yakamoz16
26-04-07, 08:46
Buraya Dizideki Replikleri Yazabiliriz Arkadaşlar...
|
Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Pusu - Replikler yakamoz16 26-04-07, 08:46 Buraya Dizideki Replikleri Yazabiliriz Arkadaşlar... yakamoz16 26-04-07, 08:51 alıntıdır(tarik_naz )teşekkürler.. Polat: Polat alemdar Ahu: ahu Polat: memnun oldum Ahu: beni görmek istemişsiniz Polat: öncelikle başsağlığı dilemek istedim Ahu: teşekkür ederim Polat: acınızı içtenlikle paylaşıyorum (etkileyici bakışlar) Ahu: bu randevusuz ziyaret sebebinizi öğrenebilir miyim? Polat: kendime uygun bi ev arıyorum. Evinizi satma gibi bi düşünceniz olabilir mi? Ahu: ne evim, ne de herhangi bi mülküm satılık değil. Polat: ben satılık mı demedim? Böyle bi düşünceniz var mı diye sordum. Ahu: hayır yok. Pardon ama böyle bi düşüncem olabileceği kanaatine nerden vardınız? Polat: böyle bi kanaatim de yok. Sadece sormak istedim. Ahu: hayırrr. Birinden bişey mi duydunuz. Biri size benim evimi satabileceğimi mi söyledi? Polat: öyle bi düşünceniz yoksa bunu bana kim söylemiş olabilir Ahu: afederseniz sizi tanımıyorum. Ama karşıma çıkmış “evinizi satar mısınız” diyosunuz. Biraz tuhaf değil mi? Polat: ben satar mısınız da demedim. Satacak olursanız talibim dedim Ahu: bi dakka bi dakka . ben sizin evinize gelsem, böyle bişey desem, siz ne dersiniz? Polat: ne ikram edebilirim derim Ahu: hayır. Size bişey ikram etmeyecem. Polat: ben size bana bişey ikram edin demedim ki Ahu: ama yaptığınız ayıp. Polat: bakın ahu hanım. Ben sözüme acınızı paylaştığımı söyleyerek başladım. Ama siz sözümü kesip bana ne istiyosunuz dediniz bu ilk ayıbınız. İkinci ayıbınız sizden bişey istiyeceğimi düşünmeniz. Yani beni tüccar olarak hatta kabacasını söyleyim mafya olarak görmeniz. Oysa beni tanımıyosunuz bile. Ahu: ben öyle bişey demedim. Polat: üçüncüsü önyargınızın üstüne tuğlalar koyup bi duvar inşa etmeniz. Niyetini bilmediğiniz bi insanı ayıplamanız. Sizi daha fazla incitmek istemem ama belki de sadece buraya sizin yanınızda olduğunu söylemek için gelmiş bi adama görüntünüz, aileniz ve tahmin edebileceğim eğitiminiz üzere davranmanız. Ahu: beni yanlış anladınız Polat: siz beni yanlış anladınız Cebinden kartını çıkarır Polat: bu telefon numaram. Evinizi satmaya karar verirseniz arayabilirsiniz Polat arkasını dönüp uzaklaşırken birden durup geri döner; Polat: malumunuz benim gibi adamlarda değerinin üzerinde ödeme yapacak kadar çok para vardır. yakamoz16 26-04-07, 08:52 alıntıdır(papatya abla teşekkürler) polat: dayı içerde adamımız varmı? halo:çok şükür yok. polat:içerdeki tetikciyi öldürecekler, buna engelleyecek birileri varmı içerde. halo:zor ama buluruz.istersen içeriden kaçıralım can polat. polat:daha içeri yeni soktuk... yakamoz16 26-04-07, 08:57 ALINTIDIR..(aylince )teşekkürler polat: "kurt pusudan ne zaman korkmuş ki.." Polat'tan tamer'e "işte bu yüzden bir ekibiz.işitmemen gereken birşeyi işitmemişsin" Polat'tan ahu'ya "ben size bana birşey de ikram edin demedim" memati 'den Abdulhey'e "bu saatten sonra kuruyemiş işine girecek halimiz yok herhalde" yakamoz16 28-04-07, 19:12 (alıntıdır)merve teşekkürler memati:bu erhanın hayvani cesareti medeniyete meydan okuyo abdülhey:yapacak bişey yok kızlar seviyo sende bende iş yok POLAT: artık bizim bu işte olduğumuzu biliyolar.Sorun biz onların kim olduğunu bilmiyoruz onlar tetikte biz pusudayız Halo:İlk önce içeri hademe olarak girelim ağar ağar yükseliriz. Ömer Baba : o zaman ben sitem edeyim Nazife Anne : yoo hic kusura bakma bey buna hic müsade etmem Ana yüregi Ömer Baba : Babalarin yüregi yokmu Memati : Bizde kiravatli görduk, Adam zanettik abdulhey : abi bi 100 milyon bahşiş verirsin artık memati : neee one ole emeklı maası gibi mc_merve 29-04-07, 23:27 polat-O tetikçinin yaşaması artık farz oldu -------------- davut -düşmanından uzak durmuycaksın ya satınalıcaksın yada yokediceksin -------------- halo: Allah'a işim düşeydi secdeye giderdim sana neye geliyim ---------- güllü: abdülhey sıkı tut yoksa bu adam borsadan daha çabuk düşecek güllü: biz milleti dinlerken birde dinlenir mi olduk ------------- Memati: abi davetmi edicez icabetmi ettiricez Polat:davet davet Memati biz kimi davet ettikte icabet etmedi ------------------ Halo Dayı:"İçeride Fare Yaşıyor,Böcek Yaşıyor...La Bir Bu Adam mı Yaşayamıyacak? ---------------------- :img-hyste :img-hyste :img-hyste mc_merve 29-04-07, 23:28 Polat Alemdar: Ülkeler eskiden ordularla askerlerle işgal edilirdi. Bugün durum farklı. Kalabalık hantal ve düşmanlık uyandırıcı ve çok ama çok pahalı orduların yerini yatırımcılar aldı.yatırımcılarla bir ülkenin içine kadar girersin. Tek tek bütün kaynaklarını ele geçirirsin. Adın işgalci değil kurtarıcı olur. Memati : Usta bu sefer kiminle savaşıyoruz. Polat Alemdar: Ne savaşı memati, savaş yok. Sadece bu faili meçhullerden yola çıktım. Bizim insanımızı kim öldürüyor. Niye yapıyor. Suikastler niye işleniyor. Toros:Kızım bu işler sadece kurallarla olmuyor. Senin ihale dediğin eski zamanların savaşı. O saydığım dört aile de mahşerin dört atlısı. Şartlarla savaşın kuralları, teslim olana kılıç çekilmez, esire işkence edilmez gibi.. savaşı kazanmanın yolu ise hile. Ahu Toros: bu sadece iş. Ne savaşı. Toros: hayatta kalma savaşı. Ya sen onları yiceksin ya da onlar seni. Ahu Toros: o zaman biz onları yiyecez. Toros: kim ayakta kalırsa o yicek. Kurtlukta düşeni yemek kanundur. Güllü: ne zamandan beri sol örgütler plazma camı temizlerken kalaşnikofla iş adamı tarıyor. Güllü: hayırlı uğurlu olsun. Üç silahşörler sahalara döndü. mc_merve 29-04-07, 23:30 polat ahu'ya: bilirsiniz benim gibi adamlarda; mala değeriinin üstünde verecek kadar çok para vardır --------------------- Ahu: Sen babamın sesini duydun mu hayatında? Ömründe bi kelime ettin mi? Konuştun mu? Tanıdın mı? Hayır. Ama ifadende babamın ne kadar öldürülmeyi hak ettiğini toplum düşmanı olduğunu anlattın. Bi insan hem öldürülüp, hem de mahkum edilir mi? Böyle bi şey olur mu? Bi insan birini öldürüp bi de bununla övünüyorsa buna ne demeli? En büyük yalan birini öldürüp, bunu ülke için, vatan için, yurt için devrim yaptığını söylemek değil mi? Sen bu vatan için, bu millet için hadi onu da geç, kendi ailen için, annen baban için, varsa çocukların için ne yaptın? _: Haklısın hiç bişey yapmamışım. Seni de öldürseydim tam bişey yapmış olacaktım. Hakim: Kes sesini… -------------------------- Gazeteci: Büyük balık yakaladık hih Memati: Ver bakayım sen o makineyi Gazeteci: Ben kötü bişey yapmıyorum, işimi yapıyorum. Memati: İşini yapmana bişey diyen yok. Gazeteci: Bırakın beni gideyim o zaman Memati: Bırakacağım sakin ol patlama. Bak gülüm sen beni görmedin ben seni görmedim. Sen bu resimleri çekmedin, ben bu resimleri silmedim. Sen beni tanımazsın, bende seni tanımam. Gazeteci: Bu yaptığınız suç. Memati: Bak bakayım gözlerime, sen bende suç işlemekten korkan gözler görüyor musun? --------------------- Erhan: İyide niye bıraktığını anlamadım Memati abi. Memati: Bişeyi de anlama eksik kal Erhan. Erhan: İyi de konuşacak şöyle oldu böyle oldu diye. Memati: Elinde resim olmadıktan sonra isterse hiç susmasın. Sen yola bak bırak çene çalmayı. Erhan: Sende haklısın ifade özgürlüğünün bu kadar kıymetsiz olduğu bi yerde gazeteci konuşsa ne olur, Erhan konuşsa ne olur? --------------------- Polat: Hikmet Tuncayın yapısı biraz farklı. Hastaneden de yeni çıkıyor. Erhan: Yani Polat: Gitme çok üstüne, bana çok lazım. Erhan: Deli deliyi görünce çomağını saklar. Sen merak etme. papatya67 30-04-07, 08:58 benim mematide gördüğüm değişiklik espiri yeteneği gelişmiş... MEMATİ:bu güllünün hayvani cesareti, dünyaya meydan okuyor.... ABDÜLHEY:yapacak bir şey yok abi....kadınlar ondan hoşlanıyor...sende bende itibar yok... ya memati ve abdülün güllüyü çekiştirmesi çok güzeldi...hele biede güllü kıza hava atacağım diye camı indiince resmen koptum... ERHAN:ben ömrümde böyle temiz cam görmedim.... ya adamı camdan baş aşağı sallandırmaları.... yok böyle bir şey ya....ikinci bölüm harikaydı... mc_merve 30-04-07, 18:00 ahmet sayman : size nasıl yardımcı olabiliriz. memati : olursunuz canım niye olmayasınız ahmer sayman : hanginiz polat beyin finanscısı güllü : benim kartvizitimi vereyim memati : eee yicem kartvizitinizi bu toros holdingin kağıtları mı ne toplamışsın onları bize devredeceksin ahmet sayman : ben toplamadım memati : yalan konuşacaksak başka türlü konuşalım :img-hyste :img-hyste tarik_naz 03-05-07, 23:01 polat-ahu yemek repliklerinden bazıları Polat: geciktim mi? Ahu: yoo Polat: nasılsın iyi misin? Ahu: iyiyim teşekkür ederim. Davut tataroğlu’nu tanıyo muydunuz? Polat: az önce tanıştık Garson menüyü getirir Polat: ne yiyelim? Ahu: bilmem ne seversiniz? Polat: neleri sevdiğimi hemen söylemem Ahu: yine başladınız mı? Polat: daha başlangıcı söylemedim ki Ve ahu’dan etkilenmiş bakışlar. kısa süre sonra polat: buyrun dinliyorum ahu: ben teklifinizi düşündüm. hala evimi almak istiyosanız.. polat: ne kadar istiyosunuz ahu: evin şuandaki değerini bilmiyorum, ama açık konuşmak gerekirse.. polat: 50 milyon dolar yeter mi? ahu: olur!! polat: anlaştık, yarın hesabınıza geçerim ahu: bu kadar mı? polat: ne olacak ki? altı üstü bi ev ahu: ne bileyim, pazarlık filan yapılmaz mı bişeyler alınırken polat: ben kimseyle pazarlık yapmam. mc_merve 03-05-07, 23:37 ahunun amcasi:polat alemdar evini almış,şirketinin hisselerini almış,senide alırsa haberim olsun polat:Çok İsteyen Değil Bedelini Ödeyen Alır... nefise:ne yapacaksın orayı polat:manzarasi guzel tarik_naz 04-05-07, 00:08 polat-ahu yemek replikleri Ahu: sizin hakkınızda bi sürü şey duydum. Siz ne iş yapıyosunuz. Polat: sır tutar mısın? Ahu: nası yani işinizi sordum sadece Polat: e tamam işte ben de sana sır tutar mısın diye sordum sadece Ahu: tutarım, eğer işiniz bi sırsa tutayım madem Polat: ne diyeceğimi bilemedim. Ömrümde ilk defa biri bana işimi soruyo. Ahu: nasıl para kazanıyosunuz diye sorayım isterseniz. Polat: ömrümde hiç paraya ihtiyacım olmadı ki. Ne deyim bilmiyorum Ahu: o zaman herkesin dediği doğru yani, mafyasınız siz, Polat: (biraz kızgın) ben mi mafyayım. Polat: mafya nedir? Ahu: haksız kazanç elde eden herkese mafya diyebilirim. Polat: sence bu restoranda haklı kazanç elde etmiş biri var mı? Ahu: onu bilmem de. Burada kimseden haraç kesen, adam öldüren, pis işlere bulaşmış kimse yok. Polat: haklısın. Bu dediklerini yapanlar burada yok. Ama mafya da sadece o değil.senin mafya diye bildiğin taşeronlar. Onlar sadece suçu işler, komisyonlarını alırlar. Zamanı geldiğinde gerekli cezayı görürler, silinip giderler. Sen hiç iki kuşak gücünü sürdüren mafya babası duydun mu? Ahu: hayır Polat: demek ki seninle aynı şeye mafya demiyoruz. Ahu: siz neye mafya diyosunuz ozaman? Polat: ben savaşlardan, barışlardan, hastalıklardan, krizlerden, istikrardan nemalanan herkese mafya diyorum. Sen mesela bi yerden alıp, bi yere götürene silah kaçakçısı dersin, mafya dersin. Ben o silahı üretip, o silahı satmak için savaş ve çatışma çıkaranlara mafya derim. Mesela hazarbeyoğlu ailesi. Sovyetler dağıldıktan sonra, başta Ortadoğu ve Afrika olmak üzere dünyaya 30 milyar dolarlık silah satıldı. Adamın servetinin kaynağı bu paradan hissesine düşen pay. Savaşlardan iki sektör büyük para kazanır. Biri silah biri sağlık. Bu ülke medikal malzeme hurdalığına döndü. Dünyanın en fazla mr cihazı olan ülkelerinden biriyiz. Mesela Kaçkar ailesi. Bana göre mafyanın ağa babası. Burada 1 liraya üretilen malzemeyi yurtdışından 10 liraya getiriyolar. Peki aldıkları ne? Çoğu kullanılmış, kullanılmamışsa bile denenmemiş, yan etkileri tespit edilmemiş şeyler. İnsan hayatı üstünden al sana haksız kazanç. Yıllardır bu ülkenin insanlarını ilaç kupürleri ile dolandıran, her temiz, steriz, beyaz mafya. Türkiye her krize girme arefesinde belli miktarda para bu ülkede hayalet oluyo. Bu yüzden kaç milyon insan işsiz, aşsız kalıyo. Fabrikalar kapanıyo, herkesin 5 liralık malı 3 kuruşa düşüyo. Sonra birden hayalet ortaya çıkıyo. 