Tüm Versiyonu Göster : Resim-Avatar-İmza ve Wallpaperlara Yorumlar
Ben bittim....Buket bitirdin beni...En hassas olduğum konu...Mahvoldum ben...Yapılır mı bu bana ya...Neyse ekledikelrin için çok sağ ol Buket...
Gözdecim...Avatarların her zamanki gibi süper...Özlemiştik seni burda görmeyi
Şeymacım...Msn'e gelsene
bi dakka ya ben naptım ki şimdi yeldacım,derek ve meredith resimleri mi mahvetti seni???:)addisonları sırf senin için koymuştum aslında ama:img-wink:
masal_perisi 26-03-07, 19:57 http://img405.imageshack.us/img405/5849/2x081mh4ns0.gif (http://imageshack.us) http://img81.imageshack.us/img81/3702/2083sn4yf8.gif (http://imageshack.us)
Buketcim...Sorun şu 2 avatar...O sahne benim hassas sahnem...Dün Şeyma ile bu resim yüzünden birbirimize girdik...Yani hassas nokta bu bölüm
masal_perisi 27-03-07, 13:01 Buket...Avatrlar için çok sağ ol...Çok güzeller...
gelincik89 27-03-07, 15:28 selam arkadaslar uzun zamandır bu basliğa girememiştim özlemişim sizi :D
Bizde seni çok özledik duygucum...Bu arada eklediklerin süperdi hepsi..
Buket süpersin yaa eklediklerinin hepsi muhteşem ellerine sağlık..
Gözdecim yine döktürmüşsün ellerine sağlık..
Gemini7 hepsi süper ellerine sağlık..
eklediğiniz resimler ve gifler gerçekten çok güzel eklediğiniz için çok teşekkürler
ben derek'in meredith'ı denizden çıkardığı kısımla ilgili resim avatar gif vs arıyorum ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz???
masal_perisi 27-03-07, 16:17 Şeymacım....Resimler için çok sağ olun...Bu arada bizim yarınki bölümün resimleri ne oldu?...Ayrıca Msn'e glsene...
Ve Buket...Senin benim canım kesin kastın var...Yapmayın şunu ya...
masal_perisi 27-03-07, 16:53 Şeymacım...Süpersin...Anlaşılan süper bir bölüm daha bizi bekliyor...
KeReMcEmİm....Avatrlar için çok sağ ol...
Şeyma...Eski Yelda olayım mı?...İster misin?...Dolsun mu burası?
gelincik89 27-03-07, 17:15 Şeymacım...Süpersin...Anlaşılan süper bir bölüm daha bizi bekliyor...
KeReMcEmİm....Avatrlar için çok sağ ol...
Şeyma...Eski Yelda olayım mı?...İster misin?...Dolsun mu burası?
Rica ederim canım..
Eski yelda hemen ol ben büyük bir hevesle bekliyorum..Ama yeni başlıkta ol..Bu başlık bitmek üzere..Hem yeni başlığa da süper bir geçiş olur..:)
masal_perisi 27-03-07, 17:19 Şeyma...Mesajını tam...3x19'dan avatarları ekelrken gördüm.....Son dakikada durdun beni...Üff...Hadi çabuk bitsin bu başlık....Geldiler ya benimkiler...Rahat durmazlar
sanemmania 28-03-07, 23:30 imza için teşekkürelr dazzle. bir alex&izzieci olarak çok hoşuma gitti,bir süre kullanıyorum.
masal_perisi 29-03-07, 15:00 Buket ve Gözde...Avatrları eklediğiniz için çok sağ olun..Çok güzeller...Kapatsınalr başlığı ya...Başlığın kapanmasını bekliyorum bölüm resimlerini eklemek için...
uf ya bir sürü güsel şey var elimde son sayfa olduğu için hatta kapanması gereken bir sayfada olduğumuz için koymaya kıyamıyorum:icon_sorr yeni başlık açılmasını bekliyorum ben de...bi de birşey merak ettim ya,bugün yeni bölüm mü var abc de yoksa ara mı var...bilen var mı?
Buket ve Gözde...Avatrları eklediğiniz için çok sağ olun..Çok güzeller...Kapatsınalr başlığı ya...Başlığın kapanmasını bekliyorum bölüm resimlerini eklemek için...
teşekkrler yeldacım,buket;eklediklerin çook güseller ellerne sağlık
ben de başlığın kapanmasını bekliyorum,kendi yaptığım avatarları eklicem:img-wink:
rica ederim arkadaşlar...gözdecim senin de ellerine sağlık:)bir yerden 317 bütün avatarlarını buldum spoiler şeklinde onu ekleyeceğim yeni başlığa hemen:)
masal_perisi 29-03-07, 15:35 Buketcim...Son eklediklerinde çok güzel ama...Senden bir ricam var...3x17'den avatrları eklemeden bana bir yollard mısın?..Çünkü ben çoğunu eklemiştim
gelincik89 24-04-07, 17:09 Resim,İmza,Avatar ve Wallpaperlara yorumlarımızı burda yapalım..:)
gelincik89 24-04-07, 17:11 bimkolik Resimler için çok saol ama ilk yolladığın resimlerde sorun çıkıyor..Resim değil yüklediğin site çıkıyor..İlgilenirsen çok sevinirim..:)
eliznazcım resimler için çok teşekkürler..Biraz önce gördüm Kusura Bakma...:)
Kankim(Yeldam) çok saol 3x12 iconları için..Hepsi süper Ellerine Sağlık..:)
[I]bimkolik Resimler için çok saol ama ilk yolladığın resimlerde sorun çıkıyor..Resim değil yüklediğin site çıkıyor..İlgilenirsen çok sevinirim..:)
I]
O resimlerin olduğu mesajı sildim ama anlamadım niye biri açıldı diğer mesajlar açılmadı. Eğer 3.20 resimleri isteniyorsa tekrar eklerim.
