yakamoz16
26-04-07, 09:12
Arkadaşlar Buradan Yorum Yapabilirsiniz.
|
Tüm Versiyonu Göster : Basında Cıkan Haberlere,İzlenme Oranlarına,Senaryo ve Repliklere Yorumlar Sayfalar :
[1]
2
yakamoz16 26-04-07, 09:12 Arkadaşlar Buradan Yorum Yapabilirsiniz. mc_merve 26-04-07, 17:11 aslicim basliklar icin cok tskrler ilk bolum reytingi superdi gittikce daha cok articak eminim yani birinciydik birinciyiz birinci olacagiz :happy0064 :happy0064 :happy0064 yakamoz16 01-05-07, 11:51 Merve ve papatya abla eklediğiniz replikler süper ellerinize sağlık.. Ya bu kadar güzel replikleri yazanlara helal olsun,harikalar acem kızı 02-05-07, 18:58 polat: dayı içerde adamımız varmı? halo:çok şükür yok. polat:içerdeki tetikciyi öldürecekler, buna engelleyecek birileri varmı içerde. halo:zor ama buluruz.istersen içeriden kaçıralım can polat. polat:daha içeri yeni soktuk... halonun o "yok çok şükür" lafına kopmuştum ya MiiRvE 03-05-07, 12:16 Cok iyi gidiyor reytingler bekledigim gibi :D mc_merve 04-05-07, 00:17 tarik_naz replikler super valla cok tsklrler bizlerle paylastigin icin RIZA_BABA 04-05-07, 21:37 Evet Arkadaşlar Kurtlar Vadisi Pusu Unutulmaz Sözlerini Burada Paylaşalım Yazalım yakamoz16 07-05-07, 18:25 reytingler yine süper:happy0064 papatya abla çok sağol eklediğin için... tarik_naz ,merve,papatya abla,yalcinersonmez replikler için çok sağolun hepsi birbirinde güzel hele şekerim bölümü:img-hyste çok sağolun.. papatya67 10-05-07, 11:43 çok geç yayınlanmasına ve tekrar bölüm olmasına ragmen reytingi fena değil... ayşegülselim 12-05-07, 17:21 tşkler paylşım için papatya67 18-05-07, 11:03 reytinglerimiz yine yükselmiş...bu harika ya...ilerki bölümlerde dahada iyi olacak...:good: mc_merve 18-05-07, 11:14 oo gine birincyiz sharelerde yukselmis yakinda daha cok yukselir:happy0064 :happy0064 yakamoz16 18-05-07, 11:15 Yine birinciyiz,sharelerde yükselme var haftaya daha da yükselir.. yakupoglu61 18-05-07, 11:17 bn hala Kurtlar a bu reytingleri yakıştıramıyorum, bu kadar reklam almasına karşın beklenen düzeye bir türlü çıkamadı...! show tv neden 2 iyi reyting alan dizisini bi akşama koyarki, çarşamba günü show için çok kötü bi tanesini oraya koyabilir...! havin91 18-05-07, 11:22 Super, yine Birincigiz!! yalcinersonmez 18-05-07, 12:37 ratinglerde 1.yiz her zamanda öle kalacağımızı biliom ama shareler çok düşük yaw mutlaka oymnuolar bu reytinglerle m.alara 18-05-07, 14:58 bn hala Kurtlar a bu reytingleri yakıştıramıyorum, bu kadar reklam almasına karşın beklenen düzeye bir türlü çıkamadı...! show tv neden 2 iyi reyting alan dizisini bi akşama koyarki, çarşamba günü show için çok kötü bi tanesini oraya koyabilir...! bende aynen katılıyorum, doktorları çarşambaya alsalar, prşembede önce kv nin tekrarını sonra yeni bölümünü verseler hem kv nin reytingi artar, hemde çarşambayı kurtarmış olurlar, zaten kvnin tekrarıda 2. olur, doktorlarda 2. oluyor boşuna harcamış oluyor doktorları çarşambada ama yinede reytingler normal bence, kv yayına çok geç girdi, tüm dizilerin belli bir izleyici kitlesi oluşmuştu, onlarda izlemeye başladıkları dizileri bırakıp tekrar kv ye dönmezler, birde artık internetten indirebildikleri için çakışan dizilerde bazıları diğer dizileri izleyip kv yi netten indiriyor, o yüzden boş verin böyle iyi giderek artacaktır zaten Hirotaro 18-05-07, 16:02 Artık bu bölümden itibaren gerçek yükseliş başlayacaktır.;) SuluSaray 18-05-07, 16:39 Evet yine 1.yiz. Insallah share daha cok yükselecek ve KV hakettigi gibi eskisi gibi rekorlar kircak ;) burçinn 18-05-07, 21:01 valla ben sharelere falan pek dikkat etmiyorum bakıyorum birinciyiz iyi birinci olmuşuz diyorum:)ama dediklerinize göre eskisi kadar reyting almıyor şu anda.herhalde sene başı başlasaydı ya da en azından şubatta yasaklanmasaydı şu anda durum çok daha iyi olurdu.sezon sonu başladı resmen dizi diğerleri finallerine geldiler senaryoları iyice ısındı.ama yükselmişiz herhalde bu hafta:img-wink: nalan-k 18-05-07, 22:10 1. olmusuz kutlarim reytingler gayet iyi, ama daha iyi olabilir, bence diger kanalda bir baska türkiyenin gercekleri olan dizinin olmasi, aslinda cok yazzik ikiside ayri günlerde en azindan ayri saate olsalar cok daha iyi olucak her ikisi icin, tabii bu benim görüsüm. MoOnDaNcE-11 18-05-07, 23:03 Birinciyiz ama daha KVP daha iyisine layik :good: yakamoz16 20-05-07, 10:56 Alara senaryona bittim gerçekten senin geçen hafta bana dediğini şimdi ben sana diyorum 6.bölümü izlemeye gerek yok:img-hyste izlemiş kadar oldum.. Senaryon çok güzel başarılıda bakalım hangi kısımları tutacak.... Ellerine sağlık. halit_fan 20-05-07, 11:12 arkadaşlar bişey sorcam yaaaa.....k.v mi birinci izlenme olarak binbir gece mi???? Tyran 20-05-07, 11:22 ilginc bi soru ilginc birisi tarafindan ama KV nin 1. oldugunu rahatlikla söyliyebilirim sana :-) Antialiye 20-05-07, 11:27 arkadaşlar bişey sorcam yaaaa.....k.v mi birinci izlenme olarak binbir gece mi???? Halkimiz bindirbirgeceyi tercih ediyor ve inanilmaz bir yuzdeyle. Eh bana sorarsan Berguzar icin bile o cile cekilmez ama izliyorlar ise engel olamiyorsun:img-wink: Princess-Sila 20-05-07, 12:20 ya ben bi Kurtlar Vadisi delisiyim eklediginiz replikler yaptiginiz calismalar ve yazdiginiz senaryolar hepsi harika elinize kolunuza yüreginize saglik hepsi muhtesem olmus :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 m.alara 20-05-07, 12:54 replikler süper arkadaşlar teşekürler ya nasıl aklınızda tutuyorsunuz, izlerken notmu alıyorsunuz:img-yes: yorumlar içinde teşekürler yakamoz aslında hepsi tutacaktıda , şimdi raci ile bahadır okumuşlardır, tutmasın diye değiştirmeye çalışıyorlardır:img-hyste m.alara 20-05-07, 13:18 Halkimiz bindirbirgeceyi tercih ediyor ve inanilmaz bir yuzdeyle. Eh bana sorarsan Berguzar icin bile o cile cekilmez ama izliyorlar ise engel olamiyorsun:img-wink: haklısın valla , bir kaç bölüm seyrettim belgüzar korel hatrına ama kv-ıraktaki belgüzar nere 1001 gecedeki belgüzar korel nerde , demekki yönetmen çok şey değiştiriyormuş halit_fan 20-05-07, 14:45 gerçi ben ikisinide seviyom ama...arkiyle iddaaya girdik bi türlü anlatamıyom..bu hafta kaç reyting yaptı kurttlar vadisi??? begümm888 20-05-07, 14:50 valla benim de en sevdiğim iki dizi k.v ve binbir gece o yüzden ikisinin de iyi reytingler almasından memnunum:img-wink: ama bildiğim kadarı ile şu anda binbir gece daha iyi izlenme açısından.gene bir "ama" diye cümleye başlayayım izlenme oranı olarak binbir gece ama kalite,senaryo ve çekimler olarak kesinlikle k.v derim ben:img-yes: abdullah_54 20-05-07, 15:25 Arkadaşım Binbir Gece şu anda dizimizin oranlarının çok yukarısında.Şu anda ülkenin en çok seyredilen dizisi... Bir saniyesini bile seyretmedim ama KV'yi bir saniye bile seyretmeden acımasızca yorum yapanlara uymuyorum ve Binbir Geceye de saygı duyuyorum. celeborn 20-05-07, 15:26 ben de bir ara bbg'yi izliyodum hemde severek ama sonra yavaş yavaş sıkmaya başladı aynı şeyleri uzatıp uzatıp duruyolar gibi ama tabi kurtlar vadisinin sürekli kendini yeniliyo olması böyle hissetmeme neden olmuş olabilir kuşkusuz kv türk dizi tarihinin en önemli yapımlarından biridir:good: halit_fan 20-05-07, 15:53 k.v bi aralar reyting rekorları kırıyodu..ama o zaman daha güzeldi..şimdide güzel ama özgü namal olmayınca sanki boşluk oluyo.. Antialiye 20-05-07, 16:18 k.v bi aralar reyting rekorları kırıyodu..ama o zaman daha güzeldi..şimdide güzel ama özgü namal olmayınca sanki boşluk oluyo.. Ozgu Namaldan cok dizi 5.sezonda ve ozellikle senaristlerin 4 sezonda yaptiklario bir suru yanlis yuzunden eski kalitesinden uzakta. Ama buna ragmen goruldugu izere hala bir dizi cikabiliyor ortoya. Binbirgecede ne loacak peki. En fazla bictigim onmur 2 sezon o da 1 sezondan sonra sacmalamaya baslayarak respecttotime 20-05-07, 16:46 k.v bi aralar reyting rekorları kırıyodu..ama o zaman daha güzeldi..şimdide güzel ama özgü namal olmayınca sanki boşluk oluyo.. nefise bunun eksikliğini giderir diye dusunyorum.Bence rolune çok ısındı.Su an içine rolune ısınanlar arasinda bir bulut iki ahu. burçinn 20-05-07, 18:21 evet özgü namalın yani elifin eksikliği hissediliyor.ama bence k.v hala başarılı bir dizi 5.sezonu olmasına rağmen ki beş sene sürmesi bile başlı başına bir başarı rtüke ona buna rağmen:img-yes:Türkiye'deki tüm olaylar dizinin üstüne kaldı. binbir geceyi ise ben de seviyorum ama seneye bayacağını düşünüyorum şimdiden başladılar baymaya zaten. ben aliyeden dolayı da bu dizinin senaristlerini biliyorum.uzattıkça uzatırlar seneye konuyu.bir konu 20 bölümde ancak biter.k.vnin zor bir senaryosu var senaristlerinin çok fazla saçmaladığını falan söylemişsiniz ben hiç öyle düşünmüyorum.mutlaka hataları vardır ama o kadar da değil yani.neyse bu binbir gece konusu nerden açıldı yahu...biz k.vye bakalım bırakalım binbir geceyi:img-wink: respecttotime 20-05-07, 18:26 KV ilk senesinde de boyleydi sonradan açildi.tamam su an kadro aynı ama su an icin izleyenler sadace kendi özizleyicisi.Yani KV su an alabileceği en kötü reytingi alıyor bu rakam 9 lara da düşebilir ama onun da altina düşmez.Olaylar konular biraz daha otursun herkesimden insan izlemeye baslar. ruzgar88 20-05-07, 19:51 yazdığın senaryoyu zevkle okudum .. nezife anne ile ömer babnın replikleri cuk oturmuş diye bilirm ... elşne sağlık perçem bir türlü gelmek bilmiyor bunun ile oyalanmak da güzeldi ... yürğeine meğine sağlık cnm ... mc_merve 20-05-07, 19:52 ben acikcasi pek sharelere bakmazdim daha onceden daha yeni sizler sayesinde bakiyorum herkes sorun yapmis share olayini sonucunda birinciyiz ayrica ben eminim konu tam olarak anlasilsin kimin ne oldugu diger ailelerde tanitilsin sharelerin yukselecegini umuyorum seth_gecko 20-05-07, 21:24 m.alara dediğin kadar varmıs super senaryo yazmıssın senin senoryoyu birebir yaparlarsa hiç sasmam devamını bekliyoruz senden m.alara 20-05-07, 23:19 bence özgü namalın olmayışı diziyi biraz sarsmıştır, ama özgü namal olduğu için değil baş rol oyuncusu olduğu için, kolay kolay hiç bir dizi baş rol oyuncusunu kaybedip ayakta kalamazken, kv yinede iyi toparladı, üstelik sadece elifte değil dizinin ana karakterlerinin %90'ı öldü, ve şua anki karakterlerin %90'ı yeni, tabiki eski kv olmasını bekleyemeyiz yeni karakterleri tanımak alışmak zaman alacaktır, ama yeni oyuncuların çok iyi olmasıda avantaj şimdiden herkes bulutr karakterine ısındı, diğerleride ön plana çıktıkça herkes bu diziyi çok sevecek ve reytingleri eski kv yi sollayacak Antialiye 20-05-07, 23:29 evet özgü namalın yani elifin eksikliği hissediliyor.ama bence k.v hala başarılı bir dizi 5.sezonu olmasına rağmen ki beş sene sürmesi bile başlı başına bir başarı rtüke ona buna rağmen:img-yes:Türkiye'deki tüm olaylar dizinin üstüne kaldı. binbir geceyi ise ben de seviyorum ama seneye bayacağını düşünüyorum şimdiden başladılar baymaya zaten. ben aliyeden dolayı da bu dizinin senaristlerini biliyorum.uzattıkça uzatırlar seneye konuyu.bir konu 20 bölümde ancak biter.k.vnin zor bir senaryosu var senaristlerinin çok fazla saçmaladığını falan söylemişsiniz ben hiç öyle düşünmüyorum.mutlaka hataları vardır ama o kadar da değil yani.neyse bu binbir gece konusu nerden açıldı yahu...biz k.vye bakalım bırakalım binbir geceyi:img-wink: Ben Kv senaristleri saçmalıyor diye bir cümle kullanmadım.Benim dediğim olay dizi ilk 3 sezonda çok iyi giderken kanaldye geçtikten sonra birden tepetaklak oldu. En basiti çoğu sahne akıldan uçup gitti. Hangi bölüm hangi sahnede olduğunu hatırlayan ben Kanal D deki bölümlerden kafamda şu anda pek birşey kalmadığıunı düşünürsek:img-yes: Kv senaristleri benim en beğendiğim ve saygı duyduğum senaryo gurbudur. Bugüne kadar komedi dahil her dizilerine ayrı bir ısınmışlığım vardır ama dediğim gibi 4.sezondan sonra eskisi gibi eğilmediler senaryoya.Araya film girdi başka şeyler oldu ama kapasitelerini göstermeleri lazımdı. m.alara 20-05-07, 23:29 Arkadaşım Binbir Gece şu anda dizimizin oranlarının çok yukarısında.