de mesutu da çok iyi buluyorum.inşallah ikiside gitmezz.dok. oyununda taner çok gıcıktı.bi hareketler bir konuşmalaaarrr.neyseeee.artık en iyi kadro elimizde.bu kişilerle süper işler yapabiliriz.

ayrıca dokunulmazlık oyununda halit yerinde çiğdem,metehan yerine mesut oynamalıydı bence.böyle daha başarılı olurduk.:img-yes:

t_a_n_e_r
23-04-07, 13:23
ya yine biz yendikk yaa her zmnki gibii kimin hangi takımı tuutuğu öel belli olmaz cnmm bazılarıı bazıları sadece takkım tutmak için tutar bazıları ölümüne tutr dikkatii çekerimm
ya geçen hafta 10-5
bu hafta ise 4-0
olay bu iştee aslnlar yenildiğinde bahane üstüne bahanee uyduruolarr:img-hyste eğer haftaya da yenilirseler bakalım ne uydurcaklar çok mrk ediorumm

volley_fb_girl
23-04-07, 15:23
vayy renkdaş çok gsl dedin vlaa.bunun üstüne laf sölenmez heraldee.:happy0064 :happy0064

saol renkdaş:happy0064

M€LİS
23-04-07, 15:56
aslanlar yenildiğinde bahane üretiolar demissin.. bahane ürettiklerini düsünmüorm yaptıkları yanlısları konusuolar.. bi daha aynı yanlısı yapmamak icin.. peki kanaryalar ne yapıo sorabilir miyim? kawgalar edip birbirlerine girip takımı gruplara ayırıolar.. bizde en azından bi birlik beraberlik, bi bütünlük war :img-wink:

fibel&angel
23-04-07, 15:57
Bu hafta Kanaryaların kazanmış olduğuna çok sevindim.
Kim ne derse desin benim için şampiyon,her zaman ve her yerde FENERBAHÇE...

pıtırcık_mı_ki
23-04-07, 16:26
gelelim denge oyunlarina...denge oyunlarinin genel toplamda cok oldugunu dusunmuyorum ama tabii butun survivoru goz onune aldigim zaman...
mesela gecen hafta basket,futbol bu hafta korebenin dengeyle alakasi yok...onumuzdeki hafta 2 oyunda dengeyle ilgili degil...ondan sonraki hafta 2 oyundan biri dengeyle ilgili degil...

arkadaşlar hepm denge koyuyosun demişler acuna. işte o da böyle cewap vermiş. inş. bu hafta aslanlarımızn sanşı çoook daaa yüksek:happy0064

mili_gkhnözen1905
23-04-07, 18:59
bu konu dün kapanmamismiydi????
ya sizin dogrunuz bize yanlis bizim dogrumuz size yanlis olay bu orta yolda bulunamicana göre dahada tartisilmasin..:img-yes:

neyse bu hafta alcaz insallah güveniyorum aslanlarima herzamanki gibi..
herzaman kazancak degiliz ya 2 hafta kaybettik bu sefer biz kazancaz!!!

kirmizi sari rengi
costurur hep bizleri
sampiyonluk en büyük hedefi
aslanim yine kükre
selam durdur herkese
panamayi inlet ASLAN diye:happy0064

mercan_dede
23-04-07, 19:08
boş verin arkadaşlar gs-fb tartışmayın forum kapanacak ......bizim takım çok güzel oldu süper beşli oldular inşallah bu hafta kaybetmeyiz çünkü kaybedersek dört kişi kalıcaz ve grubun dengesi bozulacak ......biz inşallah bu beş kişiyle kanaryalıları eliyecez çünkü takımda bu beş kişi çok iş yapıyor birbirlerini tamamlıyorlar.......

eyschann
23-04-07, 19:46
boş verin arkadaşlar gs-fb tartışmayın forum kapanacak ......bizim takım çok güzel oldu süper beşli oldular inşallah bu hafta kaybetmeyiz çünkü kaybedersek dört kişi kalıcaz ve grubun dengesi bozulacak ......biz inşallah bu beş kişiyle kanaryalıları eliyecez çünkü takımda bu beş kişi çok iş yapıyor birbirlerini tamamlıyorlar.......

yazdiklarina katilmamak mümkün degil kemik kadromuz kaldi ve de hepsinin yeri cok farkli birinden biri giderse bizim icin kötü olur umarim hersey istedigimiz gibi olur.....

cadii_sheker
23-04-07, 19:47
çok kötü bi bölümdü iki oyunuda kanaryalar aldı çok üzüldüm ama halitin gitmesi iyi oldu bi işe yaramıyodu zaten
dokunulmazlık oyunu kanaryalara göre bi oyundu ayşıl zaten gücünü mükemmel şekilde gösterdi aslanlardan tek yürekli özlemi gösterebilirim ii dayandı aslında halitle metehan yerine çiğdemle mesut oynasaydı daha iyi dayanırdık hata yaptılar nese artık olan oldu
inş haftaya dokunulmazlığı aslanlar alır sayıları gitgide azalıyo

eyschann
23-04-07, 20:21
çok kötü bi bölümdü iki oyunuda kanaryalar aldı çok üzüldüm ama halitin gitmesi iyi oldu bi işe yaramıyodu zaten
dokunulmazlık oyunu kanaryalara göre bi oyundu ayşıl zaten gücünü mükemmel şekilde gösterdi aslanlardan tek yürekli özlemi gösterebilirim ii dayandı aslında halitle metehan yerine çiğdemle mesut oynasaydı daha iyi dayanırdık hata yaptılar nese artık olan oldu
inş haftaya dokunulmazlığı aslanlar alır sayıları gitgide azalıyo

bende katiliyorum sana aslinda dedigin gibi mete ve halit yerine mesut ve cigdem olsaydi belki farkli olurdu ama yinede belki birsey degismezdi cünkü oyun tama kanaryalilara göreydi.....

sezinti
23-04-07, 20:52
Bu bölüm Survivor/ Aslanlar-Kanaryalar bölümüdür. Yorumlarınızı yarışma programı ekseninde gerçekleştiriniz. Bu bölümde yarışma dışındaki, iki kulubun veya diğer kulubler hakkında yorumların yapılacağı bir bölüm değildir. Lütfen özenli olunuz. Konu dışı bütün yorumlar silinecektir.

M€LİS
23-04-07, 22:22
kanaryalarda dikkatimi ceken tek sey denge oyunlarında ii olmaları.. yawas yawas kendimizi gelistirioruz biz de =) özlem cok iyi dayandı cok zor bi oyundu bırakın 2 bucuk saat tek bi tahtanın üzerinde durmayı ben ayakta bile normal olarak duramam! acunun da dediği gibi zordu.. bence de halitin gitmesi iyi oldu baska birini gönderslerdi üzülürdüm :img-wink:

volley_fb_girl
23-04-07, 22:31
evet gerçekten çok zor bir oyundu ayakta dururumda o kadar saat dengede duramam..

eyschann
24-04-07, 01:01
arkadaslar fragmani izledim sanirsanm ilk izleyen lerdenim .......buhaftaki iki oyunda harika ödül panama karnavali dokunulmazlik oyunuda...hani hatirlarsiniz türkiye yunanistan da da vardi bu oyun kumda tahtalr vardi onlari almaya caliyiorlardi hatta metinin omzunun cikma tehlikesi vardi ona ragmen oynayip bize galibiyeti getirmisti......benim en begendigim oyunlarsan biriydi survivor tarifinde,,,,buarada kanaryalilar yine birbirine girmis fena halde cömert ve müge cok acayip kavga ediyordu birde kizlar erkekler ayrilmis sanirim bi gruplasma icindelermis...neyse hadi hayirlisi bakali.....

SÜRMELI
24-04-07, 01:04
kanaryalarda dikkatimi ceken tek sey denge oyunlarında ii olmaları.. yawas yawas kendimizi gelistirioruz biz de =) özlem cok iyi dayandı cok zor bi oyundu bırakın 2 bucuk saat tek bi tahtanın üzerinde durmayı ben ayakta bile normal olarak duramam! acunun da dediği gibi zordu.. bence de halitin gitmesi iyi oldu baska birini gönderslerdi üzülürdüm :img-wink:

biz AKIL ZEKA felandada iyiz canim.. DAYANIKLIK, GUÇ :happy0064 .. bu hafta gormussunuzdur diye saniyordum.. fragmani bende izledim.. dedigim gibi karnaval bizim, yani odul, dokunulmazlik aslanlarin gibiii..

eyschann
24-04-07, 01:10
biz AKIL ZEKA felandada iyiz canim.. DAYANIKLIK, GUÇ :happy0064 .. bu hafta gormussunuzdur diye saniyordum.. fragmani bende izledim.. dedigim gibi karnaval bizim, yani odul, dokunulmazlik aslanlarin gibiii..

sanmiyorum karnavalda dokunulmazlikda bizim......sizin adiniza üzgünüm baska karnavala artik

mercan_dede
24-04-07, 02:54
selam arkadaşlar....
fragmanı izledim çok heyecanlandım ya karnaval var acaba kim kazanacak inşallah biz kazanırız zaten geçen hafta iki oyunuda kaybettik....nu hafta ödül oyununu önemsemiyorum diyemiyecem çünkü karnaval eğlenmey gidecekler bizimkiler giderde güzel bir moral olur.....dokunulmazlığı inşallah bu hafta biz alıcaz....ayrıca kanaryalılar baya bir bölünmüş:happy0064 :happy0064 artık kavga ederek neredeyse birbirlerine gireceklar ....inşallh biz öle olmayız....

