Tüm Versiyonu Göster : Grey's Anatomy-Spoiler
bence george ve izzy arasında hep bir yakınlık vardı ama bu aşk mı yoksa dostluk muydu ? açıkçası ben bunu george ve izzy arasında ilişki yaşanmasaydı hep dostluk ilişkisi olarak nitelendirirdim .buketin yorumuna da katılmadan edemiyorum . evet denny varken de george ve callie ilişkisi başlarken izzy hep kıskanç demeyelimde tepkili olmuştu callienin kusurlarını bulmalar falan .ama o zamanlar izzy ve dennynin ne kadar yakın olduğunu bilen biri izzynin georgeye karşı bu tavırlarını aşk olarak nitelendiremez ha belki o zamanlarda bu george ile izzy arasındaki yakınlık yavaştan kök salmaya başlamış olabilir . öte yandan callie georgenin hayatına mer ile olan ilişkisinden sonra girmişti belki de george bu boşluğu kendisine çok yakın davranan callie ile doldurmuş belki de calleiye olan hislerinde yanılmıştır . yanlış bilmiyorsam callie ve georgenin evliliğinden sonra george ve izzy arasında bir ilişki yaşandı değil mi ? callieye karşı hissettiği şeyler izzyle olan ilişkisinden sonra anlam kazanmıştır bence callieye karşı hissettiği şeyin sadece kötü zamanında callienin ona çokk yakın olması ve herzaman çok anlayışlı sevecen olması gibi aşk demeyinde ne dersinez deyin bu hislere . yani bence george callieye karşı hislerini yanlış tanımladı ve yanıldı birde bu açıdan bakalım istedim. ama olar yine callieye olacak çünkü o bunları hiç hak etmedi hiç .
bence george ve izzy arasında hep bir yakınlık vardı ama bu aşk mı yoksa dostluk muydu ? açıkçası ben bunu george ve izzy arasında ilişki yaşanmasaydı hep dostluk ilişkisi olarak nitelendirirdim .buketin yorumuna da katılmadan edemiyorum . evet denny varken de george ve callie ilişkisi başlarken izzy hep kıskanç demeyelimde tepkili olmuştu callienin kusurlarını bulmalar falan .ama o zamanlar izzy ve dennynin ne kadar yakın olduğunu bilen biri izzynin georgeye karşı bu tavırlarını aşk olarak nitelendiremez ha belki o zamanlarda bu george ile izzy arasındaki yakınlık yavaştan kök salmaya başlamış olabilir . öte yandan callie georgenin hayatına mer ile olan ilişkisinden sonra girmişti belki de george bu boşluğu kendisine çok yakın davranan callie ile doldurmuş belki de calleiye olan hislerinde yanılmıştır . yanlış bilmiyorsam callie ve georgenin evliliğinden sonra george ve izzy arasında bir ilişki yaşandı değil mi ? callieye karşı hissettiği şeyler izzyle olan ilişkisinden sonra anlam kazanmıştır bence callieye karşı hissettiği şeyin sadece kötü zamanında callienin ona çokk yakın olması ve herzaman çok anlayışlı sevecen olması gibi aşk demeyinde ne dersinez deyin bu hislere . yani bence george callieye karşı hislerini yanlış tanımladı ve yanıldı birde bu açıdan bakalım istedim. ama olar yine callieye olacak çünkü o bunları hiç hak etmedi hiç .
george'un kişiliği pek güçlü değil bence ya(george sevenler kusura bakmayın:img-blush)...sonuçta george'un hislerinde yanılıp,kötü bir zamanda da olsa dizlerinin üstünde güsel şeyler söyleyerek evlenme teklifi etmesi callie'nin suçu değil.ve ben onun 'seni seviyorum' uyla ilgili yorumumu da belirtmiştim önce.kıza önce 'seni seviyorum' la ilgili düşündüklerini söyledi,sonra sevdiğini ilan etti...yani callie napsın,sevdiği adama inanmasın mı?kesinlikle katılıyorum,hiç hak etmedi...
bir de yani izzie'nin o ikisinin düzenini bozmaya hakkı yok.sonuçt evliler,izzie olmadığı zaman mutlular...merak ediyorum,denny ölmemiş olsaydı(keşke...),george gelip böyle birşey yapsaydı izzienin tepkisi nasıl olurdu?
buket bende sana katılıyorum georgenin karakteri pek güçlü değil hislerine kapılıp gidiyor . mer ile yattığı zaman bir türlü toparlanamamıştı zaten tamam gururu incinmiş olabilir ama insan bir şekilde yoluna devam etmeli ya da buna benzer olaylar işte . duygularını tanımlayamışor biri onunla ilgilensin yakın davransın aşığım sanıyor ve bizde gerçekte kime aşık olduğunu anlayamıyoruz .callienin tek suçu georgeye güvenmekti inanmaktı bencede. ama insan aşık olunca bu ikisi istemeden de olsa geliyor. bence george callie onu sevdiği gibi callieyi sevmedi. sadece callienin sevgisi georgeye olan aşkı georgeninde ona aşık olduğunu sanmasına sebep oldu .
ben o bölümleri izlemedim burada yazdıklarınızdan ve malum sitedeki videolardan az buçuk bir şeylre biliyorum .
anladığım kadarıyla izzy george ve callie evledikten sonra george ile ilişki yaşadıktan sonra bu ikisinin arasına iyice girdi ve georgenin aklını karıştırdı . gerçektende izzynin bunu yapmaya hiç hakkı yoktu .bence bunu yapmasının nedeni denny öldükten sonra hayatında açılan derin yaralar ve boşluk .denny yaşasaydı :sad53:bence bunlar olmazdı .
george'un kişiliği pek güçlü değil bence ya(george sevenler kusura bakmayın:img-blush)...sonuçta george'un hislerinde yanılıp,kötü bir zamanda da olsa dizlerinin üstünde güsel şeyler söyleyerek evlenme teklifi etmesi callie'nin suçu değil.ve ben onun 'seni seviyorum' uyla ilgili yorumumu da belirtmiştim önce.kıza önce 'seni seviyorum' la ilgili düşündüklerini söyledi,sonra sevdiğini ilan etti...yani callie napsın,sevdiği adama inanmasın mı?kesinlikle katılıyorum,hiç hak etmedi...
bir de yani izzie'nin o ikisinin düzenini bozmaya hakkı yok.sonuçt evliler,izzie olmadığı zaman mutlular...merak ediyorum,denny ölmemiş olsaydı(keşke...),george gelip böyle birşey yapsaydı izzienin tepkisi nasıl olurdu?
evet bencede buket,,george un karakteri hiç güçlü değil.hatta meredith ile yattığında sızlanıp duruyordu,konuşmuyodu mer ile,alex nasıl kızmıştı ona hatırlasanıza...callie hakikaten bunları hiç haketmedi.zaten olan hep arada kalana olur ya.4.02 de izzie ile george un konuşma sahneleri var bakalım orda ne diycekler.gerçi izzie nin ağzı kulaklarında,konuştukları pek hayırlı şeyler değil sanırım...çıksa şu altyazı da izlesem.
evet bencede buket,,george un karakteri hiç güçlü değil.hatta meredith ile yattığında sızlanıp duruyordu,konuşmuyodu mer ile,alex nasıl kızmıştı ona hatırlasanıza...callie hakikaten bunları hiç haketmedi.zaten olan hep arada kalana olur ya.4.02 de izzie ile george un konuşma sahneleri var bakalım orda ne diycekler.gerçi izzie nin ağzı kulaklarında,konuştukları pek hayırlı şeyler değil sanırım...çıksa şu altyazı da izlesem.
alex'i çok seviyorum ben ya!:img-icecrhatta kısaca hastasıyım yani:img-wink: derek bir,o iki:)bu bölümde de ben çok sevdim izlediğim ksımlarda...bir tek o söyleyebilmişti ona,adam ol azcık diye ve sonuna kadar da haklıydı...meredith'in yaptığını hiç bir zaman onaylamadım ama george da çok uzatmıştı bence orda.sonradan kendisinin de itiraf ettiği gibi,meredith bilmiyordu bazı şeyleri ama o biliyordu.hatta şimdi düşündüm de,tamamen aynı olmasa da george'un meredith'e yaptığını,izzie şimdi george'a yapıyor sanki...yani alex'in bir daha devreye girip akıllarını başlarına toplatması lazım:icon_whis
4x02yi izliyrum şu anda ve anladığım kadarıyla bölümün başında georgeyle izzy evde konuşurlarken george callieyi kastederek ona söyleyeceğim diye evden çıkıyor . sonra callieye soylemeye çallışıyor bu arada izzy callie ile birlikte çalışırlarken birden izzy georgeye gidip ona söyleme o benim patronum diyor ama araları güllük gülistanlık yani . 4x02yi izlerken callieye çok üzüldüm herkes ona yükleniyor ya . altyazısı çıksada izlesek .ameliyathanedeyken şefin gelip ona çıkışması falan. sonra da izzy çok iyi bir şefsiniz diyor callieye .
callie kayıp bebeği odalara bakıp ararken hiç iyi görünmüyordu gerçekten de yanında mark vardı ona bunları söyledi iyi görünmediğini söyledi. anne burkeye gelince christina gelmeden önce herkes gelip konuştu kadınla .:img-wink: umarım altyazısı çıkar bir ana önce :img-wink:
şunu eklemeliyim george ile mer yattığında georgenin bir türlü toparlanamamsı üzerine alex biraz erkek ol demişti bence de çok haklıydı :img-yes:
4x02yi izliyrum şu anda ve anladığım kadarıyla bölümün başında georgeyle izzy evde konuşurlarken george callieyi kastederek ona söyleyeceğim diye evden çıkıyor . sonra callieye soylemeye çallışıyor bu arada izzy callie ile birlikte çalışırlarken birden izzy georgeye gidip ona söyleme o benim patronum diyor ama araları güllük gülistanlık yani . 4x02yi izlerken callieye çok üzüldüm herkes ona yükleniyor ya . altyazısı çıksada izlesek .ameliyathanedeyken şefin gelip ona çıkışması falan. sonra da izzy çok iyi bir şefsiniz diyor callieye .
callie kayıp bebeği odalara bakıp ararken hiç iyi görünmüyordu gerçekten de yanında mark vardı ona bunları söyledi iyi görünmediğini söyledi. anne burkeye gelince christina gelmeden önce herkes gelip konuştu kadınla .:img-wink: umarım altyazısı çıkar bir ana önce :img-wink:
ben anne burke'e sinir oldum zaten ya,bir geldi pir geldi kadın,dağıttı ortalığı ya:icon_twis izzie orda çok bencillik yaptı bence.kendisi zarar görmesin diye callie'nin arkasından iş çevirmeye devam ediyorlar.:(
ya benim de hiç aklıma gelmezdi ama dedim ya böyle bilip de izleyince bi başka gözle bakıyor insan her hareketlerine...
bence de kesinlikle unutmalılardı o akşamı,sonuçta sarhoştuk deyip en azından daha kolay affedebililerdi kendini...ama izzie'nin o şekilde yaklaşımı mahvetti işte olayları...bir de o ikisini çok yakıştıranlar ve sevenler var,gizzie ciler,anlamıyorum ki ya...???george'un babasının ölümüyle çok ani bir karar aldığını savunuyorlar...belki haklılar ama aldatmayı,arkadan bu şekilde iş çevirmeyi haklı göstermiyor.bir de ben 20 dakikasını falan izleyebildim,izzie bu bölümde bence bencillik yapıyor:((uf ya ben izzie'yi çok severdim,hala seviyorum aslında da ...:()
gizzie yi anca dost olarak kabul edebilirim valla ben,bu gidişle de öyle birşey asla olamıycağına göre,kesinlikle ben de anlamıyorum buketcim,
evet,eğer daha da geriye gidersek,
george ın babasının ölümünün verdiği etkiyle verdiği ani karar callie yle evlenmelerine sebep olabilir
ama bu george in bi hatasından çok bi bencilliğidir,callie onu çok seviyorken,ve şu anda da çok severken ona bunu yapmaya hakkı yok george ın
2ve3. sezonun sonlarına kadar ben de izzie yi çok severdim yaa
aslnda senin de dediğin gibi hala çok seviyorum,4x01de yine harikaydı,ama
george konusunda aldığı kararları,george a söylediklerini asla onaylamıyorum:img-yes:
evet hemde nasıl ama benim asıl kızdığım george nasıl bunların anlamını görmezden gelir ve callieye bunu yapmaya devam eder buna izin verir.
herkes callieye yükleniyor ya richarddan baileyine kadar .
4x02nin sonunda callie georgeye ne söyleyeceğini sondu ama şu anda bunu bana söyleme lütfen diye ağladı ben de ağlayacak gibi oldum ya :icon_sorr herkes ona yükleniyor :icon_sorr
anne burke ile christinanın ne konuştuğunu tam anlamadım ama şunu çok iyi anladım ki chiristina "o veda etmeye bile gelmeyecek değil mi " diye sorduğunda anne burkenin "sen güçlü bir kadınsın " demesinin anlamına çork iyi anladım christina bunu belli etmeyecek olsada hayatının en önemli parçası hayatının anlamını kaybetti :sad53:
alex'i çok seviyorum ben ya!:img-icecrhatta kısaca hastasıyım yani:img-wink: derek bir,o iki:)bu bölümde de ben çok sevdim izlediğim ksımlarda...bir tek o söyleyebilmişti ona,adam ol azcık diye ve sonuna kadar da haklıydı...meredith'in yaptığını hiç bir zaman onaylamadım ama george da çok uzatmıştı bence orda.sonradan kendisinin de itiraf ettiği gibi,meredith bilmiyordu bazı şeyleri ama o biliyordu.hatta şimdi düşündüm de,tamamen aynı olmasa da george'un meredith'e yaptığını,izzie şimdi george'a yapıyor sanki...yani alex'in bir daha devreye girip akıllarını başlarına toplatması lazım:icon_whis
Alex daha hiçbirşeyden habedar değil ki.bi bilse eminim izzie ye de,george da bir çift laf eder.özellikle george un 2.internlik döneminde olması,alex in rebeca yı özlemesi,callie ile geçinememsi falan hepsi üst üste gelmeye başladı:)daha önceki george patlamasında yine bazı şeyler üst üste gelmişti,bizimki george a patlamıştı:) alex den yeni bi patlama bekliyorum:)buket seninde dediğin gibi,mer ve george olayında mer nekdar hatalı ise,bence de george da okadar suçluydu.gorge un herşeyden haberi vardı...
altyazısı çıkmadan izlemek istemiyorum,az çok anlıyorum dediklerini ama yinede hepsini anlamadığımdan öyle saf saf bakınarak geçiyo koca bölüm:)
şunu eklemeliyim george ile mer yattığında georgenin bir türlü toparlanamamsı üzerine alex biraz erkek ol demişti bence de çok haklıydı :img-yes:
izzie nin sırf callie onun patronu diye ona birşey söylememeleri gerektiğini
söylediği sahneyi ben de izledim
kesinlikle yaptığı bencillik,iki işi bir arada yürütmeye çalışııyor izzie
hem işte callie nin gözüne girebilmek
hem de aşık olduğu george la beraber olabilmek
ki bu ikisinin bi arada yürümesi imkansız gibi birşey
ya aşkının peşinde durup,ona sahip çıkıp herşeyi callie ye anlatmalı
ya da bu aşkın yalnış olduğuna karar verip kariyerinde iyi olmaya çalışmalı...
bu arada
anne burke gelceğine,keşke burke ın kendisi gelseydi yaa:icon_sorr yeri çook belli oluyor
onun ve tabi ki de addie nin:img-in_lo:icon_sorr
evet hemde nasıl ama benim asıl kızdığım george nasıl bunların anlamını görmezden gelir ve callieye bunu yapmaya devam eder buna izin verir.