Şu anda ülkenin en çok seyredilen dizisi... Bir saniyesini bile seyretmedim ama KV'yi bir saniye bile seyretmeden acımasızca yorum yapanlara uymuyorum ve Binbir Geceye de saygı duyuyorum. katılıyorum hiç bir diziyi izlemeden yorum yapmak doğru değil, bende zaten izlemeden yorum yapmam yeri değil belki ama binbirgecenin ilk 2 bölümü harikaydı ama 2 bölümden sonra 1001 gece sar başa oldu, sadece onun içinde demiyorum ben her başlayan dizinin 3-4 bölümünü seyrediyorum, senaristler sanırım senaryoyu sadece 13 bölüm üzerine kuruyorlar ve dizi tutulunca uzatmaya çalışıyorlar, o yüzdende çok iyi bir konuyla başlayan diziler 3. 4. bölümden sonra konu tekrarına giriyor. _ZeynepSasmaz_ 21-05-07, 06:31 Binbir gece ve onun tarzında diziler kısa zaman sonra saçmalamaya başlar ama Kurtlar Vadisi hergeçen bölümde daha da güzeleşir.. Eski Kv'den de belli, her geçen bölümde kendini yineliyordu ve asıl Kv 20. bölümden sonra başlamıştı. Ayrıca Özgü Namal'ın eksikliğinin diziyi etkilediğini sanmıyorum, çünkü bu dizide kimler öldü de diziye birşey olmadı Elif ölünce mi olacak ki bir Aslan Bey , bir Karahanlı Elif'ten daha önemli ve vadinin yapı taşlarını oluşturan karakterlerdi..Zaten Elif genel itibariyle çok sevilen bir karakter değildi,halk tarafından daha çok gıcık olunuyoydu bir Çakır bir Aslan kadar sevilmiyordu, ben çok severdim, ve bir çok kişi de seviyor , daha çok Elif-Polat aşkından etkilenen seyirciler seviyordu benim ve bizim gibiler , o yüzden onun yokluğunun diziyi etkilediğini sanmıyorum, çünkü Terör rekor kırmıştı..Terör'de Elif yoktu... Bence Terör'den sonra Pusu'yu aceleye getirilmiş, dandik, light bir dizi sandı seyirci o yüzden izlemiyorlardır, ama zamanla herşey açığa çıkacak, çünkü Pusu çok titiz hazırlanıyor ve senaryosu çok kuvvetli, hatta bana Terör'den bile daha iddialı geldi, seyirci zamanla diziyi farkedecektir, tıpkı eski dizi gibi..İlk başta reyting rekoru kırıp, sonradan şapa oturacağına, kaderi eski Kv'ye benzesin daha iyi..;) m.alara 21-05-07, 09:19 zeynep şaşmaz yorumuna katılmamak elde değil. ayrıca sanki reytingleri çok kötüymüş gibi bir telaş aldı bizi ama alında sezon sonu yayına girdiğini hesaba katarsak çok iyi, birinciyiz ve hep öyle olacak önemli olan bu pure_love 22-05-07, 15:30 Elif'in eksikliği en çok ben Polat&Ahu sahnelerinde hissediyorum.yani illaki aklıma geliyor. keşke Elif olsa diyo insan. ama bu durumdan etkilendiğini sanmıyorum dizimizin. valla vadinin kendi izleyicisi bile yeter rayting için. ne diziler var ki bir tane lokomotif bi oyuncusu diziden çıksın hemen olumsuz bi şekılde etkilenıyor dizi bu durumdan.düşünün ki vadiden kimler geldi kimler geçti. ama bu haliyle bile hala dimdik ayakta ve kendini izlettiriyo:happy0064 dahası çok iddialı bi kadroyla dönmesini bildiler. ve olanca tadıyla devam ediyor vadımız kim ne derse desin:img-cool2 abdullah_54 22-05-07, 15:37 1.lik Kv için zaten bir başarı değilki yok bir de 2.olsaydı.Kv gününde Kv birinci olur bunu bu ülkedeki herkes çok iyi biliyor artık ama tabii bu oranlar Kvye yakışacak oranlar değil bence bununda tek nedeni var Sağır Oda dizisi.İster istemez etkiliyor dizimizin oranlarını. nalan-k 22-05-07, 20:22 1.lik Kv için zaten bir başarı değilki yok bir de 2.olsaydı.Kv gününde Kv birinci olur bunu bu ülkedeki herkes çok iyi biliyor artık ama tabii bu oranlar Kvye yakışacak oranlar değil bence bununda tek nedeni var Sağır Oda dizisi.İster istemez etkiliyor dizimizin oranlarını. bende aynen senin gibi görüyorum abdullah, kv kesinlikle birinci olucagina bende büyük bir sagir oda fanatiki olarak biliyordum, ama yine etkiliyor, cünkü sagir odaninda güzel bir izleyici kitlesi var, insallah sagir odanin günü en gec yeni yayin döneminde degisir, cünkü bende cok büyük zorluk cekiyorum iki ayni anda diye. begümm888 23-05-07, 17:00 1.lik Kv için zaten bir başarı değilki yok bir de 2.olsaydı.Kv gününde Kv birinci olur bunu bu ülkedeki herkes çok iyi biliyor artık ama tabii bu oranlar Kvye yakışacak oranlar değil bence bununda tek nedeni var Sağır Oda dizisi.İster istemez etkiliyor dizimizin oranlarını. evet dediğin doğru olabilir abdullah.çünkü aynı saatte yayınlanıyorlar ve tahmin edebilirz ki aynı seyirciye hitap ediyorlar.seyirci için de kötü bir durum.ama yapacak birşey yok... nalan-k 25-05-07, 10:58 reytingler süper, ama dahada iyi olucak. m.alara 25-05-07, 11:00 eh fena değil, dahada artacaktır, aslını buloacak sonunda tuğbay 25-05-07, 11:06 birincilik herzaman bizim zaten git gide dahada yükselicek reytingler inşallah. yakamoz16 25-05-07, 11:11 Çok güzel bir sonuç. Herzamanki gibi 1.'yiz. Ayrıca yükselmede olmuş dahada yükseleceğiz. deniz&polat 25-05-07, 11:18 şu ilk yazılan rakam ne yüzdeli rakamlar ne çakamadım zaten.hangisi dikkate alınıyor bilmiyorum ama gene birinci olmasına çok sevindim:img-yes: mc_merve 25-05-07, 11:19 birincilge sasirmadim nedense :) sharelerdede yulselme var yakin zamanda eskisi gibi oluruz:happy0064 :happy0064 eylul 25-05-07, 11:46 Bu haftadan sonra , önümüzdeki hafta daha da yükselecektir diye inanıyorum.. Bir mucize olsa ve Elif gelse..O zaman sanırım mucize reyting olurdu ama.. Olmayacak duaya amin deme diyen arkadaşlarımı dinliyeyim diyorum.. yalcinersonmez 25-05-07, 11:51 retinglerde her zamanki gibi 1.yiz ama neden AB'de düşük anlamadım geçen hafta 38 di AB... aylince 25-05-07, 12:29 ratingler süper:) çok begendim:) SuluSaray 25-05-07, 16:11 oo reytingler gittikce yükseliyor, insallah dahada yükselcek ;) pinar15 25-05-07, 19:32 arkadaslar hic birinciligi kimseye kaptirdikmi simdiye kadar ki simdiden sonra kaptiralim :happy0064 yine her zamanki gibi birinciyizz:happy0064 :happy0064 papatya67 25-05-07, 20:31 o adını bilmediğin adamın adı hüseyin pınarcığım...ilk bölümdeki komutandan bahsediyorsun değil mi? **ŞEKERKIZ** 25-05-07, 21:07 onun gerçek adı volkan ünal (cihan ünalın yiğeni))) oluyo daha önce iki arada aşk ta oynamıştı. aliyede 2 bölüm vardı galiba :img-yes: pinar15 25-05-07, 21:13 o adını bilmediğin adamın adı hüseyin pınarcığım...ilk bölümdeki komutandan bahsediyorsun değil mi? yok paptya ablam ben huseyinin adini zaten yazdim hatta sekerkizin gifindede onun resmi var sadece onun yaninda biyiksizz ince zayifin adini bilmuiyorumm oburunun yani biyikliinin adi huseyin ablacim:img-wink: pinar15 25-05-07, 21:14 onun gerçek adı volkan ünal (cihan ünalın yiğeni))) oluyo daha önce iki arada aşk ta oynamıştı. aliyede 2 bölüm vardı galiba :img-yes: seker kiz cim senin gidfindeki kisinin adini ben huseyin biliyorum canim oburunnunkini bilmiyorum sadece onun ki yazamadim senin bahsettigin hangisi onu bilmiyorum canim:img-wink: papatya67 26-05-07, 12:52 yok paptya ablam ben huseyinin adini zaten yazdim hatta sekerkizin gifindede onun resmi var sadece onun yaninda biyiksizz ince zayifin adini bilmuiyorumm oburunun yani biyikliinin adi huseyin ablacim:img-wink: tatlım bıyıklının adı hakan, ince uzun olanının adıda(yani yakışıklı olanının adı)hüseyin...:img-wink: celeborn 26-05-07, 15:43 yorum yapmassam çatlarım replikler için saol merve:good: bu nasıl bir rezilliktir ya baba-kız ilişkisine bakın 'ne yapabiliyorsan yap'mış peh!!! seth_gecko 27-05-07, 09:15 m.alara yine döktürmüssün :good: m.alara 28-05-07, 09:53 replikler için yorumları buraya yapıyoruz herhalde başka başlık göremedim merve pınari papatya replikler harika teşekür ederiz. ayrıca yakışıklı konusuna katılıyorum papatya:img-wink: AZERI 29-05-07, 14:44 ya arkadaslar bi sey sorucam.su uydular da mi etkiliyor mu reytingleri??? m.alara 29-05-07, 15:54 ya arkadaslar bi sey sorucam.su uydular da mi etkiliyor mu reytingleri??? uydular etkilemiyor, daha doğrusu sadece evinde ölçme aygıtı takılı olan kişilerin seyrettiği kanal etkiliyor dulcezgy 30-05-07, 07:56 reyutingler çok güzel ya ama daha da yükselicek her bölümde ayrı bi merak sarıyor insanı m.alara 01-06-07, 10:51 fena değil daha iyi olmalıydı, geçemn haftadan düşük olsun demekki kvnin tabanı bu, yani değişmez seyirci kitlesi 38-40 civarında , zaten ilk kv de 42-45 civarındaydı, bakmayın öyle çok yükselmişti ama o kanald nin çok iyi reklam yapmasından kaynaklanıyordu ne yapıp edip izletiyorlardı, tüm basın nerdeyse onların elinde olduğu için istediği gibi yönlendiriyor insanları, şimdi show da olduğu içinde ters yönde yönlendiriyor buna rağmen sadık izleyicisi var kv nin hatta hatırlıyorum hüriyetin genel yayın yönetmeni bile kv çekimlerini izlemek için abd ye gitmiş magazin yazarlığına başlamıştı Jale_ 01-06-07, 11:06 Bu kez sharle'de hafif bir düşüş var ama oranlar yükselişte.. Dediğin gibi taban oranı bunlar, bundan aşağı düşmesinde,iyi böylesi..;) yakupoglu61 01-06-07, 11:09 fena değil daha iyi olmalıydı, geçemn haftadan düşük olsun demekki kvnin tabanı bu, yani değişmez seyirci kitlesi 38-40 civarında , zaten ilk kv de 42-45 civarındaydı, bakmayın öyle çok yükselmişti ama o kanald nin çok iyi reklam yapmasından kaynaklanıyordu ne yapıp edip izletiyorlardı, tüm basın nerdeyse onların elinde olduğu için istediği gibi yönlendiriyor insanları, şimdi show da olduğu içinde ters yönde yönlendiriyor buna rağmen sadık izleyicisi var kv nin hatta hatırlıyorum hüriyetin genel yayın yönetmeni bile kv çekimlerini izlemek için abd ye gitmiş magazin yazarlığına başlamıştı alara kanald deki bölümlerin reytinglerine bakma, eski showdaki bölümlerin reytinglerine bak ....! mesela 8 NİSAN 2003 günü share 51,8 m.alara 01-06-07, 11:14 alara kanald deki bölümlerin reytinglerine bakma, eski showdaki bölümlerin reytinglerine bak ....! mesela 8 NİSAN 2003 günü share 51,8 biliyorum arada çok yüksek olan bölümler var ben genel olarak diyorum, jalenin dediği gibi bölesi iyi , ayrıca kv yayınlanırken kv tarzında başka dizi yoktu, şimdi kv taklidi bir sürü dizi var , karşısındada iyi rakipleri var, eskiden rakipsizdi, dediğim bibi bu oranlar kv nin taban seyircisini gösteriyor m.alara 01-06-07, 11:15 hakikaten reyting yükselmiş bu iyi pek anlamıyorum ama ona göre sıralıyorlar zaten Jale_ 01-06-07, 11:18 biliyorum arada çok yüksek olan bölümler var ben genel olarak diyorum, jalenin dediği gibi bölesi iyi , ayrıca kv yayınlanırken kv tarzında başka dizi yoktu, şimdi kv taklidi bir sürü dizi var , karşısındada iyi rakipleri var, eskiden rakipsizdi, dediğim bibi bu oranlar kv nin taban seyircisini gösteriyor Kv'nin en yüksek reytingli bölümü son bölümdür..Share:55 diye biliyorum..Hatta en yüksek reytingli bölümleri:46,74,ve 97.. deniz&polat 01-06-07, 11:20 gene birinci olmuş hakediyor ve alıyor birinciliği ne denir ki:img-wink: valla ben pek bilmiyorum aralarındaki farkı ama sharelerden çok şu ilk rakam daha önemli galiba sıralamada.geçen haftaya göre de bu rakam yükselmiş.sabit gidiyor sayılır sanırım şu anda ama daha da artacağına inanıyorum:img-yes: bu arada benim bildiğim show tvde rekor kırıyordu arkadaşlar kanald den daha yüksekti izlenme oranları.yani ben öyle biliyorum.haberlerde falan hep öyle diyorlardı:img-wink: celeborn 01-06-07, 11:22 bence reytinglerin böyle olmasının sebebi karşısında güçlü sayılabilecek rakiplarinin olması hem o diziler sezon başındn beri yayınlandığı için kendi izleyici kitlelerini oluşturmuş durumdalar bu nedenle kvp'nin reytingleri gayet başarılı gelecek sezon çok daha ii olacaaktır:good: mc_merve 01-06-07, 11:24 ben sharelerle pek ilgilenmedigim icin onun hakkinda bir yorum yapmicam zaten yeterince kisi yapiyo :) ama gine birin ciyiz baska soze gerek varmi diyorum kv farki diyorum:img-wink: yakupoglu61 01-06-07, 11:26 Alara doğru diyosun KV tipinde çok dizi var şu an ama show zamanlarına bakarsan yayınlandığı günde HEM Zerda hemde bir istanbul masalı vardı ve onlara rağmen en az 17 reyting alıyordu çoğu bölümde 20 küsür reytinle bitiriyordu...! bu konu kesinlikle açıklıyor KVNİN çoğu izleyicisinin pusuyu izlemediği Jale_ 01-06-07, 11:32 Alara doğru diyosun KV tipinde çok dizi var şu an ama show zamanlarına bakarsan yayınlandığı