Tüm Versiyonu Göster : Grey's Anatomy-Spoiler
greysanatomyfan 03-04-07, 19:26 kesinlikle katılıyorum Denizcim
başta addisondan nefret ettim ben gerçekten ama şimdi mer den bile daha çok seviyorum onu,hatasının farkında çünkü,ve senin de dediğin gibi hatasını onarmak için elinden geleni yapıyor
özellkle mer in apandist ameliyatı olduğu bölümde der'e "onu bir daha üzme" gibi bişey demesi beni gerçekten ağlattı diyebilirim,böyle bişeyi her kadın yapmaz......
bi de sanırım 2. sezonun son bölümündeki flashbacklerde derek in markla onu yakaladıktan sonraki hali de çok üzmüştü beni,ağlamasından falan çok etkilenmiştim
o 3.sezonun ilk bolumu idi. flashbacklerle yagmurlu bir gundeneler oldugnu hatirlatmislardi.
bu arada ben addie'ye daha ilk bolumde carpilmistim. yani 1. sezonun son 5 dk sini saymaz isek 2. sezondaki ilk dakikasindan itibaren beni etkilemisti. ozellikle addie'nin hamile bir kadin hastasi, meredith'e metres muamelesi yapip assagilayinca addie sinirlenip kocam beni onunla aldatmiyor ben kocami aldatmistim. simdi yerinizde olsam ondan ozur dilerim ve umarim o benim kadar bu konuda sert olmaz gibisine bir tavir sergilemisti ben orda bitmistim iste kadinaiste kadin bu demistim. kac kadin bole bir tavir sergiler. doktorlar dizisindeki uyarlamayi seyreden gormustur. ortaki tavriyla bu tavir birmi yanii:)
bahsettigim spoiler........
Katherine Heigl is a Bridesmaid
The wedding is on in Burktina-land!
Grey’s Anatomy star Katherine Heigl, aka Dr. Isobel ‘Izzie’ Stevens, stays warm between takes with an overcoat as she films scenes in a bridesmaid dress inside a bridal shop on Wednesday in Pasadena, Calif.
Heigl filmed a wardrobe fitting scene for the the upcoming season finale wedding of Cristina Yang (Sandra Oh, not pictured) and Preston Burke (Isaiah Washington, pictured).
Also spotted on set: Heigl smoking on set; Sara Ramirez, aka Dr. Callie Torres, walking behind Heigl and gabbing away on her cell phone
UPDATE :: Ellen Pompeo, aka Dr. Meredith Grey, was also spotted on set in Uggs and what looks like the maid-of-honor dress. Kudos if you can guess which magazine she’s holding!
ingilizce ama anlayamayan olursa türkçe mealini yazarım arkadaslar :D
http://justjared.buzznet.com/headlines/2007/04/cristina-burke-wedding.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/6408/ellenbts040407xs5.jpg
greysanatomyfan 13-04-07, 12:06 arkadaşlarr..
bu hafta grey's anatomy special episode yayınlandı. narrator kim tahmin edin:img-wink:
tabiki Denny :happy0064 üstelik sadece seslendirmiyor. gözlerimizede hitap ediyor. ilk bölümünden itibaren ilişkileri özetleyen ve en önemli sahnelerin yer aldığı çok komik ve çok hoş bir bölüm yapmışlar.
tavsiye ediyorum. diziyi hiç seyretmeyenler için inanılmaz bir özet olur. izleyenler içinde nostarji:happy0064
ben de o asansör sahnesinde deliye dönmüş olsam da,meredithin o ''pick me,choose me...'' sahnesi açık ara birinci...daha önce de yazmıştım,bir insan bu kadar mı güsel ' I love you' der ya,eridim resmen...hatta patrick'in bir röportajıydı sanırım o da ellen'ın çok güsel 'I love you' dediğini söylemiş yanlış hatırlamıyorsam...:P
ayrıca 312 ve 319. bölümlerin son sahneleri gerçekten çok hoşuma gitmişti benim...derekle meredith o iki sahnede çok şekerlerdi:P 316 da da derek meredithi sudan çıkarırken...vazgeçtim ya,birinciliği oraya da verebilirim aslında:P derekin o surat ifadesini unutmak mümkün mü???meredithin makyajı...316 ve 317 tamamen muhteşemdi bence:P
öyle işte:P
Nurcum aynen katılıyorum..En ağladığım sahnelere İz'in Denny'nin kablosunu keserkenki sahneyide ekliyorum..Gerçekten kopmuştum ben o sahnede yani..Ağla ağla helak olmuştum..:img-hyste :img-hyste
Bu dizi gerçekten iyi bir dizi...Buketçim 3.12'yi izlemedim ama bu hafta..Merak ettim doğrusu..Bu arada geçen hafta izlediğimiz bölümdeki İz'in çeki bozdurma sahnesinde Hem duygulandım Hem güldüm..Özellikle adama bağırırken gül gül öldüm..3.17'ye gelince tıkla izle sitesinden izledim bölümün tamamını ve Der'in Mer'i içeri aldıklarından sonraki yerde oturup ağlaması beni bitiren sahnelerdendir..:)
sorma ya... diyorum ya o 2 bölüm muhteşemdi diye...ben de ordan izlemiştim o bölümleri...bir de ben zaten ordan takip ediyordum,3 bölüm bağlantılı olduğunu biliyordum da 315 den pek birşey anlaşılmadığı için baya bir şaşırmıştım,bu mu o büyüttükleri bölümlerden biri diye...tabi sonunu izlemazsen böyle olur:P2 hafta giremedim nete,sonra bir baktım''meredith is dead'' yazıyor videolardan birinde,ne oluyoruz oldum tabi...bir de 317 nin fragmanında cristinanın ''try again'' deyişi yok mu,ağlıyordum ya internet cafede resmen...cristina da çok iyiydi o bölümde...insanın tüylerini ürpertiyordu...
gelincik89 16-04-07, 18:55 sorma ya... diyorum ya o 2 bölüm muhteşemdi diye...ben de ordan izlemiştim o bölümleri...bir de ben zaten ordan takip ediyordum,3 bölüm bağlantılı olduğunu biliyordum da 315 den pek birşey anlaşılmadığı için baya bir şaşırmıştım,bu mu o büyüttükleri bölümlerden biri diye...tabi sonunu izlemazsen böyle olur:P2 hafta giremedim nete,sonra bir baktım''meredith is dead'' yazıyor videolardan birinde,ne oluyoruz oldum tabi...bir de 317 nin fragmanında cristinanın ''try again'' deyişi yok mu,ağlıyordum ya internet cafede resmen...cristina da çok iyiydi o bölümde...insanın tüylerini ürpertiyordu...
Evet o bölümde Christina gerçekten çok iyiydi..Try Again sahnesinde bende koptum..Birde o bölümde olayın şokuyla gidip alışveriş falan yapıyordu..Çok etkileyiciydi..
Evet o bölümde Christina gerçekten çok iyiydi..Try Again sahnesinde bende koptum..Birde o bölümde olayın şokuyla gidip alışveriş falan yapıyordu..Çok etkileyiciydi..
zavallım üzüntüsünden ne yaptığını mı biliyor,sandalye almış ya bir de,deli ya, koptum ordazaten olay da orda bir yandan ağlıyorsun,sonra birşey oluyor kopuyorsun...:Pmeredithin hayata dönerken ''ouch'' demesi gibi...:P
( bu arada ne güsel böyle konuşmak ya,toplanıverdik bi anda:happy0064 )
greysanatomyfan 16-04-07, 19:16 iyi artık yorum yapıyoruz demek ki :) ben de yazayım o zmn en beğendiğim sahneleri mesela 2. sezon 16 ve 17. bölümler şu hastaneye içinde patlamamış füzeyle gelen adamın olduğu iki bölüm, o bölümlerin her sahnesi güzeldi. sonra genelde Denny'nin Izzie ile sahneleri iyi oluyordu her seferinde bomba bir espri yapıyodu sağolsun :) mesela Izzie'nin ona kazak örüp verdiği sahnede en son just show me your one boob demişti, yine hastaneden çıkmak istediği bölümde Izzie onun yanına yatıyordu orada da şu an seni mıncıklamam uygunsuz olur mu? tarzında birşeyler demişti :) bir de hep söylediğim o destek cihazının kablosunu kesmek için Denny'ye yalvarması orada ikisinin de oyunculuğu çok iyiydi. benim gibi odun bir insan bile etkilendi yani o sahnelerden :D haa bir de ben koyu bir köpeksever olduğum için Doc'ın uyutulduğu sahnede de üzülmüştüm ve de beğenmiştim tabi, Meredith ağlıyordu fln hatta Derek öpmüştü köpeği.Son olarak da Burke'ün uğurlu keplerinden biri Cristina'daydı ve Burke Denny'nin ameliyatına girecekti kimse alamamıştı kepi sonra Izzie Cristina'yı soyunma odasında sıkıştırmıştı zorla verdirmişti kepi Burke'e
ay evet o sahnede superdii. hele george ile christina'nin restlesmesi muhtesemdi. hangimizi burke tercih eder hangimize ihtiyaci var muhabbeti yapyiorlardiben sunu yapiyorum ben bunu yapiyoryum diye restlesmislerdiya christina onunla yatiyormusun peki demisti siritarak:) cok sekerlerdi
gelincik89 16-04-07, 19:47 bu arada 3. sezonun bomba sarkisida herhalde kate hawenik'in timeless sarkisi hani meredith'in oldugu sahnede derek aglarken calinan sarki:(
gerci tabi hicibiri bende chasing cars ve how to save a life etksii yaratamaz ama. aradada cevherler var
Zaten arada sırada çalan..Yada sadece bir bölümde falan çalan o kadar çok şarkı varki yani..Hepsi süper dediğim gibi..:)
greysanatomyfan 16-04-07, 19:53 bu arada 3 mayis gibi duydum yeni bolumlerin yayinlanma tarihi. yani birkac hafta daha sabredicez. hani nerdeyse digiturk ile ayni gidecegiz. az kaldi:)
bu hafta 12 yayinlanacakmis galiba. amerikadada 19 bolum yayinlandi. arada 7 bolum kaldi ve bunlar daha dizyi yayinlamiyorlar. 2-3 hafta daha yayinlamasalar fark 4 bolume falan inecek
bu arada 3. sezonun bomba sarkisida herhalde kate hawenik'in timeless sarkisi hani meredith'in oldugu sahnede derek aglarken calinan sarki:(
gerci tabi hicibiri bende chasing cars ve how to save a life etksii yaratamaz ama. aradada cevherler var
söylediğin şarkıyı hemen indirmeye başladım.eminim buda çok güzeldir.zaten ekşi sözlükte de greys in albümündeki şarkı listesini bile yazmışlar.çoğunluğun birleştiği şey sahnelere uygun süper şarkıların bulunması.tabi süper ingilizce bilmediğim için her seferinde anlayamıyorum.bu arada forum hakikaten çok hareketlendi.tü tü maşallahh.:happy0064
gelincik89 16-04-07, 19:56 bu arada 3 mayis gibi duydum yeni bolumlerin yayinlanma tarihi. yani birkac hafta daha sabredicez. hani nerdeyse digiturk ile ayni gidecegiz. az kaldi:)
bu hafta 12 yayinlanacakmis galiba. amerikadada 19 bolum yayinlandi. arada 7 bolum kaldi ve bunlar daha dizyi yayinlamiyorlar. 2-3 hafta daha yayinlamasalar fark 4 bolume falan inecek
İnsin insin de hepimiz aynı anda yorum yapalım..Ben ilk başlarda izliyordum..Yeni bölümleri netten ama sonra..Baktımki dıgıturk'den izlerken hep bildiğim bölümler..Sonra izlemediğim bir bölüm olursa böyle çok merak ediyorum falan..Sonra o merak duygusunu bütün bölümlerde yaşamak için bıraktım netten izlemeyi..:) Daha iyi oldu benim için kanımca...:):)
bu arada 3 mayis gibi duydum yeni bolumlerin yayinlanma tarihi. yani birkac hafta daha sabredicez. hani nerdeyse digiturk ile ayni gidecegiz. az kaldi:)
bir dakika ya ben resim eklerken kaçırdım galiba,abc mi 3 mayısta verecekmiş?
sanemmania 16-04-07, 20:03 ben ekşi sözlükte 19 nisanda 20. bölümü yayınlanacakmış gibi bişe okudum ama doğru mu bilmiyorum tabii.
ben ekşi sözlükte 19 nisanda 20 bölümü yayınlanacakmış gibi bişe okudum ama doğru mu bilmiyorum tabii.
ben de öyle biliyorum,hatta promoyu falan izledim yani...sonraki 3 bölümün resimlerini de koydum önceki sayfalara... 3 mayısa kadar bekletmesinler ya:(
greysanatomyfan 17-04-07, 07:18 ben ekşi sözlükte 19 nisanda 20. bölümü yayınlanacakmış gibi bişe okudum ama doğru mu bilmiyorum tabii.
yanlş anlamışta olabilirm. 2 bölümlük özel final bölümünün tarihi 3 mayıs olabilir. ama bir 3 mayıs vardı. bende istemem o kadar beklemek. yeter artık.
bu arada duyduguma göre sezon finalide çoktan çekilmiş. çekimi bitmiş yani. bakalım hayırlısı. ben artık izlemek istiyorummmmmmmmm:(
spoiler...320 ve 321...
