Tüm Versiyonu Göster : Smallville - Spoiler
video şöle ki: clark annesine sesleniyo, martha merdivenlerden aşağı iniyo şık bi kıyafetle, clark harika göünüyosun fln dio annesine... nese, clark annesine sana bişiy sölemem lazım dior. (muhtemelen lionel ın sırrını bildiğini sölicek) ama o sırada kapı çalıo, martha bi açıyo, lionel, o da smokinini giymiş gelmiş marthayı almaya, clark tabi dumur bi vaziyette...ne diceini bilemiyo, baya bi böle 30 saniye fln kal geliyo resmen... sora lionella martha kol kola çıkıyolar, bu arada lionel tam çıkarken clrka dönüyo, "ii geceler clark" dio; ama öle bi clark deişi var ki sanki kal-el dicekken clarka dönmüş gibi bi ses çıktı lionel dan...
böle bişiy işte....
gelecek bölümlerin resimlerini videolarını bu kadar erkenden göstermeleri bence rahatlıklarından deilde, ilgi ve merak uyandırmak, daha çok reyting çekmek için die düşünüyorum, mesela 100.bölümü hatırlayın, gösterimden nerdeyse 1.5-2 ay önce videoları, fotoları dönmeye başlamıştı internette...
teşekkür ederim..acaba bu clarkın bir rüyası olabilir mi?
aslında haklısın ama bana garip geliyor 2 hafta sonraki bölümler ile ilgili video ve resimler...
bilemiyorum; ama zannetmiyorum rüya olabileceğini...
dediğim gibi videolar, fotolar ilgi çekmek içindir, mesela burda da bütün hafta sevdikleri dizinin fragmanının, özetinin, bölüm resimlerini bekleyen tonla insan var...bunlar çıktıkları veya görüldüğü zaman deli gibi günlerce tartışmalar, tahminler fln yapılıyo, heyecanlanıyolar, direk olarak ilgiyi çekiolar yani...
AsColdAsIce 06-04-06, 20:32 ben simdi 15.bolumu izlerken ve clarkın guclerini geri kazandıgı bolumleri izlerken iki farklı unsur dikkatimi cekti.Ya simdi clark guclerini kazandıgında sana yakın olan birini kaybedeceksin denmişti ve J.K yı kaybetti.Peki simdi J.K donecek o zaman Clark kendine yakın baska birini mi kaybedecek.?Aklımda bi cevap var ama kesin deil.Birde lex ile Lana nın ilişkisinde lana 15. bolumde clarka asık oldugunu soyluyordu.Nasıl oluyorda 3 bolum sonra lex ile birlikte olmaya baslıyor.Bu iki soru aklıma takıldı benim..?
jonathan kent sadece bir bölümlüğüne geri geliyor. clark bi serumun etkisinde kalıp rüyalar görmeye başlıyo ve rüyasında da babasını görüyor. olay yanılmıyorsam böyle gelişecek...
2.sorunu şahsen bende çok merak ediyorum, ama lananın böyle işlerine çok alıştım ben, maşallah dizi başladığından beri hiç bi erkeği boş geçmiyo nerdeyse...
2.sorunu şahsen bende çok merak ediyorum, ama lananın böyle işlerine çok alıştım ben, maşallah dizi başladığından beri hiç bi erkeği boş geçmiyo nerdeyse...
işte işte bu... :)
AsColdAsIce sorduğunda cevap geldi aklıma ama cümleleri düzenleyemedim..
çok doğru bir tespit Whitney,Jason var zaten.sonra arada mesela bu pazar günkü bölümdeki çocuk... :)
1.sezon Whitney
2.sezon Clark
3.sezon galiba boşta
4.sezon Jason
5.sezon Clark-Lex
eklemek isteyen var mı? :)
zaten bu haftaki bölümdeki çocukla olan çok saçma ve komik yaa... ne öle bi anda saçma sapan birine bi de hem chloe hem de lana... yani yuh diorum ve elemanın önünde saygıyla eğiliyorum...
zaten bu haftaki bölümdeki çocukla olan çok saçma ve komik yaa... ne öle bi anda saçma sapan birine bi de hem chloe hem de lana... yani yuh diorum ve elemanın önünde saygıyla eğiliyorum...
hahahahah ne güldüm yav..
ben bu bölümü izlemedim ama az çok bilgim var..yetenek meselesi tabi..
neyse yorumları p.tesi yaparım artık :)
yok yaa hiç öle çapkın bi arkadaşımız gibi de deil ama, nası yapıosa bişiyler yapıp kapıveriyo valla ikisini de...gerçi bende tam hatırlamıyom, o yüzden pek de kesin konuşmiim... :img-huh: artık yarın olsa da "void"i izlesek... merak merak nereye kadar...
AsColdAsIce 06-04-06, 22:17 2 de clark bi tek son bolumde var.Galiba 3.sezonda da clark ben ekliyim.Bu haftaki bolumu bn kısaca size ozet gecim bu cocuktan 2 tane var o sekilde idare ediyor.Bende takdir ettim arkadası okuldaki ilk haftasında okuldan iki kızla cıkıo.TEBRİKLER demekten baska bişi gelmio aklıma..Evet lana icin neden lex ile beraber olur sorusuna biri Smallville de ilişkisi olmadgı tek erkek o demişti.:D
...Evet lana icin neden lex ile beraber olur sorusuna biri Smallville de ilişkisi olmadgı tek erkek o demişti.:D
evet doğru söylüyorsun..tek o kalmıştı..bir de zaten lex dünden hazır...
1.sezonda lana ve lexin ilk karşılaşmasında benim aklımdan neler geçti anlatamam..
tam replikleri hatırlamıyorum ama eklerim sonra...
olay şuydu..
lex lana nın yanına geliyordu ve wihtneyin clarka yaptıklarını azıcık anlatacaktı..daha önceden tanıştık mı diye sorduğunda lana evet bir kızla havuzda çıplaktın gibi bişi demişti..lexin o hali feciydi ya..aa ne kadar büyümüşsün.. :)
ayrıca talon meselesi hallolunca seninle ortaklığımız çok garip bir ilişkinin başlangıcı oalcak gibi hissediyorum falan demişti..
yani zaten dizinin başından beri lex lana olayı gösteriliyormuş..
AsColdAsIce 06-04-06, 22:28 Soylemeyi unuttum bu bolumun sonunda clarkın davranısı cok hosuma gitmişti.Bide rolling sende benim gibi lana clark askını destekliyorsun ama imzanı her gordugumde umudumu daha cok kaybediyorum.:D :icon_ange
AsColdAsIce 06-04-06, 22:30 aslında bize cok garip mesajlar verildi.Heralde istedikleri yere cekebilmek için bir suru fikir koydular kimse bu planlanmıyordu demesin diye.
deiştiryiiim o zaman bende herkesi umutsuzluğa sürüklüyorum galiba... :blush:
ama hakkaten umut namına bende sadece kırıntılar kaldı artık resmen onlarla idare ediyorum...
istedikleri yere çekme fikrine bende katılıyorum, zaten daha önce de belirtmiştim son bölüm tam bunun için yazılmış bi bölüm gibiydi bence...
AsColdAsIce 06-04-06, 22:43 Lana-Clark evet artık bitti de simdi nasıl olacak.Clark genelde hep Lanayı biseylerden kurtarıyordu simdi onun boslugu heralde Louis ile dolacak..Benim edindigim bilgilere gore bu dizinin sonuna dogru buyuk bir savas izleyecekmiş ama nasıl olur.Kim kimin yanında olur bu bile supheli deniyor... :img-dirol
yani ama zaten planlanmış bu durum..onlar baştan bitirmişler bu clark lana lex olayını...resmen 5 yıl süründürmüşler izleyici...
benim bannerım nasıl :img-icecr
ben bu durumdan hoşnutum..tamam kıskanıyorum ama olsun lexim bir an bile olsa mutlu olsun..clarkın chole si var lois i var :)
yok clark lanayı kurtarmaya devam edicek, hatta bu geceki bölümde lanayı kurtarcak yine galiba...
nası yani savaş? ne savaşı yaw
şu orjinalde olduğu gibi bir durum olabilir...
lex azıtacak demek ki heheheh
lana ya yazık olacak araad kalacak garibim..ama kaşındı :icon_whis
senin bannerını napsk da kaldırtsak acaba, çok sırıtıyo öle... :icon_whis hem sana bundan sonra yok bi daha lex-lana fotosu fln... :)
AsColdAsIce 06-04-06, 22:55 Valla sudem zaten surda 3 kisiyiz kırma degistir imzanı biz zaten yıkılmısız:D
Savas dedigim 5.sezonda gelen uzaylılar birini getiriolardı tahminen o gelecek.Cok guclu olacakmıs Clarktan fln guclu..Bu arada tesekkurler rolling umudumu tazeledin.
söz fragile bittikten sonra değiştireceğim :)
o zaman daha güzel daha detaylı fotolarını bulurum zaten...
o uzaylıları hatırlıyorum..hafiten korkunç onlar ya...
çok fesatım hemen lex bişi yapacak sandım ama kesin lex onlardan yana olur :) :icon_ange
AsColdAsIce 06-04-06, 23:03 Olur o napcagı belli olmaz.Zaten 3.sezonda magarada ona bişiler olmustu sonra cocuk degisti.Zaten bu 2.sezonun sonunda herkes clark sonunda lanaya kavustu diye sevinirken.Clark atlayıp motora gidio kırmızı yuzuguyle.. :icon_whis
ne demek, her zaman...
bu arada o uzaylılarla gelen profesördü. o da döndü zaten son bölümde ve de lex le işler karıştırmaya başladı... heralde lex ile bir olup clark ı yok etmeye fln çalışacaklar galiba... :(
lanada nası oluyo bu lex ile beraber oluyo anlamıyorum vallaa yaw...nese umarım sezon sonu biter bu ilişkide biz de seviniriz, bazılarımız biraz üzülücek ama................ :icon_whis :icon_whis :icon_whis
Olur o napcagı belli olmaz.Zaten 3.sezonda magarada ona bişiler olmustu sonra cocuk degisti.Zaten bu 2.sezonun sonunda herkes clark sonunda lanaya kavustu diye sevinirken.Clark atlayıp motora gidio kırmızı yuzuguyle.. :icon_whis
öle vallaa 2. sezonun son 2 bölümü zaten 5 sezon içinde favori bölümlerim benim... lananın clarka doumgünü sürprizi, clark'ın lexin düğün yemeğinde konuşması ve daha neler neler... inanılmaz güsel iki bölüm... clark-lana açısından tabi...
http://www.devotedfansnetwork.com/gallery/files/2/7/9/7/4/void_preview_014_thumb.jpg
marthanın güzelliğine bak..lionel için bu kadar süslenilir mi?
http://www.devotedfansnetwork.com/gallery/files/2/7/9/7/4/Void_trailerHQ_020_thumb.jpg
lana çok korkunç
bu arada lex bir işler karıştırıyor.elinde silah falan var..
lanada nası oluyo bu lex ile beraber oluyo anlamıyorum vallaa yaw...nese umarım sezon sonu biter bu ilişkide biz de seviniriz, bazılarımız biraz üzülücek ama................ :icon_whis :icon_whis :icon_whis
şimdi lex=karizma,yakışıklılık,para,kibarlık,asalet,lana sevgisi
şimdi o lana sevgisini sudem sevgiis yapsak ben 1.sezonda tavdım zaten :icon_ange
lütfen lexte ne buluyor falan demeyelim.. :icon_roll
dizi 1.sezon sonlarındayken 5.sezonda bitecek diye duymuştum sonra araya 6 ve 7 olayı girdi..bugün bir arkadaşım galiba 5.sezon son dedi..
üzülürüm bitmesine çünkü hiç bitecek gibi durmuyor.elde var sıfır durumu
AsColdAsIce 06-04-06, 23:10 resimlerdede goruldugu gibi lana cokmus ayrılınca demek ki lex ile duygusal bosluk yasadıgından dolayı beraber olmus:D..Aslında clarkta lanayı elde ediyordu ama istemiyormudur nedir aslında hep bırakıyor kızı..lionel bu aileye nasıl boyle yakınlasıyor ve sırrını saklıo anlamıorum.
şimdi lex=karizma,yakışıklılık,para,kibarlık,asalet,lana sevgisi
şimdi o lana sevgisini sudem sevgiis yapsak ben 1.sezonda tavdım zaten :icon_ange
lütfen lexte ne buluyor falan demeyelim.. :icon_roll
dizi 1.sezon sonlarındayken 5.sezonda bitecek diye duymuştum sonra araya 6 ve 7 olayı girdi..bugün bir arkadaşım galiba 5.sezon son dedi..
üzülürüm bitmesine çünkü hiç bitecek gibi durmuyor.elde var sıfır durumu
clark'ta superman yaw daha ne??? adı üstünde suuuupeeeermaaaannnn... lex de neymiş...
5.sezon son deil, 6.sezon kesinlikle var %100 diebilirim...
evt as cold as ice, bence de lana lex ile boşlukta olduğu için beraber oluyo zayıf bi anında yani, lex de hemen atlıyo maşallah ayıp yaw, kız üzgün, bu hemen saldırıyo maşallah...
lionelın sırrı saklıyp saklamıcaı da şu anda meçhul, nolcağı belli deil yani...
