Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Senaryolar

yalcinersonmez
25-04-07, 21:25
Arkadaşlar lütfen herkes burda kendi yazdığı seneryoları yayınlasın...

mc_merve
10-05-07, 15:47
ahu-evlimisin
polat-hayir
ahu-kiz arkadasinmi
polat-hayir sevgilim:happy0064
ahu- suan nerde
polat-kalbimde ve hep oyle kalacak:happy0064
ahu-anladim
polat-anlamazsan sasardim zaten :img-hyste
ahu-kalbinde baska kimse olmayacakmi:img-polic
polat-hayir hicbirzaman hele sen hic sekerim :happy0064
ahu- neyse polat ben gideyimbye bye bye
polat-cok bile kaldin yar saclarin lule lule ahu sana gule gule:img-hyste :img-hyste :img-hyste

yakamoz16
16-05-07, 18:50
5,bölüm senaryom...

Polat Halo dayının yanına gelecek Halo dayı ''hakkını helal et diyecek''
Sonra Eren gelicek Polat bir yerden havlu bulup Halo dayının yarasına basacak sonra hemen helikopter çağıracak ...

O sırada Eren umutsuzluğa düşüp ağlamaya başlıycak o sırada helikopter gelicek Halo dayıyı bindirip hemen hastaneye uçacaklar

Sonra ameliyat zor geçöicek ama Halo dayı kurtulacak Polat'ta elini çabuk tutup adamlarıyla hemen ofis'e gelicek tabi birkaç adamını da Halo dayının yanına bırakacak...

''Yılanın başını küçükken ezmek lazım diyip ''savaşı başlatacak....
Bu arada özetteki gelişmeler olacak ve onları kendi alanlarında ezecek ve ihaleyi alacak...

Nasıl senaryom kusura bakmayın bütün bölümü anlattım ama:img-hyste

m.alara
20-05-07, 02:57
işte size 6. bölüm senaryom, artık 6. bölümü seyretmenize gerek kalmadı siz 7. bölümü merak edin:img-hyste
KURTLAR VADİSİ PUSU
6. BÖLÜM
1.sahne
5. bölümün son sahnesi ile başlar
O sahneyi Davut Tataroğlu kasetten seyrediyordur videoyu kapatır
- bulut sana oğlumu koru demiştirm
-efendim tüm önlem..
-kes tüm önlemleri almış olsaydın ben bu kasedi seyrediyor olmazdım. Yoksa ikinizde bana ihanet mi ediyorsunuz
-efen…
-bak bulut hemen oğlumu bana getirin yoksa istifanızı kanla isterim
Bulut ve yıldız odadan çıkar
Davut tataroğlu polatı arar
-polat alemdar ne istiyorsun
- ne istediğimi söyledim
- bak seninle her halukarda anlaşırız ama bu arada oğluma bakması için doktor göndermeme izin ver
-doktor çeğırmasına çağırırızda maddi imkansızlıklar elvermiyor, biliyorsun bankalar teminatı geri çekince taminatı nakit yatırmak zorunda kalacağız
-ne demek istiyorsun
-şşşşşt senin gibi zeki bir adama hiç yakışmadı
-tamam teminatı yatıracağım, sen doktor çağır
- teminatı ne kadar çabuk yatırırsan, oğlun o kadar az kan kaybeder
- oğlumu bırakmak için ne istiyorsun
- o kadar uzun boylu değil, halo yaşarsa oğlunda yaşayacak, bu saatten sonra senin yapabileceğin tek şey halo yaşasın diye dua etmek der ve telefonu kapatır
2. sahne
ahu canı sıkkın kahve içiyordur, telefonu çalar, bakar , inci tataroğludur arayan
-merhaba ne haber
- eh işte
- seninde canın sıkkın herhalde , bir yerlere gidelimmi
-canım bir yere çıkmak istemiyor
-o zaman bize gel biraz sohbet ederiz
- bilmemki
-konuşabileceğim bir dosta ihtiyacım var ahu
-peki geliyorum

3- sahne
Polat ofisinde, yanında memati var
-memati mutlaka karşı atakta bulunacaklardı, herkes çok dikkatli olsun hiçbir açık vermeyeceğiz
- her yerde önlem aldırdım tüm adamları uyardım
-annemlerin evi
-kuş dahi uçamaz
-toroslarada dikkat edin memati, ahu, amcası yengesi , bizimkilere ulaşamayınca rota değiştirebilirler, ayrıca avukat ve finanscıyıda koruyun
-tamam abi
- bende şu kudretbeylere çeklerini iade edeyim

4. sahne
Ömerbabanın evi

-Ne o bey dışarı çıkmıyormuydun
- çıkacaktımda çocuklar ne lazımsa biz alalım dediler , yok ben hava alacaktım dedim bir süre dışarı çıkmasanız iyi olur dediler, Polat söylemiş
- gene ne işlere girdi oğlum
-bilmemde hanım bizi bile bu kadar korumaya aldırdıysa kim bilir kendi nasıl bir tehlikenin içindedir
- Allah oğlumu korusun, ona bir zarar gelmesinde biz evden çıkmayalım önemli değil

5. sahne
Kudret beylerin evi
Kudret bey masasında oturuyordur sırıtarak Polat içeri girer ve
- hoş geldiniz ortak
- hoş bulduk ta ortak olmadık, sizin çocuklar tororsların evinde bozukluklarını düşürmüşler onu getirdim , cebinden çeki çıkarır
- Polat alemdar sen..
- Kudret bey benden bir şey almak isteyen paradan daha kıymetli bir şeyini vermek zorunda. Ben bunu yanlışlıkla düşürdüklerini varsayıyorum, aksi takdirde benden bir şey almak istediğinizi sanıp karşığını anında alırdım. Dedikten sonra çeki kudret beyin şaşkın bakışları arasında kudret beyin cebine tıkıştırır ve odadan çıkar
- Kudretbey sinirden deliye dönmüş şekilde İbrahim buna nasıl cesarete ediyor,
- cesareti nerdendir bilmiyorum ama birtek bize karşı değil, duyduğuma göre fuat tataroğlunu kaçırmış

6. sahne
Kudret beylerin evinden çıkarken finansçı arar neşeli bir şekilde,
-polat bey ihale bedeli ihale kurumuna nakit olarak yatmış, sizmi yatırdınız
-sayılır. Sen tüm işlemleri hallet sorun istemiyorum der kapatır

7. sahne
Bulut adamlarıyla polatın anne ve babasını ele geçirmek için planlar yapıyordur
- efendim değil eve yaklaşmak mahalleye bile yaklaşmak mümkün değil adamlar her taraftan kuşatmış
- ne yapın edin kılık değiştirin yaklaşıp bana bir rapor verin
- aslında orda olup olmadıklarından bile emin değiliz, şaşırtmacada olabilir.
- diğer evleride araştırın dediğiniz gibi başka yerede götürmüş olabilirler, sıkı korunan başka bir evi varmı bana bildirin
O sırada buluta telefon gelir
- ne işi varmış
- tamam orda bekleyin , geliyorum, ha bu arada korumaları ve arabaları sessizce halledin
Bulut gülümseyerek
- seni hiç düşünmemiştim ama madem kendi ayağınla geldin heh heh heh

8. sahne
Polat afise girer, memati onu karşılar
- durum ne memati , bir hamle varmı
- yok abi her taraf sakin dakika başı rapor alıyorum, yalnız ahu hanım evden çıkmış
- (sinirli bir şekilde) nereye çıkmış memati
- Abi korumalarıyla çıkış nereye gittiğini söylememiş
- Aradınızmı aradım ama cevap veren olmadı
- Korumalarının telefonunu arayın
polat telefonunu alır ve ahunun numarasını çevirir

9. sahne

Ahu ve inci salonda oturmuş kahve içiyorlardır.
- ahu bundan eminim
- madem öyle neden boşanmıyorsun
- bu okadar kolay değil, babam izin verirmi
- bu babanın verebileceği bir karar değil sen çocuk değilsinki
- sen babamı tanımıyorsun, herkesi her şeyi yönetmek ister
- babanla konuştunmu , oda kızının aldatılmasına göz yummayacaktır
- evet konuştum
- ne dedi
- kimse beni veya ailemden birini kandıramaz rahat ol yok öyle bir şey dedi
bu sahneyi bulut güvenlik kamerasından seyrediyordur, telefon çalar
bulut açar telefonu
- ahu nerdesin
- merak etme polat ahu güvende internetini aç
polat telaşla bilgisayarını açar görüntülü bağlantı talebini kabul eder
ekranında ahu ile inci vardır
- senin neden canın sıkkın
- bilmiyorum çok yalnızım, konuşup güvenebileceğim kimsen yok
- senin gibi güzel bir kıza yalnızlık yakışmıyor, kimse yokmu hayatında
- yok
- hoşlandığın kimsedemi yok
- biri var ama , imkansız
- evlimi
- yok değil
- e o zaman
- evli olmasından da kötü
-Daha kötü ne olabilirki
- ölmüş birini seviyor olması
- bunun neresi kötü
- ölü biriyle nasıl mücadele edersinki
- kim bu
- boş ver önemli değil , bende bir şey hissettiğimden değil sadece ne bileyim sen birden sorunca öyle çıkıverdi ağzımdan, zaten asla olmaz ben öyle kaba saba bir adamla yapamam
Der ve gülerler
Bulut arar
- Evet polat alemdar, hiç yakıştıramadım sana , kıza kaba davranmışsın böyle güzel bir kız üzülürmü , helede hayatının son günlerini yaşarken , neyse senin için fark etmez sanırım sevmek için diri olması şartın yok.
- Kapa çeneni
- birazdan kahve isterler muhtemelen
- eee
- güzel ortağın kahvesini içip bu dünyaya veda etmeden son defa görmen için bağladım sana, tabi belki fuata karşılık ahu hanımı almak istemezsen
- pekala oyun istemiyorum
- oyun yok
- ikimizde tek araba geleceğiz, yanında şöför ve ahu olacak başka birini görür yada hissedersem fuat ölür
- tamam seninde yanında fuat ve şöför olacak
polat telefonu kapatır bilgisayara bir yumruk indiri koltukları tekmeler
- niye hep başını belaya sokmaktan zevk alan insanlar beni bulurki, aslında bırakacaksın sıksınlar kafasına
memati gürültü üstüne odaya girer
- ne oldu usta ulaşabildinmi
- ulaştım memati ulaştım . ahu hanım tıpış tıpış inci tataroğlunu evine muhabbete gitmiş
- göndereyimmi usta birilerini
- nereye gönderiyon memati bulutun eline düşmüş bile , zamanında yapacaktın onu, her şeyi benmi düşüneceğim
- usta önlem aldık ama çokta sıkı korumaya alamadık , ahu hanıma bilgi vermeden eve hapsedemezdikki
- neyse memati olan oldu, getirin şu fuatı

memati dışarı çıkar , güllü
- ne oldu memati abi
- bulut ahu torosu rehin almış
- polat abi boşa demiyor bu alemde karı kız olmaz diye baksan adamın selam verdiğini rehin alıyorlar, ee ne yapacağız şimdi
- fuatı getirin

10. sahne
Ahu ile incinin konuştuğu odaya bulut girer
- inci hanım babanız önemli bir konuda konuşmak için sizi bekliyor
- şu anda misafirim var sonra giderim
- önemli değil inci benimde çıkmam lazım
- ben ahu hanımı bırakırım siz babanızı bekletmeyin inci hanım
inci ile vedalaşırlar, ahu dışarı çıkar buluta
- sizin gelmenize gerek yok ben giderim
- asla olmaz ortalık hiç güvenli değil, sonra babanızın başına gelenler sizinde başınıza gelsin istemeyiz, helede bizim yüzümüzden
ahu ters ters bakar
- buyrum benim aracımla bırakayım ben sizinkini gönderdim
- ahu şüpheli ve tedirgin mecbur biner arabaya

11. sahne

Issız bir otoyol ve karşılıklı gelen araçlar 100 mt mesafede dururlar birinden ahu diğerinden fuat iner tabi sırtlarında polat ve fuatın tuttuğu silahlarla sonra bulut ve polatta iner , fuat ve ahu karşılıklı yavaş yavaş yürümeye başlarlar ortada buluştuklarına birbirlerine bakarlar ve bölüm biter.

m.alara
27-05-07, 01:45
işte 7. bölüm senaryom

1. sahne
bulut gizlice silahını çıkaracakken sırtına dayanmış silahı görmek için döner ömer baba namazını bitirip çıkar
hakan
• kısmet işte ölmeden hidayetede ermek varmış ,keşke gelmişken birde secdeye varsaysın belki gideceğin yerde bir faydası olurdu
hakan ve Hüseyin bulutu alır ve camiden çıkarlar
memati biraz paraladıktan sonra iki dizinden vurur
• belki akıllanır yanlış yerlerde dolaşmazsın bir dahaya der

2. sahne

tataroğullarının holdingine büyük bir karton kutu gelir.
Güvenlik görevlisi
• bomba falan olmasın

ikinci görevli

yok ya baksana dedektörden sinyal gelmedi
korkarak kutuyu açarlar ve ağzı bağlı bulutla karşılaşırlar

3.sahne
yıldız Davut tataroğlunun odasına girer
tataroğlu
- nasıl bulutun durumu
- iyi efendim ameliyattan çıktı, yalnız başka bir şey vardı
- söyle yıldız
- toroslar yine giriyorlarmış ihaleye
- bu süprizmi, beceriksizliğinizle beni rezil ettiniz , adam iyice cesaretlendi, ya bunun en iyi adamlarını bunlarsa korkacak bir şey yoktur demiştir, muhtemelen bulutuda o yüzden öldürmedi, beni sabote etmek için
- ne kadar kızsanız haklısınız efendim, ciddiye almamanın bedelini ödedik
- iyi adam hepimizin ayağına sıkıp paketlemeden işinizi ciddiye alın ozaman, ara o torosları başlarına bela almasınlar

yıldız ahu torosun amcasını arar
- ortağınız bu piyasada yeni , ama siz düzeni bilen adamsınız, ortağınıza söyleyin bu ihaleyi almanın bedelini hepiniz ödersiniz.
- Yıldız sonuçta bir arsa bunun için bu kadar gürültü koparmanın anlamı yok lakin ortağımında beni dinleyeceğini sanmıyorum
- Konu sadece o arsa değil bu ihale tataroğullarının onur meselesi
- Ben polat beyle koşup size dönerim

4. sahne

ahunun amcası canı sıkkın polatı bekliyordur
julide- neye canın sıkkın
amcası- bu iş zıvanadan çıktı artık direk tehdit ediyorlar
julide- birde ahuyu yanımıza aldık tehlikeye davetiye çıkarıyoruz
amcası- saçmalama julide , ne yani yiğenimi dışarımı atayım
kapının yanından geçmekte olan ahu tüm bunları duymuştur, üzdgün bir şekilde odasına doğru gider

Ahunun amcası polatı çağırır
- bak polat tamam kendi canını hiçe sayıyorsun, bende bu yaştan sonra ölüp kalmak umrumda değil ama ya ahu , sen bu ihaleye girmekle ahunun hayatını tehlikeye atıyorsun
- ne söyledi
- bedelini ödeyemezsiniz dedi, arsada umurlarında değilmiş tataroğlu onur meselesi yapmış , bak birazdan ihale başlayacak, söyle adamlara artırmasın çekilsinler
- sen yıldızı ara ben cevap vereceğim

yıldızı arar
- yıldız polat bey görüşmek istiyor
- ortağımı arayıp tehdit etmişsiniz , diğerlerine anlattım gerekirse bunun bedelini sizede anlatırım
- polat bey
- dinle , bizde onurumuzu ihaleye açma adeti yoktur, ama madem arsayla birlikte Davut tataroğlunun onuruda var masada, ona göre davranırım
- yani
- yanisi , arsanın ederini geçen ihalede belirtmiştik, artık üstüne tataroğlunun onurunun ederine koyar öyle fiyat veririz.
Der ve kapatır

Davut tataroğlu;
- ne dedi
- girecek
- ne dedi
- arsa bedelinin üzerine Davut tataroğlunun onurunun ederine koyarım dedi

