Tüm Versiyonu Göster : Replikler ve Senaryolar
ee baktım diğer formlara.. açmışlar bi sürü başlık:D bizde güzel replikleri ve gözümüze takılan hataları buraya yazalım...:img-wink:
Ahaaa hahahh (ya bu gülüşü çok seviyorum:img-hyste )..
ya bacım açtın bari insan bi replik yazar dimi:img-wink: al ben açılışı yapiiim
Ziya ve Vendor birbirlerine silah çekerler 10. bölümmüydü neydi.. sonra indirirler arkasından
Vendor: Ziya sana artık sırtımı dönemem, sen bana silah çektin!
Ziya: Ben silahımı, senin silahına çektim..!!
Ahaaa hahahh (ya bu gülüşü çok seviyorum:img-hyste )..
ya bacım açtın bari insan bi replik yazar dimi:img-wink: al ben açılışı yapiiim
Ziya ve Vendor birbirlerine silah çekerler 10. bölümmüydü neydi.. sonra indirirler arkasından
Vendor: Ziya sana artık sırtımı dönemem, sen bana silah çektin!
Ziya: Ben silahımı, senin silahına çektim..!!
çok istedin yaziyim bari....komiğime gidenler ve güzel olanları yazıcam..ama aklıma 1 tane geldi şimdi...
(sahte hulusi gerçek hulusi ve leylaya yakalanınca eve kaçar hemen... hulusi amca bağırır arkasında...)
hulusi amca: beyfendi.!!! beyfendi!!!:img-hyste
---
ibrahim gümüş daire sınavında:img-hyste
Mithat: gümüş daire disiplin ister, itaat ister. düzenli hayat şarttır. bu yüzden gümüş daire üyeleri bekar olamaz. derhal evleneceksin İbrahim.
İbrahim (mutlu,gülümser, başını sallar): Evet..evleneceğim efendim..
Mithat: O zaman sana hayat arkadaşını takdim edeyim.
Müzik dınınıdıdın dın dın.... Maskeli, tuhaf kıyafetli bayan içeri girer.. İbrahim şaşkoloz..
İbrahim: a..aa...ama ben...evleneceğim kişiyi kendim....
Mithat (kafasını iki yana sallar): hayat arkadaşını bütünleşmişler seçer. eşin gümüş daireden semiramis sima azur:img-cool2 olacak (:img-hyste )
İbrahim maskeli bayana bakar (:img-hyste ) şaşkolozdur yine....
Ziya (harika, anlamlı, ilginç bakışlarla): Gümüş daireye giren kişinin hayatı, gümüş daireye aittir....
ve ekran kayar... başka yöne :)
~*~NaR-ı GüL~*~
23-04-07, 02:51
Öncelikle kardesim bette cok sagol bu basligi actigin icin!!:img-wink:
Repliklere gelince...
Aklima su an fazla gelmiyor ama son bölümden yani 29. bölümden bi kac replik yaziyim!
Vendor seyh haci nurullahin avukatligini üstlenmek icin dilekce vermistir....cikista müritler onu karsilar...
Vendor Nuri: Seyhimizi savunmak icin dilekcemizi verdim hayirli ugurlu olsun...
Müritler: hayirli ugurlu olsun, siz olmasaydiniz napardik biz
Vendor Nurim: seyhimizi onlarin elinden cekip alacam!!O sapik düzenlerini baslarina gecirecem!!!!!efendi hazretlerine el uzatmak neymis gösterecem onlara!!!!!!!
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
------------------------------------------------
Vendor müritlerle birlikte namaz kilmistir namazdan sonra herkes dagilir mithat iceri girer...
Vendor elinde tesbih: Basi bos samuraylari ödüllendir mithat iyi is cikardilar
Mithat vendorun yüzünü kendine cevirir: bu kadar hirpalanman sartmiydi?hemen imzalayabilirdin!
Vendor Nuri: hem inandirici, hemde acindirici olmaliydi isigi görmeliydin!!Nasil etkilendi!Hele su saf ordusu yok mu öldürüyolar beni!!.......
En cokta "hele su saf ordusu yok mu öldürüyolar beni!" cümlesinde koptum!!
Heee bide bi replik daha var unutamadigim!!
Vendorum sözde kacirilan nergisi kurtarmak icin kendini feda eder...depoya girer...silah sesleri duyulur...yohannis sözde islami örgüt elemanlarini öldürür...
Vendor: bunun adi ne?
Sehmuz: yohannis, yani hasan
Vendor: bunlari öldürmen sartmiydi johannis?
Sehmuz: senaryoyu siz yazdiniz
Veeeee beni iptal eden cümle!!!!
Vendorum ölen elamanlari kastederek: sünnetlimiydi bunlar?
Aklima geldikce yazarim...su an gecenin bi vakti aklima gelmiyo :img-hyste
Bu arada "Mantik Hatalari" icin ayri bir baslik acsak daha iyi olmaz mi arkadaslar?:img-wink: Burayada sadece replikleri ve güzel sözleri yazariz :img-yes:
he canım modlarda aynı şeyi diyodu.. babanızın formu nasılsa burası açın her konu için ayrı başlık no probllem:img-hyste
-----------------
(leyla sahte hulusiyle konuşur..)
leyla: çekilin lütfen kesin içerde saklıyosunuz içeri bakmak istiyorum...
sahte hulusi: (alaycı bi dille)yapma yaaa!!! :img-hyste
-------------------------------
(vendor kızı ışıktan bahseder)
vendor: senin doğumun benim bayramımdı ışık. şimdi sen benim en büyük hayal kırıklığımsın....
----------------------------------
(psikopat vendor 1 :D )
vendor: agatha christienin doğu expresinde cinayet kitabını okudun mu samuel? 1 cinayet işleniyo, herkes tek bi kişiden şüphelenirken katil aslında kopratmandaki bütün yolcular çıkıyo.... bayan agatha'nın tarzını beğenirim ama buna biraz daha heycan katmak lazım:img-hyste mesela camide cinayet heee?:img-hyste (burda ki mimiğine hastayım!!)
----------------------------------------------
~*~NaR-ı GüL~*~
23-04-07, 14:18
he canım modlarda aynı şeyi diyodu.. babanızın formu nasılsa burası açın her konu için ayrı başlık no probllem:img-hyste
Canim, baksana bunca baslik acilmis bisey dememisler bi baslik daha acilsa nolur ki :img-wink: zaten bundan baskada konu basligi kalmiyo yani bana kalirsa bisey demez sevgili modlarimiz...:img-yes: sen simdi yine sey dersin: "heee evet bisey demezler canim bunca zamandir ahbapligimiz var bizimi kiracaklar!" :img-hyste
-------------------------------------------------
25. Bölüm Vendor isigi namaz kilarken görür...
Vendor: bu durumda ne denir bilmiyorum kizim ama...ibadetin kutlu mu olsun deniiiir...
Isik: Genelde Allah kabul etsin denir
Vendor: hee..peki bundan sonra öyle demeye calisirim...
Tam kapidan cikacakken...
Vendor: bu hergündü dimi...bu namaz isi?
Isik: evet, günde 5 defa
Vendor: ....günde 5 defa biraz zor diil mi?
:img-hyste :img-hyste
-----------------------------------------------------
4. bölümdü sanirim vendor sultan ahmeti'i patlatmak icin sabirsizlanir....elindeki kumandayla oynar durur...ziya dayi endiselidir...
Vendor yüzünde hastasi oldugum o psikopat bakis: he he he sultanahmetin cenaze namazinin kilinmasina 5 dakika kaldi!!!
