Tüm Versiyonu Göster : Sağır Oda'da En sevdiğiniz karakter kim? Nedenleri?
Dizimizin devamını sağlayan karakterlerden en çok hangisini seviyorsunuz ya da yakın buluyorsunuz?
Nedenleri ile yazar mısınız?
Bu soruya iki kişi adına cevap vermek istiyorum mümkünse!
En sevdiğim karakter tahmin edildiği gibi Aras DAĞLI.
Neden: Dürüst, fedakar, kimseye ....cılık ....cülük yapmıyor, kavgayı sevmiyor, sadece vatanı için bazı şeyleri yapıyor.
Birde melek var; Duruşah...
Bayılıyorum, bu kadar güzel bu kadar masum olunmaz ki!
Babam için de yazıyorum. Hırsız Polis dışında beraber izlediğimiz ikinci dizi onun favorsi ise Zahit kendisi aslında Oğuz Bey gibi biri...
Ama Zahit'i çok seviyor, belki de geri döndüğü için belki de "bir bölümde konuştu ya" çok kullanıldığı halde Aras ve ekibine güvendiği için...
Kesinlikle Aras favorim ardından Zahit ve Oğuz bey ikili arasındaki repliklere bayılıyorum. 4.olarakta Şehbal .
Bu dörtlüye bayılıyorum.Ama tabiki Giray yani Mahir Günşırayın oyunculuğunu da söylemeden geçmek istemiyorum.
hyoldascigim buyur efendim bende sana söyleyeyim kimi en cok begendigimi.
tabiiki aras, bir insan bunun kadar vatan sever olabilirmiya, vatan icin diyor baska birsey demiyor, ona hersey annesinin ak sütü gibi helal olsun daha nediyeyim. tabii imam efendiyi oguz beyi sehabali ve durucugumuzuda unutmayalim, bu arada bana kizmayin ama uyuz muyuz gicik micik ama juriyide seviyordum, adam herseye ragmen semaptikti be.
sıralama yapmak istemezdim,çünkü benim gözümde vatanını seven herkes değerlidir,vatanını seven ve onu korumak için mücadele edense tabiki ölümsüz kahramandır ve rabbime çok şükür ki ülkemizin haini çok olduğu kadar kahramanıda çoktur............
1:yaşıma yakın olması itibarıyla aras dağlıyı ilk sıraya alıyorum,yukarıda da söylediğim gibi,onu sevmemin ilk sebebi vatansever bir insan olması.adam gibi adam dedikleri cinsten,güvenilir,sağlam karakterli,yardımsever,dahası merhametli,yaşadıkları kalbini taşlaştırmamış,hırslı değil-ya da kötülüğe hırsı yok-sevmeyi bilen sevgiye değer veren ,ana babaya büyüğe saygılı,geleneğe bağlı, saymakla bitmeyecek en iyisi burada bırakayım,:happy0064 :happy0064 SEVİYORUM İŞTE........var mı diyeceğin?:img-hyste
Hemen ben de bir cevap vereyim.Yazılım olduğu için dün giremedim.Yorumumu da yapmadım daha ama şimdi hallederim hepsini.:img-wink:
Tabiki en çok sevdiğim kişi Aras, ardından Zahit ve Oğuz ve tabiki Hacker geliyor:) Ondan sonra Şehbal :img-wink: (Bu arada hacker görünmüyo ortalarda bir kaç bölümdür:))
Arası en çok sevmemin nedeni milliyetçi (vatansever) ve bunu harika bir şekilde yansıtıyor, gösteriyor, davranışları ve duyguları arasındaki ayrımı gayet iyi yapabiliyor, davranışlarını ayarlayabiliyor, mantıklı.Zahit ve Oğuz da aynı şekilde...Onların özellikle aralarındaki dayaloglara bayılıyorum.Hacker da aynı şekilde aslında.O, İstiklal Maşımızın ve onunla birlikte o Marşımızı söyleyen kızın olduğu videoyu ve televizyonda gördüğü askerlerin şehit düşmesini gösteren haberleri izledikten sonra gözlerinin nasıl dolduğunu unutamam...
Özellikle oyuncular mükemmel.Hepsi...Kevin Miller bile (gerçek adını bilmiyorum:)) kendinden o kadar nefret ettirmiş ki, düşünsenize...O kadar iyi rol yapmış ki herkes ondan nefret ediyor, aynı şekilde Mahir Günşıray da...Dizinin ağır toplarından adeta...
Bu diziyi seviyorum.Neden?? Çünkü harikalar.İnşallah hiç bozulmaz, böyle devam ederler...
duru ve aras
duru kırımlı ailesinin içinne düsmüs bir melek bence insallah senalistler duruyu böyle korurlar onunda entriklarin içine sokarlarlarsa artik ne olur biemiyorum
gülfem_bengisu
28-04-07, 21:21
En sevdiğim karakter Aras.Kısaca adam gibi adam olduğu ve bir vatanseverlik timsali olduğu için.Ayrıca çok iyi canlandırıldığı için.Orhan Kılıç'a helal olsun!:img-yes: Bir de Zahit'i çok seviyorum.Aynı sebeplerden.Mehmet Çevik'e de helal olsun!
philosophy
15-05-07, 20:56
En sevdiğim karakter Aras Dağlı, gerçi dürüst ve vatansever olan her kahramanı seviyorum ama Aras Orhandan dolayı torpilli :img-wink:
AZO yu seviyorum Aras, Zahit, Oguz ucu hic ayrilmamali..:) ...
1-aras 2 oguz 3-zahit 4-galip beydi ama öldü ne yazikki.
nymphetamine
19-05-07, 14:36
1.aras 2. oğuz 3.zahit gerçekten bu üçü hiç ayrılmamlı superler cnku.. bir de giray'ın oyunculuğunu cok beğeniyorum gerçekten rolunu tam hakkıyla oynuyor..
Aras,Zahit,Oğuz Bey ve Duru'yu çok seviyorum.Aras süper bir adam dört dörtlük gibi bişi:happy0064 :happy0064 Vatansever,zeki,çevik,aşık:happy0064 Zahitle Oğuz Bey bir elmanın iki yarısı gibi bişi...Duru da kötülerin arasında kalmış güzel ve aşık kız:img-wink:
Benim ilk önceliğim sizi şaşırtacak :):)
Duruşah Kırımlı sonra Aras Dağlı :)
Benim ilk önceliğim sizi şaşırtacak :):)
Duruşah Kırımlı sonra Aras Dağlı :)
Nedense ben hiç şaşırmadım. Avatarında Clarie Aklında Çağla başka bir sonuç beklemiyordum. O zaman Duru gitmesin diye dua edelim değil mi? :img-wink:
Bu arada Olivia kaç gündür aklımda! Ne güzeldi Zahit'in işkence sahnesi!
Duru gitse bile güçlü bir bayan oyuncu olmalı dizide...,
"İmza-avatar ve özel çalışamlar bölümüne bakamanı tavsiye ederim" :img-wink:
aras-oğuz, zahit süper oyuncular 3ünü de beğeniyorum, ayrıca giray ve şehbal de rollerinin hakkını veriyor
1-Aras-Oğuz Bey-Zahit-Şehbal
gülfem_bengisu
25-05-07, 18:48
En beğendiğim karakter Aras.Arkasından Zahit geliyor.Çünkü çok iyi canlandırılıyorlar.
tabikideeee ''Oğuz Bey'' onun repliklerien bitiyorum süperr
bence oğuz bey
nedeni bana kalsın:)
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.