Sevgili buket, son eklediğin avatarlar için çok teşekkürler..Hele 3.20 den Burke ve Christina'nın olduğu gif, hani Christina Marlow'u çıldırtmak için hastanın önünde Burke'e sarıldığı sahneden olan muhteşem..
Sevgili buket, son eklediğin avatarlar için çok teşekkürler..Hele 3.20 den Burke ve Christina'nın olduğu gif, hani Christina Marlow'u çıldırtmak için hastanın önünde Burke'e sarıldığı sahneden olan muhteşem..
rica ederim:)onları ben de çok sevdim zaten,bulunca baya bir sevinmiştim:P
yeldacım 13. bölüm için çok teşekkürler...:P hepsini ekleyeceksin sanırım,ben bekleyemeyeceğim maalesef,sana kolay gelsin:img-wink:
masal_perisi 26-04-07, 17:04 Buketcim...Önemli değil..Evet hepsini ekleyeceğim...Yetiştirdiğim akdarını bugün yetiştirmeyi düşnüyürorum...Ama yarında devame debilriim....Teşekkür ederim...Benim için büyük bir keyif eklemek.... :D
yeldacım bölüm resmleri için çok teşekkrler cnm
ellerne sağlık
Buket, 3.21 resimleri için çok teşekkürler. Bu başlık iyi olmuş.
Ben şu anda izlemeye başlıyorum 3.21 i, artık yarında yorum yaparız..
Buket, 3.21 resimleri için çok teşekkürler. Bu başlık iyi olmuş.
Ben şu anda izlemeye başlıyorum 3.21 i, artık yarında yorum yaparız..
ben de dün izledim de ekleyeyim dedim...başlık işini de sudem'e sordum,aç deyince herkes rahatlasın diye açtım,bence de iyi oldu:P
gelincik89 30-04-07, 17:00 O resimlerin olduğu mesajı sildim ama anlamadım niye biri açıldı diğer mesajlar açılmadı. Eğer 3.20 resimleri isteniyorsa tekrar eklerim.
Çok saol ilgin için..
Buketçim resimler iççin çok teşekkürler..
Kankim çookk saol resimleriçin ellerine sağlık..
Gösdemm son eklediklerin süper bayıldım o sahneye ellerine sağlık..:)
gelincik89 01-05-07, 19:12 Buketçim yine süpersin yaa..Bayıldım imza ve avatarlara..Özellikle Addison'un yüzünün aldığı şekiler süper..:)
buketçim çok güzel eklediğin avatarlar.özellikle senin avatarına bayıldım,dayanamadım bende avatarıma koydum:img-grin2 .çok saol,çok teşekkürler eklediklerin için.
Buketçim yine süpersin yaa..Bayıldım imza ve avatarlara..Özellikle Addison'un yüzünün aldığı şekiler süper..:)
şeymacım onlara ben de bayıldım,hepsi alıntı olduğu için yapanların ellerine sağlık ne diyeyim:P 21. bölümden daha çok şey var aslında da spoiler olmasın dye sadece kişileri eklemeye çalıştım,bölüm hakkında pek birşey anlaşılmamıştır umarım:img-wink: (tabi arada bir keç merder koymuş olabilirim ama onu da mazur görün,dayanamadım:img-blush )
buketçim çok güzel eklediğin avatarlar.özellikle senin avatarına bayıldım,dayanamadım bende avatarıma koydum:img-grin2 .çok saol,çok teşekkürler eklediklerin için.
rica ederim melenacım,bulduklarımı ekliyorum işte:)avatarda meredith hakkaten çok şeker:good:
masal_perisi 18-05-07, 17:23 Buketcim...Ve Gözdecim...Iconlar için çok sağ olun...Çok güzeller...
Buketcim...Ve Gözdecim...Iconlar için çok sağ olun...Çok güzeller...
yeldacım rica ederim canım:Pseninkilere bayıldım ben de,özellikle giftler harika,dayanamadım bi kaç bişi daha ekledim:P
gelincik89 19-05-07, 08:00 Buket ve Gözde muhteşem avatar ve imzalar için çok teşekkür ederim..Ellerinz dert görmesin kızlar..:)
Süpersiniz gerçekten..:)
Kankim (Yelda) yaa..Benim için eklediklerine bayıldım..Süpersin..Canım benim..:D :D
NOT:Forever..İz&Denny..:):)
Merhaba ilk mesajım yorumlar bölümüne olsun..Buket ve masal_perisi eklediğiniz herşey harika ellerinize sağlık..Buket senin eklediğin bir imzayı kullandım bile ikinizinde Ellerine Sağlık..:)
gelincik89 19-05-07, 20:09 Yeldacım avatarlar için çok teşekkürler..Özellikle christina ve denny&iz'li olanlar beni çok üzdü ..hatta bitirdi..christina'ya hiç bir zaman özel bir sevgim olmadı ama o resimleri görünce moralim çok bozuldu..nerdeyse bende onunla birlikte ağlıycaktım..denny'lilerde tuz biber oldu tabi..diğerleri çok güzel canım ellerine sağlık..
duygucum çook güzel olmuş imzan devamını bekleriz..ellerine sağlık canım..:)
Yeldacım avatarlar için çok teşekkürler..Özellikle christina ve denny&iz'li olanlar beni çok üzdü ..hatta bitirdi..christina'ya hiç bir zaman özel bir sevgim olmadı ama o resimleri görünce moralim çok bozuldu..nerdeyse bende onunla birlikte ağlıycaktım..denny'lilerde tuz biber oldu tabi..diğerleri çok güzel canım ellerine sağlık..
duygucum çook güzel olmuş imzan devamını bekleriz..ellerine sağlık canım..:)
saol ccnmcım begenmene sevindim:img-wink:
gözde,dazzle,masal_perisi,buket,ayşenur ,gelincikçalışmalar ve resimlerin hepsi birbirinden güzel,ellerinize sağlık..
