PDA

Tüm Versiyonu Göster : Basında Cıkan Haberlere,İzlenme Oranlarına,Senaryo ve Repliklere Yorumlar

Sayfalar : 1 [2]

mc_merve
21-09-07, 20:29
papatya abla haber icin tskrle ryalniz ben hangi klipten bahsettiklerini anlamadim bilgisi olan varmi

papatya67
21-09-07, 20:34
sevgili papatya lütfen.. maç yüzünden.. aaa birde tekrarının olması bu duruma sebeb verdi.. nasıl mı..

ilk 45. dakikaya kadar izle.. dön maçı izle... maç bitti mi.. evet bitti.. dön vadiye devam et.. ((: olay bu kadar basit.. bazen tekrarını koymak iyi bir strateji değil.. hele hele böylesi maçlarının oldugu gün..

umarım öyledir arkadaşım..:icon_whis moral bozukluğundan dolayı bu gün içimden yorum yapmak bile gelmedi..:icon_sorrinşallah bu geçici bir durumdur..ama yinede dünkü bölüm aklıma geldikçe sinir oluyorum bu showtv ye...maçla aynı saatte olsaydı oranlar daha yüksek olurdu...ben ilk kv de dahil bütün bölümler arasında en çok bu bölümü beğendim..gerçekten harikulade bir yapım izledim..sanki dizi değilde amerikan yapımı bir sinema filmi izler gibi izledim..tekrarını bile yine aynı şekilde izledim..bu gün o reyting oranlarını görünce, bende tam bir hayal kırıklığı oldu...:img-yes:

papatya67
21-09-07, 20:37
papatya abla haber icin tskrle ryalniz ben hangi klipten bahsettiklerini anlamadim bilgisi olan varmi

ismail türütün bir şarkısı üzerine, kv nin görüntülerini koymuşlar...bizimkilerde bunun için basın açıklaması yaptılar...bu iş galiba mahkemeye gidecek..

Melal
21-09-07, 21:00
KVP'nin daha iyi bir reyting alacağını umuyordum ama maça rağmen yinede iyi reyting aldığını düşünüyorum.
Annem'in reytinglerde KVP'ye kafa tutması ortalığı biraz daha kızıştıracak gibi.
Ben dün gece KVP'nin ardından Annem'e bakanlardanım ve bence Annem oldukça güzel bir dizi gerçi bende KVP'yi geçebileceğini düşünmemiştim ama oyuncu kadrosu,dizinin kalitesi bu reytingi hak ediyor.
KVP'nin reytinginin haftaya daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü haftaya bizleri daha heyecanlı bir bölüm bekliyor.:img-yes:

RIZA_BABA
22-09-07, 00:41
Yaa yeter artık şu kvp ile uğraşmayın Allah Aşkına yani uğraşacak bi tek kv mi var yani kv den önce daha ahlaksız diziler var bu diziyi herkez biliyor kanald de oynayan binbir gece o dizinin üzerine bile buadar gidilmedi kv ile ne alıp veremediğiniz var ama başaramıyacaksınız kv yıpranmaz!

_sEz!N_
22-09-07, 11:36
Haftaya eski reytingine döner diye düşünüyorum. KV saatinde olduğunu sanıp kaçıran çok var. Tekrarı da izlenmiş iyi bir oranda.. Bu bölüm çevremde çok konuşuldu, çok ses getirdi, haftaya reytingler çok iyi olur. Zirvede oluruz.;)

mc_merve
25-09-07, 22:08
aslim senaryolar super valla costun iyice :)

ozelikle MEMATİ KOMAYA GİRMEDEN 7 SAAT ÖNCE.. kine kotum baslik cok guzel olmus:good::P

papatya67
28-09-07, 12:55
yine iki gurubtada birinci olmuşuz ama dün akşam bahadır özdenerin dediği gibi bu reytinglerde hile var..birden kvp yi ikinci üçüncü göstermiyorlar ama oranlarını yavaş yavaş dikkat çekmeyecek biçimde düşürüyorlar..bence buna bir an önce birilerinin engel olması lazım..

yalcinersonmez
28-09-07, 13:02
yaw 1 olmuş ama sevincim kursağımda kaldı ne biçim oranlar bunlar ya 20lere kadar düşmüz nerdeyse annem geçicek bizi ya olamamaz kv nası bu hala geldi ratinglerde....bahadırın dediği gibi mutlaka ratinglerde hile var....!!!!

RIZA_BABA
28-09-07, 13:14
1.olmamız beni sevindirdi bana göre oranlar gayet iyi birince 28 birinde 36. derece almışız eskilere göre az ama şu an iyi yani

yakupoglu61
28-09-07, 13:33
biz her zaman 1.yiz isterlerse oranlarımızı sıfıra düşürsünler,
geçen hafta beklediğimiz 2 birincilik bu hafta gelmiş ,

binbir gecenin oranları nasıl olurda kurtlardan fazla olur ,
bu işin içinde kanal d var...!

RIZA_BABA
28-09-07, 13:54
Dediğim gibi oranlarımız gayet iyi bin bir gecenin oranlarının yüksek olmasınının sebebibi herkez biliyor Dizi aşk şantaj vs vs gibi bir çok ahlaksız şeyler olunca izlyeyici o diziye kitleniyor

Yanlışlarını bir an önce anlarlar sanırım kurtlar vadisi türkiye gerçeklerini anlatıyor hiç bir dizi türkiye gerçeklerini bukadar doğru ve ustaca anlatamaz

caftili
28-09-07, 16:45
yine iki gurubtada birinci olmuşuz ama dün akşam bahadır özdenerin dediği gibi bu reytinglerde hile var..birden kvp yi ikinci üçüncü göstermiyorlar ama oranlarını yavaş yavaş dikkat çekmeyecek biçimde düşürüyorlar..bence buna bir an önce birilerinin engel olması lazım..

sana katılıyorum....eyer vadi malum kanalda olsaydı izlenme oranları tavan yapardı.....geçen hafta ilk sezon bölümünün izlenme oranlarına kim inanır kadir inanır....:img-pilot

_sEz!N_
28-09-07, 17:11
Ben reytinglere sevindim. Share'lere aldanmayın. Reyting oranı daha önemli bence, çünkü sıralamayı o etkiliyor..Mesela Annem'e bakın sharde KVP'geçmiş ama 2. sırada, çünkü KVP oranda geçmiş..Oran daha önemli..Oranlarda geçen haftaya göre büyük yükselme var. İyi. Daha da iyi olacak..

RODYA
28-09-07, 18:57
Arkadaşlar artık perşembelerde k.v meydanı boş bulamıyor.O yüzden artık 20 li ratingler hayal,bu ratingler normal....

Kaval yelleri,Annem,Elveda rumeli...Hepsi kaliteli ,güzel diziler.Rekabet yoğun.Ve şu bir gerçek ki,k.v her ne kadar gayet güzel olsa da,ilk 97 bölümün tadını asla veremez,vermiyor.

Bu durumda 12 rating gayet iyi:img-wink::img-yes:

yakamoz16
28-09-07, 19:37
aslim senaryolar super valla costun iyice :)

ozelikle MEMATİ KOMAYA GİRMEDEN 7 SAAT ÖNCE.. kine kotum baslik cok guzel olmus:good::P

Çok sağol kanka beğendiğine sevindim..
Bizim senaristlerden özendim bende öyle bişey yapayım dedim:D
Bakın Kv'de gençler sadece şiddete özenmiyormuş:)

Reytingler agyet güzel gelmiş.
İlerde daha da yükselecektir yavaş yavaş.Günün birinciliği bizde ya ...
Gerçekten bu sezon Kv'nin çok büyük rakipleri var.Ama yinede birinciliği kaptırmaya hiç niyeti yok:)

yakupoglu61
28-09-07, 19:41
Arkadaşlar artık perşembelerde k.v meydanı boş bulamıyor.O yüzden artık 20 li ratingler hayal,bu ratingler normal....

Kaval yelleri,Annem,Elveda rumeli...Hepsi kaliteli ,güzel diziler.Rekabet yoğun.Ve şu bir gerçek ki,k.v her ne kadar gayet güzel olsa da,ilk 97 bölümün tadını asla veremez,vermiyor.

Bu durumda 12 rating gayet iyi:img-wink::img-yes:

ilk 97 gibi tat vermemesine katılıyorum ama perşembenin çok zor olduğuna katılmıyorum,
şu nedenle eski KV zamanında karşısında Zerda ve bir istanbul masalı vardı...!
VE O zmnlar 20nin üstündeydi reyting[zerdayla kapışıyordu]

mc_merve
28-09-07, 21:35
birinci oldugumuza sasirmadim herzamnki gibi gecen hafta haric onuda ben saat degisikligi oldugu icin iyle oldugunu dusunuyorum

yakupoglu61
29-09-07, 18:10
bn böyle bir şey hiç görmedim bu kadar haberi yapılan bir dizi şu ana kadar hiç olmadı,
hergün papatya saqolsun en 3 tane haber koyuyor...!

m.alara
29-09-07, 18:21
Çok sağol kanka beğendiğine sevindim..
Bizim senaristlerden özendim bende öyle bişey yapayım dedim:D
Bakın Kv'de gençler sadece şiddete özenmiyormuş:)

Reytingler agyet güzel gelmiş.
İlerde daha da yükselecektir yavaş yavaş.Günün birinciliği bizde ya ...
Gerçekten bu sezon Kv'nin çok büyük rakipleri var.Ama yinede birinciliği kaptırmaya hiç niyeti yok:)

aslınsa aslıcım rakibi falan yok, birtek annem diye dandik bir dizi var oda rakip sayılmaz izleyici kitlesi farklı çünkü, ama demekki artık kv izleyicisi bu kadar fazlada yükselmeyecek demektir. 1. liği kaybetmesinde yükselmesede olur. nede olsa çok yükselincede rtük takoz koyuyor

MoOnDaNcE-11
05-10-07, 01:57
Kavak yelleri de ne Allah askina ? Dawson's creek turkish versiyon gibi bir sey . Ama daha rezaleti var doktorlar , grey's anatomy taklidi . Izleyenlerin onemli bir kisminin GA diye bir diziden haberleri bile yok . ( forumu kastetmiyorum ) . ( Herkesin evinde digiturk olacak degil tabii ki... ) Doktorlarda begendigim bir kac kisi olmasa hayatta bakmam , ona da zorlanarak iki uc haftada bir bakiyorum...

KV'yle kiyaslama kabul etmez bunlar.Dizi demeye zorlaniyorum...

Insallah bu aksam saglam rating almisizdir :good:

mc_merve
05-10-07, 13:12
totalde birinci olmusuz sanirim oenmli olan bu abde 3 . olmusuz oda iyi ama bahadirin dedigi bazi reytign konusundaki sozlere simdi biraz daha hak veriyorum

yalcinersonmez
05-10-07, 13:52
kesinlikle bu ratinglerde oynama var bu kadar aşşağa düşemiyiz ya bu neya 3.yüz 1. KY 2. Annem olamaz böyle bişi yaa gözlerime inanamadım ratinglere baktığımda o kadarda büyük hevesle bakıodum ratinglere...şimdi içimden msj yazmak bile gelmio:(

off of inş. haftaya düzelir ve bu düşüşler maç yüzündendir yoksa.........

yakupoglu61
05-10-07, 13:55
geçen söledim yine söylüyorum bu kanald nin oyunu rtükle birlikte el ele vermişler ,
her akşam kendi dizileri nedense ilk 2 de oluyor ve özellikle kurtların gecesinde...!

elcince
05-10-07, 13:59
ben kanaldnin dizilerinin güzel olduğunu düşünüyorum.garip olan onların aldığı reyting değil,kvnin bu kadar düşük alması.bence bu doğru olamaz.inanmıyorum açıkçası:img-wink:

aysem_
05-10-07, 14:02
Arkadşlar olaya raitingler de oynama var, diye değilde bir dizi 20:00'de başlayıp ortalama dört buçuk saaatte biter mi diye bakılırsa daha doğru olur. Nerdeyse özetle birlikte gece yarısın buluyor.

papatya67
05-10-07, 14:08
bu reyting oranlarına kesinlikle inanmıyorum..bunlar dün gecenin reytingleri değil...bu işte şayibe var..:icon_whis

m.alara
05-10-07, 14:18
bu reyting oranlarına kesinlikle inanmıyorum..bunlar dün gecenin reytingleri değil...bu işte şayibe var..:icon_whis

tatlım inansakta inanmasakta sonuç bu reytiglerde hile olduğuna bende katılıyorum ama sonuç olarak reytinglerin düştüğüde aşikar . bunun suçlusuda malesef fanatik izleyiciler ve onların her talebini yerine getirmeye çalışan senaristlerimiz. daha öncede söyledim dizi erkek izleyicilere mahkum edildi. dün maç vardı her nekadar şifreli kanaldada yayınlansa dizi izleyicisi olan erkekler maç seyretmeye gidince kumandalar bayanlara dolaysıyla bayanlara hitap eden annem ve kavakyelleri gibi dizi izleyicilerine kaldı pana film hedef kitlesini genişletip bayanlarıda içine almayacaksa bu sonuçlara razı olacak. dün polata elifi hayalletip resimlerine baktırarak elif fanatiklerini mutlu etmeyi başardı , ama bayan izleyiciyi çekmek istiyorsa gerçek bir aşk hikayesine ihtiyacı var , gerçi bunun için geç kaldı kaybedilen izleyiciyi kazanmak çok zordur ama daha fazlasını kaybetmemek için bir an önce aşk hikayesine giriş yapsalar iyi olur, dizideki tek problem bu insanlar kv yi hikayesi için seviyorlar ama bu hikaye salt aksiyondan ibaret olmaya başladı. elif fanatiklerinede rica ediyorum dizimizin rezil olmasını istemiyorsanız pana filme baskı yapmaktan vaz geçin

yakupoglu61
05-10-07, 15:06
Arkadşlar olaya raitingler de oynama var, diye değilde bir dizi 20:00'de başlayıp ortalama dört buçuk saaatte biter mi diye bakılırsa daha doğru olur. Nerdeyse özetle birlikte gece yarısın buluyor.

doru diyorusn çok uzun sürüyor özet olunca;
ANCAK;
saatlerde bi sorun varsa haftaya çıkacak ortaya çünkü artık perşembe saat 8 de eşref saati adlı dizi olacak...!

saatlerde sorun varsa neden binbir gece etkilenmiyor bundan...?

