Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[ 11]
ezo gencecik haliyle laf yiyosa elçin annenin gitmesine de bi kulp bulmaları lazım ...olmazsa...sonra konuşuruz bunu:icon_whis
bence de dizinin sonuna doğru olacak o yangın sahnesi ve büyük ihtimal ezo ve elçin abla artık o mahallede oturmayacak zaten diğer komşular dizide çok öenmli yer tuutmuyo ama belli olamz tabi eğer böyle olursa kadim onlara bi yer ayarlar tabi ezonun gardrobunu yenilemesi lazım umarım basma fistanlarından kurtulur kafasındakinden de:icon_whis
bu bölüm çok daha sevimli bir bölüm olacak bence ezo ve kadim sahneleri fragmanlardaki oranıyla diziye yansırsa tabi
ya o mahalleden ayrılmasınlar zaten ölede olmaz mahalleli okadar iiki hep birlik olurlar ewi yeniden onarırlar kadimde yardım eder :D bence komşular önemli onların ilişkileri falan çok güzel zaten elçin anne gibi bi kadın napar eder ewini onarır içine oturur hayatına dewam eder :D
evet galiba değil akdim onn yanında sıkılıyordu çünkü şimdi öyle gülüp eğleniyo filan bence de o değil gibi..adam hoş olunca etrafında kadın çok tabi hangi biriyle uğraşsın ezo yazık garibim..:icon_whis
Kesinlikle değil İnci'cim...
Hatta bu hanıefendi biraz yaşlı gibide geldi bana...
Bir de farkettiniz mi bilmem Kadim Ezo'yu kurtarmak için eve girmeden hemen önce sedye ile biri götürülüyor acaba bu kişi kim???
ya o mahalleden ayrılmasınlar zaten ölede olmaz mahalleli okadar iiki hep birlik olurlar ewi yeniden onarırlar kadimde yardım eder :D bence komşular önemli onların ilişkileri falan çok güzel zaten elçin anne gibi bi kadın napar eder ewini onarır içine oturur hayatına dewam eder :D
ama o ev ahşap dimi o kaadr çabuk onarılamaz zaten bir ucu yandı kı tümü kül olmuştur zor bence yapılması ya komşulaırn evinde kalacaklar (ondan önce tabi hastane de geçer bi kaç günleri) ya da başka yere taşınacaklar aynı mahallede de olabilir bu belki de şans ya tamir de edilebilir hemencicik:img-pilot
Bir de farkettiniz mi bilmem Kadim Ezo'yu kurtarmak için eve girmeden hemen önce sedye ile biri götürülüyor acaba bu kişi kim???
valla canım yangın elçinin evinde çıktığına göre ezoyla ikisi etkilenir en çok bence o elçin ezoyu da kadim çıkarıyo işte..
bence o kaıdn pınar kesin değil ve deidğin gibi daha olgun biri kadime göre bana mı öyle geldi bilmiyorum belkide kokoşumsu saçlarındandır kadının yine de ezonunun kıllandığı kesin bu durumdan
sedyedeki elçin abladan başka kim olabilir:icon_whis onlaırn evi yandığına göre
eft ahşap ama benim temennim ayrılmasınlar :( bide şimdi ew yanıoya tabi herşeyleride yanar ezo bi kere maaşı çaldırdı bikerede awans aldı ee artık bence kadimin sunduğu ücretli işi kabul edicek eli mahkum :D
bu sefer ezo utana sıkıla poz werir kadimde buna kızr :D ezoda tam doğal bi şekilde karşılık werirken kadim çeker :D işte bu der ehueheuhe :D tabi sadece kaş göz resmiyse hihihih:D :D
GULBEYAZ76 01-10-07, 13:20 Kadimin konuştuğu kişi Elçinin kızı olabilir belki olayı duymuş ve gelmiştir olamaz mı?Ben hep onun Kadimle abi kardeş ilişkisi olduğunu düşünüyorum.