yorumlarınız için çok teşekkr ederim arkadaşlar ;)
yeldacım,ellerine sağlık canım,bence en güsel bölümlerden birinin resimleri eklediklerin,çok teşekkürler:img-wink:
şeymacım eklediklerin çok güseller canım:Pözellikle imzalı olan bitirdi beni ya,hepsinin imzası var ya,harika:good: merak ettiğim hangi şanslı insan evladı hepsini birden görüp imzalatmış acaba:icon_whis ufff ya,var böyleleri,seattle grace'e girip hepsini görüp imza attırabilen...:img-sorry ben de istiyorum ama yaaaa:img-cray:
gelincik89 26-05-07, 16:15 siennacım çok saol yorumun için...:)
Yeldacım,Ayşenurum ve ben ellerimize sağlık..Büyük dayanışmadan sonra bitirdik resimleri..:)
Dugucum imzana bayıldım canım ellerine sağlık..Süper olmuş..:)
Buketçim çok saol yorumun için..Bende görünce o arkadaşa çok özendim ya..Ama malesef bizim böyle bir şansımız yok..Çok kıskandım bak şimdi..:hıh
ben bir tek patrick'i görsem yetecek o şanslı insan hepsini görmüş ya:img-cray: bu haksızlık:(
yorum yapan arkadaslara tesekkürler
ömer..ceren 31-05-07, 11:59 hayatımın dizisi süper ya cnm izzie çok çok tatlısın.......
süper süper süper bi dizi.....:happy0064
Yeldacım ve Buketçim ekledikleriniz için çok teşekkürler.hepsi süper.ama benim bi ricam olucak yaf.kaç tane sayfaya baktım bulamadım.eğer varsa elinizde,sadece meredith ve derek in ayaklarının olduğu bir avatar vardı.onu da ekler misiniz:img-angel
Buketçim çok saol.evet bahsettiğim avatar buydu.sadece 2 tane ayak ama o kadar çok şey anlatıyo ki:img-in_lo .ay bu diziye bir kez daha vuruldum:)
ya su resimlerde izzienin yanindaki yani izzienin birlikte oldugu adam kim ? korkarak soruyorum walla bu sefer kim nolurrrr soyleyin george mi yoksa derek mi?
ağzından yel alsın,derek nerden çıktı:img-wink: gerçi onu bile bekliyoruz artık ama en azından henüz değil...:Pmaalesef izzienin yanındaki george...:(
kar_perisi89 10-06-07, 10:53 Not:İlk başa not düşeyim bir tane..Ben Şeyma...Bannlandımda 2 hafta kadar..Bu süre zarfında bu adresten devam etçem..:img-wink:
Buket lütfen..Onuda beklemiyoruz artık..Ay aman allah korusun..İrenççç..
Neyse buketçim saol eklediklerin için cnm..Annem+Yelda'm sende çok saol bebişim..:)
Asıl asıl ben biricik,minicik küçücük üfürükçüm resim eklemiş..Gössdem her koşulda kardeşim güsel insan..Tikkylerin benden sonraki en tikkiysi çok saol canım resimler süper gitçem imza yapçam şimdi..:)
Ellerine Sağlık canım..Bacım yorulduğun yerde söyle bacın yardım eder sana..:img-wink:
Bidenecik üfürükçüm benim...Yelda+Hasan(forever_bim olan:img-wink:) anladınız siz..:icon_whis
:img-beee: :img-beee:
gössde&Şeyma..::love01:
hasan&yelda..:troest
(mavili bu büyükler h&y ikilisi küçük minicik kırmısıda gösdemlen ben:icon_sorr )
masal_perisi 10-06-07, 14:18 Not:İlk başa not düşeyim bir tane..Ben Şeyma...Bannlandımda 2 hafta kadar..Bu süre zarfında bu adresten devam etçem..:img-wink:
Buket lütfen..Onuda beklemiyoruz artık..Ay aman allah korusun..İrenççç..
Neyse buketçim saol eklediklerin için cnm..Annem+Yelda'm sende çok saol bebişim..:)
Asıl asıl ben biricik,minicik küçücük üfürükçüm resim eklemiş..Gössdem her koşulda kardeşim güsel insan..Tikkylerin benden sonraki en tikkiysi çok saol canım resimler süper gitçem imza yapçam şimdi..:)
Ellerine Sağlık canım..Bacım yorulduğun yerde söyle bacın yardım eder sana..:img-wink:
Bidenecik üfürükçüm benim...Yelda+Hasan(forever_bim olan:img-wink:) anladınız siz..:icon_whis
:img-beee: :img-beee:
gössde&Şeyma..::love01:
hasan&yelda..:troest
(mavili bu büyükler h&y ikilisi küçük minicik kırmısıda gösdemlen ben:icon_sorr )
Çok sağ ol canım kızım da...ne laf atıyon şimdi sen....Anladık ne var bunda...Takmışsınız bir üfürük meselesine gidiyonuz...Eğer siz tikky ve mutluysanız bizde Hasan ile kuralcı ve tikkylere karşı mutluyuz...Allah allah
Yapılan tüm yorumlar için teşekkr ederim arkadaşlar ;)
gelincik89 26-06-07, 09:51 Buket'çim yeni eklediğin giffflere bayıldım canım..Ellerine Sağlık..Valla hangisini kullanıcağımı şaşırdım ama..:):)
En sonunda çok sevdiğim Bir sahne olan Addie+Der+bütün hastane olan sahnede karar kıldım..Because I'm not Meredith Grey..Süper süper..:):)
Buket'çim yeni eklediğin giffflere bayıldım canım..Ellerine Sağlık..Valla hangisini kullanıcağımı şaşırdım ama..:):)
En sonunda çok sevdiğim Bir sahne olan Addie+Der+bütün hastane olan sahnede karar kıldım..Because I'm not Meredith Grey..Süper süper..:):)