LaRoses
24-04-07, 09:44
Ahanda bende izledim yeni fragmani.. oooow kanaryalarda baya bi kavga varr, sovmeler falan herneyse umrumda degil :)
Karnaval guzel bi odul insAllah biz aliriiz.. Yalnis gormuyorsam sanki biz daha ondeyiz gibii odul oyununda, insAllah yanilmam..
Dokunulmazlik guzel bi oyun ama bu oyunda uzun olmakta varr :icon_whis sanki... neyse solemicemm,
Allahim insAllah biz aliriiz dioruumm AMIN!
FOREVER ASLANLAAARR :happy0064

SÜRMELI
24-04-07, 09:56
evet uzun olmak gerekirr, cenk comert ve cevdet fizik olarak tam uygun oyunda.. ozellikle cevdet.. karnaval odulunu ben pekte sevmedim :img-hyste cunku ordakileriin dans edisini sevmiyorum.. bizimkiler gitse hepsi yapisir bir kiza :img-hyste aslanlari eglenirken hiç gormedik muzikli.. onlar giderse bakalim neler olacak.. ins biz kazanirizz.. iki oyunudaaaa

LaRoses
24-04-07, 10:00
evet uzun olmak gerekirr, cenk comert ve cevdet fizik olarak tam uygun oyunda.. ozellikle cevdet.. karnaval odulunu ben pekte sevmedim :img-hyste cunku ordakileriin dans edisini sevmiyorum.. bizimkiler gitse hepsi yapisir bir kiza :img-hyste aslanlari eglenirken hiç gormedik muzikli.. onlar giderse bakalim neler olacak.. ins biz kazanirizz.. iki oyunudaaaa

Mwuahhha Cevdet-mesut-cenk-comert bu dortlu cok uzun zateen cok heyecanli olacak yaaa :img-hyste ..
Ya evet biliorum carnaval bende fazla sevmiyoruum, Almanyada bu sene gitmistim, Dans edip duruyorlar, herkezin eline bir icki oooff bu ne dediim..
herneyse bende cok istiorum aslanlarin nasil muzikde eglendiklerini, ins. biz kazaniriiizz :happy0064 Neyse hade ben gittim simdi okula gec kalacaaaaamm

BeTuL..
24-04-07, 10:56
ßu haftanın fraqmanın izLedm biraz önce..Müge cok ayıp yapmıs..Ödül oyununu asLanLar kazanır ßyk ihtimaL ama kesin bisi söLemiorm..

Erhan Okur
24-04-07, 12:05
düşman suya döküldü
düşman suya döküldü
düşma suya döküldüüüüüüü:img-yes:[/QUOTE]

bu tezahüratı ben uydurmadım:sad53:
özlem suya düştükten sonra taner söledi:img-wink: :img-yes:

ozlem_1905
24-04-07, 12:09
düşman suya döküldü
düşman suya döküldü

bu tezahüratı ben uydurmadım:sad53:
özlem suya düştükten sonra taner söledi:img-wink: :img-yes:[/QUOTE]

tanerde ayıp etmiş yani.düşman diye birşey söylenmemeliydi bence.hiç hoşuma gitmedi.zaten taner tezahuratlarıyla beni çok gıcık ediyor.çok iğneliyici ve sinir edici bize karşı tezahuratlar söylüyor.tanerin yaptığı şey çok kötü bence:img-yes:

sena57-utku
24-04-07, 12:16
şimdi fragmanı izledim.kanaryalar çok kötü kavga ediyolar.müge bir sürü laf sölüyo hiç yakıştıramadım ona bu yaptığını.huzuru bozdu resmen ya.dokunulmazlık oyunu bildiğimiz türkiye-yunanistan survivorunda oynanan bizim kazandığımız bi oyun.güç ve dayanıklılık oyunu.bence dokunulmazlığı aslanlar kazanır çünkü aslanlarda metehan falan kaslı.ama inş biz kazanırız.ödül oyunuda gsl ama yemek falanda olması lazım ya.eğlence insanın karnını doyurmuyo.neyse inş. 2 oyunuda biz kazanarız.ve sonuç 4-7 olur.kanaryammm.:happy0064

SÜRMELI
24-04-07, 13:13
şimdi fragmanı izledim.kanaryalar çok kötü kavga ediyolar.müge bir sürü laf sölüyo hiç yakıştıramadım ona bu yaptığını.huzuru bozdu resmen ya.dokunulmazlık oyunu bildiğimiz türkiye-yunanistan survivorunda oynanan bizim kazandığımız bi oyun.güç ve dayanıklılık oyunu.bence dokunulmazlığı aslanlar kazanır çünkü aslanlarda metehan falan kaslı.ama inş biz kazanırız.ödül oyunuda gsl ama yemek falanda olması lazım ya.eğlence insanın karnını doyurmuyo.neyse inş. 2 oyunuda biz kazanarız.ve sonuç 4-7 olur.kanaryammm.:happy0064

renkdass metehanmi kasli yaa koptum :img-hyste

dedigim gibi tam cevdetlik bir oyun bence.. bakalim neler olcakkk..

ayrica $u tezahurat hakkinda Taner oyle birsey demedi !! yani ben duymadim ve beni gibi kimse duymamis.. birtek yazan arkadas.. ayrica boyle bir tezahurata acun izin vermez !! kanaryalarin bu hafta yaptiklari birkac tezahurata zaten el koymus :D asiri buldugu icin, ozaman bundada araya atlar sustururduuu

KIRÇİÇEĞİ
24-04-07, 13:49
ayrica $u tezahurat hakkinda Taner oyle birsey demedi !! yani ben duymadim ve beni gibi kimse duymamis.. birtek yazan arkadas.. ayrica boyle bir tezahurata acun izin vermez !! kanaryalarin bu hafta yaptiklari birkac tezahurata zaten el koymus :D asiri buldugu icin, ozaman bundada araya atlar sustururduuu[/I]

Merhabalar herkese,

Survivor'u kaçırmadan izleyenlerden biri de benim... Ama buraya yorum yazmıyorum okumakla yetiniyorum sadece... :img-yes:

Tezahürat konusunda yazmak istedim... Taner, Özlem suya düşünce ''Düşman suya döküldü oooo'' diye tezahürat yaptı ardından da diğer Kanaryalar devam etti... Yani öyle bir tezahürat Tiki Taner tarafından başlatılmış olup Kanaryalar tarafından söylenildi...:img-yes:

Aslanlara sonuna kadar güveniyorum...5'de uğurlu rakamdır... Nasıl 7'nin gücüne güvendiysek 5'in de gücüne güvenebiliriz...:img-yes:

Sevgiyle kalınbye

aLiye_
24-04-07, 14:36
Mwuahhha Cevdet-mesut-cenk-comert bu dortlu cok uzun zateen cok heyecanli olacak yaaa :img-hyste ..
Ya evet biliorum carnaval bende fazla sevmiyoruum, Almanyada bu sene gitmistim, Dans edip duruyorlar, herkezin eline bir icki oooff bu ne dediim..
herneyse bende cok istiorum aslanlarin nasil muzikde eglendiklerini, ins. biz kazaniriiizz :happy0064 Neyse hade ben gittim simdi okula gec kalacaaaaamm

:img-hyste :img-hyste :img-hyste Alemsin hemsom valla

++hyste :img-hyste , ya fragmanda ilk basta muge bagirdiktan sonra diyorya takimlari kazaniyor ama kanaryalarda sular durulmuyor diye, gecen haftadanmi bahsediyor yoksa?:icon_whis
Neyse bu haftaki oyunlari sevdim, heycanli olacak, hele dokunulmazlik super oyun bakalim neolcak!:img-wink:

epack
24-04-07, 15:38
ödül oyunu karışık bir oyun bu hafta ama sanırım onu kanaryalar alacak
biz alıcaz yani
ama dokunulmazlık oyunu sanırım aslnaların
çünkü müge ile cömertin kavga ettikleri yer adaya hiç benzemiyordu
müge dokunulmazlık oyununda oynuyo belki iyi bir performans gösterememiştir o yüzden çıkmıştır kavga
ama dokunulmazlık oyunu çok güzel
geçen survivorda heyecanla izlediğim bir oyun keşke biz kazansak ama cömerte cenke ve yaprağa güveniyorum
neyse ödül oyununu alırız inşallah

sena57-utku
24-04-07, 16:02
renkdass metehanmi kasli yaa koptum :img-hyste

dedigim gibi tam cevdetlik bir oyun bence.. bakalim neler olcakkk..

ayrica $u tezahurat hakkinda Taner oyle birsey demedi !! yani ben duymadim ve beni gibi kimse duymamis.. birtek yazan arkadas.. ayrica boyle bir tezahurata acun izin vermez !! kanaryalarin bu hafta yaptiklari birkac tezahurata zaten el koymus :D asiri buldugu icin, ozaman bundada araya atlar sustururduuu

kaslıdan kastım kilolu ya biraz oydu ama neyse.bence o oyun metehan ve cevdetlik.kanarylardan öle iri fazla insan yok.bi müge var.:img-hyste erkekler hep küçücükler.:img-hyste

LaRoses
24-04-07, 16:12
:img-hyste :img-hyste :img-hyste Alemsin hemsom valla

++hyste :img-hyste , ya fragmanda ilk basta muge bagirdiktan sonra diyorya takimlari kazaniyor ama kanaryalarda sular durulmuyor diye, gecen haftadanmi bahsediyor yoksa?:icon_whis
Neyse bu haftaki oyunlari sevdim, heycanli olacak, hele dokunulmazlik super oyun bakalim neolcak!:img-wink:

Muwhaha Oleyimdir Renktasimm :)
Hayir o gecen haftaninkini diorr, cunku gecen haftada oleydii, sey diordu (fragmandaki eniste :img-hyste ) Kanaryalarin gectigimiz hafta dokunulmazligi yendi halde kavga ediorlar ole bisi demistii,, Neyse ya umrumda degil dedim zatenn.. insAllah ASLANLARIM' da tartisma enz. bitmistiirr..

Ay ben bu dokunulmazlik oyununu cok seviorum yaaa, Ay Metin aklima geldi birden (omuzz, omuzz, omuzzz :img-hyste )
insAllah odulu aliriiz, alamasak Hem uzulurum hem uzulmem, cunku dokunulmazlik daha onemlii, Dualarim aslanlarimlaaaan :happy0064 ..
Bu arada muge valla iice cildirmis gibi bi hali varr, Mugeyi suclayanlar var ama belkide Comert bisi yaptida Muge ole bagrioo, herneyse bakacaz goreceezz..

Bide acunun odul oyununda 'odul oyununda,, bugun carnaval oyunu var' derken Metehanin 'Ohaaa' diyisine koptum valla, Ay cok seviorum ya ben bu metehanii, insAllah gucunu gosterir dokunulmazlikta, cunku Dokunulmazlik oyununda gucte onemli :)
Icimden geleni soliyim; Odul Kanaryalarin-dokunulmazlik aslanlariin..

sarışınım
24-04-07, 16:43
herkese sllmmm

Biraz önce izledim fragmanı.ya oyunlar gerçekten süper tam survivora yakışır oyunlar yani.umarım iki oyunuda kanaryalar almıştır.
Kavgaya gelince müge baya bir sinirlenmiş yaa ama genede huzuru bozması kötü.yakıştıramdım ben mügeye.Ama umarım aralarındaki sorunları hallederler.

