Tüm Versiyonu Göster : Smallville-Bölüm Yorumları

Taurus
30-08-05, 22:22
http://www.supermantv.net/smallvillepics/wallpaper/yanderson/smallville.jpg

Warner Bros, sonbaharla birlikte teenage Clark Kent’in maceralarının konu edildiği yeni TV dizisi Smallville’i yayına sokuyor. Clark Kent rolünde Tom Welling’i izleyeceğimiz dizide Lex Luthor’u Michael Rosenbaum, güzel Lana Lang’ı ise Kristen Kreuk canlandıracak. (resimde üçlüyü bir arada görüyoruz). Bilindiği gibi Superman, utangaç Clark Kent’in gizli süper-kahraman kimliği.

Firma, yeni TV dizisi için şu açıklamayı yaptı:

"Bu yeni hareket-macera dizisi, sürmekte olan Superman efsanesini ve onun klasik karakterlerini teenage bir Clark Kent’in gözlerinden anlatıyor. Kansas’ın Smallville kasabasındaki ilk gençlik yıllarında, Clark’ın yeni keşfettiği süper güçlerini kontrol altına alma çabası, dizinin ana eksenini oluşturuyor. Gerçekçi karakterler ve sanat harikası özel efektlerle Superman efsanesini tekrar temellerine oturtacak olan Smallville dizisi, Clark Kent, Lex Luthor ve Lana Lang’ı yeni kuşaklara tanıtmayı hedefliyor."

Tüm zamanların en sevilen super kahramanlarından SUPERMAN’in gençlik yıllarını anlatan TV dizisi SMALLVILLE, Cnbce'de yol almaya devam ediyor: Bir gün dünyanın en güçlü adamı olacak Clark Kent, şu anda anne babası, okul, flört ve dersleriyle ilgili problemlerini yenmeye çalışmaktadır.

tvrehberi
31-08-05, 09:43
ben bu diziyi sırf tomu görebilmek için RTLden takip ediyodum ki almanca bilmiyorum yani.çok güzel bi dizi herkese tavsiye ederim.galiba cumartesi saat 20.30da yayınlanacakmış.

irem-e
31-08-05, 13:48
ben ilk uc sezonu seyretmedim dorduncu sezonu da tesadufen zap yaparken gorup izlemeye basladim cok guzel bir dizi.
4. sezonda diziye Clark Kent'in gelecekteki karisi Lois Lane'nin katilimi ve aralarindaki tatli surtusmeler dahada guzel bir renk katiyor....

sbuffy
27-09-05, 07:23
çok güzel bir dizi.clarkın lananın sevgilisinin kurtardığı an çok güzeldi.
bu arada smallvilleın 1. ve 2.sezon dvd ve vcdleri satılmaya başlanmış

sudem
11-10-05, 13:13
ben diziyi izliyorum ve çok hoşuma gitti zaten superman ile ilgili bütün serileri izlemişimdir hatta superboy superwoman :) 4 sezon olduğunu bilmiyordum oy oy bu ülkenin tüm dizileri böyle uzun sürüyor galiba bir sürü örnek de var şimdi aklımda neyse...acaba 4 sezonu da izlemeye ömrüm yetecek mi? :)

_betüll_
15-10-05, 01:06
güzel bi dizi ya bn bi tek cumartesi one tree hilln tekrrndan sonra izliorm tkrrını pazarmıydı neydi

sudem
19-10-05, 20:55
az önce bir yerde gördüm Lex Luthor supermain düşmanı mıymış..biliyorsunuz türkiyede ilk sezon.yani yıkıldım mahvoldum halbuki bu ukala ve çekici adama çok ısınmıştım ühühüh :(

_betüll_
22-10-05, 14:52
aa inanmıorm türkiyede ilk sezon olduunu biliormda bunu ilk defa duydum ya ii bi kşilik diilmiydi ya walla merak ettim bu gn dvd sini alcaktm keşki alsaydım bea tüh

sbuffy
22-10-05, 15:32
Lex Luthorın hareketleri zaten şüpheliydi.o yüzden düşmanı olmasına pek şaşırmadım.

_betüll_
22-10-05, 15:36
ewt bn diodumki bu gn ya bunda kötü adam potansiyeli war bunu nie bölee yazmşlr die
çıktı walla bnde sewmeye başlmıştm ama nese

tvrehberi
22-10-05, 19:09
yaa neden düşman olcaklarmış lex ile?clarka benim kardeşimsin fln diodu nooldu?

sudem
23-10-05, 13:17
ben nette biraz araştırma yaptım ve SUPERMAN filmindeki lex luthor karakterini görünce hatırladım zaten ünlü bir isim gene hackman..._betül_ gerçekten de onda kötü adam poatansiyeli var ama istemezdim böyle olmasını ayrıca Michael Rosenbaum yaşında genç birini canlandırıyor ki zaten 30 yaşını da göstermiyor... ;)

sudem
24-10-05, 11:06
işte lex luthorun ileride ne kadar güçlü ve kötü olacağını gösteren bir bölümdü...yaşlı kadına çok acıdım...

sezinti
25-10-05, 21:46
Lana mı? chloe Mu ?

insanı ekrana bağlayan bir dizi

sudem
07-11-05, 09:25
dünkü bölüm güzeldi yaaa ben lexin kötü olmasını istemiyorum ama onda potansiyel var ne yapsa boş....

sezinti
07-11-05, 14:59
dünkü bölümde lex'in clark hakkında merakları iyice arttı. bölüm sonunda clark'ın ailesiyle olan ilişkileri karşısında lex in bakışı muhteşemdi. clark ve lex arasında geçenler insanı ekrana bağlıyor.

tachu
09-11-05, 00:13
sezon 5in episode 6 dahil var. tamamı ingilizce nasıl yardımcı olabilirim?

