sudem
31-01-06, 16:21
çok istendi açılmazsa olmaz... :img-thumb :img-hyste
ilk spolier benden lois lane choleinin kuzeni...eheueehu bu küçücük bir bilgi..
ilk spolier benden lois lane choleinin kuzeni...eheueehu bu küçücük bir bilgi..
|
Tüm Versiyonu Göster : Smallville - Spoiler sudem 31-01-06, 16:21 çok istendi açılmazsa olmaz... :img-thumb :img-hyste ilk spolier benden lois lane choleinin kuzeni...eheueehu bu küçücük bir bilgi.. sezinti 31-01-06, 16:26 çok istendi açılmazsa olmaz... :img-thumb :img-hyste ilk spolier benden lois lane choleinin kuzeni...eheueehu bu küçücük bir bilgi.. 2. spoiler Martha'nın hamilelik haberi, aileyi sevince boğacak fakat bu sevinç Clark'ın Smallville'yi terkedişinin nedeni olacak olayların başlangıcı olacak. önce Martha'nın hamile olması, Sonra üzücü olay :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: sudem 31-01-06, 16:44 evet hatta clarkın babası clarkı sorumlu tutacaktı dimi?http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/icon_cry.gif ayrıca lana bir gün clarkın sırrını öğrenecek eheueehu en güzel bölüm o... 100.bölümde çok önemli bir şey oldu ama daha öğrenemedim...öğrenince hemen yazarım buraya ama gerçekten çok önemli... sezinti 31-01-06, 16:48 evet hatta clarkın babası clarkı sorumlu tutacaktı dimi?:icon_cry: ayrıca lana bir gün clarkın sırrını öğrenecek eheueehu en güzel bölüm o... 100.bölümde çok önemli bir şey oldu ama daha öğrenemedim...öğrenince hemen yazarım buraya ama gerçekten çok önemli... 100. bölümde Clark Kent'in çok sevdiği biri ölecek mi, ölmeyecek mi ? Clark'ı üzecek bir olay. sbuffy 31-01-06, 17:35 100.bölümü öğrendim.Jonathan kent öldü.ilk superman filmindeki gibi lana öldü ve tekrar hayata geri döndü. sudem 31-01-06, 17:39 yaaa jonathan mı öldü...geri dönüşü yok mu?neyse o kadar üzülmedim ben cholei diye şüphelenmiştim değilmiş sevindim..lana düş yakamızdan :) sağol sbuffy sezinti 31-01-06, 17:46 spoilerlardan bir tane Lex'in bir kardeşi olmasını istermiydiniz. ? Lex ve kardeşini düşünemiyorum . Jonathan Kent'in ölmesine üzüldüm mayıs 31-01-06, 19:02 Arkidişler yazmayın ya ,siz de bakma o zaman diyebilirsiniz ama bakmadan geçemiyorum.Sezinti kliplerden birinde küçüklüklerini gösteriyordu Lex'in kardeşini annesi boğarak öldürmüş ama babası bebeğin başında sadece Lex'i gördüğü için onu yaptı sanıyor onu suçluyordu sanırım sen ondan bahsediyorsun. sudem 31-01-06, 20:00 mayıs bakma :img-hyste şaka tabi... evet sezinti o konudan bahsediyordu ama heyacan yapmak için öyle yazdı... tahminince lilian luthor jullianı yani lexin kardeşini lionelin gazabına uğramasın diye boğmuştur ayrıca galiba doğum sonrası depresyona girmiş yoksa hangi bilinçli anne bebeğini öldürmek ister? :img-huh: mayıs 31-01-06, 20:09 Sudem o zaman gelecekteki bölümlerle ilgili en büyük açıklamayı ben yapmış oldum güya yazmayın diyordum :) ama ben bölümlerin hepsini fazla izleyemediğim için yayınlandı falan sanmıştım. sinir 31-01-06, 20:10 Bir spoiler da benden olsun Lex'in ilerde evleneceğini biliyor muydunuz?(Gerçi çok uzun sürmeyecek ama) Bu arada yanılmıyorsam gelecek sezonda da bir bölümde evlenmekten son anda kurtulacak :) sezinti 31-01-06, 20:20 Sudem o zaman gelecekteki bölümlerle ilgili en büyük açıklamayı ben yapmış oldum güya yazmayın diyordum :) ama ben bölümlerin hepsini fazla izleyemediğim için yayınlandı falan sanmıştım. dikkat ederseniz, spoiler verirken ayrıntıya girmiyorum. sadece soru şeklinde ve biraz da meraklandırıcı bir şekilde yazıyorum.:img-thumb sudem 31-01-06, 20:32 evet sezinti heyacan yapıyordu bize... :img-thumb clarkın sırrını 3.sezonda pete öğrenecek ama sonra BEN BU YÜK TAŞIYAMAM ühühü diye smallvillei terk edecek... :img-hyste ayrıca evet sinir lex hain bir kadınla evlenecek...ama lex de göz var bir kadınla bir ömür boyu yaşamaz o... :) sinir 31-01-06, 20:42 evet sezinti heyacan yapıyordu bize... :img-thumb clarkın sırrını 3.sezonda pete öğrenecek ama sonra BEN BU YÜK TAŞIYAMAM ühühü diye smallvillei terk edecek... :img-hyste ayrıca evet sinir lex hain bir kadınla evlenecek...ama lex de göz var bir kadınla bir ömür boyu yaşamaz o... :) Aslına bakarsan Lex hayatını bir kadınla geçirmeyi isteyebilir bence hatta 5. sezon'da Lexmas isimli bölümde bu kadının kim olabileceği ortaya çıkıyor ama ismini söylemeyeyim bilmeyenler 5. sezona kadar beklesin:) sudem 31-01-06, 20:49 eheueehu lütfen lütfen izleyemesem de birçok bölümünü biliyorum dizinin ve LEXMAS daha şimdiden favorim... lex vurulur ve yoğun bakıma alınır bu sırada rüya görmektedir...evlendiği ve hatta çocuğu vardır hatta karısı hamiledir.karısı ise lana dır... :img-thumb clark cholei ile birliktedir...ve mutludur..lexin lana ile evli olması hiç de sorun etmemektedir... sinir 31-01-06, 20:54 Benim de favorim Lexmas madem sen anlatmaya başladın devam edeyim:) Lex adeta Clark'ın ailesinden birisi olmuş gibidir Johnatan onunla ne kadar gurur duyduğunu falan söylemekte ve noeli birlikte "ailece" kutlamaktadırlar.:) sudem 31-01-06, 21:06 evet her şey mükemmeldir lex için...ama tabi kendini hastanede bulana kadar bu arada annesinin hayaleti de onu rahatsız eder.BABASINA GÜVENMEMESİNİ ONUNLA İŞ YAPMAMASINI söyler... sonra iyileşir ve hastanede çok güzel konuşur ama ne der bilmiyorum... :img-icecr sinir 31-01-06, 21:46 Find it, fake it. Do whatever it takes to knock Jonathan Kent out of the race. I want to be Senator... I want it all!:) Lex'in uyandıktan sonra söyledikleri bunlar Türkçesi: Onu bul, değiştir. Jonathan Kent'i yarış dışı bırakmak için ne gerekyorsa yap. Senatör olmak istorum... Herşeyi istiyorum. Tabi Lex'in bu yola dönmesinin sebebi gördüğü mutluluk rüyasının beklediği sonuçla bitmemesi neyse bölümün tamamını anlattık neredeyse gerisini 5. Sezon'da izlersiniz artık:) sezinti 31-01-06, 21:49 Durun daha 2.sezona daha gelmedik :) arada 3.sezon var, 4.sezon var. 5 sezona hemen geldik. Bu hıza kalbimiz dayanmayacak:), biraz nefes alalım :) mayıs 31-01-06, 21:58 Gerçekten 2. sezona gelmedik daha emekleme döneminde şu an Türkiye de bu dizi anladığım kadarıyla ve çoğu şeyden haberdar oldum.Lex'e üzülüyorum cidden.Kliptekilerde üzücü ama yine de nefret etmem sanırım Lex den ben ,psikopat ama ne yapayım. sudem 31-01-06, 21:59 AAA evet en önemlisi sonuydu...onu söylemeden olmaz...lana bebeği doğurduktan sonra ölüyor lexin yanında hemde...herhalde 5sezon boyunca lexin sadece bu bölümde bu kadar çok ağladığını göreceğiz...kıyamam ben ona... yazı için teşekkürler sinir...ama arada sanki money ve power gibi şeyler de vardı... yok ben ömrümü cnbce göstermesini bekleyerek geçiremem...5 sezonun da cdsini alacağım inşallah benim anlamadığım o çiftçi hal adamı parada gözü olmayan adam neden senator olmak istiyor? sinir 31-01-06, 22:27 Lex rüyasında Lana'yı kurtarmak için Lionel'den yardım istiyor fakat Lionel reddediyor ve "seçimlerimiz tüm hayatımızı etkiler" tarzı bir şey söylüyor ve bunun üzerine Lana ölüyor ve bundan sonra Lex mutlu olmak için paraya ve güce(money and power) ihtiyaç olacağını onlar olduktan sonra mutluluğun kendiliğinden geleceğini söylüyor(tam cümleyi hatırlayamadım şimdi ama anlamı yaklaşık böyleydi.) Bu nedenle de uyandıktan sonra kendini para ve güç elde etmeye adıyor. Aslında böyle yaparak bir anlamda Lana'nın hayatını da kurtarmış oluyor kendince... sezinti 31-01-06, 22:37 arkadaşlar Clark Kent'in büyük aşkı Lois lane'nin resmini ekleyebilirmisiniz :img-meeti . Gerçi çok erken yinede ekleyebilirmisiniz, ne de olsa spoiler bölümü:) , 5. sezondan iki tane çok önemli spoiler verildi. :) sinir 31-01-06, 22:46 İsmi Erica Durance 21 Haziram 1978 Calgary, Alberta, Kanada Doğumlu http://img487.imageshack.us/img487/2290/erica0018jg.jpg http://img294.imageshack.us/img294/5395/erica0026it.jpg ulysses 04-02-06, 00:59 ben 2. sezonda bir yüzükden bahsetmek istiyorum.bu yüzüğü sanırım chloe,clark'a veriyor.kırmızı taşlı bir yüzükdü galiba.ve bu yüzük clark'da bir takım değişimlere yol açıyor ama nasıl bir değişim olduğunu söylemeyeyim.ve bu yüzüğü 2. sezon finalinde parmağına takıp smallville den gidiyordu,arkadaşlar bahsetmişti az çok gidişinden(şu annesinin başına gelen olaydan sonra). ya ben bişeyden bahsetmek istiyorum.çocukluğumda okuduğum superman çizgi romanlarında Jonathan Kent ölmemişti ve Clark Daily Planet de çalışıyordu o zaman.Ara sıra uçarak babasının evine giderdi ve annesinin keklerini yerdi.anne ve babası yaşlanmış bir halde gösterirdi.filmlerinde nasıldı tam hatırlamıyorum.yoksa ben mi yanılıyorum arkadaşlar???????????? Ay90 04-02-06, 01:11 almanya da her cumartesi cıkıyo ben bayılıyorum hele de tom welling e cok tatlı.... bende resimler var ekliye bilirim. sudem 04-02-06, 13:31 ya ben bişeyden bahsetmek istiyorum.çocukluğumda okuduğum superman çizgi romanlarında Jonathan Kent ölmemişti ve Clark Daily Planet de çalışıyordu o zaman.Ara sıra uçarak babasının evine giderdi ve annesinin keklerini yerdi.anne ve babası yaşlanmış bir halde gösterirdi.filmlerinde nasıldı tam hatırlamıyorum.yoksa ben mi yanılıyorum arkadaşlar???????????? evet haklısın ulysses ebn de zaten jonathan kent ölünce baya bi şaşırdım ama dizi daha devam edeceğine göre o da bir bölümde grei döner belki? Ay90 tabi ki resim ekle...çok güzel olur :img-icecr aysem_ 06-02-06, 09:36 ya arkadaşlar merak kafama bişey takıldı. Lex , Lana ile gerçekten evleniyor çocukları oluyor mu, aşk yaşıyorlar mı? yoksa bu Lex'in komada gördüğü bir rüya mı? sudem 06-02-06, 14:03 ya arkadaşlar merak kafama bişey takıldı. Lex , Lana ile gerçekten evleniyor çocukları oluyor mu, aşk yaşıyorlar mı? yoksa bu Lex'in komada gördüğü bir rüya mı? evet komada gördüğü bir rüya ama çok gerçek..yani aslında lexin istediği bir hayat ki zaten öyle güzel bir yaşamı kim istemz dimi? ben de bir şey sormak istiyorum 4.sezon 2.bölümü izleyenlerden biri bana lexin eskrim yaptığı sarışın kızı niye öptüğünü anlatabilir mi?o kızı 1.sezonda da görmüştük bir kere.yani ansıl iştir bu her şey dahil hizmet mi anlaamdım :icon_mad: ~*Cohen*~ 07-02-06, 20:47 Herkese selamlar arkadaşlar... Aranıza yeni katıldım ve benim gibi Smallville hastalarının olduğunu bilmek güzel :) Bende 1 ay öncesine kadar Cnbce den takip ediyordum ama daha sonra dayanamayıp bütün sezonları ele geçirip 2 haftada 4 sezona yakın izledim :) Bu arada bir günde arka arkaya 14 bölüm izleyerek bir rekor da kırdım :) Şuanda Amerika ile aynı anda 5.sezon 14. bölümdeyim. Birkaç spoiler da ben vermek isterdim ama bana gerek kalmadan sağolsun arkadaşlar en önemlilerini söylemişler.Jonathan Kent in ölmesi beni çok üzdü benim beklentim de annesi yönündeydi ama tabi ki Lana nın ölmesinden iyidir :) Ben tam bir Lana fanatiğiyim söylemeden de geçemeyecem :) Sudem sorduğun sorunun cevabını kendin vermişsin zaten herşey dahil hizmet diyerek :) Yani o kadının hiçbir işlevi yok.... Şimdilik benden bu kadar...Sizinle tanışmak çok güzeldi..Bu arada dizi ile ilgili sabaha kadar konuşabilirim :) o yüzden msn adresimi vereyim belki konuşmak istersiniz.. fixous@hotmail.com adresinde 24 saat yardıma hazırım :) Hepinize iyi seyirler... aysem_ 08-02-06, 09:39 aramızu hqşgeldin Cohen. Birşey sormam lazım $. sezona kadar nasıl izleyebildin. DVd'de falan mı? benim bildiğim türkiyede 2. sezona kadar var DVD'ler. sudem 08-02-06, 12:57 Sudem sorduğun sorunun cevabını kendin vermişsin zaten herşey dahil hizmet diyerek :) Yani o kadının hiçbir işlevi yok.... aramıza hoşgeldin..bilgi için sağol ama çok kızdım yavv :icon_evil neyse... bence jonathan kent ileriki sezonlarda geri dönecek çünkü orjinalde onun yaşlı halini de görmüştük... aysem_ divx olarak seyrediyordur cohen diziyi kaydediyorlar sonra türkçe alt yazılı hale getirip satıyorlar...ben de alacağım inşallah bu yaz... :img-icecr aysem_ 08-02-06, 13:21 Yeni replikler ekledim arkadaşlar. Merak edenleriniz varsa replikler bölümünden ulaşabilir. ya Aslında Lana ile Lex yakışırdı birbirine. Belki 6. sezonda bişeyler olur aralarında. Lex gibi adama da bakılmaz mı ya? sudem 08-02-06, 13:38 yok olmaz aralarında bişi lana ile...lana clarkı seviyor...lex ile sadece arkadaşlar tabi bu arada dert ortagı...ben cholei ile aralarında bişiler olsun istiyorum... diğer sezonları izleyen arkadaşlar lex ile cholei ve lois arasında aşk gibi bişi var mı?sanki öyle duymuştum da... sudem 08-02-06, 16:45 arkadaşlar süpermenin flimde sevdiği gazeteci kızın adı neydi chole onun sevgilisi olacağına inanıyorum çünkü öbüründe gazeteciyi seviyor orjinal senaryodaki sevgilisinin adı lois lane dir ancak lois metropoliste büyüdüğü için clarkla tanışmasına daha zaman vardır ve bu yüzden smallville dizisinde onun yerine chole karakteri eklenmiştir.chole lois lane nin kuzenidir.bunu 3. ya da 4.sezonda öğreneceğiz... ~*Cohen*~ 09-02-06, 00:28 Tekrar selam.. İlk iki sezonu Dvd olarak izledim diğer sezonları da Sudem in dediği gibi divx olarak izledim.Eğer isterseniz sizlere de kargoyla yollayabilirim.