Tüm Versiyonu Göster : Yaprak Dökümü- 2. Sezon Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

murat2007
28-04-07, 14:29
Fragman ve Bölüm Tahminlerini burada paylaşalım...

paçiii_melos
05-05-07, 15:38
Fragmanda sadece Fikret Ablamız konuşuyordu. En çok dikkatimi çeken de Leyla'nın ağlamasıydı. Galiba o da Kıskandığındandır diye düşünüyorum. Bir de Ali Rıza Bey de çok mutluydu, oynuyordu ya ,Ne de olsa Leyla'nın böyle bir şey başına gelmedi, babası düğününe bile gitmedi. Bu yüzden Leyla'nın suratının beş karış olması çok ama çok doğal.

Fikret Ablam da hep olanları yukarıdan izliyordu, nişana hiç inmiyecek mi acaba. Neyse özet de yarın ya da Pazartesi gelir. Bir de Oğuz ile Yaman olayını anlarız ;)

epıler
05-05-07, 15:50
ali rıza bey bir şeyden habersiz garibim oynuyor kızının nişanında ne kadar mutlu
fikretin demesi gibi"keşke bende babam gibi herşeyden habersiz olsaydım" belki o da necla nişanlanıyor diye hemde cem gibi biriyle nişanlanıyor diye mutlu olabilirdi
leyla niye ağlıyor ki acaba arabasına ,kürküne, ayakkabısına...vs mı bişe oldu acaba
oğuza bak ya her seferinde dört ayağının üstüne düşüyor yaman beyi bulmuş şimdi de
ali rıza bey neyyir hanımın yanına gidiyor galiba konuışmaya anlam veremedi tabi hayriyeyle kavgalarına
şevketle ferhunde eve mi çıktılar sanki başka bir evdeler

neyse bir de özet gelsinde biraz daha bişeler ordan kaparız ne olcağına dair

ulkuk
05-05-07, 15:58
Fragmanda sadece Fikret Ablamız konuşuyordu. En çok dikkatimi çeken de Leyla'nın ağlamasıydı. Galiba o da Kıskandığındandır diye düşünüyorum. Bir de Ali Rıza Bey de çok mutluydu, oynuyordu ya ,Ne de olsa Leyla'nın böyle bir şey başına gelmedi, babası düğününe bile gitmedi. Bu yüzden Leyla'nın suratının beş karış olması çok ama çok doğal.

Fikret Ablam da hep olanları yukarıdan izliyordu, nişana hiç inmiyecek mi acaba. Neyse özet de yarın ya da Pazartesi gelir. Bir de Oğuz ile Yaman olayını anlarız ;)
Öncelikle fragman için teşekkür ederim. :happy0064

Fikret"ten
Eskiden en çok ailemle övünürdüm. Kendimden çok ailemle.. Bir insan acıya ne kadar dayanır. Sırları nereye kadar taşır. Görmemek için sadece başını çevirmek yeterlimidir: Suçu bir başkasına atarak yükünü hafifletebilir misin? Bir gün söylediğin yalanların bilerek yaptığn yanlışların altında ezilebilirsin.

Babam huzur istiyordu. Babam mutluluk istiyordu, keşke bende babam gibi herşeyden habersiz olsaydım..

Bence bu bölümün özeti bu cümlede anlatılmış...

Fragmanda bohçalar geliyor, nişan yapılııyor. Ali Rıza bey ve Hayriye hanım mutlu. Sanırım Ali Rıza bey uzun zamandır ilk kez böyle neşeli. Çünkü kızı istediği kişile evleniyor. Beğendiği, kendi gibi değerleri olan bir aileye gelin gidecek. Hangi baba istemez ki böyle bir evliliği..

Nişanda herkes mutlu ama bir tek Fikret mutsuz. Sanırım camdan ailesini izlerken yukarıda yazılan yazıyı geçiriyor.. Özellile babasını mutlu gördüğündenBabam huzur istiyordu. Babam mutluluk istiyordu, keşke bende babam gibi herşeyden habersiz olsaydım.. bu cümleyi söylüyor. Zavallı Ali Rıza bey.. Bir bilse gerçekleri..

Leyla"nın ağlamasına bir anlam veremedim. Sanırım Oğuz ile bir problem olmuş. Yaman ve Oğuz ortaklar. Oğuz"un işten çıkması gibi birşey olmaz. Ama Oğuz ve Yaman karşılaşması pek hoş olmuyor olsa gerek. Yaman ne açıklama yapacak acaba?

Bir de Hayriye hanımın sinirlendiği bir sahne var. Orada karşısındaki Sedef olmasın. Tam görünmüyor. Çünkü bayağı bir sinirli Hayriye hanım. Belkide Sedef açıklama yapmaya gelmiştir. Çünkü bir sonraki sahnede Nehir hanım Sedef"e kızıyor. Belkide keşke konuşmaya gitmeseydin falan diyordur. Nehir hanımı da böyle sinirli görmemiştim..

Şevket ve Ferhunde yatak odalarında pek mutlu görünmüyorlar. Yani en azından Ferhunde. :icon_whis Şevket mutlu edememiş sanırım.. ::img-hyste

Türk_Jön
05-05-07, 17:09
Fragmanda sadece Fikret Ablamız konuşuyordu. En çok dikkatimi çeken de Leyla'nın ağlamasıydı. Galiba o da Kıskandığındandır diye düşünüyorum.

:img-yes: :img-yes: bütün herkes Necla'nın nişanın nişanına geliyor bahçede nişan yapılıyor üstelik Ali Rıza Bey dans ediyor oynuyor içerledi çünkü babası düğününe bile gitmedi Leyla'nın bence gıcıklık olsun diye nişanda rezalet çıkaracak

murat2007
06-05-07, 09:30
Leylanın bir rezalet çıkaracağını pek sanmam yani cesaret edemez... Ama salak salak konuşur... Bu arada Necla süper olmuştu...

ZuzuLa
06-05-07, 11:48
fragmanı az önce izledim arkadaşlar çok güzel bir bölüme benziyor zaten Tolga Karel bir roportajında asıl 30.bölümden sonra dizi başlıyor demişti. Neyse fragmanı anlatmaya başlıyayım
Fikret konuşuyor yine. Hyriye hanım çok sinirli Leyla çok şık giyinmiş ama çok ağlıyordu acaba birşeyler öğrenmiş olabilir mi? Nejla ile Cem in nişanı vardı evin bahçesinde nişan yapıyorlar heryeri süslemişler Sedef te ordaydı demek barışmışlar. Nehir hanım Sedef e birşeyler söylüyor Oğuz yine Nejlayı arıyor Şevket Ferhundeyle birlikte oluyor Ferhunde Hayriye hanıma yalakalık yapmaya devam ediyor Oğuz Yaman beyle karşılaşıyor şaşırmış şekilde birbirlerine bakıyorlar Fikret nişana inmiyor yukarıdan izliyor aklımdakiler şimdilik bu kadar

ulkuk
07-05-07, 14:17
Ferhunde?nin istediği olmuş, Sedef ve Neyyir Hanım evden uzaklaştırılmıştır. Hayriye Hanım, Ferhunde?nin söylediklerine inanınca iki dost arasında büyük kavga çıkar.
Bu geçen haftaki olay değil mi? Sanırım bu özeti hazırlayanlar geçen haftayı unutmuşlar... :img-wink:

Hayriye, en yakın dostunu bir kalemde siler atar. Evdeki sesler giderek yükselmeye başlamıştır. Başta Ali Rıza Bey olanlara bir türlü anlam verememektedir. Hayriye Hanım, Ali Rıza Bey?i, Neyyir?in evlatlarına dil uzattığına, dedikodu yaptığına inandırmaya çalışsa da başarılı olamaz.

Evdeki sesler derken, sanırım Fikret ve Ali Rıza beyden bahsediyor.. Yoksa Ferhunde, Necla olamaz... Fikret olayı bilmiyor, bence bilse Ferhunde'nin burnundan fitil fitil getirir. Ali Rıza bey garibim, evin içindeki herşeye müdahale ettiğini zannediyor ama bir bilse, kendi dışında evde olanı biteni, herhalde kalp krizi geçirir. Ali Rıza bey, Neyir hanımın "evlatlarına dil uzattığı" ile ilgili yalana inanırmı? Elbetteki hayır. Her ne kadar evdeki olanlardan bihaberse bile bu kadar saf olamaz. Hayriye hanıma da pes diyorum artık..

Ferhunde?nin suçlamalarıyla Sedef de zor durumda kalmıştır. Gururu kırılan Neyyir Hanım, Sedef?e, o evden herhangi biriyle görüşmesini yasaklar. Sedef için zaten imkansız olan aşkı Şevket, şimdi ondan bir adım daha uzaklaşmıştır.

Neyir hanım bence en doğrusunu yapıyor. Sedef'in bir daha o eve adım atmaması gerekir. Demek ki fragmandaki sahne bu idi. Sedef'in hala Şevket'i görememe gibi şeyi düşünmemesi lazım artık. Burda o kadar savunuduk Sedef'i. Bıraksın artık şu Şevket konusunu... Sedef ve Şevket birlikteliği istemiyorum....

Öte yandan Leyla evliliğini sağlamlaştırmak, kendini güvene almak için Oğuz?dan bir çocuk ister. Oğuz bu isteği kesinlikle reddeder. Leyla ile daha fazla yakınlaşmak istememektedir.
Leyla'nın ağlama sahnesinin açıklaması bu olsa gerek. Oğuz çocuk istemiyor. Sanırım bunuda Fikret'e açıklıyor. Buna ağlıyor... Ben Fikret'in yerinde olsam asla Leyla'ya akıl falan vermem. Hatta yüzüne bile bakmam ya... Oğuz tabiki yakınlaşmak istemez Leyla ile. Tabi başına geleceği biliyor. Eğer çocuk olursa, Leyla ile biraraya gelemez.... Şerefsiz...

Oğuz, Ali Rıza Bey?in ailesinde yarattığı fırtınadan habersiz kendi derdindedir. Yaman?ın peşine adam taktığını fark etmiştir. Yaman?ın kurduğu tuzağa düşmemek için çabalar. Kurduğu planla av iken avcı haline gelir. Yaman?ın oyununu bozar. Ama kendi oyununu sürdürür. Bu oyunda Leyla?yı piyon olarak kullanacaktır.

Bu Oğuz'un bu dört ayak üzerine düşmesinden bana gına geldi. Size gelmedi mi? Yaman'a da pes diyorum... Bu kadar acemilik olmaz. Sanırım Oğuz, Yaman'ı sıkıştırmaya başlayacak artık. Yaman'da artık yansın aptallığına... Garibim Leyla'da kocasının sırf Yaman için kendisine yaptığı oyunlara kanıp çocuk isteyecek anladığım kadarıyla....

Necla ile Oğuz?un ilişkisini öğrenen Hayriye Hanım da kızını Oğuz?dan uzaklaştırmak ve Cem gibi bir kısmeti kaybetmemek için bir an önce Necla?nın Cem?le nişanlanmasını istemektedir.

Kim istemezki Cem gibi birini. Ama Oğuz ve Necla'yı birbirinden nasıl uzaklaştıracak bilemiyorum. Necla gibi bir karakter nişanlı, evli farketmez yine birlikte olur....

Sonunda nişan tarihi kararlaştırılır. Nişan günü yaklaştıkça gerginlikler giderek artar. Necla her fırsatı Leyla?yı kıskandırmak için kullanır. Nişan günü de olaylı başlar.

Meşhurrrrrrr fragmandaki nişan sahnelerini göreceğiz demek ki. Ali Rıza beyin oynayışını, Necla'nın nişan kıyafetini, Cem'in güleç yüzünü... Ama burada bir tek Fikret ve Neyyir hanımlar olmayacak.. Zaten Fikret'te uzaktan film izler gibi izliyordu ailesini..

Olaylı başlayan ne olabilir ki? belki Ferhunde ve Fikret tartışırlar... Kimbilir...

Benim fragmanda aklımda kalan tek şey, Babam huzur istiyordu. Babam mutluluk istiyordu, keşke bende babam gibi herşeyden habersiz olsaydım.. diyen Fikret'in sözleri..... Sanırım bu herşeyi açıklıyor...

murat2007
07-05-07, 14:39
Fragmanda bir kız var sanırım Cemin kız kardeşi... Ben onu Necla sanmıştım:img-hyste :img-hyste Sanırım diziye karakter kazandırmaya çalışıyorlar...

hewal
08-05-07, 13:50
Necla'nın nişanı olurken bile Leyla'yı kıskandırmasına pes diyorum..Ama böyle olacağını daha pembe mantoyu Leyla Necla'ya fırlatınca bölüm biterken Fikret'in sesinden vermişlerdi...

Daha öncede yazmıştım Oğuz dedektifi farkedince öyle şeyler yapar ki Yaman vicdan azabı duyar peşlerine adam taktım diye..Tam öyle olmasada kozlar Oğuz'un eline geçiyor özetten anladığımız kadarıyla..Yarın akşamı merakla bekliyorum ...

stella_56
09-05-07, 05:53
Arkadaslar yeni fragmani goren varmi? Nasildi ben halen gormedim yaaa...
Bide bu hafta kacinci bolum olacak? :img-pilot
Ben gördüm.Oğuz Leyla'ya herşeyi o deli ablan karıştırdı.Yaman peşime adam taktı diyordu.Leyla da sonra hadi nişana gidelim dedi.Ama oğuz gidersem kıyamet kopar dedi.sonra Leyla nişan da iken ağlıyodu.Öyle işte..

murat2007
09-05-07, 13:54
Oğuz Leylaya senin o hasta ruhlu ablan her şeyi mahvetti falan diyor... Leyla hüngür hüngür ağlıyor... Ali Rızada Neyyir Hanıma yazıyordu...

hazal oguz
12-05-07, 09:18
az önce magazin d dlı bi programda gördüm
yaprak dökümünn yayınlanan bu son bölümnü ele almışlar, kendilerince de tüyo werdiler.
oğuz, necla ile cemin arasını bozmak için uğraşıcak
neyyirle hayriyen arası gittkçe açılıacak
yaman oğuza tekrar güweenmeye çalışırken içini kemiren şüpheden dolayı oğuzun peşine adam takmaya dewam edicekmişşşş

ayrıca alttaki küçük frAgmanda da, oğuz leylaya çok kötü bi tokat atıyor, leyla perişan...necla (saçı yapılı hali, heralde nişin sonrası) babasına ali rıza beye sarılıyor, gülerek...

durunazar
12-05-07, 11:06
Dublajsız tanıtımlar dönmeye başladı. Necla çantasındaki takıların aile meclisinin önünde masaya döküyor. Oğuz Leylayı tokatlıyor. Leyla iki gözü iki çeşme ağlıyor. Bu kez Cem Neclaya masumane bir öpücük konduruyor. Hayriye hanım şaşkın bakışlarla bakıyor. fakat kime baktığı belli değil.

-Angelica-
12-05-07, 14:58
biri şu fragmanı yuğtuba atsın yahu... bir daha izlemek istiyorum. oğuz artık dayakçı koca rolüne de girmeye başladı bence boşanmaları yakındır

hazal oguz
12-05-07, 15:54
Dublajsız tanıtımlar dönmeye başladı. Necla çantasındaki takıların aile meclisinin önünde masaya döküyor. Oğuz Leylayı tokatlıyor. Leyla iki gözü iki çeşme ağlıyor. Bu kez Cem Neclaya masumane bir öpücük konduruyor. Hayriye hanım şaşkın bakışlarla bakıyor. fakat kime baktığı belli değil.

ayrıca leyla neclanın yanındaki yatakta (yani eski odasındaki yatağında ağlıyor) heralde o tokattan sonra baba ewinde kaldı o gün

2_cool_4_schll_
12-05-07, 23:22
reklamda fikret in kucağında bi çocuk vardı sokak çocuğu sanırım kitapta fikret çocuklu bi adamla evleniyordu acaba fikret in gidişi yakın mı? tabi reklemın tamamını izleyemedim youtube a da konmamış daha:icon_sorr neyse necla belki de nişan yüzünden ailenin parasal zorluğa düşmesinden kendinin suçlandığı hissine kapılıp altınları verir.

