PDA

Tüm Versiyonu Göster : Grey's Anatomy-Spoiler

Sayfalar : 1 2 3 [4]

odile
09-08-08, 00:19
ama ben bu adamı dizide daha önce gördüm gibi ya...hani şu 411 deki ayı saldırısında gelip beyninde tümör olan adam diil mi bu??? yoksa ben mi benzettim:img-tomat

bence de o adam :img-wink:
kesinlikle o adam sen söyleyince bölümü tekrar izledim kesin o ..o halde yanlış anladım ben ...:icon_sorr

buket16
09-08-08, 10:02
bence de o adam :img-wink:
kesinlikle o adam sen söyleyince bölümü tekrar izledim kesin o ..o halde yanlış anladım ben ...:icon_sorr

ben de çok yapıyorum o yanlış anlama olayını ya,oluyor öyle şeyler:img-blush

yeni gelecek doktoru ben de çok merak ediyorum,hele bir de cristina için geleceği söyleniyor,daha da meraklanıyorum:icon_whis

fadimelevent
10-08-08, 15:31
haberler için çok teşekkürler:img-wink:

mcmansionla ilgili yazıyı ben de gördüm ve gördüğüm fotoya bayıldım:img-in_lo

http://img50.imageshack.us/img50/7047/425mansion080608zp4.th.jpg (http://img50.imageshack.us/my.php?image=425mansion080608zp4.jpg) burda o ikisinin yaşaması müthiş olur ya:happy0064

ayrıca denny nasıl dönecek ya,hayalet olarak mı,ne yani,anlamadım ki ben:icon_whis

ama ben bu adamı dizide daha önce gördüm gibi ya...hani şu 411 deki ayı saldırısında gelip beyninde tümör olan adam diil mi bu??? yoksa ben mi benzettim:img-tomat

denny kimdi

ecechristensen
10-08-08, 16:44
denny kimdi

Izzie Stevens'in nişanlısı.Bir hasta olarak katılmıştı diziye kalp sorunu vardı sonra nişanlanmışlardı ama Danny Izzie'nin yardımlarıyla da öldü.

US Weekly'de okudum işte Izzie beyin tümörü olacak fln diyolardı bunun sonucu olarakta halüsinasyon olarak Danny'i görecek yazıyordu.

buket16
10-08-08, 17:45
Izzie Stevens'in nişanlısı.Bir hasta olarak katılmıştı diziye kalp sorunu vardı sonra nişanlanmışlardı ama Danny Izzie'nin yardımlarıyla da öldü.

US Weekly'de okudum işte Izzie beyin tümörü olacak fln diyolardı bunun sonucu olarakta halüsinasyon olarak Danny'i görecek yazıyordu.

bu söylentiyi shonda yalanlamış,izzie'de tümör yokmuş:img-wink:ama danny'nin nasıl döneceği konusunda bişi söylememiş...

neslikan
10-08-08, 18:59
arkier spoiler mesajlarınızı okudum var ya bu shonda iyi kafa karıştıyor neye inanacağımı şaşırdım :img-pilot izzy ölmesin ya aslında izzyde beyin tümörü var halüsinasyanlar görecek dennyi göreceğiz diye okuyunca hem sevinmiştim hem üzüydüm sevindim çünkü halüsinasyonlar sayesinde dennyi bir bölüm konuk oyuncu yerine birçok bölüm görebilirdik üzüldüm çünkü izzy ölecek o zaman en iyisi izzy ameliyot olsun kurtulsun offf shonda bizi yine şaşırtacak .14. sezonun finalinde mer deri dream houselarının orada beklerken tamam rose bitti artık dedim yine olacakmış offfff :img-cray:antirose.antirose demişken aklıma callie geldi ilk geldiğinde george ile ne çok yakıştırmıştım çok sempatik bulmuştum seviyordum yaww ama hann ile iğyhhh :img-hyste

ecechristensen
11-08-08, 21:48
bu söylentiyi shonda yalanlamış,izzie'de tümör yokmuş:img-wink:ama danny'nin nasıl döneceği konusunda bişi söylememiş...

okudum yalanlandığını bekleyip görecez artık :D

hattori ha
11-08-08, 21:51
Buraya dizinin daha başlarında, Izzie ve Alex'i her türlü kombinasyonu deneyip başka başka kişilerle sevgili yapsalar bile sonunda yine senaristin ikisini birleştireceğini yazmıştım. Çeşitli sitelerde okuduğum spoilerlar yeni sezonun bu yönde ilerleyeceğini gösteriyor. Umarım gerçekleşir. Çok yakışıyorlar. Bir de Danny dönecek gibi bir şey okudum ama nasıl dönecekse hortlak olarak falan mı:img-pilot Rüya falan da olabilir tabi ne gereği var orası tartışılır:icon_whis Sonuna kadar Izzie:love04:Alex

fadimelevent
16-08-08, 13:38

ha hatırladım aynısı doktorlarda da olmuştu

bide ben şey sorcam ben bu diziyi foxta izlemeye başladım sonra gösterilmedi fln şimdi yeniden gösterilmeye başladı ama bölümleri karıştırdım kaçıncı sezon fln die ondan 1.sezonun dvd sini alıp izledim foxta şuan yayınlanmakta olan kaçıncı sezon ve dizi hangi kanallarda yayınlanıyo ayrıca bide grey öldü diolar bide dr burke diziden çıktımı

fadimelevent
16-08-08, 13:42
ha şey benim foxta izlediğim biri şey danny gelio kalp takılmak için ama sonra gidio fln sonraki bölümde hastanede bomba var bi kız tutuo bombayı kız kaçıo sonra grey tutuo nazide bebeğini doğuruyodu tam olarak bu kaçıncı sezon?

buket16
16-08-08, 17:28
fadimelevent o bölüm 2. sezon 16 ve 17. bölümler...yalnız burası spoiler bölümü olduğu için 4. hatta 5. sezon hakkında konuşuluyor daha çok,uyarı alabilirsin sanırım...

yeni bir intern gibi birşey geliyormuş ayrıca 5. sezonda galiba.sanki yeterince oyuncu yokmuş gibi çok bir hoş olacak,uff:icon_whis

kelfindik
18-08-08, 19:15
McMansion süpermiş..=)
İzzie'nin beyin tümörü olmamasına sevindim..:happy0064
Bu arada promo'ya ne oldu?Çıktı mı?

fadimelevent
19-08-08, 13:50
bişey sorucam duyduğumagöre dr burke diziden ayrılmış doğrumu ve kaçıncı sezonda ayrıldı

buket16
19-08-08, 13:56
McMansion süpermiş..=)
İzzie'nin beyin tümörü olmamasına sevindim..:happy0064
Bu arada promo'ya ne oldu?Çıktı mı?

valla canım ben de sevindim tümör olmamasına ama denny nasıl dahil olacak ki acaba???:img-tomat rüya falan mı ki:kahve

ya promo sadece abc'nin sonbahar promosu olarak çıktı,onda da sadece oyuncular geçit yapıyorlardı:img-wink:merder'in bir fotosu var hatta arka sayfalarda...ama maalesef başka bişi yok henüz:icon_sorr

edit: evvvet arkadaşlar,sonundaaa:happy0064yeni bişiler:happy0064

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=8216455#post8216455

fadimelevent
20-08-08, 18:28
arkadaşlar 5 sezon ne zaman ve hangi kanalda başlıo

gelincik89
21-08-08, 13:28
üstteki yazıyı okunca şok geçirdim,senn yazını okuyunca da rahatladım buketcim :) bi de izzie ölse artık yuh derdim:icon_whis

dennynin konuk oyuncu olarak gelmesine de en çok şeyma sevincek heralde

:happy0064:happy0064

Amanın inanmıyırım allahım yarebbim sana şükürler ossun
Sayfaları okuyirdimk bu muhteşem şahane olağünüstü haberi gördüm:img-hyste
Ay çok sivindirik oldum yıv,Denny'm yirim seni yav,gözdem evet çok sevindim
Bu güzel haberi bizle paylaşan buketime çok tişikküler ifindim ayrıca mer&derin yeni resimlerine ve evlerine hasta ldum ya,saol cnm eklediğin için

:img-kiss::bella:bella

:cheer::cheer::klme

Lütfen hayelet bile olsu izzie ve ondan şöle bişey bekliorum:love04:

buket16
22-08-08, 10:16
ooo şeymacım,hoşgeldin canım:love05: özlettin kendini:img-wink:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=8248987#post8248987

arkadaşlar yeni bir resim daha buldum,mükemmel,müthiş bişi ya:img-icecr

gelincik89
22-08-08, 10:44
hoşbulduk buketçim,bende sizi özledim cınım:love05:

resimde hepsinden şahaneymiş oyy oyy yani:img-in_lo:img-icecr

MELENA
24-08-08, 13:13
merhaba herkese...çok uzun zamandır buraya yazmıyorum bilmiyorum beni hatırlayan var mı:img-cray:...dün akşam 4.sezonun son 5 bölümünü izlemeye başlamıştım ve rose-meredith-derek üçlüsünün arasında olanlar hiç hoşuma gitmemişti.hatta meredith e deli oluyordum.addison bile mederith' i ne kaçırdığı konusunda uyardı ama mer kendi elleriyle her seferinde derek i rose a teslim etti...tam delirmek üzereydim ki,mer tedavi olmaya başladı ve derekle arasını düzeltti.son sahne müthişti.mükemmlel olmuş.bayıldım,çok sevdim.umarım meredith bir daha aynı hataları yapmaz. bu çifte bayılıyorum.:img-blush
arkadaşlar birde yeni sezon ne zaman başlıycak,şimdiden sabırsızlanıyorum :)

fadimelevent
24-08-08, 15:04
yeni sezon eylülün 25 de başlıo kanalda fox life

buket16
27-08-08, 13:58
merhaba herkese...çok uzun zamandır buraya yazmıyorum bilmiyorum beni hatırlayan var mı:img-cray:...dün akşam 4.sezonun son 5 bölümünü izlemeye başlamıştım ve rose-meredith-derek üçlüsünün arasında olanlar hiç hoşuma gitmemişti.hatta meredith e deli oluyordum.addison bile mederith' i ne kaçırdığı konusunda uyardı ama mer kendi elleriyle her seferinde derek i rose a teslim etti...tam delirmek üzereydim ki,mer tedavi olmaya başladı ve derekle arasını düzeltti.son sahne müthişti.mükemmlel olmuş.bayıldım,çok sevdim.umarım meredith bir daha aynı hataları yapmaz. bu çifte bayılıyorum.:img-blush
arkadaşlar birde yeni sezon ne zaman başlıycak,şimdiden sabırsızlanıyorum :)

özel mesajla başlattığım çıkışımı burdan da sürdürmek istiyorum,naptın canım sen ya:img-tomat:img-wink:naptı zavallı meredith? o mu dedi git rose'u öp sonra da söyleme diye:img-cray: yazık nasıl üzüldü:icon_sorrtamam derek de çok üzüldü falan da,hem üzüldü hem gitti yattı rose'la falan...neymiş efendim meredith'i düşünmüşmüş,ay düşündükçe deliriyorum:img-pilot ha bekleyiver biraz daha:img-cray:

bir yandan böyle savunabileyim istiyorum derek'i,diğer yandan of derek of diyerek saç baş yoluyorum!

ikimiz de aynı çifte bayılıp,farklı tarafların haklı olduğunu düşünüyoruz yalnız:img-hysteah shonda ah,bir rahat bırak şu insanları da biz de doya doya izleyelim çiftimizi:icon_whis

25 eylülde başlıyor dizimiz,daha var yani:icon_sorrama fox life değil abc asıl orijinal kanalı...

MELENA
27-08-08, 14:14
özel mesajla başlattığım çıkışımı burdan da sürdürmek istiyorum,naptın canım sen ya:img-tomat:img-wink:naptı zavallı meredith? o mu dedi git rose'u öp sonra da söyleme diye:img-cray: yazık nasıl üzüldü:icon_sorrtamam derek de çok üzüldü falan da,hem üzüldü hem gitti yattı rose'la falan...neymiş efendim meredith'i düşünmüşmüş,ay düşündükçe deliriyorum:img-pilot ha bekleyiver biraz daha:img-cray:

bir yandan böyle savunabileyim istiyorum derek'i,diğer yandan of derek of diyerek saç baş yoluyorum!

ikimiz de aynı çifte bayılıp,farklı tarafların haklı olduğunu düşünüyoruz yalnız:img-hysteah shonda ah,bir rahat bırak şu insanları da biz de doya doya izleyelim çiftimizi:icon_whis

25 eylülde başlıyor dizimiz,daha var yani:icon_sorrama fox life değil abc asıl orijinal kanalı...

çıkış canım çıkış :) valla mer ve der i konuşmayı özledim.burası da olmasa ne edicem bilmiyorum...
şimdi gelelim konuya,haklısın derek in yaptığı çok kötü bi davranıştı,rose la öpüşmesi,sonra söylememesi.gerçi söylese ne olucaktı ya,öptü bi kere.ama işte mer de çok hatalı idi.der e doğru düzgün hiç güvenmedi.gerçi bunun altında hep ailevi sorunlarının olduğunu düşünürdüm ki son sezonda buna deyinip,yine greysi izlemek de ne kadar haklı olduğumu bir kere daha düşündürttüler,teşekkür ederim...meredith geçmişiyle yüzleşti ve artık bu tarz problemler olmaz umarım.

evet aynı çifti savunuyoruz ama farklı yönlerden bakıyoruz:)olsun mer ve der iyi olsun da :)onları birlikte görmeyi çok özledim.birlikteyken o kadar tatlılar ki,
şuan izlediğim 2-3 dizi içinde tek sevdiğim,tek gerçekçi gelen,tek gözümden yaş bile getiren çift...ama final çok güzeldi,bayıldım bayıldım resmen.yüzümde kocaman bi gülümseme ile izledim tekrar tekrar.buarada ben zaten netten indiriyorum,yani abc den takip etmiş oluyorum ki 25 eylüle de pek bişi kalmadı..

buket16
27-08-08, 14:24
final hakkaten çok güzeldi,ağzım açık,hani ayran budalası deyimi var ya,aynen o modda izledim,o nasıl bir mumdan ev yapmaktır öyle ya:img-in_lo

meredith'in geçmişiyle yüzleşmesi gerçekten çok iyi oldu...meredith'in bu güven problemi en başından beri vardı,tam olarak derek'le ilgili değildi,bunu biliyorduk ama benim derek'e kızdığım nokta,adam kızın güvenini hak edecek hiç bişi yapmadı maalesef!!ilk başta güvendi sonra başına neler geldi...o ayrılık konuşmasında bile(11. bölümdeki) addison kavgasını bi daha mı yapıcaz dedi,ki ben böyle bir kavgayı yaptıklarını hiç hatırlamıyorum.bana kalırsa derek o konuda doğru düzgün özür bile dilemedi:icon_sorr

rose konusunda da,habire söyleyip duruyorum ama meredith'in takıldığı nokta öpmesi değildi...yine her zaman olduğu gibi başkasından duymaktı olayı...o koydu meredith'e bence:icon_sorr

ayrıca şimdi o rose yine bela olacakmış başlarına:icon_sorrshonda hamilellik söylentilerini yalanlamış ama manyak bir eski sevgili olarak baya bir canlarını sıkacakmış sanırım,sanki hiç sorunları yokmuş gibi bir de bununla uğraşacaklar şimdi:img-cray: değer miydi onu çözemedim ben...:icon_sorr

