Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
erken bşlamış dün bi açtım başlamıştı kaçırdım başını biraz..ama çok güzel bi bölümdü..başlarda ezoya baya bi ağladım çok içten oynamış o sahneelri..sonra kadimle sahneleri gelince koptum tabi yine...özellikle mutfakta arkasından konuştuğu sahne süperdi okumuş adamsn ama kazıklanmışsın işte dediğinde baya bi güldüm çok alem bu kız..serhatın o yapamadığı espiri sahnesi bide son sahnedeki ezonun sarılması çok güzeldi yüzündeki ifade harikaydı..ama kardeşiyle aalarında bişey olmuş belli ki sarılmadı çünkü ona..zamanla öğrenicez onu da..bi kaza lafı geçti kadim kaza yapmış herhalde bi zaman ama belki ondan mı suçluyo kardeşini kimbilir..
Dün akşam diziyi izlerken müthiş keyif aldım ..:img-icecr
Harika yorumlarınız için teşekkürler..:img-yes:
Herkes teoriler üretmeye başlamış ne güzel :img-yes:paylaştıkça daha da güzelleşecek forumumuz:img-wink:
hangi sahneyi anlatmakla başlasamki:icon_whis biraz erkenden başladı benden baba olmaz'ı seyrediyodum reklam arasında başladımı diye bakmaktam helak oldum valla:P
senaryo ekibini tebrik ederim olayların bütünü çok güzel oya gibi işleyerek tamamlamışlar...
Çünkü özetçik te ezo yolsuzluğu ortaya çıkaracak derken nasıl olcak diye şüphelenmiştim..ama olay zekinin depoya gidip havuç yok demesiyle başladı hiç çaktırmadan alımdaki yolsuzluğa varana kadar devam etti .yani demem o ki pat diye salak saçma bir şekilde olaya bodoslama dalmadılar altyapısını sağlamlaştırarak yok canım daha nelerr dedirtmeden ezo yu;olaya vakıf hale getirdiler..
seyrederken Allah Allah niye pazara çıktılarki şimdi demiştim..bağlanma noktasını harika işlemişler bravo:good:
Arkadaşlarım...meryem,nur ve ballı ağa olayları bağlansın noktası konsun diyorsunuz ama..sadece başrol ler üzerine yoğunlaşsalar senaryo tıkanır..yan rollerin hikayesinin de devam etmesi lazım..bu hikayeler devam ederken yeni yeni konu başlıkları açılıyor..
misal kadim ile nedim arasındaki problem..kadim'in geçmişinde var olduğu söylene kadın ve kaza olayı..bunlarda ince ince işlenip dahil olacak hikayeye kanımca..
bide doktor da iyice dahil olacak ezo nun hayatına ve kadim'in rakibi doktor olacak sanırım..o kahvaltı sofrası boşuna kurulmadı görün bak..çünki ezo ev arkadaşınla sizde gelirsiniz bana dedi..eee hafta sonu kadim elçin annede..mevzu çıkar valla.. kıskançlıklar atışmalar ballı kaymak olur ilerledikçe:img-nyam::img-nyam:
aklıma geldikçe devam edecem..
not:bu akşam tekrar konması harika :good:show tv biraz akıllansın da göz açtırmasın rakip dizilere insanlar yavaş yavaş bu tekrar lar sayesinde mükemmel çiftimizin farkına varıyorlar ..
papatya363 12-09-07, 12:03 ya şu son sahne vardıya harikaydı ezo sevinçle kadime sarıldı kadimin yüzündeki gülümseme çok tatlıydı hoşuna gitti sarılması, yavaş yavaş ezodan etkilenmeye başladı bakalım ilerleyen bölümlerde ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum inş hep böyle güzel devam eder ve bizde keyifle izleriz
Dün akşam diziyi izlerken müthiş keyif aldım ..:img-icecr
Harika yorumlarınız için teşekkürler..:img-yes:
Herkes teoriler üretmeye başlamış ne güzel :img-yes:paylaştıkça daha da güzelleşecek forumumuz:img-wink:
hangi sahneyi anlatmakla başlasamki:icon_whis biraz erkenden başladı benden baba olmaz'ı seyrediyodum reklam arasında başladımı diye bakmaktam helak oldum valla:P
senaryo ekibini tebrik ederim olayların bütünü çok güzel oya gibi işleyerek tamamlamışlar...
Çünkü özetçik te ezo yolsuzluğu ortaya çıkaracak derken nasıl olcak diye şüphelenmiştim..ama olay zekinin depoya gidip havuç yok demesiyle başladı hiç çaktırmadan alımdaki yolsuzluğa varana kadar devam etti .yani demem o ki pat diye salak saçma bir şekilde olaya bodoslama dalmadılar altyapısını sağlamlaştırarak yok canım daha nelerr dedirtmeden ezo yu;olaya vakıf hale getirdiler..
seyrederken Allah Allah niye pazara çıktılarki şimdi demiştim..bağlanma noktasını harika işlemişler bravo:good:
Arkadaşlarım...meryem,nur ve ballı ağa olayları bağlansın noktası konsun diyorsunuz ama..sadece başrol ler üzerine yoğunlaşsalar senaryo tıkanır..yan rollerin hikayesinin de devam etmesi lazım..bu hikayeler devam ederken yeni yeni konu başlıkları açılıyor..
misal kadim ile nedim arasındaki problem..kadim'in geçmişinde var olduğu söylene kadın ve kaza olayı..bunlarda ince ince işlenip dahil olacak hikayeye kanımca..
bide doktor da iyice dahil olacak ezo nun hayatına ve kadim'in rakibi doktor olacak sanırım..o kahvaltı sofrası boşuna kurulmadı görün bak..çünki ezo ev arkadaşınla sizde gelirsiniz bana dedi..eee hafta sonu kadim elçin annede..mevzu çıkar valla.. kıskançlıklar atışmalar ballı kaymak olur ilerledikçe:img-nyam::img-nyam:
aklıma geldikçe devam edecem..
not:bu akşam tekrar konması harika :good:show tv biraz akıllansın da göz açtırmasın rakip dizilere insanlar yavaş yavaş bu tekrar lar sayesinde mükemmel çiftimizin farkına varıyorlar ..
mrb flinta
haklısn saçma sapan gelişmiyo olaylar o açıdan gencoyla falan karşılaştırmaylaım ezo çok daha özenli bu konu da oyunculukları hele hiç karşılaştımrıyorum:icon_whis
ballı ağa nur meryem olayı ezo ya da kadime bi şekilde uzaktan da olsa bağlanarak işlense daha iyi olabilri bence çünkü meryem ayrı bi başrol değil izlerken banane meryemde oluyorm o yüzden onun yerine ezonun kadimin geçmişiyle bağlantılı insanlar olsa aileleri gibi onlar dahil olsa diziye daha makul olurdu sanki böyle de kötü değil tabiki harika çifitimzi olduktan sonra
yinede mutfak sahneleri çok şeker ezonun mahallesinin kadimle bi şekilde ilintili olması da çok güzel
kadimle nedim arasındaki problem ne ben anlayamaıdm ama bi derinliği var onu da öğreneceğiz inş kıskançlık gibi bişey kardeşler rasında sevilen çocuk yaramaz çocuk gerginliği yani
bu akşam ki tekrar da çok kötü bi saatte yaprak dökümü var o da baba dizilerden gece yarııs olsa daha iyi olurdu sanki
omeyra replikler harika eline sağlık :good:
erken bşlamış dün bi açtım başlamıştı kaçırdım başını biraz..ama çok güzel bi bölümdü..başlarda ezoya baya bi ağladım çok içten oynamış o sahneelri..sonra kadimle sahneleri gelince koptum tabi yine...özellikle mutfakta arkasından konuştuğu sahne süperdi okumuş adamsn ama kazıklanmışsın işte dediğinde baya bi güldüm çok alem bu kız..serhatın o yapamadığı espiri sahnesi bide son sahnedeki ezonun sarılması çok güzeldi yüzündeki ifade harikaydı..ama kardeşiyle aalarında bişey olmuş belli ki sarılmadı çünkü ona..zamanla öğrenicez onu da..bi kaza lafı geçti kadim kaza yapmış herhalde bi zaman ama belki ondan mı suçluyo kardeşini kimbilir..
benm de favori sahnelerim ezonun mutfakta kadime sayması yakalanması çok tatlıydı
son sahneyi demicem artık yüz kere söyledim harkaydı
kadimin espri yapma denemesi de çok şekerdi serhatın mimiklerine de bayılıyorm espri de felaket olmasa da vasattı yani adam anlayamadı "sen bana söyle kendimden saklarım" ama bayıldım o esprinin geridönüşümüne kendi yapıp kendi gülmedi ya canm ya karizmasını seveyim
ezo yolda takılıncada beyefendi karizmasındanyine ödün vermedi
kadim: yardım istermisin
ezo: yok istemez
kadim: ben de öyle düşünmüştüm zaten:img-pilot
ezo: hep doğru düşünürsün zaten:img-pilot
lafını koydu yine cin ezo
mrb filinta
haklısn saçma sapan gelişmiyo olaylar o açıdan gencoyla falan karşılaştırmaylaım ezo çok daha özenli bu konu da oyunculukları hele hiç karşılaştımrıyorum:icon_whis
ballı ağa nur meryem olayı ezo ya da kadime bi şekilde uzaktan da olsa bağlanarak işlense daha iyi olabilri bence çünkü meryem ayrı bi başrol değil izlerken banane meryemde oluyorm o yüzden onun yerine ezonun kadimin geçmişiyle bağlantılı insanlar olsa aileleri gibi onlar dahil olsa diziye daha makul olurdu sanki böyle de kötü değil tabiki harika çifitimzi olduktan sonra
yinede mutfak sahneleri çok şeker ezonun mahallesinin kadimle bi şekilde ilintili olması da çok güzel
kadimle nedim arasındaki problem ne ben anlayamaıdm ama bi derinliği var onu da öğreneceğiz inş kıskançlık gibi bişey kardeşler rasında sevilen çocuk yaramaz çocuk gerginliği yani
bu akşam ki tekrar da çok kötü bi saatte yaprak dökümü var o da baba dizilerden gece yarııs olsa daha iyi olurdu sanki
omeyra replikler harika eline sağlık :good:
ama güzelim pat diye kesseler meryem nur ballı ağa olaylarını bu sefer ne oldu yahu falan diyeceğiz:img-wink:
ezo ile uzaktan yakından ilgileri var bu kişilerin ve yan senaryıo olarak devamı şart..
kadim'in hayatına da bir pencere açıyorlar onun hayatını tanıtıyorlar.. bize bu doğrultuda yavaş yavaş meryem ve diğerlerini nihayetlendirirler..zamanla anlıyacağın:img-wink:
olsun yaprak dökümü de olsun farketmezki reklam arasında takılsalar o bile yeter yeni bölüm ne zaman mış dur bakiim diyecek bir sürü insan olur..
sence mükemmel çiftimizi görüpte vurulmayacak bir insan varmıdır..:img-icecr
şahsen erkek kardeşim kesinlikle türk dizisi seyretmez.bizimle beraber o da dün akşam takıldı bu neya içim titredi bu kadar güzel bakılırmı dedi her ikisi için.. :good:
kimse kayıtsız kalamaz yavaş yavaş ama sıkı hayranları olacak dizimizin bol bol tekrar işe yarar bence:good:
filinta yorumunu okurken heyecan yapyım walla içim bi oynadı.
yazdıklarında haklısın...
bu akşam yine izleyeceğim dizi sayısını arttırmamak adına yeni başlayan dizlerden uzak duruyorum en iyisi muhtteşem ikiliyi izlemek.
sabaha kadar onlardan diğer oyunculardan konuşabilirim çünkü çok sevdim.
elçin anneye hele bittim canım ya çok iyi bir kadın ezoya sahip çıktı yardım etti
diğer mahalleli de öyle.
mutfaktakilerde tam ezo ya göre.
:happy0064
Zeki : Abla Kadim Bey
Ezo : Ha tama işte onu diyim
Kadim : Keşke kıyma yapabilseydin
Ezo : Efendim
Kadim : Beni diyorum. keşke kıyma yapabilseydin. Kuşbaşı kızgınlığını pek yatıştırmışa benzemiyor.
Bu sahne çok güzeldi :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bide Ezo'ya çok bozuldum evi için kulübeden iyice ama yavaş yavaş süslüyorum gibi bişey dedi bence ev fena değil :img-wink: :img-wink:
ama güzelim pat diye kesseler meryem nur ballı ağa olaylarını bu sefer ne oldu yahu falan diyeceğiz:img-wink:
ezo ile uzaktan yakından ilgileri var bu kişilerin ve yan senaryıo olarak devamı şart..
kadim'in hayatına da bir pencere açıyorlar onun hayatını tanıtıyorlar.. bize bu doğrultuda yavaş yavaş meryem ve diğerlerini nihayetlendirirler..zamanla anlıyacağın:img-wink:
olsun yaprak dökümü de olsun farketmezki reklam arasında takılsalar o bile yeter yeni bölüm ne zaman mış dur bakiim diyecek bir sürü insan olur..
sence mükemmel çiftimizi görüpte vurulmayacak bir insan varmıdır..:img-icecr
şahsen erkek kardeşim kesinlikle türk dizisi seyretmez.bizimle beraber o da dün akşam takıldı bu neya içim titredi bu kadar güzel bakılırmı dedi her ikisi için.. :good:
kimse kayıtsız kalamaz yavaş yavaş ama sıkı hayranları olacak dizimizin bol bol tekrar işe yarar bence:good:
orası öyle zaten hemen bitiremezler meryem nurun hikayesini asıl o zaman saçmalık olur bi şekilde fazla uzatmasınlar diyorum ben de:img-wink:
binbirgece karşımızda olmasa her hafta 2.lik garantide bence genconun karşısnda olsak genco mu kalırdı sanki bizi en zor saate koydular
jenerik müziği değişebilir bu arada bence pek alakasız duruyo diziyle
bizmkilerde ezoya bayılıyolar ama bugün binbirgece olduğu için ezo yok diye biliyolardı zor açtırdım yani bir de çok tekrarı oluyo ezonun bi yandan iyi bir yandan da "nasılsa tekrarı var" biz bbg ye bakalım mı diyolardır acaba
ama bu zamanlarda tekrar şart tabi
bir de aklıma takıldı ahmet bebekl geri dönmesin ya jenerik de adını görünce garipsedim umarım geri dönmez sanmıyorm da aslında
ömer dönecekmi diyenler var erkan sever diziden çıktı artık öyle bişey olamaz bence iyiki de çıktı ayıptır söylemesi:icon_whis
başlığımız anasayfada ama sessiz yani daha çok sesli olsun ama komşulardan uyarı almadan.
kadim elçin annesine yemeğe geldi ya hani sonra camdan baktı o sırada ezo da yukardaydı ahh ahh ne güzeldi :D
ya bunlar birbirlerine karşı bir şeyler hissediyor dimi
sanki kadim daha bi belli ediyor:happy0064
bu arada reytingler iyi daha da iyi olacak inş.
başlığımız anasayfada ama sessiz yani daha çok sesli olsun ama komşulardan uyarı almadan.
kadim elçin annesine yemeğe geldi ya hani sonra camdan baktı o sırada ezo da yukardaydı ahh ahh ne güzeldi :D
ya bunlar birbirlerine karşı bir şeyler hissediyor dimi
sanki kadim daha bi belli ediyor:happy0064
bu arada reytingler iyi daha da iyi olacak inş.
hissediyolar tabi ezo da bu bölüm belli etti ilk sahnede yukarı çıkarkenki halleri çok komikti saçını başını dzüeltiyo üstünü kokluyo temiz mi diye tabi kadimin yanında belli etmiyo bunları zaten laf yetiştirmekten vakit bulamıyo:img-pilot
ezo altta kalır mı hiç..resimlere dokununca kızdı ya kadim o da resimdeki kaş göz benim diye nasıl cevabını verdi ama..bayıldım bu hazır cevaplılığına..kadimin ayrıca dosyaya bakma ayağına ezoyla şoförü dinlemesi de gözden kaçmayan bişey...:icon_whis
hissediyolar tabi ezo da bu bölüm belli etti ilk sahnede yukarı çıkarkenki halleri çok komikti saçını başını dzüeltiyo üstünü kokluyo temiz mi diye tabi kadimin yanında belli etmiyo bunları zaten laf yetiştirmekten vakit bulamıyo:img-pilot
ya :( ilk sahneyi kaçırdım :(
neyse bu akşam izleyecem inş.
ezo da bişiler var elçin ablaya soruyor evli mi değil mi
elçin abla dedi ya o da seni sordu sevinmdi gibi
yani ben öle hissettim...
