Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

tuceny
30-08-07, 18:04
aynen saati cok ama çok yanlış
bu hafta alırız ii reyting ama binbir gece başlarsa düşer .. umarım degişir saati

adalar
30-08-07, 18:25
aynen saati cok ama çok yanlış
bu hafta alırız ii reyting ama binbir gece başlarsa düşer .. umarım degişir saati

evt bu hafta ii alırız ama sonra düşeriz....
saat mutlaka değişmeli.

pekdeep
30-08-07, 21:07
ya bence binbirgecenin karşısına da alternatifler konabilmeli ya... belki onun reytingleri düşer... geçen sezon binbirgece izlemek istemeyen insanın alternatifi hep macera filmi flndı... insan ister istemez binbirgeceye bakıodu (ben de dahil olmak üzere) ama şimdi ezogelini izliycek bbgden sıkılanlar ve ezogelinin takipçileri... bence iyi oldu... ha belki birinci olamaz ama ilk 5ten de düşmiycektir ben buna inanıorum...

anil16
31-08-07, 07:41
Dizimize az kaldi kadroya cok yeni katilan var..bizi sanki cok degisik bir dizi bekliyo gibi insallah senaryo guclu olur su istanbul bolumlerinde ve baymaz.Bu sezon ne antepi nede baska koyu gormek istemiyorum. :P

.

mesburcum
31-08-07, 10:29
Haftaya yeni bölüm var. Bakalım neler olacak. Merakla bekliyorum. Zaten yeni kadro da süper görünüyor.

NurgülÖzcan
31-08-07, 13:07
fregman tek kelimeyle harika serhatın diziye katılması cok güzel olmuş ....

*Rüya*
31-08-07, 16:32
Teyzem fragmani görmüs..Nurgül fani oldugum için hemen telefonla bildirdi :D Ama mlsf pek anlatamadi fragmani yaa..
Neler oluyor fragmanda arkadaslar? Yeni oyuncular kimler?

adalar
31-08-07, 16:38
EZO GELİN

YAPIMCI FİRMA: PASTEL FİLM
YAPIMCI: YAŞAR İRVÜL
YÖNETMEN: YASEMİN TÜRKMENLİ
SENARİST – OYA YÜCE Ve YAZI GRUBU

Oyuncular :

NURGÜL YEŞİLÇAY - Ezo

SERHAT TUTUMLUER - Kadim

ÖZGÜR ÖZBERK – Nedim

AHMET MÜMTAZ TAYLAN – Ballı Ağa

YAĞMUR KAŞİFOĞLU- Fatma

BARIŞ HAYTA - Silahtar Emin

NİHAN OKUTUCU - Meryem

SUZAN AKSOY - Elçin

EGE AYDAN - Kutsal

TUĞÇE KOÇAK - Arzu

ÜMİT ÇIRAK - Seyyit

RIZA KOCAOĞLU - Selim

MİHRİBAN ER - Arziye

NALAN KURUÇİM - Havva

ÇAĞLAR ÇORUMLU – Zeki

tuceny
31-08-07, 18:27
Teyzem fragmani görmüs..Nurgül fani oldugum için hemen telefonla bildirdi :D Ama mlsf pek anlatamadi fragmani yaa..
Neler oluyor fragmanda arkadaslar? Yeni oyuncular kimler?

cok gzl seyler olucak cok
demin show haberdelerdi serhatla
kıyafetindne tut konusmasına kadar bi cok degisiklik olucakmıs ezo da .... inş ya nurgülü sehirli kadın rolünde görmeyi cok özledik
bide su gun ve saat degisse

anil16
31-08-07, 22:36
Eee omer'e ne oldu...o olmicakmi dizide..anlamadim?

*Rüya*
31-08-07, 22:51
Eee omer'e ne oldu...o olmicakmi dizide..anlamadim?

hih bende aynen onu sorcaktim simdi..Ömer'e ne oldu? :S Tamam ömer bey kalas malasti ama iyidi yani..

tuceny bende merakla bekliyorum simdi yazdigini okuyunca dahada bi heycanlandim..Peki saat'de ne sorun var? Sali 20:00de degilmi?

anil16
31-08-07, 23:39
Saati degismis Ruya'cim sanirsam 22:30 gibi baslicakmis artik.

geysa
01-09-07, 01:39
evet salı 20.30a 'oğlum için' adlı diziyi koymuşlar:img-yes:

seraphim
01-09-07, 07:29
iyiki serhat tuutmluer geldi ve iyiki erkan sever çıkmış gerçekten erkan sever nurgülü taşıyamıyodu ne karizma ne yetenek olarak.nurgül o dziye çok fazla geliyodu ama şimdi kadro güçlenmiş ..suzan aksoy gibi bir büyük oyuncu daha var(çemberimde gül oyada bayılıyodm o kadına yurdanurun annesiydi hatırlamayanlar için) ege aydan da varmış ümit çırak da çok iyi oyuncu en son ademin trenlerinde oynamıştı galiba . erkan sever sinema oyuncusu olmadığı için galiba oyuncu karizması yok onda yoksa kötüdür demiyorum yani bi diziyle karar vrilmez ama yani olmadı işte. senarist ve yönetmende değişince dizi yenşden başlıyomş gibi başlar heralde. izlemicem diyorm artık ama izlicem kesin

fable
01-09-07, 11:03
erkan sever fragmanda gördüm sanki ben yanlış mı görmüşüm???
ama serkan tutumluer de ii olur haa:D:D

anny
01-09-07, 12:34
iyiki serhat tuutmluer geldi ve iyiki erkan sever çıkmış gerçekten erkan sever nurgülü taşıyamıyodu ne karizma ne yetenek olarak.nurgül o dziye çok fazla geliyodu ama şimdi kadro güçlenmiş ..suzan aksoy gibi bir büyük oyuncu daha var(çemberimde gül oyada bayılıyodm o kadına yurdanurun annesiydi hatırlamayanlar için) ege aydan da varmış ümit çırak da çok iyi oyuncu en son ademin trenlerinde oynamıştı galiba . erkan sever sinema oyuncusu olmadığı için galiba oyuncu karizması yok onda yoksa kötüdür demiyorum yani bi diziyle karar vrilmez ama yani olmadı işte. senarist ve yönetmende değişince dizi yenşden başlıyomş gibi başlar heralde. izlemicem diyorm artık ama izlicem kesin

fragmanı gördüm ve şoktayım :) serhat tutumlueri izleyebilecegiz sonunda..bu diziyi hiç izlemedim önceden ama serhat faktörü var artık..ayrıca suzan aksoy ve özgür özberkte çok iyi oyuncular..serhatı sevenler reytingleri arttırır merak etmeyin..bundan sonra bende izleyecegim ezogelini..

cann2366
01-09-07, 13:20
serhat tutumluer özgür özberk ve suzan aksoy iyi transferler olmuş taze kan olarak iyi gelirler.bu arada suzan aksoy çgo da suna abla rolündeydi yurdanurun annesi yani semayı ışıl yücesoy canlandırmıştı.erkan severi bende pek sevmemiştim ve yakışmıyolardı onun yerine serhat olması çok iyi

adalar
01-09-07, 14:28
sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum...Yeni oyunculardan en çok Serhat Tutumluer ,Mihriban Er ve Nalan Kuruçim'e sevindim.
Ama saati berbattttt....
Show tv duy sesimizi ...

*Rüya*
01-09-07, 17:05
Saati degismis Ruya'cim sanirsam 22:30 gibi baslicakmis artik.

Off..Bu kötü oldu iste :(
O saat'de izlemeyi denerim ama ratingler iyi gelirmi bilmem..Zaten Show tv'den nefret ediyorum dizilerine hiç sahip çikmiyor :icon_evil
Umarim iyi rating aliriz =o(

seraphim
01-09-07, 17:23
erkan sever fragmanda gördüm sanki ben yanlış mı görmüşüm???
ama serkan tutumluer de ii olur haa:D:D

adam birden diziden kaybolsa saçma olurdu o yüzden ilk bölümde iyi bi kjavgayla ayrılacak diziden gibi görünüyo çünkü başrolde nurgül ve serhat gibi iki büyük oyuncu var zaten erkan sever sırııtıyodu bence dizide değilde nurgülün yanında:img-cool2

suzan aksoy evet ya yanlş yazdım yurdanurun annesi ışıl yücesoydu suzan aksoya bayılıyorm ben ama ya çok tatlı kadın . ege aydan neyi oynuyo acaba o da nurgül nereye oraya. valla seviyoruz onu da

ezonun değişicek olması iyi çünkü ben sıkıldım artık nurgülü entari fistanla görmekten artık ya kotlu salaş hallerini özledim gerçi normalde öyle ama dizide bi sene boyunca resmen ezo oldu şivesinden oturuşuna kalkışına kadar bukalemun hakikaten o ya biz onu bukalemun olduğu için seviyoruz

tuceny
01-09-07, 17:48
bence bi iki bölüm olucka erkan öle pat die cıkamaz
büyük ihtimal fatmaya döner yada alır basını gider köyüne döner tkr
ömerle birlikte bi cok ouncuda gidicek bu arada bilal aga ve karıları gibi

baharh
01-09-07, 17:58
ya ömerin köye gitmesi cok saçma olur ezoyu cok seviyodu hiç bırakmadı onu bence en mantıklısı ölmesi olur ezo niye fatanın bebeğini bakıyo galiba fatamada dizide var

tuceny
01-09-07, 18:22
ya ömerin köye gitmesi cok saçma olur ezoyu cok seviyodu hiç bırakmadı onu bence en mantıklısı ölmesi olur ezo niye fatanın bebeğini bakıyo galiba fatamada dizide var

sanmma ölmez ezo kendine gelemez o zman
kavga ediyolar fregmanda bişeyler oluyo yada ömer aldatıcak ezoyu ezonun ömerdne nefret etmesi lazım o mzan mantıklı olur

evet fatma var cıkmamıs diziden
cocgunu almaya falan gelicek herlde

baharh
01-09-07, 18:41
cocuğunu almaya gelince ezonun yüzüne nasıl bakıcak bu seferde kadime sara fatma kesin ezo genede yardım eder ona fatma gelirse demeki zaman geçicek zaten cocukta büyümüştü

bilmelmuhtem
02-09-07, 08:43
serhat tulumluer dizi ekiibin katılmış ya bu muheşem bir haber
bence nurgül yeşilçayla çok yakışacaklar birbirlerine gözleri yeter:img-wink:

SUEDA40
02-09-07, 13:10
serhat tulumluer dizi ekiibin katılmış ya bu muheşem bir haber
bence nurgül yeşilçayla çok yakışacaklar birbirlerine gözleri yeter:img-wink:

katılıyorum size güzel ve gercekçi bir dizi olur artık bende bu diziyi kaçırmam

medsul
02-09-07, 21:05
dizide sertan tutumlueri görünce cok şaşirdim
cok yakişiyorlar ama ben yinede ikisini ayrı başka bir dizide olsalardi daha iyi olurdu
hem ilk sezon büyük oldugu söylenen ömer&ezo aşki nasıl sonlanacak

dolunaysena1980
02-09-07, 23:00
bende katılıyorum size arkadaşlar ezo bu sene daha güzel olacağa benziyor şimdiden heyecanla bekiyorum istanbulda olması çok iyi dizinin belki o zaman tiyatroya bile zaman ayırabilir.

YEŞİL
03-09-07, 08:16
selam arkdaşlar bende yeni ezoculardanım aranıza alırsınız umarım nerden ezocusunuz diyorsanız serhat tutumluerden artıık ezoda oynuyor aslında ezoyu hiç izlemedim darısı bu zamanaymış ama serhat beyle nurgün hanımı fragmanda görünce yakıştırmadım desem yalan olur :)
SUEDA40 ,bilmelmuhtem size katılıyorum kim tutuar artık bizi inşallaha reytingleri altüst ederiz aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

artık bir ezocu olarak bu sayfanın abunelerindenim tabi kısa bir ardan sonra ben gelene kadar sayfa size emenet dersem çok komük olur galiba çünkü zaten 1 yıldır bu sayfa sizin onun için bensadece benide arnıza kabul etmenizi rüca ediyorum şimdilik by

sahracı
03-09-07, 13:27
dizinin tekrarlarını veriyor muydu show tv ben izlemediğim için bilmiyorum..izleyemeyebilirim ne yazık ki ama tekrarını verir mi acaba ay sinir oldum bu işe ne güzel izliycektim...

seraphim
03-09-07, 13:53
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz zaten aramızdasınız umarım bu sene keyifli olur dizi nurgülle serhat çok yakıştı bence erken severin çıkması bence onun isteği dışında olmuş oalbilir gibi geldi bana çünkü nurgülü taşıyamıyodu ne oyunculuk be de partner olarak .hep altında kalıyodu serhatta böyle bişey olmayacağını zaten serhatın kariyerini takip edenler biliyo çok yenekli ve karizmatik bi adam . iki çok iyi oyuncu karşılıklı döktürcekler tabi suzan aksoyun ege aydanın olmasına da çok sevndm ben .harika performanslar izleriz umarım . bakalm yeni senaristlerin tarzı nasıl olacak geçen senekine benzemesin kopk olmasın da olaylar sanmıyorm öyle olacağını da zaten çok güzle olcak inş:good:

EvaLongoria
03-09-07, 14:15
Ezo Ömer ile yola çıktı.. Ezo Ömeri yolda bırakacak bebekle mi devam edecek ?

En çok da bunu merak ediyorum ben açıkçası

SErhatın diziye girmesine ise acaip sevindim. Çok severim çünkü kendisini.

*Rüya*
03-09-07, 14:21
Evet ya..
Ezo simdi Fatmanin çocuguna annelik yapicak..Helal olsun vallah :img-yes:
Fatmaya çocugu nezaman geri vericek..Nasil vericek..Ömer'i yeniden görücekmi..

