Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[ 10]
11
valla süpersin,:happy0064
ben de biraz önce o sahneye tekrar baktım ve evet
aynen senin gözlemlediğin şeyleri anlattı banada serhat..müthiş bi oyuncu..
ben senin kadar net ifade edemezdim..
evet "neye" kelimesini telefuzu ile ne kadar çok şey anlattı bize..
birde ezo ile açık büfe de çonuşmaları da çok içtendi ama ezo o üzüntü ile kadimin içtenliğini anlayamadı.kalbindeki kırgınlığını kadime yansıtıp, kabuğuna geri çekilmeyi yeğledi..
Çok içten olduğu konusunda haklısın. Hem Doktorların -her izlediğimde beni deli eden gülmelerine ithafen.."ben sana doktor olamazsın demedim, adam olamazsın dedim" lafını hatırlatmak isterim. Nerde kalmıştım he hatırladım :) yaptıklarından dolayı canı yanan Ezo'nun yanında olmak istiyormuş gibi geldi. Çünkü o anda dışarıdaki çarpışma sırasında yaşadığı çarpılmanın etkisiyle küçük çaplı bir hafıza kaybı yaşıyordu sanırım. Kapının önüne öyle bir gelişi varki..ne söylediği sözler aklında ne de herhangi bir şey. Ama asıl canını yakanın kendi sözü olduğunu duyduğu andaki yüz ifadesi ise ne pişmanlıklar, üzüntüler, ben ne yaptımlar anlattı. Hele hele o masanın başındaki duruşu yok mu? :img-blush
Emre ne kadar yardım ederse etsin Ezo'nun minnet duyguları nedeniyle ona yakınlaşmasını izlemeyi kesinlikle istemiyorum,minnetini Doktor'un teklifini kabul etmeden de her anlamda gösterebilir...Ballı Ağa'ya gelirsek 4 bölümdür biliyorum oldukça iyi biri geçen sezon izleyenlerde iyi olduğunu söylüyor...hepsi güzel hoş ama evlilik teklifine antiyim...siyasi slogan gibi olacak ama ya Kadim olacak ya Kadim olacak...başka mümkünatı yok bu işin:)
NOT: ikili delilik şarkısı eşliğinde video hazırlanmış malum sitede var
hele kadim sarkarsa onun tarak değmemiş saçlarının hepsini toplar bir araya getiririm demedi deme..:icon_evil:icon_evil
cevahir aşkına yapma böyle soğuk espriler yaw:img-pilot..::img-hyste
:img-hyste
Sögüt ne istiyorsun Kadim'in saçlarından..bence çok yakışıyor.
Arzu'nun, Kadim'i beğenmesi olası senaryolar arasında olabilir de Kadim'in, Arzu'yu beğenmesi kanımca Kadim için hiç iyi olmaz.:) hem öyle birşey olursa gerçekçilikte kaybolmuş olur.
sudenaz dilekçe yazsak da işe yaramaz ki
o kadar çok mail attım yapımcıya birtanesine cevap gelmedi...
inş. ezo çürük raporu alıp diziden ayrılmaz :D
çok üzülürüm valla...
yorumları okurken kendimi diziyi yeniden izliyomuş gibi hissediyorum süpersiniz.
herkese iyi yorumlarbye
lil çete elemanısın diye bişi demiyorum amaaa vallahi fena yaparım seni, arzu kadime sarkarsa:img-polic
hele kadim sarkarsa onun tarak değmemiş saçlarının hepsini toplar bir araya getiririm demedi deme..:icon_evil:icon_evil
cevahir aşkına yapma böyle soğuk espriler yaw:img-pilot..::img-hyste
korktum sofa yaparsın valla:)
ya ben sarkmak diilde etkilenme.. platonikte olabilir.. karşılıklı da olabilir.. tamda herşey kötüye gitmişken mesela.. diye demiştim.. yani kadimin ezoyu kabullenmesi zor tabi statü falan filan durumlarından.. böle çıkmazlardayken oalbilir.. ama bişiy yaşanmaz hani diye düşünmüştüm..
ne biliyim ben çıkmaz sokakları seviyorum.. güllük gülistanlık mutluluk kelebeği sevgi böcüğü hikayelerden sıkılıyorum.. yoksa şimdi değil.. bu ikili hırçınlık bayaa bi gider.. çok sevdim bu didiş didiş didişmeleri.. laf yemeleri sokmaları altta kalmamaları zorda bırakmaları falan süper..
ama sen cevahir aşkına diyince.. akan sular dudur çetede..
sustum bende:)
böle şeyler düşünürsen yaparsan ne halin varsa gör kadim :img-beee:
Kadim'in bu halleri o kadar hoş ki baya bir bölüm böyle gitsin,bizde heyecanlanalım, Ezoyla laf sokmaları birbirine devam etsin...
ewet çok keyifli ya bunların atışmalarını izlemek.. sen klişe sevmezsin ya banu.. acayip çarpıcı replikler var diy mi.. bence ezo galip her defasında.. valla kadim pısıyo resmen:) kadimciler var mı burlarda sessiz sölüyorum bunları ha:)
söğüt... çetenin bazı elemanları kadim-ezo aşkına alternatif üretiyorlardı forumdan ayrı yerlerde... kadim -emre (çünkü emre ezoya öğretiyomuş sahip çıkıyomuş falan filan) sonra ezo-ballı aşkı mesela nasıl olur diye de konuşuldu... benim ufak bir baygınlık geçirmem bu alternatifi ortadan kaldırdı.
Yani aslında mantıken bakarsak Emre, Ezo'ya gerçekten çok yardım etti, bi şeyler öğretecek gibi görünüyo, beni eğit dedi ya Ezo ona.. Ama yok arkadaş ben mantık falan tanımıyorum, aşk kazansın..
Kadim'in bu halleri o kadar hoş ki baya bir bölüm böyle gitsin,bizde heyecanlanalım, Ezoyla laf sokmaları birbirine devam etsin...
aman banu ne diyorsun ben öyle ufak baygınlıkla falan atlatamam..
allah yazdıysa bozsun..
bidiğim, görmek istediğim, olsun dediğim, yakıştırdığım, beğendiğim, tek geçtiğim, number one, first class tek aşk var o da kadim-ezo aşkı'dır.
kadim ve ezo dışında aşağıdaki kombinasyonlar olabilir;
mesela meselaaaa
meryem-emre aşkı
arzu-ballı ağa aşkı
arzu-oto galerici
arzu-seyit aşkı
meryem- seyit aşkı
nur-emre aşkı
nur-nedim aşkı
süreyya-seyit aşkı ki benim favorimdir
süreyya - kutsal usta
süreyya - zeki aşkı
meryem-zeki (meryeme çok bile)
süreyya-oto galerici aşkı
vs.vs.vs..
siz kendinize göre yeşillendirebilirsiniz listeyi..:img-hyste
ama sakıııın EZO-KADİM AŞINA dokunmayın:img-polic
arzu kim ya o nerden çıktı kadim arzudan niye hoşlansın ezoya abayı yakmışken hem de. daha arzu çıkmadan dedikodusunu çıkardınız ömürsünüz arkadaşlar ya. kadimin kalbi artık ezodan başkası için çarpmaz hele ki dünkü bölümden sonra:icon_whis iyice anlamış bulunuyoruz
aman banu ne diyorsun ben öyle ufak baygınlıkla falan atlatamam..
allah yazdıysa bozsun..
bidiğim, görmek istediğim, olsun dediğim, yakıştırdığım, beğendiğim, tek geçtiğim, number one, first class tek aşk var o da kadim-ezo aşkı'dır.
kadim ve ezo dışında aşağıdaki kombinasyonlar olabilir;
mesela meselaaaa
meryem-emre aşkı
arzu-ballı ağa aşkı
arzu-oto galerici
arzu-seyit aşkı
meryem- seyit aşkı
nur-emre aşkı
nur-nedim aşkı
süreyya-seyit aşkı ki benim favorimdir
süreyya - kutsal usta
süreyya - zeki aşkı
meryem-zeki (meryeme çok bile)
süreyya-oto galerici aşkı
vs.vs.vs..
siz kendinize göre yeşillendirebilirsiniz listeyi..:img-hyste
ama sakıııın EZO-KADİM AŞINA dokunmayın:img-polic
Harika bir liste sögüt.Ben bu kadar yesillenmeyi kaldiramam ama süreyya seyit askinada hayir demem.Tencere kapak olurlar resmen.Benimy esillik listemde sunlar var.
Ezo -kadim (Ezo ile baska secenek yok)
Eylül-nedim (Malum hazir kül kedisi masalina adapte olmusken onlarida aradan cikaralim sevaptir.)
Zeki- meryem
Elcin-Kutsal
Balli-Nur
Ilki olsunda digerleride o kadar önem tasimiyorlar.
diziyi netten yeniden izliyorum....şu muhteşem replikte kaldım
O gözler artık benim değil kadim Bey'in,resmini çektimi onun oliymiş,siz ondan izin alın kendi malını satmak isterse satar:)
mevzu fotoğraf olsa da gözlerin kime ait olduğu konusuna değinmesi süper:)önceki yorumlarda da lafı buraya çeken bir arkadaş vardı bende aynı yere çekiyorum mevzuyu:)
Kadim karar verecek kendisine ait gözleri ne yapacağına...o esnada arkadaşının sürmeneli köylü kızından bahsetmesi üzerine Kadim bir kenara koydu...şimdi bunu da çekeyeyim bir güzel:) e tabi sahip olduğu gözleri başkasıyla paylaşmak istemiyor,sadece kendisi sahipken neden başkaları da ortak olsun dimi:)
:img-hyste
Sögüt ne istiyorsun Kadim'in saçlarından..bence çok yakışıyor.
Arzu'nun, Kadim'i beğenmesi olası senaryolar arasında olabilir de Kadim'in, Arzu'yu beğenmesi kanımca Kadim için hiç iyi olmaz.:) hem öyle birşey olursa gerçekçilikte kaybolmuş olur.
bencede hiç iyi olmaz..o şekle girmeyen saçını başını çim makasıyla bi düzeltirim, bidaha ezodan başkasını beğenmek neymiş öğrenmiş olur:img-polic
Ya ama Arzu zaten Kadim'i daha önceden kesin görümüştür. Yani abisi gibi biliyordur diye umuyorum. Yoksa platonik bir gençlik aşkı falan çekemem... Ezo'ya da nooolur daha fazla kişi aşık olmasın yeter yaa.. malum bir dizide ki bizim diziyle aynı saatte, daha da imalı konuşmayım siz anladınız artık yani... oradaki bayan gibi "sen harikasın, süpersin, ne iyi yüreklisin, senden başka yok, en büyük bizim kız başka büyük yok, abide şahsiyet," gibi bir imaj ezoda olmasın nooolur... her gelen aşık oluyor... gözler.... gerçi bizim ezo'nun gözleri onun gözlerini döver yani...
alternatif listesi çok güzel olmuş..
biz bu aşkı zaaten bir sezon sonra bulmuşuz....
arzu kim ya o nerden çıktı kadim arzudan niye hoşlansın ezoya abayı yakmışken hem de. daha arzu çıkmadan dedikodusunu çıkardınız ömürsünüz arkadaşlar ya. kadimin kalbi artık ezodan başkası için çarpmaz hele ki dünkü bölümden sonra:icon_whis iyice anlamış bulunuyoruz
arzu elçin annenin isviçrede tıp okuyan veya lisansüstü eğitim yapan kızı ..
bencede kadim tutkusu öyle böyle değil, ezo henüz kadim kadar aşık değil.ama kadimin bacaları alev alev ..
elinden gelse emreyi bir kaşık suda boğacaktı balo gecesi..
hatta nedim dr. emre seninle tanışmak istiyor diyince tek ortak noktaları ezo olduğundan kendisini bi garip hissetti zavallım.:img-pilot
Ya ama Arzu zaten Kadim'i daha önceden kesin görümüştür. Yani abisi gibi biliyordur diye umuyorum. Yoksa platonik bir gençlik aşkı falan çekemem....
yaw iyi be.. kimse kimseyi sevmesin.. bi tek kadimle ezo birbirini sevsin:)
bi atraksyon olurdu fena mı.. yoksa kadim kıza takılsın sevsin bişiyler hissediip ezo aşkını zedelesin inandırıcılığını mahvetsin istermiyim ben alla alla..
birde kadimin kardeşi ezoya sarmasa araları zati bozuk bide bu hatun olaylarını ben hiç çekemem diyodum.. o olmıycak belli.. dr.un ezoyla yemeğe çıkışında bi tepki vermişti ya.. iyi de oldu banunun o çok bayıldığı hikaye gibi bişiy olurdu.. herkes ezoya yanık bi hallerde :img-hyste
rhetbutler 27-09-07, 14:15 Söğüt, o nasıl mesajlardır...gülmekten öldüm burda...kadim'in saçlarını çim makasıyla düzeltirsin hee...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Lil, nasıl karıştırdın ortalığı.:img-wink::icon_whisKadim'in Arzuya birşey hissetmesi mümkün değil ama Arzunun Kadim'e karşı hisleri olabilir.Zaten babasız büyümüş bir kız.Baba sevgisine hasret.Kadim onu okutmuş, annesine yardımcı olmuş biri.Böyle bir insandan etkilenebilir.Gelirse ki gelecektir böylece herkesin Ezoya vurulma durumu ortadan kalkmış birileride Kadim'den hoşlanmış olur.Bol bol kıskançlık, laf sokma vede aşk:img-in_lo sahneleri izleriz...:good:
Hey allam insanı arkadaş katili yapçaksınız şimdi durduğunuz yerde, lil ve rethbutler'a sözüm... ey camaati gayri romantik... kıskançlık felan istemiyom, adam gibi bi aşk yaşasınlar kadim ve ezo, kadimin kıskançlık sahneleri daha hoş.. hem Arzu ve Kadim alternatifi Elçin anneyi üzer... istemiyom o kadıncağızın üzülmesini..
Arzu olurda Kadim'e platonik bir aşk duyuyorsa bunun baba sevgisine hasretliğinden olduğunu zannetmiyorum...(Arzu'da o kadar küçük değildir herhalde)hem Kadim çarpılmayacak birimi...görünüşü çarpıyor kişiliğide(Ezo'ya henüz göstermediği ama bizim anladığımız) eklenince bağımlılık yapıyor....
Kadim-Ezo dışında acilen çöplerinin çatılması bana göre şart olan bir çift var o da
Elçin-Kutsal...birisi annesiz çocuk yetiştirmiş biri babasız ikisi birbirinin hallerinden anlıyor..süper bir çift olur...
rhetbutler 27-09-07, 14:26 Tamam.:icon_sorrBir şey demedim. Olmasın Arzu, Kadim'e aşık...Ben sırf herkes Ezoya aşık oluyor, Kadim'in başı kel kalmasın diye dedim.Yoksa Ezo-Kadim:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo çok güzel.
iyide ben kıskançlık seviyorum:img-blush
kıskançlıktan kıvranan ama bunu belli etmeyi ölmeye yeğleyen bi kadim ne hoş olur.. keza ezo da.. ama kurşun gibi laflar ettiklerini düşün banu belki seversin..
arzu kadim olayı elçin anneye ulaşmadan sonalnırdı be ya.. zati öle çok derin bişiyde değildi zaten.. gelip geçen olduğunu sandığı bi his.. diye demiştim..