anaxagor
09-11-05, 00:58
Tam bir Superman "geek"i olarak benim de izlediğim bir dizi. Burada 5. sezon başladı ve en iyi sezonu diyebilirim. Fark ettim ve biraz da şaşırdım ki buraya mesaj yazanların bir kısmı Superman'in tarihini bilmiyor. (Hep Superman hakkında temel şeyleri bilenlerin izleyeceğini düşünerek gaflete düşmüşüm.) Lex Luthor karakteri Superman'in (Clark Kent'in) en azılı düşmanıdır çizgi romanlarda ve diğer Superman reenkarnasyonlarında. Biraz da o yüzden Lex karakterini izlemek zevkli oluyor. Biliyorsunuz ki Clark dünyanın en büyük süper kahramanı olacak ve Lex de O'na en çok düşman olacak kişi olacak. Onların bu iyiye ve kötüye yolculuklarını izlemek zevkli oluyor. Ha bu arada, sakın Lana'yı Clark'ın en büyük aşkı olarak görmeyin. Lois Lane Superman'in en büyük aşkı ve ruh eşi. Bu verdiğim bilgileri "spoiler" olarak algılamazsınız umarım çünkü bu bilgiler "Titanic" filminin sonunda geminin batacağını söylemekle eşdeğer.

sudem
13-11-05, 10:19
dizinin bu haftaki bölümünün kısaca özeti:
Rogue/Hırsız
Polis Sam Phelan, Clark'ın süper güçlerini kullandığına şahit olur ve onu polis kuvvetlerine katılması için zorlar. Hem ailesi hem de kendisi için oluşabilecek sonuçlara hazır olmayan Clark polisle ikili oynar. Bu sırada, Lex eski kız arkadaşından karşı konulmaz bir teklif alır.

ulysses
13-11-05, 23:36
evet bu spoiler ler belki superman in geçmişi hakkında bilgi sahibi olmayanlar için ufak da olsa bir fikir sağlayacaktır.belki lex şu an için iyi biriymiş gibi gözüküyor ama onun superman in ileride neden en büyük düşmanı olacağını adım adım anlamak bir nevi zevkli oluyor.insan keşke öyle olmasaydı diyor ama şöyle bir düşündüğünüzde kötü bir insan olmasına sebep olan olaylar hiç de azımsanacak olaylar değil hani.(en başta babasının etkisi)araya psikoloji devreye giriyor sanki.kıskançlık,daha iyi bir aileye sahip olma duygusu.bir de lex luthor clark a karşı "ben senin yerinde olsam böyle yapardım" vari davranışlar segilemesi lex in clark a hayran ve ya onu kıskandığı havası veriyor.tabii bir de clark ın doğa üstü güçlerinin olması ve lex in bunu merak etmesi olaya tuz biber ekiyor.
şu ana kadar clark ın uçma yeteneği tam olarak ortaya çıkmadı.önceki bölümlerinden birinde sabah uyandığında kendini yatağının üstünde havada süzülüyorken bulduğu durum hariç ama o sırada hemen yatağın üstüne düşüveriyor.bu durumunu da ailesine anlatıyor ama o kadarla kalıyor olay.ondan sonra bu zaman kadar daha bu yeteneği ortaya çıkmadı tekrar.tahminim bu yeteneği ilerde çok yakınlarından birisi(lana,lex ve ya ailesi) tehlikeye düştüğünde ortaya çıkar gibi geliyor bana.siz ne düşünürsünüz bilemiyorum.
ayrıca bu dizinin 5 sezon oynadığını anlıyorum okuduklarımdan.bu benim için hem şaşırtıcı hem de sevindirici oldu.çünkü bu tür dizileri(s.g:atlantis,stargate,x-files,4400,yıldız gemisi galactica...vs) çok ama çok hoşuma gidiyor.insan bir an için dünyadan kopuyor ve o ana kaptırıyor kendini ve bittiğinde de haftayı beklemek zor geliyor insana.
ya arkadaşlar şu yukarda saydığım dizilerin bir kısmı içinde forumda bir konu açılamaz mı.mod arkadaşlardan rica etsek.neysem iyi akşamlar ve iyi seyirler.

KORNetto
17-11-05, 08:25
Süper bir dizi... Süper bir güzellik... (Lana) Süper bir adam... Superman...

sasha
19-11-05, 20:44
fragmanları dönmeye başladıında saçma sapan bir dizi olduunu düşünmştm ama şimdi pazar günlerini ipla çekiorm:) clarkla lana'nın ilerleyen bölmlerde birlkte olacaını düşünüodm ama ... halbüki çok da yakışıolardı yaw:)

sudem
23-11-05, 14:53
SUPERMAN DÖNÜYOR
filmin çekimleri başlamış.
yönetmen bryan singer
christopher reeve yerine supermani nicholas cage,josh harnett,paul walker,brendon fraser,ashton kutcher-david boreanaz gibi ünlü isimleri geçen brandon routh oynayacak...
lex luthor u ünlü oyuncu kevin spacey oynacak...
lois lane karakterini ise GECE UÇUCUSU filminde gördüğümüz kate bosworth canlandıracak
film abd de 2006 yılının haziran ayında vizyona girecek...

ulysses
23-11-05, 22:39
he heeeey yazı bekleyedur şimdi.

ulysses
25-11-05, 20:39
arkadaşlar sanırım 27 kasımdaki bölümünde lex luthor clark'ın bazı sırlarını ortaya çıkarıyor.hemde ilginç bir yöntemle.izleyelim bakalım neler olacak.

irem-e
26-11-05, 17:45
fragmanları dönmeye başladıında saçma sapan bir dizi olduunu düşünmştm ama şimdi pazar günlerini ipla çekiorm:) clarkla lana'nın ilerleyen bölmlerde birlkte olacaını düşünüodm ama ... halbüki çok da yakışıolardı yaw:)
daha cok uzun zaman bekliyeceksin cunku ilk sezonda ole birsey yasanmiyor senaristler bicok gelgitler yasatiyor ben 4.sezondan itibaren seyretmeye basladigim icin ilk 3 sezon hakkinda yorium yapamiyorum ama soyleyebilecegim tek sey 4. sezon super 5.side bir okadar guzel takip ettigim kadariyla...