Episode 3.20: Time After Time (fka Ain't Nothing But The Real Thing)
Airdate: April 19, 2007
04/02 - Guest starring Elizabeth Reaser as Jane Doe, Roger Rees as Dr. Colin Marlowe, Dee Wallace as Joan Waring, Brent Jennings as Charles, Suzanne Cryer as Caroline Klein, Tim Hopper as Dustin Klein, Marc Vann as hematologist, Steven W. Bailey as Joe, with Mare Winningham as Susan Grey. Source: ABC
03/30 - Izzie faces her past and finds comfort in George, while Alex becomes more attached to Jane Doe (Elizabeth Reaser), Meredith and Derek question their own status, and Cristina resolves to fight for her relationship with Burke -- despite her past with Colin Marlow (Roger Rees). Source: ABC
03/18 - While chatting with doctors treating her daughter Shannon, Mrs. Malone confesses that she and her husband haven't talked to their daughter in a long time as they never really liked their son-in-law. After her husband left her while she was at work, Shannon decided to track him down. The Malones never heard from their daughter until the hospital called them after Shannon was found unconscious in a garage. Mrs. Malone is worried when she notices Shannon changed a lot in the past years. Two parents are devastated when the bone marrow donor who was supposed to save their young daughter dies just before the surgery is performed. One character will go see a priest to confess about something huge he did to his/her best friend... it seems to be quite the backstabbing the person did. Source: SpoilerFix.com
03/11 - Doctors will treat the daughter of loving mother Mrs. Malone in episode 3.20. Also in this episode are pro chess player Charles and a very flirtatious woman. Source: SpoilerFix.com
Episode 3.21: Desire
Airdate: April 26, 2007
04/11 - Remember how I told you that Grey's decided to put the brakes on Addisex due to Kate Walsh's impending spin-off-fueled exit from the show? Well, it appears either Shonda Rhimes had a change of heart or I was given some lousy intel, because the two of them are definitely doing the horizontal tango before she leaves for Los Angeles. In fact, I hear it's their little affair that ultimately leads her to flee Seattle. Also not helping matters: McSteamy's "failure" to stick to his 60-day vow of chastity. Why'd I put failure in quotes, you ask? 'Cause there's a twist (and a surprising one at that)! Source: Ask Ausiello @ TV Guide
04/09 - As the interns of Seattle Grace cram for their upcoming exam, the attendings vie for the Chief's position by tending to the chairman of the hospital board after he's admitted as a patient. Meanwhile, Burke struggles to involve Cristina in the wedding planning, things heat up between Addison and Alex, and Derek questions his relationship with Meredith. Guest starring Elizabeth Reaser as Jane Doe, Kali Rocha as Dr. Sydney Heron, Mitch Pileggi as Larry Jennings, Mary-Margaret Humes as Nancy Jennings, Rowena King as Celeste Newman, and Ramon De Ocampo as James Benton. Co-Starring Stewart Skelton as Dr. Fischer. Source: ABC
04/08 - The attendings are extra attentive to a patient, who is the chairman of the hospital board; Cristina helps Burke plan the wedding. Source: WCHS
03/24 - This episode features powerful Larry, his assistant Celeste, as well as his pampered wife Nancy. Larry is at the hospital as a patient but it seems he may also hold the key to who will be Chief. Celeste gets a pelvic exam as she may have a "condition" she got while being with Larry. Of course, Celeste quickly tells the doctor taking care of her that she and Larry are not having an affair as they have been in love for five years now; he just hasn't left his wife yet! Larry tells one of the surgeons that s/he should get with the program and get his/her drive back as s/he is not as good a doctor as before. At the Duquette Clinic, doctors take care of Roger Bennett, a man with a persistant cold. Source: SpoilerFix.com
bu arada 322 ve 323 aynı anda verilecekmiş sanırım,addisonun spin off ile birlikte...ve tam olarak sezon finali tarihi belli değil,ama 325 de bitiyormuş sezon...
buketçim eklediğin yaazı çok güzel.çok iyi yapmışsın bence eklemekle.ben çok eğlendim okurken.harika birşey hazırlamışlar.aslında buna benzer birşeyi bence bizde yapmalıyız.:img-yes:
greysanatomyfan 20-04-07, 08:17 ARKADAŞLARRRRRRR:)
ÖZELLİKLE ABC DEN İZLEYEN ARKADAŞLARRRR:)
ALL NEW EPISODE OF GREY'S ANATOMY AIRED YESTERDAY HAHAHAHA:)
time after time adı. şu anda dinliyorum. izzy ve geçmişindeki o malum olay bu bölümde patlak veriyor. şimdilik daha fazla ayrıntı yok
izledikten sorna beyaz ile yorumlarımı yazarımmm:)
hepiniz öpüyorummm.
hahah çok mutlu oldum yeni bölümü görünce.
bundan sonra inşallah sonuna kadar ara vermezler:)
greysanatomyfan 20-04-07, 22:27 Arkadaslar Hepinizden özür Diliyorum
Special Episode Diye Verdiğim Bölüm Yanliş Anladiğimdan Dolayi 19. Bölüm Müş. Bir Anda 19. Bölümün Yayinlandiğini Unutup Special Episode'u 19. Bölüm Zannettiler Diye Size Haber Verdim
Indirenler Varsa Noolur Kusuruma Bakmasinlar
şu Anda Farkettim Ve Hemen Yaziyorum
uf ya 320 nin sadece merderli kısmını bulabildim:( neyse buna da şükür diyor...ikisi hakkındaki küçük yorumuma geçiyorum:Pderekin böyle davranması hoş değil ama ya,meredithin bir suçu yok ki şefin öyle davranmasında...kız kapılarda bekliyor...:(tamam,derek kendi hatalarını yapmak istiyor olabilir ama şef gayet güsel açıkladı bence nedenini...neyse gelecek hafta mcdreamy'den olayı bir şekilde tatlıya bağlamasını,kendini affettirmesini bekliyoruz:)gerçi ben promoyu da izledim pek birşey anlaşılmıyor ama bakalım artık...
Arkadaslar Hepinizden özür Diliyorum
Special Episode Diye Verdiğim Bölüm Yanliş Anladiğimdan Dolayi 19. Bölüm Müş. Bir Anda 19. Bölümün Yayinlandiğini Unutup Special Episode'u 19. Bölüm Zannettiler Diye Size Haber Verdim
Indirenler Varsa Noolur Kusuruma Bakmasinlar
şu Anda Farkettim Ve Hemen Yaziyorum
ben de baktım o bölüme o siteden ama 19'u görünce indirmemiştim...video sitesinde var zaten belli başlı yerleri,asansör,seriously,mclabel,friendship ve couple diye...:Pben ordan izledim...danny'i de koymuşlar baya:)
gece gece biraz spoiler...abc den takip edenler için...322 ve sonrası...
Episode 3.22 and 3.23: The Other Side of This Life [2-hour Addison spin off]
Airdate: May 3, 2007 from 9 to 11 p.m.
04/18 - Chris Lowell's receptionist/surfer dude will be shirtless in a scene. It's also pretty obvious in the pilot that he's being groomed as a love interest for Merrin Dungey's fertility expert. And Tim Daly is actually playing an alternative-medicine doc. Addison is going to be penetrated by a little prick. Several little pricks, actually. Source: Ask Ausiello @ TV Guide
04/16 - Addison takes temporary leave from Seattle Grace and makes a road trip to Los Angeles in order to visit some old friends from medical school. As Meredith continues to bond with her stepmother, Susan, Cristina reluctantly plans her wedding with the assistance of her mother, Helen, and Burke's mother, Mama Jane. Meanwhile, Derek must perform emergency surgery on Ava/Jane Doe, as Alex continues his unfailing bedside manner with her. Featuring an all-star guest cast including Paul Adelstein ("Prison Break"), Amy Brenneman ("Judging Amy"), Tim Daly ("The Fugitive," "The Nine"), Taye Diggs ("Rent," "Day Break"), Merrin Dungey ("Alias") and Chris Lowell ("Veronica Mars"). The legendary Diahann Carroll Returns as Preston Burke's Mother, Jane. Source: ABC
04/11 - I can tell you that Derek and Meredith aren't exactly on solid footing by the end of the May 3 episode. Source: Ask Ausiello @ TV Guide
04/11 - While she's on the heals of losing someone, Meredith gets slapped by a man close to her and it is suppose to be very suprising. Source: The Ausiello Report
04/04 - The couple who'll go see a therapist in the "spin off" episodes will admit that they are not attracted to one another, never were, and that they got married out of need as both were ready to settle down in their lives. Joan, the pregnant woman, slept with three men the week before she got married, which is why no one knows who the real father is. When she'll get the paternity results, Joan will be stunned. It will be revealed that Beverly, the character who wants plastic surgeries after plastic surgeries, has a brain tumor. Source: SpoilerFix BuddyTV Spoilers Chat
03/29 - Following her recent disastrous romantic misfortunes, Addison travels to Santa Monica, Calif., to seek advice from her old medical school pals, Naomi (Merrin Dungey) and Jackson (Taye Diggs) whom she believes have it all: a beautiful teenage daughter, a great marriage and a highly successful health cooperative. Addison quickly learns that Jackson, also a successful TV health guru, has divorced Naomi. During the visit, Addison also meets the rest of the gang at the cooperative: a widowed alternative medicine doctor, a self-doubting therapist, and a male gynecologist who knows little about women, and realizes she is on familiar ground. Addison concludes that the personal lives of the people around her may be a mess, but professionally they stand out. So she decides to leave Seattle Grace behind and join the Oceanside Wellness Group team. That is, of course, if ABC picks up the series, which is a good bet since the cast -- which also includes Chris Lowell ("Veronica Mars"), Amy Brenneman ("Judging Amy"), Tim Daly ("The Nine") and Paul Adelstein ("Prison Break") -- was already paraded before the people with the big bucks. Source: Zap2it
03/28 - The heavily anticipated Kate Walsh led Grey's Anatomy spin off finally has a name - at least, a tentative one. ABC unveiled the moniker for the new show at a star studded media buyers event during network development week. [...] 'Private Practice', is the name the Grey's Anatomy spin off will be called by for now, but ABC exec's are quick to caution that this may change. Source: BuddyTV
03/27 - Sources say Addison will be reunited with her god-daughter, daughter of Addison's best friend (played by Merrin Dungey) who is a world-renown fertility expert and the big wig at a wellness center. Source: The Ausiello Report
03/27 - Hector [Elizondo] does play Callie's dad, and yes, he is in the spinoff setup episode, but no, Hector is not involved in the spinoff itself, as had been reported in many outlets. So, Mr. Torres and Addison are not running away together. And as I reported in this week's Vine show, she'll have her eye on the sexed up receptionist, Sean Faris from Life as We Know It. Source: Kristin on E!Online
03/25 - Three men fight over who is the father of a woman's soon-to-be-born baby. In the ER, the doctor treating the mother (Joan) is concerned that the delivery could be dangerous for both the baby and the mom to be. Jane and Paul, a seemingly happy couple, visits a therapist as their sex life is not the best. One of the lead characters tries to settle a dispute involving a gay man who used to be married, left his wife, had a thing with another woman to make sure he was really gay, met a man, and got "married." Add to this the fact that one of the women from his past is acting as a surrogate mother for him and his life partner. There is an awkward scene when a woman meets the 20-year-old fiancé of one of her old friends. A plastic surgeon meets with 30-year-old Beverly who is all about looking great thanks to constant plastic surgeries. This time, she wants a chemical peel; she also wants the hot surgeon but that's another story. There is also a group therapy session in which the person in charge tries to show people what symptoms can be caused by life changes (like going bald) and depression. Source: SpoilerFix.com
03/21 - Addison comes to the conclusion that McSteamy is about a decade away from becoming father material, and hightails it to Los Angeles to meet with one of the world's foremost fertility experts. Mrs. Egg Harvester is also one of Addison's BFFs and the owner of a state-of-the-art wellness center, which just so happens to be looking for a neonatal specialist. I think you can figure out the rest. Source: Ask Ausiello @ TV Guide
03/14 - Per one very well-placed mole, the hospital where Addison will accept her new job will be located in Los Angeles! That's right, Doc Montgomery's going Hollywood! Sources confirm that plastic surgery and psychiatry will play as prominent roles in the show as Addison's chosen field of neonatology. In fact, according to a source who read the script for the pilot, er, I mean the "enhanced two-hour Grey's episode with a potential for afterlife," there are multiple scenes set in a shrink's office and another scene involving a pampered Beverly Hills princess contemplating a chemical peel with her hot plastic surgeon. Oh, and my spy also points out the show takes advantage of its setting in another way. "There's sex, sex and more sex," whispers my mole. "I thought I was reading an episode of Nip/Tuck!" Source: SpoilerFix.com
03/11 - Sources confirm that Alias' Merrin Dungey and Judging Amy's Amy Brenneman have joined the cast of the potential Grey's Anatomy spin-off. Source: SpoilerFix.com
03/09 - Sources confirm that Chris Lowell --- that's Veronica Mars' Piz to you --- has joined the cast of the in-the-works Grey's Anatomy spin-off. Source: SpoilerFix.com
03/07 - Two new series regulars will soon make their debut on the show. Naomi is an African-American doctor in her late 30s. Dell, a confident male nurse in his early 20s, is said to be an attractive but not hunky type of man. Source: TV Squad
03/07 - According to Hollywood Reporter: "Tim Daly is set to guest-star in the 'enhanced' two-hour episode of ABC's Grey's Anatomy.... According to the breakdown, Daly's character is described as 'handsome, sincere, like a McDreamy.'" Paul Adelstein (Prison Break's Agent Kellerman) also will guest in the episode, with an eye to costar on the potential Addison-centric spin-off toplined by Kate Walsh. Source: SpoilerFix BuddyTV Spoilers Chat
02/28 - A pregnant woman named Jennifer gets visited by her parents who were ready at first to yell at her but have turned around and are really happy and even ready to buy her a house! But Jennifer is not ready to have her parents control her life like that; she and her boyfriend want to make it on their own. A slightly overweight man comes to the Duquette Clinic to be treated for a swollen leg. Source: SpoilerFix.com
02/28 - There will be a new series regular on Grey's very soon. Two, in fact! My sources tell me that one of them will be a female doc who's around the same age as Addison. She'll be African-American, and I'm told her name might be Naomi. I'm also hearing about a young guy named Dell who's very cute and could be joining Olivia at the nurses' station! Source: Kristin on E!Online
02/27 - Though the plot is still shrouded in Shondra-caliber secrecy, Variety says that the two-hour Grey's Anatomy outing setting up an Addison-centric spin-off, will be directed by Michael Grossman, who was last behind the camera for "Great Expectations" (in which Burke and George popped the question to their respective ladies). In addition to opening the door for Addison to possibly leave Seattle Grace, [the episode] will guest-star Taye Diggs. An exact airdate has not been announced by ABC, but the episode will serve as the 22nd and 23rd Grey's episodes (out of 24) of the season. Source: SpoilerFix.com
02/22 - Acclaimed actor Taye Diggs will guest star in Grey's Anatomy in a special two-hour episode that will air later this season.Source: Entertainment Weekly
02/22 - Taye Diggs has been tapped to star in the Grey's Anatomy spin-off currently in the works. No details are available on his character. Grey's will set the stage for the spin-off, which will focus on Kate Walsh's character, Dr. Addison Shepherd, via an expanded two-hour episode scheduled to air in May in which Dr. Shepherd will consider an exit from Seattle Grace. Grey's writer and creator Shonda Rhimes is writing the episode and is expected to write the potential spin-off as well. Source: TV Guide Online
02/21 - Walt Disney Co.'s television network ABC has decided to pursue a spinoff of its popular medical drama Grey's Anatomy, the Wall Street Journal reported on Wednesday. It will star Dr. Addison Montgomery-Shepherd, the sexy neonatal surgeon played by Kate Walsh, the paper said. A two-hour pilot of the show, which could add millions in additional advertising revenue, is likely to air in May, the paper said. Source: TV Guide Online
Episode 3.24: Testing 1-2-3
Airdate: May 10, 2007
04/20 - Doctors treat Dale, the leader of a sailing party. He is concerned that Lonnie, one of the men on the boat, has not been found. The doctors tell him that the search party has been halted for the day. Dale will take really badly the fact that he "left one man behind" and thinks that it's all his fault. Doctors also treat Jack, another man who was on the boat. He seems to accept Lonnie's disappearance (and possible death) as if they hadn't left him behind, he and Dale would not be alive. The interns write a medical exam; one of them is not writing a thing... Source: SpoilerFix.com
Episode 3.25: Title Unknown (Season finale)
Airdate: May 2007
04/08 - The popular rom-dram may — just may — wash away its Season 3 backstage troubles and on-screen waterski-flirtations with a May wedding for Christina and Burke. Judging by pics and sightings shared at JustJared, Katherine Heigl's Izzie is suited up as a bridesmaid, while Ellen Pompeo appears to be the Mer of honor. The spied scenes, though, are merely from a bridal-shop try-on session for Yang & Co., so will the vow-swap actually go off without a hitch? Source: TV Guide Online
biraz fazla uzun oldu sanki ama mazur görün artık...:img-blush
maşallah benim yazdığım bölüm özetlerine benzemiş :) o zmnlar vaktim çoktu tabi oturup bölüm anlatıyordum burda. sağol ;) oturup bir okuyayım bilmediğim yeni spoilerlar olabilir.