günde HEM Zerda hemde bir istanbul masalı vardı ve onlara rağmen en az 17 reyting alıyordu çoğu bölümde 20 küsür reytinle bitiriyordu...! bu konu kesinlikle açıklıyor KVNİN çoğu izleyicisinin pusuyu izlemediği Eee, napalım,onlar kaybeder..:):) yalcinersonmez 01-06-07, 11:54 uff reytingler çok kötü nasıl düzelcek bu reytingler yaa... AZERI 01-06-07, 12:02 bi de arkadaslar Yalcin Bulutla Omer baba arasinda kaderle ilgili bi replik oldu.sozleri tam olara hatirlamiyorum.yazarsaniz cok sevinirim.lutfen m.alara 01-06-07, 13:08 Alara doğru diyosun KV tipinde çok dizi var şu an ama show zamanlarına bakarsan yayınlandığı günde HEM Zerda hemde bir istanbul masalı vardı ve onlara rağmen en az 17 reyting alıyordu çoğu bölümde 20 küsür reytinle bitiriyordu...! bu konu kesinlikle açıklıyor KVNİN çoğu izleyicisinin pusuyu izlemediği aynı gün , aynı saattemi yayınlanıyordu bilmiyorum, daha doğrusu ben o zamanlar hiç dizi izlemediğim için zerda ve istanbul masalınıda bilmiyorum , ama galiba ikiside aşk filmi yani kv türünden bir dizi değil, ama asıl sebep kanald şimdi çok daha güçlü toplumu eskisinden daha fazla yönlendirebiliyor, ve kv izlenmesin diye elinden geleni yapıyor jalenin dediği gibi izlemeyen kaybeder boş verin:img-hyste nalan-k 01-06-07, 13:13 uff reytingler çok kötü nasıl düzelcek bu reytingler yaa... yalcincim ciddimisin:icon_sorr , yoksa kafami buluyorsun:img-hyste bence reytingler gayet iyi, ama bence kurtlar vadisine yakisacak kadar iyi degil, sürekli birinci kurtlar vadisi, reytingler ama biraz daha yüksek olabilir, yalniz persembe günü cok iddiali bir gün, mesela ayni saate sagir odanin oynamasi bence cok etkiliyor kvp yu, ayni sekilde kvp sagir odayi etkiliyor. her ikisinede yazzik, cünkü ikiside 1. olmayi ve tavan yapacak reytingleri hak ediyor:img-yes: kurtlar vadisi 01-06-07, 13:55 reytingler fena değil:img-yes: kurtlar vadisi 01-06-07, 13:57 şu sağır odayı başka bir güne alsalr çok iyi olck reytingler çok yükselir o zaman :img-yes: batuhan_gumus 01-06-07, 17:21 Ya Arkadaslar Bence Kurtlari Tkr Koymalri Cok Sacma Cunku Kurtlar Vadisi Zaten 99 Bölüme Kadar Vardi Simdid E Tkr Cikti Eskdiden Da Heycanliydi Ama Artikk Puff Dedirtti Not:kurtlar Vadisi Doktorlari Geciyorr Uff Yasemin Ablamm Bnmm Askim Hirotaro 01-06-07, 17:32 Alara doğru diyosun KV tipinde çok dizi var şu an ama show zamanlarına bakarsan yayınlandığı günde HEM Zerda hemde bir istanbul masalı vardı ve onlara rağmen en az 17 reyting alıyordu çoğu bölümde 20 küsür reytinle bitiriyordu...! bu konu kesinlikle açıklıyor KVNİN çoğu izleyicisinin pusuyu izlemediği daha ne olsun 7/7 de yaptı.7 bölümü de zirvede,güçlü rakipleri olmasına rağmen :img-wink: Ama bu önümüzdeki bölüm yükselecek,çünkü bu bölümün temposu düşüktü begümm888 01-06-07, 20:49 nesi kötü reytingler iyi işte.hem perşembe günü on diziyle beraber yayınlanacaksın(ve çoğu da iyi diziler) hem de en yakın rakibini ikiye katlayacaksın.üstelik de tüm diziler sona gelmişken sen daha yeni başlamış olcaksın.kötü olduğuna katılmıyorum bence k.v.p iyi gidiyor.gittikçe daha da iyi olur inşallah:img-yes: MoOnDaNcE-11 01-06-07, 20:58 Hep bir numarayiz :good: eylul 02-06-07, 06:11 RAYTİNGLER .... Genel olarak iyi... Pek çok diziye göre belkide hayal.... Ama % 40 olmadığı sürece ben Kurtlar vadisi için iyi rayting diyemiyorum. Bu kadın oyuncular ile de daha fazla ilerleyeceğini sanmıyorum. kurtlar vadisi 03-06-07, 11:45 duyduğuma göre sağır oda bu hafta son bölümmüş inşallah doğrudur:img-wink: papatya67 03-06-07, 11:47 reytingler fena değil...o kadar yapımın arasında oranları yinede çok iyi...yeni sezonda bomba gibi gelecekler...biraz kurtlarımıza zaman tanıyalım...:good: ahesti 03-06-07, 13:49 şu kader başka bir güne alınsa yada daha önceden ayınlansa herkez izleyecekte işte bide atv nın bebeğim dizisi var izlenme oranları bölünüyo ceren durul 04-06-07, 06:36 hepinizin senaryosu cok güzel olmus ellerinize saglik ... - ama lütfen senaryoda güzel bir tane polat ahu sahnesi olsun ama sadece onlar; yani güzel bir ask sahnesi olursa sevinirim ... mesela en sonuncu senaryoda adini unuttum kim yazmissa, polat ahu sahnesi cok güzeldi ... ahunun polatla su misafir hakkinda konusmalari ... :img-pilot yakamoz16 06-06-07, 10:04 Alara senaryonu okudum... Harikasın ya gülmekten yerlere yattım Ancak bu kadar başarılı olurdu... Özellikle Tuğba'nın imza yerine Ösym numarasını yazması Yalçının nikah memurluğu Ama itirazım olmasa olmaz hatta bak Senaryoda bile yapmışım Yakomoz- tabiî ki polatla bu kadar uğraştık onu bitek tuğbaya yar edermiyiz. Sen en iyisi yeni bir tane daha yaz onda sonunda nikah olmasın böylece hem bize hem Tuğba'ya şirin görün yoksa terlikler sana taraf uçacak yani senin sonunu iyi görmüyorum Alara Ben Polat için yeminimide bozarım ,üstelik Tuğba daha 18'ine girmedi evlenemez Bak ben geçen ay girdim ama Üstelik Yalçının nikah memurluğu geçerli değil aysunnfb 06-06-07, 11:27 başlıkta reytingve senaryolara yorumlar diye yazıyor ama zaten reytinglere yorum başlığı var hangisine yazacağız buraya mı?haberlere yorumlar nerede arkadaşlar onlara yorum yapamıyor muyuz?amma çok soru sordum yeniyim ya biraz kafa ütülüyorum:img-wink: yakamoz16 06-06-07, 11:33 Arkadaşım buraya Replik,Haber ve Senaryolara yorumunu yapabilirsin.. Reytinglere yorumunu diğer başlığa yapmalısın. Aslında bu başlığın isminin değişmesi lazım. aysunnfb 06-06-07, 11:39 kaderle falan ne ilgisi var bizim dizinin.etkilese etkilese belki sağır oda etkiliyordur diye düşünüyorum.hatta bu hafta sağır oda final yapacağı için k.vnin reytingleri biraz düşebilir.ama kurtlar vadisi bence gayet başarılı.eğer eski formunu yakalarsa ne kader,ne bebeğim,ne sağır oda, ne binbir gece kalır gene rekorları kırar:img-wink: zaten birkaç tane dizi var iyi reyting alan.bunlardan birtek binbir gece biraz arayı açmış diğerleri ile.binbir geceninde dünkü bölümü bir baydı beni, yaşlılar gibi uyukladım koltukta.inadımdan sonuna kadar izledim ama eziyet çektim denebilir:icon_whis .yani çözüm bulmazlarsa onlarda düşüşe geçebilirler.sezon sonu diye mi ne tüm izlediğim dizilerin senaryosu bir durgunluk dönemine girdi.(aslında tersi olması gerekirdi)ama k.v.p son bölüm hariç oldukça hareketli ve dinç bir senaryoya sahip...dizinin senaryosuna hayranım.Türkiye'de bence Avrupa Yakası(komedi) ve Kurtlar Vadisi en iyi senaryoya sahip dizilerdir:good: Binbir geceyide çok seviyorum ama o dizi bu ikisi kadar iyi değil.reytingler ne olursa olsun beni ilgilendirmiyor.ben en çok k.v.pyi ve avrupa yakasını beğeniyorum:good: yalcinersonmez 06-06-07, 13:31 slm millet ben geldim 1 gündür bişi yazamadım kusura bakmayın zatürelik naparsınız:)(geçmiş olsun dileklerinizi mesajlarınızla bildirebilirsiniz:)bu arada 360 sn. meselesi kalkmış çok çok sewindim geçen gün rüyama girmişti:) her neyse alara gine senaristlik yönün tutmuş bu sefer seneryonda bizde varız nikah memurluğu yakışmış bana:)nalanın arasın peşinden koşması ve çetelerin ettiği yeminde tercihlerimdendir:)ah ah keşke bende böle seneryo yazabilsem:)ama bende oyunculuk olarak yetenek var senarist olarak dil mesela küçükken okulda hocama ve müdüre kalbim ağrıyo ölücekmiyim gibi numaraları çok kolay oynardım:) m.alara 06-06-07, 13:54 yalçın bak burdan bile oyunculuk yeteneğini keşfedebildim, beğendiğine sevindim, sende güzel oynadın hani m.alara 06-06-07, 14:07 galiba haber yorumları buraya yapılacak papatya ve eliffpolatt haberler için teşekürler eliff polatt hakikaten resim çok komik , polatın kafasını başka bir resme eklemişler ama çok beceriksizce bide sezin darkboyla tartışmanızda sonuna kadar sana katılıyorum, laz ziya baron kılıç ilk 15 bölümde yoktular bile ki karizmaları olsun tabiki 100 bölümde bir karizmaları olacak , herkes istiyorki diziye yeni girmiş her karakter kv deki kadar ünlü olsun , mutlaka olacaktır ama bu en az bir kırk bölüm sürer , o zaman aeski karakterler unutulacak belkide , bak 3 bölüm bulut ön plana çıktı ünü aldı yürürdü m.alara 06-06-07, 14:22 papatya yalçın replikler için teşekürler, ya bide bu bölüme güzel değildi diyorlar repliklere bak ya papatya67 06-06-07, 14:24 galiba haber yorumları buraya yapılacak papatya ve eliffpolatt haberler için teşekürler eliff polatt hakikaten resim çok komik , polatın kafasını başka bir resme eklemişler ama çok beceriksizce bide sezin darkboyla tartışmanızda sonuna kadar sana katılıyorum, laz ziya baron kılıç ilk 15 bölümde yoktular bile ki karizmaları olsun tabiki 100 bölümde bir karizmaları olacak , herkes istiyorki diziye yeni girmiş her karakter kv deki kadar ünlü olsun , mutlaka olacaktır ama bu en az bir kırk bölüm sürer , o zaman aeski karakterler unutulacak belkide , bak 3 bölüm bulut ön plana çıktı ünü aldı yürürdü alaracığım sende demek fark ettin..sanki necatinin kafasını montaj yapmışlar... sezinciğim o kişiyle münakaşaya girme, o sadece oraya kavga çıkarmaya gelmiş..boş ver aldırma...bir zamanlar benimlede kv hakkında tartışmıştı..kv hayranı değil, avatarındanda anlayacağın gibi o oyuncunun hayranı..boşver iyisimi kayle alma... alaracığım yine söylüyorum senaryon H A R İ K A...:img-hyste m.alara 06-06-07, 16:08 alaracığım sende demek fark ettin..sanki necatinin kafasını montaj yapmışlar... sezinciğim o kişiyle münakaşaya girme, o sadece oraya kavga çıkarmaya gelmiş..boş ver aldırma...bir zamanlar benimlede kv hakkında tartışmıştı..kv hayranı değil, avatarındanda anlayacağın gibi o oyuncunun hayranı..boşver iyisimi kayle alma... alaracığım yine söylüyorum senaryon H A R İ K A...:img-hyste tekrar teşekür ederim papatya ayrıca o resim kesin eklenti baksana vücutla kafanın hiç alakası varmı, naapsınlar yalan yanlış bir yığın haber yapıyorlar ama elde delil olarak bir tane resim olmayınca artık resimleride kendileri yapmaya başladı, yakında necatinin aşk dedikodularının yanına delil olarak suluboya tablosunu koyarlarsa hiç şaşırmayacağım:img-hyste :img-hyste sezinin tartıştığı belkide kv fanı değildirde hakikaten öyle düşünen kv fanlarıda var ne yazıkki, bu dizinin yeni bir konsept olduğunu anlamak istemiyoırlar istiyorlarki hiç bir şey değişmesin, o zaman adı kv-pusu olmaz kv olurdu ve 98. bölümden devam ederdi, ama o zamanda konuyu ordan alıp buralara getirmek herhalde bir 60 bölüm alırdı, o aradaki 60 bölümü seyirci kafasında canlandırabilir diye düşündüler muhtemelen ama görülüyorki seyircilerin büyük kısmı o bölümleri görmek istiyor, mesala ahuya çok tepkili olan arkadaşlar o 60 bölüm boyunca polat elifin mezarını ziyaret etseydi, eski günleri düşünüp hüzünlenseydi, ve bu yavaş yavaş azalıp bu gün hiç hatırlamıyorbile olsaydı olayı bu kadar kabul edilmez bulmayacaklardı, bu arada polat babasından ve konseyden kalan paraları alsaydı şirket kursaydı, bu 4 baronun icraatları polatla bağlantısızda olsa gösterilseydi, polatın şimdiki halide herkesçe kabul edilecekti, bilmiyorum bence mahsuruyok (hayal gücüm çok fazla galiba :img-hyste ) belkide öyle yapmalılardı yani kaldığı yerden devam edip belki 60 değil ama 15 bölümde kısada olsa bir geçiş dönemini anlatsalardı daha iyi olabilirdi begümm888 06-06-07, 16:36 bahsettiğin 3 dizi benim şu an için yerli diziler arasında en sevdiğim diziler:img-wink: kurtlar vadisi pusu bence de daha hareketli,dinç bir senaryoya sahip.avrupa yakası mükemmel bir dizi zaten bayılıyorum o diziye.hele burhan çıktığında adamın birşey söylemesine gerek kalmıyor benim gülmem için, durup bakması yeterli:)kurtlar vadisinin ve avrupa yakasının olduğu günler sabahları çok neşeli kalkıyorum.binbir gece son zamanlarda beni de sıkıyor.ama sonuç olarak 3 dizi de hem kalite olarak hem de reyting olarak iyi diziler:good: LLEGALL 06-06-07, 17:33 Teşekürler begümm888 06-06-07, 17:50 Teşekürler pardon neye teşekkür ettin anlamadım da:img-wink: yakamoz16 07-06-07, 10:07 Yalçın çok geçmiş olsun... Şu tango haberinde kullanılan fotoda gerçek olmadığı çok belli ama bence yapan kişi çok da başarılı.. Haber