AsColdAsIce 06-04-06, 23:16 Ya simdi bi kac spoiler okudum 5.sezon son diye ve aynen su yazıyordu"Lex and Lana's relationship will last"yorum sizin..Artık üniversiteye sabah uyanmak için çıkmak lazım..iyi geceler herkese.Spoiler buldukca zamn farketmez gece gunduz yazıcam.. :icon_ange
yok yok, siz gönlünüzü rahat tutun bana güvenin, 6.sezon vaaaaarr...
rasetsumaru 07-04-06, 00:10 merhaba rolling!
umarım 6' dan sonra 7. sezon da olur. bu dizi benim için okul çağlarımda izlediğim evimiz hollywood' ta gibi oldu. ama onun science fiction versiyonu. fakat bence hepsinden güzel. 30' lu yaşlara ramak kalmış biri olarak beni lise, üniversite çağlarıma götürdü bu dizi. içimdeki liseli, üniversiteli çocuk tekrar ayağa kalktı. çok güzel hissettim kendimi. yanlış hatırlamıyorsam dizide bu zamanlar için; " hayatımızın en güzel yılları " sözü kullanılmıştı. gerçekten de öyleymiş. kaçırdığım şeyleri düşündüm. keşke o zamanları daha güzel yaşasaydım diye hayıflandım. neyse umarım dizi daha devam eder de bu hisleri biraz daha yaşarım. gerçi artık Clark, cholie vs.' nin okulları da bitti. galiba artık o zamanlara pek dönemeyeceğiz gibi.
5. sezonun bitmesine az kaldı sanırım. sonra yeni sezon için ne kadar bekleyeceğiz acaba? Eylül' de mi yoksa Aralık gibi mi başlar?
raset çok güsel şeyler yazmışsın, bi an duygulandım vallahi, gerçekten hayatı dolu dolu yaşamak lazım sonradan pişman olmamak için...5.sezonun bitmesine 5 bölüm kaldı sanırım...22 bölümde bitrcekler galiba...gelecek sezon ne zaman başlar bilemiyorum, abd nin napçaı pek belli olmuo, kimi dizi eylül de başlıo kimi dizi kasımı buluyo...ama tabi ne kadar erken o kadar ii olur...
rasetsumaru 07-04-06, 18:35 fragmanlar için teşekkürler rolling!
bunları nerden buluyorsun kafayı yiyeceğim. şimdi indirmek istiyorum ama 16. bölümden sonra başka kötü olay görmeye tahammülüm yok. en azından dizinin kendisini izleyene kadar!
yok yok ben diziye kadar bekleyeyim. yoksa şalterler atabilir.
eveeeeett... void'i izledim, genel olarak güsel bi bölümdü... clark ve lananın bölümün başındaki karşılaşmaları ve sonundaki konuşmaları güseldi...
bu arada bölümdeki serum enjekte edilen kişiyi öldürüyor bikaç dakikalığına...sora geri geliyor... lex seruma maruz kalınca annesini gördü. annesi, lex ile yine lexmas bölümündekine benzer bi konuşma yaptı ve burda kal gitme, gidersen birçok insanın kanını döküceksin tarzı bişiyler söledi...
clark-jonathan buluşması da dokunaklıydı, clark gitmek istemiyorum dedi, ama jonatan sen buraya ait deilsin, bir çok insanın hayatını etkileceksin, bir insan olarak deil, sembol olarak, barış, adalet sembolü olarak...bu arada bi ara buraya biri foto yollamıştı, clark'ın kalesinde jonathan yatıyorken, o foto bu bölümde geçmedi, yani jonathan önüzmüzdeki bölümlerde tekrar karşımıza çıkacak, sanıyorum sezon finali olucak bu...
onun dışında lana hr bölüm sonunda clark'ın yanına giderdi, bu bölüm sonu lex'in yanına gitti :(:(:( lana serumu yalnızlıını gidermek için aldı, çok yalnız hissediyormuş kendini, ailesinin kollarını ve sıcaklığını hissetmek istemiş... ve de bi sonraki bölüm kendini lex in kollarına atıcak :(:(:(
bu arada da martha lionel a eğer kişisel bişiy olacaını düşünüosan bu imkansız dedi, biz arkadaştan öte olmayız dedi...
bölümün aklımda kalan önemli olayarı bunlardı... şimdilik bu kadar... :icon_ange :icon_ange
rolling izledim fragmanı Allahım süperdi ya...
martha lionele silah tutuyor..
vallah resmen lana lexin üstüne atladı..dur ekliyim ben resimleri azıcık..daha belirleyici olur :)
çok sağol video için ve void bölümünün anlattığın için..
hakaten yaa resmen atlıyo lexin üstüne, hadi tamam yalnızsın, üzgünsün anladık da bari yavaş yavaş böle bizi de alıştıra alıştıra hallet icraatlarını... bu arada lionel in martha ya sialh tutması da aslında 19.bölümde olması gerekiyor, çünkü o bölümde bilimiorum izledinizmi "testere" filmine benzer bi senaryo olcak ve bi katil lionel dan o filmdeki gibi şeyler yapmasını isticek...
http://img400.imageshack.us/img400/1035/vlcsnap309884dq.th.png (http://img400.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap309884dq.png)http://img299.imageshack.us/img299/1986/vlcsnap317892wu.th.png
(http://img299.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap317892wu.png)http://img400.imageshack.us/img400/138/vlcsnap320056ad.th.png (http://img400.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap320056ad.png)http://img299.imageshack.us/img299/2657/vlcsnap310128by.th.png (http://img299.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap310128by.png)
bu biraz 5.sezondaki bir bölüme benzemiş..hani clark gümüş kriptonite maruz kalıyordu ve paranoyaklaşıyordu ya..işte sanki o sahneyi andırıyor bu sahne
amaaa tamamen gerçek :)
gitmiş hemen koymuş resmi yaw, ala alaaaa... :fighting2 :)
acaba lana hakkaten yine bişeye mi maruz kalıyo ki de böle atıyo lex'e?? başka bi açıklama gelmior resmen aklıma...
arkadaslar vala ben de smallville'i büyük bir zevkle ve kacırmadan izliyorum ama cnbce'den dolayısıyla da sizin hızınıza yetişemiyorum:) gerci nerdeyse her seyi öğrendim sayenizde ama yorum yapamıyorum arada cıkıp da ama lana clark askı ebedi olmalı falan da demek istemedim sadece sizi büyük bir zevkle izliyorrum :img-nyam: geçen rolling burda kendi kendime konusuomusum diye yakındı da ondan bir yazı yazım dedim bundan sonra elimden geldiğince yorum yapmaya da calısırım ama dediğim gibi elimden geldiğince :)
AsColdAsIce 07-04-06, 21:38 Ben size en basında demiştim kesin Lanada bişi var diye.Üstünden 1-2 bolum gecmeden nasıl birlikte olurlar bnm kafamı karıstırıyordu..Ama tabiiki bunu solemek istemezdim ama bir aşkta olabilir gecmişten gelen aralarında:((yada clarkı sinirlendirmek içinde olabilir..Tabii clarkı sinirlendirmek ne kadar akıllıca bi hareket sonucta superman dizinin dısına cıkar fln:).Bu arada isteyen herkes yorum yapsın ne kadar cok kişi fikir belirtirse o kadar zevkli olur.Onun için bnm fikrimce aklınıza gelen yorumlrı yazın buraya.. :icon_ange
6. sezon var bende biliyorum
tuche öncelikle hoşgeldin... tabi böle konuşun, yazın yaaa :icon_ange forumun böyle çoğaldığını görmek güsel oluyo, hakkaten bi gün tuche dediğin gibi sırf ben yazıp ben cevaplıyordum... :( ama dünden beridir baya güsel bi artış var maşallah...
as cold as ice, lex-lana aşkı için yapımcı "alfred gough" bi yerde şöyle bişiy demişti: "lex ile lana arasında her zaman bi çekim vardı, lana her ne kadar inkar etse de lexe karşı hep bişiyler hissetmişti."
ya zaten lana bir bölümde ,doktoruni meteor yardımıyla ,kendisinin yakınında bulunanların yüzüne püskürerek etkileyip ,aslında gercekten nasıl davranmak istiyorlarsa öyle olmalarını sağlayan çiçeği yeniden canlandırmasından sonra etkisinde kalıp aslında olmak istediği kişi oluyordu işte seksi giyiniyor carkı öpüyor falan.. ordaki bir bölümde de talon'da lexle konusmaları vardı. lexle resmen flört etmeye calısıyordu sen tecrübelisin falan diye gerci orda lex yüz vermemişti ama rollingin dediği gibi bilinçaltında lana nın lex hep varmıs
güsel bi örnek olmuş... :img-icecr :img-icecr
nese artık umalım da bu ilişki kısa sürsün... ki sezon sonuna kadar süre veriyorum. lana elbet anlıcaktır lex'in gerçekte ne olduğunu...
aslında senaristler bence ciddi hayalkırıklığına uğratıyorlar bizi lana konusunda whitney,clark,lex,pete... gidiyor liste sudem bile lex lana birlikteliğini isterken o bile yadırgıyor lana'nın davranıslarını. bence yanlıs bir strateji dizi acısından.. ee oluyoruz bu diziye lana'yı bir oraya bir buraya göndererek heyecan katmaya calısmaları yanlıs bence...
vallaa ben bi kaç önce 4.sezondan bi bölüm izliyordum... o sırada abim geldi baktı lana jason ile birlikte... onu görünce lana hakkında bi cümle kurdu ki burda söylemiim şimdi... ki abim arada bi izler sadece cnbce den takip ediyo, yani dışardan bakılınca pek hoş bi durum söz konusu deil lana açısından...pek hoş gözükmüoyr yani...
kesinlikle sonucta burada bile uzun zamandır kim kiminle daha doğrusu lana kiminle beraber onu konusuyoruz. birliktelikler dısında fazla yorum da dönmemeye basladı. olayları,yasananları da hep birliktelikler uzerine yorumluyoruz.. tamam supermanın hayatında ask önemli bir etken lois olsun veya burda lana ama.. sonucta siz ilerki bölümleri de izlediniz basitleşmese olay keske...
ben de geldim :)
ya ben gördüğüm sahne ile alakalı şunu söylemek istiyorum..sizin de dediğiniz lana lexi ya clarktan intikam almak için ya da o an böyle olmasını gerekli gördüğü için öpüyor..yani bir anlık bir duygu..
rolling senin ekldiğin resimlerde çok romantik görünüyordu durum..bakışıyorlar sonra öpüşüyorlardı ama fragmanda böyle gözükmüyor..her şey aniden oluyor.yani ben düşünüyorum da çok üzügnüm şuan..lana resmen lexi kullanıyor.:icon_cry:
evt resimlerle video birbirine uyuşmuyor hakkaten... ama acaba şöle olabilirmi ki: mesela lex işte durmadan hayatına devam et, yeni aşkalra yelken aç gibilerinden bişiyler der, lana bunalır, eee tamm bunu mu istiyosun der gider yapışır, sora da daha romantik bi sahne olur resimdeki gibi bi öpüşme olur.....buna benzer bşiyler işte
biraz saçma bi tahmin oldu ama vallaa ilk aklıma gelen bu oldu. :icon_ange
lex böyle bişiler diyebilir de lana nın öyle bişi diyip öpeceğini sanmıyorum :)
ama evet kesinlikle biranda karar vermiş gibi duruyor.lex bile bir an ne olduğunu anlamıyor çünkü..
mümkünse lütfen romantik bir olay da olsun..hiç hoşuam gitmedi çünkü bu durum..
ben şöyle düşünmüştüm ilk eklenen resimleri gördüğümde;lana lexe dert yanıyor clark ile ilgili..lex onu teselli ediyor..ve hatta dolaylı olarak onu sevdiğini söylüyor zaten bunalımda olan lana bu ilgiye karşılık veriyor.. :icon_whis
AsColdAsIce 08-04-06, 12:31 Herkes burda madem bende geldim :icon_ange Ben henuz fragmanları izlemedim yuregim dayanmaz o goruntulere Lana-Lex ile beraber.Ama galiba Lana lexe bi anlık bi duygu yogunluguyla ole bi karsılık verdi.Tabii bolumun gelmesinede cok bişi kalmadı daha net ogrenecez yakında.Bide lanada birine karsılık vermesin su dizide.Cok duygusal galiba yanlız hissedince kendini kaybediyor:)
öle vaalaa bi an yalnız bırakmaya gelmio hanımefendi...bu arada vallaa görüntüler pek bi anlık duygu yoğunluğuyla karşılık gibi deilde direk afedersiniz "azmış" da atlamış gibi... :icon_ange
bölüme az kaldı ama ben bu hafta izleyemicem, :img-cray: :img-cray: taaa 2 hafta beklemem gerekicek, zor olcak baya beklemek, hem de böle bi bölümü... :(
Arkadaşlar üçüncü sezonun ikinci bölümünde
Clark'ın göğsünde neden Superman işareti çıkıyo?
Yara gibi bakamadım:)
Benim anlamadığım şey,orijinal hikayede
Lana Lang sarışındır,Lois Lane esmerdir.
Burdaysa tam tersi.
(Laf aramızda Erica da taş gibiymiş:))
4.sezonda Flash'ı ve LexCorp fabrikasındaki
deneyler sonucunda süper güçler kazanmış
olan Superman'ın köpeği Krypto'yu göreceğiz.
ayrıca Jason Teague'nin kim olduğunu da
sorabilirmiyim?
resimdeki kaşlar olsa olsa tom welling indir...ama gerçi jonathan kent'ede (john schedier) benziyo sanki biraz...
jason teague, 4.sezonda lana nın sevgilisi olucak... smalville lisesinin aynı zamanda yardımcı koçu, tabi clark 4.sezonda takımda olduğu için onun koçu olcak...ayrıca annesi tehlikeli bi kadın bunun ve ilerleyen bölümlerde annesiyle birlikte tehlikeli şeyler yapıcak...
İkinci tahminde doğruyu buldun
tebrik ediyorum :)
Verdiğin bilgi için teşekkürler.
Bi bilgi de benden:
yarın akşamki bölümde Lex
babasına kızıp,bi adamın arabasını
parçalıycak(Sudem adlı arkadaş yazmış)
daha sonra babası onu bi psikoloğa yollıycak
sanırım,ama yeterli olmıycak ve önümüzdeki sezon
qarizmatik Lex akıl hastanesine düşücek.
