Tüm Versiyonu Göster : Grey's Anatomy (Fox Tv)
ben anlamıyorum kim nerden çıkarttı bu yok şu bundan yakışıklı ,o bundan iyi oyuncu....herkesin beğenisi kendine niye durduk yerde böyle kıyaslaam yapılıyo,hiç hoş değil...kimse kimseye laf etmesin en azından bundan sonra..
ayrıca doktorlare forumunda da yazdm her ne kadar doktorlar dizisi greysin kopyası olsa daaa birebir greysteki şeyleirn yapılması,ya da aynı tadın vermesi mümkün değil(herkesin zevkleri farklıdır,anlayışı farklıdır)en azından şu an mümkün değil koşullar,olanak meselesi çünkü..
ayrıca da biri greystekini beğenir,biri doktorlardakini..hem ayrıca greysin çekildiği yerle buranın kültür,gelenek ,ahlak anlayışı farklı ki ona göre doktorlar dizisine de şekil veriliyor..sonuç olarak durmadan greysle doktorlaron kıyaslanması çok saçma.isteyen istediğini izler sonuç olarak,hangisini beğeniysn izle ve izlediğin hakkında yorum yap bu kadar basit...
ayrıca derek kutsiden yakışuıklı,yok oyunculukta kıyaslanmaz gibi söler de hoş değil aynı şekilde kutsi ondan daha karizmatik falan filann...yaa sen derek'i yakışıklı bulursın,bi başkası kutsi'yi neden öznel bi konuda yorum yapılır bilmem çünkü bunun sonu yok...şunu da belirtmek gerek derek tecrübeli oyunculukta kutsiyse daha önce oyunculuk deneyimi olmayan kısa sürede bu işi başarılı bi şekilde becerebilecek kadar gelişime açık bi insan..onun da bu başarısı yadsınamaz..ve ki oyunculuğu devam ettirirse daha güzel yerlere geleceğine eminim..
artık uzamaz umarımm
evet umarım artık uzatmazsınız.çünkü bunu başlatan biz değiliz.bizim greys in oyuncularının resimlerini koyup,ona buna ıyyyyy,bizimki daha yakışıklı,yok suatı oynayanı görsem rüyalarıma girer,kabus görürürm falan gibi cümleleler kullanan bizler değiliz.bu uyarıyı buraya değil de DOKTORLAR yani sizin formunuzdakilere söyleseniz daha iyi olur.doktorlar dizisini izlemiyorum zaten ne yaptıkları yada senaryosu umrumda değil.bizim greys in oyuncularına laf söylerseniz karşılık veririm.yoksa ne benim nede burdaki arkadaşlardan kimsenin birisine bulaştığı yok.tekrar ediyorum,kendi arkadaşlarınıza söyleyin siz bu yazdıklarınızı.
lemonade87
15-08-07, 16:34
Arkadaşlar Yarın e2 de Saat 12 de Ellen DeGeneres Show da Patrick Dempsey Nam-ı değer Mcdreamy miz var:happy0064Haberiniz olsun:happy0064
Not:lemonade arkadaşım issah iile ilgili yazdıkların spoiler a giriyor.bence oraya yaz.uyarı falan almayalım hem fox dan izleyenlere saygısızlık olmasın hı??:img-grin2
ay ewt cnm haklısın uyardığın için saol..ben kendimi kaptırıp bu sayfaya yazmışım..halbuki daha o bölümler yayınlanmadı fox tvde :) siliim bari bu sayfadan :) bu arada yarın öğlen 12 mi yoksa gece 12 mi ?
arkadaşlar bişey sorucam
derek neden adison a geri döndü????
mesela doktorlarda kız hamile kaldığı içindi (gerçi yalandı ama)
burda da öyle birşey mi var?
ben o bölümleri izleyemedimde
Derek addison dan ayrılamadı çünkü sanırım onu hala ailesi gibi görüyordu.yani öyle kolayca,bir kağıdı imzalayıp hayatımdan çıkaramam onu demişti zaten meredith e.birde tam derek karar vereceği zaman ortalarından boru geçmiş 2 hasta gelmişti.o hastalar hakkında konuşulan herşey,addison ve meredith e yoruluyordu.ve orda ölen kız derek e sevgilisine söylemesi için ''eğer yalnızca sevgi yeterli olsaydı,şimdi yanında olurdum'' diye msj yollamıştı.bunun üstüne derek addison ı seçmişti ama derek in bu kararından sonra asansördeki ağlayışını unutamıyorum:(
evet umarım artık uzatmazsınız.çünkü bunu başlatan biz değiliz.bizim greys in oyuncularının resimlerini koyup,ona buna ıyyyyy,bizimki daha yakışıklı,yok suatı oynayanı görsem rüyalarıma girer,kabus görürürm falan gibi cümleleler kullanan bizler değiliz.bu uyarıyı buraya değil de DOKTORLAR yani sizin formunuzdakilere söyleseniz daha iyi olur.doktorlar dizisini izlemiyorum zaten ne yaptıkları yada senaryosu umrumda değil.bizim greys in oyuncularına laf söylerseniz karşılık veririm.yoksa ne benim nede burdaki arkadaşlardan kimsenin birisine bulaştığı yok.tekrar ediyorum,kendi arkadaşlarınıza söyleyin siz bu yazdıklarınızı.
zannetme ki söylemiyrz bi saattr onunla uğraşıyrz kimse kimseye laf söylemesin diye bizim de dileklerimiz kimse kimseye bulaşmasın...o resim ekleme işinden haberim yok,yapanlar da ztn bizler değiliz en azından ben değlim bu nedenle de konuşablrm rahatça,benim tek amacım konu büyümesin,kıyaslanma yapılmasın,ayrıca biizm cvp yazma nedenimizin en büyük etlkeni de işe kutsinin karışmasıydı..yoksa kimsenin derdinde değil..
en kısa zamanda çözülmesi dileğiylee...:img-yes:
ay ewt cnm haklısın uyardığın için saol..ben kendimi kaptırıp bu sayfaya yazmışım..halbuki daha o bölümler yayınlanmadı fox tvde :) siliim bari bu sayfadan :) bu arada yarın öğlen 12 mi yoksa gece 12 mi ?
evet iyi olur canım silersen:)öğlen 12 de.zaten saat 12 deki programı kaçırsanda bir günde 3 tekrar veriyolar:)istersen e2 nin sitesinden bak saatlerine,şahsen ben 3 ünede bakmayı düşünüyorum:)
öncelıkle merhaba
dun gece baktım dızınıze gayet güzeldi
yalnız şöyle bişey var sizin oyuncularınız laf atan bizler degıldık yanı kutsi fanları degıldı ama bir anda kutsiyi de bu işin içinde görunce şaşırdık dogal olarak yani
sadece biz kutsinin böyle kıyaslamalar içinde olmasını istemıyoruz
aynı sekılde doktorlar olarakda greysle doktorları karsılastırmak istemıyoruz
ıkısıde kendı ulkelerıne göre ayarlanmıs diziler
her neyse biz doktorlar forumunda da kendı aramızda konusrak halledecez
siz de kutsiyi başka aktörlerle kıyazlamazsanız sevınırız
çünkü zaten kutsi daha tam bir oyuncu degıl sonucta o bir şarkıcı
neyse umarım anlamışsınızdır bizi iyi gunler:img-wink:
Derek addison dan ayrılamadı çünkü sanırım onu hala ailesi gibi görüyordu.yani öyle kolayca,bir kağıdı imzalayıp hayatımdan çıkaramam onu demişti zaten meredith e.birde tam derek karar vereceği zaman ortalarından boru geçmiş 2 hasta gelmişti.o hastalar hakkında konuşulan herşey,addison ve meredith e yoruluyordu.ve orda ölen kız derek e sevgilisine söylemesi için ''eğer yalnızca sevgi yeterli olsaydı,şimdi yanında olurdum'' diye msj yollamıştı.bunun üstüne derek addison ı seçmişti ama derek in bu kararından sonra asansördeki ağlayışını unutamıyorum:(
teşekürler cnm
ama burda derek e kızarım ben o meredith aşık değilmi neden onu seçmiyor başta sonradan pişman olsa bile neden adison a sarılarak uyuyor zaten dünkü bölümde sarılarak uyudular sinirim bozuldu
ayrıca avatarındaki sahne müthişti gerçekten yaa
zannetme ki söylemiyrz bi saattr onunla uğraşıyrz kimse kimseye laf söylemesin diye bizim de dileklerimiz kimse kimseye bulaşmasın...o resim ekleme işinden haberim yok,yapanlar da ztn bizler değiliz en azından ben değlim bu nedenle de konuşablrm rahatça,benim tek amacım konu büyümesin,kıyaslanma yapılmasın,ayrıca biizm cvp yazma nedenimizin en büyük etlkeni de işe kutsinin karışmasıydı..yoksa kimsenin derdinde değil..