Bunlari çok merak ediyorum

Ezel.
03-09-07, 14:22
bayağı karışık kafalarımız yaa neden ayrılıyorlar ki istanbula kadar
birlikte geliyolar sonra ayrılıyorlar

düşükçene
03-09-07, 14:23
bence ezogelin dizisinin yerine ezogelin çorba tarifi verseler daha mantıklı ve agitici olurdu :img-cool2 :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:

:img-yes: :img-yes: :img-cool2 :img-yes: :happy0064 :P :good:

düşükçene
03-09-07, 14:25
böyle igrenç dizilerin olması türk dizi tarihinde karanlık bir olay

SUEDA40
03-09-07, 14:31

nasıl bir dizi olsun istersiniz birlikte söyleyelimde kanallara istediğiniz bir dizi olsun memnuniyet önde gelir
ama düşük çeneciğim diziyi bi özetlermisin neresi iyi neresi kötü birde senin sayende öğrenelim sevgiyle kal

emre salgin
03-09-07, 14:33
ezo gelin bu sezon harika olacak cünkü Serhat tutumluer var o cok olagan üstü bir oyuncu o cok seyler katacak diziye bundan eminim,ben yeni bir üyeyim simdiden tesekkür ederim

seraphim
03-09-07, 15:55

türk dizi tarihi vay be dizi gibi çerez şeyelr bile sanat yapılıyomş giib ciddiye alınıp böyle cümleler kurdurtuyo ya artık düşün türkiyenin halini neden abye giremiyoruz hala. türk sienma tarihi evet türk tiyatro tarihi tamam dizi tarihi ne ya çok dehşet mübarek diziler mi yapılıyp türkiyede amaçları ne peki neden tvye haftada bir çıkarmaay açlışıyoalr bunları madem amaç sanat :icon_whisamaç paradır amacı sadece para kazanmak için yapılan bişey sanat olamaz evet oyunculuğunu oyuncular pratik edebilir ynetmen de ama çağan ırmağın dieğdi gibi diziler faturalarını ödedekleri yer bizde madem sanatsal şeyelr zilicez zevkimzie göre sinemaya gidicez tiyatroya gidicez
ezo gelini övmüyorum ama dieğr izlerden bi farkı da yok bence hepsi aynı amaca rivayet ediyo belki bi yapımcı yüzde bir bi diziye daah emek verip daah yii senaristelr bulmştur onlarda tvye bizi çivilemek için bi kara geceyi bin bölüm şeklinde izleten uyanıklardan başkaları değil daha uyanıklar sadece ezodakiler vasatın üstü uyanıklar daha kötülere var para kaybetmeden mileti uyutmaya çalışanalr mesela onalrı da yiyiyoruz gerçi neyse hadi bye:sad53:

seraphim
03-09-07, 15:59
ezoda tek dayanamadığım şey senaryodaki karışıklıktı hem de çok karışıktı yani akıcılık yoktu o halledilirse bu kadroyla bu dizi izlenir görüldüğü gibi senarist değişmiş umudumzu var ben önceden burda diziyle ilgili çok kötü eleştiriler yazmş biriyim hem de baya ama imdi bun değişiklikler umudumuz arttırdı nurgülle serhatın olması dieğr ekip hoşuma gitti izleiyp görcez bakalm

SUEDA40
03-09-07, 16:03
ezo gelin bu sezon harika olacak cünkü Serhat tutumluer var o cok olagan üstü bir oyuncu o cok seyler katacak diziye bundan eminim,ben yeni bir üyeyim simdiden tesekkür ederim

hoşgeldin artık burdaki arkadaşlarla birlikte sohbetimizi zenginleştireceğis seygiyle kalın arkadaşlar
ayrıca sarhatın yüreğindeki sevgiyi gözlerinden hissedersiniz rolünü
özümseyerek yerine getirir sevgi onun gönlünde yetişen bir fidan gibidir sevdikleri için her her fedakarkığı yapar zaten sevgi emek sabır işidir serhatın bunu en iyi şekilde yapacağına eminim annemde gözleridi birbirine uyuşuyor diyor umarım gerçekçi bir yaşam öyküsü olur sevgiyle kalın
http://img249.imageshack.us/img249/6338/ezogelin4sp5.jpg

dlktlc
03-09-07, 17:18
Tanıtımlara bir kez rastladım. Fakat sesli olmadığından fazla birşey anlayamadım. Sadece Fatma'ın yanına aldıkları yardımcı kadın İkbal'in telaşlı telaşlı koştuğunu gördüm.

serhat tutumluer ezongelın e gelmıs
artık bol bol ezogelın seyredecez:happy0064:happy0064
bayadır ortalıklarda yoktu zaten
ezogelın ı seyredıyodum ama öyle pek fazla degıl artık sık sık seyredecez gibi gözüküyo...

ünall
03-09-07, 17:37
ya ebn sıkı ezo gelı ızlyecıydım gordugum kadarıyla ezo gelın dılere destan hıkayesınden uzaklastı daha tıcarı bır ıs oluyor ya kabul edın guzel bır dizi ama o hava bu donem olmucak yok ıstanbula gelşıcekmıs sehırlı kadın olcakmıs diziye genc kısler gelmıs o yıllardır bılınen ezo gelın boylemıyıdı ya bır diziye basrken neden sonu bellı cekılmıyorda degısyıor ben dizinin reytıngını dusucegını sanıyorum en kolay benımn annem :D:D bu diziisn hastasıydı reklam fılmını gordu bumu ezo gelın dedı hıcte guzel gorunmuyor dedı bende ole dusunuyorum daha ızlemedık ama bence bellii nolcagıı

EFTALYAGUL26
03-09-07, 17:57
başladımıı ezo gelinnnnn.izlıyordum tatilden önceeee :img-wink:

gülbeşeker
03-09-07, 20:05
Serhat geldğine göre Ezo gelin ona aşık olacak heralde zaten fragmanda Ömerden çok Serhat vardı

GULE_HAVIN
03-09-07, 20:10
bence serhat kendisine yazik etmis boyle bir dizide oynamakla

serhati getirelim reyting gelsin dememislerdir

bitseymis daha iyi olurdu yani

bakanlara iyi seyirler

tuceny
03-09-07, 20:17
izlemeden direk yazık demek ne kadar saçma ... bi izleyin öyle yorum yapın direk yazık asıl bu yoruma yazık
neye göre kime göre yazık izleyenlere ii seyirler evet bol ezolu günler hepimize

first lady
03-09-07, 20:34
herkese merhabalar...

ben de ilk defa yazıyorum buraya ama artık sık sık yazıcam:)malum serhat bey nerde biz orda:img-yes:.yarın dizi başlıyo çok heyecanlıyım.inşallah süper bi başlangıç olurbye

seraphim
03-09-07, 21:39

bakanlara iyi seyirler

kaliteli bi diziyle kalitesiz(yeteneksiz) oyuncular nasıl bi halt olamıyosa anlayanların gözünde kaliteli oyuncular tıpkı nurgül gibi böyle dizilerle kalitesini(yetenek doğuştandır:img-yes:) kaybetmez
ekimde dünyanın en büyük ödülü olan cannesdan ödül almş nurgül filmi "yaşamın kıyıısnda" vizyona girince ve eylül sonu serhatın filmi ulak girince "ya ezoda dahi oyuncular var" denir bu kadar ister izleyen olsun ister izlenmesin.
eşşeğe altın semer takmşlar eşşek gene eşşek(anlayana:icon_whis:)

hepinize yeni senaristi yönetmeni ve oyuncularıyla ezo gelinle iyi seyirler.ben her ne kaadr sadece nurgül var diye izlesem de

mavi deniz
03-09-07, 21:52
vallahi arkadaşlar benim keyfime diyecek yok hem kalozz gitti hmde benim canımsım serhatım kadroya geldi yani buna dense dense antep fıstıklı baklava tadında bi olay denir çok mutluyum ya serhatla nurgüğlü bi kadroda benden çok görmek isteyen yoktu sanırım bunu aşagı yukarı 3 senedir falan söylerim kısmet bugüğneymiş ne diyim haydi hayırlısı:)

mavi deniz
03-09-07, 21:57

bakanlara iyi seyirler

valla sevgili arkadaşım şimdi demişlerki açtırma kutuyu söyletme kötüyü bi nurgülle senaryosu beş para etmez bi dizi reytinglerde hep başlarda olmuş bide buraya kkadar gelmiş şimdi adını pekte anmak istemedigim senin hayran oldugun oyuncuyu buraya getirsen dizi o dakka kalkardı yani nurgül şu diziyi bu saate kadar büyük oranla sırtladıysa bundan sonra serhat beye pekte ihtiyaç yok ama serhat bey diziye tabiki katkı saglıycak adam nurgülün kalitesine yakışır kaliteli adam yani serhat bey geldi hoş geldi ama o olmasaydıda nurgülün her dizisinin tutma garantisi var :):icon_whis

emre salgin
03-09-07, 22:28
iyi geceler arkadaslar niye bu kadar olan seylere sasiriyoruzki Serhat Tutumlueri baska bir projede beklerken Ezo Gelin dizisinin akisinda görünce bende cok sasirdim inanin diziyi bilmiyorum ama hakaret saymayin ama en hayran oldugum cakir gözlü adami orada görünce cok sevindim Serhat Tutumluer hayranlari bilir o hic bir zaman secimlerinde yanilmadi dizileri anlasilamayip tutmaya bilir ama dünyanin en güzel bakan gözleri onda ,oyunculugun en zirvesi kim deseniz O derim yani üstüne yok benim gözümde onun icin birbirimize hakaret yagdiracagimiza bir bakalim ön yargili olmayalim lütfen ,Serhat Bey yapiyorsa bir bildigi vardir bide adam kimin yanina dursa yakisiyor kardesim,basarilar onunla ve ekibiyle olsun uzun ömürlü ve bol reytingli olsun insaallah.

YEŞİL
04-09-07, 07:20
ya akşam bir gelseydi arkdaşlar vallahi heycandan ölecegim geçmiyor sanki zaman durdu o bizim kızlarda (serhatçılar) buraya gelmeye başlamış slm kızlar ikinci duragımız burası artık eeeeee ne demiştik serhat nereye biz oraya :)
emre salgin kesinlik ilk kelimenden son kelimene kadar katılıyorum belki hadime düşmez ama nacizane görüşlerimi bildirmek istiyorum

GULE_HAVIN arkadaşım yorum getirmişsin farkındayım ama biraz sert bir bir yorum olmuş malum nurgül hanımda oyunculugunun kalitesini kanıtlamış ve yeteneginin zirvesinde bir insan tıpkı serhat bey gibi ve ikisi çok hoş ve kaliteli bir ikili olmuş o doyumsuz oyunculuklarını doya doya izliyecegiz inşallah:img-yes:

mavi deniz zaten nurgül hanım her oynadıgı dizide zirve yapmıştır bunun için yoruma gerek yok bence zaten arkadaşım nurgül hanım için degil belki dizinin konusunu beyenmemiştir ve onun için böyle bir yorum getirmiştir bence ama serhat beyinm de hakkını yememek lazım o şimdi en son kaldırlan dizisi Erkekler Ağlamazı degilde binbir geceyi tercih etmiş olsaydı gerisini anladınız yoruma gerek yok ama tabi bence erkekler aglamazı seçmesi daha iyiydi o ayrı mesele daha ilk günden birbirimizi incitmeyelim malum biz bir sene ve belki daha uzun bir dönenem ki temenimiz bu burda hep beraberiz :)bol sehatlı ve nurgülü günler geçirmemiz dilegiyle :)

aische_41
04-09-07, 07:23
iyi geceler arkadaslar niye bu kadar olan seylere sasiriyoruzki Serhat Tutumlueri baska bir projede beklerken Ezo Gelin dizisinin akisinda görünce bende cok sasirdim inanin diziyi bilmiyorum ama hakaret saymayin ama en hayran oldugum cakir gözlü adami orada görünce cok sevindim Serhat Tutumluer hayranlari bilir o hic bir zaman secimlerinde yanilmadi dizileri anlasilamayip tutmaya bilir ama dünyanin en güzel bakan gözleri onda ,oyunculugun en zirvesi kim deseniz O derim yani üstüne yok benim gözümde onun icin birbirimize hakaret yagdiracagimiza bir bakalim ön yargili olmayalim lütfen ,Serhat Bey yapiyorsa bir bildigi vardir bide adam kimin yanina dursa yakisiyor kardesim,basarilar onunla ve ekibiyle olsun uzun ömürlü ve bol reytingli olsun insaallah.

bu basLıga yazdıım iLk mesajj ama artk burdakiLerLede tanısmanın zamanı geLdi nede oLsa Serhat dizide oynamaya basLadı ...

dier konuya geLince yazdıkLarına sonuna kadar katıLıorm tamam basta herkes sasırdııı ama kabuL ettiyse gercekten vardır bi biLdigi ne maLum beLki NurgüL YeşiLcay ın oyuncuLuguna hayrandr hep oynamak istemiştr onunLa tekLif geLincede hemen kabuL etmiştr biLemeyz tam terside oLsa sonucta kabuL etmiş bize artk destekLemek düşer ayrıca yok kötü oLdu , izLenmez artk ... diyenLer buyrun diger diziLere oyuncu sıfatı oLmayanLarın oynadıgı sacma sapan diziLer izLenioda gercek oyuncuLarn oynadıgı dizi neden kötü oLsunn hadi senaryo kötü dieLim onLar oyuncuLukLarını konusturup ayakta tutarLar ztn diziyi ;)nese oLayı büyütmeye gerek yok ztn.. AsıL şimdi oyuncuLarı destekLemeLiyizz sürekLi kötü yönde eLeştrmek yerine :img-wink:

YEŞİL
04-09-07, 07:32
bu basLıga yazdıım iLk mesajj ama artk burdakiLerLede tanısmanın zamanı geLdi nede oLsa Serhat dizide oynamaya basLadı ...

dier konuya geLince yazdıkLarına sonuna kadar katıLıorm tamam basta herkes sasırdııı ama kabuL ettiyse gercekten vardır bi biLdigi ne maLum beLki NurgüL YeşiLcay ın oyuncuLuguna hayrandr hep oynamak istemiştr onunLa tekLif geLincede hemen kabuL etmiştr biLemeyz tam terside oLsa sonucta kabuL etmiş bize artk destekLemek düşer ayrıca yok kötü oLdu , izLenmez artk ... diyenLer buyrun diger diziLere oyuncu sıfatı oLmayanLarın oynadıgı sacma sapan diziLer izLenioda gercek oyuncuLarn oynadıgı dizi neden kötü oLsunn hadi senaryo kötü dieLim onLar oyuncuLukLarını konusturup ayakta tutarLar ztn diziyi ;)nese oLayı büyütmeye gerek yok ztn.. AsıL şimdi oyuncuLarı destekLemeLiyizz sürekLi kötü yönde eLeştrmek yerine :img-wink:

budur canım tam bir serhatçı yaklaşım kesinlikle baştan sona kadar katışlıyorum beyenmiyen izlemek zorunda degil zorla yakısından tutup izleyeceksin demiyoruz başallah kanlar kalitesiz dizi kaynıyor gerisine gerek varmı :icon_whis

seraphim
04-09-07, 07:40
hoşgeldiniz arkadaşlar( yeşil,aiche_41,sueda...)

katılıyorum hepinize yetenekleri şüpheli oyuncumsuların yer aldığı belki vasat üstü dizileri ben izlemiyorum açıkçası.her baktığımda o kişi orda sırıtıyosa benm için ordaki her şey gerçek dışı rol duruyo. örnek vermek istemiyorum tartışma olmaısn diye ama az çok tahmin edersiniz.
ama ezo gelinde ben her hafta nurgül gibi bi kızın nasıl ezo gibi anadolu kadını olabileceğini zilerken ona daha da hayran oluyorum. o gırtlaktan şivesine kaba saba yürüyüşü davranoşlarına...çok oyuncu böyle roler denedi hepsinin üzerinde eğretiydi nurgül bunu yuktu ilk sezonu pek de bayılınmayan bu dizide yönetmenelr yapımcılar da bunu farkediyo sinema için ilk akla o geliyo her rold işte bu yüzden. çoluk çocuğun diziyle kariyer biteceğini sanması nurgülün umrunda dğeil serhatın da umrunda olmamış ki nurgülle ve diğer ekiple çalışmak cazip gelmiş ki tvye bakarsanız bi iki dizi belki çok yi kjadroya sahip onlardada başrolde bi falso mutlaka var. ezoda şu an benm gözüme çarpan tek bi falso oyuyncu yok. önceden sorsaydınız sadece nurgül ve mümtaz tayland diziye oyunculukalrıyla taşıyo derdim ama şimdi tam ekip işi oldu galiba . izleyip göreceğiz ne kaadr güçlü oldular. nurgülün ve serhatın zaten nasıl büyük yeteneklere sahip olduklaırnı burda anlatacak değiliz heralde.zaten nurgüle johnny deppin menejeri bile yeteneği karşısında kayıtsız kalammaış fatih akın aracılığıyla ulaşmş ki kimseye laf düşmez serha içinde erkekler ağlamaz konusunda katılıyoprum o diziye bayılıyodum binbirgeceye bin basar bence. sonuçta benm için oyunculaırn inandırıcılığı çoğunlukla daah önemli tabis enaryoda vasat altı olmazsa iyi oluyo keyif almak açısından diziden