için çok sağolun.. Zaten Necati bir röportajında bunu söylemişti bir arkadaşının kendisine latin dansları öğrettiğini... zakkum1 08-06-07, 08:29 Tuncayla yağveri arasında geçen bi replik vardı, İsmini hatırlayamadım yağveri dedim o diyodu "Önce rüzgar çıktı sandım " falan diye ekleyebilir misiniz? yakamoz16 08-06-07, 10:32 Yalçın Replikler için sonsuz teşekkürler.. Özellikle Polat ve Tataroğlu eplikleri şahane ama Halo dayıyla bizimkilerin replikleride pek duygusaldı. Tekrar çok sağol. yalcinersonmez 08-06-07, 10:35 Yalçın Replikler için sonsuz teşekkürler.. Özellikle Polat ve Tataroğlu eplikleri şahane ama Halo dayıyla bizimkilerin replikleride pek duygusaldı. Tekrar çok sağol. yorumun ve geçmiş olsun dileklerin için tşk ederim:) öğlen gibi yazmadığım yani kalan diğer replikleride yazıcam... yakamoz16 08-06-07, 10:49 Reytingler Sağır Odanın final bölümü olmasına rağmen gayet iyi Sharemiz daha yüksek.. Haftaya Sağır Oda yok aynı zamanda dizimizin sezon finali bu yüzden çok yüksek bir reyting alacağımızı düşünüyorum.Zaten hakettiğimizde bu. yakamoz16 08-06-07, 10:53 Rica ederim Yalçın. Repliklerin devamını bekleriz artık sen ne zaman yazarsan başakk86 08-06-07, 10:57 bu dizi birinciliği hakediyor zaten:happy0064 sağır odanın da yükselmiş reytingleri ama k.v.pyi etkilememiş.sıralama değişmiş galiba genel olarak. başakk86 08-06-07, 11:01 bahsettiğin 3 dizi benim şu an için yerli diziler arasında en sevdiğim diziler:img-wink: kurtlar vadisi pusu bence de daha hareketli,dinç bir senaryoya sahip.avrupa yakası mükemmel bir dizi zaten bayılıyorum o diziye.hele burhan çıktığında adamın birşey söylemesine gerek kalmıyor benim gülmem için, durup bakması yeterli:)kurtlar vadisinin ve avrupa yakasının olduğu günler sabahları çok neşeli kalkıyorum.binbir gece son zamanlarda beni de sıkıyor.ama sonuç olarak 3 dizi de hem kalite olarak hem de reyting olarak iyi diziler:good: evet bu üç dizi gerçekten ses getiren,kaliteli diziler:img-yes: benim için de avrupa yakası ve kvp daha önde.binbir geceyi onlardan daha az seviyorum.ama sonuç olarak 3ü de reyting,kalite,iyi oyuncu ve senaryo olarak diğer dizilerden öndeler:happy0064 zakkum1 08-06-07, 11:15 yalcinersonmez Hüsnü- Tuncay repliği için sonsuz teşekkür ederim sana, sahne gözümde canlandı bi ara :img-hyste :img-hyste ellerin dert görmesin:happy0064 mc_merve 08-06-07, 11:29 birinci oldugumuza sevindim:)umarim daha cok yukselir haftaya:) yalcinersonmez 08-06-07, 11:53 Reytingler Yine Güzel Gelmiş ama Bi türlü anlamadığım A/b de niye yikselemioruz mutlaka oynuolar bu reytinglerle bide artık sağır oda bitti oda fazla reytingleri etkilemesede izleyen çoğu kişi kv için sağır odayı bırakmadı yani şimdi diğer kişiler kvye yöneliceklerdir bide soner yalçın kvye dönerse ve next-nextstar kvyi sunarsa tam süper olucak:) artık önümüzdeki hafta reytinglerde bi yükseliş beklemiyorum ama bi dahaki sezon mutlaka yükselmesi lazım yoksa bu işin içinde bi iş vardır bide show tvnin eylül ayında kvpnin tvde gösterilen bütün bölümlerini yayınlaması gerekir malum önceden izlemeyenler yeniden başlasın diye he unutmadan bide kader dizisi var onun reytingleride berbat bi dahaki sezon dvm ediceğini sanmıyorum oda kalkarsa reytinglerde binbir geceye bile yetişebiliriz walla bi dahaki sezon... acem kızı 08-06-07, 11:54 sağır oda düşük ya final olmasına karşın bizle savaşamazlar yalcinersonmez 08-06-07, 11:55 yalcinersonmez Hüsnü- Tuncay repliği için sonsuz teşekkür ederim sana, sahne gözümde canlandı bi ara :img-hyste :img-hyste ellerin dert görmesin:happy0064 saol değerli yorumun için:good: acem kızı 08-06-07, 12:01 yalçın şahsına ait tüm yorumların için saol:) m.alara 08-06-07, 12:57 reytingler bu hafta düşük gelir diye düşünmüştüm, sağırodanın finali var diye ikisini birlikte seyredenler sağırodayı seyredeceği için deşer demiştim ama reytingler fana değil , haftaya sağıroda yok dahada yüksek olacaktır hele finalde patlama yapacaktır. mc_merve 08-06-07, 14:57 yalcin replikler super gercektn eline saglik paylasim icin cok tskrler MoOnDaNcE-11 08-06-07, 15:24 Reytingler Sağır Odanın final bölümü olmasına rağmen gayet iyi Sharemiz daha yüksek.. Haftaya Sağır Oda yok aynı zamanda dizimizin sezon finali bu yüzden çok yüksek bir reyting alacağımızı düşünüyorum.Zaten hakettiğimizde bu. Aynen katiliyorum kurtlar vadisi 08-06-07, 17:08 Reytingler Sağır Odanın final bölümü olmasına rağmen gayet iyi Sharemiz daha yüksek.. Haftaya Sağır Oda yok aynı zamanda dizimizin sezon finali bu yüzden çok yüksek bir reyting alacağımızı düşünüyorum.Zaten hakettiğimizde bu. aynen reytingler ii haftaya daha ii olacak:img-yes: m.alara 09-06-07, 13:29 ceren durul senaryon harika , ama yavru kurtlar seni neyapar orasını bilmem:img-hyste :img-hyste , bende annesi ve babası ile ne zaman tanıştıracağını merak ediyorum ama muhtemelen tesadüfen olur, yada ahu çok yalnız ve kafası karışıkya belki babası ile konuşup biraz rahatlasın diye götürür, tabi nazife annnenin gözlerinin parlayacağı kesin:img-hyste ceren durul 09-06-07, 13:56 ceren durul senaryon harika , ama yavru kurtlar seni neyapar orasını bilmem:img-hyste :img-hyste , bende annesi ve babası ile ne zaman tanıştıracağını merak ediyorum ama muhtemelen tesadüfen olur, yada ahu çok yalnız ve kafası karışıkya belki babası ile konuşup biraz rahatlasın diye götürür, tabi nazife annnenin gözlerinin parlayacağı kesin:img-hyste aman bosver ne yaparlarsa yapsinlar .. nazife annenin parlayacagi kesin demissin bencede aylince 09-06-07, 19:00 replikler için teşekkürler senaryolara hiç bakamıyorum vaktim yok diye bakamadım ama emeginize teşekkürler cerencim ahu-polat senaryosu var bakar mısın dedi.hiç boyle bir senaryo yok diye dusunuyordum.hemen baktım.cerencim süpersin çok begendim:) ceren durul 09-06-07, 19:24 replikler için teşekkürler senaryolara hiç bakamıyorum vaktim yok diye bakamadım ama emeginize teşekkürler cerencim ahu-polat senaryosu var bakar mısın dedi.hiç boyle bir senaryo yok diye dusunuyordum.hemen baktım.cerencim süpersin çok begendim:) begendigine gercekten cok sevindim ... uamrim ikincisinide begenirsin ... simdi yaziyorum ... az kaldi insaAllah ... :img-in_lo ceren durul 09-06-07, 19:45 aylince: senaryo yazarsan beni cok mutlu edersin inan :img-pilot 4 gözle bekliyorum haberin olsun .. ha ...:sad53: MoOnDaNcE-11 09-06-07, 20:23 Herkesin senaryosunu okudum ve begenmedigim yok . Hepsi guzel . Gercekten cok komik olanlar da gercekci olanlar da var . durul'unkileri de oldukca tuttum.Tebrikler :good: ceren durul 09-06-07, 20:29 Herkesin senaryosunu okudum ve begenmedigim yok . Hepsi guzel . Gercekten cok komik olanlar da gercekci olanlar da var . durul'unkileri de oldukca tuttum.Tebrikler :good: begendigine sevindim :happy0064 .... ama ben bir tane; birisi lütfen ahu-polat aski yazsinlar gercekten okumak bana zevk veriyor ... beni cok mutlu edersiniz ... haydi ahu-polatcilar is basina ... senaryolarinizi merakla bekliyorum ... kim olursa olsun yeter ki yazsin ... :img-help: yalcinersonmez 09-06-07, 23:30 Arkadaşlar Farkındaysanız Bu Sezon TVde Büyük bi Dizi Temizleme Olayı Var Çoğu Dizi Bu Sezon Final Oluo Özelliklede Perşembe Günü Yayınlanıp Önümüzü Kapatanlar:happy0064 :happy0064 Öncelikle Sağır Oda Final oldu:icon_sorr diğer dizilerin arasında tek bunun final olduğuna üzülüyorum:icon_sorr ...her neyse daha sonra bebeğim var oda bu sezon final oluo Kader var Oda önmüzdeki dil ondan sonraki hafta final oluor Yani Perşembe Günleri Böylelikle Sadece KV'ye Ait Oluyo:happy0064 :happy0064 Tabi Üzücü Olan İse Bu Final Olan Dizilerin Yerine Başka Diziler Gelicek Olması:icon_whis Yeni Dizi Başlamasına Bişi Demiyorumda Perşembe Günü KV saatinde yayınlanmasın istediğim bu Böylelikle KV'nin Ratinglerde Binbir Geceyle Kapışacak...:img-yes: yalcinersonmez 10-06-07, 00:00 Papatya Abla Replikler İçin Çok Sağol:good: Gerçi Tataroğlu-Polat Repliğini ben eklemiştim ama:) sen tamamını eklemişsin:good: MoOnDaNcE-11 10-06-07, 02:50 Replikler icin tesekkurler . Polat'tan bashekim diye bahsederek konusuyorlar ya orasi super ya :img-yes: aylince 10-06-07, 18:12 cerencim muhteşem.çok begendim:) celeborn 10-06-07, 20:30 eliffpolatt tam senaryon ne kadar güzel olmuş diyodum ki bir de baktım ahuyu yolladın biyerlere bir daha getirmeye de niyetin yok oldumu şimdi yaa... emeğin için çok teşekkürler ama ahulu bir son daha iyi olur die düşünüyorm:img-yes: eliffpolattt 10-06-07, 21:02 eliffpolatt tam senaryon ne kadar güzel olmuş diyodum ki bir de baktım ahuyu yolladın biyerlere bir daha getirmeye de niyetin yok oldumu şimdi yaa... emeğin için çok teşekkürler ama ahulu bir son daha iyi olur die düşünüyorm:img-yes: Saol yaa :img-wink: Eğer ahuyla polat dizide yakınlaşırlarsa offf benden çekeceğiniz var öldürürüm senaryomda ahuyu ben o sinirle....:img-hyste mc_merve 11-06-07, 00:20 :img-hyste :img-hyste eliffpolattt senaryon super ya cok guldum elifli sahneleri cok begndim ayrica:) devamini bekliyorum canim:) bu arada ben ingiltere oturuyoum ahu simdi burayami geliyo:img-hyste eliffpolattt 11-06-07, 09:08 :img-hyste :img-hyste eliffpolattt senaryon super ya cok guldum elifli sahneleri cok begndim ayrica:) devamini bekliyorum canim:) bu arada ben ingiltere oturuyoum ahu simdi burayami geliyo:img-hyste Saol canım nasıl gönderdim ama ahuyu:img-hyste Ama sen ingilteredesin ya onu orda bir halletde dönemesin bir daha:img-hyste Daha çok senaryom var yazıcam sonra:img-wink: ceren durul 11-06-07, 11:18 cerencim muhteşem.çok begendim:) begendigine sevindim ... zamanim olunca devam yazacagim ama biraz fikirlere ihtiyacim var ... :img-in_lo yakamoz16 11-06-07, 11:28 yarinsiz senaryon çok başarılı bakalım bu bölümde neler olacak. eliffpolatt senaryona bayıldım ben bir Elif Polat aşkı hayranı olarak ve Ahu karşıtı olarak çok beğendim inşallah giderde bir daha gelmez:img-hyste Ama üzülmedimde değil hani şimdi kızı sen İngiltere'ye gönderdin bizim Merve'de orda ya kızın başına kötü bişey gelmesin:img-hyste Merve bu senaryonun devamınıda artık sen yazarsın AH,hu ve Merve ismiyle kıza ne işkenceler yaptığını anlatırsın:img-hyste eliffpolatt tekrar ellerine sağlık. mc_merve 11-06-07, 12:33 :img-hyste :img-hyste :img-hyste aslim zaten bir senaryo yaziyodum devaminida ahunun londraya gelisi ve ardindan benim yaptiklarimla ilgili bir senaryo yazarim:img-hyste ayrica yarinsiz senaryon cok iyi olmus eline saglik:img-wink: celeborn 11-06-07, 17:01 cerencim yine iyi iş çıkarmışın ellerine sağlık:good: mc_merve 11-06-07, 17:21 :img-hyste :img-hyste ceren kendimi bir an turk filminde hissettim polat kadir inanir sanki:img-hyste su senaryolariniz olmasa neye gulerdim ben acaba:img-hyste bu arada ahunun cazgirligini herkes anlamis sanirim artikm senaryo yazarken bile ahunun cazgir hallerini yaziyosunuz:img-hyste misal gine amcasiyla konusurken :img-hyste :img-hyste neyse ama herkesin anladigina sevindim:) bu arada bagevi olayina cok guldum:img-hyste daglar kizi ahu durumu:img-hyste neys cok guldum gine ceren komik olsada senaryo icin tskrler:img-wink: yakamoz16 11-06-07, 17:40 Merve valla elin değmişken iyi olur . Misal Kezban Paris'de gibi Ahu İngiltere'de yazarsın:img-hyste Ceren Durul senaryona nasıl güldüm anlatamam:img-hyste Özellikle şu bağ evine:img-hyste Ayy mesela ilk başlarda Elif&Polat sahnelerinden alıntı yapmışsın bu sahnede hangi türk filminden yaptın çok merak ettim :img-hyste Ama gördükki Ahu severler bile Ahu Polat sahnesi yazarken Elif Polat sahnelerinden alıntı yapıyorlar çünkü aşka herkes özeniyor.. Ama Polat ve Ahunun o kadar büyük şeyler yaşaması imkansız. mc_merve 11-06-07, 17:49 vayyyy asli 4000 msgini yazdin hadi hayirlisi:img-hyste :img-hyste bu arada ahu ingilterede cok yakinda vizyonda:img-hyste :img-hyste yakamoz16 11-06-07, 18:01 Evet Merve 4.000.mesajımıda yazdım.Sağol canım.. Ahu İngiltere filminin vizyona girmesini merakla bekliyorum hem gişe rekoruda kırar:img-hyste