ömer daha dönmesin diziye.
ezo altta kalır mı hiç..resimlere dokununca kızdı ya kadim o da resimdeki kaş göz benim diye nasıl cevabını verdi ama..bayıldım bu hazır cevaplılığına..kadimin ayrıca dosyaya bakma ayağına ezoyla şoförü dinlemesi de gözden kaçmayan bişey...:icon_whis
Kadim Bir daha bu oda da bana ait şeylere dokunma
Ezo Kusura bakmayında bu gözler bana ait
Kadim Ben birşeyin fotografını çektiğimde, sahibine ait olmaktan çıkar
Ezo Ne işinize yarıyi
Kadim Pek anlayabileceğini düşünmüyorum
Ezo Ben de pek anlatabileceğinizi düşünmiyim (Eller belde)
Kadim Güzel, çekingenliğini çabuk atıyorsun
Ezo Özür dilerim (Eller aşağıya)
ikiis de altta kalmıyo işte birbirinden inatçı:img-pilotyanlız ezo alem ya sayıyo laflaro sonra affedersznler özürler içinden neler geçiyo daha kimbilir canm ya
omayraya tşkürler
vallahi harika bir bölümdü ne söyleyim mütişti bu barada sonu başka bir harikaydı kadim e nasıl sarıldı ezo off ya haftaya kadar nasıl beklicem onu bilmiyorum kızlar...:img-wink:
emre salgin 12-09-07, 13:16 Türkiyede yasayanlar bu gece sansli show da tekrari var ezonun ama avrupa yayininda yok malesef ama bu büyük haksizlik kolaj yapmislar ne güzel ,bizede kuzey rüzgarini koymuslar ama ben ezoyu istiyorum
televizyonda saat 20,00 gazetede ise 24,00 yazıyo bakalım hangisinde vericekler..ki genelde tv'nin dediği gerçek oluyor...
Türkiyede yasayanlar bu gece sansli show da tekrari var ezonun ama avrupa yayininda yok malesef ama bu büyük haksizlik kolaj yapmislar ne güzel ,bizede kuzey rüzgarini koymuslar ama ben ezoyu istiyorum
Gerçekten de şanslıyız :) Avrupa yayınında da 24:00 verir belki belli mi olur? Bu arada Show tv ye sitemlerimi sunmayı bir borç bilirim. Madem diziyi erken yayınlayacaksın niye reklamını yapmıyorsun? İlk sahneleri çoğu kişi kaçırdı. Neyseki bu akşam tekrarı var ama ondan önce omayra'ya replikleri yazdığı için teşekkür ederim.
blackeagle 12-09-07, 13:31 vallahi harika bir bölümdü ne söyleyim mütişti bu barada sonu başka bir harikaydı kadim e nasıl sarıldı ezo off ya haftaya kadar nasıl beklicem onu bilmiyorum kızlar...:img-wink:
sana kesinlikle katılıyorum özellikle son sahne ne kadarda süperdi:good: ve ne kadar şanslıyızki yine izliyebileceğiz:happy0064 sadece sonunu izlemek için bile bir daha izlemeye değer:img-wink:
televizyonda yazana inanırım ben banane:D
hem doktorlardan önce show tv ne koyacak tek çare ezo.
heyecan yaptım hiç izlemediğim bir sahne var
kaçırdığım sahneyi izlicem :happy0064
inş. reytingler artacak her şey güzel olacak...
ezo kadim aşkını izlicez...
sana kesinlikle katılıyorum özellikle son sahne ne kadarda süperdi:good: ve ne kadar şanslıyızki yine izliyebileceğiz:happy0064 sadece sonunu izlemek için bile bir daha izlemeye değer:img-wink:
evet cnm ya aynen o sonu baştan izlemek çok güzel olucak ya NE KADAR ŞANSLIYIZ :img-wink:
seyrederken sanki ezo ilgisiz mi gibi geliyor ama dediğin küçük ayrıntılar geliyor aklıma sonra içten içten o da ilgileniyor diyorum..
ama kadim'in her bakışında ilgisi o kadar belliki:img-icecrgözlerle oynamak bu oluyo herhal:img-wink:bu yetenek bir serhat tututmluer de birde eski manken yeni oyuncu mehmet akif alakurt da var
..:good:
insan tekrar tekrar seyretmek istiyor..versinler 3 kerede seyrederim 13 kerede valla:img-pilot
Replikler bitmiştir arkadaşlar. İyi eğlenceler.
seyrederken sanki ezo ilgisiz mi gibi geliyor ama dediğin küçük ayrıntılar geliyor aklıma sonra içten içten o da ilgileniyor diyorum..
ama kadim'in her bakışında ilgisi o kadar belliki:img-icecrgözlerle oynamak bu oluyo herhal:img-wink:bu yetenek bir serhat tututmluer de birde eski manken yeni oyuncu mehmet akif alakurt da var
..:good:
insan tekrar tekrar seyretmek istiyor..versinler 3 kerede seyrederim 13 kerede valla:img-pilot
alakurt konusunda bişey söyleyemesem de sarhat konusunda katılıyorum nurgül de hem gözleriyle hem yüzüyle hem de vucuduyla oynayabilen nadir oyunculardan bence ama ezo dediğim gibi kadimden etkilense de bunu belli etmek istemez patronu olduğu için en fazla kaçamak bakışlarla boynuna atladıktan sonra kızarıp bozarmasıyla yada odasına girecekken heyecanlanmasıyla gösteriyo şimdilik son sahneden sonra iyice açık verdi bir de asansör sahnesinde bakışlarından kaçamak kaçamak bakıyodu kadime bundan sonra daha net göreceğiz ilgilerini ikisinin de :happy0064 tabi yine kaçamak kaçamak :)
herkese selam ben filiz yeni üye oldum sıkı bir nurgül hayranıyım ezo gelinide severek izliyorum
dünkü bölüm her zamanki gibi muhteşemdi özellikle ezonun mutfakta kadimin arkasından konuştuğu sahne süperdi...
alakurt konusunda bişey söyleyemesem de sarhat konusunda katılıyorum nurgül de hem gözleriyle hem yüzüyle hem de vucuduyla oynayabilen nadir oyunculardan bence ama ezo dediğim gibi kadimden etkilense de bunu belli etmek istemez patronu olduğu için en fazla kaçamak bakışlarla boynuna atladıktan sonra kızarıp bozarmasıyla yada odasına girecekken heyecanlanmasıyla gösteriyo şimdilik son sahneden sonra iyice açık verdi bir de asansör sahnesinde bakışlarından kaçamak kaçamak bakıyodu kadime bundan sonra daha net göreceğiz ilgilerini ikisinin de :happy0064 tabi yine kaçamak kaçamak :)
zaten tadı da böyle çıkar ama:img-icecrkaçamak bakışlar kaçamak tripler en hoşu böylesi:img-wink:
ezo nun altta kalmaması kadim'in onu daha da fişteklemesi..ezo yu sinir etmek için elinden geleni yapıyor kadim :img-yes:altta kalmasın didişsin benimle diye bunu bile isteye yapıyor hemde:img-icecr
ee bizede zevkle izlemek düşüyor:img-nyam::img-nyam:
herkese selam ben filiz yeni üye oldum sıkı bir nurgül hayranıyım ezo gelinide severek izliyorum
dünkü bölüm her zamanki gibi muhteşemdi özellikle ezonun mutfakta kadimin arkasından konuştuğu sahne süperdi...
hoş gelmişsin şekerim:img-wink:
güzel yorumlar yapıp paylaşımımıza katılman dileğiyle:img-wink:
hoşgeldin;)
ezo kadimin patron oldğunu bildiği için kendini biraz geri çekiyor
yoksa ezo söylediklerin daha fazlasını kadimin yüzüne söyler o cesaret var onda :D
bir ara onun patron olduğunu unutup ağzına geleni söylüyordu ki
kadim çekingenliğini üzerinden çabuk attın tarzında bişiler dedi:D
o zaman yine geri çekildi:D
süper ya hep onları düşünüyorum :D
Birde Kadim Ezo'nun adını aklında tutamıyor ayağına yatıyor ya çok komik. Ezo'ya asansörden inişte, bir de Elçin annesine adı neydi diye sordu. İlgisiz gibi görünmeye çalışıyor. Ah Ah Kadim Kız çoktan kalbine girdi de senin haberin yok.
hoşgeldin filiz
bu arada malum video sitesine yesilcayy nickli arkadaşımız ekliyo yavaş yavaş 1. partını ekledi şu an isteyen link atabilirm özelden 30. bölümü tamamen ekledi zaten :img-wink:
Birde Kadim Ezo'nun adını aklında tutamıyor ayağına yatıyor ya çok komik. Ezo'ya asansörden inişte, bir de Elçin annesine adı neydi diye sordu. İlgisiz gibi görünmeye çalışıyor. Ah Ah Kadim Kız çoktan kalbine girdi de senin haberin yok.
dimi dimi annemle en çok buna güldük dün akşam:img-icecr
unutuyomuş ayağına yattıkça güldüm dün akşam güya ilgisi yok beyimizin:img-icecr
hoşgeldin filiz
bu arada malum video sitesine yesilcayy nickli arkadaşımız ekliyo yavaş yavaş 1. partını ekledi şu an isteyen link atabilirm özelden 30. bölümü tamamen ekledi zaten :img-wink:
Allah be buna çok sevindim işte :happy0064
durup durup izlerim artık:D
omayra73 hiç sorma ezo da unutulacak bir isim olsa bari :D
yemezler kadim bey biz her şeyi anlıyik pardon anlıyoruz
bal gibi asılıyorsun kıza sarılınca nasılda sevindin :D
hoşbuldum arkadaşlar
güzelim tek cümlelik mesajlar yazmak yasak dizifilm.com forumlarında.:img-wink:
bölüm ile ilgili yorumlarını bekliyoruz:img-yes: forum neşelensin hadi arkadaşlar:img-icecr
kadim ezo sarılınca dört köşe oldu ya seyrederken aynen bizde.:img-icecr.
malum siteye bölümü ekleyen arkadaşa çok teşekkürler:good:
dizi son reklama girince ben de uyku moduna girmiştim sonra reklamlar bitti sonra dizi başladı ve sonra ezo birden kadime sarıldı ben kendime geldim Allah bee erken oldu bu ya ama ben yani beklemiyordum şok oldum çok da iyi oldu
hehehehe ne kadar çok yakışıyorlar birbirlerine iyi oldu iyi iyi...
elçin annede görse onları aralarını yapmaya çalışsa bunlar birbirlerini yemekten hiçbişi yapamazlar:)
Kadim ve Ezo muhabbetleri bölüm içinde en çok sevdiğim kısımlardı yine....özellikle Ezo'nun söylenirken eti dövmesi Kadim'in ses etmeden onu dinlemesi ve kıyma ile daha iyi olurdu demesi süperdi:)Arabada ki muhabbett,Kadim'im gazate okumak yerine Ezo'nun sözlerine kulak vermesi gülümsemesi oldukça hoştu...son sahne ayrı bir güzeldi zaten...Ezo'nun sevinçten Kadim'e sarılması ve Kadim'in gülümsemesi....ilk sezon izlemediğim diziyi Serhat'ın diziye dahil olması ve Nurgül ile aralarındaki güzel sahneler nedeniyle ilgiyle ve keyifle izlemeye başladım...
Kadim ve Ezo muhabbetleri bölüm içinde en çok sevdiğim kısımlardı yine..........son sahne ayrı bir güzeldi zaten...Ezo'nun sevinçten Kadim'e sarılması ve Kadim'in gülümsemesi....ilk sezon izlemediğim diziyi Serhat'ın diziye dahil olması ve Nurgül ile aralarındaki güzel sahneler nedeniyle ilgiyle ve keyifle izlemeye başladım...
EZO ' nun lafı söyleyip söyleyip sonra pardon demesi ayrı komik illa laf yetiştirecek altta kalmayacak ya :img-wink:
hazır başındayken replikleri kopyalayıp arşiv yapıyorum aklımdan çıkmadığı için dönüp dönüp okuması güzel oluyor . Omeyra73 ün emeğine sağlık tabi.
Keşke reytingler hak ettiği gibi tavan yapsa da rahatlasak ! Bu dizi süper ya...
akşamki bölüm kolajmış (saat 20.00 de)
bu ne demek sadece ezo ve kadim izlicez demek...tekrar bölüm vereceklerine kolaj versinler böyle ezo-kadim sahnelerini izlemiş oluruz başımız göğe eğer:img-pilot
şaka bi yana çok sevndm ben bu kolaj işine yoksa yaprak dökümüne bakmadan duramazdım şimdi ayıramam gözümü ezodan:happy0064
Bu dizinin reyting problemi sebebiyle sorun yaşayacağını sanmıyorum :img-wink: :img-wink:
Geçen bölüm yeni katılan oyuncular için öylesine bir bakayım demiştim bu hafta daha bir keyifle izleidm ve önümzüdeki bölümü keyif ve heyecanla bekliyorum....