Tamam.:icon_sorrBir şey demedim. Olmasın Arzu, Kadim'e aşık...Ben sırf herkes Ezoya aşık oluyor, Kadim'in başı kel kalmasın diye dedim.Yoksa Ezo-Kadim:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo çok güzel.
:):) senle ben böle konuşmaya devam edersek söğüt zati kadimin başını kel bırakacak.. kaçışı yok bu kadimin her daim kelkalma riski var yazık yaw..
Söğüt, o nasıl mesajlardır...gülmekten öldüm burda...kadim'in saçlarını çim makasıyla düzeltirsin hee...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Lil, nasıl karıştırdın ortalığı.:img-wink::icon_whisKadim'in Arzuya birşey hissetmesi mümkün değil ama Arzunun Kadim'e karşı hisleri olabilir.Zaten babasız büyümüş bir kız.Baba sevgisine hasret.Kadim onu okutmuş, annesine yardımcı olmuş biri.Böyle bir insandan etkilenebilir.Gelirse ki gelecektir böylece herkesin Ezoya vurulma durumu ortadan kalkmış birileride Kadim'den hoşlanmış olur.Bol bol kıskançlık, laf sokma vede aşk:img-in_lo sahneleri izleriz...:good:
valla yaparım bak beni çileden, dinden, imandan çıkarmayın, onun artan saçlarından da lil'e çorap örerim haberi olsun böyle fantazilerle uğraşmasın, söyleyin ona; sonra vay ben duymadım vay ben bilmedim demesin..
düşünemiyorum bile vede tahammül edemiyorum bile..başkaları ile ezo ve kadimi..:icon_evil
zaten ballı ağaya komple teorileri planlıyordum ibreyi kadime çevirtmeyin bana..harcarım sonra..:img-polic:icon_evil
Hey allam insanı arkadaş katili yapçaksınız şimdi durduğunuz yerde, lil ve rethbutler'a sözüm... ey camaati gayri romantik... kıskançlık felan istemiyom, adam gibi bi aşk yaşasınlar kadim ve ezo, kadimin kıskançlık sahneleri daha hoş.. hem Arzu ve Kadim alternatifi Elçin anneyi üzer... istemiyom o kadıncağızın üzülmesini..
hee sanki adam gibi bir aşk yaşadıklarını gördükde kıskançlığı geri kaldı.
yavrucuğum, aşık insan her an kıskanacak bişeyler bulur.
zaten kadimde allah için nerdeyse gökteki kuştan yerdeki karıncadan bile kıskanıyor ezoyu..ezoda pınarla falan kıskanır kadimi ..o da yeter.. allah aşkına bide arzu çıkmasın..çünki nede olsa arzunun annesi ile ezo birbirlerine sığınmış iki kadın, arzu bu şekilde bir ilgi duyarsa bunu mutlaka annesine ve ezoya da hissettirir, buda benim hiç hoşuma gitmeeeezz...
:):) senle ben böle konuşmaya devam edersek söğüt zati kadimin başını kel bırakacak.. kaçışı yok bu kadimin her daim kelkalma riski var yazık yaw..
ama bak şöyle bvişey olabilir;
kadim ve arzu arasında elektrik melektrik, aşk maşk olmadan tamamiyle aile dostu olarak belki abi kardeşçe bi yakınlık olabilir, ezo kadimin arzuya gösterdiği bu yakınlığı kıskanabilir.kıskanmaktan kastım gıpta ile bakabilir, kendisini küçük gördüğünü düşündüğü ve kalbini titreten bu adamın ilgisinden mahrum olmak onu incitebilir..hani seven insan, başkalarından değilde sevdiğinden ilgi, şefkat, aşk bekler ya ..onun gibi..aman yaaa işte ben ne bilim üüf öyle işte siz anlamışsınızdır...:icon_sorr:sad53::img-pilot:img-polic
ama bak şöyle bvişey olabilir;
kadim ve arzu arasında elektrik melektrik, aşk maşk olmadan tamamiyle aile dostu olarak belki abi kardeşçe bi yakınlık olabilir, ezo kadimin arzuya gösterdiği bu yakınlığı kıskanabilir.kıskanmaktan kastım gıpta ile bakabilir, kendisini küçük gördüğünü düşündüğü ve kalbini titreten bu adamın ilgisinden mahrum olmak onu incitebilir..hani seven insan, başkalarından değilde sevdiğinden ilgi, şefkat, aşk bekler ya ..onun gibi..aman yaaa işte ben ne bilim üüf öyle işte siz anlamışsınızdır...:icon_sorr:sad53::img-pilot:img-polic
sevdim bunu.. buda olabilir.. ama ezoda bi kıskansın biyerlerde diy mi ama.. hele böyle derin duygular özel paylaşımlar daha da hırçın yapar ezoyu.. onun kadar onun gibi özel olamadığını düşünmekle önce kendini yer sonra kadimi yer.. he he :)
ama bununtelafisi de zor.. kadim bişiyi anlamıycak ki.. ezoya ne kadar derin hisleri olduğunu anlatma ihtiyacı duymıycak doğal olarak..
valla bu duyguların çıkmazı bizim rethbutlerla sölediğimiz masumane kıskançlık triplerinden daha bile kötü söliyim:)
sevdim bunu.. buda olabilir.. ama ezoda bi kıskansın biyerlerde diy mi ama.. hele böyle derin duygular özel paylaşımlar daha da hırçın yapar ezoyu.. onun kadar onun gibi özel olamadığını düşünmekle önce kendini yer sonra kadimi yer.. he he :)
ama bununtelafisi de zor.. kadim bişiyi anlamıycak ki.. ezoya ne kadar derin hisleri olduğunu anlatma ihtiyacı duymıycak doğal olarak..
valla bu duyguların çıkmazı bizim rethbutlerla sölediğimiz kıskançlık triplerinden daha bile kötü söliyim:)
yapma yaa, kaş yapayım derken göz mü çıkarttım..
ama canım mesela kadim arzuya bir hediye almak durumunda kalır..doğum günü falan mesela, veya iyi derece ile öğrenimini bitirdiği için bir ödül; üstünde abilerinden küçük kız kardeşe sevgilerle....
gibi ezoda görür, ondan sonra kadimi yiyip bitirdiği için pişman olur, daha ondan sonrasında da kadimin gönlünü alacak birşeyler yapar. kadimde yemede yanında yat formatında ağzı kulak mıntıkasında dolaşır ortalıklarda..nasıl olur..nedimde bişi anlamaz abisindeki bu mutlu değişiklikleri sevinerek izler..veee bu değişikliğin kaynağını merak eder, araştırır,
zaten ezo ile nedim tam bir yenge kayınbirader dayanışması içindeler..ikisi çok iyi anlaşıyor, odun kadimin diyemediğini nedim dedi; yengesine prenses dedi..nedimin ezoya bu yaklaşımı gelecekteki yenge & kayınbirader ilişkileri açısından iyiye işaret ...:happy0064
ben bilirim bu işleri bana bırakın siz :happy0064
hee sanki adam gibi bir aşk yaşadıklarını gördükde kıskançlığı geri kaldı.
yavrucuğum, aşık insan her an kıskanacak bişeyler bulur.
zaten kadimde allah için nerdeyse gökteki kuştan yerdeki karıncadan bile kıskanıyor ezoyu..ezoda pınarla falan kıskanır kadimi ..o da yeter.. allah aşkına bide arzu çıkmasın..çünki nede olsa arzunun annesi ile ezo birbirlerine sığınmış iki kadın, arzu bu şekilde bir ilgi duyarsa bunu mutlaka annesine ve ezoya da hissettirir, buda benim hiç hoşuma gitmeeeezz...
ya arkadaşlar söğüt arkadaşı bu kadar zorlamayın yoksa sonunu düşünemiyorum
sohbetiniz ballı olsun
sevgiyle kalın
valla söğüt ne iyi topadın durumu.. bu gelgit tavırlarla kadim ezonun bi manyak olduğunu düşünür en fazla.. e bunu da zaten az çok biliyo:)
filmde geçen bi replik vardı harika.. dağın eteğindeki havayla yukardıki hava aynı değil.. diye bişiy.. bu aşağı yukarı hikayesi de baya oyalıycak kadimi.. e inatçı keçilik durumları.. gardlarını hiç indirmemeleri falan.. güzel hikaye :)
[/B]
yapma yaa, kaş yapayım derken göz mü çıkarttım..
ama canım mesela kadim arzuya bir hediye almak durumunda kalır..doğum günü falan mesela, veya iyi derece ile öğrenimini bitirdiği için bir ödül; üstünde abilerinden küçük kız kardeşe sevgilerle....
gibi ezoda görür, ondan sonra kadimi yiyip bitirdiği için pişman olur, daha ondan sonrasında da kadimin gönlünü alacak birşeyler yapar. kadimde yemede yanında yat formatında ağzı kulak mıntıkasında dolaşır ortalıklarda..nasıl olur..nedimde bişi anlamaz abisindeki bu mutlu değişiklikleri sevinerek izler..veee bu değişikliğin kaynağını merak eder, araştırır,
zaten ezo ile nedim tam bir yenge kayınbirader dayanışması içindeler..ikisi çok iyi anlaşıyor, odun kadimin diyemediğini nedim dedi; yengesine prenses dedi..nedimin ezoya bu yaklaşımı gelecekteki yenge & kayınbirader ilişkileri açısından iyiye işaret ...:happy0064
ben bilirim bu işleri bana bırakın siz :happy0064
valla sögütüm bak burada yazdıklarına tastamam katılıyorum herkes niye uğraşıyor kadimle ve ezoyla ikiside geçinip gidiyorlar kıskandırmaya bence hacet yok keyifleri yerinde onların
sevgiyle kalın
mavi deniz 27-09-07, 15:41 arkadaşlar yorumlarınız harika pelince kilibi seslide izledim süper tatlım ellerine saglık ezo günden güne mükemmelleşiyor bakalım ya keşke şu iş teklifini bizimkine kadimin arkadaşı yapsaydıda ezo kabul etseydi kadimde kıskansaydı süper olurdu atışmaları ya:)
Foruma bi şey mi oldu acep? Kilitlendi sanki..kimse yazmıyo mu?
sanırım yorumlar tükendi:D
ya da forum ahalisi yoruldu
ezo&kadim çiftti kadar didişsek kim bilir halimiz nice olurdu
gördüklerimi hissettiklerimi yazarken yoruluyorum:)
fragman ve özetcik gelsin diye gün sayıyorum...şafak karanlık...
İftar sonrası ağırlık çöktü herhalde...fazla mı kaçırıldı yemekler forum ahalisi:)
Kadim ve Ezo'nun az sahneleri olunca eldeki malzemeler tükendi gibi..didik didik edilmeyen sahneleri kalmadı ikilinin:)malum siteden bölümün sadece bu ikiliyi ilgilendiren kısımlarını izleyip duruyorum...normal bir durum değil farkındayım ama bakmadan da edemiyorum....ikilinin repliklerini ezberledim bu sayede:)
catterflym 27-09-07, 21:36 bu sezonu daha basarılı bulanlardanım
birde bir haber veriyim Meryem yani Nihan Okutucunun pzartesi günü dedesi vefat etti hemde her an birlikte oldugu dedesi :sad53: Allah rahmet eylesin ...
Görmeniz lazımdı kendındee degildi bayılmış duyunca cnm benim ya ...
dün sanırım çekimlere gitmiş e mecburen... Ama performansına yansıtcagını znnetmiyorum seni seviorm Nihan cnm arkadasım bnm ...
yaa başı sağolsun üzüldüm:(
ya şimdi diziyi bi daha izliom da ezo mutfakta işçiyim ahçı yamağaa derken kadim nası güzel bakmış öle yaa böle bi gururla bakmış resmen ayy kadim yaa:img-in_lo
yaa başı sağolsun üzüldüm:(
ya şimdi diziyi bi daha izliom da ezo mutfakta işçiyim ahçı yamağaa derken kadim nası güzel bakmış öle yaa böle bi gururla bakmış resmen ayy kadim yaa:img-in_lo
nihan hanımın dedesine allahtan gani gani rahmet diliyorum.başı sağolsun.
kadim ezonun her hareketini merakla ve ilgi ile takip ediyor, ezoyu yavaş yavaş çözmeye başladı, ezonun kendisini doğru kelimelerle, eğilip bükülmeden, karşısındakilere anlatmasını takdirle izledi ve belki içinden "işte benim ezom" bu dedi..
ve emre ile ezo arasındaki manevi uzaklığı anladı..
dahası kendisi ile emre arasındaki duygusal farkı da anladı..
belki bu yüzden ezoya açık büfede dostça yaklaşmaya çalıştı..fakat bir önceki gün kıskançlık acısı ile ezoya söylediği sözlerin balyoz etkisini dikkate almadı.bu nedenle ezodaki kırıkların derinliğini önceden ölçemedi ve dostluk kurma çabası elinde patladı..:icon_sorr
Hemen belirteyim bu mesaj başlığı germek ve mesele çıkarmak için değil, her mesajında beni iğneleyip hasretle cevap vermemi bekleyen bi kısım çetecilere tokat gibi cevabımdır.:img-wink:
Ama yok arkadaş ben mantık falan tanımıyorum, aşk kazansın..
Aşk mı izlemek istiyorsun Juliet. Peki izleyelim. Kadim Ezo’ nun ellerini tutar, gözlerine derince bakar ve “seni seviyorum” der. Ezo da “he bende seviyim” der. Sonracıma o süper didişmelerin yerini tatlı hasbıhaller alır. Bu arada Kadim’ in sorunları bitmez ve fakat birbirlerine her daim sevgiyle destek olurlar. Arada kıskançlıklar falan yaşanır. Kadim gider Kumkapıda mozaikli masada rakı-balık yapar. O esnada hüzünle yemek yapan Ezo, önündeki löp eti değil de parmaklarını doğradığını Esnaf Hastanesinin acilinde anlar. Ama her daim aşk galip gelir. vs.vs.vs. Bu işin gırgırı tabi.
Ciddisine gelecek olursak. Şirinciğim sen sanıyor musun ki aşk akıldan dile düşünce bizi ekrana bağlayan o zıtlaşmalar sürecek? Peki sen ne istiyorsun Allahın seçmece cezası dersen, kusura bakma ama ben kimsenin adı konulmuş aşkının hicranlı nağmelerini izlemek istemiyorum. Ben “aşk” ı değil “aşkın oluşma sürecini” izlemek istiyorum. Elele tutuşarak birbirlerinin gözlerinin içine bakmalarını değil, kaçamak bakışlarla birbirlerini aramalarını, tesadüfmüş gibi gözgöze gelip sonra bahaneler uydurmalarını, Ezo’ nun sevda kokulu sözlerini değil çatır çatır laf sokmasını istiyorum. İlgisinin farkında olup bunun için 2 kat hırçınlaşan ikilinin dozajı artan sevimli didişmelerini ve en önemlisi hemencecik aşk damgasının basılmamasını istiyorum. Herşey aşk herkes aşık maşallah. Aşkın adı konulduğu anda zaten bu dizi benim için bitecek Leylacığım anlıyor musun?
Tek seferlik bu cevabımı üstadın bir sözüne kendi fikrimi ekleyerek ve al sana bi kaya nereye dayarsan daya diyerek bitirmek istiyorum
Unutma ki mutlu insanların hikayeleri yoktur. Ama mutluluğu arayanların vardır.