YEŞİL
04-09-07, 07:47
hoşgeldiniz arkadaşlar( yeşil,aiche_41,sueda...)

katılıyorum hepinize yetenekleri şüpheli oyuncumsuların yer aldığı belki vasat üstü dizileri ben izlemiyorum açıkçası.her baktığımda o kişi orda sırıtıyosa benm için ordaki her şey gerçek dışı rol duruyo. örnek vermek istemiyorum tartışma olmaısn diye ama az çok tahmin edersiniz.
ama ezo gelinde ben her hafta nurgül gibi bi kızın nasıl ezo gibi anadolu kadını olabileceğini zilerken ona daha da hayran oluyorum. o gırtlaktan şivesine kaba saba yürüyüşü davranoşlarına...çok oyuncu böyle roler denedi hepsinin üzerinde eğretiydi nurgül bunu yuktu ilk sezonu pek de bayılınmayan bu dizide yönetmenelr yapımcılar da bunu farkediyo sinema için ilk akla o geliyo her rold işte bu yüzden. çoluk çocuğun diziyle kariyer biteceğini sanması nurgülün umrunda dğeil serhatın da umrunda olmamış ki nurgülle ve diğer ekiple çalışmak cazip gelmiş ki tvye bakarsanız bi iki dizi belki çok yi kjadroya sahip onlardada başrolde bi falso mutlaka var. ezoda şu an benm gözüme çarpan tek bi falso oyuyncu yok. önceden sorsaydınız sadece nurgül ve mümtaz tayland diziye oyunculukalrıyla taşıyo derdim ama şimdi tam ekip işi oldu galiba . izleyip göreceğiz ne kaadr güçlü oldular. nurgülün ve serhatın zaten nasıl büyük yeteneklere sahip olduklaırnı burda anlatacak değiliz heralde.zaten nurgüle johnny deppin menejeri bile yeteneği karşısında kayıtsız kalammaış fatih akın aracılığıyla ulaşmş ki kimseye laf düşmez serha içinde erkekler ağlamaz konusunda katılıyoprum o diziye bayılıyodum binbirgeceye bin basar bence. sonuçta benm için oyunculaırn inandırıcılığı çoğunlukla daah önemli tabis enaryoda vasat altı olmazsa iyi oluyo keyif almak açısından diziden
hoş bulduk arkadaşım :)
evet canım haklısın burda onların muhteşem oyunculuklarını tartışmamızım bir anlamı yok çünkü onlar bunu defalarca ispatlammış insanlar fazla söze gerke yok izlerken kendimizi dizinin içindeymiş gibi veya gerçekmiş gibi izliyormuyuz işte olay budur dimi ama ya zaman keçmiyor bu akşama hiç gelmiyecekmi artık gelsin :)

SUEDA40
04-09-07, 09:33
arkadaşlar pek hareretli tartışıyorsunuz sonucu bekleyip göreceğiz fazla lafa hacet yok beğirsiniz veya beğenmezsiniz tartışmak güzel birşey ama insanları incitmeden zarar vermedin ben kolay kolay beğenmem ama serhat beyin içten rölünü gercekleştirmesi benim yüreğimi kazandı nurgül hanımda işini yapıyor eleştiri yapacaksak hepsini değerlendirelim eğer izlerken bizleride kendileriyle birlikte yaşatıyorlar iyi kökü yorum yapan herkesi kutluyorum sevgiyle kalın arkadaşlar dahada güzel günler herkesin olsun

destur
04-09-07, 11:56
nurgül yeşilçay-serhat tutumlueri birbirlerine çok yakıştırıyorum... gecen sene seyrettiğim diziyi şimdi daha keyifle izleyeceğim.. bu akşamı sabırsızlıkla bekliyorum diziyi seyretmek için.. ne cabuk gecti ezosuz günler ve bugün büyük gün:happy0064:happy0064:happy0064

_Jade_
04-09-07, 12:02
sonunda bugün ezo gelin günü...:happy0064 :happy0064

ezo gelini hiç izlemedim ama yeni bölümlerde Serhat Tutumluer varsa mutlaka izlenmelidir....dizinin önceki bölümlerinde ne oldu, bundan sonra ne olur nasıl bir dizidir hiç bir fikrim yok :icon_sorr ama kadroya serhat tutumluerin eklenmesiyle ve senaristinin değişmesiyle eminim dizi çok çok daha güzel olacak...:img-wink:
serhat ve nurgülün muhteşem oyunculuklarını izlemek büyük keyif olacak ayrıca umarım diziyi izlediğimizde dizinin tamamınıda çook beğeniriz..tüm dizi ekibine başarılar diliyorum, herşey çook güzel olsun inşallah..
bize de hayırlı olsun yeni dizimiz, artık bende bu sayfadayım..:img-wink:

destur
04-09-07, 12:22
sonunda bugün ezo gelin günü...:happy0064 :happy0064

ezo gelini hiç izlemedim ama yeni bölümlerde Serhat Tutumluer varsa mutlaka izlenmelidir....dizinin önceki bölümlerinde ne oldu, bundan sonra ne olur nasıl bir dizidir hiç bir fikrim yok :icon_sorr ama kadroya serhat tutumluerin eklenmesiyle ve senaristinin değişmesiyle eminim dizi çok çok daha güzel olacak...:img-wink:
serhat ve nurgülün muhteşem oyunculuklarını izlemek büyük keyif olacak ayrıca umarım diziyi izlediğimizde dizinin tamamınıda çook beğeniriz..tüm dizi ekibine başarılar diliyorum, herşey çook güzel olsun inşallah..
bize de hayırlı olsun yeni dizimiz, artık bende bu sayfadayım..:img-wink:aramıza katılmış olman çok sevindim.. dediğim gibi iki kaliteli oyuncuyu aynı dizide görmek bizler için büyük şans. bizede hayırlı seyirler artık:happy0064

baharh
04-09-07, 12:22
büyük gün geldi ezo geline az kaldı ben cok merakla bekliyorum nurgül ve serhatın ilk anlarını birbirlerini görünce ne düşündüklerini napıcaklarını merak ediyorum cok kaldı umarım reytinlerde iyi gelir ben eminim iyi olucandan

emre salgin
04-09-07, 12:26
iyi günler arkadaslar yorumlari okudum herkes güzel düsünüyor zaten Serhat Tutumluerin oldugu olumsuz bir ortam olamaz,Nurgül Yesilcay hanimada haksizlik etmeyelim en kötü reytingi 5. olmus bu cok güzel bi basari ayrica eski oyuncularida cok degerliydi Ahmet Mümtaz bey Ruhi Sari ve digerleri iyi oynamislarki kitlesi bayagi varmis simdi yeni bir is gibi bakacagiz cünkü ben gecen sene hic bakma firsatim olmadi sali günü baba cok ters bir gün is var ama simdi saati daha uygum bakarim insaallah ama ne olursa olsun cok güzel olacak cünküüüü Serhat var arkadaslar coooook mutluyum sabirsizlikla aksami bekliyorum izledikten sonra yorumlarinizi yazin lütfen ilk izlenimden belli olur ayrica senaristide SAHRA nin senaristtiymis baska söze ne hacet sevgiyle kalin,sevgiyle bakan bir cift göz geisi yalan.

seraphim
04-09-07, 12:34
neyse az kaldı 22.00 ye izleidkten sonra yorum yaparız tabiki oyunculuklardan şüphem yok sadece senaryo nasıl gelişicek onumerak ediyorum ve ben de çok kolay beğenmem geçen sene çok beğenmiyodum bakalım 7 numara yı izlemiştim onun senaristiyse çok eğlenceli ve baba dialoglar olabilir gibi geldi.izleyip göreceğiz. nurgülle serahtın ne kadar yakıştığı ortada yetenekleri sinerjileri de ortaya harika bi performans çıkartıcaktır .ekranda en çok yakışan çift bence şu an :good:

elfkartal
04-09-07, 12:47
bugun var dimi ya unutmamam lazım. daha öncede saat 22 de miydi ya sanki ben daha erken diye hatırlıyorum binbir gecenin yanına mı koyacaklar yani. yoksa sadece buhaftalık mı acaba. neyse serhat tutumlueri yeniden görebileceğiz ya gerisi boş zaten hangi saatte olursa olsun izlenir:img-yes:

SUEDA40
04-09-07, 13:37
selam herkese dizi hakkında olumsuz mesajlarda var olsun tabiki ama görmeden karar vermek hiç hoş değil insanları önyargısız gercekçi davranmaya davet ediyorum bazen büyük laflar döner dolaşır bize gelir o zaman yaptıklarınızdan özür dileyecekmisiniz yoksa boşver gitsinmi diyeceksiniz en iyi sukut altındır diyorum bekleyeyim bakalım neler olcak sevgiyle kalın arkadaşlar

first lady
04-09-07, 13:40
evettttttttt bugün büyük günnnnnn:happy0064:happy0064bu bölümü çok merak ediyorum veeeee çok başarılı olmasını diliyorum.böylelikle ilk bölüme bakıp karar verecek olan herkse beğenir ve sürekli izler(biz serhatçılar zaten izliycezde:icon_whis )

kübra'cım(yeşil) haklısın.burası artık ikinci durağımız olucak.hele bu akşamdan sonra:happy0064

aşırı derecede olumsuz eleştiri yapanlara şaşıyorum doğrusu.beğenmiyosan ne diye gelip hakaret ediyosun.benim de beğenmediğim tonla dizi var ama hiç birinin forumuna gidip atıp tutmuyorum.beğenmesekte saygılı olmalıyız.ben bu tür yorumların kışkırtma amaçlı yapıldığına inanıyorum veeeee bugün moralimi bozmasına asla izin vermiyorummmmmmmmm:img-yes:

SUEDA40
04-09-07, 13:54
evettttttttt bugün büyük günnnnnn:happy0064:happy0064bu bölümü çok merak ediyorum veeeee çok başarılı olmasını diliyorum.böylelikle ilk bölüme bakıp karar verecek olan herkse beğenir ve sürekli izler(biz serhatçılar zaten izliycezde:icon_whis )

kübra'cım(yeşil) haklısın.burası artık ikinci durağımız olucak.hele bu akşamdan sonra:happy0064

aşırı derecede olumsuz eleştiri yapanlara şaşıyorum doğrusu.beğenmiyosan ne diye gelip hakaret ediyosun.benim de beğenmediğim tonla dizi var ama hiç birinin forumuna gidip atıp tutmuyorum.beğenmesekte saygılı olmalıyız.ben bu tür yorumların kışkırtma amaçlı yapıldığına inanıyorum veeeee bugün moralimi bozmasına asla izin vermiyorummmmmmmmm:img-yes:

incicim kübracığım yarın görüşürüz konuşanlar konuşubilir yinede biz saygıda kusur etmeyelim sevgiyle kalın

sahracı
04-09-07, 16:39
bende sabırsızlanıyorum artık başlasa biran önce de izlesek..herşey güzel olacak diyelim öyle olsun:img-wink:

aische_41
04-09-07, 16:47
incicim kübracığım yarın görüşürüz konuşanlar konuşubilir yinede biz saygıda kusur etmeyelim sevgiyle kalın

arkadasLar sıcak karısLamanıs için tesekkrLer ama burası tüm oyuncuLarn destekLeyen we ezoyu sewenLerin ortak mekanı ... geLene hg denir ama geLip huzur bozmaya ne gerek var he beenmediin bi nokta oLur soLersin tbi amaaa soLemesini biLmen Lasım bni anLayan anLamıstr nese yaaa bu güseL günün aksamııı bunLarı daha fazLa uzatamaya gerek yk sanırımmm az kaLdııı we bnde heyecan dorukta erkekLer agLamaz basLadıında biLe bu kadar heyecan yapmamıstm neden acaba bi anlayamadm bu heyecanı :D:D:D

mavi deniz
04-09-07, 18:06
ya bu cenesi düşükleri sallamayalım neyse ben bu akşam hayatta nurgülle ekran karşısına geçmesini en çok istedigim ikinci jönle izleyecegim hele serhat onu kasırga insanlarından beri keyifle takip ederim bencede bu sene ekranın en yakışan çifti olucaklar bakalım merakla bekliyorum bu arada buraya yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bol ezo gelinli yorumlar shepimizeeeeeeeeeeeeee::::)

tuceny
04-09-07, 19:39
çalıdlar elimden ezo gelinii... saramadım yarın ince belini....
die giricek .... heycan sardııı baslasa artık

purna
04-09-07, 19:52
kocası ömer nerde dızıden cıkmışmı yoksa ömer.fatma ne oldu onun bebegı ıle gelmış

mavi deniz
04-09-07, 20:55
canım ömer ezoyu terk etti fatmanın bebeginede o gelene kadar ezo bakıyor üşte ok:) ya neydi ezoyla kadimin halki süperler süper çok güldüm ezoyla repliklere yanılmamışım ikiside bir elmanın yarısı gibiler senin gibi bakmasını bilmeyene bedeva ay yerim ben o gözleri ya benim bihter çikolatam özlemişim o antep şiveli bi içimlik halleri ya çok tatlılar işte ekranın en number one çifti nediyim süperlerdi bide ezonun şu istanbul eletrikli süpürge lafına bittim ya süperdi arkadaşlar be :)

filinta
04-09-07, 21:00
canım ömer ezoyu terk etti fatmanın bebeginede o gelene kadar ezo bakıyor üşte ok:) ya neydi ezoyla kadimin halki süperler süper çok güldüm ezoyla repliklere yanılmamışım ikiside bir elmanın yarısı gibiler senin gibi bakmasını bilmeyene bedeva ay yerim ben o gözleri ya benim bihter çikolatam özlemişim o antep şiveli bi içimlik halleri ya çok tatlılar işte ekranın en number one çifti nediyim süperlerdi bide ezonun şu istanbul eletrikli süpürge lafına bittim ya süperdi arkadaşlar be :)

bencede sence:img-wink:yepyeni bir çift geliyor hemde gümbür gümbür..

serhat'ın hatrına seyretmeye başlayanlardanım bende..nurgüle bayıldımm..
suzan aksoy,özgür özberk de var daha ne isterin ballı kaymak ballı:img-nyam::img-nyam:

söylemeden geçemeyeceğim bu adam gibi bakabilen varmı yahuuu:img-icecr

mavi deniz
04-09-07, 21:09
bencede sence:img-wink:yepyeni bir çift geliyor hemde gümbür gümbür..

serhat'ın hatrına seyretmeye başlayanlardanım bende..nurgüle bayıldımm..
suzan aksoy,özgür özberk de var daha ne isterin ballı kaymak ballı:img-nyam::img-nyam:

söylemeden geçemeyeceğim bu adam gibi bakabilen varmı yahuuu:img-icecr

kesinlikle :)nununum ya 0o zaten bi başka bu bölümde nurgülün hani serhat fotosunu çekti sonrada üzerine istanbuldan kızkulesi manzarası koydular ya işte orda dedim ey istanbul senden güzelide varya bak bakta böbürlenmeyi bırak utan şu güzelligi bak utan :)o zaten herdaim süperdir arkadaşım:)bide serhatın bakışları evet ben zaten hep oyuncu deyince üç kişiyi tek geçerim bakış mimik ve jestlerde serhat nurgül bide özge borak bunlar benim yüzmimik ustalarım :):happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

sea__star
04-09-07, 21:30
Diziyi istanbula taşıyıp geçen dönemdeki karakterlerden bir kaçının, hatta büyük bir bölümünün artık olmayacağını önceden okuduğum için nasıl bir başlangıç yapacaklar diye merakla bekliyordum.
bölüm harika ötesi, fevkaladenin fevkinde ilerliyo. Ömer i zaten geçen bölümde de sevmediğim için diziden ayrılması üzmedi beni, iyi de oldu. ;Kadim daha çok yakışıyo diziye, artı ezo'ya.
Doktoru isterik doktoru isterik deyip duruyodum geçen dönem ama ben de modaya uyup siz sadece arkadaşsınız demek istiyorum.