sorma canım ya,aynı dertle ben de boğuşuyorum:img-wink: bir gift madeni buldum ve hala çoğunu ekleyemedim bile...fırsat buldukça ekliyorum,bitecek inşallah:img-yes: o sahne hakkaten harika ya,1-2 günlüğüne ben de kullanmıştım bir ara,daha sonra hepsini ara ara kullanmaya karar verdim,ne yapayım,hepsi güsel:img-blush
gelincik89 26-06-07, 11:07 sorma canım ya,aynı dertle ben de boğuşuyorum:img-wink: bir gift madeni buldum ve hala çoğunu ekleyemedim bile...fırsat buldukça ekliyorum,bitecek inşallah:img-yes: o sahne hakkaten harika ya,1-2 günlüğüne ben de kullanmıştım bir ara,daha sonra hepsini ara ara kullanmaya karar verdim,ne yapayım,hepsi güsel:img-blush
Buket gerçekten öyle bende ara ara kullanıcam artık..:img-hyste
Harbi süpermiş o site..:)
Valla diğerlerinide hemen ekle çok meraklandım şimdi..:)
Büyük olanlarıda başka sitede kullanıyorum..Çok iyi oluyor öyle..Hepsinden hevesimi alıyorum..:img-hyste :img-hyste
şeymacım senin için bugün baya bi ekledim:Pama hala bir sürü var,umarım hepsini ekleyebilirim:img-blush
gelincik89 27-06-07, 16:28 Buket'çim çok saol eklediklerin için hepsine bayıldım..Valla hangi siteyse bayıldım oraya..:)..Benim için uğraşmışsın dünde çok çok teşükkü ederimm..:):)
ya site değil de ne bileyim taaa 2005 den beri olan bir sürü avatar var,ve ben 2007 den başlayıp 2005e kadar her güne bakıp güsel olanlarını seçmek gibi birşeyle uğraştım:img-blush çok güsellerdi,dayanamayıp bir oturunca gün gün hepsine bakabiliyorsun zaten:)ama az kaldı elimdekiler,ordakileri de bitirdim zaten,birkaç güne kadar onları da eklerim:img-yes:
gelincik89 29-06-07, 14:06 Ya muhteşemsin Buket ya..Hepsine bayıldım..Hatta kısaca yerlerdeyim desem yeridir..Süper süper..:D:D
Ya muhteşemsin Buket ya..Hepsine bayıldım..Hatta kısaca yerlerdeyim desem yeridir..Süper süper..:D:D
beğenmene çok sevindim:img-wink: ben de çok sevdim zaten hepsini:P ama maalesef elimdekileri tükettim,galiba şu ana kadar yapılmış bütün avatarları koydum:img-blush bundan sonra yapılacakları ya da gözümden kaçanları eklerim artık:img-yes:
ASİ_YILLAR 29-06-07, 15:48 arkadaşlr resimler çok güzel ellerinize sağlık
gözdecim ellerine sağlık valla,çok güsel olmuş imzalar:img-wink: son bölümün en güsel sahnelerinden yapmışsın :img-icecr izninle hemen birini kullanıyorum...:P
queen_22 (kusura bakma adını bilmiyorum :img-blush) meredith imzana bayıldım:P
buketcim adım arzu.beğendiğine çok sevindim.
gözdecim çalışman süper olmuş.
şeymacım avatarlar da harika ama imzalara ayrıca bittiğimi belirtmeden geçemeyeceğim:img-icecr addie çok şeker:P
gelincik89 06-09-07, 08:08 Buket'çim çok teşekkürler yorumun için..Sende ben yokken şahane şeyler eklemişsin..Tamamiyle incelemiyorum çünkü kafam karışıyo yok şunu kullanıyım bunu kulllanıyım demekten..:)
Seninde Ellerine Sağlık..:)
Resim ve imza ekleyen herkese çok teşekkürler.hepinizin ellerine sağlık.bu arada bir ricam olucaktı avatar yapabilen arkadaşlardan:)şu meredith in apandistinin patladığı bölümün sonunda derek in mer e yaptığı bir konuşma vardı.o bölümle ilgili sadece küçücük resimler eklenmiş.o konuşma sahnesiyle ilgili hareketli avatar yaparsanız çok minnettar olurum.lüüütttfffeeennnn:)
gelincik89 16-09-07, 13:00 Buket'çim son eklediğin Mer&Der iconları oldukça ilginç..:img-blush
Billur'cum imzalar çok şahane olmuş yine...Ellerine sağlık canım..:img-icecr
Buket'çim son eklediğin Mer&Der iconları oldukça ilginç..:img-blush
Billur'cum imzalar çok şahane olmuş yine...Ellerine sağlık canım..:img-icecr
canım o sahneyi görünce ben de benzer tepkiler vermiştim:icon_whis
billlurcum o sahneye hastayım zaten,çok güsel olmuş imzalar:happy0064
yapilan tüm calsmalar harika arkadslar ellerinize emeginize saglik, özellikle addie'lere bayildimm.. süperler yaww.. cnm benim yaa :):) cok tatli.. :)
gösdemm senden baga armagan olan calismlar bekliom buarada :icon_whis
çalışmalar çok iyi olmuş . bhr denny avatırnadn kullandım :img-wink:
gösidecimm siipersinn yaa son yaptiginn imzalar siiperrr.. özellikle addie olann ayy cnmm benüm yaaa.... daha cok addieden bekliomm :) ellerine emeine saglik yifrumm :)
gösidecimm siipersinn yaa son yaptiginn imzalar siiperrr.. özellikle addie olann ayy cnmm benüm yaaa.... daha cok addieden bekliomm :) ellerine emeine saglik yifrumm :)
peloshuum cnm
teşekkr ederm beğendiğin için