Davut tataroğlu küplere biner,biraz etrafa tekmeler savurduktan söylendikten sonra
- geri zekalı, adam hepimizi rezil etti artık 1 milyarın üzerinde artırdığımız her değer için tataroğlunun değeri diyecek .
- napalım efendim ihale başlamak üzere
- söyle 600’ün üstüne çıkmasınlar onların verdiği ilk değerin üstünde bıraksınlar, biz nasıl olsa başka bir şekilde alırız arsayı, şimdi fazladan para vermenin ve rezil olmanın anlamı yok

ihaleye girecek şirketler yerlerini almıştır ihale 350 ile başlar
- Kaçkarlar 400 milyon
- Karacadağlar 450 milyon
- Tataroğlu 600 milyon
- Toroslar 1 milyar 50 sent
Ahu ,amcası ve polat tv den izliyorlardır
Ahu- 50 sentte ne
Amcası- ortağının tataroğlunun onuruna biçtiği para
Ahu güler
Amcası- gülünecek bir şey yok ahu, adamlar bunu yanımıza bırakmayacaklardır, helede polat tüm bunların üzerine böyle hakaret ettikten sonra .
Polat- merak etmeyin sizi koruyacağım
Amcası – ölmeyeceğimiz garantisini verebilirmisiniz
Polat- buna kimse garanti veremez ben sadece önlem alabilirim gerisi ecel
Ahunun amcası odayı terkeder
İkinci turda hepsi pas geçer ve toroslar ihaleyi alır.
Ahu- teklifini kabul ediyorum
Polat- ne teklifi
Ahu- hani küçük emniyetli bir evim var demiştinizya
Polat- rahat edemedin herhalde
Ahu- yok , artık kendi düzenimi kurmam gerekir, kendi ayaklarımın üzerinde durmalıyım . ee teklifin hala geçerlimi
Polat – tabi ki hemen taşınabilirsin, çocuklar eşyalarını getirir
Ahu – senden izin almadım ama ben bu gün topladım eşyalarımı
Polat- izin almana gerek yok, ben sadece güvenli olmayacağı için çocuklar getirsin demiştim
Ahu- hayır hata benim izin almalıydım , ev artık senin hem misafir ağırlamayada başlamışsın habersiz gelmemeliydim
Polat – ne misafiri
Ahu- inci gelmiş, görevliye sordum, benim için gelmemiş sizinle görüşmek istemiş
Polat- hiç yakıştıramadım, görevlilerle oturup dedi kodumumu yapıyorsun
Ahu- hayır aslında yerdeki incileri görünce merak edip sordum, inci hanım geldi dediklerinde ne bileyim inci benim çocukluk arkadaşım, tek dostum, beni görmeye geldiğini ve senin ona kaba davrandığını düşündüm canım sıkıldı.
Polat- inciye sorsaydın
Ahu- zaten canımı sıkanda bu ihale yüzünden inciyi bile aramaya çekiniyorum , tek dostumla arama girdi
Polat- ahu dostluklar iş anlaşmaları değildir, ihalelerle bozulmaz, ihaleyle bozulmuşsa o zaman dostluk değildir.
Ahu- haklısın sanırım yinede yalnızlıktan herhalde canım sıkıldı
Polat- sen şimdi evine yerleş ben seni gerçek dostluk yapacak, huzur verecek biriyle tanıştıracağım

5. sahne

tataroğlu yıldızı çağırır
- senin adamlarına söyle yıldız, o arsanın olduğu bölgeyi deprem bölgesi olacak şekilde bir rapor hazırlasınlar
- ordan fay hattı geçmiyor ki, zaten fay hattı olmadığı için o proje için orası seçildi
- bunu biliyorum , fay hattını ordan geçirmekte onların işi, yalnız hemen bir açıklama yapılmasın hele inşaat işine başlasınlar, yatırımı yapsınlar sonra basında patlatırız olayı
- peki efendim, şey acaba projeden haberleri olabilirmi
- olabilir, yoksa niye bu ihale için bizim düşmanlığımızı göze alsın, sizde işi sokak serseriliğine döktünüz
- terbiyesizliği yanına kar kalmayacak herhalde
- kalmayacak ama benim yöntemlerimle, niye biz uğraşalımki devlet uğraşsın

6. sahne
ihale çıkışı bütün taraflar torosların adamlarına ve yanlarındaki memati ve abdüle ters ters bakarak salondan çıkar

- bak abdülhey bu işten devlet karlı çıktı
- nasıl
- elli sent fazlasına sattı arsayı
- elli sentte nerden çıktı, niye elli sent ki
- ne bileyim ben, vardır ustanın bir hesabı
- 50 sentin hesabı ne olacak, ben elli senti anladımda bu bir milyar nerden çıktı
der gülerler

7. sahne
Polat odasında Tuncay beyle konuşuyordur
- polat bey, asu hanım işini ne yapacağız
- Tuncay ondan şüphelendiğinizi belli etmeyin, kalsın şimdilik belki ilerde bir işimize yarar
- Ne işimize yarayacak asuyu içimizde barındırmak tehlikeli olmazmı
- Ne olduğunu bildikten sonra , tam tersine kimin adına çalışıyorsa ona tehlikeli olur. Biz onu uzaktan takip edelim bakalım asu hanımın izi bizi nereye götürecek

8. sahne
Memati ve polat ofiste
- abi Kaçkarlara ne yapacağız
- tebeşir tozu fabrikasını başlarına yıkın memati
- tebeşir tozu fabrikalarımı var
- hani ilaç diye millete yutturdukları tebeşir tozunu imal ettikleri büyük fabrikalarını
- tamam usta
- memati işçilere zarar gelmesin, bizim olduğumuzuda Kaçkarlar anlasın yeter

9. sahne

Memati, abdülhey , güllü fabrikanın yakınında pusudadır
- abdülhey hazır olun, ama önce güllünün üstünü ara
- niye abi
- projektör falan getirmiştir yanında , ateş edeceği adama tutmak için
- memati abi , ayıp oluyor kafama sık kurtulayım böyle sürekli yarama tuz basacaksan
- merak etme sen ,öyle ışıldaklarla gezersen biri sıkar zaten erhan.

10. sahne
Polat istihbarat daire başkanı ile konuşuyordur
- evlat bu gidişle sen benide fazla yaşatmazsın
- neden
- bulaştığın adamların kim olduğunu biliyormusun
- çok iyi bildiğim için peşlerindeyim
- şimdilik ölüm fermanını vermemişler , sadece devlet içindeki güçlerinden kontrol altında tutulman için ricada bulunmuşlar, ama bunlar yurt dışındaki malum firmaların türkiyedeki kolu, verdiğin rahatsızlık kollarla kalmayıp baş ağrısı yapmaya başlarsa , o zaman rica değil direk devleti tehdide başlarlar
- başkanım ben millet için devlet adına çalışıyorum , siz arkamda olmazsanız bu adamlarla kanımım son damlasına kadar savaşırım, kaybedecek bir şeyim yok, devlet arkamda olursa devletin milletin selametine kadar savaşırım, devlet arkamda olur yada olmaz ama şunu bilinki, devletinde milletinde kaybedecek bir şeyi yok artık, kaybedeceğini kaybetmiş artık komadan çıkıp yaşam savaşı verme vakti.
- Ben içindeki tehlikeyi bil diye söylüyorum, ben yaşadığım sürece devletin arkanda olacağına söz veriyorum
- Sağolun başkanım, umarım ömrünüz uzun olur
- Umarım umarım, senin gibi adamı olduktan sonra benim mevkimdeki adamların ömrü pek uzun olmaz ya neyse

11. sahne

Abdulhey , güllü ve memati iyi planlanmış bir operasyonla tamerin sayesinde güvenliğe takılmadan fabrika müdürünün odasına girerler ,fabrika müdürünü tehdit edip, gece vardiyasının bu gün gelmeyeceğini vardiyası bitenlerin makineları kapatmaları gerektiğini fabrikanın gece bakıma alınacağını duyurmasını sağlar, fabrika boşalınca fabrikayı yakarlar , alevler yükselen fabrikayı polat arabasından izlerken bölüm biter

yakamoz16
05-06-07, 14:30
Evet yeni bölümfotoları geldi ve bende buna göre Ömer baba'nın kurtarılma senaryosunu yazıyorum:img-hyste

Polat Bulut'la karşı karşıya gelir ve Polat Bulut'a babasını bırakmasını hesabının kendisiyle olduğunu söyler ve Bulut'ta Ömer baba'yı bırakır .

Ömer baba tam giderken Oğluna sımsıkı sarılır belki aralarında bir konuşmada geçer..

Sonra Bulut ve Polat bir müddet konuşurlar Bulut Polat'ı kızdıracak bir şey söyler(nedense böyle düşündüm)ve bu sırada Polat çakısını yavaşça çıkarıp Bulutun boğazına dayar..

Ve Bulut'a adamlarının silahlarını bırakmasını söyler tabi bu sırada Ömer Baba sağsalim evine varmıştır Abdulhey'de oradadır..

Nazife anne Ömer babayı görünce boynuna sarılır iyimisin falan der sonra nasıl kurtuldun diye sorar oda Polat'ın onu kurtardığını ve Bulut2la kaldığını söyler ve tabi anne yüreği pek telaş yapar..

Sonra Abdulhey Polat'ı telefonundan aramaya başlar Mematiye haber verir..

Bu sırada Polat Bulut'u rehin almıştır..

Polat:Ben silahsız olanı öldürmem ama sen yaşlı bir adamı kaçırmaktan bile çekinmeyecek kadar adi bir adamsın der: ve Bulutu itekler..:img-hyste

Sonra rahatça arabasına binip gider Bulut'sa öylece baka kalır:img-hyste

yakamoz16
05-06-07, 16:29
Fuat Ahuya evlenme teklifi eder...

Fuat:Ahu eşimden boşandım uzun zamandırda seni beğendiğimi biliyorsun...

Ahu:Bende seni çok beğeniyorum şekerim

Fuat:Öyleyse benimle evlenirmisin Ahu...

Ahu:Evet evet evet sonsuza kadar evet biricik aşkım Fuatım:img-hyste

Fuat:Öyleyse hemen işlemlere başlayalım aşkım.

Ahu:Evet aşkım hemen başlayalım yetti gayri bu kadar ayrılık.

Ahu evleneceğini Polat'a haber verir.

Ahu:Merhaba

Polat:Hoşgeldin Ahu bacı:img-hyste Nasılsın

Ahu:Çok iyiyim bugün uzun zamandır beklediğim bir şey olduda.

Polat:Ne oldu?Öğrenmemde sakınca varmı.

Ahu:Olurmu sen benim abim sayılırsın:img-hyste Sana anlatmıycamda kime anlatıcam Bugün Fuat bana evlenme teklifinde bulundu..:happy0064

Polat:Öylemi sen ne dedin?

Ahu:Kabul ettim.

Polat:Senin adına çok sevindim bende severim şekerimi akıllı çocuktur senide mutlu eder .

Ahu:Öyleyse nikah şahidimiz olurmusun:img-hyste

Polat:Abin olarak tabi nikah şahidin olurum ama önce Fuat'ın seni benden istemesi lazım sonra başlık poarasınıda vermesi lazım:img-hyste Ama sevenleri ayırmak günahtır başlık parası istemem direk verdim gitti yaparım:img-hyste

Tüm forumca Ahu ve Fuat'a bir ömür mutluluk dileriz ALLAH sevenleri bir ömür ayırmasın:img-hyste

mc_merve
05-06-07, 16:50
ahu: polata herzamanki gibi telefon acar ) merhaba polat seninle bir konu hakkinda gorusebilirmiyim

polat : gine ne oldu:img-hyste

ahu: onemli:img-polic

polat : hep onemlin zaten neyse tamam gel konusalim

(ahu polatin mekanini gelir )

polat:buyur ahu kardes anlat derdini derman bulalim:img-hyste

ahu:aslinda pek drt sayilmaz polat ama gine sana anlatmak istedim ( aliskanlik iste)
neyse uzatmadan soyleyim. fuat bana evlenme teklifi etti

polat : (kahkaha atar) seni sansli ahu seni buldun zengin cocugu valla talih kusu basina kondu hic kacirma bacim

ahu : ama seyy ben aslinda seni....:img-hyste

polat : bak bacim benden sana ne yar olur nede sevgili :img-hyste :happy0064

ahu:ikisi ayni sey degilmi :img-pilot

polat : bana kelime oyunun yapma ahu senin icin iyi olmaz herneyse benden sana abi tavsiyesi sakin kacirma fuati uzulursun

ahu: sen nasil istersen zaten benimde gonlum vardi :img-hyste

polat : o zaman benden size abi kiyagi dugun benden olsun

(memati iceri girer ):img-hyste

memati:abi istemeden konustuklarinizi duydum

polat : onemli degil

memati : eger razi olursan ahu baciya benimde bir dugun hediyem var

polat : tabi buyur

memati :duyduguma gore fuatin en son burnu kirilmisti:img-hyste

ahu : ne zaman

polat : orasini karistirma

memati : benden hediye olarak bir estetik yapilsin diyorum severrim keretayi

ahu: cok mutlu olurum ,......... polat -memati nekadar iyisiniz sizi artik bir abim olarak goruyorum
yasain cok mutluyum yasasin sonunda bende evleniyorum :)

memati : abartmaa

ahu :neyse ben artik gideyim sizi yeterince rahatsiz ettim

polat : anladigina sevindim

ahu: en yakin zamanda dugunume beklerim

polat : tabiki seve seve

:img-hyste

m.alara
05-06-07, 20:24
mervenin senaryosuna ek
polata söyler, polat iyi yaptığını hatta düğününü kendisinin yapacağını söyledikten sonra
ahu- ah karşı çıkacaksın diye ödüm koptu
polat- niyeki
ahu - ya aslında benim gönlüm sende , ama imkansız olduğu için bari kısmeti değerlendireyim dedim
polat- neden imkansızki
ahu- ya bir forum var bir yığında manyak üyesi , çatlak çatlak kızlar sana yaklaşmaya kalksam beni boğarlar , bari fuatla evlenip canımı kurtarayım , senide onlara bırakayım
polat- ne ne demiştin fuat sana evlenmemi teklif stti mematiiii
memati- buyur usta
polat- memati git şu şekerimin kafasına sık gel
memati- zevkle usta
polat- ha oraya gitmeden önce belediyeye uğra nikah için gün al en kısa zamanda olsun memati
memati- kim evleniyor usta, niye bu kadar acele
polat- kim olacak memati ahuyla ben, niyemi acele , geç bile kaldım cadılara yem olacağım bu gidişle
ahu- ne yani bu kızlardan kaçmak içinmi benimle avleneceksin
polat- yok canım biraz kendimi naza çekeyim hava basayım dedim ama nazlanacak zaman değil tehlike kapıyı çalıyor

bunlarda diğer senaryolar

1-

polat bıçağı bulutun boğazına dayar o sırada yıldız arar buluta fırça atar, yıldız polat la tataroğlunun görüşmek istediğini söyler bulutta bunu polata söyler sonra ömer babayı eve uğurlayıp birlikte tataroğluna giderler tataroğlu düşman değil dost olmak istediğini hatta ona ihtiyacı olduğunu söyler, çünkü bilderberglerle toplantısı iyi geçmemiş sıranın kendisinde olduğunu anlamıştır,torosun öldürülme sebebininde polatı bu işin içine çekmek için bilderbergler tatafından özellikle planlandığını anlatır amaçları her ne kadar farklıda olsa şu anda aynı tarafta yer aldıkları ve bu işin aslını çözebilmek için tataroğlu ile bilgilerinin birleştirmeleri gerektiğini anladığı için polat bu teklifi kabul eder, kaçkarları ekarte edip dörtlünün içine polat girecektir.

sonra polat istihbarat başkanına gider ve aslında halonun ve çocukların yakalanma emrinin tataroğullarının baskılarından değil devlet içinde yüksek bir mevkiiden gelen baskılar sonucu yapıldığını öğrenir ve devlette kripteksin peşindedir.

polat ahuya yapılan teklifi öğrenince demek tataroğulları işbirliği ile yetinmeyip ailevi bağlarda kurmak istiyorlar deyip daha kuvvetli bağlar oluşsun diye ahu ile evlenip , incidende çocuk yapmaya karar verir

2-

ahu- fuat tamerle göüştüm bana evlenme teklif etti (elini çabuk tut gitti gidiyor)
polat - ne cevap verdin
ahu- düşüneyim dedim
polat - tamam usulünce gelsin bakarız
ahu- bu ne demek şimdi beni senden mi isteyecek benim amcam var
polat- ben amcanı emekliye ayırdım , adam julideyle başedebilmek için enerji toplamalı
ahu - sessizlik ( adama bak ya severken baba kız mı olduk)

fuat elinde çiçek çikolata polatın yanına gelir
polat- demek ahuyu istiyorsun
fuat- evet artık aynı tarafta olduğumuza göre sencede bir mahsuru yoktur heralde şekerim
polat- yok şekerim, yokta sen bilmiyormusun ahu benim alın pardon senaryoyazım onu sana yar edersem benim 3 yılda edindiğim karizmam çizik çizik olmazmı
fuat - olmaz diyorsun yani deyip ağlamaya başlar
polat - yok yinede sana bir şans vereceğim , seninle türk ruleti oynayacağız hayatta kalan ahuyu alır
polat toplu tabancayı çıkarır ve fuata verir
fuat tabancayı şakağına dayar ve tetiğe basar
polat- tüh kurşunun birini çıkarmayı unuttuk

m.alara
06-06-07, 01:15
işte tuğba için yazdığım senaryo , tüm rol arkadaşlarıma teşekür ederim

Ahu ve fuat evlenme teklifi sahnesini çekmiş stüdyoya doğru gidiyorlardır. Gecenin puslu vadisinde yavrukurtlar çetesi pusuya yatmıştır
Papatya- işte geliyorlar
Alara- ben göremiyorum
Papatya- başındaki yün çorabı çıkarırsan görürsün, kafanıza çorap geçirin derken, tel çorabı kastetmiştim
Alara- düğünden kalma bi tane vardıda tüm evi altüst ettim bulamadım
Papatya – neyse neyse Zeynep şaşmazın külotlu çorabının bir bacağınıda sen kullan . Merve, anita, yakamoz en seveceğiniz işi yapmaya hazır olun . çuval hazırmı?
Merve- hazır hazır, bu arada bu işi bize verdiğin için ne kadar teşekkür etsek azdır papatya abla
Anita- den den
Yakamoz- den den
Papatya- densizliğin luzumu yok işinize bakın , hazır şimdi
Fuat- bak ahu madem teklifimi kabul etmiyorsun bari tek taşımı geri ver
Ahu- (ses yok )
Fuat- ahu ahu nerdesin nereye kayboldu bu kız ya , tüh be kız gittiya tek taşta gitti be şekerim, ben onunla daha en az on tane kızla evlenirdim
Yakamoz- görev tamam hüzünde gelmeyecekmiydi
Alara- onu aramadım nasıl olsa pana nın önünde necatiye bubi tutzakları kumakla meşguldür , onu ordan alırız