en kısa zamanda çözülmesi dileğiylee...:img-yes:
bakın aynı sebepten karşılık vermişiz.siz işin içine kutsi karıştı diye cevap vermişsiniz ben derek karıştığı için vermiştim:)gerçi öbür oyunculara söylenenlerde hiç hoşuma gitmemişti ama derek in yeri ayrı.walla kendi adıma söyleyebilirim,doktorlar sayfasına bir daha girip,yazılanları okuma gibi bir niyetim yok,o yüzden kendi açımdan konunun kapandığını söyleyebilirm.yalnızca şunu söylim,resimleri ekleyipte yanlarına çirkin yorumlar yazan doktorlar sayfasında gayet aktif olan birisi,sizin gibi sağ duyu kişilerin bunu yapacağını zaten zannetmiyorum.bir daha böyle bir şeyin yaşanmaması dileğiyle...:)
teşekürler cnm
ama burda derek e kızarım ben o meredith aşık değilmi neden onu seçmiyor başta sonradan pişman olsa bile neden adison a sarılarak uyuyor zaten dünkü bölümde sarılarak uyudular sinirim bozuldu
ayrıca avatarındaki sahne müthişti gerçekten yaa
rica ederim:)evet meredith e aşıktı.zaten 2.sezon 13.bölümde hani yılbaşında yani noel de,derek ve addison barda otururlarken addison a da söylemişti.''meredith bir kaçamak yada bir intikam değiildi.ben ona aşığım,seni seçmem ona aşık olduğum gerçeğini değiştirmez''demişti.aslında addison da derek e psikolojik bir baskıda uygulamıştı asansörün yanındaki konuşmalarında hani ona boşanma kağıtlarını verdiği zaman.derek in de aklı karışıktı zaten.ama ben addison u çok seviyorum artık.bilmiyorum izledin mi ilerki bölümleri ama ben 3 sezonuda izlemiş birisi olarak addison u çok sevdim.evet,avatarımdaki sahne favori sahnelerimden birisi,müthişti:img-in_lo
rica ederim:)evet meredith e aşıktı.zaten 2.sezon 13.bölümde hani yılbaşında yani noel de,derek ve addison barda otururlarken addison a da söylemişti.''meredith bir kaçamak yada bir intikam değiildi.ben ona aşığım,seni seçmem ona aşık olduğum gerçeğini değiştirmez''demişti.aslında addison da derek e psikolojik bir baskıda uygulamıştı asansörün yanındaki konuşmalarında hani ona boşanma kağıtlarını verdiği zaman.derek in de aklı karışıktı zaten.ama ben addison u çok seviyorum artık.bilmiyorum izledin mi ilerki bölümleri ama ben 3 sezonuda izlemiş birisi olarak addison u çok sevdim.evet,avatarımdaki sahne favori sahnelerimden birisi,müthişti:img-in_lo
peki elinde sonunda derek ile meredith
nasıl bir araya gelicek yaa
adisonun ardan çekilmesi lazım ama oda pek mümkün görünmüyo
ayy ben yinede sevmiyorum bu adison u
sonuçta favori çiftimi ayırdıı :icon_evil:img-beee:
rose_white
15-08-07, 17:03
dün akşam ilk defa izledim
doktorlar fanıyım
ama greys anatommy gercekten cok hosuma gıttı
burke chıstırına meredith derek hepsi çok tatlı bi alex e uyuz oldum nedensen burke cok haklıydı dun kızmakala sonuçta sevgilisi yüzünden neler yaptı artık hiç bir hafta açırmam keşke daha önce izleseydim gerçekten harika bir dizi
peki elinde sonunda derek ile meredith
nasıl bir araya gelicek yaa
adisonun ardan çekilmesi lazım ama oda pek mümkün görünmüyo
ayy ben yinede sevmiyorum bu adison u
sonuçta favori çiftimi ayırdıı :icon_evil:img-beee:
hehehe:)çok hoşsun arakadaşım.walla meredith-derek ve addison üçgeni hakkında yada nasıl sonlanacağı hakkında birşey yazamam buraya çünkü spoiler olur.hem ne olacağını önceden bilmek pek keyifli olmuyo inan:)
tuba_buyukustun
15-08-07, 17:11
arkadaşlar bu kavgayı artık bitirelim lütfen herkesi fikri kendisine.biz grey's anatomy yi izliyoruz onlar doktorlar ı isteyen istediğini izler yeter ki sataşmalar olmasın.neyse bu arada yakışıklı doktorumuzun katıldıgı;
ellen deGeneres show
yarın=12:00/16:00'da
e2'de
ya arkadaşlar bende izlemek istiyorum grey'si ama saat kaçta ve hangi günde olduğunu bilmiyorum
acaba bana yardımcı olur musunuz???
tuba_buyukustun
15-08-07, 18:01
ya arkadaşlar bende izlemek istiyorum grey'si ama saat kaçta ve hangi günde olduğunu bilmiyorum
acaba bana yardımcı olur musunuz???
diziyi foxta ennn başından beri izleyen biri olarak hemen yardımcı olayım canım;
grey's anatomy salı akşamları 24:00 ile 01:00 arası herhangi bir saatte başlıyor.Kesin bir saat veremiyoruz çünkü kanalın grey's ten önce yayınladıgı filmin kaçta biteceği belli olmuyor yinede sen bu saatlerde fox'a bir bak.
diziyi foxta ennn başından beri izleyen biri olarak hemen yardımcı olayım canım;
grey's anatomy salı akşamları 24:00 ile 01:00 arası herhangi bir saatte başlıyor.Kesin bir saat veremiyoruz çünkü kanalın grey's ten önce yayınladıgı filmin kaçta biteceği belli olmuyor yinede sen bu saatlerde fox'a bir bak.
bilgi için çok saol canım
bende salı olduğunu biliyodum ama dün akşam baktım saat baya geç oldu
bir film bitti arkasından başka bir film başlayınca bende o akşam deil heralde dedim
tüh keşke beklesyedim ya üzüldüm kaçırdığıma
burke ve chiristina nasıldı????
tuba_buyukustun
15-08-07, 18:27
bilgi için çok saol canım
bende salı olduğunu biliyodum ama dün akşam baktım saat baya geç oldu
bir film bitti arkasından başka bir film başlayınca bende o akşam deil heralde dedim
tüh keşke beklesyedim ya üzüldüm kaçırdığıma
burke ve chiristina nasıldı????
onlar kimdi ya hahahaha:happy0064:happy0064 şaka şaka iyilerdi sağlıgına duacılardı ellerinden öperler.walla aşkla işi karıştırdıkları için tartıştılar onu söyleyeyim.ya arkadaşlar o zenci kadın nereye gitmiş yaa bayılıyordum ona süper bi kadındı.doğum için gitmiş galiba cünkü gerçekten hamileymiş o zamanlar.ellen de söyledi.
dızının baslama saatını ancak dızı gunu kesınlesıyo fox sagolsun ortam yolu saglanmıs oh ıyı ıns bıda boyle cekısmeler olmaz:img-wink:
:
onlar kimdi ya hahahaha:happy0064:happy0064 şaka şaka iyilerdi sağlıgına duacılardı ellerinden öperler.walla aşkla işi karıştırdıkları için tartıştılar onu söyleyeyim.ya arkadaşlar o zenci kadın nereye gitmiş yaa bayılıyordum ona süper bi kadındı.doğum için gitmiş galiba cünkü gerçekten hamileymiş o zamanlar.ellen de söyledi.
evet hamıle ama fazla uzak kalamıyo bomba olayında doguruyo o kargasada
Efem
Merhabalar önceliklem....
fırsat buldukça demiyim uykusuzluğa dayanabildikçe izlediğim bu dize ahan nerdeyse 1 yıl oldu kimse bana Izzy daha önce hamile kaldığını çocuğu doğurup evlatlık verdiğini söylememişti....
Hayretlerim şaştı kaldı...
Lakin diyorum ki acaba benmi yanlış anladım... hani diyorum bi yardım etsiniz...
bu arada Bınnur hanımcığım .. alacagın olsun senin :) dizinin inciğini cinniğini anlattın ama böyle bişeyden hiç bahsetmedin ...
Efem
fırsat buldukça demiyim uykusuzluğa dayanabildikçe izlediğim bu dize ahan nerdeyse 1 yıl oldu kimse bana Izzy daha önce hamile kaldığını çocuğu doğurup evlatlık verdiğini söylememişti....
Lakin diyorum ki acaba benmi yanlış anladım... hani diyorum bi yardım etsiniz...
bu arada Bınnur hanımcığım .. alacagın olsun senin :) dizinin inciğini cinniğini anlattın ama böyle bişeyden hiç bahsetmedin ...
dogruanlamısın evet cocugunu evlatlık vermıs daha ıyı bı hayat sursun dıye 3.sezon da da tanıscaz kendısıyle
bu haftakı bolum neyazıkkı gece 1 de baslıcak yıne oceas 2.fılmı var bıttıkten sonra bombalı bolum
bu haftamı bombalı bölüm..
ay ne güzel olor ya..
bende elimden geldiği kadar izlemeye çaılıyorum..
walla o çocuk olayına bende şaştım kaldımm..
ekinela_94
19-08-07, 16:58
salı günü bombalı bölüm demek....İzlicemm..ben zaten ara sıra izliyorum doktorlardan takip etmek çalışıyorum;)
bombalı bölümden sonraki bölüm nası olur acaba...:P
salı günü bombalı bölüm demek....İzlicemm..ben zaten ara sıra izliyorum doktorlardan takip etmek çalışıyorum;)
bombalı bölümden sonraki bölüm nası olur acaba...:P
bombalı bolum 2 bolum seklınde part 1 part2 dıye 2 haftaya boluncek yanı
ekinela_94
19-08-07, 21:47
hmm demek 2 part halinde olucak sağoL nlf;);)
o zmn 2 hafta sonraki bölümü merak ediyorum bombadan sonrakini:):)
bu bölü gerçekten çok iyi kurgulanmıştı çok beğendim ben ya oyunculuk harikaydı : )) adama kendi arkadaşıyla yaptığı bazuka saplandı ve patlamadı çok heyecanlıydı ya bunu alex öğrenince nasıl koşturdu ve tabi kanamayı durdurmak için eline hastanın yarasına sokup atar damara tampon yapan sağlık görevlisi kız da çok iyi oymıştı .bu arada bailey çok tatlıydı , addison çok güzel bir bayan hayranıyım ve dr. burke hastayım bu adamın nasıl soğuk kanlıydı ya kızı olumlu yönde düşündürerek paniklememesini sağlamaya çalıştı hastanın kanamasını durduruyorsun diyerekten. ani hareket etse bazuka yerinden oynar ve patlayabilirdi . anestezist nasıl kaçtı ama : )) onu da suçlayamayız . sağlık görevlisi kız elimi çıkaracağım diye inat edip kaçarken meredith elini yaraya sokup patlamayı engelledi ve bölüm bitti çok heyecanlı . ve doğuma yetişeyim derken kaza yapan baileyin kocası ve meraktan deliye dönen bailey ! derek baileyin kocasına beyin ameliyatı yaparken siyah koda rağmen ameliyathaneyi boşaltmadı çünkü baileyin kocası için elinden geleni yapmak isteyordu hoş masada başka bir hasta olsaydı yine aynı şeyi yapardı . baileyde tutturmasın mı eve gidecem yarın doğuracam diye şurda kalmış doğuma birkaç saat .