3 kuruştan malı topluyo, tekrar para pompalıyo, her şey düzelince 3 kuruşa aldıkları ediyo 10 lira. İşte o hayaletin adı karacadağ ailesi mafya. Bu ülkenin inşaatçısı her zaman krize girer. Hatta ilk kriz onları vurur. Yarısından çoğu kriz sonrası batar. Ama her krizde büyüyen bir aile var ki nerde savaş olsa gider inşaatını o yapar. Rusya yıkılır rusyada inşaatları o yapar. Bosna yıkılır bosnadadır. Afganistan, kabildedirler. Kuveyt batar ordadırlar. Şimdi nerdeler. Kuzey ırak’ta. İnşaatın karşılığından para sıkıntısı çeker mi? Yooo, niye çeksin. Para yoksa kuzey ırak’ta petrol var silah var, uyuşturucu var. Alacaklarını tahsil edecek muhakkak bişey var. Ahu: kim bunlar? Polat: tataroğlu ailesi. Tatar fuat gelir masaya Fuat: şekerim afiyet olsun. Ahu: teşekkür ederim. (Polat’tan sert bakışlar) Fuat : gördüğün gibi ölenle ölünmüyo. Üzüldüm senin için genç yaşta ömrünü tüketeceksin, eve kapanacaksın diye ama bak dışarıdasın aramızdasın. Beklide böyle bi güzelliği yeniden aramıza kazandıran beyefendiye teşekkür etmeliyim.(polat’a elini uzatıp) fuat tataroğlu. Polat bıçağı ete saplar. Ve zoraki gülümseyerek Polat: Polat alemdar. Ahu: ıııı, eşin nasıl, iyi mi? Fuat: bu sıra aramız yok pek. Yav taktı burnumu yaptıracam diye. İyi böyle dedim dinlemedi beni gitti. Bakıyım senin burnuna (ahu’nun burnuna doğru elini götürür) aaa bak senin ki ne güzel. Natürel. Hahahaha Polat: (kızgın) seninki de güzel. Şimdilik. papatya67 04-05-07, 14:38 fuat: alırmısın şekerim... (polat kurnazca gülümser, adam kokaini tam çekerken dirseğiyle adamın burnunu kırar...) polat:pardon şekerim... fuat: burnumu kırdınız... polat: karınla birlikte yaptırırsın fuat...bir şey olmaz... fuat:siz naptınızı zannediyorsunuz?..bunun bedelini ödeyemezsin... (polat içeri girmek üzere olan temizlik görevlisinden iki bozuk para alır.) polat:bozuk paran varmı? delikanlı.. görevli:var efendim... polat:sağol..sen dışarıda bekle... görevli:peki efendim... (fuatın burnunu iki bozuk parayla sıkıştırır.) polat:dur ben bedelini ödeyeyim... fuat:ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh polat:bak şekerim... bir daha benim masamda birine dukunacağın zaman, izin iste...bu dokunacağın kadınsa,aklından bile geçirme...yoksa bedelini ödeyemezsin... (bozuk paraları fuatın yaka cebine koyar ve dışarı çıkar... görevliyede okkalı bahşiş verir... papatya67 04-05-07, 18:45 polat:baba sen hiçbir şeyden korktun mu? ömer baba:yaşadığım dünyanın gözümü büyülemesinden başka, hiç bir şeyden korkmadım... polat:gözünü büyüleyecek bir hayatın içine girmeyi hiç tercih etmedin ki baba...neyinden korktun bunun?... ömer baba:ya yaşadığın hayat? ya birilerinin yaşadığı hayat birilerinin gözünü büyüler.... polat:bundan nasıl korunabilir insan?... ömer baba:birgün süleyman peygamber uçan halısının üstüne binmiş...başlamış ülkesinin üstünde gezinmeye...dalmış o güzelliklere...büyülenmiş ne güzel şeylere sahibim diye...halı başlamış eğilmeye...halının eğildiğini farkeden süleyman halı doğrul demiş...halı biraz daha eğilmiş...halı doğrul ben cihan sultanı, sultan süleymanım demiş...halı biraz daha eğilmiş...halı doğrul ben peygamber süleymanım demiş... halı biraz daha eğilmiş...süleyman peygamber düştü düşecek...halı napıyorsun? doğrul diyorum sana...halı cevap vermiş...asıl sen doğrul süleyman, bunların hepsi Allah'ın hiçbir şeyi kendinden bilme... saltanatı, varlığı kendinden bilmediğin sürece evladım, hiçbir şey gözünü büyüleyemez...olaki büyülerse, halıyı değil; kendini doğrult... polat:baba, eğilirsem bana doğrul de olur mu? yalcinersonmez 06-05-07, 15:04 evzat:bn o yeleği giymem metale alerjim var erhan:sallama müdürü nevzat silahı nasıl taşıosun ozamnn nevzat:o metal mii emanett:) yalcinersonmez 06-05-07, 15:06 gullu: abdulhey salon adami oldu biz sokak adamiyiz hala:) yalcinersonmez 06-05-07, 15:07 bizim finanscılar 1 milyar doları görünce mola isterler ve memati girer sahneye memati:sanki kendi paralarını veriyolar:) seyda_dl 08-05-07, 16:21 4. bölümden daha ekrana gelmedi ama fragmandan çıkardığım kadarıyla: ahu: (elifin resmi zaten önceden kafasına takılmıştı. bir fırsatını bulup sorar) kardeşin mi? polat: sevgilim acem kızı 09-05-07, 14:26 "kurt ne zaman pusudan korkmuş ki şimdi korkalım?" dizinin sözü bu olsa gerek mc_merve 10-05-07, 22:51 yalcin--adim yalcin soyadim bulut hafizanda iyi tut hic kimseyi yalvartmadan öldürmem .. --------------- Ahu: Burasi dag basi mi? Nebicim konusuyosun sen! Ibrahim Velid: Burasi dag basi! Ben de AYIYIM! Napacaksin? ----------------- Tuncay Kantarcı: İçerde Ahu Toros var Halo: Yazık yetim kız..Babasını kaybetti en büyük babayı buldu.... ---------------- Polat :''Ben onu kaybetmedim,kimsenin bulamayacağı bir yere koydum ---------------- polat : şiddet yok memati şiddet yok memati : şiddet yok da usta, kaşıntıyada da çare yok -------------- polat:hiçbişey değilde ben bu kahpelerin delikanlılığı öldürüyo ------------- Güllü Erhan: Dayı benzini döküp döküp üzerime gelme.Kendimi yakmazsam Nevzatı yakıcam....... -------------- abdülhey : bunlar silah tüccarı savaşı başlatan savaşı bitiren adamlar, emanetçiler 2 nesilden fazla yaşayamaz. halbuki bak ailelere torun torba ortadalar, 3.nesillerini yaşıyolarölümsüzler memati : nereye ölümsüzler, herkesin bi kurşunluk canı yok mu, hadi bunların kalbi yok, beyinlerine sıkarız, oda mı yok ehehe abdülhey ; abi karahanlılar laz ziyalar hüsrev ağalar testereler vardı ya, onlar hiç bişey bunların yanında memati : bişey olsalar ölüp gitmezlerdi zaten, biz zamanında gözümüzde fazla büyütmüşüz, onu bende anladım. ama kafama takılan bunlar hangi ara çıktılar hangi ara en büyük oldular, off nası onların bu taraflarını duymadık ben ona yanıyorum . abdülhey : nerden duyacaskın abi, ilk defa bu kadar uzun masaya oturdun. -------------------- memati : kurda sormuşlar ensen nie kalın die, kafamın kalın olmasından iyidir demiş -------------- Polis: Kacmi$, önünü Kesin. Memati: Polat ALEMDAR Kacmaz, GELECEK. ----------------- Halo:La kalabalık olmaktan zarar gelmez.Dünyada üç çeşit ahmak vardır. 1.'si tek başına yola çıkan 2.'si yokuşta sigara içen 3.'sü kaynanasının evinin yanına ev yapan -------------- yalçın : sen yaşayacağını mı zannediyorsun memati : sen mi öldüreceksin yalçın : bizde ıt çok memati : gördük bi kaçtane yolladım kapına, aciil servisle yalçın : buralar senin yerin değil sokaklara dön memati : ordan deliyorum zaten, korkma kalıcı değilim yalçın : daha lafım bitmedi memati : ömrün kadar konuş o zaman ehehee yalçın- eşin dostun ahbanın patronun polat alemdar iyi bilsin ki kimseyi yalvartmadan öldürmem. memati : eşimin dostumun ahbabımın hele de polat alemdarın yanında ne ölmeye nede yaşamaya yalvaracak kimse yok. beni anladın mı yalçın bulut -şimdilik ihaleyi aldım, sıradaki ya aklındır yada canın -------------- nevzat : kardeşim ben bi iş yapmaya alışmışım, ya bana balon tutturcaksınız yada tetkiçiyi vurdurcaksınız, benim beynimi bölmeyeceksiniz erhan : burda nevzat haklı, bir buğday tanesini bölebilir misiniz bölemezsiniz erhan : çok mu belli oluo özel kalem müdürü - ne belli oluyor beyefendi erhan : kalemizde gördüğümüz son dakka gölü offf off yer yarıldı içine girdi köstebek o salon adamları yine yok demi alintidir.. yakamoz16 11-05-07, 09:52 Bulut: Sen yaşayacağını mı sanıyorsun? Memati:Sen mi öldüreceksin? Bulut:Biz de it çok.. Memati:Gördüm,beş on tanesini kapına yolladım acil servisle.. Bulut:Buralar senin yerin değil delikanlı, sokaklara geri dön.. Memati:Zaten ordan geliyorum, korkma kalıcı değilim. Bulut:Lafım bitmedi... Memati:Ömrün kadar konuş o zaman yalcinersonmez 11-05-07, 17:53 kurta sormuşlar neden boynun kalın diye kafamın kalın olmasıından iyidir demiş yalcinersonmez 11-05-07, 17:54 Halo:Bana müsade arkadaş Polat çıkar:Hayırdır dayı nereye Halo:La biz yaşlandık canpolat Hadi bunlar toy ya biz.... yalcinersonmez 11-05-07, 17:54 Güllü Erhan: Dayı benzini döküp döküp üzerime gelme.Kendimi yakmazsam Nevzatı yakıcam....... Polat: Dayı bir gönülde iki sevda olmaz. Dayı: Olur olur.................. Polat:Beni hiçbirşey değil kahpelerin delikanlılığı öldürecek............ yalcinersonmez 11-05-07, 17:55 polat : şiddet yok memati şiddet yok memati : şiddet yok da usta, kaşıntıyada da çare yok yalcinersonmez 11-05-07, 17:56 abdülhey : bunlar silah tüccarı savaşı başlatan savaşı bitiren adamlar, emanetçiler 2 nesilden fazla yaşayamaz. halbuki bak ailelere torun torba ortadalar, 3.nesillerini yaşıyolarölümsüzler memati : nereye ölümsüzler, herkesin bi kurşunluk canı yok mu, hadi bunların kalbi yok, beyinlerine sıkarız o da mı yok noob saibot 17-05-07, 08:48 birde şu söz var; kurta sormuşlar ''postun neden kalın?'' diye kurtta demiş ''kafamın kalın olmasından iyidir'' diye bunu memati bekir fincancı'ya söylemişti Hilo 17-05-07, 11:46 PoLaT:"Ben Bu Vatana Hizmet Etmek icin Yeti$tirildim" vay be süper söz mc_merve 17-05-07, 16:18 polat-memati cvp ver su telefonlara tamer-sinyal kayboldu polat-ne sinyali benim adamlarim kayboldu tamer memati-iyimisiniz gullu-abi ne bagiriyosun memati-biseyin varmi abdulhey aldulhey-ben size demedimmi pis ise girdik diye memati-aldulhey sende bir ise taktimmi takiyosun gullu-birak o telefonu bomba o eren-ne bombasi erhan abi polat abi ariyo memati-efendim usta yooo niye bagiriyim usta iyiyiz usta son anda yirttik tamam geliyoruz hadi gidiyoruz gullu-aldulhey sana canimizi borclandik aldulhey-alacagimiz olsun erhan -------------- ReyMysterioJunh 17-05-07, 16:18 taner: dinlemenin 1. şartı yorum yapmıycaksın sadece dinliyceksin mc_merve 17-05-07, 16:24 polat-dayi o tetikcinin yasamasi artik farz oldu halo dayi-can polat emrin basim ustune ama burasida ceza evidir ha deyince ulasamiyosunki istedigine polat-dayi ne yap et hallet bu isi (halonun telefonu calar ) halo-alo remzi yigenim nerdesin la ulasamiyorumki sana ------------ gurmuz-tuncay beyin sag kolu husnu yalin kilinc-ozel kalem muduru efendim husnu yalin kilinc muserref oldum:img-hyste mc_merve 17-05-07, 16:38 tuncay-rahmetli ozalanin turkiyeye getirdigi en buyuk yeniliklerden biri yaptigi dis seyahatlerdir.o donemlerde belki cok elestirildi ama rahmetli ozal ucaginda devlet erkani disinda is adamalarini yurt disina tasiyordu polat-yani tuncay-birincisi onlara dunyayi tanitiyordu disardaki buyuk girisimleri degisimleri gosteriyordu ikincisi gonul bagimizin oldugu ulkelere polat-turkiye cumhuriyetleri tuncay-sadece oralar degil kaflasya balkanlar orta dogu nerdeyse osmanli mulkunun tamami ve turki cumhuriyetler oralara yatirim yapilmasini istiyordu polat-bunun cagri toros cinayetiyle baglantisi ne tuncay-baglantisini arastirayim ama sunu soyleyebilirimki hicbir suikat yokturki buyuk bir mesaj icermesin. polat-onemli suikastlari inceleyip arkasindaki bulmacayi cozucez orda mesaji yaziyordur. :good: mc_merve 17-05-07, 16:49 memati-bombayi oraya kim koyduysa bizim gidecegimizi biliyodu aldulhey-birtek bilmiyodu izliyoduda gullu -hih biz milleti dinlerken birde dinlenirlirmi olduk :img-hyste polat-ucuz atlattik.Allah korusun birinizin cesedi orda kalsaydi kayip birtarafa ihalede bize kalmisti. gullu-bunu oldurduklerine gore icerdeki tetikciyi coktannn... memati-iceriyi bilmem ama disarda buyuk profesyoneller var aldulhey-bomba orgut isi deyildi cep telefonuna koymus mekanizmayi polat-artik bu isi arastirdigimizi ogrendiler sorun biz onlarin kim oldugunu bilmiyoruz onlar tetikte biz pusudayiz............ mc_merve 17-05-07, 16:56 (halonun telefonu calar) halo-la hadi remzi hadi hadi hadi ver mujdeli haberi "soyle aslan yigenim remzi" remzi-halo dayi karsidaki kogusa aldilar artik onu ALLAH kurtara halo-remzi allaha isim duseydi secdeye giderdim sana niye geleyim remzi-halo dayi ben o kogusa nasil gireyim halo-la giyin parkayi cek kizil bayragi gir kogusa remzi la oglum benimde aklimi basinda aldin onlar onu kogusta indirmezler :img-hyste :img-hyste --------------- yalcinersonmez 18-05-07, 12:47 Polat: Fuat'in evinin guvenligi ile ilgili her$eyi bilmek istiyorum. Bu ak$**, o adam ordan alinacak. Hüseyin: Cok sIkI güvenlik var,elektirikli tel örgüden tutunda agirlik sensiyiyonuna kadar her$ey dü$ünülmü$. Ev adeta fiziksek ve elektronik anlamda Kale gibi. Memati: Feth edilmeyek Kale yoktur. Hakan: Zaman alir. Polat: Zamanimiz var, Ak$** dedim ... Erhan: Abi adami niye aliyoruz, niye adamin kafasina sIkmIyoruz? Abdülhey: Elini Kolunu sallayarak Fuat Tamer Tataroglunun evine giremessin, hadi girdin cikamassin, hadi ciktin sIkamassIn, hadi sIktIn birdaha Türkiyede ya$ayamassin ... Memati: Bana Devlet mantigi ile konu$ma Abdülhey, Bu Ülkede Ba$bakan vuran di$arda geziyor ... Hüseyin: Tek bir iz birakmadan iceri girip, iz birakmadan adami alip di$ari cikmassak i$imiz zor ... Hakan: iki silah sesine bütün Jandarma, Emniyet oraya yigilir ... Erhan: Devlet Refleksi yine olmazlari söylüyor. Beyler; Halo Dayi Ölüyor! Polat: saat dokuza kadar eve girmenin bir yolunu bulun, girdiniz girdiniz, yoksa gerisi umrumda degil, BIZZAT SIKA SIKA GIRERIM ... yalcinersonmez 18-05-07, 12:49 Erhan: Bu Duvar dibinde hicmi kedi kôpek gezmiyorda alarm calmiyor? Abdülhey: Erhan; agirlik dedöktörü dedigin kiloya göre ayarlanir, senin kilonda kedi varmi ... Memati: Di$ardan kessek ya elektirigi, bir trafoluk i$i var. Abdülhey: Abi jenarötör vardir ... Memati: Peki bu Senin Ekip iceri girince adami cikartsaya kafasina dayayip ... Abdülhey: Abi pavyondan karimi cikartiyorlar ... Memati: Tamam Abdülhey tamam, verme belime negatifi ... Nevzat: Erhan; bu tellerde elektirik yoktur, gidip $u odunu atayim, gör hic bir$ey olmayacak, Milleti kandiriyorlar ... Erhan: Nevzat haklisin, Senin gibi odunlari carpmaz, hadi git bir tutta görüyüm o telleri ... yalcinersonmez 18-05-07, 12:50 Polat: Evde iz birakmayin Abdülhey Abdülhey: Kizlar ne olacak Polat: Erhan Halleder o i$i Erhan::happy0064 :happy0064 yalcinersonmez 18-05-07, 12:54 Polat: Bu saatten sonra sadece ben konu$acagim, Benimle uzla$maya geldiniz, tehtitle, $antajla devam ettiniz, bunlarda yermiyormu$ gibi, Ailemden Birine Kiydiniz; Silah sIktinIz, Kan akittiniz! Fuat: Ilk Kani Sen akittin, burnumu kirdin. Memati: Kes Lan Polat: Bu kaseti Davut Tatarogluna götüreceksin, ona diyeceksinki; o Benim Canimi acitti, bende onun canini acitacagim, Davut Tataroglunun ömründe cani acimami$tir, caninin acimamasinin nedeni bu güne kadar Beni tanimamaidir...(Belinden Tabancasını çıkarıp Fuatın koluna bir el ateş eder) Fuat: aahh ahhh Polat: BEN POLAT ALEMDAR, AILEMDEN AKITTIGINIZ HER DAMLA KAN ICIN KANINIZ AKICAK, HALO ÖLÜRSE ADAMINIZIN ÖLÜSÜNÜ TESLIM EDERIM, HALO KURTULANA KADAR FUAT'TA HERGÜN ÖLÜP ÖLÜP DIRILECEK. __________________ yalcinersonmez 18-05-07, 12:57 Yıldız:Yabancı ortaklarımız Türkiyenin krize girip girmeyeceği konusunda tedirginler efendim. Davut T.:Tedirgin olacak birşey yok. İnci:Nasıl yok baba siyaset altüst. Davut T.:İç ve dış dinamikler Türkiyeyi yeni bir dönüşüme hazırlıyor.O yüzden Türkiye üzerinden bir çatışma yaratılıyor.Güç ve para dengesi siyasetin belli odaklarını yönlendiriyor.Ve herkez kendi çıkar gruplarının iktidar sahibi olmasını istiyor. Yıldız: Peki konu neden ekonomi değilde, laiklik ve demokrasi o zaman. Davut T.:Çünkü Türkiye bölgenin model ülkesi.İstikrarlı, laik, demokratik kimliğiyle model olacağı için iç ve dış dinamikler Türkiyenin krize girmesini istemez.Türkiye onlar için önemliHem erken seçim, hemde cumhurbaşkanlığı seçiminde değerleri test edecekler.Bu seçimlerde demokrasi ve laiklik sanılanın aksine ayrı ayrı değil birlikte kazanacakBöylelikle hem devletin istediği olacak, hemde milletin istediği. İnci:Çok iyimsersin baba... yalcinersonmez 18-05-07, 13:16 Yıldız:Naptın Rıza işini? Yalçın:Uğurladım.. Yıldız: O işten bize pislik bulaşırsa sorumlusu sen olursun.Ona göre bulut. Yalçın:Sen ihaledeki pisliğini temizle.Benim işime karışma. Yıldız: O ihaleye girmeleri senin hatandı. Yalçın:Akşam gidip adamla konuştun.Uzlaşsaydın.Akıllı ol deseydin.Akıllı ol yoksa canını yakarım deseydin. Yıldız:Senin adamın konuşmasa diyecektim. Yalçın:Benim adamımın pisliğini ben temizledim.Hadi seni görelim.Polatın adamını indirdim.Git uzlaş bakalım. Yıldız:Çok büyük hata Yalçın:Hata ihanet olmadığı sürece bence bir problem yok. burchincik 20-05-07, 07:31 4.Bölümden... Halo : bu iş tamam Memati : ne tamam ? Halo : ben gördüm bu iş tamam Polat : ne gördün dayı ? Halo : ben göreceğimi gördüm arkadaş..ayın 14 gördüm.. Erhan : bugün ayın 10 değil mi? Halo: ya sen benim büyük konuştuğumu gördün mü canpolat aha konuşuyorum bu iş Allah'ın emriylede tamam peygamberin kabriylede tamam Abdülhey : ince işmiş.. Memati : kim ? Erhan : (fısıldayarak) Ahu Toros... Memati : bizim ortak... Polat : dayı olmaz.. BİR GÖNÜLDE İKİ SEVDA OLMAZ.... Halo :olur olur olur ... aylince 20-05-07, 12:18 5.bölümden Ahu:alo Polat:efendim ahu Ahu:size ulaşamıyorum Polat:ulaştın işte dinliyorum Ahu:sorun ne Polat:beni arayan sensin ahu sorun varsa sen soyleyeceksin Ahu:rahatsız ediyorsam sonra arayayım Polat:şu an müsait degilim var mı onemli birşey Ahu:ihale iptalinden haberiniz var mı Polat:var Ahu:ne yapmayı dusunuyorsunuz Polat:halledecegim onu da halledecegim Ahu:uygar bey bir şeylerden bahsetti ama ona mı canınız sıkkın Polat:ahu musait degilim S_e_y_y_a_H 20-05-07, 19:24 Fincan: Bizim adamımıza Çökmüşsünüz Memati: Biz Çöksek İZİ KALIR.. yakamoz16 24-05-07, 22:12 Memati: dayi gittin geldin anlat hele neler oluyor orda Halo Dayı:azraili anladikta, memati kim diyorlar nazliozcan 24-05-07, 22:34 polat: seni yedi parçaya gömerim, yedi tepeye gömerim nazliozcan 24-05-07, 22:35 erhan:abi naptın??? memati: ben bişe yapmadım. kaşındı kaşıdım:img-hyste :img-hyste :img-hyste acem kızı 25-05-07, 00:21 bulut:ip kopar taşlar dağılır mc_merve 25-05-07, 15:12 Abdulhey: Fuat Tamer'i napicaz abi? Polat: HALO olurse ! Holding binasinin bayrak diregine asin !!!! (Racona bakin, hizaya gelin ) ------------------- polat:a babanı vurucak olsam randevu almam gelir sıkarım bu 1 bida slm verdiğim insanlaraaa ayılık yaparsan gelir kafana sıkarım bu 2 bida sakın karşıma çıkma hele silahımı istemek için hiç çıkma buda 3 ----------------- Polat: Kim icin olursa olsun, ne icin olursa olsun namusunu peskes ceken kadina sadece acirim ! Polat: Anlasmaya degil, anlatmaya geldim. Anlatacaklarimi iyi anla ! Memati: Bundan sonra beni gordugunde ayaga kalk! Eline konua da sahip ol! ------------- fuat tamer : baba gücü öğrendim baba gücün ne olduğunu öğrendim kimseye güvenmemeyi öğrendim babana bile güç insanı içinde kendi bileğinde bundan sonra ben kendimi koruyayacam --------------------- güllü : abi ne yaptım memati : ben birsey yapmadım kaşındı kaşıdım. ----------------- polat:ihale şartları ortadan kalktı artık parası olan değil canını ortaya koyan kazanıcak polat:memati ahuyu amcasının evine bırak sonra da ofiste toplanın sawaş başlıyo yalcinersonmez 25-05-07, 15:53 Memati: Bundan sonra beni gordugunde ayaga kalk! Eline konua da sahip ol! yalcinersonmez 25-05-07, 15:55 Abdülhey:Konuşmada kan kaybetme yoksa nerden bulcaz AYI KANINI!!! yalcinersonmez 25-05-07, 16:00 Abdülhey: Vallah, bu vadi hepsinden tehlikeli ^^ Memati: (Sinirlenme Modu::icon_twis :icon_twis ) ^^ yalcinersonmez 25-05-07, 16:03 Memati:Şuanda tek serseri,Silahın İçindeki Mermi!!! yalcinersonmez 25-05-07, 16:08 Ömer Baba:Tedbir almak güzeldir, Ama En Güzeli ALLAH'a Teslim Olmaktır!!! papatya67 25-05-07, 19:50 halo:la yegenim damlaları ziyan etme...ağlayacaksan gel ağzıma ağla...:img-hyste memati:dayı gittin, geldin...hele anlat ne var, ne yok öbür tarafta.... halo:öbür tarafta yegenim...azraili anladıkta, memati kim diyorlar...:img-hyste pinar15 25-05-07, 20:22 selamlar arkadaslar replikleri az once yazmistim ama silindi yalnislikla :img-hyste neyse tekrar yaziyim :img-hyste adini bilmiyorum:bira kan vermek lazim mis hakan hakan: ben sarilik gecirdim bu adama kan vermem:img-hyste doktor: kim bu adam niye hastaneye goturmediniz hakan:smdi sana av hikayesimi anlatalim doktor bosver sen hakan:nereye gidiyosun adini bilmiyorum: beyaz kan bulamya kirmizisi bunu oldurur:img-hyste erhan: allahim halo dayimin intkamini almayi sen bana nasip et polat:gecti gecti rahat ol ahu: oldurdunuzmu yoksa polat: kacirdik polat: nasil boyle birseyi yaparsin erhan erhan : abi ozur dilerim polat:ozur dlem erhan dedigimi yap yeter erhan:abi SIKMIYCAKTIM polat: bahane anlatma erhan abdulhey:abi fuat tatri en yapicaz polat_halo olurse holding binasinin abyrak diregine asin:img-hyste ibrahim:assagida soylemedilermi silahini ver diye (polat silahini cikartir ve ayagina SIKAR ):img-hyste bu arada fikrette korkusundan kaciricak:img-hyste polat:senin aga babana sikicak olsam randevu almam bizzat SIKARIM bu bir birdaha benim selam verdigim birillerine ayilik yaparsan bizat kafana sikarim bu iki bundan sonrada karsima dikilme helede silahimi istemek icin buda uc:img-hyste polat : birak birak otur konusmaya geldim vurmaya deil tabi adam gibi dinliyceksen fikret: tabiiki ben ibrahimede deim anlasamiycagimiz bise yok polat:anlasmaya deil anlatmaya geldim simdi soyliyceklerimi yii dinle :img-hyste ibrahim:bunun bedelini odeyemezsiniz abdulhey:odemeye can atan yok kes sesinide kan kaybetme yoksa nerden bulalalim sana uyucak ayi kanini :img-hyste dahasida varr SuluSaray 26-05-07, 12:54 Polat: yilanin basini kücükken ezmek gerekir papatya67 26-05-07, 12:55 inci:sen bana bir istediğimi ver, ben sana her istediğini vereyim... polat:kim için olursa olsun, ne için olursa olsun; namusunu peşkeş çeken bir kadına sadece acırım.. dokunmam bile... ya şu replikteki asalete bakın.....helal olsun size raci ve bahadır... mc_merve 26-05-07, 15:14 polat:hepsine savas actim bunlar bizi salon adami zannetti. hepsi racon kestiler.simdi sira bizde ihale sartlari ortadan kalkmistir .parasi olan deyim canini ortaya koyan kazanir. memati:kimden basliyoruz polat:ben hazerbeyogullarindan sen karacadaglarindan aldulhey:fuat tameri ne yapicaz usta polat :halo olurse holding binasinin bayrak diregine asin mc_merve 26-05-07, 15:19 kemal:sen nasil babama gidip seni aldattigimi soylersin inci: neyse onu soyledim kemal:yalan soyluyorsun inci:kemal herkes seni konusuyo beni apdalmi zannediyosun sen kemal:daha dune kadar cekemedikleri icin konusuyorlar diyen sen deyilmiydin inci:eskiden senin gururun benim icin onemliydi.ama sen iki paralik kadinlarla dusup kalkmaya utanmiyosan. benim icin gurursunuz onde gidenisin artik benim umrumdada deyilsin kemal:inci beni dinle (incinin kolunu tutar] inci:yeterince dinledim birak kolumu mc_merve 26-05-07, 15:29 polat ailesinin evindedir polat:ben diyorumki bir sure dikkat etsek omer baba:neye evladim polat:guvenlikle ilgili baba dostumuz var dusmanimiz var nazife anne:zaten bir yere ciktigimiz yok evladim omer baba:oglum zaten guvenligini bahane ettin aklim sizde kalmasin dedin getirdin bizi buraya attin simdi bide kapilari ustumue kitleyip disari cikma yasagi koycaksan nazife anne:oglumun ustune gitme bey bie bildigi bir sikintisi var elbet polat :babam hakli anne ama ne yapayim bunlarin ahlaki yok bunlarin inandigi bir degerde yok omer baba:sende istiyorsunki kaderin onune gecesin polat:benimki tedbir baba nazife anne:cikmayiz evladim cikmayiz senin aklin burda kalmasin (nazife anne ve polat sarilir ) oo canim omer baba:tedbir almak guzel ama ALLAHIN takdirine teslim olmak daha guzel mc_merve 26-05-07, 15:35 davut.t:bu adami ellerimle oldurecegim inci:once fuati kurtarmak lazim baba davut.t:fuati kurtarabilicek her yolu deniyorum bir adam bu cd yi bana yollayabiliyosa hicbirseyden korkusu yok demektir.ve ikna edilemez inci:ben ikna edebilirim davut.t:nasil inci:bu adam ahunun ortagi ahu araciligiyla davut.t:bide sana zarar gelmesini istmiyorum inci:oturup bekleyerek zarar gelmesini engelleyemeyiz ahuyla anlasabiliyosa onunla bir ortaklik kurabiliyosa benimlede kuracaktir davut.t :kardesin icin ne yapabiliyosan yap papatya67 26-05-07, 18:54 ömer baba:evladım benim için mi geliyorsunuz Allah için mi? koruma:baba talimat var... ömer baba:talimattan büyük emir var evladım...içerde beni koruyacağınız hiç kimse yok... papatya67 28-05-07, 17:17 nazife ana:nooldu.. polat:babam nazife ana:yoo..bana kötü bir şey söyleme oğlum...dayanmaz yüreğim...yoo.. ömer baba:evladım...kulun bir hesabı varsa, Allahında bir hesabı var... papatya67 28-05-07, 19:56 memati: usta polat: kime no oldu memati... memati: ömer baba Jale_ 31-05-07, 12:37 Fuat:Sen burda başımda dikilmek için kaç para alıyorsun Hakan:Kamu hizmeti Fuat:Ömrünü garantilicek kadar para veririm sana,sadece beni burdan çıkar.. Hakan:Ömrüm kısa, paraya ihtiyacım yok Fuat:Neye ihtiyacın var Hakan:Huzura..