Ölümüne KANARYA :happy0064

fatos__03
24-04-07, 16:52
INSALLAH iki yarismayida kazanirizz
muge ve comertin kavga etmesi iyi olmadi sinirler gerildi
neysee insllh duzelir

FBuse
24-04-07, 17:19
hahaha süper:good:

kırmızınla sarınla rezil oldun survıvorda da..!!:img-hyste

buse banada anlatın ya..yeni gelişmeler mi var?(anladın sen onu :img-yes: )
hahaha (ÖM bekle benden)

buarada Düsam Suya döküldü gercekten söylendi elifcim hemde uzun bi süre sen nasil duymadin :img-pilot hehe

Sarina Kirmizina Rezil oldun Survivorda :img-hyste :img-hyste

Not: simdi fragmani izleyem sonra yorum gelicek hahaha :img-pilot

aLiye_
24-04-07, 17:20
Muwhaha Oleyimdir Renktasimm :)
Hayir o gecen haftaninkini diorr, cunku gecen haftada oleydii, sey diordu (fragmandaki eniste :img-hyste ) Kanaryalarin gectigimiz hafta dokunulmazligi yendi halde kavga ediorlar ole bisi demistii,, Neyse ya umrumda degil dedim zatenn.. insAllah ASLANLARIM' da tartisma enz. bitmistiirr..

Ay ben bu dokunulmazlik oyununu cok seviorum yaaa, Ay Metin aklima geldi birden (omuzz, omuzz, omuzzz )
insAllah odulu aliriiz, alamasak Hem uzulurum hem uzulmem, cunku dokunulmazlik daha onemlii, Dualarim aslanlarimlaaaan
Bu arada muge valla iice cildirmis gibi bi hali varr, Mugeyi suclayanlar var ama belkide Comert bisi yaptida Muge ole bagrioo, herneyse bakacaz goreceezz..

Bide acunun odul oyununda 'odul oyununda,, bugun carnaval oyunu var' derken Metehanin 'Ohaaa' diyisine koptum valla, Ay cok seviorum ya ben bu metehanii, insAllah gucunu gosterir dokunulmazlikta, cunku Dokunulmazlik oyununda gucte onemli :)
Icimden geleni soliyim; Odul Kanaryalarin-dokunulmazlik aslanlariin..

:img-hyste :img-hyste öylemi diyordu?:img-hyste :img-hyste hehe Insallah bu hafta bizim haftamiz olacak gibi nedense?:icon_whis

Fragmanda Muge/Cömert kavgasi, okadar buyukmuski, fragmanin basinda gösteriyorlar, ilk basta acilmadi bende biraktim geldigimde Ilk Mugenin sesini duydum valla sasirdim:img-hyste :img-hyste
Merak ettim bak simdi, neoldu ne bitti diye,:img-yes: , Kanaryalar zaten ayrilardi, dger gruptakileri yolladilar, simdi ise Erkek/Kiz gruplasmasi olacak kesin!. Elbet bir gün olacakti, bu sonucta 2/3 kisi kalacak, onlar birbirileriyle yarisacaklar!:img-wink:

Yensekte,Yenilsekte,Gönlumuzdesin ASLAN !

lindsay
24-04-07, 17:32
fragmanı izledim müge yle cömert in kavga etmesine üzüldüm ama zaten böyle bişeyi bekliyodum oyunlara gelirsek ödül oyunu çok ilginç bişeye benziyo tam olarak ne olduğunu anlayamadım inşallah kazanırız dokunulmazlık survivor tr-gr deki oyun bana kaybetcekmişiz gibi geliyo fragmanı izlemeden önce de öyle düşünüyodum zaten ama umarım yanılırım inşallah iki oyunuda alırız:)

FBuse
24-04-07, 17:41
Fragman Yorumum/Tahminlerim:

öncelikle Müge ztn cok simarik bi kiz, kendini ne zannediyor bilmiyorum, her tartismada yer aliyor özelliklede hep cömertle tartisiyor, takmiyorum bile kavga/tartisma ediyorlarda neoluyor? yine Kazaniyoruz hahaha :img-hyste

Ödül Oyunu Karnevalmis, ben Karneval O Parcalari tamamlayan takima verilecek zannediyordum herneyse Ödül Oyununun Ödülümüs meger, Oyunu pek anlayamadim cok kisa gösterdiler, bakalim görelim kim kazanacak

Dokunulmazlik Oyunu cok gzl cok begeniyorum bu Oyunu, zevkle izlicem..

Bu hafta bi Oyunu aslanlar bi oyunu biz aliriz herhalde ama bellide olmaz, nede olsa Survivor bu!

mili_gkhnözen1905
24-04-07, 17:54
fragmani bende izledim ama ilk defa sanirim bu kadar büyük kavga var
aslanlarda bile bu kadar olmamisti hemen is halloluyordu..
özlem ve mesut arasindaki hersey gösterilmiyor baska türlü yansitiliyor
ve hersey halitin yüzünden gidip kizlara olmadik seyler söylüyormus
ama gitti de kurtulduk yani..ama biryanda üzüldüm 1kisi eksildik yine..ama takmiyorum nede olsa finalde esit olcaz bence;)
ödül oyununu anlamadim acikcasi ama ne diyim güzelmis ödül
karnaval:) ins.aliriz..
dokunulmazlik oyunuda zaten biliyoruz metin abinin kirik koluyla pantelisi
morartigi oyun ben cok zevk almistim o oyundan insallah biz aliriz..
7 nin ugurunu yasadik 3 hafta gönderdik onlari konseye simdide 5 in uguruna
güveniyorum..

alamasakta canlari sagolsunn hep destek ölümüne destek!!!:happy0064

LaRoses
24-04-07, 19:32
Evet tugcecigiim, ben sayi 7'e cok guvenmistim, 5'ede aynen ole guvenioruum :happy0064
Size bisi dicem, odul oyunda kanaryalarin t-shirtlerinde ortada sari var, eger odule (yani carnavala) ii bakarsan hani su canli gostermede felan kadin konusuo, sanki kanaryalar var gibi, tshirtlere dikkat ederseniz tabi.. Bilemiyorum artik ben mi yalnis goruyoruum, yoksa dogrumu goruyorum o yuzden sizlen bi paylasimm dedimm:img-hyste

KeReMcEmİm
24-04-07, 19:46
ben izledim şimdi ödül oyunu hakkında bi fikrim yok ama dokunulmazlığı sanki biz alırız gibi zaten fragmanda metehanı göstermemiş herhalde hemen aldı sopayı :img-hyste ödül oyunu önemli deil umarım dokunulmazlığı alırız...

KeReMcEmİm
25-04-07, 16:53
arkadaşlar bu haftaki dokunulmazlık oyununda eşleşmeler şöyle:

mete-orkun bence metek kesin alır...

cevo-cömert bunda da cevo alır gibi...

mesut-cenk emin deilim ama mesut alır gibi...

özlem-müge özlem alır...

çiğdem yaprak yaprak alır gibi...

tabi ben bunları önceki güç oyununa hani şu kütük itme oyununa dayanarak söylüorum kısaca dokunulmazlık bizim gibi inş...

senaykurt
25-04-07, 17:17
Arkadaşlar bende Survivorun sıkı takipçisiyim ve elbette fanatik GALATASARAY lı olarak Aslanları tutuyorum ve inanıyorum ki kazanacağız geçen hafta Dr. Halitin gitmesine kimse benim kadar sevinmiş olamaz arkadaşlar hiç bir oyunda takıma katkısını görmedim tek başına aldığı bir oyunu hatırlamıyorum nitekim geçtiğimiz haftaki dokunulmazlıkta kaybetmemiz tamamen Aslanların yanlış takım kurmasından kaynakladığını düşünüyorum Halit ve Metehanın oynayacağı oyunlar değilde çünkü denge gerektiren bir oyundu ve karşımızda Taner ve Ayşıl gibi iki tane güçlü rakibin olacağını biliyorduk bizim o oyuna kesinlikle Çiğdem ve Mesutla çıkmamız gerekirdi ayrıca Taner ve Orkunun Özleme karşı yaptığı hareketler hiç yakışmadı sürekli atla atla diye tahrik ettiler moralini bozdular bence bunun kural hatası olması gerekirdi hiç etik davranmadılar Aslanlardan kimse bu tür ufak oyunlara girmez burdan bile belli olur yani gözüm kapalı hangi oyuncunun Aslan olduğunu anlayabilirdim inanın

ANGRY_ANGEL
25-04-07, 17:30
bence ASLANLAR çok mantıklı kararlar veriyorlar
ASLANLAR ın en iyi 5 i şu anda yarışmada...
inş.dokunulmazlık oyunlarını kaybetmeyiz...(bu arada oyunlar çok güsel)
gönlümüz onlarla...
MESUT&ÖZLEM&ÇİĞDEM&CEVDET&METEHAN:happy0064 :happy0064 :happy0064

senaykurt
25-04-07, 17:33
gönlümüz onlarla...

haklısın bencede şuanki 5 çok ideal ama ben yinede geçen hafta yenilmemize üzüldüm yani bende aynı fikirdeyim ama kaybetmeyi sevmiyorum:good:

mili_gkhnözen1905
25-04-07, 17:59
eysancim cok iyi akil ettin valla insallah aliriz ama
bana kanaryalar alir gibi geliyor:)
dokunulmazlikta kanaryanin sansi yok alcaz diyorum:happy0064
ve insallah kanaryalarda erkeklerden biri gider:img-wink:

FBuse
25-04-07, 18:17
vallaha bu hafta 2 oyunda aslanlar alir gibime geliyor (tahmin)
eger kanaryalar konseya kalirsa (ki kalicaz sanirsam) ozaman Müge elenir

_Aysegül_
25-04-07, 18:22
Bu hafta ödül oyununu kanaryalar alir gibime geliyor.Sadece bir tahmin ama öyle olucak diye düsünüyorum.Dokunulmazlik oyununu biz aliriz bence.Yani insallah hak eden kazanir diyeLim.:img-wink:

SÜRMELI
25-04-07, 18:24
vallaha bu hafta 2 oyunda aslanlar alir gibime geliyor (tahmin)
eger kanaryalar konseya kalirsa (ki kalicaz sanirsam) ozaman Müge elenir

haklisin busecim ki bencede mude elenmeli.. fragmana birkaç bakinca dokunulmazlikta kotuyuz gibi gelmiyor.. yani sansimiz var gibi

mliSrkan
25-04-07, 18:56
ben fragmanı henüz görmedim...ama zaten fragmandan kim iyi kim kötü belli olmuyor ki yanıltıcı oluyor fragmanlar..

FBuse
25-04-07, 19:12
farkli bi yorum yazayim dedim, netten ordan-burdan topladim bikac yorum ekliyorum, baska kisiler survivor hakkinda ne düsünüyor diye yani.. (genellikle renkdaslarimin yorumlari)

1. son hafta ayşıl'ın performansı beni çok şaşırttı.. ayrıca artık yemek kazanmaları lazım... sayı olarak üstünüz... rakipde o iki kulağıda delik oğlana uyuz oluyorum... çiğdem, güzelliğiyle 1 numara!!!