hekimoglu64
05-10-07, 15:13
arkadaslar ratinglere rtüke kanal d ye yükleneceginize bizim senaristkere yüklenin bence biraz ratinglerde bence hile yokk senaryo bana göre düsük neydi o eski kv zirvenin hep sahipiydi ama simdi eski bölümlerde her hafta nasilda sabirsizlikla beklerdik en acikcassi artik öye bir haftayi beklemiyorum ve dizinin kadrosuda düsükarkadaslar keske daha iyi oyuncular olsaydi can gürzap haric ben senaryoya ve kadroya bagiyorum yani bazi oyunculara bagliyorum ratinglerin düsük oldugunu buna bir el atsinlar bu panafilm cok sinirliyim kusura bakmayin

saygilar.......

abdullah_54
05-10-07, 15:30
Bir düşünelim Kurtlar Vadisi bu kadar kısa süre içinde neden bu kadar büyük reyting düşüşü yaşar ve iki vasat dizinin gerisinde kalır.Benim aklıma iki şey geliyor.Birincisi gerçekten bu işte bir hile var.İkincisi ise Terörün reytingine ve Pusunun reytinglerine bakarsanız anlaşılır.İnsanlar Pusunun sırf yapmış olmak için yapılan bir proje olduğunu düşünüyor para ve rant sağlamak amacı ile...Ha tabii böyle düşünenler diziyi izlemediğinden gerçeklerin birebir anlatılışından da bir haberler.Uzun lafın kısası insan gözlerine inanamıyor bu oranları görünce...

m.alara
05-10-07, 17:10
Bir düşünelim Kurtlar Vadisi bu kadar kısa süre içinde neden bu kadar büyük reyting düşüşü yaşar ve iki vasat dizinin gerisinde kalır.Benim aklıma iki şey geliyor.Birincisi gerçekten bu işte bir hile var.İkincisi ise Terörün reytingine ve Pusunun reytinglerine bakarsanız anlaşılır.İnsanlar Pusunun sırf yapmış olmak için yapılan bir proje olduğunu düşünüyor para ve rant sağlamak amacı ile...Ha tabii böyle düşünenler diziyi izlemediğinden gerçeklerin birebir anlatılışından da bir haberler.Uzun lafın kısası insan gözlerine inanamıyor bu oranları görünce...

valla bende gözlerime inanamadım. ama bunun suçu senaristlerde , ben baştan beri söylüyorum dizide duygudan eser yok diye şimdi siz diyeceksinizki bu diziyi aşk için seyretmiyoruz. doğru ama aşk dizinin çekiciliğini sağlıyor. insanlar sadece dizideki olaylar için izliyor olsalardı haberler, yada tartışma programlarının izlenme oranları tavan yapardı.
senaryoyu ben yazayımda siz o zaman görün reytingleri:P

begümm888
05-10-07, 17:43
ahuyla mı yazacaksın sevgili alara bence hiç kendini yorma bence reytingler eksilere bile düşer ahuyla polat olursa:)aslında söylediğine bir açıdan katılıyorum bir açıdan katılmıyorum.evet aşk eksikliği var ama o elifin eksikliği.yoksa ahu ve polat aşk yaşayınca bu aşk eksikliği giderilmeyecek.biz duygulanmayacağız.en azından bana böyle birşey olmayacak.çok sinir olacağım ben ahuyla polat aşk yaşarsa.bir yandan duygusallığı bir yana bırakıp mantıklı baktığımda elif artık öldü.biz ne kadar sevsek de bu değişmeyecek diyorum.kvp yeni bir dizi senaristlerin de yeni bir aşk yaratmaya çalışmaları çok da saçma değil diyorum ama bu yeni aşk ahu olacaksa hiç olmasın daha iyi.bence herşey ortada.ahu ve polat elif ve polatın yanına bile yaklaşamaz.
bir de bu konuyu hep konuşuruz bu konuda yaptığın yorum bana kesinlikle mantıklı gelmiyor.genelde diyorsunuz ki her iki cinsten de tepki gelse de ağırlıklı olarak kadınlardan tepki geliyor diyorsunuz.ondan sonra da diziyi erkeklere teslim ettiniz diyorsunuz.tepki gösteren daha çok kadınlarsa bu dediğin nasıl oluyor?demek ki genelde kadınlar ahuyu sevmiyor.sevmiyorlarsa neden ahuyla aşk istesinler?kısacası ben ahuyla olunca reyting patlaması falan olacağına zerre kadar inanmıyorum.yapımcılara gelince onlar zaten bu aşkı yazacaklar.tepkilere rağmen yazacaklar.ben diyorum ki madem yazacaklar bir aşk en azından ahu olmasın.
öze gelelim bence kv bu reytingi haketmiyor.bu dönemki her bölümü ayrı bir güzeldi.elifin eksikliğine rağmen ben elif dışındaki her konuyu çok beğenerek seyrediyorum.bunun gerçek rakamlar olduğuna inanmıyorum.bir düşüş vardır bence ama bu kadar da değil yani.

eliffpolattt
05-10-07, 20:51
tatlım inansakta inanmasakta sonuç bu reytiglerde hile olduğuna bende katılıyorum ama sonuç olarak reytinglerin düştüğüde aşikar . bunun suçlusuda malesef fanatik izleyiciler ve onların her talebini yerine getirmeye çalışan senaristlerimiz. daha öncede söyledim dizi erkek izleyicilere mahkum edildi. dün maç vardı her nekadar şifreli kanaldada yayınlansa dizi izleyicisi olan erkekler maç seyretmeye gidince kumandalar bayanlara dolaysıyla bayanlara hitap eden annem ve kavakyelleri gibi dizi izleyicilerine kaldı pana film hedef kitlesini genişletip bayanlarıda içine almayacaksa bu sonuçlara razı olacak. dün polata elifi hayalletip resimlerine baktırarak elif fanatiklerini mutlu etmeyi başardı , ama bayan izleyiciyi çekmek istiyorsa gerçek bir aşk hikayesine ihtiyacı var , gerçi bunun için geç kaldı kaybedilen izleyiciyi kazanmak çok zordur ama daha fazlasını kaybetmemek için bir an önce aşk hikayesine giriş yapsalar iyi olur, dizideki tek problem bu insanlar kv yi hikayesi için seviyorlar ama bu hikaye salt aksiyondan ibaret olmaya başladı. elif fanatiklerinede rica ediyorum dizimizin rezil olmasını istemiyorsanız pana filme baskı yapmaktan vaz geçin

Ne yani dizinin reytinginin bu derce düşük olması maça bağlı değilde Elif sahnelerine mi bağlı......Komik gerçekten hayret ediyorum ya , yani dizinin reytinglerinin düşük olması eski havasından,oyuncularından,müziklerinden vs vs yoksun olmasına bağlı değilde bir Elif sahnesine bağlı öylemi ......Peki zaten geçen bölümde görüldü ki Ahu ve Polat aşkı başlayacak bakalım Ahu hanım ne kadar sevilecek o güzelliğiyle ve o muhteşem aşk sahneleriyle reytingler nasıl olacak, tavan yapar valla 12 share iken 13 yapar dimi pardon neymiş bu Ahu yaaa......Naparız sonra biz Elif severler.......

yakupoglu61
06-10-07, 09:34
kurtlar vadisi gibi türkiyenin güncel geçeklerini anlatan bir dizide
nasıl duygu,aşk sahneleri görmek istersiniz anlamıyorum, milletin dizide aşk yok diye KV yi izlemediğine hiç inanmıyorum...!

yakupoglu61
12-10-07, 15:24
geçen hafta AB grubunda 3. sıraya düşmüştük ama bu hafta tekrar bu grupta 1. olduk
ama her zmn söylediğimiz gibi gerçek reytingler geil bunlar...!

sondakika
13-10-07, 11:07
bizimkiler çok bilmiş ya... hayatlarında elif görmezler elifi görünce mertek sanırlar... noktasınıda koyarsak o mertek kocaman bir i harfi olur.. el yazısıyla hafif italik..

yahu azizim, dizide medya eşrafını kocaman bir kaya bir çarptı.. adeta gözlerine gözlerine soktular.. nafile... sanki o koca kaya göze hiç çarpmadı.. efendim neyden bahsediyoruz.. delfin arkadaşımızın son eklediği haberden.. neymiş kanı donmuş.. bak bak kanı donmuş.. neden?! ekranda derin bir şiddet görmüş.. alla alla ne olmuş.. efendim hain asılmış.. ooo eee sonra.. tamam olay doğrumuş hain cezasını almış.. almış olmasına almışta bizim veletler bunu nasıl anlarmış.. oy oy köprüden geçti gelin köprüden...

vadinin attıgı taş; cinayeti işleyip malum papazı ruhlar alemine gönderen kahraman(!) haşeratın yaptıgı pek malum açıklamaydı: "polata özendim gittim vurdum anasını satayım".. ama mesaj sanki yerine ulaşmamış gibi.. hemen çalma kalem bir evlat nesil kurtarma çabası.. küçük küçük veletler saat 23 te hala tv karşındaysa, al sana şiddetin alası.. hemde dik alası bu.. gerisi lafı güzaf...

rating meselesi mühim ve elzem bir konu.. efendim çok laf söylenmiştir.. mesele hassastır.. ama artan kur oranlarına bakarsak gelecek hakkında olumlu konuşabiliriz.. efendim istikrar sağlanmış yazılan yeni içeriklen, konseptlen mevcut oranları daha üst sıralara taşıyacağımızdan eminiz... bu hafta, malum zemane gençliği dizisini her iki gruptada geçmiş bulunmaktayız.. entel grup bu hafta ülke meselelerine pek haiz davranıp ilgi alaka göstermiştir.. vadi zirve koltuguna oturmuştur..

ruzgar88
13-10-07, 11:44
bizimkiler çok bilmiş ya... hayatlarında elif görmezler elifi görünce mertek sanırlar... noktasınıda koyarsak o mertek kocaman bir i harfi olur.. el yazısıyla hafif italik..

yahu azizim, dizide medya eşrafını kocaman bir kaya bir çarptı.. adeta gözlerine gözlerine soktular.. nafile... sanki o koca kaya göze hiç çarpmadı.. efendim neyden bahsediyoruz.. delfin arkadaşımızın son eklediği haberden.. neymiş kanı donmuş.. bak bak kanı donmuş.. neden?! ekranda derin bir şiddet görmüş.. alla alla ne olmuş.. efendim hain asılmış.. ooo eee sonra.. tamam olay doğrumuş hain cezasını almış.. almış olmasına almışta bizim veletler bunu nasıl anlarmış.. oy oy köprüden geçti gelin köprüden...

vadinin attıgı taş; cinayeti işleyip malum papazı ruhlar alemine gönderen kahraman(!) haşeratın yaptıgı pek malum açıklamaydı: "polata özendim gittim vurdum anasını satayım".. ama mesaj sanki yerine ulaşmamış gibi.. hemen çalma kalem bir evlat nesil kurtarma çabası.. küçük küçük veletler saat 23 te hala tv karşındaysa, al sana şiddetin alası.. hemde dik alası bu.. gerisi lafı güzaf...

rating meselesi mühim ve elzem bir konu.. efendim çok laf söylenmiştir.. mesele hassastır.. ama artan kur oranlarına bakarsak gelecek hakkında olumlu konuşabiliriz.. efendim istikrar sağlanmış yazılan yeni içeriklen, konseptlen mevcut oranları daha üst sıralara taşıyacağımızdan eminiz... bu hafta, malum zemane gençliği dizisini her iki gruptada geçmiş bulunmaktayız.. entel grup bu hafta ülke meselelerine pek haiz davranıp ilgi alaka göstermiştir.. vadi zirve koltuguna oturmuştur..

bende o haberi okuduktan sonra aynen böyle düşünmüş bunuda yazmak için girmiştim ki o ne murat benden önce davranmış ...
gerçekten garip ya eleştirirecekler ama neresini eleştireceklerini bulamıyorlar iki vahşet görünce tutup kulağından atıyorlar otaya kendilerine atılan taşlardan haberleri yok .. yok yok bu taş değil remen kayada işte görmüyor gözleri:)

mc_merve
15-10-07, 23:50
valla acayip sevindim kvpnin yeni bolumu olmucaK AMA KVTNIN YENI BOLUMU OLACAK HEP MERAK ediyodum kiz silahi cektikten sonra polat ne yapti diye :0

tabi 2.bolumun yayinlanma sebebi bu degil ben bu karari kim verdiyse tskr ederim bence suanki duruma uygun bir karra olmus simdiden heyecanlandim persembeyi merakla bekliyorum

haber icin cok tskrler zeynep abla

yakupoglu61
16-10-07, 00:27
çok güzel bir haber bu pusu yerine terörü şu an tercih ederim,
acaba yayınlanmayan 2. bölümde neler olacak ...!

sondakika
16-10-07, 00:35
çok ilginç bir gelişme.. hayırlı olsun.. demek dizinin yayınlanması için 15 tane fidanın solması lazımmış.. çelişkiler yumagı bizim ülkemiz.. tezatlar diyarı bizim ülkemiz... degesizlik alabildiğince.. her yerde.. her kurumda.. her noktada.. tabanından tavanına alabildiğince hoyratlık..

dün yayın yasagı koyanda rtuk, bugün izin verende rtuk.. kanal aynı.. dizi aynı.. başkan aynı.. firma aynı.. değişen ne..?!sahi değişen ne?! hani dizi ters etki yapıyordu.. hani kutuplaştırıyordu.. nerede altaylı... nerede o bağıran çağıran malum medya kesimi.. sahi neredeler.. değişen sadece konjönktör.. sadece bu... vay anasına sayın seyirciler vay... iki yüzlü topluluk.. iki yüzlü ve alabildiğince rantçı kesim.. yazıklar olsun..

belki acılarını dindirmez şu gelişme.. belki söndürmeyecek ama yaralarına merhem olacak bir nebze.. bu açıdan bakarsak hoş bir gelişme.. reklamı bol olsun.. geliri çok olsun diyoruz.. rating olarak yüksek bir oran geleceği kesin.. umarız saf ve halis bir niyettir..

