Tüm Versiyonu Göster : Grey's Anatomy-Spoiler
ben sadece evlenme teklifinin derek'ten gelmesine razı olabilirim sanırım gözdecim:Pmalum meredith'in etme durumu konuşuluyo teklifi:icon_sorr ya tabi gönül istiyor şöle derek manyak romantik bir ortam yapsın,mümkünse sakın ama sakın güllerle bezemesin(!),böle dizlerinin üstünde asrın romantik konuşmasını yapsın,meredith'le beraber biz de bağıralim : 'EVET,EVET,EVET!!!':img-hyste ama tabi shonda bize bunların ne kadarını bağışlar bilemiyorum:icon_whis
alex'e yine ava'yiı getirecekler herhalde...ya tamam seviyorum avayı ama yani kalıcı mı gidici mi bir belli olsa artık,alex ciğim de bir mutlu olsa,izzie mi olur lexie mi olur,başka birini mi bulurlar??? george la callie olsun çok isterim ama callie affetmez gibi geliyor...
şafak sayıyorum,görmüşsündür msnde:img-icecr 29...
gördüm iletini...yazcaktım sana ama çıkmak zorundaydım geç olmuştu:img-wink:
evet meredithin evlenme teklifi etmesi durumu vardı ya bi de,
onu unutmuşum ben,derek yapsın kesinlikle evlenme teklifini
hatta çook romantik olsun,onun romantikliği o ses tonunda,bakışlarında ve gözlerinde zaten buketcim:img-blush
walla bağırırız evet evet diye:img-hyste aylardır derek in meredithe evlenme teklifi ediceği anı bekliyorum,shonda bu kadarını bize çok görmesin yani:icon_whis
ava bana hiç bir zaman çok sempatik gelmiyordu,
hatta alexie olayı başladığında sevinmiştim de,ama ava nın gelişi hayallerimi suya düşürmüştü...izzie de olamaz artık bu saatten sonra(gerçi gizzie bile olduğuna göre,ben herşeyi beklerim bu diziden:img-hyste)
george callie olması da baya bi zor gibi,ama callie kolay kolay affetmez bunca şeyden sonra...
Merhaba ben eskiden greys anatomy izliyodum ama burke ve yang ayrılınca bıraktım izlemeyi. yinede bişeyi merak ettim.. yang şuan biri ile birliktmeş yoksa onudamı çıkardılar diziden?
cristina şu anda biriyle birlikte değil ama tabi ki dizide:img-wink: onu çıkarmaları baya zor bu hayran kitlesiyle:img-yes: bi ara ona sevgili olarak başka bir doktor geleceği söyleniyordu ama grev dolayısıyla artık o da tam kesin değil...
spoiler spoiler:img-wink:
412
03/30 - "When we come back, we'll have leapt ahead five or six weeks in time," creator Shoda Rhimes says. "It's our way of acknowledging the bump caused by the strike. But it'll be very clear from the first moment what has transpired. You'll see where things stand with Derek and Meredith and Rose. You'll see where George is living, and in the first episode all the residents will be involved in a high-stakes surgical contest -- definitely not something the chief would condone." Old relationships will become new again, some people you thought would never get together will, and there are going to be some interesting outside influences," Rhimes promises. George and Izzy have "put it to bed for the night. They've left it at the idea that it's not necessarily about the bad sez as it is the bad timing. What will be interesting to see it that after that intimate explosion of events, whether they can just be friends."
Source: TV Guide
413
03/30 - Addison will pop up at Seattle Grace to perform surgeries that only she can do and "discover whether you can ever really go home," Rhimes says.
General
03/30 - Pretty boy plastic surgeon Mark "McSteamy" Sloan will continue his pursuit of the hard-to-impress Dr. Hahn. "The way that is going to play out will be surprising to everyone," Rhimes says. "Mark Sloan is not used to not getting what he wants." "I ** pretty dedicated to the idea that [Meredith and Derek] are to be together for good this season," Rhimes says. "What's going to be interesting is how she gets her act together, and how they decided that this is it." Are those wedding bells we hear?! "I did not say there is going to be a wedding," Rhimes says. "Or a ring. Although I did not say there wasn't going to be a ring."
cristina şu anda biriyle birlikte değil ama tabi ki dizide:img-wink: onu çıkarmaları baya zor bu hayran kitlesiyle:img-yes: bi ara ona sevgili olarak başka bir doktor geleceği söyleniyordu ama grev dolayısıyla artık o da tam kesin değil...
teşekkür ederim..ya çıkarmasınlarama burke geri dönebilseydi keşke..
GREY'S ANATOMY - "Where the Wild Things Are" - Six weeks after Derek and Meredith ended their relationship and Derek began dating Rose, Meredith and her fellow residents, Alex, Izzie and Cristina, compete in a surgical contest, with Bailey serving as judge. Meanwhile interns George and Lexie adjust to their new, squalid apartment, and Callie finds a friend in her roommate Cristina's nemesis, Erica Hahn, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, APRIL 24 (9:00-10:01 p.m., ET) on the ABC Television Network. (ABC/RON TOM)
son 19 gün....:happy0064
yaa bir şey sorabilir miyim bn grey's anatomy'yi takip ediyorum ama dizimaxten ve şu an orda 4. sezon tekraraları başladı ve 5. sezon ABCden sonra başlıyoo ve bizde digiturk var ama ABCyi nerden izleyebilirim
yaa bir şey sorabilir miyim bn grey's anatomy'yi takip ediyorum ama dizimaxten ve şu an orda 4. sezon tekraraları başladı ve 5. sezon ABCden sonra başlıyoo ve bizde digiturk var ama ABCyi nerden izleyebilirim
bildiğim kadarıyla türkiyeden izlenmiyor ABC
bölümleri indirip izleyebilirsin,24 insanda başlıyor yeni bölümler
bir gün sonrasında falan indirilebiliyor...
GREY'S ANATOMY - "Where the Wild Things Are" - Six weeks after Derek and Meredith ended their relationship and Derek began dating Rose, Meredith and her fellow residents, Alex, Izzie and Cristina, compete in a surgical contest, with Bailey serving as judge. Meanwhile interns George and Lexie adjust to their new, squalid apartment, and Callie finds a friend in her roommate Cristina's nemesis, Erica Hahn, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, APRIL 24 (9:00-10:01 p.m., ET) on the ABC Television Network. (ABC/RON TOM)
son 19 gün....:happy0064
aaaaaaaaa 24.ünde yayınlanıcak hee.ay çok sevindim :).peki yeni sezon mu yoksa kaldığı yerden mi devam edicek biliyor musunuz arkadşlar???
aaaaaaaaa 24.ünde yayınlanıcak hee.ay çok sevindim :).peki yeni sezon mu yoksa kaldığı yerden mi devam edicek biliyor musunuz arkadşlar???
kaldığı yerden devam edecek
4.12 bölümüyle:img-wink:
"Grey's Anatomy" stars Ellen Pompeo as Meredith Grey, Patrick Dempsey as Derek Shepherd, Sandra Oh as Cristina Yang, Katherine Heigl as Isobel "Izzie" Stevens, Justin Chambers as Alex Karev, T.R. Knight as George O'Malley, Chandra Wilson as Miranda Bailey, James Pickens, Jr. as Richard Webber, Sara Ramirez as Callie Torres, Eric Dane as Mark Sloan, Chyler Leigh as Lexie Grey and Brooke Smith as Erica Hahn.
Guest starring Amy Madigan as Dr. Wyatt, Cheech Marin as Otis, Clea Duvall as Jennifer, Lauren Stamile as Rose, Steven Flynn as Scott with Jason O'Mara as Phillip. Co-starring Troy Westbrook as paramedic.
sen tut bunu yaz bölüm özetinin altına,sonra resimlere meredith'i koyma,onun haricinde kim varsa,konuk oyuncu da olsa doldur!!!olacak iş mi canım:img-cool2anlamıyorum ki ABC nin reklam anlayışını... adı GREY's anatomy olan bir diziyi büyük bir çoğunluk neden izler ki?konuk oyuncuları izlemek için diziyi izlediğini sanmıyorum ben çoğunluğun.tamam biliyorum meredith'e sinir olan bir sürü insan var( ki ben onları kesinlikle anlamıyorum ve anlamayacağım;çünkü aynı diziyi izlediğimizden bile emin değilim:icon_whis),ya da ne bileyim yan rollerdekilere bayılanlar var,ki ben de bunlardan biriyim ama sonuçta bu dizi meredith eksenli bir dizi ve onun etrafında dönüyor. nasıl oluyor da meredith çeşitli yollarla yapılan reklamlarda arka plana çekiliyor bunu anlamıyorum:icon_sorr
buketcim,daha önce msnde de söylediğim gibi bu konuda aynen katılıyorum zaten
bi kere dizinin adı GREY's anatomy,yani MEREDİTH GREY!!
ve buna rağmen,4.12 nin resimlerinde meredith yok
hatta guess star olarak bahsi geçen rose var,hem de iki tane resimle!!
bu dizide konuk oyuncular rağbet görebilir,hatta lauren stamile iyi bir insan da olabilir(ki bu benim ona gıcık olduğum gerçeğini aasla değiştirmez:icon_whis),yine de tüm ana karakterlerin resimleri varken,en ana karakterin bir kare bile resminin olmayışı çoook saçma geliyor bana da...
Amy Madigan meredith'in psikoloğu olarak diziye girecekmiş.meredithle derek'in birleşmesinde etkili olacağı söleniyor.
13. bölümün adı Piece of My Heart,14. bölümün adı The Becoming olacakmış.
Amy Madigan meredith'in psikoloğu olarak diziye girecekmiş.meredithle derek'in birleşmesinde etkili olacağı söleniyor.
13. bölümün adı Piece of My Heart,14. bölümün adı The Becoming olacakmış.
teşekkür ederim buketcim:)
demek yeni psikoloğumuz gelecek...:)
rica ederim gözdecim,ne demek:img-wink:
her ne kadar o psikoloğun sadece meredith'e gerekmediğini düşünsem de ilişkilerinde yardımcı olacağı kesin.gerçi hangi ilişki artık,onu da çözemedim ama neyse:icon_whisderek yine meredith'e seattle grace hospital'ı cehenneme çevirmekle meşgul,öyle ki kız gitmeyi düşünüyor:img-cray:'I'd go somewhere else if I could'...canım ya kıyamam:(her dakika o ikisini görmek nasıl üzüyordur mer'i,hem de ikinci defa....derek'e kızmak istemiyorum,zamanında bulduğum bahanelere sığınmak istiyorum ama nereye kadar ya:icon_sorrbenim savunduğum mcdreamy en azından rose'la bi kaç aydır çıkmıyordu:(ama bişi dikkatimi çekti;promoda elele tutuşmamışlar,yani derek'İn elleri direkt cepte...bu da bir umuttur herhalde:icon_whismalum,birlikte olmuşlarsa derek'i affetmek imkansız hale gelecek ama eğer derek rose'dan uzak durmuşsa bu süreçte affetmem için neden doğacak bana:img-wink: e elele bile tutuşmuyorsa,meredith'e saygısından değildir herhlade bu,yani beni bu şekilde görmesin,üzülür falan diye düşüneceğini hiç sanmıyorum,demek ki pek de bişiler istemiyor:icon_whis(tamam ya,ben her türlü bahaneye sığınmış olabilirim:icon_whis)
beni bitiren cümle o oldu zaten ya buketcim
"i would go somewhere else if i could..."
ne kadar üzüldüm meredithe,ilk kez bahsediyor yalnış hatırlamıyorsam gitmekten...
ki kız onca şey yaşadı şimdiye kadar...ama hiç biri onu bu hastaneden ayrılmaya getircek kadar kötü olmadı...
rose a bak ya,resmen dağdan gelmiş bağdakini kovmaya çalışıyor,ama başaramicak... başarırsa eğer ben oraya gelip shondayı boğabilirim çünkü!!
bu arada benim de dikkatimi çekti
elele tutuşmuyolardı,ki eğer tutuşuyor olsalardı ben şu anda delirmiş olabilirdim
aradan 6 hafta geçtiği için,birlikte olma ihtimalleri oldukça yüksek..ama olmamış da olabilirler,
derek meredithi hala çoook sevdiği için rose la beraber olmamış olabilir
ki öyle olsun bence
çünkü eğer beraber oldularsa,derek benim gözümde bitmiştir
meredithin de gözünde bitmelidir bence:icon_whis:icon_whis
mc dreamy meredithi bu kadar üzemez ya...:icon_sorr
ayrıca malum rose hanım çok da mutlu:icon_whiskompleksleri var ya arkadaşın,kurtulmuştur belki artık onlardan,e ne de olsa artık bir adet cerrahla birlikte,hem de nöroloji bölüm başı:icon_whishavasından geçilmiyordur onun,meşhur meredith grey'in sevgilisini çalmayı başardı ya,tamam artık:img-tomatama dur sen,en fazla 5 bölümlük bir mutluluğun var,ki o bile çok!!!geçtik kızım biz o yollardan,addy'den bile ayrıldıysa derek mer için senden haydi haydi ayrılır:img-wink:addy gelince anlarsın sen onu,mer bişi demez belki ama addy'den bi kaç laf bekliyorum,hem rose'a,hem derek'e...derekle zaten konuşacak da,rose'a da bi kaç bişi dese,valla gözüm açık gitmeyecek:img-hyste
gözdecim umut fakirin ekmeği ne yaparsın:img-wink:bekliyoruz ki derek bize 'helal 'falan dedirtsin,tekrar mcdreamy olsun,ne yapalım:P bu arada eğer başarırsa zaten shonda için yardıma gelebilirim:)
promo resimleri...
http://img365.imageshack.us/img365/2298/gom2008041111311070xf2im6.png (http://img365.imageshack.us/my.php?image=gom2008041111311070xf2im6.png) http://img100.imageshack.us/img100/8492/gom2008041111311127ln8vo7.png (http://img100.imageshack.us/my.php?image=gom2008041111311127ln8vo7.png)
http://img153.imageshack.us/img153/4595/gom2008041111311216xa6zp1.png (http://img153.imageshack.us/my.php?image=gom2008041111311216xa6zp1.png) http://img153.imageshack.us/img153/9973/gom2008041111311254tp6fd4.png (http://img153.imageshack.us/my.php?image=gom2008041111311254tp6fd4.png)
ya derek neden 'oh 'der gibi bir durumda,neden mer böle bişi derken o bu tepkiyi veriyor ki,çatlayacağım merektan:img-cray:
evet ya:img-hyste
addie nin ben de bi kaç laf etmesini çook isterim
derek e ve rose a
özellikle de rose ı iğnelese
nasıl mutlu olurum anlatamam:img-hyste
o havası öyle bir söner ki onun,kendi bile şaşar
derek le mer in arasını bu şekilde açamaz,hele hele meredithi böyle üzemez...
evet buketcim ya:img-hyste
tekrar mc dreamy olsun...öyle bi özür dilesin ki(tabi yanında bi de evlenme teklifi:love05:) tüm yaptıklarını unutalım:img-blush
promo resimleri..