herkes callieye yükleniyor ya richarddan baileyine kadar .
anne burke ile christinanın ne konuştuğunu tam anlamadım ama şunu çok iyi anladım ki chiristina "o veda etmeye bile gelmeyecek değil mi " diye sorduğunda anne burkenin "sen güçlü bir kadınsın " demesinin anlamına çork iyi anladım christina bunu belli etmeyecek olsada hayatının en önemli parçası hayatının anlamını kaybetti :sad53:
ya ben çok üzüldüm cristinaya ya,kadın resmen sen sadece sevdiğin adamı kaybetmedin,çok iyi bir öğretmeni de kaybettin falan dedi ya:icon_sorrişte kalp konusunda uzmanalşıp uzmanlaşmayacağını falan sordu... güçlü tamam ama resmen düğün günü mihrapta terk edildi.kimse o kadar güçlü olamaz bence,cristina bile:(
george ili izzy ztn bu bölümde ister istemez gizlendiler ve izzy georgenin callieya söylemesini istemediğine göre daha cok gizlenecek bu durum çok iş çevirecekler ve yanlış yaptıklarının bir türlü farkına varamıyorlar
chiristinaya gelince kimse sonu düşünmüyor kadın gelmiş onun duygularını düşünmedeğn saptal saptay şeyler söyledi ya
Alex daha hiçbirşeyden habedar değil ki.bi bilse eminim izzie ye de,george da bir çift laf eder.özellikle george un 2.internlik döneminde olması,alex in rebeca yı özlemesi,callie ile geçinememsi falan hepsi üst üste gelmeye başladı:)daha önceki george patlamasında yine bazı şeyler üst üste gelmişti,bizimki george a patlamıştı:) alex den yeni bi patlama bekliyorum:)buket seninde dediğin gibi,mer ve george olayında mer nekdar hatalı ise,bence de george da okadar suçluydu.gorge un herşeyden haberi vardı...
altyazısı çıkmadan izlemek istemiyorum,az çok anlıyorum dediklerini ama yinede hepsini anlamadığımdan öyle saf saf bakınarak geçiyo koca bölüm:)
en azından sen de bölümün tamamı var,ben de o da yok:img-cray: malum siteyi bekleyip duruyorum öylece:(
alex,bence izzie ve george'un akıllarını başlarına getirebilecek tek kişi!hem george'a bir şekilde sözünü dinletiyor,hem de izzie ile bir geçmişleri var.ve öğrendiğinde,ki bence callie öğrenmese bile en azından arkadaşlarının öğrenmesi yakındır, ikisinin de canına okuyacak:icon_twis(yaşasın kötülük!) tabi cristina ve meredith'in vereceği tepkileri hç söylemiyorum:icon_whishadi alex drekt söylüyor herşeyi,bakalım cristna neler diyecek:img-wink: ''mc'' ne yani:img-icecr
sonunda tamamını izlemeyi başardım:img-wink:en erken pazar izleyebileceğim sanırım:(neyse...:P
bu bölümde bailey'e bayıldım:)alex ve meredith'le konuşması çok komikti:img-icecr alex'e kızması ve sonunda asıl ben teşekkür ederim gibi birşeyler söylemesi falan...koptum ya,nazi geri döndü:Pmeredith'e hayatını kurtarmasıyla ilgili birşeyler söyledi yanlış anlamadıysam(inglizcem ne düzeyde pek bilmiyorum:img-blush)ordaki bakışlar ve lütfen demesi,bana cristina'nın ilk sezonda o medyum hastayı değiştirmek için bailey'e sorması gibiydi:) ve tabi yeni internlere ve onların sakarlıklarına bakışı,içi gitti kadının:icon_whise tabi alışmış bizimkilere...onlar herhalde gelmiş geçmiş en iyi intern takımıydı:img-yes:
alex'i çok sevdiğimi zaten söylemiştim:)lexie'ye bakışı ve meredith'le takışmasının sonu nereye varacak acaba?(Your sister.She's hot.:img-hyste)lexie ve alex...her ne kadar rebecca'nın 4. bölümde geleceği billinse de fena olmaz sanki:P
izzie ve george hakkında da çok konuştum,bişi demiyorum artık...
callie ve mark çok hoşlar aslında ya...mark iyi bir adam,seviyorum yani...callie'ye iyi tavsiylerde bulunuyor...bir de derek'le yeniden arkadaş olsalar çok sevineceğim,ki olma yolundalar :P
cristina...daha önce de sölediğim gibi,kimse o kadar güçlü olamaz,cristina bile...lexie'ye kızması çok komikti bu arada ve hediye dağıtımı:icon_whis
lexie ve meredith...meredith'i haklı buluyorum ben ya,tamam lexie'nin bir suçu yok ama yani...meredith ne yapsın?20 sene sonra bir kardeşin çıkıyor ortaya...onu terk eden babasının seçtiği kız kendi deyimiyle...ve sırf bu yüzden şu anda hayatında sorunlar var...''I kicked a man out of my bed in the middle of the night...the world's most perfect man,who loves me,and I can't let him.''
uf ya derekle s&m muhabbeti de hiç hoş değil:( hem biliyor meredith, derek'in harika bir adam olduğunu,onu sevdiğini,hem de bir türlü tam anlamıyla ilişkiyi göze alamıyor:(zor bir ikilem...hem onun için hem bizim için:icon_whis son sahnede derek'in o bakışı bitirdi beni ya,içi acıyor resmen adamın,o nasıl bakıştır:img-cray:bağımlılık olayına yeni bir boyut kazandırdılar zaten:img-yes:adam meredith'e bağımlı:P s&m olayından hoşlanmasa da devam ediyor garibim:(meredith bu işe bir an önce son vermeli...gerçi bu haftanın promosunda gayet de devam ediyordu s&m o odalarda ama bilmiyorum artık:icon_whis
meredith'in derek'i ne kadar sevdiğini anlaması için derek'in başına birşey gelmesi falan lazım herhalde...ya da ne bileyim geçenlerde fanfictionların birinde okumuştum,bir kaza oluyor falan da derek de o ortamda oluyor ama derek'e brşey olmuyor,sadece meredith öyle olduğunu sanıp,perişen oluyor falan gibi birşey... sevdiğini biliyor da işte,hani bir kaybetmenin eşiğine gelsin,görelim bakalım s&m flan kalıyor mu,bir dakika yanından ayrılıyor mu:img-icecr meredith ölümden dönünce derek'in habire meredith'in etrafında dolaşması gibi,bu sefer meredith hr yerde...tabi derek'in bundan şikayetçi olacağını pek sanmıyorum:icon_whis
4X02nin tr altyazısı çıkmış yeniden izleyince bende yorumlarımı yazacağım :img-wink::img-pilot
izleim gerçi bölümün ortalarında falan altyazının senkronu bozuluyor ama neyse :img-pilot önceden yazdıklarıma ek olarak şunları söylemek istiyorum :callie ve mark çok tatlılardı ikisini ben çok seviyormu ya .çok tatlılardı öyle bir durumda bile .ikisi arasında da yakınlık oldu bir şeyler yaşandı değil mi . callie perişan halde kayıp bebeği ararken marka "sanırım kocamın ilişkisi var " dedi ya ve markda eğer böyle birşey yaptıysa aptaldır gibilerinden bir şey söyledi bence çok haklıydı her ne kadar izzy georgenin söylemesini istemesede sonlara doğru george bunu ondan saklayamam dedi söylemeye karar verdi bir an önce uygun bir zamanda söylesede callie artık üzülmese :icon_sorr ama sonlarda kötü bir gün geçirmiş olan callie georgeye ne söyleyeceğini sordu ama ağlayarak lütfen bu gece söyleme dedi ya ağlayarak :icon_sorr george izzyle konuşurken bölümün başında bu zamana kadar uyuordum şimdi uyandım gibilerinden şeyler saçmaladı ya izzyde hayranlıkla onu dinliyordu ya sonra da callie ile evlenmesinin sebebini babasının callieyi çok sevmesine bağladı hiç evlenmemeliydim dedi doğru insan değildi falan dedi sanki callienin etrafında dolaşıp onu sevdiğini söyleyen o değildi. geırge ile callienin ilişkisini bilen buna inanmaz ya hu .callie onu mer ile olan ilişkisinden sonra çok kötü bir durumdan kurtardı . şimdi de george sanki onu herşeye evlenmeye , callieyle birlekte olmaya zorlamışlar gibi davranıyor .sonra evden ona söyleyeceğim diye çıktı hastanede de uygun bir zamanda sana birşey söyleyeceğim dedi .
mer ve der de ayrılık seksinden sonra ilişkilerini sadece seks üzerine sürdürmeye karar verdiler :img-pilot
christinanın eşyaları dağıtması komikti . tabi mama burka geldiğinde düğün hediyelerini almasının istedi . onda önce de mama burkeyi gördüğünde saklanması ve kadını oyalaması için o erkek hemşireyle waffle makinasına anlaşması komikti .sonra chirstinanın merden yardım istemesi mama burkenin mere söyledikleri çok acayipti . düğünün olmayacağı anlaşıldığında merin herşey bitti demesini komik mu olmaya çalışıyordunuz yoksa erkek arkadaşınıza göndermemi yapıyordunuz diye bozdu . merde oradan sıvışmaya çalıştı .sonra kadının yanına goerge geldi ve burkenin bir hata yapmaktan sonradan pişman olmaktan kurtuldğu doğru olanı yaptığı gibisinden şeyler söyledi .kadın bunları söyleyen birinin evli olduğunu öğrenince bu evliliğe sorunluluktan katlandığını anladı .kadın bu şekilde yaşanmaz deyince george herşeyi callieye anlatmaya karar verdi ama callie akşam perişan halde olunca söyleyemedi .
mama birkenin yanına gelenlerden biri de derekti burke ile kişilik olarak benzeşmeselerde ona en yakınlarda bir de derekti bence . derek christinanın burkeyi kendi bildiğince en iyi şekilde sevdiğini söyledi mama burkede bu senin için yeterli olmazdı değil mi bitirirden gibi şeyler söyledi sonra onurlu olana her erkek böyle yapar dedi .
sonunda da christina ve mama burke bir araya geldiler kadın burkenin eşyalarını ve düğünde ona verdiği gerdanlığı almaya geldiğini söyledi ya !!sevdiğin adamı kaybettiğin için ve iyi bir öğretmeni kaybettiğin için üzgünüm dedi .bence christinaya sen güçlü bir kadınsın derken burkeyi kaybetmesinin sebebinin bu olduğunu belirtmek istedi . çünkü christina çok güçlü çok sağlam bir karakter ve belki de burkeye onun christinayı sevgisi göstermesi gibi kendisi bunu gösteremediği için bitti bu . ama christinanın burkeyi en az burkenin kendisi kadar sevdiğine eminim ben . ama bazen öncelikleri değiştiğini de biliyorum . christina için bazen en yi icerreh olmak önce geliyordu ama burke gibi ununu elemiş eleğini asmış insanlar için öncelikler değişiyor ve o sevdiği kadına sevgisini göstermeye ve önceliği ona vermeye hazırdı. ama christina daha her şeyin başındaydı burke onu bu yüzden terk etti bence :sad53: hoşçakal demek için bile gelmeyecek değilmi derken mama burkey ile yaptığı konuşmanın anlamına çok iyi anlamış gbiydi :icon_sorr ztn bölünüm en son sahnesinhde ise christina eve geliyor ve bir bakıyor ku dairede burkeye ait birşey kalmammış:sad53:
callie ve izzy ameliyathanedeyken şef gelipte bebeğin kaybolduğunu söyleyip onu azarlayınca izzy iyi bir başasistansın bunlarla iyi baş ediyorsun dedi callie de sanırım izzynin samimiyetsizliğini anladığından onu ameliyathaneden çıkardı.
mer ile akşam bir şeyler içmek için sözleşen derek bölümün sonunda kara kara düşünüyordu mark geldi o anda ve marka bir probleminin olduğunu söyledi . sonraki sahnede bir baktık ki mark mere derekini bir hastayla meşgul olduğunu söydi ama derek merdivenlerden mere bakıyordu ama sonra dayanamadı ve merin yanına geldi ona uzak olmayı istemedi . bence derekin bu tavrı mama burkeyle konuşmasınddan çıkan anlamda gizli derek mama burkeye christina burkeyi kendisinin sevebileceği en iyi şeklide sevdi dedi , burkenin anneside ama bu senini içinde yeterli olmazdı dedi ya derekte evet benim içinde yeterli olmazdı dedi var bunun anlamını siz çıkarın .:img-wink:
lexsi ve mere gelince mer açık açık lexieye onu tanımak istemediğini söyledi , lexsie aynına babadanız deyince mer de aynı babadan değiliz benim babam beni 5 yaşımdayken terketti aynı babanın yetiştirdiği çocuklara benziyor muyuz diye çıkıştı ona . meri çokta haksız bulmuyorum bende aslında .
alex çok tatlıydı ya bayıldım bu haline çok çekici gözüküyor bence:img-in_lo
bailey ve alexin ameliyat için bekleme yerinde konuştukları sahne çok komikti :img-pilot
İzledim 4x2 yi:)çok güzel bir bölümdü.alex in çocuklara aslında ne kadar düşkün olduğunu bir kere daha gördük.ilk kez addison la birlikte çalışırken göstermişlerdi bize.alex in uzmanlık alanı daha o zamanlrdan belli olmaya başlamıştı ama umarım yine estetik cerrahi sevdasına kapılmaz.cristinaya bu bölümde çok üzüldüm:icon_sorr mrs.burke sen güçlü bir kadınsın dedi ama güçlü kadınlarında bir hoşçakal demeye ihtiyacı vardır herhalde.ayrıca mrs.burke ün derek ile konuşmasıda hiç hoşuma gitmedi.sanki cristina burke ü hiç sevmemiş gibi konuştu.cristina nında birisini sevme şekli bu.zaten hiç sevmemiştim o kadını:img-cool2.meredith ve lexie ye gelince...ben lexie yi seviyorum.yani daha önce babasının ona mer den bahsetmemiş olması onun suçu değil.ayrıca sevimli bir kız bence ki bölümün sonundaki ağlamasınada üzüldüm açıkçası:icon_sorr.ama tabiki mer haklıydı.kibuketin de yazdığı gibi,bahanesi daha doğrusu sebebi çok haklıydı.bu arada mark bayağ iyi birisi olmaya başladı:)derek le arasını düzeltmeye çalışıyor,yazık:)izzie ve george konusuna hiç girmiycem,sinirleniyorum,başlıyo pıt pıt pıt atmaya:)ki şimdi birde callie bunları hiç haketmiyorken.