İrdelenecek üstü kapalı çok konu var...
Kadim ve Nedim'in arasındaki soğukluğun gerçek nedenleri (her ne kadar bzi kendimzice sebepler bulsak da)
Mahalleli ve mutfak ahalisinin yaşamlarından kesitler
Ezo ve Kadim arasında yaşanacaklar ,
Tabi Dr.umuzda var :img-wink:
akşamki bölüm kolajmış (saat 20.00 de)
bu ne demek sadece ezo ve kadim izlicez demek...tekrar bölüm vereceklerine kolaj versinler böyle ezo-kadim sahnelerini izlemiş oluruz başımız göğe eğer:img-pilot
şaka bi yana çok sevndm ben bu kolaj işine yoksa yaprak dökümüne bakmadan duramazdım şimdi ayıramam gözümü ezodan:happy0064
bak bak kolaj hee:img-icecr
kafalarına vura vura show tv ye öğretecez sonun da galiba:img-wink:
ii bari saat 20:00 olsada izlesek:img-cool2
serhat tutumluer çok serverek izlediğim bir oyuncuydu ve şimdi ezo gelinde oynuyo ya tüm izmitte onu orda izlemekten gurur duyuyo gerçi şehir tiyarolarındaki nerdeyse tüm oyuncularımız bir çok dizide oynuyor ama ben şahsen ezo gelini seyretmeyip rakip kanalın dizisini kaçırmadan seyreden biriyke akşam belki reytin birincisi olmuşlardır ama ben ezoyu seyrettim yani arkadaşlar ezo annemin dizisiydi ara sıra bakıyordum 2. sezon çok değişik geldi daha hoş bence zamanla izlemeyenlerde farkına varacak objektif olarak bakarsam tamam serhat bey kadroda var diye izlemeye bzşladım ama dizi çok değişik geldi 1. sezondan daha güzel gibi fanatileri lütfen kımayın daha güzele bir gidiş var ve ezo gelin ekranlara hoş geldin:happy0064:happy0064
ben de bekliyorum sabırsızlıkla..ilk bölümü defalarca izledim ama özellikle son bölümü bidaha izlemek istiyorum..
Herkese selamlar:)
Dün yine muhteşem bir bölüm izledik.:img-in_lo
Kadim'in geçmişindeki sır perdesinin yavaş yavaş aralayacaklar.Dizide Kadim'i etkileyen bir kaza var.Büyük ihtimalle Karısıyla birlikte yapmıştır.Arabayı da Kadim kullanıyordur.O yüzden suçluluk duyuyor ve araba kullanamıyor olabilir diyorum.:img-wink:
Kadim'in Ezo ile atışmaları süper süper:happy0064:happy0064
Asansörde,mutfakta(Hele mutfaktaki atışmalarına çok güldüm.)
First lady yazmıştı.Acaba kazayı mahallede mi yaptı? diye.Sanmıyorum.Kadim'in otelde nasıl gıcık(O gıcık hallerine de hayranım:img-in_lo) mahallede nasıl sevecen,sıcacık olduğunu gördük.Mahalleye arabayla girmemesinin sebebi normal bir insan gibi görünmek istemesi.Yani zengin,otel sahibi denmesini istemiyor olabilir.:img-wink:
Yemek istediğimiz gibi olmadı.Ne güzel çata çat laf yarıştırırlardı.Elçin abla da anlardı elektriği:img-blush
Son sahneye bittim.10 değil 100 defa izlesen bıkmam:img-icecrNasıl sarıldı Kadim'e:img-in_lo.Sonra bir de utandı.:img-blushKadim de nasıl güldü.Seni çapkın seni:img-kiss:
evet baskadi simdi gidiyorum yeniden o harika sahneleri izlemeye :happy0064:img-icecr
Serhat Tutumluer ve ezo gelin....ST yi yeniden ekranlarda görmek öyle güzel ki....benim için ayrı bir yeri vardır ST nin.onu ilk olarak sahra da izlemiş ve hayran olmuştum.ekranda görünce gülümsemeye başlamama neden olan bir sanatçı ST ...ve şimdi ezo gelin de...ne mutlu bize
doğrusu ezo gelini eskiden izlmezdim ve ST nin kadroya üstelik nurgul yeşilçay ın partneri olarajk başrolde başladığını görünce izlemye başladım.ST ve Nurgul Y. çok iyi br ikili oluşturmışlar.hikayenin ilerlemesini sabırsızlıkla bekliyorum.umarım uzun soluklu olur.
Serhat Tutumluer ve ezo gelin....ST yi yeniden ekranlarda görmek öyle güzel ki....benim için ayrı bir yeri vardır ST nin.onu ilk olarak sahra da izlemiş ve hayran olmuştum.ekranda görünce gülümsemeye başlamama neden olan bir sanatçı ST ...ve şimdi ezo gelin de...ne mutlu bize
doğrusu ezo gelini eskiden izlmezdim ve ST nin kadroya üstelik nurgul yeşilçay ın partneri olarajk başrolde başladığını görünce izlemye başladım.ST ve Nurgul Y. çok iyi br ikili oluşturmışlar.hikayenin ilerlemesini sabırsızlıkla bekliyorum.umarım uzun soluklu olur.
Kelimesi kelimesine katılıyorum. Hislerime tercüman olduğun için teşekkürler.:img-wink:
elizabeth_darcy 12-09-07, 20:12 ben geçen sezon izlemezdim.enurgülü çok severim aama özcandan başkasını yakıştırmazdım geçen seneki partnerinide hiç beynememiştim ama serhat baya iyi olmuş son sahne baya güzeldi
ayy bu dizi çok hoşuma gitmeye başladı hele sethat bir harika birde atışmaları o pastanın diğer dilimi hepsi çok tatlılar iyiki ömer çıktı diziye tat geldi:happy0064
Arkadaslar bence reytingler gayet iyi daha iyi de olacak,dün BBG'nin aradan sonraki ilk bölümü oldugu icin izlenmesi normal ama onda artik insanlar sikildi sanirim,zaten daha 3.blümünde konusunu bitirmis bir dizi idi o yüzden EZOGelin yakinda ilk siraya yerlesir nedeni ise benim gibi yeni kadroyu begenenler olacaktir,bu sezon kadro cok iyi,Elcin ablaya zaten hayranim o kadar dogal bir oyunculuk ki ama sirf o da degil mahalledeki diger kisiler de cok tatlilar hepsini n adlarini henüz bilmesemde onlarin sahnelerini severek izliyorum dogallar bizdenler,Meryem,Nur ve onlarin yanindaki adam ise gereksiz cok islenmis konu zamanla iyice ciksa daha iyi olur bence.
Nedim aslinda annesi gittikten sonra babasi ve abisinin iyi anlasmasi sonucu ortada kalmis kendi dertleri ile kendi basa cikmaya calismis ve abisinin sevgisini istiyor anladigim kadari ile ''bana sarilabilirmisin'' gibi bir cümlesi vardi bana caresiz kücük bir cocuk gibi geldi orada keske sarilabilse idi Kadim ama sanirim oda sevgisini göstermekten cok korkan bir karakter yapamadi,inaniyorum bir gün kendi istegi ile sarilacak ve duvarlarini yikacak ve bu duvarlari yikmasinda da Ezo'nun cok büyük yardimlari olacak belkide bilmeden yapacak ama insanlarin herzaman kirici,cikarci olmadigini,herkesin sevdiklerini ortada birakip gitmeyecegini gösterecek sonunda Kadim'e,iste o zaman hersey yoluna girmeye baslayacak.
Ezo'nun kilik-kiyafet ve aksan degisikligini ben sahsen istemiyorum,Istanbul'a geldi diye böyle bir zorunlugu da yok bence o icinin güzelliklerini de disinin güzelliklerini de aynen korusun,sirtina giydigi gösterisli kiyafetler degil onun altta kalmayan kendini ezdirmeyen,ama kimsenin de haksiz yere ezilmesine gönlü razi olmayan bu hali Kadim'in ilgisini cekti,Kadim onunla giydikleri yada söylediklerini hangi aksanla söyledigi icin degil dogru bildigini ne pahasina olursa olsun söyledgi icin ilgilendi,zaten en güzeli de karsindakinin seni sen oldugun icin sevebilmesi degilmidir??
Bu sene süper basladi umarim ayni sekilde devam eder,sevgiler.
:good:
Arkadaşlar Binbir Gece haftaya salı saat 20.00'da başlayacakmış. Dizimizin karşısına ne konulacak acaba.?
gülündikeni 12-09-07, 20:30 Merhaba arkadaslar;
Bu sayfaya ilk defa yaziyorum.Ezo gelini ilk sezon bir iki bölüm izlemis sonra birakmistim.Bu sezon diziye Serhat'in katildigini duyunca tekrar izlemeye basladim,Serhat'in oyunculugunu çok severim ve bütün dizilerini izledim.Nurgül'ü de çok begenirim.Ikisini biraraya getirmeyi kim düsünmüsse çok iyi etmis.Harika bir çift olmuslar.Karsilikli oynarken ikisi de döktürüyorlar.Ikisi de gözleriyle oynuyor ve ikisinin de gözleri çok güzel.Senaryoyu da Oya Yüce Yazi Gurubunun yazmasi çok iyi olmus.Sahra'dan bilirim harika ask sahneleri ve siir gibi replikler yazarlar.Ilerleyen bölümlerde dizi daha da güzel olacak ve biz haftalari iple çekecegiz.
Bu bölüm yine çok güzeldi Kadim ve Ezo'nun atismalari çok eglenceli.Benim bu bölüm en çok hosuma giden Kadim'in depo görevlisine söyledigi su söz oldu ''Sen ya sayi saymasini bilmiyorsun görevinde yetersizsin,ya da sayi saymasini çok iyi biliyorsun insanlikta yetersizsin ''
Geçen sezon göz ucuyla baktığım diziyi bu sezon bir sonraki bölümü beklerken buldum kendimi :img-in_lo :img-in_lo
Bunda tabiki yeni katılan oyuncuların katkısı yadsınamaz...
sevgili sycamore ve hewal düşüncelerime paralel şeyler yazmışsınız o sebeple bu başlığa ilk yorumumda sizlere katıldığımı belirteyim daha sonraları detaylı yorumlarda yazarım :img-wink: :img-wink: :img-wink:
Mutfak ahalisi ve maceralrı ayrı bir keyif
Mahalleli özellikle (elçin anne -ezo/ elçin anne -kadim)sahnleri ayrı bir keyif
kadim-ezo sahnleri çok çok keyifli sahneler
Bu sezon Ezo gelini ilk defa seyrettim, ben de bayıldım. Gülerek izlediğim bir dizi oldu en sonunda. Nurgül Yeşilçay çok yaman oyuncu. Kadim'le olan diyalogları, mutfak, komşular hepsi çok güzel. Sıcak, romantik, heyecanlı, sürükleyic, yer yer düşündürücü. Daha ne isteriz. Diziyi iple çektim, ama salı günü bitince de bir hafta daha nasıl bekliyeceğim diye iple çekmeye başladım. Ne güzel bu sezon daha güzel diziler var, olanlar da daha iyiye gitmiş.
Merhaba arkadaşlar;
Çok ilginçtirki geçen sezon diziyi bir kere bile izlemedim.Tabi ilginç olan bu değil.:)Bu sezonda izlemeyi düşünmüyordum.Salı akşamı yapacak bir işim olmadığı için oturup izleyeyim dedim.Nurgül Yeşilçay'a her zaman bir hayranlık beslemişimdir.Yetenekli bir oyuncu.Fakat Serhat Tutumluer'le yakından uzaktan alakam olmamış.Hiç bir projesini Cenneti Beklerken hariç izlememişimdir.
Ama yayınlanan son bölümde Ezo Gelin o kadar hoşuma gitti ki.Ezo ve Kadim'in diyologları,tavırları birbirlerine laf yetiştirmeleri.
Bu akşamda tekrarını izledim :) Ve yine sıkılmadım geçen sezon nasıl bir diziydi bilmiyorum ama bu sezon çok güzel çok zevkliydi izlemek.Serhat Beyin bakışlarıda çok romantik açıkçası.Nurgül Yeşilçay apayrı birşey zaten harika.
En son bölümde en çok Ezo ellerini yıkarken söyle neyin altına sokacağız hangisi anlıyor derdimizden dediği sahneyi beğendim.Birde eti kuşbaşı keserken Kadim'e saydıkları ve sonrası.
Öyle görünüyorki bu sezon Ezo Gelin izlenecek :) Belki favorilerimden de olabilir.Bir dizi izlicektir dörde çıktı daha da artırmak yok.Tabi izlemek için zamanım olursa:)
Not:Söylemeden geçemiyeceğim Nurgül Yeşilçay'ın gözleri çook güzel.Şekil açısından çok çok anlamlı bakıyorlar. :)
Dizideki diyaloglar o kadar güzel ve anlamlı ki. Aile için kan bağı nedir ki insanın bazı el dediği ne kadar yakın oluyor gibi bir şey söyledi ya ne kadar doğruydu. Ve kendi eteğini kendi kesme meselesi. Bir erkeğe dayana dayana yaşamı seçmektense kendi emeğiyle hayatta ayakta durmanın ferahlığı... Serhat Tutumluer'i Sahra'da ve Erkekler ağlamaz da izlemiştim. Ama hiç bir dizide Nurgül Yeşilçay'la olduğu kadar başrol oyuncusuyla elektriği tutmamıştı bence. Tabi Sahra Arzum Onan o kadar fena oynuyordu ki insanın hislenerek izlemesi mümkün olmuyordu. Yoksa S.T. yine çok iyiydi.
Merhaba arkadaşlar;
Çok ilginçtirki geçen sezon diziyi bir kere bile izlemedim.Tabi ilginç olan bu değil.:)Bu sezonda izlemeyi düşünmüyordum.Salı akşamı yapacak bir işim olmadığı için oturup izleyeyim dedim.Nurgül Yeşilçay'a her zaman bir hayranlık beslemişimdir.Yetenekli bir oyuncu.Fakat Serhat Tutumluer'le yakından uzaktan alakam olmamış.Hiç bir projesini Cenneti Beklerken hariç izlememişimdir.
Ama yayınlanan son bölümde Ezo Gelin o kadar hoşuma gitti ki.Ezo ve Kadim'in diyologları,tavırları birbirlerine laf yetiştirmeleri.
Bu akşamda tekrarını izledim :) Ve yine sıkılmadım geçen sezon nasıl bir diziydi bilmiyorum ama bu sezon çok güzel çok zevkliydi izlemek.Serhat Beyin bakışlarıda çok romantik açıkçası.Nurgül Yeşilçay apayrı birşey zaten harika.