ya derek neden 'oh 'der gibi bir durumda,neden mer böle bişi derken o bu tepkiyi veriyor ki,çatlayacağım merektan:img-cray:
mer resmen çökmüş yaaaa
ne kadar üzgün duruyo:icon_sorr:icon_sorr
ayrıca derekin elleri ceplerinde olsa da nası gülümsüyo öyle rose ın yanındayken:icon_whis
o pişmiş kelle mchorse dan geri kalır yanı yok!!
bu psikologla birlikte o teklifi derek'in etmesi hayalim resmen suya düştü:(shonda nasıl yapsam da 'pick me...' sahnesinden sonra mer'i bir daha aşağılatsam diye düşünüp duruyor herhalde:img-cray:
addy ya addy,gelmesi bile coşturur seattle'ı:)ama alexle resimleri yoktu ya,onunla konuşmayacaklar mı ki hiç:icon_sorrmarkla var,derekle var,şefle var,miranda,callie hatta cristinayla var ama alexle yok.meredithle de yok ya sanki:icon_whis
mer resmen çökmüş yaaaa
ne kadar üzgün duruyo:icon_sorr:icon_sorr
ayrıca derekin elleri ceplerinde olsa da nası gülümsüyo öyle rose ın yanındayken:icon_whis
o pişmiş kelle mchorse dan geri kalır yanı yok!!
hakketen ya,niye o kadar mutlu ki sanki,nispet mi yapıyorsun ya:icon_sorrhayır zevk alıyor sanki meredith'in üzülmesinden,inadına yapıyor sanki:img-cray:
bu psikologla birlikte o teklifi derek'in etmesi hayalim resmen suya düştü:(shonda nasıl yapsam da 'pick me...' sahnesinden sonra mer'i bir daha aşağılatsam diye düşünüp duruyor herhalde:img-cray:
addy ya addy,gelmesi bile coşturur seattle'ı:)ama alexle resimleri yoktu ya,onunla konuşmayacaklar mı ki hiç:icon_sorrmarkla var,derekle var,şefle var,miranda,callie hatta cristinayla var ama alexle yok.meredithle de yok ya sanki:icon_whis
konuşurlar ya...:)koskoca bölüm
addie yi bol bol göstersinler zaten
meredithle de sahneleri wardır bence...
tek umudumuz addie ve o psikolog,bunu da bize çok görmez artık shonda...:)
konuşurlar ya...:)koskoca bölüm
addie yi bol bol göstersinler zaten
meredithle de sahneleri wardır bence...
tek umudumuz addie ve o psikolog,bunu da bize çok görmez artık shonda...:)
sezon sonunda birleşecek olmalarını bilmesem yine güvenmezdim ben shondaya da,neyse:icon_whis
13. bölümde bunlar aynı vakaya veriliyorlar galiba yine aylar sonra.4. sezonda şu ana kadar hiç aynı vakada görev almamışlardı.hep böyle oluyor zaten,ne zaman ayrılar,bunlar aynı vakada,ne zaman birlikteler bunları hastanede yan yana gören cennetlik:(bilerek yapıyor shonda bunu,sorunları olduğu zaman bir hastanın başında 2 saat geçirseler sorun falan kalmayacak ortada,ama ne zaman ayrılar,habire dip dibe,genelde daha büyük sorunlara dönüyor ufacık şeyler:icon_whis
hakketen ya,niye o kadar mutlu ki sanki,nispet mi yapıyorsun ya:icon_sorrhayır zevk alıyor sanki meredith'in üzülmesinden,inadına yapıyor sanki:img-cray:
evet ya
nispet yapar gibi bi hali var orda
kesin o sahnede karşısında meredith vardır
rose da havalara girmiştir,benim yanımda gülümdüyo diye:icon_whis:icon_whis
ben promo dan sonra hiç bişeye güvenmiyorum artık buketcim....
aynı vakada mı olcaklar,ooo neler yaşanıcak acaba
en azından yanyana görebilcez onları:icon_whis belki bişiler falan konuşurlar
hani bi umut,derek pişman falan olur:icon_whis
ben promo dan sonra hiç bişeye güvenmiyorum artık buketcim....
aynı vakada mı olcaklar,ooo neler yaşanıcak acaba
en azından yanyana görebilcez onları:icon_whis belki bişiler falan konuşurlar
hani bi umut,derek pişman falan olur:icon_whis
abi niye hiç pişman olmuş gibi görünmüyor ama yaaa:img-cray:onun öyle görünmesi gerekirken meredith perişan,nerde bizim eski güçlü meredith'imiz:img-cray:bulsa ya şöyle yakışıklısından bi doktor da o,derek kıskançlık krizlerine girse ya,meredith'in yaşadıklarını o da yaşasa ya,biz de izlesek ya şöle gülerek:kahveo hemşiresinden kurtulmaya çalışırken meredith yeni cerrahıyla salınsa ya ortalarda:img-icecrgözüm açık gidecek derek'i meredith'e yalvarırken görmezsem:img-cray:
abi niye hiç pişman olmuş gibi görünmüyor ama yaaa:img-cray:onun öyle görünmesi gerekirken meredith perişan,nerde bizim eski güçlü meredith'imiz:img-cray:bulsa ya şöyle yakışıklısından bi doktor da o,derek kıskançlık krizlerine girse ya,meredith'in yaşadıklarını o da yaşasa ya,biz de izlesek ya şöle gülerek:kahveo hemşiresinden kurtulmaya çalışırken meredith yeni cerrahıyla salınsa ya ortalarda:img-icecrgözüm açık gidecek derek'i meredith'e yalvarırken görmezsem:img-cray:
evet ya:icon_sorr
mer de bulsun yakışıklı birini
taksın koluna gezsinler beraber
derek anlasın meredithe neler yaşattığını
biz de keyiften dört köşe olalım:img-hyste
walla benim de...
meredith sakın ama sakın özür dilemesin,evlenme teklifi etmesin
derek suçlu...özür dilemesi gereken kişi o...:icon_sorr
takdir-i ilahi,ilahi adalet...daha neler var bu durumda kullanılacak:img-hysteoooof derek of,böyle çarpar işte adamı allah:img-hystesen yapar msın böle şeyler:D
harbi ya keşke başka bişi isteseydik,bak yapmış shonda istediğimiz birşeyi:happy0064kesinlikle derekin durumunda olmak istemezdim orda...kadınlar da kötü durumda ama yani derek inki:img-hysteen çok eğlenen de mark:img-hysteama zavallım mer yine eğmiş başını,kıyamam ya:img-cray:onun üstüne seçtiği iki kadın...ve sevdiği adam:img-cray:ya çok saçma değil mi?hem onları seçtiğini biliyoruz hem de mer'i sevdiğini,nasıl bişi bu:icon_sorr
amaaan neyse şimdi onu düşünmeyeceğim,resimlere gülmekle meşgulüm:img-hyste:img-hyste
bir de şöyle bir bakınca,addie zaten karizma bir hatun,cosmo dergilerinden fırlamış gibi,giyimi saçı falan:img-icecreee mer desen tamam pek özen göstermiyor ama özellikle o resimlerde bildiğin güsel yani,kıyafet yerli yerinde,saçına bittim bu arada,yani onun da iddi bir albenisi var:img-icecr ama ben rose da göremedim öle bişey,kimse kusura bakmasın yani:icon_whisüç aydır aynı mont,ben sıkıldm:icon_whis
koptum buketcim koptuum:img-hyste:img-hyste
walla daha akşamüstü konuşuyoduk yahu,şu rose ağzının payını alsa bi güzel diye:img-hyste
keşke başka bşi isteseydik:img-hyste
ah o asansör,neler yaşandı zaten o asansörde
bi tarihi olaya daha evsahipliği yapıcak dmekki
addie resimlerde sürekli konuşuyor
ve resimler geçtikçe rose ın suratı daha da bir düşüyor:img-hyste
mark sa neler diyor acaba ya:img-hyste hele son resimdeki o muzip gülüşü süper
mer mutsuz yaa...:icon_sorr
ama mer in intikamını addie alıcak bence o asansörde:img-hysteseviyorum addieyi yaa
iyki gelmiş sghye:love05:
yüzük yok gbi geldi bana,yanılıyor muyum?rose'un boynundaki hani?
addie ciim konuşuyor,rose'un yüzü düşüyor da meredith niye boynunu eğiyor zavallım:img-cray:resmen utanç verici...tamam derek için rahatsız bir durum ama meredith için küçük düşürücü olmuş sanki:icon_sorr yani addie için bi sorun yok,rose desen ne desek boş,derekle birlikte olan o şu anda...ama meredith gerçekten kötü bir durumda maalesef:img-cray:
evet yoktu
tam görünmüyor ama...yok gibiydi sanki...
addie neler diyosa artık,nası yüzü düşüyo rose ın:img-hyste
gerçi derek de nerdeyse aynı durumda:icon_whis
ya neler dediğine bağlı aslında...tabi doğal birşey gururuna yediremiyor aldatılmayı
ama acaba addison nasıl iğneliyor rose ı,onun da bi payı vardır meredith in
başını öne eğmesinde....
ama bence asıl başını öne eğmesi gereken kişi rose,hatta mümkünse taaa magmaya kadar insin:icon_whis:img-hyste
addie hep meredith'i seviyormuş gibi geldi bana,onu kötü duruma düşürecek birşey demez diye düşünüyorum ama...
rose sadece sinirleniyormuş gibiydi,ne bileyim meredith'in yüzü daha çok yerdeydi yani,utansana kızım azıcık:img-tomatderek mümkünse orda rose u korumaya çalışmasın,yoksa ona da kızarım valla,yesin addisondan ayarını otursun oturduğu yerde:icon_whisşimdi aklıma geldi,addie 'beni meredith için bıraktığında anlamıştım ama bunun için de olmaz ki canııım' şeklinde bişi dese var ya...evet evet bunu tuttum,olabilir yani:img-icecr hem meredith hafif utanır,hem de rose a iyi olur:icon_whis
addie meredithi seviyordu bence de...meredith boğulduğunda dereki teselli etmesi falan mesela...
o yüzden meredith i üzmek bir yana,onu savunacak şeyler diycektir bence de,senin tahminlerin süpermiş mesela :)
dereke "noldu o büyük aşkına,hani aşıktın meredithe" dese mesela...
ya da rose a "o benimle boşandı meredithe aşık olduğu için,şimdi senin gibi bi pişmiş kelle yüzünden mi bozulcak araları,buna hayatta inanmam" dese:img-hyste benimkisi tahmin tabi sadece
replikler shonda nın hayal gücüne kalmış:img-hyste
ama derek savunmasın yani rose ı
o zaman ben de hepten sinirlenirim...ama neden mer bu kadar mutsuz görünüyo:icon_sorr
der mutsuz olsun:icon_whis addison dan ayarları yiyen o:img-hyste
addie şimdi kesin dönüş mü yaptı sgh'ye yaa çokkk mutlu oldum cnm yaa çokk sewiyom onu private practiceden ayrıldı mı şimdi resimler süper hele asansördeki addienin bakışları olay yaa kesin orda ii bi laf yapıştıracak:happy0064
hayır canım addison sadece bir bölüm için sgh da:(hasta için olduğu söyleniyor...
asansörde söyleyeceği şeyi biz de merakla bekliyoruz:img-wink:
gözdecim senin tahminleri de tuttum ben,shonda bizimkilerin onda birini söyletse daha ne isteriz zaten:img-icecr hele bir 'pişmiş kelle' dedirtse var ya,shonda bir daha ne yaparsa yapsın kızmam herhalde:img-hyste
hayır canım addison sadece bir bölüm için sgh da:(hasta için olduğu söyleniyor...
asansörde söyleyeceği şeyi biz de merakla bekliyoruz:img-wink:
gözdecim senin tahminleri de tuttum ben,shonda bizimkilerin onda birini söyletse daha ne isteriz zaten:img-icecr hele bir 'pişmiş kelle' dedirtse var ya,shonda bir daha ne yaparsa yapsın kızmam herhalde:img-hyste
:img-hysteevet buketcim ya
dediğim gibi,replikler shonda nın hayal gücüne kalmış
rose ı yerin dibine batırcak şeyler söyletse yeter bana:img-hyste
masal_perisi
13-04-08, 14:50
Buket ve Gözde...Valla beni bile geçtiniz siz...Yalnız ben Addie'nin lafları gediğine koyacağıuna eminim...Aynı sizin ben de Addie'nin Mer'i hep sevdiğini düşünüyorum...O asansör sahnesinde de Mer aslında yüzünü yere düşürmemeli... Orada onun hatası yok...Kazma Der ile Muşmula Rose'un hatası avr... Addie bence çok güzel ikisniin de ağzının payını verecek...:img-hyste
ah yeldacım ah,tek ümidimiz addie zaten,meredith söylemez ki rose'a birşey:img-cray: bu arada muşmula rose ifadesini de tuttum,deiğerleri eskimeye başlamıştı,bu iyi geldi:img-wink:
yeni bir promo çıkmış bu arada:img-cray:ağlayan surattan da anlaşılacağı üzere merderciler için baya kötü:icon_sorrbir adet dose öpüşmesi mevcutmuş maalesef:( ve sayın muşmulamız dereki sevdiğini söylüyormuş:icon_evil
ah yeldacım ah,tek ümidimiz addie zaten,meredith söylemez ki rose'a birşey:img-cray: bu arada muşmula rose ifadesini de tuttum,deiğerleri eskimeye başlamıştı,bu iyi geldi:img-wink:
yeni bir promo çıkmış bu arada:img-cray:ağlayan surattan da anlaşılacağı üzere merderciler için baya kötü:icon_sorrbir adet dose öpüşmesi mevcutmuş maalesef:( ve sayın muşmulamız dereki sevdiğini söylüyormuş:icon_evil
:icon_sorr:icon_sorr
ben daha önce de demiştim buketcim,4.12yi vermeden direk 4.13ü versinler
addie var en azından orda...çünkü ben pişmiş kelleyle derek in sahnelerini izlemek istemiyorum:icon_whis
ayrıca o mchorse sevse ne yazar,derek mer e aşık olduğunu er geç anlicak!!anlamalı!!
