PDA

Tüm Versiyonu Göster : Çemberimde Gül Oya Nasıl Bir Dizidir ?

sinema
21-11-04, 16:55
Kimilerine göre devrimcilerin anlatıldığı bir dizi,kimilerine göre Yurdanur ile Mehmet'in aşkını anlatan romantik bir dizi.Sizce hangisi?

joshandme
21-11-04, 17:11
bana göre her ikiside .çünkü dizi her ikisini de içeriyo . ben ikisi diyorummm

21-11-04, 17:11
ikiside geciyor..daha cok yurdanurla mehmetin aski anlatiliyor ama siyasi de var zabi

GizemK
21-11-04, 17:55
Bence siyasi.. Aşk ikinci planda kalıyor

bahar475
21-11-04, 18:06
Bence siyasi bir dizi....

21-11-04, 18:57
bana sorarsaniz a$ki anlatan bi dizi..o dönemde a$kin nasil ya$andigini a$kin hangi zorluklara gögüs gerdigini anlatiyor.

70li yillarin a$kini ve siyasi dönemeni anlatan bir dizi...

cokta guzel

GizemK
21-11-04, 19:00
Bencede çok güzel ama izlerken çok üzüyor ya :cry:

_hasret
21-11-04, 20:26
bence ikisde. Ama izlemeye basladigimdan beri 70 li yillari daha cok merak ediyorum. Tabi Ask da var. ozamanlarda askalr daha saf daha güzelmis.
ikisde geciyor. zaten güzel olan da bu bence

havin_baran
22-11-04, 02:23
bence dizi siyasi; ama bir o kadar da ask oykusu...

tabii ask oykusu olmasa sanirim kimse pek izlemezdi cunku yasadigimiz bu zamanda "ask" Gercek Ask" kelimesinin yitirilmis oldugu zamanda herkes askin eksikligini hissettigi icin dizilerle avunmaya calisiyor

bazilarimiz diye dusunuyorum.
ask oykusuyle kendine cekiyor bizi ve siyasi katarak 70'li yillarda nasil TURK POLISININ; TURK VATANDASINA isgence yaptigini anlatiyor!! ay Allah'im Deniz Gezmis aklima geliyor da nasil uzuluyorum veya Yilmaz Guney neyse umarim yattiklari yerde bulmuslardir huzurlarini...
neyse daha yazacaklarim vardi ama slkmaya hakkim yok sizi :)

havin_baran
03-12-04, 04:34
eee kimse izlemiyor mu bu diziyi kimse bisi yazmamis??? insan en azindan 70'li yillar diyince acip bi bakmali bence :o !!!

insan tarihini bilmezse; gelecegini hic ogrenemez"mis diye soz vardir... :( kimse izlemiyosa uzuldum yani

Siyahinci
05-12-04, 14:45
eee kimse izlemiyor mu bu diziyi kimse bisi yazmamis??? insan en azindan 70'li yillar diyince acip bi bakmali bence :o !!!

insan tarihini bilmezse; gelecegini hic ogrenemez"mis diye soz vardir... :( kimse izlemiyosa uzuldum yani

VALLA SENİN NE ANLATMAK İSTEDİĞİNİ ANLADIYSAM NE OLAYIM.BU DİZİYİ KİMSE İZLEMİYOR MU DİYOSUN.YA BU DİZİ RESMEN YENİ BİR ÇIĞIR AÇTI.FARKI İLE HERKESİ EKRANA YAPIŞTIRIYOR.BEN KOYU BİR İZLEYİCİSİ OLARAK BU SÖZÜNE KIRILDIM VALLA :lol: ÇEMBERİMDE GÜL OYA İZLENMEZ Mİ YAAAA....

BU ARADA ANKET İLE İLGİLİ YORUM YAPMAMIŞIM BEN HAYRET,NASIL ATLADIYSAM !! BENCE SİYASİ BİR DİZİ.HERKES AŞKIN ZORLUĞUNU ANLATIYOR DİYO AMA O DÖNEMDE HERKES CANININ DERDİNE DÜŞMÜŞ AŞKI YAŞAMAK GİBİ BİR LÜKSLERİ YOKTU YAŞADIYSA BİLE DE MEHMET VE YURDANUR'UN AŞKI GİBİ OLMALIYDI Kİ AŞKLARI AYAKTA KALSIN...