BUKETcim spoilerler we rsmler için çook teşekkrler
bu arada arkadaşalr biliyomusunuz
dizi 4. sezonda da devam etcek mi ?
Dördüncü sezonun kesin anlaşmasının yapıldığını ve devam edeceğini okumuştum.
Buket spoiler ve resimler için teşekkürler..
3-20 yi seyredenler ne zaman yorum yazacaksınız?
ben dün akşam izledim, biraz bahsedelim istiyorum..
buket 16 eklediin merder resimlerinde şef ve der ne konuşuo yazabilir misin lütfen ben biraz geri kaldım da o açıdan:)
spoiler olduğu için yine beyazla:P
şeflik meselesini tartışıyorlar orda şefle...derek kendisini şef yapmasını istiyor sanırım,seattle a bu yüzden geldiğini söylüyor...şef de ona biten evliliğin için gelmiştin buraya,yeni bir hayat kurmak istemiştin ve bunu da başardın diyor...harika bir kadın var seni seven diyor...derek kızıyor,o benim özel hayatım,diğeri kariyerim diyor...şef de ben bu şeflik yüzünden karımla ayrıldım,hayatım hiç düzenli olmadı,aynı şeyi sen de yapma falan diyor...derek beni korumana ihtiyacım yok deyince şef de seni korumuyorum zaten,ama ellise söz verdim,kızının hiç üzülmemesini sağlayacağım diyor...derek baya bir bozuluyor...hatta akşam meredithin yanına gitmiyor,mer arıyor açmıyor falan...kafası karışık...meredithin işleri karıştırdığını düşünüyor...öyle işte...
bimkolik sen başla yorumlara,arkası gelir ya...:Pzaten ben maalesef sadece merder kısımlarını izleyebildim,onunla ilgili yorumlarımı da yaptım biraz...
Biraz evvel özel bölümü seyrettim ve çok hoşuma gitti. Belki ben ilk defa özel bölüm seyrettiğim için mi yoksa üç sezon derlemesi çok hoş temalar seçilerek sunulmuştu ondan mı, Denny'in anlatımından mı bilemedim.. Denny'nin bu kadar çok sevileceğini hiç tahmin etmemişti herhalde senaristler.Yoksa onunun o ameliyattan sağ çıkmasını sağlarlardı.Artık bu diziye girme olasılığı yok diye özel bölümde ona farklı birşekilde yer vermişler.Acaba ilerde ikiz kardeşi olarak çıkarmayı düşünürler mi?
3.20 yi dün sabaha karşı uykulu seyrettiğim için biraz bahsedeceğim ,bir kaç kere izledikten sonra, herkes izleyince de detaylı konuşuruz.
En sevindirici olay Marlowe un gitme haberiydi bence. Çok antipatik bir adamdı. Yine yaptı yapacağını ve Burke davranışları delirtti resmen. Ama Christina hakkından gelmesini bildi, hele o tırnaklarına sürdüğü renk renk ojeler koparttı resmen.Bayılıyorum ben bu Christina ve Burke'e.
İzzie'ye resmen içim acıdı. Bailey'in ona verdiği destek gözlerimi yaşartı. Çok çok hoşuma gitti herkesten saklama çabaları, ameliyathanede İzienin elini tutmaları...İzzie George'u bayağı bir seviyor, George un da onu bulmaçabaları, ne olduğunu merak etmesi ve ameliyathanede yanında olmak istemesi hep sevgi göstergesi ama bu aşkmı emin değilim.Yalnız Callie ile olan bağdan çok daha güçlü olduğu bir gerçek. Zaten onlar ne akla hikmet hala evliler anlamıyorum.Birazdan Mer ve Suzie yi yazacağım..
Bu arda 3.20 resimleri isteniyormu? 200 tane çektim.
greysanatomyfan 22-04-07, 11:02 uf ya 320 nin sadece merderli kısmını bulabildim:( neyse buna da şükür diyor...ikisi hakkındaki küçük yorumuma geçiyorum:Pderekin böyle davranması hoş değil ama ya,meredithin bir suçu yok ki şefin öyle davranmasında...kız kapılarda bekliyor...:(tamam,derek kendi hatalarını yapmak istiyor olabilir ama şef gayet güsel açıkladı bence nedenini...neyse gelecek hafta mcdreamy'den olayı bir şekilde tatlıya bağlamasını,kendini affettirmesini bekliyoruz:)gerçi ben promoyu da izledim pek birşey anlaşılmıyor ama bakalım artık...
ya bende biraz kızdım açıkçası orda derek'in davranışına ama adam şef olmak için oraya geliyor ve hayatı altüst oluyor. birine aşık oluyor tam onla bişeyleri düzene koyuyor bu sefer diyo ki şef seni şef yapmıyorum çünkü meredith'i koruyorum. cocukta bir anda tabi afalladı. benim aşkım bu kadar şeye değermi. çünkü meredith yüzünden zaten konsantrasyonunu kaybetmişti bu yüzden kurul toplantısı kötü geçmişti şeften de meredith yüzünden kötü cevap alınca bi afalladı ama eğer kariyerini seçipte meredith'i bırakırsa ne kadar mcdreamy olursa olsun artık benim için mcnasty veya mcmean olur. yapması gereken şef'e her 2 sini birden yapabilecğeini göstermek.
beraber olduğu kadınında doktor olduğunu dolayısıyla ona vakit ayırarmamak gibi sorunlarının olmayacağını çünkü meredith'in anlayacağını göstermek.
ayrıca meredith'e aşık olduğunu ve o aşkla kolay kolay ilişkilerinin sarsılmayacağını göstermek.:good:
greysanatomyfan 22-04-07, 11:04 Kaç gündür doğru düzgün giremedim greys safyasına özlemişim hepinizi:img-grin2 .resimleri ekleyen arkadaşlar çok teşekkürler ellerinize sağlık.birşey sormak istiyorum ilerki bölümleri izleyen arkadaşlara.şimdi addison çıkıp geliyor,mer ve der büyük olasılıkla bi süre konuşmıycaklar bu yüzden.birde sanırım der bir seçim yapıcak onuda şu meşhur meredith in ''pick me,choose me'' sahnesinden anladım.peki der in aklını addison neden kurcalıyor ve neden herhalde bir süre addison ile beraber oluyor der?
orası hala mechul. yani ben hala anlayamamışımdır.
zannediyorum addison tamam beni istemiyosan boşanma kağıtlarını imzala diyip gideceğini göstermesiyle EYVAH oldu gibi geliyor. hani sözde herşeyi yapmak kolaydırda iş aksiyona gelince bi kalırsın ya. bizimkide aynen öle kaldı. sonra gitti addie'e şans verdi. aşık olduğu mer olduğu halde.
bence izle ve gör çünkü anlatılabilincek bişey değil. tamamen yoruma bağlı
ya bende biraz kızdım açıkçası orda derek'in davranışına ama adam şef olmak için oraya geliyor ve hayatı altüst oluyor. birine aşık oluyor tam onla bişeyleri düzene koyuyor bu sefer diyo ki şef seni şef yapmıyorum çünkü meredith'i koruyorum. cocukta bir anda tabi afalladı. benim aşkım bu kadar şeye değermi. çünkü meredith yüzünden zaten konsantrasyonunu kaybetmişti bu yüzden kurul toplantısı kötü geçmişti şeften de meredith yüzünden kötü cevap alınca bi afalladı ama eğer kariyerini seçipte meredith'i bırakırsa ne kadar mcdreamy olursa olsun artık benim için mcnasty veya mcmean olur. yapması gereken şef'e her 2 sini birden yapabilecğeini göstermek.
beraber olduğu kadınında doktor olduğunu dolayısıyla ona vakit ayırarmamak gibi sorunlarının olmayacağını çünkü meredith'in anlayacağını göstermek.
ayrıca meredith'e aşık olduğunu ve o aşkla kolay kolay ilişkilerinin sarsılmayacağını göstermek.:good:
kesinlikle katılıyorum...:P
çünkü bence o ikisinin ilişkisi şef ve karısınınkinden daha sağlam...derek mcdreamy liğini gösterip hem meredithe hem de şefe birşeyler kanıtlamalı...yapar o birşeyler ya,kolayca vazgeçmez yani ikisinden de...ama eğer birinden vazgeçmesi gerekirse kariyerinden vazgeçmesini bilmeli...:Ppromo da hiç birşey yok,sadece mer yatakta,derek'e ''çıplağım ve yataktayım'' gibi birşeyler söylüyor galiba:P derek gülümsemekle yetiniyor...en azından promoda:icon_whis neyse 4 gün sonra anlarız:P
orası hala mechul. yani ben hala anlayamamışımdır.
zannediyorum addison tamam beni istemiyosan boşanma kağıtlarını imzala diyip gideceğini göstermesiyle EYVAH oldu gibi geliyor. hani sözde herşeyi yapmak kolaydırda iş aksiyona gelince bi kalırsın ya. bizimkide aynen öle kaldı. sonra gitti addie'e şans verdi. aşık olduğu mer olduğu halde.
Derek duygusal bir adam.Mer boşanma kağıtlarını neden hala imzalamadığını sorduğunda, Derek 'Biz 12 yıl evliydik, bu 12 thanksgiving,12 christmas, 12 doğumgünü demek' demişti. Yani karar vermenin o kadar kolay olmadığını söylemişti. Üstelik Addison ona hata yapmış olabilirim ama hala seni çok seviyorum demişti. Bunun üzerine Derek biraz da kendinde hata varmı diye düşünmeye başladı. Yani Addiyi hep yanlız bırakarak, ilgilenmeyerek böyle bir şeye kendi mi sebep oldu diye düşünmeye başladı.Ve evliliklerine bir şans daha vermek istedi. Üstelik Addison, o yaptığı hatanın dışında çok mükemmel biri. Yani bizim yerli versiyondaki gibi antipatik değil. Zaten bu dizide herkes çok tatlı, şimdiye kadar tek gıcık olduğum karakter Marlowe oldu.
Birazdan Mer ve Suzie yi yazacağım..
.
3.20 seyredenler varsa Mer'in Suzie'ye davranışları hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben çok kızdım Mere'e.Ne olursa olsun kadın bir suçluluk duyuyor Merin babasız büyümesine sanki kendi sebep olmuş gibi halbuki öyle değil, Ellis cadısı adamı resmen kovalamış. Alışık olmasa daMer'in Suzinin bu insancıl davranışlarına, yeter boğuldum , bu kadarı çok fazla deyip kovmaktan beter etmesine ben çok bozuldum. Derek konusunda da Meri çok bencil buluyorum. Bir Christinanın Burke'ün arkasında durduğu gibi Mer Derekin arkasında duramıyor, Mer Derekin iş hayatına destek olamıyor, genellikle sorunlu taraf oluyor, hep Derek onu mutlu etmeye çabalıyor.
3.20 yi seyreden kimse yok mu hala?
Derek duygusal bir adam.Mer boşanma kağıtlarını neden hala imzalamadığını sorduğunda, Derek 'Biz 12 yıl evliydik, bu 12 thanksgiving,12 christmas, 12 doğumgünü demek' demişti. Yani karar vermenin o kadar kolay olmadığını söylemişti. Üstelik Addison ona hata yapmış olabilirim ama hala seni çok seviyorum demişti. Bunun üzerine Derek biraz da kendinde hata varmı diye düşünmeye başladı. Yani Addiyi hep yanlız bırakarak, ilgilenmeyerek böyle bir şeye kendi mi sebep oldu diye düşünmeye başladı.Ve evliliklerine bir şans daha vermek istedi. Üstelik Addison, o yaptığı hatanın dışında çok mükemmel biri. Yani bizim yerli versiyondaki gibi antipatik değil. Zaten bu dizide herkes çok tatlı, şimdiye kadar tek gıcık olduğum karakter Marlowe oldu.
3.20 seyredenler varsa Mer'in Suzie'ye davranışları hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben çok kızdım Mere'e.Ne olursa olsun kadın bir suçluluk duyuyor Merin babasız büyümesine sanki kendi sebep olmuş gibi halbuki öyle değil, Ellis cadısı adamı resmen kovalamış. Alışık olmasa daMer'in Suzinin bu insancıl davranışlarına, yeter boğuldum , bu kadarı çok fazla deyip kovmaktan beter etmesine ben çok bozuldum. Derek konusunda da Meri çok bencil buluyorum. Bir Christinanın Burke'ün arkasında durduğu gibi Mer Derekin arkasında duramıyor, Mer Derekin iş hayatına destek olamıyor, genellikle sorunlu taraf oluyor, hep Derek onu mutlu etmeye çabalıyor.
3.20 yi seyreden kimse yok mu hala?
meredithe biraz haksızlık yapmamış mısın ya:img-blush ya tamamcristina gibi arkasında duramıyor olabilir,ya da bir parça sorunlu olabilir ama ne bileyim iki ilişki aynı konumda değil bence...sonuçta cristina ve burke'ün ilişkisi,meredith ve derek'inki gibi upuzun bir araya girmedi...hatta 309 da,hani cristinanın meredithin yerine konuştuğu zaman derek ''bu böyle yürümez,bildiğin şeyler için bilmiyorum diyemezsin,böyle olursa güvenemem' gibi birşey söylemişti de sonra cristina 'Güveni tekrar inşa etmek için ne gerekiyorsa yaparız.Ama bazı yaraların,
bazı çok derin ihanetlerin...kaybettirdiklerini onarmak için hiçbir yol olmadığını anladığımızda beklemekten başka yapacak bir şey yoktur' demişti...onların gerçek bir ilişki için biraz daha zamanı var bence...313 de meredith bir ilişkinin nasıl yürüyeceğini bile bilmeyen biri gibi görünüyordu...ve en sonunda derek'e ''çok iyi bir şef olacaksın''demişti...meredith sorunlu bir kız kendisi de kabul ediyor bunu,dark and twisty meredith...ama bright and shiny olmak olmak için de uğraşıyor bence...annesini kaybetti çok kısa bir süre önce,dereke tam bir destek verebilecek durumda olduğunu sanmıyorum...dediğim gibi yine de uğraşıyor...:Pderekin hep emek veren taraf olduğu kesin tabi,ama ben yine de bir türlü meredithi suçlayamıyorum...annesinden doğru düzgün sevgi görememiş,hep kendini kanıtlamaya çalışmış,anne baba ayrı...aşık oluyor,adam evli çıkıyor...sonra kız gururunu ayaklar altına alıp ''pick me...''diyor,adam buna rağmen karısını seçiyor(sebepler konusunda sana katılıyorum...)aşık olduğu adam ona ''whore'' demeye çalışıyor ki ordaki meredithin hali hala içime dokunur benim...en sonunda bir şekilde bright and shiny olacak kız,ölümden dönüyor,sonra annesi ölüyor...e bünye dayanmaz buna:icon_whis belki meredithi çok sevdiğimden(bu mcdreamy'e aşık olduğu gerçeğini değiştirmez...:img-wink: )bencil tanımını yakıştıramıyorum ona...haklı olduğun yerler çok tabi,suzie'ye daha iyi davranabilirdi...o da dediğin gibi,alışkın değil kız:img-wink:
öf ya yine de meredithin öyle kapı çalınca umutlanması dokundu yani...
sezon finalinin adı belli olmuş sanırım..."Didn't We Almost Have it All." ...
pek iç açıcı gelmedi bana...
sezon finalinin adı belli olmuş sanırım..."Didn't We Almost Have it All." ...
pek iç açıcı gelmedi bana...