Nedimden hayır yok bari Arzu kardeşle arası iyi olsun.
eft ahşap ama benim temennim ayrılmasınlar :( bide şimdi ew yanıoya tabi herşeyleride yanar ezo bi kere maaşı çaldırdı bikerede awans aldı ee artık bence kadimin sunduğu ücretli işi kabul edicek eli mahkum :D
bu sefer ezo utana sıkıla poz werir kadimde buna kızr :D ezoda tam doğal bi şekilde karşılık werirken kadim çeker :D işte bu der ehueheuhe :D tabi sadece kaş göz resmiyse hihihih:D :D
bingo... bencede böyle gelişecek ezo kabul edecek teklifi cepte para yok tabi didişe didişe geçer o çekim o sıradada nuhteşem doğallıkta pozlarçıkar kadim aslında bilerek ezoyu kızdırır falan vahşileşsin diye:img-pilot
Ben geldiiiiiiiim çok şükür kavuşturana :happy0064
H.sonu bilgi işlem çalışmış ama tabi biz çöktük bütün ayarlar değişmiş saçı başı yoldum yok giremiyorum siteye :sad53: öldüm girene kadar
Sayfalar coşmuş tabi , alelacele fragman yoklaması yaptım daha fragmanı ve yorumları damıtamadım ama resimlere baktım süper :) Ay yarın olmaz şimdi:icon_whis
Sevgili bimkolik sayesinde fragmanı tekrar tekrar izliyorum ...Güzel bir bölüm olacağı aşikar...Gözüme takılan minik bir detaydan bahsedeyim hemen.. Ezo elinde tepsi varken tam kapıda yemek kaplarından birinin kapağını ters çevirip ayna niyetine kendinemi bakıyor yoksa banamı öyle geliyor :icon_whis :icon_whis
ele masaj yapma:icon_whis sahnesi bence dizinin en güzel sahnesi olacak.
fragman linki için çok sağol sycamore :img-wink:
GULBEYAZ76 01-10-07, 13:27 Ezo elinde tepsi varken tam kapıda yemek kaplarından birinin kapağını ters çevirip ayna niyetine kendime bakıyor yoksa banamı öyle geliyor :icon_whis :icon_whis
Kişi kendinden bilir işi derler fettan yoksa sen tepsileri ayna gibi mi kullanıyorsun?Orda bana Ezo birine kızmış gibi geldi ben de çok asabiyim böyle yorumladım.
ewet yaa link için bende teşekkürlerimi bildiririm :D
ewet tabağı ayna niyetine kullanıo dudaklarını iiice kırmızı yapmaya çalışıo ısısrarak eee işini bilio :D :D ama tabi hazin son soraasında :D :D
bence o kaıdn pınar kesin değil ve deidğin gibi daha olgun biri kadime göre bana mı öyle geldi bilmiyorum belkide kokoşumsu saçlarındandır kadının yine de ezonunun kıllandığı kesin bu durumdan
sedyedeki elçin abladan başka kim olabilir:icon_whis onlaırn evi yandığına göre
valla canım yangın elçinin evinde çıktığına göre ezoyla ikisi etkilenir en çok bence o elçin ezoyu da kadim çıkarıyo işte..
Ama o sedyedeki kişi Elçin anne olsa KAdim hiç olmasa bi bakar Elçin anne der hiç görmüyo bile direk içeri dalıyor aşk bu kadar mı kör etmiş bizim süpermenin gözlerini...:icon_whis:icon_whis
Ama o sedyedeki kişi Elçin anne olsa KAdim hiç olmasa bi bakar Elçin anne der hiç görmüyo bile direk içeri dalıyor aşk bu kadar mı kör etmiş bizim süpermenin gözlerini...:icon_whis:icon_whis
ya bendde şimdi onu dicektim o zaman eliçin anne nası çıktıda o ewden sedyeye kondu ayrıca kadim ezo die bağırdığında daha yeni gelio gibi neden ilk ezo die bağırsın elçin annede olsa bende o sedyededekide ezo ama karışık werdikleri için öle oldu bence o sırada elçin anne kutsal ustayla yemekte :D :D
Kişi kendinden bilir işi derler fettan yoksa sen tepsileri ayna gibi mi kullanıyorsun?Orda bana Ezo birine kızmış gibi geldi ben de çok asabiyim böyle yorumladım.
yok ya kendine çeki düzen veriyodu dudaklarını ısıırıyodu allaşsın diye galiba başka ne olabilir ki tam içeri girecekken kapağını açtığına göre yemeğin:icon_whis
sycamore arkadaşa çok teşekkürler beni bi sürü show tv de saçma programları seyretmekten alıkoyduğu için.
El tutma işi bir masaj olayı gibi geldi bana. Ama kadimin bakışları süper bu bölüm. Tabii umarım bütün bu fragmanda gösterilenler dizinin kendisinde de gösterilirse tadi çıkacak.