iremneva
07-12-04, 12:00
Bi dizide aşk olmama ihtimali olamaz bana göre onun için siyasi bi dizi tabiki içinde aşk olan ama bunu merkezde aşk olacak şekle getirmemek için uğraşılıyor ama şimdiye kadar beklediğim şekilde siyasi boyutada ulaşmadı ve bence bu en güzeli .hiç bişey empoze edilmiyor mehmet solcu biliyoruz ama fikirleri yok ortada sırf fikirleri yüzünden ne çektiğini izliyoruz hiç bişeyin propagandası yok kuyruklar var ortada ama o toplum nasıl öyle olmuş nasıl bi düşüncenin ürünü belli değil bahsedilmiyor insanın ilgisini çektirecek kadar detaylı ilerisini isteyenin merakının sınırlarını zorlayıp incelemesini sağlatıyor ama biraz daha aşktan uzaklaşıp detaya inerse çok sevineeğim açıkçası .( ama yurdanurun okulda ki ilk günü çok güzel anlatılmıştı .en azından istediğimi okuyabilmenin rahatlığını yaşıyorum şuan çok üzülmüştüm o gün .:( ) ama yinede böyle bi dizi izlediğim böyle bi ortamda böyle bi diziyle karşımıza çıkacak kadar cesur oldukları için herkese teşekkürler

esmer
07-12-04, 12:18
bende siyasi agırlıklı bir dizi oldugunu düşünüyorum ama içinde aşk olmasaydı bu kadar izlenmezdi sanırım bizlerde o günleri sadece annelerimizin anlattıkları ile ögrenirdik belkide :? çemberimde gül oya konusu amacı ne olursa olsun çok güzel ve özel bir dizi benim için

meltemyucel
07-12-04, 12:27
Bi kere bu sistemde öyle ağır siyasi dizi yapılamazdı. Harika bir aşkın içinde siyasetide bi şekilde bize anlatmaya çalışıyorlar. Zaten arif olan anlar derler ya. öle işte anlayan anlıyacağını anlıyor. Ben karşı tarafında fikirlerini görmekisterdim. Neden u adamlar bunu seçmiş. Solcular gerçekten sütten çıkmış ak kaşıkmı. Yaşadığımız zamanda bunu sorgulamak belki saçma olurdu ama o dönemde herkes gerçekten inandığı değerler uğruna savaş veriyordu. Diğer tarafın inandığı savunduğu değerler neydi bunuda bilmek istiyorum.

contess
07-12-04, 13:50
bence bu dizi baslarda bayağı bir siyasilik ön plandaydı ama mehmet gözaltından çıktıkdan sonna ve herseyi atlattıkdan sonra dizi romantikleşmeye baslamadı deil tabiki önümüzdeki bölümler neyi getirir bilemeyiz bence bu sorunun cevabını dizinin sonunda karar verebiliriz...

beyazyagmur
07-12-04, 13:55
Konusu gereği zaten çok ilginç alışık olmadığımız bir dizi...
Bence hem siyaset var bu dizide hemde aşk...Hemde dostluk ve arkadaşlık bağları ön planda..v.s
Kısacası bu dizi herşeyi ile bir bütün... :wink:

GizemK
07-12-04, 13:58
kesinlikle katılıyorum her sözüne ama daha çok olaylar anlatılıyor bize ve aşk ile bütünleştiriliyor valla iyiki varsın Çağan Irmak :!:

DreameR_karahan
23-01-05, 14:11
ya dizi güzelde babamla izlemek istemiyorum 70 yıllarda askerlik anılarını anlatmaya baslıyor bende hemem sıkılıorum ama gerçekten iki özellik tasıyo ve gerçekten beğenerek izliyorum harika :)

Sisi
24-01-05, 09:00
Çemberimde gül oya nasıl bir dizidir...Bu soru sadece 2 seçenekle kısıtlı kalması sizcede 80'li yıllarda yaşanılanlara.... bunları anlatmaya çalışanlara karşı bir haksızlık değil mi ?

Evet...Bir siyasi dizi. 80'li yılların Türkiye'sini....İnsanını anlatıyor
Evet...Romantik bir dizi... O dönemlerde hemen hemen her ayrı görüşlere sahip ailelerin sevdalı çocuklarının savaşını anlatıyor.
Evet... bugünün gençliğiyle 80'lilerin arasında ki uçurumu ortaya koyuyor.
Evet... İlerleme olarak gördüğümüz Batılaşmanın bizi,insanlığımızı, o değer verdiğimiz adetlerimizi yok edişini tüm çıplaklığıyla ortaya döküyor...
Evet... şu sıralarda "ağa", "mafya" gibi dizilerin inadına aynı zamanda tarihimizden birşeyler öğretmeye çalışıyor...
....
Evet.... Çemberimde gül oya dizisini iki şıkta kısıtlamak haksızlık gibi geliyor!!!...

serra
24-01-05, 09:47
Çemberimde gül oya ne siyasi ağırlıklı bir dizi nede romantik.
Bencede sadece bu iki özellikle sınırlamamak gerekir.Sisi arkadaşımızın yazdıklarına katılıyorum.Çemberimde gül oya şuan gündemde olan bütün dizilerden farklı.

destemona
24-01-05, 12:25
Çemberimde Gül Oya'da eskiden ve şimdi anlatılıyor. Bunun içinde sadece siyaset ve aşk yok. Evet bugüne kadar siyasi olarak Türkiye'de çekilen ilk dizidir. Ve 70'li yıllar ancak bu kadar güzel anlatılabilir. Yine bu dizideki aşk diğerleri gibi değil, daha farklı, hem anlatımı, hem yaşanış şekli... ama bu dizide bahsedilmesi gereken üçüncü bir şık daha var. DOSTLUK. İyi günde, kötü günde insanın yanında olması gereken dostlar, acını, sevincini, kavganı paylaştığın dostlar....
Bu dizi insanın içine işliyor....
Can Dündar’ın aşağıdaki yazısı bazı şeyleri çok güzel anlatıyor aslında....