ay kızlar Allah iyiliğiniz versin,muşmula he bende tuttum walla,süper:) bu kıs derekle ne yaşadı da hemencecik seviverdi derek i??öylle lap diye adama seni seviyorum denir mi canım,sende aynı hastanede çalışıyosun,bilmiyo musun mer e nasıl aşık olduğunu.cık cık cık,bak zaten gıcıktım bu kıza,iyice sinir oldum:hıh
keşke yapsalar öyle bişi de gözde,biz de 12. bölümdeki o öpücüğü izlemek zorunda kalmasak:img-cray:izledim ya,maalesef izledim yani promoyu,ve bu sefer rose falan da öpmüyor,gayet derek yumuluyor tabir yerindeyse:icon_evilgerçi meredith ve cristinanın önünde oluyor galiba bu olay,yani acaba kıskandırma amaçlı falan mı diye düşündüm ama sonradan bölümü izleyip hiç alakası olmadığını,derek'in gayet meredithle ilgisi olmadan öptüğünü görüp kahrolmayayım diye çok fazla ümitlenmiyorum...bu arada cristina "She's wretched" diyor ama kimin için dediğini çözemedim:bilmim
derek söylemez ya öle bişi,seni seviyorummuş,hıh,seversen sev,banane,hatta bize ne:icon_whismeredith'e bile 4 kere söyledi,yanlış hatırlamıyorsam...ki direkt I love you yu bir kere dedi,sana mı dicek,dur hele birtroest
valla melenacım,gayet de muşmula,yelda iyi buldu:img-wink:farklı fikirlere açığız:icon_whissevgili muşmulamız,sevgi pıtırcığımız,imperfect personımız,rose umuz,canımız(!) salağa yatıyor,aslında biliyor bilmez mi,cin gibi maşallah ama anlamazlığa geliyor işte:fighting2yoksa sen adamla girdiğin ameliyatların çetelesini tut,ama bütün hastanenin dilindeki aşk hayatından haberdar olma,olur mu öle şey:img-beee:
yalnız ben bu kıza bu kadar laf ediyorum,sonunda shonda merder birleşmesini bunun üzerinden bağlar,bu kızı azize yapar,hatta merderin birbirlerine olan duygularına bunu tercuman yaparsa ne yaparım onu bilmiyorum işte:img-tomat oturur ağlarım herhalde:img-hystegerçi ne inandırıcılığı kalır dizinin o zaman bilmiyorum ama göreceğiz artık:icon_whis
“Piece of My Heart” – Addison returns to Seattle Grace to perform an operation and is taken aback by all of the changes in her old co-workers’ lives. Meanwhile Meredith and Derek’s clinical trial has its first patient, and Rebecca/Ava returns with shocking news for Alex, on “Grey’s Anatomy,” THURSDAY, MAY 1 (9:00-10:01 p.m., ET) on the ABC Television Network.
bu da 13. bölüm özetiymiş.burda merder olayından çok ava ne yapcak acaba diye düşündüm ilk bakışta...hamile mi acaba ya:img-swoon bir de castta ilk başta rose adını görememişim,hayır resimlerde gördüm,oynayacağını bile bile bir an bir sevndim var ya:img-hysteama ne yazık ki var tabi...
ayrıca promoda şu anda dikkatimi çekmesi itibariyle meredith dans ediyor hastanede bir yerde:img-hystezafer şeyleri olur ya bi anlık,onlardan galiba:icon_whis
ben izlemedim promoyu....
izlemeyi de düşünmüyorum buketcim
hatta bölümü bile izlememeyi düşünüyorum ama pire için yorgan yakmak istemiyorum
rose sahnelerini görmezden gelmeye çalışıcam artık:icon_whis
resmen bölümü izlemek için heycan kalmadı ya içimde:icon_sorr
“Piece of My Heart” – Addison returns to Seattle Grace to perform an operation and is taken aback by all of the changes in her old co-workers’ lives. Meanwhile Meredith and Derek’s clinical trial has its first patient, and Rebecca/Ava returns with shocking news for Alex, on “Grey’s Anatomy,” THURSDAY, MAY 1 (9:00-10:01 p.m., ET) on the ABC Television Network.
bu da 13. bölüm özetiymiş.burda merder olayından çok ava ne yapcak acaba diye düşündüm ilk bakışta...hamile mi acaba ya:img-swoon bir de castta ilk başta rose adını görememişim,hayır resimlerde gördüm,oynayacağını bile bile bir an bir sevndim var ya:img-hysteama ne yazık ki var tabi...
ayrıca promoda şu anda dikkatimi çekmesi itibariyle meredith dans ediyor hastanede bir yerde:img-hystezafer şeyleri olur ya bi anlık,onlardan galiba:icon_whis
buketcim özet için teşekkürler canım
shocking news dediğine göre:icon_whis hamile olabilir yaa:icon_whis
çok ilginç olur:img-hysteaddie geldiği zaman ava hamileyim haberiyle gelirse hastaneye...
ben güsel bir süpriz bekliyorum ama inşallah tabi:icon_whisyani son bölümde kesin bir araya geleceklerse,ki kesin gelecekler,son 10 dakikada yapamaz herhalde,abartmaz di mi o kadar:img-cray:yani aralara bişiler serpiştirmesi lazım derekle meredith'in bir şekilde tekrar geleceklerine dair...
bir de ne için izleyeceğim biliyor musun gözde,muşmulamız seni seviyorum dediğinde derek in yüzündeki o boş ifade için:img-hysteyani en azından olması gereken boş ifade:img-wink:olur ya olur,ben de diyecek hali yok ya:img-icecrne kadar iyimserim görüyorsun dimi:img-hystemahvetmese bari shonda beni:icon_whisya umutlanmayayım diyorum ama dayanamıyorum napiim:icon_whis
yapmaz yaa
önden bi kıvılcımlar oluşur heralde
ama bi an evvel oluşsa keşke:icon_whis önce rose ı yollayarak başlasa işe mesela shonda:img-hyste
walla içindeki iyimserlik beni de sardı buketcim:) haklısın çünkü
ben de muşmula nın öyle bi ifade karşısında mosmor olup kalmasını istiyorum:img-hyste
seni seviyorum a da karşılık vermesin yani:icon_whis
derek ki pick me,choose me,love me sahnesinde bile söylememiş o cümleyi,şimdi buna söylerse sadec yuh artık derim.diğer forumlarda zaten o anın dönüm noktası olacağı,dose olayının orda sekteye uğrayacağı falan konuşuluyor.muşmulaya da mor gider sanki:icon_whis
valla rose'u çıkararak başlasa mükemmel olurdu ama sezon sonuna kadar bizimle:img-cray:
addie ve ava...ve zavallı alex:img-hysteaddie bakar ya alexle avanın çocuğuna nolcak:icon_whis
derek ki pick me,choose me,love me sahnesinde bile söylememiş o cümleyi,şimdi buna söylerse sadec yuh artık derim.diğer forumlarda zaten o anın dönüm noktası olacağı,dose olayının orda sekteye uğrayacağı falan konuşuluyor.muşmulaya da mor gider sanki:icon_whis
valla rose'u çıkararak başlasa mükemmel olurdu ama sezon sonuna kadar bizimle:img-cray:
addie ve ava...ve zavallı alex:img-hysteaddie bakar ya alexle avanın çocuğuna nolcak:icon_whis
bence de süper bir dönüm noktası olsun
muşmula mosmor olduğuyla kalsın:img-hystehani hatta az birazcık gurur varsa
derekden uzaklaşsın:icon_whis ama sezon sonuna kadar greysde olduğuna göre
uzaklaşma ihtimali düşük gibi...:icon_sorr
:img-hysteevet ya,zavallı alex
addie ye bir bölüm az gelir ya:img-hystekimle uğraşacağını şaşırır
o kalsa ya sezon sonuna kadar:img-hyste
masal_perisi
15-04-08, 18:02
Kızlar ben size ne diyeyim ya...:img-hyste Ağlanacak halimzie gülüyoruz... Muşmulayı beğenmenize sevindim...Daha düşünyorum hakkında... Biraz sonra promoyu izlyeceğim...Yalnız Buket'cim dediğin Der yumuluyorsan gerçekten Shonda kendini karakterini bitirir... Bu bölümün tek iyi yanı Addie galiba...:) Tabi bir de Ava var... Ava-Addie-Alex üçü de A harfi ile...Bermuda Aşk A Üçgeni:img-hyste...Bakalım neler olacak...
PS: Ben o paçoz,gerizekalnın başkanı Rose'u kesin yollacam ya...:img-hyste
gelincik89
15-04-08, 20:22
Yelda sen ne kadar kibarsan yiğrum ya:)
Bak şimdi msndeki muhabbetlerimize girip forumdaki kaliteli kız çizgimden kaymak istemiyorum:)
Rose topluca öldürceksiniz galiba ben size karışmıyım genç yaşta katil olup kendimi heba etmek istemiyim:)
Bi Rose üç ginç yiter:):)
PS:Rose'u siz öldürün yiğrularım..;)O Derek'in manevi hem fiziki olarak ağzını burnunu ben dağıtırım siz mirat etmeyün:):)
yeni bir promoda derek mark'a rose'la henüz birlikte olmadıklarını söylemiş:happy0064 beni ters köşeye yatırmış,keşke her ters köşem böyle olsa:img-hysteayrıca rose,derek'e değil lexie ye sölüyormuş onu seviyorum die...öle işte,çok mutlu olaraktan uyuyacağım bu haberler sayesinde:img-icecr
yeni bir promoda derek mark'a rose'la henüz birlikte olmadıklarını söylemiş:happy0064 beni ters köşeye yatırmış,keşke her ters köşem böyle olsa:img-hysteayrıca rose,derek'e değil lexie ye sölüyormuş onu seviyorum die...öle işte,çok mutlu olaraktan uyuyacağım bu haberler sayesinde:img-icecr
buketcim süper haberler bunlar:happy0064
valla,keşke her ters köşe böyle olsa:img-hyste
lexie ye rose ı sevdiğini söylemeyeceğine göre...
rose ı mosmor görme ihtimallerimiz gittikçe artıyor:happy0064
bu güzel haberlerin ardından yeniden geri sayıma başlasak mı acaba buketcim:img-wink:
son 1 hafta:happy0064
derek beni inanılmaz mutlu etti saydığım o kadar şeyden sonra gözde yaa:img-icecr işte dedim mcdreamy falan,seviyor canım falan dedim yani:happy0064geri sayıma başlayalım canım,şafak 9 sanki:img-wink:
şeymacım,biz her durumda üçümüz rose'u halledicez canım ama şimdilik derek'i biraz bekletebilirz:good:
derek beni inanılmaz mutlu etti saydığım o kadar şeyden sonra gözde yaa:img-icecr işte dedim mcdreamy falan,seviyor canım falan dedim yani:happy0064geri sayıma başlayalım canım,şafak 9 sanki:img-wink:
şeymacım,biz her durumda üçümüz rose'u halledicez canım ama şimdilik derek'i biraz bekletebilirz:good:
evet buketcim ya
mcdreamy işte...o kadar korktuk
shonda sağolsun,korktuğumuz sahneleri izlettirmiycek bize:img-hyste
son 1 haftayı,haftaya izliycez diye yazmıştım buketcim:) tam günü gününe hesaplarsak,evet 9 gün kaldı:img-wink:
evet evet,derek i biraz bekletebiliriz:img-hyste:happy0064:love05:
yaa ben bişey soracam ben en son 4.sezon 11. bölüm de kaldım internetten takip ediyorum ya şimdi dizi ne durumda çok merak ediyorum daaaaa:img-blush
yaa ben bişey soracam ben en son 4.sezon 11. bölüm de kaldım internetten takip ediyorum ya şimdi dizi ne durumda çok merak ediyorum daaaaa:img-blush
dizi 4.11 de ara verdi birkaç ay kadar...
ve yeni bölümleriyle 24 Nisan da Abc de başlıyor...
grey's yi bu sezon hiç izleyemedim oyuzden ne nedir hiç bilmiyorum ama biyerde okudum izzie sanırım diziden çıkacakmış kariyerine film yaparak devam etmek istiyomuş bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar????
dizinin son izledigim bölümü ve yakında yayınlanacak yeni bölüm promosu açıkçası hayal kırıklıgı yaşıyorum derek kaç sezon acı çekti durdu meredith dedi durdu peki ne için sonunda hemşirenin biriyle öpüşüp merediti terk etmek için mi.. bu adam gözüme gittikçe antipatik görünüyor gene olan garibim meredithe olacak yazık ya bu kızın hayatında melodram hiç eksik olmuyor ayrıca en güzel haber addie yi yeniden görmek oldu onu çok özlemiştim ben ve açıkçası grey's den ayrılmasına üzülenler tayfasındanım başka bir dizi ugruna ayrıldı ama keşke kalmaya devam etseydi dizideki favori çiftin alex ve ava kalan tüm çiftler artık fazlasıyla sıkıcı bir hal aldılar
grey's yi bu sezon hiç izleyemedim oyuzden ne nedir hiç bilmiyorum ama biyerde okudum izzie sanırım diziden çıkacakmış kariyerine film yaparak devam etmek istiyomuş bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar????
bir ara öyle bir dedikodu çıkmıştı
ama heigl yalanladı,filmde de oynayacakmış ama
greysle daha 2 yıl kontratı varmış:img-wink:
evet buketcim ya
mcdreamy işte...o kadar korktuk
shonda sağolsun,korktuğumuz sahneleri izlettirmiycek bize:img-hyste
son 1 haftayı,haftaya izliycez diye yazmıştım buketcim:) tam günü gününe hesaplarsak,evet 9 gün kaldı:img-wink:
evet evet,derek i biraz bekletebiliriz:img-hyste:happy0064:love05:
ben promodan sonra bırakmıştım ya şafak olayını,tekrar başlamak iyi oldu canım:img-icecrhevesim yerine geldi:happy0064o geçen haftalarda aralarında bişi olmamışsa bundan sonra da olmasın zaten:img-wink:meredith'in finnle olayını burda rose ve derekte göreceğiz herhalde...gerçi finnle rose kıyaslanmaz bile ama neyseee:icon_whis
dizi 4.11 de ara verdi birkaç ay kadar...
ve yeni bölümleriyle 24 Nisan da Abc de başlıyor...
teşekkür ederim yeni sezonda yeni katılacaklar varmı? veya da ayrılacaklar?
bahsedilen son promoyu da izledim sonunda...
derek: do you know what better than sex?
mark: what?
derek: anticipation.
burdan anlaşılıyor sanırım dose 'un akıbati:icon_whis
mer bir yerde çok güsel dans ediyor,sanırım resident yarışmasını kazanıyor,zafer dansı çünkü:happy0064
o dose öpücüğü bu promoda da var maalesef,ve mer kesin görüyor:img-cray:
rose lexie' ye I love him diyor,sanki lexie ona birşey demiş de o da birşeyler kanıtlamaya çalışıyor gibi:icon_whisçok uğraşırsın kızım sen,uğraş uğraş,belki bir işe yarar:good: lexie de maşallah ablasını benimsemiş hemen,yerim:img-icecralexten beri seviyorum zaten,bir de rose'a böyle şeyler diyorsa,tamam kızım senin sırtın yere gelmez:img-wink:
masal_perisi
17-04-08, 19:45
Var ya Buket ne diyeyim ben sana...:) Spoiler konusunda gerçekten ahrika yorumların var..:)
O dose kalsın öyle o konuya girmiyom..:icon_whis Kanzasın Mer'im resident ayrışmasını hak ediyor...:happy0064
Vay.. Lexie'yi de koruma aldık... Dediğin gibi olursa Rose!a bir şeyler söylerse hepten sevebilirim bu kızı...:) Ablasını benimsemesi iyi...:) Alex konusunda hala teredüttlüyüm Lexie'den ama...:icon_whis
napiim yeldacım ya kaç ay oldu,özledim:img-blushmerak içerisindeyim,spoiler canavarı oldum çıktım:img-hyste
dose' a girmeyelim hakkaten,kendimi tutamıyorum:icon_whis
lexie'yi alırım tabi korumaya,kim ki rose'un karşısında o artık benim korumam altında:img-hysteeğer lexie orda rose'u savunmaya geçirtecek bir şey söylüyorsa,yani ona hafiften(!) bişiler söylüyorsa,ben onu alnından öperim:)ablasının tarafında işte,e biz de mer'in tarafında olduğumuza göre tamamen aynı taraftayız:img-wink:
alexle lexienin durumu şüpheli,ama ben george-lexie olmasındansa alex-lexie'yi kesinlikle daha çok istiyorum.bu ne ya,herkes george'la,yeter ama canım:icon_whiszavallım alex her kadınla düşüp kalkıyordu güya,george'a baksanıza...yeter,lexie'yi rahat bıraksın:good:
bahsedilen son promoyu da izledim sonunda...