yaparım tabi daha fazla addie :D sen yeter ki iste cnm benim :)
peloshuum cnm
teşekkr ederm beğendiğin için
yaparım tabi daha fazla addie :D sen yeter ki iste cnm benim :)
ay cok sagol yifrumm... :) sabirsizla senin yeni addie calismalarini bekliomm kuzummm :):)
şeymam bitanem
çalışmaların çook güzel olmuşlar
ellerne sağlıkk:)
dazzle ellerine sağlık ya çok güsel olmuş:)her ne kadar malum ikiliyi bir türlü sevemesem de:icon_whis
gössdemm kate avilerin siiiperr cook sagooll.. ellerine emegine saglik yifrum, hmn kullaniom bitane :)
Gözdecim bölüm resimlerindeki eric dane resmine bayıldım:img-in_lo.saol.adam dizide uyuz muyuz ama görüntü açısından pek fennaaa:img-blush
gelincik89 08-10-07, 20:02 Gözdem haatumun annamu iconlarun,wallarun,imsaların müthüş olmuş bidenem ellerüne sağluk..:):)
Buketçim,bence çalışmaların gayet iyi ben bile phoshop öğrendiysem sen en güzelini yaparsın cınım..Ellerine Sağlukk..:)(bu yolda divam:P)
ay canım saol ya,ama beni sevindirmek için söylediğini biliyorum:img-wink::P ilk başta ben de biraz beğenmiştim aslında ama sonra bi baktım hiç de güsel değil:img-blush belki biraz daha geliştiririm:icon_sorr(yani umarım:icon_whis) ama dediğim gibi,bazıları kıyıda köşede kalmış,çok sevdiğim sahneler benim...öylesine koyuyorum işte:)
asıl ben seninkilere bayıldım...:img-icecr katie sayfasındakilere de baktım,çok güseller:)
gözdecim seninkileri diyecek birşeyimiz yok zaten artık,ellerine sağlık:img-wink:
gelincik89 08-10-07, 20:30 ay canım saol ya,ama beni sevindirmek için söylediğini biliyorum ilk başta ben de biraz beğenmiştim aslında ama sonra bi baktım hiç de güsel değil belki biraz daha geliştiririm(yani umarım) ama dediğim gibi,bazıları kıyıda köşede kalmış,çok sevdiğim sahneler benim...öylesine koyuyorum işte
asıl ben seninkilere bayıldım...:img-icecr katie sayfasındakilere de baktım,çok güseller
gözdecim seninkileri diyecek birşeyimiz yok zaten artık,ellerine sağlık
yok valla öle sivindirmek için dimedim..ayrıca bu ne acele yıvaş yıvaş oluyo valla:)
gelecek görmediğime söylemem yorumda bulunmam:icon_whis
acımasızımdır bu konuda diomuşum yok yani..gerçekten beğendiysem yorum yaparım..:):)
ayrıca çok saol yorumun için..:D:D..çok sivindirik oldum sayende..:D
yok valla öle sivindirmek için dimedim..ayrıca bu ne acele yıvaş yıvaş oluyo valla:)
gelecek görmediğime söylemem yorumda bulunmam:icon_whis
acımasızımdır bu konuda diomuşum yok yani..gerçekten beğendiysem yorum yaparım..:):)
ayrıca çok saol yorumun için..:D:D..çok sivindirik oldum sayende..:D
teşekür ederim canım ya:Pinşallah bakalım,sınav dönemine kadar biraz zamanım var,uğraşabilirim umarım:)
buketçim imzalar süper olmuş özellikle "you left me you choosa addison " imzana bayıldım :img-wink: insanın içini acıtan bir sahneydi o :icon_sorr
diğeri as we know it yani bazukalı bölümden çok iyi olmuş öbürü ise 4 ölümün yaşandığı bölümden ellerine sağlık canım :good:
diğer arkadaşlarımın da ellerine sağlık çok iyi çalışmalar :good:
İmza,avatar ve wallpaper lar harika,hepinizin ellerine sağlık. buketçim avatarını her an yürütebilirim haberin olsun:)
buketçim imzalar süper olmuş özellikle "you left me you choosa addison " imzana bayıldım :img-wink: insanın içini acıtan bir sahneydi o :icon_sorr
diğeri as we know it yani bazukalı bölümden çok iyi olmuş öbürü ise 4 ölümün yaşandığı bölümden ellerine sağlık canım :good:
diğer arkadaşlarımın da ellerine sağlık çok iyi çalışmalar :good:
çok teşekür ederim ya:img-blush(her ne kadar bana sonradan pek güsel gelmese de:icon_sorr) o sahnelerin her birine ayrı ayrı bayılıyorum da ben,öyle denemek istedim:img-wink:
İmza,avatar ve wallpaper lar harika,hepinizin ellerine sağlık. buketçim avatarını her an yürütebilirim haberin olsun:)
canım ya istediğin avatarım olsun:img-icecr tabi ki yürütebilirsin ama bir iki gün bekle de ben değiştireyim bari:icon_whis:Pçok güsel avatarlar var gerçekten ya...o avatarın mesela kimin tarafından yapıldığını bilmiyorum ama benim favori sahneelrimden ve gerçekten çok severek kullanıyorum:img-yes:
çok teşekür ederim ya:img-blush(her ne kadar bana sonradan pek güsel gelmese de:icon_sorr) o sahnelerin her birine ayrı ayrı bayılıyorum da ben,öyle denemek istedim:img-wink:
canım ya istediğin avatarım olsun:img-icecr tabi ki yürütebilirsin ama bir iki gün bekle de ben değiştireyim bari:icon_whis:Pçok güsel avatarlar var gerçekten ya...o avatarın mesela kimin tarafından yapıldığını bilmiyorum ama benim favori sahneelrimden ve gerçekten çok severek kullanıyorum:img-yes:
hehee.tamam buketçim.beklerim bi kaç gün.sen bık,ondan sonra ben kullanırım:)benimde çok sevdiğim sahnelerdendi o:)ayrı şu you choose addson ile alakalı daha fazla imza olursa çok makbule geçer buketçim:)
pcd-bjk-03 10-10-07, 17:27 arkadşlar eklediginiz tüm çalışmalar gerçkten çok güzel....hepsini aldım valla.....özellikle avatalr süper olmş....tekrar saolun...:P:P
buket eklediğin imzalar hadika 2. sezonda en sevdiğim bölüm 17 second:icon_sorr :good:5 kez izlemişimdir belki daha fazla :img-yes: ve her izlediğimde aynı duyguyu alırım :icon_sorr:img-yes:
"because i'm not meredith grey " ve "i love him so much " sahneleri çok iyi imza edilmiş :good: bayıldım :good: mederithin "i love him so much " dediği kişinin derek olduğu o kadar belliydi ki . görünür sebebi ise doc.tu
aslında o bölümün o kadar mükemmel sahneleri varki merder haricinde izzy ve dennyli sahneler yazmayayım onları spoiler konusunda dikkatli olan arkadaşlar vardır :img-yes: bir de arkadaşlar lütfen eğer varsa izzy denny imzaları ekler misiniz :icon_sorr:img-wink: bu ikisine bayılıyorum beni çok etkiliyorlar :icon_sorr
ha birde addisonun richardla konuştuğu sahne "derek ve meredithin birbirini sevmediğini bilmeyen tek kişi derek ve meredith " harika ya yeniden izleyesim geldi o bölümü :icon_sorr
gelincik89 14-10-07, 10:36 Bebüş(yelda),iconlar için çok tişikkürler ifindim..:D:D(biliorum öldürcen benüsofa)
Buket'cim o eklediğin giffler ne ya..Hele Baileye hasta oldum koptum resmen nası zıp zıplıo..:img-haha:
:img-hyste:img-hyste
Ellerine Sağlık cınım..:img-dirol
Bebüş(yelda),iconlar için çok tişikkürler ifindim..:D:D(biliorum öldürcen benüsofa)
Buket'cim o eklediğin giffler ne ya..Hele Baileye hasta oldum koptum resmen nası zıp zıplıo..:img-haha:
:img-hyste:img-hyste
Ellerine Sağlık cınım..:img-dirol
canım valla ben sadece bulup getiriyorum,yapanların ellerine sağlık:img-yes: yapan kişinin nickini de ekliyorum artık,mesela bunları yapan fan harika animasyonlar yapıyor,takipteyim:img-icecr bailey'e ben de bayıldım,ama mer'in zorunlu ''yay'' lemesi daha çok hoşuma gitti:P
hehee.tamam buketçim.beklerim bi kaç gün.sen bık,ondan sonra ben kullanırım:)benimde çok sevdiğim sahnelerdendi o:)ayrı şu you choose addson ile alakalı daha fazla imza olursa çok makbule geçer buketçim:)
''you left me ''sahnesi benim için zirveye oynayan sahnelerden biri:P yapabilirsem,becerebilirsem daha doğrusu denerim ama daha çok yeniyim:icon_sorr bu yüzden çok da güsel birşey bekleme sen yine de:img-blush
bu arada şeymacım senin de can sıkıntısı ürünleri böyleyse normalleri nasıl olur bilmiyorum:P bayıldım valla,en güsel bölümlerden birinin en can alıcı sahneleri,ellerine sağlık:img-icecr
gelincik89 14-10-07, 12:56 bu arada şeymacım senin de can sıkıntısı ürünleri böyleyse normalleri nasıl olur bilmiyorum:P bayıldım valla,en güsel bölümlerden birinin en can alıcı sahneleri,ellerine sağlık:img-icecr
Çok saol cnm..Bende sevdim fena olmadı Mer'ler..:img-wink:Yanlız benim sonum kötü olucak gibi gözüküyor..Çünkü o iconları yaptığımı duyan Yelda msnde bikaç şok belirtisinden sonra ortadan kayboldu..Ve 45 dakkikadır kendisinden haber alamıyorum..Şu an uçağa atlamış beni öldürmek üzere yola çıkmış bile olabilir..Korkuyorum ya..:sad53:
Çok saol cnm..Bende sevdim fena olmadı Mer'ler..:img-wink:Yanlız benim sonum kötü olucak gibi gözüküyor..Çünkü o iconları yaptığımı duyan Yelda msnde bikaç şok belirtisinden sonra ortadan kayboldu..Ve 45 dakkikadır kendisinden haber alamıyorum..Şu an uçağa atlamış beni öldürmek üzere yola çıkmış bile olabilir..Korkuyorum ya..:sad53:
sen başla şimdiden ters istikamate koşmaya:icon_whis yeldanın o asansör sahnesi dışında bu sahnelere de özel bir ilgisi var anladığım kadarıyla,allah sonunu hayır etsin ne diyeyim:img-icecr
bu arada ben geldim,sen çıkmışsın ama msnden:icon_sorr
dazzle harika olmuş ya, ellerine sağlık:P hemen kaptım valla:img-icecr
dazzle harika olmuş ya, ellerine sağlık:P hemen kaptım valla:img-icecr
rica ederim cnm begenmene çok sevindim:img-wink:ama bi sorunmu var yoksa senin imzanı benmi göremiorum?
rica ederim cnm begenmene çok sevindim:img-wink:ama bi sorunmu var yoksa senin imzanı benmi göremiorum?