ESKIDEN
Çember çevrilir,
Su musluktan içilir,
Ağaçlara tırmanılır
Bebekler bezden
Silahlar tahtadan
Resimler kömür karasından yapılır?
Kızlara ninelerinin,
erkeklere dedelerinin
isimleri konulur
Saatli maarif okunurdu
Komşuda pişen
Bize de düşer
Bizde pişen komşuya düşerdi
Geceler ayaz
Sokaklar karanlık
Yıldızlar parlak olurdu
Turşu, salça, mantı?
Evde yapılır
Karpuz kuyuda soğutulurdu
Erik ağacının çiçeği
Pencere camımıza yaslanır
Güz yaprakları bahçemize düşerdi
Kardan adam yapılır
Evlerde soba yakılır
Kış gecelerinde masal anlatılırdı
Merdiven çıkılır
Aidat ödenmez
Yönetici seçilmezdi
Evler badanalı
Sokaklar lambasız
Mahalleler bekçili olurdu
Ajans radyodan dinlenir
Çizgili roman okunur
Defterlere kenar süsü yapılırdı
Hayat
Arkası yarin gibiydi
Kesintisizdi
Her gün yaşanacak bir şey vardı
Herkes kendi düşünü kurar
Kendi hayatını oynardı

SIMDI
Hayat tek perdelik bir oyun
Stand-up bir yalnızlık gibi
Simdi
Herkes
Yoğun
Yorgun
Ve
Tek başına

(CAN DÜNDAR)

stargate
24-01-05, 21:23
Hem siyasi hem romantik ve kaliteli.

Nazli_Niko
28-01-05, 23:35
Gercekten Siyasi Yaw

selinim
30-01-05, 17:27
evet siyasi bir dizi bence. çünkü 70'li yılları anlatıyor.

Dost38
02-02-05, 01:50
Sevgili Arkadaslar,
Bencede ,,sadece iki baslikla yorumlamak Diziye büyük haksizlik diyorum.
O yillari yasamis biri olarak,haddim olmayarak Dizi hakkindaki düsüncem sudur!!!
CGO :
Yasamin ta kendisi degilmi?
Bakin ne kadar Degerlerimizi kaybetmisiz.
Sevmekten korkan bir Toplum olmusuz.
Henüz gec degil Arkadaslar.
Bu Dizi bence gelecege Isik tutuyor....Degerlendirelim bunu.
Sevelim birbirimizi......
Yok edelim Siddeti hayatimizdan......
Sevgi dolu,Hosgörülü ve bariscil bir Yasam icin hepinizi kucakliyorum...
Halil-Alm

koknur
09-02-05, 15:31
bence her ikiside hem siyasi hemde ask uzerine kurulmus bir dizi

__HaViN__
10-02-05, 14:09
ben zaten bir cemberimde gül oya yı birde haziran gecesini izliyorum ama bu dizi duygusal anlamda beni cok etkiliyo dizinin baslarkenki müziğinde var ya onda ağlamaya baslıyorum resmen dizi bitene kadar ben hic bir dizide böyle olmamıstım ya cok zormus o yıllarda yasamak ben 17 yasında olmama rağmen cağan ırmak bana cok güzel veriyo o yılları BRAVO..

BuRcU_22
10-02-05, 15:04
ikisi de...
asıl anlatılmak istenen o yıllar, yani bir aşk öyküsü çekelim diye girmemişler yapımcılar, ama o yılları anlatırken yaşanan aşkların zorluğu da göz önüne alınmış. Bir de işin ticari kısmı var, bazılarınızın dediği gibi, bu aşk olmasaydı çok acı ama dizi izlenmezdi...

10-02-05, 15:27
Bana göre burda Cagan Irmak'in anlatmak istedigi olay, 70li Yillarin siyasi türkiyesinde ya$anan insan sevgileriyle bugun ki insan iliskileri..

_irem_
18-02-05, 22:55
kesinlikle ikiside dizide ikiside ön planda ben anket sikkinin 3. ikiside olabilirdi :wink: :wink: :wink:

akeskin
19-02-05, 02:39
bence muhtesem bir dizi.siyasi yönü var fakat daha çok romantik bir dizi.siyasi yön sadece o zamanlarda bu olaylar daha sık yasandığı için dizinin içinde.genel anlatılmak istenen ise yaşanan aşklar özellikle mehmet-yurdanur aşkı.