ulysses
03-12-05, 13:44
arkadaşlar hafta içleri saat 17:45-18:00 gibi türkmeneli tv de smallville yayınlanıyor ama ingilizce,alt yazısı ise arapça.bölümleri türkiye'dekinden ilerde.

sudem
06-12-05, 15:44
şu son iki bölüm çok güzeldi.özellikle lex ;)
geçen haftanın en güzel sözü sonundaydı
clark:bobla kylein eskiden dost olduklarına inanamıyorum.sence bir gün bizde böyle olur muyuz?
lex:emin ol.bizim dostluğumuz efsane olacak.
ahhh ahhh en efsane ama dimi?

ayrıca bu son bölümde lexin viktorianın oyununa geldiğini düşünürken süper zekasıyla her şeyi daha önceden farkedip işi kendi lehine çevirmesi ona duyduğum hayranlığı arttırdı.zaten genellikle ben -kötü adamları-beğenirim eheueheuh

sudem
06-12-05, 15:49
Smallville / Kinetik / 11 Aralık PAZAR
kısa özet...

Clark ve Lex, Luthor'un malikanesinin duvarın içinden geçebilme yeteneğine sahip hırsızlar tarafından soyulduğunu öğrenince çok şaşırır. Ancak Lex'in merakı umutsuzluğa dönüşür. Çünkü kendi gizli projesinin çalındığına dair deliller de bulur. Bu arada Clark, Lex'in nasıl bir insan olduğuna dair babasının şüphelendiğini görür.

sudem
06-12-05, 16:28
jasminee87 sağol ne güzel resimler bunlar...özellikle ortadaki ;)
4400 bu hafta biteceğine göre smallville de bu ayın sonunda sezon arası verir herhalde.sevdiğim diziler teker teker terk ediyorlar beni ama...diğerleri geliyor :D

ulysses
07-12-05, 00:40
sudem haklısın galiba.acaba ne zaman tekrar kavuşuruz dizilerimize.özellikle 4400 ve smallville.umarım uzun bir ara olmaz.

sudem
10-12-05, 13:26
bugün tekrar izledim...sırf michael için ama çok güzel bir bölüm gerçekten de...
mesela en sevdiğim iki sahneden birincisi lexin viktoriayı kandırmış olamsı daha doğrusu victoriaya kanmamış olması ikincisi victorianın lexe tokat atması...çünkü lex o kadar değişikti ki o an çok hoşuma gitti :D

sudem
15-12-05, 15:59
Smallville /Sıfır /18 Aralık PAZAR
KISA ÖZET...

Clark ve Lana'nın hayatını tehlikeye atan bir düşman şehre gelir ve Lex'i Metropolis’teki geçmişinden kalan bir skandalın sonuçlarıyla karşı karşıya bırakır. Clark ise Lex'i korumaya çalışırken aynı zamanda Chloe'nin kendisinin evlat edinilmesi konusunu araştırmasına engel olmalıdır...

ulysses
18-12-05, 23:33
arkadaşlar bilmem ilginizi çeker mi, bu gece yani 18.12.2005 pazar saat 23:30 da türksat uydusundan yayın yapan türkmeneli kanalında smallville dizisinin ileri ki yani türkiye'de yayınlanmamış bölümlerinden birini türkçe alt yazı olarak izledim.daha önce de aynı kanalda hafta içleri saat 17-18 gibi arapça alt yazı olarak yayınlandığını sizlere söylemiştim.izlediğim bölümde epey ilginç şeyler oluyordu.

sudem
21-12-05, 12:27
ulysses keşke bu kadar açıklayıcı bilgi vermeseydin...ben okumadım fazla...ama yazdıkların diziyi anlatıyor.yani tabi ki dizi ile ilgili bilgi vermek güzel ama sen çok ileriki bölümlerini söylüyorsun diğer sezonla ilgili bilgi veriyorsun...lütfen böyle şeylere dikkat edelim
yani küçük küçük bilgiler verelim tabi ki böylece heyecan artar ama diziyi anlatmayalım...

sudem
21-12-05, 12:32
resim eklemiştim michael ile ilgili ama vazgeçtim.5.sezonla ilgili resimlermiş...şuan onlara bakıyorum...kalp krizi geçirebilirim....o kadar kötü yani...kendimi aladatılmış hissetttim

ulysses
21-12-05, 22:16
evet sudem aslına bakarsan haklısın.zararın neresinden dönülse kardır.zaten yazdığım yazıyı da edit ledim.bu diziyi öyle benimsedim ki gördüklerimi hemen paylaşmak istedim.ama gerçekten beklenmedik ve baş döndüren olaylar gelişiyor ilerde.benim korkum cnbc-e kanalının bu diziyi yayınlanmasına son vermesi.yani son sezona kadar yayınlanmasını isterim.umarım böyle bişey olmaz.

sudem
22-12-05, 08:02
ben de bu diziyi çok seviyorum ve ilerideki bölümlerin resimlerini buldum...senin bahsettiğin bölümün de resmini buldum ve gerçekten çok etkilendim.
umarım beni yanlış anlamamışsındır.ama böylesi daha ii.tabi dizi ile ilgili bilgileri paylaşalım ama daha da heyecanlı olamsı için:D
mesela ileride lexe acayip şeyler olacak eheuehuh
istersen sana link de veririm.bölüm resimleri için;)

ulysses
24-12-05, 14:57
benim merak ettiğim bişey var.o meteor yağmurundan o kadar kişi etkilendi ama lex'e bişey olmadı saçlarının dökülmesinden başka.acaba lex'de de gizli güçler var da bizim mi haberimiz yok.
sevgili sudem bana bahsettiğin linkleri verirsen çok makbule geçer.teşekkürlerimi de iletirim.