-----------------------------------------------------
ziya gelir tabi bizim ibrahim yine bilgisayar başında
ziya : sana ii bi haberim var
ibrahim: (sevinçten tam ağzı kulaklarına varmaya başlıyo)neymiş o efendim
ziya : ekrem bugün çıkıyomuş
ibrahimin yüzü bu cümleden sonra çok komik oluyo :img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
24-04-07, 01:38
bizde mantık hatası olmaz bacım:img-polic zaten bu başlığıda bizden olmayan biri açmış :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Nasil yani abi bu basligi bette acti ya o bizden degil mi diyosun :D:D
Ver repligi evladim ver repligiiiiiiiiiii :img-hyste
21. Bölüm
Vendor ziya dayiyla birlikte isigin pesindedir...tam bu sirada telefon calar......
Ziya dayi: dafne ariyor vendor önemliymis
Vendor: sirasi mi simdi!! :img-hyste
Ziya dayi: ilk sirri acikliycakmis!
vendor önce ziya dayidan heyecanla telefonu kapar bu arada...
Dafne: İki suyun birleşipte karışmadığı yerde 143 den gidersin. İki suyun ters aktğı yerde 146 dan çıkarsın bu ikisinin arasında tinel tilkheyi görürsün
iste o an yüzündeki heyecan ifadesi yerini öfke dolu ifadeye birakir ve bittigim an:
Vendor: "BU DA NE SIMDI BE?!?"
----------------------------------------------
Benim dizide hoşuma giden repliklerden birisi, Nergis Deserada dersteyken Dr. Dozi resimdeki bebeğin ne olduğunu çocuklara sorarken Nergis elini kaldırdı.
Nergis; Bu konuyla ilgili bir şey sorabilir miyim?
Dr. Dozi; Sor bakalım.
Nergis; Bu resmi yapan birisi var mı?
Dr. Dozi; olmaz olur mu.
Nergis;Bence bu resmin ressamı yok.
Dr. Dozi; olmaz olur mu, hem bunun konumuzla ne ilgisi var?
Nergis; Ben bunun ressamını görmedim, bu durumda sizin söylediğinize göre ressamda yok demektir. Ama ressamsız resim olur mu ki!!!
Bu kız gerçektende çok hazır cevap, nasılda doktoru ters köşeye yatırdı.:)
.................................................. ...........................................
Rahip Yusuf ve Nergis arasında geçen bir diyalog vardı. Nergis annesinin müslüman olduğu için kaçtığını söylüyordu.
Nergis; Niye böyle oluyor Yusuf amca, niye annem müslüman oldu diye dedem ona düşman oldu?
Rahip Yusuf; Kimileri hep kapalı yerlerde yaşarlar, böylece güneş’e öfkelenirler. Güneş sanki hep onlari yakıverecekmiş gibi zannederler. İnsan bilmediğinin düşmanıdır.
Işık rüyasında Leyla öğretmeni görür.
Leyla; Sana bir mektup getirdim Işık.
Işık; Kağıda bakar ve ama bu kağıt boş.
Leyla; Kağıtta yazı var ama görünmez mürekkeple yazılı, bu mektubu ancak tılsımı bilenler okuyabilir.
Işık; Ben tılsımı bilmiyorum, ama sen mutlaka biliyorsundur.
Leyla; Sende biliyorsun Işık, o bütün evrenin anahtarı olan bir söz.
Işık; ALLAH
Leyla; ...ama yaklaştın.
Işık; Bismillahirahmanirahim.
Ve mektuptaki yazılar ortaya çıkar. Burası cok hoştu...:img-yes:
Hulusi amcayı unutmamak lazım, onun her konuştuğu kelime çok anlamlı ve değerli.
Bizim silahımız, güzel sözümüz ve sevgimiz Ziya bey.....
.................................................. .............................................
Sen bana sonsuz Derya’da damla var mıdır diye soruyorsun, vardır evladım yeter ki istemeyi bil, yeter ki kıymetini bil.
.................................................. .........................................
Zülfü dükkana girer, Hulusi amca buyrun Ebru için mi gelmiştiniz.
Zülfü; Aslında sizden feyz almak için gelmiştim.
Hulusi Amca; Estağfurullah, feyz vermek kim biz kimiz. Bende senin gibi feyz alma peşinden koşan bir faniyim.
Zülfü;Öyle şey olur mu, sizin nasıl feyzli bir insan olduğunuz dillerde.
Hulusi Amca; Yalancı şöhret zalimdir kardeş, hem feyz nisan yağmuru gibidir. Önce yağar sonra ne olur bilir misin?
Zülfü; Ne olur?
Hulusi Amca; Yağmurdan Sonra mercan alır o suyu inci yapar, yılan içer oda zehir yapar.
Yağmurdan Sonrası niyete kalmış anlayacağın. Ya inci yaparsın yada zehir saçarsın...
.................................................. ...................................
Ziya dayı; Vendor’u öldürmekten başka çare yok, bu acıları dindirmek icin sadece tetiğe basmak yeterli.
Hulusi Amca; Ziya bey bizim işimiz yok etmek değil, çamurdakine bir tekmede biz vurup iyice batırmak değil. Hatırlarmısın sevgili büyüğümüzle buradaydık hani bir ampul eskimişti.
Ziya Dayı; Evet hatırlıyorum, bende yenisiyle değiştirmiştim.
Hulusi Amca; Eski ampulü çöpe atarken ne demişti?
Ziya Dayı; Ziya bey lütfen onu kırmadan çöpe atın, bu kadarcıkla bile elinizi kırmaya alıştırmayın.
.................................................. ............................................
Kel doktor Hulusi Amcaya hipnoz yapar ve şimdi yaşamının en güzel anını düşünmeni istiyorum tamam mı der.
Hulusi Amca;Tamam
Doktor; İyice odaklan ve o anı bana anlat.
Hulusi Amca; Yıllar önceydi, Öğrencilerle birlikte pikniğe gitmiştik. O esnada biz yiyecek hazırlarken birden öğrencilerin çığlıkları yükseldi. Kocası vefat etmiş Ayşe hanımın hayattaki tek varlığı oğlu Ekrem bir su birikintisinde boğulmak üzereydi. Kendimi hemen suya attım ve Ekrem’i çıkardım. Nefes alamıyor ve hareket edemiyordu. Emaneti zayi ettim diye çok kortum. Allah’ım canımı al Ekrem’i yaşat diye dua ettim. O anda 2omuzumun arasında sıcaklığını hissettiğim bir el dokundu. Kıymetli büyüğüm, niye öyle dua ediyorsun ikinizinde yaşaması icin dua etsene dedi. O teleşla Ekrem’e son hamleyle hemen kalp masajı yaptım hemde dua ettim. Ekrem gözlerini açtı Rabbime çok şükür ettim. O anı hiç unutmam.
.................................................. ............................................
Doktor bozuntusu Hulusi amcayı hipnoz ederek Mesih olduğuna inandırmaya çalışır ama başaramaz.
Doktor; İşte şimdi ruhunun kapısı açıldı Hulusi. Çok üstün bir insan olduğunu biliyor musun Hulusi. İnsanlar sana hayran, hatta neredeyse sana tapıyorlar. Sen insanların en seçkinisin. Herkesin beklediği kişi sensin. Herkesi kurtarıcak olan Mesih sensin. Bunu sende hissediyorsun değil mi, hadi söyle Mesih olduğunu söyle bana duymak istiyorum.
Hulusi Amca; Ahh zavallı doktor, kendini sıfır bilenin Mesihlikle, Peygamberlikle ne işi olur. Ben düz bir insanım Rabbine kul olmaya çalışan, hiçlikle varlığını bulmaya çalışan, sıfırda sonsuzluğu arayan bir Allah kuluyum.
~*~NaR-ı GüL~*~
26-04-07, 01:04
Ya mantik hatasi mi degil mi ama son bölümde vendorun sakali baya uzamisti ama bölümün sonlarina dogru yine kirli sakalli haliyleydi...bu bana biraz ilginc geldi...(tabi bölüm sirasinda berbere gidip sakallarini kestirdiyse orasini bilemem ki biz gittigini görmedik :D:D)
Bide replik yaziyim bari...