Pana setinde polatla ahu sahnesi çekmek için hazırlıklar tamamlanmıştır
Polat- ya yönetmen abi bu ahu niye gelinlik giymiş senaryoda böyle bir şey yazmıyor, hem bu ahu değil galiba ahu nerede
Papatya- teessüf ederim abi değil abla , sen işine bak , senaryo düzeltiliyor, ahuyuda merak etme yan stüdyoda aylince onunla program yapıyor, alara aylinceye söyleyin helyumu fazla kaçırmasın
Polat- raci bahadır nerdesiniz ne senaryo düzeltmesi nerden çıktı bu
Papatya- şey onları askere gönderdik, kv-terör için gözlem yapsınlar diye, hüzünle alara yazıyor senaryoyu
Polat- hüzünmü, tanrım bu kabus olmalı biri beni çimdiklesin
Ahhhh biri dedik herkes demedik şu gelinlikli olan çimdiklese yeterdi
Papatya- kızlar tamam rahat bırakın damadımı
Polat- of sağol papatya beni bu kızların elinden kurtardığın içinde… dur bi dakika ne damadı
Mematiii, abdulhey yetişin
Abdulhey- (mematinin kulağına fısıldar) abi bu vadi hepsinden tehlikeli en iyisi hemen sıvışmak
Memati- aaaa şey usta yetişmesine yetişeceğimde birden aklıma geldi, ya ben bir yığın adam öldürdüm hiç hapse girmedim, artık cezamı çekme vakti, hem halo dayı yalnız kalmasın oralarda
Polat- memati dur nereye gidiyorsun, abdulhey bari sen kutar beni bu kızlardan
Abdulhey- abi vatanın bana ihtiyacı var, yokluğumu fırsat bilmiş bu teröristler her tarafa dadanmış yardım ederdim ama acilen dağlara dönmem lazım
O sırada nazife anne ve ömerbaba gelirler , polatın sevinçten gözleri parlamıştır
Polat- anne baba kurtarın beni bu kızlardan
Nazife anne- güzel oğlum kör istedi bir göz Allah verdi sürüsüne bereket, benim yapamadığımı kızlarım yapmış ne güzel evlenin ve küçük Polatlarınız olsun hem gelinimde güzel… miş…. Galiba. O ne biçim duvak öyle
Papatya- kızım Tuğba çıkarsana o çorabı başından
Tuğba- a şey sınav heyecanı , yani nikah heyecanı unutmuşum anneciğim
Polat- baba bari sen bir şey yap
Ömerbaba- Evladım mesnevide derki biri yemiş biri bakmış kıyamet ondan kopmuş , 3 senedir elif yiyor kızlar bakıyor şimdi Tuğba kızım da yesin senide kıyamet kopmasın evladım
Polat tüm ümidi tükenmişken bulutun geldiğini görür ve çetenin eline düşen buluta sarılır misali
Polat- bulut seni Allah gönderdi , beni tataroğlunun önüne atmak için esir almaya geldin dimi, hemen alabilirsin bak silahımda yok
Bulut- valla ben kendim geldim ama senin şu muhterem baban doğru söylüyormuş galiba , kader var demekki, şimdi benim ve tüm kötü adamların intikamını alıyor senden . eeee bende gidip 2 rekat şükür namazı kılayım bari
Polat- anlaşıldı kurtuluş yok memur bey bari sen kıyma bana
Yalçınersönmez – valla abi kafama terlik yemektense nikah kıymak daha iyidir.
Polat çaresiz boynunu büker tuğbanın yanına nikah masasına oturur
Yalçın – Tuğba sen polat alemdarı eşin olarak kabul ediyormusun
Tuğba- (ses yok)
Yalçın- cevap versene Tuğba naz yapmanın sırasımı
Tuğba- iyide şıkları söylemedin
Yalçın – hasbinallah
a- evet
b- hayır
c- babam bilir
d- annem bilir
e- hiç biri

Tuğba – A
Yalçın – sen polat alemdar tuğbayı eş olarak kabul ediyormusun
Polat – A hhhhhhh, o ne ya ayakkabının altında çivimi var deldin ayağımı
Yalçın – bende çetenin bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak sizleri karı koca ilan ediyorum
Polat- dur ya ben evet demedimki
Yalçın – A dedinya öyle dimi şahitler
Çete hep bir ağızdan – A
Yalçın – evet imzalarınızı atın baklalım , Allah canını alması Tuğba bu cevap kağıdımı imzanı at dedik ösym numaranı yaz demedik
Tuğba- a pardon ya ilk defa evleniyorumda heyecan işte
Yalçın- yok bide bu yaşta ikinci defa evlenseydin, tövbe tövbe, hadi bakalım size mutluluklar bana bay bay
Merve- hop dur bakalım biz nolucaz
Yalçın merveye ve arkasındaki sıraya bakar
Yalçın- e siz kimle evleneceksiniz
Yakomoz- tabiî ki polatla bu kadar uğraştık onu bitek tuğbaya yar edermiyiz.
Papatya – alara, hüzün yetişin çete ayaklandı
Alara- durun bakalım kızlar ettiğiniz yemini hatırlıyormusunuz
Merve- evet de…..
Alara- bir daha hatırlatayım o zaman
Ben yavrukurt çetesinin üyesi olarak
Polatı Tuğba için kaçırdığımda
Gözüm dönüp polata atlamayacağıma yemin ederim
Yeminimden dönersem tanrı beni lanetlesin ve
Beni kv terör yasaklansın diyenlerden yapsın
Ömür boyu perşembeleri uyuyarak geçireyim
İlüminate beni yargılasın ve
Acıhayatı seyretmekle cezalandırsın

Çete üyeleri bir elleri polatın resminde diğer elleri kalbinde ney eşliğinde ettikleri yemini hatırlamış gözleri arkada en önde nalan k (polat elden gitti bari arası kaçırmayım diye acele etmektedir) olmak üzere inlerine doğru yol alırken mutlu çift kovalamaca oynamaktadır.

SON

yakamoz16
06-06-07, 09:52
Alara'ya karşı hemen daha öçnce yazdığım Aslı &Polat senaryomu bulup buraya kopyaladım:img-hyste
Hüzün Aslı ve Polat'ı tanıştırır...

Hüzün: Polat bak bu Aslı

Aslı: Merhaba Polat Bey

Polat: Bana sadece Polat diyebilirsin Aslıcım aa sana Aslıcım dedim ama..

Aslı: İçinden nasıl geliyorsa öyle hitap edebilirsin bana Polatcım

Polat: Şöyle buyur Aslıcım..

Aslı: Teşekkürler.

Hüzün: Siz rahatınızı bozmayın ben ayaktada durarım

Polat: Aman Hüzün sende otur işte şu oyuk koltuğa...

Ne içerdiniz?
Aslı: Ben bir çay alayım...

Polat: Erhan bize üç çay getirirmisin?

Güllü: Hemen getiriyorum abi..

Hüzün: Ohh bize soran yok(Hüzünü biraz çatlatayım )

Çaylar içilir Polat Aslıyı bir güzel süzer oo yakıcı bakışlarıyla tabi
Hüzün: Aslı hadi artık kalkalım..

Aslı: Olur canım kalkalım..

Polat: Ama olmadı böyle daha yemek yiycektik.

Hüzün: Yok kalkalım biz

Polat: Ama birgün yemeğede gideriz olurmu?

Aslı: Tabi olur..

Polat: Ama Hüzünsüz

Hep birlikte merdivenlere doğru giderlerken....
Aslının ayağı takılır.
Aslı: Ahhh

Polat hemen Aslı'yı kollarından tutar gözler buluşur(yakın plan)

Polat: Aslı iyimisin.

Aslı: İyiyim ,sağol.

Polat Aslı'ya gülümseyerek bakar...
Bu arada Hüzün tüm kıskançlığıyla Aslının elinden tutup merdivenlerden yukarı çıkar.Polat hala Aslı'ya bakıyordur.

Ancak bu kadar oldu...

Bu da Hüzünüm yazdığı Devamm
Aslı hüzünün sürüklemesi ve Polatın süzgün bakışları altında merdiven yukarı tırmanır, yuvarlanır, zoraki çıkartılırken

Ayakkabısının birini merdivende bırakır...

Polat hemen koşar tabi, ayakkabı güzele benziyor.. pembe fiyonklu,
hemen alır onu

Polat: aahhhh işte rüyalarımdaki kız, lakin hey hat kader, pabucu elimde kaldı...

Aslı: polaaaatt, yemek sözünü unutma...

Polat: nasıl unuturum güzel gözlüm minik boylum... hemen yarın akşam... şu koca gün bir geçse!!!

Hüzün: Allahım ya, ahuyla tıkındığın yetmiyormuş gibi şimdi de aslıyla mı tıkınacaksın...

Polat: nayır hüzün, seni bir yakalarsam!!!!

Hüzün: pışşık sütlü kaşık, ben tazı gibi kaçarım bikerem..

Aslı: polaaaaaatttttt

Polat: aslııııııııı

derken fonda bir türkü...

Seni seven oğlan neylesin malııııı:img-hyste

ceren durul
08-06-07, 22:10
bende bir senaryo yazacagim ... hemde polat-ahu-fuat hakkinda
kiskananlar catlasin emmiiiii:icon_whis

fuat: benimle evlenir misin ahu
ahu: hayir ....
fuat: ama ben degistim ahu; ve degisimime ancak sen yardimci ola bilirsin
ahu: fuat kesinlikle hayir ..
fuat: ama ahu
ahu: fuat; lütfen isim var daha sonra görüsürüz
fuat: tamam nasil istersen eger kararini degistirmek istersen

fuat yüzük olan kutuyu daha fazla ahuya yaklasarak söyle der

fuat: istedigin zaman beni arayabilirsin
ahu: iyi günler fuat

----------------------------------------------------------------------

ahu kizkulesinin karsisinda oturur aksam vakti ... :img-hyste (oh olsun size elifciler siz yaparsiniz bize haaa simdi görürsünüz) ...:happy0064

ahu kutuya bakar ve hep düsünür ... hep aklina polatin fuatla ilgili söyledileri gelir ve aklina polat gelir ...

ahu elinde yüzügün oldugu kutuyu acip kapatirken polat gelir
aslinda polat olaylardan biraz uzaklasmak icin kafasini dinlemek icin gelmisti
ahuyu görünce hem sasirir hemde ahunun neden burda oldugunu merak eder

yavasca polat ahuya dogru yaklasir ... ve elindeki kutuyu görünce cok sasirir.

polat: ahu
ahu hemen elindeki kutuyu cantasina koyar
ahu hafifce tebessüm ederek: hosgeldin polat ne isin var senin burda
polat: biraz kafami dinlemek icin geldim
ahu: hmm tamam
polat: o kutu neydi ahu
ahu: benim icin anlamsiz bir kutu ve teklif
polat: en azindan anlamli ki düsünmek istemissin :img-hyste
ahu: öyle birsey yok polat; gecenlerde inci gelmis
polat: efet
ahu: neden gelmis
polat: bana geldi
ahu: anliyorum neyse ben seni rahatsiz etmeyeyim zaten cok youluyorsun basina gelenleri duydum daha sonra zamanin olursa eger isler icin görüsebilir miyiz ??
polat: neden gidiyorsun? yoksa isin mi var
ahu: hayir bir isim yok sen rahat..
polat: otursana
ahu: peki (ahu cok sicakcik tebessüm eder, polat ise tebessüme karsilik verir.)

---------------------------------------------------------------

polat: kim sana evlenme teklifi etti ?
ahu: fuat
polat: fuat mi ? o evli degil miydi
ahu: evet ama bosanmak icin dava acmis
polat: hmm yani ciddi sen ne düsünüyorsun
ahu: tabii ki hayir
polat: neden
ahu: cünkü cünkü ben baskasini ....
ahu: ben simdi gercekten gitmem gerek

polat ahunun elinden sikica tutar ...

ahu sasirir ...

polat: yarin aksam zamanin var mi ? benimle bir yere kadar gelebilir misin
ahu: nereye gelebilir miyim
polat: orasi süpriz (her zaman ki gibi tatli tatli gülümser)
ahu: peki o zaman
polat: ben seni evinden alirim tamam mi
ahu: tamam
-----------------------------------------------------------------

polat arabayla ahuyu evinden almaya yola koyulur.

jülide: kiminle randevun var bu kadar süsleniyorsun
ahu: orasi seni ilgilendirmez jülide
jülide: polatla degil mi ?
ahu: evet eger o kadar cok merak ettiysen

sonra ahu asagiya iner. polat kapiyi acar (centilmen adam ya karizmaya bak)
ahu: tesekür ederim
ahu: simdi söyliyecek misin nereye gidecegiz ...
polat: süpriz dedik ya ...

polat ömer babagilin evinde gelir
nazife anne bir sürü cörekler börekler hazirlamisdir (yeni gelin gelecek ya ondan dolayi :img-hyste )

ahu: burasi neresi polat
polat: babamgilin evi der ve coook tatli gülümser
ahu: ne kadar güzel bir yer

nazife anne: hosgeldin oglum sende kizim
ahu: hosbulduk
ahu ömer babanin elini ve sonra nazife annenin elini öper
polata ahuya hayranlikla bakar, cünkü ahunun cevresinde hep inci gibileri oldugunu düsününce ... ahunun nasil degisik biri oldugunu polat gözden kacirmadi.

ömer baba ve nazife anne önden polat ve ahu arkadan gider
polat ahunun kulagina egilerek: nasil süpriz ama
ahu: güzel der ve gülümser :img-pilot

---------------------------------------------------------------------------

devami baska zaman

yorumlarini dört gözle beklyiorum acikcasi ....:img-wink:
negativ positiv fark etmez; yorum yazin .... !!!! :img-help:

ceren durul
09-06-07, 19:13
Simdi Ben Bir Kac Tane Ahu-Polat-Sahnesi Yazacagim ...
Bu Öyle Böyle Bir Sahne; Kacinci Bölümde Olur Orasini Bilemem ...

Simdi Ahu Ve Ev Sahnesi Yazacagim ...

ahu jülidenin cenesinden bikmisti ve aklina polatin teklifi geldi o teklifi degerlendirmek icin polati aramaya karar verdi ...

polat o sirada nazife annesinde ve ömer babasinin yaninda

polat ömer babayla icerde konusuyordu ve nazife anne bahcedeydi
polat telefonunu bahcede unutmustu ...

telefon calar nazife anne acar ....

ahu: polat
nazife anne: efendim

ahu bir bayan sesi duyunca hemen kapatir ve icinde bir aci kipirdamasi hisseder

nazife anne: polat oglum birisi aradi ama hemen kapatti
polat: hmm (sonra telefonuna ahunun aradigini görür hafifce tebessüm eder )

yolda arabadayken aklina ahu gelir ... sonra düsünpr elif ve kendisini düsünür elifi eskiden ne kadar sevdigini ... ama yillar sonra ilk defa böyle eskisi gibi bir his almistir icini ... güler ... ve evine gelince koltuga uzanir ... ahuyu arar

ahu: efendim
polat: nasilsin ahu aramissin neden kapattin telefonunu
ahu: sey mesgülsündür diye
polat: hmm annem acmisti telefonumu
ahu: zaten bende öyle düsünmüstüm
polat: tabi tabi sen neden aramistin
ahu: yani eger olursa senin o dedigin evde kalmak isterim
polat: tabii olur sana adresi vereyim

ahu biraz üzülmüstü cünkü polatin evi gezdirmesini beklerken sadece adresi vermesi ...

ahu: tesekür ederim o zaman ben yarin tasinacagim
polat: nedir bu acelen
ahu: aslinda acelem yokta; neyse bosver Iyi Aksamlar
polat: sanada ...

