Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
ayy yok o kadar da olmasın ya kız gelip de aşık olursa kadime bide..olur mu olur gerçi..ya bence ezoyu fazla değiştirmeseler daha güzel olur..doğal hali bu çünkü..şimdi saçı makyajı kıyafeti filan tepeden tırnağa değişirse bilmiyorum garip olur gibi..bakalım daha neler olucak ama güzel bi başlangıç yaptılar..banyo sahnesi baya üzdü ezoyu en çok aklımd akalanalrdan biri o oldu..hele çıktğında o tepsiyi sanki fırlatıcakmış gibi durduya gözleri doldu sinirden gururuna dokundu tabi kızın..ahh ahh bakalım neler olucak daha..
bencede sence:img-wink:
ezo nun görünümünü değiştirmesinler..olduğu gibi kalsın..anlatılan hikayeye ters düşmesin..
perihan savaş'ın filmindeki gibi ben dünyanın en gözel karısıyam triplerine hemen sokmasınlar bence..
ezo değişecekse kadim'e nazire olsun diye yavaş yavaş göze batmadan kendini yenilesin..
her defasında kadim'i şaşırtarak olsun bu yenilenme..adım adım sindire sindire..:img-wink:
makyaj olmasın bide mümkünse duru güzelliğine dokunmasınlar ezo'nun..:img-yes:
klişelere başvurmadan yapsınlar değişimi..dışardan gelen birinin yardımıyla değilde ezo konumun farkına vararak değişsin...:img-in_lo
kendi şahsi kanaatim kesinlikle hiç bir değişime uğramasını istemem ezo nun..:good:
ama görünen o ki değişim yaşatacaklar...ama bunu klişeleşmeden yapsınlar lütfenn..çünki bıkkınlık geldi klişelerden:img-cool2
mavi deniz 05-09-07, 17:07 vallahi flinta sana katılıyorum dediklerinde haklılık payı baya var umarım ezo o baskın kararlıgını degişimindede gösterir ve kimseden bu konuda yardım almaz:)ya arkadaşlar şimdi doktorum civanımı gördüm e bu kadim yüzünden adamam duydugum sıcaklık azalmış ya çok komik ama daha önce doktor doktor diye öldügümüz o adamın ezonun yanında sevgili diye düşünemedim e vallahi kadimin yüzünden olsa gerek bu durum şı kalozu gördük doktor olsun dedik hep allahtan kurtulduk ruhsuz herif ne olucak :)
flintaya katılıyorum ama yinede değişim olmalı olacaktır da tabi bu sindirerek olursa güzel olur öyle görünüyo zaten. yavaş yavaş olur.
zaten içi dolu bu kadar güzle dialoglara yazan bi senarist o kadar boş bi değişim yaşattırmaz ezoya:good:
emirdag_güzeli 05-09-07, 17:40 Ben zaten ezo gelini seyrediyordum.sezon finalindan once..yani her hafta seytermeye calisiyordum dogrusu...ve dun aksam da izledim...diziye daha da guzel, kaliteli oyuncular katilmis..mishal: Serhat tutumluer, ozgur ozberk, suzan aksoy...
cok guzel bir bolumde...ezo'nin laflari gercekten super.hep guluyorum ona...cook guzel konusuyor...kendisini ezdirmiyor...cok guzel bir dizi..
hidden girl 05-09-07, 18:49 ooo..ben de çok merak ediyorum eoz'nun değişimini.bakalım 517 nasıl bi etki yapıcak:img-in_lo
tekrarını elimde kağıt kalemle izliycem galiba.çünkü serhat beye dalıp unutuyorum replikleri:img-blush
Cerencim o kadra uğraşma istersen:)bende tel ile kaydedecektim sesleri ama unuttum diziye dalınca.ilk karşılaşma ve asansör konuşmalarıne değerdi.
otelde Ezonun köylüyüm ama o kadar cahil değilim hangisi anlıyor dilimden hangisinin altına uzatıcam elimi demesi çok hoşuma gitti
ya replik bunun gibi birşeydi işte:)
Cerencim o kadra uğraşma istersen:)bende tel ile kaydedecektim sesleri ama unuttum diziye dalınca.ilk karşılaşma ve asansör konuşmalarıne değerdi.
otelde Ezonun köylüyüm ama o kadar cahil değilim hangisi anlıyor dilimden hangisinin altına uzatıcam elimi demesi çok hoşuma gitti
ya replik bunun gibi birşeydi işte:)
evet bnmde en begendiim repLikLerden biri o yaa bn dayanamıcam tüm repLikLeri yazıcam:D:D aLıstm ztn ... yaaa ama n begendiim yer hani en sonda ezo cıktı odadan serhat pardon yani kadim:D arkasından baktı ve güLümsedi yaa bittm orayaaa... bide nurgüL yeşiLcay ın yüz hatLarı acaip güseLmiş gösLerine Laf yok ztn yni farkettm diziyi izLeince ...:D
hidden girl 05-09-07, 19:48 evet bnmde en begendiim repLikLerden biri o yaa bn dayanamıcam tüm repLikLeri yazıcam:D:D aLıstm ztn ... yaaa ama n begendiim yer hani en sonda ezo cıktı odadan serhat pardon yani kadim:D arkasından baktı ve güLümsedi yaa bittm orayaaa... bide nurgüL yeşiLcay ın yüz hatLarı acaip güseLmiş gösLerine Laf yok ztn yni farkettm diziyi izLeince ...:D
ne yalan söylim ben bütün bakışlarını beğendim:img-blush
nurgülün gözleri muhteşem ya.Fatma Girik gibi gözleri var.
oyunculuğuda çok güzel..:good:
ne yalan söylim ben bütün bakışlarını beğendim:img-blush
nurgülün gözleri muhteşem ya.Fatma Girik gibi gözleri var.
oyunculuğuda çok güzel..:good:
aynen oyunculuguna Laf yok ztn serhatLa nurgüL birbirLerini tamamLadı bnce tahmin ettimden daa ii ikiLi oLduLar cnkü 2sininde bkısLarı cok etkiLeyiciii atısmaLarı acaip zewkLi askLarı nası oLurr tahmin biLe edemiorm :)
bence harika aşları olucak ezonun değişmesine daha cok varmı aca bence değişince dizi daha cok izenicek gibime geliyo çünkü cevremdeki insanlar değişse daha güzel olur diyo coğunluk ben cok merak ediyorum değişmesinin sebebi kadimin ona davranışından dolayı olabilir
bence harika aşları olucak ezonun değişmesine daha cok varmı aca bence değişince dizi daha cok izenicek gibime geliyo çünkü cevremdeki insanlar değişse daha güzel olur diyo coğunluk ben cok merak ediyorum değişmesinin sebebi kadimin ona davranışından dolayı olabilir
ama seyde oLabiLir kadim onu bastan yaratabiLir yni o dersLer fLn aLdırtırır sora özeL sekreteri yapar fLn :p cok mu türk fiLmi isLiorm bu araLar neee:D:D
hidden girl 05-09-07, 20:08 ama seyde oLabiLir kadim onu bastan yaratabiLir yni o dersLer fLn aLdırtırır sora özeL sekreteri yapar fLn :p cok mu türk fiLmi isLiorm bu araLar neee:D:D
Bencede sen çok kalsik türk filmi izlemişsin cnm.ne bu böyle yaaa :img-hyste:img-hyste
mavi deniz 05-09-07, 20:15 sevgili serhat formunun sakinlari nurgül için söylediklerinize nurgülfanı olarak çok sevindim o bitanedsir bi yakından görseniz zaten içinize sokarsınız o sırf hayranları onu görmeye gidicek diye 48 saat uyumamasına ragmen bizlerle görüşmeyi kabul etmişti canım ya aşagı indiginde ya kusura bakmayın kızlar geleceginizi ögrendim 48 saattirde uyumamıştım bari onlar gelene kadar senaryoyu okuyayım derken uyuyakalmışım diyecek kadarda nezaketlidir o başka ben onu tam 10 yıldır takip ederim ve yaklaşık 3 yıldırda aktif olarak fan clubüne üyeyim ve süper arkadaşlarım var bu sepeple onu çok seviyorum hmm bu aarada nurgülle yaşadıgımız bi kaç buluşmadan sadece bi örnekti biz onunla ne güzel günler yaşadık ya yerim onu o ne yapsa arkasındayım arkasındayız zaten oda bizi yanıltmadı hiç bi köşe yazarıda demişti ya o herşeyi yapacak kadar deli ne yapacagını bilecek kadarda akıllı ve ona güvenen hayranlarını hiç yanıltmadı bu o kadar inaılmaz bir sözki o kadar mutlu ediyorki biz fanlarnı ve biz bunun o kadar varkındayızki saol nurgül bizi hiç yanılmadıgın için bi kere daha saol
evet bnmde en begendiim repLikLerden biri o yaa bn dayanamıcam tüm repLikLeri yazıcam:D:D aLıstm ztn ... yaaa ama n begendiim yer hani en sonda ezo cıktı odadan serhat pardon yani kadim:D arkasından baktı ve güLümsedi yaa bittm orayaaa... bide nurgüL yeşiLcay ın yüz hatLarı acaip güseLmiş gösLerine Laf yok ztn yni farkettm diziyi izLeince ...:D
yazarsan çok sevinirm şahsen özelikle banyo sahnesi falan harikaydı :good:
nurgülün yüz hatları demişken ferzan özpetek nurgül için " dünyada gördüğüm en güzel yüz " demişti.. nurgülün elmacık kemik dudak göz orantısı kusursuz hakikaten. sadec oyunculuğu da yeter tabide böyel hem yetenekli hem güzel oyuncular da çok fazla yok
serhat da acayip yakışıklı hem bu yüzden hem de yetenekleri aşmiş ikisininde kaliteleri falan acayiğp yakıştılar çok neden var yani. bence şu an ekrandaki en kusursuz çift her anlamda
ama seyde oLabiLir kadim onu bastan yaratabiLir yni o dersLer fLn aLdırtırır sora özeL sekreteri yapar fLn :p cok mu türk fiLmi isLiorm bu araLar neee:D:D
belki öyle olmaz ama böyle tesadüfler nedense bu dizide sırıtmıyo. dsanırm dialoglaırn masalsılığından mı nedir. mesela fatih akının im juli filmi romantik komedi normal hayatta olmayacak tesadüfler vardı o kaadr olur diyosunuz ama adam onu bilerek yapıyo istediğği şey o o aşkı masalsı yapmak . bu dizde öyle giderse bunlar hiç sırıtmaz. aliye falan olsa ne alak derim tabide burda çok şekerler . daha güzle olmasını da diliyorum bu sevnç "daha güzle olcacağı umudu" yla ilgili yani herkes için bence bunan için oya yücel ve ekibine güveniyorm. zekalarına da saygı duryorm valla okumuyolarsa da canları sağolsun biz yazalım da birileri okuyodur iletir.
Ezo qeLin'i fazLa takip etmedim.. Dün yenii sezona başLadı ve diziye yenii karakterLer qirdiğini fark ettim.. DiğerLerine ne oLdu..?
MeseLa Ömer nerde..?
Ezo'nun oteLde ne işi var.. neden ve nasıL orada çaLışıyor..?
Ezo qeLin'i fazLa takip etmedim.. Dün yenii sezona başLadı ve diziye yenii karakterLer qirdiğini fark ettim.. DiğerLerine ne oLdu..?
MeseLa Ömer nerde..?
Ezo'nun oteLde ne işi var.. neden ve nasıL orada çaLışıyor..?
bu gece tekrarı varmş.izlersin baştan sona :img-wink:
ömer kumar borcuna giriyo ödeyemezse mefta ediceklermiş:icon_whis ballı ağadan istiyo parayı oda tamam ama ezoyu bıurakcaksın diyo ...hayatın mı ezo mu..gerisi malum.diğer kaarkterlerin eksikliği hissedilmiyo bence sorun yok yani:img-wink:
ballı ağada malum ezoya aşık, teklif o yüzden yani
Reprikler bölümünü yeniledim arkadaşlar.
İstenen banyo sahnesi repliklerini ekledim.
Bilgilerinize
tşkürler omeyra73 hep oraya bakıyorm zaten
doktorlar var show da şu an alttan görüntülü altyazı( ne demekse)
23.50-ezo gelin bu gece
Ezo ile Kadim'in son repliklerini de ekledim.
(Ezo'nun Kadim'in patron olduğunu öğrendiği sahne.)
bugün tekrarını izleyebildim ve gercekten yeni sezona bomba gibi başlamış ezo gelin ekibi:) hem güldüm hem gözlerim doldu diyebilirim. cok begendim. senaryo cok güzeldi. bu kadar ince işlenemezdi sanırım. yeni bölümü heyecanla bekliyorum.
sevgili serhat formunun sakinlari nurgül için söylediklerinize nurgülfanı olarak çok sevindim o bitanedsir bi yakından görseniz zaten içinize sokarsınız o sırf hayranları onu görmeye gidicek diye 48 saat uyumamasına ragmen bizlerle görüşmeyi kabul etmişti canım ya aşagı indiginde ya kusura bakmayın kızlar geleceginizi ögrendim 48 saattirde uyumamıştım bari onlar gelene kadar senaryoyu okuyayım derken uyuyakalmışım diyecek kadarda nezaketlidir o başka ben onu tam 10 yıldır takip ederim ve yaklaşık 3 yıldırda aktif olarak fan clubüne üyeyim ve süper arkadaşlarım var bu sepeple onu çok seviyorum hmm bu aarada nurgülle yaşadıgımız bi kaç buluşmadan sadece bi örnekti biz onunla ne güzel günler yaşadık ya yerim onu o ne yapsa arkasındayım arkasındayız zaten oda bizi yanıltmadı hiç bi köşe yazarıda demişti ya o herşeyi yapacak kadar deli ne yapacagını bilecek kadarda akıllı ve ona güvenen hayranlarını hiç yanıltmadı bu o kadar inaılmaz bir sözki o kadar mutlu ediyorki biz fanlarnı ve biz bunun o kadar varkındayızki saol nurgül bizi hiç yanılmadıgın için bi kere daha saol
sevgili arkadaşım ben nurgül hn ikinci bahar izledim oradada güzel rol yapıyordu neyse biz serhat hayranlarına süpriz oldu bundan sonrası güzel olur inşallah sevgiyle kalın
emre salgin 06-09-07, 06:33 Günaydin arkadaslar sizler süpersiniz valla yorumlar cok harika,reytinglerde ayni gecen seneninki gibi iyi yani illaki birinci olunacak diye bir sey yok önemli olan istikrar yani hep böyle giderse show tv dizilerinin hep arkasinda durmustur kolay kolay harcamiyor emege ve emekciye saygisi var bu yüzden icim rahat,birde Nurgül Hanimin hayranlari sonrada bizimkiler yani Serhat severler insaallah elele bu diziyi sezon sonuna kadar izleriz.Zaten cok tatlilar bakmaya kiyamadim valla arka fon müzigi harika demisler onu bile farketmedim o nasil bir dalissa saliyi iple cekiyorum sevgiyle ve ezo gelinle kalin.Ayrica Serhat Beyin fanlarinida burada gördüm sevindim sahraci,meryemce 84,yesil
emre salgin 06-09-07, 06:59 tekrar marhaba arkadaslar ism verdimama hidden girl,first layd,jade,aische_41 sueda40 seraphimve mavidenizden özür dilerim sizinde koyu Serhat severi oldugunuzu biliyorum iyiki varsiniz bende sizdenim biraz gec oldu ama sonunda katildim
emre salgin 06-09-07, 06:59 tekrar marhaba arkadaslar ism verdimama hidden girl,first layd,jade,aische_41 sueda40 seraphimve mavidenizden özür dilerim sizinde koyu Serhat severi oldugunuzu biliyorum iyiki varsiniz bende sizdenim biraz gec oldu ama sonunda katildim
bu gece tekrarı varmş.izlersin baştan sona :img-wink:
ömer kumar borcuna giriyo ödeyemezse mefta ediceklermiş:icon_whis ballı ağadan istiyo parayı oda tamam ama ezoyu bıurakcaksın diyo ...hayatın mı ezo mu..gerisi malum.diğer kaarkterlerin eksikliği hissedilmiyo bence sorun yok yani:img-wink:
ballı ağada malum ezoya aşık, teklif o yüzden yani
diziyi gecen sezon takip etmediim için biLmiorm ama dizinden cok cıkan oyuncu oLmus mu?