En son bölümde en çok Ezo ellerini yıkarken söyle neyin altına sokacağız hangisi anlıyor derdimizden dediği sahneyi beğendim.Birde eti kuşbaşı keserken Kadim'e saydıkları ve sonrası.
Öyle görünüyorki bu sezon Ezo Gelin izlenecek :) Belki favorilerimden de olabilir.Bir dizi izlicektir dörde çıktı daha da artırmak yok.Tabi izlemek için zamanım olursa:)
Not:Söylemeden geçemiyeceğim Nurgül Yeşilçay'ın gözleri çook güzel.Şekil açısından çok çok anlamlı bakıyorlar. :)
Dört dizi hangileri merak ettim. Ben de şu anda dizi kotasını Ezo Gelin,Annem, Bıçak Sırt(belki), Fikrimin İnce Gülü (büyük olasılıkla), Yaprak Dökümü (zaman zaman) Avrupa Yakası(büyük bir ihtimalle) doldurdum. Ne olacak bilemiyorum bu kadar diziyle, herhalde zamanla elenecek bir kaçı.
bende bu aksam tekrarini izledim :img-yes:
Aslinda dizinin bir bölümünü 2.kez izlerken baya sIkIlIrim..Ama Ezo'da öyle olmadi..Yine büyük bir zevkle izledim..
Son sahne müthisti tabii..Canim Ezom nasilda bos bulunup sarildi :img-yes: çok sekerler masallah..
Ezo'ya ''biliyorum'' ..''istiyorum'' söylemesini ögrettikleri sahnede çok güzeldi..Nurgül Yesilçay gerçekten ögreniyormus gibi oynadi :good: bayiliyorum onun oyunculuguna
bu yıl serhat tutumluer ezo gelin dizisini gerçekten çok deiştirdi diziyi bir kere bile izlemeynler yada çok sık izlemeyner bende dahil dizinin müdavimleri oldular...şahsen ben ezoyu geçen sezon anca 5 bölüm izlemiştim ama bu yıl kararlıyım izliycem normalde aynı saate binbir geceyi koymuşlardı onu izliyodum ama sırf ezo kadim diyaloglarını kaçırmak istemediğimden ezoyu izledim ahhh serhat tutumluer ahhh....dünkü son bölüm gerçekten çok güzeldi ezonun bir anda kadime sarılması sonra bir anda kendine gelmesi çok komikti ama kadimde çok tatlıydı gülümsdi fln o sırada bakalım daha neer olacak....:happy0064
bende bu aksam tekrarini izledim :img-yes:
Aslinda dizinin bir bölümünü 2.kez izlerken baya sIkIlIrim..Ama Ezo'da öyle olmadi..Yine büyük bir zevkle izledim..
Son sahne müthisti tabii..Canim Ezom nasilda bos bulunup sarildi :img-yes: çok sekerler masallah..
Ezo'ya ''biliyorum'' ..''istiyorum'' söylemesini ögrettikleri sahnede çok güzeldi..Nurgül Yesilçay gerçekten ögreniyormus gibi oynadi :good: bayiliyorum onun oyunculuguna
Biz de Nurgül Yeşilçay'ın Antep şivesini ne kadar rahat konuştuğuna şaştık ve değiştirmeye çalışması gerçekten komikti. Nurgül Yeşilçay çok muhteşem dünya çapında bir oyuncu. Hem güzel, hem yetenekli, çalışkan, doğal ve de akıllı. Mimikleri ne kadar doğal, insanı filmin içine çekiyor. Tabi yalnız o değil. Tüm oyuncular çok başarılı.
ezo gelinin tekrarını izledim dün cok güzel bir bölümmüş yine bol bol ezo kadim atışmaları varmış kadimin neden kadınlara düşman olduğunu bu bölümde acıkladılar demek annesi babasının ortağı ile kacmış ne kötü bişey yaa tabi adama cephe alır kadınlara ama ezo sayesinde her kadının annesi gibi olmadığını öğrenecek ayrıca nedim neler karıstırıyor abisinide cok kıskanıyor bu kıskanclık iyi bisey değil nedim kadimin basına dert acabilir nurgülün şivesinden bahsetmişsiniz hakikaten hayran edici gerçekten yeni öğreniyormuş gibi yapması benide cok mutlu etti oyunculuk konusunda kimse nurgülün eline su dökemez sanırım neyse şu arabada giderlerken şoförle ezonun konusmasını kadin nasıl da dikkatli dinliyor ilgilenmiyormus gibi yapıyor ama kulak da kabartıyor ya serhat tutumluer girince daha bir güzel olmuş dizi cok sevdim ben dizinin bu halini gerçekten
Arkadaşlar Binbir Gece haftaya salı saat 20.00'da başlayacakmış. Dizimizin karşısına ne konulacak acaba.?
Mümkünse bişey koymasınlar :icon_whis
Ben her tarafta birinci olmasını istiyorum.
Dün akşam tekrarını izledim azcık makaslamışlar sanki ama kalanı da yetti. çok şekerler çoook ; Ezo ' nun çata çat halleri sonra Kadim den çekinip yüzünün düşmesi Kadimin de onunla konuşurken başöğretmen gibi kollarını kavuşturup dinlemesine hastayım.
Sevgili ARIMAYA'nın dediği gibi ehlocan'da gelmiş ne güzel..Yorumlarını severek takip ettiğim isimleri aynı başlıklarda görmekte en az diziyi izlemek kadar keyifli altta rhetbutler'in ismini görüyorum umarım oda güzel yorumlarını paylaşır :img-wink: :img-wink:
Dün salı akşamı izleyemediğim finaldeki sarılma sahnesini izledim gerçekten de Kadim'in değişen yüz ifadesi birçok şeyi anlatıyor...Bu çok az oyuncuda olan birşey değişen ruh halini gözleriyle mimikleriyle seyirciye geçirebilmek ve bence dün akşam Serhat Tutumluer gerçektende o ruh halini çok iyi yansıttı bye
rhetbutler 13-09-07, 07:02 İlk sezonunu hiç izlemediğim bir diziydi Ezo Gelin.İkinci sezonda Serhat Tutumluer'in oynayacağını duyunca fazlasıyla da garipsemiştim.Ve yeni sezonun ilk bölümüne de bakmamıştım açıkcası.O hafta sınav stresi yüzünden patlayacak kıvamdaydım.Pazar günü sınav sonrası eve gelip tv de Ezo Gelin'in tekrarını görürünce keyfim yerinde olduğundan bir bakayım dedim.Bakmamla kahkalar peşpeşe geldi.Ezo-Kadim sahneleri çok eğlenceli.İnanılmaz keyif alıyoruz.Alıyoruz diyorum çünkü annemde bayıldı.Onun kahkahaları benimkini bastırıyor tabi.Yeni Ezo Gelin'in beni etkilemesinde Serhat Tutumluer faktörünün yanında Oya Yüce Yazı Grubunun da etkisi çok büyük.Onları Sahra sonrasında yine ortak bir çalışmada izlemek çok keyifli.
İkinci bölümün başını erken başladığından kaçırdım ama dünkü kolaj bölümle bunu telafi ettim.3.bölümü merakla bekliyorum.
Nurgül Yeşilçay'ın nihayet bir dizide böylesine kaliteli bir oyuncuyla başrolde olmasına da sevindim.
Bende Ezo'nun hemen değişmemesini hatta hiç değişmemesini istiyorum.Sadece başındaki yazmayı çıkarsa (çıkarmasa da olur, yakışıyor aslında) ve konuşması biraz düzelsede olur.Onun bu haliyle daha hoş olduğunu düşünüyorum.
Bu arada Sahra da Lara'yı canlandıran küçük oyuncu büyüyüp ne güzel bir genç kız olmuş öyle.
:happy0064:happy0064:happy0064
Ya normal sartlarda bir sezon bittirmis olan bir diziye yeni oyuncular helede basrol degisince o dizinin izlenmeme sebebi olurduki burda tam tersi oldu vede harika oldu:happy0064:good:
Arkadaslarin yorumlarinda okudugum kadariyla burda bir cok yeni kisi var benim gibi.Sanirim ST kadroya dahil olmasi buyuk rol oynadi.Tabiki senaristlerin de rolu buyuk.´Siir gibi replikler var.Oyle hos olmuski Kadim ve Ezo atismalari hic SIkIlmadan izlenebiliyor ikinci bir sefer :good:
bncede hakLısın herkes aynı fikirde:img-wink: suana kadar cok kötü bi eLeştri geLmedi kmseden.. ya şimdi anLıorm serhat ın nie bu projeyi kabuL ettigini en basta izLenmez kaLdırıLır die düşünmemek eLde diiLdi cnkü dizide kökLü deişikLikLer oLmus buda onun potansiyeL izLeyicisini diziden uzakLastırır die düşündk ama yanıLmısz bomba gbi bi dizi oLdu....
:img-wink:merhab arkadaşlar beni de aranıza kabul ederseniz umarim:img-in_lo bende ezo gelini hiç izlemezdim serhat tutumluer diziye girince izlemeye başladım :img-yes: gerçek ten çok güzel bir dizi özelikle kadim ve ezo lu sahneler çok güzel :happy0064 şimdiden bağılısı oldum dizinin:img-wink: serhat ve nurgül çok yakışıyorlar.:happy0064:img-pilot
Herkese günaydın:)
Forum kalabalıklaşıyor.Dizinin gidişatı mükemmel olunca:img-wink:
aysi Ben de yeniyim bu forumda:img-wink:kesinlikle katılıyorum sana.Şu ana kadar hiçbir olumsuz yorum gelmedi.Herşey çok güzel.:img-icecr
Diziye Elçin abla gibi bir karakteri iyi ki katmışlar.Ezo ile Kadim'in arasını o yapacak.Kesin:img-wink:
Bir de ben Ezo ile Kadim'in Elçin Abla da birlikte bir yemek yemelerini istiyorum.Laf yarıştırırlar,Ezo pişman olur vs. vs.Sonra ikisinin eli tuza gider:img-in_lo.Kadim Ezo'ya öncelik verir.Ezo yine laf yarışına girer.(Senaryo yazdım bir dakikada:))Ne güzel olur değil mi?
mericik sana katılıyorum bencede elçin abla karakteri diziye yeni bir soluk getirdi ancak ikisinin arası daha ilerliyen bölümlerde yavaş gelişecek
:img-yes:
Aramiza hosgeldin canim :happy0064.Sen en iyisi bir senaryo yaz guzel basladi ya devam et bakalim nasil olacak devami .Burdaki herkes sanirim cok yeni bir kac eski izliyici disinda hepimiz yeniyiz.:img-yes:.Ama senaryo yazan yok ama lutfen bu konuda yetenegi olan arkadaslar yazin ya yoksa bir hafta zor gecer:sad53:
:img-blush:img-in_lo
aklima takildi hani kadim ezoya cek yazacaktiya orda ezoda gerekmez ,hersey para degil dediya paradan baska verecek birseyiniz yoksa istemez dedi ya.Kadimde ne demek istiyorsun diye sormustu iste orda ezo oyle baktiki sanki beni opebilirsin :img-blush o da olur díyecek sandim harika bu ikiligin arasindaki iliski super bir cift olacaklar :img-icecr
herkes dizinin 1. , 2. , 3. bölümünden bahsediyor.sanki geçen sezon hiç yayınlanmamışta yeni başlamış gibi geliyor anlaşılan...en azından benim için öyle:) geçen sezon beni o kadar sıkan bir diziyi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum.yapılan değişiklilker gerçekten çok güzel bence.
bu sezon izleyeceğim iki diziden biri olacağı kesinleşmiş durumda.oysa ST yi ezo gelin in fragmanında görünce "yok artık" demiştim ve sırf ST yi izlmeke için geçmiştim ekran başına.ama tabiki sadece oyuncu yeterli değil keyifle izlemek için.ama senaryo kendini öyle keyifle izletiyor ki ...:)
hayırlı ramazanlar;)
bütün yorumları okudum ailemiz daha da genişliyor:happy0064
bir tane kötü eleştiri yok.
aynı bölümleri tekrar tekrar izledim, sıkılmadım yine verseler yine izlerim.
ezo&kadim sahneleri muhteşem insan bir kere onların halini görünce kalbi daha bi hızlı atıyor.
bir dizinin tekrarı bile aynı güzel tadı veriyorsa .. ben başarıya saygı duyarım.. ezo & kadim dalaşmaları beni tüm dertlerimden uzaklaştırıp başka bir dünyaya sokuyor... sanki dizi bizlerle yaşıyor... herşeyimize ortak oluyor... bir sıkıntımı gidip ezo ya anlatacak kadarda samimi.. abartığımı düşünüyorsunuz ama bunlar hislerim... sadece isteğim ezo yu bu halle bırakmaları çok modern olursa aralarındaki büyü bozulur...
bir dizinin tekrarı bile aynı güzel tadı veriyorsa .. ben başarıya saygı duyarım.. ezo & kadim dalaşmaları beni tüm dertlerimden uzaklaştırıp başka bir dünyaya sokuyor... sanki dizi bizlerle yaşıyor... herşeyimize ortak oluyor... bir sıkıntımı gidip ezo ya anlatacak kadarda samimi.. abartığımı düşünüyorsunuz ama bunlar hislerim... sadece isteğim ezo yu bu halle bırakmaları çok modern olursa aralarındaki büyü bozulur...
Bence hikaye hala özünde bir Ezo gelin hikayesi tabiki şehir hayatına uyacaktır Ezo zamanla ama çok fazla değişim yaşayacağını sanmıyorum.
Hissettiklerini hepimiz anlıyoruzdur sanırım çünkü sadece rolü oynamak adına orda değiller onlar bölümün içinde yaşıyorlar ve bizlere de bunu çok kolay ıspatlıyorlar.
bence ezo tamamen de böyle kalmamalı tamam ezo yine bizim ezo aynı karakterde ama fiziksel bi değişim geçirmeli abartılı bir şekilde olmadan tabiki ne bilim basma fistan yerine sıradan pantolon gömlek şeyler giyebilir kafasındaki örtüsünü çıkarabilir sonuçta teseddür olarak kullanmıyo ezo eşarbını alışkanlık gibi bişey o açabilir de yani ne bilim ben abartmadan değişmesini isterim ezonun şive yine olur ama çok az nadir zamanlarda iş yerinde zorlar istanbul ağzına evinde arada kaçırabilir yine tabi birden olmaz bu ama olsa daha güzle olur diyorum ben yokda kadim ezonun bu halinden hoşlandı ama ezo yine aynı ezo kalacak tabiki kalmalı ezo bir de çok genç yani mahalledeki kadınlardan baya genç ne bilim 30larını aşmış bi kaıdn değil genç daha salla paça gezmesin:img-pilot
arkadaslar senaryolar bolumu acilmis bu konuda yetenegi olanlari o bolume alabilirmiyiz:img-blush.Guzel senaryolar yazilir bu ikiliye degilmi ama :img-in_lo:img-blush
Ezo gelini daha önce hiç izlememmiştim, akşam kanalları dolaşırken Serhat Tutumlueli görüp ve Ezo Kadim atışmalarına denk geldim. Ne kadar keyif aldığımı bilmem söylememe gerek varmı?