Evet,' almost' kelimesi pek iç açıcı değil. Ne yani son anda bir olaylar mı olacak?
greysanatomyfan 25-04-07, 15:13 Evet,' almost' kelimesi pek iç açıcı değil. Ne yani son anda bir olaylar mı olacak?
tabiki bişey olucak. burda grey's anatomy den bahsediyoruz.
1. ve 2. sezon finallerini hatırlatmama gerek yok dimi:)
merak edilen konu allah bilir bu sefer ne yapacaklar.
geçen gün bir haber yapıştırmıtım foruma.
meredith'i yine kötü günler mi bekiyor diye. hayatında önemli birini kaybediyor(bir kadını.) yani yanlış anlamadıysam böle bişeyler vardı.
bakalım görelim:)
en güzel yanı ne biliyormusunuz. sonunda ara vermeden sezonu bitrecekler:)
yani bundan sonra ard arda bölümler bizi bekliyor
Bu aksilik Christina ve Burke'ün düğünüyle alakalı olmasa bari. Christinanın gelinlikli hali çok tatlıydı. Onu kilisede falan hayal edemiyorum.
Mer ve Der evlenmese de olur yeterki ayrılmasınlar. Ama Mer Suzie ye bağlandıktan sonra onu kaybederse çok üzülürüm. Belki yıllardır hasretini çektiği anne sevgisini Suzie verecek ona. Der'e bile şefliği konusunda moral veren, sevdiklerine güven aşılayan pozitif bir tip, yazık olur ona birşey olursa. Acaba bu kadar iyi göstermelerinin sebebi yakında ölecek falan olması mı?
gelincik89 25-04-07, 17:49 Valla ölücek olması olabilir..Bu dizide öyle çok sevdirirler o karakteri sonra..(bknz: Denny..:icon_sorr )..Umarım ölmez..Gerçi kendim bile inamıyorum bu söylediğime..Grey's Anatomy bu ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz..:img-wink:
spoiler:)...sezon finaline ilişkin...
Episode 3.24: Testing 1-2-3
Airdate: May 10, 2007
04/23 - The interns take the biggest test of their careers, their first-year medical exams, as the residents attend to three injured mountain climbers. Meanwhile Callie’s suspicions of George and Izzie grow, and Cristina struggles to write her wedding vows. Guest starring are Loretta Devine as Adele Webber and Elizabeth Reaser as Ave/Jane Doe Source: ABC
04/20 - Doctors treat Dale, the leader of a sailing party. He is concerned that Lonnie, one of the men on the boat, has not been found. The doctors tell him that the search party has been halted for the day. Dale will take really badly the fact that he "left one man behind" and thinks that it's all his fault. Doctors also treat Jack, another man who was on the boat. He seems to accept Lonnie's disappearance (and possible death) as if they hadn't left him behind, he and Dale would not be alive. The interns write a medical exam; one of them is not writing a thing... Source: SpoilerFix.com
Episode 3.25: Didn't We Almost Have It All? (Season finale)
Airdate: May 17, 2007
04/25 - I hear [Jane Doe]'s getting an actual hubby in the season finale, so it stands to reason that her identity is part of the package. Source: Ask Ausiello @ TV Guide
04/24 - [Cristina and Burke] really are going to make it to the altar in the season finale, and the wedding will be everything Cristina did not want. She'll wear a big dress, have bridesmaids and be writing her own vows. Source: Kristin on E!Online
04/08 - The popular rom-dram may — just may — wash away its Season 3 backstage troubles and on-screen waterski-flirtations with a May wedding for Christina and Burke. Judging by pics and sightings shared at JustJared, Katherine Heigl's Izzie is suited up as a bridesmaid, while Ellen Pompeo appears to be the Mer of honor. The spied scenes, though, are merely from a bridal-shop try-on session for Yang & Co., so will the vow-swap actually go off without a hitch? Source: TV Guide Online
General Spoilers:
04/24 - [George and Izzie's] secret will stay hidden from Callie for at least a few more weeks, though she knows something's not right. Source: Kristin on E!Online
04/24 - Mark (Eric Dane) treating a patient who wants more than just surgery. Source: MediaWeek
04/11 - Addison won't be the only Seattle Grace doc who is considering a change of scenery in the coming weeks. My Grey's mole reports that all the drama surrounding Gizzie-gate will prompt George to consider transferring to another hospital. Source: Ask Ausiello @ TV Guide
04/03 - [The death of someone close to Mer will not be her father but it's not far off from him.] And you wanna know the really wretched thing? It will be Meredith's fault. Or, at least, it will be perceived that way. Source: Kristin on E!Online
03/28 - Before the season is over, one character will discover that she has no need for [contraceptives] — and hasn't for some time. Source: Ask Ausiello @ TV Guide
03/27 - I'm told Meredith and Derek will be going strong for a good, long while. The death of someone very close to Meredith brings MerDer closer together—and tears her apart (again) from her father. [George and Izzie] are 100 percent smitten, from what I hear. And, yes, that is a two-way street. There are also rumblings that Sara Ramirez (Callie) might not be coming back as a series regular next season. Despite [Cristina's] insistence on city hall, I'm told [Cristina and Burke]'ll have a full-on traditional wedding with the big dress and bridesmaids and everything—at the insistence of both her mother and Burke's mother. Source: Kristin on E!Online
03/19 - George and Izzie will [highlight if you want to be that spoiled... fall in love..........]. Someone close to Meredith is going to die. A family member. And it'll wreak havoc on Meredith's relationship with her dad. Source: Kristin on E!Online
02/28 - [The spin-off idea is] a no-lose proposition for Kate Walsh. According to sources, should Grey's 2.0 flop, Walsh has a clause in her contract that guarantees her a return trip to Seattle Grace. Source: Ask Ausiello @ TV Guide
02/13 - Addison's gonna have sexy time very soon with someone! But it's not whom I want her to have it with (and I think most of you agree). Source: Kristin on E!Online
02/10 - I know that casting agents have been in Toronto recently, looking to cast a girl between the ages of 10 and 12 for an arc next season. Now, as much as a great show like Grey's might plan ahead, this seems to be way ahead, if you ask me. So, my first thought is that this girl is Izzie's bio-daughter. Source: Kristin on E!Online
01/27 - A man, who waits for his wife who has been hit by a car, discusses with a woman named Carol, who is there for her father, about how doctors don't keep family members much updated on the status of their sick loved ones. A young man named Lucas lies in a hospital bed after a car accident. Lucas can hear and comprehend what doctors tell him but they cannot understand a word coming out of his mouth. Source: SpoilerFix.com [Note: This was first scheduled to air in episode 3.17. It is unknown if it'll be part of a later episode or was removed completely.]
12/06 - The wacky case of the episode will be that of a 40-year-old man who comes to the ER because he can't stop crying. His wife is not sympathetic at all as she thinks it's all in his head and that he just needs to admit he is miserable. Source: SpoilerFix BuddyTV Spoilers Chat [Note: Those were first planned for episode 3.12. It will either happen in another episode or they were dropped from the show.]
10/09 - According to one source, someone on Grey’s is going to have a wee little one in the oven this season. Source: Kristin on E!Online [Note: It looks like this storyline may have been dropped.]
charmingsu 25-04-07, 18:21 bence meredith hakkaten garip ya ne kötü davrandı üvey annesine kadın ne kadar iyi hep yardımcı olmak istiyor cok kızdım mer.e
bunun dışında izzieye çok üzüldüm ya yazık kızı görmek istemedi falan.. izzieyle george çok tatlılar ben çok yakıştırıyorum.
21. bölüm bu gece verilecek artık ben addison ve mcsteamy iliskisini izlemek istiyorum :D
greysanatomyfan 25-04-07, 18:55 Bu aksilik Christina ve Burke'ün düğünüyle alakalı olmasa bari. Christinanın gelinlikli hali çok tatlıydı. Onu kilisede falan hayal edemiyorum.
Mer ve Der evlenmese de olur yeterki ayrılmasınlar. Ama Mer Suzie ye bağlandıktan sonra onu kaybederse çok üzülürüm. Belki yıllardır hasretini çektiği anne sevgisini Suzie verecek ona. Der'e bile şefliği konusunda moral veren, sevdiklerine güven aşılayan pozitif bir tip, yazık olur ona birşey olursa. Acaba bu kadar iyi göstermelerinin sebebi yakında ölecek falan olması mı?
kesin o olecek.
spoilerlar da okudum. meredith'e cok yakin ancak babasi degil fakat babasina cok yakin biri. daha nasil ipucu verebilirlerki:( suzie resmen olecek. ama isin kotusu yine spoilerlara gore galiba bu olum yuzunden babasiyla yine ayri dusecek fakat derek ile daha yakinlasacakmis
kesin o olecek.
spoilerlar da okudum. meredith'e cok yakin ancak babasi degil fakat babasina cok yakin biri. daha nasil ipucu verebilirlerki:( suzie resmen olecek. ama isin kotusu yine spoilerlara gore galiba bu olum yuzunden babasiyla yine ayri dusecek fakat derek ile daha yakinlasacakmis
az daha isim verecekler spoiler de canım:img-wink: babasıyla kötü olması hoş olmayacak ama en azından derekle yakınlaşacaklar...bu ölüm meredithin hatası yüzünden olacakmış galiba,ya da en azından ilk başta öyle zannedilecekmiş...
bir de derek konuşacak mı acaba meredithle bu 315le ilgili?vazgeçtiğini düşünüyor ya tamamen...dikkati dağılıyor,şeflikle ilgili sorun zaten bir ayrı...meredithi mutlu edemediğini mi düşünüyor acaba,ya da yetmediğini...sonuçta ona rağmen vazgeçti yaşamaktan...ufff ya,yarın gelse de öğrensek bir an önce...
3.20 ile ilgili ben de yorumalrını yazayım..
Bu bölüm meredith'in suzan'a davranışlarını yadırgamadım aslında,tam meredith'e özgü davranışlar,derek de başlangıçta demişti ya biraz yardımı kabul eder ama sonra boğulurmuş gibi hisseder diye,zaten meredith annesinden hiç böyle bir davranış görmediği için bu onun için tamamen yeni bir şey..şimdi yazdıklarınız okudum da suzan ölmesi çok kötü olacak,zaten babasıyla henüz iyi bir diyalog kuramadı,kötü bir durum..
bu bölüm izzie ağırlıklı bir bölüm gibi geldi,kızını bu şekilde tanıması gerçekten çok zor bir durum,hele kızının onu görmek istememesine çok üzüldüm,yine de birkaç bölümdür izzie'e olan antipatipliğim devam ediyor,george ile callie'nin arasına gidiğinden beri sevemiyorum izzie'yi..
derek'in şefliği bu kadar istediğini hiç düşünmemiştim, ama richard'ın tavrı da hoş değildi,kendisi şefliği ve evliliği birarada yürütemediyse herkesin başına bu gelecek diye birşey yok ki,o zaman burke için de aynı durum sözkonusu,sloan'ı da nedense şef olarak düşünemiyorum..
christinayı yine bu bölüm çok beğendim,bir süreliğine hoş ve tatlı biri olması da güzeldi,yine de diğer hallerini daha çok seviyorum..
..
bu bölüm izzie ağırlıklı bir bölüm gibi geldi,kızını bu şekilde tanıması gerçekten çok zor bir durum,hele kızının onu görmek istememesine çok üzüldüm,yine de birkaç bölümdür izzie'e olan antipatipliğim devam ediyor,george ile callie'nin arasına gidiğinden beri sevemiyorum izzie'yi....
Bende İzzie'nin George ve Callie evliliğini resmen sabote ettiğini düşünüyorum. Özellikle aralaraını bozmak için çaba gösteriyor sanki, Callie'ye takındığı tavırlarda hiç hoş değil. Ama bunda George un da suçu var. Madem evlenmişsin, karını arkadaşının bu davranışlarına maruz bırakmamalısın, çizgiyi ayarlayamıyor.Ama George un İzzie'ye karşı olan duygularına ben bir ad bulamıyorum. Bazen İzzie karısından daha ön planda oluyor. Eğer Callie'yi sevmiyorsa duygularını açık açık söylemesi lazım. Peki İzzie George a ne hissediyor? Denny den sonra sanki başkasına o kadar özel duygular besleyemez gibi gelmişti bana ama resmen George a aşık gibi davranıyor, itiraf etmesede..
..
christinayı yine bu bölüm çok beğendim,bir süreliğine hoş ve tatlı biri olması da güzeldi,yine de diğer hallerini daha çok seviyorum..
Christinaya ben de taptım. Marlow un aşağılamalarından sonra Burke'ün gururunu okşamak için sorduğu soru, onun kendisini önemli hissetmesini sağlamaya çalışması çok hoşuma gitti. Bu dizide şimdiye kadar tek antipatik bulduğun kişi Marlowun gidecek olmasına çok sevindim.
kesin o olecek.
spoiler i ben de okudum
bence de suzie ölcek
spoilerde baya ipucu vermişler
neyseki derle daha yakınlaşcakmış mer
sezon finalindeki "almost" kelimesi pek hayra alamet değil :icon_whis
emirdag-güzeli 27-04-07, 16:52 meredith simdi öldu mi??yasiyo mu???
yaşıyor Meredith... bu arada ben de okudum o spoilerı Meredith'in babasına yakın biri ölecek diyor dediğiniz kişi olacak büyük olasılıkla. bir de Izzie ve George hakkında çok iddialı bir spoiler vardı aşık olacakları yazıyordu ama ben olacağını pek zannetmiyorum
Mehmet Kemal 27-04-07, 20:42 yaşıyor Meredith... bu arada ben de okudum o spoilerı Meredith'in babasına yakın biri ölecek diyor dediğiniz kişi olacak büyük olasılıkla. bir de Izzie ve George hakkında çok iddialı bir spoiler vardı aşık olacakları yazıyordu ama ben olacağını pek zannetmiyorum
Bence George ile Izzie coktan asiklar.
Zaten bir sonraki bolum previewunda opusuyorlar da.
Bence George ile Izzie coktan asiklar.
