Tüm Versiyonu Göster : Grey's Anatomy (Digiturk)

sudem
25-04-07, 16:54
http://img377.imageshack.us/img377/3015/475greysanatomy1060922sr0.jpg

Grace Hastanesi'ne hoş geldiniz! Burada yeni ve acemi doktorlar için en zorlu doktorluk ihtisas devresi programlarından biri uygulanıyor. Bu acımasız eğitimle başa çıkmak zorunda olan kahramanlarımız ise Meredith, Izzie, George, Alex ve Cristina... Onlar dün öğrenciydiler, bugün doktorlar... Eğer yedi yıl boyunca Grace gibi bir cehennemde başarılı olurlarsa, cerrahlığa da hak kazanmış olacaklar. Ancak, ihtisas devresinin bu kadar zorlu olması, onlar için yaşamlarının geri kalanının durdurduğu anlamına da gelmiyor. Yani bu grup, aynı zamanda kıskanç sevgililer, ebeveynler, tek gecelik ilişkiler ve ev bulma krizleriyle mücadele etmek zorunda... Üstelik kahramanlarımız, bu stresli ve rekabet dolu ortamda dostluklar da kurmaya çalışıyorlar.

Karakterler - Oyuncular
Dr. Meredith Grey (Ellen Pompeo)
Dr. Cristina Yang (Sandra Oh)
Dr. Isobel Stevens (Katherine Heigl)
Dr. Alex Karev (Justin Chambers )
Dr. George O'Malley (T.R. Knight)
Dr. Miranda Bailey (Chandra Wilson)
Dr. Richard Webber (James Pickens Jr.)
Dr. Preston Burke (Isaiah Washington)
Dr. Derek Shepherd (Patrick Dempsey
Dr.Callie Torres (Sara Ramirez)
Dr.Mark Sloan (Eric Dane)
Dr.Addison Shepherd (Kate Walsh)

Dizinin Yaratıcıları
Shonda Rhimes
Yapımcılar
Shonda Rhimes
James D. Parriott
Betsy Beers
Yönetmenler
Adam Davidson
Sarah Pia Anderson
Tony Goldwyn
Peter Horton
Wendey Stanzler

Dizinin aynı bölümü her çarşamba 9.00-15.00-21.00'de yayınlıyorlar Tekrarı ise cumartesi günleri saat 22:00'de

sudem
25-04-07, 17:07
Bölüm adları ve ilk gösterim tarihleri

Özel Bölüm Complications of the Heart 21/19/2006
3.01 Time Has Come Today 21/19/2006
3.02 I'm a Tree 28/09/2006
3.03 Sometimes a Fantasy 05/10/2006
3.04 What I'm 12/10/2006
3.05 Oh, The Guilt 19/10/2006
3.06 Let The Angels Commit 02/11/2006
3.07 Where the Boys Are 09/11/2006
3.08 Staring at the Sun 16/11/2006
3.09 From A Whisper to a Scream 23/11/2006
3.10 Don't Stand So Close to Me 11/30/2006
3.11 Six Days (Part 1) 11/01/2007
3.12 Six Days (Part 2) 18/01/2007
3.13 Great Expectations 25/01/2007
3.14 Wishin' and Hopin' 01/02/2007
3.15 Walk On Water 08/02/2007
3.16 Drowning on Dry Land 15/02/2007
3.17 Some Kind of Miracle 22/02/2007
3.18 Scars and Souvenirs 15/03/2007
3.19 My Favorite Mistake 22/03/2007
Özel Bölüm Every Moment Counts 12/04/2007
3.20 Time After Time 19/04/2007

sudem
25-04-07, 17:09
Dizinin Digiturk'te yayınlanan bölümleri hakkındaki yorumlarınızı burada paylaşabilirsiniz. Herkesin spoiler konusunda itina göstereceğine eminim. İyi seyirler.

hattori ha
25-04-07, 17:16
çok saol yaa oh bee sonunda istediğim gibi oldu başlık. çok teşekkürler gerçekten. bir avatar bir spoiler görücem diye foruma girmeye korkuyordum:). rahat rahat yaparız yorumları artık.

gelincik89
25-04-07, 17:45
Çok güzel olmuş forumumuz..Çok saol Sudemcim..Ellerine Sağlık..Baya uğraşmışsın valla..Tekrar çok çok teşekkürler..:):)

gelincik89
25-04-07, 20:03
Bu haftaki bölümün son 15 dkkasını yine izleyemedim..Ama izlediğim kadarıyla fena bir bölüm değildi..Sanırım sonlara doğru izzie o bailey'nin yaptırmak istediği kliniğe destek verdi yada vericek (bölümün tümünü izlemediğim için bilemiyorum..) Maddi açıdan..Ve bu kliniğin adı galiba Denny'nin adına olucakmış..:)

lil
25-04-07, 21:27
bu başlık işi çok çok iyi olmuş.. sevindim bende.. gelincik89 formdaş beyaz yazdığın kısım bu bölüm geçti filmde.. söledi izzie naziye danny adına olsun diye..
bölüm iyidi fena deildi.. çok daha sıkı bölümleri vardı hani.. bölüm sonunda burke in cristina ya evlilik teklifi tam şoktu ya süperdi.. cristinanın gözleri doldu.. ilk konuşan cristinaydı ama:)
cristinayla callie li sahneler çok güzeldi.. seni sevmiyorumlar falan:)
aa birde dörtlü şekilde şefin peşinden koşmalar yerde oturmalar atışmalar çok iyidi güldüm baya.. şefte görevine geri döencek hepsinin hevesi içinde kalacak galba..
yemek komikti.. burke üç kişik yemek hazırlamışmış.. cristina mısır gevreği falan atıştırıyor kenarda çok güldüm buna.. burke te az çektirmedi hani criatinaya.. ameliyat kozunu bile kullandı yani..
derekin eve dönüşü ve ne olursa olsun hep dönücem yanında olucam diyişi çok güzeldi.. ilerki bölümler içinde acaba terkedecek mi fobisini yoketti bi anda hem greyin hem benim..
izziyle george un konuşması da çok duygusaldı.. hayat çok kısa çokta berbatla başlayan harika diyalog sarılmalar tekrar sarılmalar ve gözyaşları..
bu filmi özel yapan da bu.. dakikalar içerisinde hem ağla hem gül hem şok ol hem mükemmel diyaloglarla kalakal..

A.P.W.B.D
26-04-07, 00:52
Bu haftaki bölümün son 15 dkkasını yine izleyemedim..Ama izlediğim kadarıyla fena bir bölüm değildi..Sanırım sonlara doğru izzie o bailey'nin yaptırmak istediği kliniğe destek verdi yada vericek (bölümün tümünü izlemediğim için bilemiyorum..) Maddi açıdan..Ve bu kliniğin adı galiba Denny'nin adına olucakmış..:)

evt Izzie maddi destek verecek kliniğin adı da Denny Duquette Memorial Clinic olacak ;)

gelincik89
26-04-07, 15:17
Amanın amanın Saolun Hasan ve lil...Çok sevindim..İzzieciğimede bu yakışırdı zaten..:)
Burke yemek olayına bende çok güldüm ya..Bunlar üçü tamtakım yemek yiyorlar christina mısır gevreği süperdi gerçekten..lil bende en güzel yerlerini kaçırmışım..Neyse haftasonu tekrarını izlerim..:)

Bu arada lil bana Şeyma dersen çok sevinirim..:)

dazzle
26-04-07, 16:50
çok fazla giremiyorum ama acayip hoşuma gitti şok oldum sonunda anasayfada yerimizi aldık ve karışıklık olmicak artık herşey birbirine giriyodu insanın yazası bile gelmiyodu ii oldu gerci ben yarım yamalak izleyebiliyorum ama olsun buhafta izleyemedim mesela

lil
27-04-07, 17:42
Bu arada lil bana Şeyma dersen çok sevinirim..:)

tabike şeyma.. sana bundan böyle şeyma derim.. bu beni de sevindirdi:)
yemekten sonra evde grey konuşuyorya.. cristinayla burkele ilgili.. birbirleriyle konuşmamalrı ne kötü diye.. o sırada derekte kendi kendine konuşuyor hani.. yok şef beni deilde neden burke seçiyor diye.. o sahnede güzeldi.. e hani sizde konuşuyorsunuz ama kendi kendinize.. duymuyorsunuz dinlemiyorunuz birbirinizi:img-hyste
birde george un callie ye evlilik teklifi vardı bu bölüm ama ben onu saymıyorum.. herne kadar yere çökse falan ı ıh olmadı eksik bişiyler var.. zati callie de ben gibi düşünüyor galba.. ama daha öncesinde callie ye söylediği sözler çok güzeldi.. seni görmek bile bana çok çok iyi geliyor.. herhangi bişiy yapmana gerek yok dediği sözler..