--------------------------------------------------------------------------

ahu evini görünce cok begenmistir ... (eeee tabii polatin zevki var tabii)

ahu esyalarini yerlestirmis; sportiv kiyafetiyle biraz koltuga rahatlanmak icin uzanmisti ... kapi caldi ...

ahu: acaba bu kim ya; umarim jülide degildir :img-hyste

ahu kapiyi acinca karsisina polati görünce cok sasirir ve mutluda olur aslinda

polat: yeni evine misafir kabul ediyor musun
ahu: tabii ki

polat: bu senin icin

polatin elinde kocaman bembeyaz güller (polat bu ne zaman ne yapacagi belli olmuyor alismak gerekiyor )

ahu: cok tesekür ederim ...
ahu: iceri girsene
polat: bende hic davet etmiyecen zannettim

polat koltuga oturur, evi gözden gecirir, ahuyu izler,

ahu: kusura bakma daha tam bitiremedim isimi, biraz daginik
polat: önemli degil
ahu: ne icersin
polat: bir kahve alirim

ceren durul
09-06-07, 19:41
devami geliyor ... öyle bos bir kahveyle birakir miyim senaryoyu ...:img-cool2

ahu kahveyi getirir ... polat ahuyu izler ...

polat: ellerine saglik cok güzel olmus
ahu: afiyet olsun
polat: nasil evi begendin mi ?
ahu: cok begendim tesekür ederim yardimin icin

-... polat gülümser ...-

polat masanin üstünde bir kutu görür

polat: ahu o yüzük ne
ahu: sey önemli birsey degil
polat: önemli degil öyle mi
ahu: efet degil; cünkü ...
polat: kim sana evlenme teklifi etti ahu

polat o soruyu duyunca cok ciddiydi. birazda ahuya sinirli bakyiordu

ahu: fuat etti, ama kabul etmedim
polat: neden
ahu: ben galiba baska birini seviyorum ...

polat ahuya cok sicak sicacik bakar ...

polat: gec oldu sende daha yerlesmedin
ahu: önemli degil
polat: olsun hem birdahakine yerlestin diye gelirim hemde bir bahanem olur
ahu gülümser: istedigin zaman gelebilirsin burasi zaten senin evin
polat: burda kim oturuyorsa artik onun evi

polat: iyi aksamlar
ahu: iyi aksamlar ...

polat nazife annenin yanina gider ... nazife anne oglunu görünce cok sevinir

nazife anne: oglum hosgeldin
polat: hosbulduk anacigim

nazife anne: nasilsin yüzünden gülücükler hic eksik olmuyor
polat: öyle mi farkinda degilim
nazife anne: o kiz mi senin yüzünü güldüren
polat: ahu mu ? yok anne nerden cikartiyorsun
nazife anne: ben frak etmem mi? Allah yüzünden gülücükleri eksik etmesin

polat o gece orda kalir ... biraz düsünür ... ve artik kalbinde yeni bir acildigini fark eder ...

polat ertesi günü ahunun sirketine giderken yolda
ahu´yu görür hemde fuat la

fuatin cok israrindan dolayi ahu onunla konusmak icin teklifi kabul eder
yüzügü ona teslim edince ve 3. kez evlenmek istemedigini tekrar edince fuat cok sinirlerini ve onu zorla arabaya bindirmek icin cabalar ...

ahu: birak beni
fuat: gel benimle ...

polat gelir ... ahu onu gördügüne cok sevinir ...

polat: fuat birak ahuyu
fuat: neden seninle ne alakasi var sekerim :img-hyste
polat: birak dedim

fuat birakmayinca polat fuata öyle bir tokat atar ki; fuat yere cakilir

polat: bir daha seni ahunun cevresinde görmeyeyim ...

ahu: cok tesekür ederim sende olmasan
polat: neden seni zorla arabaya bindirmeye calisti
ahu: eklenme teklifini kabul etmedigimden dolayi

neyse simdilik bu kadar aklima daha fazla bir fikir gelmedi
eger birisinin aklina bir ahu-polat konusu gelirse bana yazsin; bende bir senaryo yazarim ...

ceren durul
10-06-07, 16:40
simdi baska bir senaryoya gecelim ...
bakalim bunu nasil yazacagim ...

polat´in aklina ahu gelir ... sirkete gitmeye karar verir

ahu sirkette bir sürü islerle bogusurken birde jülideylede ugrasmak zorunda
jülide fuatin ahuya evlenme teklifini duymustur; ve ahu yu teklif icin ikna etmeye calisir ... ama jülidenin iknalari ahuyu hem daha fazla kizdirir hemde daha fazla fuattlan evlenmeyecegini söyler ...

jülide: ahu seni anlamiyorum nasil bu kadar soguk olabilyiorsun
ahu : cok kolay yanimda senin gibi biri olunca ... :img-hyste (yasa be kizim)
jülide: bence fuat cok iyi biri; hem degismek istediginide sana söylemis
ahu : fuat :king: eger degisecekse bunu kendi basinada yapabilir bana ihtiyaci yok
jülide: ama ahu adam hem yakisikli (igrenc); hemde zengin
ahu : hemde umursamazin paracocugunun ta kendisi
jülide: hem seninher istediginide alir, dahaa ne istiyorsun ki
ahu : daha ne mi istiyorum; fuati istemiyorum orasi belli
jülide: neden yoksa polat mi
ahu : o kadar cok istiyorsan sen evlen
jülide: ahu bak böyle konusma yoksa amcana
ahu : dogru ya sen amcamla evliydin degil mi unutmusum :img-hyste
ahu : isim var jülide
jülide: eger fuatin evlilik teklifini kabul etseydin bu islerle bogusmak zorunda
kalmazdin ...
ahu : jülide isim var dedim

ahu jülideye sinirli sinirli bakar; ahu jülide yüzünden cok sinirlenmistir ...
(ne kadar sinirlense az tabii; insanin böyle yengesi olunca :icon_whis )
sekreter kapiyi acar ....

sekreter: ahu hanim misafiriniz var
ahu : kimmis?

polat iceri girer ...

polat: misafir kabul ediyor musun
ahu : hosgeldin polat otursana
ahu : ne icersin
polat: kahve :kahve
ahu : bize iki tane kahve

polat: nasilsin
ahu : basina gelenleri duydum; halonun ve babanin cok üzüldüm
polat: evet babami kacirdilar benimle konusmak icin
ahu : seninle konusmak icin kacirdilar mi
polat: evet ...
ahu : cildirmis bu adamlar

sekreter ahunun odasina kahve götürürken; jülide onu görür (sinir kadin):img-help:

jülide : kime bu kahveler
sekreter: ahu hanimin odasina polat alemdar geldi
jülide : tamam

jülide ahuyu kizdirmak icin elinden geleni yapmak icin odaya damlar ... damdan düser gibi ... (kiskanc iste ... :happy0064 )

jülide: ahu misafirinin gelecegini bilmiyordum
ahu : bende jülide
jülide: hosgeldiniz polat alemdar
polat: hosbulduk

jülide: basian gelenleri duydum cok üzüldüm (aman sen üzülmeden olmaz tabi)
jülide: gecen gece inci gelmis degil mi
polat: efet inci hanim benimle konusmak icin geldi
jülide: hmm bizde ahuya geldi sannettik
polat: evi ahudan almistim hatirlarsaniz :good:
jülide: biliyorum
ahu : senin isin yok mu jülide
jülide: hayir ahucugum
polat: neyse ben kalkayim; artik baska zaman BASBASA kaldigimizda konusuruz
ahu : tamam polat

ahu polatin gidisini izler ...

jülide: bak incinin neden geldigini söylemedi görüyor musun
ahu : sanane jülide seni ne ilgilendirir
jülide: hem neden basbasa görüsmek istedi seninle
ahu : sen geldin ya ondandir :dito
jülide: hem neden geldi polat alemdar senin yanina
ahu : sus jülide susss troest

yarinsiz
11-06-07, 03:28
9. bölüm

part-1

polat: nerdeler bunlar
abdülhey: tuzak olmasın abi
polat: buraya girdiklerine emin misiniz
memati: gözümüzle gördük usta dördü de bu kapıdan girdi
polat: başka çıkışı var mı buranın
abdülhey: yok abi pencereden de çıkacak halleri yok ya
polat: olsun siz yine de bir bakın

bu sırada polat binanın içini incelemektedir. yerde gördüğü bir kol düğmesi dikkatini çeker.
polat: allah allah yeni kopmuş gibi
(şöminenin olduğu duvara yaslanır. duvarın arkasından duyduğu sesler üzerine kulak kesilir)

polat: yoksa?
(duvarı yoklar ve biraz uğraşınca duvarın arka tarafına açılan kapıyı farkeder. kapı çok ustaca gizlenmiştir.)

(içerde davut tataroğlu ve diğer iş adamları tartışmaktadır. konu kuzey ıraktır.)
turan kaçgar: böyle bir operasyona izin verirsek kürtleri de kaybederiz.
kudret hazarbeyoğlu: peki ya türkiye?
turan kaçgar: türkler kolay unuturlar. zamanı gelince ilişkiler düzelecektir. ama kürtler öyle değil. onları da kaybedersek ırakta işimiz çok zorlaşır.
kudret hazarbeyoğlu: bizim kuzey ırakta çok ciddi yatırımlarımız var. böyle bir harekat olması durumunda orada nasıl bir sonuç çıkacağını kestiremiyoruz. ve açıkçası korkuyoruz.
davut tataroğlu: merak etmeyin. böyle bir operasyon olsa bile türk ordusu dağları bombalayıp üç beş terörist öldürüp çekilecek. size bir zarar geleceğini sanmıyorum.

(bu sırada polat kapıdan geçmiş ve içiçe tünellerden oluşan labirent gibi alanda bulmuştur kendini. güç bela ilerleyerek sonunda yeraltındaki salona yaklaşır. artık konuşulanları çok net duymaktadır)

kudret hazarbeyoğlu: bu durum bizi de kötü etkileyecektir. turizm sezonu sırasında böyle bir saldırı yapılması ciddi gelir kaybına sebep olacak.
turan kaçgar: kuzey ıraktaki kürt grupları böyle bir saldırıya kayıtsız kalmayacaktır. belki uzun sürecek bir savaş çıkabilir. bu da bölgeyi biraz daha istikrarsızlaştırmış olur.
davut tataroğlu: ve bu da amerikanın bölgeden çekilmesini biraz daha geciktirir.
celal karacadağ: peki davut bey 2008 yılında amerikada demokratlar seçilirse ırak politikasında ne gibi değişiklikler olacak
davut tataroğlu: öncelikle dünyadaki tepkileri azaltmak için göstermelik bir geri çekilme bekliyoruz. amerika bölgeden çekilecek, türk ordusu kuzey ırak a girecek. kürtlerle türk ordusu arasında uzun çatışmalar çıkacak. ve kürtlerle araplar türkiyeye karşı ılımlı demokratlar tarafından yönetilen amerikayı ırak a geri çağıracak. böylece hem amerikanın ırakta daha uzun süre kalması için uluslarası meşruiyet elde edilmiş olacak. hem kuzey ırak türkiyeye bırakılarak orada da istikrarsız bir ortam sağlanmış olacak.
kudret hazarbeyoğlu: ve bu istikrarsızlık türkiyeye sıçrayacak.
davut tataroğlu: aynen öyle. medya gücümüz sayesinde kamuoyunu bu operasyona hazırladık sayılır. artık ikinci aşamaya geçebiliriz.

(abdülhey ile memati tekrar içeri girdiklerinde polatı göremezler.)
memati: abdülhey
abdülhey: efendim abi
memati: perili mi lan bu ev şimdi de abi yok
abdülhey: demiştim abi nerden bulaştık bu işlere
(memati sinirli sinirli bakar)
memati: gel biz de kaybolmadan dışarı çıkalım.
(arabanın yanına giderler.)
memati: pürmüz abi geldimi biz yokken
pürmüz: yoo siz onun yanında değilmiydiniz
abdülhey: peki eve kimse girip çıktı mı
pürmüz: ben geldiğimden beri kimseyi görmedim
memati: kafayı yicem lan nerde bu kadar adam
(bu sırada bir çıtırtı duyarlar. hemen silahlarını çekerler. gelen polattır.)

polat: ne o abdülhey beni mi vuracaksın
abdülhey: abi sen miydin nasıl çıktın ordan püzmüz görmemiş seni
polat: her çıkışın bir inişi var abdülhey. kafamıza balyoz inmeden gitsek iyi olacak.
(arabalara binerler)
pürmüz: ofise mi abi
polat: evet.
(istihbarat başkanını arar.)
polat: merhaba ben polat alemdar
başkan: hayrola polat bişey mi oldu
polat: sizinle acil görüşmemiz lazım
başkan: tamam bekliyorum

(ahu fuatın evlenme teklifi karşısında şaşırmıştır.)
fuat: benimle evlenmeni istiyorum ahu
ahu: eeee şeyy bu çok sürpriz oldu fuat beklemiyordum ldoğrusu ütfen bana biraz zaman ver.
fuat: tamam ne zaman hazır olursan o zaman cevabını bekliyorum
(fuat kapıdan çıkar, aynı anda inci içeri girer.)

inci: ne dedi anlatsana
ahu: ...
inci: ahuuu uyan uçmuş bu ya
ahu: a pardon daldım biraz düşünceliyim de ne demiştin sen
inci: abim diyorum abim ne dedi sana (bu sırada ahunun önündeki yüzüğü ve dilekçeyi fark eder.)
inci: hee durum anlaşıldııı
ahu: bana evlenme teklif etti
inci: ee bu suratının hali ne o zaman
ahu: inci buna hazır değilim ben
inci: polat yüzünden dimi
ahu: ...
inci: ahu bence iyi düşün bu teklifi dün ne olduğu belli olmayan yarın da ne olacağı belli olmayan bir adam mı yoksa fuat tamer tataroğlumu iyi düşün yanlış karar verme
ahu: ben çıkayım artık biraz yalnız kalmak istiyorum.
(ahu çıktıktan sonra)
inci: polat alemdara körkütük aşık olmuş bu

(bu sırada polat başkanın evine ulaşır.)
başkan: hoşgeldin polat alemdar
polat: hoşbulduk. davut tataroğluyla konuştum biraz önce kuzey ırak konusunda fikir alışverişi yaptık
başkan: ee
polat: siz davut tataroğlundan mı emir alıyorsunuz
başkan: terbiyeli ol polat alemdar. benim kimden emir alacağım kanunlarla belirlenmiş durumda. bunların dışında hiçkimseden ne emir alırım ne de başka bişey
polat: ama onun devlet güçlerine bu kadar hakim olmasını içime sindiremiyorum. haloyu yakaladınız tamam çocukları kızağa çektiniz ona da tamam ama eğer türk ordusunun nereye operasyon yapacağına da davut tataroğlu karar veriyorsa ben de devlet görevimi bir kez daha gözden geçiririm.
başkan: polat fazla ileri gidiyorsun. orduya ben komuta etmiyorum. ama şunu bil ki tataroğlu da etmiyor. onun gücü ne kadar fazla olursa olsun devletten fazla olamaz. türkiye devleti kendi çıkarına uymayan hiçbirşeye onay vermez. eğer bazen taviz veriyorsak, bu sonraki kazanımlarımızı teminat altına almak içindir. yada daha büyük tavizler vermekten kurtulmak içindir. senin bu vatan için neler yaptığını nelerden vazgeçtiğini biliyorum. ama aynı yollardan ben de geçtim. o şüphe ettiğin komutanlar da geçti. devletin üst kademesinde ihanet içinde olanlar yokmudur vardır böyle birisini öğrenirsem emin ol ilk ben kafasına sıkarım. eğer bunu yapmıyorsam işin içinde başka sebepler vardır. davut tataroğlu ile fazla uğraşma. onunla uzlaşmaya çalış. çünkü şu sıralar çıkarlarımız böyle gerektiriyor. elindeki bilgiler hepimizi zora sokmaya yeter. seni de.
(polat sessizce dinler başkanın sözlerini.)
polat: ömrümün sonuna kadar hapiste yatmaya razıyım. kendi onurum ve devletimin onuru herşeyden önce gelir.
başkan: biliyorum evlat biliyorum. git biraz dinlen. çok yorgun görünüyorsun.
(polat başkanın sözlerini düşünerek yavaşça uzaklaşır. bu sırada telefonu çalar. arayan ahudur.)

polat: efendim ahu
ahu: polat seninle biraz konuşmamız lazım nerdesin şimdi
polat: ahu şu an hiç sırası değil. başka bir zaman konuşsak
ahu: ama çok önemli bir konu
polat: tamam o zaman ofisimde bekliyorum
(kapatır. arabasına biner.)
polat: ofise pürmüz

part-1 sonu

ceren durul
11-06-07, 16:52
Ahu-Polat sahnelerine devam ediyorum ... elipolat´tan bazi yerleri esinlendim haberin olsun canim ....

mesela diyelim 40. bölüm (mesela ...)

ahu her gün oldugu gibi jülide ile kavga etmis ...

jülide: ahu simdi senin ve polatin arasinda birseyler var mi yok mu
ahu : .....
jülide: yoksa seni oyaliyor mu ?
ahu : sen polati galiba fuatla karistirdin ... :img-blush

jülide her zaman ki gibi agzinin payini almis ...

ahunun aklinda ama jülidenin dedikleri ...
ahu polatin kendisi hakkinda ne düsündügünü merak ediyordur ...
ama bunun ögrenmenin imkani yok gibi ... hem birden ahunun aklina elif gelmis
polatin elifi sevdigini elifin ölmesine ragmen hala cok sevdigini biliyor mus
"acaba bana karsi da ayni duygulari hissediyor mudur?" ...

ahunun amcasi ahuyla konusmak istemis ..

amca: ahu ne zamna polat alemdarla ortakligi pes edeceksin
ahu : hicbir zaman
amca: o zaman dan beri basimiza gelmeyen kalmadi
ahu : amca sen suna babamin ölümünden dolayi basimiza gelmeyen kaldi
desene ...
amca: ahu bak ...
ahu : fazla konusacak birsey yok amca ... ortaklik devam edecek ! :happy0064

ama ali selcuk´un bu isin pesini birakamk istememistir ... aklina bir fikir gelmistir

polat: efendim ali bey
ali : polat bey sizinle bir konuda görüsmek istiyorum eger müsaitseniz
polat: efet zamanim var eger isterseniz sirketime gelin
ali : tamam o zaman ...