2. bu tarz programları sevmem ama kanal değiştiriken sarı-laciverti görünce takılıyorum o kanalda...

3. Yauw Her Yerde Her Dalde Mahvediyoruz Gsyi ama asil onemli olan bu survivor sanki biraz bana rayting amacli finale kadar kiyasiya kadar gecicek olan bir yarisma gibi geliyo yok yani normalinde simdiyeye kadar Gsden adam kalmamasi gerekiyordu..

4. Yeneriz biz bunları,zekâ bizde,vücut orda,her zamanki gibi,zekâ kazanacak yani FENERBAHÇE

5. ACUN hasta FENERBAHCE ' lidir . deplasmanlarada gelir . reyting icin bize zarar vericek birşey yapıcagını hic sanmıyorum .

6. ordada yıkar geçeriz ya sorun olmaz (selcuk)

7. Abi reyting felan diyosunuz da sarı-lacivert renkler i görunce desteklememek elde degil

8. suan yapılan survivor eski program önceden cekilmis suanda yarismacilar turkiyede biliyorum cunku ust mahalleden bir kız gitti suan burda ama anlasma geregi hic birsey acıklamıyorlar acun ii korkutmus sanırım onları

9. duyduğuma göre bu programdan sonrada beşiktaşla trabzonu yarıştıracaklarmış programın adı ne olur sizce hamsiler ve kartallarmı??

10. Kızdığım nokta FB üzerinden reyting yapıp bedeLinin kuLübe ödenmemesi.. Yoksa mahaLLe maçı da oLsa Hep Destek Tam Destek..

11. O programdaki 3 yarışmacı bjkli diye birşey işittim haberiniz olsun.

-şEkEr-
25-04-07, 23:34
bakalım bu hafta ne olucak daha biz bitmiş sayılmayız.nede olsa halit bir işe yaramıyordu.hatta fazlalıktı.çünkü gidiodu pirinçlri hamurları yiyordu şimdi rtık yemekleri artar:d:d:d

stormy
26-04-07, 00:32
Fragmanda ne kavga var oyle offff...

Muge ve Comert kavga ediyor arada Yaprak ayirmaya calisiyor

Muge:(ellerini acmis hararetli hararetli) Tamam Comert defol...defol..bak bu sefer ben tahrik ediyorum..kabul ediyorum burama geldi
defol...

Muge:Hayatimda Senin kadar yalanci bir insan gormedim..Demek ki o kadar biiiiiiiiiiipp bir universite

Odul panama karnavalina gitmek..Finaldede su iplerle asilip cubuklari kumdan alma varmis..iyy ne kavgali bir program

deadly_angel
26-04-07, 11:25
Yine kavgalar çıkmış... Aman bizim takıma nazar değmesin:) Umarım bu hafta biz alırız her iki oyunuda, ödül süpermiş!! Ama oyunda yine bir yaratıcılık göremiyorum.Önemli olan tek şey dokunulmazlık oyunu.Bu hafta kaybetmemeliyiz.

senaykurt
26-04-07, 12:22
Yine kavgalar çıkmış... Aman bizim takıma nazar değmesin:) Umarım bu hafta biz alırız her iki oyunuda, ödül süpermiş!! Ama oyunda yine bir yaratıcılık göremiyorum.Önemli olan tek şey dokunulmazlık oyunu.Bu hafta kaybetmemeliyiz.

Evet rakip kendi aralarında kavgaya tutuşmuş bu bizim için iyi çünkü guruplaşmalar başlar kanaryalarda bu takım bütünlüğünü bozar buda biz aslanların işine gelir İnşallah Aslanlar haftasonu iki oyunuda kazanır ve ben kazanabileceğimizi tahmin ediyorum Haydi Özlem Haydi Çiğdem Haydi Metehan ve Haydi Mesut Haydi Cevdet güveniyoruz sizlere:happy0064 :happy0064

aLiye_
26-04-07, 12:30
arkadaşlar bu haftaki dokunulmazlık oyununda eşleşmeler şöyle:

mete-orkun bence metek kesin alır...

cevo-cömert bunda da cevo alır gibi...

mesut-cenk emin deilim ama mesut alır gibi...

özlem-müge özlem alır...

çiğdem yaprak yaprak alır gibi...

tabi ben bunları önceki güç oyununa hani şu kütük itme oyununa dayanarak söylüorum kısaca dokunulmazlık bizim gibi inş...

Hmm Aysil neden oyanmiyorki?, ilk basta Aysil , Mesutu bile yenmisti:icon_whis
Oynasa kanaryalar acisindan iyi olurmus :img-yes:
Herneyse bencede bu hafta dokunulmazlik bizim olacak gibi :icon_whis

ANGRY_ANGEL
26-04-07, 12:39
hiç bi mantık yürütemiyorum...ama bende çok merak ettim:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

FBuse
26-04-07, 12:56
http://img207.imageshack.us/img207/426/hjfgijhfhm6.png

kusura bakmayin buraya ekledim ama birseyii cok merak ettim su ozlemin elindeki dokunulmazlik sembolu degilmi?? ama nasil olurki gacen hafta kanaryalar kazandii??:img-help: :img-help:
en sagdaki halit, tipinden belli (göbek fln) yani eski bi görüntü koymuslar..

sezinti
26-04-07, 15:29
Bu bölümde önceden oyunların kimin kazandığı ile ilgili mesajlar yazılması yasaktır. Lütfen özenli olunuz.

senaykurt
26-04-07, 15:35
Arkadaşlar dikkatli olalım uyarı aldık aman ha daha önce bu tür sebeplerden dolayı kapanan konu başlıkları var biliyoruz o nedenle video olayını kapatalım isteyen izlesin görsün ama yorum eklemeyelim buraya formumuzun kapanmasını istemeyiz değilmi:good:

KoSiAr
26-04-07, 17:39
en sagdaki halit, tipinden belli (göbek fln) yani eski bi görüntü koymuslar..

Evet olabilir ama yeni fragmanda gormustum belkide dedigin gibi eskilerden koymusalardir

bu arada niye uyari aldik anlamadim aciklarsaniz bende ona gore davranim
buraya resim eklemek yasak diyemi,, bu konulari konusuyoruzz diyemi yoksa eskiyi konusuyoruz diyemi???:img-help: :img-help: eger benden kayneklanan birseyse herkesten ozur diliyuorum

lubi wita
26-04-07, 18:15
arkadaşlar aslanlardaki özlem le mesut arasında bişeyler mi war yoksa bna mı öyle geliyor merak ettım yani :img-wink:

KoSiAr
26-04-07, 18:31
arkadaşlar aslanlardaki özlem le mesut arasında bişeyler mi war yoksa bna mı öyle geliyor merak ettım yani :img-wink:

birseyler derken askmi kastediyorsun???ben bilmem ama olsa iyi olur sevinirim ikiside favorim zaten :D:happy0064

MERVe-
26-04-07, 18:49
Yok Kosiar Carnavaldan ilgili arastirma yapiliodu yaa, onun icin uyari gelmiiss..
Bu arada Mesut la Ozlemin arasinda birsey yok benim bildigim kadariylaa :img-pilot

daniel_angel
26-04-07, 22:18
slm arkadaşşlarr..bende gördüm ödül oyununun görüntülerini galiba kanarya kazanıcak..(buna uyarı verilmez di mi sadece kendi görüşüm:)) dokunulmazlığı da aslan alıcak die düşünüorum tabiii çok büyükte konuşmayayım..gsli olaraktan onlara gurur duyuyorum..(yemekteki dua mütişti gönülden kutlarım onları..)sakın bu dediklerimden bişey çıkartmayın tartışma çıkmasını istemiorum sonuçsa aynı vatanın insanlarıyız..(çok medeni konuştum ama..)nese ii olan kazansın:img-wink: başka ne diim..------UA------:happy0064

ii geceler :img-wink:

mili_gkhnözen1905
26-04-07, 22:27
uyari gelmis :)neyse..
bu hafta oyunlari begendim bir oyun kanaryalar bir oyun biz alcakmisiz gibime geliyor ödül onlarin dokunulmazlik bizim olucak bence insalah...
kazanamasalarda canlari sagolsun onlar hep kalbimizde:happy0064

eyschann
26-04-07, 23:03
foruma benim yüzümden uyari gelmis ya valla cok üzüldüüm arastirma bile yapamiycaz bundan sonra anladigim kadariyla neyse canlari sagolsun kendime kaldi artik bütün bilgiler buarda ....sadece düsüncelrim yanlis anlasilmasin ....bu haftaki 2 oyunuda aliriz gibime geliyor .....meset ve özlem arasinda da birseyler var sanirim hatta eminim ama simdi bu konu hakkinda da bir sey yazarsam tamam artik herhalde benim yüzümden bida uyari gelir o yüzden cenemi acmiyorum aslanlarima bol sans diliyorum .....kardes takimida tebrik ediyorum bu arada.........

*Esra_Yalın*
26-04-07, 23:10
arkadaşlar aslanlardaki özlem le mesut arasında bişeyler mi war yoksa bna mı öyle geliyor merak ettım yani

cnm mesutla özlemin arasında bişi olamaz ancak özlem mesutu sevio olabilir çünkü mesut özlemi her türlü sevmiyor

mili_gkhnözen1905
26-04-07, 23:17
ne demek bu mesut her türlü özlemi sevmiyor
biz ekranda yansitildigi gibi bakiyoruz 1 kac saatlik izleyipte nasil bu kadar
karar verdiniz???
ben halen aralarinda tatsizlik oldugunu sanmiyorum...
abartma var yani...
seviyor olayina birsey diyemem ama öyle birsey olcanida sanmiyorum...

frozenn
26-04-07, 23:17
ben özlemle mesut arasında birşey olabileceğine inanmıyorum...bunu düşünenler neye dayanarak düşündü merak ettim ben mi görüntüleri kaçırdım acaba???

mercan_dede
27-04-07, 00:26
ya bu hafta ikisnide alalım ya ödül oyunuda bizim olsun gerçi biraz aç gözlülük yaptım ama neden ödül oyunun onlara gerelimki ikiside bizim olsun ama en önemlisi dokunulmazlık olsun.....