517 yi isterik, 517 yi isterik:):):)

*bengisu*
04-09-07, 21:38
selam arkadaslar ben bu yeni ezogeline bayildim :happy0064

onceki bolumleri yok sayiyom ezo yeni baslamistir

serhatida ozlemissiz yahu:img-wink:

medsul
04-09-07, 21:41
valllllaaaaa böyle süper olmuş:happy0064:happy0064
ezo geli,ni ilk sezonda arada sırada izlerdim ama şimdi serhat bey girdikten sonraaaa her hafta kesinlikle izliyeceğim:good:
cok beyendim cok acayip güzel yakişmişlar serhat&nurgül çifti tek kelimeyle süper olmuş:happy0064
517 sahneleri cok güzel atişmalari,aralarındaki replikler felan cok güzel
sertah tutumluer mükemmel bir ıyuncu:happy0064
bunuda belli ettti zaten

destur
04-09-07, 21:42
ne harika bir bölümdü. tadından doyamadım.. nırgül yeşilçaya bir kere daha hayran oldum. serhat la iyi bir ikili oldular:happy0064

sinemsert
04-09-07, 21:42
aynendaha önce izlemeyenler için iyi bir başlangıç bizim gibi izleyenler için ise ömerin çıkması isabet olmuş anteptekiler sıkmıştı artık kaynana fatma falan baydı yahu neymiş ikbalmiş neymiş bozanmış tam maninur ergun'luktu yahu
yani senarist kendini daha hemen gösteremez önce bi diziyi toplamalı
yönetmenin çekim açısı iyiydi biraz fazla gözlere zoom yapmasına rağmen rahat bir anlatım vardı
fakat yeni nur benim hoşuma gitmedi yapmacık geldi

serhat diziye süper uydu hatta uymadı direk kendine yer edindi zaten dizi baştan başladı bence bakalım geri kalan bölümler ne olcak ve reyting mücadelesi ne olacak

aaaa nurgüle yorum yokmu yine döktürdü Ezomuz bizim

kanin
04-09-07, 21:44
bu sezon olmuş,güzel olmuş... serhat diziye kalite getirmiş.

tuceny
nurgülün baslıgna yazdıgımı aynen yazıyorum

ve sonunda geldi ezomuz.....

cok özlemişim o antep agızlarını ses tonunu ... ben bu kadar iyi baglıcaklarını düsünmem,ştim olayları bi kopukluk olur dedim ama olaylar öyle baglı ve öyle güzel ilerdeki yepyeni bi dizi gibi izledik ömerin cıkması na cokkkk sevindik hepimiz öyle saçma sapan bi şekilde de cıkmadı diziden akklı mantıklı bildigimiz ömer yaptı yapcagını gene cok da ii oldu

gelleim serhat nurgül ilişkisine yani ezo ve kamer di sanırımm...
cok yakısmıslarr ve ilk defa bi dizide bu kadar o yeşil bezelyelerin üstüne duruldu.... cok da iyi oldu yepyeni bi ezo benim sınavımdan gecti cok ii olmuş

nurgülümü özlemişimm gün gectikce daha ii olucak ve inş izliyicisi kaybetmez kazanır
.....................................

medsul
selam arkadaslar ben bu yeni ezogeline bayildim :happy0064

onceki bolumleri yok sayiyom ezo yeni baslamistir

serhatida ozlemissiz yahu:img-wink:

evet evet bende cok sevdimmm:happy0064gercekten serhatin oyunculugunu izlemeyeli baayaaa bir olmuştu bu dizi iyi geldi:img-yes:
bir tek sitem ediyorum daha önce keşke ilk sezonda serhat bey oynasayid yada
serhat&nürgul çifti başka dizide aynı konuyu felan oynasalardi
birbirlerinin ilk aşki olsaydi:icon_whis
ama herne olursa olsun mükemmel olmuş tabii bunlar sadece bir sitem okadar:img-wink:

sahracı
bayıldım valla diziyi güzel toplamışla bence değişmiş baya..nurgülle serhatın paslaşmasına bayıldım..güzel bi ikili oldular..ama serhatı çok özlemişim izlemeyi.çok farklı bi rol olmuş bu seferki, diğer rollerine benzemiyordu ama hakkını yine fazlasıyla vermiş..çok güzeldi şahsen ilk bölümü tuttum..

28şubat
04-09-07, 21:46
bence yeni haliyle harika olmuş serhat zaten diziye damgasını vurdu bundan böyle yeni bir çift adından çokça bahsettirecek:good::good:

*Rüya*
04-09-07, 21:47
Nurgül Yesilçay&Serhat Tutumluer..
çok güzel bir çift olmuslar :good: Ikiside süper oynadi helal olsun..
Dizi beni çok etkiledi büyük bir keyifle ve özlemle izledim Ezo Gelin'i..Hersey bence çok güzeldi..
Ve sanki 1 bölümünü izledim :) Eskideki herseyi unuttum..Sadece birsey bagliyor beni eskiye oda Ali&Meryem aski..Ikisini çok seviyordum ama Meryem baya degismis :( Gözümden düstü..
Ama dizi hala çok güzel :img-yes:

tuceny
04-09-07, 21:47
aynen rüya gözlerim aliyi arıyodu hep bnmde keske ölmeseydi oda olsaydı artık degme yin keyfimize olurdu cok erken cıktı diziden

sadece_ozge
04-09-07, 21:48
Arkadaşlar Dizi Mukemmel Olmuş Ben Bayildim. Zaten Nurgulun Icinde Bir Dizide Bole Olur Yani Toparlandi Eline Yuzune Bulaştirilmadna Süper Sekilde Toparlandi. Ilk Sezonu Saymiyorum Bile Zaten. Senaryo Nurgul Zaten Bsey Diyemeiyorum Ona Laf Yok Diycek Yetmez Ovgu Kelimelri. Serhat Süper. Replikler Mukemmel Gözler Aman Allahim Mukemmel. Bu Goz Projesinden Sonra Karar Verdim Benimde Yeni Projem Gozler Olucak:) Nurgulude Cekerim Belki: Ama Lafin Kisasi Ben Bayildim Bu Yeni Sezona Ve O Doğal Nurgule O Bebk Ahmetle Konuşmasi Nasil Oyle Ya. Ya Bir Insna Bu Kadarmi Iyi şive Yapar Yaa. Olamz Yaa Bukadarmi Antepli Olur Biri Yaa Valla Guru Duydum Bikez Daha Bu şiveyeyle Basaryla Yetenekle Sevdiğimle Gurur Duydum Nurgulumle:)

liyepo
04-09-07, 21:49
Çok yakışmışlar serhatla, nurgül…

İkisinin her haline…repliklere…bayıldım...:)

Geçen sezon fazla izlememiştim…serhat tutumluer için kesin izleyecem dedim..iyiki izlemişim çok güzeldi yeni bölümü..

Serhatla nurgül çok tatlıydılar söylemişmiydim...:img-blush

sea__star
04-09-07, 21:51
Forumdaki sessizlik neydi öle diyodum yavaş yavaş dolmaya başladı burası ne güzel.
Ömeri'in çıkmasına çok sevinsem de çıkış sebebi biraz üstünkörü geçilmiş gibi geldi bana. Yani şu sebeple; Ömer gidiyo Irağa ama bebek kalıyo Ezoya. Ezo madem sen böle beni yüzüstü bırakıp gidiyosun bebeğini de öle git demesi gerekir normal hayatta bir insan:) Hoş Ezo'muzun temiz yüreğini de biliyoruz ama öylesine büyük bir yük altında kalması üzücü. Olsun Kadim'imizle olan atışması yeter de artar bize, varsın olsun bi Ahmetcik dolansın ayak altında.

Ahmet'i her gördüğümde ileride bu çocuk anne gibi yanında büyüdüğü Ezo'ya doğal olarak anne diyecek. Acaba o durumda ne olur, hatta Fatma cezasını çekip İstanbul'a gelirse, Ezon'nun karşına dikilip Ahmetciğim diye tutturursa o durumda ne olur bilmiyorum. Hatta durumu biraz daha abartıcam:) Ezo'nun iyi yürekliliği var ya Fatma 'yı da alırsa yanına, Fatma da Kadim'e aşık olup Ezoile onun arasını açmaya kalkışırsa neler neler izleriz:)

Ancak kesin tahminim Kadimin kardeşi de Ezo'ya aşık olucak ve iki kardeşin arası limoni limoni olucak o tekilanın yanında yedikleri gibi:D Bir nevi, Bir İstanbul Misali....:)

aische_41
04-09-07, 21:51
dizide süperdi oyuncuLar ayrı bi süperdi serhatın diziye uyum sagLaması ayrı süperdi yaa acaip bi dönüş yaptı ezo bnce ama yinede ratingLeri merak ediormmm bu dizi acaip güseL işLer yapcakkk daa iLk bLmden hayran kaLdm ooff yaa etkisinden cıkkamam bn baya bi süre tam cıkıorm derken yeni bLm geLio fLn ... nese bn cok sacmaLamıım:D:D

sadece_ozge
04-09-07, 21:53
serhatı cdden dha once farketmemısım bde erkeler aglamzda süperdı onu hatrlıyorum ama nurgulle süper oldular cok ıyı uyum saglaıd ve hıc abartısız oynuyo aynı nurgul kalıtesı gıbı. süper ılkı olucaklar emınım. hele karşışıklı replıklerıne bayıldım ben cok ıyı cok akıcı ve cok anlamlı bos bos aptlca seyler dııl cok guzeldı

tuceny
04-09-07, 21:55
Forumdaki sessizlik neydi öle diyodum yavaş yavaş dolmaya başladı burası ne güzel.
Ömeri'in çıkmasına çok sevinsem de çıkış sebebi biraz üstünkörü geçilmiş gibi geldi bana. Yani şu sebeple; Ömer gidiyo Irağa ama bebek kalıyo Ezoya. Ezo madem sen böle beni yüzüstü bırakıp gidiyosun bebeğini de öle git demesi gerekir normal hayatta bir insan:) Hoş Ezo'muzun temiz yüreğini de biliyoruz ama öylesine büyük bir yük altında kalması üzücü. Olsun Kadim'imizle olan atışması yeter de artar bize, varsın olsun bi Ahmetcik dolansın ayak altında.

Ahmet'i her gördüğümde ileride bu çocuk anne gibi yanında büyüdüğü Ezo'ya doğal olarak anne diyecek. Acaba o durumda ne olur, hatta Fatma cezasını çekip İstanbul'a gelirse, Ezon'nun karşına dikilip Ahmetciğim diye tutturursa o durumda ne olur bilmiyorum. Hatta durumu biraz daha abartıcam:) Ezo'nun iyi yürekliliği var ya Fatma 'yı da alırsa yanına, Fatma da Kadim'e aşık olup Ezoile onun arasını açmaya kalkışırsa neler neler izleriz:)

Ancak kesin tahminim Kadimin kardeşi de Ezo'ya aşık olucak ve iki kardeşin arası limoni limoni olucak o tekilanın yanında yedikleri gibi:D Bir nevi, Bir İstanbul Misali....:)

son söyledigine cok katılıyorum öyle bişey olucak bencede
iki karedes ezoya asık olyucak
e ballı agada asık bu üçü kapısak baya

aysi
04-09-07, 21:55
:img-icecr
harika olmus ya ilk sezon izlememistim ama kesinlikle bu sezon kacmaz serhatla bir harika olmus ya hele o replikler o bakislar super.Haftayi heyecanla bekliyor olacagim.Gecen sezon bbg yi izlemistim ama baymisti ya :sad53:
:sad53:
Nurgul ve Serhat :img-icecr:img-icecr

*Rüya*
04-09-07, 21:56

Evet sana katiliyorum arkadasim :) Bu bebek olayi biraz saçma oldu..Ama Ezomuza çocuk bakmakta çok yakisiyor..Okadar iyi yürekli ki Fatma cadalozunun çocuguna annelik ediyor..çok sekerdi gerçekten :)

Ve Kadim'in kardesine gelince..Orasini ben pek anlayamadim iste..Kadim'in kardesi ne is yapiyor? Orda havuz basinda birseyler fln konustular ama orasini pek izleyemedim..

Ben Meryeme çok üzüldüm gerçekten..O saf, güzel köylü kizindan eser yok..:( çok degismis çok..Simdi kötü yola'da düsücek..
Hem Silahtar nerelerde? Iyi çocuktu bari ona güvense etse..

_Jade_
04-09-07, 21:57
güzel bi başlangıç oldu bizim için...kadim-ezo sahnelerinin hepsi harikaydı :good: replikler gerçekten çok güzeldi...nurgül-serhat süper bi ikili olmuşlar ikiside çok başarılıydı diziyi bambaşka biyere götürcekler...
serhatı izlemeyi de çok özlemişim tekrar ekranda görebilmek çok güzel, harika bir oyuncu herzamanki gibi kalitesini gösterdi...:good:
kısaca beğendim diziyi...bundan sonra daha da güzel olacağından eminim...:img-wink:

medsul
04-09-07, 21:58
sanirim herkes bu sezonu ilkinden daha fazla beyenmiş:img-yes:
bence bu dizi hiç almadiği kadar iyi reytig alacaktir
rakimi kim olursa olsun:good:

aische_41
04-09-07, 21:59
son söyledigine cok katılıyorum öyle bişey olucak bencede
iki karedes ezoya asık olyucak
e ballı agada asık bu üçü kapısak baya

yaa bn diziyi daha onceden izLemediim içinnn biLmiorm baLLı aga o suriyeLi kadını sewmiomu ezoya mı asık o zaman o kadınLa arasında ne war :img-blush

sahracı
04-09-07, 21:59
dizi baya bi değişmiş bu haliyle güzel olmuş..önce çok yadırgadık biz ama hikayenin ve senaristin değişmesiyle güzel bi dizi olmuş ezo..çok keyifle izledim..karşılıklı replikleri harikaydı iki usta oyuncu resmen festival yaşattı bize..

sadece_ozge
04-09-07, 22:01
yaa bn diziyi daha onceden izLemediim içinnn biLmiorm baLLı aga o suriyeLi kadını sewmiomu ezoya mı asık o zaman o kadınLa arasında ne war :img-blush

ballı aga o surıyelıye asıktı.ama o kadın yanı nur ballının oğlun asık oldu recbe ballıda bunu öldrcektı affettı surıyey yolladı buda gerı donmus. ama bu arada ballı ezoya asık oldu omerle ıstanbula gelınce cok uzulmustu hatta.

tuceny

o kadını yani nuru seviyodu ballı aga ama nur ballı agannın ogluna asık oldu ballı aga nuru suriyey gönderdi sonra ezoya vuruldu ömeri de o yüzden gönderdi zaten ona daha fazla zarar vermemsi için nura asık degil hatta büyük bi nefreti var ogluyla ilişkisinden dolayı hastanede yatan da oğuulu karıısk oldu biraz ama