Hatta Clark onu kurtarmaya falan çalışıcak.
(3.sezondaki "Asylum-Tımarhane" bölümü)
Yine aynı bölümde Lana Adam adında garip
bi adamla tanışıcak.(At sürerken:))
evt, bu arada lananın sevgilileri listesine koymayı unuttuğumuz bi isim adam. gerçi her ne kadar bi ilişki olmadıysa da az kaldı olacaktı 3.sezonda, adam ölü çıktı çünkü. yani meğersem bi kaç sene evvel ölmüş, :img-swoon ama lionel luthorun müthiş ilaçları sayesinde tekrar yaşıyo :img-fear2 :blink:
resimdeki jonathan kent mi ona benzettim ben
evt resimlerle video birbirine uyuşmuyor hakkaten... ama acaba şöle olabilirmi ki: mesela lex işte durmadan hayatına devam et, yeni aşkalra yelken aç gibilerinden bişiyler der, lana bunalır, eee tamm bunu mu istiyosun der gider yapışır, sora da daha romantik bi sahne olur resimdeki gibi bi öpüşme olur.....buna benzer bşiyler işte
biraz saçma bi tahmin oldu ama vallaa ilk aklıma gelen bu oldu. :icon_ange
umarım senin dediğin gibidir o kadar da mantıksız değil ayrıca smallvillede daha neler neler oldu zamanında...
hatırlıyorum da bir keresinde tanıtımda gördüğümde lananın clarka kur yaptığını sandım(hani mayolu sahneler) meğer büyü varmış işin içinde
bir daha düşününce lex de çok yakışıklı lana da güzel kız
hem taloon konusunda lex bayağı destek oldu
babasını bulmasında da
eğer böyle bir şey olursa(hiç sanmıyorum ama)clark kızı lexe bırakır
çünkü lex sorunlu bir genç hiç mutlu olmamış
bırakıyım mutlu olsunlar gibisinden iflah olmaz iyicil bir tavır takınabilir
whitneye yaptığı iyilikler ikisini barıştırmasını düşünürsek şaşırtıcı bir sonuç değil...
clark böyle bişi asla yapmaz.yani lexe lana yı bırakmayı..
clark lana yı kendinden korumak için ondan ayrıldı..
lana ise hem bu olaydan hem de ciddi şekilde manevi boşluktan dolayı birine güvenebilmek istiyor..sevgi istiyor..lex onu seviyor bunu her zaman belli etti..ayrıca onu kırmadı hiç..lana bu yüzden lexin kollarına atıyor kendini..
AsColdAsIce 09-04-06, 12:51 5.sezonun sezon finali 22.bolummus(vessel) belki solenmiştir ama ben gormedigim icin yazmak istedim.Final bolumunun spoilerları genellikle lex ve Louis ile ilgili.Lexin annesi gorunecekmiş final bolumunde(butun olenler geri geldi buzeonda:))Louis ile ilgili olarak ise bir autopilotu kilitlenmis ucakta baska bir ana karakter ile kalıcakmıs.Ama kim oldugunu ben cıkaramadım.Titanium bir vampir gibi bisey yazıyor ve onceden bilinen bi karaktermis.
5.sezon 20.bölüm "fade" basın özeti...
clark, graham'ın hayatını kurtarır. alışılmamış yetenekleri olan Graham da bu iyiliğe karşılık Lex'i aradan çıkartarak clark'ın lanayı tekrar kazanmasını sağlamaya kararlıdır...
AsColdAsIce 09-04-06, 13:04 Aradan cıkarmaktaki kasıt oldurmek mi? gucleri alısılagelmedik demissin yoksa lexin fikirlerini mi degistirecek..Belki kotu tarafa yakınlasmasını bu sekilde saglarlar.. :icon_whis
evt aradan çıkarmak derken öldürmek; çünkü daha önce bi ara yazmıştım bu bölümde geçicek olayları, lex hastaneye kaldırılcak, hatta clark-lana karşılaşcak orda lana konuşamıcak clark la mı öle bişiylerdi tam da hatırlamıyorum şu an...lex'in hastaneye kaldırılma sebebi de bu graham işte, bişiyler yapıcak ama ne yapıcaı meçhul...
Aslında biraz derin bi görüş olucak ama
Smallville dizisinin sonunda Clark-Lana
kawushmasını kimse beklemesin.
Zaten böyle bişey olsaydı diziye Lois girmezdi.
Çizgi romanda da Lana Lex'le evleniyo
daha sonra o da Superman'e cephe alıyo
bir Superman-Lex Luthor kapışmasında
yanlışlıkla Superman,Lana'nın ölümüne sebep oluyo
Yoksa hepimiz biliyoruz ki Superman'in gerçek aşkı
Lois'tir.Zaten dizinin sonuna da hikaye Lois-Clark
serisine bağlanıcak sanırım.Lana Lang Superman'in
hayatının sadece bi parçası.Metropolis'teyken bile
unutamamıştır Clark Lana'yı.
Merak ettiğim ayrı bi konuysa Clark Lois'le Metropolis'te
tanışmıyo mu?
Arkadaşlar bu arada merak edip de
uzundur soramadığım bişey:
Dizi ilk başladığında karakterlerin
yaşları kaçtı?
Ve karakterlerin şu anki yaşları kaç?
Bilgilendirirseniz sevinirim
ya benim bildiğim orjinalde lana lex ile değil pete ile evleniyor lexin tarafına geçen de pete..
lois, chole nin kuzeni...lois diziye 4.sezonda giriyor tanışmaları ise şöyle;lolis chole nin öldüğünü sanıyor daha doğrusu herkes öyle zannediyor ki mezarı dahi var..şuan nedenini hatırlamıyorum ama lois smallville giderken clarka daha doğrusu kal-el e çarpıyor..3.sezonda clark kriptonitli kimliğine bürünüyor..işte lois ile clarkın ilk tanışması böyle..sonra clrak gerçek haline dönüyor ve lois ile birlikte chole yi arıyorlar...
AsColdAsIce 10-04-06, 20:00 Evet orjinal hikayede pete ile lana evleniyor ve pete lexin yanına gecip onun sag kolu oluyor..Galiba daha sonrada lexin yanına gecior bundan cok emin deilim ama..Zaten louisin clarkın gercek askı oldugunu bilioruz ama ben onların metropoliste karsılastıgını ve clarkın superman oldugundaki askı olarak biliorum bunu daha oncede soylemiştim ama louis bana gore bu dizide yanlızca gelecege bir gonderme.Burda zaten biz bunları bir mantıga oturtmak için cok fikir belirttik ama henuz bir sonuca varamadık ama suan gorulen o ki lana ile clark ayrıldı ve onların birlesmesi için bizim içimizdeki umuttan baska birsey kalmadı:(
daha yeni hypnotic bölümünü izledim ve yıkıldım.yorumlarınıza bakmamıştım daha yeni izledim.ya nası "seni sevmiyorum " diye bildi.lananın o son lafı hele "ıt is over forever" lex e ayrı gıcık oldum.üfff ya nese sizin dediğiniz gibi onlar kesinlikle bi daha birleşmezler.adamlar orjinale bağlamak zorunda değiliz demişlerdi ondan hep umutluydum ama bu umut bitti.
Arkadaşlar,5.sezondaki "Solıtude-Yalnızlık" bölümünü
izleyen var mı?(Sudem bunu bilsen bilsen bi sen bilirsin:))
yok Ayıgba ben çok şey biliyormuş gibi görünüyorum ama değil..kendimi tutuyorum rolling ve haunted1 bilirler ama
haunted1 sen hypnotic etkisinden 1 ay çıkmazsın artık :icon_whis
ben de kesin fragile bölümünün etkisinde.. :img-icecr
Arkadaşlar,5.sezondaki "Solıtude-Yalnızlık" bölümünü
izleyen var mı?(Sudem bunu bilsen bilsen bi sen bilirsin:))
selam
bende smallville'i 4. sezondan itibaren seyretmeye basladim.
5.sezonuda bu ctesinden itibaren seyretmeye basliycam.
soyledigin bolumu seyretmedim ama genis bir ozetini okudum...
eger fransizca biliyorsaniz Bu site'den (http://www.planete-smallville.com/rubrique.php3?id_rubrique=10) istedigin butun bilgilere ulasabilirsin...
AsColdAsIce 11-04-06, 20:27 eger yanlıs hatırlamıosam o bolumde clarkın annesi Martha dunya dısından bi guc yuzunden hasta oluo ve clark onu kurtarmak için okulundaki profesorun fikriyle magarasının yoketmeye gidior.Profesor onu bunun annesini kurtarmak için tek yol oldugunu soyluyor daha dogrusu yoketmeye deil ama Clarka bir kristal veriyor.Onu yerlestirmesini istiyor.Bunu yerlestirince zor-el serbest kalıyor clarkın dusmanı ama o serbest kalmadan clark hata yaptıgını ve profesorun dusman oldugunu anlıyor ve onu yokediyor..Tabii burda chloenin clarka yardımlarını gozardı edemeyiz.Sonunda anneside iyilesiyor. :icon_ange
umarım yeterli olmstur.. :img-icecr
fragile bölümünden bi video izledim az önce, yine ve yine :( lex ile lana arasında geçen bi konuşma, hatta bi yakınlaşma :(:(:( taa ki chloe odaya girene kadar...
yalnız bi türlü indiremiyorum... indirebilirsem hemen koyacağım buraya...
rolling merakla bekliyorum :)
nasıl bir yakınlaşma ki?o fragmanlar haricinde..yoksa ilk eklediğin resimlerdeki gibi romantik olanlardan mı :) :icon_whis
tam resimlerdeki gibi denemez ama, böle konuşuyolar güven hakkında, sonra birbirlerine bi süre bakıyolar 5 cm mesafeden fln, tam o sırada chloe giriyo odaya... böle bişiy işte
Arkadaşlar ya soruma hala yanıt alamadım:(
Karakterlerin yaşlarını sormuştum.
(Sudem bak bunu bilirsin:))
(AsColdAsIce,"Solıtude-Yalnızlık" bölümü hakkında verdiğin bilgi için teşekkürler)
beyler clark ne zaman uçacak :D superman filmideki gibi
ucacak mı? ucmayacak mı? diye merak ediyordum :icon_roll
Clark'ın gerçek babası Jor-El Clark'tan ve Clark'ın sevdiklerinden ne
istiyo?Hala anlamış değilim.İkinci bölümün sonunda
ilk olarak "Calling-Çağrı" bölümünde Jor-El ortaya çıkıcak (sesiyle)
biliyorum.Hatta daha sonra Jonathan Kent'in ölümüne sebebiyet vericek.
Konuyu açıklığa kavuşturun lütfen:)
Ayrıca Lana Clark'ın sırrını beşinci sezonda "Mortal-Ölümlü" bölümünde öğreniyo
(Öyle sanıyorum,yanlışsam düzeltin:))
Ve artık birlikte olmaya başlıyolar sanırım.
clark şu an 5.sezonda 18 yaşında yani dizi ilk başladığında 13 yaşındalardı, her ne kadar göstermeselerde...
mortal bölümünde lana clarkın sırrını öğrenmiyor, jor-el clarkın güçlerini alıyor... clark ta anaylamutlu mesut yaşıyo...
jonathan kentin ölümü de şöle... clarkın güçleri yokken bu dediğim böümlerde vurulup ölüyor, jorel de onu sevdiği birinin hayatını almak koşuluyla tekrar diriltiyo... sevdiği kişi olarak da lana ölüyo, ama clark zamanı geri alıyo. jor-el elbet biri ölücek bunu engelleyemezsin dio ve jonathan ölüyo...
AsColdAsIce 12-04-06, 14:32 Bn umutlarım tukenmesin diye ayrıldıkları bolumu bile izlemiorum bilgisayarımda duruo..:)bu videoyu izlersem heralde smallville izlemem bi daha:(ama benim içimde garip bir his hala lana ile lexin olamayacagını soyluyor..Spoilerları da arıyorum ama hiç bir spoiler 6.sezon ne olacagından bahsetmiyor..Sınavlardan kalıcam spolier bulım derken:)
vallaa sorma, allahtan benim sınavlar bitti, ama yarına research paper'ım var, ama ben onu bırakıp oturmuş videolarla spoilerlarla uğraşıyorum, clark-lana sonu nolucak onu düşünüyorum, sonumuz pek hayırlı gözükmğo vallahi...
6.sezonun spoilerlarını boşuna arama derim yani çünkü daha baya baya baya bi erken sanki ha... :blush: çıkmaz gibi geliyo bu kadar erkenden... bu arada yabancı forumlarda da lex-lana için uzun sürmez, devam etmez gibi yorumlar var hep, umarım öle olur...
yeni bi spoiler sezon finali ile ilgili...
SORU: Clark'ın sezon finalinde yapacağı büyük seçim chloe ve onun clark'a karşı olan hisleri ile ilgili olabilir mi acaba?
CEVAP: hayır, clark'ın seçimi herhangi bi kişiden çok daha büyük bi seçim...
vallaa ben düşündüm ama ne olacağı hakkında bi tahmin pek yürütemedim, bilmem siz neler düşünürsünüz... acaba napıcak lex ve lanayı mı ortadan kaldıracak??? :icon_evil ya benimsin ya kara toprağın misali...