Zaten bir sonraki bolum previewunda opusuyorlar da.
orda izzie öpüyormuş gibi geldi bana daha çok ya...callie de basıyor zaten...ben sevemedim ya izzie-george ikilisini...callie ile daha çok yakıştırıyordum...bu arada meredithin yediği tokat baya bir kötü oldu...kesin annesiyle ilgi bir tartışma yüzünden atmıştır babası o tokadı...
zaten daha 321 i de izleyemedim...uff:(
bence aşık değiller valla ne alaka artık onlar da aşık olmasın bir zahmet, herkes herkese aşık oluyor :)
ay evet ya,bir tek cristina ve alex kaldı herhalde ,ne bu böyle:img-pilot artık onların arasında da birşey olursa şaşırmam herhalde:)uyumlu ikili...:img-hyste
Mehmet Kemal 27-04-07, 21:00 orda izzie öpüyormuş gibi geldi bana daha çok ya...callie de basıyor zaten...ben sevemedim ya izzie-george ikilisini...callie ile daha çok yakıştırıyordum...bu arada meredithin yediği tokat baya bir kötü oldu...kesin annesiyle ilgi bir tartışma yüzünden atmıştır babası o tokadı...
zaten daha 321 i de izleyemedim...uff:(
ben callieye bir turlu alisamadim.
george favori karakterimdi, izzie de ikinci en sevdigim karakter. ve neredeyse dizinin basindan beri bunlarin arasinda birseyler olacak diye hissedip duruyodum.
valla azinlik gorusu olabilir, ama izzie ile george harika bence. keske su callie ile evlenme olayini hic yapmasalardi.
bakalim ne olacak. spoilerlarda asik olacaklar diyodu (umarim oyle olur), yoksa cok uzatirlar mi bilmiyorum george callieden ayrilamaz ama izzieyi de unutamaz falan tarzi bi senaryo yapip.
ben callieye bir turlu alisamadim.
george favori karakterimdi, izzie de ikinci en sevdigim karakter. ve neredeyse dizinin basindan beri bunlarin arasinda birseyler olacak diye hissedip duruyodum.
valla azinlik gorusu olabilir, ama izzie ile george harika bence. keske su callie ile evlenme olayini hic yapmasalardi.
bakalim ne olacak. spoilerlarda asik olacaklar diyodu (umarim oyle olur), yoksa cok uzatirlar mi bilmiyorum george callieden ayrilamaz ama izzieyi de unutamaz falan tarzi bi senaryo yapip.
bilmiyorum ya,callie ile evlenmemiş olsaydı belki ama ne bileyim...2. 'slutty mistress' vakası diye geçiyor zaten...:icon_whis callie ile ayrılmayıp izzieyi unutamama durumu olmasın zaten,üçüne de yazık olur...21in promosunda callienin ''kocamı bana geri ver'' demesi de dokundu valla bana,o da haklı yani...
Mehmet Kemal 27-04-07, 21:08 callienin durumu zor tabi.
sonucta masum taraf o.
ama iki insan george ile izzie kadar yakinsa, bi de aralarinda arkadasliktan fazla hisler olusursa, bunla basa cikmak pek mumkun degil. callie aslinda izzie ile savasabilecek kadar gecmisi yok george ile, onun icin cekil dedi zaten.
bu arada derek ile meredithin arasi da kotuye dogru gidiyor.
dizide tek mutlular christina ile burke olursa OHA derim yani.
callienin durumu zor tabi.
sonucta masum taraf o.
ama iki insan george ile izzie kadar yakinsa, bi de aralarinda arkadasliktan fazla hisler olusursa, bunla basa cikmak pek mumkun degil. callie aslinda izzie ile savasabilecek kadar gecmisi yok george ile, onun icin cekil dedi zaten.
bu arada derek ile meredithin arasi da kotuye dogru gidiyor.
dizide tek mutlular christina ile burke olursa OHA derim yani.
21i izlemediğim için tam bilmiyorum ama mer ve derekin arası 20 de gayet da kötüye gitmeye müsait bir yerde kalmıştı...derek,nazinin o laflarına rağmen meredith'ten uzak durdu ya ben birşey diyemiyorum ona ...boğulma olayından beri garip zaten,mereditle bir konuşup rahatlasa onlardan çok ben sevineceğim:img-wink:
Mehmet Kemal 27-04-07, 21:26 ben de spoil etmeyeyim seni simdi, ama 21. derek meredith icin pek iyi bir bolum degil diyeyim.
ben derekin meredithe yaptigi tavirlari falan cok anlamiyorum. mcdreamy kendine yakismayan bocalamalar icinde.
hakkaten de baileynin laflarina ragmen derek tek basina kalmayi tercih etmisti. oysa bailey hakli, sevdigin yaninda olmadiktan sonra hepsi hikaye. bak chief of surgerynin haline.
21. bolum baya hos, eminim begeneceksin.
selam, cok uzun zamandir girmiyordum, bir girdim ki ana sayfaya gecilmis, bir de tum kanallar ayrilmis. Super olmus superrr!!!
George diziden ayriliyor mu? Mercy West'e transferini istedigini soyledi 21in sonunda... Bir de oyle bir spoiler duymustum, internlerden birisi 4.sezonda olmayacak diyorlardi. Callie - Sara Ramirez ile de 4. sezon icin bir sozlesme yapilmadigini yazmislardi.
Jeffrey Dean Morgn - D.Duquette icin Shonda Rhimes yeni bir dizi yaziyormus, yaz doneminde yayinlanacakmis sanirim.
Bir dee Addie'nin Private Practice'i ne zaman baslayacak var mi bilgisi olan???
Sezon finali icin benim dusuncem, sanki dugunde evet diyecekleri zaman Christina donup kalacak ve orda bitecek gibi hissediyorum...
Jeffrey Dean Morgan'ın Shonda Rhimes'ın yeni bir dizisinde oynayacağı haberi bayadır var hatta dizi bir grup gazeteci hakkında olacakmış önümüzdeki ya da bir sonraki sezonda yayına girecekmiş diye okumuştum.
selam, cok uzun zamandir girmiyordum, bir girdim ki ana sayfaya gecilmis, bir de tum kanallar ayrilmis. Super olmus superrr!!!
George diziden ayriliyor mu? Mercy West'e transferini istedigini soyledi 21in sonunda... Bir de oyle bir spoiler duymustum, internlerden birisi 4.sezonda olmayacak diyorlardi. Callie - Sara Ramirez ile de 4. sezon icin bir sozlesme yapilmadigini yazmislardi.
Jeffrey Dean Morgn - D.Duquette icin Shonda Rhimes yeni bir dizi yaziyormus, yaz doneminde yayinlanacakmis sanirim.
Bir dee Addie'nin Private Practice'i ne zaman baslayacak var mi bilgisi olan???
Sezon finali icin benim dusuncem, sanki dugunde evet diyecekleri zaman Christina donup kalacak ve orda bitecek gibi hissediyorum...
george'un gitmesi hoş olmayacak gibi...sonuçta ana taşlarından biri...addy de gidiyor zaten:(21'in sonunda addy'e çok üzüldüm zaten,2 si de reddetti,hastaneye dönüp son kez bakışı dağıttı beni...:(
charmingsu 29-04-07, 11:11 ben addisona üzüldüm ya eğer alexle olmasaydi mcsteamy gercekten seviyodu onu yani. ayrica ben mcsteamynin biriyle yattigina inanmiyorum sadce addisonin alexle oldugunu anladi ve gururundan öyle söyledi gibi geldi
addison gidince dizinin zevki azalcak bence. ben addisonciyim ve eger o özel dizisi olcaksa marc da gitmeli oraya...
george ve izzieye gelirsek bence george ayrilmasin hastaneden. izzie seviyo georgeu.
21. bölümü izleyen birisi bana derek'in ne yapmaya çalıştığını açıklayabilir mi acaba ya:( saçma değil mi yani yaptığı,öncemeredith'le birlikte oluyor,sonra bu ilişki için yorgun olduğunu söylemeye çalışıyor...onunla devam edip edemeyeceğini bilmiyormuş...ya tamam onu da anlamaya çalışıyorum,16 ve 17. bölümlerdeki halini de hatırlıyorum ama böyle olmaması gerekiyordu sanki...
bir de şöyle birşey var,yabancı forumlarda herkes ikisinin ayrıldığını söylüyor...bana hiç öyle gelmemişti ama ya:(ayrıca bir teori daha,bazıları da meredith ile mark arasında birşey olabilir gözüyle bakıyor...ben buna inanmıyorum,mer yapmaz öyle birşey (yani umarım...) ama ayrılmış olarak düşünenler hayli fazla...tabi derek'e kızanlar da...madem ayrılacağını biliyordun,neden yattın diye kızıyorlar tabi...
abc'nin sitesinden...
Meredith feels bad for telling Derek he was "hovering" so she says she's going to communicate more, but she can't see that he's the one who's being withdrawn and distant now. Meredith goes to see Derek at his trailer, apologizing again for the hovering remark. But when she finally notices he's not happy, he tells her he can't get over the fact that when she fell in the water, she didn't swim. Ever since then, he's been trying to breathe for her, he says and he doesn't know if he can keep doing that. She says she should go and he doesn't stop her.
21. bölümü izleyen birisi bana derek'in ne yapmaya çalıştığını açıklayabilir mi acaba ya:( saçma değil mi yani yaptığı,öncemeredith'le birlikte oluyor,sonra bu ilişki için yorgun olduğunu söylemeye çalışıyor......
abc'nin sitesinden...
, he tells her he can't get over the fact that when she fell in the water, she didn't swim. Ever since then, he's been trying to breathe for her, he says and he doesn't know if he can keep doing that. She says she should go and he doesn't stop her.
Ben Derek'in yorgun olduğunu hissetmesini anlayabiliyorum. Bu ilişkide Derek hep Mer'in üstüne düşen taraf oldu. Ve Mer'in o suda yüzme bildiği halde yaşamak için bir çaba göstermemesini bir türlü hazmedemedi.Yani bir anlamda ilişkilerinin onu yaşama bağlayabilmemesini anlamadı. İlerde şef olduğunda özel hayatında onu yoran bir ilişkisi olursa bunun işini etkileyeceğini ve kendisini işine veremeyeceğini düşünüyor. Ya da yorucu bir ilişki ve yorucu bir iş hayatını aynı anda kaldıramayacağı için kaygılanıyor. Şef olduğunda Mer'le bu kadar yakından ilgilenemediğinde ilişkilerinden korkuyor, yani Mer'in Derekin yaptığı gibi tek başına bu ilişkiyi sırtlanacak gücü olmadığını düşünüyor. Yoksa Meri ne kadar sevdiğini 3.17 de gördük. Derekin korkusu aşklarının yıpranma olasılığı.
Mark olayında Mer'i çok takdir ettim, hatta 'Revenge sex is not the solution' gibi bir laf etti. Yani kendisi Derek'e kızıp önüne gelenle yatmışken bir zamanlar, şimdi Mark ın Addie'ye kızıp böyle bir şey yapmak istemesinde akıl veren taraf oldu. Demekki Mer'de olgunlaşıyor. Bu değişimleri inşallah Derek te fark edecek veya Mer ispatlayacak. Ben Mer' in Mark la olabileceğini düşünmek bile istemiyorum. Derek'i alnından vursa daha iyi..
Ben Derek'in yorgun olduğunu hissetmesini anlayabiliyorum. Bu ilişkide Derek hep Mer'in üstüne düşen taraf oldu. Ve Mer'in o suda yüzme bildiği halde yaşamak için bir çaba göstermemesini bir türlü hazmedemedi.Yani bir anlamda ilişkilerinin onu yaşama bağlayabilmemesini anlamadı. İlerde şef olduğunda özel hayatında onu yoran bir ilişkisi olursa bunun işini etkileyeceğini ve kendisini işine veremeyeceğini düşünüyor. Ya da yorucu bir ilişki ve yorucu bir iş hayatını aynı anda kaldıramayacağı için kaygılanıyor. Şef olduğunda Mer'le bu kadar yakından ilgilenemediğinde ilişkilerinden korkuyor, yani Mer'in Derekin yaptığı gibi tek başına bu ilişkiyi sırtlanacak gücü olmadığını düşünüyor. Yoksa Meri ne kadar sevdiğini 3.17 de gördük. Derekin korkusu aşklarının yıpranma olasılığı.
Mark olayında Mer'i çok takdir ettim, hatta 'Revenge sex is not the solution' gibi bir laf etti. Yani kendisi Derek'e kızıp önüne gelenle yatmışken bir zamanlar, şimdi Mark ın Addie'ye kızıp böyle bir şey yapmak istemesinde akıl veren taraf oldu. Demekki Mer'de olgunlaşıyor. Bu değişimleri inşallah Derek te fark edecek veya Mer ispatlayacak. Ben Mer' in Mark la olabileceğini düşünmek bile istemiyorum. Derek'i alnından vursa daha iyi..
ay ne güsel açıklamışsın böyle ya,içime su serptin valla:)derek'in meredith'i çok sevdiğini biliyorum zaten,17 de kesinlikle gördük bunu...kendisi de söyledi zaten...''I love you and I want you...but...'' ama yine de meredith'i annesi konusunda biraz daha anlayabilirdi sanki...14'ü izledim de bugün bir daha,meredith gerçekten çok kötü bir ruh halindeymiş suyun içinde...anne tamamen cadı gibi resmen,kız mutluyum diyo,ellis sana ne oldu böyle diyor,cık cık cık...bence o anda derek'i falan düşünebilecek durumda değildi ve 17de de derek için döndü zaten hayata...bunları bir konuşabilseler,derek yargılamadan sormayı,şefle paylaştığı gibi meredithle duygularını paylaşmayı;meredith de açıklamayı bir başarabilse sorunsuz bir ilişkileri olacak zaten:P
mark konusunda kesinlikle katılıyorum,meredith çok güsel cevap verdi,derek'in gerçekten duymasını isterdim:)
...anne tamamen cadı gibi resmen,kız mutluyum diyo,ellis sana ne oldu böyle diyor,cık cık cık...bence o anda derek'i falan düşünebilecek durumda değildi ve 17de de derek için döndü zaten hayata...bunları bir konuşabilseler,derek yargılamadan sormayı,şefle paylaştığı gibi meredithle duygularını paylaşmayı;meredith de açıklamayı bir başarabilse sorunsuz bir ilişkileri olacak zaten:P
:)
Zaten anne kızın hayatını mahvetmiş. Sevgi vermemiş ki kız sevgiy vermeyi bilsin, veya karşısına onu seven biri çıktığında nasıl davranacağını bilsin. Sevgi veremezsen sevgiyi alamazsın da..Derek Mer'e sevmenin nasıl birşey olduğunu öğretiyor..Bugün de, yarın da, ben hep burada olacağım dediğinde Derek, Mer şaşırmıştı. Mer ilişki konusunda çok acemi ve çoğu zaman duygularınla ne yapacağını bilmiyor, Derek'i de yoran hep ona birşeyler öğretmek durumunda kalması.. Suzie konusunda bile Derek Suzie'yi anlayabildi ama Mer kadına bu kadarı çok fazla, üstüme bu kadar düşme diye garip tepki gösterdi. Alışmamış çünkü böyle sarıp sarmalanmaya..Evet 17 de Derek için döndü ama Denny nin de rolü vardı kararında. Yani Merin hep bir akıl verene ihtiyacı var.
Bu arada Addisonun durumu ne? Alex'i resmen kıskanıyor ama gerçek duyguları ne? Çok garip ama Mark'a üzüldüm resmen bu bölüm. Alex ve Addinin birşeyler yaşadığını anlayıp resmen yalan söyledi başka biriyle yattım diye. Ne garip bir dizi bu ya, Mark'a bile üzülmemi sağlıyor.
George a da sinir oldum bu bölüm. İzzie nin biraz soğuk tavrını hemen merak ediyor ama karısının neler hissetiğini hiç merak etmiyor. Yazık Callie'ye .. Madem sevmiyorsun, açık açık söyle.. Ben Callie'ye hayran birinin gelmesini istiyorum SG'ye..Tam sırası.. Aslında çok güzel kurgulanan bir dizi.