aische_41
çıkan oyuncular var tabiki ama dizi ilk sezon oturamadığı için nurgül mümtaz taylan dışında kim çıkarsa çıksın üzmezdi.ruhi sarı ,onur ünsal dizi de artık yoklar gerçi sevdiğim oyuncular ikiside şimdi olsalar sevinirdim ama şu an kadro harika mesela yağmur kaşifoğlu nurgül var diye kabul etmişti ama dizide çok gereksiz zorla oynatılıyomş gibi gibi karakterdi. ben erkan severin kendi isteğiyle çıktığını da sanmıyorum. herşey değişmiş sırıtan başrolde değişmeliymiş bu yüzden yokmuş gibi bi hava var.
nurgül serhat dışındada suzan aksoy ali düşenkalkar ümit çırak hep bayıldğm oyuncular var ahmet mümtaz tayland tabiki
şu an herşey iyi daha da iyi olacak sanki:good:
omayra73 Replikler harika sgol akadaşım ya dün gene izledim ben bayıldıum bu ikiliye şu son basın haberine gelince ezonun yeni bölümünü izlememişler galiba izleselerdi bizim kadar eyleneceklerin hiç şüpem yok
mavi deniz 06-09-07, 09:44 tekrar marhaba arkadaslar ism verdimama hidden girl,first layd,jade,aische_41 sueda40 seraphimve mavidenizden özür dilerim sizinde koyu Serhat severi oldugunuzu biliyorum iyiki varsiniz bende sizdenim biraz gec oldu ama sonunda katildim
saol arkadaşım e aramıza hoşgeldin bu arada akşam tekrar tekrarvizledim ya süperler canım hatta dayanamadım netten indirdim bu bölümü sarıp sarıp izliyom süperler ya on defa verseler tvde on defa izlerim harikalar harika bu arada omeyra replikler için çok saol ya süprler hakkaten:):happy0064:happy0064:happy0064
Geçen yıl sanırım Nurgül Yeşilçay hatrına bir kere bakmaya yeltenmiştim Ezo geline ama konu çokta hoşuma gitmeyip izlemeyi sürdürmemiştim. (Binbir gece de olunca)
Ancak bu sene sanki Serhat Tutumluer'le birlikte Ezo Gelin'nin devamı değil de yeni bir Ezo Gelin var ekranda. Yani bu sene kaçırmadan izleyeceğim bir dizi olacak Ezo gelin (Binbir geceye rağmen).
Serhat Tutumluer'in şimdiye kadar olan bütün dizilerindeki performansı muhteşemdi bu dizide de öyle. Ben de çoğunluk gibi Serhat Tutumluer ve Nurgül Yeşilçay'ın mükemmel bir çift oluşturduğunu düşünüyorum...
Diziye gelince gerçekten tüm oyuncular amiyane tabirle "cuk" oturmuş yeni izlemeye başladığım için bazı yerlerde kopukluk var ama düzelecektir sanırım. 1. bölümü ben de herkes gibi çok beğendim Kadim&Ezo replikleri güzeldi evet ama Ezonun tüm replikleri güzeldi bence Ballı ağayla birlikteki replikleri, mutfaktaki replikler ve mahalledekiler hiç te yabana atılır cinsten değil. Tabi oyuncu da repliğin hakkını verince bambaşka oluyor...
Hayırlı olsun diyelim... :D
bölümün tekrarını izledim yine heyecanlandım:D
asansörün önünde kadimin ezo'ya bakışları süper birbirlerini o malum karışlaşmadan dolayı hatırladılar ama konuşmadılar :D
kadimin asansörün kapısı açıldıktan sonra ezo'ya''kapı açıldı asansör bin ''der gibi bakışları çok güzeldi:D
sonra kapının kapanmasına engel olması ve içerdeki o komik atışma süperdi:good:
asansör senden daha anlayışlı:img-yes:
son sahnelerde ezonun patronun kim olduğunu öğrendikten sonraki hali kalbini tutuyordu sanırım bakışları o anki ruh halini çok iyi yansıtıyordu.
kadim sanki üzüldü ezo onunla bir daha öyle çata çat kavga etmicek diye sinirlendin yemeği kim yaptı iyi gidebilirsin falan...
erken öğrendi ezo patronun kim olduğunu...bence...
vee ezo ismini söyledi kadim beyimiz ne güzelde sordu
ismini :D
ezo:ezo
kadim:ezo
ve son...
ya beklemek çok sıkıcı...
ıslak ıslak 06-09-07, 10:09 eee doğal olarak bende izledim tekrarını ama sanki yeni izliyormuşcasına yapıştım ekrana :D Kadim'le Ezo'nun karşılıklı atışmaları sırasında evde cıt cıkarttırmadım valla :D Neyse salıya ne kaldı ki şurda sayılı gün çabuk geçer... :img-icecr
NURGÜL DEPP 06-09-07, 10:34 BEN BU KADAR YAKIŞAN BAŞKA ÇİFT HATIRLAMIYORUM YAKIN ZAMANDA
müthiş oynuyolar müthiş doğallar müthiş uyumlular
hele o bakışmalar yok mu
dün yeniden izledim.
o banyo sahnesi ne güzel bir sahne o ya. gerçi ezoya acıdm canm benm ya.
ezo "sen benm gibi birine kapıyıda açmayacağına göre....." gibi bişeyler diyodu kadim " elindekileri bırak şuraya" diyo ve ordaki bakışmalara bittim ya. herşeyi anlatıyodu.uzun bi bakışmaydı etkilendim baya.
umarım cıvıtmadan dizi daha da güzelleşerek devam eder
NURGÜL DEPP haklısın inş. dizi sıkmadan saçmalamadan devam eder.
teyzem ezo gelinin eski bölümlerini de izlemiş daha dün öğrendim bugün gidip ilk sezon neler olup bittiğini ayrıntılarıyla öğreneceğim.
o da bir ezo sever ve dizinin bu halindn çok memnun ömerin çıkarılmasına sevinmiş kadime bayılmış
gerçi kadime kim bayılmadı ki :D
slm. ben merve. aranızda yeniyim. ben ezo gelini hiç oturup ta bi bölümünü sonuna kadar izlemedim. nurgül yeşilçayın oyunculuğunu beğenirim. sırf onun için bi 5 10 dk bakmıştım ilk zamanlar. ama hiç beğenmemiştim. senaryo fln hoş gelmemişti bana. ama serhat geldi dizi süper oldu yaa. dün tekrarını da izledim. ezo ve kadim çok güzel ikili oldu. o asansör sahnelerine. 517 sahnelerine hepsine bayıldım walla.
BEN BU 517 Yİ ÇOK SEWİYORUM YAA...:img-in_lo
bye
NURGÜL DEPP 06-09-07, 12:38 ne sahne ama yaaaa ....burda kısa cümleler vardı genelde hep gözler konuştu
Tepsiyi yerden alır kapıya yöneldiğinde
Kadim O ellerle sakın kapıma dokunma
Ezo Eyi sen benim gibisine kapıyı açmayacağına göre burda dikilip biri gelene kadar beklerim
Kadim Koy tepsiyi şuraya (masayı gösterir)
Kadim Ellerini yıka (Banyoyu gösterir)
Sabunluktan sabun almaya çalışan Ezo başarısız olunca,
Kadim Altına sok elini
Eline sabunu alan Ezo musluğa yönelir. musluğu açamayınca,
Ezo Bu da mı?
Kadim Hı Hı
Ellerini durular
Kadim Havlu ararsın sen şimdi
Ezo Yok köylüyüm ama aptal değilim çok şükür. Söyle neyin altına tutiyik, hangisi anlıyor niyetimi
Kadim kurutma makinasını gösterir
Kadim Aferin çabuk öğreniyorsun
Ezo Çok sağol. aferinide aldığıma göre ben artık gideyim
Banyodan çıkarlar, Ezo tepsiyi masadan alıp kapıya yönelir.
Ezo Odan battı kusura bakma
Kadim Kazaydı üzülme
Ezo Yok ben köpeklere üziliyim, önlerine atacaktık sevinecekti garipler. Belki onlar Kutsal ustanın emeğine dua ederlerdi.
Kadim Senin dilin çok uzun kadın çok
Ezo Afedersin daha yeniyim ya daha tam ayarını tutturamıyım. Ustaya üzüldüğümden. Şikayet etmek istiyisen daha girişimi yapmadılar, boşuna uğraşmasınlar.
Kadim Aşağıya söyle odayı temizlesinler
Ezo Başüstüne.
Ezo odadan çıkar, Kapı kapanır.
Koridordayken Kadim odanın kapısını açar. arkadan seslenir
Kadim Bakarmısın. Adın ne senin?
Ezo KADIN de sen, ben anlarım
yürür gider
http://img64.imageshack.us/img64/9651/untitled104pw4.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/955/untitled105jf6.jpg (http://imageshack.us)
http://img64.imageshack.us/img64/9414/untitled109ow2.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/5805/untitled110iq5.jpg (http://imageshack.us)
:happy0064
NURGÜL DEPP 06-09-07, 13:11 omeyra eklemiş replikler bölümüne ama resmlerle bakmak isteyenler için. salı gününe kadar oyalanıyorm işte.
Patron Kadim'in odasına yemel götürdüğü sahne.
http://img64.imageshack.us/img64/1580/untitled115fj4.jpg (http://imageshack.us/)
http://img409.imageshack.us/img409/6060/untitled116pd4.jpg (http://imageshack.us/)
Ezo Ben Kadim Bey'in yemeğini getirmiştim.
Kadim İyi koy masaya
Ezo Kendisi yok mu?
Kadim Kim
Ezo Patron, aman işte Kadim Bey
Kadim Burda
http://img502.imageshack.us/img502/238/untitled118nv2.jpg (http://imageshack.us/)
http://img409.imageshack.us/img409/8158/untitled120ov7.jpg (http://imageshack.us/)
http://img409.imageshack.us/img409/563/untitled122nq0.jpg
http://img64.imageshack.us/img64/8465/untitled123ib6.jpg
Kadim masadaki yemeğe yönelir
Kadim Bakalım neler varmış
Ezo Şişşşt Kadim Bey'in Bu
Kadim Tamam doğru adrestesin. Bırakta yiyeyim
Ezo Tamam da yalnız şey vardı
Kadim Ne vardı
Ezo Kadim .....
Kadim Haa Sen benim Patron Kadim Bey olduğuma inanmadın dimi? Sence ben seninle dalga geçiyorum. Seni patrona karşı mahçup etmek için. Bak bak bak bak O gözlerden hepsi okunuyor hepsi. Görüyorum.
http://img409.imageshack.us/img409/7198/untitled124un9.jpg
http://www.dizifilm.com/forum/images/statusicon/wol_error.gifResimin büyük hali için tıklayınız. Orjinal boyut 681x523 ve 33KB.http://img64.imageshack.us/img64/3320/untitled126ni4.jpg (http://imageshack.us/)
kapı çalınır
Kadim Gel
İçeri giren çalışan elindeki evrakları Kadim'e imzalatır ve gider.
Ezo şaşkındır
Kadim Bunlar ne (yemeği gösterir)
Ezo Antep yemekleri İnşallah seversiniz
Kadim Ne oldu sizli bizli mi olduk şimdi. Ne güzel çata çat laf yarıştırıyordun benle. Çokta başarılıydın.
Ezo Cahilliğimden kusura bakmayın. sizi herhangi biri sandıydım
Kadim Ben yine herhangi biriyim.
Ezo Yok Patronmuşunuz
Kadim Eeee patronlarla konuşulmaz diye bir kural yok.
Ezo Ama patronla nasıl konuşulur diye bir kural var
Kadim Bırak şimdi. Kimbilir içinden bana neler söylüyorsundur dimi?
Ezo Hep içimde kalacak artık, söylediklerimin pişmanlığı bana yeter.
Kadim Yok yok yok bana saydığın lafları hak etmediğim için pişman oldun sen şimdi, di mi? Yoksa patronum diye değil herhalde. Hadi bana doğruyu söyle, sahici ol hadi.
Ezo Boşuna zorlamayasın Kadim Bey. Ne yaparsanız patronla işçi arasında koca bir dağ var. Dağın tepesidekiyle dibindeki hava aynı değel. Hadi havanın nasıl olduğunu kanuşak diyisin bağa. Deki konuştuk bunun neresi sahici olacak.
Odadan çıkacakken;
KadimDur biraz, yemekleri sen mi yaptın?
Ezo Yine beğenmediyseniz götüreyim tepsiyi.
Kadim Hayır. Hadi çık işim gücüm var benim
Ezo Başüstüne
http://www.dizifilm.com/forum/images/statusicon/wol_error.gifResimin büyük hali için tıklayınız. Orjinal boyut 681x523 ve 36KB.http://img502.imageshack.us/img502/1196/untitled127lo0.jpg (http://imageshack.us/)
Ve yine aynı sahne
Ezo odadan çıkar, Kapı kapanır.