Seyit
27-04-07, 00:40
çigdemın yarısma resımlerı varsa buraya koyabılırmısınız acaba

milla_jovovich
27-04-07, 18:15
Arkadaşlar bence özlem birinci olur ama erkekler buna izin vermezler...yazık...:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :img-sorry :bilmim

JeT-Lee
27-04-07, 20:10
çigdemın yarısma resımlerı varsa buraya koyabılırmısınız acaba

çiğdem resimlerini Survivor-Resimler bölümünde bulabilirsin..:img-wink:

Seyit
27-04-07, 21:20
çiğdem resimlerini Survivor-Resimler bölümünde bulabilirsin..:img-wink:

saol bende de vardı ama yarısma resımlerı ıstıyorum

ozlem_1905
27-04-07, 22:04
gönlümüz onlarla...

valla bence bu kadro çok iyi tabii ki ama bizde hala deniz dursaydı o zaman hiç yenilmezdik.en iyi kadro şimdikiler+deniz benceeeeee

ozlem_1905
27-04-07, 22:10
Fragman Yorumum/Tahminlerim:

öncelikle Müge ztn cok simarik bi kiz, kendini ne zannediyor bilmiyorum, her tartismada yer aliyor özelliklede hep cömertle tartisiyor, takmiyorum bile kavga/tartisma ediyorlarda neoluyor? yine Kazaniyoruz hahaha :img-hyste

Ödül Oyunu Karnevalmis, ben Karneval O Parcalari tamamlayan takima verilecek zannediyordum herneyse Ödül Oyununun Ödülümüs meger, Oyunu pek anlayamadim cok kisa gösterdiler, bakalim görelim kim kazanacak

Dokunulmazlik Oyunu cok gzl cok begeniyorum bu Oyunu, zevkle izlicem..

Bu hafta bi Oyunu aslanlar bi oyunu biz aliriz herhalde ama bellide olmaz, nede olsa Survivor bu!

ama belkide Cömert çok sinir edici şeyler yapıyordur,Müge de sinirleniyordur.bunu da bilemeyiz bence.neyse bencede dokunulmazlık oyunu çok güzel ben bu oyunu çok seviyordumm:happy0064

mili_gkhnözen1905
27-04-07, 23:21
ve büyük güne 1 gün kaldi
bakalim ne olcak ne olcagi belli aslinda alcaz yani insallah;)
alasamasakta Ölümüne Aslanlar Herzaman:happy0064

cihan-songül
27-04-07, 23:47
galatasaraydaki kızlar çok iyiler bence diğer takımın erkeklerine taş çıkartrlar.ama fenerbahçedeki yaşl bi adam var adada kalıp kalmama oyununda 4 kişi kaan fenerdeki kılar hariç diğer 2 erkek çok saygısız davrandılarrr inşallah galatasaray yener

FBuse
28-04-07, 01:05
finale kim kalir fln bunlar daha cok erken konusulmak icin ama benim TAHMINIM aslanlardan mesut-cevdet Kanaryalardan Orkun-Cömert-Taner bunlardan biri olabilir yani..

+++bu haftaki oyunda aslanlarin son kararim ama ins. yanilirim bari birisi bizim olsun hehe (morel acisindan yani), Konseye biz kalicaz ztn icime dogdu bikere hehe insallah Müge Hanim elenir o olmasa Yaprak o olmasada Cenkim ellenir herhalde =[ neyse izleyelim görelim.. cok az kaldii

SÜRMELI
28-04-07, 01:09
finale kim kalir fln bunlar daha cok erken konusulmak icin ama benim TAHMINIM aslanlardan mesut-cevdet Kanaryalardan Orkun-Cömert-Taner bunlardan biri olabilir yani..

+++bu haftaki oyunda aslanlarin son kararim ama ins. yanilirim bari birisi bizim olsun hehe (morel acisindan yani), Konseye biz kalicaz ztn icime dogdu bikere hehe insallah Müge Hanim elenir o olmasa Yaprak o olmasada Cenkim ellenir herhalde =[ neyse izleyelim görelim.. cok az kaldii

super yazdinn buseee bende ayni seyleri dusunuyorumm.. finale mesut-cevo taner-orkun-comert

bizden eleme siralamasi dedigin gibi olmaliii.. umarim olmaz tabi amaa once muge sonra yaprak sonra cenk sonrada aysilll sonrada comert sonrada okrun yada taner fark etmez ikisinden biri yensin isterim =).. sen tabi comcomunn olsun istersinn2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

!karbeyaZ!
28-04-07, 12:52
Sonunda fragmanı izledim...
İki oyunu da kaybedecez gibi.. Özellikle ödül oyunu Aslanların...

Müge-Cömert kavgası... Bu hiç iyi olmadı ama en azından sadece yendiğimizde aramızın iyi olduğu teorisi de yıkılmış oldu..

Neyse bu akşam izleyip görecez..Daha sonra yorumumu yapamayacam o ayrı :D

sena57-utku
28-04-07, 14:04
ödül oyununu kaybetcez gibme gelio.:img-hyste ama önemli olan dokunulmazlık umarım dok. oyununu kaybetmeyizz.kaybedersekte müge gitmeli bence....yensende yenilsende ölümüne yanındaız KANARYAMM.:img-wink:

KeReMcEmİm
28-04-07, 15:02
bence dokunulmazlık bizim gibi ama genede hiç bişey belli olmaz ödül oyununu pek anlamadım ama o da galiba biraz güce dayanıo inş alırız ama sanki kaybetcez gibi umarım yanılırım...

MERVe-
28-04-07, 15:11
Valla bence odul Kanaryalarin, dokunulmazlikta bizim, ama insAllah oduld bizim olurr :happy0064
Goster gucunu Aslanimmm :)

KeReMcEmİm
28-04-07, 15:22
cnm yeni avatarlarını beklioruz arayı fazla açma :happy0064

FBuse
28-04-07, 16:01
super yazdinn buseee bende ayni seyleri dusunuyorumm.. finale mesut-cevo taner-orkun-comert

bizden eleme siralamasi dedigin gibi olmaliii.. umarim olmaz tabi amaa once muge sonra yaprak sonra cenk sonrada aysilll sonrada comert sonrada okrun yada taner fark etmez ikisinden biri yensin isterim =).. sen tabi comcomunn olsun istersinn
hehe tabikide CÖMCÖM kazansin istiyorum hak ediyor cnm bnm..
ama baska bi kanarya kazanirsada sevinirim (fark ettmez aslinda ama Cöm 1adim önde yinede hehe)

eyschann
28-04-07, 16:06
öncelikle aksam 2 tarafada basirilart diliyorum iyi olan kazansin ...yani biz umuyorum ki iki oyunuda aliriz ki öylede olacak....konseyde bakalim kanaryalilar kimi gönderecek.....insallah yapragi göndermezler ama sanirim müge yerien yapragi göndermeyi secerler nede olsa müge takim icin cok sey yapti....

mercan_dede
28-04-07, 16:34
Inşalaha Bu Hafta Ikisinide Biz Alicaz Zaten Saatler Kaldi öffff çok Heyecanlandim....

eyschann
28-04-07, 16:38
Inşalaha Bu Hafta Ikisinide Biz Alicaz Zaten Saatler Kaldi öffff çok Heyecanlandim....

heyecanlanma canim relax ol bekle ve gör.................

aLiye_
28-04-07, 16:58
Hm buyuk gün geldi catti,,
Bu haftaki oyunlar, guzel oyunlar sevdim yani,,
Ödul kanaryalarin, Dokunulmazlik Aslanlarin olacak gibi geliyor, ama belli olmaz, cok kaptirmayin kendinizi :img-wink: !

mervve
28-04-07, 16:59
akşam olsada izlesek şu survivorı ya ...Acun her ne kadar kanaryalı olsada niyeyse ona karşı bi sempatim var ve onun için niye bi forum sayfası yok yada benmi bulamıyorum ki acaba Akşam inşallah Aslanlar kazanır ya...mesut inşallah bu yarışı alır ya...

sena57-utku
28-04-07, 17:03
o kadar kesin konuşmayalım arkiler.biliyosunuz uyarı geliyo sonra.zaten hiç belli olmaz kimin kazandığı.inş. ŞANLI kanaryam almıştır dokunulmazlığıı.kanaryam seninle her zaman için gurur duyuyorumm.yensende yenilsende sonuna kadar yanındaız kanaryamm:happy0064
dokunulmazlığı kaybedersek ya müge gider yada yaprak.ama yaprak gitmez inş..:img-wink:

MERVe-
28-04-07, 17:15
Ay zaman yaklastikca afakanlar basio benii... :img-pilot
insAllah iki oyunuda aliriiz, Yarabbim bizim yuzumuzu gulduur.. AMIN :)

ua_kBRa
28-04-07, 17:50
sankiii dokunulmazlııı aslanlarım alıcak gbii...ama bu sfer bzden gtcek adam yk hepsnde ayrı bi güçç.....
ama ne olrsa olsn 1. aslanlardn çksndaaa....

FBuse
28-04-07, 18:36
[I]super yazdinn buseee bende ayni seyleri dusunuyorumm.. finale mesut-cevo taner-orkun-comert
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ben kararimi degistirdim bizden cömert-orkun-taner-aysil-cenk Sona kalir hahahaha =) [müge-yaprak elele Eve.. haha]

+++bu hafta 2 oyunda aslanlarin yani bu benim TAHMINIM

stormy
28-04-07, 19:13
Ya bu adada iyi seylerde oluyordur mutlaka ama ozellikle kotu olanlarini gosteriyorlar kavgalari vs..Hep mi gergin orasi?Sanmam..goruntuleri iyi ayarliyorlar.

ozlem_1905
28-04-07, 19:35
arkadaşlar survivor bu akşam saat kaçta??bileniniz var mı???:img-help:

MERVe-
28-04-07, 19:50
arkadaşlar survivor bu akşam saat kaçta??bileniniz var mı???:img-help:

turkiye saati; 22:00, avrupa saati; 21:00

SÜRMELI
28-04-07, 20:23
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ben kararimi degistirdim bizden cömert-orkun-taner-aysil-cenk Sona kalir hahahaha =) [müge-yaprak elele Eve.. haha]

+++bu hafta 2 oyunda aslanlarin yani bu benim TAHMINIM

yuhh ayni sey benimde aklimdan geçti yaaa.. buse asil sen manyakmisnnnnnnn ??? aslanlardan cevo mesut.. bizden orkun comert taner cenk aysil :img-hyste 2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