derek: do you know what better than sex?
mark: what?
derek: anticipation.
burdan anlaşılıyor sanırım dose 'un akıbati:icon_whis
mer bir yerde çok güsel dans ediyor,sanırım resident yarışmasını kazanıyor,zafer dansı çünkü:happy0064
o dose öpücüğü bu promoda da var maalesef,ve mer kesin görüyor:img-cray:
rose lexie' ye I love him diyor,sanki lexie ona birşey demiş de o da birşeyler kanıtlamaya çalışıyor gibi:icon_whisçok uğraşırsın kızım sen,uğraş uğraş,belki bir işe yarar:good: lexie de maşallah ablasını benimsemiş hemen,yerim:img-icecralexten beri seviyorum zaten,bir de rose'a böyle şeyler diyorsa,tamam kızım senin sırtın yere gelmez:img-wink:
izlemicem izlemicem:icon_whis promoya bakmayı düşünmüyorum
rose ı görüp sinir krizi geçirmekten korkuyorum çünkü
I love him mi diyor:icon_whissevsin o kendi başına,mani olmayalım biz,ama çok bekler daha derek in onu sevmesini:img-hyste
dose öpücüğünü mer in görmesi çook kölü olmuş yaa
" I would go somewhere else..." lafı da muhtemelen bundan sonra söylenicek mer tarafından heralde...
ama umarım dose ilişkisi öpüşmeyle sınırlı kalmıştır
ötesini düşünmek bile istemiyorum çünkü:icon_whis
öpüşmeyle kalmış ya çok pis yamulmuyorsam:img-wink:sanki mark'a yatmamalarının sebebini açıklamaya çalışıyor,mark da 'hı tabi tabi' şeklinde dinliyordu:img-hysteanladım ben seni dercesine:icon_whis
mer'e yazık ya:img-cray:uffff!!!
bu arada gözde bu 'mer' olayının çıkış noktasını buldum sanırım,cristinadan çıkmış anladığım kadarıyla,çünkü sadece o diyor:img-wink:
edaaydemir
17-04-08, 21:33
öncelikle merhaba foruma yeni katılıyorum promoyu bende izledim allison dönmüş diziye belliki diğer taraftaki dizi tutmamış...
bu arada çok güzel aranızda ortak bir dil geliştirmişsiniz yazdıklarınızı okudum ama anlayamadım...
merhaba hoşgeldiniz:img-wink:evet,biraz değişik bir dil geliştirdiğimiz doğru sanırım ama çabuk alışılıyor merak etmeyin:img-blush
addison sadece 13. bölüm için dönmüş,özel bir hasta için...ben de ilk başta diğer dizinin tutmdığını düşünmüştüm ama değilmiş,gayet güsel devam ediyormuş,sadece bir bölüm için seattle grace te:img-icecrama shonda bunun tek seferlik birşey olduğunu söylememiş,yani daha sonra tekrar aralarda misafir oyuncu olarak görebilirmişiz:img-wink:
öpüşmeyle kalmış ya çok pis yamulmuyorsam:img-wink:sanki mark'a yatmamalarının sebebini açıklamaya çalışıyor,mark da 'hı tabi tabi' şeklinde dinliyordu:img-hysteanladım ben seni dercesine:icon_whis
mer'e yazık ya:img-cray:uffff!!!
bu arada gözde bu 'mer' olayının çıkış noktasını buldum sanırım,cristinadan çıkmış anladığım kadarıyla,çünkü sadece o diyor:img-wink:
evet christina diyor sadece
e "meredith is her person:)"
der tabiki de:img-blush mer de chris diyor sanırım christinaya...
evet yaaa
mere yazıkk:icon_sorr:icon_sorr roseı elime bi geçirsem ben,ah ah:icon_whis:img-hyste
edaaydemir,
hoşgeldiniz aramıza=)biz çok keyif alıyoruz burada greys anatomy yorumu yaparken
siz de bizim gibi keyif alırsınız umarım:img-wink:
sneak peak çıkmış:)
neyseki rose yok sneak peak da:)
mer-chris-izzie-alex hasta bekliyorlar acil in kapısında
ve bu resident yarışması için kapışıyorlar anladığım kadarıyla
hasta kapmak için yarışıyorladı...
promo2 yi de izledim dayanamayıp:img-hyste
"I love him" miş,yuh ya
sanki lexie bişiler diyo ona da,kendini savunmak için "I love him" diyor gibi bi ses tonu vardı:icon_whis
çok önemli edit:
dizinin sezon finali 22 mayısda olcakmış,ve 2 saat sürecekmiş
artık shonda bu 2 saatte,bi zahmet derle mer arasında romantik sahneler yazsın yani:icon_whis:love05:
yeni sneak peak çıkmış:img-cray:ve bu sefer gayet dose ağırlıklı:img-cray:ufff çok kötü ya,rose'a ne yapabileceğime,ne bileyim acıyacağıma mı kızcağıma mı karar verememiş durumdayım...saf galiba:icon_whiso ' I love him' kısmı var da,lexie laf falan sokmamış maalesef:( gayet resimlerdeki çiçekli sahne sonrasında derek işte birkaç güsel bişi söylemiş(aaaaaaaaaah!!!),rose da gözlerini gördün mü,ona aşığım falan modunda!!!dalarım!!!tabi tam bunu söylerken meredith çık sen,duy bunu...üfff ya:(of derek of,bizi 15lik ergenlerle muhattap ediyorsun valla,ayıp yani:icon_whis
yeni sneak peak çıkmış:img-cray:ve bu sefer gayet dose ağırlıklı:img-cray:ufff çok kötü ya,rose'a ne yapabileceğime,ne bileyim acıyacağıma mı kızcağıma mı karar verememiş durumdayım...saf galiba:icon_whiso ' I love him' kısmı var da,lexie laf falan sokmamış maalesef:( gayet resimlerdeki çiçekli sahne sonrasında derek işte birkaç güsel bişi söylemiş(aaaaaaaaaah!!!),rose da gözlerini gördün mü,ona aşığım falan modunda!!!dalarım!!!tabi tam bunu söylerken meredith çık sen,duy bunu...üfff ya:(of derek of,bizi 15lik ergenlerle muhattap ediyorsun valla,ayıp yani:icon_whis
yaaa:img-cray::img-cray::img-cray:
diziye bi gün kala olcak şey mi bu ama
hele meredith in duyması çok kötü olmuş,oof yani
ayarlasan denk gelmez heralde:icon_whis
günler geçti,saatler geçmiyor valla ya:img-wink: 12 nin inmesini beklerken 13 ün promosunu izleyip bayıldım:img-icecraddie müthiş olmuş ya,çok komik resmen...ve kesinlikle meredithle derek'in birleşmesinde rol oynayacak.çünkü öyle şeyler diyor ki,yani harika ya..
bir kere meredith'e 'onun tekrar gitmesine izin mi verceksin,çünkü bu beni öldürür' gibisinden bişi diyor,aha diyorum aklımı mı okudun:icon_whis
12 yi bir bekliyorum,13 ü bir ayrı bekliyorum:img-icecr
günler geçti,saatler geçmiyor valla ya:img-wink: 12 nin inmesini beklerken 13 ün promosunu izleyip bayıldım:img-icecraddie müthiş olmuş ya,çok komik resmen...ve kesinlikle meredithle derek'in birleşmesinde rol oynayacak.çünkü öyle şeyler diyor ki,yani harika ya..
bir kere meredith'e 'onun tekrar gitmesine izin mi verceksin,çünkü bu beni öldürür' gibisinden bişi diyor,aha diyorum aklımı mı okudun:icon_whis
12 yi bir bekliyorum,13 ü bir ayrı bekliyorum:img-icecr
ben de izledim 4.13 ün promosunu:img-hyste
harika yaa,addie gelince diziye resmen enerji geldi
addie süper:img-hyste hep olsa keşke greysde:img-hyste
bi daha izledim şimdi:img-hyste
here comes trouble die bahsediyolar addie den
böyle trouble a can kurban yahu,
ayrıca tahminlerimiz doğru çıktı buketcim,
ava hamileymiş:icon_whis:icon_whis
bi daha izledim şimdi:img-hyste
here comes trouble die bahsediyolar addie den
böyle trouble a can kurban yahu,
ayrıca tahminlerimiz doğru çıktı buketcim,
ava hamileymiş:icon_whis:icon_whis
:img-hyste
evet canım ya,her bela onun gibi olsa:img-icecr
ava hamileymiş evet,zavallım alex,damdan düşer gibi:icon_whiskocasındandır belki..hatta muhtemelen kocasındandır,çünkü 5. sezonda olmayacakmış ava...
4.12 nin inmesini bekliyorum bnde şimdi 4.13ün promosonu izledim addieyi seviyorum yaa br anda renklendi dizi yaa kalma ihtimali yok mu
:img-hyste
evet canım ya,her bela onun gibi olsa:img-icecr
ava hamileymiş evet,zavallım alex,damdan düşer gibi:icon_whiskocasındandır belki..hatta muhtemelen kocasındandır,çünkü 5. sezonda olmayacakmış ava...
5. sezonda yoksa muhtemelen kocasındandır o zaman ya,
ama bu anlaşılana kadar alex baya bi strese girer heralde:icon_whis:icon_whis
4.12 nin inmesini bekliyorum bnde şimdi 4.13ün promosonu izledim addieyi seviyorum yaa br anda renklendi dizi yaa kalma ihtimali yok mu
kalma ihtimali sanırım yok ama arada sırada böyle gelebilirmiş,shonda öyle birşeyler söylemiş diye hatırlıyorum:img-wink:
3,5 aylık bir bekleyişten sonra,sonunda yeni bölümü izledim:happy0064ingilizce altyazı bile henüz çıkmadığından kaçırdığım yerler olabilir ama yine de çok güsel bir bölüm olduğunu söyleyebilirim:Pbir kere komikti:img-icecrmeredith'le derek çok yoktu ama en azından dose sahneleri de o kadar çok değildi:icon_whiszaten olan sahnelerde de aralarında birşey geçmediği,çok da ciddi olmadıkları anlaşıldı.özellikle mark'ın dalga geçme sahnelerine bayıldım ve tabi o kızdan hoşlanmadığını belirttiği sahneye de:good:
baştan alacak olursak,meredith'in psikolog olayına ba-yıl-dım!!! çok komikti,sorunsuz arkadaş:img-hysteneymiş efendim uyuyamıyormuş sadece,şeyden beri,yani 5 haftadır...neyden beri???hiç:icon_whis3 seansta da sadece oturmaz ki canım insan:img-hysteacıdım doktora:icon_whismeşhur 'meredith fine' larından başka hiç birşey alamadı meredith'ten...
bu yarışma olayı gerçekten harikaydı.hepsi çok komikti.ama barizdi meredith'in kazanacağı...izzie dedi ya harika doktorlar müthiş bir içgüdüye sahip olurlar diye,ellis'in tek iyi tarafı bu olmuş bence,meredith'in özelliklerinin bir parça da kalıtımsal olması,sonuçta o da bir grey:img-blush
izzie'nin hastayı mahvetmesi çok kötüydü ya,resmen inat uğruna harcadı adamı:icon_whis alex her zamanki gibi favorilerimden:img-wink:cristina her zamanki cristina,ama erica hahn ile olan durumlarına üzülüyorum ya,yeter artık,helak oldu kız:img-cray:
meredith'in derek ve rose'a üzülüyormuş gibi yaparak kızları keklemesi çok güseldiiiii:img-hyste
hahn la callie 'nin durumları gerçekten kafa karıştırıcıydı.hatta promodan anlaşılacağı üzere addie'nin bile kafası karışmış:icon_whisgerçi sloanla dans ederek bu şüphelerin yersiz olduğunu bize gösterdi sanki callie 13'ün promosunda:img-wink:
lexie çok ama çok tatlıydı.kıyamam ya...hırsızlık yaptı ya:img-hysteama evi güel bir hale soktu sonuçta:)
meredith'in kazandığı ödüle bayıldım.güç onda artık:img-hystetam istediğim meredith oldu sanki.işini yapan,ki gerçekten iyi yapan ve derek yüzünden üzlmeyen,en azından üzüntüsünü tüm hastanenin gözü önünde yaşamayan...derekle aralarında geçen kalem alma sahnesi baya gergin bir sahneydi,mark'ın meredith'in tarafında olması ayrıca müthiş zaten.neyse meredith'in derekten uzak durmak amacli yaptigi sey derek'in hosuna gitmedi ama benim gayet de gitti:img-wink: o 5 haftada çok görüşmemişler herhalde,hatta çok değil,hiç sanki:icon_whis
meredith'in gece boyu çalışıp o hastalıkla ilgili bişiler bulması işte bu dedirtti bna,cristina'dan çok daha iyi bir doktor o,hatta ilerde derek'ten falan da iyi bir doktor olacak ve bunun için çalışmalara başlamasına çok sevindim:img-icecrbu çalışmalar onu beyin cerrahisine yönledirir herhalde,en başından tahmin edildiği üzere:img-wink:
gerçekten özlemişim yalnız ya:img-icecrçok iyi geldi:img-wink:haftaya daha da iyi geleceğinden eminim:img-blush
bu arada shonda yine bazı ipuçları vermiş,şöyle ki,son birkeç dakikada öyle şeyler ya da birşey bilmiyorum yapacakmış ki sezon finalinde,tüm yaz ondan konuşulacakmış...hayırlısı bakalım,iyi bişiler yapsa bari:img-wink:
ha bir de rose'un hiç şansı yok yalnız ya,meredith grey o sonuçta...yani derek ondan şu ana kadar hoşlanmamış(aşık olmamış:icon_whis) olsa bile meredithle rose kıyaslanamaz bile ...meredith yeni bir tedavi yöntemiyle geliyor derek'e,rose elinde çiçeklerle çikolata alsan iyi olur diyerek...derek'in etkilenmemesi mümkün değil:dance:
12 bölüm dün yayınlandı diye biliyorum ben internetten takip ettiğim için diziyi izleyemdim dünkü bölümü acaba internette bulabileceğim adresler varmı yazarmısınız? ayrıca george ne durumda bileniniz varmı?