Koridordayken Kadim odanın kapısını açar. arkadan seslenir
Kadim Bakar mısın ismin neydi
Ezo Ezo
Kadim Ezo
30. Bölümün sonu
dün tekrarını verdiler havalara uçtum görünce..tekrar pür dikkat izledim..ama bişey bu sefer daha dikkatimi çekti müzikler harika tam benlik ama sanki diziye pek uymamış gibi..neyse çok sardı beni bu ilk bölüm şahsen.. alışveriş yaparken bugün dizinin etkisinden olmadığını umarak ezo gelin çorbası aldım :img-hyste
NurgülÖzcan 06-09-07, 14:22 hakkaten çok iyi ikili olmuşlar serhatla nurgülün böyle bir partnere ihtiyacı vardı
inş böyle güzel devam eder dizi
dün tekrarını verdiler havalara uçtum görünce..tekrar pür dikkat izledim..ama bişey bu sefer daha dikkatimi çekti müzikler harika tam benlik ama sanki diziye pek uymamış gibi..neyse çok sardı beni bu ilk bölüm şahsen.. alışveriş yaparken bugün dizinin etkisinden olmadığını umarak ezo gelin çorbası aldım :img-hyste
inci belliki çok heyecanlanmışsın sanırım ezo yemekleriyle kadimin kalbini çalaçağa benziyor umarım güldürürken ağlatan bu dizi uzun soluklu olur izlerken insan gerilmiyor günlük doğal olağan şeylermiş gibi ama bizim gibi düşünmeyenlerde olabilir onlarda sağ olsun kadimin ve ezonun gönlü boş gibi bakalım o gönüllerde neler olacak ne dersiniz acaba hangisi hangisini yenecek neyse sevgiyle kalın ezocular
aslında dizi yeni bir yerde yeni oyuncularla bambaşka bir dizi olmuş
sanki ilk sezon hiç olmamiş gbi sanki dizi daha yeni başlamiş gibi olmuş
cokda iyi olmuş harika bir ikli olmuşlar serhat&nurgul çifti
birde artık ıstanbula gelmeleri ve yeni neşeli.sevimli insanlarla devam edilmesi cok iyi olmuş
eski sezonda dram entiralardan sılıkmiştim böyle haline bayıldim dogrusu:img-wink:
chimeneyes 06-09-07, 15:48 sanki geçen seneki dizinin devamı diilde yeni bir dizi gibi.. çok sevindim süpe rolucak bu seozn herşey geçen sezon okadar şeye rağmen neler başardıki bu sezon alıp başını gidicek canım ezooom:D
forgetmenot 06-09-07, 16:31 Doğrusu,Ezo Gelin dizisini Serhat Tutumluer sayesinde bu sezon izlemeye başladım.Öncelikle hemen belirteyim;Nurgül Yeşilçay çok iyi bir oyucu.Asmalı Konak'tan beri yaptıklarını takip ediyorum,özellikle şive işini de çok başarılı yapıyor ve çok samimi bir oyuncu.Ayrıca hemen belirteyim, bu diziyi çok kaliteli bir yazım gurubu yazıyor.İkisinin çekişmelerini çok beğendim.Sanırım Kadim bu haliyle,şimdilik tam bir 'kadın düşmanı'!
herkse mrb lar aslında daha önce yazmak isterdim neyse ben diziyi hiç izlemedim ama fragmanlarda serhatı görünce onun için izledim ya neydi o replikler öyle ezonun kadime cvb verişi falan bayıldım resmen cevremdeki insanlarda tesadüfen bakmışlar onlarda repliklere bayılmıslar gül gül öldük diyorlar ama gerçekten de cok güzeldi serhatın girmesi dizinin istanbula taşınması cok iyi olmus senaristler bu konuda gayet basarılı nasılda bulmuslar o replikleri aklım almadı cok yaratıcı bir ekip sanırım neyse haftaya binbir gece baslıyor izlemeyi cok istiyorum ama saatler uymuyor keske gecen sezon ki saatinde olsaydı binbir gece baslayınca ratinglerde düşme olur sanırım
NURGÜL DEPP 06-09-07, 16:38 Doğrusu,Ezo Gelin dizisini Serhat Tutumluer sayesinde bu sezon izlemeye başladım.Öncelikle hemen belirteyim;Nurgül Yeşilçay çok iyi bir oyucu.Asmalı Konak'tan beri yaptıklarını takip ediyorum,özellikle şive işini de çok başarılı yapıyor ve çok samimi bir oyuncu.Ayrıca hemen belirteyim, bu diziyi çok kaliteli bir yazım gurubu yazıyor.İkisinin çekişmelerini çok beğendim.Sanırım Kadim bu haliyle,şimdilik tam bir 'kadın düşmanı'!
evet bencede kadın düşmanı gibi davranıyo nezaketten bi haber bi hali var...ezoda bambaşka bişey var diğer kaıdnlardan onu görüyo ve görmeye de devam edecek
nurgül de serhat da çok samimi doğal oyuncular bence yoksa bu kadar büyük bir uyum olamazdı.
oya yücel ve yazı grubu ilk bölümde farklarını hissettirdiler.ilk bölüm diyorm hala yeni bir dizi gibiydi.senaryo ve hatalı partnerin değişmesi dizideki en gözle görülür iyi değişim.
bu hafta jenerik de çalan müziğin değişmesini istiyorum ben de . bir çok insan sadece fragmanlar ve jenerik müziği nedeniyle bayık bi diz bekledi ama aksi oldu tabi diziye şans verenler bunu gördü
NURGÜL DEPP 06-09-07, 16:42 herkse mrb lar aslında daha önce yazmak isterdim neyse ben diziyi hiç izlemedim ama fragmanlarda serhatı görünce onun için izledim ya neydi o replikler öyle ezonun kadime cvb verişi falan bayıldım resmen cevremdeki insanlarda tesadüfen bakmışlar onlarda repliklere bayılmıslar gül gül öldük diyorlar ama gerçekten de cok güzeldi serhatın girmesi dizinin istanbula taşınması cok iyi olmus senaristler bu konuda gayet basarılı nasılda bulmuslar o replikleri aklım almadı cok yaratıcı bir ekip sanırım neyse haftaya binbir gece baslıyor izlemeyi cok istiyorum ama saatler uymuyor keske gecen sezon ki saatinde olsaydı binbir gece baslayınca ratinglerde düşme olur sanırım
reytingler düşebilir ama ben kulaktan kulağa mantığına inanıyorm.binbir gece bi kaç hafta yine zorlar ama alternatif ne kadara samimiyse o kaadr kazanır. o yüzden 2.lik de varız diyorum :img-wink:
reytingler düşebilir ama ben kulaktan kulağa mantığına inanıyorm.binbir gece bi kaç hafta yine zorlar ama alternatif ne kadara samimiyse o kaadr kazanır. o yüzden 2.lik de varız diyorum :img-wink:
katılıyorum her an herşey olabilir bemleyelim görelim
ama arkadaşlara bir kere izleyin diyebilirim insanın siniri bozulmuyor aksine düzeliyor farklı bir dizi tabi benim görüşüm herkese saygılıyız
sevgiyle kalın
Dün gece show türk'te takrari yoktu sanirim..
Buranin saati 23:00'da doktorlar bitti sonrada assagida Mehmet Ali Erbil'in programini gördüm..Yani onun baslicagini gösterdi..Belki Ezo ondan sonra baslamistir bilemicem..
Net'ede düsmemis daha :( Ama düser düsmez izlemek istiyorum..Dizinin hala etkisindeyim..:img-yes:
Arkadaslar ben ezo gelin gibi türkiyenin en iyi dizisisin fan sayfasi olmamasina sasirdim bugün aradim googleden ezo gelin hakkindan hic bir sey bulamadim ya bu dizi bu kadar izleniyor neden fan sitesi yok lütfen böyle bir sey yapabilenler yapsinlar cünkü cok gerek tek bir site bile yok cok ayip
NURGÜL DEPP 06-09-07, 20:25 www.ezogelin.tv
diye bişey var ama girmeseniz de olur.açılır artık ya zaten önceden nurgül var diye izleniyodu hiç de öyle büyük bi aşk yoktu yani .nurgülün oyunculuğundan başka bir şey de yoktu bence geçen sene o da bir diziyi iyi dizi yapmaya yetmezdi artık dizi çok iyi bir dizi. yönetmeni iyi senaristi iyi ve başroldeki oyuncular olağanüstü kabiliyetli yan rolller harika jenerik müziği hariç müzkler çok güzel
emre salgin 06-09-07, 21:22 iyi geceler rüya avrupa yayininda tekrar yoktu bende yurt disindayim baktim,ama olsun dizi süperdi aklima geldikce gülüyorum atismalar ,yandan yandan bakismalar ben bayildim insaallah hep böyle devam eder,hayal kirikligi istemiyorum ne olur herkes diziyi reklam etsin tanidiklara söyleyin bakilsin reyting canavari bizden uzak dursun iyi seyirler
gecen sezon bende birbingeceyi izliyordum ama bu sezon kesinlikle ezogelin diyorum reklam arasi bile bakmayi dusunmuyorum :happy0064:img-yes:
safinaz-safinaz 06-09-07, 22:59 nurgül yeşilçay işte... daha ötesi yok. o kadar güzel ki, ve o kadar iyi bir oyuncu ki sadece onu izlemek bile yetiyor bana ... o çok özel bir kadın çok özel... binbirgece onbirbingece hiç farketmez. nurgül her yerde her saatte izlettirir. gerçekten daha ötesi yok.:good::good::good: :happy0064:happy0064:happy0064
mavi deniz 07-09-07, 07:39 nurgül yeşilçay işte... daha ötesi yok. o kadar güzel ki, ve o kadar iyi bir oyuncu ki sadece onu izlemek bile yetiyor bana ... o çok özel bir kadın çok özel... binbirgece onbirbingece hiç farketmez. nurgül her yerde her saatte izlettirir. gerçekten daha ötesi yok.:good::good::good: :happy0064:happy0064:happy0064
budur işte hakihkaten ya canım o benim süper bi oyuncu o gözleri nasılda konuşturuyo hani şey diyoduya kadim ona orasına bittim Bak bak bak bak O gözlerden hepsi okunuyor hepsi. Görüyorum.
işte budur yani o gözlerden herşey okunuyor :)
NURGÜL DEPP 07-09-07, 07:55 nurgülün antep aksanına bayılıyorm ben ya çok doğal hiç zorlanmadan konuşuyo.şey demişti aslında .normalde ağır antep ağzı yapardık ama bişey anlamazdınız bizde haifif yapmaya karar verdik demişti. zaten o gırtlağı o kadar güzel yakalamış ki hep öyle konuşurmuş gibi antepliler daha iyii bilir ama böyle tanıdıklarım var aynen ezo gibi konuşuyolar hatta istanbulda yaşayanlar hiç konuşmuyolar aksan.
yeni bölüm fragmanları yarın yada bugün döbnmeye başlar.inş yakalarız
gecen sezon bende birbingeceyi izliyordum ama bu sezon kesinlikle ezogelin diyorum reklam arasi bile bakmayi dusunmuyorum :happy0064:img-yes:
Katılıyorum; iyi ki tesadüfen yakalamışım yoksa yazık olacaktı yeni sezon yeni bölüm süper bi açılış oldu.. Bu sezon umarım at başı olur : ) Bu arada pardon ama ben tekrar vs derken dizinin asıl yayın günü ve saatini karıştırdım ne zamandı ??
mavi deniz 07-09-07, 10:13 Katılıyorum; iyi ki tesadüfen yakalamışım yoksa yazık olacaktı yeni sezon yeni bölüm süper bi açılış oldu.. Bu sezon umarım at başı olur : ) Bu arada pardon ama ben tekrar vs derken dizinin asıl yayın günü ve saatini karıştırdım ne zamandı ??
salı günü 22 de :)
Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bilen var mı?
Haftasonu geçmek bilmez şimdi...
Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bilen var mı?
Haftasonu geçmek bilmez şimdi...
Fragmandan haberim yok ama aklımda kalan en son pazar günü Kadim Elçin anneye yemeğe gidecekti. Kem talih yine işbaşında :happy0064
Mavi Deniz cevabın için çok teşekkürler
mavi deniz 07-09-07, 11:31 Fragmandan haberim yok ama aklımda kalan en son pazar günü Kadim Elçin anneye yemeğe gidecekti. Kem talih yine işbaşında :happy0064
rica ederim ARIMAYA hakkaten kem talih dimi şimdi kadim hayda diyecek yinemi sen bide o pişkin gülüşü oturtursa yüzüne tamamdır:):happy0064
meryemce84 07-09-07, 11:34 Fragmandan haberim yok ama aklımda kalan en son pazar günü Kadim Elçin anneye yemeğe gidecekti. Kem talih yine işbaşında :happy0064
Bende o sahneyi merak ediyorum Ezo ile Kadim yine karşılacak..:happy0064
Karşılaşma sahneleri çok güzeldi yine güzel olacaktır eminim :)
o yemek ikisine de zehir olur :D:D:D:D
bizde gülmekten ölürüz herhalde.
inş. güzel replikler yazarlar gerçi kuşkum yok:D
fragman çıksa da görsek ya :S
o yemek ikisine de zehir olur :D:D:D:D
bizde gülmekten ölürüz herhalde.
inş. güzel replikler yazarlar gerçi kuşkum yok:D
fragman çıksa da görsek ya :S
evet bence de eğlenceli bi sahne olucak..ama bebeği yanlış anlıycaktır büyük ihtimalle bay 517 :) sabırsızlıkla bekliyorum salı gününü..
evet bebeği yanlış anlar kadim:(
ezo gerçeği anlatmak için çabalamaz çünkü kadim yabancı
:( of yaa kadim kendi çeker ezo dan.
elçin anne söylesin ezo çok iyi kızdır kendi bebeği olmadığı halde bebeğe bakıyor diye falan...
ezocular çok heyecanlısız bekleyim bakalım bence ezo çekinir kadim patron ya öğrendiğinde şok olmuştu bakalım ikiside dik başlı ortalık nasıl karışaçak ağlatacak derken dizi bizi güldürüyo
sudemnaz imzada anlamlı olmuş sevgiyle kalın
http://img502.imageshack.us/img502/4568/untitled4uk3.png (http://imageshack.us/)
SUEDA40 teşekkür ederim.
heyecanlıyız tabii çünkü dizi bu haliyle çok hoş oldu...
İlk sezonda izliyordum Ezo Gelin'i.ikinci sezon izlemem demiştim.izlemedim de.Ama annem illa izle deyince dayanamadım.Netten izledim.Serhat'çığım da katılmış süper olmuş:img-icecr:img-icecr
İsmini neden KADİM yapmışlar.Daha güzel bir isim bulabilirlerdi.:icon_sorr
İkinci karşılaşmalrı çok güzel olacak.:img-in_lo
first lady 07-09-07, 16:52 arkadaşlar cumartesi gece 2'de,pazar 16:45te dizimizin tekrarı varrrrrrr.tekrar ve tekrar izlemk isteyenlere duyurulurrrrrrrrrrrr:happy0064:happy0064
İlk sezonda izliyordum Ezo Gelin'i.ikinci sezon izlemem demiştim.izlemedim de.Ama annem illa izle deyince dayanamadım.Netten izledim.Serhat'çığım da katılmış süper olmuş:img-icecr:img-icecr
İsmini neden KADİM yapmışlar.Daha güzel bir isim bulabilirlerdi.:icon_sorr
İkinci karşılaşmalrı çok güzel olacak.:img-in_lo
mericik burdasın heee..
aynen bende ismine baya bi taktım ne biliiim serhat tutumluer'e uymamış o isim..ne biliim böle ahmet falan olsaymış illede klasik olacaksa..:icon_whis
neese artık yapacak bişi yok olan oldu ..kadim de kabulumüz..maksat serhat tutumluer olsun..
nurgül yeşilçay'ın hakkınıda yememek lazım serhat tutumluer'in yanına da çok yakışmış..
aslında dahada dürüst olup nurgül yeşilçay'ın yanına serhat tutumluer daha çok yakışmış.