sudem
25-12-05, 08:34
lexin gizli güçleri olduğunu sanmıyorum ama o meteor yağmuru yüzünden bir şerkilde hayatı değişti.saçlarının dökülmesi ve bir daha çıkmaması zaten psikolojik olarak etkilemiştir onu ama bence meteora gerk yok onun güçlü olması için:( zaten para konusunda güçlü ayrıca çok zeki bir adam...:)
dizinin bugünkü bölümünde
bir çiçek herkesin hayatını değiştiriyor.smallville yeni bir tatla tanışıyor ve en gizli arzular gerçekleşebilir

ulysses
25-12-05, 14:40
link için teşekkür ederim.dediğin gibi bir sorun var ama yoklarım ara sıra.yukarıda ki foto çok hoş.michael'ın geleceğin aktörlerinden olduğu kanısındayım.acaba bir film projesi falan var mıdır merak ettim.

sudem
26-12-05, 11:38
vallah geleceğin ya da geçmişin ii oyuncusu olması pek ilgilendirmiyor beni heueeheuh o benim için her şekilde her eşyin en iyisi:)
dünkü bölüm güzeldi...ama kıskançlıktan çatladım...lana-lex sahnesinde...
cnbce ye mail attım.diziye ara vermesinler diye...keşke vermeseler.hemen 5.sezon olsun istiyorum:rolleyes:

tvrehberi
27-12-05, 15:59
ayy dünkü bölüm çok güzeldi walla.ben bu bölümüne rtlde bakmıştım ama tabii almanca olmadığı için anlamamıştım çok da merak etmiştim ne oldu bu lanaya diye walla dün türkçesini izleyince merakımı gidermiş oldum yani.ara vereceklerse ne zaman verecekler bilen var mı???

sudem
27-12-05, 19:45
evet bölüm güzeldi ama daha ne güzel bölümler göreceğiz bunlar hiçbişi kalacak yanlarında:)
galiba ocak sonu gibi ara verecek ama şubatta olabilir:(
umarım vermezler amerikada 5.sezondalar çünkü.biz yetişene kadar;)
tvrehberi RTLde saat kaçta dizi?
bir de ulysses türkmen tvde mi zilemiştin sen diziyi...saat kaçtaydı?

ulysses
27-12-05, 23:00
evet sudem o na yakın:)"türkmeneli tv" de yayınlanıyor(du) ama bu aralar ne hikmetse rastlayamıyorum.izlediğim bölümler 2. sezona aitmiş baktım da başka yerden.en son 2. sezon finalini izledim türkçe alt yazı olarak.her gece 12-1 arası yayınlanıyordu.ben de bayram ediyordum ama herhalde orda da ara verildi.internet sitesine baktım kanalın ,yapım altında imiş.kuzey ırak kanalı bu kanal.ayrıca vizyon filmler de yayınlanıyor bazen.bildklerim bu kadar arkadaşlar.sevgiler.

sudem
28-12-05, 09:09
dizi 5şubatta sezon finali yapacak ...;) ;) ;)

sudem
28-12-05, 09:15
1 OCAK 2006/STRAY/KAÇAK
ÖZET...
akıl okuma yeteneğine sahip ve onu kullanmak isteyen üvey ailesinden kaçan bir genç,ryan ile clarkın yolları kesişir...kent ailesi ryanı himayesine alır. clark ryanın yeteneğini keşfeder ve onu kuruyacağına söz verir.ancak ryanın üvey ailesinin bu yetenekten para kazanabilmek için çok güzel bir planları vardır;lex...

All Guest Stars: John Glover (Lionel Luthor), Rekha Sharma (Dr. Harden) , Brandy Ledford (Mrs. Gibson (Ryan's Stepmom)), Ryan Kelley (Ryan James), Joe Maffei (Bowling Lanes Janitor), Bill Finck (Pawnshop Owner), Jim Shield (James John Gibson (Ryan's Stepdad))

sudem
10-01-06, 20:46
15 OACAK PAZAR
Drone/Seçim

Clark, sınıf başkanlığı seçimlerine katılarak normal bir çocuk gibi görünme fırsatını değerlendirmek ister. Ancak, Clark'ın iki rakibi bir arı sürüsü tarafından saldırıya uğrayınca Clark başka bir adayın mücadeleyi ortadan kaldırmaya çalıştığına karar verir ve listede bir sonraki kişinin kendisi olabileceğinin farkına varır.

sbuffy
21-01-06, 20:13
özet ve klip için teşekkürler sudem:)

sudem
22-01-06, 16:24
Crush/ Çarpışma /22 Ocak PAZAR

Clark, bir araba kazasında ellerini kaybetmiş olan sanat öğrencisi Justin Gaines'i teselli etmektedir; ancak Justin aynı zamanda telekinesis gücü kazanmış ve bunu durumundan sorumlu olanları cezalandırmak için kullanmaya karar vermiştir. Bu sırada, Clark ve Chloe'yi bir arada gören Lana, onu kıskanır ve Whitney ile olan ilişkisini sorgular.

konuk oyuncular: John Glover (Lionel Luthor), Hiro Kanagawa (Principal Kwan) , Serge Houde (John Frankle (Priest)), Catherine Barroll (Betty Fordman), Donna Bullock (Pamela Jenkins), Adam Brody (Justin Gaines), Kevan Ohtsji (Danny Kwan), James Purcell (Dr. Christopher Wells), Anaya Farrell (Renee Wells)

aysem_
23-01-06, 11:50
sudem klipler için sağol

aysem_
23-01-06, 11:55
arkadaşlar dizinin sezon finali yaklaşıyor acaba yeni sezon başlangıcını bilen varmı.? ayrıcı Türkiye'de daha 1 . sezon bitiyor. ABDde ise 5. sezon çok gerideyiz belki ara vermeden devam edilir 2. sezona...