Bu ikiliye bayıldım, ST in oyunculuğunu zaten severdim, mimiklerini o kadar iyi kullanıyor ki, son sahnede bunu daha da iyi gördüm.
Yalnız Ezonun altta kalmamasına da çok sevindim, patron filan dinlemeyip ne güzel konuştu.
Bundan sonra Ezogelini kaçırmayı düşünmüyorum
seleniti o ikiliye rastgelen herkes senin gibi düşünüyor.
öyle güzel elektrikleri var ki onlara tutulmamak imkansız...
dünkü tekrarda fark ettim de ezo kadimi düşünüyor
elçin ablayla konuşurken sorular sordu evli mifalan
o da seni sordu diyince Elçin A.gözlerini daha bi büyük açtı :D
ne sordu neden sordu
cevap gerçi beklediği bir cevap değildi kiracılarımı tanmımak ister :)
of ya beklemek çok sıkıcı daha çok var çok...
şekercim bencede sence:img-wink: bu görüşüne canı gönülden katılıyorum ..
kesinlikle ezo yu değiştirmemeliler..çünki ezo kadim aşkı yaşanacaksa (kii yaşanacak görünüyor:img-yes:) kadim ilk aşıkolan taraf olacak ..:img-yes:ezo sadece hoşlanıyo şimdilik ama kadim de durum gördüğümüz kadarı ile daha ileri safhada:img-icecr..
ve bundan sebep;kadim insanların ne düşündüğüne fazla prim vermeyen bir kişlik olarak gösteriliyorsa eğer; ezo nun bu halinden gocuncakmış gibi gözükmüyor..
ezo karakterinin erozyana uğramaması için benim şahsi fikrim kesinlikle değiştirilmemesidir..
şive olarak tamam olabilir zamanla düzelir ama görünümünün ve konumunun farkında ve gururunda olan ezo değişmemeli..
herkese ramazanın hayırlara vesile olması temenni ediyorum
ben bu hikayede ezomu kadimi değiştirecek kadimmi ezoyu değiştirecek hangisi baskın gelecek göreceğiz biri okumuş ama görmüyor öbürü okumamış fakat cin
ama uyumları harika insanın yüz mimiklerini değiştiriyorlar ezonun o çocuğa sahip çıkışı ağlattı o çocuğun yaşayacakları ezoyu üzdü kendi onu bağrına bastı kadim efendi 1000 lik bir bazıl kareleri yerleştireceğiz resim ne çıkacak ezo ise anadolu kadının özeti anadolu kadını dünya kadınları arasında 1 numara kadınlığı,analığı,fedakarlığı vebaşka şeyler hangisini anlatabilirim
kadimle ezonun atışmaları birden bire yüzümüzü gönlümüzü yumuşatıyor mimiklerimiz ağla,gül,sinirlen,kız,onlarla bizlerde değişiyoruz
sevgiyle kalın arkadaşlar
herkese ramazanın hayırlara vesile olması temenni ediyorum
ben bu hikayede ezomu kadimi değiştirecek kadimmi ezoyu değiştirecek hangisi baskın gelecek göreceğiz biri okumuş ama görmüyor öbürü okumamış fakat cin
ama uyumları harika insanın yüz mimiklerini değiştiriyorlar ezonun o çocuğa sahip çıkışı ağlattı o çocuğun yaşayacakları ezoyu üzdü kendi onu bağrına bastı kadim efendi 1000 lik bir yapmaz kareleri yerleştireceğiz resim ne çıkacak ezo ise anadolu kadının özeti anadolu kadını dünya kadınları arasında 1 numara kadınlığı,analığı,fedakarlığı vebaşka şeyler hangisini anlatabilirim
kadimle ezonun atışmaları birden bire yüzümüzü gönlümüzü yumuşatıyor mimiklerimiz ağla,gül,sinirlen,kız,onlarla bizlerde değişiyoruz
sevgiyle kalın arkadaşlar
zaten abartılı makyajlar yapıp abiye kıyafetlerle gezsin demiyoruz flintacım kadim onu öyle sevdi ama ezonun hep köylü kalmasının ezoya da bi faydası olmaz başta şivesi sonra teseddür için takılmamış o eşarbı takmasada olur sonuçtaonu inancı için takmıyo alışkanlık gibi bişey bildiğimiz gibi yoksa yine sade sıradan giyinsein belki yine etek elbise ama ufak tefek değişiklikler olsun bence ezoda daha güzle olur kadimin gözünde değişecek bi ezo ben de istemem ama ezo kendini geliştirmekisteyecektir kültür olarak da sonuç da ordaki hayalta budaki farklı:img-wink:
deidğiniz gibi türk filmlerindeki gibi abuk sabuk değişiklikler olmamalı sadece uyum sağlamak açısından ki sağlamaya başladı bile yoksa ezo antepde de başını açıyodu ömerle evlenmeden önce takmıyodu bile örtü gerçi yakışıyo ezoma
merhabalar
hiç izlemediğim bir diziyi benim gibi birçok kişide izlediğine göre doğru yoldalar demekki diziyi yapanlar oyuncu değiştirmek istanbula taşımak bazen kızsakta hatta sinir olsakta bu dizide sanırım tersi olmuş tekrarını izledim inanamadım bu kadar keyifmi verir bir dizi bundan sonra kaçırmayacağım dizilerden biri olucak
Sırf yeni imzam görünsün diye yazıyorum. Elinden gelen arkadaşlarımdan yeni imzaları bekliyoruz : ) Dönüp yorumları okudukça sanki dizi yapımcısı benmişim gibi pek seviniyorum. Umarım Ezo ve Kadim 'in de kıymeti bilinsin. Çok şekerler çok :happy0064 sağa sola mesaj yazıp imza yolu ile reklam mı yapsam ne yapsam :icon_whis
Herkese Selamlar ve Hayırlı Ramazanlar:)
:img-blush:img-in_lo
aklima takildi hani kadim ezoya cek yazacaktiya orda ezoda gerekmez ,hersey para degil dediya paradan baska verecek birseyiniz yoksa istemez dedi ya.Kadimde ne demek istiyorsun diye sormustu iste orda ezo oyle baktiki sanki beni opebilirsin :img-blush o da olur díyecek sandim harika bu ikiligin arasindaki iliski super bir cift olacaklar :img-icecr
Aysicim buna çok güldüm.:img-hysteKadim öyle bir fırsatı kaçırır mı hiç?Gider öper.:img-hysteSarıldığında bile nasıl güldü.:img-in_lo
Aysi bakma canım sen bir iki satır birşey yazdığıma.Ben daha senaryo yazacak evreye gelmedim maalesef:img-wink:
Oysa ST yi ezo gelin in fragmanında görünce "yok artık" demiştim.
Moirane ben de aynı senin gibi düşünmüştüm.ST'in ne işi var Ezo Gelin'de,yanlış tercih yapmış demiştim:img-tomat.Hatta ilk bölümü izlememiştim.Sonra canım annem izle çok güzel dediğinde tekrarını izleyip kaptırmıştım kendimi.Annem iyiki söylemiş izle diye:img-wink:
Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.Fragman ne zaman çıkar acaba?Cumartesi falan mı?
arkadaşlar başka bir forumdan ne öğrendim:img-cool2
kanal d salı akşamları sadece binbir gece yi gösterecekmiş oda saat 20:00 'de
ama bununla yetinmez bence 20:00 ye özeti 21:00 civarı da yeni bölüm'ü verir.
böylece olası ezo gelin seyredecekleride yarı yoldan çevirir..çünki ezo gelin 22:00'ye yakın başlıyor.o sırada binbir gece başlamış devam ediyor olacak ve ezo gelin'in izleyicisi bölünecek..iyi taktik aslında:img-wink:
ama kanal d nin hesaba katmadığı birşey var kii o da kardeş kanal'ı star'da o esnada benden baba olmaz'ı veriyor..yani oda ratinglerde ya 2. ya 3. oluyor bakalım salı günü nasıl şekillenecek:img-cool2
böylece olası ezo gelin seyredecekleride yarı yoldan çevirir..çünki ezo gelin 22:00'ye yakın başlıyor.o sırada binbir gece başlamış devam ediyor olacak ve ezo gelin'in izleyicisi bölünecek..iyi taktik aslında:img-wink:
ama kanal d nin hesaba katmadığı birşey var kii o da kardeş kanal'ı star'da o esnada benden baba olmaz'ı veriyor..yani oda ratinglerde ya 2. ya 3. oluyor bakalım salı günü nasıl şekillenecek:img-cool2
öff fenalık geldi binbir geceden de zaten ne yalan söyliyim..bi diziyi tutturdular ya hemen ince hesap peişne düşerler..benim hiçbi kaygım yok ezo gelin her halikarda reytingini alır hepsinin izleyicisi farklı..derdim birinci filan olmak değil zaten sadece gönül rahatlığıyla izleyebilleim istiyorum ki bu reytinglerle de bu mümkün..ekip harika senaryo harika herşey harika izlemeye doyamıyor insan..bu arada konuyla ilgisi yok ama resimelrdeki yazıalrı nasıl siliyosunuz söyleyebilicek olan var mı:img-blush
rhett-butler8/1 13-09-07, 16:03 arkadaşlar başka bir forumdan ne öğrendim:img-cool2
Kanal d binbirgecesine doyamıyormu filintam :img-hyste….
ha taktik miş....:img-beee: filintam ben o saatte ezo gelin izliyor olacağım için onların tattikleri üzerimde bir işe yaramayacak...yoldan çevrilmeme gerek yok binikigeceyi :img-hyste fedaaa ediyorum.:img-wink:
Nurgül yeşilçayın oyunculuğunu beğenmeme nazaran geçen sezon ezo geline tahammül edememiştim..sanırım buna en büyük sebep dizinin ekrandaki görüntüsü…fazlası ile kasvetli bir havası var…ama artık var değil vardı:img-yes:….
Serhat tutumlueri gördüğüm anda nasıl yani?ezo gelin serhat? Ortak bir yere oturtamamıştım…ama onlar çok güzel oturdular:good:….Salı günü ezo gelini kaçırmayayım diye saate bakıyordum….sanırım ne demek istediğim böylece daha iyi anlaşılmış olacaktır….:img-yes:
kadim ezoya hep laf söylesin ezoda kadimin ağzının payını bir güzel versin...:img-icecr
o dizi ayrı bi komedi ya en son ezonun reklam arasında denk geldim
" o kara gecenin hesabını ödeteceğim ona" gibi birşey diyodu tardu flordun(nasıl bi ad soyad bu ya yanlış yazdıysam özür)
komik gerçekten ben almim ezo ve kadimin didişmelerini tercih ederim daha güzel sahneler de izleriz umarım daha 2. bölümdü... klipler yapmaya başlarız inş o aşk alevlendikçe:img-wink:
Kanal d binbirgecesine doyamıyormu filintam….
canımcım rhett'im:img-in_lokanal d nin ezeli rakibi show tv ya ondan böle yapıyolar..hani perşembe günü kurtlar vadisi gecesidir ya:img-wink: salı gününü bindirbir gece akşamı yapmaya çalışiiler:img-hyste:img-hyste
ha taktik miş....:img-beee: filintam ben o saatte ezo gelin izliyor olacağım için onların tattikleri üzerimde bir işe yaramayacak...yoldan çevrilmeme gerek yok ...binikigeceyi fedaaa ediyorum.:img-wink: canım rhett'im klas her yerde belli olan bişeydir değilmi kii öyle:img-wink:
Nurgül yeşilçayın oyunculuğunu beğenmeme nazaran geçen sezon ezo geline tahammül edememiştim..sanırım buna en büyük sebep dizinin ekrandaki görüntüsü…fazlası ile kasvetli bir havası var…ama artık var değil vardı….işte bir bencede sence daha:img-wink:hatta reklamlarını her gördüğümde kim izliyor bunu yaa bile diyordum:icon_whis
Serhat tutumlueri gördüğüm anda nasıl yani?ezo gelin serhat? Ortak bir yere oturtamamıştım…ama onlar çok güzel oturdular….Salı günü ezo gelini kaçırmayayım diye saate bakıyordum….sanırım ne demek istediğim böylece daha iyi anlaşılmış olacaktır….
aynen..sadece serhat hatrına seyretmeye başlayıp saatinde kaçmasın diye benden baba olmaz'ın son sahnelerini bile üzülerek :icon_sorrte olsa feda ettim bu bölüm..
kadim ezoya hep laf söylesin ezoda kadimin ağzının payını bir güzel versin...
bizde zevkden dört köşe olalım..:img-icecre daha ne istiyciikk:img-nyam:
:::Tugce::: 13-09-07, 18:04 ezo gelın bu sezon harıka yaa.bir islediğim bölümü,on defa daha isliyrum.
dizii süper olmuş:happy0064
cuma-02:00 Yerli Dizi Ezo Gelin-KOLAJ-TEKRAR
pazar-17:15 Yerli Dizi Ezo Gelin-TEKRAR :happy0064
(pazar izlemek daha uygun olacak galiba)
fragmanlar pazar günü dönmeye başlıyo galiba umarım bu defa "olur" fragmanlar adam gibi fragmanlar istiyoruz "dağlar yüce dağlar" çalmayan ağlatmayan sızlatmayan:icon_whis
Iyyyyyyyyyy bög geldi BBG den illa önümüze taş koyacaklar. Adamlar 7/24 BBG verseler doymayacaklar. Ama biz kulis yapmaya devam edelim maksat herkez Ezo & Kadim güzelliğini kaçırmasın ;)
Adam kardeşine bile sarılamadı ama Ezo ' cuğuma nasıl tatlı tatlı güldü öyle :icon_whis
Iyyyyyyyyyy bög geldi BBG den illa önümüze taş koyacaklar. Adamlar 7/24 BBG verseler doymayacaklar. Ama biz kulis yapmaya devam edelim maksat herkez Ezo & Kadim güzelliğini kaçırmasın ;)
Adam kardeşine bile sarılamadı ama Ezo ' cuğuma nasıl tatlı tatlı güldü öyle :icon_whis
of ya show tv taktik savaşında geride kaıyor demekki.
oğlum için aslında tutmadı geçen sezon ki gibi ezo'yu saat 20'ye alsınlar.
okullarda başlayacak kara kara düşünüyorum:(
erken olsun saati bbg tekrar verirken ezo'da yeni bölüm verir...
haklısın kardeşine sarılmadı ama ezo ona sarılınca mutlu oldu.
ne bakıştı o öyle ah ahhh;)
harika bir bölümdü biraz geç bir yorum oldu ama hareşey tam kıvamındaydı demek binibr gece erkene alınıyor ha işte bu süper oldu salı günü resmen rekabet gecesi olmuştu bu iyi haber:img-wink:
of ya show tv taktik savaşında geride kaıyor demekki.
oğlum için aslında tutmadı geçen sezon ki gibi ezo'yu saat 20'ye alsınlar.
okullarda başlayacak kara kara düşünüyorum:(
erken olsun saati bbg tekrar verirken ezo'da yeni bölüm verir...
haklısın kardeşine sarılmadı ama ezo ona sarılınca mutlu oldu.
ne bakıştı o öyle ah ahhh;)
vallahi ya o negüzel bir sahneydi öyle çok talılardı ezo utandı:img-in_lo
o bbg ye gelince sinir oluyorum ya gene parazit yapmaya geldi :(
vallahi ya o negüzel bir sahneydi öyle çok talılardı ezo utandı:img-in_lo
o bbg ye gelince sinir oluyorum ya gene parazit yapmaya geldi :(
kanalın o gün başka bir dizisi daha vardı genco ne oldu acaba ona:D
bbg eziyeti ,insanları sıkmak için mi yapıyorlar anlamış değilim.
neyse biz kendi dizimize bakalım ben inanıyorum birgün değeri bilinecek inş. geç olmadan bilinir...
her sahnesi muhteşem:)
yolun açık olsun ezo;)
Bence aynı saatinde devam etsin çünkü bbg yi erkene aldılar.