.
asmalı konak tan beri herkesde bir nurgül yeşilçay-özcan deniz özlemi vardır bilirsiniz..
artık bu saatten sonra özcan deniz'in esamesi bile okunmaz bence ..zira nurgül yeşilçay,serhat tutumluer'in yanında dahada ışıltılı bence..
dahada uçup daha da iddaalı oliyiim..hani nurgül yeşilçay için türkan şoray'ın veliahtı diyorlar ya..türkan şoray'ın ekürisi kim...kadir inanır...
nurgül yeşilçay ile serhat tutumluer yeni ikili bence:img-wink:
NURGÜL DEPP link için sagol arkadasim :)
filinta çok güzel yazmissin..Izin verirsen altina imzami atim :) Serhat Tutumluer&Nurgül Yesilçay çok güzel bir ikili olmuslar..
Bence ''Kadim'' ismide yakismis yani..Ali,Mehmet,Serkan gibi isimleri nedense yakistiramiyorum..Kadim iyi hos olmus :) Yeni bölümü sabirsizlikla bekliyorum
arkadaşlar cumartesi gece 2'de,pazar 16:45te dizimizin tekrarı varrrrrrr.tekrar ve tekrar izlemk isteyenlere duyurulurrrrrrrrrrrr:happy0064:happy0064
cerencim haber verdiğin için çook teşekkürler...süper... hem biz tekrar tekrar izleyebilcez hem de pazar günü hiç izlemeyenler izler belki ve umarım bi daha da bırakamazlar :) :)
bi de fragman gelirse tam olacak...elçin hanımın evindeki yemekte kadim ve ezo karşılaştıklarında yüzlerindeki ifadeyi görmek için can atıyorum...:) :) :)
ayrıca bende katılıyorum nurgül yeşilçay ve serhat tutumluer çok iyi bi ikili oldular...bence birbirlerinin yıldızlarını daha da parlattılar...:img-wink:
vay be işte nurgülüme yakışan bir dizi.zaten bu sezon böyle olmasa devam etmeyecekti ilk sezon da öyle olacağını bilemezdi.
nurgül her zamanki gibi olağanüstüydü o kadar doğal ki tam bi anadolu kızı her hareketi bakışı çok anlamlı ve doğal.nurgül bambaşka bi yetenek ya türkiyede olmayan birşey
orada başka olağanüstü bi kaç şey daha var SENARYO tabiki SERHAT TUTUMLUER
zaten bir diziyi iyi yapan bunların bütünü değilmidir arkadaşlar
diyaloglar tek kelimeyle çok güzel olmuş hem türk filmi havasında bi konu ama diyaloglar romantik komedi çok eğlenceli inanılmaz beğendim
kadimle ezonun tatlı atışmaları çok iyiydi nasıl laf yarıştırıyolar ama:happy0064
bi sürü yorum var hepsini okuyamadım son bi kaç sayfaya baktım
flinta arkadaşım kim özcan denizle nurgülü bir arada görmek istiyomuş. şahsen benm bildiğim nurgül fanlarının çoğu en azından bi kaçı hariç özcanı beğenmiyo hadi onları geçtim ben hiç beğenmem kasıntı oyunculuğunu yakışıklı da bulmam.serhat hem yakışıklı hem yetenekli nurgülün en iyi partneri bence . asmalıdayken özcan nurgül karşısndayken ortalama oynuyodu ama yokken gördük nasıl oynadığını ama nurgül tek başına berbat bi diziyi izlettirip tek başıan döktürebilecek olağanüstü bi yetenek. antep şivesini tekniğiyle değil kalbiyle yapıyo resmen gırtlaktan , yaşatarak. bunu yorumlayacak zekaya yeteneğe sahip kadın oyuncu pek yok olsa nurgüle değil ona hayran olurdum o kadar da büyük konuşayım
serhat harika bir oyuncu ben çok beğeniyorum nurgül olağanüstü yetenekli hem de yeteneğinin üstüne çıkarmasa da olağanüstü güzel kalbi de yüzü de
kısacası hayırlı uğurlu olsun.gerçekten bu kadar yakışan bu kaadr birbirini diziyi yukarı çıkaran hem kabiliyetli hem biri çok yakışıklı biri çok güzel oyuncu bunlar kadar görmedim ben
mericik burdasın heee..
aynen bende ismine baya bi taktım ne biliiim serhat tutumluer'e uymamış o isim..ne biliim böle ahmet falan olsaymış illede klasik olacaksa..:icon_whis
neese artık yapacak bişi yok olan oldu ..kadim de kabulumüz..maksat serhat tutumluer olsun..
nurgül yeşilçay'ın hakkınıda yememek lazım serhat tutumluer'in yanına da çok yakışmış..
aslında dahada dürüst olup nurgül yeşilçay'ın yanına serhat tutumluer daha çok yakışmış.
.
asmalı konak tan beri herkesde bir nurgül yeşilçay-özcan deniz özlemi vardır bilirsiniz..
artık bu saatten sonra özcan deniz'in esamesi bile okunmaz bence ..zira nurgül yeşilçay,serhat tutumluer'in yanında dahada ışıltılı bence..
dahada uçup daha da iddaalı oliyiim..hani nurgül yeşilçay için türkan şoray'ın veliahtı diyorlar ya..türkan şoray'ın ekürisi kim...kadir inanır...
nurgül yeşilçay ile serhat tutumluer yeni ikili bence:img-wink:
Burdayım Filintacım
Yazdıklarının altına imzamı atıyorum.Çok güzel yazmışsın.
İsim konusunda;senin de dediğin gibi maksat Serhat Tutumluer:good:.Kadim de değişik bir isim aslında:img-pilot
Ezo ile atışmaları çok güzel:img-icecr
Bazen de üzülüyorum.Mesela Ezo'nun dediği Dağın eteği,zirvesi sözü anlamlı bir sözdü.(Tamamı aklımda kalmadı da kısaca yazıverdim işte:img-wink:)
Bir şeyi merak ediyorum.Geçen sezon son bölümleri izleyememiştim.Recep'e noldu?Onu çok merak ediyorum.
reytingler düşebilir ama ben kulaktan kulağa mantığına inanıyorm.binbir gece bi kaç hafta yine zorlar ama alternatif ne kadara samimiyse o kaadr kazanır. o yüzden 2.lik de varız diyorum :img-wink: bence kısa zamanda binbir geceyi sollar ezo.. sımsıcak bir ezo buz gibi binbiri eritir..
ya normalde hiç ezo gelini izlemiyodum annem sayesinde arada sırada bakıyodum bu dönemde bakıcağmı sanmıyodum çünkü binbir geceye aynı saate denk geliyo ama ezo gelinde zaten serhatımın olcağını duyunca çok sevindim artık salıları izleyemesemde yada reklam aralarında izleyebilsemde tekrarlarını mutlka izleyeceğim yaa serhatla nurgül gerçekten çok yakımış önceden diziyi izlemiyodum konusu çekici gelmiyodu ama serhat olunca komedi dizisi gibi olmuş çok güzel gerçekten....
bence kısa zamanda binbir geceyi sollar ezo.. sımsıcak bir ezo buz gibi binbiri eritir..
valla dedeğiniz gibi olurmu olmazmı bilmem binbirgece antartika gibi izleyenler ne buluyor bilmem neyse onlarda işini yapıyor ama ezo gelini bu sezon seyrettim gerçekten önce benimsememiştim ama şimdi ise salıları iple çekiyorum sevgiyle kalın
NURGÜL DEPP 08-09-07, 13:06 fragmanlar dönmeye başladımı izleyen varsa anlatsın .müzk değişmiş mi ağlak fragmanlar mı koymşlar yine merak ediyorm umarım düzeltmişlerdir rakibimiz çok güçlü hatta en güçlü bunu düşünerek fragman hazırlasınlar
merakla fragmanları bekliyorum ama göremedim daha
vallah pek bişey göstermediler balı ağa geldi bebeği aldı o arada kadim gördü ezoyla balı ağayı şaşırdı cok az gösterdiler ama ben sabırsızlıkla beliyorum yeni bölümü
bende izledim fragmanı ama fazla bişey yoktu..ballı ağa çocuğu götürüyodu ezo ağlıyodu...kadim ezoyla ballı ağayı gördü...ezo kadimin odasında kendi resimlerine bakarken kadim geldi...
fragmandaki müzik aynıydı buarada değişmemiş :icon_sorr
salı gelsin artık, merakla bekliyorum bakalım neler olacak :img-wink:
fragman çıktı
of göremedim :(
jenerik müziği değişmeli
belki zaman içinde değişir.
aslında jenerik müziği çok güzel ama şu haliyle pek uymuyo diziye geçen seneki haline baya bi yakışıyodu..fragmanı görmek için showa kilitlendim :)
NURGÜL DEPP 08-09-07, 15:59 akıllanmamışlar hala bu kadar eğlenceli bi dizi ağır drama gibi bi jenerik müzği ve fragmanlarla tanıtılıyo.ağlak fragman ve jenerik müziği istemiyoruz ya yakışmıyo .
ama eminim harika bir bölüm olcak o fragmanlara hiç güvenmeyin rastgele sahne koyuyolar işte kim hazırlıyosa artık bilemicem. özet gelse keşke
ben de izledim dmein fragmanı..ezo bebek gidince ağlıyo genelde bunu gösterdiler..serhat da gri takımıyla görünüyordu bi ara :img-wink:
first lady 08-09-07, 17:16 ben hala fragmanı göremedim ama çooookkk merak ediyorum.keşke sesimizi duysalarda değiştirseler şu tarzlarını.tanıtım çok önemli.hele bu hafta binbir gece de başlıyo.daha dikkatli olmak lazım:img-yes:
bu hafta bayaa zor gececek gibi görünüyo. binbir gece, genco ,benden baba olmaz, oğlum içim hepside güzel diziler ve kendi seyircileri bile bugün hangi diziyi seyredecekleri hakkında zorluk yaşayacaklar. ezo gelin yeni haliyle göz dolduruyor ama birçok insan hala eski ezo gelinin devamı olduüunu düşünüyorlardır biraz tanıtıma ihtiyac var
Bende Göremedim Ama Yarin Gösterirler Inş Sevgiyle Kalin
Bende Göremedim Ama Yarin Gösterirler Inş Sevgiyle Kalin
ben gördüm ama beğenmedim fragmanı.
Çok basit hazırlanmış.
Sadece bi tek beğendiğim sahne var o da ezonun resimleri görmesi.
ben gördüm ama beğenmedim fragmanı.
Çok basit hazırlanmış.
Sadece bi tek beğendiğim sahne var o da ezonun resimleri görmesi.
GEGÇENDE SÜPRİZ OLMUŞTU ÇÜNKİ BEKLEMEDEĞİZ KARELER VARDI SEVGİYLE KALIN
yha inş. diğer bölümlerde izlediğimiz bölüm kadar keyifli olur yha bakalım neler olacak?
NURGÜL DEPP 09-09-07, 14:17 GEGÇENDE SÜPRİZ OLMUŞTU ÇÜNKİ BEKLEMEDEĞİZ KARELER VARDI SEVGİYLE KALIN
fragmanları ben de beğenmedim
ilk bölüm fragmanını hatırlayın:icon_whis bi de ilk bölümü hatırlayın:happy0064 aradanasıl dehşet bi fark vardı .o güzleim sahnelerin hangisi fragmanda vardı hatırlayan varsa beri gelsin
beklentinizi yüksek tutun yine bence ne kadar gereksiz sahne varsa fragmana konuyo bence hiç çekici değil ama bölüm umarım harika olur geçenki gibi o jenerik müziği haal değişmemiş
yanlız bişeye sevndm ezo yanındaki fazlalıktan kurtuldu ahmet bebek en alaka yani ezoyla iyi olmş bence çıkarmaları
bakalım kadim ezoyu ballı ağayla gördü diye kıskanıcak mı eğer öyle olursa kadimin ateş bacayı sarmş demektir.
yanlız elçin ablanın evini göstermediler bakalım neler olacak orda
NURGÜL DEPP 09-09-07, 14:20 bu hafta bayaa zor gececek gibi görünüyo. binbir gece, genco ,benden baba olmaz, oğlum içim hepside güzel diziler ve kendi seyircileri bile bugün hangi diziyi seyredecekleri hakkında zorluk yaşayacaklar. ezo gelin yeni haliyle göz dolduruyor ama birçok insan hala eski ezo gelinin devamı olduüunu düşünüyorlardır biraz tanıtıma ihtiyac var
evet nedense bizm kdar düşünemiyolar bu fragmanı jeneriği hazırlayanlar. o jenerik müziği ve ğlk fragmanlar dizinin hem eğlenceli hem duygusal hem romantik yanının yanından bile geçmiyo. bunu değiştirmek çok zor mu dizi izlenmeyince mi düşüncekelr bunları
madem karşısında binbir gece var bunu düşünmeleri gerekiyo.
gecen sezon bbg yi izliyordum ama bu sezon kesinlikle ezogelin reklam arasi bile bakmayacagim.Sanirim bu bolum dahada hareketlenecek ve kesinlikle guzel olacak :img-icecr
dizinin yeni bölümünün tanıtım reklamını gördüm bence yine keyifli olacak kadim anlaşılması güç patron ama bir sevdaya tutulsunda o zaman göreceğim ezo ise uyanık köylü bakalım hangisi hangisini haklayacak ama gerçek şuki 1 perdede öyküdeki karakterlerle o kadar uyumlularki ikiside işlerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar ben alkışlıyorum onları oyuncu olmaz oyuncu doğulur tezini doğruluyorlar sevgiyle kalın
Herkese Selamlar
Tekrarı izledim bugün.:img-icecrÇok tatlı Ezo ile Kadim:img-in_lo
Fragmanı da gördüm.Pek birşey yok ama yine de çok merak ediyorum ne olacak diye
yanlız bişeye sevndm ezo yanındaki fazlalıktan kurtuldu ahmet bebek en alaka yani ezoyla iyi olmş bence çıkarmaları
Evet canım ben de en çok buna sevindim.Ömer'in(Ömer'in de değil ama)çocuğundan sanane.Anası baksın işte:img-beee:
bakalım kadim ezoyu ballı ağayla gördü diye kıskanıcak mı eğer öyle olursa kadimin ateş bacayı sarmş demektir.