MELENA
27-08-08, 14:43
final hakkaten çok güzeldi,ağzım açık,hani ayran budalası deyimi var ya,aynen o modda izledim,o nasıl bir mumdan ev yapmaktır öyle ya:img-in_lo

meredith'in geçmişiyle yüzleşmesi gerçekten çok iyi oldu...meredith'in bu güven problemi en başından beri vardı,tam olarak derek'le ilgili değildi,bunu biliyorduk ama benim derek'e kızdığım nokta,adam kızın güvenini hak edecek hiç bişi yapmadı maalesef!!ilk başta güvendi sonra başına neler geldi...o ayrılık konuşmasında bile(11. bölümdeki) addison kavgasını bi daha mı yapıcaz dedi,ki ben böyle bir kavgayı yaptıklarını hiç hatırlamıyorum.bana kalırsa derek o konuda doğru düzgün özür bile dilemedi:icon_sorr

rose konusunda da,habire söyleyip duruyorum ama meredith'in takıldığı nokta öpmesi değildi...yine her zaman olduğu gibi başkasından duymaktı olayı...o koydu meredith'e bence:icon_sorr

ayrıca şimdi o rose yine bela olacakmış başlarına:icon_sorrshonda hamilellik söylentilerini yalanlamış ama manyak bir eski sevgili olarak baya bir canlarını sıkacakmış sanırım,sanki hiç sorunları yokmuş gibi bir de bununla uğraşacaklar şimdi:img-cray: değer miydi onu çözemedim ben...:icon_sorr

Ne bileyim ben çok kızamıyorum Derek e.Hatta geçen sezon finalinde Meredith e harika bi konuşma yappmış ve orda da demişti.''sen benim hayatımın aşkısın seni bırakamam.ama sen beni her zaman bırakıyorsun.Arkadaşlarının hep yanındasın ama beni her zaman bırakıyosun''demişti ve o zamanda hak vermiştim.Ha Addison,Rose konusunda Meredith yerden göğe haklı ama Mer in de bazı hareketleri huyları hiç hoşuma gitmiyor.Zaten Derek öyle kuzu kuzu bakıyor ya Mer e,insanın herşeyi unutup,boynuna atlayası geliyor :)

tüüü,eski sevgili mi??Keşke yazmasaydın:(Ben yeni sezonla ilgili hiçbirşey bilmiyorum,açıkçası öğrenmek de istemiyorum.Sonra hiçbir keyfi olmuyor.O yüzden spoiler yazarken,spoiler içinde yazarsa herkes çok iyi olur.Benim gibi öğrenmek istemeyen kişiler olabilir.

Birde merak ettiğim,dr.khan ve callie ...nerden çıktı şimdi bu??Sahneler hiç hoşuma gitmedi,umarım onlardan daha fazla görmeyiz...

buket16
27-08-08, 23:27
ya canım kusura bakma,önceden yazdığım için,hatta bu konu üzerinde konuşulduğu için ne bileyim yazdım işte:icon_sorryalnız,zaten adı üstünde spoiler başlığı olduğu için spoiler ibaresi kullanmak gerekmiyor sanırım:img-wink:

ama tekrar özür dilerim,bilmek istemeyeceğin hiç aklıma gelmedi açıkcası:icon_sorr hepsi doğru çıkmıyor tabi zaten,ben de böyle hepsini kapmaya çalıştığım için herkesi kendim gibi görüyorum:img-wink:

MELENA
28-08-08, 01:07
ya canım kusura bakma,önceden yazdığım için,hatta bu konu üzerinde konuşulduğu için ne bileyim yazdım işte:icon_sorryalnız,zaten adı üstünde spoiler başlığı olduğu için spoiler ibaresi kullanmak gerekmiyor sanırım:img-wink:

ama tekrar özür dilerim,bilmek istemeyeceğin hiç aklıma gelmedi açıkcası:icon_sorr hepsi doğru çıkmıyor tabi zaten,ben de böyle hepsini kapmaya çalıştığım için herkesi kendim gibi görüyorum:img-wink:

canım ya olur mu hiç...sen de haklısın,burası spoiler kısmı yazılacak böyle şeyler ama napim işte,bende hiçbirşey bilmek istemiyorum.çünkü yazılanların çoğu doğru çıkıyor.mesela ''LOST'' un sayfasına giremiyorum bile,yazılan herşey oluyor ve sürpriz diye birşey kalmıyor.olsun,önemli değil belki çıkmaz bu spoiler da :) bende bölümlük yorum yazmaya ve okumaya girerim canım :)
buarada addison ın geldiği bölümde,son sahnede meredith e söylediği şey muhteşemdi...

''i'm talking about derek. derek christopher shepherd!!! are you letting him get away? because i swear to god meredith, if you let him ride off into the sunset with that doe-eyed little thing...''

gzd_gzd
28-08-08, 14:30

bela mı olcakmış :img-cray: kurtulamadık gitti ya rose dan,kariyerine mer ve derden uzak bi yerde devam etse olmuyodu heralde :img-hyste
neyse,merder eskisi gibi bir arada neyseki,rose la da başa çıkabilirler heralde..yeterki ayrılmasınlar hiç :img-cray:

buket16
28-08-08, 14:45
bela mı olcakmış :img-cray: kurtulamadık gitti ya rose dan,kariyerine mer ve derden uzak bi yerde devam etse olmuyodu heralde :img-hyste
neyse,merder eskisi gibi bir arada neyseki,rose la da başa çıkabilirler heralde..yeterki ayrılmasınlar hiç :img-cray:

canım hoşgeldin,görüşemiyorduk:img-wink:

of ya ne güzel planlarımız vardı bizim şeymayla,alaskaya gönderecektik onu,ya da cenazesine gidecektik ilk bölümde,nasip kısmet olamadı:icon_whis:img-cray::img-hyste

ama dediğin gibi merder bir olsun da onu da hallederler:happy0064tabi ben hala esaslı bir özür bekliyorum derek'ten orası ayrı:icon_whisöff bir özür dilese de,şöyle karşılıklı bi seni seviyorum deseler birbirlerine,biz de erisek şöyle:img-in_lo ha o esaslı özür gelmeden meredith seni seviyorum derse kafa göz dalabilirim yalnız meredith'e,onu da belirtmeden geçemeyeceğim,ezdirmesin kendini:icon_whis

MELENA
29-08-08, 18:42
canım hoşgeldin,görüşemiyorduk

of ya ne güzel planlarımız vardı bizim şeymayla,alaskaya gönderecektik onu,ya da cenazesine gidecektik ilk bölümde,nasip kısmet olamadı:icon_whis:img-cray::img-hyste

ama dediğin gibi merder bir olsun da onu da hallederler:happy0064tabi ben hala esaslı bir özür bekliyorum derek'ten orası ayrı:icon_whisöff bir özür dilese de,şöyle karşılıklı bi seni seviyorum deseler birbirlerine,biz de erisek şöyle:img-in_lo ha o esaslı özür gelmeden meredith seni seviyorum derse kafa göz dalabilirim yalnız meredith'e,onu da belirtmeden geçemeyeceğim,ezdirmesin kendini:icon_whis
hehe alaska he :)...öyle özledim ki onları birlikte görmeyi...birbirlerine tatlı tatlı imalarını,laf çarpıtmalarını:img-in_lo.o şirin,sevimli hallerini
çok özledim...
bak yine ters düştük buket :)tamam derek bir özür borçlu meredith e ama fazla da abartmayalım he :) meredith de az değil haniii...meredith hiçbir zaman kendini ezdirmedi,ezdirmezde zaten,hiç sanmıyorum...ama yine sen de demiştin ya,aynı çifte bayılıyoruz ama ayrı yönlerden bakıyoruz,yine büyük bir zevkle katılıyorum ki birbirlerine seni seviyorum deseler,tatlı tatlı baksalar,bizde erisek ekran başında :)

gzd_gzd
29-08-08, 19:53
canım hoşgeldin,görüşemiyorduk:img-wink:

of ya ne güzel planlarımız vardı bizim şeymayla,alaskaya gönderecektik onu,ya da cenazesine gidecektik ilk bölümde,nasip kısmet olamadı:img-cray::img-hyste

hoşbulduk buketcim :)

di mi ya :img-hystealaskaya gitseydi,ilk bölümde de cenazesine gitseydik,ama shonda yaptı yine yapacağını ve bu sezon da rose lı olcak malesef :img-cray:

özrü ben de bekliyorum açıkcası derekten,hatta öyle romantik bi özür olsun senin de dediğin gibi,bizi ekran karşısında eritsin :img-in_lo

ama onları yine bir arada göreceğiz ya,buna da şükür bence..özür de gelir heralde,kızın kalbi kırıldı o kadar..heralde derek de görüyordur bunu:icon_whis

buket16
29-08-08, 23:24
aaaah ah,o derek bi baksa neler görecek de bakar kör işte,naparsın:img-hyste

ama dediğin gibi birlikte olsunlar da,artık nasıl olurlarsa olsunlar yani:img-icecrözledim ya onları birlikte görmeyi,arada sırada kavgalarını,öpüşüp barışmalarını,aynı yatakta böyle sarılarak uyumalarını falan( bakınız: 312 sonu:icon_whis)... öyle işte:img-blush

buket16
31-08-08, 12:47
yeni bölüm promosu geldi...offf be,tam olarak algılayamadım ama bir araba kazası var ve meredith 'noooo' diye çığlık atıyor hastaya bakarak sanırım,çok kötü görünüyor yalnız ya:icon_sorr kazada yaralanan adam derek mi lafları dolaşıyor meredith'in çığlığından dolayı ama değil sanırım çünkü hastanın başındaki doktorlardan biri derek yanlış görmediysem...şef callie2ye soruyor napmalıyız diye callie de bilmiyorum diye kekeliyor...meredith çok kötü çığlık atıyor ama,içim gitti resmen,aha dedim kesin derek kaza geçiren ama değil gibi de...offf çözemedim:icon_sorr

edit: forumlarda biraz gezindikten sonra kaza geçiren adamın burnundan dolayı derek olabileceği,en azından promoda görünen kaza geçiren adamın, ama bunun meredith'in gördüğü bir kabus falan olabileceği, ya da ilk başta derek'e benzettiği ve bu yüzden çığlık attığı ve 316 da derek'in yaşadığı şeyleri anlayabilmesi için böyle birşeyin olduğu şeklinde bir ton teori öğrendim:icon_whis

e tabi daha 25 koca gün var yaaa:img-cray:

gzd_gzd
31-08-08, 17:27
o kadar promo gelsin dedik,keşke gelmeseydi ya..en azından ne olabileceğini tahmin etmeye çalışıyorduk,şimdi nasıl bekleyeceğiz 25ine kadar,çatlarım ben meraktan:icon_whis

edit ini okuyunca içim biraz rahatladı buketcim,umarım derek değildir o kaza yapan adam,meredithin çığlığı felaketti,içim parçalandı resmen :img-cray:

MELENA
31-08-08, 22:58
Ya o Derek :( hakikaten burnundan anlaşılıyor Derek olduğu :img-cray:...
Ama bir yandan da,Meredith suya düştüğünde Derek in yaşadıklarını Mer çok iyi bir şekilde anlıycak.Bu olay onları birbirlerine öyle sıkı bağlıycak ki,belkide bu acı bir daha ne Rose nede bi başkasının yada başka bir olayın aralarına girmesine izin vermiycek...

buket16
01-09-08, 09:25
bu shonda yapmayacağım dediği herşeyi yapmış herhalde...ya gerçekten bölümün yarısında birileri rüya görüyor,ya da shonda izleyenlerle kafa buluyor,o kadar yani:kahve

yeni bir tane daha promomuz çıkmış...rose cadısı derek'e 'I'm carrying your child' diyor,derek kalıyor öle...

derek 'unless of course you want to go ahead and get married' diyor meredith'e ve gayet sağlıklı görünüyor:icon_whissedyede yatan adam olma ihtimali gerçekte ne kadar bilmiyorum yani...
meredith de 'I'll be mrs Shephard' diyor bi yerde yine:img-blush

şef birine bağırıyor sadece ben izin verdiğim için burdasın gibisindeb,derek de yine birine benim hastamın odasından çık hemen diye bağırıyor,cristina meredith'e shut up diye bağırıyor falan filan,herkes bağırma modunda yani:img-wink:

forumlarda yazana göre de bu bölümün bir kabuslar zinciri şeklinde,herkesin en büyük korkularıyla yüzleşmesi şeklinde geçeceği falan söyleniyor,ne bileyim işte,buna benzer bişi...utanmasalar harry potterdaki böcürtlere falan bağlayacaklar:icon_whis

shonda yapmam dedi ya,yapmaz herhaldeşeklinde bir düşünce hakim...e yani,yapmayacağım dediği 2 şeyi de promoya koymazdı herhalde:icon_whis

ha bir de mer bi yerde 'do you wanna move in with me ' diyor sanırsam:img-icecr

gelincik89
02-09-08, 12:35
bu shonda yapmayacağım dediği herşeyi yapmış herhalde...ya gerçekten bölümün yarısında birileri rüya görüyor,ya da shonda izleyenlerle kafa buluyor,o kadar yani:kahve

yeni bir tane daha promomuz çıkmış...rose cadısı derek'e 'I'm carrying your child' diyor,derek kalıyor öle...

derek 'unless of course you want to go ahead and get married' diyor meredith'e ve gayet sağlıklı görünüyor:icon_whissedyede yatan adam olma ihtimali gerçekte ne kadar bilmiyorum yani...
meredith de 'I'll be mrs Shephard' diyor bi yerde yine:img-blush

şef birine bağırıyor sadece ben izin verdiğim için burdasın gibisindeb,derek de yine birine benim hastamın odasından çık hemen diye bağırıyor,cristina meredith'e shut up diye bağırıyor falan filan,herkes bağırma modunda yani:img-wink:

forumlarda yazana göre de bu bölümün bir kabuslar zinciri şeklinde,herkesin en büyük korkularıyla yüzleşmesi şeklinde geçeceği falan söyleniyor,ne bileyim işte,buna benzer bişi...utanmasalar harry potterdaki böcürtlere falan bağlayacaklar:icon_whis

shonda yapmam dedi ya,yapmaz herhaldeşeklinde bir düşünce hakim...e yani,yapmayacağım dediği 2 şeyi de promoya koymazdı herhalde:icon_whis

ha bir de mer bi yerde 'do you wanna move in with me ' diyor sanırsam:img-icecr

Sen olmaz gibi demişsin ama o adam cidden derek ve ben meredith'in derek dışında kimse için böyle bağırıcağını sanmıyorum:icon_sorr
Aman Allahım çok kötü ya,içim ezildi resmen promoyu izledikten sonra izlemeyede devam ediyorum ama eminim o yani burun yüz falan kesinlikle derek:img-cray::img-cray:

buket16
02-09-08, 13:44
Sen olmaz gibi demişsin ama o adam cidden derek ve ben meredith'in derek dışında kimse için böyle bağırıcağını sanmıyorum:icon_sorr
Aman Allahım çok kötü ya,içim ezildi resmen promoyu izledikten sonra izlemeyede devam ediyorum ama eminim o yani burun yüz falan kesinlikle derek:img-cray::img-cray:

ya ben de aynı şekilde düşündüm,mer başkası için o şekilde çığlık atmaz ama işte kabus gibi bişi olabilir...yani inşallah öledir:icon_sorr

bu arada cristinaya da bişiler oluyor sanki,yani meredith belki cristina için çığlık atıyordur da promoda sahneler karışmıştır...