ali selcuk gelir ... (ama gelmez olaydi ... :icon_sorr )

ali : merhaba
polat: merhaba ali bey ...
ali : merhaba
polat: buyrun benimle ne konusmak istemistiniz ?
ali : su ortalik konusunda; bugün ahuy´lada konustum beni olayladi ...
ortakligi pes etmek istiyoruz ...
polat: ahu da onayladi öyle mi
ali : efet ...(yalanci yalanci sana kimse inanmaz yalanciiii ... !!! :img-cool2 )
polat: tamam o zaman ... pes edelim (polat hem sasirmis ahunun böyle
birseyi nasil kabul ettigini düsünmüstür)
ali : anlayisiniz icin tesekür ederim ...

el sikisirlar ve ali selcuk toros gider ... polat hem saskin hemde sinirlidir ...
ahu polatla konusmak icin polati arar ... polat önce telefonu acmak istemez; ama sonra acar .... hemde bayagi sinirli bir sekilde ....

ahu : polat nasilsin
polat: iyim ahu iyim ...
ahu : bugün zamanin var mi? konusmak istedim´de ...
polat: hayir ahu zamanim yok ..

ahu biraz üzgün cevap verir ...

ahu : rahatsiz ettigim icin özür dilerim polat ...
polat: oldu iyi günler ahu
ahu : iyi günler polat ... :sad53:

aradan bir hafta gecer ... ahu sinirlidir ... bir haftadir polattan haber alamamistir ... aramak ile aramamak arasinda kalir ...
sonunda aramaya karar verir; ve sinirli bir sekilde konusmamak icin elinden geleni yapar ...

ahu : polat nasilsin ?
polat: neden ne oldu ahu ?
ahu : birsey mi var polat ?
polat: sen aradin ahu
ahu : zamanin var mi ?
polat: hayir zamanim yok ...
ahu : peki ...
polat: iyi günler ahu ...
ahu : eger benimle konusmak istemiyorsan bunu acik acik söyleyebilirsin polat
iyi günler ... :happy0064

polat biraz üzülmüstür ... aslinda ahuyla konusmak o´da istemistir ...
ama halan ihale konusundan dolayi ahuya sinirlidir ....

ahu bir kac gün icin herseyden uzaklasmak icin bagevine gider ... kendisine iyi geleceginin kanaatindedir ...
polat nihayet ahuyla konusmak icin kendini hazirlamistir ...
ama ahuyu aradiginda ahu coktan yola cikmis ... polatta evi aramis ...
evi aradiginda jülide cikar telefona ...

jülide: efendim
polat: ben polat ahu orda mi ?
jülide: polat bey ahu bagevine gitti ...
polat: neden ? bir sorun mu var ?
jülide: biraz buralardan uzaklasmak istedi o kadar ...
polat: nerde bu bagevi ...

jülide bagevinin oldugu yeri tarif eder ...

polat: tesekür ederim ...

ahu oraya varinca coktan aksam olmustur ... bagevinde kimsecikler yokmus ...
yalniz kaldiginda biraz korkmus ... ama is isten coktan gecmis ...

ahu aksam oldugunda koltukta uyuya kalmis ... saat 11.00 oldugunda
eve fuat tamer tataroglunun adamlari ahuyu kacirmaya gelmistir ...
ahu kac kere fuat evlenme teklifi ettiysede kabul etmedigi icin cok sinirlidir; cünkü fuat cocuklugundan beri her istedigine sahip olmustir ... ve ahuya´da sahip olmak icin elinden geleni yapacaktir ... :img-polic

ahuyu kacirmak tereyagindan kil cekermis gibi olmus; cünkü etrafta kimsecikler yokmus .... polatta o sira ahyu nasil arabaya koyduklarini görünce önce cok sasirmis ... fuatin adamlarini görünce cok sinirlenmis ... :icon_whis

polat fuatin arabasini takibe alir ... en sonunda issiz bir yerde dururlar ...
etrafta sürüyle güvenlik görevlisi vardir ... onlari tek basina gecmesi cok kolay olmayacaktir ...

fuat evden cikmsitir .... polat´in isi daha da kolaylasmistir ...
polat nihayet eve girmeyi basarmistir ... simdi is koskoca evde ahu yu bulmaktir ... ahu yu bir koltuga bagli bir sekilde uzatmislardir ... ahu baygin bir sekilde yatiyordur ... polat ahuyu kucaklar ... ve evden cikartir ... :img-hyste

polat ahuyu kendi evine getiri (ahunun eski evi degil bir tane vardir ya)
ahuyu koltuga uzatir ... ve polat ceketini cikartir ...
sonra ahuya bakmak istemesede hep gözleri o tarafa kayiyordur ..:img-pilot
en sonunda ahu uyanir ...

ahu : basim ...basim cok agiriyor ... ben nerdeyim ...?

polat hemen ahunun yanina gider ...

polat: ahu fuatin adamlari seni kacirdi ... ve bende o sirada ordaydim ...
seni bir eve götürdüler ve bende seni onalrdan kacirdim ...
ahu : fuat mi ama neden

ahu yavas yavas koltuga oturmaya calisir ...

ahu : tabii ya evlenme teklifi yüzünden ..
polat: ne evlenme teklifi ...
ahu : fuat benimle evlenme istyiordur ama ben kabul etmemistim
polat: simdi anlasiliyor ...
ahu : polat neden benimle konusmak istemiyorsun seni o kadar cok aradim ki
polat: ahu ben senden benimle konusmani tercih ederdim amcani
gönderecegine
ahu : amcam seninle konustu mu ne hakkinda
polat: ortakligi pes edecegi hakkinda .. senin haberin yok muydu
ahu : amcamla ben defalarca ortakligi pes etmeyecegimi söylemistim
ama yinede seninle konusmus ... inanamiyorum
polat: özür dilerim
ahu : sen beni hic tanimamissin polat; benimle konusacagina ...
polat: ama amcan öyle diyince ...
ahu : neyse ben gideyim
polat: nereye bu saatte
ahu : bag evine

ahu aniden ayaga kalkar ... iki adim adinca yere düsecek gibi olur ama polat onu kucaklar ... (keske keske ...)

polat: hicbir yere gidemessin ahu hanim bugün benim misafirimsin
ahu : ama ... ben gitmem gerek ...
polat: sen burda yatarsin ...

polat ahuya kendi yatak odasini gösterir ... ve ahuyu yataga yatirir ...

ahu : sen nerde yatacaksin ...
polat: ben oturmaodasindaki koltukta yatacagim ...
ahu : ama olmaz ... ben giderdim ...

ahu daha giderdim demeden gözleri kapanir ve uyurur ...
polat ahuya bakar ve arnindan öper ... ve oturma odasina gider ...

önce takim elbisesinin ceketini cikartir ... sonra koltuga uzanir ...

youmlarinizi eksik etmeyin ... :good:

acem kızı
12-06-07, 16:58
efenim buyrun

Herkes bir şeyler yazıyor senaryo olarak bu da benden: parantezler içinden konuşmaları gösteriyor

Ben polatın ofisine girerim.

Erhan: buyur bacım birine mi bakmıştım
Ben: abi abinize bakmıştım
Memati:napcaksın ağabeyyi
Ben : hiiç canı sıkılmış diye duydum oturup iki muhabbet edelim dedim
Memati:yok ya bi sen eksiktin

Ben orada merdivenlerin kenarlarından kayarak mematinin önünde biterim ve

Ben: tamamlandık işte daha ne istiyorsun?

Diyerekten Polatın odasına girme girişiminde bulunurum

Memati: nereye
Ben: Polat abiye (içimden Polatçığıma)
Memati: dur bari bi haber vereyim abiye
Ben: iyi ver bakalım
Memati: haydaaa... çattık
Ben: hayda rinnaa rinna rinna rinanaaaaaaaa
Erhan: buyur bacım otur şöyle
Ben: diken yok di mi orda... Hım tamam saol

Polatın ofisinde

Memati: abi içerdi biri var
Polat: vardır Memati
Memati: abi bu içerdeki kız
(Polat makamından fırlar şok bi biçimde) : hüzün mü yine Memati
Memati: yok abi bu daha yeni küçük bişi
Polat: derdi neymiş
Memati: senle görüşmek istiyormuş. Pek cüretkar bişi
Polat: al bakalım Memati

Memati beni odaya çağırır
M: gel bakalım
B: demiştim konuşmaya gerek yok diye
M. atma lan ne zaman demiştin
B: demedim mi? Bakma ben içimden demişimdir

İçerde Polat ve ben:

P: buyur bakalım ufaklık
B: (sensin ufaklık ) buyuralım bakalım. Naber abi
P: boşver beni ne işin var senin burada
B: (çok misafirperver çıktı!) geçiyordum bi uğruyayım dedim
P: kim gönderdi seni
B: söylemem diye söz verdim
P: bak sen Memati bi baksana buraya
B: gluk... Memati mi?... eeeııı şey gönderdi
P. kim gönderdi
B: (başım öne eğik) Hüzün
P:yine mi o!

Hüzün ofise dalar

H:yok Polatçığım yapar mıyım öyle şey
P: of hüzün bırak yakamı kızım

Hüzün bana döner

H: gösteririm ben sana
B: gluk...

P:ikiniz de dışarı çıkın
B: ama daha yeni geldik
H: Polat birimizi çıkarsan diğerimizi çıkaramazsın
P: 2 kişisiniz ve bana meydan okuyorsunuz!!! bu ne cesaret Hüzün
B: ne iki kişisi ya

Kızlar içeri girerler

Aslı: mrb Polatım
Tuğba: Polatçım merhaba canım
Papatya: ne haber damat

Merve hemen sonra içeri girer

M: ya kızlar bu Erhan gıdıklanıyor bağlayamıyorum
H: bırak dağınık kalsın napalım

Yalçın içeri girer

Eda arkasından

Y: ya bu Memati amma fingirdek bişi bi bağlayamadık
E: ömrümden ömür gitti (bi yakalasaydı direk ömrümüz gidecekti)

P: evet kızlar ve yalçın ne istiyorsunuz
B: uzatmaya gerek yok. Ahuyu
P: napcanız onu
H: sana ne
P: hüzün sen sus
M: iyi ben konuşayım Fuatla evlendircez
P: yok ya yazık değil mi kıza
T: sanane yazıksa yazık ne koruyon elin kızını

O arada şans eseri ahu ofise girer

Aslı anında fark eder

A: tutun kızlar ahu geldi tutun

Bütün herkes üstüne çullanır ve arada çıtırtılar duyulur

H: (ahanda kırıldı kızın kemikleri bekliyorduk zaten)

P: durun durun ....ahu hayır
H: sen sus bakıyım ben sana elifi bulucam söz
P: sana soracam ben hüzün dur sen. Memati şunları at dışarı ahuyu da bi hastaneye kaldır

Herkes arkasına döner

M: tamam abi

Hepimiz yalçınla edaya bakarız
Y-E: gluk...

Herkes dışarı atıldıktan sonra

B: aaah çok yakışıklııı
H: sus Büşra sus senle sonra görüşücez
B: gluk

M: Bi dahaki sefere ben gidiyim mi hüzün
H: hayır yeni bi planım var

Devamı yok zaten sonlşara doğru beynim durdu salladım benden senarist falan da olmaz berbat oldu

m.alara
22-06-07, 11:41
arkadaşlar işte yeni senaryom , polatı tuğbadan alıp ahuya vermeye karar verdik

polat kızkulesi karşısındaki bankta oturmuştur, yara beni türküsü eşliğinde elifi düşünüp efkarlanmaktadır. çete etrafını sarar
papatya- biri teybi kapatsın
polat- tanrım yine mi siz belamısınız başıma ,
papatya- hıhı tatlı belaların, kendimiz için bir şey istiyorsak namerdiz
polat- o yüzdenmi zorla evlendirdiniz, gerçi evlendikten sonra görmedim gelini ama
papatya- sınavları vardı , sonra haberin yok biz seni boşadık, sen kızıma göre büyüksün
tuğba- ya anne bunu bana yapamazsın
papatya- kızım sen devlet memuru dedin ama bu adam eve falan uğramaz ben sana 8-5 çalışan birini kaçırırım merak etme
polat- iyi bari mesleğim sonunda işe yaradı da şimdi ne istiyorsunuz
papatya- seni ahuya almaya karar verdik
polat- ya zaten ahu senaryoya göre sevgilim olacak bunu sizin yapmanıza gerek yokki
alara- yani ben kardeşime güveniyorum diyorsun öylemi, ya seni 3 yıl elif elif diye oyalayıp , ali rolüne girip, yıldızların gecenin şahitliğinde uyduruktan bir evlilikle elifi de kandırıp ,dizi boyunca birlikte oldukları tek geceyi de kendisine yazan kardeşine güveniyorsan sana ancak saftirik derim
polat- yani şey , bu defa söz verdi öyle bir şey yapmayacak
alara- sen senaryoyu gördünmü
polat- yok kafam karışmasın diye bölüm bölüm vereceklermiş
papatya- iyi o zaman biz sana bir iyilik yapıp, senaryoyu çalacağız
polat- bunu yapamazsınız, bahadırla raci bu defa sizi bakırköye yerleştirir, zaten askere göndermenize çok kızmışlar
papatya- merve, jale, delfin ve aslı şimdi ordalar muhtemelen birazdan işi hallederler

pana ofisi

sekreter- raci bey hayranlarınız olduğunu söyleyen bir grup bayan sizi görmek için ısrar ediyor
raci- silahlılar mı
sekreter- yok efendim bazılarında merdane var o kadar
raci- iyi anti ahucular değilmiş, al o zaman içeri
kızlar koşarak içeri girerler raci ve bahadıra hücum
bahadır- ya durun kızlar yavaş tamam seviyorsunuz bizi boynumu kıracaksınız
raci – merdane ne için
jale- misafir olduk sana , börekler açacağız panaya
bahadır- hım böreğe hayır dememde keşke evde yapıpta getirseydiniz
merve- yok biz böreği burda açacağız

doynk doynk (delfin ve aslı ellerindeki merdaneyle raci ve bahadırın kafasına vurup bayıltmıştır)

aslı- naptın delfin biraz hızlı vurdun galiba racinin durumu iyi görünmüyor
delfin- birden aklıma safiyeyi yokedişleri geldide kendimi tutamadım , yok yok iyi, uyuyor sadece

kızlar anahtarı alıp kasadaki senaryoyu yürütürler

kızlar- hadi hoşçakalın
sekreter- aa gidiyormusunuz, raci beyler nerde
jale- senaryo üstünde ölesiye çalışıyorlar , rahatsız etmeyelim dedik

jale, aslı , merve delfin senaryoyla birlikte polatın yanına gelirler

polat – sizden korkulur, ben bile bu senaryoyu göremedim siz nasıl alıp geldiniz
aslı- ziyaretlerine gittik. bize bayıldılar

polat merakla senaryoyu gözden geçirir gördüklerine inanamaz

polat- ne 10. bölümde ölüyormuyum
jale- yok canım ölmüyormuşunda öldü görünüyormuşun estetikle ali oluyormuşun , bak devam et sonra sen ali olarak ahuyla evleniyormuşun sonra ahu ölüyor ve sen tekrar polat oluyorsun
polat- vay alçak kardeş, elif yetmedi ahuyuda o götürecek , ona elif ,ahu bana da hep yastutmak
papatya- eee iş birliğine varmısın , yoksa çuvalla yolculuk etmekmi hoşuna gider
polat- yok çuvala gerek vok , iş birliğine varım
alara- iyi bari bu gidişle fıtık olacaktık