saatlerdir burda buket'cimin yorumlarına bakmamak için kendimi nasıl tuttuğumu bir ben bilirim heralde:img-hyste
sonunda,bitirebildim bölümü izlemeyi:happy0064
çooooooook özlemişim ya greys izlemeyi,
o kadar ay geçmek bilmedi resmen,sonunda kavuştuk dizimize:)
oldukça güzel bir başlangıçtı bence,promolardaki korkunç rose sahneleri olsa bile,zaten
rose ın tüm sahneleri o promo sahnelerinden ibaretmiş:img-hystetopu topu bi kaç dakika gördük onu:img-hyste
mer in psikologla olan sahneleri çoook komikti,5 haftadır uyuyamıyormuş yaa:icon_sorr
sonunda doktorla konuşmaya da razı oldu
:img-wink:
mark,adamım ya:img-hyste,bayıldım bu bölümde mark a
sakallar falan da biraz gitmiş sanırım,çok tatlı olmuştu:img-blush
derek le muhabbetleri harikaydı,rose dan hiç hoşlanmıyormuş o da:img-hyste
zaten kim hoşlanır ki o muşmuladan,ah derek ah,bula bula rose ı mı buldun da meredithi o muşmulayla aldattın:icon_whis:icon_whis
lexie,çoook tatlıydı,çook şirindi,çook sempatikti
yazık,evlerinde hiç bişeyleri yok diye eşyaları hastaneden çaldı:icon_sorr:img-hyste
evin hali süperdi ama:img-hysteocağın üstündeki scrub room yazısı hele:img-hyste
güzel bir başlangıç yaptılar george la:img-wink:
mer le lexie nin sahnesi de çok güzeldi,mer lexie konusunda gelgitler yaşıyor,haklı olarak,ama umarım ikisi en kısa zamanda çok yakın iki kızkardeş olurlar:img-wink: rose a gıcık oldum orda,i love him diyo bi de,yuh ya!!
yarışma olayı komediydi:img-hystehele en başta acil e doğru giderlerken christinanın izzie yi düşürmesi,george ın yarışmaya bi mana verememesi çok komikti:img-hyste
mer in kazanacağı belliydi zaten,kazanmasını da çok istiyordum zaten,
hediyesi de harika ayrıca,en güçlü resident o oldu artık:happy0064çağrı cihazı çok güzel görünüyordu:img-blush helal olsun mer e,tüm o üzüntüsünü bir kenara bırakmış,mesleği için dört elle çalışıyor,işte benim sevdiğim meredith bu:good:
araya asi girdi:img-hyste
son yorumumu da yapayım:)
onca aylık aradan sonra,güzel oldu 4.12,
oldukça komik bir bölümdü,4.10 ve 4.11 deki dram ağırlıklı sahnelerden sonra
komedi sahneleri izlemek çok iyi oldu:img-wink:
4.12 böyleyse,4.13 nasıl olur çook merak ediyorum
addie geliyor sonunda:happy0064
öncelikle katılıyorum canım,rose lu bütün sahnelri izlemişiz zaten,sürpriz hiç birşey yoktu neyse ki:icon_whis
ve ben de ciddi anlamda merak ediyorum 13ü,dediğin gibi bu böyleyse,13 yıkar herhalde ortalığı:happy0064
lexie ve george çok komikti ya,hele tv neden çalmadın diye sordu ya,lexie de denedim ama sabitlemişler gibi bişi söyledi ya koptuğum yer orasıdır:img-hyste
öncelikle katılıyorum canım,rose lu bütün sahnelri izlemişiz zaten,sürpriz hiç birşey yoktu neyse ki:icon_whis
ve ben de ciddi anlamda merak ediyorum 13ü,dediğin gibi bu böyleyse,13 yıkar herhalde ortalığı:happy0064
lexie ve george çok komikti ya,hele tv neden çalmadın diye sordu ya,lexie de denedim ama sabitlemişler gibi bişi söyledi ya koptuğum yer orasıdır:img-hyste
:img-hyste:img-hysteevet
sabitlemişlerdi dedi ya:img-hyste
lexieyle george süper bi ikili olcak
en baştaki hamamböceği öldürme sahneleri de süperdi:img-hyste
13,heralde uzun zamandır izlediğimiz en güzel greys bölümü olcak
promo su bile yıkıp geçti ya beni:img-hyste
MoOnDaNcE-11
29-04-08, 14:12
Yeni bolumu ancak indirip izleyebildim . Bizimkilerin yarisa tutusmasi guzeldi . Derek'in rose ve mcsteamy'le olan sahneleri de oyle :img-wink: Tabii rose'la hala yatmamis olmasi onun hala meredith'i unutamadigini gosteriyor . Burda eski dostunun ben hala bu kiza guvenemiyorum demesi de ilgincti . Meredith de her ne kadar derek'i unutmaya calissa da unutamayacak . Psikolog sahnelerinde ozellikle cok guldum :img-hyste
Bu arada su bizim private practice'e ne oldu , 9 bolumle bitti mi ?
Yeni bolumu ancak indirip izleyebildim . Bizimkilerin yarisa tutusmasi guzeldi . Derek'in rose ve mcsteamy'le olan sahneleri de oyle :img-wink: Tabii rose'la hala yatmamis olmasi onun hala meredith'i unutamadigini gosteriyor . Burda eski dostunun ben hala bu kiza guvenemiyorum demesi de ilgincti . Meredith de her ne kadar derek'i unutmaya calissa da unutamayacak . Psikolog sahnelerinde ozellikle cok guldum :img-hyste
Bu arada su bizim private practice'e ne oldu , 9 bolumle bitti mi ?
private practice grev dolayısıyla ara vermişti...yeni bölümleri eylülde gösterime girecekmiş...
ben hiç izlemedim ama ilgi görüyormuş baya,ikinci sezonu kesinleşmişti hatırladığım kadarıyla...:img-wink:
4. sezon bölümlerini netten izleyebilecegim bi adres verebilmeniz mümkünmü çok rica ediyorum özel mesaj atabilirseniz çok sevinirim sadece izleyecilceğim bir adres.
şu anda doktorlarda olan olaylar yani bölüm grey's anatomy de hangi sezon ve bölü izlemek istiyorumda yardımcı olabilirmisiniz
.esra..melike.
30-04-08, 22:31
evet bende çok merak ediyorum doktorlarda 59.bölüm greyste kaçıncı bölüm oluyor?greys foxtv de son bölümüne kadar yayınlandı mı,türkçe dublajı kaçıncı bölüme kadar ve nasıl izleyebilirim?yardımcı olursanız çok sevinirim...
edaaydemir
30-04-08, 23:43
evet bende çok merak ediyorum doktorlarda 59.bölüm greyste kaçıncı bölüm oluyor?greys foxtv de son bölümüne kadar yayınlandı mı,türkçe dublajı kaçıncı bölüme kadar ve nasıl izleyebilirim?yardımcı olursanız çok sevinirim...
greys anatomy 1 sezon 9 bölüm, 2. sezon 27 bölüm, 3.sezon 24 bölüm, 4. sezon şuan sanırım 15. bölümünde grevden önce 11 bölüm oynadı şimdi devam ediyor...toplam 75 bölüm oluyor....online veoh tvden izlenilebilir ama altyazısız foxtv de 3. sezona kadar verdiler sanırım ve türkçe dublajlı tam bir rezaletti.
doktorların son yayınlanan bölümünde olanlar grey's tekinden farklı işlendi orada.greys anatomy de boğulma sahnesi vardı,bomba yerine ve bu bölüm de greys te3. sezonun 15-16 ve 17. bölümlerinde oluyor...
perşembe gecesi 4. sezonun grevden sonra ilk bölümü olan 12. bölümü yayınlandı.
bu arada 13. bölümün sneak peakları abarttı hafif,6. yı yayınlamışlar:happy0064bölümün 5 dakikasını rahat izledim yalnız merakım yüzünden ya:img-blush
son iki sneak peak de alex ve addison karşılaşması var,çok şekerler:img-icecralex addie'nin vakasındaymış...ava falan geliyor sonra,hamile olduğunu söylüyor...bir de george yeni internlerle baya iyi anlaşıyor,lexie falan...izzie kıskanıyor,kendini bir yere davet ettiriyor:icon_whis
komik bir bölüm olacak bu bölüm sanki:img-wink:
buketcim şükür kavuşturana ya,uğramıyorsun başlığa kaç gündür:img-blush
ben de sneak peak yorumu yapmak için başlığa senin gelmeni bekliyordum
addie:img-hyste:img-hystecanım ya,süper bayılıyorum ona
derekle meredithe happy couple dediği kısım harikaydı
ve tabi,2 haftadır beklediğimiz malum asansör sahnesi,
mer deri görünce bi duraksıyo,sonra addie geliyor
ve rose gelince herkes bi şaşırıyo:img-hyste
ve mark:img-hysteadamım yaaa,nası bi gülüştü o:img-hystederek in kulağına ne söylediğini tam anlayamadım ama,komik birşeydir kesin,
merakla bekliyorum:img-hystesüper bi bölüm olcak
ne bileyim canım ya,biriksin diye bekliyormuşum demek ki:img-wink:6 tane olunca sneap peakler dayanamadm en sonunda:img-icecr
o asansör sahnesini kaç defa izledim hatırlamıyorm,sırf o mark'ın gülüşü için izlemişliğim var,adam kopuyor resmen:img-hystederek'in hali gerçekten içler acısı:icon_whisyalnız sevgi pıtırcığımız pek bi mutsuz,derek de sallamıyor falan,bozuşmuşlar gibi:happy0064derek'in meredithle birlikte olmasına canı sıkıldı herhalde garibimin:img-hystealışacak ablası alışacak:img-hyste13 ve 14 ün promo resimlerinde rose falan yok,habire merder,abc anladı galiba yaptığı yanlışı sonunda:happy0064
addie ya...mark ve addie'yi team merder yaptılar zaten artık,o ikisi baya etkin bizimkilerin üzerinde allahtan:img-icecr
''happy couple?''
''see you around'':img-hyste
mark orda 'şu anda eminim keşke merdivenleri kullansaydım diyorsun' gibi bişi diyor:img-hysteseviyorum:happy0064
ben sneak peak ı ilk izlediğimde okuldaydım:img-hysteöyle bi gülmüşüm ki markın kopmasından sonra,herkes dönüp baktı bana
her izleyşimde de gülüyorum:img-hystebu olaylara en çok mark eğleniyor sanırım:img-hyste
"keşke merdivenleri kullansaydım diyorsundur" mu diyor,süper ya:happy0064 evet
muşmula pek mutsuz,canını sıkıyodur herkesin derle mer için seferber olması:img-hyste
addieyle markı seviyorum yaa:love05::love05:
Buketciğim iyi oldu hatırlattın bu sayfaya uğramayı.
O sahne inan benim de koptuğum andı.:img-hyste
Fakat işin ilginç yanı sahnenin başlangıcı çok duygusal geldi bana.
Yani Lexienin onca zahmete girmesi, resmen hırsızlık yapması( hatta hastanede duvardaki tabloyu çıkarırken n'oluyor demiştim)...
sonunda tedirgin tedirgin george'un gözlerinin içine bakması..ne bileyim acıdım o haline..Bu kızın egosunun yükselmeye ihtiyacı var. Bir şeylerde başarılı olmalı
Bölümün başındaki hastane koridorundaki maraton ve çalan müzik dehşetti..Ya bu adamlar ne yaparlarsa komik ama sakil olmuyor. Bu dengeyi nasıl sağlıyor yabancı yapımcılar anlayamıyorum??
Mark ve Derek hep böyle olurlar inşallah, bayılıyorum Mark'ın Dereke takılmalarına, laf sokmalarına..
Aslında uzun bölüm yorumu yapmaya fırsatım olmuyor ama Alex2imden bahsetmeden geçemiyeceğim.. Oyy..oyy..ki ne oyy.. Ara vermek karizmasını bine katlamış ..Çok çok üzülüyorum onun bir türlü mutluluğu bulamamasına..
Ava da kocasıyla ama hala içimde bir ümit var ikisi için..:icon_sorr
ne bileyim canım ya,biriksin diye bekliyormuşum demek ki:img-wink:6 tane olunca sneap peakler dayanamadm en sonunda:img-icecr
o asansör sahnesini kaç defa izledim hatırlamıyorm,sırf o mark'ın gülüşü için izlemişliğim var,adam kopuyor resmen:img-hystederek'in hali gerçekten içler acısı:yalnız sevgi pıtırcığımız pek bi mutsuz,derek de sallamıyor falan,bozuşmuşlar gibi:happy0064derek'in meredithle birlikte olmasına canı sıkıldı herhalde garibimin:alışacak ablası alışacak:img-hyste13 ve 14 ün promo resimlerinde rose falan yok,habire merder,abc anladı galiba yaptığı yanlışı sonunda:
addie ya...mark ve addie'yi team merder yaptılar zaten artık,o ikisi baya etkin bizimkilerin üzerinde allahtan:img-icecr
''happy couple?''
''see you around'':
mark orda 'şu anda eminim keşke merdivenleri kullansaydım diyorsun' gibi bişi diyor:img-hysteseviyorum:happy0064
Asansör sahnesi olay olay cinsinden gerçekten.. Mark aynen dediklerini söylüyor Derek'e. Şu anda bölüm inmek üzere 10 dakika içinde izleyceğim
Addie gelmiş hoşgelmiş:happy0064
İsterseniz resimleri koyarım 4-13 ten..Tabii izlemeden görmek istermisiniz bilmem.. Çok güzel bir bölüme benziyor..iyi seyirler..
sonunda seni buraya döndürmeyi başarabildim galiba:img-blushben hala inmesini bekliyorum bölümün ve daha baya bir bekleyecek gibiyim:img-cray:gözde de izlemiş bitirmiştir herhalde zaten,bu hafta ben kaldım en sona:img-cray:
izlemeden bakmam ama sen koy yine ya resimleri,bitince imza falan yapmak için lazım oluyor,ki ben bakmayı da seviyorum zaten resimleri:img-wink:tabi önce izlemem lazım:icon_sorr neyse size iyi seyirler ne diyeyim:img-icecr
ha bir de,lexie'ye orda ben de çok üzüldüm,kız önceden prom queen takılıyormuş,arkadaşlar,aile falan,sonra bir anda herşey ters düz olmuş,gerçekten kimsesi yok garibimin:icon_sorr.seviyorum ben lexieyi ya,george la birlikte olmadığı ve meredith'le iyi geçindiği sürece de seveceğim sanırım:img-wink:
bölümü izlemeyi öğlen bitirdim ama
anca yorum yapabiliyorum,
süperdi :img-hyste
addie:img-hyste:img-hysteharikaydı,keşke gitmeseydi hiç
çooook özlemişim onu
der-mer addie karşılaşması sneak peaktekinin aynısıydı,
bailey in herşey çok değişti tespiti kesinlikle yerindeydi,gerçekten ne kadar çok değişti öyle
her bi gelişmede addie şok geçirdi,en sonda derekle meredithin ayrıldığını duyuncaki hali ise apayrı bir şoktu...
hahn ve callie arasındaki "ilişki" ye yorumları şahaneydi:img-hysteama yalnış anlaşılmicak gibi değil yahu,hadi anladık callie için bişiy yok da,hahn ın callie nin dudağındaki şeyi alması,orda addie nin bakışları falan:img-hystekomediydi:img-hyste umarım o fanforumlardaki dedikodular gibi bişiy çıkmaz,yoksa dizinin tadı kaçar bence :icon_whis
malum asansör sahnesi hariç bir tek karede bile rose yoktu,
oooohhh diyorum:img-hyste 3.sezon bölümleri gibiydi
addie var,rose yok:img-hyste
addieyle derek in konuşmasını tam anlayamadım yalnız ben,altyazı çıkarsa daha iyi anlayabilcem:)
derek she is lovely kısmını rose için söylemedi inşallah,
addie dereke baya bi kızdı,haklı da:icon_whis
bu clinical trial olayı onları belki yakınlaştırabilirdi ama...aslnda meredith en iyisini yaptı sadece işine asılarak,derek e kızmakta da haklıydı ayrıca,
amelilyattan önce psikologa gidip derek e kızgınlığını anlatması süperdi :)
ava hamile değilmiş:img-tomatama alex bunu bi süre bilemicek heralde,
gerçekten hamile olmadığını bilerek mi söyledi,yoksa hamileliğinden şüpheleniyormuydu gerçekten onu anlayamadım,
alex e çok kızmıştım baya soğuk davrandı kıza diye,hatta o kızgınlığının acısını hamile kadın ve kocasından çıkardı diye,
aklı başına geldi sonunda,ama meğer aslnda baba olmayacakmış:icon_whis
Ben de şimdi bitirdim izlemeyi..:good::good:
Tahminlerimin çok üzerindeydi.. Tek kelime ile harika..