hattori ha
27-04-07, 17:52
evet o sahnelerde ben de çok duygulandım. bana seni görmek bile iyi geliyor hiç bişe yapmasan da olur seni gördüğümde bile mutlu oluyorum falan sonra birden yere çöktü evlenme teklif etti aynı anda burke cristinaya ediyor çok güzeldi. yine oldukça iyi bir bölümdü ama senin de dediğin gibi daha iyi bölümleri de olmuştu. georgla izzie sahneleri güzel duyguluydu oldukça. ya bu dizinin en güzel tarafı bir sahnede gülüyosun bir sahnede duygulanıyosun çok güzel. sonra evet meredith ve derekin birbirlerini dinlemeden konuştukları sahne de komikti ve tabii şefin deyimiyle 4 şapşal addison mark burke ve derekin şeflik için tartıştıkları sahneler de eğlenceliydi. ben tam içimden heralde şef nazi olcak diye geçirirken şef gerekli açıklamayı yaptı. önce onlardan biri olacakmış. senin o koltuk için bacakların daha kısa falan dedi yaa orası da eğlenceliydi.

lil
27-04-07, 18:11
koltuk meselesine bende güldüm:img-hyste nazi pek eğlenmedi buna ama galiba:img-blush şefin onu seçme düşüncesi onu şoke etti resmen.. beklemiyordu bunu.. ya bende beklemiyordum açıkçası:)
4 şapşallı sahnelere çok güldüm.. artist gitmiycek:happy0064 yaw bende o adamı seviyorum desem tüm pisliklerine rağmen alla alla:img-blush

gelincik89
29-04-07, 11:31
Valla lil artisti bende seviyorum pislik mislik ama olsun neyse ben susuyum en iyisi..:)
Dün bölümün sonu ne güzeldi yaa..İz'in davranışı çok hoştu gerçekten..Haftaiçi hep sınavlarım olduğu için bölüm resimlerini bugünden ekliycem..:)

hattori ha
29-04-07, 18:07
benim dizide tüm oyuncular arasında olumlu ya da olumsuz hiç bir şey hissetmediğim tek karakter artist valla. çıksa da olurdu çıkmasa da olurdu. :) ama çok gıcık bir karakter olduğuna katılıyorum ayrıca bence çok da yakışıklı değil. belki de çok sinir bozucu ve silik bir karakter olduğu için bana öyle geliyor.

lil
01-05-07, 20:57
ee az kaldı arkadaşlar.. sevin çarşamba.. hisset çarşamba.. diy mi.. sezon tanıtım videosu çok güzel ya.. görüntüler müzik olağanüstü güzel.. ara ara çarşambanın güzellikleri:) ve izzinin akan gözyaşları:icon_sorr
bu sayfada pek az kişi var diy mi şeyma:img-cool2
hattori yaw artist havalı ya:img-blush cool adam baya:img-cool2
ama cidden zor çekilir.. alexle izziye tavırlarına gülüyorum baya:)
ama şu baba muhabbetinde kırıldı sanki.. çok mu üstüne gittiler ne.. senden baba olmaz falan.. üzüldüm desem inanırmısınız:)

dazzle
02-05-07, 20:40
gecen hafta izleyemedim ama bu hafta izleyebildim ilk 15dakkasını kaçırdım ama bu mcsteamy ne küstah bi adam yaaa adam biliyo işini biliyoki bütün kadınlar hasta ona christina&burke ilişkisi acayip komik gelio bana yaaa neden bilmiyorum teklifi kabul ederkenki hallerinde koptum hele george&callie onlarda ayrı bi komik zaten bu bölüm mer e çok üzüldüm çok çabalıyo annesi için ama elinden fazla bişey gelmiyo :(

gelincik89
10-05-07, 17:25
ee az kaldı arkadaşlar.. sevin çarşamba.. hisset çarşamba.. diy mi.. sezon tanıtım videosu çok güzel ya.. görüntüler müzik olağanüstü güzel.. ara ara çarşambanın güzellikleri:) ve izzinin akan gözyaşları:icon_sorr
bu sayfada pek az kişi var diy mi şeyma:img-cool2
hattori yaw artist havalı ya:img-blush cool adam baya:img-cool2
ama cidden zor çekilir.. alexle izziye tavırlarına gülüyorum baya:)
ama şu baba muhabbetinde kırıldı sanki.. çok mu üstüne gittiler ne.. senden baba olmaz falan.. üzüldüm desem inanırmısınız:)

Evet gerçekten bizden başka kimse yok burada..Bu haftaki bölüm çoook güzeldi..Bu sezon en güzel bölümlerden biriydi gerçekten..Akşam maç yüzünden izleyemedim..Babam saolsun..Bende sıkdım dişimi ve gece 02:00'daki tekrarını izledim..Bölümün heryeri çok güzeldi..İz'in çaresizliği..Alex'in bize birkez daha gerçekten insanlığını kanıtladı..Seviyorum ben Alex'i..Allah allah başıma birşey şeymi düştü benim..Neyse Mer'in düşüşü çok kötüydü gerçekten..Çok kötü oldum..:sad53:

lil
10-05-07, 17:52
[B][I]
Seviyorum ben Alex'i..Allah allah başıma birşey şeymi düştü benim..

alexi bende seviorum.. aynı şey benimde mi başıma düştü acep:img-blush yok ya ondan deil şeyma:) ben hafif serseri tipleri daha bi seviorum.. süt olanlar hep doğruyu yapan bak bu iyi çocuk bunu sevin diye göze soktukları karakterleri bi türlü sevemiyorum ben..

ameliyata alex girmeliydi.. kadının bebişin hayatını o kurtardı onun hakkıydı.. kadıncağız nasılda alexin eline dokundu çok güzeldi.. adisonda etkilendi bayaa.. e tabii bizde..

bölüm güzeldi gerçekten.. mer. düşüşü çok çok kötüydü.. o minik kız acaba dereke söyler mi.. spoilerda okumuyorum mer. ne olcak.. sabah küvet olayından sonra denize düşüşü boğulma tehlikesi daha bi etkiledi beni.. cosmic bişiy gibiydi..

ya ben george dan soğudum iyce.. sevmiyorum onu pek..

dediğin gibi şeyma izzie sahnleri de ok iyiydi.. oyunculukta bayaa iyiydi.. dışından ne yapacağını tekrar edişi çok şirindi.. kolu düzeltmesi çok gerçekçiydi.. benim içim burkuldu o sahnede..

nazi çok iyiydi.. kaza alanına geldiklerinde minik civcivler gibi etrafını sarınca bizimkiler.. dağılın elinizden tutacak halim yok dedi ya koptum ya:)

geçen hafta ise mereditin annesi neydi öle.. ben bi hafta kadının etkisinden kurtulamadım desem yeridir.. 5 yıl uyuyorum uyandığımda kızım sıradan biri olmuş.. yumuşamışsın mer. ben seni böle yetiştirmedim.. diyişi greyin gözlerinin doluşu mükemmel bi sahneydi.. off ya böle bi annenin yanında başarısız olmak imkansız.. hatun baştan ayağa güç.. cristinaya tavsiyeleride çok yerindeydii.. ki cristina başına buyruk çok bilen cristinanın ben ilkkez böle birinden yardım tavsiye istediğini görüyorum.. cris sanki bu kadının kızı gibi diy mi:)

hattori ha
10-05-07, 18:03
gördünüz mü hepiniz doğru yolu buldunuz sonunda.:) ben alexi başından beri çok seviyorum. yani arada bir gıcık oluyor tamam ama o da ayrı bir sevimlilik katıyor. bence iyi,duyarlı hoş bir karakter. bu haftaki bölüme gelince. kaza yerine gelince izzie aman tanrım dedi ya sonra bize de orayı gösterdiklerinde ben de aman tanrım dedim gerçekten güzel hazırlamışlar kaza yerini. izzienin hastanın kolunu yerine getirecekken yapacaklarını tekrarlaması ve adamın arkadaşının sen gerçekten doktorsun di mi demesi komikti. en acayip gerim gerim gerildiğimiz sahnede bile hafif bir tebessüm yaratıyorlar insanın yüzünde. sonra tabii ki alex bu bölüm kahramandı ve o hastayla konuşması çok etkileyiciydi, güzel sahnelerdi ve ben de sinir oldum ameliyatının elinden alınmasına. alexin hakkıydı. ve tabii ki meredithin suya düşüş sahnesi... o sahne hakkında daha önceden hiçbir bilgim olmadığı için baya şaşırdım ve nolcak çok merak ediyorum. ben de spoiler okumuyorum daha güzel oluyor.

lil
10-05-07, 18:11
alex bu bölüm kahramandı

bence de bölümün kahramanı kesinlikle alexti:good:

mereditle ilgili gelişmeyi bende çok merak ediyorum.. denize düşüşü tam şoktu benim için.. spoiler okumadığım gibi abc resimlerine bile bakmıyorum.. ama çok zor tutuyorum bazen kendimi:img-blush

bimkolik
10-05-07, 19:14
Ben de Alex'i çok seviyorum..İzzie ile olacak diye aklım çıkmıştı çünkü İzzie den çok daha iyi birini hak ediyor. Aslında onun geçmişini çok merak ediyorum.. Mutlaka hazin bir hikayesi var, tam olarak bilmediğimiz. Umarım ilerleyen bölümlerde layık olduğu sevgiyi bulur.
Bu bölüm ve bundan sonrası benim en çok etkilendiğim bölümlerdi..Çok çok güzel gelecek bölüm..

A.P.W.B.D
11-05-07, 17:38
Aslında Alex'in geçmişinden bahsedildi biraz :) mesela babasının nasıl biri olduğundan, annesine şiddet uyguladığından fln hatta sanırım üni.ye başladığında babasını benzetmiş kendisi, babası da evi terk edip gitmiş.