Ibrahim ibn-i zeynun kitabinin sifresini cözmüstür...vendor ve ziya dayi ile konusur...
ibrahim: elektrikler kesildi ve bende mum isiginda kagidi incelemeye....
ziya dayi: ibrahim ne buldugunu bizde görebilirmiyiz....?
ibrahim: tabi...tabi efendim...
VENDORUM: simdi sen mum mu istiyosun?
---------------------------------------------------
Bide su sahnede cok komikti...ibrahim vitrioldedir...sifreyi cözmüstür...
Paldir küldür ziya dayinin odasina girer
Ibrahim: girebilirmiyim efendim?
Ziya dayi: zaten girdin ibrahim!
Yada su sahnede cok komikti...
Dafne, vendor ve tuna....
Vendor dafneyle konusuyodur...
Vendor: isik müslüman oldu dafne bu ne demek biliyomusun o ölmeli!!!
Dafne: kizini müslüman oldu diye öldürecekmisin vendor??
Tuna anlasilmayacak sekilde birseyler söyler: hababa...aba aba
Vendor: sus be sende sus!!!
~*~NaR-ı GüL~*~
26-04-07, 18:02
Aklima bi kac replik daha geldi
Ibrahim vitriolde türkü dinelemektedir "Nemrud'un kizi"
Ibrahim: nemrud'un kiziiii yandirdiiii biziiii..carpti sillesiniiii...
Bu sirada vendor gelir: Ne dinliyosun ibrahim?
Ibrahim: aaa sey efendim...nemrudun kizi :) bizim oralarin türküsüdür...
Vendor: nemrudun kizi haaa...yoksa nemrudun kizinami aşıksın?
Ibrahim: hönk....
--------------------------------------
Bide su sahnede süperdi bence...ziya dayi vendorun yakasina yapisir...biraz münakasadan sonra ziya dayi silahini ceker ayni anda vendorda davranir:
Ziya dayi: bi daha sakin isiga böyle tuzaklar kurma!Yoksaaaaa
Vendor alayci bi ses tonuyla: yoksa neeeeee????
Vendor sahte hulusi hoca oyunuyla leyla ögretmeni tuzaga düsürmek ister ama isleri istedigi gitmez...herseyi kaydeden kamera isigin eline gecer...vendorun sinirleri iyice bozulmustur...ziya dayiyla konusurken...
Vendor: he he he kurdugum tuzaga kendim düstüm!!
Yada su haydut herifin hulusi amcayi zehirlemesi gerekiyodu ya zehirde tesir etmemisti...sonra samuelle konusuyodu....
Herif: verdigin zehir hic bi ise yaramadi
Samuel: o zehirin bir damlasi bi bogayi bile öldürmeye yeter!
Herif alayli sekilde: belkide verdigin zehir bayatti?:)
Samuel herifin yakasina bi yapisir!
Samuel: belkide bayat olan sensin!!
~*~NaR-ı GüL~*~
28-04-07, 01:31
Vendor seyh nurullahi kacirmak ister cezaevi araci kacirilir...aracin kaiplari acilir vendor icer bakar ama yüzünün ifadesi bir anda degisir =D...seyh nurullah aracta yoktur...iceride bir zarf vardir...
Vendor zarfi acar...icinden bi not cikar...
"Gözümüz üstünde, Santral"
Vendor kagidi elinde sıkmaya baslar ve öfke dolu gözlerle samuele bakarak:
"SAFLAR!" der
:img-hyste
-----------------------------------------------
Vendor seyh nurullahi ziyaret etmek icin cezavine gelir.
Isik: baba, baba dur bu kiyafetlerin problem olucak!
Vendor "hadi be sende" der gibi elini savurur :img-hyste
Vendor-jandarma diyalogu
Vendor: Seyhimiz nurullah efendi beni cagirmis buda savciliktan izin belgem
Jandarma: iyide...bu kilik kiyafetle iceri giremezsinz
Vendor kizar: yine alanlar tartismasi mi!?! :img-hyste
Jandarma: giremezsiniz!Cüppenizi ve takkenizi cikarin
Vendor söyle bi bakar: CIKARMIYORUM!!!Cikarmiyorum!! :img-hyste
Jandarmalar vendoru kolundan tutar...
Vendor: Birak!Birak engel olma bana!Oglum birak!! :img-hyste
Isik araya girer: Durun lütfen, baba nurullah efendiyi görmek istiyosan lütfen sakin ol, hadi baba..hadi
Vendor: Feeesuphanallaaaah.....!...Fesuphanallah!!! :img-hyste
Vendorum müritlere yine nutuklar atar...isikta gizlice olup biteni izler...
Vendor: sunu anladik ki artik seyh efendiden hayir yok!Belli ki korkuyor!Ve su an yüce Islam'i savunmaktan aciz durumda!(tesbihinide bi güzel sallar :img-hyste ) Dinimiz ugruna savasmak yerine cezaevinde saklaniyor!!Belli ki bu zalim düzene esir olmus!Belli ki bu düzen onuda esir almis!!(yine tesbihini saga sola sallar :img-hyste ) ama dinimizi satan, Allahin gazabindan kurtulamaz!!Ben Allah icin, dinimiz icin savasacam!!(böyle yapacam, edecem savasacam demesine bitiyorum resmen :img-hyste ) Ya Allah'in yolunda....yani..benim yanimdaaaa..ya seyhin yanindasiniz!!(tesbihini yine sallar :D) Ama sunu bilin ki seyhin yolu artik seytanin yoludur!!Seytanin yolu!!!
Bir mürit: sen bu yaptiginla Islam'in nurlu alnina katran sürmek istiyosun. Seytan'in asil istedigi senin yolundur. Nefsine uyma.
Vendor: Ben Allah icin savasacam!!Kaleye gidiyorum!!Cihat cagrima uyan dinini seven benimle gelir!!Allah Allahhhhh..Allah Allahhhh!!!Allah Allahhhh!!! :img-hyste
Vendor kalkar disari cikar müritlerin bir bölümüde pesinden...
Isik: baba! baba ne kalesi napiyosun??
Vendor: Git..giiiiit beni rahat birak giiiit...git!! :img-hyste
---------------------------------------------------
Eee gec oldu artik devami yarin =)
~*~NaR-ı GüL~*~
28-04-07, 02:01
Bunu yazmam lazim!!:D
Vendor kendi müritlerine konusur...
Vendor: artik dergâh yok bu karargâh var artik seyh nurullah yok seyh nuri var!!Hepiniz benim evlatlarimzsiniz her konuda yaninizdayim her konuda!!Herkese duyurun ki bu cihatta ganimet bol!!(:img-hyste ) Size bu dünyadada ahirettede cenneti vaad ediyorum!!(Oldu!!:img-hyste ) ben bütün malimi bu yola koyuyorum bu yola.Cok güclü olacaz sesimizi duyan herkes kosup gelicek simdiden bi cok mücahit kosup geldi. (cihan, seyhmuz ve hasan iceri girer)
Vendor: cihat ordumuz her gecen gün cogalacak ve güclenecek hep beraber bu ülkenin kaderini degistiricez Allah bu dogru yolda bizim yanimizdadir...
(burda isigin müslüman oldugunu ilk ögrendiginde cikarttigi ses tonuyla bagirmistir :img-hyste ) Vendor: Allaaahu ekber!!
Samuel müritlere bakarak: Allaaaaahu ekber!!
Müritler: Allaaahu ekber Allaaahu ekber
Vendor: Allaaaaaaaaahu ekber!!!
----------------------------------------------------
Vendor karargâhtadir mithatta yaninda
Vendor takkesini cikarip öfkeyle yere atar cüppesinide bir kenara firlatir.