sezinti
23-01-06, 11:59
arkadaşlar dizinin sezon finali yaklaşıyor acaba yeni sezon başlangıcını bilen varmı.? ayrıcı Türkiye'de daha 1 . sezon bitiyor. ABDde ise 5. sezon çok gerideyiz belki ara vermeden devam edilir 2. sezona...

cnbce'de ilkbahar döneminde Cold Case ve CSI:NY dizilerinin yeni bölümleri başlayacak, bu diziler pazar günleri yayınlanıyordu. Smallville dizisinin devamı olur yayın gününde değişiklik olurmu ?
cncbe'de sezon finali yapacak bir kaç dizi var.

aysem_
23-01-06, 12:30
bend7e Cold C. çok beğeniyordum. İşallah Smallvalle ara vermezler ya.

sezinti
23-01-06, 12:40
Dizinin son bölümünde finalde mezarlıkta Lana ve Clark birbirlerine bakışı, fonda çalan müzik çok güzeldi.
bölümde ilginç detay, justin'in resimlerinde Superman logosunu gördük.
Lana'nın Clark'ı kıskanması ( Clark'ın Chloe'nin ellerini tuttuğunda )

sudem
23-01-06, 13:22
sbuffy çok sağol resimler için...ben bugün çok uyumuşum eheuehh...
evet dizinin sezon finaline 2 hafta kaldı ve gerçekten de bu çok sinir bozucu...abd de 5.sezonda...rtl de 4.sezonda türkmeneli kanalında 2.sezonçoktan bitti...bize ne kadar geç gelmiş çok sinir bozucu bişi...
sezinti dizide SUPERMANe gönderme çok olduğu için superman ile ilgili bir sürü şey görüypruz mesela geçen haftaki bölümde paulun simgesi S idi...bu hata değil bilerek yapılmış bişi...sonra mesela HUG bölümünde clark lana ve cholei atın üstünde konuşuyorlardı
lana:ileride ne olmayı düşünüyorsun?
clark:emin değilim ama bir takım giyip oaradn oraya uçmayacağım kesin :img-thumb
mesela dünkü bölümde de...chloei ile clark kavga eder ve chloei BÜTÜN ERKEKLER MARSTAN GELMİŞ OLABİLİR AMA SEN KESİNLİKLE BAŞKA GEZEGENDENSİN der clarka...
umarım dizi ara vermez...başa bir gün ve yayın saatine koyarlar da izleriz..
bu arada bugün dün dizinin sonunda çalan şarkıyı ekleyeceğim...

sezinti
23-01-06, 13:32
sevgili sudem
farkındayım, sadece dikkatten kaçmasın diye söyledim. Superman logosu bu bölümde gösterilen detaydı, hemen hemen her bölümde Clark - Süperman detaylarını öğreniyoruz.

aysem_
24-01-06, 11:30
türkmen tv'de ne zaman yayınlanıyor acaba?

sudem
24-01-06, 12:14
türkmen tv'de ne zaman yayınlanıyor acaba?
haftaiçi 17.30 da arapça alt yazılı gece 12 ya da 1 de türkçe alt yazılı ama şuan yok..sezon bitti...
rtl de c.tesi saat 17.45te...4.sezonda...

aysem_
24-01-06, 13:36
Teşekkür ederim. İşallah 3,sezon böyümlerini verirler. B] Ne zaman başlar acaba [/B] ürkmen Tv de. Cnbc-e de sezon araları çok uzun sürüyor. ER'ın sezon finalini yapmadılar ara vermeden diğer sezona geçtiler.Keşke Smallvalle'lada ara vermeseler.

Bu arada arkadaşlar şu söylemek istiyorum ben Micheal sayesinde B]Lex'e [/B] ayranım süper oynuyor . Dizinin en gizemli karakteri acaba iyi mi kötü mü insan anlayamıyor.

aysem_
24-01-06, 13:50
dizinin 1. sezondaki bazı replikleride (özellikle Lex'in) çok hoş, diziye renk katıyor süper dialoglar var mesela;

Lex: Neden? senin suçun değilki. Çocukken bunu bir lanet sanırdım.Çocuklar beni deli veya kemoterapi de sanırdı. Sonra bunu bir armağan olarak gördüm. Beni tanımlayan bana güç veren birşey
---
Lex: Lütfen.. Ailenin , kentin yarısının hakkımdaki düşüncelerini bilmiyormuyum. Sen de aynısın.Dostluk peri masalıdır. En fazla saygı ve korku umabilirsin.
---
Lex: Biz geleceğiz Clark, Hiç birşey dostluğumuzun yolunda engel olamaz.
---
Clark: Eskiden Rickman’la Kyle birbirlerinin en iyi dostu olmaları çok garip. Şimdi düşmanlar.Sence birgün biz de böyle olurmuyuz
Lex: İnan bana Clark, Bizim dostluğumuz efsane olacak!!

aysem_
24-01-06, 14:17
kısada olsa replikleri ayrıoca resimleri beğenirsiniz umarım...

sudem
25-01-06, 12:28
sağol aysem_ güzel konuşmalı yazmışsın... :img-thumb
ben en çok lexin bizim dostluğumuz efsane olacak demesinden etkilenmiştim...
şu ana kadarki en iyi daha doğrusu en inandırıcı lex michael rosenbaumun canlandırdığı...ben de bayılıyorum :love04:
ben sürekli o saatlerde türkmeneli tvye bakıyorum...daha vardır yeni sezonu göstermelerine...
şimdi cnbce x files ve er ı ara vermeden gösteriyor çünkü onlar eski diziler...er yurtdışında 12.sezonda burada 6.sezon anca yetişiriz.
gilmore girls de yurtdışında galiba 7.sezona girmek üzere...
keşke smallville ara vermese hatta haftaiçi hergün verseler bile izlerim...umarım ara vermezler...