(Seruma müdehaleyle , uyutur Fuat'ı).. mc_merve 01-06-07, 01:30 Bulut: Senin gibi muhterem bi adamın oğlu nasıl böyle pis işleri bulaşmış hayret Ömer Baba:Bize Temiz gelen size göre pis Bulut:Benim dedemde hafızdı Ömer Baba: Peki ne öğretirdi Bulut:Bilmem o yüzden tek bildigim namaz cenaze namazıdır. Ömer baba:Senin namazınıda kılan olur evladım Bulut:duamı ediyosun bedduamı muhterem Ömer baba:Bana göre dua size göre beddua Yıldız:Aynı şeyi bende size söylemiştim şimdi ben konuyla ilgileneceğim desem... Tuncay:Bu olay zincirleme kaza gibi uzar gider Davut Tataroğlunun kaybedecek çok şeyi var ama Polat Alemdar'ın Bulut'un elindekinden başka kaybedecek hiçbirşeyi yok Fikret:Abi bu adam deli sağı solu belli olmuyo Kudret: Deli degil DELİKANLı ve ben delikanlı adamı severim nalan-k 01-06-07, 08:10 yalcin bulut-ömer baba yalcin-siki bir evlat yetistirmissin, senin gibi böyle muhterem bir adamin oglu nasil olurda böyle pis islere bulasmis ömer baba-bize iyi gelen, demek size sikki geliyor evladim, bize temiz gelen, size demek pis geliyor evladim:img-hyste :img-hyste nalan-k 01-06-07, 08:12 güllü- halo la yiyenim anlatta seninde benimde sisim insin:img-hyste :img-hyste nalan-k 01-06-07, 08:15 ömer baba-yalcin bulut yalcin bulut-birseyler yermiyiz ömer baba-yersiniz, yersiniz, neden yemigesiniz evladim:img-hyste :img-hyste yaz 01-06-07, 15:06 nazife anne - ne zaman çıkacaksın oğlum bu işlerden polat - özür dilerim anne, özür dilerim.En son istediğim şey benim yüzümden zarar görmeniz. nazife anne - ya biz, bizim en son istediğimiz ne ! kendi kendine verdiğin zarar, sen ordan oraya çırpınıp durdukça biz uyuyabiliryo muyuz zannediyorsun? polat - ne yapim anne? nazife anne - bırak. Bırak evladım, sen mi düzelteceksin herşeyi polat - kim düzeltecek anne ? nazife anne - çocukların.Evlen, çocuk sahibi ol ki birşeyleri düzeltmek için çaban var diyeyim.Yoksa bir başına ordan oraya sen de, seni seven herkes de bu rüzgara savrulup gidiyor. polat - inan anne her seferinde diyorum ki 'bu kez son', şimdi sana desem ki 'babamı kurtaralım bu kez son' , sonra birşey oluyor, birinin başına bir iş geliyor kafamı çevirip gidemiyorum.Ben sana burda söz versem, desem ki 'anne söz.bundan sonra kıyamet kopsa umrumda değil, memleket batsa kafamı çevirip,yürüyüp gidicem' ne dersin bana ! nazife anne - ben anneyim, sen de oğlumsun.Ne yaparsan yap birşey diyemem.Ama sende bana inan ki bu yaşadığın hayat, hayat değil. Bizi bu sarayın, bu kalenin içine koydun.Başımıza en seçme muhafızlardan diktin bak babacığın yanımızda yok.Zırhların içinde geziyorsun.Zırhların içinde kader gezer yavrum, insan değil ! yaz 01-06-07, 15:28 bulut - birşeyler yer miyiz ? ömer baba - yersiniz, niye yemiyesiniz bulut - muhterem, madem bana küllüm Haramzade muamelesi yapıyorsın o zaman söyle bakalım kader var mı, yok mu ömer baba - var evladım bulut - e var diyorsun o zaman ben kötü değilim ömer baba - niyeymiş o bulut - şimdi evi karınca basmış, yastığının içinden bile karınca çıkıyor.Ha bunu tek tek tek ezmişşin ha ilacı basıp topyekün öldürmüşşün.Maksat ne haşerattan kurtulmak.şimdi ben niye kötü olayım.Senin evini karınca bassa sen ne yaparsın? ömer baba - karınca bu evladım öldürmekle bitmez.ya yuvasına yön vereceksin ya yatağını değiştireceksin bulut - diyelim ki ikisini de denedik olmadı, şimdi ben çözümü buldum diye niye kötü olayım ömer baba - neymiş çözüm bulut - ayağının altına geleni ezmek ömer baba - Nemrut'u öldüren bir sinek.Ona ne yapmak lazım bulut - kader var diyorsun yani ömer baba - kaderi neden hep ölümle anıyorsunuz ben onu merak ediyorum bulut - nasıl yani ömer baba - dünyaya gelmek, yaşamak, hayatla şereflendirilmek, insan olmak kader değil mi? bulut - şimdi, Polatın babası olmak senin kaderin, onun benimle düşman olması onun kaderi, seni alıp buraya getirmek benim kaderim.Peki şimdi bundan sonrası kimin kaderi hı ! yalcinersonmez 01-06-07, 16:05 İbrahim Velid: Ayı en çok yılandan çekti.Ama ayı yılanın başını koparmasını bilir!!! yalcinersonmez 01-06-07, 16:09 alçın Bulut: "Peşine birini takarsan, kendini takip ettirirsen; muhterem baban, rahmetli baban olur." papatya67 02-06-07, 13:19 7. bölümden celal karacadağ: yahu kaç parası var, bu polat alemdarın.. cemal karacadağ:bir iki milyar doları var yok..tabi buda rivayet abi... celal karacadağ:üç kuruşuna güvenip mi bu adam ortalığı ateşe verdi cemal... cemal karacadağ:devlet yol vermiş gibi görünüyor... celal karacadağ:bu Türkiyenin içe kapanmacıları da beni oldurecek...bütceniz delik... birde yatırımcıya git diyorsunuz..akılsızlık..şimdi ben sinirlensem,çekilsem londraya yerleşsem..bak bakalım krizin altından kim kalkabiliyor... cemal karacadağ:nasıl yapalım..bedri diyor ki, bir şans daha verirse celal bey.. celal karacadağ:vereceğiz, bir şans daha verecez...ama bu adamı durdurmak bedrinin işi değil cemal..bu adamı 70 sente muhtaç hale getirin, bir daha yerinden doğrulamasın...o sırada bedri biner tepelerine... cemal karacadağ:nasıl uygun görürseniz, abi... celal karacadağ:haaa bilderberg toplantısı belli oldumu cemal.. cemal karacadağ:oldu abi.. celal karacadağ:nedir gündem bu sefer... cemal karacadağ:iran meselesi...irana karşı Türkiyenin nükleer silah yapıp, yapmayacağı konusu... celal karacadağ:yahu çok para var bu işte.. cemal karacadağ:hı hı celal karacadağ:avrasyanın hakimi paraları kazanacak...hadi sana sorayim cemal..önümüzdeki 25 yıl içinde 1 litre su mu, 1 litre petrol mu daha değerli olacak.. cemal karacadağ:hı hı hı hı hı ...(karşılıklı gülüşürler...) papatya67 02-06-07, 19:22 alper:başkandan habersiz geldim abdülhey...bu gün davut tataroğlunun yalçın yıldızı geldi...hüseyinle hakanı deşifre etmişler... abdülhey:eeeeeeeee alper:eeeeeeeesi..tanrılar kurban istedi, kurban verildi...çocuklarla halo... abdülhey: yarı yolda bırakmak varmı alper... alper: nabız düşük, tansiyon yüksek..yapacak bir şey yok. halo: siz beni bırakın gidin... hüseyin: dayı seni tek istemiyorlar, bizide istiyorlar.. halo:aha bu yaşıma geldim, ne bu milletin gidişini,ne bu devletin işini, nede yaradanın cilvesini anlamış değilim.. hakan: anlaşolmayacak bir şey yok..mayınlı tarlaya girdik, mayı patladı..şimdilik zayiyat yok... halo:can polatın haberi yok, öylemi? hüseyin: yok.. halo:çok sitem edecek size... hüseyin: o bu işleri iyi bilir dayı... halo: siz yeni tanıyorsunuz bu adamı...o bu işin peşini bırakmaz..emirde demirde dinlemez... hüseyin:dayı, bizimle ilgilenecek hali yok...babası!.. hakan:ne zaman gelir bunlar.. halo:la ömer efendiye nooldu.. hüseyin: senin haberin yok mu? halo: la söyleyin bana neoldu... hakan: yalçın bulut almış..nooldusunu bizde bilmiyoruz... halo: ahhh bunu duydumya, kim gelip alıyorsa alsın..azrailden başkası merhem olmaz yarama... görevli: beyler kimliklerinizi gösterin... halo:hiç yorulma amirim, ben halil ibrahim kapar..aradığınız adamım.. acem kızı 07-06-07, 22:29 8. bölümün ilk repliği benden olsun hadi: Bulut:bu baban senden tehlikeli çıktı Polat Alemdar! silahı yok ama sabahtan beri kelime kelime bi ondörtlüyü sıktı kafama :img-hyste yalcinersonmez 08-06-07, 07:35 Yıldız : Bulut nerdesin Bulut : Yerle gök arasındayım!!! yalcinersonmez 08-06-07, 07:43 Memati: Ne olmuş Abdülhey nereye istiyorlar? Abdülhey: Hiç birşey söylemedi, kripteksi getirin dedi. Memati: Ne için şantaş yapıyorlar? yalcinersonmez 08-06-07, 07:46 SİZE GÖRE MÜBAH OLAN BİZE GÖRE GÜNAH EVLADIM!!!(Ömer Baba) ORTADOĞUYU BEN SEN AMERİKA OLMADAN KİMSE YÖNETEMEZ(Davut T.) yalcinersonmez 08-06-07, 07:48 Polat:Karahanlıyı sen mi öldürdün Davut T.:Hayır Polat:Öyleyse kim Davut T.:Küreselciler yalcinersonmez 08-06-07, 07:52 Polat: O ne Davut T.: Oğlumun diyeti Manşeti ikinci sayfaya koysunlar Bu da benim iyi niyetim yalcinersonmez 08-06-07, 08:37 Tuncayla yağveri arasında geçen bi replik vardı, İsmini hatırlayamadım yağveri dedim o diyodu "Önce rüzgar çıktı sandım " falan diye ekleyebilir misiniz? Şimdi replikleri yazmaya başlicam az sonra buraya eklerim... Abdülhey:Bu adam neden tek araba... Memati:Bizle barıştılar ya!... yalcinersonmez 08-06-07, 08:40 Bulut:Seninle görüştüğümüzde kan akar sanıyodum ama olmadı Polat:Kan akmış ya Bulut:Ben senin yerinde olsam sokardım o bıçağı Polat: (Gülümser)Daha gece uzun...:) yalcinersonmez 08-06-07, 08:48 Hüsnü gelen adamı Gece Lambasıyla öldürürken tuncay yanına yaklaşır; Tuncay: Naptınız Hüsnü Bey? Hüsnü: Önce Rüzgar Çıktı Zannettim Dal cama Çarpıyo Cam Ses çıkarıyo Zannettim.Rüzgar Çıkmamış Dal Çarpmamış Cam ses çıkarmamış.Gelen Sinekmiş Ezdim Geçtim, Ezdim Geçtim Tuncay Bey!!! YAZIMI TAMAMEN BANA AİTTİR:) yalcinersonmez 08-06-07, 09:32 Polat kriptexi okuduğu zamanı hatırlar; Polat: Tam olarak neyin peşinde olduğunuzu söylersiniz kriptexin bir kopyasını size veririm. Davut T.: Karahanlının Öldürüldüğü Mabedde bende Vardım.Karahanlının Ölümüyle ilgili Bir Dönem Başladı.Eskiden Tek Bir İdeal Vardı.Küresel Güçle Küresel İdare aynı ideale hizmet ediyordu.Daha sonra Amerikan Derin Devletiyle Uluslar arası sermaye Sahipleri Dünyanın Dönüşülmesi ve Yönetilmesi Hususunda Fikir ayrılığına Düştüler. Polat: Siz Hangi taraftasınız? Davut T.: Bugün Türk Derin Devletiyle Aynı Taraftayım. Polat: Hangi Kanalıyla? Davut T.: Derin Güç Kanalıyla! Ben Bu Bölgede Amerikan Devletinin Çıkarlarıyla Türk Devletinin Çıkarlarının uyuştğu Kanaatindeyim.Küresel Gücün Sermayesi Var, Parası Var, Bankası Var, Ama Ordusu Yok! Taşaron Birliklerle Bir Yere kadar Gidebiliyorsun, Sorosun Ordusu Yok, Turuncu Bayrakları Bir Baharoğlu Hükümet Yapıyor, Ama Yazı Görmeden Hükümet Gidiyor. Polat: Amerikan Düşmanlığını Dünyaya Sorosmu Yayıyor? Davut T.: Neokonların Hergün Yanlış Yaptığı Söylemiyormu? Biz Türkiyenin Bölünmesini İstemiyoruz, Küresel Sermayeciler Dünyayı İlk Etapta 500 Devlete Bölüp Paralarıyla Küçük Devletlere Hükmetmek İstiyorlar. Polat: Kürdistan Ne Peki? Siz Bağımsız Olmasını İstemiyormusunuz? Davut T.:Seni Buraya Getirtmek İçin Babanı Aldırmadımmı? Kürdistan Tehtidi Böyle Bir Süreç.Rusların ve Avrupa Birliği Ülkleri Nüfusunun Türkiye'de yok Olduğu Gün, Bu Tehdit Ortadan Kalkar. Polat: Beni Bu Masaya Oturtan, Babamı Alıkoymanız Olsada Yinede Benden Birşey İsteyen Sizsiniz.Muhtaç Olan Sizsiniz. Davut T.: Orta Doğuyu, Avrasyayı Sensiz ve Bensiz Amerikasız ve Türkiyesiz Kimse Yönetemez!!! Varmısın Yokmusun??! YAZIMI TAMAMEN ŞAHSIMA AİTTİR... yalcinersonmez 08-06-07, 10:12 Erhan ve Nevzat Haloyu Polatın Yanına Götürmek için Hasta Bakıcı Kılığına Girerler; Erhan: Evet Beyfendi Hazırmısınız Röntgen İçin? Halo: Git La Röntgenlik Bi Halimmi Var? Bırakın Öleyim. Nevzat: Dayı Bize Yük Oluyosun... Halo:Ahaa!!! Nevzat: Röntgen Dediler Röntgen... Erhan:İsterseniz Siz Gelmeyin Biz Götürüp Gelelim. Tertip: Bizde Eşlik Edicez. Erhan: İyi. Halo: Yeğenim Siz Kafanıza Göremi Götürüyorsunuz Başhekimin Haberi Varmı? Erhan: Bizzat Başhekim Nezaret Edecek Beyfendi.Artık Ne Suç İşlediyseniz... Erhan:İçerde Radyasyon Var, Er, Erbaş, Hamile ve Yakınları Giremez...:) Tertip:Uzun Sürermi? Nevzat: Tertip Fotoğraf Çektirmicez Röntgen Çikicez Uzun Sürer Tabii...Sizin İlk Hasta Nöbetimi? Tertip: İlk... Nevzat: Memleket Nere Tertip? Tertip: Kayseri... (Röntken Odası) Polat ve Halo Kucaklaşırlar; Halo: Baban İyi İnşallah? Polat: İyi Halo İyi...Hepimiz İyiyiz Sen nasılsın? Halo: La Ne Blim Can Polat.Kelepçe Zoruma Gitmedi Desem Yalan olur Ama İyiyim Seni Gördüm Ya... Memati: Dayı Varmısın Kaçmaya? Halo: La Nereye? Polat: İstediğin Yere Dayı Ama Bir Süre Yurtdışında Yaşaman Lazım... Halo: Ne Kadar Süre? Polat: Uzun Bir Süre... Halo: Yok Can Polat, Gelmişim Kaç Yaşına, Ölürüm Mölürüm, Ölümdemi Vatanıma Hasret Kalsın??! Erhan: Dayı İnat Etme, Afrikada Kıvırcık Kara Kara Kızlar Var, Hem Bnede Gelirim Yanına, Kara Gün Yeğeni Olarak...:) Halo: La De Hadi Ordan...:) Abdilhey ve Polat Glümser; Polat: Dayı Sen Ne Arzu Ediyorsan Onu Yapalım... Halo: Can Polat Ben Senin Başını Daha Çok Belaya Sokmak İstemiyorum, Gün Ola Harman Ola...!!! La Bi Kere Beni İçerden Çıkaran Can Polat Gün Olur Yine Çıkarır... Polat: Dediğin Gibi Dayı Gün Ola Harman Ola...!!! YAZI TAMAMEN ŞAHSIMA AİTTİR, TÜM HAKLARI SAKLIDIR:) yalcinersonmez 08-06-07, 10:33 Bulut: Sizide Buraya Kadar Yorduk Muhterem. Ama Naparsın Uzlaşma İçin Bütün Yollar Mübah... Ömer Baba: Sizde Mübah Bizde Günah Evladım!!! yalcinersonmez 08-06-07, 10:45 Polat: Bir Gönülde İki Sevda Olmaz...!!! Melal 08-06-07, 11:31 Memati'nin Abdülhey'e dediği şahane repliklerden birisi ben buna bayılıyorum.:) Bu sözü kullanmaya başladım bile diyebilirim.:) Memati:Ne taniyorsun, hangisini biliyorsun? Biliyormuydun mu Yalcin Bulut'u? Birsey biliyorsan soyle. Veriyorsun sirtima sirtima negatifi..."Tehlike abi, tehlike!" diye... :img-hyste eliffpolattt 08-06-07, 12:03 POLAT:Kaybetmedim hiç kimsenin giremiyeceği yere sakladım (elif için) gzm 08-06-07, 12:11 Erhan : İcerde Radyasyon Var..Er, Erbas, Hamile ve Yakinlari Giremez..:img-hyste Asker : Uzun Sürermi ? Nevzat : Tertip Fotograf Cektirmeyecez, Röntgen Cekece, Uzun Sürer Tabi.. Sizin İlk Hasta Nöbetimi? Asker : Ilk.. Nevzat : Memleket Nere Tertip? Asker : Kayseri.. Jale_ 08-06-07, 12:13 Memati: Ulan , dostu, aftosu, birşeyi mi var bu adamın.. Abdülhey: Bu mezbelelikte mi? :img-hyste ........................ Memati:Usta, ya bunlar burda kedi kesicekler, ya da güvercin _____ yicekler..:img-hyste yalcinersonmez 08-06-07, 12:51 Polat: Beni Nasıl Satarsınız? Başkan: Ben Senden Teşekkür Beklerken, Bu Ustubu Sana Yakıştıramadım... Polat: Bende Sizden Destek Beklerken, Arkadaşlarımın Teslim Edilmesini Size Yakıştıramadım... Başkan: Ben Nasıl Senin Yaptıklarını Sorgulamıyorsam, Sende Benim Yaptıklarımı Sorgulayamassın! Polat: Ben Sizi Satarsam Sizde Beni Sorgulayın!!! Başkan: Anlamıyormusun Polat, Seni Feda Ediceğimize, Adamlarını Kızağa Çektik. Polat: Anlıyorum...Anlıyorum Ama Sindiremiyorum. Ben Bugüne Kimseyi Feda Etmeden Geldim. Başkan: Senmi?! Polat: Kimi Feda Etmişim?! Başkan: En Başta Kendi Hayatını Feda Etmişsin! Devletin Umrundamı Şahıslar, Halo Dışarda Olduğu Günleri Yanına Kar Saysın, Çocuklarda İçerde Geçirdiği Günleri Tatil Saysın!!! Polat Niçin Bu? Tataroğlunun Hangi Hatrı, Hangi Gücü 3 Kişinin 4 Duvar Arasında Yaşamasına Yetiyor?!! Başkan: Hiçbir Şahsın, Hatrında, Gücünde Önemi Yok, Devletin Gücü Her Şeye Yeter, Ama Tataroğlununda Devleti Lekelemeye Gücü Yeter!!! Buna Hiç Bir Zaman Müsade Etmedim Etmem! Polat: Benim Bu İşe Devam Etmemi İstiyormusunuz? Başkan: Etmek İçin Görevindesin. Polat: O Zaman Bir Daha Benden Habersiz, Benimle İlgili Birilerini, Benim İçin Feda Etmeyin!!! Arkadaşlarımı Yanımda Görmek İstiyorum, Görücemde...!!! ŞAHSIMA AİTTİR, BAŞKA SİTELERDE (Ç)ALINTI YAPMAYIN:) yaz 09-06-07, 13:59 Ömer baba : Allahım sen merti namerte ezdirme ! papatya67 09-06-07, 15:22 Polat:konuşmak için çağırmanız yeterliydi.. Davut tataroğlu:yeterli olsaydı öyle yapardım..sen benim canımı yaktın ve bu güce sahiptin..bende senin ve sevdiklerinin canını yakabilirdim…yapmadım.ama benimde bu güce sahip olduğumu bilmeni isterim.. Polat:benden ne istiyorsunuz? Davut tataroğlu:ortak çıkarlarımız var.. Polat:ne gibi.. Davut tataroğlu:sende benim görmek istediğim bir şey var..bende ise senin ait olmak istediğin bir masa var. Polat:daha açık olurmusunuz? davut tataroğlu:sen bana karahanlının mirasını kriptexi vereceksin, bende sana 4 ailenin oturduğu masada oturma fırsatı verecem… polat:kimi yok ederek.. Davut tatarğolu: sen seç.. hazarbeyoğulları mı,kaçkarlar mı, karacadağlar mı? Bence hangisini seçeceğimiz kriptexte yazıyor… Polat:kriptexin varlığından ve benim elimde olduğundan, nasıl haberiniz olduğunu öğrenebilirmiyim…. Davut tataroğlu:amerikaya götürüldüğündende haberim var..yaptığın pazarlıktanda.. Polat:yaptığım pazarlığı biliyorsanız, babamı alıkoyarak bunu benden alamayacağınızıda biliyor olmalısınız.. Davut tataroğlu:biliyorum..ne için pazarlık yapıp kriptexi çıkarmamak üzere sakladıysan,bende aynı amaç için buradayım… Polat:kriptexin içeriğini ezbere biliyorum..(polat kriptexin içindeki bilgileri hatırlar..) Polat:tam olarak neyin peşinde olduğunuzu söylerseniz, kriptexin bir kopyasını size veririm.. davut tatarğolu:karahanlının öldürüldüğü mabette bende vardım..karahanlının ölümüyle yeni bir dönem başladı..eskiden tek bir ideal vardı..küresel güçle küresel sermaye aynı güçe hizmet ediyordu..daha sonra amerikan derin devleti ile uluslar arası sermaye sahipleri, dünyanın bölüşülmesi ve yönetilmesi hususunda fikir ayrılığına düştüler.. polat:siz hangi taraftasınız? davut tataroğlu:bu gün Türk derin devletiyle aynı taraftayım.. polat:hangi kanadıyla.. davut tataroğlu:derin güç kanadıyla..ben bu bölgede amerikan devletinin çıkarlarıyla, Türk devletinin çıkarlarının uyuştuğu kanaatindeyim..küresel güçün sermayesi var, parası var,bankası var, ama ordusu yok..taşaron birliklerle bir yere kadar gidebiliyorsun..sorosun ordusu yok..turuncu bayrakları bir bahar onu hükümet yapıyor, ama yazı görmeden hükümet gidiyor.. polat:amerikan düşmanlığını dünyaya soros mu yayıyor? Davut tatarğolu:neokonları yanlış yaptığını hergün söylemiyor mu?biz Türkiyenin bölünmesini istemiyoruz..küresel sermayeciler dünyayı ilk etapta 500 devlete bölüp, paralarıyla küçük devletlere hükmetmek istiyorlar.. Polat:********* ne peki..siz bağımsız olmasını istemiyormusunuz… Davut tataroğlu:seni buraya getirtmek için babanı aldırtmadım mı..********* tehdidi böyle bir süreç…Rusların ve Avrupa birliği nüfusunun Türkiyede yok olduğu gün, bu tehdit ortadan kalkar… Polat:beni bu masaya oturtan babamı alı koymanız olsada,yinede benden bir şey isteyen sizsiniz…muhtaç olan sizsiniz.. Davut tataroğlu:ortadoğuyu, avrasyayı sensiz ve bensiz, Amerikasız ve Türkiyesiz kimse yönetemez…varmısın…yokmusun… Polat:yarın aynı tarafta olacağımızı nerden bileyim.. Davut tataroğlu:yarın olacakları söyleyim..sen seç…kırılma noktası 22 temmuz seçimleri..seçimlerde kimin ne oy alacağı,kimin iktidar,kimin muhalefet olacağı sadece parlementoyu belirleyecek..Türkiyenin kaderini değil…Türkiyenin kaderini ne belirleyecek biliyormusun? Polat:Türkiyenin ırak’a girip girmeyeceği.. Davut tataroğlu:peki neden sence.. Polat:Amerika çekilecek belli bir takvimde..bu kadar ölüyü, bu kadar masrafı kaldırabilecek bir siyaset durumuna sahip değil..amerika çekildiğinde kendisinin istediği, güvenebileceği bir güç lazım..malesef Amerika içinde en önemli seçenek..amerikanın sıkıştığı noktaysa,Türklerin girdiği yerden çıkmaması.. Davut tataroğlu:ırak’a girdiğimizde oradan çıkmak isteyen tarafta olurmusun, olmaz mısın… Polat: ben Türküm…ama şunuda biliyorum..girmeninde bir bedeli var, girmemeninde..hatta çıkmanın da…şu anda ödediğimiz bedel girmemek..her gün mayın patlıyor..girersek, hergün orada bomba patlayacak..çıkmazsak, bizi çıkarmak için herkes, siz bile elinizden geleni yapacaksınız..şimdi söyleyin toros cinayeti bütün bu dengelerin neresinde… Davut tataroğlu:bir gözünü ulusalcılara, bir gözünü küreselcilere kırpamazsın..iki gözünü kapattığın anı bekleyen biri vardır muhakkak... Davut tataroğlu:devlet çağrı torosa arsayı verdi, sermayeyi oluştursun diye..ama çağrı hem Ruslarla nükleer işe girdi, hem de İngilizlerle finans işine.. Polat:oysa eskiden sizinle birlikte çalışıyordu.. Davut tataroğlu:sana söyleyebileceğim bir tek şey var…benim için eskiden diye bir şey yoktur.. Polat:karahanlıyı sen öldürdün değil mi? Davut tataroğlu:hayır.. Polat:kim? Davut tataroğlu:bu gün küreselci olanlar… Bulut:gazete için onay bekliyorlar.. Polat:bu ne.. Davut tataroğlu:oğlumun diyeti..manşetten çıkarsınlar içerde görsünler..buda iyi niyetim..aramıza hos geldin polat alemdar... not: bunların da yazılması bana aittir...yalçının TSE belgeli repliği varda benim yok mu sanki...hıh....:img-beee: :img-beee: :img-hyste :img-hyste :img-hyste papatya67 09-06-07, 15:56 polat:gel dedin geldim ..ne yapmak istiyorsan yap..babamı artık bırak... bulut:rahat ol.muhtereme bir zarar verecek değilim..senden daha iyi anlaştım... polat:babamı bırak dedim. bulut:seninde bu kahramanlığın beni yiyip bitirecek...bırakmıyorum..onuda öldürecem, senide..napacaksın.. (polat bıcağı bulutun boğazına dayar) polat:o zaman üç kişi ölecek.. bulut:babanı öldürecek olsam, gelmeni beklemez öldürürdüm..seni öldürecek olsam,gelmeni beklemez arabada öldürürdüm... polat:yüzümü görmeyemi çağırdın, sesimi duymayamı? bulut: bana kalsa yine seni öldürürdüm de, seninle konuşmak istiyen var..indirin silahlarınızı..indirin dedim.. polat:kim konuşmak istiyor.. bulut: ölmeni istemeyen tek adam..davut bey...eeeee muhteremi gönderelim mi artık polat alemdar... polat:silahımı verin.. bulut:muhteremi evine bırakın.. polat:iyimisin baba.. ömer baba:iyiyim evladım.. polat:baba sen eve geç, ben hemen geleceğim.. ömer baba:olur evladım... bulut:muhterem senide yorduk...ama napalım, pazarlıkta her şey mübah... ömer baba:sizde mübah, bizde günah evladım... bulut:bu baban senden tehlikeli polat alemdar...sabahtan beri kelime kelime bir ondörtlüğü sıktı kafama... not:yukarıdakiler gibi buda benim yazımımdır...yalçının replikleri gibi tüm hakları saklıdır..yürütmeyin ona göre...:img-hyste :img-hyste :img-grin2 yalcinersonmez 09-06-07, 23:48 Ahu: Fuat Biliyorsun Başına Gelenlerin Benimle Bir Alakası Yok... Fuat: Gelenleri, Gidenleri, Olanları ve Geçmişi Konuşmak İstemiyorum Seninle... Bem Ölüme İlk Defa Bu Kadar Yakın Oldum, Ve Şunu Da Söyleyebilirimki Hayatada İlk Defa Bu Kadar Yakın Oldum. Ben Artık...Ben Artık Başka Bir İnsan Olmak İstiyorum, Ve Bana Yardım Etmeni İstiyorum. Ahu: Nasıl??? Fuat: Benimle Evlenerek!!! Ahu: Fuat Saçmalama! Sen Evlisin! Fuat: (Dilekçe Kağıdını Çıkarır.) Evliydim..., İşte Bu Boşanma Dilekçem...(Cebinden Yüzüğü Çıkarır...) Karım Olmanı İstiyorum, Benimle Evlenirmisin??! Ahu: (Sinsi Bakışlar...:icon_evil) Not: TSE Damgalı, İSO 9001 Belgelidir. Telif Hakkı Bana Aittir...Papatyanınkine Bakmayın Siz Sahtedir Onun Belgesi Sahte:img-hyste :img-hyste yalcinersonmez 10-06-07, 00:08 Memati: Nereye Kayboldu Bunlar??! Polat: Buraya Girdiklerinden Eminmisiniz??! Abdülhey: Buraya Girdiler... Polat: (Bağırarak; ) Buraya Nereye??! Kuş Olup Uçmadılar Ya... Polat: Napıyorlar İçerde??! Memati: Usta Bunlar Ya İçerde Kedi Kesicek, Yada Güvercin B*ku Yiyecek!!!:img-hyste Hımm Terazim Tozlanmış, Bi Tozunu Alırsınız Artık...:) yakamoz16 14-06-07, 22:16 Memati: ''Şu yaşımıza geldik ne bir gül goncası verdik ne bir gül goncası aldık.'' Hikmet: ''Bugüne kadar Süryani&Alevi,Kürt&Türk ayrımı yapıldı şimdide Müslüman&Laik ayrımı yapıyorlar'' pelin-ce 15-06-07, 08:46 Kv'de en sevdiğim unutulmaz cümleydi.. Son bölümde söylenmedi ama Hakan'ın kitabında okuduk... Dünya bir gündür, o da bu gündür.... yaz 15-06-07, 08:56 Tataroglu - Avrupa birliğinden fonları alıyorsun burada istediğin adamlara dağıtıyorsun, ev kiliseleri kuruyorsun bunların üzerine din savaşı çıkartıyorsun. Kaçkar - Biz sivil toplum örgütleri ile uğlaşıyoruz sen devleti parsellemişsin.petrol senin elinde, silah senin elinde, Kürtleri de esir almışsın.Türkiyedeki terör olgusuna en büyük desteği sen veriyorsun.Ben mi savaş çıkartıyorum ! Hazarbeyoğlu - ben de katılıyorum Duran haklı.siz 50 yıldır Türkiyeyi IMFsiyle, Natosuyla, Dünya Bankasıyla hem ekonomik hem de silahla tekelleştirmişsiniz.Hem de benim adımı kullanarak.Hazarbeyoğulları en büyük tehdit diye devleti kullanmışsınız.şimdi de başlamışsın Hazarbeyoğulları İranla iş yapıyor, yapmasın diye.Rusya tehtidi bitti İran tehtiti başladı öyle mi? Tataroğlu - İrana nükleer destek vermiyor musun Kudret bey ?Dünyadaki en büyük Türk düşmanı Ruslar, sen onlarla iş yapıyorsun, petrol kaçakçılığının en büyük hissesi sana ait.Terör örgütünü kim oluşturdu, en çok silahı kim sattı Ruslar, kimin elinde senin elinde.şimdi terör örgütü bitti terör devleti başladı.