Mithat: Noldu?Sıkıldın galiba
Vendorum genizden bi sesle: hemde nasıııl..müslümanlarin icinde olmak beni daraltiyor mithat!...Hepsinden nefret ediyorum!!Hepsindennnnn!!!
-----------------------------------------------
Bide suda cok komikti...
Mithat: ha bu arada fethi bütünlesmislere bir proje sundu, senin onayini almamiz lazim
Vendor: projesiii...nedir?
Mithat: Ortadoguda büyük bir mezhep catismasi cikarmak istiyor
Vendor: haaa..onayliyorum...ama fazlasi olmamali...bende istanbulu karistirmak istiyorum!!(bunu söylerken yüzündeki ifade muhtesemdi :img-hyste ) büyük terör olaylari yaratmak istiyorum sorumlusu olarakta dergâhi ve nurullahi göstericem!!
benm çok komiğime giden bi replik... vendorun planları yine bozulur ve planını bozanı merak etmektedir.. ziya_samuel_vendor konuşur...)
vendor: kim yapıyo bunu he kiim? ben olamıycağıma göre, semuel de olamaz.... sen!!!! (ziyaya bakar)
ziya: beeen mi???? (haşa!:img-hyste )
vendor: seenn...de olamıycağına göre... eeee kiiim?:img-hyste
------------
he bide:
vendor yine birilerinden şüphelenmektedir...
sahne 1=
vendor bişeyler söyle söyler... son olarak: yoksaaaa.....
ziya: yoksaa ne?
vendor: kurallarımızı biliyosun ziya... ihanetin bedeli ölümdür!!!
sahne 2=
vendor: umarım ışık bize ihanet etmemiştir ziya... yoksaaaaa....
ziya: yoksaaa... yoksaaa ne?
vendor: her defasında aynı şeyi yapmasana ziya!!!:img-hyste :img-hyste
Cihanın kolunda mührün gösterilmesi yeterdi.. Cihanın "tıpkı kızınız" gibi demesi çok gereksiz ve acemice olmuş... işte ben KV ile karşılaştırırken bu açıdan karşılaştırıyorum.. yani geçişler dizilerde çok önemli. bi dizide "ahanda alın işte demek istediğimiz bu" derseniz seyirci sevmez bunu çünkü seyirci kendi bulmak ister bazı şeyleri..
Bunu Yağmurdan Sonrada pek çok görmüyoruz ama bazı geçişlerde böyle hatalar olduğu kesin... o dövmeyi gösterdiğin anda olay bitti zaten ne gerek başka bişey söylemeye ha cihanı kadrodan çıkarmak istiyorsan, bi çatışmada öldür ne bileyim işte.. ama bu şekilde acemice olmuş..
he ya evet kendimi bir an slk gibi hissettim az önce gösterdiniz ya nilüferi cihan öldürürken:icon_roll
bi daha tıpkı kızınız gibi dedirtmeye ne gerek var...:img-blush
ama şu da var Y)Y)Y) cihan vendora hatırlatmak için de söylemiş olabilir:img-hyste hani o bizim gördüğümüz flashback i görmedi Y)Y)Y)
ebru yazdığın replikler çok güzel, nar-ı gül seninkiler de çok güzel:img-hyste bette ve seninkileri okurken aklıma geliyo da gülüyorum:img-hyste ne komik ve güzel sahneleri geri de bıraktık be:icon_sorr
neden sanki bu başlığı misafirler okuyamıyo. bakın şimdi yazdığımız mantık hatalarını göremiyecekler ve dolayısıyla..... :img-wink: anladınız siz onu
----
benim bu bölüm en beğendiğim sahnelerden biri:happy0064
vendor şeyhe sarılmak ister. şeyh onu durdurur Y)Y)Y)
vee: dergahtan bazı haberler akdım nuri efendi.
vendor bozulmuştur geriye doğru bakar sanki kızı şeyhin söylediklerinden etkilenmese der gibi...Y)Y)Y)
şeyh: silahlı cihad çağrısı yapıyormuşsun..
vendorun hali beter :img-hyste
vendor: dualarınız himmetiyle efendim. arkadaşlarla kanımızın son damlasına kadarrr arkanızdayız ( hadi ya Y)Y)Y) )
şeyh: siz arkamda kanlarınızla değil gönüllerinizle durun yeter...
vendor yine beter Y)Y)Y)
şeyh: biz yıkmak için değil, yapmak için varız
(ışık şeyhin konuşmasını etkilenerek dinler. ama yine de babasına inanıyo maalesef)
vendor: şeyhimiz bizlere yapılan eziyetlere sessiz mi kalıcaz
şeyh: hayır nuri efendi bu yollar çileli yollardır. yolda eziyette olur, mapuslukta...insanlar zulmeder kader adalet eder...
mahkemeye götürürlerken beni kaçırma hevesine kapılmışsın.. bizler kendimizi asayiş ve huzurun bekçileri olarak görüyoruz.. anarşiyle işimiz olmaz..
ordaki masum gençleri zehirleme nuri efendi
vendor: efenim..Y)Y)Y) şimdi bi tarafta eli kanlı katiller, bi tarafta biz masum insanlar...bu korkuyu ben size yakıştıramadım. yani şeyh dediğin güçlü kuvvetli olmalı (evet arkadaşlar kafir bey şeyhe şeyhlik dersi veriyor:img-hyste ) bu gibi işlerde öne düşmeli değil midir?
(şeyhin duruşu bakışları harikaydı)
şeyh: insanların en kuvvetlisi öfkesine galip gelendir nuri efendi..
(bi an burda vendor islamı anlayacak, beğenecek müslümanlığa geçecek sandım ama nerdeeeeee)
vendor: şeyh hazretleri naptılar sana..bu suskunluk neden (ya iki dakkada nerden buluyo ortalığı kaynatacak sözler) fani hayat için böyle korkmaya değer mi?? yoksa sende düzenin adamıydın da biz mi yanıldık (ba ba ba fitne fesatçıya ba)
şeyh: derhal dergahı terket nuri efendi
bunu duyunca zevkten dört köşe oldum... amma velakin vendorun şeyhin yolu şeytanın yolu, ben size cenneti vadediyorum gibi sözlerini duyunca.... fosss
bu ne ya adam çok fena sinir ediyo insanı.
ayrıca şeyhin yanı şeytanın yolu felan derken çok komikti:img-hyste o vaazı verirken felan, ben sana cenneti vadediyorum derken:img-hyste öyle komedi de olmasa seyredemem ya bu diziyi sinirden..
şeyhide çok beğendiğimi belirtmek isterim =)
bettenin yazdığı mantık hatalarını bende görmüştüm silah ve araba... şimdi de cihanın işareti bi kolunda bi elinde o da yanlış olmuş
ibrahim:ımm ışık bu akşam diyorum kem küm:img-hyste :img-hyste
ışık:tabi ibrahim bu akşam yemeğe gidebiliriz:happy0064
ibrahim:burayı beğendinmi
ışık:bunu bikaçkere sordun bende beğendim dedim ibrahim :img-hyste :img-hyste
ışık:biz böle giderse konuşamicaz heralde biz en iyisi mesajlaşalım:img-hyste :img-hyste
ibrahim:.....:img-hyste :img-hyste
(izlerkenki benim yorumum:oldu liseli aşıklar oldu bunlar )
ibrahim:nasılsın nergis
nergis:bunu tam 4 kere sordun ibrahim abi:img-hyste
ibrahim:ne bu böle siz ailecek benim sölediklerimi sayıyosunuz :img-hyste :img-hyste
burda yazıldımı bilmiyorum üyeliğim eski sayılır ama yeniyim
çok girmediğim için bilmiyorum benim en çok güldüğüm sahneydi yakın zamanda
ZİYA DAYI: Üzerinde toka, benim verdiğim saat, yüzük, takı ne varsa hepsini çıkar!