AsColdAsIce 12-04-06, 16:15 evet o soru cok soruluo hatta bi spoiler bunun uzerine beraber olabilirler diyo ama bana mantıklı gelmedi.Madem louisden baskasıyla olacaktı niye lanadan ayrdınız diye sorarım onlara.?Ben clarkın yerinde olsam bırakmam lexe(zaten normalde de bırakmam da :img-icecr ) onu da ayırırım madem kendinden nefret etmesi için bi neden verebilio lexede bi neden vermekten kolay ne var?:)Ama evet lana_clark fanları cok fazla bunu konu hakkında konusmaya basladılar nedendir bilinmez ilk baslarda bişi yoktu simdi tepkiler oldukca fazla..bide bnm bişey dikkatimi cekti lana 2.sezonun 21.bolumunde="seni ilerde hayal kırıklıgına ugratabilirim gorundugum kadar guclu deilim" dedi cok romantik bi anlarında.Acaba bu kadar ilerisi için bi anlama gelir mi?
pek sanmıyorum 3 sezon sonrasına gönderme yapacaklarını, belli deildir taaa 2.sezonda, 5. sezon ne olacağı bence, ama tabi hiç belli olmaz...
aslında düşününce çok fazla göndermeler yapılıo aynı sezon içinde veya önceki sezonlarda kasıtlı ya da kasıtsız bilinmez, ama çoğu havada kalabiliyo, o yüzden ben şahsen zannetmiyorum ama hiç de belli olmaz diorum... :img-book:
1.sezonda 13 değil 16 yaşındaydılar...onların lisesi 4 yıl sürüyor...lex 21 yaşındaydı..
şuan 5.sezon olduğu için 19 yaşındalar..lex 25 yaşında...
acaba napıcak lex ve lanayı mı ortadan kaldıracak??? ya benimsin ya kara toprağın misali...
rolling güzel düşünce çok güldüm
yarın indiririm artık videoyu eklediğin için sağol...ben de lex lana ilişkisinin uzun süreceğini sanmıyorum ama lana bence bu sezon ayrılacak diziden..ve 6.sezondsa lois clark aşkı yaşanacak... :icon_whis
clark 5.sezon 3.bölümde 18 yaşındayım demişti, ben o yüzden 1. sezonda 13 yaşındalardı dedim, gerçi 14 oluyo galiba... :icon_ange :blush:
lanayı bilmiyorum diziden çıkarırlar mı? pek zannetmiyorum, şiddetle reddediyorum böle bi düşünceyi, lana olmazsa bilmiyorum bi daha izlermiyim, napiim ben clark-lois'i... onu istesem gider filmleri izlerim dimi ama...
clark-lana istiyorum ben... lana olduğu sürece de hep bi umut var demektir...amaaaaaaa eğer lana çıkarsa diziden beni de kaybederler ona göre :img-icecr
aslında 15 yaşında olmaları gerekiyor ama tanıtımda 16 yazıyor yaşları...ayrıca tüm yabancı dizilerde bu lise 1 dekiler 16 yaşında oluyor ve okul 4 yıllık..ama fazla karıştırmayalım içinde çıkamayız :)
yani aslında düşünüyorum da bence bu sene dizi bitsin.. :blush:
ohhh vallaa senin için ii tabi :D lex-lana beraber ya hemen evlensin bitsin dimi... başka... :img-icecr
yok onu demek istemedim...yani olsa da hayır demem de... :icon_whis
yani sündürmesinler şu lex&lana clark&lana lois&clark ilişkisini demek istiyorum..bu sezon ne olacaksa olsun...çünkü lana nın gittiği yol doğru yol değil..şu sezona kadar değmedi erkek kalmadı..tamam güzel kız anlıyorum ama hani nerede aşk diyor insan..hem clark için ölüyor aşkından hem de bir sürü sevgilisi oluyor..o çocuklar kendi halleriyle gitmese yani işte wihtney asker olmasa jason kötü olmasa ayrılacağı yoktu...tabi clark da az değil.. :icon_evil
onlara bakınca lex daha tutarlı ilişkilerinde... :icon_whis
evt, lananın o özelliği hakkaten çok kötü, yani senaristler fln hiç mi düşünmüolar bnu... heralde oralarda buradaki kadar garip karşılanmıo bu işler... benim research paper da yalan oldu yaw... yeter artık kardeşim napacaklarsa yapsınlar aaaaa, bu kadar insanı meraklandırıyolar nereye kadar...
Burdan da şunu çıkarabiliriz:
Lana şu an dizinin can damarı halinde
wallahi Lana diziden çıkarsa ben de yokum:)
Her hafta sonu sırf Lana için kilometrelerce
yolu katediyorum.Boşa gitmesin onca emek:)
Gece tekrarlarını izlemeye sebebiyet vericek
kadar şirin bi şey.
Çıkarsa harbi üzülürüm.
Ya arkadaşlar bu arada siz dizinin en yeni bölümlerini
DVD'den mi izliyosunuz yoksa Warner Bros TV'den mi izliyosunuz?
eğer online olarak izlenebiliyosa bi yol gösterin de CNBC-E'ye bağlı kalmayalım
ben alt yazılardan resimlerden takip ediyorum ama bu arada netten indirdiğim bölümler de var...aslında sezonların divx ini aldım ama ufak bir sorun çıktı onu halledince hep elimin altında olacak....
bu arada Ayıgba rica ederim bulmana sevindim müziği iyi dinlemeler :img-icecr
iltifatın için de sağol :icon_ange
Ya bana yardımcı olamazmısın.
Köpek gibi dizinin downloadlarını arayıp duruyorum.
benim de bildiğim sadece forum,CNBC-E ve krypton
(Rica ederim,hakkını veriyosun,sen bu övgüleri hakediyosun,
forumumuzun gülü!:))
ya arkadaşlar :D ben yeni bölüm dizisini internetten indirdim (Yeni bölüm mü bilmiyorum :D) clark'ın sırrı lana, chole ve lex biliyor (tabi jonathan kent ölmeden önceydi :S) bi de clarkın uçtuğunu gördüm (süper uçuyor valla :D)
yanlış biliyor olabilirim ;)
yorumlar???
o 100.bölüm, yani 6-7 bölüm önceki bi bölüm bu haftaki bölümden... evt clark uçuyor, lanaya güçlerini göstermek için, daha yeni sölüyor yani güçlerini, chloe zaten bayadır bi biliyodu...
o 100.bölüm, yani 6-7 bölüm önceki bi bölüm bu haftaki bölümden... evt clark uçuyor, lanaya güçlerini göstermek için, daha yeni sölüyor yani güçlerini, chloe zaten bayadır bi biliyodu...
demek lana en son öğrenmiş oldu :) lex biliyor mu acaba?
çok merak ettim de
şu an 5. sezonda 17. bölümü indiriyorum bakalım ne olacak
lana öğreniyor evet ama sora kaza geçirip ölüüyor, clark da zamanı geri alıyor. ama bu sefer sölemiyor sırrını... lana kaza geçirdiğinde lex onun başındaydı ve clark bi anda süper hızıyla olay yerine gelince o da öğrenmiş oldu, ama tabi clark zamanı geri alınca artık o da bilmiyor...
Üçüncü sezonun son bölümü olan
"Covenant-Sözleşme"de Supergirl karşımıza çıkıcak.
Aslında Supergirl çizgi romanda Superman'in kuzenidir,ama
bölümde Clark ve Supergirl arasında bişeyler olucak sanırım.
(Supergirl Lana ve Lois'ten daha güzelmiş yaw:) Resmi de koyucam sabredin:))
ooo hadi bekliyoruz :)
5.sezon 17. bölüm
jonathan öldükten sonra martha ve Lionel ile çıkıyormuş :S clark görünce şaşırdı
lanet olsun :(
Abi bunlar napmışlar ya Lionel ve Martha nasıl beraber olur?!! Koskoca Jonathan vardı ya rahmetli onun hatırası yeter, eğer harbiden öyle bişey yapmışsa martha harbiden yazık..
Gerçi az önce Lana nın Lex ile öpüşürken resmini gördüm bi sitede, diziye olan sevgim neredeyse bitti...
Not: Evet evet spoiler olayına dalış yaptım, merak insanı öldürüyor ya :icon_whis
herkezin baş belada :D lana ve chole diğer erkeklere aşık oluyorlar sonra yardım eeet diye bağırıyorlar clark gelip kızları kurtarıyor. yaf bu kızlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum ki
Üçüncü sezonun son bölümü olan
"Covenant-Sözleşme"de Supergirl karşımıza çıkıcak.
Aslında Supergirl çizgi romanda Superman'in kuzenidir,ama
bölümde Clark ve Supergirl arasında bişeyler olucak sanırım.
(Supergirl Lana ve Lois'ten daha güzelmiş yaw:) Resmi de koyucam sabredin:))
bu mu?? :D:D
http://img117.imageshack.us/img117/7756/supergirl6lu.th.jpg (http://img117.imageshack.us/my.php?image=supergirl6lu.jpg)
angel us o fotolar burda da bayadır bi var kaçırmışsın demekki... :icon_whis
bu arada 3.sezondaki böllümdeki kız supergirl deil, o kız jor-el tarafından clark'ı kandırıp kriptona çağırmak için güçler verilen bi kız. normal bi dünyalı yani...
AsColdAsIce 13-04-06, 18:38 Rolling sen Fragile bolumunde lana ile lexin yakınlasmasından bahsetmistin..Video da eklemiştin ama o bolumde ikiside bi maddenin etkisinde degilmiydi?Yoksa ben bolumleri mi karıstırıyorum..
AsColdAsIce 13-04-06, 18:42 pardon ya galiba karıstırdım.Bugun yayınlanacak fragile ve biz herseyi ogrenecez.
angel us o fotolar burda da bayadır bi var kaçırmışsın demekki... :icon_whis
Hocam spoiler konusuna yeni bakıyorum tam olarak, o yüzden geriden geliyorum baya :D
Bahsettiğim resim bu:
http://www.kryptonsite.com/fragile2.jpg
johnnydepp 14-04-06, 08:12 selam birşey soracaktım. bu dizilerin cd lerini nerden alabiliriz. türkçe alt yazı var mı? birde ileriideki bölümleri cnbce hariicnde seyredebileceğim bir kanal var mı.
RTL de her c.tesi saat 17.45'te 4.sezon veriliyor..
Türkmeneli tv de her çarşamba saat 14'te 2.sezon vardı cnbceden ileriki bölümdeydi ama galiba artık akşam veriliyor..20den sonra ara ara bakarsan görebilirsin herhalde..
AsColdAsIce 14-04-06, 11:35 Evet en sonunda beklenen bolum geldi..Tabii henuz izleyemedim izledigimde daha net yorumları yazabilirm ama merak ettigim bi nokta var ..Bolum hakkında yorumları okudum fakat herkes Lanadan nefret ediyor.Acılan baslıklar hep bu yonde..Senaristlerin onu clarkın dusmanı aline getirmeye calıstıgına dair yada clarka acı cektirmek için bunları yaptıgına dair toplanmıs yorumlar var.bu konu hakkında net bilgi bulamadım bi turlu:(
eklendimi bilmiyorum o yüzden eklim dedim..
5.19 - Mercy (20 nisan)
maskeli bir adam lioneli rehine alır.lionelin hayatta kalması için hazırlanan oyunu kazanması gerekmektedir.bu sırada clark marthaya lionelin kendi sırrını bildiğini anlatır.martha lionel ile bu konuyu konuşmak için ona gider ama maskeli adamın oyununun parçası olmak üzeredir.
Arkadaşlar,Supergirl fotoları için çok çok özür diliyorum.
Boyutları oldukça büyüktü,o yüzden sayfaya sığmadılar.
(Sudem sen bişeyler biliyomusun,koyabilirmiyiz o fotoları sayfaya?)
Sudeme sormuşsun ama ben cevaplayayım, o resmi kaydedip imageshack.us adresine upload ediyorsun.
Daha sonra boyut seçenekleri çıkacak "thumbnail for forums" seçeneğindeki resmin linkini alıyorsun ve buraya yapıştırıyorsun. İstersen ufak resim olarak koyarsın istersen de direk link olarak koyarsın.
arkadaşlar dizinin dvd-rip lerini edonkey ares gibi paylaşım programlarında bulabilirsiniz altyazılarıda divxplanet sitesinden ben 2-4 ve 5. sezonu full indirdim 1 ve 3 te eksiklerim var tamamlıyorum şu an 5x18 i indiriyorum sizde indirirseniz şunu unutmayın sırayla sezonları seyredin kafanız karışmasın benim gibi :)
Yardımlarınız için saolun
İşte 3.sezonun son bölümü "Covenant-Sözleşme" de
Clark ve Kara(Supergirl)
http://img130.imageshack.us/img130/4778/covenantn210ha.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=covenantn210ha.jpg)
İşte bu da ikinci foto:
http://img92.imageshack.us/img92/2012/covenantn419qr.th.jpg (http://img92.imageshack.us/my.php?image=covenantn419qr.jpg)
bu hafta whitney geri dönecek ama aslında dönen whitney değil.1.sezonda kafayı Lana'ya takmış bir kız vardı ya hani istediği insanın şeklini alabiliyordu hatta Lex'in kılığına girip banka soymuştu işte gelen o :img-dirol orjinal whitney'e ne oldu derseniz yanlış hatırlamıyorsam savaşta ölmüş olmalı :icon_roll
Baya enteresanmış ya :D
Demek ki buraya bakmasam haftaya baya şaşırcaktım.