öff bu kadar şeyi 80 dakikaya sığdıramayacaklarına göre kabus falandır ya,shonda kafa buluyordur:img-wink:

kelfindik
02-09-08, 13:58
Promoyu izledim..Sinr oldum..Ne o öyle Bütün yükük aşk hikayelerine herşey olabileceğini inandığımız bir an vardrı diyip keşke sonusza kadar süse demek..:img-cray: Taşıyormuş çocukmuş..:hıh

İnş birşey olmamıştır Der'e..:img-cray:

gelincik89
02-09-08, 17:24
ya ben de aynı şekilde düşündüm,mer başkası için o şekilde çığlık atmaz ama işte kabus gibi bişi olabilir...yani inşallah öledir:icon_sorr

bu arada cristinaya da bişiler oluyor sanki,yani meredith belki cristina için çığlık atıyordur da promoda sahneler karışmıştır...

öff bu kadar şeyi 80 dakikaya sığdıramayacaklarına göre kabus falandır ya,shonda kafa buluyordur:img-wink:

Buket,malum sitede promoyu biri daha eklemiş ve tam o mer&der sahnesinden sonra aynı sahneyi yavaş çekimde gösteriyo bu sefer kesinlikle emin oldum o kişi Derek:img-cray::img-cray:

Allah cezasını versin o Shonda'nın bulup ağzını burnunu dağıtıcam ya:img-tomat

buket16
02-09-08, 18:13
Buket,malum sitede promoyu biri daha eklemiş ve tam o mer&der sahnesinden sonra aynı sahneyi yavaş çekimde gösteriyo bu sefer kesinlikle emin oldum o kişi Derek:img-cray::img-cray:

Allah cezasını versin o Shonda'nın bulup ağzını burnunu dağıtıcam ya:img-tomat

biliyorum canım,gördüm o videoyu,ya o gibi de işte diyorum ya kabus o kabus:img-wink: yoksa bir bölümde bi ton şey oluyor,olamaz yani,sığdıramaz,bir kere bütün kozlarını promoda oynamaz...yapmaz,ben tanıyorum onu:img-hystedaha sinsi planlar içindedir o,da yine de biz zavallı izleyiciyle dalgasını geçmek istemiştir:icon_whis

gelincik89
02-09-08, 22:45
Seni çok pollyanna gördüm Buketçim ama ben senin gibi olamıyorum malesef:img-cray:

Zaten foxdaki tekrar bölümlerdede bugün Denny ölcek bittim ben yani:img-cray:

Bence kesinlikle Derek ve kabusda olmuycak bütün bu yaşananlar,bakın bütün karamsarlığımla nasıl kararttım ortalığı:img-hyste
Shonda'yı dinlene dinlene dövmek istiyorum Avrupa Yakasında İzzet Burhan'ı nasıl dövdüyse Shonda'ya hepsini uygulamak istiyorum:img-hyste:img-tomat
(güldüğüme bakmayın içimden ağlıyorum:img-cray:)

buket16
02-09-08, 23:20
evvet,biliyordum:happy0064gerçek olmadığını biliyordum...gerçi kabus değilmiş,sadece rose cadısı yalan söylüyormuş ama olsun,sonuçt bebek mebek yok ortada:happy0064ayrıca arkadaşlar bu 2saatlik bölüm rose'un son bölümüymüş:bella:bella:cheer::klme

ve bölümün adı da Dream a Little Dream of Me mış...yani bazı olayların kabus olma ihtimali hala var:img-wink:

crazy14
02-09-08, 23:33
evvet,biliyordum:happy0064gerçek olmadığını biliyordum...gerçi kabus değilmiş,sadece rose cadısı yalan söylüyormuş ama olsun,sonuçt bebek mebek yok ortada:happy0064ayrıca arkadaşlar bu 2saatlik bölüm rose'un son bölümüymüş:bella:bella:cheer::klme

ve bölümün adı da Dream a Little Dream of Me mış...yani bazı olayların kabus olma ihtimali hala var:img-wink:

Merhaba,ben uzun süredr burayı takip ediyorum ama sanırım ilk defa yazıyorum:)Benide aranıza alırsanız çok sevnirim:)

:happy0064Rose konusunda çok çok sevindim:happy0064 inşallah daha hayırlı haberlede gelir:)

gelincik89
03-09-08, 00:08

ve bölümün adı da Dream a Little Dream of Me mış...yani bazı olayların kabus olma ihtimali hala var

:bella :bella

Ay çok mutlu oldum valla Buketçim çok saol valla:)
O adi Rose böyle bişey yapıcağı belliydi zaten uyuz:hıh
Bence kabıs değl Drek'e olanlar ama senin hayellerini yıkmıyayım :img-hyste
Neyse üstümden bi yük kalktı çok şükür:)

buket16
03-09-08, 09:01
Merhaba,ben uzun süredr burayı takip ediyorum ama sanırım ilk defa yazıyorum:)Benide aranıza alırsanız çok sevnirim:)

:happy0064Rose konusunda çok çok sevindim:happy0064 inşallah daha hayırlı haberlede gelir:)

hoşgeldin:love05:

valla canım,bundan daha hayırlı haber ancak meredith'in hamile olması ya da ne bileyim bu ikisinin öle bir anda evlenmiş olmaları falan olabilir herhalde:img-hysteyoksa rose'un gitmesinden hayırlı bir haber,başka birşey düşünemiyorum:img-hyste kaç aydır bunun için yanıp tutuşuyorum ben be:img-tomat

neyse,şeymacım,hayallerimlle oynama canım,ayıp,bak polyanna polyanna yaşıyorum şurda,yıkma hayallerimi,yıkma:img-hyste:img-wink:

gelincik89
03-09-08, 10:11
Dün gece rüyamda yeni bölüm Greys izliyorum hemde kanal d'de:img-hyste
Ay nasıl seviniyom türk kanalları sonunda fark ettiler güzelim diziyi felan die:img-hyste
Drek'in kalbi falan duruyodu,meredith ağlıyor ben hönkürüyorum felan:img-hyste
Ay bölümün sonunda kendine geliodu Derek nasıl seviniyorum anlatamam,sanki ölücek gibi:img-hyste Dün greys konuşa konuşa bilinç altıma işlemiş heralde:img-hyste
Neyse efenim benim ilginç bi şekilde rüyamda bölümü izlerken hoşuma gitti Mer'in Derek'e aşkını görmek falan,bir çok kez Der'ciğimden gördük o acılı anları(:img-in_lo) ama Mer'den görmek kısmet olmamıştı iyi oldu ayol böyle:img-hyste
Ay sadistmiyim ne:icon_whis:img-hyste
Neyse Der nasıl olsa ölmez lütfen izleyip acı çekip Mer'in aşkını görelim canıımm:img-hyste
Buketçim sende üzülme cınım,valla hoşuna gitçek ben rüyamda gördüm biliyom:img-hyste

buket16
03-09-08, 11:09
:img-hyste:img-hyste:img-hyste

of şeyma ya öldürdün beni burda gülmekten:img-hyste hönkürüyorsun demek ha:img-hysteallah iyiliğini versin....

aşk olsun ya,meredith'in aşkını bilmiyo muyuz yani şimdi,hatırlatırım arkadaşlar,tüm 2. sezon,hatta özellikle 2. sezon 5. bölüm,'pick me choose me' sahnesi...yapmayın ama,daha napsın hatun aşkı için:icon_whis

neyse canım sen rüyanda gördüysen seveceğimi sorun yok,güveniyorum ben sana:love05:şafak 22,ama bizim için 23:icon_sorr

gelincik89
03-09-08, 11:14
Ama canım Derek 2-1 önde yani Mer boğulduktan sonra Der'ciğimin nasıl ağladığını hatırlatırım ayy ne sahneydi ama:img-in_lo:img-cray:
O yüzden Der'inde şöyle bir ölümlerden dönüp kıymete binmesi lazım:)
Sen bana güven Buket'çim:img-wink::img-icecr:)
Bu arada o şafağı hiç hatırlatma fenalık geliyi günlerin nasıl geçtiğini anlamamk istiyorum mimkinse, malum zaten remazan ayındayız her türlü günler çabık geçsin yani:)

MELENA
03-09-08, 11:26
Ama canım Derek 2-1 önde yani Mer boğulduktan sonra Der'ciğimin nasıl ağladığını hatırlatırım ayy ne sahneydi ama:img-in_lo:img-cray:
O yüzden Der'inde şöyle bir ölümlerden dönüp kıymete binmesi lazım:)
Sen bana güven Buket'çim:img-wink::img-icecr:)
Bu arada o şafağı hiç hatırlatma fenalık geliyi günlerin nasıl geçtiğini anlamamk istiyorum mimkinse, malum zaten remazan ayındayız her türlü günler çabık geçsin yani:)
Şeyma bende katılıyorum sana.Derek de Meredith için birçok şey yaptı,yaşadı.Buketçim biraz haksızlık yapıyorsun sanki Der e hı??Ben
bu yaşananlar da Der kadar Mer i de suçlu buluyorum.Şeyma nın dediği gibi,Der in de şöyle bi ölümlerden dönüp,kıymete binmesi lazım.Mer,Der i kaybetme duygusu yaşamalı ki Der in kıymetini bilsin.öff yeni bölüme daha çok var :(
Buarada crazy14 hoşgeldin...

gelincik89
03-09-08, 12:17
Şeyma bende katılıyorum sana.Derek de Meredith için birçok şey yaptı,yaşadı.Buketçim biraz haksızlık yapıyorsun sanki Der e hı??Ben
bu yaşananlar da Der kadar Mer i de suçlu buluyorum.Şeyma nın dediği gibi,Der in de şöyle bi ölümlerden dönüp,kıymete binmesi lazım.Mer,Der i kaybetme duygusu yaşamalı ki Der in kıymetini bilsin.öff yeni bölüme daha çok var :(
Buarada crazy14 hoşgeldin...

Sonunda benden biri:)
Der'in belki hataları var ama Mer ondan daha hatalı bence.
Neydi yani o 3.sezon finalinde yaptığı,Christana'yla ilgilenmem lazım.:img-tomat
Valla Derek o lafları bana dese erirdim karşısında:img-in_lo
Ama tabi seviyoruz Mer'ide:)
Bencede şöyle iyice bi anlasın kıymetini Der'in,gerçi fragmandaki ağlama sahnesi anladığının en büyük işareti ama :img-cray:

buket16
03-09-08, 13:00
insaf arkadaşlar, meredith daha nasıl yaşasın derek'i kaybetme korkusunu?? adam 2 defa kızın gözü önünde başka kadınlarla dolaştı kolunda:icon_whiski biri karısıydı,adam karısına döndü,meredith kaybetti ya direkt...

tamam tabi ki ölümle bir değil,derek'in o hali gerçekten içler acısıydı ama yani meredith'in bu 4 sezonda derek'i habire yanında başka bir kadınla öpüşürken görmekten zevk aldığını hiç sanmıyorum.o yalvarmasını unutabileceğimi BEN hiç sanmıyorum zaten...

derek'i seviyorum,gerçekten,öyle görünmüyor olabilir ama gerçekten çok seviyorum,sadece meredith'e yaptıkları için doğru düzgün bir özür dilemesini bekliyorum:icon_sorr meredith'i seviyor,o bariz belli zaten,rose'la yattıktan sonra markla konuşmasından bile belliydi bu,yaptığı çoğu şeyi ona sevgisinden yapıyor,onu bir şekilde geri kazanmak istiyor,bunu anlıyorum ama bu şeklide olmaz,sevgisini gösterecek daha farklı şeyler yapmalı artık...bu ilişkide sorunlu taraf hep meredithmiş gibi gösteriliyor ama derek'in de sorunları var,önce bunu anlamalı bence.

meredith'in daha fazla üzüntüye ihtiyacı olduğunu da hiç zannetmiyorum ayrıca:kahve

bu 1-2 olayında derek'in 2 si nerden geliyor onu anlamadım yalnız ben:icon_whis hayır meredith'in birden fazlası olduğu olayı var da:icon_whis

3. sezon finalinde derek biraz düşünse meredith'in neden öyle dediğini anlardı.cristinanın mutlu olmasının meredith için önemli olduğunu,onları kendilerine benzettiğini fark ederdi.

zaten derek'in de öncesinde yaptıklarını unutmamak lazım...başka bir kadınla flörtünü meredith'e bir tehdit şeklinde anlatması ne kadar doğru tartışılır tabi...senin yerine nefes almaktan yoruldum şeklindeki konuşması hala hafızalarda...şeflik ve meredith arasında tereddüte düşmesi ve meredith'in telefonlarına çıkmamasını hiç saymıyorum!!!

meredith'İn hataları yok diyemem,ama derek'inkiler yanında pek benim gözüme batmıyor sanki..

gelincik89
03-09-08, 19:29
Yok canım o konularda kesnlikle Mer 3-1 önde:img-hyste
Benim kastım b u ölüm kalım meseleleri,Mer o şekilde çok acı çekti ama böyle hiç çekmedi canım valla benim içimde kalır:img-hyste
Ay çok psikopat gördüm kendimi,bende Mer'i sevmiyo gibi görünebilirim ama çok severim yani aslında ama bizim açımızdan iyi olucağını düşünüyorum onların aralarındaki aşkı yoğun bi şekilde hissetmek istiyorum:)
Ay tamam manyağım ben gelmeyin üstüme canım:hıh:img-hyste

buket16
03-09-08, 20:17
valla şeymacım,sen de benim bu konuda üstüme gelme,tutamıyorum kendimi canım,napiim:img-hyste

hem ilk ölüm kalım meselesinde zavallı meredith'in ne suçu var canım,bir anda refleks meselesi işte,sokuverdi elini adamın içindeki bombaya:icon_whis:img-hyste adamı kurtarmaya çalışıyordu bir kere:img-wink:

yani haklısın aslında,o acıyı derek habire yaşıyor,meredith yaşayamadı henüz ama daha dizimiz bitmedi,shonda ona da yapar bişiler:icon_whisşu anda sadece kalbine indirmeye çalışmakla meşgul o sevgili!!! hemşiremiz yüzünden:icon_whis

düşündüm de,dizini nerdeyse yarısı düştü hasta konumuna,derekciğimde tık yok maşallah:img-hystegüçlü,kuvvetli,tü tü tü:img-hyste

buket16
03-09-08, 20:57
Evet işte zaten o yüzden kaldı benim içimde:img-hyste
Bi hastalansın görelim Mer baksın ona fela oyy oyy:img-in_lo:love05::img-icecr

ayyyy,dimi:img-in_lo

şimdi aynı evde de yaşayacaklar,şöyle bir hasta olsa derek,meredith ona baksa,çorba falan yapsa,yani yapamasa... da derek dalga falan geçse:img-in_lo:img-hyste:img-hyste

of shonda ya,bi de böle sevimli şeyler izletsene yaaa,hep drama hep drama,nereye kadar:img-hyste

dazzle
04-09-08, 00:14
Burasi spoiler basligi lutfen konu disi ve sohbet icerikli mesajlar yazmayiniz.

Tesekkurler...

buket16
09-09-08, 09:59
denny ilk bölümde görünecekmiş sadece...bu da kabus teorisini doğruluyor sanırım...

ayrıca derek meredith'in evinde yaşamaya başlıyormuş.ve meredith'e ev arkadaşlarını kovması için baskı yapıyomuş. meredith de bunu gözden geçiriyormuş...

gelincik89
09-09-08, 16:26
denny ilk bölümde görünecekmiş sadece...bu da kabus teorisini doğruluyor sanırım...

ayrıca derek meredith'in evinde yaşamaya başlıyormuş.ve meredith'e ev arkadaşlarını kovması için baskı yapıyomuş. meredith de bunu gözden geçiriyormuş...

