Tüm Versiyonu Göster : Smallville - Spoiler

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6

rolling
12-05-06, 11:46
lex, tabiiki ölmeyecek... bu arada ben nedense lanaya üzülmüyorum artık... ve özellikle chloenin clarkı öpmesine acayip sevindim... chloei de mutlu olsun artık yaa... dizide mutlu olmayı en çok hakeden chloe bence... artık lanadan falan umudum kalmadı zaten;bu bölümdeki clark ile konuşmasından dolayı...acaba yeni sezonda clark-chloe mi izlicez ki??? clark-chloe, lex-lana ya karşı... :icon_evil :icon_evil :icon_roll

sudem
12-05-06, 11:56
chole i en başından beri seviyorum ben..o da insan ve kusursuz değil.meraklı ve bu işi dedikodu halinde değil profesyonel olarak aypıtı hep en sonunda en çok istediği yerde daily planette çalışıyor.clarka hiç ihanet etmedi.onu hep sevdi her zaman çok iyi bir dost oldu.clarkın sırrını biliyor ve bunu hiç kullanmadı.bence de chole,clarkı hak ediyor.ama lois potansiyelini de unutmamak gerekiyor

bu arada anaxagor nickli üyemiz SUPERMAN RETURNS başlığına bunu yazmış aynen alıntı yaptım.gerçekten de fragmanı gösterdiler mi?rolling detay bekliyorum senden :icon_ange

Smallville adlı dizinin Amerika'da yayınlanan 5. sezon finalinde Superman Returns filminin TV reklamı da yer aldı. Sinema fragmanında yer almayan birkaç görüntüyü de içeren 35 saniyelik reklamı indirmek için TIKLAYIN! (http://www.hemenpaylas.com/download/697741/SupermanReturns_TVSpot1.wmv.html)

rolling
12-05-06, 12:27
ben abd tv sinden izlemiyorum ki, internetten indiriyorum bende... o yüzden reklamlar yok yani bende... :img-huh: :blush: ama göstermişlerdir, doorudur, olabilir tabi, nie olmasın... şimdi izledim de fragmanı, sinema fragmanından bi kaç farklı sahne konmuş...
chloe hakkındaki görüşlerine de kelimesi kelimesine katılıyorum... ne lana, ne lois ne de başka biri clark'ı chloe kadar haketmiyor... birazdan da chloe-clark öpüşmesini imzama taşıcam inşallah müsait olursam... :icon_ange

oumax
13-05-06, 22:24
sizin gibi izlemedim 5.sezon finalini ama ben tahmin yürütmek istiyorum: anlattiğiniz olaylardan esinlenerek tabiki clark mutlaka kurtulacaktir! :icon_idea
ve bence artik yeni sezonda clarki uçurmaya başlayacaklardır yani o gemiden kurtulup dünyaya dönmek ve ucaktakileri kurtarmak için!(tabi belki smen returnden etkilenmiş olabilirler fargmanlarini izledim ordada smen ucaktaki loisi kurtarmaya çalişiyordu) ve clarkda bir kez daha ucarak ucaği kurtaracaktir. yani ucan bi clark izleyebiliriz die düşünüyorum.

rolling
13-05-06, 23:18
:icon_ange aslında clark'ın uçtuğunu daha önce de gördük. örnek: 4.sezon ilk bölüm, 5.sezon 3.bölüm nükleer bombayı durdururken, 5.sezon 12.bölüm lanaya sırrını sölerken... yani 6.sezonda clark uçarsa bu ilk olmıcak... ama tabi şimdiye kadar clark ın uçmaları hep azdı, belki yeni sezonda hızlı koşması yerine artık uçmayı kullanır. ama artık zamanı da geldi yani, yeter artık yaw kesin artık şu adamın ayaklarını yerden, superman o... yakışmıyo her yere koşarak gitmek...

oumax
14-05-06, 13:20
evet rolling haklisin artik clark uçmali dimi! valla bende heryere koşarak gitmesinden sıkıldım izlediğim bölümlerde.artik zaten uçtuğunu herkes biliyor sanirim dizide.ama yapimcilar neden ucurmamakta ısrar ediyorlar acaba?aklima gelmişken her bölümde ayni tarz giyinmeye başladi galiba clark, mavi tshırt-kırmızı bi kaban gibi:yani kostümünün renklerini giyiyor.
yeni sezonu(6.sezon) ne zaman başlatacaklar bilginiz varmi?

rolling
14-05-06, 13:29
uçurmamalarının sebebi şey olabilir. mesela sokakta yürüyen bi insan tepeden birinin uçarak geçtiğini görünce şaşırır dimi ve de bu sayede clarkın kimliği açığa çıkabilir... gerçi clark çok hızlı uçarsa anlamayabilrlerde, koştuğunda olduğu gibi; nese öle bi tahmin işte....
clark'ın kıyafetleri benimde baya bi zamandır dikkatimi çekioyr. hep kırmızı mont, içine mavi t-shirt... kokmuyo mu yaw hep aynı şey... :D
6.sezon muhtemeln artık eylülde fln başlar... yani daha 4 ay var... :(

AsColdAsIce
14-05-06, 17:32
Aslında bizim orda gordugumuz ucma olarak nitelemediler sıcramasıyla ilgiliydi..Heralde yapımcılar ucmayı daha detaylı isleyeceklerdir..Cunku ona benzer sahneler cok yasandı gecenlerde Türkiyede yaınlananda bolumdede Clark iki bina arasını havadan gecti tabii fuze yakalamayla karsılastırılmaz ama temelda aynı ...Supermanin bir diger ozelligide super nefesi ama hala onuda goremedik her sezon bi gucu acıga cıkıo diye dusunsek daha 2 sezonu var dizinin.:)
Son bolume gelince artık lana ile clarkın ayrıldıgına sevinecek duruma geldim lana iyice sinir bozucu bir hal almaya basladı..Bundan sonra butun destek chloeye:)

sudem
14-05-06, 22:24
clark en güzel 4.sezon 1.bölümde uçtu bence :)
superman in kulakları da çok iyi duyar bunu da 3.sezonda yapabiliyor.
galiba hala nefesi ile ilgili yeteneğini göstermediler.
rolling chole nin clarkı öptüğü sahne ile alakalı bir imza gördüm çok güzeldi :) evet hep destek tam destek chole ye...
bu arada şunu fark ettim.lex in de clark ın da sevdiği insanlar öldü ya da ölüyor ya da onlara kötü bir şeyler oluyor.yani ikisi de bir bakıma yalnız,çaresiz.,üzgün.ama biri kötü bir iyi.yani burada kararlar devreye giriyor.bizim kötü yola sapmamıza neden olan çevremiz değil önce kendimiz.
diyeceksiniz yenimi anladın diye ama aslında daha önceden anlamıştım ama sadece lex tarafaından bakıyordum olaya. :icon_ange
bir de bu luthor malikanesi nasıl bir şey ya.her önüne gelen içeriye girebiliyor.hadi girdi diyelim biri de gelip lexe söylemiyor.misafiriniz var diye.
en basit örnek;lex ve lana öpüşüyorlar,clark kapının orda onlara bakıyor sonra çekip gidiyor hadi gelişini öğrenmedi gidişinden niye haberi yok :icon_whis

rolling
14-05-06, 22:51
vallaa şu anda bende bi gif yapıyorum son böümden... :D
ben ki en kuvvetli clark-lana isteyenlerden biriydim ama oturmuş clark-chloe öpüşmesinin resmini yapıorum, ala alaaa... :blush: olsun chloe hakediyo ama...
lex malikanesine clark'tan daha rahat girebilecek kimse varmı? bence yok, adam hızlı kardeşim kimse göremiyo tabi... :img-icecr
uçma olayı da hakkaten sıktılar ama uçursunlar artık... yabancı forumlarda da bu konu çok fazla dönüyor, nie uçmuo bu adam artık die... :icon_whis
kötü yola sapmada da bence çevrenin de çok etkisi var. lex babasını örnek aldı yıllarca, tamam bi ara çabaladı fln ama noldu, yıllarca gözünü bürüyen yine para ve güç isteği lexi ne hale soktu veya sokacak. ama clark'a bak o kadar güç, vb sahibi ama ailesinden öğrendikleri sayesindde bambaşka bi yerde ve kafada. bi de şöle düşünün, bütün o meteor taşları sayesinde güçler kazanan insanlar hep güçlerini kötüye kullandılar... bence çevrenden edindiğin bilgiler ve tecrübeler senin kendi karar mekanizmanı doğrudan olarak etkiliyor...tamam yine de herşey bireyde bitiyo ama işte dediğim gibi çevrenin etkisi çok fazla... (bi konudan bu kadar mı sapılır yaw... :) )

AsColdAsIce
15-05-06, 12:43
Ama Lexinde cevresine bakmak lazım..Lexin bugune kadar sevdigi herkes ona ihanet etmis ve o da kimseye guvenmeden yasamayı ogrenmis.Dogal olarakta yaptıklarının sonucunda kotuluk dogmasını pek umursamıyor..Clarka bakıosunuz heran guzel bir ortamda..Asagı yukarı istedigi herseyi elde edebilior tabii manevi olarak..Ama bu hızla cevrelerindeki insanları kaybederlerse dizide kisi kalmayacak :icon_whis
Lexin malikanesi 5 sezondut bole pufur pufur :img-icecr herkes kafasına gore girio cıkıo..Hatta gecenlerde bi bolumde iceri kurt girmisti.. :img-huh:

sudem
16-05-06, 11:36
luthor malikanesi konusunda cidden mantık hatası var.
neyse...bu resim rollingin imzası :) oradaki sahneyi soracaktım sana rolling.hani o kırmızılı askılı hanım lanaymış ya.o sahneyi ve hangi bölüme ait olduğunu anlatır mısın?
http://images6.theimagehosting.com/finale.db3.gif

rolling
16-05-06, 11:44
hehehe... :)
ilahi sudem, sen beni güldürdün ya, allahta seni güldürsün emi... :icon_ange
o sahne şöle ki... final bölümünde...
lex i gösteriyo, koynunda lana var... sora lex bi anda gözlerini açıyo ve müthiş bi baş ağrısı, ayağa kalkıyo salonda dönmeye fln başlıo. lana hemen geliyo noluyo lex noluyo lex, nereye gidiyorsun die klasik laflarını geveliyo... sora lex arabasına atlayıp bi tarlaya gidiyo, başı hala şiddetli... orda da brainac lexi gemiye alıyo... bu kadar... :icon_ange

sudem
16-05-06, 11:53
lana lexin kucağında mı yatıyor..şok şok şok :)
spoiler öğrendiğimde hiçbir şeye yanmıyorum sadece kaç sezon lana kednini clarkı lexi ve seyirciyi kandırmış ya ona yanıyorum :icon_evil
clark da hala lana lana diye koştursun. :hıh
bilgi için teşekkürler.ARES te hala vessel bölümünü bulamıyorum bir ara paylaşıma açarlar umarım :)

Angel-us-
16-05-06, 14:12
Ares ölü artık bi işe yaramaz. Limewire i kullan en hızlısı, nadir bulunan şeyler için de Emule yi öneririm p2p alanında.
Az önce arattım da Limondan [Limewire] indirebilirsin Vessel i [avi formatında 347 mb] :)

Düzenleme: Sudem kanıma girdin ben de indiriyorum ve gördüğüm kadarıyla bu Lana denen şahsiyetten nefret etmek için çok sebep var!
Ayrıca ne Lex ne Clark tek karizma Brianiac :)

AsColdAsIce
16-05-06, 19:31
Clark hala neden Lananın pesinden kosuo onuda anlamıorum..1 ay içinde hayatımın askı dedigi birinden ayrılıp gidip baskasıyla beraber olan birine artık bisey denmez..tamam koruma icgudusude bi yere kadar madem bu kadar korumaya meraklıydın niye ayrıldın?ayrıldıgında ondan daha tehlikeli birinin yanına gitti :img-dirol

oumax
16-05-06, 20:46
evet bence tom'u 2007 yılında ucuracaklar hatta bununla ilgili baya bi forum araştirdim ve sanirim kostümüde giydireceklermiş!tabi mükemmel ingilizcem olmamasina ragmen bu konuyu cok işlemişler.

sudem
16-05-06, 20:53
Angel-us- lütfen ARESe laf etmeyelim :) ben baya bir yararlanıyorum ondan sadece bir iki hafta geç oluyor bu.o kadarcıktan bir şey olmaz. :)
clark ı çok güzel uçuruyorlar bence.eskiden neydi öyle kollar havada ki şimdiki filmde de superman öyle yine galiba ama smallville de clark çok karizmatik uçuyor.teknolojinin nimetlerinden güzel yararlanmışlar :icon_whis

oumax
16-05-06, 21:25
Clark ı çok güzel uçuruyorlar bence.eskiden neydi öyle kollar havada ki şimdiki filmde de superman öyle yine galiba ama smallville de clark çok karizmatik uçuyor.teknolojinin nimetlerinden güzel yararlanmışlar :icon_whis

ne zaman nasi ucuyor biraz daha spoiler lütfen Sudem! tabi biz senin gibi 5 sezonda değiliz sagolsun cnbce bizi hala 2 sezonla avutuyor :icon_mad:

sudem
16-05-06, 21:50
oumax videolar bölümünde clarkın uçtuğu sahnenin videosu var.spoilerlik bir şey de yok yani gönül rahatlılığıyla izleyebilirsin :)

Angel-us-
17-05-06, 00:38
Limewire kullan Sudem :img-dirol
Vessel i izledim harbiden herşey birbirine karıştı. Clark, Lex i öldüreceğine [ki büyük fırsattı] Fine ı öldürdü ve Zod Lex in bedeninde geldi hadi hayırlı olsun.
Yani Clark helal olsun, hadi öldüremedin onu herşey ortadayken Lana ya sırrını niye anlatmadın? Ya bu çocuktan Superman falan olmaz çok saf bu arkadaş..
Zod bile Lana ya aşık oldu sanırım, direk dudaklarına yapıştığına göre :D
Lana-Zod aşkı da efsane olur hani :icon_whis

rolling
17-05-06, 10:39
lana-zod hehehe... bi o kalmıştı zaten lananın sırnaşmadığı... :img-huh:
olsun olsun o da olsun, zod lanaya karşı dürüstse lana hemen atar onun kollarına kendini...