Öpüyorum seni Aslıcığım.:love04:
sizlere güzel bir haberim var :img-yes:dün vbalikci arkadaşın sögledıklerın den sonra hemen annemi aradım dizinin yayından kalkıcağını söledım şansıma tamda ezo gelin in çekimi varmış annem yardımcı yönetmenle konuşmuş :img-yes:yönetmenin söledıklerini aynen yazıyorum :img-yes:dizinini biteceği kesinlikle doğru değil saten reyting lerimizde yükselme var ve yeni bölumleri çekmek için yeni mekanlar arıyoruz.aynı zamanda annemin çalıştığı yerle 30 bölümlük bir anlaşmaları var dizi bitecek olsa bu anlaşmayı yapmazlard,bugün yıne çekim var anneme yalvardım fragman müziğinin değişip değişimeyeceğini öğrenecek.:good:ve bize sikayetlerimizi direkt olarak ulaştıra bileceğimiz,fax ve ya imail adresi alacak :happy0064simdilik bu kadar inşallah size güzel haberler veririm:happy0064
sizlere güzel bir haberim var :img-yes:dün vbalikci arkadaşın sögledıklerın den sonra hemen annemi aradım dizinin yayından kalkıcağını söledım şansıma tamda ezo gelin in çekimi varmış annem yardımcı yönetmenle konuşmuş :img-yes:yönetmenin söledıklerini aynen yazıyorum :img-yes:dizinini biteceği kesinlikle doğru değil saten reyting lerimizde yükselme var ve yeni bölumleri çekmek için yeni mekanlar arıyoruz.aynı zamanda annemin çalıştığı yerle 30 bölümlük bir anlaşmaları var dizi bitecek olsa bu anlaşmayı yapmazlard,bugün yıne çekim var anneme yalvardım fragman müziğinin değişip değişimeyeceğini öğrenecek.:good:ve bize sikayetlerimizi direkt olarak ulaştıra bileceğimiz,fax ve ya imail adresi alacak :happy0064simdilik bu kadar inşallah size güzel haberler veririm:happy0064
işte budur yaaa..beni affedin ama yazacağım kendimi tutamıyorum;
delinin biri bir kuyuya taş atarmış, kırk akıllı çıkarmak için uğraşırmış,
vbalıkçı kim bilmiyorum ama bize gerçek olmayan şeyleri bir sinir harbi ile yazdı geçti gitti..mümkünse bir daha gelmesin böyleleri veya en azından biz prim vermeyelim.:img-yes:
rozi eyvallah canım ya içimize sular seller serptin.
Zaten dizinin ratingleri ilerlerken neden yayından kaldırsınlar ki? Ayrıca iki usta var başrolde. Ben zaten o arkadaş hakkında yorum yapmadım ne de söylediği şeyler hakkında. O nedenle evet nerde kalmıştık ablalarım ?
rozi eyvallah canım ya içimize sular seller serptin.
Zaten dizinin ratingleri ilerlerken neden yayından kaldırsınlar ki? Ayrıca iki usta var başrolde. Ben zaten o arkadaş hakkında yorum yapmadım ne de söylediği şeyler hakkında. O nedenle evet nerde kalmıştık ablalarım ?
Günaydin arkadaslar.
Rozi verdigin bilgi icin tesekkür ederim.Pek inandirici bulmamistim ama ispatlanana kadar susmayi tercih ettim.
Sevgili sögüt'ünde yazdigi gibi o arkadas gecti gitti.Bu da yeni üyelerimize bir ögüt yerine gecmistir artik.Buraya heryazana inanmazlar.Tubi biz hala ayni yerdeyiz desek.Yine kadim ,yine ezo ,yine didisme.
Sevgili Şah-Rû arkadasim;
Hemen ask olsun diyen oldugunu sanmiyorum.Bu atismalar, bu iki kecinin disimeleri zaten diziyi bu kadar izlenir kilan.Kadim herdefasinda ezonun damarina basmasa, ezo herdaim kadime gereken cevabi vermese dizinin albenisi kalmaz.
Sudenazcım avatarına bayıldım bayıldım. Zaten o sahneye de bayılmıştım.
Bende katılıyorum sana hemen aşk olmasın yani didişsinler birbirlerini aşklarından yansınlar ondan sonra olsun :)
Bu hafta ki özetcik gelmedi mi yoksa ben mi görmedim yine :)
o arkadaşın nerden bilgi aldığını bilmıyorum? ama yardımcı yönetmenden daha yetkili biri olduğunu sanmıyorum :img-yes:yönetmenin sözüne inanıyorum ve yalan sölemeyeceğini düşünüyorum.:img-yes:
Hemen belirteyim bu mesaj başlığı germek ve mesele çıkarmak için değil, her mesajında beni iğneleyip hasretle cevap vermemi bekleyen bi kısım çetecilere tokat gibi cevabımdır.:img-wink:
Aşk mı izlemek istiyorsun Juliet. Peki izleyelim. Kadim Ezo’ nun ellerini tutar, gözlerine derince bakar ve “seni seviyorum” der. Ezo da “he bende seviyim” der. Sonracıma o süper didişmelerin yerini tatlı hasbıhaller alır. Bu arada Kadim’ in sorunları bitmez ve fakat birbirlerine her daim sevgiyle destek olurlar. Arada kıskançlıklar falan yaşanır. Kadim gider Kumkapıda mozaikli masada rakı-balık yapar. O esnada hüzünle yemek yapan Ezo, önündeki löp eti değil de parmaklarını doğradığını Esnaf Hastanesinin acilinde anlar. Ama her daim aşk galip gelir. vs.vs.vs. Bu işin gırgırı tabi.
Ciddisine gelecek olursak. Şirinciğim sen sanıyor musun ki aşk akıldan dile düşünce bizi ekrana bağlayan o zıtlaşmalar sürecek? Peki sen ne istiyorsun Allahın seçmece cezası dersen, kusura bakma ama ben kimsenin adı konulmuş aşkının hicranlı nağmelerini izlemek istemiyorum. Ben “aşk” ı değil “aşkın oluşma sürecini” izlemek istiyorum. Elele tutuşarak birbirlerinin gözlerinin içine bakmalarını değil, kaçamak bakışlarla birbirlerini aramalarını, tesadüfmüş gibi gözgöze gelip sonra bahaneler uydurmalarını, Ezo’ nun sevda kokulu sözlerini değil çatır çatır laf sokmasını istiyorum. İlgisinin farkında olup bunun için 2 kat hırçınlaşan ikilinin dozajı artan sevimli didişmelerini ve en önemlisi hemencecik aşk damgasının basılmamasını istiyorum. Herşey aşk herkes aşık maşallah. Aşkın adı konulduğu anda zaten bu dizi benim için bitecek Leylacığım anlıyor musun?
Tek seferlik bu cevabımı üstadın bir sözüne kendi fikrimi ekleyerek ve al sana bi kaya nereye dayarsan daya diyerek bitirmek istiyorum
Unutma ki mutlu insanların hikayeleri yoktur. Ama mutluluğu arayanların vardır.
Öpüyorum seni Aslıcığım.:love04:
:img-hyste:img-hyste:img-hyste sevgili şah-ru çete elemanı olarak yazıyorum;
bizim de istediğimiz aşk tam da senin tarifindeki aşk..
bizim tek derdimiz arada derede gidipde başkaları ile geçici elektrik devreleri kurmasınlar..yoksa birbirlerine tatlı aşk nağmeleri okusunlar demiyoruz..:img-wink:
ha birde sürekli didişen bir ikili de zamanla bayabilir..arada bir fikirbirliği içindede olsunlar..bazı olaylar yaşanıp geçtiğinde sonuçta bir birlerine çok değer verdiklerini farketsinler mesela.başkalarının yanında birbirlerini dolaylıda olsa korusunlar mesela gibi...didişmeleri de tatlı sert dozunda seyretmeli..fırtına sonrası tatlı tatlı esen meltemler oluşabilmeli..:img-yes::happy0064
.............ha birde sürekli didişen bir ikili de zamanla bayabilir..arada bir fikirbirliği içindede olsunlar..bazı olaylar yaşanıp geçtiğinde sonuçta bir birlerine çok değer verdiklerini farketsinler mesela.başkalarının yanında birbirlerini dolaylıda olsa korusunlar mesela gibi...didişmeleri de tatlı sert dozunda seyretmeli..fırtına sonrası tatlı tatlı esen meltemler oluşabilmeli..:img-yes::happy0064
Tabi tabi :img-yes:
korusunlar kollasınlar ; reklam çekimlerinde o lüzumsuz hatun m.suyu ver dediğinde romantik prensimiz " Lütfen " deyince nasıl mutlu olmuştum. Keza baloda sürekli göz hapsinde tutuncada öyle.
Bide ben izleyemediğim için ( kem talih ) Nedimin kaza ile ilgili konuşma yaptığı hatun kimdir mevzu nedir çözemedim biri bana anlatsın mümkünse
Bide ben izleyemediğim için ( kem talih ) Nedimin kaza ile ilgili konuşma yaptığı hatun kimdir mevzu nedir çözemedim biri bana anlatsın mümkünse
Bu soruyla senin sadece Ezo&Kadim yorumlarını okuduğunu anlayabiliriz dimi? :img-hyste
Tahmin olarak Kadim'in kazasında ölen sevgilisinin ablası olduğu söylenmişti.
:good:
Ben her sabah buraya gelirken diziyle ilgili yeni bir sey okurumdan cok sizlerini yorumlarini merak ediyorumya.Harika bir ortak super bir uyum herkes birbirine laf atiyor ama tatli bir cekisme cok hos.Yoksa sizdemi Ezo ve Kadimden mi ilham altiniz.:img-in_lo.
Her zaman yorumlarinizi merakla okuyan sadik okuyucunuz diyede bitirsem dogru olacak :img-blush
Benim ilk sezonu izleyenlerden bir ricam olacak. Ballı ağa ile ilgili olarak takıldığım bir nokta var. E malum ikinci sezon izlemeye başladığım için..
Özellikle 32.bölümdeki hastane sahnesinde Ballı ağa'nın, Ezo'nun parmağını tutup hafif hafif okşayışından onun Ezo'dan hoşlandığını düşünmüş hatta bunu da sayfada yazmıştım. Ve yine ilk sezonda izleyen arkadaşlar Ballı ağa'nın Ezo'yu kızı gibi gördüğünü söylediler. Yani hiç bir hoşlanma belirtisi de mi yoktu? E o zaman bu durumda bu evlilik teklifi abesle iştigal durumunda oluyor.
Çete'den biri olmayarak söylemek istediğim evet bu didişme bitmesin..kabullenme de bir o kadar didişmeli geçsin.
Loca bye
Demek dizinin kaldırılması söz konusu değilmiş,geçen bölümden sahnelerin kesilmesi de.Bunu niye yaptı peki.Neyse demek ki neymiş bizim gönlümüz ferah olmalıymış.Ama umarım bir daha da böyle asılsız haberler niye olduğu anlaşılmayan sebeplerden dolayı yazılmaz.
rhetbutler 28-09-07, 09:26 Benim ilk sezonu izleyenlerden bir ricam olacak. Ballı ağa ile ilgili olarak takıldığım bir nokta var. E malum ikinci sezon izlemeye başladığım için..
Özellikle 32.bölümdeki hastane sahnesinde Ballı ağa'nın, Ezo'nun parmağını tutup hafif hafif okşayışından onun Ezo'dan hoşlandığını düşünmüş hatta bunu da sayfada yazmıştım. Ve yine ilk sezonda izleyen arkadaşlar Ballı ağa'nın Ezo'yu kızı gibi gördüğünü söylediler. Yani hiç bir hoşlanma belirtisi de mi yoktu? E o zaman bu durumda bu evlilik teklifi abesle iştigal durumunda oluyor.
Çete'den biri olmayarak söylemek istediğim evet bu didişme bitmesin..kabullenme de bir o kadar didişmeli geçsin.
Loca bye
Bende diziyi 2.sezon izleyenlerdenim.Ama burda yazmıştı arkadaşlar.Ballı Ağa, Ezoyu 1.Sezonda seviyormuş.Hatta Ezo hastayken, başında beklemişmişş.Bir de sezonun ilk bölümünde Ballı Ağa, Ezonun eski eşi Ömer'i kumar borcuna karşılık, Irak'a yollamıştı.Bunu da Ömer'İ Ezo'dan uzak tutmak için yapmış.Benim aklımda kalanlar bunlar.
Haber için teşekkürler.Bu da Seyitten kurtuluş yok anlamına geliyor ayrıca.
Benim ilk sezonu izleyenlerden bir ricam olacak. Ballı ağa ile ilgili olarak takıldığım bir nokta var. E malum ikinci sezon izlemeye başladığım için..
Loca bye
Ezoyu kızı olarak görmek mi ? Ballı Ağa ilk sezonda Ezoyu kızı olarak görmedi ki.. Hatta onunla Ömer barıştığında nasıl hüzünlendi nasıl acı çekti.. Kendini Ezo dan nasıl geri çekti..
Ballı Ağa Ezoya hep bir şeyler beslemişti zaten..
Bu soruyla senin sadece Ezo&Kadim yorumlarını okuduğunu anlayabiliriz dimi? :img-hyste
Tahmin olarak Kadim'in kazasında ölen sevgilisinin ablası olduğu söylenmişti.
Bak yakalandım şimdi :img-blush ya tam olarak değil hepsini okuyorum kesinlikle ama Ezo & Kadim sahnelerinin kritiklerini iki kere okuduğum söylenebilir. Diyorum ya bide izlerken ben gerçekten transa geçiyorum kalp çarpıntılarımdan da bazı şeyleri atlıyorum ya :icon_whis Ama nedir sonradan sizin yüklediğiniz özel anlamları okumanın tadı da ayrıııı
Tabi tabi :img-yes:
korusunlar kollasınlar ; reklam çekimlerinde o lüzumsuz hatun m.suyu ver dediğinde romantik prensimiz " Lütfen " deyince nasıl mutlu olmuştum. Keza baloda sürekli göz hapsinde tutuncada öyle.
Herkese selamlarr...
Tüm Ezo&Kadim severlere efenim..
ARIMAYA canım...
Sende hep biz nereye takılmışsak tüm forum gibi oralara takılmışsın işte...
Mümkünse ben konuşmasınlarda diyorum..
Hımm..
ya..
mış..
miş.. şeklindede geçebilir onların sahneleri.. kısacası vücut dillerini konuşturabilirler..
Bizi ahh böylede olurmu dedirtecek tepkiler versinler.. kıskansınlarda birbirlerini öyle izleyelim..
neyse o hatun kişi (yani benim ıyyk deyip beğenmediğim) Nedim ile sanki eskidende bir takım işler içindeymiş gibiydi..
Ve hırsla dolu bir şekilde.. initikamla, senin kardeşin yaşıyor! benimki öldü! dedi..
Yani eskilerden kalma bir kardeş acısımı? yoksa başka çapanoğullarıda varmı bilemiyorum ama..
Nedim'i eskiden olduğu gibi ortak çalışmak için ikna etmeye gelmiş..
Kendileri üstelik avukat!
Böyle avukatların olduğunu düşündümde.. bir ürperdim yav..