IŞIK: Dayı noluyo!
ZİYA DAYI: Sen dediğimi yap ışık
IŞIK: Dayı!
ZİYA DAYI: Konuşucaklarımız çok önemli Işık!
IŞIK: Üzerimizde dinleme cihazı mı var?
ZİYA DAYI: Emin olamayız! Sende veya bende, bir düğme metal bi aksesuar yada her hangi bir alıcı olabilir.
IŞIK: Bizi kim, neden dinler ki!
ZİYA DAYI: Babanın çevresinde gördüğün hiçbirşey göründüğü gibi değil Işık! Proje 2009 Türkiyede anarşiyi, kaosu engelliyen değil, bizzat organize eden bir yapı Yeni Çağa Uyanmışlar derneği de onun bir kulbu! hatta babanla ortak olduğumuz Vitriol şirketi bile bu amaca hizmet için kuruldu ama orda çalışan bir kaç kişi hariç hiç kimse aslında neye ve kime hizmet ettiğinin farkında bile değil.
IŞIK: Anlamıyorum.
ZİYA DAYI: Şimdi beni iyi dinle Işık, bu yapı kaosa engel olacak ne varsa hepsini ezip geçmek istiyor. Baban ailemizden bahsetti bizim aile inançlarımıza göre ülke bayrağına inanmayız hiç milli marş söylediğini duydun mu babanın? Neden hepimizin yabancı bir ismi var? ama toplum içinde kullanmıyoruz, neden? hiç sordun mu bunları kendine? (yapma Ziya dayı ya kızı aptal ettin )
IŞIK: Ama babam Vendor ismini kullanıyo.
ZİYA DAYI: Evet, aslında aile geleneklerine aykırı bi iş yapıyo. O da asıl ismi olan Nuri'yi kullanması gerekirdi ama Vendor'un kini o kadar fazladır ki (ki son iki üç bölümdür görüyoruz dimi arkadaşlar ) sadece aile içinde kullanması gereken o kutsal ismi ulu orta kullanır.
IŞIK: Peki ama niye yapıyo bunları?
ZİYA DAYI: Bu oluşum asırlardan gelen bi geleneğe sahip, en iyi eğitimleri almış donanımlı ve Türkiye'de köşe başlarını tutan kişilerden oluşur. (tepebaşı değildir inşallah ) tahmin edemiyeceğin kişiler bu oluşumun ya içindedir yada bilmeden ona hizmet ederler. Bağlantıların neler yaptırabileceğini tahmin bile edemezsin Işık. Ve bu oluşum en başta dine ve milli oluşumlara karşıdır, çünkü bunlar insanları birleştiren değerlerdir. Oysa Proje 2009'un amacı bir an önce Türkiye'yi kıyamete hazırlamaktır ve hatta bütün DÜNYAYI..!
IŞIK: İyi ama neden?
ZİYA DAYI: Nedenlerini ayak üstü anlatmam çok zor. Ama şu kadarını söyliyeyim: Insanların güce ulaşmak için neler yapabileceğini tahmin bile edemezsin unutma NERON Roma'yı yakmıştı.
IŞIK: Babamın tüm bunlarla ilgisi ne? (Nasılda gülüyo Ziya dayım benim be )
ZİYA DAYI: Baban bütün bu işlerin başındaki kişi Işık! Türkiye'de çıkan bi çok karmaşanın komplonun arkasındaki kişi o! Ama günün birinde en olmıyacak şey oldu, yani bu kişinin kızı Müslüman oldu düşünebiliyor musun babanın bunu için ne anlama geldiğini (bu andaki kareyle de gölgeyi karşılaştırabilirsiniz aynı açı)
IŞIK: Ya sen dayı! sen niye bu yapının içindesin?
ZİYA DAYI: Benim kendime göre bazı nedenlerim var Işık.(e tabi vazife başında dayın )
IŞIK: Benden demi gizliyeceksin? peki ya Tuncay! o müslüman olduğu için öldü değil mi? Onun öldürüleceğinden haberin varmıydı dayı? (Ne aşk ama gerçekten.. bu karede Işığın yüzünde öyle bi ifade var ki eğer Dayısıda göz yumduysa anında silecek birinin bakışları..)
ZİYA DAYI: Ama engelliyemedim, öğrendiğimde artık çok geçti..
...............
Mekan çok güzel seçilmiş bana Devlet Düşmanı filminde büyük bir gökdelenin terasında Will Smith ile Gene Hackman ın arasında geçen konuşma sahnesini hatırlattı..
evet bu sahne gerçekten harikaydı.. Bir dipnot daha; istihbaratta en önemli bir nokta "su sesi" imiş arkadaşlar. Aldığım bilgilere göre su sesinin olduğu yerdeki konuşmalar alıcı olsa bile anlaşılamıyormuş, yani ses frekansını bozma özelliğine sahip.. eee Ziya Dayı bu!
eski bölümlerden..
vendorla gladyatör konuşur...
vendor:bunları duysalar heralde ölmeyi tercih ederler.. eee cennete gidicekler ya:img-hyste
------------------
vendor ziya sohbet eder...
ziya: ben kalkiyim artık....
vendor: aa nereye? ne güzel ''derinleşmişti'' sohbet:img-hyste :img-hyste
---------------------
ziya hulusi amcaya not bırakan ışıka çok kızar...
ziya: bide gidip not brakmışsın... adresini ve numaranda yazsaydın bari hee?..:img-hyste :img-hyste
çok komik bunlar evet yaaaa:img-hyste
adresini ve numaranı yazsaydın bari . :img-hyste ya kusura bakma bette bacım bu ssimaya laf yetiştireyim diye bazen öyle nokta virgül eksik kalıyo yani bi tek konuyu o anda takip eden ssima anlıyo..:img-blush
bide 10 sene sonra biri okusa bu forumu ne anlar merak ediyorum:icon_whis
heps bu kadar mı?:img-hyste
vendor: hayır kurumlarına HAYIR dediğimi bilirsin ziya...!:img-hyste :img-hyste :img-hyste
-----------------
mithat: vendor.. düşünüyorumda bizim bi film şirketimizi olsa.... sende bu senaryolar varken....:img-hyste
vendor: :img-hyste :img-hyste
çok komik bunlar evet yaaaa:img-hyste
adresini ve numaranı yazsaydın bari :img-hyste :img-hyste ya kusura bakma bette bacım bu ssimaya laf yetiştireyim diye bazen öyle nokta virgül eksik kalıyo yani bi tek konuyu o anda takip eden ssima anlıyo..:img-blush
bide 10 sene sonra biri okusa bu forumu ne anlar merak ediyorum:icon_whis
bu ssimaya laf yetiştireyim diye:img-hyste :img-hyste
30.Bölümden
Vendor: kızım..ne istiyorsun?
Işık: benim için hayati bi konu baba
Vendor: seni dinliyorum (acaba ne isteyecek diye bi duruşu varki:img-hyste :img-hyste )
Işık: baba....
vendor: hııımm? :img-hyste
Işık: nergisle ben hayatımıza yeni bi şekil vermek istiyoruz. senden defalarca kızımın velayetini istedim. yine istiyorum
Vendor: beni deniyor musun?? (bakışlaaarrr:img-hyste :img-hyste )
bu bölümde süper replikler vardı..aklımda kalanlar...
madam roxan: seni annenden korumak istiyorum neaargis..!
nergis: neden?
madam: sen bilmiyosun ama annen akli dengesini bozdu!! : ) : )
------------
madam: annenin söylediklerine çook şaşırdım! hangi anne böyle yapar..?
nergis: hiç bişey anlamıyorum:icon_sorr
madam: bende!!! :img-hyste :img-hyste
--------------------
vendor: bende nergisi madam roxanın kaçırdığını duyunca hemen geldim buraya!!