EFTALYAGUL
12-05-07, 23:29
evlensin fikrwet ama mutlu olacaksa.o evde en çok mutlu etmeyi hakeden fikret bence.kitap a çok bağlı ilerlemıyor olaylar ve degişimler olacaktır mutlakaa.aksi halde nasıl uzatacaklarrrrrrrr:img-hyste

(BuRcUu)
13-05-07, 09:40
az önce izLedim fraqmanı..

LeyLa evine qeri dönmüş.. NecLa iLe odasında yatıyordu ama
2side birbirine arkasını dönmüş ve ağLıyorLardı sanırım..

NecLa ve Cem öpüşüyorLardı ama NecLa çok soğuk qibiydi..
Oğuzda oLduğu qibi değiLdi tabi.. !

Fikret'in kucağında bir çocuk vardı ve o sırada
SedefLerin evde sanırım..

Oğuz LeyLa'ya tokat atıyordu..
LeyLa'da bu yüzden eve döndü sanırım..

murat2007
13-05-07, 10:09
%100 Fikret Neyyir Hanımın akrabası ile evlenecek zaten hep fikretin bunaldığını göstermeye çalışıyorlardı...O çocukda kesin o adamın çocuğudur...

Türk_Jön
13-05-07, 15:56
Fragmanı görmedim ama burada anlatılanlara bakılırsa yine güzel bir bölüm olacak demek dayak sırası Leyla'da ohhh o da anlasın bakalım hanyayı konyayı
paçiii_melos fragman youtube konulunca herkese yollar nasılsa ;)

-Angelica-
13-05-07, 17:02
walla bence iyi oldu leyla saftirozu çok havalara giriyoerdu "oğuz bana aşık" falan filan diye ama oğuzun ne olduğunu görmüş oldu. çoktan anlamalıydı oğuzun onu sevmediğini ama bi türlü kabul etmek istemedi ama görsün şimdi o aşık beyefendinin nasıl eli sopalı kocaya dönüştğünü

murat2007
14-05-07, 13:29
Özeti okudum evet bir kaç bölmü sonra Fikret evlenecek... Aynı romanadaki gibi yapmışlar... Adamın ismi kitapta Tahsindi dizidede Tahsin...Fikret hanım yakında evlenip Adapazarına gidecek...

çaylak
14-05-07, 13:39
Özeti okudum evet bir kaç bölmü sonra Fikret evlenecek... Aynı romanadaki gibi yapmışlar... Adamın ismi kitapta Tahsindi dizidede Tahsin...Fikret hanım yakında evlenip Adapazarına gidecek...

hadi ya fikret gitcekmi üzüldüm bak şimdi ama fikret için iyi olur heralde
bütün çevrilen dolaplardan uzakta mutlu mesut yaşar:)

beyza41
14-05-07, 13:42
walla dizinin yavaş yavaş sonu gelio arkadaşlar.fikret bile gittiğine göre artık.
ama evlenceği adam nası biri acaba çok merak ediom ya.

HaMbUrG*
14-05-07, 13:42
hadi ya fikret gitcekmi üzüldüm bak şimdi ama fikret için iyi olur heralde
bütün çevrilen dolaplardan uzakta mutlu mesut yaşar:)

Mutlu mesut yasayacagini hic sanmam.. ama gercekten cok isterim..
Ben Fikretin cok iyi, yakisikli, merhametli bi adamla evlenmesini isterim. ayni onun gibi.
Ayni Fikret gibi Gerceklerden kacmayan, yilmayan, para icin kendini satmayan, aile degerlerine ve kendi kurallarina deger veren birisi olsun isterim.
Ama nerdeeee..

kutbettin
14-05-07, 13:57
Fikret pek mutlu olmayacak maalesef, kitapta öyleydi adamın çocuklarına bakacak sadece o evde de bir hizmetçi modunda yaşamını sürdürecek, hatta Ali Rıza Bey ona sığınmaya geldiği zaman onu ağırlayamayacak bile o kadar çaresiz durumda olacak ne yazık ki. Gerçi kitabı bayağı bayağı değiştirdiler, belli olmaz belki Fikret multu olur, keşke de olsa.
Necla'ya söyleyecek laf yok, salaklığının cezasını çekecek bir ömür.

MERVe-
14-05-07, 15:00
Aaah hadi ya demek fikret evelencekmis, ay insAllah mutlu olur garibanim :)

++Yeni fragmani gordum, Ay carsambayi iple cekiyorummmm

Messa
14-05-07, 15:08
Necla’nın mürüvvetini görmek Ali Rıza Bey’i çok mutlu etmiştir. Şevket ve Leyla’da yaşayamadığı mutluluğu Necla ile yakalamıştır.

Acaba mı? Necla, Leyla ve Şevketten daha büyük bir darbe vuracak Ali Rıza Bey'e ve Oğuz ile kaçacaktır muhtemelen.

Oğuz’un nişana gelip de kaçar gibi geri dönmesi Leyla’nın aklını başına getirir. Leyla, Oğuz’un hala Necla’yı sevdiğini anlar ve aralarında büyük kavga çıkar. Oğuz evi terk eder.

Nihayettt...Ama Fragmanda Oğuz fena vuruyordu Leylaya. Yaman Bey ile araları düzeldi mi acaba?

Durumu Ali Rıza Bey’den gizleyen Leyla, Hayriye Hanım’a terk edildiğini söyler. Ortalığın daha da karışacağından korkan Hayriye Hanım paniğe kapılır. Leyla’ya alttan almasını tesviye eder.

Hayriye bildiğimiz Hayriye.. "Amann kızım yapma kızım yuvanı yıkma kızımm" diye diye ailenin sonu gelecek.

Evde huzuru kalmayan Fikret, sık sık Neyyir Hanım’a gitmektedir. Neyyir Hanım’ın Adapazarı’nda oturan akrabası Tahsin, oğlu Caner’in tedavisi için İstanbul’a gelmiştir. Fikret annesini kısa zaman önce kaybeden Caner’i çok sever.

Fikret'imizin gidiş sinyalleri geldi arkadaşlar. Şimdi Ferhundeciler bayram ederler artık. Murat özellikle sen canım. Bundan sonra Ferhundeyi göreceğiz bakalım melek mi şeytan mı? Bizz biliyoruz da ne olduğunu.

Oğuz, Necla’nın kafasını karıştırmaya devam etmektedir. Cem’le nişanlandığına pişman olan Necla’nın hatası aileyi büyük bir felakete sürükleyecektir.

Asıl bombaa. Leyla eve dönüyor, kocası terkediyor. Necla hala nasıl Oğuz ile bir birliktelik düşünebilir anlayamıyorum. İnşallah Oğuz ile kaçar'da babası görür gurur duyduğu kızının nasıl bir karakter olduğunu. Sadece Cem'e üzülürüm o kadar Ali Rıza Bey'e bile üzülmem.

MERVe-
14-05-07, 15:21
Necla’nın mürüvvetini görmek Ali Rıza Bey’i çok mutlu etmiştir. Şevket ve Leyla’da yaşayamadığı mutluluğu Necla ile yakalamıştır.

Acaba mı? Necla, Leyla ve Şevketten daha büyük bir darbe vuracak Ali Rıza Bey'e ve Oğuz ile kaçacaktır muhtemelen.

Oğuz’un nişana gelip de kaçar gibi geri dönmesi Leyla’nın aklını başına getirir. Leyla, Oğuz’un hala Necla’yı sevdiğini anlar ve aralarında büyük kavga çıkar. Oğuz evi terk eder.

Nihayettt...Ama Fragmanda Oğuz fena vuruyordu Leylaya. Yaman Bey ile araları düzeldi mi acaba?

Durumu Ali Rıza Bey’den gizleyen Leyla, Hayriye Hanım’a terk edildiğini söyler. Ortalığın daha da karışacağından korkan Hayriye Hanım paniğe kapılır. Leyla’ya alttan almasını tesviye eder.

Hayriye bildiğimiz Hayriye.. "Amann kızım yapma kızım yuvanı yıkma kızımm" diye diye ailenin sonu gelecek.

Evde huzuru kalmayan Fikret, sık sık Neyyir Hanım’a gitmektedir. Neyyir Hanım’ın Adapazarı’nda oturan akrabası Tahsin, oğlu Caner’in tedavisi için İstanbul’a gelmiştir. Fikret annesini kısa zaman önce kaybeden Caner’i çok sever.

Fikret'imizin gidiş sinyalleri geldi arkadaşlar. Şimdi Ferhundeciler bayram ederler artık. Murat özellikle sen canım. Bundan sonra Ferhundeyi göreceğiz bakalım melek mi şeytan mı? Bizz biliyoruz da ne olduğunu.

Oğuz, Necla’nın kafasını karıştırmaya devam etmektedir. Cem’le nişanlandığına pişman olan Necla’nın hatası aileyi büyük bir felakete sürükleyecektir.

Asıl bombaa. Leyla eve dönüyor, kocası terkediyor. Necla hala nasıl Oğuz ile bir birliktelik düşünebilir anlayamıyorum. İnşallah Oğuz ile kaçar'da babası görür gurur duyduğu kızının nasıl bir karakter olduğunu. Sadece Cem'e üzülürüm o kadar Ali Rıza Bey'e bile üzülmem.

Cok guzel yazmissin canim, bu mesaj herseyi anlatiyoorr.. Altina imzami atiyorumm +1905 :happy0064
Bende dedigin gibi en cok cem' e uzulecem, Ali riza beye' de cok uzulecem, bide ayse' yee

murat2007
14-05-07, 15:31

Evet haklısın... Ama Fikretin gideceğine üzüldüm çünkü o giderse Ferhunde kiminle uğraşacak:(:(:( Canı sıkılır Ferhundemin:( ama o uğraşacak birilerini bulur:happy0064 :happy0064

Neysa ya ben Neclanın hatasını merak etim necla şimdi "Oğuz beni sevdiği için Leylayı kapının önüne koydu" diye düşünür...

deadly_angel
14-05-07, 16:01
Bölüm özetine bakılırsa aile gerçek felakete yavaş yavaş yaklaşıyor.Neclanın yapacağı hatayı çok merak ediyorum, umarım Ali Rıza artık herşeyin farkına varır.Ortalıkta birşeylerin döndüğünü anladı az çok, biraz kurcalasa gerisi çorap söküğü gibi gelecek.Leylanında artık Oğuzcuğunun nasıl biri olduğunu anladı, gerçi Hayriyenin vereceği taktik özettende anlaşıldığı gibi alttan alma.Off Fikret gidecek gibi görünüyor eh çok bunaldı o da haklı tabi.Umarım bu adam iyi biri çıkar.

epıler
14-05-07, 16:06
Necla’nın mürüvvetini görmek Ali Rıza Bey’i çok mutlu etmiştir. Şevket ve Leyla’da yaşayamadığı mutluluğu Necla ile yakalamıştır
yazık adama ya bir bilse dönen dolapları keşke her şey düşündüğü gibi masum olsaydı
Oğuz’un nişana gelip de kaçar gibi geri dönmesi Leyla’nın aklını başına getirir. Leyla, Oğuz’un hala Necla’yı sevdiğini anlar ve aralarında büyük kavga çıkar. Oğuz evi terk eder
leylanın aklı başına geleceğini hiç sanmıyorum iki parça eşyaya tav olur gene
oğuz gene blöf yapıyordur evi falan terketmekle
hayriye hanım tabii paniğe kapılır zengin damatlarından birini kaybetmek istemez bu kadın iyice antipatik olmaya başladı gözümde
Evde huzuru kalmayan Fikret, sık sık Neyyir Hanım’a gitmektedir. Neyyir Hanım’ın Adapazarı’nda oturan akrabası Tahsin, oğlu Caner’in tedavisi için İstanbul’a gelmiştir. Fikret annesini kısa zaman önce kaybeden Caner’i çok sever
ne yani fikret gidiyor mu? gitmez herhalde ya her şey kitaba göre gitmediğine göre Adaparazarında oturan Tahsinde İstanbula yerleşebilir fikereti çıkartmazlar herhalde filimden yoksa kim başa çıkacak ferhundeyle bir tek o ağızının payını veriyor
cem biran önce necladan yakayı kurtarmaya baksın garibim yazık olacak yoksa yazık ali rıza beye ya sadece onu düşünüyorum
cem oğuzla falan mı gördü acaba neclayı neclanın yaptığı hata ne olabilir ki

TrU
14-05-07, 16:16
eveet işte fikret in kısmeti boy gösteriyor bu bölümde :img-hyste bu adam hani şu neyyir hanımın "karısı ölen uzak akrabası" (hani neyyir hanım adapazarı na gitmişti de leyla ve necla sedefle kalmışlardı -şu leyla ve oğuzun malum gecesi :img-hyste ) bakalım ne olacak fikret e :img-blush

Messa
14-05-07, 16:17
Cok guzel yazmissin canim, bu mesaj herseyi anlatiyoorr.. Altina imzami atiyorumm +1905 :happy0064
Bende dedigin gibi en cok cem' e uzulecem, Ali riza beye' de cok uzulecem, bide ayse' yee

+1905'te ne oluyor Mervecim anlamadım valla...:img-yes: Yorumlarıma katıldığını bildirdiğin için teşekkür ederim.

Evet haklısın... Ama Fikretin gideceğine üzüldüm çünkü o giderse Ferhunde kiminle uğraşacak:(:(:( Canı sıkılır Ferhundemin:( ama o uğraşacak birilerini bulur:happy0064 :happy0064

Neysa ya ben Neclanın hatasını merak etim necla şimdi "Oğuz beni sevdiği için Leylayı kapının önüne koydu" diye düşünür...

Yani Murat yine yaptın yapacağına Fikret'in evden gideceğine yada nasıl bir yere gideceğine değil'de Ferhundeciğinin kiminle uğraşacağına üzülüyorsun. Hiç merak etme evde pinpon toğu gibi oynanacak çok kişi var. Zaten Ferhunde Fikret'i alt edemiyordu.

Yaa öyle düşünecek saftirik Necla yada Oğuz ile kaçma planları yapacak.

murat2007
14-05-07, 17:32
+1905'te ne oluyor Mervecim anlamadım valla...:img-yes: Yorumlarıma katıldığını bildirdiğin için teşekkür ederim.

Yani Murat yine yaptın yapacağına Fikret'in evden gideceğine yada nasıl bir yere gideceğine değil'de Ferhundeciğinin kiminle uğraşacağına üzülüyorsun. Hiç merak etme evde pinpon toğu gibi oynanacak çok kişi var. Zaten Ferhunde Fikret'i alt edemiyordu.

Yaa öyle düşünecek saftirik Necla yada Oğuz ile kaçma planları yapacak.

Ya aslında Fikreti bende seviyorum ama kız çok donuk yaaa ruh gibi... Yani insan biraz eğlenceli olur... Yani kalkıp diskolara barlara gitsin demiyorum... Ama bir insanda bu kadar soğuk olmaz ya...Sonuçta genç bir kız... Aslında evin büyük kızı Hayriye evin annesi ise Fikret...:happy0064

HaMbUrG*
14-05-07, 17:42
Ya aslında Fikreti bende seviyorum ama kız çok donuk yaaa ruh gibi... Yani insan biraz eğlenceli olur... Yani kalkıp diskolara barlara gitsin demiyorum... Ama bir insanda bu kadar soğuk olmaz ya...Sonuçta genç bir kız... Aslında evin büyük kızı Hayriye evin annesi ise Fikret...:happy0064

aslinda bu dediklerine bir yandan katiliyorum. bir yandan katilmiyorum.
Cünkü Fikret'in yapisi bu. Senin dedigini anladim; genc bir kiz diyosun, ama civil civil degil.
Bu zamana kadar neler yasadi, nasil öyle "normal" (biraz abarttim) bi genc kiz olsun ki?
Aslinda bu kardeslik-kontrasti bence iyi olmus. Necla ile Leyla tam ayni tip, Fikret ise agirbasli, sakin biri.
Sogukluguna katilmiyorum ama belki oyunculugu yüzünden olabilir ki ben öyle oldugunu sanmiyorum.