İzledim 4x2 yi:)çok güzel bir bölümdü.alex in çocuklara aslında ne kadar düşkün olduğunu bir kere daha gördük.ilk kez addison la birlikte çalışırken göstermişlerdi bize.alex in uzmanlık alanı daha o zamanlrdan belli olmaya başlamıştı ama umarım yine estetik cerrahi sevdasına kapılmaz.cristinaya bu bölümde çok üzüldüm:icon_sorr mrs.burke sen güçlü bir kadınsın dedi ama güçlü kadınlarında bir hoşçakal demeye ihtiyacı vardır herhalde.ayrıca mrs.burke ün derek ile konuşmasıda hiç hoşuma gitmedi.sanki cristina burke ü hiç sevmemiş gibi konuştu.cristina nında birisini sevme şekli bu.zaten hiç sevmemiştim o kadını:img-cool2.meredith ve lexie ye gelince...ben lexie yi seviyorum.yani daha önce babasının ona mer den bahsetmemiş olması onun suçu değil.ayrıca sevimli bir kız bence ki bölümün sonundaki ağlamasınada üzüldüm açıkçası:icon_sorr.ama tabiki mer haklıydı.kibuketin de yazdığı gibi,bahanesi daha doğrusu sebebi çok haklıydı.bu arada mark bayağ iyi birisi olmaya başladı:)derek le arasını düzeltmeye çalışıyor,yazık:)izzie ve george konusuna hiç girmiycem,sinirleniyorum,başlıyo pıt pıt pıt atmaya:)ki şimdi birde callie bunları hiç haketmiyorken.
o kadına sinir oldum ben ya,bayan burke!!!bayan mama hatta:P ya utanmasa derek'e,meredith sana layık değil,ayrıl gitsin ondan diyecek şerefsiz ya!(çok sinir oldum kusura bakmayın:icon_sorr) dedi bile yani,derek ondan sonra fark etti ve kabullendi bir problemi olduğunu.yani şimdi burke,kendisini hak etmeyen (!) bir kadını terk edince güçlü mü oldu,bu mudur yani???gıcık shonda,eğer ısıac o şekilde davranmasaydı da cristina'ya evlendirseydi burke'u görürdüm ben onun neler yazacağını!!!cristina seviyordu işte daha ne yapsın?ya da meredith...yaptığını çok onaylamasam da kendine göre sebepleri var,derek'in de kabul ettiği üzere haklı sebepler...ama yoook,bayan mama gel sen,sırf meredith'e düğünde sinir olduğu için demediğini bırakma!sanki meredith düğünde bayılıyordu çıkıp o konuşmayı yapmaya,cık cık cık...oğlun terk etti de yapmak zorunda kaldı o konuşmayı...bitti işte,yalan mı söyledi kız:icon_whis
o kadına sinir oldum ben ya,bayan burke!!!bayan mama hatta:P ya utanmasa derek'e,meredith sana layık değil,ayrıl gitsin ondan diyecek şerefsiz ya!(çok sinir oldum kusura bakmayın:icon_sorr) dedi bile yani,derek ondan sonra fark etti ve kabullendi bir problemi olduğunu.yani şimdi burke,kendisini hak etmeyen (!) bir kadını terk edince güçlü mü oldu,bu mudur yani???gıcık shonda,eğer ısıac o şekilde davranmasaydı da cristina'ya evlendirseydi burke'u görürdüm ben onun neler yazacağını!!!cristina seviyordu işte daha ne yapsın?ya da meredith...yaptığını çok onaylamasam da kendine göre sebepleri var,derek'in de kabul ettiği üzere haklı sebepler...ama yoook,bayan mama gel sen,sırf meredith'e düğünde sinir olduğu için demediğini bırakma!sanki meredith düğünde bayılıyordu çıkıp o konuşmayı yapmaya,cık cık cık...oğlun terk etti de yapmak zorunda kaldı o konuşmayı...bitti işte,yalan mı söyledi kız:icon_whis
ooo buketçim sen çok sinirlenmişsin yaf:)ama haklısın tabi.meredith i de sevmediğinden derek in düşüncelerini de karıştırdı ama derek çim napsın,umutsuz bir şekilde aşık mer e:img-in_lo
ooo buketçim sen çok sinirlenmişsin yaf:)ama haklısın tabi.meredith i de sevmediğinden derek in düşüncelerini de karıştırdı ama derek çim napsın,umutsuz bir şekilde aşık mer e:img-in_lo
sorma canım ya,iyi dolmuşum baksana:img-wink:çok sinir bozucu ama ya,kadın bir geldi maşallah mahvetti herşeyi ya...herşeye mutlaka anlamlı bir yorumu var...herkes burke'ten bahsetmek için geliyor,kadın hep karşısındakinin hayatındaki açıkları yakalıyor..e bunun içinde merder de olunca,hem de kötü şekilde etkilenince ben de sinirleniyorum tabi:img-blush
sorma canım ya,iyi dolmuşum baksana:img-wink:çok sinir bozucu ama ya,kadın bir geldi maşallah mahvetti herşeyi ya...herşeye mutlaka anlamlı bir yorumu var...herkes burke'ten bahsetmek için geliyor,kadın hep karşısındakinin hayatındaki açıkları yakalıyor..e bunun içinde merder de olunca,hem de kötü şekilde etkilenince ben de sinirleniyorum tabi:img-blush
Ay evet,herkes burke ü konuşmak için yanına geldi ama nedense herkes hayatındaki sorunu,aksaklığı öğrenip ayrıldı yanından.ne kadın ama!!!george u da tetikleyen o oldu.acaba yanına alex gelseydi o ne söylerdi bak merak ettim şimdi:)
Ay evet,herkes burke ü konuşmak için yanına geldi ama nedense herkes hayatındaki sorunu,aksaklığı öğrenip ayrıldı yanından.ne kadın ama!!!george u da tetikleyen o oldu.acaba yanına alex gelseydi o ne söylerdi bak merak ettim şimdi:)
git rebeccayı bul,tut kolundan çek getir diyebilirdi mesela ya da tam tersi,kestiremiyorum:img-wink: mark gelmeliydi onun yanına ya,ona gülerdim işte...addison nereye gittiyse oraya git derdi artık ona da,bilmiyorum yani:P bu arada mark niye hiç addisondan bahsetmiyor ya????
git rebeccayı bul,tut kolundan çek getir diyebilirdi mesela ya da tam tersi,kestiremiyorum:img-wink: mark gelmeliydi onun yanına ya,ona gülerdim işte...addison nereye gittiyse oraya git derdi artık ona da,bilmiyorum yani:P bu arada mark niye hiç addisondan bahsetmiyor ya????
:img-hyste ay hakikaten buket haklısın,mark gelmeliydi onun yanına.mark ın hayatında yaptığı tek doğru şey doktorluk:)süper olurdu mark gelseydi:)mark daha geçen bölümde bahsetti addison dan,derek le konuşurken dedi ya ben ne addison ne de şef olmak için gelmedim buraya,senin için geldim diye.hem daha 2 bölüm oldu,belki sonra bahsederler.gerçi bahsetmeselerde normal,çünkü diziden çıktı.ahh asıl issac tutcaktı çenesini de T.R. Knight a söylemiycekti o kelimeyi,biz greys izleyenlerinide üzmiycekti.
mark ın hayatında yaptığı tek doğru şey doktorluk:)
kesinlikle haklısın ya,adamın hiçbir şeyi normal değil:)derekle bu bölümdeki konuşmalarında da hemşire muhabbeti geçti ya,koptum zaten:img-hyste...onlar kesinlikle yeniden yakın arkadaşlık olayına dönmeliler,hazır addie de yok,yorgan gitti,kavga bitti şeklinde:P
geçen hafta derek için geldiğini belirtmek için bahsetti addisondan ama yani hiç özledim falan gibi birşey yok...hiç mi sevmemiş ki?
hakkaten ya,sırf adam çenesini tutamadı diye biz burke'ümüzden olduk:icon_sorr
:.ahh asıl issac tutcaktı çenesini de T.R. Knight a söylemiycekti o kelimeyi,biz greys izleyenlerinide üzmiycekti.
hakkaten ya,sırf adam çenesini tutamadı diye biz burke'ümüzden olduk:icon_sorr
Sormayın, ben de Burke gittiğinden beri yastayım resmen.. Artık eski tadı alamıyorum maalesef diziden. hep bir ümit var içimde belki geri döndürürler diye Burke'ü .. Hatta bu bölüm annesinin gelmesi ona bir hazırlık mı diye düşünmüştüm ama hiç alakası yokmuş..Yine de ümidimi devam ettiriyorum, belki bir gün çıkar gelir
sonunda ben de izliyebildim
(buketcim,çook teşekkrler cnm:))
alex i zaten seviyordum,bu bölümde iyce bi sevdim
meredith e lexi nin ne kdr hot olduğunu söylediği sahnede koptum:img-hyste
heralde lexie-alex(alexie :img-hyste) olsa meredith in verceği tepkileri kestiremiyorum bile
meredith in fatherlarla ilgili söylediği şey lexie yi gerçekten çok üzdü,mer onu tanımıyor,ona yaklaşmamakta haklı ama yine de bu kdr soğuk davranmasa keşke
''I kicked a man out of my bed in the middle of the night...the world's most perfect man,who loves me,and I can't let him.'' (buketten alıntıladım) bu söz herşeyi anlatmaya yetiyor da artıyor aslnda,mer in ciddi sorunları var,
s&m olayını bitirseler de yine relationship,hatta bright&shiny olsalar keşke
birbirlerine bakışları süper
hele derek:img-in_lonasıl aşkla bakıyor öyle mer e
en çok güldüğüm sahne
bailey in alex e bağırdığı,onu dürttüğü sahneydi
en sonnda da thank you lu birşeyler dediler,koptum
bailey i çook seviyorum ya
meredith le konuştuğu sahneler de süperdi
mrs burke a sinir oldum
hatta gıcık oldum diyebilirim
dereke e söyledikleri hiç hoş diildi
aslnda hiçbirine söyledikleri hiç hoş diildi,resmen sizin de dediğiniz gibi karşılarındakinin açıklarını sorunlarını yakaladı
christinaya çok üzüldüm,burke dan bu şekilde ayrılmayı haketmiyordu
keşke burke ın gidişi daha farklı bir şekilde olsaydı
ölse,ölürken de christinaya onu sevdiğini söylese
bundan daha az üzülebilirdim heralde:icon_sorr
izzie&george konusu hakknda yeteri kdr konuşmuştm zaten,
george ı çok seviyorum ben aslnda
izzie yi de ama
bu şekilde olmamalı
callie ye bunu yapmamalılar,belki herşey açığa çıktığında mark callie ye destek olur:icon_whis:img-blush
seth_gecko
09-10-07, 19:48
Dizi takip ediyorum ama daha önce hiç yazmamıştım
4x01 yeni izledim daha 4x02 'yi indiremedim ama onuda indirip izleyeceğim
Benim yazmak istediğim konu burda George ve İzzie'ye haksız yere fazla yüklenildiğini düşünüyorum
Ben 1. sezondan beri keşke George ve İzzie beraber olsa diye düşündüğüm için bunu kabullenmem kolay oldu
George&Callie ilişkisini hep garipsemiştim.Sanki biraz zorlama olmuştu George Mer ile yatmıstı sonrasında evden ayrılınca ona yeni birini bulmak gerekiyordu sonrasında Callie çıktı ve birlikte olmaya başladılar zaten onların ilişkisinde her zaman Callie ilk adımı atan oldu tanışmalarında,numara vermede, seni seviyorum diyen ilk Callie'ydi ... Bir nevi George zorlama bir ilişkideydi sonra Callie Mark'la yattı.Suçluluk duydu George'un peşinden koştu.George'un babası hastaneye düşüncede sürekli etrafında oldu ve babasının ölümünden sonra George'un yegane tesellisi oldu bunun üzerine George'da düşünmeden evlenme teklif etti ve evlendiler.Bütün bu George&Callie ilişkisi süresince İzzie kıskandı onların arasını bozmaya çalıstı en iyi arkadasını kaybetmemeye çalıştı ve bu arada Callie'yle bolca sürtüşmeleri oldu.Callie ve George'un kavgasından sonra ikisi içip sarhoş oluncada yattılar.İzzie aslında George'a aşık olduğunu farketti.
Aslında farkındaysanız Callie kavga sırasında İzzie'nin ona aşık olduğu için bu kadar aralarını bozduğunu söyleyince George olamaz dedi İzzie süpermodel bana bakarmı ki diye tepki gösterdi aslında olmasını istiyor ama olamayacağını düşünüyor.
Tamam George evli birisi ve evli birinin bir ilişki yaşamasını garipsiyoruz ama burdan okuduğum yazılarda Addison'ın kolayca kabul gördüğünü okudum zaten amerika gibi yozlaşmış bir ülkede bu sık rastlanan bir durum.
Ben George&İzzie ilişkisini destekliyorum umarım George Callie'yi postalarda rahat bir şekilde ilişkilerini yaşamaya devam ederler :happy0064
Bu arada Callie'ye üzülmüyor değilim ilişkisi kötü gidiyor başasistanlık konusu başını ağrıtıyor hayatı pek iyi durumda değil ama kimin hayatı mükemmel ki?
Izzie ve George bana kalırsa Callie aralarından çekilince gerçek bir ilişkiye başlayıp sorun yaşarlar ve ayrılırlar. şimdilik elde edemedikleri birşeye ulaşmaya çalışıyorlar sonuçta bu dizidekilerin hepsi maymun iştahlı :D birbirleriyle arkadaşlık dışında tutarlı bir ilişkileri olmuyor. ben birlikte olsalar bile sonunda ayrılırlar diye düşünüyorum. Izzie bana kalırsa Denny'den sonra hayatına devam etmek için böyle bir olaya girdi,George da Callie ile olan ilişkisi kötü gittiği için Izzie'nin haklı olduğunu düşündü vs... kısaca olmaz o iş diyorum ben :)
bencede o ıkısı yapamazlar senerıstler ratıng ıcın olayı abarttılar george bı chrıstınayla bırlıkte olmadı onuda yaparlarsa sasmam bu arada onunla ılgılı spoıler varmı hıc yenı bırı
Dizi takip ediyorum ama daha önce hiç yazmamıştım
4x01 yeni izledim daha 4x02 'yi indiremedim ama onuda indirip izleyeceğim
Benim yazmak istediğim konu burda George ve İzzie'ye haksız yere fazla yüklenildiğini düşünüyorum
Ben 1. sezondan beri keşke George ve İzzie beraber olsa diye düşündüğüm için bunu kabullenmem kolay oldu
George&Callie ilişkisini hep garipsemiştim.Sanki biraz zorlama olmuştu George Mer ile yatmıstı sonrasında evden ayrılınca ona yeni birini bulmak gerekiyordu sonrasında Callie çıktı ve birlikte olmaya başladılar zaten onların ilişkisinde her zaman Callie ilk adımı atan oldu tanışmalarında,numara vermede, seni seviyorum diyen ilk Callie'ydi ... Bir nevi George zorlama bir ilişkideydi sonra Callie Mark'la yattı.Suçluluk duydu George'un peşinden koştu.George'un babası hastaneye düşüncede sürekli etrafında oldu ve babasının ölümünden sonra George'un yegane tesellisi oldu bunun üzerine George'da düşünmeden evlenme teklif etti ve evlendiler.Bütün bu George&Callie ilişkisi süresince İzzie kıskandı onların arasını bozmaya çalıstı en iyi arkadasını kaybetmemeye çalıştı ve bu arada Callie'yle bolca sürtüşmeleri oldu.Callie ve George'un kavgasından sonra ikisi içip sarhoş oluncada yattılar.İzzie aslında George'a aşık olduğunu farketti.
Aslında farkındaysanız Callie kavga sırasında İzzie'nin ona aşık olduğu için bu kadar aralarını bozduğunu söyleyince George olamaz dedi İzzie süpermodel bana bakarmı ki diye tepki gösterdi aslında olmasını istiyor ama olamayacağını düşünüyor.
Tamam George evli birisi ve evli birinin bir ilişki yaşamasını garipsiyoruz ama burdan okuduğum yazılarda Addison'ın kolayca kabul gördüğünü okudum zaten amerika gibi yozlaşmış bir ülkede bu sık rastlanan bir durum.