10.bölüm çekimleri

raci- bahadır neyseki evde senaryonun kopyası vardı , kasadaki gidince perişan olurduk
bahadır- çalanlardan da ses çıkmadı , ya şu ışıkçı kız onlardan birine ne kadarda benziyor
raci- bende az önce kahve getireni onlardan birine benzettim kafamdaki şişliğin etkisi galiba

toz toprağın içinden polat ve ekibi üstünü silkeleyerek çıkarlar

raci- ya noluyor sedyeyle çıkaracaklardı bunları
yönetmen – senaryo böyle
raci- sende kimsin
yönetmen- ben papatya senin yönetmeni biraz izne yolladık yazık çocuğa çok yorulmuştu ördekli birde cansimidi hediye ettik antalyanın yolunu tuttu

bahadır senaryoyu eline alır ve okudukça şaşkınlığı artar,

bahadır- ya bu bizim senaryo değilki nerden çıktı bu hem bu patlamada ölen polatın yeni adamları da kim hani şu azrail ile zebani
alara- nasıl beğendinizmi ben yazdım azraille zabanide sen ve raci oluyorsunuz, raci rol almaya fazla meraklı olunca ben ona uygun bir rol yazdım gerçi biraz kısa oldu ama rol roldür

bahadır tam bu saçmalık diyecekken eli merdanli aslı ve delfini görünce

bahadır- memati , abdulhey atın şu çatlakları dışarı
memati- yok abi ben artık bir iki çitilemekle uğraşmak istemiyorum bu senaryoyu daha çok beğendim , yazdığınızı gördüm bu bölüm önümüzdeki bölüm diye diye beni sap getirip saman götürecekmişsiniz hainler
abdulhey- valla ne desem abi banada inci güzel kız gibi geldi , bende bu senaryoyu sevdim
bahadır- biliyordum bir gün isyan çıkacağını
raci- polat birde abi olacaksın sendemi bunlarla çalışıyorsun
polat- banamı söylüyorsun, yazdıklarını gördüm ahuyla evleneceksin derken ali olup evleneceksin kısmını söylemeyi unutmuşsun
raci- şey yani ne diyordum , papatya biz ölü gibi nerde yatıyorduk
bahadır- ne yani raci pesmi ediyoruz
raci – yat bahadır yat ölü olmaktansa ölü gibi olmak iyidir
papatya- bu ekipte biri eksik , güllü nerde
alara- ekibe dahil edeceğimiz bayan karekterleri seçiyor

polat hafif yaralı olarak enkazdan çıkar olayı duyan ahu polatın yanına koşar

polat- bir daha bana çiçek yollama ahu
ahu- ne çiçekmi neden
polat- alerjim var çiçek görünce üç kere patlayasım geliyor
ahu- tamam çiçek yok çikolata getirdim
polat sevinçle kutuyu açar
polat- eee bu boş
papatya- alaraaaaa seni pis boğaz
alara- bi tane alayım dedim sonra kendimi tutamadım kusura bakmayın
polat kutuyu fırlatır
polat- boş ver çikolatayı çiçeği ,ahu benimle evlenirmisin
ahu- hayır polat ben menemen yapamam
polat -buda nerden çıktı ,anti ahu çetesi yinemi tehdit mektubu gönderdi
ahu – ben elif gibi saldırgan değilim, başının etini yiyemem, ayrıca halktan biri değilim, zengin ve sosyeteyim sana uymam en iyisi memati kafama sıksın
polat – tamam canım seni epey korkutmuş bunlar merak etme memati onların kafasına sıkar , pana onlar için bakırköyde bir katın tamamını ayırttı , indirim yapacaklar koğuşun adınıda kvp-anti ahucu koğuşu koyacaklarmış , artık sana bir şey yapamazlar
ahu- eminmisin, ya söyledikleri, bunlar senin için önemli değil mi ?
polat – ahu menemeni abdulhey yapar beraber yeriz o çok güzel yapıyor, başımın etini yiyememenden şikayet edeceğime memnun olurdum ama ne yazıkki bu mümkün değil zaten, X kromozomunun içinde geliyor galiba bu gen , bu özelliği taşımayan bayan görmedim , en azından bana rastlamadı, zengin oluşuna gelince merak etme sen benim peşimde ,ben devlet işinde ,amcanda julideyle uğraşmaya devam ettiği sürece çok sürmez biz işleri batırır meteliğe kurşun atmaya başlarız ne sosyeteliğin nede zenginliğin kalır canım
ahu- demek artık bir engel yok
tuğba- ee ben nolucam
polat- söz oğlum olursa sana verecem
papatya- kes , tamam arkadaşlar müthiş bölüm oldu , düğünüde gelecek bölüme bırakalım
ahu- ya evet ben çeyiz hazırlığı yapayım bu arada
polat- iyi haftaya kadar bende bir iki bekarlığa veda partisi düzenleyebilirim
memati- e safiye ne zaman gelecek
alara- tamam memati söz gelecek. bu gün uçağa bindi bir daha ki bölümde olacak
memati- yani beni kandırmayında
alara- bizdeki şansa bak ya . raci bahadır sizi 97 bölüm oyaladı , bize gelince cin kesildiniz

10. bölüm biter

aliyecim
07-07-07, 16:30
polat cendere eşliğinde masanın başında matematik hesapları yapar.
polat:cosünüs 6 sinüs 7 orgaının dönüşme förmülü olur sana 4
ne kıvranıp duruyosun abdülhey biseymi var
abdülhey:var abi.abi seninle görüşmek istiyolar.
polat:kim görüşmek istiyo.
abdülhey:şu laz varya.
polat:yani
abdülhey:hasan
polat:benim herkese kapım açık buyursun gelsinler.
abdülhey:onun için değil abi. okulda dürüm yememize kızmışlar.kantinden yesinler dedi.
polat ayağa kalkar.
polat:biz bu saatten sonra dürümden basa sey yemeyiz demedimmi abdülhey.
hem kardes söyle bana ben şimdi onların sözünü neden dinleyeyim.daha önce orda değilmiydim.ne tembel demedikleri kaldı ne öğrenciliğim kaldı.şimdi ben dürüm yemicem diye ismimim basına numaramı koycaklar. benim numaram 1131 mi olacak.zamanında nerdeydiler.biz bütün sınavlardan 1 alırken. disiplin yüzü görmeyip bissürü kanunsuz iş yapan adam varken bizi tembellikten okuldan attılar.ortalamamız tuttuğu için sınıfı geçtik.ama gazeteler bangır bangır yazdı
5-1 alan sınıfı geçti diye o zaman nerdeydiler.bu saatten sonra dönmem ne halleri varsa görsünler

tweety88
09-08-07, 11:02
bu da büyük cadı ve küçük cadıdan..:img-wink:

Aslı ve Polat ailesi hamam sefasında...

alara:hadin kızlar toplanın hamama gidiyoruz
kız tarafı:olleeeyyyy..
polat:ne oluyor ya ne hamamı?aslı bu da mı senin başının altından çıktı?yedin bitirdin beni
aslı:hayatım sizinkiler beni hamamda gördüler.bizimkilerin de seni görmeye hakkı yok mu?
polat:hamamda mı???
aslı:aaa çok uzattın ama hadi çabuk hazırlan
polat:ee benim işim var.mematiyle bugün icraata çıkacaz.di mi memati?
tweety:sorun yok onu da götürürüz.hatta ben keseleyebilirim:)
(memati hamam lafını duyunca yan çizmeye başlar)
memati:senin gelmene gerek yok usta.ben temizliği tek başıma yaparım.sen de git hamamda temizlen.hem ne demişler temizlik imandan gelir.hadi eyvallah(sıvışır)
polat:alacağın olsun memati.tamam papatya ablam gelirse ben de gelirim.(ablam bana kıyamaz,kurtarır beni bu cadılardan)
papatya:tamam polatçığım merak etme ablan yanında.cephanelerde yanımda.tencere,tava,vs. sana kimse dokunamaz merak etme.seni ben keseliycem:)
Sulusaray:bari onu ben yapsaydım abla yaa.sırada ben varım nasıl olsa.görmek benim de hakkım
papatya:ellemek yok tatlım..sen yaptığın yemekleri getir

(tam evden çıkarlarken polat tekrardan yan çizmeye başlar.)
polat:ya ne gerek var hamama.ben daha geçen ay yıkanmıştım.bak kokla bakk (kolunu uzatır.kızlar koklamak bahanesiyle hep birden polata hücum ederler.)
Zeynep_şaşmaz:aa bu iş çok uzadı ama tutun şunu kızlar

(polatı kargatulumba arabaya atarlar ve hamamın yolunu tutarlar.)

aslı ve polat hamam sefasında 2. bölüm:

polat:gitti karizma yaa.bari peştemal yerine şort giyseydim.bu takunyalarla da yürünmüyor ki..
alara:mızmızlanma polat.bak kızdırırsan kızların önüne atarım seni.hemde bu halde
polat:...(ses yok)
papatya:polatçığım tatlım..gel bakalım ablanın yamacına.seni göbek taşına yatırıp keseliyim
(kızlar hep bir ağızdan biz de yıkacaz diye bağırmaya ve tepinmeye başlarlar)

alara:merak etmeyin kızlar herkese sıra gelecek.hepiniz keseliyceksiniz.

(papatya polatı taşa oturtturur ve başlar kafasını sabunlamaya..)

polat:aahhh gözüme sabun kaçtı
papatya:sus bakim sen (tası kafaya vurur) hani temizdin.bi doğduğunda ebe yıkamış bi de ölünce imam yıkayacaktı herahalde.arada sana iyilik yapıyorum daha ne istiyorsun. (tasla suyu kafasından döker)
polat:aahhh yandım.imdatt adam haşlıyorlar memati yetiş..!

(polat can havliyle ayaklanıp kaçarken alaraya yakalanır..)

alara:nereye polatçım daha karpuz kesecektik..
polat:eyvah gene yakalandık.alara bari sen acı bana
alara:kızlar tutun şunu yatırın bakalım göbek taşına

(kızlar memnuniyetle diye bağırışarak polatı kucaklar ve taşa yatırırlar.polat imdat diye debelenirken iki kişi kollarından iki kişi bacaklarından tutar.)

aslı:bırakın polatımı kızlar.böyle mi anlaşmıştık?
papatya:bırak aslıcım.kızlar da hevesini alsın
polat:(şaşırarak)abla hani bana yardım edecektin?
papatya:köprüyü geçene kadardı tatlım..

(kızlar aslıya aldırmadan bi yandan tutarak bi yandan fırsattan istifade çimdikleyerek ve mıncıklayarak polatı yıkamaya başlarlar.bir ara kızların elinden kurtulmayı başaran polat üstüne başına aldırmadan, belinde peştemal ve ayaklarında takunyalarla kendini sokağa atar.tabi kızlarda peşinden...)

şimdilik bizden bu kadar.umarım beğenirsiniz:)

tweety88
09-08-07, 11:05
Polata görücü geliyor...

alara:kızım bu ne ben sana çiçek yaptır demiştim.nerden çıktı bu çelenk??çikolatalar nerde?
aslı:byn_şaşmazda o getiriyor.tabi umarım sadece getiriyordur

(damadın evindeyiz.zil çalar ve kapıyı papatya açar.)

papatya:hoşgeldiniz
alara:hoşbulduk
papatya:buyrun içeri geçin.aa ne zahmet ettiniz.ne güzel bir çiçek (!)
alara:ne zahmeti efendim

(hep birlikte içeri geçerler ve otururlar.)

papatya:tekrar hoşgeldiniz.nasılsınız efendim?
alara:hoşbulduk iyiyiz efendim.siz nasılsınız?
papatya:biz de iyiyiz.ya siz nasılsınız hanımefendi?
byn_şaşmaz:biz de iyiyiz efendim.siz nasılsınız duru hanım?
hazel_:biz de iyiyiz efendim (allaah uzar bu iyiyiz muhabbeti)ya siz?
blue_ivy:biz de iyiyiz gerçi bunu sende iyi biliyorsun (evden) ya siz ?
tweety:ben de iyiyim.hatta erkek tarafı olarak toptan iyiyiz.(oh bee)

(konuyu burda kapatır.bir müddet sessizlik olur.konusacak konu yoktur.)

zeynepşaşmaz:havaların da maşallahı var
alara:evet maşallah bugünlerde çok güzel
kv__kvp:(bu konunun da uzayacağını anlayarak)ee oğlumuz yok mu?
zeynepşaşmaz:içerde memati ve ve abdülle kahve yapmaya çabalıyorlar.
papatya:tuğba kızım hadi çikolataları dağıtta ağzımız tatlansın.
tweety:tamam anne (uçarak byn_şaşmazın yanına gider)

(byn_şaşmaz kutuyu vermek istemez.bir ucundan tuğba bir ucundan kübra kutuyu çekiştirmeye başlarlar.en sonunda tuğba nın elinde kalır ve kutuyu açar.fakat kutu boştur.çikolataların yerinde yeller esmektedir:))
tweety:yaa bu kutu boşş.hani ben aşırcaktım bunları:icon_sorr
alara:allah canını almasın kız yine dayanamadın dimi yemeden duramadın
byn_şaşmaz:...(ses yok)
tweety:banane vermem polat abimi derhal bana gidin 15 kilo çikolata getirin.hatta ceza olarak 2 laptop, 1 adet plazma tv, 1 tane narenciye sıkacağı,yatak odası takımı, epilasyon aleti, vs vs (annesine döner ve) anne çeyizimde başka ne eksik vardı diye sorar (papatya terliği fırlatır)
papatya:sus bakim sen.git abine bak bakim.kahve yapıcam diye yine mutfağı yakmasın
aslı:yine??
tweety:tamam gittim ben

(aradan 5 dk geçer.kahvelerden ses seda yoktur.)
alara:polattt kahveler Yemen'den çıktı mı? ne zaman burda olurlar?

(bu arada mutfakta kahve pişirme mücadelesi verilmektedir.)
abdül:abi ne beceriksizsin.bu taşan 5. kahve
memati:yeter ulan (diyerek silahı çıkartır ve başlar cezveyi tehdit etmeye)ya adam gibi pişir ya da seni cezvelikten kevgirliğe terfi ettiririm
polat:şiddet yok memati..
memati:şiddet yokta usta cezvenin kaşıntısına da çare yok

(içeri tuğba girer ve gördüğü manzara karşısında donar kalır.mutfak çakırın kumarhanesinden beter hale gelmiştir.memati karşısına çıkan her fare ve hamam böceğine kurşun sıkmak suretiyle katliam yaratmıştır.)

tweety:bıktım senden yaa evlende kurtulayım.giderken saz arkadaşlarını da götür.bıktım döküntülerinizi toplamaktan.çekilin bakim kenara

(polat, memati ve abdül ağızlarının payını alarak kenara çekilirler.bu arada erhan salonda kızları gözhapsine almaktadır.)

tweety:memati kahveyi uzat, polat sen de şekeri uzat(uzatırlar) emin misin bunun şeker olduğuna bu bi garip kokuyor? (nihayet kahve 6. denemde yapılır ve tepsi polatın eline tutuşturulur)

papatya:oğlumuz da geldi.

(polat kahveleri dağıtmaya başlar.alaraya papatyaya zeynepe derken sıra aslıya gelir.polat aslıyı görünce elleri titremeye başlar ve aslının üstüne kahveyi döker.)

aslı:yandım allahhhh
polat:çok afedersin canım.canın yanmadı ya
aslı:yok iyi dökemedin bi daha dök.tööbe tööbee bi de soruyo yaa
papatya:dikkatli olsana oğlum bak haşlasın kızı.
hazel_:erhan ordan ağzı açık ayran delisi gibi bakacağına git bi bez getir de kızın üstünü silelim.
alara:ya sabır çekip neyse kazadır olur o kadar (diyerek kahvesinden bir yudum alır.almasıyla püskürtmesi bir olur.tam karşısında oturan aslı artık tam anlamıyla kahveye bulanmıştır) oğlum ne koydun sen bunun içinee??
polat:valla ben yapmadım.tuğba nın işi bu
byn_şaşmaz:özrü kabahatinden beter

(alara çattık dercesine kafasını salar.bu işkencenin bir an önce bitmesi için hemen lafa girer.kahve faslı bu şekilde atlatılır ve sıra gelir isteme faslına...)

polata görücü geliyor 2. bölüm...

alara:efendim sebeb-i ziyaretimiz belli.malum gençler anlaşmışlar.bize de bu işi resmiyete dökmek düşer.

(papatya şöyle bir koltuğunda yayılır.)

papatya:efendim kızımız ne iş yapar?oğlumu geçindirebilir mi?
alara:efendim kızımız henüz öğrenci.ileride inşallah güzel bir mesleği olacak.
hazel_:ee ne olacak peki kız işe başlayana kadar kitapları mı yiyecekler?
blue_ivy:oğlumuzun maaşıyla idare ederler bi süre.tabi oğlumuz içinde bir mahsuru yoksa (der ve polata döner)
polat:ne mahsuru olacak efendim.kızınızın başımın üstünde yeri var
papatya:eh madem sen istiyorsun tamam o zaman.buyrun alara hanım
alara:allahın emri, peygamberin kavliyle oğlunuz polatı kızımız aslıya istiyoruz.
papatya:kısmetse olur efendim.yalnız bazı isteklerimiz var
kv__kvp:istek??
papatya:e tabi oğlumuzun mesleği gereğince bazı ihtiyaçları oluyor.
alara:buyrun efendim dilnliyoruz

(papatya saymaya başlar)

papatya:5' i bir yerde altın kaplama el bombası, üzeri pırlanta taşlı,ardeşen yapımı, teklemeyen 14 lü tabanca(1 düzine), sapı altın kaplama, kılıfı elmaslarla süslü rambo bıçağı, uçak savar, roket atar, tank, gece görüşü dürbünü (altın kaplama),keskin nişancıların kullandığı tüfeklerden(altın kaplama), 100 adet dinamit, 250 adet altın kaplama mermi vs vs
alara:bari bi de kaşıkçı elmasını da isteyinde tam olsun tööbe tööbe.sanki oğullarını evlendirmiyorlar da harbe giriyorlar.hayırdır savaş mı çıktı?seferberlik mi ilan ediyorsunuz?bizim neden haberimiz yok??
tweety:benim çeyizleri de unutmayın sakın!!