Ya inanmıyorum olamaz:img-cray:
Çok ümütlenmiştim Denny geliek diye,alçak shonda:hıh
Derek'ede oha demek istiyorum böyle diildi eskiden ama evdekilerde adamı çıldırtcak olabilirler Derek durduk yere böyle bişey istemez bence:img-wink::)

neslikan
09-09-08, 16:32
dennyi mi göreceğiz her ne şekiyde olursa olsun ister bizi yine salya sümük ağlatsın dennyi görmek harika olacak .:icon_sorr
öte yandan bu kabus teorisi iyice insanı çıldırtıyor yaw bi başlasa dizimiz :good:

şey 5.sezon 25 eylülde başlıyor ama hangi kanalda yayınlanıcak

türkiyede foxda yayınlanıyor ama şu an 3. sezondalar ve saat gece 3de falan başlıyor.
5. sezon amerikada abc kanalında başlayacak :img-wink:

buket16
12-09-08, 10:56
sneak peak çıkmış:happy0064

o sedyedeki meredith'in bağırdığı adam derek... ve hemen 4. sezon finalinin ardından yaşanıyor.derek'e otobüs çarpmış oluyor...izlemeniz lazım,ellen mükemmel oynamış:img-blush

zumrut_
12-09-08, 14:15

o sedyedeki meredith'in bağırdığı adam derek... ve hemen 4. sezon finalinin ardından yaşanıyor.derek'e otobüs çarpmış oluyor...izlemeniz lazım,ellen mükemmel oynamış:img-blush

sneak peak çıktı demişsin ama ben bulamadım :( bakmadığım site kalmadı malum sitede hep eski videolar var..Nerden bulabilirim acaba ? :)

gzd_gzd
12-09-08, 14:20

ben bulamadım ya sneak peak i ,araştırmalarım devam ediyor:img-wink:

sen anlatınca daha da çok meak ettim,dereke otobüs çarpıyor demek :img-cray:mer mahvolmuştur..

crazy14
12-09-08, 17:53

İnanmyorum Derek'e otobüs mü çarpıyor:img-cray:ben daha izleyemedim ama bende eminim ki meredth mahvolmuştur:icon_sorr İnşallah bulup izlerim...

gelincik89
12-09-08, 23:07
İnanmıyorum ya bu nasıl bişiy:img-cray:
Ben kahroldum resmen Ellen kendini aşmış ondan beklemediğim bir şekilde hemde inanılmaz oynamış çok etkilendim ya off çok sinirim bozuldu:img-cray::img-cray:

zumrut_
13-09-08, 00:11
Az önce izledim sneak peek'i Buket saolsun :) Aman yarabbi Derek'cime ne oluyo öyle yaa:img-cray: rüyamı acaba inş. öyledir ßu sezon Derek'le Meredith mutlu olsun artık :img-in_lo

neslikan
13-09-08, 23:11
sneak peakın ikisini de izledim :img-cray:birincisinde mer ne oldu diye koşturarak geliyor christinanın ne dediğini tam anlayamadım ama heralde kaza ile ilgili bir şeylar anlatıyor mer de ne kadar kötü diye soruyor :img-cray:sonra dereki görüyor bir odada miranda sanki saatlerce kalp masajı yapmış gibi ümitsiz görünüyordu markda öyle :icon_sorr merde candan onlara baktı meri tahmin edersiniz heralde ayy o bağırışı mahvetti beni yaw :img-cray: sonra miranda kalp masajı yapmayı bırakıyor mark başını öne eğiyor mer ne olduğunu anlamaya çalışıyor mirandanın sadece dudak hareketlerinden anlıyoruz . "time of dead " derken mer mahvoldu ve olamaz derek diye bağırmaya başladı :img-cray: içim acıdı yaw

ikincisinde richard ,miranda ve christina dışarda gelen ambulansı karşılıyorlar hastanın yanında asker kıyafetli bir adam ambulansın içinden çıkıyor asker kıyafetli adam hastaya kalemle hava yolu açmış .cheif adama kalemle hava yolu mu açtın diyo adamda yani diyi ne olmuş gibilerinden çok umursamaz bir adam christina vay be diyen gözlerle adama bakıyor bence bu adam christinanınki olabilir :img-wink::img-hyste:good:

neslikan
14-09-08, 07:27
dizinin yayınlandığı orijinal kanalı amerikan kanalı abc:img-wink: abcnin sitesini googledan bulabilirsin :good:fox life grey'sin bölümlerini abcden satın alıp yayınlarsa bilemem :img-wink:

bacon
14-09-08, 12:03
ya sneak peak süperdi buket abla sağolsun :img-wink: yha bayıldım... meredith çok güzel oynamış o sahneyi hayır hayır diye bağırışı süper gerçekçiydi...ya heralde birden kalbi atmaya başlıycak ölemez derek yha :img-cray: :img-cray: böle bitmemeli....

crazy14
14-09-08, 13:48
Buket sağolsun bende izledim sneak peaki:)
Gerçekten muhteşem bir sneak peak olmuş başta ellen olmak üzere herkes çok gerçekçi oynamış...Hala etkisindeyim:img-cray:

Boleyn
14-09-08, 16:27
herkese merhaba öncelikle
bnde bu diziyi çok sviorum kaçrmadn da izlemeye çalışıorum
tahmin etdeğinz gibi eric dane hastasıyım=))
addie'yide gerçkten çok seviodum ayrılmasınada çok üzüldüm ama hemen ardından onun dizisinide veriolr ztn Private Practice'i
öneririm oda güzel eğlenceli....

fadimelevent
14-09-08, 16:29
ya bi ben izleyemedim bana öm atın lütfen ya bide ben abc nin resme sitezsine baktım ve video çıktı videoda ise greys anotmyle ilgiliydi asansörde torıs mark ve şu kalp uzmanı kadın varya 3.sezonda gelen o vardı ve bişeyler dedilir sorda o kadın torısı dudağından öptü torısa kal geldi ve mark çok şaşırdı

fadimelevent
14-09-08, 19:29
bende sonunda izledim ve resim çektim
http://i37.tinypic.com/2a9eiy0.jpg

http://i33.tinypic.com/25z79xj.jpg

ya bide bişiy sormak istiorum ben dizinin 3.soezonun yarısa kadar izledim ve 4.sezonun hiç izlemedim 5.sezonuda izliycem ama galiba resimlerden gördüğüm kadarıyla dr torıs saçlarını artık düz yapıo bide stevens saçlarını kestirio demi

fadimelevent
14-09-08, 19:33
allahım ben neler kaçınmışım4.sezonda neler oluiod ya Lexie grey kim bide alex le sevgilir galiba peki izzie napıo ya of 4.sezonun kesin izliycem ve 5.sezonuda

fadimelevent
14-09-08, 23:24
4.sezonda burke ve Addison yok ve greyin kız kardeşi varmış o gelmiş oda galiba lexie grey ve galiba george harıç değir asistanlar artık asistanlğı geçmişler ve yeni asistanlar gelmiş Izzie & George birbirine aşık olmuş yeni gelen dr hansı biliorum ama bunlar doğrumu lütfen cevap verin ben çok geri kalmyşım 3.sezonun yarısındayım 4.sezonu kesin izliycem 5.sezon kesin izliycem 25.den itibarende ben greys anatomy çok seviorum en beyendiğim özelliği ise bölümlerin hoş olması yeni glen oyuncular hemen gelmio bi5.bölümde oynuo ve 10.bölümde gelio ama 4.sezonda böyle olmamış galiba ondan biraz terettürdeyim ama 5.sezon iyiy olur bütün sezonun izlesem böylae konuşmazdım tabi 5 harıç bide burke 5.sezonda oynamıcak sanıyodum

fadimelevent
16-09-08, 13:33
4.sezonun 3.bölümünün izledimde keşke yeni asistanlar galmeseydi greyin kardeşi fln bide burke de gitmeseydi ya

amerikanın bir çok dizisi yarışmaya katılıyor 2008 emmy nominee

justme
16-09-08, 13:49
http://i37.tinypic.com/2a9eiy0.jpg

this is has to be my most awaited episode :(

fadimelevent
16-09-08, 16:39
arkadaşlar greys anatomy tek abc ctv ve dizimax dışında başka ülke kanallarında yayınlanıomu başka dilde fln bilen varsa kanalı bana sölesin ben araştırcam mutlaka başka ülkeded yayınlanıodur heralde yani

ysmn_94
16-09-08, 19:08
yeni sezonu merakla bekliyorum keşke okullar açılmadan vermeye başlasaydılar ya şimdi dersler iyice ağırlaşcak fazla seyredemicem:img-cray:

buket16
20-09-08, 13:41
503'ün resimlerini görmüşsünüzdür herhalde,yıkıyor,yıkılıyor:happy0064 meredith'le derek hafif bir tartışmanın ardından barışmış,gayet mutlu mesut görünmekteler,pek de bi şekerler:img-in_lo

bu ev arkadaşlarını gönderme muhabbeti bu bölümde olacakmış...ve bu bölümde sevgili psikologumuz dr. wyatt da oynayacakmış ayrıca:img-wink:

son 6 gün,vay be:happy0064yalnız merak ettiğim bişi,acaba bu sezon premier i 501 ve 502 diye mi geçiyor acaba?:bilmimpremier ve 503 hakkında bilgiler geliyor ama 502 yok...umarım 1 ve 2 dir de,3. bölümü de bir dahaki hafta izleyebiliriz:img-wink:

MoOnDaNcE-11
20-09-08, 18:56
Heyecan olsun diye bolum ozetlerine genelde bakmam . Ama yorumlarda bayaa gaza geldiginize gore epey guzel olmali , heyecanla bekliyoruz . :img-yes:

yesilimim
23-09-08, 12:31
arkadaşlar yeni sezon bçlümü hangi kanal ve saat kaçta başlicak acaba

neslikan
23-09-08, 13:42
arkadaşlar yeni sezon bçlümü hangi kanal ve saat kaçta başlicak acaba

ben 5. sezonu internetten takip edeceğim . 5. sezon dizimaxta yayınlanacak mı bilmiyorum açıkçası bende dizimax yok :icon_sorr:img-hyste bi alternatif olarak fox yayınlıyo ama daha 3. sezonda ve çok geç saatte veriyolar :img-wink:
resimleri gördüm artık dayanamıyorum ya bi an önce başlasın :img-hyste:love05:merder mükemmel olacak umarım bu sefer sorunsuz bi ilişki götürürler :love05:

buket16
23-09-08, 13:49
arkadaşlar nolur en azından son 2-3 sayfaya baktıktan sonra sorun bu soruyu...2 aydır o kadar fazla cevaplandı ki bu soru...ayrıca tek cümle olduğu için zaten silinecek o mesaj...

dizi abc kanalında,türkiye saatiyle 25'i 26 sına bağlayan gece 3 ya da 4 gibi yayınlanacak.internetten bulabilmek için de 26 sı sabahına kadar beklemek gerekiyor tabi.ingilizce altyazısı genelde cuma akşamı yada cmts sabah bulunabiliyor.türkçe altyazısının çıkması ise pzrts'yi buluyor genelde,hatta daha geç de kalabiliyor,eğer geçen sene çevirenler değişmemişse..

her neyse,spoiler'e geçelim; sezon premierinden sonra 1 haftalık bir ara olacakmış,9 ekimde yayınlanacakmış maalesef yeni bölüm.

son çıkan promodaki bir sahnede,derek meredith'i yanağından öpüyor,meredith gülümsüyor...:img-wink: başka bir sahnede alex'i siyah saçlı bir kızla görüyoruz...

bir de micheal phelps'li bir reklam hazırlamış abc greys anatomy'e,mutlaka görmelisiniz,müthiş bişi olmuş:img-hyste

resimleri gördüm artık dayanamıyorum ya bi an önce başlasın :img-hyste:love05:merder mükemmel olacak umarım bu sefer sorunsuz bi ilişki götürürler :love05:

resimler müthiş canım ya,özlemişiz onları böyle görmeyi:img-in_lo sorunları mutlaka olacaktır ama mümkünse birliteyken olsun olacak olan her türlü sorun,ayrı hallerini izlemeyi sevmiyorum pek:icon_whis

ayrıca,komik bişi daha,rose sezon premierinden sonra olmayacak ya(:cheer:) bunun sebebi de rose'un dexter vari hareketler sergilemesiymiş:img-hyste spoilerin birinde rose'un derek'i bıçaklaması cinsinden bişi geçiyordu,genelde herkes onu bir benzetme olarak düşünmüştü ama sanırım benzer bişi yapmaya çalışacak...:icon_whis gidişi derek'e birşey yapamadan olsa ama mümkünse hapishane ya da tımarhane yolunda olsa çok da üzülemicem galiba:kahve

neslikan
23-09-08, 14:23
:cheer::klme:klme:klme:cheer:
eyy ahali duyduk duymadık demeyi rose gidiyor ama bayağı olaylı gidecek gibi :bilmim:img-pilot dereke zarar vermesin ama bu pek mümkün görünmüyor :img-yes:ben yeni reklamları izlemedim hemen malum siteden bakayım :img-wink:
resimler çok üzel derekle meri kotukta birbirlerne sarılırkenki halleri çok tatlı ama merin yüzünde düşüceli mi desem bi değişik bi ifade vardı :bilmim

http://www.eresim.gen.tr/out.php/i50788_1136910890pretw0.jpg (http://www.eresim.gen.tr/show.php/50788_1136910890pretw0.jpg.html)
şu ifade işte umarım sadece anlık bi şeydir :bilmim

fadimelevent
23-09-08, 14:34
bence 5.sezon çok güzel olcak bende foxx life polonya versiyonunda izliyebiliceğim başka alternatfim kalmadı yani ama çok güzel olcak gibi

buket16
23-09-08, 14:39
ya orda tartışıyorlar zaten sanki, şu ev arkadaşları konusunda galiba:icon_sorrmeredith'in canı bu yüzden sıkkın olabilir.meredith,derek'in dediği şeyi kabul ediyor olabilir ve arkadaşlarını evden nasıl göndereceğini düşünüyor olabilir:icon_whis ve derek çok mutlu:img-wink:

fadimelevent
23-09-08, 14:47
derek neden arkadaşlarını evden gönder dioki yani merediht arakadaşlarına önem verir onları kovacağını sanmıorum bennce derek in bi evi olmalı ve orada yaşamalılar

neslikan
23-09-08, 14:51
derek niye böyle bi şey istiyo ki ya :img-pilot dream houseları var onların :img-wink:ama o ev yapılana kadar . derekin böyle bi şey istemesi garip geldi ama mesela christinanın kendi evi var (burkedan kalan) george lexieyle ev tuttu böceklerle dolu bi ev :img-hyste alexinde kendi evi vardır merin evinde arada kalıyodu geriye bi tek izzie kalıyo :img-yes: neyse bakalım mer ne yapacak :img-wink:

fadimelevent
23-09-08, 14:53
george karısından ayrılıo galiba izzieyle aşk yaşıolar peki lexieyle arkadaşlarmı ben alexex lexyyla aşk yaşıo deie biliodum

buket16
23-09-08, 14:55
ben hak veriyorum derek'e ya,evin yapılması nerden baksan 1 seneyi bulur,o bir sene boyunca mer'in evi dururken başka bir eve taşınmaları saçma olur,e derek ben seninle yaşayayım demiyor,meredith kendi teklif ediyor promolardan anlaşıldığı kadarıyla...derek bir sene boyunca izzie gibi örneğin kapıyı çalmadan odalarına dalan biriyle yaşamak istemiyor doğal olarak:icon_whis

fadimelevent
23-09-08, 14:59
arkadaşlar ben sitede adminlerle konuşup şey yapmayı hlanlıyorumm yeni konu bölümümz olabilir yabancı dizilerin özetleri die gün olucak o gün hangi diziler varsa onların özetylerin koyucaz

gzd_gzd
23-09-08, 22:38
her neyse,spoiler'e geçelim; sezon premierinden sonra 1 haftalık bir ara olacakmış,9 ekimde yayınlanacakmış maalesef yeni bölüm.