PS: Tam bi Fikret-Tartisma yeri oldu burasi artik :) ama sikayetci degilim.
Messa Merve 1905la galiba biz cimbomlularin dogum tarihini kast etti, yanlis anlamadiysam.

melone
14-05-07, 17:46
Aslında evin büyük kızı Hayriye evin annesi ise Fikret... kesinlikle katılıorum bu cümleye..fikret ii güzel bi karakter ztn onun üzerinden oynuo aslında ama bu kdr da asosyal bi insan olamaz..ruhsuz deil o kdr ama fedakarlığı da aşmış bulunmakta..ben en çok şey de üzülmüştüm ; ali rıza bey nejlayla gurur duyduğunu söylediğinde..kalkıp gitmesi sora da ali rıza beyle konuştukları zaman söledikleri çok iyiydi.çok fena şeyler olcak bakalım meraklandım baya :)

neville
14-05-07, 18:14
bence unutulan bir nokta var şöyleki fikret istanbula gelmeden hemen önce nişanlısından ayrıldı yani çok üzgündü ve severek ayrıldı fedakarlık yaparak. sonra istanbula geldi ve ne okula ne de dersaneye gitti ne de çalıştı arkadaş çevresi yapabilecek. bir tek neyyir hanımlar. zaten zordur bambaşka bir yere adaptasyon. fikret pek doğru tabir midir bilmiyorum ama piyasa yapabilecek biri de değil.sonra daha alışma döneminde önce ferhunde olayı ardında leyla olayı patlak verdi. daldı gitti dertlere işte...umarım romandaki gibi fikret mutsuz olmaz...

murat2007
14-05-07, 19:48
aslinda bu dediklerine bir yandan katiliyorum. bir yandan katilmiyorum.
Cünkü Fikret'in yapisi bu. Senin dedigini anladim; genc bir kiz diyosun, ama civil civil degil.
Bu zamana kadar neler yasadi, nasil öyle "normal" (biraz abarttim) bi genc kiz olsun ki?
Aslinda bu kardeslik-kontrasti bence iyi olmus. Necla ile Leyla tam ayni tip, Fikret ise agirbasli, sakin biri.
Sogukluguna katilmiyorum ama belki oyunculugu yüzünden olabilir ki ben öyle oldugunu sanmiyorum.

PS: Tam bi Fikret-Tartisma yeri oldu burasi artik :) ama sikayetci degilim.
Messa Merve 1905la galiba biz cimbomlularin dogum tarihini kast etti, yanlis anlamadiysam.

Ya Fikret dizinin başından beri böyle... Ben kalkıp Necla Leyla gibi olsun demiyorum... Haklısın yapısı böyle... Ama insan biraz konuşkan olur güler yüzlü olur... Fikretinde karakteri bu o yüzden ben Fikrete pek ısınamıyorum...:img-wink:

murat2007
14-05-07, 19:53
bence unutulan bir nokta var şöyleki fikret istanbula gelmeden hemen önce nişanlısından ayrıldı yani çok üzgündü ve severek ayrıldı fedakarlık yaparak. sonra istanbula geldi ve ne okula ne de dersaneye gitti ne de çalıştı arkadaş çevresi yapabilecek. bir tek neyyir hanımlar. zaten zordur bambaşka bir yere adaptasyon. fikret pek doğru tabir midir bilmiyorum ama piyasa yapabilecek biri de değil.sonra daha alışma döneminde önce ferhunde olayı ardında leyla olayı patlak verdi. daldı gitti dertlere işte...umarım romandaki gibi fikret mutsuz olmaz...

Tamam nişanlısından ayrılmış olabilir... Ama bu onun arkadaş edinmesine engel değildir Fikret çok asosyal bir insan ben Fikretin dışarıya çıktığını bile görmedim(iskelede oturması haricinde ve çarşı pazar) Kursa gidebilirdi kendini geliştirebilirdi bir şeyler öğrenebilirdi.... Çalışabilirdi... Bence bunun Leyla ve Şevket evlilikleri ile pek alakası yok... Az öncede dediğim gibi ben bu yüzden fikrete ısınamadım ve bu gidişlede Fikret pek mutlu olamayacak gibi...

neville
14-05-07, 20:13
Tamam nişanlısından ayrılmış olabilir... Ama bu onun arkadaş edinmesine engel değildir Fikret çok asosyal bir insan ben Fikretin dışarıya çıktığını bile görmedim(iskelede oturması haricinde ve çarşı pazar) Kursa gidebilirdi kendini geliştirebilirdi bir şeyler öğrenebilirdi.... Çalışabilirdi... Bence bunun Leyla ve Şevket evlilikleri ile pek alakası yok... Az öncede dediğim gibi ben bu yüzden fikrete ısınamadım ve bu gidişlede Fikret pek mutlu olamayacak gibi...

ya iyi de insanın hayatından bir şeyler iyi gitmezse insan hayattan soğuyabilir. zaten dediğim gibi çok fırsatı da olmadı bence.zaten işlenen konu da fikretin sosyal asosyal olması değil, kaldıki ferhunde leyla ya da necla gibi 'sosyal' olacağına asosyal olmasını tercih ederim. zaten leylayı da hiç arkadaşıyla görmedikki ya alışverişte ya da oğuzla, ya da ferhundeyi de şu bankadaki kızdan başka kimseyle görmedikki. ee fikretin de neyyir hanımı var.

murat2007
14-05-07, 20:25
ya iyi de insanın hayatından bir şeyler iyi gitmezse insan hayattan soğuyabilir. zaten dediğim gibi çok fırsatı da olmadı bence.zaten işlenen konu da fikretin sosyal asosyal olması değil, kaldıki ferhunde leyla ya da necla gibi 'sosyal' olacağına asosyal olmasını tercih ederim. zaten leylayı da hiç arkadaşıyla görmedikki ya alışverişte ya da oğuzla, ya da ferhundeyi de şu bankadaki kızdan başka kimseyle görmedikki. ee fikretin de neyyir hanımı var.

Ya anlatamadım neyse boşwer ben hiçbir zaman Fikret Leyla-Necla gibi olsun demedim...Ama ne bileyim Fikrette anlayamadığım bir soğukluk var...Tama iyi dürüst hoş ama ne bileyim....:img-wink: Fakat sonuçta insanın hayatında hep iyi şeyler olacak diye bir kaide yok... Sen demişsin "hayattan soğuyabilir" o zaman başımıza en ufak bir olay geldiğinde hayattan soğuyalım her şeyi bırakalım yani benim burada tartıştığım Fikretin karakteri.... Ama neyse bu tartışmanın sonu yok... O yüzden kapatalım:img-wink: :img-wink:

.................................................. .................................................
Bu arada aklıma bir şey geldi... Şimdi değil çok ilerde Necla Oğuz ile gidecek... Leyla bu sıralar bunalıma girecek sonra (dizinin ilk bölümlerini izleyenler bilir) Görkemle karşılaşacak... Göörkem Özge ile evlenmiş olacak... Ama Leyla Görkem ile ilişkiye başlayacak... Yani ben böyle olacağını tahmin ediyorum...

neville
14-05-07, 20:56
Ya anlatamadım neyse boşwer ben hiçbir zaman Fikret Leyla-Necla gibi olsun demedim...Ama ne bileyim Fikrette anlayamadığım bir soğukluk var...Tama iyi dürüst hoş ama ne bileyim....:img-wink: Fakat sonuçta insanın hayatında hep iyi şeyler olacak diye bir kaide yok... Sen demişsin "hayattan soğuyabilir" o zaman başımıza en ufak bir olay geldiğinde hayattan soğuyalım her şeyi bırakalım yani benim burada tartıştığım Fikretin karakteri.... Ama neyse bu tartışmanın sonu yok... O yüzden kapatalım:img-wink: :img-wink:

.................................................. .................................................
Bu arada aklıma bir şey geldi... Şimdi değil çok ilerde Necla Oğuz ile gidecek... Leyla bu sıralar bunalıma girecek sonra (dizinin ilk bölümlerini izleyenler bilir) Görkemle karşılaşacak... Göörkem Özge ile evlenmiş olacak... Ama Leyla Görkem ile ilişkiye başlayacak... Yani ben böyle olacağını tahmin ediyorum...

kimisi bunalıma girince hayattan soğuyor kimisi de evli erkeklere bulaşıyor demekki. karakter meselesi.

Messa
15-05-07, 09:55

Haklısın ama onun'da bu hale gelmesinde birçok etken var. Fikret'in Trabzondaki halini tam olarak bilmiyoruz ki, ama dizinin ilk başlarında daha çok etrafıyla ilgiliydi. Leyla+Hayriye+Ferhunde+Necla bir olup kızı hayattan soğuttular.

fatima
15-05-07, 10:47
fragmanda dikkat ettiniz mi bilmiyorum benim dikkatimi şevketin hali çekti sanki çok kötü birşey olmuş gibiydi suratı ne oldu acep:icon_whis :icon_whis

catterflym
15-05-07, 10:50
evt heleşükür fragmanı izledim bu bölüm süper olcak geçrekten bu kdr hızlı gelişcegini düşünmüyordum
Necla ferhundeye oguzu sevmedigini sölüor
sora Oguz Neclanın aklını celiyor tam hatırlamıorm ama gidleim buralardan gibi sanırım
Leyla ise Oguza Ncelayı Cemden kıskanıorsun cekemıosun dimi gibi bişler sölüyor ve Oguz Leylaya tokat atıyor
Fikretin ynında küçük bir çocuk vr ve çocuk annesının olmadıgını fln sölüor Fikret bir garip oluyor yanii
Fikret bu cocugun babasıla evlencek =)))
Necla 1-2 bölüm içinde Oguzla kaçar
Leylada bataklıga sürüklenir :img-wink:
bu dizide böle mutlu sonla biter :icon_sorr ama gönül böleolmasını tabiki istemior :sad53:

hazal oguz
15-05-07, 18:48
Haklısın ama onun'da bu hale gelmesinde birçok etken var. Fikret'in Trabzondaki halini tam olarak bilmiyoruz ki, ama dizinin ilk başlarında daha çok etrafıyla ilgiliydi. Leyla+Hayriye+Ferhunde+Necla bir olup kızı hayattan soğuttular.

fikretin dizinin ilerleyen bölümlerinde gittikçe içine kapanan, kabuğuna çekilen bir karakter haline gelmesinin sebebi, 1. ferhunde ile şevketin evliliği (ferhunde eşini aldatarak şevket ile evlenmişti) 2. leylanın oğuzla zorla evlenmesi (oğuzun leylaya yaptığı kötülükler ve kızın genç yaşta istemeye istemey evlenmesi) evde bozulan düzen vs.vs. bence bunlar fikretin bu ruh halinin sebepleri

nasıl ki ferhunde kötü ama kötülüklerinin sebepleri var diyorsak bu diğer karakterler içinde geçerli bence.

imza:kaldı ki ben fikret karakterine bayılıyorum:img-wink: . ama yukarıda tarafsız olmaya çalıştığımı söyleyebilirm, gerçekten..:img-yes:

(BuRcUu)
15-05-07, 20:42
SesLii fraqmanı sonunda izLedim..

OLayLar hızLı qeLişiyor..

NecLa -Oğuz bir arada.. Oğuz seni seviyorum diyor.. Bazen düşünüyorum
da acaba qerçekten seviyor mu.. Yksa eLde etme çabası içinde mi..?

LeyLa Oğuz'a düşünüdükLerini söyLüyor ve tokatı da yiyor..
LeyLa evde annesiyLe konuşuyor.. eve qeri döniyim anne fLn diye..
Hayriye Hanım karşı çıkmasa bari..

murat2007
15-05-07, 20:47
Ayyy inanamıyorum!! Sesli fragmanı gördüm...Hayriye Hanım bilgisayara bakıp şaşırıyordu...Necla ile Cem öpüşürken Ferhunde görmüş sanırım... Neclaya o ne biçim öpücüktü kardeş gibi falan diyordu...
N:Ferhunde abla ben ceme karşı hiçbişey hissetmiyorum!
F:Tutku yok değilmi?

Oğuz Neclaya yine şimdiye kadar kimseye yalvarmadım falan filan benimle gel diyordu... Bu arada Leyla eve gelmiş Hayriye ile konuşuyordu...
L:Anne izin ver eve döneyim... Oğuz beni sevmiyor...
H:Olmaz!!

(Bu sırada Necla dinliyordu)

Çocuk Fikrete senin çocuğun varmı diyordu... Fikret yok diyordu.. Çocukta benimde annem yok diye acıların çocuğuna bağlıyordu... Çok emrah gördüm ben onu!:happy0064 :happy0064

TrU
15-05-07, 22:00
"tutku yok değil mi" daha güzel özetleyemezdi ferhunde takdir ettim..

hewal
16-05-07, 11:36
Ferhunde tutku yok derkende imalı imalı...Gerçekten Necla'nın Cem'i sevmediğini anlayıpta mutsuz bir evlilik yapmasından çekinen değilde bile bile kışkırtma var yine..Ferhunde'nin plansız proğramsız gerçekten iyi niyetle söyleidği bir söz sergilediği bir davranış göremeyecekmiyiz ....

Messa
16-05-07, 11:59
Ferhunde tutku yok derkende imalı imalı...Gerçekten Necla'nın Cem'i sevmediğini anlayıpta mutsuz bir evlilik yapmasından çekinen değilde bile bile kışkırtma var yine..Ferhunde'nin plansız proğramsız gerçekten iyi niyetle söyleidği bir söz sergilediği bir davranış göremeyecekmiyiz ....

Hewalcim göremeyeceğiz herhalde canım. Görürsek sözz bundan sonra Ferhundeci olacağım...:img-hyste Necla'nın ağzından laf alıp onu kendine göre kullanacak. Belki de Necla'ya "Oğuz Leylayı değil, seni seviyor git onunla" falan der. Herşeyi beklerim ben Ferhunde'den.

Oğuz olayını Sedef'in üzerine attı ama asıl Oğuz ile Necla'yı buluşturan kendisiydi. Necla ile dışarı çıkıyordu beraber çıkıyorlarmış gibi Necla Oğuz ile buluşuyordu.

Fikret, gideek yakında :icon_sorr üzülürüm ben yaa o ev Fikretsizz hiç çekilmez. Fikret'in eşi nasıl biri olacak acaba? Ona iyi davranacak mı? Fikret çocuklara iyi bir anne olur.

hewal
16-05-07, 13:17
Hewalcim göremeyeceğiz herhalde canım. Görürsek sözz bundan sonra Ferhundeci olacağım...:img-hyste Necla'nın ağzından laf alıp onu kendine göre kullanacak. Belki de Necla'ya "Oğuz Leylayı değil, seni seviyor git onunla" falan der. Herşeyi beklerim ben Ferhunde'den.

Oğuz olayını Sedef'in üzerine attı ama asıl Oğuz ile Necla'yı buluşturan kendisiydi. Necla ile dışarı çıkıyordu beraber çıkıyorlarmış gibi Necla Oğuz ile buluşuyordu.

Fikret, gideek yakında :icon_sorr üzülürüm ben yaa o ev Fikretsizz hiç çekilmez. Fikret'in eşi nasıl biri olacak acaba? Ona iyi davranacak mı? Fikret çocuklara iyi bir anne olur.

Nasıl olsa kendiside kocasını aldattı Şevket'e geldi..Onun için normal böyle şeyler...