ayrıca bu bölümün başındı rüyada , kızlar duştayken çalan şarkının adı neydi çok beğendim o şarkıyı bu bölümde izzienin işbitiricilikten ne anlamış olduğunu gördük kudurmuş gibiydi alexi sıkıştırırken tövbe tövbe :icon_whis baileyin kocasına ne olacak acaba ? haftaya ki bölümü sabırsazlıkla bekliyorum . spoilerleri okumuyorum o yüzden bilgim yok ztn tadını böyle çıkarmaya karar verdim akışına bıraktım artık
Bu bölümü sudem o kadar överek anlatmıstı ki bende mutlaka izlemeliyim demistim.Gercektende dün aksam cok güzel bir bölümdü.Cıglık atan kadını alex in susturma tarzı birde bailey in kontrol esnasındaki camdan seyreden derek ve dr verdigi tepki cok komikti.Haftaya bailey dogumu ve diger sahneleri izlemek cok daha güzel olacak
binnur1907
22-08-07, 15:47
Efem
öncelikle bu forumdaki tüm arkadaşlara merhaba demek istiyorum....
yazdıklarınızın her kelimesini okuduğumu ama hiç yazmadığımı (genelde okuyucuyumdur pek yazmam ) belirtmek isterim.
Sn.Karamay adım geçtiği için cvp hakkımı kullandığımı belirteyim :img-wink:
evet sanırım bunu atlamışım ama o kadar iyi kurgulanmış bir dizi ki öyle senaryolar yazıyolar ki izzy nin çocuğunun varlığını biliyosun ama aklından uçup gidiyo taaaki küt diye karşına çıkıncaya kadar :img-yes:
baileyin rahim ağzını genişletmek için yer çekiminden faydalanıyorum demesine koptum birde dediğin gibi alexin o çığlık atam kadını susturma tarzı iyiydi gerçekten :img-pilot doğumodasının kapısında o'malley,derek ve richardın beklemesi ve sohbetleri bayağı iyiydi :img-yes:
ekinela_94
22-08-07, 19:43
sonuna kadar izledim ilk defa...:)
çok güzel bi bölümdü...Doktorların aynısı tam olarak daha doğrusu doktorlar greysin aynısıydı:)
haftaya daha heyecanlı bi bölüm olucak gibi...:img-icecr:img-icecr:img-icecr:img-icecr:img-icecr:img-icecr
christaniya bayılıyorum çok katı ve soğuk ama kesinlikle çok komik meredite seni gerçekten dinliyorum dediği sahne çok güzeldi ve meri yataktan kaldırmasıda burke zaten mükemmel hem iyi bir doktor hemde iyi bir aşık christinayı çok seviyorum ama bazen çekilmez oluyor burken christinaya olan aşkına kıskanmamak elde değil bailey tapıyorum :happy0064 her hereketi güldürüyor beni yer çekimden faydanlanması çok komikti doğumu ertelemek istemeside tabi hayat her zaman istediğmiz gibi olmuyor şefin derekin george kapıda konuşması güzeldi
patlamayı merak etmiyorum çünkü az çok sonucunu biliyorum bir filmi sonradan izleminin dezavantajı benim asıl merek ettiğim patladan sonraki bölümler yani ikinci sezon
christaniya bayılıyorum çok katı ve soğuk ama kesinlikle çok komik meredite seni gerçekten dinliyorum dediği sahne çok güzeldi ve meri yataktan kaldırmasıda burke zaten mükemmel hem iyi bir doktor hemde iyi bir aşık christinayı çok seviyorum ama bazen çekilmez oluyor burken christinaya olan aşkına kıskanmamak elde değil bailey tapıyorum :happy0064 her hereketi güldürüyor beni yer çekimden faydanlanması çok komikti doğumu ertelemek istemeside tabi hayat her zaman istediğmiz gibi olmuyor şefin derekin george kapıda konuşması güzeldi
patlamayı merak etmiyorum çünkü az çok sonucunu biliyorum bir filmi sonradan izleminin dezavantajı benim asıl merek ettiğim patladan sonraki bölümler yani ikinci sezon
bu zaten 2.sezon arkıdısım sunu soyleyım doktorlardakı gıbı herkez yaralanmıyo bu sezon fınalı deyıl sezon fınalıne daha var
bıdakı haftaya dızı 00.30 da:good:
geçen bölüm hakkındas yorum yapıyım
çok manyak bi bölümdü füze müze o meredit(ismini tam hatırlamıyom galiba buydu ismi) ne ara dere soktu elini hastanın içine:img-pilot diğer bölümü çok merak ediyom bakam ne olcak
o hamile olan doktor çok komikti espri yapabiliyo bikaç saat içinede çocuk doğurcakken kocasına çok üzüldüm ama herhalde senaristler oldurmez gibime geliyo benim anlmadığım kocasının hastanede olduğunu söylediniz ama neden baska bi hastaneye sevk etmiyonuz bomba(yada füze işte)patlar matlar çocuk başka bi hastanede doğuversin
bi ara sanki ikişe ikişer gösteriyolardı gibime geldi bölümleri(1. sezondu büyük ihtimalle) yine öyle yapsalar ya tabii durum biraz duygusalsa iş değişir:img-hyste:img-hyste
Çok güzel bir bölümdü.görüyorum ki herkeste çok beğenmiş:)cristinaya zaten bayılıyorum ama bu bölümde çok tatlıydı mer ile ikisinin sahneleri:)onların konuşma şekillerini zaten izzy ve george hiç bir zaman anlayamadı:)2.partın da çok güzel olduğunu söyleyebilirim.özellikle son sahnelerin:img-in_lo
ekinela_94
28-08-07, 20:03
bu bölümü heyecanla bekliyorumm bomba ptladktan sonra nolcak acaba:icon_sorr:P
sonuna kdr izlerim inş nescafe içmem lazım:happy0064
bu bölümü heyecanla bekliyorumm bomba ptladktan sonra nolcak acaba:icon_sorr:P
sonuna kdr izlerim inş nescafe içmem lazım:happy0064
bugun 00.30 daha erken yanı fox gore:icon_whis
kessinlikle izlicem bu bölümü
gerçi beklemeye başladım zaten :) :)
kissorkill
29-08-07, 00:53
b en bişi anlamadım nasıl kurtruldularr?
biraz önce izledim de bomba olmasına rağmen gerilmekten çok güldüm ben ya:D
meredith ve christina çok komiklerdi.. son sahnede çok güzeldi..lavanta..hmmm..
..diğer sezon takipçileri bilir..burke duydumu ilan-ı aşkını christina nın..
biraz önce izledim de bomba olmasına rağmen gerilmekten çok güldüm ben ya:D
meredith ve christina çok komiklerdi.. son sahnede çok güzeldi..lavanta..hmmm..
..diğer sezon takipçileri bilir..burke duydumu ilan-ı aşkını christina nın..
yok duymadı dun dızı erken basladı 00.00 da basladı fox sagı solu bellı olmuyo ılerleyen bolumler de burke vurulcak ama omzundan
kırık kanatlarr
29-08-07, 12:41
cok guzel bir bolumdu gercekten Meredith ile christinanın en son konustukları sahne komikti Dr baileyde muthıs oynuyo uzuldum kadıoncagıza bır ara kocası ölucek sandım ama kahraman doktorumuz kurtardı
arkadaşlar ben bir türlü yakalayıp izleyemedim şu diziyi resimler bölümünde bruke ve christinanın düğün resimleri var ama düğün olmuyor galiba o bölümü izleyen varsa neler oluyor neden evlenmiyorlar anlatabilirmi..
arkadaşlar ben bir türlü yakalayıp izleyemedim şu diziyi resimler bölümünde bruke ve christinanın düğün resimleri var ama düğün olmuyor galiba o bölümü izleyen varsa neler oluyor neden evlenmiyorlar anlatabilirmi..
spoiler kısmında cevabı var sanırım bu sorunun:img-yes:
spoiler kısmında cevabı var sanırım bu sorunun:img-yes:
aradığımı buldum teşekkür ederim cevap verdiğin için...
dünkü bölüm güzeldi ama sanki bazı sahnelerinde kopukluk varmış gibi geldi bana,olaylar o kadar çabuk ilerlediki
christina ayda yılda bir söyledi seni seviyorum diye ondada burke duymadı :icon_sorr
ama burke duysaydı eminim çooooook mutlu olurdu :img-yes:
burke dereke ismiyle hitap etti . Herhalde preston, dereke sevmeye başlıyor
hem christina hemde burke bu hafta şaşırttılar beni
christina ve merin konuşmasını herkes gibi bende çok beğendim gerçekten komikti
baileynin biran için hiç doğurmayacağını sandım ama sonunda doğurdu tabi o'malley nin yardımlarını unutmamak lazım
evet mirandanın bebeğinin adı WILLIAM "GEORGE " BAILEY :good:tabi bu ad o'malleyin de yardımlarının bir hediyesi gibiydi.nasıl ikna etti mirandayı ya yaklayşmı çok iyiydi baileyde harikaydı ya çok iyi oynamıştı rolünü:good:
bu arada geçen bölümde georgenin gördüğü kızların duştaki halinin değişik versiyonu oldu : meredithi patlamadan sonra izzy ve chistinanın yıkaması ...