ya görünmüyor ama bu imza ya:icon_sorrbir sorun var herhalde,bir kaç kere denedim imageshackten,olmadı:(
(biraz uğraştırdıktan sonra düzeldi:happy0064tekrar çok teşekkür ederim:P)
gelincik89 20-10-07, 08:06 Duygu'cum(dazzle) imzan harika olmuş..Ellerine Sağlık..:D
Buket çok güzel oluyor imzaların..Devam devam..Bu arada o eklediğin set arkası gifflere koptum ya..Şahaneler..Yapanların ve ekleyen senin ellerine sağlık..:)
Gözdem,şahane olmuş imzaların canım ellerine sağlık..:)
sienna'cım müthişsin yine son yaptığın imzada şahane ellerine sağlık..:)
ellerinize emeginize saglik arkdslrr hersey cok gssl =))
gözdecim giflere bayıldım ve hemen izninle bir tanesini kaptım:img-icecrçok güseller ya...devamını da bekliyoruz tabi:img-yes:
kapmaya çalıştıktan sonra gelen edit: ya ama bunlar büyükmüş:img-cray:kullanılmıyor:icon_sorr
gözdecim giflere bayıldım ve hemen izninle bir tanesini kaptım:img-icecrçok güseller ya...devamını da bekliyoruz tabi:img-yes:
kapmaya çalıştıktan sonra gelen edit: ya ama bunlar büyükmüş:img-cray:kullanılmıyor:icon_sorr
buketcim henüz deneme-öğrenme aşamasındayım
boylarını küçültmeyi de öğrencem bir ara umuyorum ki=)
beğendiğin için çok teşekkr ederm cnm =)
gösdem we buket ellerinize saglik calismlariniz cok gssl olmuss =)
resmler ve çalışmalar için çok teşekkrler arkadaşlar=)
ellernze sağlıkk
merveilleux 21-12-07, 14:04 Resimler ve calismalar cok cok cok güzeller=)))
Hepinizin ellerine saglik!
Dosyama bir sürü ekledim hemen, her hafta degistirip kullanicam insallah:img-in_lo
bye
gelincik89 22-01-08, 16:46 Zehra'm müthiş olmuş izzie çalışman bidenem ellerine sağlık..:img-in_lo:icon_sorr
şeymam
giflerin şahane olmuş canım benim
ellerine sağlıkk:happy0064
gözdecim çoooook teşekkür ederim canım:img-blushbayıldım resmen:img-icecrçok güsel olmuşlar,ellerine sağlık:happy0064hemen kaptım birini:img-yes:
gözdecim çoooook teşekkür ederim canım:img-blushbayıldım resmen:img-icecrçok güsel olmuşlar,ellerine sağlık:happy0064hemen kaptım birini:img-yes:
Buketcim çok teşekkür ederim yorumun için canım
beğendiğine çokk sevindim:img-blush
BeyazSheytan 04-03-08, 12:22 Tüm Çalışmalar Çok Güzeller Ellerinize Sağlık Arkadaşlar :img-yes:
gelincik89 11-04-08, 18:04 Oyy Gözdem son çalışmaların mükemmel olmuş canım ya..Anılarım canlandı valla..:icon_sorr
Ellerine sağlık:)
Ayrıca yeni bölüm resimleri içinde çok teşekkürler:)
Buket'im süpersin canım ya onlar ne güzel resim öyle=)
Çok saol:)
Ellerine sağlık:)
şeymacım sen böle güzel imzalar yapacaksan ben hep getiririm canım:love05:çok güsel olmuş addie lerin,ellerine sağlık:img-wink:
gelincik89 12-04-08, 09:52 buketçim saol canım yorum için:)
ayrıca bayıldım,öldüm o resimlere ya..:)
Çok komik:)
Dediğin gibi..Hele bi tanesinde hepsi varya asansörde Dereğin kadınları tarzı bi resim olmuş ya:)
Koptum:):)
elerine sağlık:)
resmen gecenin bir yarısı şans eseri buldum canım o resimleri ve gözdeyle koptuk resmen:img-hysteyazık derek'e diyemiyeceğim,hak ettti o:icon_whis
senden de yeni imzalar bekliyoruz,ben tuttum sözümü:img-wink:
gelincik89 12-04-08, 10:05 Bende tam o konu üstünde çalışıyodum:img-hyste
Hemen yapıorum canım kaçar mı?:):)
Buuukeeetttt....
haaarikassiiiiinn..
caniiimsiiiiinnn....
13. bölüm resimleri icin saga nasi tisikkir edicemi bilemiiim...
yhaaa coook sagooooooolll..
addiemi yine GA fotolarinda böle görmek bi gssl olduuu..
yhaa cok sagol cnmm..
o bölümü sabirsizlaa bekliooommm yhaa acaipp siiperr =)
cook tisikkiiiirr ;)
rica ederim canım,ne demek:)en az senin kadar ben de bayıldım o resimlere,o yüzden eklemek yaptığım en eğlenceli şeylerden biriydi:img-icecro bölüme daha 3 hafta var ama olsun,en azından komik şeyler olacağı kesin:img-blush
rica ederim canım,ne demek:)en az senin kadar ben de bayıldım o resimlere,o yüzden eklemek yaptığım en eğlenceli şeylerden biriydi:img-icecro bölüme daha 3 hafta var ama olsun,en azından komik şeyler olacağı kesin:img-blush
Ewtt yhaa..
resimlerdende fark edilio nasi siiper we komik seler olucagini dümüü..