Freddy
Ezo Gelinin eski halini çok özlicek olsam da yeni halini de sevdim

Tek üzüldüğüm aşkın büyüsü bozuldu Dillere destan ezo gelin hikayesi dediler ömer-ezo aşkı bitti Dizi istanbula taşındı diye oyuncuların nerdeyse hepsine kıymalarına gerek yoktu Önemli karakterleri taşıyabilirlerdi Ama daha çok reyting için böyle bi yönteme başvurdukları ortada Ben Erkan Sever'i severim Baktılarki ezonun reytingleri yetmiyor yeni kişiler yeni mekanlar denedikleri belli Yoksa istanbula taşınan köy dizilerini bu şekilde değiştirmezler Ballı ağayı ezonun hep iyiliğini düşünr derken kötü adam yaptılar bi şekilde ömeri ezonun hayatından çıkarmak için Bu bana mantıksız geldi Ama eğer ileride ballı ağa da aslında ezoya aşıkmış diye bi senaryo uydurursalar ozaman anlaşılır neden ballı ağanın ömeri gönderdiği Yani bazı kişilerin karakterlerinde de oynama yapmışlar bence diziyi yeni haline kusursuz geçirmek için Yağmu kaşifoğlunu da özlicem kaç yıldır çıkmıyodu ekranlara Artık eski karakterlerin adı bile geçmez Serhat tutumlueri de severim inşallah kısa zamanda alışırım yeni ezoya

tuceny
04-09-07, 22:04

Tek üzüldüğüm aşkın büyüsü bozuldu Dillere destan ezo gelin hikayesi dediler ömer-ezo aşkı bitti Dizi istanbula taşındı diye oyuncuların nerdeyse hepsine kıymalarına gerek yoktu Önemli karakterleri taşıyabilirlerdi Ama daha çok reyting için böyle bi yönteme başvurdukları ortada Ben Erkan Sever'i severim Baktılarki ezonun reytingleri yetmiyor yeni kişiler yeni mekanlar denedikleri belli Yoksa istanbula taşınan köy dizilerini bu şekilde değiştirmezler Ballı ağayı ezonun hep iyiliğini düşünr derken kötü adam yaptılar bi şekilde ömeri ezonun hayatından çıkarmak için Bu bana mantıksız geldi Ama eğer ileride ballı ağa da aslında ezoya aşıkmış diye bi senaryo uydurursalar ozaman anlaşılır neden ballı ağanın ömeri gönderdiği Yani bazı kişilerin karakterlerinde de oynama yapmışlar bence diziyi yeni haline kusursuz geçirmek için Yağmu kaşifoğlunu da özlicem kaç yıldır çıkmıyodu ekranlara Artık eski karakterlerin adı bile geçmez Serhat tutumlueri de severim inşallah kısa zamanda alışırım yeni ezoya

ballı aga zaten ezoya asık 1.döenmin sonunda bu gayet acıktı büyü bozulmadı bana göre ömer le cok da büyük bi aşkları yoktu en azından ömer tarafından yoktu ömer kendi hayatını secti ve gitti

papatya67
04-09-07, 22:04
nihayet dizimiz başladı..ben bu yeni ezo gelini daha çok sevdim...ömerden kurtulduğuna sevindim...nurgülün bu yeni partneri daha karızmatik ve yakışıklı..nurgülün muhteşem oyunculuğunu özlemişim...bazı detaylar var eleştireceğim... ilk bölüme göre çok fazla tesadüf vardı..her yerde kadim beyle karşılaştı..bu bence fazla tesadüf olmuş..ikinci bölümdede evsahibinin evinde karşılaşırlar artık..bu kadar tesadüf fazla ama, ben seviyorum ezo gelini...vede izlemeye değer olduğunu düşünüyorum..en azından nurgülün hatırına...:img-wink:

seraphim
04-09-07, 22:05
bayıldım bittim nurgüle yeniden hayran oldum serhata yandım kül oldum.manyak bi ikili olmşlar
dizi gerçekten radikal bi değişim geçirmiş en büyük sebep tabiki senarist değişmiş.senaryo herşey hakikaten.nurgül ilk sezon da olağnüstüydü ama senaryo basitleştkçe o oyunculuktan başka şeyelr arıyo seyirci
neyse dizi inanılmaz akıcı olmuş en büyük sorun gitmiş.ikinci sorun erkan severdi nurgülün altında kalıyodu oyunculuk karizma olarak. serhat tam nurgülün kalemi ya da şöyle diyim ben "yeteneklerin sinerjisi" diye buna derim.
dünaynın en yii oyuncuları biraraya gelse senaryo iyi değilse hiç bişeye benzemiyo dizi de hakikaten.
artıık dizi bişeye benzedi çoks evdm ben ezoyu eskisinden de çok zaten aynı ezo da diyaloglar daah sahici konu çok akıcı olmş
ya çok şey var aklıma gelmiyo çok keyif aldım

bi kere kadim ezoya işkence yapıyo deli etti kızı ve ezo içine attı attı dılşarımçıktı ağlamaya başladı ya nasıl ağlamak o ya nurgülü ayakta alkışlıyorm zaten ecdekilerde bi iç geçirdi vay be diye.genelde her ağama sahnesi aynı olur ben takılırm çok ama nurgül orda içine atmş öyle bi bıraktı ki içerded kadim dinliyo ay aklıamgeldi ay ne güzle sahneydi.çok manyak dialoglar vardı.
ay serhatın ses tonuan hastayım ya farklı bi rolde burda da hakikaten mesefali bi adamı oynuyo ama nasıl içine girmişse hemen .müthişsin seraht diyormne diyim
nurgülün şivesi o kaba saba halleri tam bi anadolu kızı gibi her hali nurgül değil hem gözlri hem yüzü hem de vucuduyla oynayabilen büyük bir yetenek o.güzleliği zaten efsane olmuş

hepimize hayırlı olsun sinema dieğdin gibi ilk bölüm daha oturtcak yeni senarist şu an toparlama evresi bence. inş daha da güzleleşerek devam eder.
OYA YÜCEL sağol özellikle:happy0064

aische_41
04-09-07, 22:06
o kadını yani nuru seviyodu ballı aga ama nur ballı agannın ogluna asık oldu ballı aga nuru suriyey gönderdi sonra ezoya vuruldu ömeri de o yüzden gönderdi zaten ona daha fazla zarar vermemsi için nura asık degil hatta büyük bi nefreti var ogluyla ilişkisinden dolayı hastanede yatan da oğuulu karıısk oldu biraz ama

tskLer cwpLadıın için dier arakadasada tskLr bişe daha sorcamm :img-blush pekiii baLLı aganın ogLu adı recep sanırsam işte o neden hastanede ?? ayy bu arada baLLı aga için ne zor durumdr:s

sadece_ozge
04-09-07, 22:08

Tek üzüldüğüm aşkın büyüsü bozuldu Dillere destan ezo gelin hikayesi dediler ömer-ezo aşkı bitti Dizi istanbula taşındı diye oyuncuların nerdeyse hepsine kıymalarına gerek yoktu Önemli karakterleri taşıyabilirlerdi Ama daha çok reyting için böyle bi yönteme başvurdukları ortada Ben Erkan Sever'i severim Baktılarki ezonun reytingleri yetmiyor yeni kişiler yeni mekanlar denedikleri belli Yoksa istanbula taşınan köy dizilerini bu şekilde değiştirmezler Ballı ağayı ezonun hep iyiliğini düşünr derken kötü adam yaptılar bi şekilde ömeri ezonun hayatından çıkarmak için Bu bana mantıksız geldi Ama eğer ileride ballı ağa da aslında ezoya aşıkmış diye bi senaryo uydurursalar ozaman anlaşılır neden ballı ağanın ömeri gönderdiği (gerçi kaçırmış olabilirm belki de ballı ağa ezoya vurgundu zaten) Yani bazı kişilerin karakterlerinde de oynama yapmışlar bence diziyi yeni haline kusursuz geçirmek için Yağmu kaşifoğlunu da özlicem kaç yıldır çıkmıyodu ekranlara Artık eski karakterlerin adı bile geçmez Serhat tutumlueri de severim inşallah kısa zamanda alışırım yeni ezoya

bu hata baştan yapıldı zaten bu efsane ve buyuk bır ask ama dızıde sankı sadece nurgul acayıp asıktı . yanı omer normaldı sevdı aldı evlendı falan yanı aşkı yanlış anlattılar bnde uzuldum bu efsana aska yazık oldu dıye ** ahata en başta aşkı guzel anlattrmadılar senaryo hıkaye batırdı dızıyı kı allahtan toparlandı bu sartlarda omerın gıtmesı süper oldu yanı amac reytıng belkı ama hepsı oyle dıyemem cunku nurgul bunu dusunecek en son ınsan bu camıyada belkıde. dizini oyle yada boyle toparlanması sarttı dızıde dunya starı ınsan oyyo nerdyse ama senaryosu hıakyesı battı gttı yanı toparlanamydı bıs ekılde ve süpe roldu

papatya67
04-09-07, 22:08
tskLer cwpLadıın için dier arakadasada tskLr bişe daha sorcamm :img-blush pekiii baLLı aganın ogLu adı recep sanırsam işte o neden hastanede ?? ayy bu arada baLLı aga için ne zor durumdr:s

recep azıcık tırlattıda...:img-pilotondan hastanede...o hastane akıl hastanesi..sen yeni mi başladın izlemeye canım...:P

*Rüya*
04-09-07, 22:09
Ratingleri sabirsizlikla bekliyorum..
Bakalim kaçinci olmusuz :img-yes: Galiba herkes yeni Ezo Gelin'i çok sevdi umarim ratingler biraz daha yükselir..
Binbir gece'yi geçebilcegimizi sanmiyorum ama ilk 3'e girsek tam süper olur :img-yes:

tuceny
04-09-07, 22:10

öyle cok zordu hatta o sahneyi hiç unutmamam ikisinin yüzlesitiği sahneyi
kafayı yedi recep gercek annesini falanda ögrendi aşk hastası oldu delirdi hastanaye kapptılar bu arada recepi ruhi sarı canlanırıyodu

sadece_ozge
04-09-07, 22:12
bayıldım bittim nurgüle yeniden hayran oldum serhata yandım kül oldum.manyak bi ikili olmşlar
dizi gerçekten radikal bi değişim geçirmiş en büyük sebep tabiki senarist değişmiş.senaryo herşey hakikaten.nurgül ilk sezon da olağnüstüydü ama senaryo basitleştkçe o oyunculuktan başka şeyelr arıyo seyirci
neyse dizi inanılmaz akıcı olmuş en büyük sorun gitmiş.ikinci sorun erkan severdi nurgülün altında kalıyodu oyunculuk karizma olarak. serhat tam nurgülün kalemi ya da şöyle diyim ben "yeteneklerin sinerjisi" diye buna derim.
dünaynın en yii oyuncuları biraraya gelse senaryo iyi değilse hiç bişeye benzemiyo dizi de hakikaten.
artıık dizi bişeye benzedi çoks evdm ben ezoyu eskisinden de çok zaten aynı ezo da diyaloglar daah sahici konu çok akıcı olmş

bi kere kadim ezoya işkence yapıyo deli etti kızı ve ezo içine attı attı dılşarımçıktı ağlamaya başladı ya nasıl ağlamak o ya nurgülü ayakta alkışlıyorm zaten ecdekilerde bi iç geçirdi vay be diye.genelde her ağama sahnesi aynı olur ben takılırm çok ama nurgül orda içine atmş öyle bi bıraktı ki içerded kadim dinliyo ay aklıamgeldi ay ne güzle sahneydi.çok manyak dialoglar vardı.
ay serhatın ses tonuan hastayım ya farklı bi rolde burda da hakikaten mesefali bi adamı oynuyo ama nasıl içine girmişse hemen .müthişsin seraht diyormne diyim
nurgülün şivesi o kaba saba halleri tam bi anadolu kızı gibi her hali nurgül değil hem gözlri hem yüzü hem de vucuduyla oynayabilen büyük bir yetenek o.güzleliği zaten efsane olmuş

hepimize hayırlı olsun sinema dieğdin gibi ilk bölüm daha oturtcak yeni senarist şu an toparlama evresi bence. inş daha da güzleleşerek devam eder.

cok haklsıın serap bndedeım oyunumuz mukemmel ama senaryo kotu olunc aızlenmıyo yanı seyırcıde haklı herkes bızmı kı bız bıle sonlara dogru artık sadec enuruglu özleyınce bakr olmustk. senatyo ıyı oolunca ızlnır ve yetenk boyle farkedılır serhatın ses tonunu bnde fark ettım cok karızma cdden oda nurgul gıbı bı ayrı havası var:) ama ıykı hersey bastan basladı emınım nurgul byle dah da mutlu olmstr bıde bıze donse artık keske yaaa

İZMİR'İN KAVAKLARI
04-09-07, 22:12
Ezo Gelin i daha once izlememistim Serhat T icin izledim ama Ali Dusenkalkar ve Suzan Aksoy u gormek harikaydi
Serhat T&Nurgul Y ikilisi harikaydi ozellikle asansor sahnesi ve son sahnedeki repliklere bayildim
Oya Yuce kendini belli etmis...
umarim hakettigi reytingi de alir...

seraphim
04-09-07, 22:13

Tek üzüldüğüm aşkın büyüsü bozuldu Dillere destan ezo gelin hikayesi dediler ömer-ezo aşkı bitti Dizi istanbula taşındı diye oyuncuların nerdeyse hepsine kıymalarına gerek yoktu Önemli karakterleri taşıyabilirlerdi Ama daha çok reyting için böyle bi yönteme başvurdukları ortada Ben Erkan Sever'i severim Baktılarki ezonun reytingleri yetmiyor yeni kişiler yeni mekanlar denedikleri belli Yoksa istanbula taşınan köy dizilerini bu şekilde değiştirmezler Ballı ağayı ezonun hep iyiliğini düşünr derken kötü adam yaptılar bi şekilde ömeri ezonun hayatından çıkarmak için Bu bana mantıksız geldi Ama eğer ileride ballı ağa da aslında ezoya aşıkmış diye bi senaryo uydurursalar ozaman anlaşılır neden ballı ağanın ömeri gönderdiği (gerçi kaçırmış olabilirm belki de ballı ağa ezoya vurgundu zaten) Yani bazı kişilerin karakterlerinde de oynama yapmışlar bence diziyi yeni haline kusursuz geçirmek için Yağmu kaşifoğlunu da özlicem kaç yıldır çıkmıyodu ekranlara Artık eski karakterlerin adı bile geçmez Serhat tutumlueri de severim inşallah kısa zamanda alışırım yeni ezoya

süpersin istediğim sorular cevplamak için can atıyodm valla freddy
şimdi ezogelin dizisi ezo gelin hikayesini işlemiyo .nurgülün dieğdine göre antepre her güzle kız doğunca adı ezo konurmuş. sadece ilk 4 bölümü kullanmışlar zaten böyle kısa konulus bi filmi dizi yapmak imkansızmış

ikincisi ömeri dizisdenbbu kadar mantıklı bi şekilde çıkaracaklarını düşünmeiştim. ballı ağa ezoya aşık ama ezonun o sularda bezi olmadığı için uzak duruyo ömerin hayatını kurtararak ezodan uzaklaştırması çok mantıklı oldu. ya hayatın ya ezo..işte bu ezo parayı seçtiğini sanan bi aşkı napsın bu da üç galiba

tesadüfler konusunda haklsın diyemicem nedense yüüzklerin efendisi gibi 11 oscarlı filmi zilerken mantık aramıyoruz ne saçma diyemiyoruz .banada o romantik komedi dialoglaırndan olsa gerek herşey çok içten samimi geldi tesadfler özlelikle

aische_41
recep azıcık tırlattıda...:img-pilotondan hastanede...o hastane akıl hastanesi..sen yeni mi başladın izlemeye canım...:P

eet daha once izLemiodm serhat dizide oynamaya basLayınca bu gece itibariyLeee ezo fanı oLdk .. gercektn bi harikaydııı ... !

tuceny

hakkaten saray çimen bezelye derin su berrak ne denir bunun gözlerine yeşil desen öyle bi yeşil daha yok nazar degmesin onun o güzel gözlerine o ağlarken ben burda kötü oldum ... o kadar içten ki nurgül yok senin gibsi

sinemsert
04-09-07, 22:14
http://www.showtvnet.com/haber/anahaber/

ezonun haberini kaçıranlara

*Rüya*
04-09-07, 22:16
Ezo Gelin i daha once izlememistim Serhat T icin izledim ama Ali Dusenkalkar ve Suzan Aksoy u gormek harikaydi
Serhat T&Nurgul Y ikilisi harikaydi ozellikle asansor sahnesi ve son sahnedeki repliklere bayildim
Oya Yuce kendini belli etmis...
umarim hakettigi reytingi de alir...