Angel-us-
17-05-06, 13:04
olsun olsun o da olsun, zod lanaya karşı dürüstse lana hemen atar onun kollarına kendini...
Aynen hocam :D
Bu vakitten sonra Clark-Lana olmaz bi daha. Açıkçası Clark bir kız arkadaşı kaldıracak olgunlukta da değil şu durumda. Ama illa birisi olacaksa Chloe olur.

oumax
17-05-06, 13:11
oumax videolar bölümünde clarkın uçtuğu sahnenin videosu var.spoilerlik bir şey de yok yani gönül rahatlılığıyla izleyebilirsin :)

Sudem bu bahsettiğin video nerde acep :img-help: muzik&video başliği altindami? birde ya su müzik ve videolari ayri başliklarda toplasak aramaktan gina geldi valla! işte sezon-bölüm bilmem kaç die?bi zahmet :img-dirol

son bi not: yeni mesajlari ilk gösterecek formatta bi ayar yapin bence!yeni mesaj en son sayfada görünüyor.ilginize.

sudem
18-05-06, 09:48
http://**********.de/files/14698752/smallville4openwoutmack_0001.wmv.html

oumax clark ın uçtuğu sahne bu linkte.
video ve müzik dizi ayrı başlık açılır ama videolar akarışık her sezondan var.
diğer sorununu anlayamadım yani bende herhangi bir sorun yok msjlar konusunda.istersen site ile ilgili problemlere yaz...

lana ile zod :img-haha:
yani vessel de zod,lanayı öpüyor aman yazık lanaya acıdım birden..ben leximi istiyorum :icon_cry:
ben dün indirmeye başladım vesseli 2-3 gün içinde içinde iner artık izlerim :img-nyam:

oumax
18-05-06, 12:25
evet sudem aradiğim siteyi videolar bölümünde buldum:img-polic
ve o uçma sahnelerinide gördüm gerçekten roketi durdurma sahnesi inanilmazdi tamda süpermen filmlerindeki gibi olmuş.ve gerçekten teknolojinin nimetlerinden fazlasiyla yararlanmişlar.
diğer bahsettiğim konu söyle diyorumki hani başliği açtiğimizda yeni mesajlar son sayflara dogru oluyorya onu terse cevirip yeni mesajlar ilk görünen sayfada olsun yani sondan başa dogru okunsun mesajlar diorum.umarim anlatabilmişimdir.:fighting2

Angel-us-
21-05-06, 22:23
4. sezonu izlemiş arkadaşlara bi sorum olacak: 4. sezon 21 ve 22. bölüm resimlerinde Jason ın habire birilerine silah doğrultur halde resimleri var. Bu karakter ölüyor mu, ölüyorsa kim öldürüyor veya nasıl gidiyor diziden?

rolling
22-05-06, 12:58
sezon finali ve gelcek sezon olacaklarla ilgili dizinin yapımcısıyla yapılan röportajda yapımcının değindiği bazı önemli noktalar...
-gelecek sezonda ne olacağını şimdiden biliyoruz. hatta 6.sezon finalinin nasıl olacağı bile belli...
-lana-lex ilişkisi 6.sezonda baya bi malzeme vericek...
-lex ölmicek... (vallaa mı??)
-krypton ile ilgili daha detaylı bilgiler öğrenicez yeni sezonda...
-sezon finalindeki clark-chloe öpüşmesi ortada bulunan potansiyeli göstermek içindi. yani önümüzdeki sezonda böle bir olasılık var. ama chloe ye yeni bir erkek arkadaş konusu da çok kuvvetli bi olasılık...
-6.sezonun genel teması lex'in yükselişi olacak.kesinlikle daha acımasız bir lex izliceksiniz. bazı iyi karakterlerin kötüleşmesi; lana,martha... martha lionel arasında neler olacak? son olarak da, clark "phantom zone" (clarkın hapsolduğu garip altıgen) dan döndüğü zaman clark'a neler olmuş veya olacak? 6.sezon bu tarz konular işlenicek yani temel olarak...

Angel-us-
22-05-06, 14:34
Yeni sezona en az 4 ay var arayı kapatabilirim demek ki :)
Bu sabah 100. bölümü izledim feciydi ya, nasıl başladı nasıl bitti. "-Yes Clark, i'll marry you" dedi Lana [ne kadar güzeldi o sahnede] ama Lex ...sı yüzünden kız öldü! Clark geriye döndüğünde keşke Lois in ölmesine izin verseydi, babasından değerli değildi ya! Biraz saçmaladım sanki :D

Sorumu bir daha sorayım; Jason diziden nasıl gidiyor, ölüyor mu?

rolling
22-05-06, 15:46
kimin öleceğine clark karar veremior ki yalnız lois ölsün... :img-nyam:
jason'ı lionel vurdu yanlış hatırlamıyorsam ve de uçurumdan aşağı yuvarlandı... heralde ölmüştür, daha sora da bi daha çıkmadı şu ana kadar...

Angel-us-
22-05-06, 16:01
Ya hani yerde gördü ya Lois i, anladı elektrik çarpacak bıraksaydı orada işte :D
100. bölüm çok kötü ya, bi değişiklik nelere maloldu Clark a... Lana belki ölmedi ama babası öldü ve Lana yı da sonsuza dek kaybetti. Üstelik Lex girdi araya!
Çok kötü be böyle süperlik olmaz olsun abi :)

sudem
22-05-06, 19:45
ne kadar değişik bilgiler vermişler..
hele ki bazı karakterlin kötü olması durumu :img-sorry
jason tam lexe clarkı anlatıyordu ki lionel jasonı vurdu o da uçurumdan açağı uçtu :) öldü...
ben de bir güzel vesseli indirmiştim ama pc den silindi..şimdi tekrar uğşarıyorum :(

Angel-us-
22-05-06, 20:13
Yabancı bi forumda Zod nasıl defedilecek konusu vardı da baktım çoğu yorum Jor-El in, Lion-El in bedenine girip onu yeneceği gibi şeyler vardı yazıyım dedim. Çoğu kişi Kal-El ile Lion-El işbirliği olacak diyorlar bakalım hayırlısı :)
Bir de şey var, tabi söylenti bu da; Lana Reckoning bölümünün ilk yarısındaki [Hani Clark sırrını söyledi ve evlenme teklif etti lana da kabul etti] olayları öğrenebilir deniyor ki bu Clana için iyi bi durum :)

sudem
22-05-06, 20:18
Yabancı bi forumda Zod nasıl defedilecek konusu vardı da baktım çoğu yorum Jor-El in, Lion-El in bedenine girip onu yeneceği gibi şeyler vardı yazıyım dedim. Çoğu kişi Kal-El ile Lion-El işbirliği olacak diyorlar bakalım hayırlısı :)
şuan ne kadar güldüğümü anlatamam..Jor-El---Lion-El :img-hyste
işbirliği mantıklı ki zaten başka türlü olamaz..ama ben şuan ciddi bir şey düşünemiyorum sadece gülüyorum :img-hyste

michelle
22-05-06, 20:22
Bundan bir iki gece önce dayanamadım ve bütün spoiler başlığı hatmettim...Neler olacağını bilmek iyi olmuyor ama bu sefer merakıma yenildim malesef ama okuduğum şeylerden hiçde memnun olmadım...Lana beni çok büyük bir hayalkırıklığına uğrattı,daldan dala konması bir yana Lex ve Clark arasında ki ilişkiyi bildiği halde böyle birşey yapması onun çok basit biri olduğunu gösteriyor,hayır yani Lex'in aşkından yansa kavrulsa anlarım ama okuduklarımdan çıkardığım şey böyle birşeyin söz konusu olmadığı...Lana derinliği olmayan bir kız ve yaşadığı ilişkileride bunu özelliğini çok güzel yansıtıyor...

Ama şunuda söylemeden edemeyeceğim Clark Lana ilişkisinin bu hale gelmesinde en büyük hata görünüşe bakılırsa Clark'ın...Tamam Lana duygusal ve kırılgan bir insan olabilir ama yinede bazı gerçekleri kaldıracak kadar özgüveni gelişmiştir sanırım...
Clark sırrını anlatıp seçimi Lana'ya bırakmalıydı...Lana belki o zaman bu hale gelmezdi...

sudem
22-05-06, 20:30
michelle, bunun yapacağını biliyordum :)
evet laanyı ben de sevmiyorum ama ben onun yerinde olsam daha ilk sezonda lex ile birlikteydim hatta lise biter bitmez evlenmiştim:img-icecr
ama clark ona anlattı ve hatta lana kabullendi ve evlenme kararı aldılar.
ama lana kaza geçirdi öldü jorel eğer clark ona sırrını anlatmazsa zamanı geri çevireceğini söyledi.ve clark sırf laanya zarar gelmesin dye laya hiçbir şey anlatmadı.
lana zaten sevgiye aç bir insan ve lex ona çok iyi davranıyor ve her şeyini anlatıyor..o da ne yapsın bu karizmanın karşından daha dayanamadı :) lex sonra bir güzellik daha yapıp ona kendi yeteğini de gösterdi lana öldü bitti :) ama finalde lana ne lexin oldu ne de clarkın..:img-haha:

Angel-us-
22-05-06, 20:52
Bişey dikkatinizi çekti mi, Lananın 5. sezonda güzelliğinden pek bi eser kalmamış sanki.. 1. ve 2. sezon bölümleri ile 5. sezondaki haline bir bakın gerçekten öyle..
Lion-El de karizma bi isim oldu ya aslında aslanlı maslanlı :D
Ayrıca Michelle adminimize 100. bölümü [Reckoning] izlemesini tavsiye ediyorum orada sorularının cevabını bulacak çünkü Clark, Lana ya sırrını açıklıyor ve ne kadar mutlu bir çift olabileceklerini görüyoruz :)

sudem
22-05-06, 20:59
ben de LEXMAS ı tavsiye ederim o zaman :hıh lana ve lex ne kadar da güzel bir çiftti halbuki :icon_cry:
ama zod, lanayı kaptı :img-haha:

rolling
22-05-06, 21:12
angel-us kesinlikle sana katılıyorum, lananın ilk 2-3 sezonki güsellğinden hakkaten eser kalmadı... çok ağır makyajlar yapııo, o kusursuz güzellikteki yüzü böle bi garip oldu bu sene. makyaj ekibinin bi hatasımıdır ben anlamam ama, bilmiorum belki doğal yüzü de bozulmuştur... şahsen üzülüyorum yani... :img-sorry ama mesela günlük hayattaki fotoları gayet normal yani makyajında bi sorun var sanırsam....

michelle
22-05-06, 21:37
Tamda dünkü bölümü izlerken bu dediğini düşünmüştüm Rolling...Aslında Lana hep ağır makyaj yapıyor,özelliklede rujunu çok koyu sürüyorlar...Chole'yi biraz örnek alsa iyi olacak nede olsa aynı evde yaşıyorlar,yani en azından şimdilik böyle...:img-kiss: :img-kiss:

sudem
22-05-06, 21:43
chole ile lana hala aynı yerde yaşıyor..aynı odada..üni de oda arkadaşılar..
ve bence chole hala güzel hatta daha da güzel..tam işkadını oldu :)
lana 4.sezonda cadı olduktan sonra iyice bozdu çünkü 3.sezonda yine de güzel..

michelle
22-05-06, 21:50
chole ile lana hala aynı yerde yaşıyor..aynı odada..üni de oda arkadaşılar..
ve bence chole hala güzel hatta daha da güzel..tam işkadını oldu :)
lana 4.sezonda cadı olduktan sonra iyice bozdu çünkü 3.sezonda yine de güzel..

Hadi yaa,Chole'de iyi dayanmış yani Lana'ya...Bende daha gelecek bölümleri izlemeden Lana düşmanı olup çıktım...:img-grin2
Bu gidişle Louis Clark diyecem bende başka çare yok...:img-kiss:

sezinti
22-05-06, 21:52
sevgili sudem.

geçtiğimiz günlerde bir kanalda, Smallville'nin bir bölümünü izledim. Lex'e Gömlek giydirmişlerdi. Hastanede Lionel'in Lex'e baktığı bir kare vardı. Bu sahne ile ilgili resimler varsa ekleyebilirmisin. Lex bu bölümde clark'ın gücünü görmüştü.

Lex'in hallerine bazen gülüyorum bazen de çok üzülüyorum. Smallville dizisinde iki karakteri daha çok seviyorum Chloe ve Lex
Lex, nede olsa sevgiyi arayan birisi. 2. sezonda, bu hafta, lex'in clarka babaları üzerine yaptığı yorum muhteşemdi

sudem
22-05-06, 22:03
sezinti ekliyorum dediğin bölümü.dizinin 3.sezonu RTL de yayınlanıyor..RTL ile ciddi bir maceram var..pek sevmem kendisini ama smallville hatrına izliyorum :)

http://img353.imageshack.us/img353/5140/cap2668pi.th.jpg (http://img353.imageshack.us/my.php?image=cap2668pi.jpg)http://img511.imageshack.us/img511/2831/cap2703pf.th.jpg (http://img511.imageshack.us/my.php?image=cap2703pf.jpg)

ben bu hafta izleyemedim diziyi :icon_cry:

Angel-us-
22-05-06, 22:21
Ya açıkçası Chloe bence gıcık bir tip. Yüz ifadeleri gülmesi falan batıyo bana. Lois sevimli mesela ama Chloe sanki yapay bi gülüş var yüzünde ne biliyim..
Ayrıca Clark, Chloe ye anlattıklarının yarısını Lana ya anlatsa sorun kalmazdı ortada..
Ya ben bu Reckoning de çok etkilenmişim harbiden...

rolling
22-05-06, 23:46
michelle, bence lananın rujunu deilde, alnına ve yanaklarına fln sürdükleri şeyleri (ne diosunuz onlara bilmiyorum :) ) biraz fazla kaçırıyolar... kızın güzelim suratı resmen boyanmış surata dönüyor...
angel-us bak bu sefer sana katılmıorum, aksine chloe bana çok sempatik geliyor...bişiyi batmıyor bana...
aslında bu aralar bana batan başka bişiyler var... geçmiş bölümlerde fln lex-clark konuşmalrında lex böle anlatıyo anlatıyo bişiyler, söz sıraası clark'a geçio, clark 2 kelimelik bi soru soruyo, garibim lex tekrar başlıo anlatmaya 5 dakka konuşuyo konuşuyo, clark yine 2 kelimelik bişiy soruyo, lex yine başlıo dakikalaraca anlatmaya...
bilmiyorum dikkatiniz çekti mi??? benim de dikkatimi çekmemişti bu ama yapılan bi talk show'da izlemiştim, hatta buraya da koymuştum onu; "abc backstage" die bişiydi. tom ve michael bundan bahsediyordu ve ben bunu izleyince özellikle dikkat ettim ve hakkaten öleymiş... :D ve de şu an ne zaman öle bi konuşma geçse böle bi garip oluyorum, batıyo resmen... :img-haha:

rolling
23-05-06, 00:31
yapımcıyla yapılan röportajdan bi kaç şey daha...
-eğer bi sorun çıkmazsa 7. sezonuda görücez...zaten oyuncular 7 sezon için imza atmışlar...
-dizinin sonu nasıl biter die sormuşlar???
cevap: "kötü bitecek... bu bir trajedi... clark, lana ile bitmicek... lex ile ölümcül düşman haline gelicekler... nasıl ii mi???" demiş yapımcı alfred gough...

Başar
23-05-06, 09:38
Ben Clark ve Lana ile bitmesini istemiyorum.Şöyle Clark & Lois ile bitse ne seviririm ya..Lex'i zaten biliyoruz..Sageeth o.Düşman olan dost.
Bu arada 7. sezon olacaksa bence bu 8-9 birde sinema filmi ile biter.Sinema filmini çok istiyorum, yanlız bu kadro ile..

Angel-us-
23-05-06, 10:50
michelle, bence lananın rujunu deilde, alnına ve yanaklarına fln sürdükleri şeyleri (ne diosunuz onlara bilmiyorum :) ) biraz fazla kaçırıyolar... kızın güzelim suratı resmen boyanmış surata dönüyor...

Evet tam bunu diyorum ben de hocam, sanırım "allık" diyolar o şeye ya da neyse işte adı. Ya kızın saf bir güzelliği var sen niye bozuyorsun ki o güzelliği değil mi :fighting2

7 sezona uzayacağını duymuştum ben de, o zaman Clark-Lana olayını Angel-Buffy gibi yapsınlar ya da Lana ölsün işte kardeşim Clark ı severken. İzleyicilere kaç sezon Clark-Lana gösterdiniz bölümlerin çoğunun konusu Lana üzerine kurulu, dediğim iki seçenek gibi bişey olmassa seyirciye haksızlık olur bu..

