PDA

Tüm Versiyonu Göster : According To Jim

sühan
01-05-07, 19:03
James Belushi ve Courtney Thorne-Smith'in basrolünü oynadığı keyifli bir dizi..

Bugüne dek baslık acılmamıs olmasına sastıgım dızı.. james belushı oyunculugunu konusturmakta.. Olmus bır dızıdır.. Zannımca cocuklar duymasındakı haluk karakterı jım rolunden esınlenerek yazılmıstır.. jım adamım benııııımmmm..

justinecatblue
01-05-07, 19:25
evet harika bir dizi gerçekten-güzel vakit geçirtiyor:)
dana'nın kocasını oynayan adamın gerçek adını bilen var mııı?

sühan
01-05-07, 21:07
evet harika bir dizi gerçekten-güzel vakit geçirtiyor:)
dana'nın kocasını oynayan adamın gerçek adını bilen var mııı?

adı mitch rouse'muş.. imdb'den baktım.. Sen sevdın mı bu adamı?

juliaroberts
01-05-07, 22:14
bencede çok güzel bir dizi sanırım tgrt kanalındaydı cem davran ve pınar altuğ aynı formatta bir dizi çektiler belkide halen yayındadır resmen filmi rezil etmişler cem davranı da çok severim ama hiç hoşuma gitmedi dizi.

sühan
01-05-07, 22:22
bencede çok güzel bir dizi sanırım tgrt kanalındaydı cem davran ve pınar altuğ aynı formatta bir dizi çektiler belkide halen yayındadır resmen filmi rezil etmişler cem davranı da çok severim ama hiç hoşuma gitmedi dizi.

Hadi ya.. Accordıng to jımı demı caldılar.. Seyretmemıstım.. YUh artık.. Yuh dıyorum bu yapımcılara, kanallara.. bir kere de ozgun bır sey yapın ya.. calmayın ya.. baska bır forumda bu "hırsızlıklar" konusunda tartısma yasıyorum.. bu da ustune tuz bıber oldu..

Calmayın kardesım, bu muthıs dızılerı calmayın ya.. dızının adı ne? forumuna gırıp tepkı vereyım..

Yuh artık ya.. cem davranda ne james belushı'ye benzıyor ya.. Ya benım "accordıng to jım"ımı nıye calıyorlar yaaaaaaaaaaaa...

Dizinin adı ne lutfen yaz..

juliaroberts
02-05-07, 20:27
bu dizininde sonu ancak bu olurdu .

MEDYAPIM imzası taşıyan ve "According To Jim"in yerli versiyonu olarak adlandırılan yeni sit-com "DELİ DOLU" bu akşam,Pınar Altuğ ve Cem Davran başta olmak üzere muhteşem oyuncu kadrosuyla ilk sınavını verecek...."DELİ DOLU" bu akşam 19:45'te TGRT'de.....

VE SON :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Pınar Altuğ'un yayından kaldırılan sit-com'u 'Deli Dolu'nun reytingleri; izleyicinin yapımcı Fatih Aksoy'un iddia ettiği gibi, devrim peşinde olmadığını gözler önüne serdi.

Yapımcı Fatih Aksoy, Pınar Altuğ'u kendinden küçük Yağmur Atacan'la olduğu için 'devrimci' ilan etmiş ve izleyicinin ona sahip çıkması gerektiğini iddia etmişti. Altuğ'a 'Deli Dolu' adlı sit.com'unda başrol veren Aksoy, televizyon izleyicisinin kendisiyle aynı fikirde olmadığını dizi yayına girdikten kısa süre sonra anladı!

10'A GİREMEDİ

Fatih Aksoy'un devrimci' ilan ettiği Pınar Altuğ'un başrolü Cem Davran'la paylaştığı 'Deli Dolu' dizisi; izleyicinin devrim istemediğini gözler önüne sererek, yayında kaldığı beş bölüm boyunca ilk 10'a giremedi. İki kez ilk 20'ye giren sit.com'un ilk 100'e girmediği de oldu! Pınar Altuğ'un Yağmur Atacan aşkından sonra çektiği ilk dizi olan 'Deli Dolu'; reyting sıralamasında A/B grubunda da ilk 10'a hiç giremezken bir kez ilk 20'de kaldı. Geçtiğimiz hafta yayından kaldırılan dizinin ömrü sadece 5 hafta sürdü.

sühan
02-05-07, 22:10
Pınar'la ne alakası var.. sen yazmıssın iste... ellerine bulastırmışlar.. cem davrandan jım olurmu? hele pınar altug.. chreyl gıbı mukemmel es ve kadını canlandıracak son kısı..

Hakettıklerını bulmuslar ıste..

juliaroberts
02-05-07, 22:21
Pınar'la ne alakası var.. sen yazmıssın iste... ellerine bulastırmışlar.. cem davrandan jım olurmu? hele pınar altug.. chreyl gıbı mukemmel es ve kadını canlandıracak son kısı..