son çıkan promodaki bir sahnede,derek meredith'i yanağından öpüyor,meredith gülümsüyor...:img-wink: başka bir sahnede alex'i siyah saçlı bir kızla görüyoruz...

bir de micheal phelps'li bir reklam hazırlamış abc greys anatomy'e,mutlaka görmelisiniz,müthiş bişi olmuş:img-hyste

ayrıca,komik bişi daha,rose sezon premierinden sonra olmayacak ya(:cheer:) bunun sebebi de rose'un dexter vari hareketler sergilemesiymiş:img-hyste spoilerin birinde rose'un derek'i bıçaklaması cinsinden bişi geçiyordu,genelde herkes onu bir benzetme olarak düşünmüştü ama sanırım benzer bişi yapmaya çalışacak...:icon_whis gidişi derek'e birşey yapamadan olsa ama mümkünse hapishane ya da tımarhane yolunda olsa çok da üzülemicem galiba:kahve

yine mi ara vericekler yaa :img-pilot tam diziye kavuştuk derken,2 hafta bekliycez yani bi dahaki yeni bölüm için..
neyseki sezon premieri 2 saatlik olucak..

promodaki sahne gifindeki sahne sanırım buketcim,
çok tatlılar mer ve der :img-in_lo

buket16
23-09-08, 22:53
öf sorma gözde ya benim de canım sıkıldı valla:icon_sorrama en azından bayram haftası,yoğun olacağımızdan daha bir normal gelebilir bize:img-wink:

evet canım,promodaki sahne,çok şekerler di mi:img-in_lo

diziye bir tane bayan oyuncu katılacakmış,orta yaşlı biri,Mary McDonnell adı...tam olarak hangi rolle geleceği belli değilmiş ama:icon_whis

yalnız bişi değil,ben spoiler olayının gözünü çıkarttım,sanırım ilk bölümde beni şaşırtacak pek bişi olmayacak:icon_whis

ha bir de derek'in o kaza sahnesinin gerçek olmadığını ve bölümde önemli bir yeri olmayacağını shonda'nın onayladığını biliyor muydunuz??:img-hyste

gzd_gzd
23-09-08, 23:13
öf sorma gözde ya benim de canım sıkıldı valla:icon_sorrama en azından bayram haftası,yoğun olacağımızdan daha bir normal gelebilir bize:img-wink:

evet canım,promodaki sahne,çok şekerler di mi:img-in_lo

diziye bir tane bayan oyuncu katılacakmış,orta yaşlı biri,Mary McDonnell adı...tam olarak hangi rolle geleceği belli değilmiş ama:icon_whis

yalnız bişi değil,ben spoiler olayının gözünü çıkarttım,sanırım ilk bölümde beni şaşırtacak pek bişi olmayacak:icon_whis

ha bir de derek'in o kaza sahnesinin gerçek olmadığını ve bölümde önemli bir yeri olmayacağını shonda'nın onayladığını biliyor muydunuz??:img-hyste

bayram haftasında şehir dışında olacağım büyük bir ihtimalle,nasılsa geç indiricektim bölümü,bi yandan iyi de oldu aslında bu ara :img-wink:

:img-hyste:img-hyste
koskoca 2 saat buketcim,shonda kimbilir bilmediğimiz neler yazmıştır o 2 saat içinde bizi şoka uğratıcak..

shondanın onayladığını bilmiyodum :img-hyste ama bölümden 1 ay önce bu kaza sahnesini promo diye gösterip bizi meraktan çatlatan abcyi kınadığımı söylemek istiyorum :img-hyste:img-tomat

gzd_gzd
23-09-08, 23:17
bu arada
michael phelpsli commercial promoya
bayıldım :img-hyste:img-hyste
dr mcswimmy :img-hyste
ameliyathanedeki hastaya "what is the problem" deyince
hastanın "nothing now" demesine de koptum :img-hyste

süper olmuş bu reklam :)

buket16
23-09-08, 23:27
Mary McDonnell adlı hatunun derek'in ablası ya da annesini oynaması tahminler arasında:img-wink:mcfamily yi de görebileceğiz yani belki:icon_whis

gözdecim valla benim de işime geldi sanırım,evde annemle zor zamanlar yaşamak pek işime gelmez malum,cuma sabah 7 de bilgisayarın başında beni bulmak hiç hoş karşılayacağı bişi değil:icon_whis

yalnız gerçekten o kadar çok sahne biliyorum ki diziden,yarım yamalak da olsa izlemiş gibiyim sanki:img-yes:

mcswimmy tamamen koptuğum bişeydi zaten,özellikle lexie'nin wooov deyişine bayılmıştım:img-hyste

crazy14
24-09-08, 16:03
Demek o kaza sahnesi gerçek değilmiş sizinde dediğiniz gibi meraktan çıldırmıştık:img-hyste:img-hyste

O Mary McDonnel olursa nasıl bir aile yakını olucak acaba?Merak ettim:icon_whis

Phelpsli reklam gerçekten çok güzel baya güldüm bende:img-hyste:img-hyste

Sonunda dizimiz başlıyor inşallah bu ve bundan sonraki yıllar hep iyi haberler alır hep güzel sahneler izleriz...

MoOnDaNcE-11
24-09-08, 19:02
Shonda bir de private practice'le ugrastigindan grey's anatomy icin bir haftalik ara vermis olabilirler...

Meredith psikolojik sorunlari yuzunden bence gene ne yapip eder derek'i kendisinden uzaklastirir .

" Ha belki hamile kalirsa o zaman derekle tamamen birlikte olmaya evet der . "

Simdi bunu niye dedim . Doktorlarda suat zenani gorduk de ondan . Hep onlar bizden araklayacak degiller ya , biraz da biz onlardan araklayalim :img-hyste :img-wink: ( biz derken ga tabii ki :good: )

Gerci ben rose karakterine de oynayan oyuncuya da isinmistim . Sizler gibi gicik degildim :img-hyste Kiz dikkat edin meredith'in hic bir sekilde kuyusunu kazmadi , derek'in de oyle ustune atlamadi . Baskasi olsa neler neler yapardi ...

Yeni sezonda o'malley lexie yakinlasmasi gorecegimizi dusunuyorum . Hem ayni evdeler , hem o onu optu vbs...Bence sevgili olurlar , gayet de yakisirlar . Bir de bu christina'ya da yeni sevgili lazim . Yoksa kiz toparlanamayacak . Mcsteamy bu gorev icin en uygun adayim :img-wink:

Bu arada Miranda'nin ( bailey ) kocasi tucker'i oynayan oyuncu da bu aralar prison break'de etrafina kan kusturuyor , onune geleni ya olduruyor ya da iskence yapiyor . Oyunculuguna bir kez daha hayran oldum...

fadimelevent
24-09-08, 20:02
izzie george sevgilli değilmiydi lexylede alex die biliodumm ama bencede ole olusn alexye izzie sevgili olsunlar

neslikan
24-09-08, 20:56
izzie george sevgilli değilmiydi lexylede alex die biliodumm ama bencede ole olusn alexye izzie sevgili olsunlar

senin dediğin 4. sezonun başlarındaydı GA bu her zaman her an durumlar değişebilir izzy ve george sarhoş olduklarında yaşadıkları mükemmel seksi :img-hyste yakalayamadıkları için arkadaş kalmaya karar verdiler alex ve lexie de hiçbir zaman sevgili olmadı öylesine yatmışlardı bikaç kez alex lexieye pek sevgilisiymiş gibi davranmadı ama lexie öyle görüyordu hatta alex lexieye ben birine bağlanamam ama ihtiyacın olursa seks için varım demişti :img-hyste

Shonda bir de private practice'le ugrastigindan grey's anatomy icin bir haftalik ara vermis olabilirler...

Meredith psikolojik sorunlari yuzunden bence gene ne yapip eder derek'i kendisinden uzaklastirir .

Gerci ben rose karakterine de oynayan oyuncuya da isinmistim . Sizler gibi gicik degildim :img-hyste Kiz dikkat edin meredith'in hic bir sekilde kuyusunu kazmadi , derek'in de oyle ustune atlamadi . Baskasi olsa neler neler yapardi ...

Yeni sezonda o'malley lexie yakinlasmasi gorecegimizi dusunuyorum . Hem ayni evdeler , hem o onu optu vbs...Bence sevgili olurlar , gayet de yakisirlar . Bir de bu christina'ya da yeni sevgili lazim . Yoksa kiz toparlanamayacak . Mcsteamy bu gorev icin en uygun adayim :img-wink:

valla canım bende george lexie yakınlaşması bekliyorum onlar george ve callie ya da george ya da izzden daha iyi bi çift olurlar ya birbirlerine çok benziyolar. george gayri ihtiyarı lexieyi öpünce lexienin yüzündeki ifadeye dikkat ettiniz mi valla olacak böyle bi şey

christinaya gelirsek bence o promolarda gördüğümüz asker kıyafetli adamla olacak promoda adamın arkasından "hot" diyordu .mcsteamı vi christina yakışmaz ya ben mcsteamy ve izzy olabilir diye düşünmüştüm ama ne christinayla ne de izzyle böyle bi sinyal gelmedi

mer hamile kalsa var ya süper olur ya ama promolardan ve sneak peaklardan böyle bi şey görülmüyo ama bakalım 5. sezonda olabilir mi :img-wink:

meri direk sorunlu diye kestirip atmayalım unutmayalım ki derek beyefendi merin nasıl biri olduğunu biliyo ve asıl derek yaptıklarıyla kendisini merden uzaklaştırması gerekirken mer yine affetti dereki . derekin yaptığı şeylerde yenilir yutulur şeyler değildi . hatırlarsanız derek mer mcvetle çıkarken ona neler yapmıştı hem de her ile aralarında hiçbir şey yokken yani addie vardı ya o zaman ama şimdi derek efendi mer ile beraberken başka bi kadını öpüyo meri aldatıyo ama mer yine onu bağışlıyo .:img-yes:

utku17
24-09-08, 23:29
arkadaşlar ya dün gece fox ta yayaınlanan kaçıncı bölümdü acaba??????

buket16
25-09-08, 00:29

Simdi bunu niye dedim . Doktorlarda suat zenani gorduk de ondan . Hep onlar bizden araklayacak degiller ya , biraz da biz onlardan araklayalim :img-hyste :img-wink: ( biz derken ga tabii ki :good: )

Bu arada Miranda'nin ( bailey ) kocasi tucker'i oynayan oyuncu da bu aralar prison break'de etrafina kan kusturuyor , onune geleni ya olduruyor ya da iskence yapiyor . Oyunculuguna bir kez daha hayran oldum...

valla meredith sorunlarını kabul etmiş,psikologla tedavi görmüş bir insan bu güne bugün,derek napıyor,sorunları olduğunu bile kabul edemedi henüz mcdreamy miz,mümkünse önce onları bi kabullensin,meredith'ten geç kalmış özrünü dilesin ondan sonra gelsin:icon_whis:img-wink:

meredith'i hamile bırakmak gibi bir planı yok sanırım shondanın şimdilik,belki son sezonda gibi laflar dolanıyordu,sette çocuk olmasının sorun çıkarabileceği ihtimali olduğundan:img-wink: zaten daha ilişkileri oturmadığı için pek de iyi olmaz sanki...tabi olur da ellen hamile kalırsa yapacak birşeyleri kalmayadabilir:icon_whis

rose için söylediklerini sezon premierinde geri alacakmışsın gibi bir his var içimde,sonuçta hamile olduğu konusunda yalan söyleyen biri var ortada,bu da gayet kuyu kazmak bence:img-wink:

cristina ve mark'ı ben de yakıştırıyordum aslında ama cristinanınki geliyor ilk bölümde:img-yes:

baileynin kocasını ben de izliyorum PBde,resmen korkuyorum yani:img-blush

buket16
26-09-08, 10:18
izledim yeni bölümü:happy0064

öyle çok müthiş bir bölüm değildi açıkcası ama fena da değildi:img-wink:merder sahneleri az ve bilinen şeylerdi ama yine de çok şekerlerdi:img-in_lo rose sonunda gitti:happy0064hem de gerçekten derek'in elini neşterle keserek:icon_whisşef hafif sapıttı sanırım:icon_whisve derek galiba ilk defa meredith'in arkasında yer aldı:happy0064

ayrıca bölümü izledikten sonra mümkünse yei bölümün promosuna da bir bakın,hastane su altında kalıyor galiba,hem de baya yıkılarak falan:icon_whis

shonda bölüm hakkında pek bişi dememiş,sadece şu anda 8. bölümü çektiklerini sölemiş:kahve

MoOnDaNcE-11
26-09-08, 15:45
Yeni bolumu simdi izledim . Buyuk bir grey's anatomy fanatigi olarak soyluyorum ki yeni sezonu hic ama hic begenemedim . Umarim bu bu bolumle sinirli kalir...

Tabii bolumu begenmememde o 3 kadinin sahnelerinin cok gereksiz yere uzatilmasinin buyuk payi vardi . Izlerken bayiliyordum , insanin ruhunu sIkmak uzere tasarlanmis sahnelerdi sanki...

Derek'in meredith'in arkasinda durusuna oh be nihayet dedim . Sef iyice kafayi yemisti cunku...