Bana göre zaten Kadim Ezo'yu seviyor.Yani ateş bacayı sardı.:img-in_loKıskanırsa da tam emin olacağım ki büyük ihtimalle kıskanacak:happy0064
Sonra Ezo'ya dermiş "İş saatlerinde dışarıdan biri ile konuşmak yok" sonra yine atışmaya başlarlar tatlı tatlı ne güzel olur:img-icecr
yanlız elçin ablanın evini göstermediler bakalım neler olacak orda
En güzel sahneyi göstermediler fragmanda.İnsan biraz daha güzel hazırlar fragmanı.Özellikle böyle zor bir haftada.
Ezo zaten biliyor Kadim ile Elçin Abla'nın arasındaki bağı.Ama Kadim Ezo'nun kiracı olduğunu bilmiyor.En çok Ezo'yu görünce yüzündeki ifadeyi merak ediyorum:img-icecr
http://img472.imageshack.us/img472/7043/ezo23fm3.jpg
yeni bölümde hakira olacak canım ezo yine yakalanacak kadime bakalım ne yapacak
NURGÜL DEPP 09-09-07, 18:57 Herkese Selamlar
Ezo zaten biliyor Kadim ile Elçin Abla'nın arasındaki bağı.Ama Kadim Ezo'nun kiracı olduğunu bilmiyor.En çok Ezo'yu görünce yüzündeki ifadeyi merak ediyorum:img-icecr
slmlar
ezo ,elçin ablanın kadim ve nedim diye baktığı iki çocuk olduğunu biliyo ama o kadimin bu kadim olduğunu bilmiyo o da kadim kadar "pes ..." diyecek dünya onları bir araya getirecek kadar küçük ya da kader diyelim
bakalm neler olacak bende merak ediyorum daha iyi bir bölüm bekliyorum ilk bölümden çok daha iyi(umuyorum en azından)
NURGÜL DEPP 09-09-07, 19:02 dizinin yeni bölümünün tanıtım reklamını gördüm bence yine keyifli olacak kadim anlaşılması güç patron ama bir sevdaya tutulsunda o zaman göreceğim ezo ise uyanık köylü bakalım hangisi hangisini haklayacak ama gerçek şuki 1 perdede öyküdeki karakterlerle o kadar uyumlularki ikiside işlerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar ben alkışlıyorum onları oyuncu olmaz oyuncu doğulur tezini doğruluyorlar sevgiyle kalın
katılıyorum sueda o kadar uyumlu bi ikili ki sadece onların sahneleri için bile izlenir. farkettiyseniz birlikte oldukları sahneler daha etkileyici ve göz doldurucu tabi yeteneklerin uyuşması bi de yakışıyolar cidden tip olarak da nurgül çıtı pıtı serhat da çok karizma tip olarak da boy pos
yanlız saçlarını kesmiş sanki fragmanlarda gördüğüm kadarıyla böyle de güzel ama uzunken kadim karakterine daha da uyuyodu sanki ya da ben öyle seviyorm neyse onun karizması yeter
efran_albatros 09-09-07, 19:28 ezo gelini ilk sezonunda pek takip etmiyordum.ama yazın fragmanda serhat tutumluer'i görünce çok sevindim.çok yakışmışlar gerçekten nurgül yeşilçayla.ilk bölümü izledim çok güzeldi.aralarındaki diyaloglar mutfaktakiler sonra suzan aksoy falan.yeni yepyeni bir dizi gibi olmuş.resmen kabuk değiştirmiş.ve kesinlikle izlemeye devam edicem.
Ezo Gelin'i daha önce dogrudürüst takip etmemistim, öyle denk geldiginde izlerdim, ama Serhat Tutumluer'in diziye girdigini duydugum an cok sevindim. Nurgül Yesilcay ile cok yakisiyorlar bence, ikiside harika oyuncular. Ikisini yanyana izlemek büyük keyif gercekten.
Bu bölümdeki ilk karsilasmalari cok hostu, Ezo'nun sivri dili vs vs. Sabirsizlikla Sali'yi bekliyorum :img-yes:
ezo gelini ilk sezonunda pek takip etmiyordum.ama yazın fragmanda serhat tutumluer'i görünce çok sevindim.çok yakışmışlar gerçekten nurgül yeşilçayla.ilk bölümü izledim çok güzeldi.aralarındaki diyaloglar mutfaktakiler sonra suzan aksoy falan.yeni yepyeni bir dizi gibi olmuş.resmen kabuk değiştirmiş.ve kesinlikle izlemeye devam edicem.
evet çok güzel doğal ayrıca sıcacıklar sevgiyle kalın
mavi deniz 09-09-07, 19:44 fragman rsmn berbat ya sadece şöyle kadim ezonun ballı agayı yollamasına bakıyor bide foto sahnesi valla başka bişey anlamadım ama ezonun bebekten kurtulduguna sevindim valla bide fragmanın müzigi neydi aldılar tövbe allahım saçma sapan ya allahtan bölümün tamamı fragman gibi işkence çektirmiyo ya :)
yapmayin ya fragman tamam biraz daha ilginc hale gelebilirdi ama yinede bizi cok heyecanli bir bolum bekliyor kesin kadim ozur dileyecek ezodan kotu davrandigi icin :img-wink:
yapmayin ya fragman tamam biraz daha ilginc hale gelebilirdi ama yinede bizi cok heyecanli bir bolum bekliyor kesin kadim ozur dileyecek ezodan kotu davrandigi icin :img-wink:
İnşallah inşallah ama zor gibi : ) yeni bölümü acayip merak içinde beklediğim kesin ...
slmlar
ezo ,elçin ablanın kadim ve nedim diye baktığı iki çocuk olduğunu biliyo ama o kadimin bu kadim olduğunu bilmiyo o da kadim kadar "pes ..." diyecek dünya onları bir araya getirecek kadar küçük ya da kader diyelim
bakalm neler olacak bende merak ediyorum daha iyi bir bölüm bekliyorum ilk bölümden çok daha iyi(umuyorum en azından)
NURGÜL DEPP
Elçin abla,Kadim ile Nedim'in fotoğrafını gösterirken bunlar da senin patronların demişti.Ezo da biliyordur herhalde
SUEDA40 resim için teşekkürler.O sahnede merak ettiklerim arasında.
Yarını iple çekiyorum.Çok güzel bir bölüm izleyeceğiz bence:img-icecr
bncede fragman kötü diiL ... sadeceee sade ve karısık ..beLki buda bi taktktr iLgi cekme acısından:img-wink:
bncede fragman kötü diiL ... sadeceee sade ve karısık ..beLki buda bi taktktr iLgi cekme acısından:img-wink:
bencede o zaman dizinin bir anlamı kalmaz sonucu izleyip göreceğiz ama ezo yakalanıyor kadime
keşke fragman sesli olsa
kadimle ezo bu bölümde de atışsalar onu gösterseler süper olurdu.
ben biraz hayal kırıklığına uğradım :S
neyse bekleyip göreceğiz...
fragman rsmn berbat ya sadece şöyle kadim ezonun ballı agayı yollamasına bakıyor bide foto sahnesi valla başka bişey anlamadım ama ezonun bebekten kurtulduguna sevindim valla bide fragmanın müzigi neydi aldılar tövbe allahım saçma sapan ya allahtan bölümün tamamı fragman gibi işkence çektirmiyo ya :)
şekercim :img-wink:senin nezdinde fragman için hayıflananlara bir kaç bir şey söyleyeyim..
yapmayın arkadaşlar gördüklerimiz göreceklerimizin teminatı ise eminim harika bir bölüm bizi bekliyor..
sezon başlarken gösterilen fragmanda da seyrettiklerimize dair hiç birşey yoktu.ama seyrettikten sonra hepimiz aman ne hoş olmuş aman ne kadar içten di deyip durduk ama değilmi..:img-wink:
jenerik şarkısına takılanlarada şunu söylemek isterim;arkadaşlar dizi çekilmeye başlanırken efsane olmuş bir ezo gelin senaryosundan yola çıkılarak çekildi ve o türkü orjinal ezo gelin türküsü dür.yani değiştirseler şimdi kendi senaryolarına ters düşmüş olmazlarmı?:icon_whis
dizi akarken çalan müzikler gayet hoş :good:fragman veya jenerik türküsüne de takılmayın derim ben..:img-yes:
kendi çapımda bir kamuoyu araştırması yapıyorum...:img-blushetrafımdakiler ezo gelin'in sezon nun ilk bölümünü seyretmişlermi diye..show tv burda akılcılık yapıp ilk bölümün tekrarını nerdeyse 5 kere verdi ve insanlar mutlaka birine denk gelmiş..şimdi 2.bölüm kaçmaz diyorlar..ee binbir gece nolcak dediklerimse hepsi nurgül yeşilçay varken serhat tutumluer varken kaçarmı diyorlar:img-in_lo..hadi hayırlısı..:img-icecr
" Bu şehirde ilk kez kendine ait bir ev, bir iş ve sıcacık dostlukların yanında, yaralı yüreğinin mührünü çözmeyi başarabilecek büyük ve gerçek bir aşkı da bulacaktır..... "
yeni bölüm bilgisi ararken 30. bölüm özetinde gözüme takıldı da bakar mısınız !!!!! canım benim yaaaa yaşadık yani : )
bu arada imza yapabilen arkadaşlar bu bölümden sonra yeni eserlerinizi bekliyorum imzam değişecek de ;)
şekercim :img-wink:senin nezdinde fragman için hayıflananlara bir kaç bir şey söyleyeyim..
yapmayın arkadaşlar gördüklerimiz göreceklerimizin teminatı ise eminim harika bir bölüm bizi bekliyor..
sezon başlarken gösterilen fragmanda da seyrettiklerimize dair hiç birşey yoktu.ama seyrettikten sonra hepimiz aman ne hoş olmuş aman ne kadar içten di deyip durduk ama değilmi..:img-wink:
jenerik şarkısına takılanlarada şunu söylemek isterim;arkadaşlar dizi çekilmeye başlanırken efsane olmuş bir ezo gelin senaryosundan yola çıkılarak çekildi ve o türkü orjinal ezo gelin türküsü dür.yani değiştirseler şimdi kendi senaryolarına ters düşmüş olmazlarmı?:icon_whis
dizi akarken çalan müzikler gayet hoş :good:fragman veya jenerik türküsüne de takılmayın derim ben..:img-yes:
kendi çapımda bir kamuoyu araştırması yapıyorum...:img-blushetrafımdakiler ezo gelin'in sezon nun ilk bölümünü seyretmişlermi diye..show tv burda akılcılık yapıp ilk bölümün tekrarını nerdeyse 5 kere verdi ve insanlar mutlaka birine denk gelmiş..şimdi 2.bölüm kaçmaz diyorlar..ee binbir gece nolcak dediklerimse hepsi nurgül yeşilçay varken serhat tutumluer varken kaçarmı diyorlar:img-in_lo..hadi hayırlısı..:img-icecr
evet bu konuda haklısın galiba yani fragmanlar yetersiz demek sorun var demek değil ilk bölümde görüldüğü gibi . o bayıldığımız hiç bir sahneleri içermiyordu ilk bölüm fragmanı. ben de kamaoyu oylaması yapmasam da komşular ailemden biliyorum diziyi hayatta izlemezlerdi şimdi 2 tekrarınıda izleyip bayıldılar yeni bölümü bekliyolar nurgül ve serhat şu an için ekrandaki en göz dolduran ikili hem yetenek hem tip olarak çok uyumlular ben 2. bölümden sonra konuşalm diyorm merakla bekliyorum ve oya yücel ilk bölümden çok daha iyisini yapabilir ilk bölüm toparlama süreciydi önceki bölümleri ..asıl şimdi güzle bölümler izleyeceğiz bence
:img-wink:
bunların üstüne eklemem gereken bölüm tanıtımları hazırlanırken daha çekilmemiş birçok sahneler varmış o nedenle zayıf bir tanıtım görünüyor.. ama dizinin içi bomba gibi.. bence böylesi daha iyi:good:
mavi deniz 10-09-07, 12:51 sevgili filinta cicim haklısında e senaristlerin işine cicim ya içinde ezo geçen bi parça yaptırı versinler:icon_whisyani baydı bu müzik bn zaten bölümün süper olucagına eminimde ya neden insanlarda böyle fragmanlarla heycan durgunlugu yaşatıyorlar onu anlamış degilim :icon_sorrnese evet valla bende serhatla nunum varken binbirgeceye bakamam o saçma sapan uyduruk aslı olmayan dügün bozma ordan oraya kaçma sahnesinden ikibin kat iyi ezoyla kadimin birbirine bakması kanımca biizm çevredede ezocular çok bubsene haydi hayırlısı bol reytingli bi bölüm daha izleriz inşallah:img-pilot:good::happy0064:happy0064
istanbul_aşığı 10-09-07, 13:56 Selam daha önce eklendimi bilmiyorum ama yeni bölümün özeti
Ezo, oteldeki yolsuzluğun ortaya çıkmasına yardımcı olunca Kadim onu parayla ödüllendirmek ister.Ezo kabul etmez.Bunun üzerine Elçin,para yerine bir hediye almasını önerir Kadim’e. Bu arada Ballı, Nur’u alıkoyarak Seyit’den karşılığında Meryem’i ister.
not:alıntıdır
arkadaşlar sanırım dizi güzel gözler sözler üzerine kurulmuş daha ilk bakışları bu kadar etkili sonrası ne olur kadim bakıyo bir şeyler okumaya çalışıyor ezo canım uyanık köylü güzelim lafı patlatıyor sen görmüyonsan ben ne yapayım diyor hele yarınki bölümün fragmanında kadim sanki öyle imalı bakıyorki ezo ne olacak ne cevaplar verecek merak ediyorum bence utanır artık seviyeli olur o patron ya ama kadim onu bu haliyle gönlüne yazmak istiyor pek bi hoş olmuşlar mahalleden bizlerden birileri gibi
sevgiyle kalın ezocular kadimciler tün sevenler
Selam daha önce eklendimi bilmiyorum ama yeni bölümün özeti
Ezo, oteldeki yolsuzluğun ortaya çıkmasına yardımcı olunca Kadim onu parayla ödüllendirmek ister.Ezo kabul etmez.Bunun üzerine Elçin,para yerine bir hediye almasını önerir Kadim’e. Bu arada Ballı, Nur’u alıkoyarak Seyit’den karşılığında Meryem’i ister.
hoşgeldiniz haberin kaynağı sorulmaz ama yinede meraklandım nerden aldınız özeti sevgiyle kalın
Hafta sonu tekrarını yeniden izledim....Kadim ve Ezo'nun atışmaları çok güzel...laf konusunda ikisininde maşallahı var,altta kalan olmuyor:)Küçük özete göre güzel bir bölüm var yine...
evet ya ben de hem normalini hemde özetini izledim ya serhat geldi diziye renk geldi :)
eveeeet:img-cool2
arkadaşlar özetçik de gelmiş ama hani beğenmiştiniz yeni sezonu..hani bayılmıştık :icon_whis
bakıyorum kimse özet üzerinden teoriler üretmiyor..neyse ben başlıyım da devam eden gelir peşimden:img-wink:
şimdi bu yolsuzluk olayı ne ola ki acep:icon_whis yani ezo öyle şirket yolsuzluğundan falan anlayabilecek yetiye sahip bir karakter değil.nasıl olacak ki????
elçin abla ,kadim ile ezo'nun çöpünü çatacak olan kişi olarak gözüküyor burdan:img-wink: iş bu halde insanlara mesafeli olan kadim'in hediyesi nasıl bir şey olur da ezo ya ilgisi olduğunu anlarız bizde:img-yes:
ben şahsen ballı ağa nın seyit 'in dalaverelerine kurban gideceğini düşünürken ava giden avlanır misalı meryem olayını çözmenin peşinde bravo doğrusu..nur'u alıkoymak ballı ağa'nın menfaatine yarar sağlar umarım..çünki nur'a hala ilgisi olduğunu hissettim ben.geçen bölüm nur'u görünce allak bullak olmuş suratını ben hala unutamadım..(a.mümtaz taylan'ın performansına sözüm..o nasıl bir ifadeydi hala etkisindeyim..:img-wink:)
hadi bakalım arkadaşlar fikirleri görelim forum şenlensin yahuu..:img-icecrnerelerdesiniz:img-polic
özet yeni gelmiş bende kaç gündür arıyorum özeti bulamadım
güzel bi bölüm olcak yine galiba ezo yine iş peşinde birilerine yardm etmeden duramıyo yoldan geçerken bile
kadimle ezo arasında ilginç dialoglar olacak galiba yine bu vesileyle
bir de elçin ablanın evinde karşılaştıklaırnda neler olacak merak ediyorm ben.
yarın ezo günü heyecan sardı yine
fregmanlar dönüyo devamlı gzl bi bölüm olucka gene bu hafta cok kririk arkadaslar malum dizi karsımızda olucak
kendii reytingimizi kaybetmemek ümdiyile....