(Merak etmeyin hiçbir ücrete tabi değil :)) Jonathan Kent in geri döneceğini hiç düşünmüyorum şöyle ki yapımcılar dizinin Süperman ile uyuşturmaya çalışmayacaklarını sadece ondan esinlendiklerini söylediler yani Superman de Jonathan ı yaşlı gördük diye geri getirmezler bence zaten orjinal de Jonathan senatörlük yarışına fln da katılmıyor Smallville deki gibi.Bir diğer husus Lois Lane in Clark Kent i görmesi Smallville den çok sonra oluyor orjinalde ama işte Superman i takip etmediklerinin bir kanıtı olarak Lois Lane 4.sezonda aramıza katılıyor:) Birçoğunuzun clark ile chloe nin birlikte olmasını istediğinizi biliyorum ama bu kadar şeyden sonra yani Clark ın her defasında Lana nın hayatının aşkı olduğunu söylemesinden sonra başkasına gitmesi bence çok ama çok büyük bir yanlış olur kaldı ki bu pek de mümkün görünmüyor zaten..Neyse şimdilik benden bu kadar.. sudem 09-02-06, 16:56 ben bişi soracağım..ya 4.sezonda ya da 5. bilmiyorum ama lex ile clark kavga ediyorlar.clark tam vuracakken lex ona vuruyor ve clarkın dudağı kanıyor.lex şaşırıyor da nden vuruyor ve neden şaşırıyor. ayrıca 100.bölümle ilgili küçük bir video izledim lananın kaza yapmasının sebebi lex miş..orada lana clark ile konuşuyordu telde sonra lex geldi vs...orada lana bişi dedi clarka sanki lex biliyor senin sırrını dedi ben mi yanlış anladım. rolling 09-02-06, 22:34 herkese merhaba... ben yeni gibi gözüksem de oldukça eski bi üyeyim ama çok sevdiğim bir dizi bittikten sonra siteye baya bi girmeyince şifremi unutmak gibi bi hataya düştüm ve de site inatla bana yeni şifre göndermedi...şimdi de yeni bi favorim var- smallville... nese sudem senin sorularına da ben yanıt veriim... lex clark ın yine insan olmadıını düşünüyor o bölümde ve bi tuzak hazırlıyo... clarkın koluna lazer gibi bişiy çarpıyo ve clarkın canı acıyo,lex te bunu cameradan izliyo...canının acımasının sebebi de clark bi ara güçlerini kaybediyo... (5.sezonun başında 2bölüm- hatta benim favori bölümlerindendir bu bölümler çünkü clark ve lana arasında çok çok çok güsel sahneler geçiyo...) nese clark da lex 'in kameradan izlediğini chloe yardmıyla öğreniyo ve hesap sormaya gidiyo... lex ile baya güsel bi kavga ediyo lex clarka yumruk atıyo ve clarktan kan akınca lex şaşırıyo... 100. bölüm de ise clark lana ya bütün anlatıyo ve evlenme teklif ediyo lana da kabul edio... lana lex ile konuşmaya gidiyo. lex dior ki lanaya: eğer kafanda clark ile ilgili şüpheler olmasaydı kesinlikle kabul etmezdin, sıırını biliyorsun dimi dio... lanada bunu sanki lex de biliyomuş gibi anlıyor... böle bişiyler işte... kusura bakmayın biraz fazla yazdım ama kaptırdım işte kendimi... kızmayın ltf... :icon_ange sezinti 09-02-06, 22:46 Lana'nın arabası otobüs ile çarpışıyor, Lana ölüyor. Clark babasından yardım istiyor, (Jonathan Değil ). zamanı geri döndürülüyor. Lana sırrı öğrenmemiş olacak aysem_ 13-02-06, 10:27 http://img129.imageshack.us/img129/6917/lexana23gr.jpg (http://imageshack.us) arkadaşlar aranızda bu resmi bana açıklayıcık olan var mı? sezinti 13-02-06, 10:40 http://img129.imageshack.us/img129/6917/lexana23gr.jpg (http://imageshack.us/) arkadaşlar aranızda bu resmi bana açıklayıcık olan var mı? Lex kriptonit taşı ile ilgili araştırma yaparken, kaza oluyor. Lex'ten başka bir Lex ortaya çıkıyor. iki Lex karşımıza çıkıyor. bizim bildiğimiz Lex'i bağlıyor ve saklıyor, İkinci Lex Lana'yı öpüyor. Lex Lana'yı öptükten sonra Lana'dan tokat yedi. ikinci Lex parmağına yeşil kriptonit yüzüğü takarak Clark'ı çok hırpalıyor. aysem_ 13-02-06, 11:39 sezinti çok sağol, bende merak ediyordum ne bu böyle diye. Elrohir 17-02-06, 10:49 Arkadaşlar harikasınız dizinin geldiği noktaya kadar anladım. Birde dizinin amerikada yayınlanan tüm sezonlarını izlemek istiyorum, nerden temin edebilirim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.. meltemyucel 17-02-06, 13:27 http://img525.imageshack.us/img525/8647/lois1fi.png İşte lois ve clark. Clarkın annesi ölsede geri gelmeli. Filmden hatırladığım kadarıyla annesinin balkonuna uçup onun keklerini felan yiyordu :) sudem 17-02-06, 14:04 clarkın annesi değil babası öldü :icon_cry: Filmden hatırladığım kadarıyla annesinin balkonuna uçup onun keklerini felan yiyordu :) eheeuehehh clark bu her şeyi yapabilir... rolling 17-02-06, 17:40 Arkadaşlar harikasınız dizinin geldiği noktaya kadar anladım. Birde dizinin amerikada yayınlanan tüm sezonlarını izlemek istiyorum, nerden temin edebilirim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.. ben bütün bölümleri bir internet sitesinden indirip izliyorum... (4. ve 5. sezonu) ancak siteyi buraya yazmam doğru olur mu bilmiyorum, adminler karşı çıkar mı??? o yüzden daha hızlı izlemek isteyenler, 1 hafta bekleyemeyenler :D, yani ilerki bölümleri indirmek isteyenler özel mesaj atsın, bende sitenin linkini veriim... site hakkında kısa bi bilgi veriim isterseniz... sitenin forumunda bi başlık var, üyeler isteklerini yazıyor hangi bölüm olduğunu, o bölüm elinde olan varsa bi server vasıtasıyla link veriyor ve bölümü indiriyorsunuz... yine de anlamadıınız bişey olursa çekinmeyin... :icon_ange yalnız belli bi miktar ingilizce bilmeniz gerekecek sitede ona göre... sudem 17-02-06, 20:17 chole ile lana değil lois lana kuzenler... lois lana smallvillede 4.sezonda ortaya çıkacak rolling 17-02-06, 20:17 anlamadığı choleyle lananın kuzen olmaları neyi değiştiriyor hem kuzen olduklarını bilmiyorlarmı şimdi bence chole harika bir numara keşke onu secse chloe ile lana kuzen deiller, chloe ile lois kuzenler... haunted1 18-02-06, 18:11 spoiler mı istiyosunuz biliomusunuz bilmiorum ama ing. olarak hepsinin senaryoları herşeyiyle. oyuncular ne okuyosa o yani. adres www.twiztv.com haunted1 18-02-06, 18:16 ben kötü bişimi yaptım adres vermek yasakmıydı ya :icon_roll doomsday 21-02-06, 19:02 dizinin ilk bolumunznde 5 . sezon episode 15 e kadar torrent sitelerinden temin edebilrsiniz.. bknz, (www.torrentspy.com) sudem 25-02-06, 12:24 önceden yazacaktım ama şimdi yazayım..bu sezon hatta bu bölümde clark sırrını pete e açıklayacak ve hatta hayat daha hoş olacak ama sonra 3.sezonda artık bu yükü taşıyamayacak hale gelecek ve smallville den gidecek... bu arada lionel de sırrını öğrenecek ama belli etmeyecek... sonra alicia diye bir kız katılacak diziye onunla çıkacak clark ce o da sırrını biliyor olacak... AsColdAsIce 25-02-06, 13:43 Benim izledigim bolumlere gore Clark yanlızca Alicia ile cıkmakla kalmayıp evlenecek ama bu cok kısa sureli olacak..Ama sonunda Aliciayaya ne oldugunu bilmiorum ama 5.sezon da olmadıgına gore ya olecek yada başka bir yere gidecek. sudem 25-02-06, 13:55 evet alicia ile evlenecek 4.sezonda bir bölümde hatta clarka kırmızı kriptonitli kolyeyi verecek..tabi clark yin o garip sinir bozucu duruma gelecek..eğlencesine evleniyorlar zaten yani en azından clark için durum bu...ama sonra bir adam vuracak alicia yı...doktor bu adam tam bilgim yok ama clarkın sırrını o da biliyordu yani en azından güçleri olduğunu rolling 25-02-06, 13:58 alicia'nın da bazı güçleri var. bu yüzden clark, kendini alicia'nın yanında rahat ve mutlu hissediyor. Bazı cinayetler oluyor ve herkes bunları Alicia'dan biliyor; ama clark karşı çıkıyor. En sonunda da alicia gerçek katil tarafından öldürülüyor. Clark, baya bi kötü oluyor tabi... sudem 25-02-06, 14:03 hımm ben alicia nın güçleri olduğunu bilmiyordum ama evet clark kendini rahat hissediyordu.hatta buz pateni yapmaya gitmişlerdi ve orada kahve getirmişti clark alicia da soğudunu söyleyince, clark çok şeker bi yüz ifadesiyle gözleriyle sağolsun ısıtmıştı kahveyi.. :img-icecr her eve lazım bu çocuktan :img-icecr rolling 25-02-06, 14:05 evet alicia ile evlenecek 4.sezonda bir bölümde hatta clarka kırmızı kriptonitli kolyeyi verecek..tabi clark yin o garip sinir bozucu duruma gelecek..eğlencesine evleniyorlar zaten yani en azından clark için durum bu...ama sonra bir adam vuracak alicia yı...doktor bu adam tam bilgim yok ama clarkın sırrını o da biliyordu yani en azından güçleri olduğunu doktor bilmiyodu clark'ın sırrını, hatta doktor clark'ı vurmaya çalışıyor; ama vursa bile clark'a bişiy olmayacağını görmesin, yani sırrını öğrenmesin die, alicia clark'ın önüne atlıyordu böle türk filmi gibi... sudem 25-02-06, 14:13 yaaaa bak onu bilmiyordum...canım ya yazık alicia ya...ben alica ile dr nin bir planı odluğunu ve alica nın buna uymadığı için aliciayı öldürdüğünü düşünüyordum...yazık bu clark ile lexe ya...hep mi yalnız kalır insan... :img-huh: AsColdAsIce 25-02-06, 14:27 Evet aslında doktor onu vuruo ama heralde güçleri sayesinde Alicia hayatta kalıo galiba veye kurşun tam isabet etmio..Almancam ingilizcem kadar iyi deil benim rtl den anladıgım oydu..Ama bilirsin ilerde lex lanaya ilgi duyacak(ben bunu onaylamıyorum ama napıcan hikaye işte ;) ama nolcak bilmiorum. Çunku şimdilik ara verdiler diye biliyorum 5.sezona.. rolling 25-02-06, 16:16 evt; aslında lex lana'ya karşı her zaman bişiyler hissetti, taa en başından beri...ve bunun sonucunuda 100. bölümde çok kötü bi şekilde gördük... diziye de ara verdiler gerçekten, galiba 30 marta kadarmış, sezon arası molası gibi nerdeyse... türkiye de 1 hafta herhangi bi diziyi göstermedikleri zaman deli oluyoruz, adamlar 1,5 ay ara verdiler... ama şöle bi söylenti var, sanırım 6.sezona devam edebilmek için verilmiş galiba ara, ki fazla konu harcanmasın, sonra kalmaz die...ama tabi sadece söylenti, alakası olmayabilir yani... rolling 25-02-06, 16:20 yaaaa bak onu bilmiyordum...canım ya yazık alicia ya...ben alica ile dr nin bir planı odluğunu ve alica nın buna uymadığı için aliciayı öldürdüğünü düşünüyordum...yazık bu clark ile lexe ya...hep mi yalnız kalır insan... :img-huh: alicia'yı doktor öldürmüyor...başka biri öldürmüyor... bu arada bence lex, yalnız kalmayı hakediyor... 