BHR
11-05-07, 20:08
Selam arkadaşlar...
Ben biraz geç tanıştım grey's anatomy ile .... 3. sezonu izliyorum digiturk'ten ama ilk iki sezonun dvd'sini aldım yazın izlicem oturup vaktin yok şuan... :D
Hastası oldum tek kelimeyle bu dizinin...
Çok çok çok seviyorummm....

Ben bir şeyi arıyorum ama bulamadım bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Digiturk'te... 3. sezon promo'su dönerken çalan bir şarkı vardı... adını bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?
radyoda da denk geliyorum arada o şarkıya ama bir türlü adını yada kimin söylediğini bulamadım...

Yardımcı olursanız çok sevinirim :D

hattori ha
11-05-07, 21:45
Selam arkadaşlar...
Ben biraz geç tanıştım grey's anatomy ile .... 3. sezonu izliyorum digiturk'ten ama ilk iki sezonun dvd'sini aldım yazın izlicem oturup vaktin yok şuan... :D
Hastası oldum tek kelimeyle bu dizinin...
Çok çok çok seviyorummm....

Ben bir şeyi arıyorum ama bulamadım bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Digiturk'te... 3. sezon promo'su dönerken çalan bir şarkı vardı... adını bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?
radyoda da denk geliyorum arada o şarkıya ama bir türlü adını yada kimin söylediğini bulamadım...

Yardımcı olursanız çok sevinirim :D

o şarkı the fray grubunun how to save a life şarkısı. bu arada emin ol ilk iki sezonu izleyince daha da hastası olacaksın :)

A.P.W.B.D
11-05-07, 21:57
evt o şarkı the fray'in how to save a life şarkısı ;) bu arada hoşgeldin diyelim bence vakit kaybetmeden izle ilk 2 sezonu

BHR
11-05-07, 22:04
Çok teşekkür ederim ikinize de...
En kısa sürede izlicem zaten ilk iki sezonu da :D
ben cumartesileri izliyorum digiturk'te... Yarın ki bölümü çok merak ediyorum o yüzden... :D

burcu_yağmur
12-05-07, 09:38
dvdsi nerelerde satılıyo arkadaşlar bende almka isterimm

BHR
12-05-07, 14:12
Muhteşem bir bölümdü.... Çok beğendim.... :D
Cristina ve Burke çok tatlıydılar...
Addison'da öyle...
Asansördeki şef'i koruyan hali fln... Çok sevimliydi... :D
Ben çok seviyorum zaten Addison'ı...
Doktorlar dizisinde çok gıcık birisi olarak yansıtıyorlar oysa ki çok şeker... :D
Gelelim Mer&Derek ikilisine...
Ben çok seviyorum ikisini de... Derek'in Mer'i suyun altından çıkarması ve aralarında gelişen tatlı atışmalar fln çok tatlı...
Bu bölümün sonunda Mer suya düştü... :(
Sanırım kurtaran Derek olacak... Öyle fotolar görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam... Yazık valla o kadar çırpındı adamı kurtarmak için... Sonu suya gömülmek oldu...
Ben küçük kızdan umutluyum... artık konuşmaya başlayıp Mer'e yardım etcek bence... Yardım çağıracak...
Alex'e gelirsek... Kesinlikle bölümün kahramanıydı...
Kadını kurtarması ona yardım etmesi fln... Tebrik ediyorum onu...
Yalnız o da çok bağlanıyor hastalarına aynı İzzie gibi... Bence o yüzden tutuldu kaldı orda... Ve hastasını Cristina'ya kaptırdı...
Gerçi Burke sağolsun Christina'da kaybetti hastayı... Dikiş atmak oldu görevi...
Alex'in bu sevimli hafif serseri hallerinin yanında duygusal olan tarafı çok hoş geliyor bana... Çekici bir tarafı var...
Addison'da etkilendi baya hamile kadınla konuşmasını duyunca... Zaten bir çekim var aralarında...
Bakalım neler olacak?
İzzie'nin de çaresiz bir şekilde yaralı adama yardım etme çabaları fln...
Çok etkilendim açıkçası...
Çok iyi bir bölümdü...
Sanırım bu dizide bir türlü ısınamadığım iki karakter var...
George ve Callie... Sevemiyorum ikisini de...
George çok süt çocuğu gibi... Ne bilim sevemedim...
Ama geri kalan herkesin hastasıyım :icon_whis

A.P.W.B.D
12-05-07, 17:12
dur bundan sonraki bölüm daha da iyi olacak, en azından bu bölüm kadar beğenirsin onu da ;)

buket16
12-05-07, 17:43
ya 16. bölüm bence en iyi bölüm olmaya aday bölümlerden biri...çok sevmiştim ben o bölümü:P17. bölümle birlikte tabi:img-wink:

gelincik89
16-05-07, 09:33
Bugün okula gitmedim..İyikide gitmemişim..Muhteşem bir bölümdü..İz'in adamın kafasını delmesi..Herşey o kadar güzeldiki..Bu bölümü annemle izledik sabah o bile bayıldı bu bölüme..Haftaya devamını heyecanla bekliyor..Gerçi hepimiz bekliyoruz..Derek'in üzüntüsü...Küçük kızın annesini buluşu..Hamile kadın..Sonra Alex'in çabası..Sonra o karısını aryan adama umutla yaşayan kadının karısı olduğuna inanmak istemesi..Tek cümleyle bu sezonun en güzel bölümlerinden biriydi..Vede sonunda Denny'mi görmek..Öyle güzeldiki..:):)

hattori ha
16-05-07, 14:28
Bugün okula gitmedim..İyikide gitmemişim..Muhteşem bir bölümdü..İz'in adamın kafasını delmesi..Herşey o kadar güzeldiki..Bu bölümü annemle izledik sabah o bile bayıldı bu bölüme..Haftaya devamını heyecanla bekliyor..Gerçi hepimiz bekliyoruz..Derek'in üzüntüsü...Küçük kızın annesini buluşu..Hamile kadın..Sonra Alex'in çabası..Sonra o karısını aryan adama umutla yaşayan kadının karısı olduğuna inanmak istemesi..Tek cümleyle bu sezonun en güzel bölümlerinden biriydi..Vede sonunda Denny'mi görmek..Öyle güzeldiki..:):)

Cidden ne bölümdü bugünkü bölüm yaa. Bu sezonun en güzel bölümlerinden biriydi kesinlikle. Izzienin matkapla adamın kafasında delik açarak hayata döndürmesi, küçük kızın dereke meredithin olduğu yeri yani denizi gösterirken derekin bakışı, Meri hayata döndürmeye çalıştıkları sahneler, Alexin hasta yakınlarına yardımcı olmaya çalışması, georgeun o ameliyat olan hastanın oğlunu callinin ameliyatanesinde bulması... kesinlikle harika her yönden tatmin eden çok güzel bir bölümdü. Bayıldım...:good:

lil
16-05-07, 20:23
bölüm gerçekten harikaydı.. beni kopardı ya..
izzie kafa delme operasyonuyla şokla başladı.. izzie bu bölüm dr.luğu adına tam bi harikaydı ama bölüm sonunda söylediği bişiye çok takıldım:(

cristinayı çok seviorum ben.. meredite söyleyememenin üstünde yarattığı baskı stresi kıvranmaları çok sevdim.. öle deilmidir gerçektede mutlaka en sıkı arkadaşımıza söyleme ihtiyacı duyarız içimiz içimze sığmaz.. burke ne yani okey mi alacaksın dedikten sonra cristinanın verdiği örnek mükemmeldi:img-hyste cinayet işlesem cesedi mereditle kaldırırım diyişi çok hoştu.. adam iyi cesette olduk dedi çok iyiydi.. bölümde yüzümün ciddi ciddi güldüğüm iki sahneden biriydi.. cristinayla meredithin dostluğuna hastayım ben..

o kadar duygu dolu bi bölümdü ki hangisine takılsam ağlıycam ya..
alex geçen haftaki gibi bi harikaydı.. bulduğu çözüm iyidi ama en iyisi eşini arayan adama eşinin saçları sarıyken kızılı açıklaması.. gözlerinin masmavi olmasına rağmen gözlerinin farkedilmediğini söylemesi falan çok şekerdi.. keşke o kadın o olsaydı.. çok üzüldüm ben bu işe.. bu arada abd de kimliği belli olmayan kişilere jane do diyorlarmış.. farkettiniz mi ameliyat yapılan kimliği belli olmayan kadın için addisona o hala jane do dedi alex.. alexin harika olduğu bir diğer sahne de addisona ben farkederdim.. ortadan kaybolsan ben farkederdim diyişiydi.. onu söylerken belli belirsiz gülümsemesi çıkması odadan çok iyiydi o sahnede de alex..

george ne yaptı bu bölüm ya tam bi aylaktı.. onca yaralıya bi faydası olmadığı gibi bi çocuğun peşinde dolaştı durdu bulamıycak hatta dedim.. ama kurgu müthişti.. çocuğun callinin yanında olması yanii..

cristina geldi yine aklıma.. komik kadın ya.. ipi nasıl kopardı hart die.. hastada iyiydi.. ahlıyo boş yere.. cristinanın uyuşturdum ya çıkışı hastanın bana ne serttin işte diyişine güldüm baya..