Cook muhtesemmm bir bolum olucakk yinee sabirsizlikla bekliyorum ezo gelini hic heyecanla beklemiyodum yazin ama artik heyecan var icimde her bolumde ne olucak diye...EZO-KADIM aski harikaa efsane olucakk ilerliyen bolumlerde. =))
Aksam olsada nurgulumuzun o asik eden gozlerine kavussak dimi. :):img-in_lo
EvaLongoria 11-09-07, 08:11 Buna özet değil özetçik denir.
Zaten ana sayfa da da "özet" namına bir şey yok.
Bu shoow tv neden dizilerini önemsemez anlamıyorum.
Her seferinde bi daha show izlemicem diyorum ama...
Akşama artık görücez..
Buna özet değil özetçik denir.
Akşama artık görücez..
aynen şekerim:img-wink:özetçik hakkında bile kimse yorum yapmıyo bu forumun sahipleri çok tembel:img-polic..teori üretmek fikir yarıştırmak hiç birşey yok :icon_whis
show tv ayrılık'ın başını yedikten sonra tövbeliydim ama yeni sezonda serhat tutumluer ile haluk piyes'e dua etsin onların hatrına katlanıyoruz..eveeeet:img-cool2
arkadaşlar özetçik de gelmiş ama hani beğenmiştiniz yeni sezonu..hani bayılmıştık :icon_whis
bakıyorum kimse özet üzerinden teoriler üretmiyor..neyse ben başlıyım da devam eden gelir peşimden:img-wink:
şimdi bu yolsuzluk olayı ne ola ki acep:icon_whis yani ezo öyle şirket yolsuzluğundan falan anlayabilecek yetiye sahip bir karakter değil.nasıl olacak ki????
elçin abla ,kadim ile ezo'nun çöpünü çatacak olan kişi olarak gözüküyor burdan:img-wink: iş bu halde insanlara mesafeli olan kadim'in hediyesi nasıl bir şey olur da ezo ya ilgisi olduğunu anlarız bizde:img-yes:
ben şahsen ballı ağa nın seyit 'in dalaverelerine kurban gideceğini düşünürken ava giden avlanır misalı meryem olayını çözmenin peşinde bravo doğrusu..nur'u alıkoymak ballı ağa'nın menfaatine yarar sağlar umarım..çünki nur'a hala ilgisi olduğunu hissettim ben.geçen bölüm nur'u görünce allak bullak olmuş suratını ben hala unutamadım..(a.mümtaz taylan'ın performansına sözüm..o nasıl bir ifadeydi hala etkisindeyim..:img-wink:)
hadi bakalım arkadaşlar fikirleri görelim forum şenlensin yahuu..:img-icecrnerelerdesiniz:img-polic
bir önceki yorumumu tekrar alıntıladım da ..bu gün ezo günü gelenler görüp arkamdan gelipteori üretirler belki diye
Buna özet değil özetçik denir.
Akşama artık görücez..
dogrusu ben özetle işim yok o zaman keyfim kaçıyor böylesi daha zevkli
hem bugün tesadüf kış temizliği bitti alışverişi çıktım baktım ki ne göreyim bilbortta ezo gelin anneme bak seninki burada dedim annemle keyifle izliyoruz uyanık köylü güzelini ve kadim efendiyi
sevgiyle kalın
aynen şekerim:img-wink:özetçik hakkında bile kimse yorum yapmıyo bu forumun sahipleri çok tembel:img-polic..teori üretmek fikir yarıştırmak hiç birşey yok :icon_whis
show tv ayrılık'ın başını yedikten sonra tövbeliydim ama yeni sezonda serhat tutumluer ile haluk piyes'e dua etsin onların hatrına katlanıyoruz..
bir önceki yorumumu tekrar alıntıladım da ..bu gün ezo günü gelenler görüp arkamdan gelipteori üretirler belki diye
evet haklısınız ama öbürleride aynı ne farkları var sevgiyle kalın
:img-blush
ya nerde herkes bugun dizimizin gunu ama hic kimse yok ortalikta .:img-blush
ah olmasinlar ben burdayim ancak simdi yeniden izledim 30. bolumu ve ayni heyecanla bu geceyi bekleyecegim artik bakalim simdi ne olacak.Sanirim kadim ezodan etkilendi ve heyecan baslayacak.Elcin anneden yeniden bir araya gelecekler ve yeni yetme gencler gibi birbirlerin bakacaklar soylemedi demeyin cok hos sahneler bizi bekliyor birden heyecanlandimya :img-blush:img-icecr
kendi kendime yazayim vede yazdiklarima kendim cevap vereyim .Sizce kadim ezoyu balli agayla gorunce kiskanacakmi ve kiskandiktan sonra nasil davranacak :img-blush
yorum yapmak için 2. bölümü atlatmak gerekiyor galiba ben heyecanla daha iyi bir bölüm bekliyorum sanırm 2. bölüm(den kastım 31. bölüm ya neyse) atlatıldktan sonra gidişattan emin olabilirz.
az kaldı akşam diziden sonra burdayız nede olsa 1 hafta anca geçti
ve kendisi bile anlamiyacak neden kiskandigini :img-in_lo.Ve bunu anlamasi uzunda surmeyecek hele ezoyu kendisine karsi mesafeli gorunce kesin birseyler yapacaktir yada hergece artik ezoyu gormek icin elcin anneye gelir :img-blush
ve kendisi bile anlamiyacak neden kiskandigini :img-in_lo.Ve bunu anlamasi uzunda surmeyecek hele ezoyu kendisine karsi mesafeli gorunce kesin birseyler yapacaktir yada hergece artik ezoyu gormek icin elcin anneye gelir :img-blush
bakalım merakla bekliyorum ikisinin sahnelerini zilemek için ama o yine birbirlerini yemeye devam edicekler bence uzun bir süre.ezo nasıl değişecek onu da merak ediyorm ama çok hızlı olmazsa iyi olur. bir de kadim ne alacak ezoya hediye olarak acaba özetçik de yazılanlara göre para yerine hediye vericek ama neeeeee:icon_whis
hiç güleceğim yoktu özet o mu?
şimdi görüyorum görmez olaydım bizimle dalga mı geçiyorlar.?
tövbe tövbe.
otelde yolsuzluk var ezo bunu ortaya çıkarıyor baksen ezo ilerleyen bölümlerde dedektif falan da olur.yani izlemeden yorum yapmak pek doğru değil ** komik geldi bana.madem ortada yolsuzluk var kadim orda neci ne işle meşgüldür bu adam sadece gezer yer içer göz fotosu mu çeker?
kadim oteline hakim durumda değil midir?
otelde yaşar yaşananlardan bihaber.
neyse dedim ya izlemeden yorum yapınca böyle oluyor.
kadim ezo ya tek taş alsın :img-yes:
ee sonra müsait bir günde nikah tarihi alsın.
çok hızlı gittim galiba.
ne alırsa alsın ezo kabul etmez.
ahh keşke ezo yu sağ kolu yapsa böylelikle hiç ayrılmazlar :D
sen zeki bir kadınsın ezo benim yanımda olur musun?düştüğümde beni kaldırır mısın???
çok cıvıttım özür dilerim ama sinirim bozuldu dizi izlenmeyip yayından kaldırılsın diye çaba içindeler kanımca...
bu başlık çok sessiz:(
canlanalım biraz lütfen...
hiç güleceğim yoktu özet o mu?
şimdi görüyorum görmez olaydım bizimle dalga mı geçiyorlar.?
tövbe tövbe.
otelde yolsuzluk var ezo bunu ortaya çıkarıyor baksen ezo ilerleyen bölümlerde dedektif falan da olur.yani izlemeden yorum yapmak pek doğru değil ** komik geldi bana.madem ortada yolsuzluk var kadim orda neci ne işle meşgüldür bu adam sadece gezer yer içer göz fotosu mu çeker?
kadim oteline hakim durumda değil midir?
otelde yaşar yaşananlardan bihaber.
neyse dedim ya izlemeden yorum yapınca böyle oluyor.
kadim ezo ya tek taş alsın :img-yes:
ee sonra müsait bir günde nikah tarihi alsın.
çok hızlı gittim galiba.
ne alırsa alsın ezo kabul etmez.
ahh keşke ezo yu sağ kolu yapsa böylelikle hiç ayrılmazlar :D
sen zeki bir kadınsın ezo benim yanımda olur musun?düştüğümde beni kaldırır mısın???
çok cıvıttım özür dilerim ama sinirim bozuldu dizi izlenmeyip yayından kaldırılsın diye çaba içindeler kanımca...
bu başlık çok sessiz:(
canlanalım biraz lütfen...
sudemnaz seni de nuran devres sağ kolu yapsa çok işine yarar:img-pilot
ya bi şekilde ezo görmüştür geçerken oradan ya da duymştur kadim müdür imzasını atar kararları veirir falan adam security guide değil ya gerçi ezo da değil ama insanlık hali görebilir biz de görürüz ara ara sesimizi pek çıkaramayız hadi arada yanmayalm diye özellikle münibüslerde olur şöfömrle hırsız arasında iş birliği ağzını açtında yanarsın alakasız oldu ama yani o kadr da komik değil bence neyse deidğin gbii izleyip görelim:img-wink:
seraphim haklısın
ama ben şeyi sevmiyorum başroldeki kadın veya erkeği böyle abartmalarını.
dediğim gibi henüz izlemediğim bir bölüm yorum yapınca böyle oluyor...
ee biraz da sinirliyim dizi tutmasın ilgi görmesin diye kısacık bir özet vs.
mesela fragmanı sesli verseler kadimle ezonun konuşmalarını ne kadar güzel olurdu bu gece ezo gelin büyük sınavdan geçecek karşındaki rakip çok güçlü.
diziyi izlettirmek için bir şey yapmaları gerekir ama malesef bu yönde hareketlilik yok...
ya ezo gelinin reytingleri düşerse :(
inş. böyle bir şey olmaz.
seraphim haklısın
ama ben şeyi sevmiyorum başroldeki kadın veya erkeği böyle abartmalarını.
dediğim gibi henüz izlemediğim bir bölüm yorum yapınca böyle oluyor...
ee biraz da sinirliyim dizi tutmasın ilgi görmesin diye kısacık bir özet vs.
mesela fragmanı sesli verseler kadimle ezonun konuşmalarını ne kadar güzel olurdu bu gece ezo gelin büyük sınavdan geçecek karşındaki rakip çok güçlü.
diziyi izlettirmek için bir şey yapmaları gerekir ama malesef bu yönde hareketlilik yok...
ya ezo gelinin reytingleri düşerse :(
inş. böyle bir şey olmaz.
izleyip göreceğiz bende showa gıcığm diizlerine hiç sahip çıkmıyo ne fragmanlar olarak ne gazetesinde yer veriyo .neyse benm umudum var yani serhatlı nurgüllü ve diğer güçlü kadrosu hatta oya yücel ve ekibi inancımı çoğaltıyo . sadece nurgül ve serhat ikilisi için bile izlenir. ama bence çok iyi bir bölüm olacak ilk bölümden biliyorm aynı şey oluyo ne fragman tatmin edici ne özet ama bölüm iyi olacak. belki bu da taktiktir:icon_whis
benim de ekibe inancım var.
ama seninde dediğin gibi kanal hiç güvenim yok dizileri rezil etmekten bir numara
dizisine sahip çıkmayan bir kanal.
nurgül serhat ikilisi rakibi sollar inş.
başlık çok sess,z şimdi dışarı çıkıyorum inş. geldiğimde bölüm tahminleri almış başını gidiyor olur...
nerde bu ezo severler?
Önceki bölümün tadı damağımda kaldı ööööyle bekliyorum... Gönül çok güzel olsun istiyor. Saçma sapan bi dolu dizide millet atbaşı oluyor o yüzden Serhat ve Nurgül 'e yazık olmasın istiyorum.
kaygılarınızın sebemi 29 bölüm ezon'un gereksiz senaryo hatalarından dolayı olduğunu görüyorum. 30. bölüm her anlamda güzeldi tekrarını bile sıkılmadan seyrettim. baktığınızda 30. bölüm resim çeken biri ve elinde bebekle dolaşan ezo vardı kağıt üzerinde ama hayata geçiren oyuncular diziye bambaşka bir anlam katıyor.. ve tadından doyulmayan bir diziye dönüştürüyorlar:happy0064
bu bölümü merakla bekliyorum ezo ve kadim bey birbirine aşık oluyor yaşasın bu arada inşallah ömer dizinin sonlarına doğru çıkıp gelmez güzel olmaz öyle...:img-yes:
özet için teşekkürler...
ezo yolsuzluğu nasıl ortaya çıkaracak acaba...yemek falan götürürken kulak misafiri olabilir...şansı yardım etcek sanırım...
kadim de kadın ruhundan hiç anlamıyor..Ezo asla kabul etmez parayı..ki bunu da tahmin etmesi gerekirdi..neyseki elçin doğru yolu göstercek kadime..bakalım nasıl bir hediye alacak..ezo hediyeyi de kabul etmez aslında ama elçin kabul etmesi gerektiğini söyler...