O şeyine balık kaçan Board üyesi nin karısının George'a söylediği ' A wifw always knows' lafı çok anlamlıydı. Yani o lafı tesadüfen George a söylemesi. Yani kocasının başka birisiyle ilişkisini bildiğini söylemesi. Dikkat edersen George şaşırdı ve bir an düşündü..Herhalde kendi ilişkisi aklına geldi.. Ben o lafı duyduktan sonra belki Callie ile konuşur diye bekledim ama olmadı.. Belki gelecek bölüm olur.. George'un başka hastaneye başvurduğunu mu duydum, yoksa yanlış mı anladım?
Mehmet Kemal 29-04-07, 21:43 Evet, George Mercy West diye yine Seattledaki bir baska hastaneye gecmek icin konustugunu soyledi Izzieye. Ama bakalim bu haftaki 2 saatlik bolumun fragmaninda Izzie ile George opusuyorlardi ve Calliede onlari tam basmasa da, opusmenin hemen ustune geliyordu.
Meredith ve Derek bakimindan da yogun bir bolum olacak sanirsam.
yeni promo gelmiş ve meredith tam olarak anlayabildim mi bilmiyorum ama galiba derek'e ''benden vazgeçmek için doğru zaman değil'' gibi birşeyler söylüyor sanırım ve derek'in bakışı çok tatlı:)meredithde bir sürü birşey söylemiş bir insan hali vardı,galiba bir çırpıda bir sürü şey söyledi derek'e ,sonunda da bunu söyledi,çok şeker:Pumarım sorunlarını çözüp barışırlar:img-wink: çok mu iyimserim:img-blush
Here’s Part II (see part I) of the wedding scene on the set of Grey’s Anatomy held at the First Baptist Church in Hollywood on Monday.
Patrick Dempsey acted like his gentlemanly self, opening the car door up for co-star Ellen Pompeo. Isaiah Washington smokes some more on his cigar… And Diahann Carroll (Mama Jane/Burke’s mother) was also on set in her matronly wedding gown.
(burke&christina düğününden)
http://img267.imageshack.us/img267/2957/greysanatomyweddingscenai7.jpg http://img267.imageshack.us/img267/1365/ellenpompeopatrickdempsao5.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/3051/02ellenpompeoweddingdrety6.th.jpg (http://img267.imageshack.us/my.php?image=02ellenpompeoweddingdrety6.jpg) http://img267.imageshack.us/img267/6484/03diahanncarrollweddingfn5.th.jpg (http://img267.imageshack.us/my.php?image=03diahanncarrollweddingfn5.jpg) http://img267.imageshack.us/img267/1887/ellenpompeoisaiahwashinwi5.th.jpg (http://img267.imageshack.us/my.php?image=ellenpompeoisaiahwashinwi5.jpg)
resimler için çok teşekkürler:happy0064 çok güsel görünüyorlar ya,gerçi ellen'ın ayağındaki şeye pek anlam veremedim ama yine güsel:)
gelincik89 01-05-07, 19:09 Here’s Part II (see part I) of the wedding scene on the set of Grey’s Anatomy held at the First Baptist Church in Hollywood on Monday.
Patrick Dempsey acted like his gentlemanly self, opening the car door up for co-star Ellen Pompeo. Isaiah Washington smokes some more on his cigar… And Diahann Carroll (Mama Jane/Burke’s mother) was also on set in her matronly wedding gown.
http://img267.imageshack.us/img267/2957/greysanatomyweddingscenai7.jpg http://img267.imageshack.us/img267/1365/ellenpompeopatrickdempsao5.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/3051/02ellenpompeoweddingdrety6.th.jpg (http://img267.imageshack.us/my.php?image=02ellenpompeoweddingdrety6.jpg) http://img267.imageshack.us/img267/6484/03diahanncarrollweddingfn5.th.jpg (http://img267.imageshack.us/my.php?image=03diahanncarrollweddingfn5.jpg) http://img267.imageshack.us/img267/1887/ellenpompeoisaiahwashinwi5.th.jpg (http://img267.imageshack.us/my.php?image=ellenpompeoisaiahwashinwi5.jpg)
Duygucum süpersin yaa..Ama resimler bölümüne eklesen daha iyi her an silinebilir bu mesaj o açıdan..:)
Süper gerçekten Mer'in elbisesi çok tatlıymış ama ayakkabıya bende bir anlam veremedim..:icon_whis
Buke'ün anneside var..Pek bir öldürücü bakıyo..:icon_whis
önce resimlere eklemeye düşündüm ama spoiler ve bilgiyle resimleri aynı verdigim için buraya koymak istedim açıkcası olmadı silerlerse oraya koyarız
greysanatomyfan 02-05-07, 10:19 Duygucum süpersin yaa..Ama resimler bölümüne eklesen daha iyi her an silinebilir bu mesaj o açıdan..:)
Süper gerçekten Mer'in elbisesi çok tatlıymış ama ayakkabıya bende bir anlam veremedim..:icon_whis
Buke'ün anneside var..Pek bir öldürücü bakıyo..:icon_whis
mer'in ayağındakiler geçen 2 önce her ünlünün ayağında olan camel boots gibibişeydi. böle acaip çirkin. içi elyaftan dışarıdan baktığında inanılmaz sevimsiz fakat bir o kadar rahat ve ayağı sıcak tutan
yaz kış ünlüler bunu giymişti
bkz britney spears, cameron diaz vs
google da eminim görürsünüz
Here’s Part II (see part I) of the wedding scene on the set of Grey’s Anatomy held at the First Baptist Church in Hollywood on Monday.
rresmler için çok teşekkrler cnm
mer in elbisesi inanılmaz güzel
ama inşallah düğünde bu ayakkabıları giymemiştir:icon_whis :img-hyste
düğünle ilgili bir haber ve resim de benden:P
Grey’s Anatomy star Katherine Heigl, aka Dr. Isobel ‘Izzie’ Stevens, stays warm between takes with an overcoat as she films scenes in a bridesmaid dress inside a bridal shop on Wednesday in Pasadena, Calif.
Heigl filmed a wardrobe fitting scene for the the upcoming season finale wedding of Cristina Yang (Sandra Oh, not pictured) and Preston Burke (Isaiah Washington, pictured).
Also spotted on set: Heigl smoking on set; Sara Ramirez, aka Dr. Callie Torres, walking behind Heigl and gabbing away on her cell phone
UPDATE :: Ellen Pompeo, aka Dr. Meredith Grey, was also spotted on set in Uggs and what looks like the maid-of-honor dress. Kudos if you can guess which magazine she’s holding!
http://img444.imageshack.us/img444/809/ellenbts040407xs5cr9.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=ellenbts040407xs5cr9.jpg) http://img444.imageshack.us/img444/4981/katie040407uf9ze6.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=katie040407uf9ze6.jpg)
greysanatomyfan 04-05-07, 06:50 arkadaşlarrr.
bu hafta 2 bölüm birden seyretemeye hazır olun çünkü potansiyel spin-off un pilot bölümü olarak da adı geçen The other side of this life 22-23 yayınlandı:)
2 bölümü de indirmeyi unutmayınnnn:)
akşama yorumda bulunuruz hep birlikte:)
22 ve 23ü henüz izleyemedim ama merakımın kurbanı oldum yine:img-blush 24ün promosunu izledim...ve 22-23ü izlemeyenler de benim merakımın kurbanı olmasınlar diye beyazla yazıyorum:Pinanmıyorum ya,derek'e yeni bir kız mı ayarlıyorlar şimdi de!!!bu ne böyle:(ve o yerde yatan bailey mi?eğer öyleyse ona ne oluyor uf ya:(kız da ne yüzsüz öyle,birşeyler ısmarlayabilir miymiş...:icon_evil döverim ben onu:dito gerçi düğüne beraber gidiyorlar meredithle,avcunu yalıyor muhtemelen kız ama yani...cık cık cık:(
Ben tam anlayamadım. Cristina ile Burke evleniyorlar mı? :happy0064
Ben tam anlayamadım. Cristina ile Burke evleniyorlar mı? :happy0064
sezon finalinde yani 25. bölümde düğünleri var ama bölümün adı ''Didn't We Almost Have it All" olduğu için biz biraz şüpheye düştük acaba son dakikada birşey oluyor da evlenemiyorlar mı diye...sezon finali onların düğünüyle ilgili ama:P
bunu yabancı bir sitede buldum ...24 ve 24. bölümle ilgili bişiler var da...güsel açıklamış...buraya da koyayım dedim...
Reasons why Derek won't cheat:
1. It's on the promo. The promo is leading us to believe that Derek is going to cheat on Meredith. Very rarely do promos actually point us in the right directions. Main example...Meredith's pregnancy scare.
2. We already have George and Izzie cheating. And destroying things with Callie. I don't see them doing two cheating plots at once.
3. Shonda recently said that she was going to have fun with pairing but that the main couples would always exist. Mer and Der are the main couple. If Derek cheated...that would kill them.
Spoiler:
4. Kristin!! She said that the death was going to bring them closer together. And yes, right now it doesn't seem like that. At all. But we still have 2 episodes left. We have that spoiler to cling to.
5. This one is a stretch...***** said that a couple was going to break up. To me him saying A couple had to mean something....he's really good at revealing things in sneaky ways. So to me that really means that maybe only one couple is breaking up but no more. And with the issues that every other couple have right now...do you really think it would be Mer/Der?
6. Character assassination. If Derek cheats on Meredith everything he has ever said, everything that's ever been said about him, goes flying out the window. FLYING.
7. Patrick Dempsey would be BEYOND angry at that plot line. And honestly....he's the shows biggest flight risk. At this point he could leave the show and have a successful career. Would they risk that?
8. We're not at the finale. We all know stuff is going to go down in the finale, stuff that changes everything. Last season we went from the ***** comment to sex in the exam room. Something HAS to happen.
9. It would destroy everything. This is Shonda's fairytale....the knight in shining whatever can't cheat on the princess. McDreamy is supposed to be the perfect man. The perfect man doesn't cheat on his soulmate.
10. Unredeemable. If Derek cheats Shonda would never be able to make the fans think that him and Meredith should be together. She'd kill Mer/Der. And after building them up this long....no.
sonra da böyle bir haber geliyor tabi....
1) The 'other' woman of Derek's in the 3.25 preview. Calm down ya'll. Where does the NE get their spoilers? The same place every one else gets them, casting sides for extras. Acccording to the 3.25 abcmedia.net pix, Derek is at Joe's for Burke's batchelor party and some woman who he seems to greet as if he knows (family member of a patient maybe) offers to buy him a drink. So what? That DOES NOT no wait, let me high light that that DOES NOT mean that he takes her up on it and is gonna take her home and boink her,(as if the combinded forvesof Mark/George and Burke would let him.) I mean c'mon now, look how incredibly happy and in love with Meredith he looked during the 2 scenes with Meredith...which brings me too...
Verdiğin bilgiler için teşekkürler buket..
Ben daha yeni indirmeye başladım 22 ve 23 ü ama yarına ancak tamamlanır herhalde..
Bu bölümleri izleyen oldumu aranızda?
gelincik89 04-05-07, 17:56 düğünle ilgili bir haber ve resim de benden:P
http://img444.imageshack.us/img444/809/ellenbts040407xs5cr9.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=ellenbts040407xs5cr9.jpg) http://img444.imageshack.us/img444/4981/katie040407uf9ze6.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=katie040407uf9ze6.jpg)
Buketçim çok saol haber için canım..Bu arada bu Mer düğünde kaç kere elbise değiştiriyor merak ettim doğrusu..Gözde Der başka bir kıza sırnaşıyomuşş..Naapsak ölüm listesine bunudamı alsakki..Anladın sen onu..Ama yok yok yelda bizi döver sonra..:icon_whis :icon_whis
Buketçim çok saol haber için canım..Bu arada bu Mer düğünde kaç kere elbise değiştiriyor merak ettim doğrusu..Gözde Der başka bir kıza sırnaşıyomuşş..Naapsak ölüm listesine bunudamı alsakki..Anladın sen onu..Ama yok yok yelda bizi döver sonra..:icon_whis :icon_whis
valla ben de anlamadım kaç elbise değiştirdiğini,ama galiba sarı olan asıl elbise,çünkü onu deniyordu düğün için:)bu arada derek kıza değil de kız derek'e gibi bir durum var ortada:icon_evil mcdreamy aldatmaz meredith'i diyor,en azından umuyor,bu yüzden de ölüm listesi fikrini haftaya ertelemenizi talep ediyorum:img-wink: çünkü ben de katılabilirim sanırım meredith'i aldatırsa...
**ER_Mania** 04-05-07, 18:15 Şimdi 23. bölümü izledim. Şoklar içerisindeyim:
Susan hastaneye küçük bir enfeksiyon nedeniyle getirilmişti. Verilen antibiyotiğe karşı şok oluştu ve kurtaramadılar ya. İnanılmaz iyi kalpli güzelim kadın gitti ve işin kötüsü babası Meredith'e tokat attı, sana güvenmiştim diyerek. Gerizekalı adam ya. Ağlamamak için zor tuttum kendimi. Ne kadar şanssız bir kız.
Sonra George ve Izzie yeniden öpüştüler asansörde. Kesin aşk var bunların arasında bence çok da yakışıolar birbirlerine. Addison'da Los Angeles'taydı. Farklı bir klinikte. Kendine biraz zaman vermek istedi sanırım ama döndü sonra. Eva hafızasını kazanmak umuduyla bir ameliyat geçirdi, fakat işe yaramadı. Alex çok tatlıydı yine.
Off Susan'a çok üzüldüm, hele Meredith'in hali. Ölen olmasın artık yaa.
greysanatomyfan 04-05-07, 22:23 bu arada arkadaşlar ek olarak bu senaryo ile bu spin off tutmaz diyroum.
bence izleyenlerde böyyle düşünecek ve spin-off dan vazgeçecekler. karakterler anca yan karakter olabilecek tipler. hiçbirinde sürükleyici bişeyler yok. 2 bölümde direk işleri bitti ve addie döndü.
şimdi oraya geri gidecekte ne olacak. bağlanma korkusu olan adam ile bile bile ilişkiyemi girecek. boşanmış arkadaşları tekrarmı barışacak
sürekli internette tanıştığı fahişelere bişeyler kaptıran adam kendine hayrı olmayan psiklologlamı olacak.
ne bilyeim açıkcası spin-off pilot u beğenmedim. grey's in sürükleyiciliğini koparmış. çekimiyle renkleriyle gerçekten 2 ayrı dizi seyreder gibi. tek farkı birinin devamı gelir diğerinin gelmez.
Addie'yi bide kısır yaptılar yaaa. bu kadar olurmu.
bu arada arkadaşlar ek olarak bu senaryo ile bu spin off tutmaz diyroum.
bence izleyenlerde böyyle düşünecek ve spin-off dan vazgeçecekler. karakterler anca yan karakter olabilecek tipler. hiçbirinde sürükleyici bişeyler yok. 2 bölümde direk işleri bitti ve addie döndü.