izzy ve alex bambaşka bir alemdeydiler :img-blushsoyunma odasında birden fazla sev...yani olmaz ki :img-blush izzynin gülme krizi çok komikti :img-haha:
richardda bu hengameye dayanamadı anksiyate geçirdi adamcağız ama ciddi birşey değil heralde bölümün sonunda ayaktaydı :img-wink:
ve bombanın patlamasının ardından hastanedeki herkesin asansörün önünde beklerken burke ve derekin görünmesi ve birbirleriyle adlarıyla hitap etmeleri çok iyiydi :img-wink:
ve en önemlisi derekin 'o nasıl ' diye sormasıydı tabi richard kimi sorduğunu anlamamazlığa geldi addisonu araya sıkıştırdı ve oradan gelen addison hemen derekin boynuna sarılıverdi gerçi o da çok korkmuştu bir yandan kocası beyin ameliyatı geçiren bailey ve onun doğumu ile ilgilen üstelik bailey doğurmamak için dirensin diğer yandan kocası derek ameliyatıpatlama tehlikesı olan biryerde yapsın:img-yes: o da sonunda o'malleye patladı :img-pilot
chisitnina ve burkeye gelince ameliyathanede burkenin christinaya git sen burdayken düşünemiyorum demesi ve christinanın filmlerde hani bir kahraman vardır birde kaçan adam tehlike olursa ikincisi olmanı istiyorum demesi . ameliyathaneden çıkmasına rağmen oradan ayrılmaması ve dereke yardım etmesi çok iyiydi gerçekten .
ve meredith ve bazukalı adamın olduğu ameliyathanenin altından oksijen hattı geçiyormuş ve onları başka bir ameliyathaneye götürmeleri o sırada meredithin christinaya bana birşeyler anlat demesi chrisninanın da burkenin uyurken ona seni seviyorum dediğini söylemesi ve burkenin uyanıkken söylemediği için hiçbirşey yapmayacağını söylemesi sonrada herşey bittiğinde gece burkeye "seni seviyorum "demesini çok beğendim
derekin baileyin kocasını ameliyat ederken bir an kalbinin dirma aşamasına geldiğinde derekin adamın kalbine yumruk atarak onu hayata döndürmesi çok akıllıcaydı :good:
ve ameliyattan sonra adım kendine geldiğinde karşısında bailey ve oğlunu görmesi çok güzeldi .
sor olarak meredith . adamın yarasını genişletirlerken bir ara azda olsa paniğe kapılması ve dalması ve hayalde olsa karşısında dereği görmesi ve sonrasında bazukayı yavaşça çıkarıp o bomba imha ekibindeki adama vermesi ve sonrasında ameliyathanenin dışındı bombanın patlaması meredithin de bombadan az da olsa yaralanması akşam evdeyken derekin onu ziyarete gelmesi ve meredihtle olan konuşmaları çok güzeldi son öpüşmemizi hatırlayamıyorum :img-blush derekte mübarek her satırını aklında tutmuş :img-in_lo
George'un üç kadını duşta seyretmesi sahnesinde çok güldüm. Önceki bölümde gördüğü rüyadaki gibi üç kadın duştaydı!!! ama çok farklı bir nedenle.
yalnız_kalsın
30-08-07, 15:14
fox diziyi biraz daha erken saate alsın olumuyo böylee izleyemiyorum diziyi :(
izlerken uyuom hep olmuyo
Bölüm tamamiyle muhteşemdi:)Derek in patlamadan kurtulduktan sonraki ''o nerde'' bakışları çok güzeldi.addison ona sarıldığından okadar belli oldu ki aradığının o olmadığı,doğal olarak adale(şefin karısı)oda anladı.ve en sondaki sahne yine çok güzeldi.Derek in meredith i tek parça gördüğündeki,bakışlarındaki rahatlama ve Derek in en son öpüşmelerini anı anına hatırlaması ve anlatımı çok güzeldi.seviyorum ben bu adamı yaaa:)
bu hafta dızı daha erken baslıyoo
23 .45 dıyo ama sız 23.30 da bakın:img-wink:
ztn bizimkileri yatırıyorum dikiliyorum tvnin karşısına :img-wink: dizimizden önce film olduğu için grey'sin ne zaman başlayacağını takip etmek daha kolay oluyor . kışın magazin programı vardı ya ha bitti ha bitecek derken dayanamıyordum :img-pilot
23:45 mi
hımm iyi
neden belli bir saat vermiyorlar ki
nse seve seve izliyorum
arkadaşlar çok geç başlıo cuma yada cumartesiye aloınsa bağri ama olmuyoki satb 11 de hatta 1 ve 12 dede saşlıyor
23 45 yine ii bence 01:05 lerde başladığı oluyodu
haber verdiğin için saoll
burcu_yağmur
05-09-07, 09:56
dünkü bölüm güzeldi denny sonunda geldi dennyle izziy önceden anışdı galiba
şekerşey_gokce
05-09-07, 10:44
sonunda dün izleyebildim...
dün burke'n yaptığı konuşmaya bayıldım seni sewmeme neden izin vermiyorsun dediğinde cristinanın 20 dakika önce dairemi boşalttım demesi ve yüzlerinde ki ifade harikaydı...
bu dizide meredith(umarım böle yasılıordur)'İanlamıyorum...kötü ruh halinde bunalımlarıda üzgün olduğunda birileriyle beraber olması bana tuhaf gelior gerçi dün sölediğine bakılırsa kendine de tuaf gelior ya nese doru yol bulunacak sanırım ...:img-yes:
derek ayrı bi olay tamamen yani bi yandan meredithe hala kur yapıo öbür yandan adisona ...erkek milleti tabii garip varlıklar...:img-pilot:img-pilot
dun 2 bolum bırden verlıdı heralde erken basladıgı ıcın:img-yes:
bıdak ıhaftaya 00.00 baslıcak :img-wink:
ya ewt dün 2 bölüm verdi çok sewindim valla
dün akşamki bölüm çok güzeldi
christina ve burke süperlerdi çok komikti
alex ede üzüldüm yani izzy hasta adam gelince unutu onu ...
ama ben hala mer ve der arasında bişey olmamasına sinir oluyorum artık mer ve deri birarada görmek istiyorum :(
dün 2 bölümdü ilk bölümde cnristina ve burkenin dansı çok hoştu çok tatlılardı gerçi çok kısa sürdü ama :img-in_lo
diğer bölümde addisona çok güldüm ya gitmiy tuvaletini çalıların arasına yapmış zehirli sarmasık mo ne öyle bir şey ya sen kocanı aldatırsan böyle olur :img-pilot
mark çok tatlmıydı sanırım burkened sonra marka takıldım :img-in_lo
ya mer ve george çok ilginç ya :icon_whis yadırgadım yani .
ve izzyle denny .izzy geny gelnce alexi unuttu hemen .alex dennye şok uygularken bir hınç vardı suratında :img-pilot
derek markı karısıyla yatakta yakalıyor arkasını dönüp gidiyor ama markın merle konuştuğunu gördüğü zaman marka bir yumruk atıyor marka sevindim ama addisona üzüldüm çünkü derek hiç bir zaman addisonı merediti sevdiği kadar sevmedi bu yaptığın başka bir açıklaması olamaz ama derek hala neden evliliğini sürdürmekle ısrar ediyor anlamış değilim
-addisona hep kızıyordum ama onu ilk kez anladım yanlış anlaşılmasın addisona hak vermiyorum ,yaptığına doğru demiyorum ama ilk defa anlıyorum
-burke-cristiana ne diyebilirimki yine çok iyiler christinanın hiç bir şeyi umursamaz tavrına bayılıyorum dairemi 20 dakika önce boşalltım demesi de çok güzeldi
-george üzüldüm :icon_sorr mer bunu hep yapıyor
bu sefer yanında george vardı onunla beraber oldu tıpkı o 'da, diğerleri gibi tek gecelik ama george mereditle sevdiği için beraber oldu ( bunlar genelde erkekler için kullanılır bir kadın için böyle söylemek ilginç geldi ) meri seviyorum ama izzy de dediği gibi george yanındayım
derek markı karısıyla yatakta yakalıyor arkasını dönüp gidiyor ama markın merle konuştuğunu gördüğü zaman marka bir yumruk atıyor marka sevindim ama addisona üzüldüm çünkü derek hiç bir zaman addisonı merediti sevdiği kadar sevmedi bu yaptığın başka bir açıklaması olamaz ama derek hala neden evliliğini sürdürmekle ısrar ediyor anlamış değilim
-addisona hep kızıyordum ama onu ilk kez anladım yanlış anlaşılmasın addisona hak vermiyorum ,yaptığına doğru demiyorum ama ilk defa anlıyorum
-burke-cristiana ne diyebilirimki yine çok iyiler christinanın hiç bir şeyi umursamaz tavrına bayılıyorum dairemi 20 dakika önce boşalltım demesi de çok güzeldi
-george üzüldüm :icon_sorr mer bunu hep yapıyor
bu sefer yanında george vardı onunla beraber oldu tıpkı o 'da, diğerleri gibi tek gecelik ama george mereditle sevdiği için beraber oldu ( bunlar genelde erkekler için kullanılır bir kadın için böyle söylemek ilginç geldi ) meri seviyorum ama izzy de dediği gibi george yanındayım
aaa demek o bölüm yayınlandı.Mcsteamy geldi:).neslikan arkadaşım,walla bende katılıyorum sana,mcstemay takılınılmıycak gibi değil:)mark ın mer e yaptığı konuşma çok hoştu.''derek beni karısıyla yakaladığında arkasını dönüp gitti ama seninle sadece konuşurken gördüğünde yüzümün haline bak,bu gerçekten ilginç''demesi çok hoştu.bütün herşeyi açıklayan bir konuşma yaptı aslında mark.addison a gerçekten bende çok üzüldüm ve hak verdim.addison ı zamanla eminim herkes çok sevicek.ben açıkçası derek in addison ı seçme sebebini çok da haksız görmüyorum.mer e yaptığı bir konuşma vardı.''ben onunla on yıldır evliyim.bu on doğum günü,on yılbaşı,on evlilik yıldönümü demektir.onu hayatımdan çabucak çıkarmamı bekleme''demişti.bence haklıydı da,addison a bir şans daha vermesi gerektiğini düşünüyordu.ayrıca dün yayınlanan bölüm 17 idi ve hatırlarsanız ki 13.bölümde yani noel in olduğu gece,derek joe nun barında addison a,meredith in bir intikam olmadığını,addison ı seçmesinin meredith e aşık olduğu gerçeğini değiştirmeyeceğini de söylemişti.yani addison herşeyin farkında...