(uzun bir mücadele ve pazarlık sonrası tank, roket atar ve uçak savardan vazgeçilir.isteme faslı da böylece biter ve sıra gelir yüzükleri takmaya...)

polata görücü geliyor 3. bölüm...

zeynepşaşmaz:eh hadi yüzükleri takalım o zaman.erhan tepsiyi getir

(kırmızı kurdelanın bir ucu aslının pırlanta yüzüğüne, diğer ucu polatın baron yüzüğüne bağlanır.oğlan tarafı 2. bölümde kaybettiği uçak savar, tank ve roket atarı alabilmek için makas kesmiyor ayağına yatar.ancak bu adetlerle alakası olmayan memati sinirlenerek silahını çıkartır.)

memati:ehh yetti be nasıl kesmezmiş.çekilin bakim kenara ( diyerek kurdelayı tek kurşunla ortadan ikiye böler)

(alkışlar eşliğinde yeni sözlü çift dansa kaldırılır.bunun şerefine diyerek abdül,memati ve erhan sözde havaya ateş açarlar.etrafta ne vazo ne de avize bırakmamışlardır.bunu gören misafirler can havliyle kafalarına kask geçirirler.işi biraz abartırlar ve kurşunlardan biri aslının böğrüne isabet eder.aslı sendeleyip yere düşer.polat gözlerine inanamayarak aslının baş ucuna eğilir.)

polat:aslı aslı aç gözlerini nolur bi şeyler söyle
aslı:allah cezanı versin polat
polat:beddua et demedik yaa aslı.hem sen ölmedin mi
aslı:sus bi de konuşuyo.allahtan sizi yakından tanıyorum da önlem olarak bu kurşun geçirmez yeleği içime giydim

(polat aslıyı kaldırır ve hiçbir şey olmamış gibi dansa devam ederler.kazayla mı yoksa intikam olarak mı yaptığı bilinmez ama aslı polatın ayağına basar.polat ahh diye bağırır.memati gene ne olduğunu anlamadan silahı aslının kafasına dayar.)

memati:sen nasıl ustanın ayağına basarsın.kafasına sıkayım mı abi
polat:ne sıkması memati kafayı mı yedin sen

(abdül mematinin yanına gelir)

abdül:abi bu vadi hepsinden tehlikeli
memati:verdin yine sırtıma sırtıma negatifi
blue_ivy:memati bey dans edebilir miyiz
memati:hiç sanmıyorum gülüm

(blue_ivy aldırmaz ve mematinin belinden silahı alarak kafasına silahı dayar.)

blue_ivy:ya benle dans edersin ya da azraille(der ve başlarlar dansa)

(abdül ve erhanı kimse dansa kaldırmayınca...)

erhan:hadi goygoycunun önce gideni biz de dans edelim(der ve onlar da dansa başlarlar...)

(bu mutlu aile tablosu akşamın genç saatlerine kadar sürer.hep birlikte hoplayıp zıplayıp bu mutlu olayı kutlarlar.düğünde görüşmek üzere...)

papatya67
09-08-07, 11:26
arkadaşlar ilk senaryo denemem..pek bir şeye benzemedi ama artık idare edin..:img-wink:

(kız istemek için aslının evinde toplanırlar..)
papatya:biz buraya hayırlı bir iş için gelmiş bulunuyouz..
Allahın emri, peygamberin kavliyle kızınız aslıyı oglumuz polata istiyoruz..
eğer sizin içinde bir mahsuru yoksa,hemen bu gün nişanı takalım..
aslı:alara ablacığım nolur evet de..hemen takalım yüzükleri..yoksa polatım elimden kaçacak..:img-polic
alara:ama daha oğlunuzu hamamda görmedik...
papatya:bak güzellikle veriyormusun.. yoksa kızı kaçıralım mı?
hazel:abla ben mematiye haber verdim..bunlar arıza çıkarırlarsa,memati icaplarına bakacak...
alara:tamam napalım artık..mecburen verecez..(mematiden korkmasam kızı zor alırdınız ya,neyse)
zeynep:oley nihayet yakında kurtlarımızı dökeceğiz..düğün var düğünnnnnnnn...
tweety:ya anne bu çikolataları şimdi burada mı bırakacağız..hani byn şaşmazla bizler aşıracaktık...
byn şaşmaz:tuğbacığım sen merak etme..ben yarısını yolda aşırdım...

http://img485.imageshack.us/img485/8115/479up4.jpg

http://img172.imageshack.us/img172/7584/261og3.jpg

(artık nişan günü gelmiştir..aslının evinde necati şaşmaz forum ailesiyle nişan kutlaması yapılacaktır...)

papatya:alaracığım istersen yüzükleri kız tarafının büyüğü olması vecibesiyle sen tak..
alara:ne demek papatyacığım benim için onurdur..(ahhh ahhh şu polatı bi hamamda görebilseydik önce)
merve:abla ben yüzükleri dantelli tepsiye koydum..hemen getiriyorum...
papatya:acele et kızım..memati dışarda huysuzlanmaya başladı..bu iş uzarsa alımallah kızı vermediler diye, buradakilerin hepsini otomatik silahla tarar...

alara:bu gün burada toplanmamızın sebebi, bu iki gencin evlilik yolunda ilk adımı atmasına vesile olmaktır...
aslı ve polat:(aralarında konuşurlar)eyvah alara aldı sazı eline artık akşama kadar burada nutuk çeker..yandık..
papatya:susun bakim..çok ayıp gelin ve damat fısır fısır büyüklerinizi çekiştirmeye utanmıyormusunuz...

aradan bir saat geçmiştir..alara lafı uzattıkça uzatıyor...papatya yavaşca alaranın yanına gelir ve..

papatya:bacım hazel haber getirdi memati aşağıya timi kurmuş 5 dakika içinde bu yüzükler takılmazsa,gerisini sen tahmin et..
alara:neyse konuşmamı kısa kesmek zorundayım..(korkudan yüzükleri acele bir şekilde takar) hayırlı uğurlu olsun..
sulusaray:ahahhh polatım elden gitti gitti...
kv_kvp:hadi hanımlar ne oturuyorsunuz..buraya oturmayamı geldiniz..

arkadaşlar benden bu kadar devamını siz getirin artık..:img-wink:

kv__kvp
09-08-07, 15:19
ben,SuluSaray , papatya abla,polat, abdülhey, erhan, memati, nevzat ve diğer erkek tarafı üyler bir kafede buluşur.önce çiçek sonra çikolata alırlar.arabalara doluşurlar istikamet belli aslı ablanın evi

kız evinde ise ummalı bir çalışma aslı ablayı istemeye geliyoruz ya...
evde byn_şaşmaz, m.alara, blue ivy, NiliWerda, hepsi grubu (yasemin, gülçin, eren, cemre) ve diğer kız tarafı üyeler

( kendi aramızda konuşuyoruz polatın heycandan tuvaleti geldi de:) )
papatya abla:allaha şükür polatı başgöz edecez
memati:abiye buldunuz banada bulun bi kız
polat:mematiiii
papatya abla:sen sus bakim damat olcak molcak demem çarparım ağzına
abdülhey:abiiiiii
polat:tamam abdülhey
papatya abla:ney senin derdin memati anlat bakalım forumda sanada uygun bi kız vardır
memati:abla bu yaşıma geldim ne bi sevdiğim oldu ne de bi sevenim
nevzat:abi biz varız ya
erhan:öyle değil buğday beyinli sevgili manasında. en sonunda anladı kadının yerini silahın tutmadığını
memati:erhannnnn
ben:neyse sonra konuşuruz bugün abime kız istiycez
necati:buse doğru diyo.sonrada ben gelir seni isterim artık papatya ablandan.demi buse :)
ben:ıııııı şey:img-blush
memati:abiiii bu adam ablayla ilgili ne diyoo
polat:tamam memati. bak kız istemeye gidiyoz, yoksa sana yapacağımı bilrdim.sen kim oluyonda kardeşimi istemeye kalkıyon
necati:beyefendi ne var siz aslıyı seviyosunuz bende buseyi
ben:kapatalım bu konuyu lütfen
polat:kız istiycez diye kapatıyom ama sonra açılacak
necati:senin hatrın için

kız evine kavgasız gürültüsüz gidebilmeyi başarmışızdır.

zile basarım ve kapıyı byn_şaşmaz açar

byn_şaşmaz:hoşgeldiniz aaaa necati de gelmiş:happy0064
papatya abla: hoşbulduk
byn_şaşmaz:şöyle geçin

içeri geçilir..

papatya abla:nasılsınız
m.alara:iyiyiz siz nasılısınız
papatya abla:bizde iyiyiz.bu kızlar kim tanıştırmıycak mısınız
m.alara:unuttum...yasemin, cemre, gülçin, eren
yasemin-cemre-gülçin-eren:memnun olduk
memati, ben, erhan,nevzat, abdülhey aramızda konuşuruz

memati:bu kızlar da kim
ben:hepsi
erhan:tabi hepsi parça parça sormadık hahaha
ben ve memati ters ters bakarız
erhan:çok gerginsiniz
memati:erhannnn
ben:hepsi grubu şarkıcılar
memati:sadede gel
ben:morlu yasemin, yeşilli eren, mavili cemre, pembelide gülçin
memati:yeşillide güzelmiş
ben:efendim memati
memati:şeyyy amannnn ilk defa aşık oldum rahatladınız mı
ben-nevzat-erhan:neeeeee:img-swoon:img-swoon
erhan:haklısın abi kızlar aşık olunmayacak gibi değil.şu pembeliyide ben beğendim
abdülhey mavili kızı baştan aşşağı süzmüş ve göz hapsine almıştır
ben:abdülhey galiba sende mavili kızı beğendin :)
abdülhey:ıııııı şeyyy yok öyle bişiy hem sen sus suçunla otur
ben:neymiş suçum
erhen:necatii hani bunlar daha evlenemedi...
abdülhey:erhannnn

kv__kvp
09-08-07, 15:21
neyse dönelim nişana(bu arada bizimkilere kızda buldum:img-wink:)

papatya abla:aslı kızımız yokmu
m.alara:içerde süsleniyo ben çağırıyım

alara abla odaya gider.
aslı:geldiler mi
m.alara:geldilerde gidicek oldular
aslı:tamam tamam çıktım

ben papatya ablanın yanına giderim hemen (bizimkilerin konuştuklarını yetiştiricem:) )
ben:papatya abla ne oldu biliyo musun
papatya abla:bilmiyorum
ben:bilmediğini biliyorum zaten
papatya abla:o zaman niye sordun kurtçuğum
ben:ne biliyim öyle derler ya
papatya abla:hmm... neymiş bilmediğim şey
ben:erhan aşık oldu
papatya abla:olağan bişiy
ben:memati ve abdülde aşık oldu.gerçi abdül söylemiyo ama kızı göz hapsine aldı.memati itiraf etti
papatya abla:neeeeee... kimeeee:img-swoon:img-swoon
ben:erhan gülçine
abdül cemreye
memati erene
papatya abla:yaseminide polata alsaydıkda tam olsaydı, tövbe tövbe

aslı alara ablayla girer herkese hoşgeldin der ve polata gülmser bu arada necatinin yanınada fırsattan istifade byn_şaşmaz oturur
byn_şaşmaz:meraba
necati:meraba
byn_şaşmaz:tvde göründüğümüzden daha da yakışıklıymışınız
necati:teşekkürler, sizde çok güzelsiniz
byn_şaşmaz:sağolun:img-blush
necati:izninizle
byn_şaşmaz:nereye
necati:mematinin yanına
byn_şaşmaz:ben gelmiyim o zaman geçen gün tartıştık da

m.alara:kızım kahveleri yap
papatya abla:sebebi ziyaretimiz malum kızınız aslıyı oğlumuz...
m.alara:oğlunuzun içkisi, kumarı var mı
papatya abla:yok efendim sadece sigara içer(içindende zıkkım içesice)
m.alara:tamam
papatya abla:sebebi ziyaretimiz malum kızınız aslıyı...
m.alara:oğlunuz ne iş yapar
papatya abla:oğlumuz mafya babası yok yok karıştırdım o kurtlar vadisindeydi şimdi terördemiyiz pusuda mı
byn_şaşmaz:kurtlar vadisi pusu severek izliyoruz
m.alara:tamam
papatya abla:sebebi ziyaretimiz malum kızınız aslıyı oğlumuz polata
blue ivy:oğlumuzun bankada hatırı sayılır bi parası evi arabası var mı
ben:var neslihan abla
papatya abla:sebebi ziyaretimiz malum kızınız aslıyı oğlumuz polata allahın...
m.alara:biraz önce sordum ama cevap alamadım oğlunuzun mesleği
ben:kgt başkanı
sulusaray:kızı verecekleri yok kalk polatçığım gidelim hem ben beni ailemden istemenide istemem
papatya abla:sus kız(çimcikler)
sulusaray:ahhhhhh
papatya abla:sebebi ziyaretimiz malum kızınız aslıyı oğlumuz polata allahın emri peygemberin kavliyle istiyoruz.
ben:ohh bitti sonunda
polat:allaha şükür
sulusaray:tühhhhhh gitti güzelim polat
m.alara:kızımızı veririz ancak bi şartla
sulusaray:ohh bee
papatya abla:neymiş
m.alara:kızımıza 50 adet bilezik, altın kemer, kilosu ağırlığınca altın, 20si bi yerde
byn_şaşmaz:o beşi bi yerde değilmiydi
m.alara:sus kız sen
polat:aslı rejime gir zayıfla 2 hafta sonra tekrar istemeye gelelim
aslı:şimdi istiyosanız isteyin :hıh

bu arada memati, erhan, abdül, eren,gülçin ve cemreyle konuşuyolardı

ben:papatya abla bunlar işi yokuşa sürüyo kızı vermiycekler
papatya abla:vermesinler biraz önce de dedim yasemini polata alırız daltonlara 4'lü fincan takımı gibi kız almış oluruz:)
aslı:yaa alara abla polat elden gidiyoo yaaa
m.alara:zaten aradığımız kriterlere sahip damat değil
memati:mübarek kız anası değil avrupa birliği başkanı
sulusaray:memati haklı avrupa birliği bile türkiyeye böyle çektirmedi
polat:papatya abla şu morlu kız çok güzelmiş, bana onu istesek
ben:pek cimcime bişiy
papatya abla:karar verildi polata yasemin alınıyo
byn_şaşmaz:hazır geldiniz eliniz boş çıkmayın necatiye beni isteyin hem çikolatalarada yazık olmasın

biz çıkar gideriz, byn_şaşmaz ve aslı arkamızdan ağlar:sad53:

güzel değil ama ilk senaryom maruz görün:icon_sorr

kv__kvp
09-08-07, 15:27
kız tarafı polatı zorla hamama götürmüş bizse elimiz boş kalmış şekilde kapıda bekleriz(memati, abdül, erhan, güllü, ben, sulusaray,papatya abla, tweety88, tozşeker)

ben:oğlumuzu sağlam verdik sağlam alırız inşallah
memati:abiye bişiy yaparlarsa yaşatmam kafalarına sıkarım
tozşeker:yaaa abin hamama gitmemek için senden yardım istediğinde temizliyeceğim adamlar var diyip sıvışmıştın. abin aklına yeni mi düştü
memati:mübarek çin ordusu gibi gelmişler hem bilirim o forumun kızlarını ben
erhan:acaba gülçinimin aileside beni hamama götürecek mi
tweety88-tozşeker:hıııııııı
tweety88:ne gülçinim mii
tozşeker:hamam mıııı
papatya abla:sizin haberiniz yok tabi polata aslıyı istemeye gittiğimizde aşık oldu bunlar
tweety88:kimler
sulusaray:memati, abdül, erhan
tozşeker:kime
ben:erhan gülçine, memati....
memati:buseeeee
ben:mesaj alındı.ben ne diyodum bak abime bişiy yaparlarsa yıkarım burayı
sulusaray:bende dağlınn uleynnnnnn der girerim içeri
papatya abla:şiddet yok kızlar şiddet yok

hamamda ise polata işkence gibi gelmektedir...