Ben George&İzzie ilişkisini destekliyorum umarım George Callie'yi postalarda rahat bir şekilde ilişkilerini yaşamaya devam ederler :happy0064
Bu arada Callie'ye üzülmüyor değilim ilişkisi kötü gidiyor başasistanlık konusu başını ağrıtıyor hayatı pek iyi durumda değil ama kimin hayatı mükemmel ki?
ya yüklenmek değil de bir şekilde alışamamak ya da ne bileyim onaylamamak olarak düşünüyorum ben kendi adıma...:img-wink:sen en başından beri ikisini yakıştırmışsın mesela,benim hiç öyle bir düşüncem olmadı.hep çok iyi iki arkadaş olark gördüm.izzie'nin alexi ve denny si vardı,george umutsuzca meredithe aşıktı,bir ara olivia çıktı ortaya,kayboldu falan filan...arkadaşlıklarına hep gıptayla baktım ben onların.sonra bir anda callie ortaya çıkınca anladı izzie onun da bir erkek olduğunu sanki...o zaman da arkadaşını kaybetmek istemiyor diye baktım.sonuçta denny vardı...
ben callie'yi yadırgamadım hiç ya...:img-yes:gerçekten aşıktı çünkü,ve her zaman her koşulda george'un yanındaydı.zorlama olduğuna da inanmıyorum ben.george'un ihtiyacı olan kişiydi callie.ayrıca başkaları yani george'un arkadaşları karışmadığı sürece gayet de iyi anlaşıyorlardı.sadece o da koşmadı.george'un ''you're a pig...'' diye başlayan bir konuşmasını hatırlıyorum mesela.callie ona söyledi o bölümde ''don't chase me anymore, unless you're ready to catch me''... callie istemiyorsa gidebileceğini açıkca belirtti bence.
george buna rağmen callie'nin yanındaydı.evlilik konusunda babasının etkisi olabilir ama bu üzüntüyle gelip ona evlenme teklifi etmesini,hem de o güsel sözlerle,callie istemedi george'dan...gerçekten inanmıyorsa seni seviyorum demesini de o istemedi. eğer george düşünmeden birşeyler yaptıysa(o acıyla bile olsa) bu callie'nin suçu değil bence. ve böyle göz göre göre aldatılmayı da hak etmedi. izzie'ye yalvardı kocamı bana geri ver diye resmen ya...hala arkasından iş çeviriyorlar.(402 de özellikle)
addison'ı onaylama olayını bilemiyorum,sonuçta onların yaşamını görmedik ama addie'nin durumunda derek'in suçu olduğu da kabul edildi,ama bu olayda callienin hiç bir suçu yok...bu olay evli birinin başkasıyla bir ilişki yaşamasını garipsemekten çok ne şekilde yaşandığını garipsemek gibi...
senin yorumuna da saygı duyuyorum ama bu benim yorumum:img-wink:gerçi bundan sonra muhtemelen gizzie olacak ama ben bi türlü yakıştıramadım...başka türlü olsaydı belki, bu şekilde değil:img-blush
bu resımler kondumu bılmıyorum 4x5 ten
http://i174.photobucket.com/albums/w109/Schokowutz/GA/normal_18.jpg
http://bp3.blogger.com/_RrObyQ3XzcY/RwpcsJ8rGGI/AAAAAAAAJxw/YFallyG7d7M/s320/110828_8057_pre.jpg
ben de izzie ve george'un ilişkisini kabul edemiyorum bir türlü,ilk sezon ben de acaba aralarında birşeyler olabilir mi diye düşünmüştüm ki o zaman aralarında birşeyler yaşansaydı eminim çok da daha anlam ifade ederdi benim için,ama tüm bu yaşananlar sonrasında ,bence aralarındaki güzel dostluğu fazlasıyla mahvettiler,george'un evliliğinin de çok aceleye geldiğini düşünüyorum ayrılacaklarsa bile bunun izzie yüzünden olmamasını isterdim..
gelecek bölümlerle ilgili spoiler:)
alıntı tabi ki:img-wink:
Episode 4.04: The Heart of the Matter
10/06 - The Chief's wife, Adele, rushes their niece to Seattle Grace, the hospital where she once had her prom, Izzie reveals her feelings for George to a mutual friend, and the reaction is not what she expects, Derek teaches Cristina how to be a better teaching resident, and the world's oldest living intern, Norman, misdiagnoses one of Meredith's patients.(bu bölüm özeti aynı zamanda...)
Episode 4.05: Haunt You Everyday
10/08 - It's Halloween, and the day is full of surprises for the doctors of Seattle Grace - Alex receives an unexpected and welcome visit from his former patient, Ava/Rebecca, Meredith is convinced that her mother's ashes are haunting her, Cristina is snubbed by a surgeon she admires, and Callie announces George and Izzie's affair to their fellow doctors. In the episode, some of the ladies working at the hospital formed a sort of club of women who have been hit on by a certain male doctor (Mark?).
Episode 4.07: Physical Attraction Chemical Reaction
Episode 4.08: Forever Young
Episode 4.09: Crash Into Me
genel...
10/06 - Lauren Stamile has been cast in a "major recurring role" on the hit ABC drama, according to The Hollywood Reporter. She'll make her first appearance later this season. [...] The HR teases that Stamile's character will share screen time with Patrick Dempsey's Dr. Derek Shepherd but doesn't disclose in what capacity, be it professional, personal or both. There's also no word on when she'll make her first appearance. [Note: Some rumors say she may be a potential love interest for Derek or another of his sisters.]
We're told producers are looking for a big-name star for a recurring role on the show to begin around November. She'll be in her early 30s, sweet, strong and the sort of girl who would catch the eye of a certain regular character.(kim için gelecek bu ya???)
"I want to be clear that Derek loves Meredith," [Shonda Rhimes] said as if to put the debate to rest once and for all. "Derek loves Meredith more than anything and I can't imagine Derek going anyplace else other than Meredith." [...] "A lot of people aren't sold on Izzie and George," she acknowledged. "I think the mistake that everyone makes is that we are telling you Izzie and George are the love story of the century; they're not the love story of the century. And when other people find out about Izzie and George - remember, people don't know about them yet - other people might think that's not a good idea either." [...] I caught up with James Pickens Jr. on the red carpet and he teased that there will be some drama surrounding the Chief's living situation (i.e., you won't believe who's moving in next door).
ya bir de biraz saçma bir detay...abc'nin sitesinde her cuma bir dahaki bölüm hakkında tahmin yürütülen şıklı bir test oluyor.bu haftaki sorulardan biri Who will say the words, "I want to marry you," in this episode? ...şıkları da mark,izzie,george,derek ya da hiçbiri...gelecek haftaki kıskançlık nöbetinden sonra derek,meredith'i sakinleştirmek için söylerse nasıl mutlu olurum var ya:img-icecr...olmaz biliyorum,george ya da izzie söyler böyle birşeyi...(tabi söylenirse...) ama şimdi böyle görünce çok istedim ama ya:img-blush
sonunda 3. bölümü de adamakıllı izlemeyi başardım,mutluyum,gururluyum:happy0064
öncelikle bu bölümün en müthiş karakteri derekti bence:Pasansördeki o bakışmalar,markla arasındaki muhabbet (I'm young,I'm fetus,I'm genius,I'm schoolar:img-icecr:img-hyste,seviyoruz ya,derek işte),sonra da şef ve mark'a yarı şaka kızması...güseldi...
sonraki karakterim alex'ti...çocuğun gözünden şırıngayla o sıvıyı alması çok başarılıydı.(tabi derek'in ameliyathanede ''I'm a little busy now making medical history.'':img-hyste) lexie ile kesişmeleri hoştu.yakışırlar ya o ikisi:P george'un sırrının açığa çıkması güseldi ama açığa vuruş şekli çok acımasızdı.:(ya tamam kaldı o da,tamam ben de üzüldm kalmasına ama 3 bölümdür adam resmen kahraman mertebesinde...ve durumdan da gayet memnun.bir şekilde açığa çıkacaktı,bu kadar acımasız olmasa iyi olurdu,alexin tarzı da bu işte ama:icon_sorr
cristinaya sinir oldum ben bu bölüm,resmen çaldı meredith'in hastasını :icon_whis üçkağıtçı şey:icon_whis...meredithle derek kırk yılın başı aynı ameliyata gireceklerdi,o da yalan oldu:icon_sorr
öyle çok güsel bir bölüm değildi sanki...umarım bu hafta daha güsel olur...meredithin kıskançlıklar falan:img-in_lo
bu haftada ben senin sayende öğrendim bölümde neler olduğunu buketçim.saol:)demek george un sırrı ortaya çıktı he.oh iyi olmuş:)eskiden olsa yazık derdim ama şu izzie konusundan beri çok kızgınım ona...alex ve lexie he???hhıımm,alex zaten ilk günden göz koymuştu lexieye.bence şeker bi kız.ben seviyorum lexie yi.ama alex onuda harcar gibime geliyo,onda o maymun iştahı varken.geleceğin mark ı o:)okadar yakışıklı olmasada:)alex de çok hoş tabi yanlış anlaşılmasın:)
bu haftada ben senin sayende öğrendim bölümde neler olduğunu buketçim.saol:)demek george un sırrı ortaya çıktı he.oh iyi olmuş:)eskiden olsa yazık derdim ama şu izzie konusundan beri çok kızgınım ona...alex ve lexie he???hhıımm,alex zaten ilk günden göz koymuştu lexieye.bence şeker bi kız.ben seviyorum lexie yi.ama alex onuda harcar gibime geliyo,onda o maymun iştahı varken.geleceğin mark ı o:)okadar yakışıklı olmasada:)alex de çok hoş tabi yanlış anlaşılmasın:)
george'un diğer sırrı da açığa çıktı bu hafta zaten.george bu kadarını borçlu olduğunu düşündüğünden bölümün sonunda,callie söyle deyince söyledi artık...''I slept with izzie'' diye...callie yutkunduğu ile kaldı...:(
george'un diğer sırrı da açığa çıktı bu hafta zaten.george bu kadarını borçlu olduğunu düşündüğünden bölümün sonunda,callie söyle deyince söyledi artık...''I slept with izzie'' diye...callie yutkunduğu ile kaldı...:(
aaaaaa.şok oldum.demek oda çıktı ortaya.ayyy yazık kıyamam calle ye.kimbilir ne kötü olmuştur.diğer bölümde resmen yalvarmıştı ya,bu akşam söyleme lütfen diye ama bu kadarını belkide oda beklemiyodu.yazık ya.bu dizinin en sevdiğim huylarından biri bu.birisini en başta hiç sevmeyebiliyorsunuz,daha sonra ise diziden niye gitti diye üzülebiliyosunuz.örnek olarak ta herkesin ortak düşüncesidir eminim, addison...
daha izlemedim bu bölümü . demek george söyledi callieye !!!! aslında mantıklı düşünürsek çok iyi oldu .duygusal düşünürsek callieye çok üzüldüm yıkılmıştır neyse izlediğimde daha ayrıntılı yazarım .
alex ve lexie mi !????? bilmem olabilir belki . ben lexieye pek ısınamadım ya ileriki bölümlerde görürüz :img-yes:
bölümü yeni izliyebildim
(buketcim çook teşekkürler)
izzie-charlie sahneleri süperdi
charlie nin izzie ye blondie demesi çok komikti
izzie resmen sırdaş olarak gördü onu,adam herşeyi duyuyormuş meğer komadayken :)
ölünce çok üzüldm ama,çok tatlıydı
alex le lexie ciddi ciddi bakışıyolar ya
hadi hayırlısı
mer in tepkisi nasıl olur acaba alex-lexie beraberliğine
christina ya gıcık oldum
mer in hastasını çaldı:img-pilot
der her zamanki gbi çook tatlıydı:img-in_lo mer le asansördeki bakışmaları falan süperdi
ama md sahnesi çok azdı ya,artık şu s&m olayını geçip relationship olsunlar:)
bölümün en olaylı ilişkisi george&izzie ye gelince...
callie ye çok üzüldüm,geçen bölümde de ne kadar üzgündü
şimdi mahvolcak
callie tahmin edebiliyordu belki böyle birşeyi
ama "I slept with izzie" den sonra nasıl kalakaldı öyle
haftaya bu cephede neler olcak çok merak ediyorum
callie izzie ye neler diycek acaba
bi de diğerleri var tabi,onlar nasıl öğrencek bu durumu
alex i çok seviyorum,zaten seviyordum 2 bölümdür iyce arttı sevgim
ama son sahnede onu boğmak istedim resmen
george in eskiden de intern olduğunu söyleme biçimi çok acımasızcaydı
george a aslnda bu izzie meselesinden dolayı biraz gıcık oluyorum ama
çok üzüldü zavallım
alex çok kaba konuştu:img-yes:
bu dizinin en sevdiğim huylarından biri bu.birisini en başta hiç sevmeyebiliyorsunuz,daha sonra ise diziden niye gitti diye üzülebiliyosunuz.örnek olarak ta herkesin ortak düşüncesidir eminim, addison...
kesinlikle katılıyorum cnm
addison a başta ne kadar sinir olmuştum
ama sonra dizideki en sevdiğim karakterlerden biri oldu
ve gerçekten yeri çook belli oluyor
bölümleri izlerken hep bir yerlerden çıkcak diye bekliyorum
ama malesef addie private practise oldu artık :icon_sorr
pcd-bjk-03
16-10-07, 13:53
ben izlemedim daha 4.03 ama burdan okudum...ya zaten ben bigün george'nin böle bişey ypcagını tahmin ediyodum...çünkü george'nin yapısı bu...sylemeden duramazdı...aslında iyide oldu...callie'nin başkasından dyması daha da ktü olurdu...ama gerçkten hiç bi blümde sevemedigim callie'ye bu blümde acıdım şimdi ya...ktü bi durum olsa gerek....
george izzie aşkı bnce çok uzun soluklu bi aşk olmayacak....:img-blush
alex ve lexie işte bu aşk başlarsa güzel blümler bizi bkliyo sanırım....:img-icecr
ve bilgi veren arkadaşlar hepinize çok tşk...:img-wink:
ben callie ve mark arasında bir şeylerin olmasını istiyorum çok tatlı olurlar . mark georgeden dolayı callieye destek olurkun :img-in_lo
bölümü yeni izliyebildim
(buketcim çook teşekkürler)
izzie-charlie sahneleri süperdi
charlie nin izzie ye blondie demesi çok komikti
izzie resmen sırdaş olarak gördü onu,adam herşeyi duyuyormuş meğer komadayken :)
ölünce çok üzüldm ama,çok tatlıydı
alex le lexie ciddi ciddi bakışıyolar ya
hadi hayırlısı
mer in tepkisi nasıl olur acaba alex-lexie beraberliğine
christina ya gıcık oldum
mer in hastasını çaldı:img-pilot
der her zamanki gbi çook tatlıydı:img-in_lo mer le asansördeki bakışmaları falan süperdi
ama md sahnesi çok azdı ya,artık şu s&m olayını geçip relationship olsunlar:)
neredeyse ölü adam... bayıldım ben ona ya:img-icecrçok komik bir adamdı...ben o uyurken de çok seviyordum onu,herkes bir arada yemekte,adam arada bir horluyor falan:icon_whis
merin tepkisi pek olumlu olmaz herhalde.bakınca bile kızıyor:img-yes:ama ben yakıştırdım ya o ikisini:icon_whiszaten ava geliyor birkaç bölüme kadar,resimleri falan var yani...alex avayı görünce lexie falan dinlemez herhalde.gerçi lexie çok daha güsel ve ava ile ilişkileri yürümez herhalde alexin ama bilmiyorum...
dediğin gibi ben de çok az buldum merder sahnesini:icon_sorrhem s&m olayından hem de gizzie olayından sıkıldım artık...:(izzie'yi ve george'u arkadaşken izlemek hep çok hoşuma giderdi,ayrı ayrı da öyle...ama bu gizzie olayını sevemiyorum:( hele onlar yüzünden merder sahnesi azaldıkça daha bir sinir oluyorum:icon_sorrbari ne olacaksa olsun da normal ilişkilerini izleyelim rahatça,konu da bir parça merder'e dönsün...