Burke ün aşk itirafı çok hoştu:)özellikle''neden kendini sadece bana bırakmıyosun''deyişi çok hoştu.tabiki cristina nın yüz ifadesi ve cevabıda:)
Meredith e gelince.george a yazık etti.george onu sevdiği için birlikte oldu ama mer in ki tamamen boşluk....
BiLLuRaLaNuR
07-09-07, 09:31
bn yeni islemeye bşladm ama gsl bi yapım we bnce doktorlarla kıyslanams bile her salı gecesi foxtayım ;)
evet melenacım ya bende burkeden sonra mark tutkusu başgösterdi :img-in_lo
mer ile george hakkında bir şeyler eklemek istiyorum. mer ile george birlikte olurlarken mer ne bileyim georgeyi rahatlatıcı davranmaya çalıştı ama olmayınca olmuyor ne yapsın ama öte yandan mer derekden sonra da bazı kişilerle beraber olmuş biri neden georgeye gelince böyle bir terslik yaşattı anlamadım hemde ilişkiyi başlatan oyken .mer. george üzerinde bir deneme yaptı bu bağışlanamaz bir şey bence gergenin duygularını incitti . hemde george onu ne kadar severken :img-yes:
ben yeni izlemeye başladım geçen haftaki bölüm süperdi bi tane hasta vardı hani yüzünde ve vücudunda tümör olan süper bi vakaydı
kırık kanatlarr
11-09-07, 13:55
gercekten cok guzel bir diziymiş her hafta heycanla beklıyorum gecen hafta cok guzeldı george uzuldum mederıthı onu kullandı simdi nolucagını merak edıyorum gerekten
bugun 2.20 verılcek daha 2.sezonun bıtımıne 7 bolum var 2 bolum verse keske :icon_whisgecen haftakı gıbı tekrar bıle olsa zevklı yenı baslayana kadar ıdare edıyo:img-yes:
evet melenacım ya bende burkeden sonra mark tutkusu başgösterdi :img-in_lo
mer ile george hakkında bir şeyler eklemek istiyorum. mer ile george birlikte olurlarken mer ne bileyim georgeyi rahatlatıcı davranmaya çalıştı ama olmayınca olmuyor ne yapsın ama öte yandan mer derekden sonra da bazı kişilerle beraber olmuş biri neden georgeye gelince böyle bir terslik yaşattı anlamadım hemde ilişkiyi başlatan oyken .mer. george üzerinde bir deneme yaptı bu bağışlanamaz bir şey bence gergenin duygularını incitti . hemde george onu ne kadar severken :img-yes:
walla öyle:)mcsteamy bi tutku yaratıyo insanda:)mer evet daha önce başkalarıyla oldu yani derek ten sonra ama hiç biri mer e karşı george gibi yoğun hisler beslemiyordu.o yüzden bence diğer kişiler onun için sorun olmadı.ama george un tek derdi mer i mutlu etmekti.belkide bu sayede onunla birlikte olabileceğini düşündü.yani ben böyle düşündüm senin sorunla alakalı.bu akşam yeni bölüm var.bende bakıcam:)
yıne 2 bolum verdıler ıyı oldu:icon_whis
dızı bıdakı haftaya 00.30 da yıne gece almıslar
İki haftadır izleyemiyordum Grey's i ama sonunda dün gece izleyebildim yine muhteşem bir bölümdü.Hele Meredith'in durup durup "kazak örüyorum, örgü örüyorum" deyişi gülmekten öldürdü beni.:img-hysteBölümün adamı yine Dany'di ona da çok güldüm özellikle Bailey'le konuşmaları sonunda taşınabilir bir kalp cihazı elde edebilmesine çok sevindim özellikle İzzie'nin "geçen sonbaharın modası" dediği yerde de çok güldüm.
Burke'in hastası olan virtüözün eskisi gibi keman çalamıyor olması çok garipti Christina'nın Burke'e söyledikleri falan baya etkiledi beni. Ameliyathanede çalan müzik zaten olağanüstüydü keman konçertosu oluyor sanırım adı bilmiyorum tam olarak.:)Burke'ün yaşadığı üzüntü de çok güzel yansıtıldı zaten.Tekrar o muhteşem müziği dinleyemeyecek olmaktan duyduğu üzüntü belki de biraz da kendisini sorumlu tuttuğu durum.
Boşanma avukatı olan kadının bir türlü nöbet geçiremesi ve İzzie ile George kavga edince nöbet geçirmesi çok ilginçti.Sürekli tanık olduğu boşanmak isteyen çift kavgaları yüzünden hastalanması ve hayatını değiştirmeye söz verdiği yerleri çok beğendim.Bir de George'a söylediği "İzzie arkadaşını özlüyor" lafı çok güzeldi.
Bir de Addison'un hastası cidden değişik bir durumdu hele ameliyathanede Alex'le yaşadıkları anlaşmazlık ne olduğuna önce bir anlam veremedim tabi sonradan anladık.Garip bir durumdu doğrusu Alex mi yoksa Addison mı haklıydı karar veremedim.Bir türlü anlam da veremedim duruma hasta da sorunluydu zaten.
bu hafta yayınlanmadı...yayın akışında yoktu bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim...
bu hafta yayınlanmadı...yayın akışında yoktu bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim...
bıdakı haftaya 00.00 da:img-yes:
bıdakı haftaya 00.00 da:img-yes:
teşekkürler haber verdiğin için:happy0064
salı günü okadar bekledim grey'sin yerine verdikleri dizi bitsin diye yani insanlara da böyyle yapılmaz ki neyse daha önceden izlemiştim o bölümü ama yinede izleyiciye saygısızlık ne doğru dürüst saatte veriyorlar ne bir şey çok sinirlendim :img-pilot
bu hafta dızı 23 .45 te burke n vuruldugu bolum var
nfl bilgi için teşekkürler biraz daha erken sanki bu hafta gerçi farketmez benim için geç de olsa hiç vermemelerinden iyidir.:img-cool2
Malumunuz önceki hafta verilmedi açıkçası kaldırıldığından şüphelendim.Ama Fox Tv böyle bir hata yapmadı kanallarında izlediğim tek şey olma özelliği taşıyor Grey's Anatomy.:icon_whis
Bu haftaki bölüm çok ilginçti yayınlanmaz diye biraz geç açtım kanalı başını azıcık kaçırdım ama yine de büyük bir kısmını izledim.Seviyorum bu diziyi izlemek iyi geliyor bana o kadar.:img-blush
ve mükemmel bir bölmü izlediğimde çok duygulanıyorum özellikle izzy ve denny ile ilgili önemli gelişmeler olacak :icon_sorr
ve mükemmel bir bölmü izlediğimde çok duygulanıyorum özellikle izzy ve denny ile ilgili önemli gelişmeler olacak :icon_sorr
haber verdiğin için sağol benim gibi izzi&denny'ciler içiçn güzel haber:P
haber verdiğin için sağol benim gibi izzi&denny'ciler içiçn güzel haber:P
pekl guzel olmıcak baya alglıcanız ozaman :sad53::icon_sorr
Bir diziyi iki haftada bir yayınlamak hiç hoş değil. Unutuyorum. Sadece konusunu değil, yayınlanacağını unutuyorum:mad72:
Diziyi ilk başlarda burdan takip ediyordum ama artık internet indiriyorum..Başta çok geç veriyorlar aynı zamanda hep bölük pörçük bi hafta verirler diğer hafta vermezler bunlar çekilmez olmuştu Bence en iyisi indirip izlemek.
fox yayıncılıkta kanal d ile yarışıyor sanırım ikiside yayı akışlarına asla bağlı kalmazlar:icon_twis
Fox Tv yine yaptı yapacağını 2 haftadır Grey's yok sanırım artık vermekten vazgeçtiler gerçekten yayıncılık anlayışları kutlanmaya değer.:img-cool2Acaba takip edenlerden en son kaçıncı bölümün yayınlandığını bilen var mı?Malum kanal bıraktı ben de netten takip etmeyi düşünüyorum ama kaçıncı bölümde kaldığını bilmiyorum 2. sezondaydık sanırım.:icon_whis
tuba_buyukustun
10-11-07, 17:02
saçmasapan bir şekilde böyle bir dizi kaldırıldı.fox u tebrik ediyorum ve başka da birşey demiyorum
basakkkkkkkkkk
25-11-07, 16:56
ya ne güzel önceden foxtan seyrediyodum şimdi seyredemiom acaba interntte türkçe dublajlı videoları olan bi site varmı????:sad53::sad53:
**ER_Mania**
30-12-07, 00:03
Sanırım Fox yeniden yayınlamaya karar verdi.
Perşembe günü yayın akışında varmış saat 00:40'ta, ben izleyemedim. Umarım bu hafta da verirler.
Kaçıncı bölümde kaldığını bilen var mı?
Sanırım Fox yeniden yayınlamaya karar verdi.
Perşembe günü yayın akışında varmış saat 00:40'ta, ben izleyemedim. Umarım bu hafta da verirler.