Ayrıca önce özetini yayınlarlar mı bilmiyorum çünkü lig maçları nedeniyle erkene alındığını duydum.
kanalın o gün başka bir dizisi daha vardı genco ne oldu acaba ona:D
bbg eziyeti ,insanları sıkmak için mi yapıyorlar anlamış değilim.
neyse biz kendi dizimize bakalım ben inanıyorum birgün değeri bilinecek inş. geç olmadan bilinir...
her sahnesi muhteşem:)
yolun açık olsun ezo;)
inaşallah arkadaşım evet ogün bide genco var dimi onunda izleyeni çok diye biliyorum en azından yazın öyleydi ama ezo başka ya hesinden başka :img-wink:
inşallah pelin-ce saatini degiştirmleri çok büyük yanlış olur
cuma-02:00 Yerli Dizi Ezo Gelin-KOLAJ-TEKRAR
pazar-17:15 Yerli Dizi Ezo Gelin-TEKRAR :happy0064
(pazar izlemek daha uygun olacak galiba)
fragmanlar pazar günü dönmeye başlıyo galiba umarım bu defa "olur" fragmanlar adam gibi fragmanlar istiyoruz "dağlar yüce dağlar" çalmayan ağlatmayan sızlatmayan:icon_whisezo gelini tüm türkiye izliyoe.. unutmayın ki bu zamana kadar jenerik müziği birçok insanların beğenisini kazandı....bence biraz daha zamana ihtiyac var değişim için:P
bence de saati değişmesin:D
inş. reytingler iyi gelir kendine iyi bir yer edinir.
kaldırılmasını hiç ama hiç istemiyorum böyle bir şeyin olacağını da sanmıyorum
ama kanala güvenim yok...
kanal dizilerini koruyan bir kanal değil malesef.
Bir denesen diyordum arkadasim olmazmi:img-blush.Sen bir yazmaya basla senaryoyu biz devam ederiz :img-yes:
ya ama arkadaslar senaryo yazacak hic kimse yokmu lutfen birileri yazsin bu harika ikiliyi bu sezonun en yakisan cifti bence ezo ve kadim :happy0064:happy0064
bu ratinglerden ya yani bizim o rating aletimiz yok diye bizim soz hakkimzda yok degilmi sinir seyler :dito
Ama benim kesinlikle hicte korkum yok:img-yes:ezo ve kadim her gecen gun daha iyi rating alacaklardir (umarim):img-clapp
ezo gelini tüm türkiye izliyoe.. unutmayın ki bu zamana kadar jenerik müziği birçok insanların beğenisini kazandı....bence biraz daha zamana ihtiyac var değişim için:P
ama o jenerik müziğini emin ol beğenmeyenlerin sayısı daha fazla ben çevremden biliyorum o müziği duyunca dalga geçilyoar ben bile dalga geçiyodum eskiden beri..:icon_whis fazla ağlak bi müzik türk halkı duygu sömürüsünü seviyo diye yapılmş gibi ama dizi aksine çok eğlenceli millete gına geldi duygu sömüürüsünden öyleki oğlum için tarzı diziler tutunamıyo ezonunn frgamanlarını oğlum için gibi ağlak yapıyolar onu demek istiyorum ama ezo öyle olmamasına rağmen neden böyle yapılıyo bunu merak ediyorm ters tepiyo farkında olmaları laızm hiç izlemeyenler için en azından.. hadi jenerikde yapıyosunuz :icon_whis bari fragmanlarda yapmayın dizi çok eğlenceli ve büyük bi kadroya sahip yazı ekibi çok zekice yazıyo o romantik komedi havasını fragmanlarda da görsek adım gibi eminim diiznin konumu daha çok değişicek bunu anlatmak için ömrümü tükettim burda:icon_whis dizinin ne kadar değiştiğinin farkında olmayan çok kişi var niye bunu göstermek için çaba harcanmıyo fragman ve jenerik de ... bu diziş daha fazlasını hakediyo:img-wink:
Bir denesen diyordum arkadasim olmazmi:img-blush.Sen bir yazmaya basla senaryoyu biz devam ederiz :img-yes:
ya ama arkadaslar senaryo yazacak hic kimse yokmu lutfen birileri yazsin bu harika ikiliyi bu sezonun en yakisan cifti bence ezo ve kadim :happy0064:happy0064
sen başla yazmaya aysi,sen de o potansiyeli görüyorum ben:img-yes: başlayın da devam ettirelim:img-wink:
Sıla başlığında -ışık- arkadaşımız var gerçekten sıkı yazıyor. Ben ona özelden mesaj yolladım bak Ezo gelin çok güzel bir dizi izle ve bide mümkünse senaryo yaz diye ama henüz ses yok ,isterseniz müsait olanlar rica etsin bir elin nesi var iki elin sesi var dimi :img-wink:
arkadaşlar yayın saati i değişmesin çünkü avrupada izleyenler için iyidir çünkü onlar bizden 1 saat geri oldukları için onlarda izlerler ve ayrıca bu kadar üzülmeye gerek yok bizim dizimiz yabana atılacak bir dizi olmadı daha yolun başındayız dizi ekibiin ve dizinin şansı bol olsun
ezo 517 odaya gelirken söyleniyordu ben yanlışmı geldim ama doğru bu oda o mendevurun odası ama diyordu ne oldu kadimi patron olduğunu anladı ne değişti ezo değiştimi aynı ezo
sevgiyle kalın seyretmeye devam
herkse mrb bu hafta binbir gece saat 20.00de bu benim için iyi oldu arkasından hemen ezo gelini izlemeyi düşünüyorum umarım bir haftalık değildir bu değişiklik ben cok sevindim zaplamadan doğru dürüst izleyebileceğim diziyi ya önceden hiç seyretmezdim ama serhat tutumluer girince dizi istanbula tasınınca baska bişey olmus havası değişmi bu arada benide aranıza alırsanız sevinirim
efran_albatros 14-09-07, 12:00 ama o jenerik müziğini emin ol beğenmeyenlerin sayısı daha fazla ben çevremden biliyorum o müziği duyunca dalga geçilyoar ben bile dalga geçiyodum eskiden beri..:icon_whis fazla ağlak bi müzik türk halkı duygu sömürüsünü seviyo diye yapılmş gibi ama dizi aksine çok eğlenceli millete gına geldi duygu sömüürüsünden öyleki oğlum için tarzı diziler tutunamıyo ezonunn frgamanlarını oğlum için gibi ağlak yapıyolar onu demek istiyorum ama ezo öyle olmamasına rağmen neden böyle yapılıyo bunu merak ediyorm ters tepiyo farkında olmaları laızm hiç izlemeyenler için en azından.. hadi jenerikde yapıyosunuz :icon_whis bari fragmanlarda yapmayın dizi çok eğlenceli ve büyük bi kadroya sahip yazı ekibi çok zekice yazıyo o romantik komedi havasını fragmanlarda da görsek adım gibi eminim diiznin konumu daha çok değişicek bunu anlatmak için ömrümü tükettim burda:icon_whis dizinin ne kadar değiştiğinin farkında olmayan çok kişi var niye bunu göstermek için çaba harcanmıyo fragman ve jenerik de ... bu diziş daha fazlasını hakediyo:img-wink:
kesinlikle katılıyorum ezo gelin 2. sezonuna çok farklı ve iddialı girdi.ama fragmanlardan anlaşılması mümkün değil.hala sanki çok büyük bir trajedi anlatılıyormuş gibi.bence en kısa zamanda özellikle de kadim ezo sahneleri için biraz daha hareketli müziklere ihtiyacı var dizinin.
secret's most 14-09-07, 12:08 herkese selam..
ezo gelinin istanbuldaki çekimleri hangi semtte bilen var mı ?
yok yok bende o yetenek yok sadece iyi bir okuyucuyum:kahve.Ama kesin mericik baslayacak diyorum :img-help:yada ben kesin emrivaki yapiyorum mericik arkadas sofa.
ama yazinya birseyler :img-blush
tekrar haberini yazıyım dedim ama yaızlmış bile çoktan :) binbir gecenin erkene alınamıs iyi olmuş bence ezonun önü açıldı..o saate dişli bi rakibi yok böylece..büyük ihtimalle gencoyu verirler binbir gecenin saatinde de..
secret's most 14-09-07, 13:28 yaw 1şey sordum ben neden cevap vermiyonuz ?
nerde çekiliyo bu dizi ?
tekrar haberini yazıyım dedim ama yaızlmış bile çoktan :) binbir gecenin erkene alınamıs iyi olmuş bence ezonun önü açıldı..o saate dişli bi rakibi yok böylece..büyük ihtimalle gencoyu verirler binbir gecenin saatinde de..
arkadasım gencoyu izlemediğim için sorun yok ama binbir gecenin saatinin değişmesi benim için cok iyi oldu ezo gelini izleyebileceğim umarım şu saat değişikliği daimi olur gercekten bunu cok istiyorum:img-wink::img-yes:
ya arkadslar bu konunun ozetcısı yokmu zaten show mılattan oncekı ozetlerı yayınlıyor .lutfen ozetı goren duyan varsa bana yollasın yada bı yere yazsın..sankı bu dızı show da gızlı yayınlanıyor.
arkadasım gencoyu izlemediğim için sorun yok ama binbir gecenin saatinin değişmesi benim için cok iyi oldu ezo gelini izleyebileceğim umarım şu saat değişikliği daimi olur gercekten bunu cok istiyorum:img-wink::img-yes:
kanal d salı gecesi sadece bindirbir gece yi izletecek...:fighting2artık döndürüp döndürüp yok özeliydi yok özetiydi salı akşamı sadece bindirbir geceyi verecek:img-dirol
genco nun günü değişiyor..:img-cool2
yaw 1şey sordum ben neden cevap vermiyonuz ?nerde çekiliyo bu dizi ?
arkadaşım yazdığını dönüp bir daha okuduğunda uslubuna bir bak..kimsenin neden cevap vermediğini anlarsın:img-cool2
kibarlık olsun cevap veriyim..kendi adıma sadece anadolu yakası olduğunu biliyorum muhtemelen üsküdar dır..
ya arkadslar bu konunun ozetcısı yokmu zaten show mılattan oncekı ozetlerı yayınlıyor .lutfen ozetı goren duyan varsa bana yollasın yada bı yere yazsın..sankı bu dızı show da gızlı yayınlanıyor.
ah ah ah....bizde aynı şeyden şikayetciyiz maalesef:img-policözeti görsek ekliyecez ama nerdee..:img-cool2
kanalın resmi sitesinde yeni sezona dair hiç bir şey yok
30,31. bölüm için bakayım dedim yok
Allahtan malum siteye bir hayırsever koymuş.
ezo&kadim sahnelrini zorla teyzeme izlettirdim dizi izlemez kendileri muhteşem ikiliyi çok sevdi...
eee herkes onların sohbetine pardon didişmesine ortak olsa ve doğal olarak sevdikten sonra reytinglerimiz süper gelir...
bu çift birbirine çok yakışıyor hem de çok...
yeni bölüm özetinin de fragmanını da çok merak ediyorum...
Binbir Gece 20:00'ye alınmış.İyi olmuş.Genco'yu cumartesiye alacaklar büyük ihtimalle.Ezo Gelin'in önü açılacak.
Özet neden yok acaba?Meraklı izleyicileri düşünmüyorlar mı?
Sarılma sonrasında Ezo ile Kadim'in diyologlarını merak ediyorum.
Ezo:Şey pardon
Kadim:Benim için zevkti.:img-hysteNe zaman istersen:img-hyste:img-in_lo
yok yok bende o yetenek yok sadece iyi bir okuyucuyum:kahve.Ama kesin mericik baslayacak diyorum :img-help:yada ben kesin emrivaki yapiyorum mericik arkadas sofa.
ama yazinya birseyler :img-blush
Canım inan yazmayı çok isterim ama bu aralar hiç boş vaktim yok.:icon_sorrBöyle yorum aralarına bir kaç birşey yazıyorum.
efran_albatros 14-09-07, 15:26 arkadaşlar özet ya da fragman yok mu hala*
Sarılma sonrasında Ezo ile Kadim'in diyologlarını merak ediyorum.