KemanciMemo
17-10-07, 19:17
Sevgili arkadaslar, az once HaberTurk'un sitesinde bir haber okudum, baska bir arkadasimiz da haberi sagolsun haberler basligina tasimis. Kurtlar Vadisi'nin mumtaz ve muhterem oyuncularindan Emin Olcay (Omer Babamiz), Serpil Tamur (Nazife Anamiz) ve Necati Sasmaz (Polat Alemdarimiz) kampanyaya olan desteklerini aciklamislar. Son derece duygulu anlar yasanmis. Kendilerini ve tabiki Kampanayaya katilan herkesi yurekten kuluyorum. Artik sira PANA'nin ust katmanlarinda yoneticilik yapan degerli sahsiyetlerinde.

can-polat
20-10-07, 00:11
bulutla yildiz konusut yildiz buluta derki bi daha kardesime dokunusan seni kirli camasirlarinla gomerim ve sonra bulut yilgiza derki ben cok kayan yildiz gordum kuxruguna dikkat et ben orada koptum ya su bulut super adam ya kim bu buklutu kurtlar vadisi pusuya almissa ne mukemmel bisey yapmis adam acayim oynuyoryav bulutun diziden cikmasini hic istemiyorum keske polatin tarafina gecse nasil olur

çağla7
20-10-07, 15:14
çok ilginç bir gelişme.. hayırlı olsun.. demek dizinin yayınlanması için 15 tane fidanın solması lazımmış.. çelişkiler yumagı bizim ülkemiz.. tezatlar diyarı bizim ülkemiz... degesizlik alabildiğince.. her yerde.. her kurumda.. her noktada.. tabanından tavanına alabildiğince hoyratlık..

dün yayın yasagı koyanda rtuk, bugün izin verende rtuk.. kanal aynı.. dizi aynı.. başkan aynı.. firma aynı.. değişen ne..?!sahi değişen ne?! hani dizi ters etki yapıyordu.. hani kutuplaştırıyordu.. nerede altaylı... nerede o bağıran çağıran malum medya kesimi.. sahi neredeler.. değişen sadece konjönktör.. sadece bu... vay anasına sayın seyirciler vay... iki yüzlü topluluk.. iki yüzlü ve alabildiğince rantçı kesim.. yazıklar olsun..

belki acılarını dindirmez şu gelişme.. belki söndürmeyecek ama yaralarına merhem olacak bir nebze.. bu açıdan bakarsak hoş bir gelişme.. reklamı bol olsun.. geliri çok olsun diyoruz.. rating olarak yüksek bir oran geleceği kesin.. umarız saf ve halis bir niyettir..

pana filmin niyetinin güzel olduğu ortada diziyi izleyince bu daha güzel anlaşılıyor. ben asıl yasaklayanların, o altaylı gibi yazarların niyetlerini sorgulamak gerektiğini düşünüyorum, doğru yasaklayanda bu gün sesini çıkarmayanlarda aynı kesimler ama bu gün ses çıkaracak cesaretleri yok çünkü halkın zaten siniri tepesinde , öfkesi hat safhada ve çatacak birileri ararken şehitler için yayınlayan bir diziyi eleştirmek yemedi tabi. şimdi o gün bu diziyi yasaklayanlara köşelerinde ahkam kesenlere sormak lazım. tamam dediğiniz oldu bu dizi kalktı, kutuplaşma terör ve şiddetin bitmesi gerekirken neden bitmedi hani bunları bu dizi yapacaktıya, sayenizde türkiye büyük bir tehlikeden kurtulduya şimdi bu kan neden akıyor o zaman, sorsak bile sanırım bu beyin kapasitesiyle diğer dizileri araştırmaya başlarlardı. yinede pana film bunlara minnettar olmalı, ya yasaklanmasaydı eminim bu köşe yazarlarımız bu şehitlerin vebalini utanmadan sıkılmadan kurtlar vadisi teröre yüklerlerdi, onlarda bunun altında ezilirdi. her işte bir hayır vardır derlerya işte güzel bir örnek
neyse pana filmi ve show tv yi kutluyor, sms gönderenlere ve reklam verenlerede teşekür ediyorum

m.alara
20-10-07, 15:45
Ne yani dizinin reytinginin bu derce düşük olması maça bağlı değilde Elif sahnelerine mi bağlı......Komik gerçekten hayret ediyorum ya , yani dizinin reytinglerinin düşük olması eski havasından,oyuncularından,müziklerinden vs vs yoksun olmasına bağlı değilde bir Elif sahnesine bağlı öylemi ......Peki zaten geçen bölümde görüldü ki Ahu ve Polat aşkı başlayacak bakalım Ahu hanım ne kadar sevilecek o güzelliğiyle ve o muhteşem aşk sahneleriyle reytingler nasıl olacak, tavan yapar valla 12 share iken 13 yapar dimi pardon neymiş bu Ahu yaaa......Naparız sonra biz Elif severler.......

ya arkadaşlar demek istediğimi anlatamadım galiba , ben bayan izleyici derken sizden benden bahsetmiyorum biz her halükarda izleriz ( zaten kurtlar vadisi izleyen bayanlara uzaydan gelmiş gibi bakılıyorya :img-wink:) , bizler kv yi aşk için izlemedikki aşk yok diye izlemekten vaz geçelim ama kurtlar vadisindeki olayları hiç takmayıp sadece ordaki aşkı izleyen bayanlar ve sadece kafa kesme çatışma sahnelerini izleyen erkeklerde var bu bu kesimler izlemiyor . .aslına bakarsan kv yi her yönü ile anlamış ve seven kesim izliyor. ben eğer izlenme oranlarını eski seviyesine getireceksek eksik kalan taraflarının tamamlanması gerektiğini düşünüyorum , sadece aksiyon için izleyen erkek izleyiciler için aksiyon artırıldı zaten, şimdi tek eksiği var ;aşk. diğer dizilerdeki uyduruk aşk masallarını satılık aşkları izleyenler merak etmeyin ahu polat aşkını hayda hayda izler onlar sizin gibi elifte elif demezler ayrıca her ne kadar erkekler aşk olmasın deselerde bir süre sonra duygusallık azaldığı için farketmeden onlarda diziden sıkılmaya başlayacaklardır. sadece türkiye gerçeklerini , aksiyonu seyretmek onlarıda kesmeyecek , bakmayın siz söylediklerine ben okulun tüm erkeklerinin hayat ağacı başlıyor diye koşturarak eve gittiklerinide gördüm:img-wink:. üstelik sizlerde katı tutumuzla değil tarafsız olarak izlerseniz bu aşkı zevkle izlersiniz, elif aşkını size sevdiren ahu aşkınıda sevdirir

çağla7
07-11-07, 11:45
reklam sıralamasında dizimiz 1. likten 15. liğe düşmüş neden bu kadar düşüş var anlamaz zor. umarım bu hafta tekrar 1. lik koltuğuna oturur

yalcinersonmez
07-11-07, 13:47
reklam sıralamasında dizimiz 1. likten 15. liğe düşmüş neden bu kadar düşüş var anlamaz zor. umarım bu hafta tekrar 1. lik koltuğuna oturur

wallahi yaa nasıl oldu böyle bişi...ağzım açık kaldı bunu duyunca...ilk önce geçen hafta ikinciliğe kaydık şimdide 15.liğe akıl alır gibi değil bu işin içinde bi iş var dizinin reytingleriyle oynayanlar reklam sıralamasıylada oynamaya başladı heralde...

_ZeynepSasmaz_
09-11-07, 13:56
Reytingler yükselişte. Buna sevindim.
Maça rağmen her iki grupta da birinciyiz..
Şu Davut Tataroğlu'nun oyunu da son bulsa..:)

yalcinersonmez
09-11-07, 14:01
oley bee...sonunda sonunda 1.yiz:) Zeynepin dediği gibi maça rağmen birinciyiz...Şaştım walla.Annemin ratingleri düşüomu ne baksanıza totalde 3. olmuş KY'ne geçilmiş...

Şu işe bakın ya eskiden KV zamanında Ratingler şimdiki binbir gecenin aldığı ratingler kadardı.Sonra KVT çıktı ondada ratingler eskisi gibi olmasada yüksekti.Daha Sonra KVP çıktı geçen sezon aldığı ratingler düşüktü ama hep 1.ydi(Hatırlarsanız geçen sezon Ratingler neden düşük diye yakınıoduk) Ya şimdi!!! Saçma sapan bi dizi bile bazen bizi geçebilio...Yazık!!! Şimdi aldığımız Ratingler İlk KV'nin Özetinin Aldığı Ratinglerle Aynı!!!

_ZeynepSasmaz_
09-11-07, 14:07
oley bee...sonunda sonunda 1.yiz:) Zeynepin dediği gibi maça rağmen birinciyiz...Şaştım walla.Annemin ratingleri düşüomu ne baksanıza totalde 3. olmuş KY'ne geçilmiş...

Şu işe bakın ya eskiden KV zamanında Ratingler şimdiki binbir gecenin aldığı ratingler kadardı.Sonra KVT çıktı ondada ratingler eskisi gibi olmasada yüksekti.Daha Sonra KVP çıktı geçen sezon aldığı ratingler düşüktü ama hep 1.ydi(Hatırlarsanız geçen sezon Ratingler neden düşük diye yakınıoduk) Ya şimdi!!! Saçma sapan bi dizi bile bazen bizi geçebilio...Yazık!!! Şimdi aldığımız Ratingler İlk KV'nin Özetinin Aldığı Ratinglerle Aynı!!!

Ben KVT'nin bile ilk bölüm reytinglerinin düşürüldüğüne inanıyorum. Çok ses getirmişti KVT. Müthiş bir ilgi vardı..Bakma 22.lerde gösterdiler ama..
25-30 reyting.. 60-70 share yapmıştı bence..:img-yes:

yakupoglu61
09-11-07, 14:26
Reytingler yükselişte. Buna sevindim.
Maça rağmen her iki grupta da birinciyiz..
Şu Davut Tataroğlu'nun oyunu da son bulsa..:)

biz başından beri diyoruz bu reytinglerde bi oyun var hem show tv ye hemde kurtlar vadisine.

dün akşam pana film bizim düşüncelerimizi senaryoya çevirdiler ve herşeyin düşündüğümüz gibi olduğunu gösterdiler.
ve bunu kimin yaptığınıda açıkça belli ettiler (bnm en başından beri söylediğim kuruluş)

zeyşan
13-11-07, 16:50
merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum.sizi biraz eski bi replik yazıcam kusura bakmayın

ÇAKIR: Ne diyecek Nesrin anası kılıklı dedi.
NESRİN: Çakıııııııııııııııııır
ÇAKIR: Vallaha benim lafım değil. Babanın lafı.
NESRİN: Doğru mu yaptın acaba konuşmakla?
ÇAKIR: Ne zamandır benim yaptığım tartışılıyor Nesrin?
NESRİN: Bu benim aile meselem.
ÇAKIR: Örnek aile. Babası anasını asar, anasının kızı babasını vurur, babasının kızı kocasını tehdit eder. Ne güzel aile beeeeeeeee.
NESRİN: Senin ki daha mı güzeldi?
ÇAKIR: Seni alana kadar evet. Hadi gözlerinden öperim. Beni ararsan çatışmadayım.

sondakika
16-11-07, 14:02
evet her iki alanda birinci olmak güzel.. ama ah şu oranlar ah.. nerede sharenin 50 lerde olduğu zamanlar.. ah ah bir mazi yatıyor.. neyse gelelim oranlara. artış görmek güzel.. hani minikte olsa var.... sevindirici.. :img-wink:

yalcinersonmez
16-11-07, 14:28
evett ratinglerimizde gelmiş 1.yiz dün akşam önümüz açıktı ama oranlar nerdeyse geçen haftakiyle aynı...Yine oynanmış ratingler bunlar kesin...ama dün gece Annemin tekrarını vermemeleri ekmeğimize yağ sürdü nedeni ise Annemi izleyenlerden çoğuluk kurtlar vadisine bi bakmıştır tabi bölümün kalitesini görüncede izlemeye devam etmişlerdir ve mrk edip haftaya izlemeye karar vermişlerdir...Yani Annemden izleyici çekebiliriz...Haftaya daha ii ratingler bekliorum walla...Tabi ratinglerimizle oynanmassa...Anlamadığım eski KV Showdaykende çok ii oranlar alırdı eminimki ozamanlar dizinin ratingleriyle oynanmıodu peki nasıl şimdi bu oranları alıo yada neden eskiden oynamıodularda şimdi oynuolar anlamak mümkün diil...

_ZeynepSasmaz_
17-11-07, 13:17
evett ratinglerimizde gelmiş 1.yiz dün akşam önümüz açıktı ama oranlar nerdeyse geçen haftakiyle aynı...Yine oynanmış ratingler bunlar kesin...ama dün gece Annemin tekrarını vermemeleri ekmeğimize yağ sürdü nedeni ise Annemi izleyenlerden çoğuluk kurtlar vadisine bi bakmıştır tabi bölümün kalitesini görüncede izlemeye devam etmişlerdir ve mrk edip haftaya izlemeye karar vermişlerdir...Yani Annemden izleyici çekebiliriz...Haftaya daha ii ratingler bekliorum walla...Tabi ratinglerimizle oynanmassa...Anlamadığım eski KV Showdaykende çok ii oranlar alırdı eminimki ozamanlar dizinin ratingleriyle oynanmıodu peki nasıl şimdi bu oranları alıo yada neden eskiden oynamıodularda şimdi oynuolar anlamak mümkün diil...

Cüneyt Aysan da söyledi. Ne olduysa Kurtlar Vadisi-Irak'tan sonra musallat olmaya başladılar..

_ZeynepSasmaz_
23-11-07, 13:31
Reyting oranları yükselişte.. Bu çok iyi. EEe tabi bomba bir bölümdü.. Haftaya daha da çok izlenir tahminimce..

panzehir
23-11-07, 13:32
Bomba gibi bir bölümüne böle bir rating lazımdı zaten oranlar gitikçe yükseliyor süper

yakupoglu61
23-11-07, 14:04
sezonun en iyi reytingini almışız.
işkence sahneleri baya bi sıktı ama millet demek böyle sahneleri izlemeyi daha çok seviyor

eskidende kafa kesmelerin,adamı bağlayıp sopayla dövmelerin olduğu bölümler reyting rekorları kırıyordu .
TÜRK MİLLETİ İŞKENCE SEYRETMEYE BAYILIYOR...!

yalcinersonmez
23-11-07, 14:13
way bee Reytinglere Bak Keyfim Yerine Geldi Gittikçe Yükselio Bu sezonun en iyi reytingleri...Geçen Sezonu yakalicak inş. Totalde Anneme Fark Atmışız Ama Önemli olan A/B Orda burun buruna gelmişiz Hatta Sharede bizi geçmiş ama Reyting yüksek olduğundan 1.liği almışız...

yakamoz16
23-11-07, 15:05
Yanlışlıkla 2 hafta önceki reytinge baktım moral sıfır oldu.
Ama neyseki farkettim..
Reytingler süper moral fullandı..