FBuse
28-04-07, 20:30
yuhh ayni sey benimde aklimdan geçti yaaa.. buse asil sen manyakmisnnnnnnn ??? aslanlardan cevo mesut.. bizden orkun comert taner cenk aysil :img-hyste
hahahayyy yok ben degil baskasi =) Tahmin ediyom ne karisiyon kiz :img-hyste

mili_gkhnözen1905
28-04-07, 20:39
ay az kaldi ya cok heycanliyim oyunlari cok begendim ama ilkini anlamadim o ayri zaten 2.oyunu biliyoruz:)
insallah alicaz 2 oyunuda ödül olmassa dokunulmazlik bizim olsun yani
en önemlisi o alcazda...
valla finale kim kalir bilinmez ama tahminimi söyliyim esit kalirlar
yani biri 2 biri 1 kalmaz yani esit kalirlar..
bu aksam eger alirsak kanaryalardan bence yaprak yada müge gitmez..
biz kalirsak o zor iste ya herkes cok iyi...
izleyip görelim;)

SÜRMELI
28-04-07, 20:43
hahahayyy yok ben degil baskasi =) Tahmin ediyom ne karisiyon kiz :img-hyste

bugun için bulundugun tahminlerinde tutarsa, seni takibe alcam :img-hyste

SÜRMELI
28-04-07, 20:47
ay az kaldi ya cok heycanliyim oyunlari cok begendim ama ilkini anlamadim o ayri zaten 2.oyunu biliyoruz:)
insallah alicaz 2 oyunuda ödül olmassa dokunulmazlik bizim olsun yani
en önemlisi o alcazda...
valla finale kim kalir bilinmez ama tahminimi söyliyim esit kalirlar
yani biri 2 biri 1 kalmaz yani esit kalirlar..
bu aksam eger alirsak kanaryalardan bence yaprak yada müge gitmez..
biz kalirsak o zor iste ya herkes cok iyi...
izleyip görelim;)

kizz ne diyon sen bizden muge yaprak degilde kim elenecek :img-hyste .. bugun yenilirsek muge yada yaprak gider, muge gitmeli bence
aslanlar yenilirseee hmm cigdem yada metehan gidebilir.. ozlem duelloyu alirsa, yada cigdem, bir supuruzzz yapip, 3 oy sahibi olurlar ee cevo mesut metede 3 oy.. duello izleriz artik :img-hyste 2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

volley_fb_girl
28-04-07, 20:47
saatler yaklaştıkça heyecan artıyor..başlasın artık dokunulmazlığı kaybedersek Müge gitmeli bence..

mc_merve
28-04-07, 20:58
baslamasina az kaldi saatler gecmiyo:icon_sorr

bence her iki oyunuda aslanlar alcak gibime geliyo ihsallhta oyle olur:happy0064

MERVe-
28-04-07, 21:03
Her 5 dakkada bi saatte bakiorum yaahh :img-pilot

MERVe-
28-04-07, 21:06
Acunun dediklerine gore;

3 hafta sona Buyuk bir surpris varmis survivorda, Bide gecen survivorda oldugu gibi ailerle guzel bir gorusme yapilcakmiss..

FBuse
28-04-07, 21:16
bugun için bulundugun tahminlerinde tutarsa, seni takibe alcam :img-hyste
hayydaaa sende inanmasan bana elifcim kim inanacak hehe =)
herneyse yarismaya az kaldi ben aslanlar simdiden tbr ediyom wuahaha
vallaha icime acayip dugdz frgmandan öncede bu düsüncedeydim fragmandan sonrada.. ama varsin alsinlar bu hafta =) sonrasi + final önemli olan

buarada merve, haberler icin sagol, demek ailelerinle görüsücekler, eliff belki selcuk cenkle konusur wuahahaha tanerde emrele ayyy koptumm :img-hyste :img-hyste

SÜRMELI
28-04-07, 21:23
hayydaaa sende inanmasan bana elifcim kim inanacak hehe =)
herneyse yarismaya az kaldi ben aslanlar simdiden tbr ediyom wuahaha
vallaha icime acayip dugdz frgmandan öncede bu düsüncedeydim fragmandan sonrada.. ama varsin alsinlar bu hafta =) sonrasi + final önemli olan

buarada merve, haberler icin sagol, demek ailelerinle görüsücekler, eliff belki selcuk cenkle konusur wuahahaha tanerde emrele ayyy koptumm :img-hyste :img-hyste

ayyy buseee bende koptum :img-hyste selcuk buseyi manyak etttinnnn.. neden olmasin yaaaa bence oyle birsey olabilirrrr :img-hyste 2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

mili_gkhnözen1905
28-04-07, 21:30
kizz ne diyon sen bizden muge yaprak degilde kim elenecek :img-hyste .. bugun yenilirsek muge yada yaprak gider, muge gitmeli bence
aslanlar yenilirseee hmm cigdem yada metehan gidebilir.. ozlem duelloyu alirsa, yada cigdem, bir supuruzzz yapip, 3 oy sahibi olurlar ee cevo mesut metede 3 oy.. duello izleriz artik :img-hyste 2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

:img-hyste ay ne bilim öyle dedim iste belkide gönlümden gecen o
yani bir kiz yerine erkegin gitmesini isterim dimi tüm aslanlar ister:)

deadly_angel
28-04-07, 21:33
Önemli olan tek şey dokunulmazlıkbizim için.Ödül oyunu çokda önemli değil.Dokunulmazlığı alsınlar karnavalı boşverin.Ve mümkünse Ayşıl gitsin Mügede olur tabi.

sena57-utku
28-04-07, 21:43
ay çok az kaldı.çok heyecanlandımm.:img-hyste inş. biz alırız dokunulmazlığı.kanaryamm.:happy0064

sude_burcu
28-04-07, 22:24
ıkı takımda cok ıyı oynadı kanaryaları tebrık edıorum ıns dokunulmazlık aslanlarımızın:img-wink: ya cıkcıkler de ıste guc demıolar mı cok guldum orda goren de arada daglar kadar fark var sanar neyseeee eglensınler barı :img-wink:

eyschann
28-04-07, 22:28
öffffffffffffff ya sanconun dedigi cikti valla ....simdi merak ediyorum yaprak cidden göz doldurcak cinsdemi dans etti...birde su samimi dansi merak ediyorum ...tebrikler kanaryalilar....ama cidden böyle basa bas gitti ya...

RIZA_BABA
28-04-07, 22:30
Çok seviçliyim yaw kanaryalar kazandı hermzanki gibi kanaryalar muhteşem ödül aldılar yaw uçakla karnavalın oraya gidiyorsun muhteşem bişi bu yat turundan daha güzel yaw

cihan-songül
28-04-07, 22:36
yav galatasaray yenildi yaaa tühhhh ama dokunulmzlığı biz alacağızzz

mili_gkhnözen1905
28-04-07, 22:43
tebrikler kanarya!!!
ya oyun nasildi öyle ya cok zordu 1 sayiyla kaybettik sanirim ..
neyse önemli degil dokunulmazligi alcaz insallah;)

mercan_dede
ben demiştim zaten ödül önemli değil ödül geçici yeterki dokunulmazlığı alalım ya çünkü kaybedersek acununda dedeiğim gibi 4.3.2 gibi düşücez onları düşürmemiz lazım .....sıkmayalım canımızı ödül oyunu bahane dokunulmzlık inşallah bizim.....

FBuse
inanilmazzz ya inanilmaz bi ödül.. laflarla anlatamiyorum,
bundan daha gzl bi ödül olurmu yaww.. MÜKEMMEL
ayrica toplumun KANARYA bagirmasi + canli yayin harikadi..
Tanerimm süperdi Hak ettik aldik..
dokunulmazlik giderse gitsin vallaha bu sevinc yeter bize..
carneval havasinami girdik ne elif? hahahahhaayyy

FBuse
28-04-07, 22:46
@Elif..

Dokunulmazligi alirsak aklina ben
alamazsak Carneval gelsin hahahayy :img-hyste :img-hyste

SÜRMELI
28-04-07, 22:46
ıkı takımda cok ıyı oynadı kanaryaları tebrık edıorum ıns dokunulmazlık aslanlarımızın:img-wink: ya cıkcıkler de ıste guc demıolar mı cok guldum orda goren de arada daglar kadar fark var sanar neyseeee eglensınler barı :img-wink:

kizim yuhh beee oyunun basinda aslanlar bile guç dediii.. sonradan SANSA çevirdiler tabii :img-hyste .. biraz akil, biraz zeka, biraz guc, ehh kanarya oluncaaaaa..

yemin ederim karnavaldan nefret ederim sevmedigimi yazmistim zaten ama bizimkiler muhtesemdiler yaaa orkunun maymunluklari yineeee, aysil çok ama çok tatliydi kim ne derse desinnn, taner harikaaa comert cenk superrrr muge yaprak hepsi yaaa.. en çokta KANARYA diye herkezin bagirmasi hosuma gitti, herkeze tek tek KA-NAR-YA diye ogrettiler :img-hyste .. çok çok çok guzeldi iyiki kazandikkk

aslanlarida tebrik ediyorum ozellikle çigdemi tabi hiç sesini çikarmadan istedikleri yere girdi..

amaaaa yildizimiz TANERTANERTANERTANER harikasin sen harikaaaaaaaa2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

SÜRMELI
28-04-07, 22:48
@Elif..

Dokunulmazligi alirsak aklina ben
alamazsak Carneval gelsin hahahayy :img-hyste :img-hyste

RENKdasim ANTIdasim MANYAKdasimmm harikasin wuhauhauhuhauhah.. vallahi degmeyin keyfimeee hadi bakalim dokunulmazliktan umutlu degiliz ama ins alirizzz :happy0064 2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

FBuse
28-04-07, 22:49
kizim yuhh beee oyunun basinda aslanlar bile guç dediii.. sonradan SANSA çevirdiler tabii :img-hyste .. biraz akil, biraz zeka, biraz guc, ehh kanarya oluncaaaaa..

yemin ederim karnavaldan nefret ederim sevmedigimi yazmistim zaten ama bizimkiler muhtesemdiler yaaa orkunun maymunluklari yineeee, aysil çok ama çok tatliydi kim ne derse desinnn, taner harikaaa comert cenk superrrr muge yaprak hepsi yaaa.. en çokta KANARYA diye herkezin bagirmasi hosuma gitti, herkeze tek tek KA-NAR-YA diye ogrettiler :img-hyste .. çok çok çok guzeldi iyiki kazandikkk

aslanlarida tebrik ediyorum ozellikle çigdemi tabi hiç sesini çikarmadan istedikleri yere girdi..

