yase
24-11-04, 15:31
bu diziyi izledinizmi bilmiyorum ama çok güzel bir diziydi boşrollerde demet akbağ,şebnem dönmez ve ufuk özkan oynuyordu.
|
Tüm Versiyonu Göster : Ölümsüz Aşk yase 24-11-04, 15:31 bu diziyi izledinizmi bilmiyorum ama çok güzel bir diziydi boşrollerde demet akbağ,şebnem dönmez ve ufuk özkan oynuyordu. tutkum 24-11-04, 16:02 gerçekten çok güzeldi ama çok az bir bölüm yayınladılar yani diziyi mafettiler. shenaie 07-02-05, 12:42 bu diziye ait fotoğraflar, geçmiş bölümler için www.olumsuzask.com Çok güzel bir diziydi. Sonu bağlanamadan öylece bitti. :cry: :cry: :cry: DreameR_karahan 07-02-05, 12:59 sarkı cok taltlı ya bi anda asık olasım geldi :oops: shenaie 07-02-05, 13:10 gerçekten süper. Arıyorum ama bulamadım mp3ünü keşke bulsam potentialslayer 15-07-05, 12:50 şarkının adı eylülmş tam emin diilim ama gökhan kırdarınmş şarkıyı bulanlar lütfen bna hbr versn... rubio 19-09-05, 21:12 Yapım BKM, yazar Yılmaz Erdoğan, Oyuncular BKM oyuncuları olur da bir dizi güzel olmaz mı??? 12 bölüm sürdü... 12 hafta ağlattı beni... Özgür, Eylül, İsmet, Suna, Tahsin, Şeyla, Ayşegül, Kamuran, Şeyhmus, Tarık, Dr. Hikmet.......Bütün karekterler aklımda...Unutmak ne mümkün ki??? Yine aynı şarkı başladı yine Bu mevsim böyledir rüzgar gelir Islanmışım ben gözyaşlarımdan Bu mevsim böyledir aniden gelir Eylül..........Aniden gelir.... gurbetci 16-12-05, 15:11 oyunculari,jenerik müzigi ve hikayesiyle gercekten ozel ve güzel olan bir diziydi.bolümlerini izledim ama son bolümü hakkinda hic bir fikrim yok.ozgür kurtulabilmis miydi mesela? tubi 16-12-05, 15:24 sonunda özgür öLmüştü. ameLiyata girdi. doktorLar çıktıkLarında suratLarında umutsuz ve yeniLgi yemiş bir ifade vardı. kaybettik demediLer ama izLeyiciye veriLen izLenim oydu. purna 17-12-05, 07:15 cok guzedı sonunda ne oldu bılen varmı aranızda chissil 19-03-06, 19:39 çok güzel bi diziydi...ama rating kurbanı oldu..baktıkça yazık diyorum...amma güzel dizileri harcamış şu rating canavarı.. sinem* 13-07-06, 15:18 ben bu diziyi çok beğeniyordum,ekipte çok kaliteliydi hatta müziklerinide yanılmıyorsam hüsnü şenlendirici ve gökhan kırdar yapmış çok kaliteliydi ama reyting kurbanı oldu fazla tutulmadı herhalde yoksa çok güzel bir diziydi:icon_cry: scoorpioo 13-07-06, 20:55 Arkadaslar bence dizi zamaninda bitti..O yuzden boyle tadi damagimizda kaldi!! Uzasaydi belki boyle saygiyla bahsedemeyecektik Olumsuz Ask tan... Bilmiyorum ama benim kalbimde çok guzel bir yeri var..Iyiki erken bitmis!! Kaan 82 13-07-06, 20:58 Arkadaslar bence dizi zamaninda bitti..O yuzden boyle tadi damagimizda kaldi!! Uzasaydi belki boyle saygiyla bahsedemeyecektik Olumsuz Ask tan... Bilmiyorum ama benim kalbimde çok guzel bir yeri var..Iyiki erken bitmis!! bir son buldumu bu dizi yoksa apar topar yayindanmi kalkti Freddie 21-07-06, 21:55 bu dizinin varlığından ilk kez haberim oluyo hangi kanal verdi bu diziyi sinem* 21-07-06, 22:53 bu dizinin varlığından ilk kez haberim oluyo hangi kanal verdi bu diziyi atv verdi, çoğunlukla bkm oyuncuları vardı demet akbağ felan,şebnem dönmez ve emret komutanımda terliksiyi oynayan adam vardı,gerçekten çok güzeldi ama bitti sonunu hatırlamıyorum çünkü sonlara doğru ne zaman verdikleri belli olmuyordu ama bir son olmadığını hatırlar gibiyim arrzzu 21-08-06, 12:44 yayınlandığı zamanlarda favori dizimdi.ilk bölümünü o mükemmel müziği duyunca izlemiştim.iyiki de izlemişim.çook özel bir diziydi bence.ama sonunda özgür'e ne oldu hiç anlamadım.doktorlar ameliyattan çıktı,ne yüzlerine bir ifade ne ağızlarında bir kaç kelime...ama tahminim öldüğü yönünde,raiting alsaydı ölmezdi,özgür'ü yaşatırlar diziyi de devam ettirirlerdi. zeynep nazli 22-08-06, 13:24 çok güzel bir dizidir arrzzu 22-08-06, 14:30 eylül şarkısını indirebilirsiniz arkadaşlar: http://**********.de/files/30339253/eyluel.wav.html ssvshy 23-08-06, 20:36 ilk defa adını duydum ve müziğini dinledim harika gerçekten rayting kurbanı olmasına üzüldüm bkm yapımı birşey bide SzARap 24-08-06, 09:10 Evet bu diziyi hatırlıyorum..ben oldukça beğenerek izliyordum..