ceren durul 11-06-07, 19:27 :img-hyste ceren kendimi bir an turk filminde hissettim polat kadir inanir sanki:img-hyste su senaryolariniz olmasa neye gulerdim ben acaba:img-hyste bu arada ahunun cazgirligini herkes anlamis sanirim artikm senaryo yazarken bile ahunun cazgir hallerini yaziyosunuz:img-hyste misal gine amcasiyla konusurken :img-hyste :img-hyste neyse ama herkesin anladigina sevindim:) bu arada bagevi olayina cok guldum:img-hyste daglar kizi ahu durumu:img-hyste neys cok guldum gine ceren komik olsada senaryo icin tskrler:img-wink: mc-merve ve yakamoz bag evi meselesi surdan cikti baktim nerdeyse bütün dizilerde bag evi meraki var bizim ahuda niye olmasin:img-hyste aska herkes özenir sorun o degil .... senaryolar komik miydi buna sevindim ... az türk filmi gibi olsun dedim eee onca sene türk filmi izledik kapzik bizde birseyler :img-hyste en merak ettigim ahu-polat aski nasil olacak; kolay olmayacak orasi kesin ama nasil olacak coook merak ediyorum abdullah_54 12-06-07, 08:40 Bu bölüm 50'nin altında beklemiyorum.Hem Sağır Odanın bitmiş olması hemde bu bölümün Sezon Finali olması vesilesi ile bu hususta böyle bir düşünceye kapıldım.Eğer yine düşük gelirse benim -Sağır Oda yüzünden reytingler düşük geliyor- tezim de çürümüş olur. m.alara 12-06-07, 10:11 ceren durul senaryo için teşekürler:good: bu senaryolarla 3 tane türk filmi yapılabilir, ahu taşınıyor, ahu dağ evinde , ortaklık bitiyor olabilir isimleri , polatta bu arada epey boş kalmış emekli oluyor sanırım:img-hyste :img-hyste Jale_ 12-06-07, 13:15 ceren_durul senaryonda öyle ayrıntılara giriyorsun ki, yani bu dizi sahiden 30 yıl sürecek galiba...:img-hyste Bu arada Polat neden Ahu'nun evini arıyor anlamadım, işin ilginçkısmı da Jülide de hemen gerçeği söyleyiveriyor..:img-hyste Ama beğendim güzel olmuş..:):) aylince 12-06-07, 15:37 cerencim muhteşemsin.çok begendim:) fikir isterim demişsin.tamam cnmm birşeyler bulursam soyleyecegim sana.ama fikirlere ihtiyacın yok bence süper senaryolar:) m.alara 12-06-07, 16:21 Bu bölüm 50'nin altında beklemiyorum.Hem Sağır Odanın bitmiş olması hemde bu bölümün Sezon Finali olması vesilesi ile bu hususta böyle bir düşünceye kapıldım.Eğer yine düşük gelirse benim -Sağır Oda yüzünden reytingler düşük geliyor- tezim de çürümüş olur. umarım tezin çürümez,:img-hyste bende aynı fikirdeyim çünkü, gerçi geçen hafta sağırodanın finali diye reytingler çok düşer demiştim ama pek etkilenmedi, bakalım sağırodanın bitmiş olması reytingi pozitif etkileyecekmi Hirotaro 13-06-07, 00:54 Yorumlarınız İçin Sağolun Arkadaşlar:) Bende Kendi Çapımda bu bitirdiğimiz haftanın rating birincilerini aldım ve karşılaştırdım karşıma şöyle bir sonuş çıltı...:img-blush HEDEF KİTLE:A/B BINBIR GECE 23,0 56,3 YAPRAK DÖKÜMÜ 14,8 41,4 KURTLAR VADİSİ PUSU 12,1 35,3 IHLAMURLAR ALTINDA 11,0 34,9 ACI HAYAT 13,2 39,2 POPSTAR ALATURKA 6,3 25,4 GÜMÜŞ 5,7 19,6 HEDEF KİTLE:GENEL İZLEYİCİ BINBIR GECE 16,2 45,5 YAPRAK DÖKÜMÜ 13,5 38,4 ACI HAYAT 13,2 39,2 KURTLAR VADİSİ PUSU 12,2 39,7 IHLAMURLAR ALTINDA 11,0 33,8 SELENA 6,2 23,1 POPSTAR ALATURKA 4,6 15,1 Bu Sonuçlara Göre Karşımıza Beklenmeyen Bir Dizi Daha Çıktı; Yaprak Dökümü...:icon_whis Karşılaştırdığımızda kvp ile fazla bi fark yok ama bizden bi üst sırada olması yetio he birde genelde Acı Hayat var ondada hiç bi fark yok hem heralde acı hayat bu sezon bitio ve son olarak binbir gece var Eğer Perşembe Günleri Önümüz Açılırsa ki öyle Olacak Yaprak Dökümüne Fark Atıp Binbir Geceyle Kıyaslanabiliriz...Çünkü Salı Binbir Gecenin Önünde Hiç Bir Şey Yok ve Dizidede Hiçbir masraf yok onun için bu kadar Rating Alıo...:icon_whis İsterlerse o yaprak dökümünü,Binbir geceyi vs... yi Kurtların Karşısına koysunlar bakalım.O reyting oranlarının 3 te 1 ini görseler öpüpte başlarına koysunlar. kedilerle değil,aslanlarla kapışsınlar bakalım reytinglerde Kurtlar'ı ancak başka bir Kurtlar geçer :img-wink: (kurtlar vadisi Terör gibi) abdullah_54 14-06-07, 14:17 Arkadaşımızın eklediği haberde belirtilen Kurtlar Vadisi İran filmi çekilecek ibaresi bana da pek inandırıcı gelmedi zaten haberdede bir kaynak göstermemişler sadece polatın bir sözünden alıntı yapmışlar zaten sanırım senaristler filme pek sıcak bakmadıklarını söylemişlerdi hem bencede dizi olarak sürmesi daha iyi şöyle 200 haftamız kv pusu ile geçse fenamı olur:happy0064 film de olur ama dizinin sonunda olmalı bu yaz değil öle bişey olmaz zaten adamlar dinlenecek bir de filmmi çekecekler. papatya67 14-06-07, 14:24 Arkadaşımızın eklediği haberde belirtilen Kurtlar Vadisi İran filmi çekilecek ibaresi bana da pek inandırıcı gelmedi zaten haberdede bir kaynak göstermemişler sadece polatın bir sözünden alıntı yapmışlar zaten sanırım senaristler filme pek sıcak bakmadıklarını söylemişlerdi hem bencede dizi olarak sürmesi daha iyi şöyle 200 haftamız kv pusu ile geçse fenamı olur:happy0064 film de olur ama dizinin sonunda olmalı bu yaz değil öle bişey olmaz zaten adamlar dinlenecek bir de filmmi çekecekler. eliffpolattt haber için teşekkürler...haberi yazan gezenti.com yalnış anlamış herhalde..kvp daha yeni başladı..kv iran sinema filmi olarak yapılmayacak ..kv pusu yeni sezonda iran ve ortadoğuyu işleyeceklerinin sinyalini polat fragmanda veriyor..bence yanlış anlaşılma olmuş...ilk kv de de her sezon değişik konsept olarak geliyorlardı...bu sezonda bu şekilde olacak..:good: m.alara 14-06-07, 14:26 katılıyorum papatya bencede yanlış anlaşılma olmuş, zaten dizi bitmeden sinema filmi imkansız belki 2 sene sonra film olur o zamanda konu ne olur şimdiden belli olmaz papatya67 14-06-07, 14:32 Vadi'nin karşısındakiler izleyiciye veda ediyor Perşembe akşamının en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi sezon finaliyle ekranda. Karşısındaki diziler ise ekrana veda ediyor. Sağır Oda'nın ardından bu hafta da Kader ve Bebeğim son bölümüyle izleyici karşısında jaleciğim haber için teşekkürler...zaten belli bir şeydi..kurtlar vadisi hangi konsepte olursa olsun, karşısında hiç bir dizinin şansı olmazdı zaten..yine sezon sonuna kadar iyi dayandılar... m.alara 15-06-07, 10:42 papatya, yaz, replikler için teşekürler papatya replikleri çalmayın demişsin ama öylede güzel renkli renkli ve düzenli yazmışsınki insanın eli kaşınıyor eliffpolattt 15-06-07, 11:22 Reyting düşmüş arkadaşlar neden acaba:icon_sorr Jale_ 15-06-07, 11:23 Oran düşmüş te, sharelerde yükseliş var.. m.alara 15-06-07, 11:37 reytingler düşmüş inanılmaz , artık bu işin içinde bir hile olduğuna inanıyorum , finalde reytinglerin düşmesi imkansız helede bu hafta sağır odanın olmadığını düşününce dahada inanılmaz geliyor, bence artık bu işi araştırma vakti geldi, özellikle ab grubunda kanal d hakimiyeti çok dikkat çekici dedikodulara inanmamak imkansız oldu abdullah_54 15-06-07, 11:46 Demekki Sağır Oda zerre kadar etkilemiyomuş.Sözümü yedim.Ama oranların bu kadar düşük olmasındaki asıl neden ne?Hem de Sezon Finalinde... eliffpolattt 15-06-07, 11:50 reytingler düşmüş inanılmaz , artık bu işin içinde bir hile olduğuna inanıyorum , finalde reytinglerin düşmesi imkansız helede bu hafta sağır odanın olmadığını düşününce dahada inanılmaz geliyor, bence artık bu işi araştırma vakti geldi, özellikle ab grubunda kanal d hakimiyeti çok dikkat çekici dedikodulara inanmamak imkansız oldu İyide kimi suçlayabiliriz ki doktorlar var ayrıca kavak yelleri de çok izleniyor....Eski kv reytingleriyle aynı olmadığına göre demmek ki eski izleyici kitlesini yakalayamamış kvpusu....Bide terör 1 bölüm yayınlanmıştı kv pusudan daha yüksekti buda şaşırtıcı ...... deniz&polat 15-06-07, 11:56 sağır oda etkiliyordu bence ama belki dün final yapan dizileri tercih etmişlerdir.ya da belki bu bölümü sevmemişlerdir.küçük bir düşme olmuş zaten.ben dünkü bölümü çok sevdim.hep aksiyon diye tutturuyordum ama dün iranlı bakanın kaçırılması dışında bir aksiyon yoktu.ona rağmen en dolu bölümüydü..lafları kaçırmamak için çok dikkatli dinlemeye çalıştım.konuşulanlar ilgimi çekti.siyasi olarak eski kv tadındaydı.aksiyon olarak ise neden eski kvye dönemediğini biliyorsunuz zaten.bir de şu aydın doğana bayağı bir dokunuyordur bu dizi.ara ara onun diziye etki edip etmediği konusunda şüphelendiğim oluyor ama sonuçta bunlar lafta kalır arkadaşlar.kv seneye çok daha iyi dönecektir:img-wink: iran filminin de çekileceğini sanmıyorum.en azından yakın zamanda.polat macera belli kurtlar vadisi iran dedi diye hemen filmini çekmiş adamlar.tarih bile vermişler.ben doğru olduğunu sanmıyorum.ve doğru değilse gerçekten bu gazeteciliği ne kadar basite aldıklarını görüp bir kez daha üzüleceğim.oh be ne güzel diziden al bir lafı gerisini kafana göre kur haber yap.tarih,yer bile belirle. Jale_ 15-06-07, 12:25 Sağır Oda etkiliyordu KVP'yi ama bu tabloya bakılırsa bu kezde "Korkunç Bir Film" etkilemiş.. yakupoglu61 15-06-07, 13:39 reyting yüzdeleri az olsada share ler yüksek...! ark. bırakın bu işin arkasında ne olduğunu Kurtların reytinge ihtiyacı yok, en çok reklam alan dizi herhalde 10 dakka izliyoruz 15 dakka reklam papatya67 15-06-07, 14:04 reytingler düşmüş inanılmaz , artık bu işin içinde bir hile olduğuna inanıyorum , finalde reytinglerin düşmesi imkansız helede bu hafta sağır odanın olmadığını düşününce dahada inanılmaz geliyor, bence artık bu işi araştırma vakti geldi, özellikle ab grubunda kanal d hakimiyeti çok dikkat çekici dedikodulara inanmamak imkansız oldu sana katılıyorum alaracığım..bencede bu reytinglerde bir dümen var..:img-yes: rtükün bu duruma bir el atması lazım..reyting saçmalığından sevilen birçok diziyi kaybettik..gerçi kurtların böyle böylebir riski yok... yakamoz16 15-06-07, 14:29 Açıkçası daha iyi bir reyting bekliyordum.. Share yüksek hatta günün birincisiyiz ama sezon finaline daha iyi bir sonuç almalıydık.... Ama olsun inşallah zmaanla hakettiği oranı alacaktır. yakamoz16 15-06-07, 14:37 Papatya abla Alemdar dün kimi kaçırdı haberi için sağol.. Biz de dün izlerken babam hemen bu kaçırılmanın gerçektede olduğunu söylemişti tabi ben ne olduğunu pek anlamamıştım ama eklediğin haber sayesinde daha iyi anladım. m.alara 15-06-07, 15:04 Papatya abla Alemdar dün kimi kaçırdı haberi için sağol.. Biz de dün izlerken babam hemen bu kaçırılmanın gerçektede olduğunu söylemişti tabi ben ne olduğunu pek anlamamıştım ama eklediğin haber sayesinde daha iyi anladım. dizi yayınlanmadan önce bizim derin tartışmalarımız sırasında yoktun demekki , fragman tahmin başlığında o konuyu epey tartışmıştık yakamoz16 15-06-07, 15:10 dizi yayınlanmadan önce bizim derin tartışmalarımız sırasında yoktun demekki , fragman tahmin başlığında o konuyu epey tartışmıştık Yoo vardım... Dün ben epey kaldım forumda ve hep fragman başlığındaydım sonra çıktım ama geldiğimde hiç mesaj yazılmamıştı. Nasıl görmemiş olabilirimki bensiz nasıl derin işlere girersiniz:img-hyste m.alara 15-06-07, 15:12 reyting yüzdeleri az olsada share ler yüksek...! ark. bırakın bu işin arkasında ne olduğunu Kurtların reytinge ihtiyacı yok, en çok reklam alan dizi herhalde 10 dakka izliyoruz 15 dakka reklam tabiki kurtların reytinge ihtiyacı yokta hatta ben biraz düşük olmasından memnunum fazlada fırlayınca rakip kanallar rtükü dürtüklemeye başlıyor. bana sadece etrafımdan edindiğim izlenimle bu reytinglerin pek tutmayışı garip geliyor özelliklede ab grubunda , kanald nin yayınladığı en kıytırık kimsenin varlığından bile haberdar olmadığı diziler reytinlerde hep 1. sırada yer alırken herkesin dilinden düşürmediği diğer kanal dizileri o kadar reyting alamıyor sadece kurtlar ve show tv için demiyorum mesela avrupa yakasını ben izlemiyorum ama çok fazla bir seyirci kitlesi olduğunu biliyorum , o dizinin yaprak dökümü gibi sıkıcımı sıkıcı kimseninde ben izliyorum çok güzel dediğini duymadığım bir diziden az izlenmesi tuhaf değilmi bence kanal d evinde cihazı olan özellikle ab grubundaki kişere rüşvetle falan sürekli kanal d izlemelerini sağlıyordur. biz kurtlar fanıyız e müsade et