5. sezonda özellikle gerçek lex luthor yavaş yavaş oluşuyor çünkü... hatta yavaş yavaş da deil, direk kötü karakter oluyo... lionel'de son 2 bölümdür de adeta melek oluyo, hatta clark'ın sırrını öğreniyo ve "your secret is safe with me" dio... kendi kendine... sudem 25-02-06, 17:29 benim için lex hep önde... wb 5.sezonda bitireceğiz diyormuş ama bu yine kesin klasik wb taktiği...hep aynı hep aynı heyacan olsun diye uğraşıyorlar... yalnız 5.sezonda sen de söylemişsin yavaş yavaş değil bir anda kötü oluyor diye bu biraz garip değil mi?yani ilk sezon nerdeyse melek bu adam.2.sezon da eh işte...3.sezon dönüm noktası 4.sezon da zaten öyle pek aktif değil en azından bana göre...ama 5.sezonda büyülenmiş gibi..bir anda kötü oluyor...garipsedim ebn bu durumu... :icon_roll rolling 25-02-06, 23:23 zaten 5. sezondan önce lex'in kötü olmak için bi isteği yok veya kötü gözüktüğü bölümler yok... Hatta 4. sezonda clark'la dost kalabilmek için baya bi uğraşıyo, hala bildiğimiz eski lex; ama 4. sezon son bölümdeki o 3 taş için yaptıkları bi başlangıç sayılabilir... ancak asıl dönüşüm 5. sezonda lex'in vurulup gelecekteki yaşamını gördüğü bölümden başlıyo... her şeyin para ve güç ile elde edilebileceğini düşünüp hikayenin kötü adam rolünü alıyo... o yüzden büyülenmiş gibi bi anda kötü adam oluvermiş gibi gözüküyo sana heralde... :img-nyam: AsColdAsIce 26-02-06, 00:09 Zaten Lexin babası ile olan problemleri 5.sezonda babasının tamamen ona karsı olmasına yol açıyor.Lionel bi senatörlük seçiminde J.K yı destekliyor ve onun kazanması için maddi yardım da bulunuyor.Zaten J.K nın olumunden sonra Martha ya yakınlısıyor..Bu arada Clark uzaklasıo iyice Lanadan ama diziye ara vericekleri için kurguyu nasıl baglıycakları hakkında bi fikrim yok. rolling 26-02-06, 11:34 aslında en son kaldıkları bölümden sonra clark ile lana ilişkisinin devam edeceği gibi gelmişti bana. ama geçen gün yabancı bi sitede, aradan sonraki yeni bölümle ilgili bi spoiler okudum... diziye heralde 1 bölümlük kötü karakter olarak bi kız girecekmiş ve clark'ı hipnotize edip, s** kölesi yapıcakmış... zaten yeni bölümün ismi de "hypnotic" sonundaa clark kendini lanaya affettircek, işte hipnotize olmuş dierek heralde... ama lana ya hep zarar verdiini düşünüp tamamen ilişkiyi bitircekmiş... AsColdAsIce 26-02-06, 12:12 Aslında bende bi kaç yazı okudum ikisinin beraberligi için ama kimse aynı şeyi söylemiyor :icon_evil ama ben ikisinin birlikteliginin devam etmesini isterim çünkü louis bi türlü sıcak gelmedi bana :icon_whis eger hikayeyi orjinale baglı yapacaklarsa bi yerde mutlaka bitirmeli gerekir..Ama bu dizi eger tepkiler olursa buna baglı degisikliklerde yapabilirler. :img-huh: rolling 26-02-06, 12:26 hikayeyi orjinale bağlama konusu biraz karışık; çünkü senaristler diziyi filme bağlamak zorunda olmadıklarını, bağlamayabilceklerini, filmde olan birinin dizide ölebileceğini durmadan her yerde söylüyorlar, biz filmi sadece örnek aldık gibilerinden bişiyler diolar... ama eğer filme bağlıcaklarsa da dediğin gibi tepkiler de olabilir... çünkü çoğu insan mesela clark-lana beraberliği istiyor...ben şahsen çok az gördüm forumlarda clark-lois isteyen... :icon_roll aslında senaristlerinde işi zor yani,ne yapsalar beğendiremicekler... sudem 26-02-06, 13:51 rolling bu konuda haklısın ne yapsalar beğenilmez kesin... ben de loisle olsun istemiyorum ki bana kalsa lana ile değil chole ile olsun ama neyse... ben jonathan öldüğünde çok üzülmüştüm...hala üzgünüm..şöyle bi 7.sezonda falan geri dönse keşke...clarkı o hüzünlü haliyel görmek beni mahvedecek kesin... eğer orjinale uysalardı jonathan da ölmezdi...ama loisten bahsediyoruz supermanın tek aşkı clarkın değil...bu konuya dikkat edilmeli... rolling 26-02-06, 14:09 o konuda gerçekten haklısın... burda mı görmüştüm başka bi forummuydu tam hatırlamıyorum; biri şöle bişiy hatırlatmıştı; lois superman'a aşıktı, clark kent'e deil ama lana, clark kent'e aşık... çok dooru bi tespit... sudem 26-02-06, 14:28 ben demişimdir...lanayı bildiğimden beri bunu düşünüyorum...lois clarkı hep küçük gördü...hep superamnle konuşabilmek için onu kullandı...clarkın ne kadar --süper--bir insan odluğunu görmedi görmek istemedi...ama laan öyle değil..onun en mutsuz anlarını biliyor ya da en güçlü anlarını...lana clarkı sevdi lois ise supermani rolling 26-02-06, 14:36 "onun en mutsuz anlarını biliyor ya da en güçlü anlarını..." 4. sezonda tam buna benzer bi diaolg geçiyodu clark ve lana arasında ama tam olarak hatırlayamadım nese... sana sonuna kadar katılıyorum lois hakkında... benim anlamadıım lana'nın lois'den ne eksiği var??? veya şöle diim... (burası spoiler olucak biraz)tamam, clark dielim lanaya zarar gelmesin die kendini geri çekiyor; peki lois'in farkı ne??? gerçi bunları sorgulamak bu saatten sora biraz garip, sonuçta adamlar yıllar önce yazmış, çekmiş filmi... ama işin içinde gençlik yıllarını ve lanayı gösterince insan neden dio... sudem 26-02-06, 14:42 evet bak doğru..lana insan da lois değil mi? ama belki de lana gençlik yıllarına ait ama lois artık yetişkin diyebileceğimiz zamana... ayrıca lois her şeye burnunu sokan biri..daha az kırılgan ve daha güçlü...ama lana bu konuda bence sınıfta kalır... yine de clark en sonunda sırrını açıkladı ama kaza lananın kaza geçirmesi onu çok etkiledi...bu yüzden ondan uzaklaşacak. şimdi eğer loisle tanıştığı zamanlar lana artık olmasaydı ve clark loise aşık osaydı..reckoning bölümünde clark belki de loise söyleyecekti sırrını -orjinal senaryoya uymadığımızı varsayalım- o zaman lana nın başıan gelen olay loisin başına gelecek ve clark yine kendini suçlu hissedip loisten uzaklaştıracaktı... :img-huh: rolling 26-02-06, 14:57 aslında senaristlerin sağı solu belli olmuyor... bi uzaklaştırıyorlar, bi tekrar yakın...mesela son bölümde clark, lana'ya "seni her zaman sevdim...ve seveceğim...ne olursa olsun..." die bi laf etti. ben de dedim; tamam işte tekrar birleşicekler; ama yeni gelen spoilerlar clark'ın tekrar ve kesin olarak lanayı kendinden uzaklaştıracağı yönünde...yani artık senaristler de napıcaklarını şaşırdılar... heralde başka konu bulamıyolar artık...bitsede kurtulsak dicem ama bitmesini de istemiyorum... :blush: sudem 26-02-06, 15:11 ama sonuçta zaten orjinalde clark lois ile birlikte olacak... ben normalde lana ya ne olduğunu bilmiyorum yani orjinal superman senaryosunda...yani aslında şunu biliyorum pete ross ile evleniyor ama tabi bu dizide böyle bir durum olmaz... bence lana dayanamayacak clarkın bu davranışlarına...çekip gidecek ya da lex ile evlenir artık...orjinal senaryoda clarkın en yakın arkadaşı pete di...burada lex yani ne kadar düşman olsalar da...ama yine de bence lex clarkın arkadaşıdır supermanın düşmanıdır...bu nasıl olur bilmiyorum ama öyle düşünüyorum :img-icecr ben de bitmesini istemem ama illaki bitecek...iki sezon daha sürsün biraz daha doyalım da... :blush: haunted1 26-02-06, 15:12 ya spoiler yanlış çıksın.lana ve clark birleşsin.bu arada formdaki herkes diziyi amerikadaki gibimi izlio yani 5.sezondan yoksa netten senaryo mu okuyosunuz.şahsen ben senaryo okuyarak,screencaps lere bakiorum.siz napiosunuz netten indirip mi izliosunuz?? bu kadar şeyi nerden biliosunuz. rolling 26-02-06, 15:48 haklısın sudem,asıl orjinali olan çizgi romanda pete rossla evleniyor galiba... hatta pete lex'in tarafına geçiyor...yine duyum tabi bu...ama yine başka bi duyum da lana, clark'tan umduunu bulamayıp lex ile evleniyo... ben okumadığım için hangisi doğru bilmiyorum... dizi daha devam etsin; çünkü ben daha bu sezon başladım cnbc-e'de... abd'de 5 .sezonda olduğunu öğrenince de 1. ve 2.sezonu dvd kiralayıp izledim. 3-4 ü internetten indirdim... 5 de hala yeni bölüm çıktıkca indiriyorum... yani bende daha doyamadım...topu topu 3-4 ay oldu başlayalı... haunted senin soruna da cevap olmuştur umarım... AsColdAsIce 26-02-06, 17:24 Sudemin dedigi gibi lana Pete Ross ile evlenmesi gerekir ama Lex ile olacagını sanmıyorum eger olursa dizi iyice Dawson Creek havasına girecek :icon_roll cogu insan Chloe-Clark veya Lana_Clark istiyor.Ama tabii kesin tahmin yapabilmek için Cybortan sonra bir kaç bolum daha izlemeliyiz.Benim dusuncem senaristler kararsız henuz cunku 4.sezonda da Lana uzaklasmıstı ama 5te tekrar donuo.. :icon_whis Artık kimin kimle oldugunu bilsekte rahat uyusak :icon_ange sudem 26-02-06, 17:51 yok pete gitti zaten artık onlara bişi olmaz da...neden lex ile olamsın ki?ben bir çok yabancı foruma bakıyorum baya bi lana-lex hastası olan var ki ben de öyleyim... :img-icecr lex ile evlenebilir lana..sonuçta iy anlaşıyorlar ve lx onu seviyor...(yazarken bile kalbime ağrı girdi.evlenmesinler vazgeçtim :icon_ange ) şimdi onlar da haklı tabi kararsız olacaklar..çünkü bu dizideki karakterler çok içiçe...ayıramıyor insan onları birbirinden.hepsi birbirine yakışıyor..bazı huyları ortak... ama lana lex ile evlenirse hiç şaşırmam..clark ne kadar üzülür kimbilir? clark ile lois in önündeki engel lana olacak illaki bir şey bulup gönderecekler bu kızı.. AsColdAsIce 26-02-06, 19:59 Pete gitti ama donmeli mi diye dusundukleri hakkında bir duyumlarım var.Evet lana_lex fanları bayagı bi fazla ama orjinal hikayeden bu kadar cıkacaksa lana_clark ilişkisini baglarlar bence bu daha cok istenen bi son olur..Lex zaten Lexmax'tan sonra boyle oldu.. :icon_whis Bi de benim merak ettigim bu dizi nereye kadar ilerleyecek kac sezon daha cevirecekler?Gerci buyuk keyif alıyorum izlerken bence hiç bitmesin :icon_ange ama cok uzaması da sıkabilir bilmiorum karasızım :img-huh: sudem 26-02-06, 21:32 ama şimdi pete dönse ne olacak ki?bu kadar şey olmuş hiçbirinde orada değildi...hem orjinalde o zamanlar sevdiler onlar birbirlerini...şimdi dönse lana pete görüp aman Allahım aradığım erkek?mi diyecek...en saçması bu olur ama lex ile evlense daha mantıklı sonuçta iyi anlaşıyorlar ve lex lanayı seviyor..artı zengin artı karizmatik artı yakışıklı artı zeki...ee daha ne olsun :img-icecr :img-icecr :img-icecr AsColdAsIce 27-02-06, 12:32 Eger o acıdan bakarsan zengin fialn diye karşısıdaki adam da yani clarkta superman yani.. :img-nyam: Tabii şimdi ne kadar konuşsakta sonucta onların nasıl baglıyacagını gorucez..Zaten 3 tip fan var Lana_Lex(ki bu sen oluosun:),Clark_Chloe,Clark_Lana umarım guzel bi senaryo hazılarlar. Başar 27-02-06, 13:30 Pete zaten 2. sezonda küçük bir işaret veriyor.Kırmızı kriptonit ile Clark'ı değiştiriyor hatta ve hatta SmallVille den ayrılmasına neden oluyor.Clark MetroPolis'e gidiyor. Pete ile Lana. Clark ile Lois. sudem 27-02-06, 15:11 yani aslında o düşüncüler bana ait...ben lana olsam öyle düşünürdüm ve lex ile evlenirdim... :img-icecr ben sanmıyorum pete ile lana nın beraber olacağını.. evet pete in bu sırrı öğrendiği zaman çok kötü oldu...öğrendik bir hafta sonra kırmızı kriptonit meselesi çıktı ve clark şeytani bir hal aldı.pete zor durumda kaldı.sonra 2.sezonun sonunda clark yüzüğü yine takıp smallville i terk etti.metropolis te yemediği nane kalmadı...pete ciddi halde yoruldu..haklı çocuk tabi... :img-huh: rolling 27-02-06, 15:28 ama pete nasıl iyi bir dost olduunu tam anlamıyla kanıtladı...her ne kadar diziden ayrıldığı bölüm bende "nası ya bu kadar kolay mı gidiyo" izlenimi uyartıysa da... baya bi aceleydi yani...sen o kadar koru, savun clark'ı, sora 10 dakkada vazgeç terket şehri. enteresandı biraz... :icon_whis :img-swoon AsColdAsIce 27-02-06, 17:02 Demek ki yuk cok agır geldi Pete..Bence zaten sırrının yeterince guvende oldugu kanıtladı ve iyi bir arkadas oldugunu gosterdi ama demek ki onun da bi dayanma sınırı varmıs :img-dirol sudem 27-02-06, 17:12 evet pete dostluğunu kanıtladı...ama yani haklı dediğim gibi o kadar kötü bir zamanda sırrını öğrendi ki...bu hafta göreceğiz işte... aslında saçma olan pete in bir daha hiç görünmemesi...gitmesinden baya geçti artık...neden gelmiyor bir kere bile olsa görünmedi..clark onu aramadı...ya da ismi geçmedi..ansıl arkadaşlık bu? AsColdAsIce 27-02-06, 17:39 Evet sana katılıyorum.orjinal hikayenin bi karakterini neden bu kadar cabuk ayırdılar diziden sonucta ne yapacaklarını kestirmesi de zor bi baglı kalıolar bi ayrılıyolar:( sudem 27-02-06, 17:40 şuan 5.sezon reckoning bölümünün screen caps larına bakıyorum ve resmen dibe vurmuş bir lex luthor görüyorum...video olarak baz sahnelerini izlemiştim amahepsine bakmamıştım... acısam mı kızsam mı bilemiyorum...alkolik olmuş resmen... dertlendim :img-huh: reckoning bölümü için tv.com istesinde 707 kişi oy vermiş 9.2 puan almış bölüm... rolling 27-02-06, 19:10 vallaa kız bence, herşey onun yüzünden oldu, o olmasaydı lana-clark evlenirdi, jonathan senatorlüğüne devam ederdi, herkes mutlu mesut yaşardı... ama o zamanda dizi biterdi tabi... bu hikayeninde kötü adamı o işte naparsın... onun dışında reckoning hakkaten güsel bi bölümdü son 15-20 dakkası hariç... AsColdAsIce 27-02-06, 19:26 Ben o bolumu izledigimde tamam dedim istedigim son..Ama yine cıktı kotu adamlıgını yaptı.Zaten o bolumden sonra araları iyice bozuldu Clark il Lananın.Lex o bolumde kenidini iyice dagıtmıs ama haklı adam senatorde olamadı o napsın :blush: oth_oc_sw_fan4ever 27-02-06, 20:07 ewet ben de pete we lana'nın beraber olacağını sanmıyodum ama hikayenin orjinalinde clark'ın lois'i sevdiğini itiraf etmesi üzerine pete ve lana evleniyormuş ve pete lex ile birlikte clark'ın karşısına geçiyormuş:o rolling 28-02-06, 09:59 ewet ben de pete we lana'nın beraber olacağını sanmıyodum ama hikayenin orjinalinde clark'ın lois'i sevdiğini itiraf etmesi üzerine pete ve lana evleniyormuş ve pete lex ile birlikte clark'ın karşısına geçiyormuş:o evt, bende böle duymuştum, hatta bi de şunu duydum; sanki clark'ın sırrını pete deilde lana biliyor ve pete lex'in tarafına geçtiinde bile lana clark'ın sırrını açıklamıyor... haunted1 28-02-06, 16:10 orjinalinden bizene lana ve clark ı o kadar yakın gösterdiler boşversinler orjinali lana ve clark olsun.hem pete iyi deil lana ya yakışmaz lana çok tatlı.lex dde karizma falan ama olsun yinede lana ve clark diorum. bu arada nete bakiorum cyborg bölümünden sonra herhangi bi bölüm gösterilmemiş amerikada ara falan mı verildi.ayrıca kaç sezon olcakmış bilen var mı??? sudem 28-02-06, 16:22 neden orjinailnden bize ne olsun ki?karakterlerin çoğu orjinalde ama dizi olduğu için ve uzun sürdüğü için değişiklikler var... hem ne olursa olsun lois ve clark bereber oalcak.