Bir de Clark annesi ve Lois in içinde olduğu uçağı nasıl kurtaracak çünkü az zamanı kaldı..

rolling
23-05-06, 11:41
bilmiyorum onları clark mı kurtarır. bence onlar 3.sezonda lexin kurtulduğu gibi kendi çabalarıyla veya şans eseri fln kurtulcaklar. çünkü clark yetişemez heralde, hem daha haberi bile yok... önce kendini kurtarcak, sora smallville'e gitcek, olanları öğrencek, uçağa yetişcek fln ohooo... superlik de bi yere kadar artık yani...
clark-lana için de fazla umutlanma derim ben... :mad72:

Angel-us-
23-05-06, 15:58
Hocam bundan sonra Clana hiç olmasa bile, 100. bölümde herşeyi gördük anladık :)

Ayrıca, dizide Jor-El in seslendiren Terrence amca Superman filminde General Zod u oynamış Ve Zod o zamanlar gerçekten büyük bir popülariteye ulaşmış arkadaşlar. "Kneel before Zod" de ünlü repliği :)

AsColdAsIce
23-05-06, 19:37
Ya artık bence clark lana iliskisi tekrar dusunulmemeli bile evet bende isterdim oyle bitmesini ama artık bunca seyden sonra imkansız gibi bana kalırsa..Yani artık clark lanaya nasıl guvenecek onu sevdigi konusunda yada ona gercekleri soyleme konusunda..Chloeye gayet mantıklı bi cozum olur bence kız 1.sezondan beri bugunlerin hayalini kuruyor...
Zaten su clark lexe hakettigi dersi verse hem sevdigi kız artık onunla devamlıda kotuluk yapmaya calısıyor..Valla sevinicem:img-lock:

sudem
23-05-06, 19:58
evet 7.sezon da oalcaksa ben de sinema filmi istiyorum :cheer:
ben diyorum size lana terk edecek metropolisi...ama clark ile chole arasında yine bir şey olmaz kesin..clark gidip ya yine absürd bir kız bulur ya da lois ile birlikte olur..olan chole ye olur.. :hıh bu senarsitlerin kastı var kıza...
sette,kristina makyaj yapan kişi büyük olasılık bayan ve onu kıskanıyor :fighting2
Angel-us- 100.bölüme taktı ben de lexmas a.. :)

AsColdAsIce
23-05-06, 20:22
Ya bi yanım gitsin istiyor.Ama eger lana da giderse de dizinin tadı bayagı bi kacacak.Cevirsinler 7.sezonu zaten supermanin cekimlerinin bitimine denk getiricekler buyuk olasılıkla..Ben bisi ogrendim Kristin Kreuk hayalinde oynamak istedigi rol bu dizi için Lana Luthor mus.Acaba bu bir spoiler sayılır mı?hayır artık spoilerda fazla yok ne bulsam bi içinde daha farklı seyler arıyorum:fighting2 :img-heh:

rolling
23-05-06, 20:35
ee malum dizi bitti, spoilerlar azaldı...
biraz önce oturdum, ilk sayfadan itibaren spoilerları okudum, ne kadar çok şey yazmışız yaw... :) duygulandım vallaa bi an... :D

Angel-us-
23-05-06, 20:42
Ya tamam Lana olamaz, belki de o yüzden kızı çirkinleştirdiler Clark sevmeyi bıraksın diye :P
O zaman Lois olsun zaten biliyorsunuz Kristin Kreuk [1982 30 Aralık] ile Allison Mack [1983] Tom Welling e [77 doğumlu] göre baya ufaklar :D
Erica Durance [1978] ile iyi olurlar yaşları da tutuyor gerçekte :)
Bu biraz şey gibi oldu, Angel-Buffy değil de Spike-Buffy gibi :) Buffy derken Lana yı kastettim diğerlerini siz anladınız zaten :)

Başar
24-05-06, 08:00
Arkadaşlar bu arada 6. Sezon bölümleri amerika'da yayınlanmaya başladı mı?Veya ne zaman gösterime girecek herhangi bir bilgisi olan var mı?

Angel-us-
24-05-06, 08:57
6. sezon bölümleri yeni sezonda tv ye verilir ki bu da Eylül veya Ekimi bulur.

nghn
24-05-06, 16:23
Tüm yazılanları okumadım ama Lana-Lex mi? Clark-Lana? mı soruları soruluyor.Birileri 509_Lexmas Birileri 512_Reckoning diyor. :)

Clark Lana'ya hep bir prenses gözüyle bakıyor sürekli koruma kollama çabasında.Heran kırılacak zarar görecek biriymiş gibi davranıyor.Lana ise kendi ayakları üzerinde durabileceğini sağlam bir karakter olduğunu ispatlama çabasında.Clark ve Lana bu konuda ayrılıyorlar.Bu noktada ise devreye Lex giriyor işte. 1.sezondan itibaren.İlerleyen zamanlarda da bu giderek artıyor.5.sezonda da bunun meyvasını görüyoruz.Ben tam bir Lex-Lana hayranıyım.Birlikte olmaları bence Clark-Lana'nın birlikte olmasından çok daha heyecanlı ve sürükleyici bir hikaye.

509_Lexmas'da Lex'in para ve gücü seçmesindeki tek sebep rüyasında Lana'yı kaybediyor oluşu.Bunları tutarak Lex'in değimiyle "herşeyi güvence altına alıp o şekilde tutabileceğini" düşünüyor.Çünkü Lional zamanın para ve gücü seçmemiş olmasını bu acıyı çekişine bağlıyor.Ve bölümün sonunda Lex para ve gücü seçiyor.

512_Reckoning'te Lana'nın ölümünde ise Lex sarhoş ve Lana'nın gerçekleri öğrenmeden Clark'ı kabul etmeyeceğini bildiği için Lana'dan olanları öğrenmek istiyor ama Lana ordan kaçıyor Lex arabayla peşinden giderken trafik kazası gerçekleşiyor.Clark ise olanları geri aldırtıyor.

Chole 4.sezon finalinden itibaren gerçekleri öğreniyor ama söz konusu Lana olduğundan Clark ona hiçbirşey açıklayamıyor.Onu koruma içgüdüsü deniliyor ama sadece bundan ibaret değil bana sorarsanız.Clark herkesi koruma içgüdüsüyle hareket ediyor.Lana bu noktada bir istisna değil.Clark Lana tüm gerçekleri söylüyor çünkü görüyor ki gün geçtikçe Lana'yı kaybediyor ve bu korkudan Lana'ya herşeyi anlatıyor.

Bence Martha bunun cevabını en güzel şekilde söylüyor Çünkü kalbin doğru kişinin o olmadığını söylüyor.

AsColdAsIce
24-05-06, 16:41
Zaten burdaki herkes clark oyle yada boyle louis ile birilkte olacagını biliyor.Ama bizim dedigimiz lana ile clarkın beraber olması..Sanırım atladıgın bi nokta var Lanayı korumak için clark surekli ondan uzak duruyor ve sırrını onunla paylasmıyordu..Zaten lananın son bolumde soyledigi bi cumle bunu cok iyi anlatıyor."sen bana hiçbir zaman guvenmedin,sana nasıl aşık olabildim" eger clark lanaya sırrını soyleseydi onunla olacaktı.Ama 100. bolumde boyle bir durumda neler olabilecegini gorduk..Bundan dolayı clark lanadan ayrıldı.Lana ne kadar istemese de..

nghn
24-05-06, 17:19
Evet 100.bölüme kadar bekledi sorunda burda.Lana'yı kaybetmek üzere olduğunu gördüğü için Lana'ya gerçekleri anlattı.Ve eğer olanları geri almasaydı Lana'nın ona sadık kalacağını da gördü.Eğer bunu daha önce yapmış olsaydı bunların hiçbiri olmazdı.Ayrıca benim fikrimClark'ın Lana'ya tüm olanları söylemsinde son zamanlarda Lex ve Lana'nın yakınlaşmalarıda etkili oldu.Çünkü bir önceki bölümde Lex ve Lana birbirlerinin hayatlarını kurtarmak adına kendi hayatlarını tehlikeye atmışlardı.Clark,Lex ve Lana'nın birbirleri için bu kadar önemli olduklarını o ana kadar görmek istemedi.

Final bölümde seninde alıntı yaptığın yerin biraz daha başı var muhakkak biliyorsundur

Lana:Lex bana sırrını söyledi ama bu ona olan duygularımı değiştirmedi.
Clark: Ona ne olduğu seni korkutmuyor.
Lana:Lex'i terketmeyeceğim.

Lana birlikte olduğu insana sadık kalan biri.Zaten bir ilişkide aradığıda bu.Bu yüzden gün geçtikçe sorunları arttı ve Clark onu kaybetmemek için herşeyi anlattı ama Lana kaza geçirdiği için tüm olanları geri aldı.

Angel-us-
24-05-06, 19:07
Öncelikle hoşgeldin.
Çok güzel anlatmışsın, açıkçası objektif olmak gerekirse hangi kıza sorarsan kendisine Lex in davrandığı gibi davranılmasını ister bence. Yani her zaman dürüst oldu kendisi hakkındaki şeylerde ilk Lana ya haber verdi Vessel de gördük bunu. Şu ana kadar bi yamuğu da yoktu esasında :)
Clark ise gizemli, tamam bi yere kadar güzel de insan gerçekleri bilmek ister.. Clark Lana yı seviyor ve Lana bunu başından beri biliyor, belki Lex in sevdiğini de biliyordu [Nicodemus u izleyenler hatırlayacaktır :) ] ama Clark bi çok kez Lana yı yüzüstü bıraktı, gerçekleri de açıklamadı.
100. bölümde senin dediğin gibi Clark anladı ki Lana uçup gidecek, anlatmaya karar verdi.. Ve evlenme teklif etti gayet güzel bir şekilde. Lana da güzelce kabul etti gerçekten herşey çok güzel gidiyordu. Sarhoş Lex yüzünden Lana öldü.. Sonra da zamanı geriye aldı ama bu sefer sırrını açıklamadı, olay da burada koptu zaten.. Açıklamadı da noldu, Lana yı kaybetti ve babası öldü!

Burada beni en çok etkileyen, sözde süper kahramanın acizliği oldu aslında...
Yani aslında ne kadar büyük bir fedakarlık yaptı ama karşısındaki bunu bilmiyor ve anlayamıyor ve en çok değer verdiği kişiyi kaybediyor...
Benim gibi biri bile bu kadar etkilendi düşün :)

Başar
24-05-06, 20:05
Zaten 4. Sezonda Alicia Clark'a söylememişmiydi."Ne olursa olsun seni hiç kimse anlayamaz ailen bile fakat ben seni anlayabilirim"..Ben Lois'i Clark'la görmek istiyorum.Filmde öyle oldu.Comicslerde öyle oldu.Bence SmallVille'dede öyle olmalı.Kaldı ki ben 4. sezon bölümlerinde Lois'e hayran kaldım bu kadar sempatiklik olur mu yaa.Lafını esirgemeyen,dürüst,güzel ve şirin daha ne olsun :) Eğer Lois olmazsa bile ben yine lanayı istemiyorum.Keşke Alicia ölmeseydi.Aslında Lana&Lex benimde hoşuma gidiyor.Clark Lananın karşısında iken veya onla birlikte iken çok ezik davranışlar sergiliyor.

AsColdAsIce
24-05-06, 20:34
Daha once dediysen ne kadar once olduguna baglı sonucta Clark guclerini kaybettikten sonra verildiginde kendine deger veren birini kaybedecegini biliyordu.Lanayı istedigi zaman elde edecegini biliyordu guclerini onunla paylasmasa bile ona yakın olması yeterdi lananın clark ile beraber olması için..Lananın sadakat anlayısı biraz farklı birlikte oldugu biri varken baska biriyle cok yakınlasabilio.Mesela ben hala lana nasıl lex ile beraber onu anlamıorum.Sadakati benim için soru işareti?Yanılmıosam 2 bolum sonra clarktan ayrıldıktan lex ile cıkmaya basladı..whitneydeyken clark,clarklayken lex tabii belki arada unuttuklarım vardır..:fighting2
Gucleri için ise lanaya zarar vermekten korkuyor ve ayrıca lananın bunu kabul edememesi soz konusu degil kabul ettigini gordu.

nghn
25-05-06, 01:19
Angel-us Teşekkür ederim hoşbulduk

Kimse Lana'nın bunu kabul etmeyeceğini söylemiyor ki.Kabul edeceğini ve ettiği zaman nasıl davranacağını Clark'a biliyoruz.Ona ve sırrına sadık kaldığını gördük.Ne kadar önce söylerse söylesin.Lana Clark'ın gizlediği birşeyleri olduğunun her zaman farkındaydı ve sabırla onun bunu kendisiyle paylaşmasını bekledi.Nedense Clark'sa bula bula Lex ve Lana'nın birbirleri için hayatlarını tehlikeye atmasını bekledi.511_Lockdown'da bunlar oldu 512_Reckoning'de Clark tüm gerçeği itiraf etti.Bunca zaman ona zarar vermekten korktu da biranda nasıl oldu da bu korkusunu yendi.Clark tek bir sebepten Lana'ya gerçekleri açıkladı çünkü Lana'yı Lex'e kaybetmekten korktu.İlişkileri sallantıdaydı Lex'le olan ilişkisinden rahatsız olup Lana'ya tüm gerçeği anlattı.

Lana ve Lex'in yakınlaşmaları 3.sezonla birlikte arasında yavaş yavaş gelişen ama sağlam bir ilişki ile başlıyor.(Aslında bence sezon 1.'deki Nicodemus bölümünden beri belli edilen bu ilişki herzaman içten içe işlendi.O bölümde Lana sadece birşeyler hissettiği erkeklere yöneldi.Lex'te bunlardan biriydi.Ayrıca Alfred Gough yakın bir zamanda yaptığı açıklama gibi Lana'nın Lex'e karşı herzaman hisleri vardı)

Clark ile ayrılıp 2 bölüm sonra nasıl Lex'le çıkmaya başladı dersen bence Lana'ya haksızlık olur.Clark ilişkiyi bitirdiği halde Lana Clark'ın yanından ayrılmadı.Babasının da ölmesi sebebiyle Clark'a destek olmaya çalıştı ama Clark açık bir dille Lana'yı reddetti.

520_Fade bölümünde Lana Clark'a gidip Lex'le birlikte olduklarını söylüyor.Clark Lana'yı uyarmaya çalışıyor.Lana ise;

Lana: Clark bu ilişki bitti.Bunun kararı verende sendin.

521_Oracle bölümünde ise
Lex'in Clark'la Oracle bir konuşmaları var.

Lex: Anlıyorum.Senin yerini alan kişiyi suçlamanın doğanın bir parçası olduğunu da biliyorum.Ama ben Lana'yı senden almadım.Sen onu kendi başına kaybettin.

ece1
25-05-06, 13:59
mrb arkadaslar.smallville dizisinin genis bi sekilde bu forumda yer almasına çok sevindim.cmt günleri tekrarını kaçırmadan izlemeye çalısırım.ama kafamın karıstığı bikaç sey var cnbce de yayınlanan kacıncı sezon kaçıncı bölüm?
ayrıca gelecek bölümleri siz nerden izliyorsunuz?ben yalnızca cnbcedeki bölümlerden takip edebiliyorum.son bisey.türkiyede bu dizi son bölümüne kadar yayınlacakmı bilginiz varmı.tamm çok uzattım:&
hoscakalın

AsColdAsIce
25-05-06, 15:59
oncelikle konunun heyecanıyla bn sana hosgeldin demeyi unuttum.Hosgeldin nghn.ben zaten ayrılmalarında lananın sucu var demedim ki 2 bolumde bu kadar asıkken nasıl olduda lexle beraber oldu dedim..madem clark ayrılmaktan korkuyordu neden lanayı bırakan o oldu?
benim fikrime gore ayrılmalarında clark lanayı yeterince sevmiyordu.Lana için ise durum biraz daha kolay lana eger karsısındaki insan ona karsı yeterince durust olursa ve deger verirse lanayla beraber olmak kolay..Tek istedigi sey ise kendisi gibi durust olması zaten clarkın farklı oldugunu biliyordu ve onun kendisi paylaması için elinden geleni yapıyordu arkadas oldukları zamanlarda..

Sende hosgeldin ece1..Yayınlanan bolum 2.sezonun 16 yada 17. bolumu yanılmıyorsam.Burdaki bircok kisi ya internetten indirip izliyor son bolumleri..en son bildigim kadarıyla 4.sezon rtl de pazar gunleri yayınlanıyor..dizinin bitmesi konusuna gelince sanırım reytingleri suan iyi ama kotuye giderse yayından kalkma ihtimali olabilir..olmaz umarım..bilgi umarım yeterli olmustur..tabii eklenecek seyler varsa unuttuklarımı eklersiniz.:img-weigh

nghn
25-05-06, 16:58
Hoşbulduk AsColdasIce geç olsun güç olmasın değil mi :)

Ece hoşgeldin

Belki de birbirlerini aslında o kadarda abartılı şekilde sevmediler.Birbirlerinin ilk aşkıydılar ama bu tek başına yeterli olmuyor.İlişkiyi devam ettirebilmek için fazlası gerekir bu da Clark ve Lana'da yok.
Clark ayrılmaktan korkmuyordu Lana'yı Lex'e kaptırmak üzere olduğunu anlayınca tabiri caiz ise pelerinin etekleri tutuştu :P Lana içinse Lex için zaten hep bastırılmış bir takım duygular vardı.Belki en başından beri ve bu sonunda patlama noktasına geldi ve Lana dayanamayıp Lex'i öptü.