Böyle bir bölümede bu yakışır..

efecun2
25-11-07, 03:31
Vadinin bir önceki bölümünde çöp tenekesi patlamış ve polat ve memati uçmuştu açıkçası o sahne bukadar kötü olamazdı sanki japon filimleri izliyormuşum gibi oldum :img-wink:

elcince
28-11-07, 14:35
selçuk yöntemin diğer diziye kurtlar vadisi desteği sağladığını yazmışlar bence doğru bir yorum olmuş şimdiye kadar bir kez bile o diziye bakmamıştım ama selçuk yöntemi görünce biraz durup izledim.aslan beyin karizmasından mıdır yoksa kendi karizmasından mıdır bilinmez adamda müthiş bir ekrana yakışma durumu var.fakat izlerken gözümün önüne hep aslan bey geldi.kendisi çok yetenkli bir oyuncu olsa da aslan beyin hakkını da kolay kolay ödeyemez yani:img-wink:

sondakika
28-11-07, 16:45
selçuk yöntemin diğer diziye kurtlar vadisi desteği sağladığını yazmışlar bence doğru bir yorum olmuş şimdiye kadar bir kez bile o diziye bakmamıştım ama selçuk yöntemi görünce biraz durup izledim.aslan beyin karizmasından mıdır yoksa kendi karizmasından mıdır bilinmez adamda müthiş bir ekrana yakışma durumu var.fakat izlerken gözümün önüne hep aslan bey geldi.kendisi çok yetenkli bir oyuncu olsa da aslan beyin hakkını da kolay kolay ödeyemez yani:img-wink:

sevgili elcince, o diziyi değil aslan akbeyin katılması; o diziye necati şaşmaz bile inse o dizi iflah olmaz.. geldiği gibi gitmeside yakındır..

elcince
28-11-07, 16:52
sevgili elcince, o diziyi değil aslan akbeyin katılması; o diziye necati şaşmaz bile inse o dizi iflah olmaz.. geldiği gibi gitmeside yakındır..
bence de sana katılıyorm aynı fikirdeyim ama ben bir an bile olsa aslan beyden dolayı hiç izlemediğim bir dizide bir süre kaldım demek ki biraz da olsa kurtlar vadisinin etkisi oluyor seyirci üzerinde...başka bir dizide bir bağlantısını gördüğümüzde ilgimizi çekiyor.ama o dizi taklit sonuçta baştan beri belliydi tutmayacağı...aslan bey diziye girince karizmayı biraz toparlamışlar:)en çok özlediğim karakterlerden biridir.hem aslan bey hem de selçuk yöntem ayrı ayrı çok iyiler ben çok beğeniyorum:img-wink:

mc_merve
30-11-07, 14:10
reytingler bekledigim gibi gelmis shareleri dusuk ama birinci umarim yukselir cunku bu reytingleri haketmiyo

yakupoglu61
07-12-07, 13:58
reytingler gerçekten çok iyi bu sezonun en iyi dereceleri,
her hafta yükselen bir grafik var ne kadar engellemeler olsada

eliffpolattt
07-12-07, 14:17
reytingler gerçekten çok iyi bu sezonun en iyi dereceleri,
her hafta yükselen bir grafik var ne kadar engellemeler olsada

Aşksız reytingler düşük diyenlere kapak olsun arttı bile....

MoOnDaNcE-11
07-12-07, 20:25
Guzelll .... Ratingler gitgide artiyor , kapaklar da devam ediyor :img-yes: :good:

yalcinersonmez
08-12-07, 01:29
waay be ratinglere bak acayip keyiflendim şimdi:) Allaha Şükür KV Yazın Kırdığı Belini Artık Yavaş Yavaş Doğrultmaya Başlıyo...Hadi KV Sık Dişini... Haftaya Daha ii Ratingler Beklioruz...

Haftaya Tahminen Durum Böyle Olur;

A/b
Kurtlar Vadisi Pusu 35.20

Total
Kurtlar Vadisi Pusu 40.10

:):)

burçinn
09-12-07, 21:10
diziyi neden şikayet etmişler anlamadım.dizi misyonerliğe karşı çıkıyor,diğer dinlere ve onlara inananlara karşı dikkatli konuşuyorlar.polat misyoneri öldürmek isteyen çocuğa yanlış yolda olduğunu söylüyor,onu adamı öldürmekten vazgeçirtiyor.ya izlemiyorlar ya da izliyorlar ama işlerine gelmiyor çarpıtıyorlar.

abdullah_54
14-12-07, 14:19
Haftaya Tahminen Durum Böyle Olur;

A/b
Kurtlar Vadisi Pusu 35.20

Total
Kurtlar Vadisi Pusu 40.10

:):)
Yine de fena tahmin olmamış ama ben bundan fazla yükseleceğini sanmam malum sebepler.
A/b
Kurtlar Vadisi Pusu 32,10
Total
Kurtlar Vadisi Pusu 36,70

sondakika
19-12-07, 12:58
şikayetler üzerine....

efendim malum şey kesimi yeniden çemkirmiş.. yok etkilenmeler falan.. yeniden revaçta.. etkilenme olmaz demiyorum.. mamafih mümkünde değil.. merakta etmiyorum değilim hani.. neden şu dizideki güzelim yorumlar ele alınmaz.. hani geçmişe nazaran azda olsa var.. polat efendinin ağzından geliyor.. güzide yorumlar.. gerek gazeteci olaylarına gerekse misyonerlik faaliyetleri üzerine..

yani diziyi adam akıllık izleyen her pür dikkat izleyici bırakın eline bıçağı alıp köşe bucak misyoner, papaz aramayı bu işe karışanı bile engeller.. neden? efendim istenilende bu zaten.. bu su katılmamış salaklığa suda katıp avazı çıktıgı kadar çemkirip etkiledim deyu hariçte gazel okuma durumları pek inandırıcı değil.. bit pazarına taleb bitti diyelim.. etkilenen aksini yapar öldürmez zira dizinin ölüsü bile bangır bangır bu mesajları savurmakta.. ne garip milletiz.. etkilenilmemesi gereken hususta etkileniyorsa ya ayık değiliz yada bu iş tezgah.. gerisi lafı güzaf efendi...

yüksel aytugun yazısı..

bu adam hep yazardı. kah sallardı kah isabet ettirirdi. ha karavana atışlarıyla ünlü zaten. ki bir çok yazısı espiri amaçlıda olsa mizah ifadenin en keskin hallerinde.. bu sefer ki yazısı taşı gediğie koymuş.. hemde espirili bir dille.. uslup? tartışılır.. ama... evet ama....

körüne körüne vadicilik yapmayın... her izlediğinizde bravo demeyin.. hak edene hakkını verin, hak etmeyini eleştirin ki; iyi iş liyakatini kaybetmesin.. bu vadi bölümleri için süper müper mükembel derseniz, eski vadi için ne diyeceksiniz?!.. durun tahmin edelim...

daha mümkembel... en mükembel... en en en en en en süper tarzı komik şeyler mi... güldürmeyin adamı derim..

senaristler, sağdan soldan, oradan buradan, köşe yazarlarından bu denli etkileniyorlarsaaaaa... bu durumda ortaya çıkan sonuç nedir?!!.

basit...yazan kalemlerin belli bir konsepti yok.. başka?! belli bir hikayeleri yok?!! bu sebeble esen rüzgardan tozu kapıyorlar.. adeta mıktanıs misali.. demek ki kafalarından geçen belli bir kurguda yok.. var?! hadi oradan.. olsa böyle olur mu?!..

o millet daha önceden söylüyordu. o millet daha önceleride ağzına geleni söylerdi, ardınada koymazdı hani.. millet bizim millet.. dünya değişir onlar değişir mi?! peki ne zaman bizim millet konuşurdu? o efsane bölümler oynanırken bile.. ama vadi kalemleri bu ağızları çokta sallamazdı.. neden?

çünkü belli bir kurgu vardı..

sonra konsept vardı....

eeee

sağlam bir hikayesi vardı..

yani....

güzergah belliydi....

dahası var...

bizde ne anlattıklarını en azın bilip tahminde yapıyorduk.. az çok...

bu sebebleki o kalemlerde bizlerde it ürür kervanda yüyür durumlarındaydık.. şimdi oradan buradan, bilmem hangi sözlük sitelerinden, bilmem hani memem forumlardan ve köşe yazarlarından etkilenir oldu bu kalemler.. vah ki ne vah.. 40 yıllık memati oldu ya layti ben daha ne diyem?!...

yüksel aytug konuyor.. konuşturmayın adamı o zaman.. çuval değil ki... konuşsun ama bunları değil.. iyide nasıl?! aynı eski vadi zamanında konuştugu gibi konuşsun.. nasıl?!.. onuda ben mi yapayım, efendi ?!

_ZeynepSasmaz_
28-12-07, 13:46
Parmaklaıklar Ardında gibi amatör kaamerayla çekilmiş, dublaja bile girilmemiş, montajlama bile yapılmamış hissi veren teknik açıdan çok kötü , bundan dolayı izlemeye konsantre olamadığın bir dizi nasıl da KVP ile aynı reytingi alır şaşırıyorum..

Kadınlar tabi, KV'de istediklerini bulamıyorlar, gerçekten kalitesiz olan bir diziden medet umuyorlar.. Bir de KVP ara veriyor, zirveyi ele geçirecek bu dizi.. O süreçte, KVp 2. olursa geri geldiğinde vay halimize..

abdullah_54
28-12-07, 13:48
Dün akşam sezonun en iyi bölümüydü bende sezonun en iyi oranları ile karşılaşırız demiştim ama hiç beklediğim gibi gelmemiş sonuçlar bu verilecek ara reytingler açısından iyimi kötümü gelecek göreceğiz.

aysunnfb
04-01-08, 16:27
artık iyice saçmalamışlar.ne kadar çok seviyorlar en ufak bir olayda kafalarına göre haber uydurmayı.polat ölürse dizi devam eder mi akıl var mantık var!sezon sonuna kadar bile olsa öyle şey olmaz.herhalde eşref saatinde de kara ve sarı ayrılıyordır o yüzden diziye ara vermişlerdir!

_ZeynepSasmaz_
25-01-08, 13:40
Reytingler süper..
Aldığımız en yüksek reyting, ee tabi herkez Polat Alemdar ölecek sandı, kilitlendi..
Haftaya daha da yükselecektir..:img-yes:

yakupoglu61
25-01-08, 13:43
zeynep dediğin gibi kvp nin aldığı en yüksek reyting,
ne kadar kişinin merakla bekleyip izlediği ortaya çıktı inş. böle devam eder

MeRvİsHh
25-01-08, 13:43
Ratingler harika,haftaya dahada iyi olacaktır..

RIZA_BABA
25-01-08, 13:52
Ratingler harika bence kvp nin aldığı yükse ratinglerden biri.

MoOnDaNcE-11
25-01-08, 20:40
Super bir rating aldik , insallah devam ettiririz...

_sEz!N_
01-02-08, 13:49
Arkadaşlar farkındaysanız her hafta yükseliyoruz, e tabi bu bölümler hakediyor. Eski reytinglere ulaşmışız. Çünkü ilk serinin reytingleri ortalama 18-22 arasında değişiyordu. Hadi hayırlısı. Haftaya daha da yükselir inşallah

yalcinersonmez
01-02-08, 14:09
işte budur beee rating buna denir gözüm gönlüm açıldı sabah sabah...10 numara ratingler.bu sezonun en iyi oranları...ab'de 17,xx rating almış bu çok güzel bişi...inş. dahada artacak şu binbir gece şu an düşüştü onuda geçicez inş...
Bence Ratingler dahada artacak çünkü dünkü blmle vadinin kendini güzelleştirdiği herkes tarafından görüldü bence artış olur...

okann1907
01-02-08, 14:15
kurtlar vadisini sürekli eleştiren sondakika nickli üyenin dediği gibi zirveye çıkmak değil zirvede kalmak çok önemli yaklaşık 120 bölüm oldu ve ratingler hala mükemmel bir 120 bölüm daha çekilse yine izlerim efsane dizi işte böyle olur:img-yes:

hekimoglu64
01-02-08, 14:20
işte budur beee rating buna denir gözüm gönlüm açıldı sabah sabah...10 numara ratingler.bu sezonun en iyi oranları...ab'de 17,xx rating almış bu çok güzel bişi...inş. dahada artacak şu binbir gece şu an düşüştü onuda geçicez inş...
Bence Ratingler dahada artacak çünkü dünkü blmle vadinin kendini güzelleştirdiği herkes tarafından görüldü bence artış olur...

bin bin bir gece gibi sacma bir diziyle karsilaman ayip yaw:)
yalcin:)gerceten süper bir ratingler geldi ama .......yaprak dökümünün adigi ratingleri alamyioruz daha bence ayni gün yayinlansa vadiyle yaprak dök

durum vahimolur gerci o zamanda vadimiz izlenir buna ne süphe....

saygilar.....

yakupoglu61
01-02-08, 14:33
KV reytinglerine sonunda ulaştı kvp haftaya 20 ye çıkmayı bekliyorum,
yaprak dökümünü tahtan indirecek gibi

hekimoglu64
01-02-08, 14:47

ins arakadsim
ya zaten vadimizle ayni gün yayinlansa yaprak dkümü
izlenmez bile o carsamba baska birsey yok diye izleniyor,haa ucankustada su an 1, ama koskoca türkiy oy vermiyorki sonucta 1000 küsürkisinin oyuyal cok izlenen bir dizi olamaz sonucta 70 küsür milyonuz ama ayni gün yayinlansin vadimiz izlenir........

saygilar......

Seninki(:::)
01-02-08, 17:59

Umarim daha yuksek olur tabi ratinglerimiz.

Ben daha cok soyle dusunuyorum. Yaprak dokumunu insanlar evde ailesiyle izliyor, bu yuzden cok rating aliyor.Her aile bir tvnin basinda. Yoksa tabiki kvp daha cok kisi tarafindan izleniyor.:img-yes:
Insanlar kvpyi toplu halde kahvede falan seyrediyor. Yada arkadaslarla falan bu yuzden daha az rating aliyor.

nurdi
01-02-08, 18:45
Raitinglerin yükselmesi iyi ama bölüm de bunu hakediyordu açıkçası...Toparladılar sonunda,sevindim...Gerçekten çok iyi gelmiş sonuç...

axid
01-02-08, 19:02
reytingler süper bide haftaya ahu gelirse mütis olur :icon_whis

MoOnDaNcE-11
08-02-08, 13:38
Gene harika bir rating aldik . :good: :good: :good:

_sEz!N_
08-02-08, 14:00
Reytingler süper..
Ama ben daha yüksek bekliyordum

3k1907
19-02-08, 15:43
:D bu replikleri nasıl yazdnızı bilmiorum ama muronun içinde "kapitalist" "emperyalist" "burjuva" "kodoman" gibi kelimelerinin geçtigi repliklere ulaşabilirmisniz D: :happy0064

ve bide her bölüm sonunda bölümün en can alıcı sözünü belirleyebilirz.
örn: BİZİM ELİMİZE BİŞEY VERENİN ELİNE VERECEK BİRŞEYİMİZ VARDIR...
gibi.

