Tüm Versiyonu Göster : Ahmet Saatçioğlu

GÜLÇEM
04-05-07, 22:28
Sağır Oda'nın senaristi :img-wink: sizcede bir başlık haketmiyormu???

PanicSong
18-05-07, 01:50
Sagir Oda`nin senaryosu bence suanda Tr de gosterilen dizilerin kat be kat ustunde,fakat duzgun cekim teknikleri ile birlestirilemedigi zaman-misal irak sahneleri-senaryonun cok iyi olmasi da kurtarmiyor.

Ha birde senaryo ile alakali degil ama merak ediyorum,eger gercekten dizi ile alakali bir yetkili bunlari okuyacaksa son bolumde(31) Aras ve Duru`nun cay bahcesinde konusurken arkada calan muzigin sesi neden ikilinin konustuklarini duymamizi! engelleyecek kadar yuksekti.?Mantikli bir aciklamasi oldugunu pek sanmiyorum,varsa da bilmek istiyorum....

yasecey
18-05-07, 16:44
Hepsi 1 dizisini seyrediyorum ve çok seviyorum özellikle Korkutla - Yaseminin karşılıklı sahnelerine ve Gülçine çok gülüyorum.Burdan başta siz ve yönetmenimiz Kartal Çidamlı olmak üzere tüm teknik ekip ve oyunculara bize böyle güzel bir dizi izlettiğiniz için teşekkür ederim ve devamını dilerim. Yanlış birşey yazdıysamda özürdilerim. YAĞMUR

PanicSong
19-05-07, 02:48
Sagir Oda ile ilgili anlamadigim birkac konu var.ilgilenilip cevaplanirsa sevinirim

1-30.bolumde Sitare ve Giray dehlizde kilitli kaldi,fakat iceriden kocaman asma kilitle kitlenen kapiyi,herkimse disaridan sak diye acti...?

2-J.Heart Istanbul`a geldiginden beri askeri uniforma ile dolasiyor.Hadi kendi ustlerinde gezsin tamam da disari cikiyor araba kullaniyor,yani afedersiniz de kimse sormuyor mu kardesim bu ne kilik boyle diye.Yani bir insan kendini afise etmek istese anca bu kadar olur galiba...

3-Kocaman dergahda herkesin en gizli sakli sirlarini gidip,dinleme cihazi yerlestirilen yerde konusmasi sanki biraz kolaya kacilmis izlenimi verdi.

4-Cenap ve J.Heart`in gizli planlarini Zahit`in yaninda konusmalari da -eger hedef saptirma yoksa- cok sacmaydi.

tanrıverdihazal
22-05-07, 18:29
ben sağır odayı izlemem ama hepsi 1 i izlediğim için ona göre bi yorum yapıcm:
gerçekten bööl güsel bi diziye ihtiyaç vardı eğlenceli ve tam bir genç dizisi:)

spr gidiyoo inş. bu gidiş bozulmazz... çok iyi bi senarist olduğunu düşünüyorum... ayrıcaa bizimle bu kadar güsel bi senaryo paylaştığı için binbir kere teşekkürler...

calikusu296
22-05-07, 18:59
sağır odayı hiç izlemedim ama hepsi1 tartışılmaz inanılmaz süper tam biza göre bi dizi her yaş grubu için özellikle gençler için bi dizi çok başarılı senaristimize çoook tşk ediyorum saygilar...

N_e_z
25-05-07, 17:48
ya sagir odayla ne alakasi var buranin anlamadim
ya ahmet bey eger gercekten burayi okuyorsaniz lütfen yazdiklarimi dikkate alin lütfen hepsi kizlarimiz dizide hanimis tempo ve üc kalp sarkilarinida söylesinler lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

yasecey
25-05-07, 17:48
Dizinin 3. bölümü yayınlanacak ve ben çok mutluyum birazda meraklı
mutluluğum pazar akşamlarımı neşeli geçirdiğim böyle güzel bir dizi var diye gitgide daha çok ısınıyorum ve seviyorum
meraksa kapıya kim geldi onun için tam heyecanlı yerde bitti
olsun beklemek bile güzel yorum yapmak fikir yürütmek
size daha önce teşekkür etmiştim ama bi kez daha çok teşekkürederim ayrıca Hepsi Grubunu ve Yusuf Akgünü çok seviyorum aman başlarına bişey gelmesin sizin elinizde bu.
YAĞMUR