Lana'nın dürüstlük konusunda Clark'a fazlasıyla kredi tanıdığını düşünüyorum. Ama bir yere kadar.Lana'ya bu noktada sonuna kadar katılıyorum.Lex sırf geminin kaybolduğunu söyleyemediği için Lana'dan defalarca özür diledi.Bir tarafta herşeyi sır küpü olan Clark diğer yanda herşeyi Lana ile paylaşan Lex.

Angel-us-
25-05-06, 18:21
Benim yorumum Lex de Clark da Lanayı çok seviyor şu daha çok seviyor diye ayrılmamalı bence.. Bir de ascoldasice- kusura bakma adını bilmiyorum- arkadaşın dediği gibi Lana her nesneye aşık olabiliyor ama en çok Clark a tolerans gösterdi sanırım :)

Dün gece Lexmas bölümünü de izledim. Gerçek şu ki iki erkek kahraman da Lana ile mutluğu tadamıyorlar Lana hep ölüyor istenmedik biçimde.. Lex in iyi olabilecek halini gördük ama o annesine de aldırmadan para ve güç ü seçti.
Clark ise aşkını kalbine gömdü ve Lana nın uğruna babasını kaybetti..
Bu saatten sonra ne Lexana ne de Clana istiyorum. Lana diziden ayrılmalı bi şekilde ölmeli ama ölmeden önce de Reckoning in ilk bölümünde yaşananları öğrenmeli bence :)

AsColdAsIce
25-05-06, 18:54
Hani simdi abartılı sekilde sevmek terimini clark için kullanamıyorum zaten her yaptıgı abartılı:fighting2 ama lexin ileride hangi yolu sececegi belli para ve gucu.Daha ilk sezonda gelecegi goren bi kadın onun geleceginde olumu gormustu yanılmıosam..
Problem orda Lana yakınında herkese ilgi duyabiliyor dedigim gibi dürüstlük yeter.eger yanında lex gibi bir adam varsa clark bu kadar dogaustu gucune ragmen karizmasının yarısına anca ulasıyorsa labaya beraber olması dogal..ben bu kadar cabuk olmasını beklmiyordum..
Benim merakım acaba lex ne kadar ciddi duygularında ve ne kadar dürüst? lex suan lananın zayıf yanı oldugunu biliyor ve clarkın degisik oldugunu da bliyor.belki lanayı kendi yanında tutup clarkın hata yapma riskini arttırmak istiyor.:img-artis bu yanlızca teori sebep degisebilir ama lexin samimi olması bana daha yakın gelen olasılık

nghn
25-05-06, 19:08
Benim fikrim Lex'in Lana'ya olan duygularında zerre kadar oyun yok.Bence Lex Lana'ya aşık.Hemde çok uzun süredir.Zaten bence bölümleri izledikçe buna sizde kanaat getireceksiniz.

Para ve gücü seçişindeki sebepse "Eğer bu 2 şeye sahip olursa herşeyi güvence altında alabilir" ki bundan bahsedilen şey Lana.

Angel-us-
25-05-06, 19:23
6 sezonda görücez, şu an Lana-Zod flörtü gündemde :D
Daha önceden de konuşmuştuk, eğer Zod Lana ya karşı dürüst olursa neden olmasın değil mi :)
5 sezondur Lex i aşırı karizmatik, Clark ı ise ezik habire laf yiyen birisi yaptı senaristler. Bunu değiştirmeleri gerek bence tamam Lex karizmatik olabilir ama bari Clark bu kadar ezik olmasın ya!

nghn
25-05-06, 19:29
Zod'un uzun süreli kalacağını ben pek sanmıyorum.Zod sonuçta Lex'in bedenini ele geçirdiği için Lex'in Lana'ya olan duygularını farketmiştir.Ve bu yüzden finalde Zod Lana'yı öptü bence.Lana'nın Zod'un Lex olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir.

Kimse Clark'a ezik olsun demiyor ki o da Lex gibi karizmatik dursun.Ses tonunu daha iyi kullansın vs... :D

Angel-us-
25-05-06, 20:13
Zod tabii ki kalmayacak ben Lana nın zihniyeti belirtmek için şaka yapmıştım :)
Zod u defetmek için Lion-El [ :D ] de işe karışacak gibi gözüküyor. Daha doğrusu Jor-El onun bedenini kullanacak diyorlar.
Ya baya uzun bi ara var, umarım oyuncular bu arada güzel projelerde çalışırlar..

rolling
25-05-06, 22:30
maşallah, clark'ta nası superman'se jor-el si hiç bişiy yapamıo artık... hakkaten iice ezikleştirdiler clark'ı... yakında jonathan'ın da pabucu dama atılcak, iice jor-el'e bağlancak bu gidişle clark... :mad72:
uzun ara (4 ay) da pek bi proje olacağını sanmıyorum, şu anda bi tek mr'nin post-production'ı yapılan 2 filmi var ama zannetmiyorum yazın gireceğini vizyona...

Başar
26-05-06, 09:14
Yeni çıkacak olan Superman Returns'de Brandon Ruth'un yerine Tom Welling oynasa idi daha güzel olurdu gerçi Brandon Ruth'un oyununu görmedik ama..Diğerlernin projelerini fazla takip etmiyorum sadece Erica Durance'ın ve Tom Welling haricinde :) Gerçi Tom'un bu aralar herhangi bir projesi yok ama Erica'nın The Butterfly Effect 2 de yani Kelebek Etkisi 2 de başrol oynayacağını söyliim :)
Tabi bende sıkı bi Lois hayranıyım ne olursa olsun :) Cidden SmallVille'de Lois'i çok güzel portrelemişler (şirin,güzel,espirili,tatlı,alaycı ve dürüst) 4. sezonda zaten bir bölümde şu an tam hatırlamıyorum ama sonlara doğruydu Crows'ların kutlamalarında Clark bi düzeneğin üstünde oturuyor Lois'de bi daireye nfl topu atarak onu suya düşürüyordu.Burdaki bakışmaları ve gülüşmeleri herşeyi özetliyor gibi ardından Chloe'un bi bakışı varki ikisine kesin bunlar evlenecekler gibi :) I love Clark & Lois :):)

ece1
26-05-06, 09:22
Sende hosgeldin ece1..Yayınlanan bolum 2.sezonun 16 yada 17. bolumu yanılmıyorsam.Burdaki bircok kisi ya internetten indirip izliyor son bolumleri..en son bildigim kadarıyla 4.sezon rtl de pazar gunleri yayınlanıyor..dizinin bitmesi konusuna gelince sanırım reytingleri suan iyi ama kotuye giderse yayından kalkma ihtimali olabilir..olmaz umarım..bilgi umarım yeterli olmustur..tabii eklenecek seyler varsa unuttuklarımı eklersiniz.:img-weigh
cvp için tşk
sanırım ben cnbc-e de yayınlanan bölümlerle idare edeceğim yayından kaldırılmadığı sürece.
sizin yazdıklarınızlada gelecek bölümler hakkında fikrim olacak:(

Angel-us-
26-05-06, 10:33
p2p programlarından 5. sezon tüm bölümleri [aslında tüm bölümleri bile bulabilirsin] rahatlıkla bulabilirsin. Bir bölüm 350 mb ve gayet kaliteli görüntü oluyor. Altyazı bulman da kolay yani..
Benim gibi limitli adsl varsa durum kötü tabii :)

DisCoNNecT
26-05-06, 21:12
bulunuo da p2p den ikinci sezonlar açılmıo ya indirdim olmadı

sudem
26-05-06, 21:30
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
bir gün gelmedim siteye neler yazılmış.
ben de sonuna kadar lexana cıyım :) ama çok kıskanıyorum.
lana ya bazen hak veriyorum.seven insan dürüst olmalı diye düşünüyor ama clark da uzaylı işte..korkuyor...zaten bir kere söyledi sonra kız öldü..
ama lex, lana ya hep iyi davrandı.onun düşüncelerini duygularını hep önemsedi.zaten lexe bir şeyler hissediyordu..en sonunda da bunu ortaya çıkardı.
ama lanaya dürüst ol gerisi kolay vallahi.hemen çözülüveriyor :hıh
cnbce neden diziyi yayından kaldırsın ki?kaldırmaz bu kadar ilgi varken :img-meeti
LEXANA

AsColdAsIce
26-05-06, 22:40
Bende artık clark lana aşkını istemiyorum.Lana bana sinir bozucu olarak gorunuyor artık.Ama sonunda diziyi nasıl baglıyacakları beni meraklandırıyor..
Bide su clark biraz guclerinin hakkını verip karizma olabilse.:img-meeti

rolling
26-05-06, 22:46
ooo, as cold as ice, sende vazgeçtin clanadan... kimse kalmadı heralde artık ortalarda ikisini isteyen... hey gidi heey, nerden nereye...

AsColdAsIce
26-05-06, 23:35
Aslında tam olarak vazgecmedim içimden hala ole bitmesi geliyor ben her zaman soyledim lex lana ilişkisi lananın duygusal bosluk yasamasından dolayı ve kısa surecegine inanıyorum.Ama tabii clar lana ilişkisi tekrar olsa bile eskisi gibi olur mu bu yuzden...Ama ben hala sıkı bir clanacıyım hala bunu savunmaya devam edebiliriz.:)

rolling
26-05-06, 23:47
vallaa ne yalan söliiim bende tekrar olsa gayet de mutlu olurum, ne gurur, ne başka bişiy... ama bu saatten sora senaristlerin öle bi fikri varsa işleri baya zor, izleyiciye bu olayı ikna edici bi şekilde aktarmaları gerek bence, öle kuru kuru olmaz...

nghn
27-05-06, 00:36
Yazarlar Lex Lana hikayesini çok derinden vermeye başladılar biraraya 3 sezonda getirdiler.o yüzden 3-5 bölümle bitireceklerini sanmıyorum.Bence gün geçtikçe Lana Lex'e daha da bağlanıyor.Yazarlar Lana'nın karanlık tarafa geçişinin süreceğine dair bilgiler verdiler.Bu da ancak Lex'le olur bence.

Hayatına giren herkesi kaybeden biri olarak Lana elbette bir güven sorunu yaşayacak çok normal.Bence bu noktada Lex'le birbirlerine çok benziyorlar.Aynı şey Lex içinde geçerli %100 güvendiği kim var yanında.Şuan için kimse.Ama Lana ile ilişkisi derinleştikçe ona güvenebileceğini görüyor.Aynı şekilde Lana'da Lex'in kendisine koşulsuz şartsız inandığına kanaat getiriyor.

Clark Lana ilişkisi bana çok yavan geliyor açıkçası.Clark gibi bir karakteri Loise-Chole tarzı bir karakter tamamlıyor bence.

rolling
27-05-06, 00:43
evet, lex-lana ilişkisinin yeni sezonda devam ediceğini yapımcılar sölediler... ne diim, mutlu olsunlar... :mad72:
clark'ı da lois le ne biliim pek istemiyorum, lana olmıcaksa chloe olsun, chloe hakedio artık mutlu olmayı, ama ona da yeni biri gündemdeymiş...
yeni sezonda bol bol malzeme var yani, bekleyip görelim... spoilerlar da yakında tekrar düşmeye başlar...

nghn
27-05-06, 00:57
evet, lex-lana ilişkisinin yeni sezonda devam ediceğini yapımcılar sölediler... ne diim, mutlu olsunlar...

Amin amin :)

Dizide Lex'in ve Clark'ın sonsuza kadar bağlarının kopmasında Lana rol alacak en azından ben öyle düşünüyorum.

Smallville'deki Loise bizim bildiğimiz Loise'den farklı.Şuanda Chole Loise'i bence daha çok yansıtıyor.O yüzden Chole ve Loise arasında henüz bir karar verebilmiş değilim

Başar
27-05-06, 10:26
Lois yavaş-yavaş gazeteciliğe adım atıyor.Chloe çok iyi bir dost ama bence Clark ile olamaz olmamalı da zaten.Ne zaman Lois,Clark,Martha üçlüsübir araya gelse ve Clark ile Lois'in konuşmasını daha doğrusu atışmasını seyretse sanki içerisinden bir şey geçiyor.Ne hikmetse Lois'in bunların yanına geldiği zamanlar hep Martha ve Clark'ın Martha'nın Clark'a birgün onun karşısına onu gerçekten seven ve birlikte olabileceği birini hatırlatması sırasında Lois orada oluyor.Ve sanki Martha bunu istiyor gibi Lois'i seviyor gibi duruyor ve Clark ile Lois'in birlikte olacağını düşünüyor gibi.Bilmiyorum ama bence Lois inanılmaz bir karakter güzelse düzel dürüstse dürüst şekerse şeker şakacı espiri hele Shelby(Clark'ın köpek dostu)'ye Clarky demesi varya beni bitiriyodu ne feci şekilde gülmüştüm :):):):)

nghn
27-05-06, 20:11
Evet Martha'nın o halleri benimde dikkatimi çekti.Bugün 520_Fade bölümünü izlerken gene benzer bir sahneleri vardı.Loise hep neden yanlış adamı bulduğundan yakınıyordu.Martha'da belki bu sayede doğru adamı farkedebileceğine dair bir yorum yaptı.Bende dizideki Loise beğeniyorum.Ama sanırım onları Daily Planet'in 2 gazetecisi olarak görmeye alıştığımdan daha böyle üniversite çağlarından tanışmalarına ısınamadım

Başar
27-05-06, 21:59
Eninde sonunda Clark & Lois'i Daily Planet'in çatısı altına sokacaklardır merak etme sen :) sokmalarıda gerekiyor.Clark ne işe yarıcak o zaman?Veya Lois o kadar şeyi boşuna mı yaptı?Striptiz klübünde dans etmek gibi etc..

nghn
27-05-06, 22:54
Ehh Chloe'de Daily Planet'te görsen aşk üçgenini :D :img-clapp

Clark'ın ben daha henüz ne yaptığını bu sezon anlayamadım.İzlemediğim bölümler var 5.sezonda onlarda geçmiştir belki.

Tabii unutmadan ekliyim böyle olsun Lex ve Lana da iyice kendi hallerine kalsın :img-grin2

Angel-us-
28-05-06, 00:19
Şu belli ki, Zod en fazla 5 bölüm yer kaplar ve defedilir, Lex geri döner.
Burada Lana-Lex ilişkisinin gidişatı önemli, çünkü muhtemelen Lana, Clark ı güçlerini kullanırken görecek ve de Lex in Zod olduğunu anlayacak.Gerçi 5 senede Clark ı anlayamadı, Lana pek zeki bi insan sayılmaz :)
Burada ters tepme olabilir ve Lana Lex e daha çok bağlanabilir [Clark dürüst değilsin ayakları falan]. Ama Lex ten soğuyabilir de-öyle umuyorum- :)
Clark, Lana yı hakediyor ve umarım Lana-Clark a döner ve Lex dellenir. Bu dediğim zor bi ihtimal, olsa olsa 10. bölümden sonra falan olur.
Clana diyorum efem, tek kalsam da bu böyle. Ve eminim ki Mortal, Hidden ve Reckoning i seyreden arkadaşlar bana hak veriyordur.

nghn
28-05-06, 00:36
Mortal Hidden ve Reckoning seyreden bir arakadaşım ve sana katılmıyorum :) Clark insanlara dürüst davransa idi kimse onun arkasından işler çevirmezdi.

Bence Lana'nın Zod'un Lex olmadığını anlaması 1 en fazla 2 bölümde sürer ve bu Zod hikayesi 2. bölümde biter. Kim bilir belki Lex'i Zod'un elinden Lana kurtarır.Bence bu işten en karlı Lex olacak çünkü Lana ona daha da bağlanacak :D

Romantik anlamda bence Lana/Clark hikayesi bitti.(Yazarlarda söyledi birleşmeyecekler diye) zorlamanın bir alemi yok.