Fikret iyi bir anne olurda kocası nasıl biri olur:icon_whis :icon_whis kitaptaki gibi olursa yanarım yanarım Fikret'e yanarım ...

yaren-ed
18-05-07, 23:55
ya arkadaslar bilmiyorum fragmani gördünmüzmü ama ben tesadüfen bu gün gördüm ve azim acik kaldi öyle kötü oldumki allahim bu ne edim direk kendi kendime necla ve oguz ayni yatakta sonra oguz eve gidip esalarini falan toparliyor heralde necla ceme nisan yüzünü geri veriyor sonra leyla evde aliyor fikret agliyor bir hos birseyler fazla birsey anlamadim

stormy
19-05-07, 01:57
Ya bir fragman gecti hizli hizli hicbirsey anlasilmiyor..Necla hizli hizli merdivenlerden cikiyor babasi falan arkasindan bakiyor..Cok kisaydi

angel57
19-05-07, 09:10
fragmanı şimdi izledim necla oğuzla birlikte oluyor fazla bişey göstermio ama şevketle fikretin arası kötü gözüküo fikret gitmekten başka bişey kalmadı dio necle annesiyle fln tartışıo ali rıza bey içeri girio ortalık iyice karışıo of ya neclanın bunu yapması çok kötü oldu...(en kötücünü sona bıraktım necla ceme yüzüğü geri verio offfffffff)

maviperikuşı
19-05-07, 09:14
zaten onlardanda bu beklenırdı hem otel odasındalar ohhh ne güzel herşe hazır sinir oldum ya...hayrıye bu sefer neclayı daha beter etsın inş...fikrete uzuluyorum ya o herşeyın en iyisine layık ama kesın o adamla evlenıp gıtce ya bu çok kötü ama bşr yandada kitapa baglı kalmalılar:img-yes:

fatima
19-05-07, 09:41
nejla acaba babasına nasıl açıklayacak nişanı attığını bence ALi RIZA bey birşeylerin olduğunu anlayacak yazık fikrete ağlayıp duruyor tek çare bu evden gitmek diyor oğuz evi terk ediyor leyle tabii zırıl zırıl ağlıyor en kötüsüde otel odasında yaşananlar :icon_whis :icon_whis

dml_776
19-05-07, 10:07
neclanın sonu çok fena olacak bnce bütün aile dağılacak bence necla sayesinde ama bence oğuz neclayıda aldatıcak neclada çok pişman olucak gibi
geliyor

serina
19-05-07, 10:45
bence necla oğuzla almanyaya kaçacak birkaç ay geçince mutsuz olacak hemen geri dönemez ama ali rıza beyde affetmez fikret neyyir hanıma ağlayıp bişeyler diyordu herhalde o adamla evleneceğini söylüyor yakında evlenir herhalde yine herşey üst üste geliyor

princess_
19-05-07, 11:09
neclanın sonu çok fena olacak bnce bütün aile dağılacak bence necla sayesinde ama bence oğuz neclayıda aldatıcak neclada çok pişman olucak gibi
geliyor

Leyla bebegini düsürdügünde hastanede Nejla ona nasil böyle bir salaklik yapabildin demisti simdi kendisi ayni seyi yapti:img-fie: Leylaya yazik oldu...:icon_sorr

sweety25
19-05-07, 11:55
ben diziyi takip etmiyorum ama çarşamba günü rastladığım bir sahne vardı ordaki küçük kız bilgisayar oynucam diyodu sonra ferhunde falan gülüştüler ali rızada sinirli sinirli baktı o olayı anlatırmısınız şimdiden teşekkürler

gerçek_aşk86
19-05-07, 12:06
Fragmanı gördüm şok oldum:img-fear2Necla&Oğuz nasıl yani???:bilmim tamam aşıklar ama bu kadar çabuk icraata geçeceklerini tahmin etmiyordum.En azından Oğuz'un Leyla'dan boşanmasını beklerler diye düşünüyordum:img-huh:Aman bende ne diyorum Oğuzu bilmiyormuş gibi:img-heh:Çok feci şeyler olacak:icon_sorr yine çok hüzünleneceğiz:img-cray:Yeni bölümü heyecanla bekliyorum:img-yes:

denizçakır
19-05-07, 12:24
ben diziyi takip etmiyorum ama çarşamba günü rastladığım bir sahne vardı ordaki küçük kız bilgisayar oynucam diyodu sonra ferhunde falan gülüştüler ali rızada sinirli sinirli baktı o olayı anlatırmısınız şimdiden teşekkürler

O gün bilgisayar virüs girmişti tam o sırada da Ali Rıza bilgisayarın başındaydı... Açık resimler açıldı... Adamda panik yaptı bilgisayar kitlendi falan... Ferhunde Fikret hepsi gördü... Hayriyede sen bunlaramı bakıyorsun falan dedi... Yani o olayın üstüne Ayşe öyle deyince komik oldu...Bilgisayarıda servise götürmüşlerdi...

denizçakır
19-05-07, 12:30
Fragmanı bende gördüm Necla kendini Oğuzun kollarına atmış.... Oğuz eşyalarını topluyordu... Leyla yine hüngür hüngür ağlıyordu.... Fikret çok dertlitdi... Necla nişanı atıyordu...Şevketle Fikret galiba kavga ediyorlardı... Yaman sanırım olayları bu bölümde öğreniyor ya Leyladan yada Ferhundeden...

beyza41
19-05-07, 12:41
[/B]aaaa inanmıyorum beraber kaçıyorlarmı yani.oof işler çok karışcak.leyla ortada kalcak.bi de cemm.
peki nişanı nası atıyor necla ben daha izleyemedimde fragmanı.

pohpoh_perisi
19-05-07, 13:31
Fragmanı gördüm şok oldum:img-fear2Necla&Oğuz nasıl yani???:bilmim tamam aşıklar ama bu kadar çabuk icraata geçeceklerini tahmin etmiyordum.En azından Oğuz'un Leyla'dan boşanmasını beklerler diye düşünüyordum:img-huh:Aman bende ne diyorum Oğuzu bilmiyormuş gibi:img-heh:Çok feci şeyler olacak:icon_sorr yine çok hüzünleneceğiz:img-cray:Yeni bölümü heyecanla bekliyorum:img-yes:

bende senin gibi fragmanı görünce şok oldum..Neclaya hiç yakışmadı gerçi oda meyilliydi oğuza ceme yazık.. bu baba hiç unları haketmiyo yaa ..fikrete çok üzülüyorum ben yaa herkes onun üstüne geliyo. Bu bölüm pek heyecanlı geçecek necla yazıklar olsun sanaaa:( yamanın karısının (adı aklıma gelmedide :() bebeğide oğuzdan çıkacak işler sarpa saracak.. o değil de nejla da hamile kalırsa düşünsenize leylada hamile oluyomuş nejlada aynı adamdan ay ne feciii:(
dizide en çok sedefle şevketi seviyorum ben..sedef ne kadar saf duru bi kız ..keşke dizinin sonunda şevketle evlense ferhunde şevketi haketmiyo:(

pohpoh_perisi
19-05-07, 13:32
[/B]aaaa inanmıyorum beraber kaçıyorlarmı yani.oof işler çok karışcak.leyla ortada kalcak.bi de cemm.
peki nişanı nası atıyor necla ben daha izleyemedimde fragmanı.

yüzüğü cemin eline veriyo gidiyo cemde yüzüğe bakakalıyo yazık ya çocuğa ..Para gözünü bürümüştü neclanın ama yapamadı

gerçek_aşk86
19-05-07, 13:36
Bu bölüm pek heyecanlı geçecek necla yazıklar olsun sanaaa:( yamanın karısının (adı aklıma gelmedide :() bebeğide oğuzdan çıkacak işler sarpa saracak.. o değil de nejla da hamile kalırsa düşünsenize leylada hamile oluyomuş nejlada aynı adamdan ay ne feciii:(

O kadarda olmasın artık canım:img-hysteÜç çocukta Necla'nın başına kalıyormuş:img-hysteNecla kafayı yer heralde:img-pilot

catterflym
19-05-07, 14:49
sesli fragmanı ızleyemedım henuz ama Oguz havluyla duruyordu heralde olmuş bazı şeelerr :img-hyste
yazık ya offf uzuldm :S:S Neclada evdekilere bagırıodu gördügüm kadarıla bu bölümü heyecala beklıyorm :img-cool2

*GÜMÜS&MEHMET*
19-05-07, 14:57
arkadaslar soktayim simdi bu gercek mi yawsssss
necle oguzla beraber oluyor hic mi ablasini hic düsünmüyorrrr tühhhhhhhh
yazik oldu leylaya neclada ne hayinmis beaaaaa :icon_evil :img-fear2

Flora_Cagla
19-05-07, 15:56
bende izledim fragmanı.inanamadım yaa.dizinin başından beri neclayla leylaya akılları bi karış havada derdim ama bu kadarına pes.necla evli olan ablasının kocasıyla yatıyo ve gül gibi nişanlısını aldatıyo.resmen şoktayım yani.bile bile ailesini felakete sürükledi.yazzzıklar olsunn :D

PINARR89
19-05-07, 16:28
belliydi zaten böyle olacağı oğuz elde etti neclayı istedğide sadece buydu.inşallah bundan sonra uzaklaşır necladanda o da bikenarda yer başını, nişanıda attı zekasız.

epıler
19-05-07, 16:41
fragmandan izlediğim kadarıyla oğuz emeline ulaşmış
sonunda neclaya sahip olmuş bir kaç ay sonra sıkıldım senden diyip atar bir köşeye neclada dövünsün artık
necla gelmiş bir de evdekilere bağrıyor

az önce fox tv de ferhuınde şevket sedef ve leyla karakterini canlandıran oyuncular vardı isimlerini bilmiyorum çok tatlıydılar hepsi

stella_56
19-05-07, 16:46
Bende fragmanı izleidm ve şoke oldum.Necla ve Oğuz'a acıdım.Çünkü biri eşini biri de kardeşini aldatarak kendilerini aşağıladılar.Ben Cem'e çok üzüldüm.Necla da hiç utanma yok.Haklı çıkmaya çalışıyor.Nişanı attığı iyi oldu zavallı Cem'i daha fazla aldatmaya,üzmeye hakkı yok.Bakalım Ali Rıza Bey bu olanları duyunca ne yapacak.Leyla'ya çok üzlüyorum.Ne biçim ağlıyordu ya.Bu bölüm ortalık karışacakk.Ve her defasında olduğu gibi yine Fikret üzülecek.

Flora_Cagla
19-05-07, 17:15
olan yine leylayla ceme oldu.ceme çok yazık oldu yaa en sevdiim karakter oyduu.necla varya tam arızalı yani. :img-yes:

HaMbUrG*
19-05-07, 18:23
Fragman ne böyle ya?
Tam bi moral bozma hapi, olan yine Fikret'ime olmus..
Yazik, kacmaktan falan bahsediyor, kadincagiza baska bi care birakmadilar ki o ev onu bogu, bunaltti depresif yapti, daha ne kadar dayanabilirdi ki zaten..?
Cem'e hic yazik olmamais uyuz oluyorum bu adama ya..

selinlove
19-05-07, 18:55
Bakalim oguz olanlara ragmen hala neclayi eskisi kadar isteyip sahip cikacak mi?Leyla ve Neclaya zerre kadar acimiyorum.Hep birbirlerini kiskandirmaya cabaladilar.Namuslarina sahip cikma gibi bir dertleri yok masallah.necla usenmeden girdi ablasinin kocasinin yatagina.Bu mu kardeslik, bu mu insanlik.
Tamam anladik kendine saygin yok ama ailenede mi hic saygin yok?
Ortada sahsen hic bir ask goremiyorum.Leyla Oguzun ona susmak icin yaptigi hediyelere asik.Necla da Leylanin sahip oldugu seye yani Oguza sahip olmak istiyordu.
Oguzda ayni sekilde neclaya sahip olmak istedi.
Yazik cok yazik olan yine ali riza beye vefikrette olucak.

BjkGirl
19-05-07, 21:49
Aman tanrim su anda soktayim soktayim...fragmani biraz önce izledim...ve nejöa oguzla beraber oluyo...inanamiyorum yaa bende nejlayi akilli birsey saniyordum...leyladan farki yokmus...nisanida atiyo...hayret para düskünp nejla o pirlanta yüzügü vermeye nasil kiydiysa...yazik cok yazik diyorum...ve galiba fikrette gidici...burdan hemen kurtulmak istiyorum diyo...haydi hayirlisi sonunda fikretide everdik :img-hyste ...

stormy
20-05-07, 01:23
Fikret sanirim Neyyire birseyelr soyluyor ve irkiliyor bence Fikret evi terkedecek..Necla igrenc ya..birde yuzugu Ceme geri veriyor..Ferhunde Oguz ile Yamana birseyler konusuyor kimbilir neler oluyor...Kotu gunler Tekin ailesini bekliyor..

geosally
20-05-07, 13:34
Ferhunde hamile galiba. Fragmanda sonlara dogru bir sahne var. Sevketle Ferhunde yatakta Ferhunde birsey söylüyor Sevket irkiliyor.

Galiba Ferhunde "hamileyim" diyor. Ben dudaktan öyle okudum. Yanlista olabilir tabii-

ünall
20-05-07, 13:52
bekledıgım sey olmus sonunda fragmanı sımdı ızledım necle evet sonra pısman olcak eve gerı donmek ısteyıcek ama ali rıza bey kabul etmıcek bır daha gormyuyecekler sanırım..

stormy
20-05-07, 14:58
Ferhunde hamile galiba. Fragmanda sonlara dogru bir sahne var. Sevketle Ferhunde yatakta Ferhunde birsey söylüyor Sevket irkiliyor.

Galiba Ferhunde "hamileyim" diyor. Ben dudaktan öyle okudum. Yanlista olabilir tabii-

o zaman Ferhunde kesin bu cocugu istemez..Hamile olmaktan korkar. bozulur vucudu diye..ee Ferhunde bu..

deadly_angel
20-05-07, 16:22
Eğer Ferhunde hamileyse çocuğu koz olarak kullanabilir, eğer değilse ve yalan söylüyorsa kesin yine bir derdi vardır.

Fettan
21-05-07, 08:21
Ayy bu Necla ne saçma davranışlarda blunuyor böyle...İllaki Leyla'nın yaptıklarından aşağı kalamayacak ya Oğuz'la yatmış ..Tek yaptığı iyi şey nişanı atmak yani hiç dğeilse garibim cem daha fazla kandırılmaz...

Fikret gitme zamanım geldi diyor demekki Neyyir hanımın akrabası ile evlenmeyi düşünüyor...Hatta bana öyle geldiki kendisi söylüyor Neyyri hanıma ki kadın çok şaşırıyor...

Sedef'i gösteriyor Şevket ona bakıyor...

Fikret ve Necla konuşurken galiba A.Rıza onları duyuyor..Gerçek anlamda yaprak dökümü tek tek başlıyor...

Bir yada iki bölüme sezon finali olacak çok merak ediyorum nasıl bir sezon finali olacağını ....

yılmaz_filiz
21-05-07, 08:33
Ayy bu Necla ne saçma davranışlarda blunuyor böyle...İllaki Leyla'nın yaptıklarından aşağı kalamayacak ya Oğuz'la yatmış ..Tek yaptığı iyi şey nişanı atmak yani hiç dğeilse garibim cem daha fazla kandırılmaz...

Fikret gitme zamanım geldi diyor demekki Neyyir hanımın akrabası ile evlenmeyi düşünüyor...Hatta bana öyle geldiki kendisi söylüyor Neyyri hanıma ki kadın çok şaşırıyor...

Sedef'i gösteriyor Şevket ona bakıyor...

Fikret ve Necla konuşurken galiba A.Rıza onları duyuyor..Gerçek anlamda yaprak dökümü tek tek başlıyor...