10/06 - Lauren Stamile has been cast in a "major recurring role" on the hit ABC drama, according to The Hollywood Reporter. She'll make her first appearance later this season. [...] The HR teases that Stamile's character will share screen time with Patrick Dempsey's Dr. Derek Shepherd but doesn't disclose in what capacity, be it professional, personal or both. There's also no word on when she'll make her first appearance. [Note: Some rumors say she may be a potential love interest for Derek or another of his sisters.]
bir de bu lauren stamile'nin derek'in kızkardeşi olmadığı kesinleşti sanırım.'love interest for derek' olacakmış.yani bir kaç bölüme kadar bir hareketlilik olacak merder cephesinde.yeni bir kadın iyi olmaz ilişkileri için herhalde ama belki de tam tersi olur(yani umarım...)
bu da haberi...
Lauren Stamile has landed a major recurring role on ABC's "Grey's Anatomy."
Stamile, who has done numerous guest-starring appearances in addition to co-starring on WB Network's "Off Centre," will play opposite Patrick Dempsey, a.k.a. Dr. McDreamy, but the producers are keeping mum on a potential onscreen romance.
Source: Hollywood Reporter
bir de gelecek ay meredith in geçmişinden biri geri dönüyormuş.bu kadar...
http://img134.imageshack.us/img134/5425/10fsq3.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=10fsq3.jpg)
neredeyse ölü adam... bayıldım ben ona ya:img-icecrçok komik bir adamdı...ben o uyurken de çok seviyordum onu,herkes bir arada yemekte,adam arada bir horluyor falan:icon_whis
merin tepkisi pek olumlu olmaz herhalde.bakınca bile kızıyor:img-yes:ama ben yakıştırdım ya o ikisini:icon_whiszaten ava geliyor birkaç bölüme kadar,resimleri falan var yani...alex avayı görünce lexie falan dinlemez herhalde.gerçi lexie çok daha güsel ve ava ile ilişkileri yürümez herhalde alexin ama bilmiyorum...
dediğin gibi ben de çok az buldum merder sahnesini:icon_sorrhem s&m olayından hem de gizzie olayından sıkıldım artık...:(izzie'yi ve george'u arkadaşken izlemek hep çok hoşuma giderdi,ayrı ayrı da öyle...ama bu gizzie olayını sevemiyorum:( hele onlar yüzünden merder sahnesi azaldıkça daha bir sinir oluyorum:icon_sorrbari ne olacaksa olsun da normal ilişkilerini izleyelim rahatça,konu da bir parça merder'e dönsün...
Bence de buketcim,gizzie artık çok sıkıyor beni
ikisi dostken çokk tatlılardı
ayrı ayrı sahnelerinde de çok tatlılar
ama beraberlerken bilemiyorum,onaylamadığım için bu ilişkiyi çok bunalıyorum onların sahnelerinde
senin dediğin gibi,nolcaksa olsun ilişki yaşamaya başlasınlar (gerçi bence uzun sürmez ama :icon_whis:icon_whis),MD izliyelim biz de,MD nin beraber sahnelerini toplasan Charlie nin sahneleri kadar bile etmezdi bu bölümde :img-yes:
bi de ava var tabi,ama olcaksa alex-lexie olsn :D birbirlerine bakışmaları süper
ve lexie çok güzel bi kız
buketcim kötü haber :(
Question: What's going on with George and Izzie on Grey's? Are they breaking up or not?! — Damian
Ausiello: I honestly don't know what to believe anymore. After my interview with Shonda Rhimes at the Emmys, I thought for sure she was pulling the plug on this ill-conceived romance. But yesterday I got an unconfirmed tip that Gizzie is still alive and kicking in Episode 8. That's right — 8! That means we've got at least five more weeks of these two! My mole also reports that in the same episode, Mer and Der are still going strong with their whole let's-have-sex-but-not-be-super-serious thing.
(alıntıdır)
8.episode a kadar gizzie devam etcek
MD nin s&m i de devam etcekmiş :icon_sorr:icon_sorr bi kaç hafta daha beklememiz gerekiyor malesef
buketcim kötü haber :(
Question: What's going on with George and Izzie on Grey's? Are they breaking up or not?! — Damian
Ausiello: I honestly don't know what to believe anymore. After my interview with Shonda Rhimes at the Emmys, I thought for sure she was pulling the plug on this ill-conceived romance. But yesterday I got an unconfirmed tip that Gizzie is still alive and kicking in Episode 8. That's right — 8! That means we've got at least five more weeks of these two! My mole also reports that in the same episode, Mer and Der are still going strong with their whole let's-have-sex-but-not-be-super-serious thing.
(alıntıdır)
8.episode a kadar gizzie devam etcek
MD nin s&m i de devam etcekmiş :icon_sorr:icon_sorr bi kaç hafta daha beklememiz gerekiyor malesef
of ya,ne olacaksa olsa ya artık onların tarafta:(5 hafta ya,5 hafta!bari merder şu s&m olayını bitirselerdi...gerçi bugün yayınlanacak bölümün sneak peekinde çok tatlılar ama:img-icecr pazar günü izlerz artk:P
of ya,ne olacaksa olsa ya artık onların tarafta:(5 hafta ya,5 hafta!bari merder şu s&m olayını bitirselerdi...gerçi bugün yayınlanacak bölümün sneak peekinde çok tatlılar ama:img-icecr pazar günü izlerz artk:P
buketcim teşekkürler cnm
sayende izliebildim
süper yaa
çokk tatlılarr:img-in_lo
bu arada callie haklı olarak bir hayli sinirli
callie-izzie karşılaşmasını çok merak ediyorum
cafeteria-noon-you and me :img-hyste:img-hyste
buketcim walla sayende greys anatomy izliyebiliyorum
yine yeni yeniden çook teşekkürler
4.04ün MD sahnelerini izliyebiliydim sayende
mer der i lexie den kıskanıyo :D
alex-lexie olursa mer sevinir heralde
lexie-der arasnda bişiy olamaz diye
gerçi gizzie olduktan sora bu dizide ilişkiler bakımından herşeyi beklerim ama :icon_whis:icon_whis
en son sahnedeki MD konuşması çok güzeldi
derek s&m den,48 uninterrupted hours dan sıkılmış artık
i wanna marry you
i wanna have kids with you
i wanna build this house
i wanna settle down
i wanna die when i'm 110years old ,in your arms :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
i wanna lifetime :img-in_lo
zaten romantik olan bu sözleri der gibi romantik ötesi biri söyliyince erimemek elde değil yaa
o yumuşacık sesiyle nasıl da söylüyor
öyle
mer e bakarak :img-in_lo
mer daha hala ready olmadığını söylüo
ben olsam kollarına sarılırdm yaa :icon_sorr:icon_sorr
canım,rica ederim ne demek:img-wink:
evet,kollarına atlamayı ben de düşünmedim değil yani:img-in_loçok güsel şeyler söyledi,en azından başında:icon_sorrya ben son söylediği şeyleri anladığım kadarıyla hiç sevmedim ama ya...s & m olayı bitti sanırım ve derek de başkasını bulursa ne yapacağını bilmiyor...böyle di mi özet olarak?yani 2 hafta sonra gelecek yeni oyuncu için açık kapı bırakıyorlar...uffff ya...bir de derek niye hep mark'ın söylediklerini dinleyip duruyor?aynısını meredith'e söylüyor falan...meredith bütün gün normanla uğraştı zavallım alexle yer değiştirip derekle gidebilmek için,sonra derek olmaz dedi,onu da sevmedim zaten:(ya tamam,o da s& m olayı içinde ve derek bunu sevmiyor ama yani,2 gün herşeyden uzakta olmak çok iyi gelirdi onlara...bunu mahvettiği için biraz kızgınım sanırım derek'e...o müthiş konuşmasına rağmen:icon_sorr
ha bir de yeni promoda derek yeni buluşmalara ihtiyacım var gibi bişi sölüyor,bu yüzden de çok kızgınım ben ona:img-cray:
canım,rica ederim ne demek:img-wink:
evet,kollarına atlamayı ben de düşünmedim değil yani:img-in_loçok güsel şeyler söyledi,en azından başında:icon_sorrya ben son söylediği şeyleri anladığım kadarıyla hiç sevmedim ama ya...s & m olayı bitti sanırım ve derek de başkasını bulursa ne yapacağını bilmiyor...böyle di mi özet olarak?yani 2 hafta sonra gelecek yeni oyuncu için açık kapı bırakıyorlar...uffff ya...bir de derek niye hep mark'ın söylediklerini dinleyip duruyor?aynısını meredith'e söylüyor falan...meredith bütün gün normanla uğraştı zavallım alexle yer değiştirip derekle gidebilmek için,sonra derek olmaz dedi,onu da sevmedim zaten:(ya tamam,o da s& m olayı içinde ve derek bunu sevmiyor ama yani,2 gün herşeyden uzakta olmak çok iyi gelirdi onlara...bunu mahvettiği için biraz kızgınım sanırım derek'e...o müthiş konuşmasına rağmen:icon_sorr
evet buketcim,anladığım kadarıyla
s&m bitti zaten,der mer e evlenme teklfi falan etti
ama mer ready diilim diyince
der de onu kendi haline bıraktı
işte bu iki hafta sonraki oyuncuyla der arasnda birşeyler olur gibi olursa
ki olcaktır....
mer kıskanıp der e gider,böylece MD tamamiyle yeniden başlar gibi geliyo bana
zaten bu da aşaı yukarı 8. episode a denk geliyor
belki 48 uninterrupted hours u geçirseler
herşey yoluna girebilirdi,ama der de bi yandan haklı
s&m gerçekten çok sinir bozucu bişiy
evet buketcim,anladığım kadarıyla
s&m bitti zaten,der mer e evlenme teklfi falan etti
ama mer ready diilim diyince
der de onu kendi haline bıraktı
işte bu iki hafta sonraki oyuncuyla der arasnda birşeyler olur gibi olursa
ki olcaktır....
mer kıskanıp der e gider,böylece MD tamamiyle yeniden başlar gibi geliyo bana
zaten bu da aşaı yukarı 8. episode a denk geliyor
belki 48 uninterrupted hours u geçirseler
herşey yoluna girebilirdi,ama der de bi yandan haklı
s&m gerçekten çok sinir bozucu bişiy
eğer derek beklerse gerçekten bir ilişkiye başlayabilecekler çünkü mer derek'e tekrar gerçekten güvenmeye başlayacak,ama beklemezse ve başka bir kadın girerse devreye o zaman kıskanma falan olmaz artık olay ya,tamamen biter.meredith kendini hazır hissetmediğini en başından söyledi,derek gerçekten seviyorsa,gerçekten seviyor gibi davranmalı bence(ki ben de sevdiğine inanıyorum herkes gibi),ya beklemeli yani...ne kadar oldu ki daha...3 hafta-1 ay diye geçmiyor ki dizide zaman,en fazla 1 hafta -10 gün...bekleme sınırı bu kadar olmamalı...meredith'in sadece zamana ihtiyacı var,ki bu bölümdeki konuşma sırasında da anlaşıldı, derek beklerim deyince nasıl sevindi ya... :P 3.sezonda meredith derek'e,derek hiç de hak etmediği halde vermişti istediği zamanı...şimdiyse meredth(her ne kadar benim de hoşuma gitmese de) sonuna kadar hak ediyor bu zamanı bence.
bu arada önce anlamadığım ve altyazı gelince anladığım yerlerden
''mark:I hope you don't mind if I kill your girlfriend.
derek:Well,first of all,she's not my girlfriend.Second of all,I do mind.''
kısmına bayıldım:good:
ama hala
Yeah,but what if...what if while I'm waiting I meet someone who is ready to give me what I want from you? kısmını istemiyorum:img-cray:ya o evlilik konuşmasını bile meredith'in o bir adım geri tepkisini görmek için yapmış gibi geldi bana ya:icon_sorr:sad53:
eğer derek beklerse gerçekten bir ilişkiye başlayabilecekler çünkü mer derek'e tekrar gerçekten güvenmeye başlayacak,ama beklemezse ve başka bir kadın girerse devreye o zaman kıskanma falan olmaz artık olay ya,tamamen biter.meredith kendini hazır hissetmediğini en başından söyledi,derek gerçekten seviyorsa,gerçekten seviyor gibi davranmalı bence(ki ben de sevdiğine inanıyorum herkes gibi),ya beklemeli yani...ne kadar oldu ki daha...3 hafta-1 ay diye geçmiyor ki dizide zaman,en fazla 1 hafta -10 gün...bekleme sınırı bu kadar olmamalı...meredith'in sadece zamana ihtiyacı var,ki bu bölümdeki konuşma sırasında da anlaşıldı, derek beklerim deyince nasıl sevindi ya... :P 3.sezonda meredith derek'e,derek hiç de hak etmediği halde vermişti istediği zamanı...şimdiyse meredth(her ne kadar benim de hoşuma gitmese de) sonuna kadar hak ediyor bu zamanı bence.
buketcim
der in gerçekten sevdğğine ben de inanıyorum
bakışları,sözleri falan fazlasyla belli ediyor
ama keşke s&m yerine tamamen ayrı kalsalardı mesela
belki birbirlerini özlerdiler
bu s&m der i çok yıprattı
o da zaten ne kadar yıprandığını söylemiş oldu
48 uninterrupted hours olsa belki işler değişebilirdi
senin dediğin gibi,araya başka girl girerse olayın rengi tamamen değişcek
gerçi ben birbirlerini kıskansınlar istiyorum :) ama, bu kıskançlık tamamen ayrılığa götürmesin onları
ben alexe yine bayıldım bu bölümde ya,izzie olayında çok komikti:Dher ne kadar çok üzüldüğü belli olsa da:icon_sorr izzie'nin camille'i kurtarması çok başarılıydı,çok soğukkanlıydı...:Palex,daha önce asansörde george olayında da gördüğümüz gibi arada bir tutulup kalıyor sanki:( gerçi geçen hafta çocuğun gözbebeğinden muazzam bir sıvı çıkarttı ama...arada oluyor demek ki:icon_whis
meredith ve norman harika bir ikili oldular(hastayı karıştırmaları dışında:icon_whis)camille'e ve richarda çok üzüldüm ben ya:icon_sorr çok kötü bir şey,14 yaşından beri hastanede:(
crisinayı yaptığı herşey de onaylamıyor olabilirim ama onun da dediği gibi ya internlerde bir sorun var ya da bizim beşli gerçekten harikaydı.
izzieye çok güldüm bu bölüm,özellikle cafeteryada,çok komikti o hali,çok şekerdi:) ama callie söylediklerinde sonuna kadar haklıydı...
sonra hastaya çıkışması da duygularını gerçekten ortaya koydu zaten...
4.04ü hem de bu sefer erkenden izliyebildim
buketciğime teşekkürü bir borç bilirim:):img-blush
sneak peak taki callie nin izzieye buluşma yeri ve zamanını
söylediği sahnede callie gerçekten izzie ye saldırcak falan zannediyordum
izzie cafeteria da onu beklerken çok komikti ama :D
çalan müzik
hazırlanması,ayakkabılarını falan çıkartması
komediydi
yeni internler da ayrı bi komedi tabi
bakışları falan,koptum :D
sara ramirez e hayran kaldım bu bölüm
yağmur altında o hastaya sonunda patlaması
izzie yle konuşması
harikaydı
ve verdiği tepkide de sonuna kadar haklı
Just what the doctor ordered!
Joshua Jackson just snagged himself a multi-episode arc on ABC’s hit medial drama Grey’s Anatomy.
Jackson, 29, will play one hot doc beginning with this season’s 11th episode. This is Jackson’s return to episodic TV since the end of Dawson’s Creek (2003).
Hopefully Joshua will bring Grey’s the ratings jolt it needs this season! Better yet, let’s hope he will bring about the demise of Gizzie!!! Please Grey’s gods, let it be so!!
bu habere çok sevındım :)
süper bir habeermiş bu,zaten dawson creek'te dawsondan daha fazla seviyordum onu, dizide kiminle aşk yaşar acaba,bence lexie'yle yakışırlar..:img-yes:
Joshua Jackson just snagged himself a multi-episode arc on ABC’s hit medial drama Grey’s Anatomy.