ışık: hımm elindeki anahtar ne peki baba? :img-hyste
------------------------
nergis: aa niye öyle diyosun ki dede!! her gece yanıma gelip beni masallarla sen uyuttun ya! :img-hyste
vendor: :icon_whis :blink: :blink:
ışık: baba... sen bi münafıksın!
vendor: :icon_whis :img-beee: imgdrag
çatladım bu son sahnede yaa:img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
04-05-07, 00:15
vendora sağdan soldan geliyolar.... :img-help: :img-hyste
Sorma garibim ne yapacagini sasirdi...:img-hyste :img-hyste bi taraftan nergis bi taraftan isik...:img-hyste
Isik: elindeki anahtari nerden buldun baba??
Vendor: eeee..he he he...(anahtari elinde saklamaya calisir)
Nergis: evet dede söylesene her gün geliyodun masal okuyodun bana
Vendor: :).....nergise: :blink: (sussss kiz susss anan duyacak!!)
Isik: sen tam bi münafik ve yalancisin baba!!!
Vendor: :blink: :) :icon_whis
3.bölüme bakıyorum da tekrardan... hoşuma giden replikler...
vendor: sadece hastaneleri arasınar ziya.. ışık kaza geçirmiş..
ziya: nee? nerden öğrendin?
vendor: önemli olan bilgidir ziyaa!!!!
--------------
ziya: bi sorunumuz daha var.. mithatı kaçırmışlar...!
vendor: ne? kim? mithatı...? kaçırmış.....?? (hfjkghkjlsjhnale) (burdaki halini görmelisiniz:D )
----------
ışık: baba tuncayın not defterini çaldılar benden..
vendor: ohhh iyi oldu:img-hyste
ışık:baba böyle deme!:icon_sorr :img-hyste
son bölümden bi replik:)
'Bu ülkede tehlikeden korkan bir insan eline kalem almaz'
vendor: cennete gitmekten korkulur mu?
(hançeri saplar bi güzel..)
imam: ığğğhh :blink: :blink:
vendor: :icon_shad :icon_shad
ben: :img-hyste
---------------------------
annemde öyle...vendor imami öldürürken yoktu odada...geldi
Annem: noldu napti?
Ben: öldürdü anne
Annem: .....
Ben tabi anladim annem simdi kesin basliycak saymaya.."tüüüüü gözün kör olmasin senin....v.s..v.s" diye :img-hyste savunmaya gectim
Ben: ya ama acayip güzel rol yapiyo ali sürmeli demi böyle gercekten kötüymüs gibi!!!!:)
Babam: evet yapiyo vallaha helal olsun!!
Ben: :):):)
yapar tabi heyt be!!
seninde bana hatırlattığın bi başka akla zarar replik...
ışık: eğer öldürürseniz polise giderim!!
bütünleşmişler: :img-hyste :img-hyste :img-hyste
vendor: :D:D öhömmm :)
------
~*~NaR-ı GüL~*~
10-05-07, 23:41
yapar tabi heyt be!!
seninde bana hatırlattığın bi başka akla zarar replik...
ışık: eğer öldürürseniz polise giderim!!
bütünleşmişler: :img-hyste
vendor: :D:D öhömmm :)
------
:img-hyste vendorun o tepkisi süperdi :img-hyste
Bir baska akillara ziyan replik daha!!
Isik: sana inanmiyorum baba!!
Vendor aglamakli bi sesle kücük emrah bakisi atarak: peki...kizim...peki :icon_sorr ...seni büyüten...besleyen bu yasa getiren babana inanma...:icon_sorr peki nasil...istersen...
~*~NaR-ı GüL~*~
12-05-07, 14:22
32. Bölümün en güzel repliklerinden bir kaci!!
Isik: Kitapevini bomba eylemine giristin....
Vendor arakasi dönük bi sekilde: eee....ııı....öhö...öhöm...:icon_whis......
Isik: evet baba bunuda biliyorum!!
Vendor: eeth...iyi....sen beni suclamaya devam et!!!Bi taraftan seni inandiriyim..bi taraftan mithati inandirmaya calisiym!!!!!!
Isigin sirti dönüktür...
Vendor: Baban iyi bir müslüman kizim!!!!ve baban Allah aski icin son nefesine kadar o bütünlesmislerle savasacak!!!
Isik hisimla döner: BABA!!
Vendor: ONLAR...............:icon_sorr
Isik: bosuna yorulma sana inanmiyorum!!
Vendor: :icon_sorr .....tabi...tabi kizim...sana hayat veren...seni büyütüp besleyen...babana inanma sen....:img-cray:
Isik: baba nergisin durumu nolucak!!
Vendor: e velayetini istedin verdim!!!Avukatinda durusma icin gün almis!!Birlikte mahkmeye cikariz bende sana kizimin velayetini veririm!
...belki bu sayede...:icon_sorr bi türlü güvenemedigin babana azicik ta olsa insafli olursun...:icon_sorr
Önce mahsun mahsun bakar sonra müthis bi seytani bakis firlatir hani "yuttumu acaba..." der gibi!!!:img-hyste
--------------------------------------------------
Güzel anlar ölümsüzleşsin... di mi ama :)
Işık ve Ziya dayı parkta konuşurken
Işık: Çok teşekkür ederim dayı. Böyle bişeye öyle ihtiyacımız vardı ki…
Ziya: Allah mutluluğunuzu daim etsin. Sonunda ana-kızın arasındaki buzlar eridi haa =)
Işık: =)Hepsi senin ve İbrahim sayesinde. Roksan’ın evindeki kaseti ortaya çıkartmasaydın, kızımı kaybetmiştim.
Ziya: Kaseti ben bulmadım Işık. Kaseti ortaya çıkaran santral.
Işık: =) Dayı sende beni çocuk gibi kandırıyorsun. Bana hep yardım eden, her sıkıştığımda imdadıma yetişen santral sen değil misin?
Ziya: Bak sen hep böyle düşündün. =)Beni hep santral olarak gördün. Ama ben santral değilim.
Işık: Sen değilsen kim peki?
Ziya: Santral tek bi kişi değil ki.
Işık: Bi kişi değil mi? Nasıl yani?
Ziya: Santral, birçok hattın içinde bulunduğu bir merkez Işık. Bu merkezde kimin bağlantı vakti gelirse devreye girer. Her devrin belli insanları vardır. Sırası gelince devreye girer sonrada çekilirler.
=) Onu bi kişide ararsan yanılırsın
Işık: Ee o zaman santral kimler peki?
Ziya: Aaahh hahahaah :D ( refresh abi bak senin gibi gülüyo :img-hyste ) Bu işin bilgisi olmaz. İnan ferasetiyle çözer.
Işık: =)
~*~NaR-ı GüL~*~
02-06-07, 02:46
Moralim bozuk :icon_sorr...35. bölümü seryettim yine, tüm ekibimizden Allah razi olsun biraz neselendim...35. bölümün en müthis repliklerinden bir kaci...
Vendor hapsedilen isikla konusur...cok öfkelidir...
Vendor: koynumda yilan beslemisim!!Yillarca annen olacak o kadin kandirmis beni...sen bir karuzo falan degilsin...sen baskasinin kanini tasiyan bir.....biri olarak dogdun...sen benim kizim degilsin...sen kutsal tinel tilkhede degilsin!!!ben bu ihanetin cevabini sanaaa nergiseeee anneneeee hepinize ödeticem!!!!!!hepinizeeeee!!!!!!intikamimi alicam!!!göreceksin bak!!!!!göreceksiniz!!!!!!!!
bu sahne müthisti bence!!!!!!!:img-yes:
Ortalik kapkaranliktir....
Dafne: samueeeeel....vendoooor
Vendor isiklari yakar...
Dafne: vendor hayati mesele dedin cok gizli dedin hemen geldim bu nasil karsilama böyle...