Lex ve Lana hikayesi iyice dallanıp budaklanacak ne de olsa dizinin yasaklı aşk hikayesi onların ki.Hemen hemen herkes onlara (çoğunlukla Lex'e) karşı.Ehh bu tarz şeylerde çiftleri genelde birbirine bağlar Bkz:Buffy(avcı)-Angel(vampir)

Angel-us-
28-05-06, 10:56
Hocam, süper yorumlar yazıyorsun da Lana, Lex i nasıl kurtaracak? Aşkıyla mı :)
Eğer öyle bişey olursa Clark-Lana zaten bitmiştir.
Clark PZ dan çıkacak ve değişmiş bi halde olacak tabii ki, Lex Zod dan kurtulunca değişmiş halde olacak, Lana bu olayları görecek ve o da değişecek zihnen.. Baya bi karışık bıraktılar kimin nasıl tepkiler vereceği pek kestirilemiyor..
Bence Lana 6. sezon ölür bi şekilde...
Önceden yazmıştım, Lex-Lana ancak Spike-Buffy gibi olur, birbirlerini mükemmel tamamlıyorlar,kafa yapılaro aşırı derecede benziyor.
Angel-Buffy imkansız aşktı ve Angel da bıraktı zaten o aşka rağmen, Clark gibi...

sudem
28-05-06, 11:34
aman nerler yazmışsınız :)
Angel-us- bence de clark&lana aşkı buffy&angel aşkıdır lex&lana aşkı ise buffy&spike aşkı gibi...lexi çok çok seviyorum hatta onun lanayı ne kadar çok sevdiğini de biliyorum ama lana tam bir boşlukta olduğu için onunla beraber.clark gelse anlarta her şeyikesin döner clarka..:img-haha:
artık lex iyice karanlık tarafa geçti zod içinde olsa da olmasa da.en basiti clark ın da *farklı* olduğunu biliyor.artık beni kesmez zod içinden çıktıktan sonra lexin her şeyi unutması.5 sezondur hep böyle oldu sıkıldım.madem clark bu dizide superman olmayacak.super-clark olarak gidecek.o zaman lex,clarkın farklı olduğunu artık anlasın.
lois ile clark birlikte olsun diyeceğim ama chole yazık ya.bu senaristlerin garezi var kıza.:icon_cry: chole her şeyin en iyisine layık
bu arada ben kendi kednime bir şey kurdum.şimdi lexin bedenine zod girdi,ABD çıldırdı.lois ve martha bilinmeyene oksijensiz gidiyor.clark o garip cismin içinde.bence bir kurtarıcıya ihtiyaç var.ben supergirl ü girmek istiyorum yani orjinaldeki gibi clarkın kuzenini şimdilik iyi olsun...gitsin clarkı kurtasın desin ona zodu öldürmek senin kaderin diye.sonra lois ve marthayı kurtarsın.
clark gitsin zodu haşat etsin.ama tabi ki lexe zarar vermesin arada lana ölsün ya da komaya girsin :img-icecr
lex her şeyi hatırlıyor olsun ve artık tamamen karanlık tarafta olsun.supergirl kimliğini gizlesin sadece clark bilsin :)
supergirl lexe aşık olsun ve onun tarafına geçsin orjinaldeki gibi.
lois ile clark sevgili olsunlar...aklımda 7.sezonun bile kurgusu var :)
şimdilik bu kadar

rolling
28-05-06, 12:06
wow, baya güsel bi kurgu olmuşş... supergirl, diziye baya bi heyecan ve malzeme getirir, ama sevgili senarist ve yapımcılarımız :mad72: böle bişiy "ı ıh" :img-sorry yapmazlar... ama şimdi öle bişiy olursa nolcak, supergirl le clark düşman mı olcak??? orjinali nası???

sudem
28-05-06, 12:13
orjinalde supergirl superman in kuzeni ve dünyaya geliyor ama supermae ihanet ediyor gidip lex ile işbirliği yapıyor hatta sevgili oluyorlardı galiba.

keşke senaristler supergirl malzemesini kullansalar cidden güzel olurdu.
bir de şimdi 6.sezon gelecek bu virüs ve zod olayı en fazla 3 bölüm sürecek sonra yine bildiğimiz smallville olacak:img-sorry uamrım böyle olmaz.lex artık kötü olsun..:img-icecr

Angel-us-
28-05-06, 13:06
Sudem, Supergirl şu 3. sezon finalinde gelen kız mı? O tekrar gelirse gerçekten güzel olur ama Lex e aşık olur mu onu bilmem :) Ama çoğu kişi Jor-El kurtaracak diyor bakalım...
Lex kötü olsun yeter artık, herşeyi de hatırlasın Zod gittikten sonra.
Ya biz 3 ay boyunca böyle yazışcaz yeni bölüm yayınlanana kadar, manyak beyin fırtınası olur :)
Yeni bi Smallville dizisi bile yazarız :P

rolling
28-05-06, 13:54
o kız deil, 3.sezonda gelen kız başkaydı, jor-el tarafından clark'ı bilmem nereye getirmek için alıkonulmuş, eğitilmiş fln bi kızdı o...

sudem
28-05-06, 13:58
bilmem nereye getirmek için eğitilmiş :img-grin2
evet o kıza başkaydı..ben direkt superman in kuzeni olandan bahsediyorum.orjinalde o kızın fiziksel halini bilmediğim için kafamda canlandıramıyorum ama keşke diziye katılsa :)

AsColdAsIce
28-05-06, 20:03
Zaten dizide bu karmasanın olusmasında tek neden lexin iyi olarak gosterilmesi.Adam daha dogru durust ilk kotulugu yaptı:img-elvis hayır daha onceleri kotu niyetli bile degil insanları yardım edip kurtarmaya calısıyor.
Aslında zaten en iyisi clarka kendi gezegenine yakın bir yerlerden kız getirmek kendi gibi guclere sahip hem boylece korumak için saklamasıda gerekmez..:)

rolling
28-05-06, 21:31
alicia vardı bi aralar, canım pek de güsel bi kızımızdı; ama kıydılar ona... :( çok gördüler clark'la birbirlerini sevip mutlu olmalarını... :( :icon_cry: hem clark'ı olduğu gibi kabul ediyodu, hem de lana gibi dokunsan kırılcak biri deildi... senaristler bişiy yapıp onu da döndürseler diziye, hem lana da kıskanır belki... :img-icecr

Angel-us-
28-05-06, 22:02
Zaten dizide bu karmasanın olusmasında tek neden lexin iyi olarak gosterilmesi.Adam daha dogru durust ilk kotulugu yaptı:img-elvis hayır daha onceleri kotu niyetli bile degil insanları yardım edip kurtarmaya calısıyor.

Evet ya, belki 6. sezonda içindekileri dökmeye başlar ufaktan..
Kız konusuna gelince, Clark adlı arkadaşımız daha o kadar olgun değil bence, o en iyisi tüm karşı cinse "dünya ahiret bacım" gözüyle baksın :img-elvis
Aslında Alicia ve kurt kız -Kyla idi sanırım adı- ile iyi idiler de senaristler içten içe Clark düşmanı -ve de Lex hayranı- olmalılar ki hepsini öldürdüler :icon_neut

nghn
29-05-06, 02:10
Hehehe :)

Öncelikle buffy angel benzetmesini şu yüzden yapmıştım hani biri avcı diğeri vampir ya ondan yoksa o örneğe buffy spike'ta eklenebilir direk bir karşılaştırma yapmadım.Onu düzelteyim.

Büyük bir ihtimalle Jor-el duruma el koyacak(Lana dedim Lex/Lana fanlığım ağır bastı biranda :P ) benim Lana dememdeki kasıt bence Lana Lex'in yerinde Zod'un olduğunu anlar (daha doğrusu Lex'in bedenine başka birinin sahip olduğunu) ve Chole'ye ile temasa geçer eh finalde de Chole Lionel 'la birlikteydi onlardan bazı cevaplar alabilir Lex'e ne olduğuna dair.

Lana boşlukta olduğu için Lex ile birlikte olduğunu hiç sanmıyorum ben.Öyle Clark'la ayrılıp 2-3 bölüm sonra Lex'le başlamış olabilir ama Lana Chole'nin buna benzer yorumlarına net bir şekilde yanıt verdi.Öyle olsa Clark'la olan sahnelerinde kendini belli ederdi "ben sana karşı hala birşeyler hissediyorum" hallerini sergilerdi.Şimdi bundan eser yok.Aksine kızgınlığı sürekli artıyor.Finalde Lex Lana'ya seni seviyorum dedi ama Lana karşılık vermedi.Tam olarak neye sahip olduklarını bilmediğini ama bunu "onunla" keşfetmek istediğini söyledi.Lex'e olan duygularını hiçbir zaman su yüzüne çıkarmamıştı Lana şimdi bu yeni duruma kendisini alıştırmaya çalışıyor ki bence yazarlar çok doğru davranıyorlar.Tipik seni seviyorum bende seni seviyorum denseydi karşılıklı gerçekçilikten uzak olurdu.

Dizi nasıl bitmeli başlığında benim yorumum şu oldu.Lex ve Clark'ın bütün bağları Lana'nın ölmesi ile kopar bence.Lex ve Lana karanlık işlere birlikte devam edecekler Clark'ta birşekilde onları(veya Lex'i özellikle diyeyim) durdurmaya çalışacak ama olan Lana'ya olacak.Lex Lana'yı kaybederek son elindeki güzel şeyin alındığını düşünecek tüm dünyaya kan kusturacak.Clark'tan sonsuza kadar bunun hesabını soracak ve ezeli düşmanlar olarak dünya tarihine adlarını kazıyacaklar.

Supergirl gelmez bence bu diziye.Daha Clark superman olduğunun farkında bile değil.

nghn
29-05-06, 02:33
Birde bu hafta verilen bölümde Chole'nin sözleri arasında bir cümle vardı ki şuan gelinen durumu çok iyi anlatıyor. "2 tip kız vardır.Birileri büyüdükçe uzaklaştığın diğerileri ise büyüdükçe yakınlaştığın" Şuan gelinen noktaya bakıldığında kime yakın kime uzak belli

Başar
29-05-06, 08:39
Dizi nasıl bitmeli başlığında benim yorumum şu oldu.Lex ve Clark'ın bütün bağları Lana'nın ölmesi ile kopar bence.Lex ve Lana karanlık işlere birlikte devam edecekler Clark'ta birşekilde onları(veya Lex'i özellikle diyeyim) durdurmaya çalışacak ama olan Lana'ya olacak.Lex Lana'yı kaybederek son elindeki güzel şeyin alındığını düşünecek tüm dünyaya kan kusturacak.Clark'tan sonsuza kadar bunun hesabını soracak ve ezeli düşmanlar olarak dünya tarihine adlarını kazıyacaklar.

Güzel bir düşünce aslında.
Ben şunu düşünüyorum.Clark & Lois ne zaman birleştirilecek herhalde bi 10. sezon 11. sezonda birleştirilecekler. :img-haha: Çünkü arada Chloe var.Onla belki 1 sezon geçebilir tatlısı tuzlusu ile yani.Sonra ucubeler olur arada.Yahu artık su Clark & Lois'in aşkını 6. sezon sonuna doğru(dikkat başı demiyorum!) versinler.Burda heder olacam yahu.Lana ile Lex'e gelince tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali.Biri çok kırılgan ve dürüstlüğe önem veriyor, diğeri yalanlar ile dolu sürekli savaş açan biri.Bunların birleşiminde çok tuhaf bir örgüt çıkacak Clark'a karşı bunu söyleyeyim.Ama bence artık Lana'nın tarih olması gerekiyor.Bazen oluyor onun olduğu sahnelere nedense tahammül edemiyorum.Oysa güzel bi kızımız neden acaba..

Angel-us-
29-05-06, 10:01
Lana gibi müstesna bir şahsiyetten soğuttular bizi senaristler ya olaya bakın!
Şu 2. sezon Fever bölümünü de izledim de, ne kadar hoşlanmasam da Chloe mutlu olmalı kardeşlerim.. Bu Clark ile olur veya başkası ile ama şu kızı mesut etsinler..
6. sezonda Jimmy Olsen- Chloe birlikteliği olabilir diyenler var.. Jimmy Olsen daha hiç gözükmedi sanırım ama girer diziye bi şekilde :D
Başka bir düşünce de, Chloe nin gerçek hikayedeki Lois uyarlaması olduğunu söylüyor. Başka türlü Lois-Clark ilişkisi Chloe yi ne kadar yaralar bunu tahmin edebiliyoruz zaten.
Herkes Lana ölecek diyor da, belki de Chloe ölür, Clois in önünde engel kalmasın diye.

sudem
29-05-06, 10:16
dizinin senaristleri chole ve clark düşman bence de...hele ki chole ye..5sezondur bu kıza yaptıkları beni çok kızdırıyor.
4.sezonda clark hafızasını kaybediyordu ilk gördüğü kız chole ikincisi lois ve en sonunda lana...bu arada chole yine onun yanında clark onun yeteneklerini anlattı,onu lexe karşı uyardı ve diğer insanlara karşı ama clark gitti ilk görüşte yine lanaya aşık oldu:icon_evil
şimdi Angel-us- smallville şuan nghn ninde dediği gibi chole, lois karakterini tam olarak canlandırıyor.ama bu dizide bence ne olursa olsun clark-lois birlikteliği olmalı.loisi çok sevdiğimden söylemiyorum ama böyle olmalı yok gereksiz, loisin diziye erkenden katılması.sonuçta onlar aslında clark gazetecilik yapmaya başladığı zaman tanışıyorlardı.ama chole ölmez bence.o kızın daha çekecekleri var :icon_cry: lana ölmeli.nghn nin kurgusu da zaten çok hoş.lana ölmeli ki clark ile lex tamamen kopsun ayrıca lana ölmeli ki biri iyice karanlık tarafa geçsin diğeri iyice kahraman olma duygusu ile kaplansın

Angel-us-
29-05-06, 10:24
Bence Lana ölürse bile, Clark ile birlikteyken veya Lex ten ayrılmışken ölecek. Yani Clark bundan Lex i sorumlu tutacak ve düşmanlık büyüyecek. Aslında tersi de olabilir, ama Lana nın ölüm sebebi Clark olmaz herhalde, o kadar da değil!
Ama bence Lana ölmez, kötü kötü ya öldürmesin Kristin i, gerekirse Zod ile beraber olsun ama yine de yüzünü görelim :D

Başar
29-05-06, 11:43
Fakat Lana ölmezse diziyi Lana & Clark olarak bitirmek zorunda kalabilirler.Çünkü Lana Clark'ın kafasının içerisinde herzaman.Bunu 4. sezonda Alicia ile gördük.Onla birlikteyken bile bazen Lana'yı düşünüyordu.Chloe ile bilikteyken aynı şekilde kaldı ki Chloe bundan rahatsız oluyordu.Fakat Lana ölürse Clark'ın ölüleri ne çabuk unuttuğunu biliyoruz hemen 1 baskasına yönelecek.Bu Lois veya Chloe olacak.Her ne olursa olsun Chloe bencede mutlu olsun.Ama önceden söylediğim gibi Lois ile Clark birlikte olmalılar.Chloe'da ne bileyim belki Pete geri dönerde (Pete Chloe müneccim iken onu sevdiğini söylemişti) onla mutlu olur felan.Clark'ın da biraz daha aktif olması gerekiyor.Bu arada benim anlamadıüğım bir şey var.Clark Lana öldüğünde gidip Jor-El'den yardım almıştı.Neden Jonathan öldüğünde bunu takrar yapmadı?Ne yani sadece 1 kristal mı vardı bunun için?Veya Jonathan'a Lana'dan az mı değer veriyordu Clark?

Angel-us-
29-05-06, 15:04
Şimdi Başar arkadaşım o iş biraz karışık, şöyle ki;
Clark normal bi insan olmak istedi ve oldu da, hatta Lana ile çok rahattı o zamanlar muhteşem gidiyordu ilişkileri. Fakat 5*03 Hidden bölümünde Clark vuruldu ve Lana yanıbaşındayken öldü çocukcağız. Daha sonra, Jor-El tabii ki buna izin vermedi ve Lion-El in bedenine girerek hemen Clark ı Yalnızlık Kalesi [Fortress of Solitude idi sanırım] ne götürdü ve onu tekrar yaşama döndürdü. Tabii eski güçlerini geri verdi.
Fakat Clark a kendi hayatının uğruna, onun sevdiği başka birinin hayatının -evrendeki denge bozulmaması için- alınacağını söyledi. Tabii olan oldu ve Clark ın bunu değiştirme şansı yoktu.
Neyse 9 bölüm sonra 100. bölümde Lana öldü ve zamanı geri aldı Clark, o kristal sadece bir kere kullanılabilirdi ve sevdiği başka birinin öleceği de kesindi zaten..
Umarım anlatabilmişimdir.