AsColdAsIce 17-04-06, 20:09 2.sezonu izlemeden once en iyi sezon oldugunu okumustum.Evet aslında gercekten iyi gidior.Ama yinede 3.sezonu izlemeden karar vermek benim için buyuk bir hataymıs. :icon_whis Bu arada spoilerları okurken 5.sezonun sonu ile ilgili ve 6.sezonla Lananın spoilerlarda cok fazla adı gecmiyor.Eskiden hikaye onun etrafında donerdi ama simdi deil acaba bir mesaj niteligi tasıyor olabilir mi ? :img-dirol
arkadaslar ne kadar durgunlastı burası yahu eskiden günde en az bir tartısma cıkardı 2 sayfa dolardı.özellikle burayı sürükleyen 2 arkadasımıza sesleniyorum sudem ve rolling nerelerdesiniz ? siz sustunuz burası durdu vala spoiler mı tükendi dicem ama kesin vardır bir seyler:)
tuche şu aralar tükendik galiba :icon_whis
rolling yok sınavları var galiba..spoilerleri o getiriyordu :)
yakında başlarız herhalde yine diziyi konuşmaya zaten 4 bölüm kaldı sezon finaline...
ben bir şey sormak istiyorum
http://img160.imageshack.us/img160/4627/wall124jw.th.jpg (http://img160.imageshack.us/my.php?image=wall124jw.jpg)
bu resimdeki sahne kaçıncı sezon ve hangi bölüm yardımcı olursanız sevinirim..avatar yapacağım kendime de :)
AsColdAsIce 19-04-06, 12:45 Ben tabii rolling kadar spoiler getiremiyorum dogal olarak onun kaynakları daha saglam :img-elvis ama suana kadar yeni herhangi bir gelisme yok cunku biz daha yayınlamamıs bircok bolumu konustuk 5.sezonda ve artık sezon sonu yaklasıyor ek olarak ta 6.sezonun tamamen bir sır olmasını istiyorlar ve simdiden spoilerlarını bulmak oldukca guc..Ama bu hafta icerisinde bazı spoilerlar olabilir :icon_whis Mutlu eden bir haber ise beni özellikle Lana ile Clarkın ayrılmasından dolayı cok yogun tepki aldıklarını okudum ama biraz da sans eseri gordum bu yorumları..
Bir de sudem kacıncı sezon oldugunu bulması kolay ama sen lana-clarkı kendine avatar mı yapıcan.? :blush: Yani bu bayagı sasırttı beni :img-icecr
evet haklısın biz bu hafta yayınlanacak bölümü dahi konuştuk...
ama evet ben de bakıyorum birkaç yere onlar da şu sıralar mercy i ve fragileyi konuşuyorlar.lex lana olayı onları da baya bi etkilemiş.
bazı şeyleri kabullenmek lazım..dizide ilk bölümden beri lex-lana ile ilgili sahneler vardı.ayrıca lana nın sevgili koleksiyonunu da konuştuk..lex lanaya çok iyi davranıyor.lana zaten clarktan dolayı sevgiye ihtiyaç duyuyor.ama tabi ki lex-lana ilişkisi de uzun sürmeyecek ve ben yine tekrarlıyorum bu ilişkinin bitmesinin sebebi lex değil lana olacak.lana ilişkilerinde bir türlü dikiş tutturamıyor çünkü.zaten bu ilişkiye de biranda başladı tabi ilişki diyebilirsek buna..neyse...
diğer bölümlerin adları;
5.20 - Fade
5.21 - Oracle
5.22 - Vessel
AsColdAsIce evet avatarımda o resim olacak ama sadece o değil :) yaptığımda görürsünüz artık :)
sezon ve bölüm adını söylerseniz çok sevineceğim..
bu arada eklemek istiyorum..
sezon finalinde lex süper güçlere sahip olacakmış galiba...artık ne kadar doğru bilmiyorum... :icon_ange
ben bir şey sormak istiyorum
http://img160.imageshack.us/img160/4627/wall124jw.th.jpg (http://img160.imageshack.us/my.php?image=wall124jw.jpg)
bu resimdeki sahne kaçıncı sezon ve hangi bölüm yardımcı olursanız sevinirim..avatar yapacağım kendime de :)
hangi bölüm olduğunu başka bir arkadaş söyledi.ben siteye yazıyım..ben bu bölümü izleyemmeiştim ama güzel bir bölümmüş.özellikle clana diyenler için..bu bölümde chole de kraliçe seçilmiş :)
4.sezon 18.bölüm spirit
AsColdAsIce 19-04-06, 20:40 Bende ona bakıodum suan ya sınav sonucları filanda vardı o yuzden gec kaldım:( yazmakta ama sen bulmussun sevindim.Tabiki ilk bolumden beri lex ile lana arasında biseyler vardı bi yakınlık(gerci lana ile yakınlık kurmak pek zor degil:)kız ask arıyor kendine devamlı ama yinede yeni birseyler bulursam hemen yazarım buraya.. :img-icecr
tuche şu aralar tükendik galiba :icon_whis
rolling yok sınavları var galiba..spoilerleri o getiriyordu :)
yakında başlarız herhalde yine diziyi konuşmaya zaten 4 bölüm kaldı sezon finaline...
vallaa sınavlarım yok, bitti onlar şükür; ama bu aralar internete çok sık bağlanamıyorum, bağlansamda baya baya bi yavaş oluyo, o yüzden böle arada bi bakabiliyorum; ama inşallah haftaya tekrar sahalara döneceğim... :D
spoilerlara da bakamıyorum, daha geçen haftaki "fragile" bölümünü de izleyemedim zaten bu internet sorunu yüzünden meraklı meraklı dolaşıyorum ortalarda... :icon_ange :icon_whis :img-huh: bu gecekini de izleyemicem daha... ühü ühü :icon_cry: :icon_cry: bende sizler gibi meraklıyım anlıcanız...
nese... öle işte... :icon_ange
Arkadaşlar,adı iddialı olabilir ama yeni bi siteyi
huzurunuza sunuyorum:
edit:site reklamı yapmak yasaktır
Önceden söyliyim,siteyi ben yaptım.
Çok iyi olmadı onu kabul ediyorum,site beklediğiniz
gibi çıkmayabilir.Ama girenler site hakkında ya da Smallville
hakkında yorum yazabilirler.
AsColdAsIce 21-04-06, 22:39 Su son 2 bolumu yeni elime aldım aslında 3.sezonu da indiriyodum bu yuzden 2 sini birlikte izlemek istedigimden bekledim biraz :icon_whis henuz hepsini izleyemedim ama su kadar soylıyım lex ile lana arasında olanlar ilk bakısta bana biraz daha karmasık geldi bizim dusundugumuzden :blush:
AsColdAsIce nasıl yani anlayamadım?ben de indiriyorum son 2 bölümü şuan...
daha derin bir durum mu var yoksa...
Yanlışlıkla sitemin reklamını yaptığım için
hepinizden özür diliyorum.
AsColdAsIce 22-04-06, 15:18 Sudem simdi yanlıs birsey solemek istemem ilk elime geldiginde merak edip sole bi baktım sanki daha derin gibi geldi..İzlemeye bir turlu vakit bulamıorum ama kararlıyım bu gece izleyecem tabii baska bisiler cıkmassa:(
Heralde yarın ben kendi gorusumu kesin bir dille yazabilirim..
eveett, yepyeni spoilerlarla geri döndüm... :icon_ange
öncelikle gelecek bölüm "fade" in fragmanını koyuyorum...
http://www.hemenpaylas.com/download/555605/fade_trailer.wmv.html
ayrıca sezon finali "vessel" bölümü ile ilgili spoilerlar var.
profesör Fine milyonlarca insanı öldürcek tehlikeli bir virüs yayıcak dünyaya ve de ancak clark, general zod'un salıverilmesini kabul etmezse, clark'a panzehirini veya aşısını vermeyi reddedicek. Clark, tekrar lionel vasıtasıyla jor-el ile bağlantı kuracak.
bu arada en önemli bilgiye geldik... lex bir takım güçler kazanıcak ve bu güçleri lana ile paylaşıcak. lana da lex'in tarafını tutucak...
yapımcılardan biri sezon finali için pşimdiye kadar olanarın en güseli, en etkileyicisi olacak dior... buyrun bölümün posteri... şimdilik bu kadar...
http://img110.imageshack.us/img110/3577/untitled0je.jpg (http://imageshack.us)
bu arada finalden bir bölüm önceki bölüm olan "oracle" hakkında da şu spoiler lar var...
lex, prof. fine'ın virüsüne karşı panzehir buluyor, ama fine araya girip bunu lex'e enjekte ediyor, bu da lex'in vücudunda büyük bi reaksiyona sebep oluyor. (muhtemelen lex bahsettiğim bir takım güçlere bu sayede sahip oluyor.)
ayrıca jonathan tekrar geliyor ve clark'a lionel'ı öldürmesi gerektiğini söylüyor...
Yemin ediyorum bu işi biliyosunuz.Walla helal olsun.
Şimdiden merak etmeye başladım.Gerçekten okuduğum
en can alıcı Spoiler'di.:)Peki arkadaşlar size bi sorum olucak:
SMALLVİLLE 6.sezonda da devam edicek mi?
yoxa yapımcılar "tamam" mı diyolar?
Belki de en önemli soruyu ben size yöneltiyorum,lütfen aydınlatın:)
evt devam edicek, zaten sezon finalindeki spoilerlara göre orda bitiremezler heralde diziyi...
rolling ellerine sağlık.poster süpermiş özellikle lex..tekrar aşık oldum :icon_whis
evet bende okumuştum lex süper güçler elde edecekmiş ve senin de dediğin gibi bu büyük olasılık fine nın ona enjekte ettiği ilaç sayesinde olacaktır ama tabi fine bunu yapmak istememiştir kesin :)
lex sözünü tutuyor demek;
reckoning bölümünde
LEX:bence clark sana asla güvenmeyecek ve sırrını asla söylemeyecek
LANA:anlayamıyorum.bir insan sevdiğinden neden bir şeyler saklar
LEX:ben asla böyle bir şey yapmazdımişte süper güçlere sahip olunca bunu lana ile paylaşarak onun güvenini kazanmış olacak ve bu ciddi bir adım bence..
jonathan clarka lionelin clarkın sırrını bildiğinden dolayı ölmesi gerektiğini söylecek
yalnız clark'ın sırrını lana'ya söylememesinin nedeni bir bakıma clark'ın lana'nın ailesinin ölmesi ile ilgili suçlu hissetmesi... (kendisini getiren meteor yağmurunda ölmüşlerdi hatırlıcanız üzere) bu yüzden de eğer söylerse lananın onu suçlıcaından korkuyor...
AsColdAsIce 26-04-06, 20:09 Aslında 3.sezonu izleyince 5.sezon tam oturuyor bana gore yani ben butun sorularıma cevap bulabiliyorum.Clarkın acılmaması bircok nedenden olabilir en onemlisi de onu korumak için yanında dusmanları ona zarar vermesin diye..Ama aynı sey lex içinde gecerli bana kalırsa onunda bircok dusmanı olacak.Benim dusunceme gore general zod gelirse lex kotuler tarafında yer alması gerekecek yani 5 sezondur daha lex dogru durust kotuluk yapmadı :icon_ange Ama su umudumu yitiroyorum Lex ile Lananın ayrılacagı artık eskisi gibi olası gelmiyor.Heralde anca Lana diziden giderse dizi gercek hikayeye donebilecek.. :icon_roll
rasetsumaru 26-04-06, 22:15 Benim mesajımı gören oldu mu acaba? Acaba silindi mi?
ıyykk o nasıl öpüşme ya...
yazık clarka çok nahoş bir görüntüyle karşılaşıyor...
ben clarkın sırrını açıklamamasıyla alakalı bişi demiyorum çocuk zaten bir kere denedi..ama lexin bu oalyı lana ile paylaşması ona bir artı kazandıracak..(Alex deki artılar zaten bitemez :) )
AsColdAsIce sen bu lex ve lana ilişkisinden baya bi etkilenmişsin galiba :icon_whis
Ya ben bu Lex'ten harbi nefret ediyorum :icon_evil
Öpmek değil bununki,resmen boğacak gibi öpüyo Allahsız :icon_whis
Böyle filmlerde niye en güzelini kötü adam alır ki?Lanetler olsun ne diyim :img-lady: Clark'a yazık,adam sevdiği için babasının hayatından bile vazgeçti.
Ama o gidip de Clark'ın can düşmanına iş atıyo.
Ben bi Lana hastasıyım,ama görüyorum ki Lana kötü yola düşmüş :img-icecr
AsColdAsIce 27-04-06, 19:16 Ya beni etkileyen lex ile lananın opusmesinden ote lana 3 bolum once clark için herseyi yapmayı hazırdı simdi ise lexle beraber.Bu hosuma gitmedi tabii bu lexte olmayabilirdi ama lexin olması olayı farklı kılıo tabii.Dizi sanki bi pembe dizi havası edinio kendince yada ben bole algılıyorum takıldıgım noktayı bu tam olarak anlatabildim heralde.