Jackson, 29, will play one hot doc beginning with this season’s 11th episode. This is Jackson’s return to episodic TV since the end of Dawson’s Creek (2003).
Hopefully Joshua will bring Grey’s the ratings jolt it needs this season! Better yet, let’s hope he will bring about the demise of Gizzie!!! Please Grey’s gods, let it be so!!
cnm haber için çook teşekkürler
joshua jackson u pacey ken de çok severdim:img-blush
nasıl bi doktor olcak acaba çok merak ediyorum
super bı haber joshua seven olarak :happy0064:img-pilot
valla meredithe getirmesinler de kime getirirlerse getirsinler sevinirim:Pbir de izzie'ye getirirlerse tadından yenmez valla benim için:icon_whisizzie'yi çok sevdiğim,o george ile çıktığında ilerletmediğim zamanları özledim çünkü,ki yakışırlar da zaten:icon_sorrama dereke biri geliyorsa mer'i de boş bırakmazlar gibi geliyor bana:( umarım izzie ya da lexie için geliyordur...
(tabi bir de cristina vardı bi yerlerde,onu hiç düşünmedim bak,ona da getirebilirler...hele de iyi bir doktorsa:img-ok:)
rica ederim arkadaslar :) herkes izzie ile olsun istiyo okudugum yorumlara göre bende çok yakıştırıorum :)umarım öle olur
ya ben birşey merak ettim...derek meredith'e hiç 'mer' diye seslendi mi? hiç hatırlıyor musunuz böyle bir sahne? bütün fanfictionlarda mer diyor meredith'e...dizide hiç geçti mi,hatırlayanınız var mı?ben bir türlü hatırlayamadım da:img-blush
rica ederim arkadaslar :) herkes izzie ile olsun istiyo okudugum yorumlara göre bende çok yakıştırıorum :)umarım öle olur
bence de izzie ye gelsin joshua jackson
gizzie gerçekleşmez böylece=)
bu dizide heran herşey gerçekleşebiliyor
birbirlerine i love you diyen george ile izzie yi de tekrar dost yaparlar belki:img-yes::img-wink:
ya ben birşey merak ettim...derek meredith'e hiç 'mer' diye seslendi mi? hiç hatırlıyor musunuz böyle bir sahne? bütün fanfictionlarda mer diyor meredith'e...dizide hiç geçti mi,hatırlayanınız var mı?ben bir türlü hatırlayamadım da:img-blush
ben de hatırlamıyorum walla buketcim
meredith diyor hep sanırım
mer kısmı biraz daha yüksek sesli,-edith kısmı daha yumuşak sesli bir şekilde:img-in_lo
ben de hatırlamıyorum walla buketcim
meredith diyor hep sanırım
mer kısmı biraz daha yüksek sesli,-edith kısmı daha yumuşak sesli bir şekilde:img-in_lo
gözdecim anladım ben seni canım,sen çoktan ayrılmışsın dünyadan...mcdreamy' ye doğru:img-icecr:img-yes: yanına arkadaş ararsan burdayım,haberin olsun:img-blush
ya ben de hiç duymadım sanki ama dediğim gibi,fanfictionlarda o kadar çok anlam yüklemişler ki,ya dedim ben mi kaçırdım,hatta nasıl kaçırırım falan:img-wink:öyle iştebye
gözdecim anladım ben seni canım,sen çoktan ayrılmışsın dünyadan...mcdreamy' ye doğru:img-icecr:img-yes: yanına arkadaş ararsan burdayım,haberin olsun:img-blush
ya ben de hiç duymadım sanki ama dediğim gibi,fanfictionlarda o kadar çok anlam yüklemişler ki,ya dedim ben mi kaçırdım,hatta nasıl kaçırırım falan:img-wink:öyle iştebye
walla buketcim
sanırsam öyle
mcdreamy e doğru :img-in_lo:img-in_lo
aramam mı cnm,gel walla
beraber mcdreamy e doğru gidelim=)
ya ilk önce dazzle haber icin tskkler.. ama ben hic duymadim böle birisni, joshua jackson die, we görmedimde, simdide merak ettim baya.. hemen bi nette arastirim =)
Edit: ay cok tatliymis, Dawson's Creak'deki Pacey, ismini önceden bilmediim icin, bilmiodum yane.. =) ama haklisiniz izzie'yle yakisir bencede =)
yine sadece merder li kısımları izlmiş biri olarak derek'in böyle davrandığına inanamıyorum,resmen şoktayım şu anda:img-cray:ya şaka gibi,sadece tek sahneleri olmasına mı yanayım,derek'in(hala inanamıyorum:img-swoon) hemşireleri kesmesine mi karar veremedim:icon_sorr meredith'e olan ilgisizliğine hiç değinmiyorum...offff:(resmen hemşire kesti ya...şaşı olacak sandım bi ara:icon_whis yaa nolur yanlış anlamış olayım ya,nolur ya:(bölümün tamamını izleyince bi açıklaması olsun şu gördüklerimin...(nasıl olur bilmiyorum tabi ama...) derek ya derek...bölümün sonunda richard yerine onun olmasını istemiştim meredithin yanında ama ben ya:(:icon_cry:
bu arada mer çok tatlıydı bu bölüm ya,o çocukla muhabbetleri falan:)nolmuş ya dark and twisty ise,eğer bu hali dark and twisty'yse ben çok sevdim bu olayı valla...ama bölümün başındaki o kabustaki 'pick me,choose me,love me sahnesi' çok korkunçtu...nasıl içine işlemişse artık kızın ettiği o sözler...
mark ve derek çok komikti ama ya...derek'in mark' a yaptığı 'daddy' şakasına markın verdiği tepkiye koptum zaten:img-hyste sdyney olayına ise hiç girmiyorum,çıkamam sonra:icon_whis
sonunda izlemeyi bitirebildim=)
buketcim;walla
merder açısından oldukça sıkıcı,sinir bozucu ve der in i have to start dating dediği sahnede "nasıl yani" diye donakaldığım bir bölüm oldu....
mer çok şekerdi,earless çocukla muabbetleri falan çok tatlıydı
ilk kabus sahnesi çok trajikomikti :icon_whis
mer le der in o çarpışma sahnesi dışında hiç sahneleri yoktu yaa
der tek başına mer e verdiği zamanı nasıl değerlendirebilceğini(!!) düşünüyordu heralde,hemşirelerle bi muabetler falan....
mer de o küçük şirin çocukla uğraşıyordu
tamam...anlıyorum der geçen hafta marry me diye resti çekti
mer de zaman verdi ama
o zamanı der in mer i ikna etmek için kullanmasını bekliyordum ben
asansörde gülümsese,iki laf etse falan
çok şirin olurdu
der se o zamanı başkalarıyla date ederek geçirmeyi düşünmesi
o hayran olduğum der imajını yerle bir etti
mer in ellis in küllerini tüm gün boyunca taşıması
onunla "yüzleşmesi" ve richardla beraber son sahnede külleri suya bırakmaları çokk güzeldi
ama buketcm;ben de senin gibi o sahnede der in mer in yannda olmasını bekledim...:icon_sorr
ya o imaj yerle yeksan yani ben de ya,derek o hemşirelere baktığı an taban yaptı yani:icon_whisanlamıyorum ki nasıl böyle davranabiliyor???resmen soğutacaklar beni derekten,bu ne böyle...:icon_sorrbeşke forumlarda herkes bu ikisinin bir araya ihtiyaç duyduğundan ve bir süre ayrı kalmaları gerektiğinden falan bahsetmiş:(belki bir nebze doğrudur ama derek böyle yaparak bizi mahvediyor canım,olmaz ki!!!:(derekin yanında bşka birini düşünemiyorum ki ben...tamam,meredithe zaman veriyor ama bi kaç hafta sevgilisi olmasa ölmez herhalde,niye başka buluşmalara ihtiyç duyuyor anlamıyorum:(
forumun birinde birisi meredithle ilgili,''onunla ilgili ters birşey yok.sadece ona yalan söyleyen,karısı için kendisini terk eden,onu 'whore' diyen bir adama açılamıyor.derek'in onun güvenini hak etmesi gerek.çok güsel konuşmalardan başka hiç bişey yaptığını görmedik.'' gibi birşeyler yazmış.bu kadar sert olmasa da meredith'le derekin geçmişe dair bir sorunları olduğunu düşünüyorm ben de...onları halletmeleri gerek.meredith'in bütün o olanları hazmettiğini düşünmek yanlış yani...bu bölümde de kabusunun (pick me..) sahnesi olduğunu düşünecek olursak geçmiş hakkında derek'in gerçekten büyük bir hesap vermesi gerek meredithten birşeyler istemeden önce...çünkü onu bu dark and twisty hallerine o soktu...
bir de mer in derek için değil kendisi için değişmesi gerekiyor önce gibi şeyler de söleniyor tabi...
spoiler..spoiler...spoiler....(kesinlikle alıntıdır..)
According to Extra (which I just saw), in November there will be a new neurosurgeon at Seattle Grace and Izzie and Cristina will be competing to get his attention. (The use of the word "his" original to Extra. So I guess it's a dude
Bu yeni gelicek beyin cerrahi Joshua Jackson olabilir...:icon_whisizzie ve christina bu beyin cerrahı için kapışcaklarmış :img-wink:
Joshua Jackson 11. bölümde katılacakmış diziye ama o bölüm aralık veya ocakta yayınlanacak heralde.
Joshua Jackson 11. bölümde katılacakmış diziye ama o bölüm aralık veya ocakta yayınlanacak heralde.
o zaman başka bi cerrah daha katılcak diziye November da...
ben de duymuştum kasımda biri katılacak diye ama josh mu bilmiyorum...dereke gelecek olan kadın doktor olabilir belki...uffff ya:( o da kadın doğum olur herhalde...addisonun boşluğunu doldurmaya çalışır artık...nasıl başaracaksa:icon_whisgerçi hiçbir karakaterden nefret edemediğimize göre ondan da edemeyiz ama...merderin arasına girecek kişiyi sevemem herhalde di mi???direkt önyargılıyım o kadına karşı bu arada:icon_sorr
meredith annesinin küllerini en doğru adrese bıraktı umarım annesinin külleriyle birlikte bu buhran dolu depresif hallerini de bırakır meredith ve derek çok iniş çıkışlı yer yer sıkıcı yer yer ihtiraslı bir ilişki yaşıyorlar tabiki karşılıklı hatalar olabilir ama ben bu ilişki de daha çok meredithe kızıyorum derek gerçekten sabırlı davranıyor son bölümde hemşirelerle ve doktorla geçen sahnelere de kızmıyorum çünkü adam yakışıklı ve başarılı bir doktor tabiki etrafta ona kur yapan kadınlar olacak yine de derek meredithe sadık olmaya devam ediyor. meredithin bir psikologa görünmesi gerek çocukluğundan beri süre gelen sorunlarından dolayı hayatındaki en doğru insanı kaybetme arefesinde çünkü. george ve ızzıe benim sevdiğim iki karakter ama ne yazıkki bence tv ekranlarında gördüğüm en birbirine yakışmayan çift bence yapımcılar izleyicinin içine tam anlamıyla sindiremeyecekleri bir çift yarattılar ve ben bu ilişkinin uzun soluklu olacağına inanmıyorum. ve son olarak 4 sezondur grey's anatomy izleyen biri olarak gerçek anlamda aşkı hissettiğim sahneler benim fikrimce ava ve alex arasında olan sahneler ve son bölüm tabi bu ilişkide en üst nokta oldu bir aşk ancak bu kadar tutkulu bu kadar derin ve bu kadar çaresiz anlatılır ama ne yazıkki bir bölüm sürdü ve eğer devamı gelmeyecekse yazık oldu bence yapımcılar george-ızzie çiftine yatırım yapacaklarına alex-ava çiftine yatırım yapsınlar kesinlikle daha karlı çıkarlar
masal_perisi
31-10-07, 20:20
Galiba Burke'ün yerine Dr.Hanh gelmiş ama emin değilim... Preston Burke'den daha sempatik bir tip olduğu kesin bence...:img-wink::img-yes:
Galiba Burke'ün yerine Dr.Hanh gelmiş ama emin değilim... Preston Burke'den daha sempatik bir tip olduğu kesin bence...:img-wink::img-yes:
evet,yeldacım...kardiyolojinin başına geçen haftanın sonunda dr. hanh getirildi:Pburke'ten sempatik mi değil mi bilemem ama ben seviyorum onu ya:img-yes: hele cristinanın bunu duyduğundaki hali görülmelik yalnız:icon_whis
evet,yeldacım...kardiyolojinin başına geçen haftanın sonunda dr. hanh getirildi:Pburke'ten sempatik mi değil mi bilemem ama ben seviyorum onu ya:img-yes: hele cristinanın bunu duyduğundaki hali görülmelik yalnız:icon_whis
ay geldim:)kavuştum greysime:) pc imde sorun vardı.kafayı yedi benim dizilerimden:icon_whis.format attım,geldim:) ayy bu sezonki bölümler de çok güzel gidiyor.ben addison ve burke den sonra belki dedim bir ihtimal iyi olabilir ama yanılttılar beni,çok mutlu oldum:)dr.kahn ın yerine keşke yeni birisi gelseydi.gerçi dizide bayağ yeni karakter var,intern ler sayesinde ama.geçen haftaki derek in konuşmasına bittiğimi söylemek isterim:icon_sorr.asansör başındaki:img-in_lo
ya bşi sorucam..cristina ve preston ayrılıyo ya preston gidnce..snra bu cristina bşkasına asık oluyormu?
christina yalnız şu anda abdde şu an 7. bölüm yayınlandı 7. bölümü de az önce izledim . torresin yüksek müzik eşliğinde ortopedi ameliyatı yapması traji komikti ne yapsın zavallı kadın o da yaşadığı şeylerin acısını böyle çıkarıyor öte yandan callie kendini işine verdi ve başhekimlik görevlerini el alltında baileye yükledi şef de bunu öğrenince callienini işine son verdi :icon_sorr
mark derek ve richard çok komiklerdi derek ve richardın sanki evlilermiş gibi bir takım sorumluluklarının olması mark tarafından şaka olarak tabi aşk yaşama olarak adlandırıldı :img-pilottabi richardın dereke akşam yemeği için haber vermesi ve karavana geldiğinde meredithle dereki yatakta çıplak yakalaması da komikti.
lexsie alex ve meredith arasında ise farkıl bir durum vardı başlarda meredith lexie eskisi gibi ilgisiz davrandı ama sonra joenin barında alexe lexieyi kastederek kardeşimi eve bırakırmısın demesi bir şeylerin başlıngıcı gibiydi hayırlısı :img-yes:
ama alex lexsieyi eve bıraktığında babası sarhoş halde dışarı çıktı lexsie çok üzüldü ya ben bu kızı seviyorum çok sevimli .tabi alexe bu durumdan meredithe bahsetme dedi .
haa birde markın devamlı dr.hanna duyguğu ilgiden bahsetmesi çook komikti tabi bu dr.hann marka birşeyler hissetmediği için kendisinin öyle hissettiğini geldiğini söyledi .
ya bir de ben bu dr.hannı christinaya niye bu kadar mesafeli davrandığını anlamadım tamam christine öğrenciyken ve internken kendisinden üstlerle çıkmış olabilir ama bu onun kardioloji de başarısız olduğu anlamına gelmez umarım ileriki bölümlerde bu sorun çözülür .
george ve izzy arasanda beklenen şey oldu 3. sezondaki o malum geceden sonra bu bölümde mükemmel seksi yakalamaya çalıştılar ama olmadı . niyesi açık bence ikisi de boşuna bu ilişkinin peşinden gittiler KİMYA sorunu işte olmayınca olmuyor .