şimdi olmazsa 6.sezonda ya da 7.sezonda ama olacak... şuan ara verdiler martta devam edecekler ki zaten martta geldi :img-icecr wb bu sezon bitirmek istiyormuş ama zor...7 sezon diye de duydum.. şu wb ye sinir oluyorum zaten hep böyle yapıyor...dedikodu çıkartıyor ki herkes konuşsun her yapımı için böyle...(örn:angel,buffy,harry potter) :icon_evil ya şu superman in orjinali bilen okuyan yok mu..imdat imdat yani...eninde sonunda orjinale uyacaklar...ama keşke bazı şeyleri bilsek mesela pete ile lana neden evlendiler...hangiasi biliyordu clarkın sırrını ve pete gerçekten de lexin yanına geçti mi? :img-huh: beratiye 28-02-06, 16:47 arkadaşlar bende smallive izliyorum sizden çok şey öğreniyorum paylaştığınız için sağolun özellikle sudem sen harikasın sağ ol bizim gibi bilmeyenleri daha çok bilgilendirin bu arada bende flim sezonlarını nerden izleyebilir yada satın alabilirim bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :icon_ange rolling 28-02-06, 16:54 arkadaşlar, hazır olun çok müthiş spoilerlar aldım... 1)öncelikle 5. sezonun başında bi profesör vardı ya (general zod'u geri getirmek isteyen), clark'ı kandırıp kullanmıştı hatta...o geri dönecekmiş sanırım... 2)5.sezonun geri kalan kısmı duygusal olarak clark için baya zor geçicekmiş,daha öncekinden bile zor...babasının ölümünden bile yani... 3)asıl bomba geliyor...lex, clark ve lanayı ayırmak için çok kötü bişiy yapıcakmış... 4)lionel, sezonun geri kalanında clarka en büyük tehdidi oluşturcakmış... 2.madde için forumlarda acaba chloe de mi ölecek die tahminler var...ve artık bu acılarla clark yavaş yavaş superman'a dönüşecek heralde... 3. maddeyi arık sizin yorumunuza bırakıyorum... heralde gerçek lex luthor iyiden iiye yüzünü göstermeye başlıcak... 4. içinde lionel'in ölümünü hazırlamak için olduu yorumları var... şimdilik bu kadar... :D sudem 28-02-06, 17:06 sağol beratiye :img-icecr ben profu hatırlamıyorum...spoiler konuusnda iradeliyim...çok küçük bilgiler öğrenmeye çalışıyorum sonra isterik olarak spoiler araştırırım diye korkuyorum da :icon_ange yav herkes ölecek mi bu dizide...ben 100.bölümde biri ölecek dendiğinde aklıma chole gelmişti..kız yeterince acı çekti zaten...şimdi lois le birlikte olunca clark iyice yıkılıacak bu arkadaş değil kuzen yani... :icon_roll lionel zaten azıtmıştı jonathan öldükten sonra matha nın evinden çıkmaz oldu.nerdeyse nüfusuna alacak kadını :icon_evil heheeeytt lexim benim...yapar tabi.kötü adam o... ama yani lex olmazsa sanki çok mu birlikte olacaklar?illaki ayrılacaklar... ben şimdi superman olmasını bekliyorum...sadece göğsünde kazılı olunca olmuyor yav :icon_whis nexterkan 28-02-06, 18:05 Öncelikle Merhaba Herkese! Ben Erkan sıkı bir comics takipçisiyimdir, ve videoyunlarlada aram iyidir, nextgamer.com ve nextpsp.com adında iki sitem var, Bursalıyım, İstanbul Beykent Ünmezunuyum. 3 günde smallville in 5 seoznunuda bitirdim, enson 15. sezon cyberg ü izledim..Fena diilidi, 14. bölümü fazla beğenmedim, sıcağı sıcağına bunları söliyim :D Benim has kahramanım Marvel karakterleri ve uzakdoğu anime kaerakterlerini oluşturuyodu, spiderman, naruto vs... DC karakterleri hep çok güçlü olmuştur, takip etmeme rağmen pek ısınanamamıştım... Supermanı i evlenip, öldüğü ünlü DOOMSDAY bölümüne kadar okudum... Smallville e gelince, inanılmaz bir dizi yapmışlar, bu dizide yanlız superman değil, lex luthor kavramıda çok iyi ele alınmış, kendisinin dediği gibi bu hikayenin kötü kahramnı o... İki arkadaşın inanılmaz bir şekilde yollarının kesisşmesinden bahsediyor ve ikisininde farklı yönlere iyi ve kötü olarak sahneye çıkışını anlatıyor... Bu dizi ve superman hakkındaki bildiğim yaızları sizlerle paylaşırım, nasıl öldüğüde dahil :D rolling 28-02-06, 18:08 vaay, demek superman'de ölüyomuş... gerçekten paylaşırsan kendi adıma sevinirim... nası evlendiği, öldüğü, bunların ne zaman olduğu vb...biraz fazla oldu ama... nexterkan 28-02-06, 18:18 Doomsday serisini emuleden indirip okuyabilirsiniz, <a href="ed2k://|file|DC%20-%20Superman,%20Doomsday%20Wars.pdf|62728270|1F7DEE F6C92D17AEFF54A16939D9699A|/">DC - Superman, Doomsday Wars.pdf</a> nexterkan 28-02-06, 18:20 Zaten yazı dizisi sonradan "the retuırn of superman" ile devam etti... Evlenme olayıda ükemizde tr olarak yayınlanan "mevsimler" yazı disinde yayınlandı... www.sihirlikule.com dan alıanbilir ;) sudem 28-02-06, 18:22 evet superman de ölüyordu..hatta bir iki kere tekrar canlandırmaya çalışmışlardı galiba? nexterkan benim sorum şu: tabi ki orjinal senaryoyla ilgili... lana ile pete neden evleniyorlar? pete gerçekten de lexin tarafına mı geçiyor? AsColdAsIce 28-02-06, 19:04 Ben bu evlilik meselesini arastırdım.Ama nedenine ait bir bilgi bulamadım.Evet pete lexin tarafına geciyor ve onun sag kolu gibi oluor ama lex amerikan baskanı oldugunda oluor bu olay..Daha sonra bişiler oluo ve pete baskan oluo lanada first lady.. :img-huh: valla 15 dakikalık arastırmayla bu kadar bulabildim buldukca buraya yazarım.. :img-dirol rolling 01-03-06, 16:53 evet superman de ölüyordu..hatta bir iki kere tekrar canlandırmaya çalışmışlardı galiba? aslında superman'i öldürmek dünyanın en kolay işlerinden biri gibi... çıkar bi tane yeşil kriptonit bitti gitti işte... sudem 01-03-06, 18:18 aslında superman'i öldürmek dünyanın en kolay işlerinden biri gibi... çıkar bi tane yeşil kriptonit bitti gitti işte... :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste evet kesinlikle doğru..lex de zamanında uğraşmış yani orjinalde hatta zaten o iki kişilik hale dönüştüğünde de baya hırpalamıştı clarkımızı :img-huh: rolling 01-03-06, 22:40 işte o yüzden baya bi mantık hatası var gibi geliyor... yani madem ki sen bi süperkahraman yaratıcaksın, ne biliim ben olsam yani daha zor bişiyler bulabilirdim... hatta şöle bi teori de olabilir, mesela lex clark'a kırmızı kriptonitli yüzüğü takar ve gel beraber dünyayı ele geçirelim der, clark'ta güle oynaya kabul eder... sonra da deriz nerde bizim superman? dünyayı fethediyo... :blush: :icon_roll gerçi bunları şu saatte sorgulamak tabi ki saçma ama ne biliim insanın kafasına takılıyo ve neden olmasın da dio hain... sudem 02-03-06, 15:33 ...hatta şöle bi teori de olabilir, mesela lex clark'a kırmızı kriptonitli yüzüğü takar ve gel beraber dünyayı ele geçirelim der, clark'ta güle oynaya kabul eder... sonra da deriz nerde bizim superman? dünyayı fethediyo... :blush: :icon_roll bak bu haftaki bölümde böyle bir durum var zaten ama leximiz daha kötü adam olmadığı için koştura koştura jonathana gidiyor :img-icecr ama şimdi düşün bunlar hep insan yapımı şeyler.aklımız bir yere kadar.ve neden hiç ölmeyecek bir karakter oluşturalım ki?sonuçta onu yapan kişi onu çizen kişi de ölümlü...hep her şeyi süper olsa nasıl kendimize yakın göreceğiz ki super kahramanları. mesela SPIDERMAN doğru düzgün bir ikişkisi yok.randevsuna falan geç kalıyor hep yalan söylüyor.bütün bir ömür yalnız olduktan sonra oraya buraya ağ atıp gezsen ne olacak.. superman de böyle...onun da zaafı var ki biz ona kendimizi yakın hissedelim dimi ama :icon_ange rolling 02-03-06, 15:54 o da dooru tabi... bu arada son edindiim bilgiye göre ( new york daily news'in haberine göre) smallville 6.sezona devam edicekmiş... daha doorusu şöle diim john glover, new york times'a şöle bi açıklama yapmış; "daha önce hiç bu kadar uzun bir işe girişmemiştim, şu an 5. yıl ve 6'ya gireceğiz......." bu da devam edicekler mi tartışmasına bi nokta koyucak gibi; ayrıca lionel luthor'unda 6. sezonda olacak gibi bu yoruma göre... haunted1 02-03-06, 16:03 arkadaşlar birisi bana bi site söleyebilirmi yalnız şöle olcak pc ye yüklemeden net üzerinden videoları izleyebileceğim bişi.bi adres biliyorum youtube.com die burası öle ama smallville tüm bölümleri yok malesef.eğer böle bi site biliosanız lütfen söleyin. AsColdAsIce 02-03-06, 17:44 Zaten bu dizinin en guzel noktalarından biri o insanı kendine baglayıp yapılan hareketlerin yada işlerin sorgulanmasını saglıor..Ama bana kalırsa Clark kendini cok fazla kısıtlıyor ozellikle ilk sezon da oleydi cocuk ev islerinde calıso super gucleriyle :img-hyste sudem 02-03-06, 17:47 zaten RED bölümünde yani bu haftaki bölümde değiştiği için jonathanlara ben sizin çiftlikteki makinalardan biriyim demişti... ama ynai ne yapsın 16 yaşındaki çocuk...hem belli etmemesi gerekiyor o yüzden ancak ev işlerinde kullanıyor yeteneklerini...her eve lazım yav :icon_whis AsColdAsIce 02-03-06, 17:51 Valla su cocuk bi evlenseydi biriyle bizde rahat etseydik bu arada bu yeni bolum ayın kacında cıkacagına dair bir bilgin var mı?zaten hala bulamadım sezonluk dvdlerini buldugum gibi alıcam ama yok.. :icon_evil rolling 02-03-06, 17:56 henüz daha belirlemediler sanırım; ama büyük bi ihtimal 30 mart olucak galiba... Elrohir 02-03-06, 19:01 Gerçekten şu sezonluk dvdleri herhangibirimiz temin ettiğimizde birbirmizi haberdar edersek çok iyi olur. Böyle haftada bir olmuyor. Red bölümü fena değil gibi Clark sonunda kıyafetine çeki düzen vermiş gibi.. AsColdAsIce 06-03-06, 18:00 Dimi guzel giyinmeye baslıo ama illa bisey etkisinde kaldımı giyicek :img-icecr ama bu haftaki bolumde iyi sayılır.Galiba lananın eline bi mektup gecio iste clark ona yardım fln edio.hepsini anlatmayayım heyecenı kacmasın :icon_ange nexterkan 07-03-06, 16:25 Arkadaşlar benim elimde 1-2-3-4 ve 5. sezon 15. bölüme kadar Türkçe altyazılı smallville mevcut, isteyene yardımcı olabilirm... nexterkan@gmail.com Elrohir 08-03-06, 09:24 nexterkan buna çok sevindim mail ile ulaşıcam sana.. Gambit 09-03-06, 09:37 Bende mail atacağım... Keşke burarada 5. sezon oynasa diyordum bende ama artık seyredebiliriz. Başar 09-03-06, 11:42 arkadaşa mail göndereli 3 gün oldu hala bekliyorum ne zaman online olur diye :icon_roll Gambit 09-03-06, 14:21 evet mail yok arkadaştan, başka forumda bir arkadaş 9 dvd 40milyona satıyormuş, ama 40milyon çok geldi bana da.. Gelir umarım Başar 09-03-06, 16:04 diğer arkadaşa sorar mısın?Kaçıncı sezon kaçıncı bölüme dek elinde var? Teşekkürler. sudem 09-03-06, 17:00 konudan uzaklaşılmış biraz... spoiler verilmiyor ne zamandır... ben öğrendim arkadaşım sağolsun... lionel kör değil..ya da kör ama tedavi olmuş görüyor...RED bölümde kör mü değil mi bilmiyorum ama ileriki bölümde lucas yani lexin kardeşinin geldiği bölümde kör olmadığını anlayacağız... rolling 09-03-06, 17:51 o zaman hemen küçük bi spoiler veriim, 5.sezonun gelecek bölümleri için, lex-lana birlikteliğini isteyenleri sevindirecek bi