GÜLÇEM
26-05-07, 17:32
o zaman sorun halledildi ;)

bu arada bugün gazetede gördüm bu yıl biticek olan dizilerin içinde sağır oda'da vardı ama hani öbür sezonda devam edicektii :S neye inanıcağımı şaşırdım valla

yasecey
28-05-07, 16:13
Merhaba öncelikle 3. bölüm çok keyifliydi ellerinize sağlık.
Ben dizimizin forumunda arkadaşlarımdan da duyduğum ayrıca kendiminde onayladığı bi konuyu yazmak istedim.
Eminim ki çok aceleci olduğumuzu düşüneceksiniz ama sabır denen huy bizde biraz azmış.
Dizide herşey çok güzel gidiyor karakterler giderek kafamızda bir yerlere oturdu.Şimdiden favoriler,en beğenilen çiftler bizim tabirimizle biraz sinir olduğumuz tipler yorumlarda kendine yer bulmaya başladı.Mutluyuz....
Yalnız dünkü bölüm için beklentilerimiz biraz daha fazlaydı sanırım.
Yemek sahnesi fragmanlar dönmeye başladığından beri bizi bayağı heyecanlandırdı.Galiba aşk göreceğimizi sandık fazlasıyla,belki romantizm ve birazda eğlence.Vardı ama çok az.Artık bişeyler başlasın istiyoruz .Haklısınız öyle kolay değil bu bir kurgu ve biz daha dizinin ilk bölümlerini seyrediyoruz.Mazur görün lütfen söylemek istedim .
Tabii ki olacak ama beklemek o kadar zor ki.
Başlamışken şunu da yazayım.
Korkut Yasemine çok aşık ve ben onları çok seviyorum.
Ama Korkut çok üzgün ...Ben artık ne olursa olsun Korkut değişsin istiyorum .Biliyorum illa böyle bişey olacak Yaseminin ona aşık olması için. Bekliyorum .Umarım mutlu olur ikiside..
Yasemin Yürük ve Yusuf Akgünü çok seviyorum.İyi bakın onlara:))
Ayrıca Kapıcı İlyas ile karısının sahneleri çok güzeldi .Renk katmış diziye .
Devamını Dilerim...
YAĞMUR

GÜLÇEM
08-06-07, 14:44
o ne senaryodur öyle :D dizi bitene kadar dün akşam kafayı yiodum yani beyin fırtınası yaptım resmen yinede tam anlamıyla çözemedim en sonu en azından daha açıktı oğuz beyi görünce rahatladım :) ama keşke diğerleride olsaydı arkadaş,imam efendi mesela...ayrıca sonunda da aras ölüomu kalıomu açık kapı işte:S çok etkileyiciydi çoo...ok teşekkürler ;)

TubaBülent
01-08-07, 22:38
Sagir odayi bende hic izlemedim sevmiyordum böyle mafya kirip döken dizileri..(tabiki izledigim var ama.) ben görünceki Ahmet Saatcioglu senarist dizinin sok oldum..her bölümünde gülmekten ölüyorumm.. bütün bölümlerin ayri güzelligi var. ama beni her dizide sinir eden bir hikaye yasamis o kisi ama zamanla ortaya cikacagini söylüyorlar, neden hemen söylemiyorlarki ne varsa..neyse bu zaten her dizide var.
ama yinede ahmet saatcioglunun ellerine salik dizinin senaryosu harikaaa.. :happy0064

gülçinkopat
03-08-07, 19:31
hepsi 1 e bayılıyorum bende gerçketen muhteşem bi dizi senaryonuz da çok gzl ahmet saatçioğlu süpersiniz inş. dizi baya bi sürer başarılarınızın devamını diliyorum

Numidian
08-08-07, 22:56
sağır oda dizisnden tanıyrum harika bir diziydi sonun kadar izlemiştim
su an hepsi bir in senaryosunu yazıyor güzelde gidyor h1ide begenerek izliyorum amam sağır oda tadında bir senaryo daha yazsa cok güzel olur
ne kadar sağır odada hayal ürünü diye yazılsada gerçekler i gösteren buna cesaret eden pek az insan var kutluyorum

TubaBülent
31-12-07, 15:42
Iyi Günler..
Ahmet Abicigim..Bu dizinin reytingleri ne olacak..Gitbe git batiyoruz..Vallah Abicigim ellerine salik harika bir dizi ama kiymetini bilmiyorlar.. :icon_sorr
Sizden bir ricam olacak..:img-blush dizide bile olsa Yoshymi aglatmayin.. :icon_sorr bende üzülüyorum..
Aileler niye hic piyasada yok ben onu merak ediyorum?
Cok uzatmim ama bir sorum daha var.. Dizi cekimlerinde sizde hep bulunuyormusunuz?

ay_dan
16-03-08, 14:32
ilk defa bi diziyi bu kadar iyi takip ediyorum diyebilirim Hepsi 1 süper bir dizi
Son bölümlerdede bol bol yoshy&korkut sahneleri oluyo :img-blush
Dizi gerçekten süper gidiyo ama reytingler biraz düşük gelince moralim bozuluyo dizi yayından kalkıcak diye hergün atvye mesaj gönderiyorum dizimiz bitmesin diye Ahmet abi eğer bunları okuyosan sesimi duy :)
Hepsi bir avrupa yakası gibi 3-4 sezon sürse süper olur :)