Ne zaman ağladım ne zaman kahkahalar attım her şey birbirine karıştı..
Buketcim sen de izle de yorumlarımızı yapalım..
Ama Addie'yi canına sok yani..:img-in_loÇok tatlıydı çook..
Asansör sahnesi fragmandaki kadardı ama yine de çok güldüm..
Alex:love05: çok istiyorum onun mutlu olmasını çook..
sonundaaa:):)
çok güsel bir bölümdü ya,çoğunu kahkahalar atarak geçirdim sanırım:img-icecrözellikle addie sahnelerinde tabi...addie ve mer sarılması çok komikti:img-hystesonradan derek'e söylediği şey de addie'nin:'I hugged her derek':img-hyste kadın şaşırdı tabi,herşey değişmiş,kalmamış ki hiç bişi:icon_whis
erica'nın lezbiyen çıkmasına inanamıyorum!!!:img-sorry allahtan callie gayet markla eski haline döndü yani:img-icecr yalnız mark lezbiyen birine yazıyormuş kaç bölümdür şaka gibi:img-hyste
izzie ve george'un eski hallerini özlemişim,güsel oldu baya:img-wink:lexie ve diğer internlerle halleri de çok şekerlerdi:img-icecr
addie ve alex kucaklaşmasına koptum;'we're hugging':img-hystehasta hakkında konuşmaları falan da öyleydi,'vurmadığın için minnettarım dr karev!':img-hyste(bu arada bu kadın çok güsel karev diyor,izzie de çok güsel montgomery dyor:img-icecr)alex her zamanki gibi harikaydı,ilk başta ben de biraz bozuldum avaya davranışlarına ama sonra düşününce,sonuçta evli bir kadın geliyor hamileyim diyor,ki alex en başından belirtmiş dürüstçe fikrini ilişkiyle ilgili olarak...zaten ava'nın yaptığını da insan düşmanına yapmaz,o ne canım,gelmişsin hamileyim ayağına yatıyorsun:img-beee:son sahnede alex'e kıyamam ya,çok üzülecek:img-cray:
izzie ve addie çok şekerlerdi,hep öylelerdi ya zaten:img-icecrizzie onun tahtına oturacak ilerde sanki zaten:img-yes:addie'nin ameliyathanede kırdığı pota(tam anlayamasam da:icon_whis) ba-yıl-dım!!!laf soktu orda sanki sevgi pıtırcığımıza(!),anladım onu da:img-hystehelal be addie:happy0064
markın habire kendi başarısından bahsetmesi de müthişti ayrıca,tipik mark:icon_whis
meredith ve derek'e gelecek olursak...içim acıyor be...:img-cray:böyle birbirlerine bakışları falan,dokunuyor yani...el sıkışmalar,dr shepherd,dr grey falan demeler...hem uzak,hem yakın,çok sinir bozucu:icon_sorrrose yoktu allahtan bölümde de,hiç sahne atlamadan izleyebildim...:icon_whis
aynı vakada olmalarını özlemişim:img-blushyan yana görmeyi de özlemişim aslında...sezon sonuna kadar barışma olmayacağını bilsek de,en azından bundan sonra hep birlikte çalışacaklar anlaşılan,bu da birşeydir:img-icecr
meredithin sonunda addienin söylediği şeye karşı verdiği tepki,o bakışı çok güseldi ya...
derek'in ikinci adını da öğrenmiş bulunuyoruz bu arada ;derek christopher shephard :img-icecrmeredith biliyor muydu acaba bunu daha önce:icon_whis
mer ve psikoloğu çok şekerlerdi,gülümsemeler falan,yerim:img-icecr
ufff,barışsalar ya artık ya:(hadi tamam,şimdilik barışmayacaklar ama en azından rose dan ayrılsın,seeing anyone...yapma ya:icon_sorrayrıl gitsin ya,lovely miş!!!:img-tomat
...zaten ava'nın yaptığını da insan düşmanına yapmaz,o ne canım,gelmişsin hamileyim ayağına yatıyorsun:img-beee:son sahnede alex'e kıyamam ya,çok üzülecek:img-cray:
Buketciğim, ben orayı anlayamadım, izzie
'So my patient is not pregnant' derken Ava'yı mı kasdediyordu yoksa HIV virüsü taşıyan kürtaj isteyen hastadan mı?
Yani Ava hamile değil mi? Sanki olması dizi açısından daha mantıklı gibi. Alexin kalbi dışarda olan bebeğin babasına söylediklerinden sonra bu çocuğa kayıtsız kalamamasını izlemek isterim. Sonuçta Avayı seviyorda.
...
izzie ve addie çok şekerlerdi,hep öylelerdi ya zaten:img-icecrizzie onun tahtına oturacak ilerde sanki zaten:img-yes:addie'nin ameliyathanede kırdığı pota(tam anlayamasam da:icon_whis) ba-yıl-dım!!!laf soktu orda sanki sevgi pıtırcığımıza(!),anladım onu da:img-hystehelal be addie:happy0064
addie..addie..
Ne tatlı dedi ama ' İnanmıyorum Derek'i o ceylan gözlü kıza bırakacağına' diye..
Mer'in Dereke dönmesi için Addie nin teşvik etmesi..gerçekten çok hoş..
hahn hala zan altında,umarım les çıkmaz..
YalnızChristinaya neden gıcık yaptığını sorduğunda addie, ' aynı kendi halime benzetiyorum onu' dedi ya..sanki ilerde çok iyi bir ikili olacaklarmış gibi geldi.
Bu kadının gıcığı Burke yüzünden değil miydi?
Buketcim,evet ya
derek christopher shephard:img-blush:img-blush
en sonda addie nin mer e söyledikleri çok güzeldi gerçekten....
lovely i rose a diyodu di mi,
bi daha izledim de ben:icon_sorr bi umut mer e diyodur belki diye
ama boşa çıktı
addie cidden çok kızdı derek e ya,kızsın da yani,hakkıdır!!!
meredith ve derek'e gelecek olursak...içim acıyor beufff,barışsalar ya artık ya:(hadi tamam,şimdilik barışmayacaklar ama en azından rose dan ayrılsın,seeing anyone...yapma ya:icon_sorrayrıl gitsin ya,lovely miş!!!:img-tomat
Bu sezon barışma yok mu diyorsun?
Peki Ellen pompei röportajında Mer ve Der'in seyirci isteği doğrultusunda çok çabuk barıştığını kendisine kalsa biraz daha ayrı kalmalarını tercih edeceğini yazmışlar..
izzie-george a değinmeyi unutmuşum,
izzie nin aşık,george ın pişman hallerini artık görmüyor olmak beni çook mutlu ediyor,
lexie,george,internler süper oldular:img-hystearalarındaki şakalaşmalar falan süperdi:img-hyste
izzie yi çok sevdim ben bu bölümde de,addie yle aralarındaki muhabbet süperdi:img-wink:
hamile olmayan ava bimkolikçiğim,maalesef kandırılıyor alex'imiz:img-cray:bilinçli mi,bilinçsiz mi bilmiyorum ama..
shonda sezon finalinde barıştıracağını söylemiş merder çiftini,böyle olunca bize de beklemek düşüyor:icon_sorr
gözdecim rose'a diyor ya lovely diye...ama bence söyleyecek başka bişi bulamıyor:img-hystegüzel desen değil,zeki desen hiç değil,zeki kadın neden başkasına aşık olduğunu bildiği bir adamla çıksın,arkasından 15lik ergenlik gibi I love him diye erisin:icon_whissıfat yok başka,hani güzel ve akıllı kadın vardır,o ikisi de değilsen şekersindir falan,aynen öyle:img-icecrmeredith'i nancy'e tanımlamak için neler saymıştı da nancy şaşırmıştı hatta:img-wink:
bence hahn kesin lezbiyen,güzel dedi ya resmen,ki addie çaktı zaten,cin maşallah:img-hyste
hahn'ın cristinaya davranışlarını hiç sevmemiştim zaten,önce burke ten dolayıydı,şimdi de yeni bir bahane buldu işte:icon_whis
buketcim,2 bölüm gitti,kaldı 3 bölüm:img-wink: bundan sonra yavaştan barışmalarına doğru bi geçiş olcaktır bence,ki bu clinical trial olayı da buna bi vesile olcak bence:img-in_lo
o sevgi pıtırcığımıza denicek çok şey var aslnda:img-hystemchorse diyebiliriz,muşmula diyebiliriz,pişmiş kelle diyebiliriz:img-hyste derek de bunları diyebilir bence:img-hyste yani,en azndan rose gibi i love him demiyo:icon_whis lovely de bi derece daha iyidir....
hahn şokundayım ben daha ya:img-hyste sevmezdim falan ama,hani ikisi mark için kapışır diye düşünüyodum,meğer mark ve hahn callie için kapışcakmış:img-hyste:img-hyste
[
izzie yi çok sevdim ben bu bölümde de,addie yle aralarındaki muhabbet süperdi:img-wink:
Ay ben de bayıldım o jips yeme sahnesine..:img-in_lo
Ya ne kadar doğal rol yapıyorlar..:happy0064
buketcim,2 bölüm gitti,kaldı 3 bölüm:img-wink: bundan sonra yavaştan barışmalarına doğru bi geçiş olcaktır bence,ki bu clinical trial olayı da buna bi vesile olcak bence:img-in_lo
o sevgi pıtırcığımıza denicek çok şey var aslnda:img-hystemchorse diyebiliriz,muşmula diyebiliriz,pişmiş kelle diyebiliriz:img-hyste derek de bunları diyebilir bence:img-hyste yani,en azndan rose gibi i love him demiyo:icon_whis lovely de bi derece daha iyidir....
hahn şokundayım ben daha ya:img-hyste sevmezdim falan ama,hani ikisi mark için kapışır diye düşünüyodum,meğer mark ve hahn callie için kapışcakmış:img-hyste:img-hyste
callie için kapışacaklar ha,iyiymiş:img-hyste
evet gözdecim,sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ama 3 bölüm kaldı,en azından barışacak bitirilecek 3 bölüm:img-wink:
derek sevmiyor ya belli,hatta sallamıyor bile,bu yüzden artık çok kızamıyorum derek'e...
benim 1-2 saatlik çıkmam lazım,sonra yine devam ederiz,bu bölüm güseldi,yapılacak çok yorum var:bye
4.14 - The becoming
4.15 - Losing my mind
4.16 - Freedom (2saatlik final)
14. bölüm merder açısından pek bir bereketli sanki:img-icecrameliyata yine beraber giriyorlar sanırım:)derek bir yerde, kalmamı istersen kalırım diyor meredith'e.meredith;every time derek is walk into room,all ı can think about is his... bişi diyor ve ben anlamıyorum.:img-pilotbunun da ameliyat yapmayı zorlaştırdığını söylüyor:icon_whiscristina burke le ilgili bir haber görüyor.bir de mark ve callie on-call room olayındalar ve basılıp duruyorlar:img-hyste
geriye kalan bölüm isimleri belli olmuş,
ama ben en çok 2 saatlik finali merak ediyorum,shonda esaslı bi sezon finali yazsın diziye de yüzümüz gülsün eylüle kadar:icon_whis:icon_whis
kesinlikle gözdecim,2 saatlik finalde müthiş bişiler yapmalı shonda:happy0064güselinden ve mümkünse mantıklısından,şöle bol konuşmalı ve yine mümkünse seni seviyorumlu bir barışma sahnesi görmezsem gözüm açık gideceğim valla:img-icecr
son bir kaç dakikaya ne sıkıştıracak onu merak ediyorum ben en çok,neyi konuşacağız yani bütün yaz:icon_whis
http://img73.imageshack.us/img73/6708/1126139808pre1previewmj5.th.jpg (http://img73.imageshack.us/my.php?image=1126139808pre1previewmj5.jpg)
addison nın geldigi bölümden bir resim :)
dün ilk izleyişte fark etmediğim şeyler olmuş,altyazıyla izleyince daha bir oturdu:img-blush
öncelikle addison ve derek'in konuşması sırasında derek'in konuşmasıdan ben bir sürü anlam çıkardım mesela:img-icecrsanki adam orada direkt,o clinical trial onu ne kadar üzse de bunu meredith için yaptığını ve onun kendisinden umduğu şeyi veremediği için mahvolduğunu falan anlatmaya çalıştı,zaten addie de ondan sonra sordu,'okay,seriously...derek what are you doing???' diye...çünkü o da ne yaptığını bilmiyor...ayrılmış,başka biriyle görüşüyorum diyor ama mer'i sevdiği bariz belli...üzüldüm ben orada derek'e:img-cray:
bir de el sıkışma sahneleri çok anlamlıydı...özellikle ikincisinde derek bildiğin meredith'in elini okşadı falan yani ve gün boyunca iki kez sıkışınca ve bu daha clinical trial çalışmasının başında böyleyse,ilerleyen zamanlarda sadece el sıkışmakla kalmaz diye umut ettiriyor bana:icon_whisdokunmadan duramıyorlar ki:icon_whis
http://img176.imageshack.us/img176/3448/4132ky6.gif
eğer denildiği gibi bir evlenme teklifi varsa var ya:happy0064allaaaaaah:happy0064bir de derek'in karavanın önünde,öyle sessiz sedasız bir yerde falan oluyorsa...yaşasın:happy0064
ay ay ay ay:happy0064:happy0064
meredith derek in karavanının önünde:happy0064 süper yaaa
orda olcak heralde evlenme teklifi:happy0064 aferim shonda ya:img-hystetuttum seni:img-hyste
sorma gözde ya,bir anda anlayamadım böyle,noluyoruz dedim:img-blushbaksana,sonunda canlarına tak etmiş,bağıra çağıra konuşacaklar herhalde,bir türlü edemedikleri kavgalarını edecekler:icon_whis sonunda da inşallah derek hatasını anlayıp dizlerinin üstünde evlenme teklifi edecek:img-icecrmeredith evet dese de orda bitse bari:img-in_loyoksa kesin hayır der bir dahaki sezona kalırsa:img-cray:
ha tabi şimdi böyle bir umutlandım ama evlenme teklifi spoileri boş çıkarsa ya da mer teklif ederse hiç hoşlanmayacağım sanki:icon_whisgerçi her koşulda barışacakları için,bir de shonda'dan artık mantıklı bişiler umduğum için pek sorun yaratmayadabilir:img-icecr
masal_perisi
03-05-08, 16:07
Yaaa...Siz böyle yazdıkça ben hepten meraklanıyorum...:img-cray:Niye linkler çalışmıyo ya...Niyse...(: Anlaşılan Addie'nin gelmesi SGH baya canlandırmış...