DELIKAN61
19-02-05, 02:51
Iki olgununda karisik oldugu gorsel bir eserdir.Ayrica anlatimi mukemmel , kendine hayran birakan, bir hafta meraktan fitik eden,her bölüm aglatan,her bölüm güldüren, hayatin icinden, gercek bir dizidir. :)

akeskin
19-02-05, 02:53
Iki olgununda karisik oldugu gorsel bir eserdir.Ayrica anlatimi mukemmel , kendine hayran birakan, bir hafta meraktan fitik eden,her bölüm aglatan,her bölüm güldüren, hayatin icinden, gercek bir dizidir. :)

kesinlikle katılıyrum.anlatım,çekim mükemmel ve de gerçek bir dizi.

pelin01
21-02-05, 14:40
bence daha cok siyasi bir dizi ama icin de ask da var

awesome
26-03-05, 21:32
siyasal olaylara daha cok yer veriliyo ama ask arka planda kaliyo

DeNiZ_7
26-03-05, 22:02
ya dizi kem siyasi hem romantik ikisi bütünleşmiş.siyasi bi hayat içinde yaşanan aşk gibi bişey. :roll:

yengecs
04-04-05, 22:14
Kesinlikle siyasi bi dizi.. tabiki diziye ilgi cekilmesi icin yaratilan ask hikayesi farkli bi cekicilik kazandirdigi gibi sanirim insanlarin bazi olaylari anlamasinada yardimci oluyo. Genede israrla romantik bi gorunum oldugunu soyleyen izleyicelerde yok degil.. tabiki herkes icerigini tam olarak bilmeyebilir yada oyle gozlemlemeyebilir, buda bakis acisina baglidir.
Bence en kaliteli dizi Cemberimde gul Oya :!:

hazal gül gökbulut
17-06-05, 09:14
bence hem siyasi hem de romantik bir diziiii....... :D

aliyeci
17-06-05, 11:21
siyasi ya da romantik;
çgo 2004-2005 sezonundaki yayınlanmış en iyi-en etkileyici- en başarılı ilk 3 diziden biridir; çağan ırmak a tebrikler:)

Jada
17-06-05, 18:19
as-salaamu alaykum
bence cgo gercek yahati, gercek insanligi, gercek sevgiyi gösteriyior ve yanliz siyasi ve aski dil. bu dizi gördüyüm EN IYI DIZI cünkü her seyi gercek aski bile, görüyoruz iste simdiki ask-dizilerini, hicbirinde böyle bi sevgi yok, öylesine koymuslar aski istedizilere(HG):(
ve siyasi tarafi'da cok güzel bence, zamani gelmisti böyle bi dizinin. lütfen artik dogrulari görmekten cekinmeyin. bence herkes bu diziden biseyler ögrene bilir, ÖGRENMELIGIZ cünkü yanliz hepberaber tutarsak bizler bu düyada sevgiyle yasariz, düsmanlikla bir yere varamayiz...
shukraan ktir
MA SALAMA

çağan_13
17-06-05, 19:10
merhaba ben 2. bölümden beri çemberimde gül oyaya aşık bir insanım(nickimden de anlaşıldığı üzre)))bana göre bu dizi çok nitelikli çağan ırmak bu diziyi siyasi mi yapsam aşk mı diye yapmamıştır bana göre bu arada kısa bir hatırlatmayla siyahinci2'ye tamamen KATILIYORUMMMM :p :p :p

aspendos
02-07-05, 15:01
Siyasi bir dizi tabiki.
Hayata dair herşey var içinde.
Çok seviyorum.

ç.g.o.fanı
19-08-05, 12:55
aslında ikiside.ama ask daha cok ön plandaydı.yine de mükemmeldi..niye bitti ki...... :confused: :confused:

Aysegül
21-08-05, 18:40
bu dizide hem siyasi var hemde ask yani ikiside var dizi de

ÇAKIL85
06-10-05, 21:17
aslinda ikiside:)
ama tek bir kelime söylemem gerekirse
OLAGANÜSTÜ BiR DiZiYDi!!!!!!!!!!!!!!!!

gurbetci
08-10-05, 12:35
sonunu bildigim halde hala izlerken neler olacak diye bekledigim,dvdleri izlerken gecenin dörtlerine kadar beni uykusuz birakan,ekranda yeri doldurulamayacak(tabi bu benim görüsüm),dizi degil de bambaska birseydi Cemberimde Gül Oya.

deniz_love
19-10-05, 19:35
öncelile bu dizi cok guzel bir diziydi
cunki deyisik bir diziydi
70 yillarinda neler oldugunu herkez biliyor ama
bunu dizi olarak görmek deyisik bir tat..
öncelikle bu diziyi guzle yapan butun oyunculardi.
hepsi cok basarililardi. ...