amaaaa yildizimiz TANERTANERTANERTANER harikasin sen harikaaaaaaaa
+++imzaaaa, birak ya yediremiyorlar kendilerine (BAZI kisiler)
ben daha öncede demistim bizim kazandigimiz tüm oyunlar sans oluyor nedense önde gidiyordular kaybetiler cünkü taner daha iyidi ama iste sansmis cartmis curtmus hahaha sonuc --> Carnevalmis hahaha :img-hyste :img-hyste

mercan_dede
28-04-07, 23:15
oleyyyyyyyyyyyyy dokunulmazlıkta şuan öndeyiz ya inşallah alıcaz dokunulmazlığı göndercez kanaryalılardan bir kişiyi ....almassakta canları sağolsun....

nedim_bahar
28-04-07, 23:19
oleyyyyyyyyyyyyy dokunulmazlıkta şuan öndeyiz ya inşallah alıcaz dokunulmazlığı göndercez kanaryalılardan bir kişiyi ....almassakta canları sağolsun....

alacaz renkdaşım alacaz bu dokunulmazluğu alacaz zaten şuan öndeyiz 3-1 az kaldı çiğdem de almak üzere 4-1 olur diğer oyunuda alırız dokunulmazlık bizim olur(inşaah)

mili_gkhnözen1905
28-04-07, 23:21

alcaz bencede yani hep dedim bu hafta bizim olcak diye..
giden kisi umarim bir erkek olur..bizimde isimiza gelir tabiki
insallah cömert orkun olursa daha iyi olur tabi kanaryalarda
en güclü onlar bence..

nedim_bahar
28-04-07, 23:28
oleeyyyy be aslanlarım be süppersiniz kazandık dokunulmazlık bizim işte bu
hoplayıver kanarya
zıplayıver kanarya...

mili_gkhnözen1905
28-04-07, 23:28
kac kac bitti 5-1 kac kac bitti 5-1:img-hyste
süpersiniz aslanlarim yaaa 5-1:img-hyste
cevonun kus dansi ne güzeldi öyle canim yaa:happy0064

sena57-utku
28-04-07, 23:31
aslanları tebrik ederim.dokunulmazlık için.kanayamıda tebrik ederim ödül oyunu için.ödül çokk gsldi ama.aslanların yaptığı tezahüratlar çok gsldi.:img-hyste :img-hyste bizim konseye kalmamız önemli deil.nsl olsa 6-5 yine biz öndeyizz.inş. müge gider bi işe yaramıyo zatenn.ve cevdet gerçekten çokk hırslı onu ve özlemi hiç ama hiç sevmiyorumm.:img-wink:

mercan_dede
kac kac bitti 5-1 kac kac bitti 5-1:img-hyste
süpersiniz aslanlarim yaaa 5-1:img-hyste
cevonun kus dansi ne güzeldi öyle canim yaa:happy0064

evet ya kaç kaç bitti 5.1 bitti hiç olmassa başa baş gitseydi daha heyecanlı olurdu:img-hyste :img-hyste böle olmadı ya heyecansız geçti....

kanatyayı salı verdim konseye konseye ....:img-hyste :img-hyste
cevdete hayranım ya çok güzeldi ya kuş dansı hele en sonundak aldıktan sonra....:img-hyste :img-hyste

sude_burcu
Kanaryayı salıverdım kanaryayı salıverdım
konseye konseye:)
oynayıver kanarya hop hop kanarya:D

ya bı de skor dıkkatınızı cektı mı bılmem ama 5-1 ne guzel seyler hatırlattı bana :) neyse ASLANLARIMIZI tebrık edıyorummm helal sıze samba boyle yapılırrr:)

cihan-songül
28-04-07, 23:37
kaç kaç 5-1 kaç. ka. 5-1 gerçekten süper oynadık mükemmeldikkk hele o fenerlilerde yaşlı adam var ya en çok da o yaşlı adama karşı galip geld,k yaaa ohhhhhh hele bizim oynammaızz süperdi yavv ne güzel oynuyolarr öle onlarrrr hariksaınız galatasaray

sude_burcu
28-04-07, 23:38
Ayy nasıl parcalandı kanaryalar bu kadar olur yaa boyle zamanlarda ASLANLARımızın kıymetını daha ıyı anlıorum ıste takım ıste bırlık ne dıyeyım kı :) ya bu arada 5-1 skorunu da hatırlatmadan gecemeyecegım:)

nedim_bahar
28-04-07, 23:38

ya bı de skor dıkkatınızı cektı mı bılmem ama 5-1 ne guzel seyler hatırlattı bana :) neyse ASLANLARIMIZI tebrık edıyorummm helal sıze samba boyle yapılırrr:)
hıı çok güzel şeyler hatırlattı(şimdi burda söylemiyim yeri değil)

allah allah kanaryalar hep kaybettiklerinde tartışıyolar onları anlamak mümkün değil

mili_gkhnözen1905
28-04-07, 23:39

süperdi ama yaa helal olsun kulaklari cinlasin nasildi 5-1:img-hyste

evet yaa bizle 6 kisi kaldik diye dalga gecenler vardi ne oldu:img-hyste
5-1 5-1 banada cok güzel bir seyi hatirlatti yani bilmeyen yoktur dimi:img-hyste

ya orda aslanlar kanarya birini yolla dediler ama tam anlamadim orkunmu dediler orda???

sude_burcu
28-04-07, 23:41
süperdi ama yaa helal olsun kulaklari cinlasin nasildi 5-1:img-hyste

evet yaa bizle 6 kisi kaldik diye dalga gecenler vardi ne oldu:img-hyste
5-1 5-1 banada cok güzel bir seyi hatirlatti yani bilmeyen yoktur dimi:img-hyste

ya orda aslanlar kanarya birini yolla dediler ama tam anlamadim orkunmu dediler orda???

evet orkun dedıler ya nasıl da sevındıler hele cevdetın sambasına bıttım superdı:) ah ah 5-1 unutulmaz tabı yaa:img-hyste

FBuse
28-04-07, 23:46
wuahahaha bukadar Hirsizlik olmaz yawww.. Marslarimizi bile caliyorlar..
:img-hyste :img-hyste demistim ztn dokunulmazlik bu hafta aslanlarin diye herneyse, tbrler

Kizlar-Erkekler iyice ayrildilar iyide oldu umarim Erkekler bi Kiz yollar bugün, özelikle Müge gitsinn, insallahhhh

SURVIVOR BIZIMDIR BIZIM KALACAK yihaaa :img-hyste :happy0064 :happy0064

mili_gkhnözen1905
28-04-07, 23:47
evet orkun dedıler ya nasıl da sevındıler hele cevdetın sambasına bıttım superdı:) ah ah 5-1 unutulmaz tabı yaa:img-hyste

EVET orkunu dedilerrrr:img-hyste :img-hyste

aynen yaa cok tatliydi zaten hepsi cok tatliydi zatenn:happy0064

hadi ya orkunmu dedilerr e iyi demisler o zaman gitsin bencedeee:img-hyste

aLiye_
28-04-07, 23:50
Iste Bu iste bu beeeeeeee:img-hyste !!!
Iki oyunda superdi, ödul oyununda her iki taraf iyi mucadele ettiler, Aslanlar hizli basladilar, sonradan takilip kaldilar, Kanaryalarda arkadan gelip yendiler, tebrik ederim,:img-yes: Kus gibi ucmalarina gerek yoktu, zaten belli oluyor!
Dokunulmazliga gelinceee, Aslanlar superdiler, Hele ccevoo 1tane:img-in_lo
5-1, 5-1, 5-1, tanidik geldi valla :img-hyste :img-hyste
Cidden Özlem.Cigdem,Cevo,Mete,MEsut = hepsiisuperlerdi valla bravo,
Oyunun bitisine gelinceee mauhahuauhhauuhauhuhauhauhuha, Cevonun dansi gercekten komikti valla :img-hyste :img-hyste

kanaryayi saliverdim, kanaryayi saliverdim, konseyee konseye konseye konseye
Oynayi ver kanaryalar hophop :img-hyste :img-hyste

hadi bakalim kanarya , ödul oyunun sonunda oynadigin gibi oynaya bilecekmisin:img-hyste :img-hyste
Gülegüle, Muge ve Yagmur. zaten dokunulmazlik onlarin yuzunden kaybedilmis!!!

Yarin yorumlara devam!:img-hyste

nedim_bahar
28-04-07, 23:51
ne hatırlattı söleyebilirmisin bizeee
çok istiyosanız söyliyim
türkiye kupasında da galatasaray fenerbahçeyi 5-1 yenmişti hatırladın mı şimdi

sea__star
28-04-07, 23:51
Öncelikle yenen aslanları tebrik ederim ama çok hızlı yaşlandıklarından olsa gerek geçen haftayı hatırlartmak isterim: 4-0. Kanarya bu hafta hiç olmazsa 1 sayı aldı, geçen hafta bir Kanaryayı bile düşüremedi aslanlar hatırlatmak isterim:)

Neyse İnşallah Yaprağı gönderirler de kurtuluruz o hantal kızdan. Kızmasın ama o ne biçim yorgunluk öle bir adım atsa yorgunluktan ölüp bitiyo gibi bir hali var kızın. Gitse de kurtulsak.

sena57-utku
28-04-07, 23:52
ben erkekleri tutuyorum.inş. dokunulmazlığı erkeklerden biri kazanır.ve kızlardan müge gider.tam tersi olursa kanaryalar için çok kötü şonuçları olabilir.orkun+cömert+cenk+taner:happy0064 :happy0064

mili_gkhnözen1905
28-04-07, 23:55
kanarya orkunu yolla kanarya orkunu yolla:img-hyste
ay birden kanaryalarin denizi yolla tezahüratlari geldi aklima
bakalim burda ne olcak insallah orkun giderr

insallah yaprak müge kalir orkun gider aslanlarimizda öyle istiyor:img-hyste

mili_gkhnözen1905
28-04-07, 23:59
bizde deniz icin öyle diyorduk ama elendi hemde hic beklemedigimiz bir anda
sizde bunu yasicaksiniz insallah kanarya orkunu yolla:img-hyste

FBuse
29-04-07, 00:00
Aysil Hanim aldi.. bakalim kim elenecek, tahmin üretemiyorum (taner haric o elenmez)