şimdi oraya geri gidecekte ne olacak. bağlanma korkusu olan adam ile bile bile ilişkiyemi girecek. boşanmış arkadaşları tekrarmı barışacak
sürekli internette tanıştığı fahişelere bişeyler kaptıran adam kendine hayrı olmayan psiklologlamı olacak.
ne bilyeim açıkcası spin-off pilot u beğenmedim. grey's in sürükleyiciliğini koparmış. çekimiyle renkleriyle gerçekten 2 ayrı dizi seyreder gibi. tek farkı birinin devamı gelir diğerinin gelmez.
Addie'yi bide kısır yaptılar yaaa. bu kadar olurmu.
Ben de beğenmedim spin-off pilotu. Acaip kopukluklar vardı, hiç sarmadı resmen. Addieyi kısır yapmalarına da sinir oldum ama Addie nin zaten böyle babasız çocuk yapmak istemesi de saçmaydı. Yazık hiç değilse Mcsteamy onu seviyor ondan dener insan..Kimbilir belki hiç ummadığı bir anda hamile kalır..Belkide arkadaşı bu fikrine karşı olduğu için tahlilleri konusunda yalan söylemiştir..umuyorum yani.
Mer'in babasına sinir oldum..Daha Susan ölmeden de hastaneden ilk çıkarlarken öyle soğuk öptüki Mer'i, sanki mecburiyetten..Adam resmen benimsemedi Mer'i. Derek ve Mer'i nerdeyse hiç göremedik, daha doğrusu Seattle Grace dışında bu dizi pek çekilmiyor, büyüsü gitmiş gibi..
İzzie nin Callieye olan davranışlarına çok sinir oluyorum..Resmen yıkıyor Georgeun evliliğini..Artık İzzie bana çok antipatik geliyor
greysanatomyfan 06-05-07, 09:32 Ben de beğenmedim spin-off pilotu. Acaip kopukluklar vardı, hiç sarmadı resmen. Addieyi kısır yapmalarına da sinir oldum ama Addie nin zaten böyle babasız çocuk yapmak istemesi de saçmaydı. Yazık hiç değilse Mcsteamy onu seviyor ondan dener insan..Kimbilir belki hiç ummadığı bir anda hamile kalır..Belkide arkadaşı bu fikrine karşı olduğu için tahlilleri konusunda yalan söylemiştir..umuyorum yani.
Mer'in babasına sinir oldum..Daha Susan ölmeden de hastaneden ilk çıkarlarken öyle soğuk öptüki Mer'i, sanki mecburiyetten..Adam resmen benimsemedi Mer'i. Derek ve Mer'i nerdeyse hiç göremedik, daha doğrusu Seattle Grace dışında bu dizi pek çekilmiyor, büyüsü gitmiş gibi..
İzzie nin Callieye olan davranışlarına çok sinir oluyorum..Resmen yıkıyor Georgeun evliliğini..Artık İzzie bana çok antipatik geliyor
kesinlikle katılıyorum seatle grace de olmadığı sürece bu dizi çekilmiyor. bizimkileri azıcık gösterdiler zaten. gösterdiklerindede dizinin heyecanı arttı:)
ama kısırlık konusunda arkadaşının yalan söylediğini zannetmiyorum. kadın kısır. ayrıca mcsteamy den istememesinin sebebi ondan baba olmayacağı idi. sorumsuz bir baba yerine bilmediği bir baba çok daha iyidir. çünkü beklentisi olmaz, dolayısıyla üzüntüsü olmaz.
mer'in babasıda cidden inanılmaz soğuk. tamam vakt zamanında annesinden dolayı gitmişsin. annesi mahfetmiş seni. kalbini kırmış aldatmış falan filan. kızın sana ne yaptı. al işte kızıda annesine dönmeye başladı.
yavaş yavaş sevmeye başlıyour. yavaş yavaş bağlanmaya başlıyor.
kesinlikle katılıyorum seatle grace de olmadığı sürece bu dizi çekilmiyor. bizimkileri azıcık gösterdiler zaten. gösterdiklerindede dizinin heyecanı arttı:)
ama kısırlık konusunda arkadaşının yalan söylediğini zannetmiyorum. kadın kısır. ayrıca mcsteamy den istememesinin sebebi ondan baba olmayacağı idi. sorumsuz bir baba yerine bilmediği bir baba çok daha iyidir. çünkü beklentisi olmaz, dolayısıyla üzüntüsü olmaz.
mer'in babasıda cidden inanılmaz soğuk. tamam vakt zamanında annesinden dolayı gitmişsin. annesi mahfetmiş seni. kalbini kırmış aldatmış falan filan. kızın sana ne yaptı. al işte kızıda annesine dönmeye başladı.
yavaş yavaş sevmeye başlıyour. yavaş yavaş bağlanmaya başlıyor.
bende şimdi 1. partı izledim ve spin-off u hiç sevmedim:(tek güsel tarafı addison...diğerleri hiç hoş değil...onların yüzünden meredith ve derek'i falan çok göremedik:(cristina ve callie'e bayıldım,kesinlikle çok şekerlerdi:)2. bölümü izleyince meredith'in babası hakkında da muhtemelen olumsuz olacak bişiler söylerim herhalde,hiç sevemedim o adamı zaten,bugün nefret edeceğim sanırım.
gelincik89 06-05-07, 10:29 Son bölümü izlemedim ama saolsun Bimkolik'in eklediği resimlerden gördüm..Her ne kadar başından beri bu çiftin aşkını yalanlasamda inanmasam bir heves olduğunu düşünsemde resimlerden sonra bunları gerçekten birbirini seviyormu falan oldum..Ama yinede bugüne kadar İz'e çizilen karaktere hiç uymayan çok alakasız bir davranış..Ama şöylede bir gerçek var aşkın mantığı yoktur..Hele izziede hiç yok aşkın mantığı..Denny'de gördük bunu zaten..:icon_whis
doğru valla ama dizide böyle herkesin herkese aşık olabilme potansiyeli olmasına ben açıkçası çok uyuz oluyorum :) ne o öyle ya o kadar kolay mı pat diye birlikte oluyo bunlar :)
masal_perisi 06-05-07, 14:33 Cidden ya...Aynı şekilde ben de uyzu oluyom...Herkes pat diye birlikte oluyor...Olmazki yahu
burcu_yağmur 06-05-07, 14:35 evlene burke ile krıstina dimi onların resmi yokmu ya
henüz evlilik resimlerini bulamadım christinanın hele hiç yok yine burke var damatlıkla ama buldukça ekleriz arkadaslar
doğru valla ama dizide böyle herkesin herkese aşık olabilme potansiyeli olmasına ben açıkçası çok uyuz oluyorum :) ne o öyle ya o kadar kolay mı pat diye birlikte oluyo bunlar :)
Maalesef bunların onla bunla olmasına bizim alışmamız zor..Yani onların bu konudaki rahatlıkları bizim yaşadığımız toplumla bağdaşmıyor.
Hadi Mer Der Addieye gidince depresyona girdi başkalarıyla oldu ki o da çok normal birşey değildi. Önüne gelenle yatıyordu hele bir tanesiyle hastanelik olup Der'in öğrendiği sahne çok komikti. Yani bizim toplumumuzda pek olacak şeyler değil .Ama İzzie resmen evli olan arkadaşının evliliğini yıkmak için elinden geleni yapıyor..Nerde kaldı Denny'ye duyduğu büyük aşk. O zaman George vardı, eğer George'u sevseydi Denny'e bu kadar kuvvetli duygular beslemezdi. Onun için ben onun George 'a olan sevgisine inanmıyorum. Bence en güzel aşk Burke ve Christina'nın. İkisi de doğruları olan insanlar. Birbirlerini hiç aldatmadılar.Marlow geldiğinde Christinanın Burke'ü incitmemek için verdiği çaba çok güzeldi..
Maalesef bunların onla bunla olmasına bizim alışmamız zor..Yani onların bu konudaki rahatlıkları bizim yaşadığımız toplumla bağdaşmıyor.
Hadi Mer Der Addieye gidince depresyona girdi başkalarıyla oldu ki o da çok normal birşey değildi. Önüne gelenle yatıyordu hele bir tanesiyle hastanelik olup Der'in öğrendiği sahne çok komikti. Yani bizim toplumumuzda pek olacak şeyler değil .Ama İzzie resmen evli olan arkadaşının evliliğini yıkmak için elinden geleni yapıyor..Nerde kaldı Denny'ye duyduğu büyük aşk. O zaman George vardı, eğer George'u sevseydi Denny'e bu kadar kuvvetli duygular beslemezdi. Onun için ben onun George 'a olan sevgisine inanmıyorum. Bence en güzel aşk Burke ve Christina'nın. İkisi de doğruları olan insanlar. Birbirlerini hiç aldatmadılar.Marlow geldiğinde Christinanın Burke'ü incitmemek için verdiği çaba çok güzeldi..
meredith'in birlikte olduğu adamın hastaneye gelmesi ve derek'in bunu öğrenmesi çok komikti gerçekten:)ve ben izzie'ye gerçekten sinir oluyorum artık,resmen evlenince kıymete bindi george,önce hiç yoktu öyle birşey,danny için ölüyordu,ki onların aşkı da çok güseldi(izzie'ye ve onun aşkına olan inancım bitene kadar)....ben callie'yi de çok seviyorum ve izzie'nin yaptığı çok büyük bir haksızlık...
cristina ve burke harikalar ya,marlowe bile anladı ya zaten 20. bölümün sonunda,hepsi sahteydi ama sevdiği adamın gururunu okşamak için böyle birşey yapması...en azından cristina için beklenmeyecek bir davranış:P
ben meredith ve derek'in aşkının da gerçek ve çok güsel olduğunu düşünüyorum,sadece olaylar çok fazla onların üzerinde döndüğü için habire birşeyler oluyor,bu sezonu nasıl bitireceklerini bu yüzden çok merak ediyorum....çünkü gerçekten sevgili oldukları 10-15 bölüm bu sezonda,ve bu ilişkinin uzun süreli olup olmayacağı bu sezon belli olacak...ve bilmiyorum ama hani birbirleri için yaratılmış insanlardan olduklarını düşünüyorum ben o ikisinin:img-in_lo tamam biraz anlaşma problemleri var,24'ün promosunda derek'in yanında bir kız var(ki mcdreamy'e güveniyoruz:P) falan ama ruh eşi onlar:img-wink: çözecekler bütün problemlerini:img-yes:
ben meredith ve derek'in aşkının da gerçek ve çok güsel olduğunu düşünüyorum,sadece olaylar çok fazla onların üzerinde döndüğü için habire birşeyler oluyor,bu sezonu nasıl bitireceklerini bu yüzden çok merak ediyorum....,24'ün promosunda derek'in yanında bir kız var(ki mcdreamy'e güveniyoruz:P) falan ama ruh eşi onlar:img-wink: çözecekler bütün problemlerini:img-yes:
Ben de Derekin Mer'i aldattığını düşünmek bile istemiyorum. Çünki şu anda beraber olmaları için bir engel yok, yani eğer birbirlerini aldatırlarsa demektirki aşkları yeteri kadar güçlü değil. Ben Der'in şu anda çok yorgun olduğunu zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yani Mer onu yordu. Adddie gibi güçlü biri değil Mer..İlişkiyi sırtlanan taraf hep Der oldu. Mer'e resmen ilişki, birliktelik dersi vermek zorunda kaldı.. Hoş Mer de ne yapsın, öyle bir aile örneği olmamışki önünde.. sevmek ne demek, fedakarlık ne demek hiç görmemiş annesinden..Derek'in zaman zaman bunaldığında sırtını yaslayacağı birine ihtiyacı var ama Mer o yastık olamıyor bir türlü..Yastık olmak durumunda kalan hep Der oluyor..Aldatmalı senaryonun her türlüsüne hayır! Derek in imajını yerle bir etmesinler..
MoOnDaNcE-11 07-05-07, 20:48 Derek meredith'i bir kez zaten birakmisti , bir daha da birakabilir , sasirmam . Ama meredith onsuz gene kafayi siyirir . George'la bile beraber oldu ya
Derek Meredith i yeni biri için bırakmadı. Derek duygusal bir adam. 12 yıllık evliliği acaba bu kadar kolay bitirmemeli miydim diye, etraftan da baskı oluşunca bir daha şans vermek istedi. Yani Adddie ye dönüşü bayılarak olmadı, sadece bir şans daha vermek istedi. Zaten o dönüşünde Adddie'ye nasıl davrandığını gördük. Sonunda da anladıki Mer i sevdiği gibi onu sevemiyor.Mer'i bırakmış olsa gider önüne gelenle beraber olurdu. O sadece 12 yılı bir anda silmekle hata mı yaptım diye kendini sorguladı..
MoOnDaNcE-11 07-05-07, 21:36 bimkolik dediklerine katiliyorum cok guzel izah etmissin . Ancak ben baska biri icin birakti demedim dikkat edersen . Sadece derek iliskilerde guvenilmez. Once evli oldugunu gizledi , sonra karisini tercih etti , sonra tekrar meredith'e dondu,simdi gene birakmak istedi.
Addison hakkinda benim hayatim bu kadar kolay bitmemeli demisti . Sonra bir bakti ki addison'un sloane'la cok uzun suren bir iliskisi varmis iyice irtibati kopardi.Bir de onu meredith'i sevdigi gibi sevemiyordu tabii.
Chief de zaten meredith'in ondan sonraki chief olmasinda ciddi bir handikap olusturdugunu onceden soylemisti .
bimkolik dediklerine katiliyorum cok guzel izah etmissin . Ancak ben baska biri icin birakti demedim dikkat edersen . Sadece derek iliskilerde guvenilmez. Once evli oldugunu gizledi , sonra karisini tercih etti , sonra tekrar meredith'e dondu,simdi gene birakmak istedi.
Addison hakkinda benim hayatim bu kadar kolay bitmemeli demisti . Sonra bir bakti ki addison'un sloane'la cok uzun suren bir iliskisi varmis iyice irtibati kopardi.Bir de onu meredith'i sevdigi gibi sevemiyordu tabii.
Chief de zaten meredith'in ondan sonraki chief olmasinda ciddi bir handikap olusturdugunu onceden soylemisti .
Yok, benim anlatmak istediğim Derek Mer'i isteyerek bırakmadı. Addie'nin bir defa hata yaptığı anlatıldı. Yani eğer bir kere böyle hata yapmış ve pişman olmuş karısı, şimdi onu çok sevdiğini söylerken, chief te karısına dönmesi için baskı yaparken Derek te kendisine bu evliliğe bir şans daha vermeyi görev olarak gördü. Zaten görev gibi yaptığını da her haliyle belli etti. Yani sorun Mer den sıkıldığından veya Addie'ye tekrar aşkı depreştiğinden değil, sadece görev olarak, 12 yılın hatrına..Ne zaman Sloan'la ilişkisini öğrendi Addienin, o zaman bu fedakarlığı yapmasına bir gerek olmadığını anladı. Evliliğini gizlemesi de Seattle a geldiği anda Derek için evliliği bitmişti, kendini sorumlu hissedeceği bir ilişkisi yoktu o yüzden bunu Mer'e söyleme gereğini duymadı..
Ben Derekin Mere hiç bir şekilde bilerek kötülük yapacağına inanmıyorum. Şu andaki yaşadığı huzursuzlukta tamamen ilerde şef olma durumunda Meri ihmal edip acı çektirmemek için ilişkiyi devam ettirip ettirmeme ikilemi...