İranla nükleer yakınlaşman sürerse bu masada sen olmazsın Kudret bey. Karacadağ - Bırakmıyorsunuz toplumlar kendi devletlerini kursun.Herkes kendi devletini kurarsa biz de rahat rahat işimize bakarız.Kürt telekomu birimiz alırız, Kürt sanayiyi birimiz kurarız, Kürt petrolunu birimiz taşırız.Terör oldukça, savaş çıktıkça paramızı yatıracak alan bulamıyoruz.Davut bey bırak İrana silah satsınlar, nükleer tesis de kursunlar nereyi patlatacaklar.Soğuk savaş döneminde dünyanın yarısını siz yediniz, diger yarısını da Kudret beyler yedi.Ne kadar çok devlet kururlursa o kadar çok mal satarız.eee kazandığınız paraları nereye koyacaksınız benim bankama.Bak Polatın parasını bile gerektiğinde bloke ediyorum ofisinden çıkamıyor Tataroğlu - Madem ticaret diyorsun Celal bey, Polata uyguladığın blokajı kaldır.Adam girdi ihaleye aldı konu kapandı. Karacadağ - sanki oğlunu ben vurdum Davut bey, Polat vurmadı mı ! bu nasıl adalet, bu mu demokrasi ! ... Memati - buraya asansörü nasıl yapmışlar usta Polat - hepsinin inşaat şirketi var bir şekilde yapmışlar Abdül - ne yapıcaz abi ? Polat - yapacak birşey yok yerlerini öğrendik şimdilik bu kadar yeter. Memati - peki usta biri gelince asansörü nasıl çalıştırıyor, nasıl aşağıya iniyor? Polat - onu bilsek biz de aşağıda olurduk Memati - çıkışlarını bekleseydik usta Polat - aşağıda konuşulanları, olanı biteni bilmedikten sonra yüzlerine hasret değilim ... Tataroğlu - ben güçten yanayım Kaçkar - güçten yanasınız o zaman bu odanını dışında bir güç yaratmaya çalışmayın.çünkü bu adam Polat Alemdar canlı pomba.bir gün aramızda patlicak. Hazarbeyoğlu - ben burada davuta katılıyorum.Gücü mü var Polatın hadi kimin gücü yoksa onu yesin Tataroğlu - Ben hepinizin iyiliği için söylüyorum.Bakın Polat da Türkiye gibi.Herkes bir oyun kuruyor.Türkiye bütün bu oyunlar arasında bir bakıma çaresiz ve edilgen durumda.Bunun sebebi Türkiyenin güçsüz ve aciz olması değil.Terörü komşularına, müttefiklerine ve başkalarına karşı siyasi,diplomatik ve stratejik silah olarak kullanmayı şerefine,namusuna ve inançlarına yedirememesidir. yaz 15-06-07, 09:30 Hazarbeyoğlu - Türkiye öteki güçler gibi terör silahını kullanmaya kalkışırsa herkesden daha kötü ve daha etkili bir odak haline gelebilir.Hepimiz bilirsiniz, hiçbir ülke ölümü seve seve göze alacak görev adamı bulmak bakımından Türkiye kadar talihli değildir.Hiçkimse.Müttefiklerimiz ve komşularımız dikkat etsinler Türkiye kendisine yapıldığı gibi terörü bir silah olarak kullanmaya başlarsa hiçkimse onun kadar yıkıcı ve tehlikeli olamaz. Tataroğlu - Tıpkı Polatın yaptığı gibi.Biraz üzerine gittim oğlum canından oluyordu, biraz daha üzerine giderseniz bu masada oturan herkes canından olur.şu bir gerçek bütün Türkler hatta Türkiye gibi Polatın kaybedeceği tek yer var.Bu asla ve asla cephe değil, masa.Bu yüzden hepimiz sırtımızı bir devlete, bir güce dayamadık mı? Bunun dayanacağı yer yok bu yüzden masada yıkılıp kalacak. Karacadağ - yani Davut bey şimdi İran işine girersek, karşılığı Polat Alemdar üzerimize çullanması mı olacak ? Tataroğlu - benim kırmızı çizgim belli Celal bey.İranla ittifak halinde olan herkes benim düşmanımdır.Düşmanımı hangi silahla yok edeceğim benim tasavufumdadır. Kaçkar - biizm İranla ilaç işinden başka bir işimiz yok. Tataroğlu - Ya aksini isbatlarsam.senin fabrikalarının İranda ne yaptğını, Kudret beyin inşaat şirketinin nasıl uranyum götürdüğünü, Celal beyin nasıl uranyumu zenginleştiricek teknolojik destek verdiğini isbatlarsam... Hazarbeyoğlu - İsbatla...masada Polatla otur. yaz 15-06-07, 09:57 Memati - Usta girerdik aslında içeri Polat - nasıl ? Memati - ne bileyim usta...aşağıda bir asansör varsa yukarıdan aşağıya inmiştir.Demek ki tekrar yukarı gelebilir. Polat - adamlar sistemi kurmuşlar Memati.yerin yedi kat altına asansör indirmişler.sence biz oraya insek bir daha çıkabilir miyiz ayrıca aşağıda, yukarda attığımız bütün adımlar izlemediklerini nerden biliyoruz ? Memati - izlerlerse izlesinler, girer sıkardık Polat - Mesele o değil Memati.Biz bu adamları öldürecek olsak dışarda da öldürürüz, niye bilinmeze inelim.Mesele onları oraya indiren sebep. Abdül - Dördü dışarda biryerde de buluşabilirdi abi, orayı neden yaptırmışlar. Polat - Belki dinlenmemek için, belki tamamiyle eşit olduklarını ifade etmek için ve en basiti bize verdikleri mesaj, yeretli değil mi orayı yaptırmak için."Bizi takip edersiniz,bizim nerde olduğumuzu bilirsiniz ama bizim olduğumuz yere giremezsiniz". Memati - kriptexi verdiğimizin ertesi günü topladılar usta, tesadüf mü? Polat - değil...kriptexte benim çözemediğim bazı şifreler var.Konu bütünlüğü olmayan cümleler, bazı isimler, sayılar.Tataroğlu Karahanlının geçmişte yaptığı bazı temasları bilmediğini düşünüyorum.Bu temaslarla diğer üç aileye karşı koz olarak kullanabileceği unsurlar var demek ki.şimdi bu toplantı neticesinde büyük bir olay patlicak.çözmemiz gereken şifre bu. m.alara 15-06-07, 10:23 sensiz ve bensiz amerikasız ve türkiyesiz ortadoğuyu kimse yönetemez MegapoLis 16-06-07, 08:39 " aldım kimyanın kokusunu .. " " artık, elif bizim için herşeydedir.. ama hiçbirşeyde gözükmez .. " yaz 18-06-07, 12:06 Erhan - abi ben dışardayım Polat - evet Alper seni dinliyorum Alper - buraya geldiğimi başkan bilmiyor.İranın nükleer silahlar konusunda en etkili adamlarından biri İstanbulda.Bu sabah Şamdan tarifeli seferle geldi.Beş yıldızlı bir otele yerleşti.Rezervasyonu biri Mossad bir CIA ajanı iki kişi yaptı. Polat - kim bu adam ? Alper - eski bakan yardımcılarından biri.İranını nükleer sistem kurmasında uluslararası temasları sağlayan bir adam.Almanların, Fransızların ve Rusların bir numaralı adamı. Abdül - adamı öldürecekler mi kaçırıcaklar mı? Alper - adamı öldürmek isteyenler de var, kaçırmak isteyenler de Polat - sizinkiler niye el atmıyor bu işe ? Alper - Bu sıra bizde işler karışık.Daha doğrusu bizimkilerin kafası karışık.Bu adam o kadar herkese değmiş ki altından ne çıkacağını kimse bilmiyor.ve ayrıca bir operasyon yapılsa, şehrin göbeğinde kiminle çatışılacağı belli değil. Polat - adam CIA tarafından kaçırılırsa İran baskı yapıcak, nasıl müsade edersiniz diye.Adamı siz kaçırırsanız CIA ortalığı ayağa kaldırıcak, Türkiye İranını nükleer silahlanmasını destekliyor diye. Alper - aynen öyle.Biz bu kararı alana kadar bu adam İstanbuldan uçacak. Polat - nerde kalıyor bu adam ? yaz 18-06-07, 12:37 Memati - Usta bu İranlı, dört aile ile ne ilgisi var? Polat - Tataroğlunun kriptexte çözdüğü şifre işte bu Memati.Almanlar Kaçkarlar aracılıyla İranda nükleer tıp altyapısı diye, nükleer tesisler kurmuş.Ruslar Hazarbeyoğlu aracılıyla uranyumu yollamış.Paravanları Hazarbeyoğlu inşaat şirketleri.Fransızlar Karacadağlar aracılıyla uranyum zenginleştirmede kullanılacak hassas cihazları ve sistemleri vermiş. ve Tataroğlu bunu isbatladığında, macera belli...Kurtlar Vadisi İran... Memati - peki biz adamı aldığımızda ne yapıcaz usta ? Polat - O zaman işte o senin dediğin asansöre bineriz Memati. Abdül - Abi bu 3.Dünya Savaşı. Polat - biz adamı alalım, savaşın adını, numarasını koymak kolay. Erhan - abi benim bir planım var.bana sadece bir temizlikçi kadın lazım o otelde çalışan. yaz 18-06-07, 13:16 Yıldız - Davut bey, bizimle işbirliği yaptığınız için teşekkür ediyor herşeyden önce.Tüm istekleriniz gerçekleştirilecek. İranlı - Ailem benim yanıma ne zaman gelecek? Yıldız - Yarın ögleden sonra özel uçağımızla sizi uğurlicaz.Sağsalim Amerikaya vardıktan sonra, ailenizde en kısa zamanda yanınıza katılıcak. İranlı - bana ailemin ne zaman yanıma geleceği net olarak bildirilmezse sizinle işbirliği yapmam. Yıldız - Bu taahhütü ancak Davut bey size verebilir.Yarın sabah kahvaltıda yüz yüze konuşuruz.Sizin için yapabileceğim başka birşey var mı sayın bakan ? Bir arzunuz istediğiniz... İranlı - hayır yok.teşekkür ederim. Yıldız - Dökümanlarınız hazır mı niye sormama gerek var mı sayın bakan ? İranlı - :img-yes: mc_merve 21-06-07, 01:44 gullu-abi ben nedemek istediginizi hic anlamadim ama siz burda yokken alper diye biri geldi sizi sordu aldul beyin telefonu cekmiyomus onemliymis polat-ara bakalim aldulhey neymis aldulhey-usta beni aramissin ofisteyim bidakika abi yuzyuze gorusmek istiyomus oenmliymis polat-gelsin aldulhey-bekliyoruz usta memati-bu alper simdi derin talepleri getirir ama o koske girme aile menfaetlerimize aykiri bu kalantorlar bin yasicak diye polat-gelsin bakalim gorelim bakalim bizim yanimizdalarmi karsimizdalarmi bizim yanimizalarsa sifreyi soylerler biz cozeriz.degillerse mc_merve 21-06-07, 01:48 halo-la hucreyemi koyacaksiniz beni gorevli-kogus yok artik halo-la caniniz sagolsun gorevli-Allah kurtarsin halo-lan ac kapiyi laa gardiyan ac kapiyi la ben burda ben burda mc_merve 21-06-07, 01:56 polat-binucyuz onbir odanin havlularini degistirmisiniz gorevlikiz-hemen efendim gullu-bak ne kadar kolaymis sadece sakin olacaksin havlulari gotureceksin ama arabayla gorevli kiz-ya yarin bana sorarlarsa gullu-yarinimi var gulum yarin seni tatilke gondericem senin havlularini degistircekler dubai diyorum gujularap diyorum :)7-8 yildiz diyorum bende gelicem:) ayy hadi yuzumu kara cikartma gulum sakin sakin git sakin sakin gel gorevli kiz-tamam mc_merve 21-06-07, 02:00 gullu-halletinmi gulum gorevli kiz-hihi gullu-gulum sen mesain bitince bana bir alo de konusuruz hadi sen git (kizla bakismalar) :) nevzat-hadi erhan hadi erhan ohohoo :) gullu-ne hadi erhan hadi nevzat adami cikaralim :) mc_merve 21-06-07, 02:19 hikmet-omer baba ben emir komutaya gelemiyorum ben oglunu cok seviyorum ama oglun devlet memuru orda olunca bagira bagira diymiyorumki gunde 5 kisiyle 22 temmuza kadar hatta iraga gidne kadar kac vatan evladi canini verecek. bu kimin oyunu bu oyun bitmicekmi.Polat sen neyi degistiriceksin yel degirmenleriyle savasiyosun sen oldun don kisot ben oldum sancopaco eren-hikmet abi istiyoki mahallede hoperloru alsin eline bunlarin herkese bagirsin avaz avaz hikmet-ne mahallesi istiyorumki karis karis butun vatani gezeyim diyimki Bizi boluyorlar eskiden sag -sol diye boluyorlardi alevi -sunni diye boluyolardi kurt- turk diye bolmeye calisiyolardi. Bide eklendi laik-musluman hicmi bitmez bunlarin oyunu hesabi projesi doymazlarmi bu vampirler kana omer baba-ac evladim ac sen dukkani ac kimse dinlemezse ben gelir dinlerim seni hikmet-bu ne olacak peki omer baba-ben yoruldugumda eren dinler senin bu dediklerini bu memleket kac nesildir dinliyo nazife anne- yo yooo ben sizi dinlicekleri bulucam.bu yaz bulucam.hepinize guzel bir es.birer dugun yuva cocuklariniz olsun ki dinlicekler se birazda onlar dinlesinler yok duzelticklerse sizden eksin kalanlari onlar duzeltsinler mc_merve 21-06-07, 02:27 yalcin-eee nezaman donucez sahalara fuat-donucez donucez. bulut gazeteyi ara bir haber koysunlar. yalcin-bu sefer kimin fotosu koyulacak kimi begendin fuat-benim bide ahunun yalcin- ne alakasi var fuat-yazsinlar yilin gizli aski fuat tamer tataroglu ahu torosla buyuk bir ASK yasiyo. hatta onun icin karisindan bile bosaniyo. yalcin-hadi canim fuat-hala patron benim bulut koyun haberi yalcin-bu haber karina iki kati tazminat kazandirir dunyanin parasi fuat-ben yanlis yalcinlami konusuyorum sen avukatmisin bulur mutlulugumun tazminati kac paraysa veririm :) (gulusmeler) mc_merve 21-06-07, 02:31 memati-ulan kac yasina geldik ne tekbir gul goncasi aldik ne tekbir gul goncasi verdik gullu-abi hayirdir gul gonca cicek tarzin degisti degisicek eee sende haklisin cift kisilik yatagin icini kac silahla doldurabilirsinki dolmuyo namussuz ondan donra don dur ...don dur:) ismpmk 28-06-07, 14:43 Yalçın Bulut:Sen yağmur ol,ben bulut elbet buluşuruz Polat Alemdar bir tane daha Yalçın Yıldız:nerdesin Bulut Yalçın Bulut:yerle gök arasında bir yerde papatya67 28-06-07, 14:47 * Usta Bunlar Ya İçerde Kedi Kesicek, Yada Güvercin **** Yiyecek!!! * bir gözünü ulusalcılara, bir gözünü küreselcilere kırpamazsın..iki gözünü kapattığın anı bekleyen biri vardır muhakkak... * tanrılar kurban istedi, kurban verildi...