Üstteki arkadaşlarımız iyi anlatmış, şöyle ki;
Cıvıtmayın diziyi kardeşim bu kadar da dalga geçmeyin aşk kavramıyla daldan dala atlamasın karakterler ya!
eveeet... "fade" bölümünü izledim ve aman allahım, ne kadar kötü bi bölümdü anlatamam... artık bir daha clark ve lana bi arada görebilme umudum sıfıra indi resmen... bi kaç alıntı...
lana yı clark kurtarıyo ama kendini göstermio, lana da lex kurtardı sanıyo "hayatımı kurtardın" dior ve deli gibi sarılıyo, sora da gidiyo clark'a beni korumana ihtiyacım yok dio... yine "it's over" dio sora lana clark'a, hatta ayrılan sendin diip son noktayı koyuo fln... offffff offf çok kötüydü yaaaa... :(
garibim clark'ta yaaa acayip üzüldüm ona da... :(
AsColdAsIce 28-04-06, 12:23 Ben artık seyretmiyorum yanlızca forumlardan takip ediyorum.Ama lanadan ayrılması benim hosuma gitti.Bu halleri daha iyi biraz isin içinde clarkı hırslandıracak biseyler olsunda cocuk gercek kimligini unutmasın..Ama rolling son bolumde kurtardıgı halde kendini saklıyor anlıyorumda lexin ben yaptıgı hos deil.
lex de bişiy anlamadı ama, yani nasıl kurtuldular o da bilmiyor...
vallaa clark bu saaatten sora nası hırslancak bilmiyorum, adam çöktü resmen lex ile lanayı görünce, hiç superliği fln da kalmadı...
evet ya lana cidden azıttı...
yani zaten o potansiyel vardı kızda ama bu kadarını ben de beklemiyordum reckonnig bölümünde clark ona oğuk davrandığı için nasıl üzgündü sonra lex onu öptüğü için lexe kızmıştı..ama şimdi...
rolling fade bölümünde lana ve lexin videosunu kaç kere izledim anlatamam..ya çıldırdım resmen..nasıl oldu da bunlar liseli aşık gibi oldular..hele lana o nasıl kırıtmalar öyle :icon_whis ayrıca evet clarkın pek süperliği de kalmadı o an..resmen acıdım ona..oracle yi de şimdi indiriyorum ellerine sağlık..
sudem fade bölümünde daha neler neler vardı anatamam... tam senlik bi bölümdü yalnız, lex-lana üzerine bi bölümdü sırf nerdeyse...
bu arada senaristleri de burdan kutlamak istiyorum, seyirciyi bi karakterden bundan daha güsel soğutamazlardı yani, helal olsun, ne diiim...düşündükçe sinir oluyorum resmen yaa...
ya bak cidden merak ettim :)
ben de kutluyorum yani mesela 6.sezonun ortasında lana çekse gitse herhalde herkes ohh be der :icon_roll
ya ama ben hala senin eklediğin videonun etkisindeyim..ama bu lanadan beklenen bir şey..yani zaten bir sürü sevgilisi oldu clarka deli gibi aşıkkken..lexle mi birlikte olmayacak ki lex diyorum :) onunla da olmazsa kiminle olacak ki...ama ama hala kötü bir bölüm olduğunu düşünüyorum fade in..yani ben tam olarak hazır değilmişim lex-lana ilişkisine anlamış oldum :icon_whis
biraz önce oracleyi indirdim..fine lexe zarar vermek için o ilacı enjekte ediyor tahmin ettiğim gibi ama bu lexe artı güç katacak..ayrıca lex ile lana yine öpüşüyordu :(
oracle 04.05.2006
vessel 11.05.2006
evet, malesef yine, yeniden, tekrar :(
hayır senaristler hiç mi çekinio seyircinin tepkisinden nedir? mesela en başından beri lex-lana isteyen sen bile kötü karşılıyorsun... yakında kendileri çekip sadece kendileri izlicek artık bu gidişle... set arasında da kendi yorumlarını yaparlar artık...
yeter yaw, bırakıcam izlemeyi resmen aaaaaa...
oracle bölümünden 2 adet foto...
http://images6.theimagehosting.com/521-002.jpg (http://www.theimagehosting.com) http://images6.theimagehosting.com/521-004.jpg (http://www.theimagehosting.com)
ilk resimde yerde yatan lionel... muhtemelen tekrar jor-el'e olacağı sahne...
ikinci resim de clark'ın doğumgünü... yine sezon finalinden bir önceki bölüme koymuşlar doğumgününü, 2. sezonda olduğu gibi... acaba lana clark'a yine bi doğum günü sürprizzi yapar mı "calling" bölümündeki gibi... :icon_roll
belki bu sefer lois yapar süpriz..sonuçta göründüğü üzere lana lexin...ve bu kız gidici bence..ya ölecek ya da gidecek...artık lois ve clark aşkının zamanı geldi..şimdi çok uygun bence.. :icon_whis
valllaaa o da olabilir, çünkü fade bölümünde lois ve martha ilişkiler üzerine baya bi konuştular, gerçi daha öncekiler gibi direk clark'ı veya başka birini işaret etmedi ama, hiç belli olmaz...
bu arada bikaç fotoğraf koyiim fade bölümünden....
http://images6.theimagehosting.com/untitledd.JPG (http://www.theimagehosting.com) http://images6.theimagehosting.com/untitlede.JPG (http://www.theimagehosting.com) http://images6.theimagehosting.com/untitledf.JPG (http://www.theimagehosting.com) http://images6.theimagehosting.com/untitledg.JPG (http://www.theimagehosting.com) http://images6.theimagehosting.com/untitledh.JPG (http://www.theimagehosting.com) http://images6.theimagehosting.com/untitledn.JPG (http://www.theimagehosting.com) http://images6.theimagehosting.com/untitledj.f7a.JPG (http://www.theimagehosting.com)
http://images6.theimagehosting.com/untitledk.JPG (http://www.theimagehosting.com)
yine bir "it's over" sahnesi daha... :(
AsColdAsIce 28-04-06, 23:48 Ya anlamadıgım kız lex ile berabar hala Clarkın evine geliyor resimde goruldugu kadarıyla soyluyorum..?acabadiyorum clarkı kızdırmaya ve ondan intikam almayamı calısıyor..?buyuk asklar buyuk nefretlerden dogar derler ee bunun tersi de gecerli olabilir..Bu kadar cabuk donermi insan.Senaristlerde konuyu neye baglayacaklarını sasırdılar ee bu kızı bu kadar on plana cıkarmadan dusuneceklerdi.
(gerci kendi guzelligi ile de on plana cıkmaya musait zaten)
clark'ın evine, lex ile beraber olduğunu sölemek için gidiyo, hastanede konuşurlarken lex ile beraberim demiyor... clark'ın da onları öpüşürken gördüğünü de bilmiyorlar... güya ilk ondan duysun die clark'ın ambarına gidiyo lana...
AsColdAsIce 28-04-06, 23:52 zaten simdi lanaya sinir oluyorum bunca zaman yalan soylemis diye eger kızdırmak için yapmıyorsa..Neden devamlı olarak tamamen bitti diyo ki?
Bu cocuk anlamıyor mu biseferde :icon_evil ?
hemen buna da bi açıklama getiriim... :icon_ange bende lananın avukatı gibi oldum sanki, nese...
clark'a lex ile beraberim diince, clark, lex'e güvenemezsin fln dio, benim tek isteğim sana zarar gelmemesi...
lana'da dior ki; kendini kahraman olarak görüyorsun, ama gerçek şu ki, senin beni korumana ihtiyacım yok dio...ve de yine "it's over" dio ve de bu kararı sen verdin die eklio...
Ya bişey sorcam şu an Lana sırrı bilmiyor mu? Clark ın süper olduğunu yani
evet burada herkes lanaya ateş püskürürken sen onun yanında gibisin :icon_whis
rolling o son eklediğin lana ile ilgili resimde lana nasıl bakıyor öyle..yani nasıl gıcık böyle liseli kızlar gibi..
ya bu kız sevgili mi arıyor yoksa kendine koruma mı..pehh
hayır lana clarkın sırrını bilmiyor...reckoning de öğrenmişti ama ölmüştü clark da onu geri getirebilmek için zamanı geri çevirdi ve sırrını söylemedi..
lana clark'ın sırrını bilmior, zaten bi öğrense herşey çözülcek ama olmuo işte napalım :(
son resim tam "it's over" derkendi galiba, orda durdurup screenshot yaptım yanılmıyorsam... hakkaten biraz garip çıkmış... :icon_whis :img-icecr
bu arada ben lananın yanında deilim,sadece izleyemenlerin kafalarındaki yanlış anlaşılma ve soru işaretlerini çözmek için yazdım onları... aslında bu lananın savunulacak bi tarafı yok ya hade nese bakalım... :img-huh:
Lana her çiçekten bal alıyor sanırım :D En iyisi 2. sezondan devam etmek gerçi 2. sezonda da kaç kere ezip geçti Clark ı
AsColdAsIce 29-04-06, 10:17 Ben lana ve clarkın birbirlerine iyi gidior ve bende ondan dolayı destekliyodum bitene kadar ilişkileri.Ama kızın bir anda 180 derece donmesi beni hayal kırıklıgına ugrattı..Ya konu ile ilgisi yok ama neden sırrını soylemedigine dair benim bi fikrim lananın ölmesinden öte 3.sezonda lana ile clark konusurken konusmanın bir yerinde lana eger meteor yagmuru hiç olmasaydı bircok insanın hayatı daha iyi olurdu diyo clarka..bu da sırrını solememesine bi sebep olabilir.
evt, zaten söylememesinin en büyük nedeni o, özellikle de lana'nın, ailesinin ölümünden clark'ı sorumlu tutma korkusu...
ya tamam zaten clarka laf yok..haklı o..zaten bir kere denedi olmadı..şimdi de korkuyor..dizide lionel bile biliyor arkadaşın sırrını ya neyse.. :icon_whis
ben lexin nasıl güçler kazanacağını merak ediyorum..bu aralar nete giremedim doğru düzgün bakamadım lex ile ilgili spoilerlere..ben bakana kadar lex güçlerini kazanır hatta kaybeder bile :)
dizinin 6.sezonunun da olacağına çok çok seviniyorum.kısmet 7.sezona artık :)
ayrıca yineliyorum lana dan nefret ediyorum :icon_whis
bu arada rolling imzana bayıldım süper..
tşkür ederim... :img-icecr
lex, fine'ın virüsünün panzehiri ile güçler kazanıcaktı galiba, öle hatırlıyorum... ama bende çok merak ediyorum, nasıl bi final yapıcaklar, en büyük ve ağır clark-lex karşılaşması olacak... ufff sora bi de taaa eylül'e kadar bekleme süresi var... :(
AsColdAsIce 29-04-06, 13:45 Benim aklımda sezon finalinden once general zod var eger donerse clarkın en buyuk savası olur.Acaba lex ile aynı tarafta mı yer alıcaklar yani lex o kadar iyi kalpli olduki bu dizide iyinin tarafında mı kotunun tarafında mı olacagına karar veremiorum. :icon_whis :img-fullm
zod gelicek galiba finalde, zaten bilmiyorum izledinmi oracle fragmanında clark, "zod is coming" dior... tabi calrk bu olayı engelliyebilecek mi orası meçhul...
bu arada lex'in neresi ii ben onu anlamadım... mesela en son olarak, fine hazırlayacağı virüsü lex in yardımıyla yapıor. fade bölümnde fine ile yazııyor lex virüs hakkkında... daha ne olsun... ayrıca bu sadece bi tane örnek biliyorsunuz ki...
AsColdAsIce 29-04-06, 14:11 5.sezonda ilk kez kotuluk yapmaya basladı bnde biliyorum lexin iyi olmadıgını ama dizi lexin hiç kotu yanının ustunde geregi kadar durmadı.Yanlızca hikayeler anlatıp ilerde dusman olacak dendi..Benim kanattim bu efsanevi dusmanın kotu yanları vurgulanabilirdi.Bu adam ilk sezonlardan beri devamlı herkesin yardımına kosuor biz yanlızca cıkarları oldugunu bilioruz yaptıgı yardımların karsılıgında bunlar daha cok vurgulanabilirdi..
AsColdAsIce bir bakıma haklı
orjinali düşünürsek lex luthor korkunç bir adamdı ama bu 5.sezondur sadece 5.sezonda ciddi anlamda kötülüğe adım attı ama yine de gerçek yüzü hala ortaya çıkmadı...
mesela kötü adam diyince 4.sezon onxy örnek verilebilir..işte lex luthor oydu..şimdiki aşık ve aşkı için her türlü kötülüğü yapabiliecek ve çok ciddi güçler edinmek isteyen ama bir türlü tam olarak elde edemeyen bir adam
aslında bende zaten 5.sezondan bahsetmiştim, dediiniz gibi daha öncesinde bunun üstünde durulmadı...gerçi 5.sezon veya öncesi olması da önemli deil, eninde sonunda adam daha da kötü olucak...
dizi zaten clark'ın yanında lex'in nasıl kötülüğe kaydığını anlatıyor, o yüzden bu 5. veya daha öncesi farketmiyo bence, yavaş yavaş kayıyor işte... şu ana kadar önemli olan lex'in içindeki çıkarcı düşünceleri, güç arzusunu, vs vs'yi yenmeyi başarabilmesiydi ve de bunu başaramadı... ve de özellikle lexmas'tan sora dönüşüm iice başladı...
Sevmediğim bölümler yanılmıyorsam 516, 517 ve 518 idi. 519' u izledim. bu bölüm güzeldi. fakat bence tek eksiği SAW- Testere filmi ile benzerlik taşıması idi. yani bence smallville olmadı; smallville+testere oldu. 5. sezonun açılış bölümü Arrival adlı bölümdü(5x01). güzel bir açılıştı. bu bölümü çeken James Marshall idi. 519' u da o çekti. Fark bundan kaynaklanıyor olabilir. senaryo da önemli tabii. belki de James' e iyi, sağlam senaryoları çektiriyorlardır. Neyse, 5. sezonun son bölümü olan Vessel' i de James Marshall çekecek. İyi bir sezon finali yapacağını umuyorum. öyle de olmalı çünkü 5.sezonun açılış bölümüne olan borçlarını ödemeliler.
zaten yapımcılar da bu sezonun şimdiye kadar olan en ii sezon finali olacağını söylüorlar... ben de oldukça güsel bi final izleyeceğimizi düşünüyorum, (muhtemelen) dizinin son sezonu öncesi artık son taşları da yerine oturtmaya başlıcaklar...
Derin bi görüş olabilir belki ama,
üstelik öyle çok uzaklara da gitmeniz gerekmiyo.
Son olarak CNBC-E'de her bölümden sonra biliyosunuz
önümüzdeki haftanın ufak bi fragmanı veriliyo.
Son haftadaki spoilerde,seslendirmeci diyo ki:
"Efsaneler doğmaz,onları etkileyen kişilerce şekillendirilir.
İki Arkadaş,kaderleri efsanevi düşmanlar olmak.
Onların kaderleri ebediyen Smallville'de şekillenicek."
Yani burda kafama takılan şey şu:
Clark ve Lex'i birbirine düşman eden şey aslında
babaları mı?Yani onların karşı taraf hakkındaki görüşleri
mi ikisini birbirine düşman ediyo?