Neyse sonuçta bu kadının derdi intikammış gibi görünüyor ama..
Yıllar önce o değilde kardeşi tercih edildi diye! olmasıın bu yakarım Roma'yı da yakarım halleri onu bilemiyorum..
dilerim cevapladım..
sevgiler..
loca bizden selam olsun efenim size..:img-wink:
:good:
Ben her sabah buraya gelirken diziyle ilgili yeni bir sey okurumdan cok sizlerini yorumlarini merak ediyorumya.Harika bir ortak super bir uyum herkes birbirine laf atiyor ama tatli bir cekisme cok hos.Yoksa sizdemi Ezo ve Kadimden mi ilham altiniz.:img-in_lo.
Her zaman yorumlarinizi merakla okuyan sadik okuyucunuz diyede bitirsem dogru olacak :img-blush
sana kesinlikle katılıyorum :img-yes: bende bütün gün yorumları okuyorum :good:gerçek ten de hepiniz supersiniz siz olmasanız bu bir hafta geçmek bilmez:happy0064
bu sezonu daha basarılı bulanlardanım
birde bir haber veriyim Meryem yani Nihan Okutucunun pzartesi günü dedesi vefat etti hemde her an birlikte oldugu dedesi :sad53: Allah rahmet eylesin ...
Başı sağolsun,Allah rahmet eylesin.....
günün en güzel haberi...sana ve annene teşekkürler
neyse o hatun kişi (yani benim ıyyk deyip beğenmediğim) Nedim ile sanki eskidende bir takım işler içindeymiş gibiydi..
Ve hırsla dolu bir şekilde.. initikamla, senin kardeşin yaşıyor! benimki öldü! dedi..
Yani eskilerden kalma bu kardeş acısımı? yoksa başka çapanoğullarıda varmı bilemiyorum ama..
Nedim'i eskiden olduğu gibi ortak çalışmak için ikna etmeye gelmiş..
Kendileri üstelik avukat!
Böyle avukatların olduğunu düşündümde.. bir ürperdim yav..
Neyse sonuçta bu kadının derdi intikammış gibi görünüyor ama..
Yıllar önce o değilde kardeşi tercih edildi diye! olmasıın bu yakarım Roma'yı da yakarım halleri onu bilemiyorum..
dilerim cevapladım..
sevgiler..
Oldukça ilginç bir noktaya değinmişsin.....kendisi yerine kardeşinin tercih edilmiş olması asıl sorunun kaynağı olabilir...bir araya geldikleri vakit işin iç yüzü açığa çıkar nasılsa....
Demek dizinin kaldırılması söz konusu değilmiş,geçen bölümden sahnelerin kesilmesi de.Bunu niye yaptı peki.Neyse demek ki neymiş bizim gönlümüz ferah olmalıymış.Ama umarım bir daha da böyle asılsız haberler niye olduğu anlaşılmayan sebeplerden dolayı yazılmaz.
bende bunu merak ediyorum ajanıma talimat:img-cool2 verdim en kısa zamanda bilgi verecek:img-hyste
Dizinin kaldırılacağını kim söyledi bilmiyorum ama bence Salı Gününün en iyi 2. dizisi olan bir diziyi niçin kaldırsınlar ki. Hem Bilmiyorum BBG'nin forum sayfasına girdiniz mi? Kimse memnun değil. Hatta yazdıkları yorum sayfası bile 10 sayfayı geçmiyor.
Birde bizimkine bakın. Herkes mutlu, neşeli, umutlu.....:happy0064:happy0064
arkadaşlar bence bu bir tercih edilme acısı değil... benim anladığım kadarıyla kadimin yıllar önce geçirdiği kazada yanında bu kızın kardeşi vardı... ve kardeşi öldü... kızda bunun acısını çıkarıyor çünkü kadimi suçluyor... belki yanındaki kadimin karısıdır... Elçin annenin uzun hikaye dediği olay böyle bişeydir... kadında ailenin içinde olduğu için nedimin önceden yaptıklarından da haberi vardır onun için kalkıp eskiden yaptın diye yüzüne vurabiliyordur... bi tahmin sadece... sevgilerimle...
arkadaşlar bence bu bir tercih edilme acısı değil... benim anladığım kadarıyla kadimin yıllar önce geçirdiği kazada yanında bu kızın kardeşi vardı... ve kardeşi öldü... kızda bunun acısını çıkarıyor çünkü kadimi suçluyor... belki yanındaki kadimin karısıdır... Elçin annenin uzun hikaye dediği olay böyle bişeydir... kadında ailenin içinde olduğu için nedimin önceden yaptıklarından da haberi vardır onun için kalkıp eskiden yaptın diye yüzüne vurabiliyordur... bi tahmin sadece... sevgilerimle...
vaka bu,dediğin gibi...kızın kardeşi kaza sonucu ölüyor..ama aynı kazada Kadim'de var o da ciddi yara alıyor olmalı ki tedavi görüyor ve iyileşmeden tedaviye ara veriyor....üstelik o kazadan sonra araba kullanmıyor...buna rağmen kız tek sorumlu olarak Kadim'i tutuyorsa bu işin içinde başka şey var demektir...belki tercih edilme meselesi değildir ama ihtimaller arasında olabilir gibi geliyor...
rhetbutler ve tubi verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. O zaman karakterde oynama olmamış oluyor.
Ama yorumlardan da böyle birşey okuduğumu hatırlıyorum sanki :( neyse...
Rozi, bilgi için teşekkür ederiz. Dizinin bitirileceği değil de daha çok kanal tarafından bölümlere müdahale edildiği söylenmişti. Ajanına bunu da iletirsin :)
Ulkuk, bbg forumunun sessizliği oranın müdavimlerinin aldığı bir karar sonucu oldu. Oysa ben şimdiye kadar o sayfaları hiç o kadar sessiz görmemiştim. Umarım tekrar o güzel yorumlarıyla gelirler sayfaya. İlk sezondan sonra bırakmış olsamda diziyi, onların yorumlarını okumak her zaman eğlendirici olmuştur.
evet aynen öyle bir durum var.
benim anlamadığım nokta, hal böyle iken bizim saf kardeş nedim, süreyyadan niçin hala uzak durmadığı..kadın intikam derdinde olduğunu daha nasıl belli etmelidirki nedim de anlasın..???????????
GULBEYAZ76 28-09-07, 10:35 evet aynen öyle bir durum var.
benim anlamadığım nokta, hal böyle iken bizim saf kardeş nedim, süreyyadan niçin hala uzak durmadığı..kadın intikam derdinde olduğunu daha nasıl belli etmelidirki nedim de anlasın..???????????
Süreyya aslında üstü kapalı olarak Nedimi tehdit etti abine sorayım mı diye Nedim de sakın demekle abisini korumaya çalışıyor olabilir.Belki soracakları Kadimi derinden etkileyecek şeyler belki bilinç altında yok saydığı şeyleri tekrar hortlatmasından korkmuş olabilir.
Ve aklıma gelen, Filinta' nın yolu oralara düşecekti.. belki görürüm diyordu dizi ekibini, iletirim şikayetlerimizi.. bir haber varmı kendisinden?
sevgili arkadaşlarım nihayet gelebildim..:img-cool2
giderken söylediğim gibi yolum oralara düştü...:img-yes:
zaten oralara düşmesinin sebebi kuzenimin hastalığı hasebi ile hastaneye gitmemiz ile oldu..devlet hastanelerini bilirsiniz sıraydı git gel di tek başına uğraşılmaz bende kuzenime yardımcı olmak için beraber gittim..sabah erken gittik ki bütün günümüzü sette geçirebilelim diye ama maalesef sadece muayene olmaya giden kuzenimi apar topar ameliyata aldılar..sabahın sekizinde ne olduğumuzu şaşırdık valla:icon_sorryanımızda kimse yok bir o bir ben dehşete kapıldıK doğal olarak.:icon_sorr.
neyse ameliyat güzel geçti çok şükür..tabi yanında iki gece refakatçi kaldım..dün de evinde baktım derken ne sete gidebildim nede şikayetlerimizi dile getirebildim:icon_sorr..
ama en kısa zamanda gideceğim yerini öğrendim nasıl olsa:img-icecr
aslında İstanbul'un avrupa yakasında oturanlar Samatya yı bilirler Samatya ile Cankurtaran arasında Kadırga ..küçük bir turla hemen bulabilirsiniz evi..gitmek isteyenlere söyleyeyim dedim.trenle giderseniz daha uygun olur kaybolmadan geze geze bulursunuz..:img-wink: tarihi mekanlar olduğu için küçük eski İstanbul turu olsun diye bile gidilmeli bence:img-yes:
Yukarıda bahsettiğim gibi doğal olarak diziyide seyredemedim..video sitesinden tekrar tekrar seyrettim ama:img-wink:..dün gece den beri yorumları okuyordum..çok güzel bir forum olduk yahuu..:img-icecrherkesin yüreğine sağlık:img-in_lo
giderken söylediğim gibi yolum oralara düştü...
zaten oralara düşmesinin sebebi kuzenimin hastalığı hasebi ile hastaneye gitmemiz ile oldu..devlet hastanelerini bilirsiniz sıraydı git gel di tek başına uğraşılmaz bende kuzenime yardımcı olmak için beraber gittim..sabah erken gittik ki bütün günümüzü sette geçirebilelim diye ama maalesef sadece muayene olmaya giden kuzenimi apar topar ameliyata aldılar..sabahın sekizinde ne olduğumuzu şaşırdık valla yanımızda kimse yok bir o bir ben dehşete kapıldıK doğal olarak.
neyse ameliyat güzel geçti çok şükür..tabi yanında iki gece refakatçi kaldım..dün de evinde baktım derken ne sete gidebildim nede şikayetlerimizi dile getirebildim:icon_sorr..
aslında İstanbul'un avrupa yakasında oturanlar Samatya yı bilirler Samatya ile Cankurtaran arasında Kadırga ..küçük bir turla hemen bulabilirsiniz evi..gitmek isteyenlere söyleyeyim dedim.trenle giderseniz daha uygun olur kaybolmadan geze geze bulursunuz..:img-wink: tarihi mekanlar olduğu için küçük eski İstanbul turu olsun diye bile gidilmeli bence:img-yes:
Yukarıda bahsettiğim gibi doğal olarak diziyide seyredemedim..video sitesinden tekrar tekrar seyrettim ama:img-wink:..dün gece den beri yorumları okuyordum..çok güzel bir forum olduk yahuu..:img-icecrherkesin yüreğine sağlık:img-in_lo
Hoşgeldin filinta..:img-yes:
Ve geçmiş olsun kuzeninin rahatsızlığı için..
Şimdi bunu dediğin iyi olmadı..
Bakırköy'de oturan biri olarak.. iki adımmış neredeyse...
Malum trenlerde ömrü geçmiş biri için bu söylediklerin yastık altı yapılıp uyunulası haberler..:img-icecr
Hatta geçenlerde Kavak Yelleri'nin bir bölümünde.. en az arası olan iki duraktan bahsediliyordu.. Yenimahelle/Bakırköy
Yolculuk için tercih ettiğimiz Belçika köhnesi trenlerde Efe'yi de görmek varmış.. neyse kaçırmışız..:)
Bide ben dizinin biteceğini söyleyen arkadaşla ilgli son düşündüklerimi yazmamışım..
Bunlar forumlarda belli bir zaman geçirince bildiğiniz şeyler oluyor..
Her zaman, olmayacak paranoya dolu fikirleri ortalığa salanlar olabilir..(tabii bu durum şu an için çürütülmüş oldu.. yoksa arkadaş ispatlasın.. efenim biz yanılmışız da deriz..:img-wink:)
tutkum bende şöyle düşünüyorum..
arkadaşım.. bence sadece intikam yada kardeşini kaybetmenin acısı değil.. yansıtılan karakter oldukça haris ve yılların arasında kalan intikamın altında muhakkak Kadim'le baş göz olamama durumu var..
Tabii bana göre yine..
.............Bide ben dizinin biteceğini söyleyen arkadaşla ilgli son düşündüklerimi yazmamışım..
Bunlar forumlarda belli bir zaman geçirince bildiğiniz şeyler oluyor..
Her zaman, olmayacak paranoya dolu fikirleri ortalığa salanlar olabilir..(tabii bu durum şu an için çürütülmüş oldu.. yoksa arkadaş ispatlasın.. efenim biz yanılmışız da deriz..:img-wink:)
tutkum bende şöyle düşünüyorum..
arkadaşım.. bence sadece intikam yada kardeşini kaybetmenin acısı değil.. yansıtılan karakter oldukça haris ve yılların arasında kalan intikamın altında muhakkak Kadim'le baş göz olamama durumu var..
Tabii bana göre yine..
hayır hayır İspatlamasın, yanılmayalım geldi geçti orda kalsın hepsi .
Ben halaaaaaaaa o malum kişi Nedim 'i istersen abine soralım mı diye tehdit etti ya orasını çözemedim ?? kızmayın ya aklıma takıldı cuma olunca işler çok kafam hiç basmıyor :sad53: neyi söylerim diyor ? ne diyor ? bu kadın ne istiyor :sad53:
giderken söylediğim gibi yolum oralara düştü...:img-yes:
zaten oralara düşmesinin sebebi kuzenimin hastalığı hasebi ile hastaneye gitmemiz ile oldu..devlet hastanelerini bilirsiniz sıraydı git gel di tek başına uğraşılmaz bende kuzenime yardımcı olmak için beraber gittim..sabah erken gittik ki bütün günümüzü sette geçirebilelim diye ama maalesef sadece muayene olmaya giden kuzenimi apar topar ameliyata aldılar..sabahın sekizinde ne olduğumuzu şaşırdık valla:icon_sorryanımızda kimse yok bir o bir ben dehşete kapıldıK doğal olarak.:icon_sorr.
hoş geldin kuzenine cok gecmiş olsun acil sifalar dilerim yorumlarına hasret kaldik :img-icecr bu arada arkadaslar dizinin tekrarı yayinlanmadi mi yoksa ben mi kacirdim
......Ben halaaaaaaaa o malum kişi Nedim 'i istersen abine soralım mı diye tehdit etti ya orasını çözemedim ?? kızmayın ya aklıma takıldı cuma olunca işler çok kafam hiç basmıyor :sad53: neyi söylerim diyor ? ne diyor ? bu kadın ne istiyor :sad53:
Aynı yere takmışız. Ben Nedim'in masum olduğunu düşünmüyorum. Hatta daha ileri gidiyorum. Bir abi niçin kardeşinin de kendisi ile aynı seviyede olmasını istemez. Muhakkak bir şeyler geçti aralarında ve güven sarsıldı. Kardeşine sıkı sıkı sarılmamasının altında da bu yatıyor. Çünkü bu adamcağız 7 kat yabancılarla sarılıyor, hoş sohbet ediyor, çeşitli yerlere gidiyor. Hatta şoförüyle bile kardeşiyle olduğundan daha samimi, mutlu....
O kaza olduğu zaman ya kardeşiyle ilgili bir durum vardı ya da kardeşi o zamanlar ona büyük bir kazık attı. Bu yüzden de kardeşine "zamanı gelince" dedi... Zaten ismi lazım değil bayan "sen zamanında çok şeyler" yaptın gibi birşey dedi. Yani Nedim'in abisine attığı kazığı hatırlattı....
hayır hayır İspatlamasın, yanılmayalım geldi geçti orda kalsın hepsi .