şimdiden teşekürler ve ellerinize saglık

3k1907
19-02-08, 15:51
muronun kapitalist emperyalist gibi konusmaları vardı o replikleri bulabilirmiyiz acab ::D ??

_sEz!N_
22-02-08, 13:50
Reytinglerin oynandığı artık iyice kesinleşti . Şuaraya bakın Arka Sokaklar'ın tekrarı 2. olmuş. Yalannnnnnnnnnn

abdullah_54
22-02-08, 14:17
Ben Kvp'nin bu hafta aldığı orana sevindim,daha fazla olamazdı.O kadar kötü bölümler izliyoruzki geçen hafta ve bu haftaki bu oranlara şükrettim,daha fazlasını beklememek lazım,belki bu oranlar senaristleri uyarıcı bir etken olur.

yalcinersonmez
22-02-08, 14:24
ratinglerde her zamanki gibi bu haftada dizimiz 1.:) ama oranlar geçen haftaya göre baya düşmüş biz yükselicek derken sebebi ne acaba bu düşüşün...herneyse dizinin ratingleri hep böle zaten 2 hafta düşükse uzun bi süre yüksek kalıo...yinede ii şimdilik...

Makay53
22-02-08, 14:45
Her Zamanki Gibi Reytınglerin Tozunu Almışız :D

İLK
25-02-08, 13:28
arkadaşlar bilmem farkettinizmi zaman daki röportajında senaristler yeni birini düşünüyormuş polata yeni bi aşk olarak ama bu kişi polatı tanımıyo ya da tamıyacakmış yani eğer röportaj doğru ise polatın adını daha önce duymamış ya da onunla fazla ilgilenmeyen birisi olacakmış anladığım kadarıyla

demekki bu kişi kesin ibrahim velidin kızı çünkü okulu daha yeni bitirmiş polatı tanımaması normal ve ibrahim velidin kızı neconun dizide söylediği gibi kızıyla başı dertte ise babasını bile takmayan kız polatı neden taksın tabi ben necati şaşmazın sözlerini yanlış anlamadıysam

trueblue
25-02-08, 14:14

Yaprak Dökümü aile draması. KV ise aksiyon dizisi kulvarları ayrı. KV çini soba gibi yavaş yavaş ısınıyor ama tam ısınıyor.
Reytinglere gelince Yaprak Dökümünden çok reyting ve share alan 1001 Gece var. Önemli olan onu geçmesi.

İLK
01-03-08, 00:14
bu habere inanamıyorum müslüm gürses mi şaka gibi
yani başka isimmi bulamadılar bunca oyuncu varken mesela geçenlerde bi reklam izlerken uğur yüceli gördüm bi mafyayı canlandırıyodu yani daha bir sürü isim var yani iskender karakteri musa uzunları nasıl bulmuşlarsa bence böyle bi karaktere daha mükemmel birisini getirebilirlerdi eğer bi kaç bölümlükse bişi demem ama yani düşünemiyorum aklım almıyooooooooooooo:sad53::sad53:

İLK
02-03-08, 18:16
arkadaşlar malum haberi okumuşsunuzdur şimdi ben ne söyleyeyim sırf kvp yu yayından kaldırmak için neler yazılmış allah aşkına benim aklıma bile böyle şeyler gelmezken ne diolar
zaten kvp dizisi her ne kadar siyasetten uzak bilmiyorum ama böyle şeylerinde arada bi gösterilmesi gerek

çok saçmasapan bi haber

İLK
07-03-08, 13:41
TOTAL

6 MART 2008 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 16,00 37,30
2 TEK TURKIYE [NET] STV 8,60 20,30
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,00 19,90
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,80 19,10
5 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,60 15,20
6 KAVAK YELLERI [NET] KAND 6,60 15,10
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,10 25,50
8 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 6,00 13,50
9 BEZ BEBEK [NET] FOX 4,60 10,30
10 SPOR SAYFASI SHOW 4,50 11,60

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
6 MART 2008 PERŞEMBE

1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 15,90 38,30
2 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 7,80 19,90
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,50 18,80
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,80 22,00
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,50 20,80
6 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 6,20 15,00
7 CILGIN TURK DUGUNU (Y.S) [NET] KAND 5,10 14,40
8 SPOR SAYFASI SHOW 4,90 14,00
9 KIM 1 MILYON ISTER [NET] STAR 4,60 11,90
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,10 21,40

artık yani kvp tartışmasız totalde birinci üstelik ab de hem birinci hem ikinci daha ne söylenebilinir yalnız tek türkiy de fena deil hani totalde 2.olmuş

MoOnDaNcE-11
07-03-08, 16:29
Gecen haftaya gore ratingleri arttirdik , bu haftaki heyecanli sonla herhalde haftaya 18 aliriz gibime geliyor...:img-wink:

N.Şaşmazfan
07-03-08, 19:50
izlenme oranları iyi.:happy0064

N.Şaşmazfan
08-03-08, 09:26
Muro ölücek.ilerki bölümlerde mutlaka ölücek.ama senaryoda hangi bölümde ölüceyi varsa o bölümde ölücek.birilerinin baskısıyla senaryo değiştirecek ne dizimiz var.ne de yönetmenimiz.ne de senaristimiz.Kurtlar Vadisi çok baskılar yaşadı.ama hala dimdik ayakta.çünki Pana Film hep her şeyin daha iyisini yapıyor.

N.Şaşmazfan
12-03-08, 20:10
Panadan duyuru geldi.oh be rahatladım.zaten habere inanasım gelmiyordu.

_sEz!N_
28-03-08, 13:34
Reytinglerimiz güzel. Geçen haftaya göre baya yükselme var.
Bundan sonraki bölümler heyecanlı olmasına paralel daha da yükselecektir.

28-03-08, 14:15
Reytinglerimiz güzel. Geçen haftaya göre baya yükselme var.
Bundan sonraki bölümler heyecanlı olmasına paralel daha da yükselecektir.

Haklisin. Ayni kalsa bile en iyi dizi KVP. Yukseleceginden eminim zaten. Hersey yerine oturmaya basladi, ve buda ratinglere yansiyor.

N.Şaşmazfan
29-03-08, 09:24
evet.ratinglerimiz süper.paris hanımın havasını aldık.bazı gereksiz haberlere de kapak oldu galiba.zaten parisin vadiyi geçme ihtimalı bile yoktu.eee bizim sloganımız belli:Kendi Gününde Kendi Saatinde

batiperlin
29-03-08, 11:32
Paris hanımı bence yanlış kanal d kullanıdılar kanal d ve ya devamlı izlenen bi kanal

olsaydı onlarda iyi reyting alırlardı ama bizleri geçmeleri yine zordu 2 haftadan beri

Türkiye bu bölümü bekliyordu heralde 1. olacaz yane :=)

MoOnDaNcE-11
29-03-08, 11:45
Mematinin durumundan oturu ( ki ben olmeyeceginden emindim ) ratinglerin artacagindan emindim ama gene de icimde ufak bir suphe vardi , bu da ulkemizin buyuk bir cinsel aclik duyan abazalarinin ve fasolarinin parise kaymalarindan kaynaklaniyordu . Ama Kurtlar Vadisi Pusu hilton hanimi alt etmeyi basardi :img-wink:

N.Şaşmazfan
02-04-08, 11:58
haberler bölümüne girdim.yeni haberleri okudum.bir çoğu muroyla(mustafayla)ilgili.gerçekten de çetonun annesinin taklitini yaparken çok komikti.bu da bir çok habere konu olmuş.

batiperlin
12-04-08, 14:55
Replikler ve yorumlar için tşkler arkadaşlar..

Bakalım haftaya neler olucak umarım daha canlı bir bölüm olur...

gamze07
12-04-08, 17:49
YAZDIKLARINIZ ÇOK GÜZEL BEN KURTLAR VADİSİ MANYAĞI GAMZE YENİ ÜYEYİM DİZİDE MURODAN NEFRET EDİYOM ÖZELLİKLE SÖLEYEYİM DEDİ.::good:

fırat-tugce
12-04-08, 18:51
Hikmet: Senin aramanı bekledim
Gönül: Arayıp ne diyebilirdim ki?
Hikmet: Üzgün olduğunu söyleyebilirdin.
Gönül: Ne kadar üzgün olduğumu görmüyor musun?
Hikmet: Dışarıda buluşalım mı?
Gönül: Dışarı çıkma yasağım var
Hikmet: O zaman ben sana gelirim.
Gönül: Babam evde bi rezalet çıkarır.
Hikmet: Ne çıkarırsa çıkarsın geliyorum.

İbrahim Velid : Noldu? Bedri Fincancı ile aranıza kara kedi mi girdi?
Muro : Valla bi kedi girdi de,rengini söylemeye lüzum yok. İbrahim Velid bey,size kendimi anlatmama gerek yok.Yukarıdakiler talimat verdiler,birlikte çalışacağımızı söylediler.
İbrahim Velid : Bak Muro,baştan konuşalım ki sonra aramıza hayvanlık girmesin.Benimde kendimi sana anlatmama hiç gerek yok.Lakabım Ayı! Ayı ile aranda her zaman bi mesafe olacak.Yoksa işin zor.
Muro : Velid Bey! Senin gemilerin bizden gelen tozu yurt dışına götürdükçe paranızı alırsınız.Hiç bi hayvanla da uğraşmak zorunda kalmayız.
İbrahim Velid : Polat nolucak?
Muro : Ne Polatı?
İbrahim Velid : Polat Alemdar yada adamlarından bi tanesi kapımı senin yüzünden çaldığı dakka pençeyi yersin!
Muro : Yalnız öyle pençe mençe yanlış oluyor bu tip söylemler! Benim emrimde kaç tane evcil kaç tane yaban ayısı var biliyomusun sen? Polat Alemdar ya da adamları kapını çaldığı dakka sık kafalarına ne duruyosun.! Kurşun'un biterse haber ver iki tane de ben sıkayım! Sanki biz dağda ayılarla büyümedikte kedilerle civcivlerle büyüdük..!

hihihi bu sahneyı unutamıyorum yha
ulan ayı oğlu ayı:img-hyste:img-hyste
replikler için teeşkkürler.:img-hyste
bir daha güldüm valla

gamze07
13-04-08, 17:28
İskender Büyük: Büyüğünün yanında emirsiz hareket edenin köpekden ne farkı vardır.

(hakanı öldüremeyen abdül sinir olmuştur)
erhan:kriz geçirmeyi bırak abdülhey.hadi:)

Abdülhey : Uyuma Şerefsiz Uyuma
Polat : Öldür İstersen Abdülhey
Abdülhey : Uyumasın Diye Vuruyorum Abi....
Abdülhey : Sende Burda Hakanın Yaşamasına Dua Et Nevzat

Polat:Eğer yalan söylüyorsan seni dilinden asarım hakan

Hüsnü:Efendim memati bey yaşıyor mu?:happy0064

Tuncay:Herkesin merak ettiğini ben nereden bileyim Hüsnü Bey http://www.panafilmforum.com/images/smilies/icon_lol.gif

Muro:Başkan aradı, seni orada bırakmadığım için ağzına geleni söyledi çetin

Çeto:Sen ne dedin başkanım

Muro:Ne diyecem lanet olsun bu içimdeki insan sevgisine dedim http://www.panafilmforum.com/images/smilies/icon_mrgreen.gif

Abdulhey:Söyle lan şerefsiz, uyan

Polat:Abdulhey öldürme istersen http://www.panafilmforum.com/images/smilies/icon_e_biggrin.gif

polis:bir ressam yollayalım çizsinler
bulut:gerek yok ben bir daha görürsem çizerim

erhan:ilk defa bende nevzat oldum hiçbirşey anlamadım http://www.panafilmforum.com/images/smilies/icon_lol.gif http://www.panafilmforum.com/images/smilies/icon_e_surprised.gif

Erhan:Abdul galıba mayına bastım

Abdulhey:Ne mayını Erhan dal dal http://www.panafilmforum.com/images/smilies/icon_biggrin.gif

Çeto : Başkanım haberlere çıktık mı?
Muro : Çıktık...Az önce aradılar Çeto ancorman olur mu diyorlar...
Çeto : Ancorman? Ancorman nedir başkanım?
Muro : Ancorman,kapitalist burjuva düzeninin televizyondaki ana haber ajans sunucusudur!..

Ömer Baba : Babalık kollamak,korumak,üstüne titremek,kol kanat germektir...ama hiçbir babanın kaderi değiştirecek kudreti yoktur...

Gazeteci-Gladio ya ne diyorsunuz

İskender Büyük-Hmmm zamanında lüzumlu bir örgüttü. 60 İhtilalinde ilk mesaj neydi NATO ya SENTO ya bağlıyız.Hem diyceksinizki bağlıyız hem de gereğini yapmıycaksınız.Olurmu öyle şey http://www.panafilmforum.com/images/smilies/icon_exclaim.gif

Gazeteci-Peki sizce Gladio bittimi

İskender Büyük-Düşmanı kalmadı ama NATO bittimi http://www.panafilmforum.com/images/smilies/icon_question.gif

Gazeteci-Siz NATO ya taraftarmısınız

İskender Büyük- Siz hala 6 cı Filoya karşımısınız http://www.panafilmforum.com/images/smilies/icon_question.gif İnsanlar ülkeler stratejiler ve bununla birlikde çağ değişir Bu ülkede Gladiodan büyük tehlikeler var siz suni bi gündem yaratarak bu tehlikelerin üstünü kapatıyorsunuz.