ve meredith.. suyun içinde yavaş yavaş dibe dalışı.. drekin kollarında cansız yatışı.. yüzünün buz gibi oluşu.. tüm çabalamalara cevap vermeyişi falan çok üzdü beni ya.. cristinanın kapının önüne gelişinde koyverdim gözyaşımı.. tüm bölüm boyunca duygu bombarmanı sonunda cristinanın merediti duyması içeri girmeye çalışması son nokta oldu.. film iyi ben sulu göz diilim yani:img-blush
izzinin söylediği.. herşeye rağmen ayakta kalacağız meredith iyi olacak konuşması güzeldi ama georgeye evliliğinin yanlış olduğunu söylemesine takıldım.. hiç hoşlanmadım..

bölüm sonu felaketti.. meredith yani..
ama denny görmek tam bi sürpriz oldu.. çok sevindim ya.. adamın farklı bi elektriği var.. sıcak bi etki..

içme sığmadı yazdım birazını işte:img-blush valla bu bölüm geçen haftaki bölümle beraber olağanüstüydü çok güzeldi..

gelincik89
16-05-07, 20:46
evet..bu bölüm gerçekten süperdi..hayret bizim yelda hale yorum yapmamış..doğru o zaten yapamaz..ama o da bu bölümden çok etkilendi..ağlamaktan gözleri falan şişmişti en son..ama gerçekten herşeyiyle mükemmel bir bölümdü bence..özellikle der'in çaresizliği bitirdi beni..:icon_sorr

A.P.W.B.D
16-05-07, 22:13
ben bu bölümü daha önce seyretmiştim ama oturdum bir daha seyrettim :) gerçekten güzel bir bölümdü Izzie'nin o son söyledikleri George'un hata yaptığıyla ilgili olanlar beni de uyuz etti çünkü sonra aralarında olacakları biliyorum.Dizi böyle bazen fazla pembe dizi havasına giriyo ama Shonda Rhimes ne yapıyo ediyo bir yerden olayların seyrini değiştirip izletiyor yine

lil
16-05-07, 22:21
neler olacağını biliyorum derken A.P.W.B.D umarım izziyle george olmaz.. aslında son zmanlar ikisine olan sempatim azaldı.. son zamanlarda ortak yanları bu benim için:) friends dizsinde pembe dizilere gönderme bi espri vardı.. hadi hepimiz birbirimizle olalım sonra birimiz hafızasını kaybetsin demişti joe:) ya böle bişiyde olmasın grey de:(

A.P.W.B.D
16-05-07, 23:54
:) valla hafıza kaybetme durumunu bilemem ama herkesin birbiriyle olması konusunda istikrarlı ve emin adımlarla ilerliyolar.çeşitli kombinasyonlar denendi şimdiye kadar devam da edecek heralde.

burcu_yağmur
17-05-07, 11:16
MER dite noldu boguluyomu bi sölesenizr

gelincik89
18-05-07, 14:36
MER dite noldu boguluyomu bi sölesenizr

Evet geçen bölüm denize düştü canım..Boğuluyo..Ama yaşıyor korkma..:)
Bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum..Denny'de olucak..:)
Aaa şimdi aklıma geldi bu bölümde Doc'da olucak..Ayy süpeer bir bölüm..:)
Denny&İz sahnesini youtu..'dan izledim..Yinede izlemek süper olucak..Çünkü gerçekten çok duygusal bi sahne..Hatta muhteşem..:icon_sorr :icon_sorr

Ece88
19-05-07, 13:06
Merhaba bende Grey's Anatomy'i Dıgıturk'den takip ediyorum..Umarım benide aranıza kabul edersiniz..Uzun zamandır yorumlarınızı okuyorum..Bir türlü üye olmaya fırsat bulamamıştım..Şimdi o fırsatı buldum ve ilk mesajlarımı Grey's başlığına yazdım..:)

gelincik89
19-05-07, 13:10
Ece'cim Hoşgeldin aramıza..Bende Şeyma..Bna ismimle hitap edersen çok sevinirm..Artık senide yorumlarınla sık sık aramızda görmek isteriz..:)

Ece88
19-05-07, 13:14
Hoşbuldum Şeyma..Tanıştığımıza çok sevindim..Bundan sonra sık sık yorumlarımla burada olucam..:)

BHR
19-05-07, 13:45
Yaaa çok çok çok güzel bir bölümdü... Soluksuz izledim resmen...
Soluksuz ve gözü yaşlı...
İnsanların yakınlarını kaybettiklerindeki halleri çok üzücüydü...
George'un küçük çocuğu bulmasına çok sevindim...
Alex'in hastasının hala kimliksiz kalmasına çok üzüldüm...
Ama beni en çok üzen şey Mer'di...
Eminim kurtulur bir dahaki bölüme ama... Yine de çok üzüldüm...
Özellikle de Derek'in çırpınışlarına kapının önünde yere çöktüğü perişan haline...
Diğer asistanların özellikle de Christina'nın Mer'in durumunu duyduklarında ki hallerine...
Çok güzel ve üzücü bir bölümdü...
Mer ölmemeli... Ölmicekte ben inanıyorum buna...
Ölürse olmaz zaten dizi onun dizisi :D

Aaa bu arada İzzie'nin hastasını kurtarışıda çok hoştu... Güzel bir şeyleri başardı... Ve cezası da kalktı...

gelincik89
19-05-07, 14:09
Yaaa çok çok çok güzel bir bölümdü... Soluksuz izledim resmen...
Soluksuz ve gözü yaşlı...
İnsanların yakınlarını kaybettiklerindeki halleri çok üzücüydü...
George'un küçük çocuğu bulmasına çok sevindim...
Alex'in hastasının hala kimliksiz kalmasına çok üzüldüm...
Ama beni en çok üzen şey Mer'di...
Eminim kurtulur bir dahaki bölüme ama... Yine de çok üzüldüm...
Özellikle de Derek'in çırpınışlarına kapının önünde yere çöktüğü perişan haline...
Diğer asistanların özellikle de Christina'nın Mer'in durumunu duyduklarında ki hallerine...
Çok güzel ve üzücü bir bölümdü...
Mer ölmemeli... Ölmicekte ben inanıyorum buna...
Ölürse olmaz zaten dizi onun dizisi :D

Aaa bu arada İzzie'nin hastasını kurtarışıda çok hoştu... Güzel bir şeyleri başardı... Ve cezası da kalktı...

Evet gerçekten süper bir bölümdü..Biraz önce tekrarını izledim..Gerçekten çok etkileyiciydi..:)
Bu bölümde tek sinir olduğum şey o iz'in son söyledikleriydi..Ne o öyle senin callie'yle evlenmen bir hataydı falan..İz gerçekten evrim geçirmeye başladı..Gelecek bölümlerdeki spoileri okuduğum için biliyorum az çok ne olucağını..Vede iz'in durumunu düşünmek bile istemiyorum..en sevdiğim karakter her zaman iz'di..Denny'i bile onun önüne geçemezdi..Taki iz'in yaptıklarına kadar..En sevdiğim karakter artık Denny'i..İz ondan sonra gelir..Denny'den başka bu dizide tek eşliliği yaşayamadı belkide o yüzden..gerçi o da yaşasaydı muhtemelen shonda'nın elinde oda iz'i aldatırdı..o yüzden iyiki ölmüş denny..bunu söylediğime inanamasamda öyle..iyiki ölmüş denny..

Bu arada ece senin avatarda dikkatimden kaçmadı..acaba sen onları Mckanky olarak mı?..Yoksa sevgili olarak mı seviyosun..Hani biliyimde..Yok şaka yapıyorum..sormamdaki tek amaç merak..(acaba..??)..:icon_whis

Ece88
19-05-07, 14:17
Yok Şeyma merak etme bende senin gibi Denny&İzzie'ciyim..Ama bu resim hoşuma gitti o yüzden kullandım..Evet onlar McKanky olarak kalsın..İyiler böyle..Bende sinir oldum bu bölüm İz'e..Ama genel olarak bölümde çok iyiyidi..Ben yıldızım falan demesi süperdi ama sn söylediği benimde sinirimi bozdu..Yinede Orda ben inanıyorum Denny hep benim yanımda falan çok güzeldi..Benim bu dzideki favori karakterim Addie ve Mer'dir..Gerçek genel olarak hepsini seviyorum ama Addie ve Mer sevgim başkadır yani..:)

BHR
19-05-07, 14:33
Yok Şeyma merak etme bende senin gibi Denny&İzzie'ciyim..Ama bu resim hoşuma gitti o yüzden kullandım..Evet onlar McKanky olarak kalsın..İyiler böyle..Bende sinir oldum bu bölüm İz'e..Ama genel olarak bölümde çok iyiyidi..Ben yıldızım falan demesi süperdi ama sn söylediği benimde sinirimi bozdu..Yinede Orda ben inanıyorum Denny hep benim yanımda falan çok güzeldi..Benim bu dzideki favori karakterim Addie ve Mer'dir..Gerçek genel olarak hepsini seviyorum ama Addie ve Mer sevgim başkadır yani..:)

Aynen Ece bende senin gibi Mer&Addie hastasıyım... Çok seviyorum ikisini de :D
Çok tatlılar...