[...Melis...]
29-04-07, 00:00
Superdi yaa bence odul o kadarda guzel degildi yani...dokunulmazligi da biz aldik vallah cevo superdi yaa nasil yapti salsayi kaç kaç bitti 5-1 kaç kaç bitti 5-1...:):)..kanaryayi gonderdik konseye..ohh iyi oldu canima desin çok hava atmislardi aldilar agizlarinin payini cikcik ler birde sonra nsl da kavga ettiler bunlarda ekip ruhu diye birsey yokki kaybettiklerinde çildiriyorlar...oysa biz mesela karnaval odulunu kaybetigimizde hiçkimse birsey soylemedi normal gene sohbet ettiler ... yaa cevdet harikaydii yaa off superdiin cevom beni askimm...aslan dedinmi aklina guç gelir aslanlarim beni m ezdiler kanaryayii haydin bakalim konseye kanarya ... :):):):):)

sena57-utku
29-04-07, 00:01
4 büyük:orkun+cömert+cenk+taner böle olur inş.oylarda umarım eşitlik olup düello olur.ve kızlardan biri gider.mügenin yada ayşılın gitmesini istiyorumm.:img-yes:

cihan-songül
29-04-07, 00:02
inşallah orkun mudur nedir o elenirrr

FBuse
29-04-07, 00:04
4 büyük:orkun+cömert+cenk+taner böle olur inş.oylarda umarım eşitlik olup düello olur.ve kızlardan biri gider.mügenin yada ayşılın gitmesini istiyorumm.:img-yes:
evet tamamen katiliyorumda aysil ellenemez dokunulmazligi aldi.. müge gitsin

aLiye_
29-04-07, 00:05
Orkun: Kizlarda delikanligigin z si bile yok :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste , obo pardon D,:img-hyste

Burda bi güldum valla ha :img-hyste

Aysil aldi, dokunulmazligi, kesin, ya Cenki yada Orkunu yollayacaktir:img-yes:

mili_gkhnözen1905
29-04-07, 00:07
Orkun: Kizlarda delikanligigin z si bile yok :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste , obo pardon D,:img-hyste

Burda bi güldum valla ha :img-hyste

Aysil aldi, dokunulmazligi, kesin, ya Cenki yada Orkunu yollayacaktir:img-yes:

aynen canim yaa:img-hyste

neyse kizlar gitmicek benceee orkun giderr insallahhhh
aslanlarimda istiyor zaten hadi kanarya yolla orkunu:img-hyste

mliSrkan
29-04-07, 00:08
bu akşam uzun uzun yorum yazmıcam...çok mutluyum zaten tartışmaya gerek görmüyorum :) Cevom harikaydı...

Kanarya erkeklerinden sadece Cömert düzgün bir insan,kaliteli bir duruşu var... Ayşılın dokunulmazlığı almasına sevindim...ama yine kızlardan biri gider heralde...

FBuse
29-04-07, 00:08
HADI BAKALIMMMM WUHAUHAHU SURVIVOOOOOOOR BIZIMMM HAYIRR BUYUK KONUSMAK DEGIL EVETTTT TAKIMA GUVENLE ALAKALIIII..

:img-hyste MESUTADA ÇOK GULDUM BEN REZIL OLDUN DIYOOO YAA YARATICI OLUN :img-polic
hahaha bende güldüm, :img-hyste dur devam güleyimmm..
kiz elif Carnevalde millet nasil Kanarya diye bagirdi, nerde böyle bisey var,
eyyy panama bile Kanarya diye inliyor.. ahhh ahhhh bu haftadan sonra nasil teker teker elenecek kedicikler pardon belki bi oyun daha alirlar =).. miyauwwwwwwwwww :img-hyste :img-hyste

nedim_bahar
29-04-07, 00:10
hıııı şimdi hatılrladımmmm sağol ark.
sende sağol:img-grin2

özlem&cevdet süpperlerdi gerçi hepsi harikaydılar ama özlem ve cevdet başkaydılar özellikle de cevdet 2 oyun aldı ayakta alkışlanmalı bence:happy0064
:happy0064

mercan_dede
29-04-07, 00:11
yine düelloyu ayşıl aldı kızlarla birlik oldu bu hafta bir erkek gider o da orkun olur....:img-hyste

mliSrkan
29-04-07, 00:12
Cömert gitmesin de diğer erkekler gidebilir...özellikle orkun çok basit bir adam...belli antisosyal zaten...fbli olmaya bile yakışmıyor !

mili_gkhnözen1905
29-04-07, 00:13
kanaryalar kiz diyor ama kizlar gitmez yani
bence giden orkun olcak insallah yani

mili_gkhnözen1905
29-04-07, 00:17
mügenin orkuna kafani sallama demesi bir isaret bence kizlar
orkunu yollucaklar hadi bakalim

mili_gkhnözen1905
29-04-07, 00:21
dakika tuttunuzmu kanaryaların konseyi kaç dakika sürecek bakalım
herkesten tek tek görüş alınıyor :img-hyste :img-hyste :img-hyste

:img-hyste aaa arkadasim aslanlarda söyle 5 dakika yeter kanaryalarda
en ince ayrintisina kadar konusuyorlar hatta liste isi bile var ama bize sordularmi???

!!! CEVO*MESUT*ÖZLEM*ÇİĞDEM*METEHAN !!!

:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

MUHTEŞEMSİNİZZZ !!! ASALETİNİZ YETER !!! FARKINIZ ORTADA !!!!

Yarışmanın sonu hiiç umrumda değil...onlar baştan beri aslan aşkını en güzel şekilde gösterdiler ! bu da yeter zaten !

aynen canim benimde hic umrumda degil herkes cok iyi ASILLER en basta ya....
buda yeter yani..hepsini cok seviyorum!!!

sude_burcu
29-04-07, 00:22
Bunlara takım demeye bın sahıt lazım ya cok komık gercekten...bence de yarısmanın sonucu hıc onemlı degıl su sahnelerı aslanlar bıze ızletmedı ya gerısı hıc onemlı degıl gurur duyuyorum onlarla. Bı de serı galıbıyetlerıne takmıslar hey yarabbım yaa bızımkılerı ne cabuk unuttu bu cıkcıkler:D ayrıca aysılın ozlem takıntısı da bıtmek bılmıo yaw ozleme yenılmekten bıkmadı hala ozlem rakıbım dıo tabı cnm rakıp rakıp:D:D

nedim_bahar
29-04-07, 00:28
nihayet oylamaya geçtiler ya ne bitmek bilmez konseymiş ya alla alla bitsede kim gitmiş öğrenelim(gerçi beni ilgilendirmez kanaryalar düşünsün ama merak işte merak ediyorum kimin gideceğini)

mili_gkhnözen1905
29-04-07, 00:29
güle güle orkun:img-hyste

en basindan beri diyorum bir erkek gidicek diye
ve en güclü adaylardan biri gidiyor süper ya
aysil ile cok iyi arkadaslardi dimi neden onu yazdi peki??

tüm kizlar orkunu yazmis!!!

mliSrkan
29-04-07, 00:30
eşitlik çıkacak kesin...erkekler anlaştı çünkü :D:D:D

[...Melis...]
29-04-07, 00:32
ya inshallah orkun gider arkadaslarr !!

mili_gkhnözen1905
29-04-07, 00:34
;3132071']ya inshallah orkun gider arkadaslarr !!

gitti bile:img-hyste

gecen hafta senmisin özleme kac göz hareketi yapan
hadi orkun güle güle:img-hyste

[...Melis...]
29-04-07, 00:34
evet arkadaslar ORKUN gitti yessssss !! oley :):):):):):)

sude_burcu
29-04-07, 00:35
Kanarya orkunu yolla kanarya orkunu yolla:img-hyste heyt be aferın sıze soz dınledıler ama muge de cok gıcık yaa neyse bye bye orkunnnn:D

nedim_bahar
son oyda müge çıktı
orkun güle gülebye

mili_gkhnözen1905
elifcim yanlis ama sendin dimi orkun zor gider diyen
kizlar erkekler gruplasma vardi aysil nasil olduysa orkuna verdi
oyunu bide su müge yazan kimse allah razi olsun yani:img-hyste

mliSrkan
29-04-07, 00:36
Mügeyi kim yazdı arkadaşlarrr ????

Ayşılı artık çok seviyorummm !! :D:D:D:D

sude_burcu
29-04-07, 00:36
Taner muge yazarak planı bozdu galıba:D vay tıkı taner vayy neyse guclu bı rakıpten kurtulduk aferın kızlarrr:happy0064ama comert de yazmıs olabılır emın degılım bana taner yazdı gıbı geldı

[...Melis...]
29-04-07, 00:37
oley beeee ollleeeeeyyyyy arkadaslar herkes gobek atsinnnnn !!! aslanlar gibi bu son oyunda oynadiklari gibi oynicam vallah gule gule orkun gule guleeee !!::):):):):):)

deadly_angel
Çok mutluyum! Süper bir hafta!
Demiştim zaten ödül oyunu boş diye.Önemli olan dokunulmazlık! Onuda aldık zaten, işte bu İşte Aslanlar! Güle Güle Orkun!:img-hyste :img-hyste

mili_gkhnözen1905
Kanarya orkunu yolla kanarya orkunu yolla:img-hyste heyt be aferın sıze soz dınledıler ama muge de cok gıcık yaa neyse bye bye orkunnnn:D

ya evet iste böyle söz dinlerler onlar nasil denizi yolladiginda
burda alay konusu olmustu ayni seyi onlar yasiyor
ben demistim ama kiz gitmez bir erkek diye icime dogdu:img-hyste

aysil süpersin sevdim seni:img-hyste

SÜRMELI
29-04-07, 00:38
elifcim yanlis ama sendin dimi orkun zor gider diyen
kizlar erkekler gruplasma vardi aysil nasil olduysa orkuna verdi
oyunu bide su müge yazan kimse allah razi olsun yani:img-hyste

kizz koptum diyorumya :img-hyste

orkun gitmeyi hak etmedi :img-yes: bende onun kadar agresifim valla :img-hyste 2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

FBuse
Orkun gitti hic tahminlerim arasinda degildi aslinda hangi erkek fikrini degistirdi yaaa.. ya cöm ya tikky hmmmm ne diyelim saglik olsun.. yinede Morel Binlerde bozulamaz carneval havasi sürüyor.. :img-hyste :happy0064

[...Melis...]
Evet mugeyi taner yazdi yasa taner boyun kuçuk ama beynin degil...ahahahaha :):)

mercan_dede
kanarya orkunu gönderdi :img-hyste :happy0064
kanarya orkunu gönderdi :img-hyste :happy0064
bence çok yanşıl seçim ama bence bu akşam yaprakın gitmesi lazımdı ayşıl dokunulmazlığı alınca dengeler değişti ama olsun zaten sevmiyodum orkunu orkun un gs lilere karşı bir takıntısı var kendiside söledi çok merak ediyorum ya hiç gs arkadaş yokmudur orkunu.aslanlarım içinde geberseler yemek vermem lafı bence çok yanlış bu kadar fanatik olunmazki bu fanatiklik değil vicdansızlıktır...sonuçta karşındaki insan .....aman boş verin nasıl olsa elendi....

aLiye_
29-04-07, 00