dizyie baktigimda keske o yllarda yasasam diyorum ...

somn bölum cok kötuydu ya ..mafetti beni aglamaktan
öldum hele de tam acikli sahnelerde o muzik girmiyormuydu aahh ahh ..
cok kisaydi yaa..

dvdlerin hepsini aldim ve
izliyorum hic de bikmiyorum
her izlediyimde acikli sahnalerinde acayip agliyorum =)

GüZYanGInI
21-10-05, 09:08
BENCE ÇEMBERİMDE GÜL OYA günümüzdeki dizilerden çok farklıydı. 7 den 70 e herkesin beğenisini topladı... Bittiği için çok üzüldüm... Ama bence tamda zamanında bitirirler.... Şimdiyse hepsini çok özlüorum... Son bölümünde bende çoğu kişi gibi gözyaşlarımı tutamamıştım.... Yurdanur, Mehmet, Suna abla, Zarife hepsi mükemmeldi.....

forgetmenot
27-10-05, 14:10
Konusu açısından 'tarihi gerçekleri' yansıtıyordu,sıcacıktı,hümanist yönü çok kuvvetliydi.Bir fenomendi kısacası.

hiLda
27-10-05, 15:19
hem siyasi hem romantik bi diziydi..bugüne kadar yeni bölümlerini iple çektiğim,senaryosuna ve oyuncu kadrosuna hayran olduğum,büyük bi heyecanla izlediğim ve bittiğinde ağladığım tek diziydi.. :( çok özlüyorummm...

ozzde
03-11-05, 01:47
Gördüğün göreceğin en kaliteli diziler listesindedir benim için...

zerafet
06-11-05, 15:23
Bana kalırsa çemberimde gül oya özellikle siyasi yönü ağır basan bir dizi değil.Her yönüyle birbirini tamamlayan bir dizi.Siyaset,aşk,hüzün,sevinç... Herşey öyle güzel bütünleşmiş ki birbiriyle.Kesinlike dört dörtlük bir dizi her anlamda.

musso
11-11-05, 09:44

Kimseniin izlemediği doğru değil TV kanalları izlenmeyen dizilere yer vermezler. bunu dizilerin aralarına yerleştirilen reklamlar belirliyor Reklam verenler dizilerin reytinglerine bakarak reklam veriyorlar. Kanaatim se bu ve bunun gibi dizilerin çoğalmasının Ancak gerçekleri yansıtarak çekilip izleyicileri ile buluşmasının pek çok faydaları olacaktır. Ben yetmişleri yaşamış biri olarak bugünkü gençliğin o günlerle ilgili neredeyse hiç bir şey bilmediklerini görmektan dolayı üzgünüm . O günlere dair belleklere hergün öldürülen onlarca kişi ve kanlı olaylar kazınmış. O insanların neden öldürüldüğü kimler tarafından öldürüldüğü hep göz ardı edilmiş. Taranan kahveler işçi servisleri beyazıtta üstlerine bomba atılan üniversite öğrencileri iple boğulan TİP li yedi genç ve ellerini kollarını sallayarak gezen vatan millet sakarya diye ahkam kesen katilleri ve bu katliamları niçin yaptıklarını bugünkü gençlik böyle filimlerden ve yazılanlardan kısmende olsa öğrenebilecek. Onunn için dahaçok film tyada dizi çekilip kitap yazılmalıdır
sevgiler.

gurbetci
01-12-05, 01:56
eski bolümlerini dvdde izleyebiliyorum ama yenisinin olmayacagi aklima gelince abartisiz kalbim aciyor.iste boyle bir diziydi cgo;zaman gecse de üstünden unutulmayacak olan

akeskin
20-12-05, 01:04
eski bolümlerini dvdde izleyebiliyorum ama yenisinin olmayacagi aklima gelince abartisiz kalbim aciyor.iste boyle bir diziydi cgo;zaman gecse de üstünden unutulmayacak olan
katılıyorum sonuna kadar.unutmak mümkün değil.
dizi izleme kriterim değişti cgo yüzünden dizi izleyemiyorum artık.

kimon
27-03-06, 22:31
70li yıllara cok cok farklı bir yönden deginen biz 80 kusagına o günleri gösteren 60 kusagına gecmişini anımsatan hayatımda ilk kez hüngür hüngür aglayarak izledigim en mekemmel dizi tekrar izleyebilmeyi ne cok isterdim...

zinednah
30-05-06, 12:14
en güzel
en anlaşılır
en insani
en iyi kadrolu
en iyi anlatımlı
en iyi yönetmenli
en iyi taraflı
en iyi dizi müzikleri olan
en muhtesem dönem dizisiydi...