Bir yada iki bölüme sezon finali olacak çok merak ediyorum nasıl bir sezon finali olacağını ....

necla konusunda sana katılıyorum.leyla bitakım hatalarda bulundu ve bunu kabul ediyor.necla da bunu bile bile aynılarını nasıl yapar.NECLA leyla hakkınd DÖNÜŞÜ OLMASIN DİYE OĞUZLA YATTI demişti.şimdi aynısını necla yapıyor.bravoo yani alkışlıyorum...
leylema da çok üzüldüm onun üzülmesine dayanamıyorum.
necla da geç olmadan cemle tekrar olur.gül gibi kısmeti kaçırdı necla hanım.daha sonra çok ağlıcak.
birisi şu oğuzun patronuyla bebeğin babası hakkında konuşsun yoksa ben konuşacağım:img-hyste

Messa
21-05-07, 08:41
Katılıyorum sizlere Neclanın yaptığı tek doğru şey nişanı atmak Cem'i bu iğrençliklerden uzak tutmak. Leyla'ya demediğini bırakmadı ama kendisi bence ondan daha aşağılık bir durumda çünkü;

1-Leyla'ya Oğuz zorla sahip oldu... (Leylanında bu raddeye gelene kadar birçok hatası oldu tabi...)
2-Daha sonra kendi isteğiyle beraber oldu ama Oğuz bekar'dı.

Necla;
Ablasının yaptığı tüm hataların farkında olmasına rağmen kendisi bilerek ve isteyerek vede ablasının kocasıyla beraber oldu var mı ötesi? Necla ve Leyla kıyaslaması yapılırsa eğer Leyla bana göre daha suçsuz.

hewal
21-05-07, 08:50
Necla'nın Oğuz ile birlikte olması çok büyük bir yanlışlık ve geçmişten hiç ders almadığının bir işareti evet ama zaten Necla geçmişte yaşananlardan ders alacak kapasitede biri olsaydı daha ilk baştan ;

Bahçede nişan sonrası Oğuz onu öptüğünde tokatı basmalıydı...
Onu yapmadı otelde buluşmamalıydı
Hadi buluştu sevmiyorum deyip gitmeliydi...
Bu üçünü yaptıktan sonra bu fragmanda gördüğüm şey beni hiç şaşırtmadı...

Ferhunde yine birşeylerin peşinde anlaşılan Şevket'e ne söylüyor bilemiyorum ama Şevket epey şaşırıyor...

Fikret'inde kaçıp kurtulmak istemesini anlamaya çalışsamda yinede evlenmemesini istiyorum...

Dipnot olarakda bu dizinin fragmanları bile beni çok germeye başladı çok kasvetli A.Rıza'dan önce bize inme inecek herşey bu kadarmı ters gider...

ulkuk
21-05-07, 13:44
heval arkadaşımın gönderdiği fragmanı izledim ve kahroldum diyebilirim.. İnsan ister istemez etkileniyor... Acayip gerildim... Sanki başıma gelmiş gibi hissettim...

Necla'nın yaptığının hiçbir haklı tarafı yok... Bir insanın yapabileceği en büyük hatalardan biri.. Belkisi en büyüğü.. Bir insan bilerek ve isteyerek böyle birşeyi nasıl yapar. Formumuzda hep Necla ile Leyla'nın kıyaslamasını yapmıştık. Bu kıyaslamada benim gibi birkaç kişi daha Leyla'yı Necla'dan daha saf bulmuştuk. Hatta birkaç arkadaş nasıl saf buluyorsunuz gibi yorumlarda bulunmuştu. Şimdi soruyorum Necla mı Leyla Mı? Benim gözümde her ne olursa olsun Leyla, Necla'dan birkaç gömlek daha iyi. Kardeşine hava attı. Yeri geldi kardeşini kırdı. Ama Necla'nın yaptığını asla yapmadı.

Zaten Necla'yı ben ilk olarak, hatırlar mısınız bilmem, Leyla çok üzgündü, Necla'yı aradı. "buluşalım, çok kötüyüm" dedi. Ama Necla "Cem ile konsere gideceğiz" diyerek redetti. İşte o zaman gerçek yüzünü gösterdi... Ama Leyla olsa asla yapmazdı. Buna kesinlikle eminim. Evet paraya pula önem verdi, karakteri biraz deforme oldu. Ama Leyla yumuşak kalpli. Necla çok kinci biri. Eğer Leyla kötü biri olsaydı, kötü kalpli olsaydı o nişana gitmez, gitse bile sonuna kadar kalmazdı.

Fikret ise özete göre zorunlu evliliğe doğru yol alıyor. Bunu kurtuluş olarak görüyor ama keşke yapmasa.... Ferhunde'nin şantajından yine nasibini alacak görünüyor Oğuz... ohhhhh olsun.. Vallahi Ferhunde'ye burada tebrik ediyorum... Hamilelik konusunda ise.. Ben Hamile olduğunu düşünmüyorum. Zaten bunu Şevket'e söyleyebileceğini düşünmüyorum. Çünkü Şevket'in çocuk isteyeceğini tahmin eder... Yani aldıramaz o zaman. Eğer hamile kalırsa kesinlikle kimseye söylemeden aldırır...

Necla'nın ayrılmasını Ali rıza bey garibim ne kadar farklı anlayacak. Yazık Ali Rıza bey'e... Hayriye hanıma da allah akıl fikir versin. kızının ayrılığının nedenini anlamayacaksa yazık....

Fragmanın ilk başını görünce içim kaldırmadı fazla izlemeye.. Daha önceden olsa defalarca izlerdim fragmanı... Şimdi bakamadım bile doğru dürüst....

bilge_s
21-05-07, 15:13
heval arkadaşımın gönderdiği fragmanı izledim ve kahroldum diyebilirim.. İnsan ister istemez etkileniyor... Acayip gerildim... Sanki başıma gelmiş gibi hissettim...

Necla'nın yaptığının hiçbir haklı tarafı yok... Bir insanın yapabileceği en büyük hatalardan biri.. Belkisi en büyüğü.. Bir insan bilerek ve isteyerek böyle birşeyi nasıl yapar. Formumuzda hep Necla ile Leyla'nın kıyaslamasını yapmıştık. Bu kıyaslamada benim gibi birkaç kişi daha Leyla'yı Necla'dan daha saf bulmuştuk. Hatta birkaç arkadaş nasıl saf buluyorsunuz gibi yorumlarda bulunmuştu. Şimdi soruyorum Necla mı Leyla Mı? Benim gözümde her ne olursa olsun Leyla, Necla'dan birkaç gömlek daha iyi. Kardeşine hava attı. Yeri geldi kardeşini kırdı. Ama Necla'nın yaptığını asla yapmadı.

Zaten Necla'yı ben ilk olarak, hatırlar mısınız bilmem, Leyla çok üzgündü, Necla'yı aradı. "buluşalım, çok kötüyüm" dedi. Ama Necla "Cem ile konsere gideceğiz" diyerek redetti. İşte o zaman gerçek yüzünü gösterdi... Ama Leyla olsa asla yapmazdı. Buna kesinlikle eminim. Evet paraya pula önem verdi, karakteri biraz deforme oldu. Ama Leyla yumuşak kalpli. Necla çok kinci biri. Eğer Leyla kötü biri olsaydı, kötü kalpli olsaydı o nişana gitmez, gitse bile sonuna kadar kalmazdı.

Fikret ise özete göre zorunlu evliliğe doğru yol alıyor. Bunu kurtuluş olarak görüyor ama keşke yapmasa.... Ferhunde'nin şantajından yine nasibini alacak görünüyor Oğuz... ohhhhh olsun.. Vallahi Ferhunde'ye burada tebrik ediyorum... Hamilelik konusunda ise.. Ben Hamile olduğunu düşünmüyorum. Zaten bunu Şevket'e söyleyebileceğini düşünmüyorum. Çünkü Şevket'in çocuk isteyeceğini tahmin eder... Yani aldıramaz o zaman. Eğer hamile kalırsa kesinlikle kimseye söylemeden aldırır...

Necla'nın ayrılmasını Ali rıza bey garibim ne kadar farklı anlayacak. Yazık Ali Rıza bey'e... Hayriye hanıma da allah akıl fikir versin. kızının ayrılığının nedenini anlamayacaksa yazık....

Fragmanın ilk başını görünce içim kaldırmadı fazla izlemeye.. Daha önceden olsa defalarca izlerdim fragmanı... Şimdi bakamadım bile doğru dürüst....

sana çok katılıorum.ben önceden neclayı masum bulurdum ama fragmanda kararımı değiştirdim ne olursa olsun bunu kardeşine yapmamalıydı.cemede
yazık ne hayalleri wardı neclayla:sad53:h€le fikret tüm bu olandan sıkıldığı için büyük ihtimal o adamla evlenecek ama bence o adam iyi biri.ali rıza bey ise büyük ihtimal ne olduğu anlıyamicak ama ceme ve cemin ailesine çok mahsup olacak.

Fettan
21-05-07, 15:31
Fikret'in herşeyden bıkmış olamsını bunalıma girmiş olmasını anlayıp yinede pes etmeden mücadele etmesi gerktiğini düşünürdüm..Ama şimdi zöet ve fragman birleşince kimin için ne için mücadele edeck ki diye düşünmeye başaldım...Onu dinleyen kim söyledikleri anlamaya çalışan kim herkes kendi çıkarları doğrultusunda 3 maymunu oynamaya devam ediyor..Ta ki kendi canları yanan dek...Git Fikret hiçbiryer o evden daha beter bunalıma sokamaz..O kadar çok sevdiği insanların gözgöre göre bu kadar hatasını kabullenmek 3 çocukla yada görümce ile uğraşmaktan daha zor bir durum çünkü ....

nehirrkayaa
21-05-07, 16:02
ya hemen beraber olmuşlar ya,,tek dertleri buydu zaten,,,evet şimdi yani bu gelecek zmanlarda anlaşılacak neclanın yada oğuzun birbirlerini sevdiklerini,,acaba necla oğuzun ortaklığı bozduğunu öğrenince ne yapcak olsun oğuzz ben seni paran için değil kendi tutkularım için mi seviyorum diycek:img-hyste ,,bir de kitapda leylanın metres hayatı yaşayacağını yazıyo annesi ve babasıda yanında kalacaklar,,ferhundede zengin biriyle kaçıcak

EFTALYAGUL
21-05-07, 16:17
neler oluyo öylee yaaa.fragmanı izledim de az önce.neclada yani gider gitmez oğuzla birlikte olmuş.bi nişanı at cem ı aldatmış oluyosun eğer yüzügü çıkarmadan birlikte olduysa tabii.cünkü yüzügü de veriyırodu cem e.
ama geçrekten çok kötü olacak bu bölüm herşey.fikret in dedigi gibi artık tahammul edilmez hale gelmiş.fikret galıba o cocuklu adamla evlenecek sırf herşeyden kaçmak icin.

stormy
21-05-07, 16:21
Ya herhalde kendi kendinin hayatini karartmak deyimi falan bunlar icin uygun olur..:D...Hepsi bir tuhaf bu ailenin..Bazisi cok saf, bazisi ac gozlu, bazisi paragoz, bazisi cok kuralci, bazisi cok yalanci..ne ararsan var.secmece gibi :D

Fragmanda Sevket ile Fikrette tartisiyor galiba..Fikret artik dakika durmaz o evde..kendinide atese atar artik..

EFTALYAGUL
21-05-07, 16:26
Ya herhalde kendi kendinin hayatini karartmak deyimi falan bunlar icin uygun olur..:D...Hepsi bir tuhaf bu ailenin..Bazisi cok saf, bazisi ac gozlu, bazisi paragoz, bazisi cok kuralci, bazisi cok yalanci..ne ararsan var.secmece gibi :D

Fragmanda Sevket ile Fikrette tartisiyor galiba..Fikret artik dakika durmaz o evde..kendinide atese atar artik..

evet ya çok alakasız bütün çocukların karakterleri.ama bunun nedenini yetiştirme tarzına verıyorum.kızlar ı çok fazla sıkmış ali rıza bey.fikret niye onlar gibi olmadı diyeceksin belki.cünkü o hem ilk cocuk oldugu için biraz daha olgun,hemde onun ilk gençlık yıllarında büyük şehirde degillermiş.kızların gözü açıldı istanbul da.onun etiki de çok büyük.şevket aslında biraz fikret e benzıyordu ama o da ferhunde ile evlenınce garipleşti.

TrU
21-05-07, 20:42
içim sıkıldı fragmanı izlerken her bölümü sabırsızlıkla bekleyen benim bu bölümü izlemek bile gelmiyor içimden.. sanırım fahriye evcen in bunda rolü büyük :img-in_lo onun sayesinde baya bir sempatim vardı necla ya napsa batmıyordu leyla nın aksine...içim kalktı resmen.. bu dizideki yatak sahnelerini sevmiyorum.. naptın necla naptın :sad53: ben seni az savunmadım burada leyla ya karşı :img-hyste

Buket_TY
21-05-07, 21:46
Necla'nin Oguzla yatmasini cok yanlis buluyorum,
bence su an boyle hatayla kimse bas edemez....
Istermisiniz bu sefer Necla hamile olsun,
ve boylece hersey ortaya ciksin
Gerci bu dizide sanirim boyle birsey olmusdu,
Leyla hamile kalmisdi...
Fragmanda gormusdum

t-o-r-t-u-r-a
21-05-07, 22:50
yuh diyorum ya anlaıdk hadi bu salklık ettin oguzu sevdin ama bu yaptıgın ne ya seviyorsun diye kendini vermek zorundamısın neclayı hem tebrik ediyordum bu akıllı çıktı diye ama bu hepsinden beter oldu ya tamam leyla oguzu neclanın elinden aldı ama necla onunla evli değildi üstelik ayrılmış sayılırlardı o kadar soguktu ama necla evli üstelik kardeşiyle evli olan biriyle birlikte oluyor hemde oraya kardeşimi üzme artık diyerekten gidip kardeşini üzmesine bi yardımda bulunuyor tebrikler yani olan ceme olucak anlaşılan ya fikret gidicek herhalde of gitmesin ya bi aklı başında o avr evde oda giderse bu evi kimse toplayamaz daha

neville
22-05-07, 10:19
ya hemen beraber olmuşlar ya,,tek dertleri buydu zaten,,,evet şimdi yani bu gelecek zmanlarda anlaşılacak neclanın yada oğuzun birbirlerini sevdiklerini,,acaba necla oğuzun ortaklığı bozduğunu öğrenince ne yapcak olsun oğuzz ben seni paran için değil kendi tutkularım için mi seviyorum diycek:img-hyste ,,bir de kitapda leylanın metres hayatı yaşayacağını yazıyo annesi ve babasıda yanında kalacaklar,,ferhundede zengin biriyle kaçıcak

huylu huyundan vazgeçmez, nasılki şevketi bulunca kocasını terk ettiyse şevketten iyisini bulunca onu terk eder. o değil de necla beni hayretlere düşürdü, bu kız değilmiydi leyla hamile kalıp bebeğini kaybedince havalara girip ben böyle birşey yapmam diyen. pes yani.kimisini hayat şartları zorlar da misal ferhunde kimisi oturduğu yerden kaşınır asıl anlamadığımdan böylesi tipler.

neville
22-05-07, 10:23
evet ya çok alakasız bütün çocukların karakterleri.ama bunun nedenini yetiştirme tarzına verıyorum.kızlar ı çok fazla sıkmış ali rıza bey.fikret niye onlar gibi olmadı diyeceksin belki.cünkü o hem ilk cocuk oldugu için biraz daha olgun,hemde onun ilk gençlık yıllarında büyük şehirde degillermiş.kızların gözü açıldı istanbul da.onun etiki de çok büyük.şevket aslında biraz fikret e benzıyordu ama o da ferhunde ile evlenınce garipleşti.

açıkçası ben diziyi izlediğimiz andan itibaren ali rıza beyin kızları sıktığını düşünmüyorum, sadeceakşam dışarı çıkmalarına izin vermemek mi sıkmamak, ya da ilk gün okula beraber gitmek mi?ben giyimlerine ne makyajlarına ne arkadaşlarına(oğuz dışında çünkü biliyordu onun ne olduğunu) karıştığını gördüm.benim kitabımda sıkmak çok daha farklı.bu ali rıza bey "baba evindeki" kızlarını bile daha çok sıkıyordu.

denizçakır
22-05-07, 16:48
Sesli fragmanı izledim... Hayriye Neclaya bağırıyordu almıyım ayağımın altına falan diye... Necla Oğuza şimdi ne olacak diyordu Oğuz her şey çok güzel olacak diyordu... Necla peki Leyla ne olacak diyordu Oğuzda pişkin pişkin atlatır diyordu... Sonra Fikret Neclaya herkesi birden idare ediyorsun kardeşinin kocasıyla fingirdiyorsun falan diyordu... Ali Rıza huzur istiyorum diye bağırıyordu... Tahsin beye annesi evlen diye baskı yapıyordu sanırım... O da tamam evleniceeem! diye bağırıyordu... Sedefle Şevket konuşuyordu dışarda ama orayı tam olarak anlayamadım... Sonra Fikret Leylaya Oğuzdan boşanacakmısın diyordu... Necla Ceme yüzüğü verdiğinde bunu her kavgada çıkarıp takamazsın diyordu... Neclada bu son zaten falan diyordu... Bu kadar hatırlıyorum....

geosally
22-05-07, 19:45
Ferhunde Yamana herseyi anlatacak galiba. Fikret Neclaya cok agir sözler söylüyor.