callie'ye bayıldım ben ya ameliyathanede kendinden geçti kadın:icon_whis
derek ve şef komiklerdi,iki sevgili misali:P mark da zaten hanh dan gayet ayar yedi durdu,seviyorum ben o kadını ya:img-yes: meredith'i istemesine sevindimben açıkcası,onu uzun zamandır ameliyathanede doğru düzgün ameliyatlarda göremiyorduk:)bir de derekle ameliyata girseler çok sevincem yalnız,hastanede o nöbet odalarından başka yerde göremedik onları:(tmm nöbet odası iyi güzel hoş da hastalarn yanında da çok sevimli oluyorlardı onlar:P
alex ve lexie ikilisini sevdim,şekerler:img-yes:meredithle de arası yakında iyice düzelir zaten:P ben meredithle alexin arkadaşlığını seviyorum ya,bence cristinadan bile daha yakınlar onlar alexle...ve forumlardan birinde birisi birşeye dikkatimi çekti...dizinin başından beri,bir seçim durumunda tereddütsüz meredithi bir tek alex seçti ya...şaka gibi...helal olsun yani:happy0064
izzie ve george tahmin edilen şekilde kimyayı tutturamadılar...e bekliyorduk zaten...üzüldüm mü ?elbette hayır,etme bulma dünyası:img-wink:george bundan sonra kimi bulabilecek bakalım...
ya meredithle dereki anlayamıyorum!!!!konu kimya...kimyalar harika,muhteşem,uyumlu falan...konuşmaya da başlamışsınız yavaş yavaş...e be kardeşim havadan sudan konuşacağınıza azıcık hayati konuları konuşun,hasta etmeyin adamı! kızım meredith,sen söylesene bu sadece seks değil diye,güven duygusu falan diye...geçen hafta bülbül gibi şakıyordun christinanın yanında....söylesen ölecek misin???hadi seni geçtin,oğlum derek sydney ya sydney!!!!:img-fear2:img-fie: katil mi edeceksin sen beni,ayıp ayıp!!!''heal with love'' sydney!!!
ooooof,offf yaktın beni derek:img-cray:
hakikaten ya doğru söylüyorsun derek bile zamında addieyi seçmişti bile bile lades yani alexe helal olsun lexieye bu durumun dışında kalmak istediğini söyledi ama hangi tarafı seçtiği belliydi zaten .onların arkadaşlığı başka ya .
ztn birtek mer ile alex arasında birşey geçmedi .
ha ayrıyetten bu bölüm bailey başhekim olduğunu öğrenice şefe sarılıp ağladı ya canım ya bu miranda çok şeker :img-icecr
derekle mer arasında ki ilişkinin seks ilişkisi olduğuna insan inanamıyor yani onlar aşklarından birbirlerini az incitmediler zamanında işte bu yüzden çok darbe aldılar bir konuşsalar açılsalar birbirlerine ama nereden başlayacaklarını bilmiyorlir ki o kadar çok şey yaşüdılar ki . bu ikisine de zarar veriyor bence . geçen bölümde ztn merdith umutsuz kötü bir halde onunla görüşmeyi bırakamıyorum bu seksle ilgili değil seksten sonra ki o anla ilgili her şeyin durduğu anla dedi ya üfff :icon_sorr
alex ya,çok seviyorum ben onu:img-icecristediği kadar kötü adam olmaya çalışsın,gerçekten harika bir insan bence:P
bailey'e çok güldüm,çok şekerdi hakkaten:img-yes: kıyamam ben ona:img-wink:
408 in yorumuna o rose denen kadını öldürmek istiyorum şeklinde başlamak istiyorum:img-black!!!!:icon_evil36 kez ameliyata girmişlermişmiş birlikte,yapma ya!kızım azcık gururun olsun,adam seni sallamamış o kadar zaman,ameliyatın ortasında kahkaha patlatınca bile sallamamış da sonra gelip eveleyip geveleyince kim bu deli acaba diye araştırmış öyle:icon_whis adamın yanında başka bir kadın var,ki birlikte girdiğiniz ameliyatları sayıyorsan (biliyoruz yani biz seni) bütün hastanenin duyduğu adamın aşk hayatını duymuşsundur herhalde,di mi yani..o nasıl bi selam vermek öyle...allah'ım düşündükçe deliriyorum!!!zaten bir gülüşü var kadının gece görsem korkarım valla ya...şöyle ki :
http://img117.imageshack.us/img117/5748/rosedw1qt6.jpg (http://img117.imageshack.us/my.php?image=rosedw1qt6.jpg)
neyse rose'a olan öfkem geçecek gibi değil,bu yüzden direkt diğerlerine dönüyorum:)sydney olayı çok saçmaydı,komikti ama saçmaydı...özellikle mark ve cristina'nın yorumlarına koptum yalnız:'maybe she's dying.' 'Is she dying?' :img-hysteikisi iyi bir çift olabilirler belki,ben bu bölüm bunu gördüm yani:Pha bu arada mark'ın bakışları yüzünden sandalyeden düşmüşlüğüm var:img-icecr
meredith le derek çok şekerlerdi bu bölüm:img-in_lo o banktaki sahnede ve son sahnede...son sahne deja vu gibi birşeydi zaten:)ilk karşılaşmalarındaki surat ifadeleri bile aynı sanki:P
http://img528.imageshack.us/img528/609/vfhu3.th.jpg (http://img528.imageshack.us/my.php?image=vfhu3.jpg)
son sahne için derek'i suçlamıyorum ben henüz...yaptığı birşey yoktu çünkü.sadece şaşırdı ve şöyle ufağından ve çabuğundan gülümseyiverdi...bir kez daha bakma zahmetinde bile bulunmadı.ama işte sonra olacakları bilince derek'i de rose la birlikte öldürebilirim sanırım:( yani meredith'e tekrar acı çektirecekse...yani bilmiyorum...
nette gezinen bir 11. bölüm senaryosu var ve bu 11. bölüm senaryosu doğruysa sezon finali merderciler için çok kötü bitecek:(umarım shonda böyle bir kazık atmaz merder fanlarına:(
meredith'e yine çok üzüldüm ben bu bölümde:( kız hayatında ilk defa ebeveynlerinden birinden çok güsel laflar duyuyor,sonra onların hepsinin yalan olduğu ortaya çıkıyor:(yani yalan değildir belki de...lexie onları söyledikten sonra çok kötü oldu zavallım ya...
ben de 4.08 yorumuna sana aynen katılıyorum Buketcim diyerek
başlamak istiyorum
o Rose ı öldürmek istiyorum gerçekten
bu kdr yüzsüz bi insan olamaz yaaa,bi de bardalarken da içkisiyle selam veriyo hala
derek de ona bakıyo hala bi de,ona da sinir oldum
barda yanında mer var,arkasını dönmüş hala o rose denen kadına bakıyo,ufak ve çabuk gibi gelmedi bana yaa buketcim,resmen baktı rose a
orda mer bi anlık kafasını çevirse görcekti onların bakışmasını
ve sonrasnda neler olurdu tahmin bile etmek istemiyorum
sydney olayına gelirsek...gerçekten komikti
mark la christina nın yorumlarına ben de koptum
mark bu bölüm çok tatlıydı yaaa :img-blush alex le o cheerleader i tedavi ederken konuşmaları da çok komikti,der le konuşması da çok komikti
mark gözümde gittikçe sempatikleşmeye başlıyor hadi hayırlısı :)
bailey e çok üzüldüm,o kaza geçirip gelen eski okul arkadaşına aşıkmış sanırsam
ve o bailey i sadece ödevlerini yaptırabilceği biri olarak görüyormuş :( nasıl ağladı derek le konuşurken çok kötüydü,bölümün başında chief resident kağıdını astığındaki hali çok komikti :)
gizzie de arkadaş olarak kalmaya karar verdi sanırım,ki sonunda anladılar
arkadaşken paylaştıkları şeyin çok daha fazla olduğunu
lise öğrencileri çok komik ve çok tatlıydı
gözüne kalem giren çocuk feciydi ama,çok üzüldüm ona
ne bileyim gözdecim ya ben sallamamış olmasını umdum sanırım:icon_sorrya yine de öyle baktı sonra çevirdi kafayı,tuttu meredithin elinden:img-in_lo onların elele yürümelerine bayılıyorum ya:P umarım öle aptalca bir ilişki içine sokmazlar derek'i:(
bailey'e ben de üzüldm,hala kendini kanıtlama çabası içinde...derekle konuşmaları çok güseldi:Pderek'in eskiden çirkin birşey (:) ) olduğunu öğrendik:P onun çirkin hali nasıldır falan demek isterdim ama sanırım biliyorum:icon_whis
gizzie olayını ben tam çözemedim ama inşallah arkadaş kalmaya karar verirler :icon_whis
mark ve alex:P tek bişey : seviyorum:img-icecr
buketcim
ben de öyle umuyorum,ama görünen köy kılavuz istemiyor malesef =( eğer der le rose birşeyler yaşarsa ve mer in buna üzüldüğünü görürsem,shonda ya yapcaklarımdan ben sorumlu diilim:icon_whis:icon_whis
gizzie nin o sonlara doğru konuştukları sahnede
eskiden ne kdr çok şey paylaştıklarını,artık hiç bişeylerini birbirlerine anlatmadıklarını falan söylüyolardı
bunu konuşmanın üstüne tekrar ilişki yaşamaya karar vermezler umarım
çünkü onlar dostken çook tatlılar
mark&alex hakkndaki düşünceneyse aynen katılıyorum:):img-blush
Çok güzel bir bölümdü.mark ı zaten ilk gelidği günden beri seviyorum.her zaman bana çok eğlenceli gelmiştir.derek ve mark ın sahnelerini izlerkende inanılmaz eğleniyorum:)cristina nın barda sdney i,derek le gördükten sonraki cümlesine koptum '' maybe shes dieng'':img-hyste....bailey nin durumuna çok üzüldüm.derek le konuşurken çok kötüydü.ve kim tahmin ederdi bizim muhteşem bakışlı mcdreamy miz lisenin normal çocuklarından birisiymiş:bilmim....lexie nin prom quen olmasınada şaşırdım.hiç o özgüven,o duruş,o hava yok onda.mesela izzie nin olmadığını tahmin ediyorum,hayatını bildiğimiz için ama bilmesem izze den olur derdim.bu bölüm biraz zalimce geldi bana.ben lise hayatım boyunca bizim okulda hiç öyle kullanılan bi kız yada erkek görmedim.ama amerikanın gençlik filmlerinde de çok sık işlenen bir konu bu.onlarda vardır....izzie ve george un arasının eskisi gibi olmasını çok isterim.zaten hiç yakışmıyolardı.şu rose u da boğazlamak istiyorum bendee.meğerse hastanedeki herkes der ve mer in ayrılmasını bekliyomuş.her bölüm birileri türüyo...
MoOnDaNcE-11
26-11-07, 02:13
Derekle meredith'in asil sorunu meredith'den kaynaklaniyor . Mutlu bir aile yasantisi olmadi , surekli bunun acilarini yasiyor ve birisine baglanamiyor . Ama buna ragmen derek icin canini vermeye coktan razi . Derek icin de bu kiz cok ozel , hatta addisondan bile daha ozeldi . Onlar gercekten birbirlerine asiklar...
9.bolumu de simdi izledim , harikaydi. Jane doe'nun gelisi ve lexie'yle karsilasmasi , bailey'nin drami , ambulans sahneleri cok iyiydi .
Bayiliyorum bu diziye :good:
9. bölümü pazar günü izlemeyi bitirdim
bu arada geçen hafta bölüm yokmuş,10. bölüm 6 aralık günü yayınlancak
11. bölüm de sonmuş sanırım,ki umarım ben okuduklarımı yalnış anlamışımdır,ve 11. bölümde bitmiyordur dizi :icon_sorr:icon_sorr
mükemmel bi bölümdü
ambulans kazasında,ambulansın içinde kalanlara çok üzüldüm
stan di sanırım,ölen şöforün karısına çok üzüldüm:icon_sorryazık
ava yla lexie karşılaştılar :img-pilot alex ameliyattan çıktıktan sonra
kendini feci bi aşk üçgeninin içinde bulcak
rose mıdır nedir,o cadı kadını öldürmek istiyorum ya
der in beyin ameliyatındaki navigation system i de o bozmuştur kesin zaten,
promoda der le baya bi yakınlaştıkları shne war,umarım düşündüğüm
başıma gelmez:icon_whis
11. bölüm eğer grevde bir uzlaşma olmazsa maalesef son bölüm gözdecim:(hatta 11. bölüm de haftaya falan değil,teee ocağın bilmem kaçında:(çok sinir ya...
meredith'e bayıldım ben bu hafta yine,kız doktor olmak için doğmuş ya,seviyorum kardeşim,hatta bayılıyorum:img-icecr richardla muhabbetleri çok güseldi,derekle olmasını yeğlerdim ama:(hayır o cadıyla konuşacak vakti buluyor ama dışarda ne oluyor,mer napıyor,hiiiiç....umrunda bile değil...cadısız bir sahnesi yoktu be, bu ne böyle!o bozduğu(!):icon_whis sistemi de yapar şimdi o,anti mer ya,kusursuz ya,harika ya shonda ya göre,bir de günü kurtarırsa o yakınlaşmadan korkarım ben açıkcası :icon_evil cristina bari görse...bi de yani eğer mer başka bir kadınla çıkmanı istemiyorum falan dedikten sonra gerçekleşiyorsa (umarım gerçekleşen bişi yoktur tabi,derek'e sevgim açısından diyorum yani:icon_whis) ayıp yani,sadece ayıp,ben derek'in mer'e olan sevgisinden sadece şüphe duyarım:(
o odadaki halleri güseldi yalnız:Pderek'in mer'in saçına zaafına bir kz daha şahit olduk:img-in_lo ''because you're you!'' lan madem biliosun,böyle şeyler diyorsun,ne işin var o cadıyla!!!
başka da bişi hatırlamıyorum zaten,2 hafta olayı bana pek yaramadı:icon_whis
grev de son haberler yıne cozum olmamıs 11 son olcak
ocak mı :img-fie::blink:
inanamıyorum,bi daha mı beklicez 10. bölümden sonra
görünen o ki çözüm de görünmüyor
eylüle kadar bekliycez heralde yeni bölümler için :icon_sorr
çok kötü haberler:sad53::sad53:
mizzouflygirl in Kansas City, Missouri: Any new developments on the writers' strike? I totally support them, but to the powers that be: Please give the writers what they deserve and let's move on, before we are all forced to endure Dancing While Surviving Rehab with Big Brother Watching.
It's funny because it's true. Anyway, here's the deal: The writers and the producers are still in negotiations, which can only be a good thing. Initial bloggery declared it "a done deal," but after talks ended on this past Thursday with no progress, it seemed like things might be going south again. However, we got our hands on an email from a major show runner/TV movie writer who says the initial it's-already-over reports were leaks from the studio side designed to soften up the writers, but added, "We're still in good shape to make a fair deal." So, cross your fingers. Because if it's not finished by this Friday or next, we're pretty much all...screwed. Meaning, it's unlikely we'll get more TV produced this season of our favorite shows, and pilot season also is in danger...and I'll be crying myself to sleep.
Jen in Jefferson City, Missouri: Wasn't Grey's supposed to be a new ep last week? What happened?
It's called rationing, my dear. The TV drought, it's a-comin'! There are only two episodes left of Grey's, and ABC decided to air the last one in '08, so we got a rerun last week. This week is called "Crash into Me," and we get to see what happens to all the characters whose lives were left hanging in the balance. As I mentioned, there's a kiss coming, thanks to Nurse Rose saving the day. And as for Seth Green's character and Lexie, well, let's just say the whole thing smacks of Meredith and bomb-squad guy (aka Coach Taylor)…not to mention Denny and Izzie, and there are so rarely happy endings on this show!