En kahraman Kadim kıvamında Romantikmen olarak süper kahramanımız esas kızı kurtarıyor... süper..
ya bendde şimdi onu dicektim o zaman eliçin anne nası çıktıda o ewden sedyeye kondu ayrıca kadim ezo die bağırdığında daha yeni gelio gibi neden ilk ezo die bağırsın elçin annede olsa bende o sedyededekide ezo ama karışık werdikleri için öle oldu bence o sırada elçin anne kutsal ustayla yemekte :D :D
Şimdi tekrar tekrar izledimde o sahne tamamen farklı Kadim'in içeri girmek için koştuğu sahnede epey bir kalabalık var diğer sahnede ise kalabalık dağalmış bir nebze ve yangın söndürülmüş gibi evet o sedyede ki Ezo'da olabilir...
Ama sanki Elçin anneye de benziyor...:icon_whis:icon_whis
denizkizi55 01-10-07, 13:38 Acikcasi önceleri izlemiyordum Ezo Gelin'i. Yeni transfer ve transferler yaramis dizi'ye..
Bu saye'de Serhat Tutumluer'i begenir oldum acikcasi:)
Simdi ev yaniyor anladigim kadariyla, onlara kalacak yer'i Kadim ayarlayacaktir.. Ayarlamasina bile gerek kalmaz alir otel'e götürür diye tahmin ediyorum.
GULBEYAZ76 01-10-07, 13:38 yok ya kendine çeki düzen veriyodu dudaklarını ısıırıyodu allaşsın diye galiba başka ne olabilir ki tam içeri girecekken kapağını açtığına göre yemeğin:icon_whis
Ben fragmanı izlemedim sadece resimler göre yorumladım.Dudaklarını mı ısırıyordu bu Ezoda büyük şehre geldi azdı herhal.
Elçin anne belki yangın çıktığı vakit KUTSAL usta ile yemekteydi...
Birde Eylül ve Kutsal usta neden o kadar şaşırıyorlar Elçin anneyi görünce...Kadın her zamanki gibi şık giyinmiş ...Ezô'ya öyle baktıklarında normal karşılıyoruzda Elçin anneye öyle bakmaları Abartılı olmuş gibi :img-wink:
harika bir fragman yorumu daha..ellerine sağlık...şunu söyleyeyim 2004'ten beri üyeyim siteye...sizler kadar fragmanı anlatırken mükemmelleştiren kimseler yok:good:hepsi iyi güzel de Kadim'in eli Ezo'nun avucunda ne arıyor:)bizim için süper görüntü ama nedenini de merak ettim....her ne ise Kadim'in eline sürekli onu yapalım da eli Ezo'nun avucundan çıkmasın
Sevgili Sude9 canım çok sağol.. nedir ki bizim yaptığımız.. asıl bize o duyguları hissettirip, mükemmel oyunculuklarını izlettiren sanatçıların başarısı o..
Bizede hissedileni yazmak kalıyor..
teşekkürler..
asiacigim harikasin bacim :img-wink: aciklamalar super olmus:good:
Sevgili Sinopecim canım sağolasın.. senin yorumlarında aynı şekilde.. beğeniyle okuyorum..
Ben teşekkür ederim ablacığım...
Fragman sahneleri gerçekten müthiş hazırlayanın ellerine sağlık...
Pelinim.. ablacım, senin klip o övgüleri hak ediyor..
Tekrar teşekkürler bizlerle paylaştığın için..
Evet ne hikmetse bu haftaki fragman iyiydi.. hemen sermeselerde bari.. devamı gelse..:img-wink:
Bu arada Ezo kıskanmakta çok haklı Kadim'in yanında ki hanımefendi
olgun değil aksine epey bir gençmiş. :icon_sorr
Ezo o sahnede kendini güzelleştirme çabasında kızgınlık değil bu:img-yes::img-yes:
Fragmanın ilk sahnesine hayran kalmakla beraber o dereceye nasıl geldiklerini çözebilmiş değilim. Elçin annenin evinde gün ortasında Ezo Kadim Beyin eline masaj yapıyor ve Elçin annede ortalarda görünmüyor:icon_whis:icon_whis
ya mesela görmüştür elçin anneyi kadını zaten kurtarmışlar ama ezo ezo diye bağırıyo millet o da dalmıştır eve hemen kurtarmak için..bence böyle bişey çıkıcak...