Polis:Sizi Vuranı Gördünüz Mü?
Bulut:Görseydim Vururdum

Polis:Bir ressam gönderelim eşkalini çizsin adamın
Bulut:Gerek yok bir daha görürsem ben çizerim

Bulut:Yıldız ben buradayken davut beye birşey olursa, yeryüzünde gökyüzünde tek yıldız bırakmam

Çeto: Sayenizde yaşıyorum başkanım.
Muro: Sayende liderlikten 2 saat boyunca azar işittim….
Çeto: Siz ne dediniz?
Muro: Lanet olsun içimdeki insan sevgisine dedim ne dicem.
Çeto: Sizin içinizdeki bu sevgi sizi de beni de yaşattı başkanım. Size artık bi can borçluyum başkanım.
Muro: Ne biri bin can borçlusun Çeto…

Polat: Eğer yalan söylüyorsan seni dilinden asarım Hakan

İskender: Nazımım, Mematinin bünyesi kaldırdı mı eroini?
Nazım: İtiraz etmedi efendim
İskender: İnsanlar ne çabuk alışıyor kötü şeylere.. Memati beni duyuyor musun?

Hüsnü: Ben bişey anlamadım Memati Bey öldü mü?
Tuncay: Bütün herkesin merak ettiği şeyi ben nerden bileyim Hüsnü Bey?
Hüsnü: O zaman babaannemin dediği gibi hayırlısı diyelim hayırlısı olsun...

----
İskender: Dur Hakanım dur madem Polat Alemdar bu kadar çabuk vazgeçti biz bu kadar çabuk vazgeçmeyelim. Mematiler kolay yetişmiyor!
Memati: Biz o hatayı yaptık, siz yapmayın. Silahı dayamışken çekin tetiği!
Hakan: Öldürelim efendim
İskender: Ben öldürmeyelim demiyorum Hakanım. Öyle bi işte kullanalım ki adı ölümsüz olsun!.. Memati eroine alerjin var mı?
Memati: Ş.. etme öldüreceksen adam gibi öldür!
İskender: Bu nedir Nazımım? Büyükleri yanındayken emirsiz hareket eden adamın köpekten ne farkı vardır? Atın bunun leşini çöpe..
----

Abdülhey: Uyuma ş.. uyuma
Polat: Öldürme istersen Abdülhey
Abdülhey: Uyumasın diye vuruyorum abi…Sende burada Hakanın yaşamasına dua et Nevzat

Davut: Kim yaptı bunu sana?
Bulut: Örgüt
Davut: Neden?
Bulut: Soramadan sıktı ş..
Davut: Seni en azından örgüt öldürmek istiyor beni öz kızım.
Bulut: Nasıl yani?
Davut: İyileş ayağa kalkınca konuşuruz

Bulut: Ulan Muro listemin başına sen geldin bakalım seni benim elimden kim kurtaracak?

Çeto: Sayenizde yaşıyorum başkanım.
Muro: Sayende liderlikten 2 saat boyunca azar işittim….
Çeto: Siz ne dediniz?
Muro: Lanet olsun içimdeki insan sevgisine dedim ne dicem.
Çeto: Sizin içinizdeki bu sevgi sizi de beni de yaşattı başkanım. Size artık bi can borçluyum başkanım.
Muro: Ne biri fi can borçlusun Çeto…

Çeto: Başkanım haberlere çıktık mı?
Muro: Çıktık az önce aradılar Çeto ancorman olur mu diyorlar
Çeto: Ancorman mı ancorman nedir başkanım?
Muro: Ancorman, kapitalist burjuva düzeninin televizyondaki ana haber ajans sunucusudur!..

Polis: Bir ressam gönderelim eşkalini çizsinler
Bulut: Gerek yok ben bir daha görürsem çizerim

Bulut: Yıldız ben buradayken Davut Beye birşey olursa, yeryüzünde gökyüzünde tek yıldız bırakmam!
Yıldız: Daha kendini koruyamıyorsun Bulut boş boş konuşma.

İnci: Fuat sen babamla mı konuştun?
Fuat: Neyi?
İnci: Senle konuştuklarımızı?
Fuat: Saçmalama kızım adamın yüzüne nasıl derim kızın seni öldürecek diye deli misin?
İnci: Niye imza yetkimi aldı o zaman?
Fuat: Aman bana vermesinde… babama da bişey söylemeye gelmiyor hemen ihbar etmiş. Nasıl hayat ya insan babasına bile güvenemiyor.

Hakan: Ya dışarı çık ya da öldür beni konuşmandan iyidir…
Asu: Hüsnü Bey ben de gelicem ama dışarıda beklerseniz
Hüsnü: Sizi burada bırakamam, Tuncay Beye karşı sorumluluklarım var.
Hakan: Doktor hanım bi gözüme bakar mısınız?
Hüsnü: Ben bakarım
Hakan: Ahh
Nevzat: Ne oluyor ki içerde?
Erhan: Ne olacak, dinsizin hakkından imanlı geliyor. Hüsnü bey çok iyi pansuman eder.

Hüsnü: Bunu Tuncay Beye anlatmazsınız değil mi?
Asu: Tabi ki anlatacağım.
Hüsnü: O zaman bende Tuncay Beye hislerinizi anlatacağım
Asu: Ne hissi
Hüsnü: Tuncay Beyi Jülide Hanımdan kıskandığınızı
Asu: Of Hüsnü Bey
Nevzat: Hiç bişey anlamadım ne diyor bunlar?
Erhan: İlk defa bende Nevzat oldum hiçbir şey anlamadım

Ömer Baba: Babalık kollamak, korumak, üstüne titremek, kol kanat germektir ama hiçbir babanın kaderi değiştirecek kudreti yoktur.

Fuat: Kim söyledi şekerim?
Babanız
Fuat: Babam da ölmeyi hak ediyor bişey söyledik tüm dünyaya yaydı…

Gazeteci: Gladio ya ne diyorsunuz?
İskender: Hmm zamanında lüzumlu bir örgüttü. 60 ihtilalinde ilk mesaj neydi nato ya sentoya bağlıyız. Hem diyeceksiniz ki bağlıyız hem de gereğini yapmayacaksınız. Olur mu öyle şey?
Gazeteci: Peki sizce Gladio bittimi?
İskender: Düşmanı kalmadı ama nato bittimi?
Gazeteci: Siz nato ya taraftar mısınız?
İskender: Siz hala 6. Filoyaya karşı mısınız? İnsanlar ülkeler stratejiler ve bununla birlikte çağ değişir. Bu ülkede Gladiodan büyük tehlikeler var siz suni bi gündem yaratarak bu tehlikelerin üstünü kapatıyorsunuz…..
Gazeteci: Düşman milletse siz kimsiniz?
İskender: Sürüyü güdecek olan koyun… Bırakalım siyaseti falan karınız, çocuklarınız nasıl? Size hiç kızmıyorlar mı tehlikeli yazılar yazdığınız için?

Reis: Ula geçen gün senin adamların burada vurulmadı mı?
Muro: Hee vuruldu ne olacak?
Reis: Benim adamlarım vurulsa ben bi daha gelmem ula sen ne yüzsüz şeysin!

Muro: Git işine zaten ortakların duman oldu!
Reis: Sen mi bişey yaptın onlara?
Muro: Sana hesap mı vereceğim?
Reis: Doğru konuş sıkmayım kafana!
Muro: Sen mi sıkacan ha ha ha ha ha

Erhan: Abdül galiba mayına bastım
Abdülhey: Ne mayını Erhan dal dal

Memati: Ne yapıyorsunuz siz, çekilin oradan
Füzecilerden biri: Kendi kendine konuşuyor işte…zafer işareti yap

bu sahnenin HASTASIYIMMMMMMMM............

aslhn
14-04-08, 17:18
memati:abi son bi kere daha istemiyorum
polat:bunun bi keresi son keresi yok
memati:ne demek yok ya sen bırakmadın mı beni onların ellerine baakk senin yüzünden yaptılar
polat:olmaz memati
m:ne demek olmaz kardeşim ihtiyacım var diyorum
m:abi ben çok kötüyüm öldir beni abi öldür yalvarırım öldür
m:öldür ÖLDÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

ay benim içim kötü oldu ya polat bu sözleri hiç unutmaz mematinni tekrardan o kötü alışkanlığına dönme ihtimali çok küçükte olsa (kurtulduktan sonra) polat vicdan azabı çekicek yaw cnm benim o üzülmesin:img-cray:

karafirtina
14-04-08, 20:29
Ben zeki alasyadan boyle birsey beklemezdim dogrusu...hele su cumlesi:
Daha önce yaptığı açıklamada dizinin pornodan bile sakıncalı olduğunu anlatan Zeki Alasya, adeta isyan edercesine şu sözleri sarf etti:
ya arkadaslar bu nedemek ya:img-pilot:@...cok terbiyesizce buldum ben bu cumleyi...eee tabi zeki alasyada hakli biraz inciyle buyuk iskender askini goze alirsak:img-hyste:img-hyste

yldz ayça
17-04-08, 14:24
32. bölümün regtingleri çok güzeldi her bölümde kurtlar vadisi nin regtingleri artıyor inşallah daha iyisi olacak:img-wink:

yalcinersonmez
10-05-08, 18:52
HEDEF KITLE : AB
08 MAYIS 2008 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 19,10 45,60

waay bee Pusu tarihinde bunlarıda görüceğimiz warmış bende bu oranları bekliodum işte dün ratinglere baktığımda gözlerime inanamadım...hatta gözlerimi ovuşturup bi daha baktım ama gördüklerim doğruymuş...Pusu tarihinde böyle güzel ratingler görülmedi hemde totaldede diil A/B de!!!!!!!!
Sonunda rating canavarının bacağını kırdın be Pusu! :happy0064
Aslında bilioruzki bunlar bizim her hafta aldığımız oranlar ama ratingler manipüle edildiği için bakıpta sevinemioduk...Sonunda gördük gerçek ratinglerimizi...
Demek salı gecesinin ratinglerinin yayınlanmama sebebi buymuş medyaya yayılan haberler doğru...Rating ölçen birim anladı bu işte bişiler döndüğünü ve ne hikmetse kurumun gözünü açtığı hafta bizim ratingler her zamankine nispeten tavan yaptı tavan!!!

Bu arada Yaprak D. nü geçmemize 0.50 kalmıştı neyse eğer artık saman altından su yürütülmesse haftaya "HAFTA BİRİNCİSİYİZ!!!":happy0064:happy0064

yldz ayça
10-05-08, 19:08
iLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
08 MAYIS 2008 PERŞEMBE

1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 19,10 45,60
bu bölüm çok güzeldi önecelikle kurtlar vadisi nin gösterdiği bu başarıyı ayakta alkışlıyorum:happy0064 share iyide birde reyting 25 olsa haftanın birinciside oluruz şimdilik günün birinciliği ile yetineceyiz ne yapalım benim için günün birincisi olması yetmiyor illaki her haftanın birincisi olacak:img-wink:

SAHRA_IRMAK
16-05-08, 22:43
arkadaslar muronun anne taklıdı yaptıgı replık eklendı mı? varsa nerede?

N.Şaşmazfan
17-05-08, 08:55
bu hafta ratingler düşmüş.ama yine birinciyiz.sanırım özetin yeni bölümden sonra verilmesi nedeniyle.gelecek hafta eğer özet önce.sonra yeni bölüm verilirse.çok daha iyi sonuçlar alınacak.

kod adı yağmur
20-05-08, 23:44
mervish cnmm senaryon süper devamını beklerim cnmm çok komik
ve de romantik :img-in_lo

N.Şaşmazfan
27-05-08, 07:57
ratinglerin düşük olması cansıkıcı...ama güzel haberler de vardı bu hafta.otistik çoçuklarla ilgili haber.bir daha Vadi ekibine hayran kaldım.

deryaoz
27-05-08, 08:38
ratinglerin düşük olması cansıkıcı...ama güzel haberler de vardı bu hafta.otistik çoçuklarla ilgili haber.bir daha Vadi ekibine hayran kaldım.

gerçekten hayırlı bişe yapmaları bu gibi konulara değinmeleri çok güzel tebrik ediyorum kurtlar vadisi pusuyu :happy0064:happy0064:happy0064

N.Şaşmazfan
29-05-08, 10:18
bir haber gördüm kvphaberler bölümünde sinirlerim bozuldu.mematiyi katil ilan etdiler...

deryaoz
29-05-08, 10:26
bir haber gördüm kvphaberler bölümünde sinirlerim bozuldu.mematiyi katil ilan etdiler...

nasıl yani nasıl olacakmış neden katil diyorlar anlıyamadım :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

N.Şaşmazfan
29-05-08, 10:35
uyuşturucuyla ilgili bir haber.işte haberden bir bölüm.son cümleye dikkat

MEMATİ NE HALE GELDİ?

Bu arada CHP’li Ersin ile MHP’li Hasan Özdemir, uyuşturucu kullananları aşağılayıcı programların gençler üzerinde caydırıcı bir rol oynayacağı görüşlerini dile getirerek, ailelerin de bu konuda eğitilmesi gerektiği görüşlerini savundular.

CHP’li Canan Arıtman da, bazı televizyon dizilerinin özendirici olduğunu belirtmesi üzerine MHP’li Özdemir’in, Kurtlar Vadisi dizisi oyuncularından “Memati” karakterinin örnek göstererek, “Televizyonlarda bu tür uyuşturucu kullananları aşağılayan programların caydırıcı olabilir. Gördünüz mü Memati uyuşturucu kullandıktan sonra ne hale geldi ve herkesi üzdü” dediği ifade edildi.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynayan gözü pek katil Memati, düşmanları tarafından kaçırılıp, zorla uyuşturucu verilerek uyuşturucu bağımlısı haline getirilmişti.
medyatava

N.Şaşmazfan
02-06-08, 12:50
haberlerin hepsini okudum...henüz kötü bir yorum ya da eleştiri yok.her halde 40.bölümdeki flash back de bir kusur bulamamışlar...

NuRenNuR
02-06-08, 12:56
haberlerin hepsini okudum...henüz kötü bir yorum ya da eleştiri yok.her halde 40.bölümdeki flash back de bir kusur bulamamışlar...

kusursuzdu bence gayet güzeldi.
Ama Yüksel Aytuğ'un yazısı dikkatimi çekti. Gerçekten herkes birinin kuklası olmaya başladı. Güzel anlatılıyo ama sonu nereye varacak çok merak ediyorum. Bu yüzden İsko'nun yakalanmasını istemiyodum bakalaım bundan sonra vadide neler olacak

N.Şaşmazfan
07-06-08, 11:45
vadi ekibi kapodakyada...bununla ilgili bir sürü haber okudum ve ekledim...Muronun filmini yapacakmış Pana Film...Gurkan,Necati fanların büyük ilgisi karşısında çok şaşkındı...özellikle de gurkan...ama hiç şaşmamaları lazım...onlar bunu sonuna kadar hak ediyor....