Evet haklisin..Suzak Aksoy'u görmek çOk güzeldi..Oda Serhat Tutumluer gibi çok yakismis diziye :img-yes:
Repliklere bende bayildim zaten..Bide Serhat&Nurgül sahnelerindeki müzikte harikaydi..Belkide sadece o müzik büyüledi beni bilmiyorum..
Ama Kadim&Ezo askini tuttum bne..çok begendim gerçekten..:img-in_lo

ayşenurr
04-09-07, 22:16
Serhat Tutumluer beğendiğim ve başarılı bulduğum oyuncudur.ilk sahra dizisinde
oyunculuğunu beğenmiştim.erkekler ağlamaz dizisinide aksine beğenmemiştim.
Serhat'a rolünü yakıştıramamıştım.Ezo'yu Serhat için izledim.gayet başarılı
buldum.çok uyumlu çift olmuşlar.Serhat'a rolü yakışmış.Mithat-Sahra ikilisini
çok beğenmiştim.bugünkü izlediğim bölümdede Kadim-Ezo iklisini beğendim.
replikleri başarılı buldum.

tuceny
04-09-07, 22:17
http://www.showtvnet.com/haber/anahaber/

ezonun haberini kaçıranlara

sagol sinemcimm...:img-wink:

sahracı
04-09-07, 22:19
Evet haklisin..Suzak Aksoy'u görmek çOk güzeldi..Oda Serhat Tutumluer gibi çok yakismis diziye :img-yes:
Repliklere bende bayildim zaten..Bide Serhat&Nurgül sahnelerindeki müzikte harikaydi..Belkide sadece o müzik büyüledi beni bilmiyorum..
Ama Kadim&Ezo askini tuttum bne..çok begendim gerçekten..:img-in_lo

evet ben de müziklerini çok beğendim çok güzeldi gerçekten..ben eminim yarın süper bi reyting alıcaz binbir gece filan hikaye kalıcak yanında:icon_whis hala etkisindeyim valla...

sude9
04-09-07, 22:22
Bu diziyi hiç izlemedim fragmanlardan gördüğüm kadar bilgim var ötesi yok...Serhat Tutumler'in diziye dahil olması nedeniyle oturup izledim ve Nurgül ile karşılıklı sahnelerini çok sevdim...bir sorun çıkmadığı sürece bakmayı düşünüyorum..Serhat'ı ekranda görmeyi özlemiştim

*Rüya*
04-09-07, 22:24
evet ben de müziklerini çok beğendim çok güzeldi gerçekten..ben eminim yarın süper bi reyting alıcaz binbir gece filan hikaye kalıcak yanında:icon_whis hala etkisindeyim valla...

Insallah dedigin gibi olur :img-wink:
Ben Kadim karakterini açikcasi ben çözemedim daha..Biraz soguk biri gibi, ama gülümseyince çok sevecen oluyor..
Belkide insanlara pek güvenmiyor ondan uzak kalmak istiyor..
Gözler hakkinda söyledikleri sey çok güzeldi..Oda bizim gibi Nurgül'ün gözlerine hayran kaldi :img-yes::img-in_lo

#ezo#
04-09-07, 22:25
Serhat Tutumluer,kesinlikle iyi bir seçim olmuş:good:

İZMİR'İN KAVAKLARI
04-09-07, 22:34
Ben Kadim karakterini açikcasi ben çözemedim daha..Biraz soguk biri gibi, ama gülümseyince çok sevecen oluyor..
Gözler hakkinda söyledikleri sey çok güzeldi..Oda bizim gibi Nurgül'ün gözlerine hayran kaldi :img-yes::img-in_lo

evet Kadim karmasik bir tip kardesiyle olan konusmasi olsun Ezo ya kadin diye hitap etmesi ilgincti Ezo yu tanimasiyla hayata bakis acisi degisecek gibi...

ayrica Nedim in Elcin icin -cogul cagirip tekil bekler- sozunude cok begendim...
Oya Yuce nin repliklerini ozlemisim...

seraphim
04-09-07, 22:35

akustik gitar çok iyi olmuş yanlız "jenerik müzğini değiştirsinler" ya ne alaka ya diyesim geliyo
bana tam romnatik komedi gibi geldi yeni ezo nedense.diidşmeleri sınıf farkı falan.
ay biri dialogları yazsa ya nasıllardı öyle.nurgülle serhat söyleyince daha bi can alıcı oluyo gözleriyel oynuyolar valla

asansörde ezo düğmelere basip duryodu ya heyecan yaptı ay kadim çok gıcıktı ya "saldırmam merak etme" diyo öldüm gülmekten. harika oynyolar ya aynı dialogları başkaları oynasa bu kadar güzle gelmezdi eminm her bakşa anlam yüklüyolar .

kadimi ben çok tuttum. gülbeyazda nejatın(işler) oynadığı kadire benziyo azcık ama daha baskını sanki laf sokşlar aynı. ezoda gülbeyazın antep versiyonu . çok sevimli bu ezo ya .

melim
04-09-07, 22:37
gecen sezon nurgül icin baktigim bir dizi idi bu sezon nurgül-serhat icin baktigim bir dizi olacak ve eminim cok daha iyi olacak bu sezon,her ne kadar karsisindaki dizi seviliyor olsada alternatif isteyen benim gibiler icin kesinlikle kacirilmaz bir alternatif.Kadroya yapilan eklemeler cok ama cok yerinde Suzan hanim ve Serhat bey nerede olaursa olsun izlenmesi gereken yildizlar Nurgül'e ise laf söyleyenler bir gün kendileri utanirlar umarim bu söylediklerinden dolayi.
Emeginize saglik :happy0064

Freddy
04-09-07, 22:39
bu hata baştan yapıldı zaten bu efsane ve buyuk bır ask ama dızıde sankı sadece nurgul acayıp asıktı . yanı omer normaldı sevdı aldı evlendı falan yanı aşkı yanlış anlattılar bnde uzuldum bu efsana aska yazık oldu dıye ** ahata en başta aşkı guzel anlattrmadılar senaryo hıkaye batırdı dızıyı kı allahtan toparlandı bu sartlarda omerın gıtmesı süper oldu yanı amac reytıng belkı ama hepsı oyle dıyemem cunku nurgul bunu dusunecek en son ınsan bu camıyada belkıde. dizini oyle yada boyle toparlanması sarttı dızıde dunya starı ınsan oyyo nerdyse ama senaryosu hıakyesı battı gttı yanı toparlanamydı bıs ekılde ve süpe roldu

ballı aga zaten ezoya asık 1.döenmin sonunda bu gayet acıktı büyü bozulmadı bana göre ömer le cok da büyük bi aşkları yoktu en azından ömer tarafından yoktu ömer kendi hayatını secti ve gitti

ballı ağanın ezoya aşık olduğunu bilmiyodum Ozaman elbette mantıklı ballı ağanın ömeri göndermesi Evet ömer çok hata yaptı ama ne bilim ben hep ezo kadar sevdiğine inanmıştım

süpersin istediğim sorular cevplamak için can atıyodm valla freddy
şimdi ezogelin dizisi ezo gelin hikayesini işlemiyo .nurgülün dieğdine göre antepre her güzle kız doğunca adı ezo konurmuş. sadece ilk 4 bölümü kullanmışlar zaten böyle kısa konulus bi filmi dizi yapmak imkansızmış

ikincisi ömeri dizisdenbbu kadar mantıklı bi şekilde çıkaracaklarını düşünmeiştim. ballı ağa ezoya aşık ama ezonun o sularda bezi olmadığı için uzak duruyo ömerin hayatını kurtararak ezodan uzaklaştırması çok mantıklı oldu. ya hayatın ya ezo..işte bu ezo parayı seçtiğini sanan bi aşkı napsın bu da üç galiba

tesadüfler konusunda haklsın diyemicem nedense yüüzklerin efendisi gibi 11 oscarlı filmi zilerken mantık aramıyoruz ne saçma diyemiyoruz .banada o romantik komedi dialoglaırndan olsa gerek herşey çok içten samimi geldi tesadfler özlelikle

teşekkürler ekstra bilgiler için Buarada elbette yüzüklerin efendisinde mantık aramam çünkü fantastikti :)

Tesadüfler konusunda kadim ve kardeşi suzan aksoyun bahsettiği çocuklar çıkarsa hiç şaşırmam Bazen insanların daha çok dikkatini çektiği için gerçekte olması zor tesadüfleri dizilerde yapıyolar :) İnş bu kadar diziye yapılan emekler daha büyük başarı getirir Yarın ki reytingleri ve gelecek haftaki reytingleri merak ediyorum Çünkü bu hafta insanlar izlemiş ama eğenmedilerse gelecek hafta izlemeyebilirler

Yağmur Kaşifoğunun adı bu kadroda yazıyor Sanırım onu diziden çıkarmamak için bebeğini ezoya bıraktılar Yoksa fatmada diğerleriyle beraber antepte kalıcaktı Bence fatma iyi bi karakterdi ama kızın içine girdi ikbal Daha önce hiç bi zararaı yoktu Kaç kez tereddüt etti ikbalin tekliflerine Ayrıca kocasını seven her kadın onu başka kadınlara kaçırmamak için bazı şeyler yaparlar Ne diyim fatma inş eğer geri dönerse bu sezon iyi karakter olur

Ballı ağa kadim ve ezoya zor günler geçirtecek galiba 2si de ezoya aşık olursa Hele bi de kadimin kardeşi bu 3lüye eklenirse :)

seraphim
04-09-07, 22:43
ballı ağanın ezoya aşık olduğunu bilmiyodum Ozaman elbette mantıklı ballı ağanın ömeri göndermesi Evet ömer çok hata yaptı ama ne bilim ben hep ezo kadar sevdiğine inanmıştım

teşekkürler ekstra bilgiler için Buarada elbette yüzüklerin efendisinde mantık aramam çünkü fantastikti :)

Tesadüfler konusunda kadim ve kardeşi suzan aksoyun bahsettiği çocuklar çıkarsa hiç şaşırmam Bazen insanların daha çok dikkatini çektiği için gerçekte olması zor tesadüfleri dizilerde yapıyolar :) İnş bu kadar diziye yapılan emekler daha büyük başarı getirir Yarın ki reytingleri ve gelecek haftaki reytingleri merak ediyorum Çünkü bu hafta insanlar izlemiş ama eğenmedilerse gelecek hafta izlemeyebilirler

Yağmur Kaşifoğunun adı bu kadroda yazıyor Sanırım onu diziden çıkarmamak için bebeğini ezoya bıraktılar Yoksa fatmada diğerleriyle beraber antepte kalıcaktı Bence fatma iyi bi karakterdi ama kızın içine girdi ikbal Daha önce hiç bi zararaı yoktu Kaç kez tereddüt etti ikbalin tekliflerine Ayrıca kocasını seven her kadın onu başka kadınlara kaçırmamak için bazı şeyler yaparlar Ne diyim fatma inş eğer geri dönerse bu sezon iyi karakter olur

Ballı ağa kadim ve ezoya zor günler geçirtecek galiba 2si de ezoya aşık olursa Hele bi de kadimin kardeşi bu 3lüye eklenirse :)

dediğim bu işte yüzklerin efendisi fantastik bi film bu dizide romantik komedi.romantik komeidlerde ne kadar komik olursa aşk yani absurd de diyebilriz o kaadr güzledir.mantık aramak için ağır dram aşk izleriz ama bunalrın diyalogları resmne bldiğin komedi ya tabi altan alttan acıtıyo ama sırıtmadı aslında düşününce ne bilim ben sevdm nedense.en azından ilk bölüm için idare edilmeli mecburlar tesadüflere.zaten balı ağa konsunu bilmediğin için yanlş anlamşsın sorun yok yani bence ama eleştri olsun diziye tabiki bence ben heyecandan çok takılamadım kinci kez izlersem belki dikkat ederim ama sevmd ya ben bunları:happy0064

devedikeni
04-09-07, 22:47
bir dizinin müthiş değişimi bu diziyi geçen sene annem sayesinde bi kaç kere şzlemiştim ama nurgülü çok sevmeme rağmen sevmemiştim partnerini yakıştıramamıştım ama serhat tutumluer var diye bugün izledim ve inanamadım çok güzel olmuş adeta ilk bölüm gibi serhat tutumlueri ekranda görmeyi gerçekten özlemişim nurgülle çok yakışmışlar replikleri çok güzel ve eğlenceli inşallah reytingleride iyi olur

seraphim
04-09-07, 22:47
denizya senin hafızan kuvvetlidir dialogları yaz aklında kalanları çok beğendim ya.
bide ezonun mutfaha giridği ilk sahneleri çok beğendm.ustayı oynayan oyuncu harika çok komikleridi ezoun suratındaki şaşkınlık ve bnm ağzım gülmekten hep açık:happy0064

dialoglar ,lütfeeeen..bi kaç tane yazın ben düşünüyorm da hafıxzamn zayıf.
kadimin lafları çok güzeldi ezo da aşağı kalmıyo tabi.ay tekrarı ne zaman ya.bi daha izlenir bu

sunturlu
04-09-07, 22:50

Bence de binbir gece hikaye Ezo Gelin roman:)
Kadim ve Ezo sahneleri mükemmeldi, mutfak sahneleride çok güzeldi.

Bizim Serhat'ın gözlerininde Nurgül'ün gözlerinden aşağı kalır yanı yoktur valla:)

seraphim
04-09-07, 22:56
Bence de binbir gece hikaye Ezo Gelin roman:)
Kadim ve Ezo sahneleri mükemmeldi, mutfak sahneleride çok güzeldi.