Pelinim.. ablacım, senin klip o övgüleri hak ediyor..
Tekrar teşekkürler bizlerle paylaştığın için..
Evet ne hikmetse bu haftaki fragman iyiydi.. hemen sermeselerde bari.. devamı gelse..:img-wink:
Tekrar teşekkürler ablacım beni mahçup ediyosun ama:img-blush:img-blush
Evet bu hafta fragman çok güzeldi. Birde jenerik müziğimiz değişirse tadından yenmez. Her hafta bunu bekliyoruz sayın yetkililer:img-cool2
Bu arada Ezo kıskanmakta çok haklı Kadim'in yanında ki hanımefendi
olgun değil aksine epey bir gençmiş. :icon_sorr
Ezo o sahnede kendini güzelleştirme çabasında kızgınlık değil bu:img-yes::img-yes:
Fragmanın ilk sahnesine hayran kalmakla beraber o dereceye nasıl geldiklerini çözebilmiş değilim. Elçin annenin evinde gün ortasında Ezo Kadim Beyin eline masaj yapıyor ve Elçin annede ortalarda görünmüyor:icon_whis:icon_whis
yok ya genç değil kadın biraz olgun duruyo en azından
ezodan büyük duruyo ama kadim için büyük olmayabilir belki tam belli olmuyo neyse sonuçta orada bir kıskançlık oalcak gibi:img-yes:
kadim bence o fragmandaki ilk sahnede elini inciltmiştir ezoda hemen müdahale etmiştir bakınız 31. bölümün son sahnesi sevincini saklayamamıştı atlamıştı kadimin boynuna:img-pilot tabi sonrasındaki halleri çok iyi niyetli olmuyo daha çok aşk kokuyo:icon_whis
herkese selam fragmanı görünce herkes yeniden yorumlar şapmaya başladılar salının heyacanı dorukta siteye girilmiyordu ben ençok ona kızdım
herkesin istediği gibi olmuş fragman
söğüt gözün aydın kadim saçları kestirmiş gibi sana bırakmamış çim makasıyla ne olur olmaz diye
kadimin konuştuğu kız sadece dosttur diyeceğim ama kadimin pek öyle dostuda yok
yüreğinin ateşi başına vurmuş nebiçim dalıyo alevlerin içine ezoyu kurtarmak için yoksa başka kızdırıp kendine laf sokuşturacak birini nasıl bulsun
ya mesela görmüştür elçin anneyi kadını zaten kurtarmışlar ama ezo ezo diye bağırıyo millet o da dalmıştır eve hemen kurtarmak için..bence böyle bişey çıkıcak...
Olabilir İnci zaten dediğim gibi o sahnede kalabalık dağılmış gibi Kadim görünmüyor ve yangında söndürülmüş gibi duruyor.Ezo'da olabilmekle beraber ben o sedyedekini biraz Elçin annneye benzettim ama hadi hayırlısı...
Safinazcım şimdi yine izledim de yüzüne odaklanınca genç görünüyor:icon_whis
Ben fragmanı izlemedim sadece resimler göre yorumladım.Dudaklarını mı ısırıyordu bu Ezoda büyük şehre geldi azdı herhal.
anadoluda öyleymiş onlarda makyaj malzemesi olmazmış yanaklaırnı toıkatlarlarmış dudaklaırnı ısırırlarmış allaşsın diye...çok şeker ama:img-hyste:img-hyste:img-hyste
söğütcüm saç! saç!... dedin..
Sonunda seni duymuşlar.. saçlar kısaydı Kadim'in..
sen aklıma geldin haberin olsun..:img-wink:[/QUOTE]
sevgili asia, sondan başlayayım cevabıma
allah razı olsun kesenden de kestirenden de:happy0064
çok yakışmış, gerçi biz sevgili serhatımızın her halini beğeniyoruz ama biraz daha güzellik göz çıkartmaz.
ben siteye girmek için ancak fırsat buldum,
sevgili Bimkolik
sağolsun sayesinde fragmanı izledim, resimler çekmiş, güzel güzel, tek tek baktım teşekkür ederim.
eveett fragmancı başınada teşekkür ederim ve ayrıca çok çok saygı, hürmet ve bilimum selamlarımı iletiyorum..güzel bir fragman hazırlamışlar bu defa, form coşmuş..içim açıldı..:img-icecr
kutsal usta ile elçin anne ne kadar mutlu görünüyorlar, ne güzel eylülde yanlarında o da halinden çok hoşnut görünüyor.