özette yemekten bahsedilmemiş, ben en çok o sahneyi merak ediyorum.:)
fragmana ve özete pek yansımasa da yine harika bi bölüm bizi bekliyor..bakalım neler olacak?..
bu bölümü merakla bekliyorum ezo ve kadim bey birbirine aşık oluyor yaşasın bu arada inşallah ömer dizinin sonlarına doğru çıkıp gelmez güzel olmaz öyle...:img-yes:
Artık eski acı tecrübelerden sonra herkes iyi şeyler bekleyemez olmuş ; ) Ama benim hala ümidim var biliyorum güzel olacak...
first lady 11-09-07, 14:45 iple çekiyorum akşamı.özette pek net değil bakalım neler olcak bu hafta.ezo&kadim atışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum:img-yes:
saatler kaldı yeni bölüme yine güzel bir bölüm olacak kuşkusuz...
fragman ve özete bakmayın.
bir önceki bölüm kadar içten,sıcak,atışmalı bir bölüm olsun:happy0064:happy0064
ÇILGINSENEM 11-09-07, 18:39 ezo geLin'in eski tadında oLacağını düşünmüyorum. Yeni sezonda yönetmeni uLuç bayraktar değişti. Dizide çok değişik oLacaktır diye umuyorum. AçıLar vs. yeni yönetmen kendi tarzı iLe çekeceği için, izLeyiciLerde de bir farkLıLık oLacak diye düşünüyorum. ezo geLin'in yönetmeni uLuç bayraktar yeni sezonda Menekşe iLe haLiL'i yönetiyor. ve bence harika bir dizi. türk sineması ve dizi camiası genç ve kaLiteLi bi yönetmen kazandı bence... yinede izLicem yeni sezondaki iLk böLümünü ezo geLin'in...
ezo geLin'in eski tadında oLacağını düşünmüyorum. Yeni sezonda yönetmeni uLuç bayraktar değişti. Dizide çok değişik oLacaktır diye umuyorum. AçıLar vs. yeni yönetmen kendi tarzı iLe çekeceği için, izLeyiciLerde de bir farkLıLık oLacak diye düşünüyorum. ezo geLin'in yönetmeni uLuç bayraktar yeni sezonda Menekşe iLe haLiL'i yönetiyor. ve bence harika bir dizi. türk sineması ve dizi camiası genç ve kaLiteLi bi yönetmen kazandı bence... yinede izLicem yeni sezondaki iLk böLümünü ezo geLin'in...
bu bölüm yeni sezondaki 2. bölüm..:img-wink:
ilk bölümü geçen hafta izledik..önceki bölümleri izlemediğim için yönetmen hakkında bi fikrim yok ama şimdiki yönetmeni başarılı buldum..:good:
yönetmen değişikliğinin ne kadar etkisi var bilmiyorum ama önceki bölümleri izleyen arkadaşların ortak fikri, dizi evet çok değişti ama eskisinden daha iyi oldu..daha çok senarist ve oyuncuların etkisi oldu sanırım bunda..:img-wink:
dizimize de 1 saatten az kaldı, herkese iyi seyirler diliyorum..reytinglerimizde bol olsun inşallah :) :) :)
ezo geLin'in eski tadında oLacağını düşünmüyorum. Yeni sezonda yönetmeni uLuç bayraktar değişti. Dizide çok değişik oLacaktır diye umuyorum. AçıLar vs. yeni yönetmen kendi tarzı iLe çekeceği için, izLeyiciLerde de bir farkLıLık oLacak diye düşünüyorum. ezo geLin'in yönetmeni uLuç bayraktar yeni sezonda Menekşe iLe haLiL'i yönetiyor. ve bence harika bir dizi. türk sineması ve dizi camiası genç ve kaLiteLi bi yönetmen kazandı bence... yinede izLicem yeni sezondaki iLk böLümünü ezo geLin'in...
yanlış anlama arkadaşım ama ben sana katılmıyorum.ben ezo gelini izlemiyordum ama annem izlediği için arada bakıyordum.bence bu sezon harika olmuş.serhat tutumluer geldi diziye heyecan geldi bence.artık bende çok seviyorum ezo gelini hatta şimdi de izlemeye gidiyorum.görüşmek üzerebye
şu an diziyi seyrediyorum soluksuz... çok beğendim ..bebeği verirken ezo ne kadar gerçekci oynadı gözlerim doldu.. canından bir parca almışlar gibiydi...:img-in_lo
iyi gidiyo şu an
nurgül de serhat da çok iyiler:happy0064
yanlız duygu sömürüsü olmuş o ahmet bebek gitmesi falan çok uzattılar o sahneyi ben sevmedim bir tek o sahneyi bir de meryem falan da sarmıyo beni her ne kadar nurgül doktüre döktüre oynasa da rahatsız oldum o sahneden çok uzatmadan yapılabilirdi
mutfaksahneleri ve ezolu kadimli sahneler çok hoş
izlemeye devam :img-wink:
walla dizi iyi gidiyo reklam girmemeside iyi oldu baya gitti dizi
bencede ahmet bebeğin gidişi dramatikti ama kadim yemekleri nasıl beğeniyo o sahneler süper tolganın da sesi değişmiş
bide kadim herhalde bir trafik kazasında ailesini falan kaybetti baksanıza kazadan sonra araba kullanmıyodu diyo kadim'in kardeşi
yagmurkusagı 11-09-07, 20:49 ya bu kadimle ezonun konuşmalarına bayıldım çok güzel
geçen sezondan çok bu sezonu daha çok beğendim
güzel bir bölüm
ezoyla kadim çok tatlılar ya çok yakışıyolar yani nurgülle serhat harikalar yaratıyo kısaca tabi suzan aksoy ali düşenkalkar ümit çırak ahmet taylanlı yan kadroda süper
bu arada DUYGU SÖMÜRÜSÜ sevmiyoruz istemiyoruz reyting için güzelim dziyi ağlak yapmayın gerçi bi tek ahmet bebeğin ayrılışı öyleydi ama bakalım biz yineleyelim sevmiyoruz bayılmıyoruz o tarz sahnelere
Herkese selam
Süper gidiyor dizi.Ezo ile Kadim tatlı tatlı atışıyorlar yine.:img-icecr
Ezo'nun mutfakta Kadim ile ilgili dediklerini Kadim'in duyması,Ezo'nun mahcup olması çok güzeldi.Serhat T. ve Nurgül Y. o sahnede gerçekten çok güzel olnadılar.
Ahmet'in gitmesini daha sade yapabilirlerdi.
Benim de şimdi aklıma geldi.Senaryoyu zorlaştırmak için Ömer çıkıp gelmesin.Bence gelsin.Sonra Ezo iki arada bir derede kalıp en sonunda Kadim'i seçsin.Biz de Ezo'nun aşkından emin olalım.
Şimdi bir yandan izliyorum bir yandan yazıyorum.Nasıl sarıldı Ezo Kadim'e:img-in_lo.Kadim de nasıl güldü.Kurban olurum ben o gülüşe:img-in_lo
tek kelimeyle harika bir bölüm. hiç sıkılmadan doya doya seyrettik... ezo bebekle vedalaştığında sanki kendi çocuğundan ayrılmış gibi etki yarattı. tek kelimeyle harika bir bölümdüüüü..
en sonunu izleyemedi arkadaşlar anlatırsanız sevinirimbye
gülbeşeker 11-09-07, 21:11 Arkdaşlar Ezo Gelin saat kaçta başladı ?Ben saat onu çeyrek geçeden beri izliyorum şimdi bitti saat 24.00da falan bitmesi gerekmiyor muydu?Son olarak bu sene dizi daha güzel olmuş.Serhat Tutumluer harika bir seçim olmuş.
güzel bi bölümdu finali özellkle ....
aynen ahmet bebe sahnesini fazla uzatmıslar nurgül olagan üstüydü o sahnede gözler dolmus... aglamak bile yakısıyor bu kadına
serhat gözüme her gecen günd aha güzel görünmye basladı hem fiziki hem karakter kadım diyelim cok yakısıyolar cidden
komik sahnleer vardı gene ezo nun dilini kullnamasıı
geligi geliyor.... antep agızından kurutlucaktır bi kaç bölüme kadar
inş ii reyting alırız gene ....
bu kan kaybı daha siilahtrada cıkmıs diziden...:happy0064
Ayyyy buu bolum superdi yaa !! :D Off o ne oyleydi
hehehe baksana birbirlerine bisey hisetmeye basliyor :D
Gelecek hafta nasil bekliycem, ya bisey sorcam
fragmanda yaziyordu ki 21.00 da 21.00 actim coktan baslamis gibi
goruldu avrupa saatine gore, nezaman basliyor ya ??
ay nasıl atladı kadimin boynuna ezo deli kız ya utandı :img-in_lo sonra da kadim de alttan alttan yine güldü çok güzel bitti:love05:
bi de ezo sürekli saymıyomu kadime arkasından kadim de sayarken yakalıyo:img-hyste:img-hyste
Arkdaşlar Ezo Gelin saat kaçta başladı ?Ben saat onu çeyrek geçeden beri izliyorum şimdi bitti saat 24.00da falan bitmesi gerekmiyor muydu?Son olarak bu sene dizi daha güzel olmuş.Serhat Tutumluer harika bir seçim olmuş.
erken basladı baya.... bende basını kacırdım 21.30 de falan sanırım ii oldu erken baslaması... ramazanda geliyo simdi bakalım nasi olucak saatler
birazdan özet var diyo 2 bölümün güzle sahneleriyle kolaj falan mı izleyelim bakalım
ben en başını kaçırdımmı acaba
efran_albatros 11-09-07, 21:16 herkese merhaba bugünkü bölümü yine çok beğendim.çok güzeldi.gittikçe de iyiye gidiyor dizi.kadimle ilgilide daha çok şey var anlaşılan ortaya çıkmayı bekleyen.gerçekten zor bir adam.son sahnede çok tatlıydı.bir tek şu nedime sinir oldum.çok gıcık bir tip.en azından dizideki rolü öyle.kesin ezoyla tanışsın onuda böyle küçük görür.dalga geçer.aslında tam terside olabilir.yani ezoya ilgi duyabilir.hele bir de abisinin alakasını görünce ona inat olsun diye bile yapabilir.
saat 9.30 başladı canım
Canim cvp icin tsk (: off ozaman neden orda 21.00 yaziyor tr saati 22.00
karistirmayin :P
herkese merhaba bugünkü bölümü yine çok beğendim.çok güzeldi.gittikçe de iyiye gidiyor dizi.kadimle ilgilide daha çok şey var anlaşılan ortaya çıkmayı bekleyen.gerçekten zor bir adam.son sahnede çok tatlıydı.bir tek şu nedime sinir oldum.çok gıcık bir tip.en azından dizideki rolü öyle.kesin ezoyla tanışsın onuda böyle küçük görür.dalga geçer.aslında tam terside olabilir.yani ezoya ilgi duyabilir.hele bir de abisinin alakasını görünce ona inat olsun diye bile yapabilir.
aynen olabilir kadım ilgi duyabilir ezoya yada dedigin gibi kücük görebilir...
merymelede olabilir alarında bisey...2.bölüm daha bi cok sey orataya cıkıcak bu bölümde bir cok yeni olayın cıktıgı gibi
yine harika bi bölümdü...:img-wink:
yarım saat kadar erken başladı, diğer diziden dolayı sanırım..umarım başını kaçıran çok olmamıştır..reklamada çok geç geçtiler, güzel oldu, uzun bi süre soluksuz izledik..:good:
nedimin sesi değişmiş daha iyi olmuş sanki böyle..
yemek sahnesini bekledik ama yanıldık karşılaşmadılar..:icon_sorr
ezo nun mutfakta kadim hakkında konuşması ve yakalanması çok komikti...çok güldüm..ama ne dese haklıydı..kadim de anladı sonunda ezo yu..
elçin kadimin evlenip evlenmemsine hiç açma o konuyu dedi..açsaydı yaa..merak ettim..neler var kadimin geçmişinde acaba..şuanki sertliği geçmişin izleriymiş..nedimle olan konuşmaları da güzeldi..kazadan sonra araba kullanmadı dedi..ne kazası acaba?..
son sahnede çok güzeldi..sarılmaları..şaşırmakla beraber kadimin de çok hoşuna gitti..kadimin gülümsemesiyle bitti..çok güzeldi..:happy0064
efran_albatros 11-09-07, 21:25 aynen olabilir kadım ilgi duyabilir ezoya yada dedigin gibi kücük görebilir...
merymelede olabilir alarında bisey...2.bölüm daha bi cok sey orataya cıkıcak bu bölümde bir cok yeni olayın cıktıgı gibi
evet yavaş yavaş oturuyor senaryo.çok çabuk adapte ettiler diziyi istanbula.daha bakalım ben o kadarda bekledim ama kadim ballı ağayı hiç sormadı.
Ozet baslamis bile ohh ohh :D Negüzel. Off Nadim cok seker
ya super uyuyorlar ezo ve Nadim :D
Nurgül Yesilçay yine oyunculugunu gösterdi..
Gerçekten Ahmetin annesiymis gibi oynadi..Tüylerim diken diken oldu izlerken..Balli agayi tembihlerken gözleri dolu dolu konustu ya..
Orda bittim resmen..Süperdi Nurgülüm :good:
Dizinin basini malesef kaçirdim :( Ballinin yanina bir adam gelmisti anteptn bahsetti..Ordan itibaren izleyebildim
ben hala ezonun kadimin boynuna atlayışında takılı kaldım tam yerinde bitti yani çok tatlılardı canlarım ya
binbirgecenin bölüm yorumlarına baktım orda diyolar ki haftaya saat 20:00 de imiş BBG maç falan var galiba bende bilmiyorum tam Ezo izlicez ama biiz
yine harika bi bölümdü...:img-wink:
yarım saat kadar erken başladı, diğer diziden dolayı sanırım..umarım başını kaçıran çok olmamıştır..reklamada çok geç geçtiler, güzel oldu, uzun bi süre soluksuz izledik..:good:
nedimin sesi değişmiş daha iyi olmuş sanki böyle..
yemek sahnesini bekledik ama yanıldık karşılaşmadılar..:icon_sorr
ezo nun mutfakta kadim hakkında konuşması ve yakalanması çok komikti...çok güldüm..ama ne dese haklıydı..kadim de anladı sonunda ezo yu..
elçin kadimin evlenip evlenmemsine hiç açma o konuyu dedi..açsaydı yaa..merak ettim..neler var kadimin geçmişinde acaba..şuanki sertliği geçmişin izleriymiş..nedimle olan konuşmaları da güzeldi..kazadan sonra araba kullanmadı dedi..ne kazası acaba?..
son sahnede çok güzeldi..sarılmaları..şaşırmakla beraber kadimin de çok hoşuna gitti..kadimin gülümsemesiyle bitti..çok güzeldi..:happy0064
Ben daha iki bölümdür izliyorum bu diziyi :)
Ve bir tahmin yürüttüm artık ne kadar paranoyakça bulunur bilemem ama içimde kalmasın bir uğrayıp yazayım didim :)
Şimdi Kadim'in yaptığı kaza acaba eşiyle yaptığı bir kaza olabilir mi?Ve eşini kaybettiği bir kaza olabilir mi bu kaza??