AsColdAsIce
29-05-06, 18:32
Onlerinde bir kac yol var aslında secim yapabilmek için suan lex ile clark arasında birbirlerine nefret duygularını beslemek geliştirmek için birtakım olaylar olması gerekiyor.Belki de clark lanayı lexin elinden alcak veya lanayı ondan sogutacak ve tekrar iyilerin safına cekecek.Lexte bu durumda mecbur clark ile karsı karsıya gelicek ve dusmanlık baslıyacak..
Lana için olmekten ,clarktan,lexten daha baska orjinal bir yol var o da pete ross..Senaristler herseyi yapabileceklerini kanıtladılar.Bunu da yapabilirler..
Ama bu dizide clarkı sonuna kadar hakeden tek bir kız var o chloe.Aslında ben 6.sezonda onu rolunun cok daha etkin olmasını bekliyorum..

nghn
29-05-06, 20:26
Lana Clark'a dönse bile (ki zannetmiyorum) Lex bunun için Clark'tan intikam almaz.Çünkü Lana'yı yıllardır Clark'ın kollarında onların aşkını dinleyerek geçirdi.Yapacağı iş bir şekilde gene geri kazanmaya çalışmak olur.Lex'in şuanda yanında bir tek Lana var.Duygusal insancıl hallerini sadece ve sadece Lana ileyken görüyoruz.Lex'in iyi tarafta tutabilen tek şey Lana.

Ayrıca Superman filmlerinde ve çizgi romanlarında saldıran hep Lex.O yüzden Lex'in intikam alma ve Clark'a düşman olma durumu var.Lex'in dizide son bölümü saymazsak bir tarafı eski arkdaşlıklarını özlüyor havası var.İplerin kopması için büyük birşeyin olması gerekiyor bence.Aklıma da Lana'nın ölümünden başka birşey gelmiyor açıkçası.

AsColdAsIce
29-05-06, 20:45
Evet onların aşklarını dinleyip geçirdi ama o zaman lana ile lex beraber degildi.Lex onu kaybetmenin ne demek oldugunu hiç bilmedi.Eger kaybederse anlayacaktır ben o zaman lexin farklı dusunebilecegine inanıyorum.

Başar
29-05-06, 20:55
Arkadaşlar bir şey soracağım.Lionel'ın Clark'ın sırrını bilmesi Clark için olumsuzluklara yol açacak mı?Nitekim ben da daha 5. sezon 17 bölümdeyim.18 , 19 ve 20. bölüm olmadığından şöyle bir 21. bölüme göz gezdirdim (fazla izlemedim olmayan bölümleri tamamlayıp hepsini bir bütün halinde izlemek istiyorum malum işin sırrı bozulmasın.) Lionel sanki Clark'a yardımcı oluyor?Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Angel-us-
29-05-06, 21:26
Lion-El baya yardımcı ve güvenilir sen merak etme :)
Hatta final bölümünde gerekirse Lex i öldür bile diyor

Başar
29-05-06, 22:16
ben zaten Lionel'ı hapisaneden cıktıktan sonra çok sevmeye basladım kendini hayır işilerine felan adıyor dehset yaa :)

nghn
30-05-06, 18:12
Bence Lex Lana'yı Clark'a kaptırsa bile bu onu canavara çevirecek bir etki yaratmayacaktır yapacağı iş onu gene geri kazanmaya çalışmaktır.O kadar keskin kopuşa sebep olmaz bence.Zaten dediğim gibi Clark ve Lana artık biraraya gelmez.Neden?

1-Clark gerçekleri Lana açıklayamaz.Babasına söz verdi.Geçekleri açıklayamadıkçada aynı kısır döngünün manası ne.Milleti artık baydı.
2-Lana ile birleşseler 5 yıldır süren bitmek bilmeyen bana güven benle paylaş problemi nasıl aşılacak
3-Dizinin yapımcıları dizinin sonundan sözetti.Trajedi.Clark ve Lana biraraya gelmeyecek.

Final bölümünde Lana Clark'a diyorki "bana eğer biraz olsun değer verdiysen Lex'e neler olacak söyle" Clark yine birşey söylemiyor.Aslında üstü kapalı bilgi verebilir ama vermiyor işte.(Merak ediyorum niye.Tüm gerçekleri söylemesine gerekmeksizin bilgi verebilirdi ama yapmadı belki de Lana haklı) Lana da patlıyor haklı olarak çünkü belli ki birşeyler biliyor ama genede söylemiyor. "Bana güvenmiyorsun.Onca yıl boyunca hiç güvenmedin.Seni nasıl sevebildim bilmiyorum"

Bence yukarıda saydığım nedenlerden Clark Lana romantizmi geri dönmez.Lana artık lisedeki o çıtkırıldım kız değil.Birlikte olduğu insanda ne Jason ne Whitney.Burda Lex'ten söz ediyoruz.Bir sorun çıkınca Clark'a koşarım ayakları burda olmaz.Olayın boyutu farklı.

Gelelim Lionel'e açıkçası ortalıkta Obi Wan ayakları ile dolaşması hiç hoşuma gitmiyor.Lex'e yaşattığı onca şeyden sonra.Kesinlikle Lionel'e güvenmiyorum.

rolling
30-05-06, 18:49
lionel'a ben de güvenmiyorum, ama obiwan ayakları veya clark'a yardımları için fln deil de hatta onlar ii oluyo güsel oluyo... ama sonuçta o lionel luthor, bu yüzden büyük bi güven sorunu doğuruyor insanda...
kim ölcek, clar-lex nası düşman olcak konusuna ben de bi yorum yapiiim bari...
1) bence eğer ki clark-lois birleşmesi olucaksa dizinin sonunda kesinlikle chloe'inin ölmesi lazım... o olduğu sürece kesinlikle bi clark-lois birleşmesinden söz etmek bile istemiyorum... yazık yaw kıza... evet clark a çok büyük bi darbe olur chloenin ölümü, ama chloeninclark'ın tekrar başka birini seçtiğini görmesi hele ki bu kuzeni ise iice yıkar, ayıp yani senaristler yapmasın böle bişiy...
2) lana nın öleceğini düşünmüyorum... illa ölmesi de gerekmiyor clark-lex düşmanlığı için... ayrıca lana nın ikisinden her hangi birini seçmesi de gerekmiyor bu düşmanlık için... sonuçta lex ne istiyor, güç... güç kimde var, clark'ta... çizgi romanı bilmiyorum ama filmde de lex'in supermana düşmanlığı onun güçleri yüzündendi... lana nın sonu da ne biliiim clark la olmıcağı artık kesin gibi... gitsin artık jason geri gelsin, onla birlikte olsun... pete gelsin onlar olsun, kimle olursa olsun pek ilgilendirmiyor... (yani ya clarkın ya da kara toprağın gibi bişiy...) clark ile olmıcaksa nolursa olsun ilgilenmiyorum anlıcanız... tek istediğim clark'ın lanaya gerçekleri sölemesi ve hiç deilse dizinin öle bitmesi, kız da pişman olsun, bişiy olsun, hak versin clark'a...

nghn
30-05-06, 19:02
Bak diyorsunki, Lex güç istiyor ama bunun Clark'ta olduğunu bilmiyorki.Filmlerde Lex Superman'a saldırırdı Clark'a değil.Smallville'de superman yok sadece Clark var.Smallville yazarları superman film ve çizgi romanların biraz farklı yazıyor.O yüzden bu düşmalığı superman'in güçlerine değilde Clark ve Lex'in kendi meselesi haline çeviriyorlar dizide gibi.

Obi Wan deyimce aklıma geldi.Ben Smallville'deki Lex'i izledikçe Star Wars'taki Anakin(Darth Vader) karakterinin günümüz uyarlaması olduğunu farkettim.Sizde katılır mısınız bilmiyorum ama çok fazla benzerlikler var.İkisinin de kaderinde kötü olmak var.Her nekadar başlangıçta kötü olmasalarda bu kaderle çok savaşıyorlar ve ikiside yenik düşüyor.İkiside bu süreci yavaş yavaş geçiyorlar ve bunu yaparkende "kötü olmak" maksadıyla yapmıyorlar.Kendilerince doğru sebepleri var yaptıklarının kendilerini "kötü olmaya" ittiklerinin farkında değiller.

Herikiside anneleri kaybetmişler.Her ikiside aşık olmamaları gerek kişileri seviyorlar.İkisininde sevdikleri kadını (Anakin&Padme - Lex&Lana) koruma içgüdüsüyle hareket ediyorlar.Lex 509_Lexmas'da para ve gücü Lana'nın başına gelenleri gördüğü için seçiyor.Her ikisinide iyi tarafta tutan tek şey bu kadınlar.Her ikiside iyibirşeyler yapmak uğruna etrafındaki herkesi kaybediyorlar.

rolling
30-05-06, 19:34
güç meselesi nedeniyle derken yani, dizi bitmeden clark'ın superman oluşunu fln gösterirler, sora da olaylar kendiliğinden gelişir... yani illa da clark'a düşman olcak die bişiy de var mı, bence yok..., gayet normal bi şekilde superman a düşman olabilir yani yine... ama tabi ki bu sadece herhangi bi fikir... illa ki böle olsun istiyorum veya olacak die bişiy yok... :img-sorry
anakin benzetmesi de oldukça yaratıcı ve hakkaten cuk oturan cişiy... seni takdir ve tebrik ediyor, alkışıyorum... :img-icecr :good: :happy0064

AsColdAsIce
30-05-06, 20:21
Ya bu dizide bence lex ve lan clarkta bir gariplik oldugunu anladılar.Zaten ikisininde clarka farklı bakmalarındaki ve ondan sırlarını acıklamasını isterken biraz da burdaki kuskularından dolayı yaklasımları bu sekilde diye dusunuorum.
zaten clark lana ile olmasın artık yakısmazlar ve bir yan karakter olarak yavas yavas sahneyi esas cocuklara bırakması gerektigini dusunuorum.

Angel-us-
31-05-06, 03:13
Tamam Lana çok güzel kız vesaire de 5 sezon tamamen onunla alakalıydı, 6 da öyle olacak gibi. Bu kadar da olmamalı bence.
Star Wars takipçisi olarak Anakin diyaloğu görmek beni çok sevindirdi :) Nghn hoşgörüne sığınarak bir kaç tespitte bulunmak istiyorum:
1-Padme nin iki aşığı yoktu
2-Lex, Anakin gibi iyiler[Jedi] tarafından büyütülmedi
3-Darth Vader güce denge getirdi, Lex ise saf kötü oluyor :)
4-Clark, Lex in oğlu değil :D [Gerçi Clark Kent ile Luke Skywalker saf olmaları yönünden biraz benziyorlar]

Tabii ki yazdıklarım şaka amaçlı şeyler, Lex-Anakin tesbiti bence de gayet hoş özellikle kötü tarafa geçmek ve bunun sebebinin iyi şeyler olmasını düşünürsek..

May force be with you :)

nghn
01-06-06, 13:38
^^ Hehe Smallville'in Star Wars'a benzerliklerini saymadım ki ben ;) Lex'in Anakin'le olan benzerliklerini yazdım o yüzden 1 numara ve 4 numaranın konumuzla ilgisi yok :D 3 numaradaki görüşüne pek katılmıyorum 2 numarada ise haklısın.Ehh o kadarda farklılık olsun ama :)

Deşelesek bence daha çok benzerlik çıkar Lex ve Anakin arasında.

Angel-us-
01-06-06, 16:03
Ya şaka maksatlı bi mesajdı benimkisi, baksana sabah ezanından sonra attım mesajı :D
Benzetmen güzel [benim de aklıma gelmişti :P ] ama Anakin i habire gaza getiren bir Darth Sidious-Palpatine- vardı ve o çok etkiliydi mesela, Lex kendiliğinden geçiyor kötü tarafa :)
Aslında Clark-Angel da birbirlerine benziyorlar. Özellikle Clark ın kırmızı kriptonite maruz kaldığı zamanlardaki hali ile Angel ın "Angelus" hali birbirlerine baya benziyor. İkisi de eziklikten kurtularak karizmatik oluyorlar, ben ikisini de ipini koparmış halde görmeyi daha çok seviyorum açıkçası :)

nghn
01-06-06, 16:13
Bende gülerek yazdım ki şaka yaptıklarına gülerek cevap olduğu anlaşılsın ;)

Ee o kadarda farklılık olsun.İlla herbirşeyleri de benzeyecek değil.En basidinden Lex kel mesela ordan uyuşmayan noktalar başlıyor :P

Yok bence Clark ve Angel'in hiç benzer yanları yok.İnsanları kurtarmak bazında.Bi sefer Angel en buhran dönemlerinde bile ezik değil aksine karizmatikliğinin hat safhalarındaydı.Angelus zaten apayrı.Clark istediği kadar uğraşsın hayatta (bence) o derece karizmatik olmasına imkan yok.İsterse vampir olsun.Gene yetişemez Angelus'a :D

Angel-us-
01-06-06, 16:47
Acıyorum Clark a açıkçası ;baş karakter olmasına rağmen herkes buna laf sokuyor, eziyor falan.. Ama "kırmızı" Clark gayet karizma [cool diyor gavurlar :) ]
bence..
Angel a gelince, Angelus halindeki karizmaya bakın bir de normal haline. Angelus bambaşka ya :)
Yapma nghn biraz benziyolar en azından ya :P

Angel-us-
01-06-06, 17:58
selamlar arkadaşlar,
bende diziyi internetten indirip seyrediyorum ama tabi sezonları karıştırdım tr ye göre:)
şimdi benim seyrettiğim son bölümde babası öldü,gömdüler ve bitti.bunun devamı varmı ?

sonu dızının nasıl olmalı sorusu ıse kesınlıkle tahmın edemıyorum cunku babası orjınalınde ölmuyordu .demekkı dızıde fılmın aslına baglı kalınmadan yapılıyor.
Arkadaşım senin konunun cevabını burada verelim :)

Senin dediğin bölüm 100. bölüm olan "Reckoning" bölümü, ondan sonra 12 bölüm daha var ve dizi 5. sezonun finalini yaptı.
Bir de sanırım birden fazla Superman hikayesi var, çünkü birinde Clark ın gençken babasının öldüğünü duymuştum. Yani pek kopuk bi senaryo değil buna bakarsak. Ki öyle bişey olmasa bile, senaristler gerçek hikayeye bağlı kalmak zorunda olmadıklarını söylüyorlar.

nghn
01-06-06, 23:19
Clark'ın kimliğini şöyle açıklıyım :Temiz yüzlü.İyilik savaşçısı. Şimdi özellikle temiz yüzlü olması sebebiyle Clark bana karizmatik olmaktan daha çok sevimli geliyor.O yüzden Clark ve karizmatiklik bana pek uymuyor. :)

Clark'ın babasının ölmesi çizgi romanlarında var orda yer alıyor.Superman dizisininde Johantan ölmüyordu. 3. filmde var mı onu bilmiyorum.Ama çizgi romanda bildiğim kadarıyla Johantan'ın ölmesi Clark'ın Superman olmasında büyük bir dönemeç.

Başar
02-06-06, 08:22
benim bildiğim tam hatırlamıyorum ama filmlerden birinde Clark ile babası yarışıyor Clark ambara giriyor babası son kez eşine bakıyor düşüp ölüyor.Clark ondan sonra gitme kararı alıyor.Ordan sonra olaylar gelişiyor.

nghn
03-06-06, 19:19
O halde kitap ve film bu noktada benzerlik gösteriyor.Dizidede Johnatan öldü.Bu durumda birtek Superman dizisi bu konuda farklılık yapmış oluyor.