Vendor psikopat bi bakisla: hainlere layik bir karsilama dafne....
Dafne: ne demek istiyosun sen...gene o iki sirrin pesindesin...onlari ögrenmek icin yapiyosun bunlari...ama cabalarin bosuna vendor...beni korkutarak o sirlari ögrenemezsin!!
Vendor: Sirlarin birini ögrendim dafne...
Dafne: yalan söylüyosun...
Vendor dafnenin üzerine yavas yavas yürür: yalan söyleyen sensin...yillarca beni aldattin yillarcaaaa...dafne, isik kimin kizi?
Dafne: sen neden bahsediyosun?
Vendor seytani bi bakisla: ihanetinden dafne...ihanetinden bahsediyorum...isigin babasi kim....kimden peydahladin onu...
Dafne: iftira bu.....
Vendor yine seytan seytan bakarak: susssssssss....ihanetinin belgesi elimde...DNA raporuna göre isik benim kizim diiiil..simdi söyle...isigin babasi kim...
Dafne: .......
Vendor dafnenin bogazina yapisir: Konus!!O kizin babasi kiiiiiim....he...
Dafne korku dolu gözlerle vendora bakar ama tek kelime edemez....
Vendor bir hisimla siringanin kapagini agziyla cikarir: sen sussan bile bu ilac seni konusturucak!!!!
Dafne: Yapma!!Ben kanser hastasiyim buna dayanamam....
Vendor agzinda siringanin kapagi: Geber!!!....ama önce konusacaksin!!!
Ve dafnenin cigligi duyulur!!!
Daha sonra dafne bitkin haldedir vendor agzinda kapakla :img-hyste: Yasicaksin...ama gercegi anlatmadan ölmek yok sana!!!
Ve siringanin kapagini tükürerek dafneye atar :img-hyste
(Kelimesi kelimesine yazdim cünkü her kelimesi yazilacak repliklerdi bence...:img-wink: )
~*~NaR-ı GüL~*~
02-06-07, 21:44
Ziya dayi vendorla konusur...
Ziya dayi: vendor..konusalim
Vendor: konusalim
Ziya dayi: dafne gelmis
Vendor: dafne mi gelmis..?Nasil yani?
Ziya dayi: o istanbulda ve beni aramadi telefonuda cevap vermiyor evindede yok seni aradi mi?
Vendor: hayir aramadi, geldiginden haberim bile yok
Ziya dayi: isik kayip nergiste öyle simdide dafne kayip ve sen bilmiyosun öyle mi??yani bütün bunlar tesadüfmü vendor??(vendorun yakasina yapisir) itiraf et onlar senin elinde!!!
Vendor: ziyaaa...
Ziya dayi: sayet dafne, isik ve nergise bi zarar verirsen...bitiririm seni!!! Anliyorumusun bitiririiimmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Vendor: artik benim dafneyle isim olmaz, bütün hayati boyunca beni aldatan zavalli durumuna düsürmüs bi kadinin benim icin hic bir kiymeti yok!!!Ne onunla, ne torunuyla ne kiziyla hic isim olmaz..anladin mi...artik benim icin onlar öldü...öldüler!!!
--------------------------------------------------------------------
Nine: ben bi gün Hakk'in rahmetine kavsunca torunum ne isterse onu yapar...
Vendor: ya torunun senden önce ölürse...:)?
Nine: Allah korusun
Vendor: ama ecelin ne zaman gelecegi belli olmuyor ki...:) belki ecel bizimle birlikte geldi?...bilemiyoruz kiii.....ya.....ya...:) :img-hyste
Ve vendor ayaklarini sehpaya vurur sehpa yerle bir olur...
Vendor alayci bi sekilde: ahhhhh :img-hyste
Ninenin torunu: napiyosunuz??
Vendor: evinizi basiniza yikiyoruz!!:) :img-hyste
----------------------------------------------------------------------
Ziya dayi dafneyi kaciran adami konusturmak istiyor...
Ziya dayi: evet soruyu tekrar ediyorum..o bayani nereye götürdün?
Adam soguk kanli bi sekilde: sende kimsin be avukat istiyorum ben :img-dirol
Ziya dayi silahini cikarip adama dogrultur...
Adam: korkutamazsin beni...:img-polic
Ve bi silah sesi duyulur!
Adamin akli gitmistir: :img-fear2 ates ettin beee...sen ne bicim polissin? :img-hyste
Ziya dayi adamin bogazina silahi dayar: ben polis diilim kacirdigin kadinin abisiyim!!!!!Kardesime naptin??Bir daha sormicam hemen konus!!!!
Adam: ablayi...birine teslim ettim
Ziya dayi: kimeeee isim ver!!!
Adam: bilmiyorum abi beni telefonla tuttular....
Ziya dayi önce vendorun resmini gösterir: bu adam mi?
Adam: hayir
Ziya dayi samuelin resmini gösterir: bu mu?
Adam: evet evet!!bu adam...parami verdi ablayi alip gitti...
~*~NaR-ı GüL~*~
09-06-07, 00:57
Vendor: bak iste burda bas basayiz..hep o dayinin yüzüden!Benden kizkardesini, istiyo!(gülerek) ben onu nasil geri verebilirim ki?? :img-hyste
Vendor bebege yaklasir, yanagindan öper ve kulagina fisildar: isissssss...... (bu arada bebekte dünyalar güzeliydi!!!Bayildim masallah Allah bagislasin!! :img-yes: )
--------------------------------
Vendor: ellerinde büyüdüler diye sakin acima samuel!
Samuel: ben acima duygusunu hic tatmadim efendim!!
Isik kacmak ister, samuel onu kistirir basina silahi dogrultur...
Isik: Eshedü enla ilahe illallah...ve eshedü enne Muhammeden abduhu ve resulühü...
Silah sesi duyulur!!Vendor elinde silah karsilarindadir...
Ziya dayi: bu arada projeni bitirdin mi?
Ibrahim: hayir ama bitmek üzere adinida "Nemrud'un sinegi" koydum!
Ziya dayi: Nemrud'un sinegi, eee napicak bu sinek? :D
Isik: dayim okuyor...cok güzel okuyor...Allahu ekber, Allahu ekber...
Vendor: :blink:...:icon_evil....:icon_evil..........:img-hyste
Vendor: Ssssssssssamuel bir bebek ezan sesini nasil tanir?????Haaa nasillllllllll???
Samuel: .......:icon_sorr
Doktor: ona mani olan her neyse etkisi çok güçlü
Vendor: belki de soruyu yanlış soruyoruz. :icon_mad:
Doktor: e..ıı nasıl sormamı istersiniz?? :icon_whis
~*~NaR-ı GüL~*~
09-06-07, 17:48
Doktor: ona mani olan her neyse etkisi çok güçlü
Vendor: belki de soruyu yanlış soruyoruz. :icon_mad:
Doktor: e..ıı nasıl sormamı istersiniz?? :icon_whis
Doktor felsefe yapmaktadir: demek ki onu engelleyen ezanmis...ezan gibi güclü sesler kelimeleri perdeleyebilir..
Vendor sinirden pis pis bakar adama (icinden): ben simdi seni öyle bi perdeleyecem kiiiiiiiiii... :img-hyste
-----------------------------
Ziya dayi: vendora söyleyin...kitap bende!
Sima: ama kitap bay vendorun ona teslim edilmesi gerekiyor...
Ziya dayi ters ters: Simaaaa! Sen herseye karisma!!!!
Sima: .........
Yürü be ziya dayi!!!:happy0064
Abi,sen bu mektubu okuyosan ben hayatta değilim demektir.En yakınlarımın hayatlarını korumak için sakladığım sırlarım vardı...sen gizlesen de ben senin müslüman olsuğunu biliyordum;bu benim 1. sırrımdı.Senin müslüman olduğunu öğrenmem benim de hayatımın akışını değiştirdi.İnancın ve ideallerine sahip olman...Bil ki,inancını olmasa da idealini paylaşıyorum;senin gibi ben de şovalyelerin ortadan kalkmasını istiyorum...