Hem kazadan sonra araba kullanmama tercihi bununla desteklenmiş olur hemde Elçin Hanım sanırım (isimleri pek bilmiyorum) evlilik konusunda hiç açma o konuları lafı buna bağlanabilir...
Evet fikrim buydu...Fazla paranoyakça olabilir ama olsun :)
Söyledim rahatladım... :) :)
Herkese iyi yorumlarbye
bana çok mantıklı geldi bu senaryo eşini kaybetmiş olabilir kadim trafik kazasında yada buna benzer bişeyler omuştur daha başka bağlayamıyorum
1 hafta geçmez artık fotoğraf çeken olur umarım çalşmalarınızı bekliyoruz:img-wink:
Ben daha iki bölümdür izliyorum bu diziyi :)
Ve bir tahmin yürüttüm artık ne kadar paranoyakça bulunur bilemem ama içimde kalmasın bir uğrayıp yazayım didim :)
Şimdi Kadim'in yaptığı kaza acaba eşiyle yaptığı bir kaza olabilir mi?Ve eşini kaybettiği bir kaza olabilir mi bu kaza??
Hem kazadan sonra araba kullanmama tercihi bununla desteklenmiş olur hemde Elçin Hanım sanırım (isimleri pek bilmiyorum) evlilik konusunda hiç açma o konuları lafı buna bağlanabilir...
Evet fikrim buydu...Fazla paranoyakça olabilir ama olsun :)
Söyledim rahatladım... :) :)
Herkese iyi yorumlarbye
muhtemelen öyle bişeyler oldu..bahsedilen kaza sonucu birileri yaşamını yitirdi ve ondan sonra kadim bidaha araba kullanmadı...ve eğer elçin hanım açma o konuyu dediyse bu nedenle olabilir..
kadimle ilgili bişeyler öğrensekte yeni sorular ortaya çıkıyor bu seferde...
ama sert görünüşlü kadim elçin hanımın yanında ne kadar da güleryüzlü ve mahalledekilerden biri gibi sanki..
Gecen sezon sirf Nurgül icin arada bir baktigim ama bu sezon kadrosu ile cok sevdigim Ezo Gelin benim bu hafta da cok hosuma gitti,her sahnesi yani seyredebildigim cünkü basini bende kacirdim,cok güzeldi,hic sikilmadim,pardon bir sahnede sikildim,o da Meryemle adini kacirdigim adamin sahnesi,o sahne bana yine ayni kisinin Cemberimde Gül Oya dizisini ve orada oynadigi karakteri hatta neredeyse bütün eski Nuri Alco karakterlerini hatilatti,bir an evvel Balli gelip su kizi bulsun yada o kurgu degissin diye icimden geciyor.
Ben Kadim'in evlendigini esini bir kazada kaybettigini pek sanmiyorum nedeni ise annesi tarafindan o sekilde terk edilen icine kapanan biri kolay kolay kadinlara olan güvensizligini yenip evlenemez gibime geliyor,ama cok sevdigi birini kaybetmis olabilir o kazada mesela Babasini ama karisini sanmiyorum:icon_sorr
Kisacasi ben entrika yaratalim diye her dizide olan olaylar yerine Ezo-Kadim sözdüellosunu tercih ederim tabiki bana fikir soran olursa:icon_sorr
Haftayi ve yeni olaylari simdiden sabirsizlikla bekliyorum,herkese iyi geceler.
İZMİR'İN KAVAKLARI 11-09-07, 22:29 yine cok eglenceli bir bolumdu...
gerci basta biraz kotu oldum Ezo bebekten ayrilirken bayagi uzuldum Nurgul Y muhtesemdi o kisimda...
Ezo&Kadim bu bolumdede superdi
yalniz ben Kadim evli oldugunu dusunmuyorum...Bence cocuk yasta annesini bu sekilde kaybetmis bir erkek kadinlara guvenmez en azindan Kadim bana bunu hissettirdi Ezo ya Kadin demesi falan...kazada belki babasini kaybetmistir sadece tahmin...
Gecen sezon sirf Nurgül icin arada bir baktigim ama bu sezon kadrosu ile cok sevdigim Ezo Gelin benim bu hafta da cok hosuma gitti,her sahnesi yani seyredebildigim cünkü basini bende kacirdim,cok güzeldi,hic sikilmadim,pardon bir sahnede sikildim,o da Meryemle adini kacirdigim adamin sahnesi,o sahne bana yine ayni kisinin Cemberimde Gül Oya dizisini ve orada oynadigi karakteri hatta neredeyse bütün eski Nuri Alco karakterlerini hatilatti,bir an evvel Balli gelip su kizi bulsun yada o kurgu degissin diye icimden geciyor.
Ben Kadim'in evlendigini esini bir kazada kaybettigini pek sanmiyorum nedeni ise annesi tarafindan o sekilde terk edilen icine kapanan biri kolay kolay kadinlara olan güvensizligini yenip evlenemez gibime geliyor,ama cok sevdigi birini kaybetmis olabilir o kazada mesela Babasini ama karisini sanmiyorum:icon_sorr
Kisacasi ben entrika yaratalim diye her dizide olan olaylar yerine Ezo-Kadim sözdüellosunu tercih ederim tabiki bana fikir soran olursa:icon_sorr
Haftayi ve yeni olaylari simdiden sabirsizlikla bekliyorum,herkese iyi geceler.
tamamen katılıyorum desem
ezo ve kadim sahnelerinde dizideki müzik dahil her şey çok sevimli çok içten ama ne zaman müzk entrka gerilimi buluyo -bu da bir kaç sahnede oluyo doldurmak için süreyi sanırım- meryem ballı ağa nurlu sahneler bayıyo(allahtan çok yoktu).daha özgün konular sıkıştırsalar ezoyla kadim bi şekilde olsun onlar olunca harika oluyo. onlarlı sahnelerde ayran budalası gibi ağzım açık izliyorum. en son sahne ayrı bi güzeldi ezonun saf saf kadimin boynuna atlaması sonra jeton düştü tabi .bir de serhat bu bölüm çok daha tatlıydı mahalledeki sıcaklığı artı saçı başı değişmiş neyse nurgül de biblo bebek gibi yüzü maşallah hem yetenek hem güzellik gani gani
böyle özel iki insanın birlikte oynaması çok güzel
fotoğrafları bekliyoruz arkadaşlar :img-blush
nugül yine ağlattın beni.
gercektende harika bir bölümdü. hele nurgülün bebekten ayrılma sahnesine ben bayıldım.
o gözlerle nasıl oynar bir insan ya.muhteşemdi
bu bölümü izlemeye ezo kadimin odasına antep yemeği siparişi alırken izlemeye başladım sonra tabi atışmalar laf sokmalar ..çok şey kaçırmaıdm inşallh
ardından "estağfurullahlar,afedersinler" patron olduğunu unutuyo garibim geri kalanını da arkasından sayıyodu ezo oralarda çok eğlenceliydi gerçi pek arkadan olamadı kadim her seferinde enseledi:icon_whis
çok şekerler ya yarın tekrarını izlemem lazım
Ben ezo geline gecen sene hic bakmadim, bu sezon iki bölümünede baktim ve bayildim yaa, binbir gece sifir kalir bu dizinin yaninda. Nurgül cok iyi bi oyuncu bence, bugün beni bi aglatti, bi gülmekten catlatti. süper yaa. bundan sona her hafta izlicem...!!
Çok güzel bir bölümdü. Ezo'nun Ahmet bebeden ayrılamaması beni çok üzdü.
Kadimle atışmaları harikaydı yine. Hele mutfakta Kadim'i arkasından söylenmesine bittim. (Yarın vaktim olursa replikleri eklerim)
Bende Kadim'in evli olduğunu düşünmüyorum. Annesinden dolayı kadınlara güvenmiyor. Ama aslında kimseye güvenmiyor. Araya hep bir sınır koyuyor. Kardeşine bile sarılamadı.
Kazada ölen babası olabilir mi?
emre salgin 11-09-07, 22:54 iyi geceler yine cok tatli atismalarin oldugu cok hos bir bölüm izledim,yüreklerine saglik,bende yukaridaki yorumlara katiliyorum ,bencede kazada hanimini kaybetmis olabilir birde hanimlara güveninin olmayisi annesinin babasini terk etmesi ve onu cok büyük bir travmaya sokmasi cocuk psikolojisiylede kadinlardan nefret etmis belli ama EZO onu yola getirecek insaallah baksaniza en sonunda ne bakisti öyle demi icimizin yaglarini resmen eritip bitirdiler insaallah reytingler iyi gelir inanin reklamlara bile baktim kaciririm diye
Çok güzel bir bölümdü. Ezo'nun Ahmet bebeden ayrılamaması beni çok üzdü.
Kadimle atışmaları harikaydı yine. Hele mutfakta Kadim'i arkasından söylenmesine bittim. (Yarın vaktim olursa replikleri eklerim)
Bende Kadim'in evli olduğunu düşünmüyorum. Annesinden dolayı kadınlara güvenmiyor. Ama aslında kimseye güvenmiyor. Araya hep bir sınır koyuyor. Kardeşine bile sarılamadı.
Kazada ölen babası olabilir mi?
omayra replikleri eklersen çok seviniriz harika olur
kadimin hikayesi de dökülmeye başladı zaten içinin pamuk gibi olduğu mahalledeki tavırlarından belliydi biraz kıllığı var o da olsun ukalalık yakışıyo
onun da gözleri ezo gibi derin derin bakıyo
var ya böyle oyunculukları özlemişim genelde başrolerden biri hep falso oluyo yada ikisi de falso oluyo odun bir oyuncu mutlaka oluyo nurgül de serhatta gözbebeklerien kaadr oynuyolar ama oynamıyolarmış gibi o kadar doğaki
ya balı ağayı nurdan faaln koparsalar nur meryem izlemesek onun yarşne mutfak sahnelerini tercih derim tabi ezo kadim sahneleri olsa paso oh değmeyin keyfime de o imkansız işte:img-pilot
forgetmenot 12-09-07, 05:24 Nurgül Yeşilçay çok iyi bir oyuncu,Serhat Tutumluer' de öyle!Bu iki oyuncuyu kim beraber oynatmayı düşündüyse harka öngörüşü varmış.Senaryo yazım gurubunun başarısı,şiir gibi repliklerin de bu başarıda payı büyük.Dün akşam seyrederken aklıma 'Sahra' dizisi geldi.Yine bu yazım gurubu değil miydi?Orda da ilk bölümlerde(sonlara doğru senaristler değiştiydi!:sad53:) aynı başarı mevcuttu.Yine o güzel günler aklıma geldi.:img-blushYani bunlar öyle aşk dolu sahneler yazarlar ki,akıllara durgunluk verir,öyle böyle değil!Ezo Gelin ilerleyen bölümlerde zannımca tadından yenmez!Sabırsızlıkla bekliyorum.:happy0064
ama harika bir bolum olmus ya ezo ve kadimli sahnelere bayildim.Resmen gercegi yansitmislar hele o sarilma sahnesi sanirim kadim uzun zamandir hic kimseye sarilmamisti.Sarilmanin ne oldugunu hatirladi ve kesin en kisa surede yeniden sarilmak istiyecektir soylemedi demeyin:img-blush.AAh ah yeniden o sahneleri izlemek istiyorum o mutfak sahneleri ve asansor sahnesi her seyi arabadaki halleri ezo ve soforun konusmalari kadimin caktirmadan izlemesi harika olmustu ya :happy0064:img-icecr:happy0064:good:
Aman kusur kalmayım bende yazayım : )
Çok güzeldi yine ... Aman daim olsun.
Başını kaçırdım erken başlamış umarım fazla kaybım olmamıştır :(
Ben zaten sevdiğim zaman çok eleştirel bakmam da pek güzeldi. Eşim bile seyretti hatta Ezo Kadim atışmalarında çok güldük.
Kadim yine çooooook yakışıklıydı. Hele gülünce nasıl tatlı oluyor ! ! !
Nurgül ' ün gözleriyle konuşması da ayrı güzel. Zaten çok hoş bir kadın daha bakımlı hallerinde Kadim bilmem ne yapacak ;)
Mutfak sahnesinde çok eğlendim. Sabahtan akşama kadar onlar atışsın biz seyredelim. Çok şekerler.
İnşallah reytingleri çok iyi çıkar.
Finaldeki sarılma sahnesi için yorum yok ; ballı kaymaktı resmen ;)
Gerçekten çok güzel ve eğlenceli bir bölümdü.Sırf kadimi izlemek adına hiçbir bölümünü kaçırmadığım BBG yi bile izlemedim düşünün yani.NUrgül ve Serhat muhteşem bir uyum içindeler, replikler gerçekten çok güzel.Atışmaları ço güzel yapıyorlar.Ezo Kadimi gerçektende etkiledi bu artık bariz bir şekilde belli ve hatta bence Kadim Ezoya yavaş yavaş aşık olmaya başları bile...
Dizinin sonunda ezonun ona sarılmasına karşılık Kadimin o kadar güzel gülerek verdiği tepkide bunu açıklıyordu bence .Yoksa yanılıyormuyum ??
asansör sahnesi de çok şekerdi ezoda artık iyice kadimden etkilendiğini belli ediyo ilk sahnede odaya götürürken saçıylabaşıyla oynaması heyecanını belli ediyodu
çok yakışıyolar ya:img-in_lo
Puff dün hiç bir şey izleyemedim :(
Ezoyu da Binbir GEceyi de..
Şimdi yorumlarınızdan çıkarmaya çalışıyorum bişiler. annem de anlatmadı ki :)
meryemce84 12-09-07, 07:43 Puff dün hiç bir şey izleyemedim :(
Ezoyu da Binbir GEceyi de..
Şimdi yorumlarınızdan çıkarmaya çalışıyorum bişiler. annem de anlatmadı ki :)
Bende izleyemedim malesef :(
Ama bu gece tekrarı var..:happy0064
Saat: 00:05 Ezo Gelin
Bende izleyemedim malesef :(
Ama bu gece tekrarı var..:happy0064
Saat: 00:05 Ezo Gelin
Aaa çok teşekkür ederim :) Demek ki bu gecenin uykusuzluk sebebi de Ezo Gelin olacakmış :)
O zaman ben kendimi geceye saklıyım.
|