2.sezonda en çok izlemek istediğim bölümlerden bir tanesi için resmen bölümlerin geçmesini 4. gözle bekler oldum.Birde bölüm iyice yaklaşınca zaman geçmez oldu. 2.19 - PRECIPICE

sudem
03-06-06, 20:13
SPOILER bölümündeki tüm videolar SMALVILLE-VIDEOLAR başlığına taşınmıştır.
bilginize.
bölüm sorumlusu

rolling
04-06-06, 10:54
yeni sezon için erica durance demiş ki:
benimle 13 bölümlük imza atıldı; ama daha fazla da yapabilirler. lois'i ne yapacakları hakkında emin deiller...
bana biraz ortalığı bulandırmak için denmiş gibi geldi, muhtemelen de öledir, napçaklar lois'i mi öldürcekler 13 bölüm sonunda... :fighting2

Başar
04-06-06, 13:45
smallville fan sitesinde verdikleri bilgiye göre Lois yeni sezonun esas kadını olacakmış.ED'de iyi kıvırıyor canım benim :)
Bu arada şöyle bişi var dikkaet ettiniz mi bilmiyorum.Martha - Jonathan / Clark - Lois eşleşmeleri aynı :) naısl mı martha şehir kızı idi geldi bi çiftçiye aşık oldu :) Loisde şehir kızı geldi Clark'a a aşık olacak :) Yine 5. sezonda Martha ile Lois konusurken Lois su ana kadar düzgün bir ilişkim olmadı felan dedi marthaya Marthada benimde Jonathan'a kadar olmamıştı.Yani hemen hemen karakterlerinin benzerlerini oynuyorlar.Yani bence %95 Lois ile Clark birlikte olcak ve bu seri öyle biticek.

DisCoNNecT
04-06-06, 19:57
ya 6. sezon olucakları tahmin ediorm bn cnbce den takip ediorm ama kendi fikirlerim war we bu yaz 5. sezona kadar izleip farkı kapatcam:)
clark louis le olucak lanaya gerçekleri anlatıcak yada lana güçlerini kullanırken clarkı görücek ama lanayla bidaa olmucak we lana bi ara ölücek 6. sezon we 7 de lex clark savaşı olucak tamamen kendi fikrim yazmış olmak için yazdım
içimde kalmasn:d

Angel-us-
04-06-06, 20:23
yeni sezon için erica durance demiş ki:
benimle 13 bölümlük imza atıldı; ama daha fazla da yapabilirler. lois'i ne yapacakları hakkında emin deiller...
bana biraz ortalığı bulandırmak için denmiş gibi geldi, muhtemelen de öledir, napçaklar lois'i mi öldürcekler 13 bölüm sonunda... :fighting2
Evet o muhabbeti yabancı bi sitede gördüm rolling. Anket vardı hatta, Lois 13 bölüm sonra gitcek mi diye, neredeyse 100% kalacak ve gitgide önem kazanacak diye yorumlar vardı :)
Muhtemelen Chloe gidici, çünkü ana karakter değil ve senaristler -her ne kadar aksini iddia etseler de- gerçek hikayeden kopmuyorlar. Sadece Pete gitti, Pete-Lana yerine Lex-Lana oldu. Ama Pete geri de dönebilir :fighting2

Not: Pete in geri dönmesi çok saçma olur

rolling
04-06-06, 21:37
vallahi ben fazla derinlemesine bakmadım pek ankettir başka bişiydir, pek zamanım yok... ama bencede lois gitmez yani diziden, oldu olucak clark'ı da çıkarsınlar...
chloe i de gitmesin yaa, herşey yazık onun başına gelio bütün kötü şeyler, ben istemiom onun gitmesini fln...

Başar
04-06-06, 21:40
bende Chloe'un gitmesinden yana değilim.Lana'yı göndertsinler artık gıcık oldum o kıza ben :) oysa 1. ve 2. sezon ne sevmiştim Lana'yı.Ama artık nefret aşamasındayım.:icon_evil :icon_evil :icon_evil

Angel-us-
04-06-06, 21:48
vallahi ben fazla derinlemesine bakmadım pek ankettir başka bişiydir, pek zamanım yok... ama bencede lois gitmez yani diziden, oldu olucak clark'ı da çıkarsınlar...
chloe i de gitmesin yaa, herşey yazık onun başına gelio bütün kötü şeyler, ben istemiom onun gitmesini fln...
Hocam elleri mahkum gidicek o :D Bakın buraya yazıyorum Chloe 6. sezon sizlere ömür.
Ya Lana ya gıcık olmayın arkadaşlar, biraz empati yaparsak Lana ya hak verebiliriz. Kötü, kel falan ama dizide en karizmatik -parası da var, üstelik dürüst de Lana ya karşı- karakter Lex.

rolling
04-06-06, 22:08
ya düşününce öle oluyo da ne biliiim, hep clark la düşünmüşüz bana çok garip gelio... bi de ne bahane bulunursa bulunsun, clark la ayrılıp 2 gün sora kndini lex in kollarına atması bence en büyük sorun... bahane kabul etmiorum ben şahsen bu konuda...
tekrar sölüorum: chloe gitmesiinn...:icon_cry:

nghn
04-06-06, 23:57
Bence Smallville dizisinde yapmazlar Lois ve Clark'ı beraber.Lois'in Clark'la birlikte olması gerek çizgi romanlarda gerekse filmlerde dahi uzun zaman alıyordu.Şimdi öyle daha hala Clark Superman boyuduna geçmemişken.Şöyle olabilir bariz bir şekilde Superman halindeki duruma geçtiklerinin işaretini açık seçik verirler.Bizde deriz ki tamam zaten bundan sonrasını biliyoruz.Allah mesut etsin. Chole'nin gidiciliği konusu olabilir.Chole şuanda daha ziyade çizgi romanlarda Lana'nın rolünü üstlenmiş gibi.Çizgi romanlarda Clark ve Lana iki iyi arkadaş olarak kalır ve sırrını paylaşır.Aynen 5.sezonda Chole'de olduğu gibi.

Lana ne olur tam muamma.Yazarlar istedikleri yere çekebilirler.Çizgi romanlardan ve filmlerden çok çok ÇOKKK bağımsız bir hal aldı bu karakter.Gereğinden fazla büyütüldü.Çok fazla odaklanıldı.Çok değişimlere uğrayacak daha bence.Efsanenin neresine nasıl bağlandığı hususunda ben zaten teorimi açık açık belirtmiştim. :D

Angel-us-
05-06-06, 00:28
Lana nın aşırı abartıldığı bir gerçek.. Mesela neredeyse her karakter -kız erkek de farketmiyor kardeşim- Lana ya aşık oluyor. Hep Lana tehlikede oluyor. Falan filan.
Tamam Kristin Kreuk harbiden müthiş bir insan güzellik falan açısından da, ne biliyim dizinin adını Lanaville yapsalar bari :)

Not: Lanaville ismini yabancı bi siteden gördüm itiraf ediyorum :D

nghn
05-06-06, 00:34
Yani gerçekte Clark'ın hayatında bu kadar büyük önem taşımıyor.Eski lise aşkı ve iyi dostu oluyor ama o kadar.Yani güzelliğine kimsenin bir lafı yok :) Bu kadar Lex ve Clark'ın hayatında önem arzetmesi bir yere bağlanacaktır herhalde.

Hehe vardır yabancılarda bir dizi bir karakter üzerine çok odaklanırsa hemen değişik versiyonlu isimleri oluşur.Bir zamanlarda Dawson's Creek i Joey's Creek yapmışlardı :P

Angel-us-
05-06-06, 01:15
Gerçek hikayede Clark, Lana dan ayrılıyor Lois e olan aşkı dolayısıyla ve Lana da çekip gidiyor sanırım.. DC Comics in sanırım Superman dergisinde görmüştüm bir sayıda Lois ve Lana süper güçlere sahip oluyorlardı ve Superman i elde etmek için kapışıyorlardı :)
Smallville de böyle olamaz gibi geliyor ama belli de olmaz :)

sudem
05-06-06, 07:20
4.sezonda lana cadı olduktan sonra chole ve lois i de cadı yapıyordu..o zamanki şenliği düşün.clarkı bağlayıp çocuğa işkence yaptılar:img-polic
lois in bu diizden ayrılması ya da clark ile birlikte olmaması, clark daha lisede iken diziye katılması kadar saçma olur.senaristlerin loisi bu kadar erken diziye katmalarının sebebi bence onların er ya da geç beraber olmalarını sağlamaktı.
zaten alttan alttan mesajlar da veriliyor.
lois ile aquaman in ayrılmasından sonra lois ile clarkın konuşması
martha ile lois in konuşmaları
martha ile clarkın konuşmaları vs..
bence lana ölsün ki lex ile clark iyice düşman olsun.
ayrıca daha önceden de bahsedildi.şimdi sonuçta lex artık anladı clarkın farklı olduğunu ben bundan sonra bu anıyı unutmasını kabullenemem.artık bilsin clarkı ki düşmanlıkları iyice derinleşsin.
chole ye bişi olmasın..clark ile mi olur başkası ile mi bilmem ama mutlu olsun.elimden gelse clarkı klonlayacağım. :img-grin2

nghn
05-06-06, 09:08
Şimdi Lex'in nerde olduğunu bilmiyoruz tam olarak.Ruhu çekildi ve nereye götürüldüğünün cevabı verildi.Lex geri geldiğinde çok büyük ihtimalle olanları hatırlamayacak Clark'la olan dövüşlerini Clark'ın onu öldürmek düşüncesimde olduğunu.Amaaaa Lana Clark'ın Lex'i öldürmek istediğini unutmayacak ve tepkisini Clark'a net bir şekilde gösterdi.Benim merak ettiğim Lex dönünce Lana bu olanları Lex'e söyleyecek mi?

AsColdAsIce
05-06-06, 09:55
Louisin diziden cıkacagını zannetmiyorum..Zaten bence clark ile louis arasında ilişkide olmayacak dizi boyunca dizi tabii clarkın gazetede calısmaya basladıgı gune kadar uzarsa o zaman durum degisir tabii..Ancak dizinin cıkıstaki amacı clarkın nasıl superman oldugunu gostermek oldugunu anımsarsak o kadar surecegini tahmin emiyorum dizinin..Sonucta louis clarkın yetiskinlikte ki askı..
Aslında dizinin ana karakterlerinin geri planda kalmasını lana bilinçli yada bilinçsiz olarak yuklenen kilit insan rolleri cok etkili oldu..
Lex bence eger işine yarıyacaksa lanaya anlatması mutlaka anlatır..Kendi tarafındaki yerini daha da guvene almak için.
Ama hakettigi degeri almayan chloe var..Ona da sole guzel bi senaryo yazsa senaristler walla sevinicem:img-icecr

nghn
05-06-06, 10:03
Lex bence eger işine yarıyacaksa lanaya anlatması mutlaka anlatır..Kendi tarafındaki yerini daha da guvene almak için.

Bu cümleyi anlayamadım tam :img-sorry

AsColdAsIce
05-06-06, 10:06
Tam olarak lananın lexe olan guvenini arttırmak ve onun sevgisini de kazanmak için işine yarayacaksa lanaya anlatır herşeyi..

Angel-us-
05-06-06, 12:51
Yeni sezonda en çok bekleyeceğim sahne; Lana nın Clark ın sırrını öğrendiği an olacak. Çünkü eğer Clark akıllı ise ve -senaristler de bunu istiyorsa- araları düzelebilir. Ama büyük ihtimalle Clark tan daha da uzaklaşcak Lana, -senaristlerin kastı var çünkü-
Ha bu sezon da Lana, Clark ın sırrını öğrenmez ise bu çok aptalca olur.
Sudem haklı, ufaktan ufaktan Clois i başlatıyorlar. Çünkü tatlı tatlı atışmalar, birbirlerine bakışları falan anlıyoruz yani :)

Not: Ya 5. 02 Mortal ı izledim de Clana için çok mükemmel bi bölümmüş :) Yakışmıyorlar diyemez kimse sanırım :) Ama first time olayı manyaktı

nghn
05-06-06, 14:10
yeni sezonda Lana'nın Clark'ın sırrını öğreneceği ne malum.Zaten öğrenecekse eğer Johnatan bir hiç için ölmüş olacak.Yazarların bu kadar kastı olsa 5 sene bu kadar zorlamazlardı bu çifti ama bir yere kadar bence.İnsana yeter artık dedirttiriyorlar(enazından bana)

Not:Ben yakıştıramıyorum ;) Hmmm. 5.sezonun tüm bölümlerini izlemedim ama SANIRIM "ilk kez" lerinde bir takım sorunlar çıkmış ben 507 Splinter ve sonrasına odaklandığımdam orada eksiklerim var

Angel-us-
05-06-06, 14:42
Yani öğrenmesi gerek, öğrenmeli. Çünkü ortada defedilecek bi Zod var, bunu Chloe yapmayacak ya :) Kal-El ve/veya Jor-El yapacak ee Lana da Zod un yanında şu an, demek ki görecek birşeyler. Belki de Zod söyler.
İzlemeyen arkadaşlar 5.02 ve 5.03 ü kesinlikle öneriyorum.

nghn
05-06-06, 14:53
Benim bu konuda fikirlerim şöyle: Zod'un yok edilmesi işini Jor-el Lionel birlikte yapar Chole'de bir parçası olur.Lana Lex'e ne olduğunu öğrenmeye çalışırken Chole ve Lionel'in bazı şeylerden aslında başından beri haberdar olduğunu anlar ve öğrenmeye çalışır ama Chole ve Lionel onu bunu bir parçası yapmak istemezler.Clark'a neler olduğunu öğremek ister ama onu açıklamazlar ve Chole ile Lana'nın da arası açılır.Lex'e olanlar konusunda Lionel'e de çıkışır ona bir baba olarak nasıl davrandığı hususunda da.Ve ipler kopar.Jor-El Lionel'la Clark ve LEx'i geri getirirler.Lex tüm olanları hatırlamaz.Lana bildiklerini anlatır.Lana Lex'in yanında yer alır böylece yazarların 6.sezon için söyledikler Clark/Chole takımına karşı Lex/Lana takımı iyiden iyice oluşur.

502 ve 503'ün Clark Lana için sonun başlangıcı olduğundan en güzel şekilde sunulduğunu duymuştum ;)

AsColdAsIce
05-06-06, 16:54
Artık lana clark ilişkisi zaten donulemez bir yollda ne kadar cok istemeyende olsa..Ancak lana lex ilişkiside hiç mantıklı gelmiyor bir kız insanları korumayı iyiligi istiyo lex ise dunyaya humetmeyi istiyor.Simdilik tabii lex biraz daha insancıl ama ilerleyen zamanda lananın bir sekilde lexten ayrılması lazım yani clark ile yasadıkları askı lex ile yasayabilecegini dusunmuyorum.

nghn
06-06-06, 09:18
Bence Lex'le olan ilişkisi çok mantıklı öylesine ortak noktaları var ki.Şimdilik hemen hemen hiç sahneleri olmadığı için insana öyle geliyor arada geçecek bir 3 sezon var.Onları izleyerek yorumlamak gerekir bence. 3.sezondan itibaren Lex ve Lana'nın arasında sağlam bir arkadaşlık başlıyor.Lana Clark'la bile paylaşamadığı şeyleri onunla paylaşıyor.

Ayrıca bence Lana kim nederse desin benim fikrim Clark'a duyduğu aşkın daha fazlasını Lex'e duyabilir.Clark Lana'nın ilk aşkı ama lisedeler daha.İnsan büyüdükçe ve olgunlaştıkça eski masumiyetini yitirir.Lana'da da bunlar oluyor bence.Sadece canım cicim aşkımsın demeler yetmiyor.Ayrıca şunu unutmayalım Alfred Gough'un Lex ve Lana için söylediği bir söz var 5.sezon ortalarında "Lana'nın Lex'e karşı her zaman hissettiği birşeyler vardı" İnsan duyguları içinde barındırır ama öyle duygular beslediğinin farkında olmayabilir zaman ilerledikçe ilişkiler derinleştikçe de bu duygular su yüzüne çıkar. Lex ve Lana'da da olan şey bu.