Kaçıncı bölümde kaldığını bilen var mı?
persembe gecesı vardıı ben ızledım 2.sezon fınalıne bır bolum kaldı sanırım.. su danny ve ızzıe li bölumler bıde en sonunda persembe gunu burke vuruldu orda kaldı...
inanamıyorum o bölümleri defalarca izlememe rağmen yine izlemek süper olurdu . burkenin vurulduğu yerde kaldıysa ki o bölümün adı 17 SECONDS finale 2 bölüm var. bu hafta da olacak mı saat kaçta ? bilen varmı .:img-wink:
slm ben merve bende çok seviorum grey's anatomy i
ama foxtan takip edemiorum saat kaçta ve hangi gün gösteriliyo
tuba_buyukustun
01-01-08, 16:13
valla arkadaşlar foxun ne yapmaya çalıştıgını anlamış değilim açıkcası.perşembe akşamı ben göremedim doğru dürüst bir saatte bi günde yayınlamıyorlar ki...bir hafta var bir hafta yok.güzel bir şekilde yayınlasalar izliycez walla.süper bir dizi çünkü
**ER_Mania**
01-01-08, 19:36
slm ben merve bende çok seviorum grey's anatomy i
ama foxtan takip edemiorum saat kaçta ve hangi gün gösteriliyo
Bu ayın programında yok maalesef.:sad53:
2 ayda bir göstermeye fln mı karar verdiler anlayamıyorum. Madem yayınlamıycan hiç yayınlama!
çok tutarsızlar zaten yayınladıkları saatte hayır yoktu
yabancı dızı izlemek için dizimaxtan baska çare bırakmıyorlar insana
foxtan takıp edenlere cok ayıp oluyor ınsanlar bakınıyor beklıyor zaten verdıklerı saatlerde hayır yok verseler onada razıyı herkes ama:-(
foxtan takıp edenlere cok ayıp oluyor ınsanlar bakınıyor beklıyor zaten verdıklerı saatlerde hayır yok verseler onada razıyı herkes ama:-(
fox tan hayır gelmez zaten bütün yabancı dizilere öyle yapıyorlar csi: da öle oldu cnbc-e le rekabete girdiler sonra türk versiyonunu yaptılar grey's anatomy ide oynatmıyorlar bakalım bu kadar seyircinin tepkisini aldıktan sonra çok seviyeli dizilerinin izlenme oranı ne olucak merak ediyorum:D
fox da hangi günler yayınlanıyo.....
Merhabalar arkadaşlar
ben 1. ve 2. sezonu izledim bitti şimdi 3 ü bekliyorum merakdan ölceğim bir yerde kaldı zaten
Fox da ne zaqman yayınlanıyor bir çözemeidm ama tv programında perşembe görünüyor hangi sezon hangi bölüm onuda anlayamadım artık perşşembeye kadar sabretcem ne yapalım o zaman öğrenirim herhaldee :img-wink:
tuba_buyukustun
22-01-08, 00:08
sözlerine aynen katılıyorum cnm dizimax evet güzel diziler var mutlaka ama cnbce ve e2 ninde yayınlarını yabana atmamak lazımm arkadaşlar.fox mu??? daha açılalı şubatta 1 yıl olacak ama şimdiden show tv kadar dizi yayından kaldırdı saolsun.eee böylelikle kimse de o kanalı izlemiyor tabi.american fox kadar bile olamadı yazık!!!
Tam olarak hangi gün,saat kaçta yayınlanıyor acaba?
fox a o kadar kızgınım ki ara verildikten sonra diziye burke un vurulduğu bölümü gösterdi bende heyecanla gelecek haftayı beklerken bir baktım bir daha yok e yayınlamayacaksınız o bölümü neden verip tekrar kesiyorsun :icon_evil
fox un izleyici temsilcisine mail attım ama cevap bile vermediler...
arkadaslarrr netten türkce dublajlı izleyebiliyo muyuzz ben de izlemek ıstıyorum ilk bölümden itibaren türkce dublajlı var mı:sad53:
Bu ayın programında yok maalesef.:sad53:
2 ayda bir göstermeye fln mı karar verdiler anlayamıyorum. Madem yayınlamıycan hiç yayınlama!
nasıl yok yaa
bu fox ta gerçekten acayip bi kanal yani
böyle bi dizi yayınlanmaz mı
hala ne zaman gösterildiği belli deil mi yaa
izlemek istiyorum ama fox ta ne zaman belli deil
bisde tv de dizimax yok
izliyebilceem hiç bi yer yok yani
Dizi Fox Tv'de tekrar yayınlanmaya başlamıştır. Yorumlarınıza buradan devam edebilirsiniz.
Sudem Süper Mod.
fadimelevent
10-08-08, 15:23
yeni bölümlerini gösteriyolar en son en 05:08:2008 de yayınlandı ben sadece salı zannediyodum ama perşembede vardı
tuba_buyukustun
11-08-08, 09:25
arkadaşlar dizi hafta içi her gece var :) bazen 01:00 de bazen 02:30 sıraları bazense 03:30 a varabiliyor saatler ama uyanık kalabilenler için güzel oldu. :D
Dün gece 01:00'de vardı bende izledim:D..mer-der sahneleri azdı..:hıh..Der'in Meredith'in annesini ziyaret etmesi hoştu:img-in_lo:img-icecr..Christina^'nın uçakta sürekli Bailey'in karnına bakması da komikti..:kahve.Denny kalbi alamadı çok üzüldüm yaa:icon_sorr:img-cray:..Izzie'de baya üzüldü..Sonda üçününde pizza yenesi hoştu:D
Her zaman erken versinler yaa:img-blush
_Mysterious_
16-08-08, 16:08
slm arkadaşlar.ben hazal.bende bu diziyi çok sevmeye başldım.foxta rastladım.adını duymuştum ama hiç izleyememiştim.benide aranıza alırsanız sevnirim=)
tuba_buyukustun
16-08-08, 16:59
slm arkadaşlar.ben hazal.bende bu diziyi çok sevmeye başldım.foxta rastladım.adını duymuştum ama hiç izleyememiştim.benide aranıza alırsanız sevnirim=)
hoşgeldin cnm aramıza greys sevenlerin çoğalması ne kadar güzel,bir de fox erken saatlere alsa daha güzel olacak
ben geçen sene gene fox da izlemeye başlamıştım ama fox un yayından kaldırmasıyla uzak kalmıştım tatildeyken geçen hafta tesadüfen perşembe gecesi rstladım eğer hangi günler yayınlandığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim....
canselhayranıyı
17-08-08, 20:38
hafta içi her gün yayınlanıyor
hafta içi her gün yayınlanıyor
teşekkürler yayın akışına baktım da bayağı geç veriyormuş ama gene de izlemeye çalışıcağım:img-wink:
justforheaven
18-08-08, 13:08
birşey sorabilir miyim benim sorulu tüm mesajlarım siliniyor da biri öm atarsa sevinirim bu fox türkiyedeki mi amerikadaki mi birde saat kaçta ben merak ediyordum bu diziyi izlemek istiyorum da
geçtiğimiz günlerdede 2 gün arka arkaya ben de izledim yalnız fox tv saatleri daha erkene alırsa daha iyi olacak çok güzel ve başarılı bir dizi
mayıntarlası
18-08-08, 23:11
Bugün 3'ten sonra yine var en son bomboyı meridid almıştı bayağı heyecanlı bitmişti geç saate koymaları kötü ama kaçmaz
merhaba arkadaşlar ben forumu çoktandır takip ediyorum ama yeni üye oldum diziyi foxta seyrettim ve çok beğendim umarım beni aranıza alırsınız::img-wink:
Izleyenler Anlatsın Neler Olduğunu Bomba Layı Geçen Yıl Werilende Wardı Aynı Sezonu Mu Weriyolar
fadimelevent
19-08-08, 13:46
ya dün 2 da başladı ve keserek gösterdiler estetik uzmanı olan doktor gelio diziye shepperd eski erkadaşıymış ama karısıyla yatmış
fadimelevent
19-08-08, 13:55
fox tv nin haftalık yayın akışında
19 salı 01:30 greys anatomy
20 çarşamba 02:30 greys anatomy
21 perşembe 04.15 greys anatomy
22 cuma 02:45 greys anatomy
perşembeleri çok geç ya
Arkadaşlar merhaba!!
Açıkcası grey's anayomy i dün akşam ki bölüme kadr izlememiştim.Şimdi öğrendim ki fox tv de her nekadar saati oldukça geç olsada yayınlanıyor.Acaba dün yayınlanan yada bugün yayınlanacak bölümün kaçıncı sezona ait olduğunu bilen varmıı???lütfennn ona göree izlemediğim bölümleri bulucamm
cewapplarınıızı bekliyorumm....:img-blush
arkadaşlar ben foxa mail attım grey'S anatomy'i daha erken saatlere alsınlar diye ama bakalım bide bence grey's çok seyredilen bi dizi belki erken saatlere alsalar baya bi reyting alabilir buda foxun yararına olur 22.00de falan olsa bnce baya seyredilir
bende greys anatomy i foxta seyretmeye başladım.1 haftadır falan izliyorum.gece 2 de veriyolar genellikle ama çoğu zaamn değişiyor sanırım acaba şu an kaçıncı sezonda olduğunu bilen varmı?
bende greys anatomy i foxta seyretmeye başladım.1 haftadır falan izliyorum.gece 2 de veriyolar genellikle ama çoğu zaamn değişiyor sanırım acaba şu an kaçıncı sezonda olduğunu bilen varmı?
sanırım 2.sezon
askbenisevmedi
21-08-08, 12:31
yaw ben dün oturdum her zmanki gibi diziyi izlemek için ama vermediler onun yerine bir türk filmi verdiler nasıl sinir oldum anlatamam bende gidip yattım ama bu gün çok geç var keşke böle bir diziyi öğlenn saatlerine yada daha erkene alsalar
yaw ben dün oturdum her zmanki gibi diziyi izlemek için ama vermediler onun yerine bir türk filmi verdiler nasıl sinir oldum anlatamam bende gidip yattım ama bu gün çok geç var keşke böle bir diziyi öğlenn saatlerine yada daha erkene alsalar
bende sinir oldum türk filmini görünce ama türk filminden sonra başladı dizi nekadar geçte olsa veriyorlar ama daha erken verseler ii olur gerçektende böyle ne zaman çıkacağını bilmeden diziyi kaçırabiliyoruz düzgün bir saat belirleseler yha:icon_whis
bende dün çok uykum gelmesine rağmen dizim başlıcak die oturdum ama birden türk filmini görünce çok şaşırdım yayın akışını niye öyle veriyolar üstelik çok geç saatlerde ben okul başlayınca seyredemiycem mesela hem mademki o kdr geç saatlerde bari saçmasapan türk filmi vericeklerine grey'si 2 blm versinler yani
arkadaşlar heralde pzrt özel bölüm gösterilicek yani bölüm sırasına göre öyle oluyo:kahve:)
Taichi_Yamato
26-08-08, 03:37
arkadaşlar bişey sorcam ben bunu bayadır izliyorum şu amelyat'a giren sarı saçlı kız var hani kalbi durdu fln diyor onun ismini bilen varmı yada resmi fln varmı çok merak ettim vall...bugünkü bölümde vardı yine kalbi durdu hastanın demişti...