Ben halaaaaaaaa o malum kişi Nedim 'i istersen abine soralım mı diye tehdit etti ya orasını çözemedim ?? kızmayın ya aklıma takıldı cuma olunca işler çok kafam hiç basmıyor :sad53: neyi söylerim diyor ? ne diyor ? bu kadın ne istiyor :sad53:
Yine aynı sonucu çıkararak:) Kazada Kadim'in yayında olduğunu ve öldüğünü tahmin ettiğimiz sevgilisinin -ki kendisi aynı zamanda Süreyya'nın kardeşi olur-Nedim ile ilişkisi olduğunu, bundan da Kadim'in haberi olduğunu sanılıyor ama Nedim abisinin bundan haberi olmadığını düşünüyor. Süreyya da bana masum numarası yapma istersen abine soralım deyince de panik halde hayır diyor. Yani bir nevi tehdit ediyor.
Kadim'in kardeşine olan güvensizliği bu sebebe bağlanırsa haksız sayılmaz.
Belki de ilişkilerini öğrendiği gün yaşamışlardır kazayı. Kadim de kaza sebebiyle kendini suçluyor olabilir.
Filinta, çok geçmiş olsun.
Nihan hanıma da başsağlığı diliyorum.
Aynı yere takmışız. Ben Nedim'in masum olduğunu düşünmüyorum. Hatta daha ileri gidiyorum. Bir abi niçin kardeşinin de kendisi ile aynı seviyede olmasını istemez. Muhakkak bir şeyler geçti aralarında ve güven sarsıldı. Kardeşine sıkı sıkı sarılmamasının altında da bu yatıyor. Çünkü bu adamcağız 7 kat yabancılarla sarılıyor, hoş sohbet ediyor, çeşitli yerlere gidiyor. Hatta şoförüyle bile kardeşiyle olduğundan daha samimi, mutlu....
O kaza olduğu zaman ya kardeşiyle ilgili bir durum vardı ya da kardeşi o zamanlar ona büyük bir kazık attı. Bu yüzden de kardeşine "zamanı gelince" dedi... Zaten ismi lazım değil bayan "sen zamanında çok şeyler" yaptın gibi birşey dedi. Yani Nedim'in abisine attığı kazığı hatırlattı....
Bende Nedim'in masum olduğunu düşünmüyorum...geçen bölüm abisine içten sarılınce süphe ettim kendimden ama son bölümdeki halinden sonra iyice emin oldum...Nedim Kadim'den gizli bir şeyler çevirmiş ve bu Kadim de oldukça hasar yol açmış,öyleki nedim sarıldığı halde Kadim mesafeliydi ve elini hafiften sırtına vurmakla yetindi....Kadim Nedim herne yaptıysa biliyor ancak nedim bilmediğini zannedip rahat davranıyor....Kadim'e zarar vermeye çalşan kadın da nedim'in yaptıklarından haberdar ...tabi ne kadarını biliyor bilinmez...bu Nedim işi hepten arap saçına döndü...
ya arkadaşlar bişi diyecem..
diziyi salı günü maalesef seyredemedim ama video sitesinde bilmem kaçıncı kezdir seyrediyorum :img-icecrve bu bölüm için durağan denmiş ya hanii..birşey farkettim bu bölüm müzikler bir harika olmuş uçurmuşlar müzikleri resmen:good: video sitesinden seyrederken biraz daha dikkat edin..altta çalan hariak bir ağır ezo gelin solosu varya onun ardından gene saz solosu var işte o müzik öldürdü benii..
nedir:anlaşılan o ki dizinin müziklerine çok özeniliyor:good:
nedir:e bu jenerik müziği de değişsin bir zahmet..:img-yes:(türküye lafım olmaz sümme haşa amma velakin değişmiş bir hikayeyede yaraşır bir jenerik müziği şiddetle elzemdir)
nedir:fragmana ve özetede biraz dikat edilirse rakip diziyle başa baş bile olunabilirmiş..
filinta geçmiş olsun.
demekki dizi Avrupa yakasında çekliyor
çok güzel ama ben bilmiyorum oraları zaten okulda başladı gidemem:(
gerçi sete gidince diziye karşı hissettiklerim azalıyor bi tuhaf oluyorum(geçen sezon ıhlamurların setini su yolu yapmıştım)
ama fırsat bulursam giderim.
adres için teşekkürler.
diziye dahil olan avukatı sevmedim kanım kaynamadı görünce way be avukata bak, ay canım melek yüzlüm ne kadar da güzelmiş vs.demedim
aksine bu kız şeytana pabucunu ters giydirir bakışlara bak imdat korktum ben havasına girdim
bu kız nedime de pabucunu ters giydirir hatta o şekilde suya götürür susuz döndürür...
kadimle nedimin arası daha bi açılır
kadim iyikide nedime güvenmiyor.
ya da güvenseydi nedim abisinden gizli iş çevirmezdi.
neyse bekleyip göreceği,her geçen bölüm yeni sorular çıkıyor cevaplar yok:(
rozi verdiğin haberler için teşekkürler...
kliplerinizi yeni izleyebildim sahra_ ve pelin-ce ellerinize sağlık...
merhaba herkese ben bu gece ilginç bir rüya gördün ezo anlaşma üsülü evleniyor tabiki amacı zengin olmakmış öyle sinirlendimki kadimi inat olsun diyemi yapıyor dedim bu kadiminde aklı hiç yok gül gibi ezoyu kaçırdı diye kızıyordumki uyandım inanın aynen öyle oldu sanırım ezoyla yatıp kalkıyorum onun içinmi dedim
bu hafta özetcik filan yok
kadimin doktora arkasından imalı bir şekilde dediği bizim külkedisi ayakkabısını burda unutmuştur ezoya sahip olamıyorsun niye oraya getirip kızcağını zor durumda bırakıyorsun bak kadim bıraktımı gizli gizli takip
Filinta, çok geçmiş olsun.Kliplerde emeği gecen tüm arkadaşlara teşşekürler.
özet geldimi arkadaşlar?
sevgiler.
34.BÖLÜM
Ballı Ağa’nın Antep’ten dönmesini bekleyen Ezo, evlilik teklifine vereceği cevabı düşünmektedir.
Kadim’in geçmişiyle ilgili sırlar, bir bir su yüzüne çıkarken Ezo ve Elçin’i hiç tahmin etmedikleri kötü bir sürpriz beklemektedir.
34.BÖLÜM
Ballı Ağa’nın Antep’ten dönmesini bekleyen Ezo, evlilik teklifine vereceği cevabı düşünmektedir.
Kadim’in geçmişiyle ilgili sırlar, bir bir su yüzüne çıkarken Ezo ve Elçin’i hiç tahmin etmedikleri kötü bir sürpriz beklemektedir.
özetçik de gelmişşş.. ezo nesini düşünüyo anlamadım ki allah allah hayır de gitsin işte hayret bişi.
acep elçin anneyle kadim i ne bekliyo fiy ?
saol sudenazcım.
özet yine destan niteliğindeymiş maşallah:icon_whis
ezo niye düşünüyo anlayamadım ben de ama ballı ağa düşünmesini istemiş olabilir neyse hayır diyecek netice itibariyle
kadimin geçmişiyle ilgili sırları ben de merak ediyorum vallaha öğrensek şu sırları meryemin aptallıklarını izleyeceğimize...:icon_whis
ezo ve elçin ablanın başına gelen ne ki acep evlerine birşey mi oluyo kadim yetişir imdada belki de başka birşeydir ne olabilir ki ikisini birden üzen
bu hafta fragmanlar ve jenerik müziği değişir umarım bir de biraz özen göstersinler ya çok zor birşşey değildir heralde:img-cool2
inanmıyorum ya bizimle kafa mıı buluyorlar???
özete bak
devlet sırrı mı var bu dizide neden bu işkence???
sinir oldum ezo verceği cevabı düşünüyormuş
cevap belli ezo hanım ballı ağaya yok ağam ben evlenmek neyin istemiim kendi eteğimi kendim kesip biçmek istiim yolun açık olsun
Allaha emanet ol salıkcakla kal
diyip çek git
senin bekleyenin var
kadimle başgöz olacaksın sen:Dtabii hemen değil...didişin daha...
Dizinin kaldırılacağını kim söyledi bilmiyorum ama bence Salı Gününün en iyi 2. dizisi olan bir diziyi niçin kaldırsınlar ki. Hem Bilmiyorum BBG'nin forum sayfasına girdiniz mi? Kimse memnun değil. Hatta yazdıkları yorum sayfası bile 10 sayfayı geçmiyor.
Birde bizimkine bakın. Herkes mutlu, neşeli, umutlu.....:happy0064:happy0064
nerden çık tı bu saçmalık .. bu kadar güzel diziyi bırakın bitirmeyi adı bile anılmaz bence bitecekse başka diziler olabilri. gerçi hepsinin emeği var bence her dizinin sevenleri var..ama ezo yu sevenler çooooook daha fazla:happy0064
YETER ÖZHAL tarafından gönderildi
HOŞÇAKAL BBG FORUMU.
HUNİLİ GRUP;
dizidizidiziler
mojo
nhy-DC
pricess4ever
Bommer
Kiyara
Melal
Ceyla
amargi
Asteria
shemaran
moonbeam
fairycake
fable
sebseb
snowboard
unagi
İnci Kara
samish
senti
dilay1
ozde-01
YETER ÖZHAL
Corcim42
Gidene yol açık gelene kapı açık ..
bana göre gereksiz bir baş kaldırış.. neyse geçelim asıl konuya...
bu bölümü ve dahası bu sezonu hiç sevmedim ilk bölümden itibaren...artık eski heyecan yok...eski güzel senaryolar yok...eski aşklar yok..eski sevgililer yok...eski sevimlilik yok..eski arkadaşlıklar yok...yok oğlu yok...
TMC nin klasik tekniği ama hazmedemediğim bi tekniği...meseleyi sakızlaştırıyor...dizinin adı binbirgece masallarından alınmış...teması aşk ama aşkı hep gömülü görüyoruz..
Şehrazat - Onur ayrılığını hiç bir izleyici istememesine rağmen hala senaristler bu konuda ısrarcı...Heleki bu bölümde artık jale röportajı yapsada gelecek hafta birleşmeyi görsek die temennilerle izledik ama senaristler jaleyi kaçırmayı başardı! Üstelik keremide onura iyice kırdırarak...
Bergü-Halit röportajlarında ikiside senaryonun farklı yöne kaydığını ve değiştiğini söylüyorlar her seferinde...Umarım bu şehrazatın onurla bi sezon boyu yan yana gelmeyecekleri sinyali değildir...yada hep kovalayan onur kaçanda şehrazat olmaz...
Gelecek haftanın fragmanındanda anlaşılıyor şehrazat kereme üstü kapalı aralarında aşkın olamayacağının imkansızlığını dile getirsede içimi çok rahatlatmıyor! Kerem yine (eski çetenin tabiriyle) "domatlığını" yapacak her daim...
Peride ve sevvalin hali istediğim kıvamdaydı bu bölümde...peride şiraz yanlısı görünsede onurla-şiraz yakınlaşsa yine tırnaklarını çıkaracağı kanaatindeyim...
haftayada izleyeceğim yine beğenmezsem sanırım son izleyişim olacak...
bu insaların ezoyu daha sevdiğini gösteriyor
34.BÖLÜM
Oku oku bitiremedim özeti....kardeşim bu kadar da uzun yazılmaz ki gözlerimiz bozulacak yoksa...daha kısasını yazın lütfen...
Ezo teklifin nesini düşünüyor anlamadım...Ballı'yı kırmadan işin içinden çıkmayı planlıyor herhalde...ama onu üzmeyeceğim diye de kendisine eziyet edip bizi üzmesin...
Kadim'in sırları bu bölüm dökülürmü ortaya acaba...bir bir çıktığına göre:)
Ezo ve Elçin'e kötü süpriz ne olabilir ki...ikisinin ortak noktası Kadim ve oturduğu ev...ev içinse hırsız var diyeceğim alın size kötü süpriz...Kadim ise ucu açık bir konu...nerden tutacağımı bilemedim
ezo ve elçin ablanın başına gelen ne ki acep evlerine birşey mi oluyo kadim yetişir imdada belki de başka birşeydir ne olabilir ki ikisini birden üzen
bu hafta fragmanlar ve jenerik müziği değişir umarım bir de biraz özen göstersinler ya çok zor birşşey değildir heralde:img-cool2
evlerine hırsız girsin ama bişi alamasın bunlar korksun kadim de onları yalnız bırakmasın(süpermen kadim)
elçin anne ezo kadim aynı evde kalsın
ezo'yla kadim sürekli atışır
yok ya olmadı nikah olmadan aynı evde kalamazlar:D
off off biraz daha ipucu verseler ne olurdu sanki...
jenerik müziği de değişmez kaç haftadır isyanlardayız özetimiz uzamamış hatta aksine çekmiş yani bende ümit kalmadı jenerik müziği yine aynı olur
fragmanda Allaha emanet geçen bölümü gösterirler üstüne yeni bölüm yazarlar...
of of
rhetbutler 28-09-07, 13:10 Özet için teşekkürler Sudenaz.Hakikaten oku oku bitmiyor.Geçen haftaki için kısa diyorduk ama o hiç değilse 2 cümle değil 4 cümleydi.Sanırım haftaya da 35.bölüm özeti olarak ''Ezo ve Kadim arasında yaşanan sürpriz gelişme ne?''diyecekler.
Biz Ezo kesin hayır der Ballı ağanın yüzüne derken.O vereceği cevabı düşünüyormuş.Vereceği cevabı değil nasıl hayır diyeceğini düşünmesi daha iyi olurdu.Bir de Ezo minnet duyguyla evet dermiş.:icon_sorr
Süreyyanın gelişiyle sırlar su yüzüne çıkıyor.Cümle bitmeden Ezo ve Elçin anneyi bekleyen kötü sürprize geçiliyor.Herhalde bu sırların onlar üzerinde bir etkisi yoktur.Bu kötü sürpriz eve hırsız girmesi veya Ezonun evini su basması şeklinde ortaya çıkabilir.Eğer Ezonun evine birşey olursa Ezo-Elçin Anne ev arkadaşı olurlar ve Kadim gelip giderken daha çok yüz göz olurlar.Nerden nereye getirdim olayı...:icon_whis
34.BÖLÜM
öncelikle bu harika ozeti yazan akadasa çok teşekkür ediyoru:img-blackbizi hasta etmeye bayılıyor galiba:icon_sorr özet çok karışık ** heycanlı ve güzel bir bölüm olacak gibi :img-wink:şimdiden bu özetten harika yorumlar çikaracak arkadaşların yazilarını sabırsılıkla bekliyorum:img-nyam:
Ezo kestirip atmıştır olmaz diye muhtemelen... Ballı Ağa'da ben bi Antep'e gidip geelyim sen düşün demiştir de yinede Ezo'nun düşünmesini yadırgadım...Ballı ağa konuya büyükşehirde kadın olmak zordur diye giriş yapmıştır Ezo'nunda aklı karışmıştır...Ezo ve Elçin'in BAŞLARINA GELECEK KÖTÜ OLAY NE :icon_whis :icon_whis
34.BÖLÜM
Ballı Ağa?nın Antep?ten dönmesini bekleyen Ezo, evlilik teklifine vereceği cevabı düşünmektedir.