neredeyse her bölümünde
gözlerim patlarcasına aglamaktan
ve dizinin var oldugu dönemi
içimde yasamaktan kopardım
bittigi zaman cok üzüldüm
çağan ırmak'a bayılıyorum
yaptığı tüm işleri taktir ediyorum
ve başarılarının devamını diliyorum...

sevgilerimle....

http://img163.imageshack.us/img163/8185/atatrk5pq.jpg

özgür_keremcem
05-06-06, 19:10
hem siyasi bir dizi hemde aşkı anlatan bir dizi bvence

dokuz
06-06-06, 14:02
çemberimde gül oya gibi bi diziyi " siyasi bir dizidir " diye sınırlandırmak çok yanlış olur bence...
evet elbette ki anlattığı dönemin siyasi yapısından yola çıkılmış bir dizi ama bunun yanında sevgiyi , öfkeyi , korkuyu , acıyı , aşkı , mutluluğu , hüznü... kısacası insana dair her duyguyu en güzel anlatan dizidir..!!!!

muzolog
22-06-06, 15:09
Ben onu bunu bilmem bence gelmiş geçmiş en iyi dizi Çemberimde Gül Oya.
Devrimcilerin anlatıldığı bir dizi olduğunu hiç sanmıyorum. Yani en azından dizinin taraf olduğunu sanmıyorum, sadece Çağan Irmak'ın gözünden 80'leri anlatan bir dizi ve tek bir sahnesini bile kaçırmadan izlediğim tek dizi.

emre_11
22-06-06, 20:12
bence Çemberimde Gül Oya içinde acıyı,neşeyi,aşkı,toplumun durumunu,tarihimizi, bunları ve daha fazlasını içinde barındıran bir dizi ben diziyi izlerken tüylerim diken diken oluyordu herşey öyle hissettiriliyordu ki çok güzeldi

*özgürkız*
23-06-06, 12:40
inançları uğruna ölen insanları anlatan aşkı anlatan mütiş bir dizi ben özellikle ümitin öldüğü bölüm ve bittiği bölümde çok ağlamıştım

superisicik
06-07-06, 19:03
çemberimde gül oya içinde sıcaklığın, aşkın, şevkatin, zorluğun bulunduu bir diziydi ve inanılmaz harika bi diziydi... zaten çağan ırmağın yazdıı düşünülürse bi dizi havadan 10 puanı alıo ama çemberimde gül oya hem havadan hemde karadan puanlar alıodu yani iiki böle güzel bi dizi yayınlanmış ve iyiki bizde izleme eyleminde bulunöuşuz

osag
05-08-06, 15:17
bence çemberimde gül oya süper ötesi bir dizidir.Ben hayatımda böle dizi izlemedim ya........hem aşk anlatıo hemde hemde ne bilim o kadar çok şey anlatıoki ıcon frown

((AyseGul))
06-08-06, 10:26
Cemberimde Gul Oya....
Hayatimda simdiye kadar izledigim,izleyecegim en HARIKA dizi!
Dizinin otesinde bisey,farkli biseyler var...
Her bolumunu soluksuz izledigim,
HER bolumunde de gozyaslarimi tutamadigim bi dizi...!
Kisacasi bie efsane... :)

Billush
06-08-06, 12:12
İnsanı aynı anda hem güldürmeyi hem de en içten çekilde ağlatmayı başaran dünyadaki tek dizi.Bu kadar güzel bir kadrosu olan,bu kadar güzel senaryoya sahip tek dizi diyorum başka bir şey demiyorum.

gulseven
09-08-06, 09:23
İnsanı aynı anda hem güldürmeyi hem de en içten çekilde ağlatmayı başaran dünyadaki tek dizi.Bu kadar güzel bir kadrosu olan,bu kadar güzel senaryoya sahip tek dizi diyorum başka bir şey demiyorum.

doğru söze ne denir ki;)
bi bakmışsın gülüyoruz bi bakmışsın ağlamaktan helak olmuşuz.
o zamanki sıkıntıları, ama bi o kadar da güzel şeyleri yaşatan başka hangi dizi var ki

sevi_özge
09-08-06, 15:56
eer guluosan 1dk sonra aglıyabılırsın ama bunu asla dengesızlık olarak gormuosunaksıne ızlerken hosuna gıdıo ınsanın karakterlrı replıklerı muzıklerı.... cok muthıs bsy yaa cok muhtesem bı dızıı

mary osbourne
14-08-06, 12:24
harika bir dizi.eskiyi gösterirken bir anda günümüze geçişi,olaylar arasındaki bağlantılar olayların ele alınışı ve tabiki oyuncularıyla mükemmel bir dizi

prensesss
18-08-06, 14:01
ÇGO kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel bir dizidir.