aaaaaaaaaaaa ayol ezo kadimin eline masaj yapıyor;
hiiiiiiiiiiiii........ölürüm ben ölürüüüüüüümmmmmmm....:happy0064
allahım o nasıl bakış kadimde yarabbi..bu çocuk mümkün değil iflah olmaz..
aşık ayol, buz gibi, ay gibi gün gibi aşık..
ezo alem kız yaaa tencere kapağını ayna olarak kullandığına göre demekki nedir arkadaşlar ezo da kadime aşıııkkk...bu sefer yakaladık dimi:img-hyste tescillendi ....ooyohhh çok güldüm :img-hyste
gözün kör olsun kadim diyecem ama ana ciğeri diyemiyorum işte malum bu bölüm saçını kestiler, gelecek bölüm kör falan yaparlar mazallah..
ayol hani bu keresteden bozma baltadan biraz yumuşakca olan kadim asosyaldi..
yav bu adamı çözdüm ben arkilerim,
kadim efendinin asosyalliği erkeklere ...hatunlarla arasından maşallah su sızmıyor..erkek milleti değil mi...:icon_evil:icon_evil
hadi neyse ezo için öyle canla başla yangına dalması ezoyu kucaklaması affettirdi..valla onu bunu bilmem, ezoyu kendi villasına götürüp kendi odasını, yatağını ezoya vermezse elimden çekeceği var..
hatta paylaşabilirler nolmuş müslüman malı ortaktır şu mübarek günlerde:img-hyste:love04:
bide ezonun kadimin elini owması anlık bişey galiba çünkü kadim öle bakarken ezo hemen gene geri çekilio :D kadim demiştir elimi incittim ezoda hemen atlamıştırr aa ne olduki dur owunca geçer :d iilik timsali yaa eheuheuheuhee :D
Olabilir İnci zaten dediğim gibi o sahnede kalabalık dağılmış gibi Kadim görünmüyor ve yangında söndürülmüş gibi duruyor.Ezo'da olabilmekle beraber ben o sedyedekini biraz Elçin annneye benzettim ama hadi hayırlısı...
Safinazcım şimdi yine izledim de yüzüne odaklanınca genç görünüyor:icon_whis
o kadar hızlıki odaklanamıyorum heralde boyalı sarı saç bende daha olgun kadın imajı yarattı yoksa yaşlı değil tabiki ezo sade olduğu için ya da ama rakip olabilecek yaşta diyelim:img-wink:
yok ya kendine çeki düzen veriyodu dudaklarını ısıırıyodu allaşsın diye galiba başka ne olabilir ki tam içeri girecekken kapağını açtığına göre yemeğin:icon_whis
:img-wink: Safinazcım bende fark ettim..
Orada vurgulanmak istenilen sanırım, doğal yolla güzelleşme taktikleri vardır ya hani... ( hep böyle izleyiciye sunulur da..:icon_whis ben ne köylü güzelleri biliyorum.. maşallah Chanel baş bayii gibi! dizilerde ne hikmetse.. bizim Anadolu kızlarımız.. böyle süslenir gibi verirler işte.. :) )
Mesela klasiklerde sıkça rastlanılır.. saçlar bolca fırçalanır ki.. parlasın!:)
Yanaklar çimdiklenir!.. allaşsın diye:)
Hatta ne alaka dersiniz belki ama, ''Selvi Boylum Al yazmalım'' da kızcağız tam yanaklarını çimdikleyip güzelleşmişti! annesi dışarıdaki kazanın dibinden eline koca bir kara çalıp, yüzünü islere bulamıştı..
Nedir;:img-pilot kız sen kendini dürtüp durma.. istediğin kadar çimdikle oranı buranı.. bak karayıda çaldık fiyakan filan yok artıkdemişti.. işte o hesap.. :)
Köy güzeli ya Ezo..
O da, bu doğal püf noktalarından faydalanmış.. :)
Dudaklarını daha bir kırmızı görünsün diye ısırıyordu herhalde..:)
E 517! önenimi pek bir hissettirir oldu ya...
