Mc_Speed
29-04-07, 13:55
Çoğu Sitelerde Linkini Görüyorum Acaba Konusu Nasıl izlenebilecek bir Diziyle iNdirelim ?
|
Tüm Versiyonu Göster : Jericho Mc_Speed 29-04-07, 13:55 Çoğu Sitelerde Linkini Görüyorum Acaba Konusu Nasıl izlenebilecek bir Diziyle iNdirelim ? nfl 09-06-07, 17:30 bu dızıyı ızleyen yokmudur hıc ılk bolum sıkıcı olsada sonra guzellesıyo ızlemenızı tavsıye ederım:img-wink: kirikugi 04-11-07, 16:23 Bende forumda yok diye yeni konu başlığı açmıştım.Şimdi jericho başlığını gördüm, başlığı açan arkadaş kusura bakmasın.Dizinin konusu kesinlikle çok ilginç sadece Amerikalılar için değil tüm insanlar için en çok merak edilen sorulardan birine yanıt aranıyor dizide.Acaba nükleer savaş çıkarsa sonrasında insanları nasıl bir hayat bekliyor.Ayrıca Amerika biraz günah mı çıkartıyor acaba diye düşündürtüyor.İlk dört bölümü seyrettim daha ileriki bölümleri seyreden kardeşime göre ilginç gelişmeler oluyormuş ilerleyen bölümlerde.Kimilerine göre reyting yüzünden kimilerine göre ise amerikan halkını paranoyaya sürüklediği gerekçesiyle ilk sezon sonunda bitirilmiş dizi, ancak daha sonra dizi fanlarının baskısı üzerine yeniden yayına konulmuş. Bence ikinci şık doğru gibi geliyor çünkü bir sürü abuk sabuk dizi tutulup seyredilirken gayet eli yüzü düzgün popüler oyuncuları olan bu dizinin tutmaması pek mantıklı gelmiyor.Zaten üç beş kişinin baskısıylada herhalde koca dizi yeniden çekilmeye başlamaz her halde.Bence bir izleyin derim.Amerikanın politiklarına atıflar bulabileceksiniz bu dizide. anatoliaz 23-04-08, 21:08 Ben bu hafta başladım bu diziyi izlemeye kesinlikle çok güzel bir dizi. İkiz kulelerin ardından oluşan amerikan paronayasına gerçekten çok güzel bir örnek. Yenilmez bir güç olarak görünen Amerikanın aslında ne kadar zayıf olduğu gösteren bir dizi bence. Her bölümde heyecanın dozu biraz daha artıyo kesinlikle tavsiye ederim.. deadly_angel 03-06-08, 19:44 “Jericho” Hayranları Yılmak Bilmiyor Malumunuz “Jericho“, geçtiğimiz aylarda daha ikinci sezonunu tamamlayamadan ikinci kez iptal edilmşti. Ancak görünüyor ki bu durum dizinin hayranlarını hiç yıldırmamış. “Jericho” hayranlarının son girişimi Los Angeles’ın göbeğindeki bir reklam panosuna (işin enteresan yanı panonun sahibi de CBS kanalı) üzerinde “Jericho kendine yeni bir yuva arıyor! Satılık televizyon dizisi” yazan devasa bir ilan vermek oldu. Bir ay kadar panoda kalması beklenen reklam, hayranların amaçlarına ulaşmak için kullanacakları tek yol olmayacak gibi de görünüyor. Hayranlar, Los Angeles genelinde yayın yapan Time-Warner kanalında amaçlarını özetleyen bir reklam yayınlamak için hazırlıklarını (ve para toplamayı) sürdürüyor. Ne diyelim Allah sonlarını hayır etsin. Kaynak: DiziDizi |