sudem
28-01-06, 19:55
Obscura/ Karanlık /29 Ocak PAZAR

Yakınlarında bir meteor patlamasına şahit olduktan sonra Lana, diğer insanların gözünden görebilme yeteneğine sahip olur. Clark ve Lana, Chloe'yi bulmaya çalışırken Lana, onun kaçırılıp canlı canlı gömüldüğünü görür. Bu sırada, Lex, meteor yağmuru sırasında Smallville'e bir uzay aracının indiğini keşfeder ve kanıtlar toplar.
konuk oyuncular:Robert Wisden (Gabe Sullivan), Tom O'Brien (Roger Nixon), Mitchell Kosterman (Sheriff Ethan) , Joe Morton (Dr. Steven Hamilton), Aaron Douglas (Deputy Birtigo), Frank C. Turner (Eddie Cole), John Dadey, Darrin Klimek (Deputy Gary Watts)

sudem
30-01-06, 12:08
evet yine güzeldi..haftaya ara verecğine inanmıyorum ve bunu istemiyorum...
rüyamda cnbce nin diziyi devam ettiriyordu :img-thumb keşke öyle olsa...
bu arada ilk defa lexe sinir oldum demek ki ileride kötü oldupu zaman ondan nefret edebilme olasılığım var :)
yani artık iyice abartmıştım...her yaptığı çok karizmatik geliyordu kötü bile olsa :) :img-icecr
ama hala seviyroum onu eheuehe...
ayrıca bu bölüm cholei makyajsız da güzel oldğunu gördüğümüz bölümdür... :img-thumb

sbuffy
30-01-06, 12:40
dünkü bölümde clark ve chole olanlar çok güzeldi.özellikle clarkın parti için choleya çıkma teklif etmesi ve yaptığı hareketler çok şirindi:icon_bigglana da clarkın kıskandı:img-in_lo
sudem michael dizideki en başarılı oyuncu zaten lexi o kadar başarılı canlandırıyorki diziyi izleyenlerin büyük kesimi lexe hayran yani rakiplerin çok:img-wink:
cnbcenin diziye ara vereceğini sanmıyorum çünkü sezon olarak abddekinden çok geride:icon_roll

sudem
30-01-06, 12:47
hiiiii ağzından bal damlıyor sbuffy...umarım ara vermez...ama nasıl yapacak bunu?
martta yeni bir dizi başlıyor prison break...nisanda ise csi ve cold case...ancak başka bir güne koyması gerekir...ama göstersin süper olur... :img-thumb
michael şu ana kadar gelmiş geçmiş ve bence gelecekteki tüm lex luthorların en süperi... :img-thumb
dizi ergenlik çıkmazlarını güzel yansıtıyor...
clarkın cholei ile ilk konuşmasını ve choleinin onu öpmesini ve nedenini çok hoştu :img-icecr

mayıs
30-01-06, 23:26
Ben bu diziyi çok sıkı takip etmesemde elimden geldiğince izlemeye çalışıyorum.Ben Lex için hep iyi yolu bulacak diyordum ama dün gerçekten de Clark'a karşı artık o dostluk duygularını kaybetti gibiydi.Ya ama ben de Lex'i seviyordum olmadı bu.Birde geride kalan sayfalarda zaten çoğu şeyi yazmışlar keşke okumasaydım.Bir de dün Chole kabul edince teklifi çok sevindi şaşırdım, ilginç bir dizi.

ulysses
30-01-06, 23:59
lex aslında iyi niyetli olmasına ve clark'ı sevmesine karşın geçmişinden sıyrılamıyor.onun bu hırsı geleceğin süper kötüsü olması yolunda mihenk taşlarını oluşturuyor.(her ne kadar bunu üzüntü içinde izlesek de,karizma adam yaa)
lex'in bulduğu o parça 2. sezonda çok önemli rol oynayacak arkadaşlar.O sekizgen metalik parça clark'ın kökenlerine uzanıyor ve clark bunu o veya bu şekilde öğrenecek.işin içine lex'in babası da karışacak.aman fazla detaya girmeyeyim yoksa sudem arkadaşımın hışmına uğrayabilirim :) ha arkadaşlar bu en son cümlem şakaydı sakın yanlış anlaşılmasın :)

mayıs
31-01-06, 00:32
Anlatma evet.Ben şöyle düşündüm o bulunan cisim için uzay aracını çalıştıran bir şey olabilir diye.Bir de bu hafta son sezon bölümü imiş.Özette Lana bir helikopterin içindeydi ve başı dertteydi sanrım bu bölümde arkadaşların yazdığı o uçma yeteneği ortaya çıkacak.
Lex hakkında son bir şey iyi olmak isteyen biri ama herkes ondan pek fazla hoşlanmadığı için karakterini etkiliyor.

sudem
31-01-06, 12:31
ilk önce şunu söyleyeyim mayıs pek beklediğin şey olmayacak bu bölümde :img-icecr
ulysses merak etme alınmadım aslında spolier bölümü açsak fena olmaz çünkü ben 5.sezona kadar baya bi şey öğrendim tutamadım kendimi :img-hyste
dizinin ara vermesi çok saçma yani abd de 5.sezonda burada 1...olacak iş değil...ben cdlerini alacağım dizinin böyle olmuyor... buffy ve angelı izlerken büyüdüm smallvillei izlerken yaşlanacağım yoksa.. :good:
lex zaman geliyor insan olduğunu falan hatırlıyor ama geçen bölümde clark çok güzel bişi söyledi SEN TAKTIN MI TAKIYORSUN BİR ŞEYE...gerçekten de öyle ama seviyorum yav.. :img-patsa