Garip Ezo'm ya.. boya küpüne batıp çıkmış hemcinslerini görünce.. bizde bir el atalım şu güzellik işine demiştir.. ne yapsın..:img-blush
hadi neyse ezo için öyle canla başla yangına dalması ezoyu kucaklaması affettirdi..valla onu bunu bilmem, ezoyu kendi villasına götürüp kendi odasını, yatağını ezoya vermezse elimden çekeceği var..
hatta paylaşabilirler nolmuş müslüman malı ortaktır şu mübarek günlerde :img-hyste:love04:
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Söğüt nerden bulursun bu afilli lafları bilmem demek müslümanın malı ortaktır ay çok alemsin sen:img-hyste
Evet Safinaz kesinlikle aynı yaş ortalamasına giriyorlar:)
bu bölümden / fragman ve özetten bağımsız bir konuyu merak ediyorum.
acaba kadim, emrenin yerine olsaydı, ezoyu nasıl tanıştırırdı arkadaşlarına..
emrenin yerine derken kadim yine otel sahibi kadim, ezo da onun otelinde çalışan aşçı yamağı ezo..ama kadim, emre gibi hissiyatı -zaten varda-, ezo hakkında ciddi olarak birşeyler düşünüyor olsaydı, arkadaşlarına, üstadlarına öyle bir gecede ezoyu nasıl takdim ederdi ????????
bu bölümden / fragman ve özetten bağımsız bir konuyu merak ediyorum.
acaba kadim, emrenin yerine olsaydı, ezoyu nasıl tanıştırırdı arkadaşlarına..
emrenin yerine derken kadim yine otel sahibi kadim, ezo da onun otelinde çalışan aşçı yamağı ezo..ama kadim, emre gibi hissiyatı -zaten varda-, ezo hakkında ciddi olarak birşeyler düşünüyor olsaydı, arkadaşlarına, üstadlarına öyle bir gecede ezoyu nasıl takdim ederdi ????????
Öyle bir geceyi bilmem ama fotoğraf çekiminde Nedim sorduğunda "Kutsal Usta'nın elemanı" olarak tanıtmıştı. Tabi aşık olduğunun bilincinde olarak o tarz bir gece de nasıl tanıştırır onu bende merak ettim bak:icon_whis
yanan ev elçin annenin evimi acaba yoksa ezo yine birilerine yardım filan ederken olay olmasın
sevgili asia, sondan başlayayım cevabıma
allah razı olsun kesenden de kestirenden de:happy0064
çok yakışmış, gerçi biz sevgili serhatımızın her halini beğeniyoruz ama biraz daha güzellik göz çıkartmaz.
ben siteye girmek için ancak fırsat buldum,
[/QUOTE]
A ne demek efenim..:)
Siz o kadar saç! saç! dediniz ki..:img-wink:
En önce onları gördüm.. ve sen geldin işte aklıma:img-wink: adam engelli koşu yapan atletler gibi Allah Allah! nidalarıyla coşmuş.. ben aaaa saçlarını kestirmiş diyebildim..:)
aaaaaaaaaaaa ayol ezo kadimin eline masaj yapıyor;
hiiiiiiiiiiiii........ölürüm ben ölürüüüüüüümmmmmmm....:happy0064
allahım o nasıl bakış kadimde yarabbi..bu çocuk mümkün değil iflah olmaz..
aşık ayol, buz gibi, ay gibi gün gibi aşık..
:img-hyste vatana millete bide gül gibi forumumuza hayırlı olsun Söğütcüm.. :)
Köy güzeli ya Ezo..
O da, bu doğal püf noktalarından faydalanmış.. :)
Dudaklarını daha bir kırmızı görünsün diye ısırıyordu herhalde..:)
E 517! önenimi pek bir hissettirir oldu ya...
Garip Ezo'm ya.. boya küpüne batıp çıkmış hemcinslerini görünce.. bizde bir el atalım şu güzellik işine demiştir.. ne yapsın..:img-blush
Kesinlikle budur:good:...elde hazır malzeme varken boyaya gerek yok:) ısırdın mı kızarıveriyor:)
sedyede tasınan birini gördüm nihayet..şunu da öğrenmiş oldum olup biteni anlamak ve iyice görmek için 2-3 kere izlemek yetmiyor bana:)..ya da ezo ile Kadim'e odaklandığından etrafta olup biteni göremiyorum:)...kızlarda ezo abla diye bağırıyor...sedyede kim olduğunu çözemedim zaten anlaşılmıyor...
|