biraz komplo teorisi üretelim :img-hyste :img-hyste GoKo63 16-06-07, 23:32 Azraili Anladıkta Memati Kim Diye Soruyorlar :D süper laf ya m.alara 18-06-07, 10:46 gazilli eklediğin haberdeki fikre katılmıyorum, canan ve safiye dönse iyi olur sonuçta onlar ölmemişti, elifi sevmeme rağmen onun diziye dönmesi saçma olur, elif öldü, nasıl dönebilirki , her ne şekilde yaparlarsa yapsınlar bu dönüş akla yatkın olmayacaktır, dizinin ciddiyetini bozacak bir şeyi elif için dahi olsa istemem papatya eklediğin mehmet gülerin yazısı için teşekürler ama mehmet güler sanırım ya altanın yazısını tam anlamadı yada kv yi , her ikisinde bahsedilen 3. dünya savaşı tehlikesinin 3. dünya savaşı cümlesinden başka ortak yanı yok. MusaKa92 18-06-07, 16:53 Replikler için teşekkürler!!! esmajandra 20-06-07, 08:06 Merhaba, ben az önce basinda cikan haberlerde elifin diziye tekrar geri dönmesi gerektigini bildiren bir yazi okudum. Acikcasi elif tekrar diziye girerse sacma olur izledigim kadariyla ahu da degisik bir karakter ve bana göre diziye de yakismis. Elif tekrar gelirse dizi cok sacma olur. m.alara 21-06-07, 11:00 Merhaba, ben az önce basinda cikan haberlerde elifin diziye tekrar geri dönmesi gerektigini bildiren bir yazi okudum. Acikcasi elif tekrar diziye girerse sacma olur izledigim kadariyla ahu da degisik bir karakter ve bana göre diziye de yakismis. Elif tekrar gelirse dizi cok sacma olur. aynen katılıyorum :img-yes: mervecim süper replikler eklemişsin sağol sayende 3 ay daha kolay geçecek :happy0064 hele sonuncuya bayıldım tarzın değişti değişecek kısmına papatya67 21-06-07, 11:08 merveciğim repliklerin harika..alaracığım o güzel senaryolarından yine yazarsan,bu üç ay çok neşeli geçer arkadaşım..ayrıca resmi sitedeki senaryona oranın moderatörü bayılmış..:happy0064 :happy0064 papatya67 22-06-07, 12:02 alaracığım senaryo için teşekkürler...ellerine, emeğine sağlık...okurken gülmekten öldüm..:img-hyste :img-hyste raciyi bahadırı pana ofisinde merdaneyle haklayıp, senaryoyu kasadan çalmak ve yeniden diziyi çekme fikri beni mahvetti...:img-hyste :img-hyste sen artık bu senaryo işine bir gir istersen....bak göreceksin yaptığın sitkomlar nasıl tutacak...:happy0064 :happy0064 m.alara 22-06-07, 14:31 pelince haber için sağol :happy0064 :happy0064 yuppi demek yeni bölümler antalyada nerdeymiş şu çiflik bir araştırayım ayyy acaba görme şansım olacakmıki çok heyecanlandım şimdi demekki bizimkiler burda tatil yapacak aynı zamanda yeni bölümleri çekecekler , çiftlik polatınmı olacak acaba tuğba özayıda daha çok sevdim demek polata bayılıyormuş, iyide o zaman niye o kadar çok para almışki papatya sağol övgüler için canım tabiki size yazın senaryo yazmaya devam edeceğim, bak ben yönetmenlerini antalyaya göndermiştim onlarda arkasına takılıp geldi galiba :img-hyste :img-hyste abdullah_54 22-06-07, 14:43 Özel bölümü de bir grupta birinci olmuş bu güzeel. Şu çiftlik haberi ile ilgili de senaryo ile ilgili bi bağlantı kurmaya çalışıyorum ne yapacaklarki acaba ? yalcinersonmez 22-06-07, 15:04 waay be kvp ye bak özeli bile yeter herkese ama ab'dede 1ç veya 2. olsaydı keşke önemli olan oydu ama buda iidir en azından kvp nin yeni bölümlerini izlemeyenler şimdi izlemiş oldu yeni dönemdede izlerler mutlaka bölece oranım 65lere filan çıkar... ceren durul 22-06-07, 17:19 Özel bölümü de bir grupta birinci olmuş bu güzeel. Şu çiftlik haberi ile ilgili de senaryo ile ilgili bi bağlantı kurmaya çalışıyorum ne yapacaklarki acaba ? aslinda bende anlamadim ... ama belki ahuyla ilgilidir insaAllah ... belki ahuyu kacirirlar falan ne bileyim ... biraz attim ... ama bakalim eylülde görecegiz umarim ..:good: m.alara 23-06-07, 10:03 merve eklediğin hürüryetin haberine bende güleyim bari:img-hyste :img-hyste haber doğruysa kız salaklığına doymasın msn de polat alemdar veya necati şaşmaz rumuzuyla yazan herkese çıplak görüntü verirse vay haline :img-hyste papatya67 23-06-07, 10:46 merveciğim haber için sağol...alara sana katılıyorum...bir insan nasıl çıplak fotolarını gönderir anlamıyorum..kız kendisi kaşınmış..:img-yes: Sehrazat101Gece 23-06-07, 14:48 Merhabalar, gazilli ekledigin haber icin cok sagol. Okuyunca bir tuhaf oldum. Keske benide o isimlerin altina ekleseydin. Cünkü bende sizin gibi düsünüyorum. Bu haberi kim yazdi ama?onu merak etmisdim. Bencede Pana Film ne yapip etip Elifi geri getirmeli... kod adı yağmur 23-06-07, 16:34 Merhaba, ben az önce basinda cikan haberlerde elifin diziye tekrar geri dönmesi gerektigini bildiren bir yazi okudum. Acikcasi elif tekrar diziye girerse sacma olur izledigim kadariyla ahu da degisik bir karakter ve bana göre diziye de yakismis. Elif tekrar gelirse dizi cok sacma olur. bence saçma olmaz şöyle düşünelim Polat bir rüya görsün 10. veya 11. bölümde bu rüyada elifin hastahanedeki halini kazasını fln görsün sonrada elif onu uyandırsın ben böle olmasını istiyorum arada olan olaylarda nasıl olabilir rüyada da onları görsün onu elif oyuandırınca bu olaylar oldumu die sorsun o da evet desin sen kaza geçirdin mi hayır desin bölece onlar evlensin polat-elif alemdar ailesi olsun bence iyi bir fikie elifin diziye girmesi :good: Luckdown 24-06-07, 05:12 bence saçma olmaz şöyle düşünelim Polat bir rüya görsün 10. veya 11. bölümde bu rüyada elifin hastahanedeki halini kazasını fln görsün sonrada elif onu uyandırsın ben böle olmasını istiyorum arada olan olaylarda nasıl olabilir rüyada da onları görsün onu elif oyuandırınca bu olaylar oldumu die sorsun o da evet desin sen kaza geçirdin mi hayır desin bölece onlar evlensin polat-elif alemdar ailesi olsun bence iyi bir fikie elifin diziye girmesi :good: Kesinlikle saçma olur... Kurtlar vadisi biyerlere senaryosuyla geldi böle saçma, basit bir senaryo yer almaz... Hatırlatiyim Binbir gece'de değiliz Kurtlar Vadisi'ndeyiz... ;) kod adı yağmur 24-06-07, 15:18 Kesinlikle saçma olur... Kurtlar vadisi biyerlere senaryosuyla geldi böle saçma, basit bir senaryo yer almaz... Hatırlatiyim Binbir gece'de değiliz Kurtlar Vadisi'ndeyiz... ;) ben ilk çıktığı günden beri bu diziyi izliyorum yani sizin gibi yeni bir izleyici değilim öyle 4-5 bölüm izlemiş tahminimce siz ..terörden sonra izlediniz ben bu dizinin binbir gece olmadığını da gayet iyi biliyorum ben kurtlar vadisinin senaristlerinden değilim elbette böyle bi senaryo yazmazlar daha profesyonel birşey yazarlar bu arada siz benim özel haklarımı çiğneyemezsiniz benim düşünce özgürlüğüm kısıtlayamazsınız bunu size hatırlatmak isterim ben sonuna kadar düşüncemin arkasındayım ve senaristlerin istediği türde bir senaryo ile elif karekterini karşımıza çıkarmasını isterim anita 24-06-07, 21:39 ben ilk çıktığı günden beri bu diziyi izliyorum yani sizin gibi yeni bir izleyici değilim öyle 4-5 bölüm izlemiş tahminimce siz ..terörden sonra izlediniz ben bu dizinin binbir gece olmadığını da gayet iyi biliyorum ben kurtlar vadisinin senaristlerinden değilim elbette böyle bi senaryo yazmazlar daha profesyonel birşey yazarlar bu arada siz benim özel haklarımı çiğneyemezsiniz benim düşünce özgürlüğüm kısıtlayamazsınız bunu size hatırlatmak isterim ben sonuna kadar düşüncemin arkasındayım ve senaristlerin istediği türde bir senaryo ile elif karekterini karşımıza çıkarmasını isterim coooooook dogru söz etmissin :good: bu diziye sonradan gelme manken hanim yakismadi yakismiycakta o ancak aski olarak kalacak okadar nefiseye hayir gitsin m.a.e.onun dizisinde oynasin oyunculuk sifir mimikler yokmus sanki zaten en büyük suclu pana ekibidir cok aradilar nefiseyi nefiseden cok ahu karakteride hic uymamis bikere sosyete zaten kvp bastaki sasali durumlarda yadirgandi ayni sekilde sosyete kizi ahuda yakismiyor bu karakter elif karakteri gelmeli yada elif gibi daha sicak kanli biri bu ölu suratli ahu yada nefise disinda:img-tomat :img-tomat :img-tomat :img-tomat M4RC3l061 24-06-07, 22:48 pusudan aklımda yok ama eskisinden laz ziyanın bi sözü vardı testereye diyodu:Dostum olmaz hasmım yasamaz..! abdullah_54 24-06-07, 23:34 Valla bence cuk diye oturdu.Hem her anılan dirilecek diye bişey olsa dedem Adapazarına belediye başkanı olurdu.Dirisi varken güzeli varken ölüyü niye diriltiyoruz onu anlamadım ama herkesin düşüncesi kendine.Ben Nefise Hanımın genel olarak beğenildiğini düşünüyorum zaten abarttığınız kadar beğenilmese hayranlar Pana Filmi basardı.Öyle birşey olmadığına göre no problem.Beni Özgü Namal ve Nefise Karatayın oyunculukları alakadar etmez allaha şükür üç beş mimikle gözü boyananlardan olmadık.Beni Kv hakkındaki tutumları alakadar eder.Özgü Namal Kvden önce tanınmamasına ve şu anki durumu kesinlikle Kvye borçlu olmasına rağmen hiçbir açıklamasında bu hususu konuştuğunu görmedim.Ama Nefise Karatay her çıktığı programda gelmiş geçmiş en iyi dizide oynuyorum çok mutluyum diyor gözlükleri çıkartalım değerlendirelim bakalım objektif olarak. m.alara 25-06-07, 09:50 Valla bence cuk diye oturdu.Hem her anılan dirilecek diye bişey olsa dedem Adapazarına belediye başkanı olurdu.Dirisi varken güzeli varken ölüyü niye diriltiyoruz onu anlamadım ama herkesin düşüncesi kendine.Ben Nefise Hanımın genel olarak beğenildiğini düşünüyorum zaten abarttığınız kadar beğenilmese hayranlar Pana Filmi basardı.Öyle birşey olmadığına göre no problem.Beni Özgü Namal ve Nefise Karatayın oyunculukları alakadar etmez allaha şükür üç beş mimikle gözü boyananlardan olmadık.Beni Kv hakkındaki tutumları alakadar eder.Özgü Namal Kvden önce tanınmamasına ve şu anki durumu kesinlikle Kvye borçlu olmasına rağmen hiçbir açıklamasında bu hususu konuştuğunu görmedim.Ama Nefise Karatay her çıktığı programda gelmiş geçmiş en iyi dizide oynuyorum çok mutluyum diyor gözlükleri çıkartalım değerlendirelim bakalım objektif olarak. yazdıklarına aynen katılıyorum, gerçi özgü namal bazıları gibi kötü bir şey söylemedi ama konuşmalarında kv den bahsetmemeye özen gösteriyor, elif karekterini unutturmak istiyormuş ki başka rollerde oynayabilsinmiş, o çoktan unuttu ama bizimkiler diriltmekten bahsediyor, nefisenin diziyi bu kadar sahiplenmesi benimde hoşuma gitti, ahu rolüde dizinin konseptine çok uygun , illa elif karakterini tekrarlamak kv ye yakışmaz zaten, nefise karatayın oyunculuğuda kötü falan değil sevmeyince yaptığı her şey batıyor sevmeyenlere celeborn 25-06-07, 12:25 nefise karatayın kvp'yi bu kadar benimsemesi ve yüceltmesi bile takdiri hakediyor ama o ne yapsa kendini beğendiremiyor:icon_sorr ahu karakterinin yeni konsepte ve senaryoya çok uygun olduunu düşünüyorm,eğer onun konumundaki kişi çok sıcak,sempatik,cıvılcıvıl,geveze biri olsaydı o zmn sırıtırdı,ahu ve onu yansıtan nefise bence gayet başarılı.. ayrıca pananın kendini ve elifi tekrarlamamış olması beni de çok mtlu etti,basit bir elif taklidi olsaydı bu kaliteyi düşürmekten başka işe yaramazdı... ahu ve elif birbirinden çok ayrı karakterler,bu da benim hoşuma gitti:img-yes: m.alara 25-06-07, 12:51 haklısın ırmakcım elif ve ahu çok farklılar , öyle olmasıda güzel ayrıca özellikle erkek izleyicilerin ahu karakterini daha çok seveceklerinden eminim çünkü çoğu elife şimarık diye kızıyordu , eee onlar elifi sevmediler ama bunu kafayada takmadılar, ahuyuda sevmeyenler olacaktır bence onlarda takmamalı anita 25-06-07, 13:12 nefisenin yerinde kim olsa diziyi över göklere cikarir cünki nefisenin simdiye kadar ne yapmisda basarili olmuski bu rol onun icin bir lutuftur kvp oynamak icin hicbir sanatcinin geri ceviremiycegi bir firsattir nefse bu firsati veren pana sucludur ahu karakterini benimsenmiyor cok soguk güzl kadin ama hersey güzellikmi ben suna cok kizyorum bide necati sasmaza bir gece kulubunden cikarlarken soru sorulmusdu deniz akkayada rol verecekmisiniz diye ve o bakis hala aklimda peki nefiseyle deniz akkayanin arasindaki fark nedir :icon_whis tanidigim herkes nefisenin bu diziye yakismadigi yolunda yorumu bende ayni fikirdeyim ben yine diyorumki nefiseye gicik olsamda onun bu konuda bir sucu yok o pana ekibinin tercihidir herseyi iyi bilen ekibin yaptigina bak Air_Isparta 25-06-07, 15:14 Ya Arkadaşlar Nasil Iş Bu Elif Geri Dönecek Falan.ben öle Bir şey Olabileceğini Sanmiyorum.olsa Zaten Saçmaliğin Daniskasi Olur.o Zaman Biz Kandirilmiş Durumuna Düşeriz.bunu Ilk Kurtlar Vadisinde Yapsalardi 3-4 Bölüm Sonra Arkadaşin Dediği Gibi Rüyada Falan Ehh Olabilirdi Belki Ama Aradan 2-3 Yil Geçmiş.polat Irakta Birine Leylamiydi O Platonik Bir His Beslemiş.mantikli Olun Az SEZ!N_ 25-06-07, 16:21 Valla bence cuk diye oturdu.Hem her anılan dirilecek diye bişey olsa dedem Adapazarına belediye başkanı olurdu.Dirisi varken güzeli varken ölüyü niye diriltiyoruz onu anlamadım ama herkesin düşüncesi kendine.Ben Nefise Hanımın genel olarak beğenildiğini düşünüyorum zaten abarttığınız kadar beğenilmese hayranlar Pana Filmi basardı.