Bizim Serhat'ın gözlerininde Nurgül'ün gözlerinden aşağı kalır yanı yoktur valla:)

öyle ya göz uyumu denen şey olmş bu dizide ve yeteneklerin sinerjisi derim ben buna sadece senaryoyla bu kadar güzle o didişmeler elektirkleneler verilemezdi.oya yücel nurgül ve serhat birlikte tam olmş süper:good:
doğal oyunculuklar bu ikisyle bitmiyo
suzan aksoy ümit çırak(nurun yeni adamı) çok iyiydi.mutfak kadrosuda harika ya .çok sevdm serhat nurgülden sonra mutfak sahneleri süper

jenerik müziği değişsin lütfen ya okuyolarsa takmışlar o müziğe dizinin içinde çalanlar harika tabi

büyük cadı
05-09-07, 00:21
ilk sezon hiç izlememiştim bugün bir bakıyım dedim bayıldım tek kelımeyle bayıldımm nurgulle serhatın sahneleri mukemmeldi gerçi daha önce hiç izlemediğim için bazı kişiler arasındaki bağlantıyı kuramadım bi süre bunlar kim ya diye baktım ama her şeye rağmen çok güzeldi mutfak sahnelerine ayrıca bittim ezonun yeni mahallesi de süperdi yeni bölümü merakla bekliyorum

scale
05-09-07, 01:01
Ben de geçen sezon izlememiştim diziyi ama bu gün tesadüfen baktım ve ayrılamadım.Serhat Tutumluer i izlemek çok güzeldi Nurgül le çok hoş bir ikili olmuşlar.Geçen sezon en fazla 2 kez oda yarım izlemiştim,ama bu sezon patlar gibi geldi bana ,kadroda da sanırım değişiklik yapılmış izlerken genelde diziler 2. sezonda hep düşüşe gerçerler, yaa ne olmuş bu dizi tam tersi olacak patlayacak diye düşündüm.:good:

ARIMAYA
05-09-07, 06:12
Geçen sene hiç izlememiştim dün akşam tesadüfen Serhat Tutumluer'i görünce takıldım. Çok hoş olmuş. Hele didişmeleri çok şekerdi. Ezo& Kadim repliklerini yazan olursa sevinirim. En çok odadan çıkarken adını sorunca buruk buruk " sen kadın de ben anlarım " dedi ya orda dağıldım... Serhat' ı görmek çok hoştu bundan sonra takipteyiz : )

tree
05-09-07, 06:49
Günaydın arkadaşlar,

Bende ezo gelinin sadece 1.bölümünü izlemiş ama ömer karakterini ezoya daha doğrusu Nurgül Yeşilçaya yakıştıramadığım için bir daha da izlememiştim.
Dün gece de sırf serhat Tutumlueri tekrar ekranda görmenin hoşuma gideceğini düşünerek izledim. Fakat yanılmışım gerçekten serhat ve nurgül birbirlerine müthiş güzel yakışmışlar. replikler, bakışlar gerçekten çok güzel, dizi süper akıcıydı. Bana göre ekranlar yeni bir müthiş ikili yakaladı bu sezon, lütfen kıymetini bilsinlen...
Geçen sezon izlemedim ama bu sezon kesinlikle kaçırmamaya özen gösterecem.Daha ilk bölüm de bu kadar eğlenceli ve güzel bir dizi olduğundan diğer bölümlerde neler olacağını tahmin etmek zor değil.
Yanlızca İstanbul da geçen yeni bölümlerde yine çok beğendiğim ruhi sarıyıda görmek çok güzel olacaktı.(ama kısmet)

Ezo-Kadim 1 numara

anil16
05-09-07, 06:49
Amann allahimm bu izledigimiz ezo gelinmiydi yaa...koy filmi gitmis yerine harikaaa bi romantik komedi gelmiss.Tek kelimeyle bayildimmm bayildimmm hic beyenmicem diye dusunuyodum ama gercekten cok sevdim senaryo cok guzellesmis ve tabiki dahada komiklesmis.Biraz konular karisik olmus eskisi gibi degil ama bu kesinlikle kotu bisey degil.

Yeni oyuncular ilk sezonkinden daha guzel bence...hele Kadim cok hosuma gitti bence Omer'den daha guzell gitsin omer cok lazimdi...artik Kadim var. :)

Kadim'in ezo'nun gozlerine asik olmasini beyendim en cok...o portlek yosun gozlere kim asik olmazkii. :)

Yanliz Meryem'in durumunu beyenmedik kotu bi kiz olucak yakismaz ona. :(

He Cemre Ozer'inde olmasina cook sevindim...ahh onlari yan yana goruncee tipki baldiz gunleri gibiydi.

2. bolumu iple cekiyorum...2. bolum dedim ama gercektende sanki bambaska bir dizi olmus. =)))

YEŞİL
05-09-07, 07:12
günaydın arkadaşlar :)

filim tek kelimeyle harikaydı serhatla nurgülün sahnlerine bayıldım ya çok şirinlerdi bence birbilerine çok yakışmışlardı harika bir çift olmuşlardı iki dik kafalı benim düşündügüm çıkacak galiba kadim ezonun dogalıgına vurulacak yanlış şurda bişe söylemek istiyorum ezonun gözleri harika gerçekten ama kadiminkininde ondan aşagı klaır yanı yoktu ya diyolokları hatırladıça hala gülüyorum ben ne bekledim ne buldum kutluyorum vallahi tüm ekibi ve budur diyorum

anil16
05-09-07, 07:18
Evet gercekten cok sirinlerdi.Tam uygun partner bulmuslar Nurgulle harika yakismislarr yaaa ezo-kadimm askii bundan sonra oleyy. :)

Ins. ratinglerimiz ii gelir rakipler var insallah 2. 3. olmusuzdur.

gercek
05-09-07, 07:18
Geçen sezon arada bir baktığım ve bazı yönlerden eleştirdiğim Ezo Gelin'i dün akşam sırf nasıl başlayacak diye merak ettim ve izledim ve de hayran kaldım. Sanırım bu sezon kaçırmamaya çalışacağım. Yeni oyuncular, replikler, görüntüler gerçekten çok güzeldi. Antep'te kalsaydı sanırım dizi pek bir ilerleme kaydedemeyecekti. Aynı konular etrafında dönüp duracaktı.

siberya1
05-09-07, 07:20
Selam vay be tek değilmişim demek ki yazdıklarınızı okudum mükemmel bir dizi halini almış geçen sene ahmet mümtaz soysal ruhi sarı ve nurgül yeşilçay için izliyodum ömer karakterine sinir oluyodum oh sonunda istediğim olmuş eeee hoş gelmişler yeni karakterler

YEŞİL
05-09-07, 07:25
Evet gercekten cok sirinlerdi.Tam uygun partner bulmuslar Nurgulle harika yakismislarr yaaa ezo-kadimm askii bundan sonra oleyy. :)

Ins. ratinglerimiz ii gelir rakipler var insallah 2. 3. olmusuzdur.

inşallah arkdaşım şöyle başlardan yerimizi almışızdır da reyting kaygımız olmadan böyle rahat rahat izleriz dizimizi ya of ikinci bölüme daha bir hafta var geçmezki zaman şimdi kadim ve oza aşkı geliyor kim tutar bizi :happy0064

döndü
05-09-07, 07:26
günaydınlar arkadaşlar akşam ezo gelini izledim çok güzeldi ya hele sethat tutumluer çok tatlıydı ezo ile kadim aşkı çok güzel olur ömerinde ıraka gitmesi çok iyi oldu dizi bira güzelleşti..hadi hayırlısı..:happy0064

ahesti
05-09-07, 07:29
arkadaslar butun dedıklerınıze katılıyorum ya cok guzel cok hareketlı bı bolumdu ezonun cevapları cok sekerdı.silahtar kızı nıye terkettı anlamadım neyse omerın gıtmesı ıyı oldu zaten sınır oluyodum

anil16
05-09-07, 07:31
Cok guzel ezo gelin ailemizde cogaldii hepiniz hosgeldiniz...bol bol nice yorumlara insallah. :)

Insallah rating kurbani olmaz dizimiz o kadar dizi arasinda..ama bu soz konusu bile olamaz nede olsa Nurgul Yesilcay yaa ;)

emre salgin
05-09-07, 08:01
günaydin arkadaslar ben demistim Serhat bir projeye el attiysa vardir bir bildigi ,bakin harika degilmi ne güzel tepkiler aldi insaallah devami gelir hani Nurgül hanimda cok sirin ve cok güzel oynuyor ikisi cok yakismis gözler harika ikisininde ama Serhat bir baska bakiyor dimi ama hele gülüsü Allahim ne güzellikler yaratmis ,basarilarinin devami katlanarak gelir insaallah.

EvaLongoria
05-09-07, 08:03
Gerçekten de dizi birden yön değiştirdi. Yani geçen sezon izleyen birisi olarak vay be dedim :)

SErhat ile Nurgül ün müthiş oyunculukları çok güzeL yansımış.

Ezo & Kadim çok iyi bir çift olacak.

mavi deniz
05-09-07, 08:13
ay çok güldüm ya o göz meselesinin repligini kazıdım serom ya tek süperdi
ezo: sen ne hakla benim resimimi çekersin
kadim:senin degil gözlerinin resmini çektim
ezo:gözlerim ayrımı aha kafamda işte oda benimle geziyo ayrım
kadim:uzatma tamam söyle kaç para
ezo:ne kaç para
kadim:gözlerinin fiyatı
ezo:bi bakış atar bedeve(arkasını döner asansöre dogru ilerlemeye başlar)
kadim:arkasından seslenir dur nasoıl bedava
ezo:senin kibi bakmasını biklmeyenlere bedeve

mavi deniz
05-09-07, 08:16
bide şey vardı yolda ilkj karşılaştıkları an varya oda az buçuk şöyle kaldı aklımda:)

kadim :kadın çkilsene önümden işim var
ezo:herkesin işi var
kadim :allah alalah çattık kadın çekilsene
ezo:bende yol verirsin sandım hani burası istanbulya (demekki istanbul beyle oluyomuş)
kadim:hanım bak işim var çekil yol verde geçeyim
ezo:hmm bak yavaş yavaş istanbullu olin bide hanımın yanına lütfenni eklersen olucak

seraphim
05-09-07, 08:22
ay çok güldüm ya o göz meselesinin repligini kazıdım serom ya tek süperdi
ezo: sen ne hakla benim resimimi çekersin
kadim:senin degil gözlerinin resmini çektim
ezo:gözlerim ayrımı aha kafamda işte oda benimle geziyo ayrım
kadim:uzatma tamam söyle kaç para
ezo:ne kaç para
kadim:gözlerinin fiyatı
ezo:bi bakış atar bedeve(arkasını döner asansöre dogru ilerlemeye başlar)
kadim:arkasından seslenir dur nasoıl bedava
ezo:senin kibi bakmasını biklmeyenlere bedeve

süper ya izleyesim geldi bak.... süper ya..kadim de kadın kaıdn diyip duruyo delirtti kızı. ama çok tatlılar ya. iki çift tırşe gözlü ...bu dizide en fazla gözler konuşacak:happy0064

mavi deniz
05-09-07, 08:25
sero valla daha çıkarıcam aslında az buçuk tüm diyaloglar kldıdfda yanlış yazmak istemiyorum ama düşününce çıkarıcam bizimkiler akşam öldüler gülmekten ya hikaye o kadar akıcıydıki ben nasıl bitti diiz anlamadım valla eskiden olsa nurgül olmadan dakikalar işkence geçerdi vallahi nurgül aynı nurgüldü yine süperdi e yanınada serhat eklenince süper oldu ne diyim:)

elfkartal
05-09-07, 08:28
ne yalan söyleyeyim çok iyi şeyler beklemiyordum. ama umduğumun ötesinde çıktı. nurgul ve serhat sahneleri mükemmeldi ya bayıldım ikisinede çok yakıştılar gerçektende. aralarında geçen diyaloglar süperdi. artık salılarımı bu diziye ayıracam anlaşılan. dün serhatın gülümsemesini özlemişim onu anladım. daha önce neler oldu bu dizide bilmiyorum ama şimdiden sonrası çok güzel olacak gibi duruyor..

EvaLongoria
05-09-07, 08:30
Ezo Gelin forumunun böyle canlı olması ne kadar güzel :)

mavi deniz Replikler için teşekkürler :)

Devamını bekleriz. Hatta bunun için bi başlık açılırsa daha güzel olur gibi. Modlardan Rica edelim.

mavi deniz
05-09-07, 08:35
Ezo Gelin forumunun böyle canlı olması ne kadar güzel :)

mavi deniz Replikler için teşekkürler :)

Devamını bekleriz. Hatta bunun için bi başlık açılırsa daha güzel olur gibi. Modlardan Rica edelim.

evet açalım bi başlık replikler başlıgı ya aslında dizinimn tekrarını bi kere daha izlesem tam alıcam ama bu kadar hafızayla an bu kaldı aklımda ama daha hatırlamaya çalışıcam arkadaşlarla izledik şöyle bi durum oldu ben nunucu ve serhatcı olmamamma ragmen büyük bir hazım yaşadım ama onlar beklemiyorlardıya sürekli ay ne güzeldi ya ay süperdi ya seseleri vardı evde hatta arkadaşım büyük keyifle bu diziyi izlememe hiç bişley engel olamaz dedigi dudaktan kalbeyi izlerkn bile aklında ezoyla kadim vardı işte bu büyük bi keyif verdi bana:)

pelin-ce
05-09-07, 08:37
Geçen sezonu izlemeyenlerden birisiyim konu darlığı nedeniyle...
Ama bu sezon Serhat Tutumluer'i görünce fragmanlarda tamam dedim bu diziyi asla kaçırmam her ne olursa olsun...
Nurgül Yeşilçay ve Serhat Tutumluer rollerine öylesine yakışmış ki daha ilk bölümde kendilerine yer edindiler...
Dizinin zaten belli bir kitlesi vardı Nurgül Yeşilçay sayesinde şimdi Serhat Tutumluer fanlarıda eklendi reytinglerde ilk üçü garantiledi Ezo gelin...
Son olarak o müthiş replikleri bizlere sunan Oya Yüce Yazı Grubuna çok teşekkürler...