ÇGO ağlama seansı gibidir.Yeri geldiğinde gülme seansı...Mendilleriniz hazır olarak izlemeniz tavsiye edilir.Hikaye sizi birden içine alıverir bir daha kopamazsınız ve bence ÇGO sayesinde bir daha dizi bağımlısı olmayacaksınız.Hiçbiri sizi ÇGO kadar etkileyemecek;hiçbiri onun kadar gerçek gelmeyecek gözünüze...:img-sorry

Ta ki daha iyisi yapılana kadar(Bu da biraz zor gibi gözüküyor...:img-nyam:)

yigit_arda
18-08-06, 14:53
çgo gerçekten süper bi dizidir.ülkemizin geçmişi ile ilgili her şeyi bu diziden öğrendim.yurdanur ve mehmetin aşklarıda güzel.dizi gerçekten oyuncularından tutun müziğine set arkası d dahil her şeyi ile mükemmel

anny
19-08-06, 22:56
konaktaki her sahne çok güzeldi..her bolumunde aglıyorduk özellikle zarifenin başına gelenlere üzülmüştüm..yönetmeninden,oyuncusuna ve müziklerine kadar mükemmel bir diziydi..

newra_15
19-08-06, 23:35
anny e we diğer tüm arkadaşlara katılıyorum yıllarca unutamam bn bu diziyi neler olduğunu tam olarak o diziyi izleyerek öğrendim böyle eşsiz bir kadro böyle eşsiz bir dizi........... o dönm daha güsel annatılamasdı bnce yakın tarihimize ışık tuttu daha ne diyeyim yazcak kelime bulamıorum hakkaten kelimelerle annatılamıcak kadar güsellllllll:img-clapp

zuzuhal
20-08-06, 16:53
bence her ikiside:img-yes:

spider_th
23-08-06, 23:51
kesinlikle süper bir dizi

ihtilalcocugu
24-08-06, 13:36
26 yaşındayım... bu yaşıma kadar izlediğim ve bittiğine çok üzüldüğüm bir dizi.
hem siyasi hemde aşkı anlatan güzel bir diziydi. o yıllarda o yılları yaşamayı çok isterdim ama geç gelmişiz işte dünyaya... denizleri mahirleri hüseyinleri yaşamayı ...

notum
24-08-06, 13:49
walla çemberimge gül oya çok güzel bir dizidir doğduğumdan beri bu diziyi seyrederim(biraz fazla attım galiba)

Rabish
24-08-06, 23:24
CGO icin en dogru kelimeler "icten" ve "sicak" , her anlamda bence bu iki kelime cok guzel anlatiyor dizimizi ..

RABİA
25-08-06, 17:02
aşkı en güzel anlatan dizi:love05:

gizemtrky_20
07-09-06, 13:17
bence çemberimde gül oya çok mükemmel bi dizi ya gelmiş geçmiş dizlerin en iyisi bence kadro süper hikaye süper eski zamanların anlatıldığı bölümleri daha çok seviyrum çoğu zaman gözlerim dolarak izliyorum ağladığımda oluyo çok etkiliyo beni ya çok çok seviyorum yaşıyorum adeta izlerken tekrarlarını bile her sabah kalkıp izliyorum beni çok etkiliyo eski zamanları çok güzel anlatmışlar evet siyasi aynı zamanda ama aşk öyküsüde ağır basıyo kısaca tek geçiyorum....

GENÇ FENERLİİİİ
23-09-06, 12:18
ya bayılıorum şu diziye bence aşk birinci planda siyaset ikinci planda kalıo gibin gelio bana

ecrin
23-09-06, 12:27
Çemberimde Gül Oya

Öyle bir dizi ki bize gerçek sevgiyi, dostluğu, arkadaşlığı, komşuluğu anlatan
Öyle bir dizi ki 78 kuşağının neler yaşadığını anlatan
Öyle bir dizi ki kitapların yakıldığı, düşünmenin suç olduğunu anlatan
Öyle bir dizi ki insanın kendi çıkarları uğruna sevdiklerini bir kalemde sildiğini anlatan
Öyle bir dizi ki insanların kaybolduğunu anlatan
Öyle bir dizi ki fikirleri ve düşünceleri uğruna mücadeleci insanları anlatan
Öyle bir dizi ki şu anda bizlerin mücadeleden ne kadar uzak olduğumuzu anlatan
Öyle bir dizi ki beni 40 bölüm ağlatan, içimi buran ......