Shonda'nın finali gerçekten merak ediyorum...(: Umarım en azından sonundan bir evlilik teklifi alabiliriz... Gerçi Der konusunda ufakta olsa şüphelerim var ama... Muşmula bölümde yoktu galiba fazla...:img-hyste
ben de önce idrak edemedim onun derek in karavanı olduğunu,sonradan düştü jeton:img-hyste
heralde derek meredithi kızdırır yine,sonra bi şekilde oraya gelir meredith,
ve bağıra çağıra kavgalarını edip,sonra birbirlerine aşklarını söylerler,
ve ve ve ardından derek in oldukça gecikmiş evlenme teklifi gelir :love05::love05:
ya bunca ayrılıktan sonra güzel bi barışma sahnesi yazmıştır heralde shonda:icon_whis:icon_whis
addie bir geldi pir geldi yeldacım ya,özlemişiz baya:img-icecr
derek eski haline dönecek ya,umudum var hala:img-blushmuşmula da yolcu artık yavaş yavaş,çok bile durdu:icon_whis
(ne linki bu arada ya??)
ben de önce idrak edemedim onun derek in karavanı olduğunu,sonradan düştü jeton:img-hyste
heralde derek meredithi kızdırır yine,sonra bi şekilde oraya gelir meredith,
ve bağıra çağıra kavgalarını edip,sonra birbirlerine aşklarını söylerler,
ve ve ve ardından derek in oldukça gecikmiş evlenme teklifi gelir :love05::love05:
ya bunca ayrılıktan sonra güzel bi barışma sahnesi yazmıştır heralde shonda:icon_whis:icon_whis
tüm ümidim bu ya zaten,o kadar çok ayrılık oldu ki,bari barışma sahneleri yazılırken aklına gelsin de bir işe yarasın:img-in_lomeredith'in I love you sunu çok merak ediyorum ben ya,nolur onu bir açıklığa kavuştursunlar sezon finalinde,derek kızsın neden demedin hiç diye,o da bağırsın,yapıştırsın cevabı:good:bu dizide istediğim o kadar şey var ki olması gereken...böyle olmazsa çok üzüleceğim şeyler...içimde kalacak şeyler...bu da onlardan en üst sıralardaki:img-blush
derek mer'i oraya getirtecek ne yapacak acaba ya?çok kızdırmış olması lazım:icon_whis
evet,çok kızmış olması lazım merin oraya gelebilmesi için,muhtemelen de sevgi pıtırcığıdır bu neden gibi geliyor bana,
hatta derle mer in romantik barışma sahnesini görsün sevgi pıtırcığımız,ve bu ilişkide yeri olmadığını anlayıp bassın gitsin dünyanın bi ucuna:img-hyste:img-hyste
kızma sebebi o olabilir,mer'e bitti o falan demiştir derek,sonra yine ikisini beraber görmüşse,gerçekten ayrılıyorlarken,sinir olmuş olabilir:img-wink:
ama ben muşmulanın onların barışma sahnelerinde bulunmasını pek istemem...ne bileyim,özel olmaz o zaman,ki muşmula kıskanmasını görmeye değecek biri diil:icon_whisbir de ne işi var onun merder'in özel yerinde,6 kere çıkmışlar zaten,derek onu oraya götürecek değil ya:kahve
Meredith and Derek get one last shot at success in their clinical trial; the surgeons work together to free a boy from a block of cement; Izzie helps Alex care for Rebecca; Lexie uncovers critical information about George's status as an intern
sezon finali freedom bölümünüm özeti...4-16 oluyor galiba...
meredith'le derek'in sonunda başarmalarına çok sevindim:img-icecrellerinden ne kurtulur ki zaten:img-blush
ava da yalan söylemiyormuş demek ki...hasta falan herhalde...
lexie ile george la ilgili kısımla ilgili sallayacak birşeyim bile yok:icon_whis
tamamen spoiler dolu içi:img-icecryalnız shonda'nın dediklerinden pek hoşlanmadım ben ya,ne demek birlikteler ama mutlu değiller:bilmim
http://img100.imageshack.us/img100/4149/pdm30bpk5.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=pdm30bpk5.jpg) http://img100.imageshack.us/img100/4222/pdm30dpc6.th.jpg (http://img100.imageshack.us/my.php?image=pdm30dpc6.jpg)
alıntı: rula2007
edit: böyle ingilizce yazıyı koyup en ufak bir şey yazmayınca türkçe,pek hoş olmadı sanırım:img-blushbenim de çeviri yapabilecek kadar bir ingilizcem yok ama anladıklarımı yazayım en azından:img-wink:
herşeyden önce dizinin yaratıcıları artık seyirciyi memnun etmek açısından meredith ve derek'i bir araya getireceklermiş.önceden,yapıp yapamayacaklarını ve sürdürüp sürdüremeyeceklerini anlatmayı düşünüyorlarmış ama şimdi ilişkiyi yapıp sürdürmelerini anlatacaklarmış sanırım.oyuncular bu duruma çok sevinmişler.patrick,'bütün ilişkilerin ilerlediğini görmek güzel.karakterler kendileriyle eğlenmeye(dalga geçmeye?) başladılar.eski eğlence duygumuzu geri kazanıyoruz' gibi birşeyler söylemiş. dizideki kız arkadaşıyla ilgili olarak da 'kimya herşeyin üstünde.eğer kimyanız tutmuşsa,ilişki ne kadar karmaşık? olsa da ondan uzak duramazsınız' demiş.
shonda'nın iki diziyle uğraşmasının zorluğundan ve diziden ayrılan burke ve addie hakkında yorum yapmışlar biraz,pek önemli değil sanki:icon_whis mesaj tahtalarında fanların merderi geri istemesinden ve gizzie çiftini hiç beğenmemelerinden bahsetmişler.shonda,gizzie için 'ben onların asla harika bir çift olduklarını söylemedim.george bir hata yaptı.evliliğini bitirmesi gerekiyordu' demiş.
meredith'le derek arasında olacaklar konusunda çok ketum olduğunu,sadece grev sebebiyle,fanlar aradaki süreçte çok sallantıda kaldıkları için,onlara diziyi beklemeleri amaçlı merder çiftini sezon finalinde birleştireceğini söylemiş.ellen da fanlar = show demiş,onlar olmazsa dizi de olmaz demiş.
final bölümü için de,shonda'nın finale bir sürü drama yerleştirdiği belirtilmiş.bailey ve işi hakkında bişi yazmışlar anlamadım:img-blushmark,hemşireler yüzünden 'buluş ve söyle' şeklinde bir kurala uymaya zorlanacakmış galiba,sallıyor da olabilirim:icon_whis izzie,alex'e ava konusunda yardım edecekmiş sanırım.şef ve karısıyla ilgili şeyler olacakmış(kusura bakmayın yine anlamadım:icon_sorrzaten onları pek sallamıyorum da:icon_whis)cristina kariyeriyle ilgili bir konuda burke'un hayaletiyle uğraşmak zorunda kalacakmış.george,şeften destek alacakmış ve callie aşkı hiç umulmayan birinin kollarında bulacakmış.(kim bu ya???)
meredith'in terapiye gittiğini görmüş olmamıza rağmen derek'le ilgili hiçbir şey olmamasıyla ilgili olarak,shonda 'derek'in masaya yatırılmamış bir sürü sorunu var.yani,derek bir karısı olduğunu meredith'e asla söylememiş bir adam'...
shonda ayrıca,onları birleştireceğini söylediğini ama onların mutlu olacaklarını söylemediğini belirtmiş.sonuçta bunun dizi olduğunu ve sonsuza dek mutlu yaşadılar kısmı olursa zaten bu dizinin biteceğini söylemiş ve 3. sezon 25. bölümde adele'ye söylettiği lafı kendi söylemiş 'nobody ever lives hapily ever after...'
umarım bir parça anlaşılabilir duruma gelmiştir:img-blush
buketcim çok teşekkürler canım,
herkes happily ever after yaşarsa dizi bitti demekmiş,
ben razıyım ya dizi bitene kadar merle deri happy görmeye,onlar mutlu olsun,diziyi 3 sezon da izlerim 5 sezon da:love05::love05:
Meredith and Derek get one last shot at success in their clinical trial; the surgeons work together to free a boy from a block of cement; Izzie helps Alex care for Rebecca; Lexie uncovers critical information about George's status as an intern
sezon finali freedom bölümünüm özeti...4-16 oluyor galiba...
meredith'le derek'in sonunda başarmalarına çok sevindim:img-icecrellerinden ne kurtulur ki zaten:img-blush
ava da yalan söylemiyormuş demek ki...hasta falan herhalde...
lexie ile george la ilgili kısımla ilgili sallayacak birşeyim bile yok:icon_whis
ben de çok sevindim sonunda başarmalarına :) bunun da etkisi olcak heralde mer in karavana gelişinde,kutlama falan olabilir mi ki acaba?
buketcim çok teşekkürler canım,
herkes happily ever after yaşarsa dizi bitti demekmiş,
ben razıyım ya dizi bitene kadar merle deri happy görmeye,onlar mutlu olsun,diziyi 3 sezon da izlerim 5 sezon da:love05::love05:
aynen canım ya ,ben geri kalan 3 sezonun tamamını merderin mutlu görüntüleri üzerine kurmalarını tercih ederim şahsen,ağzım kulaklarımda izlerim işte:img-in_lo
yalnız en çok şu derek'in sorunlarına da sıra gelecekmiş ya,ona sevindim:happy0064meredith sonunda hesap sormaya başlayacak herhalde:img-icecrallah'tan shonda baştan sona izlemiş de diziyi,tekrar hatırlamış çoğu şeyi:icon_whis
aynen canım ya ,ben geri kalan 3 sezonun tamamını merderin mutlu görüntüleri üzerine kurmalarını tercih ederim şahsen,ağzım kulaklarımda izlerim işte:img-in_lo
yalnız en çok şu derek'in sorunlarına da sıra gelecekmiş ya,ona sevindim:happy0064meredith sonunda hesap sormaya başlayacak herhalde:img-icecrallah'tan shonda baştan sona izlemiş de diziyi,tekrar hatırlamış çoğu şeyi:icon_whis
evet buketcim,çocukları falan doğar
beraber ameliyata girerler,sonra derek in sanırım 4x11de mark a burda yaşamak istiyorum dediği o eve giderler,çocukları gezdirirler:img-in_lo:img-in_lohayal etmesi bile güzel :img-in_lo
ona ben de sevindim canım,derek biraz da beni dinle dicek heralde meredithe :img-wink::img-wink:
shonda toparlıyor bakalım,bu 3 bölümden ama özellikle de 5.sezondan yana ümidim çok benim,öyle kötü ayrılıklar yaşatmaz heralde artık,yoksa iki elim yakasnda olur:img-tomat
di mi ya,hayali bile güsel böyle şeylerin:img-in_lone olacak sanki onların mutlu hayatlarını izlesek,meredith'in hamileliğini görsek,derek'in sevincini falan...nasıl mutlu olur yalnız ya:img-icecrben seviyordum ilk sezondaki mutlu hallerini onların,yaşayıp gidiyorlardı güselce,ne var böyle habire ayrılık olunca anlamıyorum ki:icon_sorr
zaten artık ayıramaz herhalde,sebep kalmadı ki maşallah:icon_whis
http://img301.imageshack.us/img301/2241/24762773xi0.png
http://img362.imageshack.us/img362/1546/59011962vz9.png
alıntı:Flowers
rose yakalıyor sanırım meredithle derek'i,derek 'kalmamı istersen kalırım' derkenki sahnede:happy0064hasta hakkında olacak muhtemelen bu ama,kimbilir başka neler söylüyor tabi:icon_whis
ve tabi ki malum ameliyat bakışmaları:img-in_lo
yeni bişi duydum.shonda son bölüm senaryosunu bizzat(:icon_whis) kendisi yazacakmış... hayırlısı bakalım:img-wink:
bu resimler 4.14ün promosundan mı,video paylaşım sitesini yine kapatmışlar,seyredemiyorum:img-cray:
yakalasın rose,ooohh:img-hyste:img-hyste meredith nasıl üzülmüştü onların mutlu mesut hallerini gördüğünde,daha bu rose ın iyi günleri zaten,hele bi barışsın merder,durabiliyo mu bakalım o bu hastanede:img-hyste
shonda kendi yazcakmış demek,ya amerika yakın olsaydı keşke,biz de bi el atardık şu senaryoya buketcim:img-hystedirek ilk bölümün ilk sahnesinde evlenme teklifi barışma yapıp,iki saat boyunca onların mutlu mesut hallerini izlerdik:img-hyste:img-blush
"if you want me to stay...i will stay..." :img-in_lo:img-in_lo
iş için demiyodur umarım bunu....nasıl güzel bakıyodu yaa...
rose da görüyo,ooohh:img-hyste:img-hyste
mark:img-hyste:img-hystebailey e yakalanıyolar,
hahn ın hayalleri suya düşmüştür:img-hyste
ayrıca,buketcim çoook teşekkür ederim
sen olmasan hayatta izleyemezdim promoları:img-wink:
canım rica ederim ya,ben de öyle şans eseri buluyorum zaten:img-wink:
o lafı muhtemelen iş için diyordur,ki umarım öyle değildir,ama zaten rose'un suratının o hale gelmesi için başka şeyler de olmuş olması lazım... çünkü rose uzakta yani duyamaz ama görebilir:icon_whis acaba öyle bakması için ne görmüş olması gerekir:img-tomatçok kötüyüm çok:icon_whis
hahn'a acıdığımı söyleyemeyeceğim:icon_whismark'la callie'yi severim...yalnız şu spoiler yazısında callie ile ilgili yazan şeyi çözemedim,kim ya umulmayan insan??derek olmaz,alex olmaz,şef hiç olmaz,e george desek olmaz herhalde bir daha,mark umulmadık değil...adam kalmadı yawww:bilmim
gece gece bir insan ancak bu kadar mutlu edilir herhalde:img-hysteshonda seni seviyoruuuuum:img-tomato nasıl bir sneak peak tir öyle ya,bayıldım!!!ne kadar güzeller öyle ya:img-icecrmeredith çocuk gibi zaten,uçuyor:)o bakışlar falan...derek ilk defa meredith'i seçti ya,inanamıyorum!!!rose canım,hadi güle gülebye
MoOnDaNcE-11
07-05-08, 02:14
Yeni bolumu anca izleyebildim . Addison'un 1 bolumluk de olsa geri donmesine cok sevindim . Her zamanki gibi harikaydi ve yeni saclari kendisine cok yakismis dogrusu :good: Tabii en cok o sarilmalara ve ameliyathanede rose'un yaninda olmadan konusmasina bayildim . Daha ilk dakikadan sempatimi kazanmayi basarmis olan Rose da acayip guze lafi oturttu :good: Bolum sonundaki asansor sahnesi de superdi .
Erica'nin lezbiyen olabilecegiyle ilgili onceden ufak bir suphem vardi callie'ye oyle bakinca da iyice tavana vurdular .