Source: Watch With Kristin.
not:bu spoiler 4x09 ile 4x10 arasındaki sürede yazılmış
yani malesef Buket ve nfl nin de söylediği gibi,son bir bölüm kaldı,o bölüm için de ocak ayına kadar beklemek zorundayız :icon_sorr
okadar beklettıler grev cıkardılar sımdı bıdakı sezonu bekle ocakta butun dızıler fınalı yapmıs olcak :icon_sorr:sad53: 1 bolum ıcın bekletceklerınıde onuda yayınlasınlar bıttırseler dı barı heroes gıbı
Evet,keşke bekletmeselrdi de
bi an evvel izleseydik son bölümü de
şimdi bi de son bölümün yayınlanması için bekliycez :icon_sorr
ben hala izleyemedim gerçi 4x10 u
inmiş bir halde duruyor pcmde,malum rose-der sahneleri yüzünden bakmayı
yüreğim kaldırmıyor...:icon_whis
bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama valla gözde çok acele de etme yani:( ben ki malum siteden de olsa geldiği anda parça parça demeyip anında izleyen,onu beklerken bile deliren bir insanDIM...bu bölümde ise izlemek hiç içimden gelmedi aynen senin gibi,kendime çin işkencesi yapıp tek parça indirdim ve bölümün yanında çin işkencesi eğlence gibi kaldı ya o derece:icon_whis senin yüreğin kaldırmayacak,midem kaldırmadı ya resmen:img-fie: aslında bölüm o sahne(ler)yi saymazsak gayet güseldi,hasta olaylarına falan bayıldım,meredith desen zaten aşmış...çok seviyorum ben o kadını ya:img-blush ama yani dose(!) sahneleri bitirdi beni ya:img-swoon:not_i: allahım,shonda resmen kendi karakterinin ipini çekti,midem bulandı ya derek'i o şekilde görmekten:img-tomat derek ya derek:icon_sorr nasıl yapar bunu meredithe ya nasıl yapar,o kız öyle çabalarken???yine bi 'pick me,choose me'' sahnesi yaşanacak diye ödüm koptu ama allahtan o kadar ileri gitmedi bu sefer yani...hayır merak ediyorum,derek bi daha nası bakacak ki meredithin yüzüne doğru düzgün,herif aldattı ya!!! helal olsun markla addisona, müstahakmış yani!
hayır aldattığı da doğru düzgün olsa!!!neymiş efendim,3 semester bilgisayar dersi almış,neymiş efendim 'imperfect person' mış,aman da aman :img-beee: ya yanlış anlaşılmasın,hemşireleri sevmediğimden ya da onları kötülediğimden değil sadece rose a kılım,:img-wink:ama yani bir tarafta meredith var,nasıl bir insan evladı meredithi bırakıp böylesi takıntılı( saymış ya saymış!), sevgi pıtırcığı şeklinde elleri falan titreyen birine gider ya:icon_evil:bilmim bunun eli titrer,derekin gözünde kahraman olur;meredith dışarda hayat kurtarır adam hiiiç,ruhu duymaz!!!ay çok sinirliyim! zaten 1 ay var daha yeni bölüme hatta son bölüme;hem nasıl bitircekleri belli,gel de delirme:icon_evil
ya nasıl yani nasıl ya o rose denilen kadını öldürürüm dereke de işkence ederim meredithe bu yapılır mı ? derek şımardı iyice !!!!!!!!!!!!!
ya hatırlasanıza 2.sezonda derek merin mcvetle çıktığını öğrenince ona nasıl kötü davranmıştı hemde addison varken aralarında bir şey yokken ya !!!!! şimdi bu yapılır mı !!!!!!! meredithin nasıl olsa buna karşı çıkacak gücü yok hayatında çok şey kötü giderken bir de dereksiz kalmak istemiyor ses çıkarmıyor diye !!!!!!!!!!
o dereke işkence etmek lazım ben o bölümleri daha izlemedim , beklemeye aldım
ya izleme zaten bence,atla falan bişi yap o sahneyi,hayatımın hatası benim ya!resmen gözümün önünden gitmio sahne!gerçi var ya o kadar basit ve gereksiz bir sahne olmuş ki,yani tamamen kimyadan falan uzak,derek dokunmuyor bile kadına ,o derece...nerde malum asansör sahnesi nerde bu!!!!ama sinek küçük olsa da mide bulandırır şeklinde resmen kusmak istiyorsun ya!!!ve ayrıca hadi rose denen şahıs(aklıma bir sürü şey geliyor ama söylemek yasak:icon_whis) mutlu mesut halinden,len derek sen niye gülüon lan!!!delircem delircem,3 gündür aklıma geldikçe sinir oluyorum!!!
izledim malesef
malesef diyorum çünkü burda 4 sezon 10 bölüm oldu,erken ya da geç,tüm bölümleri izledim
hiç bir greys anatomy bölümünde bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum
addison un ilk geldiği bölümde bile bu kdr sinirime dokunmamıştı,rose addison gibi asil bi kadın değil çünkü...!!
Derek....daha 4-5 bölüm önce Merle evlenip çoluk çocuğa karışmak,ölene kadar onunla yaşamak isteyen,Mer e böylesi bir sevgiyle bakan adam,3 günlük bi hemşireyle nasıl böyle birşey yapabilir aklım almıyor
Buketcim senin dediğin gibi,Shonda resmen kendi karakterinin ipini çekti
bu kadar hayranlık beslediğim derekten nefret ediyorum şu anda
Mer zavallım,neler yaptı bu bölüm,sahneleri çabaları çok güzeldi,hiç birşeyden haberi yok ama....bu dose(!!) olayını öğrenince neler yapıcak hiç merak etmiyorum,çünkü artık mer i üzülmüş bi halde görmek istemiyorum :icon_sorr:icon_sorr
Buket'cim bana dizinin sezon sonu senaryosunu göstermiştin,şu kabus gibi olanı
bu gidişle 11. bölüm o senaryoda yazılan gibi olcak
3 ay boyunca bekleyip,sadece 11 bölüm izledikten sonra dizinin ara vereceğine mi üzüliyim
böyle bir bölümden sonra taa Ocak'a kadar bekleyeceğimize mi üzüliyim
Mer'e mi üzüliyim karar veremedim
Bu arada,o kabus sahneler dışında
harika bir bölümdü,hastalar süperdi,çok etkilendim
pek çok yerde de gözlerim dolarak izledim zaten....
sana çok korkunç bişi daha söyleyeyim mi gözde,Patrick dempsey bi röportajında 11. bölümde bir yatak sahnesi olacak demiş ve bunun muhtemelen rose denen şahısla(!) olacağı söyleniyor!!! ne diyeyim bilmiyorum artık ya,11. bölümü izleyip izlememek konusunda bile kararsızım.yani o sahne merle olsa bile çok kötü aslında böyle bir durumda,ikisi de aldatmaya giriyor ve ben hangi tür aldatma daha iyi onu düşünüyorum:icon_sorr yani rose le yatsa mı daha çok üzülcem yoksa merle yatıp,bu s&m olayını sürdürüp mer i bu şekilde aldatsa mı daha çok üzülcem karar veremedim,oooof:(
sana çok korkunç bişi daha söyleyeyim mi gözde,Patrick dempsey bi röportajında 11. bölümde bir yatak sahnesi olacak demiş ve bunun muhtemelen rose denen şahısla(!) olacağı söyleniyor!!! ne diyeyim bilmiyorum artık ya,11. bölümü izleyip izlememek konusunda bile kararsızım.yani o sahne merle olsa bile çok kötü aslında böyle bir durumda,ikisi de aldatmaya giriyor ve ben hangi tür aldatma daha iyi onu düşünüyorum:icon_sorr yani rose le yatsa mı daha çok üzülcem yoksa merle yatıp,bu s&m olayını sürdürüp mer i bu şekilde aldatsa mı daha çok üzülcem karar veremedim,oooof:(
inanmıyorum yaa
patrick dempsey şaka yapıyor olamaz di mi :icon_sorr
ya senin de dediğin gibi
merle de olsa,rose la da olsa çok feci bişi bu
rose olursa,derek artık daha meredithin ne yanına gitsin ne onla konşsun bence
böyle bişeyden sonra...
merle de olsa,s&m i sürdürmüş olcak
rose ı çıkarsın ya hayatından,gerçi bu öpüşmeden sonra rose der in hayatından hayatta çıkmaz
valla benim izlemeyi yüreğim kaldırmaz heralde 11. bölümü :sad53:
ah shonda ah,yaktın bizi :icon_sorr
MoOnDaNcE-11
16-12-07, 02:53
Meredith'in derek'e olan sevgisinden en ufak bir suphem yok . Ama o kadar bozuk bir aile hayati oldu ki bundan dolayi psikolojisi cok bozuldu . O yuzden de derek'in ondan az da olsa soguyacagi ve Rose'la bu noktaya gelecegi belliydi . Yalniz rose karakterini de oynayan oyuncuyu da tuttum oyle sinir olmadim o kadar...
ya bilmiyorum, yani sonuçta meredith'in derek'ten önce de ailevi sorunları vardı ama bu şekilde dark and twisty halleri yoktu.meredith'in bozuk psikolojisinde en büyük rol derek'in bence.mesela,finn derekten önce çıkmış olsa meredithin karşısına,meredith finne aşık olabilmiş olsa şu anda çok çok farklı bir meredith görürdük biz.derek bunun farkında değil bence,meredith'e verdiği zararın farkında değil,bu yüzden bu şekilde davranıyor.
ve bence derek in de baya büyük problemleri var.nancy nin de söylediği gibi derek in dört bir tarafı hep kadınlarla doluydu ve derek hiç yalnız kalmadı.meredithi beklerim deyip bekleyememesinin sebebi de bu.meredith gibi kendisinin de sorunları var ve meredithe verdiği zarar gibi kendi sorunlarının da farkında değil.ve yine bana kalırsa derekin meredithten soğumak gibi bir hakkı yok,meredithin derekten soğumaya hakkı var ama onun yok yani.çünkü meredith ona hiç birşey yapmadı.3. sezon sonunda derekin dediği gibi sürekli terk eden taraf meredith değil.belki derek'in ona çok yakınlaşmasına izin vermedi ama hep ordaydı.terk eden hep derek ti.bu yüzden meredithin ona güvenmemeye,yakınlaşmasına izin vermemeye hakkı vardı.
rose u ben sevmedim,yani zaten fark edilmiştir:img-wink::img-blushya 3. kişilere hep kıllığım mevcut napiim:icon_whis ya ne bileyim biraz fazla iyi,yani gereksiz yere...ameliyatın orta yerinde gülmesi,derekle girdiği ameliyatları sayması,hastanedeki hiyerarşi muhabbeti...ya işte zaten baştan 3. kişi diye sevmediğim biri için bana göre onu daha da sevimsiz hale getiren şeyler.diyorum ya,addison da 3. kişiydi merder için ama sevilmeyecek hiçbir tarafı yoktu kadının.gururluydu falan...bunda yok öyle birşey...bardan meredithle çıkarken gördü,ameliyatlarını saydığı bir adamın aşk hayatını da bildiğini varsayacak olursak meredithi de biliyor...yani...
öyle:img-wink:
ha bir de;abc 11. bölüm için shondanın verdiği senaryoyu değiştirmiş bildiğim kadarıyla son bölüm olduğu için.bu ne kadar iyi olur bilmiyorum ama benim okuduğum sondan daha iyi olur umarım.hem belki meredithle dereki seven birileri düzeltmiştir:img-yes::img-wink:
promo çıkmış sonunda...pek de güsel değil aslında:( bailey'nin oğluna bişi oluyor sanırım,hastanede hahn ameliyat ediyor galiba...meredith derek'e 'I can not trust you!' diyor biraz bağırarak,derek 'are we together or not' diyor ,meredith sinirli bir şekilde uzaklaşıyor.rose yok promoda ama yeterince soruna yol açıyor sağolsun:(galiba bu sefer merder tamamen bitiyor...gerçi ben bir hamilelik bekliyorum bu sırada ama( sallamasyon:img-blush):icon_whis:img-wink: ne olur bilemem tabi... yoksa mer baya kararlı görünüyor,affetmez derek'i...gerçi bebek için affetse de üzülürüm ama shonda bu kadar krize yol açacak bişeyi düzeltir herhalde...neyse ya ben sallıyorum öle,umut fakirin ekmeği :img-blush
ben de izledim promoyu
ve açıkcası bu kdr erken final olması,bizi diğer sezona ladar pek çok konuda
merakta bırakacaklarmış gibi geliyor
bailey in oğluna ne olcak acaba ya,umarım kötü bişey olmaz
buketcim,hamilelik olsa keşke:) ama olmaz sanırım ya,
bebek yüzünden affetmesin mer deri,gerçi baya sağlam bi neden gerekiyor affetmesi için ya
şu 3 weeks geçse bi an evvel de izlesek artık bölümü....
valla işte başka sağlam neden bulamadığım için aklıma o geldi:img-wink: yani bir de dizideki herkesin hamilelikle ilgili bişeyi oldu...izzienin zaten kızı var,cristina düşük yaptı,callie bebek sevdasıyla yanıp tutuştu bir ara...gerçi mer için de 304 de geçti öle bir muhabbet ama yani o sadece varsayımdı.şimdiki s&m olayını da düşünürsek mer hamile olsa,derek hem meredith için hem bebek için başını taşlara vursa pek bi sevineceğim sanki:icon_whis sadece bebek için dönmesin tabi canım,diyorum ya shonda düşünsün artık onu da,bu kadar berbat etmeseymiş:icon_sorr şöyle bir yalvartsın derek'i,ben etttim sen etme dedirtsin,di mi ama:img-icecr:img-wink:
bu ara da bailey nin oğlu için ölüm lafları falan dolaşıyor,ne kadar doğru bilmiyorum ama ölmez herhalde,benim bebek muhabbeti gibi sallıyorlardır:icon_whis
valla işte başka sağlam neden bulamadığım için aklıma o geldi:img-wink: yani bir de dizideki herkesin hamilelikle ilgili bişeyi oldu...izzienin zaten kızı var,cristina düşük yaptı,callie bebek sevdasıyla yanıp tutuştu bir ara...gerçi mer için de 304 de geçti öle bir muhabbet ama yani o sadece varsayımdı.şimdiki s&m olayını da düşünürsek mer hamile olsa,derek hem meredith için hem bebek için başını taşlara vursa pek bi sevineceğim sanki:icon_whis sadece bebek için dönmesin tabi canım,diyorum ya shonda düşünsün artık onu da,bu kadar berbat etmeseymiş:icon_sorr şöyle bir yalvartsın derek'i,ben etttim sen etme dedirtsin,di mi ama:img-icecr:img-wink:
bu ara da bailey nin oğlu için ölüm lafları falan dolaşıyor,ne kadar doğru bilmiyorum ama ölmez herhalde,benim bebek muhabbeti gibi sallıyorlardır:icon_whis
evet aslında,dizide herkesin hamilelikle ilgili bişey geçti başında
sıra meredithe gelmiş olabilir:icon_whis s&m ler de bi sonuca bağlanmış olur böylece
der in yalvarmasını ben de çook istiyorum ama
shonda dan da korkuyorum açıkcası,rose denen cadıyı başımıza sardı ya
herşeyi beklerim artık ondan ben
bailey in oğlu ölmez umarım yaa,tahmindir belki sadece
bailey in oğlunun ölümüyle biten bi sezon finali de yapmasınlar,zaten bölüme daha 3 hafta var,onun üstüne aylarca ayrı kalcaz greysden,azcık mutlu bi se