2. sırrıma gelince,Işık'ın babası Vendor değil...İsviçre'deyken Vendor'dan ayrıldığım bi süreç vardı,hatırlarsın,Tuna dünyaya geldikten sonraydı ve Vendor sakat bir çocuk doğurduğum için bana dünyayı zindan etmişti.Zaten evli değildik,birlikte yaşıyorduk...O ayrılık sürecinde eskiden üniversiteden tanıştığım sanat tarihi hocamla ilişki kurdum;TEODOR MAZİ...Belki sen de hatırlarsın...Sonra maceralı bir süreç oldu,Roma'daydık ve Teodor bana gerçek kimliğini açıkladı.Asıl adı EMANUEL BONARİ'ydi...Çok geçmeden içinde bulunduğu yapıyla tanıştım.Onun NEO KARBONARİLER'in gizli lideri olduğunu öğrendiğim gün kendimi çoktan onların içinde bulmuştum...
Emanuel ozaman gençti ve KARBONARİLER'i yeniden diriltme sevdasına tutulmuştu.Kendimi KARBONARİLER'in içnde bulduğum o süreçten sonra daha şaşırtıcı cir gerçekle karşılaştım.Şaşıracaksın ama Karbonariler'in merkezi Roma değil abi,İstanbul'da...
Karbonariler,şovalyeler karşısında çok güçsüz ve ezilmeye mahkumdular.Bir süre sonra Emanuel'in aklına bir fikir geldi,şovalyelerin içine sızmak,onların gücünden faydalanmak ve onların gücünden faydalanarak Karbonariler'i güçlendirmek.Sonrasında ise onları içten çökertmek gibi bir plan yaptı ve bu planı uygulamak için de beni görevlendirdi...Çünkü ben zaten şovalyelerin kanından geliyordum,kimse benden şüphelenmezdi...
Böylece beni tekrar Vendor'un önüne sürdü.Vendor zaten bana her zaman aşıktı...Döndüğümde geçmişi geride bırakıp yeni bir başlangıç yapmaya karar vermiştik.Bonari'den ayrılıp Vendor'a döndüğüm gün Işık'a hamile kaldığımı öğrendim.Sonrasını biliyosun...Vendor'un yanında yükseldikçe yükseldim ve gümüş daireye giren ilk kadın ben oldum.Vendor'un eşi ve senin de kardeşin olduğum için altın daireyle ilgili bir çok sırrı biliyordum.Öğrendiğim bütün sırları gizlice Karbonariler'e aktarıyordum.Bütünleşmişlerin ve Karbonariler'in oynadığı kirli oyunlarda,masum insanların katledilmesinde,bu millet için planlanan pis tuzaklarda payım vardı.Sonra yaptıklarımın yanlış olduğunu geç de olsa gördüm ve kendimden nefret ettim.Tam da o sıralarda senin müslüman olduğuna gizlice şahit olmuştum...
İnancını paylaşmadın ama senin kutsal bir mücadele içinde olduğunu,iyi tarafta kötülerle mücadele içinde olduğunu anlamıştım.Şunu bil ki,hem Karbonariler'i hem de şovalyeler'i bırakmamda senin bu suruşun çok etkili oldu...sonra bildiğin gibi kararımı verdim ve gümüş daireden ayrıldım.Gümüş daireden kopmam ve kendisine casusluk yapmamam Emanuel'i delirtti.Bu sefer daha çılgınca bişey planladı.Altın daireden birinin yerine geçmeye karar verdi.Tıp teknolojisinin nasıl geliştiğini bilirsin.Işığın değişim
ine de şahit olduk.Hatta bu işin ardında senin olduğunu biliyorum.Işığın değişiminden önce o merkezde yani GOLEM'de Emanuel Bonari değişim geçirdi.Altın daireden birinin yüzüne sahipti artık...ve kendini ölü ilan eden Emanuel yeni yüzüyle altın daireye girdi....
~*~NaR-ı GüL~*~
21-06-07, 23:41
Vendor: ben tinel tilkhe degilim....bennnnnn yüce dabhesukayimmm
Nemrus: delirdinmi sen vendor?
Vendor: ben yüce dabhesukayim.....dabhesukayiiiiiiiiiiim
Nemrus: defol git sapik herif!!! :img-hyste :img-hyste
Vendor nemrusun asasini alir ve onu bi güzel benzetir...
------------------------
Vendor abisini telefonla arar:
Vendor: abi.....BAGIRMIYORUM ABI!!!!!!TAMAM BEN SAKINIM ABI!!!
------------------------
Nergis: Allah bize yapilan eziyetleri görüyor dimi anne
Isik: o herseyi görür ve bilir canim
Nergis: peki o zaman kötüleri neden cezalandirmiyor?
Isik: cezalandirmiyormu sence?Bak sen aşi oldugunda canin yandi dimi?
Nergis: evet biraz
Isik: ama o aşi seni hastaliklardanda korudu...iste buda onun gibi bisey...
Nergis gülümser...
------------------------
Nergis: birak bizi seni istemiyoruz neden anlamiyosun!!
Bonari mithat nergisin yanaklarini oksar: zamanla birbirimize alisicaz kücük hanim!
------------------------
Vendor: sende olmasan ben napardim mithat?
Bonari mithat sinsi sinsi bakarak: merak etme vendor....ölünceye kadar yaninda olucam...
-------------------------
Vendor: bonariyi kendi ellerimle bogucaaaammm
Bonari mithat sinsi sinsi bakarak icinden: cok az kaldi vendor....
-------------------------
Horus fethi yarali halde zar zor konusur: mithat...mithat...bize tuzak kurdular....
Bonari mithat alayli bi sekilde: yaaa öyle mi...vah vah...(silahini ceker fethiyi vurur)
Bonari mithat: zavalli adam!!
~*~NaR-ı GüL~*~
02-07-07, 20:10
Vendor: bunun hesabini hepinize soracaaaaaammmmm..hepinizeeee....ben tanriyimmmm...güc bendeeeee...
Adam: yok ya, madem tanrisin burda ne isin var, he?:D:D:D
Vendor: sen benle böyle konusmaya nasil cüret edersin,kim oldugumu biliyomusun sennnnn ben tanriyim..herseyi ben yarattim!!!
Adam: madem öyle beni neden sefil yarattin..?
Vendor: Sanane!Ister sefil yaratirim ister soylu!! :D:D:D
--------
Vendor: benim her yerde adamlarim var!!
Adam: tanrilarinda takim halinde calistigini hic duymamistim! :D
--------
Sima: ibrahim bilgisayar acilmiyor..
Ibrahim: bilgisayarmi acilmiyor...Allah Allah (!)
Sima: evet simsiyah bir ekran cikiyor sadece
Ibrahim: Hay Allah!Neden acaba? =D
--------
Nergis: anne...
Isik: efendim canim
Nergis: o...ismini söylemek istemiyorum...(:D) bizi bulabilirmi burda?
--------
Vendor kahakahalar atar: heaheaheaheaaaa
Telefonu calar...
Vendor: heahehahea..iyi is cikardin samuel!!:img-polic .........:blink: he...ne...sima senmisin...bilgisayarlar mi cöktü...ne var bunda...??....tamam geliyorum..
--------
Bonari: bütün planlari benim sayemde yaptin!!!
Vendor: hayir!!sen hic bisey yapmadin...tüm planlari suikastleri ben hazirladim bennnn...ruhi hoca olayinida ben yaptim...nilüferide ben öldürttüm..kackarli hulusiyide ben öldürttüm...(oh oh masallah vendorum :D)!!ya sen naptin??:D
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.