m.alara:nerde bu polat
[B]blue_ivy:üstünü giyniyo galiba
[B]yakamoz16:sakın kaçmış olmasın
m.alara:işte geldiiii
yakomoz16:naber müstakbel kocacım
polat:iyiyim aslım çok iyiyim.bide soruyosun hamama götürülüp orasına burasına bakılan erkek ne kadar iyi olabilir
yakomoz16:aman beee iyi
m.alara:bırakın kavga etmeyi. polat seni ben yıkıycam
polat:ben kendim yıkanırım, bebe miyim ben
Hazel_:sussss bakim sen, seni kızımıza almayız
yakomoz16:off yaaa kabak gene benim başıma patladı bu gidişle evlenemiycem
_zeynepşaşmaz_:sus aslı sus
yakomoz16:offf yaaa

m.alara polatı yıkamaya başlar, polat kaçmaya çalışır ama başarılı olamaz

polat alara ablanın onu yıkamasına huysuzlanır ve her huysuzlandığında kafasına tası yer ve aklına bi oyun gelir

m.alara:amma da nazlandın aslı bile bu kadar naz yapmadı
polat:kafama vura vura aptal etceksiniz, sonra kare asları nasıl yakalarım
yakamoz16:zaten evlenince evinin erkeği, çocuklarının babası olcan
polat:yaaaa tabi bebelerin altınıda değişirim
m.alara:pek anlayışlı bi damat maşallah, kızlar acıktık kurun sofrayı
kızlar:peki alara ablaa

herkes yemeklerin yanına gelir ve oturur ve tek bir amaçları vardır kızların polata yemek yedirmek

blue_ivy:al tatlım sana ellerimle kek yaptım ye
polat:sağol neslihan
yakamoz16:bende sana sarma yaptım canım
polat:(ağzındakileri yutma çabası içinde garip bir sesle)sagoll

tatlı, sarma, kek, köfte vs vs derken boğulma aşamasına gelmiştir ve planını uygulamaya başlar

polat birden bayılır, kız tarafı endişelenir dışarda oğlan tarafı polata olanları bilse başta papatya abla ve memati dağıtır hamamı.beklerler ve polat ayılır. yalnız polat aptallaşmıştır.yapacak bişeyleri yoktur dışarı çıkarlar ve

memati:abi bişiy yaptı mı bunlar sana
polat:haaaaa
abdül:abi iyi misin
polat:ben senin abin miyim eğer ben senin abinsem sende benim kardeşimsin
tozşeker-ben-tweety88-papatya abla:hööönkkkk!!!!!
erhan:abi kayışı sırmış
memati:erhannnn
tozşeker:memati erhan doğru söylüyo baksana
ben:siz naptınız abime
m.alara:bişiy yapmadık amma kıymetli abiniz varmış
byn_şaşmaz:tabii kıymetli varmı ondan başka söyleyin birtane ooo bilmem napıcam oo bilmem napıcam o beni prenses peri sanıyoooo
tozşeker:sus kızz şarkı söylemenin sırası mı
sulusaray:ben gördüm kafasına tasla vurdular ben gizlice içeri girdim gördüm
papatya abla:aferin kız sana yoksa bilemiyecektik polata ne yaptıklarını.şiddet var kızlar şiddet var
memati:sıkarımmm sizin kafanıza
abdül:abi sakin ol buse, tuğba, tozşeker, sulusaray halleder.hem kadına el kalkmaz
sulusaray:dağılın uleynnnn, bırakın oğlanı
papatya abla yavaşça:kızım eski türk sinemasında değiliz altı üstü buse yazıyo biz oynuyoz sende düzgüz yaz bakıyım
ben:tamam papatya abla yaaa
tweety88:abime bunu yapanı yaşatmam saldırııııınnnnnnnnnnnn
ben-sulusaray-tozşeker-tweet88:allah allah allah

birbirimize gireriz polat rol yapmayı kesmiş adamlarıyla bizi ayırmaya çalışmakyadır, aslı ablaysa bi köşede ağlamaktadır, polat bizi
ayıramayacağını anlar ve aslının yanına gider

polat:aslı ağlama bak üzülüyorum
yakamoz16:nasıl ağlamıyım sen aptal oldun çıktın başima üüüü
polat:sadece şaka yapmak istedim senin üzüleceğini nerden biliyim(polat kollarını açmış aslının ona sarılmasını beklerken)
yakamoz16:allah belanı versin polat (şlapppp)senin yüzünden herkes birbirine düştü
polat:amaaannn boşver biz seninle gisdelim göcekte tekne turu yapalım
yakamoz16:oluuuurrrr

byn_şaşmaz:şunlara bakınnnnn
bizi ise ayırmayı başarmışlardır ve ağzımız açık aslı ve polatın arkasından bakakalırız

m.alara
10-08-07, 09:35
kv aslı-polat bölüm 1
aslında ben eklemek için geç kalmışım , bu senaryo aslı-polatlı senaryoların ilk başında olacaktı ama idare edin biraz sondan başa döndük

aslıcım neşelenmen için

Polatı kurtarma operasyonu

hey kızlar toparlanın polatı ahudan kurtarma operasyonuna gidiyoruz

aslı,papatya,alara, jale , zeynep, tuğba, necatikolik, nevşehirlim, zeynep, ırmak , merve byn alemdar ve diğer tüm necati hayranları yattaki haber üzerine polatı kurtarmak amacıyla yola çıkarlar ve hepsi yat limanında buluşurlar
papatya: işte yat göründü kızlar hazır olun , silahlarınız yanınızdamı
çete hep bir ağızdan: eveeeet
papatya: ya merve o elindeki tıraş makinası değilmi
merve: evet bununla ahunun yüzünü tıraş edeceğim sakalı çıkarsa polat yüzüne bakmaz
papatya: iyi fikir, alara elindeki tencerede ne var ,silah olarak kaynar su mu getirdin
alara: yok dün yaptığım yemek , baktık güzellikle olmuyor yemeğimi yedirmekle tehdit ederiz.
papatya:haaa iyi ( zavallı eşi diye geçirir aklından)
aslı: napıcaz
papatya: bak bu ahuyu yattan iner inmez yakalayacağız , önce polatımızın peşini bırakması konusunda uyaracağız , hımmm belki türk filmlerindeki gibi polatımızın peşini bırak ne kadar para istersen verelim deriz
merve: ya evet derse parayı nerden bulacağız
papatya: bunu hiç düşünmemiştim kesin nayır benim aşkım satılık değil der diye düşünmüştüm ama ya kabul ederse, o zaman hazırlıklı olalım hadi kızlar cebinizdeki tüm paracıkları verin bakalım
alara kızlardan paraları toplar
papatya: ee kaç para oldu
alara: 15 ytl 20 kuruş, 2 sakız, 1 çikolata, 2 ayakkabı, 8 toka, 1 küpe , 1 pantolon
papatya : jalenin pantolonunu geri ver ahuya olmaz
aslı: eee kabul etmezse napıyoruz
papatya : o koca kayayı boşunamı taşıdık ayağına bağlayıp limanın ziftli sularına yolluyoruz
necatikolik: ya gören olursa , yani şu an yaklasık etrafta 100, 200 kişi varda azda olsa birilerinin görme ihtimali yokmu
alara: buldum ahu hayranı gibi dayranırız soranlarada değerli taştan bir halhal hediye ettiğimizi söyleriz
tuğba: ya yemezlerse ,hapsi boylarız
alara: yok hapsi değilde belki bakırköyü
zeynep : yehhuuuu işte yattan polatımız iniyor
papatya: hay aksi şimdi onu burdan uzaklaştırmak lazım
aslı : ben hallederim

önde aslı arkada çetenin tamamı polata doğru hücum ederler , polatı hayranlarından korumakla görevli adamlar bu manzara karşısında topuklarlar

aslı: merhaba ben aslı, senin hayranınım
polat: merhaba , teşekür ederim , bende size hayran olabilirim
aslı :ooo hemen böyle asılma pozisyonu . ayıp olmuyormu , ayrıca şu yattan bu tarafa bakan hanım ahu değilmi
polat: yok canım o benimmmm şeyim hımmm yani amcam yok yok teyzem evet evet teyzem , yoksa benim ahuyla falan yatta işim ne teyzemleri gezdiriyordum, eee bunlarda senin arkadaşların heralde , tanıştırmayacakmısın , aaa dur bakim ben bunları bir yerden tanıyorum sanki
aslı: kim onlarmı yok canım ben onları tanımıyorum ne arkadaşı .. onlar şey aa şey elektrik süpürgesi tanıtımı yapıyorlarmışta illa sizede anlatalım diye takıldılar peşime
polat: ya bende bir an beni kaçıran, stüdyoyu basan bir çatlak grubu vardı onlar sandım neyse değillermiş
aslı: canınızı çok sıkmışlar anlaşılan
polat: can sıkmakta ne kelime kabus gibi , baksana her gördüğümü onlara benzetiyorum, baron babam öldükten sonraki ruh haline dönmemem için doktorlar çok çaba harcadı
aslı : hımm teyzenizde terapi yapmak için sizi yata atmış anlaşılan
polat: yaaa teyzem beni çok severde, boş ver teyzemi ben dondurma almaya gidiyorum gelirmisin
aslı: aa evet bayılırım dondurmaya
polat: dur tahmin edeyim , çikolatalı, vanilyalı, parça çikolatalı, vişneli, çilekli, karemelli , ceviz ve fındıklı dondurma seviyorsun
aslı : aaaa nerden bildin tam isabet , yoksa çokmu şişman görünüyorum
polat: yo harika görünüyorsun , ne olur ne olmaz tutturamam diye hepsini sayım dedim
aslı : hadi o zaman

aslı arkasında ağzı bir karış açık olan biteni seyreden çete üyelerine döner

aslı: ya siz hala burdamısınız bırakın peşimi elektrik süpürgesi falan istemiyorum, durumdanda anlaşılacağı üzeri temizlikle falan üğraşacak halim yok
çete üyeleri: ha !

polat ve aslı neşeli neşeli dondurmacının yolunu tutmuşken yattaki teyzesi yamyam dansına benzer hareketlerle zıplayıp duruyordu ne söylediği limandan duyulmasada öfkeli olduğu anlaşılıyordu ,çete üyeleri aslıyla polatın arkasından bakarken açık kalan ağızlarını kapatıp oraya neden geldiklerini hatırlarlar ve yata doğru koşar adım giderler

ahu: sizde kimsiniz hemen yatı terkedin yoksa polis çağıracağım , vada alo bakıköyümü arasamki
papatya: biz polat hayranlarıyız, kulağımıza hoş olmayan gedikodular gözümüzede hoş olmayan görüntüler geldi, doğrumu kendi gözümüzle görelim , doğruysa kendi elimizle halledelim diye buralara kadar geldik
ahu: benden ne istiyorsunuz, zaten ben öksüz ben yetim ben garibim
papatya: tamama tamam arabesk yapma , bizim seninle bir derdimiz yok , polatımızı bırak sen kimi istersen valla çuvallar getiririz
ahu : size ne be ister bırakır ister bırakmam
papatya: bak polatı bırakırsan seni zengin ederiz, 15 ytl 20 kuruş, 2 sakız, 1 çikolata, 2 ayakkabı, 8 toka, 1 küpe , 1 pantolon , pardon pantolon yoktu diğerlerinin hepsi senin , bunları kabul etmezsen bilimum işkence aletlerimiz mevcuttur, yok yine akıllanmazsan limanda gördüğün şu halhalı hediye edip yüzüşüne bakarız
ahu : ne halhalı
papatya: ya şu ucunda ip olan koca kayayı görmedinmi
ahu : iyi aman be bende çok meraklıydım sizin polatınıza , elalemin bir tane kaynanası olur benim milyonlarca muhalif kaynana bozması hayran rakibim , çekilirmi be bu hayat, alın istemiyorum sizin olsun , zaten yüzünü gördüğümüzde yoktu böyle sevgilimi olur yok o vatan benim şu millet senin görevden göreve koşuşturup duruyor, en iyi günümüz telefonda fırça attığı günler oluyor, polatınızıda alın beni rahat bırakın

tüm çete şaşkın şaşkın çıldırmış ahuyu izlemekteydi

papatya: aa iyi o zaman doğrusu bu kadar kolay ikna edeceğimizi sanmıyorduk ,boşuna o kadar işkence metodları araştırmış olduk ama olsun mantıklı yaklaşımın için teşekür ederiz. hadi sağlıcakla kal.
ahu: hey durun hani benim 15 ytl 20 kuruş, 2 sakız, 1 çikolata, 2 ayakkabı, 8 toka ve 1 küpem , ayrıca pantolonuda isterim
papatya: jale tatlım çıkar pantolonu , boş ver hava sıcak zaten

çete polatı ahudan kurtarmış, ama aslıya kaptırmış olmanın buruk sevinci içinde ahunun alo bakırköyü arama tehlikesinin farkında olarak hızla ara sokaklara dağılıp gözden kaybolurlar

m.alara
10-08-07, 09:39
kv aslı-polat bölüm 2
aslıcım bizi sattığını düşünmeyiz canım kim olsa aynısını yapardı tabiki polatı alıp tüyeceksin bundan doğal ne olabilir ama sen ne çabuk korktun ölmekten , vay demekki polatın sevgilisi olmak insanı ilk günden strese sokabiliyor bunlar hep bahadır va racinin suçu , şimdi ahuya acıdım kızcağız korkudan uyuyamıyordur bile ya bu hafta ölürsem diye, ayrıca korkma ben onlar kadar acımasız değilim , sana hiç kıyamam ,bak ahuyu bile öldürmedim sürgüne yolladım sen yinede bu güzel günleri polatla doyasıya yaşamaya bak, belli olmaz azraillik bulaşıcı falan olabilir baksana obezite bile bulaşıcıymış.

mesela şöyle diyebilirsin

zıııızzzzz telefon sesi
polat: efendim memati,.... tamam geliyorum
aslı : nolur polat gitme
polat: işim var canım gitmeliyim
aslı : az kalan ömrümde sen daha çok yer alasın istiyorum ama
polat: oda ne demek , nerden çıktı şimdi ömrünün az kaldığı
aslı: yok birşey sadece öyle hissettim
polat : doğru söyle ,doktora falanmı gittin, kötü bir habermi aldın ne demek istedin
aslı: sakin ol yok bir şey, sen bana aşıkmısın
polat : evet
aslı: iyiya işte bu yeterli sebep , bende sana aşık olduğuma göre benim sonum iyi değil ühüüüü
polat: hadi saçmalama şimdi neden iyi olmayacakmış
aslı : ne demişler "aşk kapıdan girince azrail bacadan gelirmiş"
polat: ya kuruntu yapmak için atasözlerini bile değiştiriyorsun, o söz öyle değildi akıl bacadan çıkarmış diyecektin , yani endişeleneceğin şey hayatın değil aklın olacaktı
aslı: bu sözü bana alara abla yazmış , ben boşuna mı kuruntu yapıyorum , bana söylettiği sözlere baksana
polat: takma sen onu , baktık çok canımızı sıkıyor mematiye söylerim sıkar kafasına , hem ne güzel senaryoda kalmaz ortada doğaçlama oynarız
alara: hopppp noluyor ? senaryoda bu cümle yoktu !

m.alara
10-08-07, 09:49
kv aslı-polat bölüm 15-20 falan

yani aslı polat nişanı ve hamam sefasından sonrası

kapı çalar ve polat kapıyı açar

memati:abi bittik biz
polat: noldu memati neden bittik , neden çoğul konuşuyorsunki yoksa sizdemi evleniyorsunuz
memati: yok abi ondanda beter
polat: mematiiii çatlatma adamı söyle
memati : bak şu gazetelere

polat gazetelerdeki manşetleri okumaya başlar

polat: " yeraltı tertemiz", " derin devlet kir attı" , " temiz toplum harekatı" eyvahhhh memati madara olmuşuz
memati: abi ben sana demiştim giymeyelim şu çarşafları gören olur diye
polat: ne bileyim memati biri bizi kadınlar hamamına girerken görmesin diye kamufle olalım dedik
memati: abi onlar gene neyse şunlara bak gerçi sen çiçekli böcekli donla fana çıkmamışın ama beni şu kırmısı puantiyeli ile çok kötü yakalamışlar ühüüüü bittik abi biz bittik
polat: tamam memati zırlama bakacağız çaresine

aslı kapıda neler oluyor diye meraklanıp gelir

aslı: ne o memati neden kapıda duruyorsun geçsene içeri , hem makarna yaptım , gelin hep beraber yiyelim
polat: memati biliyormusun galiba bu makarna denen şey ağaçta yetişmiyor
memati: oda nerden çıktı usta
polat: öyle olsaydı çoktan midemizde makarna ağacı çıkmış meyve vermeye bile başlamış olurdu

aslı polatın midesine bir yumruk indirir

aslı: nankör sana her gün yemek yapıyorum yine dırdır ediyorsun , napayım yani alara ablamda birtek makarna yapmayı biliyormuş onu öğretti
polat: tevekelli değil zavallı kocası düğünde hamur gibi oturuyordu
aslı: hem nankörlük yapın hemde dalga geçin pis mafyalar
polat : nankörmü bak şu gazetelere senin çatlak forumdaşların yüzünden madara olduk artık insan içine çıkamayız
aslı: aaaa bakım çok yakışıklı çıkmışsın canikom
polat: istersen birde yazılanları oku
aslı: aşkol polatcım, nolucak yani bunun için bana kızmana değermi, bende sizinkilerin istediği çeyizi götürürken çeyiz arabasının yolunu kesmişlerdide silah kaçakçılığından, darbe yapmaya yeltenmekten yargılandım onların çeyiz olduğuna ikna edene kadar aylarca hapiste yattım
polat: seni her gün ziyaret ettim ama
aslı: edeceksin tabi nişanda magandalık yapacaksınız diye soyumu kuruttunuz be . davetlilerin yarısı mezarda diğer yarısı hala hastanede
polat: şeyyy haklısın biraz eğlenceyi abarttık, ama napayım eğlence var deyince bizim çocuklar olayı yanlış algıladı
memati: usta bırakın bunları şimdi napacağız buraya gelene kadar tanınmamak için kılıktan kılığa girdim şimdi dışarı nasıl çıkarız

polat telefonunu alır

polat: merak etme hallederiz. alo doktor hazırlık yapın 4 kişi geliyoruz estetik için , ya önemli değil neye benzetirsen benzet bizi kimse tanımasın yeter

aslı atlar telefonu polattan kapar

aslı: doktor bey olmaz öyle siz onun dediğine bakmayın bende geliyorum katalogdan bir model beğeneyim ona benzetin
polat: aslı elbisemi diktiriyorsun
aslı: ne var canım bari estetik olup o kadar para harcamışken iyi bişey çıksın ortaya
polat: memati gülle ile abdulhey nerde
memati: valla abi en son imzalı donlarını isteyen hayranları arkada onlar önde taksime doğru koşuyorlardı
polat: tamam memati sen olarıda bul doktora getir orda buluşuruz
aslı: aaa durun durun bizim kızlarıda çağırayım belki onlarda bi taraflarını yaptırmak ister
polat: hasbinallah bak bu iyi fikir çağır çağır belki allah yüzümüze bakarda narkozdan çıkamazlar
memati: yok abi biz o kadar şanslı değiliz , en iyisi devletten yardım istemek , biz tek başımıza başedemeyiz , muhtemelen bu kızları amerika gönderdi bizi çök