A.P.W.B.D
19-05-07, 14:52
son duruma göre Izzie de sapıtmış olduğu için ben seçimimi doc'tan yana kullanmak istiyorum köpek fln ama en dengeli ve istikrarlı karakterdi kendisi :) öldü ama olsun bu bölümde görünecek zaten

dazzle
20-05-07, 12:14
güzel olmasına güzeldide christina beni delirtti meridith de meridith ayyy bayılttı valla burke ona iyi dedi de kim dinlerrrr izzie hasanın dedigi gibi sapıtmış durumda pek ii görmüyorum sonunu alexcim çok şirindi bu bölüm çok duyarlı davrandı aslında içinde iyi bi insan bence ama dışa vurmak istemiyo gibi gelio bana son sahne tabiki bombaydı ama dediginiz gibi aglamicam zaten biliyorum bu bölümü dedim ama yine ben sulugöz tutamadım kendimi :D

A.P.W.B.D
20-05-07, 12:29
valla ne yalan söyliyim arada Alex'in insan tarafı ortaya çıkıyor o zaman negatif düşüncelerim azalıyo sonra bir eşeklik yapıyo yine kıl oluyorum :)

gelincik89
20-05-07, 17:44
Hasan Alex konusunda sana katılıyorum..Bazen valla aslında iyi bu çocuk diyorum..Sonra öyle bir hareket yapıyoki kıl oluyorum..İki tane patlatasım geliyor..Ama şu aralar en çok burke'e ve iz'e iki tane patlatmak istiyorum..:icon_whis :icon_whis

A.P.W.B.D
20-05-07, 18:37
Ben en çok Izzie'ye patlatmak istiyorum :) aslında Shonda Rhimes'a patlatmak lazım nereye gidiyo bu dizinin senaryosu diyerek. inşallah yine biryerden çevirirler de pembe dizi tadında bir Grey's Anatomy izlemek zorunda kalmayız

gelincik89
20-05-07, 19:00
evet gerçekten en çok ona patlatmak lazım..hatta ona iki tane yetmez..böle temiz bi dövmek lazım onu..:)
neyse sininirim çok bozuk shondaya saldırıyorum bende..aslında saldırılcak kişiler belli ama neyse..:img-polic

Dilara03
22-05-07, 12:51
digiturkte izleyenler hangi kanladan izliyorlarr bizim ewe yeni digitürk geldide bende izlemek istiyorummm lütfen özel mesajla cevap werebilirmisiniz sayfalar çabuk geçiyo

gelincik89
22-05-07, 18:27
Dilara03 Dıgıturk'de 5.kanal Dizimax'de yayınlanıyor..Çarşamba günleri sabah 09:00..Öğlen 15:00..Akşam 21:00..Gece 02:00..Tekrarlar..Cumartesi Öğlen 15:00..Akşam 22:00..:)
Bu arada yazın yani bu sezon bittiğinde genellikle haftaiçi hergün 1.sezondan itibaren tekrardan yayınlanıyor..:)
Bu arda yarın yeni bölüm var oleeeyyy Denny geliyor..Ve hatta Doc geliyor....Çoook mutluyum...:happy0064 :happy0064 :happy0064

dazzle
23-05-07, 13:46
bu bölümü çok begendim harikaydı christinanın hali içler acısı ama mer in annesinin ölümü biyerde mer in geri dönüşü oldu sanırım denny mükemmeldi tabiki keşke ölmeseydi ama yapacak bişey yok tabi

Dilara03
23-05-07, 20:23
mer in denny ile konuşma anları koşması we sonra kalbinin atması süperdii yaa cristinaayada çok acıdımm ama sonunda süperdi yanii

hattori ha
23-05-07, 22:56
Ben en çok Izzie'ye patlatmak istiyorum :) aslında Shonda Rhimes'a patlatmak lazım nereye gidiyo bu dizinin senaryosu diyerek. inşallah yine biryerden çevirirler de pembe dizi tadında bir Grey's Anatomy izlemek zorunda kalmayız

cidden o izzienin bu sezon durumu nedir öyle ya ? :) callieye tavırları acayip sinirimi bozuyor. sonra georgela arasında olanlar falan off yani. senariste ben de kızıyorum güzelim karakteri rezil etti :) bimkolik gibi alexe ben de yakıştırmıyorum artık izzieyi. o daha iyilerine layık :)

labirent
24-05-07, 08:38
çok güzel bölümdü meredith in dönmek için çırpınması cristinanın yüüzndeki çaresizlik bu ara danny bir bölümde olsa görmek güzeldi güzel işlemiş oyuncular yalnız meredithin annesi kadın ölürken bile çocuguna karşı soğuktu:img-cool2 meredithi derekle konuşurken fonda çalan şarkı kime ait bilen var mı arkadaşlar damien rice e benzettim fakat emin değilim

gelincik89
28-05-07, 16:31
sımdı bısey sorabılırmıyım hanı grey's anatomy doktorlarla aynı yaaa sımdı suat ve zenan burdakı hangı cıftt

Resimler başlığına yazmışsın ama oraya yorum yazılmıyor sorularını bu başlıkta sorarsan sevinirim..:)

Neyse Suat&Zenan buradaki Christina&İzzie çifti oluyor..:)
Yani zenci adamla;koreli,gözleri hafif çekik olan kadın..:)

Umarım yardımcı olabilmişimdir..:)

Ece88
28-05-07, 17:42
Üye olduktan sonra tekrar giremedim..O yüzden bölüm hakkındaki yorumumu yapamadım gerçekten çok güzel bir bölümdü..Mer'in çırpınışları yaşamak için..Sonra bir anda kendini gerçekten bıraktığını itiraf etmesi..Christina'nın çaresizliği..Gidip alışveriş yapması..Sonra Mer uyandığında ona ilk olarak ''Ben Burke'le evleniyorum'' demesi..Çok güldüm bu sahnede..Bu bölüm ayrıca çok güzeldi..Denny vardı çünkü..İzzie ile olan sahnelerinde zaten Mer'in sahnelerinde mahvolmuşluğumla birlikte o sahneyi görünce ağlamaktan gözlerim şişti..Bir daha kavuşmayacaklarını düşünmek falan çok kötüydü..Sonuç olarak çok güzel bir bölümdü..:)

gelincik89
04-06-07, 08:37
Sonunda en görmek istemediğim bölümler geldi..Sanırım İz başlıycak o gıcık hareketlerine..İşte George'a asılmalar falan..Allahım İz'e gerçekten bu bölümdede sinir olmaya başladım..Ne o ya öyle..Dövücem valla dövücem..
Halbuki Denny'nin geldiği bölüm ne kadar güzeldi..Birbirlerini hissetmeleri falan..
Of off!!!:img-polic

Buket_TY
13-06-07, 17:09
Arkadaslar
Kate Walsh ve Isaiah Washington ayriliyorlarmis diziden?
Dogrumu bu?
Ve KAte Walsh'in kendisine ayit bir dizisi olucakmis...
Grey's Anatomy'de Addison basrolde
Bunlar gercekten dogrumu?

lil
18-06-07, 17:06
arkedeşler şeyma neden banlandı biliyormusunuz.. tatlı şirin mesajları vardı.. ne kadar süreyle gitti acaba.. ve ne zaman dönecek acaba.. onsuz burası pek sessiz diy mi:icon_sorr
bu hafta greyde yeni bölüm yoktu.. toplama derleme yapmışlar hoştu da ben yeni bölüm istiyordum.. yalnız bizim yerli dizilerde kısa özetleri hazırlamakta bile aciz kalırken adamlar ne biçim bi derleme bölüm yapmışlar diy mi.. bu işlerde gerçekten çok iyiler.. dizinin müzikleri gerçekten çok güzel.. denny de bunu söledi müziklerin greydeki önemini yani.. denny nin aralardaki esleri çok güzeldi..

yeni bölümlerde izzi ve george sinir olmaya devam edecekmiyiz acaba.. ben ikisindende iyce soğudum.. hatta kıl oluyorum desem yeridir:img-blush toparlasalar bu iki karakteri artık..

kar_perisi89
21-06-07, 13:23
lilcim burdayım ben şeyma..:) mesajını görünce çok mutlu oldum..Ay bensiz forum çok sessizmiş canım benim çok teşekkürler..:img-in_lo :img-in_lo
Burdayım canım..Süreli bannlandım ben..Şimdilik Yeldam'la ortak adresimizi kullanıyorum..Yakkında bitçek işşallah..Aslında spoiler bölümüne yazmıştım ama görmedin heralde..Ayrıca gerorgela iz'e bende sinir olmuştum ama dün yine iz'imin o halini görünce pek bi üzüldüm..Bu arada dünkü bölüm çok güzeldi..Derek'i her an boğabilirim..Ne bu hırs yani..Zaten biz onu reddetik ailecek..:hıh(gözdem yeldam annadınız siz onu:img-hyste )

lil
23-06-07, 22:55
şeymacım burlardasın demek çok sevindim ya valla:) ben spoiler okumuyorum ondan görmedim seni demek.. bu isimde güzel ama karperisi:img-wink: hayır kimsede demiyo şeyma burda die:icon_sorr

izziye baya kızdık diye bu bölüm yarattıkları müthiş dram sayesinde ve o güzel gözyaşları takviyesiyle falan kaybettiği sempatiyi az da olsa tekrar kazandı izzi dimy.. geoerge içinde lazım böle bi melodram:)

nedense ben dereki pek sevemedim.. güven vermiyordu bana.. işte bu bölüm haklıymışım dedim bu piypiriklenmelerimde.. bu ne hırs ya.. o kadar kızgın ki o kadar hırslı ki meredithin teline bile cevap vermiyor.. sevgisinin büyüklüğü de ortaya çıktı yani..