spoiler. evet, son haberlere göre lex ve lana birlikteliği olacakmış, clark'ta lois ile yakınlaşabilirmiş deniyordu ama daha soraki bi habere göre de clark lana'yı kaybetmemek için uğraşıcakmış... nexterkan 09-03-06, 19:40 Arkadaşlar benim elimde 1-2-3-4 ve 5. sezon 15. bölüme kadar Türkçe altyazılı smallville mevcut, isteyene yardımcı olabilirm... nexterkan@gmail.com Arkadaşlar elimdeki talepleri bitirdim, üniversite dolayısı ile bu sıralar yoğundum, Gelen maillere cevap yolladım, teşekkürler... sudem 09-03-06, 20:23 o zaman hemen küçük bi spoiler veriim, 5.sezonun gelecek bölümleri için, lex-lana birlikteliğini isteyenleri sevindirecek bi spoiler. evet, son haberlere göre lex ve lana birlikteliği olacakmış, clark'ta lois ile yakınlaşabilirmiş deniyordu ama daha soraki bi habere göre de clark lana'yı kaybetmemek için uğraşıcakmış... ee olması gereken şey olacak... lana lex ile evlenebilir...ya da lana terk eder gider.. rolling 09-03-06, 22:33 bilemiyorum, lex'in yaptıı onca şeyden sonra lana nası olurda lex ile beraber olur???onun hayatında clark'ınkinden daha çok yalan var... Gambit 10-03-06, 10:44 Ben en son cyborg bölümünü izledim Bölümde maşallah kar-el i bilmeyen sadece Lana kalıyordu.Lionel Luthor bile biliyor artık,cloe yu saymıyorum tabiki AsColdAsIce 10-03-06, 12:03 lana ile lexin birlesmesi bana kalırsa cok sacma olur..Son bolumu herkes izlemiştir ve lana orda clarka onu ne kadar sevdigini soyluyordu..ayrıca lex ile clark artık karsı taraflarda ve iyi kotu olarak ayrılmaları yaklastı..Ben lananın clarka zarar verebilecek bi davranısata bulanacagına pek ihtimal vermiorum..Evet yabancı sitelerde bu tip baslıklar var ama yanlızca 'speculation' baslıgı altında bunun olabilecegi varsayılıyor tabii isteyenler tarafından.. AsColdAsIce 10-03-06, 12:05 Louis konusuna gelince bence smallville'in butun sezonları boyunca boyle bir birliktelilik olmaz cunku louis clarkın yetişkinlik donemindeki aşkı ve bu dizi clarkın superman olmasına kadar olan kısmı yani gençlik donemini ele alıyor... sudem 10-03-06, 15:14 iyi de clark ve diğerleri artık yetişkin durumunda.5.sezonda dizi ve yaşları 20 oldu..ee daha ne olsun.. :icon_ange rolling 11-03-06, 09:02 bende zaten bunlar kesin olacak gibi bişiy dememiştim veya öyle ima etmek istemedim...bunlar tabiki kesin deil senin de dediğin gibi...ama şu da var benim gördüğüm spoilerların nerdeyse hepsini dizinin yardımcı yapımcıları veya çok yakın kişiler açıklıyor ve hep doğru oluyor, hatta direk bölüm içindeki replikler bile bi kaç hafta önceden yabancı sitelerde çıkıyor... nese ben gördüğümü yazmaya çalışıyorum merak edenler için; ama tabi mutlaka doğru çıkıcak die bişiy yok... AsColdAsIce 11-03-06, 14:41 ben senin dediklerinin dogru yada yanlıs cıkma ihtimali uzerinde durmuyorum.evet dediklerinde olabilir ama ben bunların simdilik soylenti oldugunu ve benim dusunceme gore olmasının pek yakın gelmedigini belirttim yanılıo da olabilirim..dedigin sekilde bazı replikler diziden birkac hafta once bilenebilir ama su konumda 5.sezonda en merak edilen sey lana,clark ve lex'in durumu.Bu konuda dısarıya ne kadar dogru bilgi verirler bilemeyiz :icon_whis haunted1 11-03-06, 17:37 ahh ahhh şu sırrını açıkladığı zaman lana ölmeseydi ne güzel olurdu.lex artık clark ın düşmanı lana nın onun yanına gitmesi saçma olur. bu arada cnbc-e derginin 2005 eylül sayısını karıştırırken gerçek süperman in hikayesiyle smallville i karşılaştırmışlardı.gerçek süperman de whitney ve chloe gibi karakterler yokmuş.lana sürekli clark la evlandiklerini falan düşünüyomuş.ama clark lana yı ne kadar sevsedew sonunda louis aşık old. lana ya inandırmayı başarıyomuş.pete de lanaya aşıkmış zaten.bunun üzerne lana pete le evlenip lex in yanına geçiyomuş. eğer smallville e tamamen böle olmayıp lana direk lex in yanına geçerse.çok kötü olur ya yapmazlar umarım. AsColdAsIce 13-03-06, 16:24 Ben de senin gibi dusunuyorum eger lana clarkın karsısına lexin yanına gecerse cok kkotu olacagına bende katılıyorum..son bolumu ve 4.sezonun finalini biliosundur lana orda ne olursa olsun clarkı daima sevicegini soyluyordu..simdi tersi olması uzak bi ihtimal geliyor.lex kotu bi adam olmaya basladı cunku :img-blush aslında benim bi teorim de son sezonda clark ile lexin arası bozuk ve lex lana'yı clarka karsı bir koz olarak dusunuyor olabilir.. :img-cool2 tabii yanlızca teori sudem 13-03-06, 18:35 lex lanaya kıyamaz.onun içinde hep lana hakkında ciddi umut kırıntıları var.bence lex ne olursa olsun lana ya zarar vermez ayrıca orjinalde clarkın en yakın arkadaşı pete ile evlenen lana nın aynı şekilde lex ile de evlenebileceğini neden düşünmüyorsunuz? ki zaten pete daha sonraları lex ile işbirliği yapmış.orjinalde tabi rolling 14-03-06, 08:33 öyle ama lex sonuçta kötü karakter, o kadar yalanlardan ve yaptıklarından sonra lana'nın lex ile beraber olma ihtimali bana anlaşılmaz geliyor... Elrohir 14-03-06, 09:32 Evet sana katılıyorum lex gibi kötü bir karakterin yanında olabileceği düşüncesi bile garip geliyor bana lana için. Tabi şunu da söyleyebiliriz; lana clarkın ona karşı dürüstlüğünde eksiğini gidermemesi lexe yaklaşmasını sağlayabilir. Aslında gerçek isteği o yönde olmasa bile... AsColdAsIce 14-03-06, 18:08 lex bana kalırsa herkese kıyabilir.örnek olarak ilk sezonda clark ile arkadaslıgımız hiç bozulmayacak diyordu ama durum ortada :icon_conf bir de ben yapımcıların boyle kafa karısıklıgı yaratmayı sevdigindusunuorum cunku 4.sezonda lana ile clark ayrıldı louis ortaya cıktı herkes clarkın kouis ile yakınlasacagını dusundu ama tam tersi oldu clark lanaya evlenme bile teklif etti ama işte kader.. :icon_sad: lana ile clark zaten birbirlerini hala cok seviyorlar son bolumde gorduk bana ayrılmaları olası fakat lex ile lana cok uzak geliyor..Eger clarkın hayatında ki bazı seyleri ona soylemmedigi için lana ayrılıyorsa lexin hayatındaki saklı gercekler daha fazla onunla nasıl birlikte olabiliyor.. rolling 14-03-06, 18:41 yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum, lex, derler ya "hayatı yalan", aynen öle biri nerdeyse, özellikle clark ile karşılaştırılırsa... aslında her dizi böyle deilmidir, kafa karıştırıp, merak uyandırırlar ratingler artsın die, gayet normal yani bence yaptıkları... bi de ben şunu merak ediyorum clark ve lana birbirlerini bu kadar severlerken, senaristler nasıl clark ve lois i birleştircekler acaba veya lois'i nasıl clark'ın hayatının aşkı yapıcaklar??? sudem 14-03-06, 18:54 diziye bak ya..safya sayfa kurgu yazdırıyor bize :cheer: ben bunu çok yapıyorum ama yine orjinalden örnek vereceğim.lana nın pete ile evlenmesinin sebebi clarkın loisi sevmesiydi ki bu zamanlar clark artık supermandi. clark lana ya orjinalde de evlenme teklif etmişti hatta o zamanlar lois de vardı ve lana ile tanışıyorlardı.galiba yine smallville reckoning deki gibi orjinalde lana kaza geçiriyor ve clark onu kurtarmak için aynı şeyi yapıyordu.bu yüzden evlenme teklifi olmamış gibi oluyordu. sonraları clark loisi seviyor ve lana buna dayanamayıp kendisini seven pete ile evleniyor..pete ileride lexin yanına geçiyor. yani çok güzel bir şekilde dizi de böyle olabilir.paralel orjinal ile... ben nedense lex-lana olsun diyorum.hem kıskanıyorum hem de olsun istiyroum.yazık yav lexime o da mutlu olsun.. :img-blush Elrohir 15-03-06, 13:08 Gerçekten clark, lanayı bu kadar severken nasıl oluyorda loise yöneliyor sudem dediğin gibi orjinale uyduralım diye böyle yaparlarsa ancak öyle olur. Yani o zaman lana ve clark yalan olup gidicek demekki :icon_conf AsColdAsIce haklısın yani lana, clark birşeyler saklıyor diyipte onunla birlikte olmayıp gidip lexle beraber olması çok acaip olur. Lex çok mu açık biri?? Ama asıl mesele tabiki reyting olduğu için senaristler bu tür oynamalar yapıyor. Sudem ben lex-lana yanyana gelince alışamıyorum ne yalan söyliim, tutmuyor olmuyor. Bence lex tek başına olmalı öyle daha iyi.. sudem 15-03-06, 13:41 ama eninde sonunda orjinale uyacaklar ki zaten uyuyorlar.. lana ya yazık olacak ama clark ve lois beraber olacaklar olmalılar. lexmas da gördük lana ile lex yakışıyorlar neden olmasın ki?yani tamam adam kötü ama lana ya aşık.kimse yalnız yaşayamaz. lana nın lex ile evlenmesi bana mantıklı geliyor. ayrıca bir de garip bir şey daha geliyor aklıma:pete in geri dönmesi.aslında imkansız gibi ama sonuçta bu bir kurgu neden geri dönmesin ki?ama pete ile lana nın birlikte olması saçma olur çünkü hiç yakınlaşma ve ya pete in onu sevdiğine dair bir şey görmedik. AsColdAsIce 15-03-06, 15:30 Bana ne bilim uzak geliyo evet orjinalinde lex ile pete yanyana geliodu ama soyle bişi var Pete sonucta clarkın guclerini bilio ve ona en bastan beri solemedigi ve lex ile iyi arkadas oldugu için biraz kırgın belki intikam için de onun tarafına geçmiş olabilir hem clark lanayı seviyodu ve pete bundan dolayı ondan kurtulmak isteyebilir.."belki"...ama lana lexin tarafına gectiginde clarka kotuluk yapılacagını anlayacaktır ve bunu yapabilir mi diye soruyorum kendime?lana ile lex yakınlasabilir ama bu yanlızca clarkın ondan uzaklasmasından dolayı yasadıgı duygusal bosluktan olur ve ole uzun surecegini dusunmuyorum..lex ile louis ilişkisini ise bu dizide zor goruruz gibi geliyor..Merak ettigim kac sezon daha surecek bu konuda fikirleriniz nedir?Hakkaten sudem sana katılıyorum senarist gibi olduk buraya yaza yaza:D :img-yes: rolling 15-03-06, 17:26 6.sezonun olacağı kesin sanırım, sonrası meçhul... biraz önce gördüğm bi spoilerı sıcağı sıcağına yaziim, tam da konuya uyuyor üstelik... lex-lana ilişkisinin ne kadar süreceği üzerine sorulan bi soruya cevap şu şekilde; Chloe'nin Clark ile gerçekten bi şansı olabileceğini düşüneceği kadar... yalnız bunu sanki imkansız bişiy olduğunu söylemek için olduğunu sanmayın, sanırım ciddi ciddi chloe bunu düşünecek galiba... rolling 15-03-06, 17:42 yeni bölümün ilk fotoları... (5.sezon 16.bölüm) http://img485.imageshack.us/img485/4517/untitled7hz.jpg (http://imageshack.us) http://img477.imageshack.us/img477/6638/15qc3.jpg (http://imageshack.us) http://img469.imageshack.us/img469/51/untitled20hj.jpg (http://imageshack.us) http://img463.imageshack.us/img463/1531/untitled32if.jpg (http://imageshack.us) http://img369.imageshack.us/img369/7160/untitled45hx.jpg (http://imageshack.us) sudem 15-03-06, 18:58 resimler için teşekkürler rolling.. bu bölümün adı Hypnotic... konusu:bir kadın nasıl yapıyorsa clarkı hipnoz ediyor ve galiba lexi öldürmesini emrediyor.bu arada lex prof. fine ı bulmaya çalışıyor onu araştıyormuş. 30.03.2006 da gösterilecek AsColdAsIce 15-03-06, 20:58 cevabın ve fotograflar için tesekkurler..degisik bir cevap demek ki bir süre daha bu bölümden sonra ne olacagını merak edicez..Bi buffy angelı merak etmiştim bi de clark ile lanayı..:D sudem 15-03-06, 21:12 ben bir şey demek istiyorum kaç sezon olacağı ile ilgili... 19.03 te gösterilecek bölümde müdür clark a 5 yıl sonra ne olmak istdiği konusunda bir kompozisyon yazdırıyor.