Geçen sene diziyi Fox Tv'den takip etme hatasına düşüp bayağı bir bağımlısı olduktan sonra sonbaharda pat diye -tam da dün gece yayınlanan bölümde- bitirmişlerdi.Türkçe dublaja alıştığım için orjinal dilinde izlememeyi tercih ettim 1 senedir kanalın tekrar yayınlamasını bekliyordum, nihayetinde insafa gelip başlamışlar yayınlamaya her ne kadar gecenin bir yarısında -yoksa sabah mı demeliyim?:icon_whis- verilse de izlemeye çalışıyorum.Geçen Eylül'de dün gece yayınlanan "Damage Case" bölümünden itibaren yayınlanmamıştı.Bu gece 2. sezonun 25. yani "17 Seconds" bölümü yayınlanacak -umarım-.Cuma gecesi sezon bitmiş olacak 27 bölüm sonunda yani.Umarım bir dejavu yaşamayız ve Fox Tv 3. sezonu da yayınlar.Ben izlemeye hazır ve nazırım.:)Hep bu saatlerde yayınlamaya devam ederlerse malum önümüz Ramazan sahur için kalkan pek çok kişi izleyecektir.Bu fırsatı da akıllıca değerlendirirler umarım.
Ne çok "umarım" deyişimden Fox Tv'ye hiç güvenmediğim sonucu rahatlıkla çıkarılabilir.:img-tomat
arkadaşlar ya bn tamam 3'e kdr beklemeye alışmıştım ama bugün 4.30da dün uyuyakalmışım bu fox iyice geç vermeye başladı ama yinede dizi için değer:)ama biraz daa erken olsa çok daa iyi olcak:img-blush
dün 4.30 kadar bekledim ama yoktu acaba ben mi kaçırdım çünkü arada bi saat uyuya kalmışım bn mi kaçırdım yoksa yok muydu???
tuba_buyukustun
01-09-08, 13:59
arkadaşlar bu hafta yayın akışına baktığımda dizinin saatleri saat 03:00 e kadar çıkmış.e bu da bişeydir 4:30 dan sonra (!)
dün sinirden çıLdırıyodum 5 e kadr bekLedim yoktu :S
bu günde kanaLLara bakarken çıktı karşıma acaip sevindirik oLdum :D
ama çok üzüLdüm doktorLar resmen tamamen çaLmışLar bu böLümü yha :? uyarLama fLn değiL direk aLıp koymuşLar aynı böLümü izLemiş hissine kapıLdım
neyse çok güzeLdi George şekerim extra şekerdi...aLex de çok tatLıydı Izzy'm gerçek bi cesaret cnm ya hayatını önüne attı...
güzeL bi böLümdü dedim ya ama sonunu biLdiğim hatta her keLimesini biLdiğim bi böLüm...
ErtankoliqCns
04-09-08, 01:38
Ben de izliyorum foxda..
Ama saati hiç belli olmuyor ya..
Bi bakıyorum 4.30 da başlıyor bazen 2.30..:(
Onu izledikten sonra Doktorları hiç izlemek istemiyorsunuz..Bu kadar da olmaz..
Tamamen alıntı..
ErtankoLikCns sana katıLıyorum tamamen...
bence de doktorLar tamamen aLıntı yanii:(
diziyi izLedim koşa koşa geLdim yazıyorum çok güzeL bi böLümdü=)
Grey'in istekLeri oLdukça iLginç:D
Vee ALex Carev tam karizma adam yaa ama çok pisLik
George'um tatLım meLeğim çok şirin Allah bozmasın mutLuLuğunu
Izzie artık toparLansın harab oLdu kız :(
gizeem_maa
04-09-08, 19:03
ErtankoLikCns sana katıLıyorum tamamen...
bence de doktorLar tamamen aLıntı yanii:(
diziyi izLedim koşa koşa geLdim yazıyorum çok güzeL bi böLümdü=)
Grey'in istekLeri oLdukça iLginç:D
Vee ALex Carev tam karizma adam yaa ama çok pisLik
George'um tatLım meLeğim çok şirin Allah bozmasın mutLuLuğunu
Izzie artık toparLansın harab oLdu kız :(
sna tamamen katılıormm o.c_girl Izzie nin yaşadığı gerçekten kolay deildiiii.bide Denny acaipp tatlıydı yhaaa.... bu arada Meredith çok şanslı =) ben olsam tabiki Derek i tercih edermmm :love05:
ya rakdaşlar çok geç başlıyor ya... :icon_sorr bu arada greys anatomy nin 4. sezonu kaç bölümden oluşmaktaydı biri bana yardım edebilir mi?
sevgili bacon avatarlarımız aynıymış :img-in_lo
4. sezon aslında 16 bölüm 16. ve 17. bölümü birleştirip uzun up uzun bir son bölüm yapmışlardı ...harikaydıı :good::img-in_lo
dün geceki bölüm gerçekten çok güzeldi addison çok tatlıydı bnce:)izzie de harap oldu ya:icon_sorrmeredith neden derek'i seçmedin ya şimdi iksiyle birlikte nası çıkcan keşke dereki seçseydi:img-blushalexde tam zampara gibi bişey ya :img-hyste
bahar fırat
12-09-08, 17:24
fox ta grey's anatomy dizisinin 3 sezonun 8. bölümü filan yayınlanıyor bölüm numarası yanlış olabilir.dün akşam bu bölüm vardı.
doktorlar dizisine göre 51.bölüm yani suatın elinin titrediğini zenanın itiraf ettiği bölüm.
fadimelevent
13-09-08, 17:47
dün foxta 4 kadar bekledim norlalde 2:45 da veriodu yayın akışındada var ama yayınlamadılar bugünde yok pazar var çok sinir oldum
Fox nihayetinde 3. sezona geçti dün gece de 11. bölüm yayınlandı.Yayın saatlerindeki düzensizlik yüzünden çoğu zaman yarım yamalak izlemek zorunda kalıyorum diziyi.Yayınlıyor olmaları da birşeydir diyerek takip etmeye çabalıyorum.Değişen dublaj ilk başta biraz zorladı fakat alıştıktan sonra diziden aynı zevki almaya başladım.Gecenin bir yarısı olduğundan bazen olayları algılamakta zorluk çekiyor olmak kötü.:icon_whisFakat onun dışında her bölüm birbirinden güzel ve dolu dolu.Bizdeki taklidine hiç girmek istemiyorum ilk bölümünden itibaren diziyi nasıl birebir kopya ettiklerini görüyorum fakat 3. sezondaki bölümlerden dahi bir şeyler araklamış olmaları pes doğrusu dedirtiyor!Diziyi yazan şahıslar kendilerine senarist sıfatını nasıl yakıştırabiliyorlar bilmiyorum.Neyse her şeye -her türlü zorluğa- rağmen Grey's Anatomy'i izlemek çok zevkli.
Ayrıca dün geceki bölümün sonunda -hafif uykulu bir şekilde- Travis'ten "Love Will Come Through" şarkısını duymamla pek mutlu etmiştir beni.:)
fadimelevent
19-09-08, 15:13
çarşamba akşamı izlediyimde georgenin babsı ölüodu dün bi baktım başka bölüm verdiler özette farklayşdı georgenin saçları fln biraz uzamıştı ama 3 .sezondandı bide şeflerini saçlarını boyatıodru güzel bi bölüm değldi ayrıca georgeyle torıs evlneşiti yani atlatıp verdiler bölümü kesin o bölümler izlemem lazım
elwiens_86
19-09-08, 19:20
çarşamba akşamı izlediyimde georgenin babsı ölüodu dün bi baktım başka bölüm verdiler özette farklayşdı georgenin saçları fln biraz uzamıştı ama 3 .sezondandı bide şeflerini saçlarını boyatıodru güzel bi bölüm değldi ayrıca georgeyle torıs evlneşiti yani atlatıp verdiler bölümü kesin o bölümler izlemem lazım
Fox tv'deki bu anormalliğin kaynağı nedir merak ediyorum açıkcası:icon_whis...3. Sezonu vermeye başladıklarından beridir bir dikiş tutturamadılar...Bir gecenin 3-4'ünde, bir 1-1,5 arasında veriyorlar...Ayrıca bölümleri karıştırıp 1 bölüm atlıyarak verdikleride olmuyor değil...O yüzden artık Grey's Anatomy'den nefret eder duruma geldim çünkü izlediklerimden hiçbirşey anlamıyorum...Goerge'nun babasını öldüğü bölümü atlayıp verdiler...Sonra dönüp o bölümü tekrar yayınladılar...İzzie olayında da aynısını yapmışlardı...Denny'nin öldüğü bölümden sonraydı sanırım bölüm atlamışlardı yine...Bulmaca mı çözüyoruz dizi mi izliyoruz belli değil...