çocuklarla halo... * bu baban senden tehlikeli çıktı Polat Alemdar! silahı yok ama sabahtan beri kelime kelime bi ondörtlüyü sıktı kafama... * la yegenim damlaları ziyan etme...ağlayacaksan gel ağzıma ağla... * kim için olursa olsun, ne için olursa olsun; namusunu peşkeş çeken bir kadına sadece acırım.. dokunmam bile... çagatay_özal 09-07-07, 09:53 bir de bu var polat:aldık arkamıza bir fırtına durmuyoruz degmeden yyılana güzel dimi Nevsehirlim 10-07-07, 20:47 ''Biz ki ustasiyiz,vatan sevmenin'' (bu laf süper) ''Sakin 30 yil hukukun olmayan birine ''sakin'' deme'' kblucky 15-07-07, 16:39 POLATIN SÖZÜ:))) biriyle ilk karşılaştığımda umursamam 2.karşılaşmada tesadüf derim 3.karşılaşamada çeker vururum POLAT ne büyüksün:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-wink: :img-wink: :img-wink: çagatay_özal 01-08-07, 16:36 buda özlü bir söz ömer babadan polatın konuşması:ömer baba eger egrilirsem beni dogrult olurmu neden oglum saçlarına çoktan ak düşmüş :happy0064:happy0064:happy0064bye masal_34 02-08-07, 12:48 * Biz ölmeyi çoktan göze aldık da, yanımızda kimleri götürücez onu düşünüyoruz. * Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. * Oyun bittiğinde şahta, piyonda aynı kutuya konur... * Bide önceki seriden Kılıç Polat'la konuşurken...: - KILIÇ: Çocuk her gece yalvarırmış, Tanrım bana bir bisiklet ver diye ama her sabah uyandığında bisikleti göremezmiş odasında, sonra çocuk anlamış Tanrının çalışma şekli bu değil deyip ilk bisikletini çalmış...Ve her gece Tanrıya yalvarmış; beni bağışla Tanrım diye... custavoa 25-08-07, 11:02 Halo:Ahmaklar Üçe ayrılır: 1)Yola Tek başına Çıkan, 2)Yokuşta Cigara İçen, 3)Kaynanasının Evinin Yanına Ev Yaptıran... sesiila 01-09-07, 10:34 seni yedi parçaya böler yedi tepeye gömerim halo ölürse holding binasının bayrak direğine asın Comedys 15-09-07, 18:53 Yaşamak için yalvarmadık ölmek için yalvarmayız Dostum olmaz, hasmım yaşamaz. Ölenin arkasından ağlamaki, sen öldükten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !! Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin. Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir. Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur. Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur. Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır. Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir. Dostun dostumdur, düşmanın düşmanım. Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm ? Ben senin için yaşamayı göze almışım.. Kaç ölüm adını değiştirir usta? Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir. Sonunu düşünenler kahraman olamaz. Kurtlar Vadisi'nde zaman ölüme doğru ilerler. Kurtlar Vadisi'nde son, ölümden önceki son çıkıştır. Kurtlar Vadisi'nde duello, akle yelkovanın buluştukları andır. Kurtlar Vadisi'nde bela, kişinin sevdiklerinden gelir. Sadakat, Kurtlar Vadisi'nin en güçlü panzehiridir. Herşeyin, zamanı var; yaşamanın, sevmenin, hatta ölmenin bile.. Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır. Kurtlar Vadisi'nde ölmek, en büyük maceradır! Kurtlar Vadisi'nde ölüm, yaşamdan daha gerçektir. Kurtlar Vadisi'nde kimse canından emin olamaz... Kurtlar Vadisi'nde sürek avı hiç bitmez. Dünya bir gündür, o da bugündür! Biz belimize silahı silahla vurulmak için koyduk. Senden bir tane daha yoksa, eyvallah diyeceksin. Büyük güç, büyük sorumluluk ister. Sen, sen ol! Asla biz olma. Atasını tanımayan, it peşinde gezer! İki kişinin bildiği sır değildir. Biz ölmeyi çoktan göze aldık da, yanımızda kimler g**ürücez onu düşünüyoruz. Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme! İnsana güvenme ölür, ağaca yaslanma kurur. Her gün olan yenilik, benim geleneklerime bir ihanet ve hakarettir. Kurtlar Vadisi'nde her cinayet ardında bir sır bırakır. Kurtlar Vadisi'nde ölüm, beklenmedik kişiden, beklenmedik zamanda gelebilir... Sen çiftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk. Kurtlukta kanun, düşeni yemektir. Azdan az, çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir. Her şey yalan! Benim hayatımda tek gerçek sensin... Kurtlar Vadisi'nde hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır. Kurtlar Vadisi'nde özgürlük, sonu meçhul bir firardır. Kurtlar Vadisi'nde sadece şahlar hamleleri önceden sezer. Kurtlar Vadisi'nde gözden akan bir damla yaş, kimsenin susuzluğunu gidermez. Kurtlar Vadisi'nde gövdeden kopan başlar üzerinde ilerlenir. Kurtlar Vadisi'nde şans, doğru zamanda doğru yerde olmaktır. Kurtlar Vadisi'nde sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür. Kurtlar Vadisi'nde hiç birşey tesadüf değildir. Kurtlar Vadisi'nde geçmiş konuşulmaz. Kurtlar Vadisi'nde sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür.. ScHaNDaaLL 20-09-07, 19:11 Polat Alemdar : Biri Benim Elimden Bisiy Alıyosa.. Onun Eline Vericek Bisey Bulurum :D:D Kezman9 20-09-07, 19:37 Bazen merhamet bazen adalet yanlış kararlar verir ALLAHLA ortak olanın alacağı çok olur devletle ortak olanın vereceği çok olur memati Kural bir:Karar verdinmi uygulayacaksın Kural iki:Uygularken tereddüt etmiyeceksin Kural üç:Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin Kural dört:Kaybedenlerin kaydı düşürülür sesiila 22-09-07, 11:04 Abdülhey:Abi bu işlere girmememiz lazımdı Polat:Sanamı sorucam Lan nereye girip girmiyiceğimi Polat Alemdar KGT nin menfaatleri dışında hareket ediyor.Öldürmek için emirlerinizi bekliyorum memati:ne yapacaz askeriyi Polat :Öldürecez memati:Oh be bir an için soru soracan sandım Polat: İyimisin tamer varmı birşeyin ? Tamer: yok ben iyiyim Polat: iyi sıyırmışsın heryere sıkmışlar tamer: bayıldığımı görünce sıkmamışlar heralde polat:gürmüz seni evine bıraksın ahu:beni bu halde evime nasıl gönderirsin polat:adamın karısı ölmüş,sana ne oluyo ahu ahu:inanmıyorum,çok kabasın. neresinden dönersen dön, dönek derler yalcinersonmez 27-09-07, 22:52 Yalçın bulut -- Ben yalçın Bulut. Sen yalçını unut. Bulutu kalsın. Yalçın Bulut -- Fakat, ama , neden nasıl , çünkü bunlar edebiyatçının lafları iş adamının değil. yalcinersonmez 27-09-07, 22:55 polat alemdar : BANA ÇETEYİ DE MAFYAYIDA ANLATMA ALPER BEN BUNUN İHTİSASINI YAPTIM polat alemdar : bana bak o palaskanı boynuna dolarım it die gezdiriirm seni kapı kapı yalcinersonmez 28-09-07, 12:55 polat : o listenin başına benide yaz.. zafer: yazdım.!!! sesiila 29-09-07, 19:28 Memati "Çek defterini alır yakarım.O 6 gemiyide tutuştururum.Gemilerin içinde de sen olursun" yalçın bulut:sen bi kuruş daha inmem mi diosun şimdi. ben indiririm memati: süphe ile sadakat yan yana olmaz papatya67 05-10-07, 09:18 12. bölüm replikleri ömer baba ve polatın diyalogları ömer baba:dalmışım, unutmuşum zamanı..haklısın annen merak etmiştir.. polat:zamanı mı unuttun annemi mi? ömer baba:unutturmayan, unutulru mu evladım?bazen dalıp gidiyorum..işte o kadar.. polat:bu seferki ne baba? ömer baba:bu sefer gerçekle hayal arasındaki zıtlığın ve çekim güçünün sırrına yaklaşmayı denedim..mecazi olanla, hakiki olan arasındaki ilişkiyi yakalamaya çalıştım.. polat:mecaz ne, hakikat ne? ömer baba:mecaz;sen ve ben,benve annen,sen ve elif..biz bir rüyayız..hepimiz bir uykuyuz..ölünce uyanırız ve hakikat başlar..birde ölmeden önce ölenler vardır ki, onlar için hakikat bu dünyada başlar.. polat:o zaman hakikati aramak, ölmeyi istemekmidir? ömer baba:hayır evladım..ölmeyi istemek olmaz..ölmeden önce olmeyi istemek olur..ölmeden önce ölmeyi istemekse,fani olana bağlanmamayı öğrenmektir..buda aşktır..yani ölümsüz olmaktır. polat:yani benim elife bağlanmam, sadece mecaz mı? ömer baba:sadece mecaz.. polat:yani gerçek değil? ömer baba:fani olan hiç bir şey gerçek değildir? polat:ama neden? ben elifi hayatımın büyük gerçeği olarak hissediyorum..onca zaman geçmesine rağmen, hala ilk günkü kadar gerçek..onun için hayatımda elif varken bir kadına yer yok.. ömer baba:büyük lokma ye, büyük laf etme demiş eskiler.. polat:ama gerçek..ben öyle hissediyorum.. ömer baba:mecazın bütün fitneside burda evladım..kendini gerçeğin taa kendisi olarak gösterir..biz gerçek değiliz evladım..biz gerçeğin sûretleriyiz..yansımalarıyız..büyük konuşmamak lazım..elifi sen mi sevdin?elifi sana sevdiren, seni elife sevdiren kimse,gerçek yanlızca odur..ona aşık oluncaya kadar daha çooooooook mecaz yaşarsın.. papatya67 13-10-07, 15:39 polat ve ahunun kız kulesinin önündeki diyalogları.. polat:dinlemek mi istersin, anlatmak mı? ahu:bilmiyorum polat:ben bildiklerimi anlatayım o zaman.. ahu:dinliyorum.. polat:sen çok güzel bir kadınsın ahu...kayıtsız kalınamayacak kadar güzel bir kadın..ve iyi bir insansın..ama benim gönlümde başka biri var..hep sevdiğim, hep seveceğim bir kadın..asla ihanet etmeyeceğim bir kadın..ihanet etmemeyi sectiğim, ihanet etmeyerek yaşamayı sevdiğim bir kadın.. ahu:elif... polat:evet..elif..elif benim mabedim, kutsalım..hiç bir hekime göstermediğim yaram..yarim..onun olduğu yere kimseleri alamam.. ahu:ama..elif artık yok.. polat:elif daima var..sadece var olanı sevmez insan..anılarını sever, geçmişini sever,ilklerini sever, sonlarını sever..yanında olsada sever, olmasada sever..ben uzun yıllar elifin yanında yoktum,beni sevdi..şimdi o benim yanımda yok..ne değiştiki ben onu sevmekten vazgeçeyim.. ahu:hiç bir şey değişmedi mi? polat:hayır.... ahu:ama o bir daha geri gelmeyecek.. polat:bu bir daha kavuşmayacağız demek değil..o bana gelmiyorsa ben ona giderim.. ahu:ben..mücadeleci bir insanım..mücadele etmeyi severim..görmediğim bir şeyle, mücadele edemem..bir gölgeyle kavga edemem... polat:elif gölge değil.. ahu:seni incitmek için söylemiyorum..sadece birini bu kadar çok sevdiysen, yine sevebilirsin diye düşünmek yanlış mı? polat:yanlış değil...ama zor..ben senin üzülmeni istemem.. ahu:elifi bırakıp gittiğinde, üzülmesini istiyormuydun.. polat:lütfen canımı acıtma.. ahu:bak..istemedende can acıtılabiliyormuş... polat:bak gülüm..senin toprağında bu çiçek yetişmez..benim toprağımda da sen solup gidersin.. ahu:nerden biliyorsun...sen herşeyi bilirmisin..sen herşeyi önceden tahmin edebilirmisin... polat:tabiki hayır.. ahu:polat...bırak toprakta çiçek solmasını, çölde orman yapıyorlar artık biliyormusun? polat:suni...ben insanların yaptığı bir şeyi istemem..Allah'ın verdiğini isterim.. ahu:sana o sevgiyi vermiş olan Allah, banada bir sevgi vermiş olamaz mı? polat:bir gönülde iki sevda olur mu peki? ahu:olmaz... (polat güler) ahu:neye gülüyorsun... polat:aklıma bir şey geldi ona gülüyorum..bir gün bir akıl hastanesinde moral gecesi düzenlemişler..bir şarkıcıda şarkılar söylüyor..sıra gelmiş o şarkıya..şarkının nakaratında diyor ki, bir gönülde iki sevda olamaz..deliler hep bir ağızdan bağırmışlar..olurrrrrrr... ahu:bak..ne güzel söylüyorsun işte olur diye.. polat:ben delimiyim... efran_albatros 15-10-07, 16:32 halo:la güneş girmeyen yere doktor girer demişler.ee doğru demişler.içerde çürüdük doktor.Allah billah sende birşeyin yok deme.la kalbim kal kalbimden ölüyom. doktor:nefes alın,verin, verin, alın, verin.(içeri polat girer haloya belli etmeden doktorun elinden steteskopu alıp dinlemeye başlar.) halo:la işittin mi hırıltıyı bababba bak nasıl ısılık çalıyor cigerim yürem. polat:öksür. halo:öhhhö öhhhöhö polat:sigara içiyor musun sen? halo:zamanında içtik. polat:zamanında yaptıklarını çekiyorsun.hiçbirşeyin yok.(der ve halonun sırtını kapatır.) halo:lan size diploma verenin...(derken önüne döner ve polatı görür)vay canpolat ben sana gurban olurum.aha şimdi hiçbirşeyim kalmadı. polat:eee bak psikolojikmiş halo. halo:la Allahı seversen sende bana deli muamelesi yapma. polat:estağfurullah dayı.hadi gidiyoruz desem bütün merdivenleri üçer beşer inersin.burdan hava meydanınada koşarsın.psikolojik değil de nedir? halo:yok.la siz inanmıyorsunuz ama eski tadım yok. polat:Allah Allah niye? halo:valla bu yaştan sonra yaşama sevincini yitirdim.canpolat eskisi gibi değil içerler bibaşınasın.ne arkadaş var ne dost var.kırk yıldırda yemediğimiz rutubet nem kalmadı içerde.ama gelde bunu doktorlara anlat. polat:dayı burdan kurtulmanın tek yolu var.beraber çıkıcaz ama yurtdışına.hem istediğin doktorada tetkik ettiririz. halo:la ne fark edecek ki canpolat.burası kapalı cezaevi orası açık cezaevi.hiç değilse burda yüzünüzü görüyorum.orda kimbilir kaç zamanda bir. polat:dayı üzülüyorum ama halo:üzülecek birşey yok sadece benim bu hastaneye naklimi yaptırın tetkik etsinler yeter. polat:yok yok dayı sen içerde bunalmışsın. halo:aslında bu psikolojik dediğinizde aklıma yatmıyor değil.canpolat olmuşum erkeklikten emekli.acaba ondan mı diyorum. polat:ee dayı baştan söylesene hastanede kokusunu alsan yine dirilirsin sen. halo:la hastanede amonyaktan başka birşey mi kokar. polat:öyle deme dayı.