N.Şaşmazfan
08-06-08, 09:49
ya ambulans ya cenaze yüksel beyin yazısını okudum...ama hiç de onun gibi düşünmüyorum...senaryoda nasıl uygun görülüyorsa öyle olucak...tabi ki para konusu da önemli...ama sanmıyorum ki oyuncular Vadi gibi çok izlenilen bir diziden böyle kolay vaz geçer...

N.Şaşmazfan
22-06-08, 11:26
muro,çeto ve yıldırımın rol alacağı filmi çok sabırsızlıkla bekliyorum...Pana reko kıracak bir sinema filmi yapıcak...bundan eminim...Pusunun yokluğunda bizi yanı fanları düşünüyorlar...her kes tatil yaparken onlar çalışıyorlar...bir kez daha tebrik ediyorum Pana Filmi...filmin konusu belli...zaten muro,çeto,yıldırım=komedi....

N.Şaşmazfan
02-07-08, 18:17
yeni sinema filminden yeni bir haber alamasak da...Raci ve Necatyi Arogun setinde görmek de güzel...

N.Şaşmazfan
12-07-08, 12:31
Kurtlar Vadisi Pusu atvye geçiyor mu diye haberler çıkıyor...Panadan henüz bir açıklama gelmedi...ama yazılanlara bakılırsa...Henüz kesin bir sonuç yok...

yakupoglu61
12-07-08, 13:09
saner ayar KV yi bırakmaz,
atv de ne kanal d ye geçtiğinde gördük

N.Şaşmazfan
13-07-08, 11:53
ben geçmesine bir şey demiyorum...zaten...hangi kanalda olursa olsun izlerim...fakat haber doğru mu yalan mı onu bilmek istiyorum..hem belki atvye geçince yeni sezon daha çabuk başlar...

N.Şaşmazfan
22-07-08, 13:05
ergenekon olayları ile kurtlar vadisi arasındakı benzerlik hakikaten de çok şaşırtıcı...ama ana haberlerde,gazetelerde bunu farklı bir şekilde yorumluyorlar...

N.Şaşmazfan
31-08-08, 12:08
35 bölümlük serüven başlıyor.Galiba bu sezon Pusunun son sezonu.Çok üzülüdüm bu haberi okuyunca.Ama küçükte olsa devam etme ihtimalı varmış.Pana süpriz yapa bilirmiş.

_ZeynepSasmaz_
01-09-08, 08:52
Ben bu sezonun son sezon olduğunu düşünmüyorum..
Necati Şaşmaz da gidebildiği kadar gider demişti Pusu için..Zaten malzememiz çok..O kadar bol ki hatta vadi yeni başlıyor da diyebiliriz..
Ben 2 seneyi garanti görüyorum..

N.Şaşmazfan
01-09-08, 18:22
Zeynepcim İnşallah senin dediğin gibi olur.Pusu bu kadar çabuk bitmesin.

N.Şaşmazfan
13-09-08, 09:12
Sonunda tarih açıklandı.Pusulu vadimiz 9 ekimde başlıyor.Çok sabırızlanıyorum.Yalnız haberde Polatın ekibinin kan kayb edeceyi yazıyor.Demek ki biri ya da birileri ölücek.

dizibarca
29-09-08, 20:58
Sonunda tarih açıklandı.Pusulu vadimiz 9 ekimde başlıyor.Çok sabırızlanıyorum.Yalnız haberde Polatın ekibinin kan kayb edeceyi yazıyor.Demek ki biri ya da birileri ölücek.

zaman yaklaşıyor. çok merak ediyorum polat ın arkadaşlarından kim ölecek mematiye bişey olmaz inşallah

berke_-_hürcan
02-10-08, 17:41
h€rzamanki gibi reytingleri çok güzel...
sadece başlaması çok uzun sürüyor bi o hoşuma gitmiyor:icon_sorr
bu arada bu konuyu eklediğin için saol:img-wink:

ruzgar88
03-10-08, 21:39
senaryonu okudum evet kvsiz günlerde murolu çeto lu bir senaryo eline yürğine sağlık sen beni güldürdün Allah da snei güldürsün diyeyim :))) en çok da çetonun kendi kalesine attığı golde dedim gol attım deyice kesin kendi kalesinedir :img-hyste çok hoştu emeğine sağlık..

Polat79
16-10-08, 01:59
Merak etmeyin..bu Sezon Son degil

Kurtlar Vadisi bi kac Sezon daha devam edecek :img-wink:

yalcinersonmez
25-10-08, 02:39
ya millet dünkü bölüm gs nin maçı olmasına rağmen coşmuş yaa oranlara baksanıza a/b de 18.00 totalde 18.90 almış hele share... a/b normalde totalde 50 ye az kalmış ..!!!

sanırım bu rating patlamasının nedenini herkes anlamıştır...Şu anda tüm fikirler ratinglerde oynandığı yönündebirleştiği için gözler bu ratinglerle oynayan kimlerse onlara çevrildi (biz ii bilriz..) o nedenle fazla dikkat çekmememek için şimdi fazla oynayamıolar...

Düşünün bide bu hafta maç olmasaydı...??!

hekimoglu64
25-10-08, 02:56
ratinglerle oynandigi zatan apacik
ortadayi,dahada yükselecek ratingimiz.

zaten kvp türkiyenin tek dizisidir

yaprk dökümünün 1.sirada olduguna bakmayin
hadi kolaysa yaprak dökümü persembe günü
yayinlansin bakalim o zaman görürüz
kvp miz 1 numara zaten yaprak dökümünün bizden bir puan
yüksekte olmasi normal cünki carsamba günü birseyolmuyorki karsininda
güclü rakibi yok ama persembeleri genelde hep maclar var.

bakin bin bir g eski ratingini alamiyor....

to.derya
27-10-08, 12:40
Az önce ana sayfadaki haberlere baktimda bazi diziler bütce yetersizliginden kaldiriliyor. Benide bir korku sardiki sormayin ya ayni akibet bizim kvp icinde gecerli olursa diye. Insallah olmaz tabii. Birde kvp kendisini bir düzeltse artik polat orada bunaldim iyice yaw :img-cray:

feyza
27-10-08, 13:44
10/30/2008 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

SAAT TÜR PROGRAM ADI TÜR AÇIKLAMA
09:00 Dizi Köle Isaura
10:15 Yaşam Her Şey Dahil (CANLI)
13:30 Haber Gün Ortası Haberleri (CANLI)
13:55 Yaşam Deryalı Günler (CANLI)
16:30 Yerli Dizi
17:15 Yarışma Yemekteyiz
19:00 Haber Show TV Ana Haber
19:45 Spor Spor Sayfası
20:00 Yerli Dizi Kurtlar Vadisi Pusu (ÖZET)
21:30 Yerli Dizi Kurtlar Vadisi Pusu
perşem be günü show tv sayafasında dizimiz var gözükor

neris60
27-10-08, 14:30
Panafilmden bir aciklama
gelmdene inanmayin bu afta olmadigina,
bu aksam belki fragman verilir:img-wink:

Gerci herkes yok diyor bir kac hafta
eger öyle olsa neden panafilm haber vermiyor
bu izleyiciye haksizlik degilmi ta son gün mü haber
vericek.:img-pilot
Arkadasimla yakalsik iki haftaya yakindir görüsemiyorum
haber aliirdim normalde,neyse bence bu hafta avr arkiler:img-wink:
bekelyim derim.

bencede bu hafta olmaması için yapımcı şirketten mutlaka bir haber gelirdi.
bekleyelim görelim.genelde fragmanı salı gecesi veriliyor..ama ben sanmıyorum olmadığını yada buna inanmak istemıyorum.

27-10-08, 15:18
Resmi siteden bir arkadas Shotvye mail atmis. Aldigi cevabi siteye yazmis. Buyrun:

Sayın Günay,

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 30/10/2008 perşembe günü yeni bölümü ile yayınlanacaktır.

Show Tv’yi izlediğiniz için teşekkür ederiz.

feyza
27-10-08, 16:10
demin sitenin dizi özetlerine baktım ve geçen haftanın özetini gördüm
eğer yeni bölüm varsa neden sitede eski bölüm özeti var.???
bilgisi olan bir arkadaş cevap verebilirmi

feyza
27-10-08, 16:46
bu hafta kvp nin tekrarı var kesin diziyi yayınlayan siteye girdim orada kurtlar vadisi pusu tekrar diye yazıyordu sanırım bu hafta cumhuriyet bayramı olduğu için 1.5 gün tatil var çoğu insanlar da izinlerini birleştirip tatlile çıkarlar diye
yayınlanmıyor olabilir iyi akşamlar

to.derya
27-10-08, 17:07
Resmi siteden bir arkadas Shotvye mail atmis. Aldigi cevabi siteye yazmis. Buyrun:

Sayın Günay,

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 30/10/2008 perşembe günü yeni bölümü ile yayınlanacaktır.

Show Tv’yi izlediğiniz için teşekkür ederiz.

Oh süper demek yeni bölüm var. E güzelmis. Gene bir hafta beklemek yok yani. Bir ara korktum valla gene beklemek var diye.

feyza
27-10-08, 17:42
ana sayfada kvp nin tekrarları yayınlanacak diyor pana film parasını kanaldan alamamış yani varmı ? yokmu ? resmi siteden neden açıklama yok ki anlamadım
( HEKİMOĞLU SENİN KONUDAN HABERİN VARMI ):icon_sorr:img-cray:

neris60
27-10-08, 18:57
arkadaşlar şimdi neye karar verildi.dizinin yenı bölümü oynuyormu oynmaıyor mu.sonuç ne..hayır bilelimde ona göre kendıimizi hazırlayalım:img-wink:

NuRenNuR
27-10-08, 19:08
arkadaşlar şimdi neye karar verildi.dizinin yenı bölümü oynuyormu oynmaıyor mu.sonuç ne..hayır bilelimde ona göre kendıimizi hazırlayalım:img-wink:

Belirsiz. En geç yarın akşam belli olur arkadaşlar. Resmi sitede fragman verilir bugün ya da yarın. İnşallah bu akşam verirler

neris60
28-10-08, 01:04
forum sessiz .kimse bişey yazmamış .
sanırım bu dizinin yeni bölümünün olmayışından olsa gerek.ben kendimi inandırdım.sizde inandırmaya başlasnız iyi olacak galiba.dizmiz yokkk.:img-cray:

legends_of
28-10-08, 01:22
forum sessiz .kimse bişey yazmamış .
sanırım bu dizinin yeni bölümünün olmayışından olsa gerek.ben kendimi inandırdım.sizde inandırmaya başlasnız iyi olacak galiba.dizmiz yokkk.:img-cray:

Sanırım bu mümkün olabilir :img-cray: :img-cray:
Bu hafta Panafilm Eşref Saati ni yayınlamadı :bilmim Bu bir kriter olamaz gösterge olamaz ama yine de kuşkuya itiyor insanı :icon_whis
Dizide yeniden uzuuuuuuunn bir aradan sonra merak uyandıran olaylar olmuştu benim açımdan İnşallah yaınlanır yeni bölümm

NuRenNuR
28-10-08, 09:12
Arkadaşlar
Dün akşam eşref saati yayınlanmadı. Ve en kötüsü show tv'nin yayın akışında kurtlar vadisi tekrar yazıyor artık. Önceden yeni bölüm yazıyordu değiştirmişler:icon_sorr
Napmaya çalışıyolar anlamış değilim. Bi yandan da hak veriyorum sonuçta bi sürü para harcanıyor ama bu dizi açısından çok kötü bence

hekimoglu64
28-10-08, 09:22
Günaydinlar kurtcuklar,
Haberlerle geldim kvp bu hafta malesef
ne yazikki yok:img-pilot:icon_sorr Show tv ile
anlasamamazliklar oluyormus+kvp belki baska bir tv
kanalina gecebilirmis
Anlasamamazlik devam ederse Show tv ile.

Bu kanal
Atv olabilirmis.

hekimoglu64
28-10-08, 09:31
Arkadaslar kvp bir kac hafta olmayacak
baska tv´ye gecis yapacagi icin bir kac bölüm
olmayacak.

Bu hafta tekrrai var dizinin
haberiniz olsunkesindir.

NuRenNuR
28-10-08, 09:38
Nasıl yani? Başka kanala geçmesi kesin mi? Sadece bi ihtimal diye düşünüyodum. Neyse bu hafta yayınlanmazsa yaınlanmasın artık. Yeter ki tamammen kaldırılmasında. Bide heyecanlı bi yerde bitti . Konuda toparlanmadı bi sürü karakteri daha göremedik bile. Allah'ım dünden beri düşünmekten rüyalarıma girdi:img-blush
Keşke kanal değiştirmese:icon_sorr

hekimoglu64
28-10-08, 10:04
Nasıl yani? Başka kanala geçmesi kesin mi? Sadece bi ihtimal diye düşünüyodum. Neyse bu hafta yayınlanmazsa yaınlanmasın artık. Yeter ki tamammen kaldırılmasında. Bide heyecanlı bi yerde bitti . Konuda toparlanmadı bi sürü karakteri daha göremedik bile. Allah'ım dünden beri düşünmekten rüyalarıma girdi:img-blush
Keşke kanal değiştirmese:icon_sorr

Schow tv ile
anlasamamazlik %90 mis
panafilm baska kanala
istiyormus.
Atv

yakupoglu61
28-10-08, 11:10
bu transfer show tvnin sonu olur adam gibi reyting alan 1 dizisi varken böyle bi yanlış yaparlar

fu®KaN
28-10-08, 11:35
RENTİNGLER HER ZMNKİ GİBİ HATSAFFA DA :d

28-10-08, 11:51
Nedemek dizi birkac hafta cikmayacak. Yetti ama, zaten en gec baslayan bizim dizi oldu, 3 hafta yayinlandi. EEE simdi ne oldu. Birde kanal degisecekmis, ya allah askina showtvden sonra ne atvsi ya. Zaten gicigim o kanala. Su anda moral 0 ustune 0 ne diyebilirimki baska,pessssss......

to.derya
28-10-08, 12:50
Nedemek dizi birkac hafta cikmayacak. Yetti ama, zaten en gec baslayan bizim dizi oldu, 3 hafta yayinlandi. EEE simdi ne oldu. Birde kanal degisecekmis, ya allah askina showtvden sonra ne atvsi ya. Zaten gicigim o kanala. Su anda moral 0 ustune 0 ne diyebilirimki baska,pessssss......