şimdi bu 2.sezon +5 yıl olunca 7 sezon diye düşündüm ben o anda..yani bir ipucu vermiş olabilir oarada senaristler :img-blush siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama? rolling 15-03-06, 21:29 olcak olcak, clark-lana sonu hayırlı ve mutlu olcak... :img-yes: sudem, 2. sezondan böyle bişiy belirleyemezler bence; çünkü bi sonraki sezon olucakları bile hiç bi zaman belli deildir bence, yani 2. sezonda bile... herşey ratinglere bakıyo sonuçta... sudem 15-03-06, 21:37 yok tabi ki bilemezler ama planlama olarak düşündüm ben.yani onlar en başından beri 7 sezon düşünüyorlardır belki. buffy de7 sezon olmuştu angel ı tam hatırlamıyorum ama o da 5-6 ya da 7 diydi..wb nin yapımları uzun oluyor. rolling 15-03-06, 21:59 ben hem hiç bitmesin istiyorum; hemde istemiyorum; çünkü şimdi fazla uzatınca tadı kalmıcak artık, konu bulamıcaklar, saçmalıcaklar... ama bitmesini de istemiyorum...ama yine de her güsel şey tadında kalmalı, şöle tam istediğimiz gibi çok güzel bi final yapsınlar, unutulmayacak :img-clapp , ona razıyım...nasılsa elimizde, bilgisayarda cd'de, internette bölümler var, sıkıldıkça izlenebilir... haunted1 19-03-06, 15:25 hypnotic bölümünün fragmanını gördüm netten sarışın bir kadın vardı.clark a emirler verio tshirt ünü çıkar dio sonra oda soyunuo.clark ve kadını bu halde lana görüo "oh my god" dio ve bitio.nerden geldi bu kadın ya tam araları yine ii olcak diodum.sarı kafa çıktı ortaya. AsColdAsIce 21-03-06, 12:59 Dusundumde clarkın ortaya cıkmayan bir ozelligi kaldı yanılmıyosam o da super nefesi..eger onu bu sezon kesfederse sanırım biter diye dusunuorum dizi..birde bi spoilera gore yine dedikodu yanlızca chloe ile clark beraber olabilir diye okudum..tabii ben yanlızca clark lana ilişkisini destekleyen biri olarak bunu hiç istemem..ben araları duzelir diye dusunuodum ama haunted1 gordugune gore yine ufak capta bi olay olacak lana ile clark arasında ama clarkta artık bunu acıklamayı becersin yani hipnotize oldugunu anlatabilsin.. :img-huh: rolling 21-03-06, 13:30 clark anlatıcak lanaya hipnotize olmuştum fln die, lana onu affedicek; ancak clark lana'ya çok zarar veriyorum, onu üzüyorum die ilişkiye nokta koyucak. bu konu hakkında en son okuduğum spoiler bu şekildeydi... sudem 21-03-06, 19:16 o kadın hipnotize ediyor clarkı evet..ve eğer bölüm konusunu yanlış çevirmediysem clarka lexi öldürmesini istiyor... evet büyük olasılık clark,lana ya zarar verdiğini düşündüğü için ondan uzaklaşacak onu teselli etmeye çalışan loise aşık olacak..bu da benim düşüncem :img-icecr lana da dert ortağı lexe gidecek ve ilerisi için söylüyroum lex ile evlenir gibi geliyor bana..yani ben öyle istiyorum.neyse parası vereceğim :icon_ange rolling 21-03-06, 19:33 lois le clark ne biliim, bana kardeş gibi arkadaş gibi geliyor dizide, yani bu zamana kadar hep öyle gösterdiler veya ben öyle algıladım, bundan sonra ikisini beraber görmek çok zor gelir...yapamazlar bence...hem seyirci de onu istemiyor... sudem sen boşver lex'i, bak mis gibi clark-lana var... pek de yakışıyolar zaten :icon_ange ayrıca bende hala inatla clark-lana olacağı gibi bi his var niyeyse...5 sezondur hep clark-lana üzerinde duruldu, sonra bi anda lex'e veya lois'e veya herhangi birine dönülmesi zor olur die düşünüyorum... :img-huh: hem hikayemizn esas oğlanı clark, esas kızımız da lana, esas kız ile "villain" olmaz heralde bence, olur mu??? :blush: sudem 21-03-06, 20:37 aslında haklısın 5.sezon olmuş lana clark etrafında aşk..ve clark ile lois için gelecek düşüncesi insanın aklına gelmiyor... ama olması gereken bu yani lois ile clark sevgili olmalı... ayrıca ben yine orjinal diyorum..lana pete diyorum..evlendiler ve pete lexin yanına geçti...yani bu dizide de lana ve lex pekala olabilirler..ki zaten aşık olduğu için değil clark ile lois beraber olmaya başladığı için lex ile evlenir diyorum ben.. rolling 21-03-06, 21:16 illa ki lex yani ha :img-grin2 hadi bakalım... pete le bence hiç olmaz, çünkü pete bi anda "ben geldiiim" die çıkıp gelemez heralde... bu arada bi bölüm vardı, okula yeni gelen bi çocuk dokunduğu kişinin nasıl öleceğini görebiliyordu, lanaya değdiğinde; lana yaşlanmış ve hasta yatağında yatıyordu, başucunda yine yaşlı bi amca (muhtemelen kocası) lananın elini tutuyordu ve yanlış hatırlamıyorsam bu kişinin saçı vardı mesela... yani eğer o zamandan bişiyler planlamışlarsa lex olamaz bu insan heralde... sudem 22-03-06, 10:05 evet illaki lex :) o bölüm hangi sezon kaçıncı bölüm ben bilmiyorum onu..ne hoş bölümmüş.. pete ile olmaz zaten ama orjinaldeki pete ile smallville deki lex arasında yakışıklılık karizma ve para haricinde pek fark yok :) her ikisi de zamanında clarkın arkadaşıydı ve sonra kötü oldular rolling 22-03-06, 15:00 3.sezon 12.bölüm olması gerekiyor, "hereafter" isimli bölüm...konuyla dediğim sahne dışında pek bi alakası yok gerçi, o sahnede 5 saniye bişiydi, nerdeyse belli bile olmuyordu, öle aklıma geldi acaba dedim bende adamın saçı fln olunca... valla benim için pete olmuş, lex olmuş önemli deil o kadar madem ki clark ile olmıcaksa... :icon_whis en başından beri clark-lana die izliyoruz (izliyorum), artık başka bişiye deiştireceklerse farketmez gibi... rolling 22-03-06, 15:58 sıcağı sıcağına okuduğum bi spoilerı hemen paylaşiim... alfred gough isimli şahıstan geliyor haberler... (dizinin yapımcılarından biriydi sanırım bu adam) bu haftaki bölümde gelip clark'ı hipnotize edicek kadını sanırım lex göndericek, hem clark'ın sırrını öğrenmek hem de lana ile ayırmak için...ancak lex bu kadına şantaj yapıyor bu yüzden de kadın cark'ı hipnotize edip lex'i öldürtmek isticek... daha önemli olan bilgiye gelicek olursak... clark-lana ilişkisinin sonu ve lex-lana ilişkisinin başlıcak olması ile ilgili bilgilerde var... şöleki, tom welling demiş ki "bence clark, lanayı her zaman sevicek; ama farkedicek ki lananı güvenliği için onunla asla beraber olamaz... ayrıca yine alfred gough demiş ki;"bu sezonun sonuna kadar lex ile lananın gittikçe daha da yakınlaşacağını göreceksiniz... Lex zengin, sexy ve lana ile her zaman aralarında bi çekim olmuştu... lana kabul etmek istese de istemese de lex'e karşı her zaman bişiyler hissetmişti..." sudem 22-03-06, 19:03 sıcağı sıcağına okuduğum bi spoilerı hemen paylaşiim... alfred gough isimli şahıstan geliyor haberler... (dizinin yapımcılarından biriydi sanırım bu adam) ayrıca yine alfred gough demiş ki;"bu sezonun sonuna kadar lex ile lananın gittikçe daha da yakınlaşacağını göreceksiniz... Lex zengin, sexy ve lana ile her zaman aralarında bi çekim olmuştu... lana kabul etmek istese de istemese de lex'e karşı her zaman bişiyler hissetmişti..." eheueehh itiraf ediyorum alfred gough benim :img-icecr :) rolling farkıdaysan benim dediğim çıkacak gibi...o günler bir gelse.. :) haber için teşekkürler... rolling 22-03-06, 20:21 :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste şu an gidişat öyle gözüküyor gibi... o günler gelse deil, tersine o günler gayet yakın, 5 .sezonun geri kalan kısmı... yalnız bi de şöle bi olay var galiba, sanırım bu ilişki sezon sonuna kadar sürecek, 7-8 bölüm civarı galiba... ama tam emin deilim ondan... (moralini bozmak gibi olmasın ama :( ) sudem bu arada 999 mesaj yapmışsın, MAŞALLAH, nice 1000 lere :img-icecr sudem 22-03-06, 20:44 hangi ilişki onu anlayamadım.. tabi ki yakın da bize değil ABD ye yakın... :) sezon finalini lex-lana ilişkisi ile yaparlar belki...ahh ahh... ama artık lois ile claek arasında ciddi bir elektriklenme başlamalı. şimdi ben 4.sezonu izliyorum..arada sanki lois değişik bakıyor gibi ama elde tutulur bir şey yok tabi.. lexin bir anda kötü olması gibi clark da lois e bir anda aşık olmasınhttp://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gifhttp://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif sağol bu da 1000.msj :) rolling 22-03-06, 21:02 hangi ilişki derken lex-lana ilişikisinden bahsediyodum... clark-lois e gelince bişiy aklıma geldi, dizide böle bişiyin olup olmayacaına dair... 5.sezon 4. bölümde lois bi adamdan hoşlanmaya başlıyordu, bu special biriydi, balık adam gibi bişiydi, clarktan hızlı yüzüyordu, nefes tutuyordu vs...ama smallville i terketmek zorunda kaldı bölüm sonunda, lois clark'a demişti; "bilmiyorum bir daha onun gibi biriyle tanışabilecekmiyim" diye, clark da "söz veriyorum, bir gün çok çok daha özel biri ile tanışacaksın" demişti... düşününce senaristlerin ne yapmaya çalışacakları hakkında tahmin çıkabilir, üstelik gayet yeni bi olay ve bölüm... yani lois-clark ilişkisi olacak gibi de görünüyor her ne kadar istemesemde... Gambit 23-03-06, 11:13 Bütün sezonları yeni aldım ama 5x12 bölümde bile aralarında birşey olduğuna göre(evlenmeye ikna edecek kadar) bu ilişkiyi pek öyle kolay bitmez en azından tek taraflı olarak. 7.sezona kadar yolu var:-) rolling 23-03-06, 17:52 vallaa gambit, clark açısından belli deil ama lana başka denizlere yelken açıcak gibi yeni bölümlerde... lana da vallaa ne çok sevgili deiştirdi dizi başladığından beri; whitney, clark, jason, tekrar clark, lex... bi de bi ara tek bölümlüğüne biri daha vardı. (kendinin kopyasını yaratan biriydi, ismini hatırlayamadım şimdi...) sudem 23-03-06, 18:38 ... lois clark'a demişti; "bilmiyorum bir daha onun gibi biriyle tanışabilecekmiyim" diye, clark da "söz veriyorum, bir gün çok çok daha özel biri ile tanışacaksın" demişti... düşününce senaristlerin ne yapmaya çalışacakları hakkında tahmin çıkabilir, üstelik gayet yeni bi olay ve bölüm... yani lois-clark ilişkisi olacak gibi de görünüyor her ne kadar istemesemde... o kişi aquaman..o da çizgi roman kahramanı..normalde kötü olması gerekiyor benim bildiğim ama dizide iyiydi.. şimdi lois onunla çıktı neden çünkü süper biri..bu lois böyle işte *süper*lere takmış...anlatabilmişimdir umarım nedemek istediğimi... zaten senaristler dizide superman e çok gönderme yapıyorlar...bu da bir örnek..yalnzı güzel bir konuşma olmuş.. :img-icecr AsColdAsIce 23-03-06, 20:27 Ya 2 gundur okumuyordum spoilerları fln..Ben ne guzel alıstırmıstım kendimi Clark-Lana ya bu son spoilerlar gidisatın iyi olmadıgını gosteriyor.Umarım yanlıs cıkarlar :img-icecr bide merak ettigim clarkın super gucleri Lanaya zarar veriyorda peki louise neden vermiyor..Yani sonucta berabar olurlarsa aynı sekilde louisinde zarar gormesi gerekir.Onu da uzer..bu da kafama takılan bi baska soru.. :img-dirol rolling 23-03-06, 20:33 losi'i dizide hep kendi başının çaresine bakabilen, daha az kırılgan vs, vs, vs... hatta clark ile beraber kötü adamları(?!) yakalamaya gitmeye çalışan, kısacası,özellikle lanadan, daha güçlü biri olarak gösterdiler bu zamana kadar... belki de bu sorunun düşünülebileceğini tahmin ettikleri için böyle göstermişlerdir cevap olsun die... AsColdAsIce 23-03-06, 20:42 o zaman louis baya gucluymus supermanin guclerine dayanabildigine gore bana biraz mantıksız geliyor acıkcası.sanırım lana clarkın durumunu bu sezon ogrenecez.bi kez daha louis ilk geldiginde yaptıklarını yaparlar mı acaba once clark ile lana yı ayırıp sonra tekrar birlestirmek.O zamanda ikiside farklı kişilerle ilişki yasadılar hatta clark evlendi bile :icon_ange yine yaparlar mı diye dusunmeden edemiyorum?..? rolling 23-03-06, 21:00 bu senaristler diziyi uzatmak için her şeyi yaparlar, bekleyip görücez artık ama benim özellikle sezon sonuna kadar clark-lanadan hiç umudum yok; umudumu gelecek sezona saklıyorum... Gambit 24-03-06, 13:00 Onlara göre dizi uzadıkça para demek tabiki,ama çizgi romana ve filmlere bağlı kalınması gerek bence,Lois in karakteri Superman için daha uygun görünüyor.Gün geçtikçe superboy lukdan Superman a ilerleyen Clark için. DisCoNNecT 24-03-06, 22:32 çk teşekkürler arklar sayenizde baya bi bilgilendm ya bnde bisim ülkeyle aynı anda isliorm aslnda netten indirirm ama ing oluo onlar altyazıyı da kendim eklemek zorunda kalıorm baya bi sıkıo yani bn de baştan sona bütün sezonları islemek istiorm biri yardımcı olabilirmi şimdiden tşk. lana-clark diorm bn :img-dirol rolling 26-03-06, 13:28 disconnect internetten indirebiliyorsan altyazıyı neden sorun ettiğini anlayamadım şahsen :img-fie: altyazı indirip eklemen 2 dakikanı almıcak bi iş... yani eğer indirebiliyorsan indir güsel güsel izle altyzıyı sorun etme... ;) DisCoNNecT 26-03-06, 19:52 disconnect internetten indirebiliyorsan altyazıyı neden sorun ettiğini anlayamadım şahsen :img-fie: altyazı indirip eklemen 2 dakikanı almıcak bi iş... yani eğer indirebiliyorsan indir güsel güsel izle altyzıyı sorun etme... ;) rolling öle diosn da bnm indirdiim altyazılar indirdiim videoyla uyuşmuo bikaç saniye sora weya sora gelio altyazi ama onu da çösecek bişe war time adjuster die bi prog ama 5 dakkada bi ayarlamam gerekio sorun ettiim o öle olunca da bişe anlamıorm ki islediimden SzARap 27-03-06, 12:24 neden orjinailnden bize ne olsun ki?karakterlerin çoğu orjinalde ama dizi olduğu için ve uzun sürdüğü için değişiklikler var... hem ne olursa olsun lois ve clark bereber oalcak.