-Angelica-
23-05-07, 04:14
Denizçakır saolsun vermiş ama ben sınırları biraz daha zorlıyım:):img-wink:
Hayriye-nejla-leyla kavga ederken:
Hayriye:Şimdi alıcam ayağımın altına!
Necla: Al hadi! Döv yine!
Leyla: Yine mi?
-------------------------
Nejla- Oğuz yatakta:
Nejla: Ne olacak şimdi
Oğuz: Çok güzel olacak sevgilim.
Nejla: ya leyla?
Oğuz: atlatır
Nejal: çok acı çekicek...
---------------------------------
Fikret-Leyla mutfakta:
Fikret: Yüzün yok diye utanma, ben senin ablanım
----------------------
Ali Rıza bEY: Artık evimde kavga gürültü istemiyorum. Herkes ayağını denk alsın
--------------------
Oğuz Ferhundeye: Kurduğun tuzakları tek tek temizledim.Artık bana zarar veremiyceksin.
Hayriye Necla'ya: Bana bak, yoksa hala oğuz davası mı ha?
-----------------------
Nejla yüzüğü atarken:
Cem:Böyle her tartışmada çıkarıp atamazsın.
Nejla: Bu ilk ve son zaten.
--------------------------
Neyirin akrabası annesine: Yeter anne evlenicem tamam!
-----------------------
Fikret Nejla'ya:Herkesi birden idare ediyorsun. Kardeşinin kocasıyla fingirdiyosun. Şimdi de yüzüğü attın. Hiç utanma yok mu sende ha?
--------------,
Fikret Leylaya: Oğuzdan boşanıcak mısın?
--------------------
Ferhunde Yaman'a:Sonunda herşeyi size anlatmaya karar verdim.
--------------------
Fikret Neyir'e: Ben evlenirim onunla
-----------------------

ve bir de:

Leyla :" Nejlanın cemle olmasını hazmedemiyorum" diyor. Ben hiç bir anlam veremedim. Anlayan anlatsın.

epıler
23-05-07, 07:36
Denizçakır saolsun vermiş ama ben sınırları biraz daha zorlıyım:):img-wink:
Hayriye-nejla-leyla kavga ederken:
Hayriye:Şimdi alıcam ayağımın altına!
Necla: Al hadi! Döv yine!
Leyla: Yine mi?
-------------------------
Nejla- Oğuz yatakta:
Nejla: Ne olacak şimdi
Oğuz: Çok güzel olacak sevgilim.
Nejla: ya leyla?
Oğuz: atlatır
Nejal: çok acı çekicek...
Fikret-Leyla mutfakta:
Fikret: Yüzün yok diye utanma, ben senin ablanım
----------------------
Ali Rıza bEY: Artık evimde kavga gürültü istemiyorum. Herkes ayağını denk alsın
--------------------
Oğuz Ferhundeye: Kurduğun tuzakları tek tek temizledim.Artık bana zarar veremiyceksin.
Hayriye Necla'ya: Bana bak, yoksa hala oğuz davası mı ha?
-----------------------
Nejla yüzüğü atarken:
Cem:Böyle her tartışmada çıkarıp atamazsın.
Nejla: Bu ilk ve son zaten.
--------------------------
Neyirin akrabası annesine: Yeter anne evlenicem tamam!
-----------------------
Fikret Nejla'ya:Herkesi birden idare ediyorsun. Kardeşinin kocasıyla fingirdiyosun. Şimdi de yüzüğü attın. Hiç utanma yok mu sende ha?
--------------,
Fikret Leylaya: Oğuzdan boşanıcak mısın?
--------------------
--------------------
Fikret Neyir'e: Ben evlenirim onunla
-----------------------

ve bir de:

Leyla :" Nejlanın cemle olmasını hazmedemiyorum" diyor. Ben hiç bir anlam veremedim. Anlayan anlatsın.
ve bir de:

benim anladığım kadarıyla ali rıza bey ve alinenin diğer üyeleri cemi daha fazla seviyorlar(oğuzdan) ve birde cem oğuzdan daha ince düşünüyor neclaya daha nazik davranıyor o yüzden kıskançlığından demiş ola bilir leyla o cümleyi -Angelica-

ANİTA
23-05-07, 11:14
bence leyla oğuzdan boşanmayı kabul etmiycek.nejla ise oğuzla almanyaya kaçabilir ama mutlu olamayacak bence .çünkü oğuz nejlayı elde edemediği için çok istiyordu.bir süre sonra ondan da bıkıcak
ama fikret in o adamla evlenmesini hiç istemiyorum.yazık olacak fikrete mutsuz olacak:happy0064

MERVe-
23-05-07, 13:24
Bu gun yine Yaprak dokumunde Bombalar patlicak herhalde =)

Leyla :" Nejlanın cemle olmasını hazmedemiyorum" << Hakkaten yaaa nedemek istiyorr Leylaa?? :img-pilot

BeatriXx
23-05-07, 13:50
--------------------

Oğuz'la Ceyda konusunu anlatıcak heralde. :icon_neut bu bölüm hakkaten bomba!

deadly_angel
23-05-07, 13:59
Entrikalarla dolu bir bölüm olacak, fragman çok hareketli, olanlar oluyor, Fikretin herşeyden kaçabilmek adına o adamla evlenme kararı beni çok üzdü ve aynı zamanda beni sinir etti! Birazda kendi için yaşamalı artık.

beyza41
23-05-07, 14:02
Entrikalarla dolu bir bölüm olacak, fragman çok hareketli, olanlar oluyor, Fikretin herşeyden kaçabilmek adına o adamla evlenme kararı beni çok üzdü ve aynı zamanda beni sinir etti! Birazda kendi için yaşamalı artık.

şimdiye kadar kendi için yaşamadı şimdiden sonrada yaşamaz arkadaşım bence onunda sonu öyle olucak demek.ama adam o kadar kötü birine benzemioki nie mutlu olamıycak acaba.

ısık22
23-05-07, 14:40
slm arkadaslar
ben anlamıyorum bu neclayı madem seviyorlar birbirlerini hemen yatmak mı lazım yaa olacak iş değil
seviyorum hadi gel yatalım
iyice suyu cıktı konu hemen yatmaya bağlanıyorr
necla birde leylaya laf atıyordu asıl terbiyesizliği kendi
yapıp birde cok acı cekecek diyoo
ali rıza beyin yerinde olsam bu kızları evire cevire döverim

epıler
23-05-07, 14:55
slm arkadaslar
ben anlamıyorum bu neclayı madem seviyorlar birbirlerini hemen yatmak mı lazım yaa olacak iş değil
seviyorum hadi gel yatalım
iyice suyu cıktı konu hemen yatmaya bağlanıyorr
necla birde leylaya laf atıyordu asıl terbiyesizliği kendi
yapıp birde cok acı cekecek diyoo
ali rıza beyin yerinde olsam bu kızları evire cevire döverim

çok haklısın ya ne demek hemen yatmak nasılda bu kadar basit görüyorlar aşkı
necla ceme bile demedimi artık nişanlandık niye beni öpmüyorsun diye(tam böyle bişe demedi ama bunu ima ettiydi)cem azcık yüz verse necla onunlada beraber olurdu ahlakları bozuk dicem bu kızların ama ali rıza gibi babaları var gerçi hayri hanım gibi de anneleri var ya neyse

stormy
23-05-07, 17:18
Cem bence cok sansli ucuz kurtuldu su Necla'dan..Fikretin uzulmesine gerek kalmaz..akilli kardesi batirdi hem kariyerini hemde hayatini..O Hayriye denen kadin dirdirci akli basinda bir kadin olsaydi, cikarindan cok kizlarini dusunseydi..Fikrette evden gitmeyi planlamazdi...

denizçakır
23-05-07, 17:27
Cem bence cok sansli ucuz kurtuldu su Necla'dan..Fikretin uzulmesine gerek kalmaz..akilli kardesi batirdi hem kariyerini hemde hayatini..O Hayriye denen kadin dirdirci akli basinda bir kadin olsaydi, cikarindan cok kizlarini dusunseydi..Fikrette evden gitmeyi planlamazdi...

Bence Hayriye Hanım hiçbir zaman çıkarını düşünmedi hep çocuklarının menfaatini onların iyi bir hayat kurmasını istedi...

stormy
23-05-07, 20:16
Tahminim Ferhunde Yamana o mektubu size gonderen Fikretti demeye gidecek muhtemelen..baska birsey beklemiyorum..Oguzu tamamen soyleyecegini sanmam..

scoorpioo
23-05-07, 23:36
Tahminim Ferhunde Yamana o mektubu size gonderen Fikretti demeye gidecek muhtemelen..baska birsey beklemiyorum..Oguzu tamamen soyleyecegini sanmam..

Ya da korkup bambaska bir yalan atacak...:) Hiç kendinden emin durmuyordu çunku..Hatta konuyu açmadan once ben acaba "yok bisey" falan deyip çikip gidecek mi diye dusunmustum...Ama ne olursa olsun bence pek fazla etkisi olmayacak, Ferhunde 'de artik kimse uzerinde etkisi kalmadigini anlayacak falan filan, çunku Oguz'da kendinden emin davrandi o konuda..Yaman da terslesin ki bu kiz baska cadiliklar dusunsun dimi? Yoksa tadi çikmaz :)

stormy
25-05-07, 19:55
Ya ben az once yeni fragmani gordum yine Fikret konusuyordu..Ne oluyor bilmiyorum ama Leyla Oguzu galiba buroda tehdit ediyor belki Yamana anlatirim der gibi sonra babasinin evinde sarmas dolaslar..Bunu goren Necla dusecek gibi oluyor..Cemin babasi Ali Riza beye hos olmayan seyler soyluyor galiba..Fikret artik dayanamiyorum bir yabanciya kucak actim diye Tahsinle gidiyor ..Ferhunde oh be der gibi bakiyor fragmanin bir yerinde..Sanirim Fikret gitmedende bazi seyleri soyluyor

_1903_özi
26-05-07, 13:29
ewt fragmanı bende gördüm ama net değil sadece leyla oğuzla eve sarmaş dolaş geliyor bunu gören necla düşecek gibi oluyor fikret ali rızaya ve hayriyeye bişeyler söylüyor onlarda çoook şaşırıyorlar

deadly_angel
26-05-07, 15:05
Fragmanı henüz göremedim, ama anlatılanlara bakılırsa yine karmaşık bir bölüm olacak.Bakalım Hayriye Hanımın Fikretin gitmesiyle ilgili ve Cemin ailesinin tutumuyla ilgili tavrı ne olacak.Oğuz Leyladan fena tırsmış sanırım.

lawinia
26-05-07, 20:39
hem 35in hem de 36nın özeti gelmiş özet bölümüne. özetlere göre oğuz leylayı oyalamak için barısıyomus. bu arada fikret de evlenerek cok büyük hata yapıyo diyo ya ona üzüldüm biri bitiyo diğeri baslıyo yazık kıza.

sezinti
26-05-07, 20:57
Lütfen, bölümde kullandığınız kelime ve cümleleri özenli seciniz. Lütfen özenli olunuz.

geosally
26-05-07, 21:13
Ya Arkadaslar Fikretin yasi kac sizce???? Dizide sanki Fikret 40 yasinda falan gibi gösteriliyor.

Birde cok tuhafima gidiyor neden fikret hic pantolon giymiyor???

Ama yine cok zehir zemberek bir bölüm izleyecegiz. Özetten öyle anlasiliyor. Nejlanin istenme olaya zaten cok garipti.Adamlar resmen emrivaki yaprilar. Simdide Nejla nisani attigi icin baya bir ariza cikaracaklar.

barismo
26-05-07, 21:25
Dizide fikret 28 yaşında arkadaşım
Tabi gerçek hayatta 38'miş ama Dizideki Fikret karakteri 28
HEPSİNİN YAŞI:

Fikret_____28
Şevket____26
Ferhunde__25
Leyla_____21
Necla_____19
Ayşe______8

denizçakır
26-05-07, 21:59
İki özet nereden geldi çok şaşırdım... Ferhunde Yamanla konuşmasından neden sonuç alamamış kii of!!!!!!!! Kanal D'nin resmi web sitesinde özetler yok ekleyen arkadaş nereden buldu acaba?:img-help:

geosally
26-05-07, 22:54
Fikretin 28 yasinda olmasi ozaman cok büyük bir mantik hatasi. 28 yasindaki insan öyle olurmu ya. Giyimi kusami falan.

Sevda24
26-05-07, 23:48
belkide Ferhunde Yaman´a bazi seyler anlatacak ama herseyi degil. Buyüzdende Yaman Oguz´un Neclayla barismasi icin onu tehdit edecek...
Fikretinde Tahsinle evlenecegine cok üzülüyorum insallah öyle olmaz
Bencede 28 yasindaki bir insan öyle giyinmez

TrU
27-05-07, 06:58
HEPSİNİN YAŞI:

Fikret_____28
Şevket____26
Ferhunde__25
Leyla_____21
Necla_____19
Ayşe______8

leyla 20 olmalı çünkü necla leyla yı "benden 1 yaş büyük ablam" diye tanıtıyordu şevket in düğününde.. tabi leyla nın doğumgünü geçti bu sene necla nınki daha geçmemiş de olabilir :img-yes: buarada fikret in giyiminde ne var anlamadım bence çok güzel giyiniyor :img-blush bir de şevket ve ferhunde gençmiş baya ben daha büyük bekliyordum...

barismo
27-05-07, 13:17
fikret 13.bölümde doğum günü kutlanırken 28 yaşındayım dedi.
ve 31.bölümde ferhunde:''fikret'in kıskançlığı normal.Önce 2 yaş küçük şevket,sonra 7 yaş küçük leyla evlendi.''dedi.Bu durumda Fikret 28 Şevket 26
Leyla 21 oluyor.Başka açıklaması var mı?

stormy
27-05-07, 16:27
Fikret 28 evde kalmis diyorlar o eskiye goreymis simdi millet 30 una yakin evleniyor..Eskisi gibi degil sartlar herkes once kariyer dusunuyor..