şu jane doe da ne nankörmüş alexe ne kötü davrandı öle.. çek git kimin umrundasın cevabını da alabilirdi.. haketti bunu hani..

artiste bayılıyorum sahneleri komik gerçekten adam her daim relax.. şefe copilotluk yapmanalar falan süperdi.. addisonda çok şekerdi şefle..

dr.un cristinaya söledikleri oldukça çarpıcıydı.. kalmam için sebep yok çünki ortada cristina dan eser yok.. hatunların bi aşk bulunca kimliksizleşmesine kıl olmaklla beraber cristinanın bu ruh hallerine girecek son hatunlardan biri olacağını düşünmekteyim.. yok yaw o denli değişmez bizim cristinamız:) olsa olsa sevdiği insanın duygularına değer vermektir onunkisi..

gelincik89
25-06-07, 23:45
lilcim çok saol valla..kar_perisi iyidi ama bannım açıldı..:img-hyste
Çok şükür kendi evime dönebildim..:img-hyste
Çok ciddiyim..Bannlanmak falan umurunda olmayan ben bannalnınca çok pis oldum..Onun psikolojisi başkadır..:img-hyste :img-hyste
Evet kimsede dememiş Şeyma burda diye..Ama benimde suçum bu başlığı ihmal ettim seni yazını çok sonra göördüm..Özür dilerim..:img-blush
İzzie bu bölüm gerçekten kaybettiği senpatiye tekrar kazandı haklısın..Gerçekten bende ağladım onunla birlikte..Ne yalan söylüyüm Derek bu dizide Denny'mden sonraki en sevdiğim erkek karakterlerden biriydi..Ama o hareketiyle gözümden düştü..Gıcık oldum..Shonda'nın yanında onadamı iki tane çarpsam naapsam..:icon_whis

jane doe'ya o sahnede çok kıl olsamda yinede birazcık normaldi o tepkisi..Nasıl sevinmişti ailemi buldum diye..gerçekten öyle bir durum çok zor olsa gerek..sana kim haber veririse kötü haberi bizzat sinirini ondan çıkarırsın..alex'de bunun kurbanı oldu..ilerde sanırım aralarında birşeyler olucak gibi geliyor bana...Mcsteamy gerçekten çok tatlı..:img-in_lo :img-in_lo
Şefle halleri süperdi zaten koptum o sahnelerde..şefde gerçekten çok beceriksiz yav..:img-hyste
addie çok şeker bi karakter..onun nası seviyormsam kate wals'uda öyle seviyorum..ve diziden ayrılması beni çok üzüyor..yeni sezonda onun boşluğu büyük eksiklik olucak..spin off fikrinin hala kötü olduğunu düşünüyorum...benden bugünlük bu kadar..artık ciddi manada uykum geldi..:img-cool2

ébruli
26-06-07, 23:34
umarım yazın en basındanvermeye baslarlar

zaten cok sıcak barı renklenırız

ben ıhmal etmıstım dızıyı annem sayesınden tekrar yapıştım
her ıkı kanaldanda ızlıcem yaz boyunca fırsatım olunca

gelincik89
26-06-07, 23:45
ebrucuk;umarım verir..Tekrar baştan izlemek çok güzel olucak benim için..:D
Artık bizim ailede vazgeçilmez oldu bu dizi Babam bile nooldu sizin Grey'sde der oldu kendisi..Ki kendisinin yabancı dizilerle hiç arası yoktur..Gerçi evdeki herkes benim sayemde Grey's hastası oldu..House'dan başka yabancı dizi izlemeyen annem bile izliyor..Grey'si..Hele Feribot kazası olduğu bölümde İz'in hastanın başındaki çaresizliği falan çok etkilemişti onu..Hamile kadın falan..Dahada bayılmaya başladı diziye..:)

jojoo
18-07-07, 21:26
digitürkte birkaç bölümünü izledim we çok tuttum dızıyı şimdi 1. sezon bölümlerini alıcam onlarıda ızlıycem.

mercan_dede
21-07-07, 14:57
ya rakadaşlar yokmu aranızda dizinin bölümlerini bana internetten yollayacak hem indirmektende kolay olur lütfen indirmek istiyorum ama indiremem izin yok lütfen birisi bana bölümleri atsın lütfen :icon_sorr :icon_sorr lütfeenn imkan varsa

labirent
25-07-07, 20:16
internetten sonra birde tv de izledim sezon finalini bence en iyi final bu sezondu özellikle sandra oh çok iyi oyuncu ben özgürüm derken ki ruh halini müthiş yansıttı bakalım yeni sezon burke suz hem o hem biz ne yapacağız:icon_sorr george un durumuna bakalım nasıl şekillenecek insanın hem evli hemde en iyi arkadaşına aşık olması zor bir durum ve son olarak meredith e ben gerçekten de salak diyecem gözünün içine bakan yalvaran bir adamı ancak bu kadar şapşalca reddedilir insan yeni sezonda üvey kardeşi yeni bir soluk getirecek hem diziye hemde meredith-derek ilişkisine..

hattori ha
25-07-07, 20:34
eveet bir sezonun daha sonuna geldik. Çok iyi bir sezon finaliydi. Ama cristinayla burke ün evlenmemesine oldukça üzüldüm, meredithin üvey kardeşinin diziye girmesi oldukça hoş oldu, ismini söylediğinde aynı george gibi oldum :) izzie-george-callie üçlüsü arasında gelecek sezon yaşanacakları çok merak ediyorum. meredith-derek çiftine ilk sezondan beri sinir oluyodum yine sinir ettiler :) her neyse gelecek sezonun yine çok iyi olacağına eminim. :good:

A.P.W.B.D
26-07-07, 00:49
en çok şaşırdığım sezon finali buydu ama yine de 2.sezon finalinin üzerine tanımam ;) Izzie'nin bu durumuna sinir olduğumu da belirtiyim onun haricinde iyi bir bölümdü, Cristina'nın kaşları alınmış hali de süperdi :):)

dazzle
26-07-07, 07:58
ay ben sonunu görebildim ancak ve dumura uğradım ne oldu öle yaa burke ve christina ya ilkdefa onu böle aglarken gördüm sora derek şef oldu alex ava ya aşık falan mı oldu odasına bi geldi boş cumartesi izlicez artık üffff bide aksam son bölüm diye 50 dak verdiler ben üvey kardese şasırmadım spoiler da okumuştum gelecegini de bu hangi üvey kardes bu kızın kaçtane kardesi var onu bilemedim biri bana neden burke ün gittigini söyleyebilirmi haaa buarada bence mer dereki haketmio ha buarada addisonda çıkıo dimi diziden üfff bütün favori karakterlerim gidio

labirent
26-07-07, 08:23
addison ve burke diiziden ayrılıyor gelecek sezon yoklar tabi yeni karakterler girecek diziye.. soru işaretleriyle bitti sezon sabırsızlıkla bekliyorum yeni sezonu george un özel hayatının dışında birde meslek hayatı var bakalım o konuda ne yapacak tüm intörnler sınavlarından geçerken onun kalması büyük şanssızlık.. alex yine odunluğunu gösterdi son anda farketti odun olduğunu ama treni çoktan kaçırdı böyle giderse daha çok trenler kaçırır.. bir de bailey yerine neden callie seçildi onu da anlamış değilimcallie de iyi doktor ama bailey daha aktif ve tüm intörnlerin acemilik dönemlerinde onların en iyi olmaları için elinden geleni yaptı şeflik konusunda richard ın seçimi doğruydu ama bailey kolay harcandı.. bu mer i üvey kardeşi tatlı bir kıza benziyor en azından mer den daha ne istediğini bilen biri gibi büyük aşk için büyük tehlike:img-polic

cns
26-07-07, 08:54
sezon finali gercekten cok güzeldi .. bide bn show plus bi hbr izledim yeni gelen kızla ilgili... sanırım mer ve der in arasına girecekmiş..

jojoo
26-07-07, 15:32
dünki sezon fınalımıydı bnde fınal zannettım ne biçim bitti dedim.izzie yle george çok yakışıyolar ya keşke beraber olsalar.dunkı en ii performans sandra oh un ewde delirmesiydi

A.P.W.B.D
27-07-07, 06:29
ay ben sonunu görebildim ancak ve dumura uğradım ne oldu öle yaa burke ve christina ya ilkdefa onu böle aglarken gördüm sora derek şef oldu alex ava ya aşık falan mı oldu odasına bi geldi boş cumartesi izlicez artık üffff bide aksam son bölüm diye 50 dak verdiler ben üvey kardese şasırmadım spoiler da okumuştum gelecegini de bu hangi üvey kardes bu kızın kaçtane kardesi var onu bilemedim biri bana neden burke ün gittigini söyleyebilirmi haaa buarada bence mer dereki haketmio ha buarada addisonda çıkıo dimi diziden üfff bütün favori karakterlerim gidio

iki tane kardeşi var küçüğü hastaneye gelmişti ya Meredith'le konuşurken ablam var tıp fakültesinde zeki olan o fln demişti, bu da işte o doktor adayı abla intörnlüğe başlayacak demek ki :)

dazzle
27-07-07, 07:26
hımm anladım hasan çok saol bu kızda güzelmiş mer ve der in arasına girecek sanırım ama kimse kızmasın haketti