michelle
31-01-06, 15:27
Arkadaşlar ben şu an kendimi spoiler öğrenmemek için zor tutuyorum,gelecek bölümler için yeni başlık açarsanız çok daha iyi olur yoksa ben dayanamayacağım... :img-thumb

sudem
31-01-06, 15:36
eheueheh michelle vallah öğrenmek için uğraşma sonra deli gibi haber bekliyorsun ileriki bölümler ile ilgili :img-hyste
başlık açalım en iyisi spoiler için...onları da konuşmak eğlenceli :img-thumb
bu pazarki bölüm çok güzel yav...clark arabaya biniyor araba alev oluyor ve tabi ki clarka hiçbişi olmuyor gerçekten de süperman :img-thumb ama tabi bu her şeyin başlangıcı...ah ah lex... :king:

sezinti
31-01-06, 15:38
eheueheh michelle vallah öğrenmek için uğraşma sonra deli gibi haber bekliyorsun ileriki bölümler ile ilgili :img-hyste
başlık açalım en iyisi spoiler için...onları da konuşmak eğlenceli :img-thumb
bu pazarki bölüm çok güzel yav...clark arabaya biniyor araba alev oluyor ve tabi ki clarka hiçbişi olmuyor gerçekten de süperman :img-thumb ama tabi bu her şeyin başlangıcı...ah ah lex... :king:

sevgili sudem

spoiler verelim mi vermeyelim mi, ne diyorsun, yeni bir başlık açarsan spoilerler gelir, :)

sudem
01-02-06, 18:10
arkadaşlar vallah ben bazı konulara onları görmeden inanmam ama cnbce dergisi alan bir arkadaşım dizinin ara vermeyeceğini söyledi...zaten cnbce.com da şubat ayı yayın akışında smallville var...ama emin değilim yine de...cnbce dergisi alanlar bilgi verirlerse süper olur... :img-thumb

sezinti
01-02-06, 22:23
arkadaşlar vallah ben bazı konulara onları görmeden inanmam ama cnbce dergisi alan bir arkadaşım dizinin ara vermeyeceğini söyledi...zaten cnbce.com da şubat ayı yayın akışında smallville var...ama emin değilim yine de...cnbce dergisi alanlar bilgi verirlerse süper olur... :img-thumb

sevgili sudem

sevinebilirsin daha doğrusu sevinebiliriz:happy0064 :happy0064 . Smallville ara vermeden devam ediyor.:img-clapp:img-clapp
her yönüyle sevindirici haber:img-thumb

sudem
02-02-06, 11:39
evet evet cnbce süper bir hareketle diziye ara vermiyor...sağolsunlar varolsunlar..belki geç aldılar diziyi ama olsun... :img-thumb :img-thumb :img-thumb

mayıs
02-02-06, 14:16
Çok iyi ben de sevindim.Arkadaşlar bu arada bir sezon kaç bölümden oluşuyor hep aynı mı yoksa sezondan sezona değişiyor mu?

sudem
02-02-06, 15:23
1.sezon 21 bölüm 2.sezon 23 bölüm 3.sezon 22 bölüm
4.sezon 22 bölüm 5.sezon 16 bölüm olarak kayda geçmiş ama daha 11.bölüm bitti

sudem
02-02-06, 20:51
Tempest / Bora / 05.02.2006

1. Sezon Finali...

Kimsenin haberi yokken Smallville’e doğru büyük bir fırtına yaklaşmaktadır. Clark kendisini dünyaya taşıyan uzay gemisinin kayıp bir parçasını bulur. Bu parça gemiyi çalıştırarak, Clark'ın geldiği yer hakkında ilk ipuçlarını verir. Bu sırada Lex, iki rahatsız edici olay yaşar: Babası Lionel, fabrikayı kapatıp Lex'in Metropolis'e dönmesini emreder ve Lex'in tuttuğu gazeteci, Clark'ın insanüstü güçleri ve Kentler’in fırtına barınağında sakladıkları uzay gemisini bulur...

Konuk Oyuncular: John Glover (Lionel Luthor), Tom O'Brien (Roger Nixon), Robert Wisden (Gabe Sullivan) , Don Thompson (LuthorCorp Çalışanı), Scott Bellis (Baş Asistan), Angelika Baran (Erika Fox), Remy Zero (konuk şarkıcı)

SzARap
04-02-06, 15:14

fırsat buldukça baktığım tek yabancı diziler cnbc-e dizileri.... Smallville de bunlardan biri bu pazar 1.sezon finali diye yazıyor cnbce resmi sitesinde... peki 11.bölüm yayınlandıysa nasıl oluyorda sezon bitiyor...arada bölüm atlatarak mı verdiler...cnbce hiçbir dizisi için böyle birşey yapmadıki..... :img-swoon

sezinti
04-02-06, 18:10
fırsat buldukça baktığım tek yabancı diziler cnbc-e dizileri.... Smallville de bunlardan biri bu pazar 1.sezon finali diye yazıyor cnbce resmi sitesinde... peki 11.bölüm yayınlandıysa nasıl oluyorda sezon bitiyor...arada bölüm atlatarak mı verdiler...cnbce hiçbir dizisi için böyle birşey yapmadıki..... :img-swoon

yazılan mesajı iyi anlamadığınız anlaşılıyor. 5. sezon 16. bölüm olarak planlanlanmış, şu an 5. sezonda 11. bölüm yayınlanıyor.

ülkemizde 1.sezon bu hafta bitiyor. Ara vermeden haftaya 2.sezon bölümleri başlıyor.

mayıs
04-02-06, 19:14

Ne kadar zaman sonra biz 5.sezonu yakalırızı öğrenmek için sormuştum ama böyle sadece hafta sonları yayınlanarak giderse sanırım yılları bulur.

sudem
04-02-06, 20:11
eğer ara vermezse hiç 3sezonu bir yılda izlemiş gibi bişi oluyor böylece abd de ile aramızda aşağı yukarı 2 sezonluk fark kalır... :img-thumb
yarınki bölüm çok güzel olacak...aslında en güzeli yeni sezonu 3 ya da 6 ay beklememek olacak... :img-thumb

aysem_
05-02-06, 15:46
ben biraz replik yazmak istiyorum ama replik başlığı henüz yok . o nedenle buraya yazıyorum. Umarım beğenirsiniz.