Ne yaptıklarını çözemeye çalışıyorum ama sanırım boşuna çabalıyorum...Bu kanal adam olmaz...Böyle bir dizi var ellerinde ve gecenin -hatta sabahın- bir yarısında yayınlıyorlar...
grey' anatomy çok güzel bi dizi.foxta yayınlanıyo ama saati çok geç.biraz daha erken yayınlansa keşki.doktorları hiç sevmiyorum birebir aynısı.berbat bence.
fadimelevent
20-09-08, 04:42
bugünkü bölümde harikaydı ya yalnız meredith nasıl suya düştü orayı göremedim ama çok duygulandım herkes toplantı ya izzie george gilan konuştu sonra addisona bayılıyorum o bile uğraştı derek meredithi nasıl sevdiği haleinden belilydi
bugünkü bölümde harikaydı ya yalnız meredith nasıl suya düştü orayı göremedim ama çok duygulandım herkes toplantı ya izzie george gilan konuştu sonra addisona bayılıyorum o bile uğraştı derek meredithi nasıl sevdiği haleinden belilydi
denize yakın yerde feribot kazasına uğramış bi hasta ile ilgileniyodu.adam ayağından yara almıştı.tam sarma işlemleri bitti.adam ayağa kalkmaya çalıştı.meredith onu durdurmaya çalışırken suya düştü.adamda bayıldı.küçük kızda bir süre şaşkınlıktan kimseye bişey diyemedi bir süre.
fadimelevent
20-09-08, 20:21
ha aladım jenci adam dı galiba değilmi bide meredith tam bölüm sonu olurken danny ve bi adamı gördü o adam kimdi
ha aladım jenci adam dı galiba değilmi bide meredith tam bölüm sonu olurken danny ve bi adamı gördü o adam kimdi
bölümü seyretmedim ama hani 17.bölümde bomba imha uzmanı gibi bi adam vardı onun elinde patladığı için o ölmüş olabilir yani sanırım o adamdır
fadimelevent
28-09-08, 04:03
ya bugünkü bölümde 2 gün önceki bölümün devamını verdiler yani dizide gerys anatomy ilgili pek sahne yoktu privata prestij ekibini birsürüydü sanki greysi izlimiorum gibi geldi bayağı o sahneler alıştım sonra greys anatomy sahneleri geldi filan ama o bölünün grey üanotlyle ilgili olması lazımdı cristinanın gelinlik seçmelir filan
ela_levent_
01-10-08, 06:51
dün bende bekledim ama yoktu anlamış değilim
ya greys iki gündür yokmu yoksa ben mi kaçırıyorum sürekli
bide bu son yayınlanan bölüm kaçıncı bölüm biliyo musun acaba?
ya bugünkü bölümde 2 gün önceki bölümün devamını verdiler yani dizide gerys anatomy ilgili pek sahne yoktu privata prestij ekibini birsürüydü sanki greysi izlimiorum gibi geldi bayağı o sahneler alıştım sonra greys anatomy sahneleri geldi filan ama o bölünün grey üanotlyle ilgili olması lazımdı cristinanın gelinlik seçmelir filan
ya bende anlamış değilim.bi bölüm bi sonraki bölümle alakası yok.tamam anladım her bölüm ayrı hikaye ama,asistanlar ve doktorlar arasında yaşananlardan bahsediyorum.mesela bugün izledim diyelim yarınki bölümün bu bölümle ilgisi olmuyo bi sonraki bölümle ilgisi oluyo.2 ileri bi gerimi gidiyolar anlamadım.bide çok geç saat ya ramazanda izliyoduk hadi o saattede şimdi nasıl izlicem gecenin üçünde
apple-core
02-10-08, 00:45
ya greys iki gündür yokmu yoksa ben mi kaçırıyorum sürekli
bide bu son yayınlanan bölüm kaçıncı bölüm biliyo musun acaba?
Ya dizi 2 gündür yayınlanmıyor ya da ikimiz de denk gelemiyoruz :D Bence yayınlanmıyor artık... Neden ya neden neden:icon_sorr Arka Sıradakiler denen dizinin tekrarını vereceklerine GA'yı verseler ya...
fadimelevent
02-10-08, 01:13
sürekli arka sıradakileri veriolar anlamış değilim 2 gün önce bekledim ve yayanlanmadı dünde beklemedim yayınlanmaz die en güzel de bölümdü yani
grey's anatomy deki meredith in suya düştüğü bölüm deki küçük kızın adını bilen varsa yazabilir mi....teşekkürler....:img-yes:
dızı neden yok bı bılgısı olan var mı ben bayram tatılı yuzunden belkı yoktur dıee dusunuodum ama bu gecede yok bılgısı olan varsa bana ö.m ıle yazarsa sevınırm hıc bısey bılmıorumda
fadimelevent
02-11-08, 23:04
greys anatomy nin bölümleri yayanılnıcak foxta kasım ayıının yayan akşında var ve 1:30 yaynlanıcak hafta içi ama kaçıncı sezonun bilmem
bu haberi duyduğuma cok sevindim heralde 3.sezonu yayınlarlar die tahmin ediorum bu arada bn diziyi internetten seyretmek istiorum bildiğiniz bi site varsa bana ö.m. atabilir misiniz simdiden çok tşk..:)
arkadaşlar ben izleyemicem malesef malum okul var. acaba izleyen oldumu 3.sezona mı geçtiler yoksa baaş mı dönüldü???
bahar fırat
05-11-08, 10:50
eylül ayında 3. sezon veriliyordu ama geç saatte olduğu için ben 2-3 bölümünü filan anca izleyebildim.kasım ayının yayın akışında görünüyor ama hangi sezon gösteriliyor bilen bilgi verirse sevinirim.
Arkadaşlar Greys Anatomy ne zaman ve saat kaçta yayınlanıyor öğrenebilir miyim?
Çok izlemeyi istiyorum özellikle feibot kazasını merak ediyordum ama geçmiş sanırım...
tuba_buyukustun
06-11-08, 01:39
arkadaşalr dizi yayın akışında var fakat kaç günüdr bakıyorum ama yayınlanmıyor! Neden acaba onu da bilmiyorum.yayınlamayacakalrsa neden yayın akışına koyuyorlar onu da anlamış değilim.
tuba_buyukustun
06-11-08, 16:01
arkadaşalr dün gece baktım dizimize ve evet dizimiz vardı fakat gösterieln bölüm ramazanda da yayınlanmıştı. bölümü anlayatım belki hatırlarsınız...hani o dereck ve omaley'nin bir hastalık şüphesiyle bir odada karantina altına aldıkları bölümdü.ayrıca başka bir hasta adamda aynı şüpheden bi odada tutuluyordu.onu ise miranda bayle telkin ediyordu.
dün gece elanın boğulduğu sahne vardı çok istiyodum izlemeyi restgele gördüm çok ii oldu haldun onu kaybediyoruz dedi ela boş ameliyathanede uyandı bombacı vardı ben öldümmü dedi sonra ömer çıktı evet öldün dedi
ela nalet olsun dedi ve bitti
bidahaki bölüm ne zaman bilen varmı acep
ordaki isimleri bilmediğim için doktorlardaki isimlerle yazdım ;)
arkadaşlar hafta içi her gün veriyorlar ama genellikle geç saatte 1:30-2:00 gibi veriyorlar ama her gün veriyorlar bilginiz olsun
dün gece elanın boğulduğu sahne vardı çok istiyodum izlemeyi restgele gördüm çok ii oldu haldun onu kaybediyoruz dedi ela boş ameliyathanede uyandı bombacı vardı ben öldümmü dedi sonra ömer çıktı evet öldün dedi
ela nalet olsun dedi ve bitti
bidahaki bölüm ne zaman bilen varmı acep
ordaki isimleri bilmediğim için doktorlardaki isimlerle yazdım ;)
bu bölümü izlemeyi bende çok istiyodum.maalesef çok geç olduğu için saati kurmama rağmen kalkamıyorum.çok nadir denk geliyorum.biraz erkene alsalar nolur sanki...
ya arkadaşlar fox tv nin yayın akışına baktım da greys in yerine başka bi dizi geliyo gece yarısına.greys i kaldırıyolarmı yoksa 4. sezon seslendirmesimi yapılmadı.ltfn cvp.
bu fox tv ye nerden msj atabiliriz.greys i kaldırmasınlar.yada 4.sezon seslendirmesi yapılıyorsa biraz hızlı olsunlar.4. sezonun sonuna geldiler heralde.biz 3. sezonun son bölümünü izliyoruz.ltfn yardımcı olun ve sizde destek olun fox tv ye msj atalım.nası atılıcanı bilen varsa yardımcı olsun hemde hemen ltfn...
ya arkadaşlar fox tv nin yayın akışına baktım da greys in yerine başka bi dizi geliyo gece yarısına.greys i kaldırıyolarmı yoksa 4. sezon seslendirmesimi yapılmadı.ltfn cvp.
bu fox tv ye nerden msj atabiliriz.greys i kaldırmasınlar.yada 4.sezon seslendirmesi yapılıyorsa biraz hızlı olsunlar.4. sezonun sonuna geldiler heralde.biz 3. sezonun son bölümünü izliyoruz.ltfn yardımcı olun ve sizde destek olun fox tv ye msj atalım.nası atılıcanı bilen varsa yardımcı olsun hemde hemen ltfn...
fox un web sayfasında grey's 02.30 da gozukuooo ama yınede msj atmak ıstersen ö.m ıle atacagım adrese atabılırsın
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.