Simdi buketcigimle birbirimizi yemeye devam edelim :img-hyste :img-wink:

valla meredith sorunlarını kabul etmiş,psikologla tedavi görmüş bir insan bu güne bugün,derek napıyor,sorunları olduğunu bile kabul edemedi henüz mcdreamy miz,mümkünse önce onları bi kabullensin,meredith'ten geç kalmış özrünü dilesin ondan sonra gelsin:icon_whis:img-wink:

Meredith elinden geleni yaptigini yeterince gosteriyor ama ben yetmedigi kanaatindeyim . Zaten dikkat edersen christina bu bolumde gerekenleri fazlasiyla soyledi , siz beraber olamazsinizi acikca ifade etti . Ben de katiliyorum.Simdi barisirlar sonra gene meredith bir sekilde kapinin onune koyar derek'i ...

rose için söylediklerini sezon premierinde geri alacakmışsın gibi bir his var içimde,sonuçta hamile olduğu konusunda yalan söyleyen biri var ortada,bu da gayet kuyu kazmak bence:img-wink:

Hamilelik konusunda rose'un yaptigi saka muhtesemdi . Ama nesterle derek'in elini kesmesi hic mi hic hosuma gitmedi kizdim kiza . Rose her ne kadar terkedilseydi de bunu yapmamasi gerekirdi . Yalniz baska bir bolume mi gecti yoksa hastaneden mi gitti orasini tam anlamadim .

cristina ve mark'ı ben de yakıştırıyordum aslında ama cristinanınki geliyor ilk bölümde:img-yes:

Gelen binbasi doktorun hastasi oldum . Derekle kapismasi da superdi . I don't take orders from civilians diye raconu kesti :img-wink: Umarim ilerki bolumlerde daha da cok goruruz onu...

buket16
26-09-08, 21:05
ayıp ettin,yiyelim tabi:img-hysteher kavga böyle olsa keşke:img-wink:

şimdi,meredith'le başlayalım: daha ne yapsın kızcağız,uğraşıyor işte o kadar,hayır kimse kıza güven duyulacak bişi yapmamış ki,o napsın:icon_whisbak şimdi derek sonunda azıcık güvenilir insan portresi çizerse o da güvenecek,mızmızlanmayan biri olacak:img-wink:kabul ediyorum bu bölüm çok fazla şikayet edip,mızmızlandı:img-blush ama o da geçecek...hem bak cristina karmadan aldı alacağını fazlasıyla,mereditle uğraşmaya gelmiyor pek:img-hyste yalnız zaten o yeni doktordan sonra pek meredith'e kızacak hali kalmayacak onun,yakında o da başlar meredith gibi konuşmalara...burke'le birlikteyken meredith kadar olmasa da onun da habire problemleri olup duruyordu,o zaman göreceğim ben onu:icon_whisayrıca sonunda iznini de verdi bi şekilde:img-yes:

yalnız müthiş olmuşlar yeni gelenle,çok eğleneceğiz onların sahnelerinde:img-yes:

zaten dediğin gibi bu bölüm hasta olayları fazla uzatılmış,baya bayıktı:icon_whis

ben rose yalanı uzatacak sanıyordum,böyle fena olmamış...yalnız ameliyathanede resmen çocuk gibi davrandı,o ne öyle:kahvemeredith'e neler yaptı derek de bir kere profesyonellik sınırını aşmadı kız...neymiş efendim,derek değiştirecekmiş işini,oldu canım,başka???şaka mısın sen ya:icon_whis

gzd_gzd
27-09-08, 03:28
sonunda izleyebildim bölümü :)

çok güzel bir bölüm değildi ama hiç yoktan iyidir,
rosedan kurtulduk :happy0064:img-hyste
hamilelik şakasında donakaldım,rose ın espiri anlayışına da hayran kaldım :icon_whis derekin elini kestiği sahnedeyse dumur oldum..

neyse sonunda gitti ya,gerisi boş :img-hyste

merder sahneleri çok fazla değildi,ama güzeldi :img-blush
derek in mer in arkasında olduğu sahneyi ben de çok beğendim..

yeni doktor ve christina cephesi oldukça hareketli geçicek,belli oldu şimdiden :img-yes::img-hyste

hasta olaylarının bayık olduğu konusuna ben de katılıyorum,izlerken çok sıkıldım hatta bi kaç sahneyi atladım :icon_whis bi daha bu kadar uzatmazlar umarım hasta hikayesini..

dazzle
28-09-08, 15:49
Lexie loves George! And, in true Grey-family fashion, she can't tell him.

lexie sanirim george a asik oluyo onlarin beraber olmasini isterim ee yakisirlar sirin bi ciftimiz olur.erica ve callie de sanirim o asamaya geleceklermis bu ericanin ilk deneyimiymis sanirim callienin de ole ama yinede pek hos bir olay deil :img-tomat

MoOnDaNcE-11
28-09-08, 22:15
Lexie loves George! And, in true Grey-family fashion, she can't tell him.

lexie sanirim george a asik oluyo onlarin beraber olmasini isterim ee yakisirlar sirin bi ciftimiz olur.erica ve callie de sanirim o asamaya geleceklermis bu ericanin ilk deneyimiymis sanirim callienin de ole ama yinede pek hos bir olay deil :img-tomat

Kesinlikle cok yakisirlar . Bence lexie dizideki en hos kiz ( katherine heigl'ciler kusura bakmasinlar :img-yes: ) . Erica'nin evet dedigin gibi bu alanda ilk deneyimi . Bize pek uymuyor ama amerika avrupa boyle :img-wink:

tebessüm
29-09-08, 21:02
selam arkadaşlar aranızda yeniyim benide grey ailesine kabuledersiniz inş.. biraz arkadan takip ediyorum diziyi.bende bir grey's anotomyciyim..3.sezonu bitirdim 4.sezonun cdlerinin hazır olmasını bekliyorum.burke ve addinin çıkacağına çok üzüldüm.addi ilk geldiğinde sinir olmuştum aşırı iticiydi ama hatalarına rağmen içinde iyi bir insan var özellikle çocuğunun olmayacağını öğrendiğinde dayanamadım onaaa..
favorim meredith benim hataları yokmu tabiki var ama daha iyi niyetli.christina'nın özünde iyi olsada karakter olarak bana çok uzak buyuzden tam bağlantı kuramıyorum onunla.o çekik gözlerini çok sevsemde zaman zaman bencillikleri sinir ediyo.meredithle birlikte dizinin başlarında favorilerimden biride george'tu ama sonra bilindik george'tan baya uzaklaştı bence.alex sert kişiliğinin altında çok iyi biri bazı hastalarla kurduğu bağlar çok hoşuma gidiyor ama oda pek tarzım bi insan değil.derek'i seviyorum ama güven vermiyo.meredithi hep suçluyo açık olmamakla paylaşmamakla arkadaşları kadar yakın olmadığını ima ediyor ama derekte farklı değil.evet meredith yanlış yapıyor derek'i kötü zamanalrındada hayatının merkezinde tutmalı ama derekte aynı yanlışı yapııyo tek suçlu meredith değil bu konuda.calli'ye hiç ısınamadım ama izzie ce georgu'da onaylamadım.izzie'yi en çok dany ile sevdim ben.
hataları olsada daha iyi bir arkadaş olduğu için daha bağlı olduğu için ne olursa olsun destek olduğu için kötülüğü iyiliği herşeyi paylaştığı için arkadaşlarınla bi bombaya elini atacak kadar cesaretli olduğu için annesinin herşeyine rağmen yanında olduğu için mer'i çok seviyorum.babasından yediği tokat hala aklımda.nekadar masum bir kaçısı utanmış yıkılmış bir hali vardı.ama böyle durumlarda derekte huzuru araması gerekiyor.yeni bölümde sanırım derek başka biriyle olacakmış anlaşılan iyice sinir edecek beni derek.lexie greyinde ilk izlenimi iyiydi georgela tatlı olurlar.veeee son şokummmmm: callie ve ericaaa inanamıyorum bizim kültürümüzde hiç olmayan bişe ve son derece itici geldi zaten itici geliyodu şimdi dahada itici gelecek.

4.sezon'da bizi güzel süprizler bekliyor mu arkadaşalr? ben cd'den takip ediyorum ve çok merak ediyorum burke'süz ve addi'siz aynı tadı veriyor mu?hepinizin yorumunu bekliyorum

fadimelevent
29-09-08, 21:23
4.sezonda yeni asistanlar gelio bunlardan biride lexi meredithin kız kardeşi

tebessüm
29-09-08, 22:04
4.sezonda yeni asistanlar gelio bunlardan biride lexi meredithin kız kardeşi

evet bunu biliyorum ama yeni asistanların üzerine kurulu değil dimi? yani bizimkiler daha ön planda? ve şunu sormuştum aslında siz 4.sezondan memnun musunuz? yani aynı heyecan devam ediyo mu?

neslikan
30-09-08, 14:25
yok canım yeni asistanlardan bi tek lexie önplanda tabi bizim esas kadro kadar değil. 4. sezona gelirsem yani fena değil ama ben en çok 2. sezonu seviyorum :img-wink:

buket16
30-09-08, 21:53
MEREDITH STRUGGLES WITH THE DISCOVERY OF HER MOTHER'S LONG-LOST DIARY, AND CRISTINA ENTERS A PART OF THE HOSPITAL THAT SHE AND THE OTHER RESIDENTS HAVE NEVER SEEN, ON ABC'S "GREY'S ANATOMY"

"Brave New World" - Meredith freaks out when Derek discovers her mother's old diary in the house, Callie frets as she prepares for her first official date with Erica, and Cristina stumbles into a part of the hospital that neither she nor her fellow residents have seen before, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, OCTOBER 16 (9:00-10:01 p.m., ET) on the ABC Television Network

MELENA
01-10-08, 11:26
Yeni bölümü izledim sonunda,güzel ve olağan bir bölüme benziyordu.Benziyordu diyorum çünkü,maalesef cumadan beri altyazısının çıkmasını bekliyorum ama çıkmadı.Elinde olan varsa ö.m la haber verirse sevinirim.Yarım yamalak anladıklarımdan bahsedeyim bari,Rose iyice yoldan çıktı.Beyin cerrahının elleri herşeydir.Dünyada elleri titremeyen insanlar varsa,onlar beyin cerrahlarıdır ve Rose o adamın elini kesti!!Buarada Meredith in yüzüne ne olmuş??botox falan mı yaptırmış yada dişi falan mı şişmiş,kilo mu almış??şu asker doktorda pek şekerdi :) bilmiyorum Cristina ile mi olucaklar ama ikiside dik kafalı,güzel bir ikili olurlar diyorum ben :)
Denny yi tekrar görmek çok güzeldi...

fadimelevent
04-10-08, 19:52
yeni bölümün fragmanını gördüm izzie duş almış odaya girio deder orda onunla konuşuo sonra alexin odasına girio ve oda bi kızla fln görüo öyledi ve çok güzel bi bölüme benzio

tebessüm
06-10-08, 21:45
yok canım yeni asistanlardan bi tek lexie önplanda tabi bizim esas kadro kadar değil. 4. sezona gelirsem yani fena değil ama ben en çok 2. sezonu seviyorum :img-wink:

sağol canım söylediğin için
sevindim buna valla..bizimkiler yeterince iyi yenisine çok zaman vermesinler:)

buket16
15-10-08, 19:25
Question: Where's the Mer-Der hotness this season on Grey's Anatomy? The most we've gotten so far is a kiss on the cheek! What gives? -- Dee
Ausiello: Maybe they need a third party to spice things up? If so, help is on the way! According to my Grey's snitch, when Melissa George debuts as Seattle Grace's latest bisexual intern on Nov 6., we'll learn that she has a history with -- holy lipstick lesbians! -- Meredith. Needless to say, Derek is very anxious to find out the exact nature of their history, and whether or not it can be repeated. In front of him. Repeatedly.

evet arkadaşlar,yaklaşık 15 dakikadır kahkahalarla gülüyorum:img-hyste:img-hyste shonda gözünü çıkarttı sonunda!!! erica ve callie' ye alışamamışken dizinin başrol karakteri,bir ara bardan her akşam eve erkek atan karakteri,hani derek'le arabada bailey'e yakalanan karakteri de biseksüel oldu:img-hysteAusiello abartıyor mu bilinmez tabi ama ay düşüncesi bile komik:img-hystesinirlerim bozuldu resmen,of shonda offff:kahve

ausiello mesajını editlemiş...:icon_whis fazla tepki aldı herhalde abartınca:img-yes:

Needless to say, Derek is very anxious to find out the exact nature of their history (were they friends without benefits or with benefits?), and (presumably) whether or not it can be repeated.

adama bak ya, kafasına göre yorumlamış,kısaca sallamış,sonra da korkup geri adım atmış,hayret birşey!!!:icon_whis

nfl
15-10-08, 20:00
butur seler dızının kalıtesını dusuruyo ayrıca retınglere de yansımıs durumda sacmalamıslar ıyıce bu sezon bana gore vasat bı acılıs yaptı.
seneryo zorlu mu ne yasıyolar ıyıce baska selere kaydılar:kahve

crazy14
15-10-08, 22:02
Question: Where's the Mer-Der hotness this season on Grey's Anatomy? The most we've gotten so far is a kiss on the cheek! What gives? -- Dee
Ausiello: Maybe they need a third party to spice things up? If so, help is on the way! According to my Grey's snitch, when Melissa George debuts as Seattle Grace's latest bisexual intern on Nov 6., we'll learn that she has a history with -- holy lipstick lesbians! -- Meredith. Needless to say, Derek is very anxious to find out the exact nature of their history, and whether or not it can be repeated. In front of him. Repeatedly.

evet arkadaşlar,yaklaşık 15 dakikadır kahkahalarla gülüyorum:img-hyste:img-hyste shonda gözünü çıkarttı sonunda!!! erica ve callie' ye alışamamışken dizinin başrol karakteri,bir ara bardan her akşam eve erkek atan karakteri,hani derek'le arabada bailey'e yakalanan karakteri de biseksüel oldu:img-hysteAusiello abartıyor mu bilinmez tabi ama ay düşüncesi bile komik:img-hystesinirlerim bozuldu resmen,of shonda offff:kahve

ausiello mesajını editlemiş...:icon_whis fazla tepki aldı herhalde abartınca:img-yes:

Needless to say, Derek is very anxious to find out the exact nature of their history (were they friends without benefits or with benefits?), and (presumably) whether or not it can be repeated.

adama bak ya, kafasına göre yorumlamış,kısaca sallamış,sonra da korkup geri adım atmış,hayret birşey!!!:icon_whis

:img-hyste:img-hyste
Bu ne ya Ausiello iyice abartmış Meredith ve biseksüellik ne yapmışlar ya...aynen Buket benim de çok sinirlerim bozuldu güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım:bilmim
Umarım bu tepkiler Ausellio'ya ders olur ve hayatı boyunca böyle saçma sapan yorumlar yapmaz...

MELENA
16-10-08, 11:04
4.bölüm yayınlanıcak ama ben daha yeni 3.bölümü izleyebilmdim:) çok güzeldiiii :) özellikle mer&der sahnelerine bayıldım bayıldım ayıldım izledim :) mer ben aynı eve taşınma konusunda emin değilim deyin der in sadece tamam demesi,mer in tepkisi falan çok komikti :) ayrıca izzie ve alex i evden atmamasına da sevindim.mer in ailesi onlar hakikaten.der den ayrıldığında,addison çıkıp geldiğinde,kötü günlerinde hep onlar yanındaydı.alex bile!! lexie nin fotografik hafızasına da ayrıca hayran oldum.kız okudğu yazının sayfasına kadar hatırlıyor :)buarada ben mi yanlış anladım yoksa mark lexie den mi hoşlanıyor??

gzd_gzd
16-10-08, 23:37

yok artık diyorum başka da bişey diyemiyorum,
böyle kafasına göre yorumları nasıl yapabiliyor ya
resmen yüreğimizi ağzımıza getirdi ausiello :icon_whis:icon_whis

buket16
18-10-08, 19:24
arkadaşlar bu Ausiello diziler hakkında kendi blogundan spoiler veren biri...spoileri genelde doğru çıkıyor ama daha çok abarttığı düşünülüyor,bu yüzden biseksüellik konusu hala muallakta...ama melissa george'un (yanılmıyorsam 9. bölümde) geleceği kesin...hatta şu sıralar 11. bölüm çekiliyormuş.

neyse,504e gelecek olursak:

ilk 3 bölüme göre benim daha çok sevdiğim bir bölüm oldu:img-yes:hasta olayları vardı ama dozundaydı, o çocuğa ve yanlış ameliyata girdiklerindeki göz büyümesine(!) koptum:img-hyste callie ve erica inanılmaz sıktı beni...özellikle merder den daha fazla gösterilmesi gayet sinir bozucuydu benim için:icon_whis callie'yi çok seviyorum ama erice'ya ısınamadım bi türlü:icon_whis çok sinir ya:kahve callie ve bailey inanılmazlardı:img-hyste

cristina ve dermatoloji....ya ne desem boş:img-hyste 'hastane onları ovmaları için birini işe almış!!!':img-hyste

baştaki izzie-derek sahneleri de çok komikti...ama derek'in yerinde olsam dayanamazdım ya,sanmıyorum:bilmim hastaneki durum da hiç profesyonelce değildi.bu hareketleri hahn'ın yanında yaptıklarını düşünemiyorum ben mesela.derek sonuna kadar haklıydı bardaki konuşmasında bence...

meredith ve derek... ben çok üzülüyorum bu derek'e ya...adam yazık,hiç bir şey yapmamış,sadece kendi eşyalarına yer bulmaya çalışırken bulmuş günlüğü,ama meredith hemen 'okudun mu?'... ha derek de o çeşit bi adam zaten,kız arkadaşının evinde bulduğu her günlüğü okuyor:icon_whis hem mer çağırdı birlikte yaşamalrı için,hem de yardım etmiyor yerleşmesi için...ne kadar kötü ya,istenmiyor gibi:icon_sorr barda zaten,öyle baktı,sonra zavallım yürüdü gitti ya,nasıl içime dokundu ya:img-cray: allahtan mer gördü de o da gitti peşinden:happy0064o sahne çok güzeldi ama:img-wink:meredith ilk defa açık açık seni burda istiyorum şeklinde bişi dedi:good:pek bi şekerlerdi:img-in_lo

buket16
20-10-08, 22:13
508in fotoları gelmiş.meredithle münasebeti olan bayan(!) bu bölümde geliyormuş. ve gayet meredith'in omzuna kolunu falan atmış,mutlu mesut yürümekteler:img-hysteyanlarında derek,cristina,alex...

ya umarım ausiollo sallıyordur ya,ufff:icon_whis

edit: uff ya,resimlere bakıyorum,bakıyorum ve bir daha bu ausiollo'nun spoilerini okumamaya karar veriyorum:( sinir oldum ya,eğer böyle birşey yoksa bile,şimdi ben bu kadını sevebilecekken nefret etme sınırındayım:icon_sorrcallie-erica tarzı görüntüler geliyor aklıma:img-pilot

8. bölüm özeti de şöyle...
''These Ties That Bind" - One of Meredith's oldest friends, Sadie, becomes an intern at Seattle Grace, but Mer's friends are less-than-welcoming to her; Lexie leads her fellow interns in secretive, unorthodox surgical training sessions; and a new surgeon, Harriet Dixon, brings rules and order to the OR, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, NOVEMBER 13 (9:00-10:01 p.m., ET) on the ABC Television Network. (ABC/RANDY HOLMES) PATRICK DEMPSEY, JUSTIN CHAMBERS, ELLEN POMPEO, MELISSA GEORGE, SANDRA OH

5. bölüm özeti...