Öyle birşey olmadığına göre no problem.Beni Özgü Namal ve Nefise Karatayın oyunculukları alakadar etmez allaha şükür üç beş mimikle gözü boyananlardan olmadık.Beni Kv hakkındaki tutumları alakadar eder.Özgü Namal Kvden önce tanınmamasına ve şu anki durumu kesinlikle Kvye borçlu olmasına rağmen hiçbir açıklamasında bu hususu konuştuğunu görmedim.Ama Nefise Karatay her çıktığı programda gelmiş geçmiş en iyi dizide oynuyorum çok mutluyum diyor gözlükleri çıkartalım değerlendirelim bakalım objektif olarak. Söylediklerine katılıyorum. Özgü Namal'ın şuana kadar Kurtlar Vadisini sahiplendiğine hiç şahit olmadım, dizide oynadığı sırada bile öyleydi, röportajlarında aslında ben meşhurdum tiyatro dünyasında falan filan, kv biraz tv açısından şöhret getirdi gibi şeyler söylüyordu,kv bittikten sonra zaten elifi ve kurtlar vadisini sanki seyirciye unutturma gibi bir çabası vardı , bazı kişiler de farketmiş zaten.. Kendisinin kv ile ilgili söyledikleri bana pek samimi içten gelmiyordu, bir soğukluk yaratıyordu, ve kvnin ekibindenmiş gibi pek gelmiyordu, bir de malum dizinin arkasından çokça atıp tutan Oktay Kaynarca'nın sevgilisiydi, insan ister istemez bir soğukluk hissediyordu ama birşey de söylemedi, , şimdi söylemedi diye başımızın tacı edecek değiliz, çünkü zaten söylememesi gerekiyordu. Oktay Kaynarca dizinin en parlak döneminde diziden ayrılmak zorunda kaldı, kıskançlığından söylemediğini bırakmadı, Özgü Namal ne söyleyebilirdi ki, dizinin sonuna kadar yaşayan ender karakterlerden biriydi Elif, birşey söylerse diğerlerinden bile daha ayıp yapmış olurdu bence, bir zahmet konuşmasın değil mi?Ama asıl farkını şimdi göstermeli Özgü Namal. Çünkü Pusu'da yok, bundan sonra söylerse söyler birşeyler arkalarından, umarım yapmaz, bir hayal kırıklığı yaşamak istemem açıkçası, yine de diğerlerine nazaran sevdiğim bir oyuncu Özgü Namal.. Ama Nefise Karatay kadar değil tabi ki, ekibe o kadar inanıyor, güveniyor ki Nefise, her programda dilinde Kurtlar Vadisi.. Bu tavrı hoşuma gidiyor, kendini ekipten hissettiriyor, ekip ruhunu koruyabiliyor, bir Pana Film oyuncusu olduğunu hissettiriyor seyirciye , en azından bana güven veriyor, inşallah hep böyle devam eder..İyi oyunculuk sadece kamera karşısına çıkıp iyi oynamak değildir bence, kaliteli olmaktır, oynadığın rolu, içinde bulunduğun dizinin imajını, sarsmadan çok iyi temsil etmekdir dışarıda . Nefise Karatay da bu konuda takdire şayan bir isim.. İnşallah hep böyle devam eder. Çok iyi bir Pana Film oyuncusu o bence... Allah yolunu açık etsin..;) eliffpolattt 26-06-07, 11:16 Söylediklerine katılıyorum. Özgü Namal'ın şuana kadar Kurtlar Vadisini sahiplendiğine hiç şahit olmadım, dizide oynadığı sırada bile öyleydi, röportajlarında aslında ben meşhurdum tiyatro dünyasında falan filan, kv biraz tv açısından şöhret getirdi gibi şeyler söylüyordu,kv bittikten sonra zaten elifi ve kurtlar vadisini sanki seyirciye unutturma gibi bir çabası vardı , bazı kişiler de farketmiş zaten.. Kendisinin kv ile ilgili söyledikleri bana pek samimi içten gelmiyordu, bir soğukluk yaratıyordu, ve kvnin ekibindenmiş gibi pek gelmiyordu, bir de malum dizinin arkasından çokça atıp tutan Oktay Kaynarca'nın sevgilisiydi, insan ister istemez bir soğukluk hissediyordu ama birşey de söylemedi, , şimdi söylemedi diye başımızın tacı edecek değiliz, çünkü zaten söylememesi gerekiyordu. Oktay Kaynarca dizinin en parlak döneminde diziden ayrılmak zorunda kaldı, kıskançlığından söylemediğini bırakmadı, Özgü Namal ne söyleyebilirdi ki, dizinin sonuna kadar yaşayan ender karakterlerden biriydi Elif, birşey söylerse diğerlerinden bile daha ayıp yapmış olurdu bence, bir zahmet konuşmasın değil mi?Ama asıl farkını şimdi göstermeli Özgü Namal. Çünkü Pusu'da yok, bundan sonra söylerse söyler birşeyler arkalarından, umarım yapmaz, bir hayal kırıklığı yaşamak istemem açıkçası, yine de diğerlerine nazaran sevdiğim bir oyuncu Özgü Namal.. Ama Nefise Karatay kadar değil tabi ki, ekibe o kadar inanıyor, güveniyor ki Nefise, her programda dilinde Kurtlar Vadisi.. Bu tavrı hoşuma gidiyor, kendini ekipten hissettiriyor, ekip ruhunu koruyabiliyor, bir Pana Film oyuncusu olduğunu hissettiriyor seyirciye , en azından bana güven veriyor, inşallah hep böyle devam eder..İyi oyunculuk sadece kamera karşısına çıkıp iyi oynamak değildir bence, kaliteli olmaktır, oynadığın rolu, içinde bulunduğun dizinin imajını, sarsmadan çok iyi temsil etmekdir dışarıda . Nefise Karatay da bu konuda takdire şayan bir isim.. İnşallah hep böyle devam eder. Çok iyi bir Pana Film oyuncusu o bence... Allah yolunu açık etsin..;) Merak etmeyin Özgü Namal da gayet iyi savundu bu diziyi....Çok seviyordu bu ekibi geçen Show tv gecesinde Necati Şaşmaz'a falan gayet samimi davrandı diziyi özlediğini söyledi......Ayrıca Özgü namal diğerleri gibi ekmek yediği tabağa pislemedi....Hem daha napabilir ki bir yanda sevgilisi bir yanda iş arkadaşları bence onun yerinde başkası olsa daha farklı davranırdı,helal olsun hiçbir zaman kötü konuşmadı işte bende bu yüzden takdir ediyorum onu Jale_ 26-06-07, 17:18 Merak etmeyin Özgü Namal da gayet iyi savundu bu diziyi....Çok seviyordu bu ekibi geçen Show tv gecesinde Necati Şaşmaz'a falan gayet samimi davrandı diziyi özlediğini söyledi......Ayrıca Özgü namal diğerleri gibi ekmek yediği tabağa pislemedi....Hem daha napabilir ki bir yanda sevgilisi bir yanda iş arkadaşları bence onun yerinde başkası olsa daha farklı davranırdı,helal olsun hiçbir zaman kötü konuşmadı işte bende bu yüzden takdir ediyorum onu Evet haklısın, Ama Sezin de haklı. Ekmek yediği kaba pislemedi, zaten konuşmaması gerekiyordu, konuşmadı diye ayrıcalıklı olacak değil bence, zaten konuşmaması lazım, Sezin'in dediği gibi filmin sonuna kadar oynayan ender oyunculardan biriydi Özgü namal.. Eğer birşey söyleseydi, diğerlerinden daha da ayıp etmiş olurdu, çünkü diğerleri dizinin en parlak döneminde diziden ayrılmıştı ama Özgü Namal en güzel günleri yaşadı dizide, konuşsaydı daha ayıp ederdi, bundan sonra da yapmaz heralde, ben ondan beklemiyorum zaten, umarım yapmaz, ama Kurtlar Vadisinin Nefise kadar sahiplenmedeği de bir gerçek.. Neyse allah yolunu açık etsin onun da, Nefise'nin de..Şu an Nefise benim için daha önemli ve değerli, çünkü o bir Pana Film oyuncusu şuanda, itibarı da tutumuyla daha çok hakediyor. Bu benim fikrim tabi...;).. Sezin, alara, abdullah.. Yorumlarınıza katılıyorum..;) delfin_26 27-06-07, 09:35 alaraya trabzonla ilgili haber için çok teşekkür ederim... sonunda konuya açıklık getiren bir haber yayınladıda bizde meraktan kurtulduk:good: pana nın çekecegi bir yaz dizisi (yani heberde öyle diyo) nelere maloldu ya... herşeyimiz olay canım:happy0064 :img-hyste :img-hyste m.alara 27-06-07, 09:38 bişey değil canım, şimdi merakla antalya haberine açıklık getirmelerini bekliyoruz, bu konudada ali eyüboğluna güveniyorum oda bizler gibi kv fanı sonuçta merak edip onuda soracaktır begümm888 27-06-07, 09:40 bence nefise karatay cuk diye oturmadı(hatta hiç oturmadı) diziye özgü namalın canlandırdığı elif karakteri çok daha iyiydi.fakat yaz tatilindeler.ne yapacakları belli olmaz dizi ekibinin.gelecek sene çok güzel bölümler izleyeceğimize inanıyorum.elifin hortlaması gibi birşey söz konusu olamaz.itiraf ediyorum zamanında ben de aslında böyle olsa ne güzel olur demiştim ama mantıklı olmaz kvye yakışmaz.9 bölüm de üstünden geçmiş.mezar sahneleri gösterilmiş.artık böyle birşey söz konusu olamaz.kavuşamadılar ne yapalım:(polatın yeni aşkının ahu olmasını istemezdim.sevmedim o kızı.onu canlandıranın da nefise karatay olmasını istemezdim.ama oldu.oldu ne yapalım arkadaşlar alışmaya çalışalım artık.yoksa diziden eski tadı alamayacağız.:img-yes: pozitif düşünelim pozitif olsun dimi ama:) alara,papatya kızlar bana biri durumu özetleyebilir mi ?.bu son haberler neyin nesi?ben bir süredir girmiyorum hepsini yeni gördüm.anlamadım nerden çıktı terör bölümleri.ya da kvp ile ilgili açıklamalar.başlığı gördüm gene mi rtük sorun çıkarttı acaba dedim.trabzon olayı ne alaka... begümm888 27-06-07, 09:46 Merak etmeyin Özgü Namal da gayet iyi savundu bu diziyi....Çok seviyordu bu ekibi geçen Show tv gecesinde Necati Şaşmaz'a falan gayet samimi davrandı diziyi özlediğini söyledi......Ayrıca Özgü namal diğerleri gibi ekmek yediği tabağa pislemedi....Hem daha napabilir ki bir yanda sevgilisi bir yanda iş arkadaşları bence onun yerinde başkası olsa daha farklı davranırdı,helal olsun hiçbir zaman kötü konuşmadı işte bende bu yüzden takdir ediyorum onu hepsinin kvye bir laf ettiğini gördüm ama özgü namalın asla kötü konuştuğunu görmedim.bazı haberler çıktı ama o bunları yalanladı.haberlerin çıkma nedeni belli aslında sevgilisi kv hakkında güzel şeyler söylemedi diye sanki özgü namalla da kv ekibinin arası bozukmuş gibi gösterilmeye çalışıldı.özgü namal ne ekibe ne de necati şaşmaza kötü birşey söylemedi:img-yes: ben ona herşey için çok teşekkür etmek isterdim.elifi bize çok güzel bir şekilde yansıtabildiği için,inandırıcı,samimi ve güzel oyunu için.tabiki son olarak iş yaptığı ekibe her zaman saygı dymayı bildiği ve onu özgü namal yapanın kv olduğunu bildiği içinbye aylince 27-06-07, 09:50 nefise karatayın kvp'yi bu kadar benimsemesi ve yüceltmesi bile takdiri hakediyor ama o ne yapsa kendini beğendiremiyor:icon_sorr ahu karakterinin yeni konsepte ve senaryoya çok uygun olduunu düşünüyorm,eğer onun konumundaki kişi çok sıcak,sempatik,cıvılcıvıl,geveze biri olsaydı o zmn sırıtırdı,ahu ve onu yansıtan nefise bence gayet başarılı.. ayrıca pananın kendini ve elifi tekrarlamamış olması beni de çok mtlu etti,basit bir elif taklidi olsaydı bu kaliteyi düşürmekten başka işe yaramazdı... ahu ve elif birbirinden çok ayrı karakterler,bu da benim hoşuma gitti:img-yes: yorumuna katılıyorum.elif gibi degil diye tepki gostermeleri onlar kızsa da benim çok hoşuma gidiyor.çunku bence dogru olan boyle.elif gibi degil ahu.ahu farklı.tekrar karakter olmaz.elif-polat aşkı gibi de olmayacak bu aşk.ahu-polat aşkı farklı bir aşk olacak.bu yorum süper.çok begendim celeborn:) abdullah,jale,sezin,alara sizlerin yorumları da süper.yorum yapmama gerek kalmamış süpersiniz.çok begendim katılıyorum yorumlarınıza:) begümm888 27-06-07, 10:05 yorumuna katılıyorum.elif gibi degil diye tepki gostermeleri onlar kızsa da benim çok hoşuma gidiyor.çunku bence dogru olan boyle.elif gibi degil ahu.ahu farklı.tekrar karakter olmaz.elif-polat aşkı gibi de olmayacak bu aşk.ahu-polat aşkı farklı bir aşk olacak.bu yorum süper.çok begendim celeborn:) abdullah,jale,sezin,alara sizlerin yorumları da süper.yorum yapmama gerek kalmamış süpersiniz.çok begendim katılıyorum yorumlarınıza:) sen de haklısın bir yerde fakat bir insan a ise ötekisi ondan farklı olmak için ille de z olmak zorunda değil...k ya da l olsa da farklı olurdu, bu kadar zıtlık göze çarpmazdı.