SUEDA40
05-09-07, 08:38
aşk için güzel bir başlangıç ama malesef toplumumuzda kumar yüzünden nice ezolar var çünkü ben birkaç kez göz o kumar illeti insana karısı kızı farketmez bir çırpıda kaybettirir neyseki ezo köyden gelmiş ama aklı başında kimseye kolay kolay lokma olmayacağa benziyor kimseye gebe kalmak istemiyor kendi ayakları üstünde durmayan nice onurlu kadını canlandırmış gayet başarılı ya bizim oğlan kadim 517 patron insanların gözleriyle dünyayı tanımak acıları sevgileri okumak istiyor ama ezo ya fena çattı didişmeler anlamlı ve güzel önce şaşırmıştım serhata ama şimdi bizide dizinin içine aldı gece uyku tutmadı onların haline sevgiyle kalın arkadaşlar herkese teşekkürler yorumlar ve resimler için

mavi deniz
05-09-07, 08:46
Geçen sezonu izlemeyenlerden birisiyim konu darlığı nedeniyle...
Ama bu sezon Serhat Tutumluer'i görünce fragmanlarda tamam dedim bu diziyi asla kaçırmam her ne olursa olsun...
Nurgül Yeşilçay ve Serhat Tutumluer rollerine öylesine yakışmış ki daha ilk bölümde kendilerine yer edindiler...
Dizinin zaten belli bir kitlesi vardı Nurgül Yeşilçay sayesinde şimdi Serhat Tutumluer fanlarıda eklendi reytinglerde ilk üçü garantiledi Ezo gelin...
Son olarak o müthiş replikleri bizlere sunan Oya Yüce Yazı Grubuna çok teşekkürler...

canım ne yalan söylüyüm ben üçten fazla bişey bekliyorum çünkü nurgül bu diziyi kendi ilk üçte tutabiliyordu serhatla ikinci hatta birinciligi bekliyorum gerçi binbir gece var ama olsun yani ben çok sedim ezoyla kadimi süperlerdi dizi nasıl bitti anlamadım ilk defa bu kadar heycan duydum ezoyu izlerken seronunda bi noktada dedigi gibi o kapıdan çıkışta nurgülün içine attıklarını kusma anı süperdi gözleri yine dökürdü serhatta dediya yani kadim o gözler o gözlerden herşey okunuyor teker teker içinden ne geçiriyorsan diye aynen öyle göz sanatı yaptı akşam bizlere yine :)bide arkadaşlar senarist ekibinin sahradan oldugu fark ediliyo vallahi tekgül kızın lara oldugunu anladınız heralde nasılda büyümüş kiloda almış :)

seraphim
05-09-07, 08:49
uzun süre didişecekler bence,öyle görünüyo.kadimin mizacı zaten sert adam uğraşmayı uğraştırmayı seviyo.ezonun doğallığından güzelliğinden gözlerinden tabiki etkileniyo
ezoda kadimin su götürmez karizmasından:good:

bence kadim ezoya "pis ellerinle kapıyı açma" falan dedi ya biraz daha kalsın diye yapmş fa olabilir.seviyo oda ezoyla uğraşmayı sanki sonunda zaten açık açık istedi kızmasını ama artık o patron.:img-cool2

mavi deniz
05-09-07, 08:54
uzun süre didişecekler bence,öyle görünüyo.kadimin mizacı zaten sert adam uğraşmayı uğraştırmayı seviyo.ezonun doğallığından güzelliğinden gözlerinden tabiki etkileniyo
ezoda kadimin su götürmez karizmasından:good:

bence kadim ezoya "pis ellerinle kapıyı açma" falan dedi ya biraz daha kalsın diye yapmş fa olabilir.seviyo oda ezoyla uğraşmayı sanki sonunda zaten açık açık istedi kızmasını ama artık o patron.:img-cool2

hmm evet ya çok kötü oldu ne güzel didişiyorlardı hele banyo sahneleri sabunmatige basıyo orda kadimin bakışları gülüşü kıskıs süperdi ya altına tutucaksın diyoya sonra ezoda muslugu kıvırıyo kadimde yine keyif aldıgını gösteren bi tebessünm var buda heral öyle kadimda yani serhat o canalıcıbakış ve gülşüyle hıhı diyo sonra şimdi sen bide havlu ararsın ezoda yokyokmm köyden geldim ama o kadarda cahil degilim hani nerde altına tutacagım şey şurda dyoya kadimde sonra afrin çabuk ögreniyorsun demesi falan ay süperlerdi bencede ezoyu çok tutmak için kapıyı açmadı orda:):happy0064

liyepo
05-09-07, 08:59
bide şey vardı yolda ilkj karşılaştıkları an varya oda az buçuk şöyle kaldı aklımda:)

kadim :kadın çkilsene önümden işim var
ezo:herkesin işi var
kadim :allah alalah çattık kadın çekilsene
ezo:bende yol verirsin sandım hani burası istanbulya (demekki istanbul beyle oluyomuş)
kadim:hanım bak işim var çekil yol verde geçeyim
ezo:hmm bak yavaş yavaş istanbullu olin bide hanımın yanına lütfenni eklersen olucak

kadim:tövbe tövbe
ezo:tövbeni kabul ettim..:)
bu repliklere koptum çok güzeldi...
replikler için tşkler..

böyle didişmeleri çok güzeldi...birde ezo kadimin patron olduğunu öğrendikten sonra ki bir anda
durgunluğu cevap verememesi o anda hani kovarmı diye düşündü sanırım..
yinede dik durmaya çalıştı..cevaplarını esirgemedi.. oya yüce yazı grubu ilk bölümde çok güzel bi iş çıkarmışlar...

oslemm
05-09-07, 09:03
bu diziye ne olmuşş ya dün bi bakayım dedim gülmekten öldüm çokk güzel yapmışlar hem romantik hem komedi :happy0064:happy0064

mavi deniz
05-09-07, 09:06
süperdi ya hakkakten bide kadim burda sabaha kadar bekliyelim o zaman gibisinden bişey dedi ilk anda süperlerdi süper vallahi tebrik ederim bende yazı gurubu iyi çalışmış ben ayda akseldende bu tarz replikler bekliyorum arkadaşlar onunda oynadıgı rollerde bu tarz konuşmalara çok sık yer verilir kadimle bi araya gelince e bide ezom lursa bu üçlünün repliklerine dikkat şimdi ezo artık işyerinde patronya kadimla ciciannenin evinde didişicekler nasıl olsa orda patron degil evsahibesinin cicioglu:)

seraphim
05-09-07, 09:09
süperdi ya hkakten bide kadim burda sabaha kadar bekliyelim o zaman gibisnden bişey dedi ilk anda süperlerdi süper vallahi tebrik ederim bende yazı gurubu iyi çaluışmış ben ayda akseldende bu tarz replikler bekliyorum arkadaşlar onunda oynadıgı rollarda bu tarz konuşmalara çok sık yer verilir kadimle bi araya gelince e bide ezom lursa bu üçlünün repliklerine dikkat şimdi ezo artık işyerinde patronya kadimla ciciannenin evinde atışıcşıcak nasıl olsa orda patron degil evshibesinin cicioglu:)

evet bak elçin ablanın evinde atışıcaklar yine kesn ezo durmaz nasılsa iş yeri değil diye .bakalm neler olcak.bide kadim çocuk mu okutuyomş öyle bişey dedi elçin anası.ezo bunu öğrenince daha da yumuşar kadime karşı nefret çoktan aşka dönüşmediyse tabi:img-pilot

mavi deniz
05-09-07, 09:12
evet bak elçin ablanın evinde atışıcaklar yine kesn ezo durmaz nasılsa iş yeri değil diye .bakalm neler olcak.bide kadim çocuk mu okutuyomş öyle bişey dedi elçin anası.ezo bunu öğrenince daha da yumuşar kadime karşı nefret çoktan aşka dönüşmediyse tabi:img-pilot

ne tutuşması serom ya mercimek yandım buram buram ikiside ilk anda bittiler harikalar ya süperler vallahi şu ciciannenin evindeki sahnleri iple çekiyorum kadim nereye gitsemm karşma çıöıyo bu diyecek hehe süper olur ya şimdi cici anne du seni kiracımla tanıştırayım çok iyi falan der kadimde görünce eminim bumu iyi der yani buna benzer şeyler bakalım ya ay yeni bölüm fragmanı ne zaman dönerki ya:img-pilot

elmass
05-09-07, 09:17
Diziyi daha önce hiç izlemedim. Dün Türkiye-Almanya maçını seyrederken sinirden zap yaparken rastladım. Maçın durumundan olsa gerek çakılıp kalmışım. Gerçekten çok eğlendim. Nurgül Yeşilçay ve Serhat Tutumluer'in kimyası tutmuş. Repliklerin içi boş değil. Mutfak ekibi eğlenceli ve sempatikler. Ev ahalisi, özellikle Suzan Aksoy'un olduğu sahneler de çok keyif aldım. Ama daha önce neler olduğunu bilmediğim için ve bu bölümü de başından seyremediğim için kafamda bir sürü soru işareti var. Bu sezon sadece tek diziyi izlemeye karar vermiştim. Ama böyle devam erderlerse, bunu da takip etmek istiyorum şimdiden.

Yalnız anladığım kadarıyla dizi geçen sene çok başka bir durumdaymış; hatta bu sabah gazete de bu haberi de görünce;

Yeni fragmanlar
Önce "Oğlum İçin" ağdalı acılardan bunalmış bir müzik. Ardından "Ezo Gelin" fragmanı, yine aynı durum. Arka arkaya bu iki diziyi izleyen psikolojik olarak ne hale gelir? Bakışlar, o duruşlar, o ağlamalar, o haykırmalar hepsi aynı filmin kopyası şeklinde. Ama bizim millet içinin bayılmasından pek bir hoşnut olur. Şimdi mendil durumu da olacak tabii ki. Sina Koloğlu/Milliyet

bende böyle düşünüyordum. Dün akşam tesadüfen fark etmesem, seyretmeyi hiç düşünmezdim. O yüzde show tv tekrarını vermeli muhakak bu bölümün. Eğer dizi böyle devam edecekse, bu yönünü ortaya koyan fragmanlar hazırlamalı. Yoksa bu dizi kalabalığında hakkettiği yeri bulamayabilir...

meryemce84
05-09-07, 09:23
Merhabalar ben diziyi ilk kez dün izledim.
Serhat Tutumluer'in diziye girmesine başta karşıydım.
Ama dün gördümki iyi ki de girmiş.
Herşeyi ile muhteşemdi.

Ezo gelin'in konuşması bana tuhaf geldi ama zamanla alışırım heralde.
Hava da aşk kokusu var..:) Kadim & Ezo
Serhat'tan daha iyi aşık bulamazlardı.:)

sayosh
05-09-07, 09:32
açıkçası ben geöen sezondan daha iyi buldum ömeri görmekten bıkmıştım serhat tutumlueri de zaten çok severim çok hoşuma gitti.
sonu süperdi adın neydi senin:happy0064:happy0064

sudemnaz
05-09-07, 09:34
geçen sezon diziyi izlemedim
çünkü ömeri ezo'ya yakıştırmıyordum çiftler yakışmaz ise ben o diziyi izlemem yani izleyemiyorum.ilk sezon neler olduğunu pek bilmiyorum ama olsun.hem bence dizi dün başladı.:D
reklamlarda Serhat T. görünce heyecan yaptım ve dün akşam izledim.
hiç bitmesin istedim çok ama çok güzel bir bölümdü.
bundan sonra bu çiftti kaçırmam ben...
uyumları,bakışları süper:good:

EvaLongoria
05-09-07, 09:46
Zaten dizi aslında dün yepyeni bir formatla başladığı için YENİ DİZİ havasındaydı.

İlk sezondan öğrenmek istedikleriniz olursa elimden geldiğince yanıtlarım.

Umarım ki ratingler de geçen sezon ki gibi iyi gider.

sudemnaz
05-09-07, 09:53
EvaLongoria kısaca bir özet geçersen çok güzel olur.
bebek ezonun değil ama ömerin de değil hem babası hem değil yani kafam karıştı nasıl oluyor.ezo anlattı ama karışık oldu biras.
ezo ömerin karısıydı hala öyle mi yani boşanmadılar mı?
peki bebeğin annesi kim neden hapiste?
o da mı ömerim karısı ?
çok karışık oldu yaaa :S

EvaLongoria
05-09-07, 10:06
EvaLongoria kısaca bir özet geçersen çok güzel olur.
bebek ezonun değil ama ömerin de değil hem babası hem değil yani kafam karıştı nasıl oluyor.ezo anlattı ama karışık oldu biras.
ezo ömerin karısıydı hala öyle mi yani boşanmadılar mı?
peki bebeğin annesi kim neden hapiste?
o da mı ömerim karısı ?
çok karışık oldu yaaa :S

:) Ben hemen bi özet geçiyim canım.

Ezo ve Ömer evli idiler. Sonra Ömer bir gün iş için Suriye taraflarına gitti orada bir pusuya düştü ve onu herkes öldü bildi. Geleneklere göre de Ezo Ömer in erkek kardeşi (Meryem in büyük aşkı) Cin Ali ile evlendi. Ama sadece imam nikahı ile. Ömer ağır yaralı iken onu Fatma (Yağmur Kaşifoğlu) buLdu. Fatma'nın bebeği vardı (işte Ezo nun yanındaki çocuk da o. ) Fatma Ömer i iyileştirdi. Ömer bir şey hatırlamıyordu. Zamanla hafızası yerine geldi. Köye gitti Ezoyu görmeye Fatmayı bıraktı. Fatma da bu arada Ömer e çok bağlanmıştı. Köyde Ezo ve Ali yi görünce kıskandı. Oysa ki Ezo ve Ali her daim abla kardeş gibiydiler. Ömer onları o şekilde gördükten sonra gitti ve Fatmaya evlenme teklifi etti. Cin Ali ve Ezo Ömer i almaya geldiler ama Ömer onları tersledi. Ali ye artık senin abin değilim dedi. Fatmayı da alıp Ezonun bulunduğu eve yani ailesinin evine götürdü. Öyle ki Ezo Fatma ile Ömer in odasını bile hazırladı. Daha sonra Ömer büyük bir hata yaptığını anladı ama iş işten geçmişti.

Ezo Aliye zorla "boşol" dedittirdi ( ay o sahneye ne gülmüştüm. Ezo Ali ye dönüp herkesin içinde diyo ki Ali ne dicektin ablacım. Ali diyo ki " Boşol boşol boşol annemin sırtı gibisin artık bana") Ve Ezo köyden Antep e gitti. Orada Ballı ağa sayesinde kendine bir dükkan açtı. Ömer de peşinden tüm aileyi alıp Antep e geçti. Tam ezonun dükkanının karşısından ev aldı Fatmaya. Bu arada da Fatma ile boşanıp Ezo ile tekrar evlenmeye karar verdi. LAkin bu arada Fatma hamile kaldı.

Ezonun gönlünü almayı başarmışken bu olay patlak verdi. Daha sonra bebek düştü ama Fatma hiç bir zaman bebeğin düştüğünü söylemedi. İkbal adlı kadını Fatmaya yardımcı olması için eve almıştı Ömer. İkbal başka bir çocuk çaldı ve Fatmaya verdi. Sanki Ömerin bebeğiymiş gibi. İşte gerçekler ortaya çıkınca Fatma ve İkbal hapise girdi. Bu yüzden de Fatmanın çocuğunu (yani ömerden de olmayan) Ömer v eEzo aldılar ve İstanbul yolunu tuttular.

Hikaye bu..

Ay amma yasdım :)

sudemnaz
05-09-07, 10:14
teşekkürler EvaLongoria zahmet oldu sana da.;)
izlemiş kadar oldum.
kadimle ezo çok yakışıyorlar elektrikleri çok iyi
ben bu sıcaklığı ömerle ezo da göremedim bu yüzden izlemedim.
ama bundan sonra izlerim;)
kadim sert kendini beğenmiş hee bi de ukala biraz:D
ezo da hırçın asi kendine güvenen ayakları üzerinde durabilen biri
aşklarıda büyük olur...
karşılıklı repliklr süperdi hiç bitmesin istedim.geçen sezon salı günü izleyecek bişi yoktu vardı da izlemiyordum
şimdi geç de olsa ezo yu buldum...
ezo ile kadimin çalışmaları da olur artık dimi :D

first lady
05-09-07, 10:15
dünki bölüm harikaydı.serhat&nurgül ikilisine bayıldım.serhat bey ve diğper yeni gelen oyuncularla dizi eskisinden oldukça farklı olmuş anladığım kadarıyla.şirin bi mahelle ve güzel bi aşk öyküsü izliycez bu sezon.eski karakterleri annemin yarımıyla azcık çözdüm ama EvaLongoria'nın özetiyle iyice anladım hikayeyi.teşekkürler arkadaşım:good::good:

dünki bütün kadim&ezo sahneleri harikaydı.bakalım daha ne atışmalar izliycez:img-yes:buarada bence kadimin bi hikayesi var gibi.ilerleyen bölümlerde görücez gibime geliyo:)

ıslak ıslak
<