Bence vereceği cevaptan daha ziyade nasıl "hayır" diyeceğini düşünüyordur. Birde Ballı ağa bakalım evlenme teklifinden sonra Ezo'ya nasıl bir açıklama yaptı. Belkide canyoldaşı olalım falan gibi birşeyler söylemiştir. Gerçek evlilik olması gerekmiyor gibi şeyler söylemiş olabilir.
Ama ben herşeye rağmen cevabı biliyorum. :img-haha:
Sanırım bu sırlar Ezo tarafından öğrenilmiyor. Çünkü Ezo ile ilgili olsa, Ezo'nun öğrendiğiyle ilgili birşeyler söylenebilir. Kesin bu kazayla ilgilidir ve Süreyya ve Nedim biraraya geldiklerinde bundan bahsedecekler.. Özetteki cümle bununla ilgili...
Ezo ve Elçin?i hiç tahmin etmedikleri kötü bir sürpriz beklemektedir.
Bende arkadaşlara katılıyorum. Bu olay ya bir hırsızlıkla ilgili ya da yolda bir kapkaç gibi bir olay yaşayabilirler. Bunu öğrenince Kadim de Elçin anneyi düşünürek :icon_whis onlarla ilgilenecektir.
Sudenaz özet için çok teşekkürler...
Filinta çok geçmiş olsun...
Özet yine kısa ama ben sevdimsanki bu özeti çünkü bol bol Kadim sahneleri izleyeceğiz galiba malum sırlar su yüzüne çıkıyor...
Ezo cevap için düşünüyormuş bence Ballı ağa hemen cevap verme düşün dedi ve Antep'e gitti Ezo dönüşünü bekliyor yoksa hayır diyeceği kesin minnet duygusuda olsa evet demez...
Elçin anne ve Ezo...
Kötü süpriz demişler ve mantıklı cevaplar gelmiş hemen hırsız yangın su baskını hepsi olabilir ama bir adet kurtarıcı Kadim olsa çok daha iyi olabilir :):)
Bence vereceği cevaptan daha ziyade nasıl "hayır" diyeceğini düşünüyordur. Birde Ballı ağa bakalım evlenme teklifinden sonra Ezo'ya nasıl bir açıklama yaptı. Belkide canyoldaşı olalım falan gibi birşeyler söylemiştir. Gerçek evlilik olması gerekmiyor gibi şeyler söylemiş olabilir.
.
Birinci sezon izleyenler Ballı'nın da Ezo'ya aşık olduğunu söylediler bu yüzden gerçek evlilik olmayabilir tarzıda düşüneceğini sanmıyorum....Ballı ikna edebilmek için kadın başına yaşamanın üstelik İstanbul'da olmanın zorluklarına değinmiştir....yaksa ezo'yu nasıl etkileyecek...cevap vermesini istememiş olabilir sen biraz düşün diye söyler ezo'yu konuşturmaz...böyle olmayacaksa Ezo'nun uzun uzadıya düşünmesi gerçekten şaşırtıcı olur....Ballı'yı kırmadan reddetmenin yolunu arar..
Hırsız olayını hemen hemen benimsedik gibi umarım geçen haftaki gibi ters köşe olma durumun yaşamayız forumca:)
Özet için teşekkürler Sudenaz.Hakikaten oku oku bitmiyor.Geçen haftaki için kısa diyorduk ama o hiç değilse 2 cümle değil 4 cümleydi.Sanırım haftaya da 35.bölüm özeti olarak ''Ezo ve Kadim arasında yaşanan sürpriz gelişme ne?''diyecekler.
Süreyyanın gelişiyle sırlar su yüzüne çıkıyor.Cümle bitmeden Ezo ve Elçin anneyi bekleyen kötü sürprize geçiliyor.Herhalde bu sırların onlar üzerinde bir etkisi yoktur.Bu kötü sürpriz eve hırsız girmesi veya Ezonun evini su basması şeklinde ortaya çıkabilir.Eğer Ezonun evine birşey olursa Ezo-Elçin Anne ev arkadaşı olurlar ve Kadim gelip giderken daha çok yüz göz olurlar.Nerden nereye getirdim olayı...:icon_whis
Sesimizi mi çıkarmasak mı ne ??? Özetcik dedik durduk o da kuşa dönmüş yakında onuda vermeyecekler. Okuduğumda suratımı görmeliydiniz bu ne filan oldum. Neyse ki forum canavar anında muhtemel alternatifler ile olay genişlemiş :happy0064 Canım forumdaşlarım salıya kadar neler çıkarır neler :img-wink:
34.BÖLÜM
Filinta,geçmiş olsun.
sudenaz teşekkürler...
Özetin uzunluğundan daha ortasına gelmeden başını unuttum.Demekki bunlar bizi hala kaale almıyorlar.
Neyse Ezo hala neyi düşünüyor herhalde yaptığı iyiliklerin karşılığı evet demeyi düşünmüyordur.İlk aşamada hayır demiştir Ezo fakat Ballı ağa bunun karşılığında eskiden beri filmlerde izlediğimiz cümleyi kurmuştur. -Hemen cevap vermen gerekmiyor ben seni sonsuza dek beklerim.Şu anda durum ne olursa olsun Ezo Ballı ağaya evet demez.Bu yüzden içim rahat sadece dizide bu yüzden uzatılmış sahneler olur.
Kadimin hayatı aydınlanmaya başlıyor artık bende çok merak ediyorum neler yaşadığını.Ezo ve Elçin annenin başına gelecek olan kötü durum nedir ki.Kapkaç,hırsızlık olamaz çünkü bunu geçen bölümde izledik.Salı günü gelsin.Fragman gelsin diyemiyorum çünkü gelse de değişen birşey olmayacak nasılsa.
İki satır özetten bu kadar yorumlar çıkaran bizlere acıyıpda mı acaba uzun özet vermiyorlar.
pek uzunmuş egrçekten özet de oku oku bitmedi:icon_whis bide düşünüyo diyolar ya nesini düşünücek ezo o teklifin mümkün mü yaa..tabi herşey de olabiliri ama sanmam evet diyceğini filan..ben kötü süprize takıldım ne oluyo acaba...
Arkadaşlar şimdi aklıma geldi. Acaba oturdukları evle ilgili bir sorun çıkabilir mi? Yani eve vergi borcu yüzünden icra falan gelebilir mi? Ya da evin ipoteği olabilir. :img-wink:
.........Özet yine kısa ama ben sevdimsanki bu özeti çünkü bol bol Kadim sahneleri izleyeceğiz galiba malum sırlar su yüzüne çıkıyor...
........
Baştan tembih ediyorum dikkatli izleyin !! ben yine transa geçip malum sahnelerde ( yani inşallah ) dağılınca sır mır neymiş anlayıncaya kadar haftaya yerim başınızın etini o ne dedi bu ne yapmış bu neden vs vs vs ... kızmak yok baştan söyledim bye
Özet icin cok tesekkürler. Ben aslinda bu özete de inanmiyorum. Cünkü gecen hafta partide ezo ve kadim beraber olmak zorunda kalirlar gibi birsey yazmisti. Ama Kadim Ezoyu gördükten sonra isteyerek geri döndüm. Ve Kadim isteyerek Ezonun yanina geldi. Özeti yazan arkadas biraz heyecan olsun diye olayi biraz degistirerek yazmis olabilir diyorum ben. Ezonun balli agaya evet diyecegini sanmiyorum. Cünkü cok kararli kendi kendine var olmak cabasinda. Sizinde dediginiz gibi balli aganin kalbini kirmadan hayir demenin yolunu ariyordur.
Baştan tembih ediyorum dikkatli izleyin !! ben yine transa geçip malum sahnelerde ( yani inşallah ) dağılınca sır mır neymiş anlayıncaya kadar haftaya yerim başınızın etini o ne dedi bu ne yapmış bu neden vs vs vs ... kızmak yok baştan söyledim bye
Tamam anlaşıldı :)
İlk izleyişte senin durumunda olrum ama hemen ardından sorduğun yerleri izleyip cevaplarız...
Aaa ev ipoteklide olabilir bak buda fena fikir değil...
Salıya kadar çözücez biz bu işi..
valla benim aklıma hırsız filan mı diye bişey geldi çok basit oldu ama ne biliyim ne olabilir ki başka..
Selamlar Ezo Severler
ozet gelmismi,gelmemisse yine ozetci basina feryat edeyim diye girmistimki aa bu sefer kesin saksi dusmus bizim ozetci basinin kafasina,yaaa her hafta ozeti biraz uzun verin diye biz yirtiniyoruz:img-pilot
Sanki bizimle dalaga gecer gibi 30 derece yikanacak camasiri 90 derecede kaynatirsin ya kisalir ayni o hesap uzuyacagina,kisaldikca kisaliyor.Hele bu hafta ozeti okuya okuya bitiremeyiz:icon_sorr
Arkadaslar ezo ile eski kocasi nami deger Kalas omerin mutluluklarini baltalayan kisi Receptir.Balli aga oglunun yuzune olanlari bildigi hepsini bildigi icin ezoya yardim etti. Bir nevi vicdan meselesi
Asla ezomuz balli agaya pas vermemistir.Balli agayida suan bu konuma getiren senaristlerimize kiziyorum.Oysa Balli aga sozunun eri,karakterli,adaletli bir kisiydi.Adamcagizi resmen 360 derece U donusu icine soktular.
Balli aganin evlenme teklifine ezo asla Evet demez.Balli aga Recebin olum haberini vermek icin memlekete gitmis olabilir.SEn dusun diye dusunme payi vermistir ezoya
Ezoda kendi tabiriyle terazisini ortaya koyar ve kadimin kefede daha agir geldigini farkina varir.:img-yes:
Kadim sir kupu Kadim,nihayeten senin hakkinda bilgilere ulasacagiz(merak ile bekliyoruz.
Elcin anne ve Ezonun evine hirsiz girebilir demissiniz(olabilir,peki ya yangin falan cikarda ev yanarsa Kadimde onlarin bu halde olmalarina ici elvermeyecegine gore otele tasinirlarmis.517+518 nolu oda yanyana,yada krsi karsiya:dance::dance:
rhetbutler canim seni burada gormek,yorumlarini okumak cok guzel,evet bende kendi adima hemen oyle ask yasamasinlar,didissinler, bakissinlar, sonrasi kendiliginden gelir elbet diyorum:img-wink:
filinta cok gecmisler olsun.
Arkadaşlar şimdi aklıma geldi. Acaba oturdukları evle ilgili bir sorun çıkabilir mi? Yani eve vergi borcu yüzünden icra falan gelebilir mi? Ya da evin ipoteği olabilir. :img-wink:
bak bu senaryo daha iyi oldu
hırsız kapkaç her bölümde olmaz ki...
evlerden biri gitsin ezo ile elçin aynı evde kalsın elçin ezo yu bırakmasın
kadim elçin anneye gelip gider çay içer ezo içmez
son bölümde kadim elçin anneyi görmeye gitmedi hayırsız evlat:D
slm ark,özeti okudum evet yine birseye benzemiyor.
benimde aklima söyle birsey geldi acaba ezo ve elcin anne bir kac günlüne evi bosaltmak sorundalarda hotele kadimin yanina yerlesecekler yani kücük bir ihtimal ama süper olurdu
Elcin anne ve Ezonun evine hirsiz girebilir demissiniz(olabilir,peki ya yangin falan cikarda ev yanarsa Kadimde onlarin bu halde olmalarina ici elvermeyecegine gore otele tasinirlarmis.517+518 nolu oda yanyana,yada krsi karsiya:dance::dance:
.
Bu çok daha sevimli ve güzel göründü:img-yes:
yangın olmaması daha iyi olur...o evin ve mahallenin bir sıcaklığı var...su basması,böcek basması daha uygun:)
..fragman çıkarsa biraz ipucu verebilir diyeceğim ama hazırlanmış fragmanlar ortada iken o da zor görünüyor...
ezo severler topluca felaket tellalı mı olduk ne?
her birimiz ayrı bir felaket senaryosu yazıyoruz:(
bizi bu duruma düşürenler utansın adam gibi özet verseler ne olurdu sanki...
fragman çıksın göreyim derdim yok
çünkü fragmanda meryem başrol oluyor
kadim yan rol yanlışlıkla kadimi gösteriyorlar sanırım...
inş. yanılırım çok güzel bir fragman olur...
Teşekkürler sudenaz
Özeti tekrar tekrar okumak zorunda kaldım. Malum oldukça uzun bir özet..alimallah bir kelimesini atlarsak cümlenin bütün manası kaybolur falan..dikkatli ve tekrar tekrar okumak lazım özeti.troest
Bende Ezo'nun, Ballı ağanın teklifi karşısında ne diyeceğini bilmez hale geleceğini sanmıyorum. Madem özet istiyorlar, e bizimde vermeye niyetimiz yok, bari öyle bir şey yazalım ki kafaları bulansın, acaba mı? desinler. Diziye kadar da bununla idare etsinler diye yazılmış.
Kadim'in, sırlarını kimde öğrenmeye başlayacağımız asıl önemli soru. Elçin anne Ezo'ya anlatabilir mi? pek sanmıyorum. Henüz erken gibi. Muhtemelen Süreyya ve Nedim'in konuşmalarından anlayacağız.
Kötü süpriz ne olabilir ki? arkadaşların dediği gibi ortak noktaları Kadim ve ev..Kadim için henüz erken. Ev ile ilgili olma ihtimali kuvvetli.
Biz özet ve fragmana özenilsin lütfen dedikçe onlar kulaklarını tıkamaya devam ediyorlar.
İki satır özetten bu kadar yorumlar çıkaran bizlere acıyıpda mı acaba uzun özet vermiyorlar.
Bencede bu sebeple olabilir...
Gerçi bu kadar uzun yorumların sebebi imzandan anlaşılıyor ya neyse ;)
Kadim'in geçmişini sanırım biz Nedim Süreyya konuşmalarından anlayacağız..Yada geçen fragmanda gösterilen dizide olmayan atış sahnesi sonrası doktoruyla olan konuşmalardan tabi eğer izleyebilirsek ...
filinta çok geçmiş olsun...
Süreyya ve Nedim'den öğrenmekten zira geçen bölüm Süreyya otele geldiğinde Nedim abim yok akşama kadar gelmez demişti. Eğer beklenmedik bir anda çıkıp gelirse işte o zaman herşey su yüzüne çıkar...