MoOnDaNcE-11 08-05-07, 10:22 Aynen katiliyorum dediklerine :good:
Yok, benim anlatmak istediğim Derek Mer'i isteyerek bırakmadı. Addie'nin bir defa hata yaptığı anlatıldı. Yani eğer bir kere böyle hata yapmış ve pişman olmuş karısı, şimdi onu çok sevdiğini söylerken, chief te karısına dönmesi için baskı yaparken Derek te kendisine bu evliliğe bir şans daha vermeyi görev olarak gördü. Zaten görev gibi yaptığını da her haliyle belli etti. Yani sorun Mer den sıkıldığından veya Addie'ye tekrar aşkı depreştiğinden değil, sadece görev olarak, 12 yılın hatrına..Ne zaman Sloan'la ilişkisini öğrendi Addienin, o zaman bu fedakarlığı yapmasına bir gerek olmadığını anladı. Evliliğini gizlemesi de Seattle a geldiği anda Derek için evliliği bitmişti, kendini sorumlu hissedeceği bir ilişkisi yoktu o yüzden bunu Mer'e söyleme gereğini duymadı..
Ben Derekin Mere hiç bir şekilde bilerek kötülük yapacağına inanmıyorum. Şu andaki yaşadığı huzursuzlukta tamamen ilerde şef olma durumunda Meri ihmal edip acı çektirmemek için ilişkiyi devam ettirip ettirmeme ikilemi...
addison'un dediği gibi ''Derek's the kind of guy...I just knew he wouldn't hurt me.I mean, not on purpose...'' derek o şekilde adamlardan:img-wink:
derek'in her türlü hareketi gösteriyordu ama 12. bölümde noelle ilgili ''Christmas makes you want to be with people you love.I'm not saying thisto hurt you or because i want to leave you,because i don't.Meredith wasn't a fling.She wasn't revenge.I fell in love with her.That doesn't go away because i decided to stay with you.'' demişti, ben orda bitmiştim ya:P
derek'in ilişikilerinde güvenilmez biri olduğuna ben de katılmıyorum,çünkü balodaki olay dışında aldatma gibi birşey hiç olmadı,ama onda da sloan ve zaten zorunluluktan süren bir ilişki vardı, ki addison'un bunu öğrendiğini şeften duyunca gerçekten çok üzüldü...(özür dilemeye gittiğinde gördüğü manzaradan hiç bahsetmiyorum...)seattle a geldiğinde evli olduğunu söyleyebilirdi belki ama onda da söylememesinde hiç bir kötü niyeti yoktu,dediğin gibi zaten bitmişti gözüyle bakıyordu...
derek şimdiki halini de aşacak,biraz zamana ihtiyacı var,başka kadınlara değil,bunun da farkında olduğuna inanıyorum,inanmak istiyorum:Psezon finalinde,cristina ve burke'ün gerçekten eğlenceli olacağını düşündüğüm düğününde sorunlarını KONUŞARAK çözebilen gerçek ruh eşleri bulabiliriz umarım:img-yes:
yeni resimler gelmiş düğünle ilgili, çok güsel ya:Pcristina çok güsel olmuş bence,yani o denediği gelinlikten çok daha iyi:Pmeredith'in 2 kıyafetinin sırrı da açıklanıyor ayrıca,kahverengi olan sanırım nedime kıyafeti,çünkü izzie ve callie de giymiş...ve galiba o ikisi arasında bir fırtına kopacak gibi...az kaldı ya,haftaya öğreniriz:Paddison'un ne işi vardı,onu anlamadım...geri dönecekti falan ama ne bileyim spin off u yapılınca burdan ayrılmayacak mı tamamen???
Ay bu düğün gerçekleşecekmi acaba? Hani şu 'Almost have it..' lafı hala aklımdan çıkmıyor..Böyle bir aksilik olursa Burke'e çok üzülürüm, yazık ne kadar özendi pastalarına kadar..
George'a ikili oynadığı için, İzzie'ye de Callie'ye yaptıkları için sinir oluyorum. Kendi mutlu olamadı diye şimdide George'un evliliğini yıkıyor. Tabii asıl suç George da .İzzieye yüz veriyor..
eveeeeet,karşımızda yeni problemimiz:icon_mad:
http://img519.imageshack.us/img519/2862/chylerleighge7.jpg (http://img519.imageshack.us/my.php?image=chylerleighge7.jpg)
Chyler Leigh has been cast on Grey’s Anatomy very possibly for the purpose of causing problems for Meredith and McDreamy. Because they don’t have enough problems already, what with McDreamy’s chance at Chief hanging on the balance of his relationship with Mer. I guess there wasn’t enough drama at Seattle Grace.
uff ya,hakkaten yeterince sorun yokmuş gibi,cık cık cık:(katil olabilirim her an yani...!!!bir de birşey duydum,yanlış anlamış olabilirim amabu kız meredith'in kızkardeşi olabilirmiş,hatta öyleymiş ortalık baya karışacak galiba''little mer'' deyip duruyorlar
burcu_yağmur 11-05-07, 18:21 ben şunuları çok merak ediyom gözüme uyku girmiyo bana özselden veya burdan cvp verin nolurr
1-georce ile izzie arasına ne var georce kimle evli
2-kristine ve burke vleniyoya nasıl bu kararı aldılar
3-adissonla alex arasında ne var
4-ve şu 2.sezon 4.bölüm özeti ne fox iki bölüm olarkad averiyo
nolur ayrıntıları analrın çok merak ediyorum
greysanatomyfan 11-05-07, 18:49 arkadaslarrrr. dizimizin yeni bolumunu seyrettttimm. seyretmeyenler assagida yazacaklarimi okumasinlar okk
bir kere gecen haftaki spinoff sacmaligindan sonra gercekten adam gibi bir bolumdu. tam grey"s bolumu idi. dizinin odak noktasi internlerin sinavi yan konular ise meredith'in ruh durumu ve george'un hastane degisilikligi idi. tabi baska bir suru yan konu vardi ama bence en onemli olanlar bunlardi.
meredith uvey annesinin olumunu atlatmis gibi gozukuyordu baslarda. cok uzgundu ama ona ragmen bu durumun sinavini etkilemeyecegini dusunuyordu(christina ve arkadaslarinin aksine) fakat gerizekali babasi hastanenin ortasinda meredith'e bagirip degim yer'ndeyse agina ettiginde zavalli mer'in butun mod durumu coktu. zavalli kizcagiz dagildi resmen. hatta o gerizekalib abasi yuzunden sinavini bile yapmadi. bos kagit verip cikti. herkes koma halinde meredith'i dusunurken yaninda olmayan bir derek vardi cunku adamin neler oldugunu ogrenecek vakti yoktu. veya sadece dinleyerek ben ole anladim:)yani kisacasi bu bolum meredith'in hayatindaki onemli 2 erkege sinir oldum. birtek richard adam gibi davrandi. meredith'i aldi sinava soktu ve resmen oyle bir an olduki meredith yine bir cikisti babam degilisin diye. ama bir an durdu ve keske sen olsaydin der gibi bakti ve aglamaya basladi ve richard ona sarildi:(
derek meredith'in sinava girmedigini ve durumunun kotu oldugunu bile tesadufen ogrendi. bu arada o kotu kizla arasinda bisey olmadi:) (en azindan simdilik) kiz bizimkine yazdi sana icki ismarlayabilirmiyim diye. bizimkide gayet nazik bir sekilde hayir dedi. sanki musait olsam ismarlardin der gibi. kizla ilgilendi cunku
christina ile burke yarin(yani diziye gore yarin) evleniyorlar ve christina yemin yazmaya calisiyordu. izzy nin bir anda aska gelip callie nin orda oldugunu unutur bir sekilde sevdigin erkegi bulunca neler yapmasi gerektigine dair konusmalarindan sonra callie cok kotu suphelendi ve sinir oldu. hatta kizlar bile suphelendiler de sen denny den bahsediyosun dimi diyereksordular.
bu arada george'un mercy west'e tayini cikti. callie tabi buna cok sevindi artik ozel bir hayatimiz olucak diye. bailey cok sinirlendi buna engel olmak icin herseyi yapacagim modunda. izzy de george gitmesin diye ona yalan soyleyerek sen bnim sana asik oldugumu zannettin ama o sadece sexti hicbir anlami yoktu falandedi. ne kadar etki eder tartilisir. hele bide callie izzynin asik oldugun erkek ile ilgili soyledigi laflari duyunca iice sinir olacak.
greysanatomyfan 12-05-07, 19:29 ben şunuları çok merak ediyom gözüme uyku girmiyo bana özselden veya burdan cvp verin nolurr
1-georce ile izzie arasına ne var georce kimle evli
2-kristine ve burke vleniyoya nasıl bu kararı aldılar
3-adissonla alex arasında ne var
4-ve şu 2.sezon 4.bölüm özeti ne fox iki bölüm olarkad averiyo
nolur ayrıntıları analrın çok merak ediyorum
1- izzy ile george arasinda en yakin arkadas aski var. salak izzy denny den sonra george callie ile evlenince hafiften bir dumura ugradi. basindan beri callie'yi kabul etmemisti. ilk gunden beri sevmemisti. bide onlar evlenice artik zivanadan iyice cikti ve bu tavirlari yuzunden george ile kavga etti. sonra karisiyla izzy yuzunden tartistigi bir gun izzy'e gitti ve hem aralarini duzetlmeye hemde eskiden oldugu gibi dert yanmaya calisti. fazla ickinin sonucunda geceyi beraber gecirdiler. sonradan bir anda ne olduysa izzy ben geroge'a asikmisim moduna girdi. (en yakin arkadasi sevgiliden ayiran kimyadir ya. arkadaslar o kimyayida bulunca bir anda biz birbirizimize asigin durumuna gectiler.)tabiburda olan george'un karisi callie'ye oluyo. kiz fazlasiyla supheleniyor birseyler var diye. zaten izzy nin george'dan hoslandigina emin. bide izzy abuk subuk davraninca iiyice suphelenmeye basladi
2-burke ve christina dizideki en istikrarli iliski. almamalari sacmlik olurdu. ama onuda ozetlersek burke christina'ya asik ve her ne kadar kavga etselerde, tartissalarda, christina takintili inat insanin biri olsada en kotu zamanlarinda o oldugu icin ve onu sevdigi icin evlenmek istedi. kus olduklari bir zamanda(bu arada kusken bile ayni evde yasiyorlar ve birbirlerini merak ediyorlar ama sadece inattan biri digeriyle konusmuyordu)christina hala hakli olmasini dusunmeisne ragmen buyukluk bende kalsin diyerek ilk adimi atip konusunca cevap olarak burke sadece benimle evlen dedi. basta christina cevap veremedi cunku evlilik tipi biri degildi. sonra evet dedi sirf burke'u mutlu etmek icin. cunku christina'da burke'u seviyor sadece evlilik fikri ona sacma geliyor.
3. addie ile alex arasinda sadece ufak bir kivilcim ve bir kimya var. onceden birbirlerine kil olurlerken bir anda alex'in gozuktugu kadar okuz olmadigini gorunce etkilenmeye basladi. alex te zaten addie super bir insan oldugu icin etkilenmeye basladi ama bunlarin arasinda gecen haftaya kadar hicbirsey olmadi. sonra yattilar ama alex yine okuz erkek oldu duyarsiz erkek imaji cizilmesin diye(niye yapti hala anlamis degilim)
4. hatirlamiyorum
burcu_yağmur 13-05-07, 16:53 1- izzy ile george arasinda en yakin arkadas aski var. salak izzy denny den sonra george callie ile evlenince hafiften bir dumura ugradi. basindan beri callie'yi kabul etmemisti. ilk gunden beri sevmemisti. bide onlar evlenice artik zivanadan iyice cikti ve bu tavirlari yuzunden george ile kavga etti. sonra karisiyla izzy yuzunden tartistigi bir gun izzy'e gitti ve hem aralarini duzetlmeye hemde eskiden oldugu gibi dert yanmaya calisti. fazla ickinin sonucunda geceyi beraber gecirdiler. sonradan bir anda ne olduysa izzy ben geroge'a asikmisim moduna girdi. (en yakin arkadasi sevgiliden ayiran kimyadir ya. arkadaslar o kimyayida bulunca bir anda biz birbirizimize asigin durumuna gectiler.)tabiburda olan george'un karisi callie'ye oluyo. kiz fazlasiyla supheleniyor birseyler var diye. zaten izzy nin george'dan hoslandigina emin. bide izzy abuk subuk davraninca iiyice suphelenmeye basladi
2-burke ve christina dizideki en istikrarli iliski. almamalari sacmlik olurdu. ama onuda ozetlersek burke christina'ya asik ve her ne kadar kavga etselerde, tartissalarda, christina takintili inat insanin biri olsada en kotu zamanlarinda o oldugu icin ve onu sevdigi icin evlenmek istedi. kus olduklari bir zamanda(bu arada kusken bile ayni evde yasiyorlar ve birbirlerini merak ediyorlar ama sadece inattan biri digeriyle konusmuyordu)christina hala hakli olmasini dusunmeisne ragmen buyukluk bende kalsin diyerek ilk adimi atip konusunca cevap olarak burke sadece benimle evlen dedi. basta christina cevap veremedi cunku evlilik tipi biri degildi. sonra evet dedi sirf burke'u mutlu etmek icin. cunku christina'da burke'u seviyor sadece evlilik fikri ona sacma geliyor.
3. addie ile alex arasinda sadece ufak bir kivilcim ve bir kimya var. onceden birbirlerine kil olurlerken bir anda alex'in gozuktugu kadar okuz olmadigini gorunce etkilenmeye basladi. alex te zaten addie super bir insan oldugu icin etkilenmeye basladi ama bunlarin arasinda gecen haftaya kadar hicbirsey olmadi. sonra yattilar ama alex yine okuz erkek oldu duyarsiz erkek imaji cizilmesin diye(niye yapti hala anlamis degilim)
4. hatirlamiyorum
çok sağol arkadaşım valla merakım gitti ne kadar tşk etsem azdır
Here are some great spoiler pictures for the season finale of Grey’s Anatomy!
ABC synopsis: Cristina and Burke’s wedding day arrives - along with the interns’ first exam results - and a successor to the Chief is named, as Callie and George make a big decision about their relationship.
Looks like Cristina gets a bridal shower from her Seattle Grace gal pals… McDreamy is Burke’s best man… Addison sits next to Karev at the wedding… and Cristina’s wedding dress looks great!
But will Burketina make it down the aisle? We’ll find out soon enough…
Grey’s Anatomy season finale episode “Didn’t We Almost Have It All” airs on Thursday, May 17 @ 9PM ET/PT on ABC.
20+ pictures inside of the Season 3 Grey’s Anatomy season finale…
http://img443.imageshack.us/img443/6533/greysanatomyseasonfinalof3.th.jpg (http://img443.imageshack.us/my.php?image=greysanatomyseasonfinalof3.jpg) http://img443.imageshack.us/img443/765/greysanatomyseasonfinalxq7.th.jpg (http://img443.imageshack.us/my.php?image=greysanatomyseasonfinalxq7.jpg) http://img443.imageshack.us/img443/7937/greysanatomyseasonfinalmq1.th.jpg (http://img4 |