.:Dişİ KaNarYa:.
25-09-06, 00:10
ç.g.o öyle bir dizidirki ;
ismi geçtiğine dahi ben bir iç çekerim , hiçbir diziyi ikinci defa baştan sonuna kadar asla izlemem ç.g.o yı defalarca aynı zevkle izlerim ç.g.o da hiç bir şey yapmacık değildir , ç.g.o da hiçbirşey sonradan kurgulanmamıştır herşeyin sonu zaten bellidir ,ya başka neler söylemek geliyor içimden ama kelimelere dökemiyorumm
son olarak ç.g.o öyle bir dizidirki ;
beni 40 bölüm ağlatan

prenzez
29-09-06, 19:13
ÇGO bugüne kadar izlediğim en güzel dönem dizisidir.
ÇGO bugüne kadar izlediğim düşünce hayatıma katkıda bulunan tek dizidir.
ÇGO "insan" a dair her şeyi içinde barındıran bir dizidir.
ÇGO,izlemeyenlerine üzüldüğüm tek dizidir.

neslihan2
30-09-06, 22:28
o dönemleri yaşan byklerimin dediğine göre o insanlar vardı onlar gerçekti dediler sanırım bu çok önemli bizdendi...
bugüne kadr hiç bir dizifilm Türkiye nn o buhranlı dönemlerini bu kadr yalın anlatamamıştı o çatışmalar işkenc sahneleri bunları yazmak çekmek oynamak byk cesaret işi olsa gerek...
asla reyting kaygısına düşmediği için içinde anlatılan sevgilerde asla cıvk deildi...
ve sanırım en önemlisi izleyenlerinn bilnçli izlmesi ona kaybe kat değer kattı.

------------------

padme_01
07-12-06, 14:56
bence mehmet ve yurdanurun aşkını anlatırken hemde o dönemin türkiyesine ışık tutmaya çalışıyor.mükemmel bir diziydi.

gurbetci
13-12-06, 19:30
ayni sahneleri kac kere izlersen izle yine gözlerinde yas birakan ,bazen de icinde sevinc cicekleri actiran anlatilmaz derecede güzel bir dizidir.

hüzün çiçeği
14-12-06, 23:59
bence de siyasi bir dizi.. ama çok güzeldi 80 li yılları çok güzel anlatıyodu. keşke bitmeyip yıllarca devam etseydi ben hiç bıkmazdım valla izlemekten..

helen82
19-12-06, 02:00
hayatımda ilk defa ilk bölümünden son bölümüne kadar takip ettiğim aklımda çok kaliteli bir yapım olarak yer etmiş mükemmel bir diziydi çemberimde gül oya.çağan ırmak bu dizide konuşulmayan tabu olan şeyleri yaşattı bize.ülkenin çok üzücü bir dönemini gösterdi.reyting kaygısı taşımadan her bölümü dolu dolu ve son derece sürükleyi bir şekilde sundu diziyi.eğer diğer yapmlarda olduğu gibi uzatsalardı uzatılmaya çok müsait bir konusu ve kadrosu vardı.ama çağan ırmak konuları hızlı iilerletmeyi tercih etti.burdan çağa ırmak'a ve tüm ekibe teşekkürlerim sunuyorum.(her ne kadar gecikmiş bir teşekkür olsa da ):good: :good: :good: :good: :good: :good:

Spirit
22-12-06, 20:36
Bu dizi tarif edilemez bir güzellikte aslında.Ne kadar anlatmaya çalışsamda çok eksik kalır.Her sahnesinden çok sayıda anlam çıkarılabilicek bir dizi Çemberimde Gül Oya.Çok farklı yani.

Black Roberta
22-12-06, 20:45
zamanında çok sevdigim bir diziydi halada yayınlasalar izlerim o dönemi yansıtması çekimi konusuna varana kadar gerçekten güzel bi diziydi fazlada uzatmadılar tadında bıraktılar

rappergirl
23-12-06, 14:19
kim ne derse desin kesinlıkle siyasi bi dizi ama bi dipnot vereyım cemberimde gul oyanın yayınlanacagı ilk bolumde cagan ırmakla bi röportaj yapıldı ve cagan ırmak bu dizi siyasi bi dizi değil sadece o donemdekı askların daha guzel oldugunu anlatan bi dizidir dese de acıkca ne anlatmak istediği ortada...

cann2366
27-12-06, 13:38
çember muhteşem bir diziydi.her sahnesi anlamlı her dialoğu dolu...en kaliteli oyuncuların ve türkiyenin en iyi yönetmenini buluşturdu .bir efsane yaa

simbats
06-01-07, 23:52
çemberimde Gül Oya Konusu çekimleri Oyunculariyla Muhteşemdi .en Etkilendiğim Sahnelerse Sultanin Kocasini Vurduktan Sonra Yere Düşüp ölmek üzereyken Karincaya Bakip Konuşmasi,yurdanurun öğrencisiyle Konuştuktan Sonra Adin Ne Diye Seslendiğinde çoçuğun Dönüp Gülümsemesi Ve Bize çağan Irmak Olduğunu Hissettirmesi Ferihanin Annesiyle Yüzleşmesi ,mehmetin Arkadaşi Gittikten Sonra Bahçede Yağmur Yağarken Ateş Böceklerinin çikmasi Daha O Kadar çok Varki Bence Her Kare Ama Ben Beni Ağlatan Sahneleri Yazdim Müthişti