Tüm Versiyonu Göster : Smallville - Spoiler

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6]

Eyve
31-10-06, 22:16
Arkadaslar biliyotum burda 6. Sezondan bahsederken benimki pek olmuyo ama dun en sonunda 5 sezonu izledim de son bolumde aklıma bise takıldı clark neden zod un yolladıgı halkaya gitti o hapishane gibi yerde kaldı anlmadım istese gitmeye bilirmiydi cevabı belki 6. Sezondadır ama bilen varsa soylerse sevinirim Ayrıca 6. Sezonun Bölümleri suan elınde olup Bursada oturan varsa satın alıcam ozelden pm atsın pls simdiden Tesekkurler

Mojima
31-10-06, 22:54
Arkadaslar biliyotum burda 6. Sezondan bahsederken benimki pek olmuyo ama dun en sonunda 5 sezonu izledim de son bolumde aklıma bise takıldı clark neden zod un yolladıgı halkaya gitti o hapishane gibi yerde kaldı anlmadım istese gitmeye bilirmiydi cevabı belki 6. Sezondadır ama bilen varsa soylerse sevinirim Ayrıca 6. Sezonun Bölümleri suan elınde olup Bursada oturan varsa satın alıcam ozelden pm atsın pls simdiden Tesekkurler

O halkanın belli bir çekim gücü var o çekim alanına girersen kaçamıyorsun tam hatırlayamıyorum ama Zod orda Clark'a vuruyodu galiba ondan halkanın içine girdi.6. sezonun 1. bölümünde Clark o hapis olduğu yerden backdoor denen kapı sayesinde kurtuluyor.Sana söyle söyliyim eğer sınırsız internet kullanıyorsan hiç uğraşmadan internetden indirebilirsin şuan 6x5 yayınlandı 5. bölüm fazla olmasa gerek :img-elvis