şimdi olmazsa 6.sezonda ya da 7.sezonda ama olacak... şuan ara verdiler martta devam edecekler ki zaten martta geldi :img-icecr wb bu sezon bitirmek istiyormuş ama zor...7 sezon diye de duydum.. şu wb ye sinir oluyorum zaten hep böyle yapıyor...dedikodu çıkartıyor ki herkes konuşsun her yapımı için böyle...(örn:angel,buffy,harry potter) :icon_evil ya şu superman in orjinali bilen okuyan yok mu..imdat imdat yani...eninde sonunda orjinale uyacaklar...ama keşke bazı şeyleri bilsek mesela pete ile lana neden evlendiler...hangiasi biliyordu clarkın sırrını ve pete gerçekten de lexin yanına geçti mi? :img-huh: Arkadaşlar ben bu diziyi şuan Türkiye’de yayınlanan bölümleriyle takip edebiliyorum..ama buradan ilerki bölümlerde neler olacağı azbuçuk anlamış bulunuyorum... dizi eğer gerçekten orijinal Süpermen filimlerine bağlıyacaklarsa bende bu filmleri izlemiş biri olarak birkaç şey söyleyebilirim... 1-Öncelikle Lois Lang-Clark Kent’i gazetede işe başladıktan sonra görüyor..ve tabi aynı zamanda Clark ilk kez kostümünü giyip Süpermen olarak Lois hayatını kurtararak ortaya çıkıyor... Lois gazetecilik kimliğiyle Süpermene ilgi duyuyor... bu arada Lois fotoğraf çeken yardımcısının adı Pete diye hatırlıyorum... hatta Pete ve o bir haber için çöle gidince Kötü Lex Luther aynı anda 2 füze yolluyor.. Süpermen birini durduruyor ama diğeri Lois bulunduğu yere düşüyor ve Lois ölüyor.. Süpermende zamanı geri döndürerek onu hayata döndürüyor..Ayrıca kaçıcı filmdi hatırlamıyorum.. ama Lois Clark’ın Süpermen olduğunu öğrendikten sonra buzdan bir yerde evleniyorlardı.... 2-Lana olayına gelince... Orijinal Süpermen filmlerinde Clark’ın gençliği hiç gösterilmedi... sadece bir bölümde Süpermen kırmızı kriptonik den etkilenip kötü olunca kasabasına dönüyor sanırım orda Lana yanında bir çocukla görmüştüm...çocuk ona anne diyordu... sonra Lana işe ihtiyacı olduğu için Clarkın çalıştığı gazetede sekreterlik gibi bir işe başlıyor... Ama Lana’nın hayatında erkek yoktu diye hazırlıyorum..Ayrıca Clark ona hiçte ilgi göstermiyor... Çünkü o Lois’e çılgınca aşık.... 3-Orijinal Süpermen de Clark’ın ailesi hayatta... hatta daha sonra Türkiye’de de gösterilen Clark&Lois adlı dizide bile babası ve annesi hayatta... Çizgi film versiyonlarında da öyleydi... yani babasının ölmesine bir anlam veremedim...maden zamanı geri döndürüp Clark Lanayı yaşatabiliyorsa niçin babası için bunu yapmadı onu anlamadım... ve tabi Chole karakteri filmlerin hiç birinde olmadı.... Orijinal filmde Lex ile Clark hiç arkadaş olmadı... onlar direk düşman olarak gözüktüler... Bence Orijinal film sadık kalınması sadece ana hatlarıyla olacaktır.. Ayrıntılar dizide farklılık gösterebilir... :img-fie: sudem 27-03-06, 19:26 şimdi ben filmleri tam hatırlamıyorum ama birinde lana lang vardı ve hatta loise clarkın ona verdiği yüzüğü gösteriyordu..ama sonra aynı dizideki gbii lana ölüyor ve clark zamanı döndürüyordu... orjinalde yani çizgi romanda..lana var ve clarkın ilk aşkı..ama sonra lois çıkıyor ve clark superman iken ona aşık oluyor bunun üzerine lana onu seven pete ile evleniyor..pete orjinalde clarkın en iyi arkadaşı...zaten sonra pete lexin yanına geçiyor.. chole lois lana nin kuzeni..dizide lois karakterini dolduracak karakter olmalı düşüncesinden dolayı bu chole ortaya çıktı ne olursa olsun dizi orjinale bağlanacaktır...yani lana gidecek ve clark ile lois beraber olacak AsColdAsIce 28-03-06, 16:37 Dizi tabiki orjinale baglanmak istenecek sanırım bu dizi filmin ön hazırlıgı niteliginde ve hikayeyi orjinalde ki cekmeliler.Ama bundan cok uzaklastılar ve daha onemlisi duzeltim derken hata yapabilirler gibi geliyor bana mesela son bolumu ele alırsak Lexin babası clarkı biraz cozer gibi oluyor gordugu video goruntulerinden ama sırrın benle birlikte guvende diyor..Ben daha once Luthorlardan birinin boyle bir sey yaptıgını hatırlamıyorum.Ayrıca madem Lana ile clark ayrılacak bunu neden 100.bolumde yapmadılar eger o zaman olsaydı lana ölür ve dizi daha kolay sekil alabilir bir hale gelirdi madem Pete gitti.(donmeyecegini goz onune alıyorum)Zaten en cok elestri aldıkları nokta bu babasının olumu.Eger lex ile lana birlesirse(Lananın hayatının askı clark bunu biliyoruz.)bir sure sonra lexin clarka karsı olan kotu niyetini ve onu yoketme cabalarına Lanada mı katılacak(orjinal hikayeye uygunlugu dusunuyoruz bu yuzden lana-lex beraberligi de olanaksız bana kalırsa)Louis_Clark simdiye coktan birlesmeliydi ama bi turlu gereken kimyayı yaratamadı senaristler yada yaratmadı.Ama 30 mart gunu heralde neler olacagı artık belli olur.Onemli nokta Clark ile Lana nın ilişkisi bittikten sonra neler olacagı.İlla lana dizide duracaksa bn Clark_Lana yı tercih ederim :icon_shad rolling 28-03-06, 17:52 senaristler yaptıkları açıklamalarda orjinal filme bağlamak zorunda olmadıklarını belirtiyorlar hep. biz orjinali sadece bi yapı, taban olarak aldık, olayların geliştirilmesini istediğimiz gibi değiştirebiliriz diorlar... tabi ne kadar gerçekçiler tartışılır ama yine de illa orjinale bağlanıcak die beklemeyin derim ben... bence lanayı 100. bölümde veya başka bi zaman öldürmemelerinin sebebi dizinin izleyicilerinin arasında çok çok çok fazla lana fan'ı var, derler ya lana olmazsa izlemem die, işte böle çok fazla insan var ve de yapımcıların böyle bi riski alacağını zannetmiyorum... 30 marttaki bölümde de evet yavaş yavaş bu sezonun sonuna kadar ne olabiliceği belli olacaktır, clark-lana ayrılığı gibi; ama lex-lana beraberliği sanırım 18. bölümde başlıcak yavaş yavaş (veya 17) AsColdAsIce 28-03-06, 18:22 Tamam senaristlerin orjinali taban alıp diziyi kafalarına gore cekeceklerini biliyorum ama sonucta bu superman yani zaten yazılmıs ve aslı olan bi hikayeyi degistirmekten bahsediyoruz.Bide lana fanı cok evet ama Lana ile Clark ilişkisi dizide en cok fana sahip.Bu durumda eger lananın olmesini goze alamıyorlarsa bu ilişkiyi bitirmeyi nasıl goze alıyolar.?bunu zaten 4.sezonda bi kere denediler sanırım tepkiden dolayı ilişkilerini bitiremediler.. rolling 28-03-06, 19:08 işte ben hep diorum, sonunda clark-lana olacak die (birazda senin bu dediklerini düşünerek...) zaten mesela lex-lana birlikteliği çok uzun sürmeyecek deniyor ve de en sonunda tekrar clark-lana olucak gibi geliyor bana... üstelik eğer gerçekten 4. sezonda tekrar tepkilerden dolayı birleştirdilerse, sonunu da clark-lana şeklinde yapıcaklarını düşünmek doğru olur bence... AsColdAsIce 28-03-06, 19:51 bence de lana eger lex ile birsey yasarsa bu yanlızca duygusal olarak bi bosluk yasadıgından veya clarka kızdıgı için olabilir.sana katılıyorum kısa sureli olacagı konusunda .Bence bu dizide clark lana ilişkisiyle son bulur ve louis de gelecekte ki askı olarak kabul edilir..umarım rolling 28-03-06, 20:01 evt bencede öyle olabilir, yani sinema filminde dielim atıyorum 1995 yılında başlıyor olaylar (clark-lois fln) diziyi 1993 te keserler... veya işte hangi tarihtelerse...ama clark-lana beraberliği olur, gerisini siz tahmin edin gibilerinden bişiy yapabilirler... Angel-us- 28-03-06, 20:02 bence de lana eger lex ile birsey yasarsa bu yanlızca duygusal olarak bi bosluk yasadıgından veya clarka kızdıgı için olabilir.sana katılıyorum kısa sureli olacagı konusunda .Bence bu dizide clark lana ilişkisiyle son bulur ve louis de gelecekte ki askı olarak kabul edilir..umarım Bence de smallville dizisinde Lana-Clark aşkı efsane olarak kalmalı, Angel-Buffy yi katlettikleri gibi bu aşk da biterse yazık olur. Gambit 29-03-06, 10:26 Bende Rolling in dediklerine katılıyorum artık 7. sezon sonunda Lana ve Clark birleştirirler sanıyorum.Orjinal Hikayede (çizgi Romanda) Supermen Lana için "Sırrımı bilen ve değer verdiğim biri" diyordu.Sanırım açıklayacak birliktelik olacaklar ama sonunu bize göstermeyecekler. DisCoNNecT 29-03-06, 19:52 ya bncede çünkü diziyi 7 sezon yapcaklar we 5 sezon lana clark aşkı izledk şimdi son 2 sezon lois clark olmaz olamaz aşırı tepki alır rolling 29-03-06, 19:58 1 dakka yaw herkes 7.sezon dior, kesin mi 7 sezon olucağı nerden duydunuz acaba??? Gambit 30-03-06, 09:01 Yine buradaki bir rivayet:-),Wb nin dizileri uzatmakla ilgili ününden kaynaklanan. Ben evde bizimkilerle seyrediyorum 3.sezon 7 ve 8 gayet güzel bölümler.Annem "böyle baba olmaz yılan gibi seviyor" dedi Lionel için. sudem 31-03-06, 10:05 rolling çok sağol.galiba bölüm dün yayınlandı.. konuşma güzeldi ama anlayamadığım birçok yer var..anladıklarım konusunda da emin değilim.. :icon_whis ama çok canlı geldiler bana birden.ç.sanki canlı yayındı :icon_ange Gambit 31-03-06, 10:31 Bir şey soracağım;dün supermantv.net ne bakarken iki resim gördüm.Jonathan kent i Clark "Kale" ye götürmüştü sizce tekrar diriltecekler mi Jonathan ı? sudem 31-03-06, 10:33 aa gerçekten mi..o resimlere ekler misin buraya? aslında en mantıklısı bu..çünkü ne olursa olsun jonathan ölmemeli nexterkan 31-03-06, 11:37 Evet bugün 16. sezon HDTV kalitesinde internete indi, birkaçgün içinde zagato arkadaşımız türkçeyede çevirecektir... 16. sezonu bittorent ile burdan indirebilirsiniz; - Smallville 5x16 (HDTV-LOL)[VTV]: http://www.mininova.org/tor/267972 Buarada j. kent sezon finalinde sanırım geri gelcek, orjinal superman hkayesinde de bu böyleydi, işte bir resim; http://www.supermantv.net/smallville/jonathan-tribute/jonathan-kent.jpg http://www.supermantv.net/episodeguide/fifth-season/images/reckoning/jonathan/jonathan.jpg http://www.supermantv.net/episodeguide/fifth-season/images/reckoning/jonathan/fortress.jpg http://www.supermantv.net/smallville/jonathan-tribute/key.jpg http://www.supermantv.net/smallville/jonathan-tribute/key2.jpg rolling 31-03-06, 12:03 evt geri gelicek, hatta clark'a lionel'ın clark'ın sırrını bildiğini fln sölicek... nexterkan 31-03-06, 12:49 Daha superboy tarihi işlenmedi... Superboy tarihinde zaten gazete çalışıp, kahramanlık olayalrına adım attığı zmaan sık sık, uçarak ailesini ziyarete geliyodu...babasının ölmesi zaten çok saçma olurdu...İnşallah smallville biterse, superboy ve superman serisi diye götürürüler diziyi... rolling 31-03-06, 19:04 an itibarı ile "hypnotic" i izlemiş bulunuyorum ve de bu bölüm clark-lana açısından çok çok çok kötü bi bölümdü... ayrıca dizinin sonunda clark-lana mı yoksa lois mi sorusuna da baya bi gönderme yaptılar... bi kaç örnek... "clark-lana ayrıldı sonsuza kadar, tamamen" tarzında baya bi konuşma geçti, chloe ile konuşurken clark, lana clark'a bunu söledi, ayrıca lex'e de böyle söyledi... ama en önemli gösterge clark ve annesi konuşurlarkendi: martha: lana'ya sırrını söylemedin; çünkü onu korumaya çalışıyorsun; ama belki de bundan daha fazlası var... Clark: Ne demek istiyorsun??? Martha: acaba söylememenin nedeni içinde bi yerlerde onun senin için seçilmiş kişi olmadığını düşünmen olabilirmi??? Gambit 01-04-06, 12:26 Bende Lana-Clark diyen guruptayım ama sonuçta kahramanımızın bir "kaderi" var ve her adım attğında acaba yine ne olacak nasıl incinecek diye düşündüğü bir kız arkadaştan daha fazlasına ihtiyacı var. sudem 01-04-06, 13:58 ama en önemli gösterge clark ve annesi konuşurlarkendi: martha: lana'ya sırrını söylemedin; çünkü onu korumaya çalışıyorsun; ama belki de bundan daha fazlası var... Clark: Ne demek istiyorsun??? Martha: acaba söylememenin nedeni içinde bi yerlerde onun senin için seçilmiş kişi olmadığını düşünmen olabilirmi??? Allahım bu konuşmaya öldüm bittim..atın beni denizlere :icon_whis jonathan ölmeseydi bu *ağır* lafı o söylerdi :img-icecr çok güzel demiş..