çünkü bir de işin polat kısmı var.polatın sevdiği kadın elifse şimdi seveceği kadının ahu kadar zıt olması tuhafıma gitti.polatın bir yaşam tarzı var.ben o açıdan onları pek yakıştıramıyorum.ahuyu bence biraz daha sıcak,sevilebilecek biri haline getirmeleri daha güzel olur.ille de elif gibi olması şart değil.olmasın da zaten haklısınız.ama biraz daha polata uygun olsun.tuhaf bulan çoğu insan bu yüzden tuhaf buluyor zaten. aylince sen bu son haberlerin nerden çıktığını biliyor musun?kızlar kısaca açıklayın lütfen:( aylince 27-06-07, 10:18 begumcum ahu elif gibi yapsaydı daha da tepki gosterirdiniz cnmm.çunku taklitler asıllarını yaşatır biliyorsun:)ahu farklı olacak hem karakter olarak hem de polatın gonlunde başka bir yerde olacak.elif zaten çok farklı.onların aşkı efsane.o hikaye yaşanılanlar,onlar çok ozel ve polatın dedigi gibi onu gonlunde kimsenin giremeyecegi çok ozel bir yere sakladı:) ahu-polat aşkı da ozel olacak bence.o ayrı o ayrı diye dusunuyorum.polat ahu gibi birini sever.ahu her ne kadar zengin de olsa hiç şımarık degil.sadece sevmedigi kişilere karşı tepkisi oluyor.mesela julideye.bu da çok dogru sevmiyor onu:)ayrıca yaşadıkları çok sert onun da.dostu yok,konuşacagı biri yok.davasından vazgeçmeyen biri ahu.davamdan vazgeçmem deyişiyle etkiledi zaten polatı:)ahuyu fazla tanımıyoruz zaten daha sahneleri az ama başrolde oldugundan daha da çok olacaktır.yavaş yavaş alıştırıyorlar.bence nefise çok başarılı ve ahu hem kvpye hem de polata çok yakıştı.ahuyu tanıdıkça sevmeyenler de daha da çok sevecek gibi dusunuyorum.ama sevmeyen de sevmez o da onların gorusu ve duygusudur.. kurtlar antalya da çiflikte çekim yapacaklar diye bir haber vardı begumcum.tam bilmiyoruz.yalcın arkadaşımız da trabzondalar dedi onu da tam bilmiyoruz..haberler var ama ne kadar dogru tartışılır.. begümm888 27-06-07, 10:40 begumcum ahu elif gibi yapsaydı daha da tepki gosterirdiniz cnmm.çunku taklitler asıllarını yaşatır biliyorsun:)ahu farklı olacak hem karakter olarak hem de polatın gonlunde başka bir yerde olacak.elif zaten çok farklı.onların aşkı efsane.o hikaye yaşanılanlar,onlar çok ozel ve polatın dedigi gibi onu gonlunde kimsenin giremeyecegi çok ozel bir yere sakladı:) ahu-polat aşkı da ozel olacak bence.o ayrı o ayrı diye dusunuyorum.polat ahu gibi birini sever.ahu her ne kadar zengin de olsa hiç şımarık degil.sadece sevmedigi kişilere karşı tepkisi oluyor.mesela julideye.bu da çok dogru sevmiyor onu:)ayrıca yaşadıkları çok sert onun da.dostu yok,konuşacagı biri yok.davasından vazgeçmeyen biri ahu.davamdan vazgeçmem deyişiyle etkiledi zaten polatı:)ahuyu fazla tanımıyoruz zaten daha sahneleri az ama başrolde oldugundan daha da çok olacaktır.yavaş yavaş alıştırıyorlar.bence nefise çok başarılı ve ahu hem kvpye hem de polata çok yakıştı.ahuyu tanıdıkça sevmeyenler de daha da çok sevecek gibi dusunuyorum.ama sevmeyen de sevmez o da onların gorusu ve duygusudur.. kurtlar antalya da çiflikte çekim yapacaklar diye bir haber vardı begumcum.tam bilmiyoruz.yalcın arkadaşımız da trabzondalar dedi onu da tam bilmiyoruz..haberler var ama ne kadar dogru tartışılır.. okumuyorum ki adam gibi:img-polic ben yeni dizi trabzonda çekilecek diye anladım.kvp trabzonda ya da antalyada çekilebilir.bence trabzonda çekilir.antalya ne alaka bilmiyorum.ama baksana basın sözcüsü bizim ağzımız yandı bir daha yapmayız öyle birşey demiş.teşekkürler cevabın için:) aylincim ben de o konuda sana hak veriyorum zaten.elifin birebir aynısı olmasına gerek yok.olmamalı da.doğru söylüyorsunuz katılıyorum.ama diğer mesajımda da söylediğim gibi ahu kötü biri değil zaten orası kesin.sorun sadece zengin olması falan değil.genel olarak ahu çok fazla ters kalıyor.herkesin işi bir zorsa ahu karakterinin ve onu canlandıran nefise karatayın işi 2 kat zor.çünkü başrol değişikliği olmuş ve yerine o geliyor.istese de istemese de önceki karakterle çok fazla karşılaştırılıyor.ve önceki oyuncuyla.oyuncuyla karşılaştırıldıuğında büyük bir dezavantajı var.çünkü sonuçta özgü namal tiyatrocu.karakterle karşılaştırıldığında elif ve polat aşkı çok sevilmiş,çok inandırıcı bir aşk olmuş.yeni karaktere ısınmak çok zor.bir de yeni karakter çok soğuk bir karakter olunca iş daha zorlaşıyor.dediğin gibi biz henüz ahu karakterini çok tanımıyoruz.senaristler gerçekten çok iyiler.ve bu karakteri insanlara sevdirebilirler.hadi onu geçsek bu sefer nefise karatay sorunu çıkıyor.onun insanların gözünde pek de iyi bir imaja sahip olmaması da işi zorlaştırıyor.biraz karışık yani aylincim.ben seneye ısınacağımı düşünüyorum.öyle olsun istiyorum.inşallah yani:img-wink: Jale_ 27-06-07, 10:45 hepsinin kvye bir laf ettiğini gördüm ama özgü namalın asla kötü konuştuğunu görmedim.bazı haberler çıktı ama o bunları yalanladı.haberlerin çıkma nedeni belli aslında sevgilisi kv hakkında güzel şeyler söylemedi diye sanki özgü namalla da kv ekibinin arası bozukmuş gibi gösterilmeye çalışıldı.özgü namal ne ekibe ne de necati şaşmaza kötü birşey söylemedi:img-yes: ben ona herşey için çok teşekkür etmek isterdim.elifi bize çok güzel bir şekilde yansıtabildiği için,inandırıcı,samimi ve güzel oyunu için.tabiki son olarak iş yaptığı ekibe her zaman saygı dymayı bildiği ve onu özgü namal yapanın kv olduğunu bildiği içinbye Ben Özgü Namal'ın kötü konuştuğunu söylemedim zaten, dikkat edin mesajlarıma, hiç bir arkadaşta iddia etmemiş kötü konuştuğunu ama Özgü Namal'ı Kv ile ilgili tutum konusunda kıyaslayacağımız kişiler diziye laf atan kişiler olmamalı. Yani Özgü Namal'ı Oktay Kaynarca vb gibi oyuncularla kıyaslamayalım, onlar dizinin en güzel yerinde ayrıldı, ama Özgü en parlak dönemlerini yaşadı..O açıdan Özgü Namal'ı Kurtlar Vadisinin arkasından aleyhine konuşanlarla değil, Kurtlar Vadisinin sahiplenenlerle kıyaslamak daha doğru olur ..Haksız mıyım? O açıdan Kv'yi sahiplenme konusunda Nefise Karatay'la kıyasladığımızda ondan daha geride kalıyor. Ekip hakkında kötü bir şey söylemedi ama yeteri kadar da sahiplenmedi. En azından Nefise Karatay kadar.Elif karakterini seyirciye unutturmaya çalışması ve asıl şöhretinin Kv'den geldiği gerçeğini pek kabul etmiyor gibi bir tutumu var , bunu hissediyorum. Apaçık belli etmiyor ama öyle bir tavrı var, röportajlarında bunu görmek mümkün.. Elbette kendisi yetenekli, başarılı bir oyuncu ama , ben Nefise Karataya kadar samimi görmedim hiçbir zaman onu.. İlla ki Nefise Karatay gibi olmalı demiyorum, Özgü Namal'a da laf atmıyorum ama Nefise Karatay daha sıcak geliyor bana, daha ekipten geliyor,zaten benim gibi düşünenler de varmış gördüm, heralde en fazla etkileyen Oktay Kaynarca faktörü olsa gerek.Öyle y a da böyle yanlış tarafta.. yani bana göre öyle, kimseye benim gibi düşünün demiyorum zaten..:) .. Bana göre oyuncunun ekibe güvenini ve inancını belli etmesi, seyircininde ona güvenmesini ve ona inanmasını sağlar. Yani o yapımcı ekibe itibar ettiği müddetçe, Kurtlar Vadisine itibar ettiği müddetçe, ve bunu seyirciye hissettirdiği müddetçe , seyircide ona itibar da kusur etmez, ben gerçek bir vadi hayranı olarak, Nefise Karatay bu itibarı gösterdiği sürece, ona olan itibarımı hep göstereceğim.. Bakın Özgü Namal'ın kötü şeyler söylediğini iddia etmiyorum, ama Kv'yi sahiplenme konusunda Nefise Karatay itibara daha değer benim gözümde.. Herşey ortada zaten bence tartışmaya lüzum yok..;) Neyse zaten herkezin fikri kendine değil mi?;) Saygılarımla.. papatya67 27-06-07, 11:12 alaracığım haber için teşekkürler tatlım..böylece trabzon olayıda aydınlanmış oldu..şimdi sıra antalya olayında...:happy0064 begümm888 27-06-07, 11:33 Ben Özgü Namal'ın kötü konuştuğunu söylemedim zaten, dikkat edin mesajlarıma, hiç bir arkadaşta iddia etmemiş kötü konuştuğunu ama Özgü Namal'ı Kv ile ilgili tutum konusunda kıyaslayacağımız kişiler diziye laf atan kişiler olmamalı. Yani Özgü Namal'ı Oktay Kaynarca vb gibi oyuncularla kıyaslamayalım, onlar dizinin en güzel yerinde ayrıldı, ama Özgü en parlak dönemlerini yaşadı..O açıdan Özgü Namal'ı Kurtlar Vadisinin arkasından aleyhine konuşanlarla değil, Kurtlar Vadisinin sahiplenenlerle kıyaslamak daha doğru olur ..Haksız mıyım? O açıdan Kv'yi sahiplenme konusunda Nefise Karatay'la kıyasladığımızda ondan daha geride kalıyor. Ekip hakkında kötü bir şey söylemedi ama yeteri kadar da sahiplenmedi. En azından Nefise Karatay kadar.Elif karakterini seyirciye unutturmaya çalışması ve asıl şöhretinin Kv'den geldiği gerçeğini pek kabul etmiyor gibi bir tutumu var , bunu hissediyorum. Apaçık belli etmiyor ama öyle bir tavrı var, röportajlarında bunu görmek mümkün.. Elbette kendisi yetenekli, başarılı bir oyuncu ama , ben Nefise Karataya kadar samimi görmedim hiçbir zaman onu.. İlla ki Nefise Karatay gibi olmalı demiyorum, Özgü Namal'a da laf atmıyorum ama Nefise Karatay daha sıcak geliyor bana, daha ekipten geliyor,zaten benim gibi düşünenler de varmış gördüm, heralde en fazla etkileyen Oktay Kaynarca faktörü olsa gerek.Öyle y a da böyle yanlış tarafta.. yani bana göre öyle, kimseye benim gibi düşünün demiyorum zaten..:) .. Bana göre oyuncunun ekibe güvenini ve inancını belli etmesi, seyircininde ona güvenmesini ve ona inanmasını sağlar. Yani o yapımcı ekibe itibar ettiği müddetçe, Kurtlar Vadisine itibar ettiği müddetçe, ve bunu seyirciye hissettirdiği müddetçe , seyircide ona itibar da kusur etmez, ben gerçek bir vadi hayranı olarak, Nefise Karatay bu itibarı gösterdiği sürece, ona olan itibarımı hep göstereceğim.. Bakın Özgü Namal'ın kötü şeyler söylediğini iddia etmiyorum, ama Kv'yi sahiplenme konusunda Nefise Karatay itibara daha değer benim gözümde.. Herşey ortada zaten bence tartışmaya lüzum yok..;) Neyse zaten herkezin fikri kendine değil mi?;) Saygılarımla.. ben senin yazını okumamıştım zaten sadece elifpolatın yazısını gördüm ona katıldığımı söyledim.çok fazla yazı var okumadığım ordan oraya başım döndü valla:img-yes: bence özgü namal da yeterince sahiplendi daha ne desin ki...sevgilisine rağmen dizinin filmini mükemmel bulduğunu söyledi,çok uyumlu çalıştıklarını söyledi,kendisini özgü namal yapanın kv olduğunu söyledi.arkadaşlar şimdi nefise karatay olayı biraz daha farklı.o yeni bir karakter.diziye yeni girmiş.daha önce çok sevilen bir aşkın karakterlerinden birinin yerine girmiş.ben çok fazla lafla sahiplenmeye inanmam.çok çalışsın,çabalasın,magazinle çok yüz göz olmasın göstersin bize diziyi nasıl sahiplendiğini.çünkü ancak o zmana gerçek anlamda diziyi sahiplendiğine inanırım.lafa söze çok takılmam.onun yerinde olsa çoğu insan aynı şekilde konuşurdu.çünkü yeni bir karakter ve sonuçta kendini kabul ettirmeye çalışıyor.çoğu insan böyle davranırdı.:img-yes: özgü namal tüm çalışkanlığıyla,oyunculuğuyla,oynadığı karaktere bağlanmasıyla,ve lafları-davranışlarıyla herşeyiyle diziyi bana göre yeterince sahiplenmiştir.zaten ben çok aşırı iyi sözleri de pek samimi bulmam.benim için özgü namalın bu kadarlık davranışı yeterli.abartıya gerek yok.neyse yahu herşeyiyle karşılaştırma bitti şimdi de bu çıktı.boşverin nefise karatayın özgü namalla karşılaştırılması onun lehine olmuyor.genelde hiçbir konuda lehine değil.onu ayrı olarak değerlendirmeye çalışırsak bu hem onun için,hem de seyirci olarak bizler için daha iyi olabilir.:img-yes: Jale_ 27-06-07, 11:48 ben senin yazını okumamıştım zaten sadece elifpolatın yazısını gördüm ona katıldığımı söyledim.çok fazla yazı var okumadığım ordan oraya başım döndü valla:img-yes: bence özgü namal da yeterince sahiplendi daha ne desin ki...sevgilisine rağmen dizinin filmini mükemmel bulduğunu söyledi,çok uyumlu çalıştıklarını söyledi,kendisini özgü namal yapanın kv olduğunu söyledi.arkadaşlar şimdi nefise karatay olayı biraz daha farklı.o yeni bir karakter.diziye yeni girmiş.daha önce çok sevilen bir aşkın karakterlerinden birinin yerine girmiş.ben çok fazla lafla sahiplenmeye inanmam.çok çalışsın,çabalasın,magazinle çok yüz göz olmasın göstersin bize diziyi nasıl sahiplendiğini.çünkü ancak o zmana gerçek anlamda diziyi sahiplendiğine inanırım.lafa söze çok takılmam.onun yerinde olsa çoğu insan aynı şekilde konuşurdu.çünkü yeni bir karakter ve sonuçta kendini kabul ettirmeye çalışıyor.çoğu insan böyle davranırdı.:img-yes: özgü namal tüm ça |