Hakettıklerını bulmuslar ıste..

aynen hayır cem davranı çok severim ama görmeni isterdim filmi resmen rezil etmişlerdi.

sühan
03-05-07, 01:22
Bir kere Cem davran efendi görünümlü bir adam.. Jimi biliyorsun.. tam maço.. şişman, gegıren, gaz cıkaran, kocaman bıra gobegı olan... hayal edıyom edıyom cem davranı oyle hayal edemıyom.. demek yapımcının hayalgucu cok genısmış.. :img-wink: andy kım oldu acaba.. ıyıkı rastgelmemısım. sınırden tvye kumanda atardım..

sudem
03-05-07, 09:50
Bir kere Cem davran efendi görünümlü bir adam.. Jimi biliyorsun.. tam maço.. şişman, gegıren, gaz cıkaran, kocaman bıra gobegı olan... hayal edıyom edıyom cem davranı oyle hayal edemıyom.. demek yapımcının hayalgucu cok genısmış.. :img-wink: andy kım oldu acaba.. ıyıkı rastgelmemısım. sınırden tvye kumanda atardım..

Hayatımda öyle uyarlama görmemiştim. Herhalde bir daha da görmem. :)

Jim --> Cem Davran
Cheryl --> Pınar Altuğ
Andy --> Paşhan Yılmazer
Dana ---> Hande Katipoğlu

Kendi içinde güzel bir diziydi. Tabi diziyi güzel kılan Cem Davran'dı ama Accordin to Jim ile alakası yoktu bence. Olamazdı zaten. Kimse ne Jim ne de Cherly olabilir.

juliaroberts
03-05-07, 21:36
andy ne benzerdi ya paşhana ne alakası varsa hele o çocuk oyuncular sırf güzel diye konuşamayan iki çocuk koymuşlar nerde ruby ile grasy yetenekleri nerde o çocuklar.:img-hyste

sühan
03-05-07, 22:56
Hayatımda öyle uyarlama görmemiştim. Herhalde bir daha da görmem. :)

Jim --> Cem Davran
Cheryl --> Pınar Altuğ
Andy --> Paşhan Yılmazer
Dana ---> Hande Katipoğlu

Kendi içinde güzel bir diziydi. Tabi diziyi güzel kılan Cem Davran'dı ama Accordin to Jim ile alakası yoktu bence. Olamazdı zaten. Kimse ne Jim ne de Cherly olabilir.

Okurken tansıyonum cıktı, seyretsem kımbılır ne olacaktı. Paşhan ha.. Andyyle ne alakası var onun.. dızının konusu degıl kı sadece.. oyunculukları goturuyor aslında.. Jım hata yapar, sonra cheryl ona hatasını gosterır.. Asagı yukarı genelde olan bu.. asıl oyuncular harıka.. rollerı harıka.. Sımdı (seytan kulagına) my name ıs earl'u taklıt etseler kım oynayabılır randy'yı.. varmı ondan baska randy.. (adamım benım:happy0064 ) ya bızımkıler nıye boyle.. valla utanıyorum onlardan.. nıye ozgun ısler yapamıyor bızımkıler.. :icon_sorr

justinecatblue
12-05-07, 15:13
hayatımda izlediğim en berbat uyarlamaydı gerçekten:) tiplerin birbiriyle alakası yoktu-özellikle bizim versiyondaki çocuklar çok hatalı seçilmişti-rollerini ezberden, ruhsuzca söylerlerken, "acaba oluyor mu" diye etrafa bakınmaları (herhalde yönetmene falan bakıyorlar) çok gerçekten uzaktı-sadece sevimlilik yetmiyor sit com'larda-ruby ve gracie inanılmaz cin ve biraz "tatlı terbiyesiz" çocuklar-bizim versiyondakiler fazla masumdu-bir de andy'yi paşhan'ın oynaması çok alakasızdı-çünkü andy şişman, hafiften "gay mi acaba" izlenimi yaratan bir karakter-ve hiçbir kadının suratına bakmadığı biri-paşhan hem çok genç hem de suratına öyle bakılmayacak biri değil-o yüzden de tutmadı zaten-ki tipler iyi seçilseydi de tutma şansı azdı, çünkü aynı dönemde zaten cnbc-e'de orjinali oynamaya devam ediyor-
sühan'a cevap: evet yaa, ben sevdim o adamı-ismini bir türlü bulamamıştım, hep eski kadroyu veriyorlardı-o sonradan katılmıştı-sağol bulduğun için:):)

ANİTA
20-06-07, 02:00
acording to jim mükemmel bir komedi dizisi .tabiki bizim türk kopyamız yanından bile geçemiyor.özellikl pınar altuğ çok iyi bir performans sergileyemedi.çünkü cherly jime devamlı karşılık veren hatta bazen onun gibi hata yapan biriydi.pınar altuğ ise yine mükemmel anneyi oynuyordu:good:

HulyaGoker
04-07-07, 19:06
evet yaa çok komik gerçekten:happy0064 :happy0064 :happy0064 ben de seviyorum ama rastgeldiğinde izliyorum ne zaman yayınlanıyor tam olarak?

ANİTA
04-07-07, 21:21
sanırım pzt akşamlarıydı ama sezon finalini yaptılar tekrarlarını ne zaman verirler onu bilmiyorum:good:

yagmur_montana
01-06-08, 16:23
bu dizi bitti de ben mi kaçırdım , gösterilmeyecek mi artık : P