(Derin bi sorudur yani yanıtlamadan geçmeyin:))
Sadece babaları etkilemiyor Ayıgba biliyorsun, ortada Lana faktörü var...
Truva savaşının sebebi olan Helen gibi :)
AsColdAsIce 30-04-06, 15:52 Bana kalırsa lex ile clarkın arasındaki savasın temel sebebi idealleri..Lex yetistigi prtam geregi kimsenin karsısında duramayacagı kadar yukselmeyi amac edinmis ve bunu yaparken kimseye guvenmeden basarmaya calısıyor cunku hayatında bircok ihanet yasamıs..Ama clark ise hep gucsuzlerin yanında olup onları korumayı kendine ilke edinmis..Lana konusu ise bu aralarındaki savasın kıvılcımı olabilir.
konu ile alakası yok ama ben lananın bundan sonraki durumunu cok merak ediyorum yani lana bundan sonra artık karanlık tarafta mı olacak?
evet lex güvensiz bir ortamda büyümüş..öğrendiği ilk şey kimseye güvenmemek olmuş..ama clarkın ailesi çok iyi..onu çok iyi şekilde yetiştirdiler...zaten lex biraz da bu yüzden clarkı kıskanıyor..
galiba özette lana nın lexin yanında yer alacağı yazıyordu :icon_whis
evt özette lex güçler kazandıktan sora lanaya bunu söleyip lananın kendi yanında olmasını sağlıyordu; ama ben sanmıyorum lananın bu davranışı uzun sürecek, hala lexin gerçek yüzünü öğrenince hatasını anlayıp clark'a döneceğini düşünüyorum, umut ediyorum, istiyorum... :blush: :icon_whis
bence lana 6.sezonun ortasında gidecek diziden..
ortada iki seçenek var bence;
_lana lex ve clarkın arasında geçen bir çatışmada ölecek..
_lana lexten de ayrılacak(tipik bir durum) ama clarka da dönmeyecek çünkü clark ile lois birlikte olmaya başlayacak bunun üzerine lana metropolisten ayrılacak
ben sanmıyorum artık lana-clark ilişkisi olsun ya da lex-lana aşkı bir ömür boyu sürsün...
evt özette lex güçler kazandıktan sora lanaya bunu söleyip lananın kendi yanında olmasını sağlıyordu; ama ben sanmıyorum lananın bu davranışı uzun sürecek, hala lexin gerçek yüzünü öğrenince hatasını anlayıp clark'a döneceğini düşünüyorum, umut ediyorum, istiyorum... :blush: :icon_whis
Katılıyorum, ayrıca Lana ölemez, ölmemeli.
Dizinin orijinal hikayeden farklı gittiği konu; Lana. Uğruna hikayeyi değiştirdikleri Lana yı sanmam ki öldürsünler ya da diziden ayırsınlar.
Ama The O.C. deki Marissa karakteri gibi yaparlarsa iyice antipatik olur. Fazla cıvımasalar keşke, iyice şıpsevdi oldu Lana da :)
ama orjinalde lana,clark lois ile birlikte olmaya başladığı için pete ile evleniyormuş..sonra pete lexin yanına geçiyormuş ee tabi doğal olarak lana da..
ama orjinalde lana,clark lois ile birlikte olmaya başladığı için pete ile evleniyormuş..sonra pete lexin yanına geçiyormuş ee tabi doğal olarak lana da..
Ee Pete yok ortalarda :) Hem şu an Lana Lex ten ayrılsa bile sonradan niye onun yanına geçsin :)
Burada bi açmaz var işte, velhasıl:
"Lana, Clark a dön!" mesajı veriyoruz :)
eheeuh yav tamam ben zaten senaristler birebir orjinale uyacaklar demiyorum ki...orjinalde bunlar olmuş neden smallvillede de olamsın diyorum..
bence smallville de lex zaten orjinaldeki pete ile aynı durumda oldu bir bakıma
lex clarkın en yakın arkadaşı (pete en yakın arkadaşı)
(clark lois ile birlikte olamaya başlayınca o da onu yıllardır seven pete ile evleniyor) smallville de lex yılladır lanayı seviyordu..
yani olur mu olur..çünkü yabancı forumlarda da lana için pek hoş şeyler söylenmiyor şu sıralar :icon_whis
AsColdAsIce 01-05-06, 19:35 Ya aslında benimde pek ii konustugugum soylenemez..Kız cok fana sahipti ama bunların cogu lana clark ilişkisini destekliyordu.
Benim bi sorum var tabii tamamen hayali lana ile lex clarkın onunde opustuler ve clark baya kotu oldu..Uzuldum ben orda ona antipati yaptım cok kotu bi durum..Peki simdi clark intikam olsun diye louis yada chloe ile lananın onunde opusse lananın verecegi tepki ne olur?Cok merak ediyorum.. :icon_whis
AsColdAsIce clakın böyle bişi ypacağını sanmıyorum...o böyle biri değil..ayrıca kaç yaşına geldi artık ne öyle liseli ergenler gibi :hıh
bence bundan sonra lois clark ilişkisi olabilir...lois sonuçta iyi anlaşıyor clark ile..ve şimdi clark üzgün teselliye ihtiyacı var..neden bu teselliyi lois vermesin :)
herşey tamamda bence anca Clark Lois'e aşık olur ama aralarında bir ilişki başlayamaz ne olursa olsun orjınal hikayede deiştiremeyecekleri birşey var o da Lois ilk önce hep Süpermene aşık olur Clark'a değil :icon_roll
evt, senemazra çok çok önemli bi noktaya değinmiş, o yüzden bence de smallville de bi clark-lois ilişkisi görmek zor, yani senaristlerin bu noktayı atlayacağını sanmıyorum... o yüzden forever clark-lana diorum ben... :img-icecr
ama yinede senaristlere güven olmaz, ama hiç deilse bu sezon böle bişiy görmicez, ama tabi yeni sezonun neler getireceği hiç belli olmaz...
ya arkadaşlar ben bu serinin nasi biteceğini çok merak ediyorum.ama benim görmek istediğim tek son clark'in supermen kostümü ile arkasinda daily planet binasinin oldugu bi goruntu.bunun nedeni bi resimden cok etkilenmem o sahneyle serinin bitmesini isterim(gerçi hiç bitmesin).siz nasi bi son kare ile bitmesini istersiniz merak ediyorum.
ve yine hiç olmazsa yine kostümle bi uçma sahnesini görmeyi görmeyi umuyorum bu bi süpermen dizisiyse bu karegrafi mutlaka yapilmali bence!
ve son olarak birisi bu dizinin bi setini yapsin allah aşkina ve bu seti paylaşsin ben sahsen ticari olarakda alabilirm çünkü bursada cok araştirdim bu dizinin sezonlarini bulmak nerdeyse imkansiz.
SWEETYGİRL 01-05-06, 21:49 selam yeniyim.sırf smolvil için üye oldum.lütfen bana ilerleyen bölümlerde,3. 4. ve 5. sezonlarda ne oluyor kısaca anlatabilir mi? çook merak ettim.bazı sitelerde önümüzdeki sezon bölümlerini indirmekten filan bahsediyor ama ben bir pc özürlüsüyüm,indiremem..dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olucak acaba,meraktan ölcem... :icon_roll :icon_roll
sweetygirl baya zor bi soru sormuşsun; ama her sezonun özetini yapacak olursak şöle diim: 3.sezonda bence kayda değer hiç bişiy yok; clark-lana tekrar ayrılıyor, lana, adam adında biri ile beraber olucak gibi oluyo ama olmuor... sadece sezon sonunda lana fransaya gidiyor... 4.sezon baya güsel, clark futbol takımına katılıyor ve takımın yıldızı oluyor, takımın yardımcı koçu lananın sevgilisi jason; ancak jason'ın annesi kötü kadın ve jasonında aklını çelerek lanaya zarar vermeye çalışıyo... clark, bikaç bölümlüğüne alicia die bi kızla beraber oluyo, hatta kırmızı yüzüğü takıp las vegas ta evleniyo... lionel hapiste sezonun çoğu zamanı... sezon boyunca kriptondan clark için gönderilen 3 kutsal taş üzerinde duruluyo, clark, lex, lana, jason, lionel hepsi taşları ele geçirmeye çalışıyor, sezon sonunda da jor-el taşlar clark dışındaki insanların eline geçtiği için smallville'e meteor yağmuru gönderiyor...hatta lana finalde clark'a tekrar aşkını itiraf edio...bu arada lex bu 3 taş için yavaş yavaş kötü tarafa geçmelere başlıo. 5.sezonun başında jor-el clark'ın güçlerini alıo. clark'ta lana ile mutlu mesut beraber... lex iice kötü oluyo artık... clark lanadan ona zarar veriyorum die ayrılıyor. lana da şu sıralar lex ile beraber... :( vallaa aklıma ilk gelenler bunlar, atladığım bi çok şey vardır mutlaka eklemek isteyen varsa buyrun.... :icon_ange
SWEETYGİRL 02-05-06, 01:14 üşenmedim tüm yorumları okudum.rolling teşekkürler..artık buranım takipçilerindenim.. :icon_ange
Oracle dan bir resim
James Marsters karizma ötesi tabii ki :)
http://img284.imageshack.us/img284/1458/spikesmallville7pj.th.jpg (http://img284.imageshack.us/my.php?image=spikesmallville7pj.jpg)
Ilk Kez Girdim Spoiler A Ama Spike Mi Gelcekmiş Smallville E
Ilk Kez Girdim Spoiler A Ama Spike Mi Gelcekmiş Smallville E
Spike rolünde değil, Brainiac rolünde :)
anladım o kadarını james marsters a spike dedim (sen sarah michelle gellar a buffy demiyo musun?) neyse iyi olmuş ne zamandır görememiştik spike ı bufyy-angel dışında biryerde...
sezon finali ile ilgili küçük bir bilgi. daha önce clark'ın finalde bi seçim yapmak zorunda kalacağını yazmıştım bi yerlerde... son edindiğim bilgi de bu seçim; ya bütün smallville i kurtarmaya çalışmak, ya da uçakta ölüme giden annesi ve lois'i kurtarmak... yalnız tam olarak kesin bi bilgi deil; ama bana gayet mantıklı geldi...
hakkaten zor bi durumla karşı karşıya kalıcak clark...acaba nası kurtarcak ikisini de?... süperman olmak da zor iş vallaa...
buna spoiler denmez müjde denir
sağol angel_us
sağol smallville
sağol cnbc-e
bu müjdeli haber için:img-punk:
james masters smallville de 5.sezonun ortalarından beri oynuyor..devamlı değil ama önemli bir rolü var
Yani harbiden bayadır oynuyo :D Ben karizma bi resim koyayım dedim sadece.
Abimiz her haliyle karizma gerçi :)
Evet arkadaşlar, bence yanlış olan bişeyler var.
Burda bakıyorum da bilenler, bilmeyenlere ilerki bölümleri anlatıyor.
Lütfen bunu yapmayın bence.
Herşeyini bildikten sonra diziyi izlemenin bir anlamı kalmaz. Azcık merak edelim
demi ama. Yoksa bize pek tat kalmayacak. Şu anda kaçıncı sezon oynanıyor, onu
bilmiyorum ama... son 6 aydır sürekli takip ediyorum. Hevesimi kırmayın yaf. :)
Hoş, ben aynı bölümü 3 kere de izliyorum. Ve her seferinde ayrı bişeyler
kapıyorum felan ama, gene de gizemliyi daha çok tercih ederim. Yoksa Türk
dizilerini izlerim daha iyi. Onların başını da sonunu da biliyorsun nasılsa...:img-hyste
Bu arada LEX in ve BABA sının laflarına hastayım ya. Adamlar derinden
konuşuyorlar abi. :happy0064
sevgili cdes.
orda kocaman başlık yazıyor dimi "SPOİLER" die... eğer sen gelecek sezonlarda ne olacağını öğrenmek istemiyorsan, gizemli kalsın istiyorsan bu başlığa bakmazsın olur biter dimi ama... :icon_ange
AsColdAsIce 04-05-06, 20:39 Oncelikle Cdes sen kendini oldugun kadar biraz da bizi dusun bu kadar bilen insanda ne olacaganı sonunda bilmek istiyor ve bilgilerini paylasıyor..dikkat edersen bilenlerden hiç kimse 2.sezon yorumlarına bu tip seyler yazmaz..Baslıkları bunun için bnce.. :icon_ange
Rolling sezon sonu finali için bende aynı bilgiyi almıstım.Ama louis ile kimin ucakta kalacagı belli degildi..Smallville bekleyen tehlike virus mu general zod mu yada baska bişey mi o konuyu hiç bilmiorum ama.. :icon_whis
işte lois ile beraber uçakta kalıcak olan kişi %99 martha...
smallville i bekleyen tehlikede bence hem virüs, hem zod, hem de LEX...(yeni güçleriyle) :img-huh:
hem de LEX...(yeni güçleriyle) :img-huh:
öhöm öhöm zaten Insurgence bölümünün halen etkisindeyim...lex i her alanda koruyacak enerjiye sahibim haberiniz olsun :)
katılmıyorum belki kötü bir şey yapmayacak neden hemen tehlike olarak görüyorsun onu :hıh
katılmıyorum belki kötü bir şey yapmayacak neden hemen tehlike olarak görüyorsun onu :hıh
:img-huh: :img-huh: :img-huh: "i'm the villain of the story" :icon_whis :icon_whis :icon_whis
:img-huh: :img-huh: :img-huh: "i'm the villain of the story" :icon_whis :icon_whis :icon_whis
bunu kendisi değil diğer eşi söyledi..içinde böyle duygular var ama ortaya çıkartacak cesareti yok...tamam şimdi güçleri olacak ama bilmeyiz kötü şeyleri yapacağını.. :icon_whis
evt öle ama adama elbet kötü olacak... belki de artık en son ve keskin dönüm noktası budur... çünkü muhtemelen artık son sezona giriliyo...
evt öle ama adama elbet kötü olacak... belki de artık en son ve keskin dönüm noktası budur... çünkü muhtemelen artık son sezona giriliyo...
aslında haklısın...ben kötü olmasını istiyorum zaten ama rolling gerçekten şu bölüm yüzünden anaç duygularım arttı..lexe laf etmek istemiyorum :img-huh:
peki napalı o zman ne dielim; clark la birleşip dünyayı kurtarsınlar??? :icon_ange
peki napalı o zman ne dielim; clark la birleşip dünyayı kurtarsınlar??? :icon_ange
eheeueh beni kırmadığın için teşekkürler..keşke smallville in senaristlerinden biri olsaydın :)
ama hoş olmaz mıydı?