SAHRA_IRMAK
27-05-07, 18:40
oooh canıma degsın ıyı oldu nejla leyla ıle ogusu ole gorunce nerdeyse yere serılıyodu ne zannedıyoduysa aptal sankı leylaya yapan sanada yappar olan cemle olan ılıskısıne oldu hemde ogusun nasıl bırı oldugunu anlıycak pısman olacak ama ıs ısten gectı bı kere

yagmur94
27-05-07, 21:02
Oğuzz Leylayı olayamak için barıştı yoksa kaçmayı planlıyor Neclayla ben olsam Neclanın yerinde (Allah korusun) Ceme geri dönerdim onları öyle görünce.

Messa
28-05-07, 09:31
Ya ben fragmanı izleyince sevinmiştim Oğuz Neclayı ortada bıraktı diye ama özeti okuyunca püff oldum. Olsun yinede biran bile olsa Neclayı öyle görmek büyük bir zevk olacak benim için. Acaba Leyla mı Oğuz'u tehdit etti? Yoksa Oğuz kendisi mi böyle bir karar aldı veya bu Ferhundenin işi mi? Ohhh Cemlerin ailesi ile işler iyice sarpa sarıyormuş. Fikretciğimde gidiyor yaa hemde kötü günler bekliyormuş onu üfff.

stormy
28-05-07, 14:30
Fragmanda Leyla Oguzun ofisinde Oguza bagirarak birseyler soyluyor..Demekki Leyla Yamana herseyi anlatirim dedi.

denizçakır
28-05-07, 15:15
Özette Yaman Beyin Ferhundeye pek inanmasada harekete geçeceği yazıyordu... Ne yapacak acabaa... Leyla şimdi Oğuzla arsını düzeltti sanıyor ve sanırım Neclayıda bununla kıskandırmaya çalışacak...

deadly_angel
28-05-07, 15:19
Leyla artık ne dediyse (Yamandır büyük ihtimalle) Oğuz fena tırsmış, bence bunu kaçış planıyla bir ilgisi yok.Herkesin içinde Leylayla o kadar samimi olmazdı yoksa, özellikle de Neclanın yanında...

Messa
28-05-07, 16:03
Leyla artık ne dediyse (Yamandır büyük ihtimalle) Oğuz fena tırsmış, bence bunu kaçış planıyla bir ilgisi yok.Herkesin içinde Leylayla o kadar samimi olmazdı yoksa, özellikle de Neclanın yanında...

Yani uzun süreli bir karar mı sence bu? İnşallah öyledir. Oğuz'un Leylaya dönüp Neclayı ortada bırakmasını ne kadar isterim. Ferhunde ne demiş olabilir ki Yaman Bey'e bence "Mektubu gönderen kişiyi tanıyorum bu konuyu ciddiye alın" falan der...

deadly_angel
28-05-07, 16:14
Yani uzun süreli bir karar mı sence bu? İnşallah öyledir. Oğuz'un Leylaya dönüp Neclayı ortada bırakmasını ne kadar isterim. Ferhunde ne demiş olabilir ki Yaman Bey'e bence "Mektubu gönderen kişiyi tanıyorum bu konuyu ciddiye alın" falan der...

Oğuz Neclayı seviyor ama bu onların herşeyi bırakıp kaçmalarını sağlayamayacak bana kalırsa.Foyaları çok yakında herkes tarafından öğrenilecek.Ferhunde kesin Yamana şifreli birşeyler söyleyecek ama kesin olarak net birşey söylemeyecek.Buda Yamanın huylanması için yeterli zaten.Oğuz ve Necla her türlü yolu deneyecektir.Ama bu bölümde eğerki Necla Oğuz ve Leylayı sarmaş dolaş görürse durumlar biraz değişebilir.Hatta Necla yüzsüzlüğünden Cemi bile arar.O derece karaktersiz bir insan çünkü...

BeatriXx
28-05-07, 16:32
bu haftanın konusu.

Oyun içinde oyun!

Nejla’ya birlikte kaçma planları yapan Oğuz, Leyla’nın devreye girmesiyle tehlikenin farkına varır ve yeni bir oyun içinde oyun başlar.

Fikret yaşananları hep içine atmış, onun bu tavırlarını yanlış yorumlayan Ali Rıza Bey’le arası iyice açılmıştır. Sabrı kalmayan Fikret, sırf evden uzaklaşmak için hiç tanımadığı üç çocuklu bir adamla evlenmeye karar verir. Bu karar, şimdilik Neyyir Hanım’la aralarında sır olarak kalacaktır.

Oğuz ve Necla birlikte kaçma planları yapmaktadırlar. Ferhunde’nin şantajından bunalan Oğuz, ona artık kendisine boyun eğmeyeceğini söyler. Ferhunde’nin elinde sağlam bir delil yoktur ama söyledikleri Yaman’ı Oğuz’a karşı harekete geçirmeye yeter.

Leyla’nın da artık kenarda kalmaya niyeti yoktur. Oğuz tehlikenin farkına varıp da taktik değiştirince oyun içinde oyun başlar.

Fikret’in Ali Rıza Bey’i uyarma çabaları gerilimin artmasından başka işe yaramayacaktır.

:icon_neut

denizçakır
29-05-07, 12:30
İnanamıyorum sesli fragmanı izledim... Çok çok çok çok büyükm olaylar oluyor... Fikret babasına karşı çok ağır konuşuyor olayları tam olarak anlatmasada neler söylüyor neler... Leyla Oğuza beni hafife alma bu oyunun içinde bende varım falan diyor... Ferhunde direk Ceyda ile Oğuzun ilişkisini söylemesede başka şeyler söylüyor sanırım... Necla ben artık her şeyi göze aldım diyor Oğuza... Sonra Fikret Hayriyeyede ağır şeyler söylüyor...Ali Rıza Neclaya kendinimi kandırıyorsun bizimi? gibi şeyler söylüyor... Ama Fikret çok etkileyici konuşuyor valla... Oğuz Ferhundeye seni mahfederim diyor... Ferhundede ne yaparsın sen kendini ne zannediyorsun gibi şeyler söylüyor...

rut
29-05-07, 13:49
HEPSİNİN YAŞI:

Fikret_____28
Şevket____26
Ferhunde__25
Leyla_____21
Necla_____19
Ayşe______8

necla leyladan büyük yalnız yani necla - 21 , leyla - 19 olucak o sıralamada

ecearici
29-05-07, 16:31

hayır leyla necladan büyük

EFTALYAGUL
29-05-07, 16:43

hadi ya bu kadar küçük mü yaşlarıı:img-hyste keşke biraz daha uygun yaşta birilerini bulsalarmışşş.fikret 28 dizi içinde olsa zor yaniii:img-hyste

ANİTA
29-05-07, 21:41
İnanamıyorum sesli fragmanı izledim... Çok çok çok çok büyükm olaylar oluyor... Fikret babasına karşı çok ağır konuşuyor olayları tam olarak anlatmasada neler söylüyor neler... Leyla Oğuza beni hafife alma bu oyunun içinde bende varım falan diyor... Ferhunde direk Ceyda ile Oğuzun ilişkisini söylemesede başka şeyler söylüyor sanırım... Necla ben artık her şeyi göze aldım diyor Oğuza... Sonra Fikret Hayriyeyede ağır şeyler söylüyor...Ali Rıza Neclaya kendinimi kandırıyorsun bizimi? gibi şeyler söylüyor... Ama Fikret çok etkileyici konuşuyor valla... Oğuz Ferhundeye seni mahfederim diyor... Ferhundede ne yaparsın sen kendini ne zannediyorsun gibi şeyler söylüyor...

oğuzun planlarını uygulamaya başladı ama bu planlarda hesaba katmadığı ferhunde bence ferhunde işleri karıştıracak fragmanda cemi hiç görmedik acaba nejladan vazmı geçti
fikret babasına çok ağır konuşuyor bu sanırım fikretin ailesiyle iplerini kopardığı an olacak
nejla hayal kırıklığına uğruyor.ama bakalım oğuzun planları ne çokacak nejladan vazgeçtimi yoksa leylayı oyalayarak nejla ile kaçmayı mı planlıyor bekleyip görücez.:happy0064

Fettan
30-05-07, 07:29
Fragmanda içimin yağları eridi..Ağzına sağlık Fikret hem annesine hem babsına özellikle annesine düşündüklerini söylüyor...Babasına Ferhunde'den bile özür dilememi istedin diyor ah canım benimde çok sinir olduğum bir sahneydi ve Fikret'in bunu dile ghetirmesi çok iyi oldu...Ama Fikret'e o kaynanana ve kız varken rahat yok...Yoksa çocuklara iyi bir anne Tahsin'e iyi bir eş olacağından kuşkumuz yoktu..Kendi yağlarında kavrulur gideerlerdi...

Messa
30-05-07, 07:42
Fragmanda içimin yağları eridi..Ağzına sağlık Fikret hem annesine hem babsına özellikle annesine düşündüklerini söylüyor...Babasına Ferhunde'den bile özür dilememi istedin diyor ah canım benimde çok sinir olduğum bir sahneydi ve Fikret'in bunu dile ghetirmesi çok iyi oldu...Ama Fikret'e o kaynanana ve kız varken rahat yok...Yoksa çocuklara iyi bir anne Tahsin'e iyi bir eş olacağından kuşkumuz yoktu..Kendi yağlarında kavrulur gideerlerdi...

Sesli fragmanı izleyemedim ben henüz ancak akşam diziden önce izlerim herhalde. Fikret'imiz gider ayak içini döküyor desenize ohh iyi yapıyor. Ali Rıza'nın aklı biraz başına gelirde ben ne yapıyorum diye dönip biraz kendine bakar "Huzur huzur" bağıracağına. Leyla'da çözmüş olayı ve tehditlere başlamış haa :img-hyste Ferhundeyi bu bölüm için sevebilirim Oğuz'a yapacakları için. Necla bakalım neler yapacak sinsi...

sinope
30-05-07, 07:56

fettancigim selam:img-wink:
valla fikret onca yasanilan seyden sonra ilk defa annesine ve babasina nihayeten agzina geleni sayiyor(ama babasi adina uzuluyorum,adamcagizi zaten hepsi parmaklarinda oynatiyorlar,tamam fikretin ferhundeden ozur dilerkenki hali gercektende cok zor bir durumdu,hak veriyorum ona,yinede babasi adina uzuluyorum)ama annesi coktan hak etmisti o sozleri hatta fazlasiyla bile:img-yes: :img-yes:
zaten fikretin kizcagizin neden sansi varki?
tahsin karakteri evet fikrete iyi bir es olabilir(yahu adami her gorusumde gulesim geliyor,arsen ne zaman o kadar cocuk, boyunca gulaydan kizin oldu diyesim geliyor):img-hyste
kiz onemli degil(onu zamanla fikret yola getirirdide)ama o kaynana bozuntusu varken(kadinin basinda yemenini gorunce ahh mavimin kaynanasi,cinarin annesiydi,bir zamanlar,demekten kendimi alamadim):icon_sorr ,gercektende fikreti cok zor gunler bekledigi belli
oguz leylaya sag gosterip neclayla beraber sol vuracaklari ortada(tabi neclanin daha haberi yok,bu aksam birde onun kaprisleri,kiskanmalari var tabi)
leylanin gecen hafta asla bosanmam o benim kocam,yeniden elde etmek icin cabaliyacagim derken,ee be kizim ati alanlar uskudari gecti,sen hala kocami kazanmak icin elimden gelenleri yapacagim diyorsun,bu aksam oguz leylaya yakinlik gosterip leylanin guvenini kazanma yoluna gidecek,ama necla ile yurtdisina kacma eylemi icin sadece bir yakinlik olacak,sonucta leyla buyuk hayal kirikligina ugrayacak:img-yes:
nisanin atilma olayini ogrenen cemin ailesi konusurlarken(cem yine sut dokmus kedi gibi durmaz insallah)
ferhunde oguzu yine tehdit ediyor gibiydi, fragmandaki konusmayi duyamasamda :icon_sorr anlasilan oguzun patronu uzerinde etkili olamiyor:img-wink:

Fettan
30-05-07, 10:23
fettancigim selam:img-wink:
valla fikret onca yasanilan seyden sonra ilk defa annesine ve babasina nihayeten agzina geleni sayiyor(ama babasi adina uzuluyorum,adamcagizi zaten hepsi parmaklarinda oynatiyorlar,tamam fikretin ferhundeden ozur dilerkenki hali gercektende cok zor bir durumdu,hak veriyorum ona,yinede babasi adina uzuluyorum)ama annesi coktan hak etmisti o sozleri hatta fazlasiyla bile:img-yes: :img-yes:
zaten fikretin kizcagizin neden sansi varki?
tahsin karakteri evet fikrete iyi bir es olabilir(yahu adami her gorusumde gulesim geliyor,arsen ne zaman o kadar cocuk, boyunca gulaydan kizin oldu diyesim geliyor):img-hyste
kiz onemli degil(onu zamanla fikret yola getirirdide)ama o kaynana bozuntusu varken(kadinin basinda yemenini gorunce ahh mavimin kaynanasi,cinarin annesiydi,bir zamanlar,demekten kendimi alamadim):icon_sorr ,gercektende fikreti cok zor gunler bekledigi belli
oguz leylaya sag gosterip neclayla beraber sol vuracaklari ortada(tabi neclanin daha haberi yok,bu aksam birde onun kaprisleri,kiskanmalari var tabi)
leylanin gecen hafta asla bosanmam o benim kocam,yeniden elde etmek icin cabaliyacagim derken,ee be kizim ati alanlar uskudari gecti,sen hala kocami kazanmak icin elimden gelenleri yapacagim diyorsun,bu aksam oguz leylaya yakinlik gosterip leylanin guvenini kazanma yoluna gidecek,ama necla ile yurtdisina kacma eylemi icin sadece bir yakinlik olacak,sonucta leyla buyuk hayal kirikligina ugrayacak:img-yes:
nisanin atilma olayini ogrenen cemin ailesi konusurlarken(cem yine sut dokmus kedi gibi durmaz insallah)
ferhunde oguzu yine tehdit ediyor gibiydi, fragmandaki konusmayi duyamasamda :icon_sorr anlasilan oguzun patronu uzerinde etkili olamiyor:img-wink:

Sinope'ciğim selam;

Ali Rıza beye üzüldüğüm noktalar yok değil ama önceki mesajımdada yazdığımgibi o zöür dileme mevzusu çok can sıkıcıydı ve Fikretînde içinde ukte olmuş ki dile getiriyor..

Arsen ve MESUDA teyzemi görmekde hoş ama Gülay'sız Arsen Çınar'sız Mesude teyze istemezük değilmi :img-wink: :img-wink: Fikret çocukarı bir şekilde dize getirir aama ansı ne oalcak bilmem..Halbuki ne güzel elinden her iş gelen bir gelini olacak sevgi dolu üstelik bıraksında oğlu rahat etsin ama yok kaynanalık edecek...

Ben Cem ve ailesi ile ne için tartışacaklar onu anlamadım...ZavallıA.Rıza Necla'nın dolduruşu ile gidip birşeyler söylediyse Cem'in babasıda azğının payını verecektir mutlaka...

barismo
30-05-07, 13:08

sıralamayı doğru yaptım.Hatırlarsanız Necla Oğuzla öpüştüğünde Hayriye Necla'ya ABLANIN kocasıyla öpüştün ötesi var mı dedi.Hem Leyla kazanamadığı için dersanede yani yaşı necladan büyük 31.bölümü izlersen görürsün hayriyenin söylediklerini

Ayrıca fikret de 34.bölümde neclaya ne biçim insansın sen ABLANIN kocasıyla fingirdiyosun demişti

denizçakır
30-05-07, 13:30
sıralamayı doğru yaptım.Hatırlarsanız Necla Oğuzla öpüştüğünde Hayriye Necla'ya ABLANIN kocasıyla öpüştün ötesi var mı dedi.Hem Leyla kazanamadığı için dersanede yani yaşı necladan büyük 31.bölümü izlersen görürsün hayriyenin söylediklerini

Ayrıca fikret de 34.bölümde neclaya ne biçim insansın sen ABLANIN kocasıyla fingirdiyosun demişti

Hayır orada kardeşinin kocasıyla fingirdiyorsun dedi sen yanlış hatırlıyorsun:) ama leyla büyük... sonuçta ablanızda sizin kardeşinizdir...Fikret oarada onu kastetti....

sinope
30-05-07, 13:38
Sinope'ciğim selam;

Ali Rıza beye üzüldüğüm noktalar yok değil ama önceki mesajımdada yazdığımgibi o zöür dileme mevzusu çok can sıkıcıydı ve Fikretînde içinde ukte olmuş ki dile getiriyor..