A.P.W.B.D
27-07-07, 15:10
güzel de girmesin aralarına fln yav zaten o ikisi acayip sürekli bir sorunları var olmazsa da kendileri çıkarıyor bişey

buket16
29-07-07, 17:09
ya benim birşey kafama takıldı,bu yeni kız kardeş ile meredith'in arasında kaç yaş var ya?yani meredith'in 3 senedir internlük yaptığını varsayacak olursak (ki o kadar olmamıştır ama) kız ondan 3-5 yaş küçük olmalı...ama atlıkarıncadaki meredith'e bakacak olursak en fazla 4-5 diyebiliriz,e babası evlendi,lexie oldu falan diyene kadar nerden baksak meredith en az 6 yaş büyük bu kızdan ya...ya kız çok zeki,ya meredith baya bir ara vermiş,ya da bilmiom ya:bilmim öyle aklıma geldi merak ettim sadece...hastaneye gelen,bebekli kardeş de ablam falan dedi ama...meredith'in bile derek'ten çok küçük olması gerekiyor,bu kızı eğer aralarına sokacaklarsa,bilmiyorum ama derek lexie'den baya yaşlı galiba...öyle işte:img-wink:

küçük mer:) http://img105.imageshack.us/img105/2672/greyfb1si3ot7.jpg (http://imageshack.us) kaç yaşındaki burda?

labirent
16-08-07, 10:13
iki haftadır digitürkte tekrarlarını izliyorum 3. sezonun ilk bölümler güzelmiş keşke sonlara doğru pembe diziye çevirmeselerdi diziyi

cns
16-08-07, 15:13
acaba 4.sezon ne zaman baslıcak biri bana söyleyebilir mi

dml_776
18-08-07, 21:24
izzieye cok üzülüyorum cnm bnm ya bugün çok güsel bi konuşma yapıp beni etkiledi hastaneye giremedi sewgilisi ve gelinliği aklına gelmesin die kaç saat kapının önünde durdu aklıma aptal çiçek pozuyla gelinler neden poz verieiki yada neden nedimeler sadece tek renk giyinip popolarının büyük olp olmadığını sorarlar şu anda bnmde düşündüğüm tek şey o ve bu şeyleri aklımdan atmadan buraya adımını atmıycam BUNLAR COK APTALCA SIĞ ŞEYLER dediki orda koptum bazı şeylerin kafada olduğunu fikrini werdi neyse bn sadece bu konuşma hoşuma gitti ve koyayım dedim:img-yes:

labirent
19-08-07, 14:25
bu bölümde meredith de uzun zamandır olmadığı kadar eğlenceliydi depresif meredith yerine morfin yemiş şapşal ve içi-dışı bir meredithi izlemek keyifli oldu sonunda derek geri çekildiğini söylerken kendine bayağı sert geldi ama çok tatlıydı bu bölüm:good: buarada mark ne iğrenç bir adam yahu

MELENA
19-08-07, 14:51
bu bölümde meredith de uzun zamandır olmadığı kadar eğlenceliydi depresif meredith yerine morfin yemiş şapşal ve içi-dışı bir meredithi izlemek keyifli oldu sonunda derek geri çekildiğini söylerken kendine bayağı sert geldi ama çok tatlıydı bu bölüm:good: buarada mark ne iğrenç bir adam yahu

Bende bir daha karışık karışık izlemeye başladım greysi.dün akşamda o bölümü izledim.meredith çok şekerdi:)ama en son sahnede çok kötü oldum.derek ne kadar mer i üzsede,onsuz olmuyor.meredith e yaptığı konuşma çok güzeldi.zaten mer e her baktığından ben tv karşısında eriyorum birde üstüne söyledikleri çok fena geldi:(.ama meredith in söylediği gibi ''he is the one''...
addie de çok tatlıydı bu bölümde,mer ile konuşması senden nefret etmiyorum demesi,derek için söylediği ''seni incitmeyeceğini bildiğin tür erkeklerdendir derek'' demesi çok hoştu.ve tabi derek e''onu bir daha incitme'' demesi çok güzzeldi.addie yi biraz daha sevmeme neden oldu:)katılıyorum mark çok cins birisi ama o kadar tatlı kiiii kızamıyorumm:img-blush.mcsteamy,yamiiiii:)

binnur1907
30-10-07, 19:58
tüm grey's severlere merhaba demek istiyorum

soluksuz izlediğim dizinin 4.sezon bölümlerinin türkiyede ne zaman yayınlanmaya başlıycağını bilen arkadaşlar varsa ve beni bilgilendirirlerse çok sevinirim.

şimdiden meraktan çatlıyorum ve spoiler bölümüm okumamak için çıldırdığımı da belirtmek isterim....:img-yes:

elifile
31-10-07, 10:50
Digitürk'ün Kasım Ayı dergisinde dizimax programları arasında GA geçmiyor.
Bu ay tekrarlarını bile vermeyecekler galiba:icon_sorr

binnur1907
31-10-07, 15:10
Digitürk'ün Kasım Ayı dergisinde dizimax programları arasında GA geçmiyor.
Bu ay tekrarlarını bile vermeyecekler galiba:icon_sorr

evet dergi benim geçen hafta elime geçti ilk olarak dizimax sayfasına baktım ama hüsran 2. ve 3.sezon bölümlerini hatmetmek üzereyim.bir an önce 4.sezon bölümlerini görmek istiyorum.

birileri sesimizi duyuyo mu ?:img-blush

BHR
12-11-07, 20:41
4. sezonu istiyorum artık... Digiturk niye bilgi vermiyor ki...
Başlasın yorum yapalım... Kill Point diye bir dizi var Greys saatinde... kısa bir dizi sanırım yani inş öyledir...

nfl
12-11-07, 21:03
grev varken dıgı ne grey sı alır sımdık ne lostu ona gore anlasma yapar suan her sey belırsız

BHR
17-11-07, 00:33
grev varken dıgı ne grey sı alır sımdık ne lostu ona gore anlasma yapar suan her sey belırsız

ben de bugün izledim E new'ta grev haberini... hatta Mark 'a sordular fln... o da inşallah biter yakında dedi...
Bitsin lütfen... başlasın dizilerimiz...

cns
24-11-07, 19:59
bu aralar uzak kaldım tv den ne grevi var yaw :icon_sorr
izlicek bisey kalmadı artık baslatsınlar 4.sezonu :icon_sorr

gelincik89
25-11-07, 15:21
2.gündür sırf grey's izliyorum yeniden 3.sezon..Çünkü Dıgıturkde Dün sanırım 7 bölüm ve bugün 7 bölüm olmak üzere 14 bölüm verildi..Haftayada aynı şekilde kalan bölümler verilip 4.sezona başlıycakmış Dıgıturk..Tabi dıgıturkün sağı solu belli olmaz..Reklamlarda 3.sezon yeniden ve ardından yeni bölümlerle karşınızda desede..Bu grev işi falan bilemiyorum..:icon_whis
Ama yinede bir umuttur işte..:)

sesar
25-11-07, 20:15
arkadaşlar paniğe gerek yok 5 aralık çarşamba günü 4.sezon dizimax te kesin olarak başlayacak.:img-polic

A.P.W.B.D
27-11-07, 13:32
İlk defa bu sene digiturk'ü bekliyorum ben de, ilk 4-5 bölümü netten izledim ama proje, deney, vize derken öyle kaldı digiturk yayınlamaya başlarsa ancak öyle izleyebilirim heralde

binnur1907
27-11-07, 15:55
nihayet :img-wink:

dizimax i almama neden olacak dizi nihayet başlıyomuş çok sevindim heyecanla bekliyorum.

gelincik89
02-12-07, 11:57
4. SEZON BAŞLIYOR

Grey’s Anatomy

Doktorlarımız büyüdü, artık kendi stajyerleri bile var! Yeni kahramanlar ve ayrılıklarla değişimlere gebe, çarpıcı bir 4. sezona hazır olun...