çok mantıklı.. sudem 01-04-06, 18:09 rolling indirdim videoyu...yalnız çok kötü bir bölüm olacak gibi.ciddi ürktüm.. rolling 01-04-06, 18:48 :img-heh: :happy0064 :img-grin2 korkma yaw... bu arada "void" bölümünün basın özetini gönderiim... hala Clark ile ayrılmanın üzüntüsünü yaşayan Lana, tehlikeli bi serum kullanır ve ölmüş ailesini görmeye başlar... Clark, Lana'ya zarar gelmesini engellemek için yardım etmek isterken o da seruma maruz kalır. (Serum kriptonitli) O da Jonathan'ı görür. Jonathan, Clark'ı, Lionel'ın Clark'ın sırrını bildiği yönünde uyarır. BU arada Lİonel Martha ile daha da yakınlaşır. sudem 01-04-06, 18:55 göründüğü üzere korkulacak bir bölümmüş o resimler demek ki clark kriptonite maruz kaldığı zamanki sahnelermiş..çok hüzünlü yav rolling 01-04-06, 18:58 demin yazmayı unutmuşum yaa... evt demek ki jonathan kent bu bölümde dönüyormuş...keşke bi de dese lana'yı bırakma o senin hayatının aşkı fln ama nerdeeee senaristlerde onu yaptırcak yürek...gidiyolar tam tersini yapıyolar.. rolling 01-04-06, 22:32 benim bittiğim an bu andır... :( 5. sezon 18.bölüm "fragile" dan 2 adet foto.... http://img221.imageshack.us/img221/8306/16hu2.jpg (http://imageshack.us) http://img222.imageshack.us/img222/7236/25yp.jpg (http://imageshack.us) AsColdAsIce 01-04-06, 23:18 Ayrıldılar sonunda beklenen son oldu.Ama lex ile lananın sahnesi olaya nokta koydu.Ama o resim için aklıma acaba Lana o tehlikeli serumu kullandıgı için mi bole davranıyor yada baska bişeyin etkisiyle..Çünkü hem cok uzuldugunu soyluyor hem serum fln kullanacak sonra 1 bolum sonra lex ile beraber olmaya baslayacak..Bitecegi konusunda hem fikirdik lana clark askının yani bi nevi dogru bildik umarım tekrar baslayacagını da dogru biliriz.. :img-dirol rolling 02-04-06, 09:27 serumala alakalı olacağını hiç zannetmiyorum, zaten bi sonraki bölüm...dizide bi önceki bölümdeki gariplikler bi sonraki bölüme taşmıyor. evt biteceği konusu kesindi; ama tekrar başlayacağı konusunda "hypnotic" bölümünü izleikten sonra pek bi umudum kalmadı... bölümde geçen sözler direk clark-lois olayını işaret ediyoru; ama inşallah hedef şaşırtmaya çalışıyorlardır... :blush: :img-huh: :icon_whis sudem 02-04-06, 11:09 ee resmen öpüşüyorlar :icon_whis bu hangi bölümde olacak bir sonraki mi?hipnotic 16.bölümdü yanlış mı hatırlıyorum... bu resimleri nereden buluyorsunuz yav..yani ileriki bölümlerle ilgili ya hatta abd için bile ileriki bölüm.. ben dün 4.sezon blank bölümünü seyrettim.clark hafızasını kaybediyordu ilk gördüğü kız chole di..sonra lois ama normaldi.daha sonra bir an lana yı gördü ve aklı başından gitti..o an birçok şeyi anladım ama geç oldu eheueeheh lana lexin artık :img-icecr rolling 02-04-06, 11:27 ee resmen öpüşüyorlar :icon_whis bu hangi bölümde olacak bir sonraki mi?hipnotic 16.bölümdü yanlış mı hatırlıyorum... bu resimleri nereden buluyorsunuz yav..yani ileriki bölümlerle ilgili ya hatta abd için bile ileriki bölüm.. :img-icecr :img-icecr hehe ben bulurum... :) ayıptır sölemesi bütün smallville tayfası kankam olur, sıkça görüşürüz tom, michael ve kristinle, böle arada bir de yolluyolar bi kaç resim... :icon_ange :img-book: :icon_whis bu resimde abd de 2 bölüm sonraki bölümden (18.bölüm) "fragile"... ben dün 4.sezon blank bölümünü seyrettim.clark hafızasını kaybediyordu ilk gördüğü kız chole di..sonra lois ama normaldi.daha sonra bir an lana yı gördü ve aklı başından gitti..o an birçok şeyi anladım ama geç oldu eheueeheh lana lexin artık :img-icecr bu bölüm hakkaten çok güseldi... hatta 4. sezonun clark-lana açısından tek güsel bölümü diebilirim...chloe'nin "o lana lang, hayatının aşkı" derken ki hali fln da baya hoştu... sudem 02-04-06, 11:42 :img-icecr :img-icecr hehe ben bulurum... :) ayıptır sölemesi bütün smallville tayfası kankam olur, sıkça görüşürüz tom, michael ve kristinle, böle arada bir de yolluyolar bi kaç resim... :icon_ange :img-book: :icon_whis bu resimde abd de 2 bölüm sonraki bölümden (18.bölüm) "fragile"... bu bölüm hakkaten çok güseldi... hatta 4. sezonun clark-lana açısından tek güsel bölümü diebilirim...chloe'nin "o lana lang, hayatının aşkı" derken ki hali fln da baya hoştu... BÖLÜM TARİH REYTİNG 104: Hypnotic 3/30/2006 8.6 105: Void 4/6/2006 106: Fragile 4/13/2006 108: Fade chole orada resmen şok geçirdi.nasıl hüzünlendi..ben de üzüldüm ama chole ye.. :icon_ange AsColdAsIce 02-04-06, 11:48 Galiba gercekleri kabul edip Lana ile Clarkı bitirmek lazım kafamızda... :img-huh: Ama tabii buna izleyeceginin nasıl tepki gösterecegi merak konusu..Ama simdiye kadar ki izlenim buyuk bir tepki gorunmuyor gibi ama Lana ile Clark fanları simdilik ses cıkarmıyor fazla..benim okudugum yorumlara gore bu hareket dizinin reytinglerine tavan da yaptırabilir tabanda diyolar.. sudem 02-04-06, 11:52 Fragile kısa özeti.. clark küçük bir kızla arkadaşlık kurar..bu kızın yeteneği telekinetiktir.kız annesini öldürdüğüne inanmaktadır clark ona yardım etmek için uğraşır. bu arada lex ve lana yakınlaşmaya başlayacaktır AsColdAsIce 02-04-06, 12:14 yanılmıyorsam fragileden bi sonraki bolumde clark lana ile konusmaya gidecek..Ama ne konusacagı sadece tahmin edebiliorum.Butun spoilerlarda ayrılmalarından cok kotu etkilendigini ve sinirli oldugu gibi seyler yazıyor ve eski bolumlerden"visit" ona yardım eden biri tekrar gelicek. rolling 02-04-06, 13:06 clark, ayrıldıkları için deil, lana lex ile beraber olduğu için sinirlidir... bende çok merak ettim şimdi, görmemiştim böyle bi konuşma olacağına dair spoiler hiç bi yerde, acaba ne dicek??? :blush: sudem 02-04-06, 13:36 tabi bu arada lois arkadaşı clarka teselli vermeye çalışır ve olan olur eheueeh ben chole i ye üzlüyorum..clark ya lana ile olacak ya da lois ile..bir de lois ile olunca canı daha çok acır.sonuçta kuzeni.. :img-huh: AsColdAsIce 02-04-06, 14:54 " Chloe tells Clark that when he let Lana go, he gave up the right to get involved in her life. Clark is worried that Lana will get hurt. Chloe tells Clark that it was Lana's decision to be with Lex and Clark will have to deal with that." işte tam tamına yazan spoiler ama ne olucagı burda sonlanıyor.Bu dialog fade içinde olacakmıs. rolling 02-04-06, 15:39 devamını da ben söliiim o zaman... :icon_ange clark, bu düşünceler ve üzüntüyle ambara gidicek, böyle elinde lana'nın bi resmi, ona bakıyo... derken o eski bölümlerden biri gelicek, graham adında... işte zamanında clark bunu kurtarmış, sana borcumu ödemek istiyorum fln dicek...clark'ı metropoliste bi bara götürcek, orda lana'ya esrarengiz bi şekilde benzeyen "gia" isimli biriyle tanıştırcak...gia clark'ı baştan çıkarmaya çalışcak ama clark orayı terkedicek.graham onu anladığını ve orjina lanayı çok sevdiğini anlıcak.ertesi gün lana ve clark hastanede konuşuyorlar; lex yaralı bu arada, yatıyo hastanede...lana bi yalan hakkında kendini suçlu hissediyor ve clark'la yüzleşemiyor o yzden çıkıyor... gerisi de var ama konumuzla pek alakalı deil... Clark 02-04-06, 15:49 Arkadaşlar beni şu konuda aydınlatabilirmisiniz: Lexmas'da geçen olaylar tamamen Lex'in hayali biliyorum.Ölen annesi ona babasından ve Metropolis'ten uzaklaşırsa yaşayacağı güzel,mutlu hayatı gösteriyo Benim merak ettiğim konu:Lex'in hayalinde gördüğü şeyler gerçek olucak mı?Ona göre cephe alalım Lex'e :) Lana'ya dokunmasın:) Clark 02-04-06, 15:53 Birkaç bölüm sonra Whitney geri dönüyorrrr!!!!!!! Clark ne halt edicek bakalım?:) Ondan birkaç hafta sonra da çocukluğumuzun Superman'i yani Christopher Reeve diziye dahil olucak. Eski ve Yeni neslin aynı yapımda buluşması daha da güzel olucak. sudem 02-04-06, 16:14 5.sezon Fragile bölümünde lana ve lex birlikteliği başlıyor.resimler bir önceki sayfada AsColdAsIce 02-04-06, 16:50 devamı için saol zaten o konusmadan sonra lana lexin uyandıgında yanında biri olması lazım deyip iceri girio..Zaten bundan sonraki bolumlerin spolierları hakkında cok net bişi yok.Ancak bi 1 saat oncesine kadar gezdigim forumlarda lana ile clarkın tekrar birlesecegini uman yanlızca biz deiliz cok fazla bu yonde dusunen var.. AsColdAsIce 02-04-06, 16:56 Bi de clar senin soruna en guzel yanıt sudemin imzası zaten orda yeterince acık bi sekilde ne olacagı gozukuyor..:) sudem 02-04-06, 16:58 aslında lana clark diyenler haklı bir bakıma çünkü 5 sezon oldu doğru düzgün bir birliktelik yaşamadılar bir de ilk aşk mevzusu var tabi.ayrıca aralarındaki garip elektrik hiç ayrılmayacaklarmış gibi düşündürüyor ama ama ama orjinale uymak zorundalar senaristler...orjinalde lana pete ileydi smallville de lex ile ki bu çok mantıklı.lex ne kadar farklı davrandı ona..ayrıca taa 1.sezondan beri aralarında garip bir çekim vardı..bunu kabul etmek lazım.hele ki 2.sezon nocturne bölümünde bence birçok şey aşinaydı..lexin lana nın gözleri içine bakıp şiiri okuması lana nın etkilenmesi..aralarındaki konuşmalar.. ayrıca yakışıyorlar da.. :) rolling 02-04-06, 16:59 devamı için saol zaten o konusmadan sonra lana lexin uyandıgında yanında biri olması lazım deyip iceri girio..Zaten bundan sonraki bolumlerin spolierları hakkında cok net bişi yok.Ancak bi 1 saat oncesine kadar gezdigim forumlarda lana ile clarkın tekrar birlesecegini uman yanlızca biz deiliz cok fazla bu yonde dusunen var.. vallaa inşallah öle olur, en büyük arzumuz :icon_ange :icon_ange AsColdAsIce 02-04-06, 17:08 ama ben orjinalde lexin babasının clarkın sırrını bilip ona yardım ettigini hatırlamıyorum.dizinin orjinale uymak zorunda oldugunu cok fazla dusunmuyorum ana hatlarıyla benzesmeleri yeterli yoksa zaten kendine has bi havası olmazdı bana gore.bana lex ile lana ilişkisi ya olmayacak yada cok kısa sureli olacak gibi geliyor.Daha buyuk bir ihtimalle senin dedigin gibi orjinale baglıyacaklarsa lana da diziden bi sekilde ayrılacak gibime geliyor ama cok fazla hayranın olması bu işi zorlastıran bi etken ama goruldu ki fazla hayranı olsa bile senaristler dizide bazı seyleri degistirebiliyolar.cunku lana superman filmlerinde cok buyuk bi oneme sahip deil.ama lana ile clark arasındaki ilişki bana romantik geliyor..birbirlerine aşık ama birdaha biraraya gelmeleri imkansız gibi gorunen bi çift.. :img-dirol sudem 02-04-06, 17:16 ben zaten dizi tüm detaylarıyla orjinale uysun demiyorum zaten böyle olması saçma olur..sadece önemli anlar orjinale uymalı ve öyle de gelişiyor.. orjinalde lana ölüyordu ve clark zamanı döndürerek onu kurtarıyordu..aynısı dizide de oldu.. babasının ölümü orjinalde yok biliyorum ki zaten bu da dizinin farkını gösteriyor.jonathan kent superman için çok önemli bir insandır..ama senaristler bu karakteri öldürme cesaretinde bulundu neden lana ile lexi sevgili yapma konusunda hatta lana ile clarkı ayırma konusunda tereddüt etsin ki? sonuçta clark superman olacak ise bu dizide loise aşık olmalı..yoksa loisin 4.sezondan beri dizide olmasının hiçbir anlamı yok AsColdAsIce 02-04-06, 20:20 Bana kalırsa j.k nın olmesi ile lana ile clarkın ayrılması dizi acısından baklınca karsılastırılmayacak kadar kucuk bir konu..Lana ile clark bu dizinin en temel unsurlarının basında geliyordu.Louisin ben zaten bu dizide olmasını cok mantıklı bulumyorum bu dizi zaten supermanin genclik donemlerini iceriyor ama louis onun yetişkin doneminin askı.diziye ilk baslanırken amac supermanin gencligini anlatmaktı bunun için louis sacma gelir diyorum.Aslında lex ile clark zıt kutuplardaki simetrik noktalar yani eger lanayı bir sebepten clarktan ayırdılarsa aynı sartlar lex ile beraber olduklarında da gecerli olur.Bu lexmas daki gibi mutlu bir yuva kurma olmayacak ki lexin kaderinde dunyayı ele gecirmeyi denemek ve insanlara kotuluk yapmak var ozellikle clarka ve lana da ona yardımcı olucak.Buna bana olası gelmedi.. senemazra 03-04-06, 01:31 sudemcim canım benim ölen lana değil lois'di yani Superman zamanı Lois'i geri getirmek için geri aldı ki bu 1.Süperman filminde oldu ve Lana 3.Süperman filmine kadar ortada yoktu. Clark 03-04-06, 10:22 Ek bir bilgi: Bionik çocuk Ryan'ın Martha Kent ile konuşmalarından sonra büyük bi ihtimalle Martha Kent'in hamile olduğu anlaşılıyo.Sanırım Clark bunu duyunca oldukça kızıyo ve Smallville'den ayrılıp Metropolis'e gidiyo. Burda da Lois'le tanışıyo Chloe |