Sezon 1/Bölüm:Hadhead

Lex: Bir hafta içinde iki ziyaret. Duygulandım baba.
Lionel: Bu nedir?
Lex: Yeni iş teklifim. İdare bütçesini tek kişiyi kovmadan %20 azalttım.
Lionel: Lex, sana açıkça çalışanları kovmanı söylemiştim. (vicdansız)
Lex: Neden ki? Bu planla kötü halkla ilişkilerden de kurtulmuş oldun.
Lionel: Konu bu değil.
Lex: Dikkat et duygusal davranıyorsun.(babası ona bu işle ilgi duygusal davrandığını söylemişti. Olafa gönderme yapıyor) Rövanş maçı yapabiliriz. Oğlunu yenemeyeceğinden mi korkuyorsun?
Lionel: Bir kere yapabilirsin.
Lex: neyi?
Lionel: Bana meydan okumayı. (Eskirim yapmışlardı, Lionel kazandı)
Lex: Neden bu kadar tepki gösterdiğini anlamadım. Planımın kullanışlı oluşu mu yoksa bu planı sen düşünmedin diye mi?
Lionel: Unutma İmparatorluklar iyi defter tutma üzerine kurulmaz. (Adam imparatorluklara fena takılmış)
Lex: Baba, yapabileceklerimden hiç haberin yok. (Bence de......)

aysem_
05-02-06, 15:47
sezon1/Bölüm: Shimmer
Amy Lex’e aşıktır (eeee..Adam zengin, karizmatik, zeki, pop starlardan bile daha popüler, kilimcinin köroğluna aşık olacak değil ya). Lex için yazdığı defterle okuldadır.
Troy defteri elinden alır.
Amy: Geri ver defterimi Troy
Troy: Bakalım benim hakkımda bir şey yazdın mı?
Amy’nin abisi Jeff gelir.
Troy: Biliyor musun Jeff, kız kardeşin Lex Luthor’a sapıkca aşk mektupları yazıyor. Sessizlerden korkacaksın zaten.
Jeff: Defteri geri ver.
Troy : Kardeşin manyaksa ben ne yapayım.
Amy: Sen çocuksun Troy. Senin gibiler yüzünden kızlar Lex gibi erkekleri istiyor.
Troy: Hayal görüyorsun Amy. Ailen O’nun banyosunu temizliyor. O’nunla yaşıyorsun ana O hizmetçilere bakmaz.
Jeff:O’nu rahat bırak.
Troy :Bırakmazsam ne olur (bikaç kemiğin kırılabilir)
Jeff gider
-----
Sezon 1 /Bölüm: Shimmer
Lex, Victoria ile öpüşürken (ki güzel öpüşen bir adamdır) elinde tepsiyle Amy içeri girer.
Lex: Amy annen nerde?
Amy: Nezle. Bugün yerine ben bakacağım.
Lex: Sen Victoria ile tanıştın mı?
Amy: Hayır. Resmen değil.
Lex: Artık bizimle kalacak.
Amy tepsidekileri Victoria’nın üzerine döker. (Ben tepsiyi kafasına atar diye bekliyordum. Ergenlik çağında aşık olmuş bir genç kızdan daha tehlikeli hiçbirşey yokturLex’cim dikkat yani:)
Amy: Özür dilerim. Bir bez getireyim
Victoria: Bilerek döktü.
Lex: Kazara oldu, öyle değil mi Amy.
Amy: Tabi ki. (odadan çıkar)
Victoria: Belki senden hoşlanıyordur Lex. (haaa şunu bileydin)
Lex: Kıskanç olduğunu bilmiyordum. (Sen bilmeyeceksin, İnanmam!!)

sudem
05-02-06, 17:17
eheueehu süpersin aysem_ replikler harika ama en çok yorumların çok güzel...Ergenlik çağında aşık olmuş bir genç kızdan daha tehlikeli hiçbirşey yokturLex’cim dikkat yani :) süper çok güldüm buna...replikler başlığını sen aç istersen...

mayıs
05-02-06, 20:43
Heyecanlı bir bölümdü,her şeyin dönüm noktası gibiydi.Clark'ın durumu Lex den çıktı artık her şey o gazetecinin elinde ama böyle giderse yakında Lex sanırım onun hayatına son verir.
Lex niye açık açık ben böyle bir şey buldum diye paylaşmıyor Clarkla ya da Clark niye açıklamıyor Lex e bazı şeyleri çocukla paylaşsa bu kadar sorun yapmayacak Lex.Acaba babasına yardım edecek mi Lex bir de Lana nasıl kurtulacak Chole da üzüldüm rüyası çıktı.İyiki ara verilmeden devam ediyor.

Bu arada replikler güzeldi.

aysem_
06-02-06, 09:42
beğendiğinize sevindim. Replikleri replik bölümünden tikip edebilirsiniz.

sudem
06-02-06, 13:50
evet kesinlikle çok güzel bir bölümdü...ama öyle bitti ki yani öylece bakakaldım tvye..iyi ki haftaya yeni sezonu izleyebileceğiz.yoksa kesin çatlardım :icon_whis
ya ama olur mu clarkın sırrı çok önemli..sonuçta o bir uzaylı bu nasıl açıklanabilir ki hele ki lexe..
fragmanda gördüm nixon hiçbişi yapamayacak.lex bu işi de halledecek...canım benim ya kıyamam ben ona :blush:
bu arada clark çok tatlıydı...