Angel-us-
06-06-06, 09:25
Nghn yine gaza gelmişsin :P Tamam Lexana tamam :D
Lex-Lana ilişkisinin cidden sağlam ve dürüst temelleri var.. Ee dürüstlük Lana nın en çok değer verdiği şey ise Clark bir süre daha bakıp bakıp kahrolacak garibim.

nghn
06-06-06, 09:41
:D :D :D abarttım galiba

AsColdAsIce
06-06-06, 16:35
Lananın lexe karsı 3.sezondan itibaren ilgisi olabilir ama karsılastırdıgımız kisi clark yani 1.sezondan beri lananın ilgi duydugu biri.Benm fikrime gore hala clarka içinde birseyler besliyor.Bence onların lisede olan askları pek canım cicim degildi cok buyuk zorluklar yasadılar yani zaten dizi onların yasadıkları ustune kurulu.
Ayrıca lexin lana için neler yapabilecegini henuz bilmiyoruz yani zorda kalınca onun için neler yapabilecegini..Belki aralarında bi ask olabilir ama bu bana gore bu asla clark ile lana askı gibi olmaz.Lana bazı sırlarını lex ile paylasmıs olabilir ozellikle son sezonda ama o zamn ki durumlar cok farklıydı clark zaten içinden bi şekilde bu ilişkiyi bitirmek istiyodu.
Aslında olanlar hepsi clark ile baglantılı yani o bu ilişkiyi bitirmeseydi lana lex diye bir sey olmayacaktı.Tabii artık bitmis birsey hakkında konusmak gereksiz.
Ozetleyecek olursam ben henuz clarkın lanayı onemsemesini lexte goremedim.

nghn
06-06-06, 17:15
"Lana'nın Lex'e karşı her zaman hissettiği birşeyler vardı" derlerken bence dizinin başladığı andan itibaren kastediyorlar.Bence de Lana'nın Clark'a olan duyguları bitmiş değil.İlk aşk kolay unutulmaz hatta hiç unutulmaz.Ama dönülmez çok büyük yaralar aldı.Lex'in Lana için neler yapabileceği konusunda ise birkaç kez kendi hayatını hiçe sayıp hayatını kurtardı.Bence bu Clark'ın hayat kurtarmasından farklı çünkü Clark kendisine zarar gelmeyeceğini biliyor bu da işini kolaylaştırıyor.Lex'se ölmeyi göze olarak Lana'yı kurtarmaya çalışıyor.

Clark bu ilişkiyi bitirmek istemiyordu.Clark bu ilişkiyi sürdürmek istiyordu ama o kadar çok yalan sır girdi ki araya.Lana'nın Lex'le olan yakınlaşmasınıda görünce onu kaybetmemek için tüm gerçekleri anlattı ama geç yapılmış bir hareketti bu ve onda da Lana öldü ve tüm olanları geri alıp Lana'dan vazgeçti

AsColdAsIce
06-06-06, 17:25
Bana gore ise clark bir bolumde annesi ile olan konusmasında onun belki de senin için dogru kişi olmadıgını dusunuosun gibi bir konusma gecti.Ondan dolayı bitirdigini dusunuorum.Zaten yeterince guvenmemesinin de bu ilişkinin bitmesinde buyuk rolu vardı.Evet o kazadan sonra vazgecti ama ben o kazadan sonra lananın clarkla beraber olmak için ne kadar buyuk bir caba sarfettigini ve clarkın ona nasıl soguk davrandıgını da gozlemledim.Zaten o kadar sogukluktan sonra tekrar ilişkilerinin baslaması mantıklı olmazdı.
Aslında kurtarma konusunda kendisine zarar gelmeyecegini biliyordu ama bazen yesil kriptonitin olmasına ragmen onu kurtarmaya calıstı.

Angel-us-
07-06-06, 12:49
Öyle demeyin Clark güçlerini verip normal insan olduğu 5.02 ve 5.03 bölümlerinde de hayat kurtarmaya çalıştı. 5.03 de öldü zaten garibim ama babası [Jor-El] geri getirdi sonra da kendi canı karşılığında sevdiği birinin öleceğini öğrendi..
Bunlar yenilir yutulur şeyler değil aslında sevdiklerinin ölümünden kendini sorumlu tutmak.
O yüzden Lana yı kendinden uzaklaştırdı çok asilce bir davranış ama Jonathan Kent gitti.. Bunlar yıkıcı şeyler tamam süperliği geçelim de Allah kimsenin başına vermesin.
Bir de Lana-Lex ilişkisini yadırgamam da eğer ileride Martha Lion-El birlikteliği olacaksa çok kötü olur.. Şu dizide görebileceğim en büyük hayal kırıklığı o olur yani..

nghn
07-06-06, 14:30
Annesiyle olan o konuşmasını biliyorum annesi ona o lafı söyledikten hemen sonra Clark'ta ona "yaşadığım sürece başka biriyle olmayı düşünmedim" de diyor hatta aynı bölümde Chole'ye Lana'yı ne kadar çok sevdiğini de söylüyor.Burda ipleri koparan Clark açısından "Lana'yı kurtarmak için babasının ölümüne sebebiyet vermesi" yatıyor.

Ben zaten Clark'ın yaptıklarını göz ardı etmiyorum.Çok büyük fedakarlıklarda bulundu çok şeylerden vazgeçti.Çok büyük acılarda çekti.Ben dizide Lana'yı Clark'ın hayatında bu kadar önemli biriymiş gibi göstermelerini sevmiyorum.Sanki hayatının aşkıymış gibi lanse edilmesi.Birbirlerine aitmişçesine konuşuluyor.Alakası yok aslında.Tüm bunlara sahip olması gereken ve aslında sahip olan Lois Lane.Lana değil.

Tom Welling'in Lois'in diziye katılmasıyla ilgili bir yorumu var Clark Lois'in hayatının aşkı olacağının farkında değil

AsColdAsIce
07-06-06, 14:54
Bu noktada seninle uzlasıyorum nghn lana cok asırı abartıldı hatta bazen ana karakterlerin onune gectigi oldu.Heralde diziyi uzatabilmek için ellerinden geleni yapıyolar lex ile clark arasındaki savasa olayı baglıyana kadar ellerinde geldigince yeni seyler eklemeye calısıcaklar.

nghn
07-06-06, 15:34
Şunu anlıyorum aşkın içine girdiği bir konu her zaman daha ilgi çekici olur.Çünkü aşkın işlendiği konularda hem bir parça mutluluk hemde bir parça üzüntü vardır.İnsanlarda bunun 2.sini birden görmek isterler.İyi anladım ama bunu doğru karakterlere yöneltmek gerekiyor.

Angel-us-
07-06-06, 15:51
Hehe Kristin Kreuk herkesin aklını başından aldığı için mecburen onun üstüne kurdular diziyi :D
Bu sezon da milleti Lana dan soğutmakla uğraştılar.
Ee tamam Lois çok tatlı Clark la iyi anlaşıyolar falan da, Chloe [Kıl-oi] nolcak kardeşim ayıp değil mi kızcağıza 5 senedir??

nghn
07-06-06, 16:36
Yoo aksine ben bu sezon ona daha da bir ısındım :D

Chole ile birşeyler olmaz olsa bile kısa sürer bence.Çizgi romanlardaki Lana'yı canlandırıyor gibi.Onlarda arkadaşlıktan öteye geçemediler

Angel-us-
07-06-06, 17:17
Hayır ben Clark-Lois ilişkisinin Chloe üzerindeki yıkıcı etkisinden bahsediyordum.. Bakın ben diyorum, Chloe ölecek :)

nghn
07-06-06, 17:50
Clark Lois olana kadar Chole kendine birini bulur belki.Bu yıl bir aşk yaşabileceğinden söz etti yazarlar

AsColdAsIce
07-06-06, 18:28
Chloenin yeni sevgilisi olacak gibi bi duyumlar var..Aslında bu kız clarkı cok istedi.Kısa zamanlı da olsa istedigini elde etse sonra ne bilim umdugum gibi olmadı deyip clarkla arkadas olsalar boylece mutlu olur.Eger clark ondan ayrılırsa bi de sevdigini kaybetmenin acısını yasar .Yasamasın ole bi acıyı chloe:img-icecr

rolling
07-06-06, 18:54
yaw chloe yi e takmayın kafanızı, o kendine yeni birini bulacak, sora da clark-lois ilişkisi başlamadan da ölecek... muhtemelen de bulduğu yeni kişi yüzünden fln ölür... :img-elvis :img-polic

nghn
07-06-06, 18:59
Clark Lois nedn öldü? :P

Angel-us-
07-06-06, 19:14
Chloe ile Jimmy Olsen olacakmış diyolar :)

Not: Magazin haberi gibi oldu :D

sudem
07-06-06, 19:32
Angel-us- biraz öyle oldu ama :)
Jimmy Olsen kimdi?bana anlatır mısınız?

Angel-us-
07-06-06, 19:40
Şimdi Sudem bu Jimmy i; Clark ileride Daily Planet te çalışınca onun kankası olacak çilli, sevimli bir genç diye tasvir ediyorlar..

sudem
07-06-06, 19:49
aa orjinal superman filmindeki çocuk mu?
ama olmaz ki ben chole yi ne doktorlara ne mühendislere yakıştırmıştım.olmadı bu...
sağol Angel-us-

Angel-us-
07-06-06, 19:55
Belki yakışıklı karizma bi çocuk çıkar Jimmy ve Chloe hemen Clark ı unutturur :) Reca ederim Sudem :)

DaveMustaine
08-06-06, 14:29
Bence Chloe değil Lana diziden çıkmalı. Artık Clark ile Lana birleşirse yemin ettim izlemeyecem diziyi :icon_evil

nghn
08-06-06, 17:02
Jimmy ve Chole'yi bende duydum ama o konuda kesin birşeyler yok sanıyorum henüz.Ama olabilir yani karakteri biraz biliyoruz Chole ile uyuşabilirler gibi geliyor bana

Bugün Movie Magic magazinde okudum

Smallville Clark Lana romantizmine odaklanmış olsada sezon 5'te sonsuza kadar ayrıldılar gibi görünüyor.Aslında mantıklı sonuçta Clark'ın kaderinde Lois'e aşık olmak olduğunu düşünülünce

elif eıka
08-06-06, 17:07
ARKADASLARR bir sey sorabilirmiyim ben smallvileyinin tekerarlarını izlıyorum yenı izlemeye basladımmm benım merak ettıgım seyy lex ıle lana kacıncıı bulusmada beraber olcaklarr 3 sezondamıı cvpp lutfen....

nghn
08-06-06, 17:10
yok resmi olarak 5.sezonda 520_Fade bölümü ile başlıyor

elif eıka
08-06-06, 22:02
ne bız daha 2 sezondayız ooo cok varmıs desene

sudem
08-06-06, 22:06
ABD de 5.sezon da bitti.
nghn in de dediği gibi *resmi* olarak birliktelikleri o zmaan ama o sezona kadar bence hep flört halindeydiler :)

Angel-us-
08-06-06, 22:39
Ya ben böyle değildim eskiden dizilerden falan etkilenmezdim, ama Lex-Lana duyunca bi daralma geliyor bana..
100. bölüm sendromu sanırım. Bu Lex denen eleman ölse ya!

Not: Çok cesur gördüm kendimi, Sudem ve nghn linç edecekler ama :P

Başar
09-06-06, 08:53
Lanayı soğutma çabaları oldukça başarılı baksanıza nefret etmeye basladım.Senaristler böyle yapıyor ve bunun 2 nedeni olabilir.Ya Lana'yı öldürecekler yada Lex ile evlendirecekler.Lana'da lex gibi bir şer abidesi olacak.
Chloe'ya gelince bazı forumlarda jimmy olsen geçiyor ama net değil diyorlar zira bu senaristlerden herşey beklenirmiş :) Son olarak Lois konusuna gelince hep söyledim tekrar söyleyeceğim.Aslında geçinemiyorlar gibi görünüyor ama bence çok iyi anlaşıyorlar.Hele Clark'ın ona "bazen beni hiç tanımadığını zannediyorum ama bazense herkesten iyi.." kaldı ki Martha ile Clark ne zaman bu konular üzerine konussalar Lois canım benim orada bitiyor ne hikmetse :)

Başar
09-06-06, 10:29
e-yok artık iyice abarttılar(yinede güzel olur).

sudem
09-06-06, 11:46
Ayıgba aynı mesajı lütfen durmadan yazma.
bölüm sorumlusu

nghn
09-06-06, 13:07
Niye herkes Lana'dan nefret eder oluyor ki açılmayan açılamayan gerçekleri konuşamayan Clark.Ayrılıyorlar.Lana hala peşinde.Clark artık yeter bitti diyor.Lana'da kabul etmek zorunda kalıyor.Ne yapacak kız kapısında mı yatacak Clark'ı kabul ettirmek için.

Lana Clark'a: Clark bu ilişki bitti.Bunun kararını veren sendin!

Lana Clark'la ayrıldıktan 2 bölüm sonra kendini LEx'in kollarına atıyor diye söylüyorsanız aralarında hep konuşulmamış bir takım duyguların bariz ortada.Clark ondan uzaklaşıyor Lex ise ona yakınlaşmaya çalışıyor.Lana'dan nefret etmek yerine bence Clark niye tam olarak Lana hiç açılamıyor onu düşünmek lazım.Lütfen bana Reckoning söylemeyin çünkü Clark'ın orda Lana'yı kaybedeceğim duygusu ağır bastı madem bu kadar seviyor ediyor bunca zaman ne diye saklıyor.Clark'ın tüm yakınları gerçeği biliyor ama Lana yok ondan saklanıyor.Eğer Lex'le bu kadar yakın olduklarını bilmese açıklayacağı da yoktu.

Ayıgba
12-06-06, 20:12
Size bomba haber :

Duyduğuma göre dizinin ilerleyen bölümlerinde Batman'i görebiliriz.
Yapımcılar diziye tavan yaptırmak için diziye Bruce Wayne'i sokacaklarmış
Ve Bruce Wayne'in Lois'le yakın temasta olacağı olasıymış.
Bilginize...........(Ama yine de söyliyim,bu sadece bi olasılık)

Angel-us-
12-06-06, 22:33
Biraz saçma olur sanki Lex Luthor var zaten aşırı zengin bi tip olarak. Bruce Wayne fazla kaçar. Pek sağlam değil sanki bu ihtimal :)

nghn
13-06-06, 09:07
Bruce Wayne haberleri yeni değilki 4.sezondan beri bu haber yayılıyor da hala bir kesinlik kazanmadı

nghn
14-06-06, 16:33
Steve DeKnight Smallville yazarlarından biri ve yazdığı bir site var.Orda kendisine yorumlar yapılıyor.O da bazılarına cevap veriyor.Birkaç gün evvel yazdığı bir cevap.

Postayı atan kişi Brian

Merhaba Steve

1.Lex Lana'ya hayır.Hemen sona ersin

2.Freeze Breath harika olur.Ya da akıl gücü.Yada birinin hatıralarını değiştirme kabiliyeti tıpkı Chris Reeves 2.Superman filminde Lois Lane'e yaptığı gibi

3.Clark ve Lana'nın arkadaşlığı (Clark/Lana fanları bunu kabul edebiliriz)

Cevaplar Steve D

1. Yooo.Hayır (Hatta asıl cevap Hell No :happy0064 :img-clapp )

2.Belki

3.Olabilir

Angel-us-
14-06-06, 18:26
Biraz da benden spoiler:
Post #9 of 29

well honestly what they say for next season is

the 2 kryptonians from arrival will be back
clark will come out of the zone changed
we will learn about the zone
we will learn the relationship between jor el and zod
and james marsters should be coming back to play brainiac.
1-Arrival [5.01] daki iki Kriptonlu tekrar geliyormuş
2-Clark hapsolduğu Phantom Zone dan değişmiş bi halde çıkacak-muhtemelen Kal-El olarak-
3-Phantom Zone hakkında biraz bilgi sahibi olacağız
4-Jor-El ve Zod husumetinin sebebini öğreneceğiz [kesin kız meselesidir :D]
5- -En sevindiğim buydu-Dr. Fine yani karizma James Marsters tekrar gözükecekmiş.

sudem
15-06-06, 10:14
4-Jor-El ve Zod husumetinin sebebini öğreneceğiz [kesin kız meselesidir :D]
5- -En sevindiğim buydu-Dr. Fine yani karizma James Marsters tekrar