34.BÖLÜM
allah allah ezo ballı ağayla evlenmeyi düşüncesinde tarttığına göre, demekki ballı ağanın sözünü ağzına tıkayıp, hemen kestirip atmamış..
aslında bir bakıma ezoyu anlamaya çalışıyorum..
malum dr. emrenin ona göre değil; hele hele kadim beyi aklının ucundan bile geçiremiyordur..normalide bu zaten..
dr. emrenin de kadiminde yaşantıları, kriterleri ezonun çok uzağında..
iyi de illede birisi ile evlenmek zorunda mı hissediyor kendisini..belki başımda bir kocam olsun, ballı ağadan iyisini mi bulacam demiştir,
yazık ezoma..
belki de şu kötü süprizden sonra zora girer ve çareyi ballı ağanın teklifini düşünmekte, ölçüp biçmekte bulur..:icon_sorr:icon_sorr
Bu çok daha sevimli ve güzel göründü:img-yes:
yangın olmaması daha iyi olur...o evin ve mahallenin bir sıcaklığı var...su basması,böcek basması daha uygun:)
..fragman çıkarsa biraz ipucu verebilir diyeceğim ama hazırlanmış fragmanlar ortada iken o da zor görünüyor...
sudecigim
tabiki mahallenin o sicak ortamindan ne elcin anne,nede ezomuz kopsunlar asla istemeyiz degilmi?
elektrik kontaginda sorun falan ciksin, elektrikler kesilsin, bir sekilde evde kalamiyacak durumda olsunlar:img-wink:
Havalar sogudu su basmasin evi(valla kurumaz esyalar):img-yes:
bocek yok haserelerle ugrasmasinlar bizimkiler:img-icecr
otele gotursun kadim onlari 517+518 super olur(hatta balkonlarida karsi karsiya olursa super otesi olur,dakika basi birbirlerini dikizleyip dururlar.Elcin anne uyusun ama(uyanmasin uykusundanda):img-wink:
ahh fragmanci basi ahh bizi ac karnimiza soktugun hallere bak(kanala hele artik ne soyleyecegimi zaten bilemiyorum,sadece Allahim bildigi yapsin diyorum):icon_whis
Nedim ve yilan Sureyya ikilisi acikcasi beni korkutuyorlar:icon_whis
iyi de illede birisi ile evlenmek zorunda mı hissediyor kendisini..belki başımda bir kocam olsun, ballı ağadan iyisini mi bulacam demiştir,
yazık ezoma..
düşünmez öyle ya...hem o kendi eteğini kendisi kesecek:img-yes:
Ballı'yı kırmadan reddetmeyi düşünüyordur illa ki düşünecekse...
sudecigim
tabiki mahallenin o sicak ortamindan ne elcin anne,nede ezomuz kopsunlar asla istemeyiz degilmi?
elektrik kontaginda sorun falan ciksin, elektrikler kesilsin, bir sekilde evde kalamiyacak durumda olsunlar:img-wink:
Havalar sogudu su basmasin evi(valla kurumaz esyalar):img-yes:
bocek yok haserelerle ugrasmasinlar bizimkiler:img-icecr
otele gotursun kadim onlari 517+518 super olur(hatta balkonlarida karsi karsiya olursa super otesi olur,dakika basi birbirlerini dikizleyip dururlar.Elcin anne uyusun ama(uyanmasin uykusundanda):img-wink:
ahh fragmanci basi ahh bizi ac karnimiza soktugun hallere bak(kanala hele artik ne soyleyecegimi zaten bilemiyorum,sadece Allahim bildigi yapsin diyorum):icon_whis
Nedim ve yilan Sureyya ikilisi acikcasi beni korkutuyorlar:icon_whis
Öyle bir durumda Elçin anne'yi kesinlikle uyutmak lazım...hatta en iyisi onu mutfağa kutsal usta'nın yanına göndermek...sohbet edip dururlar ondan sonra gelip bir güzel uyur...
bir kaç satırı geçmeyen özet ile uzun uzadıya yorumlar yaptık...bravo bize...kanal da anlayıp üstüne düşeni yapsa ne güzel olacak...hepimizin içine Kadim ve Ezo kaçmış:)
Filinta,geçmiş olsun.
sudenaz teşekkürler...
Özetin uzunluğundan daha ortasına gelmeden başını unuttum.Demekki bunlar bizi hala kaale almıyorlar.
Neyse Ezo hala neyi düşünüyor herhalde yaptığı iyiliklerin karşılığı evet demeyi düşünmüyordur.İlk aşamada hayır demiştir Ezo fakat Ballı ağa bunun karşılığında eskiden beri filmlerde izlediğimiz cümleyi kurmuştur. -Hemen cevap vermen gerekmiyor ben seni sonsuza dek beklerim.Şu anda durum ne olursa olsun Ezo Ballı ağaya evet demez.Bu yüzden içim rahat sadece dizide bu yüzden uzatılmış sahneler olur.
Kadimin hayatı aydınlanmaya başlıyor artık bende çok merak ediyorum neler yaşadığını.Ezo ve Elçin annenin başına gelecek olan kötü durum nedir ki.Kapkaç,hırsızlık olamaz çünkü bunu geçen bölümde izledik.Salı günü gelsin.Fragman gelsin diyemiyorum çünkü gelse de değişen birşey olmayacak nasılsa.
özetten anladığım pek dolu dolu bir bölüm olmayacak.
reklam arası dizi izleyeceğiz demektir.
ben şu evlenme teklifine değilde daha çok elçin anne ile ezoyu etkileyecek kötü süprize takıldım..acaba oturdukları ev ne bilim istimlak falan meselesi mi olacak..evlerinden çıkma tehlikesi mi ortaya çıkacak. iş - alışveriş merkezi gibi (uçtum biraz kabul) bir yapı için..
aaa durun şimdi arkadaşlar bir şer bin hayır doğurur belki, elçin annesinin imdadına kim yetişir, KADİM yetişir ..veren allaha kurban olayım benimde öyle bir oğlum olsun diyecem ama burdan bakınca zor görünüyor..
elçin annenin zor günlerinde mecburen kadimin ile sık sık görüşmesi demek ,
bir bakıma kadim ile ezonun ev ortamında sık sık olmasa bile görüşmesi demektir.
e zaten kadimin de ezoya karşı o balo gecesinden sonra sempatisi ve güveni daha çok arttı..fazla hödüklenmez diyorum :img-hyste
Bencede bu sebeple olabilir...
Gerçi bu kadar uzun yorumların sebebi imzandan anlaşılıyor ya neyse ;)
Kadim'in geçmişini sanırım biz Nedim Süreyya konuşmalarından anlayacağız..Yada geçen fragmanda gösterilen dizide olmayan atış sahnesi sonrası doktoruyla olan konuşmalardan tabi eğer izleyebilirsek ....
süper ya o sahnede belki azcık detay yakalarız pardon yakalarsınız ben geriden geliyorum malum :icon_whis özet malum fragmandan da nasibimiz alırız bekle ki salı gelsin peeeh .... yanlız iş teklifi olayınada hatırlarsanız pek kafa yorduk fos çıktı belki ev olayı da sadece biraz daha içli dışlı olmalarına yarayan bi şey olur yani inşallah :happy0064:happy0064
Sögütcüm insallah dedigin gibi olmaz. Insallah Ezo kendisini Balli Agayla evlenmek zorunda hissetmez. Ozaman ne anladim ben Kadim&Ezo isinden? Dizinin büyüsü falan kalmazki ozaman.
Belki ezo bu evlenme teklifini kafasinda ölcüp tartinca terazide Kadimin agir bastigini farkeder. Nurgül Yesilcay bir röportajinda dizide Ezo patronuna asik oluyor ama patronunun bir sevgilisi var ve onunla mücadele edecek demisti. Balli agaya evet derse bu mücadele olmazki.
Birde unutmadan ekleyeyim. Ezo Emreye egit beni demisti. Bence böyle bir seyi dizide bosuna söyletmezler kesin Ezo da ortama uygun yetismeli, yetismeliki manken kizla yarisabilsin. Ya öf ya insallah balliya evet demez. :(
düşünmez öyle ya...hem o kendi eteğini kendisi kesecek:img-yes:
Ballı'yı kırmadan reddetmeyi düşünüyordur illa ki düşünecekse...
Öyle bir durumda Elçin anne'yi kesinlikle uyutmak lazım...hatta en iyisi onu mutfağa kutsal usta'nın yanına göndermek...sohbet edip dururlar ondan sonra gelip bir güzel uyur...
bir kaç satırı geçmeyen özet ile uzun uzadıya yorumlar yaptık...bravo bize...kanal da anlayıp üstüne düşeni yapsa ne güzel olacak...hepimizin içine Kadim ve Ezo kaçmış:)
Sudecigim
Kesinlikle ezomuz Balli agayi kirmadan,incitmeden red edecegi asikare:img-wink:
Bak gercektende oteldeki Kutsal ustayi unutmustum.Elcin anne ile kutsal usta yemek konusunda birbirlerinin bilmedikleri yemekler konusunda fikir alisverisi yapsinlar( sonrasinda ise yine gec vakte kadar tavla oynayip bitap dussun):img-icecr
Ahh Sudecigim bizi bu hallere koyanlar utansinlar diyorum
Nerde?
Bu kanalmi? boyle elinde olan pirlantayi degerlendiremeyen bilmeyen sarrraf :icon_whis:icon_whisdesek
Ezo& Kadim derken bu gunude aksam ettik ya:img-grin2:img-grin2
Sögütcüm insallah dedigin gibi olmaz. Insallah Ezo kendisini Balli Agayla evlenmek zorunda hissetmez. Ozaman ne anladim ben Kadim&Ezo isinden? Dizinin büyüsü falan kalmazki ozaman.
Belki ezo bu evlenme teklifini kafasinda ölcüp tartinca terazide Kadimin agir bastigini farkeder. Nurgül Yesilcay bir röportajinda dizide Ezo patronuna asik oluyor ama patronunun bir sevgilisi var ve onunla mücadele edecek demisti. Balli agaya evet derse bu mücadele olmazki.
Birde unutmadan ekleyeyim. Ezo Emreye egit beni demisti. Bence böyle bir seyi dizide bosuna söyletmezler kesin Ezo da ortama uygun yetismeli, yetismeliki manken kizla yarisabilsin. Ya öf ya insallah balliya evet demez. :(
evet haklısın daha sırada pınar var,
emre, ballı, pınar şu anda başımızın püskülleri
+ süreyya+ o gıcık adam (bakan beyle görüşme ayarlayacaktı güya papucumun kenarı)
akadaşlar ajan dan haber geldi :img-yes:kesilen bölüm yok muş gosterilen bölümler yayınlanacak mış:happy0064ve yapımcı fırmanın imeil fax cep numarasını ele geçirmiş bulunuyoruz:img-hyste
akadaşlar ajan dan haber geldi :img-yes:kesilen bölüm yok muş gosterilen bölümler yayınlanacak mış:happy0064ve yapımcı fırmanın imeil fax cep numarasını ele geçirmiş bulunuyoruz:img-hyste
hoşgeldin, ajana teşekkürler ...bilgilendirdiğin için teşekkürler...
gösterilen bölümler yayınlanacağına göre poligon sahnesi var o zaman...Kadim'in sırlarının açığa çıkmasının en uygun yolu bu görünüyor..Kadim'in kendi ağzından duyarız derdini....
:happy0064
mail adresini verde şikayetlerimizi yazalım
bizleri ciddiye alsalar süper olur
biz dizinin iyiliğini istiyoruz
ajanına çook teşekkürler...
bence kötü birşey ancak kadimin başına gelirse ezo ve elçin anne zorda kalır tabi bi tahmin her ikisininde ortak noktaları kadim neyse göreceğiz bakalım
ezo ballı ağaya evet diyemez çünkü ağzım yandı kendi eteğimi kendim keseceğim demişti ezo zaten yürekten seveceği biri olmadan evlenmez diye düşünüyorum
filinta geçmiş olsun aman arkadaşlar dikkat hastalanmayın forma lazımsınız
ballı ağa entepe gitmişken bende sipariş versem şöyle kelli felli birini getirirmi ecep
hepeniz azılı hafiye oldunuz valla
:happy0064:happy0064:happy0064
Ajana çok teşekkürler...
Maillere nazik şikayetlerimizi yazabilicez sonunda:)
sevgili ajanımıza gönül dolusu selam ve sevgiler,
tuutğu altın olsun..
tabi yaa delinin biri ortalığı kasıp kavurdu gitti..
adamlar işlerini yapmaya çalışıyorlar işte ..
www.pastelfilm.com.tr info@pastelfilm.com.tr akadaşlar fax ve telefon numaralarını ısteyene özelden vericem diziyi çekemeyen birileri kötü şeyler yazabilir:img-yes:
..
yazık ezoma..
belki de şu kötü süprizden sonra zora girer ve çareyi ballı ağanın teklifini düşünmekte, ölçüp biçmekte bulur..:icon_sorr:icon_sorr
Kadimin şöförü birgün Ezoyu eve bırakırken muhabbet etmişlerdi evlilik üzerine.Ezo o zaman bir daha evlilik düşünmediğini söylemişti ki işinin ilk zamanlarıydı yani daha kurulu bir düzeni bile yoktu.
Eğer kötü olaydan sonra düşünecekse bu iyice saçma olur.Çünkü biz bu filmi değişik isimlerle önceleri çok gördük.Ya son anda vazgeçilir ya boşanma olur.O yüzden ne gerek var başka yaratıcı fikirler bekliyoruz.
Söğütçüm valla sen bu konuda dahiyane fikirler üretebilirsin.Bak nasılsa mail adresi de elimize geçmiş.Madem kendi istekleriyle bizleri okuyup kaale almıyorlar biz de mail yağmuruyla bu işi yaparız.
www.pastelfilm.com.tr info@pastelfilm.com.tr akadaşlar fax ve telefon numaralarını ısteyene özelden vericem diziyi çekemeyen birileri kötü şeyler yazabilir:img-yes:
çoksağol.
ben bu adrese geçen hafta iki tane mail attım cevap gelmedi...
herkes atarsa kayıtsız kalmazlar...
inş. sesimizi duyarlar artık:)
herkese iyi yorumlar...bye
umarım başarılı oluruz :img-yes:teşekkürlerinizi anneme ileticem şu anda çekim devam ediyormuş anneme jenerik müziğinin değişip değişmeyeceğini öğrenemesini istedim vakit bulursa soracak yalnız annem bir ricada bulundu çok sert sözler kulanmamamızı istedi:img-yes:
Kadimin şöförü birgün Ezoyu eve bırakırken muhabbet etmişlerdi evlilik üzerine.Ezo o zaman bir daha evlilik düşünmediğini söylemişti ki işinin ilk zamanlarıydı yani daha kurulu bir düzeni bile yoktu.
Eğer kötü olaydan sonra düşünecekse bu iyice saçma olur.Çünkü biz bu filmi değişik isimlerle önceleri çok gördük.Ya son anda vazgeçilir ya boşanma olur.O yüzden ne gerek var başka yaratıcı fikirler bekliyoruz.
Söğütçüm valla sen bu konuda dahiyane fikirler üretebilirsin.Bak nasılsa mail adresi de elimize geçmiş.Madem kendi istekleriyle bizleri okuyup kaale almıyorlar biz de mail yağmuruyla bu işi yaparız.
evet ezo bir zamanlar kendi eteğini kendisi kesme kararlılığındaydı.
ama o zamanlar istanbulun kendisi için ne demek olduğu hakkında
çok fazla bir fikri yoktu..gerçeklerle yüzleştikçe düşüncesi allak bullak olabilir.
kararlılığı sarsılabilir.
özette yazılanı dikkate alarak ezo eğer bu teklifi düşünecek kadar önemsemişse,
belli mi olur; ezonun, belki ballı ağaya acıyacağı tutar .