"There's No 'I' in Team" - Bailey heads up a team of surgeons performing a "domino procedure" in which each surgery hinges on the one preceding it; Derek gets sole credit for the brain tumor study he did with Meredith; Lexie goes to great lengths to have George notice her romantically, and Sloan counsels a desperate Callie on the ways of love, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, OCTOBER 23

derek'in bunu yaptığına inanmıyorum!!!

6. bölüm özeti...

"Life During Wartime" - To help Bailey become the best general surgeon at Seattle Grace, the Chief gives her new power, new responsibility, and the challenge of removing a young girl's inoperable tumor, as the new head of trauma, Owen Hunt, challenges both the attending doctor's methods and the residents' surgical abilities, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, OCTOBER 30

7. bölüm özeti...
"Rise Up" - The Chief announces to the residents that a solo surgery will be awarded, and the news sends them into a competitive frenzy. Meanwhile Derek turns to Bailey for advice when he feels Cristina is interfering in his relationship with Meredith, and Erica discovers a shocking connection between one of her surgical residents and a longtime patient, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, NOVEMBER 6 (9:00-10:01 p.m., ET) on the ABC Television Network.

crazy14
21-10-08, 17:04
Bölüm özetlerini eklediğin için çok teşekkürler Buket:img-wink:
Bence Ausellio sallıyodur yada Meredith'in arkadaşı öyledir:img-pilot(Olabildiğince sakin yaklaşmaya çalışıyorum:))Derek'e otobüs çarptığını zannetiğimiz zamanlarda da gerçek sanmıştık.Umarım buda böyle bişey çıkar:img-yes:
5.Bölümde bende Derek'ten böyle bişey beklemezdim neden böyle bişey yapmışki:bilmim
2 gün kaldı yeni bölüme inşallah güzel bir bölüm izleriz:img-wink:

zumrut_
04-11-08, 00:17
İnanamıyorum ya meredith :blink: Dilim bile varmıyo söylemeye inş. doğru değildir bu haber Erica ve Callie'yi hazmedemiyorum daha sevdiğim Meredith Derek :img-in_loaşkının sonu bu olmasın..

nfl
04-11-08, 13:09
solencek bısı yok dızı ıyıce kendınden cıktı retıng ugruna bu kadar kalıteden odun vermelerını anlamıyorum :bilmim Ausiello dedıklerı her zaman cıkar kendısını severım:P felaket tellalığı yapar bazen ama:img-tomat

buket16
04-11-08, 13:19
sizi bilmem ama benim için çok güzel haberlerle geldim:happy0064 erica hahn kovulmuş:happy0064 kaçıncı bölümden sonra olur bilmiyorum ama artık yokmuş:happy0064 ve yeni gelen melissa george lezbi değilmiş...yani en azından meredith'i ilgilendiren şekilde:bella:cheer: neden bilmiyorum ama değiştirmişler senrayoyu:happy0064

nfl
04-11-08, 13:26
sizi bilmem ama benim için çok güzel haberlerle geldim:happy0064 erica hahn kovulmuş:happy0064 kaçıncı bölümden sonra olur bilmiyorum ama artık yokmuş:happy0064 ve yeni gelen melissa george lezbi değilmiş...yani en azından meredith'i ilgilendiren şekilde:bella:cheer: neden bilmiyorum ama değiştirmişler senrayoyu:happy0064

kım yapmıssa ıyı yapmıs umarım yıne deyısmez dızı bı hastane dızısı bıraz hastalara yogunlassın :img-yes:umarım dogrudur :kahve

crazy14
04-11-08, 16:11

Haber için çok teşekkürler Buket:img-wink:
Bende çok sevindim haberlere.Oh bea:happy0064:happy0064 sonunda Erica kovulduktan sonra acaba şu yeni gelecek Mary McDonnel mı kalp cerrahı olarak katılacak???
Meredith'ın arkadaşı (sanırım Sadie olarak gelecek emin değilim)meredith'le alakalı lezbi olmamasına çok sevindim:happy0064:happy0064

zumrut_
04-11-08, 16:18

Harika bir haber bu ßuketcim :cheer::cheer:hem Erica'nın kovulması hemde yeni gelen karakterin Meredith'le alakası olmamasını duymak süper oldu valla oley be :)Bunun üstüne göbek atılır:):bella

buket16
04-11-08, 20:30
son alınan dedikodulara göre 15. bölüm dolaylarında callie de ayrılıyormuş:img-cray: ben buna üzüldüm ama:icon_sorr erica neyse de,callie kaç sezondur dizide:bilmim dizide o kadar çok karakter var ki... bi taraftan da seviniyorum diğerlerine daha çok zaman kalacak diye ama:bilmim yani yeni kişiler almak yerine callieyi göndermeyebilirlerdi:icon_sorr

ayrıca melissa george'u mark için getiriyorlarmış yanılmıyorsam:img-wink:

zumrut_
06-11-08, 13:49
Callie'nin ayrılmasını istemezdim bende Erica gidiyo tamam anladık da Callie'yi neden gönderiyolar :icon_conf Erica olmadığında Callie süper biri..
Melissa george'de Mark'a yakışır yani süper kadınmış tam Mark'lık :)

buket16
12-11-08, 20:14
callie'nin gidip gitmeyeceği biraz karışık bi konu sanki. önce bi gitmeyecek dendi,şimdi de gidecek bazı kişiler var deniyor,tam belli değil sanırım:bilmim

8. bölümün splerini izledim.sadie geliyor.ve en güzel tarafı cristinanın pabucu dama atılıyor:happy0064 yanlış anlamayın,cristinaya bayılırım,çok severim ama merder ilişkisini baltalıyorsa orda bi dur demek lazım:img-yes: sabahın mı artık akşamın mı bi saatinde derek kendi yatağına giremiyorsa, cristinaya karşıyım!! sadie belki cristinaya,yaptığı şeyin yanlışlığını gösterir. meredith derekle crsitina arasında bi seçim yapması gerekse cristinayı seçer, bi bakıma haklı,bişi demiyorum ama cristinanın buna anlayış gösterip meredith'i böyle bir seçim yapmaya zorlamaması lazım. onların ilişkisine saygı göstermesi lazım ve cristina böyle birşey yapmıyor ve kendiliğinden de yapmayacak.bu yüzden (meredithle biseksüellik olayı olmadığı sürece, ki olmayacak büyük ihtimalle) sadie'nin gelmesine sevindim ben:img-wink:

buket16
19-11-08, 20:23
mama shephard geliyooooo:happy0064 ya da mcmama mı demeliydim :img-wink: ocak ayında yayınlanacak bölümlerde görebilecekmişiz:img-yes: tek bölüm için mi geliyor,yoksa biraz kalacak mı belli değil sanırım. ama meredithle tanışmak için geliyormuş:img-yes: future doughter in law :happy0064

bu arada aralık ayında 2-3 haftalık bir ara verilecekmiş galiba:icon_sorr

ha bir de izzie de tümör falan yokmuş,shonda söylemiş:bilmim bu hayalet olayını nereye bağlayacak cidden merak merak konusu:bilmim şizofren falan mı çıkacak artık bilemiyorum:icon_whis

gaby
19-11-08, 23:09
Öncelikle Merabalar
Grey'si 3.sezondan sonra bırakmıştım baydı diyerekten.Ama promolarda Danny'yi:img-in_logörünce dayanamadım ve sezon 5ten tekrar başladım Dizi toparlamış kendini Yeni asker doktorumuzda nur topu gibi maşallah.:img-blush
(Kendilerini Rome'dada pek bi severdim)
5x8in sonunda çalan şarkıya takmış durumdayım bildiğim soundtrack veren sitelerdede bulamadım.İsmini bilen varsa yada nerden bakabileceğimi bilen yüce bir insan varsa.Yazabileceği kısmı buraya yada özel msjla bana söylerse çook mutlu olurum.
Bu arada Erica'da gitti ve hatta Callie de gidicekmiş tadından yenmez bu dizi.Bir sinir bozucu Lexie kaldı darısı onun başına artık

buket16
20-11-08, 00:45
o şarkıya ben de bayılmıştım:img-wink: LENKA - TROUBLE IS A FRIEND :img-wink:

valla denny'i ben de severdim ama hayalet hali nedense pek hoşuma gitmiyor,abuk bir senaryo yani bence :icon_whis major hunt karizma maşallah,seviyoruz:img-yes: cristinayla da iyi bir ikili oldular:img-yes:

hahn konusuna ben de katılıyorum ama maalesef callie ve lexie konusuna katılamayacağım:img-blush callie'nin gitmesi kesin değil zaten henüz...lexie de bu saatten sonra çıkmaz diziden:img-yes:meredith'in kardeşi sonuçta, o da bir grey:img-wink: markla falan da bişiler olacak herhalde,kalıcı yani:img-yes:

gaby
20-11-08, 11:24
Çook Teşekkürler.
Lexie konusunda umutlu değilim ama benimki umut işte.Callie'yi ilk girdiğinden beri sevmedim.Ne George la yakıştı ne Markla nede Hahnla.Ama tek başına zararsız olur gibime geliyor.
Yeni gelen kız Death:bilmim de bir garip ama belli de olmaz.

dazzle
20-11-08, 13:57
uzun zaman olmus spoiler okumayali oy oy kafam karisti danny nin hayaleti yenidenmi hortluyo yok artik birkerelik guzeldide digeri ghost whisperer havasi katmis :) gereksiz bir detay.lexie yi seviyorum yaaa bana hic gicik gelmiyo nedense george ile iyi bir 2li olabilirler ama bu dizide istikrarli bir iliski bulmak ole okadar kolay deil maalesef.hanh gidiyomus bunu biliodum cok ama cok sevindim nursuz bi kadindi kendisi callie ye gelince kalmasinda bir sakinca yok zararsiz biri sonucta!ama markimin acil duzenli bir iliskisi olsun istiyorum capkin falan ama severim kendisini. ;) izzie cephesinde ise alex-izzie 2lisini destekledim herzaman nedenini inanin bilmiyorum 2 dengesiz insan oldukari icin bukadar yakistiriyo olabilirmiyim acaba???christina bir aska yelken aciyomus adamda yakisikli hani gec bile kaldi bukadar karmasada.mer-der iliski icin izlemeden yorum yapmicam malum neyin ne olacagi hic belli deil herkese iyi yorumlar....

buket16
20-11-08, 14:40
rica ederim:P

lexie'yi ben george'la yakıştıramıyorum nedense:img-blush lexie'yi çok sevdiğimden midir nedir george'a biraz fazla gibi geliyor:img-wink: markla pek bi sevimliler:img-in_lo

callie tek başına bence de gayet iyi:img-yes: komedi bi kere:) sadie lezbiyen mi artık biseksüel mi neyse, 10. bölümde galiba, callieye sarkacakmış sanırım:icon_whis

allahım denny olayı çok komik!! hatta trajikomik:kahve tümör faln istemiyordum da, ama yine de tümör olayı en azından tutarlıydı:icon_whis bu resmen saçmalık:bilmim bu bölümde izzie resmen hayaletle yatıyor!!!

9. bölümün spsinde gecenin 3ünde izzie'nin odasından izzienin inlemeleri duyuluyor:icon_whis sadie ve mer hastaneye gidecekler ve kapıda alexle karşılaşıyorlar,meredith 'e sen burdaysan içerdeki kim?' modunda, bir an bir duruyor, sonra bir anda 'dereeeeek':img-hyste:img-hyste allahım o surat ifadesi:img-hyste derek tabi bir anda meredith'in kendi odasından 'noluyor,ne var' şeklinde çıkıyor ama zavallım,uyku sersemi,çok tatlı:img-hyste

''who is making a porno movie in izzie's room'' :img-hyste

izlemediyseniz mutlaka bi bakın derim:img-yes:

crazy14
20-11-08, 16:26
Spoiler için çok teşkkürler Buket:img-wink:Mrs.Shepherd'ın gelmesine bende çok sevindim:happy0064Nancy'den sonra ilk defa aile bireylerinden birini görebilmek çok güzel:img-yes:
Alex-Izzie'ci olmama rağmen Denny'i gerçekten çok severdim ama bu hayalet olayı gerçekten saçma sapan ve Buketçim dediğin gibi trajikomik:img-pilot
5 sezondur beklediğim Alex-Izzie sahnelerine sonunda kavuştuk derken Denny'nin hayaleti çıktı:img-tomatHele bu bölümün promosunu izleyince güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım:bilmim
Shonda:icon_evil:icon_evilİnsanı deli eder bu kadın.