Daha uzunca bir yorum yapmak isterdim ama simdi biraz uyuyalim . Sonraki bolumde daha cosariz :img-wink:
Hic boyle guzel bir bolum beklemiyordum , cok eglendim , umarim bundan sonrakiler de boyle guzel olurlar . :good:
private practice grev dolayısıyla ara vermişti...yeni bölümleri eylülde gösterime girecekmiş...
ben hiç izlemedim ama ilgi görüyormuş baya,ikinci sezonu kesinleşmişti hatırladığım kadarıyla...:img-wink:
Bilgilendirdigin icin tesekkur ederim . Bence de 9 bolumde kesilecek bir dizi olmamaliydi , ikinci sezon sart...Epey bir sevmistim bu diziyi hem guclu bir kadrosu var hem guzel dram yansitiyor hem de komik . Ozellikle amerika'da bayaa tutuluyor biz de burda webesek ( :img-hyste ) sayesinde izleyebiliyoruz :img-wink:
buketcim acil çıkmam gerekiyodu ya,annem kızıyo geç saatte pc başında durmama:img-cray:o yüzden şimdi gördüm yolladığın videoyu...
ve süper bi günaydın oldu bana:img-hyste
süper bi sneak peak olmuş yaaa
o bakışmalar,konuşmalar falan,sanki koskoca doktorlar değil de liseli aşıklar gibiler
bi de derek kaç kere diyo "i'll stay" diye,ay yerim ya ben onlarııı:img-blush:img-blush
rose a da bi güzel kapak olsun bu:img-hyste:img-hysterose a meredithi öyle bi anlatıyo ki,sanki nobel ödülü almış da onu söylüyo:img-hyste:img-blush derek meredithi önemsiyor,oley oley:happy0064
benim de gecemi şenlendirdi zaten,sabahtan beri istemsiz bir şekilde gülüp duruyorum:img-hyste
en güsel sneak peaklerden biri olmuş yalnız ya,çok hoşuma gitti...mcdreamy geri döndü ya,inanamıyorum,sonunda:img-in_lobildiğin fört ediyorlar:img-icecrhatta derek baya baya öpmek istiyor yani:icon_whis
rose gelince de bozulurmuş,yerim:img-in_loayrıl gitsin artık ya,sıkıldık artık:img-wink:
Question: Seems like Grey's Anatomy is heading on the right track to greatness again! Any spoilers to confirm this? — Al
Ausiello: Yes indeed. I just found out which two characters will be performing the "major kiss" in the season finale and trust me when I say you will not be disappointed.
kimler acaba:icon_whis:img-hyste:img-in_lo:img-icecr
evet ya,en güzel sneak peaklerden biriydi:img-blush
bozuldu tabi,bozulmaz mı:img-hyste evet ayrılsın ya:img-hysteyeter artık
ay ay ay,major kiss demek:img-blush:img-blush
çok mutluyum çoook:happy0064
ben sadece rose'un suratı tamamen gülmelikti:img-hysteanla artık kızım anla ya,bu adam sana yar olmaz:icon_whiskendi rızanla ayrıl gitsin işte,hayır nasılsa terk edileceksin:img-wink:
meredithle derek'in suratları da çok tatlıydı maşallah:img-icecrmeredith şaşkın,derek aşık:img-in_lo
e major kiss imiz de varmış,daha ne olsun:happy0064
ben sadece rose'un suratı tamamen gülmelikti:img-hysteanla artık kızım anla ya,bu adam sana yar olmaz:icon_whiskendi rızanla ayrıl gitsin işte,hayır nasılsa terk edileceksin:img-wink:
meredithle derek'in suratları da çok tatlıydı maşallah:img-icecrmeredith şaşkın,derek aşık:img-in_lo
e major kiss imiz de varmış,daha ne olsun:happy0064
:img-hyste:img-hysteevet ya,kendi rızasıyla gitsin
illa derek in onu kovması mı gerek hayatından:icon_whis
çok tatlılardı yaa,mer resmen şok oldu
adam kaç kere "i'll stay" dedi,mer birazcık yumuşasa ertesi gün evlenirlerdi heralde:img-hyste:img-blush
evlenirler miydi:img-hysteah mer ah:img-hyste
dur dur,2 bölüm daha sürünsün derek:icon_whisyumuşamayalım hemen,meredith de yumuşamasın:img-wink:2 bölüm sonra yumuşayacak zaten:img-in_lohatta biz eriyeceğiz mesela:img-hyste
ya bu evlenme teklifi fos çıkarsa üzüleceğim yalnız :icon_sorr
gelincik89
07-05-08, 23:01
Anam size ilginç haberler getirdim biraz önce dıgturkün nadide bir kanalında patrick demsey'nin hayatını anlatan bir program vardı,
Tabi ben heycanla greys bölümünü bekledim ve beklediğime deydi:)
İlginç bilgiler edindim doğrusu:)
Şöyleki patrick,ellen ve ıssah(burke) aynı gün gelmişler deneme çekimlerine,ellen hemen kabul edilmiş:)
ama yapımcılar patrick ve ıssah konusunda çok zorlanmışlar çünkü başta ıssah derek rolüne düşünülmüş :icon_whis
ama sonuç olarak shonda noktayı koymuş ve ıssahı burke patrickide kanlın bütün karşı çıkmalarına rağmen derek yapmış:)
Sonra yönetmenle konuştular ilk başta ellenla patrick hiç uymuycak gibi gelmiş ona amaa ilk bölümü çektikten sonra ''oh my god'' demiş:)
aralarındaki enerji uyum müthişti diyo kendisi:)
sonra patrick dedi ellen mükemmel biri felan diye:)
ayrıca bizim hiç bilmediğimiz bişey daha öğrenmiş bulunmaktayım,en azından ben bilmiyordum
ıssahın diziden ayrılma sebebi patricle kavga etmesiymiş,yani ilk başta tr.night'a laf etmiş ama patrickde onu savunmuş ve en büyük ayrılma sebebi buymuş
gerçi sonra ıssah tamamen yanlış anlaşıldığını aslında kendisninde eşcinsel olduğunu söylemiş felan ama durumu toparlayamış bu yüzden kanal tarafından işi bitirilmiş
ha bide McDreamy ismi ilk senaryoda görüldüğünde herkes çok dalga geçmiş patrickle ama bi bölümlük bişey falan demişler sonra diyo yönetmen bi baktık herkes patricke McDreamy diye sesleniyo:)
böylece bu isim kalıcı hale gelmiş:) Birde 1.sezon finalinde dereğin karısı ortaya çıktıktan sonra patricke havalanında felan nası yaparsın bunu ahmak herif falan diye bağırmışlar çok güldüm buna ya:img-hyste
Valla bu kadar hatırladım ama çok hoştu setteki hallerini felan gösterdiler
ellen dediki elinde sonunda beraber olucaklardır mer&der onlar ayrılamaz dedi:)
şeymacım çok sağol haberler için:img-icecrgerçi çoğunu biliyordum ama mesela yönetmenin ellen'la patrick'İn uymayacağını düşündüğünü bilmiyordum...shonda ,bir röportajında odaya ilk girdiği anda patrick'in mcdreamy olduğunu hissettiğini söylemiş,onu biliyordum sadece...çekilen ilk sahnelerden birinin 2. bölümdeki asansör sahnesi olmasından mütevellit,ellen'la patrick'in kimyaları hakkında yorum yapabiliriz sanırım:icon_whis havaalanı olayını da ilk defa duydum,zavallı patrick:img-hyste
ellen doğru söylemiş canım,4. sezondan sonra artık yoktan sebepler için ayırırsa döverim o shondayı ben.tamam happy ending beklemiyoruz ama en azından birlikte uğraşsınlar sorunlarla:img-blush
yeni sp de meredith çok komik yalnız:img-hystedoktora da bittim,verdiği öğütler maşallah:img-hyste5. sezonda ikisi birlikte gitsinler terapiye,ama bu doktora..eminim çok eğlenceli olur:img-wink:
şeymoshum çok teşekkürler,verdiğin bilgiler için :)
ellen iyi demiş,merder ayrılamaz:img-blush
ayrıca,buketcim eğer dediğin gibi yoktan sebepler için ayrılırlarsa ben de sana yardım ederim shondayı dövmende:img-tomat
ve,yeni sp de süper olmuş:img-hystebu bölüm süper olcak yaa:img-hysteilgiyle heyecanla ve merakla bekliyorum:img-blush
şimdi buketcim'in eklediği 4x16 resimlerine baktım da...
ava nın hastalığı herneyse ağır heralde,
muhtemelen alex kızar hamile olmadığı için,sonra gerçek hastalığını söyleyince ava yı hiç umursamaz,
izzie de,alex le bu yüzden tartışıyor sanırsam:icon_whisavayla ilgilensin diye:icon_whis
http://img181.imageshack.us/img181/9962/112912484r1preaq7.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=112912484r1preaq7.jpg)
oy oy oy ooyy:happy0064:happy0064 böyle bi bakış,bi de elde şampanya,
süper ya:happy0064evlenme teklifi mi kutluyolar ki acaba:happy0064
evet canım ya,tam oy oy oy luk:img-icecrya bilmiyorum ki...mark ve şef de orda,yani parti falan mı var acaba lafları dolaşıyor,hani ilk hastalarını kurtardılar falan ya:img-blushbelki meredith kurtardıkları hastayı kutlamak amaçlı elinde şampanyayla,teşekkür etmeye faln gelmiştir:icon_whisevlenme teklifini kutlasalar neden mer'in elinde olsun ki şampanya?:icon_sorr
bu arada meredith'in bakışlar müthiş de ben saçına bir ayrı bayıldım,mükemmel görünüyor:img-icecr
evet canım ya,tam oy oy oy luk:img-icecrya bilmiyorum ki...mark ve şef de orda,yani parti falan mı var acaba lafları dolaşıyor,hani ilk hastalarını kurtardılar falan ya:img-blushbelki meredith kurtardıkları hastayı kutlamak amaçlı elinde şampanyayla,teşekkür etmeye faln gelmiştir:icon_whisevlenme teklifini kutlasalar neden mer'in elinde olsun ki şampanya?:icon_sorr
bu arada meredith'in bakışlar müthiş de ben saçına bir ayrı bayıldım,mükemmel görünüyor:img-icecr
benim aklıma direk evlenme teklifi geldi ya:img-hyste:img-hyste olmasını çok istediğim içindir belki:img-hyste
parti falan vardır heralde,ama bu kutlamanın içinde merder adına çok güzel şeyler olcak bence:img-blush
ben de bayıldım merin bakışlarına,saçları falan süper
bi de eklediğin resimler arasında derekin baktığı bir resim vardı,o da süperdi:img-blush
gözde valla biz bu evlenme teklifi olayına iyi kaptırdık,çıkmazsa çok üzüleceğiz yalnız:img-blushbenim de aklıma ilk gelen o oluyor zaten,sonra uyarıyorum artık kendimi,kızım bir dur, evlenme teklifi olmazsa üzüleceksin bütün yaz diye:img-hystehayır birşey değil,muhtemelen evlenme teklifi olmasa da o sahne baya güzel olacak,malum şampanya ve eğer yanlış görmüyorsam o dream house'un manzarası...yani bu güzelliğe sevinemeyeceğim evlenme teklifi olmazsa:img-hyste
kutlama sırasında olmasa bile sonrasında merder için iyi bişiler olsun artık,barışın artık leeen:img-tomatömrüm çürüdü şurada:img-hyste
derek'in bakışları geri döndü,mcdreamy geri döndü:happy0064
gözde valla biz bu evlenme teklifi olayına iyi kaptırdık,çıkmazsa çok üzüleceğiz yalnız:img-blushbenim de aklıma ilk gelen o oluyor zaten,sonra uyarıyorum artık kendimi,kızım bir dur, evlenme teklifi olmazsa üzüleceksin bütün yaz diye:img-hystehayır birşey değil,muhtemelen evlenme teklifi olmasa da o sahne baya güzel olacak,malum şampanya ve eğer yanlış görmüyorsam o dream house'un manzarası...yani bu güzelliğe sevinemeyeceğim evlenme teklifi olmazsa:img-hyste
kutlama sırasında olmasa bile sonrasında merder için iyi bişiler olsun artık,barışın artık leeen:img-tomatömrüm çürüdü şurada:img-hyste
derek'in bakışları geri döndü,mcdreamy geri döndü:happy0064
doğru aslında...bu evlenme teklifi boşa çıkarsa çok üzülcez:icon_sorr ama üzülmeyelim,evlenme teklifi olsun:happy0064 keyifle bitsin şu sezon:img-blush
senin dediğin gibi,teklif olmasa bile o sahne çok güzel olcak:img-blush en azndan barışmış olcaklar:happy0064
gelincik89
08-05-08, 18:58
gözdemm ayyirm ben o resmi:img-in_lo:img-blush
çok datlu mer,ben iyiden iyiye mercimi oldum ne?:img-in_lo
o videoda süper zatin buketcim göstertti bağa:):)
buket,patrick dedi zaten ilk gittiğimde shonda bana tuhaf tuhaf baktı aman allahım beni asla seçmez bu kadın demiştim dedi:)
ama sonra shonda demişki ben o sırada seni derek olarak hayal ediodum:):)
bu arada bana çokta evlenme teklifi gibi gelmedi..:icon_whis
umutlarınızı kırmak istemem ama daha çok başka bişey kutluycaklar gibi:img-hyste
neyse ben gidiiorum yoksa bana dalıcaksınız siz:img-hyste:img-tomat
şeymacım,niye dalalım,biz sadece umutlarımızdan bahsediyoruz işte:img-blusholsa güsel olur tabi de o şampanyanın amacı farklı sanki orda:icon_sorr
neyse ben senaristlerin blogundan bişi buldum,13. bölümden sonra yazılan birşey,çok hoşuma gitti de nedense:img-icecrözellikle meredith'in sonunda mesleğinde parlayacağı kısmı:happy0064
On to Derek. Who is all sorts of conflicted over working with Meredith on this clinical trial. On one hand, Meredith is finally shining professionally – and Derek doesn’t want to let her down. He wants her to shine, he wants to help her if he can… but on the other hand, he knows the reality of this clinical trial; he knows there are ridiculous risks. He also knows that the closer he and Meredith work together, the harder it will be for him if he can’t help her make medical history. She’s expecting greatness, and he isn’t sure he can deliver on that, which only feeds his anxiety about performing this first clinical trial surgery.
buketcim,çok teşekkürler eklediğin için canım
finally shining demek,shondaya maşallah diyorum ben ya,nazar değmesin
ne de güzel yazıyor artık:img-hyste bölümleri tekrar izlemesi kesinlikle yardımcı olmuş,eski güçlü mer'im geri geldi:img-in_lo
edit:ah derek aaah:img-cray::img-cray:hatta ah shonda ah:img-cray:nası yaptın bunu:img-cray:
MoOnDaNcE-11
10-05-08, 13:25
Yeni bolumu bu sabah izleyebildim . Tek kelimeyle harikaydi .
Christina'nin burke'in aldigi odule ve kendi ismini zikretmemesine verdigi tepkiler gercekten trajikti . Sandra Oh cok iyi bir oyunculuk cikardi . Leslie'yle de