CLARK:lex luthor ve clark kent,kulağa hoş geliyor
RED bölümünde aralarındaki konuşma böyleydi.
sen ne dion yaa... hoş olmaz mı :icon_ange senaryoyu bi bana bıraksalar var ya offf... gerçi bana deilde benim kafamda, dooru dürüst senaryo yazabilecek birine bıraksalar daha ii... ben iki cümleyi bi araya adam gibi getirememde... :icon_ange
evt aslında lex ile clark ın dost olduu bölümler daha güseldi sanki yaa... şimdi ne öle ikside lananın peşinde... lex clarkın kuyusunu kazmaya çalışıo...vs vs... ayıp ayıp...
şimdi suprman returns'e yazı yazdım da aklıma geldi.keşke smallville in filmini çekseler ne hoş olurdu dimi?tüm oyuncular aynı olacak tabi.aslında 6.sezon büyük olasılık son sezon olacağına göre dizi bittikten hemen sonra bir sinema filmi çekilebilir :icon_ange
hahaha... sen olayı türkiye ile karıştırdın galiba... :icon_ange :blush:
hiç zannetmiyorum böle bişiy yapıcaklarını, ha yapsalar güsel olur tabi ama, zor bi olay bence... ii de para yaparlar aslında, yapımcıları mail yağmuruna fln mı tutsak acaba??? gerçi gerek de yok yaw, ha sinemada son bulmuş, ha tv de... kafam karıştı bi an, heyecan yaptım... :D
ben finali sinemada yapsınlar demiyorum ki yapmasınlar kesinlikle karşıyım bu duruma..sadece dizi bittikten sonra sinema ve smallville izleyicilerine hoş bir jest olsun diye dizi ile o kadar da alakası olmayan bir film çekebilirler.
mesela x-files yaptı böyle bir şey ki dizi ile o kadar da alakalı değildi bence.
hmm, olabilir tabi, güsel de olur... dizideki artık sonu bitmek bilmeyen entrikalardan ve aşk üçgenlerinden sora düzgün bi senaryo ile güsel bi film çekebilirler... hatta bi de halk oyuna açsınlar senaryo şöle mi olsun, yoksa böle mi die, en güselini yapmış olurlar bi de... tam iş türkiyeye döner sora vallaa... "mutlu sonla bitsin istiyorsanız 4455'e, mutsuz bitsin istiyorsanız 4456'ya mesaj gönderiniz..."
aaaa sen benimle dalda geçiyorsun... :(
ben ciddiyim çok da güzel olur ayrıca film..seyirciye sormalrına gerek yok.ne yaparlarsa izleriz zaten
yok yaa, dalga geçmiyorum, asma öle suratını hemen... :icon_ange da sadece bi an türkiyede yapılanlar saçmalıklar aklıma geldi...ne yaparlarsa tabi ki izleriz, bu kadar sezon, bu kadar bölüm izlemişiz...hem sinemada da ayrı bi güsel olur. bak ben kafamda senaryoda kurdum, acaba şöle olsa nası olurdu, lex'in super güçleri olsun, clark böle bunalımlarda, iktidar savaşlarında, bunu gösterseler enteresan bi yaklaşım olabilir...bi nevi karakter deişsinler yani... ana tema böle olur, gerisini de onlar düşünsünler artık aaa, :img-book: herşeyi ben mi yapıcam... :icon_ange
"oracle" izledim, müthiş heyecanlı bi bölümdü... anlaşılan o ki oldukça güsel bir final bölümü bizi bekliyor... bölümün kahramanı tek kelimeyle lionel di diebilirim... clark'ı jonathan haline bürünmüş brainac tan kurtardı... gerçi jor-el e dönüşüp oldu ama nese... bölüm boyunca clark ile resmen takım oldular, bilgiler paylaştılar... adam hakkaten deişti, melek oluverdi, kendini clark'a adadı...
bu arada lexin kazandığı güç, yaralarının iyileşmesi... lana-lex hala bütün hızıyla devam ediyor ve de pek duracak gibi de gözükmüyor... clark-lois de git gide daha da yaklaşıyorlar birbirlerine, bölüm sonunda yaptıkları konuşma eski lana-clark konuşmalarını hatırlattı...
dediğim gibi tahminimce müthiş bi final olucak gibi... zod geliyor, lex yeni güçlere sahip, aşk üçgenleri, clark-lionel aynı tarafta... çok heyecanlı olcak çoook...
bölümleri bizimle paylaştığın için teşekkürler rolling :icon_ange
izlemiş gibi oldum :) ben zaten böyle istiyorum ayrıntı öğrenince azıcık tadı kaçıyor..
demek lex-lana tam gaz :hıh (kötü kadın olmak istiyorum)
ama ben size dedim 6.sezon clark-lois yakınlaşması olacak diye.şu sezon finali sayesin lex ve lana ayrılacak ama finalde olmayabilir.6.sezon başladığında :cheer:
lana, clarka dönmek isteyecek ama o da ne..clark ile lois sevgililer :icon_whis
vlaaa öle olursa çok yazık olur lanaya... gerçi clark-lois de kesin deil, ben sadece heralde kenimi şartlandırdıım için bölüm sonundaki konuşmalarını sanki bişiy olacakmış gibi anlamış olabilirim... ama ben yine de ne olmuşsa olmuş,ne yaşanmışsa yaşanmış, clark-lana istiyorum, gurur fln yalan... bu diziye onlar için başladım, onları izleyerek bitirmek istiyorum...
5x20' yi izledim. Güzeldi. Bu dizi iyi bölümleri oynadığında o kadar tatlı oluyor ki. Metropolis' te geçen sahneler diziyi daha bir büyük yapım havasına sokuyor. Sahne Çiftliğe döndüğünde cırcır vs. böceklerini duyuyorum ve tatlı bir huzur görüyorum.
Neyse 2 bölüm kaldı sezonun bitmesine. Ay bitmesin. It's Over olmasın.
- Kendini beğenmek.
- Tamamen doğal olan uyuşturucu. [The Devil's Advocate (1997)]
Final resimleri: [eğer eklenmişse özür, malum ben resimleri göremediğim için eklendiğini farkedemiyorum]
http://img19.imageshack.us/img19/7206/s30j511sma210243ce.th.jpg (http://img19.imageshack.us/my.php?image=s30j511sma210243ce.jpg)
http://img149.imageshack.us/img149/7987/s30j511sma210313gn.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=s30j511sma210313gn.jpg)
http://img65.imageshack.us/img65/3488/s30j511sma210347nm.th.jpg (http://img65.imageshack.us/my.php?image=s30j511sma210347nm.jpg)
Son resim herşeyi anlatıyor, bastır Clark demekten kendimi alamadım :icon_whis
Final resimleri:
http://img65.imageshack.us/img65/3488/s30j511sma210347nm.th.jpg (http://img65.imageshack.us/my.php?image=s30j511sma210347nm.jpg)
Son resim herşeyi anlatıyor, bastır Clark demekten kendimi alamadım :icon_whis
aslında pek bir şey ifade etmiyor çünkü lexe bir şey olmuyor :)
rolling video için teşekkürler indirdim izledim...
lana ne yapıyor öyle..hemen de koşarmış lexine :icon_whis
chole yine chole çok seviyorum ben onu
lionel ne kadar iyi gibi görünsede korkunç bir insan bence..çünkü tamam clarka yardım ediyor ama diğer tarafta oğlu var...ayrıca bunun da kokusu çıkar yakında.
fragmanın sonu çok hoş;clark-lana ve lex çok güzewl bakmışlar.birazdan avatar yapacağım onları :)
AsColdAsIce 06-05-06, 15:38 Bi kere clark neden lexi oldursun ki yani olmayacak bisi için Clarkı desteklemekte içimden gelmio..Bide biri bana acıklayabilir mi neden clark lexi oldurmek için bıcak kullanıo ki?Zaten lanayıda kaybetmis cocuk bence artık melankolik takılmaya baslar clark :icon_whis
AsColdAsIce,lexin artık güçleri var ya galiba bir şeyler yapacak..rollingin eklediği videoda lex claraka 'neye karar verdin?beni öldürecek misin' gibi bir şey diyor.lex clarka meydan okuyor.ayrıca clark lexi öldürmem gerek diyor ya kendi kendine ya da başka birisine.ama tabi fragmanda lexin clarkı neden kızdırdığı belli değil :(
AsColdAsIce 06-05-06, 15:49 Yok benim takıldıgım nokta bıcak kullanması bana komik geldi..Lexin guclerinin clarka dayanabilecegini sanmıorum..ondan clarkın bıcak kullanmasını garipsedim.Bi de neden kızdıgı konusuna fikrim var sen eski en yakın arkadasının kız arkadasını alırsan dogal olarak clark kızar:)
işte saf clark..bıçakla öldürebileceğini sanıyor.:img-hyste
konunun lana ile alakası olduğunu sanmıyorum ki zaten olmamalı.lana ile clark ayrıldılar.clark bunu kabullenmek zorunda.lana bir seçim yaptı.lananın bu kararına saygı duymalı.aynı zamanda lexin kararrına da.
başka bir şeyler var.gerçekten çok merak ediyorum. :icon_ange
AsColdAsIce 06-05-06, 16:04 Tabii o şaka kısmı..Aslında seçimi clark yaptı..Ama lexi oldurmek için bahane bulmak zor degil bi seyle yapar zaten..Evet Clarkın saf oldugu konusunda sana katılıorum eline gecen fırsatları cok guzel harcıyor :icon_whis bnce virusle lexin ilgisini ogrendi ama baska bisey var mı bnde merak ediyorum.
Bıçak alelade bir bıçak değil dikkatinizi çekerim. Lex süper güçlere sahip oldu ve resme bakılırsa Clark ın elindeki bıçak da Krypton dan öyle olmasa bile özel bişeye benziyor.
angel-us haklı, lex'te clark ile aynı güçlere sahip olucak sanırım, fragmanda lionel artık seninle aynı güçlere sahip diodu... bıçakta özel bi bıçak olsa gerek...
bu arada çok büyük bi ihtimal zod, lex'in bedenine giricek dünyaya gelebilmek için... lex'in bedenini kullanıcak yani galiba...
arkadaslar ben biraz araştirmayla birkaç arkadaşta 5 sezon(5*20. bölüm) tamamini buldum.hemde dvd olarak.fiyatida 35 ytl olarak söyledi arkadaş.bekleyemecek olan varsa biraz arştirmayla hemen bulabilirler.bu arada sanirim 6.sezon final olacakmiş dediklerine göre.
birde smen in nasi öldükten sonra nasi canlandiğini öğrendim:
süperman ölüyor ve sonra nasıl canlanıyor ?
doomsday-death of süpermen serisinde ölüyor. :icon_ange
babası(jonathan kent) kalp krizi geçirip ölüyor ve ruhu limbo'ya(cennet ile cehennem arasında bir yer) gidiyor burada superman'in ruhu ile karşılaşıyor ona dünyada işinin bitmediğini insanların ona ihtiyacı olduğunu söylüyor superman'i tekrar dünya'ya dönmeye ikna ediyor ve bunun üzerine ruhu dünyaya dönüyor.yalnızlık kalesindeki robotlar da superman'in cesedi çalıp yaşam makinesine koyuyorlar ve onu yeniden hayata döndürüyorlar.
bu bölümle alakasiz ama smen ile ilgili bi paylaşim olsun dedim.
zod is coming. 5x21 de goruldugu gibi milton fine nin yaptırdıgı virus lexi birazcık deistirdi tam olarak ne oldgunu bilmiyoruz doktokrlar birsey bulamadı lexin ustunde fakat elini kestigi veya yara aldıgı zaman cok hızlı iyilestigini gorduk(1sn içinde iylesiyor).Lionel kahin oldugundan beri cok farklı gucler kazandı.Ve bir Kripton Kahini oldugu için Milton Fine i cok kolaylıkla yok edebiliyor ama onemli olan clone lerini değil orjnalini yok etmesi.Ve 5x21 de Lionel Zod in Gelicegini goruyor.5x22 de Clark Zod u serbest bırakması için tehtid edilecek ve Zod u serbest bırakmak zorunda kalıcak ve sezon biticek gibi gorunuyor.
arkadaşlar o clarkın elinde tutacagı bıcagın ne olduguna gelince sezon 3 de naman efsanesine gore seaget i olduren bıcak budur bu bıcagı tutan kisi 10 adam gucune sahip olup gozlerinden alevler cıkartabiliyor vs yani clarkın guclerine sahip oluor zod gelince efsaneye gore clarkın bu bıcakla zodu ( efsaneye gore seaget i) yok etmesi lazım ki bu bıcak lex dokununca yok olmustu geri nasıl geliyor bilmiyorum.
ben de ne zaman spoiler yazılacak diyrordum :icon_ange
doomsday *bıçak* hakkında verdiğin bilgi için çok teşekkürler...
rolling videolar için de teşekkürler.
bu arada sezon finali yapılmadı mı?
Sezon finali 11 mayıs Sudem, bugün yani :)
Sezon finali 11 mayıs Sudem, bugün yani :)
evet yazdıktan sonra ben de baktım bug |