şimdi sırtına bi sıcak havlu koyan olsadı (burda ne dediğini anlamadım) kalırdı. halo:la bu hastane iyi gelir diyosun? polat:psikolojik durumun öyle diyor dayı. halo:la beni delilerin içine yatırmada canpolat.la napıyorsan yap.la ben sana tabiiyim.psikolojik diyorsan eee psikolojik. efran_albatros 15-10-07, 17:29 hikmet bir çay bahçesindedir ve başka masada oturan bir kız görür ve aşık olur.kızın masasına servis yapan garsonu durdurur ve: hikmet:cemil cemil:efendim hikmet abi hikmet:orda oturan kız kim cemil? cemil:müşteri abi hikmet:saçmalama lan.kimin nesi kimin fesi cemil:abi bir-iki kere geldi.efendi saygılı bir insan. hikmet:parmağında yüzük yok değil mi? cemil:hayırdır abi? hikmet:beğendim konuşucam. cemil:hikmet abi yapma etme. hikmet:nolmuş oğlum?konuşucam dedim.ayıp bişey mi dedim. cemil:abi rezil rüsva olursun. hikmet:niye rezil olacakmışım cemil. cemil:abi afedersin ama bi kıza bak bi kendi haline bak hikmet:höst lan.ne var halimde.o da bir anadan doğdu ben de bi anadan doğdum. cemil:hikmet abi valla tokadı yapıştırır. hikmet kızın yanına gider.kızın yanındaki köpek havlamaya başlar.kız sakinleştirir hikmet:merhaba gönül:merhaba hikmet:oturabilir miyim? gönül:tanışıyor muyuz? hikmet:tanışabilir miyiz? gönül:neden? hikmet:nedeeen.ben açık konuşmayı seven biriyim.sizi beğendim.tanışıp konuşmak isterim. gönül:iki saniyede ne gördünüz beğenecek?(der ve güneş gözlüğünü takar) hikmet:ayakta mı söyleyim ne gördüğümü yoksa... gönül:buyrun oturun hikmet:benim adım hikmet.(der ve sıkmak için elini uzatır.kadın tutmaz.) gönül:buyrun oturun hikmet bey.sizi dinliyorum. hikmet:adınızı söylemeyecek misiniz? gönül:adımı bilmemeniz gördüğünüz şeyi anlatmanıza engel mi? hikmet:ben tokat atmanızı bekliyordum ama bu dedikleriniz tokattan beter.desem ki hayatta hiçbir kadın böylesi ilgimi çekmedi.hiçbir zaman böylesi muhabbetlere girmedim.yani hiç bu taraklarda bezim olmadı. gönül:gayet rahat gibisiniz oysa. hikmet:aslında rahattım ama bu garson cemil beni strese soktu.yok konuşma ayıptır yanlış anlaşılır tersler.bir insanın bir insanla tanışmasının nesi yanlış.insan bakar görür dinler tanımaya çalışır.önce arkadaş olur bakar ki anlaşıyor sonra yoldaş olur daha sonrada gönül:bi dakka, bi dakka hikmet:çok mu hızlı oldu? gönül:çok.benim kalkmam lazım. hikmet:sizi nasıl görebilirim? gönül:burayı sevdim rastlaştığımızda görürsünüz. hikmet:isminizi söylemeyecek misiniz? gönül:gönül. hikmet:memnun oldum.(el sıkışırlar.) efran_albatros 15-10-07, 20:22 polat:hakan burda işler karışık.bombanın patlamadığı gün yok.yanımda olmanızdan mutlu olurum.ama yanımda olduktan sonra bilinki karşınıza çıkan babanız amcanız arkadaşınız olsa tanımam tanıyanıda tanımam. hakan:usta dediğm gibi yukardakilerle görüşmedim.birkaç gün kafamızı toplayalım gereğini yapıcaz. polat:hüseyinle problemin mi var? hakan:bi problemimiz yok her zamanki hüseyin.mevzuat kurallar yasaklar. içeri pürmüz girer) pürmüz:abi özür dilerim. polat:gel pürmüz. pürmüz:abi iki adam geldi.cins cins konuşuyorlar bunları indirelim mi? polat:ya pürmüz siz indirmeden önce sorabilir miyim adamlar kim? pürmüz:abi muro diye birini diyorlar.biz onların elli milyon parasını mı almışız neymiş. polat:tanımam etmem oğlum verin elli milyon gönderin. pürmüz:abi eski lira değil dolar. polat:elli milyon dolar.oooo onlar uzak yoldan dağdan bayırdan geliyor pürmüz.al onları içeri. hakan:örgüt parası mı usta? polat:örgütlü para. (iki adam içeri girer.polat hakana kalkmasını işaret eder ve gelen adamlar polatın iki yanına oturu.) polat:oturun beyler.dinliyorum. birinci adam:muronun sana selamı var. ikinci adam:muro diyoki polat alemdar yanlış yapmıştır.tırımıza el koymuş paramızı gasp etmiştir.ya elli milyon dolarımızı geri verir ya da polat:ya da ikinci adam:ya da biz canını alırız. polat:biz o parayı yatırdık. ikinci adam:nereye? polat:hayır kurumlarına ikinci adam:bizi alakadar etmez. polat:ee beni hiç alakadar etmez. ikinci adam:sen belliki bizi daha tanımıyosun.biz o paraya elli bin can alırız. polat:ben sizi tanımıyorum sizi buraya göndereni tanımıyorum.heleki gelip beni ellibin can almakla tehdit edicek iti köpeği hiç tanımıyorum. ikinci adam:bak arkadaş biz senin gibi üç-beş adamı yanımıza toplamış serseri çetesi değiliz. (polat iki adamıda aynı anda gırtlağından yakalar) polat:len burayı makbuz kestiğin esnaf dükkanı mı zannettin.akıcak bir damla kana gidicek parayı benden alacak bir Allahın kulu yok.işitiyor musun beni.o sahibine söyle bende birşeyi varsa gelsin kendi istesin alabiliyorsa kendi alsın.git ona söyle deki polat alemdar şerefsizlerin selamını almaz canını alır. (polat adamların boğazını bırakır birinci düşüp ölür ikincinin ise suratı mosmordur.) can-polat 21-10-07, 15:25 yasamak icin yalvarmadik olmek icin yalvarmadik dostumm olmaz hasmim yasamaz akilli insanlar yeni fikirleri tartisirlar, normal insanlar sonuclari tartisirlar. kücük insanlarsa baska insanlari tartisirlar bir yerde kücük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir eger birisi seni aldatmissa bu onun sucudur, eger o kisi seni pek cok kere aldatmissa bu senin sucundur ayni dili konusanlar degil, ayni duyguyu paylasanlar anlasabilir dünya bir gündür oda bugündür hayatta hic bisey tesadüf degildir senden bir tane daha yoksa eyvallah diyeceksin sonunu düsunen kayraman olamaz atasini tanimayan it pesinde kosar iki kisinin bildigi sir degildir biz olmeyi coktan goze aldikta yanimizda kimleri goturecegiz onlari dusunuyoruz sakin 30yil hukukun olan birine sakin deme büyük güc büyük sorumluluk ister kurtlukta kanun duseni yemektir azdan az coktan cok gider namimizin büyüklügü dostlarimizin büyüklügündedir sen sen ol asla biz olma ölüm ölüm dedigin nedirki gülüm ben senin icin yasamayi göze almisim her gelen bir yenilik benim gelenek ve goreneklerimi bi ihanettir -Dena- 25-10-07, 21:59 Polat:İhanetin mazereti olmaz... Memati : Ben sana gülüm demem gülün ömrü az olur Memati : Vermeden alırız sevmeden bırakmayız.... papatya67 26-10-07, 13:25 yalçın bulut:mematiye selam söyle..ticaretin altın kuralı, al gülüm ver gülüm..almazsan, *** veririm gülüm..bunların gemilerini limanımıza almayalım gülüm..anladın mı gülüm... :img-hyste:img-hyste:img-hyste memati:ne dedi, ne dedi? mematinin ortağı:al gülüm ver gülüm dedi memati bey? memati:eeeeeee sen ne dedin? mematinin ortağı:ben bir şey diyemedim memati bey? memati:benim imza attığım yere imza attırdın,bide bir şey söyleyemedin öylemi? mematinin ortağı:memati bey karşımdaki yalçın bulut.. memati:korktun yani... mematinin ortağı:hı..hı..yoo korkmadım.. :img-hyste memati:korkmadıysan diyemedin mi?vermeden alırız sevmeden bırakmayız diye..bir çiçekci bul ortak...bir demet kırmızı gül aldır gel..bakalım giremeyeceğimiz liman varmıymış...gülüm... sesiila 26-10-07, 16:47 demek haraç vermem diyosun ben demiyorum kim diyo? ortağım bak görüyomusun ne ortaklar var kimmiş senin ortağın Memati baş öyle desene sağlam bi ortağın varmış. bulut: devlet senin işin ahret benim işim.... ya bu korkak cinayet falan işleyemez başkası işlemiştir hayır ben öldürdüm diyorum. olum kim senin gibi bi korkağa güvenip de birini öldürmeni ister ki? zafer abi bana güvendi hep güvenirdi o bir oğlan istedim Allahtan adı ali olsun dedim çok şükür oldu. bi torun istedim Allahtan adı ali olsun istedim çok şükür oldu bulut : mematinin raconunu seviyorum. onu başkası öldürürse gücüme gider davut tataroglu:dişlerinden tesbih yaparım nalan-k 01-11-07, 22:32 yalcin bulut ortagina: bu Kemal eger karin falan varsa getirme buralara laf aramizda bir kacan bir ucan...:img-hyste:img-hyste:img-hyste papatya67 02-11-07, 17:14 15.bölüm repliklerinden ömer baba ve polatın diyalogları ömer baba:nazife hanım yüzümüze bakmaz oldu.. polat:sadece senin mi baba..benimde.. ömer baba:ee napalım..bizde baba oğul baş başa otururuz.. ömer baba:niye canın sıkkın gibi.. polat:nasıl sıkkın olmasın baba..kahpe terör sadece kanımızı dökmekle canımızı yakmakla kalmıyor,sapla samanı karıştıranların sayısını artırıyor..bu lanet fitne daha ne kadar ocak söndürecek.. ömer baba:kime kızıyoruz evladım..kime kızacaz..bu durum bizim eserimiz değil mi..bir toplumda böyle binlerce terörist ortaya çıkabiliyorsa, kendimizi hesaba çekmemiz gerekmez mi? hani bizim eğitimimiz..seksen yıldır nasıl eğittik çocukları..gençleri nasıl yetiştirdik..onlara ne verdik..hadi dünyalık,para,pul,iş,aş veremedik,kanaat etmeyide öğretemedik..en önemlisi, insan sevgisini aşılayamadık.. polat:baba bunların başlarında, içlerinde mülkiyeliler var,tıbbiyeliler var, hukukcular var..aralarında okumuş gençler var.. ömer baba:okutmak başka şey, eğitmek başka şey..hele insan sevgisi aşılamak, büsbütün başka bir şey..vaktiyle padişahın biri,memleketinde çıkan isyanı bastırmak için,bütün gücünü seferber eder..nihayet eşkiyayı yakalar..hepsini idam ettirecekken, aralarındaki 13 -14 yaşındaki çocuğu ayırır... eşkiya reisinin oğlu olan bu çocuğu saray mektebinde kendi oğullarıyla birlikte eğitmeye karar verir..vezirler itiraz ederler..aman sultanım derler..bunu eğitip, yetiştirirseniz,yarın kan çeker..babası gibi isyan eder..başınıza galiyeler açar..üstelik bide kan davası güder..padişah vezirlerini hafif alaylı ve acılı bir ifadeyle süzer..ben ona babalık yapacam..babasından daha büyük bir iyilik yapacam..ben onu sevecem..oda beni sevecek..insanı sevecek.. zaman geçer..eşkiya oğlu yetişir..güzel bir insan olur..vezirlik makamına gelir..milletine ve memleketine büyük hizmetler verir..sapla samanı ayırmak budur evladım..kötüden iyi ayırmak,kötünün içinden iyiyi çıkarmak,kötünün kötülüğünü iyiye dönüştürmek..aslında devlet olmak budur işte..Allah ölüden diri çıkarır,diriden ölü çıkarır.. papatya67 02-11-07, 18:07 polat ve ahunun diyalogları ahu:gerçekten mekansızlıktan mı burdasın, yoksa tercih mi.. polat:beğenmedin mi? ahu:tuhaf bir yer..alışık olmadığım bir ortam.. polat:rahat ediyorum burda.. ahu:plazada bir sürü boş oda var..istiyorsan senin için kat boşaltalım.. polat:güvenli değil plazalar benim için.. ahu:oda doğruya..sanki babamı başka yerde kaybettim.. polat:eeeeee bu gün dallas ailesinin gündemi ne.. ahu:bu sefer hayırlı bir işe girdiler.. polat:dur tahmin edeyim..etyopyada yararlı bitkileri koruma cemiyeti..yok yok yok..hint okyonusunda soyu tükenmek üzere olan dev midyeleri koruma derneği..ya da Türkiyede ne olabilir lüzümsuz..Türkiyede biz ve bizim gibiler hiç ölmesin, bin yaşasın vakfı.. ahu:yok..bu sefer hakikaten hayırlı bir iş.. polat:neymiş..çok merak ettim.. ahu:biz bir dernek kurduk polat..bireysel silahlanmayla mücadele edecez..yarın basın toplantımız var.. polat:biz, tam olarak kim.. ahu:ee ben, inci, fuat, yalçın yıldız kurucu üyeleriz..başkalarıda olacaktır zamanla..biliyorsun fuatın karısıda intahar etti..e benim babam öldürüldü..düşündükk ki.. polat:amcanla konuştun mu bu konuyu.. ahu:ama oda sana sormamı söyledi..zaten herkes polatla konuş diyor..o yüzden apar topar geldim böyle.. polat:herkes.. ahu:yani..inci ve fuatta öyle dedi.. polat:benimde üye olmamı mı istiyorsun.. ahu:niye kızıyorsun anlamıyorum.. polat:kızmadım..ahu sen yetişkin bir kadınsın...sana ne yapman gerektiğini ben söyleyemem..ama silah tüccarı tataroğlu ailesiyle,silahsızlanma derneği kurdum dersende,aferin diyemem.. ahu:silah ticareti falan yaptıkları yok..en azından şimdi..böyle söylentiler her zaman çıkıyor..e senin içinde çıkıyor..ama ben inanmıyorum.. polat:neden inanmıyorsun sence.. ahu: çünkü, kimseye kötülük yaptığını görmedim..beni en zor günlerimde sen korudun.. polat:yine korumak isterim..o yüzden bu konuda daha fazla konuşmayacağım..ama lütfen dallas ailesinden uzak dur.. ahu:başkaları için bir şeyler yapmak istiyorum.. insanlar için, insanlık için..bunun neresi kötü ki.. polat:insanlar için bir şey mi yapmak istiyorsun.. ahu:evet.. polat:mültecilerle ilgilenmek istermisin.. ahu:tabiki..nasıl bir ilgi.. polat:binlerce insan daha iyi yaşamak için, çoluğuna çocuğuna daha iyi bir gelecek sağlamak için,gerekirse bedenlerinden parçalar satıp,memleketlerinden göç ediyorlar..batıya gitmek için..mümkünse avrupaya..her yıl binlerce insan,bu uğurda ve bu yolda can veriyor..yine binlercesi, vatansız mülteciler olarak ortada kalıyor.. ahu:bununla uğraşan çok sayıda uluslararası kuruluş olması lazım.. polat:onlardan bazıları, sizin dernek gibi silah satıp,silahsızlanın diyorya..tam öyle işte..insan satıp, insanlara sahip çıkın diyorlar..ama bu derneklerin içinde yer almak lazım..insanlara en azından vardı |