özellikle aile-mahalle dizisi olarak çok iyidi... Tabiki bütün güzel dizilerin kaderi olarak reytinge kurban gitti... Dizinin bir sonu olmadı...yani en azından adını hak edecek..zira özgür ameliyata girdi ve bitti...ameliyattan çıkıp çıkmayacağı eylüle olan aşkının ne olacağı tüm mahallenin bu aşka nasıl bakacağı muallakta kaldı... keşke dizi 12 değilde 13.bölümde bitip bütün bu konuları bir sona bağlayarak bitse idi... yazık gerçekte BKM oyuncularının emeğine yazık...oldu... SoN_YoLCu 03-10-06, 12:49 eylül şarkısını indirebilirsiniz arkadaşlar: http://**********.de/files/30339253/eyluel.wav.html Dosya silinmiş bir daha verebilir misin? Freddie 03-10-06, 16:34 ya demet akbağın bir dizisi daha vardı 2004 eylül sezonunda başında sadece 2 bölüm yayınlandı komediydi Ve başrolü de sultan makamında sultanın abisini oynayan adamla paylaşıyodu o dizinin adı neydi Sevmeli bişeydi tng 04-10-06, 23:15 sevincli hallerdi.o da ölümsüz aşk gibi reyting kurbanı oldu. arrzzu 06-10-06, 20:15 Dosya silinmiş bir daha verebilir misin? tabi cnm yeniden upload ediyorum hemen... arrzzu 06-10-06, 20:34 http://**********.de/files/35746862/eyluel.wav.html tng 06-10-06, 22:26 sağol.kaç yıldır kötü sesimle bu şarkıyı söylemeye çalışıyordum.orjinalini bulmak iyi oldu. erenalp_18 07-10-06, 18:42 sevincli hallerdi.o da ölümsüz aşk gibi reyting kurbanı oldu. evet hatta bu iki dizinin yapımcısı da bkm filmdi ama sevinçli haller iki bölüm yayınlanmadı iki bölüm yayınlandı ara verildi sonra iki üç bölüm daha yayınlanmıştı çok severek izlemiştim oradan biliyorum bu arada yılmaz erdoğan ve demet akbağ erkan can da var yine atvde tatlım adlı bir diziye başlıyorlar haybeden gerçeküstü aşkın dizi hali deniliyor SoN_YoLCu 08-10-06, 15:33 tabi cnm yeniden upload ediyorum hemen... Tşk ederim Arzu şarkıyı indirdim ve tekrar tekrar dinliyorum,özellikle şarkının nakarat bölümü çok hoşuma gidiyor,yardımcı olduğun için tekrar sağol. arrzzu 09-10-06, 10:32 rica ederşm:) benim de çok sevdiğim bir şarkı bu...söyleyen bayanında sesi çok güzel uymuş,sözleri de harika aynı dizi gibi... gergerlee 07-12-06, 19:43 ya sarkiyi bi daha upload edebilirmisiniz tekrar silinmis de ? yaseminergeneci 16-12-06, 23:49 millet yasemin marie clairede ölümsüz aşk için bkmeye geldi demişti demekki yaseminde oynicakti bi aksilik oldu heral ECE...:) 16-12-06, 23:55 Zap yaparken rastladım, İzmir Tv de tekrarları verılıo suan=) Freddy 20-07-07, 12:05 Çok merak ettim ya bu dizi benim nasıl gözümden kaçmış Zerre kadar hatırlamıyorum İzliceğimden değil hatırlamadığıma şaşıyorum :) bulbulbul 26-07-07, 22:19 Sevgili Arrzzu Zaman Zaman Internette Arar Dururdum.yine O Aramalarim Esnasinda Tesadüfen Buldum Ve Hemen üye Oldum.neyi Ariyordum??ölümsüz Aşk Dizisinin Müziğini.ben Hala Bu Kadar Güzel Bir Dizi Müziğine Rastlamadim.ve Tekrar Tekrar Dinlemeyi çok Istiyorum.zahmet Olmazsa Linki Yeniler Misin?? EK SORU; DİZİ MÜZİKLERİ ARŞİVİM GENİŞTİR.BENİM DE EKLEMEMDE BİR SORUN VAR MI?? SEVGİLER Freddy 26-07-07, 23:33 Dizinin müziklerini arayan arkadaşlar Dizinin müziğini ölümsüz aşkın web sitesinde dinleyebilirsiniz ses kayıt programınız varsa çekip bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz bulbulbul müzik eklemek malesef yasak Ama sen de hayat bağları ve yılan hikayesinin albümleri varsa bele irtibata geçebilirsin Benim de çok geniş bir dizi müziği arşivim var :) ::.CaniQ.:: 01-08-07, 15:53 of nasıl bi diziydi yaaa okadar ççoookk sevioodummkii anlatamam!!:icon_sorr Ama neden bilmiorum son blm. ü yayınlamadılar..off okadar cok ağlamıştım ki son izlediğim blm.de..adını hatırlamıorum ama kanser olan Oğlan vardı ya saçlarını kasıtmışlardı ameliyata girecekti ya hanii:icon_sorr kız gülüyordu'COK GÜZEL OLMUŞ' anlamında:icon_sorrondan sonra Oğlan ameliyathaneye götürülürken''Gelinine Iyi bak'' diyordu babasına:icon_sorroff keşke atvde yayınlansaaa yaaa:icon_sorr vallah Yılmaz Erdoğanı tebrik ederim Senaryo,Ekip MUHTEŞEMDİ!!!!!!!!!!! boncuk-girl 02-08-07, 08:58 bu dizi muhteşemdi ama sonu ne oldu? |