Diziyi tamamen kaldirmasinlarda ben raziyim beklemeye. Ya inanamiyorum ya. Tamda yerinde bitmisti. Bunlar alaymi ediyor bizlerle. Ne olur sanki panafilm biraz indirimde bulunsa, olan izleyiciye oluyor.

doktor999
28-10-08, 14:15
dizi nin eski bölümlerini seyretmek istemiyorum .. yapımcı bir yolunu bulmalı
hangi kanal olursa olsun farketmez

MoOnDaNcE-11
28-10-08, 15:10
Simdi show tv'i aradim ve uzulerek soyluyorum ki bu hafta yeni bolum yok .

Panafilmin de teli mesgul caliyor bir seyler dondugu kesin ortada...

IsoFan-70
28-10-08, 18:35
Bence Hekimoglu64 Hakli ... Once Bir Fragmani Falan Gorelimm .. Ki Zaten Ayni Bolumse Bu Hafta Gosterirler Ayni Bolum Falan Diye ..

Birde Dizinin Kanal Degistiricegini Sanmam Hele ATV Gibi Bir Kanala Gitmez ..
Once KanalD'deydi Sonra Showa Gecti Degiseceginide Sanmam ..
Illa Gelecektir Resmi Bir Aciklama .. Bekliyelim Derm Ben. Sabrin Sonu Selamettir=)

Kadir_Reis
28-10-08, 22:56
Ekonomik Kriz Dünya'yı Sardığı Gibi Türkiye'de Sardı Kurtlarvadisi Pusu Maliyeti Yüksek Olan Bir Dizi Kanal Yöneticileri İndirim İstemeleri Normal...Ama Eğer Gazetelerde Okuduğumuz Gibi Pana Film Bunu Red Ediyorsa Kurtlarvadisi Pusu'yu Yol Veririm,Artık Öyle Bir Ekonomik Kriz Geldi ki,Ufak Bir Hata Bile Çok Büyük Zarar Uğratır,Ben Bir İzleyici Olarak Dizi'nin Kanal Değiştirme Gibi Durumu Olursa Bunun Kesinlikle ATV'nin Olmamasını İstiyorum,Bu Tabi Benim Şahsi Düşüncem Herkesin Düşüncesine Saygılıyım,Ama Atv'ye Geçerse'de İzlerim O Ayrı Bir Mesele...

hekimoglu64
29-10-08, 02:45
Bence Hekimoglu64 Hakli ... Once Bir Fragmani Falan Gorelimm .. Ki Zaten Ayni Bolumse Bu Hafta Gosterirler Ayni Bolum Falan Diye ..

Birde Dizinin Kanal Degistiricegini Sanmam Hele ATV Gibi Bir Kanala Gitmez ..
Once KanalD'deydi Sonra Showa Gecti Degiseceginide Sanmam ..
Illa Gelecektir Resmi Bir Aciklama .. Bekliyelim Derm Ben. Sabrin Sonu Selamettir=)

Ama anlasamamamzlik devam ederse
diziyi atv´ye tasiyacak panafilm:img-yes:

ve bu durum gerceklsesire
dizi 2-3 bölüm yok

panadan haber beklemenize gerek
yok artik arkadasimla görüstüm

panafilm gercekten anlasma olmazsa
show dan ayrilacakmis

cok kesinmisler.

hekimoglu64
29-10-08, 11:48
Kurtlar Vadisi atv'ye gitmiyor
Show TV'den ATV'ye geçeceği öne sürülen "Kurtlar Vadisi"nin hali hazırda öyle bir transferi söz konusu değil.

Senarist Bahadır Özener ile konuştum. Show TV ile bu kriz dönemini en az zararla atlatabileceklerini konuştuklarını söyledi. Bahadır, ocak ayına kadar en azından gündemlerinde böyle bir durumun olmadığını da sözlerine ekledi.

Sina Koloğlu / Milliyet 29.10.2008

Habere sevindim Show tv´de kalmasi bencede,
cok iyi olmus demek anlasma saglandi. O zaman bu durumda
atv´ye gecis yok:good:olsaydi gercekten dizi icin hic iyi olmayacakti.

yanliz arkiler kvp nin son sezonudur
bu sezon necati abiyi birde komedide
görelim bakalim nasil olacak
cünki komedi oynamak istiyor.

to.derya
29-10-08, 11:59

Yani kesin artik bu sezon bitecegi. Tüh ya üzüldüm simdi. Keske bir sezon daha uzatilsa. Seyirci istemiyor ama bitmesini bende istemiyorum. :img-cray:

hekimoglu64
29-10-08, 12:01
Yani kesin artik bu sezon bitecegi. Tüh ya üzüldüm simdi. Keske bir sezon daha uzatilsa. Seyirci istemiyor ama bitmesini bende istemiyorum. :img-cray:

Deryacim simdilik evet bitecek yolunda
ama panafilm izleyicisini hic bu zamana kadar kirmadi
belli de olmaz.
Neden bitmesini istemiyorsunki?
bende istemiyorum aslinda ama bakin necati abiyi
komedide görmüs oluruz degisik bir rolde:img-wink:

IsoFan-70
29-10-08, 12:39

Gecmemesi COk Guzel Birsey .. Birkac Hafta Bekliyelim Bakalim Yeni BOlumu KVP Icin Deger.

Ve Bence Bu Sezon Bitse Guzel Olur Cunki Polati Mematiyi Abdulheyi Artik Baska Dizilerde Baska Degisik ROllerde Gorsek Gercekten Fena Olmaz ..

Hele Necati Sasmaz'i Komedide Bende Gormek Isterdim :D

Cigdem_18
29-10-08, 18:41
arkadaslar ya kurtlar vaidisi resmi sitesi niye acilmiyor ya bilgisi olan varmi

hekimoglu64
29-10-08, 19:18
arkadaslar ya kurtlar vaidisi resmi sitesi niye acilmiyor ya bilgisi olan varmi

ya sorun vardir sitede
yada üyelerin birden yüklenmesinden dolayi
acilmiyordur:)ama sorun var gibi merak etme düzelir oluyor böyle
arada sirada:)

sevecen_84
29-10-08, 19:56
ya sorun vardir sitede
yada üyelerin birden yüklenmesinden dolayi
acilmiyordur:)ama sorun var gibi merak etme düzelir oluyor böyle
arada sirada:)

evet şuan kapalıymış site... sedaya sordum öyle dedi ama neden olduğunu bilmiyorum...inşallah çabuk açılır yaaa.......

Makay53
29-10-08, 20:20
Kurtlar Vadisi Pusu ATV'ye GEÇMESİN Diyenler !!

Arkadaşlarımız Açmış Olduğumuz Facebook Grubumuza Davet Ediyorum..

http://www.facebook.com/group.php?gid=33021933578&ref=mf

Cigdem_18
29-10-08, 21:03
birakin bu isleri kurtlar vadisi pusuya hakettigi degeri vermezse show tv pana filmde istedigi kanala gider atv kanal d ffarketmez yeterki vadi yayinda olsun biz kurtlar vadisini kalan i icin izlemiyoruz vadi oldugu icin izliyoruz kalitesi oldugu ucun izliyoruz dogrulari anlattiklari icin izliyoruz kimsenin cesaret etmeyecegi gercekleri anlattigi icin izliyoruz hangi kanalda olursa olsun ben yine vadimi izlerim arkadas

sevecen_84
29-10-08, 23:00
arkadaşlar mustafa üstündağ bu hafta beyaz showda haberiniz olsun :) beyaz show cuma günü 00:15 de....

nalan-k
29-10-08, 23:46
1: bende showda kalmasini isterim:img-yes:
2: ama kurtlar nerde olursa olsun izlerim:img-yes:
3: kurtlar zaten showda kaliyor!:happy0064

NOT: ya artik kapatalim bu atv muhabettini, aciklama yaptilar gecmiyeceklerini dahil. Bence dizimiz insallah haftaya artik tüm hiziyla baslar showda. nezaman basliyacagina bakalim biz degilmi:img-wink:

hekimoglu64
30-10-08, 21:07
Arkadaslar Kvp haftayada yayinlanmayabilirmis
arkadasimla görüstüm az önce,belli degilmis yani:icon_sorr

Show tv ile anlasmaya varmaya calisilyiormus. hAala.

Kadir_Reis
31-10-08, 00:59
Arkadaslar Kvp haftayada yayinlanmayabilirmis
arkadasimla görüstüm az önce,belli degilmis yani:icon_sorr

Show tv ile anlasmaya varmaya calisilyiormus. hAala.

Ekonomi Kriz Gerçekten Türkiye'yi Etkiledi Ama Show Tv'de Alt Yazı Reklamı Olarak 6 Kasım Perşembe Günü Var Diyor!!!

hekimoglu64
31-10-08, 01:49
Ekonomi Kriz Gerçekten Türkiye'yi Etkiledi Ama Show Tv'de Alt Yazı Reklamı Olarak 6 Kasım Perşembe Günü Var Diyor!!!

evet varmis zaten ben o yazidan önce yazmistim
zaten kesin yayinlanamyacagi belli degilde sadece yayinlanmayabilirsmis
dedim neyse su kriz bira an önce bitsin artik yaw hem türkiye hem dünya mvah oldu ya.....

IsoFan-70
31-10-08, 11:39
Insallah Yeni Bolum Haftaya Cikarr ..

Bu Aksam Beyaz Show'da Muro Ceto Yildirim Var .. Belki Bir Kaç Aciklama Ederler .. Yeni Bolumun Ne Zaman Yayinlanacaginida Soylerler Herhalde..

hekimoglu64
31-10-08, 23:34
muro beyaz showa cikacak memati atv avruada
muro canli baglandi sonra memati dedi iste iszleyiler ask sitemiyor felan filen
ama islenicekmis:)

hekimoglu64
07-11-08, 13:37
Ratingler tahmin ettigim gibi yine 1.yiz:good:
ama iki katini almak istiyorsa panafilm,biraz daha inandiric
daha mantik hatasi az olan bölümler yayinlasin.
Eminim o zaman dahada articak ratingler.:img-yes:

saygilar...

o_liseli
10-11-08, 19:16
Kesnlkle katılıyorum,
1.olduk yine süper yaaa...
Bence inandırıcılık konusunda iyiler,yani en azından bu hafta iyiydiler... ;)

arda_gs_glcn
12-11-08, 15:03
KURTLAR YİNE BİRİNCİ

6 Kasım Perşembe akşamı, 45. bölümüyle izleyicisiyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu, birinciliği bu hafta da kimseye kaptırmadı. İşte Polat’ın özgürlüğüne kavuştuğu Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesen 45. bölümünün ratingleri…

Kurtlar Vadisi Pusu, 45. bölümüyle genel izleyicide 16,40 izlenme oranı (rating), 39,90 izlenme payı (share) ve AB kategorisinde 15,20 izlenme oranı (rating), 35,60 izlenme payı (share) ile birinci oldu. TRT’de yayınlanan Benfıca-Galatasaray maçı ise Kurtlar Vadisi Pusu’nun ardından 2. oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümünden hemen önce yayına giren özet bölümü ise genel izleyicide 7,20 izlenme oranı (rating), 17,40 izlenme payı (share) ve AB kategorisinde 6,60 izlenme oranı (rating), 16,50 izlenme payı (share) ile 6. oldu…

:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 :happy0064

nalan-k
16-11-08, 13:11
hazell arkadasimiz haber bölümüne eklemis

Paşayı da vurdular!
Ben olsam bu Polat Alemdar ve adamlarına yumurta küfesi bile taşıtmam. Yahu Allah rızası için bir defa da korumaya çalıştıkları insanlar ölmesin... Bırakın başkalarını, kendilerini bile korumaktan acizler. Son sezonun bilançosu: Pürmüz, Nevzat, Eren, Gönül öldü, Erhan sakat kaldı. Daha öncesini zaten hiç sormayın. Polat'ın gönül verdiği tüm kadınlar şimdi toprağın iki metre altında. Ne Çakır'ı koruyabildiler, ne Dayı'yı... Hepsi Hakkın rahmetine kavuştu. Bizim ekip son olarak Genelkurmay Başkanı Sadi Paşa'yı kurtarmak istedi ama nafile... Paşamız, bindiği helikoptere isabet eden RPG roketiyle şehit oldu... Bir adamı öldürmek mi istiyorsunuz? Verin Polat'ın korumasına, üç gün yaşarsa ne olayım..

Kaynak: Sabah/Yüksel Aytuğ

sabah gazetesinin yazari neyapmaya calisiyor bi türlü anlamadim, yüksel aytug farkinda degil herhalde bi diziden bahsettiigini, ayrica bu dizide islenen cogu seyler gercek hayatta olmus ve kurtlarda canlandirilimis, bence bi gazete yazari olarak gercek hayatta olanlara ilgilense cok daha mantikli olur. herhalde yazicik, yorumluyacak haberi yoktu

güzelim87
18-11-08, 15:12
arkadaslar size bir sorum var. carsamba aksami necati sasmaz ve mustafa üstündag kanaltürk teki MEDYATIK programina katilacaklarmis. ya avrupada yasayan arkadaslara soruyorum, aceba biz nasil izleyebiliriz programi??? kanaltürk burda yayin yapmoiyor. yapiyorsa eger frekanslari bilen var mi?

columba35
18-11-08, 15:44
arkadaslar size bir sorum var. carsamba aksami necati sasmaz ve mustafa üstündag kanaltürk teki MEDYATIK programina katilacaklarmis. ya avrupada yasayan arkadaslara soruyorum, aceba biz nasil izleyebiliriz programi??? kanaltürk burda yayin yapmoiyor. yapiyorsa eger frekanslari bilen var mi?

Frekans Bilgileri: kanaltürk
TÜRKSAT 3A
D/L FREKANS : 11642 MHZ
SEMBOL RATE : 10370
FEC : 5/6
POZİSYON : HORİZANTAL / YATAY (DOĞU)

bu frekanstan cıkıyo ama bizde biraz bozuk

güzelim87
18-11-08, 16:19
Frekans Bilgileri: kanaltürk
TÜRKSAT 3A
D/L FREKANS : 11642 MHZ
SEMBOL RATE : 10370
FEC : 5/6
POZİSYON : HORİZANTAL / YATAY (DOĞU)

bu frekanstan cıkıyo ama bizde biraz bozuk

tesekkür ederim canim.:good:

N.Şaşmazfan
23-11-08, 06:23
Pana Filmin ratinglerle ilgili bir kaç haberini okudum.Pusu 1. oluyor her hafta.Galiba Pana Film bununla yetinmek istemiyor.Buna şaşırmadım.Daha iyisini yapa bilirler.