Ezo:Şey pardon
Kadim:Benim için zevkti.:img-hysteNe zaman istersen:img-hyste:img-in_lo
veya o esnada arkadan elçin ablada görmüş olsun bu ikisini makaraya alsın..
ezo:kusura kalmayasın kadim bey:img-blush
kadim:önemli değil:img-cool2
elçin:aaa ne kusuru aranızda kusur falan kalmamış artık canciğer kuzu sarması olmuşsunuz:img-hyste:img-hyste
istanbul_aşığı 14-09-07, 17:14 31. bölümün özetini siteye ben eklemiştim başka bir siteden alıntı yaparak. 31. bölümün özeti olarak verdikleri 32.bölümün özetinin yarısı gibi birşeydi şimdi ise 32. bölümün özeti
32.BÖLÜM Ezo, oteldeki yolsuzluğun ortaya çıkmasına yardımcı olunca Kadim onu parayla ödüllendirmek ister. Ezo kabul etmez. Bunun üzerine Elçin, para yerine bir hediye almasını önerir Kadim’e. Bu arada Ballı, Nur’u alıkoyarak karşılığında Meryem’i ister Seyyit’ten. Ama Seyyit, Ballı’yı çok şaşırtacak ve ilk raundda galip gelecektir. Doktor Emre, Ezo’nun otelinde düzenleyeceği tıp mezunları buluşması için genç kadına sürpriz bir teklif yaparak, geceye birlikte katılmalarını önerir. Kadim, otelde Ezo’yla eşit koşullarda karşılaşmasını gerektirecek böyle bir duruma tepkilidir. Sonunda herkes için beklenen gece gelir
aynı siteden alıntı yaptım isteyen arkadaşlara site adını özelden verebilirim
lutfen özelden ver ya sitenın ısmını valla ne dıyım bu showun sıtesını yapanlar bı tuhaf:img-pilot
ayrıca ozet ıcın cok teskurler canım.ezo ınsallah guzel bır kıyafet gıyer doktorda kadımda muhtemelen nedımde carpılacak:happy0064
efran_albatros 14-09-07, 17:45 31. bölümün özetini siteye ben eklemiştim başka bir siteden alıntı yaparak. 31. bölümün özeti olarak verdikleri 32.bölümün özetinin yarısı gibi birşeydi şimdi ise 32. bölümün özeti
32.BÖLÜM Ezo, oteldeki yolsuzluğun ortaya çıkmasına yardımcı olunca Kadim onu parayla ödüllendirmek ister. Ezo kabul etmez. Bunun üzerine Elçin, para yerine bir hediye almasını önerir Kadim’e. Bu arada Ballı, Nur’u alıkoyarak karşılığında Meryem’i ister Seyyit’ten. Ama Seyyit, Ballı’yı çok şaşırtacak ve ilk raundda galip gelecektir. Doktor Emre, Ezo’nun otelinde düzenleyeceği tıp mezunları buluşması için genç kadına sürpriz bir teklif yaparak, geceye birlikte katılmalarını önerir. Kadim, otelde Ezo’yla eşit koşullarda karşılaşmasını gerektirecek böyle bir duruma tepkilidir. Sonunda herkes için beklenen gece gelir
özet gelmiş.eklediğin için sağol istanbul_aşığı.şu parti işi güzel olacağa benziyor kadim emreyle ezoyu görünce kıskanacak mı bakalım.
31. bölümün özetini siteye ben eklemiştim başka bir siteden alıntı yaparak. 31. bölümün özeti olarak verdikleri 32.bölümün özetinin yarısı gibi birşeydi şimdi ise 32. bölümün özeti
süperr.. parti gecesi ezo degisimleri baslıcaktır burda giyimiyle tarızyla kadım ona hayran kalıcak büyük ihtimal böyle olucak gzl bi bölümm tşkler özet için
efran_albatros 14-09-07, 17:50 bölüm özeti hoşuma gitti.birde fragmanı görseydik.
yarın dönmeye başlar fregman..... git gide daha da renkli hale geliyo dizi
Özet için teşekkürler.
Çok güzel bir bölüm olacak.Biraz erken oldu ama Ezo'nun göz kamaştırması. :) Gerçi bu şekildede çok güzel akılları baştan alır Ezo ama eminim o gecede harika olacak.
Bence çok çekişmeli birbirlerini sinir edecekelri bir bölüm geliyor.
first lady 14-09-07, 18:58 özet için çoookkk teşekkürler.süper bi bölüm olucak belliki.şimdiden merak ediyorum ezonun davetteki halini.fragman falan çıksada bari azcık merakımız dinse:img-yes:
veya o esnada arkadan elçin ablada görmüş olsun bu ikisini makaraya alsın..
ezo:kusura kalmayasın kadim bey:img-blush
kadim:önemli değil:img-cool2
elçin:aaa ne kusuru aranızda kusur falan kalmamış artık canciğer kuzu sarması olmuşsunuz:img-hyste:img-hyste
Filintacım sen daha güzel yazmışsın.Elçin Abla görse ne güzel olur.Bıyık altından güler onlara:img-wink:
31. bölümün özetini siteye ben eklemiştim başka bir siteden alıntı yaparak. 31. bölümün özeti olarak verdikleri 32.bölümün özetinin yarısı gibi birşeydi şimdi ise 32. bölümün özeti
Özet için teşekkürler:)
Oley be:happy0064Kadim kıskanacak Ezo'yu.:happy0064Nasıl bakışlar atar o şimdi Emre'yle Ezo'ya:img-in_lo
Ezo hemen değişmesin ama:icon_sorrYavaş yavaş.Mesela sözcükleri değiştirmesi ne kadar eğlanceliydi.:img-icecr
Filintacım sen daha güzel yazmışsın.Elçin Abla görse ne güzel olur.Bıyık altından güler onlara:img-wink:
Özet için teşekkürler:)
Oley be:happy0064Kadim kıskanacak Ezo'yu.:happy0064Nasıl bakışlar atar o şimdi Emre'yle Ezo'ya:img-in_lo
Ezo hemen değişmesin ama:icon_sorrYavaş yavaş.Mesela sözcükleri değiştirmesi ne kadar eğlanceliydi.:img-icecr
aman şekercim saol:img-in_lo sen açtın ben devam ettim sadece:img-wink:
yalnız ben birşeye takıldım özette diyor ya hanii:Kadim, otelde Ezo’yla eşit koşullarda karşılaşmasını gerektirecek böyle bir duruma tepkilidir...diye..
şimdi kadim nasıl bir tepki verecek acaba abartıp ezo yu aşağılamaz umarım ..:icon_sorr
ama doktor la görünce sinirden kuduracağı kesin:img-wink:
kıskançlıklarda başladı ohh süper gecen bölümde ballı agayı gördü kadim
ezoya asık bütün adamlar birbirine girerse şaşmayın emre ballı aga kadim
belki kardeside vurulucak kadimin olur mu olur:happy0064
cok güzel bi bölüm olucak acba ezoyu kim hazırlıycak ezo tek başına yapamaz kesin elcin ablası yardım eder yarın fragman cıkar kesin tv başından kalkmıycam görebilmek için
Özet çok hoşuma gitti. Çok ilginç bir bölüm olacak. Kırk yıl düşüsem ezo gelini merakla bekleyeceğim aklıma gelmezdi. Annemle dalga geçerdim izliyor diye. Şimdi annem bıraktı ben izliyorum:) Şimdiki hali çok hoşuma gitti. Sanki diziye renk geldi. Yeni oyuncular o kadar güzel seçilmiş ki. Fragman çıksa da izlesek.
özet için teşekkürler istanbul_aşığı
yine şahane bi bölüm bizi bekliyor :) :)
ezodaki değişimin bukadar erken olmasını bende beklemiyodum..aslında tam anlamıyla bi değişimde değil gibi..o gecelik gibi..yani o gece göz kamaştırcak, kadimi etkilemeyi başarcak..ama sonraki gün yine eski ezo olacak..tam manasıyla bi değişim için biraz daha zaman var gibi sanki..gerçi senaristlerimiz her türlü süprizi yapabilirler...öyle güzel yazıyolarki izlemeye doyum olmuyor bizde tekrar tekrar büyük bi keyifle izliyoruz..
bakalım o gece neler olacak?..doktor ve kadim de karşılaşacak ve aralarındaki kıskançlık da başlayacak..fragmanda pek bişey görebileceğimizi sanmıyorum ama yine de fragmanı da merakla bekliyorum..:img-wink:
ezo gelin kolaj bölümüyle şuan SHOW tv ekranlarında
arkadaşlar yorumlarınız çok güzel ama kadim zaten insanlara seviyeli onun acı bir geçmişi var en büyük ihaneti görmüş kıskanabilir ama annemin dediği ne olacak canım köydem indim şehre ezonun olacağı belli diyor o ezoyu bu haliyle seviyor bence dizinin adı belli ezo gelin adına yaraşır olmalı ha ezoda kadime boş değil ne o asansörde saçını düzeltmeler falan neyse ezo anadolunun hikayesi olmalı sevgiyle kalın
GULBEYAZ76 15-09-07, 07:59 Kadim & Ezo müthiş bir ikili oldu.Daha önce diziden sıkılmaya ve izlememeye başlamıştım ama bu gidişle yeni sezonu kaçırmam.
İkisinin atışlamalarından çok keyif aldım ve merakla devamını bekliyorum.Ezo dış görünüş olarak bir parça değişir ama karakter özellikleri zaten Ezoyu Ezo yapan o anlamda bir değişiklik olmayacağına göre değişimi yadırgayacağımızı sanmıyorum.
Kadim Ezo ve Emreyi yanyana görünce nasıl tepki verecek merak ediyorum.Birde Kadimin Ezoyla eşit şartlarda olmaktan rahatsızlık duyacağı yazıyor Kadim sonuçta otel sahibi olabilir ama o davete katılması nasıl olacak.
bye
İnanmıyorum özet bir harika...
Özet için çok teşekkürler İstanbul aşığı...
Kıskançlıklar başlayacak sanırım bu bölümde ve Kadim'in harika bakışlarınıda bol bol göreceğiz.
Eminim Ezo'ya Elçin anne vediğerleri yardım edecek ve Ezo çok güzel görünecek gecede ama Kadim'in Ezo ile eşit şartlarda olması ona rahatsızlık verecek diyor özette ama bu nasıl bir rahatsızlık olabilir ki Kadim'de geceye katılacak mı yoksa sadece otel sahibi olarak Ezo ile otelde karşılaşmalarından dolayımı bu rahatsızlık???:icon_whis:icon_whis
Umarım fragman açıklayıcı olur...
Birde Kadimin Ezoyla eşit şartlarda olmaktan rahatsızlık duyacağı yazıyor Kadim sonuçta otel sahibi olabilir ama o davete katılması nasıl olacak.
benim de takıldığım mevzu bu..
yani kadim o davete niye gitsinki?:img-cool2otel sahibi olanlar otelindeki her aktiviteye dahil mi olur nedir??:img-polic
gerçi geçen bölümün özetinde ezo yolsuzluk çözecek dediğinde de şaşırmıştım:blink:...nasssıı yani felan demiştim..:img-pilotama kılıfı o kadar iyi hazırladılarki mest olup kalmıştım.
artık bekleyip göreceğiz naapalım:img-icecr
bari fragman çıksaydı:img-polic
32.BÖLÜM
Ezo, oteldeki yolsuzluğun ortaya çıkmasına yardımcı olunca Kadim onu parayla ödüllendirmek ister. Ezo kabul etmez. Bunun üzerine Elçin, para yerine bir hediye almasını önerir Kadim’e. Bu arada Ballı, Nur’u alıkoyarak karşılığında Meryem’i ister Seyyit’ten. Ama Seyyit, Ballı’yı çok şaşırtacak ve ilk raundda galip gelecektir. Doktor Emre, Ezo’nun otelinde düzenleyeceği tıp mezunları buluşması için genç kadına sürpriz bir teklif yaparak, geceye birlikte katılmalarını önerir. Kadim, otelde Ezo’yla eşit koşullarda karşılaşmasını gerektirecek böyle bir duruma tepkilidir. Sonunda herkes için beklenen gece gelir
eveettt...ezo da ezo...
nurgül yeşilçay hakikaten çok hoş ..oyunculuğu da güzelliği kadar var.
şive yapmak zor iştir hakikaten .nurgül'ün kendi sesi ile şive yapması zaman zaman fire versede gayet hoş olmuş..
ama şiveyi çok güzel veren sanatçılarda var mesela Ballı Ağa her ne kadar istanbul türkçesine yakın konuşsa da yinede aksanı güneydoğuyu anımsatıyor.
bu arada serhat tutumluer'in diziye girmesi ile diziyi takip edenlerdenim bende:happy0064 allah yalanı sevmez..:img-wink:
şimdi demek 32. bölümde kadim ezoya hediye alacak ..aman da aman..o çok ketum, geçimsiz, nemrut olarak bilinen kadim ..hediyee... alacak..kime ..ezoya..köylü kızı ezoya...
hani serhatı tanımasak adi adam, ezoyu kötü emellerine alet edecek diceem ama :img-hyste:img-hyste
gelişmeler güzel..ben de sabırsızlıkla bekliyorum ne hediye edeceğini..
eli cebine gitmişken bana da alsa :bella
neyse işimize bakalım..
şimdi bu doktor arkadaşda yazılıyor ezoya gördüğümüz gibi..
bakar mısınız tıp balosunda kendisine eşlik etmesi için davet ediyor..
hıımm.. kötü bu adamın niyeti..ezo pas vermese bari..
hem ev arkadaşı var, hem kahvaltıda dostluk ayakları ile ezonun elini tuttu, :icon_sorryer mi anadolu çocuğu, gördüm ben burdan..çek elini, biz onu kadim ağamıza vericezz..:img-polic:img-hyste::love04::love04:
kadim de benim sayemde ağa oldu :img-hi:
İnanmıyorum özet bir harika...
Özet için çok teşekkürler İstanbul aşığı...
Kıskançlıklar başlayacak sanırım bu bölümde ve Kadim'in harika bakışlarınıda bol bol göreceğiz.