Arsen ve MESUDA teyzemi görmekde hoş ama Gülay'sız Arsen Çınar'sız Mesude teyze istemezük değilmi :img-wink: :img-wink: Fikret çocukarı bir şekilde dize getirir aama ansı ne oalcak bilmem..Halbuki ne güzel elinden her iş gelen bir gelini olacak sevgi dolu üstelik bıraksında oğlu rahat etsin ama yok kaynanalık edecek...

Ben Cem ve ailesi ile ne için tartışacaklar onu anlamadım...ZavallıA.Rıza Necla'nın dolduruşu ile gidip birşeyler söylediyse Cem'in babasıda azğının payını verecektir mutlaka...
[B] Fettancigim selamlar tekrardan:img-wink:
valla olan yine Fikrete oluyor,fikretin icinde kalan uktesini gider ayak ailesinin yuzune soylemesi benide sevindiriyor acikcasi::good: su ferhundeyide gider ayak bir kac kelimeyle nakaut etse iyi olacak aslinda:img-yes:
Ali Riza beye ozur icin dilettigi icin bende cok kizmistim(haksizdi cunku orda)ama sonucta adamcagizda gerek karisi ve gerek kizlari resmen parmaklarinda oynatiyorlar(yazik valla aciyorum A.riza beyede,iyi niyetinden kaybediyor hep):img-yes:
ahh bacim gulaysiz,arsen,cinarsiz mesude teyzemi hic istemeyiz sen anladin:img-wink: yavan kalirlar onlarsiz:img-wink:
valla tahsinin annesi cok cadi tipli bir yapiya sahip,dedigin gibi fikretin elinden her is gelir,cocuklara bakar,(gecen hafta ben islere yetisemiyorum diye cigirip duran o degildi sanki) bari o uzun dilini kes otur kenarda ,onune asin gelir,camasirin yikanir,ama pabuc kadar dille fikrete hic rahat vermeyecegi asikare(yani fikret yagmurdan kacarken doluya yakalanacak):img-yes:
ozetin birisinde yaziyordu,cem ailesine nisanin atildigini soyluyormus,ve 2 aile arasinda olaylarin baslangici olacak seyler yasanilanacakmis.Necla bu hafta leylayi kiskanarak gecirecek,ama oguzun planlarini ogrendigi zaman suratindaki gulumsemeyi merak etmiyorda degilim:img-pilot
sevgilerimle

geosally
30-05-07, 14:26
Fragmani az önce izledim. Fikret sonunda annesine ve babasina cok güzel icini döküyor.

Fikter kendi kendien eziyet ediyor bence. Birak herkes istedigi halti yesin sonucta ona dokuna bir yani yok. Ama kabul etmek lazim Leyla-Oguz-Necla ücgeni gercekten cok extrem bir olay. Gercek hayatta 100.000 de bir olasilikla meydana gelebilir. Ferhunde gibi bir gelin ali riza ve Hyriye gibi lerden Türkiyede cok var zaten. Yani diyecegim Fikret bosuna bunalimlara giriyor.

Yerinde olsam hemen kendime bir is bulurum calisirim. Ve en kisa zamanda ayri bir eve cikarim.

MERVe-
30-05-07, 14:46
Bugun buyuk gun :happy0064 Ortalik gine fena kariscak..
Su Oguz-leyla-Necla olayini anliyamadim fragmani gorunce Herneyseee Yasasin Yaprak Dokumuuu, Yasasin Kanal D :happy0064

beyza41
30-05-07, 16:32
herkese slm arkiler ve ii akşamlar walla iple çekiyorum 8 i
bu akşam olaylar hep birbirine bağlı soluksuz seyredicem
bu arada yaprak dökümünün sitesi muhteşemm bakmayan varsa tavsiye ederim.

-Angelica-
31-05-07, 03:13
[B] Fettancigim selamlar tekrardan:img-wink:
valla olan yine Fikrete oluyor,fikretin icinde kalan uktesini gider ayak ailesinin yuzune soylemesi benide sevindiriyor acikcasi::good: su ferhundeyide gider ayak bir kac kelimeyle nakaut etse iyi olacak aslinda:img-yes:
Ali Riza beye ozur icin dilettigi icin bende cok kizmistim(haksizdi cunku orda)ama sonucta adamcagizda gerek karisi ve gerek kizlari resmen parmaklarinda oynatiyorlar(yazik valla aciyorum A.riza beyede,iyi niyetinden kaybediyor hep):img-yes:
ahh bacim gulaysiz,arsen,cinarsiz mesude teyzemi hic istemeyiz sen anladin:img-wink: yavan kalirlar onlarsiz:img-wink:
valla tahsinin annesi cok cadi tipli bir yapiya sahip,dedigin gibi fikretin elinden her is gelir,cocuklara bakar,(gecen hafta ben islere yetisemiyorum diye cigirip duran o degildi sanki) bari o uzun dilini kes otur kenarda ,onune asin gelir,camasirin yikanir,ama pabuc kadar dille fikrete hic rahat vermeyecegi asikare(yani fikret yagmurdan kacarken doluya yakalanacak):img-yes:
ozetin birisinde yaziyordu,cem ailesine nisanin atildigini soyluyormus,ve 2 aile arasinda olaylarin baslangici olacak seyler yasanilanacakmis.Necla bu hafta leylayi kiskanarak gecirecek,ama oguzun planlarini ogrendigi zaman suratindaki gulumsemeyi merak etmiyorda degilim:img-pilot
sevgilerimle

Arkadaşlar, özetler nerde okuyorsunuz lütfen söyler misiniz<?

BeatriXx
31-05-07, 13:10
Arkadaşlar, özetler nerde okuyorsunuz lütfen söyler misiniz<?

Kanald'nin sitesinde. Diziler > Yaprak dökümü.

sinembary
02-06-07, 09:49
fragmanı gördüm
cem Nejla ile Oğuzu arabanın içinde görüyor.Sonra galiba aralarında kavga çıkıyor.Cem yerdeydi Oğuzuda sakinleşmesi için adamlar tutuyodu.Sonra Cemin babası nişan bohçasını Ali Rıza Beye geri veriyordu.Mutfakta nejla ile Ferhunde konuşurken Leyla onları duyuyordu.Hatıladıklarım bu kadar.

cem için üzülüyorum hem aldatılıyo birde oğuzdan dayak yiyor galiba.Yine hareketli bir bölüm olacak.

MERVe-
02-06-07, 10:53
Bende gordum fragmanii, Yine cok heyecanli bi bolum olcak, Aynen yaa bende Ceme cok uzuluyorum.. ne sucu varki cocoguun :icon_sorr

cashflow
02-06-07, 10:56
bende üzülüyorum yazzık coçuğaa:icon_sorrnecla we oğuzun sonuda iyi görünmüyoo....

cashflow
02-06-07, 11:28
yeni bölümün frangmanlarını göremedim daha:icon_sorr cookk merak ediyorum neler olacak neclayla oğuzun işleri....leylaa...fikret....:img-cool2

hazal oguz
02-06-07, 16:05
arkadaşlar bu bölümün(35.bölüm) tekrarı war şu an kanal.de, ayrıca fragmanı da werdiler; hatırlayabildiğim kadaryla cem; oğuzla neclayı arabada beraberken görüyor (neclaların ewlerinin önünde), ferhunde şewketle konuşuyor, cemle oğuz sanırım kawga ediyorlar öünkü bi sahnede cem yerdeyi(yere düşmüştü) oğuzu ise bi adam tutmaya çalışıyordu (engellemeye çalışıordu) o sırada necla da feryat figan bağırıyor (bu olay sahilde gerçekleşiyor) başka bi sahnede necla we cem üniverstedeler beraber yürüyorlar. cem'in ailesi(kız kardeşi de dahil) nişan bohçalarını aldıkları gibi neclalara geri getiriyorlar. tahsin, annesiyle konuşuyor, yne fikretin fragmanda bazı konuşmaları war ama hatrlamıyorm maalesef.(hani fona fikretin sesini koyuyorlar ya) en son sahnede de fikret we ferhunde yanyana duruyorlar, imalı bi bakışma war. ferhunde kapıyı çarpıyor, ali rıza bey arkasından bakıyor böylee...

deadly_angel
02-06-07, 16:24
Fragmanı anlattığın için teşekkür ederim

Yine karışık bir bölüm olacak gibi gözüküyor.Necla ve Cemin er yada geç ayrılacakları zaten belli olan birşeydi.Oğuzun tepkisini bu kadar açık olarak göstermesine hayret ettim diyebilirim.Kozlarını açık olarak oynamaya başladıysa bazı şeyleri gerçekten göze almış olmalı.

-Angelica-
02-06-07, 17:14
yeni bölümün frangmanlarını göremedim daha:icon_sorr cookk merak ediyorum neler olacak neclayla oğuzun işleri....leylaa...fikret....:img-cool2

-Oğuz ve Nejla arabanın içinde öpüşürken Cem görüyor ve çocukcağız yıkılıyor

-Oğuz Cem'İ dövüyor. Cem'in suratı kan içinde

En önemlileri bunlardı, bunlar dışında fazla göze çarpan bişey yok

denizçakır
02-06-07, 17:36
Bölümsanırım çok hareketli olacak..... Necla ile Ferhunde ne konuşuyor acaba onu merak ettim!bye

batuhan_gumus
03-06-07, 14:49
arkadaslar Bu Hafta Cok Heyecanli Valla Yazikk Olan Hep Fikrete Oluyor Yaa Cok Seker Bi Kizz Heralde Bi Yaprak Dökümü Da Yasanacak Bu Bölümlerdee

En Iyi Oyuncu Dizide Bence Bennu Yildirimlar

ulkuk
03-06-07, 15:20
Fragmanı az önce izledim. Keşke izlemez olaydım. Çok iğrenç bir durum. Cem Oğuz ile Necla"yı görüyor. Yıkılıyor. Gerçekten çok iğrenç bir görüntü. Bence hiçbir açıklama da yapmayacak bohçaları getirdiklerinde. Necla"da hiçbirşey olmamış gibi davranacaktır. Cem"in Ali Rıza beylere açıklama yapmaması Necla"nın işine gelecek. Anlaşamadık ayrıldık diyecektir. Oğuz ile de ilişkisine devam edecektir.

Yalnız ihanet işine inşallah Şevket ve Sedef girmez. Dışarıda buluşuyorlar. Şevket değilde Sedef"ten böyle birşey beklemem. Herhalde buluşmaları için iyi bir neden vardır.

Fikret evleneceği adam ile dışarıda buluşuyor ama çok yazık olacak Fikret"e. Fragmanda yaşlı bir kadın gördüm. Bu Fikret"in ya kaynanası ya da görümcesi gibi birine benziyor. Bakışları hiç hoş değildi.

Fragmandaki Fikret"in Bir kavşakta duruyorum. Yolumu aydınlatacak bibr ışık bekliyorum. İHANET yakınımızda. Eskiden ne kadar uzak bir zamanda.

HERKES GERÇEĞE BAŞINI ÇEVİRMİŞ, BİRBİRİNİN YÜZÜNE BAKABİLİYOR HALA.

Kavşaktan ileriye bir adım attım. Artık pişman olmak için çok geç...

Bu sözler herşeyi anlatıyor...

Türk_Jön
03-06-07, 15:35
Çok hareketli bir bölüm olacak, işler iyice çığrından çıktı.Nişan bohçasını getiriyorlar. Yazık oldu Cem'e. Necla nasıl bir açıklama yapacak. Fikret Ablam artık dönüşü olmayan bir yola girdi :(

cashflow
03-06-07, 16:47
bu hafta olacakları cccookk merak ediyommm:img-cool2 neler nelerr olacakkk:icon_whis necla nın wayy halineee....cem ede yazıkk cnm:img-wink:

deadly_angel
03-06-07, 17:43
Fragmandaki Fikret"in Bir kavşakta duruyorum. Yolumu aydınlatacak bibr ışık bekliyorum. İHANET yakınımızda. Eskiden ne kadar uzak bir zamanda.

HERKES GERÇEĞE BAŞINI ÇEVİRMİŞ, BİRBİRİNİN YÜZÜNE BAKABİLİYOR HALA.

Kavşaktan ileriye bir adım attım. Artık pişman olmak için çok geç...

Bu sözler herşeyi anlatıyor...

Fikretin söylediği bu cümleler bütün bu olanları o kadar güzel açıklamışki...Ali Rıza başta olmak üzere ev halkı Fikrete bu denli kötü davrandığı için öyle pişman olacaklarki... İş işten geçmiş olacak.

geosally
03-06-07, 20:02
Ferhunde ile Ali Riza bey kavga ediyor. Belki Ferhunde Ali Riza beye kizlari icin söyledigi sözleri hatirlatiyordur. Ferhunde nin yernde olsan kesinlikle yapardim. Cünkü ali riza bey Ferhindeyi cok asagilamisti.

Bir de Tahsinle Fikret bir birine cok da sicak bakmiyorlardi.

CileK_KiZ
03-06-07, 23:12
öncelikle herkese slm benide araniza alirsaniz büyük mutluluk duyarim
gelelim bölüm yorumlarina:
1.ceme cook yazik oldu oguz da cemi dövüyor( ya hic biseyi degil )
2.necla cemi hakketmiyor
3.fikret kendine yazik edicek

Fettan
04-06-07, 12:52
Bu dizinin fragmanları bile mide kramplarına yol açmaya başladı...Nasıl bir sezon finali olavcak çok merak ediyorum..Zavallı Cem için ne kötü bir durum..Leyla Oğuz ve Necla'yu görse bile anasının kızı nede olsa çevirir yüzünü gider ama zavallı Cem hayatında görmediği rezilliğe şahit olacak...Sedef ve Şevket belki Fikret için buluşmuş olabilirler gibime geliyor...

cashflow
04-06-07, 14:40
Neclanın yaptığı affedilemez bir şey tabikii ama Leylanında ondan aşağı kalır yok... Kıskançlıkta Leylanında Necladan aşağı kalır yanı yok... Cemde garibibm hem boynuzlanıyor hem dayak yiyor... Bu arada Ferhunde ile Ali Rıza neden kavga ediyor???

yaa hepsinde suc war ama en...necla...ablasıyla ewli adamla beraber oluoo we kendiside nişanlı old. halde...ceme üzülüyorum yazıkk cocugaa yaaa:img-wink: cemm oğuzdann daha iyidir bence oğuzdan ne buldularsa anlamıyorumm:img-cool2

(BuRcUu)
04-06-07, 19:47
Fraqmanıı izLedim..

Cem NecLa ve Oğuz'u arabadayken qörüyor.. artık bazı şeyLerii anLar ve uzakLaşır inş.. Kendini kuLLandırmaz..
Şevket-Sedef sahnesii vardı.. ne iş anLamadım vaLLa..

Bir de fraqmanda sankii Rojda Demirer'i qördüm.. bşka qören var mı..?

denizçakır
04-06-07, 21:52
Fraqmanıı izLedim..

Cem NecLa ve Oğuz'u arabadayken qörüyor.. artık bazı şeyLerii anLar ve uzakLaşır inş.. Kendini kuLLandırmaz..
Şevket-Sedef sahnesii va