gaby
20-11-08, 22:05
Pardon da Shonda hırs yaptı 2.sezonun sonunda taş gibi karakteri öldürdü.Ondan sonra Izzie kimseyle o kimyayı yakalayamadı.Baktılar olmuyo paranormal aktivite hesabı hortlak Danny getirdiler.Hortlak mortlak çok yakışıklı adam.Her bölüm gelsin gamzesiyle gülsün ben izlerim.:love05:

dt_rabia
20-11-08, 23:17
o şarkıya ben de bayılmıştım:img-wink: LENKA - TROUBLE IS A FRIEND :img-wink:

valla arkadaşım sağolasın ben de aradım bulamadım tam yazacaktım buraya sormuşlar sağolsunlar.ben de grey's anatomy takipçisiyim.dizi bence de biraz biraz toparlamay başladı ama bu hayalet danny olayı olmadı yaa bakalım nereye bağlayacaklar.ben valla christina adına mutluyum ama yüzbaşımız biraz psikolojik defektli ama christina ya da normal biri yakışmaz ki:img-tomat

buket16
20-11-08, 23:31
ya seviyoruz denny'i,ben de hastasıyım gamzelerinin,ama hayalet yani:bilmim mantığım kabul edemiyor maalesef...öldürmeden önce düşünecekti onu,banane,bana mi sordu:img-blush ben açıkcası bu denny muhabbeti yüzünden izzieli sahneleri izleyemiyorum artık,atlıyorum geçiyor:) gerçekçiliği yok çünkü bence,shonda seyirciyle dalga geçiyormuş gibi geliyor,benim dizim, benim istediğim olur,ölüyü diriltirim,diriyi öldürürüm diyormuş gibi:img-yes:

alex'e de yazık zaten,bütün deliler onu buluyor:icon_sorr bi mutlu olamadı zavallım:icon_sorr

crazy14 (adını bilmiyorum,özür dilerim:img-blush), mcmamayı ben de merakla bekliyorum:img-yes:ama umarım bu kızından daha hoşgörülü çıkar:) yabancı forumlarda bu da meredith'İ sevmez herhalde falan geyikleri dönüyor ama ben umutluyum,sevecek:img-wink:

dt_rabia, rica ederim ne demek:) ben de çok aramıştım da, en sonunda artık sözleri dinleyip google'a yazdıktan sonra bulabildim,abc music guide'a koymamış nedense:icon_whis hunt karizma ya:img-yes:ilerki zamanlarda derekle de arkadaş olurlarsa tadından yenmez artık:img-yes:

bu arada haftaya dizi yokmuş galiba,bir haftalık bir ara varmış:( ayrıca saddie şimdilik 11 bölümlük bir anlaşma imzalamış:icon_whis

zumrut_
21-11-08, 01:15
Az önce 5x09'un Promasını izledim ve resmen şok oldum yani iyice şaşırmışlar izzie'yi iyice delirttiler ya helal olsun yani bu işin sonu nereye varıcak açıkcası merak ediyorum :blink:

gaby
21-11-08, 11:11
Ben önceden hazırlıklıydım hortlak meselesine çünkü 3. sezon boyunca bari hayaletini görelim diye ağlanmıştım.:img-cray:Daha önceki Ally Mcbeal tecrübelerimden ölünce geri dönen sevgiliye büntem alıştı.Yadırgamıyorum artık.
Hunt la Derek bir düre kavga etsinler bence çok zevkli olur.Ego savaşları izleriz işte ne güzel.Yanlız şunuda söylemeden edemicem Hunt Drek dende Sloandanda daha iyi bir hoca.Çok yardımcı oluyor asistanlara..

dt_rabia
21-11-08, 13:53
http://thumbnails12.imagebam.com/1872/98d01818711474.gif (http://www.imagebam.com/image/98d01818711474)
derek 'in annesinin diziye katılmasıyla ilgili bulduğum bir yazı .merak edenler olur diye eklemek istedim:icon_whiseklendiyse kusuruma bakmayın..

crazy14
21-11-08, 16:42
Adım Esin Buketçim:img-wink:
Dediğin gibi bende artık Izzie'nin sahnelerini geçmeye başladım gerçekten çok sıkıcı ve mantıksız:img-pilotNe güzel aşk yaşaımışlardı tadında bırak işte ama Shonda anlamıyor ki:icon_evil
Ben çok seviyorum Alex'i ama dediğin gibi bütün deliler onu buluyor.Başta annesi, Ava(Rebacca) sonrasında Izzie valla bazen güleyim mi ağlayayım mı şaşırıyorum:bilmimYazık ya:icon_sorr
Allah'tan Meredith-Derek var bence dizinin en güzel kısımını onlar oluşturuyorlar:img-yes:Bencede McMamma Nancy gibi çıkmaz iyi anlaşırlar Mer'le.Yani 5 yıllık bir ilişki söz konusu.Sabırsızlıkla McMamma'yı bekliyorum çok güzel sahneler izleyeceğiz gibi:)
dt_rabia haber için çok teşekkürler:img-wink:

oyuncak bulut
24-11-08, 09:10
ya seviyoruz denny'i,ben de hastasıyım gamzelerinin,ama hayalet yani:bilmim mantığım kabul edemiyor maalesef...öldürmeden önce düşünecekti onu,banane,bana mi sordu:img-blush ben açıkcası bu denny muhabbeti yüzünden izzieli sahneleri izleyemiyorum artık,atlıyorum geçiyor:) gerçekçiliği yok çünkü bence,shonda seyirciyle dalga geçiyormuş gibi geliyor,benim dizim, benim istediğim olur,ölüyü diriltirim,diriyi öldürürüm diyormuş gibi:img-yes:

alex'e de yazık zaten,bütün deliler onu buluyor:icon_sorr bi mutlu olamadı zavallım:icon_sorr

bu arada haftaya dizi yokmuş galiba,bir haftalık bir ara varmış:( ayrıca saddie şimdilik 11 bölümlük bir anlaşma imzalamış:icon_whis

ya Sadie ne kadar gereksiz bir karakter.. neden geldi şimdi o anlamadım ben. ayrıca şu apandistini çıkardıkları bölümde Lexie Sadie'nin 30 yaşında olduğunu mu söyledi yoksa ben mi yanlış anladım? :icon_sorr 30 yaşındaysa intern olarak ne işi var orada? ben Mark için getirildiğini okudum sanki bir yerlerde ama Mark'ın Lexie'ye yazdığını düşünürsek nolacak bilemiyorum.

Alex-Izzie-Denny olayı beni acayip gerdi. Alex-Izzie'nin mutlu olmasını istiyorum artık! Denny'i çok severim ben, hatta bir bölümlüğüne geri döndüğü 317. bölüm hala favorimdir.. ama bu kadarı gerçekten fazla oldu. Izzie ve Alex ne zaman bir araya gelseler bir sorun çıkmasından bıktım artık! Bir kere de bunlar mutlu olsun kardeşim! Hadi mutlu olmayacaklardı, o zaman başka bir neden bulsunlar.. Denny'i canlandırmak gerçekten çok ama çok saçma! Izzie'de beyin tümörü de çıkmayaackmış. nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum. Alex ve sıyırmış sevgililerinden gına geldi bana artık!

buket16
24-11-08, 10:35
ya Sadie ne kadar gereksiz bir karakter.. neden geldi şimdi o anlamadım ben. ayrıca şu apandistini çıkardıkları bölümde Lexie Sadie'nin 30 yaşında olduğunu mu söyledi yoksa ben mi yanlış anladım? :icon_sorr 30 yaşındaysa intern olarak ne işi var orada? ben Mark için getirildiğini okudum sanki bir yerlerde ama Mark'ın Lexie'ye yazdığını düşünürsek nolacak bilemiyorum.

Alex-Izzie-Denny olayı beni acayip gerdi. Alex-Izzie'nin mutlu olmasını istiyorum artık! Denny'i çok severim ben, hatta bir bölümlüğüne geri döndüğü 317. bölüm hala favorimdir.. ama bu kadarı gerçekten fazla oldu. Izzie ve Alex ne zaman bir araya gelseler bir sorun çıkmasından bıktım artık! Bir kere de bunlar mutlu olsun kardeşim! Hadi mutlu olmayacaklardı, o zaman başka bir neden bulsunlar.. Denny'i canlandırmak gerçekten çok ama çok saçma! Izzie'de beyin tümörü de çıkmayaackmış. nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum. Alex ve sıyırmış sevgililerinden gına geldi bana artık!

valla sadie'nin gelmesine bir tek cristina sinir oldu diye sevindim sanırım:icon_whis çünkü son zamanlarda cristina iyice delirtmeye başlamıştı beni.son bölümde de pek hoşuma gitmedi zaten.ya ben anlamıyorum,bu meredith'in nesi batıyor bu insanlara???hayır yani,anlamadım ben,richardla olan samimiyetini kıskanıyor,ondan sonra benim için kullanabilirdin bu samimiyeti diyor.ondan sonra,sanki kendisi hiç attendingle yatmamış gibi,meredith'e bir attendingle yatıyorsun diyor.ben bu dizide mer kadar herkese sadık ikinci birini görmedim.herkesin derdiyle ilgileniyor,kimseyi hiçbir şey için satmıyor...ondan sonra gelen vuruyor, giden vuruyor:icon_whis:icon_sorr

denny olayına girince ben de çıkamıyorum:) ya korkuyorum ben ya resmen artık,hayalet abi sonuçta,ben ghost whisperer'ı falan korktuğum için izleyemeyen biriyim yani,adam hayalet,dolanıyor etrafta,tırsıyorum.gitsin artık canım artık,sıkıldım! sırf katherina heiglh oyunculuğunu göstersin diye böyle abuk bir storyline yazılmaz ki:kahve son sahneler falan hep onun oluyor kaç haftadır,sinirimi bozuyor artık kendileri:icon_whis şizofreniye falan bağlayacaklar herhalde ya,tümör olmadığına göre:icon_whis gerçi ben shondanın cidden sıyırdığını düşünüyorum artık,mantıklı bir sebep aramıyorum bu yüzden:icon_whis

lexie ve mark pek tatlı yaaaa:img-in_lo

oyuncak bulut
24-11-08, 10:48
valla sadie'nin gelmesine bir tek cristina sinir oldu diye sevindim sanırım:icon_whis çünkü son zamanlarda cristina iyice delirtmeye başlamıştı beni.son bölümde de pek hoşuma gitmedi zaten.ya ben anlamıyorum,bu meredith'in nesi batıyor bu insanlara???hayır yani,anlamadım ben,richardla olan samimiyetini kıskanıyor,ondan sonra benim için kullanabilirdin bu samimiyeti diyor.ondan sonra,sanki kendisi hiç attendingle yatmamış gibi,meredith'e bir attendingle yatıyorsun diyor.ben bu dizide mer kadar herkese sadık ikinci birini görmedim.herkesin derdiyle ilgileniyor,kimseyi hiçbir şey için satmıyor...ondan sonra gelen vuruyor, giden vuruyor

denny olayına girince ben de çıkamıyorum:) ya korkuyorum ben ya resmen artık,hayalet abi sonuçta,ben ghost whisperer'ı falan korktuğum için izleyemeyen biriyim yani,adam hayalet,dolanıyor etrafta,tırsıyorum.gitsin artık canım artık,sıkıldım! sırf katherina heiglh oyunculuğunu göstersin diye böyle abuk bir storyline yazılmaz ki. son sahneler falan hep onun oluyor kaç haftadır,sinirimi bozuyor artık kendileri:icon_whis şizofreniye falan bağlayacaklar herhalde ya,tümör olmadığına göre:icon_whis gerçi ben shondanın cidden sıyırdığını düşünüyorum artık,mantıklı bir sebep aramıyorum bu yüzden:icon_whis

lexie ve mark pek tatlı yaaaa:img-in_lo

bence cristina orda haklıydı buket ya.. yani hani Meredith "ne söylememi istiyordun?" dediğinde birden patladı ya.. aslında Meredith de haklı, yapabileceği ya da söyleyebileceği bir şey yoktu belki de o anda. Ama Cristina'yı savunabilirdi, ki ben savunacağını düşünmüştüm ama demek ki hiç sesini çıkartmadı ki Cristina bu kadar sinirlendi. bi de Meredith sonradan Cristina'ya nutuk çekince o yüzden o attendingle yatma mevzusunu açtı bence Cristina.. yoksa tabii ki herkes gibi kendi de biliyor zamanında başka bir attendingle yaptıklarını :) Cristina'nın tek başına ameliyat yapma şansını kaybetmesi çok üzücü çünkü bence aralarında en çok hak eden oydu :icon_sorr promoya göre Richard ameliyatı kimin yapacağına karar verme yetkisini Cristina'ya bırakıyor.. kimi seçecek merak ediyorum, Meredith'le araları bozuk diye onu seçmez heralde :) Izzie'nin de sıyırdığının herkes az biraz farkında. Ya Alex ya George diyorum ben.. George da daha yeni geçti intern testini falan, ondan Alex olur belki :img-wink:

ben Katherine Heigl'e ve Izzie'ye bayılırım, ondan birkaç haftadır son sahnelerin ona ayrılmasından hiç şikayetçi değilim :) ama bu, bu kadar abuk subuk sahneler ve bu kadar saçma sapan bir story linela olmasaydı daha iyi olurdu! gerçekten bir şizofrenliği eksikti Izzie'nin.. zavallım Alexcim de Izzie'ye tedavisi sırasında destek falan olacak heralde :bilmim şu çocuğun bi yüzünü güldürmedi Shonda, çok sinir oluyorum!

buket16
24-11-08, 11:04
bence cristina orda haklıydı buket ya.. yani hani Meredith "ne söylememi istiyordun?" dediğinde birden patladı ya.. aslında Meredith de haklı, yapabileceği ya da söyleyebileceği bir şey yoktu belki de o anda. Ama Cristina'yı savunabilirdi, ki ben savunacağını düşünmüştüm ama demek ki hiç sesini çıkartmadı ki Cristina bu kadar sinirlendi. bi de Meredith sonradan Cristina'ya nutuk çekince o yüzden o attendingle yatma mevzusunu açtı bence Cristina.. yoksa tabii ki herkes gibi kendi de biliyor zamanında başka bir attendingle yaptıklarını :) Cristina'nın tek başına ameliyat yapma şansını kaybetmesi çok üzücü çünkü bence aralarında en çok hak eden oydu :icon_sorr promoya göre Richard ameliyatı kimin yapacağına karar verme yetkisini Cristina'ya bırakıyor.. kimi seçecek merak ediyorum, Meredith'le araları bozuk diye onu seçmez heralde :) Izzie'nin de sıyırdığının herkes az biraz farkında. Ya Alex ya George diyorum ben.. George da daha yeni geçti intern testini falan, ondan Alex olur belki :img-wink:

ben Katherine Heigl'e ve Izzie'ye bayılırım, ondan birkaç haftadır son sahnelerin ona ayrılmasından hiç şikayetçi değilim :) ama bu, bu kadar abuk subuk sahneler ve bu kadar saçma sapan bir story linela olmasaydı daha iyi olurdu! gerçekten bir şizofrenliği eksikti Izzie'nin.. zavallım Alexcim de Izzie'ye tedavisi sırasında destek falan olacak heralde :bilmim şu çocuğun bi yüzünü güldürmedi Shonda, çok sinir oluyorum!

ya ben cristinayı haklı falan bulamıyorum:icon_whis cristina, herşeyi kendin saklamasaydı böyle,belki de bunlar olmayacaktı. meredith'e söyleyebilirdi en azından.sonuçta kardeşi çünkü. bir de ben merle lexie arasındaki olumsuz etkenlerden birinin crsitina olduğunu düşünüyorum.meredith'in yerine lexie'ye bağırmalar,onu küçük düşürmeler falan.e tabi mer birşey diyemiyor,sonra cristinanın dediklerini gerçek sanıyor kız. bu yüzden aranızda bir ilişki varmış gibi davranma derken iki kez düşünmeliydi,çünkü belki olmamasının sebebi kendisi. cristina meredith'i bi tek kendisi için istiyor. dikkat ettiysen geçen bölümde alex'e izzie hakkında birşey soruyor,neler oluyor falan diye,crsitina hemen orda,asıl benim sorunum var diye falan.3. bir kişiyi kabul etmediğinden garip bir kıskançlığı var.şimdi de sadie'ye aynı durumu uygulamaya çalışıyor ama eski bi arkadaşlıkları olduğu için yapamıyor.belki sadie olmasaydı söylerdi bile bu son durumu meredith'e.ama söylemedi.ve bir anda oldu o odada olanlar.meredith de çok şaşırdı,tepkisi ilk anda öyle bir hayır olarak çıktı ağzından. ki meredith bugüne kadar her durumda savundu cristinayı.ama burda cidden sevmeye başladığı kardeşinin mesleği ve çok sevdiği bir arkadaşının hayatı vardı. cristinayı suçlamıyorum,sonuçta sadie baya deli çıktı orası ayrı, ama meredith'e bunu yapmasını suçlayabilirim. meredith