Eminim Ezo'ya Elçin anne vediğerleri yardım edecek ve Ezo çok güzel görünecek gecede ama Kadim'in Ezo ile eşit şartlarda olması ona rahatsızlık verecek diyor özette ama bu nasıl bir rahatsızlık olabilir ki Kadim'de geceye katılacak mı yoksa sadece otel sahibi olarak Ezo ile otelde karşılaşmalarından dolayımı bu rahatsızlık???:icon_whis:icon_whis
Umarım fragman açıklayıcı olur...
kadimin geceye katılımı tanıdık dr. arkadaşları nedeniyle olabilir.çok da hoş olur neden olmasın ..hele hele sonuçta ezoyu kıskanması varsa, tanıdık doktor yoksa bile ben kadime bi tanıdık bulurum :happy0064
o ezoyu belkide o hali ile beğeniyordur..
yani bakımlı makyajlı giyimi kuşamlı değilde, köylü halini sevmiştir, sıcak bulmuştur.şimdi karşısına şehirli bir eda ile yeni bir ezo görmekten rahatsız olabilir diyorum ben..
evet evet kadimin harika bakışlarını göreceğiz, kıskançlıkla ve sevgi dolu
şimdiden çatııırrttt diye bi ses geliyor kulağıma:happy0064
bu arada serhat tutumluer'in diziye girmesi ile diziyi takip edenlerdenim bende:happy0064 allah yalanı sevmez..:img-wink:
valla bende öyleyim:img-icecr
söğüt'üm hoş gelmişin..:img-in_loburda kolonya cilet lazım deil ama:img-icecr
serhatçılar yavaş yavaş düşüyor ezo gelin'in ağlarına..
kadim doktordan sebep baya bi kuduracak gibi geliyor bana :img-cool2
rhett-butler8/1 15-09-07, 12:27 valla bende öyleyim:img-icecr
söğüt'üm hoş gelmişin..:img-in_loburda kolonya cilet lazım deil ama:img-icecr
serhatçılar yavaş yavaş düşüyor ezo gelin'in ağlarına..
kadim doktordan sebep baya bi kuduracak gibi geliyor bana :img-cool2
bence de kudursun filintam....kadimin nasıl yani der gibi doktora baktığını görür gibiyim.:blink:..ezo ya karşı değişik hislerle dolu şu an kadim...ve bunu çözemiyor....başka bir erkekle görmüş olması ezonun kendisi için değerini anlamış olmasına yardımcı olacak...... sırf gıcıklığına kadim ezoyu azarlayabilir böyle nedensiz yere....ezo da ona bir güzel cevap verebilir....:bella
bence de kudursun filintam....kadimin nasıl yani der gibi doktora baktığını görür gibiyim.:blink:..ezo ya karşı değişik hislerle dolu şu an kadim...ve bunu çözemiyor....başka bir erkekle görmüş olması ezonun kendisi için değerini anlamış olmasına yardımcı olacak...... sırf gıcıklığına kadim ezoyu azarlayabilir böyle nedensiz yere....ezo da ona bir güzel cevap verebilir....:bella
valla rhett'im bende gıcıklığına ezo yu aşağılayacak bişiler yapacak diye düşündüm..:img-wink:kadim pervasız tamam daaa..ezo da altta kalmaz bi güzel ezer laflarıyla kadim'i :img-icecr
zaten özet te de diyor ya aynı ortamda olmayı yedirmeyecek kadim diye..
valla doktoru ezo ile görünce artık yedirirmi yermi yemezse gargara mı yapar görecezz:img-polic
rhett-butler8/1 15-09-07, 12:43 valla rhett'im bende gıcıklığına ezo yu aşağılayacak bişiler yapacak diye düşündüm..:img-wink:kadim pervasız tamam daaa..ezo da altta kalmaz bi güzel ezer laflarıyla kadim'i :img-icecr
zaten özet te de diyor ya aynı ortamda olmayı yedirmeyecek kadim diye..
valla doktoru ezo ile görünce artık yedirirmi yermi yemezse gargara mı yapar görecezz:img-polic
yedirememesinin en büyük sebebi olarak ezoyu çok haklı çıkaracak ya bir olay veyahut konuşma olmasıdır filintam...herkesin ezoya karşı taraf olduğu bir konuda ...kadim nasıl tepki verir acaba
bence olay mahalini terk eder...:img-hyste
-nidiyorum...nırak beni....nalçak kadın....:img-hyste
bende diyeyim...ezonun görüntü olarak değişmesine hiç gerek yok.....ne öyle beni baştan yarat modları falan...kadimi gözden düşürür bu durum...serhatı demiyorum kadimi diyorum:img-wink: ne kadar zor olsada kadim gibi bir iş adamının ezo gibi anadolu kadını ile yaşayacağı aşkın üzerine kıyafetle..yok makyajla..vesairelerle gölge düşmesin.....
birazcık mantık ve olunabilirlik ile güzel bir aşk verilebilir....
değilmi ama:img-icecr
bende diyeyim...ezonun görüntü olarak değişmesine hiç gerek yok.....ne öyle beni baştan yarat modları falan...kadimi gözden düşürür bu durum...serhatı demiyorum kadimi diyorum:img-wink: ne kadar zor olsada kadim gibi bir iş adamının ezo gibi anadolu kadını ile yaşayacağı aşkın üzerine kıyafetle..yok makyajla..vesairelerle gölge düşmesin.....
ah rhett'im ahh..bende aynı şeyi söylüyorum hep..ama gidişat ezo nun değişeceğine delalet edio:icon_sorr
o beni baştan yarat modları yanısıra ben dünyanın en gözel karısıyam tribi de eklenirse aman aman diyeyim:img-fie::img-fie:
yani dediğin gibi kadim ile köylü güzeli ezo yu mantık ve olunabilirlik ile bir araya getirebilir ler ama..dizilerin başlıca kuralı olmazsa olmazı nedir??nedir??nedir??
hemen söyleyeyim klişeler..klişeler mutlaka ezo yu da vurur bence:icon_sorr
rhett-butler8/1 15-09-07, 13:22 ah rhett'im ahh..bende aynı şeyi söylüyorum hep..ama gidişat ezo nun değişeceğine delalet edio:icon_sorr
o beni baştan yarat modları yanısıra ben dünyanın en gözel karısıyam tribi de eklenirse aman aman diyeyim:img-fie::img-fie:
yani dediğin gibi kadim ile köylü güzeli ezo yu mantık ve olunabilirlik ile bir araya getirebilir ler ama..dizilerin başlıca kuralı olmazsa olmazı nedir??nedir??nedir??
hemen söyleyeyim klişeler..klişeler mutlaka ezo yu da vurur bence:icon_sorr
biz izleyicilerin bundan hoşlandıklarını düşünüyorlarsa şayet....bayağı bir yanılgı vardır..şahsım adına böyle bir değişikliği yeşilçamda bıraktım....yeşilçamı çok severim demek istediğim o değil.....anladın sen beni filintam:img-wink:
şeher tangolarına aşık olmak kolay....maksat kadında derinlik yakalamak...hazır ellerinde böyle elverişli bir konu var....bunu sıradanlaştırmadan izleyicilerine versinler derim....
kadimin en çok iç hesaplaşması yaşayacağı konuda bu olmalı...ben ve o....o ve ben....ezo ve kadim....
izlemesi keyifli olacak:img-yes:
allahh gelde salıyı bekle çok merak ettim şimdi..ezo süslenip püslenip gözünü kamaştırır belki 517'nin ne dersiniz?:) gerçekten merak ettim biran önce gelse salı.. dünde 3,30'a kadar tekrarını izledim öldüm uykusuzluktan valla :icon_sorr
biz izleyicilerin bundan hoşlandıklarını düşünüyorlarsa şayet....bayağı bir yanılgı vardır..şahsım adına böyle bir değişikliği yeşilçamda bıraktım....yeşilçamı çok severim demek istediğim o değil.....anladın sen beni filintam:img-wink:
şeher tangolarına aşık olmak kolay....maksat kadında derinlik yakalamak...hazır ellerinde böyle elverişli bir konu var....bunu sıradanlaştırmadan izleyicilerine versinler derim....
kadimin en çok iç hesaplaşması yaşayacağı konuda bu olmalı...ben ve o....o ve ben....ezo ve kadim....
izlemesi keyifli olacak:img-yes:
izleyenleri koyun zannetikleri için valla klişeler eksik olmuyor dizilerden..
rhett'im şeher tangolarından:img-in_lo farklı olan ezo muz dominant kadimi hale yola koyar bence:img-wink:
ezo derin bir kadın ama kadim'imizde derinliği olan bir adam çok şükür..:img-cool2derinliktende pekala anlayabilir...o iç hesaplaşması da keyifli olcak bence:img-icecr
az önce fragmanı gördüm:good:dizinin saatini eski saatine almışlar saat 20:00 de başlayacak artık ezo gelin..
fragmanda davet'e ilişkin hiç birşey göstermediler:icon_sorr
Fragmanı izledim biraz önce.Her zamanki gibi Ezo-Kadim sahneleri yok gibiydi.Yalnız sonunda Ezo Kadim ile konuştuktan sonra ağlıyor galba.Kızın kalbini fena kırıyor galba 517 Kadim.
söğüt yorumlarını okurken çok güldüm ne güzel şeyler yazmışsın :D
özeti başlığa ekleyen teşekkürlerimi bir borç bilirim bu mübarek günlerde yemek yemek dışında beni bu kadar mutlu eden başka bir olay yok galiba...
bugün miliyet tv ekinde biri yazmışki ezonun bu yeni hali çok güzel olmuş.
aynen öyle çok çok güzel olmuş...
inş. özette yazan her şeyi bu bölümde görebiliriz yani son sahne ezo'yu gören kadimin şaşkın ifadesinde bitmesin yani ezo'nun halini biz de görelim yani haftaya kadar ben bekleyemem...
ne olacaksa bu bölümde olsun.
hatta kadim daha ileri gitsin hediyesini tek taş alsın eee sonrası malum evlilk...
çok hızlı gittim,neyse ağırdan alalım biz...
fragmanı inş. yine bayık vermezler.
fragmanı izledim...:happy0064
fragmanın başında geçen bölümden görüntüler vardı..ezonun komşusunun oğlunu öldü sanıp bayılması ve kadimin onu sakinleşitrmeye çalışması falan..niye tekrar onu gösterdilerse??
ezo aynanın karşısında üzerine bi elbise tutuyordu..galiba o gece giyeceği elbise..sonra aynada ahmet bebeğin el izini gördü...
ballı ağa ile adamları seyit ve adamlarıyla çatışma halinde gibiydi :) :)
sonra doktorun odasında meryem vardı???..
son sahende de ezo ile kadim karşılaşmışlardı ve kadim çok sert baktı ezoya ve muhtemelen kötü bişeyler söyledi ve ezoyu ağlattı..:icon_sorr galiba bunu o geceye ezonunda katılmasından rahatsız olduğu için yapt:icon_sorr..
yaa ben kaçırdım :( açtım show'u verene kadar geçmiycem :) çok merak ediyorum..
acaba ezo yu geceden sonra mı ağlatıyor?
sinir oldum kadime:(
neden böyle yaptı ki
neyse o akşam bakışlarında okuruz her şey kaçmaz bizden.
fragmanı anlattığınız için teşekkürler.
ezo nun üstüne tuttuğu elbise nasıl?
güzel mi ?
Fragman çıkmış sonunda ama ben göremedim.:icon_sorrEzo ağlıyormuş demek.Kadim yüzünden mi acaba?Kadim'e sinir olurum Ezo'yu ağlatırsa:icon_evil
bence olay mahalini terk eder...:img-hyste
-nidiyorum...nırak beni....nalçak kadın....:img-hyste
Rhettcim hoşgeldin canım.Gelir gelmez güldürdün beni yine:)Eski Türk filmlerine falan dönermiş dizi:img-hyste
Söğüt sen de hoşgeldin.Büyük ihtimalle senin dediğin gibi doktor arkadaşı fln vardır.Hatta tanıdık diye Kadim'in otelinde yapmışlardır baloyu:img-wink:
uyuz kecı zaten kız butun dızı boyunca agladı bı ıkı gulecek onuda burnundan getırdı.doktor nıye yokmus kızın yanında ...
bence davette hanı sosyetık kadınlar varya ezoyla ugrasmıslardır hanı konusması yemek yenıs bıcımler dans etme gıbı...
belkıde baska bısı olmusturda onun ıcın aglıyodur ama eger kadım aglattıysa ezo agzının payını verır ınsallah ...yemekte yapmaz yaparda kotu yapar ınsallah...
Fragmanı gördüm sonunda.Ezo mor bir elbise giyecek.Elbiseyi pek göremedim ama Nurgül'e yakışacağından eminim:img-wink:
Kadim ile Ezo otelin önünde.Kadim Ezo'ya bir bakış fırlatıyor(Ballı ile gördüğündeki gibi) ve Ezo'nun gözünden bir iki damla yaş geliyor.
Gerisi de faso fiso zaten fragmanın.Meryem,Nur,Ballı vs.
Bir de Elçin Abla camdan Ezo'yu bir arabadan inerken görüyor ve gülümsüyor.Yalnız araba Kadim'in arabasına benzemiyor:img-yes:.Yani Mercedes değil.Büyük ihtimalle doktorun arabası
bende ortalarından yakaladım fragmanı ama en can alıcı sahneler geçmişti tabi anlatacak bişey yok pek..çok sabırsızlanıyorum biran önce gelse salı artık...
efran_albatros 15-09-07, 17:35 yaa fragman çıktı demek çok merak ediyorum.anlattıklarınıza bakılırsa bölümün sonundaki sarılma sahnesinin etkisi çabuk geçecek.ya bu kadimde tam dayaklık ha.
fragmanı gördüm güzel bi bölüme benziyo ezo nasıl olucak merak edriyorum diziyi 20.00 almışlar b.b.g karşısına bakalım reytinkler nasıl gelicek
ben nie rastlamadım bu fregmanda anlattıklarınızdan dahada heycan yaptım şimdi
baloya o zman ezo doktor ikilisi damgasını vurucak ve kadım kıskanclıktan kudurucak.... bu sanırım
off nunumu cok merk ettim bide morlar içinde offf da off
fragmanı gördüm güzel bi bölüme benziyo ezo nasıl olucak merak edriyorum diziyi 20.00 almışlar b.b.g karşısına bakalım reytinkler nasıl gelicek
hadi ya bende sevinmiştim bbg yle yanı degiliz yükselriz die aynı gecen haftaki oranlarda gelicektir... eminim bu artık ezo ilk 5 de ama zirve zor
buda cok büyk basarı dizinin basına gelmeyen kalmadı:happy0064
bencede katılıyorum zaten diziyi önceden hiç gözüm tutmamıştı yeni yeni izliyorum inşallah ratingler artar bu arada genco ile aynı zamandamı çıkacak
dizimizin saat 20:00 alinmasi cok iyi oldu bbg in karsisinda olmasi cokta birsey ifade etmiyor cunku onlar once ozet verereceklerdir kesin ve bizde iyii bir siralama yakalayacagiz diyorum :happy0064:happy0064
su fragmani bir ben gormedimy a:sad53:
ya bence eski saati daha uygundu bilemiyorum ama bakalım salı gününü iple çekiyorum
Ben de Ezonun klasik Türk filmi klişesi kullanılarak dğişmesinden yana değilim görünüm olarak. Seven adam bu haliyle de sever mesela doktor emre öyle yapmadı mı? adam hem çok yakışıklı hem çok kültürlü ve modern ama ezoyu seviyor. Aaaa biz doktor doktor civanım diye yırtındık bütün sene ama ezo bizi duymadı gene ağlıyor şimdi. bu kadınlar neden kendilerini ağlatan üzen erkekleri tercih eder ya!!!
fragmanı izledim...:happy0064
fragmanın başında geçen bölümden görüntüler vardı..ezonun komşusunun oğlunu öldü sanıp bayılması ve kadimin onu sakinleşitrmeye çalışması falan..niye tekrar onu gösterdilerse??
ezo aynanın karşısında üzerine bi elbise tutuyordu..galiba o gece giyeceği elbise..sonra aynada ahmet bebeğin el izini gördü...
ballı ağa ile adamları seyit ve adamlarıyla çatışma halinde gibiydi :) :)
sonra doktorun odasında meryem vardı???..
son sahende de ezo ile kadim karşılaşmışlardı ve kadim çok sert baktı ezoya ve muhtemelen kötü bişeyler söyledi ve ezoyu ağlattı..:icon_sorr galiba bunu o geceye ezonunda katılmasından rahatsız olduğu için yapt:icon_sorr..
sevgili _Jad |