Grey’s Anatomy Drama-Komedi, 2005, 60 dk,
O: Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, James Pickens Jr, T.R. Knight, Sandra Oh, Justin Chambers

Geçtiğimiz sezon "Grey's Anatomy"de, Addison'ın McSteamy'yle yakınlaşmasının, McDreamy'yle ilişkisini kopardığına tanık olmuştuk. Ve sonunda aşkı bulmak kaderine yazılmış olan Addison, yeni bir başlangıç yapmak üzere Seattle Grace'ten ayrıldı. 3. sezon sonunda Meredith'in de McDreamy'yle ilişkisi yine sarpa sarmıştı... Bakalım yeni sezon neler gösterecek? Yang ile Dr. Burke cephesine gelince... Onlar, en son evlilik planları yapıyordu; ancak Burke başhekim olamadı, Yang ise evliliğe hazır değildi ve sonunda Burke, Yang'ı terk etti. Böylelikle 4. sezona Addison'sız ve Dr. Burke'süz başlıyoruz... Ama diziye katılan birçok yeni karakter var. Öncelikle stajyer doktorlarımız, büyük aşama kaydettiler ve artık her birinin yetiştirecekleri kendi intern'leri var. Bu da demektir ki bir dolu stajyer doktorla tanışacağız. Ancak George, doktorluk stajında başarısız oldu ve şimdi Meredith'in intern'lerinden biri olarak her şeye yeniden başlamak zorunda. Sezonun ilk bölümünde, 3 yeni stajyer doktor, medikal dünyamızdan içeri adımlarını atacak. Bunlardan biri, Christina'nın intern'ü, Meredith'in ise üvey kız kardeşi Lexie Grey... Aslında güzel aktris Chyler Leigh'in canlandırdığı Lexie'yi, 3. sezon sonunda az buçuk görmüştük. Bundan sonraysa daha yakından tanıma fırsatına sahip olacağız. Hastaneye yeni iştirak eden diğer stajyerlerimiz ise Dani, Steve, Pierce, Laura, Claire, Graziella, Mitch, Megan, Lucy, Leo... İyice meraklandınız değil mi? DiziMax'te...

cns
02-12-07, 22:18
ohh sonunda bugün dizimax de reklamını izledim ayrıca digit. dergisinde de GA i görünce içim rahatladı :) :) yakında kavusucaz dizimize :)

elifile
03-12-07, 07:32
İki gün üst üste verilen 3.sezon bölümlerini soluksuz izledim desem yeridir:)
Yakında 4. sezonda başlıyor:)
Tek diyebildiğim şey sonunda başlıyor:):):):):)

elifile
12-12-07, 15:36
4.sezonun ilk bölümünü biraz önce dizimax verdi(sonunda)
Çoğu olayı güzel toparlamışlar.
Alex'in, Ava'yı arayacağını hiç ummazdım.
Ama aramış.
George yine yaptı yapacağını.
Tıpış tıpış gitti İzzy'nin yanına.
Meredith ve Derek birbirlerine yine yenik düştüler.
Cristina'ya çok üzüldüm.
Burke kolay kolay unutamaycak galiba.
Mark'ın Derek'e olan itirafı beni oldukça şaşırttı.
Neyse.
Kısacası güzel bir bölümdü.

BHR
12-12-07, 15:54
Çok güzel bir bölümdü... İzledim ve doyamadım... Çok özlemişim sanırım o yüzden... Hemencecik bitti gibi geldi...
Asistanlarımızın intörnleriyle aralarındaki diyaloglar çok şekerdi... Yeni Nazilerimiz bizim... Bailey'nin şef e olan kızgınlığı çok haklıydı ama Şefin onun için büyük planları var bence... :D
Mer&Der ayrılığına çok üzüldüm ama ayrılık sexi olayı onların ayrılamayacağını gösteriyor sanki :icon_whis
Cristina'ya da üzüldüm Burke'ü gerçekten seviyor çünkü... çok kötü oldu...
George Izzie için yorumsuzun... Hiç yakışmıyorlar bu olayın üzerine gitmeseydi keşke senaristler... Ahh Denny Ahh...
Alex'ten Rebecca'nın peşine düşmesi gibi bir tepki bekliyordum...
Lexie Grey'e gelirsek... Nefret etceğimi düşünüyordum ama edemedim... Üzüldüm hatta kıza... Mer'le arasında bir bağ oluşur elbet ama çabuk olmayacağı belli... Zaten olsa Mer'in karakterine ters düşerdi...
Addie'yi görememek üzdü ama Private Practice saolsun :D Addie'miz de bizimle...

teyfocan
07-01-08, 21:56
arkadaslar sizden bise rica etsem greys turk versiyınu doktorları sıkı izliyorum ve gelecek bolum fragmanı oldukca heyecanlı suat vuruluyo sanırım leventte vuruluyo zenan kosarak gidiyo o bolum hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim ayrıca zenan suat arılmıslardı bu olay onların birlesmelerıne ortam olucak die dusunuyorum yanılıyomuyum bana cvp yazarsanız cooooooook sevinirimmm lutfeennnn

melike&bekir
03-02-08, 14:44
arkadaşlar dizideki
cristina sanırım nikah
masasında terk ediliyomuş
neden ter edildiğini bilmiyorum
kısaca zahmet olmazsa biriniz
anlatabilirmisiniz şimdiden
teşekkür ederim

merve34
03-02-08, 15:27
arkadaslar size bir soru sorcam ve cevap cerirseniz cooook sevinirim sey greys anatomy interneten izleye bilirmiyim türkce veya almanca link atarsaniz coook mutlu olurum ve özel mesaj ile atin lütfen

müge-özge
04-02-08, 23:18
arkadaşlar galibe siz bana yardım edebilirsiniz ben dizinin hapsini malesef izleyemedim bazı bölümleri fox da bazılarını da nette de izledim:sad53:bişi merek ediorum kaçıncı sezon bilmiyorum ama Meredith boğulmuş ve kalbi durmuş sanırım işte bu olay olduğu zaman derek le küslermiydi?küslerse neden küslerdi?olaydan sora hemen barıştılar mı? bide bu olay denny nin ölümünden ne kadar sonra oldu???? yardımcı olursanız çooooooooook sevinicem:img-yes::happy0064

gelincik89
21-04-08, 20:09
arkadaşlar galibe siz bana yardım edebilirsiniz ben dizinin hapsini malesef izleyemedim bazı bölümleri fox da bazılarını da nette de izledim:sad53:bişi merek ediorum kaçıncı sezon bilmiyorum ama Meredith boğulmuş ve kalbi durmuş sanırım işte bu olay olduğu zaman derek le küslermiydi?küslerse neden küslerdi?olaydan sora hemen barıştılar mı? bide bu olay denny nin ölümünden ne kadar sonra oldu???? yardımcı olursanız çooooooooook sevinicem:img-yes::happy0064

Şöyle açıklıyım Denny 2.sezonda ölürken Meredith 3.sezonda boğuldu ve aradan baya bir zaman geçmişti..Yanlız Denny Meredith öbür tarafla bağlantıtya geçtiği sırada geri geldi felan:):)
Derek'le küs değillerdi araları çok iyi değildi sadece..Bu olaydan sonra araları fena değildi sanırım pek hatırlamıyorum;)

melike&bekir,dizide terk edilme sebebi oldukça saçmaydı ama asıl sebep Burke'ün diziden ayrılmasıydı bu yüzden nikahta Christina'yı terk etti..
Ama sizin dizide böyle bir şey olucağını sanmıyorum:)

Biraz geç oldu cevaplar ama buraya bakmaya yeni fırsatım oldu kusura bakmayın:)

dazzle
24-04-08, 17:43
yaaa ben ızleyemıyorum allison geldimi arkadaslar o bölüme geldilermi ben izlemeyeli uzun zaman oldu :(allison ın oldugu bölümü izlemek isterdim zaten bütün şevkim kaçtı diziye uzun zamandır izleyemeyince :icon_sorr

binnur1907
29-05-08, 21:07
hemen hemen her gün girip bakmama rağmen bu kadar güzel bi diziye ait bi forumun bu kadar ağır ilerlemesine şaştığımı söyleyerek başlamak istiyorum...

kim bilir belki de başka bi yerlerde konuşuyo olabilirsiniz... neyse...

şirkete gelen haziran ayına ait digitürk dergimi heyecanla açtım ve gördüm ki dizimiz haziran da tekrardan yayında.kısaca çok mutluyum.sizlerle paylaşmak istedim.:happy0064

nevrul
02-06-08, 09:28
dün oyuncuların röportajları gösteriliyordu dizimax de çok şekerdi hepsi ya

hele ki patrick

nevrul
07-07-08, 17:55
son izlediğim bölüm beni çok üzdü

chiristina ne kadar da kötü oldu burke ondan bahsetmeyince

ve richard a söyledikleri: ben onun kariyerini kurtardım eli titrerken ameliyatalarını yaptım gururunu okaşadım onun elleri oldum ama benden bahsetmedi bile
eskiden doktor burke un elleriydim şimdi ise hayaletiyim :img-cray:

ASGY
08-07-08, 12:38
arkadaşlar addison diziye tekrar geri mi dönüyor amerikada oynadığı kanalın sitesinde gördüm o bölüm tr de yayınlandımı ? bilginiz var mı ?
teşekkürler bye

ASGY
09-07-08, 11:47
ben addisonın tekrar geri dönmesini istiyorum , gitmesinede üzülmüştüm aslında başka bir dizide oynamak için ayrılmış gene aynı isimle başka bir şehre taşındı (private practice ) ama dizi grevden sonra yeni bölümleri çekilmedi :( o yüzden tekrar geri dönsün :)

ASGY
17-07-08, 09:29
arkadaşlar grey's anatomy yeni bölümleri ne zaman başlıycak bilen varmı?

grevden sonra yeni bölümleri perşembe günleri dizimax de yayınlanıyor :img-wink:

ecechristensen
31-07-08, 13:06
Final güzel bitti çoğu şey tatlıya bağlandı
Benim odaklandığım nokta Meredith ve Derek'in yeniden birleşmiş olmaları :)

yesilimim
01-08-08, 19:34
21 Ağustosta yeni sezon bölümleri başlıyormuş :) saat 20.'de ama arıtk