ay bizde daha uzun sürio 13. bölüme kadar =(
ama siz anlatirsiniz artikin dimii =)
eklenen herşey için çok teşekkürler arkadaşlar
ellerinize sağlık...:)
buketcim imzaların harika olmuşlar
kaptım birini:)
teşekkür ederim gözdecim:img-blush yeni bölümler yaklaşıyor ya,son bölümlere bir bakayım dedim,e bakmışken de bir iki bişi yapasım geldi:img-wink:diğerini de ben kullanıyorum zaten:img-icecr
peloshcum biz 25inde,bilemedin 26sında 12. bölümü ayrıntılarıyla anlatmış oluruz merak etme:img-wink:13. bölümü de aynı şekilde bir dahaki haftaya:img-icecr
şeymacım ellerine sağlık canım,tam da en sevdiğim sahnelerden biri,biliyorsun:img-icecrmeredithin bu güçlü halini özlemişim:P hemen kaptım tabi,hepsini sırayla kullanırım:img-wink:
edit:dedim ama kapamadım:img-cray:büyüklermiş:icon_sorr
gelincik89 17-04-08, 19:14 Çok saol canım..Rica ederim ayrıca.. canım ama giff sanırım yine sitenin uyuzluğu tarafından hareket etmiyi:img-cray:
Ama bidaha upload edersen edebilir kanımca çünkü bende öyle olmuştu:icon_sorr
evet ben de şimdi onu düzelttim yukardaki mesajımda ve hala uğraşıyorum ama inançlıyım yapıcam:)
gelincik89 17-04-08, 19:18 Umarım yaparsın canım bende en son gülben gifflerinde böyle uğraştım,uğraştım..:)
Ertesi gün oldu:)
Başka sitelerde oluyo o yüzden sanırım site kaynaklı..:img-cray:
canım senin için bir sakıncası yoksa biraz küçülterek kullansam olur mu:img-blush boyutu büyük olduğu için oynamıyor galiba,boyutu düşürünce çalıştı:img-blush
gelincik89 17-04-08, 20:09 Aaa cnm çok sevindim kulanabildiğine:)
Küçült küçült:):)
masal_perisi 18-04-08, 05:38 Şiyma...Ellerüne sağlık...Mer'in kendi ayakları üzerindeki halini özlemişim...Ancak ve fakat bunlar Kbsi büyük...:icon_sorr Bunlar benüm boş vaktimde göçültmem lazım...
gelincik89 18-04-08, 08:39 Anam bu site dengesüz:):)
Geçen hafta Gülben'inkini bu boyutlarda yaptım hiç bi sorun çıkmadı şimdi çıkıyi:)
Anlamadım gitti:)
Güle güle kkullan ccnm:)
Malum sitede rastlayınca bu sahneyi ne kadar sivdiğimiz aklıma geldi yapıverdim:):)
Gösidemmmm Bitanemmm..
yha iste bunun icin seni cook sefiom.. =P
beni hep mutlu ediisin.. =)
yhaa anaam bu aviler ne haarika bölee...
siiperler resmenn coook tsk cnm yha..
ellerine emeeine saglikk..
daha bugün youtube da izledim o sahneyi/sahneleri,
gülmekten yikildim..
addison haarika orda..
acaip böle sefincli cok tatli geldi,
bide bu calismalirini görince cok sefindimmm =)
gelincik89 06-05-08, 21:44 Buket'cim o sinin başarın yiğrum ben naaptımki:img-blush
Süperler canım ellerine sağlık:img-in_lo:img-blush
AYrıca gözdecim eklediğin giffler çok datlu bebeğim ellerine sağlık:love05:
gelincik89 23-05-08, 21:55 Buket yiğrum sen beni kalpten öldürmek mi istiyisin bebekim süper süper:img-in_lo
Ellerine sağlık canım bayıldım resmen:)
Gözde'm iconların çok datlu olmuş yiğrum,onların dream house nu yirim ben oy oyy:img-in_lo
:)
ben de tam sana onu soruyordum ya,nasıl olmuş,öğrencine bi not ver diye:img-hyste
sağol canım,ustalarından öğrenince:img-wink:
gözdecim bayıldım seninkilere,yakmışsın yine ortalığı:img-wink:ama bak kıskanıyorum ya'yı,greysin başı kel mi,ona da yapsana şöle oynak imzalardan:img-blush
buketcim harikasın,süper olmuş çalışmaların:happy0064
ayrıca yorumlarınız için de çok teşekkür ederim buketcim ve şeymacım:)
gif ekledim biraz önce ben de :)
oynak imzalar demek:img-hyste yapmak istiyorum buketcim greyse de,en kısa zamanda yapmaya çalışcam ama yaparken çok zorlanıyorum ya:icon_sorr
ba-yıl-dım:happy0064çok güsel olmuşlar,ellerine sağlık:img-icecr
sen şu finalleri bi atlat da hayırlısıyla,sonra çooook yapacaksın zaten oynak imza(:img-hyste) :img-wink: yaz uzun,geçmez ki öyle,o zaman geliştirirsin,hatta bana da öğretirsin,berabercek,sahne paylaşır yaparız artık:img-hyste
gelincik89 24-05-08, 07:55 oyy buketim utandırıysın bini yiğrum,ne ustası yıv:img-blush
saol canım gerçekten çok datlular ya tekrar ellerine sağlık:)
gözdem o giffler süper kuşum,canım,cicim,bacım:)
ellerine sağlık,ya yürekten gitçem heralde o sahneyi izlerken:img-blush:img-in_lo
bu arada evt greysede buketin deyimiyle o oynak imzalardan yap bak yaz uzun buketinde dediği gibi sahneleri paylaşır yaparsınız:)
ben artık portable takıldığım için giff miff yapamam hem:)
böylede iyi oluomuş canım:img-hyste
:)
oyy buketim ve şiymam,çok teşekkürler yorumlarınız için
buketcim,şu finaller bi bitsin,tüm sahnelerden yaparız o oynak imzalardan:img-hyste öğretirim tabi sana,zaten bu gif işinde iyce uzmanlaştın sen
son giflerin süper olmuş:happy0064
şiymam imzan şahane canım,ellerine sağlık:happy0064
şeymacımmm,bayıldım alex-izzielerine:)sen sevmiyordun pek ama iyi oldu bizim tarafa geçmen:img-icecrellerine sağlık:happy0064
yalnız böle olmuyor,merder bekliyoruz acilen,haberin olsun:img-wink:
gelincik89 29-05-08, 21:13 gözdem,yiğrum kuşum,bebekim saol yorumun için bacımm:)
buketim çok yakında mer-derler canm bekle geliyirim:)
bu arada yeterki gizzie olmasın forever alex&izzie:love05:
Denny'nin öldüğünü kabulenmem lazım kanımca:img-cray:
Neyse evet evet iz&alex:):)
|