şu yanlız günlerinde yanında mı olsam acaba der..malum ballı odunun teki..
laftan adaptan anlamıyor.aklına esince gece yarısı karşı kaldırıma
bağdaş kurup ağlıyor.
adamın derdi büyük; ağlayacak bir adet diz ..
tabiki bu evlilik teklifini düşünmek tabiri hamarat özetçinin fesatlığındandır.yoksa yapmaz ezo öyle şeyler..
daha okuyup adam olacak, pınarı ekarte edecek, kadime meydan okuyacak..
dahiyane fikirler üretemeyeceğim malum da
aklıma çoook meşhur bi nasrettin hoca sözü geldi;
ölme eşeğim ölme, yaz gelsinde yonca ye..:img-hyste:img-hyste
ezonun önünde ideallerini gerçekleştirmesi için uzun bir süreç var..
ben asıl o süreci merak ediyorum..:img-yes:
Jenerik müziğinin değişmesi taraftarı olanlardan birisi de benim. Üstelik bu müzikle geçen haftaki jenerik görüntüleri hiç olmamıştı. Yeni bir şarkı yapamıyorlarsa halihazırda bir ezo gelin şarkısı daha var ve dizimize ne kadar da güzel uyuyor sözleri. Her dinleyişimde Kadim ile ezonun karşılıklı görüntüleri geçiyor gözümün önünden. Şarkı Ayna 'ya ait. Sözleri de şu şekilde:
Ezogelin ilkbaharda fırata inse
O kırmızı yanaklara zülüfler düşse
Son günlerde hallerinde bir durgunluk var
Sanki birikmiş bir yağmur var gözlerinde
Sıcak toprak, yeşil yaprak, serin çardak ezo
Güzel gözlüm, temiz özlüm, ömür sözlüm ezo
Ölüm varsa senden olsun al bu ömrü ezo
Seven kalbi bilir allah sebat eyle ezo
Canım sevgilim, güzel nergisim
Ezogelin güzel yarim, her şeyimsin benim
Değişmesi gereken tek yer Fırat kelimesi:) Kalan kısımları o kadar uygun ki bence. Şarkıyı dinlemeyen arkadaşlara bir an önce dinlemelerini tavsiye ediyorum. Dİnledikten sonra bana hak verenlerin fazla olacağına eminim.
Jenerik müziğinin değişmesi taraftarı olanlardan birisi de benim. Üstelik bu müzikle geçen haftaki jenerik görüntüleri hiç olmamıştı. Yeni bir şarkı yapamıyorlarsa halihazırda bir ezo gelin şarkısı daha var ve dizimize ne kadar da güzel uyuyor sözleri. Her dinleyişimde Kadim ile ezonun karşılıklı görüntüleri geçiyor gözümün önünden. Şarkı Ayna 'ya ait. Sözleri de şu şekilde:
Ezogelin ilkbaharda fırata inse
O kırmızı yanaklara zülüfler düşse
Son günlerde hallerinde bir durgunluk var
Sanki birikmiş bir yağmur var gözlerinde
Sıcak toprak, yeşil yaprak, serin çardak ezo
Güzel gözlüm, temiz özlüm, ömür sözlüm ezo
Ölüm varsa senden olsun al bu ömrü ezo
Seven kalbi bilir allah sebat eyle ezo
Canım sevgilim, güzel nergisim
Ezogelin güzel yarim, her şeyimsin benim
Değişmesi gereken tek yer Fırat kelimesi:) Kalan kısımları o kadar uygun ki bence. Şarkıyı dinlemeyen arkadaşlara bir an önce dinlemelerini tavsiye ediyorum. Dİnledikten sonra bana hak verenlerin fazla olacağına eminim.
sevgili sea__star bu benimde aklima geldi acikcasi.....bende bu sarkiyi defalarca dinledim ve cok güzel...aynanin bu yorumu diger ezo türküsüne nazaran cok daha uygun ve modern duruyor...
bizi dinlerler mi bilinmez ama en azindan yapilan degisiklere sapka cikartmak gerekir...
ilk sezondan beri izleyen birisi olarak bu diziyi bazen icim aciyarak ,bazen nefret ederek ,bazende göz yaslari icersinde izledim...ama simdi bu kez hersey o kadar güzel ve farkli olmus ki ....senaristler bizlere bu yeni sezonda daha henüz 3.bölümünde iken bizleri mest edip bikmadan defalarca kez izlettirmeye neden olacak harika bir dizi cikardilar ..
ilk sezondayken de ask vardi ama hic bu kadar ilgi görmedi bu dizi...bu kadar yorum yapilmadi...kimseyi bu kadar cezbetmedi.
demek ki aski ask yapan unsurlarin yaninda göz zevkine uygun yani yakisikli erkek ,güzel kadin ,birbirine uyan bir cift oldumu daha bakilir bir hale getiriyormus...bunlarda daha 3.bölümden herseyi belli ediyor zaten...
özete gelince herkes az cok yorum yapmis... mantikli olasi ihtimaller üzerinde durulmus..bunlarin üzerine söyleneck baska da bir sey yok diye düsünüyorum...
yorumlarinizi okurken aklima bugüne kadar ezoyu sevenler aklima geldi...5 kisi sevmis ezoyu....
ömer (ilk aski ve kocasi..)
meryemin abisi bilal aga (ezoyu seviyor onu kuma almayi cok istiyordu)
doktor emre(hala ezoya zaafi var)
bozan(ezoyu kacirmisti bu yüzden)
balli aga
simdi gercek aski bulacagi kadim var sirada...
kadim bunlari duysa ne tepki verirdi acaba??
kesin elinin altinda duran(elcin annenin sözünü hatirlamak lazim gelir burada) gercek bir pirlantaya sahip oldugunu düsünürdü herhalde...ve elinden kacirmamasi gerektiginide tabii....:img-yes::img-yes:
mavi deniz 28-09-07, 20:29 hmm kim söylüyo nasıl bi parça hareketlimi ya ben aslında hani romantik komedi olurya öyle bir framan müzigi istiyorum yani içinde ezo geçmesede olur ya ne bilim kıraç falan yapsa süper bişey çıkar hani eger yerinde örnek olucaksa gözyaşı çşetesinin fragman müzigi gibi öyle bşey olsa süper ıolur bence :)
akadaşlar lutfen bu uyarımı dikate alın pastelfilme gonder diğimiz faxlar kanal müdürüne ulaşıyormuş lutfen kırıcı ve ya sert sözler kullanmayalım bizden istedikleri bu müzik ile ilgili isteklerimizi söledim kesin bişey solemediler ama çok istek gelirse değişebilir :img-yes:
sevgili ajanımıza gönül dolusu selam ve sevgiler,
tuutğu altın olsun..
tabi yaa delinin biri ortalığı kasıp kavurdu gitti..
adamlar işlerini yapmaya çalışıyorlar işte ..
bana kızabilirsiniz ama müziği can kulağıyla dinledinizmi bence ezoya yakışıyor ama şehirli müziği olsun diyorsanız ayrı konu halk müziğini sevmek ve sahip çıkmak lazım benim düşüncem bunlar yazayım istedim
ben biraz fragmandan şikayetçiyim daha iyi olabilir
söğütün dediği adamlar işini yapıyor
haftasonu foruma sessizlik çöküyor:(
fragmancığımız hala ortada yok sanırım akşam verilir (inş.verilir)
dizinin müziğin değişmesi şart oldu
çünkü artık hikaye istanbula taşındı ve yeni bir boyut kazandı
böyle olunca sözlerde bu yeni haline uymuyor...
geçen bölümde kadim ezo'ya çarptığında hoş bir müzik vardı sonra bölümsonu yazdı ve sonra jenerik müziği verildi komik durdu (bence)
umarım sesimizi duyarlar (buna pek inancım kalmadı ya neyse)
yeni fragman çiktımı
özettende bir şey anlaşılmıyor
arkadaşlar nerdesiniz? neden kimse yorum yapmıyor.:img-cray:
yeni fragman çiktımı
özettende bir şey anlaşılmıyor
sanırım fragman çıkmadı çıksaydı elbet bir ezo sever görür ve gelip biizmle paylaşırdı...
genelde cumartesi akşamları veriyorlar.
inş. bu akşam verirler...
rozi haftasonu forum sessiz oluyor:)
ben ezonun üstündeki kiyafetleri hakkinda konusmak istiyorum...
elcin anne duruma el koyup o köy elbiselerinin icinden cikarsa keske ezoyu...alip bir dükkana sana yeni elbiseler alalim burasi istanbul öyle köylü elbiselriyle dolasma artik dese...degisime cok mu hizli girmis olurum acaba...
yani ezo evin icinde son derece sadeligiyle ne kadar da güzel...
evde üstünde tisört ve pantolonla duruyor, sacini acik birakiyor ama ise giderken de entarisini cekistirip basina yemenisini bagliyor..
demem o ki tam olmasada en azindan köy modundan yavas yavas cikmasinin sinyallerini verseler bari...
tamam ezo zamanla degisecek öyle hemen birden degisime ugratmak istemiyorlar ama yinede bana garip geliyor acikcasi...
bir diger konuda ezonun otele giris cikislari ... yanlisliklarla dolu...
bazen personal girisinden bazende ana giristen giris yapiyor otele ..yada cikiyor otelden...sirf kadimle karsilastirmak icin bu yapiliyor ama bence bunu fazla belli etmeseler daha iyi olur düsüncesindeyim...
gecen bölüm mahalleliden kimseyi görmedik..bu sefer görmeyi umut ediyorum onlari....
....
masum kiz haklısın otele giriş çıkış kadimin nerde olduğuna bağlı.
mesela on bölümde kadimle fotocu arkadaşı nerdeyse ezo otele ordan girdi
çarpacak adam kokusunumu alıyor ne?
ben bu kapıdan gireyim kurban orda duruyor...
yani bana da tuhaf geldi...
valla şu saat oldu daha fragmana raslamadım..sabahtan beri showdaki bütün dizileri izledim gün bitti habere girdi hala yok..:blink:
istanbul_aşığı 29-09-07, 17:48 valla şu saat oldu daha fragmana raslamadım..sabahtan beri showdaki bütün dizileri izledim gün bitti habere girdi hala yok..:blink:
aynen ya bütüb gün show tvyi izledim ama bir türlü fragmanı vermediler pazartesi verildi çarşamba defalarca verildi ama salı günü yok. üstelik salı günü olan diğer dizi de tekrar verildiği halde arkadaşlar sıkı durun show tv bize müthiş bir fragman sürprizi yapacak herhalde bu kadar sakladığına göre yoksa biz devlet sırrını mı bekliyoruz:icon_whis:img-pilot
fragmana ben şu biri bizi gözetliyor mu ne onun bitiminde rastlıyorum hep gece yarısı başlıyolar vermeye yinede umudum yok benim fragmanlardan hiç seyirciyi önemsemiyolar bu dizinin yapımcıları
masum kız haklısın ezonun kıyafetleri bencede ne bilim süslü püslü şeyler beklemiyoruz olmasın zaten ezoya kendi gibi sade şeyelr yakışıyo ne bilim bir kot bi gömleklede çok sade görünebilr başını örtmesinede gerek yok daha önce demiştim başını tesseddür için değil alışkanlıktn dolayı kapatıyo ezo ,gerek yok aslında ...bir genç gibi giyinse artık iyi olacak yaşına yakışır ben mesela oteldeki önlüklü haline bayılıyorum çok yakışıyo(nurgül) küçücük görünüyo içinde çok sevimli oluyo çiçekli entarileri kime giydirseniz çok daha olgun görünür orası ayrı bşde kafasını örtüyo ...bence yavaştan ziyade barz daha hızlı olabilri o süreç sonuçta kendini geliştirmek için vakti vr eğitim anlamında diksiyon bakımından daha çok vakti var ama kıuyafet konusu birden olacağına ilerki zamanlarda , şimdi olsun bi kaç bölüm içerisinde
bütün gün showtv seyrettim ama bende fragmana rastlamadim
yarın çikacak herhalde
selam millet .ben aranıza yeni geldim uzun zamandır yanlızca yazdıklarınızı okumakla yetiniyordum.Ama bende bişeyler yazıyım dedim.Daha önce Binbir Geceyi izliyodum ama çoğu kişi gibi daha ilk bölümünün ilk sahnesinden bunalıp bıraktım.Ve Ezo Gelini sezonun başından beri bütün sahneleri dört gözle izliyorum.Tabi eski dizime hala bir bağım var ama onu tüpten izlemeyi tercih ediyorum.:icon_sorr
Her neyse konumuza dönemlim:img-yes:Resmen Serhata aşık oldum.İnanılmaz bir karizma kendisi .Nurgül le acaip yakışmışlar.Kadim ve Ezonun birbirine olan bakışları fiziksel uyumları sözleri resmen aşk kokuyo.Özellikle ben Kadimin aşkının daha da tutkulu olduğunu düşünüyorum.:img-blush Birbirlerine olan laf sokmaları ,çekişmeleri harika gerçekten!Çevremde herkes onlardan bahsediyo..:img-yes:Umarım beni de aranıza kabul edersiniz:img-blush
hoşgeldin arzum hepimize ekrana kitleyen nurgülle serhatın ekrandaki en ideal çift oluşu değil mi zaten..ikisde yetenek harikası, biri olağanüstü güzel diğer çok yakışıklı ve o kadaryakışıyolar ki uyumları inanılmaz dizide bazen amntık hataları olsada görsek de gıkımızın çıkmamasının sebebi belkide bu yüzden onlaırn birlikte sahnelerini arttırsalar iyi olacak
kadim ezodan etkilendiğini daha çok belli ediyo kaçırmıyo bakışlarını hemen ele veriyo bazen alaycı bazen hayranlıkla ama ezo o akadr gururlıu ve güçlü ki ve hayatta tek başına bir genç kaıdn ayakta durması laızm ,kadim onun patronu ve ona aşık olmaktan kaçıyo her ne kadar o da etkilensede o işci ve köylü olduğunu unutmadan kendini kısıtlayarak davranıyo kadime karşı zaten hep söylüyo bunu kadime son bölümde de söyledi kadim hayatla dalgasını geçebiliyo ama ezo çalışmak zorunda yaşamak için
fragmana ben şu biri bizi gözetliyor mu ne onun bitiminde rastlıyorum hep gece yarısı başlıyolar vermeye yinede umudum yok benim fragmanlardan hiç seyirciyi önemsemiyolar bu dizinin yapımcıları
masum kız haklısın ezonun kıyafetleri bencede ne bilim süslü püslü şeyler beklemiyoruz olmasın zaten ezoya kendi gibi sade şeyelr yakışıyo ne bilim bir kot bi gömleklede çok sade görünebilr başını örtmesinede gerek yok daha önce demiştim başını tesseddür için değil alışkanlıktn dolayı kapatıyo ezo ,gerek yok aslında ...bir genç gibi giyinse artık iyi olacak yaşına yakışır ben mesela oteldeki önlüklü haline bayılıyorum çok yakışıyo(nurgül) küçücük görünüyo içinde çok sevimli oluyo çiçekli entarileri kime giydirseniz çok daha olgun görünür orası ayrı bşde kafasını örtüyo ...bence yavaştan ziyade barz daha hızlı olabilri o süreç sonuçta kendini geliştirmek için vakti vr eğitim anlamında diksiyon bakımından daha çok vakti var ama kıuyafet konusu birden olacağına ilerki zamanlarda , şimdi olsun bi kaç bölüm içerisinde
aklima takilan baska birseyde selimin ezoya egitecek olmasi...öyle ki selimle ezolar ayni memleket |